MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    06-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.982 DE SCHEVE PEE MET VELE JOEKSEL

    A.D. zaterdag 6 oktober 2012

     

    982 DE SCHEVE PEE MET VELE JOEKSEL

     

     


    Alles en iedereen inbegrepen, hoe meer hoe liever

     

    Ach lieve mensen, dit is het voorlopig laatste stukje dat hier verschijnt. Ik laat de twee-landen Gentenaar met Veel Jeuksel aan Uw aller zorgen over.

    Wij vertrekken morgen vroeg naar de Heimat tot de woensdag na de verkiezingen, niet zozeer om deel te nemen aan ‘het feest van de democratie’, maar voor ons jaarlijks medisch groot onderhoud. Alles functioneert wel naar behoren, maar je weet maar nooit. Een ongeluk zit soms in een klein gaatje.

    De meeste mensen kunnen ook computeren onderweg, maar ik niet. Mijn ‘lees-machine’ is bijna kamer-breed en blijft dus best thuis, nagelvast aan de vloer. Ik heb me verder laten overtuigen, om voor de eerste keer m’n splinternieuwe blinden-stok mee te nemen. Oefening baart kunst, zegt mijn vrouw, alhoewel ik iet goed inzie welke kunsten ik nog zou kunnen maken. Persoonlijk had ik, uit veiligheidsoverwegingen,  liever onze Nero als blinden-geleide hond meegenomen. Dat is, wat men zegt, het nuttige aan het aangename paren. Maar Nero met de broertjes moet  de thuiswacht optrekken!

    Want ik zie zo’n bende hangjongeren allochtonen Jan-m’n-Klotens nog de overkant der straat niet nemen, omdat zij ’n blinde sukkelaar zien. Ze vangen veel vlugger de signalen op die een Duitse Herder uitzendt…..

    En weet U : onze Nero verdraagt geen muilband. In weerwil van al onze pogingen, blijft hij bij zijn besluit. Hij weet zelf wel, zegt hij (met zijn ogen) wanneer het mag en wanneer het niet mag.

     

    ***

     

    Ter zake :

    CD&V-crisisberaad moet schade beperken

    Martin Buxant − 06/10/12, 07u55

    ***

     

    © belga. Christendemocraten stevenen af op desastreuze gemeenteraadsverkiezingen.

    De peilingen voor CD&V kleuren donkerrood. De kopstukken van de partij hadden die cijfers niet nodig om te beseffen dat het vierkant draait. Donderdagavond werd crisisberaad gehouden. Ordewoord tot 14 oktober: schade beperken.

    We moeten vooral zorgen dat er in de laatste rechte lijn geen nieuwe blunder komt

    Aanwezige op crisisoverlegCD&V zit al even in de hoek waar de klappen vallen. Een reeks peilingen in de provinciehoofdsteden in opdracht van VRT, Het Laatste Nieuws en De Standaard duwde de sfeer gisteren nog wat verder onder het vriespunt. In Antwerpen is de partij opgegaan in de stadslijst van sp.a-burgemeester Patrick Janssens. Die moet echter nog altijd de duimen leggen voor N-VA-voorzitter Bart De Wever. In Gent zou CD&V nog slechts 8,4 procent halen.

    In Leuven gaat de partij ruim 10 procent achteruit en voelt lijsttrekker Carl Devlies de hete adem van Groen in de nek. In Hasselt verliest ze 6 procent en ook hier moet CD&V gewezen kartelpartner N-VA laten voorgaan. Alleen in Brugge zou ze, ondanks fors verlies, de grootste blijven. Al wordt de sp.a er even groot en strandt N-VA op een zucht.

    De desastreuze peilingen komen er na enkele rampweken. De wekelijkse bijeenkomst van alle CD&V-regeringsleden had donderdag dan ook meer weg van crisisberaad. Omstreeks 20 uur verzamelden alle CD&V-ministers - alleen Vlaams minister Hilde Crevits was verontschuldigd - op het kabinet van vicepremier Steven Vanackere in de Wetstraat 12. Voorzitter Wouter Beke, die af en toe de vergaderingen bijwoont, ontbrak deze keer niet.

    De sfeer was niet echt uitgelaten. "De voorbije weken waren als een annus horribilis voor ons", laat Kris Peeters vallen. De minister-president keek veelbetekenend naar zijn voorzitter, in de wandelgangen Wouter 'wij hebben geen verhaal' Beke gedoopt. "Iedereen verwacht nu onze vijfde fout", stelde een aanwezige. Na de ongelukkige uitlatingen van de voorzitter, uitschuivers van Etienne Schouppe en Stefaan De Clerck, gevolgd door onfris nieuws over Veli Yüksel.

     

    "We moeten vooral zorgen dat er in de laatste rechte lijn geen nieuwe blunder komt, dat is het belangrijkste", voegt een ander toe. Dat lijkt het enige wat de christendemocraten nog kunnen doen: de schade beperken.

    Een dag eerder viel op een bijeenkomst van de CD&V-kabinetschefs een gelijkaardig geluid te horen. "Waar zijn we mee bezig", gooide een van hen in de groep. "Wij hebben ons in dezelfde hoek als de liberalen laten drummen. Terwijl iedereen bezig was met Alexander De Croo en Open Vld, kijkt iedereen nu naar ons."

    Vooral het feit dat CD&V te weinig haar eigen lokale kracht uitspeelt, is bron van ontevredenheid. De partij levert ongeveer de helft van de Vlaamse burgemeesters. "Waarom zeggen we dat niet. Waarom gebruiken we dat niet?"

    Een enkele christendemocraat hoopt dat deze incidentrijke campagne uiteindelijk weinig impact op de verkiezingsresultaten zal hebben. "Op het terrein voelen we de problemen niet", nuanceert Kamerfractieleider Raf Terwingen, die ook lijsttrekker in Maasmechelen is. "Ik ben ervan overtuigd dat mensen het verschil voelen tussen wat in Brussel wordt gezegd en wat we in de gemeenten doen."

    Op het CD&V-hoofdkwartier wenste men gisteren geen commentaar te geven op het crisisberaad. .

     

    ***

    O Ja, ik moet nog uitleggen waarom wij in de West Vlaanderen ‘Scheve Pee’ zeggen, als we de CVP bedoelen. Die afbeelding hierboven is een enige gelegenheid om dat te illustreren.

    Nu zal deze partij, na de nederlaag van zondag a.s. kiezen voor Beke weg, maar een duidelijke inhoud. Men wil terugkeren naar de bron, weg van de CD &V, terug naar de CVP. Met dien verstande, dat het nu de IVP zal worden, de Islam Volks Partei.

    Wie A egt, moet ook B zeggen : de NV-A wordt NV-B : Nieuw Vlaams Belang. Das ’n goeie : ik wenste dat ik ze zelf gevonden had…..

     

     





    06-10-2012, 18:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.981 WERELDNIEUWS ONDER DE BIDMATJES GEVEEGD

    .D. zaterdag 6 oktober 2012

    .

    981 WERELDNIEUWS ONDER DE BIDMATJES GEVEEGD

     

    Rio de Janeiro

     



    Festiviteiten voor de hereniging van Duitsland op 3/10/1990

    ***

     

     

    Belga verspreidde onderstaand kort berichtje. Maar omdat het over een Christelijke herdenking gaat, werd het overal doodgezwegen, of liever, rap onder de mat geveegd. Dat hemelhoog beeld in Rio, een echte agressie tegen de Broeders van de Wrede, tot daar nog aan toe, maar het ging om de herdenking van de hereniging in 1990 van Duitsland, en dus indirect over de Ondergang van het zo aanbeden communisme. Daar past alleen een hoogmoedig de andere kant opkijken bij. En de hoop op een spoedig herstel.

    Omwille van de open grenzen van onze eigen landen, die zo lek zijn als een kapotte zeef, en openstaan voor alle gelukzoekers ter wereld.  Die zakken af naar hier vanwege de lusten van het socialisme en dus moet ieder degelijk bericht van ‘de andere kant’ onder de mat geveegd. Laten we eerder zeggen : onder vele matjes : onder elke bidmat die er bestaat. Eerst zwijgen we ove de ‘ongelovige honden’, later doden we ze!

     

    ***

     

    Ter zake :

    Het 38 meter hoge standbeeld Christus de Verlosser in Rio de Janeiro werd donderdagavond gedeeltelijk in het rood en geel verlicht. Met de duisternis werden zo de Duitse nationale kleuren gevormd. Het initiatief kwam er om de Duitse hereniging van 3 oktober 1990 te herdenken. Het standbeeld staat op de 710 meter hoge berg Corcovado en werd in 1931 ingewijd.


    ***

    O juist! Was ik even vergeten!

    We moeten de Eu-Unie wel dankbaar zijn, dat wij al vele jaren vrede kennen in Europa, maar we mogen toch niet benadrukken dat zoiets komt omdat het Frans socialisme nu vrede gesloten heeft met het Duits socialisme : ze vinden het nu zelf gewoon belachelijk, dat ze ooit gevochten hebben om het bezit van de Elzas of van Lotharingen. Vooral niet meer spreken van Bismarck, en al zeker niet van Adenauer. Europa heeft maar één ‘founding father’ en dat is Herman De Natte Dweil.

     

     





    06-10-2012, 17:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.980 VAN ROMPUY EIST VOLLEDIGE ONDERWERPING

    A.D. zaterdag 6 oktober 2012

    .

    980 VAN ROMPUY EIST VOLLEDIGE ONDERWERPING

     

    Ik ben beschaamd ook ‘belg’ te worden genoemd!

     


    ***

     

    Even terzijde…..

    Wij vernemen van ATV dat Janssens heeft moeten kiezen : eieren of jong. Het werd een flinke jongen.

    Dat kind kan er ook niet aan doen, dat het maar zo’n vader heeft. Heeft die niet zelf kunnen kiezen!

    Wij wensen het nieuw-samengeseld gezin, met al twee volwassen heen-en-weer kinderen, het meeste geluk die er in de Rode Droomwereld te vinden is. Toch nog voor de tijd dat het duurt…..

     

    ***

     

    Ter zake :

    Van Rompuy eist volledige onderwerping

    ***

    Het weerzinwekkende Repelsteeltje Van Rompuy heeft weer iets boosaardigs bedacht om Europa en haar kinderen en kleinkinderen nog meer socialistisch tot slaaf te maken:

     

    Die Welt:

     

    Ieder euroland dient zich er in het vervolg schriftelijk toe te verplichten de opgedragen hervormingen bezuinigingen ook in de praktijk om te zetten. Deze verplichting dient te worden vastgelegd in een individueel verdrag met de Europese Unie. Dat zou blijken uit een voorbereidend document van de EU-Raadspresident Herman Van Rompuy voor de volgende EU-topontmoeting, berichten de “FAZ” en de “Süddeutsche Zeitung”. Volgens de berichtgeving wijzen de regeringen van de EU-landen dit tot nu toe af – zo´n verplichting zou een ingreep in de nationale begrotingen zijn.

    Bij welke verkiezingen hebben we Van Rompuy eigenlijk gekozen en wanneer kunnen we hem eindelijk de laan uitsturen?*

    Diagonaal doorlezen : het is voer voor de toekomstige historici die op vandaag nog moeten geboren worden. Wie van het triumviraat (om het bij deze 3 te houden) is de meest kwade genius geweest : Barbarosso, Van Rompuy of, laten we zeggen Verhofstadt. Hou, als amateur-historicus, bij het overdenken van de mogelijkheden, dat ander stel in Uw achterhoofd : Hitler, Himmler of Goering.

    Volgens mij zijn ze aan elkaar gewaagd, al zal De Natte Dweil wel de lichtste zin, als het erop aan komt, en Barbarosso de zwaarste. Toch voortgaande op de luchtverplaatsing waar ze voorbij komen. Verhofstadt heeft dan weer op zijn beurt de grootste muil.

    Waarom denk ik nu ineens aan de onvolprezen Godfried Bomans!? Die voorzag ergens in zijn geschriften, om dergelijke mensen bijeen in een ton te brengen,  waarvan de binnenkant volzet was, de ene tegen de andere, met van spijker-punten. Vervolgens zou deze ton, deksel er op, overlangs voortgerold worden over de straat, om tenslotte te belanden in de krater van een vuurspuwende berg. Zodat, zei de snaak, vanzelfsprekend over hun verder leven niets meer zou vernomen worden.

    Ach lieve Meneer Bomans : in Uw tijd kon U daar nog luchtig over doen, maar wij zitten met de gebakken peren. Er zijn in de bier- en wijnwereld nooit genoeg tonnen om al onze kwelgeesten in onder te brengen. De giftige dampen die trouwens uit al die kratermonden zouden opstijgen, zouden toch maar nadelig werken op de opwarming van de aarde, en het is zo al erg genoeg.

     

    ***

    Ik denk niet dat die kleine van Janssens een verkiezings-stunt is. Mocht dat wel zo bedoeld zijn, dan valt de rekensom toch een beetje verkeerd uit, want als schot in de roos is het wel bijna negen maanden te vroeg roos geweest…

    Anderzijds stel ik vast, dat de Heer Janssens thuis ofwel beschikt over de diensten van een plichtsbewuste facteur of pizza-drager, ofwel het burgemeesterschap tamelijk licht opneemt, zodat hij nog tijd heeft om thuis diezelfde plichten-van-staat te vervullen. Het moet op zijn jaren een onmenselijke karwei zijn, nadat hij zijn plichten al minstens 8 à 10 uur lang buitenshuis heeft vervuld, om dan nog binnen de echtelijke muren (onbetaalde) overuren te kloppen.

