MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1345 - EEN KORTE AFWEZIGHEID

    ***

    Maandag 15 april

    Zon 6u48-20u38

    Z Waltman van Antwerpen

    .

    1345 - EEN KORTE AFWEZIGHEID

    °°°

     

    °°°

     

    Dienstmededeling

    °°°

    Morgen in alle vroegte beginnen we aan de 1450 Km die ons naar Vlaanderen moeten brengen. Doorheen zonnige landschappen tot in de Gotardo, dan over Bazel naar Strasburg en zo via Luxemburg naar de Leistreek. Overnachting in de omgeving van Colmar. Geen ster noch voor het hotel noch voor het restaurant, wel voor het knappe garçeuzetje. Een adres om alleen aan de beste vrienden door te geven…..

    Dan huppelen we voor een paar dagen van hot naar her, doen onze voorraad bloem in om hier brood te bakken en patatjes van bij den boer, twee noodzakelijkheden van Hoge Goesting, die hier lamentabel uitvallen. Ik denk dat jaren geleden het Oude Romeinse Rijk is ten onder gegaan, omdat de legioenen niet genoeg kwaliteit onder de neus kregen. Had Julius Cesar maar geweten dat AVEVE voor alles had kunnen instaan, dan spraken we nu waarschijnlijk allemaal van het mooiste school-latijn.  Minstens even goed, of zelfs beter dan De Wever!

    ’n Ferme pot mosselen bij Mie in ’t dorp, ’n paar keer ‘n Bruine Leffe ‘van ’t vat en als ’t God belieft en Sinte Maarten, een verse reuzen-zeetong op de visserskaai in Oost Duinkerke, gebakken in heerlijke roomboter van Dixmuda.

    U zult dus al die tijd  Uw honger moeten blijven zitten.

    °°°

    Ter zake :

    “Half April”: (april 1897)

     

          Gij blauwgekaakte wolken daar,

    halfwit, omtrent uw boorden,

    die gruwzaam in de hemel moêrt,

    en grimt in ‘t gramme noorden:

    hoe lange speelt gij, koud en kil,

    de baas nog hier? ‘t Is half april!

     

    ‘t Is onbermhertig koud; en ‘t kan,

    de zonne ondanks, gebeuren,

    dat, ‘s morgens, al dat gers is, wit

    geruwrijmd, staat te treuren!

    Waar wilt gij, boos geweld, naartoe,

    des winters? Wij zijn wintermoe!...

     

    ‘t Moet zomer zijn, geen koude lucht,

    die bijt en straalt; ‘t moet open,

    dat, wachtende, in de botte zit

    of weer in ‘t gers gekropen,

    van schuchterheid, voor ‘t nijpen van

    de hardgevuiste winterman!

     

    Staat op, gij oosters zonnelicht,

    en schiet, bij volle grepen,

    uw schichten uit; doorkwetst, doorlijdt

    het graf, daarin, genepen,

    de zomer zat: verrijzenist

    des konings kind! Te late al is ‘t!

     

    Hallelu-jah! dan zingen zal,

    dat ‘t wederklinkt alomme,

    de gorgel los, de vogel en

    de luidgekeelde blomme;

    de klepel zal de klokke slaan

    en kondigen de Koning aan.

     

     

    °°°

     

    Dit gedicht van Meester Gezelle, eensdeels om U te troosten, en anderdeels om te zeggen hoe goed we ons voelen om, al is het maar voor even, terug in ’t Vaderland te wezen. Eindelijk wat gure Noordenwind om ons tot op het bot te verkleumen,, wat kille voorjaarsregen daarbij, en weer van die snelwegen met stilstaand verkeer. Of asfaltwegjes met putten zo innig gevoeld en o zo diep. Hoe zou er mijn liefde verminderen, dat minnen wil ik meer en meer.

    °°°

    Binnen een paar dagen zal het hier revolutie zijn, en wie weet, misschien vraagt de Silvio mij wel om ziijn regering tegen dan alsnog in mekaar te steken. Is een ondankbaar werkje, naar het schijnt, al zijn de prebenden niet te verwaarlozen. In België begin ik er niet meer aan. Dat land is immers een vogel voor de kat!

