MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4041

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Waarschuwing: de GVA plaatste nu ze dat nog kunnen, een brandend artikel over ‘racisme’, maar vergat erbij te vertellen, dat hun ‘racisme’ slechts in één richting werkt. Daarom eerst deze bijkomende rechtzetting van de kant van Sharia4Belgium met recht en reden verspreid door het Vlaams Belang Magazine.

    “Sharia4Belgium: 'Femme de la rue is een hoer'

     

    In de nasleep van de discussie over de documentaire 'Femme de la rue', waarin een jonge vrouw door allochtone mannen vernederd, gevolgd en uitgescholden wordt, heeft nu ook de moslimorganisatie Sharia4Belgium een reactie geplaatst.

     

    In een videoboodschap stelt hun woordvoerder dat dergelijke vrouwen deze reacties zelf uitlokken gezien ze "naakt over straat lopen" en "zich verven als een clown. Ze kleden zich bovendien als goedkope prostituees. Wat wil je dan dat ze dergelijke reacties krijgen?", vraagt woordvoerder Abu Haniefa zich af. De man vervolgt zonder schroom: "Deze vrouwen moeten wegblijven uit moslimbuurten. En indien het hun hier niet aanstaat dienen zij te verhuizen."

    Necrofielen

    De verklaring waarom het vooral moslims zijn die dergelijk gedrag vertonen, is volgens Sharia4Belgium omdat "de meeste kafaar (de ongelovigen, red) pedofielen, homofielen, necrofielen of 'dierenvrienden' zijn."

    Wie er nog aan mocht twijfelen dat de islam onverenigbaar is met de Westerse samenleving, heeft vandaag het finaal antwoord gekregen.

     

    Jinnih Beels na racistische foto: “Grote slag voor mijn zoon”

    De Mechelse politiecommissaris Jinnih Beels kan de foto van haar met racistische opschriften die binnen het politiekorps verspreid werd naar eigen zeggen ‘plaatsen’, maar spreekt wel van “een grote slag” voor haar zoon, echtgenoot, familie, vrienden en collega’s.

    (Nota van de Redactie: Madame heeft weml een groot gedacht van zichzelve…)

    Dat heeft ze zaterdag verklaard aan VRT en VTM. “Een heel korps is het slachtoffer van één dommerik, die ervoor zorgt dat een heel beleid met een vingerknip van tafel wordt geveegd”, stelt Beels.

    In een whatsapp-groep van het politiepersoneel, werd een foto van Beels geplaatst met de tekst: “Jou kleur staat mij niet aan”. De maker van de foto bleek een inspecteur te zijn van het korps Mechelen-Willebroek zelf. Hij is verhoord en intussen geschorst.

    Rauw Racisme”

    Mechelse burgemeester Bart Somers (Open Vld) heeft intussen op zijn Facebookpagina verklaard dat iemand die dergelijke feiten pleegt, niet thuishoort in het politiewezen. “De snelle en sterk veroordelende reactie van vele mensen in ons korps bewijst opnieuw dat we over de juiste politiecultuur beschikken”, stelt hij verder.

    In het Radio1-programma “Bonus” reageerde Somers zaterdagochtend op de racistische foto. “Dit is een geval van rauw racisme. Wij voeren in Mechelen een nul-tolerantiebeleid tegen racisme en discriminatie”.

    “De korpschef heeft meteen zijn verantwoordelijkheid genomen en op minder dan 15 uur had men de dader die onmiddellijk is geschorst”, zegt Somers. “Daar zal nu een zwaar gerechtelijk staartje aan komen, zo iemand hoort niet thuis in de politie, en zeker niet in de Mechelse politie.”

    Ook politievakbond NSPV reageert zaterdag met afschuw op de foto met racistische opschriften. “Het gaat gelukkig wel om een individueel geval en het is positief dat er meteen een korpsbrede afkeuring volgde”, zegt Antwerps provinciaal NSPV-voorzitter Tom De Gent. “We behouden dan ook ons vertrouwen in de overgrote meerderheid van het korps.”

    De vakbonden, de korpsleiding en het politiecollege zaten intussen al samen rond de kwestie. “We komen uit dat overleg naar buiten met een eendrachtige veroordeling van de feiten”, zegt de provinciale voorzitter van het Nationaal syndicaat van het politie- en veiligheidspersoneel. “Dit is uiteraard totaal onaanvaardbaar. We willen er echter wel op wijzen dat er snel en correct gehandeld is”.