    De man, een arme beenhouwerszoon onder politie-bewaking,  heeft nu officieel in totaal 4 zonen van twee vrouwen, en mag er nu gerust de blok op leggen en de fakkel doorgeven. Het spijtige van het geval is alleen, dat het gezin dan dreigt van zonder vast inkomen te vallen….

     

     





    06-10-2012, 16:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.979 OVER DE DESTABILISATIE VAN DE OPNAME-LANDEN

    A.D. vrijdag 5 oktober 2012

    .

    979 OVER DE DESTABILISATIE VAN DE OPNAME-LANDEN

     

    Voorlopig blijft de Dom van Milaan staan zoals hij is,

     



    In afwachting van de ombouw naar een Muzelman-moskee. De EU en Mario Monti maken daar werk van!

    ***

     

    Zou er iemand, over alles wat in onderstaand artikel vermeld staat, iets gelezen of gehoord hebben in de regime--edia?

    Van 2 dingen één. Ofwel zijn het gemene leugens op kap van onze Mislim-vrienden, ofwel wordt de waarheid verzwegen. Maar met welk doel zou men de waarheid verzwijgen?

    Mijn advies : laat iedereen dat voor zichzelf uitmaken en nu op zondag 14 oktober daarom een ‘protest-stem’ uitbrengen. JaJa, alle stemmen die ‘tegen’ het regime zijn, zijn ‘protest-stemmen’ van ‘wilden’, die met alle middelen moeten bestreden worden.

    Als we nu, en vooral in juni 2014 de vriendjes van de Muzel-griezels geen halt toeroepen, zal het niet lang meer duren, of overal in onze landen zullen zaken gebeuren zoals in Oslo. Wie niet hoort, die moet voelen. Terreurkan maar met tegen-terreur  bestreden worden.

     

    ***

     

    Ter zake : hieronder volgt een praktische toepassing van het spreekwoord ‘Wat baten kaars en bril, als de uil niet zien en wil’.

    ***

    “Dag van de open moskee”: Moskeeën zijn in werkelijkheid terreurnetwerken. Een moordcultuur verkoopt zichzelf als “vredesreligie”

    Posted on 4 oktober 2012 by E.J. Bron

     

    (Door: Michael Mannheimer)

     

    De sluwheid achter de moskee-opening voor “ongelovigen”

     

    Op de Dag van de Duitse Eenheid (3 oktober) gingen de deuren van de moskeeën in Duitsland weer open voor “Dag van de open deur”. Op deze dag werden de imams  en andere gidsen van de groepen bezoekers speciaal geschoold in Taqiyya, de hoge kunst van het liegen in de islam. Volgens deze wet dienen moslims ons “ongelovigen” te misleiden m.b.t. de ware kern van de islam.

     

    In plaats van de ware boodschap van de islam, die aan zijn gelovigen de oprichting van een islamitische wereldheerschappij oplegt en daarbij het doden van alle “ongelovigen” op 2000 plaatsen in de koran en de Hadith (overlevering van het leven van Mohammed) beveelt, mogen de vandaag de moskeeën binnenstromende niet-moslims luisteren naar sprookjes van 1001 Nacht, zoals “De islam is een religie van de vrede”, “Islam betekent vrede”, “De islam tolereert alle andere religies”, “In de islam bestaat geen verschil tussen man en vrouw”, “Mohammed was de beste van alle mensen” en andere leugens.

     

    Maar de waarheid is: In landen van de dar al-harb (in de “landen van de oorlog”, zoals de islam de gebieden van “ongelovigen” noemt) hebben de moskeeën in de eerste plaats maar één doel: De voorbereiding van de overname van het vijandige land in de machtssfeer van de islam.

     

    Daartoe dient ook deze “Dag van de open deur”, waarop de “ongelovigen” direct of indirect in aanraking komen met de overgang tot de islam (Dawah). Waarvan zich slechts weinig bezoekers bewust zijn: Zo´n uitnodiging is de voorwaarde voor hun doding. Want een “ongelovige”, die zo´n “uitnodiging” ontving en deze niet heeft aangenomen – dus zich tot de islam heeft bekeerd – mag en moet volgens de koran en de sharia gedood worden. Niet per se onmiddellijk. Maar uiterlijk op het moment dat daarvoor de tijd is gekomen.

     

    De islam mag dan wel op alle gebieden onderdoen voor het Westen: In de uitbreiding van zijn heerschappij, in de verovering van de landen van het “ongeloof”, heeft hij een 1400-jarige voortdurende ervaring en is hij huizenhoog superieur aan ons Verlichte westerlingen wat betreft hardnekkigheid, doelbewustheid, sluwheid en gemeenheid bij de oprichting van zijn doel van een wereldkalifaat.

     

    Moskee in Medina: Al in de eerste moskee van de islam plande Mohammed zijn rooftochten, overvallen en oorlogen

     

    Mohammed richtte de eerste moskee van de islam op in Medina. Zij is voor moslims tot op de dag van vandaag het voorbeeld: In deze moskee plande de profeet zijn rooftochten, zijn overvallen op karavanen, zijn oorlog tegen alles wat zich (nog) niet tot zijn religie had bekeerd en vaardigde moordbevelen tegen zijn critici uit. Destijds zowel als nu zijn moskeeën de logistieke centrales van de eeuwige Jihad tegenover niet-moslims. Destijds zowel als nu werden in moskeeën wapens opgeslagen en moordplannen tegen critici van de islam beraamd.

     

    In moskeeën over de hele wereld worden tot op de dag van vandaag terreur- en doelbewuste moordacties gepland en aangestuurd

     

    In het kader van de westerse godsdienstvrijheid zijn moskeeën in het “huis van de oorlog” (zoals de islam de nog niet veroverde gebieden noemt)  bij uitstek geschikt voor de planning en voorbereiding van terreuracties in het hart van de steden en gemeenten van de “ongelovigen”: als heilige plaatsen van de islam worden moskeeën pas dan door antiterreureenheden doorzocht als er geen enkele twijfel over bestaat hier wapens, explosieven of geweldsverheerlijkende video´s te vinden.

     

    De belangrijkste taak van de moskeeën bestaat niet in het prediken van een vreedzaam met elkaar van de verschillende religies van deze wereld, maar integendeel in het aanwakkeren van haat tegen alle niet-islamitische religies, de destabilisatie van de “ongelovige” opnamelanden en de voorbereiding van hun gelovigen op de overname op de middellange termijn van de landen van de “ongelovigen” ( zie o.a hier, hier en hier).

     

    En waar een moskee staat, is al islamitisch territorium, dat onder geen beding meer aan de “ongelovigen” wordt afgestaan. Vanuit de moskeeën wordt de successieve overname van het land van de “ongelovigen” gepland en aangestuurd.

     

    Moskeeën zijn de logistieke en geestelijke zenuwcentra van de Jihad tegen het Westen

     

    In hun ruimtes vonden Italiaanse, Franse, Duitse en antiterreureenheden van talrijke andere westerse landen niet alleen gebedsboeken, maar ook wapens, munitie, springstof, video´s met aanwijzingen om terreurdaden en zelfmoordaanslagen te plegen evenals complete doodslijsten van westerlingen, die als vijanden van Allah werden bestempeld en vogelvrij verklaard werden.

     

    Terecht noemt de Italiaanse islamcriticus en bekeerling Magdi Allam de moskeeën “terreurnetwerken” (Bron: De Tagesspiegel, 16-08-2007) en waarschuwt de Italianen ervoor dat ze met de bouw van iedere nieuwe moskee dichterbij hun eigen ondergang zouden komen.

     

    Al in 1994 verkochten leden van het “Islamitische Cultuurinstituut Milaan” in de Viale Jenner in Milaan video´s met toespraken van imam Abu Talal, waarop o.a. het volgende te horen was:

     

    “Het terrorisme tegen de vijanden van Allah is voor onze religie een plicht. Onze islam is een religie van het geweld!”

     

    Wie moskeeën zaait, zal terreur oogsten: Voorbeeld Italië

     

    Net zoals in de andere westerse landen schieten ook in Italië de moskeeën als paddenstoelen uit de grond. Iedere vier dagen komt er in Italië een nieuwe moskee bij. Bij hun bouw worden de moslims daarbij ondersteund door de politiek, de Italiaanse justitie, door links en delen van de katholieke kerk. Zogenaamd zou het bij de moskeeën om “Godshuizen” gaan, net zoals andere religies deze ook bezitten. Maar dit is nog een vergissing, die de westerse islamondersteuners maken. In de landen van de “ongelovigen”, de zogenaamde dar al-harb (“huis van de oorlog”), zijn moskeeën de militant-clericale voorposten van de imperiale islamisering.

     

    De door de Italiaanse moskeeën aangestuurde gebeds-Jihad

     

    Op 3 januari 2009 kwamen er ongeveer 5000 moslims bij elkaar op het Piazza del Duomo in Milaan (bron), zonder toestemming van de autoriteiten en onder leiding van imam Abu Imad van de moskee in de Viale Jenner. Het ging om die imam, die al in 2007 door een Italiaanse rechtbank veroordeeld was wegens terroristische activiteiten, maar ongeacht het vonnis blijkbaar ongestoord door de Italiaanse justitie zijn doel van de islamitische verovering van Italië mag nastreven.

    Terwijl de 5000 moslims richting Mekka baden, bevond het plein rondom de beroemde Dom van Milaan zich korte tijd quasi in de hand van de islam en was voor niet-moslims een absolute No Go Area.

    Men vertelde dat etnische Italianen en toeristen, die zich een weg wilden banen door de gebedsrijen om aan de andere kant van het Domplein te komen, hieraan door woedende moslims met lichamelijk geweld gehinderd en regelrecht van het plein gejaagd werden.

     

    Gianni Prosperini, de veiligheidschef van de regio Lombardije, zei, dat

     

    “zelfs niet eens in de tijd toen deze regio door de nazi´s bezet was het tot zo´n affront gekomen zou zijn. Het is geen gebed, maar een belediging geweest.” (Bron)

     

    “Het feit, dat islamitische extremisten het plein voor de kathedraal in een openlucht moskee veranderd hebben, is een ongelooflijke provocatie!”

     

    citeerde het persbureau ANSA de Europarlementariër Mario Borghezio  van de Lega Nord.

     

    “Het gebed tot Allah, opgezegd door duizenden fanatieke moslims, is een daad van intimidatie, een klap in het gezicht van de stad Milaan, die christelijk moet blijven”

     

    voegde hij er aan toe.

     

    Veel demonstranten droegen vlaggen, waarop de Davidster met een hakenkruis was overgeschilderd en verbrandden Israëlische en Amerikaanse vlaggen.

     

    “Het protest tegen Israël werd door diegenen gemonopoliseerd, die vlaggen met Davidsterren verbranden, die het bestaansrecht van Israël afwijzen en – nog erger – een oorlog van de religies teweegbrengen”,

     

    schreef Gad Lerner, in Italië een bekende Joodse journalist en schrijver. De voormalige secretaris-generaal van Pax Christi Italië echter, Tonio dell´Olio, zou het als “legitiem beschouwen dat islamitische solidariteit zich uitdrukt in gebed”, waarmee hij zich tot de woordvoerder van de appeasement-fractie binnen het katholicisme maakte, dat gedeeltelijk nog steeds niet wil begrijpen dat er met de islam geen vreedzame co-existentie, maar slechts één mogelijkheid bestaat: de volledige onderwerping onder diens geestelijke en wereldlijke leiding. Ernesto Vecchi behoort niet tot de kerkelijke appeasers. De bisschop uit Bologna heeft de islam voor diens gebeds-Jihad in Milaan scherp bekritiseerd.

     

    “Het was geen gebed en basta. Het is een uitdaging, een affront. Niet tegen de dom gericht, maar tegen ons democratisch en cultureel systeem!”

     

    verklaarde hij tegenover de krant Il Resto del Carlino en voegde er aan toe:

     

    “We hebben nu de bevestiging dat het hier gaat om een project dat wordt aangestuurd van buitenaf. Wat is dit van plan? De islamisering van Europa. Dat heeft kardinaal Oddi al gemerkt. En hij bezat goede bronnen.”

     

    Moskeeën zijn de zenuwcentra van de terreur – ook in Italië

     

    “Men moet ze doden en daarmee basta!”

     

     

     

    Deze zin werd opgenomen door de journalist Michele Santoro, die in verschillende moskeeën en andere “gebeds”ruimten van de islam stiekem geluids- en beeldopnames had gemaakt (Bron: Franz Haas: “Don Camillo en de imam. Hoofddoek en moskeeën – het opkomende islamdebat in Italië”, in: Neue Zürcher Zeitung [NZZ], 19-11-2007). De woorden werden uitgesproken door imam Mohammed Kohalia in de Cottolengo moskee (foto boven) in Turijn (Bron). Met “ze” bedoelde hij de “ongelovigen” van Italië. Dus ongeveer 58 miljoen etnische Italianen of andere in Italië levende niet-moslims. Letterlijk zei de vrome imam:

     

    “De profeet heeft gezegd dat Joden en christenen gedood moeten worden…”

     

    “Allah zou alle polytheïsten moeten doden! Met atheïsten is geen compromis mogelijk. Ze moeten allemaal gedood worden. Basta!”

