MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3302

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Van 145 kg naar 80 kg in een paar weken tijd: herinnert U het zich nog?

    Ja, soms kan het rap gaan. Eerst het lichaamsgewicht kwijtspelen, dan de volksgunst, om uiteindelijk Tom TGV als zijn meerdere te moeten erkennen.

    Neen, zonder slag of stoot zal die man zich wel niet gewonnen geven. Net als Tom Spock in Parijs-Roubaix maar dan te voet en zonder zijne vélo. Bartje zal voor ons geen commissies nie meer doen, op z’n kleine veloo-je…

    Gelukkig is daar HLN en VTM om hem te depanneren met een nieuwe tube. Maar die verdomde kasseien toch! Die voelen onder zijn gemarteld achterwerk precies als de Vlaamse keikoppen van zijn VB achtervolgers. Dedju toch!

    Kijk, om de stoere uit te hangen tussen 4 lijfwachten om zo van op afstand kushandjes in zijn straten te gooien naar de paracommando’s van den ABL, daar draait hij zijn hand niet voor om. Hij vindt het PP-schandaal van de Criminele Volks Partij echt on-ethisch zonder daarop verder in te gaan. Om zo in het midden te laten, of dat on-ethische slaat op de massale oplichtingen voor eigen rekening, of voor rekening van derden. Slaat zijn mening op de feiten zelf, of op het feit dat deze uitgelekt zijn? Want vergeten we het niet: ook den Bart is in datzelfde Huis van Vertrouwen groot gebracht….

    Na te vragen bij JMDD, zijn toenmalige ‘compagnon de route’ die door Leterminator op het laatste nippertje kon gewipt worden.

    Ja, de man heeft ons duizend keer bedrogen. En ook op dit kleine blogje zullen we dat zeker niet vergeten. De man mag van geluk spreken dat MRM (Morelleke Forelleke) niet meer ‘onder ons’ is. Ze zou hem anders de ogen uitkrabben, terwijl ik hem de handen op de rug wring.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    **

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    De Wever (N-VA): "Militairen op straat kan ik niet meer missen"42

    Aanslagen Brussel In gesprek met VTM NIEUWS heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever zich over de veiligheidssituatie in ons land uitgelaten. "Het politieke debat rond de militairen op straat moet stilvallen. Meer moeten er niet komen, maar degenen die er zijn, zou ik niet meer kunnen missen", zegt De Wever.

    "De 15 para's op Brussels Airport hebben de aanslagen niet kunnen verhinderen, dat is waar. Maar toch hebben ze ook daar hun nut bewezen: de para's beschikten ieder over twee knelverbanden. Dat zijn dertig dodelijke bloedingen die gestelpt zijn geworden, minutenlang voor de hulpdiensten toestroomden", zegt De Wever.

    Het politieke debat rond militairen op straat moet volgens de N-VA-voorzitter dan ook stilvallen: "Er moeten zeker niet meer para's in het straatbeeld verschijnen, maar op sommige plaatsen is hun aanwezigheid onontbeerlijk. In Antwerpen kan ik hen alvast niet meer missen. In de buurten waar ze patrouilleren hoor ik niets dan lof."

    Voorts gaat De Wever in op de politiesituatie in Brussel: "Alle Vlamingen hebben begrepen dat Brussel tot één politiezone moet fuseren. Aan Franstalige kant is dat een minderheid. Sterker zelfs, de PS wil het nog slechter maken door te 'defuseren'. Dat is de waanzin voorbij."

       'Het is totaal onaanvaardbaar dat een zeer klein deel van de bevolking denkt aan alles te mogen ontsnappen'

     

    De Wever over Panama Papers

    Tot slot is de Antwerpse burgemeester ook kort ingegaan op het begrotingsakkoord dat Michel gisteren bereikt heeft. Over het werk van partijgenoot Johan Van Overtveldt (N-VA) wil hij het volgende kwijt: "Iedereen heeft de onthullingen rond Panama Papers gevolgd. Ik begrijp het volkssentiment totaal, een van 'en wij maar braaf belastingen betalen'. Laat me heel duidelijk zijn: het is totaal onaanvaardbaar dat een zeer klein deel van de bevolking denkt aan alles te mogen ontsnappen. Ethisch is dat onverantwoord. Daarom heeft Van Overtveldt een fors fiscaal pakket klaar dat in de komende dagen en weken nog nadrukkelijker vorm zal krijgen."

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Zelfs de vader van Salah Abdesalam is van mening (publiek gemaakt) dat wie misdaan heeft moet bestraft worden. Uit de mond van een op heterdaad betrapte Is Bommer is dat dus zoals U weet, absoluut geloofwaardig. Ben eens curieus wat ‘Het Schoon Verdiep’ hier kan tegenin brengen. Tenzij (in afspraak met Tommeke Tommeke Tommeke) de afgezaagde woorden die men vroeger hier en daar kon aantreffen op de grafsteen van een overleden vriend: ‘Heden ik, morgen Gij’.

     

    *

    *

     








    10-04-2016, 18:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3301

    *

    Zondag 10 april

    Zon 6u58-20u30

    H Ezechiël

    Wie zaaide op Sint-Ezechiërl, zijn vlasgaard lukte altijd wel

    *

    *

    In een Rechtsstaat…zelfs in Vrije Tijds kledij…

    Mogen de Rechten van de Beschuldigde onder geen enkel geschonden worden…

    Daarom liet deze man zijn hoofd… thuis.

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Bilal El Makoukhi is de echte (waarschijnlijk valse?) naam van deze Meneer, en niet Bilal El Makak, maar ik zat er toch niet ver naast. En neen, de man mankeert geen hoofd, maar zijn rechterbeen.

    En Neen, echt slechte vrienden had die jongen niet. Hij was (waarschijnlijk) een eenzaat die zijn dagen sleet in meditatie en godsverlangen. Met daar tussen in (waarschijnlijk) een koerierdienst in drugs en terroristen boodschappen. Maar als we dat niet zeker zijn, en geen bewijzen hebben, mogen we dat niet zeggen. Wat we bij deze dus niet doen. Het is zo al erg genoeg

    Werkgevers van hem zijn niet bekend en ook de Kuisploeg van het Europees Parlement houdt de lippen stijf op elkaar.

    Kortom, Bilal was ’n fijne kerel, altijd goedlachs, een hart van goud en zo braaf en eerlijk als de Profeet zelf. Was een trouw bezoeker van het ‘Vrijdag Gebed’ en bad geregeld 5 keer per dag, tong op de grond, kont omhoog. Als er tenminste in zijn directe omgeving geen groepsverkrachting op het programma stond.

    Maar zijn ‘Geloof’ werd zijn ondergang….

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    Bijeen gesprokkelde samenvatting van de (waarschijnlijke) levensloop van ene Bilal Al M…., een ‘verrijker’ uit de Stal van de Profeet.

    *

    Lid van Sharia 4Belgium. Frontervaring voor Islamitische Staat in Aleppo (Syrië) in 2012.

    Zwaar invalide terug (been geamputeerd) gekeerd in 2013 . Prothese op kosten van (waarschijnlijk) de Socialistische Mutualiteit. Leefloon (waarschijnlijk) van het Lakense O.C.M.W.

    Kreeg op het grote Sharia4Belgium proces in Antwerpen (Feb 2015) VIJF jaar celstraf, waarvan 3 JAAR voorwaardelijk en slects TWEE JAAR effectief.

    Kwam (op vertoon van zijn partij-lidkaart waarschijnlijk op aandringen van de PS)na EEN WEEK vrij met enkelband aan het overgebleven been. Het gevanngenisregime beviel deze beklagenswaardige sukkelaar (waarschijnlijk) niet, zodat hij met (waarschijnlijk) een beetje voorspraak een voetje voor kreeg en die enkelband mocjht aflaten. Wordt verder onderzocht door een ream van specialisten van de Cel Vermiste Personen.

    Sedert begin maart van dit jaar dus al enkelband vRij, op (waarschijnlijk) aandringen van de Straf Uitvoerings Rechtbank door een ‘Vrijgestelde’ van de PS., goed bevriend met Mme Onkelinx.

    (Psst!)

    Werd vrijdag 8/4 opgepakt in de ouderlijke woning waar hij (waarschijnlijk) in uiterst compfortabele omstandigheden leefde in een chieke burgerwoning (Paleizenstraat - Laken), waaraan drie naamplaatjes aan de drie deurbellen-parlofoons hingen met de familienaam van betrokkene. Maar dat wist zijn familie (waarschijnlijk) niet.

    Zelf wist hij het ook niet, noch van die drie naamplaatjes, noch van een Facebook uit Zweden van een zware crimineel opgespoord oor Inrerpol.

    Erg toch dat een ‘Martelaart’ voor Allah zo onmenselijk wordt beehandeld!

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Voor de tweede keer in onze roemrijke Vaderlandsche Geschiedenis krijgen we dus weer een Houten Been te verwerken. Ook in 1830 liep er openlijk en ongestoord van 24/8 tot 4/10 zo’n sabelzwaaiende sukkelaar rond. In 1830 met Brabantse ‘tricolore’, nu met ISIS-vlag. Het was begonnen in de Muntschouwburg, met De Stomme van Portici (Amour sacré de la Patrie) en liep uitin De Warande en Het Park. Net als nu, behoorde deze ‘Patrie’ niet aan hen maar aan ons, maar de Franse slag zat er toen ook al dik in. Op 13/11 donderde het in Parijs, en op 22/3 sloeg de bliksem in in BX en telkens kwam er veel volk naar kijken.

    Hadden de Nederlanden dat toen in 1830 niet toegelaten, dan zaten we nu niet met de gebakken peren. Maar ja, net als nu, viel er met de Franscouillons geen land te bezeilen.

    Met dat soort gangsters dreigt het dus nu ook weer verkeerd te lopen. Misschien dat uit de huidige 19 ‘baronnen’ ineens een echt ‘kalifaat’ kan gevormd worden? Kunnen de Vlamingen dan meteen aan een échte oorlogsverklaring beginnen, en dat boeren-hellegat terug toveren naar de Periode 1815-1830?

     

    *

    *

     

     

     

     

     

     

     








    10-04-2016, 13:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    09-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3300

    *

    *

    Oei, Oei !!!!!

    Zijn de Vlamingen nu uit haar gratie?

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    In Oud-Vlaams betekent ‘Broek’ (ook) een moerassig gebied, dat lager ligt dan de zeespiegel. De polder dus. Weelderige velden en wouden die, derhalve overtollig oppervlaktewater via allerlei sloten, kanalen en beken moeten trachten over te pompen (over te malen) via een aaneengeregen reeks aan molens naar de open zee. Watermaal-Bosvoorde is daar het meest triestige voorbeeld van.

    Moesten de Parijse Vadsige Koningen ons de broeken en de ‘watergangs’ in 1713, samen met de rest van wat we sedertdien Frans-Vlaanderen zijn gaan noemen, die gebieden niet ontfutselt (gestolen) hebben, dan zouden onze kinderen dat nog beter begrepen hebben.

    Deze gebieden, ook wel ‘polders’ genoemd, situeren zich op en onder de landgrens o.a. rond Adinkerke (Veurne). In ’t Vlaams heten ze De Moeren, en in ’t Frans… Les Moëres…. Op het einde van de 16de Eeuw werden die grotendeels onder de Hertogen van Brabant, Albrecht en Isabella, droog gelegd. Waarna deze gebieden dus door Parijs maar al te graag werden ‘geannexeerd’.

    Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/De_Moeren_(polder)

    *

    De Vlaamse Minister President zou dus beter overmorgen, 11 April, met veel tamtam een rouwkrans en veel kaarsjes gaan neerleggen op de Casselberg, om deze amper 300ste herdenking in het wereldnieuws te brengen. Het Beursplein in Bruxellabad zou al iets zijn maar de Cassel is beter. Zoals men in ’t Fransoos zegt: ‘A bon entendeur demi mot suffit’.

    En Broekzele is inderdaad, met al die ‘beken’ en die ‘molens’ altijd al, alhoewel verfranst, een gevaarlijk drassig gebied gebleven. Maar eenmaal in Coburger handen, en onder Coburg II, Leopold-met-den-baarde, rijk geworden door haar kolonie Kongo leeg te plunderen, aantrekkelijk geworden voor Parijs, ging het net als met Les Moëres, als wingewest over naar Het Licht van de Wereld om als dan volledig verfranst te worden. Licht dat ondertussen al lang door de Bom Lam onder de korenmat is geveegd en dus op sterven na dood is….

    Maar dit helemaal terzijde. Nu komt het er op aan, aan deze Islamo-Parijse besmetting van onze ook Vlaamse Hoofdstad een einde te stellen.

    *

    Dat, om dat ‘Hellegat, zelfs in het weekend plots door een forse 50-koppige legermacht (Dovo) dienst te worden ingezet, is hoopgevend.

    En er is meer.

    Ingevolge de P.P. zie ik de CVP (ondertussen CD & V geworden) in datzelfde hellegat verdwijnen, opgeslokt door het gat van de 800.000 deserterende ARCO-spaarders die het nu mogen op hun rug schrijven om ooit nog een cent terug te zien van hun belegging in het ACW.

    Moet ik daarom zo oud geworden zijn, om te beleven, dat het algemeen gekend wordt, dat de ‘C’ in hun logo, niet staat voor ‘Christelijk’, maar voor ‘Crimineel’.

    Kawouter Beke, de verkeerd gelopen kleinzoon van de alom geëerde Dokter Beke uit Wielsbeke en voorzitter van zijn Partij, de Criminele Volks Pârtij mag het nu wel vergeten. Misschien lukt het hem in de showbizz of als uitbater van een homo bar.

    Spijtig, echt spijtig dat niemand De Dikke van Dexia ooit in de boeien voor zijn Rechters zal zien staan.

    Laten wij hem (en de zijnen) dus gedenken in onze gebeden!

    H. Boudewijn B.V.O.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Grootscheepse politieactie aan de gang in Etterbeek

    *

    Vandaag om 13:39 door svg, boj | Bron: belga, eigen berichtgeving

    *

    In de Brusselse gemeente Etterbeek is zaterdagmiddag een omvangrijke politie-operatie bezig. Dat meldt de Franstalige omroep RTBF op zijn website en is bevestigd aan onze redactie.

     

    De speciale eenheden en Dovo zijn ter plaatse. Er staan ook sluipschutters opgesteld, zo meldt de Franstalige openbare omroep RTBF. Volgens getuigen gaat het in totaal om een vijftigtal agenten. Enkele omwonenden zouden geëvacueerd zijn.

     

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    De Roden zijn al een heel tijdeke zelfs geen schaduw van hun eigen meer waard. De Partij bestaat alleen nog voor de partijbonzen. De Tsjeven zijn eindelijk ontmaskerd als ordinaire dieven die alleen konden bestaan door hun eigen aanhang te bestelen. De Partij bestaat alleen nog voor de partijbonzen. De Blauwe Geschelpten zijn er alleen nog door de gratie van de Franstaligen. De Partij bestaat alleen nog voor de partijbonzen.

    Verbiedt de Media nog ooit iets te zeggen over de Groenen, en de partij is binnen het uur opgelost in het luchtledige. De Partij bestaat alleen nog voor de partijbonzen en de Potentaten van de TV.

    Het zit dus lekker goed voor nieuw bloed.

    Want de BDWërs, hoe goed ze het ook bedoeld hebben, hebben blijkbaar teveel mee van de vier voorgaande groepen. Zeker, ze hebben hun verdienste (gehad) maar ze zijn enerzijds ondermaats gebleven en anderzijds te belgicistisch.

    De Partij van de Waarheid, die altijd werd weg gehoond, komt nu dus in beeld en aan het woord.

    En, héy, let nu eens goed op. De stal wordt léég gemest. De helleputjes worden proper gespoeld en met vitriool ontsmet.