    Vrijdag sprak de korpschef al harde taal: “Dit is een blamage voor ons korps en haar medewerkers, evenals van de waarden die wij uitdragen”.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Rauw Racisme’, volgens Bartje Somers, waarop Filip Dewinter vraagt of gekookt racisme dan veel beter is.

    Wat er ook van zij: deze import-dame heeft de boodschap begrepen. Verdwijn uit onze ogen, of we lusten U rauw. Wat dan ook de enige juiste bedoeling is geweest, naast het feit dat haar benoeming tot Commissaris boven vele hoofden heen door die vele mandaatdragers van die vele Intercommunales, erg lastig moet zijn aangekomen. Waarbij ik in het midden laat als ze al-dan-niet een praktiseerde moslim is. Want opgepast: in Coburgia is de ‘godsdienstvrijheid’ gewaarborgd voor iedereen, op voorwaarde niet uitgesproken Christelijk te zijn. Want Christenen, net zoals Joden, zijn ‘kafaar’ en dus vogelvrij.

    Als Muzelmannen onze vrouwen ‘hoeren’ noemen is dat geen racisme noch belediging, maar een veruitwendiging van hun ‘Geloofsovertuiging’.

    Begrijpe wie kan.

    Maar één ding is zeker: de Brandweer in Mechelen heeft al voor hetere vuren gestaan.

    (Digitalia)

    ++++

    cisme

    26-02-2017, 18:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4040

    VENSTER OP DE WERELD

    **

    Zuhal Demir, Genk 1980, met Turks-Koerdische root: ze, opent meteen de aanval op het C.G.K.R.-nieuw

    *

    De nieuwe staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA) opent vandaag in Het Nieuwsblad de aanval op Unia. Dat is het voormalige Gelijke-kansen-centrum, en valt onder haar bevoegdheid.

    Merk op: de neerhangende linkerpols met mijnwerkershalsdoek…. Wat ’n fijne strategische zet van BDW om op die manier de ganse Limburg in te palmen

    *

    Unia is vijfentwintig jaar geleden opgericht om racisme te bestrijden en gelijke kansen te bevorderen. "Maar ik vraag me af of Unia nog wel doet waarvoor het is opgericht", aldus Demir in Het Nieuwsblad. "Mensen begrijpen niet waarom Unia bijvoorbeeld zo obsessioneel met de zwartepieten-discussie bezig is, terwijl de echte problemen blijven liggen."

    Nu ze staatssecretaris is, wil Demir met de verschillende regeringen rond de tafel zitten om in te grijpen. "Want Unia heeft op zijn minst een perceptie-probleem", zegt ze. "De burgers hebben het gevoel dat het te moraliserend is. Bovendien maakt Unia zich belachelijk, onder meer met het voorstel om vacatures enkel voor vrouwen open te stellen."

    Demir steunt in ieder geval een eerder voorstel van minister Homans om Unia door te lichten.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Waarschuwing: U bent hier terecht op een zwaar politiek incorrecte blog, verder lezen kan dus, net als roken, Uw welzijn ernstig schaden. Tenminste, in de veronderstelling dat de huidige ‘Staatsdragende Partijen’ inderdaad bij de eerstvolgende Verkiezingen van De Laatste Kans, overeind blijven….

    Wat God moge verhoeden. Want volksverlakkerij is heden ten dage de onverbloemde naakte waarheid geworden….

    Het is voor ons, overtuigde Vlamingen van de harde lijn, goed om regelmatig de vijand te volgen via de Verkochte Pers die dapper helpt om hun volksverlakkende standpunten op te solferen. Vooral als men daarbij zijdelings ter vergelijking de internationale nieuwsmedia in de gaten houdt. Het houdt vooral de ogen open om de binnenlandse zwanzers via onze blogs recht voor de raap blijvend te kunnen aanklagen, in de hoop dat de ontmaskering des te vlugger komt.

    Zo merkt men niet alleen dat er iets op til is met het vroegere C.G.K.R. van Pater Leman, waarover het hier gisteren in de vorige bijdrage ging, maar het bewijst ook de op voorhand gemaakte afspraken om de ‘nieuwe’ Staatssecretaris‘ van vreemde origine te duiden’. d.w.z. aan te bevelen.

    Van heulen met de vijand gesproken!