     

    Imam Kohalia is, net zoals de meeste van zijn islamitische collega´s in de wereld die in hun moskeeën precies hetzelfde prediken, noch geestesziek noch viel hij op door crimineel gedrag. Kohalia is een gelovige moslim en houdt zich alleen maar strikt aan datgene wat er in de koran en de Hadith staat. Daarin worden de moslims er op meer dan 2000 plaatsen toe opgeroepen om die “ongelovigen” te doden. Basta!

     

    De directe voorganger van Kohalia was de Marokkaanse imam Bouriqi Boutcha. Italië zette hem in 2004 het land uit, toen bewezen werd dat hij intensieve contacten onderhield met islamitische terroristen. Wie denkt het islamitische gevaar op te kunnen opheffen door het ruilen van een imam, vergist zich.

     

    Wie moskeeën zaait, zal terreur oogsten

     

    De belangrijkste taak van de moskeeën bestaat niet in het prediken van een vreedzaam met elkaar van de verschillende religies van deze wereld, maar integendeel in het aanwakkeren van haat tegen alle niet-islamitische religies, de destabilisatie van de “ongelovige” opnamelanden en de voorbereiding van hun gelovigen op de overname op de middellange termijn van de landen van de “ongelovigen”

     

    En waar een moskee staat, is al islamitisch territorium, dat onder geen beding meer aan de “ongelovigen” wordt afgestaan. Vanuit de moskeeën wordt de successieve overname van het land van de “ongelovigen” gepland en aangestuurd. Moskeeën zijn de logistieke en geestelijke zenuwcentra van de Jihad tegen het Westen.

     

    In hun ruimtes vonden Italiaanse, Franse, Duitse en antiterreureenheden van talrijke andere westerse landen niet alleen gebedsboeken, maar ook wapens, munitie, springstof, video´s met aanwijzingen om terreurdaden en zelfmoordaanslagen te plegen evenals complete doodslijsten van westerlingen, die als vijanden van Allah werden bestempeld en vogelvrij verklaard werden. Terecht noemt de Italiaanse islamcriticus en bekeerling Magdi Allam de moskeeën “terreurnetwerken”.

     

    Al in 1994 verkochten leden van het “Islamitische Cultuurinstituut Milaan” in de Viale Jenner in Milaan video´s met toespraken van imam Abu Talal, waarop o.a. het volgende te horen was:

     

    “Het terrorisme tegen de vijanden van Allah is voor onze religie een plicht. Onze islam is een religie van het geweld!”

     

    Op 11 oktober van datzelfde jaar werden er gedeelten uit gesprekken tussen twee Arabieren bekend, die een aanval tegen de “ongelovigen” van Frankrijk met gifgas met elkaar bespraken. Dit gas zou in Italiaanse tomatenblikjes verpakt moeten worden en zou alle mensen, die zo´n blikje zouden openen, onmiddellijk doden.

     

    De aanwijzingen van westerse geheime diensten en antiterreur autoriteiten stapelen zich op, dat islamitische cultuurcentra, islamitische winkels en moskeeën in Italië en de overige westerse landen populaire opvangcentra voor terroristen zijn.

     

    Zo arresteerde de Italiaanse politie in de Midden-Italiaanse stad Perugia drie Marokkanen, die daar in de “Ponte Felcino moskee” een “terreurschool” exploiteerden. In deze moskee gaven ze les in de bouw van bommen, chemische strijdmiddelen en andere aanvalstactieken tegen Italië. Bovendien vond de politie instructies en voorbereidingen voor een tweede 9/11-aanval: de godvrezende mannen waren van plan een Boeing 747 naar de woongebieden van “ongelovigen” te sturen om daar voor massavernietiging te zorgen. De Marokkaanse moskee-exploitanten hadden contacten met terroristen in half Europa (Bron). Net zoals de meeste ontmaskerde terroristen stonden zij en de imam van de moskee bekend als vriendelijke, hoffelijke moslims, aan wie op geen enkel moment hun terroristische bedoelingen op te merken was.

     

    Linksen en hun media brandmerken critici van de islam als “islamhaters”

     

    Maar ondanks deze alarmerende feiten worden Italiaanse burgers, die wantrouwend zijn tegenover de islam, van de kant van de Italiaanse linksen neergezet als islamofobe vreemdelingenhaters. Want zoals altijd gebruiken de linksen en de goedmenschelijke “intellectuelen” het argument, dat dit slechts “op zichzelf staande gevallen” zouden zijn en men daarom niet alle imams en moskeeën zou mogen verdenken van terrorisme. Zo of hierop lijkend zouden ze vermoedelijk ook bij het Italiaanse fascisme en het Duitse nationaalsocialisme geargumenteerd hebben, als ze toen geleefd zouden hebben.

     

    Maar tegen alle critici dient gezegd te worden dat het geen verdenking, maar een feit is dat in alle moskeeën ter wereld uit de koran en over het leven van Mohammed gelezen wordt en dat het volgen van hem de heiligste plicht van alle moslims zou zijn. Omdat de koran en Mohammed de wereldheerschappij van de islam willen en in de “ongelovigen” hun ergste vijand zien, is de beschuldiging van de onrechtvaardige algemene verdenking net zo absurd als bijvoorbeeld de beschuldiging tegenover overtuigde nationaalsocialisten dat men er bij hen niet van uit zou mogen gaan dat zij zich aan de aanwijzingen en de politiek van Hitler zouden houden. In duidelijke taal: zulke tegenwerpingen zijn niets anders dan dom gezwets van onwetende intellectuelen. Zoals gezegd: het fascisme van nu verbergt zich onder de dekmantel van antifascisme. Zijn kleur is rood of groen. http://michael-mannheimer.info/2012/10/03/fundstelle-des-tages-moscheen-sind-terrornetzwerke/

    Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

     

    ***

    Diagonaal doorlezen : destabilisatie, zegt U? Al eens nagedacht over de zoveel mogelijk verdonkermaande criminaliteit en hun beoefenaars, hier zo welwillend geen allochtonen, maar Jan-m’n-Klotens genoemd? Al eens nagedacht over de bloeiende drughandel? Al eens nagedacht over al dat zwerfvuil en dat saccochen-trekken? Zeggen al die messen-trekkers U niets? Al die inbraken : U vindt die geen signaal? U vindt de verloedering van onze steden en nu al van onze dorpen geen teken aan de wand? Maar neen toch! Geert Boerswa van de NV-Averedhts vindt het een persoonlijke eer voor hem om weer een moskee te kunnen openen, of om weer eens een of ander Moslim Esecutieve te overladen met manna….

    ***

    De stad Perugia, die hierboven besproken werd, is een rustig stadje in de bergen van Umbrië, op een boogscheut van Assisi. We komen er vaak. Noodgedwongen, omdat daar de enige nog bestaande service-garage is voor onze Zweedse auto. De tijd is er blijven stilstaan, een beetje zoals in Brugge. Ik mag er niet aan denken (al straalt Perugia bijlange de grootsheid niet uit van Milaan), dat ons de toegang tot de Doumo zou ontzegd worden door stinkende Muzel-konten in de lucht tot Allah verheven.

    Let op mijn woorden. Als U leest dat er in dergelijke omstandigheden doden zijn gevallen in Perugia, dat ondergetekende er misschien wel iets zal mee te maken hebben gehad. Dat de Chinezen een atoom-bom zouden gaan gooien op Mekka zal wel voor altijd een vrome wens blijven.

     

    ***

    Als nagegaan wordt, wie er voordeel heeft bij een misdrijf, komt men gewoonlijk uit bij de dader(s).

    In de politiek is er maar één partij die dat openlijk zegt : de massa-immgratie is een misdaad op zich, en de uitwassen ervan in onze samenleving zijn dat nog veel meer. Juist door deze openhartigheid wordt het Vlaams Belang achter prikkeldraad gezet : net zolas Stalin en Hitler dat deden met hun vijanden. Belgicisten en Eurotisten zijn trouwens met het zelfde sop overgoten…

    Weet U : het klinkt heel erg crimineel : maar de oorlogsdaad van Andres Breivik is bijlange niet meer zo erg, als men alles bij elkaar legt.

     

     

    05-10-2012, 17:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.978 ANTWERPSE NEUZEN TELLEN OF ZE TOEKNIJPEN ?

    A.D. vrijdag 5 oktober 2012

    .

    978 ANTWERPSE NEUZEN TELLEN OF ZE TOEKNIJPEN ?

     

    Over het tellen van

     

    ***

     

     

    Hoe de Antwerpse Verkiezingen een voorbeeld zijn voor de Amerikaanse. Is klaar als een klontje in De Morgen. Alleen jammer dat die Amerikanen zo achterlijk zijn, dat er maar één gelukkige winnaar kan zijn.

    Mijn bedoeling met deze 2 veel te lange artikels is om ze te bewaren tot de 15de oktober, zijnde ‘The day After’, als de rook uit hun hoofd is verdwenen….

    ***

     

    Ter zake :

    Op naar monstercoalitie in Antwerpen

    Kristof Windels − 05/10/12, 08u14  − Bron: De Morgen

    ***

    © photo news. Patrick Janssens (sp.a) en Bart De Wever (N-VA) lijken tot elkaar veroordeeld op 't Schoon Verdiep.

    Het brandpunt van deze gemeenteraadsverkiezingen ligt in Antwerpen, op 't Schoon Verdiep. Huidig burgemeester Patrick Janssens (sp.a) en Bart De Wever (N-VA) strijden er op het scherpst van de snee. Een harde tweestrijd, die mogelijk als gevolg heeft dat ze na 14 oktober gewoon tot elkaar veroordeeld zijn. .

    Net als zes jaar geleden speelt Patrick Janssens een absolute hoofdrol in deze stembusslag. Toen kwam hij er als grote winnaar uit, na een tweestrijd met Filip Dewinter en het Vlaams Belang. De laatste ging de boot in. Het Vlaams Belang, in kartel met VLOTT van Hugo Coveliers, haalde 33,51 procent van de stemmen. Sp.a-Spirit, maar vooral Janssens, haalde 35,28 procent. Dewinter vs. Janssens, in voorkeurstemmen: 62.642-71.289. Er kwam uiteindelijk een coalitie van Sp.a met Open Vld en het kartel CD&V/N-VA. Maar 2006 betekende vooral het begin van het einde voor Vlaams Belang. De dreun die de partij niet meer te boven zal komen. Ook nu niet. In de peiling die begin deze maand in opdracht van deze krant werd uitgevoerd, haalde VB nog 12,6 procent.

    Het merendeel van de kiezers van het Vlaams Belang stemt op 14 oktober voor de nieuwe uitdager van Janssens: Bart De Wever. De N-VA-voorzitter zal echter nog andere partijen leegzuigen. In eerste instantie Open Vld. De Vlaamse liberalen haalden minister van Justitie Annemie Turtelboom naar de Scheldestad om er de lokale afdeling 'uit te mesten'. Ludo Van Campenhout was op dat moment al lid van N-VA en finaal belandde ook de tweede liberale schepen Luc Bungeneers daar. De strijd van Turtelboom met die Bungeneers, schepen van Financiën, was er een op het scherp van de snee.

    Turtelboom kreeg wat ze wou. Ze kan naar de kiezer met een nieuwe ploeg. Een voor de toekomst, moeten ze bij Open Vld hopen, want niets wijst erop dat die nu al zal oogsten. N-VA domineert de rechterflank van het kiespubliek.

    CD&V bestaat de facto niet meer in de grootste stad van Vlaanderen. Tijdens de campagne waren ze onzichtbaar. De lokale afdeling koos voor de paar nog overblijvende postjes en liet zich opslorpen door de Stadslijst van Janssens.

    In zijn strijd met De Wever poogt de Antwerpse burgemeester in de laatste weken nog zoveel mogelijk linkse kiezers te overtuigen. Net als zes jaar geleden mikt hij op een polarisering. De rest wordt op die manier leeggezogen door de twee hoofdrolspelers.

    Zo wijst Janssens de laatste weken opvallend vaak op de dreiging mocht De Wever aan de macht komen. In het begin van de maand september was dat nog eerder impliciet, de laatste week eerder expliciet. Zoals in het interview met het Franse magazine Les Inrocks. "Ik vrees dat De Wever zijn burgemeesterfunctie zal gebruiken om de onafhankelijkheid van Vlaanderen te promoten. Met zijn separatistische bedoelingen dreigt hij de stad te gijzelen."

    Demarche Groen

    Janssens stapte in de campagne met een reactie op de uitspraak van De Wever. ''t Stad is niet van iedereen', zei die, waarmee hij verwees naar de stadsslogan. De burgemeester ging in de aanval. Een opmerkelijke start van zijn campagne, de toon was gezet. Janssens speelde in op de kiezer van vreemde origine. Zo kwam Groen, dat behoorlijk scoort in de peilingen (9,7 procent begin september) plots in gevaar.

    De groenen proberen daarom iets anders op de agenda te zetten: de Oosterweelverbinding. Groen kant zich tegen het tracé dat de Vlaamse regering heeft goedgekeurd en wil niet in een coalitie stappen met een partij die het blijft steunen. Daarmee hoopt Groen een dossier te hebben gevonden waarmee het een duidelijke tegenstelling onderstreept tussen hen en Janssens. Ze willen de volgelingen van actiegroepen stRaten-generaal en Ademloos binnenhalen.

    Met die demarche zetten ze zich anderzijds misschien wel buitenspel voor de coalitiebesprekingen. Het drijft de Stadslijst en N-VA dichter bij elkaar voor die onderhandelingen. Door het binnenhalen van het overgrote deel van de stemmen op hun flank, zou het wel eens kunnen dat een samenwerking van de twee reuzen de enige mathematische mogelijkheid is voor een stabiele coalitie.

