MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    22-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1655 - NU IS ‘T GENOEG GEWEEST. DE BOEIEN LOS. WE MOETEN ER UIT

    .

    1655 - NU IS ‘T GENOEG GEWEEST. DE BOEIEN LOS. WE MOETEN ER UIT

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Als de Libre victorie kraait, dan moet U denken aan het Passie verhaal, waar vòòr de haan 3 maal had gekraaid, de Meester reeds overgeleverd was in de handen van Pilatus, de Romeinse Landvoogd. Waarna kruisging, tot de dood er op volgde. Echt iets voor Tsjeven!

    De 3 kleurpartijen samen, één pot nat van samenzweerders van de voor Vlaanderen misdadige Regering Di Jeanetto. Politieke potstampers onder elkaar, die de achterbakse Francofonie te voet vallen. Ze hebben met die fameuze 6deStaatsmisvorming, het verraad voltrokken. Rood, Blauw Oranje, met het Groene aanhangertje, hebben de beker tot de droesem over ons uitgegoten.. In de mening dat het Eigen Volk nu aan handen en voeten voorgoed geketend aan hun voeten ligt. Dat geketend zijn, immers, is niets minder dan hun gewaarborgd inkomen, ja zelfs hun levensverzekering. Zij denken de ophaalbrug naar hun burcht met dubbele meerderheden, belangenconflicten, uitzonderingswetten, enz, voorgoed opgehaald te hebben: de Vlaamse boertjes mogen buiten de slotgracht staan zwaaien met knuppels en met goedendags, zoveel ze willen: ze geraken er iet meer in! En wat meer is, het Eigen Volk krijgt de volle factuur voor de hele transactie toegestuurd….

    Om de Vrijheid te veroveren, zal dus de gehele burcht moeten gesloopt worden, en niet hier en daar een kras op de muren gemaakt…

    .

    II MIDDEN

    Staatsmisvorming

    Donderdag 19 december 2013 zal de geschiedenis ingaan als een gitzwarte dag voor Vlaanderen. Gisteren keurde de Kamer de zesde staatshervorming definitief goed waardoor Vlaanderen institutioneel en budgettair een molensteen om de nek word gelegd.

    Vlaanderen betaalt het gelach

    “La Flandre, grande perdante de la sixième réforme de l’État” (Vlaanderen, grote verliezer van de zesde staatshervorming), titelde La Libre Belgique op 15 november. Aanleiding was een studie van de Universiteit van Namen en de ULB die onder meer wou nagaan wie er voordeel had bij de gewijzigde financieringswet, als onderdeel van de zesde staatshervorming. De winnaar bleek de federale overheid. De middelen voor de nieuwe bevoegdheden worden immers maar voor 87 procent overgeheveld naar de regio’s en dus doet de Belgische overheid gouden zaken. Terwijl Brussel bijkomend wordt gefinancierd en Wallonië garanties krijgt, loopt de factuur die Vlaanderen moet ophoesten op tot 3 miljard euro per jaar of 500 euro per Vlaming.

    In de senaat hekelde senator Bart Laeremans, die de voorbije maanden als een leeuw heeft gevochten om de vele onrechtvaardigheden voor Vlaanderen aan te klagen, deze systemische ziekte. “Wie hard werkt, bespaart en bezuinigt, wordt financieel gestraft en krijgt de rekening van de anderen gepresenteerd. Wie jarenlang doet alsof zijn neus bloedt, altijd maar schulden maakt en die doorschuift naar later, wordt beloond. Dat is België.”

    Vlaamse meerderheid uitgeschakeld

    Ook in de Kamer waarschuwde Vlaams Belang-fractievoorzitter Barbara Pas voor de schade die deze staatshervorming in Vlaanderen zal aanrichten. Als enige wees ze op de versterking van het Belgisch niveau, onder meer door Vlaanderen te onderwerpen aan de federale loyauteit. Een begrip dat in de toekomst grondwettelijk afdwingbaar zal zijn. “Door betonneringen via de Grondwet en via bijzondere wetten, wordt de Vlaamse meerderheid verder uitgeschakeld,” aldus Pas.

    Ook het vaak gehoorde mantra als zou het zwaartepunt voortaan bij de deelstaten liggen, werd door Pas deskundig van tafel geveegd. “Wat wordt overgedragen aan de deelstaten, zijn deeltjes van bevoegdheidspakketten. De federale overheid houdt alle belangrijke hefbomen in handen. Zowel op het vlak van arbeidsmarktbeleid, gezondheidszorg als kinderbijslag, wordt Vlaanderen onderworpen aan een onbuigzaam federaal karakter.”

    Beroepshypocrieten

    Pas wees ook op de ongeziene huichelarij van de N-VA-fractie. “Terwijl de partij van De Wever in de Kamer fel van leer trekt tegen deze staatshervorming, stemt ze in het Vlaams parlement tegen al de belangenconflicten die ertegen ingaan.” Of hoe de N-VA een handelsmerk maakt van haar januskop.

    Tandenloze praatclub

    De fractievoorzitster wees ook op de gebroken belofte inzake de afschaffing van de Senaat, die nu zal worden hervormd tot ‘ontmoetingsplaats van de gemeenschappen’. “Na 183 jaar wordt dit schaduwparlement nog steeds niet geëuthanaseerd maar omgevormd tot een tandenloze praatclub, die niets te zeggen heeft.” Dat de belastingbetaler voor deze praatclub jaarlijks 70 miljoen euro zal moeten ophoesten, is des te pijnlijker.

    Plan B

    Terwijl langs Vlaamse kant de traditionele partijen zich hebben laten ringeloren als naïeve koorknapen, wees Barbara Pas op het strategisch vernuft van de Franstaligen. “Voor de Franstaligen was deze staatshervorming slechts een tussenstapje. Voor hen staat alles in het teken van tijd winnen om de transfers te laten voortduren.” Onze zuiderburen hebben hun plan B van een rest-België overigens nooit verstopt. Onkelinx, Reynders en Milquet kwamen hier tijdens de onderhandelingen overigens openlijk voor uit. Pas vervolgde daarom: “Ze willen tijd winnen om ondertussen Wallonië en Brussel strategisch tegen Vlaanderen te richten en ons zo te dwingen tot nieuwe toegevingen ter voorbereiding van de onvermijdelijke splitsing van het land.”

    Voor het Vlaams Belang geen staatshervormingen meer en al zeker geen nodeloze verlenging van een confederaal België 2.0. Wij gaan in rechte lijn van punt A naar punt B. België heeft geen meerwaarde meer. Onze leidraad is niet het mogelijke of het haalbare, noch het aanvaardbare voor de Franstaligen. De enige leidraad moet zijn het noodzakelijke voor Vlaanderen.                  

    Bron: Vlaams Belang.

    *

    III SLOT

    Ze zijn er aan voor de moeite, de naïeve zelen die ooit mamoerkes mieken zo van ‘Lieve vrienden, laten we AUB scheiden’. Want het is nogmaals bewezen: vrijheid KRIJGT men niet, men bevecht ze!

    Moesten de BDW-ers nu nog altijd ambitie hebben voor regeringsdeelname: ze zijn gewaarschuwd voor het lot van hun voorgangers, wijlen de Schitzianen van de Volksunie. Zij hebben ondervonden dat het gevaarlijk kersen eten is met Hoge Heren. Maar of ze er uit iets geleerd hebben? Of is het wachten op de pruimentijd?