    Want inderdaad, als ‘economisch gevluchte’ Turks-Koerdische tweede generatie heeft het mens al een hele weg afgelegd. De dag dat de komende Turkse Islammerij hier de lakens zal uitdelen, zal die ‘dame’ die nu al (op onze kosten) het klappen van de zweep kent, goed geplaatst zijn om ‘Ortskommandatur’ van de Rode Halve Maan te spelen.

    Als kind heb ik boven dergelijke gebouwen nog de Hakenkruis-vlag vrolijk weten wapperen in de wind.

    Kijk ne keer hoe goed naar de NV-Arrogantie, die uit louter eigenbelang zelfs het voortouw neemt om de Veroveraars te wille te zijn. Het is een prestatie in het voordeel van de Duitse Bezetter waarin Staf Declercq van het V.N.V. nooit is gelukt. BDW doet dus beter t.o.v. de honderd maal sterkere Islam-bezetter dan het V.N.V. met de toenmalige Nazi-moordenaars.

    Enig verschil: in de jaren ’30-’40 bestond de waakhond van het Vlaams Belang nog niet, als Vlamingen van de harde rechte lijn, en werden alleen de naäpers pas na de oorlog als de verkeerde bedrogen Vlamingen gemarkeerd. Omdat ze het goed gemeend hadden werden ze dan ook zeer zwaar gestraft door het Establishment. Wat lukte met de Duitsers, zal deze keer (dank zij de betere communicatie) niet lukken met de Rode Halve Maan.

    Vlaming, let op Uw zaak! Want, zo las ik bij de collega’s van http://nageltjes.be/wp/ : “UNIA is een crypto-fascistische, islamofiele en Vlaamshatende organisatie van Belgische signatuur die moet opgedoekt worden. Het is de vervanger en opvolger van het beruchte CGKR (Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding“.

    U voelt dat dus aan Uw ellebogen: met Tante Zulma heeft BDW definitief voor de ‘Onderwerping’ gekozen. Door de maskers af te weren, heeft hij de weg geopend naar het enige juiste Vlaamse bewustzijn. On-verfranst, on-verduitst, on-verislamiseerd, vuist en voet de vane omtrent.

    Wij zullen bij de volgende veerkiezingen onze mening kunnen tonen, nadat eerst Amerika, dan Nederland, Frankrijk en Duitsland de weg hebben getoond. Er wordt dus verzamelen geblazen voor de ‘lurte finale’ voor eigen aard.

    *

    Zaterdag namiddag Nieuws. Bart Somers, de beste burgemeester ter wereld van 2016, verdedigt op de radio ondertussen met Hitleriaanse heftigheid de nul-tolerantie in zijn politiekorps ten overstaan van het weigeren van de totale oorlog overgave aan de buitenlandse invasietroepen. Terwijl de hoernalist van dienst daar meteen de bedenking aan vastknoopt, dat allochtonen die voor onze Sire als poen-graaier de eed mogen afleggen, daar hun buitenlandse afkomst beklemtonen. Door bijvoorbeeld een Marokkaanse baksteen mee te brengen die hun overgrootvader ooit gebruikt heeft om daar in Marokko zijn huis te bouwen. Zuhal Demir (zie foto bovenaan), dus Tante Zulma van de NV-A bracht daar een paar dagen geleden, duidelijk herkenbaar voor de camera’s, de mijnwerkershoed van haar Turkse vader mee, en diens rood-witte halsdoek, als beklemtoning van haar vreemde buitenlandse afkomst.

    De symboliek van de komende overheersing van de Islam is duidelijk. Want er is niet één volk ter wereld waar er Islam is, zonder dat deze uiteindelijk de Macht grijpt en de oorspronkelijke Beschaving uitmoordt of ‘onderwerpt’.

    Het idee van de ‘Gematigde Moordenaars’ is het lokmiddel waarmee de huidige collaborateurs de ‘onderwerping’ niet alleen goedkeuren, maar er hun volle medewerking aan verlenen.

    De tijd van handelen is dus nabij. Want zoals U ziet, is het al kwart over twaalf!

    (Digitalia)

    ++++

     



    26-02-2017, 17:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    25-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4039

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Johan Leman: "Ik ben bang voor de volgende golf van radicalisering"

    Linkx is de goede richting om in de vernieling te rijden….