    Het voorbeeld van de Nederlandse verkiezingen ligt nog vers in het geheugen. De rechtse liberaal Rutte en de sociaaldemocraat Samsom streden op het scherp van de snee. Ondertussen zitten ze samen aan tafel. Alleen met zijn tweeën. Waarom geen gelijkaardig scenario in Antwerpen? Stadslijst + N-VA = een afspiegeling van de Vlaamse regering. Handig voor grote dossiers.        

     

    ***

    De dag na de verkiezingen zullen niet alleen de stemmen worden geteld, maar ook de oplage van De Schandaard. Ik hoop dat ze even slecht zijn, en dat al diegenen die het Vlaams Belang al dood en begraven zien, zich zouden verslikken in hun morgenkoffie. En er zelfs in stikken.

    Ja, ik schaam mij, maar niet veel, over deze on-christelijke gevoelens. Het is inderdaad niet mooi om iemands ondergang te wensen. Dat doet men zelfs niet met een kudde varkens. Maar voor tegenstanders die nog minder zijn dan wilde zwijnen? Gewoon met eigen munt terugbetalen, heet dat.

    Allez, ’t is goed. ‘k Zal ’t nooit meer doen. Alleen er nog een spreekwoordje tegenaan gooien, ter attentie van al die Grote Geesten die nu al dansen op het graf van het Vlaams Belang :

    ‘Wie een put graaft voor een ander, weet dan waar naar toe…

     

     





    05-10-2012, 10:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.977 DE SALON STRATEEG WIL MUSSOLINI ACHTERNA

    A.D. vrijdag 5 oktober 2012

    .

    977 DE SALON STRATEEG WIL MUSSOLINI ACHTERNA

     

    De Smalle d’Anvers,

     

    Als pyromaan

    ***

    Het geval DeWever, dat met de dag pathologischer wordt,  doet mij meer en meer denken aan de pyromaan, die bij het zien van de uitslaande vlammen, begint te panikeren “Help! Brand!” - Of beter, aan een (slechte) imitatie van Benito Mussolini hier in Italië : van schoolmeester-journalist in de progressieve Linxe middens, tot gevierd oorlogs-leider. Waarna hij, bij het keren van de kansen, prompt werd afgeschreven en met de voeten omhoog, dagenlang aan een bezine-pomp in Milaan te kijk hing. Toen was hij wel zo dood als een pier en was zijn rijk uit.!

    Hij was De Vrede-Stichter in München, in 1939, en overtuigde zijn vrindje Hitler, dat Italia minstens nog 4 à 5 jaar nodig had om te kunnen deelnemen aan de oorlog, in de hoop dat De Duitse Socialisten hun portemonnee zouden opentrekken. Een paar maanden later was het zover, en was Italië ook in de oorlog.

    En precies daarin vind ik grond om te denken aan de Smalled’Anvers.

    Bij weer eens een verloren veldslag waarin de vijand 10.000 Italiaanse krijgsgevangenen inrekende, beklaagde Mussolini er zich over dat er naast die 10.000 gevangenen, slechts….2 doden waren gevallen…..

    M.A.W. Salon-strategen onder elkaar. De Smalle d’Anvers heeft een eerste keer vlucht-misdrijf gepleegd : waarom zou hij het geen tweede of geen derde keer doen?

    Zelfs een monster-coalitie zit er in : de coalitie tussen twee monsters, naar het voorbeeld van de Noorderburen…DeWever heeft al eens de plaats gelaten aan Di Jeanetto, waarom zou hij dat nu niet doen voor Janssens? Of, later, zelfs voor Peeters….Zoet U, Janssens, Peters, Pier of Klaai : het maakt niet uit, als hijzelf maar geen verantwoordelijkheid moet dragen.

     

    ***

     

    Ter zake : onderstaand kort artikeltje in De Morgen is, om allerlei redenen, zo pissig als het lang is. Goed : men brengt het nieuws, maar het ligt er vingerdik op, dat elk woord afgeschoten wordt als een brandende pijl. De Smalle d’Anvers geniet bij mij dezelfde verraders-eer als Tienne Vermeersch, de weggelopen Jezuïet. Wie eenmaal verraad heeft gepleegd, kan de rest van zijn leven niet anders dan valsheid en verraad plegen.

    Hetzelfde geldt trouwens voor (als voorbeeld) Wilfried Martens, Frank VanHecke en Yves Leterme : wie in de politiek openlijk zijn vrouw bedriegt is een even grote lafaard als Tienne Vermeersch. Zij zouden nooit nog ergens voor het voetlicht mogen komen : hun voorbeeld-functie is uit.

     

    ***

     

     

    De Wever: "Vlaanderen staat niet ver van een revolutie"

    .

    N-VA-voorzitter Bart De Wever is er vast van overtuigd dat een democratische revolutie in Vlaanderen niet veraf is. "Zelfs Franstalige werkgevers noemen het beleid van de regering-Di Rupo marxistisch", heeft de politicus gezegd in een interview met het Franse persbureau AFP, zo staat te lezen in de krant La Libre Belgique.

     

    Volgens De Wever wil Vlaanderen het Duitse pad op, dat van hervormingen. Wallonië zit volgens hem meer op de Latijnse golflengte van François Hollande. "Die blijft pleiten voor meer uitgaven." Die spanning is volgens de politicus onhoudbaar. "We staan niet veraf van een democratische revolutie in Vlaanderen. Die vertaalt zich momenteel in goede resultaten voor de N-VA in de peilingen."

    ***

    Diagonaal doorlezen : men zegt dat in de commerce, in de liefde en dus ook in de politiek, alles toegelaten is. Allez : het is dus een boksmatch in den donker, waar er meer slagen uitgewisseld worden onder dan boven de gordel. Mij niet gelaten : men noemt dat ‘democratie’ en van dat spel is het Vlaams Belang in principe uitgesloten : het dient vooral als boksbal buiten de ring en lang voor de eigenlijke match, voor alle andere partijen. Het is dan ook geen gevecht van man tegen man, maar van de hele meute tegen die ene.

    ***

    Dat is nu eenmaal het lot van de Rechtvaardige. Het huidige politieke ras, buiten wat  Internationalisten, Stalinisten en MaoPisten, komt uit de rangen van de Vlaamse Beweging, ja zelfs waren zij ooit de veelbelovende groentjes van de Volksunie. Zij hebben die gewoon als opstapje gebruikt, en zijn dan ‘uit overtuiging’ zeggen ze, overgestapt naar Geel, naar Groen, naar Rood, naar Blauw. Een vaste betrekking, ziet U, en een goed pensioen : wie steekt het dan nog in zijn hoofd om niet aan te sluiten bij het leger der belgicisten.

    En het is precies die generatie die de Vlaamse Onafhankelijkheid heeft verkwanseld toen ze het initiatief van de ouderen kon overnemen : Somers, Anciaux, Tommelein, Quickie, enz. De tijd was er rijp voor, na het debacle van al die jaren Tjeven-bestuur. En toen kwam er een Wever met een lange snuit, en het vertelselke was uit….

     

     

    05-10-2012, 10:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.976 WAARHEDEN UIT NL GELDEN OOK VOOR VL

    A.D. donderdag 4 oktober 2012

    .

    976 WAARHEDEN UIT NL GELDEN OOK VOOR VL

     

    In de politiek is een vrouw besturen of een stad of een volk

     



    Juist hetzelfde : het moeten mannen zijn uit één stuk!

    ***

     

    Bij E.J. BLOG stond vandaag een bijdrage over Vlaanderen van de hand van Lucky9. Een fantastische geste van de kant van de Heer Blog, en een fantastische tekst. Dat bovenaan het artikel de Belgische Leeuw prijkte (met rode tong en rode klauwen) in plaats van Het Beest is een zware fout die onze Noorderburen nog moeten afleren.

    Waar ik Lucky9 niet kan in volgen, is dat hij in ellenlange replieken, ingaat op de vele provocaties van Linws gedraaide kwelgeesten. Die tergen iemand niet om gelijk te halen, maar om het plezier van het tergen.

    Ik zou nu maar doen zoals ‘Boer Clerck’ van de Beulieu (Wielsbeke) heel zijn leven heeft aangeraden in zijn onnavolgbaar mooi Wielsbeeks : ‘…en doe nu mo stille voort’… Dat koosnaampje van ‘Boer Clerck’ kreeg de (rijke) vlasboer van de overwegend Frans sprekende fabrikanten van de streek van toen, die het doortastend optreden van deze natuurmens maar matig konden appreciëren. Zij zagen met lede ogen naar de reuzen-vlucht van zijn bedrijven, terwijl hun eigen zaakjes de een na de andere om zeep gingen. Dat ze ondertussen bij de familie persoonlijk platte broodjes bakten, doet niets ter zake….

     

    ***

     

    Ter zake : Geert Wilders (zie zijn redevoering hieronder) is de fijne tacticus, waarop het beroemde vers ‘En de boer, hij ploegde voort’ van toepassing is. Die laat zich niet, zoals Het Vlaams Belang, zo zonder meer achter prikkeldraad draaien. Dat komt grotendeels omdat onze Noorderburen heel wat stijlvoller zijn van nature en beschaafder in omgang dan de belgicisten van het niveau van Jos Geysels en de Rode PS.

    Hoe ons volk toch nog altijd niet inziet, dat dat zogezegd racisme en die islamfobie of dat streven naar onafhankelijkheid maar valse voorwendsels zijn, om de Rechtlijnigen geen inzage te geven in wat zij beslissen in de donkere achterkamertjes van de macht : de kostprijs van de massa-immigratie, de kostprijs van hun Waalse vriendjes-politiek, de kostprijs van de manoeuvres om het land met lapmiddeltjes samen te houden. Het Vlaams Belang wordt geweerd uit bestuursmandaten, niet om wat ze denken, maar om wat ze zijn : Rechtlijningen die geen scheve schaatsen rond hen meer zouden dulden..

    In feite zeg ik hiermee hetzelfde als Geert Wilders hier onder….

    ***

    Voorzitter, hier en daar hangen ze nog: de posters van de VVD. Op sommige plekken kun je de billboards nog zien. Met daarop de verkiezingsbelofte van Mark Rutte. Ik citeer: Werkend Nederland verdient belastingverlaging.

     

    Kijk, dachten 2,5 miljoen Nederlanders: daar kunnen we op bouwen. Die man kunnen we vertrouwen. Die Rutte gaat vast doen wat hij belooft.

    Maar krap drie weken na de verkiezingen heeft de haan al drie keer gekraaid.

    Ten eerste omdat die BTW-verhoging van gisteren gewoon doorgaat. Het kost een gezin 330 euro extra in 2014. Alles wordt duurder: de supermarkt, het cadeautje voor de kleinkinderen, dat weekeindje weg. Het betekent minder uitgaven van een burger die toch al krap zit. Het betekent dat onze ondernemers minder zullen verdienen en dus minder personeel in dienst kunnen nemen.

    Werkend Nederland verdient alles behalve belastingverlaging, vindt de VVD tegenwoordig.

    De haan kraaide voor de tweede keer doordat we nu verzekerd zijn van nog hogere uitgaven door de assurantietaks. Die wordt meer dan verdubbeld. Leuk dat de forenzentaks verdwijnt, maar veel meer mensen worden nu getroffen door die ruime verdubbeling van de assurantietaks. Nu mag de burger meer betalen voor de verzekering van zijn auto, zijn huis, zijn vakantie.

    Niet alleen de burger wordt gepakt, maar denk ook eens aan die kleine ondernemers. Waar moet die loodgieter heen, die ZZP’er, die grafisch ondernemer, de bakker op hoek? Die moeten straks allemaal fors meer betalen voor de verzekering en zij hebben geen andere keus dan dat door te berekenen aan hun klanten. Hogere prijzen betekent minder omzet. En minder omzet betekent meer faillissementen.

    Vz, Ik vraag me af: Gaat de heer Rutte deze mensen dat ook vertellen? Gaat de heer Rutte uitleggen dat dit moet vanwege Griekenland en Spanje? Gaat hij die failliete ondernemers opzoeken?

    De heer Rutte zegt eigenlijk dat ondernemend Nederland alles verdient behalve belastingverlaging.

    De haan kraait voor de derde keer doordat ouderen en zieken opnieuw gepakt worden. De eigen betalingen en de premies in de zorg gaan nog verder omhoog. De AOW-leeftijd gaat nog sneller omhoog. Het houdt niet op.

    Werkend Nederland verdient volgens de VVD geen belastingverlaging, maar onze ouderen en zieken verdienen het wel om dieper in de buidel te moeten tasten.

    Wat is er overgebleven van de Kunduz-nachtmerrie? Heel veel blijft gewoon hetzelfde, zoals collega’s voor mij al zeiden. Ik vraag me af waar de Mark Rutte van voor de verkiezingen is gebleven? De Mark Rutte die de Partij van de Arbeid het grote gevaar noemde en die op posters zei dat Nederland een belastingverlaging verdient?

    De heer Rutte is nu met zijn partij de belastingkampioen. Ik noem tien voorbeelden. De heer Rutte en de VVD verhogen de BTW, de loonbelasting, de verzekeringsbelasting, de kolenbelasting, de frisdrankenbelasting, de leidingwaterbelasting, de alcoholaccijnzen, de tabaksaccijnzen en de energiebelasting. Bovendien wordt het eigen risico in de zorg fors verhoogd. Als je dat leest is de heer Rutte gewoon een PvdA’er in een net maatpak. Dat was volgens mij toch niet helemaal de bedoeling.