     

    De toeloop van gegadigden om daaraan mee te helpen, is overweldigend. Op tijd kazak keren, is een typische Coburger ziekte. Dateert nog van bij de Repressie, toen na de Bevrijding, het Land ineens vol ‘weerstanders’ bleek te zitten.

    Maar met Kapitein Tom Van Grieken aan het roer, blijven de Vlaamse Onafhankelijken deze keer de goede koers aanhouden. Met TVG in TGV-vaart recht naar het doel.

    ‘Met Pasen’ is toch in elke huishouden de Grote Kuis ingezet?

     

    *

    *

     

     










    09-04-2016, 17:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3299

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Na de vangst van twee top-verdachten gisteren vrijdag namiddag, is tegen de avond een van de ZES Brusselse politiecellen op zoek gegaan naar medeplichtigen. Daar waren overvalwagens, brandweerwagens en de Ontmijningsdienst van het Leger bij betrokken. Dus de jacht op groot gevaarlijk afval. Resultaat?

    Alhoewel het er krioelt van kleine olifanten en allerlei ander ongedierte, werd niets of niemand gevonden. Enfin, U kent het verhaal.

    Persoonlijk doe ik dus beroep op het jagersinstinct dat in iedere mens schuilt en des te meer in iedere Flik. Neem een voorbeeld (zonder daarvoor te willen geschorst worden) aan de 5 Antwerpse collega’s, maar hou het proper. Op die manier zouden dat soort ‘verrijkers’ tenminste het begin van een lesje gekregen hebben, want als die ‘gevankelijk weggevoerd worden’ zijn die daarna rapper weer thuis dan de moegebeulde Oom Agent. Geloof me, van direct een pak rammel is een ervaring naar het gewoonterecht bij dat soort sluipmoordenaars en hun supporters.

    Ik loop nog maar eens veel te hard van stapel, zegt U? Juist. Akkoord. Jullie hebben volkomen gelijk. Maar met achterbaks soortgelijk oorlogvoeren waarvoor onze Illuminaties alleen maar voorhouden gene bang te hebben, graven we alleen maar ons eigen graf.

    Gewoon helder denken is voldoende. Dat soort geniepige guerrilla-oorlogen die de Bom Lam tegen het Westen voert, is het bewijs van hun onmacht. Echte venten vechten met open vizier. Mannen weten waarom. Onschuldige Burgers, vrouwen en kinderen laffelijk in de rug afknallen, is de gangbare oorlog van Onmachtigen. Doden uit genot, onder de leuze dat hun ‘God’ de grootste is.

    Hieronder vindt U een voorbeeld daarvan. Enne, by the way: al iets gehoord over de laatste peilingen? Die van La Libre en de RTBF? Nee, natuurlijk niet. De SD (Sossen en Tsjeven) zijn nog niet bekomen van de verrassing. Deze peilingen hadden ze niet zien aankomen. Ze waren voor hen totaal onverwacht. Niet voor de gewone Burger, die om het met de woorden van Ouaarde Ouielfriede (Maartens) te zeggen, eindelijk een streepke licht zien aan het einde van de tunnel.

    De BDWërs en de Vlaams Belangers: elk 7%, de eersten achteruit en de laatsten vooruit.

    Mens lieve deugd, wat doet dat …. deugd!

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    GEPLUKT BIJ DE VRIENDEN

     

    Terwijl heel velen er anders over denken , zegt Tom : " Als je je belangrijkste boodschap al maar moeilijk in de media krijgt, word je nog moeilijker gehoord over andere thema's . Terwijl we ook daar interessante en zelfs unieke standpunten hebben te verkondigen. Alleen wil niemand naar ons luisteren." Tom is niet het type hoogdraver zoals alle voorzitters van alle andere partijen, niet alleen de wever. De anderen evenzeer.

     

    Tom onderschat de kracht van de sociale media die de gevestigde media meer en meer aantast. Hij denkt zelfs dat niemand naar hem luistert. Bescheidenheid noemt men dat en dat siert hem. Maar voor de paar keren dat ik hem in debatten heb gehoord, o.a. tegen de wever bekenden zelfs sommige paardebrildragerS dat Tom Van Grieken het er zeer goed had verwoord . Idem met Barbara Pas wie men liever niet aan tafel wil o.a. in de zevende dag. Maar goed. Tom mag gerust zijn ; VB zit in de lift en wordt door de media met argusogen gevolgd. Ik zal het blijven herhalen. VB beheerst de onderwerpen die er toe doen; onafhankelijkheid, immigratie, criminaliteit, welvaart Vlaanderen. En precies dààr willen de anderen het liever niet over hebben. Precies dàt zal hun afgang worden. Tom wordt wel degelijk gehoord, maar de rest zwijgt zolang het nog kan !

    *

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Kijk, beste mensen, dit middenstukje hierboven werd doodsimpel overgenomen van bij de Jos, op

    http://blog.seniorennet.be/rechts/.

    Sorry daarvoor. Had mij deze morgen overslapen, en alles wat ik wilde zeggen, had de Jos reeds neergeschreven. Zelfs beter dan ik het had gekund, want compacter. Directer. Geen woordenkramerij, maar rauwkost.

    Zijn er ja, nog blijde dagen in het leven? ‘k Zou het nog een beetje geloven. De ‘Begroting’ is er door, de Ministerwedden zullen niet verhogen, het ‘Nepotisme’ wordt niet geschrapt en de tafels liggen hemelhoog vol met alfabetisch gerangschikte debatmogelijkheden.

    En na eerst dit slechte nieuws, nu het goede. En dat is dat de Verkiezingen rap naderen. Iedere dag een beetje meer…..

     

    *

    *

     

     












    09-04-2016, 13:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3298

    *

    Zaterdag 9 april 2016

    Zon 7u00-20u29

    H Waltrudis

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Het is een uitdrukking van onze jonge Voorzitter, die als Brullende Vlaamse Leeuw ondertussen de dierenwereld van het Parlement kent.

    Linkx staan de gesloten apenkooien, voorbehouden voor de SD (Sicherheits Dienst). In het Centrum hangen de spreekgestoelten van de BDWërs, met daarboven de vogelkooien van de Blauwe Geschelpten. Rechts staan de geel-zwart gepinte leeuwenkooien van het Vlaams Belang. De deuren daarvan staan wagenwijd open, want de Leeuwen zijn uitgebroken.

    De OLIFANT die niemand schijnt op te merken, staat vooraan op een verhoog versierd met tricolore vodden, als Het Gouden Kalf van Mozes, omringd door binnensmonds joelende wilden met vlaggetjes waarop Allah Hu Akbar geborduurd staat.

    Zelf de TV kan er ineens niet meer over zwijgen. Die ‘peilingen’, ziet U! Hieronder leest U hoe ze zelfs de zwaar gesubsidieerde Gentse politico-loog Carl Devos ter hulp hebben geroepen om dit fenomeen af te liegen.

    Het onderaards gerommel was tot hier te horen. Vooral als Tom Van Grieken de door het Vlaams Belang ingenomen pisties situeerde tussen de PVV van Geert Wilders, het FN van Marine La Plume, de Italiaanse Lega Nord en het Oostenrijkse FPö. Het nadeel van radio is, dat we ons deze sprekers alleen maar kunnen voor de geest halen. Ze ZIEN is voor na de Verkiezingen, als de vossen met de staart tussen de benen verdwijnen onder de stenen.

    R.I.P. zullen we maar zeggen, Rap in ’t Putteke dat in de gauwte voor hen gegraven werd op ’t achterkoerke van het Gravensteen.

    *

    Het gelieve iedereen uit te kijken naar verdachte elementen zoals in dit politie-verhaal.

    Wie deelt er mijn mening, als ik zeg dat de politie al sedert altijd over de identiteits van de daders beschikt van deze en van alle volgende aanslagen. Gewoon de Registers van de Burgerlijke Stand overnemen en dubbelchecken.

     

    De onverlaat zou gesnapt zijn?

     

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    GEPLUKT BIJ DE VRIENDEN

     

    Voorzitter Tom Van Grieken in ‘De Ochtend’

    Vandaag was Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken te gast in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Hij mocht daar ingaan op een analyse van politicoloog Carl Devos.

     

    In het interview hekelde hij de andere partijen in het parlement die ook na de aanslagen ziende blind blijven. “Het gaat over van alles en nog wat. Niemand heeft het over de islam. Er staat een olifant in het parlement en iedereen kijkt er rond of wandelt er om heen,” aldus de voorzitter.

     

    Ook naar de media deelde hij een sneer uit: “Er mag een TL-lamp flikkeren in Doel en Groen is niet uit de media weg te slaan, maar als er een aanslag wordt gepleegd waarbij ‘allahu akbar’ wordt geroepen, dan moeten wij hemel en aarde verzetten om een beetje onze boodschap kwijt te geraken.”

    Beluister het volledige fragment hier.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Nog twee keer slapen, en we zullen de ledenlijsten van het Vlaams Belang weer weer spectaculair zien aandikken, na de Slinxkse ‘Mars tegen de Angst’ naar het Beursplein.

    Ik hoop dat noch de ‘Identitairen’ noch Pegida daar komt, want dat zijn mensen zonder angst. Die zeggen waar het erom gaat. Om die olifant in het Parlement. Wij van het Vlaams Belang zouden wel eens dat Coburger Parlement in een porseleinkast kunnen veranderen, zodat de vernielingen van dat reuzenbeest goed zichtbaar worden.

     

    Na 186 jaar dat zou inderdaad niet te vroeg zijn.

     

    *

    *

     












    09-04-2016, 11:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    08-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.S.O.S. 2

    DIENSTMEDEDELING

    Hartelijk dank aan die lieve lezers die samen met mij mijn kamerbrede blog minder en minder appreciëren. De LAY OUT is een FLY OUT geworden!

    Heb van hieruit al hemel en aarde bewogen, maar zonder zichtbaar effect. Gaan dienen bij de H. Rita voor hopeloze Zaken, helpt ook al niet.

    Pas op: niet te dicht naderen, want ik spuw zo al vuur genoeg.

    (Get) IKKE

    08-04-2016, 18:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3297

    *

    *

    Guantánamo Bay; de enige uitweg.

    Les voor Merkel: ‘wie de roede spaart haat zijn kind’.

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Heb het altijd geweten: de simpele Waarheid is zo eenvoudig en zo helder als pompwater.

    Vòòr Mei ’68 waren we er in ondergedompeld tot over onze oren. We wisten van niet anders en we voelden er ons goed bij.

    Ach kom, laat me niet flauw doen. Het artikel hieronder legt alles veel beter uit dan ik het ooit zal kunnen.

    Alleen nog dit: de Illuminati in Bruxellabad moeten geen gewone burgers in politiewagens op schattenjacht zenden om snelheidsduivels te pakken te krijgen. Veel beter ware het om hen te laten rondrijden om het doen en laten van Jihadisten na te gaan. Gewoon alles in databanken vast leggen om via vergelijkingen er de slechteriken die iets in het schild voeren, uit te pikken.

    Heb ik gelijk of heb ik gelijk?

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    https://ejbron.wordpress.com/

    Laat het heldere denken weer tot leven komen en de jihad zal sterven

    (Door: Raymond Ibrahim – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

     

    *

    Omdat het tot mijn vakgebied behoort, zou men verwachten dat ik onmiddellijk na de jihadistische aanslagen van het soort dat onlangs plaatsvond in Brussel (35 doden) of San Bernardino (14 doden) of Parijs (130) veel te zeggen zou hebben. Ironisch genoeg is dat niet zo; zulke aanvallen zijn uiteindelijk symptomen van wat ik een onderwerp voor discussie waard vind, namelijk de diepere oorzaken die eraan ten grondslag liggen; de wortels van het kwaad. (Wat kan men nog meer toevoegen wanneer een symptoom van het kwaad waar men allang voor gewaarschuwd heeft zich voordoet, behalve: “Ik heb het je toch gezegd?“).

    Dus wat is de diepste oorzaak van jihadistische aanslagen? Velen denken dat de ultieme bron van de steeds toenemende terreur tegen het Westen de islam is. Toch heeft deze veronderstelling één probleem: de islamitische wereld is enorm zwak en in diepste wezen niet in staat een bedreiging te vormen. Dat iedere islamitische aanval op het Westen een terroristische aanslag is – en terrorisme is, dat is bekend, het wapen van de zwakken – is veelzeggend.

    De islamitische wereld is niet altijd zwak geweest. Gedurende ongeveer duizend jaar was de islamitische wereld de gesel van het Westen. De huidige geschiedenisboeken verwijzen mogelijk naar diegenen die het christelijke Europa terroriseerden, zoals de Arabieren, de Saracenen, de Moren, de Ottomanen, de Turken, de Mongolen, of de Tataren – maar allemaal opereerden die onder dezelfde vlag van de jihad, waarvan de Islamitische Staat zich ook bedient.

    Nee – nu bevindt de ultieme vijand zich onder ons. De diepere oorzaak achter de voortgaande islamitische terreur van het Westen is te vinden bij degenen die al het discussiëren over en het analyseren van de islamitische doctrine en de geschiedenis in de doofpot stoppen of vergoelijken; die honderdduizenden islamitische migranten verwelkomen, terwijl ze weten dat sommigen jihadistische activisten zijn en dat velen zonder meer ‘radicaal’ zijn; die eraan meewerken om de seculiere Arabische dictators omver te werpen, in naam van de “democratie” en de “vrijheid”; alleen maar om de jihad, die door de alleenheersers onderdrukt is, de vrije loop te laten (het grondgebied van de Islamitische Staat bestaat uit landen die waren “bevrijd” door de VS en hun bondgenoten: uit Irak, Libië, en Syrië).

    Dus zijn westerse leiders en politici de achterliggende oorzaak van de islamitische terreur van het Westen?

    U bent er dichtbij – maar u bent er nog niet helemaal.

    De westerse versterking van de jihad beperkt zich zeker niet alleen tot een aantal elitaire leiders en instellingen, maar is het natuurlijke gevolg van het postmoderne denken – de echte reden dat het mogelijk is dat een van nature zwakke islam een bron van telkens terugkerende rampspoed voor een militair en economisch superieur Westen is.

    Vergeet niet dat de reden dat mensen zoals de Franse president François Hollande, de Amerikaanse president Barack Hussein Obama en de Duitse bondskanselier Angela Merkel – drie prominente westerse leiders, die volhouden dat de islam niet schuldig is aan geweld en die aandringen op islamitische immigratie – aan de macht zijn, is omdat zij een wereldbeeld belichamen dat normatief is in het Westen.

    In deze context is het faciliteren van jihadistische terreur niet zozeer van bovenaf opgelegd, maar meer een basisproduct van tientallen jaren verkeerd, maar onbetwist denken. (Degenen die geloven dat de problemen in Amerika beginnen en eindigen met Obama zouden er goed aan doen te onthouden dat hij niet aan de macht is gekomen door een staatsgreep, maar omdat hij – twee keer – werd gekozen. Dit geeft aan dat Obama en de meerderheid van de kiezers in Amerika een gedeeld en verkeerd wereldbeeld hebben. Hij kan dit wereldbeeld cynisch uitbuiten, maar dat verandert niets aan het feit dat het zo is, omdat dit verwrongen wereldbeeld de heersende stroming is en hij daar gebruik van kan maken).

    De westerse versterking van de jihad is geworteld in een aantal filosofieën die zijn uitgezaaid tot in alle hoeken van het sociale leven en hoekstenen van de postmoderne epistemologie [wetenschapsleer] zijn geworden. Deze omvatten de leerstellingen van het relativisme en het multiculturalisme enerzijds, en antiwesterse, antichristelijke sentimenten anderzijds.

    Tezamen genomen vinden deze hoekstenen van het postmoderne, post-christelijke denken dat er geen absolute waarheden zijn en dat dus alle culturen fundamenteel gelijkwaardig zijn en respect verdienen. Als een westers persoon een beschaving of religie wil bekritiseren, laat hem dan “naar binnen kijken” en erkennen dat zijn Europees christelijk erfgoed de belichaming van onverdraagzaamheid en imperialisme is.

