MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    12-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2304

    ***

    Zondag 11 januari

    Zon 8u42-17u00

    Z Dankaard van Veurne

    *

    *

    INLEIDING

     

    Nooit eerder was de overeenkomst tussen beide systemen, het Nazi-dom en de nog dommere Islam zo duidelijk als in de reacties van het Joodse volk. Onder Hitler konden ze eerst hun eigen ogen niet geloven, en werden achteraf zo goed als helemaal uitgeroeid. Nu zijn ze; vooral in Frankrijk, slimmer geworden. Ze vluchten op tijd naar hun eigen land, dat hen in 1948 in een bui van grootmoedigheid door de Geallieerden werd toegewezen. Nadat, nota bene, zij in dat gebied, dat toen vele malen groter was, en duizenden jaren lang het hunne was geweest. Tot de Arabieren hen daar verjaagd en/of uitgemoord hadden. Iedere keer, ook nu, draait Europa de hoofden weg. Want liever dan een volk van Nobelprijswinnaars, reiken ze de hand naar de beesten. Niet in het belang van de burgers, maar alleen voor het eigen profijt. Linx lullen en rechts zakken vullen! Dat zij daardoor de Beschaving naar de bliksem helpen, gaat hun petje te boven, verblind als ze zijn door hun waanideeën om, Gode Gelijk, een Nieuwe Mens te scheppen.

    Aan God gelijk willen zijn, heeft in den Beginne aan het mensdom ook het Aards Paradijs gekost waarin de eerste mensen leefden. Dat is de Geschiedenis van Adam & Eva, zoals in de Bijbel verhaald. Maar ja, die Bijbel wordt al lang niet meer ernstig genomen. De moderniteit heeft er een boek vol sprookjes van gemaakt waar alleen aandacht wordt besteed aan de weergave, maar niet meer aan de feitelijke inhoud. Net zoals de werkelijke boodschap van ‘Roodkapje en de Boze Wolf’ niet zou beduiden dat kleine meisjes door wellustige pedofielen verkracht en vermoord kunnen worden.

    Het is dan ook duidelijk, wat de Joodse mensen zien in de huidige evolutie, en waarvoor de Franse Overheid blind blijft: met 5.000.000 Muzelmannen binnen de Franse grenzen, wordt het voor hen, maar ook voor de Frasen zelf, leven op een uitbarstende ulkaan.

     

    Als wij in Vlaanderen uit de Geschiedenis weten (of zouden moeten weten) dat wij altijd de dupe zijn van hun problemen, zouden wij uit voorzorg er beter aan doen om de grenzen met dat land te sluiten. Want wij weten uit ervaring, dat telkens men daar geld tekort komt, men afzakt nar onze Gewesten. Vroeger waren het eerst de Franse Koningen, dan de Sansculotten met Napoleon als orgelpunt. En nu zijn het de straatvechters van de Parti Scandale die eerst ons land al jaren naar de afgrond hebben geregeerd.

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Joden vluchten massaal weg uit Parijs en Frankrijk

    Vorig jaar verkasten een record aantal Joden uit Frankrijk naar Israël vanwege het snel groeiende antisemitisme, vrijwel uitsluitend veroorzaakt door moslims. Na de aanslagen en gijzelingen in Parijs blijken nog meer Joden hun biezen te pakken. ‘Echt iedere Jood die ik ken heeft Parijs verlaten,’ verklaarde Stephen Pollard, de redacteur van de Britse Jewish Chronicle. Met andere woorden: de jaren ’30 van de vorige eeuw zijn weer helemaal terug. Toen werden de Joden in Europa vervolgd en uiteindelijk bijna uitgemoord door het Nazisme, nu is de islam de boosdoener.

     

    Sinds 2013 meer dan 100.000 Joden weg uit Frankrijk

     

    Nadat bleek dat een Franse moslim zes mensen in een Joodse supermarkt had gegijzeld, gaf de politie het bevel om uit voorzorg alle Joodse winkels in de bekendste Joodse wijk in het centrum van Parijs te sluiten. Het kantoor van het magazine Charlie Hebdo bevindt zich op slechts anderhalve kilometer afstand van deze wijk.

     

    Volgens Pollard is het geen toeval dat de terroristen een Joodse winkel aanvielen. ‘Wat er in Frankrijk gebeurt, gewelddaden die al jaren steeds erger worden, plaatst onze (Britse) problemen met antisemitisme in perspectief.’

     

    Nog maar 18 maanden geleden woonden er 500.000 Joden in Frankrijk, destijds de grootste gemeenschap in de EU. Nu is hun aantal gedaald tot onder de 400.000. Sinds 2013 vluchtten er dus ruim 100.000 Joden weg voor het toenemende moslimgeweld in Frankrijk. ‘Sinds de oorlog is dit de grootste emigratie van Joden waar dan ook. Dat is een simpel feit.’

     

    ‘Joden vermoord omdat ze Joden waren’

     

    Vorig jaar zomer gaf de nieuwe hoofdrabbijn van Frankrijk, Haim Korsia, toe dat er een massale exodus van Joden plaatsvindt. De meesten gaan naar andere delen van Europa, Israël en Noord Amerika. Korsia noemde dit een duidelijke waarschuwing dat het de verkeerde kant op gaat in Frankrijk.