    De heer Rutte en de VVD mogen dan wel de verkiezingen hebben gewonnen, maar de heer Samsom en de Partij van de Arbeid blijken nu al de onderhandelingen te hebben gewonnen. Door de kiezer voor de gek te houden mag de heer Rutte wellicht in het Torentje blijven, maar de heer Samsom is de nieuwe premier van Nederland en dat is erg genoeg. Het kabinet is nu in werkelijkheid het kabinet Samsom I.

    Ik beloof u dat hardwerkend Nederland, alle ondernemers en burgers in Nederland dit kabinet vol met belastingverhogingen niet zullen accepteren. Zij verdienen dit niet. Een stem op de VVD was inderdaad een stem op de Partij van de Arbeid. Gefeliciteerd, mijnheer Samsom, met uw kabinet Samsom I.

    Er is één verzekering die niet in prijs omhoog gaat. Dat is de verzekering die ik u allen gratis zal geven, namelijk dat wij keihard oppositie zullen voeren tegen deze paarse plunderclub. Hardwerkend Nederland verdient een beter kabinet.

     

    ***

    Diagonaal doorlezen : ik stel mij een ogenblik voor, dat na de Onafhankelijkheid, de vraag op tafel ligt : ‘Wat nu, quo vadis Vlaams Belang. Dat bijvoorbeeld de Smalle d’Anvers voor de beslissing staat : cordon SI of cordon NO…

    Met de nijdige hardnekkigheid waarmee hij nu, al jaren, de uitgestoken hand weigert, zie ik hem dan ook nog geen vrede sluiten met zijn eigen wapenbroeders. Ook hij zal het ‘alleen’ willen doen, want, net als nu, zal zijn bestuur geen pottenkijkers dulden. Net als nu zal alles in achterkamertjes gefoefeld worden en net als nu zal dat op kap van het Volk moeten gebeuren. Want de Niveanen, dat is maar ‘Le Nouveau CVP est arrivé’. Iedereen inbegrepen.

    ***

     

    De Smalle d’Anvers is een potentaat puur stijl. Daarvoor mag het niet dat hij in Antwerpen tot burgemeester zou verkozen worden. Want, vergeet niet : ‘De Geschiedenis herhaalt zich’. Mocht hij de meeste stemmen halen, hij zal weigeren, want verantwoordelijkheid dragen, dat willen dergelijke individuen niet. Die willen zo lang mogelijk op de golven van de volksgunst drijven, tot ze met hun kop tegen de rotsen slaan. Verantwoordelijkheid nemen is onvrede op zich laden!

    Het verraad zit in hem, het verraad is sterker dan hem. Hij heeft het de eerste keer op grote schaal gedaan in 2010 en er is geen één reden dat hij dat nu niet weer zal doen, op kleinere schaal. Dat is het lot van volksmenners : ze mennen wel, ze doen dat goed, maar ze kunnen ook maar dat.

    ***

    Om een lief, een stad of een Volk te leiden, moet men iemand zijn uit één stuk; en niet iemand die staat te blèren in de kathedraal bij de lijkbaar van de vrouw van een ander. Het kan dan ook niet anders, of na het Vlaams Belang te hebben willen kapot maken, dat zijn ‘Roosje’ in de persoon van haar vader, nu ook de NV-Averechts kapot beginnen maken. Gods molen maalt traag, maar zeker!

    De geschiedenisboeken staan vol van de Cleopatra’s, sedert die ene zelfs Julius Cesar er onder heeft gekregen.

     

     





    04-10-2012, 18:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.975 DE VORTE PRUME VAN ELS DEPAUW

    AD. donderdag 4 oktober 2012

    .

    975 DE VORTE PRUME VAN ELS DEPAUW

     

    Een verre voorvader van Elske Depauw?

     



    Het kan, voortgaande op de herseninhoud, haast niet anders…..

    ***

     

    Toen ik onderstaand artikel van dat lieve Elske Depauw onder ogen kreeg, dat ik niet aan stelen. Maar de gelegenheid maakt de dief. Persoonlijk ken ik dat lieve ding niet, moet ik met spijt in het hart bekennen, maar uit de hele toon van haar betoog  kan er afgeleid worden, dat haar roots zich bevinden ergens rond de bovenloop van de Schelde. Stroom-afwaarts daar stroomt ook trouwens altijd het meestel afval naartoe.

    Ach die van Antwerpen maken zich zo graag vrolijk over die van Bachten de Kupe. Antwerpen heeft een zee-haven, maar daar is geen kennis voor nodig : het is gewoon een Gods-geschenk…

    Antwerpen ligt dus aan de Schelde-stroom,, maar als West Vlaming zou ik eerder zeggen het ligt maar aan de Schelde, trouwens veel te ver land-inwaarts dan nodig, en wij, West Vlamingen, wij liggen aan de zee. Zonder zee, zou er zelfs niet eens een Schelde zijn! En van daaruit (zie maar naar de Hollanders) vertrekken de meeste dromen over verre vreemde landen.

    Komt er zo’n Antwerpse tettertrien ofte letter-trees, om ‘wuk’ te schrijven omdat zij niet weet dat wij West Vlamingen altijd met 2 woorden spreken. Met 3 zelfs, in de gevallen zoals Elsje dat bedoelt : ‘Wuk’ alleen is not done, en is achterbuurt-gewauwel. Het moet zijn ‘wuk dadde dè’. Maar ja, als men ‘entwadde’ niet verstoat, dan is het altijd de schuld van die ander.

     

    ***

     

    Ter zake : Elske schrijft over een soort ‘rapper’-wedstrijd en ook dat is eigen schuld dikke bult. Want dat ‘rappen’ is een soort verlopen neger-muziek uit de Bronx dat zou moeten verboden worden. Het kan alleen estemd zijn om alle duivels uit de hel weg te jagen. ‘Rappen’ moet weg-gefilterd worden uit de ether! Niet alleen om onze beschaving daarvan te sparen, om om de ‘artisten’ zelf van hun ondergang te redden. Want on-gedrogeerd kan niemand ‘rappen’, en omgekeerd is ook waar : ieder gedrogeerde voelt de aandrang om te ‘rappen’…..Maar het is destructief, en dus is het ‘in’.

    Maar om terug te komen op het verschil in streektaal : daar ligt ons Elske haar grootste bult! Het is namelijk zo, dat het ‘Algemeen Beschaafd’ stilaan overal in het openbaar vervangen is door ‘Min-of Meer Beschaafd Aantwaarps’, zodat  de man in de straat gekuist Antwerps verwart met ABN. Dat dan bijvoorbeeld door de herauten van dat tussen-taaltje verder vermassacreerd wordt door overal de uitgangs-N in te slikken. Zodat ze liever slape dan werke. Als, toppunt van arrogantie, de fijne dametjes en de fijne meneertjes tussen 3 en 75 jaar dan nog de Franse roillende  r-r-r van uit hun keelputje laten gorgelen ‘omhun spraak-gebrek te verbergen), dan is hetslechte voorbeeld wel zeer duidelijk. Dat een West Vlaming dan eerder terugvalt op zijn dialect, dat al eeuwen onveranderd klinkt, is dan toch niet abnormaal?! Een licht verschil in timbre, of een andere woordenschat (een seule ipv een emmer), verraden alleen of iemand nu van ’t Zèètje is, van de kanten van de Leie, waar alles ‘skone’ is ipv schoon.

    En dan nog iets over die aangeblazen ‘h’ : is men het al vergeten, dat het zo zangerig Italiaans (waar in een woord een enkel klinker wijzigen er soms een totaal andere betekenis aan geeft), waar een man stanco (vermoeid) is, en een vrouw stanca, bestaat de letter ‘h’ elemaal niet! Men kent er geen hospitalen, maar ospedali. Een ospedale en 2 ospedali…..In een Italiaans woorenboek telt de letter ‘H’ gewoon een wit blad….

    Van taal-rijkdom gesproken!   

    En dan spreek ik ff niet van Baardmannen-ministers, die na jaren dictie-lessen de uitspraak van de ‘h’ en de ‘g’ als leit-motiv van hun carrière gemaakt hebben. Om er toch maar te kunnen bij horen….

    ***

     

    Als Antwerpenaren niet eens West-Vlaams verstaan, hoe moet dat dan met het Europees eenheidsgevoel?

    OPINIE − 03/10/12, 10u22

    ***

    Karen Daemen 'Den 'elleft ervan verston'kik nie", zo liet jurylid Karen Daemen, de woeste van K3, zich ontvallen. Ze had net naar de act van een beatboxer gekeken. Voor haar stond een pezige kerel, die een portie rechtstaande humor tussen zijn gegorgel en plof-ritmes had gegooid, kwestie van origineel uit de hoek te komen in de tv-show Belgium's got talent. Toegegeven: het ging snel. Hij was een fakke mitraillette uit Bachten de Kupe. Of daaromtrent. De jongen had niettemin zijn best gedaan om gekuist Vlaams te spreken, maar helaas. Het water tussen hem en prinses Karen bleek veel te diep, en vervuild op de koop toe. Van over de Schelde, dat is vér, man.

    In Karens biotoop, het media- en showbizzlandschap, daar spreekt men namelijk helemaal anders. Tot groot ongenoegen van de mensen uit de Vlaanders, en bij uitbreiding ook van Limburg, blijkt het meeste tv-volk nog steeds uit het vruchtbare land tussen Antwerpen en Leuven te komen. Vraag het maar aan de Bruggeling Filip Dewinter (né Philip Dewinter). Wil men zich verstaanbaar wil maken in Antwerpen en in de media, dan moet men stevig aan assimilatie doen. Liever een overgecompenseerde Antwerpse tongval dan een gekuiste Brugse. Tot zover de liefde voor het eigen volk. Soit.

    Ik vroeg mij af, terwijl ik een handvol chips in mijn mond propte, of Karen ooit een West-Vlaams lief zou hebben gehad. Zou zij dan al die jaren over de snelweg naar haar optredens in Plopsaland in Adinkerke-De Panne zijn gegleden, zonder het mansvolk van dichtbij te monsteren? Ik vermoed het. Anders had ze tussen de lakens en in de armen van een fakke gast de h naar omhoog wel leren onderscheiden van de g naar omlaag. En kip van keppe. En ontcijferd wat entwadde en wuk willen zeggen.

    Nu zat Karen daar in haar jurystoel, met de mond vol blinkende prinsessentanden. Of ze de jongen met zijn taal die botste en galmde in haar Antwerpse oren als een prikkelend en exotisch gegeven moest beschouwen, of toch maar als een uitheemse curiositeit. Misschien komt er ooit nog wel iets moois van, van Kakelende Karen en de Bluffende Beatboxer. Niets doeltreffenders dan groeiende nieuwsgierigheid en ontluikende liefde om volkeren dichter bij elkaar te brengen.

    Of toch. Aan de vooravond van Verhofstadts nieuwe Europa is het nog maar de vraag of de Europeanen over genoeg liefde beschikken om malkander innig te omarmen in een allesoverbruggende unie. Ik zie het allemaal nog niet zo rimpelloos verlopen. Iedereen lijkt op dit oude krakende continent te schipperen tussen de heimat en de wereldwijde illusie. En als Antwerpenaren nog niet eens West-Vlaams verstaan, hoe moet dat dan met het eenheidsgevoel tussen een Antwerpenaar en een Athener, een Belg en een Kroaat?O

    Anderzijds: het is niet omdat een mens zich van al die mondiale dreiging al eens makkelijker aan zijn roots vastklampt, dat men daar ook moet in overdrijven. Wat ik op een mooie landweg ergens in het prachtige West-Vlaanderen deze zomer ontwaarde, tart alle verbeelding. Een flink uit de kluiten gewassen cyclotoeriste probeerde zich terug op haar fiets te hijsen. Op haar derrière stond, in grote witte letters dwars over haar zwarte wielrennersbroek: de vorte prume. Ik wil maar zeggen: sommige mensen zijn echt wel veel te hard op zoek naar een eigen identiteit.

     

    Els De Pauw

     

    ***

    Diagonaal doorlezen : als een druppel water lang genoeg op dezelfde plaats valt, gaat die op de lange duur zelfs door een stuk marmer van 5 cm dik. Daarvoor bewijs ik hieronder nogmaals zeer kort dat het West Vlaams niet alleen een wereld-taal is (zeer nauw verwant met het Engels), maar anderzijds zeer rijk is in expressie en dus wel moeilijk in het aanleren, en juist daardoor zo gebruiksvriendelijk is voor ‘wie heur geen geweld en doet’. Probeer het eerst in het Engels te zeggen : ga je naar huis, gevolgd door de ontkenning. Zet die zinnen dan in alle personen, ik, gij wij enkelvoud en ik, gij wij, meervoud.

    Met Kerstmis ben je er nog niet aan uit. In ’t West Vlaams, kort en goed, klinkt het bevestigend als jaak, jaag, jajie, jaam, enz, in het ontkennend nink, neeg, neenie, neem, enz.

    Er zijn vele goeie voordracht-kunsrtenaars. Er zijn er zelfs bij, die goed West Vlaams imiteren. Maar als U ooit de kans hebt om Owald Maes (°Geluveld) ‘De Vliege’ van G. Gezelle te horen voordragen, pas dan heb je gevoeld hoe de dichter die vlieg zag.

    ‘De Vliege’ staat op YouTube. Stel dus niet uit tot morgen wat ge vandaag kunt doen.

     

    ***

    En nu we het toch over Antwerpen hebben, kan ik me maar helemaal langs m’n sympathiekste kant tonen. Ze ligt me trouwens al lang op de maag, die fameuze zoölozie die meebrengt dat de Antwerpenaren zo ver naast hun schoenen lopen.

