MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4419

     

    IEDER VOLGELTJE, ZELFS HET KLEINSTE

    ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

    *

    De ‘clou’ van de dag met Soedanese ‘Verrijkers’ op doorreis, is wel het eerherstel van onzen dapperen Theo. Die verdient ’n kus op z’n blinkende blote schedel van alle inlandse meisjes en vrouwen in Coburgia-Vlaams, en dat zijn er heel wat. De zogezegde ‘marteling’ in Khartum bij hun terugkeer blijken officieel gelogen, zwart op wit. Als die ooit bestaan hebben, dan is dat alleen in de verbeelding van enkele Slinx-Groene scharrelaars. Vertoning afgelopen.

    Gordijn!!!

    *

    Er zou zelfs bloed aan zijn handen hebben gehangen – maar op z’n repliek zal wel geen regeringscrisis volgen, maar doe zat. Scharrelaars ook naar af!

    ’In de spiegel kijken’ is daarenboven geen inbreuk tegen de ‘mensenrechten’… Trans-migranten zijn niet transparant. Ze zijn echter wèl de spiegels waarover Fancken het had.

    Het geweld aan deze zijde van Het Kanaal escaleert. Truckers weten waarom. Zowel langs onze eigen snelwegen nichting Engeland als op de Franse.

    *

    Waarom toch willen al die ‘Verrijkers’ dan niet in Europa blijven? Heeft de Brexit daar misschien iets mee te maken? Zijn die liever bij Moeke May dan bij Moeke Merkel? Of, denkend aan de reproductie, worstelt Engeland nog altijd met een tekort aan mannelijke inwoners, na die twee verschrikkelijke levens verslindende oorlogen? Te oordelen naar de vele honderdduizenden witte zerkjes ‘row on row’ op de ‘cimetries’ in de IJzervlakte kan dat er niet ver naast zijn.

    Moesten die geraamten in onze Vlaamse bodems kunnen spreken, er zouden meer vervloekingen uit hun tandeloze mond komen, dan het geroep om hun moeder!

    *

    Bonze tongen beweren dat de aantrekkingskracht van Engeland daarin bestaat dat er daar geen identiteitsbewijzen bestaan. Iedereen kan daar ongestraft beweren dat hij Dickens heet. Charles Dickens. Of Charlotte Dickens, voor zij die toevallig nog belang hechten aan de uitwendige kenmerken van hun gender-bestaan.

    To be or not to be, that’s the question!

    Zonder paspoorten moet Engeland het Beloofde Land van hun dromen worden. Alleen nog die verdomde huidskleur! Die is al te opvallend zoals God die heeft geschapen. En ‘Wright or wrong’, het levenswerk van Willem de Veroveraar is voorgoed naar de vaantjes. Een idee misschien voor Macroni, zoals voor alle skeche fikms, voor ‘n ‘replay’? Om samen met Märkel ‘gegen Engeland zu fahren’…

    *

    Calais: vuurproef voor Macron?

    Calais, waar de vuren branden…

    *

    De zware gevechten die op donderdag 1 februari 2018 in Calais uitbraken tussen Afghaanse en Afrikaanse migranten, konden wel eens een vuurproef zijn voor de regering-Macron. Bij de gevechten werden vuurwapens gebruikt, en vijf migranten raakten zwaargewond.

    Ook nu probeerden de media te sussen: het was allemaal niet zo erg, een ‘accident de parcours’. Maar er blijkt meer aan de hand te zijn.

    De problemen startten in de namiddag, rond halfvier. Aan de oorsprong lag een voedselbedeling, waarbij een honderdtal Afrikanen een twintigtal Afghanen aanpakte. In de loop van de namiddag waren er meerdere zware botsingen tussen die etnische groepen in Calais, waarbij uiteindelijk tweeëntwintig gewonden vielen.

    Herhaalde rellen én vuurwapens

    een, ook zij slaagden er niet in…

    *

    Het nieuws van deze zware rellen haalde alle nieuwspagina’s. Eerst probeerden de media de indruk te wekken dat het ging om een uitzonderlijk feit. Maar in het verleden bleken verschillende feiten al op zware spanningen te wijzen.

    Zo waren er op 1 juli 2017 ook al zware confrontaties in Calais, met zestien gewonden. Op 25 november 2017 gingen twee Afghaanse bendes elkaar te lijf met onder meer vuurwapens, waarbij vijf gewonden vielen. In de pers had men het over een afrekening tussen mensensmokkelaars.

    “De overheid heeft het onder controle”

    (L) May met (R) Macroni

    *

    Nieuw en bijzonder verontrustend is het feit dat bij dergelijke conflicten steeds vaker vuurwapens worden gebruikt. Het is wachten op de eerste dodelijke slachtoffers. In een eerste reactie probeerde de minister van Binnenlandse Zaken, Gérard Collomb, nog wat te sussen door te verklaren dat “de vuurwapens gebruikt werden door de mensensmokkelaars, niet de migranten, want die zijn niet gewapend”.

    Nadien bleek dat een Afghaanse migrant die verdacht wordt schoten te hebben gelost, door de politie wordt opgespoord.

    Het onmogelijke samenleven

    Het samenleven tussen Afghanen en Afrikanen is gewoonweg onmogelijk. Even duidelijk is dat die micro- kosmos in Calais wel eens een voorafspiegeling zou kunnen zijn van de Franse multiculturele maatschappij, want de buiten-Europese migratie blijft aanhouden.

    Hoe bevolkingsgroepen die elkaar naar het leven staan op hetzelfde kleine grondgebied doen samenleven? De spanning tussen Afghanen en Afrikanen is maar één voorbeeld van de vele etnische conflicten op het Franse grondgebied.

    Bijkomend blijken de waarden die door steuncomités voor migranten en door overheden worden uitgedragen en als leefmodellen worden aangeprezen, geen énkele betekenis te hebben voor veel nieuwkomers in Frankrijk en elders in Europa. En een dringende vraag die steeds vaker wordt gesteld: hoe zal de overheid erin slagen haar autochtone bevolking te beschermen tegen die gewapende groepen?

    Het ziet ernaar uit dat de Franse regeringsleider Emmanuel Macron nog heel wat werk op de plank heeft. Zal hij, de hoop van het EU-establishment, slagen waar anderen faalden?

    Wordt dit een eerste ernstige vuurproef (verontschuldiging voor de flauwe woordspeling) voor de ploeg rond Macron?

    Piet Van NieuwVliet

    *

    AAN DE VRUCHTEN GROOT OF LEINm

    KENT MEN DE BOOM

    *

    Dit is het zoveelste vervolgverhaal over de verovering van dat Broedervolk. De traditionele banden die voor De Lage Landen ooit ziveel welvaart brachten, staan voor de zoveelste keer onder hoogspanning.

    Verleden jaar hebben zij echter de keus gemaakt. Europa mag varen zoveel het wil, maar het zal zonder hen zijn. Zij verkiezen opnieuw de ‘Splendid Isolation’ die hen in het verleden groot heeft gemaakt.

    Anders gezegd, net als Hitler, is Merkel grandioos mislukt in de annexatie!

    Het Duiveltje op m’n LINKER schouder zit , bij al die miserie, guitig te grinniken, maar het Engeltje op m’n RECHTER schouder kijkt met de minuut somberder. Het fluistert mij in her rechteroor, dat die miserie misschien de weerbots is van dat koloniale verleden van het Gemenebest.

    Brittania rules the waves.. Ja Ja, maar dat is een heel poosje geleden. De golfslag werkt u keeraafs: ebbe en vloed, zullen we maar zeggen. Al die ‘refugees’ zijn de restanten van al die ‘mandaat gebieden’ die de rekening komen presenteren.