     

    ‘Joden zijn vermoord, en er waren schietpartijen in Toulouse en Brussel. Over het algemeen voelen de Joden zich kwetsbaar in onze samenleving. De Joden die werden vermoord waren speciaal om die reden het doelwit, namelijk omdat ze Joods waren. Dat houdt in dat Frankrijk niet in staat is geweest om hen met woorden en daden gerust te stellen.’

     

    Joel Mergui, voorzitter van de Nationale Unie van Franse Synagoges, bevestigde dat ‘in sommige synagoges hele banken plotseling leeg zijn’. Myriam Amsellem, medewerker bij een bank, verhuisde naar Londen omdat ‘het hier veiliger en vrijer’ is dan in Frankrijk, waar ‘de Joodse tradities zijn gestopt.’ Maar ook in Groot Brittannië moet de 260.000 leden tellende Joodse gemeenschap vanwege het toenemende antisemitisme inmiddels extra worden beschermd. (1)

    Xander

    (1) Daily Mail

    *

     

    UITLEIDING

     

    Hitler & C° voerden in het geheim hun plannen uit. Zij die het moesten weten, wisten dat wel, maar ze deden alsof. Ware de oorlog anders uitgedraaid, dan had er geen haan naar gekraaid. De geluiden van de gaskamers drongen niet door tot de gewone mensen, en de crematoria leverden puike nooit geziene prestaties. Zodanig dat wij, die nochtans beschaafde lui heten te zijn, die werkwijze overal hebben overgenomen. Wij bewenen onze doden niet langer. Wij verbranden ze. We steken, uit ecologische motieven, maar ook met de bedoeling de traadities te schaden, de natuur gewoon een handje toe in de stofwisseling…..

    Islammers zien liever bloed. Liefst veel bloed. Straten en plein ol bloed. En dode lichamen laten ze over aan de natuur. Of aan de Christenen, die dan als Werk van Barmhartigheid, de doden begraven als een plicht aanzien. De hoofden daarentegen, worden, net zoals meer dan 1.000 jaar geleden voor getoond, langs straten en pleinen op palen ten toon gespiesd. Voor straffe Moslims een heerlijk schouwspel aan het raam, terwijl ze binnen intussen de vrouwen en kleine meisjes van de slachtoffers serie-gewijze en in groep verkrachten. Er bestaat in hun ogen geen betere manier om hun Profeet te eren….. Allahu Akbar! Niet in mijn naam, denken de braven dan, inwendig woedend omdat zulke pleziertjes hen (voorlopig) ontgaan.

    Ja waarlijk, de Islam is een systeem van Wrede.

    Noteer dat kort nadat Hitler zijn zinnen op de Joden, de Zigeuners, en nog tal van andere ‘Untermenschen’ had gezet, heel de wereld naderhand in brand werd gezet….

    Hopelijk komt Het Vrije Volk deze keer niet te laat in actie. In ieder geval scoort hier in Italië.de Lega Nord, na Woensdag, hoge toppen

    Waarschijnlijk zijn de spionnen van Saoud Arabie en van de USA Zwarte Ongelukskater      vandaag zeer actief in Parijs. Hoeveel miljoen betogers zijn er, en hoezeer moeten ze letten op de aparte FN-mensen, die door de Nomenclatura, net als het Vlaams Belang in Vlaanderen, apart gezet werden? Ze zien dus waarlijk de ‘unité’ waarvan de Slinxen dromen en zoals Pim Fortuyn bedoelde met zijn uitspraak ‘mooie democratie is dat bij jullie’….

    O en dan nog iets over de Uittocht der Joden. Die mensen gehoorzamen blijkbaar gewoon aan een Hogere Macht, hetzij aan een bepaald instinct dat ze voor hebben op de gewone mensen. Ze voelen, als het ware, met hun 6de zintuig, als er gevaar in de lucht hangt. Eenzelfde fenomeen als – een beetje oneerbiedig uitgedrukt – in het dierenRIJK. Denk aan de tekenen die een aardbeving ver vooraf gaan en de meeste dieren doen vluchten. Denk aan een overkomend onweer dat paarden en honden uren voordien onrustig maakt. Dat zijn zintuigelijke waarnemingen die iedere dierenliefhebber kan vaststellen. Mijn herdershond Nero, een verschrikkelijk bedreigend beest, kruipt urenlang voor het onweer ons bereikt, als een bange wezel weg in een duister hoekje. Zijn 2 broers echter zijn daarvoor ongevoelig. Maar integendeel, van zodra hun Vrouwtje, op meer dan 1 Km ons straatje komt ingereden, begint de kleinste al lang voordien te kwispelstaarten…. Zij beschikken dus over instincten of mogelijkheden die de mensen niet gegeven zijn….

    Allemaal vanzelf gekomen, zoals de moderne mens wil geloven? Of zou er toch een Schepper bestaan, die dat allemaal zo heeft gewild? Deze vraag stellen kan heilzaam zijn, nu de nood bijna het hoogst staat.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!