MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    18-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3696

    5/830 * - De Vlaamse opstand ten gronde is geen kwestie van zeeppoeder, maar van er de tanden in zetten -

    .

    DEEL 2

    Zondag 18 september 2016

    Zon 7u23-19u49

    H Ariadne

    *

    De draad van Ariadne, des mensen Lot.

    *

    *

    Zich niet laten meedrijven. De tanden er in!

    *

    *

    Op de 7de Dag op de BRT, waarvan de B maar niet vervangen wordt door de V van Vlaamse Radio en Televisie, gewacht vooraleer mijn bek te willen opentrekken. Er zijn daar net geen moorden gebeurd, omdat Madame ‘speaker’ de extreem kort gehouden voorstelling met deze twee Vlaamse Leeuwen vroegtijdig afsloot.

    De zo groen als verdord gra en bovendien ongemanierde brul-aap Kalvo heeft het ook al opgemerkt om zich vrolijk te maken over de Vlaamse haarklieverij. Het is waarlijk hartverscheurend. De BV-A Peter De Roover, oud-voorzitter van de VVBB die zich presenteert als handelsreiziger-vertegenwoordiger van BDW van het beste zeeppoeder ter wereld, of Bart De Valck, de huidige voorzitter van diezelfde VVBB. Die niets verkoopt, nergens de leiding heeft maar van uit de zijlijn de juiste perspectieven ziet. Duimen en vingers likken voor de tegenstrevers-belgicisten.

    U vraagt niet naar mijn mening, maar ik moet BDW gelijk geven. Interne partij-strijdpunten worden alleen intern besproken.

    Maar wat zit een fractieleider van de NV-A dan te doen op het praatgestoelte van de BRT? Zieltjes winnen, of kost-wat-kost willen gelijk halen?

    Ik denk dat Sire Fluppe I samen met Olio di Poepo nu al bloemen zullen laten gaan afgeven op het privéadres van BDW. Iets dat dan zal gerekend zijn zonder de waard en waardin maar ook de man uit de straat allemaal keizers voor Het Vlaams Belang. Want pas op, de waakhond van de kudde is niet de Vlaamse Volks Beweging, maar het Vlaams Belang van Tom Van Grieken, de TVG der Bewuste Vlamingen.

    Dat is bewezen in de feiten. En ook de politiek is in hoofdzaak schatplichtig aan de feiten. Minder aan de kwaliteit van het aangeboden zeeppoeder.

    *

    Hangt er in Coburgia op die manier waarlijk een soort duivelspact in de lucht? Een onafhankelijk Vlaanderen in Noord-Coburgia en een Zelfstandig Socialistisch Wallonië onder en beneden de taal- en armoe-grens?!?! Zwart/Geel met Rood afgezet? Voor Vorst, voor Vrijheid en voor Recht….

    Alleen, is dit nu een boodschap van hoop of van hoop?

    Het is natuurlijk nog een eeuwigheid tot 2019 en zowel binnen onze (kunstmatige) eigen ‘grenzen als de al even kunstmatige ‘buitengrenzen’ van de E.U. kunnen er nog veel stofdeeltjes in onze ogen vliegen….

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Zonder communautair programma zijn we weg"

    *

    Hendrik Vuye en Veerle Wouters waarschuwen N-VA-voorzitter De Wever

    Hendrik Vuye en Veerle Wouters, de communautaire specialisten van N-VA, dreigen op te stappen als hun partij geen nieuwe staatshervorming eist bij de verkiezingen in 2019. Bovendien waarschuwen ze dat er dan een rebellie dreigt uit te breken van de harde Vlaamse kern binnen N-VA.

    "Voor ons is het totaal ondenkbaar dat N-VA in 2019 naar de kiezer trekt zonder communautaire ambitie. Daar zouden we ons niet kunnen bij neerleggen. Dan zal het sowieso zonder ons zijn", benadrukken de twee federale parlementsleden in een interview met deze krant. "En we zijn ervan overtuigd dat een groot deel van onze achterban dan zal afhaken.

     

    Toen N-VA er in 2014 uiteindelijk voor koos om in de regering-Michel te stappen, zeiden veel partijgenoten al: 'Dit is goed voor vijf jaar maar echt niet langer.'" N-VA-voorzitter Bart De Wever liet eerder deze week uitschijnen dat een nieuwe staatshervorming in 2019 geen must is voor hem. Een voortzetting van de huidige centrumrechtse coalitie met MR zou zijn voorkeur wegdragen omdat hij nooit in een regering wil zitten met PS - de partij die wel nodig is om een nieuwe staatshervorming te kunnen stemmen in de Kamer.

     

    Het tweetal leidt sinds dit jaar Objectief V, de denktank voor de ontmanteling van België na 2019. Het hele verhaal leest u in onze Pluszone, exclusief voor abonnees.

    *

     

    *

    De Morgen schrijft zo maar wat. ‘Weg zijn’ heeft in West-Vlaanderen zo beetje de betekenis als dat men er spreekt van een snelle madam, als er bedoeld wordt dat deze opvallend mooi oogt. ‘Snel wilt, afhankelijk van de context, zeggen ‘mooi’ of ‘rap’. Idem dito met de uitdrukking ‘en dan zijn we weg’. We zijn vertrokken in ofwel de goede ofwel de slechte richting.

    Maar met dit voorbeeld zal mijn bedoelding duidelijk worden. Een hond blaft niet in de Westhoek, hij bast. En geloof me, de klankrijkdom van dat tweede werkwoord ‘bassen’ ipv blaffen, klinkt veel duidelijker. Vooral bij Herdershonden. De volgende stap van bassen is… bijten.

    Want zeg nu zelf: een waakhond die alleen maar kan blaffen, maakt alleen maar lawijt. Op mijn eigen erf voel ik me veiliger met een hond die zelfs niet eens blaft, maar een dier er direct zijn tanden in zet.

    *

    *

    18-09-2016, 17:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3695

    6/833* - Tegenslagen, ontslagen of aanslagen: Kris Peeters is er zeker van dat ze in de pipeline zitten….

    .

