MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1439 - IS AMERIKA NU AL OM ZEEP? ZO RAP al!

    Zondag 16 juni

    Zon 5u29-21u58

    H Lutgart van Tongeren, patrones van de Vlaamse Beweging

    Deel II

    .

    1439 - IS AMERIKA NU AL OM ZEEP? ZO RAP al!

    °°°



    Stars & Stripes
     

    °°°

    Wereldrijken uit de Oudheid hielden het eeuwen uit. Al waren de middelen duizend keer minder, hun overheersing bleef maar duren. Afstanden werden afgelegd met de snelheid van het geluid… van het paard. Nu met de snelheid van het licht. Het zal dus wel hopeloos zijn om de bekwaamheid van de heersers met elkaar te vergelijken. Uit de meer Recente Geschiedenis weten we dat er ‘Tijdperken’ zijn  geweest die onze landen overheersten : meestal duurden die ook nog wel even. Er waren ‘100-Jarige Oorlogen’ en ’80-Jarige Oorlogen, maar thans duren zwel oorlogen als wereldrijken minder dan een mensenleven. Hitlers ‘Duizendjarig Rijk’ duurde van 1932 tot 1945 : 13 jaar. Het werd de grond ingebombardeerd door (vooral) Amerika, die de fakkel niet alleen overnam via de atoombom, maar die ook bijna even vlug weer liet uitdoven. Er is zelfs bijna geen geld meer voor de vlam in het Vrijheidsbeeld, reden waarom de rooftocht wordt voortgezet.

    Amerika is al lang niet meer het land van de Rijke Suikeroom. Het werd in korte tijd uitgeleefd; en net Als Zuid Afrika, overgeleverd aan zijn negroïde onderklasse. Amerika is het land geworden van de bedelaars met vlag & buishoed, die het wagentje van de zwarte meesters trekken.

    Xander is weer eens in zijn pen gekropen op de hem eigen on-navolgbare manier. Lees het hieronder. En vooral : blijf kritisch. Want dat enorme land heeft nog een geweldig potentieel. Als het eindelijk maar eens echte leiders van het niveau van Georges Washington mocht hebben!

    °°°

    Ter zake :

    20 voorbeelden van de snelle instorting van de Verenigde Staten

    *

    De Amerikaanse samenleving wordt op alle niveaus, van gewone gezinnen tot aan de regering in Washington, steeds sneller weggevreten door enorme corruptie en verval. Nergens ter wereld eindigen zoveel huwelijken in een scheiding en raken zoveel tienermeisjes zwanger. Nergens ter wereld kampen zoveel mensen met overgewicht en lijden zoveel mensen aan kanker, hartkwalen en diabetes. Terwijl het aantal zelfmoorden explodeert en de economie in elkaar stort blijven de spilzieke politici vrijwel onbeperkt de grootste schuldenberg die deze planeet ooit heeft gekend verhogen. Hier volgen 20 voorbeelden waaruit blijkt dat de dagen van hét voormalige symbool van vrijheid en welvaart geteld lijken te zijn:

     

     

    1. Een aantal leden van de regering Obama hebben familie in de top van de Amerikaanse media. Twee topadviseurs van de president, Elizabeth Sherwood-Randall en David Rhodes, hebben beiden broers die respectievelijke de president van ABC News en CBS News zijn. De vrouw van de perssecretaris van het Witte Huis, Jay Carney, is Claire Shipman, een ervaren journalist bij ABC. Kortom: de media brengen alleen nieuws wat door Obama is goedgekeurd.

     

    2. Officials van de belastingdienst (IRS) worden getraind met AR-15 geweren. Tegen wie moeten deze wapens worden ingezet? Hoe zou u reageren als ambtenaren van de Nederlandse belastingdienst zouden worden uitgerust met vuurwapens?

     

    3. De stad Detroit staat op de rand van het grootste stadsbankroet in de VS ooit, maar een 41 jarige medewerker van de stedelijke water- en riooldienst, die $ 194.000 per jaar verdient, gaat nu al met pensioen en krijgt jaarlijks $ 96.000 uitgekeerd.

     

    4. Sinds 2010 is het aantal aanrandingen en verkrachtingen in het Amerikaanse leger met 35% gestegen.

     

    5. Tussen 1999 en 2010 steeg het zelfmoordpercentage onder Amerikanen tussen de 35 en 64 met bijna 30%. Er sterven nu meer Amerikanen door zelfmoord dan door auto-ongelukken.

     

    6. Het Amerikaanse volk is letterlijk ziek: 30,6% van de bevolking lijdt aan overgewicht, met afstand het hoogste percentage ter wereld. De VS voert ook de lijst aan met het aantal kanker- en diabetespatiënten en hartaanvallen.

     

    7. Een illegale immigrant verkrachtte en vermoordde op gruwelijke wijze een 9 maanden oud meisje in Richland (Washington). De mainstream media berichten echter vrijwel niets over de enorme criminaliteitsgolf die door migranten wordt veroorzaakt, omdat Obama anders zijn amnestie- en immigratiewet misschien niet door het Congres krijgt.

     

    8. De grens tussen Zuid en Noord Korea werd de afgelopen 60 jaar hermetisch afgesloten door Amerikaanse soldaten, maar het lukt de VS maar niet zijn eigen grenzen te bewaken. Senator Check Schumer zei dat het nog 'jaren en jaren en jaren' gaat duren voordat de grens met Mexico afdoende kan worden gecontroleerd.

     

    9. In heel Amerika worden ooit vreedzame gemeenschappen door toedoen van immigranten veranderd in door misdaad en drugsmokkel overheerste beerputten. De ergst getroffen steden in Californië blijken tegelijkertijd het hoogste aantal hispanics (tot wel 78%, afkomstig uit met name Mexico) te hebben. Velen van hen zijn illegalen. De gevangenissen zitten inmiddels zo vol dat criminelen vervroegd moeten worden vrijgelaten om plaats te bieden aan een nieuwe groep arrestanten.

     

    10. Het Amerikaanse gezin, de basis van de ooit stabiele samenleving, bestaat bijna niet meer. Het gemiddelde huishouden heeft nog maar 2,59 personen.

     

    11. De NSA bespioneert alle communicatie van alle Amerikanen. Obama heeft echter één uitzondering gemaakt: de overheidsinstanties mogen onder geen beding islamitische moskeeën in de gaten houden.

     

    12. De sluipende oorlog die de regering Obama voert tegen het christendom ten gunste van de islam uitte zich vorig jaar bijvoorbeeld in Obama's veronderstelde 'hometown' Chicago, waar de plaatselijke Universiteit de banken uit een 88 jaar oude christelijke kerk haalde en verving door islamitische gebedskleedjes. Een Amerikaanse rechtbank maakte onlangs de weg vrij voor de islamitische Sharia en gaf moslims een speciale uitzonderingspositie bij faillissementsgevallen.

     

    13. Als onderdeel van Obama's pro-abortusbeleid mogen tienermeisjes onder de 17 voortaan zonder recept abortuspillen halen.

     

    14. Sinds 2001 zijn er meer dan 56.000 fabrieken en miljoenen banen uit de VS verdwenen. Obama onderhandelt over nog meer vrijhandelszones, die deze negatieve ontwikkeling zullen versnellen.

     

    15. De staat Californië heeft recent een wet aangenomen die het onderscheid tussen jongens en meisjes opheft. Jongens op publieke scholen mogen voortaan niet meer worden geweerd uit meisjesdouches, en omgekeerd. De initiatiefnemer van de wet is overigens een jarenlange homoactivist.

     

    16. Barack Obama verzet zich fel tegen een in het Congres voorgestelde nieuwe maatregel om de 'religieuze vrijheid' van militairen te beschermen.

     

    17. Amerikaanse oorlogsveteranen worden door de regering Obama als vuilnis behandeld. Het aantal veteranen dat meer dan een jaar op een uitkering moet wachten steeg van 11.000 in 2009 naar 245.000 nu. Ondertussen krijgen ze van de overheid speciale 'literatuur' toegezonden die hen moet helpen te besluiten wanneer 'hun levens het niet langer waard zijn geleefd te worden'.

     

    18. Hoewel er meer geld dan in enig ander land aan de gezondheidszorg wordt uitgegeven, scoort de VS slechts een 51e plaats op de lijst landen met de hoogste levensverwachting. In een arm land als Cuba is er minder zuigelingensterfte dan in Amerika. Ondertussen verdienen de farmaceutische bedrijven miljarden aan de steeds slechter wordende gezondheid van het Amerikaanse volk.

     

    19. Het aantal mensen dat afhankelijk is van een uitkering is nog nooit zo hoog geweest. In de jaren '60 bestonden de inkomsten van het volk voor 90% uit salarissen en slechts 10% uit uitkeringen. In het jaar 2000 was het laatste percentage gestegen tot 21%, en inmiddels is dat al 35%.

     

    20. De officiële Amerikaans staatsschuld bedraagt $ 16,7 biljoen. Volgens schattingen gaat daar de komende 30 jaar nog eens $ 106 biljoen bijkomen. Dat zal echter nooit lukken, want lang voor die tijd zal het Amerikaanse financiële systeem totaal instorten. (1)

    Xander

    °°°

    Ja, ik weet het : Amerika is nog altijd het machtigste land ter wereld. Buiten Indië. Buiten China. Amerika is een reus. Maar een reus pp lemen voeten. En, sedert WO II, stilaan het land met op maat gemaakte Islam-schoeisels.

    Of ik vandaag meteen denigrerend spreek over alle negers? God beware me daarvan! Ik heb niets tegen de intelligente zwarte medemens (die ik bij deze hartelijk groet), maar alles tegen de zwarte parvenu’s, die surfend op de golven van het moment, denken dat ze zich wegens hun kleurtje, alles kunnen permitteren. Het zijn de stamhoofden uit de regenwouden, die nog net niet het afgekloven dijbeen van hun laatste maaltijd in hun kroezelhaar dragen. Een is er in geslaagd om in de kortste keren van het rijke welvarende Zuid Afrika het armste land van Afrika te maken. De Blanke is verjaagd of uitgemoord, en het land zou voortaan zichzelf bewerken. Een tweede is bezig met de Trotse Natie die tot voorbeeld diende van de Vrijheid in gans de wereld, om te vormen tot een Overzees Groot-Kalifaat van waaruit iedere vierkante meter grond van Gods Aarde in bloed zal gedrenkt worden.

    Allez, niet brutaal en niet seffens, hé, maar stilltjes-aan, lijk de verdoving die toegediend wordt bij euthanasie.

    Syrië is de lakmoesproef.

    Straks volgt op deze blog een nieuw stukje, van een soort ‘Reporter ter Plaatse’. Zal wel nooit in Terzake aan het woord komen, want het is een Vlaamse Pater Norbertijn, die zijn gehele leven gewijd (geofferd?) heeft aan het Bijbelse land Syrië en die uit de eerste hand het begin van de revolutie heeft meegemaakt. Hij schreef een ‘Open Brief’ aan De Natte Dweil’, met de aanspreektitel “Excellentie” en bewijst daardoor dat hij de situatie in Syrië misschien wel onderkent, µaar niet meer op de hoogte is van wat in Brussel bekokstoofd wordt. De Zaak van de 30 Zilverlingen, Pater, kent U die nog?

    Wel, wij, de Vlamingen uit principe, die af en toe wel eens op Uw Christelijk zieltje durven trappen, zijn bezig de boom te versieren waarvan een der takken dezelfde rol is toebedeeld als de Judas-boom uit het verhaal van de Zachtmoedige.

    Niet Haiku-Herman verdient de titel ‘Excellentie’, maar Uzelf. U krijgt die van ons, de mensen van het Vlaams Belang, samen met de Ridderorde, die U wel nooit zult krijgen van Het Hof/La Cour. Wij houden van U, en van  Uw Syrische volk en van zijn Syrische Leiders.

    Sadam Houssein, Kolonel Khadafi e.a. : genoeg is genoeg!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    16-06-2013, 18:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1438 - HEERLIJKE VOORUITZICHTEN UIT HET ZUIDEN

    ***

    Zondag 16 juni

    Zon 5u29-21u58

    H Lutgart van Tongeren, patrones van de Vlaamse Beweging

    .

    Stoort het als Uw aandacht even afgeleid wordt naar De Dag der Vlaamse Beweging? Zie dagklapper hierboven. Gelieve deze grondig na te lezen. Want op TV zult U daarover niets horen, en ook de verkochte staatsmedia hebben daar geen tijd voor. Aleppo gaat voor, U weet wel, de laatste stad in Syrië waar de Moslim godsdienstfanaten voor altijd en na honderdduizenden doden, de strijd tegen hun eigen Gezag dreigen te verliezen. Dat is het probleem met de Islam : zonder bloedvergieten is er geen leven. Zo moet men, bij gebrek aan een gebied vol ‘ongelovige Christenhonden’ elkaar de kop afslaan. Laten wij ons echter hier te lande daarover het hoofd niet breken noch onze kop verliezen.

    Onze bezorgdheid moet eerder gaan naar de feiten. En dat is, dat er stilaan meer tot de nok gevulde moskeeën zijn (met subsidies) dan kerken. Er al even bij stil gestaan, dat ieder van ons via de geëigende staatskanalen, de wereldwijde Islam-terreur geldelijk steunt?

    Heden ten dage op een ‘sociaal kanaal’ zoals deze blog over Sint Lutgardis durven schrijven daarentegen, is ongehoord. Het zou links en rechts wel eens beledigend kunnen overkomen. Het CGKR moet optreden, het FBI en de CIA moeten ingeschakeld worden : een lid van de Zwijgende Meerderheid moet worden opgepakt en weggeborgen.

    JaJa, beschaamd zijn heden ten dage over onszelf, dat is in,. “Weg met ons” klinkt beter in een ontwortelde maatschappij.

     

    1438 - HEERLIJKE VOORUITZICHTEN UIT HET ZUIDEN

    °°°

    Over de densiometer der peilingen

     

    die de dichtheid meet van de toekomstmogelijkheden

    °°°

    Rosen aus dem Südeb…

    Op een eeuwig zwijgen geef ik bij deze de peilingen door waarover E.J. Bron het deze morgen had. Bij ons zal Elio Di Jeanetto het niet graag horen, maar zijn vriendje Hollande heeft zich bijna een plaatsje veroverd in… de voltooid verleden tijd.

    Zou het dan toch waar zijn, dat de kwade geest van Marx terug in de fles kruipt, nadat hij twee ideologieën heeft neergezet (communisme/nazisme) die de ergste waren die de mensheid ooit heeft gekend? Mocht dàt waar zijn, dan is er hoop dat de 3de wereldramp, de Islam, moet wijken door zonder bondgenoten te vallen.

    Nu nog twee kleinere rampen te boven komen (Belgiqistan + de Sovjet Socialistische Republieken der EU : de EUSSR) op 25 Mei 2014, en  dan kan het leven weer mooi worden.

    Als de mensheid dan nog maar zonder oorlog wil terugkeren naar elk zijn gebied die hen door de Geschiedenis en/of door de Beschaving werd toebedeeld…  

    °°°

    Ter zake :

    Franse peiling: dramatische val van Hollandes socialisten

    *

    De Franse bevolking heeft haar regering duidelijk afgewezen. Hollandes partij heeft het bij de actuele peilingen i.v.m. de Europese verkiezingen extreem slecht gedaan. De socialisten kwamen pas op de 3e plaats terecht. Maar ook bij nieuwe presidentsverkiezingen zou Hollande ver achter liggen.

     

    De ontevredenheid van de Fransen met hun huidige regering zou fatale gevolgen voor de socialisten bij de verkiezingen voor het Europees Parlement kunnen hebben. Bij de actuele peiling van YouGov behaalden Hollandes socialisten maar 15% van de stemmen.

    De nationalistische partij van Marine Le Pen, het Front National, echter kreeg veel keizers achter zich. Ze kon 18% van de stemmen behalen. Daarmee staat de partij op dit moment op de 2e plaats, achter de UMP (19%) en voor de socialisten.

     

    Zelfs het mobiliseren van de eigen kiezers is op dit moment moeilijk voor de socialisten van Hollande. Slechts 52% van de aanhangers van de socialisten zouden bij de verkiezingen voor het Europees Parlement in mei 2014 op de partij stemmen, aldus de Franse krant Le Monde.

     

    Maar niet alleen met het oog op de aanstaande Europese verkiezingen ziet het er slecht uit voor de Franse president. Als er dit jaar presidentschapverkiezingen in Frankrijk zouden worden gehouden, dan zou de voormalige president Sarkozy 34% van de stemmen behalen, gevolgd door Marine Le Pen met 23%, aldus de IBTimes. Hollande zou met slechts 19% ver zijn teruggezakt.

    °°°

    Elio Di Jeanetto en zijn trawanten moeten slechte nachten kennen. Ook het Hof/La Cour moet beginnen angstdromen krijgen : Belgiqistan, dat altijd het aanhangwagentje is geweest van Parijs, dreigt meegesleept te worden in de val van he wereldwijde socialisme…

    Weet U : ook bij ons zien de peilingen er veelbelovend uit, hoe geforceerd ze ons ook worden voorgesteld : de keus zou dus gaan tussen de pest (Peeters) en de cholera (De Wever). ‘Rood’ en ‘Blauw’ naar de vergeetputten? Is te mooi om waar te zijn.

    Dan is de keuze al niet meer moeilijk : de Tsjeven, dat is de voortzetting van de tweezakkerij uit het verleden. Dat soort tweezakkerij die wel compromissen heeft kunnen maken, maar die ons meteen onze welstand hebben gekost. De Niveanen, dat zijn de tweezakkers van vandaag, het zijn de vroegere Tsjeven, overgoten met een dun laagje bladgoud, zijnde sommige Vlaamse reflexen, juist genoeg om vliegen aan te trekken.

    Straks staat BDW voor de duidelijke tweesprong : een meerderheid vormen met de wapenbroeders van het Vlaams Belang, en dus kiezen voor een radicale verbeterde toekomst, of alles bij het oude laten met de al-dan-niet gesmeerde scharnieren van Belgiqistan.

    Maar om de Redder des Vaderlands te willen worden, volstaat het niet om het lichaamsgewicht tot de helft terug te brengen. Integendeel. Er moet meer gewicht komen. Gewicht, niet in woorden, maar in daden.

    Regelmatig de densiometer steken, om in de dagelijkse heisa der dingen de graden te meten waarmee de Vlaamse Gedachte veld wint.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    16-06-2013, 11:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    14-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1432 - OBAMA GATE : HET GAT WORDT STEEDS ZWARTER

    Vrijdag 14 juni

    Zon 5u29-21u57

    H Elisa

    .

    1432 - OBAMA GATE : HET GAT WORDT STEEDS ZWARTER

    °°°

     

    °°°

    Die Mr Edward Snowdon is de gebeten hond : hij heeft het tipje van de sluier gelicht over iets zeer kwalijks van hun chou-chou Mohbama, en net als ik, weten ze wat er nog allemaal kan & zal uitkomen. Zoals voor elke Moslim in de Koran voorgeschreven : ondermijning van de vijand door infiltratie. De ver-islamisering van het Amerikaanse staatsapparaat is goed bezig en dat  mag niet vroegtijdig uitkomen….. Dus alle hens aan dek! Zelfs in de ondergang klitten ze aan elkaar als een kolonie wurgslangen, om uiteindelijk samen te verdwijnen in het zwarte gat van de Geschiedenis : ze proletariën en ze progressiveren verder, tot ze met bosjes tegelijk in de vergetelheid geraken. Eerst waren het nog maar ET’s, nu zijn het al ERT’s, en straks, als het geld helemaal op, ook de VRT’s

    Ze nemen het voor elkaar op, zo doorzichtig als maar kan en met de hen eigen leugenachtigheid. Wèten ze niets precies, des te beter kunnen ze er  op los fantaseren…. In de hoop dat hun leugens wel ergens zullen helpen.