    Kortom: ondergetekende heeft de indruk dat er dreigend andere vrienden moeten gezicht worden. En die andere vrienden kan men te voet bereiken, daar kmt geen zwellen of bootje varen bij te pas.

    Er is daar in Tsjechië een goede vriend die al een tijdje op ons zit te wachten. Het is iemand die beter geslaagd is dan de Catalanen om zijn Land onafhankelijk te maken. En dat zonder bloedvergieten, maar in onderling overleg. De man is zowat het levend bewijs dat de (doorWINTERDE) Vlaamse Beweging het bij het rechte eind heeft. Het loont meer dan de moeite alles over deze man te weten.


    Vàclaf Klaus (°1941),

    Organisator van

    De Fluwelen Revolutie

    *

    U leest alles over dit waar gebeurd sprookje dat te mooi is om waar te zijn, op

    https://nl.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1clav_Klaus

    *

    Hemelrijker

    10-02-2018, 11:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    09-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4418

     IEDER VOLGELTJE, ZELFS HET KLEINSTE

    ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

    *

    De madame van dit verhaal is lijk de berouwvolle zondares uit het Evangelie. Eerst (in 2012) bestormt ze, samen met een zwerm al even lieftallige geestesgenootjes van haar, de Hemel ten voordele van die sukkelaars van ‘Verrijkers’, of de verwenst ze nu ineens naar de Hel en alle duivels. Ze is misschien (maar dat is niet duidelijk) zelfs, als berouwvolle zondares, Lid geworden van die zwaar populistische AfD, de Alterative für Deutschland.

    Tot inkeer gekomen? Slechte vrienden gehad? Slechte onderbriek-ervaringen opgedaan? Daar vertelt ze wel alles over in onderstaand verslag, opgetekend, hoe kan het aders, door Xander.

    Xander, die Nieuws brengt als geen ander!

    Één zwaluw maakt nog niet de Lente. Maar dar er op een niet verkeerd te verstane manier, uitgekeken wordt om te emigreren naar… Polen, is wel het absolute toppunt. Vooral als die vluchtweg door een Duitse madame, wiebs kandgeniten sedert de jaren ’30-’40, alle Polen, oud en jong, zonder onderscheid als ‘Untermenschen’ heeft behandeld

    De ‘Untermenschen’ van toen blijken dus nu voor Duitsers heel wat beter te zijn dat de horden ‘Verrijkers’ die hun maar iij óns Land komen leeg vreten.

    Het is dan ook ’n beetje heel spijtig, dat hier en nu geen

    Dr. Joseph Goebbels

    meer beschikbaar is, die deze ongewenste boodschap van toen, omgekeerd nu met goed gevolg zou kunnen rechtzetten. Als Minister van Propaganda was hij, naast Nonkel Dolf, bijna de Oppergod voor heel Gross Deutschland..

    Want weet U, met die GroKo-coalitie aan het bewind, bestaat de kans dat, net als toen Joodse mensen, de kans niet zullen krijgen om te ontsnappen naar Poland. Er komt misschien voor de tweede keer weer een Wet die de doodstraf voorziet voor eenieder die uit racistische motieven, het Vaderland wenst e verlaten.

    Met Merkel is men daar inderdaad bijlange nog niet aan de nieuwe patatjes! Al staan de eerste struiken toch al in bloei….

    *

    Oprichtster hulporganisatie migranten: Ik zat fout met open grenzen en ga emigreren

    *

    ‘Moslimvluchtelingen zijn van kinds af aan gehersenspoeld door islam, en zijn absoluut niet van plan om onze waarden te accepteren’ – ‘Immigratie zoveel moslims is existentiële bedreiging voor onze manier van leven’

     

    Sommige van deze zo naïeve ‘refugees welcome’ activisten beginnen spijt te krijgen.

    Rebecca Sommer

    richtte in 2012 de Werkgroep Asiel & Mensenrechten op, bedoeld om vluchtelingen te helpen. Ze was dan ook erg blij met het openen van de grenzen in 2015 voor een enorme stroom moslimmigranten, maar heeft daar nu spijt van, en gaat zelfs naar Polen emigreren ‘omdat Duitsland verloren is’. (UPDATE 18.35, zie onderaan)

     

    ‘Ik wilde toen iedereen helpen, en geloofde echt dat al deze mensen voor de hel wegvluchtten, en vreselijk in nood zaten,’ aldus Sommer in een interview met het Poolse weekblad Do Rzecy. Samen met 300 vrijwilligers begon ze met het geven van Duitse taallessen aan de nieuwkomers, met de bedoeling ze te helpen te integreren.

     

    Aanvankelijk hoopte ze dat ‘hun middeleeuwse ideeën in de loop van de tijd zouden veranderen’, maar al snel realiseerde ze zich dat ‘moslimvluchtelingen zijn opgegroeid met waarden die totaal anders zijn. Ze zijn van kinds af aan gehersenspoeld en geïndoctrineerd door islam, en zijn absoluut niet van plan onze waarden te accepteren.’

     

    ‘Immigratie moslims existentiële bedreiging’

     

    Ze ontdekte dat migranten ‘vinden dat wij ongelovigen zijn, en met minachting en arrogantie naar ons kijken.’ Moslims die ze wilde helpen, scholden haar uit voor ‘die stomme Duitse hoer’ en vielen haar al vijf keer aan. Ook haar vrijwilligers kregen het nodige te verwerken, waardoor sommigen er inmiddels mee gestopt zijn.

     

    Sommer geeft nu toe dat ze het ondanks haar goede bedoelingen totaal bij het verkeerde eind had, en dat de immigratie van zoveel moslims een existentiële bedreiging vormt voor de Duitse manier van leven. Door familie hereniging, waar alle migranten recht op hebben, zal dit probleem snel nog veel groter worden.

     

    ‘Als Polen en Hongarije op dit punt niet toegeven, zouden jullie landen kunnen worden waar sommige Duitsers en Fransen naartoe zullen vluchten,’ vervolgde ze. ‘Jullie kunnen in Europa eilanden van stabiliteit worden.’

     

    Ministerie erkent verband migranten en explosief stijgende criminaliteit

     

    De enorme golf aanrandingen, verkrachtingen en andere misdaden die Duitsland dankzij migranten overspoelt –volgens de officiële politiestatistieken werd in 2016 in Berlijn al ruim de helft van alle misdrijven door migranten gepleegd-, heeft tot een run op allerlei alarmapparaten geleid, waaronder zelfs een joggingbroek die voorzien is van een ingebouwde knop die na indrukken een zeer luid alarmsignaal afgeeft.

     

    Het ministerie van Familiezaken erkende laatst dat er een direct verband is tussen de massale binnenkomst van migranten en de pijlsnel stijgende criminaliteit.

     

    Voor Duitsland is het te laat’

     

    De vluchtelingenwerker waarschuwt dat Duitsland door de geplande gezins- en familiehereniging volledig overspoeld zal worden, en dat de politieke islam, die nu al steeds meer invloed krijgt op scholen, in politieke partijen, de overheid en de politie, op den duur de dominante kracht zal worden (zoals dat in bijna alle landen gebeurt waar de islam met een grote groep volgelingen een voet tussen de deur krijgt). Dat betekent het definitieve einde van onze vrijheid, democratie, stabiliteit en ook welvaart.

     

    Het vierde kabinet Merkel, dat nu zo goed als beklonken is, gaat jaarlijks honderdduizenden moslims toelaten, waardoor het land al op korte termijn totaal zal veranderen. ‘Voor Duitsland is het te laat,’ is dan ook Sommers sombere conclusie.