    DEEL 1

    Zondag 18 september 2016

    Zon 7u23-19u49

    H Ariadne

    *

    18/9/2014 (Mislukt) Referendum Onafhankelijkheid Schotland.

    De Schotse Held der Zelfstandigheid, Willam Wallace (1272-1305, tijdgenoot van de Helden van Groeninghe), zou nogal gevloekt hebben. Mar het was nu eenmaal niet anders. Met een opkomst van 84.6% koos 55.3% voor het verder samengaan met de Britten. Maar dat was vòór de Brexit, waar o.a. bleek dat Schotland liever was blijven deel uitmaken van de E.U.

    Rare vaderlanders, die Schotten. En ja, tussen man en vrouw, wie draagt daar nu feitelijk de broek?

    *

    Sedert de jaren 1300 zijn ook wij, Vlamingen, net als de Schotten, nooit meer VRIJ geweest.

    William Wallace had dat nog eens moeten meemaken….

    *

    *

    Een Tsjeef van vlees en bloed.

    Te Communie zonder biechten of berechten…..

    *

    *

    Deze man komt over als een stijve onwennige Plechtige Communicant.

    De naar omhoog laaggevlogen richting Premier van Coburgia, was de ex-voorzitter van Unizo, de Unie der Zelfstandige Ondernemers. Maar hij staat nu al een tijdje aan het hoofd van de ander zijde, van UNISD, de Unie der Sociale Democraten. En net als zijn gestorven voorganger, die maar problemen aanpakte als hij ze zelf zag, voelt hij er zich kiplekker bij. Want deze man leeft geestelijk in een wereld zonder problemen, want hij ziet ze niet. Zelfs al komt hij daarbij met de dag stunteliger over. Door al dat vele vergaderen en door voortdurend van hot naar her te moeten lopen.

    Zo spreekt hij van ontslagen, daar waar hij waarschijnlijk aanslagen of tegenslagen bedoeld heeft. Door al dat neuzelen zou ne mens hem nog misverstaan ook. Enfin, in ieder geval had hij het over slagen die nog moesten volgen. Zonder daarbij te stipuleren of hij die enerzijds krijgt of anderzijds uitdeelt. Wat goed te begrijpen is, want hij had bij die ontmoeting met de Pers zojuist de Partijtop verlaten. Zodat de arme man zijn oren nog moeten hebben staan tuiten van de tegenslagen en onheilsberichten in de ondergaande Partij zijner Dromen.

    Wat hem nu precies het dichtst aan het hart ligt, tegenslagen, aanslagen of ontslagen, zullen we wel nooit precies van hem vernemen. Hij eet als naar gewoonte in de Partij, tezelfdertijd van zoveel mogelijk walletjes. Want na hem komt niemand meer in aanmerking voor de Hogere Mandaten die het meest opbrengen. De voorraad ‘Groten’ na Leterme, is op. Tja, dat is nu eenmaal het lot van alle meelopers van formaat, waar men de échte Vlaamse voortrekkers bedenkt met de meest liefelijke namen als ‘populist’, ‘Vlaams Nationalist’ of ‘Extreem Rechts’.

    Scherp gezien, denkt U ook niet?

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    "Nog ontslagen in de pijplijn"

    *

    Terwijl deze maand al zeker 4.140 banen op de tocht zijn komen te staan, waarschuwt minister van Werk Kris Peeters ervoor dat het ­einde nog niet in zicht is. "Ik maak mij zorgen over wat er nog komt, omdat ik wéét dat er mogelijk nog een aantal dossiers in de pijplijn zit."

    Wie is de volgende in de rij om massaal mensen af te danken, na onder meer Caterpillar, Douwe Egberts en MS Mode? De vak­bonden kijken alvast met bange ogen naar ING, waar volgens hen 1.000 banen dreigen te sneuvelen. Ook vicepremier en ­minister van Werk Kris Peeters (CD&V) lijkt er niet gerust in - al wil hij niets specifieks kwijt over de situatie bij de bank-verzekeraar.

    "Ik kan enkel zeggen dat ik vrees dat de golf van herstructureringen en sluitingen niet ten einde is. Ik ben daar zéér intensief mee bezig", zegt hij in een gesprek met deze krant.

    Aan slapen komt Peeters niet veel meer toe - amper vier uurtjes per nacht. "Maar het blijft natuurlijk altijd de onderneming die beslist. Je kan een bedrijf niet dwingen om open te blijven."

    Wat opvalt: de firma's die de ­hakbijl bovenhalen, zitten in zeer diverse sectoren. Ook Kris Peeters ziet geen gemene deler. "Som­migen zeggen dat een golf van her­structureringen het einde van een crisisperiode aankondigt en dat we nadien in een vrij ­belangrijke periode van groei ­komen", zegt hij.

    "Ik wil ­toch benadrukken dat er ook positieve signalen zijn. Dit jaar zijn er 45.600 jobs gecreëerd, er komen nog altijd banen bij. We moeten dus ook niet in paniek schieten."

    *

     

    *

    De gazet HLN beschikt blijkbaar als een der 5 klassieke klappijlen in kapmantel, over een soort pipeline om Straffe Kris Peeters door te geven, nog straffer dan die van Straffe Hendrik, de Brugse bierbrouwer die onlangs in het nieuws kwam met de langste biertapperij ter wereld. Die gaat namelijk 30 meter diep ondergronds kilometers ver tot ver buiten de Middeleeuwse stadsmuren. Om daar op den platte boerenbuiten te worden op flessen getrokken. In tegenstelling tot de politiek der traditionele partijen waar de mensen van direct op flessen worden getrokken….

    *

    De dorstigen laven….

    Zelfs in volle woestijn.

    *

    *

    *

    18-09-2016, 12:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    17-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3694

    5/640 * - Fertilisatie in vitro op basis va de scheikunde -

    .

    DEEL 4

    Zaterdag 17 september 2016

    Zon 7u21-19u51

    H. Lambert van Maastricht

    Sint-Lambeert brengt spoelen en spinrokken aan de heerd

    *

     *

    Terug naar Paradijselijke toestanden?