    Voeg daarbij een aantal onnozele en dwaze idealen – de waarheid kan nooit worden uitgesproken, omdat die ‘de gevoelens van sommige mensen zou kunnen kwetsen’ (uitgezonderd blanke christenen, die vogelvrij zijn verklaard). En in plaats van de moslims wantrouwend tegemoet te treden, zou het Westen zijn uiterste best moeten doen om hen te behagen, totdat ze “ons aardig vinden” – en daarmee heeft men een zeker werkend recept voor een ramp, die zichtbaar wordt in de huidige gang van zaken.

    De westerse mensen worden van de wieg tot het graf gebombardeerd met deze bovengenoemde ‘waarheden’ – van de kleuterschool tot de universiteit, van Hollywood tot de redactiekamers/het nieuws en nu zelfs in de kerken – zodat ze niet in staat zijn om een eenvoudige waarheid, waarvan hun voorouders goed op de hoogte waren, te accepteren en daarnaar te handelen: dat de islam een inherent gewelddadige en intolerante geloofsbelijdenis is, die niet naast een niet-islamitische opvatting kan bestaan (behalve wanneer die, in tijden van zwakte, onoprecht is).

    De essentie van dit alles kwam duidelijk naar voren toen Obama, om de onmenselijke wreedheden van de Islamitische Staat weg te redeneren, de Amerikanen adviseerde om een toontje lager te gaan zingen en in gedachte te houden dat hun christelijke voorouders schuldig waren geweest aan vergelijkbare, zo niet ergere, gruweldaden. Dat hij daarvoor bijna duizend jaar moest teruggaan om voorbeelden te vinden door te verwijzen naar de kruistochten en de inquisitie – die beide volledig zijn vertekend door het kromgetrokken postmoderne wereldbeeld en dat hij daarbij de imperialistische moslims als slachtoffers afbeeldde – deed er, volgens de leider van Amerika, niet toe.

    Erger nog, het maakte voor de meeste Amerikanen niet uit. De grootste les was niet dat Obama moderne islamitische wreedheden goedpraatte door de christelijke geschiedenis verkeerd voor te stellen en te demoniseren, maar dat hij alleen maar het gangbare verhaal bevestigde, waarin de Amerikanen door indoctrinatie zijn gaan geloven. En zo, afgezien van de gebruikelijke kortstondige en betekenisloze praatjes, werden zijn woorden – net als veel van zijn pro-islamitische, antichristelijke commentaren en zijn beleid – doorgegeven zonder [politieke] gevolgen.

    ***

    De islamitische wereld was eens, lang geleden, een supermacht en de jihad een onweerstaanbare kracht, waar rekening mee moest worden gehouden. Ruim twee eeuwen geleden versloeg een opkomend Europa – dat meer dan een millennium aan jihadistische veroveringen en wreedheden had ervaren – de islam echter en maakte hem onschadelijk.

    Terwijl de islam zich terugtrok in de vergetelheid, kwam het post-christelijke Westen langzaam tot stand. De islam is niet veranderd, maar het Westen wel: de moslims houden nog steeds hun afkomst en hun religie – die hen aanzetten tot de jihad tegen de westerse “ongelovige” – in ere, terwijl het Westen heeft geleerd om haar afkomst en religie te verachten, waardoor het een ongewilde bondgenoot van de jihad is geworden.

    Vandaar de huidige situatie: de jihad is op volle sterkte terug, terwijl het Westen – niet alleen haar leiders, maar ook een groot deel van de bevolking – die in meerdere of mindere mate faciliteert. En deze situatie kan niet gemakkelijk worden hersteld. Want als men accepteert dat de islam inherent gewelddadig en intolerant is, dan moet men een aantal hoekstenen van het postmoderne westerse denken verwerpen, en zoiets gaat het probleem van de islam verre te boven. In deze context, die niets minder is dan een intellectuele/culturele revolutie – waarin het rationele denken gangbaar wordt – zal het Westen frontaal met de islam in botsing mogen komen.

    Maar er is ook enig goed nieuws. Met elke islamitische aanval worden de ogen van steeds meer westerse mensen geopend en zien ze de ware aard van de godsdienst van Mohammed. Dat dit gebeurt ondanks dat generaties in het Westen aan pro-islamitische indoctrinatie zijn blootgesteld, is een teken van de toenemende onbeschoftheid van de jihad.

    Maar het blijft onduidelijk of het objectieve denken het huidige verhaal van het relativisme, het anti-christendom, en de dwaze emotionaliteit uiteindelijk omver zal werpen.

    Eenvoudig gezegd, tegelijkertijd het multiculturalisme vieren en de jihad verslaan, is onmogelijk.

    Als zo’n revolutie echter snel plaats vindt, zal de islamitische jihad gemakkelijk weer in de vuilnisbak van de geschiedenis kunnen worden geveegd. Want het feit blijft: de islam terroriseert de wereld, niet omdat hij dat kan, maar omdat het Westen dat toelaat.

    Bron:
    www.raymondibrahim.com
    Auteur: Raymond Ibrahim

    Vertaald uit het Engels door:
    “Wachteres” en “Henk V.”
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    ‘Ma, deze week niet naar de Meir en al zeker niet naar de cinema gaan’.

    En wat gaat men ertegen doen? Het vingertje vermanend opsteken en zeggen dat ze dat nooit meer mogen doen?

    Geloof me: overal zeer demonstratief enorm veel camera’s aanbrengen met ‘gezichtsherkenning’ en daaruit regelmatig politie-filmpjes op TV brengen met ‘Opsporing verzocht’. Die gasten dan oppakken en levenslang in kampen onderbrengen zoals Guantánamo waar ze van de morgen tot de avond zo hard moeten werken dat ze erbij vallen.

    Voorbeelden daarvan zijn bij duizenden te vinden in de archieven van de Duitse Nationaal Socialisten uit de jaren ’40 van vorige eeuw.

    *

    *

    *

     








    08-04-2016, 16:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3296

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Onze Media zijn vandaag niet alleen oorverdovend (en dus medeplichtig) stil over het succes van het Nederlandse Referendum, maar ook over het loverstille water van de Middellandse Zee wordt niet gerept. En al zeker niet over de aanhoudende stroom ‘Islam-verrijkers’ die dagelijks de overtocht wagen en lukken. Maar hoe harder en hoe nijdiger de stilte van die op elkaar geperste lippen, hoe luider de Waarheid doordringt.

    De E.U.-potentaten moeten dus radeloos zijn na de klap in volle gezicht door (het gezond gebleven gedeelte van) onze Noorderburen. Het ‘Driemanschap der Illuminati’ (Obama, Merkel, Franske den Hollanden) wankelt onder de uppercut. Maar voortgaande op de aanwakkerende vluchtelingenstroom, blijven ze als slaapwandelaars doorgaan op de ingeslagen weg.

    Waarom bellen die begot niet eens naar de ‘Zelfmoordlijn’ van 1713?

    Want ze blijven hun onafwendbare nederlaag als een grandioze overwinning voorstellen. In de overtuiging dat, als ze maar voortdurend blijven liegen, er altijd wel wat van zal overblijven. Een ‘denktank’ van Beëlzebub Voltaire in hoogst eigen persoon. Als het moet, zullen er straks tanks worden ingezet en komt de Navo ons bombarderen met onze eigen F16’s. Om, net als in Syrië, de democratie van de Jihad te helpen vestigen

    Maar het verzet groeit. We weten onderhand welke alles overheersende macht er uitgaat van de stem der ‘Sociale Media’, inzonderheid van de politieke blogs waarvan U bij deze een piepklein onderdeeltje onder ogen heeft.

    We zijn bijna als de kleine herdersjongen David tegen bullenbak Goliath die dreigend naar het zwaard grijpt om ons te doen zwijgen. Of om ons op termijn met behulp van de Islammerij in getraliede kooien, klaar voor roostering, te huisvesten.

    Wat deze Illuminatie alleen voorlopig nog tegenhoudt, is de vrees voor hun eigen vel. Daarom mocht de eerlijke hard werkende Burger van Cruella Onkelinx geen verweerwapen meer in huis hebben. Al die persoonlijke verweerwapens waren volgens de PS een reëel gevaar voor criminelen en Bom Lammers die ons later zouden overvallen.

    Een nieuw eigen verdedigingswapen is daarom het meest aangewezen vervangmiddel voor de Spaarboek die toch niets meer opbrengt. Wees er op voorbereid, dat Bom Lam struikrovers binnenkort onverwacht voor Uw deur staan. Als U tenminste nog de tijd krijgt om achter de voordeur naar Uw geweer te grijpen. Vragen naar een afspraak om later nog eens te proberen, zal er wel niet bij zijn.

    Zonder strafblad kan niemand U een strobreed in de weg leggen bij de wapenhandelaar. Tenzij de Staatsvuiligheid over U ondertussen een dossier zou hebben. Bom-Lim strijder zijn, wordt niet doorgegeven naar de data-banken van de Interimkantoren, dat zou schending zijn van de privacy. Maar zich verzetten tegen de Islamdreiging is een zwaar vergrijp, dat zekerlijk op Uw strafblad moet komen. U kunt er zelfs Uw ‘Burgerrechten’ en dus Uw pensioen door kwijt geraken.

    Gelukkig zijn er blog-berichten als bij Xander, die ons helpen met beide voeten op de grond te staan. U leest hieronder wat de media koppig blijven verzwijgen.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Grootste Zwitserse politieke partij vreest dat migrantencrisis tot wereldoorlog leidt

    ‘Integratie moslims volledig mislukt: Basisprobleem Europa is de islam’ – ‘Beschavingen die weigeren hun grenzen te beschermen zijn verdoemd’

    De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken zei letterlijk bang te zijn voor een ‘instorting van het systeem’, nu het aantal migranten dat uit Noord Afrika de Middellandse Zee oversteekt in de eerste 3 maanden van dit jaar met 80% is gestegen, en er alleen maar meer aankomen. (2)

    De Schweizerische Volks Partei, die bij de regionale verkiezingen vorig jaar met 29,4% (weer) de grootste van het land werd, waarschuwt bij monde van parlementslid Roger Köppel dat het ‘megalomane’ open-grenzen asielbeleid van de EU tot een nieuwe wereldoorlog kan leiden. ‘Europa staat op het punt zichzelf af te schaffen,’ aldus Köppel, direct verwijzend naar de miljoenen moslims die naar Europa worden gehaald. ‘Het basisprobleem is de islam.’

    Dat tal van terroristen die betrokken waren bij aanslagen zoals in Parijs en Brussel in Europa zijn geboren, bewijst volgens Köppel dat de integratie van moslims volledig is mislukt. ‘De heftigheid van de islamistische terreur is een feit. Dit verbergen of verbloemen helpt niet... Frankrijk en België zijn slechts een voorproefje. Het is een illusie te geloven dat de politiek deze massa immigratie aankan.’

    Juist het feit dat de heersende politieke elite in Europa nog steeds weigert te erkennen dat hun falende asielbeleid tot een crisis zal leiden, werkt ‘politiek extremisme’ in de hand, aldus de SVP’er. Daarbij maakt hij een directe vergelijking met het ontstaan van de Eerste Wereldoorlog. Hij waarschuwt dan ook dat beschavingen die weigeren hun grenzen te beschermen ‘zijn verdoemd’, en dat ‘een ramp nabij’ is.

    ‘Binnen enkele jaren oorlog in Europa’

     

    Köppel is bepaald niet de enige politicus of official die bang is dat de migrantencrisis op een nieuwe wereldoorlog zal uitlopen. Eerder dit jaar verklaarde de hoogste officier van het Noorse leger, Odin Johannessen, dat Europa ‘bereid moet zijn te vechten om zijn waarden te verdedigen tegen de dreiging van de radicale islam.’

    In januari gaf de Zweedse generaal Anders Brännström het leger het bevel om zich voor te gaan bereiden op een binnen enkele jaren uit te breken oorlog in Europa, die vermoedelijk gevoerd zal moeten worden tegen honderdduizenden moslimstrijders, waarvan velen vermomd als vluchtelingen tot Europa zijn - of nog worden - toegelaten.

    Een maand eerder waarschuwde de Zwitserse legerchef André Blattmann opnieuw dat er grote sociale onrust in Europa dreigt uit te breken als de grenzen niet snel worden gesloten. Daarom drong hij er bij alle burgers op aan om zich persoonlijk te bewapenen. ‘De terreurdreiging wordt groter, hybride oorlogen worden over de hele wereld uitgevochten, de economische vooruitzichten zijn somber, en de migrantenstromen hebben een verondersteld ‘onvoorziene’ omvang gekregen.’

     

    Ondertussen bereiden de veiligheidstroepen in Frankrijk zich inderdaad voor op het uitbreken van massale sociale onrust, zeker nu steeds meer buurten, wijken en zelfs hele stadsdelen in razendsnel tempo worden overgenomen door moslims, die daar hun eigen decimerende en onderdrukkende (Sharia) wetten hanteren. (1)

    Xander

    (1) Infowars
    (2) Zero Hedge

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Ikzelf heb nog een kleine afrekening met Laurette tegoed: ze vorderde ooit mijn tweeloops jachtgeweertje (met vergunning) in, niettegenstaande ik door mijn handicap nog geen bandiet had kunnen raken de grootte van een kerktoren. Dat ding, dat nog dateerde van vòòr de sprinkhanenplaag, stond een beetje verweesd achter de deur van de slaapkamer. Het stond daar zelfs altijd lelijk in de weg. Ik wist, na de verhuis naar Italië, niet meer waar de patronen hiervoor waren gebleven. Maar dat ding als slagwapen gebruiken, had nog wel gekund en daarom hield ik er van.

    Sedertdien hebben wij een onschuldig alarmpistool in huis. Het maakt lawaai voor tien, met vlam uit de loop en al, maar bij gebruik doet het geen vlieg kwaad.

    Als we ooit terugkomen naar Vlaanderen, dan volgen we de raad op van een brave buurman van hier: koop een echt repitie-oorlogswapen, schrijf U in bij een schietstand, en geef af en toe in den donkeren in Uw tuin, een flink salvo in de lucht. Zij die het moeten horen, zullen het wel gehoord hebben. Dat zoiets tussen U en het wapen ‘een band schept’, is mooi meegenomen.

    Het probleem is, hoe dat zonder kleerscheuren uitgelegd te krijgen aan de wederhelft. Maar dat knoop ik lekker niemand in het oor. Is strikt privé. En trouwens levensgevaarlijk om dat tegen onze wil toch te weten te willen komen.

    Ja Ja, met alle Chinezen, maar niet met den dezen!

     

    *

    *

     

     

     








    08-04-2016, 12:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3295

    Vrijdag 8 april 2014

    Zon 7u03-20u27

    H Walter van Pontoise

    *

    *

    Netjes tweetalig. Vlaams zelfs voorop.

    Ze hebben ons dus nodig. Anders zou dat wel geweest zijn

    ‘Pour les Flamands la même chose’

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Meisjes en jongens. Attentie.

    Uit de weg AUB, hier komt de verscheidenheid in de diversiteit: allen samen tegen de angst, tegen de onveiligheid, tegen de terreur en de wilde moordzucht. Die willen we (’t zou tijd zijn) niet meer, maar we raken niet, onder geen beding, aan de kern van deze dodelijke kwaal.

    Want eigenlijk zitten we als ratten in de val. 85% van de medeburgers (Fr/Vl) verwachten vanwege de Islam nog méér aanslagen, maar nu onze Linkxe Manitous deze afwijking als ‘religie’ erkend hebben, zijn we verplicht ons te onderwerpen aan alle neveneffecten vandien.

    De kern van hun betoog zou moeten zijn: de Bom-Lam IS geen ‘religie’, maar een invasie-voorhoede van de aan de gang zijnde totale ‘Onderwerping’ in een ‘Heilige Oorlog’ tegen ons.

