MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    23-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1869 - NADERE OMSTANDIGHEDEN OVER VENETIAANSE TOESTANDEN DOOR DE MEDIA WEGGEMOFFELD

    *

    Zaterdag 22 maart

    Zon 6u41-18u59

    H Lea van Rome

    *

     

     

    *

    Venetië, Brug der Zuchten

     

    Tussen de Rechtszaal in het Dogenpaleis

    en de gevangenis.

    Alles zeer oud, maar nog altijd in goede staat

    *

    In het Zadel

    BREAKING NEWS!

    Sedert een klein uurtje blokletteren de Italiaanse on line kranten dit bericht wat wil zeggen: lokale belastingen gaan met 650% tot 1990% de hoogte in.

    Tasse locali aumentate del 650% dal 1990

    U leest goed: de plaatselijke belastingen, gemeente, provincie, opcentiemen, enz, verhogen tussen de 650 en de 1990 percent.

    Dit bericht verschijnt vandaag zaterdag, nadat gisteren de recente Eerste Minister, nota bene de 39-jarige Renzi, Burgemeester van Firenze, een gezellig onderonsje had met Ramp Aai Aai Herman, hiervoor speciaal naar Rome overgevlogen. Ha, ja, voor wat, hoort wat. Herman beloofde centjes, en Renzi danste naar diens pijpen. Het is weekend, en dus slaapt de hele reutemeteut die commentaar zou moeten geven….

    Krek hetzelfde scenario als 2 1/2 jaar geleden, toen Herman overvloog om Berlusconi in ’t zak te zetten, en te vervangen door Monti.

    De EUSSR, geen dictatuur, zegt U?

    *

    Aan het artikel hieronder over Venetië, geef ik niet eens commentaar. Ik zie alleen in gedachten, die Brug der Zuchten in Venetië, gevuld met EUSSR-misdadigers, die onder strenge bewaking en met de doodskap over het hoofd, in stoet daar voorbij schuiven.

    Dromen moeten toch niet altijd bedrog zijn!

    *

    De bewoners van Venetië ondersteunen in een onofficieel referendum de onafhankelijkheid van Italië. De organisatoren maakten na het tellen van de stemmen bekend dat een duidelijke meerderheid van de stemgerechtigde Venetianen voor het herstel van de onafhankelijke Republiek Venetië gestemd zou hebben.

    In de Italiaanse regio Venetië hebben de inwoners zich in een online-referendum merendeels voor de afsplitsing van Italië en de oprichting van een onafhankelijke staat uitgesproken. Meer dan 2 miljoen deelnemers brachten van 16 tot 21 maart hun stem uit.

     

    Activisten dringen erop aan om van de Italiaanse regio Venetië een onafhankelijk land te maken en geven aan dat meer dan 2 miljoen inwoners hun eis ondersteunen. Hoewel een juridische basis ontbreekt, heeft volgens informatie van de organisatoren meer dan 56% van alle geregistreerde kiezers, wat een duidelijke meerderheid betekent, voor het herstel van de onafhankelijke Republiek Venetië gestemd, die de Middellandse Zee eeuwenlang domineerde, totdat deze door Napoleon werd bezet.

    Het resultaat werd onder applaus van fans op een Piazza in Trevisolate vrijdag na een week van stemmen bekendgemaakt. “Het is groot feest hier, het is net een weerzien”, zei Christiano Zanin, een van de organisatoren van de peiling, die online en via de stembureaus van de lokale gemeentebesturen in de regio werd gehouden.

     

    De organisatoren verklaarden dat van de 2,36 miljoen uitgebrachte stemmen van de in totaal 3,7 miljoen stemgerechtigden 2,1 miljoen voor onafhankelijkheid gestemd zouden hebben. Dat betekent dat 89% voor de onafhankelijkheid heeft gestemd.

     

    De uitslag van het referendum werd vrijdag in Padua bekendgemaakt. Aanhangers van de onafhankelijkheidsbeweging zwaaiden met Venetiaanse vlaggen. Na de bekendmaking van het resultaat barstten ze in gejuich los.

     

    Nu moeten er grote manifestaties in de Italiaanse steden Venetië en Vicenza ter ondersteuning van de Krim plaatsvinden. Dat heeft een zekere explosiviteit, want in Vicenza bevindt zich een groot Amerikaans militair steunpunt. De Amerikaanse soldaten zouden vermoedelijk hun basis moeten verlaten, mocht de wens naar onafhankelijkheid van de inwoners van Venetië een feit worden.

    Bron:
    www.schweizmagazin.ch

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

    *

     

     

    De teugels strak aantrekken

    Meer en meer komen oude en al lang vergeten verhalen weer naar boven. Al zou ik niet willen stellen, dat ‘Sudetenland’ voor de betrokkenen een verhaaltje is geweest. Het is en blijft nog altijd een schande voor rekening van de Overwinnaars van WO II, omdat zij de genocide op miljoenen Duitse burgers zomaar toegelaten hebben, omdat die nergens pasten in hun verdeling van Europa voor na het uitbreken van de Vrede.

    En als de lezer dan toch op Google wil nagaan waarvoor dat Sudetenland wel staat, dan kan hij best in één moeite door ook Königsbergen eens nagaan. Maar ik waarschuw U ervoor, dat de stap naar deze wetenswaardigheden, het begrijpen van waarvoor ‘Oostpriesterhulp” ooit stond, U wel eens in de ban zou kunnen houden. Misschien bent U dan wel in de juiste stemming om de kiesstrijd voor 25 Mei te beleven….

    In die 3 begrippen vindt U namelijk precies het begin van alles wat er sedert WO II verkeerd is gaan beginnen lopen. En meer zeg ik niet, anders komen we allemaal terecht bij de recente uitspraak van Geert Wilders over Marokkanen. JaJa, dezelfde kut-Marokkanen als waarover Yves Desmet van De Morgen het ooit had.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     








    23-03-2014, 10:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    21-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1865 - VENETO HEROVERT SOEVRENITEIT EN LAPT ITALIAANSE GRONDWET AAN ZIJN ZOLEN

    **

    Vrijdag 21 maart

    6u44-18u57

    H Benedictus van Nursia

    Slecht weer op Sint-Benoot, dan zijn we voor drie weken gekloot

    *

     

    *

    Venetiê, Brugge van het Zuiden….

     

     

    *

    In het Zadel

    De titel hierboven komt 24 uur te vroeg, want vandaag is het kalf nog niet geschoten, en mag het vel derhalve nog niet geputt worden. Ondergetekende is nog een beetje onder de indruk van de zondvloed bij de Noorderburen, die het Rood Gespuis zo goed als van de aardbodem heeft weggeveegd. De roes van de overwinning, ziet U…. En dat is dan nog maar in een land dat niet het onze is. Wat moet het dan worden, de dag dat in Vlaanderen de zegeklokken alom beieren en de beiaarden spelen?

    Gianluca Busato (Jan-Lucas Busato): zie hieronder, is de naam die we straks nog veel zullen meemaken, de dag dat Venetië FOERT zegt tegen Gross Brüssel. Waarna prompt het verbod zal volgen om nog langer op huwelijksreis te gaan naar de Dogenstad….

    *

    Na referendum voor onafhankelijkheid van Venetië: “Geen cent belastinggeld naar Rome”

    Posted on 20 maart 2014door E.J. Bron

    *

    Al 1,3 miljoen van de 3,8 miljoen Venetianen hebben deelgenomen aan het referendum voor de onafhankelijkheid van hun regio van Italië. De initiatiefnemers bereiden zich al voor in het geval van een overwinning vrijdag.

