MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1359 - AFSCHEID IN SCHOONHEID VAN EEN SMEERLAP

    .

    1359 - AFSCHEID IN SCHOONHEID VAN EEN SMEERLAP

    °°°

    hOE wij P?S deze uaarde  ouilfriede moeten herinneren

     

    ® ‘TSCHELDT

    °°°

    Naast de ontelbaar vele andere fratsen van deze pummel op Vlaams vlak, zal hij geboekstaafd blijven als de man die zijn volk leerde het ongeboren leven in de moederschoot te vermoorden. Hij gaf hen, in opdracht van de Loge, het NIHIL OBSTAT, waarmee de Bisschoppen tot dan toe een zedelijke quotering uitspraken over de inhoud van voor het publiek toegelaten leesboeken. Het IPRIMATUR, toelating tot het drukken dus.

    De hemel mag weten waarom Rome hem hiervoor toen niet in de ban heeft gedaan. Of zou Djezekensdief Danneels daar voor iets tussenzitten? Die twee mogen best samengaan en onder huns getweeën Miet Smet delen.

    °°°

    Ter zake :

    De oud-premier heeft het - onder zijn beleid - mogelijk gemaakt dat abortus in dit land werd toegelaten. Toen Koning Boudewijn weigerde om die wet te ondertekenen regelde Wilfried Martens het dat deze toch werd goedgekeurd: hij schoof de koning opzij.  Dat was niet erg katholiek en evenmin erg wettelijk.

     

    °°°

    Welfried Martens was in de tijd van de ABN-Kernen en de Melk Brigade, de gevierde studentenleider in Gent,, waar wij, laatstejaars college-studenten, naar opkeken. Een groot idealist tussen allemaal kleine idealisten, die ons volk zouden leren Algemeen Beschaafd spreken. Het was ook de tijd dat wij hem zagen en hoorden roepen om wapens…1958 : de revolutie hing in de lucht. Bijna voor het grijpen. Maar het waren de Zwartjes uit de Congo die hun kans grepen…

    Ik zou voor mijn gewezen Leider gaarne een huwelijks-geschenk bij elkaar hebben kunnen sprokkelen. Het had een 3D-schildertijtje moeten worden met in het midden een grote monstrans zoals waarmee de Gelovigen met het Allerheiligste in de kerken worden gezegend. Maar in plaats daarvan zou er een bokaal sterk water afgebeeld staan, ook in 3D een uitvergroot, waarin de oogst van één dag in de abortus-klinieken wordt gestockeerd voor het nageslacht.

    Ik zou hem op de trappen van de kerk in Daknam, dit geschenk laten aanbieden door enkele dames in boerka met de bom-ronde buik vooruit, waaruit een brandende lont steekt.

    Iedere nacht om klokslag middernacht, zou er een ontploffen in een nachtmerrie van smurrie en bloed.

    *

    Ik wens de ouaarde oulfriede een zalig levenseinde toe en nog vele slapeloze nachten. Ad multos annos.

    PS Ik heb toch niemand inspiratie gegeven voor de ooit te verwachten Staats-Begrafenis? Een  man van dat kaliber mag niet zo gauw vergeten worden!

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    28-04-2013, 19:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1358 - DE LAARS IS GELAPT

    .

    1358 - DE LAARS IS GELAPT

    °°°

     

    °°°

    Hieronder vindt U de gazettenpraat van gisteren. Vandaag, binst dat de eedaflegging gaande was in het Quirinaal, werd er even verder duchtig geschoten. Gewoon voor de leute. Door een gestoorde Calabriër, heeft men vliegensvlug uitgezocht. Zal de vrouw van die dodelijk getroffen politie niet leuk vinden!

    Wij zaten  met gespannen aandacht net te wachten tot op klokslag 12 u 20 het Italiaans ‘Vlaanderen Vacantie Land’ zou beginnen, ineens ‘Breaking News’ met schokkende beelden. Enfin, veel geblaat en slechts 2 carabinieri gewond, de moeite niet waard! In Scharrelroi doet men tienmaal beter!

    Eigenlijk wilde ik het helemaal niet over dat schietkraam hebben, maar over de uitzending op RAI 1, de Linea Verde, deze keer over de streek die wij al meer dan 10 jaar in ons hart zijn gaan koesteren. Ja, ik weet het : ik had het vroeger moeten zeggen. Maar’ via Google Maps en Wikipedia weet je vlug waar het kalf (wij dus) gebonden ligt. Bolsena – Tuscania - Viterbo : met een paar vingerknepen krijgt U 3.000 jaar beschaving zo maar op de schoot : de Preé-Romeinse Beschaving van de Etrusken toen Romolus en Remus nog moesten geboren worden (Bolsena-, Tuscania), de Pausen Stad  van rond 725 tot na de terugkeer uit Avignon, dank zij de H. Catharina van Siena, wiens geboortefeest morgen gevierd wordt (Viterbo)…

    En nu ik dan toch bezig ben met supporteren voor het Land van Berlusconi, en meer bepaald voor het soort ‘3-Landenpunt’ hier tussen Toscane, Umbrië en het oude Latium : voor een habbekrats vliegt Ryanair U tweemaal daags naar Perugia, aan de voet van de Mo,nte Subassio, tegen wiens flank het arendsnest Assisi zich genesteld heeft. Daar kunt U een middenklasse wagen huren voor minder dan 250 Euro voor een week.

    Daar tikt U op de GPS ‘Bastia’ in, en U vraagt in dat knusse dorpje naar het Ristorante di Anna, en U schuift (met onze groeten!) de voeten onder tafel, net als bij U thuis.

    Vergeet ondertussen niet te kijken volgende zondag zowel naar Linea Verde als naar de Giro d’Italia. Ik ben er zeker van, dat U Italië dan schrapt uit de risici-landen! Italië is niet het Aards Paradijs : het is meer de hemel. Dank zij de Paus?

    PS Hier krijgt het Moslim Monster de kruisbeelden niet weg uit openbare lokalen. In de rechtszalen hangt het niet achter de rug van de Rechter, voor de ogen van de beschuldigden, maar tegen de achtermuur, recht voor de ogen van de Rechter. Zelfs een rood Stadsbestuur zetelt on der dergelijk ‘Christelijk symbool’ En die ene moeder die het kruisbeeld weg wilde uit de klas van haar dochter, en daar door ‘Europa’ gelijk in kreeg, werd door buren daarvoor weggehoond en is uit het land verdwenen…..

    Zou je zo niet zeggen, als je die andere gestoorde Calabrese schoonheid bekijkt, waarmee de Belgen opgescheept zitten…

    °°°

    Ter zake :

    Italië heeft eindelijk regering

    *

    De Italiaanse regering is gevormd en legt morgen om 11.30 uur de eed af. Ze bestaat uit de linkse Democratische Partij (PD) van premier Enrico Letta (46), het rechtse Volk van de Vrijheid (PdL) van ex-premier Silvio Berlusconi en de kleine centrumpartij van ex-premier Mario Monti. .

    De linksliberaal tot formateur benoemd, heeft met het staatshoofd zijn lijst met ministers vastgelegd. De formateur trok daarop zijn eerder gesteld voorbehoud tegen de opdracht om een brede coalitie te vormen weer in. Hij heeft lang met de politieke partijen over zo'n coalitie onderhandeld. Na de beëdiging moet de nieuwe regering begin volgende week in beide kamers van het parlement het vertrouwen vragen.

    Crisis

     Meteen komt een einde aan een politieke crisis die ontstond na de parlementsverkiezingen van eind februari, die geen uitgesproken meerderheid opleverden. De drie grootste politieke formaties slaagden er niet in een nieuwe regering te vormen.

     

     Ex-eurocommissaris Emma Bonino wordt minister van Buitenlandse Zaken. Vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken wordt de leider van de partij van Berlusconi, Angelino Alfano. Directeur Fabrizio Saccomanni van de Banca d'Italia krijgt de portefeuille van Energie en Financiën. Anna Maria Cancellieri zal de delicate rol van minister van Justitie spelen. Italië krijgt voor het eerst een zwarte vrouw als minister: Cecile Kyenge werd geboren in Congo en moet waken over de Gelijke Kansen.

     

    Vrouwen

     Letta gaat er prat op dat zijn ploeg van 21 mensen een sterke vertegenwoordiging van vrouwen heeft. Hij heeft economie en politieke hervormingen als topprioriteit gesteld. "Het was de enig mogelijke regering en haar vorming kon niet langer wachten", zei Napolitano. Hij vertrouwt erop dat ze het vertrouwen in het parlement zal krijgen.

     

     De protestbeweging Vijf Sterren (M5S) van komiek Beppe Grillo, de anti-immigratiepartij Lega Nord, alsmede extreemlinkse en -rechtse partijen wilden in de oppositie blijven. .

    °°°

    Zegge en schrijve acht-en-twintig ministers, voor een land vele male groter in oppervlakte en  inwoners dan het landje aan de Noordzee. Natuurlijk kan dat niet goed zijn. Ge zult ze gaan horen! Een coalitie zonder de PD van de Socialist Bersani : moest er een hemel bestaan, ze zouden het hemeltergend vinden!

    Wat de Italiaan hierover zegt? Hij zegt niets, maar is dapper weer aan het werk gegaan. Zou hij zich misschien de dagen van Mussolini herinneren, toen de trein en op tijd reden?

    La Francia? Je hoeft het ze niet te vragen : de wijsvinger gaat reeds naar het voorhoofd : getikt zijn ze daar! De Fiaminghi gaan het toch niet laten gebeuren, dat ze meegesleurd worden met die zottekes? Ach l’Italiano Di Rupo : un arlequino, no?

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    28-04-2013, 19:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1357 - VUUEROREN-BERICHT VOOR WIE ILLEGAAL WIL GAAN

     

    ***

    Zondag 28 april

    Zon 6u22-20u59

    H Valeria

    .

    1357 - VUUEROREN-BERICHT VOOR WIE ILLEGAAL WIL GAAN

    °°°

     

    °°°

    Eigenlijk had mijn titel moeten zijn : vuurtoren-bericht voor wie illegaal wil komen, maar taalkundig zat dat minder snor. Vuurtorens zijn een soort voorlopers van de GPS in de vrije natuur, daar geplaatst om zwervers op zee te begeleiden naar veiliger oorden.

    Nog eigenlijker zou er eerst werk moeten gemaakt worden voor een nieuw woord. Want taalkundig is dat nog een grotere vloek. Ik leg uit. Onwettelijk, dus met ziel en lichaam tegen de Wet ergers verblijven is even strafbaar als woonstschennis, roof en doodsclag, want ook onwettelijk. Het nieuwe woord moet iets worden als de kwadratuur van de cirkel. Wettelijk illegaal, of illegaal wettelijk : het wordt een irritante keuze, want dan kan de advocatuur inroepen dat ook zij een wettelijke roofmoord willen, of een toegestane roofoverval. Ga zo maar door : zelfs het Europees Hof voor de Rechten van de Mens kan geen discriminatie toestaan : als men onwettelijk ergens op straat mag lopen, mag men ook onwettelijk iemand de kop inslaan. Het mag wel niet, maar eigenlijk mag het wel. Onder druk van de Godsdienst van de Wrede….

    Ach mens, wat is dat moeilijk om uitgelegd te krijgen!

    *

    Geert Wilders kiest eindelijk eieren voor zijn geld. Het zal hem niet overal in dank worden afgenomen! Maar het opent perspectieven. Om te beginnen twee knappe dames met een 18 karaats zuiver hart voor hun ideaal : Pas & Pen, Barbare en Marine, rondborstig en lachend elk aan de arm van de Geert op de affiche : “Europa? Ja en Neen”. Met daaronder, voor wie het zich nog herinnert van de groene pakjes St Michel van vroeger, Haiku Herman als de door St Michiel Gevelde Draak, morsdood en een oog uit.

    Pas op : die Pen is ook een PIN want geboren in een imperialistisch nest. Best dus van bij het begin de Bretoenen, de  Normandiërs, de Basken, de Elzassers, de Lotharingers, de Languedocs, enz, bij de besprekingen te betrekken. De rest zal dan wel gePASt verlopen!

    °°°

    Ter zake :

    Wilders vormt front met Le Pen

    Geert Wilders wil in het Europees parlement de krachten bundelen met partijen als het Front National en het Vlaams Belang, die vaak als extreem-rechts worden bestempeld. De PVV-leider gaat de komende maanden gesprekken voeren met circa tien anti-europartijen. Dat zegt Wilders in een interview met het AD.

    ‘We moeten kijken of we elkaar kunnen helpen en steunen,’ stelt Wilders, die in Brussel een vuist wil maken tegen de samenwerkingsverbanden van socialisten, liberalen en christendemocraten. ‘Dat zou een enorm signaal zijn.’

    Wilders heeft vooralsnog alleen met het Franse Front National gesproken. Met het Vlaams Belang gaat hij ‘zeker’ ook praten, zegt hij. Andere potentiële partners blijven voorlopig geheim.

    In het verleden hield Wilders vaak zelf toenaderingspogingen van partijen als het Front National en het Vlaams Belang af, maar nu wil hij die terughoudendheid laten varen. ‘Ik heb meer met die partijen in het buitenland dan met de hele Tweede Kamer.’ Afgelopen maandag lunchte hij al met Marine Le Pen, voorvrouw van het Front National.

    De PVV-leider kondigt in het interview ook aan dat zijn partij het kabinetsplan om illegalen strafbaar te stellen ‘met plezier en overtuiging’ aan een meerderheid zal helpen in de Eerste Kamer. De publiekelijke steun van Wilders komt op een moment dat binnen regeringspartij PvdA grote weerzin is ontstaan over het kabinetsvoorstel.

    Partijprominenten als de ex-ministers Jan Pronk en Ella Vogelaar en voormalige partijleider Job Cohen verafschuwen het plan dat vandaag besproken wordt op een PvdA-congres. Het kabinet wil illegalen niet actief vervolgen, maar volgens Cohen kan dat uiteindelijk wel de uitkomst zijn.

    E.J. Bron:

    °°°

    Het gaat niet goed met onze  Noorderburen. In heel mijn lang leven heb ik altijd geleerd, dat als het goed ging in ‘den bouw (bedoeld is de privé-bouw), er dan voor iedereen betere tijden op komst waren. Maar nu gaat het daar archi slecht met de bouw. Net als in Spanje, Portugal, Griekenland, enz, trouwens, waar de lange rijen haveloze werkzoekenden mij angst aanjagen. Dat Merkel verschijnt in een typische Führer-houding is een nachtmerrie. Net alsof alles op herbeginnen staat! Vlaanderen houdt zich voorlopig sterk, maar ik mag er niet aan denken, dat Volvo/Gent de deuren sluit.

    Persoonlijke bedenking : is het wel aangewezen, dat het Vlaams Belang verder de kat uit de boom blijft kijken? Kunnen de volkeren van Europa, even wettelijk illegaal als al die vreemdelingen, geen gezamenlijk referendum organiseren over hun eigen welzijn? Zij roepen de hulp in van de Schotten, de Ieren en de Zwitsers, om ‘Bruksèl tot luisteren te dwingen. Desnoods ontvoeren zij lijk in een Drie Stuivers Opera Barbarosso en de Opper Tjeef, om druk op de ke(t)el te zetten!

    Van de politie moet men geen schrik hebben, vermits een van de dwingenste programma-punten zal zijn : de herwaardering anex gevoelige loonsverhoging van het politie-apparaat, ten belope van het uitgespaarde fortuin op de wedden van de afgedankte Ministers en technocraten. Enfin, een beetje (niet al te veel!) het spel dat Beppe Grillo in Italië heeft gespeeld : het ligt altijd goed in de markt, dat de Groten slaag krijgen!