    In 1987, precies dertig jaar geleden, waarschuwde hij al voor de tikkende tijdbom in Molenbeek. Vandaag houdt hij opnieuw zijn hart vast. "Als er niets verandert, gaan de sluizen straks open", zegt de voormalige voorzitter van het Centrum voor gelijkheid van kansen en racismebestrijding (CGKR) dit weekend in een interview met De Morgen.

    Leman, die in Molenbeek nog altijd de bezieler is van het intercultureel centrum Foyer, verwacht de komende jaren nog veel jihadi-missioneringswerk bij jongeren, zegt hij.

     

    "En er is daarnaast ook een nieuw soort radicalisering mogelijk. Kijk naar de nieuwe populaties die zich aanmelden in Molenbeek. Veel Roma, en veel zwarte Afrikanen. Dat zijn geen moslims, tussen haakjes. En op zich is er vandaag nog geen probleem. Zelfs met een werkloosheidsuitkering voelen die mensen zich al middenklasse. Maar wat met hun kinderen straks? En hun kleinkinderen? Hoe zullen die het doen? Die zullen ook hun plek in onze samenleving opeisen, die zullen zich ook geen gast meer voelen. Zijn wij daarop voorbereid? Nee."

    Zoals hij in 1987 aan de alarmbel trok, doet hij dat ook vandaag. "Ik wil waarschuwen voor wat er op ons afkomt. Er moet iets gebeuren. Jongeren moeten hoop krijgen, perspectief. We moeten investeren in sociale weefsels. En vandaag gebeurt net het omgekeerde."

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    Deze bijdrage past als de klomp van een Siamese tweeling bij het vorige stukje op deze blog, over de rampvaart van het verfoeilijke socialisme dat, zoveel later maar des te wreder dan de Islam, verantwoordelijk is voor zoveel menselijk lijden. Marx dateert van eind de jaren 1800, Mohammed van 1400 jaar geleden. Het rijtje stijgt van Stalin over Hitler en Mao naar Obama, die gelukkig gestopt werd door de juiste reflex van de Burger van De Nieuwe Wereld aan de Overkant van de Grote Wateren....

    En weer is daar die typisch duivelse omgekeerde redenering, eigen aan al wat Linkx denkt maar Rechts de zakken vult met wat ze uit de zakken van de Kleine Man toveren: alles laten lijk ‘t is, er wel over zagen, maar alleen om 30 jaar later alle gelijk van de wereld te reclameren.

    Ook de Vlaamse Radicalen waarschuwden al 30 jaar (en meer) voor deze ramp, maar die werden aan de kant gehouden en als een bende schurftige schapen in een ‘cordon sanitaire’ gezet. Mensen als Pater Leman waren inderdaad beter geplaatst om hun spitsbroeders tot de orde te roepen, maar het duurde exact 30 jaar voor we daarover het eerste woord hoorden.

    Krek hetzelfde verhaal met de graaipolitiek laatst in Gent: binnen het half uur was de aandacht afgeleid naar de NV - Arrogantie, en stond het land op stelten in die richting. Een eindeloze herhaling van schandalen: Parisis, Optima, de Intercommunales: alles moet altijd wijken voor de redding in extremis van de echte daders die als naar gewoonte, bij de Rode Kameraden zitten.

    Voor wat betreft Molenbeek zelf: uitmesten heeft geen zin meer. Hebben we aan den lijve ondervonden met het Kamp van Calais/Duinkerken. Het enig doenlijke voor Molenbeek is wat in de Bijbel staat, dat gebeurd is met Sodoma en Gomorha: de onzen tijdig en zonder omzien, laten vertrekken, en vervolgens laten geschieden waar geschieden moet.

    Voor wie het verhaal van Genesis 18-19 en de Vrouw Lot genaamd, niet kent, die hoeft slechts te Googelen voor verdere details op https://nl.wikipedia.org/wiki/Sodom_en_Gomorra. Want ook daar is het Woord Gods doorgedrongen, al is de archeologie er nog altijd niet in geslaagd om de exacte locatie van die verdwenen steden terug te vinden. Wat dus ook voor Molenbeek tot de mogelijkheden behoort, eenmaal het deksel van de Hel daar terug is dicht gesoldeerd nadat de laatste Moslim in het gat is verdwenen.

     

    (Digitalia)

    ++++

     

    25-02-2017, 16:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    24-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4038

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Wanneer doekt de sp.a zichzelf op?