    Tot woensdagavond hadden al 1,3 miljoen van de 3,8 miljoen stemgerechtigde inwoners van Venetië deelgenomen aan het referendum over de onafhankelijkheid van de regio van Italië. Vrijdag is de laatste dag dat de mensen hun stem kunnen uitbrengen. De initiatiefnemers van het referendum verwachten dat de absolute meerderheid van de Venetianen deelneemt aan de stemming – en dat een duidelijke meerderheid voor de afsplitsing van Rome zal stemmen. In peilingen voor het referendum sprak 65% van de ondervraagden zich uit voor onafhankelijkheid.

     

    Gianluca Busato, president van de overkoepelende organisatie van verenigingen die naar onafhankelijkheid streven en die het initiatief hadden genomen tot het referendum, had maandag nog een absolute meerderheid aan pro-stemmen als voorwaarde voor een onmiddellijke onafhankelijkheidsverklaring genoemd. Inmiddels zegt hij: “Als de meerderheid van de burgers deelneemt en ´Ja´ stemt, zullen we onmiddellijk stoppen met het betalen van belastingen aan Rome.” “De absolute meerderheid van de stemmen is concreet mogelijk, daarna bezit Italië niet langer de soevereiniteit over de Venetianen. Tijdens de overgangsperiode zullen we geen cent belastinggeld aan de Italiaanse staat betalen.”

     

    “Grondwet maakt niets uit”

     

    “Natuurlijk is de legitimiteit des te groter, hoe beter het resultaat is, wat Italië en zijn grondwet hierover ook zeggen”, zegt Lodovico Pizzati, woordvoerder van het platform Plebiscito.eu, die de stemming online en telefonisch organiseert. De Italiaanse grondwet eist echter de “ondeelbaarheid van de natie” en verbiedt separatistische inspanningen.

    Dat interesseert Pizzati niet: “Het gaat hier niet om een gewelddadige machtsovername, maar de mensen hier hebben de soevereiniteit over hun eigen geldbeurzen. Een kritische massa mensen erkent sowieso de Italiaanse staat niet meer als belastinginner – en vrijdag gaat de lawine rollen, wat de uitslag uiteindelijk ook zal zijn.”

     

    Volgens informatie van de initiatiefnemers, die overwegend banden hebben met Lega Nord, maakt de regio Veneto jaarlijks 70 miljard euro belastinggeld aan Rome over, zowel directe als indirecte belastingen evenals sociale bijdragen.

    Het plan van de separatisten krijgt een duwtje in de rug door het succesvolle referendum op de Krim evenals door geplande referenda in Schotland en Catalonië.

    De teugels strak aantrekken

    Terwijl op dit ogenblik Renzi, de Italiaanse zoveelste Eerste Minister, face-to-face staat voor een ramp-scenario met Van Ramp aai, het Brusselse vogelkopje-dictatoorke wordt hem in Italië een poot uitgedraaid. Mooiere toepassing van de EUSSR-eenheid kan niet bedacht worden.

    Laten wij het zo stellen: de versheid van de Staat Italië is ruimschoots overschreven. Het is een product uit de rekken, net als België, van de uitverkoop van het Rijk van Napoleon de Grote, die in 1812, meer dan 200 jaar geleden, in Waterloo tegen zijn noodlot opliep. Wat toen in die jaren een noodoplossing was, heeft aldus veel te lang stand gehouden. De tijd is nu daar, volgens het Handvest van de Verenigde Naties, voor het zelfbeschikkingsrecht der Volkeren.

    Zo’n kunstmatige gedrochten, waar volkeren tegen hun zin verplicht worden samen te leven, is een keurslijf die hun ontplooiing tegenhoudt. De poging om ze kunstmatig in leven te houden, door ze te willen herbevolken met hopen avonturiers uit vreemde volksstammen, is een zonde tegen de natuur. Net zoals men geen paarden met ezels kan koppelen, of koeien met zebra’s.

    Zo te zien is het nog niet voor morgen, dat dit principe de doorslag zal geven. Eerst moeten de scherven vallen, voor ze weer kunnen gelijmd worden.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     








    21-03-2014, 18:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1864 - HET DUIDELIJKSTE PROGRAMMA VOOR DE KOMENDE VERKIEZINGEN

    *

    Vrijdag 21 maart

    Zon 6u44-18u57

    H Benedictus van Nursia

    Slecht weer op Sint-Benoot, dan zijn we voor drie weken gekloot

    *

     

     

    *

    Levend lesmateriaal voor na de Sharia

    Waar de mannelijke jeugd vanaf 12 jaar nu al mag op oefenen.

    *

    In het Zadel

    De vraag van de dag. Voor ik het vergeet: wilt U meer of minder Marokkanen rond Uw huis? Wilt U er meer, dan zult U zelf vroeg of laat naar Marokko dienen te verhuizen, anders komt U terecht in de kudde zoals op bovenstaande afbeelding. Wilt U er minder, dan dient U zich vrijwillig aan te sluiten achter de schutkring voor politiek niet-correcten. Vergeet AUB nooit, dat ongemakkelijke vragen over ongemakkelijke waarheden alleen mogen, als het over de opwarming van de aarde gaat.

    Als U hieronder het programma leest van Het Vlaams Belang, dan begrijpt U meteen waarom de media er zo weinig aandacht aan besteden. De mensen mogen het gewoon niet weten….

    Stel U voor: er zouden zogezegd polletiekers bestaan, die, anders dan de Tsjeven, de Roden de Blauwen en de Groenen, NIET per direct in de kaas willen kruipen. Onvoorstelbaar! Ongelofelijk! Het is idealisme dat niet meer van deze tijd is. Zoiets mag niet gepropageerd worden, want als de bestaande partijen verdwijnen, zouden ook de subsidies verdwijnen en zouden de Heren Hoernalisten alleen nog loon naar werken krijgen….

    Het Vlaams Belang is dan ook uitsluitend het belang der Vlamingen in het algemeen, niet zo maar van altijd van dezelfde profiteurs alleen. Een partij die het laken niet voor zichzelf wil door de anderen af te straffen. Maar door hen een toontje lager te doen zingen. Het Vlaams Belang wil geen stuk van de Belgische taart, maar wil het hele recept van die taart grondig veranderen. Zodat ze eetbaar blijft voor iedereen, maar wel voor het Eigen Volk eerst. Geen staatsdirigisme, noch van Klein Brussel (België), noch van Gross Brüssel (de EUSSR), maar ZELFBESTUUR als onafhankelijk deel van een groter geheel. Een volkerenbond die op gelijke voet staat en evenwaardig gelijk is aan de overige wereldmachten, zowel van de USA, van de Russische Federatie als van China en de andere Oosterse Mogendheden. Die hen geen bevelen geeft, maar er ook geen van ontvangt.

    Wij willen de Islam terugdringen, zodat op zekere dag hier bij ons zoals heden ten dage in Syrië, geen slachthuizen voor mensen komen, zoals de Nationaal Socialisten die in Nazi-Duitsland hebben gehad voor Joden en andere ‘volksvijanden’.