    *

    Goed. Laat die ‘mars’ doorgaan zoals gepland, maar hou de Politie er buiten. Dat zijn toch ook maar mensen. En het uur is misschien nakend, dat die hun eigen inzicht zullen volgen, die gelijk loopt met de mening van de modale Burger. Namelijk dat ze er hun buik van vol hebben.

    Hun slogan van die Linkxe Betogers is dus, zoals U ziet, tweetalig. Dat komt volgens mij, omdat Rood of geen Brood denkt het domme Vlaamse klootjesvolk nodig te hebben om hun spierballen te laten rollen. Aldus zijn op deze betoging maar welkom zij die unisono de belgicistische SD (Sociaal Democraten) volgen. Uit vrees anders ‘op hun muile’ geklopt te worden.

    Of op die parade veel ‘verrijkers’ zullen meelopen? Ik denk het niet. Vooral als voordien afgekondigd werd dat iedereen grondig zal gecontroleerd worden op bomgordels of handvuurwapens. Want zoals U weet, rovers en criminelen komen nooit buiten zonder hun wapens. Net zoals wij Vlamingen nooit op stap gaan zonder onze boterhammetjes… en een koelbox vol bier.

    Te noteren: 17 april is inderdaad zoals aangekondigd een Zondag, waar om 14 uur ieders siësta toch moet kunnen gedaan zijn. Het wordt wel niet vermeld, maar de Organisatoren zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen of aangerichte schade. Want die zal zoals voordien onderling overeengekomen, verhaald worden op ‘Extreem Rechts’.

    ‘Sérieux s’abstenir’ heette dat vroeger in een satirisch TV-programma van TF 1. Maar dit gevoel transplanteren op de nasleep van gruwelijke aanslagen, overtreft in ruime mate de opzet. Wij, ‘de goeden’, blijven daar dus liefst weg. Als er in compensatie maar een andere ‘Mars’ toegelaten wordt voor ‘Hard tegen Onzacht’ en met de uitdrukkelijk geschreven toelating van Mayeur om bezems te mogen meedragen. Deze wektuigen staan volgens mij nog altijd symbool voor vegen. Kuisen. Zodat latere bomleggers niet meer de kans krijgen om eerst als ruitenwasser dienst te doen in het Hoofdkwartier van de E.U. om zo op rijpere leeftijd de specialist in bomgordels te worden.

    Ach man! Presidentskandidaten in de USA weten nog niet eens de helft van wat hier in Coburgia allemaal mogelijk is.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Mars tegen de Angst vindt plaats op zondag 17 april

    Er komt dan toch een mars tegen terreur en angst in Brussel. De mars zal plaatsvinden op 17 april, vanaf 14 uur. Aanvankelijk was de Mars tegen de Angst gepland op 27 maart, maar die kon niet doorgaan omwille van de veiligheid.

       'We willen onze eenheid in diversiteit en onze wil om samen te leven uitdrukken'

       De mars tegen terreur en haat gaat uit van een groep burgers, zegt Emmanuel Foulon, een van de organisatoren en woordvoerder van het evenement. Aanvankelijk was de Mars tegen de Angst gepland op 27 maart, maar na meldingen van een "mogelijke dreiging" werd ze uitgesteld. "We willen onze eenheid in diversiteit en onze wil om samen te leven uitdrukken", zeggen de organisatoren.

    De mars vertrekt aan het Noordstation in Brussel om 14 uur. Verdere details over het traject volgen later.

    Hooligans

    Het burgerinitiatief roept op tot "een manifestatie tegen terreur en haat, voor een solidaire samenleving". Verschillende organisaties hebben zich er al bij aangesloten, waaronder Hart Boven Hart, verschillende vakbondsbewegingen en wijkinitiatieven, onder meer uit Molenbeek, zegt Foulon.

    "De Belgische burgers hebben er nood aan om samen te komen, zich te verenigen, vooruit te gaan. Als de democratie afwezig blijft, nemen extremen haar plaats in, zo toonden de gebeurtenissen van de voorbije weken aan", zegt Foulon, een verwijzing naar de verzameling van hooligans en extreemrechts aan het Beursplein bijna twee weken geleden.

     

    "De mars verenigt de samenleving en geeft een signaal van solidariteit aan de slachtoffers van de aanslagen, en iedereen die hen heeft bijgestaan. Zij krijgen een ereplaats, aan de kop van de mars. Ook is het een gelegenheid om de gruwelijke aanslagen te veroordelen en onze aversie van terreur te tonen. We hebben het recht om te leven, wonen en werken in veiligheid. Het is tijd om lessen te trekken", klinkt het in de aankondiging van de mars.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Het ‘Niveau 3’ van het terreur-alarm zal, mits instemming van de Bol Lammers, waarschijnlijk tijdelijk die dag buiten werking gesteld worden. Want betogingen inrichten als herdenking van de terreur-gevolgen en gelijktijdig de terreur zo discreet mogelijk bestrijden, dat gaat niet goed samen. Dat is hetzelfde als de pest willen bestrijden, door de cholera te willen goedpraten. Van de twee één. Ofwel wordt de Bom Lammerij helemaal verboden, a.h.w. man tegen man, ofwel kruipen we allemaal in een hoekje om daar te zitten blèren wegens de wreedheden van dezelfde Bom Lammerij.

    PS

    Dat er dezelfde dag, hetzelfde uur, ook in Bx, de Mars voor het Leven plaats vindt, waar de Organisatoren deze keer 4.000 deelnemers verwachten, doet er even niet aan toe. Tegen de primitieve zedenverwildering zijn? En daarvoor die dag in Bx komen betogen? Zijde zot?

    Uw plaats is bij de ge-importeerde godsdienst, waar over al die dingen niet gezeverd wordt, maar koppen d’er af gaan of waar koppen met lichaam en al van de hoogste gebouwen worden gekieperd.

    Weet U trouwens, dat de NMBS speciale tickets verkoopt tegen sterk verminderde prijzen voor wie die dag naar Bruxellabad wil reizen? Het motto daarbij is ‘Reizen is altijd een beetje leren’.

    Wie trouwens zijn treinticket laat afstempelen door de Organisatoren van ‘Hart voor Hard’, krijgt de reiskosten terugbetaald + een lotje in de Loterij.

    Maar, zeggen de Pakbonden van het Spoor, dat is geen corruptie, maar Solidariteit van de Werkman. Waarbij verwezen wordt naar Het Plan Hendrik DeMan (1884-1953) uit 1940, waar na de Inval der Duitse Nationaal Socialisten de Werkman van bij ons opgeroepen werd de hand te reiken aan met de Werkman uit… Nazi-Duitsland. Dit plan is een bladzijde uit de Rijke Geschiedenis der Belgische Werklieden Partij, toen nog unitair, waaraan de SD niet graag aan herinnerd worden. Gewoon omdat er sedertdien tientallen haarspeldbochten zijn genomen, waar de naamsverandering in Sociaal Democraten de voorlopig laatste is.

    Wikipedia weet er alles van. Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Hendrik_de_Man

     

    *

    *








    08-04-2016, 11:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    07-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3294

    *

    *

    Niet zo maar door de Blauwen

    De handen uit de mouwen steken….

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Neen, geen Blauw Bloed , maar terzake toch in deze een sprankkeltje van de vroegere Liberale sympathie van al zo lang geleden. Van toen de eerste ‘Burgermanifesten’ van het Gentse Liegebeest de hoop van velen (zeer tijdelijk) deed herleven. Een gevoel dat na de tweede poging achteraf van de Ieperse Terminator definitief de bodem werd ingeslagen. Coburgia was van de kelder tot de zolder gewoon hopeloos geworden.

    De kazakdraaierij van die twee (het Liegebeest en de Terminator) maakten van mij de (kleine) revolutionair tegen Coburgia die, net als (de grote) Senator Cato in de Romeinse Oudheid, elke redevoering in de Senaat afsloot met de opmerking ‘Ceterum censeo Carthaginem esse delendam’: voor het overige ben ik van mening dat Carthogo verwoest dient te worden. Want iedere dag werd het sedertdien duidelijker, dat sedert 1830 dit Land altijd bestaan heeft uit twee totaal verschillende landen. Twee landen alleen nog (voor de zwans) verenigd door Koning Voetbal en (voor de poen) de Hoogste Hovaardigheidsbekleders van de Kerk die het Geloof der Vaderen politiek hadden gekaapt. ‘Voor Outer en Heerd’ de leuzen waarvoor zoveel jonge mannen de heldendood stierven, was nadien niets meer weerd. ‘Voor God en Vaderland’ was voor ‘Vorst en Vadermand’ geworden. Dat bracht meer op voor de gemijterde koppen.

    Weet U wat er nu blijkbaar scheelt aan deze (Waalse Sossen-loze) Vlaamse Regering in de Hoofdstedelijke Helleput? Die moet noodgedwongen de aanwezigheid van enkele Franscouillonse Blauwe Geschelpten naast zich in de cockpit aan de stuurknuppel dulden.

    Ik weet het ook niet, maar ik kan begot mijn ogen niet geloven bij al die daadkracht. Enfin, dat schuchter begin van al dat kordaat de koe bij de horens vatten. Nu gaat men bij de Begrotings Opmaak zelfs de Heilige Koe (en de nog heiliger stier) van de ‘arbeidsmarkt’ bij de horens vatten. Voorwaar een écht patronaal voorstel van de Blauwen, waarop femelaar Peeters als Ministerke van (niet te veel) Arbeid natuurlijk moet opspringen als een cowboy op een woedende stier. Let go the beast: weet U het nog?

    Wat het resultaat zal zijn? Weer typisch Coburgiaans, natuurlijk. Het kind (door al die uitzonderingen op uitzonderingen) niet meer terugvinden in het badwater!

    Naar mijn niet al te bescheiden mening, is het grote voordeel van die ‘jaar-regering’, in de tewerkstelling dat het de verstandhouding tussen werkgever en werknemer zou kunnen verbeteren. Omdat er gerichter moet samengewerkt worden. En dat dus de menselijke verhoudingen daar baat zullen bij hebben. Omdat beide partijen dan zullen inzien, dat hun belangen gelijklopend zijn. Als dat de Pakbonden maar niet zal aanzetten om nog meer roet in het eten te gooien.

    Al-bij-al is deze poging een goede probatie. Nuttiger zelf dan die zelfrijdende trucks. Al bracht deze laatste zet mij op het idee van zelfrijdende treinstellen. Wat al vele jaren kan in de metrostellen, moet toch, met de explosie van al die digitale middelen ook mogelijk zijn voor het bovengronds treinverkeer. Een of andere ‘app’ om de dodemans-knop te bedienen, en klaar is Kees. Gedaan met de verstrooide ‘bestuurder’ die honderden keer per jaar de seinen miskent: een tweede ‘app’ in de ook al ge-automatiseerde seinhuisjes lost alles op. Geen dure kranten lezende treinbestuurders meer die daar nu al zitten louter om hun stoel warm te houden, en in de seincabines geen porno-kijkende bemanning meer, die twee treinen op elkaar laat botsen omdat ze hun ogen niet van het scherm konden losrukken.

    Wedden dat Het Spoor door deze modernisatie per direct uit de rode cijfers geraakt? Al kan het natuurlijk ook zijn, dat de Pakbonden zowel stokers als mannen die aan een wielleke moeten draaien, in dienst willen blijven houden.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

     

    38-urenweek op de helling

    De begrotingscontrole wordt vrijwel zeker gekoppeld aan een vereenvoudiging van de arbeidsmarkt. Op tafel ligt een plan om de arbeidsduur niet langer per week, maar per jaar te berekenen. De facto verdwijnt daarmee de 38-urenweek.

     

    Het was Open Vld die vorige maand aandrong op maatregelen om arbeid flexibeler te maken. Minister van Werk Peeters (CD&V) speelt daar nu handig op in door zijn plan voor werkbaar werk op tafel te leggen. Resultaat is een brede waaier aan pistes. Arbeidscontracten niet meer opstellen op basis van gepresteerde uren per week maar per jaar, maakt het voor bedrijven mogelijk om in piekperiodes hun personeel meer te laten werken en in kalme periodes minder. Vooral in industriële sectoren met grote productiepieken en -dalen, stoot men nu té vaak op de rigiditeit van het 38-urensysteem. Voor het aantal gepresteerde uren per jaar verandert dat niks. Ook komen er limieten. Zo zou je maximaal 45 uren per week kunnen presteren.

    Naast het afvoeren van de 38-urenwerkweek, zou het ook mogelijk gemaakt worden om overuren in cash uit te betalen in plaats van in verlof. In veel sectoren kan dat nog niet. Ook zouden er extra opleidingsdagen komen voor elke werknemer, wat de vakbonden gunstig moet stemmen. Bovenop dit algemene systeem, zou elke sector maatregelen kunnen kiezen uit het plan voor werkbaar werk van Kris Peeters. Het gaat onder andere om de loopbaanrekening, het mobiliteitsbudget, een apart statuut voor freelancers en interimcontracten voor onbepaalde duur.  

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Het duurde vele jaren, moet U weten, voordat Carthago met de grond gelijk werd gemaakt. Het spijt mij voor de inwoners van die stad en die regio, maar voor Rome was dit (in 146 voor onze Tijdrekening) een must, die de eigen grootheid in de weg stond.

    Ziezo, nu begrijpen we elkaar.

    Dan kunnen we nu overgaan tot de moraal van dit verhaal. Gewoon door te stellen, dat Rome, met de ballast van Carthago op de schouders, alle verhoudingen in acht genomen, nooit zo groot had kunnen worden.

    Maar daar onze Beschaving in die meer dan 2.000 jaar bijlange niet meer zo bloeddorstig is als het Rome van Cato, moet Wallo/Brux nu niet meer vernietigd maar compleet losgelaten worden. Net zoals men een lastige pûber zijn ‘leefloon’ moet afnemen, zodat de honger hem/haar dwingt om… de handen uit de mouwen te steken.

    Vlaanderen herneemt de plaats in de Grote Wereld die het vanzelf toekomt. Zonder noch Franse, noch Duitse noch Engelse en vooral zonder Islam- of Marxistische inmenging. Deze keer moet het lukken. Wat we zelf doen, doen we beter. Ook dàt was vanwege de Tjeven een valse belofte!

     

    *

    *










    07-04-2016, 18:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.S.O.S..

    REDACTIEBERICHT

    *

    Mijn layout naar de knoppen?

    Er wordt met man en macht aan gewerkt.

    (Get): Ikke

    07-04-2016, 14:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3293

     

    *

    Donderdag 7 april 2016

    Zon 7u05-20u26

    H Johannes Baptista de la Salle

    *

    *

    Elleboogwerk, of

    Sterke ellebogen?

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Mijn ellebogen als twee aangeboren nieuws-antennes van uitzonderlijke hoogstaande kwaliteit: in het Parlement had ik daar rijk kunnen mee worden.

    Vanaf de eerste dag van de wegblokkades in Francofonia voelde ik al nattigheid, maar dat kon evengoed ook aan de slechte weersomstandigheden te wijten zijn geweest, want in tegenstelling tot de zon die die Booswicht beloofd had, regende het pijpenstelen. Maar met iedere nieuwsuitzending werden de uitgezonden signalen duidelijker: hier zit de PS onder.

    Neen, zotteke, niet onder de wielen van al die truckers, maar onder de truck van de onwettelijke bezettingen. Ja, daar is het de PS voor, of soms niet?

    Zo stoven die Cowboys van de Weg, de Vlaamse Regering van Sjarel Michel een groene kool, had ik gedacht, en dat denken was een schot in de Rode Roos.

    ‘Tanks inzetten’, meende zij die mijn zorgen niet deelt, maar ze wegneemt. ‘Nummerplaten noteren en per uur ’n ferme boete faxen naar de zetel van het Bedrijf. En wat nog al meer, ‘k zou ’t niet weten.

