MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2228

    *

    Vrijdag 26 december

    Zon 8u44-16u42

    Tweede kerstdag

     

    H Stefaan, patroon van de steen- en marmerhouwers

     

    Met Sint-Stefaan sneeuw op de baan, vuil om te gaan, koud om op te staan

    *

    Dit is de laatste der retro-berichten neergetokkeld tijdens mijn verlof in Vlaanderen. Ingelopen door de gebeurtenissen, keren we terug naar de orde van elke dag.

    *

     

    *

    Als een koning nar moet spelen…

    *

    INLEIDING

    De vooruitzichten voor het Nieuwe Jaar zien er (vandaag) goed uit. Voor het eerst in bijna 200 jaar luistert het Hof, de Sire, de Sirene en alle kleine Sireenejes naar het woord van deze in se Vlaamse Regering.

    De nog in leven zijnde Super Tsjeven en Socialisten kunnen volgens mij hun oren niet geloven. De Riberale Roeptoeters, moeten zwijgen, want voor het ogenblik tronen zij dicht bij de Vlaamse Machthebber. Besparen is het toverwoord. Verschiet dus niet als U straks in het straatbeeld Philippe Hourtenbeen op de fiets ontwaart, onderweg van de koffietafel naar zijn Paleis.

    Misschien zelfs dat op een mooie dag al die Koninklijke kastelen en paleizen te gelde gemaakt worden, om op die manier de staatsschulden te helpen aanzuiveren….

    Het Hof loopt in ’t gareel, wat echter niet kan gezegd worden van de Gewapende Arm der Verkeersboetes uitschrijvende politie. Die willen in hun uniform niet oud worden en blijven de burgers pesten. Het scheelt niet veel, of heel het Gilid wil zich doen vervangen door onderbetaalde ‘gastarbeiders’. Liefst van de soort met ‘Zedenpolitie’ in de rangen, die 5 maal per dag de kop tegen de grond en de kont omhoog, ter aarde vallen. Zo kunnen de Dienaars der Wet rustig hun kaartje leggen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij http://www.demorgen.be/binnenland/regering-doet-koning-filip-reis-inkorten-a2163329/

     

    *

    De regering-Michel heeft koning Filip in alle discretie opgedragen op 30 december, een dag eerder dan gepland, terug te keren van zijn kerstvakantie in India. Dat schrijven De Tijd, De Standaard en Het Nieuwsblad vandaag.

    Na de heisa over zijn privéreis met een Falcon-jet op kosten van het leger wilde de regering niet nog een legervliegtuig over en weer naar India sturen om koninklijke besluiten over het loopbaaneinde te laten ondertekenen door de koning. Die KB's moeten nog voor het jaareinde ondertekend zijn door de vorst, omdat de regering de op de laatste ministerraad van dit jaar goedgekeurde regelingen over het loopbaaneinde op 1 januari wil laten ingaan.

    *

    UITLEIDING

    De Oude Grieken wisten het ook niet, wie de bewakers moet bewaken. Weeral de schuld van de Grote Verstanden die het Land in amper 50 jaar ver naar de knoppen hebben geholpen.

    Vroeger was de Rijkswacht een vast onderdeel van het Gedisciplineerd Leger, waar elk bevel nog een echt bevel was. Syndicale oproerkwakers maakten geen kans, want uit het cachot kwalen die zo vlug nog niet uit.

    Nu is de Politie, dank zij de voorgaande Slinxe Regeringen, één grote anarchistische bende, die naar vakbondstheorie, enkel en alleen voor zichzelf bestaat. Als er maar genoeg aan positieve discriminatie kan worden gedaan. Zo dat straks, als deze Regering ook met zich laat sollen, Oom Agent inde straat, ’n ingefiltreerde Jihadist zal blijken te zijn.

    Maar geen nood. Net zoals de Fluppe het klappen van de zweep heeft leren kennen, zo zal Oom Agent straks wel weer inzien, dat hij onder zijn pet, de burger vertegenwoordigt, en niet zichzelf.

    Dan via privatisering de Spoormannen in ’t gelid brengen, zodat de treinen er eindelijk zijn om op tijd en voor de Burger te rijden, en niet voor de Pakbonden van het Spoor.

    Dan komt het hoofddoel, de Vlaamse Onafhankelijkheid, geruisloos binnen handbereik. Als ondertussen dan nog de Europese Unie van binnen-uit en van boven naar beneden het Europa der Verenigde Volkeren wordt, kan de Vlaming weer voorgaan in de vaart der Volkeren. Iets waartoe wij zedelijk verplicht zijn. Één voor allen, en allen voor één.

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    15-01-2015, 09:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    14-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2280

     

    ***

    Donderdag 25 december

    Zon 8u44-16u41

    Hoogdag van Kerstmis. Geboorte van de Heer

    H Emmanuel

     

    Met Kerstmis lengen de dagen al maar ge voelt het niet

    *

    Hier volgt nogmaals een verhaal in uitgesteld relais, tot stand gekomen ergens te velde i de Vlaamse Ardennen waar de familie weer eens verenigd was onder de Ster van Bethlehem.

    In het warme kleine kerkje weerklonken De Herdertjes die langen bij Nacht in het Veld, Nu sijt wellekome, Jesu Lieve Heer, Maria di soude naar Bethlehem gaan, enz. Dit was geen 2014, maar 1944, 70 jaar vroeger, in de Middernachtmis, toen ondergetekende van vermoeidheid in slaap viel tegen de schouder van ons Moeder. Nu ws er een andere schouder, die zuchtend van inwendige vree, tegen mij aan, in slaap viel. Juist, Lieve meid, alles wordt weer goed en binnenkort zal je weer ontwaken aan de betere kant der Alpen.

    *

    *

    Hoe stopt men de regen van bloed?

    Door alle Satans naar de hel te sturen.

    *

    INLEIDING

     

    Satan, de Duivel, of voor de Christenen De Gevallen Engel, huist in de menselijke natuur zelf. Want de eerste mensenkinderen na Adam en Eva (Kaïn en Abel) voerden de doodslag al in. Zich sterk wanend door de zwakte van de Europese landen, denkt de Islammerij-Duivel, sterk door zijn stinkende pek en pietrol, met bloed en tranen de wereld te kunnen veroveren. Zijn eerste vijand zijn de volgelingen van de Zachtmoedige, want zij doorzien zijn listen en lagen. Terwijl de gelaïciseerde wereld zich blijft uitsloven om platte broodjes te bakken. In de mening dat zij zullen gespaard worden…

    Paus Franciscus roept ondertussen de wereld ter hulp voor de Koerdische Christenen in Syrië en Irak, terwijl Hij even voordien de Kardinalen van de Vaticaanse Curie de mantel had uitgeveegd. Deze Paus is, spijts spot en hoon, een gave Gods in deze roerige tijden. Dat Zijn stille diplomatie de 50-jarige oorlog tussen de VS en Cuba zou overwonnen hebben, wordt in de media zo goed als doodgezwegen, want de vrede is er als vanzelf gekomen. Dat zijn al twee zwaluwen die de Lente aankondigen. Nu nog de Uno Blauwhelmen inzetten om het Volk in de straten te beschermen tegen de IS-lammerij, en het jaar 2015 is goed gestart.

    Als dan ook nog eens eindelijk werk kon gemaakt worden om die schijngodsdienst, uitgevonden door een dementerende pedofiele door moorden bezeten woestijnrover, te ontrafelen, dan konden wij weer rustig ademen. Die valse profeet moet wereldwijd ontmaskerd worden, en zijn volgelingen aan de top stelselmatig vernietigd. Want zij misbruiken niet alleen de jeugd voor hun eigen lusten en luimen, zij misbruiken het natuur-instinct van een godsbeeld dat diep in elk mensenhart ingeplant ligt. Met leugen, bedrog en bedreiging wenden zij dat verlangen af naar zichzelf en hun vadsig luilekker leventje. Aan de rand van hun zwemkom, voor een paar uur leeg gesext, lekker in geklimatiseerde zalen. Als hun wereldje maar rustig overleeft, wat kan hen de miserie van hun onderhorigen schelen. Het Westen, ook wij, helpen de verdrukkers lustig voort terwijl de soldaten van de opvolgers van Herodes lustig hun beulenwerk voorzetten.

    Neen, in 2.000 jaar tijd is er niet veel veranderd..

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij http://www.demorgen.be/buitenland/vrolijk-kerstfeest-niet-voor-de-christenen-in-het-midden-oosten-a2162632/

    *

     

    Vrolijk kerstfeest? Niet voor de christenen in het Midden-Oosten

     

    Christenen over de hele wereld hebben vannacht de geboorte van Jezus herdacht, maar in het Midden-Oosten werden de festiviteiten overschaduwd door het geweld in de regio. De Franse krant Le Monde biedt een overzicht.

    In de stad op de Westelijke Jordaanoever waar Christus zou zijn geboren, waren er minder buitenlandse pelgrims dan gewoonlijk.

     

    De festiviteiten werden ontsierd door een nieuwe uitbarsting van geweld. De Israëlische luchtmacht heft de zuidelijke Gazastrook aangevallen en heeft daarbij een Hamas-militant gedood. Dat heeft het Palestijnse leger gemeld.

    Deze zomer sleurde het conflict in Gaza bijna 2.200 Palestijnen de dood in, 73 Israeli's werden omgebracht.. 

    *

    UITLEIDING

    Twee wapenfeiten in het voordeel van Paus Franciscus: de eigen Huis- Hovaardigheidsbekleders een Franciskaner spiegel voorgehouden, en de aanzet gegeven voor een soort Kruistocht tegen de IS-lammerij; versie 2015 en volgende. Daarin inbegrepen, de opgeheven vinger tegen de ‘pomperijen’ van die andere Duivel in de gedaante van de Zwarte Ongelukskater uit Amerika. Vladimir zal de boodschap wel duidelijk ontvangen hebben.

    Onze Kempische fruittelers mogen content zijn: dit jaar zal de Russische Beer weer appels en peren uit Vlaanderen eten.

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     


                                                                                          

     








    14-01-2015, 18:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2279

    Woensdag 24 december

    Zon 8u44-16u41

    H Adam en Eva, stamouders

    Helder en klaar de Heilige Nacht, maakt op een vruchtbaar jaar bedacht

    *

    Tijdens mijn ‘congé payé’ (21/12 – 4/01) kon ik, zoals U ziet, het schrijven niet laten. Het heeft tot vandaag geduurd vooraleer Digitalia aan de overkant der Alpen de teugels weer een beetje in handen kreeg. Zes Januari, Bifana, is in dit land de grootste feestdag van het jaar. En de volgende’ dag was er de Charlie-moordpartij in Parijs…. Bij het opkuisen van mijn ‘suspends-map’ vond ik een paar teksten terug die de moeite waard zijn om nu op het Net te worden geplaatst.

    Het is werkelijk hallucinant hoe ‘gisteren’ de fundamenten voor ‘morgen’ gelegd worden…

     

    *

    *

    Is dit het brein achter de stakingen….

    Olio di Poepo

    *

    INLEIDING

    In A’pen verstoorden lieve kleine bruine jongetjes de Kerstmarkt. Heeft niets te maken met racisme tegen ons, of met de IS-lammerij. Gedaan met de Kerstmarkt/Wintermarkt; schrijft GVA op de 5de bladzijde, in een artikeltje van 5 cm op 5 cm. De mensen, het Vrije Volk, zou immers eens kunnen beginnen nadenken, en dat ziet er dan slecht uit voor de Grote Verstanden. Als er niets over geschreven wordt, of zeer weinig, niets zegt op TV, dan is er ook niets gebeurd.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bij http://www.krantenkoppen.be/

    *

    Vuilniswagen rijdt twee voetgangers dood

     

    Een vuilniswagen heeft twee personen aangereden in het Loosdrechtse Bos in de gemeente Hilversum, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

    De exacte omstandigheden van het ongeval en de identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend.

    Gisteren werden ook al in het centrum van de Schotse stad Glasgow zes personen doodgereden door een op hol geslagen vuilniswagen. Het ging om vijf vrouwen en één man

    *

    UITLEIDING

    Waarop wordt er gewacht om het Leger in te zetten? Tot Blauwe Michel opgebaard ligt? Of tot Olio di Poepo eindelijk begrijpt dat zijn liedje hier en nu uit is, en terugkeert naar zijn eigen maffia-land waar hij ongestoord zijn semi crimineel leven in familie kan verderzetten. Daarbij dapper bijgestaan door zijn twee broertjes, valsmunters….

    Blijft daarna alleen nog de Sex- en Coburgers uitgeleide te doen, om hier te lande peis en vree te kennen. Het zal waarschijnlijk wat meer voeten in de aarde hebben, om het Land IS-lammerij-vrij te krijgen, maar waar een wil is, is een weg. Gewoon gewapenderhand de bestaande wetten rigoureus doen toepassen. E

    ven rigoureus als de Politie aperitief-rijders en brave huisvaders aanpakt, die 2 Km sneller rijden dan de toegelaten limiet.

    Dan zal er misschien nog niet meteen ‘Vrede op Aarde’ zijn, maar het zou toch bij ons heel wat overlast besparen … 

    Moge het Kerstekind eindelijk de harten raken van de van zij die ins land de democratie de nek omwringen? Zij die, aangevoerd door Jos Gheysels van het vroegere Agalev, de overtuigde Vlamingen van het Vlaams Blok/Belang uitgesloten, en overal achter prikkeldraad gezet hebben.

    Maar wetende dat Die van Hierboven de Eeuwigheid in Zijn handen heeft, kan het best nog wel even duren, vooraeer deze Vlamingen als gelijkwaardige burgers worden aangezien.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    14-01-2015, 17:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2278

    *

    Dinsdag 23 december 2014

    Donkere maand

    Zon 8u43-16u40

    H Dagobert

    *

    Tijdens mijn ‘congé payé’ (21/12 – 4/01) kon ik, zoals U ziet, het schrijven niet laten. Het heeft tot vandaag geduurd vooraleer Digitalia aan de overkant der Alpen de teugels weer een beetje in handen kreeg. Zes Januari, Bifana, is in dit land de grootste feestdag van het jaar. En de volgende’ dag was er de Charlie-moordpartij in Parijs…. Bij het opkuisen van mijn ‘suspends-map’ vond ik een paar teksten terug die de moeite waard zijn om nu op het Net te worden geplaatst.

    Het is werkelijk hallucinant hoe ‘gisteren’ de fundamenten voor ‘morgen’ gelegd worden…

    *

     

    *

    Breivik, de vroege voorloper

    Of ’n gewone crimineel ?

     

    *

    INLEIDING

    De reis is vlot verlopen. Al schudde de vlieger boven de Alpen geweldig heen en weer schudede, precies een paard die in volle galop iedereen van zijn rug wilde schudden. Dat dooreenschudden: was dat misschien een voorsmaakje van op Vlaamse wegen gevoerd worden met de auto? Wiegen of vliegen, voor een bijna-blinde is het verschil niet eens zo groot.

    De ontvangst op Scharrelroi was navenant. Ik had een vlucht met ‘assistance’, zoals dat in ’t Schoon Modern Vlaams heet, maar diende bij aankomst de passagiers uit verre landen voorrang te verlenen. Een van hen, een snibbige Tunesisch, eveneens in een rolstoel, tierde moord en brand over het verlies van haar ‘lugage’ dat ze bij nader toezien op haar schoot had staan…Daar begon het alweer: volgens de aankomst-helper hadden op korte vluchten gehandicapte Tunesiërs en gehandicapte Senegalezen voorrang. Ondergetekende kwam, alhoewel ook zichtbaar gehandicapt, ‘slechts uit ‘Rôm’ toch de thuisstad van Olio di Poepo….

    Dankoewel, liefste lezer. De reis was kort maar krachtig. Ginder omhoog gegaan in de azuurblauwe licht, onder een stralende zon, en hier, 2 ½ uur later, uit een zwarte lucht weer met beide voeten op de begane grond terecht gekomen.

    Bedenking: de moderne techniek kan de hele wereld doen volksverhuizen, maar Vlaanderen in Italië overbrengen; hola, dat is wachten op de nieuwe generatie 3D-printers!

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/frankrijk-zet-leger-in-na-reeks-terreuraanslagen-a2161440/

    *

    Frankrijk zet leger in na reeks terreuraanslagen

    *

    Frankrijk schakelt de komende tijd het leger in om de burgers te beschermen, dat meldt de Franse premier Manuel Valls vandaag tijdens een persconferentie. Dit na een reeks terreuraanslagen waarbij vooralsnog een dode viel en tientallen mensen gewond raakten.

    Er patrouilleren op het moment al bijna achthonderd militairen, maar er komen twee- tot driehonderd soldaten bij die over het land verspreid worden. Ze zullen voornamelijk op drukke plekken als winkelcentra en stations een oogje in het zeil houden.

    Zaterdag viel een islamist drie politieagenten aan in Joué-lès-Tours, eergisteren reed een automobilist voetgangers aan in Dijon, terwijl hij 'Allah akbar' riep. En gisteren schepte een bestelbusje bezoekers van een kerstmarkt in Nantes.

    De terreurdaden raakten een gevoelige plek. Met vijf miljoen mensen heeft Frankrijk de grootste moslimgemeenschap van Europa. Zo'n duizend Franse moslims zijn betrokken bij de strijd in Syrië en Irak. Al vier keer heeft een jihadi een video op internet geplaatst, waarin Franse moslims worden opgeroepen een aanslag in Frankrijk uit te voeren, desnoods met stenen of messen.

     

    *

    UITLEIDING

    Volgens de mini-hersentjes van de VRT-SNULLEN, is de grootste zorg voor het nieuwe jaar, de gevoeligheid van de Bevolking voor… allergieën.

    Volgens de unanieme Buitenlandse pers, wordt de grootste bekommernis van het Volk, het sluimerende verzet tegen de Islamisering en het terug smijten naar de donkere Middeleeuwen van de Europese Beschaving.

    Dit verzet zou wel eens tot Syrische toestanden kunnen leiden. Wat ik niemand toewens, buiten misschien zij die ons zo ver gebracht hebben. De tijd is niet meer zo ver af, dat ook bij ons sommige verwarde geesten tot de daad zullen overgaan. En dat elke regio zijn eigen legertje Breiviks als Vikingers zal hebben.

    Want, geachte Isis ammers, wie slaat, mag slagen verwachten…. 

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     









    14-01-2015, 16:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2308

    *

    Woensdag 14 januari

    Zon 8u40-17u04

    Z Peerke Donders, heilig paterke van Hasselt

    .

    Dit is de dag waarop de vroegere glorie van Het Heilige Paterke van Hasselt, de welbeminde Heer Steve Stunt, bijgenaamd de SS uit H., wordt herdacht. Alhoewel zich bekeerd hebbende tot de vijand, het kamp der werkgevers, verschijnt hij dezer dagen als ‘Auci ich bin einen Charel’, maar dan in zijn eigen zangerig Limburgs.

    *

    *

    Mohammedaans tussendoortje:

    Executie gepromoot als kinderspel… Wie valt is er aan!

    *

    INLEIDING

     

    La Comedie Française; de kunst van het zich opblazen als die kikker die os wilde worden, continue! Le jour de gloire est arrivé! Deze keer bij monde van de Frans Minister van Binnenlandse zaken, de Heer CazaneuZa, die een zekere DieuAlladonné in de boeien wil slaan. De man is nog zwarter van vel dan Zwarte Piet, niet Slinx genoeg en hoort derhalve niet zo thuis in mode van de dag. Oppakken en opsluiten dus!

    De nieuwe Hebdo (de vroegere blijkt, net als trouwens het hele Socialisme, zo goed als failliet te zijn geweest) verschijnt vandaag op maar liefst 5.000.000 of misschien zelfs 10.000.000 exemplaren, in tegenstelling tot voordien, waar de oplage zich beperkte tot een arme 45.000 ex, door de media dag-na-dag opgeklopt tot … 75.000. Feit is, dat die mensen hun broodje is gebakken, maar ook dat de Franse Socialisten en trouwens alle Socialisten waar ook ter wereld, vervuld zijn van een hemelse gelukzaligheid. Wie nu nog zegt, dat misdaad niet loont, heeft er niets van begrepen. Nog een beetje geduld, en er zullen cartoons volgen deze keer van de vermoorde Charlisten, met rondom elk van hen, een Oosters getinte harem van per persoon 72 frisse maagden. Die zijn dus in het Paradijs dat de Roden zich dromen: ‘Wein, Weiber, und Gesang.

    Maar ook de tegenpartij, met name de ISIS-boys, hebben blijkbaar een tandje bijgestoken. Op YouTube is een video verschenen, zo schrijven de Italiaanse media, die het bewijs levert van hun voor zover als nog mogelijk dieper gevallen moraal dat toelaat. Waardoor bewezen wordt, dat Allah Akbar de ondergang van de menselijke beschaving is.