    Voor wie niet gelooft in de slachthuizen voor mensen, via deze link bent U direct bij de bron (E.J. Bron), en zult U beter de gruwelijke slachtpartijen van onschuldige schapen in onze straten bij het Offerfeest van de Moslimmers begrijpen. En neen, de Islam is geen achterlijke ideologie, de Islam is gewoon een aangeboren dodelijke afwijking bij een bepaalde beperkte menselijke soort.

    www.barenakedislam.com (pas op: gruwelijke beelden!)

    *

    VERKIEZINGSPROGRAMMA 2014: UW STOK ACHTER DE DEUR!

    *

    Onder ruime persbelangstelling stelde het Vlaams Belang vanmorgen met veel trots haar verkiezingsprogramma voor. Gerolf Annemans lichtte ook de budgettaire gevolgen toe.

     

    Het Vlaams Belang benadrukt dat het een programmapartij is die een unieke positie in het politieke landschap bekleedt: de consequente en principiële visie van het Vlaams Belang primeert op machtsdeelname en ministerpostjes. Onze partij wil immers geen stuk van de taart bemachtigen, ze wil het recept van de taart veranderen. Het Vlaams Belang verschilt daarin fundamenteel van de andere partijen, voor wie meeregeren een doel op zich is. Om ‘erbij’ te mogen zijn, zijn ze bereid zoveel water bij de wijn te doen dat hun beleidsdeelname uiteindelijk geen verschil meer maakt. Een programmapartij zoals het Vlaams Belang daarentegen, houdt vast aan haar programma en zegt voor én ná de verkiezingen hetzelfde. Wij zijn en blijven een duidelijke, eerlijke en rechtlijnige partij die het ijs breekt, de richting bepaalt en om die reden ook op 25 mei weer dé stok achter de deur is.

    “Baas over eigen centen, eigen grenzen en eigen toekomst”

    Nooit eerder waren de thema’s van het Vlaams Belang zo actueel. Meer dan om het even welke campagne of theoretische bespiegeling ook, bevestigt de praktijk van elke dag de waarde en de juistheid van ons programma, dat een duidelijk antwoord biedt op de problemen en uitdagingen van de 21ste eeuw. Wij willen de macht terug bij het volk leggen en strijden als sociale volkspartij voor Vlaamse vrijheid, Vlaamse onafhankelijkheid en zelfbeschikking ten opzichte van zowel België als de EU, allebei ondemocratische immigratiemachines en geldverkwisters die onze welvaart en sociaaleconomische zekerheid ondergraven. Wij verzetten ons dan ook met klem tegen een federaal of confederaal België, alsook tegen de huidige EU-superstaat in wording.

    De immigratie, de miljardentransfers naar Wallonië en de Europese Unie en de bankencrisis, kostten elke belastingplichtige Vlaming het afgelopen jaar gemiddeld 6702 euro. Hier hebben u en ik nooit voor gekozen. Een stem voor het Vlaams Belang is een zekerheid dat de druk op de ketel blijft. Een stem voor het Vlaams Belang is de enige garantie dat uw stem ook na 25 mei nog wordt gehoord. Een stem voor het Vlaams Belang is uw stok achter de deur!

    Klik hier voor het volledige verkiezingsprogramma.

    Klik hier voor de perstekst.

    Klik hier voor de kostprijsberekening van het verkiezingsprogramma.

    Klik hier voor de toelichtende nota bij de kostprijsberekening.

    Klik hier voor een fotoreportage.

    Klik her voor de nieuwsreportage van VTM.

    Klik her voor de nieuwsreportage van VRT..

    *

    De teugels strak aantrekken

    Natuurlijk is het CGKR Oost Indisch doof voor dergelijke berichten die gaan over de achterlijkheid van Ideologie van de Wrede. Die CGKR-potentaten zijn slechts in die positie geparachuteerd om te doen als de 3 aapjes: niets horen, niets zien, niets zeggen. Maar per einde maand wel zwaar incasseren.

    Stel U één ogenblik voor, dat er ergens ter wereld een halve wilde één haar gekrenkt wordt door een Christen, en het kot zou te klein zijn voor deze hypocrieten. Zelfs de TV draait op deze golflengte. Niks gehoord, niks gezien, en derhalve viel er niks te zeggen, toen in de Centraal Afrikaanse Republiek de Moslimmers begonnen er hun gewone genocide op te dringen. Het was maar toen de Christenen, moe-getergd, massaal in de tegenaanval gingen, en de Moslims dreigden het onderspit te delven, dat het wereldgeweten wakker schoot. Ziet eens, hoe die Christenen die brave Moslims uitmoorden, klonk het. En een halve dag later waren daar ‘de Vredestroepen’ om de Moslimmers te beschermen.

    Dat durven neerschrijven, zal weer als ‘Islamofoob’ uitgelegd worden. Dat zal maar stoppen, als er niemand meer is om te reageren, omdat alle verzet in bloed zal gesmoord zijn. Idem de Mietjes en de Mietjes van het CGKR zelf, want waar een Moslim ooit gemoord en vervolgens gebeden heeft, mogen geen getuigen overblijven, en blijft dat land voor altijd aan Allah toegewijd.

    JaJa, samen met de EUSSR komt nu het tijdperk dat later zal bekend staan als ‘Hoe de Eindtijd gestalte kreeg’. Als er dan tenminste nog iemand zal zijn die kan lezen….

    U dergelijk vooruitzicht besparen, beste mensen, is ook, samen met andere partijen in Europa, een programmapunt van het Vlaams Belang. Maar het kan, om redenen van opportuniteit, niet met zoveel woorden in de openbaarheid komen. Daarom ook is het Vlaams Belang zo uniek. Omdat het zegt wat andere partijleiders ook denken, maar waarover ze uit schrik voor elkaar, liever zwijgen…. Ze weten ook dat ze zwaar in de fout zijn gegaan, maar ze zijn te laf om er iets aan te doen….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     








    21-03-2014, 10:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    20-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1863 – OOK WIJ WORDEN GOED BESTUURD MAAR OOK WIJ MERKEN HET NIET. SHAME ON US!!!!

    **

    19 maart

    Zon 6u48-18u54

    H Jozef, patroon v/d goede dood, timmerlieden en schaliedekkers

    Is het met Sint-Jozef klaar, reken op een goed jaar

     

    *

     

     

    *

    *

    In het Zadel

    Onderstaand stukje is een nominatie waard, moest er een Oscar bestaan voor de meest correcte omschrijving van de taak van een politicus. Een geslaagd politicus is een politicus die er in slaagt om dank zij hem, Gods water over Gods akker te laten lopen.

    Op die manier bekeken, zijn onze Vlaamse politici ten zeerste in het nadeel tegenover de Nederlandse, omdat zij altijd maar het overschot van de pluimpjes op hun hoed kunnen steken, daar de Franscouillonse polletiekers voorgaan.

    *

    Je merkt het niet

    Posted on 18 maart 2014door E.J. Bron

    (Door: Ronald Kaatee)

    *

    Via soms best ingenieuze kronkelredeneringen lukt het de meeste politici wel om zich verbaal uit de nesten te werken. Ze mogen liegen dat het gedrukt staat, maar voortschrijdend inzicht, nieuwe feiten, misverstanden of andere contexten bieden altijd wel uitkomst. Mark Rutte spant met zijn 1.000 euro de kroon. Hij voert ons een heel nieuw tijdperk in, ‘politiek 2.0′ zullen we maar zeggen.