    °°°

    Ter zake

    Edward Snowden is een immorele einzelgänger

    ® De Morgen

    *

    "Door de NSA- werkwijze aan de kaak te stellen, heeft Snowden de erecodes geschonden van allen die hem ooit hebben geholpen", schrijft David Brooks, columnist van de krant The New York Times. 

    Snowden maakt het groeiende wantrouwen en cynisme in de samenleving alleen maar groter Voor zover we nu weten, is Edward Snowden de ultieme eenling. Hoewel hij duidelijk ontzettend intelligent is, is hij er niet in geslaagd de middelbare school af te maken. Ook in het beroepsonderwijs raakte hij de weg kwijt. Volgens The Washington Post is hij al jaren nauwelijks bij zijn moeder op bezoek geweest. Een buurman in Hawaï die zichzelf wilde voorstellen, werd door Snowden in de rede gevallen met de mededeling dat hij niet geïnteresseerd was in relaties met buren. Hij is gaan werken voor Booz Allen Hamilton en de CIA, maar ook bij hen is hij weggegaan.

     

    Hoewel hij bedachtzaam is, moreel betrokken en zeer standvastig in zijn overtuigingen, lijkt hij toch het product van een van die onfortuinlijke trends van deze tijd: de fragmentering van de samenleving, het losser worden van sociale banden, het groeiend aantal mannen van in de twintig die een technologisch bestaan leiden in het vage gebied tussen de instituties van hun jeugd en volwassen gezinsverantwoordelijkheden.

    Wanneer je een leven leidt dat niet wordt geordend door de instituties van de burgermaatschappij, is het misschien niet zo gek dat je de wereld op een bepaalde manier bekijkt. Dan is het leven niet ingebed in een reeks in elkaar overgaande, steeds breder wordende gezagsstructuren als gezin, buurt, religieuze groep, de staat, het land en de wereld. In plaats daarvan is er slechts het eenzame individu tegenover de gigantische, bedreigende staat.

     

    Wanneer je door zo'n bril kijkt, heb je meer kans je thuis te voelen bij ideeën uit het libertaire gedachtegoed die het zo goed doen in dit gefragmenteerde tijdsgewricht: het diepe wantrouwen tegen autoriteiten, de sterke overtuiging dat hiërarchieën en organisaties verdacht zijn, de vurige toewijding aan transparantie en de veronderstelling dat je eigen opvatting voor alles gaat. Dan geef je ook eerder geld aan de verkiezingscampagne van presidentskandidaat Ron Paul, wat Snowden deed.

     

    Tegen die achtergrond en met zo'n manier van denken is het dan ook logisch dat Snowden zijn loopbaan heeft opgeofferd om de manier waarop de National Security Agency informatie vergaart en doorspit aan de kaak te stellen. Ook al heeft hij geen enkel specifiek misbruik kunnen aantonen, hij moet de vertrouwelijkheid eigen aan militaire operaties en activiteiten van inlichtingendiensten wel afschuwelijk hebben gevonden. En uiteraard heeft hij gelijk dat de procedures die hij heeft onthuld misbruikt zouden kunnen worden.

    Verrader

    Big Brother is niet het enige gevaar dat de VS bedreigt. Er is ook het groeiende wantrouwen en cynisme, de aantasting van het maatschappelijke weefsel en de opkomst van mensen met zo'n individualistisch wereldbeeld dat ze niet begrijpen hoe ze zich met anderen kunnen verbinden en het algemeen nut kunnen dienen. In feite maakt Snowden alles alleen maar erger.

    Wil de samenleving kunnen functioneren, dan moet er een zeker vertrouwen zijn, samenwerking, respect voor instituties. Door in zijn eentje te besluiten geheime NSA-documenten te lekken, heeft Snowden dat alles verraden. Hij heeft de eerlijkheid en integriteit verraden die de basis vormen van elke samen- werking. Hij heeft expliciet en impliciet gezworen de hem toevertrouwde informatie geheim te houden. Die eed heeft hij gebroken.

    Hij heeft zijn vrienden verraden. Zijn collega's zijn nu verdacht. Jongeren op soortgelijke posities zullen geen verantwoordelijke taken meer krijgen, uit angst dat ze hetzelfde zullen doen. Hij heeft zijn werkgevers verraden. Booz Allen en later de CIA hebben een gesjeesde student een baan gegeven met vorstelijk salaris. Hij schendt de erecodes van allen die hem in staat hebben gesteld hogerop te komen. Hij heeft de zaak van de open overheid verraden. Telkens als er iets wordt gelekt, zullen de machthebbers de kring van vertrouwelingen verder inkrimpen. Hij heeft de privacy van ons allen verraden. Als de veiligheidsdiensten geen grote hoeveelheden data meer kunnen scannen, zullen ze terugvallen op oudere, meer inbreuk makende afluistermethoden. En hij heeft de Grondwet verraden. De VS zijn niet gesticht om een 29-jarige in zijn eentje te laten beslissen wat openbaar moet worden gemaakt.

     

    Snowden stond voor een moreel dilemma. Enerzijds had hij informatie over een programma dat hij werkelijk als een bedreiging zag. Anderzijds had hij verantwoordelijkheden aanvaard. Soms is lekken onvermijdelijk, als klokkenluiders over informatie beschikken die zo ernstig is dat ze hun eed wel moeten breken. Maar je hoopt toch dat ze vóór ze dat doen goed bij zichzelf te rade gaan. Is de informatie zo ernstig dat die het rechtvaardigt op eigen gezag geheimen te onthullen die nooit meer opnieuw geheim kunnen worden?

     

    Snowden was geobsedeerd door het gevaar van gegevensopslag, maar hij is zich totaal niet bewust van zijn verraad en de schade die hij aanricht aan sociale afspraken en de onzichtbare banden die ze bijeenhouden:

    °°°

    De grote anomalie waar ze met een grote boog omheen fietsen moet toch eens nader belicht worden. Hoe kan de stomme achterwaardsover uit dit verhaal gelinkt worden aan de reputatie van die super intelligente FBI?

    Beter is het, de redenering door te trekken : Edward Snowdon heeft alleen de weg getoond om Obama te ontmaskeren als verdoken Moslim-aanhanger. Moest hij de bewijzen meteen op tafel gegooid hebben, was dat revolutie in zijn land en dat zou hem zeker zijn kop gekost hebben.

    Probleem is en blijft echter de media. Zo lang die onder één hoedje spelen met Obama, zal de waarheid tussen de plooien blijven hangen. Tot er via allerlei sluikwegen andere gegevens opduiken op het Internet. Over wie de opdrachtgever is om de Amerikaanse Contraspionage te herscholen op en Islam-vriendelijker manier? De Koran heeft voor zoiets zelfs een typisch Arabisch woord, dat niet te vertalen is, maar dat overeenkomst met het begrip ‘in slaap wiegen’.

    Me dunkt dat het Mohbama-vriendje op de Amerikaanse Ambassade in Brussel in het opengooien van de schandalen, de daartoe aangewezen sleutelrol kan spelen. Gesteld dat dat schandaal kan uitgespit worden. De machtigste waterval ter wereld heeft ook zijn oorsprong in een nietig klein bergriviertje….

    Het moet niet moeilijk zijn om zelfs de piramiden van Cheops neer te halen, mocht men weten waar precies de onderste steen zit. Als men  die dan zou wegtrekken, valt het gehele bouwwerk als een kaartenhuisje in elkaar. De onderste steen in de stellingoorlog van Obama, is zijn ijver om de Islam ingang te doen vinden, zowel daar als hier. Met het geduld van een wurgslang heeft hij zijn 1ste ambtstermijn gebruikt om in de diepte alles in gereedheid te brengen. Nu begint de tijd te dringen, en begint hij risico’s te nemen.

    Het zijn Bijbelse woorden, maar ze gelden nog altijd: waakt en bidt, want de Duivel komt als een dief in de nacht. Zorg dat Uw lamp brandende blijft, en dat gij niet slapende zijt…

    En, naar waarheid mogen w dan zeggen : God Bless America. En pak er en passant nog maar Europa bij ook. Want ook hier krioelt het van de wurgslangen!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    14-06-2013, 11:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1429 - GEERT WILDERS IN LOS ANGELES

    1429 - GEERT WILDERS IN LOS ANGELES

     

    (SLOT

     

    Ik ging naar Praag en sprak met president Klaus. In de komende maanden wil ik proberen om zoveel mogelijk Europese patriottistische leiders te zien. En ik vraag hen telkens wat zij van Israël vinden, want Israël is de lakmoesproef.

     

    Het Joodse volk deed precies het tegenovergestelde van wat de Europeanen deden na de Tweede Wereldoorlog. Zij trokken de juiste conclusie. Zij realiseerden zich dat zonder eigen natiestaat er geen veiligheid voor hun volk kan zijn.

     

    Zonder natiestaat, zonder zelfbestuur, zonder zelfbeschikking kan er geen veiligheid zijn voor een volk, noch kan er sprake zijn van behoud van de eigen identiteit. Dit inzicht heeft ertoe geleid dat de Zionisten streefden naar de heroprichting van de staat Israël. Theodore Herzel zei dat er een Joodse staat moest komen opdat “de joodse geest zou kunnen heropbloeien.”

     

    Inderdaad, een ziel heeft een lichaam nodig. En de geest van een volk kan niet opbloeien zonder het lichaam van de natiestaat. De natiestaat is het politieke lichaam waarin wij leven. We moeten het bewaken en koesteren. Opdat we aan onze kinderen onze nationale identiteit, onze democratie en onze vrijheid kunnen doorgeven.

     

    Beste vrienden, wat we vandaag nodig hebben is zionisme voor de Europese naties. De Europeanen moeten het voorbeeld van de Joden volgen en hun natiestaat opnieuw vestigen.

     

    En dat, mijn beste vrienden, is waarom elke patriot, behalve een democraat, per definitie ook een echte vriend van Israël moet zijn. Een patriot kan geen antisemiet zijn.

     

    Vrienden, de grote Zionistische leider Ze'ev Jabotinsky zei over het Joodse volk: “Wij moeten ons nergens voor verontschuldigen. Wij zijn een volk zoals de andere volkeren. We hebben niet de bedoeling beter te zijn dan de rest. We zijn niemand verantwoording verschuldigd. We zijn wat we zijn, we zijn goed voor onszelf, we zullen niet veranderen, en we willen dat ook niet.”

     

    Zo is het. Dit geldt voor alle volkeren. We hoeven ons niet te verontschuldigen omdat we goed zijn voor onszelf. We hoeven niet te veranderen als we dat niet willen.

     

    De Europese volken ergeren zich aan de permanente ontvreemding van de macht van hun eigen natiestaat. Zij geven om hun land omdat zij om democratie en vrijheid geven en om het welzijn van hun kinderen. Zij zien hun democratische rechten en hun oude vrijheden gesymboliseerd in hun nationale vlag. Zij zijn trots op hun vlag. En zolang die trots er is, hebben zij een toekomst.

     

    Laten we dit commitment aan de wederopstanding van onze nationale trots onderstrepen met een symbolisch gebaar. Laten we dat doen door de Joodse natiestaat te steunen door onze ambassades over te brengen van Tel Aviv naar Jerusalem. Laten we de vlaggen van alle trotse, vrije landen wapperen boven ambassades in Jerusalem, de enige ware hoofdstad van Israël en de wieg van de Joods-Christelijke beschaving.

     

    Israël verdient onze steun. Niet alleen omdat het in de frontlinie ligt van de totalitaire dreiging van de Islam, maar ook omdat het ons toont hoe belangrijk het is dat mensen een eigen thuisland hebben.

     

    Vrienden, vandaag worden we geconfronteerd met een nieuwe dreiging. Maar de geschiedenis leert ons dat we die kunnen weerstaan als we samen staan.

    We hebben een alliantie nodig, niet alleen van de Europese patriotten, maar ook een alliantie tussen Amerika en Europa.

     

    We hebben de hulp en de steun nodig van Amerikaanse patriotten als u. Zo’n alliantie brengt het beste in ons beiden naar boven en stelt ons in staat de totalitaire bedreiging te verslaan.

     

    Dit werd bewezen door de alliantie tussen Roosevelt en Churchill in de veertiger jaren van de vorige eeuw. Die alliantie versloeg het Nazisme.

     

    Het werd bewezen door de alliantie tussen Reagan en Thatcher in de tachtiger jaren. Die alliantie versloeg het Communisme.

     

    Vandaag bedreigt de Islam ons allen, Israël, Europa, Amerika. Maar samen kunnen we haar weerstaan. En we moeten ook samen staan, anders worden we verslagen. We hebben geen andere keus.

     

    Zoals de grote Margaret Thatcher zei: “Nederlaag – Ik erken de betekenis niet van dat woord.”

     

    En wij doen dat ook niet!

     

    Dank u.

    °°°

    Is het U ook opgevallen, hoe Geert Wilders met nog meer verachting dan wij, spreekt over Brussel?

    Hebben wij allemaal te danken aan de kleurpartijen, doe de hoofdstad van Vlaanderen inderdaad ‘op de kaart’ hebben gezet. In de negatieve kant dan.

    Dag na dag groeit het besef dat we beschaamd moeten zijn : Brussel is verworden tot een scheldwoord. Als centrum van een maffiose groep Euro-fanaten, die de synthese geworden zijn van alles wat de eigen nationaliteit verwoest.

    We zijn al langer beschaamd ‘belg’ te worden genoemd. Nu komt daar nog bij dat ons land het machtscentrum is geworden van de destructie. Brussel staat voortaan gebrandmerkt als synoniem van de ondergang.

    Na gedurende eeuwen en eeuwen een Vlaamse stad te zijn geweest, werd Brussel stilaan het verzamelnest van  de Franse arrogantie die per definitie samengaat met wereldwijde criminaliteit. Nu breekt de etter stilaan uit naar heel het Europese vasteland. Zweren geneest men niet met pampers, maar door ze te bestrjden….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     

    14-06-2013, 09:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1429 - GEERT WILDERS IN LOS ANGELES

    ***

    Woensdag 12 juni (= 2 dagen geleden)

    Zon 5u29-21u56

    H Odulf van Oirschot

    .

    Deel II

     

    1429 - GEERT WILDERS IN LOS ANGELES

    (SLOT)

    °°°

     

    °°°

    Deel I van deze speech werd op deze blog besloten met het verhaal van de nageltjes-ton van Godfried Bomans. Ik had er beter aan gedaan, om Uw aandacht te vragen voor Deel2 van deze speech.

    Geert Wilders is glashelder en even rechtlijnig als het Vlaams Belang. Hij zet het woord ‘plicht’ in zijn ware betekenis : omdat er geen andere keus is.

    *

    Elke ziel heeft een lichaam nodig. De Vlaamse ziel heeft een Onafhankelijk Vlaanderen nodig. Ook dat is klare taal!

    °°°

    Ter zake :

     

    De wederopstanding van de nationale trots en de toekomst van Europa (deel 2)

    *

    Kijk naar de namen die mensen aan hun kinderen geven. Mohammed is vandaag de dag de populairste jongensnaam van nieuwgeborenen in veel Franse, Belgische en Nederlandse steden. Mohammed is zelfs de populairste naam van alle nieuwgeborenen in Engeland en Wales.

     

    Kijk naar de Europese binnensteden. Bezoek Europa en je zal merken dat het is beginnen lijken op Noord-Afrika en het Midden-Oosten. De binnensteden zijn gebieden geworden waar de islamitische sharia heerst. Vorige maand nog schreef een Nederlandse krant dat een wijk, nauwelijks een paar kilometer verwijderd van ons parlement in Den Haag, een sharia-zone is.

     

    Islamitische wijken grenzen ook aan de EU-hoofdkantoren in Brussel. En op 15 kilometer van Westminster, de moeder der parlementen, werd een Brits militair de keel doorgesneden door islamitische moordenaars.

     

    Parijs, de hoofdstad van Frankrijk, is omringd door overwegend islamitische voorsteden. En hetzelfde is het geval met andere Franse steden. De Franse autoriteiten hebben zelfs een lijst opgesteld van 751 zogeheten 'gevoelige wijken', waar het gevaarlijk is om je te vertonen, zeker als autochtoon Fransman. Dit zijn de verloren gebieden der Franse republiek, er woont het onvoorstelbare aantal van 5 miljoen mensen oftewel 8 procent van de Franse bevolking!

     

    Zelfs militairen zijn niet langer veilig in de straten van Europa, zoals de recente vreselijke gebeurtenissen in Groot-Brittannie en Frankrijk hebben laten zien. Maar ook de Joden zijn niet langer veilig. Het anti-semitisme nam toe, en het blijft toenemen naarmate de islamitische immigratie toeneemt.

     

    Inderdaad, vrienden, na Nazisme en Communisme bedreigt vandaag een andere totalitaire ideologie Europa: de boosaardige ideologie genaamd islam.

     

    In Europa ervaren we, dat hoe islamitischer een samenleving wordt – zelfs wanneer de meerderheid der moslims gematigd zijn – hoe minder vrij en tolerant ze zal zijn.

     

    Gruweldaden, zoals de recente aanslag in Boston, waar islamitische immigranten onschuldige toeschouwers van de marathon vermoordden, doen zich ook in Europa voor. Een paar jaar geleden werd in mijn eigen land Theo van Gogh, een filmmaker die kritisch was op de islam, op straat afgeslacht in Amsterdam.

     

    Vandaag de dag trekken honderden jonge islamitische inwoners van onze landen naar Syrië om er jihad te gaan voeren. Ze zullen terugkeren als ervaren jihadisten, getraind in stadsguerilla. Maar terwijl jullie hier in Amerika nog altijd in staat zijn hier iets tegen te doen, terwijl jullie je grenzen kunnen controleren en sluiten, terwijl het Congres wetgeving kan aannemen om Amerikaanse burgers te beschermen, heeft de Europese Unie ons in Europa van deze mogelijkheid beroofd.

     

    En er is niet alleen de dreiging van terreur of geweld; er is ook het fenomeen van de niet-gewelddadige jihad. De opkomst van islam betekent ook de opkomst van islamitisch sharia recht in onze rechtspraak. In Europa hebben we sharia testamenten, sharia scholen, sharia banken. In Groot-Brittannie hebben ze zelfs al sharia rechtbanken.

     

    Europa islamiseert geleidelijk aan. Mensen die de islam kritiseren, zoals ikzelf, worden door Al Qaeda bedreigd en door islamitische en linkse groeperingen voor het gerecht gedaagd. En het gaat niet alleen om mezelf, ook om de journalist Lars Hedegaard, de schrijver Salman Rushdie, de cartoonist Kurt Westergaard, en vele anderen.

