MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    20-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3841

     

    Zaterdag 19 november 2016

    H. Mechtidis van Hackedorn

    Zij die mijn zorgen niet deelt maar ze wegneemt is momenteel iedere vrijdagavond laat verlekkerd op Queen Victoria van Engeland, dat geromantiseerd verhaal op de TeeVee waar de Sexen-Coburgers ook in voorkomen. Zelfs een beetje beter dan in The Jersey Lily, waar Polle de eerste van Coburgia maar schamper uit tevoorschijn komt. Persoonlijk verkies ik The Jersey Lily van veel vroeger, boven die Kween Victoria en U moogt twee keer raden waarom.

    Opgegroeid als Kind van de Zee

    *

    Deze lange inleiding dus wil nogmaals terecht te komen op die verarmde Duitse adellijke Familie, later weer rijk geworden door bloedzuigerij op de medemensen, blank en zwart. Op Zwarten eerst en ’t meest.

    Die ‘Prinses Lea’ die, nu in dat Kazakstaans drama voor het voetlicht komt, is wel een raar geval. Op Wiki steekt ze zich weg achter de rug van… Alexander, het halfbroertje van Baldewijn, Albertus en Charlotta. Niet simpel om uit te vissen!

    Die ‘Prinses Léa’, is inderdaad de tante van Flup de Klepeluider, omdat diens grootvader, Leopold III, na de ‘zeer ongelukkige dood’ van Koningin Astrid (1905-1935), zijn wettelijke eega, een affaire heeft gehad met het kindermeisje van het gezin, Liliane Baels van Retie. Het ‘ongeval’ in de vroege morgen op 29/8/1935 in Küssnacht am Rigi (Zwitserland) is nooit opgehelderd. De ‘boekskens’ van toen publiceerden vooral de Polle, met zijn gekwetste arm in een draagverband. Oef, de Koning tenminste had het overleefd. En van het kindermeisje sprak niemand….

    In de oorlog (1942) werd uit deze kerkelijk ingezegende relatie (!) een jongetje geboren, Alexander, die later (1991) trouwde met Lea Wolman, een late roeping want reeds in het bezit van 2 eigen kinderen, Laetitia Spetschinsky (°1976) en Renaud Bichara (°1983) en die er verder niet toe doen. Door dit huwelijk werd zij, mits de nodige kunstgrepen, ‘Prinses van België’ en kon ze verder deel blijven uitmaken van deze beruchte familie van tafelschuimers.

    *

    Vèla. Gewapend met deze kennis over de achtergronden, laat ik U los op Kazachstan en op het Coburger elite-wereldje.

    *

     

    *

    De bovenste Krantenkop

    Koninklijke familie duikt op in Kazachgate

    *

    De regeringspartij MR buigt zich maandag over de affaire Kazachgate, waarin partijgenoot Armand De Decker lobbyde voor een Kazachs-Belgische miljardair. Naast politieke tussenkomsten ontdekten de speurders een verdachte storting aan de koninklijke familie, schrijft De Tijd zaterdag.

     

    De Decker moet zich maandag verantwoorden voor onthullingen die de afgelopen weken gepubliceerd werden over het onderzoek naar De Deckers tussenkomsten als advocaat voor de Belgisch-Kazachse miljardair Patokh Chodiev.

    Daaruit bleek dat hij in 2010-2011 op vraag van het Franse Elysée de Belgische ministers van Justitie (Stefaan De Clerck), Financiën (Didier Reynders) en Buitenlandse Zaken (Steven Vanackere) aangesproken heeft om de Belgische gerechtelijke problemen van miljardair Patokh Chodiev te regelen.

    Prinses Léa

    Ook De Tijd kreeg inzage in het gerechtelijk dossier. Daaruit blijkt dat speurders ook lucht kregen van een mysterieuze overschrijving aan het liefdadigheidsfonds van prinses Léa van België, de tante van koning Filip. Die werd gedaan op 11 januari 2012 door Chodievs Franse advocaat Catherine Degoul, aan het Fonds d’Entraide Prince et Princesse Alexandre de Belgique, het liefdadigheidsfonds van prinses Léa van België.

    In haar eerste verhoor, vorig jaar, zei de Franse advocate dat De Decker daarom had gevraagd. ‘Hij vroeg me om ‘een geste en een gunst’ te doen aan de zus van de koning.’

    Volgens de gelekte gerechtelijke stukken is prinses Léa nog dit jaar verhoord. Ze bevestigde tegenover het gerecht de storting in januari 2012, maar ze zegt nooit te hebben gehoord van Degoul. De overschrijving zou ook geen naam hebben bevat.

    Helikopters

    De hele zaak begon in Kazachstan, in 2010, vandaar de naam Kazachgate. President Noersoeltan Nazarbajev wou 45 helikopters voor zijn leger kopen. De Franse president Nicolas Sarkozy wou dat miljardencontract graag binnenhalen, maar daarvoor moest hij zorgen dat er ‘wat zou gedaan worden’ aan de gerechtelijke problemen van de Oezbeek Pathokh Chodiev en twee van zijn collega’s in ons land.

    Koninklijke familie duikt op in Kazachgate

     

    Een topmedewerker van Sarkozy sprak daarvoor Franse advocaten aan, die op hun beurt naar De Decker stapten, naast politicus ook advocaat. En daar begint het schoentje voor de Franstalige liberaal te knellen. Hij wist dat in ons land een wet in de maak was om sommige gerechtelijke dossiers met een financiële schikking af te sluiten, in plaats van aan te sturen op een celstraf.

    Toen dat nog niet mogelijk bleek, liet De Decker zich niet zomaar afschepen. Twee dagen later stond hij in het kabinet van (de afwezige) Stefaan De Clerck. ‘Hij stelde zich voor als een gezant van ­Sarkozy’, zei een van de kabinetsmedewerkers aan de speurders. ‘Hij vroeg hoe het stond met de geplande afkoopwet.’

    De vraag is nu of De Decker nog verder ging in zijn demarche ten voordele van Chodiev. Zelf heeft hij ooit bekend dat hij contact heeft gehad met een advocaat-generaal in Brussel. Wat in het bureau van die laatste is gezegd, is niet helemaal duidelijk. Maar ergens is er wel schot gekomen in het dossier van Chodiev. En wel op een eigenaardige manier. De pas gestemde afkoopwet werd twee maanden in stand-by ­gezet om er fouten uit te halen. Uitgerekend in die korte ­periode kocht miljardair Chodiev zijn proces af. Hij hoestte 23 miljoen euro op om strafvervolging te vermijden.

    Toegegeven: het zijn toestanden die niet zouden misstaan in het Grote Verhaal der Clinton Familie.

    De EU-Commisaris De Gucht zou zoiets als ontaarding van de Democratie uitroepen, ware het niet dat hij zelf bij dat kliekje thuishoort. Hoereren, moorden en stelen mag maar het mag vooral niet uitkomen. Een mens zou er waarachtig nog een ongeneeslijke gender burn-out door opdoen.

     

     

    20-11-2016, 09:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3840

    .

    ZONDAG 20 NOVEMBER 2016

    H. EDMOND, H. OCTAAF, H. BERNWARD EN H. FELIX

    Wie de hond wil slaan, vindt rap een stok. Wie de gebeten hond wil slaan, hoeft zelfs geen stok. Op het beklaagdenbankje zetten is al voldoende, want dat schrikt de potentiële kiezers af.

    In ’t geval van de Nederlandse Justitie en Geert Wilders is alles goed om er op los te gaan. Zij vinden op slag een Nieuwe Wet uit, waartegen Wilders zou gezondigd hebben: de onverdraagzaamheid. Zodanig dat de poco’s er alle redelijkheid bij verliezen, en ter plaatse dus de Wet moeten heruitvinden.

    Bij hun recente voorgangers, de Duitse Socialisten van A.H., bestonden voor dat soort zaken speciale rechtbanken, waar een zekere Feisler, SS-Rechter, zelfs geen luidspreker nodig had om tot op straat zijn gescheld verstaanbaar te maken.

    Naast die Feisler, waren er ook de gewone lagere SS-Rechtbanken, waar de Rechter het door de SS voorgeschreven vonnis maar hoefden af te lezen. Geschiedkundigen hebben achterhaald, dat, om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken, dat soort Rechters niet eens het dossier hoefden open te slaan. Op de rechter bovenhoek stonden de twee letters van het uit te vellen vonnis: N.N., wat stond voor Nacht und Nebel.

    Wat gelijk stond met als rook uit ergens een of andere schouw komen.

    Sedert de jaren ’40 is de lijkverbranding een misdaad die dagelijks vele tientallen keren gebeurt in het gewone leven. Is gewoon de prijs van de vooruitgang. Toen moesten de gevangenen nog eerst in kampen verzameld worden. Nu staat het land vol met crematoria….

    De nieuwe herfstcollectie is binnen!

    *

     

    Geert Wilders haalt ongenadig uit naar het Openbaar Ministerie. Nu de officier van justitie gisteren 5000 euro boete heeft geëist vanwege zijn minder-Marokkanen uitspraken, waarschuwt de PVV-leider dat de vrijheid van meningsuiting in ons land in gevaar is.

     

    „Het OM beweert dat als je het over Marokkanen hebt, je het over een ras hebt. Ik denk dat niemand thuis dat snapt, wat je ook van mijn uitspraken vindt”, zegt Wilders in een exclusief interview met De Telegraaf. „Het komt er op neer dat als mensen het over Marokkanen hebben, ze racist genoemd kunnen worden. Dat heeft een grote impact, niet alleen op mij, maar op heel Nederland.”

     

    Wilders’ advocaat Geert-Jan Knoops zal vandaag dan ook vol inzetten op de vrijheid van meningsuiting. De PVV-voorman verwacht dat het Openbaar Ministerie ’heel grote spijt’ zal krijgen van de straf-eis tegen hem. Wilders kondigt alvast aan dat hij geen gas zal terugnemen, ook niet na een veroordeling. Dan zal hij hetzelfde gewoon in de Kamer roepen, waar hij immuniteit geniet.

    „Ik blijf dingen benoemen, zoals over terreur, waardoor ik al twaalf jaar lang met de dood word bedreigd”, zegt de PVV’er. „De terroristen hebben nu een bondgenoot gekregen in het OM. Ook dat wil mij de mond snoeren.”

    ’Ik zal nooit zwijgen’

    Geert Wilders volgde twee dagen lang met verbijstering het betoog van het Openbaar Ministerie. Waanzin, vindt de PVV-leider de straf-eis van 5000 euro boete. Vandaag zal zijn advocaat Geert-Jan Knoops terugslaan naar het Openbaar Ministerie en beargumenteren waarom Wilders absoluut geen straf verdient voor zijn minder-Marokkanen uitspraken uit 2014. De Telegraaf sprak met Wilders aan de vooravond van zijn verdediging.

     

    Wat dacht u toen u het betoog van de officier van justitie aanhoorde?

     

    „Ik vond het een ongelooflijk, demagogisch verhaal. Wie het betoog hoorde, dacht dat er een bank was overvallen. Of dat Karadzic terecht stond. Ik denk ook dat weinig mensen zich erin herkennen. Het raakt onze vrijheid van meningsuiting. Het OM beweert dat als je het over Marokkanen hebt, je het over een ras hebt. Ik denk dat niemand thuis dat snapt, wat je ook van mijn uitspraken vindt. Het komt er op neer dat als mensen het over Marokkanen hebben, ze racist genoemd kunnen worden. Dat heeft een grote impact, niet alleen op Geert Wilders, maar op heel Nederland. Ik heb nooit gezegd dat alle Marokkanen niet deugen, maar we hebben wél een Marokkanenprobleem in Nederland. Als je dat benoemt en je wordt in juridische zin als racist beschouwd, dan zijn mensen vogelvrij. Het kwalijke is dat dat de vrijheid van meningsuiting van een heleboel mensen raakt. Je benoemt iets, je geeft ook aan wat je ermee wil doen, je legt het ook uit en het wordt gecriminaliseerd. Ik denk dat we het moeten hebben over het oplossen van het Marokkanenprobleem en dat we niet de boodschapper van het nieuws moeten criminaliseren.”

     

    U rept steeds van een politiek proces. Waar bleek dat uit?

     

    „Weet wel dat na mijn uitspraken op de bewuste avond, het halve kabinet uitsprak dat het een schande was wat ik zei. En dat het niet door de beugel kon. Ze hebben er zo voor gezorgd dat het OM niet anders kon dan vervolgen. Tot minister Opstelten van Justitie aan toe, de baas van het Openbaar Ministerie! Maar denk ook aan premier Rutte, die in het Jeugdjournaal zat te verkondigen dat kinderen toch echt niet bang hoefden te zijn dat ze het land uit moesten. Alsof ik had gezegd dat Marokkaanse kinderen dat moesten! Daarom is dit een politiek proces. Ten eerste moet dit in het parlement worden besproken en niet in de rechtbank. Ten tweede hebben mijn politieke tegenstanders aan stemmingmakerij gedaan waardoor het OM niet anders kon dan vervolgen. Die officieren, die zogenaamd onafhankelijk zijn, zagen hun minister van Justitie, de premier, de minister van Buitenlandse Zaken en de vicepremier allemaal dingen zeggen waarna ze natuurlijk geen kant meer op konden.”

     

    Zij hebben volgens u het proces daarmee geforceerd?

     

    „Ja, dat houd ik staande. Het is een politieke afrekening. Het OM schermt met een begrip als onverdraagzaamheid, dat niet in de wet staat. Daar zal Knoops vandaag ook over betogen. Normaal is het zo dat je strafbaar bent voor dingen die in de wet worden benoemd. Het OM gebruikt nu sommige termen die niet eens in de wet stáán. Van nationaliteit wordt ineens een ras gemaakt! Dat heeft enorme gevolgen. En daarom is dit ook zo principieel voor mij. Hier moeten we verzet tegen plegen. Het stinkt van alle kanten!”

     

    U zei gisteren meteen dat u zich niks van de strafeis gaat aantrekken. Hoe gaan we dat merken?

     

    „Ik kan niet anders dan rekenen op vrijspraak. In het slechtste geval, bij een veroordeling, zal ik sommige dingen straks nog steeds zeggen. Maar dan in de Tweede Kamer, waar ik immuniteit heb. Heel veel Nederlanders hebben die niet. Die zullen misschien niet iedere dag een zaaltje toespreken, maar moeten wel over het Marokkanenprobleem kunnen praten. Als het OM zijn zin krijgt, moeten die straks oppassen wat ze gaan zeggen en hoe ze het gaan zeggen. Anders worden ze nog voor racist of weet ik wat uitgemaakt. Het ’probleem’ verschuift wat mij betreft bij een veroordeling gewoon van een zaaltje naar de Tweede Kamer, waar ik immuniteit heb en waar niemand me juridisch kan pakken. Maar voor heel veel Nederlanders komt zo het grote goed van de vrijheid van meningsuiting in het geding. Het zijn Turkse toestanden. In dat land wordt de oppositie ook de mond gesnoerd. Daar doet Erdogan het, hier gebeurt het onder de verantwoordelijkheid van de premier van Nederland.”

     

    Waar u nu voor bent aangeklaagd, zal u dus bij wijze van spreken morgen gewoon weer roepen in de Tweede Kamer?

     

    „Ik kan niet anders. Daarvoor heb ik de PVV opgericht. Het punt dat ik wil maken is dat je als politicus, maar ook als burger, in Nederland dingen vrij moet kunnen bespreken. Zolang je niet aanzet tot geweld.”?

     

    Wat vindt u van de precieze strafeis, een boete van 5000 euro?

     

    „Het gaat mij om de veroordeling. Ze hadden ook vrijspraak kunnen eisen, zoals ze de vorige keer hebben gedaan. Het is teleurstellend en een waanzinnig belachelijke straf-eis. Ik denk dat het Openbaar Ministerie hier ook echt heel grote spijt van krijgt. Het is niet uit te leggen. Mensen zullen dit niet snappen en niet accepteren.”

     

    Wat verwacht u dat uw advocaat vandaag bepleit?

     

    „Ik verwacht dat hij een heel sterk pleidooi houdt, gekoppeld aan de vrijheid van meningsuiting. Niet alleen om mij vrij te pleiten, maar vooral ook voor die vrijheid van meningsuiting van alle burgers. Nederland is vogelvrij als dit leidt tot een veroordeling. Of het nou een boete is van één euro, van 5000 euro of 50.000 euro. Het gaat om de veroordeling. Ik zal nooit zwijgen. Ik blijf dingen benoemen, zoals over terreur, waardoor ik inmiddels al twaalf jaar lang met de dood wordt bedreigd. De terroristen hebben nu een bondgenoot gekregen in het Openbaar Ministerie. Dat wil ook op zijn manier, net als de terroristen, mij straffen en mij de mond snoeren. Het OM doet dat natuurlijk niet met moord en doodslag. Maar uiteindelijk zijn het bondgenoten, hoe cru dat ook is om vast te stellen. Dat kan toch niet de bedoeling zijn?”

     

    Dit interview is vandaag gepubliceerd in De Telegraaf.

    lik op deze link om het artikel op de website van de Telegraaf te lezen..

    Na de pleidooien van Advocaat Pier-Jan Knoops (what’s is in a name?) zullen de 3 Rechters de knoop ontwarren, wat onvermijdelijk moet leiden tot de vrijspraak en dus een blamage voor de ganse Slinxe Elite bij de Noorderburen.

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/Amerika-kiest-video/1.2816288

    *

    Want inderdaad, de verrassingen zijn de wereld niet uit. Zo stelde de TEEVEE gisteren met grote ontzetting vast, dat de Nieuwste Grote Man, de Rechterhand van Donald Trump, de President Elect, een goede vriend is van onze eigenste Filip DeWinter van het Vlaams Belang.