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    15-04-2013, 19:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1344 - OVER WILDE TIJGERS IN EEN EEN KUDDE LAMMETJES

    .

    1344 - OVER WILDE TIJGERS IN EEN EEN KUDDE LAMMETJES

     

    °°°

     

    Tot U spreekt een volgelinge van den Cleynen Toeback.

    °°°

    Ik denk dat wij, originelen van deze Westerse wereld, eens dringend in de keuken moeten gaan kijken naar water dat begint te koken, net voor het overkookt.

    Water is gewillig. Water is verduldig en het warmt maar langzaam op. Maar zodra waterdeeltjes daar waar de kom het warmst is, beginnen op te springen, wees dan maar getroost dat het kookpunt nadert. De madam hieronder, haar foto (zonder hoofddoek) uit DM heb ik achterwege gelaten, is zo’n op-punt-gekookt onderdeeltje van de Islam-soep.

    Kunnen we tenminste niet meer beweren niet op de hoogte te zijn geweest.

    °°°

    Haar uitleg heeft het voordeel, zeer goed aan te sluiten met het gezond verstand. Bij haar spreken ‘de beteren’ van de derde of de vierde generatie en ze zien het in hier niet op hun plats te zijn. Wat houdt ze dan tegen om hun eigen volk te gaan bijspringen? Daar is genoeg werk aan de winkel. En olie-dollars voor hun loon zijn er in overvloed, terwijl de belastingen er zo goed als onbestaande zijn. Daar moeten ze zich zeker niet ‘tweedehands’ voelen, integendeel, zij zullen er voor elite kunnen spelen en dat alles in de voorvaderlijke tradities van zeden en gewoonten.

    Over de kosten voor hun opleiding kunnen we het later nog wel eens hebben. Misschien zelfs dat er een ‘algemeen pardon’ kan overeengekomen worden, waarbij we de vorige generaties zo maar laten vertrekken, wat ons betreft in de beste verstandhouding. Wij zijn namelijk geen Pharao’s, die het volk van Israël maar node laten gaan.

    °°°

    Laten wij, Westerlingen, afspreken dat we bij deze dan ‘de schuld’ voor de kolonisatie alsn afbetaald aanzien. En dat we, door zo te doen veel bloedvergieten hebben voorkomen.

    Voor wat betreft de petrol uit de olie-landen : Poetin is niet van de gemakkelijksten, maar we hebben dezelfde cultuur-achtergronden. Die zijn olie is ook goed en best betaalbaar. Wat meer is, na 70 jaar goddeloos communisme, weten die wel beter. Het zou dan niet meer zijn Rome of Moskou’ maar Vladimir met Franciscus, samen gezellig aan de borrel.

    Da’s andere kees, hé Trees?  

    °°°

    Ter zake :

    Moslims trekken niet enkel richting Syrië

    Nadia Fadil legt uit waarom ook een geschoolde elite ons land ontvlucht. Fadil is docente en verricht onderzoek naar minderheden, multiculturalisme en religie binnen de vakgroep antropologie aan de KU Leuven. .

    °°°

    Het gaat hier om intelligente en creatieve mensen die een unieke bijdrage zouden kunnen leveren, maar voortdurend tegen een plafond van racisme botsen

    België maakt zich sinds een aantal weken zorgen over jonge moslims die naar Syrië trekken om de wapens op te nemen tegen het Assad-regime. Verschillende analisten werden daarom aangesproken om hun visie ter zake te bieden. De diagnose luidt unisono: het gaat om een ontredderde groep jongeren die het vertrouwen in de samenleving kwijt is, en we moeten deze zien te herstellen.