    *

    *

    Allez, dat is toch wat in de Bijbel staat, hier aan toevoegende, dat de Schepper de 7de Dag rustte. Nu krijgen we de zondag in een totaal andere context en zonder ons daarbij moe te maken, de 7de Dag. Want daar creëert de TV in een paar uur tijd de meest ondenkbare werelden van verschil. Dat is nu eenmaal de progressiviteit van de vooruitgang. Van de tastbare realiteit der Schepping naar de realiteit der vergankelijke verbeelding.

    Nog later, verhaalt de Bijbel, wilde de mens God gelijk zijn, maar vloog daarvoor van direct aan de deur, zonder de minste vooropzeg en zonder C4. Het Mensdom zou voortaan zijn brood moeten verdienen in het zweet zijns aanschijns en de vrouw zou haar kinderen ter wereld brengen in pijn en smart.

    Maar kijk, dank zij het menselijk vernuft en met de Digitale Revolutie is aan dat eerste al verholpen, en nu blijkt men ook goed onderweg om het probleem van de procreatie op te lossen.

    Laten we ons dus vastklampen aan de takken der bomen. Of, zoals men in Waregem zegt, aan de huisnummers op straat.

    Want als koppige ezels, draait het Mensdom als de bergen in wijde kringetjes omheen een vulkanisch meer. En baart daarbij… muizen….. Zodat wij van de karwei af zijn, om kindjes ter wereld te brengen. Wèg het genot van de liefdesdaad, maar ook weg de weg van alle Vlees.

    Er zit zelfs een lijn in het hele verhaal. Vroeger waren er gezinnen van 10-12 kinderen. Maar dat viel terug op 1 of maximum 2, en liefst helemaal geen. Straks kunnen we er op latere leeftijd gaan kopen in de supermarché. Ze worden zelfs goedkoper voorverpakt en per dozijn.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Revolutionair: muizenjongen geboren zonder eicel

    *

    Worden mama en papa in de toekomst overbodig om baby's te maken? Experimenten op muizen doen vermoeden dat het op een dag mogelijk zal zijn om een baby te krijgen zonder eicel, zo blijkt uit een studie in Nature Communications.

     

    Het is de eerste keer dat aangetoond werd dat sperma met iets anders dan een eicel gecombineerd kan worden om baby's te maken. Wetenschappers van de universiteit van Bath misleidden zaadcellen door beginnende embryo's van muizen om te vormen tot pseudo-eicellen.

     

    Die pseudo-eicellen hebben veel gemeen met gewone cellen, zoals huidcellen. Op dit moment is er nog wel een eicel vereist om een embryo te creëren, zeggen de onderzoekers, maar in de toekomst kan het misschien mogelijk zijn om ook embryo's te creëren met andere cellen.

     

    En dat zou betekenen dat er - in de verre toekomst - geen vrouw meer nodig is in het voortplantingsproces. "Misschien kunnen we dan gewone cellen in het lichaam combineren met sperma om een embryo te vormen", zegt onderzoeker Tony Perry aan de BBC.

    *

     

    *

     

    We gaan onszelf toch niet in (muizen)nesten steken?

    *

    Deze keer is het in De Morgen de ‘opieniërend hoofdredacteur’ gelukt om roos te schieten. En dan nog wel met het zaad van muizen.

    Heremijntijd, was me dat schrikken.

    En waarom precies muizen, waarom gen kreeften? Of, als het even kan, gebraden kiekens?

    Maar ik geef toe: alle begin is moeilijk. Maar de dag dat het Clinton Wife het voor het zeggen zal hebben, zullen alle mannen in de kortste keren ribben moeten afstaan zoals er nu bloed gegeven wordt aan Het Rode Kruis. Het is namelijk zo, dat in alle oorlogen mannen sneuvelen als muizen in de klauwen van dikke katers….

    *

    *

    17-09-2016, 18:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3693

    6/972 * - De dreiging krijgt vastere vormen – Oktoberfeesten worden de trefplaats van de Kleine en de Grote Angst -

    .

    DEEL 3

    Zaterdag 17 september 2016

    Zon 7u21-19u51

    H. Lambert van Maastricht

    Sint-Lambeert brengt spoelen en spinrokken aan de heerd

    *

    *

    Angst hebben mag. Bang zijn niet.

    *

    *

    Zelfs nog maar de Krantenkoppen van HLN lezen, wordt effectief gênant. Omdat men er elk ogenblik kan kopke ondergaan en letterlijk verstikken in de letters. Net zoals men verzinkt in de onzichtbare netten van de zo gevreesde alom tegenwoordige o zo besmettelijke bedotterij.

    De Politie pakt ‘verdachten’ op. Oef! Goed werk. Zouden ze meer moeten doen. In plaats van flits-marathons te houden. We lezen nooit over bloedige aanslagen door fanatieke Muzelmannen die gelukkig ook deze keer weer verijdeld werden. Zodat er misschien wel honderden onschuldige mensenlevens werden gered. Neen, dat staat er nooit. Wel dat die ‘jongeren’ om onbegrijpelijke redenen zo lang ‘onder de radar’ zijn kunnen blijven. En zo gaat dat maar door. Zonder ‘hun privacy’ te schenden. Want een leger Advocaten ligt op de loer om achteraf ‘procedurefouten’ te zoeken.

    HLN schrijft voor en verkoopt aan robots die niets weten en er zelfs niet aan denken dat die soort ‘mannen’, en ‘jongeren’ slechts zullen rusten als het Vrije Westen hetzij uitgemoord, hetzij ‘onderworpen’ is. Op de wekelijkse marktdag lopen zij samen vrij rond, moordenaars en slachtoffers dooreen, een bont gekleurde menigte, onbetwist dat een van onder de vierde mand eieren, bij die joviale drukdoende poelier, binnen de seconde een zware knal zal komen. Of we passeren onbedacht een verkeerd geparkeerde camionette die, knipperlichten aan, straks van op afstand bediend, in de lucht zal vliegen. Gevolgd door beelden zoals in Aleppo.

    Allah Akbar!!!! zullen de overgebleven ‘Verrijkers’ jubelen, weer zovele ‘ongelovige honden’ die opgeruimd zijn. De Ziekenkas zal wel opdraaien voor de kosten.