    *

    Uit het moeras geraken is nochtans uiterst eenvoudig. Gewoon door voor het Recht van de Sterkste voluit te gaan. Om de luie stoel der verdrukkers onderuit te halen. Laten we gewoon beginnen met hen voor hun eigen levensonderhoud te doen werken. Gedaan met de beroepsdoppers en andere handmatten van de Verzorgingsstaat. Wie niet werkt, moet niet eten., is een gezonde reflex uit het rijke landbouwleven… Want dit wat nu gebeurt is geen ‘solidariteit’ meer, maar aftroggelarij.

    Het jaar 2013 loopt ten einde. Straks begint dus het 184ste jaar dat Noord en Zuid met wapengeweld gescheiden werden van elkaar door machinaties geleid door Parijs. Er werd zelfs decennia lang geprobeerd ook de taal te onderwerpen, zodat de scheiding van de Nederlanden compleet zou zijn. Het land werd ‘tweetalig’ verklaard, wat wil zeggen, dat de Vlamingen letterlijk moesten leren leven in ’t Frans, zodat ze de commando’s van de Francofonen beter konden opvolgen.

    Men heeft de Vlamingen vervolgens een carbonpapier-regering gegeven, wat vooral een ganse rits nieuwe hovaardgheidsbekleders tot gevolg had. Zoveel partij-vrienden die een vet betaald jobke aan de Staat kregen toegeworpen. Met voorwaar een poesjenel als ‘Minister-President op kop van een ‘deelregering’ van het Brussels Koninklijk Circus.

    Met halve waarheden en hele leugens zullen Establishment en media nu een paar maanden lang proberen de kiezers op te vrijen, in de hoop hen te lijmen. Net zoals vogelvangers somtijds de boomtakken insmeren met lijm, om argeloze vogeltjes te vangen.

    Maar het zit hen tegen. De meeste mensen doorzien dit spel en kiezen meer en meer waar voor hun geld, en geen beloften.

    Laten we besluiten met te zegen, dat de prijzen aan de meet worden uitgedeeld.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    PS Vanaf Sinterklaasdag 2013 (Blog 1639) betaalt deze blog tot nader order de Franstaligen met gelijke racistische munt in het discrimineren en het haatzaaien. Met hun Vlaamse waterdragers zijn het een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende profiteurs die al 183 jaar het Land onmogelijk maken.. Reef MISE AU POINT/RTBF

    *

     

    *

     

    22-12-2013, 16:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1654 - EUROPEES MARSHALL PLAN OM AMERIKA UIT HET SLOP TE HALEN

    *

    Zondag 22 december

    Zon 8u43-16u40

    H Flaviaan

    *

    1654 - EUROPEES MARSHALL PLAN OM AMERIKA UIT HET SLOP TE HALEN

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    In onderstaand artikel vindt U de duizelingwekkende cijferdans – allemaal in het rood - van biljoenen (!) USA-dollars. De Rijke Nonkel uit Amerika zit aan de bedelstaf, en de verre neefjes uit Europa zullen hem nog moeten onderhouden voor de rest van zijn leven. Al kan het toch niet lang meer duren, of de hyena’s uit de rest van de wereld zullen vaststellen, dat de machtige vijand van weleer, verzwakt is als een oud en uitgeput roofdier. Dat hijgend ligt te wachten op de genade-beet.

    De ene Zwarte Ongelukskater – Obama – zal in de ogen van de Vrije Wereld rap ontwaken, als dubbelganger van die andere Zwarte Messias, die van het nijvere Suid Afrika een negerstaat heeft gemaakt, waar verkrachting en criminaliteit de grootste bronnen van vermaak zijn.

    De USA: al decennia lang een papieren tijger, een reus op lemen voeten, op wier pretentie door 2 gewonnen wereldoorlogen in (en teen) Europa noch maat noch rem heeft gestaan. Al kwamen ze in de ruimte altijd een paar stappen achter bij hun erfvijanden, de Russen. Die waren eerder in de ruimte en zelfs eerder op de maan! Amerika gaat de Geschiedenis in, als de vredestichter, die aan de hand van het atoomwapen, de hele wereld zijn taal, zij producten als zijn way of life wilde opdringen.

    .

    II MIDDEN

    Instortend Amerika: 102 miljoen zonder werk, steden met 60% kinderarmoede

    $

    Obamacare absolute ramp: gemiddelde premiestijging voor gezonde 30 jarige Amerikaan 260% - Meerderheid jonge Amerikanen wil dat Obama verdwijnt

    Barack Hussein Obama is hard op weg de met afstand allerslechtste president van Amerika ooit te worden.

    De Verenigde Staten zinken maandelijks verder weg in wat met het oog op de statistieken een nieuwe Grote Depressie kan worden genoemd. Onder president Obama is er een tot op het bot verdeelde samenleving ontstaan die een explosie van geweld en armoede meemaakt. Tegelijkertijd nemen de met biljoenen belastinggeld geredde megabanken meer risico's dan ooit.

    Maar liefst 102 miljoen Amerikanen behorende tot de beroepsbevolking hebben geen baan. Dat zijn er 27 miljoen meer dan in het jaar 2000. Toch beschouwt de regering maar 11 miljoen van hen als werkloos. Slechts 31% van de werkende Amerikanen heeft nog een 40 urige werkweek - 40% werkt langer, waarvan 9% meer dan 50 uur per week (2). Slechts 19% van de bevolking denkt dat de arbeidsmarkt er beter voorstaat dan vorig jaar. 6 miljoen jonge Amerikanen tussen de 16 en 24 hebben geen baan en zitten ook niet (meer) op school.

    Bijna helft afhankelijk van overheid

    40% van alle werknemers verdient minder dan $ 20.000 (ca. € 14.500) per jaar. 10% van alle banen wordt verzorgd door uitzendbureaus; van alle Amerikanen die parttime werken, leeft 25% onder de armoedegrens. Na inflatiecorrectie verdient 40% van alle werknemers minder dan een minimumloonverdiener in 1968.

    Sinds de komst van Obama steeg de gemiddelde tijd dat iemand werkloos is van 19,8 weken naar 37,2 weken. Kleine zelfstandigen verdwijnen in snel tempo; slechts 7% van alle werknemers (buiten de landbouw) is nog een zelfstandige.

     

    Met 49,2% waren nog nooit zoveel mensen geheel of gedeeltelijk afhankelijk van een uitkering of overheidstoelage. Consumenten moeten dan ook steeds meer op krediet kopen; dat aantal steeg de afgelopen 3 jaar met 22%. In dezelfde periode steeg het aantal studentenleningen met 61%. Bijna de helft van alle leerlingen op openbare scholen komt uit een gezin met een laag inkomen. 1,2 miljoen zijn zelfs dakloos, een stijging van 72% sinds het begin van de recessie / depressie.

    Obamacare absolute ramp

    Obamacare, het nieuwe socialistische gezondheidsstelsel, is een absolute ramp. Eind november hadden slechts 365.000 mensen zich aangemeld, terwijl al 4 miljoen mensen hun bestaande verzekering juist zijn kwijtgeraakt door het nieuwe systeem. De verwachting is dat het aantal Amerikanen zonder zorgverzekering zal stijgen naar maar liefst 100 miljoen.

    Degenen die nog wel hun zorgverzekering houden, moeten daar veel meer voor gaan betalen. Een gezonde 30 jarige Amerikaan zal zijn premie dankzij Obamacare met maar liefst 260% zijn stijgen. Onlangs gaven we al het voorbeeld van een gezond werkend stel in Texas, dat van de overheid te horen kreeg dat hun verzekering 539% duurder wordt.