    *

    Ondanks de steun van de openbare omroep en een aantal kranten is het Publipart-schandaal een nieuwe slag voor de sp.a. Nog voor het schandaal slaagde de partij - federaal en Vlaams nochtans in de oppositie - er maar niet in met een eigen verhaal te komen. Haalt de sp.a straks nog 12 procent? Naar analogie met andere socialistische partijen in Europa is de Vlaamse sociaaldemocratie aan het wegkwijnen.

    Wanneer doekt de sp.a zichzelf op?

    Een reddingsoperatie met steun van de media. Zo kon je de framing op radio, tv en kranten samenvatten toen de Gentse Publipart-affaire was losgebarsten. In plaats van het debat te voeren over weinig transparante nv’s die uit intercommunales zijn voortgekomen en een melkkoe werden voor (in eerste instantie) socialistische politici, verdronk de VRT, geholpen door een paar journalisten (Bart Brinckman van De Standaard voorop), de discussie over de rode Gentse graaicultuur op een vakkundige wijze. Plots moest het debat gevoerd worden over de emolumenten verbonden aan mandaten van lokale, regionale en federale politici. Antwerps schepen van Financiën Koen Kennis moest komen uitleggen waarom hij meer dan 7.000 euro netto per maand verdiende. Ook het parlementaire loon van Kamervoorzitter Siegfried Bracke (N-VA) was plots onderwerp van gesprek.

    Opgejaagd door de PVDA begonnen Groen-kopstukken daarover door te drammen, daarin gevolgd door een aantal sp.a’ers. Een mens zou zowaar de indruk krijgen dat het Publipart-schandaal een Antwerps probleem is met de N-VA als spin in het web.

    Vraag is of de operatie ‘Red sp.a’ veel zoden aan de dijk zal leggen. De kijkers van Terzake zijn - afgezien van critici die zich mateloos ergeren aan de vooringenomenheid en arrogantie van Kathleen Cools - overtuigden die niet snel een andere politieke stal dan die van de socialisten zullen opzoeken. De steeds vermoeider ogende partijvoorzitter John Crombez probeert de meubelen te redden door te pleiten voor een operatie ‘transparantie’. Maar ook dat was een onderdeel van de strategie: een mistgordijn optrekken rond het Publipart-verhaal. Momenteel hebben de politici het imago van zakkenvullers en dat geldt zeker voor de socialisten.

    Terugtrekking in grote steden

    mislukt

    De zaak dreigt op nationaal vlak dramatisch te worden voor de sp.a. In de peilingen slaagt de partij er maar niet in te profiteren van het oppositiewerk tegen de regering-Michel en de regering-Bourgeois. In 2014 haalde de partij amper 14 procent van de stemmen. In de peilingen schommelt sp.a sindsdien tussen 13 en 15 procent. En lijkt ze dichter bij 12 procent te stranden dan bij 15 procent. Crombez en co weten dat ze slecht in de markt liggen.

    Om de schade bij de gemeenteraadsverkiezingen te beperken, werd besloten zich terug te trekken in een aantal grote steden, daar de verkiezingen te winnen en achter de stadsmuren betere tijden af te wachten. In Hasselt, Leuven, Gent, Oostende en eventueel Brugge, moest de burgemeesterssjerp gered worden.

    Hasselt en Gent lijken ondertussen verloren. Quid met Leuven na Tobback? En wordt het in Brugge een dubbeltje op zijn kant? Het zou ironisch zijn als de sp.a straks enkel het Oostende van Johan van de Lanotte weet te behouden.

    Wat er ook van zij, de keuze om zich te verschansen in de steden toont aan dat het electoraat van de sp.a steeds kleiner is geworden.

    Wat blijft nog over? Zuilgebonden personen, gepensioneerde ambtenaren, personeel uit het gemeenschapsonderwijs, Vakbondsleden en een paar groepen allochtonen.

    Het electoraat spat uiteen

    Extra pech voor Crombez is dat de socialisten de internationale trend tegen hebben. Het welvaartsmodel dat de sociaal-democraten en reformistische socialisten na de Tweede Wereldoorlog groot heeft gemaakt, is uitgeleefd. Dat was het al in de jaren zeventig, maar links kon het overeind houden met steeds hogere belastingen. Ze hebben ook geen antwoord kunnen geven op de mondialisering. De sociaaldemocratie in Europa is aan het verschrompelen. Langzaam maar zeker.