    En inderdaad, iets schrijven dat meer de kern van het verhaal raakt, mag niet. Niet in HLN, maar elders ook niet. Het zijn precies koeien die, hier en daar een koeienvlaai achterlatend, de een na de andere elkaar volgen om in de weide gelaten te worden. Het zou ‘de mensen’ alleen maar bang maken en daarenboven, de moslim gemeenschap zou dat niet graag hebben. Want er is immers Godsdienstvrijheid. Misschien dat de mensen ooit wel eens zullen beginnen door denken… aan wraak.

    Want angst, Mijne Dierbaren die is erger dan onder de Bezetting, deel gaan uitmaken van onze samenleving. Als een multinational als ‘Douwe Egberts’ in Grimbergen komt mededelen, dat het zaakje wordt opgedoekt, dan heeft die voor alle zekerheid 2 bodyguards bij zich. En is hij verdwenen vòòr de Pers lucht heeft gekregen van de persmededeling. De CEO van Caterpillar brengt zijn fatale boodschap zelfs niet in de dichte omtrek van het opgeheven bedrijf. Omringd door bodyguards bleef hij er uren vandaan, omdat hij vreesde voor zijn leven.

    En dat is dan de kleine angst, die in het niet verzinkt t.o.v. de Grote Alles Omvattende Angst.

    Maar onze pers blijft bij de pinken. Liever blode Jan dan dode Jan, want morgen moeten zij ook nog bedrukt papier kunnen verkopen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    "Opgepakte verdachte maakte zich klaar om aanslag te plegen"

    *

    UPDATE De politie heeft vandaag twee personen opgepakt in een onderzoek naar mogelijke deelname aan de activiteiten van een terroristische groep. Dat meldt het federaal parket. De arrestaties gebeurden bij drie huiszoekingen in Haren, Schaarbeek en Luik.

    "Twee personen werden van hun vrijheid beroofd en meegenomen voor verhoor", klinkt het in een persbericht. "De onderzoeksrechter zal later beslissen over hun eventuele verdere aanhouding."

    Volgens bronnen dichtbij het onderzoek is een van de gearresteerde personen een man van 28. Hij was actief op de onlineberichtendienst Telegram en zou daar aangegeven hebben dat hij zich opmaakte om een aanslag te plegen. De dreiging was volgens de onderzoekers ernstig genoeg om in te grijpen. De andere opgepakte persoon zou een naaste zijn.

    In Frankrijk werden er de voorbije week drie jongeren opgepakt omdat ze een aanslag zouden beraamd hebben. Volgens bronnen van het Franse persagentschap AFP stonden ze allen in contact met Rachid Kassim, een Franse Syriëstrijder die via Telegram oproept tot aanslagen. Onduidelijk is of de arrestaties in België ook verband houden met Kassim.

    Telegram, met zijn sterk beveiligde chatfuncties, wordt beschouwd als een van de favoriete communicatiemiddelen van jihadi's. *

     

    *

    *

    Het blijft ook oorverdovend stil over ‘kettingzagen’ en ‘trucks’, de recentste twee oorlogswapens van de islam die voor het eerst werden ingezet aan de Azurenkust op de Promenade des Muselmans. Sedertdien wordt ieder volksfeest bij ons afgezet met betonblokken of grote vrachtwagens. Zodat de aanvallers met messen, machetes, bomgordels en kalasnikovs weer zullen moeten inspringen. En dan lezen we dat zelfs de Oktoberfeesten in Wieze dreigen te vervallen. Ofwel wordt het een Feest van de Angst. Bij politie-bevel zijn er nu al geen rugzakken of handtassen meer toegelaten en zullen de Veiligheidsdiensten massaal aanwezig zijn. De diensters zullen er kogelvrije vesten dragen en rond iedere tafel zullen 12 security-mensen, de bierpul in elke hand, de wacht optrekken.

    Alleen de voorraad tonnen bier achterin de zaal zullen onbewaakt achterblijven. Met alle gevolgen vandien…..

    Maar vooraf zullen er nog enkele ‘betogingen’ van de Kleine Angst plaats grijpen onder leiding van de werklozen van Caterpillar die straks zonder middelen van bestaan maar ook zonder mogelijkheid tot staken, wensen deel te nemen aan het bezatsel van Wieze. Ze nemen het vooral kwalijk, dat iedereen nu weet, dat Gosselies ‘draaide’ op in hoofdzaak Marokkanen die in de Kamers werden aangeraden naar hun thuisland terug te keren.

    Enfin, ik wil maar zeggen, dat de Oktoberfeesten in Wieze een ontmoetingsplaats zullen zijn waar de Kleine en de Grote Angst elkaar zullen ontmoeten. Als dàt geen vonken geeft!

    *

    *

    17-09-2016, 15:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3692

    4/657 * -Terug sturen naar het Land van Herkomst vol bepakt met intellectuele bagage, is eerder een gebaar van naastenliefde dan van afwijzing -

    .

    DEEL 2

    Zaterdag 17 september 2016

    Zon 7u21-19u51

    H. Lambert van Maastricht

    Sint-Lambeert brengt spoelen en spinrokken aan de heerd

    *

    *

    *

    Aan alle Maasmechelaars (die ik bij deze hartelijk groet) kan ik, nu de parlementaire geluidsinstallatie het precies voor deze gezegden heeft laten afweten, alleen maar aanraden eens binnen te lopen bij Amplifon, de hoortechnicus die doorgaat als de beste tere wereld.

    Maar wat die Kut-Marokkaanse (zegsel van Smetje van ’t Gazetje) het uithaalt om dermate te bedotten, laat ik aan Uw verbeelding over. Enfin, ze kwam, ze zag en ze overwon, want ze zit in het middelpunt van de belangstelling.

    Enfin, dus over Waalse werknemers van Caterpillar die na 30 jaar terug zouden kunnen naar hun land van herkomst. Een droomgelegenheid om de Koran erbij te slepen…..

    Maar er bleven ook vele andere addertjes onder het gras te zitten. Kiezersverloop. En dus moet de beerput blijven open liggen.