    Sommigen stellen zelfs voor om in België deradicaliserings-programma's in te voeren, naar het voorbeeld van Groot-Brittannië dat sinds de aanslagen van 7/7 zulke programma's heeft lopen. De aandacht die uitgaat naar deze jongeren en de wijze waarop deze problematiek wordt gekaderd is, hoewel volledig legitiem, echter ook merkwaardig te noemen. Zo maken weinig analyses melding van het feit dat de deelname aan de strijd in Syrië en de "heldenstatus" die de jongeren hieraan kunnen ontlenen misschien gelijk staat aan het historisch voorbeeld van de meer dan 40.000 mannen en vrouwen uit 53 verschillende landen die tussen 1936 en 1939 deelnamen aan de Spaanse burgeroorlog en meevochten in de strijd tegen 'het Fascisme' (waaronder de fameuze Britse schrijver George Orwell, een kleine Amerikaanse delegatie die de naam de 'Abraham Lincoln Brigade' droeg en ook Belgen waar Albert De Coninck uitvoerig over vertelt in zijn boek 'España. Belgen in de Internationale Brigade' uit 1972).

    Maar dit even terzijde. Want in deze tekst wil ik vooral kort stilstaan bij een andere groep jongeren, jongvolwassenen, die we evenzeer dreigen te verliezen. Het gaat hier niet zozeer om "gemanipuleerde" en "geradicaliseerde" jongeren dan wel om een  geschoolde elite die vaak over de middelen beschikt om naar het buitenland te gaan en dat in het slechtste/beste (aan u de keuze) geval ook doet. In deze verhalen fungeren ervaringen van miskenning wanneer nieuwe en creatieve inzichten worden aangereikt en het verzuurde maatschappelijk debat als rode draad. Om onze collectieve bezorgdheid over de moslimjongeren die naar het buitenland trekken wat bij te staan wil ik de lezer daarom een kleine greep bieden uit de 'andere' verhalen die ik sinds een aantal jaren op toenemende basis tegenkom.

     

    Halal te delicaat

    Amina, begin dertig. Succesvolle manager in een internationaal bedrijf dat zich toelegt op caloriearme en ethisch verantwoorde voeding. In haar vrije uren is ze actief in twee organisaties als bestuurslid. Ze ziet eruit als iemand uit de modeblaadjes. Heeft sinds haar aankomst in het bedrijf de verkoopcijfers op een significante manier omhoog getrokken. Haar oversten, en zelfs de CEO van haar bedrijf, hebben haar tijdens de nieuwjaarsreceptie uitvoerig gecomplimenteerd voor haar "schitterende" resultaten. Haar suggestie om een lijn te ontwikkelen die zich ook op de moslimconsument en halal voedsel zou richten wordt echter stelselmatig op een "njet" onthaald. Hoewel dat laatste volledig in de lijn van het bedrijf ligt, aangezien de producten die ze maken in de feiten reeds halal zijn (dwz. alcoholvrij en plantaardig), ligt dat laatste te delicaat en wil het bedrijf zich hier niet aan verbranden. Ook andere doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf blijven beperkt. Ze is aan het uitkijken naar een andere job. Liefst in het buitenland.

     

    Hamid, eind twintig. Is net van start gegaan in een prestigieus internationaal auditbedrijf als strategische adviseur. In Montréal. Dat ligt in Québec, Canada. Het was geen bewuste keuze, eerder een toevallige samenloop van omstandigheden die begon met een Erasmusuitwisseling vanuit Brussel die aanvankelijk 6 maanden zou duren. 6 maanden werden 4 jaar, waarvan een aantal in een hoog aangeschreven businessschool. Aan terugkeren denkt hij niet, ook al mist hij zijn familie en vrienden. Bij een recent bezoek deze winter was hij uitgenodigd door zijn oude school om over zijn ervaringen en "succesverhaal" te vertellen aan een groep laatstejaars. Hij vertelde hen dat ze trots moesten zijn op hun afkomst, zich niet mochten laten doen en goed moesten beseffen dat racisme en discriminatie deel uit zou maken van hun traject. Na afloop was hij tevreden over het gesprek met de jongeren, maar was vooral getroffen door de blik van een aantal leerkrachten: "Ils me regardent comme un Arabe", vertelde hij. Een blik die zwaar weegt, een blik die hij niet langer kon uitstaan en niet langer wil ondergaan.