    In Frankrijk is de PS op sterven na dood. In Nederland stevent de PvdA af op een zware verkiezingsnederlaag. Ja, in Duitsland maakt Martin Schulz een kans tegen Angela Merkel, maar sinds Gerhard Schröder volgen de

    socialisten daar een Europese ‘Sonderweg’.

    Dankzij een beleid van loonmatiging en een goedgeschoolde arbeiderspopulatie hebben de Duitse sociaaldemocraten bijgedragen tot een succesverhaal: Duitse bedrijven die kwaliteitsproducten maken (chemie, premiumwagens, machinebouw, moderne technologie...) en hun mannetje kunnen staan in een mondiale economie. Duitsland is een uitzondering.

    De Vlaamse socialisten zijn dat niet. Sociologisch is de partij aan het uiteenvallen. Electoraal is dat langzaam maar zeker ook het geval.


    Misschien doekt de sp.a zichzelf best op, om over een aantal jaren een totale afgang te vermijden. Boudewijn Bouckaert, jurist, oud-professor, ex-LDD-parlementslid, en ad rem als vanouds, deed op de sociale media volgend voorstel: “De sp.a zou zichzelf beter ontbinden. Er is keuze zat voor haar leden en kiezers: de bloedrode ABVV’ers kunnen naar de PVDA, de ‘progressieve’ gediplomeerde jongens en meisjes kunnen naar Groen, de humanistische liberaal-socialisten kunnen naar Open Vld en de anti-moslim-socialisten kunnen naar het

    Vlaams Belang.

    Ook in de politiek geldt Schumpeters’ ‘creative destruction’.” We kunnen hem enkel gelijk geven.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Naast de mogelijkheden die ’t Pallieterke hierboven heeft geschetst, bestaat er nog een mogelijkheid die gaapt als een verbrandingsoven van een Nazi-kamp, namelijk de terugkeer naar de bron van alle kwaad: de PS van Olio di Poepo die op zijn beurt altijd slechts een onaanzienlijk uitlopertje is geweest van La Patrie Nationaliste Française. De resterende dominantie na de Germaanse verwoestende dominantie van Dolf-met-de-Snor.

    Trouwens, in Bruxellabad zelf voelt men reeds de nattigheid van de regen in Parijs: men spreekt er al van ‘le Syndrôme d’Anvers’ waarvan zij het slachtoffer dreigen te worden. Zij voelen de Trump-storm reeds aan hun rheuma.

    *

    Wat er ook van aan is, het is al een hele vooruitgang in vergelijking met het vroegere ‘sale Flamin’ waarvoor er alleen minachting voor heeft bestaan. Nu gaan die dus op het wereldtoneel de kaart trekken van een minderheid van gegijzelde onschuldige lammetjes. Stel U voor! Hun nachtrust tot de middag is immers belangrijker dan de job van vele tienduizenden Brusselse Vlamingen.

    Brussel! Den Donald noemde dat ‘n hellegat, een vulkaan van criminaliteit en moordzucht. In ‘Schoon Vlaams’ hoor ik liever een woord dat de Vlaming beter in de mond ligt: Brussel is, sedert het geen Broekzele meer wil genoemd worden, een duivelsgat waar de Francofonie het deksel van de Hel heeft losgewrikt en vast gesoldeerd van zodra het wagenwijd open stond. Pek en solfer tot ver in ‘De Rand’. De ‘Balkan Route’ mondt er zelfs in uit.

    Gelukkig zijn er sedert 20/1/2017 wereldwijde herstelwerken gestart, zodat de vele miljoenen kleine Zwarte Ongelukskaters die klaar zaten om Europa te veroveren, de weg zijn afgesloten….

    De tijd der Moslim Zwarte Ongelukskater is voorgoed voorbij…..

    In Nederland valt binnen amper 3 weken, dank zij de PVV van Geert Wilders, de 2de dominosteen na de Brexit. Dan gaan de grenzen dicht voor nieuwkomers-veroveraars, maar worden ze in omgekeerde richting wagenwijd opengezet voor de onafzienbare stroom uitwijzingen van de vrouwen en kinderen der ‘veroveraars’ en verder van alles dat voortaan ongewenst is. Zodat Héél-Nederland weer groot kan worden zoals in de Gouden Eeuw.