    Mens toch! Al jaren bestaan er ‘wild-programma’s’ en ‘dieren-programma’s van over de hele wereld, waar men op de grond, in de lucht, in het water, de hele dierenwereld kan in huis halen, alsof men er in levendenlijve bij is. Alleen de geur ontbreekt, maar dat is een kleine moeite…..Wedden dat er binnen de 14 dagen in de grootwarenhuizen spuitbussen zouden staan met ‘Leeuw’ – ‘Giraffe’ – ‘krokodil’ – ‘aap’, enz.

    Dierenwelzijn, zegt men, en men stopt ze in veel te kleine kooien, of geeft men ze een beloop juist groot genoeg om er op te sterven.

    Dat men toch dat schandeel sluit, de poorten toe doet, en de dieren hun vrijheid, en hun natuurlijke habitat terug geeft! Als ‘divertimento’ voor de Sinjoren, kan men dan een veel kleiner oppervlakte inrichten, om er de gebuisde politiekers in onder te brengen. De bezoekers zouden die dan, eenmaal die onschadelijk gemaakt zijn, Sgezeten op een terrasje onder de bomen, kunnen bewonderen.

    Het zou heel wat minder kosten, en veel onderhoudender zijn!

    Zo zou men de kostgangers kunnen laten werken voor hun opvang. Ze zouden zelf hun kooien kunnen kuisen. En de overtollige bewakers? Wel, die zouden dan met borstel en vuilbkik de omringende straten en het Astridplein kunnen proper houden.

    Naast de rage van ‘ecologisch tuinieren’ voor stadsmensen, zou dat een nieuwe discipline van ‘ecologisch politiseren’ kunnen zijn.

    De Smalle d’Anvers zou zelfs een top-attractie kunnen worden!

     

     





    04-10-2012, 16:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.974 EEN INKIJK IN HET KLEINE ROVERSHOL VAN DE WETSTRAAT 16

    A.D. woensdag 3 oktober 2012

    .

    974 EEN INKIJK IN HET KLEINE ROVERSHOL VAN DE WETSTRAAT 16

     

    Protest boven op de koepel van de St Pieter in Rome


     

    ‘Genoeg Monti, genoeg Europa’ roept daar een jonge ondernemer uit Triëste…..

    ***

     

    Af en toe wordt in De Tijd voor de aandachtige lezer een hoekje van het verduisterings-gordijn van dat rovershol in de Brusselse Wetstraat opgelicht. Het duurt maar even, en heeft altijd een andere reden dan wordt gezegd. Want het ‘regeringswerk’ is dringend en verdraagt geen pottenkijkers.

    Meer en meer wordt dat kleine rovershol een bijhuis van  de Europese moloch, de hoofd-rover die, met de gratie van Parijs,  even verderop huist. Er kan dus op 2 schalen worden geroofd : het kleine rovershol doet dat plaatselijk, de grote rover doet dat over geheel het Continent. In Italië moesten de boeren van de Pauelijke Staten, belastingen betalen op de regen die ze van de Hemel hadden gekregen voor hun vruchten : dat was de Belasting op het Hemelwater. Straks zal in heel Europa belastingen moeten betaald worden op ieder bete broods die de mensen naar hun mond brengen, of voor iedere m³ lucht die ze inademen.

    Vroeger zwierden onze voorouders de heersers buiten, die niet genoeg hadden aan de opgelegde ‘tienden’, d.i. 10% van de opbrengst. Dezelfde soort belastingen zouden heden ten dage niet ‘tienden’ worden genoemd, maar ‘negentigen’. Tenminste, moesten ze allemaal worden opgeteld. Want na belastingen op arbeid, komen de belastingen op spaargelden,, BTW, sucessie-rechten, voorheffingen en navorderingen, blijft voor de modale burger zelfs geen 10% meer over voor hemzelf om brood voor zijn gezin te kopen.

    En het is op die bete broods, dat men straks belastingen zal heffen….

     

    ***

     

    Ter zake : megalomanie is een rare ziekte. Ze is o.a. zeer goed getypeert door Henrik Conscience, in het verhaal van Baas Gansendonck. Geheel de PS in Wallobrux lijdt aan deze ziekte : sedert het wegvallen van de koolmijnen en de hoogovens (innig verbonden met de vreemde maar vooral Vlaamse werkkrachten) is men er blut, zo blut als een land maar blut kan zijn. Het groot kapitaal (Albert Frère) is er van onder : naar de reden moet niet ver gezocht worden : nadat de vakbonden de zaken daar om zeep hebben geholpen, verleggen ze hun werkterrein nu naar bij ons. Om niet aan de bedelstaf te geraken, werd dan maar met medeplichtigheid van de Noord-Belgische beleidspartijen, het begrip ‘solidarité’ uitgevonden.

    Geactualiseerd Resultaat : dank zij De Smalle d’Anvers zal, na decennia van jaarlijks 12-13 miljard noodhulp, voor minstens  20 jaar voor 16 miljard per jaar ‘geholpen’ worden.

    Er bestaat geen jota verschil tussen de toestand (en de reden daartoe) tussen Wallo/Brux en Griekenland en/of Spanje, maar de ‘solidarité’ om daar de boel bijeen te houden, is iets voor Roverhoofdmannen uit Brussel. Zij zijn al druk bezig om die landen te ‘wallonieren’, d.i. totaal afhankelijk te maken van ‘de krijg’.

    En dus moet ‘het geld gehaald worden waar het zit’ : bij U en bij mij…..

     

    ***

     

    04:00 - 03 oktober 2012 door Pieter Blomme en Bert Broens

    Regering neemt voorschot op taks pensioenspaarders

    ***

     

    De regering-Di Rupo heeft vorige week donderdag in alle stilte via een elektronische ministerraad een voorschot genomen op de belasting die pensioenspaarders normaal op hun 60ste moeten betalen. Dat moet 210 miljoen euro opleveren voor de begroting.

     

    De Tijd ving de beslissing op en die wordt bevestigd door Wauthier Robyns, de woordvoerder van Assuralia, de beroepsfederatie van verzekeraars.

    Pensioenspaarders betalen op hun 60ste een heffing op hun spaargeld. Die bedraagt 16,5 procent voor stortingen die gebeurd zijn voor 1993 en 10 procent op die na 1993. Op de stortingen van voor 1993 neemt de regering nu een voorschot van 6,5 procent, zoals ze voor de zomer al deed voor individuele levensverzekeringen (technisch de taks op het langetermijnsparen).

    De pensioenspaarder zal dat dit jaar evenwel niet voelen, want de verzekeraars schieten het voor. Ze houden de taks wel af van de reserves. Op langere termijn is de maatregel dus niet neutraal voor de spaarder, bevestigt Robyns. Want doordat een deel van het opgebouwde kapitaal naar de begroting vloeit, krijgt de pensioenspaarder minder rente. ‘Het is dus geen nul-operatie, maar het gaat ook niet om een ingrijpende maatregel’, nuanceert Robyns.

    Doordat een deel van het opgebouwde kapitaal naar de begroting vloeit, krijgt de pensioenspaarder minder rente

     

    De beslissing van de regering doet de verzekeraars dan ook niet steigeren. 'Het stond in de sterren geschreven', zegt Robyns. 'We zijn niet blind voor de druk die de regeringen in Europa ervaren om hun begrotingen rond te krijgen. Dat soort maatregelen zijn het minste kwaad voor de sector. Het is niet dat de economie van de fiscaliteit op levensverzekeringen nu op losse schroeven wordt gezet of dat er een vertrouwensbreuk is tegenover de verzekeringnemer.’

    Bevriezing

    De ingreep brengt 210 miljoen euro in het laatje en moet er samen met de bevriezing van enkele honderden miljoenen euro’s uitgaven toe bijdragen dat de begroting dit jaar op koers blijft. Want de belastingontvangsten dreigen tegen te vallen. Over de eerste acht maanden van dit jaar zijn er bijna 600 miljoen euro minder fiscale inkomsten dan verwacht.

     

    Ook in de sociale zekerheid is sprake van een tegenvaller, al is het volgens ingewijden allemaal ‘niet dramatisch’.

    De regering-Di Rupo oordeelde wel dat moet worden bijgestuurd, als ze het tekort dit jaar wil terugdringen tot 2,8 procent van het bruto binnenlands product, zoals afgesproken is met Europa. Vandaar de maatregel voor het pensioensparen. De verwachting is ook dat de 358 miljoen euro uitgaven die voorlopig geblokkeerd zijn, definitief niet worden uitgegeven.

    Als het dan nog niet lukt de begrotingsdoelstelling te halen, dan heeft de regering nog een allerlaatste reddingsboei en kan de verwerking van de belastingaangiftes worden vertraagd. Die truc is in het verleden al vaker toegepast. De belastingbetaler minder snel terugbetalen, kan de begroting helpen.

    ***

    Diagonaal doorlezen : vandaag was Guido van http://blog.seniorennet.be/guvaal/ weer scherp als een  scheermes van scherp geslepen edel-geteente. Hij had het ook over Europa, maar dan van uit een zeer speciale invalshoek. Hij had het namelijk over Catalonië, Baskenland, Schotland, in vergelijking met Vlaanderen. Die volkeren vormen in hun eigen land een minderheid, in tegenstelling tot de Vlamingen, die  de meerderheid zijn. Zoiets lezen en bij zich laten doordringen, moet voor De Smalle d’Anvers, resp. Het Meneerke Peeters van de Vlaamse Parochieraad, een nachtmerrie zijn.

     

    Naast ’n dikke mercie, ook een grote proficiat, Guido!  

    ***

    De verwarring in de begrippen, om het niet de verdwazing in de geesten te noemen, is zo ver gevorderd, dat geleerde perfessers samen met Rode flikkerlichten op de TV komen vertellen, dat de toestand inzake tewerkstelling niet dramatisch zou zijn. Want, zeggen ze, de arbeidsplaatsen verleggen zich alleen maar, van de industrie naar de zorg-sector.

    Van het begrip ‘productieve lonen hebben ze nog nooit gehoord! In de zorg-sector (hoe lovenswaardig ook) wordt er niets geproduceerd dat brood op de plank brengt.

    Anders gezegd : het volk moet in slaap gewiegd worden, want het rovershol van de Wetraat 16 bereidt een niet onmiddellijk zichtbare mini-holdup voor op de spaarkous van de kleine man.

    Moet ik  toch eens navragen : waarom precies wordt een moord soms een ‘sluip-moord’ genoemd?

     

     

    03-10-2012, 18:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.973 DE REPRESSIE EN EPURATIE WORDEN OPNIEUW INGEVOERD

    A.D. woensdag 3 oktober 2012

    .

     

    973 DE REPRESSIE EN EPURATIE WORDEN OPNIEUW INGEVOERD

     

    RODE… 



    WORST IS GOED VOOR HONDEN

    ***

     

    Wie binnenkort op zijn blog (naam en toenaam bekend bij de Gestapo van het CGKR : gedaan met al die pseudoniemen) een zinnetje schrijft als ‘morgen komt Lowie naar huis’ mag zich de eerstvolgende dagen verwachten aan een bons op de deur, ’s morgens om 5 uur. Zijn schreiende huisgenoten zullen hem dan van achter de gordijntjes, zien wegrijden in een zwarte 4-deurs traction-avant, hardhandig begeleid door een paar mannen met deukhoed en zwarte lederen mantel tot op de grond. Die mannen zullen dezelfde armbanden dragen die ze vroeger hadden, maar de Swastika zal nu vervangen zijn door de blauwe EU-vlag met gouden sterretjes rond een gestyleerde koran.

    Als daar, bij ondervraging, aan dat zinnetje geen plausibele uitleg, zelfs een belachelijke zal kunnen gegeven worden (voorbeeld Lowie is vandaag niet thuis gekomen wegens de zoveelste trein-staking, verdwijnt voor jaren achter de prikkeldraad van het cordon sanitaire. Eenmaal daar overbezetting of voedselschaarste dreigt, zal er worden overgegaan tot de bekende maatregelen uit de Nat. Soc.-Bijbel.. Ach ja! Zijn het nu Natonale of Internationale, dat soort socialisten zal nooit veranderen.

    Het wordt dus een zaak om zich niet zo maar te laten afslachten, nu zonder pardon het mes op de keel wordt gezet, maar, indachtig dat wie het gevaar bemint, er zelf zal door vergaan, wordt het tijd om dat mes zelf te hanteren.

    De stembus is daarvoor het meest voor de hand liggende oplossing!

     

    ***

     

    Ter zake :

    Project 'Clean IT': EU plant totale controle over het internet

    ***

     

    Er is weinig verbeelding voor nodig om te bedenken dat onder Project Clean IT straks alle kritiek op de EU en Brussel zal worden weggefilterd.

     

    De ACTA wet is van tafel, maar de EU probeert op zijn zo kenmerkende slinkse wijze dezelfde maatregelen die totale controle over het internet mogelijk maken alsnog via een achterdeurtje in te voeren door er simpelweg een ander naampje aan te geven: Project Clean IT. Hetzelfde gebeurde destijds met de Europese Grondwet, die door de Nederlandse en Franse bevolking werd afgewezen, maar later middels het Verdrag van Lissabon alsnog werd ingevoerd. 

    De EU accepteert geen 'NEE' bij de stapsgewijze vorming van een financiële en politieke Unie met één centrale regering in Brussel. Dat weten de Ieren heel goed; zij moesten maar liefst 3 x stemmen over het gewraakte Verdrag van Lissabon, net zolang totdat het gewenste 'JA' was afgedwongen. 