    Het verhaal gaat als volgt: ergens te velde in hun spiksplinternieuwe Kalifaat, werden twee Russische spionnen gevat, die daarop stante pede, onder de kundige leiding van een Allah Akbar roeper, een 10-11 jarig jogentje gebieden deze schurken met een nekschot af te maken. Wat prompt geschiedde. De Italiaanse media zijn wel zo kies, geen bewegende beelden mee te geven, buiten bovenstaande afbeelding.

    Wedden dat U op de eigen TV er helemaal niets zult over vernemen? ‘Lügen Presse’ zou wijlen Dr. Joseph Goebbels hierover gezegd hebben….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/1/Dieudonne-opgepakt-voor-verheelijken-van-terrorisme-1682739W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2015-01-14|Dieudonn%E9_opgepakt_voor_%27verheerlijken_van_terrorisme%27

    *

    Dieudonné opgepakt voor 'verheerlijken van terrorisme'

     

    Dieudonné is eerder veroordeeld voor zijn antisemitische grappen en commentaren

     

    De omstreden ZWARTE Franse komiek Dieudonné M'Bala M'Bala is (vandaag) woensdag aangehouden in zijn huis, omdat hij terrorisme zou verheerlijken. Hij is ondervraagd op het politiebureau nadat hij zichzelf op Facebook Charlie Coulibaly noemde, naar een van de aanslagplegers.

     

    Dieudonné kan worden vervolgd voor het verheerlijken van terrorisme. Het Franse Openbaar Ministerie heeft een officieel onderzoek naar de komiek geopend.

    Na de protestmars van afgelopen zondag in Parijs, waar overal de leus 'Je suis Charlie' te zien was, zette Dieudonné op Facebook: 'Wat mij betreft ben ik Charlie Coulibaly.' Hij verwijst daarmee naar Amedy Coulibaly, de man die vier bezoekers van een Joodse supermarkt vermoordde.

    Volgens onze bloggers

    Afshin Ellian: De kracht van de verbeelding is getroffen, maar niet uitgeroeid

    De opmerking van Dieudonné werd op sociale media walgelijk genoemd en minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve kondigde een onderzoek aan naar de uitlatingen van de komiek. Dieudonné verwijderde de Facebookpost na een uur.

     

    In reactie op de boodschap van Cazeneuve zegt Dieudonné dat de Franse regering zijn leven probeert te verpesten. 'Ik probeer mensen alleen maar aan het lachen te maken.' Ook zegt Dieudonné dat hem het recht op de vrijheid van meningsuiting wordt ontnomen.

     

    Lees ook

     

    In de geest van de moslim: de islamitische trots verklaard

    Antisemitisme

     

    De Franse premier Manuel Valls zei dinsdag in de Nationale Assemblee dat Dieudonné een 'verspreider van haat' is en dat er groot verschil is tussen zijn 'antisemitische en racistische' uitlatingen en de publicaties van het satirische weekblad Charlie Hebdo.

     

    Dieudonné is al diverse keren veroordeeld vanwege zijn antisemitische grappen en commentaren. Hij is ook de bedenker van de quenelle, een handgebaar dat wordt gezien als een omgekeerde Hitler-groet. De komiek heeft zelf gezegd dat de quenelle een gebaar is tegen het establishment.

     

     

    UITLEIDING

     

    Er worden heden ten dage zowat overal tandjes bijgestoken. Maar over de stommekloten van moordenaars, die meer dan 8 uur in die drukkerij wachtten op hun dood, maar de man in het wasbak-hokje niet zagen, blijft het angstwekkend stil. Die jongen mocht wel zijn verhaal doen, maar dat is ook al. Want over het amateurisme van de daders wordt liefst gezwegen. Al die aardige Mo Slmmerds zouden zich weer eens op hun tenen getrapt kunnen voelen!

    Nu blijkt trouwens ook, dat ‘Les pettits Belges’ gekend zijn als wapenleveranciers van de Jihadisten. Inderdaad een hele eer voor deze erkenning. Net als voor de radijsjes in het voorjaar (Kalashnikovs) of de spruitjes in het najaar (granaatwerpers) weten we nu zelfs de prijzen op de vroegmarkt in Bruxellabad. Weeral een onderwerp waarover urenlange vergaderingen kunnen gehouden worden. Maar natuurlijk gaat het debat over de witte kassa’s in de Horeca voor. De syndicaten zijn immers niet akkoord, dat de horeca-uitbaters niet aslood gaan en dat bijgevolg deze Regering moet worden afgeschoten. Leemans en DeLeeuw beraden zich druk, samen met hun achterban, over de te nemen maatregelen. Alhoewel het ACW, op vraag van Meneerke Peeters, aandringt om een ‘Charlie-ke na te spelen op de redactie van De Middenstand, geen goedkeuring vindt. Te opvallend, vindt De Leeuw. Liever, naar het voorbeeld van de Mo Smmerds, ondergronds blijven wroetelen, tot ze sterk genoeg zijn om het Land ocer te nemen.

    Deze tactiek is meer naar de goesting van de mee-moeders rond Kawouter Beke, daar deze voorziet dat den Armee Bels binnenkort zal moeten ontbonden worden, wegens de doorgedreven besparingsdriften van deze Regering.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    14-01-2015, 15:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2307

    *

    Dinsdag 13 januari 2015

    Vorstmaand

    Zon 8u40-17u02

    H Hilarius van Poitiers

    Als het op Sint-Hilarius vriest, zes weken winter aan een stuk

    *

    *

    *

    INLEIDING

     

    Echt waar: er wordt U hieronder een stukje uit de echte en onvervalste anti-Vlaamse ‘De Schandaard’ geserveerd. Waarbij het pas geeft in zuiver Fransoos te murmelen ‘une fois n‘est pas côutume’.

    U ontmoet er de Islam in zijn meest brutale vorm, als voorsmaakje van wat binnenkort bij ons staat te gebeuren. Als de terug gekeerde Jihadisten eenmaal zullen vastgesteld hebben dat het Avondland in hun richting is gekanteld.

    Aab de niet-christelijke medemensen kan ik geen raad geven. Aan al de anderen, de grote massa dus, kan ik aanraden: de dag dat het zover is, vergeet dan vooral niet te biechten en ter communie te gaan, zodat Uw zieltje regelrecht in Het Hiernamaals de klaarstaande rijstepap met goudenlepeltjes kan gaan eten.

    Dat voor geval U als Muzelaarse martelaar nog geen recht hebt op de U toegezegde 72 dagverse maagden

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150112_01469834

    *

    ‘De lijken liggen overal’

    ‘De lijken liggen overal’ Een manifestant herinnert aan de slachtoffers van Boko Haram tijdens een manifestatie zondag in Abidjan, Ivoorkust. Foto: AFP

     

    De dag dat in Parijs 12 mensen werden doodgeschoten, heeft terreurbeweging Boko Haram in Nigeria honderden mensen vermoord. Een visser beschreef de horror aan persbureau AFP.

     

    ‘Op strategische plaatsen zijn barricades opgetrokken. De lijken liggen overal. De hele stad stinkt naar kadavers en ontbinding’, vertelde Borye Kime, een inwoner van Baga. Die stad, die dicht tegen de grens met Tsjaad ligt, werd vorige week door Boko Haram veroverd. De islamistische terreurbeweging heeft Baga nog steeds in handen. Hoeveel doden er gevallen zijn, kan niemand precies zeggen, maar het zouden er honderden, misschien wel duizenden zijn. Mensenrechtenorganisatie Amnesty International spreekt van 2.000 slachtoffers en van ‘mogelijk de dodelijkste aanslag van Boko Haram in een reeks van steeds gruwelijker wordende aanslagen van de groep’.

     

    VN-secretaris Ban Ki-moon liet gisteren weten ‘geschokt’ te zijn over wat hij te horen krijgt. Ban zegt dat Nigeria bovenaan zijn agenda staat. De VN is klaar om de Nigeriaanse overheid en de buurlanden bij te staan in de strijd tegen Boko Haram.

     

    De president zwijgt

    Maar de Nigeriaanse president Goodluck Jonathan blijft opvallend stil. Vorige week heeft hij wel de aanslagen in Parijs veroordeeld, maar over Baga zegt hij niets. Jonathan hoopt volgende maand herverkozen te worden en velen vermoeden dat hij daarom het geweld in het noordoosten van zijn land doodzwijgt. Toen vorig jaar 200 schoolmeisjes ontvoerd werden door Boko Haram duurde het ook drie weken vooraleer de president van zich liet horen. De meisjes zijn nog steeds niet bevrijd.

    Het voorbije weekend hebben een tienermeisje en een jonge vrouw zichzelf opgeblazen op een markt in Potiskum. Daarbij vielen minstens vier doden. Wellicht werden ze ingezet door Boko Haram.

    In de voorbije zes jaar zijn naar schatting 13.000 mensen omgekomen door de terreur van Boko Haram. Het voorbije jaar heeft de beweging zijn strijd opgedreven. In het noordoosten van Nigeria heeft de organisatie een kalifaat uitgeroepen, in navolging van Islamitische Staat in Irak.

    *

     

    UITLEIDING

     

    Merkwaardig, maar de Italiaanse media zijn een stuk opener en explicieter over de toestand dan de Vlaamse media in de Lage Landen. Daar hoort men alleen de tot op de draad versleten ACW interpretatie à la Haiku Herman, zo overdreven politiek correct als maar kan. We kunnen, met veel details daarbij, leren dat Muzelmanse aanslagen nu eenmaal nooit te voorzien zijn, en dat die heel zeker zullen komen. Dat de Italianen overal, 7/7 en 24/24 maar best zorgen een proper zieltje en hun nalatenschap geregeld te hebben.

    Gauleiteri Merkel blijft maar liefst een eindje weg uit dit land hier. Al zal ze als woordvoerster van de Euro Verenigde Nazi’s wel een aardig woordje meepraten rond de opvolging van Napolitano, de uittredende Italiaanse President die straks een eeuw jong zal zijn. JaJa, Italië is aan verjonging toe en in de coulissen staat een zekere Silvio Berlusconi te trappelen van ongeduld om terug te keren….

    Lachwekkend ook, de soap over gewapende politiemensen na volbrachte dagtaak onderweg naar Moeder-de-Vrouw. De moslimse moordenaars doen er in hun broek voor! En wat erger is, nu zijn ze verwittigd dat ze voorzichtiger moeten zijn. Onze Grote Verstanden aan de top zijn werkelijk geniaal! In hun communicatie ten gerieve van de vijand!

    Welke van de Arabische pietrolboeren ook geniaal zijn, zal binnenkort blijken wanneer de pietrolprijzen nog lager gaan vallen. Volgens mij is dat een superintelligente tegenzet tegen oorlogsstoker Poetin (!), die moet camoufleren dat heel die cirque louter dient om de molotovcocktails der Jihadisten goedkoper te maken.

    *

    Gisteren, dinsdagavond laat, op de RAI de nieuwe Charlie Hebdo gezien. Besluit: de bocht naar Canossa is ingezet, de dhimitude kan beginnen. Want: hoera, we gaan over tot de orde van de dag en feliciteren onszelf met deze kranige houding. We voelen ons goed in ons vel, want nu weten we dat de schuldigen voor deze bloedbaden niet die lieve Islammekes zijn, maar de Islamofoben.

    Dat de schare der Vliegende Reporters zich maar klaar houdt: Boko Haram vliegt er nu pas voorgoed in!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *








    14-01-2015, 11:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2306

    Dinsdag 13 januari 2015

    Vorstmaand

    Zon 8u40-17u02

    H Hilarius van Poitiers

    Als het op Sint-Hilarius vriest, zes weken winter aan een stuk

    .

    *

     

    *

    INLEIDING

     

    De gouden sterrenkrans op azuurblauw veld begint iedere dag inderdaad meer en meer te lijken op een doornenkroon. De Ilam is in opmars! En de fuik van het ons opgedrongen oorlogsgebied klapt langzaam maar zeker dicht. Het eigen cabaret-legertje wordt met mondjesmaat ingezet want er moet bespaard worden. De politie idem dito, want ook daar moet er bespaard worden. Alle Inlichtingsdiensten van de omringende landen werken op hun eentje, want ook daar moet er bespaard worden. De Grote Verstanden vergaderen wèl, want voor de bla-bla-bla moet er helemaal niet bespaard worden. Ziet U: eten drinken en de vrouwtjes, dat zijn voorwaar kostelijke zaken! Verder zijn het gouden tijden voor privé-bewakingsfirma’s, waar er meestal uitgediende politiekers een dik betaald uitloopbaantje in de Raad van Bestuur hebben. Idem dito voor de ‘straathoekwerkers’ en de ruimdienst voor achteloos weggeworpen drugspuiten in het openbaar domein.

    De OCMW’s (voor hulp aan eigen landgenoten) zitten op hun tandvlees, en er is zelfs geen geld om barbaarse moordenaars die in hun thuisland zijn gaan oefenen, kort te zetten. Maar er is, onder dankzegging voor al die EU-verplichtingen, wèl geld om de aldoor groter wordende instroom van Islamitische ‘vluchtelingen’ rijkelijk te smeren….

    Er is ook veel geld om elders in en rond die barbaarse landen, ‘onze jongens’ in te zetten. We kunnen er zelfs bommen gaan gooien aan € 250.000 per maand.

    Ja, inderdaad: de EU treedt op als één blok, niet als verdedigers, maar als collaborateurs van de vijand. Voor Jan-met-de-pet is dezelfde EU een kruisweg, waar, eenmaal ter bestemming, bij iedereen (zie afbeelding) de doorneenkroon zal worden opgezet…

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Taliban sluit zich openlijk aan bij ISIS in strijd tegen het Westen

    *

    Islamitische terreurbewegingen beginnen zich bij elkaar aan te sluiten, zodat ze samen oorlog tegen het Westen kunnen voeren.

    Hoge Talibanleiders in Pakistan en Afghanistan hebben gisteren openlijk hun trouw gezworen aan ISIS-leider Abu Bakr Al-Baghdadi, de zelf verklaarde Kalief van de islamitische wereld. De eenheid tussen beide moslim terreurgroepen werd bezworen door demonstratief een Pakistaanse soldaat te onthoofden. Het pact tussen de Taliban en ISIS is een onmiddellijke reactie op de massale anti-terreur demonstraties in Europa, en vergroot het ‘Kalifaat’ in Syrië en Irak naar gebieden in Zuid Azië.

     

    Tentakels ISIS tot in Europa en Saudi Arabië

     

    Amedy Coulibaly, de terrorist die op 9 januari vier Joden vermoordde in een kosher supermarkt, had eveneens zijn trouw gezworen aan ISIS. Met de terreuraanslagen in Parijs heeft de Islamitische Staat annex het Kalifaat aangetoond zijn tentakels tot diep in Europa te hebben uitgebreid.

     

    Een week geleden trok een ISIS-eenheid vanuit Irak het noorden van Saudi Arabië binnen. Drie leden van de Saudische grenswacht, waaronder een commandant, werden daarbij vermoord.

     

    De overeenkomst met de aanslagen in Parijs is dat het Saudische mannen waren die de aanval in hun eigen land pleegden, net zoals het Franse moslims waren die toesloegen in Frankrijk. ISIS is nu dus ook aanwezig in Saudi Arabië en Europa.

     

    Islamitische terreuralliantie steeds grotere bedreiging

     

    Uit de ontwikkelen kan tevens worden opgemaakt dat ISIS en de verschillende Al-Qaeda takken met elkaar samenwerken. Dit bleek ook toen de gebroeders Kouachi, de daders van de aanslag op het Franse magazine Charlie Hebdo, beweerden in de naam van Al-Qaeda in Jemen (AQAP) te hebben gehandeld.

     

    De islamitische alliantie tussen ISIS, de Taliban en Al-Qaeda betekent een onheilspellende escalatie van de wereldwijde jihad tegen het Westen, Israël en de rest van het Midden Oosten, vooral nu ISIS-leider al Baghdadi de plek van Al-Qaeda leider al Zuwahri als gevaarlijkste terrorist ter wereld heeft overgenomen.

    Xander

    (1) DEBKA

    *

    UITLEIDING

     

    ’s Maul halten: we horen en zien het zelfs van de huidige gelaarsde Bondskanselaarster in Berlijn: ‘die Gedanken sind frei’, als het maar de juiste zijn. Pegida, die iedere eerste dag van de week met al maae meer betogers op straat komt overal in Duitsland, wordt geleid door criminelen, zegt ze. Dat is stap één. Stap twee wordt binnekort: Pegida wordt buiten de Wet gesteld…

    Als lammeren worden ze, zeggen de Schriften, ter slachtbank geleid, en ze doen hun mond niet open…

    *

    Zijn er dan geen brave Islammers? Ja, natuurlijk. Ze bestaan zelfs in alle maten, groot en klein, dik en dun, oud en jong. Nadat hun hitsige ‘geloofsbroeders’ de Westerse wereld zullen verslagen hebben, zullen die, net als nu, een zwijgende meerderheid zijn. Gewoon omdat die geboren en getogen ‘onderworpenen’ zijn van de wieg tot het graf. Als wij, diegenen die dan nog zouden overleefd hebben, ons op gevaar van lijden en dood, in dezelfde dhimitude willen onderwerpen, zal er ‘wrede’ zijn. Wrede, geschreven als Vrede. Wat insluit dat ook wij, kop tegen de grond, kont in de lucht, 5 x daags in de richting van Mekka zullen bidden. Dan kunnen ook wij, hen die ons niet bevallen, de keel oversnijden. Luidkeels roepend dat Allah de Grootste heeft.

    De Grote Verstanden zien dat – voorlopig - lichtelijk anders. Waarbij zij moedwillig over het hoofd zien, dat sedert de uitvinding van de Islammerij, er geen land ter wereld is waar dit op een blijvende manier bestaat. Zij weigeren pertinent te aanvaarden, dat Islam het tegenovergestelde betekent van ‘democratie’.

    En het is net dààrom dat Slinx en Islam – let op de sissende S-klank - een bondgenootschap zijn aangegaan. Omdat beide SssySSStemen SlechtS kunnen bestaan, waar het Vrije Volk is onderworpen. Synoniem: ver-islamiseerd in één grote gifgroene ISIS-staat.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    EINDE

    *

     

     

     








    13-01-2015, 16:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2306

    Dinsdag 13 januari 2015

    Vorstmaand

    Zon 8u40-17u02

    H Hilarius van Poitiers

    Als het op Sint-Hilarius vriest, zes weken winter aan een stuk

    .

    *

    *

    INLEIDING

     

    De gouden sterrenkrans op azuurblauw veld begint iedere dag inderdaad meer en meer te lijken op een doornenkroon. De Ilam is in opmars! En de fuik van het ons opgedrongen oorlogsgebied klapt langzaam maar zeker dicht. Het eigen cabaret-legertje wordt met mondjesmaat ingezet want er moet bespaard worden. De politie idem dito, want ook daar moet er bespaard worden. Alle Inlichtingsdiensten van de omringende landen werken op hun eentje, want ook daar moet er bespaard worden. De Grote Verstanden vergaderen wèl, want voor de bla-bla-bla moet er helemaal niet bespaard worden. Ziet U: eten drinken en de vrouwtjes, dat zijn voorwaar kostelijke zaken! Verder zijn het gouden tijden voor privé-bewakingsfirma’s, waar er meestal uitgediende politiekers een dik betaald uitloopbaantje in de Raad van Bestuur hebben. Idem dito voor de ‘straathoekwerkers’ en de ruimdienst voor achteloos weggeworpen drugspuiten in het openbaar domein.

    De OCMW’s (voor hulp aan eigen landgenoten) zitten op hun tandvlees, en er is zelfs geen geld om barbaarse moordenaars die in hun thuisland zijn gaan oefenen, kort te zetten. Maar er is, onder dankzegging voor al die EU-verplichtingen, wèl geld om de aldoor groter wordende instroom van Islamitische ‘vluchtelingen’ rijkelijk te smeren….

    Er is ook veel geld om elders in en rond die barbaarse landen, ‘onze jongens’ in te zetten. We kunnen er zelfs bommen gaan gooien aan € 250.000 per maand.

    Ja, inderdaad: de EU treedt op als één blok, niet als verdedigers, maar als collaborateurs van de vijand. Voor Jan-met-de-pet is dezelfde EU een kruisweg, waar, eenmaal ter bestemming, bij iedereen (zie afbeelding) de doorneenkroon zal worden opgezet…

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Taliban sluit zich openlijk aan bij ISIS in strijd tegen het Westen

    *

    Islamitische terreurbewegingen beginnen zich bij elkaar aan te sluiten, zodat ze samen oorlog tegen het Westen kunnen voeren.

    Hoge Talibanleiders in Pakistan en Afghanistan hebben gisteren openlijk hun trouw gezworen aan ISIS-leider Abu Bakr Al-Baghdadi, de zelf verklaarde Kalief van de islamitische wereld. De eenheid tussen beide moslim terreurgroepen werd bezworen door demonstratief een Pakistaanse soldaat te onthoofden. Het pact tussen de Taliban en ISIS is een onmiddellijke reactie op de massale anti-terreur demonstraties in Europa, en vergroot het ‘Kalifaat’ in Syrië en Irak naar gebieden in Zuid Azië.