    Misschien zelfs dat tegen de morgen na zo’n referendum, alle  politievoertuigen van alle landen spontaan gereed staan, om de exodus te begeleiden, van vreemdelingen die dezelfde nacht tot de vaststelling zullen gekomen zijn, dat het in hun landen van herkomst nog zo slecht niet is…..

    *

    Moet ik eens navragen bij Paus Franciscus als we straks vrienden gaan afhalen in Rome : tot welke Heilige wij ons moeten wenden inzake deze materie. Niet tot de Engel Gabriël, boven op de Engelenburcht, want die steekt het zwaard al naar omhoog, na de overwining. Ik persoonlijk zou die gevleugelde St Mihcel voornoemd voorstellen, hem die de Draak versloeg door hem zijn lans in het vege lijf te planten voorlaeer hem in de pan te hakken. Maar dedju de Paus zegt ook dat we het Moslim Monster aan onze boezem moeten drukken….Boezem! Boezemç Ik moet daarmee lachen.

    Laten we ineens goed afspreken : deze keer zal de Kerk onze handen niet meer binden! En dat Mgr Leeuwenhart maar oppast, of we sturen onze 2 bloedstollende dames Pen & Pas op hem af. Volgens het gekende scenario. In gevechtskledij. Met beschilderde boezems, alle twee.

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    28-04-2013, 17:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    27-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1356 - HET MOSLIM MONSTER ZET ZICH SCHRAP OM ONS MET HAAR EN HUID OP TE VRETEN

    .

    1356 - HET MOSLIM MONSTER ZET ZICH SCHRAP OM ONS MET HAAR EN HUID OP TE VRETEN

    °°°

    Alle gelijkenissen met de wereld ‘godsdienst’ van de Wrede, zijn louter toevallig

     

    Zelfs de groene kleur en de gele ogen….

    °°°

    Heeft U al eens een documentaire gezien, waar een wurgslang (zie afbeelding hierboven) haar nog levend slachtoffer dat groter is dan haar muil , langzaam maar zeker aan het inslikken is? Het gaat er in als koek, en dan rolt het beest zich op ter bevordering van de spijsvertering. Ja, het is inderdaad een Wet van Meden en Perzen, dat in de natuur de ene de andere opeet. Zo ook de mens, de Koning der Schepping…. De Geschiedenisboeken staan daar allemaal vol van.

    *

    Er hoeft geen tekeningetje bij : dit stukje zegt waar het op staat, zonder franjes,  en is dus bij definitie zwaar ‘islamofoob’. Gewoon omdat ik het niet kan wegsteken schrik te hebben voor de ‘verrijking’ door de Godsdienst van de Wrede die op ons afkomt, verborgen achter een ‘Lente’ vol bommen en bommen-gordels, voorafgegaan door een wereldleger van drughandelaren, leeglopers en straatrovers. Zij rollen bij duizenden uit de buiken van ‘de soldaten’ die ze op ons af sturen.  We genieten zelfs de voorkeur om mogen opdraaien voor de bouw van hun bajonetten, waarmee ze het land volpomppen, en die ze minaretten noemen.

    ‘Islamofoob’ is het daarvoor speciaal uitgevonden woord, waarbij wij ons niet een mogen afvragen, “Islamo, maar waarom is niemand dan China-foob, of India-foob? Integendeel, ‘een Chineeske doen’ duidt op een gezellige bedoening, waar geen kat eraan dekt te peilen naar elkaars godsdienstige gevoelens. Buiten het verhaal van ergens een verre geschiedenis van ‘Boksers’, is er nog nooit een Chinees gevallen over onze ‘Christelijke Symbolen’. En wij kijken geamuseerd toe bij elke Nieuwjaarsviering van hen met dansende draken. Wij vinden het ok opperbest dat Indiërs hun Heilige Koeien hebben, zolang ze van onze runderen in de weiden afblijven… Maar onze ‘Christelijke Symbolen’ rond Kerstmis en rond Pasen moeten wel onderdrukt worden, want hola! die zijn beledigend voor de lieve Moslimmers die hier ongevraagd met honderdduizenden zijn komen binnenvallen.

    O Juist? Ik vergat het bijna! Bij ons gaat het niet om de bloederige Islam, maar om de ‘gematigde Islam’, precies alsof men gematigd fanatiek (of geestesziek?) kan zijn! Maar het heeft wel meegebracht, dat de ‘Christelijke symbolen’ uit het Openbaar Leven zijn verdwenen. In Gerechtshoven, ziekenhuizen dokters-wachtzalen, kijkt men liever tegen kale muren aan, dan via een kruisbeeld te worden herinnerd dat wij een Joods-Christelijke Beschaving zijn. Niemand, ook geen Muzelman, kan zich nog ergeren aan onze Pastoors, want hun ‘geesteik kleed’ hebben ze al lang ingeleverd, om als Gerard of Karel door het leven te gaan. En wat gebeurt er met de kudde, denkt U, als er geen herders meer zijn?

    Wie de Islam niet met open armen ontvangt, diens behandeling staat van naaldje tot draadje voorgeschreven in hun Heilig Boek. Wat niet lukt met geweld, moet uitgeprobeerd worden met list en leugen. Zich gedeisd houden, tot de aantallen voldoende zijn om eisen te stellen. Vervolgens zich stilaan te nestelen in de burchten van de macht. Om deze, ten gepasten tijde, over te nemen. En dan begint het binnenslikken van het nog levende slachtoffer, dat we kunnen volgen tot in de maag van het Monster.

    Wat  Xander vandaag (hieronder) aanbrengt is gewoon een moment-opname van al die dingen in Amerika, een land dat, zoals U weet, ons altijd een par decennia voor is.  Alles wat niet Islam-vriendelijk is (moet dat?) is Islam-vijandig en dat kan onze Westerse Beschaving niet meer dulden. Snapt U het plaatje? In Linxe terminologie gesteld, zou dat luiden : iedereen moet hunne maat zijn of we slaan op joen muile…..

    Zijn die Linxe Kloten toch naiïef, precies alsof ze niet willen weten, wat hun lot zal zijn als er op zeker ogenblik alleen maar Moslim Monsters en zij meer zouden zijn. Het dodelijk gebiologeerde slachtoffer heeft nog nooit de slang opgegeten! Alleen een blikje bij Wikipedia over bvb slecht één detail, de Val van het Oost Romeinse Rijk zou hen kunnen overtuigen. Maar zij verkiezen de eigen ervaring. Kromzwaard of bomgordel : wat zal het zijn? Een andere keus is er niet!

    Voor Goedloochenaars en/of atheïsten, net als voor Holebi’s, wenkt trouwens nog het opwekkend vooruitzicht van een of ander sky-diving, waarvan de details reeds bekend gemaakt zijn in die Koran uit het jaar 625….Geen opwekkend voorzuitzicht, als U het mij vraagt.

    °°°

    Ter zake :

    Pentagon begonnen met blokkeren 'vijandige' christelijke websites

    Evangelische christenen en katholieken door overheid VS gekenmerkt als 'haatgroepen'

    *

    Screenshot van de gewraakte legerinstructie, waarin evangelische christenen als de eerste exremistische bedreiging worden neergezet. Merk op: nadat een aantal moslimgroepen worden genoemd wordt voor de islam alsnog een uitzondering gemaakt door 'islamofobie' (kritiek op de islam) eveneens als extremistisch te kenmerken.

    Waar critici al jaren voor waarschuwen is nu daadwerkelijk begonnen: het Pentagon heeft op militaire bases in heel Amerika de eerste grote landelijke christelijke website, die van de Southern Baptist Convention, geblokkeerd vanwege 'vijandige inhoud'. De actie komt slechts enkele weken nadat reservisten tijdens een instructie over terreur te horen kregen dat Evangelische christenen voortaan als staatsvijand nr. 1 moeten worden beschouwd. Het lijkt daarom slechts een kwestie van tijd voordat het Pentagon ook gewone burgers de toegang tot 'vijandige' christelijke websites gaat ontzeggen.

    De Southern Baptist Convention (SBC) is niet zomaar een kleine groep, maar één van Amerika's grootste protestante kerken die bekend staat om zijn pro-life (anti-abortus) en pro-traditionele huwelijk (anti-homohuwelijk) standpunten. Legerpredikanten melden nu dat SBC.net op diverse bases in de VS is geblokkeerd. Een luchtmachtofficier die probeerde de website op te vragen kreeg de boodschap dat hij nu was geregistreerd vanwege zijn poging een geblokkeerde website te bezoeken.

    Christelijke standpunten 'vijandig'

    De censuur werd publiekelijk bekend gemaakt door een legerofficier die eveneens een waarschuwingsboodschap te zien kreeg toen hij naar SBC.net wilde surfen:

     

    'De site die u heeft opgevraagd is vanwege vijandige inhoud geblokkeerd door het CONUS Team.' Het CONUS Team beschermt het computernetwerk van het ministerie van Defensie. SBC.net is overigens nog wel opvraagbaar in het Pentagon zelf.

    'Het Amerikaanse leger beschouwt de Southern Baptist Convention nu dus als vijandig,' aldus de officier. Sing Oldham, woordvoerder van de SBC, reageerde zeer bezorgd, ondanks het feit dat het Pentagon hem had verzekerd dat het slechts om een incidentele blokkade zou gaan die 'niet kwaadaardig' van aard is. Het ministerie van Defensie verklaarde dat de blokkade 'onbedoeld' was. Dit blijkt echter niet te kloppen, want SBC.net is volgens legerpredikanten op tal van bases in de VS niet op te vragen.

    'Als de overheid om wat voor reden dan ook een deel van SBC.net heeft geblokkeerd, dan betekent dat een ontzaglijke vertrouwensbreuk met het Amerikaanse publiek,' zei Oldham. 'Het Eerste Amendement (van de Grondwet) is bedoeld om de kerk te beschermen tegen censuur van de overheid en tegen inbreuk op de religieuze vrijheid van meningsuiting.'

     

    'Aantal aanvallen tegen christendom overweldigend'

     

    De American Family Association heeft zijn leden opgeroepen contact op te nemen met het Pentagon en te vragen 'deze alarmerende trend van vijandigheid tegenover geloof en religieuze vrijheid in ons leger' te stoppen. 'De legerofficier (die als eerste de blokkade meldde) was vooral van slag omdat het leger zijn persoonlijke (christelijke) geloof als 'vijandig' beschouwt,' legde AFA woordvoerder Randy Sharp uit. . 'De lijst met aanvallen is overweldigend en wordt steeds langer. Minister (van Defensie) Chuck Hagel zou dit niet langer moeten negeren.'

    'Dit is weer een voorbeeld van de groeiende vijandigheid tegen evangelische christenen in de strijdkrachten,' gaf oud-generaal Jerry Boykon, vicepresident van de Family Research Council als commentaar. 'Juist degenen die gezworen hebben de rechten in de Amerikaanse Grondwet te verdedigen, wordt de persoonlijke uitoefening van dat recht ontzegd.'

    Evangelische christenen zijn 'haatgroepen'

    Enkele van de vele 'incidenten' van de afgelopen weken betreffen een officier die de AFA en de Family Research Council onder 'haatgroepen' schaarde en een groep reservisten die tijdens een instructie te horen kregen dat Evangelische christenen en katholieken 'religieuze extremisten' zijn die potentieel staatsgevaarlijk zijn. In de lijst, die ook radicale moslimterreurgroepen als Al Qaeda, de Moslim Broederschap en Hamas bevatte, stonden de Evangelische christenen echter op de 'prominente' eerste plaats. (2)

    Vorige week kregen soldaten op de basis Fort Wainwright in Alaska het bevel een verwijzing naar twee Bijbelteksten die door de fabrikant in het vizier van hun vuurwapen was gegraveerd met een minislijpmachine te verwijderen.

     

    Geen 'toevallige incidenten'

     

    Enkele andere gevallen waaruit blijkt dat de sinds het aantreden van president Obama sterk toegenomen vijandigheid van de Amerikaanse overheid tegen christenen beslist geen 'toevallige incidenten' zijn:

     

    * Tijdens een 'War Games' oefening op de basis Fort Leavenworth werden christelijke en evangelische groepen als 'potentiële vijanden' gekenmerkt;

    * In 2009 lekte een memorandum van het ministerie van Homeland Security uit waarin evangelische christenen en pro-life groepen als toekomstige bedreigingen van de nationale veiligheid werden neergezet;

     

    * Het Terreur Bestrijding Centrum van de Amerikaanse militaire Academie (West Point) schaarde in een studie pro-lifers (anti-abortus activisten) onder terroristen;

    * De evangelische leider Franklin Graham, de zoon van Billy Graham, werd niet uitgenodigd op de Nationale Gebedsdag omdat hij zich negatief over de islam had uitgelaten;

    * De Nationale Begraafplaats in Houston heeft bij begrafenisplechtigheden voor veteranen het uitspreken van christelijke gebeden verboden;

    * Het Walter Reed Legerhospitaal verbande Bijbels uit het ziekenhuis, een besluit wat later, na veel protest, werd teruggedraaid;

    * Een christelijk kerkje op een Amerikaanse legerbasis in Afghanistan moest alle kruizen en zelfs de kleine torenspits verwijderen omdat deze symbolen de islam zouden beledigen;

    * Katholieke legerpredikanten werd verboden een brief van hun aartsbisschop voor te lezen waarin kritiek werd geleverd op Obamacare, de omstreden gezondheidswet van de president waarin onder andere abortus wordt gepromoot. Het leger zou bang zijn dat de brief als een oproep tot burgerlijke ongehoorzaamheid zou worden opgevat.

    Congresleden eisen excuus

    Meer dan 40 leden van het Amerikaanse Congres hebben de Legersecretaris om uitleg gevraagd over al deze incidenten en eisen een excuus. 'Dit is verbijsterend en beledigend,'schreef de Republikein Doug Lamborn (Colorado). 'We roepen u op deze instructies te verwerpen, verontschuldigingen aan te bieden voor de inhoud en de visie van het Leger op deze geloofsgroepen recht te zetten met een evenwichtige instructie over religieus extremisme.' (1)

    VS en EU passen Nazi-methoden toe

    De stapsgewijze 'crackdown' tegen het christendom door de Amerikaanse regering Obama heeft veel weg van dezelfde methode die de Nazi's tijdens de jaren '30 van de vorige eeuw gebruikten. Ook toen begon het regime van Adolf Hitler her en der met kleine proefballonnetjes die in de loop van enkele jaren langzaam maar zeker werden omgezet in steeds strengere maatregelen en wetten.

    U vind de vergelijking met Hitler overdreven? Wat dan te denken van de Albany Highschool in New York, waar studenten recent de opdracht kregen om Hitlers doelstelling de 'kwaadaardige' Joden te willen uitroeien te verdedigen en daarmee hun 'loyaliteit' aan het Derde Rijk te bewijzen. Nadat hier de nodige ophef over ontstond bood de school zijn excuses aan. (3).

    Ook de Europese Unie bedient zich van vergelijkbare methodiek waarmee het gewone volk als de spreekwoordelijke kikker in de pan langzaam wordt 'gekookt' en van steeds meer rechten en vrijheden wordt beroofd, totdat de burgers op een dag wakker worden en beseffen dat ze in een totalitair fascistisch systeem zijn gelokt waaruit ontsnappen zonder gevaar voor eigen leven niet meer mogelijk is.