     

    Wij bekritiseren de islam en we zullen dat ook blijven doen, omdat het een gevaarlijke ideologie is. Zij is intolerant en gewelddadig. En het ergste is nog dat zij niet kan worden hervormd. Dat kan niet, omdat zij gelooft dat de Koran een boek is dat is geschreven door Allah zelf. En dat kan ook niet, omdat zij moslims oproept om Mohammed als rolmodel te volgen in hun persoonlijk leven. Er kan geen slechter rolmodel zijn dan deze man, die een krijgsheer was, een terrorist en een pedofiel.

    Ofschoon de meeste moslims gematigd zijn, zijn degenen die menen het voorbeeld van Mohammed te moeten volgen dat niet. En dat is nu precies de reden waarom een land onvrijer en gewelddadiger wordt naarmate het islamitischer wordt.

     

    Europa moet worden beschermd tegen deze nieuwe totalitaire dreiging.

     

    Daarom zeg ik: Geen immigranten meer vanuit de islamitische wereld! Mijn partij wil de grenzen sluiten voor immigranten uit islamitische landen.

     

    En steeds meer mensen steunen ons.

     

    Een peiling, die wij tien dagen geleden lieten uitvoeren, toont dat 77% van alle Nederlanders de islam niet als een verrijking zien voor ons land, 68% zegt dat er al meer dan voldoende islam in Nederland aanwezig is. Een meerderheid van de kiezers van alle grote partijen in mijn land – zelfs die van de linkse partijen – onderschrijven deze twee principes.

     

    De peiling toonde ook dat 55% van de Nederlanders wil dat immigratie vanuit isamitische landen wordt gestopt, 63% wil niet dat er nog méér moskeeën komen, 72% ziet een verband tussen islam en de recente terreuraanvallen in Boston, Londen en Parijs, en 72% wil een grondwettelijk verbod op het islamitisch sharia recht.

     

    De gewone mensen in Europa willen drie dingen.

     

    Een: zij willen dat politici het probleem van de islamisering en massa immigratie aanpakken. Zij willen de controle terug over hun eigen grenzen.

     

    Twee: zij willen hun nationale soevereiniteit hersteld zien. Ze willen niet dat hun landen provincies worden van een Pan-Europese superstaat.

     

    Drie: Ze willen niet dat hun geld wordt gebruikt om te betalen voor elders gemaakte fouten. Ze willen geen transferunie waar je in eigen land hogere belastingen moet betalen om de bail-out te financieren van andere landen, wier leiders corrupt of onbekwaam waren.

     

    Peiling na peiling laat zien dat de gewone Europeanen niet willen dat hun democratie ondermijnd wordt. Afgelopen april liet een pan-Europese peiling zien, dat een duidelijke meerderheid van de bevolking in de grote EU lidstaten geen vertrouwen meer had in de EU als instituut. Zelfs in Duitsland haalde dat aantal bijna 60%.

     

    Deze week toonde een Gallup-peiling dat, voor de eerste keer in de geschiedenis, in Nederland evenveel mensen de EU willen verlaten als erin blijven. Dat was een paar jaar geleden ondenkbaar.

     

    De kracht van Europa is haar diversiteit. Europa is geen natie; het is een cluster van naties, met elkaar verbonden door een Joods-Christelijke en humanistische cultuur, maar met verschillende nationale identiteiten.

     

    Afgelopen januari hield de Britse premier David Cameron een toespraak waarin hij zei dat de EU moet veranderen.

     

    Hij sprak over het “gebrek aan democratische verantwoording,” “de excessieve regulering” en alles wat fout is in de EU. Er zijn veel zaken waar ik het met Cameron eens ben, maar ik deel zijn geloof niet dat de natuur van de EU kan veranderen. De heer Cameron gelooft dat de EU kan gewijzigd worden in “een meer flexibele, aanpasbare en open Europese Unie.”

     

    Ik geloof daar niet in. Indien een organisatie het expliciete doel heeft om te streven naar “een steeds hechter verband”, dan kan ze niet zomaar in de tegenovergestelde richting gaan bewegen en afstand doen van de reeds verkregen macht.

     

    We kunnen zien hoe het mechanisme werkt aan de manier waarop de EU met de eurozone crisis omgaat. In plaats van het destructieve pad te verlaten, dat tot nu toe is gevolgd, gebruikt Brussel de crisis juist om een nog strakker keurslijf op te leggen aan de lidstaten.

     

    De Europese Unie kan eenvoudigweg niet gedemocratiseerd worden, omdat de hele structuur is gebouwd op de ontkenning van democratische beginselen. Zoals president Klaus aanduidde, er kan geen Europese democratie zijn om de eenvoudige reden dat er geen Europees demos, geen Europees volk, is. Er kunnen slechts verschillende Europese democratieën – in het meervoud! – zijn in de verschillende Europese natiestaten. Wat de EU doet is deze verschillende democratieën vernietigen.

     

    En daarom is de positie van mijn partij glashelder. Wij opteren voor een exit uit de Europese Unie. We willen Nederland niet alleen uit de Eurozone, maar ook uit de EU – inclusief het zogeheten Schengen gebied, de groep van 26 Europese landen die de paspoort- en immigratie controles hebben afgeschaft tussen de gemeenschappelijke grenzen. Wij willen het recht terug om zelf af en toe naar eigen goeddunken grenscontroles te doen.

     

    Wij willen onze onafhankelijkheid behouden. Wij willen zelfbestuur! We willen baas zijn in eigen huis! We willen baas zijn over onze eigen grenzen. We willen baas zijn over ons eigen geld. De Partij voor de Vrijheid wil dat Nederland de EU verlaat en zich aansluit bij de Europese Vrijhandels Associatie EVA.

     

    Maar hier is het goede nieuws, vrienden. Zoals ik al heb aangegeven neemt de publieke steun voor de EU met de dag af. Mijn partij is nu al maanden op rij de grootste partij van Nederland in de peilingen.

     

    En we zijn niet de enigen.

     

    In Groot-Brittanië is UKIP, de United Kingdom Independence Party, die wil dat het Verenigd Koninkrijk de EU verlaat, de tweede partij geworden in vele tussentijdse en plaatselijke en regionale verkiezingen gedurende de afgelopen twee jaar. Uit de peilingen vandaag blijkt dat UKIP gemiddeld kan rekenen op een kwart van de stemmen. En de partij groeit nog.

     

    Afgelopen jaar behaalde Marine Le Pen in Frankrijk 18% van de stemmen in de presidentsverkiezingen. Ze heeft nu president Hollande al ingehaald. Ook zij is tegen de EU. En ook haar populariteit groeit nog.

     

    In Duitsland is het nog altijd veel te politiek incorrect om de EU af te wijzen. Maar desalniettemin wil een nieuwe partij, Alternative für Deutschland, dat het land de eurozone verlaat. En ook daar groeit de aanhang.

     

    In Italië willen zowel de grootste partij, Beppe Grillo's Vijf Sterren Beweging, als Lega Nord, die de grootste partij in het Noorden van Italië is, een referendum over een terugkeer naar de lire. Lega Nord heeft de EU zelfs een mislukt project genoemd.

     

    In Portugal werd een boek dat pleit voor het verlaten van de euro in één klap een bestseller. Een pleidooi dat tot voor kort nog taboe was, wordt nu openlijk bediscussieerd, waarbij de hoogste rechter van het land zich persoonlijk uitgesproken heeft voor het uittreden uit de eurozone.

     

    Overal in Europa nemen de anti-EU sentimenten toe. Overal in Europa zijn er patriottistische partijen die de wederopstanding van de nationale trots in hun land reflecteren. Of het nu in Nederland is, Groot-Brittannië, Frankrijk, Zweden, Finland, Denemarken, Oostenrijk, Italië, Vlaanderen, Tsjechië, Duitsland, en alle andere natiestaten die gevangen zitten in de Europese Unie.

     

    Zoals ik zei, hier is het goede nieuws: Europa zou weleens op het keerpunt kunnen staan van een fundamentele verandering ten goede. We lijken aan de vooravond te staan van een belangrijke en werkelijk historische gebeurtenis. In Europa is de tijd rijp voor een glorieuze, democratische en niet-gewelddadige revolutie ter bescherming van onze nationale vrijheden en het herstel van onze soevereiniteit.

     

    Over precies één jaar houden de huidige 27 EU-lidstaten verkiezingen voor een nieuw Europees Parlement.

     

    Overal in Europa zijn de mensen eindelijk bereid om te rebelleren in het stemhokje.

     

    Zij verwerpen de transferunie. Ze willen niet langer betalen voor andere, corrupte landen. Ze verwerpen het supranationale experiment van de Europese Unie.

     

    Ze zijn bereid om te stemmen voor het herstel van de nationale soevereiniteit.

     

    Ze zijn bereid om hun eigen culturele identiteit te verdedigen.

     

    Het enige wat de mensen nodig hebben is fatsoenlijk politiek leiderschap dat in staat is hen de weg wijzen uit de EU en naar een betere toekomst.

     

    Amerika's eerste president, George Washington, heeft laten zien, dat indien moedige en democratische politici beschikbaar zijn om hun land te leiden, zij de basis kunnen leggen voor een duurzaam democratisch raamwerk dat voor eeuwen vrijheid en welvaart garandeert.

     

    Beste vrienden, mijn partij in Nederland, en vele andere partijen in de andere Europese landen bereiden ons voor op een electorale aardverschuiving tijdens de Europese verkiezingen volgend jaar.

     

    We voelen het hart van het Nieuwe Patriottisme in Europa kloppen.

     

    De winter is voorbij. De lente komt. De Europese lente is nabij. En we zijn er klaar voor. We zijn ons bewust van onze historische taak.

     

    En daarom ben ik buitengewoon gelukkig om hier vandaag in Californië te zijn. Want de grote inspirator van onze aanstaande democratische revolutie is één van jullie. Jullie held, mijn held, Ronald Reagan! – die in zijn presidentiële afscheidsrede zei, dat de verwezenlijking waarop hij het meest trots was in zijn gehele presidentschap de wederopstanding was van de nationale trots. "Het Nieuwe Patriottisme," zo noemde hij het.

     

    De Europese verkiezingen volgend jaar bieden een unieke gelegenheid om de Europese naties te bevrijden.

     

    De verkiezingen volgende lente bieden een unieke kans om de fatale fout te corrigeren die de vorige generatie politici hebben gemaakt door het geld van hun belastingbetalers en hun nationale soevereiniteit weg te geven aan Brussel en hun landen over te leveren aan de kwalijke gevolgen van de massa immigratie en de islamisering.

     

    Als Europees politicus ben ik me volledig bewust van mijn plicht om deze kans te benutten. De Europese verkiezingen in mei volgend jaar moeten een klap toebrengen aan al die partijen die ons verkocht hebben aan de EU. Niet alleen in Nederland, maar overal in Europa.

     

    En daarom zal ik alles doen wat in mijn vermogen ligt om een alliantie te smeden van democratische partijen die staan voor het herstel van de soevereiniteit en de vrijheid van hun natie. Ik wil deze partijen samenbrengen in een gemeenschappelijk streven om onze identiteit en onze waarden te verdedigen. Ik weet niet in hoeverre ik hierin zal slagen, maar ik ga het proberen. Het is mijn overtuiging dat wij moeten samenwerken. Omdat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten.

     

    Vrienden, het is gemakkelijk om te wanhopen. De tijd dringt voor Groot-Brittannië, voor Frankrijk, voor Duitsland, voor Nederland en voor al die andere fantastische naties van Europa. De huidige situatie in Europa is somber. Als we niets doen wordt het nog veel somberder. Als we niets doen worden we straks weggevaagd door een economische en demografische ramp.

     

    Maar het is verkeerd om te wanhopen. Het heden is somber, maar de toekomst ziet er zonnig uit. Want de toekomst wordt bepaald door onze eigen daden. We zijn de acteurs op het wereldtoneel. Dat is eveneens een les van Ronald Reagan, die zei: “We moeten vandaag handelen om morgen te behouden.”

     

    Recent ging ik naar Parijs om met Marine Le Pen te spreken en met eigen ogen te zien wie zij is en waar zij voor staat. Zij is niet haar vader. Zij is geen antisemiet. Zij houdt van Frankrijk, de Franse identiteit en soevereiniteit.

    (zie slot hierna)

     

     





    14-06-2013, 09:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1428 - DE STAATSZENDERS WORDEN OPGEDOEKT

    ***

    Woensdag 12 juni (= 2 dagen geleden)

    Zon 5u29-21u56

    H Odulf van Oirschot

    .

    1428 - DE STAATSZENDERS WORDEN OPGEDOEKT

    °°°

     

    °°°

    En deze keer is de stekker er uit getrokken, zonder dat Crootje omtrent was! Zo lang moet dat duren, en bij ons mekkert men er al tientallen jaren over om de Augiusstal te ruimen.

    Ik zag het subiet aan mijn herdershond (55 Kgr) naast mij, die mee keek naar het TV-scherm : net als het personeel van de eigen Staatszender, legde hij z’n oren. Bij herdershonden, net als bij mensen, is dat het teken van gespannen verwachting. Grieks kent hij niet, maar toch stond er in zijn ogen te lezen : ziet er niet echt goed uit, hé Baas?

    Ik heb hem even apart genomen, om hem de les te lezen : nee, Nerone, zei ik, we weten geen details over die Griekse tragedie en er moet ook beter worden opgelet – naar het bord kijken, zei ik – de ERT heeft niets te zien met de VRT, buiten het profitariaat  Dat is trouwens overal zo, bij de Openbare Omroepen, van aan de Pool tot aan de Evenaar, en van de Steenbokkeerkring tot aan de Meridiaan van Greenwich. Toen hij mij even ongelovig bleek aankijken, heb ik het maar opgegeven. Ook om zijn tere zieltje niet nodeloos te belasten, want zijn eigen ongerustheid zet hij over op zijn twee broers, en die zijn heel wat lastiger van karakter.

    *

    En verder was er die nacht om 04.30 op het Astridplein in A’pen een man die werd achterna gezeten door 3 andere mannen en hij draaide zich plotseling om, en stak een van de mannen die hem achtervolgden met  een mes in zijn borst. Daarop verdween iedereen naar onbestemde bestemmingen, maar de bijna-dode man bleef geduldig wachten op de 4 ambulances en de 12 combi’s die na een kwartier ter hulp snelden. Die ene gekwetste man kon nog niet ondervraagd worden wegens zijn kwetsuren, maar ook wegens zijn vreemde tongval. Die andere drie ook niet, wegens hun onbeschikbaarheid. De bewakingscamera’s die alles gefilmd hebben in het donker, zullen klaarheid moeten brengen. Wel vraagt het Parket elke manspersoon tussen 0 en 99 jaar, die van oorsprong Antwerpenaar is, ’s nachts op straat loopt in plaats van in bed te liggen, en daarbij ook nog het messentrekken als hobby heeft , om zich vrijwillig te melden bij de politie.

    *

    Sedertdien staat de schrik te lezen in de ogen van de TeeVee Bee Vee’s : op ieder moment kan het ook hun beurt zijn. Want met Linxkse creaturen aan het hoofd, is niemand zeker van zijn volgend ogenblik. Stilaan komen de tongen los in Athene : net dezelfde geluiden als bij ons. Overtal van personeel, partijdigheid, corruptie, onderbroekenlol, veel te duur.

    Wat hieraan kan verholpen worden? Men heeft daar op de Reyerslaan hele dagen de mond vol over ‘onnut leven’ : abortus, euthanasie, stap opzij uit het leven. Waarom passen ze die heerlijke stelregel niet toe op henzelf?

    °°°

    Ter zake :

    Doek valt voor Griekse staatsomroep

    dm UPDATE Griekenland gaat de staatsomroep ERT uit bezuinigingsoverwegingen tijdelijk sluiten. Dat heeft een Griekse regeringswoordvoerder vandaag laten weten. Volgens Griekse media staan de banen van circa 2600 journalisten, technici en andere medewerkers op de tocht.

    © reuters.De regeringswoordvoerder zei dat er deze avond laat een eind komt aan de ERT-uitzendingen wegens het slechte beheer en de hoog oplopende kosten. Het is de bedoeling een nieuwe, kleine en compacte omroep uit te bouwen. Hij zei dat werknemers die hun baan kwijtraken compensatie krijgen.

     

    "Illegaal"

    De vakbond voor ERT-personeel heeft laten weten hard te zullen werken om de zender overeind te houden. Volgens hen is de sluiting illegaal. "De regering heeft de belangrijkste zender stilgelegd. Dit lijkt meer op een regering van Ceausescu dan op een democratie", aldus Panayotis Kalfayanis, voorzitter van de belangrijkste vakbond van omroepmedewerkers.

    Kern van democratie

    De Europese Radio- en Televisie Unie (UER) heeft de Griekse regering opgeroepen de beslissing in te trekken. Het bestaan van openbare omroepen en hun onafhankelijkheid tegenover de regering behoren tot de kern van democratische samenlevingen, aldus de UER.

    De ERT bestaat sinds 1938, er werken 2.900 technici, medewerkers en journalisten. De omroep verzorgt drie nationale tv-zenders en meerdere nationale en regionale radio-zenders.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    14-06-2013, 09:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1433 - JOSE HAPPART IS EINDELIJK TEGEN DE LAMP BLIJVEN PLAKKEN

     

    ***

    Donderdag 13 juni (=gisteren)

    Zon 5u29-21u57

    H Antonius van Padua, patroon van wezen en gevangenen

    Als op St-Antonius de zon schijnt, veel zorg voor de boer verdwijnt

    .

    1433 - JOSE HAPPART IS EINDELIJK TEGEN DE LAMP BLIJVEN PLAKKEN

    °°°

    Het beeld waaraan we moeten wennen

     

    Als we de immigratie niet kunnen beheersen.

    °°°

    Monsieur Wallonie, U weet wel, de man die het Limburgse Voeren wilde omvormen tot een Petit Fourke, is deze keer niet alleen tegen de lamp gelopen, hij is er blijven tegen plakken. Het wachten is nu (enerzijds) op de poetsvrouw, die de lamp van het socialisme weer moet oppoetsen. Wij (anderzijds) wachten op de persfoto’s waarop betrokkene met de handen op de rug, geboeid, staat afgebeeld tussen 2 flink bewapende flikken van het FN….

    Beide helften van de verwachtingen zijn echter voorbarig. Vooraleer het FN kan optreden, moet Wallonia eerst ‘Heim ins Reich’ geraakt zijn bij La Douce France, waar Marine Le Pen de 1ste Presidente van is en moet Vlaanderen eindelijk, na eeuwen slavernij, terug op eigen pootjes staan.

    Waar naartoe Elio Di Jeanetto alsdan naartoe zal zijn? Om te voorzien in zijn levensonderhoud is de maximale mogelijkheid, barman in blote tors gaan spelen in een Parijse homo-bar om daar de lof van het socialisme te gaan bezingen.

    Voor Happart wordt in de Vurige Stede Luik een memorial opgericht, waar betrokkene in bourka poseert op een sokkel van 5 meter hoog. Onderschrift : deze man leerde zijn Waalse volk de stiel van het stelen. Hij was de vriend van Koning Bô-de-Vin en zakenpartner van Wilfried Martens, die Voeren met huid en haar wilde verkopen aan Brussel.