     

    Tentakels ISIS tot in Europa en Saudi Arabië

     

    Amedy Coulibaly, de terrorist die op 9 januari vier Joden vermoordde in een kosher supermarkt, had eveneens zijn trouw gezworen aan ISIS. Met de terreuraanslagen in Parijs heeft de Islamitische Staat annex het Kalifaat aangetoond zijn tentakels tot diep in Europa te hebben uitgebreid.

     

    Een week geleden trok een ISIS-eenheid vanuit Irak het noorden van Saudi Arabië binnen. Drie leden van de Saudische grenswacht, waaronder een commandant, werden daarbij vermoord.

     

    De overeenkomst met de aanslagen in Parijs is dat het Saudische mannen waren die de aanval in hun eigen land pleegden, net zoals het Franse moslims waren die toesloegen in Frankrijk. ISIS is nu dus ook aanwezig in Saudi Arabië en Europa.

     

    Islamitische terreuralliantie steeds grotere bedreiging

     

    Uit de ontwikkelen kan tevens worden opgemaakt dat ISIS en de verschillende Al-Qaeda takken met elkaar samenwerken. Dit bleek ook toen de gebroeders Kouachi, de daders van de aanslag op het Franse magazine Charlie Hebdo, beweerden in de naam van Al-Qaeda in Jemen (AQAP) te hebben gehandeld.

     

    De islamitische alliantie tussen ISIS, de Taliban en Al-Qaeda betekent een onheilspellende escalatie van de wereldwijde jihad tegen het Westen, Israël en de rest van het Midden Oosten, vooral nu ISIS-leider al Baghdadi de plek van Al-Qaeda leider al Zuwahri als gevaarlijkste terrorist ter wereld heeft overgenomen.

    Xander

    (1) DEBKA

    *

    UITLEIDING

     

    ’s Maul halten: we horen en zien het zelfs van de huidige gelaarsde Bondskanselaarster in Berlijn: ‘die Gedanken sind frei’, als het maar de juiste zijn. Pegida, die iedere eerste dag van de week met al maae meer betogers op straat komt overal in Duitsland, wordt geleid door criminelen, zegt ze. Dat is stap één. Stap twee wordt binnekort: Pegida wordt buiten de Wet gesteld…

    Als lammeren worden ze, zeggen de Schriften, ter slachtbank geleid, en ze doen hun mond niet open…

    *

    Zijn er dan geen brave Islammers? Ja, natuurlijk. Ze bestaan zelfs in alle maten, groot en klein, dik en dun, oud en jong. Nadat hun hitsige ‘geloofsbroeders’ de Westerse wereld zullen verslagen hebben, zullen die, net als nu, een zwijgende meerderheid zijn. Gewoon omdat die geboren en getogen ‘onderworpenen’ zijn van de wieg tot het graf. Als wij, diegenen die dan nog zouden overleefd hebben, ons op gevaar van lijden en dood, in dezelfde dhimitude willen onderwerpen, zal er ‘wrede’ zijn. Wrede, geschreven als Vrede. Wat insluit dat ook wij, kop tegen de grond, kont in de lucht, 5 x daags in de richting van Mekka zullen bidden. Dan kunnen ook wij, hen die ons niet bevallen, de keel oversnijden. Luidkeels roepend dat Allah de Grootste heeft.

    De Grote Verstanden zien dat – voorlopig - lichtelijk anders. Waarbij zij moedwillig over het hoofd zien, dat sedert de uitvinding van de Islammerij, er geen land ter wereld is waar dit op een blijvende manier bestaat. Zij weigeren pertinent te aanvaarden, dat Islam het tegenovergestelde betekent van ‘democratie’.

    En het is net dààrom dat Slinx en Islam – let op de sissende S-klank - een bondgenootschap zijn aangegaan. Omdat beide SssySSStemen SlechtS kunnen bestaan, waar het Vrije Volk is onderworpen. Synoniem: ver-islamiseerd in één grote gifgroene ISIS-staat.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     







    13-01-2015, 15:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    12-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2282

    Maandag 29 december

    Zon 8u45-16u44

    H Thomas Becket van Kantelberg (Canterbury)

    *

    Tijdens mijn ‘congé payé’ (21/12 – 4/01) kon ik, zoals U ziet, het schrijven niet laten. Het heeft tot vandaag geduurd vooraleer Digitalia aan de overkant der Alpen de teugels weer een beetje in handen kreeg. Zes Januari, Bifana, is in dit land de grootste feestdag van het jaar. En de volgende’ dag was er de Charlie-moordpartij in Parijs…. Bij het opkuisen van mijn ‘suspends-map’ vond ik een paar teksten terug die de moeite waard zijn om nu op het Net te worden geplaatst.

    *

    *

    INLEIDING

     

    De Duivel en zijn moer zijn aan het flipfloppen. Lees: Sosen en Tsjeven hebben eindelijk het gat gevonden om samen door te schijterenn. Het Brabants Trekpaard uit Vilvoorde had reeds zoveel jaar geleden de toon gezet, toen hij in een zeldzaam moment van luciditeit, beweerde dat hij evengoed als Socialist carrière had kunnen maken. Zo nauw liggen hun standpunten bij elkaar, en bij de twee pakbonden steken ze dat zelfs niet meer weg.

    De ‘Kleine Man’, die in feite het Land moet redden, wordt nu gemanipuleerd om het kapot te maken, ware daar niet die verdomede Vlaams Nationalistische idealisten; die na 184 jaar Rooms-Rode tirannie, het roer hebben overgenomen.

    Al goed dat dat ‘Roomse’ er maar bij was voor de schone schijn; want als witgekalkte graver zou de Zachtmoedige hen met zweepslagen de tempel hebben uitgejaagd.

    BDW, in gezelschap van de halvelings bekeerde Eurocommissaris DeGucht; geeft nog maar eens iedereen heet nakijken. De Regering van ’t Blauw Michelleke is maar de opstap naar iets veel zinvoller. Neen, geen egoïstisch en eng nationalisme, zoals de Vlaminghaters in zijn schoenen schuiven. Nationalisme is alleen de hefboom voor dat hogere.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vandaag.be/binnenland/156953_de-wever-deze-federale-regering-is-een-tijdelijke-tussenoplossing.html

    *

    De Wever: “Deze federale regering is een tijdelijke tussenoplossing”

     

    In een dubbelinterview met Karel De Gucht (Open Vld) dat zaterdag verschijnt in De Morgen geeft N-VA-voorzitter Bart De Wever aan dat de confederale plannen van zijn partij slechts voor even zijn opgeborgen. “Natuurlijk denk ik nog altijd dat je het Belgische probleem alleen structureel kunt oplossen met een grondige staatshervorming”, zegt De Wever. Maar die staatshervorming zal er tijdens de legislatuur van regering-Michel I niet komen. “Deze federale regering is een tijdelijke tussenoplossing.”

     

    Toch is De Wever er zich van bewust dat het confederalisme inruilen voor een sociaal-economisch herstelbeleid onder Michel I, risico’s inhoudt. “Morgen kan het weer de andere kant uitgaan, als de PS weer aan de macht komt. Al wat je daarvoor nodig hebt, is dat CD&V morgen flipflopt naar links.” Iets wat volgens Karel De Gucht reeds gebeurt. “Ze zijn vandaag al aan het flipfloppen.”

     

    De Wever nuanceert tijdens het interview ook het beeld dat van de N-VA wordt opgehangen. Zo is nationalisme volgens De Wever geen doel op zich. “Het is een instrument. Als het een doel op zich is, dan wordt het gevaarlijk, want dan wordt het etnisch en exclusief. Met dat absolute etnische nationalisme hebben wij geen uitstaans. Dat is juist hetzelfde als zeggen dat socialistisch bestuur altijd eindigt met Ceausescu.”

    *

    UITLEIDING

     

    Niet schieten op de pianist AUB, maar de waarheid heeft haar rechten.

    Ik leg uit.

    Noch in 1302, noch bij Jacob Van Artevelde, was de heroïsche vaderlandsliefde de reden voor hun optreden, maar de pragmatische zekerheid dat vermits de politiek niet ‘werkte’, er dan maar andere middelen dienden te worden gezocht. Bij onze voorvaderen eindigde dat steevast op geweld, een manier van communiceren waarbij er geen tolken nodig waren. In onze dagen zijn we heel wat slimmer geworden, en ook onze vijanden begrijpen na zoveel jaren al een beetje onze eisen die we God-zij-dank, niet langer onder de korenmaat houden…..

    *

    Het is nu aan Tom VanGrieken en het Partijbestuur om eieren, geen postjes, te kiezen voor hun geld. Een beetje in de leer gaan bij Machiavelli, die lang voor de Amerikaanse wijsgeer stelde; If you can’t beat thel, join them’.

    Het help Moeder Vlaanderen geen centimeter vooruit in een hoekje te blijven blèren dat men gelijk heeft. De hemel voor land en Volk moet dag-in-dag-uit verdiend worden. En dat kan maar, door de handen uit de mouwen te steken. Anders wordt de Vlaming gewoon herleid tot een uitkeringsgerechtigde werkloze werkzoekende, die leeft op de rug van zijn nog ongeboren achterkleinkinderen.

    En aan die Belgische ziekte mag Vlaanderen in geen geval toegeven. Laat de Oosterweel-miserie de laatste zijn die we hebben meegemaakt en als de EU soms graten ziet in de PPs (Politiek-Private Samenwerking) laat ze dan zelf uitvaren om een andere vis te vangen. In Vlaanderen doen we dat zo. Volk en Staat, twee synoniemen van elkaar, trekken samen aan hetzelfde zeel.

    Geen woorden, maar daden, niewaar ASiel sarbon?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    12-01-2015, 20:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2283

    ***

    Zaterdag 3 januari

    Zon 8u45-16u49

    H Genoveva van Parijs

    Wie op Sint-Genoveva snoeit, zijn boomgaard overmachtig bloeit

    *

    Tijdens mijn ‘congé payé’ (21/12 – 4/01) kon ik, zoals U ziet, het schrijven niet laten. Het heeft tot vandaag geduurd vooraleer Digitalia aan de overkant der Alpen de teugels weer een beetje in handen kreeg. Zes Januari, Bifana, is in dit land de grootste feestdag van het jaar. En de volgende’ dag was er de Charlie-moordpartij in Parijs…. Bij het opkuisen van mijn ‘suspends-map’ vond ik een paar teksten terug die de moeite waard zijn om nu op het Net te worden geplaatst.

    *

    *

    Karel Martel, de Franse Koning die in 732 in Poitiers

    de Islam voor honderden jaren uit Frankrijk verjoeg..

    *

    INLEIDING

    Doorheen de eeuwen was het een spreekwoord dat klonk als de rots waarop de Kerk van Rome was gebouwd: la France, la fille ainée de L’Eglise. Maar zie, na amper een paar decennia van de Socialistische Heilsleer, is het land naar de vaantjes. En als die Marine La Plume het ooit weer beter maakt, is met de Islammerj ondertussen tot in het merg ingebakken, geen zekerheid. De ‘Rijkentaks’, die de Pakbonden ook bij ons willen invoeren, is er per 1 Januari weer afgevoerd, en zou het signaal voor de Slinxen moeten zijn, om de handdoek in de ring te werpen. Maar integendeel, net als bij de aartsvijand Duitsland, wordt de Islammerij er in bescherming genomen. De minste kritiek op deze primitieve veroverings-ideologie wordt er zwaar beboet, erger dan het communisme zich ooit jegens hun vijanden permitteerde.

    De Oudste en Trouwste Dochter van Rome is afgezakt tot een vulgaire publieke harem-vrouw die dagelijks duizenden keren keer haar lichaam vol lusten verkoopt, om Jihadisten naar de oorlog te kunnen zenden, voor het bevechten van nog méér Isslammerij.

    Om het tij te doen keren, moeten wij de straat en de pleinen gaan bezetten. Om te bewijzen dat een volk niet zomaar zijn ziel laat verkopen. Waar we kunnen moeten wij onze ‘Leiders’ bij de keel vatten om ze te doen hangen. Ooit moet ergens het signaal komen dat het genoeg is geweest

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Frankrijk verbiedt kritiek op de islam op straffe van duizenden euro’s boete

    Duizenden Franse Joden ontvluchten antisemitisch moslimgeweld

    Afgelopen jaar vluchtten 7000 Franse Joden naar Israël vanwege het toenemende moslimgeweld. Dit jaar zal hun aantal vermoedelijk verder stijgen naar 10.000.

     

    Frankrijk is het eerste land in Europa waar publieke kritiek op de islam strafbaar is gesteld. Mensen die het verbod overtraden kregen reeds boetes van duizenden, soms zelfs tienduizenden euro’s. De enige toegestane openlijke uiting over de islam is te zeggen dat het om een religie van vrede en liefde gaat. Nergens is zo duidelijk het onzalige fascistische verbond tussen linksgroen-socialistisch en de islam zichtbaar als in Frankrijk, dat ervoor gezorgd heeft dat de vrijheid van meningsuiting aan het begin van 2015 een stille dood gestorven is.

    In Frankrijk: racisme = islamofobie

     

    ‘Racisme’ betekent in Frankrijk voornamelijk ‘islamofobie’, en daaronder wordt iedere negatieve uitspraak over de islam en/of moslims verstaan. Termen zoals ‘islamisme’ en ‘radicale islam’ zijn uit de media en de politiek verbannen, en vervangen door algemeenheden zoals ‘extremisme’ en ‘radicalisme’.

     

    Een van de slachtoffers van de pro-islamitische socialistische regering van Francois Hollande is Christine Tasin, medeoprichter van Riposte Laïque (zoiets als ‘Seculiere Tegenreactie’). Op 15 oktober 2013 maakte ze in Belfort een reportage over een tijdelijk islamitisch slachthuis dat was ingericht om de moslim feestdag Eid El Adha te vieren. De manager eiste dat ze vertrok en noemde haar een ‘islamofobische racist’. Ze antwoordde dat ze inderdaad islamofoob is, maar geen racist, en voegde daaraan toe: ‘Islam is onzin’.

     

    Moslimorganisaties dienden vervolgens een klacht in, waarop ze een boette van € 3000,- kreeg. Tasin beschuldigde de rechtbank ervan een ‘islamitisch hof’ te zijn dat ‘zich onderworpen heeft aan de Sharia’. Op 18 december 2014 werd ze in hoger beroep volledig vrijgesproken.

     

    Op dezelfde dag werd een aanklacht tegen Front National leider Marine Le Pen ingetrokken. Die was tegen haar ingediend omdat ze in 2010 kritiek leverde op de illegale ‘bezetting’ van Franse straten door biddende moslims.

     

    Hoge boetes voor citeren van feiten

     

    Sommigen zullen zeggen: maar ze werden toch vrijgesproken, dus is er nog vrijheid van meningsuiting? Dat is echter slechts schijn omdat het hier om twee publieke figuren ging. Op 5 juni 2014 werden twee andere leden van Riposte Laïque namelijk veroordeeld tot € 21.200,- boete omdat ze hadden geschreven dat ‘straatgebeden, sluiers en moskeeën symbolen van bezetting en verovering’ zijn – een feit dat nota bene uit de islam zelf afkomstig is en door hoge moslimgeestelijken wordt bevestigd.

     

    Op 10 april kreeg de schrijver Renaud Camus een boete van € 4000,- omdat in hij in 2010 had geschreven dat de islamitische cultuur langzaam de Franse aan het vervangen is. In 2011 moest de politieke journalist Eric Zemmour € 1000,- boete en € 10.000,- smartengeld betalen aan diverse organisaties, omdat hij tijdens een talkshow had gewezen op het feit dat ‘de meerderheid van de drugdealers in Frankrijk zwarten en Arabische moslims zijn’. De rechters vonden dat dit ‘het aanzetten tot racistische discriminatie’ was.

     

    ‘Risico op chaos’ veroorzaakt door moslims

     

    Zemmour wordt inmiddels opnieuw aangevallen door de links-politiek correcte Franse media, omdat hij in een interview met de Italiaanse krant Corriere della Sera had gezegd dat ‘moslims hun eigen civiele code hebben, de Koran’, en ‘in buurten leven waar de Fransen geleidelijk aan vertrekken’. Ook stelde hij dat Frankrijk het ‘risico loopt op chaos en een burgeroorlog’, en dat moslims misschien weg zullen moeten gaan. De Italiaanse journalist gebruikte het woord ‘deporteren’, maar dat had Zemmour nooit gezegd.

     

    Vanuit Frankrijk werden talloze klachten tegen hem ingediend, en de grootste ‘anti-racistische’ organisaties eisten zijn ontslag. I-Television zegde vervolgens alle samenwerking met hem op. De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve riep op tot demonstraties tegen Zemmour. Nooit eerder in de Franse geschiedenis had een minister een dergelijke oproep gedaan.

     

    Vanwege de enorme vijandigheid in eigen land verplaatste de journalist zijn website en werkzaamheden in 2013 naar Zwitserland, waar de rechterlijke macht nog wat onafhankelijker is en minder aan de leiband loopt van de politiek.

     

    Joden vluchten weg

     

    Terwijl de socialistische politieke elite in Parijs steeds hardere maatregelen neemt om de islam en de islamisering van het land te beschermen, is Frankrijk tevens het land van de ergste antisemitische aanslagen die in de naam van de islam in Europa worden gepleegd. Mohamed Merah, de moordenaar van drie Joodse kinderen en een rabbi in een school in Toulouse in 2012, en Mehdi Nemmouche, de slachter van vier mensen in een Joods museum in Brussel in mei 2014, waren beiden afkomstig uit Frankrijk.

     

    Dat droeg er mede toe bij dat het aantal Franse Joden dat op ‘Aliyah’ gaat naar Israël naar een record hoogte is gestegen. Vorig jaar vluchtten bijna 7000 van hen weg voor het moslimgeweld, tegen 3400 een jaar eerder. De ontwikkelingen laten zien dat in 2015 mogelijk 10.000 Joden Frankrijk zullen verlaten (2).

     

    Vanuit Frankrijk zijn minimaal 1000 moslims naar Syrië en Irak gegaan om te vechten aan de kant van ISIS. Twee van hen zijn herkend in een video waarin iemand op gruwelijke wijze werd onthoofd.

     

    Aanslagen voor kerstmis

     

    Op 20, 21 en 22 december pleegden ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslims een drietal aanslagen op respectievelijk een politiebureau bij Tours, wandelaars op straat in Dijon en de bezoekers van een kerstmarkt in Nantes. De overheid deed er vervolgens alles aan om het verband tussen de aanslagen en de islam te ontkennen. Ondertussen werden er wel duizend soldaten ingezet – klaarblijkelijk was het gevaar op nieuwe aanslagen toch veel groter dan in Parijs werd toegegeven.

     

    Fransen zijn het zat

     

    Uit peilingen blijkt dat de Franse bevolking zich steeds grotere zorgen maakt over het snel toenemende aantal niet-geïntegreerde moslims in hun land, de inmiddels honderden islamitische no-go zones in grote steden, en de verdringing van de Franse cultuur en wetten door die van de islam. Velen zijn het in stilte roerend eens met bovengenoemde personen die door de overheid werden bestraft omdat ze het hadden gewaagd zich negatief uit te laten over de islam en moslims.

     

    Het Front National van Marine Le Pen is in opiniepeilingen al enige tijd de grootste van het land, mede omdat veel Fransen het gelieg en bedrieg door politici en media over de islamisering van hun land spuugzat zijn.

     

    Nederland gaat Franse kant op

     

    Ook in Nederland wordt de vrijheid van meningsuiting over de islam en moslims aan banden gelegd. Een goed voorbeeld is de vervolging van PVV-leider Geert Wilders, omdat hij vorig jaar zei dat hij minder criminele Marokkanen wil in Nederland. Het kabinet Rutte riep ondertussen zelf de media op om ‘minder criminele Marokkanen’ op TV te laten zien, klaarblijkelijk in de veronderstelling dat door herhaalde ontkenning het groeiende probleem vanzelf wel zal verdwijnen.

     

    Burgeroorlog?

     

    Frankrijk laat zien waar zo’n houding toe zal leiden: steeds meer buurten en wijken in grote steden zijn vervallen tot door moslims beheerste gewelddadige gebieden waar geen autochtoon meer durft te komen. De Fransen zijn echter niet gek en laten zich niet langer misleiden. Als de politiek niet eindelijk naar hun zorgen luistert, dan dreigt op termijn inderdaad een nieuwe burgeroorlog in het land, die gezien de vergelijkbare islamisering van de rest van West Europa wel eens op andere landen zou kunnen overslaan.