    (Digitalia)

    ++++

    24-02-2017, 17:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4037

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Geen dag zonder halve waarheid: 33 dagen Trump, 132 onjuiste claims

    *Bron: The Washington Post

    Tijdens de eerste 33 dagen van zijn presidentschap verkondigde Donald Trump 132 onwaarheden. Dat is de schokkende vaststelling van het factchecker-team van The Washington Post, die alle valse of misleidende beweringen van de nieuwe president in grafiekjes goot.

     

    Dat de Republikein geregeld een loopje neemt met de waarheid, is geen nieuws. Maar de cijfers waarmee The Washington Post uitpakt, zijn ronduit indrukwekkend. Niet één dag ging voorbij of Donald Trump pakte via Twitter, in speeches of interviews uit met onjuistheden en halve waarheden.

    In een rangschikking per thema valt af te lezen dat Trump 24 verkeerde boodschappen verspreidde over immigratie, 17 over zijn eigen curriculum en eveneens 17 over de werkgelegenheid in de Verenigde Staten.

    Tijdens de eerste twee weken van zijn ambtstermijn was het inreisverbod, dat hij afkondigde voor reizigers uit zeven moslimlanden, zijn favoriete onderwerp. Daarover deed hij tien misleidende beweringen.

    De president mag het dan niet te nauw nemen met de waarheid, consequent is hij wel. Uit de gegevens van de krant blijkt immers dat Trump dezelfde verklaringen vaak blijft herhalen, ook nadat ze al weerlegd zijn door fact-checkers.

    Dat de meeste van die uitspraken via Twitter op het publiek worden losgelaten, zal niet verbazen. Trump gebruikte zijn favoriete medium om 34 onwaarheden te verspreiden, gevolgd door terloopse opmerkingen (31), speeches (24) en interviews (21). 16 februari

     

    De absolute 'topdag' was 16 februari. Die dag deed president Trump liefst 21 foutieve en ongenuanceerde verklaringen. Zo pakte hij onder andere uit met verkeerde cijfers van de stemming in het kiescollege, gaf hij zichzelf een schouderklopje voor zakelijke beslissingen die al genomen zijn vóór hij president werd en beweerde hij dat hij "een knoeiboel" geërfd heeft van zijn voorganger Barack Obama. De volledige lijst kan u nalezen op de website van The Washington Post.

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Echt zeer typisch voor zowel de toejuichers van Das Kapital (Marx) als De Koran (Taqyilla als de France Revolutie van 1789 die met mensen als Voltaire de grendels van De Hel hebben weggeschoven. Er op los liegen en daarin volhouden: altijd blijft er iets van hangen. De DM doet dat trouwens, net als alle Slinxen, op een doortrapte geraffineerde manier, van achter de brede rug van een ander, in casu The Wahington Post.

    Maar wie gelooft die mensen nog?

    Vervalsen (foto Trump hierboven), weglaten (Moslim terreur in Zweden, onthuld door Trump maar geloochend door de Poco-Pers) of opzettelijk de werkelilheid omdraaien: allemaal Dagelijkse Kost van de medeplichtige Publieke Pers.

    De Natuur zelf leert het ons: na duizenden jaren druppelen, heeft het kalk in die waterdruppel vele stalahtieten gevormd die hoger reiken dan onze jathedralen…

    Ieder voor zich staat dus voor de keuze: laten wij ons allemaal verstenen, of doen we er wat aan? Tussen ons gezegd en gezwegen, we moetn ze pakken (Linx lullen en Rechts zakken vullen) waar ze het gevoeligst aan zijn: in hun zakken. Ieder abonnee die afhaakt is er een minder en ieder onverkocht exemplaar in de gazettenwinkel versnelt hun faillissement.

    Wedden dat ze binnenkort uit een gans ander vaatje zullen tappen? Ze likken namelijk altijd de kandeleer omwille van het smeer.

    ++++

    24-02-2017, 09:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    23-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEIL INS REICH

     

    4

     

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    De thuiskomst.

    Aan vijftien (15) volle kalenderjaren in het zonnige cultuurland Italië is, zoals reeds gezegd en geschreven, sedert 8 dezer een einde gekomen. Wetens, willens en zonder tierlantijntjes. Pas sedert een paar uur is Telenet aangesloten en de beste aller computertechniekers de deur uit. Vlot, in een minimum vaan tijd en zonder veel woordenkramerij. Ik zal er nog weer moeten aan wennen, aan die Vlaamse aanpak, zo helemaal anders dan die Zuiderse warm gevoel van komen we er vandaag niet, dan wel morgen. Of overmorgen. Of volgende week.