    ‘Troost U, schat’, was mijn reactie, zo vlug niet. Ze vergaderen daarover. Ze hebben ‘alles op tafel gegooid’. - ‘En nu zijn ze ‘in debat gegaan’ daarover. Ze zijn ermee bezig. De ‘zullers’ zullen ook deze keer wel een koord vinden. Neen, verdorie nog-aan-toe, geen koord om zichzelve aan op te hangen, wat wij wel zouden willen, maar een koord om zich uit de slag te trekken.

    En toen wilde ze weten ‘Welke slag’? ‘Gaat er gevochten worden’? En ik maar slagen uitvinden, liefst onder de gordel. Maar met de PS moet men vroeger kunnen opstaan.

    ‘Nòg vroeger’, zuchtte ze, lichtjes aangeslagen. ‘Al jaar en dag zijn we d’er uit van vòòr 7 uur’.

    Ja, wat kon ik dan verder voorstellen dan ‘Dan is afknallen de enige mogelijkheid’ waarop we beiden besloten om dat te beginnen bij De Schandaard, de verantwoordelijke voor onderstaand interview.

    ‘Schild of vriend’, waagde ik nog in te brengen, maar toen ging de wekker en de siësta was voorbij….

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

     

    Terecht dat transportsector wegen bezet’

    ‘Terecht dat transportsector wegen bezet’

    ‘De Waalse blokkades tonen dat vrachtwagens de olie vormen van de samenleving: zonder ons valt het economische leven al na drie dagen stil.’ Michaël Reul, topman van de belangenorganisatie UPTR, begrijpt de woede van de kwade truckchauffeurs.

     

    Michaël Reul, secretaris-generaal van UPTR, een belangenvereniging uit de transportsector, toont ‘enorm veel begrip’ voor de wegblokkades van kwade chauffeurs in Wallonië en Vlaanderen. ‘Als na drie dagen de schappen leeg staan in de grootwarenhuizen, beseffen de mensen misschien eindelijk eens hoe belangrijk vrachtwagens wel niet zijn voor de economie.’

     

    Ligt uw organisatie aan de basis van de blokkades? Hier en daar verschijnen vlaggen met uw logo op.

     

    ‘Neen. De acties kwamen vanzelf. Spontaan initiatief. Ga onze communicatie maar na: nergens een oproep. De woede zit gewoon heel diep bij de transporteurs.’

     

    Zo blijkt.

     

    ‘Niet onlogisch, toch? Uur na uur stromen mails binnen over technische problemen met de boordcomputers. Die werken langs geen kanten, slaan tilt of factureren dubbel, en het callcenter van fabrikant Sattelic blijft onbereikbaar voor hulp. Terwijl een boete van duizend euro dreigt bij een overtreding. Nochtans waarschuwden wij meermaals en reeds lang op voorhand voor een gebrekkige invoering van het systeem. En toch gaan de overheden koppig door.’

     

    ‘Maandag zaten trouwens alle betrokkenen samen aan één tafel om alle problemen op te lijsten. Weet u hoe lang die vergadering duurde? Vier volle uren.’

     

    Ondertussen krijgt het economische leven rake klappen.

     

    ‘We gaan niet op de chauffeurs schieten. Integendeel. Dit toont net aan hoe belangrijk het vrachtwagenverkeer voor België is. Drie dagen de toegangswegen blokkeren en de schappen op de winkels staan leeg. Mensen moeten dat maar eens beseffen. De sector is de olie die de machinerie en de economie doet draaien. We eisen terecht respect. Van de overheid, van de klanten, van de consumenten. En best mogelijk dat een groot deel van de bevolking weinig sympathie aan de dag legt, maar veel van de bedrijfjes die nu staken, proberen ook maar te overleven. Veel andere manieren om druk te zetten, bestaan ook niet.’

     

    Bent u volledig tegen de kilometerheffing waarbij de verbruiker betaalt? Tenslotte moet het mobiliteitsgewijs dringend anders in België.

     

    ‘Kijk, UPTR komt misschien wel als enige organisatie echt op voor de belangen van de transportsector. In Wallonië kennen we één concurrent, in Vlaanderen twee, namelijk Febetra en Transport en Logistiek Vlaanderen. En die gaan niet voluit in het protest, omdat ze commerciële partner zijn, door mee de boordcomputers te distribueren, en daaraan ook verdienen. Totaal onbegrijpelijk eigenlijk. Wij zijn tegen een heffing, tenzij die voor iedereen geldt, ook personenwagens. Want iedereen vervuilt. Nu enkel de zware vrachtwagens viseren, heeft trouwens toch bijna geen effect op de mobiliteit en voedt alleen maar het gevoel van onrechtvaardigheid.’

     

    Waarom blijken vooral de Waalse truckchauffeurs kwaad, en veel minder de Vlaamse?

     

    ‘Dat komt door het misprijzen van de Waalse regering en de miscommunicatie tussen CDH en de PS. Vorige week bereikte Christophe Lacroix, de socialistische begrotingsminister, een compromis met de transportsector, wat enkele uren later openlijk teruggefloten werd door CDH-minister Maxime Prévot. Wat kwaad bloed zette.’

     

    En wat hield dat compromis in?

     

    ‘De heffing geldt voor alle wegen van het Eurovignet-gebied en die doorkruisen de drie gewesten van het land. Maar in tegenstelling tot Vlaanderen voegt Wallonië nog een paar extra nationale wegen toe aan het betalende parcours. En dat maakt het onverteerbaar en wil Prévot niet aanpassen. Ik kan mijn achterban ook niets aanbieden wat de bittere pil zou vergulden; flankerende maatregelen ontbreken compleet.’

     

    Waarom viseren de beleidsmaker de truckchauffeurs eigenlijk?

     

    ‘Makkelijk: de sector wordt voor alles met de vinger gewezen. Loopt iets verkeerd in het verkeer? Onze schuld. De putten in het wegdek? Door ons. Terwijl ook personenwagens evengoed brokken maken.’

     

    Gaat de bezetting van de invalswegen nog lang duren denkt u?

     

    ‘Geen idee. Maar de komende uren moeten de verantwoordelijken wel een positief signaal geven. Bijvoorbeeld door het systeem uit te stellen tot september, na de uploads van de software in de boordcomputers. Hoe dan ook, UPTR stapt binnenkort naar de rechtbank, net om te eisen dat iedere verbruiker betaalt.’

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Coburgia is het land waar men niet moet proberen de verkeerde landgenoten te discrimineren. Vlamingen zijn daar (wegens gewenning) minder gevoelig voor.

    Komt daarbij dat deze Regering, door de zaken tè goed te willen doen, het vroegere lakse beleid van de PS teveel blameert. En deze KM-Heffing is de gewenste aanleiding om tegengas te geven. Door stil te staan en een stok te zoeken om de hond te slaan.

    Schade aan de economie? Ja, en dan? Schade aan het imago van het Land. Ja, en dan? Dit hier is een actie, zò afgekeken van het sacro-sante Recht op Staken. En daarmee is alles gezegd. Het staat wel niet in de Wet, maar binnenkort wordt daar een mouw aangepast als uitloper van het Arbeidsrecht.

    Zeg nu zelf. Als een 30-tonner Km Heffing moet betalen, waarom zijn kleinere monsters tot 3500 kg dan vrijgesteld? Waarom zoeven personenwagens dan vrij en vrank tussen de wielen van deze truckers? Waarom zijn voetgangers en fietsers dan vrijgesteld? HaHa. Omdat daar vriendjespolitiek onder zit?

    En vooral dat laatste stoort de PS, want het zijn de verkeerde vriendjes. Kijk maar wat Mayeur ermee deed. Een verbodsteken in het verkeer dat alleen maar geldt voor extreem-rechts. Zoiets had men moeten invoeren. Dan had men de software van die dingen zodanig kunnen instellen, dat ze alleen Franstaligen konden vrijstellen.

    JaJa, met dat soort ellebogen had ik het ver kunnen brengen in de politiek! Had ik dat maar vroeger geweten!

     

    *

    *

     










    07-04-2016, 11:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3291

    *

    Woensdag 6 april

    Zon 7u07-20u24

    H Winneboud

    *

    *

    Zaventem heropgestart

    Beschilderd met surrealistische motieven….

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Voor zij, die spijts de vele tips op deze blog nog altijd geen digitaal abonnement hebben bij ‘tSCHELDT, hieronder een heerlijke bijdrage over TAAL in Coburgia, en dan speciaal over de gebarentaal op onze ‘Nationale’ Luchthaven. Vooral over het personeel daar met een strafblad waarvan er velen stonden te juichen na de aanslagen van 13/11 in Parijs.

    In dat nummer was er ook een meer dan lezenswaardig stukje over ‘Het Heilig Paterke van Hasselt’ en de nog altijd niet gehoorde openbare biecht ivm het 6de & 9de Gebod van de Spa-drinkers. Van zij dus die voorop liepen bij de (opgeschroefde) ‘Misbruiken in de Kerk’. 2 April was namelijk de Verjaardag van de duik van Steve. Gratis in de frisse wateren van het Albertkanaal.

    Taal, van herkomst onze Noorderburen, slaat over de taaltoestanden in coburgia nagels met koppen. Het belicht ook tersluiks in de marge, de Gebeurtenissen rond 1830, de oorzaak van al onze ellende. Ook inbegrepen de doodgezwegen ‘blokkade’ van de snelwegen in Wallonia door ‘boze truckers’, die volgens mij een onderduims manoeuvre zijn van de PS om deze Vlaams gestuurde Federale Regering van Sjarel Michel te doen vallen.

     *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    TAAL

    Taal, het sociale bindmiddel bij uitstek, zegt u? Zou best wel eens kunnen, mevrouw.

    Kijk, daar ligt Knokke, in West-Vlaanderen.

    Het Damme van Tijl Uilenspiegel, symbool van de Vlaamse volksziel, ligt een steenworp verderop. Ik bevind me in het clubhuis van de golfbaan Royal Zoute en vraag de ober in het Nederlands om een menukaart. 'On parle français ici', zegt hij. Het is alweer een jaar of acht geleden dat dit voorvalletje plaatsvond, maar ik neem aan dat er sindsdien niet veel is veranderd.

     

    Er is zoveel niet veranderd in België. Ook nu Wallonië niet meer de economische voortrekkersrol speelt, blijft Frans de spreektaal van de Vlaamse gegoede burgerij.

    Luister ook eens naar Jacques Brel, die zichzelf een Franstalige Vlaming noemde. Ik wil er maar mee zeggen: het gaat er bij onze zuiderburen nogal ingewikkeld aan toe. Dat was in 1830 al zo, toe België zich losmaakte van het Nederland van de autoritaire Willem I. En dat is 186 jaar later nog zo. Eensgezindheid is de Belgen als volk vreemd. Wat ze federaal ook proberen, onderling wantrouwen en vijandigheid horen er op de lagere bestuurlijke niveaus bij zoals een laag schuim bij een bolleke Leffe Triple. De taalverschillen spelen daarbij een grote rol, net als de hierboven geschetste klasseverschillen, die óók door een taalgrens worden bepaald.

    Nu zou zo'n land nog redelijk kunnen functioneren wanneer er geen calamiteiten zouden plaatsvinden.

    Maar er vinden wél regelmatig calamiteiten plaats. De Bende van Nijvel, het Heizel-drama, het CCC, de Dutroux-affaire: ze kwamen en ze gingen, maar ze gingen nooit nadat duidelijk was geworden dat de Belgische overheidsdiensten die zich ermee bezig hielden slecht en soms zelfs helemaal niet samenwerkten. Daarna werden, vooral bij de politie en justitie, veel diensten samengevoegd en gestroomlijnd.

    Maar helaas hebben de aanslagen van vorige week in Brussel aangetoond dat de coördinatie hier en daar nog altijd een zooitje is, en dat daar nog vaak taalbarrières aan ten grondslag liggen.

    Het had voorkomen kunnen worden, lees ik steeds. Ik vrees dat het in dit geval wel eens zou kunnen kloppen.

    Twee berichten van de week. 'Sommige medewerkers van het luchthavenpersoneel stonden te juichen na aanslagen in Parijs' 'Nog minstens 50 IS-sympathisanten werken op Zaventem'.

     

    Daar dus. Op die plek. Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat die gasten, meestal in het bezit van een strafblad, daar een baan kunnen vinden. Een paar weken geleden stak ik vanaf Kanne, direct over de grens onder Maastricht, de brug over het Albertkanaal over. In Kanne spreekt men Nederlands. Maar pal over de brug? 'On parle français ici'. De Voerstreek, ziet u. Niet zo fanatiek meer als vroeger, maar toch.

    België is en blijft een verscheurd land.

    Wij danken Rob Hoogland en De Telegraaf voor de toelating tot overname van deze column, verschenen in De Telegraaf op 2 april 2016.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Terwijl de Vlaamse ‘handelsmissie’ probeert om zaken te kunnen doen met Cuba (als ’t goed is zeggen we dat ook) en daar de Rijke Nonkels uit Amerika een kool te stoven, zit Crembo, ook op ‘handelsmissie’, maar dan voor Coburgia, in Brazilië met de vingers te draaien. En ondertussen zitten de Waalse truckers dezelfde economie al voor de 7de dag op rij, de keel toe te knijpen. Dat ze daarbij feestelijk aan alle bestaande wetten hun voeten vegen, vindt men in Bruxellabad enerzijds wel vervelend, maar anderzijds moet gezegd worden, dat ze de dingen op hun beloop laten. Daar zit de Regering tot over haar oren in de begrotingsdans.

    In Coburgia maakt men voor de zoveelste keer nieuwe wetten (de Km-Heffing) die prompt daarop door de Franconie straffeloos mogen overtreden worden.

    De Pakbonden hebben hun stakingsrecht (waarover nog altijd onderhandeld wordt), de Wet Major wordt door de E.U. verboden (de Pakbonden willen dat niet) en dus doet de Regering NIETS.

    Het kind van de rekening zal wel als naar gewoonte, weer de hardwerkende modale Vlaming zijn.

    In Coburgia is alles surrealistisch.

    Nog een geluk dat Donald Trump er nog niet op uit is gekomen, dat onze stoere parra’s die de Joodse verzamelplaatsen bewaken, wel elk een automatisch geweer dragen, maar dat ze geen kogels hebben.

    Een feit dat ieder verstandelijk begaafd mens de haren ten berge doet rijzen, zegt U? Maar wij weten dat zoiets in dit land een ongeschreven wet is. Zelfs in Mei ’40 had slechts iedere 5de man kogels voor zijn geweer. Waar ze uiterst spaarzaam moesten mee omgaan, want na 5 schoten was hun magazijn leeg. Zodat ze rapper konden gaan lopen.

    Ik denk dat Magritte, de Meester van het surrealisme, daar heeft leren schilderen!

     

    *

    *

     

     












    06-04-2016, 13:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3292

    *

    *

    Met de vlam in de pijp

    Sta’k stil en vraag om dop want alles zit hier strop…..

    https://youtu.be/CQrmaqM24pM

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Voelt U ook de vlam in de pijp op een dag als vandaag? D’er zijn nochtans genoeg redenen voor.

    De Gewezen Excellentie Marc Verwilghen (Dendermonde °1952), ooit Coburger Minister van JUst-is-Just onder het vermaledijde Gentse Liegebeest (en partner in crime van Olio di Poepo), is terug van even weg geweest. Al valt het te betwijfelen of er naast de Vlaminghater Patrick Dewael (Lier °1955) nog voldoende zuurstof in de lucht kan gepompt worden voor een eerlijk man naast de blaaskaak wiens grootste verdienste het is over een al lang overleden grootvader te beschikken, wiens enige verdienste er in bestaan heeft, door ziekte te overlijden in gevangenschap onder het Hitler-regime. Zoiets, dat geeft de Vlaminghater Dewael het recht om in de Dossin Kazerne (Mechelen) de teugels in handen te nemen voor de herdenking van de Holocaust.

    Marc Verwilghen, nu al jàren ontwend aan de voorgeschreven politieke correctheid, voelt er zich wel bij. Hij spreekt zonder haat noch vrees, (grotendeels) de Waarheid, geheel de Waarheid en niets anders dan de Waarheid. En neen, daar komt geen God meer bij te pas, toch niet in dergelijk select gezelschap.