    Xander

    (1)Paul Joseph Watson via Infowars
    (2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    (2) 

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/02/Oprichter-hulporganisatie-migranten-Ik-zat-fout-met-open-grenzen-en-ga-emigreren

    *

    AAN DE VRUCHTEN GROOT OF LEIN

    KENT MEN DE BOOM

    *

    Het wordt dus even verpozen in de hedendaagse Geschiedenis. Voor hen die het ’n beetje vergeten waren, maar vooral voor hen, de jongeren, die het niet eens wisten. Omdat onze Verkochte Media intussen van uit Hogere Regionen andere prioriteiten bevolen worden. Zoals de verplichte ‘Aanbevelingen’ door de verkeerd uitgelopen EU Natiestaat.

    Het is in ons ‘collectief geheugen‘ wel een spreekwoord, dar ‘De Geschiedenis’ zich blijft herhalen’. Opmerkelijk, want na de 12 verschrikkelijk lange jaren van de Naziestaat onder Adolf Hitler (1932-1945), dat juist Polen, Hongarije en de 2 deelstaten van wat ooit Tchechoslowakije was (Tshecië en Slowakije), met de hoofdsteden Budapest, Warschau, Praag, Bratislava, als diens vazalstaten, achteraf in handen gevielen van de USSR, en dat het precies in Hongarije was, dat het Vrijheidsstreven voor het eerst de kop opstak. Wat uiteindelijk via de Val v/de Berlijnse Muur 1989) geleid heeft tot de algehele val van het Communisme…

    De ‘Hongaarse Opstand’ (1956) werd inderdaad door de Sovjetsu bloedig onderdrukt, en vele Hongaren vluchtten vanf dan naar Het Westen.

    **

    *

    Onder het bewind van János Kádár bleef in Hongarije het politieke systeem repressief, maar op economisch gebied werden de communistische principes vanaf de jaren zestig flexibel toegepast. De consument kreeg meer aandacht, er was enige ruimte voor particulier initiatief. Het land werd daarom door de westerlingen gezien als het "minst onaantrekkelijke" land van het Oostblok.

    In de jaren tachtig ontstond in de communistische partij een belangrijke groep die ook meer politieke vrijheid wilde toestaan. Toen de ontwikkelingen in de Sovjet-Unie dat mogelijk maakten werd de oude Kádár terzijde geschoven en begon het bewind zichzelf te hervormen. In 1989 werden de leiders van de opstand van 1956 in ere hersteld. Op 23 augustus 1989 opende men het IJzeren Gordijn en in oktober van dat jaar werd in overleg met de democratische oppositie de volksrepubliek ontbonden en vervangen door de Republiek Hongarije. De eerste vrije parlementsverkiezingen vonden in 1990 plaats. Door het uiteenvallen van de Sovjet-Unie in 1991 kon Hongarije ook in de buitenlandse politiek vrije keuzes maken: het land trad na volksraadplegingen toe tot de NAVO (1999) en de Europese Unie .

    *

    Ook in Polen stond (1989) Lech Walessa op dezelfde bres tegen het Communisme. In Gdansk (Hitlers Dantzig Corridor) kreeg Moskou te mkaen met grote ‘stakingen’ op de Leninwerf. Door historici wordt Solidarność tevens beschouwd als een van de belangrijkste elementen in de val van het communisme in het Oostblok Door historici wordt Solidarność tevens beschouwd als een van de belangrijkste elementen in de val van het communisme in het Oostblok.

    Kapelletje in Roeselare (zie verder)

    *

    Zoals U ziet, zijn de huidige landen van de ‘VISEGRAD GROEP’ een vaste constante in de Geschiedenis van ons Oude Avondland, dat terzelfder tijd het Centrum van de Westerse Beschaving is. Wij, in de Ieperse Westhoek werden daarbij door ‘de Geallieerdeen’ van ‘de Feldgrauen’ bevrijd op 4 Setember1944: dàt schept ’n band.

    Is o.a. door de dankbare bevolking vastgelegd voor het nageslacht, door dat ‘Pools Kapelletje’ bij het binnenrijden van Roeselare. Heb ik al uitvoerig toegelicht op deze Blog.

    Komt daarbij dat die 4 landen in hoofdzaak al die jaren Christelijk zijn gebleven. Ook dàt schept ’n band.

    *

    Broekzèl en wijde omgeving, waar stilaan de ‘burger-oorlog’ lijk in Syrië begint op te flakkeren (Parijs, Calais, Groot Bijgaarden, drugsoorlog Antwerpen), zou als terminaal zieke patiënt, m.i. best beginnen nadenken. Het lijf en de ledematen zijn uitgeput, overmand door de allerlei bacillen, maar het hart in Centraal Europa, is kerngezond.

    Ps

    Felicitaties voor Theo Francken. Niet zo vanwege de Media, die noodgedwongen en bijna knarsetandend de waarheid over dat ‘martelen’ in Soedan wel moesten brengen. Hun commentaar was veelzeggend. Dat definitief negatief rapport was het big veem meer.

    Gedaan met blaasjes wijsmaken!!!!

    *

    Hemelrijker

    09-02-2018, 16:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    08-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4417

     

     

    IEDER VOLGELTJE, ZELFS HET KLEINSTE

    ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

    *

    Hoe denkt U zekf hierover? Is deze doelloze maatregel niet het ultieme bewijs dat de Europese Unie niet werkt?

    Bij de Oosterburen voert men de Kuisheid & Veilgheidsgordel in, en bij de Noorderburen zet men de kat bij de melk.

    Niet alleen kan de Europese Mummie de verdere eenmaking niet meer aan, de Broekseelse Bobo’s laten ook deze kans voorbijgaan, om de ‘Lidstaten’ voor te schrijven, dat elk Leger, naar het voorbeeld van de Syrië-strijders die met vrouw en kinderen naar de oorlgo trekken, een ‘gemengd’ leger moet zjn.

    Schudden voor gebruik is dan de regel, anders zakt het bezinksel naar de bodem van de met moedermelk gevulde zuigfles.

    *

    Nederlandse dienstplicht nu ook voor vrouwen

    *

    In Nederland zal de dienstplicht voor het leger voortaan ook voor vrouwen gelden. De wetswijziging gebeurt omwille van het belang van de gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

     

    De Tweede Kamer in Nederland keurde dinsdag de wetswijziging goed. Hoewel de dienstplicht nog altijd geldt in Nederland, is de opkomstplicht al twintig jaar opgeschort. Nederland heeft een beroepsleger en zal de opkomstplicht niet afschaffen.

     

    Gelijke behandeling

    Nederland voert de wijziging door omwille van de gelijke behandeling tussen mannen en vrouwen. Vrouwen werden uitgesloten van de dienstplicht wegens hun achterstand op de arbeidsmarkt, maar volgens defensie zijn vrouwen ondertussen even hoog opgeleid als mannen. En het leger heeft hoogopgeleide specialisten nodig. Nederlandse Minister-president Mark Rutte (VVD) schrijft bij de toelichting van de wet: ‘bij gelijke rechten horen gelijke plichten’.

     

    De verandering heeft praktische gevolgen, aangezien alle meisjes van 17 jaar, naast de jongens, nu ook een brief krijgen over de dienstplicht.

     

    Nederland is niet het enige Europese land waar de dienstplicht zowel voor vrouwen als voor mannen geldt. In Zweden en Noorwegen worden de vrouwen ook opgeroepen.

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180207_03343970

    *

    AAN DE VRUCHTEN GROOT OF LEIN

    KENT MEN DE BOOM

    *

    Het vroegere thuisland der Zwöden is nu precies niet het goede voorbeeld om na te apen: de ver-Mos Slimmerij is er het verst gevorderd, de economie draait er vierkant in rondjes, uitgenomen de industriële productie van de soort veiligheidsgordels die Martin Schulz (SPD) eerst als proef bij de Oosterburen wil invoeren.