    Franse 'r'

    Assiya en Aziz. Begin twintig. Jong leuk stel. Zijn enkele maanden geleden vertrokken. Misschien voorgoed, misschien voor even. Eerst Chicago, nu New York. Dat ligt in de Verenigde Staten. Misschien volgt een andere eindstop, misschien ook niet. Assiya is nog net niet afgestudeerd in de bedrijfscommunicatie. Net niet. Ze vermoedt dat het misschien te maken heeft met haar hoofddoek. Of met haar Nederlands. Opgevoed in het Frans, schoolgelopen in het Nederlandstalig onderwijs. Het resultaat is een zware, doch charmante Franse 'r'. Drukt zich vlekkeloos uit. Maar niet goed genoeg volgens de docente Nederlands die haar keer op keer op haar examens buist. Heeft beroep aangetekend, verschillende docenten aangesproken. Veel sympathie, maar weinig steun. Haar eindproject heeft ze mij op haar splinternieuwe IPhone 4 deze zomer getoond. Een trendy, blits en veelkleurig filmpje, net als haarzelf. 

     

    Saida. Begin veertig. Heeft reeds meerdere levens geleid. Haar meest recente is dat van ethisch bewuste zaakvoerster en modeontwerpster die elegante kledij ontwerpt voor vrouwen, inclusief gesluierde. Is niet op haar mond gevallen en laat zich op regelmatige basis kritisch uit rond de zogeheten "gevoelige" thema's in onze samenleving: racisme, de hoofddoek, islamofobie. Dat levert haar veel sympathie op als "nieuwe stem", maar de modewereld blijkt voorlopig weinig geïnteresseerd te zijn in haar werk. Een investeerder, die haar werk geweldig vindt en ook andere modelijnen financiert, overwoog een tijd haar project te ondersteunen. Na meerdere gesprekken en talloze afspraken werd haar werk uiteindelijk "te riskant" bevonden. Haar "uitgesproken standpunten" zouden hem in een delicate positie kunnen brengen. Ze overweegt migratie, geeft aan dat het met de dag moeilijker wordt om het hier uit te houden, maar voorlopig houdt ze het vol.

     

    Verspilde talenten

    Dit is maar een greep uit de verhalen van een groep waar men het vaak over heeft maar zelden mee praat. Wat hun representativiteit is voor de "moslims" of "Marokkanen" in Vlaanderen laat ik in het midden. Wat ik niet in het midden laat is de vaststelling dat steeds meer actoren die tot voor kort een leidende rol speelden in een aantal belangrijke organisaties nu een exit overwegen of al hebben genomen. Een exit uit het debat, uit het land, uit hun positie als "Marokkaan" of "Moslim". Bovendien hebben deze verhalen één ding met elkaar gemeen: het gaat hier niet om een ontredderde, werkloze en laag opgeleide generatie, maar om verspilde talenten. Intelligente, vaak hoogopgeleide, gedreven, creatieve wezens die een unieke bijdrage zouden kunnen leveren in het hertekenen van ons land maar hierbij voortdurend tegen een glazen - neen: betonnen - plafond moeten botsen: die van het racisme. Dat laatste vertaalt zich in de overtuiging dat "de andere" (of "de allochtoon") weinig nieuws aan deze samenleving heeft bij te brengen en zich moet beperken tot de status van de 'te integreren burger'.

    België is niet enkel een handvol jongeren aan het verliezen die ten strijde trekken tegen het Assad-regime, het is ook en vooral kostbare 'human capital' (om het in droge economische termen uit te drukken) aan het verliezen waar op dit moment geen cijfer op staat. Mensen die een unieke rol in deze samenleving kunnen spelen, die de uitdaging van de globalisering waar ons land en continent mee worstelt kunnen begeleiden, die een brugfunctie kunnen maken tussen verschillende werelden, verschillende referentiekaders, verschillende talen. Voorlopig blijven we echter blind en doofstom voor deze verspilde talenten en laten we ons liever door de schreeuwerige angst- en vijandsbeelden die'de Islam' omringen verlammen.

    Voor hoe lang nog?

    °°°

    Madam spreekt alleen van de Spaanse Burgeroorlog, precies alsof ze schrik heeft om van de Waalse of de Vlaamse SS-elite troepen die met hele regimenten uit Brussel of uit Luik afmarcheerden om tegen dat goddeloos communisme te gaan vechten. Bang om over de terugkeer van  dat soort vrijwilligers te spreken? Madam weet toch dat bij hun terugkeer, de meesten daarvan in de loop van 11 Rijklswacht-geweren mochten kijken? Later konden jarenlange gevangenisstraffen volstaan, met daarna naast broodroof, levenslang het verlies van burgerrechten.