    Hitlers propaganda expert Jospeh Goebbels wist al dat als een leugen maar vaak genoeg herhaald wordt, het volk deze vanzelf als de waarheid gaat zien: 'De waarheid is de doodsvijand van de leugen, dus is de waarheid automatisch de grootste vijand van de Staat.'

    Xander

    °°°

     

    Hoe het ooit zover komt, ook bij ons?

    Hoe de zaken bij ons zullen uitpakken? Wel, door de bevolking langzaam maar zeker immuun te maken voor de Christelijke Waarden, om zodoende de meest on-natuurlijke zaken ter wereld als normaal voor te stellen, zonder ook maar iets in verband te brengen met de Christelijke moraal : moord op de ongeboren kinderen, moord op onze zieken en bejaarden, telkens met nieuwerwetse woorden, die de lading moeten dekken : abortus, euthanasie. Voor zelfmoord wordt het zelf-doding door middel van ‘hulp-lijnen om ‘uit het leven te stappen’. Afwijkingen in de hersenpan en het libido worden als ‘normaal’ en ‘gezond’ bestempeld, en natuurlijk parings-gedrag dat ge sublimeerd voorkomt in de Christelijke Leer, wordt misbruikt voor groot geldgewin in de seks-industrie. ‘Kinderzegen’ wordt vervangen door ‘Immigratie’. Aan ‘Arbeids-ethiek’ wordt minachtend voorbij gegaan, want het dopgeld is veel gemakkelijker verdiend. De ‘verzorgingsstaat’ zorgt voor U van de wieg tot het graf en stuurt de rekening daarvoor naar de komende geslachten. Banken worden op zekere dag ‘bad banken’ die dan daarop met veel winst kunnen verkocht worden. Allez, zo stelt men het toch voor. Want morgen scheert men gratis!

    *

    Allemaal problemen die na de invoering van de Sharia, helemaal zullen verdwenen zijn. Gewoon omdat wie daarover dan nog praat, zijn kop riskeert. Omdat zulks wil zeggen, het te willen beter weten dan Allah. Godslastering met de doodstraf tot gevolg. Simpel, toch!?

    HA  ja! En wij die dachten na de  Inquisitie voorgoed van dat gezaag af te zin! Wij Katholieken zijn al lang vergeten waarom we elkaar de kop insloegen omdat Luther ooit harde woorden sprak. Zullen wij dat wel ooit gewoon worden, om ipv de kerkklokken, de roep van de Muezzzin te moeten horen, die oproept tot het gebed, kont omhoog, kop in het zand, richting Mekka?

    Gaan we ooit nog een andere keus hebben?

    *

    Praktisch voorbeeld van een alledaags voorbeeld : DM vandaag :

    De weerman van RTL-TVi plaatste gisteren een racistisch en islamofoob getinte boodschap op Facebook. Volgens de kranten van L'Avenir zou het niet het eerste dergelijke incident zijn. De weerkundige legde aan Sudpresse en L'Avenir uit dat hij in Brussel was aangevallen en op die manier reageerde op dat incident dat hem sterk had aangegrepen.

    Verontschuldiging

     Nadat de zaak in de pers was verschenen, trok hij zijn publicatie terug. "Ik wil me persoonlijk verontschuldigen bij de moslimgemeenschap voor de uitlatingen die ik over hen heb gedaan. Ik wil verduidelijken dat ik de tekst onder invloed van woede had geschreven na een aanval op de openbare weg, in de hitte van het moment en in een staat van grote vermoeidheid. Ik verduidelijk ook dat ik helemaal niet racistisch ben", klonk het daarna in een verklaring.

     

    Onaanvaardbaar

     "Luc Trullemans heeft op zijn Facebookpagina racistische uitlatingen geplaatst, wat onaanvaardbaar is voor RTL", aldus Bailly.

    Opmerking : betrokkene had beter de onschuldige ‘jongeren’ bedankt voor hun aandacht, onder afgifte van zijn autosleutels en zijn  portemonnee. Nu kan hij nog alleen aan ander werk geraken, door op Bedevaart naar Mekka te gaan. Vrouw en dochter(s) echter moet hij ter beschikking stellen van de plaatselijke immam, voor het sluiten van ‘tijdelijke huwelijken’ met de mannelijke leden van de jongeren-bende. Zal hem leren zich te verzetten tegen de wil van Allah.

    *

    Een betere herinnering aan de komende verkiezingen, had ik mij op de vooravond van 1 Mei niet kunnen indenken.

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    27-04-2013, 16:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1355 - KEN UW VRIENDEN

    ***

    Zaterdag 27 april

    Zon 6u24-20u57

    H Floribert

    .

    1355 - KEN UW VRIENDEN

    °°°

    Barbara (Juist van) Pas, een fris jong leeuwke

     

    Om in de Kamer als leeuwen-temster de dans te leiden, de betere MRM, zonder verleden maar met een schitterende toekomst. De Mo-zus van haar tijd, die haar volk zal mogen binnen leiden in het land dat overloopt van melk en honing.

    °°°

    Het was al een tijdeke geleden dat ik nog bij het Vlaams Belang op hun webstek was langs geweest. http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10030/

    In zekere zin staat daar voor een overtuigde Vlaams Nationalist meestal weinig nieuws : de standpunten van de partij zijn al meer dan 30jaar klaar en duidelijk, onveranderd dezelfde. Alleen een beetje toegelicht door de actualiteit. Door de vreemdelingen-invasie, om maar iets te zeggen. Zoals ons Barbaraatje het in haar maidenspeech als kersverse fractievoorzitster in de kamer stelde :

    Wie echter dacht dat het Vlaams Belang met de nieuwe fractievoorzitter de bocht heeft ingezet, kreeg een duidelijk antwoord. “Inhoudelijk zal u zich aan geen koerswijzigingen moeten verwachten. De communautaire tegenstellingen, de immigratie-invasie, de sociale malaise en de straffeloosheid zijn immers ongewijzigd, ” aldus Barbara Pas.

    VRIJ. ONAFHANKELIJK

    Wie een van die twee woorden onder ogen krijgt, heeft het niet eens nodig de naam van die partij te lezen of te horen. Want, zoals de  Gerolf het uitdrukte, zich vergissen is niet mogelijk, want er is geen één andere partij die hetzelfde durft voorhouden. Het Vlaams Belang is dan ook alle andere partijen vele jaren voor. Het duurt jaren voor de stellingen van het Vlaams Belang worden geïmiteerd of na-gepraat. Alleen in het buitenland horen we dezelfde geluiden ; bij de Schotten, de Basken, de Catalanen, de Engelsen, de Grieken, de Italianen, enz.

    Anders gezegd , de clusterbom der kleurpartijen staat voor onvrije slaafsheid,  d.i. dienen als voetveeg voor de Franscoullons, die ons al meer dan 180 jaar overheersen door hun grote mond en hun dood gewicht. Het Vlaams Belang is de enige partij die niet plat op de buik gaat nog vòòr de onderhandelingen beginnen. Juist daardoor ben ik VB-er geworden! Zie Leerminator. Zie BDW, om nog maar te zwijgen van de Martens, de Haenen, de slangen-tand en alle voorgaande Vlaamse Premiers van dit land. Altijd werd er toegegeven. Meestal in ’s Lands belang. Soms met de dood in het hart. Of een zeldzame keer voor weer eens de allerlaatste keer….

    Ook ‘met de dood in het hart’ maar vooral met de broek vol schrik, deed Albert I von Saxen-Coburg-Gotha in 1914 net voor de wereldbrand, voorstellen aan de Vlamingen, om vooral goed te vechten en te sneuvelen voor hem en zijn kroon. Dat was toen Keizer Wilhelm II, de Pruis, zijn bloed-eigen kozijn notabene, onderweg naar de Place Pigalle, ons land zo maar was binnengevallen. Na de (te winnen) oorlog zo stelde hij voor, zouden er op taalgebied, op gebied van onderwijs, op gebied van overheidsbetrekkingen, enz, gelijke rechten komen voor Walen en Vlamingen. Te mooi om waar te zijn! Maar er moest wel gevochten worden, gedenkend de Slag der Gulden Sporen. De Walen daarentegen, moesten de 600 Franchinmontezen gedenken, waar niemand ooit van had gehoord. Na de oorlog was de Vorst dat allemaal glad vergeten, en wie in die richting wilde verder denken of spreken, werd meteen vogelvrij verklaard.

    Lees er onze grote Vlaamse dichter, René Declercq maar op na…Of beter, loop eens langs naar Deerlijk, en zijn  museum-geboortehuis.

    *

    Zo. Dat was een eerste verkenning van de kampen. Wie is vriend, en wie is vijand.

    Wie als vijand met kop en schouders uitsteekt boven de Belgicisten, zijn sedert enkele jaren, de Moslim Monsters en vooral hun beschermers. Op de website van het Vlaams Belang voornoemd vond ik het zootje mooie bij mekaar geschreven met naam en toenaam. Zie hieronder. Moest U een van hen op straat ontmoeten : niet twijfelen. Eerst schieten. Dan vragen stellen. Niet omgekeerd! Want zò krijgen we gegarandeerd een proces met veel wereldwijde heisa, waarin niet Uw persoontje, maar de gevallen ‘held’ in de bloemetjes zal worden gezet. Zelfs na het inroepen van ‘wettige zelfverdediging’ zult U een ferme straf krijgen, om vervolgens voor vele lange jaren op kosten van de Staat te mogen gaan reneieren. Vervelend, echt waar. Vooral als U weet, tegen dat U buitenkomt, iedereen in de goot zal moeten lopen, om plaats te maken voor al die brave Moslim Monsters.

    *

    PS Dat ‘in de goot lopen’ is alleen een volkse uitdrukking voor de gelukte integratie, zoals bedoeld door Geert Burger, Minister in de Vlaamse Parochieraad voor de partij die groot geworden is door het origineel Vaalms Model te vervalsen.

     

    °°°

    Ter zake :

    Niemand veilig voor Jihad

    *

    Canadese veiligheidsdiensten hebben - in samenwerking met hun Amerikaanse collega’s - een aanslag op een sneltrein verijdeld. De politie arresteerde twee verdachten die van plan waren om op het spoor tussen Toronto en New York een brug op te blazen en een trein te laten ontsporen. Het lijdt weinig twijfel dat bij zo’n aanslag heel wat slachtoffers zouden vallen. Intussen heeft Dzokhar Tsarnaev - de overlevende bommenlegger uit Boston - tegenover zijn ondervragers toegegeven dat “religieuze motieven” aan de basis lagen van de bomaanslag in Boston. Voor wie daar nog aan zou twijfelen: de moslimbroeders wilden “de islam verdedigen.”

    “België speelt met vuur”

    Ook België komt meer en meer in de vuurlijn van de wereldwijde jihad. Sjeik Omar Bakri Mohammed zegt dat de moslims in België brave mensen zijn, maar noemt het boerka- en hoofddoekenverbod een gevaarlijke provocatie. “Je mag niet met vuur spelen!” De sjeik is de geestelijke leider van de wereldwijde Sharia-beweging en verblijft momenteel in het Midden-Oosten, van waaruit hij jonge moslims ronselt voor de heilige oorlog in Syrië. Omar Bakri Mohammed werd door de Britse regering uitgewezen nadat hij in 2005 verklaarde dat de overheid het ‘samenlevingscontract’ met de moslims had opgezegd. Die zomer ontploften in Londen drie bommen op bussen en in de metro. Bij de jonge daders waren aanhangers van de beruchte sjeik. Zijn waarschuwing aan het adres van België kan dus maar beter ernstig genomen worden…

    ‘Onrecht’ of blinde haat

    De in Canada opgepakte verdachten zouden rechtstreekse banden hebben met Al Qaida, de wereldwijde terreurorganisatie die door ‘specialist’ Rik Coolsaet al tientallen keren werd doodverklaard. Al Qaida kreeg weliswaar rake klappen, maar is nog altijd springlevend, zo blijkt.

    Een andere misvatting is dat de terreur het gevolg is van uitsluiting en discriminatie. Onzin. De daders zijn géén ‘kansarme jongeren’, integendeel. De bommenleggers van Boston hadden asiel en een verblijfsvergunning gekregen, een studiebeurs en gingen naar de hogeschool of universiteit. Hetzelfde verhaal in Canada. De opgepakte terroristen zijn Raed Jaser, een 35-jarige Palestijn die een tijd in de Verenigde Arabische Emiraten woonde en nadien uitweek naar Canada, en Chiheb Esseghaier, een 30-jarige Tunesiër die voor ingenieur studeerde in Québec. Kansarm of kansloos, nee, niet echt. Wat hen allen drijft is blinde haat tegen het Vrije Westen. Voor hen is de jihad tegen ons - ‘ongelovige honden’ - een religieuze plicht. Een ongemakkelijke waarheid die veel politici en opiniemakers nog altijd niet onder ogen willen zien.

     

    °°°

    Beste Partijleiding. In feite is de nieuwe slogan een soort dubbelloops geweer : vrij en onafhankelijk zijn tweeling-begrippen. Ik had liever Vrij en Vrolijk gezien, omdat de tegenstrevers dan iedere keer VNV hadden moeten schrijven of zeggen, U weet wel, de   afkorting van het Vlaams Nationaal Verbond, de partij van voor-oorlogse kwaliteit. Keer op  keer hadden wij dan een neus kunnen zetten, dat zij nog altijd verstrikt zaten in een verward verleden, daar waar de Vlaams Nationalisten van vandaag Vrij & Vrolijk, dus zonder haat, door het leven gingen.

    Ik zie ze al iedere keer in een hoekje kruipen, gehukt voor de Dames, en tegen een muurtje voor de Heren, om, in toepassing van een West  Vlaams spreekwoord, uit nijd en afgunst,  mieren te…wateren, de zeikerds……

    Tot slot nog een bedenking t.a.v. Mie Toertelboom. Die ‘drôme’ waarmee ’t Crevitske aan het oefenen is, om verkeers-zondaars uit het verkeer te plukken : zouden die dingen niet beter ingezet worden tegen de straat-en andere criminaliteit? Een Allahzoon? Verkeerde intenties? VLAM! Verpulverd, net zoals in de spel-consoles! De misdaad-statistieken zouden gevoelig dalen, de rechtbanken zouden werkloos worden, de repatriëringen zouden stilvallen, want : pulver is een andere vorm van fijn stof dat men gewoon van zich af kan slaan. Voor jongere betrapte delinquenten zou men, hun leeftijd indachtig, kunnen werken met stralen van halve sterkte, zodat het pulver na recuperatie, nog dienstig kan zijn in de landbouw.

    Stel U voor! Driekwart van onze Huizen van Bewaring zouden kunnen gesloten worden, bij gebrek aan bewoners! Nog meer meeval zou de weerslag zijn op de verdere invasie van weer andere Allahzonen, als ze moeten vaststellen dat hun zoon, die zelfs nog geen appel zou stelen, reeds na een paar dagen verpulverd is omgekomen en zelfs niet meer kan beweend worden.

    *

    Enne o ja : bij jullie zijn er bijna geen straatmussen meer? Geef ze eens ongelijk! Die komen in zwermen naar Centraal Italië, waar het krioelt van andere zangvogels en … van zwaluwen Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig! Al is voor de gewone man in de straat de armoe stroef, hij is er als een  vogel VNV!!!!!!

    PS Zou Ons Barbaraatje haar invloed reiken tot over de Alpen, dat ik mij tot hier Vrij en Vrolijk voel?