     

    Xander

     

     

    UITLEIDING

    Met moeite kan ik me realiseren, dat ik in feite oproep tot een burgeroolog, wat helemaal niet de bedoeling is. Maar onze ‘Leiders’ bezitten de macht en de kogels, en zo gemakkelijk zullen ze zich niet daarvan laten verdrijven. Maar wat de Roemenen konden met Caesesciu in een paar uur, moeten wij ook kunnen. Laar in Vlaanderen voor alle mensen van goede wil de stormklok luiden, zodat het sein over gans Europa kan gehoord en gevolgd worden. Grijp de Grote Verlichte Verstanden bij de lurven, en sleep e voor het Volksgerecht. Om te onderzoeken en dus te vonnissen, of ze het Volk of meer zichzelf ten dienste hebben gestaan. Hoor de getuigen over wat ze niet misdaan hebben en zorg ervoor dat het niet lang duurt. Want morgen moeten wij weer aan het werk om op de ruïnes van onze welstand, een nieuw leven te bouwen.

    Ooit werden wij door een valse Koning opgeroepen, om als Vlaming ons leven voor hem te geven, en dus om als Vlaming de Slag der Gulden Sporen te gedenken. Hier gaan we nog een drieonderdtal jaren verder terug in de Geschiedenis, en wordt er opgeroepen om de Eerste Kruistocht te herdenken. Waar onze verre voorouders zowel het initiatief als de Leiding namen, om Jeruzalem te bevrijden van de Moslim-horden. Herinner U er aan, dat toen de Eerste Koning van Jeruzalem, Godfried van Boonen, een Vlaming is geweest.

    Nu dezer dagen onze bezetters met hele scheepsladingen aanspoelen op onze kusten hier in Italië, moet de ontrading in gang worden gezet. En liefst met woorden op Islam-maat.

    Er moet een golf van afwijzing op gang komen, zodat de Moskee-deuren vanzelf dicht gaan. En niet Joodse mensen vluchten, maar hun en onze belzagers

    Het kan, nu het nog tijd is. Morgen is het te laat….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    12-01-2015, 17:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2305

     

    ***

    Maandag 12 januari

    Verloren Maandag Antwerpen

    Koppermaandag in Nederland

    Zon 8u41-17u01

    H Caesaria van Arles

    *

    12 Januari Verloren Maandag, in Zuid West Vlaanderen, in het kloppend hart van de textielnijverheid, nu jammer genoeg voltooid verleden tijd, was dit

    ‘Weversmestdag’,

    ofte een ‘mestdag’, een soort heiligendag, voor al die werkzaam was in de textiel, of het nu de vlaswerkers m/v op het veld waren, of zij die het koninklijk damast weefden, of kamerbreed tapijt knoopten: die dag was er feest! Het was een betaalde dag, waar de syndicaten geen vat op kregen. De patroons trakteerden na de Mis in het dorpscafé en er werd door rijk en arm, door groot en klein, gefeest tot de hanen kraaiden en de volgende werkdag in de lucht hing. Want na de teloorgang van het vlas, waren er de tapijten en de lakenstof, die heel de streek een onbezorgd bestaan garandeerden. Voor wie wilde werken… Dezelfde getouwen draaien nu, met dank aan de Grote Verstanden van politiekers, aan de overkant van de wereld. De ‘globalisatie’ heeft de welstand weggezogen, zodat Vlaanderen, zonder de veerkracht van de Vlaamse keikop, stilaan zou beginnen te lijken op het verpauperd Wallonië. Voor de Vlaanders bestond de reconversie er in zichzelf te helpen, zo hielp hen God, maar niet de politiek. ‘Wolletje’ Declercq van Kortrijk was daartoe veel te veel bezig met carrière maken, en de Pacha uit Oostende zat met teveel wind in zijn kop.

    Om die verpaupering een halt toe te roepen, moet er op de wrakstukken van de zinkende Belgica , een nieuwe pantserkruiser op de werf gezet worden. Een stevig vaartuig die van Vlaanderen weer een welig huis maakt, waar het goed is om te wonen en te werken. Een huis zoals het huis mijns vaders, waar, zoals de dichter het zegt, de dagen trager waren….

    Enne O Ja! ATV, Het Rode Zendertje van de Koekestad, wist te vertellen dat er daar die dag worstenboordjes en apppelbollen op het volksmenu stonden. JaJa, allemaal goed en wel, maar die moet iedereen zelf kopen èn betalen! In ‘de Vlaanders’ is (was!) het de Patroon die trakteerde!

    *

    *

    Om zichzelf te beschermen,

    Kampioenen in het verleggen van de aandacht…

    *

    INLEIDING

     

    Reeds eind de jaren 1700 worstelde Goethe ook al met dat probleem, het onderscheid tussen feiten (Wahrheit) en wensen (Dichtung).

    *

    Het immer creatieve Frankrijk heeft dezer dagen deze vraag opnieuw op het voorplan gehesen. Negeer het Kwaad, dan bestaat het ook niet. Argumenteer naast de feiten, de sterkste kant der Socialisten. Maak vervolgens een mooie ‘selfie’ van Uzelf, en de weg ligt open voor nog meer. Wat de vijand denkt, raakt onze kouwe kleren niet. Als wij, de Nomenclatura, maar onze vet betaalde postjes niet verliezen.

    Kortom, wij, de Burgers van het Avondland, moeten deze Grote Verstanden gewoon als lemmingen blijven nahollen. Daarbij o.a. tegen alle verkeersregels in, vooral LINX te blijven denken en rijden.

    Deze Linxe roeptoeters hebben dus gelijk. Die hebben immers altijd gelijk, zo lang ze aan de macht zijn. Creativisten ook, die vinden er zelfs nieuwe woorden voor uit. Mee-moeder, per exempio, om tegennatuurlijke moederinstincten ter wille te zijn. Christelijken daarentegen, volgen hun spiritueel voorbeeld, en eindigen dus altijd aan het kruis. Of in bloeederige strepen tegen de muren, de kruisdood der Modernen.

    De wijdverbreide Franse ‘laïcité’ heeft zich dus al die tijd bezig gehouden met ‘kurieren am Symptonen’, zonder ook maar de jern der dingen te hebben vernoemd, de Islamisering pur et simple. Werd het Leger massaal ingezet om met de luizenkam door de banlieus te gaan, op zoek naar oorlogstuig. Nadat als voorzorgsmaatregel eerst alle GSM en telefoonverkeer werd afgesloten? Bij verrassing, ’s morgens om 5 uur? Werden de haat predikende Mosketen gesloten en verboden? Werden er aanhoudingen verricht? Werden er potentiële moordenaars aangehouden en met veel omhaal als ongedierte boven zee gedropt?

    Ha neen, he! Zo behandelt niemand toch zijn eigen vrienden?!

    Nu zelfs even op adem komen, en zien welke muis de berg zal gebaard hebben. Voorlopig moeten wij het stellen met de Heer Leemans van het ACW, terwijl mensen met een klare kop ondertussen een pluim steken in het achterwerk van onze Euro Verenigde Nazi-vrienden.

    Dat ondertussen de voorraadkamers in de banleius verder vol oorlogswapens met bijhorende munitie geraken, is een probleem dat we morgen zullen oplossen. Als we ooit eens vijf minuten tijd hebben…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    SIS en Al-Qaeda plannen gezamenlijk terreuroffensief in Europa, Franse politie machteloos


    Franse autoriteiten liegen over jacht op vrouwelijke terrorist – Onthutsende zwakte van Europese defensie tegen moslimterreur blootgelegd

    Het zag er allemaal stoer en indrukwekkend uit, maar de realiteit is dat de zwakte van de Franse politie en gendarme pijnlijk duidelijk werd.

    De Franse president Hollande heeft vandaag in Parijs het startschot gegeven voor een miljoenenmars tegen het islamitische extremisme. Dat is vooral prettig om zijn immense impopulariteit wat op te vijzelen, want de realiteit is dat de Franse politie en veiligheidsdiensten vrijwel machteloos staan tegen het terreuroffensief dat ISIS en Al-Qaeda gezamenlijk in Europa hebben gepland. De massale jacht op de 26 jarige vrouw van Amedy Coulibaly, de moslimterrorist die in koelen bloede 4 Joden in een supermarkt vermoorde, was zelfs geheel in scene gezet, aangezien Amedy allang het land uit was.

     

    De Europese politiek correcte houding –of moeten we ziekte zeggen?- die mis- en terreurdaden loskoppelt van de (islamitische) ideologie van de daders, is in Frankrijk als een boemerang tegen de hoofden van de gevestigde orde teruggekeerd. Des te verbijsterender is het dat de autoriteiten nog steeds niet hun ongelijk willen erkennen, en ondanks hun totale falen hetzelfde sprookje blijven volhouden.

    Gewone Europeaan begint leugens te doorzien

     

    Dat kon jarenlang goed gaan, mede omdat het buitensporige hoge aandeel van moslims in de criminaliteit in heel Europa in ´creatief´ aangepaste statistieken kunstmatig veel lager werd gehouden, en de media de opdracht kreeg om in berichten over misdaden niet langer de eventuele Arabische of islamitische afkomst van de daders te vermelden.

    De opkomst van het Franse Front National, de Britse UKIP, de Zweedse Nieuwe Democraten, het Duitse PEGIDA en de Nederlandse PVV laten zien dat steeds meer gewone mensen niet langer in deze leugens trappen. Nu Frankrijk de laatste weken door een golf islamitische terreuraanslagen is getroffen, kan worden verwacht dat nog meer Europeanen wakker worden.

     

    De Franse politie en veiligheidsdiensten probeerden de afgelopen dagen met een massaal optreden – er werden naar schatting zo’n 100.000 agenten en soldaten ingezet- de wereld te laten zien dat ze wel degelijk hard optreden tegen het islamisme.

     

    Jacht op vrouwelijke terrorist slechts show

     

    Na de aanval op de Joodse supermarkt, bedoeld om de gijzelaars te bevrijden, werd bekend gemaakt dat Hayat Boumediene, de 26 jarige vrouw van de dader Amedy Coulibaly, zich tussen de gijzelaars had gemengd en op die wijze via Spanje en Istanbul naar Syrië had weten te ontsnappen.

     

    De doorgaans zeer goed ingelichte inlichtingenspecialisten van het Israëlische DEBKAfile schrijven echter dat dit allemaal show was en dat de vrouwelijke terrorist nooit in de supermarkt is geweest, maar al op 1 of 2 januari in Syrië is aangekomen. Dit duidt op zijn minst op enorme incompetentie aan Franse kant.

    De mogelijke reden is dat zowel de Franse als Europese autoriteiten niet willen dat de terreuraanslagen in verband worden gebracht met ISIS. Gebeurt dat wel, dan zou pijnlijk duidelijk worden dat de spaarzame Westerse luchtaanvallen op ISIS in Irak en Syrië eveneens grotendeels voor de show zijn, en de jihadisten nauwelijks weten te stoppen of zelfs maar te vertragen.

     

    Samenwerking ISIS en Al-Qaeda

     

    Kort voor ze dood werden geschoten vertelden de gebroeders Kouachi, de Charlie Hebdo moordenaars, dat ze bij Al-Qaeda in Jemen (AQAP) behoorden. Coulibaly beweerde dat hij namens ISIS optrad. Dit zou er op kunnen wijzen dat ISIS en Al-Qaeda voor het eerst hebben samengewerkt om een Europees land te treffen met aanslagen. Onlangs waarschuwden de Amerikanen al dat ze conversaties hadden onderschept waaruit bleek dat Al-Qaeda een massale terreurcampagne in Europa voorbereidt.

     

    De komst van Boumediene in Syrië begin dit jaar kon dan ook bedoeld zijn om een commandocentrum voor deze campagne op te zetten, of een veilige vluchthaven in te richten voor de terroristen, mits die in staat zouden zijn om uit Frankrijk te ontsnappen. Als dit klopt dan staat niet AQAP, maar ISIS in het centrum van dit terreuroffensief.

    De TV-beelden van duizenden geüniformeerde en bewapende agenten en gendarmes die op jacht zouden zijn naar Boumediene kunnen het volk weliswaar gerust hebben gesteld, maar alleen omdat de mensen niet wisten dat de terrorist helemaal niet in Frankrijk was.

     

    Onthutsende zwakte Europa blootgelegd

     

    De waarheid is dat de onthutsende zwakte van de Franse politie en veiligheidsdiensten werd blootgelegd. In de Franse getto’s ‘gekweekte’ moslimjihadisten hebben kunnen constateren dat er veilige routes zijn om het islamitische strijdtoneel in het Midden Oosten te bereiken, en dat zij goed getraind en bewapend naar Europa kunnen terugkeren, vervuld met nog meer haat tegen de vrije democratische samenleving waarin ze zijn opgegroeid.

    Nadat de gebroeders Kouachi een slachting hadden aangericht in het kantoor van Charlie Hebdo, konden ze met behulp van machinegeweren uit het gebouw ontsnappen. De vele tientallen toegesnelde agenten waren niet in staat om slechts twee jihadisten –drie als de chauffeur van de vluchtauto wordt meegerekend- het ontsnappen te belemmeren.

     

    Toen de terroristen na een massale klopjacht eindelijk waren gelokaliseerd en omsingeld door tienduizenden agenten en militairen, duurde het nog eens vele uren voordat die durfden in te grijpen.

     

    ‘Slaapcellen geactiveerd’

     

    Wij Europeanen mogen misschien onder de indruk zijn van de TV-beelden, maar de jihadisten hebben tot hun genoegen kunnen zien hoe onvoorstelbaar zwak onze defensie tegen hen is. En dat zal hen alleen maar aansporen om nog meer aanslagen te plegen, niet alleen in Frankrijk, maar ook in de rest van Europa.

    CNN bericht dat Franse agenten het bevel hebben gekregen om hun social media accounts te wissen en altijd wapens bij zich te dragen. Volgens een Franse politiebron zijn er sinds gisteren namelijk slaapcellen, terroristen die soms jarenlang wachten op het moment dat ze bevel krijgen toe te slaan, geactiveerd. Die zouden het special gemunt hebben op de Franse politie.

    Bovendien zouden de gebroeders Kouachi al lang door de autoriteiten in de gaten zijn gehouden, maar die zouden ondanks diverse waarschuwingssignalen niet hebben willen ingrijpen. (2)

    Xander

    (1) DEBKA
    (2) CNN via Infowars

     

    UITLEIDING

     

    In de nasleep van het trieste Charlie-verhaal, en met die miljoenenmassa’s op straat en vooral op de Staatszenders aller Landen, zouden sommigen eenzelfde resultaat willen vaststellen als bij een succesvolle Kruistocht tegen de Islammerij. Waarbij zij vooral benadrukken, pennen ipv kogels te gebruiken tegen de vijand.

    De pen, het symbool bij uitstek van de Vrijheid, is een gepast argument tegenover beschaafde lui. Niet de wilde woestijnbarbaren, en al helemaal niet tegen gehersenspoelde woestijnbarbaren. Kogels raken bij hen binnen tussen de oren, woorden niet.

    Het CGKR (nieuw) hebben we terzake nog niet gehoord. Evenmin het Stadsbestuur van Doornik, met hun GAS-boetes voor beledigende uitlatingen tegenover de plaatselijke Nomenclatura. If werken die misschien ondertussen aan GASkamers ipv GASboetes?

    Voor wie benieuwd is naar de mening van Geert Wilders, langs dit bruggetje kanen zij/hij die vernemen….

    http://youtu.be/jTJ5sWwcX0c

    Nog twee opvallende zaken.

    1)       De Zwarte Ongelukskater en zijn trawanten uit Amerika zijn maar mooi uit beeld gebleven. Was hun plaats dan niet op kop van de meer dan 50 Europese zandstrooiers op dat onvergetelijk beeld van samenhorigheid? Samen uit, samen thuis! We begrijpen het dus zoals het bedoeld was: ze zijn allemaal tegen terrorisme, van zodra het bovengronds bloot komt. Over de doden in Nigeria, dezelfde dag, door de Islammers via de jonge lichamen van kleine meisjes die met bommen (niet met bloemen!) getooid, in de massa werden gestuurd. Het is een fragiele weg, de weg tussen loven en prijzen, en het ophouden van de schijn.

    2)       De zo geprezen ‘samenhorigheid’, de ‘vrijheid van mening’, de 3 Franse deugden bij uitstek (Libert&, égalité, fraternité) zijn maar flauwe thé gebleken, want Marine La Plume was niet gewenst. M.a.w. de Socialisten hebben zich weer eens gedragen als lijkenvreters van het gemeenste allooi. Ze hebben de moord op 17 van hun landgenoten gewoon als een populariteitsstunt uitgemolken. Dat zij daarbij hun onmacht bloot leggen, om paal en perk te stellen aan dat soort feiten, is wel de bloemboekee om op de graven van de slachtoffers te leggen.

    *

    Even een adempauze, dan kunnen de volgende aanvallen losbarsten/worden goedgepraat, en komen er misschien langs de kant der slachtoffers de vereiste Breiviks als eenzame wolven in het vizier. Dalende pietrolprijzen spelen nu eenmaal niet in de kaart van de pietrolsjeiks. Die vrezen nu al, hun harens niet tijdig te kunnen op peil houden dor verjonging.

    En wat erger is, de Russische Beer spoort de jachtbuit met opgeheven snuit. Want hij weet, dat vroeg of laat, de Europese appel als vanzelf in zijn schoot zal vallen. Dat zal zijn, de dag dat de USA voor zichzelf vaststelt, dat het even bewegelijk geworden is als een lamme eend.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *








    12-01-2015, 16:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2304

    ***

    Zondag 11 januari

    Zon 8u42-17u00

    Z Dankaard van Veurne

    *

    *

    INLEIDING

     

    Nooit eerder was de overeenkomst tussen beide systemen, het Nazi-dom en de nog dommere Islam zo duidelijk als in de reacties van het Joodse volk. Onder Hitler konden ze eerst hun eigen ogen niet geloven, en werden achteraf zo goed als helemaal uitgeroeid. Nu zijn ze; vooral in Frankrijk, slimmer geworden. Ze vluchten op tijd naar hun eigen land, dat hen in 1948 in een bui van grootmoedigheid door de Geallieerden werd toegewezen. Nadat, nota bene, zij in dat gebied, dat toen vele malen groter was, en duizenden jaren lang het hunne was geweest. Tot de Arabieren hen daar verjaagd en/of uitgemoord hadden. Iedere keer, ook nu, draait Europa de hoofden weg. Want liever dan een volk van Nobelprijswinnaars, reiken ze de hand naar de beesten. Niet in het belang van de burgers, maar alleen voor het eigen profijt. Linx lullen en rechts zakken vullen! Dat zij daardoor de Beschaving naar de bliksem helpen, gaat hun petje te boven, verblind als ze zijn door hun waanideeën om, Gode Gelijk, een Nieuwe Mens te scheppen.

    Aan God gelijk willen zijn, heeft in den Beginne aan het mensdom ook het Aards Paradijs gekost waarin de eerste mensen leefden. Dat is de Geschiedenis van Adam & Eva, zoals in de Bijbel verhaald. Maar ja, die Bijbel wordt al lang niet meer ernstig genomen. De moderniteit heeft er een boek vol sprookjes van gemaakt waar alleen aandacht wordt besteed aan de weergave, maar niet meer aan de feitelijke inhoud. Net zoals de werkelijke boodschap van ‘Roodkapje en de Boze Wolf’ niet zou beduiden dat kleine meisjes door wellustige pedofielen verkracht en vermoord kunnen worden.

    Het is dan ook duidelijk, wat de Joodse mensen zien in de huidige evolutie, en waarvoor de Franse Overheid blind blijft: met 5.000.000 Muzelmannen binnen de Franse grenzen, wordt het voor hen, maar ook voor de Frasen zelf, leven op een uitbarstende ulkaan.

     

    Als wij in Vlaanderen uit de Geschiedenis weten (of zouden moeten weten) dat wij altijd de dupe zijn van hun problemen, zouden wij uit voorzorg er beter aan doen om de grenzen met dat land te sluiten. Want wij weten uit ervaring, dat telkens men daar geld tekort komt, men afzakt nar onze Gewesten. Vroeger waren het eerst de Franse Koningen, dan de Sansculotten met Napoleon als orgelpunt. En nu zijn het de straatvechters van de Parti Scandale die eerst ons land al jaren naar de afgrond hebben geregeerd.

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Joden vluchten massaal weg uit Parijs en Frankrijk

    Vorig jaar verkasten een record aantal Joden uit Frankrijk naar Israël vanwege het snel groeiende antisemitisme, vrijwel uitsluitend veroorzaakt door moslims. Na de aanslagen en gijzelingen in Parijs blijken nog meer Joden hun biezen te pakken. ‘Echt iedere Jood die ik ken heeft Parijs verlaten,’ verklaarde Stephen Pollard, de redacteur van de Britse Jewish Chronicle. Met andere woorden: de jaren ’30 van de vorige eeuw zijn weer helemaal terug. Toen werden de Joden in Europa vervolgd en uiteindelijk bijna uitgemoord door het Nazisme, nu is de islam de boosdoener.