    'Ongewenste inhoud' wordt weggefilterd en bestraft

    Ondanks het feit dat het Europese Parlement afgelopen juli de ACTA wet afwees, nam de Europese Commissie met de 'Notice-and-Action' maatregel alvast een voorschot op het zogenaamde Project Clean IT, feitelijk niets anders dan een andere naam voor ACTA. Onder het mom van terrorismebestrijding wordt straks alle communicatie via het internet gecontroleerd door private bedrijven, die door de Duitse, Nederlandse, Britse, Spaanse en Belgische belastingbetalers gefinancierd zullen worden.

    Deze ondernemingen krijgen de verplichting 'ongewenste inhoud' te filteren en de instanties in te lichten als strafrechtelijke vervolging noodzakelijk wordt geacht. Volgens de burgerrechtenbeweging European Digital Rights (EDRi) blijkt uit het officiële voorstel dat ook legale informatie mag worden verwijderd. Het is de bedoeling dat deze totale controle over en censuur van het internet, die verdacht veel op hetzelfde systeem als in China wordt gehanteerd lijkt, al over twee jaar ingevoerd is.

    Niet meer anoniem op het net

    Ook het onmogelijk maken van het anoniem gebruiken van het internet en het uitbreiden van de controle over sociale netwerken wordt bediscussieerd. 'Het lijkt de gewoonte te worden dat, zodra het op democratische wijze mislukt, overheidsinstellingen deals met private ondernemingen proberen te maken,' gaf Sebastian Nerz, plaatsvervangend voorzitter van de Duitse Piratenpartij als commentaar. (1)

    Censuur

    De nieuwe 'Notice-and-Action' richtlijn moet het alvast mogelijk maken om providers te verplichten alle 'illegale' informatie en inhoud van websites te verwijderen en de toegang tot deze sites te blokkeren. Het betreft hier niet alleen schendingen van auteursrechten maar naar het zich laat aanzien ook legale informatie als deze door providers als controversieel wordt beschouwd. Feitelijk betekent dit het begin van de invoering van ongelimiteerde censuur. (2)

     

    ***

    Diagonaal doorlezen : als ‘men’ maar weet, dat onze mensen in de jaren ’40-’45 zelfs met de Gestapo in de belendende kamer, gewoon verder deden! Het moest alleen wat intelligenter gebeuren, maar het gebeurde onder hun neus.

    En weet U waarom? Omdat de wil om vrij te zijn, sterker is dan de mens zelf.

    Voorbeeld uit het leven gegrepen : elders las ik dat bij Knack een nieuwe hoofd-redacteur zou gekomen zijn. Een mannetje ex-Humo en ex De Morgen. Wel, vandaag heeft Knack mij al gevonden, om  mede te delen dat mijn lezers-reacties voortaan ongewenst zijn en dus dienen beteugeld te worden. Op mij Eerste Communie-zieltje : bij Knack hebber ze van mij, onder eigen naam of onder eender welke schuilnaam, al last gehad. Zeer eenvoudig : ik verfoei (op een, hoogstens twee uitzonderingenen na) die mensen die daar hun brood verdienen.

    Ziet  U : een dief breekt niet binnen bij u, met groot lawijt. Hij doet het zo stil en zo ongezien mogelijk. Als het maar oplevert!

     

    ***

    JaJa, met Mao, de Grote Rode Leider op de voorpagina van de nieuwe  Knack, wordt het wel heel duidelijk…. Het wordt De Grote Sprong Voorwaarts! Verder krioelt het op de blogs van lezers-reacties die allemaal van Knack dezelfde dreig-mail als ik gekregen hebben.

    Ikzelf wil niet reageren : dat doe ik nooit op chantage. Maar aan de kameraad die gedreigd heeft met de Rechtbank als ze nog eenmaal zijn privacy durven schenden, zeg ik : man, als het zover is, zeg iets : dan zorgen we dat men bij Rik Nolf niet meer weet waar kijken!

    Moest het zijn, dat vrienden ergens in leeszalen of bibliotheken oude Knacks kunnen vinden : meenemen en demonstratief als grof huisvuil op de voetpaden achter laten. Een paar telefoontjes naar  een paar persmuskieten zullen dan wonderen doen!

    Weg met Knack!

     

     

    03-10-2012, 17:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.972 COHN BENDIT VERHOFSTADT BARBAROSSO DE NIEUWE HITLERS

    A.D. dinsdag 2 oktober 2012

    .

    972 COHN BENDIT VERHOFSTADT BARBAROSSO DE NIEUWE HITLERS

     

     

     

    Auteur: Professor Karl Albrecht Schachtschneider

    ***

     

    Ik geloof niet in het toeval, noch in het Orakel van Delphi, en zelfs met de Goddelijke Voorzienigheid heb ik last : het is nooit de Chef zelf die spreekt, maar hoogstens iemand van Zijn grondtroepen. En die hangen hun huik gewoon naar de wind.

    Maar zie : pas in voorgaand stukje heb ik van leer getrokken voor de goede kanten van een (gelukte) staatsgreep, of daar voorziet de goede E.J. Blog in een cassant artikel, die als op het lijf geschreven is van Het Liegebeest. Die stond gisteren nog te molenwieken, dat er méér Europa moest komen, en minder natie-staten. Bles en konijnen-tand, alles was er, buiten het snorretje, om voor de zoon van Dolf-met-de-Snor te kunnen doorgaan.

    Ik vind dat het hoog tijd wordt, dat men die vent opsluit, want hij wordt echt gevaarlijk voor zijn omgeving! Hitler beet van rzernij in het tapijt : Verhofstadt zou dat tapijt ineens op zijn geheel verslinden tot de laatste vezel!  

    Cohn-Bendit, de pederasr-en-ik-ben-daar-fier-op moest men trouwens al lang gelyncht hebben. Of liever, men moest ze, deze twee samen met Mao Barbarosso en de Natte Dweil, rug-aanrug gebonden, zonder parachute gedropt hebben boven de krater van de Etna.

     

    ***

     

    Ter zake :

    Professor Schachtschneider: Staatsgreep!

    Posted on 1 oktober 2012 by E.J. Bron

    ***

     

    Professor Karl Albrecht Schachtschneider heeft vorig jaar al een boek geschreven over de “wetsovertreding van de euro-politiek” geschreven en deze een “staatsgreep van de politieke klasse” genoemd. Terwijl het boek heel nauwkeurig op technische details ingaat, die door de nieuwste ontwikkelingen al weer gedeeltelijk werden achterhaald, geldt het voorwoord nog steeds. We citeren een sterk gedeelte:

    De euro is mislukt, maar de Europese “integrationisten” willen hem redden, kostte wat het kost. Ze gebruiken uitgerekend dit mislukken van hun belangrijkste project om van de Europese Unie nog sneller een “verenigd Europa” te maken, waarnaar ze vanaf het begin gestreefd hebben, de Europastaat, waarin de volkeren van Europa niet meer in nationale individuele staten zelf hun lot bepalen, maar waarin een grote hoeveelheid onderdanen als arbeiders en consumenten een afhankelijk leven leiden, waarvan de regels worden voorgeschreven door een elitaire en geprivilegieerde bureaucratie.

    De levensomstandigheden dienen in heel Europa en daarbuiten onafhankelijk van de prestaties van de individuele mensen en volkeren uniform te zijn, maar ze zullen karig en armoedig zijn. De EU is nu al niet democratisch, geen rechtsstaat en niet sociaal, maar Europa zal na de veranderingen, waartegen dit boek met de middelen van juridisch en economisch verstand strijdt, een regio van de globale wereld zijn, ontdaan van de beste verworvenheden van de bijna 3000-jarige historie van Europa: de vrijheid, het eigendom en de vrije meningsuiting, de zelfstandigheid en burgerlijkheid van de mensen, de grondwet in menselijk opzicht, in totaliteit het recht.

    Dit Europa zal een zachte dwingelandij, een dictatuur van de bureaucraten zijn. Daarmee heeft Europa slechte ervaringen opgedaan. De socialisten, die de fatale politiek maken, hebben hun uiteindelijke doel, de gelijkgestemde mens, zonder verschil, zonder behoeften  onbelangrijk, de mens, zoals George Orwell deze heeft omschreven, niet uit het oog verloren. De rol van de “grote broer” nemen ze zelf op zich. Ze maken voor hun doel gebruik van de kapitalistische hebzucht, waarmee ze de basis van stabiele politiek en economie verwoesten: het geldwezen.

    De opportunisten in de partijen bieden gewillig hulp. Ze weten niet wat ze doen en willen het ook niet weten. Ze zijn slechts op zoek naar hun kleine voordeeltje. Zij zijn nu eenmaal, enkele uitzonderingen daargelaten, een negatieve selectie.

    Maar de misleide en ontmoedigde mensen zullen nog steeds diegenen aan de macht helpen, die hen verachten. De trend is niet over het hoofd te zien. Alle partijen die in het Duitse parlement zitten, zijn “Europeïstisch”. Meer dan tweederde deel van de afgevaardigden is links. Ze zijn het enthousiast eens met iedere politiek die Duitsland schaadt. Maar ze schaden ook de andere volkeren van Europa.

    In toenemende mate worden, typerend voor socialisten, fascistische heerschappijmethodes ingezet, agitatie en propaganda, spreekverboden en buitensluiting van diegenen, die openlijk de waarheid en de juistheid vertegenwoordigen. Maar nóg is er tegenspraak en verzet…

    Bron:

    http://www.pi-news.net/2012/09/schachtschneider-staatsstreich/

    Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

     

     






    ***

    Diagonaal doorlezen : dergelijke artikels, zelfs al komen deze van de meest gerenommeerde wetenschappers, krijgen nooit een repliek in de media. Men doet gewoon alsof het niet bestaan, dat soort waarheid. Men schrijft liever de gazetten vol met artikels als zouden de vissen in de oceanen kleiner worden door de opwarming der aarde.

    Ja, binnenkort zullen wij, die het nog luid-op durven denken (maar wel binnenkort verplicht zullen zijn onze mond te houden), tja, die Duitse grondwetspecialist had gelijk, toen hij het nog kon schrijven. Maar, als we niet opletten, zal het telaat zijn. Bij de minste tegenspraak, zullen ‘jongeren-bendes’ tekeer gaan, en de schuldigen uit hun huizen sleuren, zoals de Ambassadeur in Benghazi (Libië). Nu blijkt dat zijn gedode lichaam onteerd door de straten werd gesleept, nadat de man, onder luid gejuich van de omstanders, naar Islam-traditie, anaal werd dood-gemarteld.

    Ik zou zeggen : goed dat U het weet, en zeg het gerust verder : het stond verleden week in ’t Scheldt, samen met het moeilijke woord ‘gesodomiseerd’, dat ik eerst op Wikipedia heb moeten opzoeken. JaJa, Sodoma en Gomorha : die Joodse Bijbel, weet U, is de betere ‘soap’ over alles wat de mensheid ooit heeft beleefd. Gebruik dus nooit meer de (eerder Hollandse) uitdrukking van ‘sodemieter op’, want je wenst toch niet aan een ander wat je zelf niet graag zou hebben….

    Och ja, de Islammerij is een verrijking van onze Beschaving, en wie dat niet gelooft en daarnaar handelt, maken we gewoon een koppeke kleiner!

     

    ***

    Deze Eurocraten spelen met vuur. Zelfs met het helle-vuur. Onze goede vriend Jos (http://blog.seniorennet.be/polkun/)  zette vandaag op zijn blog welk vuur er smeult onder het volk in Griekenland en in Spanje. Voor wie zich nog de beelden herinnert van de mitrailleurs in de parlementen aldaar, een bekend verschijnsel. Om nog maar te zwijgen over Generaal Franco en de Spaanse Burgeroorlog van de jaren ’36.

    Ja, die Eurocraten! Het zijn net de ‘Leerling-Tovenaars’ zoals beschreven door Goethe, die de automatische bezems en de automatische emmers uitgegegoten water hebben uitgevonden, maar die nu niet meer kunnen stoppen.

    Pssst : bij de Jos moet men rap zijn, want het is een draaideur-schrijver. Bedoeld artikel zou dikwijls al kunnen ‘doorgedraaid’ zijn naar de archieven. Titel : de Grieken willen de Drahme terug.

     

     





    02-10-2012, 15:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.971 DAT DANKEN WIJ DE KOEKOEK

    A.D. dinsdag 2 oktober 2012

    .

    971 DAT DANKEN WIJ DE KOEKOEK

     

     



    ***

     

    Ergens gelezen dat er, om burger-oorlog te voorkomen, in landen als Griekenland, Spanje, Portugal, enz,  misschien wel staatsgrepen zouden ondernomen worden om af te geraken van de Brusselse Sovjet-tirannie.

    Wel, denk ik dan zo : wat hebben de Grieken,  de Spanjaarden, enz, dan wel, dat wij, Vlamingen, niet hebben…. Brussel, dat staat gelijk met massa-immigratie, met werkloosheid erger dan in de rampjaren ‘30-’40, roversbenden in de straten van onze steden, zelfs op het platteland, en iedere dag wel een paar lijken met messen in de rug. Zelfs overgesneden kelen zijn een ‘fait divers’ geworden!  