     

    Voor de verkiezingen van 2012 beloofde hij 1.000 euro netto erbij voor elke werkende Nederlander. De verkiezingen van 2012 zijn achter de rug en die 1.000 netto, die kunnen we schudden. De VVD gaat vrolijk verder met het als een citroen uitknijpen van de Nederlandse bevolking. Maar nu blijkt dat niet alleen Wilders buiten de realiteit staat, maar heel werkend Nederland. Bij Pauw & Witteman legde de premier gisteren uit hoe het zit: die 1.000 euro wordt op dit moment, as we speak, daadwerkelijk aan ons uitbetaald. Alleen: ‘je merkt het niet’, omdat de totale lasten door de crisis niet kunnen dalen. Geniaal! Nu hoeven politici zich nooit meer in allerlei ingenieuze bochten te wringen om zich weer ergens uit te kletsen - ze maken alles waar wat ze beloven…maar we merken het niet!

    We kunnen rustig gaan slapen: de bevoegdheden worden heus wel uit Brussel teruggehaald, maar je merkt het niet, want wat aan de ene kant wordt teruggehaald, gaat aan de andere kant linea recta naar Brussel; de bureaucratie wordt echt wel teruggebracht, maar je merkt het niet, want wat aan de ene kant aan regels en ambtenaren verdwijnt, komt er aan de andere kant weer bij; de immigratie van kansloze gelukszoekers en gewetenloze kolonisatoren wordt stopgezet, maar je merkt het niet, want wat aan de ene grens wordt tegengehouden, komt er aan de andere grens net zo makkelijk in; de dijken worden verhoogd, maar je merkt het niet, want wat er aan de bovenkant bij komt, gaat er aan de onderkant weer af; er gaat geen cent meer naar Griekenland, maar je merkt het niet, want waar de ene hand bovenop de knip zit, daar zit een gat in de andere hand; we staan pal voor de rechten van de vrouw, maar je merkt het niet, want waar we aan de ene kant nadenken over quota en glazen plafonds, daar laten we aan de andere kant de islamitische moleculaire Holocaust jegens vrouwen (met dank aan Martien Pennings voor deze treffende omschrijving) binnen de poorten; we staan pal voor de rechten van de homo, maar je merkt het niet, want waar we aan de ene kant Poetin de les lezen, daar ontvangen we aan de andere kant de islamitische homohaters met open armen; we bestrijden antisemitisme, maar je merkt het niet, want waar we aan de ene kant op 4 mei een vroom praatje houden, daar ontvangen we aan de andere kant de islamitische Jodenhaters met open armen; we steunen Israël, maar je merkt het niet, want waar we aan de ene kant lippendienst bewijzen, daar werken we aan de andere kant op zeer geniepige wijze mee aan het boycotten van Israëlische producten. Enzovoort, en zo verder. Je merkt het niet, maar dit kabinet vecht echt voor de Nederlandse bevolking. Heus.

     

    Door:

    Ronald Kaatee, voorzitter Populistische Omroep Nederlan

    De teugels strak aantrekken

    Gods water die over Gods akker stroomt: het is een haast Bijbelse vergelijking met een kind die van uit zijn wiegje de regen tegen de ruiten hoort slaan en zichzelf daarbij overtijgt dat hij elke regendruppel heel speciaal heeft begeleid van uit het niets tot tegen de ruit.

    De waarheid is heel wat prozaïscher: de politieker dient alleen goed, beter, best, te zorgen voor de waterafvoer. In de eerste plaats, dat er geen barsten in de ruit zitten, of beter: dat het huis en de ruiten er zijn.

    Een goed huis heeft stevige ruiten, en goede regenpijpen nodig, die er meestal al waren voor er politiekekers waren. Die kennen we onder de naam ‘Beschaving’, ‘traditie’, “gezond verstand’’. Op dat soort huizen past geen enkel sleutel die eindigt op ‘isme’ en men wandelt er als goed huisvader, ongewapend binnen en buiten…

    Het is dus een droomhuis, zoals een vaderhuis dient te zijn. Een verzameling zo’n vaderhuizen, is een Vaderland en zo’n Vaderland zou Vlaanderen weer moeten kunnen worden. Met Moeders aan den Haard, om het kot langs binnen proper te houden en met Vader die werkt voor Vrouw en Kind, en wordt door hen bemind.

    Voor het buitenonderhoud zou af en toe een goede loodgieter of timmerman kunnen volstaan. Politiekers kunnen dan in een soort Wassenbeeldmuseum van Madame Tussaud. Daar zouden ze als Bietebauw nuttiger zijn dan nu.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     








    20-03-2014, 18:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    19-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1861 - BEKEN BIRTERE TRANEN IN VOLLE SPERTIJD VANWEGE DE MOEDER VAN ALLE VERKIEZINGEN

    *

    Woensdag 19 maart

    Zon 6u48-18u54

    H Jozef, patroon v/d goede dood, timmerlieden en schaliedekkers

    Is het met Sint-Jozef klaar, reken op een goed jaar

    *

    *

    Toch geen Tsjeef onderweg naar huis

     

    Na sluitingstijd van Diksia Bad Bank?

    *

    In het Zadel

    Hebben jullie ook het verkiezingsprogramma gezien, geoord of gelezen van de ‘Staatsdragende’ kleurpartijen, bijzonderlijk dat der Tsjeven? Bij mij zijn vooral de STREPEN opgevallen, telkens dat soort boeven mijn scherm teisterde. Die konden zeker niet genoeg weg geretoucheerd worden om helemaal te verdwijnen. Die strepen bleven dus maar door hun rekeningen lopen.

    Om er maar een paar te vernoemen : de 800.000 ARCO-spaarders, ooit de felste aanhangers, die hun zovele miljarden kwijtspeelden bij ‘Bad Bank’ Dexia, groot geworden uit BAC, de Christelijke Arbeiders Coöperatie die later BACB werd en nu onder de naam Belfius weer (met belastinggeld) goede sier maakt.

    Tweede streep is het wegvallen van zo goed als alle kopstukken, te beginnen met de Evidente zelf (wegens dood en begraven), en om te eindigen met de Dikke van Diksia, nog niet dood maar al begraven, want geschrapt van de lijsten. Il Terminatore is, Hoezo? blijven plakken ergens in de Rosse Buurt van de Parijse Place Pigalle, en Madame Marianne is nog erger dan de Dood van Ieperen op geitepoten wel dood maar nog niet begraven.

    Over de dikste streep van allemaal, een streep samengesteld en beheerd door alleen maar nullen, het ACW, vindt U hieronder de beschrijving van een Rechterlijke nasleep, nadat het hoofdstuk ‘Fiscale Fraude’ werd afgekocht met slechts een kleine 10 miljoen aan boete + navordering. Een spijtige zaak, die de terechtstelling en de dood met de kogel door het ACW van die NV-A politicus die de bal aan het rollen bracht, doorkruist. Het is de beul die hangt, want Recht moet geschieden.

    Al die strepen door hun rekening zijn te vervagen door één authentiek Vlaams spreekwoord. Loontje komt om zijn boontje.

    Zij hebben gespeeld, en verloren. Rien ne va plus!

    *

    GERECHT BIJT ZICH VAST IN STRAFDOSSIER TEGEN ACW

    Het Brussels parket-generaal vraagt extra onderzoek naar de veelbesproken constructie die het ACW heeft opgezet met de vennootschap Sociaal Engagement. Dat vernam de krant De Tijd.