    Er wordt namelijk gevreesd dat leergierige (?!) ‘Verrijkers’ wel eens zouden wegblijven, omdat het leven alhier dan zo saai wordt. Maar als de proef meevalt, zal Broeksèl de maatregel, totale dienstplichtgepaard met de totale gordelplicht in een ‘Aanbeveling’ verplicht stellen voor alle Lidstaten. Kak of geen kak, de pot op!

    *

    ‘bij gelijke rechten horen gelijke plichten’.

    Die Mark Rutte is toch ’n rare Schalkse Rutter! Die neemt zijn gewone vocabulaire in verband met de ‘Verrijkers’ over naar het Koninklijke Nederlandse Leger.

    Soldaatje spelen boven de Moerdijk brengt precies dezelfde verplichtingen mee die gelden voor de her-volking zoals die in détail door Brieksèl opgelegd wordt.


    Wat mij intrigeert is: de reden waarom. Een dienstrooster voor de werkvloer als plicht in het leven roepen, wetende dat die, eens of   anders, ’opgeschort’ blijft: is dit om te lachen? Of is het een soort bezigheidstherapie? De proef op de sm als bewijs van onbekwaamheid?

    Zijn er daar in NL echt geen andere prioriteiten? Moet de Emancipatie van de Vrouw daar echt zo spectaculair verlopen?!

    Me dunkt dat iemand als ondergetekende, in al zijn kinderlijke onnozelheid, het beter zou doen. Minstens even goed als om het even welke Koning van de Jungle. Vooral gezien de ruim bemeten royale vergoedingen eigen aan het besturen van zo’n gewichtige Lidstaat.

    *

    Hemelrijke

    08-02-2018, 08:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    07-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4415

     IEDER VOLGELTJE, ZELFS HET KLEINSTE

    ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

    *

    Neen, ze zijn er in Duitsland nog altijd niet aan uit, zodat de Ideale Wereld daar nog niet voor morgen, Doderdag 8 Februari 2018, is. Deze coalitie , die uiteindelijk moet uitmonden in een VIERTES REiCH zou alsdan de laatste in de rij zijn na de val van Hitlers DRITTE REICH met de zp gevreesde REICHS ADler.R.

    *

    Verder is sedert deze middag, vandaag 12 uur, de kogel door de kerk van Zaventem BN. Er komt één Duitse CEA. De rest? Zou blijven. Net zoals in Mei ’40 beloven de Duitsers dat alles bij het oude mag blijven. En neen, er komt geen ‘Militärverwaltung’ in Brüssel Nord, alleen maar ’n soort be-volmachtigde uit Frankfurt am Main.

    Is er dan werkelijk zo weinig verschil tussen de uitverkoop van het vroegere ‘Sa   bena’ en de visie van de BSP onder leiding van Hendrik de Man (Belgiche Werklieden Partij), die na de Duitse Inval onmiddellijk eeen vlotte samenwerking voorstelde tussen de Duitse en de Coburgse werkman? De Witte Brigade kwam pas tot leven na de Operatie Barbarossa half 1941, de Duitse laffe aanval op Kameraad Stalin…

    Ja Ja, met geld koopt men de boter. Niets met tanks en kanon gebulder…

    Het wezenlijke verschil is volgens mij, dat wie in de jaren ’40-’45 ‘de vaderlandse belangen’ verkwanselde aan de Duitsers (of zelfs niet!) er achteraf zwaar voor bestraft werd. Ja, er zelfs voor tegen de muur werd gezet. Denk daarbij vooral de kreupele Dr. August Borms, die toch nooit ‘de wapens had opgenomen’…… Maar wie datzelfde deed met de uitverkoop van Sabene én met Brussels Airlines als proef op de som, die gaat ad vitam aeternam – met felicitaties van de Jury – vrij-uit. Hij wordt daarbij zelfs in de adelstand verheven…

    SABENA :

    Such A Bad Experience Nver Again.

    *

    Maar nooit geen twee zonder drie. Op het midddag-nieuws kwm het ARCO-schandaal weer op de proppen. De slachtoffers van de ACW-oplichting dagen de Staat vor de Rechter. De polletiek eist zo rap mogelijk klare wijn. Notabene over de algehele terugbetaling Liefst met interest….

    Mag ik bij deze nogmaals als troost, niet de wijn in de kelk, maar de droesem onderaan de lege fles aanbieden aan zij die straks op de kiesbiljetten de Tjeven de ezelsstamp gaan verkopen?

    Het is nog klaarder dan een klontje: met Belastinggeld de vriendjes beurs-speculanten vergoeden, is gewoon crimineel. Maar ja, datt soort ‘Christen-Linx’ is al even Slinx als de Links-Linxen zelf, als het er om gaat het geld van anderen door deuren en vensters weg te wmijten.

    *

    Voilà. De gal is gespuwd en zelfs al weer opgeruimd. Alles wat op de lever lag, is weg gespoeld. Toch minstens tot 19uur, als de TeeVee ’n nieuwe lading frustraties brengt.

    In afwachting nog even samen nagenieten van de sfeer bij Xander….

    *

    Duitsland: Nieuwe “grote coalitie” besluit kuisheidsgordel voor iedereen

    (satire/sarcasme)

    *

    (Door: Jürgen Fritz – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    Nadat er in de afgelopen twee en een half jaar steeds meer overvallen hebben plaatsgevonden, hebben de onderhandelaars van de CDU, de CSU en de SPD vandaag besloten dat vanaf 01-04-2018 alle meisjes en vrouwen tussen 9 en 90 een afsluitbare kuisheidsgordel moeten dragen zodra ze het huis verlaten. De nieuwe Duitse regering verwacht van deze maatregel een opleving van de economie. Maar ook Saoedi-Arabië en Turkije, waarmee al desbetreffende deals werden gesloten, zouden ervan kunnen profiteren.

     

    Kuisheidsgordel voor iedereen komt en is van de belasting aftrekbaar

    Zoals de chef-onderhandelaars van de nieuwe “grote coalitie” (GroKo) vandaag lieten mededelen, dienen meisjes en vrouwen tussen 9 en 90 jaar op grond van het vele aantal overvallen sinds de zomer van 2015 – zelfs 82-jarigen zijn niet meer veilig en moeten er rekening mee houden thuis overvallen en vijfmaal verkracht te worden – het huis alleen nog maar met een afsluitbare kuisheidsgordel te verlaten. Om het verwijt tegen te gaan dat de Duitse regering de veiligheid van de eigen bevolking niet zou interesseren, haar zelfs in de steek zou laten, zelfs haar vrouwelijke deel bijna volledig uit zou leveren, zoals de schaamteloze #120decibel-campagne zou insinueren, wil het kabinet dat de aanschaf van de belasting afgetrokken kan worden.

     

    Politieke waarnemers en economische deskundigen denken weliswaar dat bij deze subsidie minder een zorgen-voor-de-eigen-bevolking op de voorgrond zou staan dan veelmeer een economisch motief, maar dat betwisten Merkel, Seehofer en Schulz heftig. Door de tussen de CDU, CSU en SPD unaniem tot stand gekomen maatregel zou men veelmeer de eenheid en handelingsbekwaamheid van de nieuwe regering op indrukwekkende wijze demonstreren. Het verwijt dat de eigen bevolking de CDU/CSU en SPD, afgezien van de periode kort voor de verkiezingen, helemaal niets zou interesseren, en dat men veelmeer eigen belangen zou volgen, zou daarmee duidelijk zijn weerlegd. Bovendien, zo gaf de demissionaire minister van Economische Zaken, Brigitte Zypries (SPD) toe, zou men erop hopen voor een extra economische opleving te kunnen zorgen, waardoor de Brexit-verliezen volledig gecompenseerd zouden worden.