    Enfin de GVA voelt zich in haar kruis gegrepen en dus giet ze benzine op de vlammen om de brand te blussen.

    Dat laatste, dat van die benzine, komt niet uit mijn koker zoals U weet, maar uit die van het AfD.

    Brrr……

    *

    GEPLUKT BIJ

    Incident Van Biesen: "Als het over de mensen van Caterpillar ging, is dat nog erger”

    *"

    Sp.a-kamerfractieleider Meryame Kitir staat open voor een gesprek met Open Vld-kamerlid Luk Van Biesen, die haar toegeroepen zou hebben om “terug naar Marokko” te keren. Kitir kreeg al telefoon van Open Vld-voorzitter Gwendolyn Rutten, maar ze betreurt dat ze van Van Biesen zelf nog niets heeft

    gehoord, zei ze vrijdagmorgen in “De Ochtend” op Radio 1.

    “Ga dan terug naar Marokko”, zou Van Biesen tegen de in Maasmechelen geboren Meyrame Kitir hebben geroepen. “Ik ben 36 jaar, mijn oren werken nog heel goed”, zegt de sp.a’ster.

    Van Biesen ontkent die uitspraak te hebben gedaan. In Terzake gaf hij toe dat hij het woord ‘Marokko’ had gebruikt, maar hij zou gezegd hebben dat de werknemers van Caterpillar overal - en dus ook in Marokko - werk zullen vinden omdat ze performant zijn.

    “Als ik naar zijn redenering luister, ging het niet over mij, maar over de mensen van Caterpillar. Dat is nog veel erger. Als mensen hier al 30 jaar werken, hun baan verliezen en dan te horen krijgen van een parlementariër: keer terug naar uw land, dan is dat ongepast. Zoiets kan niet door de beugel”, zegt Kitir vrijdagmorgen.

    *

     

    *

    Mag ik ook eens iets zeggen, Walter?

    Al vele jaren ben ik ervan overtuigd, dat de plaats van elke ‘Verrijking’, eenmaal die een bepalde graad van ontwikkeling heeft behaald, dat het zijn of haar verdomde plicht is, om terug te keren naar het Land van Herkomst, om daar met de opgedane kennis en ervaring zich in te zetten voor de ontplooiing van hun eigen volk.

    Dat is geen racisme, maar naastenliefde. En die helpt bovendien om de natuurlijke gang van zaken te bevorderen.

    Iemand die hier zo maar blijft ‘na-genieten’ is een laffe wieltjes-zuiger die anderen het werk laat opknappen.

    Want met al die Marokkaanse of Turkse ‘Gemeenschappen’ gaat onze eigen Gemeenschap onherroepelijk ten gronde.

    Maar ja, dergelijke opmerkingen gaan regelrecht in tegen de Linkxe gedachte van een geglobaliseerde Nieuwe Wereld Orde onder het Co-Kalifaat van Marx en Mohammed.

    Het is niet omdat men op een bepaalde plaats op aarde is geboren, om daaruit af te leiden dat de hele planeet naar Uw pijpen moet dansen.

    Terug sturen naar het Land van Herkomst, vol bepakt met intellectuele bagage, is eerder een gebaar van naastenliefde dan van afwijzing. Maar dat brengt spijtig genoeg meteen een tsunami van vertrekkende kiezers mee voor de 3 ‘Staatsdragende Partijen’ die al hun hoop op deze onhoudbare situatie hebben gevestigd.

     

    *

    *

    17-09-2016, 14:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3691

    6/875 * - Waarom vallen onze vitale hulpmiddelen zo dikwijls in een knoop? -

    .

    DEEL 1

    Zaterdag 17 september 2016

    Zon 7u21-19u51

    H. Lambert van Maastricht

    Sint-Lambeert brengt spoelen en spinrokken aan de heerd

    *

    *

    Zouden wij niet beter krabben vangen dan al die Pokemontjes?

    *

    *

    Is Aarschot inderdaad een (politieke) krabbenmand?

     *

    Dat is dus het resultaat van jarenlang ’t Pallieterke te lezen. Niet lichtgelovig zijn en trachten te kijken met perspectief.

    Zo is het mij opgevallen, dat er op de meest kwetsbare segmenten van onze samenleving, vaak zaken gebeuren die meestal gewone sabotage zijn, maar dan voor het groot publiek uitgelegd worden als ’onvoorziene technische storingen’. Ja, dat zal wel.

    Tienduizenden tonnen olie (koelstof?) die plots door opengedraaide kranen blijken te zijn weggelopen… Men zoekt als 3 jaar naar sporen. Energie centrales die op de haverklap last hebben van ‘scheurtjes’ die dan later blijken te zijn verzonnen…. Er wordt ‘stilgelegd’ en weer ‘opgestart’ net alsof het om kwajongens-spelletjes zou gaan….

    Treinen ‘ontsporen’ en ‘Verkeersleiders’ zitten plots in een woestijn van stilte. Is gebleken dat ‘het netwerk’ het had laten afweten. Op drie plaatsen tegelijk. In Wallonië en een eentje op Zaventem. De noodaggregaten hadden, om onbegrijpelijker redenen, ook niet gewerkt. Alhoewel. Na amper 8 uur was de nood gelenigd.

    En nu weer zijn het Chinese krabben. Wel wordt er niet bijverteld of die ook spleetoogjes hebben. Of uitgelegd hoe die daar zijn gekomen.

    En ik die dacht dat krab op het menu een verwen-lekkernij was! Maar opgepast: De Schandaard tilt zeer zwaar aan deze krabben-plaag.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Deze dieren teisteren de Belgische kerncentrales

    *

    Scheurtjes, sabotage, pannes: de kerncentrales in Doel krijgen wat te verduren. Nu worden ze geteisterd door Chinese krabben. Ook elders zijn de dieren een plaag.

    ‘We staan machteloos’, zegt André Peeters (CD&V), burgemeester van Aarschot. ‘Verschillende keren per jaar komen de krabben bij valavond met duizenden uit de Demer, tot wanhoop van de omwonenden, onder wie een hoteluitbater. Als je niet oplet, zitten de krabben tot in de woonkamer, of onder een hotelbed.’