     

    Hoewel het fiscaal dossier over de constructie achter de rug is, riskeert de koepel van de christelijke werknemersbewegingen dus nog een vervolging voor de strafrechter. Het Brussels parket van eerste aanleg moet op verzoek van het parket-generaal dieper graven in zijn onderzoek naar mogelijke schriftvervalsing, het gebruik van valse stukken en het misbruik van vennootschapsgoederen.

    De speurders van de federale gerechtelijke politie onderzoeken alle overeenkomsten die zijn gesloten sinds het ACW het bedrijf Sociaal Engagement oprichtte in december 2000. De hamvraag is of die overeenkomsten de werkelijkheid weergaven en echt konden verantwoorden om de Dexia-winsten bij Sociaal Engagement onder te brengen.

     

    Het ACW reageerde niet meer op de nieuwe stap in het strafrechtelijk onderzoek. De woordvoerster van het parket van Brussel, Ine Van Wymersch, geeft liever geen commentaar op het lopende onderzoek.

    Bron: Vandaag.be

    *

    De teugels strak aantrekken

    Natuurlijk mogen we het vel van de beer niet verkopen voor de uitslag van de verkiezing gekend is. Maar laat mij alleen beklemtonen dat àl de kleurpartijen boter op het hoofd hebben. Zij zijn verantwoordelijk voor de slecht situatie waarin zij het land hebben gebracht.

    Nu krijgen wij van dezelfde partijen veel becijferde ramingen over hoe en wat ze zullen doen. Nadruk op ‘zullen’ en geen van al die ster-reporters die hen de vraag stelt, waarom zij het niet gedaan hebben, want het waren toch zij die het land al die voorbije jaren bestuurd hebben? Waarom spreken ze nooit over het verleden, waar ze toch alles zelf in handen hebben gehad?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     








    19-03-2014, 16:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    18-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1862 - JA VOOR VLAANDEREN

    *

    Dinsdag 18 maart 2014

    Buienmaand

    Zon 6u50-18u52

    H Cyriel van Jeruzalem

    *

    *

     

    *

    In het Zadel

    We zijn op de goede weg inzake het zelfbeschikkingsrecht der volkeren omdat wij eindelijk niet meer alleen zijn als een roepende in de woestijn.

    ‘Hulp van Derden’!!!! De remedie tegen de Belgische ziekte is eindelijk gevonden, jaren nadat de diagnose gesteld werd. Nu alleen nog uitkijken naar de juiste heelmeesters. Want de BDW-ers zijn niet goed genoeg, daar deze, zonder de Vlamingen van de harde lijn die hen constant op de hielen zitten, in dezelfde inertie zouden vallen die nu al 184 jaren duurt.

    *

    30 MAART: MANIFESTATIE TOEGELATEN, TENTENDORP DOOR PS GEBOYCOT

    Door Bert4 Deckers • 18 maart 2014

    *

    De onafhankelijkheidsmanifestatie ‘Ja voor Vlaanderen!’, waar Bart De Valck afgelopen zondag op sublieme wijze nog een oproep voor deed op het Vlaams Nationaal Zangfeest, mag dan wel plaatsvinden in het Jubelpark, de problemen met Brussels PS-burgeeester Mayeur zijn daarmee nog lang niet van de baan.

    Persmededeling VVB: “Op zondag 30 maart om 11 uur is een grote manifestatie voor het zelfbeschikkingsrecht der volkeren gepland in het Jubelpark in Brussel. Catalanen, Schotten en andere Europese volkeren komen die dag naar Vlaanderen afgezakt om samen met de Vlamingen ‘JA!’ te zeggen voor zelfbeschikking en onafhankelijkheid. Verschillende Europese volkeren voeren immers campagne met YES, SI of JA in de aanloop naar referenda of verkiezingen.

    Nadat vorige week duidelijk was geworden dat tijdige toelating hoogst twijfelachtig was en we dit bekendmaakten, liet minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet (cdH) afgelopen donderdag in de Kamer weten dat toelating zou worden verleend.

    Vandaag blijkt dat de Brusselse politici de trukendoos (die we al kennen van het BHV-dossier) opnieuw bovenhalen, namelijk een opeenvolging van procedures met vertragingsmanoeuvres tot de termijn is verstreken. Na de ‘politieke’ goedkeuring, die nog altijd niet in onze brievenbus belandde, moet een toelating van de milieudienst worden bekomen. Deze aanvraag kan zonder de eerste toelating niet worden ingediend en bovendien worden een aantal onhaalbare eisen gesteld, zodat we vandaag kunnen stellen dat voor de VVB de termijn om de manifestatie te organiseren, is overschreden.

    Hoe dan ook, de YES-Beweging laat zich niet tegenhouden en zal zoals eerder aangekondigd op 30 maart massaal in Brussel aanwezig zijn, niet voor een bijeenkomst in het Jubelpark maar voor een betoging voor het zelfbeschikkingsrecht der volkeren en Vlaamse onafhankelijkheid!

    Afspraak dus om 11 uur in het Jubelpark in Brussel. Bussen vanuit heel Vlaanderen, vliegtuigen vanuit heel Europa!”

     

    De teugels strak aantrekken

    Wij hebben er jaren van gedroomd, van gezongen en voor gevochten. Tot twee keer toe zijn de Vlamingen van de harde lijn onder de verkeerde paraplu gekropen om hun rechten via de strijd van anderen te bevechten. Slecht is het hen bekomen, want gevangen gezet, terechtgesteld of gebroodroofd omdat zij geen vreemde meesters wilden dienen.

    Thans luiden over geheel Europa overal de vrijheidsklokken. Schuchter nog, zoals op 30 Maart in het Brussels Jubelpark, de plaats van waaruit ooit voor Vlaanderen zoveel leed begon met de Stomme van Portici. Maar zoals de winden van elke storm ook ergens in een verlaten hoekje als een lichte ademtocht zijn begonnen, zo moet deze aansluiting op het verleden zorgen voor dezelfde grootsheid als het verleden.

    Wij, zijn niet als de Krim, een kleine minderheid die altijd, zo wordt beweerd, tot een ander land heeft toebehoord. Vlaanderen hoort niemand buiten aan zichzelf toe. Onverfranst, onverduitst, onverbelgist.

    Vlaanderen blijft eeuwig, eeuwig ons huis!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     








    18-03-2014, 17:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1860 - DE EUSSR IS ERGER DAN WIJLEN DE COMMUNISTISCHE SOVJET UNIE EN HET NATIONAAL SOCIALISTISCH HITLER REGIME SAMEN.

    ***

    Maandag 17 maart

    Zon 6u52-18u50

    H Gertrudis van Nijvel

    Dit is Sint-Geertruisdag, noch kat noch muis hier komen mag

     

    *

     

     

    *

     

    *

    In het Zadel

    Ons Ma had voor dat soort mensen zoals de nu politiekers waarmee we nu blijkbaar weer zitten opgescheept een wel zeer typisch West-Vlaamse uitdrukking, altijd afvuurklaar in haar hoofd: “Moest er nog een grotere berewolf bestaan, ze zouden hem de kop afbijten om het zelf te zijn”. Daarover zou ze, zonder voorbereiding, een treffende Haiku uit haar mouw kunnen schudden. Maar ons Ma is niet meer, dus moet ik het zelf doen.

    Of liever, nee. Dat hebben de Dames van Golfbreker in mijn plaats gedaan. Lees hun verhaal hieronder. Maar ga voor alle zekerheid direct bij hen langs via de link onderaan. Daar krijgt U nog een vlammende toespraak uit April 2013 van Nigel Farage boven op.