    En neen, nogmaals neen, de Heer Verwilghen zetelt ook niet in deze Onderzoeks Commissie, zelfs niet als waarnemer. Heeft hij te denken (en ook wij allemaal) aan het VETO van Laurette Mitrailette, wiens grootvader in de tijd der grootvaders misschien wel verantwoordelijk is geweest voor de geslaagde politieke carrière van ’t Cleen Patriekske.

    Ach waar grootvaders, zelfs al jaren dood zijnde, al niet goed voor zijn….

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    *

    Briefje aan Marc Verwilghen

    Blij u weer te horen, Mijnheer de gedegouteerde,

    In deze dramatische tijden, waarin men in dit land en in Europa probeert het hoofd te bieden aan nietsontziende terreur van radi-cale islamisten, stelt men zich geregeld de vraag hoe het zover is kunnen komen. Hoewel gij al zo’n zes jaar uit de politieke arena zijt verdwenen - gedegouteerd en ontgoocheld -, kwaamt gij vorige week toch nog eens om de hoek kijken. En hoe! Wie het horen wilde - en dat waren er velen –, liet gij onder meer optekenen: “Ik heb drama’s als deze ooit voorspeld, weet u. En dat is me niet in dank afgenomen. Toen ik minister van Justitie was (tussen 1999 en 2003, onder Verhofstadt), werd ik door de politie gewaarschuwd over ernstige radicaliserings-problemen in Brussel. Ik heb toen gezegd dat ik vreesde voor escalatie. Ik werd weggehoond door de PS, door Laurette Onkelinx uitgemaakt voor populist en door Philippe Moureaux zelfs voor racist. De regering heeft vervolgens niets ondernomen, onder druk van PS-voorzitter Elio Di Rupo. Terwijl we in feite toen al antiterreurmaatregelen hadden kunnen treffen.” Pak vast. Het straffe is dat iedereen vandaag zegt van uw uitspraken niet te schrikken, maar blij te zijn dat eindelijk eens iemand openlijk durft te zeggen dat het inderdaad de PS was die, jaren geleden al, een doeltreffend beleid tegen terreur heeft tegengehouden.

     

    We noteren ook uit uw mond dat in de aanbevelingen van de commissie-Dutroux een regeling als spijtoptant was opgenomen, die persoonlijk door Elio di Rupo geblokkeerd is. “Als dat niet was gebeurd, hadden we een instrument in handen om extremistische milieus binnen te dringen”, zegt gij. En dat gij ook niet al te veel steun hebt gekregen van uw partijgenoot en premier Guy Verhof-stadt (Open Vld) is wel duidelijk: “Hij vroeg me het los te laten, omdat hij PS toch niet kon overtuigen. Di Rupo kon de regering met een vingerknip laten vallen.” Zijn regering en zijn gloriol waren heiliger dan principes. Ook dat wist iedereen al lang.

    De almacht van de PS is momenteel op het federale vlak gebroken. Het is dan ook goed dat mannen als gij eindelijk eens een boekje komen opendoen zonder het risico te lopen door de PS afgeblaft en weggejaagd te worden.

    Als jong parlementslid kwamt gij onver-wacht aan het hoofd van de commissie-

     

    Dutroux te staan. Gij wilde de zaak tot op het bot uitspitten en vol enthousiasme gingt gij aan de slag. Al gauw bleek dat afgunst vanuit uw eigen partij voor uw blitzsucces niet goed werd verteerd. Patrick Dewael, de bloedbroeder van Verhofstadt, gunde u het zonlicht niet in die commissie waarvan hij overigens zelf lid was, en liet u vaak aan uw lot over. Maar ook de PS, toen mee aangevoerd door politieke tirannen als Claude Eerdekens, zorgde ervoor dat uw plannen om bijvoorbeeld de politie nog grondiger te hervormen dan uiteindelijk is gebeurd, te dwarsbomen. Zij wilden met hun burgemeesters baas blijven over de lokale politie en dus hun baronieën. En zo geschiedde…

    Als er een onderzoekscommissie van start zal gaan over het onderzoek naar de rol en de verantwoordelijkheid van Justitie en Bin-nenlandse Zaken - net als in de commissie-Dutroux -, dan valt het te hopen dat de verantwoordelijken binnen de PS op het matje geroepen worden. Uit uw verklaringen blijkt immers dat de verantwoordelijkheid voor één en ander een eindje teruggaat in het verleden en wel tot bij hen. Zou dat één van de redenen zijn dat zij dezer dagen er maar heel stilletjes bijzitten en wij geen gekrijs horen van Laurette Onkelinx? En verklaart dat waarom Moureaux zich in alle bochten wringt telkens hij aangesproken wordt over zijn Molenbeek, waar hij heeft laten betijen, zijn nieuw kiesvee politiek correct koesterend uit puur eigenbelang en rauwe macht?

    Blij dus nog eens van je te horen, Marc. Hou u zeker niet in om te zeggen wat moet gezegd worden. Zo zult gij alsnog kunnen genieten van wat gerechtigheid, die gij meer dan anderen verdient.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Deze man zou dus ook ‘Brand! Brand!’ geroepen hebben, vele jaren later dan het Vlaams Blok/Belang dat hiervoor al die tijd bijna hetzelfde lot heeft moeten ondergaan als de Grootvader van P. Dewael onder de Nationaal Socialisten, wereldwijd verkeerdelijk als Nazi’s afgekort.

    Ik zou zeggen: aangename kennismaking, Mr Verwilghen, pakt er nog ene, maar dan op elk z’n eigen kosten, hé.

    Maar met permissie gezegd en gezwegen: iemand die onder de Coburger tricolore pleit voor recht en rechtvaardigheid, die discuteert net als de Kerkvaders in vroeger tijden, over het geslacht der engelen. Waren dat nu meisjes of jongetjes?

    Recht en Rechtvaardigheid zijn twee begrippen, die in Coburgia passen als een tang op een varken. Ach, wat zeg ik nu? Een tang op een varken, in een semi-Islamitische Staat, druk onderweg naar de totale ‘Onderwerping’: zou dat niet eerder een tang op een kemel (kameel) moeten zijn?

    Coburgia, het land waar de kemels dansen!

    En, het moet gezegd, waar in amper 5 seconden de uit WalloBrux overgewaaide blokkades door boze Francofone truckers, in het niets zijn opgelost.

    Ik denk dat Het Vlaams Belang samen met de Heer Verwilghen over dergelijke kordate aanpak opgetogen zijn. Nu nog op dezelfde manier de Wetstraat aanpakken, jongens, en we zijn er!

     

    *

    *

     

     










    06-04-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3291

    *

    Pa na Ma,

    Of Ma na Pa, zoals in de Islammerij….

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Vandaag weet ik niet waar eerst kijken.

    Daar is in de eerste plaats het schandaal van de P.P. (de Panama Papers, niet te verwarren met de P.S. uit de titel hierboven). In de tweede plaats is daar Burgemeester Mayeur van het Stedelijk Groot Hoofd Bx die zich, lijk de ezel van dat oud vrouwtje die niet weet wat kiezen tussen twee schelven hooi en derhalve sterft van de honger. Ofwel aftreden, ofwel zijn naam veranderen in Mr Mineur, en blijven.

    De goede kant van de zaak is, dat Donald Trump hierdoor over de ganse lijn in het gelijk wordt gesteld: die Grote Verlichte Verstanden in Bx zijn niet alleen dom, ze zijn aartsdom. En ik voeg er aan toe, omdat ze als PS-ser, niet anders kunnen.

    Of is wetens en willens zò den ezel uithangen, niet het bewijs dat de PS met de rug tegen de muur staat? Elke kat, en dus ook vele criminelen, die in het nauw geraakt, maakt rare sprongen. Vooral als ze de lege ruimte zien, waarin ze weten terecht te komen.

    Vergeet vooral niet, dat hun kiesvee, zowel de gewone Brusseleir als de meeloop-Brusseleir zelf niet zo dom zijn als gedacht.

    De oplossing? Hetzelfde doen als Mayeur & C° met ons zouden willen doen, moesten ze durven. Namelijk ter bescherming van de Vrije Meningsuiting, hetzelfde doen als A.H., dè Socialist bij uitstek.

    Het begin daarvan is het ‘cordon Sanitaire’ waarvan de Vlamingen al tientallen jaren het slachtoffer van zijn. (de tegenstanders in de oven steken!)

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    Na blunders en leugens: Mayeur stapt beter op als burgemeester van Brussel

    *

    Nadat Brussels burgemeester Yvan Mayeur eerder al aangaf enkel de burgemeester van de Franstalige Brusselaars te willen zijn ("de Vlamingen vervuilen Brussel met hun extremisme…"), gaf de man die zijn familienaam alles behalve eer aan doet nu ook aan enkel burgemeester voor extreem-links te willen zijn.

     

    Nadat extreem-linkse militanten bij een verboden manifestatie aan het Brusselse Beursplein werden opgepakt, ging Mayeur namelijk drie maal zwaar uit de bocht.

     

    Ten eerste verklaarde hij dat het betogingsverbod enkel “extreem-rechts” gold, en dus niet voor extreem-links. Een regelrechte leugen, want in het betogingsverbod dat werd uitgevaardigd door zijn partijgenoot Brussels minister-voorzitter Vervoort staat duidelijk : “Elke bijeenkomst in het kader van de oproep tot de betoging en bijeenkomst of in het kader van enige andere oproep of bijeenkomst die ermee verband houdt, zoals elke voor- of tegenbetoging ten opzichte van deze bijeenkomst, wordt op 2 en 3 april 2016 verboden op heel het grondgebied van de Brusselse Agglomeratie. Dit verbod geldt bijgevolg zowel voor deelnemers en organisatoren als voor de tegenstanders van deze bijeenkomsten."

     

    Ten tweede liet Mayeur weten dat hij, toen hij vernam dat de extreem-linkse agitator en voorzitter van de Ligue des Droits de l’homme werd opgepakt; hij diens onmiddellijke vrijlating heeft bevolen. Hiermee ging Mayeur opnieuw zwaar uit de bocht, en schond hij op meest flagrante wijze de scheiding der machten.

     

    Ten derde – en niet voor het eerst – is het schandalig hoe de Brusselse burgemeester openlijk zijn eigen politiemacht voor schut zet. In plaats van zijn politiemensen tegen te werken en te ridiculiseren, zou hij ze beter alle steun verlenen die ze verdienen.

     

    Het Vlaams Belang is dan ook van mening dat Yvan Mayeur niet langer kan functioneren als burgemeester van Brussel. Hij is in die functie niet enkel onbekwaam, maar hij is ze vooral ook totaal onwaardig. Mayeur is voor Brussel een burgemeester in mineur. Opstappen is de enige optie die hem nog rest!

     

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    ‘Om beurt’, dat is een zinvol tijdverbruik, vooral in de politiek. Na de volgende stembusgang, de Sossen (Fr/N) voor het Internationaal Rechtshof van Den Haag brengen, zoals de Nationaal socialisten na WO II ooit in Neurenberg voor hun Rechters stonden.

    Of, zoals de Franse Revolutionairen ooit zegden: de goeden en de slechten, we brengen ze allemaal om zeep. Ons Heer hierboven in Zijn Alwetendheid zal er de Goeden wel uitpukken.

     

    *

    *

     

     








    05-04-2016, 18:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3290

     

    *

    Dinsdag 5 april 2016

    Grasmaand

    Zon 7u09-20u22

    H Geeraard

    *

    5/4/1944 - Amerikaans vergissings-bombardement op Mortsel: 950 doden. Ze bedoelden het goed, dat gelooft U toch ook?! Of zou er van daar boven geen verschil geweest zijn tussen een dorpskern en een fabrieksterrein? Of misschien stond er teveel zij-wind, en dreven de bommen, uren aan een stuk, over? We zullen het nooit weten, want onze Regering zat in Londen. Aan de knoppen.

    *

    *

    Binnen handbereik:

     

    Het sprookjesland van 1001 Nachten..

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    In de Bom-Lim-landen is er een strenge scheiding tussen Kerk en Staat, met Ryad als richtinggevend voorbeeld voor de hele wereld.

    Ryad is het Hoofd van de Staat, en Mekka/Medina zijn de Siamese Tweeling van de wat men daar ook de ‘Kerk’ noemt. Maar voor een goed begrip van het geheel, staat de ‘Kerk’ gelijk aan de Staat. Want de Kerk IS de Staat, en de Staat IS de Kerk.

    Hoe men dat hier gaat oplossen, is nog maar de vraag. Bom-Lims hebben inderdaad nooit de Franse Revolutie gehad.

    Dit gegeven zal onze Rode Wereld Verbeteraars vroeg of laat voor de eerder ongemakkelijke keuze stellen. Kiezen ze ‘Munt’, dan hangen ze. En kiezen ze ‘Kruis’, dan hangen ze nog hoger.

    En voor de Dames-Parlementsleden is er ook voor elk wat wils. De VGV (Vrouwelijke Genitale Verminking, maar dan in ’t Arabisch, wat niet hetzelfde is) of de kruipruimtes van de Harems der Plaatselijke Potentaten..

    Voor de gewone Burgerij is er nog geen vaste lijn voorzien. Alles hangt zo een beetje af van de prijzen op de Wereldmarkt van Slaven, een branche waar de Arabieren sedert de Oudheid zeer sterk in zijn. Het is daar een gewone bedrijfstak, die overgaat van vader op zoon.

    Wint het Clinton Wife, dan zal de vraag het aanbod overstijgen. Wint Donald Trump, dan zal de vraag dalen en als de vraag daalt, dalen ook de prijzen. Ik kan verkeerd zijn, maar volgens mij ligt daar de reden dat onze Verkochte Media zo kappen op Trump. Ze doen dat in opdracht van de Arabieren, die er alle belang bij hebben, om na de Definitieve Verovering van Europa te vuur en te zwaard, een afzetmarkt voor de miljoenen slaven te vinden.

    Hallo, Crebo, bent U nog daar?

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Choquerende documentaire toont brutaliteit Saoedische regime

    *

    Een undercoverreportage van moedige activisten legt met soms erg harde beelden de barbaarse wreedheden van het Saoedische, islamitische regime bloot. Saoedi-Arabië is een koninkrijk waar ook België vooralsnog officieel goede betrekkingen mee onderhoudt. Een bedenkelijke relatie, die meer en meer in vraag wordt gesteld.

     

    Een vrouw wordt op straat met een zwaard onthoofd, terwijl ze blijft roepen: "Ik heb het niet gedaan, ik heb het niet gedaan." De vrouw wordt geëxecuteerd voor het doden van haar stiefdochter. We zien ook vijf onthoofde lijken, opgehangen aan twee kranen als waarschuwing voor wie buiten de lijntjes van de strenge islamitische wetgeving zou durven kleuren. Het onthoofden van vermeende criminelen gebeurt gemiddeld dagelijks in Saoedi-Arabië. In de hoofdstad Riyadh werd een openbaar plein omgedoopt tot het 'Kap-kap-plein', omdat er zo vaak onthoofdingen plaatsvinden. De riolering kleurt er letterlijk rood van het bloedvergieten.

     

    Het contrast tussen arm en rijk blijkt erg groot in Saoedi-Arabië. Op godslastering staat steniging of executie; op diefstal amputatie van de handen. Wie de islam beledigt, riskeert tien jaar cel of duizend zweepslagen. Vrouwen worden er nog altijd beschouwd als minderwaardig. De politie mag ze zomaar slaan. In één scène zien we hoe ook een mannelijke klant in een supermarkt een vrouw plots zonder reden tegen de grond werkt en haar vervolgens gewoon voorbijwandelt.