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     

    27-04-2013, 15:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    26-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1354 - IN 2012 KREEG EURABIË 219 KEER DE WREDE VAN ALLAH OVER ZICH HEEN. WREDE ZIJ MET HEM.

    .

    1354 - IN 2012 KREEG EURABIË 219 KEER DE WREDE VAN ALLAH OVER ZICH HEEN. WREDE ZIJ MET HEM.

    °°°

     

    °°°

    Statistieken over terrorisme om de Godsdienst van de Wrede te propageren. In de DM was het eerder een kort en volledig neutraal bericht. Wat wil zeggen : er klonk tussen de lijnen geen goedkeuring door, maar zeker ook geen afkeuring. Het klonl zoals een Weermannetje dat naar buien kijkt, en zegt : (het regent buiten’ Was het onderwerp Operatie Kelk geweest, waren dat twee volle bladzijden voor nodig geweest met in hoofdzaak rond de potdraaierij, het ene al meer bij het haar getrokken dan de andere.

    °°°

    Aantal terreuraanvallen in Europa neemt toe

    *

    © epa. Bij een bomaanslag op een bus met Israëlische toeristen in Bulgarije vielen in juli vorig jaar acht doden.

    Het aantal terreuraanvallen in Europa is het voorbije jaar behoorlijk toegenomen. In 2012 waren het er binnen de Europese Unie 219; een jaar eerder 174. Dat blijkt uit vandaag gepubliceerde cijfers van de Europese politieorganisatie Europol. .

    Door de aanvallen kwamen 17 mensen om het leven. In totaal zijn vorig jaar 537 verdachten gearresteerd in verband met terrorisme. In 2011 waren dat er nog 484.

    Meeste doden in Bulgarije en Frankrijk

    De bomaanslag op een bus met Israëlische toeristen in Bulgarije en de Franse geradicaliseerde schutter Mohammed Merah waren vorig jaar verantwoordelijk voor de meeste doden: gezamenlijk 14. Bij kleinere incidenten in België, Frankrijk en Noord-Ierland kwamen in totaal drie mensen om. Bij verreweg de meeste incidenten vielen geen slachtoffers.

    Zorgen om EU-inwoners in oorlogsgebied

    Europol maakt zich zorgen over inwoners van EU-landen die naar oorlogsgebieden afreizen. "Er is groeiende zorg over de dreiging die deze mensen vormen, gezien de mogelijkheid dat zij bij terugkeer in de EU terreurdaden willen plegen", aldus Europoldirecteur Rob Wainwright.

    Europol noemt met name de Sahelregio. Daar heeft Frankrijk militairen ingezet tegen oprukkende radicalen in het noorden van

    °°°

    Dat zijn de dingen des levens, waar men liever over zwijgt, niet alleen om geen paniek te veroorzaken, maar vooral om die lieverdjes niet te misnoegen.

    Kijk, laat daar geen misverstand over bestaan : elke dode, elke gekwetste, lke verdrevene in  iedere oorlog is er een te veel. Maar als Muzelmannen in hun verre vreemde landen elkaar te lijf gaan, om welke redenen dan ook, moeten wij daar dan zorgen om maken? Wat diplomatiek over-en weer geloop, ja, dat wel; maar daarmee moet de kous af zijn. Wij, we hebben ook onze zorg!

    En een van die grootste zorgen zou moeten zijn, dat Muzelmannen, net als schoenmakers, bij hun leest blijven. Willen zij bommen gooien? Vliegtuigen opblazen? Mensen uitmoorden? Dat ze gerust hun gang gaan, maar op eigen bodem. Wij hebben al last genoeg met onze eigen problemen, zonder dat we die van anderen erbij nemen.

    Daarom is het wraakroepend, dat de media al die terreur-daden onder de mat veegt, verschoont of goedpraat. Wij weten wat godsdienst-waanzin kan aanrichten, en met die van ons (gewezen) hebben wij al last genoeg. Zonder de godsdienst-twisten rond de opkomst van het Lutheranisme, waren de Lage Landen nog altijd verenigd en misschien wel een natie van wereld-formaat. Zie ‘De Gouden Eeuw’, waar de handelsvloot van de Nederlanden groter was dan die van Frankrijk en Engeland samen.

    Denk daar eens aan, als onze onderwerping an Mekka ter sprake komt, of als Uw gespreks-partner onvoldoende aandacht heeft waarom België bestaat, om zodoende Vlaanderen voor altijd mee te sleuren met de Z-Euro naar de afrikaanse middelmaat.

    *

    Ik ben er zelfs zeker van, de Arabische ziel ietwat doorgrondend, dat al die Araische Lentes veel vlugger zouden bekoelen, moest het Westen er gewoon geen aandacht aan schenken. Is net hetzelfde fenomeen als twee vechtende straatbengels, die van niemand enige aandacht krijgen.

    Onze media dragen een enorme verantwoordelijkheid door al die aandacht, die meestal gewoon ramp-toerisme is.

    Wie eenmaal hun draaiboek door heeft, ergert zich te pletter.  Eersst een korte samenvatting. Dan een uitgebreid verslag van uit de studio : bijna woordelijke herhaling van de inleidende samenvatting. Dan wordt overgeschakeld naar een ‘secialist ter zake’, of een ‘reporter ter plaatse’, die nogmaals hetzelfde vertelt. Durtijd van dit ‘aitem’ : 5 à 10 minuten, met dagenlang dezelfde bewegende   beelden als achtergrond. Datzelfde ‘aitem’ bij andere zenders : 1 à 2 minuten, direct to the point.

    *

    Toen ik de geruchten hoorde over de verhuis aan de Reyerslaan, dacht ik een ogenblik dat de uitzendingen nu zouden volgen van uit Mekka. Nietsjevo! Zelfs de presentatie à la Noord Korea werd afgeblazen wegens niet bazig genoeg. Ik zag anders al die modieuze (?) boerka op het scherm, waaronder de BRT-Tanghe zich verschool, het ’Nieuws, heet van de naald’ voorlezen uit Aleppo, waar de ene obediëntie de eeuwenoude minaret van de andere obediëntie had opgeblazen. Moest dat het werk van de Witte Brigade en/of de StaatsvUIligheid zijn geweest, de ganse keet met mos en al, had er gelegen. Amateurs zijn het, ja! Denk maar aan de gedynamiteerde IJzertoren in Diksmuide : die lag er, en hij lag er goed, zei het Establishment

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    26-04-2013, 11:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1353 - DE N-EURONEN EN DE Z-EURONEN ZITTEN ER AAN TE KOMEN

    ***

    Vrijdag 26 april

    Zon 6u26-20u56

    H Richarius

    .

    1353 - DE N-EURONEN EN DE Z-EURONEN ZITTEN ER AAN TE KOMEN

    °°°

    Moorslede (W-Vl) Pater Lievens

     

    En een van de Tien Kleine Negertjes…..

    °°°

    Vlaanderen is eindelijk op de goede weg om slecht af te lopen. Om letterlijk weer het agrarisch gebied te worden dat het altijd geweest is.. Waar uiteraard ooit de instroom van vreemdelingen als vanzelf zal wijzigen in een uitstroom, want kaal gevreten.

    Ik sla van plaatsvervangende schaamte tegen mijn eigen kop, als ik over Vandelala lees bij Guvaal, en die man, minister van ale Noordzeevissen, is nog maar het topje van de ijsberg der politieke profiteurs. Cfr het ACW die de kans grijpt om de eigen advocaat van hun vuile zaakjes, te benoemen tot boswachter van de Staats-financiën. Voor die van het Blauwe Fabriekje is er Toscane als vluchtland, waar ze de rol van de vroegere landeigenaren van adelijke geslachten die Pausen hebben voortgebracht, hebben overgenomen. Iets waarvoor wij (en anderen) door onze Italiaanse landgenoten mee scheef bekeken worden. Hoe durven ze, de gestolen Euro’s zo laten wapperen! Is iets dat we niet uitgelegd krijgen : zelfs Berlusconi zou zoiets niet durven! 

    En dan zie ik via satelliet op het TV-scherm het petierige Crevitske staan schuddebollen en snateren dat ze hemel en aarde beweegt, vooral de hemel?, om het verkeer in de hand te houden,. Wat ze ook doet, want het beweegt haast niet meer. Lompe Lieten doet hetzelfde met et Openbaar Vervoer, maar als Limburgse doet ze er alleen wat langer over. De tewerkstelling van het personeel nl. mag niet geschaad worden. Maar de bedrijven kunnen van de 2 sloeries de pot op. Dat ze op die manier de kip met de gouden eieren de nek omwringen, dringt niet door, want die zijn niet de kiezers die ze wensen.

    Ik zie de Vlaamse snelwegen binnenkort nog tolwegen worden die vanwege de vele files, uitsluitend toegankelijk zijn voor vracht- en personenvervoer per ezel. Voor de vele ingeweken karavaan-rovers misschien met ‘het schip van de woestijn’, de kameel. Dat soort dieren zijn door hun laadvermogen, beter geschikt voor het vervoer van bommen en granaten. Voor de vele ambtenaren en pendelaars die niet meer op hun werk geraken, geen probleem. Na 4 uur op rijden, keren ze gewoon terug en dan zit de dag er ook op. Gezellig toch, die ritjes in de frisse gezonde buitenlicht, met hier en daar een kleine file, wegens een afgevallen hoefijzer.

    Geen probleem meer met kapotte wegen of fijn stof. De agrariërs aan weerskanten der wegen zullen wat blij zijn met de vele hoopjes achtergelaten mest. Gedroogd kan die gebruikt worden als brandstof, en anders zal die een rijke zegen zijn voor de landbouw.

    Politiekers zullen er niet meer nodig zijn, want moslim-landen worden bestuurd door slechts één enkele Kalief, die beschikt over leven en dood van zijn  onderdanen.

    *

    Het voordeel van deze evolutie is wel, dat niemand last zal hebben van de keuze of er nu N, of Z geld zal zijn in onze gewesten. Bij ruilhandel komen immers geen papieren assignaten aan te pas.

    Hier en daar, o.a. in Moorslede, zullen er binnen enkele honderden jaren archeologische vondsten kunnen gedaan worden, waar een zeldzame keer een vierkante stuk gele textiel zal blootkomen. Die zal men herkennen als de Vlag der Voorouders uit 2013. Voortgaande op de Zwarte Leeuw daarop, zal men besluiten dat gezegde voorouders inderdaad afkomstig waren uit Noord Afrika daar er alleen daar leeuwen in de natuur voorkwamen. W.w.m.b. namelijk dat Europa sedert het begin der tijden altijd toebehoord heeft aan Allah, de Vrede zij met Hem.

    Misschien dat daarbij de naam De Wever als voorman van de Gilder der stoffen-wevers ergens opduikt, zodat meteen bewezen geacht wordt dat de vrouwen toen ook al gesluierd liepen. Waarvoor anders zou al die textiel gediend moeten hebben? Deze verre voorvader zal dan een standbeeld krijgen (zie afbeelding) waar hij een rol zelf geweven textiell laat neerdalen over de haren van het voor hem op de grond knielend wezen. De sokkel in Moorslede kan daartoe zeer goede diensten bieden.

    Trouwsens : moet Seppe Weiss van het CGKR en de Liga voor de mensenrechten niet verwittigd worden, zodat die pater daar met dat opgeheven christelijk symbool, eindelijk verdwijnt, zodat de geknielde Afrikaanse medemens een deftig leefloon met woon-toeslag kan toegekend worden? 

     

     

    °°°

    Ter zake :

    Ik vraag het niet gauw, maar ...

     

    STUUR DEZE TEKST NAAR AL UW MAILADRESSEN !

     

     

    Hoort Vlaanderen bij Noord- of bij Zuid-Europa als straks de eurozone uiteenvalt?

    Nu de eurocrisis terug is van nooit weggeweest gaan links en rechts stemmen op voor de invoering van de neuro. Eerder deze maand nog zei Nederlands politicus Frits Bolkestein dat hij een parallelle munt wil voor de triple-A-landen in de eurozone.  Bolkestein beaamt dat zijn pleidooi neerkomt op invoering van de zogenoemde neuro, een euro voor noordelijke landen die relatief financieel gezond zijn; zoals Finland, Oostenrijk, Duitsland, Denemarken en Nederland.

    In zijn boek Het Westen 5 x failliet verdiept de Nederlandse wiskundig ingenieur Kees Pieters zich in het lot van Vlaanderen als straks de eurozone uit twee delen bestaat. Met andere woorden, gaat Vlaanderen, samen met Wallonië tot de zuiderse invloedssfeer behoren of wordt Vlaanderen een deel van Noord-Europa?:

    'De(ze) Europese barst loopt niet ten Noorden van België, ook niet ten Zuiden van België, maar dwars door België heen. Bovendien is het is niet de vraag óf de euro valt, maar wanneer de euro valt. Als Vlaanderen op dat moment onafhankelijk is, is er geen twijfel over de plaats van Vlaanderen in de toekomst: Vlaanderen is een onderdeel van Noord-Europa. Maar wat gebeurt er als op dat moment Vlaanderen nog steeds onderdeel is van België?

    In België gebeurt altijd wat de Franstaligen willen, want ze vinden altijd een, weliswaar slinkende, groep Belgicistische Vlamingen die liever de belangen van de Franstaligen behartigen dan die van hun eigen kiezers. Lang geleden werd het al gezegd: België zal Latijns zijn, of het zal niet zijn. Dat is helaas waar tot op de dag van vandaag.

    Als op het moment dat de Euro valt België nog bestaat, zal het land Latijns reageren, m.a.w. volgens de lijnen van de wensen van de Franstaligen. België zal zich dus gedragen als een Zuid-Europees land en zal gaan behoren tot Zuid-Europa. Vlaanderen wordt dus meegezogen naar Zuid-Europa en alle economische tegenspoed die daarmee samenhangt. De afstand tussen de Noord-Europese buren, Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië enerzijds en Vlaanderen anderzijds zal groter worden. De transfers zullen niet meer alleen van Vlaanderen naar Wallonië gaan, maar ook van Vlaanderen naar Frankrijk, Italië en Spanje. Vlaanderen zal verarmen en de aansluiting met Noord-Europa definitief missen

    °°°

    Heeft U het gemerkt? In bovenstaand verhaal werd geen rekening gehouden met de gevolgen van de ‘opwarming van de aarde’, waardoor het best zou kunnen, dat het water van Vandelala tot aan de lippen komt van de Eurocraten in Wallo/Brux. In voorkomend geval zal de ruilhandel beperkt blijven tot de producten van de visvangst, daar de jachtgebieden onder de zeespiegel zouden zijn komen te liggen.

    Moest dat niet het geval zijn, m.a.w. mocht de zee het land niet overspoeld hebben, dan zal blijken dat de media ons al die jaren voorgelogen hebben, in de mening op die manier hun vel te kunnen redden.

    *

    We geloven al lang niet meer in sprookjes, al zijn de platte broodjes die BDW thans bakt in de richting van Mekka, wel degelijk een realiteit. Samen met de allahtonen moeten alle Sinjoren een hecht voetbalteam vormen.

    Mooi. Aan het Vlaams Belang dus om met die ploeg te doen, zoals Zulte-Waregem thans doet met Anderlecht : ze eruit bonjouren! Het duurt niet meer zo heel lang, voor we die kans krijgen. Het moet deze keer geen gewone ‘Zwarte Zondag’ worden, maar een paukenslag als bij het einde van de wereld. Hert Jaar 2014 moet de begindatum worden van een nieuw tijdperk, waar we eindelijk, boven en over de EU, baas worden in eigen land.