    *

    Niet te verwonderen dat de luchthaven van Bierset geen hoge vlucht kan scheren, met al die pots-de-vin (smeergelden)  aan boord.

    Ter zake :

    José Happart, sjoemelaar

    ® Vlaams Belang

    *

    www.vlaamsbelang.org José Happart, voormalig Luiks bendeleider en voorzitter van de luchthaven van Bierset, is in beschuldiging gesteld voor corruptie en valsheid in geschrifte. Tegen het bekende kopstuk van de Parti Socialiste loopt al geruime tijd een gerechtelijk onderzoek. Happart zou zich schuldig gemaakt hebben aan actieve corruptie, misbruik van vennootschapsgoederen en belangenvermenging. De feiten wogen zwaar, zo zwaar zelfs dat Happart sinds vorig jaar niet meer welkom is op de luchthaven. Blijkbaar zijn de aanwijzingen en bewijzen nu sterk genoeg om Happart ook officieel in beschuldiging te stellen.

    Louche deals

     Waar gaat het om? Happart zou verschillende ondernemers - in ruil voor lucratieve overheidsopdrachten - overtuigd hebben om bij hem thuis en bij een vriendin werken uit te voeren aan dumpingprijzen. Een Franse ondernemer, een bouwfirma en een Luiks tuinbedrijf sloten een deal met Happart en mogen het straks ook gaan uitleggen bij de rechter.

     Ach, denkt u misschien, een beetje gesjoemel bij overheidsaanbestedingen of opdrachten in ruil voor een klusje hier of daar, dat gebeurt ook bij andere partijen. Dat kan, maar de Parti Socialiste blijft tot nader order de onbetwiste kampioen. En daar heeft de operatie ‘propere handen’ van Elio Di Rupo nog niet veel aan verholpen.

    °°°

    Neen, lieve lezer, de nummering van mijn stukjes ligt niet overhoop, maar er zitten er een paar nog in de rioolbuis die ik eerst nog een paar keer duchtig heen en weer moet sleuren totdat alle vuil mee is. U mankeert N° 1428 t/m 1432 en daarnaast nog ’n oudere, N° 1425, waar nadere beschouwingen volgen over absurde begrippen, zoals “Panama”, wat staat voor de discriminatie van de mannen door de vrouwen : Ma gaat voor aan Pa. Pa na Ma.

    *

    U herinnert zich het lot van Jo Lernaut en Pol Hauspie, net als ik twee naïeve West Vlamingen, die tegen de gevel van Unckle Sam gepSSSTt hadden, en dat duur moesten bekopen. Wel, die nog niet gepubliceerde stukjes gaan in hoofdzaak over de Griekse Openbare Omroep, tweelingbroer van onze VRT, en Barack Houssein Mohbama, de Moslims-President van de USA, en ik wil eerst een beetje zekerheid geen kwakkels  rond te strooien die me m’n kop zouden kunnen kosten. Ook over de ‘Syrrie-Strijders’ kan er niet voorzichtig genoeg mee omgesprongen worden. ’t Zijn rare tijden, wèie….

    *

    Villa Politica, heden namiddag (we zij namelijk al Donderdag, zoals U hierboven kon zien) gezien, en in koelen bloede in gedachten 2 wurgmoorden met voorbedachten rade begaan. Gelukkig nog net op tijd de TV kunnen uitzetten. Anders had U de dag nadien in Uw dagblad kunnen lezen, dat Elio Di Jeanetto en Zoeëlle Millekette plotseling levenloos in hun bank lagen. Met aan de nek volgend opschrift : “moest ’n Vlaming parler Français lijk wij ‘Nedderlaans’, dan was die op staande voet (le pied debout) gegullotineerd.

    Er is dus nog niet veranderd in den Belziek : “’t ies nok altied van de pour les flamands la même souce”

    Naast dat van op de regeringsbanken belachelijk maken van onze moedertaal, waardoor elke Vlaming te schande staat voor de gehele wereld, is er nog de schande dat het land geregeerd wordt door een Linxke bende bandieten, met een ontaarde homo aan het hoofd. Koning Pô-de-Vin, bijna als heilige ten hemel gestegen, moet zich in zijn rijstpap met goudenlepeltjes bijna verslikt hebben! Onder zijn losbandige broer is zijn kroon helemaal bloot geregeerd.

    De enige amusante noot in dat debat was de Brulboei van Middelkerke, ware het niet van zijn triestige boodschap over die werkgever die al maanden vruchteloos zoekt naar personeel…. Geen sinecure met die vele honderden werklozen!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    14-06-2013, 08:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    11-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1427 - GEERT WILDERS IN LOS ANGELES

    ***

    Dinsdag 11 juni 2013

    Rozenmaand

    Zon 5u29-21u55

    H Aleidis van Schaarbeek

    Deel II

    .

    1427 - GEERT WILDERS IN LOS ANGELES

    °°°

    De zelfde oneindigheid

     

    Als in de ongerepte natuur

    °°°

    Hieronder een (lange) speech van Geert Wilders, bedoeld als tegengewicht tegen al dat Islam-gedoe van daarjuist.

    Voor mij voelde het aan als een frisse duik in een Noors fjord, omringd door ‘Eeuwig Zingende Bossen’.

    °°°

    Ter zake :

    De wederopstanding van de nationale trots en de toekomst van Europa (deel I)

    *

    Beste vrienden, dank voor de uitnodiging om naar Los Angeles te komen. Ik hou er altijd van om naar de VS te komen. Er zijn zoveel zaken waar ik Amerikanen om bewonder. Eén daarvan is dat jullie zonder gêne patriotten durven zijn. De American Freedom Association vroeg mij om te komen spreken over Europa.

    Europa verkeert in een vreselijke toestand. Beetje bij beetje verliezen de Europese landen hun nationale soevereiniteit. De economie ligt aan duigen. Islamitische immigranten veroorzaken rellen en terroriseren de lokale bevolkingen. En terwijl mensen de keel wordt doorgesneden onder het slaken van de kreet “Allahu Akbar“, trachten de autoriteiten de boel te sussen en beweren ze dat islam er niks mee te maken heeft. De kloof tussen de Europese burgers en zij die hen regeren groeit. Velen voelen zich niet langer door hun politici vertegenwoordigd. Er is sprake van een complete disconnectie tussen degenen die Europa echt besturen en de volken die er leven.

    Voor een groot deel is dit de schuld van de Europese Unie en het zwakke leiderschap van de regeringen van de lidstaten die hun nationale soevereiniteit hebben weggegeven. De EU kan niet worden vergeleken met de VS. Europa is een continent bestaande uit vele verschillende landen met elk hun eigen identiteit, traditie en taal. De EU is een supranationale organisatie. Haar leiders willen haar omvormen in een federale staat. Hiertoe zijn ze bezig om de welvaart, identiteit en vrijheden van de bestaande natie staten in Europa te vernietigen.

    Voordat ik hierop verder ga, laten we eerst eens kijken naar de verschrikkelijke fout die Europa heeft begaan.

    Na de Tweede Wereldoorlog dachten de Europese leiders abusievelijk dat patriottisme de oorzaak van de oorlog was.

    Over geheel Europa, niet alleen in Duitsland, maar overal, stelden ze het verdedigen van de nationale identiteit gelijk aan extremisme.

    Politici vertelden hun kiezers dat de natiestaat gevaarlijk was. Op de daken van de Europese parlements- en overheidsgebouwen lieten ze de EU-vlag wapperen naast de nationale vlag, alsof de natiestaat slechts een provincie is van het Pan-Europese Rijk.

    Op de nummerplaten van Europese auto’s hebben ze de EU-vlag gezet in plaats van de nationale vlag, waardoor worden burgers gedwongen om rond te rijden met het symbool van hun onderwerping.

    Ze hebben de nationale belangen ondergeschikt gemaakt aan het doel van de zogenaamde Europeanisering.

    Dit beleid was niet mogelijk geweest als de zittende elite niet als een blok gevallen was voor de ideologie van het cultureel en moreel relativisme. Patriottisme, wat een deugd is, werd gezien als een ondeugd.

    Vandaag plukken de Europese burgers de wrange vruchten van deze arrogantie, deze weigering om trouw te zijn aan de natiestaten van Europa, die de moeders zijn van de moderne democratie, de wakers over onze vrijheid.

    De EU staat voor alles wat er mis is in Europa.

    Het is een megalomaan, ondemocratisch transnationaal monster.

    Haar wetgeving is doordrenkt met cultureel-relativisme.

     

    Ze bemoeit zich met het dagelijks leven van miljoenen mensen. Ze heeft de Europese grenzen geopend voor een ongecontroleerde massa-immigratie, vooral uit islamitische landen.

     

    En ze heeft de nationale parlementen een groot deel van hun wetgevende macht ontnomen.

    De Europese Unie heeft een one-size-fits-none beleid gebracht dat resulteerde in een economische ramp. Ze heeft geleid tot toenemende spanningen tussen Europese landen. Ze heeft geleid tot een verlies aan democratie en vrijheid. Want de premisse waarop zij gebouwd is, was fout. Robert Schuman, één van de ‘founding fathers’ van de EU, zei dat het doel van de EU was “om oorlog niet alleen ondenkbaar te maken maar ook materieel onmogelijk”. Maar de gedachte dat Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en andere landen in het verleden oorlog met elkaar voerden louter en alleen omdat het soevereine staten waren is simpelweg belachelijk.

    Elke keer opnieuw vertel ik mijn gehoor in Duitsland, dat het niet Duits patriottisme was dat leidde tot de Tweede Wereldoorlog, maar Hitlers kwaadaardige en totalitaire Nazi-ideologie.

    Het was niet het Duitse patriottisme dat de Holocaust heeft veroorzaakt. Duitse patriotten, zoals graaf Von Stauffenberg, bestreden Hitler. Stauffenberg schreef in zijn dagboek, kort voordat hij door Hitlers knechten werd geëxecuteerd: “We moeten de wereld tonen dat niet alle Duitsers zijn zoals Hitler, dat niet alle Duitsers Nazi’s zijn.”

    Zo was het evenmin het Russisch patriottisme, dat mensen naar de Goelag zond; het was de boosaardige en totalitaire ideologie van het Communisme. Russische patriotten als Alexander Soltzjenitsyn, keerden zich juist tegen de Sovjets.

    Niettemin blijven de voorstanders van de EU beweren dat zonder de EU, de Duitsers, de Fransen, de Britten, de Nederlanders en de andere Europese naties weer oorlog zullen gaan voeren met elkaar. De Europese Unie heeft zelfs de Nobelprijs voor de Vrede gekregen voor haar verwezenlijking om de vrede in Europa te bewaren – een verwezenlijking die volgens mij eerder aan de NAVO te danken is dan aan de EU.

    Beste vrienden, niemand beseft dit beter dan Amerikaanse patriotten zoals jullie: echte patriotten zijn altijd democraten. Want echte patriotten houden van hun volk en van hun land. Jullie willen niet dat jullie land wordt binnengevallen door andere landen. Maar evenmin willen jullie dat een totalitaire ideologie zoals communisme, nazisme of islam, jullie berooft van jullie identiteit en jullie tot slaaf maakt.

    Patriotten willen dat hun land vrij is. Maar mensen zullen pas om de vrijheid van hun land geven als zij eerst van hun land houden. Vandaar dat één van mijn helden, Ronald Reagan, tijdens zijn afscheidsspeech zei dat we onze kinderen moeten leren wat ons land werkelijk is, waar het voor staat, wat het vertegenwoordigt in de wereldgeschiedenis. Reagan zei dat Amerikanen “liefde voor hun land en waardering voor haar instellingen” moeten hebben. Patriottisme is geen totalitaire ideologie die erop uit is om de wereld te controleren; het is liefde voor je eigen land en identiteit – en als zodanig is het de sterkste kracht tegen totalitaire ideologieën die erop uit zijn de wereld te domineren.

    Hou van je land, waardeer haar nationale instituties. Zolang je dit doet, zal je land vrij zijn. Maar als je daarin faalt, dan verlies je je vrijheden. Dat is de les die wij, Europeanen, de afgelopen zes decennia op pijnlijke wijze hebben ervaren met het experiment van EU-transnationalisme.

    En het ergste is, vrienden, het ergste is nog, dat we beter hadden moeten weten.

    In haar laatste boek, Statecraft, schreef Margaret Thatcher: “Dat ooit begonnen is aan zo’n onnodig en irrationeel project als het opbouwen van het Europese superstaat, zal in de toekomst wellicht als de grootste dwaasheid van de moderne tijd worden beschouwd.”

    Vrienden, laat mij u iets vertellen over de verschrikkelijke consequenties van deze dwaasheid. De Europeanen zijn begonnen aan de bouw van een politieke toren van Babel.

    In 1957 tekenden zes Europese landen, waaronder mijn eigen Nederland, het Verdrag van Rome. Zij committeerden zich daarbij de grondslagen te leggen voor “een steeds hechter verband tussen de Europese volkeren.”

    Van die oorspronkelijke zes is de EU intussen uitgebreid naar 27 landen. Naties zo verschillend als Finland en Portugal, Ierland en Bulgarije, met hun totaal verschillende talen, culturen, tradities, gewoonten en mentaliteit, werden door hun politieke leiders gedwongen om hetzelfde economische-, begrotings-, sociale-, veiligheids- en buitenlands beleid te aanvaarden.

    Dit beleid wordt opgedrongen door de enorme, zich voortdurend uitbreidende, bureaucratie van de zogenaamde Europese Commissie te Brussel. Zij vaardigt wetten uit – de zogeheten ‘directieven‘ – die de lidstaten vervolgens moeten omzetten in nationale wetgeving. Als Nederlands parlementslid ervaar ik dagelijks hoe weinig we nog te zeggen hebben over ons eigen lot. We worden geacht de achter gesloten deuren in Brussel opgestelde wetgeving als hamerstukken te behandelen.

    De Europese Raad van ministers en de Europese Commissie onderhandelen in het geheim met elkaar, waarna ze hun overeenkomsten presenteren. Zo werkt het daar in Brussel. En we mogen geen vragen stellen.

    Degenen die het wagen om anders te denken worden weggezet als vijanden van de Europese integratie. Dat zijn zogeheten ‘eurofoben‘. Voormalig Sovjet dissident Vladimir Boekovski noemde de EU de EUSSR, vanwege de opvallende gelijkenis met de voormalige Sovjet-Unie. Hij vergeleek de Europese Commissie met het oude Politbureau en Brussel met het Moskou van vóór de val van het IJzeren Gordijn.

    Twee weken geleden was ik in Praag, waar ik de voormalige Tsjechisch president Václav Klaus ontmoette. President Klaus noemt ‘Europeanisme‘ een van de nieuwe en gevaarlijke ideologieën, die in de plaats zijn gekomen van het Socialisme.

    Gedurende zijn tienjarige presidentschap weigerde Klaus de EU vlag te hijsen op het Tsjechische presidentiële paleis. Hij wees erop dat de EU gebaseerd is op “een grote en betuttelende overheid, extensieve regulering van menselijk gedrag en grootschalige inkomensherverdeling.” Het stuwt het beleid naar de top, dat wil zeggen naar het niveau waar er geen democratische verantwoording meer is en waar de beslissingen genomen worden door bureaucraten die aangesteld worden door politici, en niet gekozen door de burgers in vrije verkiezingen.”

    Het EU supranationalisme heeft de ooit zo welvarende, soevereine en vrije naties van Europa economische ellende, een verlies van hun nationale identiteit en de teloorgang van vrijheid en onafhankelijkheid gebracht.

    Zeventien van de 27 EU lidstaten zijn zelfs zo stom geweest om hun nationale munt te dumpen. Door over te gaan op de euro, de gemeenschappelijke EU munt, sloten ze zich aan bij de zogenaamde eurozone.

    Sterke en stabiele munten, ooit de trots van hun landen, zoals de Nederlandse Gulden of de Duitse Deutschmark, werden geofferd op het altaar van de Europese Eenwording. De toenmalige Duits Bondskanselier Helmut Kohl verkocht dit project aan zijn volk als “een kwestie van leven of dood.” De euro werd gepresenteerd als “een vredesengel.”

    Maar wat heeft deze vredesengel ons gebracht?

    Alle eurolanden zijn de macht kwijtgeraakt om hun eigen munt aan te passen aan hun eigen economische behoefte. Zij hebben hun economieën verwoest en hun volken blootgesteld aan toenemende armoede en werkloosheid. Als gevolg hiervan lijden ze allemaal. Allemaal moeten ze de last torsen van andere landen, zelfs indien die landen te lijden hebben onder beleid dat ze zelf veroorzaakt hebben, corruptie of fraude, zoals Griekenland.

    Afgelopen jaar heeft mijn partij, de Nederlandse Partij voor de Vrijheid, een onderzoek laten uitvoeren naar de kosten van de invoering van de euro voor Nederland, door het gerenommeerde, onafhankelijke Britse Lombard Street Research.

    Hieruit bleek dat sinds de introductie van de euro, de groei van de consumptieve bestedingen niet langer tred hield met de groei van het Bruto Binnenland Product, zoals dat vóór de invoering van de euro wel het geval was, en zoals nog steeds het geval is in alle landen die de euro niet voeren. De kosten waren een enorme terugval in de consumptie-uitgaven.

     

    Het onderzoek toonde aan, dat doorgaan met de euro Nederland miljarden zal kosten. De Eurozone is een gigantische ‘transferunie‘, waarbij belastingbetalers van het éne land gedwongen worden te betalen voor andere landen. De belastingverhogingen hebben ons land, Nederland, in een economische recessie geduwd. De werkloosheid is gestegen tot 8% – het hoogste peil in tientallen jaren. Maar de landen die ons belastinggeld ontvangen hebben geen kans op herstel. Ze hebben geen kans op economische groei binnen een muntunie waar de munt te sterk is voor hun economie. Als gevolg daarvan verliezen miljoenen mensen hun baan. Landen als Spanje zijn gedoemd, met werkloosheidspercentages die tegen de 30% aanlopen.

    Ook hebben EU landen de zeggenschap over hun nationale begroting verloren. De Europese Commissie – en niet onze regering – beslist hoe hoog ons begrotingstekort mag zijn en legt ons bezuinigingsmaatregelen op. Tegelijkertijd vraagt zij van ons nóg meer geld om naar Brussel te sturen of om zogenaamde ‘reddingsoperaties’ voor de euro en de bail-out van landen zoals Griekenland, Ierland, Portugal, Spanje en Cyprus.

    Vorige maand nog besloot de EU haar budget te verhogen. Mijn land en de Nederlandse regering waren tegen dit besluit, maar we werden simpelweg overruled. We hebben geen veto-recht. Nu zijn we gedwongen om zelfs nog méér aan Brussel te betalen! Terwijl overheidsuitgaven niet beperkt kunnen worden de EU-eisen, heeft de Nederlandse regering besloten de belastingen dramatisch te verhogen. Dat heeft een verwoestende impact. De hogere belastingen hebben geresulteerd in lagere overheidsinkomsten, tot een economische krimp en hogere werkloosheid.

    Hetzelfde fenomeen zien we over geheel Europa optreden. Groei van overheidsuitgaven en belastingen, de onmogelijkheid om een concurrerende omgeving te scheppen, de verstikkende bureaucratie – dit alles leidt regelrecht tot een economische ineenstorting.