    Wedden dat dit verhaal binnenkort, opgeklopt tot en met volop in de schijnwerpers komt?! Natuurlijk om er zich tegen af te zetten.

    Of tot men er met de kop vooruit als dikke stieren, tegen te pletter loopt?

    Qui vivre, verra, zei de Fransman en hij schonk zijn glas nog ne keer vol.

     

     

    20-11-2016, 06:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3839

     

    ZONDAG 20 NOVEMBER 2016

    H. EDMOND, H. OCTAAF, H. BERNWARD EN H. FELIX

    In het gemeentehuis aan de balie van Burgerzaken, zegt een man tegen een knappe ambtenares: ‘Ik zou graag willen trouwen’. – ‘Dat kan en welke datum had U in gedachte?’ – ‘doet er niet toe’, zegt de man,’ik ben al lang blij dat je wilt’!

    *

     

    Ook in de jaren dat de Holocaust driftig aan de gang was, zwegen hier niet alleen ‘het Verzet’ en de media, maar ook alle officiële instanties van de beide kampen.

    In Hitler-land zou spreken immers gelijk staan met de dood, en in het ‘Vrije Westen’ waren al die geruchten inopportuun. Officieel omdat zij dat niet wisten. Niet officieel, maar ook niet officieus. Wat ver uit het gemakkelijkste was. Het was hen inderdaad nergens meegedeeld geworden.

    Maar de volgeladen treinen bleven rijden. Allemaal in dezelfde richting. Nooit kwam iemand van daar terug. Nergens was er een Solchenitjin zoals die jaren later over de Goelags hele boeken schreef en er rijk door werd.

    Achteraf, jaren na de gewonnen oorlog door het Vrije Westen, is gebleken, dat ‘Londen’ en ‘Washington’ heel de tijd perfect van alles op de hoogte waren geweest. Complete steden werden verwoest in Duitsland, maar de spoorwegen naar de vernietigingskampen nooit. In Londen verschenen onder de oorlog levende getuigen, ontsnapte gevangen van uit de hel, die vertelden over deze ongelofelijke wreedheden. Alles werd zorgvuldig genoteerd en… opgeslagen voor later… Van het Vaticaan, dat ook over geheime bronnen in Duitsland beschikte, gingen er diplomatieke berichten de wereld rond. Maar noch ‘Londen’ noch ‘Washington’ kregen daar ooit vanwege de Duitsers enige bevestiging van.

    Het duurde tot na de overgave voor de kampen door de Russen ’ontdekt’ werden. Toen was Generaal Eisenhower rap ter plaatse. Sightseeing of ramptoerisme, wie zal het zeggen? Deze horror werd toen direct wereldkundig gemaakt. Iets dus dat de horror der plat gebombardeerde burgerdoelen deed verbleken.

    En weer gaven de media van katoen. Het vernietigingskamp in het Poolse Auschwitz is zelfs bevorderd tot eeuwigdurend museum van de misdaad der ‘anderen’, de ‘Nazi’s. Zonder ooit meer uitleg te geven over dat woord zelf. Zou veel te pijnlijk zijn. Want het is dezelfde soort die achteraf opnieuw de wereld domineert bijgestaan door islam, een nog ergere soort.

    Wie in deze gang van zaken en in de aan de gang zijde barbaarse volksverhuizing, erger dan die van Djengis Kah, de Hunnen en de Noormannen samen, geen gelijkenissen ziet, is ziende blind.

    Te meer daar de media deze keer wel tijdig over de juiste informatie beschikt.

    Media én Overheid laten begaan, erger nog: ze werken er aan mee. En wie met kennis van zaken aan de alarmbel trekt, wordt voor de Rechter gesleept. ‘Minder Marokkanen’ roepen is een delict. Om minder ‘Belgen’ roepen, is de lol van het jaar? En om minder ‘Duitsers’ roepen is een daad van échte Vaderlandsliefde….

     

    Onderstaand artikel, met de echo’s uit de hedendaagse opleidingskampen in het Land van Merkel, de hartsvriendin van het mister Obama, overgenomen van vriend Xander, zegt er alles over. Maar U bent bij deze gewaarschuwd: het is verboden lectuur en kan ten zeerste uw gezondheid schaden.

    Enne o ja. De Overheid is wel degelijk bezorgd om Uw gezondheid. Ze verzet bergen om U het roken af te leren om geen brandhout meer te verstoken, om het Openbaar Vervoer te promoten, om gezond te leven, enz, maar hij zwijgt in alle talen over de tirannie die met zijn medewerking met reuzenschreden op ons afkomt.

    God-in-den-hogen-Hemel, waarom duurt het zo lang vooraleer er een Sterke Man in Europa, zoals in Amerika, uit het Grote Niets tevoorschijn komt? Stel U eens voor dat een Genie zoals A.H. géén Socialist zou geweest zijn…..

    *

     

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Arabische tolk AZC’s waarschuwt: Moslimmigranten haten christenen en willen hen vernietigen

    ‘Onderdrukking christenen door moslims in opvangcentra is normale gang van zaken’ – Personeel AZC’s, meestal hier opgegroeide moslims, doet gewoon mee – In Westerse moskeeën wordt pure haat tegen christenen gepredikt, ook aan jonge kinderen’

     

    Dat kan hier nooit gebeuren... toch?

     

    Een Arabische vertaalster die al sinds de jaren ’90 in Duitsland woont zegt dat veel moslimmigranten hun gastheren verafschuwen, en vinden dat het land moet worden geïslamiseerd. De 39 jarige vrouw uit het Afrikaanse Eritrea, die al 5 jaar als tolk werkt in asielzoekerscentra, waarschuwt dat veel nieuwkomers zeggen naar Europa te zijn gekomen om ‘christenen te vernietigen’ door heel veel kinderen te krijgen, en onder moslims haat te verspreiden tegen mensen van andere religies.

    De katholieke website Kath.net nam contact op met de vertaalster. Kath.net bericht net als de internationale christelijke hulporganisatie Open Doors regelmatig over de discriminatie en vervolging van christenen in Europese AZC’s.

    ‘Onderdrukking christenen normale gang van zaken’

    De tolk, die zegt dankbaar te zijn dat ze in 1991 als vluchteling gastvrij werd opgevangen in Duitsland, ging 5 jaar geleden als vrijwilliger werken in AZC’s om ‘iets terug te doen’. Ze is christen, maar wordt vanwege haar uiterlijk door zowel migranten als collega’s voor moslim aangezien. Al snel ontdekte ze ‘dat christenen worden onderdrukt, geïntimideerd en lastig gevallen door moslimvluchtelingen. Dit is normaal.’

     

    ‘Ze verachten ons land en onze waarden’

     

    Sindsdien werkte ze in diverse AZC’s, waar beveiligers en andere tolken bijna allemaal moslim zijn, en net zo hard meedoen. ‘Zij zijn meestal hier opgegroeid, goed opgeleid en professionals, en ze geven een eerste indruk alsof ze een moderne levensopvatting hebben.’ Maar dat verandert als ze ‘onder zichzelf’ zijn. Zodra niet-islamitisch personeel buiten gehoor- en gezichtsafstand is, ‘laten ze hun ware gezicht zien en vertellen dat ze willen dat Duitsland geïslamiseerd wordt. Ze verachten ons land en onze waarden.’

     

    ‘Ook in moskeeën pure haat tegen niet-gelovigen gepredikt’

     

    Vol afschuw besloot de vertaalster om haar christelijke geloof te blijven verzwijgen, om zo meer te weten te kunnen komen. Tevens besloot ze om nabije moskeeën te bezoeken. ‘Daar worden kinderen die van jongs af aan in Duitsland zijn naar toegebracht, en wordt pure haat tegen niet-gelovigen gepreekt. In AZC’s is het precies hetzelfde, waar moslimjongens weigeren met christenen te spelen.’

     

    Verzoeningspogingen halen niets uit. Als de vertaalster zegt dat ‘jij moslim bent, en hij een christen. Wat maakt dat eigenlijk uit?’ krijgt ze steevast antwoorden zoals ‘Ik speel niet met christenen. Mijn ouders haten ze ook.’

     

    ‘Christenen vernietigen door meer kinderen te krijgen’

     

    De Eritrese was tevens geschokt door de reacties als ze tegen moslimvrouwen, die vaak al meerdere jongere kinderen hebben, over anticonceptie middelen begon. ‘Sommigen zeiden: ‘Wij zullen onze aantallen vermenigvuldigen. Wij moeten meer kinderen krijgen dan de christenen, want dat is de enige manier om hen hier te kunnen vernietigen.’

     

    Als de vertaalster er dan op wees dat het uitgerekend vaak christenen zijn die hen helpen en gastvrij opvangen, kreeg ze het antwoord dat ‘het verdedigen van christenen een zonde is’.

     

    Bescherming voor homo’s, maar christenen vogelvrij

     

    Sinds mei zijn er 743 aanvallen op christenen –waaronder ook doodsbedreigingen, aanrandingen en verkrachtingen- in Duitse AZC’s geregistreerd, hoogstwaarschijnlijk slechts het topje van de ijsberg. De overgrote meerderheid van de daders zijn moslim. In 205 gevallen was het islamitische personeel zelf de dader. De regering Merkel heeft meerdere malen aangegeven geen extra maatregelen ter bescherming van christenen te willen nemen, waardoor ze feitelijk ook hier vogelvrij zijn verklaard.

     

    Kosten noch moeite worden echter gespaard om homo- en transseksuele migranten te beschermen en van alle (gratis) gemakken en behandelingen te voorzien. Waarom de ene bedreigde minderheidsgroep wel alle aandacht krijgt en de andere niet, blijft vooralsnog onduidelijk.

     

    Veel Westerse christenen denken nooit vervolgd te zullen worden

     

    Gevluchte christenen vertellen dat de vervolgingen hier in Europa soms nog erger zijn dan in hun thuislanden. Westerse christenen reageren desondanks vaak lacherig op waarschuwingen dat ook wij hier in de toekomst met vervolgingen te maken kunnen krijgen, tenminste, indien onze grenzen niet heel snel worden gesloten voor de islam, en de islamisering van ons land en continent wordt teruggedraaid.

     

    Klaarblijkelijk gaat het lot van duizenden christenen in Europese AZC’s aan hen voorbij, om over de miljoenen die in het Midden Oosten, Azië en Noord Afrika vanwege hun geloof worden vervolgd en niet zelden worden vermoord, maar te zwijgen.

    Xander

    (1) Breitbart

    Naast de sprekende gelijkenissen tussen nazi’s, die het afschuwelijk werk van de vernietiging van de medemens in hun kampen uitvoerde, en de voort ijlende invasie der moslim-barbaren, is er toch één enorm groot verschil.

     

    Om vernietigd te worden door de Nazi’s diende iedereen er zich persoonlijk voor te gaan aanbieden. Op verplaatsing. De islam-nazi’s behandelen U daar waar U bent geboren en opgegroeid. In Uw eigen straat.

    Zelfs om tot stof en as te worden opgestookt hoeven er geen groepsreizen worden geregeld naar verre bestemmingen: ieder stad, ieder dorp heeft nu immers al jaren de stookinstallatie in eigen beheer. Die staan zelfs in volle centra en verdringen stilaan de de begraafplaatsen onder onze vertrouwde klokkentorens…

    Maar laten we de moed niet verliezen. Een beetje galgenhumor kan de pijn verlichten. Wat ze zeggen van deze cartoon, uit de rijke collectie van E.J. Bron, die zegt dat de nieuwe herfstcollectie is aangekomen?

     

    20-11-2016, 05:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    19-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3838

     

    Zaterdag 19 november 2016

    H. Mechtidis van Hackedorn


    Régine Mahaux, huisfotografe

    *

    Margot? Mahaut? Mahaux? Wat al edel, nobels of ander geheim ligt er niet verborgen in iemands afstamming?

    Ook bij de zittende president van de USA zullen er ooit nakomelingen zijn die met die naam zullen verder zetten. Maar één ding is ondertussen wel zeker: zelfs helemaal onschuldig, zullen die wel nooit witgewassen zijn.

    Die Luiker Juffrouw zou m.i. beter passen in de Galerij de Groten dan de werkloos geworden Graaf Herman Hay Koe. Want al zo lang voor den Donald mogen werken, bewijst dat het mens uit ongeveer hetzelfde hout gesneden moet zijn. Is ze ook een beetje verschuldigd aan haar illustere voorgangster, een zekere Mathilde d’Artois, gezegd Mahaut d’Artois (1268 - 1329), Prinses uit het Huis der Capetingers, Gravin d’ Artois en erfelijk ‘Pair’ van Frankrijk, Gravin van Bourgogne via haar trouwring, en schoonmoeder van diverse Franse Koningen. Ooit leerden we haar op het scherm kennen door de bloedhaat tussen haar en jaar neef, Robert d’Artois, die als plaatsvervanger van de Franse King der Leliaerts in 1302 sneuvelde op de Groeninge Kouter. Zijne godvruchtige ziel rustte in vrede... Zijn ijverige Tante Mahaut had die wel ondertussen via de gifbeker naar de Hel gestuurd.

    https://fr.wikipedia.org/wiki/Mahaut_d'Artois

    *

    Dit alles om te zeggen, dat onze Luiker Madonna Mahaux den Donald toch wat beter had moeten voorlichten over ons ’Hellegat’. Feel sorry, old chap, Broekzele is vooral the Capital of Yoerop, en let wat op je woorden de volgende keer. Of er zwaait wat.

    Alle gekheid op een stokje. Artikels als dat hierna volgt, lichten ons beter in over de man dan 100.000 kgr bedrukt papier met wat zijn tegenstanders denken van hem.

    Goed zo, Margootje. Keep smiling. Maar een grafelijke titel in Coburgia zit er voor jou niet in. En trouwens, ons Mattil dislikes dat U zo’n mooie hoedjes draagt….

    *

    Belgische fotografe van Trump: "Hij ijdel? Ik heb hem nog nooit met een kam gezien"

    Bron: Het Laatste Nieuws

     

    Betrokken, creatief en energiek. Maar ijdel? Dat is Donald Trump helemaal niet, zegt zijn Belgische huisfotografe Régine Mahaux vandaag in een interview in Het Laatste Nieuws. "Eenmaal je met Donald aan de slag gaat, tellen alleen de foto's."

    Over Donald Trump is de afgelopen maanden heel wat geschreven, maar hoe hij in het echte leven is weten weinigen. Régine Mahaux weet het wel. Op vraag van de Trumps zelf is de Luikse al acht jaar hun fotografe voor covers van People, Vanity Fair en andere glossy's. Ook de persoonlijke foto's van de familie Trump tijdens de kiescampagne waren van haar hand.

    "Hij heeft een sterke persoonlijkheid, maar is tegenover mij altijd goedgemutst en genereus", vertelt de Waalse in Het Laatste Nieuws. "Uitermate professioneel. Hij is een drukbezet man en een vat vol energie, maar eenmaal je met hem aan de slag gaat, is hij enorm betrokken. Dan laat hij desnoods zijn gsm een uur aan een stuk rinkelen: het enige wat dan voor hem telt, zijn die foto's. Honderd keer komt hij naar mijn toestel gelopen om te kijken wat goed is en wat niet."

    "Maar ijdel? Nee, dat is hij echt niet. Ik heb hem nog nooit met een kam gezien om dat haar weer in de plooi te leggen."

    *

    Alle lof dus voor een gedreven man die dus nooit en dus ook nu niet, de gemakkelijkste weg gekozen heeft. Voor het geld of voor de eer moet hij het niet doen, want eer dat een rechtschapen man in de politiek eer behaalt, moet hij al minstens 700 jaar dood en begraven zijn.

    Wat sterker is dan eer of geld, is zoals bij alle vrijheidslievende Grote Leiders, zijn gedrevenheid om er het beste voor iedereen van te maken. Hier geen zucht naar wereldleiderschap, naar verspreiding van de eigen barbaarse ‘eredienst’ over de hele wereld.

    Kortom: tot bewijs van het tegendeel is Trump de verpersoonlijking van het gezond nationalisme. Eerst Nonkels eigen kindertjes, en dan pas de neven en de nichtjes.

    En zij die dat moedwillig anders uitleggen, begrijpen er ofwel niets van, ofwel hebben die achterbakse bedoelingen.

    bied aan de Somme (De Zoom) tussen Vlaanderen en Picardie. Slagveld tijdens WO I, want De Poort naar Parijs….

    *

    Wat zou deze Luiker Margot over dit alles denken ? Misschien in zijn vrije uren eens voorleggen aan den Baas?

     

     

    19-11-2016, 07:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3837

     

    Zaterdag 19 november 2016

    H. Mechtidis van Hackedorn

    Bompa vertelt were over de groten oorloge aan zijne kleinzoon. “En plots kwam ik alleen te staan tegenover acht Duitsers…” – “Maar, opa” zegt Polleke, “verleden jare waren er maar drie?” – “Jamaar manneke, ge waart toen nog te kleene om de gehele waarheid te weten, hee!”

    *

    Even verduidelijken voor mensen met een grondige kennis hebben van de symbolische rol van het ezelskaakbeen bij de Aartsvaders. Met dergelijk kaakbeen sloeg de ene zoon van Adam & Eva de andere morsdood omwille van bord linzensoep. Vandaar ter vervanging de afbeelding hierboven die zelfs een analfabeet zal begrijpen. We worden allemaal bedreigd, zoals Geert Wilders hieronder schrijft, om morgen eerst wakker te worden in een soort Turkije om daarna te verdwijnen achter prikkeldraad in afwachting van de ‘Endlösung’.