    Obama gaf de afgelopen 5 jaar $ 3,7 biljoen uit aan de sociale zekerheid. Toch groeit de kloof tussen rijk en arm als nooit tevoren. De rijkste 10% bezit 74% van alle welvaart in het land. De gewone Amerikaan ziet zijn inkomen echter al 5 jaar lang -precies zolang Obama aan de macht is- teruglopen. Ter vergelijk: de 6 erfgenamen van Wal-Mart oprichter Sam Walton zijn net zo rijk als 1/3 van alle Amerikanen bij elkaar.

    60% kinderarmoede in Detroit

    Ook de Amerikaanse samenleving zelf is aan het instorten. Vorig jaar steeg het aantal gewelddadige misdaden met 15%. Nog nooit trouwden er zó weinig mensen: er worden slechts 6,8 huwelijken op iedere 1000 mensen gesloten. Het aantal mensen dat een eigen huis heeft daalt al sinds 2005. In Detroit, waar 78.000 woningen leeg staan, leeft een onvoorstelbare 60% van alle kinderen in armoede.

    20% van alle Amerikanen heeft maandelijks niet genoeg geld om voldoende voedsel te kunnen kopen. Het aantal Amerikanen dat afhankelijk is van voedselbonnen, steeg van 17 miljoen in 2000 naar meer dan 47 miljoen nu, oftewel 20% van alle huishoudens en net zoveel als de hele bevolking van Spanje.

    Meer schuld dan alle eerdere presidenten bij elkaar

    De schuldenlast van de VS is explosief gestegen. In 1970 was de totale schuld van de overheid, de bedrijven en de consumenten minder dan $ 2 biljoen. Nu is dat ruim $ 56 biljoen. De officiële overheidsschuld steeg het afgelopen jaar verder door van $ 16,1 biljoen naar $ 17,2 biljoen. Alleen al in de eerste week van het fiscale jaar 2014 (dat begon in oktober) moest de overheid $ 1 biljoen lenen om de schulden te kunnen blijven financieren. Iedere week komt daar gemiddeld $ 100 miljard bij. (3)

    Toen Obama aantrad, bedroeg de staatsschuld 71% van het BNP; inmiddels is dat gestegen naar 101%. Als dit in hetzelfde tempo doorgaat, zal de staatsschuld aan het einde van zijn termijn meer dan verdubbeld zijn, en zal Obama meer schulden hebben gemaakt dan alle eerdere Amerikaanse presidenten bij elkaar opgeteld. Nu al is de staatsschuld per hoofd van de bevolking hoger dan in Griekenland, Portugal, Italië, Ierland of Spanje.

    Megabanken nog groter

    Van de ruim 18.000 Amerikaanse banken in 1985 zijn er nu nog maar 6891 overgebleven. De grote megabanken doen het echter steeds beter. De 6 grootste banken, JPMorgan Chase, Bank of America, Citigroup, Wells Fargo, Goldman Sachs en Morgan Stanley zijn de afgelopen 5 jaar collectief 37% groter geworden. Deze 6 hebben 67% van alle financiële assets van de Amerikaanse banken -$ 14,4 biljoen- in bezit. JP Morgan Chase is ongeveer net zo groot als de hele Britse economie.

    Vier van deze 'too big to fail' banken hebben voor ruim $ 40 biljoen aan derivaten op hun balansen staan. Bij Goldman Sachs is de totale blootstelling aan deze zeer risicovolle producten ruim 381 x groter dan hun financiële bezittingen.

    Volgens de Bank for International Settlements in Basel bedraagt het totaal aan rentederivaten in het hele wereldwijde financieel systeem een duizelingwekkende $ 441 biljoen. De totale publieke en private schuldenlast op onze planeet steeg sinds het begin van de crisis in 2008 met 30%. Dat gebeurde ook in China; daar steeg de binnenlandse schuld in dezelfde tijd van $ 9 biljoen naar $ 23 biljoen.

    Geen vertrouwen in overheid, Obama en elkaar

    Alles in ogenschouw genomen is het dus niet vreemd dat 68% van de Amerikanen vindt dat hun land op de verkeerde weg zit. Nog maar 32% van de bevolking vertrouwt zijn medemens. Met het vertrouwen in de overheid is het nog veel slechter gesteld: slechts 19% van de Amerikanen heeft nog vertrouwen in 'Washington'. In 1958 was dat nog 73%. Een meerderheid van de Amerikanen tussen de 18 en 24 ziet Obama dan ook het liefste verdwijnen. In 2008 stemde 66% van de jongeren nog op Obama; zonder hun stem zou hij destijds niet hebben gewonnen. (4).

    Xander

    ) The Economic Collapse (2) Breitbart (3) CNS News (4) Town Hall

    *

    III SLOT

    Met ‘klokkenluider’ Snowdon kwam er een dikke kink in de kabel: de intiemste delen van de Rijke Oom uit Amerika werden breed uitgesmeerd in de wereldpers. En het waren de mooiste niet! Vere van! Uncle Sam bleek de viespeuk te zijn, die stiekem over de hele wereld, was komen meeluisteren – dat spreekt vanzelf, alles tot meerdere eer en glorie van zichzelf - naar de verdorvenste bedgeheimen van groot en klein.

    De Grote Geesten in Europa bleven ondertussen maar aan het lijntje lopen. Voornamelijk hun militaire inspanningen dienden op gelijke hoogte te blijven van die van Amerika. Zullen wij allemaal geweten hebben! Wat meer is, we zullen dat ook gevoeld hebben in onze portemonnee!

    Net als in de tijd van Hitler - maar bigger – worden er schaakstukken op het internationaal schaakbord verschoven. Deze keer gaat het niet om Polen, dat al in gekapseld is, maar om buurland Oekraïne. Daar blijken de mensen ineens warm te lopen voor Europa, nadat ze jaren gekolonialiseerd en herbevolkt werden door de Rus. De Natte Dweil legt 10 miljard – geleed –geld op tafel, maar Poetin overult met 15 miljard, met daar boven-op een korting om ‘U’ tegen te zeggen (30%) op het door hem geleverde aardgas.

    En Europa, in plaats van dat spelletje van loven en bieden mee te spelen tot meerdere eer, glorie en profijt van zichzelf, kijkt zedig de andere kant op. Want het zi zo halveling met de kop in de strop van de nieuwe ‘Beschaving’ uit den Oriënt. Het monster van de Moslim Bloed Broederschap zit immers met de muil vol mensenvlees, dat eerst verteerd moet worden. Vergeet ook niet, dat Poetin ondertussen er alles aan heeft gedaan, en daarin grotendeels gelukt is, om datzelfde monster de toegang tot het Rijk der Tsjaren te ontzeggen. Onze media noemen dat ‘de Tjetjeense Opstand’, daar waar het in feite ging om de invasie van Moslim guerrillastrijders.

    JaJa, met tijd en boerhammen komt alles wel in orde! We moeten alleen tijd van leven hebben, om het allemaal te zien gebeuren.

    Laten we ondertussen mar, als brave onderdaantjes, gretig ons oor te luisteren leggen naar de Kestboodschap van Zijne Koninklijke Hoogheid Philppe Premier, Roi des Belges, voor zo lang het nog duurt.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    PS Vanaf Sinterklaasdag 2013 (Blog 1639) betaalt deze blog tot nader order de Franstaligen met gelijke racistische munt in het discrimineren en het haatzaaien. Met hun Vlaamse waterdragers zijn het een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende profiteurs die al 183 jaar het Land onmogelijk maken.. Reef MISE AU POINT/RTBF

    *

     

    *

     

    22-12-2013, 15:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    21-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1655 - HELAAS OVER DE ONEINDIGHEID DER DINGEN

    *

    Zaterdag 21 december

    Zon 8u42-16u39

    H Thomas

    Sint-Thomas die niets gelooft zorgt voor de bomen en het ooft

    .