    Va bene. De verhuis naar ons droomhuisje hier is ook (bijna) achter de rug. Nog even doorbijten, en dan begint binnen een paar dagen mij kluizenaarsbestaan met één van de drie herdershonden, want ons Vrouwtje rijdt terug om daar de inboedel en de eigendom, de hele santekraam, te verpatsen aan de meestbiedende. Om dan zo vlug mogelijk met de twee overige herdershonden terug te komen. Duimen AUB, want niet alleen zal de eenzaamheid zwaar zijn, maar de opbrengst van die droomeigendom ginder ver in Centraal-Italië is meteen ons laatste appeltje voor de dorst. Onnodig de aandacht te trekken op de tegenvallende mogelijkheden door al die groepjes voorbijtrekkende ‘bootvluchtelingen’ die het land onveilig maken, zodat buitenlandse investeerders forfait geven.

    Nu weet ik echt niet, of ik moet huilen of lachen. Intense vreugde voor beide voeten tussen gelijken in het eigen land, of spijt om daar een zorgeloos leven achter te laten, beschermd door 3 reusachtige Duitse Herders Honden.

     

    Of wat had U gedacht: ginder droomt de Plaatsvervanger van Jezus Christus op Aarde luid-op van de Islam, meer zelfs, hij prijst ze de Hemel in, en hier haalt de Führerin alle Germanen Europeanen hen gewoon binnen langs deuren en vensters. Lees, denk even na en herlees dan voor de tweede keer deze link http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/02/Angela-Merkel-en-paus-Franciscus-Moslim-terrorisme-bestaat-niet

    **

    Maar dat is allemaal maar kindjeskak, in vergelijking met de Zavemtemse kernbom die de Bruxelablabla-babbelaars daar gedropt hebben. Al die lawaaierige vliegtuigen die tegen hun goesting iedere dag de nieuwe dageraad aankondigen, moeten weg, zodat die tot de middag hun pretentieuze roes kunnen uitslapen.

    En meteen is binnen afzienbare tijd heel Coburgia naar de kloten: een geluk met een ongeluk. Ook deze keer krijgen de Vlamingen van de harde lijn gelijk: met Franstaligen valt er, net zoals met Moslimmers, geen enkel land te bezeilen. Het eerste, dat van die Parijse loonslaven, zeggen ze al bijna 200 jaar, en dat over de zogezegde ‘vredelievende Islam’ al bijna 50 jaar. Daarom juist worden ze de hele tijd in het verdomhoekje gezet. Terwijl ondertussen de Goden van de juiste politieke soort zich vetvingeren aan de vleespotten van de Macht. En daar verloningen verzetten waarvan zelfs de rijkste oliesjeik niet eens kan dromen. Want gas en olie oppompen brengt nu eenmaal minder op, dan lijk bij Eandis, gas en olie verdelen.

    Maar, zo zegt Termontie, beste collega’s, laten we stoppen met elkaar de duivel aan te doen: het Volk van Gent verdient dat niet.

    De toon is dus gezet voor wie oren heeft om er mee te horen en niet om mee te flapperen, en ogen, niet alleen om vol van ongeloof, mee te knipperen, maar vooral om ze open re houden in directe verbinding met Uw vaste schijf.

    Ja Walter, ik weet het maar al te goed. In ons oude heimatlanden lopen we een paar decennia achter bij de Cowboys uit De Nieuwe Wereld die vandaag precies één volle maand en 2 dagen den Donald op het schild hebben geheven, die in die korte tijd meer werk verzet heeft dan zijn voorganger, de Moslim-satan in 8 volle jaren. Vandaar dat de Leugenpers danig rumoer verkoopt om dat vooral onder ter sneeuwen.

     

    De afrekening vanwege de Burger, Walter, die komt er aan. Land per land, verkiezing na verkiezing. En deze keer niet als met deze Nazi-kopstukken in Nürenberg waarmee korte metten werd gemaakt, bang om het ontstaan van wilde verhalen. Ophangen mag pas na jaren, na het ledigen tot de laatste druppel informatie van hun vaste schijven. Waarna die, tot hun ware aard herleid, aan de arenden mogen gevoederd worden.

     

    (Digitalia)

    23-02-2017, 17:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!