    Wie niet denkt als ‘zij’, zijn achterlijke idioten en achterlijke idioten horen thuis bij ouden en gebrekkigen, in de categorie ‘Nutteloze Eters’. En met nutteloze eters weet de ware socialist altijd raad mee. Het recept van Nonkel Dolf faalt nooit.

     

     

    *

    Zojuist kreeg ik de strafeis van het Openbaar Ministerie te horen: een boete van 5.000 euro.

    Het spreken over een van de grootste problemen van ons land - het Marokkanenprobleem - is vanaf nu volgens de elite dus strafbaar. En zo raken we langzaam maar zeker onze vrijheid van meningsuiting kwijt. Zelfs het stellen van een vraag mag niet meer. Ook al zijn miljoenen mensen het ermee eens. En Marokkanen zijn ineens een ras, dus als je wat over Marokkanen zegt ben je vanaf nu een racist. Niemand die dat snapt. Het is de waanzin ten top. Alleen bedoeld om u en mij de mond te snoeren.

    Terwijl in andere landen het volk de elite naar huis stuurt, wil de elite hier een oppositieleider de mond snoeren. Nederland dreigt een dictatuur te worden. Het lijkt Turkije wel. De verschillen tussen Nederland en Turkije worden steeds kleiner. De oppositie wordt monddood gemaakt.

    Ik ben door bijna een miljoen mensen gekozen. Dat worden er op 15 maart volgend jaar nog veel meer. En het is mijn plicht problemen te benoemen ook als de politiek correcte elite onder leiding van premier Rutte het er liever niet over heeft. Want wegkijken en zwijgen is geen optie.

    Ik moet kunnen zeggen waar het op staat.

    Want wat heeft u aan politieke angsthazen, die de waarheid niet meer durven te spreken? Die zwijgen over de problemen in ons land? Die de regering naar de mond praten. Die laf de andere kant op kijken?

    Helemaal niets! De kop in het zand steken is laf.

    En als je over problemen moet zwijgen omdat het stellen van een vraag al strafbaar is dan worden de problemen alleen maar groter. Dan wordt Nederland een dictatuur van bange en laffe politici.

    Ik zal dat nooit accepteren. Ik zal blijven vechten voor een vrij en veilig Nederland. Daarom bedreigen islamitische terroristen mij al 12 jaar lang met de dood. En die terroristen staan vandaag te juichen. Wilders wordt gestraft. Het Openbaar Ministerie heeft zich vandaag tot hun bondgenoot gemaakt.

    Maar ik laat mij net als u door niemand de mond snoeren! Geen terrorist zal ons doen zwijgen!

    Geen officier in zwarte toga of laffe premier krijgt ons op de knieën!

    Ik zal me dan ook helemaal niets van hun strafeis aantrekken. Ze doen maar. Het maakt me alleen maar sterker. Ik word alleen maar meer gemotiveerd.

     

    En u kunt me daarbij steunen.

    Door samen met mij te blijven vechten voor het behoud van de vrijheid van meningsuiting. Voor het behoud van een veilig en vrij Nederland.

    Ons land.

    Iedereen is ondertussen bijna vergeten, dat Geert Wilders al jarenlang bedreigd wordt met hetzelfde trieste lot als Pim Fortuyn en Theo Van Gogh. Nee nee, niet door nog maar ‘ns het Openbaar Ministerie of het Establishment, maar door de beschermelingen van die Almachtdragers.

    De gevraagde geldboete van € 5.000 is zowat van dezelfde orde van grote als de 30 Zilverlingen die Judas kreeg toegestopt voor zijn verradersrol. En iedereen weet toch hoe diens rol uiteindelijk afliep aan het uiteinde van een touw.

    Waarbij mij toch van het hart moet in eigen land quasi iedere minuut van de dag of de nacht door vreemd gespuis met de dood te worden bedreigd, dat zoiets misschien wel wettelijk verboden is, maar toch altijd maar verder blijft duren. Wat Wilders nu voor heeft, werkt dus maar a-lleen in één richting= tegen het eigen volk.

    En dat, Heren Rechters, is waarover het gedicht van de 3 Rechters ging, die, toen de koord in d’hoogte ging, er aan iedere lus een Rechter hing.

     

    19-11-2016, 06:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    18-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3836

     

    Vrijdag 18 november 2016

    Kerkw. Basiliek St. Petrus en Paulus, H. Odo van Cluny

     

     

    Ja, het kan niet geloochend worden, sedert de Amerikaanse Verkiezingen zijn de kansen op vrede danig verbeterd. Zeer tot spijt van wie het benijdt.

    Maar er liggen kapers op de kust. Wie vooruit kijkt – en dat zijn in ieder geval zekerlijk NIET onze Europese en Coburger Verlichte Grote Verstanden – denkt aan ‘Peace in our days’ uit 1939, het vodje papier van Nevil Chamberlain, na de Conferentie van München. Groot verschil: de vrede werd toen afgesproken met de fundamentalistische socialist A.H., volgens Kennedy het grootste genie aller tijden, maar in werkelijkheid de grootste oorlogshitser aller tijden. Chamberlain, de BuZa van Engeland had toen een deal gesloten met een vraatzuchtige hyena. Die er op uit was om het Volk van Israël met huid en haar te verslinden, samen met alles en iedereen die niet dacht lijk hem. Dat typisch karaktertrekje dat we ook terugvinden bij dat ‘Ware Geloof’, de islam.

    Nu is de deal, die nog altijd nergens op papier staat en dus helemaal nog niet rond is, het werk van twee Herauten van de Vrede zijn…. Twee vredezaaiers, elk uit het tegengestelde kamp, terzelfdertijd de enige twee mogendheden met Kernmacht.

    Vooral dat laatste schept mogelijkheden.

    Trump en Poetin zijn fundamenteel nationalistisch ingesteld, want zij staan, elk voor hun eigen volk, alleen het beste voor. Noch Rusland noch Amerika koesteren grote veroveringsplannen, zodat de vrede in onze dagen best denkbaar is.

    Beide Heren weten zeer duidelijk wat ze willen en ze beschikken over voldoende middelen om hun gezamenlijk doel te bereiken. Over de middelen wel, maar niet over de nodige tijd. Dat is nu eenmaal de beperking van de democratie. Daar waar er gesproken wordt over de 210de verjaardag van hun vroegere vriendschap, dus de jaren 1800, waren dat in Europa ook niet de beste jaren voor een gezellige vrede. Toen heette de gezamenlijke vijand toch het Franse imperialisme onder Bonaparte? Of zie ik dat mis?

    Nu is het hete hangijzer die barbaarse volksverhuizing uit de Woestijnlanden die op elke vierkante meter van het aardoppervlak al wortel heeft geschoten. Wat het werk is van de laatste generaties Marxisten die de islam voor hun kar hebben denken te spannen, om op die manier hun veroveringsplannen te kunnen behouden.

    Het gepredikte ‘globalisme’ heeft een voorbeeld in de Bijbelse Geschiedenis, en daar heette dat ‘De Toren van Babel’. Het was de schets hoe menselijke hoogmoed het mensdom wilde verzamelen in één machtig bouwwerk dat tot in de hemel zou reiken. Maar, zegde de Geschiedschrijver, dan werd de spraakverwarring zo erg, dat het hele project diende te worden verlaten…

    U moogt zelf kiezen wat toen bedoeld werd door ‘spraakverwarring’, maar er zal volgens mij wel meer kak aan de knikker zijn geweest dan een beetje gebabbel..

    *

     

    http://xandernieuws.punt.nl/

    Trump en Putin willen samen ISIS vernietigen

    Kremlin: ‘Als Trump beloftes nakomt, zal de situatie radicaal veranderen’ – Giuliani, voormalige burgemeester New York, mogelijk nieuwe minister BuZa

    Trumps belangrijkste adviseur en strateeg in Het Witte Huis is grote vriend van Israël, Breitbart-redacteur Steve Bannon


    Europa staat voor de keus: aansluiting bij de alliantie die Trump en Putin willen vormen tegen de radicale islam, of juist nog meer aanhangers van de militante en haatdragende religieuze ideologie van Allah en Mohammed binnen onze grenzen halen. De Duitse bondskanselier Angela Merkel liet gisteren al weten voor het laatste te kiezen, en nog meer moslimmigranten te willen laten komen (5).

    Obama’s laatste buitenlandse reis:

    Gisteren, dringend 3 uur samen overlegd achter gesloten deuren…..

    *

    De aankomende Amerikaanse president Donald Trump en zijn Russische collega Vladimir Putin hebben eergisteren voor het eerst sinds de verkiezingen telefonisch met elkaar gesproken. Beide leiders kwamen overeen de gespannen relaties tussen beide mogendheden, ontstaan door de jarenlange anti-Russische politiek van Barack Obama en Hillary Clinton, snel te verminderen, en weer met elkaar te gaan samenwerken. Topprioriteit is de totale vernietiging van de islamitische terreurgroep ISIS, die zoals bekend dankzij de regering Obama met massale Arabische steun werd opgericht en groter kon worden.

    Geen wereldoorlog, maar samenwerking

    Geen vrijwel zekere nieuwe wereldoorlog met mogelijk honderden miljoenen doden, maar ontspanning, samenwerking en vrede, en een gezamenlijke vuist tegen het islamisme. Deze nieuwe doelstelling is kort samengevat het eerste hoopgevende gevolg van de verkiezing van de pragmatische zakenman Donald Trump, in plaats van de gewenste oorlogshavik van de gevestigde orde, Hillary Clinton.

    Vernietiging ISIS topprioriteit

    Trump en Putin zijn het erover eens dat ze ‘gezamenlijke inspanningen’ moeten verrichten ‘in de strijd tegen onze gemeenschappelijke vijand nummer één: het internationale terrorisme en extremisme,’ aldus een verklaring van het Kremlin. Dat omvat ook een oplossing voor de almaar voortdurende bloederige Syrische burgeroorlog. Tijdens de campagne verklaarde Trump herhaaldelijk dat hij samen met Rusland de islamitische terreurgroep ISIS compleet wil vernietigen.

    Vrede en stabiliteit

    Onder Trump zetten de VS en Rusland hernieuwd in op ‘constructieve samenwerking’. Trump en Putin spraken af om regelmatig met elkaar te telefoneren, en over niet al te lange tijd elkaar persoonlijk te ontmoeten. Volgend jaar onderhouden Rusland en de VS 210 jaar diplomatieke banden met elkaar, wat volgens het Kremlin een motief kan zijn ‘om terug te keren tot pragmatische, wederzijds nuttige samenwerking die de belangen van beide landen behartigt, en over de hele wereld stabiliteit en veiligheid promoot.’

    Het Trump team bevestigde dat Putin zijn felicitaties heeft overgebracht aan de nieuwe president. ‘Trump kijkt zeer uit naar een sterke en blijvende relatie met Rusland en het volk van Rusland,’ besloot de verklaring van Moskou.

    ‘Obama voerde spanningen bewust op, wat onder Trump radicaal zal veranderen’

    De voorzitter van het Russische parlement, Vyacheslav Volodin, verklaarde zondag op TV dat Putin en Trump het op veel gebieden met elkaar eens zijn. Volodin wees erop dat de scheidende president Obama Russische voorstellen heeft genegeerd, en doelbewust ‘de spanningen heeft opgevoerd, en daarmee heeft bijgedragen aan de groeiende vijandigheid’ tussen Amerika en Rusland. ‘Maar als Trump zijn beloftes nakomt, zal de situatie radicaal veranderen.’

    Het Westerse en Europese nieuws meldde enkele dagen geleden enkel dat Trump tijdens de verkiezingscampagne inderdaad contact met Russische officials heeft gehad (1). Het Kremlin liet vervolgens weten dat ook geprobeerd is om met team Hillary in gesprek te raken, maar dat dit botweg door Clinton werd geweigerd.

    Trump stelt regering samen

    Trump is ondertussen bezig met het samenstellen van zijn regering. Twee van zijn belangrijkste campagnemedewerkers hebben ieder reeds een hoge post gekregen: Steve Bannon, leider van Trumps campagne, wordt in het Witte Huis diens belangrijkste adviseur en strateeg, terwijl Reince Priebus zijn stafchef wordt.

    Trump koos Priebus omdat die als politiek veteraan de ‘rebellen’ in de Republikeinse Partij, die nog steeds op oorlogspad zouden zijn, goed kent, en mogelijk in toom kan houden. Priebus: ‘Ik ben de gekozen president erg dankbaar voor deze mogelijkheid om hem en dit land te dienen, en te werken aan een economie die voor iedereen werkt, aan veilige grenzen, het terugdraaien en vervangen van Obamacare, en het vernietigen van het radicale islamitische terrorisme. Hij zal een geweldige president voor alle Amerikanen zijn.’ (2) (3).

    Trump kiest Israëlvriend daar waar Obama Israëlhater aanstelde

    ‘Breitbart’ redacteur Steve Bannon zette vorig jaar samen met CEO Larry Solov een nieuw bijkantoor van het conservatieve medium in Jeruzalem op. Bannon is een grote vriend van Israël en voelt zich nauw verbonden met het lot van het Joodse volk (4). Obama koos voor de vergelijkbare positie Valerie Jarrett als zijn topadviseur, een vrouw met Iraanse wortels die juist een Israëlhater is.

    Voor de belangrijke positie van minister van Buitenlandse Zaken wordt de voormalige populaire burgemeester van New York, Ralph Giuliani, genoemd. Ook oud VN ambassadeur John Bolton zou in beeld zijn. Zowel Giuliani als Bolton zijn net als Bannon grote vrienden van Israël.

    Xander

    (1) Infowars
    (2) Infowars
    (3) Breitbart
    (4) Breitbart
    (5) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    De vertegenwoordiger van die Derde Partij tussen Trump en Poetin is een figuur die, om het met Bijbelse termen te zeggen, nooit slaapt. Daarom mogen we niet weten wat er in Berlijn (weer Berlijn) bedisseld werd tussen Obama en Merkel, de eerste als aanstoker, de tweede als willoze uitvoerster van zijn bevelen.

    En net zoals het symbolisch was dat we de letters DEXIA een voor een van de muur zagen weggehaald, zo zagen we nu al de letters TRUMP PLACE in New York weghalen. Beide operaties werden uitvoerig genoeg in beeld gebracht.

     

    Wat zei ik daarnet? Dat de Duivel nooit slaapt?

     

     

    18-11-2016, 16:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3835

     

    Vrijdag 18 november 2016

    Kerkw. Basiliek St. Petrus en Paulus, H. Odo van Cluny

     

    Doet deze bles niet denken aan A.H. ?????

    Het wordt voor de Burgemeesterszetel van de Koekestad Antwerpen dus een partijtje schaduwboksen tussen twee gezworen kameraden van vroeger dagen.

    Met waarschijnlijk de Terminator als scheidsrechter….

    Kawouter Beke, de schoonmoeder van de gladiatoren, speelt dus een zeer doorzichtig spelletje Russische roulette. Want in ieder geval is hij één van die twee lastposten voorgoed kwijt.

    Maar of de derde aan de rand van de ring – nee, zotteke, niet die Ring - die met het bevochten been wel eens zou kunnen staan zwaaien om in het Vlaams Parlement de Vrijheid uit te roepen. Was het trouwens niet met een ezelskaakbeen dat volgens de Bijbel Caïn zijn broer Abel heeft vermoord?

    Herinnert U zich ook zo’n moment, toen jaren geleden Coburgia op springen stond, en het Coburger Cenakel overhoop stond doordat tientallen parlementariërs binnenstormden, luidkeels De Vlaamse Leeuw zingend? Patrick DeWael was toen Kamervoorzitter en had, goed voor het Vaderland, nog net op tijd de deuren kunnen doen sluiten voor hij de zegedronken bestormers gevankelijk liet afvoeren. Een daad waarvoor hij binnenkort zal braden in de Hel.

    Tweede keer, goede keer dus. Laat alvast de trompettisten de kelen smeren….

    En avant la musique, Heren Volksbedriegers. Klop gerust het stof uit elkaars kop, de gewone Burger kan er maar plezier aan beleven.

     

    Peeters gaat De Wever bekampen in Antwerpen

    Roel Wauters, Ann De Boeck, Jeroen Van Horenbeek

    *

    Kris Peeters wordt de nieuwe lijsttrekker voor CD&V bij de gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen. Dat bevestigt de partij. Deze voormiddag vindt een persconferentie plaats.

    CD&V is al maanden op zoek naar een nieuw boegbeeld om aan de Antwerpse kiezer te presenteren in 2018. Dat wordt dus minister van Werk Kris Peeters.

    De vicepremier zou vanuit zijn thuisgemeente Puurs verhuizen naar de havenstad. Dit scenario werd gisterenavond besproken en unaniem goedgekeurd tijdens een vergadering met lokale toppers. De andere kandidaten waren Kamerlid Nahima Lanjri en cultuurschepen Caroline Bastiaens. Peeters had veruit de beste kaarten. Zeker nu de partij voor het eerst in twaalf jaar ongebonden naar de kiezer trekt.  

    "We hebben een echte klepper nodig. Iemand die volwaardig tegenover De Wever staat", reageert een Antwerps partijgenoot. Of dat geen zelfmoordmissie is als nieuwkomer in 't Stad? "Peeters mag je nooit onderschatten. Die man heeft de spirit om ervoor te gaan." De keuze voor Peeters lijkt verrassend, maar is niet onlogisch. In zijn thuisgemeente Puurs hebben ze Peeters niet nodig. CD&V heeft daar al decennia een absolute meerderheid. Met Vlaams fractieleider Koen Van den Heuvel hebben ze er hun eigen boegbeeld.