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    26-04-2013, 10:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    25-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1352 - OVER KAMPIOENEN GESPROKE

    ***

    Donderdag 25 april

    Zon 6u28-20u54

    H Marcus, evangelist. Patroon van de notarissen en de secretaressen

    Als de kikker vóór Sint-Marcus kwaakt, blijft hij later zonder spraak

    .

    1352 - OVER KAMPIOENEN GESPROKEN

    °°°

    Read my Lips, zegt Joël De Ceuleer.

     

    Maar dat kan niet : de wijsheid steekt nog in  de boeken achter hem, niet in zijn hoofd….

    °°°

    Dat ‘over het muurtje kijken’ is stilaan een kwalijke gewoonte geworden bij mij. Kijken is nog het ergste niet. Overnemen is erger. Ik belijd het gaarne en vraag om vergeving voor deze mijn aangeboren zwakte.

    Kan ik het helpen, dat Guvaal al neerschrijft, wat ikzelf nog niet aan gedacht heb? Bij mij zat die Joël De Ceuleer nog in de pijp-lijn, en bij de Guido ligt hij er al lang plat op de buik uit. Ik zat nog te broeden op een kloeke gezonde ezelsstamp waarvan die niet zou terughebben, en ziedaar, de knaap loopt bij Guido al wenend weg, zijn achterwerk beschermend vasthoudend om de daarin gedeponeerde inhoud niet onderweg te verliezen.

    *

    Verder weten we ondertussen veel meer over de pink-inhoud van Abou Jaja, maar Joëlleke blijkbaar niet. Waarom schrijft die man niet dat Abou-ke nog een gevangenisstraf van ’n dikke 12 jaar wacht in Marokko, terwijl het ventje hier als draaideur-crimineel terecht moet staan voor diverse zware feiten! Over Filip De Winter kan ik kort zijn : die is, net als de avond van dat bewust debat, nog altijd als gegoten uit één stuk. Daar waar voor Joëlleke blijkbaar diverse spuitvormen nodig zijn geweest vooraleer hij min of meer vaste vormen begon aan te nemen, allemaal afhankkelijk van e te verwerven moneten. Joëlleke heeft de standvastigheid van een slecht werkende weerhaan die gewoon kraait van waar de wind komt.

    *

    Guido, ’t is aan U!

    °°°

    Ter zake :

    I.v.m. de hele discussie over – nog maar eens – de hoofddoek, deze keer in de gemeenteraad van Boom, lijkt het er wel op dat men in dit land geen andere problemen meer heeft en dat niet ‘zij’, maar ‘wij’ ons zullen moeten aanpassen. Ik wil me niet uitspreken over de al dan niet grondwettelijkheid voor het dragen van zo’n ‘kopvod’ (dixit Wilders) als politiek verkozene, maar wel over een zekere vijfde colonne die resoluut voor ‘zij’ kiest en tegen ‘wij’. Een schoolvoorbeeld daarvan kregen we gisteren te lezen in De Standaard, aan de hand van eigen redacteur Joël De Ceulaer in een column op de laatste bladzijde. Hij haalt daarin Chris Morel, de vader van Marie-Rose, aan. Een man die voor zijn vroegere werkgever, Alcatel, de hele wereld heeft afgereisd. Morel zegt o.m. dat hij in de Alcatel fabrieken in Turkije nooit meisjes met een hoofddoek heeft gezien en vraagt zich dan ook af, waarom meisjes die hier dan wél dragen. Daarop reageert De Ceulaer letterlijk als volgt: ‘De vraag is niet of die moslima’s met hoofddoek zich al aangepast hebben. De vraag is of Chris Morel en die Boomse burgemeester zich wel willen integreren in het Vlaanderen van vandaag’. M.a.w. volgens De Ceulaer moeten niet ‘zij’, maar ‘wij’ ons aanpassen.

     

       Om die De Ceulaer even te situeren, die was – enkele jaren geleden - de moderator in een Tv-debat tussen Filip De Winter en Aboe Jaja, die, nog vóór het debat begon, verklaarde dat Jaja in zijn pink meer verstand had dan De Winter in zijn hele lijf. Waarop De Winter opstond en er helemaal geen debat meer kwam. De Ceulaer werkte toen voor Humo, voor wie eventueel vragen heeft naar zijn politieke geaardheid .

     

       De Ceulaer is trouwens geen uitzondering in onze poco media. Toen men, vlak na de bomaanslagen in Boston, nog niet wist wie het zou kunnen gedaan hebben, haalde men er op het VRT journaal hun ‘Amerika specialist’ bij, een zekere Bjorn Soenens, die in de eerste uitzending daarover meteen wist te vertellen dat het deze keer niét om Moslims zou gaan maar om blanke Amerikanen, want het was die dag ‘Patriot Day’ en Boston is de plaats waar de historische opstand van de Tea Party uitbrak. Op Canvas was men zinnens die avond verder in te gaan op dat Tea Party thema, tot bleek dat er enkele verdachten waren met een eerder donkere huidskleur. De uitzending tegen extreem rechts werd dan toch maar tijdig afgeblazen…

     

       We zitten hier in dit landje met een echte multiculturele vijfde colonne, die er een duivels genoegen in schijnt te scheppen om het eigen nest te bevuilen. En dat gebeurt dan in zgz ‘kwaliteitskranten’ en op een openbare omroep die gefinancierd wordt met het geld van de belastingbetaler…

    24-04-2013, 08:39 Geschreven door guido van alphen 

     

    °°°

    De Heer Morel, vader van een  rebelse dochter die als een Vlaamse Maagd van Orleans de Geschiedenis had kunnen ingaan, is een achtenswaardig man. In mijn ogen de vuurtoren waartegen het schoothondje De Ceuleer een pootje heeft opgeheven. Blij dat hij even in diens illustere nabijheid heeft mogen vertoeven, maar het niet kan nalaten om na te trappen.

    Ik hoop vurig dat dank zij Guido en mij, De Schandaard weer een paar tientallen lezers kwijt zal zijn gespeeld. Spijtig toch dat Koppen zich  juist bijtijds heeft kunnen herpakken met de Boston Brothers! Watte! Geen Tea Party-daders, desastro! Wat zegt U? Het zouden Moslims geweest zijn? Ach Here Goittekes toch! Bij Allah, dat kan toch geen waar zijn, zeker! Hadden we het geweten, die hele zaak was bij ons nooit aan bod gekomen, maar hadden wij een her-uitzending gepland van Operatie ‘Kelk’….

    *

    Maar wacht eens! Waarom roepen wij, Vlamingen van de harde lijn, ook met z’n allen niet om ‘wapens’, lijk W. Martens dat ooit deed, maar later verklaarde dat hij morele wapens bedoelde? Dat kunnen we dus later ook : geef ons nu wapens om de Islam te lijf te gaan, om ze, op de hielen schietend, allemaal het land uit te jagen! De bagage kunnen we altijd achterna sturen. Als heet lukt, moeten we aan niemand verantwoording afleggen, en als het tegenvalt, zeggen we gewoon, dat we morele wapens hebben bedoeld. Of dat we handelden uit een drang waaraan we niet konden weerstaan. We vragen Jef Vermassen als advocaat, met de verzekering dat hij als ereloon alle publiciteit mag behouden.

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    25-04-2013, 18:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1351 - POLLE IN VOLLE GALOP TEGEN DE BUFFALO’S VAN DE HUMO(R

    1351 - POLLE IN VOLLE GALOP TEGEN DE BUFFALO’S VAN DE HUMO(R)

    °°°

    De afgang van een Volbloed-Tsjeef via de artiesten-uitgang

     

    Via de Loge der Niveanen

    °°°

    Als ik de Polle een goede raad mag geven : doe beroep op de hulp (de gulp?) van Sire de Sex- en Coburger. Dat is een ervarings-deskundige in dergelijke delicate vrouwenkwesties. Presenteer U voor de koffie aan het Hof, vergezeld van Uw huidige vrouw en Uw advocate. Sire overtuigen zal alsdan niet moeilijk meer zijn, vooral als U hem met elke dame een privé-onderhoud toestaat, off the record, of course. Wat zeem aan zijn baard, onderwijl een spreekwoord debiterend over ‘leven en laten leven’. Ge zult zien : Humo legt zich zò neer bij Uw eisen! Want de Sire is een vrouwenkenner, en het vlees dat U in de kuip hebt, mag gezien worden.

    En dan gaan we van start!!!!

    *

    Meneer de JugePee, dat van ‘DSK in Vlaanderen’ was maar om te lachen, hoor! Wij van de Homu, wilden de mensen alleen maar aan het lachen brengen. Want wij wisten dat er geen bewijzen waren, zelfs geen aanklacht en al zeker geen rechtszaak. Dat alles zo maar berustte op frustraties van speelkameraadjes in de wandelgangen en in de donkere archief-kamertjes waar de dingen des levens zo maar op de vloer gebeuren, boven en tussen de dossiers.

    Dat van DSK was grotesk, akkoord, maar daarvoor 725.000 Euro moeten afdokken, is niet geestig meer. Het zou wel eens de doodsteek van de Homu kunnen zijn…..HiHi…. Geen Homu meer, maar een… Hornu!

    *

    En Polle Goossens, die van Notaris X in dezelfde Homu, wat zegt die nu? Toch geen leedvermaak, hoop ik…..

    *

    Meneer de JugePee zal ons toch geen strobreed in de weg willen leggen, zeker? Hij is toch bezorgd voor zijn verdere carrière? De vrienden kijken en luisteren mee, hoor!

    En daarbij, dat Polle aan ons zes jaar burgemeester-wedde reclameert, die is niet goed wijs zeker? Wie zegt dat hij zou verkozen geweest zijn?

    U ziet, Mr. De JugePee, dat wij zo onschuldig zijn as een pasgeboren paas-lammetje. Het is de Polle bij wie U moet zijn!  Hij is het toch die de handdoek in de ring heeft geworpen. Niet wij!

    Voor onze zalige penitentie stellen wij voor, dat U ons oplegt vanaf 1 Mei een volle week zelf onze pollen thuis te houden in de dactyl-kamer. Komt U daar toch een glaasje  meepikken, Excellentie?

    °°°

    Ter zake :

    Pol Van Den Driessche eist 625.000 euro van journalist

    *

    Pol Van Den Driessche eist een schadevergoeding van 625.000 euro van journalist Jan Antonissen voor de artikelenreeks 'DSK in Vlaanderen, 20 jaar seksuele intimidatie'. De reeks over de losse handjes van Van Den Driessche verscheen vorig jaar in het weekblad Humo en leidde ertoe dat de N-VA-politicus uit de race voor de Brugse burgemeesterssjerp stapte. De burgerlijke rechtbank van Leuven buigt zich vanaf vandaag over de zaak. .

    Humo bracht vorig jaar in april het verhaal naar buiten over de handel en wandel van de ex-journalist en gewezen CD&V-senator. In de artikelreeks vertelden twee voormalige journalistes van de krant Het Nieuwsblad en een resem anonieme getuigen over ongewenste intimiteiten die ze ondergingen.

    "Dit gaat niet over seks, maar over machtsmisbruik", benadrukte Jan Antonissen - de auteur van het artikel - destijds. "DSK is een verkrachtingszaak, maar bij Van den Driessche heeft het niet veel gescheeld. Hoe noem je het als een man ongevraagd zijn hand tussen de benen van een vrouw legt en naar boven gaat."

    Van Den Driessche maakte de zaak aanhangig omdat de publicatie van de artikels een mediastorm veroorzaakten en de politieke ambities van de kandidaat-burgemeester fnuikten. Volgens zijn raadsvrouw Chris Tijsebaert ging het alles behalve over objectieve journalistiek maar over een politiek geïnspireerde lynchpartij met als enige doel Van Den Driessche ten val te brengen. Hij eist 625.000 euro schadevergoeding: 500.000 euro voor gemiste inkomsten en 125.000 euro morele schadevergoeding.

    Volgens de raadsmannen Christian Deconinck (Antonissen) en Kristof Roox (Humo) heeft journalist Jan Antonissen geen fout gemaakt en is de gevraagde schadevergoeding buiten alle proportie.

     

    De N-VA-politicus heeft de beweringen van de opgevoerde getuigen altijd met klem ontkend. Pas afgelopen maart ging hij voor het eerst publiekelijk in op de beschuldigingen. "Ik ben niet de misdadiger die men van mij gemaakt heeft", zei hij in het één-programma Café Corsari. De politicus maakte toen ook de rechtszaak bekend. "Ik heb schade geleden en daar zal een rechter over moeten oordelen."

    °°°

    Ik denk dat Polle hoogstens een of maximum twee vrouwen ongewenst zijn diensten heeft kunnen aanbieden. In die middens immers loopt de reputatie de man altijd vooraf, en wie met hem nog in nauwe schoentjes geraakt, heeft het zelf gezocht. Als er niet stante pede werd geklaagd, heeft dat later ook geen zijn meer. Integendeel. Het wijst op opzet vanwege de dame in kwestie. Het doet mij denken aan al die misbruik-pastoors van 30 jaar en meer geleden : door verjaring gaan ze vrij-uit, en toch blijft men om de haverklap al die zaken oprakelen, zelfs jaren na de dood van de schuldige, die gestorven is zonder onderzoek ten laste of ten ontlaste.  Om toch maar iets te hebben om de tijd vol te kletsen, zeker? 

    Dergelijke bespring-ambities zijn van alle tijden, en meestal volstaat een klinkende oorveeg om verder onheil definitief in de kiem te smoren.. Al moet ik toegeven, dat het gedrag van Polle de Bruggelingen nu bespaard is. Stel U de vrouw voor die voor de Burgervader moet of wil verschijnen zonder glazen kooi rond haar lichaam!

    Ik weet niet wat er erger is : die glazen kooi om uit de handen van de Polle te blijven, of verschijnen voor ‘tLanduyt-de-Temerige,  in volle vrijheid.

    Arm Brugge, want dat is moeten kiezen tussen de pest en de cholera….

    Ps Voortgaande op de foto’s in de krant van de Polle met zijn Ega en zijn Advocate, moet ik zeggen dat de man smaak heeft. En dat misschien zelfs voor al die andere vrouwen een eer moet zijn bij hem te zijn opgevallen. Een opmerking ‘ex absurdum’ voor in de pleitnota van de Advocate. Edelachtbare, dat was helemaal geen ongewenste intimidatie, alleen de bevestiging van ‘k hen U wel gezien, hoor, deugenietje! Wiede-wiede wiet, ‘k  zit in ’t riet en ge vindt me niet’…

    Het eeuwig spel tussen man en vrouw, meer niet!

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    25-04-2013, 18:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    24-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1347 – O, DIE LIEVE, LIEVE ARABIEREN

    ***

    Woensdag 24 april

    Zon 6u30-20u53

    H Fideel van Sigmaringen

    Fideel kleurt de bloemen geel

    .

    1347 – O, DIE LIEVE, LIEVE ARABIEREN

    °°°

    Voor hoelang nog, de viswinkel, een vertrouwd beeld?

     

    Als die straks zal zwart zien van de katten?