    21 December: astronomisch begin van de winter. Morgen beginnen – eindelijk - de dagen te lengen. Of het een strenge winter wordt? Op politiek gebied wel, want in heel het Vaderland, van Noord tot Zuid, en van Oost naar West, zullen de messen geslepen worden voor de komende kiesstrijd. Met Kestmis voor de deur, zijn de dagen en vooral de nachten daar donker en koud. In Italië echter zijn de dagen even kort, maar ze beginnen ’s morgens ruim een uur vroeger, zij het met af en toe wat rijm, juist voor de zon komt boven piepen in de ‘Levante’.. Sneeuw en ijs echter worden (in deze streek) voorbehouden voor enkele dagen begin Februari. Als de Klokken van Rome ongeduldig beginnen te trillen van heimwee naar Pasen en naar de Lente.

    .

    1655 HELAAS OVER DE ONEINDIGHEID DER DINGEN

    *

     

    *

    I) INLEIDING

    Vriend http://blog.seniorennet.be/guvaal/ pleegde deze morgen een heerlijk stukje proza over het hemelse gevoel te mogen meemaken dat de Sossen in een Zwart Gat sukkelen, en het nakende vertrek van Minister Smet van ’Vlaams Onderwijs’. Heet is wel een zeer aparte invulling van ‘Loontje komt om zijn boontje’…

    Hoe het stukje afsloot, heb ik hieronder voor U gekopieerd. Omdat het voor mij meteen inspiratie betekende om na te denken wat er zoal achter dat woordje ‘Hemels’ schuil gaat. De dagen rond Kerstdag zijn daarvoor ten andere zeer goed geschikt.

    .

    II MIDDEN

    En nu we het toch over mogelijke vertrekkers hebben: (Smet van ‘Onderhuis’ gaar B&B openen in Brazilië) Michel Vandenbosch zat niét in de Gaia raket, die ze zopas hebben afgeschoten, hoe graag sommigen dat misschien ook zouden gewenst hebben. Die raket heeft toevallig dezelfde naam als de dierenrechten organisatie, maar is een initiatief van de Europese ruimtevaartorganisatie en gaat één miljard sterren driedimensionaal in kaart brengen. Dat lijkt veel, maar is slechts één procent van alle sterren van onze Melkweg, die zelf slechts één van de miljarden melkwegen in het heelal is. Om even bij stil te staan en heel bescheiden te blijven!

     

    III SLOT

    Voor ons, Christenen, komen we via Het Kindeke Jezus rap tot de Schepping zelf. Om er niet alleen onze nietigheid in te vinden, maar meteen de grootsheid van het heelal. Benieuwd hoe Darwin dat nu weer zou uitgelegd krijgen net alsof hij er zelf heeft bij gestaan : ook dàt is helemaal vanzelf gekomen en wij zijn daarvan door evolutie tot het bijna perfecte gekomen.

    Die “Gaia’ ziet het ruim en groots, met de blik op ‘oneindig’, de deeltjes-maniakken zien het kleiner en knusser. Guido Gezelle zag het in dat ‘krinkelende winkelede waterding’, want hij zag het met de ogen van een diep gelovig man.

    Waar het allemaal volgens mij om draait, is de Geest die dat alles bezielt, en zonder dewelke wij mensen niets eer zouden zijn dan een veredelde diersoort. Noem het gerust de H. Geest, die het vergankelijke, wij dus, in een wisselwerking in de twee richtingen, verbindt met het Eeuwige.

    Wie zijn wij dan, om dat Eeuwige te willen inkleuren met menselijke begrippen? De natuur is goed voor ons, ze houdt ons in leven. Ze geeft ons het brood en de wijn waarvan wij leven.

    En dat alles is de aardse Mens nu aan het ontdekken door reuzenstappen te zetten in de ruimte. Door Melkwegen minutieus in kaart te brengen en op zoek te gaan naar de grens van weer iets anders dan de ruimte. Stelt zich alleen de vraag, of de mens dat ooit wel zal vinden.

    Die stralende ster boven het Stalleke van Bethlehem kan daarbij misschien helpen?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    PS Vanaf Sinterklaasdag 2013 (Blog 1639) betaalt deze blog tot nader order de Franstaligen met gelijke racistische munt in het discrimineren en het haatzaaien. Met hun Vlaamse waterdragers zijn het een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende profiteurs die al 183 jaar het Land onmogelijk maken.. Reef MISE AU POINT/RTBF

    *

     

    *

     

    21-12-2013, 12:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    20-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1653 – SCHORPIOEN DE GUCHT VERSLAAT DRAAK FISCUS

    *

    Vrijdag 20 december

    Zon 8u42-16u39

    H Theofiel

    *

    Forconi a Roma, Capitale blindata

    (Mestvorken in Rome, hoofdstad bezet)

    1653 – SCHORPIOEN DE GUCHT VERSLAAT DRAAK FISCUS

     

    .

    .

    I) INLEIDING

    De ‘rechtsgang’ in de bloedrode immigranten stad van Keizer Daniel Termot heeft nogmaals bewezen dat Justitie een ware slangenkuil is, waar de schorpioenen en ander gespuis zich best in thuis voelen Met de nodige relaties op de juiste plaats wordt - perfect getimed want met de Kerst zijn er wel andere prioriteiten - een perfect vonnis op bestelling afgeleverd.

    Dergelijk vonnis werd ooit door een juist-beschuldigde in de zaak met de juiste maat getaxeerd. Het waren gevaarlijke woorden, want ze konden uitgelegd worden als doodsbedreigingen. Wat men dan maar toch niet deed, om geen volksopstand uit te lokken.

    Toen schreven we 2004 en de Rechtvaardige Rechters van het Gentse Hof van Beroep hadden zojuist, omdat geen andere Rechtbank dergelijk onrecht wilde uitspreken, een politieke tegenstander vermoord. Aanklacht: van Paars afwijkende meningen. De Pest voor Vlaanderen (PVV) van het Gentse Liegebeest had haar slag thuisgehaald. Vuile racisten waren ze, de teenstrevers!

    Als signaal voor een geslaagde leden-werving was dit een schot in de roos!

    Dezelfde goed-vaderladse clan van criminelen had in 1944 ook al getriomfeerd, zij het dan met een levensecht doodvonnis van het  Militair Krijgshof. Volksvertegenwoordiger en oorlogsburgemeester van de stad Ronse (Leo Vindevoghel,) bekocht het met zijn leven. Hij ‘kreeg’ de dood met de kogel, omwille van zogezegde verklikking waaraan hij, zoals later bleek, niet eens schuldig was. Maar hij was wel als politiek tegenstander van de Tsjeven voor altijd uitgeschakeld…. Hij werd berecht terwijl men zelfs in het Brussels Parlement ‘vergeten’ was zijn onschendbaarheid op te heffen, zo’n haast had dat bevel tot executie…..Ha ja, de waarheid kon ondertussen wel eens uitgekomen zijn.

    In 2013 schiet men (in ’s Lands belang?!!!), een paar dagen voor Kerstmis, dus op het goede moment, zelfs de eigen Fiscus af, omdat een notoir PVV-er dat vraagt. John Crombez, de Rode Fraudebestrijder, geeft niet eens niet thuis: hij zwijgt gewoon. Voornaamste reden van deze gerechtelijke witwaskuis: het had deze veel belovende belgicistische politicus niet alleen zijn fortuin, maar meteen zijn verdere carrière gekost.   En precies nu hij op het punt staat om grootse dingen te gaan verwezenlijken in de Verenigde Staten van Europa. Maar neen hoor! De Wet is voor iedereen gelijk en Justitie-op-maat, dat bestaat niet.