    Toch zijn er ook vraagtekens. Het grootste: wat als Peeters zwaar verliest? Dan komt hij verbrand uit de strijd. En een nederlaag zit er wel degelijk in. Bij de vorige Vlaamse verkiezingen in 2014 werd hij in de provincie Antwerpen onder de voet gelopen door Liesbeth Homans (N-VA). Stel dat Peeters in 2018 verliest van burgemeester Bart De Wever, dan wordt het ook lastig om zich een jaar later te herpakken - wanneer er alweer nieuwe verkiezingen op de agenda staan. De partijtop zou deze gok alvast wel durven wagen.

    Bij de andere kandidaten voor het Antwerpse kopmanschap was Bastiaens, uit de stal van schepen Marc Van Peel, de minst waarschijnlijke optie. Zij volgde in september Philip Heylen op als schepen van Cultuur. Bastiaens ligt minder goed binnen de afdeling omdat ze lang weigerde haar zitje in het Vlaams Parlement af te staan, tot ergernis van een aantal partijgenoten. Lanjri, van haar kant, had het voordeel dat ze zowel bij de kiezer met als zonder migratieachtergrond goed scoort. Maar een stemmenkanon is ze (nog) niet.

    7 procent in peiling

    Bij de stembusgang in 2012 kwam CD&V samen met de sp.a van uittredend burgemeester Patrick Janssens op. Na de verkiezingsnederlaag van de socialist koos de partij al snel voor de N-VA van Bart De Wever. Volgens een peiling van Het Laatste Nieuws uit 2015 komt de partij uit op 7 procent. N-VA, sp.a, Groen en Vlaams Belang zijn (een stuk) groter in Antwerpen-stad.

    Tegelijk leert de peiling ook wel dat de kans reëel is dat na de verkiezingen twee machtsblokken tegenover elkaar staan: een rechts blok met een monumentale N-VA, en een links blok van rood en groen. Als dit scenario uitkomt, kan het van CD&V, en misschien dus van Peeters, afhangen wie de burgemeester wordt. De Wever, die overhoop ligt met Peeters, zal het niet graag horen.

    Hallo, Chris Peeters, U als Minister van Werk zult deze keer persoonlijk de handen wel ver uit de mouwen moeten steken. Ja Ja, maar steek ze vooral niet te ver vooruit, anders riskeert U een draai rond Uw oren wegens seksuele intimidatie. Of komt U weer terecht in de zakken van de burger….

    Vooral in de rosse Havenbuurt zit het er dik in, dat U daar Louis Major als op wraak belust spook, tegen het lijf loopt. Tenzij dat U met een pak friet al kuierend over de Meir nog maar eens Uw veiligheid van het janhagel kunt afkopen.

    Hebben jullie in de Partij Top al berekend hoeveel van de bedrogen 800.000 misnoegde ARCO-spaarders aandeelhouders in de Antwerpse agglomeratie ter stembus togen? Zijn er dat genoeg om voor de Peeters een roestvrijstalen harnas te voorzien?

    BDW 70 000 stemmen, Peeters 20 000 (de vorige stemming), maar van Peeters moeten nog de misnoegden van de Arco –slachtoffers afgaan… Mag geen probleem zijn, naar het voorbeeld van bovenvermelde negatieve bankinteresten.

    Zie Albrecht Rodenbach…

    Ei! Kynegyros, ween van spijt, en werp uw kroon naar Sneyssens!

     

    18-11-2016, 10:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3834

     

    Vrijdag 18 november 2016

    Kerkw. Basiliek St. Petrus en Paulus, H. Odo van Cluny

    Weet ge hoe dadde komt dat getrouwde mannen verdikken en vrijgezellen vermageren? ‘k Ga het ne keer uiteen doen. Ne vrijgezel gaat in de frigo kijken, vindt niets interessants en gaat naar bed. Nen getrouwde man gaat naar bed en als hij niets interessants vindt, gaat hij naar de frigo!”

    *

    Het Franse satirische blad Charlie Hebdo blikt in zijn meest recente nummer vooruit naar hoe het leven van uittredend president Barack Obama eruit zal zien na de Amerikaanse verkiezingen. Een cartoon toont Obama op de loop voor de kogels van blanke politieagenten.

    De cartoon wordt vergezeld van de titel: 'Obama wordt opnieuw een burger zoals alle anderen'. Charlie Hebdo verwijst met de cover naar het politiegeweld in de VS, waarvan zwarte burgers vaak het slachtoffer zijn.

    Gevreesd wordt dat het racistisch geweld onder president Donald Trump nog zal toenemen. Sinds zijn verkiezing is het aantal haatmisdrijven toegenomen. Onder meer de Ku Klux Klan toonde zich erg verheugd met de verkiezing van Trump. De president-elect oogstte ook al heel wat kritiek met de benoeming van de extreemrechtse Steve Bannon tot chef-strateeg van zijn kabinet.

    Ten jare 631 na X was het origineel van de Profeet blank, en hij deed het met behulp van het kromzwaard. De hedendaagse kopij van 2016 is zwart, en hij bedient zich van kogels en syntex-dynamiet. Verder is er geen noemenswaardig verschil. Buiten dat eerste luidkeels in de aanval ging, en de tweede dat meer geniepig doet. Via bvb de buiken van hun vrouwen….

    *

    Gewapend met deze kennis, loopt niemand nog gevaar om geestelijk verkeerd te worden gestuurd bij het lezen van zowel Wikipedia (boven) als HLN (onder). Eigenlijk is de enige rationele mogelijkheid te denken: God-zij-dank’ dat in Amerika het gezond verstand de bovenhand heeft gehaald.

     

    Obama waarschuwt Europa voor opkomst van 'plat nationalisme'

    15/11/16 - 22u20 Bron: BBC News

    Naar aanleiding van de verkiezingen in de VS en het brexit-referendum heeft Barack Obama tijdens een toespraak in Griekenland vandaag gewaarschuwd voor de opkomst van 'een platte vorm van nationalisme'. "We moeten oppassen voor een tribalisme dat gestoeld is op 'wij' en 'hen'," aldus de Amerikaanse president.

         "In tijden van zware stress gaan mensen op zoek naar iets en dan kunnen ze kiezen voor verandering zelfs als ze niet helemaal zeker weten wat die verandering zal brengen."  

    Obama zei dat de VS zich pijnlijk bewust zijn van het gevaar van verdeeldheid "langs lijnen van ras, religie of etniciteit". Hij weet de overwinning van Donald Trump aan "de poging van het Amerikaanse volk om ons wakker te schudden".

    De president van de VS hield een persconferentie na zijn ontmoeting met de Griekse premier Alexis Tsipras in Athene als onderdeel van een tournee waarbij hij ook Duitsland en Peru zal aandoen.

    Verrassing

    Obama erkende verrast te zijn door de overwinning van Trump en weet de verkiezingsuitslag deels ook aan "het natuurlijke verlangen naar verandering als je een ambtsdrager hebt die er al acht jaar zit". "In tijden van zware stress gaan mensen op zoek naar iets en dan kunnen ze kiezen voor verandering zelfs als ze niet helemaal zeker weten wat die verandering zal brengen," lichtte hij toe.

    "De les die ik eruit trek is dat we zaken als ongelijkheid, economische ontwrichting, de angst van de mensen dat hun kinderen het niet zo goed zullen hebben als zijzelf, moeten aanpakken," zei de president.

     

    Hevig verzet tegen Trumps nieuwe hoofdstrateeg: "Een blanke nationalist"

       Obama op de loop voor racistische agenten op cover Charlie Hebdo

    Onstabiele mix

    De stem van het Verenigd Koninkrijk om de EU te verlaten en de verkiezingen in de VS tonen volgens hem aan dat mensen algemeen genomen nu "minder zeker zijn van hun nationale identiteit en plaats in de wereld" en dat heeft geleid tot populistische bewegingen aan zowel linkse als rechtse zijde.

    De vrees voor globalisering en elites, verstrengeld met bezorgdheden aangaande religieuze, etnische of culturele identiteit leidt volgens Obama tot een "onstabiele mix". "Nu moeten we de mensen die bang, boos of bezorgd zijn blij maken en dat wordt een behoorlijk zware beproeving", me

    rkte hij op.

    Bondgenootschappen

    De president beklemtoonde dat zijn visie - "de toekomst zal beslist worden door wat we gemeen hebben, in plaats van door wat ons tot conflict drijft" - de juiste is.

     

    Tijdens zijn trip door Europa wil Obama de Europese leiders geruststellen over het toekomstige engagement van de VS naar hun internationale bondgenoten toe.

    Het voornaamste aan deze woorden van Obama is, dat hij door te wijzen op andere negatieve bijklanken, het Slecht-Slinx weer opzettelijk de zaken precies andersom voorstelt. De Burger koos (in Amerika) en kiest straks (in Europa) niet zo maar voor ‘verandering’, hij wil gewoon af van het lopend gevaarlijk avontuur en terug naar de rustige zekerheid van een veilig bestaan.

    Dat het woord ‘Religie’ door deze Nieuwe Mohammed opnieuw opzettelijk gebruikt wordt voor een rauwe barbaarse veroverings-oorlog, is gewoon eigen aan de man.

    En dat er al vele decennia de facto een oorlog tegen ons bezig is, geeft de Coburger Overheid ongewild toe, door de slachtoffers van 22 maart 2016 te willen vergoeden als oorlogs-slachtoffers.

    En wat betreft dat Parijse vuil blad (letterlijke vertaling voor een vuile tong): waarom wordt die niet aangeklaagd zoals Geert Wilders voor haatzaaierij en oproer-oproep? Net zoals de zwarte demagoog Van Bellingen die tegen Homans sneert dat ‘ 50 jaar geleden hij als ’n aap in een kooi zou zijn opgesloten’.

    Ja, inderdaad, in de beschavingsevolutie van de gekleurde evenmens moet er méér, méér, méér bloed vloeien.

    Waar hebben we dat nog gehoord? Of moet deze theorie voordien eerst tot ‘religie’ worden uitgeroepen, voor de Zwarte medemens mag spreken?

    Kijk, Grote Wereldleider, liefde voor land en volk, wat U ‘populistisch ruw nationalisme’ noemt, stopt aan de eigen grenzen zoals die historisch spontaan werden gevormd. Als een groot land zich gewapenderhand gaat bemoeien met zijn naaste (of verre) gebuur, dan is dat geen uiting van nationalisme, maar van hoogmoed en van wreedaardig co-kolonialisme.

    Zoiets lijk U en de Navo gedaan hebben met ‘Die Joekrien’ (= Oekraïne) om de nationalistische gevoelens van dat Volk te kapen om die te kunnen inzetten in jullie verder oorlogstoken tegen een ingebeelde vijand.

    De dag dat jullie van het toneel verdwijnen, zullen overal in Europa vol vreugde de kerkklokken luiden. Als teken dat er goede dagen in het verschiet zijn. En dat alle barbaarse wreedheden genre Het Ware Geloof in ’t vervolg bij Wet zullen verboden zijn.

     

    18-11-2016, 09:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    17-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3833

     

    Donderdag 17 november 2016

    H. Elisabeth van Hongarije, patronesse van het verplegend personeel, en H. Hilda

    Een gezongen Te Deum

    De Jaarlijkse traditie in de Sint-Goedele

    *

    Eenmaal ’s jaars, verzamelt in de Brusselse kathedraal, wat nog rest van het Koningshuis en van de Kerkelijke Hovaardigheids-bekleders: het is een vaste gewoonte eigen aan dit kl-land. Die nu op het punt staat om te worden afgevoerd wegens gebrek aan belangstelling of uit penisnijd door die nieuwerwetse ‘Religie van de Wrede’. Spreek uit ‘de Vrede’.

    En daar hebben we meteen de adem van het Volk.

    U vindt de zondebokken hieronder opgesomd, in geuren en kleuren, getekend de Familie Pas.

    De symboliek van de dag staat garant voor een spetterend vuurwerk, al valt het te bezien of zowel Barbara als de Fré daar veel lof zullen voor krijgen door hen die het schoentje past: de VZW Arrogantie. Getooid als die nu eenmaal is met de ‘Vaderlandsche Tricolore’ waarover Hugo Schiltz jaren geleden de loftrompet stak toen die in vervoering ‘Leve dit kl-land’ riep...

    In Koninklijke Kringen is men blijkbaar op de uitgebleven ‘Verandering’ voorbereid. Het Feest v/d Dynastie afgeschaft zijnde, spreekt men er alleen nog van ‘Koningsdag’. Maar zie de Sire zelf en zijn Madame lieten zich die dag – zeer toepasselijk – al niet meer zien voor de gebruikelijke honneurs. Zeer toepasselijk, want veel ‘onderdanen’ waren er ook niet. En zij die wel keken en zagen, zagen zo de zeer duidelijke ontgoocheling van zij die er wel waren, twee adellijke oudjes en hun balsturige half on-echte zoon Lorenzo.

    God dankend en lovend in de Sint-Goedele was verder ook aan iemand besteed: de TV versloeg alleen een paar oude vrouwtjes buiten de Kerk, zodat het oudere koningskoppel in gebroken Vlaams en ronduit hun toegenomen gewicht konden demonstreren, vriendelijk groetend afscheid kon nemen.

    Of het boek ‘De Communautaire Leegte’ met daarnaast de bundel cartoons van de Fré niet te vroeg komt, vraagt U?

    Is een overbodige vraag. De verkochte oplagen zullen het U bewijzen. In ieder geval sluit het nauw aan met die al even belangrijke datum; de Trump-bloemboekee in Amerika op 8 November van 7 dagen vroeger.

    8 +… = 15.

    Precies op tijd, Barbara! Want zij die U en alle bewuste Vlamingen voorliegen en de Waarheid verketteren, staan nu netjes in hun blote kont. Verwacht vooral geen applaus omdat jullie de zon zagen opgaan: de Grote Leider betwist dat, en zal dat blijven doen zolang zijn politiek leven nog duurt. Niet lang meer dus.

    Stel U voor, dat dit even lang zou duren, 25 jaar en meer, als het Antwerps verkeer weer vlot te laten rijden.

     

    Barbara Pas stelt ‘De communautaire leegte’ voor.

    Vandaag, op de Dag van de Dynastie, stelde Barbara Pas haar nieuw boek ‘De communautaire leegte’ voor aan de pers. Het omvat een onuitgegeven inventaris van communautaire inconsequenties en onwaarheden van N-VA-excellenties sinds hun Belgische machtsdeelname. Zonder meer kan worden gesteld dat dit boek een afrekening is met diegenen die de Vlaams-nationale kiezers manifest hebben bedrogen.

    Sinds het aantreden van deze regering heerst er op communautair vlak een absoluut stilzwijgen. Geen enkele meerderheidspartij durft nog aandacht te besteden aan de institutionele systeemfouten die verantwoordelijk zijn voor de verstrekkende nadelige effecten voor de burger op het vlak van overheidsefficiëntie, arbeidsmarktbeleid, justitie, veiligheid, gezondheidszorg en immigratie.      

    Nochtans schreeuwden die problemen voor de verkiezingen dringend om ‘verandering'. Maar eens de ministerposten verdeeld, verdwenen alle alle Vlaamse voornemens en voostellen in een zwart gat. In 'De communautaire leegte’ beschrijft Kamerlid Barbara Pas hoe ze de afgelopen twee jaar als enige consequent de vinger op de communautaire wonde is blijven leggen en biedt ze een onuitgegeven inventaris van verregaande inconsequenties en onwaarheden van N-VA-excellenties sinds hun Belgische machtsdeelname. Dit boek is dan ook zonder meer een afrekening met diegenen die de Vlaams-nationale kiezers manifest hebben bedrogen.

    Koningin van de communautaire vragen

     

    Behalve een afrekening is dit uitvoerig politiek essay een poging om de Vlaming te overtuigen van het belang van Vlaamse onafhankelijkheid en biedt het een gedetailleerde strategie om Vlaanderen uit het Belgische moeras te helpen. Eerder kroonde KUL-politicoloog Bart Maddens Barbara Pas reeds tot de koningin van de communautaire vragen. Met ‘De communautaire leegte’ bewijst Pas deze titel alvast alle eer.

     

    Het boek werd parallel voorgesteld met ‘De angsthazen’, een nieuwe cartoonverzameling van haar broer en cartoonist Frederik Pas. In zijn politieke spotprenten zet hij de Vlaams-nationale woorden van de N-VA schertsend af tegen de daden.  

     

    Grondwettelijk Hof

     

    In de marge van de persvoorstelling kondigde Pas ook aan naar het Grondwettelijk Hof en de Raad van State te stappen naar aanleiding van een aantal ongrondwettelijke beslissingen van de Brusselse regering die de taalrechten van de Brusselse Vlamingen fors inperken. Ook hier verwijt Pas de N-VA een slaafse houding, aangezien ze niet de minste actie ondernam in de ministerraad om de regeringsbeslissingen aan te vechten via het Overlegcomité, laat staan via het Grondwettelijk Hof.

    Fotomateriaal in bijlage

    Klaas Slootmans,

    Persverantwoordelijke Vlaams Belang

    Persoonlijk heb ik helemaal niets in de pap te brokken bij het Bestuur van Het Vlaams Belang. En dat is maar best ook.

    Slechts die éne goede raad:

    Bezorg aan elke mandataris van Uw lamzakkig geboren Vlaamse geestesgenoten van jullie één exemplaar per man of vrouw. Wacht een paar dagen, en open dan ledenlijsten zoals de duivenmelker zijn prijsbeesten lokt. Rammel met het blikje ‘postjes’ en ze zullen ‘beten’ lijk de winnaars der beste fond-vluchten uit helemaal het verre Barcelona.