    Maar het is nog erger. De EU-lidstaten controleren ook niet langer hun eigen grenzen. Het immigratiebeleid wordt bepaald door de Europese Commissie en de cultureel relativisten die daar de baas zijn. De huidige eurocommissaris die belast is met immigratiebeleid is Cecilia Malmström, een voormalig linkse hippie politica uit Zweden. Derde Wereld immigratie heeft van Zweden een nachtmerrie gemaakt, waar immigranten veelvuldig rellen veroorzaken in grote steden als Stockholm en Malmö.

    Mevrouw Malmström dwingt alle EU-lidstaten om het Zweedse voorbeeld te volgen. Vorig jaar schreef ik haar een brief. Ik schreef haar: “Geen enkele Nederlander heeft voor u gestemd. Wij kennen u niet. Wij willen u ook niet kennen, maar u legt uw ideeën op aan onze mensen. Wij moeten de last dragen van uw absurde weigering om het immigratiebeleid ook maar een beetje restrictiever te maken. U wil niet eens het aantal partners beperken dat men naar Nederland mag brengen. Wij roepen u op om met uw activiteiten te kappen en ons onze soevereiniteit terug te geven.”

    Onnodig te zeggen dat ik nog altijd wacht op een antwoord van haar, ondanks het feit dat ik, in tegenstelling tot haar, een gekozen politicus ben. Daarom komt ze weg met het niet antwoorden aan een parlementslid.

    Miljoenen niet-westerse immigranten komen Europa binnen, vooral uit islamitische landen. Het PEW Research Center schatte het aantal moslims in West-Europese landen in 2010 op 18,2 miljoen. In 2030 zullen het er 30 miljoen zijn. Nederland zal haar islamitische populatie zien groeien van 5,5 naar bijna acht procent, Groot-Brittannië van 5 naar 8 procent, Zweden ziet het zelfs verdubbelen van 5 naar 10 procent en Frankrijk zal een stijging zien van 7 naar meer dan 10%.

     

    Een ware demografische ramp voltrekt zich. Gedurende de afgelopen drie decennia zijn er zoveel mensen, geworteld in een cultuur die totaal verschilt van onze Joods-christelijke en humanistische cultuur, Europa binnen gekomen, dat haar erfenis, haar vrijheden, haar welvaart en haar cultuur zelf in gevaar zijn. De tekenen zijn zichtbaar voor iedereen.

    °°°

    Wat houdt er ons tegen om straks, op 25 Mei 2014 overal in alle de ons omringende landen, mensen als Geert Wilders in het zadel te helpen?

    Ik beperk mij door zo iemand te vergelijken met de Djezekesdief Kris Peeters, die eerst enerzijds/anderzijds eerst bij Het Hof/La Cour en vervolgens bij de Hoofdman der Immams zou om raad gaan vragen zijn. Om dan uit te leggen, dat het socio-econmisch misschien beter zou zijn, maar anderzijds ook weer niet, omdat als de hemel invalt, wij er allemaal onder zouden zitten….

    Danneels, Peeters, Kherrbache, Di Jeanetto, de Natte Dweil en tutti quanti : allemaal in een grote ronde ton steken met nagelpunten aan de binnenkant, deksel toenagelen, en vervolgens helemaal naar de krater van de Popocatepetl rollen. Van hun verder leven zouden we waarschijnlijk nooit nog iets vernemen.

    Is de zielsverheffende remedie van Godfried Bomans Zaliger, en tot nader order, nog altijd een van de beste!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    11-06-2013, 18:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1426- “OBAMA GATE” TOEGEDEKT OM ONDERGRONDS VERDER TE WOEKEREN

    ***

    Dinsdag 11 juni 2013

    Rozenmaand

    Zon 5u29-21u55

    H Aleidis van Schaarbeek

    .

    1426- “OBAMA GATE” TOEGEDEKT OM ONDERGRONDS VERDER TE WOEKEREN

    °°°

    Afspraak in Maryland (USA) in Lanham, 2 typische Arabische namen.

     

    Voor de inhuldiging van deze grootste moskee in het Christelijke Wereld. Tenminste, als Erdogan het verzet teen  de islamisering in eigen land overleeft….

    °°°

    Voor de 3de dag op rij proberen de bedruktpapier-marchands hun violen te stemmen op de melodie die Mohbama jodelt in Amerika: neen (big smile), lieve mensen, onze contraspionage is (big smile) uitsluitend gericht op terroristen die ons willen kwaad doen (rollende ogen als Zwarte Pier) en die dienst? Ho, dat is oud vuil : die werd nog ingericht door mijn voorganger, Bush Jr. En die snotneus (brede ganster-smile) die het heeft uitgebracht is een vulgaire avonturier die zich wilde interessant maken. Nix in de handen, nix in de mouwen, blijf gerust kijken naar de hockey en de voetbal op TV, of het tennis. Barack Houssein Obama waakt over Uw zieltjes. Allah Akbar. God bless America.

    Curieus dat DM maar liefst drie hoofdartikels ineens wijdt aan de Obama Case, om te bewijzen dat er geen vuiltje aan de lucht is. Niets meer dan terrerur-berstrijding! Typisch dus voor de Islam-Linxkse manier van optreden : mist spuien en de hoofdzaak verdoezelen onder bijkomstigheden. Om vooral niet de aandacht te trekken op de vrienden!

    Ergens iets gelezen over de voortschrijdende ondermijning door de de Islam, onder de hoge bescherming van dezelfde Obama in zijn definitieve en beslissende IIde Ambtstermijn? Iets gevonden dat misschien een begin zou kunnen zijn van een weerlegging?

    *

    Al eens nagedacht over de instructie in de Koran waaraan elke Moslim zich moet houden : huichelen tot et zekerheid bestaat om de slag thuis te halen…  Anders gezegd : op een slimme manier van de gelegenheid gebruik maken. Onder de mom van terreur-bestrijding (Bush) nu de Moslims laten infiltreren onder Obama om overal Moslim-vriendjes tot in de hoogste beslissings-organen te plaatsen. Om op die manier van binnen-uit de Amerikaanse samenleving (en op afstand de Europese) naar de hand van de Islaim-ideologie te zetten.

    En als op zekere dag de ordewoorden vertrekken, zal de wereld de dag nadien ontwaken onder de Halve Maan, onder het gezag van het kromzwaard, maar met de voeten in zeeën van bloed.

    °°°

    Ter zake :

    Erdogans megamoskee in VS wordt Ottomaanse 'ambassade'

    *

    Turkse premier: Protesten zijn aanval op de islam

    Erdogan reisde vorige maand speciaal naar de VS om de eerste steen te leggen voor één van de grootste moskeeën in het Westen.

    Het lukt de Turkse premier Erdogan nog steeds niet de massale protesten in diverse grote Turkse steden te stoppen. In een toespraak in Ankara bediende hij zich dan ook van regelrechte leugens door te suggereren dat de demonstraties in feite een aanval op de islam zijn (2). Erdogan, die zichzelf ooit een imam noemde en zei dat 'de moskeeën onze barakken zijn, de koepels onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten' legde vorige maand nog de eerste steen voor een $ 100 miljoen kostende mega moskee in Amerika, die feitelijk dienst zal doen als ambassade van het in heroprichting zijnde Ottomaanse Rijk.

    Volgens The Muslim Link wordt de moskee in Lanham (Maryland), waar Erdogan op 15 mei de eerste steen voor legde, 'waarschijnlijk het grootste en meest treffende voorbeeld van islamitische architectuur op het Westelijk halfrond' zodra het complex in 2014 zal worden opgeleverd.

    'Wacht totdat jullie alle macht hebben'

    In het Westen beseft vrijwel niemand dat in de islam een moskee behalve een gebedshuis ook als een ambassade wordt gezien. 'Turkije breidt stilletjes zijn invloed in de VS uit... en wil de invloed van islamisten in Amerika vergroten,' constateert Ryan Mauro (The Clarion Project). Dit op de achtergrond verlopen proces verloopt precies volgens het 'recept' van Fethullah Gulen, de Turkse islamistische leider die in 1998 naar de VS vluchtte en achter de schermen aan de touwtjes van de AK Partij van premier Erdogan en president Gül trekt.

     

    Fethullah Gulen instrueerde moslims om geduldig te wachten en zich 'zonder dat iemand jullie opmerkt in de slagaders van het systeem te begeven, totdat jullie alle machtscentra hebben bereikt... Jullie moeten wachten totdat jullie alle macht hebben. Tot die tijd is iedere stap te vroeg.' Op het moment dat er in het Westen voldoende moslims zijn en zij op allerlei hoge posities zitten, zal de machtsovername door de islam heel plotseling zijn en niet meer kunnen worden gestopt.

    Erdogan als Mohammed de Tweede

    Erdogans narcisme en fascinatie met megamoskeeën blijkt ook uit het feit dat de beroemde Hagia Sophia in Istanbul, nu een museum, klaarblijkelijk ook (weer) een moskee wordt. Dit toont opnieuw aan dat Erdogan zichzelf beschouwt als Mohammed de Tweede, de moslim die het Christendom versloeg.

    Dat Erdogan het Turkse islamisme op zo verdekt mogelijke wijze verspreidt in het ooit christelijke Westen is te begrijpen, maar 'het zwijgen van de Westerse christenen niet,' bekritiseert de voormalige Palestijnse moslimterrorist Walid Shoebat. 'Tenzij de onverschilligheid en de afval van Christenen wereldwijd zijn volheid heeft bereikt, en de zieke man uit Europa op het punt staat uit de dood op te staan om de historische glorie van het Christendom over te nemen.'

    'Ottomanen zullen Westen op knieën brengen'

    Erdogan bedient zich van talloze misleidende tactieken om de dromen van zijn spirituele mentor, Sheikh Maulana Nazeem Kibrisi, waar te maken. Terwijl Turkije het Westen laat geloven dat de Soefistische versie van de islam 'gematigd' is, sprak de gezaghebbende Soefi-geestelijke Kibrisi in het Turks bewonderende woorden over Adolf Hitler. In 1994 zei hij tijdens een toespraak voor duizenden Turkse studenten in België:

     

    'De overwinning behoort absoluut aan de islam. Deze mensenmassa hier is een teken van de opkomst van de glorieuze islam. Zien zij (de Westerlingen) dit niet als een groot teken? Als dit grote teken verschijnt (de Mahdi), zal de wereld beven. Onze voorvaderen deden de aarde schudden. Deze samenkomst is een aandenken aan onze voorvaderen.'

    'Jullie zijn de kleinkinderen van de Ottomanen, die de wereld opnieuw zullen doen beven. Als de Ottomanen niet terugkeren zullen de (Westerse) ongelovigen nooit op hun knieën worden gebracht... De geschiedenis bestaat uit herhalingen. Ons glorieuze tijdperk is absoluut gekomen, de dag die aanbreekt behoort tot de islam... Zolang wij Allah hebben, hebben we Amerika niet nodig, noch de ongelovigen in Europa. Wij zullen hun wegen niet volgen.'

    'Jeruzalem oogappel van iedere moslim'

    Het Westen gelooft niet alleen nog steeds in de mythe dat er zoiets als een gematigde islam bestaat -iets dat ook door Erdogan publiekelijk ontkend werd-, maar ook in het sprookje dat alleen de Shi'itische moslims, die voornamelijk in Iran wonen, de komst van de Twaalfde Imam, de Mahdi, verwachten. De Turkse heersers streven naar eenzelfde islamitisch wereldrijk.

     

    Erdogans wens om Kibrisi's droom van de 'opkomst van de glorieuze islam' waar te maken bleek ook uit zijn speech na zijn laatste verkiezingsoverwinning: 'Geloof mij, Sarajevo won vandaag net zoals Istanbul, Beiroet als Izmir, Damascus als Ankara, en Ramallah, Nablus, Jenin, de Westbank en Jeruzalem net zoals Diyarbakir.' Tegenover de 57 landen van de Organization of Islamic Cooperation (OIC) zei Erdogans zelfs dat 'Jeruzalem de oogappel van iedere moslim' is.

     

    Dit was niet slechts holle retoriek. Om de machtspositie van Hamas te versterken wil Erdogan nog steeds een bezoek brengen aan Gaza. Volgens Shoebat gaat Erdogan proberen om Hamas zover te krijgen Israël te erkennen en de Joodse staat en Egypte in Caïro samen te brengen voor een hernieuwing van het bestaande vredesverdrag. 'En zo zal hij door 'vrede' velen misleiden, want wie zal er nee tegen 'vrede' (in het Midden Oosten) willen zeggen?' schrijft Shoebat.

    Gulen drijvende kracht achter Turkse islamisme

    De drijvende kracht achter de verspreiding van het Turkse islamisme, dat moderne trends combineert met traditionele islamitische waarden, is niemand anders dan Fethullah Gulen. Vanuit zijn zwaar bewaakte commandocentrum in Poconos (Pennsylvania) zwaait hij driftig met de 'vredestak'. Turkse en Arabische media constateren dat 'een almaar groeiend aantal islamitische sociale krachten in de moslimwereld naar Turkije en de AK Partij kijken, om dit werkbare model van democratisering te kopiëren en islamitische sociale bewegingen zoals van Fethullah Gulen te imiteren.'

    De islamistische bewegingen in landen zoals Tunesië en Egypte hebben het Turkse model al overgenomen. De islamitische krachten in Pakistan weigeren dit echter, waardoor deze 'stapsgewijs irrelevant' zijn geworden. 'De toekomst... zal worden bepaald en vorm gegeven door het Turkse model, niet dat van Pakistan. Het moderne Turkije symboliseert deze nieuwe trend. De islamitische kosmopolitische cultuur in Istanbul presenteert de microkosmos van dit Turkse model' (Hizmet Movement).

     

    Pakistan 'bad cop', Turkije 'good cop'

     

    Het verzet van Pakistan is gunstig voor het herstel van het Turks-Ottomaanse Rijk, denkt Shoebat. Hij vergelijkt beide landen met het uit films bekende 'good cop - bad cop' concept, waarmee verdachten worden misleid en verleid. Eerst wordt het slachtoffer geïntimideerd door een schreeuwende, kwaadaardige agent, waarna een aardige, vriendelijk agent vervolgens alle begrip toont en de verdachte overhaalt te bekennen. Pakistan (en/of Iran) speelt de 'bad cop', Turkije de 'good cop'.

     

    Uiteindelijk streven beiden echter naar hetzelfde resultaat, namelijk dat de 'verdachte', het slachtoffer, zal doorslaan. In het geval van de islam zijn er twee slachtoffers: eerst Israël, en zodra dit land is geïsoleerd en vernietigd, volgt het Westen.

    VS helpt droom herstelde Ottomaans Rijk te verwezenlijken

     

    Historicus Robert Kaplan van het Gatestone Instituut constateerde onlangs dat de Turken bij hun streven alle hulp krijgen van de VS (zie link 05-06-13 onderaan). Gulen, die in 1998 naar Amerika vluchtte voor de toenmalige seculiere Turkse regering die hem wilde berechten voor het aanstichten van een opstand, werd in 2008 door Erdogans AK Partij weer vrijgesproken. In datzelfde jaar besloot de Amerikaanse regering dat Gulen, door analisten betiteld als de gevaarlijkste islamist ter wereld, in de VS mocht blijven wonen. Daar werkt hij in alle rust door aan de verwezenlijking van zijn ultieme droom: de oprichting van een groot islamitische wereldrijk onder Turks bestuur.

    Xander

    °°°

    De saga van Obama Gate, de Amerikaanse contraspionage, staat nog in haar kinderschoenen. Naarmate de gewone Jankees zich van de werkelijke situatie bewust geraakt, zal de grond onder Mohbama’s voeten te heet worden. Tot het schandaal uitbarst en zijn complot om de Islam terwille te zijn, voor de Rechtbanken komt.

    Dan kan, zowel voor de USA als voor de EU, het aftellen ingezet worden voor de ‘Reconquista N° II’, net zoals bij de 1ste Reconquista de ‘Moren’ uit Spanje, na ongeveer 700 jaar overheersing, verdreven werden.

    Misschien zelfs dat, tegen die datum, de Vrije Wereld eindelijk is wakker geworden, om met behulp van de ‘goede’ Turken die nu al op straat vechten tegen Erdogan, Istanbul (Constantinopel) terug bij Europa iaan te sluiten. Kunnen we meteen de Dom van de Heilige Wijsheid daar in ere herstellen, en die 4 minaretten tegen de vlakte keilen.

    Zelfs de natte droom van Haiku-Herman zou dan meteen uitgekomen zijn : het Christelijk geworden Turkije ( of op z’n minst het Turkije dat de Islam heeft afgezworen) inlijven bij de (verbeterde) Europese Unie.

    Bij Xander lees ik anders, dat Paus Franciscus ijvert voor de vrede met het Joodse Volk en met de Koran-vreters. Maar is Zijn probleem op die manier niet meteen opgelost? Vooral als er ondertussen zo een paar dingetjes op Mecca en Medina moesten gedropt worden als op Hirosjima en Nagasaki….

    Zodat Obama in alle eeuwen der eeuwen Amen, nooit geprezen zal worden als de nieuwe Mohammed, omdat hij het Westen aan de Islam onderwierp. Wel integendeel, in het Hiernamaals zal hij op zijn  kin mogen kloppen : geen 72 maagden, geen 36, geen 18, zelfs geen 9 zullen er hem worden toebedeeld. Hij zal zelfs de voeten van Nelson Mandela, zijn ‘Brother in Crime’,  niet mogen wassen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    11-06-2013, 18:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1424 - EIGEN VOLK VAN KANT MAKEN OM TE KUNNEN IMMIGRANTEN EEN PLAATS GEVEN

    .

    1424 - EIGEN VOLK VAN KANT MAKEN OM TE KUNNEN IMMIGRANTEN EEN PLAATS GEVEN

    °°°

    Het 8ste  Werk van Barmhartigheid door Fiston De Gucht

     

    De afgemaakte doden begraven

    °°°

    Het wordt stilaan levensgevaarlijk om in eigen land te overleven! Wie als niet-afgedreven vrucht volop in de schijnwerpers van het leven mag treden, komt op latere leeftijd toch weer in het vizier van euthanisie-fanaten en uit-het-leven-stappers. De tijd om van het leven te genieten wordt meer en meer beperkt en kunstmatig ingericht voor wie hier te land is geboren. De verzorgingsstaat heeft haast : er zijn nog zoveel wachtenden in de rij achter U…. En voor ‘De Troost der Stervenden’ moet U al jaren in een of ander ontwikkelingsland zijn. ‘Berechtingen’  door Pastoors van  te lande vindt U nog alleen op doek ergens bij een of andere kunstkenner. U oet wel genoegen nemen met de sfeer die op U afstraalt…..

    Ik moet zeggen : de Deutsche Linken van de jaren ’30-’40 hebben school gemaakt. De lijkverbranding is zelfs voor de Kerk een open kans gebleken : het kleinste stadje in ons land moet nu leren leven onder de constante neerslag van in de lucht hangende roetdeeltjes. ”Kijk, daar hangt je schoonmoeder, in dat kleine wolkje dat voor de zon schuift”…En de rekening van de begrafenisondernemer is weeral gestegen, dank zij de gestegen wereldprijs van een vat ruwe olie.