     

    Turkije en Saoedi-Arabië ook in het bootje

     

    Omdat de productie in Duitsland in het begin de behoefte nog niet volledig zou kunnen dekken, dienen kuisheidsgordels eerst uit Turkije en uit Saoedi-Arabië, waar ze al langere tijd een hit zijn, geïmporteerd te worden. Desbetreffende handelsovereenkomsten werden al afgesloten. Daarvoor werden aan beide landen omvangrijke beloftes gedaan om in het vervolg (nog) meer invloed te kunnen uitoefenen op Duitse binnenlandse aangelegenheden. In het bijzonder zou aan Saoedi-Arabië zijn beloofd om nog eens tienduizend moskeeën in Duitsland te mogen bouwen, die volledig onder Saoedi-Arabische controle staan en die door Duitsers, ook de veiligheidsautoriteiten (!), niet mogen worden betreden.

     

    In de nieuwe door de Saoedi´s gefinancierde moskeeën zou het in ieder geval streng verboden zijn om Duits te spreken, omdat volgens de nieuwste islamwetenschappelijke inzichten Allah nooit een cursus Duits of een integratiecursus gehad zou hebben, wat hij overigens, op dit punt waren de religiegeleerden van alle islamitische rechtsscholen het bij wijze van uitzondering allemaal eens, ook niet nodig zou hebben. Deze taal zou sowieso niet meer lang bestaan, was uit Saoedi-Arabië en andere landen van de islamitische cultuurkring te horen.

     

    Aan Turkije daarentegen zou beloofd zijn dat men in het openbaar weliswaar zou doen alsof men de herinvoering van marteling en de doodstraf scherp zou veroordelen, maar dat het hier bij zou blijven en dat Turkije geen enkel nadeel te vrezen zou hebben. De EU-toetredingsonderhandelingen zou men weliswaar voor de schijn even afbreken, echter slechts enkele maanden, totdat bij de volgende crisis, die zeker weldra zou kunnen komen, iedereen weer afgeleid zou zijn respectievelijk de beelden en berichten van de laatste een tot twee jaar al vergeten zou zijn.

     

    Kledingindustrie rekent op enorme opleving

     

    De aanschafkosten van de kuisheidsgordel zullen, aldus het officiële standpunt van het ministerie van Financiën, tot 50%, verdeeld over een periode van 5 jaar, van de belasting aftrekbaar zijn. Aan mensen die weinig verdienen, huisvrouwen en werkelozen dient – dat heeft de SPD doorgedrukt – tegen een eigen bijdrage van € 10,- een ziekenfondsmodel, dat echter wel iets kan knellen, ter beschikking gesteld te worden.

     

    De kledingindustrie was heel blij met deze maatregel, want die hoopt eveneens op een dringend noodzakelijke economische opleving en is al bezig om voor het komend zomerseizoen speciale bikini´s te ontwerpen, die zonder enige moeite over de kuisheidsgordel gedragen kunnen worden en uitgesproken sexy zouden zijn. Over enkele dagen zullen ze in de winkels verkrijgbaar zijn. Zodoende kunnen de Duitsers de lente en de zomer volledig ontspannen tegemoet zien en kan de zorgeloosheid weer naar Duitsland terugkeren.

    Bron:

    https://juergenfritz.com                                                                  

    Auteur: Jürgen Fritz

     

    Vertaald uit het Duits door:

    E.J. Bron

    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    AAN DE VRUCHTEN GROOT OF KLEIN

    KENT MEN DE BOOM

    *

    Wat voor het Merkeliaanse Hinterland normaal zou zijn, is het daarom nog niet voor Coburgia, en al zeker niet voor ons, in de Lage- of de Neder-maden van Friesland tover Zeeland, tot aan Ht Kanaal naar Engeland.

    Wij zijn van een ander soort volk, dat niet wil gebonden zijn, niet aan de handen, de voeten of de tong, en zekerlijk nergens anders. Stel U voor, zeg!

    Wij, we kunnen als het moet, ons poten thuishouden, omdat wij anders opgevoed zijn. Alleen showbeesten en TV-Vedetten denken daar anders over. Die staan daar boven, volgens hun eigen zeggen.. Al is dat eerder daar onder, volgens de algemeen geldende ,normen. Ja, kijk, zo zitten alle gevallen engelen nu eenmaal in elkaar. Blinkend als geen, recht naar de Hel.

    *

    Onss aller Maggy De Block, Minister van (Blakende) Gezondheid, is er trouwens ook niet mee klaar, met al dat ge-gordel. Gordelen is goed, zegt ze. Maar we mogen niet overdrijven.

    *

    Dioe Duitse gordelplicht is een zwaar geval’, zegt ze. De Ziekenkas zit nu al op zwart zaad en we mogen aan niemand daarvan de schuld geven. Zeker niet aan al die zwarte mannetjes die hier zijn komen rondhangen en die zonder Familie Hereniging en dus vrouw zitten.

    Zwart zaad     als donorcellen invriezen is ook geen oplossing want zoveel invries-capaciteit is er niet beschikvaar. De nu al buitensporige staatsschuld laat geen uitbreiding toe.

    Haar groot probleem, volgens de Minister, is de terugbetaling voor iedereen van al die intieme veiligheidsgordels. Het zou gaan over zowat 11.365.000 burgers M/V in Coburgia. Komt daarbij, dat Kristof Kalf-O er in het Parlement mee heft gedreigd, dat alle nieuwkomers ook van die gunstmaatregel zouden moete kunnen genieten. Vooral de Mos Slimmerds, die daar recht op hebben, al is dat nu niet precies ’n mensenrecht.

    De (volgens zijn Partij) alom vereerde en geliefde Kris Peeters, ook al Minister van een en ander (zo ilang dat nog duurt), is dan in de Wetgevende Kamers de redding komen brengen. Wetsvoorstel ‘Gordel U’ op de middellange baan geschoven. Tot Één Aptil.

    *

    Hemelrijker

    07-02-2018, 17:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    06-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4415

     

     IEDER VOLGELTJE, ZELFS HET KLEINSTE

    ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

    *

    We hebben hem op onze Nationale Zenders allemaal meegemaakt, op deze werkelijk totaal Verloren Maandag van gisteren 5 Februari in het Jaar Onzes Heren 2018. (Buiging) Die zalvende stem met het ongeluksnieuws (dat iedereen al intuïtief wist) om toch maar kwijt te geraken aan wie het wilde horen, dat het allemaal nog wel zou meevallen.

    Net zoals de beul zegt tot de gehangene ‘het kietelt wel ’n beetje, maar dat duurt niet lang’

    Die Dieu d’ Avignon, zo goed als uit de stratosfeer neergedaald, om in de lagere regionen in zijn oneindige wijsheid den volke over wat futiliteiten kond te doen. Om te zeggen dat hij het ook niet wist. Omdat er nog altijd in Frankfurt niets beslist was. Één ding nochtans bleef zeker: de luchthaven van Broeksèl zou blijven en niets liet voorzien – volgens zijn weten – dat dat kline morzel Vaderlandse Grond naar Düsseldorf zou worden overGEVLOGEN.

    Aldus sprach auch Zarathustra. Hij keek en zag dat het goed was. Hijzelf zou, als beloning voor het geblazen mistgordijn, wel mogen blijven als rijk betaalde 2-talige Voorzitter van een of andere Raad van BEGEERr.

    Le Pont d’Avignon…

    Leidt van nergens naar nergens

    *

    Er was eens… ’n staatsambtenaar in een van de vele Vaderlansche Ministeries die onze Hoofdstad rijk is. Diens vrouw vond het beneden haar stand dat haar man zelf het stof in zijn bureau moest afdoen. Zij sprak derhalve een bevriend, eveneens Franstalig politicus aan in hun eigen partij. Samen vonden zij inderdaad, dat die naarstige ambtenaar recht had op een kuisvrouw.