     

    Sinds 2013 meer dan 100.000 Joden weg uit Frankrijk

     

    Nadat bleek dat een Franse moslim zes mensen in een Joodse supermarkt had gegijzeld, gaf de politie het bevel om uit voorzorg alle Joodse winkels in de bekendste Joodse wijk in het centrum van Parijs te sluiten. Het kantoor van het magazine Charlie Hebdo bevindt zich op slechts anderhalve kilometer afstand van deze wijk.

     

    Volgens Pollard is het geen toeval dat de terroristen een Joodse winkel aanvielen. ‘Wat er in Frankrijk gebeurt, gewelddaden die al jaren steeds erger worden, plaatst onze (Britse) problemen met antisemitisme in perspectief.’

     

    Nog maar 18 maanden geleden woonden er 500.000 Joden in Frankrijk, destijds de grootste gemeenschap in de EU. Nu is hun aantal gedaald tot onder de 400.000. Sinds 2013 vluchtten er dus ruim 100.000 Joden weg voor het toenemende moslimgeweld in Frankrijk. ‘Sinds de oorlog is dit de grootste emigratie van Joden waar dan ook. Dat is een simpel feit.’

     

    ‘Joden vermoord omdat ze Joden waren’

     

    Vorig jaar zomer gaf de nieuwe hoofdrabbijn van Frankrijk, Haim Korsia, toe dat er een massale exodus van Joden plaatsvindt. De meesten gaan naar andere delen van Europa, Israël en Noord Amerika. Korsia noemde dit een duidelijke waarschuwing dat het de verkeerde kant op gaat in Frankrijk.

     

    ‘Joden zijn vermoord, en er waren schietpartijen in Toulouse en Brussel. Over het algemeen voelen de Joden zich kwetsbaar in onze samenleving. De Joden die werden vermoord waren speciaal om die reden het doelwit, namelijk omdat ze Joods waren. Dat houdt in dat Frankrijk niet in staat is geweest om hen met woorden en daden gerust te stellen.’

     

    Joel Mergui, voorzitter van de Nationale Unie van Franse Synagoges, bevestigde dat ‘in sommige synagoges hele banken plotseling leeg zijn’. Myriam Amsellem, medewerker bij een bank, verhuisde naar Londen omdat ‘het hier veiliger en vrijer’ is dan in Frankrijk, waar ‘de Joodse tradities zijn gestopt.’ Maar ook in Groot Brittannië moet de 260.000 leden tellende Joodse gemeenschap vanwege het toenemende antisemitisme inmiddels extra worden beschermd. (1)

    Xander

    (1) Daily Mail

    *

     

    UITLEIDING

     

    Hitler & C° voerden in het geheim hun plannen uit. Zij die het moesten weten, wisten dat wel, maar ze deden alsof. Ware de oorlog anders uitgedraaid, dan had er geen haan naar gekraaid. De geluiden van de gaskamers drongen niet door tot de gewone mensen, en de crematoria leverden puike nooit geziene prestaties. Zodanig dat wij, die nochtans beschaafde lui heten te zijn, die werkwijze overal hebben overgenomen. Wij bewenen onze doden niet langer. Wij verbranden ze. We steken, uit ecologische motieven, maar ook met de bedoeling de traadities te schaden, de natuur gewoon een handje toe in de stofwisseling…..

    Islammers zien liever bloed. Liefst veel bloed. Straten en plein ol bloed. En dode lichamen laten ze over aan de natuur. Of aan de Christenen, die dan als Werk van Barmhartigheid, de doden begraven als een plicht aanzien. De hoofden daarentegen, worden, net zoals meer dan 1.000 jaar geleden voor getoond, langs straten en pleinen op palen ten toon gespiesd. Voor straffe Moslims een heerlijk schouwspel aan het raam, terwijl ze binnen intussen de vrouwen en kleine meisjes van de slachtoffers serie-gewijze en in groep verkrachten. Er bestaat in hun ogen geen betere manier om hun Profeet te eren….. Allahu Akbar! Niet in mijn naam, denken de braven dan, inwendig woedend omdat zulke pleziertjes hen (voorlopig) ontgaan.

    Ja waarlijk, de Islam is een systeem van Wrede.

    Noteer dat kort nadat Hitler zijn zinnen op de Joden, de Zigeuners, en nog tal van andere ‘Untermenschen’ had gezet, heel de wereld naderhand in brand werd gezet….

    Hopelijk komt Het Vrije Volk deze keer niet te laat in actie. In ieder geval scoort hier in Italië.de Lega Nord, na Woensdag, hoge toppen

    Waarschijnlijk zijn de spionnen van Saoud Arabie en van de USA Zwarte Ongelukskater      vandaag zeer actief in Parijs. Hoeveel miljoen betogers zijn er, en hoezeer moeten ze letten op de aparte FN-mensen, die door de Nomenclatura, net als het Vlaams Belang in Vlaanderen, apart gezet werden? Ze zien dus waarlijk de ‘unité’ waarvan de Slinxen dromen en zoals Pim Fortuyn bedoelde met zijn uitspraak ‘mooie democratie is dat bij jullie’….

    O en dan nog iets over de Uittocht der Joden. Die mensen gehoorzamen blijkbaar gewoon aan een Hogere Macht, hetzij aan een bepaald instinct dat ze voor hebben op de gewone mensen. Ze voelen, als het ware, met hun 6de zintuig, als er gevaar in de lucht hangt. Eenzelfde fenomeen als – een beetje oneerbiedig uitgedrukt – in het dierenRIJK. Denk aan de tekenen die een aardbeving ver vooraf gaan en de meeste dieren doen vluchten. Denk aan een overkomend onweer dat paarden en honden uren voordien onrustig maakt. Dat zijn zintuigelijke waarnemingen die iedere dierenliefhebber kan vaststellen. Mijn herdershond Nero, een verschrikkelijk bedreigend beest, kruipt urenlang voor het onweer ons bereikt, als een bange wezel weg in een duister hoekje. Zijn 2 broers echter zijn daarvoor ongevoelig. Maar integendeel, van zodra hun Vrouwtje, op meer dan 1 Km ons straatje komt ingereden, begint de kleinste al lang voordien te kwispelstaarten…. Zij beschikken dus over instincten of mogelijkheden die de mensen niet gegeven zijn….

    Allemaal vanzelf gekomen, zoals de moderne mens wil geloven? Of zou er toch een Schepper bestaan, die dat allemaal zo heeft gewild? Deze vraag stellen kan heilzaam zijn, nu de nood bijna het hoogst staat.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    12-01-2015, 08:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    10-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2303

    Zaterdag 10 januari

    Zon 8u42-16u58

    H Florida

    *

    *

    Dat is toch nooit ons …

    Marineke La Plume niet, dat zo te keer gaat?

    *

    INLEIDING

     

    We zullen moeten, als het om onze oorlogen gaat, leren redeneren in ‘trappen van vergelijking’: WO I heeft al de naam van Den Groten Oorlog, WO II echter was Groter omdat er meer landen aan deelnamen, en wat nu al een tijdje bezig is, zal dus de Grootste moeten worden genoemd. En misschien wel de Laatste, gezien de toenemende Islamdreiging en de atoomdreiging van Noord tegen Zuid Korea. Die zou het startschot moeten zijn van de nucleaire zelfvernietiging van het mensdom.

    Nieuwjaarswensen voor een gelukkig Nieuwjaar 2015 zijn dus nu al, vrezen we, een beetje voorbarig geweest.

    Pallieterachtig kunnen we wel grinnikten, dat het eerste onderwerp bij het eerstvolgend ‘Vrijdaggebed’ in al de Europese mosketen wel het advies van de Immans zal zijn, dat hun aangeduide Jihadisten voortaan beter onder elke gootsteen of in de koelruimten moeten kijken, als ze weer eens een moordactie ondernemen.

    Daartoe zullen de mémoires van de Witte Brigades van bij ons tijdens en vooral van nà de Bezetting ‘40-’45 in het Arabiers worden vertaald. Gewoon omdat die onnavolgbaar dapper tewerk gingen. Vooral in het onderduiken en kazak draaien. Hadden die Parijse helden maar deze techniek onder de knie gehad, ze zouden niet alleen nog allemaal in leven zijn, maar waarschijnlijk kortelings nadien zijn opgeklommen tot de hoogste regionen van de Slinxe Nomenclatuur.

    Gelukkig is Het Volk’ in ons Oude Avondland al bezig, tegenin de wil van de Grote Verstanden, om zichzelf te organiseren. Genoeg is genoeg. In de ons omringende landen staat men reeds veel verder. Denk laar aan de

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Stratfor: Moslim terreur zal heel Europa destabiliseren.

    *

    Jihadisten gaan Europese bevolking verder provoceren met aanslagen, willen een ‘kortsluitings’reactie en de Derde Wereldoorlog tussen het Westen en de islam veroorzaken

     

    We hadden het al voorspeld: de Franse socialistische president Hollande verklaarde in een toespraak dat de aanslagen ‘niets te maken hebben met de moslim religie’ (2). Met andere woorden: de islam en het terrorisme blijf vrij spel krijgen in Frankrijk, ondanks alle ellende die het inmiddels heeft veroorzaakt.

    De private Amerikaanse inlichtingendienst Stratfor waarschuwt dat de terreuraanslagen in Frankrijk, met die op het weekblad Charlie Hebdo als triest hoogtepunt, nog maar het begin zijn. Moslim jihadisten zullen met nieuwe aanslagen heel Europa destabiliseren. De VS staat dit lot echter niet te wachten. Eén van de belangrijkste oorzaken is dat het de moslims in Europa is toegestaan hun eigen parallelle cultuur te ontwikkelen, waardoor er complete islamitische getto’s zijn ontstaan. In Amerika zijn de meeste moslims echter wel geïntegreerd.

    Aanslagen Frankrijk nog maar het begin

    Onafhankelijke critici waarschuwen al sinds de jaren ’80 dat het politieke correcte beleid van Europees links en liberaal averechts zou gaan werken. Juist door de islamitische cultuur alle ruimte te geven en moslims zo min mogelijk dwang op te leggen om te integreren en zich aan te passen aan onze samenleving, zouden er uiteindelijk enorme spanningen met de oorspronkelijke Europese bevolking ontstaan.

    Ze werden weggehoond door de gevestigde orde, maar blijken nu in alles gelijk te hebben gekregen. Erger nog: de golf islamitische aanslagen in Frankrijk is volgens Stratfor iets dat heel Europa staat te wachten.

    De inlichtingendienst constateert dat de aanslag op Charlie Hebdo niet door losstaande individuen, maar door een groep werden gepleegd. Wie hen de opdracht gaf is nog niet zeker, maar gisteren berichtten we dat de twee schutters die afgelopen woensdag 12 mensen vermoordden, werden aangestuurd door een belangrijke IS(IS)-leider.

     

    Moslim getto’s, ‘war lords’ met complete legers

    Moslims die in de getto’s van de Franse banlieus (buitenwijken) leven, zijn door hun slechte – zelf gekozen - sociale situatie makkelijk te rekruteren voor het jihadisme. Verschillende ‘war lords’ zouden zelfs al aan het hoofd staan van complete legers.

    In de VS bestaan er weliswaar veel zwarte, maar nauwelijks moslim-getto’s*. Radicalisering treft hier dan ook hoofdzakelijk individuen, en niet groepen. Omdat de Amerikaanse politie en FBI uitgebreid informaten mag inzetten, zijn extremistische moslims tijdig te arresteren en vast te zetten.

     

    * Onderbelicht door Stratfor is het feit dat de islam de snelst groeiende religie onder de zwarte bevolking in de VS is, en veel zwarte getto’s straks tegelijkertijd moslim-getto’s zullen zijn.

     

    Jihadisten zullen Europa provoceren met meer aanslagen

    De aanslagen in Frankrijk hebben als doel de moslims in Europa verder en massaal te radicaliseren, zodat de spanningen met de autochtone bevolking enorm zullen toenemen. Stratfor noemt de opkomst van het Front National in Frankrijk, PEGIDA in Duitsland en de PVV in Nederland als voorbeelden van de reacties als gevolg van deze stijgende maatschappelijke onrust.

    De jihadisten zouden erop uit zijn om de Europeanen dermate te provoceren met aanslagen, dat er een ‘kortsluitings’reactie ontstaat die zich tegen de moslims zal keren. Dan zullen de jihadisten beweren dat het Westen ‘de islam de oorlog heeft verklaard’.

    In het Midden Oosten zien we waar deze tactiek toe leidt. Radicale moslims vallen Westerse en met het Westen bevriende instellingen, groepen en regeringen aan, en het Westen komt vervolgens militair tussenbeide. Die interventies zorgen er echter voor dat steeds meer moslims zich aansluiten bij terreurgroepen.

    Saudi Arabië bron van radicalisme

    Het Westen kan het islamitische extremisme onmogelijk zelf overwinnen, stelt Stratfor. Dat kan alleen als er voldoende moslims zijn die actief willen worden om de radicale ideologie van hun religie van binnenuit te veranderen.

    Wat de situatie nog complexer maakt is dat veel moslimlanden dictaturen zijn. Eén van de wreedste regimes op Aarde is dat van Saudi Arabië, dat tegelijkertijd de belangrijkste Arabische bondgenoot van de VS is. De Saudi’s verspreiden een zeer extreme en racistische versie van de islam, en financieren talrijke bewapende moslim terreurgroepen in Syrië en Irak (ISIS), de hele Kaukasus en Afrika, met als doel de meer gematigde krachten te vernietigen.

    Derde Wereldoorlog

    Dankzij de olierijkdom van Saudi Arabië en de Westerse steun voor de ‘Arabische Lente’ lijken de gematigde islamitische krachten het onderspit te delven. Daarmee dreigen de radicalen, die nu al over honderdduizenden strijders en miljoenen sympathisanten beschikken, uiteindelijk hun zin krijgen, namelijk de Derde Wereldoorlog tussen het Westen en de islam, die volgens hun eigen heilige teksten door hen zal worden gewonnen.

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) Breitbart

    *

     

    UITLEIDING

     

    Onze vriend Xander? Die is beter dan elk ander! Niet omdat hij een betere glazen bol zou hebben, maar omdat hij in alle omstandigheden kan doorgaan als de gedreven oog-opener. Met doorslaggevende argumenten waarschuwt hij, op de manier waarop een polsstokspringer die over een beek wil springen, ruimschoots reserve incalculeert. Misschien heeft hij die niet nodig, maar zaak is, om veilig (en met droge voeten) aan de overkant te geraken.

    Ondertussen heb ik wel – de voorzichtigheid is de moeder van de porseleinwinkel – al geruime tijd in mijn omgeving afgesproken om buitenshuis goed de ogen open te houden. Om bijvoorbeeld drukke shoppingstraten, drukke Openbare Markten en overbevolkt Openbaar Vervoer te vermijden . Gewoon geen seconde uit het oog verliezen, dat die lieverdjes kicken op zoveel mogelijk slachtoffers. ’n Flinke wolfshond aan de lijn doet de rest. Merk Duitse Herder of ‘Bouvier’. Al zijn kleine keffertjes, voor wie niet beschikt over de nodige ruimte, ook al voldoende.

    Ook gelezen over die 4 boeven die in Laken wegvluchtten uit de apotheek die ze willen overvallen, gewoon omdat een grote hond van de familie even binnenwandelde?

    In afwachting dat we, net als in de USA, weer wapens mogen op zak of in huis hebben, zoeken we liefst ons heil in de dierenwereld. Terug naar de Natuur dus. Dat is in de mode. ’n Flinke herdershond, of, als het moet, den boer op gaan om zo’n lief klein Knorretje in huis te halen…. Dat deden onze ouders ook al, in WO II, al diende dat beest toen wel meer als voedsel voor het hele gezi

    ….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     










    10-01-2015, 18:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2302

     

    *

    Zo stom als het afgejakkerde achtereind….

    Van zijn woestijngeit!

    *

    INLEIDING

     

    Heeft U ook de uitleg al gelezen van die Verlichte Geesten in TV-Bruxellabad, dat de slachtpartij in Parijs (en omstreken) misschien wel eens iets kan geweest zijn wegens in de privésfeer opgelopen, persoonlijke problemen? Ruzie met het lief, bijvoorbeeld. Heeft zekerlijk helemaal niets te zien met godsdienst-fanatisme. Gewoon “n beetje betrapt met drugs, of bij hun laatste inbraakje. Misschien zoals de NOS zegt, de aanstellerij van ‘mislukte’ jongeren zonder diploma, die zich gewoon wilden bewijzen… Geen aandacht aan besteden. Gewoon overgaan tot de orde van de dag….

    Het zou ook wel eens een door de Mossad aangestookte agressie kunnen zijn om de Islam in een slecht daglicht te stellen. . Daarom ook heeft men die arme killers doodgeschoten!

    Met overal in de Franse steden de opgestoken vuist met daarin ’nscherp geslepen pen, denk ik eerder aan een vervroegde campagne-stunt van Marine La Plume….

    Het toppunt van onbekwaamheid van het Establishment is wel dat er 88.000 politiemensen al drie dagen en twee nachten op de been zijn om 2 van de 3 moordenaars bij de lurven te vatten, die ondertussen dapper blijven mensen afmaken, het zij rechtstreeks, hetzij via de AK47-ers van hun kompanen in het belegerde Parijs. Nee, koosjer is dat allemaal niet.

    De conclusie ligt dan ook voor de hand: de Verlichte Geesten/Grote Verstanden van de Europese Nazi’s beseffen nog altijd niet dat dit noch min noch meer oorlog betekent. Deze dingen hier zouden wel eens het topje va de ijsberg kun en zijn.

    Sedert de VSEn de Verenigde Staten van Europa bestaan, hebben die de stammen-oorlogen uit het verleden kunnen voorkomen, maar ze hebben wel op aanstoken van de USA, de huidige (laatste) Groote Oorlog in gang gezet. Ergo, ze hebben die zelf binnen gehaald en ondertussen dapper gecollaboreerd met de 5de Colonne van de vijand.

    Mogen zij allen branden in de hel!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Waarom de aanslag op Charlie Hebdo alles te maken heeft met de echte islam

    *

    Westerse journalisten werken volgens handleiding met 10 punten om de islam zo goed mogelijk te beschermen

    In heel Europa waren er solidariteitsdemonstraties met de slachtoffers van de aanslag op Charlie Hebdo. De politiek gaat deze aanslag vermoedelijk aangrijpen om de islam juist nog meer in bescherming te nemen. Inzet: twee van de drie daders, de gebroeders Kouachi.

     

    Na de eerste schok en verontwaardiging over de terreuraanslag op het Franse magazine Charlie Hebdo zal de voorspelbare reactie van de politiek en media wel weer zijn te benadrukken dat de daders ‘geen echte moslims zijn’ en dat de islam alleen maar vrede wil. Vervolgens zal de gevestigde orde er alles aan doen om nieuwe aanslagen te voorkomen – niet door de islam aan banden te leggen, maar deze juist nog meer te beschermen. Eén blik op door moslims beheerste samenlevingen leert dat de aanslag in Parijs juist alles te maken heeft met de ware islam.

    Al sinds het begin van de doelgerichte islamisering van Europa vanaf de jaren ’80 waarschuwen critici dat we onze grenzen openzetten voor een militante en agressieve ideologie, wier volgelingen overal waar ze een substantiële groep worden hun levenswijze en wetten aan alle andere mensen proberen op te leggen, niet zelden met geweld.

     

    Aanslag Parijs was ‘logisch’ gevolg

     

    Hun grote voorbeeld, ‘de profeet’ Mohammed, verspreidde zijn ideeën tenslotte op een gewelddadige en moorddadige wijze. Cynisch gesproken is er gisteren in Parijs dus niets bijzonders gebeurd, maar iets dat geheel in lijn der verwachtingen ligt als een samenleving de islam de ruimte geeft, en in het geval van Europa zelfs beschermt, onder andere door critici van de islam weg te zetten als ‘islamofoben’ en ‘racisten’.

    Het Franse magazine nam niet enkel de islam, maar alle religies en ideologieën op de hak. Het waren echter uitsluitend moslims die het blad regelmatig bedreigden, het kantoor al eerder in de brand staken, en nu dus 12 medewerkers daadwerkelijk hebben vermoord, waarmee ze volgens hun eigen woorden ‘de eer van de profeet hebben gewroken’.

     

    Westen levert intellectuele wanprestatie

     

    Peter Boehringer, vermogensbeheerder en bestuursoprichter van de Duitse Edelmetall-Gesellschaft, schreef zo’n 2 jaar geleden in een nog altijd zeer actueel artikel onder de kop ‘De werkelijk bestaande islam – een collectief systeem tegen recht en vrijheid’:

     

    ‘Iedere hoop van naïeve libertarische, conservatieve, christelijke of agnostische Westelijke systeemcritici op een overwinning op onze eigen monetaire, maatschappelijke en multiculturele levensleugens, uitgerekend door ‘bondgenoten in het islamitische verzet’, is een intellectuele wanprestatie, die het geweldige gevaar voor de eigen overtuigingen door de huidige dominerende mohammedaanse fundamentalisten en de Sharia-islam miskent.’