    Natuurlijk zijn Jihad-vechters een totaal andere klasse. Dat zullen  we wel zien, als we tenminste tegen dan al lang niet naar de hel zijn gestuurd. Ze zegt het niet, maar ze denkt het vast. Want de hel, dat is toch iets voor Ongelovige Honden, apen en varkens?

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    15-04-2013, 17:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1343 – HET BANKGEHEIM OPEN EN BLOOT GELEGD

    .

    1343 – HET BANKGEHEIM OPEN EN BLOOT GELEGD

    °°°

     

    °°°

    Het is nog helemaal geen Sinxen, en toch is bij mij de Heilige Geest al op bezoek geweest. Voor de gelegenheid gebeurde dat onder de naam Xander (zie verder) en ik zal U zeggen waarom.

    Tot hiertoe zag ik de banken in de Westerse wereld voor wat ze zijn : als handelaars ter goeder trouw in geld. Maar die Koen Geens van de Tsjeven heeft me de ogen ge-opend : al jaren zijn de banken gewoon de verzamelaars van ons geld, om dat door te sluizen naar de altijd in geldnood verkerende Overheden. Deze bezigheid noemt men ‘Beleggen in Overheids Papieren’. Als dàt geen veilige beleggingen zijn! En interesten dat die Overheden willen betalen! Om duimen en vingers van af te likken. Om ook vooral veel ‘bonussen’ uit te delen aan de Benk-Bestuurders (2 x hoofdetter!)

    Als die Overheid, de Inlandse en nog meer de Buitenlandse, die al maar hoger ‘gerankt’ staan bij de Grootbankiers (GoldmanSachts bijvoorbeeld) dan op zeker ogenblik in ademnood komen, beginnen de zeepbellen te springen. En vallen er spaanders…..

    Jaren aan een stuk hebben die Overheden boven hun stand geleefd en vooral boven hun stand verteerd, en dan… moet het geld ineens gehaald worden waar het zit. Bij de spaarders? Niet naïef zijn, hé!

    Het spaargeld dat we met z’n allen toevertrouwd hebben aan onze Bankiers, is al opgesoupeerd want de leningen aan de Overheden blijken waardeloos te zijn geworden, en om de banken te ‘redden’ moeten er dus karpersprongen gemaakt worden. Moet niet U en ik, maar ‘de belasting-betaler’bijspringen….Scenario II : de papiermolen die Euro’s drukt op volle gas? Maar dan gaan de mensen subiet met een boodschappenwagentje vol geld naar de bakker om een brood!

    Maar mensen als Van Rampai en die Ollie Rehm zijn niet voor één gat te vangen! Die lossen dat anders op! Zo schrijven de Overheden maar Garantie-Certificaten op elkaar uit. En wie is daarvoor de aangewezen persoon? Juist! Ja! De Europese Centrale Bank!

    °°°

    Tot hier is deze cyclus gekomen. Met vallen en opstaan kan de Westerse Wereld weer CO² puren uit de zuivere lucht van die ene grote blinkende droom. Want voor die ene grote zeepbel zal opgebruikt zijn, zullen al een paar generaties het tijdelijke met het eeuwige hebben verwisseld.

    °°°

    Ter zake :

    ECB laat in het geheim onbegrensd geld bijdrukken voor Franse banken

    °°°

    Xander 14-04-2013 20:33- in Economie, EU

     

     

    Zuid Europa heeft met Frankrijk financieel de oorlog verklaard aan Duitsland en Nederland

    ECB president Mario Draghi strooit rijkelijk vele honderden miljarden euro's over het failliete Zuid Europa uit. En waarom ook niet? Duitsland en Nederland staan toch wel garant...