    Heerlijk toch waarmee de ondergaande kleurpartijen zichzelf opblazen, terwijl ze zichzelf in de vernieling rijden! “Kom”, roepen ze “het leven is mooi. Volg ons in de dood”.” Wij bieden U en de N-VA het België van 1830 aan.

    °°°

    Ter zake :

    Euthanasie minderjarigen stap dichterbij

    Nog voor het zomerreces wil Open Vld de euthanasiewet uitbreiden naar jongeren. Tussen socialisten en liberalen groeit hierover een duidelijke consensus. Als CD&V en cdH dwarsliggen, toont oppositiepartij N-VA zich bereid tot een wisselmeerderheid. .

    De tegenstanders moeten beseffen dat de samenleving voorstander is om de bestaande wet aan te passen

    Overmorgen buigen de senatoren zich in een commissie over een uitbreiding van de euthanasiewet. De voorbije maanden hield de Senaat hoorzittingen over het nut van een bredere wet, woensdag beslissen de senatoren hoe het nu verder moet.

    Aan beide kanten van de taalgrens lijken liberalen en socialisten het eens dat niet de leeftijdsgrens bepalend moet zijn om euthanasie toe te staan bij een jongere. Zij willen uitgaan van zijn 'oordeelkundigheid' of wilsbekwaamheid'. Dé vraag blijft dan wel wie mag uitmaken of een jongere voldoende in staat is te oordelen over de beëindiging van zijn leven.

    Voorlopig sluiten de christendemocraten zich hier niet bij aan. cdH wil niet tornen aan de wet, CD&V twijfelt. Vroeger wou de partij absoluut niets veranderen aan de wet, nu is ze bereid de concrete voorstellen te bekijken. Een leeftijdsgrens lager dan vijftien jaar lijkt voor hen wel onbespreekbaar. CD&V werpt ook nog op dat er over een uitbreiding helemaal niks in het regeerakkoord staat.

    Nog voor zomer

    Als CD&V en cdH aan de kant blijven staan, wil oppositiepartij N-VA de liberalen en socialisten wel steunen. "Wij hopen dat er een breed gedragen voorstel komt", zegt senator Elke Sleurs (N-VA), zelf arts in het UZ Gent. "In ethische kwesties moet er over de partijgrenzen heen gedacht worden. Of we nu in de oppositie zitten of niet, als er een voorstel komt waarin we ons kunnen vinden, dan stemmen we mee. Wij zullen zeker constructief zijn."

    Voor het zomerreces, dat dit jaar pas in augustus start, hopen de voorstanders nog te stemmen in de commissie. Lukt dat niet, dan vrezen ze dat de nieuwe wet niet meer voor de verkiezingen door de parlementaire molen zal geraken.

    Senator Jean-Jacques De Gucht: "Als we een actualisering van de euthanasiewet willen, dan moeten we voor de zomer naar de plenaire vergadering met een breed gedragen voorstel. Zo niet waren de hoorzittingen van de afgelopen maanden zinloos. De tegenstanders moeten beseffen dat de samenleving voorstander is om de bestaande wet aan te passen."

    Naast euthanasie voor jongeren speelt ook nog de kwestie van de geldigheid van de wilsbeschikking. Nu staat daar een termijn op van vijf jaar, verschillende partijen willen die laten vallen. Over een uitbreiding naar dementerenden lijkt een akkoord uit te blijven. .

     

    °°°

    Fiston De Gucht kan het nog een beetje zeggen, hé! Hij kan het vooral tonen. Zijn lichaamstaal spreekt boekdelen. Hij is dan ook drager van een uniek en exclusief universitair diploma, dat speciaal voor hem werd uitgedacht, door hem behaald, maar  door zijn Pa betaald.

    Ik denk dat hij als overlevende in zijn soort, nu wraak wil nemen op de rest van zijn gelijken, zodat hij als enige ook daarin een uniek exemplaar is. Zo denkt hij als enige over te blijven om als verkoper van de Vino Nobile van zijn Pa aan de kost te komen. Net als gans de familie De Gucht, is deze wijn ook niet te pruimen!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    10-06-2013, 18:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1423 - GELEERDE BEKENTENIS OVER DE ONMACHT DER KLEURPARTIJEN

    ***

    Maandag 10 juni

    Rozenmaand

    Zon 5u33-21u49

    Deel III

    .

    1423 - GELEERDE BEKENTENIS OVER DE ONMACHT DER KLEURPARTIJEN

     

    Als eenmaal de oude gewaden zijn afgelegd

     

    °°°

    Wat zou den oude Bredero staan glunderen, want weer eens heeft hij gelijk gekregen. ’t Kar inderdaad verkeren, eindelijk! Geen dag te vroeg.

    ’t Cleen Toebackske is ineens geen sjiek toebak meer waard, zeggen zijn geestesgenoten, en zijdelings geven ze er Mandoline Rutten er meteen van langs. Die twee zullen mogen van geluk spreken als ze de kiesdrempel (5%) halen!

    Voor mij persoonlijk een grote eer, om mijn denkbeelden op die manier door die geleerde bollen zo te zien voortrollen. Nu nog klaarheid (!) scheppen bij de Tsjeven en we kunnen alles geven!

    °°°

    Ter zake :

    Leuven is Quaregnon niet

    Marc Hooghe: Sp.a's 'Vlaanderen van morgen' vergeet dat er Europa van morgen is. Hooghe is politicoloog aan de KU Leuven. .

    De tekst van de sp.a is een halfslachtige mengeling tussen een verkiezingsprogramma dat op korte termijn moet renderen en een echt partijprogramma voor de langere termijn

    Als anticlimax kan het tellen: de sp.a kondigde met veel bombarie aan dat er dit weekend een nieuw beginselprogramma zou worden goedgekeurd, meer dan een eeuw na het roemruchte Charter van Quaregnon.

    Dat is in principe groot nieuws: het gebeurt niet elke dag dat een van de grote partijen in dit land officieel van ideologie verandert, waarbij we nu maar gemakshalve vergeten dat het Charter van Quaregnon al meer dan dertig jaar geleden werd afgezworen. In werkelijkheid werd het een veeleer mak congres, daar in Leuven, dat niet onmiddellijk de geschiedenisboeken zal halen. Voorzitter Bruno Tobback kreeg zelfs niet eens een uitnodiging voor De zevende dag dit weekend - en dat is toch het equivalent van een halve zaligverklaring in de moderne politiek. Er zijn tegenwoordig zelfs partijvoorzitters die niet eens meer in het parlementaire halfrond raken, omdat ze liever hun gezicht op televisie laten zien.

    Gwendolyn Rutten van de Open Vld kreeg daarentegen wel die eer, na een wat al te snelle uitspraak over confederalisme. Maar aangezien niemand weet wat er met de term 'confederalisme' wordt bedoeld, kun je daar eigenlijk om het even wat over beweren, dus zo belangrijk is dat nu ook weer niet.

    Het zegt wel iets over de manier waarop televisieredacties tegenwoordig werken. Blijkbaar zit daar een team frisse medewerkers die niet veel anders om handen hebben dan Twitterberichten in de gaten te houden, maar is het wat veel gevraagd om een document van enkele tientallen pagina's door te nemen. Lezen is een schaarser wordende vaardigheid.

    De media-aandacht voor het congres ging dan nog vooral naar de hoofddoekenkwestie, iets wat eigenlijk totaal niet relevant is in het hele document. Wat is dat toch met die hoofddoek, waardoor de mondhoeken van de modale Vlaming blijkbaar naar beneden gaan als alleen maar het woord valt? Het hele debat over de hoofddoek vormt maar een klein detail in het veel ruimere probleem van gelijke kansen inzake onderwijs en toegang tot de arbeidsmarkt. België doet het daarin veel slechter dan andere Europese landen, en juist omdat we daarvoor geen oplossing hebben, vluchten we dan maar in een futiele symbooldiscussie waarmee iedereen zijn eigen grote gelijk kan halen.

    Maar wie de teksten van het sp.a-congres leest, ziet wel degelijk een aantal belangrijke verschuivingen, al was het maar door de sterke nadruk op het begrip vrijheid, iets waar het socialisme het vroeger nogal eens moeilijk mee had. De Vlaamse socialisten hebben het daarbij ook over economische vrijheid, en ze slaan daardoor expliciet een brug naar het ondernemende Vlaanderen.

    Wanneer je het geheel van de teksten leest, blijkt het met die vrijheidsdrang echter wel mee te vallen. In de praktijk komt het er immers vaak op neer dat de sp.a het bestaande Europese sociale model verdedigt. Dat gaat inderdaad uit van een grote mate van vrij ondernemerschap, maar met belangrijke sociale correcties. Ongelijkheid, armoede en uitsluiting werden daardoor tot voor kort enigszins binnen de perken gehouden.

    Dat Europese sociale model komt nu echter sterk onder druk te staan, door de besparingen die door Europa worden opgelegd en de sterk stijgende werkloosheid in Frankrijk en de Zuid-Europese landen. De Vlaamse socialisten pleiten nu voor aanpassingen, onder meer door een verschuiving van de fiscaliteit van arbeid naar andere inkomsten. Er valt veel te zeggen voor een dergelijke maatregel, maar daardoor zal arbeid niet fundamenteel goedkoper worden. Dat is kenmerkend voor het gehele document: al te vaak beperkt men zich tot een aantal min of meer concrete voorstellen waar niemand echt tegen kan zijn. Over de manier waarop het hoge beschermingsniveau dat we in Europa gewend zijn dan wel in stand moet worden gehouden, blijft men daarentegen veeleer vaag.

    De tijd van de grote ideologische beginselverklaringen is allicht niet meer van deze tijd. Ook bij christendemocraten en liberalen valt het op dat de beloofde ideologische herbronning maar moeilijk op gang komt. Deze tekst van de sp.a lijdt aan hetzelfde euvel: het is een halfslachtige mengeling tussen een verkiezingsprogramma dat op korte termijn moet renderen en een echt partijprogramma. De titel alleen al - Het Vlaanderen van morgen - suggereert dat dit een document is voor de verkiezingen van volgend jaar. Maar de stap naar een echt partijprogramma dat nog jaren kan meegaan, heeft de sp.a niet durven of niet willen zetten.

    Gemiste kans

    Dat is een gemiste kans. Voor wie het soms vergeet: volgend jaar zijn er niet alleen regionale en federale verkiezingen, maar ook Europese verkiezingen. Iedereen is het er nu wel over eens dat het strakke besparingsbeleid van de Europese Commissie contraproductief is en de fundamenten van ons Europese samenlevingsmodel aantast. Dat inzicht zou er echter toe moeten leiden dat men nu al volop inzet op de Europese verkiezingen, zodat het volgende Europees Parlement de nodige druk kan zetten op de Commissie.

    Dat initiatief zal van de socialisten en de christendemocraten moeten komen, omdat zij de grootste en best georganiseerde fracties zijn in Europa. Het Vlaanderen van morgen lijkt echter te vergeten dat er ook een 'Europa van morgen' is. Klagen over de teloorgang van ons sociaal model is gemakkelijk, maar als men dat model echt in stand wil houden, dan zal dat op Europees niveau moeten gebeuren, niet op Vlaams.

     

    °°°

    Over de Niveanen is alles voor de komende 9 jaar ook alles in kannen en kruiken : den Bart doet deze 4 jaar uit en daarna, onafgezien de veerkiezingen, doet hij er nogmaals 5 jaar bij als burgemeester. Tusseniin ‘pakt’ hij d Europese en de Federale verkiezingen, maar Voorzitter blijft hij maar tot volgende winter. Want da gaat hij op zijn lauweren rusten.

    Voilà! Dat zijn een paar meesterlijke zetten in een paar woorden, waar zijn tegenstanders het maar moeten mee doen. Veni. Vidi. Vici. Ik begrijp niet hoe Julius Caesar voor  eenzelfde verhaal een heel boek moest volschrijven!

    *

    Ach, ze doen maar. Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. Zo zit de wereld nu eenmaal in mekaar. Wij van het Vlaams Belang, ondertussen hebben geen tijd om te zitten fluiten als bangerds in het donker. Er is werk aan de winkel. Het uur ‘U’ nadert met rasse schreden en Vlaanderensd monumentum pipet aan de horizon.

    Als we er nu niet uit geraken, daalt er weer voor vele honderden jaren duisternis en bittere armoede over ons land. Minstens 17 miljard per jaar wordt Vlaanderen leeggemolken richting de onderhoudslicht van het Zuiden beneden de armoegrens, te verhoren met de kosten van de immigratie, die niemand durft te berekenen, maar waarvan we de maat kennen, zoals door de Rechtbanken bepaald: 500 € per dag en per kop.

    *

    Toemaatje, uit het VB-magazine online :

    Vlaams Belang Magazine pakte deze maand uit met een uitgebreid interview met de Nederlandse journalist Joost Niemöller, één van de drijvende krachten achter De Dagelijkse Standaard (DDS), een non-conformistische nieuwswebsite. Uitgerekend dit weekend publiceerde DDS een column van Philip Claeys, Europees parlementslid voor het Vlaams Belang. over de recente ontwikkelingen in Turkije en de onderhandelingen over de toetreding tot de EU. Het opiniestuk leest u niét in een Vlaamse krant. Omdat die nu eenmaal een schutkring hebben gelegd rond democratisch verkozen mandatarissen en standpunten van het Vlaams Belang. En omdat ‘afwijkende’ geluiden over de Europese Unie of het lidmaatschap van Turkije niet gewenst zijn. DDS heeft lak aan dat soort bekrompen en politiekcorrecte censuur en plaatste het opiniestuk wél.

    Van Rompuy: stekeblind

    De Europese ‘president’ Van Rompuy bracht onlangs een bezoek aan Turkije en zwaaide daar uitvoerig met zijn wierookvat. Daar moeten ze in het islamitische - zeg maar islamiserende Turkije - heel blij om zijn. De Turkse demonstranten die nu al weken betogen voor meer vrijheid en democratie wat minder, maar daar ligt Van Rompuy duidelijk niet wakker van. “De waarden van democratie en politieke vrijheid worden gekoesterd in het moderne Turkije,” aldus Van Rompuy, die zegt dat er de laatste tijd ‘aanzienlijke vooruitgang’ werd geboekt. Philip Claeys hoont die onzin weg en wijst op het blinde politiegeweld tegen vreedzame betogingen, het opgeheven hoofddoekenverbod op scholen, de aanhouding van politieke dissidenten, journalisten en hoogleraars. “Nergens in de wereld zitten zoveel journalisten in de gevangenis als in Turkije. Censuur is alomtegenwoordig. Tientallen websites zijn geblokkeerd. Zelfs sites als YouTube worden regelmatig ontoegankelijk gemaakt.”

    Stop onderhandelingen!

    Van Rompuy liet in Ankara verstaan dat hij de onderhandelingen over de Turkse toetreding tot de EU nieuw leven wil inblazen. Hij pleit er ook voor om de eerste minister van Turkije voortaan uit te nodigen voor Europese topontmoetingen. Absolute waanzin. “De autoritaire Erdogan is druk bezig Turkije om te vormen tot een islamitische republiek,” waarschuwt Philip Claeys. “Het is hoog tijd dat de onderhandelingen over de toetreding van Turkije tot de EU worden stilgelegd. Definitief.”

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    10-06-2013, 17:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1422 - JOOST NIMÖLLER

    ***

    Maandag 10 juni

    Rozenmaand

    Zon 5u33-21u49

    Deel II.

    1422 - JOOST NIMÖLLER

    °°°

     

    °°°

    De Dagelijkse Standaard.

    Meisjes en Jongens! Wat moeten de zeikerds va De Schandaard.be  dagelijks op hun sjiek bijten wegens de meer dan 300.000 unieke bezoekers die dag-na-dag bij hun dagelijkse naamgenoten.nl langs gaan. Eigen schuld, dikke bult! Want de tijd dat AVV-VVK binnenkort bovenaan deze krant als AVA-AVA gaat verschijnen, is nabij. Uiteraard zullen deze letters dan niet meer in kruisvorm verschijnen, maar als de in blank staal geslepen Arabische spaghetti-tekens : Alles voor Allah – Allah voor Alles.

    *

    Hieronder vindt U een helder stukje interview met de man uit mijn titel.

    www.dagelijksestandaard.nl : een bezoekje, inclusief verrassing, meer dan overwaard!

    °°°

    Ter zake :

    "Het ergste moet nog komen""

    *

    Hij 'heeft wat' met Ronald Reagan en Pim Fortuyn, maar niks met premier Mark Rutte of Barack Obama. Is radiocommentator bij de NCRV en was redacteur voor HP/De Tijd. Vandaag is Joost Niemöller een van de drijvende krachten achter 'De Dagelijkse Standaard', een onafhankelijke nieuwssite die maandelijks 300.000 'unieke bezoekers' telt en genadeloos heilige huisjes sloopt: de multiculturele samenleving, allochtone criminaliteit, de monarchie, de (vermeende?) klimaatopwarming, de Europese Unie. In zijn boek "Het immigratietaboe" fileert Niemöller met een vlijmscherpe pen, feiten en cijfers alle nepargumenten van de pro-immigratie-lobby. Wij trokken naar Amsterdam voor een boeiend gesprek over de kostprijs van de immigratie, demografie en intelligentie, struisvogelpolitiek en mediacensuur.

     

    Mijnheer Niemöller, vanwaar de titel van uw boek? Wij hebben vaak de indruk dat dit taboe al lang gesneuveld is in Nederland…

     

    Ja, dat hoor ik heel vaak. Mensen zeggen dan: 'Er is helemaal geen taboe, we hebben het over niets anders'. Maar dat is niet juist. Er wordt wel heel veel gesproken over integratie, maar over immigratie zelden of nooit. Geen enkele van de politieke partijen in Nederland heeft een duidelijke visie inzake immigratie, met uitzondering van de PVV (Wilders) en - in mindere mate - de (liberale) VVD. Sinds de jaren '80 is het onderwerp enorm geëmotionaliseerd, waardoor er eigenlijk geen debat meer mogelijk is. Met mijn boek wilde ik het debat aanzwengelen, op basis van feiten en wetenschappelijk onderzoek.

     

    Is het persklimaat in Nederland anders dan in België? Minder politiekcorrect, minder consensusjournalistiek, minder censuur en betutteling?

     

    Daar lijkt het op, maar Nederland is een moeilijk te begrijpen land. Omdat er hier een schijn van openheid heerst. Nederlanders houden niet van confrontatie en voeren dus zelden een debat. Daarom is er ook geen echt debat over immigratie. Ik denk dat jullie in België veel vaker de confrontatie aangaan. Dat uit zich in harde botsingen en de uitsluiting van het Vlaams Blok/Vlaams Belang. Zover wil men het in Nederland niet laten komen. Vandaar rare experimenten, zoals de gedoogconstructie met de Partij Voor de Vrijheid van Geert Wilders. Men laat ze half meedoen en ook weer niet. Dat is soms frustrerend voor Wilders, want die wil die confrontatie wél aangaan.

     

    Wij hebben geen blad als 'Elsevier' of een website als 'De Dagelijkse Standaard'…

     

    Wij hebben ook 'Pow-news' ('rechtse' zender). Er is bij ons gelukkig wat ruimte voor andere opinies. Ik heb begrepen en ondervonden dat dit in de Belgische pers niet zo is. Daar treed je binnen in een heel krampachtige wereld: 'Hier gaan we het niet over hebben. Dat mag je niet zeggen.'