    *

     

    EUSSR: de nieuwe orde

    EUSSR: aanklager, rechter en beul. De EU straft zonder enige wettelijke reden.

    De EU heeft aangekondigd ca. 100 Russen sancties te zullen opleggen. Met deze maatregelen moet de kring rond Poetin bestraft worden. Op grond van welke wettelijke basis individuele personen kunnen gestraft worden zonder dat ze zich individueel aan een concrete misdaad schuldig gemaakt hebben, wordt er niet bij vermeld.

    De EU maakte kond een zwarte lijst van ca. 120 / 130 personen, waaronder leden van de Russische regering, als basis van de geplande tuchtmaatregelen tegen Rusland te zullen gebruiken. Het zou gaan om een verbod op het betreden van de ‘heilige’ EU-grond en het bevriezen van gelden. Onder de 13 personen voor wie het grondgebied van de EU en van de VSA verboden terrein zou zijn, vindt men de namen van de Russische minister van defensie, Sergej Schoigu, de chef van de geheime dienst Alexander Bortnikow, stafchef Sergej Iwanow, vice-minister-president Dmitri Rogosin en de naam van de chef van de nationale veiligheidsraad, Nikolai Patruschew.

    Een woordvoerder van het Russische energieconcern Rosneft verklaarde intussen dat hij hoopt dat het bij de EU-plannen slechts om wat stoerdoenerij gaat: ook grote baas Igor Setschins* naam staat op die lijst. Sancties aan hun adres zouden de westerse handelspartners meer schade berokkenen dan aan het energieconcern.

    Helemaal gerust schijnen ze bij de EU niet te zijn. Bij hun complotbesprekingen hebben ze zelfs Zwitserland en Turkije uitgenodigd. De Zwitserse buitenlandminister zit niet te springen om Rusland de les te leren; die wil zich eerder concentreren op de tegoeden van de voormalige Oekraïense regering.   En een Turkse diplomatische bron liet uitschijnen dat ze liefst geen conflict met Rusland zouden uitlokken vermits Turkije 60% van de gasleveringen uit Rusland betrekt. Bovendien zou de bouw van het eerste nucleaire energieproject in het gedrang kunnen komen. Een Russische bouwheer heeft daarvoor miljardencontracten met Turkse onderaannemers afgesloten. In dat opzicht is hun standpunt niet anders dan het Duitse: Realpolitik.

    Op basis van welke wetten individuen zomaar, vanuit de losse pols, een quasi-onteigening van hun tegoeden moeten incasseren, zonder dat een concrete beschuldiging kan hard gemaakt worden of een vonnis na een rechtsgeldig proces uitgesproken is, blijft een EU-geheim. Zoals de manier waarop de EU-bonzen aan de gegevens van de personen in kwestie geraakt zijn.

    Met deze handelswijze is de EU goed op weg nét dàt te worden wat ze Poetins Rusland verwijten.

     

    En wat betreft het confiskeren van spaargelden, is de EUSSR niet aan haar proefstuk en wordt er met de regelmaat van de klok een testberichtje – kwestie van het mogelijk verzet te peilen - de wereld in gestuurd over ‘mogelijke’ maatregelen om het spaargeld van de EU-burgers op de een of andere manier in hun grijpgrage klauwen te krijgen.

    Bron: http://www.golfbrekers.be/

     

    De teugels strak aantrekken

    Het begint met wat gefoefel in de marge, en als dat lukt, komt het grof geschut boven. Erdogan heeft het onlangs voorgedaan: Facebook weg, YouTube weg, Blogs verboden als die het Regime niet steunen.

    Geloof me, het zal niet blijven bij de verplichte eenvormige laders voor onze GSM. Straks komen er beperkende maatregelen op het gebruik van de GSM en/of de GPS. Dat terroristen met deze dingen ganse Boeings kunnen doen verdwijnen, is bijvoorbeeld een gedroomde aanleiding. Ook zouden de thuislanden in Oost Europa per skype geen leugenachtige berichten van de Staatsmedia meer kunnen tegenspreken. Onder de mom van ‘S’taatsveiligheid’ zou er, net zoals onder Stalin of Hitler, geen vrije meningsuiting meer zijn.

    “Feind hört mit”: de plakkaatjes die tijdens de bezetting overal aan de muur hingen zullen weer moeten bovengehaald worden. Tenzij er een passende Haiku verschijnt et een meer realistische afweging enerzijds/anderzijds over zijn mond houden.

    *

    O Ja? De Antwerpse panda-boer. Voortgaande op de zuurzoete smoekentrekkerij in de media, is dat een schot in de roos. Als U het mij vraagt, maar dat doet U niet. Dus zeg ik maar uit mezelf. BDW lacht zijn kiezers uit, zo luidt het. Nee, jongens, hij zet gewoon een neus naar Di Puppo. Wenn man tratzdem noch lachen kan, ziet U.

    Of dit een rol is voor de Burgemeester van een stad met werelreputatie, is nog maar de vraag. Ik in ieder geval, geef helm gelijk. Ik zou net hetzelfde gedaan hebben, al ware het alleen maar om de gezichten te zien van zij die daar in het openbaar op het potje geazet worden.

    En ja, BDW s een showman, en ik zou nooit voor hem stemmen of dat iemand aanraden. Tenzij de dag dat hij ons aller dromen waar zal gemaakt hebben. In afwachting verdient hij het voordeel van de twijfel. Niet omdat ik dat zeg, maar omdat ik de paniek zie in de rangen van de profiteurs.

    Nogmaals: BDW is niet de ideale schoonzoon, maar wel de beste die we ooit al gehad hebben.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     








    18-03-2014, 09:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    17-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1858 - NA YOEGOSLAVIE, TSJECHOSLOVAKIJE KOSOVO, SCHOTLAND, CATALONIE, BASKENMAND: STRAKS OOK REPUBLIEK VLAANDEREN? ZIE TWEEDE WARANDE MANIFEST
    **
    Maandag 17 maart
    6u52-18u50
    H Gertrudis van Nijvel
    Dit is Sint-Geertruisdag, noch kat noch muis hier komen mag
     
    *
     
    *
    Geen halve leeuwen, geen halve maatregelen.
     
    *

    In het Zadel

    Deze broze, botte staatsstructuur in gang houden, hoeft niet eens meer in de vragende vorm te worden gesteld. Het boeltje opkuisen is geen probleem, maar de oplossing van het probleem…. A     ls het kind maar een naam heeft.

    Het zo pas verschenen Tweede Warande Manifest, negen jaar na het Eerste, is een goede poging in die richting, al zal die door de goegemeente op hoongelach, boe-geroep en vooral veel tandengeknars onthaald worden. Het gaapt als een oven-mond vol vlammen, dat de voorgeschiedenis van de Krim er met de haren zal bij gesleurd worden, in een poging om van de Noordzee een tweede Zwarte Zee te maken.

    *

    België splitsen doe je zo: Vlaanderen onafhankelijk in 4 vragen en antwoorden

    Bart Eeckhout − 17/03/14, 07u01

    *

    203 miljard voor het Vlaamse aandeel in de staatsschuld. Plus 34 miljard voor het behoud van vijftien jaar transfers naar Wallonië. Ziedaar de prijs die de auteur van het nieuwe Warandemanifest bereid is te betalen voor een onafhankelijk Vlaanderen. O ja, en Vlaanderen speelt Brussel grotendeels kwijt.