    De Zuid Europese schuldenlanden blijken de facto de dienst uit te maken in de Europese Centrale Bank en daarmee de eurozone nu bekend is geworden dat ECB president Mario Draghi in het geheim Frankrijk toestemming heeft gegeven om de facto onbegrensd geld bij te drukken om de failliete Franse banken overeind te houden. Noch Duitsland, noch Nederland kan hier ook maar iets tegen ondernemen.

    Eind 2011 kwamen de machtigste centrale banken ter wereld, de Amerikaanse FED, de BOE (Bank of England) en de ECB gezamenlijk in actie om het instorten van het Westerse financiële systeem te voorkomen. De ECB stelde via zogenaamde Longer-Term Refinancing Operations (LTRO's) zo'n € 500 miljard beschikbaar voor de banken in de eurolanden. Een paar maanden later volgde nog eens € 500 miljard.

    Voornaamste zorg was dat de banken die voor het grootste deel de staatsobligaties van hun eigen land hadden opgekocht zouden omvallen, waarmee de hele eurozone in een crisis zou worden gestort. Daarbij ging het ook om een grote Franse bank die op omvallen stond. Tot nu toe wordt de naam van de bank zorgvuldig geheim gehouden.

    De financiële markten hebben al langere tijd de zwaar in de problemen verkerende Franse megabanken Société Générale, Crédit Agricole en BNP Paribas in het vizier. Zo moest Crédit Agricole vorig jaar nog € 3,5 aan vermogenswaarden verkopen.

    Fransen drukken in het geheim honderden miljarden bij

    Nu blijkt er naast de € 1 biljoen aan LTRO's in het geheim een speciale financieringbron voor de Franse banken te zijn opgezet, de zogenaamde STEP-markt (Short Term European Papers). Deze € 445 miljard grote markt gaat buiten de beurzen om en is daarom totaal niet transparant. Franse banken kunnen STEP-leningen als onderpand bij de Franse centrale bank (Banque de France) aanbieden, die via een zogenaamde 'Euroclear' Bank als onderpand bij de ECB worden ondergebracht.

    Daarbij gaat het ook om minderwaardige schuldpapieren. Zolang de Franse bank deze echter beschermt door ze als onderpand te accepteren, kunnen de Franse banken onbeperkt doorgaan met het afwentelen van hun waardeloze financiële bezittingen op de ECB en daarmee op de rest van de eurozone. Feitelijk betekent dit dat er onder de paraplu van de Franse centrale bank massaal geld wordt bijgedrukt voor de Franse banken, zonder dat de ECB hier enige controle over uitoefent.

    (…/…)

     

    Financiële oorlogsverklaring

    De enige juiste constatering is dan ook dat er van de zogenaamde Europese eensgezindheid hoegenaamd niets meer over is, en dat de failliete Zuidelijke landen via de ECB -die tenslotte wordt geleid door een Italiaan- pure chantage plegen. Het geheime STEP-programma is dan ook niets anders dan een financiële oorlogsverklaring van Frankrijk en zijn banken, en daarmee heel Zuid Europa, aan Duitsland en Nederland. Het is echter zeer de vraag of onze ruggengraatloze eurofiele politici hier ook maar iets tegen zullen durven ondernemen.

    Xander

    °°°

    Zaak is, dat luchtbellen, kleine maar nog meer de grote, uiterst gevoelig zijn voor… speldenprikken.

    Ik zal maar niet doen alsof de Islam zo’n speldenprik zou zijn. De Islam is meer een vulkaan-kegel van Mount Everests waar naartoe die zeepbellen met reuzenvaart worden aangestuurd.

    Als die dan klappen, dan kunnen de Euro-bonobo’s naar waarheid verklaren, dat ze dat allemaal niet ‘gewusst haben’, net zoals de Nationaal Socialisten van de Duitse PvdA ook ‘nicht gewusst’ haben, dat wie vergast en in de oven is gegaan, het waarschijnlijk niet meer verder zal vertellen.

    De redding van de Westerse Wereld? Ballast moet overboord, om vervolgens de tering naar de nering te zetten.

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    15-04-2013, 13:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1342 - MOET DE ISLAM GEMODERNISEERD WORDEN

    .

    1342 - MOET DE ISLAM GEMODERNISEERD WORDEN

    °°°

     

    °°°

     





    15-04-2013, 09:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!