     

    Westerse bondgenoot

    Het land is desondanks nog altijd een belangrijke bondgenoot van het Westen in de woelige regio die het Midden-Oosten is. Jonge, moedige activisten zetten er inmiddels een ondergronds netwerk op om de oppositie tegen het hardvochtige regime een stem te geven. Het zijn zij die een half jaar lang de reportagebeelden draaiden met een verborgen camera. Om een inkijk te geven op plekken die normaal worden afgeschermd voor de media. We krijgen onder meer de chaos in een gevangenis te zien, de straatarmoede en de religieuze politie, die de fundamentalistische wetten hardhandig doet naleven.

     

    Public Broadcasting Service maakte er voor hun Frontline-reeks de documentairefilm 'Saoedi-Arabië blootgelegd' van. Die werd vorige week uitgezonden. De vraag of landen als Groot-Brittannië hun relatie met Saoedi-Arabië niet moeten herbekijken, klinkt alsmaar luider. Ook bij ons. De getoonde barbaarsheid doet denken aan IS. Het verschil is dat die laatste er maar al te graag publiekelijk mee uitpakt, terwijl Saoedi-Arabië een en ander liever onder de mat veegt voor de buitenwacht.

     

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Na deze opbeurende lectuur, moet U er toch van overtuigd zijn, dat wij een schitterende toekomst tegemoet gaan. Het Blanke Ras zal eindelijk literatuur van wereldformaat kunnen voortbrengen, zoals De Hut van Oom Tom, ooit het meesterwerk van een vrijgekochte Zwarte Slaaf.

    En dat, Mijne Dierbaren zullen we allemaal te danken hebben aan de ‘verrijkers’ die de Arabieren ons vooruit gestuurd hebben. Eindelijk zullen we leren schrijven met lange slierten spaghetti-tekens, nadat we de Koran uit het hoofd zullen kunnen opzeggen. Desnoods, onder het verwerken van 1000 zweepslagen, achterste voor en onderste boven, hangend aan vleeshaken.

    Zo zullen onze achter-achter, achterkleinkinderen het genoegen kunnen smaken om de Sprookjes van Ali Baba en de 40 Rovers te kunnen naspelen. Met, voor wie betrapt wordt, de handjeskapperij.

    Heerlijke tijden, in afwachting dat die fameuze 72 dagverse maagden voor elke ‘martelaar’ uit de Hemel neerwaarts zullen mogen dalen…. Met naar alle waarschijnlijkheid, een nieuwe baby-boom tot gevolg.

     

    *

    *

     








    05-04-2016, 09:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    04-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3289

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Net als onze eigen ‘jongens’ gaat in Coburgia de voorhoede van de Bom-Lim jongeren op para-training ergens in de bossen onder de taal- en armoegrens. Ze gaan er zeker niet als toeristen, maar om frontervaring op te doen in het doden van onschuldige burgers. Twee opvallende verschillen: de onzen doen dat in alle openheid en ze krijgen die opleiding om – in theorie – ons te beschermen. De ‘verrijkers’ daarentegen, doen dat in ’t geniep, niet om ons te beschermen, maar om, als het ogenblik gekomen is, ons gewapenderhand te ‘onderwerpen’ aan hun barbaarse overheersing. Een andere uitleg is er niet.

    Het zijn alleen (wegens hun goed betaalde postjes) onze Verlichte Grote Verstanden die zodoende ervan zeker zijn dat we een ‘Europese Islam’ mogen verwachten. De weerloze Burger zelf, die denkt daar het zijne van.

    Waar zijn nu de Rode Raddraaiers, die ooit van de daken schreeuwden, dat ‘de Baron ons arm hield, en de Pastoors ons dom’. Zijzelf doen het verdorie nog slechter (cfr de stijgende armoede en cfr² nog meer de lamentabele onderwijsresultaten.) Met daar bovenop, de invoering van een 1400 jaar achterlijke woestijn ‘cultuur’.

    De remedie?

    Die vindt U het best geïllustreerd in de opzij zetting van Het Vlaams Belang bij de opgang gekomen Parlementaire Onderzoeks Commissie. Waar we ons dus mogen verwachten aan veel bla-bla-bla, zonder dat daarbij het woord ‘Islam’ ook maar één keer valt. De ‘voorvallen’ van 22/3 hebben dus niets te zien met de brave Islammer, maar alles met de… Islam-terreur. En deze laatste is de voornaamste reden voor al onze problemen.

    Vandaar de bedenking, dat dit geen Normale Onderzoeks Commissie is, maar een Commissie van Medeplichtigen die ijveren om vooral veel uitleg naast de kwestie te geven. De juiste oplossing zou inderdaad wel eens hun gezondheid kunnen schaden.

    Ere wie ere toekomt. Die ‘Commissieleden krijgen wat mij betreft een der hoogste plaatsjes, helemaal boven aan de hoogste takken. Want als we dat zò niet doen, zal er nooit iets gebeuren om de ondergang te stoppen.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    In Nederlands-Limburg is er onrust over een islamitische bijeenkomst van Dar-al-Fahm, waar predikers volgend weekend jonge moslims ideologische training geven. In mei organiseert een Nederlandse organisatie, gelieerd aan Dar-al-Fahm, een trainingsweekend in de Ardennen. “Onze politie- en inlichtingendiensten volgen dit op de voet op”, zegt Binnenlandse Zaken.

     

    De Nederlandse politie kent de precieze locatie niet van het besloten islamitisch seminar, dat volgend weekend drie dagen plaatsvindt. Ze weet ook niet wat er allemaal besproken wordt.

     

    Het centrum voor islamitisch onderwijs Dar-al-Fahm, dat ‘alleen voor broeders’-bijeenkomsten houdt, organiseert het trainingsweekend. Jonge moslims krijgen er ideologische training. De bijeenkomst in Nederlands-Limburg gaat over de sharia, maar de politie weet niet welke prediker daar over dit onderwerp spreekt.

     

    Intolerantie

     

    Dar-al-Fahm heeft banden met Moslimjongeren Almere. Die maken op hun website en Facebookpagina reclame voor hun Ardennenweekend, dat van 6 tot en met 8 mei ergens in het zuiden van België plaatsvindt. Het weekend, “uitsluitend voor moslimbroeders”, wordt omschreven als “een kans om je even terug te trekken uit de drukke en hectische wereld en je drie dagen te concentreren op je broeders en het hiernamaals”. Op het programma staan sportactiviteiten, zoals voetbal en wildwaterkanoën, maar ook Koran-sessies. “Diverse sprekers geven leerzame lessen die ze halen uit het leven van de profeet”, klinkt het.

     

    Een van de sprekers tijdens het Ardennenweekend is Abou Hafs, die onlangs nog door een Nederlandse deradicaliseringsdeskundige omschreven werd als “een zelfbenoemde prediker die, waar hij komt, zijn radicale gedachtegoed poneert”. “Hafs staat voor intolerantie en zet een beeld neer dat je als praktiserende moslim in onze maatschappij nagenoeg geen ruimte krijgt, waardoor naïeve pubers en gehersenspoelde volwassenen het isolement ingejaagd worden”, klonk het.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Zoals voorheen zal ook dit trainingskamp verder verzwegen worden. Het zou de mensen wel eens aan het denken kunnen zetten. Vooral daar het zondag Parijs-Roubaix is, en dat mag (bij leven en welzijn) niemand missen.

    Of nog beter, stel U voor dat Donald Trump in Amerika daarvan lucht van krijgt. Hij zou van direct Bruxellabad nog voor dommer verslijten dan ze al zijn. Het zou op die manier misschien zelfs uitkomen, dat dit soort ‘activiteiten’ zowaar gesubsidieerd worden, omdat het volgens de folders, gaat om cultuur-verrijking waar de plaatselijke Horeca beter van wordt.

    Maar allez, er is ergens toch nog hoop. Als de Brusselse Politie er in slaagt om, zoals ze bezig zijn, het Hoofdstedelijk Stadhuis uit te mesten, kan die misschien een Politionele Onderzoeks Commissie op de been helpen. Waar ‘extreem rechts’ dan automatisch een zitje zou krijgen.

     

    *

    *

     

     








    04-04-2016, 17:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3288

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    IZLAMMEGEM, de vroegere schoenen- en veegborstelstal, zal, dank zij Geert Burger, binnenkort weer uit haar as herrijzen!

    Ha ja, naar het voorbeeld van Saoudi Arabia, waar de eigenlijke hoofdstad Ryad inzake de Centralisatie van de Macht, de duimen moet leggen voor Mekka en Medina, zo wil Geert Burger uit Izegem met zijn stelling zowel Antwerpen als Bruxellabad het Centrum van de Vlaamse Islam in Izegem.

    Het moet gezegd: de man kent zijn Klassiekers als de beste: zelfs de naam van zijn stad is (zo denkt hij) afgeleid van de Islam: Ise-heim, de heimat van de Islam in Vlaanderen.

    De man verdient hierdoor in onze ogen een heel hoge positie: aan de hoogste takken, waar hij mag neerblikken op zijn stadsgenoten, die op die manier naar hem zullen kunnen opkijken. Het doet mij denken aan de septemberdagen van 1944, maar dat potje hou ik liever gedekt, want het brengt mij veel te dicht bij mijn eigen vroegste jeugdherinneringen. (***)

    *

    *

    De man bewijst in deze een echte duizendpoot te zijn. Hij treedt op zondagmorgen op in De Ochtend, terwijl hij ondertussen ‘op handelsmissie’ is bij de Castro’s. Het weer is daar goed, en de sigaren smaken hem opperbest.

    Een goed moment om hier een ferme kak achter te laten, waarvan de meeste stank wel al zal zijn opgetrokken voor hij terugkomt. De Bom-Lam moet meer ver-Westelijken? Hebben we dat wel goed verstaan? De Bom-Lam kennende, is niet eerder bedoeld dat het Westen meer moet ver-Islamiseren!

    Mayeur (van de unitaire PS) in Bruxellabad zit op dezelfde golflengte: het mag niet zijn dat min of meer rumoerige ‘jongeren’ die de aanslagen van 22 maart toejuichen in Moolbèk, door de Politie worden vastgezet. Zoiets is een zware belediging voor geheel de Gematigde Moslimwereld.

    Zo ziet U maar waar de machtshonger van de Nieuwe Vlaams-Islamitische Alliantie ons brengt. Ze zijn gewoon de vieze nageboorte van de vroegere ‘Regeringspartijen’ die zichzelf verschuilen achter een paar haarkes uit de manen aan de linkerkant van de kop van de Vlaamse Leeuw.

    *

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Bourgeois: ‘Islam moet verwesteren’

    Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) is bezorgd over de cohesie van onze maatschappij. ‘Onze samenleving mag niet uit elkaar vallen’, zegt hij in een interview met De Zondag.

    Vlaams minister-president schuift in het interview met De Zondag naar voren dat ‘de islam moet verwesteren’. ‘Ik reik de moslimgemeenschap de hand. Ik heb niet toevallig een levensbeschouwelijke dialoog opgestart. Je merkt dat de overgrote meerderheid zich wil inschrijven, maar de minderheid die dat niet wil, moeten we strenger aanpakken.’

    ‘Ook de moslimgemeenschap zou duidelijker afstand moeten nemen van hen, zeker in probleemwijken’, vulde Bourgeois aan.

    De West-Vlaming maakt zich vooral zorgen om de cohesie. ‘Mijn boodschap aan jeugd- en sportverenigingen, lokale besturen, werkgevers, Fedasil, ... : reageer assertief telkens iemand ingaat tegen bijvoorbeeld het recht op vrije meningsuiting, de scheiding tussen kerk en staat of de gelijkheid tussen man en vrouw. Geen millimeter mogen we toegeven op onze gedeelde waarden en vrijheden. Die vormen de basis van onze samenleving.’

    Driedelige manier om terrorisme te bestrijden

    Bourgeois wijst vervolgens ook naar de verantwoordelijkheid van de overheid. ‘Geen enkele overheid mag nog wegkijken van de problemen. Dat is te lang zo geweest. Het kan niet zijn dat een burgemeester niet weet wie waar woont. Dat was in Molenbeek zo, in Schaarbeek. Je moet je bevolkingsregister op orde hebben.’ Terrorisme kan volgens de minister-president op een drieledige manier bestreden worden. ‘Je moet eerst en vooral IS uitschakelen, want dat is de bron van het kwaad. Twee: meer inzetten op veiligheid en zeker op inlichtingendiensten. Dat is wat Jan Jambon (N-VA) en de federale regering nu doen. En drie: onze samenleving niet uit elkaar laten vallen.’

     

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Op deze blog werd de verdienste van BDW & C° om bij de laatste Verkiezingen voor het eerst in bijna 200 jaar de Vlaamse Macht te hebben getoond, altijd hemelhoog geprezen. Maar als men na drie jaar regeren zonder de Waalse Sossen, nog altijd aan het realiseren van Punt 1 van de eigen statuten geen begin heeft gemaakt, dan is er, net als aan de boodschap van hun Minister President over de Bom-Lam, iets.. ergs aan de knikker.

    Dat daarbij hun zwaarste vergissing, de volgehouden en dagelijks herhaalde broedermoord op Het Vlaams Belang de voorbedachtheid in de meest juridische zin van het woord bewijst, is voor eeuwig onvergetelijk hemeltergend.

    De ‘laatste’ en dus ultieme staatshervorming via een zijspoor op de agenda voor binnen een paar jaar plaatsen, is daarbij slaapverwekkend.

    BDW & C° vechten ondertussen (omwille van het smeer) tegen de bierkaai maar raken verstrikt in bijkomstigheden, hoe erg die ook zijn. Weten die dan niet, dat op het slagveld veel meer moet gebeuren dan blijven onderhandelen? En dat soort Vlamingen zou dan de absolute meerderheid willen behalen, niet door met daden te bewijzen dat ze het waard zijn, maar door de waakhonden die hen op de hielen zitten, te blijven verloochenen?

    Zijn dàt de Staatsmannen die ze beweren te zijn?

    *

     

    (***) Jeroom Leuridan. Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Jeroom_Leuridan voor de mand ie ons leerde denken ‘onverfranst, onverduitst’, waar later noodgedwingen nog aan toevoegd werd eerst ‘oncverengelst’ ‘onverislamiseerd’

    *

    *

     












    04-04-2016, 17:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3287

    *

    Maandag 4 april

    Zon 7u11-20u21

    H Isidoor, patroon van de encyclopedie en van Internet

    Broederke Isidoor, heilige reus, zet de noordenwind een neus

    *

     

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Niemand heeft de gezochte Antwerpse gangsters (van gemeen recht) nog levend teruggezien, na hun etentje in de multiculturele eethuisjes van onze Hoofdstad. Natuurlijk niet, want ze lagen, na een badje in salpeterzuur, met auto en al in een kanaal in de omgeving van Scharrelroi.

    Het broederpaar was, bij hoge uitzondering, waarschijnlijk niet van Bom-Lim afkomst. Al zal het mogelijk verband wel nooit aan onze neus gehangen worden.

    Maar dit voor Coburgia doodnormaal verhaal, was de inspiratie voor volgende ontboezingen. Die lagen mij trouwens al langere tijd zwaar op de maag. Namelijk sedert de tijd, dat ik, met de woorden van Grootmeester Gezelle, hakkelend ons Moeder om een kruisje vroeg.

    De ingrediënten zijn dezelfde als in het Groter Geheel, hoe Vlaanderen na 1830 de speelbal werd van de ver-gangsterde Lichtstad Parijs, nadat het na vele honderden jaren vreemde bezetting eindelijk bijna op de drempel had gestaan van de Vrijheid. Namelijk de vrijheid van een zelfstandige onafhankelijkheid in de Nederlandse volksstam.

    De afbeelding hieronder, geplukt bij dezelfde bron als mijn klassiek ‘Middenstuk’, is een goede illustratie voor wat ik in dit stukje bedoel. Het gaat om de verboden ‘betoging’ van ‘jongeren’ tegen ‘Islamofobie’ bij de weggebleven ‘Extreem Rechtse Casuals’ in het kleineren broertje van de Parijse hoofdstad van het Kwaad.