     

    ‘Anders gezegd: privé levende moslimgelovigen zijn (weliswaar) niet het probleem. De christelijke kerken hebben het verlichtings- en historiseringsproces van de Bijbel en de taak van een geweldloze missie op zijn laatst sinds de tijd van de secularisering achter zich liggen. De Alawieten en ook de islamitische stroming van de Soefisten* en vele miljoenen privégelovige moslims doen zich ook zo voor. Theoretisch zou een gematigde islam dus mogelijk zijn. Theoretisch, want dit geloof ontbreekt echter...’

     

    * Zogenaamd een vreedzame tak van de islam, maar in de leer net zo militant als om het even iedere moslim terreurbeweging.

     

    Handleiding journalisten om islam te beschermen

     

    Westerse journalisten bij de reguliere media werken al geruime tijd aan de hand van een onofficiële handleiding voor politiek correcte berichtgeving over de islam en de daar in verband mee staande misdaden. U kunt zelf nagaan of de pers, die gisteren zélf het doelwit was, deze keer anders met deze tien richtlijnen zal omspringen:

     

    1. Als de identiteit en achtergrond van de daders nog niet bekend zijn, worden standaard ‘rechts extremisten’ verdacht gemaakt;

     

    2. Onmiddellijk benadrukken dat de misdaad of aanslag niets te maken heeft met de ‘echte islam’;

     

    3. Na de eerste schok impliceren dat de slachtoffers feitelijk zelf schuldig zijn, omdat ze de islam en/of moslims zouden hebben geprovoceerd. De NOS presteerde het gisteren om dit al op de dag van de aanslag zélf te doen;

     

    4. Nogmaals benadrukken dat de daders geen echte moslims zijn;

     

    5. Tegelijkertijd beweren dat het de schuld van ónze samenleving is dat moslims worden buitengesloten;

     

    6. Blijven onderstrepen dat de islam niets te maken heeft met de terreurdaad;

     

    7. Tot demonstraties tégen islamofobie oproepen;

     

    8. Herhalen dat de aanslag net zo goed door ‘rechtse extremisten’ gepleegd had kunnen worden (en daarmee doen voorkomen alsof die daadwerkelijk ook dit soort aanslagen plegen);

     

    9. Politiek correcte linkse ‘experts’ van bijvoorbeeld universiteiten voor de camera halen en laten beweren dat de islam en islamisten twee heel verschillende zaken zijn die niets met elkaar te maken hebben, en dat het slechts om een zeer klein groepje fundamentalisten gaat;

     

    10. Nog meer inzet, middelen en wetten eisen die niet de islam, maar juist de islam-critici –de ‘islamofoben’, de ‘racisten’- moeten inperken. Zo kunnen we over niet al te lange tijd wetsvoorstellen in Europa verwachten die de moslims hun zin geven, en kritiek op ‘de profeet’ en de islam inderdaad verbieden. In Frankrijk is dat zelfs al deels het geval, op straffe van duizenden euro’s boete. Dat weerhield moslims er echter niet van om in de afgelopen weken diverse aanslagen op Franse burgers te plegen.

     

    Als u wat berichten heeft gelezen in de reguliere media, dan kunt u nu al constateren dat ALLE 10 punten reeds zijn gevolgd. De vermoorde Franse journalisten en cartoonisten zijn nog niet eens ter aarde besteld, of de gevestigde orde spuugt nu al op hun graven.

     

    Tijd om te stoppen met beschermen

     

    De politiek en media in het Westen blijven dus zelf ook aanslagen plegen, en wel op ons intellect en op onze vrije democratische samenleving. Partijen en bewegingen zoals de Britse UKIP, het Franse Front National, de Nederlandse PVV en PEGIDA in Duitsland zijn de eerste begrijpelijke en terechte tegenreacties van de autochtone Europese bevolking.

     

    Voordat het zover komt dat moslims ook in onze steden en dorpen in bewapende bendes door straten jagen waar geen Westerling zich meer durft te vertonen, is het dringend noodzakelijk dat de gevestigde orde ophoudt met het verheerlijken van ‘multiculti’ en het beschermen van de islamitische ideologie, en deze gaat behandelen als bijvoorbeeld het Nazisme, dat sowieso veel overeenkomsten vertoont met de islam. Alleen dan kunnen in de toekomst geweldsexplosies, terreur in de straten en mogelijk zelfs burgeroorlogen worden voorkomen.

     

    Alarmfase 1 voor vrijheid meningsuiting

     

    De aanslag op Charlie Hebdo toont aan dat het aan het begin 2015 alarmfase 1 is voor de vrijheid van meningsuiting in Europa. Die wordt zeker niet enkel door moslims bedreigd, maar ook door onze eigen overheden en geheime diensten, omdat die nog altijd weigeren de islam als misschien wel de allergrootste bedreiging voor onze samenleving en onze toekomst te zien en daar dan ook naar te handelen.

     

    Onbenullige houding

     

    In het Midden Oosten zien we die onbenullige Westerse houding terug in het bondgenootschap met het Turkse islamitische regime van president Erdogan en premier Davutoglu, in het steunen van de Syrische rebellen die als twee handen op één buik zijn met IS, in de politieke druk die op Israël wordt uitgeoefend om een deel van zijn grondgebied af te staan voor een nieuwe islamitische (Palestijnse) terreurstaat, in het zwijgen over de massale genocide die op christenen wordt gepleegd en over de hemeltergende schendingen van de mensenrechten in andere islamitische landen zoals Saudi Arabië, Pakistan, Iran, Libië, Nigeria, Soedan, en zo voorts.

     

    Er is maar één islam

     

    We zullen zien of grote moslimorganisaties in het Westen de komende dagen en weken actie ondernemen en zich uitdrukkelijk uitspreken tégen de islamisering van Europa, tégen de terroristen in Parijs en andere steden, tégen de Sharia, en tégen moslims die de Koran letterlijk opvolgen en alle ‘ongelovigen’ desnoods met geweld hun wil proberen op te leggen.

     

    De Turkse president Erdogan zei niet zo lang geleden dat islamisten helemaal niet bestaan, en dat alle moslims maar één islam aanhangen. Daar had hij volkomen gelijk in. Toch valt te vrezen dat we op onze nieuwssites, het journaal en in actualiteitenrubrieken enkel zullen lezen en horen dat ‘islamisten de islam misbruiken maar geen echte moslims zijn’. Als deze ‘experts’ de oorspronkelijke Arabische Koran hebben gelezen, dan weten ze dat islamisten juist wél de echte islam volgen. Kortom: of ze weten niet waar ze het over hebben, of ze liegen hierover.

     

    Grenzen moeten dicht om chaos te voorkomen

     

    Waarom zouden wij onze grenzen nog maar één dag langer openhouden voor mensen die naar ons land komen om onze samenleving doelgericht te ondermijnen? De immigratie uit Soenitische en Wahabische landen dient dan ook onmiddellijk radicaal te worden tegengegaan, willen de problemen met de islam niet over 5 of 10 jaar onoplosbaar zijn geworden. Maar misschien is de totale chaos die dan dreigt te ontstaan juist wel het doel van de globalisten in Brussel, zodat ze die kunnen gebruiken als voorwendsel om definitief hun dictatuur over ons te vestigen.

     

    UITLEIDING

    Het zou me geen zier verwonderen, als later zou blijken dat de USA en Al Quada inzake de dubbele moordpartij in Parijs twee handen op één buik zouden zijn geweest. Een soort van verstandhouding tussen die twee die gegroeid is bij de lauwe vergelding voor wat de USA werd aangedaan bij de story van 9/11. Het is allemaal bij dreigementen gebleven, en Mekka werd niet op dezelfde manier aangepakt als Hiroshima en Nagasaki.

    In navolging van de Hugenoot, die om Koning van Frankrijk te kunnen worden, met deze gevleugelde woorden katholiek werd ’Paris vaut donc bien une messe’ moeten de pietrolboeren in Jemen gedacht hebben. Voor wat hoort wat. Door de terreur in Frankrijk op te koteren zal dat land wel dichter tegen de boezem van zijn goede vriend en machtige Beschermer aanschurken. Misschien worden de Islammers dan ook niet zo erg meer belachelijk gemaakt in de Franse cartoonwereld, en bereikt de Zwarte Ongelukskater op die manier indirect zijn doel: de Islam vooruit helpen in de verovering van de hele wereld.

    *

    We komen allemaal uit de rustige wereld van de ‘3 G’s’. Die stonden (en staan) voor God, Geld en Gat (Seksualiteit). Later kwamen daar, onder druk van de welvaart, drie G’s bij: Gezondheid, Geluk en … Geweld.

    De burger, het Volk, hebben daar niet om gevraagd. Het kwam vanzelf, lijk de staart van het varken die maar niet begrijpt waarom de Profeet zo hard tegen hem is geweest. Zijn volgelingen willen in hun omgeving ook geen varkens, maar ze gedragen zich wel als varkens.

    Wie varkensvlees eet, varkens kweekt en verkoopt, is…. beschaafd. Ligt daar de oplossing niet voor de Islammerij? Het zou een geweldige boost geven voor onze landbouw en veeteelt

    *

    Hoe ver de Islammerij reeds staat met de werelddominantie, valt af te lezen in de Amerikaanse gevestigde kranten, die, naar de VRT beweert, zo goed als geen enkele cartoon publiceren over de Islam. De schuld van (dank zij?) de Zwarte Ongelukskater die de Moslimbroederschap in bescherming neemt, want zelf een Moslim?

    Hoog tijd om het advies van Poetin in te volgen: stop de handelsrelaties met de VSA (die zullen wel bijdraaien), koop geen druppel olie meer bij hun Moslim-vriendjes en laten we samen zaken doen. Want per slot van rekening zijn we allemaal burgers van een en hetzelfde Avondland….

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    10-01-2015, 12:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    09-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2300

     

    *

    Charlie Hebo - Paris

    Zoiets is geen humor meer, maar het ware gelaat der Islamslachterij.

    *

    INLEIDING

     

    De Rode Logebroeders in Parijs zijn m.i. in de put gevallen die ze voor anderen bedoeld hadden. Benieuwd hoe ze dat zullen uitleggen: er werden onlangs daar in La Douce France zeer zware boetes gestemd voor eenieder die de Islammerij direct of indirect zou ‘beledigen’ – na vandaag had er beter gestaan ‘alle Islam-Moordenaars’ die met snelvuurgeweren de hele bevolking van een vrijdenkend en vrijschrijvend blad hebben afgeknald.

    En het gebeurde niet stoemlings, maar bij klaarlichte dag midden een drukke straat in een der strafste door Islammerij verteerde grootstad. Post factum kunnen er wel dare-dare 3.000 flikken ingezet worden, om de daders, (een speld tussen vele van dezelfde spelden), in die hooimijt te vinden.

    François Hollande is in ‘sjok’ – Nicolas Sarkozy en Marine La Plume ook. De tweede denkt aan zijb tweede ambtstermijn als President, en de Jeane D’Arc van het FN aan de onverwachte gratis reclame voor haarpartij.

    Ikzelf denk eerder, dat er binnen de 24 uur een Franse tak zal bestaan van de

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    Aanslag Charlie Hebdo: Vlaams Belang geschokt maar niet verbaasd

    *

    Het Vlaams Belang is geschokt door de terreuraanslag op het Parijse hoofdkantoor van het satirische magazine Charlie Hebdo waarbij twaalf mensen het leven lieten. Geschokt maar niet verbaasd. Bij monde van Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken betuigt de partij haar medeleven aan de slachtoffers en hun nabestaanden.

     

    Het bloedbad dat vandaag in Parijs werd aangericht door 2 jihadisten bewijst andermaal het gevaar van de islamisering en de oprukkende jihad in Europa. Na de aanslagen in Londen, Madrid, Amsterdam en Brussel eist de islam nu ook een zware dodentol in Parijs.

     

    Dat de waarschuwingen van alle islamkritische stemmen andermaal worden bewaarheid, geeft aan hoe groot het schuldig verzuim is van al diegenen die het huidige knuffel- en pamperbeleid willen voortzetten.

    Samen met alle islamkritische partijen in Europa pleit het Vlaams Belang voor een keiharde aanpak van jihadisten en verwerpen wij elke poging om jihadstrijders te ontraden het land te verlaten. Tom Van Grieken: “Het probleem is niet dat jihadstrijders het land verlaten, maar wel dat zij terugkeren. Bovendien bewijst deze aanslag dat elke poging om jihadisten hier te houden aanslagen op eigen bodem in de hand werkt. Het zijn immers niet alleen terugkerende jihadisten die een groot veiligheidsrisico vormen, maar evenzeer jihadisten die worden verhinderd te vertrekken.”

    Het Vlaams Belang zal daarom morgen in de Kamer, bij monde van Filip Dewinter, het ‘contrapropagandaproject’ van minister Jambon, waarbij gepoogd wordt jihadisten opnieuw in onze samenleving te integreren, aanvechten.

    Tom Van Grieken

    Voorzitter Vlaams Belang

     

    Barbara Pas

    Fractievoorzitter in de Kamer

     

    UITLEIDING

     

    Dit is oorlog. Met daarbij van direct de ‘Endlösung’ volgens de geplogenheden van de meest barbaarse Nazi-wetten. Schitterend vooruitzicht voor de Eurofielen in Bruxellabad. Voor het NL-blad Elsevier is de tijd van Pim Fortuyn en Theo Van Gogh daar terug, maar op grotere schaal en meer in de stijl van de wereldverbeteraars van Mei ’68. Pim Fortuyn, de in afgeknalde Bijna-Prelmier van NL, is de man die IN 2002 een paar dagen voor hij werd vermoord, de BRT hoernalist & Logebroeder Walter Ziinzen openlijk op het potje zette toen deze moest bekennen niet bekend te zijn met het programma van het toenmalige Vlaams Blok. De media lieten die partij LINKS liggen, verklaar die met meer dan normale trots. Waarop de Pim met oogjes die glommen van de binnenpret daarop zei, dat het in Pelgie wel een bijzonder mooie soort democratie was.. Walterke viel net niet van zijn stoel, maar verwazigde tot onzichtbaar tegen het behangpapier. We zagen die onverwacht afgesloten reportage veel keer op de NL-zenders, maar niet bij de Reyer-boys.

    En van glazen bollen gesproken: er moet toch geen zand zijn? Zulke zaken zullen voortaan – met mathematische zekerheid - in de zeer nabije toekomst geregeld gebeuren, willekeurig verspreid over het Oude Avondland.

    Pegida: is, net zoals het Vlaams Belang; waarvoor het staat: Patriottische Europeanen gen Islamisiering des Abondlandes.

    Het kreeg de zegen van de Duitse DDR-moeder Angela, die beweert te weten dat die beweging geleid wordt (niet de meelopers preciseerde zij) door criminelen. Na gisteren echter moeten we ons afvragen, of die criminelen niet aan de overzijde zitten! Die kunnen niet eens tot 10 tellen, en bleven dus maar snelvuur afgeven….

    Nu zijn de zelf als raven stelende Slinxen overal in de wereld het hardst aan het roepen van ‘Hodt de Dief’ – om de aandacht af te leiden. Wij moeten, zeggen ze, samen onze samenleving beschermen, zonder daarbij te vertellen dat ze zelf de hoofdverantwoordelijken zijn voor de massa-immigratie van al dat Islammerij-Gespuis..

    *

    So far so good. U had het misschien al gemerkt: Digitalia is van Uiterst Rechts al een heel tijdje opgeschoven naar Extreem Uiterst Rechts. Is gewoon de Noodzakelijkheid des Gebods en, een reflex van zelfverdediging. Na vandaag is dat zelfs niet eens meer nader te omschrijven.

    Heel dat Islammerij-gedoe is je reinste zelfmoord-op-afspraak. Jaar, dag en uur staan in de sterren gescjreven.

    Als eerste daad van verzet, verdediging, moet het Vrije Volk van ieder land vaste afspraken maken, om de verantwoordelijken voor deze ’Untergang des Abendlandes’n onze Leiders-Grote-Verstanden, – van klein tot groot, mager als haringen of dik en vet – als bladeren in de wind aan de bomen te hangen. Mochten er bomen te kort zijn, dan wordt de behandeling herhaald tot uitputting van de voorraad. Dan komen er Leiders in nieuwe gewaden, flink gewassen, flink geschoren en flink na-gespoeld. Wie niet werkt, moet ook niet eten en die gaat er uit. Ik stel voor: naar de achterkant van de maan.

    BDW is een schitterend strateeg, maar het Avondland betitelen als ‘een lege doos’ (Reyers Laat gisteren) staat volgens mij gelijk aan zich, gehuld in boetekleed en met en met ontblote keel het scherpe mes aanreikend, aan te bieden in de Moskee op de hoek van elke straat. Smalend doen over ‘hier en daar nog ’n eenzame Gelovige’ is duidelijk vragen naar een harde reactie. Maar helaas, driewerf helaas, de Kerk staat werkelijk niet te springen voor een Nieuwe Kruistocht.

    Als historicus zou de man toch moeten weten, dat doorheen de Geschiedenis, de aanval de beste verdediging is? Snelvuurkogels bestrijden met potloden is inderdaad een teken van… onderdanige machteloosheid.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     






    09-01-2015, 16:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2301

     

    *

    Gisten in de multiculturele ‘ville Lumiere’,

    Een typisch Moslim onderonsje: straks in heel het Avondland?….

    *

    INLEIDING

    Het is een natuurwet, dat elke lege ruimte, zelfs de zo geroemde ‘laïité’ die de ruimte heeft proberen in te nemen van die Godsdienst die ‘Opium voor het Volk genoemd werd, als vanzelf wordt opgevuld en ingenomen door iets anders. De Christelijkheid werd de laatste 100 jaar door deuren en vensters buiten gewierd en belachelijk gemaakt, en de Slinxen hebben meteen alle voordeuren wagenwijd opgezet voor een ‘Ersatz-Product’ van bedenkelijk allooi.

    Maar of er een weg terug bestaat?

    Die bestaat heel zeker, want die weg bestaat al meer dan 2.000 jaar, laatst in Het Christendom, en meer dan 3.000 jaar vroeger in het Judaïsme. 3Gij zult niet doden” is daar altijd een der grootste Goddelijke Geboden geweest. Radicaal het tegenovergestelde van wat de Islammerij op zich is. Het is gewoon kwestie van tijd, om het Gouden Kalf terug af te zweren. De Oude 10 Geboden van de Stenen Tafelen van Mozes af en toe eens opfrissen, kan alleen maar soelaas brengen. De Italiaanse filmacteur Roberto Benigni heeft die onlangs op meesterlijke wijze gepresenteerd op http://it.wikipedia.org/wiki/Dieci_comandamenti

    Die sedertdien in Italië niet meer van de schermen is weg te branden. Als ik de naam Roberto Benigni vernoem, denkt ieder cinefiel bij definitie direct aan de succesfilm ‘La Vita è Bella’. Men werkt; heb ik gehord, met een lach en een traan, aan een Franse vertaling.

    *

    Wat ooit stond te gebeuren, is gebeurd op 7 Januari 2015/. Een hartig voorproevertje van wat nog op ons afkomt. Ons boven het hoofd hangt aan de vier einders der horizon. En dat, niettegenstaande de hypocrisie van ‘de Groten der Aarde’, die jarenlang wind gezaaid hebben, en er nu verwonderd en gefrustreerd ov er doen, dat ze storm oogsten…

    Waarbij zij de Goegemeente verzwijgen wat de Koran, Het Heilige Boek der Islam voorschrijft en er daar door iedereen kan op nagelezen worden. Een goede Moslim mag nooit ofte nimmer iets zeggen of schrijven dat zijn Geloof zou kunnen schaden. Inbreuken daarop staan gelijk met de doodstraf. Maar Mohammed schrijft ook voor, als de Islam op een bepaalde plaats niet sterk genoeg is om de overwinning te behalen, elke goede Moslim dan verplicht is om de tegenstander dan in slaap te wiegen door hem naar de mond te praten. Om tijd te winnen. Zo letterlijk en cynisch staat het daar al 1400 jaar.

    Dergelijke evolutie kunnen we iedere dag rond ons vaststellen. Het scenario is overal hetzelfde: ze sluipen als slapend rattenvergift elders binnen, houden zich eerst koest zo lang het moet, worden later beetje bij beetje eerst veeleisender, dan opstandiger, tot ze oordelen dat hub tijd gekomen is. Dan grijpen ze naar de macht. Zie de Burgervader in… Rotterdam, die zich voordoet als een ‘gematigd Moslim’, in afwachting dat er daar vroeg of laat, desnoods met wapengewle of dreiging daartoe, werk kan gemaakt worden om de ‘Sharia’ boven de democratie en de Beschaving te stellen.