    En dan is er nog de stankhinder van krabben die onder de wielen van auto’s belanden. ‘We hebben alles geprobeerd om de krabben een halt toe te roepen, zonder succes.’

     

    Peeters en vele andere burgemeesters krijgen nu de hulp van de Vlaamse Overheid, bevestigt minister van Leefmilieu Joke Schauvliege (CD&V). Bedoeling is de krabben massaal te vangen en te vernietigen. Het is onbegonnen werk om het exotische schaaldier – dat via de internationale scheepvaart in onze wateren belandde – uit te roeien.

    Er komt ook een folder met uitleg voor wie met de krab in aanraking komt. ‘Bij sommige mensen zitten de schrik er in’, zegt de Aarschotse burgemeester. ‘Het zijn soms grote krabben, die er onappetijtelijk uitzien en met duizenden tevoorschijn komen. Een van mijn inwoners was in paniek omdat ze dacht dat het gevaarlijke vogelspinnen waren.’

     

    Zelfs de kerncentrale van Doel in de Antwerpse haven ondervindt hinder. De centrale pompt water uit de Schelde op voor haar koelsystemen. In dat opgepompte water zitten duizenden krabben. In China is de wolhandkrab een delicatesse, hier bevatten de dieren te veel zware metalen.

    *

     

    *

    Maar heeft die Tsjeven Burgervader al eens geprobeerd met bordjes waarop in rode letters geschreven staat ‘Verboden voor alle kruipdieren’? Neen, natuurlijk niet, anders had die op slag geen kiezers meer. Iets wat de Tsjeven Minister van dierenwelzijn, Joke Schoorsteelvliegje, ten zeerste wil tegenwerken.

    Kortom, er liggen in doel enorme schatten te wachten. Maar dan moeten ze wel na het koken om in delicatesse te veranderen, eerst ontdaan worden van hun last aan zware metalen, wat best te verwezenlijk is met magneten op Uw bord te leggen. Naast de lege schalen, grondstof voor kippenvoer, kunt U zich rijk vreten en de zware metalen achteraf te gelde maken.

    Neen, neen: die Chinese krabben hebben niets te zien met Foreign Terror Fichters der Invallende Muzelmannen. Ze zijn ten hoogste het Geheime Wapen van de Chinezen dat nu vroegtijdig is uitgelekt….

    Benieuwd hoe het Clinton Wife die voor alles een opening kent, dit zou oplossen.

    PS: U gelooft dat toch ook dat krabben vlot rivieren-opwaarts zwemmend, om zo diep in het binnenland (Aarschot) geraken?? Ik heb het na gezien via Google Maps en zie dat die “lekkernij” via de Schelde stroomopwaarts, de Rupel stroomopwaarts, vervolgens de Dijle, (bij de splitsing met de Nete die ze links laten liggen), nog meer stroomopwaarts de Demer en verder stroomopwaarts Aarschot bereikt. Of zouden die dappere zwemmertjes beroep hebben gedaan op één of andere taxi-dienst?

    *

     

    Nete of Demer, van een krabbekoker gesproken

    Ammai Witte van Zichem, die in zijn blootje in zulk beekje ging zwemmen met zijn vriendjes….

    *

    ps

    Als de Chinezen AUB de volgende keer geen krabben maar kreeften wilden meegeven met hun schepen? Weten die dan soms niet dat ammle Vlamo,ge, mekkerbekken zijn? Wij hebben ze het liefst ‘natuur’ met een fris glaasje Gewürstraminer ergens in verloren donker hoekje in een romantisch Italiaans eethuisje. U moet weten, dat Italiaanse kreeft, op bepaalde momenten van het jaar met bakken aangevoerd stukken beter zijn dan die van L’Île d’Ol”ron… aan de Bretoense kust..

    *

    *

    *

    17-09-2016, 13:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    16-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3690

    10/1987 * - De BDW-‘Bocht van Baath’ – De ‘Victory’ van Churchill staat voor de ‘V’ van Vlaams Belang – de TVG van Het VB nadert op kruissnelheid -

    .

    DEEL 1

    Vrijdag 16 september 2016

    Zon 7u20-19u54

    H Ludmilla

    Ludmilla, dat vrome kind, brengt dikwijls regen en wind

    *

    *

    *

    *

    BDW heeft gezegd, zijn mond opendoend om te spreken, weer eens goed gesproken, sè. We luisteren dus. Armen gekruist, stil zitten en goed in de oren knopen. Het wordt geen twee keer herhaald! Want….

    Zelfs de legendarische Winston Churchill maakte toen in de oorlogsjaren al het symbool der overwinning met het V-teken van ‘Victory’. Of was dat toen al het teken van Churchill dat BDW vroeg of laat het V.B. op zijn weg zou vinden, namelijk de beginletter van Vlaams Belang? Zeker, de man heeft een verworven onbetwistbaar historische verdienste voor Vlaanderen gehad, maar in het zicht van de haven geeft hij nu de voorkeur aan ordinair plat belgicisme.

    Hij verdient beter!

    Zeker, ook de PS kopke willen blijven onderduwen is geniaal. Maar tot welke prijs? Het is hem in Antwerpen gelukt na 70 jaar de Sossen te wippen, maar dat was/is nog altijd het kleine grut in vergelijking met de mastodonten der Waalse schandaal-partij.

    Het kan, uitzondering gemaakt voor de vluchtende multinationals, natuurlijk niet ontkend worden dat de tijd in ons voordeel werkt. Daarin heeft hij gelijk. Want het is altijd morgen dat men gratis geschoren wordt. Eenmaal de macht van de PS er niet meer is, zijn die van het Blauwe Fabriekje meteen ook rijp voor het autokerkhof. En dan zal de Francofonie wel meerdere toonladders lager moeten zingen. Ja, misschien wel het maquis moeten gaan induiken om samen met de Foreign Terror Fighters van de islam en andere eenzame wolven ons te blijven het vuur (en de bommen) aan de schenen leggen.… Waarbij hij ook vergeet, dat adellijke Coburgers als het moet, wat in het verleden al zo dikwijls is bewezen (denk aan die arme negertjes) tot moorden bereid zijn.