    Maar toen nadien bleek dat die de job de hele dag zou uitvoeren in den buro van haar man, werd er door een bevriende Excellentie besloten in de onmiddellijke nabijheid een bijgebouwtje op te trekken. Er werd niet op een frank gekeken, want de Mevrouw van haar man, de onmisbare Ambtenaar, wilde veel eer halen van haar werk.

    En toen gebeurde wat in de sterren stond geschreven: die ene kuisvrouw kon al dat werk niet aan. Er werd dus een examen uitgeschreven, om 5 nieuwe kuisvrouwen te benoemen.

    Eenmaal klaar voor de opdracht, vond men dat die medewerkers onder leiding dienden te staan van een Verantwoordelijke. Toen werd de eerste Directeur aangeworven. En die had vanzelfsprekend recht op een eigen secretaresse.

    Om de sfeer op de wekvloer optimaal te houden, diende vervolgens een ‘syndicaal afgevaardigde te worden benoemd. Meet recht op een partij-lokaal. En een secretaresse, om de tijd te doden.

    Um technisch alles in de goede banen te leiden, werd er geoordeeld door de Dame van de intussen tot Eerste Ambtenaar benoemde kleine bediende, dat er een Technische Dienst moest komen. Met een aparte onafhankelijke Directeur die op zijn beurt recht had op een secretaresse, een milei-inspecteur en een werfleider. Ze waren met z’n vieren en konden dus gemakkelijk en vlot kaartspelen, maar daarover werd er niets gezegd.

    En toen gebeurde, wat niemand had kunnen voorzien, dat het budget uitgeput raakte en dat er moest beroep gedaan worden op krediet van buiten-uit naar binnen toe. Al het geluk van de wereld, want in de Partij waren er ook verantwoordelijken, die dikke vrienden hadden in de financiële wereld. De volgende jaren werden die ‘leningen’ al maar groter en groter, zodat er besloten werd tot besparingen en afdankingen van de laagste échelons di er tenslotte maar bijliepen als sek achter de bek, omdat ze nu eenmaal relaties hadden gehad in de Partij-top.

    En raadt wat er gebeurde? De oorspronkelijke kuisvrouw om wie het allemaal was begonnen, kreeg als eerste haar C4…

    *

    Dit échte gebeurd verhaal heb ik – niet oorspronkelijk - zo goed mogelijk proberen na te vertellen. Persoonlijk vind ol het goed geslaagd. Omdat het zegt wat de meeste mensen denken.

    Vandaar het applaus dat er heden ten dage, nu de Linxen overal bakzeil halen, dat waar mogelijk al die Openbare Zaken geprivatiseerd zullen worden. Want in de privaat heerst nog altijd de eerste Wet van de Economie, en dat is winst maken.

    Eerst geld verdienen, om het daarna weer,als goed huisvader (via de Belastingen) te kunnen her-besteden in de samenleving. En niet omgekeerd.…

    *

    Davignon: ‘Er komt geen sociaal bloedbad’

    Etienne Davignon (l) met Lufthansa-ceo Carsten Spohr. Foto: ISOPIX

    *

    ‘Brussels Airlines gaat niet verdwijnen in Eurowings. Er is geen sociaal plan op komst, geen bloedbad.’ Dat heeft Etienne Davignon, de voorzitter van de raad van bestuur van de overkoepelende SN Airholding, maandagavond gezegd.

    Volgens voorzitter Etienne Davignon zullen Eurowings en Brussels Airlines samen de Eurowings Group gaan vormen, naar het beeld van de Lufthansa Group, die de merken Lufthansa, Swiss en Austrian Airlines omvat.

    'Maar schrijf niet dat Brussels Airlines gaat verdwijnen in Eurowings', benadrukte Davignon. 'Brussels Airlines blijft bestaan als een Belgisch juridisch bedrijf, met een raad van bestuur met onafhankelijke bestuurders en een management-comité.'

     

    Ook het hybride model, met korte afstandsvluchten (point-to-point) gecombineerd met connectie-vluchten voor het langeafstandsnetwerk, blijft volgens hem behouden. 'Er is een gezamenijke wil om Brussels Airlines te doen groeien, een status quo is niet genoeg', klonk het nog. Volgens Davignon zal het Afrika-netwerk groeien, en hij herhaalde dat Brussels Airlines voor Eurowings vluchten gaat uitvoeren vanuit Düsseldorf. Lufthansa zal ook tickets gaan verkopen voor langeafstandsvluchten van Brussels Airlines, wat nu nog niet het geval is.

     

    Ook over de werkgelegenheid klonk Davignon vrij geruststellend. 'Zolang er groei is, neemt de werkgelegenheid toe', zei hij. Zeker piloten en cabinepersoneel mogen op beide oren slapen. Wat de ondersteunende activiteiten betreft, kon Davignon geen garanties geven. 'Ik kan niet voorspellen wat er de komende jaren gebeurt', zei de bestuursvoorzitter. Brussels Airlines is voortdurend op zoek naar kostenbesparingen, maar dat staat niet per se gelijk aan jobverlies, benadrukte hij nog.

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180205_03340406

    *

    AAN DE VRUCHTEN GROOT OF KLEIN

    KENT MEN DE BOOM

    *

    Vond U ook dat De Schandaard in het aldaar overgenomen bovenstaand artikel als gespogen op de golflengte zit van Davignon himself?! Nogal wiedes, wan die twee eten uit dezelfde subsudue-ruif.

    Of bespeurde U, anders dan ondergetekende, ergens toch ’n vleugje kritiek of commentaar?

    U las dat niet, hé?! Mij niet gelaten, maar dat zal, naarmate de toestand VERBRUINT lijk de beste maaltijd doet in de buik van mensen, toch wel moeten gebeuren. Dezelfde ruif of niet. Feiten zullen nu eenmaal altijd en overal feiten blijven. Eenmaal die feiten – die staan te gebeuren - werkelijkheid zullen geworden zijn. ’n Beetje vliegen en vooral veel smossen met ‘middelen’, da’s niks voor de Jerry’s Gelukkig maar. Het moeten niet altijd Tigertanks en Feldwebels zijn.

    Vliegmaatschappijen zijn er niet voor ‘De Directie’, maar om te vliegen en daarmee dus geld te verdienen. En daarin, in dat geld verdienen, zijn de ‘Jerry’s’ niet van gisteren. Zie maar naar hun globaal binnenlands product.

    Zou den diene d’ Avignon dat niet weten? Net zoals hij niet zou weten dat het hemdeke altijd nader is dan het rokje… En dat die Ludthansa, als het er op aankomt, weliswaar een voet tussen de deur zal houden in Brüssel Nord, maar dat ze, samen met God Bestuur, meer Germanen aan het werk zullen stellen dan de verweesde simpele Vlamingen?

    Waterhoofd Brussel is per slot van rekening – teneinde Berlijn die een pejoratieve bijklank heeft, uit de wind te zetten - de door Merkel gewenste Hoofdstad van hààr Europa!

    *

    Wat natuurlijk ook zou kunnen, is dat de Laekense Coburgers, die nochtans ook Duitsers zijn (!) zich in hun Koninklijke Waardigheid zouden verlagen om in hun geldjoffer te duiken om daar de nodige fondsen te vinden om der Coburger Vliegerij terug te kopen. Moesten zij geen Saksisch-Gotha wortels hebben, maar gewoon Coucke heten, zou dat geen probleem zijn.