    Barcelona, Barbara, die Catalanen, snapt U hem? ..

     

     



    17-11-2016, 11:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3832

     

    Donderdag 17 november 2016

    H. Elisabeth van Hongarije, patronesse van het verplegend personeel, en H. Hilda

    Piere had last van een beetje van alles, en moest van zijn vrouwe naar den dokteur. “Kijk, dokteur,” zegt hij , “kijk, gij moogt mijn diagnose zeggen lijk dat het is, onverbloemd. ‘k Wille weten waar ik aan toe ben.” – “Wel Pieren, ge drinkt te vele, ge eet te vele, ge smoort gelijk nen Turk en ge zijt véél te trage in alles en nog wat!” – “Wreed merci,” zei Pieren, “maar kunde dat nu ne keer in ’t Latijn zeggen. Ge verstaat wel hee, voor mijn vrouwe!”

    Erger dan Het Gezin Van Paemel!

    Hieronder leest U hoe triestig het gesteld is met Het Gezin von Saxen Coburg Gotha d’Udekem d’Acoz en hun in vitro gefertiliseerde telgen. Zonde van al dat schoon geld dat we er tegenaan moeten gooien.

    Zonde van al dat gebroken Vlaams dat ze brobbelen, in een belachelijke poging om te spreek de Vloms met haar op. Zelf is de man, in de voetsporen van zijn overgrootvader, de H. Albertus Primus, op geheimgehouden missie bij zijn soldaten in Libanon. D.w.z. bij dat deel van het Vliegend Personeel dat toevallig niet staakt die dag.

    In Coburgia gebeurt er wel meer op deze heugelijke dag. De repressie van 70 jaar geleden smeekt weer om opgerakeld te worden. Het was de tijd dat in er in leeuwenkooien in de Antwerpse Zoo, geen zwarte negers, maar toch ‘Zwartzakken’ zaten opgesloten. Zo’n ‘Zwartzak’ was de troetelnaam die belgicisten uitgevonden hadden voor mensen die anders dachten dan zij.

    Waarom zorgt bijvoorbeeld dat Vreemdelingen-Forum ervoor dat Zwarte Piet zou weg moeten, daar waar de Bevolking dat niet wil. En laat men dat anachronisme van veel recentere datum, die Koningskroon, wel vrij spel? Daar waar de goede Sint brengt, en die Coburgers alleen maar geld kosten.

    In ons land kunnen we zowel Coburgers als Zwarten missen als kiespijn. Laat ze elders hun zakken gaan vullen, wij Vlamingen hebben ruim ons deel gedaan.

     

    Koning is zijn Vlaamse meerderheid kwijt

    De steun voor het koningschap zakt in Vlaanderen naar een dieptepunt. Zelfs in Wallonië begint de steun, na een piek in 2003, opnieuw te dalen.

     

    De tijd waarin de koning vooral in Vlaanderen aanhang vond, ligt ver achter ons. Volgens onderzoek van het Instituut voor Sociaal en Politiek Opinieonderzoek (Ispo) was in 2014 nog maar 40 tot 45 procent van de Vlamingen uitgesproken voorstander van de monarchie.

    Het Ispo onderzoek peilde zowel in 1990, 1999, 2002, 2003 als 2014 naar de houding van de Belgen tegenover het koningshuis. Gedurende die 25 jaar heeft de koning flink aan populariteit ingeboet. In 1990, onder koning Boudewijn, kreeg de koning nog meer dan zes op de tien Vlamingen achter zich. Maar nadien is de aanhang van zijn opvolgers, koning Albert II en koning Filip, gestaag geslonken. Tot minder dan de helft bij de laatste peiling.

     

    Die daling hangt samen met een verandering in heel Vlaanderen. De secularisering en de stijging van het onderwijsniveau verklaren voor een deel de aanhoudende daling. Gelovigen en laaggeschoolden zijn meer gehecht aan het koningschap dan anderen.

    De evolutie in het politieke denken speelt evenzeer mee. Hoe Belgisch gezinder iemand is, des te meer royalistisch hij zich zal opstellen. De hoge bloei van het Vlaams-nationalisme de voorbije jaren werpt dus een schaduw op het koningschap.

    Behoeder van het land

    Dat verklaart ook waarom Wallonië net de omgekeerde beweging maakt, al spelen ontkerkelijking en onderwijs er dezelfde rol. In 1990 lag de steun voor de monarchie in Wallonië nog net iets lager dan in Vlaanderen. 25 jaar later noemen twee op de drie Walen zich een voorstander van het koningshuis. Walen zien de koning als de behoeder van de eenheid van het land. Ze willen ook dat hij meer te zeggen zou krijgen in de Belgische politiek.

     

    Toch begint de aanhang van de monarchie sinds 2003 ook in het uiden opnieuw te slinken.

    ‘De koning moet omhooglopen op een dalende roltrap’, zegt professor Bart Maddens (KU Leuven), een van de initiatiefnemers van het onderzoek. ‘In Wallonië is dat aanvankelijk wat beter gelukt. Met de opkomst van het Vlaams Blok in de jaren negentig zijn in Wallonië meer en meer mensen de monarchie beginnen te zien als een dam tegen het uiteenvallen van het land. Maar vanaf 2003 zijn de achterliggende verschuivingen door de ontkerkelijking en onderwijs opnieuw hun rol gaan opeisen.’

    Niet toevallig zijn Congolezen en Coburgers terecht met elkaar verbonden. De oude baardman van het Koningshuis de zich er rijk mee boerde is immers het vlees geworden zinnebeeld van de slavendrijverij.

    Het zit hen in de genen geboren, al dat Coburg heet. Ze zijn allemaal Co-bewoners van alle ‘burgen’ (=burchten) die ze ooit hebben kunnen inpalmen. Co-Burgers dus. En geen mede-burgers.

     

    17-11-2016, 10:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3831

    .

    Woensdag 16 november 2016

    H. Geertrui de Grote

     

    Laten we elkaar goed begrijpen: ‘n kalkoen is in de taal van Shakespeare een… Turkey. En als wij ons vroeger op onze hobby-boerderij in de Vlaamse Ardennen soms bijna krom hebben gelachen om die beesten te zien sukkelen om weer uit de ronde oude braadpan, waarin we hun korrels gaven om snel aan te dikken te geraken, dan komen mij beelden voor de geest van aardrijskundige gelijkenissen zoals we die heden ten dage beleven.

    En dus heb ik het over muren bouwen, een manschappelijk fenomeen waar onze Wereldverbeteraars het voortdurend over hebben, als ze over Trump blijven foeteren. Zouden die inderdaad nog nooit gehoord hebben over de wereldberoemde Chinese Muur? Over de Muur van Hadrianus in Engeland? Over stadsmuren overal ter wereld? Moeten die eens naar het eerste het beste Italiaans bergdorpje komen afzakken: die stadsmuren staan daar nog zoals vele honderden jaren geleden, in een beschermende omarming borg – burcht? - stonden voor hun inwoners.

    En zo kom ik terecht op de Europese ‘Buitengrenzen’ langs waar de Islam ons oude Avondland traag maar zeker binnen sijpelt. Sultan Erdogan plant al autowegen te laten aanleggen op meerdere bruggen over de Bosforus, de door God gewilde natuurlijke grenslijn tussen ‘mijn en zijn’. Onze oerdomme Media schreven daarover, kwijlend van bewondering, maar zonder nadenken, dat bruggen… verbinden. Die verbonden ‘s mans exploitatie-droom met onze welvaart. Een situatie die nog verergerd werd door dat opgevorderd recht voor visum-vrij verkeer van 80 Mio Turken en 3-4 Mio daar in voorraad gehouden islamitische ‘verrijkers’. Die allemaal, lijk vliegen naar een klontje suiker, verlekkerd zijn op een beter leven – in ons land - voor hen en voor hun kinderen. De grootste volksverhuizing aller tijden die op het punt staat uit te breken.

    Dus zou een muur in Arabische Gom – waar probeerders als vliegen blijven tegen plakken - naar het voorbeeld van die duizenden Km lange Chinese Muur, met wachttorens en schietgaten, de gedroomde oplossing zijn.

    Frontex zou dan eindelijk een vaste uitvalsbasis hebben. En naar Amerikaans voorbeeld, zou deze muur, liefst aan hun kant van de Bosforus, niet door de Mexicanen, maar door de Arabische Liga moeten betaald worden. En terwijl men dan toch bezig is, kan Donker Afrika best op dezelfde manier van op hun stranden, afgeschermd worden voor een veilig Europa.

    Zodat van dan af, iedereen zijn eigen potje kan koken.

    *

    Ziezo, nu is iedereen voldoende gewapend om op Kruistocht te gaan langs dezelfde weg die onze voorouders gebruikten om via Klein Azië naar het H. Land te trekken. Om van daaruit, samen met andere plaatselijke volkeren die hun Vrijheid ruiken, storm te lopen tegen de Zetel van het Kwaad. Tot er ook, lijk in Palmyra of Nimrod, geen twee stenen meer op elkaar staan.*

     

    http://xandernieuws.punt.nl/

     

    Turkse analist: Erdogan verklaart de oorlog aan Christenen

    Recep Tayyip Erdogan (foto), de islamofascistische dictator die men in Brussel zo graag bij de EU wil hebben, heeft volgens een Turkse analist ‘een beest met een vreselijke kop ontketent’, en richt zijn pijlen nu op christenen. Scholieren in Turkije wordt onderwezen het Westen en met name christenen te haten. Een moslimterrorist die in 2013 in Syrië drie christenen onthoofdde, zal al volgend jaar door Turkije worden vrijgelaten, mogelijk omdat hij heeft samengewerkt met de Turkse inlichtingendienst. Onthoofding is één van de meest opvallende kenmerken van het in de Bijbel voorzegde ‘antichrist’ rijk dat in de laatste fase van de eindtijd massa’s christenen zal afslachten, voordat de hele wereld in de laatste verwoestende oorlog zal worden gestort.

     Lees meer...   (62 reacties) ‘.


    Xander

    (1)  Turkish Minute via Shoebat

    Met de Antwerpse ‘Overkapping’, een papieren project dat al bijna 25 jaar bezig is, korte metten maken kost heden ten dage een slordige

    360.000.000.000 Bef

    heeft Vriend Guvaal vandaag voorgerekend. Beter dan zo heel veel en van heel lange duur: minstens 25 jaar. Dat in dit kl-land wil zeggen: geen 5 miljard Euro, maar 10, en geen 25 jaar maar 50 jaar.

    ‘O welig huis mijns vaders’, zou Karel Vande Woestijne hierover gedicht hebben ‘waar de dagen trager waren’…

    Negen Miljard euro, da’s eenmalig een half jaar de transfers naar Wallonië opschorten, en klaar is Kees. Ondertussen stikt als ge-euthanaseerd, de hele Haven, en stikken wij allemaal mee. Tenzij in de komende kiesstrijd: naar het voorbeeld met Trump en Clinton, in Vlaanderen ook er een heroïsche tweestrijd plaats grijpt tussen Goed en Kwaad.

    PPSS:

    Herinnert U zich nog de Berlijnse Muur? Die werd namelijk door de DDR gebouwd om te beletten, dat West-Berlijners naar Oost-Berlijn en het Communisme zouden vluchten….. Zo moet U ook denken over de Amerikaanse Muur tegen Mexicanen en over de Atlantik Wall die ik zo zie bouwen tegen de Turken….

     

    17-11-2016, 07:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3830

     

    Woensdag 16 november 2016

    H. Geertrui de Grote

    In den bureau van belastingen hangt er een schoon-ingekaderde tekst, met zwart op wit: “Wie vele werkt, maakt vele fouten. Wie weinig werkt, maakt weinig fouten. Wie in het gehele niet werkt, maakt geen fouten. Wie geen fouten maakt, krijgt bevordering!”

    *

     

    De sloophamer bij ons liefst buiten houden

    *

    Ja, een ‘Heilige Eed zweren’! En die afronden met de woorden ‘Zo helpe mij God’….

    Er is een tijd geweest, nog niet zo heel lang geleden, dat de Rechters in Coburgia eisten dat de plechtige eedformule om niet te staan liegen in de Rechtszaal, besloten werd met ‘Zo helpe mij God’.

    Maar Die is ondertussen (tegen beter weten in) met algemeenheid van stemmen, zo goed als afgeschaft, zoals U misschien ook al hebt ondervonden. Afgeschaft of opgeschort, of als U wilt, om Hem Hierboven niet voortdurend lastig te vallen met ons gezaag, is Hemel en Hel als getuige oproepen er niet meer bij. We zijn grote jongens geworden, en zijn tot de jaren van verstand gekomen. We willen geen enkel gezag meer boven ons. Noch de Flikken, noch van God of Zijn Gebod.

     

    Wie ook geen enkele vorm van Iets of Iemand naast zich duldt, is Het Ware Geloof, de Islam, de ‘religie’ die tot 8 November jl. op het punt stond gestaan heeft om heel de wereld te ‘onderwerpen’. Want ‘islam’ is het Arabisch woord voor ‘onderwerpen’.

    En als U dat nog altijd niet wist, moet U maar eens kijken waar dat ‘onderwerpen’ zoals altijd en overal niet vlot verloopt. Maar ja, ook dàt is eigen aan de Islam: wie of wat niet buigt, moet barsten.

    De Islam doet dat zelfs in Irak en Syrië met graniet van duizenden jaren oud: zij onderwerpen d.i. vernietigen vol haat de relieken van Antieke Beschavingen met hele vloten bulldozers tegelijk of met voorhamers op fragiele beeldhouwwerken.

    En onze zelf-benoemde opiniemakers lepelen ons dat in via allerlei regelrechte leugens. Islam is volgens hen het einde van de wereld. Zodanig getrouw in zijn beloften is het, dat de vrouwen er als donkere schimmen bij lopen.

    Het verwoesten van Palmyra, Nimrod en God-weet-wat-nog-allemaal is het werk van ‘Jihadisten’, van de ‘Islamitische Staat’, van ‘geradicaliseerde’, van ‘terroristen’, maar nooit is het het werk van de… Islam. Iedereen weet het, maar niemand durft het luid-op te zeggen. Tot het binnenkort, dank zij Trump en Poetin, van de daken zal geschreeuwd worden.

    Hieronder weer zo’n verhaal in DM. Wil dus bij het lezen overal waar U ’n verhullend synoniem leest, dat in de geest vervangen door de ‘religie’ die bij ons de hoogste voorrang verleend werd/wordt door de Slinxe wereldverbeteraars.

    Of moeten wij dan, zoals Christus op Zijn kruis, verzuchten van ‘Vader, vergeef het hen, waant ze weten niet wat ze doen’., het hoofd buigen en sterven?’.

    Me dunkt dat er, in afwachting van het ‘buiten de Wet stellen’, net zoals in het verhaal van het ‘Minderheden Forum’ met de Prietpraat Piet, eerder moet geluisterd worden naar wat 93% van de Bevolking denkt. Wij willen geen ‘onderwerping’, net zoals we geen Roet Piet naast Sinterklaas wensen. Wij willen gewoon zijn wie we zijn, ‘Vlamingen die God Vlamingen schiep’.

    De ambitie van een roemloze USA-Kat

    Nu de extreme islam, dank zij Rusland in Syrië, geen verder verstoppertje meer kan spelen achter de opgestoken sterke rug van de Zwarte Amerikaanse Ongeluks-Kater, terrein verliest op het slagveld, beginnen de opiniemakers zich zorgen te maken

    Ja Ja, the proof of the pudding is the eating…. Iets dat met de opgedane ervaring met de Islam nog maar eens bewaarheid is.

     

    IS heeft een van de mooiste historische schatten van Irak vernietigd"

    Terreurgroep schraapt ziggurat van Nimrud volledig af, tonen satellietbeelden

    Bron: The Art Newspaper, Reuters, Belga

     

    Terreurgroep Islamitische Staat is volgens de eerste waarnemingen na de bevrijding van de historische stad Nimrud in Irak bijzonder ver gegaan in de vernietiging van duizenden jaren oude gebouwen en archeologische sites.

    Zo tonen satellietbeelden aan hoe de ziggurat van de stad, die ooit de hoofdstad was van het Assyrische Rijk, volledig met de grond gelijk is gemaakt.

    Het Iraakse leger kon gisteren de stad Nimrud heroveren op terreurgroep IS en de vlag heisen boven verschilende gebouwen. Nimrud ligt ongeveer 40 kilometer ten zuiden van het IS-bolwerk Mosoel, en werd twee jaar geleden veroverd door de jihadisten.

    De stad ligt vlak bij een belangrijke archeologische site, die dezelfde naam draagt. In maart vorig jaar al had IS verschillende van de meer dan 3.000 jaar oude reliëfs en beelden vernield met bulldozers, explosieven en ander zwaar materiaal. Volgens de terreurgroep waren de archeologische sites voorbeelden van afgoderij en heilischennis. Ook in de gekende oude stad Palmyra in Syrië werden talloze historisch waardevolle gebouwen opgeblazen en vernietigd.

    Gevleugelde leeuwen met mensenhoofd en reliëfs uit Nimrud met de Poort van Balawat. ©Creative Commons 3.0

     

    Beroemd zijn in Nimrud onder andere de zogenaamde 'stiermannen' of 'leeuwenmannen', die vaak dienden als poortwachter. De oude stad aan de Tigris werd gesticht in de 13de eeuw voor Christus en was vanaf ongeveer 850 voor Christus de tweede hoofdstad van het Assyrische Rijk. Ze komt ook voor in het boek Genesis in de Bijbel. De 8 kilometer lange stadsmuur met zijn hoge torens moet in die tijd bijzonder indrukwekkend geweest zijn. Objecten uit de stad zijn te zien in meer dan 75 musea wereldwijd. Het Iraakse leger zei gisteren niet of ook de archeologische site bevrijd werd.