    Dat ze daartoe graag de collaboratie aanvaarden van de po co’s wordt in dank aanvaard. Tot Hollande in Frankrijk zelfs uitroept dat deze barbarie bewijst dat de Islam zelfs de Schepping (!) wil vernietigen. Straks gaat die zelfs nog kerkdiensten organiseren, om te bewijzen dat de Slinxen toch nog in IETS geloven!

    Maar wat baten kaars en bril, als nadien de uil toch niet zien en wil….

    Tweede vaststelling.

    Tweede of derde graad Moslim-nakomelingen over heel Het Avondland feliciteren hun ‘Broeders’ voor deze puike prestatie. Vooraanstaande Moslims putten zich uit, om te bewijzen dat er twee soorten Islam bestaan. Net zoals er ‘goede’ en ‘slechte’ moordenaars zouden bestaan. Wie moordt, om welke reden dan ook, is gewoon een moordenaar. Er zijn alleen ‘laffe’ moordenaars, zoals de killers van Parijs, en openlijke ‘Jihadisten’ die op het oorlogstoneel de wapens opnemen tegen vrouwen, kinderen en ongewapende burgers. Die zijn best te vergelijken met de felste Duitse Nazi’s van WO II, waarbij de bedenking valt, dat er toen ook geen ‘brave Duitsers’ bestonden. Net zoals er geen brave Moslims of brave wolven zijn.

    Rijd dus voor de poco’s om de oude keuze der Duitseers boven te halen, dat ‘Sie das nicht gewusst haben’….

    Derde vaststeling. Na 40 jaar immigratie, blijkt ieder land ineens overvol te zitten met Moslimmers. Met hun getaande huid zitten ze naast ons in het Openbaar Vervoer, of staan ze naast ons aan de kassa in de Supermarkten. Tot een van hen zijn duivels ontbindt en begint te schieten…. Hij drraagt misschien een bommengordel of een of ander schiettuig onder zuhb if haar wijde gewaden. Speciale aandacht zelfs voor een klad meisjes van 12 jaar op zelfmoordmissie. Allahu Akbar, en U bent er geweest. ’n Vieze troep, tegen de muur gepla0at, waar bloed uit sijpelt… Indien niet, dan is er altijd wel een of ander pennemesje onder handbereik.

    Nu wachten ze nog hun beurt af, maar binnenkort worden we daar onder de voet gelopen. Nu al worden onze vrouwen en meisjes daar in de billen geknepen, of luidkeels voor ‘hoer’ uitgescholden.

    Vierde vaststelling. Overal in het Avondland reageren onze Portiediensten paniekerig op elke dreiging. Het koelbloedig afmaken (zie afbeelding) van een gewonde collega zal levenslang op ieders netvlies gebrand blijven. Ze doen dus wat de politie altijd zou moeten doen; bij elke dreiging, eerst schieten en pas vragen stellen. Dat verhoogt de risico’s voor de criminelen die in de ongelijke strijd tegen de Wet, dreigen hun voorrechten te verliezen.

    Goede afspraken maken goede vrienden!

    eilHeilige Boek der Islam

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.clint.be/actua/vlaamse-krapuultjes-betuigen-hun-steun-aan-franse-terroristen?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

     

    *

    Extra beveiliging voor redactie van website clint.be

    'Vlaamse' krapuultjes betuigen hun steun aan Franse terroristen

    De laffe aanslag die Franse terroristen woensdag op de redactie van Charlie Hebdo pleegden, wordt niet door iedereen veroordeeld. Er zijn er zelfs, ook hier in ons Vlaanderenland, die er trots op zijn dat hun 'broeders' zoiets aandurfden.

    In de Islamitische Staat was het gejuich alom, ook onder de 'Belgen' daar. Zo kon Jamal Elkoua uit Maaseik, die thans strijd voert voor het beloofde islamitische land, zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken steken. “Dit was een geslaagde actie van onze broeders in Parijs”, zo liet hij weten.

    Ook teruggekeerde mannen uit Syrië zijn niet zelden helemaal kierewiet. Zo zouden de Parijse schutters ook ex-Syriëstrijders zijn. Maar herinner je jezelf Michaël Delefortrie nog? Dat is de niet zo bijster slimme Belg die zich bekeerde tot het geloof van de vrede. Enkele jaren geleden werd hij opgepakt omdat hij een Kalasjnikov te koop aanbood op het internet. Wat later trok hij naar Syrië, maar kwam met een serieuze remspoor in zijn onderbroek weer terug. Dat er daar zoveel gevochten werd, dat hij niet verwacht! De 'bekeerde Syriëmongool', zoals hij smalend door de Antwerpse flikken genoemd werd, werd opgepakt maar wegens geen gevaar voor de gemeenschap weer vrijgelaten. Wel, die Michaël dus kon eveneens zijn bewondering voor de Franse schutters niet onder stoelen of banken steken. En zo lopen er nog rond in Vlaanderenland.

     

    Ook bij onze noorderburen lopen er zo van die sympathisanten rond. De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) had echter een krasse boodschap voor hen: “De aanslag in Parijs is een onbeschrijfelijke vorm van barbarij en achterlijkheid. Wie daar sympathie voor heeft hoort niet thuis in Nederland. In hemelsnaam, pak je koffer en vertrek!” (SL)

     

    UITLEIDING

     

    Bij Reyers Laat viel mij op, hoe angstvallig de hoernaliste van dienst het debat weer bijstuurde, telkens er richting Slinxe Collaboratie werd geschipperd. De deelnemers werden telkens op de vingers getikt, dat ze zich bij het opgegeven onderwerp dienden te houden. Net dansen op een slappe koord voor dat arme kind met die zwarte karbonkels van reeënogen. Fel gebekt als ze is, meen ik te moeten vaststellen, dat die mondhoeken van haar steeds meer beginnen af te hangen. Precies de Boze Koningin uit het Sprookje van Sneeuwwitje. Komt het door haar kabouter-gestalte, maar met de dag gelijkt ze meer en meer op de Angela uit de DDR!.

    Colls-ke toch! En moete gij z

    ò nog werken tot Uw 67? Waarom toch komde gij geen klappeke doen met ons Barbaraatje Pas. Ook een vinnig ding, en ook niet op haar mondjes gevallen. Door zo rechtuit te spreken, heeft die een stralende glimlach behouden. Iets wat op de Reyers, met al die voor geprogrammeerde hersentjes, ten enenmale onmogelijk is.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE








    09-01-2015, 16:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    20-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2277

    ***

    Zaterdag 20 december

    Zon 8u42-16u39

    H Theofiel

    *

    .

    *

    De stad Efese, bakermat van het Christendom

    Ons bekend door de Brieven van Paulus aan de Christenen aldaar…

    *

    INLEIDING

     

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Efeze

    De stad Efese, thans in Turkije, en Moslim van klein tot groot, zag ik gisteren avond laat op Rai 2 van naaldje tot draadje, zowel boven- als ondergronds. Want het betrof een documentaire over Istanbul, de Vroeg-Christelijke stad van Constantijn, de Romeinse Keizer die het Christendom als staatsgodsdienst toeliet ipv te vervolgen. Al zappen kon ik daar niet voorbij lopen! Dat komt, omdat de liefde van ondergetekende voor het heerlijk land Italië, met de dag groeit, en ik daar in Turkije meer antieke zaken, zij het als ruïne, kon bewonderen dan in Rome zelf, die toch het Centrum van die beschaving zou moeten zijn.

    Als het wondermooie ‘Forum Romanum’ in Rome, qua groootte, zou moeten uitgedrukt worden in een cijfer van 1 tot 10, dan is dat maar 1 op 10, en is gans het gebied van het Oost Romeinse Rijk, 10/10.

    Uiteraard heeft de Islammerij er lelijk huisgehouden, en alles bijna met de grond gelijk gemaakt, tenzij wegens zijn schoonheid, het kon hergebruikt worden om de lof van de islam te bezingen. Schoolvoorbeeld daarvan is de Aya Sofia, de oudste en grootste koepelkerk ter wereld, ooit toegewijd aan de H. Moeder Gods.

    Ik was alleen thuis, dus zal er niemand aanstoot aan genomen hebben, dat ik waarschijnlijk met open mond tot ongeveer middernacht aan het scherm ben blijven plakken.

    En nu, zonder dat we er erg in hadden, is 18 December de Internationale Migrantendag geworden. We zouden thans dus leven in een ons vijandig gezind tijdperk, waar de leuze is ‘Weg met ons’. Kunt U zich voorstellen, dat op een dag er geen een steen op de andere zal zijn blijven staan, en dat op elke straathoek een bord zal staan, dat Allah de Grootste is?

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Eurobarometer: 82% Europeanen wil kordater immigratiebeleid

    (Door: Gerolf Annemans)

    *

    Volgens de jongste Eurobarometer blijkt een grote meerderheid van de Europeanen voorstander van een strenger immigratiebeleid. Naar aanleiding van de ‘Dag van de Migrant’ stak de nieuwe EU-commissaris voor Migratie en Binnenlandse Zaken, de Griek Dimitris Avramopoulos, de loftrompet die “de economische, culturele en sociale verrijking” met zich brengt.

     

    Enige verdere verduidelijking bij deze tot vervelens toe herhaalde mantra bleef helaas – maar begrijpelijk – achterwege. Enige bedenking bij de maatschappelijke en sociale problemen die het gevolg zijn van de almaar aanzwellende immigratiegolf eveneens. Zoiets staat immers gelijk met “xenofobe retoriek” die het monopolie is van “rechtse populisten” en “de basiswaarden van onze samenleving bedreigt” aldus nog het orakel uit Athene. Volgens de nieuwbakken EU-commissaris heeft Europa zelfs nood aan nog meer immigratie om zijn sociale en economische positie veilig te stellen en de problemen op de arbeidsmarkt op te lossen.

     

    De uitspraken van Avramopoulus, wiens land wordt geconfronteerd met een nooit geziene illegale immigratiegolf, massale werkloosheid en schrijnende sociale toestanden, zijn zonder meer potsierlijk en getuigen van een verregaande wereldvreemdheid. Uitgerekend de afgelopen week raakte bekend dat de grote meerderheid van de Europeanen ontevreden is over het immigratiebeleid. In de ‘Eurobarometer’, een Europese opiniepeiling, laat niet minder dan 52% zich bovendien negatief uit over (bijkomende) immigratie vanuit niet-Europese landen. Liefst 82% wil bijkomende maatregelen tegen de illegale immigratie. In het thuisland van Avramopoulus loopt dat percentage zelfs op tot 96%.

     

    Uit dezelfde peiling blijkt overigens dat het imago van de EU niet bepaald schitterend te noemen is: niet minder dan 50% van de respondenten stelt geen vertrouwen (meer) te hebben in de Europese instellingen; een minderheid van 34% zegt wel vertrouwen te hebben in de Unie zoals die vandaag bestaat. Een pover resultaat, dat gezien de wereldvreemdheid waarvan de EU stelselmatig getuigt, echter geenszins hoeft te verbazen.

    Gerolf Annemans

    Europees parlementslid

     

    *

    UITLEIDING

     

    Hoe groot de verdwazing kan toeslaan, blijkt uit de vergelijking van de H. Maagd met de oer-moeder Artemis/Diana, daar voorgesteld als bestaande uit alleen maar hangborsten met een vrouwenhoofd daar boveop. Dat wezen, Myriam volgens de Koran, zou de gemeenschappelijke band zijn tussen de twee religies.

    Jezus-Maria-Jozef, dacht ik, is de wereld nu helemaal zot geworden? Maar neen, het was maar bij manier van sreken, wist de presentator. Een soort va spêciale invalsthoek om heel dit heerlijk land hier een ‘Buon Natale’ toe te wensen, en een vreugdevol ‘Capodano’.

    Ik ook wens aan de hele wereld een ‘Goede Kerst’ en een vreugdevol Nieuwjaar, maar hou het liever naar voorvaderlijk gebruik, op het huiselijk geluk onder de rijk versierde Kerstboom Intelligentie en kunstzin zijn mij namelijk een stuk sympathieker dan een klos vrouwenborsten omheen een torso, bijeen geschopt in de zieke verbeelding van zij die de voorvaderen zijn geweest van hen die we nu onder dwang welkom moeten heten.

    Zou de Blauwe Planeet dan werkelijk aan een terugdraai-beweging zijn begonnen?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    20-12-2014, 15:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2276

    ***

    Zaterdag 20 december

    Zon 8u42-16u39

    H Theofiel

    *

    .

    *

    Het Gezin Feralissimus op fietstocht

    Mama Mandoline met Michelleke op de blauwe tandem,

    Papa Bard op de zware zwart-Gele Herenfiets, met Klein Klein Kleuterke op de bagagedrager….

    *

    INLEIDING

     

    Kijk mensen, ik kan niet genoeg zeggen of schrijven, hoe de woorden boven en onder de afbeelding hierboven deugd aan mijn hartje hebben gedaan. Nert als de frisse pint op een of ander studentenfuif. Er had nog kunnen bijgestaan hebben, dat de Vlaams Berlang-GPS helemaal vooraan stond op die Zwart-Gele herenfiets, maar de begeleidende tekst zou dan teveel de aandacht afgeleid hebben van de bagagedrager.

    BDW, die de uitvinder is van de lyrisch beschreven trektocht der Familie Federalissimus, is inderdaad heel wat meer dan een gebrandmerkte ‘Schaduw Premier’: hij is de Leider die, liefst zonder omwegen, recht naar zijn doel fietst. Wat dat doel precies inhoudt, mogen we voorlopig niet weten. Maar het staat wel bovenaan als eerste punt op zijn programma. Als U dat maar niet vergeet.

    In het interview dat hieronder door DM geschetst wordt, spreekt hij van vier fietsers, waarvan ene zich genesteld heeft op de bagagedrager. Mooi beeld voor iets dat hier al jaren als als ‘het aanhangsel’ werd genoemd, de verslagen gewezen grootheid der Tsjeven, die in 50 jaar tijd het land naar de verdoemenis hebben geregeerd, door te willen samenspannen met de Parti Scandale via compromis op compromis. BDW vergist zich – met opzet? – dat de Riberaklen over zijn coalitiepartners, die twee partijen zouden zijn. Daar waar het gaat om één en dezelfde politieke familie. Die fietsen dus niet elk op een fiets, maar op een tandem, mooi zoals het hoort in de Belziek van Papa, met Mama Mandoline als tweede….

    We worden dus, in deze eerste overwegend Vlaamse Regering in 184 jaar, geregeerd door een meerderheid van Nieuwe Stijl Vlaams Nationalisten (NSVN) en Libertijnse Geesten, onderweg om zichzelf uit te vinden.

    De ballast op de bagagaedrager, vraagt U? Tja, dat is juist de rol en de betekenis van ballast. Denk aan de luchtballon die wil stijgen, maar geremd wordt door zijn meegevoerde…ballast.

    Begrijpen we mekaar?

    *

    22 December 1917 Onder de 1ste wereldoorlog en met goedkeuring van de Bezetter, riep De Raad van Vlaanderen onder het Aktivisme (zie

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Activisme_%28Belgi%C3%AB%29

    de Onafhankelijkheid van Vlaanderen uit, samen met de bestuurlijke scheiding van Wallonië. Initiatiefnemers waren Dr. August Borms, en de Deerlijkse Dichter René DeClercq. Na de oorlog kreeg Borms hiervoor de doodstraf, werd begenadigd, waarna hij enkele jaren later van uit de gevangenis bij de eerstvolgende verkiezing, naar het Parlement werd gestuurd als Antwerps Senator. DeClercq verbleef ondertussen in Nederland, waar hij enkele jaren later overleed. Einde der jaren ’60 werd hij herbegraven tegen de zijgevel van de kerk in Deerlijk, het textieldorpje waar hij ooit dat Tineke van Heule had zien rondhuppelen. Borms werd na de Tweede Wereldoorlog, oud en ziek, op een stoel vastgebonden, door het vuurpeloton om het leven gebracht.

    100 jaar later is het dan bijna weer zo ver. De dag nadert dat, zoals R. DeClercq dichtte, er een Staat te sterven ligt. Hij zou op d’uitvaart zijn. Wij ook?

     

     *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/de-wever-aan-probleem-cd-v-veel-geluk-aan-wie-deze-regering-laat-vallen-a2157429/

    *

    De Wever aan 'probleem' CD&V: "Veel geluk aan wie deze regering vallen"

    N-VA wordt steeds misnoegder over de nukkige houding van CD&V in de ­federale regering. N-VA-voorzitter Bart De Wever gaf op een partijbijeenkomst aan dat hij de houding van CD&V problematisch vindt, schrijven Le Vif, Knack en Het Laatste Nieuws. "Tegen de pers zouden we zeggen: 'Maar nee, het valt nog mee, u overdrijft'. Maar eigenlijk gaat het niet: er is een probleem."

    De N-VA-voorzitter deed de uitspraak tijdens een besloten partijbijeenkomst in Antwerpen, waarop ook een journalist van het weekblad 'Le Vif' aanwezig was. De Wever antwoordde op een vraag van een militant over "het paard van Troje CD&V". "Tegen de pers zouden we zeggen: 'Maar nee, het valt nog mee, u overdrijft'. Maar eigenlijk gaat het niet: er is een probleem. Het is uiterst belangrijk het verhaal van het socio-economische herstel met eenzelfde stem te brengen."

    De Wever vergeleek de vier federale regeringspartijen daar met vier fietsers die dezelfde richting zouden moeten uit­fietsen. "Maar als één van de vier op de bagagedrager belandt en met zijn voet op de achterband duwt, wordt het ingewikkelder", zei hij.

    "Constant in de shit"

    Een draagvlak creëren voor onze maatregelen is moeilijk als één ­coalitiepartner constant de gelederen opent

    "Ik hoor sommigen zeggen: 'We moeten niet meer besparen. Ik weet dat de andere regeringsleden niet akkoord gaan, maar ik zeg het toch tegen de kranten'. Hoe kunnen we dan met zo'n soldaat ten oorlog trekken? Dat is het grootste probleem van deze coalitie. CD&V lijdt onder interne moeilijkheden: op straat zijn er niet enkel rode vakbondsmensen maar ook groene."

    En dan klonk het dreigend: "Als CD&V niet met ons meefietst, dan zullen op een ­bepaald moment de voeten in de spaken terechtkomen en dan gaan we vallen. En ik wens veel geluk aan wie deze regering laat vallen."

    Ook in een interview met Het Laatste Nieuws ventileert De Wever zijn ongenoegen over de christendemocraten. "Een draagvlak creëren voor onze maatregelen is moeilijk als één ­coalitiepartner constant de gelederen opent", klinkt het daar. "Dat is echt een probleem. Ik wil geen ruzie stoken, maar een blinde ziet dat het zo is. Zo zit je constant in de shit."

    *

     

    UITLEIDING

     

    Voor de lezer die nog niet bekomen is van de schok, ziehier reeds de volgende.

    De NSVN (Nieuwe Stijl Vlaams Nationalisten) maken dat de twee Koningskinderen wel degelijk bij elkaar kunnen komen. Want tussen beiden staat er, met Tom Van Grieken aan het roer, helemaal geen water meer tussen hen. Waarbij ik denk aan de ingebouwde GPS in iedere moderne auto en dus ook op de fiets van BDW. Elke GPS is gericht op de sterren, en vergist zich nooit. Zo ook het VB (Vlaams Belang): klein, maar onmisbaar om via de kortste weg, de eindbestemming te bereiken.

    Raoul Castro gaat straks op theevisite in Het Witte Huis. Poetin bekent het Westen nodig te hebben, daar waar het Westen als een verstoten minnaar met bang hartje zat naar dit signaal uit te kijken. De jaarwisseling 2014/2015 belooft een goed einde en een goed begin te zijn.

    Gisteren zag ik in een late ‘Reyers Laat’ een zingende Aartsbisschop over onze nachtegaal die toch zo schoon had gezongen, en een zacht geknede brombeer-atheïst (Mgr Leonard en Prof Em. Etienne Vermeersch). Die twee schijnen goede vrienden te zijn geworden! Het besluit van die confrontatie was, net zoals die van Guido Orefice, de artiest van de film La Vita è Bella in De 10 Geboden, dat er op de wereld de facto maar één enkel Goddelijk Gebod bestond, diep in elk mensenhart geschreven. Bemin de hele wereld, niet uzelf en zelfs niet Uw naasten. Maar iedereen. Op de Staatszender der Vier Nullen klonk dat als vloeken in de kerk!

    Guido Orefice is een super getalenteerde stand up commedian, die in een paar uur durende alleenspraak, op de Bühne het verhaal brengt van De 10 Geboden. Uiteraard in waterval-Italiaans, en dat is spijtig. Ik zie het Geert Hoste ook al eens proberen. Eerst de meer ernstige zaken ter wereld voor het voetlicht brengen, zodat de zaal bij momenten plat ligt van het lachen. Om een paar minuten later te snikken als kleine kinderen. Om dan recht te veren, onder luid handgeklap, zodat de vertoning noodzakelijkerwijze dient te worden onderbroken.