    ***

     

    Ter zake : de o zo christelijke Tsjeven dragen de grootste verantwoordelijkheid voor deze gang van zaken. Om in de kaas te kunnen blijven zitten, hebben ze beetje bij beetje letterlijk hun programma van de eerste tot de laatste letter verloochend. Hun medeplichtigen, de Roden en de Meloenen, dolen half groggy nog rond in de ring, omdat het hen niet doordringt dat ze sedert de val van het communisme, knock-out zijn.

    De Vlaamse Beweging is ondertussen gekaapt door carrièristen van de Nieuwste Nieuwe Orde die de gescheurde vlag van de Tjeven denken te kunnen overnemen. Niet om te kiezen voor de welvaart door zelfstandigheid van hun land (zoals ze voorhouden) , maar om de oude vermolmde constructies nieuw leven in te blazen.

     

    ***

    Diagonaal doorlezen : naarmate  de tijd verstrijkt van de laatste week voor het Volk zich kan uitspreken, vallen de maskers af. Moesten ze honden zijn, de politici zouden er zelfs op hun rug voor gaan liggen, pootjes omhoog, met de buik en de keel bloot. En het volk, niet beseffend dat het geen spektakel is, maar bittere ernst, kijkt geamuseerd toe. De beeldbuis doet er, uit eigen belang, niet uit Vlaams Belang, dapper aan mee.

    De ene partij, die angstvallig en samenzweerderig weggehouden wordt van de macht, omdat die alles ten goede zou kunnen beïnvloeden, is als een roepende in de woestijn. Het volk loopt in de duivelse val, opgezet door de groene communist Jos Gheysels, op aangeven van de Waalse PS, en redeneert  zoals de Elite het oplegt : die rechtlijnige Vlamingen blijven achter de prikkeldraad van een ‘cordon sanitaire’, want onze media schrijven het dagelijks ontelbare keren : die DeWinter en zijn bende, dat zijn een bende wilden.

    Zo legt het Volk ook de onvolprezen waakhond aan de ketting, niet beseffend, dat hij in vrijheid veel efficiënter zou zijn….Over dat laatste, de efficiëntie van 3 loslopende Duitse Herders, kan ik meespreken. Trouwer vrienden en betere beschermers heb ik nooit gehad. Al zal dat niet de mening zijn van straatkatten en ander rondzwervend gespuis….

    ***

    Mededeling.

    Ik houd er aan, het gerucht te bevestigen, dat er na 14 oktober bij de Tsjeven eindelijk een duidelijker beeld zal vertoond worden. ’t Beekse zal afgedaan hebben, en vervangen worden door Tsjoeke Tsjoeke Tienne Schoeppe. Zo zal de ‘C’ in de naam ook eindelijk verdwijnen, en vervangen worden door de letter waarop de puntjes kunnen gezet worden : de ‘I’.

    Er zal een prijskamp worden uitgeschreven met een flinke beloning voor de beste suggestie. Familie-leden van de partij-kopstukken zijn hiervan uitgesloten. De enige juiste oplossing ligt onder gesloten omslag in de kluizen van de partij-notaris.

    De prijs zal, na rijp beraad, pas uitgereikt worden, ter gelegenheid van een groot volksfeest bij de open-deurdag van de Islam op de Moslim Beurs, op de vooravond van de verkiezingen 2014……

     

     





    02-10-2012, 12:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    01-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 970 T STAD IS VAN IEDEREEN

     970 T STAD IS VAN IEDEREEN

     

     

    Deze cartoon, die geen cartoon is, maar de ‘artists impression’ van een gekwetste ziel, heb ik gelicht uit het satirisch E-mail blad ’t SCHELDT.

    Ik doe dat met het oogmerk te schaden (De Scherpe d’Anvers) en vooral met het oogmerk zieltjes te winnen voor Bert Murrath. Die man steekt gewoon met kop en schouders uit boven het maaiveld van de beroeps-schrijvers, waar er 13 in een dozijn zijn. Men krijgt ze zelfs toe bij een pak zeeppoeder!

     

     

    Tekening van Maten

     

    ‘t Stad is van iedereen :

     

     

    De Allochtonen Jan-m’n Klotens vragen opheldering.


    01-10-2012, 18:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.968 DE SMALLE D’ANVERS OP DE BRANDSTAPEL MET AL ZIJN VOORKEURSTEMMEN ERBIJ

    A.D.maandag 1 oktober 2012

    .

    968 DE SMALLE D’ANVERS OP DE BRANDSTAPEL MET AL ZIJN VOORKEURSTEMMEN ERBIJ

     

     

     

    De nobele onbekende, die voor mijn part vanaf vandaag aed vitam eternam mag vereeuwigd worden in de Annalen der Vlaamse Beweging, Pieter Coutereel, om geen namen te noemen, is het vrolijkste geluid dat ik in deze droeve verkiezingstijden mocht opvangen. Ja, ik weet het : bij de collega-bloggers, meestal vrijsprekers zoals God hen heeft geschapen, zijn er vele rechtschapen mannen en vrouwen. Maar niet één dag- of weekblad spreekt hun taal.

    Wij, Flaminganten, zijn lijk schaapjes die stilaan al blatend weggedrumd worden uit onze eigen (vette) wei.

    Gaarne neem ik hieronder het proza over van Pieter Coutereel, niet alleen om er een zo groot mogelijke verspreiding aan te geven, maar om hem te bedanken voor zijn klare kijk.

    Want we zijn zo ver, dat geen enkel dag-pf weekblad  deze woorden als ‘lezers-brief’ nog zou willen opnemen. Ooit was de PVV de Pest voor Vlaanderen. Nu zijn dat de media geworden, die al een pest geheel het land besmetten. Vandaar het enige besluit dat nog mogelijk is : boycot de media. Behandel hen als paria. Tref ze waar ze het gevoeligst zijn : in de verkoop.

    Maar vooral : tref de politici die bezig zijn ons te verkopen waar we bij staan. Er is van nu voort maar 1 plaats meer op aarde, waar de Smalle d’Anvers zich nog veilig mag voelen, en dat is op de brandstapel.

     

    ***

     

    Ter zake :

    De noodzakelijke nederlaag van de Nv-A

     

    Geachte Heer Ray, Bij het bekijken van het politiek schouwspel van de jongste dagen , media en peilingen incluis , wordt men als bewust Vlaming steeds droeviger gestemd . In dit verband is de verwachting die er opgebouwd wordt naar aanleiding van de hoerastemming rond de Nv-A bedriegelijk en zou wel eens kunnen leiden naar het Cannossa van de Vlaamse ontvoogdingsstrijd .

    In feite zijn er twee mogelijkheden die qua resultaat paradoxaal op hetzelfde neerkomen . Vooreerst slaagt de Nv-A niet in haar opzet massaal kiezers te mobiliseren , wat voorlopig niet zo duidelijk uit de recente peilingen blijkt en zet dezelfde tendens zich door bij de volgende Vlaamse en federale verkiezingen , dan is het klaar dat de' strijd voor de Vlaamse onafhankelijkheid met jaren zal terug geslagen worden door de ontmoediging die zich in een aantal Vlaamse gelederen zal doorzetten .

    Wanneer er zich desondanks toch een Nv-A -vloedgolf doorzet dan zal het klaar worden dat het de Nv-A niet zozeer om Vlaanderen maar wel om de macht en afspraken in samenwerking met belgicistische partijen te doen is . Haar natte droom de rol van de oude CVP als staatsdragende partij te kunnen spelen zou dan bewaarheid kunnen worden met alle nefaste gevolgen van dien voor Vlaanderen.

     

    Een belangrijk uitvloeisel van de twee mogelijkheden is wel dat de ontgoochelde Vlaamse kiezers opnieuw zullen kunnen terug vallen op een konsekwent VB . Bij het overlopen van de gevolgen moeten wij toch de vraag stellen of we deze nederlaag van het Nv-A en " Magere Bart " wel wensen . Hier geldt slechts één antwoord . De opkomst van de Nv-A en haar grote leider is tot nu toe nefast voor de Vlaamse Strijd geweest . De beide mogelijkheden van de situatie( zie supra ) voor de Nv-A bieden in ieder geval door eigen schuld en kruiperigheid voor het establishment met betrekking tot Vlaanderen geen perspectief . Bijgevolg kunnen we alleen " Magere Bart " een striemende , maar noodzakelijke nederlaag toewensen om op die manier toch de toekomst van de Vlaamse Onafhankelijkheid te vrijwaren.

    Pieter Coutereel

    ***

    Diagonaal doorlezen : Bart DeWever heeft daags na zijn verkizings-overwinning in 2011 getoond wat het (leeg) vat maar inhield. In plaats van als Overwinnaar van de Verkiezingen ten paleize te trekken om aan de Sire mede te delen, dat hij, indien mogelijk, een Regering wilde vormen. Lukte dat niet, dan was er maar één oplossing : de boedelscheiding per direct. Om de dag nadien te onderhandelen, na voldongen feiten. Deze macht, uniek sedert 1830, heeft de man verkwanseld voor een bord linzensoep. Die werd hem dan nog door de PS, met medeplichtigheid van de Tsjeven, daags nadien van onder zijn neus weggekaapt.

     

    ***

    We zullen, na de verdeling der kaarten, op 15 oktober en volgende, zien wat we zullen zien, ttz niet veel. Ze dronken een glas, ze piesten een plas en ze lieten alles zoals ’t was. Nog wat meer hersenspoeling, nog wat meer Moslim-beurzen, en vooral wat meer bla-bla-bla. Tot Vlaanderens uur voltooid verleden tijd zal zijn, zo hoopt men.

    Wij, de Getrouwen, weten dat het Vlaams Belang de oplossingen in huis heeft. Het zou voor iedereen duidelijk moeten zijn, dat juist daarom het Vlaams Belang van de Macht wordt weggehouden. Slechts als DeWever terugvalt op de plaats die bij hem past, namelijk juist onder de 5% kiesdrempel, en het Vlaams Belang weer, zoals in 2004, om te beginnen, een score haalt van meer dan 24%, zal Vlaanderen uit zijn as herrijzen. Wij hebben de jeugd en de ondernemerswereld mee met ons : op die manier moet en zal het lukken!

     

    01-10-2012, 17:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIENSTMEDEDELING

    A.D.maandag 1 oktober 2012

    .

    DIENSTMEDEDELING

     

     



    ***

     

     

    De voltallige redactie, aanwezig in de redactie-lokalen aan de Oevers van het Lago Di Bolsena (Italia), hebben in plenaire zitting besloten om het oorlogsverhaal van onze hoogbejaarde schoonvader aan het papier toe te vertrouwen. We, d.i. ikzelf in al mijn glorie, zijn daar nu als een volle batterij typisten, al een volle week mee bezig, en naarmate het Internet wordt geraadpleegd voor een of ander precies detail, stel ik vast dat er daar meer oorlogsverhalen staan dan er mensen zijn die de oorlog werkelijk beleefd hebben.

    Ik heb onder mijn eigen handen de (nutteloze) bunkers van Lorient in Normanie/Bretagne zien groeien, net zoals in de rampzalige mei-dagen ’40 en tijdens en na het Uitbreken van de Vrede in ’44-’45 de kleine man gestalte kreeg op de kapotte daken of in de dakgoten van de Lippenslaan in Knok-le-Zout..

    M”n excuses dus voor het verlaten va het huidige verkiezings-schouwspel. Of, zoals de Tommies zeggen : “First things First!’

     

    ***

     

    Ter zake : volgende week zijn we in het Land van Albert & Paola : groot onderhoud van onze Broeder Ezel. Mijn 3 herdershonden schudden meewarig hun kop, als ze horen dat we pas terug zullen zijn, de 17de of de 18de : zoveel moeite voor niks schijnen ze te zeggen, om BDW te zien afgaan als een lekke gieter. Wat meer is, we zullen (noodgedwongen- in ‘De Metropool’ zijn, de avond van de verkiezing, waarschijnlijk ergens op de Groenplaats. Als U daar een koppel ziet, die met veel toeters en met nog meer bellen de stofwisseling der Tenoren staat toe te juichen : spreek ons gerust aan. En ja, U moogt ons gerust trakteren!

    Ja, wat ik bedoel met ‘stofwisseling’ is gewoon de metafoor die past bij twee tot stof bijeengeveegde ego’s. Filip, beste Filip, wo bist du blieben?

     

     

    ***

    Het wordt, zoals ieder jaar, een Ronde van Vlaanderen : zoveel vrienden, zoveel familie, zoveel af te leggen bezoekjes en schouderklopjes om te volharden….En zoals ieder jaar, zullen wij sakkeren. Op de wegen, op de regen, op de ontelbare pesterijen langs de weg, op de zovele weg-omleidingen en de zovele kapotte koplichten der tegenliggers.

    Alleen op ‘de strange’ ergens aan de Noordzee zullen we ons echt weer thuis voelen. Of deze keer aan ’t varje’ (het kleine vaartje) bij het binnenrijden van Lissewege, aan het eethuisje ‘De Goedendag’. U zegt het maar : want in de auto zal het hele repertorium Vlaamse strijdliederen er weer moeten aan geloven….

    Ach, moet ik het uitleggen, dat Mario Monti hier straks zal moeten lopen, rapper dan de rover uit Boerke Naes? Geen kat die het aangaat bij jullie,, maar bij ons wel. Voor ’t eerst in 10 jaar tijd moeten wij namelijk € 85 neertellen voor een bloed-analyse, die tot hiertoe onder Berlusconi, gratiss was….Zoals U ziet : hier doet men wat aan de overbevolking! Geen bloed-analyse = geen medicatie en geen medicatie = val dood.

    Leve de vooruitgang!

     

     

    01-10-2012, 17:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!