    Ziggurat

     

    Maar nu al is duidelijk dat IS niet gestopt is met de vernietiging van beelden, kaart de organisatie American School of Oriental Research (ASOR) Cultural Heritage Initiatives aan. Een vergelijking van satellietbeelden van 31 augustus en 4 november toont duidelijk aan hoe een historische heuvel, die de basis vormde van de tempeltoren in de vorm van een terrasvormige piramide. een zogenaamde ziggurat, volledig is verdwenen. Ook John Curtis, voorzitter van het British Institute for the Study of Iraq, werd al op de hoogte gebracht van de waarschijnlijke vernietigingen. "De ziggurat werd blijkbaar afgegraven met bulldozers en in de oude bedding van de Tigris gestort", zegt Curtis aan The Art Newspaper. Hij werd al in september op de hoogte gebracht van de vernielingen, maar werd gevraagd om het nieuws nog stil te houden tot na de bevrijding van de stad. De satellietbeelden bevestigen nu het nieuws.

    Een voorbeeld van een ziggurat in Irak. ©Creative Comm

    De tempel werd bijna 2.900 jaar geleden gebouwd onder de heerser Assurnasirpal II en diende als belangrijkste tempel van het Assyrische Rijk. Ze was in die tijd volgens overblijfselen 61 meter breed, lang en hoog. Het oorspronkelijke gebouw op de heuvel werd al in de oudheid vernietigd, maar de basis van een veertigtal meter is al die tijd bewaard gebleven. Tot nu.

     

    Historici omschrijven de tempel als "de spectaculairste heilige structuur uit het oude Mesopotamië". Hij werd pas in 1850 ontdekt en blootgelegd. Het is onduidelijk waarom IS de heuvel nu volledig heeft platgelegd.

    Nimrad, een stad in Irak uit de 12de Eeuw voor X, is vermeld in Genesis, het deel van de Bijbel dat handelt over het ontstaan van het Heelal.

    Toen Jahweh, de God van het Joodse Volk, op een mooie dag wenste ‘dat het licht werd’. Om na de 6de dag van hard labeur, uit dat slijk der aarde, de Mens naar zijn eigen voorbeeld gemaakt te hebben, op de 7de Dag de Rustdag in voegde stelde. Een Goddelijk Gebod die wij, zelfs de hardste godloochenaars, tot op de huidige dag als de Zondag, nog altijd in eren houden.

    En daar kunnen nog geen 100 demente woestijnrovers iets aan veranderen, zelfs al hebben die nog zoveel miljoen gehersenspoelde volgelingen achter zich.

    De Tweede Reconquista is dus nu stilletjes ingezet en zal deze keer maar eindigen als de muren van Mekka, net als deze van Jericho, vallen door het bazuingeschal der belegeraars.

    17-11-2016, 07:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    15-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3828

     

    Dinsdag 15 november 2016

    H. Albert de Grote, H. Leopold en H. Flaviaan

    In België Coburgia vieren ze vandaag het feest van de dynastie.

    “Verdwijnt de boer van de akker,

    dan worden honden en jager wakker!”

    *

     Wie kneep de katjes in het donker?

    Boer Bavo Claes

    In De 7de Dag hebben de Wereldverbeteraars ineens heel wat minder noten op hun zang. Er wordt zelfs met vrees en hoop geluisterd aar het Vlaams Belang.

    Een vooruitgeschoven reactie op het overgewaaide Trumpisme?

    https://youtu.be/9jUswadQPv0?list=PL6CCB572959F3584B

    *

    Hij zou ze desnoods met de blote vuist zijn tegemoet gevlogen, gedreven op wolken met omzwachtelde uitleg die hij niet eens zelf verstond. Maar ze hanteerde omdat hij de melodie ervan mooi vond om te dirigeren. Niet zozeer om de inhoud, want Rode Manitou’s geven niet zozeer om de inhoud.

    Maar Vrouwe Fortuna-Agusta gunde het hem niet. Volle scheeps-ladingen gas aankopen in Algerije, dat kon nog op het nippertje, maar dan was het uit met het bokkenrijden. Een domme helikopter fabrikant lapt hem er in.

    We zullen hem en zijn Familie niet gauw vergeten. Ge moogt gerust zijn.

    En nu is daar die Schelleberg om vuurtje te stoken. Op een manier die Vriend Xander ons de stuipen het lijf doet krijgen.

    Enfin, lees en huiver mee.

     

    Halen we de fatale daatum?

    *

    NAVO in paniek: Trump haalt mogelijk troepen weg bij Russische grenzen

    ‘Terugtrekken Amerikaanse troepen uit Europa betekent einde van Westerse alliantie’ - Forceren neocons binnen nu en 2 maanden alsnog oorlog tegen Rusland?

    NAVO-chef Jens Stoltenberg is erg bezorgd dat Donald Trump breekt met de agressieve koers die het bondgenootschap de afgelopen jaren tegen Rusland heeft gevolgd.

    De massamedia berichtten zoals gebruikelijk weer halfslachtig over de oproep van NAVO-chef Jens Stoltenberg aan Trump om de alliantie met Europa niet op te breken, maar ‘te verenigen onder Amerikaans leiderschap’ (2). Het Duitse Spiegel verduidelijkt dat Stoltenbergs strategen een ‘worst case scenario’ hebben opgesteld, waarin Trump de Amerikaanse troepen opdracht geeft Europa te verlaten, te beginnen bij de grenzen van Rusland. Een woordvoerder van president Putin verklaarde dat zo’n besluit weer tot enige ontspanning in Europa zal leiden.

    Niemand heeft het meer over het door WikiLeaks ontkrachte gerucht dat de Russen achter de hack van de Democratische Partij zouden zitten, noch over het mogelijke hacken van de Amerikaanse verkiezingen. Het behoeft echter geen uitleg dat president Putin erg blij met de verkiezing van Donald Trump zal zijn, en net zo blij met het verlies van Hillary Clinton, die de haviken in Washington aangevoerd zou hebben naar een directe militaire confrontatie met Rusland.

    Kremlin roept Trump op troepen terug te trekken

    Tijdens de campagne liet Hillary geen gelegenheid onbenut om Putin en Rusland zwart te maken. Ze noemde de Russische president zelfs een nieuwe Hitler. Daarentegen gaf Trump meerdere malen aan dat hij het prima met Putin zal kunnen vinden, en met hem om de tafel wil gaan zitten om de spanningen tussen Oost en West te verminderen, en samen een oplossing te zoeken voor de problemen in Oekraïne, Syrië en met ISIS, dat Trump – in tegenstelling tot Hillary - totaal wil vernietigen.

    Op de verkiezingsdag vorige week schreven we dat de NAVO bezig is aan een razendsnelle militaire opbouw langs de Russische grenzen, en in totaal 300.000 militairen klaar stoomt om de aanval op Rusland te kunnen openen. Dmitry Peskov, woordvoerder van Putin, riep Trump op om deze troepen weer terug te trekken, omdat ‘dat tot een zekere ontspanning in Europa’ zal leiden. Peskov wees erop dat die ongekende militaire opbouw van de NAVO ‘ons geen veilig gevoel geeft’.

    Manneken Pis valt aan

    *

    Brussel bang voor Amerikaans exit uit de NAVO

     

    De gevestigde orde in Europa, en zeker op het NAVO hoofdkwartier in Brussel, is doodsbang dat Trump inderdaad de Amerikaanse troepen weghaalt uit Oost Europa, of erger nog: de VS terugtrekt uit de NAVO, omdat Trump eerder heeft gezegd dat hij de alliantie ‘overbodig’ vindt. ‘Voor de eerste keer is een Amerikaans exit uit de NAVO een bedreiging geworden,’ schrijven Stoltenbergs strategen. Een Duitse NAVO-officier verklaarde dat dit het einde van de Westerse alliantie zal betekenen.

    Trump wil bondgenoten best helpen, maar niet langer gratis

    Trumps standpunt is dat Amerika best zijn bondgenoten militair te hulp wil schieten, maar niet als deze daar niets voor willen betalen. Hij is het zat dat de VS naar verhouding veel meer geld aan defensie uitgeeft, en de meeste bondgenoten, vooral in Europa, hun militaire uitgaven juist tot het minimum hebben beperkt, omdat ‘Amerika toch wel betaalt’.

     

    Het establishment in politiek en media vindt Trumps geplande beleid een groot gevaar, maar anderen –waaronder wij - zijn van mening dat de nieuwe president met het weghalen van al die soldaten, tanks en vliegtuigen wel eens de Derde Wereldoorlog kan voorkomen, die onder Hillary Clinton ‘een zekerheidje’ zou zijn geweest.

    Een duidelijk zeer bezorgde Stoltenberg wees Trump erop dat de bondgenoten de ‘plechtige plicht hebben elkaar absoluut en onvoorwaardelijk te verdedigen.’ Het cynische commentaar op Zero Hedge: ‘Misschien was aan deze plicht de voorwaarde verbonden dat er iemand in de Oval Office zou komen die de belangen van het militair-industriële complex boven die van bijvoorbeeld het Amerikaanse volk zou stellen?’

     

    Uit angst dat president Trump ook na zijn inauguratie niet naar Brussel zal komen, heeft de NAVO een geplande topontmoeting alvast verschoven van begin 2017 naar de zomer.

     

    Uitbreiding Europese kernmacht noodzakelijk?

     

    Jean-Claude Juncker, president van de Europese Commissie, zag zijn kans schoon door de ontwikkelingen aan te grijpen voor een hernieuwde oproep tot de oprichting van een Europees leger, omdat Washington ‘de veiligheid van de Europeanen op de lange termijn niet zal kunnen waarborgen... we moeten dat zelf gaan doen.’

    Kunnen Griekse soldaten inderdaad niet wachten om hun levens te geven om Duitse burgers te beschermen – en omgekeerd? Spiegel benadrukt dat Duitsland en de andere NAVO-lidstaten in Europa zich zonder Amerika sowieso nauwelijks kunnen verdedigen. Dat zal mogelijk voer zijn voor oproepen om de kleine Europese kernmacht –enkele honderden Franse en Britse bommen- te versterken, wat in een groot deel van Europa op veel verzet zal stuiten.

    Forceren neocons binnen nu en 2 maanden alsnog oorlog met Rusland?

     

    Sceptici denken dat Trumps omstreden standpunten door de ‘neocons’, de ‘schaduwregering’ in Washington, zullen worden aangegrepen om Putin en Rusland onder nog grotere druk te zetten, in ieder geval tot aan de inauguratie op 20 januari, mede omdat het volstrekt onduidelijk is in hoeverre Trump ook na die datum vasthoudt aan een ander militair en NAVO beleid.

    Mocht de elite inderdaad bang zijn dat Trump het roer compleet omgooit, dan zouden wij mogelijk bang moeten zijn dat ze binnen nu en ruim 2 maanden alsnog hun geplande grote (kern)oorlog tegen Rusland forceren. De chaos en vernietiging die hieruit volgt kan dan door president Obama worden aangegrepen om Trumps inauguratie te annuleren.

    Vergeet niet dat de ontwikkelingen in Washington en Brussel nauwlettend door het Kremlin in de gaten zullen worden gehouden, en indien iets erop wijst dat het bovenstaande gruwelijke scenario wordt gevolgd, Rusland wel eens kan besluiten dat de beste verdediging de aanval is, en preventief een verwoestende klap zal uitdelen.

    Laten we hopen dat dit slechts bij een complottheorie blijft.

    Xander

    (1) Zero Hedge
    (2) NU

    De dreiging om straks als verlaten weeskinderen op onszelf aangewezen te zijn klinkt misschien brutaal, maar is reëel. In de veronderstelling dat er nog ergens ’n vijand rondwaart, als het Rusland niet meer is. De islam, Erdogan?

    Eerste vraag: hoe zal men elkaars taal verstaan?

    Tweede vraag: al onze legers zijn zoveel waard als een batterij tinnen soldaatjes. Moeten we daarmee naar de oorlog? En wiens schild zou dat zijn? Zonde van al dat weggesmeten geld.

    Derde vraag: wie voert het commando: Brussel, Berlijn? Parijs?

    Vierde vraag: een ‘Europese Eenheidsworst, zoals Juncker dat ziet? Of gaat men alles onder één noemer, één vlag plaatsen?

    Alle mogelijkheden staan breed open, net zoals onze buitengrenzen, waar Frontex zelfs nog geen mug kan tegenhouden. En niet te vergeten: voor elk ingrijpen eerst nederig de mening van Amerika vragen AUB….

    En zo is de cirkel rond en staan we op ’t einde waar we beginnen waren…

     

     

    15-11-2016, 09:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3828

     

    Dinsdag 15 november 2016

    H. Albert de Grote, H. Leopold en H. Flaviaan

    In België Coburgia vieren ze vandaag het feest van de dynastie.

    “Verdwijnt de boer van de akker,

    dan worden honden en jager wakker!”

    In De 7de Dag hebben de Wereldverbeteraars ineens heel wat minder noten op hun zang. Er wordt zelfs met vrees en hoop geluisterd aar het Vlaams Belang.

    Een vooruitgeschoven reactie op het overgewaaide Trumpisme?

    Londen is/was sedert vele gelukkige jaren het financieel kloppend hart niet alleen van het oude Avondland, maar evengoed van de rest van de wereld.

    Trafalgar Square

    Maar het EU-avontuur schijnt hen toch geen deugd te hebben gedaan, vooral daar dit dreigt af te lopen en Engeland terugvalt op zijn knechtenrolletje in dienst van de Nieuwe Wereld.

    Als Vlaming en dus altijd een beetje Anglofiel voel ik wel heimwee naar die oude glorie die ze verkwanseld hebben door het machtige Duitsland tot twee keer toe te hebben weerstaan. En, als het voor beiden te laat is, willen ze nu wel ten eeuwigen dage vrienden blijven. Want Frankrijk de eeuwige erfvijand, ligt ook al op apegapen.


    Begint de 'brexodus'? "Citigroup plant verhuizing 900 jobs uit Londen"

    Koen Haegens - Bron: de Volkskrant

    De Amerikaanse bank Citigroup bereidt een grootschalige verhuizing door vanuit Londen naar Dublin. Dat meldt de Sunday Times op basis van bronnen in de Ierse hoofdstad. Het zou gaan om maximaal negenhonderd banen.

    Als dat waar blijkt, is de lang verwachte 'brexodus' begonnen. Al direct na de uitslag van het brexit-referendum in juni werd een uittocht van financiële bedrijven voorspeld. Dat is nodig, omdat zij bij een Brits vertrek uit de EU een deel van de Europese markt niet langer mogen bedienen vanuit de Londense City. Als nieuwe vestigingsplaats wordt naast Frankfurt, Parijs, Dublin en Luxemburg ook Amsterdam genoemd.

     

    De afgelopen maanden werden banken en andere financiële bedrijven door de ene na de andere Europese stad het hof gemaakt. Zo boden Franse toezichthouders aan om juridisch papierwerk in het Engels te accepteren - geen geringe concessie in het land dat nog altijd prat gaat op Frans als wereldtaal. "We rollen de rode loper uit", beloofde een hoge Parijse stadsbestuurder. Duitsland overweegt op haar beurt de strenge ontslagwetgeving te versoepelen, om bankiers naar Frankfurt te halen.

     

    Consultants verwachten dat nu het einde van het jaar nadert, financiële concerns een 'shortlist' van hun twee of drie favoriete verhuislocaties opmaken. Op sommige daarvan staat Amsterdam, bevestigen diverse adviseurs die nauw betrokken zijn bij het proces. Vooral bij Japanse banken lijkt Nederland goed te liggen. Zo werd onlangs bekend dat de grootste van dat land, Mitsubishi UFJ Financial, haar activiteiten op het Europese vasteland vanuit Amsterdam gaat aansturen. Overigens gaan de consultants er niet van uit dat veel ondernemingen in hun geheel vertrekken uit Londen. Zij verhuizen alleen het hoogst noodzakelijke deel van hun activiteiten.

     

    Onheilspellend geruststellend

    Met de komst van Citigroup, één van de grootste banken ter wereld, zou Dublin een belangrijke slag slaan. Volgens het bericht in de Sunday Times kijkt de bank er op informele wijze naar onder meer regelgeving en geschikte kantoorruimte. Daarmee heeft Amsterdam het nakijken. Of dat erg is, wordt betwist. Critici wijzen op de gevolgen van de komst van meer bankiers voor, bijvoorbeeld, de huizenprijzen. Zij vrezen ook voor versoepeling van de Nederlandse financiële wetgeving, zoals de strenge bonusregels.

    Dat er voorgoed een bladzijde in het Grote Geschiedenisboek is afgesloten, bewijst wel degelijk onderstaand verhaal.

    “Het is genoemd naar de slag bij Trafalgar van 1805 waarbij Horatio Nelson een Spaans-Franse vloot van Napoleon versloeg. Bij dit zeegevecht kwam Admiraal Nelson om het leven. Hij ligt begraven in St. Paul's Cathedral. Door de overwinning op Napoleon kon het Verenigd Koninkrijk voor vele jaren zijn heerschappij over de zeeën vestigen”

    Het woord is nu voor lange tijd aan de Nieuwste Nieuwe Wereld. Om in vrede en harmonie te leven met de hertekende Naties die de kunstmatige constructies van door elkaar gehaspelde volkeren moesten lijmen.

    Tenslotte kruipt het bloed waar het niet gaan kan. En daar kunnen nog geen 100 Napoleon Bonapartes of Karl Marxen een enkele jota aan veranderen…

    Het Londense slagaderbloed begint weg te stromen. Men weet waar zoiets begint, maar niet war het eindigt….