    °°°

    Ik ben geen Islam-hater. Waarom zou ik?! Alle mensen zijn mij even lief. Dat is niet alleen mijn natuur, maar ook mijn Geloof. Waar ik echter niet tegen kan, is dat de etensbak van mijn en ook ander eigen volk dreigt leeg geslobberd te worden door een Beschaving van de Dood. Dat is niet alleen de post-communistische ‘Beschaving’ van de ontmenselijkte progressieve verworvenheden, maar vooral de ons opgedrongen invasie van barbaarse Middeleeuwse godsdienst-fanaten. Des te erger dat die als sluipend gift druppelsgewijse komt overgewaaid met nu, in een zeer nabij verschiet, de terugkerende gehesenspoelde Syrie-gangers, die net als hun gedrogeerde voorvaderen, zoals de kronieken schrijven, met bloeddoorlopen ogen hun  moordenaarswerk zullen willen voortzetten.

    We mogen ons toch niet, in naam van dat soort ‘democratie’, naar de slachtbank laten leiden!

    *

    Als Vlaams Nationalist heb ik niet de beste herinneringen aan de naam Pirenne. Al moet ik toegeven hem altijd gelezen te hebben uit tweede hand. Daarin stond dat hij niet te vertrouwen was, omdat hij gewoon het Rijk der Oude Belgen liet overlopen in de hedendaagse on-staat. Al wat daartussen voorkwam als ‘Vlaams’ werd gewoon aanzien als niet-bestaan hebbend. Nu zie ik in, dat zulks een truuk van Luie Sjarel zal geweest zijn, om naïeve geesten naar La Patrie unie et in divisible te leiden. Er werd nog net niet bij gezegd, dat de Belgen van vroeger en deze van nu, allemaal Franstalig bij bestemming zijn. U weet wel : la Belgique sera Latine ou ne sera pas…..

    *

    Nu vind ik onderstaand bloedstollend artikel over diezelfde Pirenne en denk : wat zal het nu zijn : is die man een kwakzalver, of integendeel een zeer integer geleerde? En dan bedenk ik dat het niet te loochenen valt, dat Arabieren rijmen op Mieren, en dat overal waar mieren bij hele vloten verschijnen, alles in de omgeving kaalgevreten en stinkend achter blijft. Cfr de vuile gevels waar ze (werkloos) leven en wonen in onze steden.

    Neem nu het stukje van het Heilig Land, dat opnieuw bewoond en bewerkt wordt door de oorspronkelijke bevolking, de Kinderen van Israël, de Joden. De Bijbel zegt dat Kanaän een land was dat overliep van melk en honing. Toen het Joodse volk in 1948 er gedeeltelijk terugkeerde, was het één dorre woestijn geworden, bewoond door haveloze rondtrekkende  Arabieren. Die dienden wel vijf keer per dag met de kont omhoog te bidden, richting Mekka. Na korte tijd en na intense bewerking, werd dat stukje Israël een regio die weer kon leven van de uitvoer van zijn voortbrengselen, reden dat de Arabieren het per force terug willen….

    *

    U zult hieronder lezen dat het boek van Ernest Scott vlot bestelbaar is bij Amazon.com. Niet aarzelen. Doen!

    °°°

    Ter zake :

    Wie vernietigde werkelijk de Pax Romana?

    *

    Emmet Scott: “Mohammed en Karel de Grote opnieuw belicht. De geschiedenis van een controverse.”

    *

     

    In de kustgebieden rond de gehele Middellandse Zee hebben archeologen een laag van de ondergrond blootgelegd, die werd afgezet gedurende een periode van driehonderd jaar, die begint in het midden van de zevende eeuw na Christus. Deze laag, door de geoloog Claudio Vita-Finzi de ‘Younger Fill’ genoemd, heeft betrekking op de ruïnes van alle grote steden. Hij staat als een tijdsmarkering aan het einde van de Griekse en Romeinse beschaving. Gedurende drie eeuwen na het jaar 650 is de archeologie van de streek allesbehalve kaal. Braakliggend land of ernstig primitieve nederzettingen hebben de voorheen grote steden van het Romeinse Rijk en het Nabije Oosten vervangen.

    Men zou kunnen vermoeden dat de ‘Younger Fill’ het resultaat is van een nog niet geïdentificeerde, klimatologisch trauma dat het hele Middellandse Zeegebied heeft getroffen. Hetzelfde fenomeen is echter waargenomen in een heel andere waterscheiding: Mesopotamië, het land bevloeid door de Tigris en de Eufraat in wat nu Irak is en ook inclusief de kustgebieden grenzend aan de Perzische Golf. In dezelfde periode – van het midden van de zevende eeuw tot het midden van de tiende – verdwijnt de archeologie zo goed als geheel in heel Europa en het Midden-Oosten. Deze beschavings-onderbreking zou kunnen worden opgevat als het gevolg van de Middeleeuwen in Europa, met uitzondering van het feit dat het ook gebieden omvat van het Midden-Oosten, die nooit deel uitmaakten van het Romeinse Rijk en waar geavanceerde culturen onafhankelijk van Rome en Griekenland een florerend bestaan hadden gekend.

    Wat al deze gebieden met elkaar gemeen hebben, is natuurlijk dat ze werden veroverd door de Arabieren tijdens de eerste periode van de islamitische expansie, toen het Nabije Oosten, Noord-Afrika en Iberia werden onderworpen binnen een tijdsbestek van minder dan een eeuw. De islam kwam naar de Middellandse Zee en liet als belangrijkste erfenis de ‘Younger Fill’ achter.

    Het idee dat de islam de primaire oorzaak is voor het einde van de klassieke beschaving is gedurende de laatste tachtig jaar uit de gratie, sinds de Belgische historicus Henri Pirenne dit als eerste poneerde in zijn baanbrekende boek Mohammed en Karel de Grote. In de tijd van Pirenne werd algemeen gemeend – en wordt dat nog steeds – dat het einde van de beschaving begon in de vijfde eeuw met de ondergang van Rome en de barbaarse invasies, een volle twee honderd jaar voor de legioenen van Mohammed woedden in de oostelijke en zuidelijke kuststreken van de Middellandse Zee. Volgens de consensus in de wetenschap was de Romeinse beschaving al ten dode opgeschreven tegen de tijd dat de Arabieren op het toneel verschenen en deed de islamitische inval gewoon de laatste overblijfselen in de vergetelheid verdwijnen.

    Met behulp van recente archeologische gegevens concludeerde Pirenne dat de klassieke beschaving niet eindigde in de vijfde eeuw, maar in plaats daarvan in de zevende, toen de fragmenten van het latere Romeinse Rijk werden overspoeld door de Arabieren. De islamitische rovers beëindigden elke beschaving waar ze deze ook maar aantroffen en welke vorm deze ook maar had aangenomen.

    Deze stelling werd in zijn tijd niet goed ontvangen. Zij werd naar de rand verbannen, waar ze sindsdien is gebleven. In de politiek correcte 21e eeuw, die de grootsheid van de “Gouden Eeuw van de islam in Iberia” prijst, kunnen Pirennes aandelen alleen maar verder dalen. Onze verworden cultuur is niet ontvankelijk voor het idee dat het de islam was, in plaats van de Germaanse barbaren, die de cultuur en beschaving van Rome vernietigde.

    Wat er met Pirenne gebeurde in de jaren 1920 en 1930 doet ons er echter aan herinneren dat politiek correcte opvattingen over de islam niet hun oorsprong hebben in de late 20e eeuw. De mythe van al-Andalus werd stevig gevestigd in de 19e eeuw door Britse en Duitse geleerden, die in de islam de “redders van de klassieke kennis” ontdekten. Rond de tijd van Wereldoorlog I waren deze ideeën stevig verankerd, zodat Pirenne zich met een zware strijd geconfronteerd zag in zijn pogingen om een alternatieve theorie te propageren.

    Gelukkig voor zijn moderne bewonderaars is er een schat aan aanvullende archeologische gegevens verzameld in de acht decennia sinds Pirenne voor het eerst zijn analyse publiceerde. Meer recent bewijs bevestigt niet alleen Pirennes beweringen, het toont onomstotelijk aan dat er geen andere verklaring redelijkerwijs kan worden aangevoerd: de islamitische invasies sloopten de agrarische systemen van het Middellandse Zeegebied, vernietigden niet alleen geletterdheid, maar maakten een einde aan de levendige, welvarende en beschaafde opvolgerstaten van het laat-Romeinse Rijk in Noord-Afrika en Iberia.

    Door het schrijven van ‘Mohammed en Karel de Grote Revisited’: De geschiedenis van een controverse , heeft Emmet Scott het belangrijkste stuk wetenschap van deze jonge eeuw gepubliceerd. ‘The New Engels Review Press’ verdient grote erkenning voor het toegankelijk maken van zijn boek voor het grote publiek.

    Dhr. Scott beschrijft in detail de omvang van de vernietiging – veel erger dan de meesten van ons eerder hadden gedacht – door toedoen van de islam aan de klassieke oudheid. In plaats van het redden van de werken van de Oudheid, vernietigde de Islam deze nagenoeg, zoals hij de geavanceerde beschavingen vernietigde die de Oudheid heeft gecreëerd.

    De vernietiging was zowel ideologisch als fysiek. Toen de Arabische legers het Nabije Oosten en Noord-Afrika veroverden, vernietigden hun achteloze landbouwpraktijken de bovengrond en dus ook de landbouw waar die rijke economieën van die regio’s op steunden. Door de bestaande infrastructuur te plunderen en toe te staan dat complexe irrigatiesystemen tot ruïnes vervielen, dwongen ze ontberingen en honger op aan wat overbleef van de inheemse bevolking. Vandaar de ‘Younger Fill’: het tastbare bewijs van wat de Arabische cultuur meebracht voor de mediterrane beschaving.

    De islam vernietigde ook systematisch de onderliggende ideeën van de klassieke kennis, bracht een corpus van kennis in diskrediet die het niet eens was met de koran en niet de verspreiding van de islam bevorderde. Hele kennisgebieden werden verwezen naar de vuilnisbak, waardoor verder de armoede en achterlijkheid van de islamitische staten werd gegarandeerd die hun klassieke voorgangers hadden vervangen.

    Tot slot, de islamitische piraterij en roverijen bracht de zeehandel in het Middellandse Zeegebied nagenoeg tot stilstand. Dit was niet alleen verwoestend voor de economieën van Europa, maar maakte ook een einde aan de export van papyrus uit Egypte naar de rest van de regio. Het gebruik van papyrus was de belangrijkste motor van de wijdverspreide geletterdheid in de Middellandse Zee. Nadat de toevoer was opgedroogd, bleek perkament schaars, duur en onvoldoende als vervanging.  Dankzij de islam, werd het Middellandse Zeegebied veranderd van een rustige, geletterde, beschaafde cultuur in een gewelddadige.

    Opmerking: Vervolgens staat er op Gates of Vienna een zeer uitgebreid artikel (Engels) dat dieper ingaat op de inhoud van het boek van Emmet Scott. Interessant is ook waar de schrijver van het artikel mee afsluit. Samengevat: Vanwege de druk die er op bibliotheken en boekhandels wordt uitgeoefend, door CAIR, MCB en andere frontorganisaties van de Moslim Broederschap, zal het misschien moeilijk blijken om het boek daar te vinden. Maar bij Amazon.com is het gewoon te bestellen

    °°°

    Dit is de link waar het boek kan besteld worden.

    http://www.newenglishreview.org/New_English_Review_Press/

    Ik zal er uit citeren, zo gauw ik het binnen krijg. Bestelen via De Standaard zal waarschijnlijk niet gaan, want niet Moslim-minded genoeg.

    *

    Als toemaatje wil ik nog meegeven, dat al het tumult over de Syrië-vechters koren op de molen is van de Islam, die op die manier zijn ware gelaat toont. Denk niet dat we die wreedaards ooit nog zullen terugzien, tenzij als ondergrondse guerilla en bommenleggers. Die zijn, bij aankomst in de oorlogs-gebieden, meteen onderworpen aan de Wetten van Allah. Ze zijn  odelijk gehersenspoeld en gedrogeerd, zoals de Geschiedenis bewijst. Zonder bloedvergieten en verkrachten zullen zeniet meer kunnen leven. En vermits we ze als slangen aan ons hart hebben groot gebracht en gekoesterd, liggen onze landen open en bloot voor hen.

    ¨

    Zij zullen beschikken over dodenlijsten, met waarschijnlijk daarnaast in code, de wijze van afslachten. Er zal geween zijn, en tandengeknars, ook van de Overheid, die handenwringend de Hemel zullen aanroepen met de woorden dat ze ‘dàt niet hebben gewild’.

    En honderden jaren later zullen wetenschappers dan onder het woestijnzand de sporen ontdekken uit onze tijdrekening, boven de veel oudere sporen van de Grieks-Romeinse Beschaving.

    Tenzij wij er ten derden male iets aan doen om ze buiten te houden….

    Van de woede der Moslim-Monsters, verlos ons Heer! (3x)

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    24-04-2013, 15:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 02 1350 ANNE DEVRIES WAS VERKEERD : BARTJE LUST WEL DEGELIJK BRUINE BONEN

    ***

    Dinsdag 23 april 2013

    Grasmaand

    Zon 6u32-20u51

    Sint-Joris, patroon van hellebaardiers, ridders en soldaten

    Sint-Joris die de draak overwon, houdt meer van regen dan van zon

    .

    23 02 1350 ANNE DEVRIES WAS VERKEERD : BARTJE LUST WEL DEGELIJK BRUINE BONEN

     

    °°°

    TSCHELDT zegt in onderstaand tijdsbeeld :

     

     ‘Oosfront-meeting”  zaal Steenweg op Mekka in Borgerocco.

    °°°

    Dit stukje gaat in hoofdzaak, naast mijn wel zeer persoonlijke hekelzang op BDW, over de heisa ivm het vodden-verbod ,  over de ‘ondemoocratische vreugdekreten van Rechts’..., die Linx meent te ontwaren in het carnavals-verbod rond de hoofden van vrouwen met een andere onnatuurlijke en volksvreemde  ‘obediëntie’. Goed gezien van den arbiter

    U zult hieronder in dat artikel, dus de betere inkijk krijgen in de zieltjes van de Algemene Marxistische Ingesteldheid. Alles dat boven hun eigen ‘eenheidsdenken’ uitkomt, is niet democratisch…. Vadertje Stalin zelf zou een monkellach uit zijn moordenaars tronie niet hebben kunnen onderdrukken…..

    *

    Maar nu over BDW! Lang, heel lang geleden, bijna van uit de tijd toen de dieren nog spraken, was er ooit een volksschrijver bij de Noorderburen die zowat met zijn ‘Bartje’ de Limburgse variant was van De Wittte van Sichem. Bartjes vader, een boeren-werkman, was zijn beste vriend, al kreeg hij op gezette tijden van hem wel eens een stevige kind-onvriendelijke muilpeer. Zoals die ene keer, dat Moeder aan tafel voor iedereen bruine bonen opschepte als avond-menu, en de bengel zijn bord wegritste, zodat de bonen-brij op tafel terecht kwam. Hij kreeg meteen een pak rammel, onder het huilen van dat ene zinnetje :’Ik lust geen bruine bonen’. Dat is, kort samengevat, de geschiedenis van ‘Bartje lust geen bruine bonen’ maar Anne De Vries vertelt dit verhaal zo meesterlijk dat het gerust ‘van alle tijden’ kan genoemd worden.

    Ha die bruine bonen! BDW lust die wel, hij heeft er zelfs een boontje voor over. Want hij geeft zijn eigen achterban ongelijk, als ze de bruine indringers iet of wat willen afremmen. Hij houdt dat gespuis, in navolging van de partijen van het establishment, als kiesvee liever te vriend, men weet maar nooit.