    En het is in dit kader dat de Parlementaire Onderzoeks Commissie zal proberen te remediëren aan ’22 Maart 2016’, de dag dat voor de zoveelste keer op rij het deksel van de Hel onder de voeten van de Brusselse Kiekenfretters open ging.

    De Hel ging, in de jongste jaren open bij de spectaculaire brand van de 4Innovation’ (22/5/1967) met 251 doden. Heel de wereld hield de adem in, en toen werd daarna de Brandweer onder één bevel gebracht.

    De Hel ging voor de 2de keer open, met het Heizeldrama (29/5/1985), tijdens de finale van de Europa Cup tussen Liverpool en Juventus, met 39 doden en 400 gewonden. Heel de wereld hield de adem in, en toen zag de verscherpte veiligheid in de voetbalstadions het licht.

    De Hel ging voor de 3de maal tot twee keer toe, open na De Bende van Nijvel (Ban des Fous de Brabant) – 1982, 1983, 1985 – aan de lopende band moorden pleegden, en waarbij na 30 jaar speurwerk nog altijd de opdrachtgevers, die men dreigde te moeten zoeken in de hoogste politieke kringen, ja zelfs binnen het Koninklijk Paleis (Prins Albert) dacht te moeten zoeken. Het tweede luik van deze horror was “De Zaak Dutroux” (1996) over kindermisbruik, nauw gelinkt met de Bende van Nijvel dat zich eveneens afspeelde met pedofilie op de achtergrond. Dutroux werd dikwijls genoemd als leverancier van zo jong mogelijk vrouwelijk schoon. Heel de wereld hield weer de adem in, en toen werd daarna de tweede politiehervorming bekokstoofd als gevolg van de vorige Parlementaire Commissie. De Voorzitter daarvan was de Liberale Minister Marc Verwilghen, die kort daarna, voldaan van de vele manipulaties, uit de politiek stapte.

    Deze dingen gebeurden en werden vooral openbaar, in weerwil van de dictatoriale pogingen van de PS (Parti Scandale) om het deksel van de Hek slotvast dicht te houden. Al jaren is Laurette Onkelinx, half-Algerijns, kleindochter van een Limburgse oorlogscollaborateur met de Nazi’s, daarvan de Presidente, onder de Hoge Bescherming van Olio di Poepo, veelbesproken verdoken-exhibitionist en homo-specialist (de zaak van de verdwenen Bergense PV’s met politie-vaststellingen daar omtrent, omdat de carrière van een jong beloftevol politicus niet mocht in gevaar gebracht worden), die toppunt van hypocrisie, Europees President van de Socialistische Partij. Di Rupo is ook, hoe kan het anders, de intieme persoonlijke vriend van François Hollande, het vriendje van Frau Merkel, het koppel dat de E.U. gestalte wil geven en daar maar niet in slaagt.

    Kortom, in navolging van Donald Trump die het had over de Navo, de Parti Socialiste is niet meer van deze tijd. Dertig jaar na de Val van het Wereld Communisme, hun grote mentor, is dat trouwens niet meer dan normaal. Al die tijd hebben ze trouwens toch al hun eigen tijd overleefd.

    De Nieuwe Wind, of ze nu zichzelf ‘Identitair’ noemt, of ‘casual’ of FPö, PVV, FN of uitgaat van de Catalanen, de Schotten, de Hongaren, de Polen, enz, een ding is zeker: wil het Westen overleven, dan moet het zijn vijanden durven en willen benoemen: de Bom-Lam en hun handlangers-medeplichtigen die ons als weerloze schaapjes voorbereiden op de Onderwerping van de hele wereld.

    *

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    *

    *

    Hoe kond ick U mijn broeders oyt vergeten

    Daar wij toch zijn in eenen stronck gheplant."

    Marnix van St.-Aldegonde(1540-1598)

    *

    In zuur gedrenkte resten verdwenen gangsterbroers Hilger geïdentificeerd in Seneffe

    *

    2/04/16 - 17u54 Bron: Belga

    De politie verspreidde bovenstaand opsporingbericht nadat de broers sinds 8 maart niet meer gezien werden. © belga.

    *

     

    Op 10 maart is uit het kanaal van Seneffe in Henegouwen een bestelwagen gevist waarin resten van menselijke beenderen gevonden werden die waarschijnlijk in zuur waren gedrenkt. Uit DNA-analyse is gebleken dat het gaat om Claude en Frédéric Hilger, twee broers met een zwaar gerechtelijk verleden. Dat meldt La Dernière Heure op basis van een gerechtelijk bron.

     

    De twee broers waren sinds 8 maart vermist nadat ze thuis in Wilrijk vertrokken om in de regio Brussel/Zaventem op restaurant te gaan.

     

    De twee vijftigers zijn geen onbekenden voor het gerecht: ze pleegden in de jaren 1990 verschillende overvallen in de regio Charleroi, ontsnapten na hun arrestatie zelfs eens uit de gevangenis van Jamioulx en werden voor hun misdaden destijds tot 8 en 10 jaar gevangenis veroordeeld.

     

    In een huis van Frédéric Hilger werd in 1987 ook het wapen gevonden van een politieman die gegijzeld was door de bekende gangster Patrick Haemers. *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Terwijl Jan Charcuterie (Nieuwe Vlaamse Alliantie), Coburger Minister van Binnenlandse Zaken, op de thé is bij de Zwarte Ongelukskater in Amerika, worden in de Hoofdstad de kaarten van de Binnenlandse Zaken van het land herschud. First things first, zoals ze daar zeggen.

    En ja, de van nature uit Moslim zijnde Hawaïaanse Zwarte wilde die wereldconferentie om de aandacht te trekken op het nucleaire gevaar, mochten de Islam–landen ooit over een atoombom beschikken. Een suggestie met waarlijk verstrekkende gevolgen.

    Waarbij moet gezegd worden, dat dit door ’n goeie gezegd wordt. We weten toch allemaal wie in Augustus 1945 het al lang verslagen zijnde Japan als met een voorhamer om een mug dood te slaan, de eerste atoombom ter wereld inzette.

    En nu ik het toch via de aanslagen in Parijs en Coburgia heb, over (wat is de wereld toch klein) zaken van wereldformaat even de gelijkenis tussen Sarah Palin van de Tea Party en ons bloedeigen Barbaraatje Pas van het Vlaams Belang in eigen land. Twee snedige voorname Dametjes met het hart op de juiste plaats. Het was in een bijeenkomst met Sarah Palin dat Donald Trump de (veelbelovende) woorden sprak over de Navo.

    Weet U nog waaraan U tussen een biggen-mama en een mensen-mama herkende wie wie was? Wel, zei Sarah Palin toen, die met het lippenrood is de mensen-mama.

    Wel, zo is de Vlaamse leider van een bedrijf geen Chief Executive Officer (CEO) maar De Baas? Want ‘ZIO’ in ’t Italiaans is gewoon de… nonkel. En van de Rijke Slinkxe Nonkels uit Amerika hebben we onze buik vol.

     

    *

     

     

    *

    Maandag 4 april

    Zon 7u11-20u21

    H Isidoor, patroon van de encyclopedie en van Internet

    Broederke Isidoor, heilige reus, zet de noordenwind een neus

    *

    3287 - HOE OP KORTE TIJD HET BOERENGAT BROEKZELE UITGROEIDE TOT BRUXELLABAD, WERELDHOOFDSTAD VAN DE JIHAD.

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Niemand heeft de gezochte Antwerpse gangsters (van gemeen recht) nog levend teruggezien, na hun etentje in de multiculturele eethuisjes van onze Hoofdstad. Natuurlijk niet, want ze lagen, na een badje in salpeterzuur, met auto en al in een kanaal in de omgeving van Scharrelroi.

    Het broederpaar was, bij hoge uitzondering, waarschijnlijk niet van Bom-Lim afkomst. Al zal het mogelijk verband wel nooit aan onze neus gehangen worden.

    Maar dit voor Coburgia doodnormaal verhaal, was de inspiratie voor volgende ontboezingen. Die lagen mij trouwens al langere tijd zwaar op de maag. Namelijk sedert de tijd, dat ik, met de woorden van Grootmeester Gezelle,  hakkelend ons Moeder om een kruisje vroeg.

    De ingrediënten zijn dezelfde als in het Groter Geheel, hoe Vlaanderen na 1830 de speelbal werd van de ver-gangsterde Lichtstad Parijs, nadat het na vele honderden jaren vreemde bezetting eindelijk bijna op de drempel had gestaan van de Vrijheid. Namelijk de vrijheid van een zelfstandige onafhankelijkheid in de Nederlandse volksstam.

    De afbeelding hieronder, geplukt bij dezelfde bron als mijn klassiek ‘Middenstuk’, is een goede illustratie voor wat ik in dit stukje bedoel. Het gaat om de verboden ‘betoging’ van ‘jongeren’ tegen ‘Islamofobie’ bij de weggebleven ‘Extreem Rechtse Casuals’ in het kleineren broertje van de Parijse hoofdstad van het Kwaad.

     

     

    En het is in dit kader dat de Parlementaire Onderzoeks Commissie zal proberen te remediëren aan ’22 Maart 2016’, de dag dat voor de zoveelste keer op rij het deksel van de Hel onder de voeten van de Brusselse Kiekenfretters open ging.

    De Hel ging, in de jongste jaren open bij de spectaculaire brand van de 4Innovation’ (22/5/1967) met 251 doden. Heel de wereld hield de adem in, en toen werd daarna de Brandweer onder één bevel gebracht.

    De Hel ging voor de 2de keer open, met het Heizeldrama (29/5/1985), tijdens de finale van de Europa Cup tussen Liverpool en Juventus, met 39 doden en 400 gewonden. Heel de wereld hield de adem in, en toen zag de verscherpte veiligheid in de voetbalstadions het licht.

    De Hel ging voor de 3de maal tot twee keer toe, open na De Bende van Nijvel (Ban des Fous de Brabant) – 1982, 1983, 1985 – aan de lopende band moorden pleegden, en waarbij na 30 jaar speurwerk nog altijd de opdrachtgevers, die men dreigde te moeten zoeken in de hoogste politieke kringen, ja zelfs binnen het Koninklijk Paleis (Prins Albert) dacht te moeten zoeken. Het tweede luik van deze horror was “De Zaak Dutroux” (1996) over kindermisbruik, nauw gelinkt met de Bende van Nijvel dat zich eveneens afspeelde met pedofilie op de achtergrond. Dutroux werd dikwijls genoemd als leverancier van zo jong mogelijk vrouwelijk schoon. Heel de wereld hield weer de adem in, en toen werd daarna de tweede politiehervorming bekokstoofd als gevolg van de vorige Parlementaire Commissie. De Voorzitter daarvan was de Liberale Minister Marc Verwilghen, die kort daarna, voldaan van de vele manipulaties, uit de politiek stapte.

    Deze dingen gebeurden en werden vooral openbaar, in weerwil van de dictatoriale pogingen van de PS (Parti Scandale) om het deksel van de Hek slotvast dicht te houden. Al jaren is Laurette Onkelinx, half-Algerijns, kleindochter van een Limburgse oorlogscollaborateur met de Nazi’s, daarvan de Presidente, onder de Hoge Bescherming van Olio di Poepo, veelbesproken verdoken-exhibitionist  en homo-specialist (de zaak van de verdwenen Bergense PV’s met politie-vaststellingen daar omtrent, omdat de carrière van een jong beloftevol politicus niet mocht in gevaar gebracht worden), die toppunt van hypocrisie, Europees President van de Socialistische Partij. Di Rupo is ook, hoe kan het anders, de intieme persoonlijke vriend van François Hollande, het vriendje van Frau Merkel, het koppel dat de E.U. gestalte wil geven en daar maar niet in slaagt.

    Kortom, in navolging van Donald Trump die het had over de Navo, de Parti Socialiste is niet meer van deze tijd. Dertig jaar na de Val van het Wereld Communisme, hun grote mentor, is dat trouwens niet meer dan normaal. Al die tijd hebben ze trouwens toch al hun eigen tijd overleefd.

    De Nieuwe Wind, of ze nu zichzelf ‘Identitair’ noemt, of ‘casual’ of FPö, PVV, FN of uitgaat van de Catalanen, de Schotten, de Hongaren, de Polen, enz, een ding is zeker: wil het Westen overleven, dan moet het zijn vijanden durven en willen benoemen: de Bom-Lam en hun handlangers-medeplichtigen die ons als weerloze schaapjes voorbereiden op de Onderwerping van de hele wereld.

    *

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    *

    *

    Hoe kond ick U mijn broeders oyt vergeten

    Daar wij toch zijn in eenen stronck gheplant."

    Marnix van St.-Aldegonde(1540-1598)

    *

    In zuur gedrenkte resten verdwenen gangsterbroers Hilger geïdentificeerd in Seneffe

    *

    2/04/16 - 17u54  Bron: Belga

     De politie verspreidde bovenstaand opsporingbericht nadat de broers sinds 8 maart niet meer gezien werden. © belga.

    *

     

    Op 10 maart is uit het kanaal van Seneffe in Henegouwen een bestelwagen gevist waarin resten van menselijke beenderen gevonden werden die waarschijnlijk in zuur waren gedrenkt. Uit DNA-analyse is gebleken dat het gaat om Claude en Frédéric Hilger, twee broers met een zwaar gerechtelijk verleden. Dat meldt La Dernière Heure op basis van een gerechtelijk bron.

     

    De twee broers waren sinds 8 maart vermist nadat ze thuis in Wilrijk vertrokken om in de regio Brussel/Zaventem op restaurant te gaan.

     

    De twee vijftigers zijn geen onbekenden voor het gerecht: ze pleegden in de jaren 1990 verschillende overvallen in de regio Charleroi, ontsnapten na hun arrestatie zelfs eens uit de gevangenis van Jamioulx en werden voor hun misdaden destijds tot 8 en 10 jaar gevangenis veroordeeld.

     

    In een huis van Frédéric Hilger werd in 1987 ook het wapen gevonden van een politieman die gegijzeld was door de bekende gangster Patrick Haemers. *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Terwijl Jan Charcuterie (Nieuwe Vlaamse Alliantie), Coburger Minister van Binnenlandse Zaken, op de thé is bij de Zwarte Ongelukskater in Amerika, worden in de Hoofdstad de kaarten van de Binnenlandse Zaken van het land herschud. First things first, zoals ze daar zeggen.

    En ja, de van nature uit Moslim zijnde Hawaïaanse Zwarte wilde die wereldconferentie om de aandacht te trekken op het nucleaire gevaar, mochten de Islam–landen ooit over een atoombom beschikken. Een suggestie met waarlijk verstrekkende gevolgen.

    Waarbij moet gezegd worden, dat dit door ’n goeie gezegd wordt. We weten toch allemaal wie in Augustus 1945 het al lang verslagen zijnde Japan als met een voorhamer om een mug dood te slaan, de eerste atoombom ter wereld inzette.

    En nu ik het toch via de aanslagen in Parijs en Coburgia  heb, over (wat is de wereld toch klein) zaken van wereldformaat even de gelijkenis tussen Sarah Palin van de Tea Party en ons bloedeigen Barbaraatje Pas van het Vlaams Belang in eigen land. Twee snedige voorname Dametjes met het hart op de juiste plaats. Het was in een bijeenkomst met Sarah Palin dat Donald Trump de (veelbelovende) woorden sprak over de Navo.

    Weet U nog waaraan U tussen een biggen-mama en een mensen-mama herkende wie wie was? Wel, zei Sarah Palin toen, die met het lippenrood is de mensen-mama.

    Wel, zo is de Vlaamse leider van een bedrijf geen Chief Executive Officer (CEO) maar De Baas? Want ‘ZIO’ in ’t Italiaans is gewoon de… nonkel. En van de Rijke Slinkxe Nonkels uit Amerika hebben we onze buik vol.

    *

    *

    *

     

     

    <!--[if gte mso 9]> 04-04-2016, 08:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!