    Ziet BDW als historicus misschien dààr de uiteindelijke ‘V’ van Winston Churchill als een wenkende ster van Bethlehem aan de nachtelijke hemel staan blinken? Of is het eerder de platte berekening van de beroeps-politicus als Konijnentand, het Gentse Liegebeest? Dezelfde kazakdraaierij als waarmee die zijn 3 ‘Burgermanifesten’ schreef en later die even vlot met dodelijke verbetenheid bestreden heeft toen bleek dat zulks beter accordeerde met zijn politieke mogelijkheden?

    Maar mede door het feit, dat de Franse hegemonie, of moet ik eerder zeggen de Franse Linkxe veroveringsdrang die iedere dag meer en meer verzinkt in een zee van lethargie maakt hij wel een kans

    Inderdaad, BDW laat echt niet zijn kaarten kijken. Op die manier is het ook logisch dat hij, vervuld van zichzelf, ostentatief de uitgestoken hand van zijn hardste Vlaamse medestrijders blijft afwijzen en verketteren. BDW denkt op die manier misschien aan ‘realpolitiek’ te doen, maar dat is dan buiten de waard en zeker buiten de peilingen gerekend. Of… juist daarom?!

    Of is dat eerder politiek om de politiek? Beseft BDW dan niet uit welke kant op het juiste ogenblik hem het mes in de rug zal geplant worden? Een kort overzicht van het leven en vooral van de dood van Jacob van Artevelde herlezen mag voor een historicus als hem toch geen hindernis zijn? Hoe precies de Gentse ‘Poorters’ erin geslaagd zijn om voor die man een standbeeld op te richten, nadat ze hem vermoord hadden, is mij een raadsel. Geef mij dan maar liever het eerder onwaarschijnlijke verhaal van Willem Tell.

    Wat er vereist wordt om als tacticus te slagen kan zelfs het bedrijvigste bloggerke niet raden. Zelfs niet weten hoe het werkt. Dus ook ik heb er het raden naar. Zoals de betreurde Odilon van bij de Kotmadam altijd zei: ‘Het zit er wel in, maar ’t komt er niet uit’.

    Kortom: roep Annemans erbij, en ’t weefgetouw draait perfect. Met na de Verkiezingen van 2019 als afgewerkt weefstuk, kilometer goudgeel doek waarop de ondernemerswereld dan wel als vanzelf de Leeuw zal op aanbrengen.

    *

    Hoe het allemaal begon…..

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    De bocht van De Wever: "Zo graaft N-VA haar eigen graf"

    *

    Michel II zonder communautaire hervormingen geen taboe meer voor De Wever

    volgende staatshervorming na de verkiezingen van '19? Voor Bart De Wever lijkt het geen absolute voorwaarde meer voor een regeringsdeelname. Binnen de Vlaamse Beweging is de verontwaardiging groot.

    Zet N-VA opnieuw koers naar een regering zonder communautaire aardverschuiving? Velen binnen en buiten zijn partij interpreteren De Wevers woorden in L'Echo alleszins op die manier. In de zakenkrant zegt de partijvoorzitter: "Wij zijn er meer dan ooit van overtuigd, we regeren nooit meer met de PS. Dat is opnieuw een stap van 25 jaar achteruit voor dit land, en dat staat buiten kijf. Ofwel doen we dus verder zonder de PS, als de kiezer ons dat toestaat. Ofwel, als de kiezer eist dat we discussiëren met de PS, komen we opnieuw met ons communautair programma."

    Op het partijhoofdkwartier wordt ontkend dat De Wever bewust 'de bocht' heeft ingezet. "Het gaat hier niet om een ingestudeerd nummertje. Wij willen gewoon alle opties, met of zonder de PS, openhouden. Want wij hebben geen glazen bol."

    Maar dat is slechts het officiële discours. Tussen neus en lippen wordt toegegeven dat de partij steeds meer rekening houdt met een voortzetting van Michel I. Als er een tweede ambtstermijn komt voor deze regering zal die geen communautaire agenda hebben. Dat is geen politieke wetmatigheid, maar simpele wiskunde: N-VA raakt met MR, Open Vld en CD&V niet aan een tweederde meerderheid voor een staatshervorming. Dan verdwijnen de communautaire eisen nogmaals voor vijf jaar naar het achterplan.

    MR en N-VA hebben elkaar gevonden in deze regering, verantwoordt de partij zich voor dat scenario, en het werk is bijlange niet af. "Dit is de meest Vlaamse regering die er ooit geweest is in België", zegt een hooggeplaatste bron. "Voor ons is dit geen horrorfilm die snel moet stoppen."

    De tegenvallende peilingen spelen daar een belangrijke rol in. "Hoe zwakker we uit de verkiezingen komen, hoe krachtiger MR haar wil zal opdringen", luidt het nog. "We willen onszelf niet in de oppositie opsluiten omdat onze partner niet wil meedoen aan het communautaire. In een ideale wereld kan N-VA in 2019 in een regering stappen die het socio-economische, het communautaire en de veiligheidsagenda van de partij realiseert. Zo kunnen we onze drie deelpublieken bedienen. Maar De ideale wereld (satirisch actua-programma, TP/JM) speelt zich vooral af op Canvas."

    Quid Objectief V?

    Als de partij effectief geen staatshervorming meer nastreeft in '19, dan staat dat haaks op het project dat De Wever acht maanden geleden in gang zette. Toen vroeg hij nog aan parlementsleden Hendrik Vuye en Veerle Wouters om - in zijn woorden - "de krachten te verzamelen om te discussiëren over de verdere stappen in de Vlaamse ontvoogding". De denktank kreeg de naam 'Objectief V'. De Wever probeerde toen het protest bij de oude kern van de partij over de communautaire stilstand te sussen.