    Daargelaten het verschil, dat de Couckes van deze wereld hun fortuin op een eerlijke manier verdiend hebben.

    Om te kunnen blijven vliegen naar hun (en ook onze) vroegere ‘Kolonie’ zou dat alleen een kleine wederdienst zijn om aan di arme ‘zwartjes’ restitutie te doen voor de door hun voorvaderen weggeroofde fortuinen….

    Den diene uit Avignon zou dus wel eens best geplaatst t zijn om dat bij z’n goede vriend Albert Second aan te praten…

    Eurowings Bruxelles-Kinsjasa

    Want Brussels Airlines is ‘kaputt’ ….

    *

    Hemelrijker

    06-02-2018, 17:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    05-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4414

     IEDER VOLGELTJE, ZELFS HET KLEINSTE

    ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

    *

    Hier leest U al jàààaren dat ‘Social Democrats’ in de States tot een vergiftigde soort zijn verworden. Geen ‘demo-crats’, maar gewone rats. Vuile gemene ratten tout court. Geef ondergetekende dan maar de lacherige ‘poessies’ van Den Donald…

    Ooit stond bij Google op het einde van de Moh Bama Periode onderstaande afbeelding, die sedertdien niet meer uit ons collectief geheugen is weg te branden… Erger dan het zwaard van Damoclès, de scherpe kromzwaarden van de islammerij die met tientallen miljoenen in Europa zouden binnen gesluisd zijn. Een dreiging die met Trump als President en Wereldleider voortaan blijkbaar tot de Geschiedenis zal behoren.

    De Deep State etterbuil is, zo stelt Xander vast – met de nodige te controleren bronvermeldingen - staat op uitbarsten. De hoernalisten in zowel de NL-Pers als die van ons in Coburgia, moeten nog bekomen van des schok. Ze hangen voorlopig gewoon groggy in de touwen. Om zich intussen onderling te bedenken hoe ze zich hieruit zouden kunnen smoezen….

    Benieuwd hoe die ooit zullen recht krabbelen. Waarschijnlijk in eerste instantie om die knock-out onder de mat proberen te vegen. Vervolgens om een sneeuwlawine van ‘nep news’ rond te bazuinen. Aan de hand van verzonnen ‘bewijzen’, alles loochenen in haar plaats. Haar heilig verklaren! Mo Bama opvoeren die als een razende zot Trump naar de hel vloekt en tiert. Delirum tremens ten huize Bill Clinton. Nog nazinderen van woede, als het wrak van wat nog overblijft van dat koppel, de celwagen richting bajes wordt ingesleurd.

    Sic transit gloria mundi! Gordijn!!!

    Dat alles in afwachting dat in de Washing Ton de Openbare Aanklager de procesvoering start. Het kot zal te klein zijn, want die Hitlery is/was ’n Engel speciaal uit de Hemel neergedaald om ons allemaal te bevrijden van het kapitalistisch begrip ‘Vrijheid’.

    Naar de hel met haar en haar levenswerk, The Deep State, ttz de ‘schaduwregering’ die als sluipend vergift onder haar Leiding ons allemaal de duivel zou aangedaan hebben.

    Oorlog tot bloedens tole, weeral op Europees grondgebied, na de economische oorlog zoals tegen Rusland, die onze welstand zou ondermijnd hebben. Vervolgens de Nato ‘begeleiden’ in de aanval op onze naaste buren in Het Land der Tsaren. Ten einde de wapenlobby en den oorlogsindustrie in de States, haar vrienden, in de kaart te spelen.

    Stel U even voor, Dames-Lezeressen, dat Monica Lewinsky U had liggen gehad, door tot jolijt van de halve wereldbevolking, onder Uw eigen echtgenoot te gaan liggen smossen… Zou U dan niet, wit van woede, Uw vent de ogen uitkrabben en teruggrijpen naar Uw eigen meisjesnaam? Te meer daar de schuldige, haar husband, in vergelijking met haar eigen familie-fortuin, ’n echte armoezaaier schijnt te zijn geweest…Wie Hitlery (°1947) zegt, zegt Tomatenketchup en Heinz….Om tot haar echte naam Hillary Rodham te komen.

    Hillary Rotte Ham (rotte hesp!): stel U voor! Klinjkt bijna als de bedgenote van

    **

    Mo ham Met. Mo met Ham

    *

    En dan komt het. Op Tinternet staat in haar curiculom vitae o.a. te lezen over haar uitgebreide collectie vaardigheden. Valt daar speciaal op: de Universiteit van Massachusetts.

    Die wereldberoemde leerstoel zal binnenkort helemaal niet meer fier zijn over haar oud-leerlinge.. Massachusetts is namelijk echt een universele universiteit waarover ondergetekende uit persoonlijke interesse al maanden lang bezig is een artikelenreeks voor deze Blog voor te bereiden.

    Kort samengevat komt die hierop neer: op Tinternet staan alle mogelijke kandidaturen-studierichtingen gratis ter beschikking gesteld aan de hele wereld. Al wat U, desnoods in de brousse of in de twee Poolcirkels, daarbij nodig hebt, is een taaie wilskracht en een afgeleefde PC. Er zijn examen voorzien, met diploma indien geslaagd.

    Allez, het is de verbeterede en daarenboven gratis formule te vergelijken met ‘on line Uw inkopen doen via de pakjesdienst ipv lijfelijk tussen de winkelrekken te gaan lopen zoals onze voorouders…

    Hollo, job-zoekers en werklozen? ‘Plus est en Vous’!!!!

    Kijk, dat noemen wij in Vlaanderen geen Ontwikkelings Samenwerking, maar een écht sterk uitgedrukt evangelisch ‘Gaat en onderwijst alle volkeren’. Niet met de middelen zoals in Djekens Tijd 2.000 jaar geleden, maar aangepast aan de hedendaagse tijd.

     

    Er zouden ook (vooral?) Vlamingen zijn die daar les geven/les volgen, waaruit kan besloten worden, dat naast de voertaal, het Engels, er ook andere mogelijkheden open staan. Te meer, daar leeftijd van geen belang schijn te zijn.

    *

    Ach, die Joohan Criuff toch. Want als dat Clinton Wijf valt (voordeel), da zal Massachsets (nadeel) meer in de kou komen te staan en moet Trump ook daar orde op zaken gaan stellen!…. om Oma Hitlery terug op de schhoolbanken te krijgen…

    *

    Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump

    *

    Het Rusland-dossier tegen Trump blijkt inderdaad totale hoax – Trump werd wel degelijk afgeluisterd - Hillary Clinton verrichtte meerdere zeer strafbare handelingen, maar werd door de FBI en Justitie uit de wind gehouden

     

    De gisteren door het Amerikaanse parlementaire Inlichtingen Comité vrijgegeven FISA memo bevestigt het bestaan van een hoogst illegaal ‘Deep State’ complot tegen president Donald Trump. Zo hebben de FBI en het ministerie van Justitie een nepnieuws artikel op Yahoo! gebruikt als reden om medewerkers van Trump en ook hemzelf af te luisteren, terwijl dit artikel afkomstig was van dezelfde bron als het inmiddels als totaal fake bewezen Rusland-dossier, dat met toestemming van de FBI werd betaald door ‘team Hillary Clinton’. Ondertussen proberen de Nederlandse media te doen alsof dit grootste politieke schandaal in de VS sinds Watergate weinig te betekenen heeft.

     

    Het comité spreekt letterlijk van misbruik door de FBI en het ministerie, en roept op tot hervormingen om dit soort wantoestanden in de toekomst te kunnen voorkomen. De president blijkt al die tijd gelijk te hebben gehad met zijn beschuldigingen dat de FBI zich door de Democraten heeft laten inschakelen in een politieke oorlog, bedoeld om hem in diskrediet te brengen en af te zetten.