    Zo is her maar goed ook dat het spoorloos verdwenen paneel van het Lam Gods uit de St Baafs Kathedraal nooit werd terug gevonden! Zo kan de Rode Pest voor Vlaanderen in Gent schaamteloos verder blijven ‘recht’ spreken.

    Elders in dit Land dat met compromissen groot is geworden.

    Daar werden de Tsjeven van het ACW op hun wenken bediend, i, een koehandel met de Fiscus.    De grootste politieke fractie van het Land, geniet o zo toevalig van dezelfde Kerststemming en wordt de Fiscus met een kluitje in het riet gestuurd. Want het ACW werd – in gemeen akkoord - niet schuldig bevonden aan fraude. Het deed alleen aan spitsvondigheid, en met een kleine 10 mio Euro aan “achterstel’ bij de Fiscus, kwam het er met de schrik van af. Al wie het anders durft uitleggen, zal last krijgen wegens laster en eerroof. Zeg dat de ACW-Minister Geens van Geen Financiën) dat gezegd heeft.

    .

    II MIDDEN

    BBI-directeur Anthonissen is een machtswellusteling"

    dm UPDATE "Ik ben blij dat de zaak van de baan is en dat er een einde komt aan de vaudeville opgezet door meneer Anthonissen". Dat zegt Europees commissaris van Handel Karel De Gucht in een reactie op de beslissing van het Gentse hof van beroep, dat oordeelde dat de Bijzondere Belastinginspectie (BBI) niet het recht had om de bankrekeningen van het echtpaar in te kijken. Bij 'Vandaag' op Radio 1 noemde hij gewestelijk BBI-directeur Karel Anthonissen zelfs een 'machtswellusteling'. .

    Ik zie niet goed in waarom ik nog drie, vier jaar of meer zou moeten procederen als nu duidelijk is dat dit een procedure is die nergens op lijkt.

    Karel De Gucht

    Het hof van beroep vernietigde de machtiging tot bankonderzoek en legde de fiscus het "verbod op om (de gegevens) aan te wenden voor taxatiedoeleinden of onderzoeksdoeleinden". Dat betekent normaal gezien dat de fiscus de betwiste aandelentransactie die ontdekt werd, niet kan aanwenden in de belastingzaak die in 2015 gepleit zou worden.

    De Belgische staat kan wel nog in cassatieberoep gaan tegen het arrest van het Gentse hof van beroep. "Theoretisch kan men altijd in cassatie gaan, maar eerlijk gezegd is er geen enkele grond tot cassatie", zegt De Gucht. "De zaak heeft lang genoeg geduurd. Ik ben blij dat de zaak van de baan is en dat er een einde komt aan de vaudeville opgezet door meneer Anthonissen."

    "Partijdig en gevaarlijk"

    Volgens het hof van beroep was "partijdigheid niet aanwezig in het dossier" in hoofde van Anthonissen, maar De Gucht betwist dat. "Ik vind dat die man partijdig is en zijn eigen administratie vindt dat ook. Hij heeft opdracht gekregen van zijn administratie om zich niet meer met de zaak bezig te houden, juist wegens aanwijzingen van partijdigheid."

    Daarom noemde hij Anthonissen, op Radio 1-programma 'Vandaag', 'gevaarlijk'. "Een gewestelijk directeur van de BBI is een machtig iemand. En mijnheer Anthonissen kan niet met macht omgaan. Hij is een machtswellusteling. Ik vind dat een gevaar voor de maatschappij. Ik heb daar nu al drie jaar mee te maken op de meest onvoorstelbare manier. Iedereen kan daarmee te maken krijgen. Ik kan mij voorstellen dat je daar radeloos van wordt."

    Gevraagd of hij verdere stappen onderneemt tegen Anthonissen, zegt De Gucht: "Ik zal er eens over nadenken onder de kerstboom." De zaak zelf wil De Gucht achter zich laten. "Ik vind dat ik ook het recht heb om met rust gelaten te worden. Telkens als er een stap gezet werd in dit dossier werd ik door het slijk gehaald. Ik zie niet goed in waarom ik nog drie, vier jaar of meer zou moeten procederen als nu duidelijk is dat dit een procedure is die nergens op lijkt."

    Geen aanwijzingen

    "De rechtbank zou mij trouwens ook ten gronde gelijk gegeven hebben", zegt De Gucht. "Men mag enkel een bankonderzoek doen als er aanwijzingen van fraude zijn, en er waren geen aanwijzingen van fraude, punt gedaan. Dat was geen procedurekwestie maar gewoon een onrechtmatige onderzoeksdaad. Het is dus geen technische fout maar een onderzoeksdaad die niet mocht gesteld worden omdat er geen reden voor was."

    Bron: De Morgen

    *

     

    III SLOT

    De (gewezen) beroepsfiscalist in mij zegt het volgende. Waarbij dient te worden aangestipt, dat ondergetekende niet gehinderd is door enige concrete dossierkennis. Maar een boswachter voelt het wild, zelfs zonder het te zien…

    ZAAK DE GUCHT, schorpioen-sjoemelaar uit roeping

    De feiten.

    Hij komt wegens allerlei bokkenspringen in de schijnwerpers van de BBI. De man blijkt een wijngoed in Toscane gekocht te hebben met geld (verondersteling!) die hij niet aan gegeven had. Dus mag de Fiscus na veel touwgetrek en tussenvonnissen, zijn privé bankrekeningen tot op het bot napluizen. Daarbij wordt een serieus bedrag aan meetwaarden op de verkoop van die Fortis-aandelen ontdekt, waarover veel gedruis wegens verkoop met voorkennis was geweest.

    Wel wel wel! Dat waren dus toch niet de aandelen van zijn schoonmamaatje…. Moet Justitie hier niet verder zoeken naar evl schriftvervalsing? Maar die doet daar niets aan, het betreft immers een goede vriend van het huis, wiens wettige wederhelft politierechter is. …. De Fiscus heeft dus een eerste maal het ventje bij zijn pietje…. Maar blijkt tijdens dat onderzoek van de BBI, dat ‘Toscane’ niet aangekocht is door de privépersoon De Gucht, maar … door ergens een Italiaanse vastgoedmaatschappij. Zoiets kan niet verder onderzocht worden, want… Itlilaans Recht waar de Belgische Fiscus niet bevoegd is. Natuurlijk wordt er geen verder gerechtelijk onderzoek naar gedaan naar de aandeelhouders of de geldschieters van deze vennootschap : ‘nous nous connons, n’est-ce pas’?

    Stelling De Gucht, integraal overgenomen door het Gentse Hof van Beroep.

    De Fiscus heeft onder valse voorwendselen mij bankrekening mogen doorploegen : zij dachten daar de bewijzen te vinden van de investering in Toscane, maar ze sloegen de bal mis. Dus heel dat onderzoek is onwettig en alles wat gevonden werd, ook de niet aangegeven meerwinsten op aandelen, mag niet tegen mij gebruikt worden. Ik moet geen Euro bijbetalen, en de BBI Hoofdcontroleur (Karel Antonissen, die in ‘tSCHELDT schrijft als vaste medewerker en daar regelmatig ‘zijn beroepsgeheim schendt’’ is een machtswellusteling…. R, dat is iets wat Kereltje De Gucht niet is, zeker weten!

    *

    Zaak ACW – ARCO – DEXIA

    De feiten. Voorspel.