    Voor je het weet worden de huidige faciliteitengemeenten een Belgische Krim

    Het waren nog andere tijden toen Remi Vermeiren, oud-voorzitter van KBC, met een groep gelijkgestemden in 2005 het Warandemanifest voor een zelfstandig Vlaanderen op de wereld losliet. Separatisme had toen een andere kleur: het Vlaams Belang was op zijn hoogtepunt, terwijl de N-VA nog veilig onder de kartelparaplu van CD&V schuilde. Vandaag zijn de rollen omgekeerd: de grootste democratische partij van Vlaanderen heeft de Vlaamse onafhankelijkheid als principe in haar statuten.

     

    Alleen al dat maakt de opvolger van dat eerste manifest, België: de onmogelijke opdracht, dat deze week verschijnt, belangrijker. Hoewel het boek niet door de N-VA geautoriseerd is, kan het wel gelezen worden als een zakelijke handleiding bij haar onafhankelijkheidsstreven. Op concrete wijze gaat Remi Vermeiren in op vragen die hij negen jaar geleden nog niet kon beantwoorden.

     

    1. Hoe wordt Vlaanderen onafhankelijk?

    Simpel: het is "logisch of aanvaardbaar dat het Vlaams Parlement met een gekwalificeerde meerderheid kan beslissen om een eerlijk en billijk voorstel voor te leggen aan de andere gewesten". Het Vlaams Parlement mag dat dus eenzijdig beslissen, meent Remi Vermeiren. Dat is de in de Vlaamse Beweging populaire theorie van het 'Plakkaat van Verlatinghe' (naar het document waarmee de Nederlanden zich in 1581 van het Spaanse gezag afscheurden). Internationaal verwacht Vermeiren weinig problemen. Het door het Internationaal Gerechtshof aanvaarde zelfbeschikkingsrecht waarmee Kosovo zich onafhankelijk kon verklaren, geldt als precedent.

     

    Een referendum bij de bevolking acht Vermeiren niet nodig. Ook de Europese integratie is immers nooit per volksraadpleging goedgekeurd. Een handigheidje, want de auteur weet drommels goed dat Vlaamse onafhankelijkheid nog altijd maar door een klein deel van de bevolking gesteund wordt. In een emotioneel en daarom minder overtuigend hoofdstuk vaart hij uit tegen de "bijna slaafse onderdanigheid" van de Vlaming en zijn intellectuele elite, die het Belgische status quo verkiezen.

     

    2. Wat behoort tot de republiek Vlaanderen?

    'Wat je hebt, behoud je'. Anders gezegd: de gewestgrens wordt de nieuwe staatsgrens. België valt uiteen in drie delen: Vlaanderen, Wallonië en de stadstaat Brussel. De Duitstaligen mogen kiezen waarbij ze hun lap grond aanhechten. Voor hun nieuwe nationaliteit behouden de Belgen de vrije keuze. Wie in Knokke of Gent woont, maar zich Brusselaar of Waal wil noemen, kan dat.

    De territorialiteitskwestie is minder vanzelfsprekend dan Vermeiren laat uitschijnen. In de huidige situatie zou Brussel een enclave worden die volledig door Vlaanderen wordt omsloten. Dat is niet verboden, maar wel problematisch in het internationale recht (met name als Brussel en Wallonië samen zouden willen voortgaan). Het is zeer goed denkbaar dat de Franstalige meerderheid in de Brusselse rand zich, bijvoorbeeld via een volksraadpleging, wil losmaken van het nieuwe Vlaanderen. Voor je het weet worden de huidige faciliteitengemeenten dan een Belgische Krim.

     

    3. Hoeveel mag het kosten?

    Voor de scheiding van de staatsschuld rekent Vermeiren met een verdeelsleutel van 55 procent voor Vlaanderen, 35 voor Wallonië, en 10 voor Brussel, op basis van aantal inwoners, economische draagkracht en historisch aandeel in de schuldopbouw. Uitgaand van een totale schuld van circa 370 miljard euro (99 procent van het bnp), zou Vlaanderen zo'n 203 miljard voor zijn rekening nemen. De schuld wordt overigens niet letterlijk verdeeld, maar door de drie Belgische 'erfgenamen' samen beheerd in een soort 'bad bank'.

     

    Bij een naakte scheiding stevent Wallonië af op het bankroet. Daarom pleit Vermeiren voor een overgangsperiode voor de transfers in de sociale zekerheid. Vijf jaar lang gunt hij Wallonië een injectie van 3,6 miljard, om dit vervolgens gedurende tien jaar te verminderen met tien procent per jaar.

     

    4. Wat met Brussel?

    Brussel wordt een onafhankelijke stadstaat, al kunnen Vlaanderen en Wallonië wel nog gemeenschapsbevoegdheden blijven organiseren. De rechten van de Nederlandstaligen zijn gegarandeerd, want Brussel blijft toch ook de 'bestuurlijke hoofdstad' van Vlaanderen. Hoe dat dan precies moet - een hoofdstad buiten de staatsgrenzen - wordt niet meteen duidelijk gemaakt. Wel kan Brussel als pendelstad aanspraak maken op een aandeel van de personenbelasting en de sociale bijdragen van pendelaars die als nieuwe 'grensarbeiders' dus niet meer in het land wonen waar ze werken.

    *

    Remi Vermeiren, België: De onmogelijke opdracht. Pelckmans, maart 2014, 216 pagina's, 20 euro

    *

     

    De teugels strak aantrekken

    Gods molen maalt langzaam maar zeker. En zo ook de Geschiedenis.

    Het is eigen aan de volkeren, dat ze bovenal de Vrijheid liefhebben, zonder dat dit automatische betekent dat ze meteen de vrijheid van hun buren moeten bedreigen. Beschaafde mensen, althans in onze tijden, hebben leren onderhandelen. En een overeenkomst moet langs beide zijden voordelen opleveren.

    Omdat wij in ons land niet inzien, hoe de Franscouillons ooit voordeel zouden kunnen hebben bij een boedelscheiding, weten wij op voorhand dat alle onderhandelingen faliekant zullen aflopen. Er rest ons dus geen andere weg dan zelf te doen wat moet.

    Het zal dus niet genoeg zijn de tabasco in de soep te willen zijn, zoals Annemans zegt. Dat soort soep wordt ingeslikt, en vervolgens gaat iedereen weer over tot de orde van de dag.

    Vlaams grondgebied staan we ook zo maar niet af, om het even wie daar de lakens wilt uitdelen. Verkopen, heb ik hier altijd geschreven. Aan de meestbiedende, desnoods aan de gok-Chinees. Om met de opbrengst ons deel van de gezamenlijke Staatsschuld af te lossen.

    De nieuwe Vlaamse meerderheidsregering blokkeert de geldmiddelen, zodat men wel over de brug zal dienen te komen om de laatste federale regering te kunnen vormen. Einde verhaal.

    Enne, o ja, Frau Merkel mag haar speelgoedje gaan terug zetten in Berlijn. Broekzele mag weer worden wat het altijd al geweest is: een dorp midden in de brousse.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     








    17-03-2014, 18:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1859 - NIET DE VESIVIUS OF DE ETNA MAAR DE DOGENSTAD VENETIE STAAT OP UITBARSTEN

    *

    17 maart

    Zon 6u52-18u50

    H Gertrudis van Nijvel

    Dit is Sint-Geertruisdag, noch kat noch muis hier komen mag

    *

     

     

    *

    Duizend jaar oude banden met Vlaanderen

     

    Gesymboliseerd in een leeuwenvlag?