     

    Trump werd wel degelijk afgeluisterd

     

    In de memo wordt bevestigd dat het fake anti-Trump dossier door de Democratische partij en het campagneteam van Hillary Clinton werd gefinancierd, maar desondanks door de FBI werd gebruikt om Trumps campagne adviseur Carter Page af te luisteren. De politieke bron van dit dossier ‘was bekend bij hoge Justitie- en FBI officials’, maar werden niet genoemd in de gerechtelijke aanvraag om niet alleen Page, maar ook andere campagnemedewerkers en Trump zelf af te luisteren. Een boze NSA-directeur Michael Rogers bracht Trump hier in november 2016 persoonlijk van op de hoogte.

     

    Vervolgens twitterde Trump op 4 maart dat zijn voorganger Barack Obama toestemming had gegeven om zijn telefoon af te tappen. De Amerikaanse en Europese media lachten hem hiervoor uit en noemden dit ‘nepnieuws’, maar nu blijkt dat Trump het bij het rechte eind had.

     

    Rusland dossier een totale hoax

     

    De voormalige Britse MI6 agent, Christopher Steele, die via de researchfirma Fusion GPS – dat ook nog eens journalisten blijkt te hebben omgekocht om in de media valse info over Trump te verspreiden (4) - in opdracht van de Democraten en het team Clinton het nepdossier over Trumps zogenaamde geheime samenwerking met Rusland samenstelde, was een openlijke Trump-hater (zo had hij tegen een official van Justitie gezegd dat hij ‘bereid is alles te doen om te voorkomen dat Trump president wordt’), en bleek door de FBI als betrouwbare bron geschrapt, omdat hij gelogen had over zijn eerdere contacten met Yahoo! en andere media. De FBI gaf zelfs toestemming om Steele te betalen voor het samenstellen van het nepdossier, maar hield het dit feit vervolgens verborgen voor het FISA gerecht.

     

    FBI waarnemend directeur Andrew McCabe heeft in december tegenover het inlichtingencomité toegegeven dat er zonder het nepdossier geen bevel tot afluisteren zou zijn gevraagd. Tevens blijkt Peter Strzok, de op één na hoogste official van de contra-inlichtingendivisie van de FBI, het onderzoek naar de –in realiteit niet bestaande- samenwerking tussen Trump en Rusland te hebben geopend, terwijl uit recent gelekte SMS’jes tussen hem en zijn geliefde (en tevens FBI official) Lisa Page blijkt dat ook hij fel anti-Trump was.

     

    Justitie beambten verzuimden vervolgens opzettelijk om de FISA rechtbank te informeren dat het Rusland-dossier door de partij en kandidaat van Trumps oppositie was gefinancierd, terwijl voor niet één claim in dat nepdossier ook maar een greintje bewijs kon worden geleverd.

     

    Criminele Hillary moest ten koste van alles worden beschermd

     

    Alles was bedoeld om Hillary Clinton, die meerdere strafbare handelingen had gepleegd –waaronder het opzettelijk vernietigen van voor haar zeer belastende regeringsemails, het bewaren van overheidsgeheimen op haar onbeveiligde privé server thuis (waar ook de bewijzen van haar criminele operaties op stonden), het aannemen van 145 miljoen uit Rusland afkomstige dollars voor de Clinton Stichting, en het heimelijk verkopen van Amerikaans uranium aan een Russische onderneming- uit de wind te houden, totdat ze in het Witte Huis zou zitten, waarna alles door haar onder het tapijt zou worden geveegd. Het liep echter anders.

     

    Vervolgens probeerden de Democraten de schade te beperken en zelfs tegen Trump te keren door plaatsvervangend procureur-generaal Rod Rosenstein Robert Mueller te laten benoemen als speciale onderzoeker naar de dus volledig verzonnen ‘geheime samenwerking’ tussen Trump en Rusland. Naar het wèl keihard bewezen Rusland-complot met Hillary Clinton werd echter géén onderzoek gestart, mede omdat diezelfde Mueller verantwoordelijk was voor Clintons geheime uraniumdeal met de Russen, terwijl hij een lopend FBI onderzoek naar de Clintons voor de politiek en media verborgen hield.

     

    Kortom: niet Trump, maar (onder andere) Mueller zou het onderwerp van een grondig onderzoek moeten zijn, en zou daarom snel mogelijk ontslagen moeten worden. Omdat voormalig FBI directeur James Comey degene was die besloot om Hillary Clinton niet te vervolgen, en hoogstwaarschijnlijk zelf het bevel gaf om het vele bewijs tegen haar te negeren en zelfs te laten vernietigen, zou ook hij in het strafbankje moeten plaatsnemen.

     

    Media in Nederland bagatelliseren schandaal

     

    Net als in de VS doen ook de massamedia in Nederland er alles aan de onthullingen over dit schandalige complot te bagatelliseren of ontkrachten, niet alleen omdat daarmee andermaal de door hen zo gehate Donald Trump gelijk blijkt te hebben gekregen, maar ook omdat hiermee wederom is bevestigd dat het zogenaamde complot tussen Trump en Rusland, waar ook ‘onze’ media maar al te graag in meegingen, inderdaad nepnieuws blijkt te zijn geweest, zoals o.a. wij altijd hebben geschreven. Maar de ‘kwaliteitsjournalisten’ van deze media zullen zichzelf ongetwijfeld te goed en onaantastbaar vinden om dat toe te geven.

    Xander

    (1) Breitbart
    (2) Breitbart
    (3) Afbeelding: Infowars
    (4) Epoch Times

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/02/Vrijgegeven-memo-bevestigt-illegaal-FBI-Deep-State-complot-tegen-Trump

    *

    AAN DE VRUCHTEN GROOT OF KLEIN

    KENT MEN DE BOOM

    *

    Ik bagatelliseer

    Gij bagatelliseert

    Hij bagatelliseert

    Wij worden allemaal gebagatelliseerd

    *

    En dat is het geval, niet alleen in het Nederland onder Rutte III, niet alleen in Europa, maar over heel de enige Blaiwe Planeet van ons Zonnestelsel.

    De vraag is alleen maar hoe lang dat nog kan duren

    . De eerste Nationaal Socialistische Dictatuur onder Nonkel Dolf hield het maar 12 jaar vol: van 1932 tot 1945. Hun ‘Beste Leerling’, de Sociaal Democratische Deep State in de States is dus al ruimschoots over tijd…. De ‘Tweede Beste Leerling’, onze bloedeigen E.U. is eigenlijk – wegens hun grenzeloze megalomanie, nooit goed van de grond gekomen. Daar dreigt nu binnenkort geen buik-landing, maar een smoel-landing te zullen volgen.

    Het voorspel daarvan beleven we al met de CDU van Merkel in Duitsland die ver vooruit claimde dat ‘es geschafft war’… Wat dan overeenkomt met het gezegde van het vel van de beer die verkocht wordt nog vòòr het beest is geschossen. Zelfs een nieuwe regering vormen met SPD, de Nieuwe Duits Nationale Socialisten van Martin Schulz, de gevluchte EU-Commisär die Duitsland wilde redden voor het Internationaal Socialisme, blijft aan de grond. Deze vlieger gaat niet op. Blijft vruchteloos rondjes taxiën om aan snelheid te winnen om op te stijgen.

    *

    Neen, ik geloof nooit dat dit gebaar met de gestrekte rechterarm van Schulz bedoeld is als ’n echte Hitler-groet. Hoogstens de onderdrukte uitdrukking van een nostalgisch verlangen naar die dagen. Enfin, een ander Alternatief voor Duitsland is niet goed genoeg.

    *

    Hemelrijker

    05-02-2018, 18:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!