    Les in de wetenschap der gedroogde bonen.

    Men heeft die in alle grootten en vormen, maar de meesten zijn toch ietwat mini-mini banaan-achtig. Blijven buiten beschouwing: sni-boinen, sperzie-bonen en allerhande princesse-boontjes, die ons gewoon in verse vorm in de mond komen. Bij gedroofdee bonen, net als bij mensen, is in onze streken, de witte variant de meest voorkomende. Daarnaast zijn de bruine meest te vinden, al mogen de zwarte bonen toch niet over het hoofd worden gezien.

    Sedert Bartje II als Burgervader deel is gaan uitmaken van het Belgische Establishment, trekt hij zeker zijn bord niet weg, als er bruine bonen opgeschept worden. Integendeel : hij wil liefst de hele kom voor zich alleen, zodat er bijna niets  overblijft voor de overige gezinsleden, dan zich met honger van de tafel te verwijderen.

    Anders gezegd : Bart II is de weg opgegaan van Leterminator, die in het zicht van de tricolore vleespotten, zijn Vlaamse reflexen heeft onderdrukt en ingeruild voor de meer lucratieve vooruitzichten van de ‘actieve welvaartstaat’. Het weefstuk, in geel en zwart, laar hij onafgewerkt achter als voer voor de nazaten.

    *

    Na deze kan het Vlaams Belang de banier, gescheurd, bevlekt ontvallen schier, weer overnemen om voorop te gaan ten gerieve van alle nationalisten ter rechter en ter linker zijde. Ons woord en onze ijver zijn gekend van ouds : eerst en met alle middelen, eigen volk eerst. Wij willen geen vraatzuchtige katten in onze mooie en gezonde viswinkel. Als zij een eigen land willen : waarom zijn ze dan het hunne ontvlucht, om het onze in te palmen?

    *

    Geen Vlaming met het hart op de rechte plaats heeft ooit een vreemdeling op straat laten sterven. Maar als ik nu terugkom in de straten van onze steden, kan ik op zicht van de afhangende vuile gordijnen en de afgebladderde verf, raden waar vreemdelingen hele straten ver, de vaste bewoners er uit hebben gekeild. Op vriijdag-namiddag stromen ze achter alle hoeken en kanten bijeen, om te vergaderen, d.i. de hoofden te worden volgepraat met ophitsende toespraken tegen het gastland en zijn wetten. Na 18 uur zijn de straten leef, buiten groepjes schavuiten als hongerige aasgieren, op zoek naar buit. Ze gaan er vandoor met gierende banden en huilende motoren, naar afspraken waarvan we morgen zullen lezen in De Zondagskrant.

    De politie, vraagt U? Die blijft wijselijk binnen en laat de straat-oppas over aan de parkeer-wachters, die de laatste brave burger de stad uitpesten.  

    Ik voel medelijden gemengd met plaatsvervangende schaamte voor mijn landgenoten die dat alles lijdzaam moeten ondergaan. Natuurlijk kan niet iedereen uitwijken naar beter oorden, maar Centraal Italië moet toch een aanradertje zijn, een geluks-plekje op aarde. De mensen zijn er gastvrij en al hebben ze niet veel, ze delen gaarne mee. Wees her gewoon wie U bent, en U bent hun vriend. En wees vooral niet verwonderd, als blijkt dat ze in de mijnstreek beter elk plekje kennen dan U-zelf….Italiani en Fiaminghui zijn twee handen op één buik…

    *

    Overmorgen hebben we hier de Nationale Feestdag Op het einde van onze oprit zullen twee nieuwe vlaggen hangen : de vorigge waren, na de winter, helemaal uitgerafeld en verkleurd. Naast de Italiaanse ‘Bandiera’, even hoog en even groot mar ook even fier, zal de Zwarte Leeuw op Geluw Veld wapperen. Enne, niet te vergeten, niet de Bokma, maar de ‘Proseco’ staat klaar!

    °°°

    Ter zake :

    N-VA maakt handig gebruik van de leugen van het hoofddoekenverbod

    *

    "Bart De Wever zet het beleid van Patrick Janssens niet voort: zijn partij interpreteert dresscode veel strikter", schrijft Derek Giroulle, die actief is in de ondersteuning van migranten en Antwerpenaren van buitenlandse origine. Hij schrijft in eigen naam. .

    *

    N-VA-verhaal is een algemene verbodsbepaling, gebaseerd op vertegenwoordiging van het openbaar gezag

    Yves Desmet schreef dat de Boomse burgemeester Baert een "bang makend eenheidsdenken" vertoont. Ik ben het roerend met hem eens. De denkfout van de Boomse gemeenteraad is om te beginnen zo duidelijk, dat het bijna de moeite niet loont erover uit te wijden. Een verkozene is juist niet neutraal. Maar hoe zit dat met functionarissen waarover we nu al een jaar of zeven, nu ja, debatteren? Wanneer Patrick Janssens de dresscode in Antwerpen liet stemmen, die onterecht door het leven zou gaan als 'het hoofddoekenverbod', was dat de uitvoering van de eisen van N-VA, CD&V en Open Vld. Ik herinner me levendig dat Robert Voorhamme op ATV kwam vertellen: "Als het een hoofddoekenverbod was, dan zouden de socialisten ertegen zijn".

    Tijdens de eerste gemeenteraads-zitting van 2013 parafraseerde de nieuwe burgemeester het citaat: "Er is geen hoofddoekenverbod, er is een dresscode, en was er een hoofddoekenverbod, zou ik ertegen zijn". Maar de nuance leeft in de details en die zijn in deze belangrijk. In 2007 ging men in Antwerpen uit van het principe van de 'neutraliteit'. Een sterk gecontesteerd begrip. Wie er de wet op naslaat, vindt geen woordelijke verklaring, maar wel een definitie hoe het concept neutraliteit wordt overtreden: wanneer een functionaris 'door middel van uiterlijke tekenen van zijn religieuze, politieke of filosofische overtuiging het vermoeden van onpartijdigheid dat met zijn functie verbonden is schaadt'.

    Hierbij is dus de conditie van onpartijdigheid gekoppeld aan functionele inhoud om de rechtszekerheid van de burger te verzekeren. Het feit of de betrokken functionaris zijn job naar behoren doet of niet is daarbij irrelevant. In het Antwerpse reglement werd aan alle loket-functionarissen, omdat die de overheid vertegenwoordigen, de vereiste van neutraliteit gesteld. Daarom moesten zij het vermoeden van onpartijdigheid van hun functie bewaren.

    Als men echter naar de nieuwe N-VA-burgemeesters luistert in interviews of interventies in gemeenteraden, zowel in Antwerpen als in Lier of Boom, dan heeft de dresscode een andere invulling gekregen: het gaat nu om een 'verbod op het dragen van uiterlijke tekenen van religieuze of levensbeschouwelijke aard, van politieke of andere overtuigingen' (door Bart De Wever sarcastisch als 'obediëntie' aangeduid). Niet omwille van onpartijdigheid, maar omwille van representativiteit: de uiterlijke tekenen zijn verboden omdat de functionaris het openbaar gezag vertegenwoordigt.

    Shift in nuance

    De shift in de nuance is veelbetekenend en maakt aan het eind van de rit een groot verschil. Want waar in het idee van Janssens geval per geval discussie mogelijk is of het 'vermoeden van onpartijdigheid' in het gedrang was gebracht of niet, is het N-VA-verhaal een algemene verbodsbepaling, gebaseerd op 'de vertegenwoordiging van het openbaar gezag'. Over het een kan je van mening verschillen, over het ander is geen discussie mogelijk. Of nog: onder N-VA is je vrijheid als functionaris ingeperkt. Dat is waar het de uiting wordt van het, zoals Desmet schrijft, "eenheidsdenken, dat in wezen zegt dat er enkel plaats is voor politieke stemmen die zijn visie en groot gelijk uitdragen".

    Dat speelt in Antwerpen, maar ook elders. Neem nu Lier. Kinderverzorgsters die in kleuterscholen voor- en na-bewaking verzekeren, en dus geen opvoedkundige taak hebben, kregen onder het vorige bestuur de toestemming een hoofddoek te dragen. Doordat ze geen opvoedkundige taak hebben, kon een uitzondering worden gemaakt. Onder het bestuur van N-VA-burgemeester Boogaerts is er wel een probleem.

    Tenslotte wil ik nog iets kwijt over het zogenaamde hoofddoeken-verbod. Niemand bij de sp.aheeft ooit geprobeerd om aan de moslims uit te leggen wat de dresscode nu juist inhoudt en waarop die gebaseerd is, hoe de wettelijke neutraliteit in elkaar zit, hoe de scheiding tussen kerk en staat werkt en in welk mate secularisme een bescherming is van de vrijheden van alle levensbeschouwingen, dus ook van de islam.

    Eigen leven leiden

    In plaats daarvan heeft men het terrein gelaten aan extreem links, aan gelovigen die zichzelf groen noemen, en aan een zegevierend rechts dat zijn slag tegen de oprukkende islam leek te hebben gewonnen. Daarin zijn een aantal opiniemakers opgestaan die van de leugen van het hoofddoekenverbod hun handelswaar hebben gemaakt, en die ervoor hebben gezorgd dat de leugen een eigen leven is gaan leiden, daarin bijgestaan door de ondemocratische vreugdekreten van rechts.

    Dat het hoofddoekenverbod een leugen is, kan men dagelijks vaststellen op het internet en zelfs bij eminente moslims die de leugen van de realiteit niet meer kunnen onderscheiden. "Mijn moeder is nu 70, en die gaat haar hoofddoek niet afzetten..." is een vaak gehoord argument. Hoezo, wiens ouwe moedertje moet de hoofddoek afzetten? Wie heeft dat gedecreteerd? Wel, moslims wordt voorgelogen dat 'de ongelovigen een wet hebben gemaakt die vrouwen verbiedt om een hoofddoek te dragen'.

    Dat is de perceptie van het hoofddoekenverbod bij moslims. Dat die wet al veel langer bestaat en dat ze beperkt is tot bepaalde beroepscategorieën en tot bepaalde functies, zijn dan argumenten in de wind, want moslims zijn ervan overtuigd 'dat de ongelovigen zo Allah willen uitdagen en de moslims van hun geloof afkeren'.

     

    °°°

    Ik was het bijna vergeten, die andere specialiteit van Linx om altijd een van hun eigen specifieke kenmerken toe te dichten aan de tegenstrevers, om zodoende van een hekel punt een punt van discussie te maken. Deze keer moet de term ‘eenheids-denken’ het ontgelden. Altijd handig in de discussie om een van de pijlers van communisme dictaturen, het gezag dat geen tegenspraak duldt, bij mondjesmaat valselijk in de schoenen van de tegenstrever te schuiven.

    De democratie heeft nu eenmaal andere wetmatigheden, en een daarvan is dat 50% +1 de dien st uitmaakt, tenminste tot de eerstvolgende verkiezingen. Spijtig, hé!!!!!!

     

     

     

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    24-04-2013, 11:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    23-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1349 – SPAGHETTI VERGIET-KOPPEN WORDEN OF ONS LATEN INBUSSELEN ?

    .

    Wetewatje :      OORDEEL   =  lel

                                             VERZUIPEN  =  drinken in het buitenland 

    *

    1349 – SPAGHETTI VERGIET-KOPPEN WORDEN OF ONS LATEN INBUSSELEN ?

    °°°

     

    °°°

    Kijk, dat is het probleem met Linx : ze aanvaarden alleen ‘democratie’ als die naar hun hand gezet kan worden. Indien niet, dan stoppen ze niet met kankeren en tegenwerken. Zie BDW in Antwerpen, zie Mr Baert in Boom.

    Wat in bovenstaande lijnen staat, is zo ongeveer de basis van het communisme : eenmaal naar hun hand gezet (meestal na een bloedige revolutie) verdraagt het systeem geen corrigerende of afwijkende meningen. Tenslotte moeten de vele ‘Goelags’ ook bevolkt blijven…….

    Het artikel hieronder is geschreven door zo iemand met heimwee naar het Marxisme. Wringen en wroeten om argumenten te vinden die hun Grote Gelijk staven. Dat die argumenten vederlicht, vals en bedrieglijk zijn, stoort hen niet : immers, alles wat uit hun mond komt, is nog meer waar dan het zonlicht.

    Ik begin er gewoonweg niet meer aan, om aan te tonen waar en hoe ze intentioneel verkeerd zijn. Hun redenering is dan ook uitsluitend bestemd voor gelijkgezinden die de moeite niet doen om na te denken. Gesteld dat ze daartoe in staat zouden zijn.

    *

    Ergens in het   artikel spreekt men van een ‘copy paste’ denken. Daarom raad ik de mensen uit Boom aan, de dag dat ze tergugefloten worden, om in de Gemeenteraad (en elders) te verschijnen met een spaghetti-vergiet op het hoofd als uiterlijk kenmerk van hun religieuze overtuiging. De hardnekkigsten kunnen misschien een vlaggetje bijsteken met de Pauselijke kleuren, geel & wit.

    *

    Zou die Mr Baert (zie hieronder) soms een verre nakomeling zijn van de Duinkerkse vrijbuiter Jean Bart? In voorkomend geval mag die verschijnen met steekhoed, à la Napoleon, in zeerovers tenue met ooglapje. Wedden dat zijn belagers het in hun (pof)broek doen?

    °°°

    Ter zake :

    Dan ook C uit CD&V bannen graag (Vlg DM)

    *

    De gemeente Boom verbiedt "alle religieuze tekenen". Toen ik het hoorde, werd ik haast onwel van verontwaardiging. Niet alleen omdat ik het hartsgrondig oneens ben met de regel, maar ook omdat de intellectuele oneerlijkheid ervan afspat.

    In het hele hoofddoekendebat klinkt 'neutraliteit' als een jammerende mantra. Dat de dienstverlening van ambtenaren een baken van neutraliteit moet zijn, spreekt voor zich. Maar hoe ambtenaren eruitzien, kan mij geen donder schelen. Dat ik niet de enige ben, bewijst de massale steun in Gent voor het burgerinitiatief tegen het hoofddoekenverbod voor loketbedienden van de stad.

    Een schraal huwelijk

    In Boom draait de neutraliteitsdiscussie niet om personeel, maar om politici in de gemeenteraad. Sinds wanneer vormen politiek en neutraliteit een harmonieuze tandem? Volgens mij is het een schraal huwelijk. Politiek is per definitie met vuur je partijdigheid in de verf zetten, het georganiseerde verschil in meningen, en daarmee vaak ook verschil in identiteiten. Men mag er ongegeneerd een door de wol geverfde ondernemer zijn, een macho, een regionalist, een activist voor of tegen wat men maar wil. Maar een hoofddoek? Neen. Wel, laat ons dan misschien alle politieke partijen samenvoegen in één gezellige club?

    Het is ontstellend hoe de laatste tien jaar in het kader van het uitsluiten van de islam telkens weer de geschiedenis van West-Europa serieus wordt hertekend. We moeten zowaar gaan geloven dat het verbieden van religieuze tekenen een logisch gevolg is van de Franse Revolutie van 1789. Scheiding kerk en staat, nietwaar. Wat meteen wordt gelijkgesteld aan: religie hoort enkel thuis in de privésfeer. Waarmee de mensenrechten gemakshalve even terzijde worden geschoven. Het Europees Verdrag voor de Rechten van de mens stelt letterlijk: "Eenieder heeft recht op vrijheid van gedachte, geweten en godsdienst ; dit omvat (..) de vrijheid (...) zowel in het openbaar als in zijn particuliere leven zijn godsdienst of overtuiging te belijden door (...) het onderhouden van de geboden en voorschriften."