    Daar tegenover is elk rock-festival kinderachtig achterdoenders-gedoe. Net zoals in de Bijbel de dansende en zuipende Israëlieten rond het Gouden Kalf, net toen Mozes met die 2 stenen tafelen van de berg afdaalde.

    De Rai Uno, ook een staatszender, spreekt al dagen lang over die 10 Geboden als over een schot in de roos. Ondergetekende is wel een halve eeuw te oud om zich aan een vertaling te wagen. Mocht er al een DVD bestaan, dan heb ik meteen het allermooiste kerstgeschenk voor Die van Ons.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    20-12-2014, 09:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    19-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2275

    ***

    Vrijdag 19 december

    Zon 8u41-16u38

    H Urbaan

    *

    .

    *

    Uit sympathie voor de Zwarte Ongelukskater

    heeft de Europese Unie zich op de eigen tong gebeten

    *

    INLEIDING

     

    De titel van dit opstelletje had even goed de voorlopige uitkomst van een legpuzzel kunnen zijn. Meer zelfs: deze gang van zaken volgt zowat mijn eigen redenering over wat er zoal te koop is, zowel op kleine, kleinere, kleinste en allerkleinste schaal.

    Dat de EU, samen met de Zwarte Ongelukskater uit de VSA er bekakt uitkomen, kan mij minder schelen, maar ik voel mee met de eenvoudige boer en tuinder die weer het kind van de rekening zijn, geweest zijn en nog zllen zijn. De regering is niet gevallen, al was dat de bedoeling van de Slinxen, uit onvrede dat zij niet meer konden aanzitten aan de vetpotten die de belastingbetaler hutje bij mutje bijeen schraapt.

    De kleine Vlaamse Deelregering, straks misschien versmolten met de Brusselse “Grote Jongens’, kunnen meteen ook de Belziek de Papa uitwuiven. Stel het wel, o Fransquillons gespuis, en tot nooit meer.

    ‘Hoop doet leven’, zong Will Tura onlangs als afscheid in de kerk voor een Spaanse Furie die zichzelf overleefd had. Het zijn ook de woorden die al meer dan 100 jaar leven in de harten van elke recht geaarde Vlaming die bewust leeft, en niet meteen de hele wereld wil te slapen leggen bij de buren.

    Hooop doet even, is een verhelderende gedachte bij elk Journaal op de TV, als we maar even de ogen kunnen sluiten voorde oprukkende islammerij.

    Hoop doet leven, die zin hangt ook in de lucht, als we op http://www.vlaamsbelang.org/ de persberichten lezen van de zweeppartij die gestaag knalt boven de koppen der BDWërs van hoog tot laag.

    Hoop doet leven, weergalmt in de juichkreten als die BDWërs volk tekort komen, om de ‘postjes’ op te vullen, waar de verslagen Slinxen uit verwijderd worden.

    Hoop doet leven, neuriën we mede, als we de Slinxe hoernalisten manieren zien krijgen als ze de micro hanteren. Als ze als vanzelf de ondervraagde laten uitspreken zonder na iedere 10 woorden, daar hun eigen mening in te doen weergalmen.

    Hoop doet leven, als we vaststellen, dat belaagde Ministers die de bal met valse beschuldigingen terugspelen in het morrenede Kamp der Verslagenen. Gehuil vanwege het langer open houden van nucleaire centrales, daar het sprookje van bij winterse koude, stroom uit Frankrijk gewoon een verzinsel blijkt te zijn… Als het nood doet, heeft Frankrijk geen spatje elektriciteit op overschot te koop…..

    Hoop doet leven, te mogen vaststellen, dat de Europese dictatuur regelrecht ingaat tegen de ego’s der Slinxen, o.a. inzake het voorhistorisch gedrocht van de Wet Major. Je reinste discriminatie omdat anderen dan geregistreerde havenarbeiders uitgesloten worden op de werkvloer….

    Hoop doet leven, als we de veerkracht zien na de sluiting van Ford in Genk. West Vlaanderen verloor de vlasindustrie en de lakennijverheid, maar is thans een der welvarendste streken van uren in de omtrek. Limburg komt heel zeker ook die klap te boven. Niet zoals Walo/Brux, met elfendergig Marshall-plannen met geld van de kast naar de miir…

    Hoop doet leven, dat de ‘royalisten’ straks de kosten voor het luilekkerleventje der Coburgers zullen op zich nemen. Wij zijn meer voor het motto ‘Wie niet werkt, moet ook niet eten’.

    Daar zijn we in ons familie mee opgegroeid. En het is ons niet slecht bekomen. Wij hebben daarbij ook ‘Vader en Moeder geëerd’ (4de Gebod) en stellen met vreugde vast, dat onze kinderen dat ook doen….

    JaJa, hoop doet leven!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Chaos in Rusland: Val van Putin betekent groot gevaar voor het Westen

    Zware klappen voor Europese export door sancties tegen Rusland – DIW-Instituut Berlijn: Kans van 33% op Russisch staatsbankroet

     

     

    Als Putin valt is de kans dat hij wordt opgevolgd door een ultranationalist aanzienlijk. De gevolgen voor met name Europa zouden dan wel eens verschrikkelijk kunnen zijn.

    In Berlijn en Brussel gaan steeds meer stemmen op om de sancties tegen Rusland te herzien, ook al wordt er meteen bij gezegd dat deze niet de oorzaak zijn van de huidige chaos in Rusland. Maar ook het vijandbeeld van president Vladimir Putin wordt gerelativeerd. De reden: als Putin valt, dan dreigen radicale nationalisten aan de macht te komen, waardoor de rekening voor het Westen wel eens veel hoger kan uitpakken dan van tevoren werd ingeschat. Europa zou zelfs in een oorlog om Oekraïne gesleurd kunnen worden.

    De dreigende economische instorting van Rusland baart Europa grote zorgen. Plotseling verklaarde een woordvoerder van de EU-Commissie dat ‘niemand er belang bij heeft dat Rusland in een diepe Depressie wordt gestort’. De Duitse bondskanselier Angela Merkel uitte onlangs nog zware kritiek op Putin, maar prees afgelopen week plotseling de goede banden met Rusland.

     

    Export naar Rusland stort in

     

    De Europese sancties tegen Rusland vanwege de situatie in Oekraïne hebben enorme gevolgen voor de Europese en vooral Duitse export. Sommige analisten schatten dat de export naar Rusland eind dit jaar met 20% tot 25% zal zijn gedaald. Alleen al in Duitsland zal dat 50.000 mensen hun baan kosten.

    De enige oplossing is het opheffen van de sancties, zodat buitenlands kapitaal weer naar Rusland stroomt en er weer wordt geïnvesteerd in het land. Dan zal ook de Europese export naar het land aantrekken.

     

    ‘Kans dat Rusland instort 33%’

     

    De president van het DIW-Instituut in Berlijn, Marcel Fratscher, schat de kans dat Rusland bankroet gaat op 33%. Zolang de sancties intact blijven wordt het risico dat Rusland daadwerkelijk instort steeds groter. Zo hebben de VS en bondgenoten de Russische banken en bedrijven feitelijk van de internationale aandelenmarkten afgesneden, waardoor ze zonder kapitaal komen te zitten. Een financiële handelaar sprak zelfs van een ware ‘financiële oorlog’ tegen Rusland.

     

    EU zwaar getroffen, VS nauwelijks

     

    De Verenigde Staten lijken echter niet van plan Rusland en Europa te hulp te schieten. Sterker nog, Obama onderstekende gisteren een nieuw pakket met zwaardere sancties, die Europa nog harder zullen raken. Het is dan ook de vraag hoe lang de EU dit over zijn kant zal laten gaan, omdat Amerika zelf nauwelijks door de sancties wordt getroffen.

     

    ‘Putin is goed voor het Westen’

     

    Inmiddels begin in Brussel langzaam het besef door te dringen dat Putin nog niet de slechtste Russische leider is, en dat zijn val wel eens voor een zeer gevaarlijke situatie kan zorgen, omdat dan ultranationalisten aan de macht dreigen te komen. Die leunen traditioneel op de kracht van het Russische leger en vooral het enorme aantal kernwapens dat het land heeft.

     

    George Friedman, hoofd van de private Amerikaanse inlichtingendienst Stratfor, is op dit moment in Moskou en schrijft dat het Westen het eigenlijk erg goed getroffen heeft met Putin. Het alternatief, de ultranationalisten, betekent vrijwel zeker de totale instorting van Rusland, met zeer pijnlijke gevolgen voor de EU. Bovendien kan Rusland dan wel eens een oorlog beginnen om Oekraïne, waar Europa bij betrokken kan raken – tenminste, zolang Brussel netjes aan de leiband van Washington blijft lopen.

     

    ‘Obama geeft Europa op’

     

    Misschien is het de Amerikaanse regering wel om beide te doen, namelijk het tegelijkertijd fors verzwakken van zowel de Russische als de Europese economie. Hierdoor zal de Amerikaanse economie weer kunnen floreren.

     

    De onafhankelijke Amerikaanse analist Webster Tarpley, deze eeuw bekend geworden vanwege zijn forse kritiek op president George Bush, noemde in 2008 de verkiezing van Obama ‘catastrofaal’ voor de wereld. Volgens Tarpley zou Obama uiteindelijk een oorlog met Rusland en China veroorzaken, en daarbij zonder met zijn ogen te knipperen Europa opgeven. Het begint er steeds meer op te lijken dat Tarpley gelijk begint te krijgen.

     

    Europese elite koos islam in plaats van Rusland

     

    In plaats van dat Europa samen met het orthodoxe Rusland een vuist maakt tegen het islamitische extremisme, heeft de Europese elite in al zijn wijsheid uitgerekend de islam als bondgenoot gekozen tégen Rusland. Daarmee hebben Brussel en alle eurofielen moedwillig de stabiliteit, toekomst en welvaart van ons hele continent in groot gevaar gebracht.

    ander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

     

     

    *

     

    UITLEIDING

     

    Bericht van de Redactie.

    Vandaag moet ik weer een paar zinnen uit de mond van de Zachtmoedige tot de mijne maken.

    ‘Heden ben ik nog bij jullie, maar…’

    Nee; hoor. Ben nog niet zinnens naar de Vader af te reizen. Al weet men in een vliegtuig daar op 10 Km hoogte wel wanner dat opstijgt, maar nooit als het zijn vlucht voleindt zoals voorzien. We doen dit echter niet met onze volle goesting, maar de gezondheidsproblemen verplichten daartoe We nemen dit jaar dus het Kerstverlof langs het gezegend parcours van De Ronde van Vlaanderen. Italiaanse vrienden houden hier intussen de schouw recht.

    Er zullen dus geen tekstjes meer volgen, gedurende enkele tijd. Wegens veel tijd tekort, wegens veroordeeld tot de hulp van anderen, en wegens gebrekige Internetverbinding.

    Katten, zegt men, hebben wel zeven levens. Als Ieperling zou dat dus ook een beetje op ons moeten slaan…...

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     








    19-12-2014, 14:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2274

    *

    Donderdag 18 december

    Zon 8u40-16u38

    H Winibald

    *

    .

    *

    Ja, U bent de volgende

    Dag en nacht voor ogen te houden!!!!

    *

    INLEIDING

     

    Toegegeven, het kon erger. Als hun actieradius zich eenmaal tot in onze streken zal uitgebreid hebben, pas dan gaat de stop van de fles. Islammerij is een vloedgolf die men in den beginnen altijd onderschat. Van golven weet men ook nooit hoe diep of hoe hoog die worden. Het verschil is echter dat golven altijd nog maar water zijn, en de Islammerij daarentegen een eindeloze oceaan van bloed is…

    Het artikel hieronder spreekt boekdelen, precies op de dag dat het OM in NL beslist heeft om Geert Wilders, de Leider van wat vandaag de grootste politieke partij is, te vervolgen voor zijn uitspraken over meer of minder Marokkanen. 75 tot 80 % zijn het met hem eens, en dat is iets dat de poco-wereld, net als Hitler destijds, in het tapijt doet bijten van machteloze razernij…..

    As we open en bloot lezen in de Vlaamse pulp-gazetten, dat er door de nieuwe Federale maar overwegend Vlaamse Regering, werk zal gemaakt worden, om eindelijk! per maand een volle Boeing met uitgeprocedeerde illegalen of criminelen (wat hetzelfde is) terug te zenden, is de berekening rap gemaakt. Twaalf maanden aan 250 man = 3.000 per jaar. Wat wil zeggen, dat binnen 10 jaar, zonder dat er ook maar ene nieuwe bijkomt, ongeveer de helft van dat soort ‘asielzoekers’ zal ‘terug aan afzender’ zijn.

    We zullen het dus moeten hebben van het ontradings-effect. En van ons geduld. Vooral van veel geduld.

    Zeg, kan er geen Red Star Line van de vroegere Amerikalijn opgediept worden, om te worden ingezet? Zo’n boot had 10 keer meer passagiers mee, en vaart weg en weer in een kleine week…..

    Navraag te doen bij Dinske Bronska uit Plocka. Poland.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Taliban, ISIS, Al Qaida, Boko Haram; allemaal islamitische terreurbewegingen! En de bloedbaden die worden aangericht, hebben álles te maken met de sharia en de koran

    (Door: Martha N.)

     

    Zij wonen onder ons, verscholen als “vluchteling”. “Grote stroom asielzoekers verwacht”. En… er komen er nog meer! We verzuipen in de asielzoekers! Als het aan onze regerende partijen ligt, komen er nog veel meer. D66 met Pechtold staat te springen om meer asielzoekers! Hoe is het mogelijk dat Nederlanders op D66 stemmen of op de andere partijen van dit (gedoogde) kabinet?

     

    Het COA heeft dringend gebouwen nodig

    Het COA heeft dringend gebouwen nodig voor de grote stroom asielzoekers uit met name Syrië en Irak. Vluchtelingen die uit Syrië en Irak komen, zijn bijna allemaal moslims. Zij ontvluchten hun land voor hun “eigen” mensen? Zijn hier veel christenen bij? Juist DEZE mensen hebben het recht op een status als vluchteling.

    We laten ons niets meer wijsmaken

    Geloven we nog langer aan de sprookjes die men ons wijsmaakt? Onze regering en de media doen er alles aan om maar aan te geven dat deze groeperingen niets met het volgen van de koran en de sharia te maken hebben. Onze moslims zijn anders, onze moslims zijn tegen deze slachtpartijen en ga zo maar door. Ja, daarom explodeert wereldwijd het aantal jongere moslims dat mee gaat vechten, de z.g. Jihadstrijders.

    Onze regering en de media moeten ons niet langer voor dom verslijten. De waarheid spreekt en het is de hoogste tijd dat wij, de Nederlanders, als niet-moslim, opkomen voor ons vaderland, onze vrijheid en onze veiligheid. Met al de nieuwe moslims en buitenlanders die hier binnen komen, wordt de redelijke veiligheid die we ooit in ons land kenden steeds minder. En de veiligheid zal nog minder worden, want veel politiebureaus gaan sluiten. U doet Uw aangifte van misdaad of diefstal maar op het gemeentehuis.

    Maar ja, het gemeentehuis is dicht op zon- en feestdagen, na 16.00 uur en in het weekend. Tja, daar sta je dan. De misdaad stijgt, maar onze regering zegt dat er geen misdaad meer is in Nederland. Alle moslims zijn van goede wil, wij kennen geen Marokkanengeweld. Ach, er is wel eens een kleinigheidje, maar dat is weg te wuiven.

    Om ons heen, in alle landen waar moslims wonen, explodeert het aantal doden. Kinderen, mannen, vrouwen, ouderen… niets weerhoudt hen om mensen en zelfs kinderen te vermoorden op beestachtige wijze! Denken we dat wij de dans zullen ontspringen? We zijn verplicht ze binnen te laten vanwege onze regeringsleiders, omdat die het EU-kalf aanbidden, allemaal, ook de christelijke partijen. Behalve één partij!

    Taliban, Al Qaida, Boko Haram, Isis en de Jihadstrijders zijn dus de verkeerde moslims?   Het is mooi geweest. Laten we ons niet langer in slaap laten sussen door mooi weer praatjes! Lees wat er om ons heen, alleen al in eigen land, gebeurt en denk niet dat wij de dans ontspringen! Zelfs in Brunssum is de bevolking nu wakker geworden en vreest zij een aanslag.

    “Verband met moskee vlak bij het NAVO hoofdkwartier.”

    De Telegraaf bericht vanmorgen dat Australiërs niet de enigen zijn die rekening moeten houden met terroristische aanslagen. Moslimterroristen zouden namelijk het plan hebben om een aanslag te plegen op het NAVO-hoofdkantoor in het Limburgse Brunssum. Burgemeester Luc Winants van Brunssum bevestigt de dreiging. „Die dreiging is er zeker nu. Ik ben daarover door de politie op de hoogte gesteld tijdens een briefing. Wij kijken hier heel serieus naar samen met de mensen van de basis.” De dreiging is volgens officieren afkomstig van een nabij gelegen moskee. Militairen en hun familieleden zeggen al enige tijd dat ze gevolgd worden en dat moslims uit de regio staan te posten bij de basis dan wel in auto’s heen en weer rijden. In gewone mensentaal betekent dit natuurlijk: ze zijn een aanslag aan het plannen. Eerst informatie inwinnen over het doelwit, zwakke plekken proberen te vinden en de routine van het personeel doorgronden, en daarna in actie komen. Ook worden de gezinsleden (lees: kinderen van militairen) gevolgd als ze vervoerd worden naar de internationale school. Je zou denken: erger dan dit wordt het niet. Extremisten zijn duidelijk bezig met het voorbereiden van een aanslag, er moet worden ingegrepen.

    Helaas: Met meldingen over dergelijke ’surveillances’ zou niks zijn gedaan. De burgemeester beweert dat er wel degelijk iets gebeurd is – zo zou de politie vaker langsrijden bij de basis. Jaja, echt waar. Dat hakt erin – maar de militairen denken daar heel anders over. Ze hebben geklaagd dat ze zich niet veilig voelen, maar de politiek doet (bijna) niets. Heel verstandig. We weten immers allemaal dat moslimextremisten helemaal niet zo gevaarlijk zijn. Toch . Ahum. Einde bericht Telegraaf.

    Nee, we weten allemaal dat moslims vredelievend zijn! De Pakistaanse Taliban hebben vandaag in Peshawar, in het noorden van Pakistan, een school aangevallen. Daarbij zijn zeker 84 schoolkinderen gedood. Ook kwamen twintig anderen om het leven, zo meldde premier Pervez Khattak van de deelstaat Khyber Pakhtunkhwa.

    Gisteren bij een gijzeling in Australië zijn doden gevallen. De Nederlandse kranten schrijven dat het een eenmansactie was en niets met moslims te maken heeft, ja, ja!

    De terreurbeweging Islamitische Staat (IS) heeft gisteren foto’s verspreid van de executie van dertien mannen in de buurt van Tikrit, in het noorden van Irak. De mannen werden door de organisatie omschreven als soennitische strijders en tegenstanders van de Jihadisten.

    Een jihadstrijder met een Nederlands paspoort heeft hoogstwaarschijnlijk een zelfmoordaanslag op een politiehoofdkwartier in Bagdad gepleegd vorige week…

    Circa driehonderd Chinese moslims vechten aan de kant van de terreurgroep Islamitische Staat (IS), aldus Chinese staatsmedia maandag. Volgens Chinese veiligheidsmedewerkers gaat het vooral om leden van de Islamitische Beweging Oost-Turkestan (ETIM), die via Turkije naar Syrië en Libanon reizen.

     

    01-12-´14 18:19 – Meer dan vijfduizend mensen zijn wereldwijd in november om het leven gekomen als gevolg van jihadistisch geweld. De BBC constateert dat vandaag . En dat was alleen al in november!

    Nee, het is een vreedzame religie waar we ons land mee volstoppen.

    *

    UITLEIDING

     

    Nog eenmaal over de Europese Grote Slimme Verstanden. Zieke personen met auto-destructieve neigingen worden in de medische wereld gewoon in een dwangbuis gestopt en ergens binnen gezet, in verzekerde bewaring. Voor hun eigen bestwil.

    Het ziet er dus naar uit, dat er dringend werk moet gemaakt worden van de massaproductie van dwangbuizen in alle maten en gewichten. Is goed tegen de werkloosheidsval. Afmetingen zijn lukraak te kuiezen. Meest in de omvangrijkste, dat spreekt vanzelf. En waar het kan, met een gladde binnenwand, voor het moment dat deze aangekoppeld wordt aan de ecologisch verantwoorde lijkkist, waarin ze zo ten gepaster tijde de oven in kunnen.

    PS

    Geert Wilders verspreidt haat en zou dus discrimineren en begot: noch min of meer weer aan “groepsbelediging” doen! Nu vraag ik mij toch af, wie meest in de fout gaat als iemand roept ‘Houdt de dief’, de dief of de roeper….

    Want door al dat roepen, weet de ganse wereld nu dat er dieven rondlopen…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    19-12-2014, 11:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!