     

    Er is in pers en politiek heel lang gedacht en gesproken in termen als 'de multiculturele verrijking'. Daar blijft vandaag en in uw boek niet veel van over…

     

    Die term 'verrijking' is zo misleidend, boerenbedrog. Al die nationaliteiten en culturen bij elkaar, dat lijkt alleen maar mooi, in theorie. De Amerikaanse politicoloog Robert Putnam heeft dat grondig onderzocht en kwam tot de vaststelling dat naarmate een samenleving meer multicultureel of divers is, de sociale cohesie en het onderling vertrouwen afneemt. Mensen sluiten zich af en trekken zich terug in hun getto, fysiek en mentaal. In Nederland kwam onderwijsdeskundige Jaap Dronkers na wetenschappelijk onderzoek tot de conclusie dat meer diversiteit in de klas leidt tot slechtere schoolresultaten.

     

    Terwijl het officiële dogma luidt:'Leve de heilige diversiteit'?

     

    Ja, maar in Nederland kan je het begrip 'multiculturele samenleving' niet meer uitspreken. Dan neemt niemand je nog ernstig.

     

    Bij ons heet het nu 'interculturaliteit'. En hier en daar wordt het woord 'allochtoon' geschrapt…

     

    Er worden continu pogingen gedaan om de werkelijkheid te verdoezelen, met nieuwe woorden en begrippen. Daaraan zie je ook meteen wat de echte taboes zijn.

     

    Het is een beetje Orwelliaans…

     

    Absoluut. Dat zijn heel hardnekkige mechanismen. Je zou dan denken: die lui die daarmee uitpakken, dat zijn toch verstandige mensen. Die zouden toch moeten weten dat het zo niet werkt. In Nederland hebben wij een verbod op etnische registratie bij de politie. Dat is het weghouden van cijfers, het verdoezelen van de realiteit. Puur ondemocratisch, want als je de mensen de cijfers niet geeft, kan je er ook geen nuchter debat over voeren.

     

    Er zijn wel wat cijfers. In Nederland is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de economische kostprijs van de immigratie. Wat zijn de bevindingen?

     

    Elsevier kwam uit op een totaal bedrag van 200 miljard euro. Het commerciële onderzoeksbureau Nyfar houdt het op 7,2 miljard euro per jaar. Maar voor mij zijn de cijfers van het Centraal Plan Bureau (2003) nog altijd het belangrijkst. Wat we daaruit onthouden is dat een niet-westers allochtoon gezin met 2 kinderen, over hun hele verblijf de staat ongeveer 230.000 euro kost. Dat is een behoorlijk prijskaartje.

     

    Valt massa-immigratie te rijmen met het concept van een verzorgingsstaat?

     

    Nee, en dat is het essentiële punt. Ik kom steeds weer tot de conclusie dat het bestaan van een verzorgingsstaat de kern is van wat de natiestaat is. Ik ben een grote voorstander van de verzorgingsstaat, maar die heeft duidelijk zijn grenzen. Daarmee kom je ook heel erg in problemen met het traditionele 'links-rechts'-denken.

     

    Inderdaad. Zou 'links, in plaats van te pleiten voor open grenzen, zich niet eerder moeten opwerpen als verdediger van die welvaarstaat?

     

    Ze snappen het nog altijd niet. Je kan niet iedereen laten mee-eten van de ruif. De vakbonden waren vroeger fel gekant tegen immigratie. En dat is ook heel erg logisch. Want die Nederlandse of Belgische vrachtwagenchauffeur heeft gewoon geen werk meer als die Polen blijven komen.

     

    Tot zover het economische prijskaartje. Maar maatschappelijk is de kostprijs misschien nog hoger?Al valt dat misschien moeilijk te becijferen?

     

    Nou, dat onderzoek van Putnam geeft anders wel een duidelijk beeld van die prijs. Naarmate een buurt meer multi-etnisch is, voelen mensen zich minder betrokken bij de samenleving. Ze trekken zich terug, gaan meer televisie kijken (vaak via de schotelantenne) en gaan minder vaak stemmen (in Nederland bestaat geen stemplicht, red.). De maatschappelijke en politieke betrokkenheid neemt steeds verder af.

     

    De politiek heeft dat misschien graag? Als de mensen zich minder betrokken voelen, kan de politieke elite doen wat ze wil…

     

    Dat kan. Maar dat is dan wel een heel gevaarlijk spel. Uiteindelijk kan dat leiden to t een burgeroorlog. Er komt een moment – al zal het wellicht niet in Nederland zijn – dat de bom ontploft. In Duitsland of Engeland zie ik dat wel gebeuren. De confrontaties zullen steeds harder worden. In Frankrijk zeker. Dat is dus het spel dat gespeeld wordt. En politici denken: ach, het zal mijn tijd wel duren.

     

    De economische en maatschappelijke kostprijs is gigantisch. Gedwongen huwelijken, eerwraak, hoofddoeken en boerka's, de beknotting van de vrije meningsuiting. Waar blijft die fameuze multiculturele verrijking?

     

    Ik zie het ook niet. Naarmate we meer Marokkanen naar Nederland halen, wordt Nederland meer Marokko. Zo simpel is het. Of we daar ook blij om moeten zijn, is een andere vraag.

     

    U noemt etniciteit een belangrijke factor of zelfs voorspeller voor integratiesucces. Waarom doen sommige bevolkingsgroepen het goed en andere niet?

     

    Huidskleur is niet het probleem. De etnische factor is een heel heikel punt, het taboe der taboes. Wetenschappers die dat soort onderzoek doen worden constant uitgescholden – 'Dr. Mengele' en meer van dat fraais - of bedreigd. Er is een relatie tussen IQ en etniciteit, maar dat is een onderwerp waar de politiek zich niet aan waagt. Dat is linke soep. Terwijl de feiten niet te weerleggen zijn. Die IQ-verschillen zijn er gewoon.

     

    Aziaten doen het hier heel goed. Is het ook geen kwestie van mentaliteit?

     

    Natuurlijk, naast het IQ is ook de persoonlijkheid van groot belang. Werklust, het zich houden aan afspraken, doorzettingsvermogen, openheid en betrouwbaarheid. Ook op dat vlak zien we nogal wat etnische verschillen.

     

    Speelt de islam een rol in het falende integratieproces?

     

    Als er gekeken wordt naar schoolresultaten en integratie, zien we dat moslims het vaak erg slecht doen, het slechtst van allemaal. Jaap Dronkers wijst daarbij op de verhouding met vrouwen, maar ook op de 'commandostructuur' die in de islam ingebakken zit. Vrije wil, afwijkend denken en eigenzinnig optreden worden in de islam gestraft. Dat zorgt ervoor dat je een bepaald soort mens krijgt, die alleen maar gehoorzaamt. Of anderen dwingt om te gehoorzamen. Dat moet in het vrije westen wel tot botsingen leiden.

     

    Dat verklaart misschien ook waarom de Arabische wereld achterop loopt. Er worden weinig boeken gepubliceerd, er is weinig of geen wetenschappelijk onderzoek. De waarheid ligt vast, het woord van Allah is wet. Waarom zou je dan investeren in onderwijs of wetenschappelijk onderzoek?

     

    Daaruit blijk nog maar eens dat we te maken hebben met een heel ander godsdienst dan het christendom. Ik ben geen theoloog maar in het christendom zijn woorden als dankbaarheid, empathie en vergevingsgezindheid essentieel. En in het protestantisme begon de individuele verantwoordelijkheid een theoretisch onderbouwde rol te spelen. Die elementen legden de basis voor de huidige welvaart en ontwikkeling van het Westen.

     

    Het beleid vertrok van de gedachte 'integratie met behoud van de eigen cultuur'. Is dat geen zware denkfout?

     

    We zien vandaag dat de segregatie overal toeneemt. Niet alleen in Nederland. Dat zal in België wel niet anders zijn. Segregatie is in wezen een natuurlijk proces. Als Turken graag bij Turken en Marokkanen graag onder Marokkanen wonen, kan je dat moeilijk bij wet verbieden. Politici gaan nog heel vaak uit van de – socialistische - maakbaarheidsgedachte. Maar zo werkt het niet. Ik was onlangs in Antwerpen en belandde daar toevallig op de Turnhoutse baan (Borgerhout, red.) Ik wist niet wat ik zag. Dan waan je je echt in Marrakech…

     

    De vergrijzing wordt vaak gebruikt als argument om te pleiten voor nog meer immigratie. Is dat een steekhoudend argument?

     

    Neen, en dat is ook berekend. Als je de vergrijzing wilt oplossen door immigratie kom je tot waanzinnige getallen. In 2100 zou Nederland dan 109 miljoen inwoners moeten tellen. Complete waanzin. Het argument gaat niet op. Iedereen vergrijst, ook immigranten. Ze vergrijzen ook harder als ze zijn geëmigreerd. De gemiddelde Marokkaanse vrouw in Nederland krijgt net zoveel (of weinig) kinderen als Nederlandse vrouwen, al na één generatie. Dan moet je dus steeds meer mensen laten binnenkomen. Gevaarlijke onzin.

     

     

    Er wordt veel hoop gesteld op 'kennismigratie'. Is dat een juiste optie?

     

    Nog zo een zeepbel. In werkelijkheid stelt dat niks voor. In Nederland gaat het om 6000 mensen per jaar. De meeste kennis is niet migreerbaar. Vakkennis wel: een goede loodgieter blijft een goede loodgieter. Maar als je in Iran of Egypte rechten hebt gestudeerd, heb je daar in Nederland niks aan.

     

    In Nederland werd in die context wel eens schamper gespot met zogenaamde 'wokprofessoren'. Dat klinkt niet positief…

     

    Nee, maar er is in dit domein ook veel fraude. Mensen worden vaak 'kennismigrant' genoemd, terwijl ze dat helemaal niet zijn.

     

    Waardevolle krachten en hoogopgeleiden trekken waarschijnlijk niet naar Nederland of België, omdat de lonen er te laag en de belastingen te hoog zijn?

     

    Je ziet in Nederland – en wellicht ook bij jullie – dat de mensen die écht wat kunnen, steeds vaker wegtrekken. Die gaan naar Amerika,of Australië.

     

    Wat de demografische ontwikkelingen betreft, zit u op dezelfde golflengte als Thilo Sarrazin ('Deutschland schaff sich ab'). Bloedt Europa langzaam dood?

     

    Het echte probleem is niet de vergrijzing, maar de 'ontgroening'. We krijgen gewoon te weinig kinderen. En om dat aan te pakken, heb je andere maatregelen nodig. Een bevolkingspolitiek, maar ook dat is taboe.

     

    In Nederland en België loopt het aantal geboortes terug, maar in Duitsland is de situatie stilaan dramatisch. Er zijn steeds minder Duitsers. En als er straks geen Duitsers meer zijn, of als er meer buitenlanders zijn, verdwijnt Duitsland. En daarmee Europa. Sommigen denken: Duitsland bestaat niet, net zoals Nederland niet zou bestaan. Dat zouden fictieve 'constructies' zijn of moéten zijn. Maar daarmee ontkent men wel historische tradities, verbondenheid en een gedeeld verleden.

     

    Terwijl je net die verbondenheid en tradities nodig hebt om nieuwkomers op te vangen en in te bedden in onze samenleving…

     

    Dat is ook vaak een klacht die je hoort van immigranten: 'Ja maar, jullie hebben ons nooit verteld waar jullie voor staan, wie jullie zijn, welke normen en waarden hier fundamenteel zijn'. Ik ken wel wat Marokkanen die zeggen dat wij altijd veel te slapjes zijn geweest in dat soort zaken: 'Hoe kan je dan van ons verwachten dat wij ons aanpassen?' Dat past natuurlijk ook in het slachtofferdenken van veel Marokkanen. Maar hier hebben ze wel een punt.

     

    De slotboodschap van uw boek is niet bepaald hoopvol: 'Immigratie is onvermijdelijk. En het ergste moet nog komen'…

     

    Ik wou dat ik een andere boodschap had, maar de feiten zijn wat ze zijn. Ik vrees dat er een enorme toevloed van Afrikanen op ons afkomt. We gaan de schokgolven van de zogenaamde 'Arabische Lente' ook voelen in de vorm van grote vluchtelingenstromen. In het Europees Parlement werd onlangs gezegd dat we minstens 60.000 Syriërs moeten opnemen. Dat soort waanzin houdt nooit op.

     

    'Immigratie is onvermijdelijk'. Dat is ook wat de linkerzijde voortdurend zegt. Martin Bosma (parlementslid van de Nederlandse PVV) is het daar niet mee eens. Hij zegt dat massa-immigratie niet het gevolg is van globalisering of van een of andere natuurramp, maar van politiek beleid en politieke keuzes…

     

    Dat klopt, voor een stuk. Die eerste grote immigratiegolf was vooral het gevolg van de wens van de werkgevers. Zij wilden gewoon goedkope werkkrachten. Nadien is dan die tweede golf gekomen, als gevolg van de gezinshereniging. Er valt inderdaad wat voor te zeggen dat je die immigratie politiek kan sturen of minstens in goede banen leiden. Zwitserland doet dat heel strikt. Denemarken ook, zij het in mindere mate. Onder (de liberale) minister Verdonk werd er in Nederland een wet gestemd om de huwelijksmigratie in te perken en dat helpt wel. Er werden strengere inkomenseisen gesteld en het effect is er. Maar vaak kom je met dat soort beperkende maatregelen al snel in botsing met de Europese Unie.

     

    Hoe schuldig is de EU in heel het immigratieverhaal?

     

    Dat is momenteel het belangrijkste punt. De EU is het kwaad. Politici verschuiven het netelige debat over immigratie liefst naar een abstract, zo hoog mogelijk niveau. Dan moeten ze ook geen kleur bekennen. Ze durven de confrontatie niet aan en hebben de bevoegdheden over immigratie doorgeschoven naar hogere instanties, zoals de EU.

     

    Het Verdrag van Lissabon heeft de nationale staten of lidstaten in grote mate de mogelijkheid ontnomen om nog een eigen immigratiebeleid te voeren. En dat is gegaan zónder enig overleg of democratische inspraak. Dat is een echte schande. Het probleem is dat al die lidstaten anders aankijken tegen immigratie. Neem nu een land als Portugal: dat hééft geen immigratieprobleem. Portugal kent geen immigratie, alleen emigratie. Ook Polen heeft dat probleem niet. Die hebben uiteraard een heel andere kijk op de zaak dan wij. En al die landen moeten nu komen tot een gezamenlijk beleid. Tja, dat werkt natuurlijk nooit. Dat is een hopeloze zaak.

     

    U schreef in één van uw stukken dat de EU massa-immigratie gebruikt om de natiestaten te ontmantelen: "(EU-commissaris) Malmström wil de demografische samenstelling van Europa veranderen tot er geen Europa meer over is. Een vorm van culturele genocide." Dat is een zware beschuldiging…

     

    Ik vrees echt dat we uiteindelijk afstevenen op de vernietiging van het Europese erfgoed of een deel ervan. De EU stelt zich graag voor als 'Europees', maar het beleid is eigenlijk anti-Europees. Het maakt Europa kapot en daarmee het fundament van de hele wereldbeschaving. Of ze dat in 'Brussel' met opzet doen, tja, daar kan je urenlang over discussiëren.

     

    Er is in België en Nederland heel wat te doen over die 'polder' of 'papatjihadisten' die naar Syrië trekken om er te gaan vechten. Wat is uw mening?

     

    Laat ze maar lekker gaan, zou ik zeggen. Voor mij mogen ze daar ook sneuvelen. Als het dat is wat ze willen…

     

    U schreef: "Ik zou er geen traan om laten. Zij naar de hemel. Wij er van af." Er is in Vlaanderen niet een journalist die dat zou durven schrijven, laat staan een krant die het zou publiceren…

     

    Ja, maar dat is gewoon wat ik erover denk. Eigenlijk is dat een probleem voor Syrië en niet ons probleem. Het wordt pas óns probleem als ze terugkomen, want dan zijn ze wellicht nog verder geradicaliseerd. En getraind. De geheime diensten moeten dan hard optreden.

     

    Daarmee zitten we weer bij het begin van ons gesprek. Ik pik lukraak wat titels uit van boeken die de voorbije jaren bij jullie verschenen: 'Misdaad, migratie en cultuur', 'Marokkaanse lieverdjes', 'Staatssecretaris of seriecrimineel.' Het verband tussen allochtonen en criminaliteit lijkt nauwelijks nog een taboe in Nederland. Jullie hadden zelfs een parlementair debat over 'het Marokkanenprobleem'…

     

    Nou, ik denk dat je het toch wat te rooskleurig ziet. Een echt debat is het niet geworden. Ook hier duiken steeds weer diezelfde patronen op. U herinnert zich misschien de commotie over die voetbalgrensrechter die werd doodgetrapt. Door jonge Marokkanen. Welnu, de media hebben het wekenlang gepresteerd – terwijl er voldoende getuigen waren – om te negeren dat het om Marokkanen ging. De Nederlandse voetbalbond had iets fout gedaan. Er moest iets veranderd worden aan de manier van fluiten. Het was plots een 'voetbalincident'. Ik heb toen nog getwitterd met collega's van het NOS-journaal: 'Zijn jullie niet goed bij jullie hoofd? Zien jullie dan niet wat hier aan de hand is?' Dat collectieve doodzwijgen en minimaliseren is echt een domme en angstaanjagende reactie. Maar de mensen zijn niet dom. Die weten heus wel wat er aan de hand is. Die zetten boos de TV uit en waanden zich plots in de DDR, in een totaal andere wereld. Maar goed, ik denk dat het in België nóg erger is, die overheidsdruk en betutteling. Ik denk niet dat Filip Dewinter in het parlement een debat zou krijgen over 'het Marokkanenprobleem'…

     

    Wij hadden Marion van San. Haar rapport over allochtone criminaliteit werd door de politiek onder de mat geborsteld. Als er al iets fout loopt, is het altijd ónze schuld, de schuld van de maatschappij, van 'uitsluiting' en 'discriminatie'…

     

    Een heel dwaze reflex. Maar jullie hadden anderzijds wel die ophefmakende reportage over hoe meisjes en vrouwen worden aangepakt in de multiculturele wijken van Brussel ('Femmes de la Rue'). En dan denk ik: dat was nooit uitgezonden op de Nederlandse televisie. Dat was te confronterend, want zulke dingen gebeuren uiteraard ook bij ons. Je kan het wel over cijfers hebben, maar dit waren directe beelden. Het ging over seks, over veiligheid, over etniciteit, over botsende culturen. Dat is een heel explosieve cocktail. Het zijn dingen waarvoor de politiek én de media jarenlang hun ogen hebben gesloten, maar die bij de bevolking leiden tot steeds meer ergernis. Niet alleen bij ons, maar in heel Europa. Duitsland is heel politiekcorrect. Maar langs de andere kant heb ik er op televisie wel een reportage gezien waarin getoond wordt hoe blanke Duitse kinderen op school kapot gepest worden door Turkse klasgenoten. Dat laten ze zien. En ze laten zien dat een lerares die altijd voor de socialisten heeft gestemd en vurig in de multiculturele samenleving geloofde, het nu helemaal gehad heeft. Dat is bij ons ondenkbaar.