    De vroegere B.A.C. (Belgische Arbeiders Coöperatie) heeft via BACOB en uiteindelijk met Dexia, zijn definitief internationaal gekend overhemd aangetrokken. Had in hand met ‘Parijs’, dat spreekt. Wat minder spreekt, dat zijn de voorwaarde van de samenwerking. Die blijven, dat spreekt vanzelf, beter bewaard dan de grootste staatsgeheimen!  

    Er worden door Dexia Internationaal vooral, als voorloper van de EU-eenmakings politiek, met het geld van de kleine CVP-man, enorme leningen op lange termijn toe te staan aan ‘het buitenland’, lees aan risico landen. Het ACW jeeft inderdaad de nodige know how in huis; met daarnaast een klein leger van ‘specialisten die, da’s geweten zeer ‘inventief’ want onschendbaar uit de hoek kunnen komen. De opbrengsten zijn dus wonderbaar, en landen als IJsland, Ierland, Griekenland, Cyprus,Spanje, enz., daar is toch geen vuiltje aan de lucht. Tot in 2008 de bankencrisis i de USA al die mooie dromen stuk slaat. Dexia gaat failliet en sleurt in zijn val ook ARCO mee, het vehikel dat speciaal was opgericht om Dexia van fondsen te voorzien. Arco tuimelt dus mee, en meteen komt het ACW in het oog van de storm. Het vele personeel, werkloos geworden, gromt, maar door intimidatie en vele beloften blijft het kalm.

    Met een Tsjeven truc maakt Leterme via het Parlement van de aandeelhouders van Arco, zo’n 800.00 man, goed voor 5.5 miiljard Euro, gewone spaarders, die dus meteen, net zoals gewone spaarders, tot l00.000 €, gedekt zijn door de Staat. Leterme is genereus, want de nooit uitbetaalde intresten p hun inbreng, vallen onder dezelfde waarborg, door de belastingbetaler te betalen. Ha j, want ARCO kan dat niet meer, want failliet…. Belangenverenigingen gaan echter hiertegen tekeer, en de Raad van State is nog altijd bezig zich te buigen over deze netelige kwestie.

    De ACW-BAC adviseurs zijn inderdaad altijd tamelijk ‘ingenieus’ in het bijstaan van hun dossiers. Waarvoor ze zich ook koninklijk laten vergoeden. Zij interpreteren daartoe de bestaande wetten op een zeer ‘creatieve wijze’, omdat zij weten altijd ‘gedekt’ te zijn tot in het Parlement. Het ACW immers is onaantastbaar, zo dachten ze en zo denken ze nu nog altijd..

    Een mooi voorbeeld hiervan is de begeleiding van L & H, wiens huisbankier vanaf het prilste begin ooit de BAC was. De boekhoudwetten werden stilaan zodanig creatief uitgewerkt, dat Tje Washington Post de kans zag om de kaart van de USA te trekken, door de wereld op zijn kop te zetten over de bedrieglijke balansen van dit West Vlaams spraaktechnologie bedrijf, dat daardoor het vertrouwen van zijn klanten verliest en vervolgens zijn kredieten opgezegd ziet, en dus noodgedwongen failliet gaat. Zodat de spraaktechnologie voor en appel en een ei naar het Pentagon kan verhuizen. Dexia verliest een pak miljoenen, maar wordt uiteindelijk door de Strafrechter gespaard.

    Met (toen) de nodige kennis van zaken in deze materie, durft ondergetekende stelen, dat met de KBC, U weet wel, de bank van hier, als huisbankier-advisuer, het nooit zo ver was gekomen. Heel eenvoudig omdat het niveau van deze top-mensen torenhoog uitsteekt boven de amateur-prutsers en degelijk gevormde specialisten in de kredietverstrekking.

    *

    Over de recente ‘fiscale fraude’ door het ACW zelf.

    Het ACW richt een speciale dochtervennootschap op0 die ze winst laat maken die onder de vorm van dividend uitbetaald worden aan het ACW, zijnde de moedermaatschappij. Personeel op de loonlijst van de dochtermaatschappij werkt ook integraal voor de moedermaatschppij, wat eigenlijk bedrieglijk is. Met een operatie van de linkerhand die de rechterhand niet mag weten, weord nu een kunstgreep uitgehaald waardoor de Roerende Voorheffing van 25% door de dochtermaatschappij niet moet worden betaald, maar wel bij het ACW in mindering mag gebracht worden van haar eigen te betalen belastingen.

    Allemaal zeer technisch. Het personeel en de mandaatdragers van de CDD&V grommen: er werd door het ACW-Hoofdbestuur inderdaad jaren lang gebruik gemaakt van de ‘notionele interest’, een techniek die de partij officieel bestrijdt.. Om de gemoederen te bedaren, wordt daarop nu besloten dat voortaan niet meer te doen, en krijgt de buitenwereld de verzekering dat die duivelse notionele interest nooit meer zal toegepast worden. Maar wat voorbij is, is voorbij.

    Standppunt Fiscus, in der minne besloten : er werd nergens fraude begaan, wel werd zwaar aan belastingontwijking gedaan, en dat is geen fraude. De bestaande wettelijke technieken werden naar de letter toegepast. Maar allez: alles heeft zijn prijs en er is een minnelijk akkoord die het ACW zo’n kleine 10 mio Euro- boete inbegrepen? - zal kosten. Maar ze gaan wel vrij-uit.

    Vraag : heeft de Fiscus de werkelijke bedoeling van die speciaal opgerichte dochtermaatschappij dan niet onderzocht? Daar bestaan toch 2 specifieke voorwaarden voor die gelijktijdig moeten voldaan worden, om geen schijnvennootschap te zijn, opgericht louter met het doel belastingen te ontwijken?

    En waarom die truc met de personeelswissel? Zit daar geen ‘bewimpeling’ in van iets anders? Namelijk dat moeder en dochter de facto dezelfde onderneming zijn, het bevorderen van de sociale relaties der werknemers?

    Zaak ARCO-coöperanten.

    Hier is nog altijd geen uitspraak van de Raad van State. Waarschijnlijk betracht men hier de ‘verjaring’, want partijen zijn hopeloos vastgereden en er staan teveel ‘hogere belangen’ (Leterme, Reynders) op het spel om hier een schandaal te riskeren. Wacht men tot na de Verkiezingen 2014, want met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zouden de Tjeven zowel als de Roden (Ethias) hier maar bekakt uitomen…

    ARCO, nevenvennootschap van en schatplichtig aan het ACW, pusht de trouwste aanhangers van de CD&V, om zoveel mogelijk hun spaarcentjes toe te vertrouwen aan de Partij, via ARCO, die deze kolossale bedragen meteen overpompt in… Dexia, die later failliet gaat. Centjes kwijt?

    Ha Neen, hé, zeggen de Tsjeven, wij hebben immers altijd gezegd aan deze mensen dat ze meer waren dan gewone spaarders, maar hocus pocus pas : coöperanten. Zie maar : we hebben ze altijd behandeld als coöperanten, door de interesten o.a. niet uit te betalen, maar door deze gewoon bij te schrijven bij het uitstaand kapîtaal.

    Het is pas na het faillissement Dexia dat we ingezien hebben dat onze geldschieters eigenlijk toch gewone spaarders waren. Want aandeelhouders (coöperanten) zijn hun aandelen kwijt bij failissement van de vennootschap waarin ze participeerden. Het is dus niet meer dan rechtvaardig, dat ze, net als alle Belgen, genieten van de Staatswaarborg op spaargeld tot 100.000 Euro. Leterme heeft dat vlug-vlug door het Parlement doen goedkeuren, en zo zijn deze 800.000 mensen toch geen slachtoffer van het Dexia debackle. Eind goed, alles goed, en Leterme kan verrekken naarde OEZO…

    De Raad van State moet dus oordelen over de feiten : dachten de spaarders bij ARCO dat ze al-dan-niet aandeelhouders waren? Antwoord : ze dachten dat niet alleen, ze werden als dusdanig geronseld en jaar na jaar als dusdanig behandeld.