    *

    In het Zadel

    De vlag van Venetië, de Dogenstad. Geen sterrengeflonker op blauw veld, geen Sterren en Strepen, maar een gevleugelde leeuw met uitwaaierende stukken vlag: van sprekende symboliek gesproken! Neen, het is geen 1 April-grap, maar het zou er wel eens ene kunnen worden, waarmee het VS en EU Establishment niet mee kan lachen. Jeurop folling into pieses…. Neen, het is geen kattepis, noch een kinderhemd, nat en vuil. Met enig leedvermaak, zouden wij zeggen dat het spook van dood en vernieling weer over het Avondland waart.

    Niet Lucca, niet Sienna, Genua, Pisa, Turijn (Torino) of Firenze de vroegere machtige stad-staten die in een glorievol verleden naam hebben gemaakt op het Italiaanse schiereiland, maar Venetië, de Dogenstad die zelfs Shakespeare tot inspiratie diende, bindt de kat de bel aan. Een kat die de bel aanbindt, is in dit geval geen goede beeldspraak: het had eerder een leeuw moeten zijn die niet de bel aanbindt, maar de stormklok.

    Nog even geduld, en dan horen we misschien de feestklokken van de wereldbekende San Marco toren op het San Marco plein aan de Canale Grande, die prijkt op vele miljoenen toeristenfoto’s. De fiere Dogenstad, die zelfs hertogen, koningen en keizers deed beven, maar ooit de eerste en de felste was om de Moren te bestrijden en te vervolgen tot in hun eigen hol. Marco Polo moet liggen trillen van verwachting in zijn graf.

    Venetië, de onverslagen Dogenstad! Haar roep naar onafhankelijkheid, naar VRIJHEID ‘puur en simpel’, na honderden jaren inlijving in het eengemaakte Italië, werd vakkundig door de media onderdrukt, en wat het verband is met de Lega Nord, en de onafhankelijkheidsbeweging van ‘Padania’, is ook voorlopig mij nog niet duidelijk. Maar er wordt aan gewerkt.

    Voorlopig wordt er in de Italiaanse Pers geschermd met een rondje Renzi-Merkel over de minabele rol die het land wordt toebedeeld, en waar niemand van wakker ligt. Zelfs over de 97% JA-stemmen van de Krim voor aansluiting bij Rusland, houden de mensen hun mond. Precies of de onweerswolken van een nieuwe repressie in de lucht hangen.

    *

    Venetië stemt over onafhankelijkheid van Italië, de EU en de NAVO

    *

    Vanaf vandaag tot donderdag stemmen Venetië en de Venetianen over de onafhankelijkheid van Italië. Tegelijkertijd wordt daarmee beslist over het lidmaatschap van de EU en de NAVO. “Onafhankelijkheid of de dood”, dat is het motto van de initiatiefnemers van het referendum.

    Naar het voorbeeld van Kosovo eisen de Catalanen, Schotten, Basken en de Venetianen hun onafhankelijkheid. De roep van de volkeren naar vrijheid en zelfbeschikking gaat door heel Europa en zal weldra overal te horen zijn. De weg naar een onafhankelijkheid is gemakkelijk te begaan. Volgens internationale toestemming is hiervoor slechts de toestemming van de meerderheid van de bewoners van een regio of stad nodig.

     

    Vanaf vandaag tot donderdag willen de burgers van de stad Venetië en van de provincie Venetië stemmen over de onafhankelijkheid van Italië, evenals over de daarmee verbonden EU-uittreding en het lidmaatschap van de NAVO. De wet over het referendum werd al in 2006 aangenomen door de lokale autoriteiten. Duitstalige media hebben een nieuwsblokkade over dit referendum opgelegd. Men vreest hiermee de “doos van Pandora” te openen, zodat de vonk van de vrijheid en de vrijheidsdrang op de volkeren van Europa, vooral op de Duitsers, Zwitsers en Oostenrijkers, overspringt. Alleen Britse kranten berichten hierover.

    68% van de 6 miljoen Venetianen en de bewoners van aangrenzende gebieden (viermaal zoveel inwoners als de Krim) zou voor onafhankelijkheid zijn. Uit een enquête, die door het dagblad “Corriere della Sera” in september 2012 werd uitgevoerd, bleek dit percentage zelfs 80% te zijn.

     

    De vraag van het referendum luidt: “Wilt u dat de regio Venetië een onafhankelijke en soevereine republiek wordt?”

     

    Als het referendum wordt aangenomen, dan willen de aanhangers van de onafhankelijkheid onmiddellijk na het einde van het referendum geen belastingen meer afdragen aan Rome.

    Het eindresultaat op donderdag wordt met spanning verwacht. Waar moeten de Venetianen rekening mee houden? Zullen de Amerikanen gevechtsvliegtuigen in Oostenrijk en Albanië stationeren of vanaf het grootste militaire Amerikaanse steunpunt in het buitenland, in Kosovo, Venetië aanvallen en bombarderen? Zal de EU er opnieuw massaal politici op uitsturen en ze op het Mercato de Rialto ophitsen tot een staatsgreep?

     

    Wordt het referendum, net zoals op de Krim, onwettig verklaard en komt de VN-veiligheidsraad bijeen? En waar is überhaupt de OVSE om te kijken of het referendum wel goed wordt uitgevoerd?

     

    Rome heeft al aangekondigd het referendum en het zelfbeschikkingsrecht van de volkeren niet te erkennen en gedreigd met consequenties. Zal Poetin dan hulp sturen en de nieuwe Republiek Venetië bescherming aanbieden net zoals aan de bevolking op de Krim?

    Het worden spannende dagen. En we kijken allemaal niet meer naar de Krim, maar naar Venetië, een van de mooiste steden ter wereld.

    Bron:
    www.schweizmagazin.ch

    Hier voor de zekerheid nog enkele links naar andere sites, aangezien bovenstaande link nogal instabiel is:
    http://eussner.blogspot.nl
    www.scotsman.com
    www.bbc.com

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com

    *

    De teugels strak aantrekken

    In militaire termen geredeneerd is het altijd goed, als derden de gemeenschappelijke vijand verzwakken. Als de Brusselse dictatoren pluimen moeten laten door deze Italiaanse poging tot ‘uitstap’, is dat altijd mooi meegenomen voor de kansen van ons eigen Vlaanderenland.

    Er zal nogal wat poer moeten verschoten worden, om de Krim-crisis te overleven, en dat precies als bij de Franscouillons in het vuur van de verkiezingsstrijd voor 25 Mei, de maskers zullen moeten vallen.

    Dat precies nu het Tweede Warande Manifest het licht ziet, kan geen zuiver toeval zijn. Het wordt een drukke week, met of zonder panda parodie. Gaan we nu opnieuw de Koude Oorlog in, of wordt het eerder een warme zomer? Valt niet alleen Europa in duigen, maar stuk per stuk ook de stichtende lidstaten? Zullen de Turkeys hun kansen grijpen, om midden de Europese moerlemeie hun Kalifaat van de Wrede op te richten, al-dan-niet in een zee van bloed?

    Ach waarom toch moet ieder mensenkind altijd ter wereld komen in een zee van pijn en smarten?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     








    17-03-2014, 18:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!