     

     

    15-11-2016, 08:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3827

     

    Dinsdag 15 november 2016

    H. Albert de Grote, H. Leopold en H. Flaviaan

     

    “Verdwijnt de boer van de akker,

    dan worden honden en jagers wakker!”

    *

    In Coburgia vieren ze vandaag het feest van de dynastie.

    In De 7de Dag hebben de Wereldverbeteraars ineens heel wat minder noten op hun zang. Er wordt zelfs met vrees en hoop geluisterd aar het Vlaams Belang.

    Een vooruitgeschoven reactie op het overgewaaide Trumpisme?

    *

    Sommige mensen denken dat de Rede er gekomen is, dank zij de Verlichting, waarbij ze tamelijk minachtend doen over godsdiensten in het algemeen en al zeker over de Leer van Zachtmoedige.

    Voor mij niet gelaten. Ons Heer moet van elk zijn getal hebben.

    Mij valt het echter op, voortgaande op de feiten, dat de moslimlanden hun ‘Geloof’ vooral hanteren om zoveel mogelijk uit hun voegen te barsten om met bloedig geweld andere landen te veroveren om daar de rijkdommen in te palmen.

    Maar de kruik gaat slechts zolang te water tot er een sterke man op het toneel verschijnt. Wat sedert 8 November van dit jaar een feit is.

    Hoe verder we teruggaan van het jaar 630 na X, hoe meer we tekenen vinden dat het in de moslimlanden ooit veel paradijslijker is geweest. In Syrië, bijvoorbeeld, waar moslims nu elkaar al jaren de kop proberen in te slaan, was in het ‘Tweestromen Gebied van Tigris en Eufraat ooit het Aards Paradijs gevestigd, maar de Joodse Bijbel het over heeft. Het ziet er zelfs bijna uit, als Adam en Eva Joden waren, want hoe anders zou de Scheppings-Verhaal in hun Bijbel opduiken?

    Kijk, en dan schijft HLN over nieuw ontdekte Koningsgraven van bijna 4.000 jaar vòòr Christus….

    En ja zelf het Heilig Land, waar de Zachtmoedige ooit opgroeide, is al vele jaren ook frontlijn voor de islam-olievlek.

    Kijk, en zo besluit ik, dat inderdaad de huiskleur van de mens er niet toe doet, maar wel de schedelinhoud. Waarbij ik, naast aan de islam, ook denk aan onze zelfverklaarde wereldverbeteraars.

    *

    Archeologen vinden nieuwe mummie in Egypte

    Bron: The Guardian © afp.

    Spaanse archeologen hebben in een graftombe in de buurt van Luxor in Egypte een mummie "in erg goede staat" aangetroffen. Dat deelt het Egyptische ministerie voor de Oudheid mee.

    *

    De resten werden gevonden in een tombe die dateert uit de periode tussen 1075 en 664 vòòr Christus op de westoever van de Nijl, 700 kilometer ten zuiden van Caïro.

    De mummie, gewikkeld in linnen en gips, bevond zich in een felgekleurde houten sarcofaag, die begraven was in een tempel die dateert uit het tijdperk van farao Thoetmoses III. De tombe hoorde vermoedelijk toe aan een edelman, Amenrenef, die een dienaar van de koninklijke familie geweest zou zijn, verklaarde het ministerie.

    Myriam Seco Alvarez, die het archeologische team leidt, deelde mee dat de mummie versierd was met veel kleurrijke decoraties die doen denken aan religieuze symbolen uit het oude Egypte, zoals de godinnen Isis en Nephtys en de vier zonen van Horus.

    Archeologische vondsten tonen aan dat het mummificeren van overledenen in Egypte al dateert van 4500 voor Christus.

    Luxor, een stad met ongeveer 50.000 inwoners, is rijk aan tempels en tombes die gebouwd werden door farao's. Het is een van de grootste toeristische trekpleisters in Egypte, maar de regio wordt geteisterd door politieke instabiliteit en extremistisch geweld sinds de revolutie van 2011 de dictatuur van Hosni Moebarak omverwierp.

    Eigenlijk zou de Wetenschap wat omzichtiger moeten omspringen met de rust van de doden. Het is niet omdat er geen protesterende familieleden meer zijn, die rekenschap zouden kunnen vragen, noch Gelovigen uit de Tijd der Farao’s.

    Het is zeker niet de bedoeling geweest van hun tijdgenoten, om eeuwen later als curiosum te worden besnuffeld door een bonte bende nieuwsgierigen. Ramptoeristen a.h….

    Het is een oud Vlaams gezegde, dat ‘wie zijn doden niet eert, ook geen respect meer heeft voor de levenden’. En ja, veel respect is er niet meer voor de nakomelingen der Farao’s….

     

    15-11-2016, 07:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3826

     

    Dinsdag 15 november 2016

     

    H. Albert de Grote, H. Leopold en H. Flaviaan

     

    “Verdwijnt de boer van de akker,

    dan worden honden en jager wakker!”

     In België vieren ze vandaag het feest van de dynastie.

     

    In de Swaene hadden ze ne nieuwen sous-onder-sous-chef in dienst, gestuurd van de kokschole en der was juiste een voer patatten binnen. Zegt de chef: “We gaan den enen helft in de kelder leggen en den anderen helft in de keukenbak.” – “’t Is goed,” repliceerde onzen ijverige stagiair, “’k ga beginnen met ze in tweeën te snijden.”

    *

    *

    Het bitter ontwaken

    In The Clinton Camp

    In De 7de Dag hebben de Wereldverbeteraars ineens heel wat minder noten op hun zang. Er wordt zelfs met vrees en hoop geluisterd aar het Vlaams Belang.

    Een vooruitgeschoven reactie op het overgewaaide Trumpisme?

    Ja, d’er was geween en tandengeknars, we zagen het allemaal.

    Straatgeweld? Het is blijkbaar niet alleen in ‘Stakersland’ dat de poppetjes beginnen te dansen, als Slinkx, Slinkxser, Slinkst zijn goestingske niet krijgt. In Coburgia staat die soort ‘spontane volkswoede’ dan onder de Hoge Bescherming van de Pakbonden, iets dat gelukkig niet kan in Amerika, omdat de vakbonden daar, net als gevaarlijk honden, aan de lijn moeten lopen. En dus moeten de tegenstanders van de democratie dan beroep doen op de Elite die zo pas is weggestemd.

    Een hele mond vol, om te zeggen, dat Slinkx de mond vol heeft om de ‘democratie’ te bewieroken, als die (tijdelijk) ergens in hun voordeel uitvalt. Wat gewoonlijk niet lang duurt, want de Burger heeft wat tijd nodig voor hij beseft gerold te zijn…. Dan kan het spelletje herbeginnen, want als ze verliezen, dan zijn de overwinnaars geen democraten, maar ‘populisten’ zonder respect voor de ‘mensenrechten’.

    In de Christelijke Leer staat al 2.000 jaar dat alle Gezag van God komt, en, met in het achterhoofd wat er nu in Amerika is gebeurd, ik zou het nog beginnen geloven ook.

    Donald Trump verslaat media, establishment, de politieke correctheid en wordt president

    Bij de redactie van ReAct liggen de meningen over de Verenigde Staten uiteen. Sommigen zien de VSA als grote voorbeeld, bijvoorbeeld inzake economie en vrije handel, anderen opteren een sceptische kijk op iedere (militaire) interventie die ondernomen wordt vanuit Amerika. Dat neemt niet weg dat de voltallige redactie er na de verkiezing van Donald Trump tot 45ste president oprecht opgelucht bijloopt.

    Inhoudelijk zullen we ons nog onthouden van commentaren, al hopen we wel dat de muur tussen het Zuiden van Amerika en Mexico er snel komt (op kosten van de Mexicanen). Maar wat een overwinning werd er gisteren behaald op de zelfverklaarde elite!?! Onze hoofdredacteur heeft de ganse nacht gezapt van CNN, over FOX News en de VRT naar VTM. Ook Twitter en Facebook werden aandachtig gevolgd.

    Supporters van de Democratische Partij.

    “Om eerlijk te zijn, de eerste uren waren bijna exclusief CNN- en FOX-uren, maar naarmate de overwinning dichterbij kwam werd het hoogtijd voor een rondje zure gezichten op Canvas…“, aldus onze chef. Het was dan ook weer de moeite. Een bleke en slikkende Björn Soenens (die aanvankelijk opvallend objectief verslag bracht), een letterlijk groene Almaci, de goedkeurende en weinig stiekem genietende blikken van Annemans, een Alexander De Croo die duidelijk niet veel zin had in het rondje zelfbevrediging onder linkse vriendjes, … Kortom, een nachtelijk spektakel waar Trump zelf het concept niet beter voor had kunnen bedenken.

    We gaan dan ook niet veel woorden vuil maken aan deze triomftocht van Trump. De media zijn vannacht verslagen, het establishment is verslagen, de elite die dat establishment denkt te ‘leiden’ is verslagen, de politieke correctheid is verslagen en Donald Trump? Die heeft gewonnen! Vier jaar lang is hij de grote baas van de Amerikanen, van ze allemaal, jawel! En wat de NAVO daarvan denkt, wat de Belgische en Europese politici daarvan denken, maakt allemaal niets uit. Trump is president. Punt.

    Het wereldschokkend Nieuws van Het voorbije 8ste Wereldwonder in Amerika geraakt stilaan verteerd. Nu moet al etend de verdere appetijt komen.

    En U zult het zien: om zakjes te doen zullen onze Europese Dwergen van Formaat aan de lopende band naar Canossa gaan.

    Of, zoals Hendrik V, Koning van Frankrijk (1386-1422), de pronkhaan hierboven, zei ‘Paris vaut bien une Messe’. De man was Hugenoot, streng Protestant en kon slechts koning worden door Katholiek te worden. Dat was in het Frankrijk van toen, de ‘Oudste Dochter van de Kerk’ zo de gewoonte. Nu zou dat heerlijk staan met Graaf Sarkozy, die om President van Frankrijk te kunnen worden, met Marine La Plume zou trouwen om samen in de adelstand te geraken.

    Maar we mogen gerust zijn: Trump is in de eerste plaats een man uit één stuk waartegen de loze vossenstreken van onze Europese ‘wereldverbeteraars’ zullen falen. Tenminste, voor de korte tijd dat die niet als oude schoenen achteloos aan kant zullen worden gezet.

    Ondertussen kunnen ze diep nadenken over ‘que sera sera’ wat ze zullen doen met de rest van hun leven. Want van diene boer, nooit geen eieren meer!

     

     

    15-11-2016, 06:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    14-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3825

     

    Maandag 14 november 2016

    H. Donatiaan, de patroon van Brugge. ‘

     

    In De 7de Dag hebben de Wereldverbeteraars ineens heel wat minder noten op hun zang. Er wordt zelfs met vrees en hoop geluisterd aar het Vlaams Belang.

    Een vooruitgeschoven reactie op het overgewaaide Trumpisme?

    https://youtu.be/KFYOvAOzzRE?list=PL6CCB572959F3584B

    *

    Er zijn zo van die dagen, dat alles zo simpel wordt als een glas klaar pompwater. Rap van profiteren, want als Trump de Klimaat Conferentie keldert, wordt dat vissen in troebel water.

    *

    https://ejbron.wordpress.com/

    (Door: R. van H.)

    *

    10% van de bevolking

    90% van het nieuws

    60% van de gezondheidszorg

    50% van de sociale voorzieningen

    5% arbeidsparticipatie

    Eist 100% van het grondgebied op?!

     

    WAT EEN VERRIJKING!

    Kijk, als E.J. Bron gelijk heeft, dan heeft hij gelijk. En dragen wij dat hier gaarne uit.

    Inderdaad, als cijfers van 1 tot 100 nog niet duidelijk genoeg zijn, dan weet ik het ook niet meer. Het is alleen spijtig dat we ze nergens vinden in de officiële media. Maar dat zou misschien àl te duidelijk overkomen.

    En wie houdt er nu de mensen dom en arm? Toch niet de Pastoors, want die zijn er niet meer en de meestere Barons zijn met hun kapitaal naar het Buitenkand gevlucht.

    Of… zouden het nu misschien de Slinxe ‘Machthebbers’ zijn, van het formaat van the Clintons?

     

     

    14-11-2016, 10:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3824

     

    Maandag 14 november 2016

    H. Donatiaan, de patroon van Brugge. ‘

    Herbeleef hier hoe DeWinter aan de maskers van het Parlement uitlegt hoe er een einde is gekomen aan hun eenheidswereld

    https://youtu.be/1VQ4cEPuUeU?list=PL6CCB572959F3584B

    *

    Voelen die Slinxe moraalridders dan echt niet dat ze druk bezig zijn de poten van onder hun eigen stoel te zagen?

    Neen, natuurlijk niet, want wat voor hen belangrijk is, is als ze over het Vlaams Belang denken negatief te kunnen berichten. Neen, lachen kan niet meer. Want de Heilige Housein Barack Obama wordt belaagd en dan nog met de drek van een schoorsteenstreep pietermansknecht.

     

    Jongens wat doen die naar!

    Neen, gezond verstand is daar niet te zoeken en al zeker geen snars gevoel voor tijdloze tijdsgebonden humor. Enfin, ze kunnen het niet wegsteken dat het bij HLN op zijn laatste loopt. Wie gelooft die mensen nog?

     

     

    Vlaams Belang-politica uit de bocht met aangebrande tweet over Pietenpact

    *

    Gisteren gingen verschillende organisaties, media en winkels het 'Pietenpact' aan om raciale stereotyperingen tegen te gaan: geen zwarte Piet meer, maar een Piet met roetvegen, en ook geen Piet meer in een slaafse rol. Zeker niet iedereen was te vinden voor het pact, maar Vlaams Belang-politica Anke Van dermeersch zag er geen graten in, zij het voor een erg bizarre reden. Haar tweet maakt heel wat ongenoegen los bij andere Twitteraars.

    "Elk nadeel heeft z'n voordeel", stak de politica en ex-Miss België van wal. "Eerste zwarte zwarte piet die z'n job kwijt is", waarmee ze verwees naar Barack Obama die binnenkort het presidentschap moet overdragen aan Donald Trump.

    De reacties lieten niet op zich wachten. "Smakeloos", "U moet zich schamen", "Afschuwelijk!", klonk het.

    Ja, zelfs met de afbeelding van Anke hierboven, krijgt U er twee voor de prijs van een. Eerst de joke van het voordeel dat elk nadeel toch ook zijn voordeel heeft (de prietpraat) en dan met de H. Obama die als zwart knechtje werkloos wordt in het voordeel van Donald Trump.

    Ik vind dat verdorie tweemaal goed gevonden van ons Advocaatje dat hiermee bewijst van alle markten thuis te zijn…

    *

    Nog één zo’n stoot, Waarde Vrienden van ’t Vlaams Belang, en ons Anke, de schat, wordt met de volgende verkiezingen de Ongekroonde Koningin van Vlaanderen. Alhoewel die niet van Acoz of Hoedegem en zelfs niet van adel is….

     

     



    14-11-2016, 09:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3822

    Maandag 14 november 2016

    H. Donatiaan, de patroon van Brugge. ‘

    Hij is er nog altijd niet over dat de Franse sansculotten in de XVIIde eeuw zijn prachtige Romaanse kathedraal op de Burg te Brugge vermassacrd en afgebroken hebben.’

    Médard die bij zijne maat Dree zit, vraagt: “Wat zou je doen moest je maar één weke meer te leven hebben?” – “Bij mijn schoonmoeder intrekken,” is het spontane antwoord. “Waarom?” wil Médard weten. “Ewel, dan lijkt dat wel een eeuwigheid.” Was ’t antwoord.

     

    De haat die links Amerika ook na de verkiezingen aan de dag legt kent geen grenzen

    Herbeleef hier hoe DeWinter aan de maskers van het Parlement uitlegt hoe er een einde is gekomen aan hun eenheidswereld

    https://youtu.be/1VQ4cEPuUeU?list=PL6CCB572959F3584B

     

    Och, U kon ze reeds zoveel keer lezen op deze blog, de spreuk van de Gentsche stakersgilde uit den tijd van Louis Major (1902-1985), Emile Vandervelde (1933-1938), Emile Moysin (1838-1867) en Henndrik De Man (1938-1940). Allemaal uitvinders van het warm water, dat nu de dag van vandaag danig is afgekoeld. Emile Moyson, a.h.w. de verre voorloper van de Obama-care….

    In de persoon van deze laatste, de Grote Leider van de Belgische Werklieden Partij werd ook de Eerste Colaboratie uitgevonden, deze van Slinkx met A.H. die begon na 18/5/1940 en abrupt eindigde met Operatie Barbarossa, toen AH in Juni 1941 laffelijk zijn goede vriend Stalin aanviel. Toen was de liefde ineens amen en uit en werd de heldhaftige Résistance geboren… Die behaalde haar grootste triomfen niet binst de oorlog, maar binst de Repressie die daarop volgde…. Met een ‘Justice de Roi-Nègres’, zoals U weet…

    Voor wie deze man met zijn ‘Plan DeMan’ nader wil leren kennen, Wiki doet wel het naaldje van het draadje op https://nl.wikipedia.org/wiki/Hendrik_de_Man. U leest er alles over zijn loopbaan als Slinkx collaborateur avant-la-lettre, over zijn zware straf door de Krijgsraad en over zijn dood (met een reukje aan) in 1946 in ballingschap in Zwitserland.

    Het is maar dat U het weet, hoe de Roden en met hen het Koningshuis, in Coburgia in elkaar steken. Zelfs nog op vandaag….