    Wat zal nu zwaarst wegen? Één kilo goud of 1 kgr pluimen?

    *

    Privé kapitaal in België blijft in de kous, of het gaat naar de Bank om daar ofwel behandeld te worden als spaargeld, of als geld om te beleggen in aandelen. Spaarboekjes zijn schokvast, zowel wat betreft de inleg als wat betreft de opbrengst (als van Hogerhand daarmee niet gefoefeld wordt). Kasbons/obligaties (verhandelbaar!) zijn een andere vorm van beleggen, met meestal een hoger rendement, maar daar staat dan weer tegenover dat ze niet vlot maar op vaste voordien afgesproken termijn inwisselbaar zijn. Beleggen in aandelen ofte coöperant worden is speculatief, de opbrengsten zijn, als alles goed gaat, heel wat hoger, maar slaan gewoonlijk voor de kleine kapitalist, om in kleine drama’s. Minister Geesn van het ACW wil die splitsing spaarbank en beleggingsbank nu officialiseren. Waarschijnlijk in het vooruitzicht van geen 2xover dezelfde steen te vallen. Als aandeelhouder van Arco II moet U dus voortaan bij een beleggingsbank zijn….Om te sparen aan -0.50%, zal U straks bij Belfius moeten zijn, die Uw geld wat graag aan 13 % zal uitleenen aan andere sukkelaars-voetbalfans voor Brazilie.

    *

    Om rijk te worden moet men dus rijk geboren zijn, of slagen in een loopbaan als polletieker. Die van Laeken zijn het alle twee, maar de Dikke van Diksia is het mooiste voorbeeld van als polletieker goed geboerd te hebben.

    Te kunnen maaien zonder gezaaid te hebben! Gen één echte agrariër die het hem nadoet!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    PS Vanaf Sinterklaasdag 2013 (Blog 1639) betaalt deze blog tot nader order de Franstaligen met gelijke racistische munt in het discrimineren en het haatzaaien. Met hun Vlaamse waterdragers zijn het een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende profiteurs die al 183 jaar het Land onmogelijk maken.. Reef MISE AU POINT/RTBF

    *

     

    *

     

    20-12-2013, 12:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    16-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1652 - OVER DE WEDER SAMENVOEGING VAN KERK EN STAAT WAAR WE VANAF MOETEN

    .

    1652 - OVER DE WEDER SAMENVOEGING VAN KERK EN STAAT WAAR WE VANAF MOETEN

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Zeg nu nog dat we in onze dagen geen Geschiedenis beleven! Amper één generatie terug zaten in het openbaar meisjes en jongens, vrouwen en mannen, ook nog zedig gescheiden. In onze kerken, bijvoorbeeld. Over en weer konden misschien verstolen blikken gewisseld worden, hoogstens een verlegen lachje of een samenzweerderige smachtende blik, maar meer was er niet mogelijk. En nog een generatie eerder zaten de porren samen achteraan in de aula’s van onze universiteiten. Zo werd, predikten de Pastoors, de zondige begeerte van ‘onkuisheid’ ietwat getemperd, zodat er minder gezondigd werd tegen het 6de of het 9de Gebod. De ‘zedelijkheid’ was aldus minstens naar buiten uit, beter beschermd. Wat er in kleine donkere hoekjes en achter verhullende gordijntjes gefluisterd werd, was bed- of biechtgeheim. Het was allemaal niet zo goed, het kon stukken beter, maar we konden er mee leven. Want bloed kruipt waar het niet kan gaan.

    Toen verloor, samen met roe van de overwinning van WO II, ook het Geloof stilaan zijn betekenis. Grote oorzaak was de weelde, maar evengoed de moderniteit van de globalisatie. Met als kroon op het werk, het wagenwijd openzetten van alle landsgrenzen. Wijder en wijder De vangarmen van de ‘Verzorgingsstaat’ konden zich openen, en de samenleving werd hervormd tot één grote potpourri van rassen en alle kleuren van de regenboog.. Al dragen voorlopig nog niet alle vrouwen de sluier. Er is op die manier niet alleen de scheiding der geslachten, maar ook de Scheiding van Kerk en Staat.

    Te mooi om waar te zijn! Overal in alle landen staken bepaalde dwarsliggers de koppen op, om zich te verenigen voor de bescherming van hun eigen eigenheid. Om de ziel van hun Volk te beschermen. Ze werden ‘racisten’ genoemd, reactionairen, en het minste wederwoord volstond om als ‘extreem rechts’, ja zelfs fascistisch voor de Rechter gesleept of gebroodroofd te worden.

    Onder invloed van onze kostelijke, dus duurbare Moslimbroeders en Moslimzusters die met bakken ongevraagd zijn binnengestroomd, komt daar nu als voor eeuwig, een einde aan. De ‘sharia’, de sectaire regels van de Islam, worden stelselmatig doorgevoerd, net als een onwillig paard dat aan de teugels moet wennen. We gaan terug naar het gescheiden leven dat we al lang ontwend waren. Zelfs de peuters moeten gescheiden leren zwemmen en stoeien…. Dit om de bronstigheid van de mannelijke helft der Moslim-bevolking tussen 5 en 95 jaar in toom te houden. Het is immers algemeen geweten, dat, levend volgens de Koran, de vrouwelijke helft geen gevoelens mag en kan hebben. In veel gevallen wordt daartoe de cultuur van het scheermesje gehuldigd, om in de onderbuik van jonge meisjes weg te snijden wat vraagt om weggesneden te worden. Staat het zelfs niet in de Bijbel dat de man de Meester is van Gods Schepping?!

    Geef toe, een hele stap vooruit in het terugdringen van onze Joods-Christelijke Beschaving. Al komt het geheel vooral ten goede aan de Marxistich-Progressieve graaicultuur van onze Grote Leiders. Fien Moerman van de Pest Voor Vlaanderen (PVV, thans Open VLD) miek daarover onlangs haar beklag, dat de mensen de politiekers op dergelijke schandalige manier doorzagen….

    Tegen deze tsunami van achterlijke invloeden, daagt in de verte, bijna onder handbereik, toch de vurtoren-lichtstraal van Verkiezingszondag 25 Mei 2014. Eenmaal die veilige haven bereikt, kan in gans het Avondland de klok weer vooruit gedraaid naar daar waar het allemaal begon : baas zijn in eigen huis, zodat we kunnen leven naar de eigen wetten en de zeden en gewoonten van onze eigen cultuur. Achterlijken en kwaadwilligen zullen deze gevoelens afschilderen als… nationalisme.

    .

    II MIDDEN

    Apartheid in GB

    De overkoepelende organisatie van Britse universiteiten overweegt om de scheiding van mannen en vrouwen toe te staan op bijeenkomsten. Een zoveelste knieval voor de islam.

    Ach, we kunnen nog glimlachen bij de heisa over Zwarte Piet of de schouders meewarig ophalen, maar wat ze op de Britse universiteiten van plan zijn, is van een heel andere orde. ‘Universities UK’ wil toegeven aan religieuze drukom het publiek te scheiden. Dat niet doen zou volgens de universiteitsbazen een aantasting vormen op de vrije meningsuiting en de godsdienstvrijheid. De drijvende kracht achter de pogingen om vrouwen en mannen apart te zetten is de Islamic Education & Resaerch Academy (IERA). Bij die club zitten enkele notoire islamitische haatpredikanten.