    Als we de scheiding van kerk en staat interpreteren zoals de Boomse burgemeester Baert (N-VA) dit nu doet, wordt het hoog tijd om de C van CD&V uit gemeenteraden en parlementen te bannen. Tiens, vreemd dat meer dan twee eeuwen na de Franse Revolutie nog niemand daar is opgekomen... Wat ik maar wil zeggen: een béétje sérieux en debat van kaliber graag.

    Maar de burgervader van Boom zalft ook: de regel is niet meer dan een deontologische code en is dus niet afdwingbaar. Vrij vertaald: het heeft niets te betekenen, maar we wilden ons hier graag even profileren. De nieuwe gemeenteraad ziet het dus blijkbaar als zijn taak om irrelevante regels te communiceren die meteen een hele bevolkingsgroep nog maar eens duidelijk maken dat alle methoden goed zijn om hen uit te sluiten. Burgemeester Baert maakt ook duidelijk dat het deontologische verbod enkel over religieuze tekenen gaat. Politieke symbolen als pakweg een Vlaamse leeuw, daarmee is geen probleem. Wie het hoofddoekendebat al enkele jaren volgt, moet nu echt wel van zijn stoel vallen. Voorstanders hebben altijd juist geargumenteerd dat de hoofddoek niet zomaar een religieuze praktijk is, maar een politiek statement. Dat was voor hen net een argument om het - tegen de mensenrechten in - te kunnen verbieden. Vandaag blijkt de doek net weer niet politiek genoeg te zijn om hem te mogen verbieden. Wie een stok zoekt om te slaan, zal er altijd wel één vinden.

    Copy-paste-denken

    Als kers op de taart wordt natuurlijk ook Atatürk opgediept. Hij verbood ook religieuze tekenen, aldus de burgemeester. Beste politici, wat willen jullie eigenlijk? Bouwen we onze interculturele samenleving op vanuit een Europees referentiekader? Of graaien we in de wereldgeschiedenis naar ervaringen die ons goed uitkomen? Copy-paste-denken, heet zoiets. Als men wil dat ook minderheden het actuele Europa als referentiekader gebruiken, is het verwarrend om zelf met landen van herkomst op de proppen te komen als het zo uitkomt.

    Tot slot moet nog één ding me van het hart. Velen vinden dat we té veel over hoofddoeken jeremiëren. Dat dit de échte uitdagingen - onderwijs, werk enzovoort - overschaduwt. Dat kan zijn. Laat het duidelijk zijn dat het thema pas op de agenda komt door verbodsbepalingen. Als men mensen gewoon zichzelf laat zijn, hoeven we er niet over te debatteren. Wanneer men het wel verbiedt, moeten we beseffen dat politici daarmee de uitsluiting organiseren én prediken. Zwijgen is in dat geval medeplichtig zijn.

     

    °°°

    Hoe iemand er uit ziet, kan ook mij worst wezen. Niet is lekkerder zolas U weet, dan een gezonde flinke boeren varkesnworst! Maar pertinent elke dag 24/24 visueel uitgedaagd worden door figuren uit de verhalen van Alibaba en de 40 Rovers, is iets van het goede teveel. Het is dus blijkbaar niet voldoende dat wij jullie opvangen, jullie voeden, en koesteren, we moeten ons ook nog eens in ons gezicht laten uitlachen.

    Anders gezegd : is een ongesluierde Moslima minder godsvruchtig omdat ze zich kleedt naar de gebruiken van het gast-land? Enne.. à propos : zij worden niet vervolgd voor hun overtuiging, zoals wij, moesten wij in jullie land zo uitvoerig ons geloof belijden.

    Voor wat, hoort wat, Dames!

    *

    O Juist! Volgens hen moet die C.., enz. Waarmee bemoeien die zich? Zijn we heus al zo ver in  de 2de Fase van de Islamisering, nl het stellen van eisen?

    Al moet ik toegeven, dat daar wel iets in zit. Die C staat daar inderdaad al jaren als een hypocriete tang op… een  varken. Als Moslim blijven ze liever ver van dat soort varkensachtige vraagstukken.

    *

    Tenslotte nog Ataturk, zijn goede of slechte kanten daar gelaten  :  he kunnen jullie, zonder van schaamte in de grond te zinken, beweren een zinvolle samenleving na te streven, als jullie, om te beginnen weigeren zich aan ons aan te passen? Als het Internet en (minder) de TV dagelijks tonen waarvoor de Islam staat?!

    Al eens aan gedacht hoe hypocriet de werving voor ‘Hulp aan Syrië’ staat, gezien in het licht dat jullie elkaar daar uitmoorden? Dat wij daar niets mee te maken hebben? Dat het ons niet kan schelen waarom die Assad nu eens de gebeten hond is? Dat we weinig of niets horen over jullie hulp aan de getroffen geloofsgenoten? Dat we nog minder horen over de hulp op humanitair gebied door de Islamlanden? Hulp van Christen Honden : mag dat wel van Allah?

    *

    Als jullie zo graag carnavalskledij dragen : waarom dan niet teruggaan waar zoiets normaal is? Waar zelfs de ge-amputeerde clitorissen terecht komen in het huishoudelijk afval? Waar het woord “incest’ niet eens bestaat. Waar pedofilie in elk hoofdstuk van jullie missaal voorkomt.

    *

    Ach! Menslief! Kijk eerst eens goed naar de kalender en probeer die 1400 jaar verschil zo rap mogelijk in te lopen. Wij ook, wij hebben er lang over gedaan om te staan waar we nu zijn en we willen geen blok aan ons been die ons terugtrekt naar de vroege Middeleeuwen.

    En om te zeggen zoals het is : de kat in de viswinkel zetten we niet zo graag dicht bij de melk. Katten moeten muizen vangen. Liefst alleen in eigen land. Wij, we zullen wel zelf onze boontjes doppen. Trek gerust de deur achter U dicht. En neem Uw pietrol maar mee. Die van de Rus is veel beter, en stukken beterkoop!

    °°°

    Baert in Boom.

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    23-04-2013, 18:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1348 - OVERGENOMEN EN BIJGEWERKT UIT TSCHELDT

    .

    Maandag 22 april

    Zon 6u34-20u49

    H Leonidas

    *

    Ben eindelijk terug in het land ‘waar de citroenen bloeien, en waar in ‘t donker loof de goud-oranjen gloeien’. Waar men anderzijds wel een oud-communist van 87 jaar als President her-benoemt voor een nieuwe ambtstermijn van 7 jaar….

    In het Vaderland ‘van aan het Noordzeestrand tot aan de andrer kant’’ zijn we niet van hot naar her gereisd, maar van her naar hot. Vooral wegens de slechte toestand der wegen. Om nog maar te zwijgen van het flits-en filegevaar.

    Voor onderweg naar hier, is een aanradertje voor romantische zielen, een avond in dat knusse hotelletje Borgo Vico aan het Como Meer. Met 2 gevels verder het fijnste eethuisje van gans Italië. Alles tegen vlotte prijzen, maar met exorbitante service, boven-op de meer dan joviale vriendschap.

    Italië een van de Z-Eurolanden? Dan moet U toch eerst even de vele nieuwe bedrijven komen tellen langs de A1vanaf de grens tot even ten Noorden van Rome. Voor wie nog “de As-Mogendheden Rome-Berlijn” heeft gekend, een beeld om over te dromen…..

    Thuis. Weet  niet wie contenter was, wij of de 3 herdershonden. Van halfweg de tuintrap, half achter mij de flanken van de Monte Landra, vòòr mij, in een boog van 180°, zo ver het oog reikt, het blauw van het Lago di Bolsena. Met daarboven; de altijd staalblauwe lucht, omzoomd door dromerige stapelwolken. Tussen ons en het Lago : de kruinen der olijfgaarden, de enige hindernis om het water zò uit het meer te scheppen….

     Ik weet dat het alles zò is, maar het zien is er niet meer bij. Dat heeft zijn tijd gehad…. Die ogen van mij zijn zowat het enige dat nog niet is kunnen vervangen worden… Maar voor de rest valt alles nogal mee. Het weer is goed, de zon schijnt iedere dag, en de mensen zijn vriendelijk.

     

    *

    1348 - OVERGENOMEN EN BIJGEWERKT UIT TSCHELDT

    °°°

    Nahima Lanjir, Marokkaanse Tsjeventeef

     

    °°°

    Als Bert Murrath van TSSCHELDT liegt, dan lieg ik in onder aanneming. Maar ik ben tamelijk zeker van zijn zaak : ik ben zelfs te rade geweest bij Wikipedia, en daar heeft het koppel een gezamenlijke website. Aangenomen op mijn gezag : de ‘Het Nieuwsblad’ is een rioolgazet!

    O ja, over die ‘peiling’ van verleden week in GVA door Lex Molenaar, die met gesmoorde fierheid in de stem, verkondigde dat 500 van de gepelde (!) jongeren van Marokkaanse origine zich Marokkaan en geen ‘Belg’ voelt, daar moet de StaatsvIligheid best korte metten mee maken. De overtollige nationaliteit afnemen en als ongewenste vreemdeling de grens overzetten.

    Ja, over ‘de kat geboren in een viswinkel’ van Filip De Winter nog het volgende : die kat zal inderdaad nooit vis worden, en Filip : na korte tijd zal ze al de vis finaal opgefret hebben!

    *

    Wacht eens, Seppe Weiss van het Spionnencentrum : is meten met de maat waarmee men zelf gemeten wordt, strafbaar? Alhoewel! Ik voel mij wel een beetje verwant, want met die Bellgische Nationaliteit ben ik ook niet zo opgezet. Liever een paspoort als Vlaming, dat begrijpt U toch?

    °°°

    Ter zake :

     

    BELGISCHE ESTABLISHMENT SYMPATHISEERT

    MET NIEUWE OOSTFRONTERS

    *

    De echtgenote van Guy Fransen,de in de verkiezingen gebuisde allochtone Mie Lingerie, is de meter, (de patrones), van de volgende lichting Oostfrontvrijwilligers. Guy Fransen is bij titel - niet in functie - hoofdredacteur van Het Nieuwsblad.

    Onder de invloed van zijn allochtone vrouw groeide Het Nieuwsblad de laatste jaren uit tot een radicaal-extreem en bijzonder vulgair seksblad. Het is met sidderende knieën - en ze heeft er enorme - dat Mie Lingerie de heldendood vernam van enkele oostfrontvrijwilligers die vanuit Vlaanderen naar Syrië waren vertrokken. Zij spoort radicale jongeren aan om zo vlug mogelijk naar het oostfront te vertrekken.

    Een belangrijk argument is dat er op grote schaal mag verkracht worden, geplunderd, gestolen enz. Bezigheden die hier toch beperkt zijn. Terwijl de allochtone jongeren in ons land zich niet volledig kunnen uitleven met inbraken, roofovervallen, messengevechten enz. hebben zij in Syrië de vrije penis en de vrije hand.

    Mie Lingerie heeft de geestelijke hulp ingeroepen van niemand minder dan de bekende Fatima Bali die al jarenlang de geestelijke, intellectuele patrones is van de allochtone jeugdbendes in Antwerpen en omgeving en die een neef-oostfronter heeft.

    Zowel Mie Lingerie als Fatima Bali hebben de onvoorwaardelijke steun van de Antwerpse moslimpaus Mohammed Chakkar.

    *

    Deel II

    ONZE JONGENS IN SYRIË

    *

     Wat een melige omschrijving, ‘onze jongens uit Syrië’,

    zoals diverse media ze noemen.

    In Gazet van Antwerpen heeft Fatima Bali beroeps-allochtone uit Borgerhout, het over de falende overheid bij het omgaan met de migrantenjeugd.

    Natuurlijk heeft ze overschot van gelijk. Om de verkeerde redenen weliswaar.

    Al decennia geleden hadden stadsbewoners het tevergeefs over het ontspoord gedrag van hun vreemde buren. Nooit gaven politici uit de meerderheid een kik. Integendeel, ze richtten een waakhond af om morrende boodschappers met pek en veren te overladen, ze te broodroven, ze als racisten neer te halen.

    Een karaktermoord min of meer, dat kon het Centrum voor Gelijke Kansen en Racis-mebestrijding als hedendaagse inquisitie niet schelen. Met haar onverbiddelijke gedachtencensuur sabelde ze elk sprietje gezond verstand neer. De waarheid moest als Orwells newspeak onvermijdelijk gaan over kansarmoede en discriminatie in de achter-gestelde wijken van de Belgische steden. Lieve jongens hingen rond uit verveling, trapten argeloze voorbijgangers in elkaar uit frustratie en stortten zich als moderne struik-rovers op weerloze dametjes om het maat-schappelijk onevenwicht recht te trekken. Middeleeuwse godsdienstwaanzin moest gesubsidieerd worden alsof de Verlichting nooit had plaatsgevonden. Roepen, tieren, spuwen, vervuilen, je huur niet betalen, te laat op je tijdelijke werk komen, het open-baar vervoer op stelten zetten, verkrachten, ach een dag is zo om in het leven van een sukkelaar die wat is veronachtzaamd. Nu gaan deze gepamperde misnoegden hun colère uitleven in het verre Syrië. Uit idealisme, beweren sommigen. Uit ontgoocheling tjilpen anderen. Kan het zijn dat ‘onze jongens’ hun crapuleuze manieren op verplaatsing gaan etaleren?

    Beseft men bovendien binnen de Westerse intelligentsia dan nooit dat men na het Assad-regime van de regen in de drop zal belanden? Dat de Alawieten in dat land er al-lemaal zullen aangaan? Dat de clitorissen massaal de riool ingesneden zullen worden? Dat elk greintje hoop op geestelijke emancipatie onder een hoofddoek zal verdwijnen? Door Assad als een paria te behandelen zal de Syrische middenklasse verweesd en geplunderd achterblijven.

    Zouden ‘onze jongens in Syrië’ dat beseffen en tijdig terugkeren om hun stempelkaart in te dienen?

    Moge de neef van Fatima Bali die zich ginds uitleeft fraaie verhalen nalaten voor aan zijn theetafel.

     

     

    °°°

    De omschrijving ‘Oostfronters’ is m.i. een vulgaire bevuiling van het oorspronkelijk begrip. Toen ging het om edele motieven en/of hogere idealen. Toen ging het om de kruim van de jeugd, nu  om het schuim van de jeugd.

    Wat meer is : toen vocht men om het eigen land te behoeden voor het mensonwaardig communisme. Nu gaat het om het naar hier halen van een Middeleeuws onwaardig samenlevigs-model dat haaks staat op geheel onze Beschaving.

    *

    Toen was, in het aflopend getij, de situatie zo klaar als een klontje, want toen bleek dat men op het verkeerde paard had gewed, eindige het avontuur voor de loop van 11 Rijkswacht-geweren. Nu wil de media ons (in opdracht!) wijsmaken, dat we deze moordenaars en verkrachters van hun eigen volk, ooit als helden zullen moeten koesteren.

    Liever dan ze “Oostfronters’ te noemen, zou ik ze Sahara-Monsters noemen, die gehuld in wapperende wijde tabbaarden en zwaaiend met het kromzwaard, uit de woestijn komend, het Vrije Westen willen te vuur (Boem!) en te zwaard (Zoem!) veroveren.

    ‘Van de woede der Woestijn-Monsters, verlos ons, Heer!

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    23-04-2013, 16:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!