     

    Het is zeer leerzaam af en toe eens de Geschiedenis in te duikelen en daartoe is er geen betere gids dan Wiki…. Zo zult U vaststellen, dat bepaalde symptomen altijd tergkeren….

    http://xandernieuws.punt.nl/

    Geweld en haat tegen Trump kiezers toont ware gezicht intolerant links Amerika

    *

    Groot aantal oproepen van Hillary supporters om Trump te vermoorden – Complottheorieën: Verkiezingsuitslag wordt alsnog veranderd / Elite zal Trump laten vermoorden / Inauguratie wordt vanwege massale rellen opgeschort

    Duizenden linkse Amerikanen gingen de afgelopen dagen de straat op, richtten vernielingen aan, staken auto’s in brand en mishandelden mensen en zelfs kinderen die met bijvoorbeeld stickers of T-shirts lieten zien dat ze achter de nieuwe president Donald Trump staan. Hiermee toont ‘links’ opnieuw zijn ware, bedrieglijke gezicht: hun mond is altijd vol van ‘tolerantie’, maar in werkelijkheid blijken het ook nu weer de meest intolerante, haatdragende figuren, die iedereen die niet in hun pas loopt bedreigen met het grofste geweld, en die een vrije, open en echt tolerante samenleving daarom kan missen als kiespijn.

     

    Op deze video is te zien hoe studente Jade Armenio wordt aangevallen en in elkaar wordt geslagen door een zwarte studente, omdat ze op Instagram had gezegd dat ze Donald Trump steunt. Gisteren verscheen deze opname van een paar jonge zwarten die een oudere blanke man uit zijn auto trokken, zwaar mishandelen en door de straten sleurden, omdat ze hem ervan verdachten op Trump te hebben gestemd.

    Ondertussen werd een 11 jarige jongen op een school in Texas door klasgenootjes hevig geschopt en geslagen omdat hij zei dat hij bij de schoolverkiezingen op Trump had gestemd. De jongen moet inmiddels op krukken lopen. In Florida sloeg een 17 jarige student een klasgenoot in zijn gezicht omdat die een Donald Trump pamflet bij zich had. Een bekend monument in New Orleans werd beklad met de tekst ‘Sterf Blanken, Sterf’. (1)

    Links wil Trump (laten) vermoorden

    Te beginnen met Donald Trump zelf, als het aan ‘links’ (‘liberal’) ligt. Twitter en andere social media zijn de afgelopen dagen overspoeld met doodsbedreigingen aan het adres van de nieuw gekozen president (5)(8). Zelfs columnisten bij de media riepen op tot een ‘presidentiële moord’. In een aantal steden blokkeerden vernielzuchtige Hillary supporters straten en snelwegen, vielen voorbijgangers op straat aan, verbrandden Amerikaanse vlaggen, en begonnen gewelddadige rellen die door de politie moesten worden gestopt.

    Het zijn dus de conservatieve, rechtse Trump supporters die de echte slachtoffers van haatmisdaden zijn, en niet de linksradicalen die proberen Trumps kiezers als intolerante gewelddadige racisten af te schilderen. Dat misleidende, bedrieglijke gedrag is zo typerend voor links: iedereen die het niet met je eens is beschuldigen van zaken waar je zelf juist het meeste gebruik van maakt.

    Ook media woest

    Nog een voorbeeld: een moslima studente die beweerde dat ze was aangevallen en beroofd door twee ‘blanke Trump  supporters’ omdat ze een hijab droeg, gaf later tegen de politie toe dat ze alles had verzonnen (2).

    En de media? Die zijn nog steeds witheet dat Trump ondanks al hun propaganda voor Hillary toch werd gekozen. Hun oorlog tegen alles wat conservatief, rechts en vrij is houdt echter niet op, want zoals kon worden verwacht, wordt er veel begrip voor de anarchistische relschoppers, die direct worden aangestuurd door organisaties van de ultralinkse miljardair George Soros, aan de dag gelegd. (6)

    ‘Zojuist een zeer open en succesvolle presidentiële verkiezing gehad. Nu protesteren professionele demonstranten, hiertoe aangezet door de media. Erg oneerlijk!’ reageerde de kersverse president op Twitter (3).

    Complotscenario’s

    Al ruim voor de verkiezingen spraken velen de vrees uit dat de gevestigde orde massale rellen met zoveel mogelijk geweld zou uitlokken als niet Hillary, maar Trump zou worden gekozen, mogelijk in een poging om zoveel chaos te creëren, dat de zittende president Obama ‘geen andere keus’ zou hebben dan de noodtoestand uit te roepen en de inauguratie op 20 januari op te schorten of te annuleren. (4)

    Er wordt ook een scenario geopperd waarbij de verkiezingsuitslag achteraf alsnog ten gunste van Hillary wordt veranderd, al lijkt dat onwaarschijnlijk, aangezien Trump reeds bij president Obama in het Witte Huis is geweest.

    Anderen zijn bang dat de elite inderdaad zal proberen om Trump ‘om te leggen’, dus zal laten vermoorden, hetzij door een sluipschutter of een bom, hetzij door een ‘ongeluk’. Er zijn ook stemmen die niet kunnen geloven dat het establishment dat al niet gedaan heeft, en daarom met complotten komen dat Trump eigenlijk ook tot de elite behoort, ook al heeft die het afgelopen jaar alles uit de kast getrokken om hem te dwarsbomen en Hillary in het Witte Huis te krijgen (7).

    Xander

    (1)Infowars
    (2) Infowars
    (3) Infowars
    (4) Infowars
    (5) Breitbart
    (6) Breitbart
    (7) SHTFPlan via Zero Hedge
    *

    Hoe raar een dubbeltje kan rollen, zagen we o.a. met de tegennatuurlijke verstandhouding tussen de super-socialist A.H. en de Duitse grootindustrie in de wedloop naar bewapening en openbare werken. Als er geld, veel geld te verdienen was/is, maken socialisten geen scrupules om bij de duivel te biechten te gaan.

    Zo ook maakt Trump, op een totaal ander vlak, juist door zijn fortuinen, ook deel uit van het Establishment die hij dus op zijn beurt veel geld kan laten verdienen. Wat zou neerkomen dat ze een der hunnen zeker geen strobreed in de weg zullen leggen.

    In ieder geval moet den Donald goed letten op wat hij eet en drinkt en er op bedacht zijn regelmatig zijn kop in te trekken.

    Maar ik denk dat we geredelijk mogen aannemen, dat Trump dat ook allemaal zeer goed weet en ons allemaal heel zeker al 100 stappen voor is.

    14-11-2016, 06:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3823

     

    Maandag 14 november 2016

    H. Donatiaan, de patroon van Brugge. ‘

    Hij is er nog altijd niet over dat de Franse sansculotten in de XVIIde eeuw zijn prachtige Romaanse kathedraal op de Burg te Brugge vermassacrd en afgebroken hebben.’


     

    Herbeleef hier hoe DeWinter aan de maskers van het Parlement uitlegt hoe er een einde is gekomen aan hun eenheidswereld

    https://youtu.be/1VQ4cEPuUeU?list=PL6CCB572959F3584B

    Het ver gezocht en wereldvreemde woord ‘Allochtoon’ gaat er uit. Het maakt plaats voor het veel duidelijkere ‘Verrijker’. Ja Jan volgende keer nòg beter!

     

    Urbanus van Anus werd jaren geleden aangesproken door ‘De Overheid’ om aan de schooljeugd in de klas de ‘allochtoon’ te gaan voorstellen. Hij was, vertelde hij tot grote hilariteit bij de jeugd, liever een ’autochtoon’ dan een ‘allochtoon’ – omdat hij zoals iedereen toch ook liever als auto-bezitter door het leven ging. Maar het fijne van dat grapje ontging zelfs zijn ‘Opdrachtgevers’… Namelijk dat Urbanus openlijk er van uitging, dat het woord ‘allochtoon’ een duistere bijklank had…

    Heerlijke kop, die man….

    Het woord ‘verrijker’ is neutraal want het werkt in de twee richtingen. Afstaan en opnemen. Dat de statistieken uitwijzen dat 90% van de soort niet werkt zijn wij, de belastingbetaler dus die… verarmen.

    Ja Ja, namen noemen….

    Maar of het veel helpt, dat de Sint nu de beschikking heeft over ‘Schoorsteenpieten’ moet nog blijken.

    *

    De ‘Allochtoon’ gaat er uit – ’t Pall. Vindt nog andere voorbeelden van verdwazing. En die zoektocht leidt naar daar waar er altijd problemen opduiken: met het communautaire. Nogal wiedes, want hanen kraaien altijd boven, zelfs als ze op de mesthoop zitten….

    *

    U zult hieronder zelfs ontdekken, dat Laurette Mitraillette meer aandacht heeft voor wat bakstenen dan voor de ‘Extreem Rechtse Tornado’ die heel haar partij naar het verleden zal wegspoelen.

    Hard tijd dus dat we het slangenmens gevankelijk terugvoeren tot bij haar eigenlijke roots, de Limburgse Gemeente Jeuk, waar ze de jeuk van onder haar oksels kan wegwrijven. Liefst achter tralies tussen de 4 muren waar haar familie nog jaren bak heeft gedaan voor samenwerking met de Duitse Bezetter….

     

    Allochtoon vaarwel, maar

    tellen zullen we blijven doen

    De begrippen allochtoon en autochtoon (uit een samenstelling van de Griekse woorden voor ‘elders’(alloch) en ‘klank/taal’ (tónos) moeten na zowat een halve eeuw gebruik uit onze woordenschat worden geschrapt. Dat vinden in Nederland toch de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De begrippen zouden “stigmatiserend en niet meer nauwkeurig genoeg” zijn want die allochtonen (oei, sorry) zijn héél divers en beweeglijk.

    Elke zaal een naam

    Door de uitbreiding van het federaal parlement naar het Forumgebouw aan de overkant van de Leuvenseweg, wilde men de oude klassieke nummering van de vergaderzalen afschaffen en dus de zes nieuwe vergaderzalen en de resterende drie zalen in het oude

    Paleis der Natie vernoemen naar ‘grrrroooote’ Belze politici. Elke partij die vertegenwoordigd is in het Bureau van de Kamer mocht daarbij zijn ‘kandidaat’ voordragen. Maar daar liep het voorspelbaar al van meet af aan mis tussen de Vlaamse en de Franstalige partijen. Zo willen de Franstalige partijen – met de PS op kop – niet vergaderen in een zaal die genoemd zou worden naar een flamingant, zelfs niet van de meest gematigde soort.

    Zo schoof N-VA de naam van het Vlaamsgezinde Kamerlid Jan de Laet (1815-1891) naar voor. Het was een flamingant uit de Romantiek en was geen separatist. Hij was een overtuigde democraat en pleitte voor een voorzichtige decentralisatie. Vandaag zeggen we over zo iemand: hij kleurt netjes binnen de Belgische lijntjes. Hoewel hij de eerste praatbarak ker was die de eed in het Nederlands aflegde, ak hij in de Kamer altijd Frans.

    Niettemin werkte hij mee aan de eerste taalwetten van 1878. Daarin stond bijvoorbeeld dat staatsambtenaren in Brussel op zijn minst tweetalig moesten zijn. Het was voor PS-furie Laurette Onkelinx niettemin voldoende om er een felle rel over te maken en met theatraal

    gedoe zich te verzetten tegen dit voorstel. Het voorstel werd dus van tafel geveegd.

    Rel twee met de PS

    Ook een voorstel van Open Vld moest eraan geloven. Zij stelden immers voor een zaal te noemen naar Lucienne Herman-Michielsen, een voortrekster van de abortuswet. Ook hier lag de PS dwars, want zij wilden daar de Franstalige pendant uit hun rangen aan toevoegen: Roger Lallemand.

    De zaal moest dus heten: de ‘Lucienne Herman-Michielsen – Roger Lallemand’-zaal. Daarmee zou deze zaal de bedenkelijke eer krijgen van de langste en meest onuitspreekbare naam ooit te krijgen. Uiteindelijk geraakte men het erover eens dat dit soort ‘compromissen’ tot niks leidt en alleen maar op de lachspieren zou werken. Niet dus.

    Titanenstrijd

    Het gepalaver zou nog wekenlang duren. Uiteindelijk werd dan maar van koers gewijzigd en besloot men om de zalen niet langer naar Belgische politici, maar naar ‘grote Belgen’ te noemen. Die zouden neutraler zijn en gemakkelijker aanvaardbaar. Maar er moest dan wel rekening mee gehouden worden dat er ook een quotum vrouwen bij zou zijn en dat Vlamingen en Franstaligen evenwichtig aan bod zouden komen.

    (wordt vervolgd)

    In afwachting van hun asiel in het Land van Herkomst, moeten we dus leven met het woord ’verrijkers’.

    Maar dat woord komt, hoe men het ook draait of keert, uit de Slinkse stal.

    Men weze dus gewaarschuwd, want de eerste socialist die iets brengt i.p.v. iets haalt, moet nog geboren worden…. Verlies dus niet te gauw dat spreekwoord over die preek, de boer, de vos en de ganzen.

    En hou daarbij vooral het gedrag in de gaten van de ARCO-dieven, de dag dat ze van die 800.000 ‘spaarders’ de rekening gepresenteerd krijgen….

     

    En o ja, voor ik het vergeet: laat voor Uw kleinkinderen op een veilige plaats de beschrijving der opperste bestuurskwaliteiten van de huidige EU-Potentaten na (anders zullen ze U niet geloven) dat wie geld leende bij de Bank, daar nog geld bovenop kreeg…. De Sansculotten leerden ons jaren geleden kennis maken met waardeloos papieren geld, de welgeklede EU-Bazen doen dat over met harde Euro ’s.

     





    14-11-2016, 06:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3821

     

    Zondag 13 november 2016

    H. Stanislas Kostha, en H. Margaretha van Schotland

    Z. Walter van Utrecht

    San Vito al Tagliamento.

    https://it.wikipedia.org/wiki/San_Vito_al_Tagliamento

     

    Herbeleef hier hoe DeWinter aan de maskers van het Parlement uitlegt hoe er een einde is gekomen aan hun eenheidswereld

    https://youtu.be/1VQ4cEPuUeU?list=PL6CCB572959F3584B

    *

    Het Italiaans San Vito al Tagliamento telt 15.000 inwoners en is gelegen in de provincia di Pordenone in Friuli-Venezia Giulia. Wie iets afweet van het naburige Triëste komt automatisch terecht in de kampen van Maarschalk Tito, want daar ligt een waarlijk getormenteerd stuk Italië dat na de val van Mussolini jarenlang weg en weer geslingerd werd tussen slavernij en Vrijheid…

    Vandaar mijn interesse, waar na het Communisme, nu de Islam probeert vaste voet te krijgen….

    *

    Enfin je ziet dat het bloedige ernst is. De Islam wil ook daar niet ondergeschikt zijn aan de democratische Italiaanse wetten. Allahhu Akbar! Ongehoord toch! Dat is nu eens echt iets voor het Europees Hof voor de Rechten van de Mens…

    Tenzij de Dame in kwestie de eer aan zich houdt, en ‘terug wijkt’ naar haar Land van Oorsprong, waar de nikab het fabrieksmerk is voor de reële positie van de Vrouw in de Maatschappij. Deze van wegwerp-seksslavin. Nog minder waard dan een geit die boven haar andere verdiensten nog melk geeeft ook

    Nikab in stadhuis kost Italiaanse boete van 30.600 euro

    Bron: Messaggero Veneto

    In Italië is een vrouw veroordeeld tot een boete van 30.600 euro omdat ze een nikab droeg in het stadhuis van Pordenone. De vrouw weigerde op herhaaldelijk verzoek haar sluier, die alleen de ogen vrijlaat, af te nemen.

    De 40-jarige dame woonde eind oktober een zitting van het jongerenparlement bij, waar haar zoon deel van uitmaakt. Burgemeester Antonio Di Bisceglie, lid van de Democratische Partij van Matteo Renzo, verzocht de vrouw meermaals haar sluier te verwijderen om haar te kunnen identificeren. De vrouw weigerde dit telkenmale, waarna ze door een politieagent uit de vergaderzaal werd weggeleid.

    De gesluierde vrouw dook evenwel opnieuw op in de zaal, waarop ze werd gearresteerd. De burgemeester schortte de zitting van het jongerenparlement op om de gemoederen te bedaren.

    De vrouw moest voor de rechter verschijnen en kreeg in eerste aanleg een celstraf van vier maanden en een boete van 600 euro. Zij ging in beroep. Daar werd de gevangenisstraf geschrapt en omgezet in een boete van 30.600 euro.

    De dame woont al 16 jaar in het stadje San Vito al Tagliamento. Jaren geleden werd ze tot Italiaans staatsburger genaturaliseerd.

     

    In Italië geldt geen algemeen boerka- of nikabverbod. In 1975 werd er wel een wet goedgekeurd waarbij het om veiligheidsredenen verboden is om je gezicht te bedekken in openbare plaatsen.

    Het is toch nooit omwille van Donald Trump, dat HLN ongevraagd de nikab ten tonele voert? Gewoonlijk is alles wat Italië betreft, quantité négligable bij de Coburger ‘opiniemakers’ groot en klein, want nog altijd het land dat het fascisme nooit helemaal afgezworen heeft.

    Wat er ook van zij: de vele pluimen in het gat van Premier Renzo, de Slinkxe wereldverbeteraar geraken hierdoor weer een stukje versletender. Kapot en versleten dus versletendender. Waardoor ze slepen op de grond en daar sporen nalaten die leiden naar de stemhokjes.

     

    14-11-2016, 05:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!