    Te veel tolerantie leidt tot intolerantie

    De Nederlandse journaliste Nausicaa Marbe maakte brandhout van het voornemen en noemt dat “een fraai voorbeeld van hoe de tunnelvisie van hypercorrecte Westerse multiculturalisten die meeheulen met islamitische haatpredikers uitpakt: de schade is groter dan de vermeende tolerantie, de querulanten (klagers, ruziezoekers) krijgen meer macht over hun slachtoffers, het onrecht wordt potsierlijk gebracht als vrijheidsstrijd.” Ook in Groot-Brittannië stuit het plan op hevig protest. “In een karakteristiek vertoon van 21ste-eeuwse huichelarij, hebben de vertegenwoordigers van 132 universiteiten en hogescholen hun reactionaire beleid verpakt in de taal van liberalisme.”

    Ook bij ons een knieval

    “Denken dat zulke dwaasheid alleen in Engeland tiert, is een vergissing. Met elke storm waaien er meer dode bladeren onze kant op,” schrijft Nausicaa Marbe. Inderdaad. Bij een recent islamdebat in De Balie (Amsterdam) gingen de organisatoren in op de vraag van moslimorganisaties om mannen en vrouwen te scheiden. Het is een nieuwe stap naar seksuele apartheid. Niet de eerste stap, want eerder werden er hier en daar al aparte zwemuurtjes voor moslimvrouwen ingevoerd. Ook bij het debat klonk het gekke argument ‘dat moslima’s anders niet aan het debat zouden kunnen deelnemen.’

    En zo worden moslimextremisten steeds vaker op hun wenken bediend. Uit lafheid, angst of een verkeerd begrepen ‘verdraagzaamheid’. Of een giftig mengsel van dat alles. Ook bij ons zijn hogescholen en universiteiten zonder veel protest door de knieën gegaan en werden er in hun gebouwen aparte gebedsruimtes voorzien voor moslims. De islamisering rukt op en de neiging van de Westerse elites om alle religieuze eisen in te willigen en keer op keer te capituleren, voorspellen weinig goeds.

    Bron : Vlaams Belang.

    III SLOT

    Eenmaal de binnenste mechaniek van de klok vooruit gedraaid naar de toekomst, zal de Bevolking dat eerst gevoelen door het terugdringen van de criminaliteit. Daarvoor moeten er bijna geennieuwe wetten komen, de bestaande moeten alleen maar rigoureus worden toegepast. Wie de Wet overtreedt, draagt daarvan de gevolgen, zelfs als dat verbanning betekent naar het eigen thuisland. Op die manier zullen de overige gedetineerden misschien een menswaardiger bestaan hebben. Als tenminste onze gevangenissen, die dikwijls gewoon luxe-hotels zijn, aangepast worden aan het doel waarvoor ze dienen, namelijk opbergplaatsen voor zij die een bedreiging vormen voor de maatschappij.

    Als daarenboven de mest zogezegd progressieve duivelswetten (vruchtafdrijving, moord op bestelling van onnut leven) ietwat vermenselijkt worden, samen met het herstellen van de natuurwetten inzake seksualiteit, dan kan het leven woor iedereen weer mooi worden.

    In onze Beschaving zijn we al zo ver gekomen, dat wij geen afwijkende of zieke mensen met het hoofd voor van de hoogste gebouwen gooien: we moedigen ze echter ook niet aan, net zoals we schurftlijders ook niet aanmoedigen.

    Het gaat zelfs zo ver, dat wij een bevriend en respectvol BDer beslist de rug toekeren, de minuut dat we hem vriendschap zien sluiten met de Europese Groenen, waarvan de Leider (Cohn Bendit) openlijk op TV beschreef hoe heerlijk seks met peuters wel is. De man mag al ‘Groene Vingers’ hebben gehad, dat geeft hem nog niet het recht om de Leeuw te misbruiken om in de belangstelling te komen.

    In Vlaanderen zouden de mestvorken ook best eens boven gehaald worden. In Italië, lang voordat de Tweede Mars op Rome, in 1922 uitgevonden door de Zwarthemden van Mussolini, werkelijkheid wordt, heeft de schrik bij de Grote Geesten reeds in de benen geslagen. De Sociaal Democraten van Renzi plakken platte broodjes met Beppe Grillo van de Cique Stelle, ee, soort anarchist, die tabula rasa wil maken van alles en iedereen in Rome. De catch der Titanen? Of; als die twee honden vechten, loopt een derde er mee heen? Il Cavaliere is een gewiekst tacticus, vergeet het niet…In ieder geval, de dagen van deze Regering Letta zijn geteld. Net als in 1943, zal de Brusselse ‘Festung Europa’ als een geprikte ballon in elkaar zakken, als de weke onderbik ervan, Italië, overstag gaat….

    Buona Natale & Bonne Feste, qu’st ano.

    ECHO

    Bij one goede vriend http://blog.seniorennet.be/polkun/ vond ik onerstaade inzending, juist voor dit bericht kon ‘ter perse geen’. Ik neem het graag over, met bede te klikken op de oorspronkelijke website, waar U de Gerolf Italiaans hoort praten. Zie http://www.vlaamsbelang.be/nieuws/10475

    *

     

    Maak van 2014 het jaar van de bevrijding”Vlaams Belang-voorzitter Gerolf Annemans en Geert Wilders, voorman van de Nederlandse PVV, spraken afgelopen weekend op een druk bijgewoond congres van de Lega Nord in Turijn. De frontvorming van rechtse, nationalistische en eurokritische partijen begint stilaan vorm te krijgen. Gerolf Annemans en Geert Wilders woonden het voorbije weekend een congres van de Italiaanse partij Lega Nord bij.

    2014, jaar van de bevrijding”

     

    lders pleitte in Turijn voor samenwerking tussen de PVV, de separatistische Lega Nord, de Oostenrijkse FPÖ, het Vlaams Belang en het Franse Front National. Wilders sprak ook de hoop uit dat nog meer partijen uit andere landen zich zullen aansluiten bij dat eurokritische front: “Laten we vechten voor onze soevereiniteit, voor Padania, voor Frankrijk, voor Vlaanderen, voor Nederland en voor andere landen. Wij zeggen nee tegen massa-immigratie en nee tegen de islam. Wij zeggen ja tegen ons land.” En aan het adres van de kiezer: “Bij de Europese verkiezingen in mei zullen we het ondemocratische monster in Brussel (de EU) stoppen. Help ons om van 2014 het jaar van de bevrijding te maken!”

    “            Pro Europa, anti EU”

     

    Gerolf Annemans stelde nog eens duidelijk dat wij niét tegen Europa zijn, maar wel tegen de EU. De samenwerking van rechtse, nationalistische partijen moet “een ander en beter Europa” tot stand brengen. “Alleen de dapperen, alleen de voortrekkers, die geen angst hebben om alleen te staan en die niet verslaafd zijn aan schouderklopjes en machtsdeelname, maar die enkel en alleen het volk vertegenwoordigen, kunnen zich de openlijke en doorgedreven kritiek op de EU en de euro veroorloven. Wij willen geen EU, maar samenwerking. Wij willen niet de eenheid, maar veelheid. En wij willen geen dwang, maar vrijheid.”

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    PS Vanaf Sinterklaasdag 2013 (Blog 1639) betaalt deze blog tot nader order de Franstaligen met gelijke racistische munt in het discrimineren en het haatzaaien. Met hun Vlaamse waterdragers zijn het een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende profiteurs die al 183 jaar het Land onmogelijk maken.. Reef MISE AU POINT/RTBF

     

     

     

    16-12-2013, 17:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!