     

    Nederland heeft nochtans de roep van een land waar alles gezegd kan worden. Maar jullie hadden natuurlijk ook Pim Fortuyn en Theo van Gogh, allebei vermoord omwille van hun radde tong en scherpe pen…

     

    Dat soort aanslagen heeft België – gelukkig – nog niet gehad. Maar die hadden er wel kunnen zijn, met Sharia4Belgium. Het zou me ook niet verbazen als dit vroeg of laat toch nog gebeurt, want politiek en justitie zijn jarenlang veel te laks geweest. Ik denk dat het tot nu toe gewoon een kwestie van mazzel (geluk, red.) was…

     

    Bent u als journalist soms bang?

     

    Nee, ik let wel een beetje op. Maar ik schrijf nog altijd wat ik denk en wil dat ook blijven doen. Wat me meer stoort dan alle dreigmails of scheldpartijen zijn de sociale uitsluitingsmechanismen. Dat mensen - zelfs vrienden - plots niet meer met je om willen gaan. Omdat je dit of dat hebt geschreven of gezegd. Dat is heel beangstigend.

     

    Bedankt voor dit gesprek. We wensen je nog veel succes, moed en volharding.

    Bron Vlaams Belang Online.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    10-06-2013, 16:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1420 - MOHBAMA EN ZIJN WERKEN

    ***

    Maandag 10 juni

    Rozenmaand

    Zon 5u33-21u49

    .

    1420 - MOHBAMA EN ZIJN WERKEN

    °°°

    Na een paar dagen

     

    Nobelprijs van de Wrede…

    °°°

    Wijlen John F. Kennedy moet blijkbaar heel wat meer dan de gewone sterveling over wijlen Adolf Hitler geweten hebben. Kunnen ze nu daarover in het Hiernamaals een lustig boompje opzetten, maar wij blijven wel  zitten met de vraagtekens. Die kennis over de geheime krachten in het Dritte Reich is misschien wel de échte reden geweest waarom hij in Dallas werd afgeknald. Altijd de beste manier om potjes gedekt te houden!

    Om, reeds in de na-dagen van WO II open en bloot als Amerikaan te noteren, dat Hitler vroeg of laat eens (als de haat tegen zijn  persoon was vergeten…) door de mensheid zou erkend worden als de meest geniale mens die ooit geleefd heeft, moet hij wel over zeer specifieke inlichtingen beschikt hebben. Toen later in de  jaren ’60 als kers op de taart bleek dat de CIA beschikte over de verfijnde ‘ondervragings-technieken’ van de SS, kwamen de antwoorden van het Franse Vreemdelingen Legioen. Die SS-beulen zouden door de USA geronseld zijn, nadat zij na het uitbreken van de vrede, in massa bij het Vreemdelingen Legioen onderdak zouden hebben gevonden. Na de oorlog in Algerije werden die ‘gespecialiseerde ondervragers’ in eens werkloos, en ze zouden in massa ingegaan zijn op de uitnodiging om in Amerika aan de slag te gaan. Alles in de voorwaardelijke wijze, want Amerikanen martelen niet.

    Hieronder leest U dat een van de zetbazen van het FBI in Europa een zekere Müller is, een even typische Duitse naam als Dr. Mengele.

    U vraagt mij naar het verband tussen de SS en de Islam? Tja, eerst ‘ns voelen aan Uw eigen elleboog. Want zo stom is men daar ook niet, om een geschreven bekentenis in onze mailbox te spelen…Misschien dat Guantanamo U iets zegt?

    Maar nee, ik wil helemaal niets suggereren. Alleen misschien dat de (Duitse) atoombom begin 1945 misschien per abuus in de verkeerde handen is terecht gekomen. Iets dat de Islam van meet af aan correct heeft ingeschat!

    *

    Ach, weet U : de Oude Grieken met hun verhaaltjes over de Goden op de Olympus die uit verveling zich amuseerden met de mensen onderling te doen vechten : dat is noch min noch meer de perfecte omschrijving hoe de Uitverkorenen van nu, tot op de dag van vandaag met elkaar omgaan.

    °°°

    Ter zake :

    FBI noemt de Koran het 'geopenbaarde woord van God'

     

    Regering Obama wil internetters die 'opruiende' artikelen over de islam of moslims plaatsen gerechtelijk gaan vervolgen

    Talloze islamitische terreurgroepen zoals Hezbollah beweren het al veel langer, maar nu vind ook de FBI dat de Koran het 'geopenbaarde woord van God' is.

    De Amerikaanse organisatie Judicial Watch heeft onder de 'Freedom of Information' wet officiële FBI-documenten opgevraagd waaruit blijkt dat de federale politie-organisatie vele honderden pagina's, documenten en trainingen heeft aangepast om aan de wensen van moslims te voldoen. Eén van de wijzigingen betreft de omschrijving van de Koran. Die werd veranderd van de 'leringen van de profeet Mohammed' in het 'geopenbaarde woord van God'.

    'De FBI herschrijft de geschiedenis om Al-Qaeda te helpen,' zei Tom Fitton, president van Judicial Watch. 'Dit toont aan dat het bureau van hoog tot laag drastisch hervormd moet worden.'

    Volgens Fitton heeft de aanslag op de marathon in Boston aangetoond dat het land minder veilig wordt als radicale moslim-organisaties wordt toegestaan de trainingen en operaties van de FBI te veranderen. 'De zuivering van zogenaamd 'kwetsend' materiaal bij de FBI laat zien dat de politieke correctheid helemaal uit de hand is gelopen en het land in gevaar heeft gebracht. De regering Obama moet stoppen de pijnlijke gevoeligheden van radicale islamisten boven de veiligheid van het Amerikaanse volk te stellen.'

     

    'Koran is het geopenbaarde woord van God'

     

    Eén van de niet bij name genoemde experts die de FBI inschakelde wees erop dat de omschrijving van de Koran in een trainingsprogramma niet klopt en moest worden gewijzigd. 'De Koran is namelijk niet de leringen van de profeet (Mohammed), maar het geopenbaarde woord van God' (2). Elders was er kritiek op het feit dat de Moslim Broederschap in een FBI-artikel een terreurorganisatie werd genoemd.

     Een ander document zou 'incorrect' Al-Qaeda verantwoordelijk houden voor de bomaanslagen op de Khobar Towers. Ook zou het niet kloppen dat A.Q. 'duidelijk verbonden' is met de bomaanslag op het WTC in New York in 1993.

     

    FBI-directeur beloofde 'kwetsend' materiaal te veranderen

     

    Judicial Watch kreeg de beschikking over de FBI documenten nadat dit in een rechtszaak was geëist, waarbij de organisatie met succes een beroep deed op de Freedom of Information Act (vergelijkbaar met de Nederlandse Wet Openbaarheid van Bestuur). Zo werden ook de opnamen van een op 8 februari 2012 gehouden vergadering tussen FBI-directeur Robert Mueller en diverse moslimorganisaties opgevraagd.

    Uit deze opnamen bleek dat directeur Mueller de moslimsorganisaties destijds verzekerde dat de FBI in heel het land de verwijdering van alle door moslims aangewezen 'kwetsende' passages en materialen had bevolen. In totaal zouden 876 pagina's en 392 presentaties zijn aangepast aan de wensen van de moslims.

    In 2011 noemde Mueller in een parlementaire hoorzitting de Moslim Broederschap, de moederorganisatie van de Palestijnse terreurbeweging Hamas, zelf nog 'een bron van terreur, zowel in de VS als overzee'. Het officiële motto van de Moslim Broederschap luidt dan ook: 'Allah is ons doel. De profeet is onze leider. De Koran is onze wet. Jihad is onze weg. Sterven in de naam van Allah is onze hoogste hoop.'

    Muslim Outreach Summits

    De moslims waren ook niet blij met het gelijkstellen van 'islamitische militanten' met 'terroristen' en de constatering dat vaak 'jonge mannelijke immigranten met een Midden Oosten uiterlijk' binnen het terroristenprofiel van de FBI vallen. De FBI willigde ook de eis van één van de experts in dat de anti-terreurtrainingen moesten worden aangepast aan 'de huidige politieke context'. Daarmee werd de pro-islamitische koers van de Amerikaanse president Barack Hussein Obama bedoeld. Op deze site hebben we daar al legio voorbeelden van gegeven.

    Zo is de regering Obama recent begonnen met een serie 'Muslim Outreach Summits'. Dit zijn speciale conferenties waar moslims in Amerika hun wensen kwijt kunnen en de overheid kunnen zeggen wat er in hun ogen allemaal veranderd zou moeten worden in de VS.

     

    'Vervolging van islam- en moslimcritici'

     

    Ook werd er een campagne opgestart waarmee burgers te horen krijgen dat mensen die op het internet 'opruiende' artikelen of commentaren over de islam of moslims plaatsen, gerechtelijk kunnen worden vervolgd. De federale procureur Bill Killian gaat de Muslim Advisory Council in de staat Tennessee adviseren over hoe moslims dit het beste kunnen doen. Volgens Killian zijn er namelijk ook terroristen van andere religies, zoals Timothy McVeigh en Terry Nichols, die in 1995 een overheidsgebouw in Oklahoma opbliezen. Dat zouden volgens hem 'christenen' zijn geweest.

     

    'Dit is de zoveelste poging van Obama's ministerie van Justitie om de volgers van de islam te beschermen,' was het commentaar van Judicial Watch op het dreigen met vervolging van iedereen die iets negatiefs over de islam of moslims op het internet plaatst. Minister van Justitie Eric Holder verzekerde moslims persoonlijk dat de regering hen beschermt. Hij sprak zelfs zijn dank uit aan de islamitische lobbygroep Muslim Advocates, die zijn leden adviseert juist niet mee te werken met de Amerikaanse overheid.

     

    De regering Obama heeft Mohamed Elibiary aangesteld als speciaal adviseur voor het ministerie van Homeland Security. Elibiary steunt openlijk een islamitische theoloog die de Amerikaanse operaties tegen terroristen veroordeelt. Officials van Homeland Security hebben in het geheim overleg gevoerd met extremistische Arabische-, moslim- en Sikhgroeperingen over de nationale veiligheid van de VS.

     

    Obama schakelde anti-Amerikaanse Sharia-imam in

     

    Obama beval de NASA om zich op 'moslim diplomatie' te focussen, en zijn ministerie van Buitenlandse Zaken zond de anti-Amerikaanse imam Feisal Abdul Rauf als officiële afgevaardigde naar het Midden Oosten om de moslims aldaar de hand te reiken. In 2010 kwamen er opnames van een radio-interview uit 2006 boven tafel, waarin Rauf -niet beseffend dat hij nog altijd werd opgenomen- na afloop erkende dat de gematigde islam niet bestaat en dat dit enkel een tactiek is om het Westen te misleiden, totdat ook wij onderworpen kunnen worden aan de Sharia wetgeving.

     

    In een Arabisch interview zei Rauf ronduit: 'Het belangrijkste is het vestigen van de algemene fundamenten van de (islamitische) Sharia (wetgeving) die nodig zijn om te kunnen regeren... Dus als in onze tijd overheden willen verzekeren dat de nieuwe wetten niet in tegenspraak zijn met de Sharia wetten, creëren zij instellingen die de islamitische wet verzekeren en verwijderen zij alle andere die in tegenspraak zijn met de Sharia.' (zie link onderaan 15-08-2010)

     

    Ook doen we bestuurders en politieke instituten de suggestie om overleg te plegen met (moslim) religieuze instellingen en (moslim) bekendheden, om er zeker van te zijn dat hun besluitvorming in de geest van de Sharia is.'  

     'Fervente pro-moslim kruistocht'

    Dat laatste is dus exact wat er nu in de VS en de meeste EU landen gebeurt. Rauf bevestigde dit: ' Het eerste en het belangrijkste is dat we moeten begrijpen wat de Sharia van ons verlangt. Ten tweede moeten we deel uitmaken van een grotere groep die in staat is (overheden) advies te geven, zoals gedaan wordt door onze lobby's (pressiegroepen) in het Westen. Ten derde worden we een institutionele groep die tegemoet zal komen aan de behoeften van de samenleving.'

     Judicial Watch constateert dan ook dat 'de regering Obama in de loop der jaren een fervente kruistocht is begonnen om door middel van een hele serie programma's bij een aantal belangrijke overheidsinstellingen moslims te vriend te houden.'

     Xander

    °°°

    Het ligt waarschijnlijk aan mij, maar de laatste jaren krijg ik meer en meer de indruk, dat de laatste oorlog eigenlijk verkeerd is uitgedraaid. Ja zeker, het was geen kattenpis, maar de Groene Jongens met het Kromzwaard zijn ook niet niks. Bij de Feldgrauen, hadden wij als Vlaming tenminste nog een voetje voor, bij de Mecca-gangers in ieder geval niet, want daar is men de rammeling van de Kruistochten nog altijd niet vergeten. Ik weet echt niet wat daar zo speciaal aan is, kreperen van de armoe door de Bruine Pest, of wegkwijnen van de honger door de cholera van de Islam.

    *

    Enfin, Obama Gate is straks aan de orde van de dag over de gehele wereld, en dat is maar goed ook. Curieus dat er direct een schuldige gevonden wordt : ene maar, niet meer, zodat die in de kortste keren kan molesteren. Want met at FBI is het ook altijd wat.

    J. Edgar Hoover leidde ooit dat ding meer dan een halve eeuw en, wordt er gezegd, hij was machtiger dan alle presidenten samen waaronder hij diende. De FBI is sedert de oprichting, een Staat in de Staat, en met een man als Müller aan het hoofd moet de Vrije Wereld zich gewaarschuwd voelen. De Duitse PvdA van WO II, samen met de Islam : begrijpt U nu hoe de wilde immigratie in Europa is mogelijk gemaakt. Ginder speelt men, hier dansten we….

    Als we Vrije Burgers zijn, zoals gezegd wordt, kunnen we op 25 Mei 2014 het tij doen keren in Europa door daar alle Marxisten weg te stemmen, in de eerste plaats door te kiezen voor de kandidaten van de Vlaams Nationale Partij bij uitstek, het Vlaams Belang. Ook in eigen land treden daar de juiste mensen naar voor : ze zijn klaar om het roer over te nemen van de amechtige kleurpartijen.

    Het Vlaams Belang staat voor de dingen waaraan U denkt, maar niet durft uit te spreken. Het Vlaams Belang, zelfs toen het bijna 25% van de stemmen haalde, werd tot hiertoe angstvalig van de stuurknuppels weggehouden, uit angst  dat ze de schandalen aan  het klokzeel zouden hangen. U ziet wat één man op de juiste plaats in Amerika heeft kunnen teweeg brengen.

    De feitelijke almacht van de volksmisleiders kan en moet gebroken worden. Al moest de onderste steen boven gehaald worden. De Roden en de Blauwen hebben op hun eigen adem getrapt en hangen, een jaar voor datum, al i de touwen. De Tsjeven, ouder gewoonte kijken enerzijds/anderzijds de kat nog altijd uit de boom, bang als ze zijn om te vroeg in het vizier te komen.

    En de angsthazen bij onze strijdmakkers van de Niveanen? Die doen er alles aan om bij het Establishment in het gevlei te komen, zodat zij in aanmerking komen voor de volgende ronde postkes-verdeling. Hun Vlaams ideaal is een middel, geen doel. En juist dàt is het grote verschil met het Vlaams Belang ; omdat wij weten, dat het Vlaams bewustzijn geen middel is, maar het doel op zichzelf.

    Een beetje zoals aan Katholieken vroeger werd gezegd :”Zoek eerst het Rijk Gods, en de rest zal U worden toegeworpen” : zoek wij eerst de Onafhankelijkheid, en de rest komt vanzelf.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    10-06-2013, 12:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1422 – MOHBAMA’S HEK IS VAN DE DAM DOOR DE SCHULD VAN ÉÉN (1) MAN

    .

    1422 – MOHBAMA’S HEK IS VAN DE DAM DOOR DE SCHULD VAN  ÉÉN (1) MAN

    °°°

    De liefde kruipt waar ze niet gaan kan ….

     

    En zijn geld stinkt niet naar de pietrol…

    °°°

    De media doen over Obama-Gate dat op uitbreken staat in  de USA, wat Oom Agent doet als hij een aalvlugge bruine saccochendief bezit ziet : hij ziet het niet, want alles wat hij niet ziet, bestaat niet. Anders dan de RAI, de Staatszender in Italia : die bracht deze morgen over dat onderwerp een reportage, waaraan Panorama nog een puntje zou kunnen zuigen.

    Enfin, Vandaag.be had ook iets. Zie hieronder. Wedden dat de ordewoorden reeds overal in de lucht hangen? We zwijgen eer over, dus bestaat het niet.

    °°°

    Ter zake :

    De persoon die achter het lekken van recente informatie over de internet- en telefoontap van de Amerikaanse regering zit, is zondag uit de schaduw getreden.

     De Britse krant The Guardian berichtte online dat de 29-jarige technicus Edward Snowden, die tot voor kort werkte voor de Amerikaanse defensiecontractor Booz Allen Hamilton, de informatie aan de krant had bezorgd. The Guardian schreef dat de bekendmaking van zijn identiteit gebeurde "op zijn verzoek".

    Overtuigd van gelijk

     "Ik ben niet van plan me te verstoppen, omdat ik weet dat ik niets verkeerds heb gedaan", aldus Snowden in een interview met de krant. Snowden, een voormalige werknemer van de CIA, verblijft sinds 20 mei in Hong Kong. "Maar ik denk niet dat ik ooit nog terug naar huis kan", beseft hij. De voorbije vier jaar werkte hij als werknemer van andere bedrijven voor de NSA, de National Security Agency.

    "Mijn enige doel is de mensen waarschuwen wat in hun naam wordt gedaan en wat tegen hen wordt gedaan", zegt hij over zijn daden. "Ik wil niet in een maatschappij leven waar zo'n zaken gebeuren. Ik wil niet in een wereld leven waar alles wat ik doe en zeg wordt opgenomen", aldus nog Snowden.

    Belga 10-6-2013

    °°°

    Gelukkig zijn onze mensen slimmer dan hun broodschrijvers. Die leven op en andere planeet in hun eigen wereldje.

    Amerika is al lang niet meer het land “waar we eten en drinken op ons gemak, en slapen gelijk de verkens”, lijk de arme luizen van Vlaamse emigranten uit de jaren ’30 zongen binst ze aan boord zwijmelden van de ss Leopoldville in Antwerpen. Amerika is het land van de Jankees, die chewing kauwend de Feldgrauen kwamen overhoop schieten in 2 wereldoorlogen, die ze wonnen.

    Stelt zich de vraag : waarmee kwamen die zich eigenlijk bemoeien? Wat denken ze hiermee bereikt te hebben? De slechterik de kop af bijten, om zelf de grootste te zijn?

    *

    ’t Zijn sterke benen die de weelde kunnen dragen! Maar moesten ze daarom leren omgaan met slechte vrienden?

    Gelukkig is het complot vroegtijdig ontdekt, en kan de normale Amerikaanse Staatsburger binnenkort het roer weer zelf in handen nemen. Met een beetje opkuiswerk zal het weer worden as vroeger en zal de kwade droom die ons in het Avondland wordt opgedrongen, alleen een kwade nachtmerrie blijken te zijn gewest.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    10-06-2013, 11:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!