    Deze N-VA'ers zijn de partij al jaren trouw, vaak nog uit de tijd van de VU. Samen met Geert Bourgeois gingen ze met de nieuw gevormde partij door de woestijn. Bourgeois wou zich gisteren niet uitspreken over de huidige partijkoers, al benadrukt hij wel dat de grondwet in 2019 voor herziening vatbaar zal worden verklaard. Zonder zo'n herziening is een grondige verbouwing van België onmogelijk. "Het DNA van de partij is niet veranderd", zegt zijn woordvoerder ook nog.

     

       N-VA vervalt in de ziektes van de andere partijen. Zo graaft ze haar eigen graf

       Bart De Valck, voorzitter Vlaamse Volksbeweging

     

    Tweestromen-partij

    Als CD&V een huis is met vele kamers, dan werd N-VA de laatste jaren een tweestromen-partij. Met een socio-economische en een Vlaamse stroming. Onder de 'zuivere' Vlaams-nationalisten was er weer hoop door Objectief V, maar die is nu wat de kop ingedrukt. Enkelen van hen twijfelen er zelfs aan nog op een lijst te gaan staan. "Dan wil ik niet als schaamlapje dienen", luidt het. "Een verkiezing zonder communautair programma is zelfmoord. Wat is dan nog het verschil met de liberalen?"

    Dezelfde verzuchtingen leven in de Vlaamse Beweging. "Je kunt één keer aan een regering deelnemen om jezelf op de kaart te zetten als beleidspartij", zegt Pieter Bauwens van de Vlaams-nationalistische website Doorbraak.be. "Maar twee keer? Dan ben je geen Vlaams-nationalistische partij meer. Je kunt niet én maagd én zwanger zijn."

    Bij de Vlaamse Volksbeweging regende het reacties van misnoegde N-VA'ers. "Dit is een gemiste kans in de geschiedenis", zegt voorzitter Bart De Valck. "De partij doet er alles aan om de Belgische staat een nieuw elan te geven. Ze vervalt in de ziektes van de andere partijen. Zo graaft ze haar eigen graf. Is N-VA bang van haar eigen schaduw? Is ze schizofreen? Haar eerste statuut (de Vlaamse onafhankelijkheid, TP/JM) is geabsorbeerd door de macht."

    Hiermee verloochent de partij de kern van haar bestaan, schrijft opiniërend hoofdredacteur Bart Eeckhout in zijn standpunt.

    *

    Eerst het eten en dan de taal

    *

     

    *

    Wat hebben we daar gelezen uit rode mond van Bart De Valck zelf, de Voorzitter van de Vlaamse Beweging? "De partij doet er alles aan om de Belgische staat een nieuw elan te geven.

    Zelfs na 20 keer herlezen blijft het daar zo staan: de grootste partij van Vlaanderen, daar geraakt onder valse voorwendselen, doet niets voor de Vlaamse Onafhankelijkheid maar alles voor wat dienstig kan zijn om de Belgische schoonmoeder ter wille te zijn? Dat is waarlijk het ‘Leve België’ van Hugo Schiltz heruitgevonden. Dat is verraad tegenover Vlaanderen en tegenover die zovele gevallen helden die er hun leven voor hebben opgeofferd.

    Waaruit we kunnen besluiten, voortgaande op hun eigen woorden, dat de NV-A er op uit is om hetzelfde lot te ondergaan als wijlen de Volks Unie. Anders gezegd, dank zij BDW & C° is de Vlaamse Beweging bijna 50 jaar teruggeworpen in de tijd. En is alles van vooraf aan te herbeginnen.

    Als wervings-slogan voor het Vlaams Belang kan dat tellen!

    De Morgen, blijkbaar nog niet helemaal op de gewenste koers, bracht in bovenstaand artikel zonder de minste Vlaamse reflex, verslag uit over de feiten. Allez, ik wil maar zeggen hier niet veel gemerkt te hebben van de hand van de ‘opiniërend hoofdredacteur’.

    Art 1 van de NV-A, de Partij van de Nieuwe Vlaamse Arrogantie, de Vlaamse Onafhankelijkheid, prijkt in haar statuten dus ten eeuwigen dage als een tang op een varken.

    Winston Churchill, naast de H. Rita de Patroonheilige van Hopeloze Zaken, is zoals iedereen weet, de man die in Het Verenigd Koninkrijk tegen beter weten in, de overwinning tegen de Duitse Socialisten heeft blijven verdedigen. Na de oorlog werd hij hiervoor door Labour dan ook afgestraft en bij het groot huisvuil gezet.

    En toch zegt mijn kleine teen mij, dat die man gelijk heeft gehad. Maar net als David Cameron in Libië, heeft hij zich daarbij in het eigen been geschoten door op die manier het Europees Vasteland in handen te spelen van de Amerikaanse cowboys.

    Weet BDW dan niet, dat net als Winston Churchill, het gevaarlijk kersen eten is met Hoge Heren?

    En toch is er een lichtpuntje in heel deze zaak. Wat zeg ik?! Lichtpuntje?? Één groot lichtpunt schittert er aan de horizon en dat is de TVG van Het Vlaams Belang die op volle kruissnelheid nadert. Socio-economisch, realistisch en bezield met de vaste overtuiging dat, zolang hij nog kan klauwen, de Leeuw bijlange nog niet getemd is.

    *

    Een ander door de belgische staat vermoord man

    De Abt van Steenbrugge

    Dom Modest Van assche.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Modest_Van_Assche

    *

    PS

    Onderstaande link is voor gevoelige jonge lezer een absolute must. Hij geeft een tamelijk adequaat en toch objectief inzicht in de Vlaamse verzuchtingen. Neem er gerust Uw tijd voor, want het is terzelfdertijd eten en drinken.

    *

    Vliegt de blauwvoet? Storm op zee!

    *

    https://afa.home.xs4all.nl/alert/3_14/vlaanderen1.html

    *

    *

    *

    16-09-2016, 10:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    15-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3689

    8/1539 * - Feest van Wallonië - Rostock aan de Oostzee – De Angela-politiek met Bismarck op de achtergrond -

    .

    DEEL 1

    ***

    Donderdag 15 september 2016

    Zon 7u18-19u56

    H Katharina van Genua

    Sint-Katrien heeft de winter onder haar kiel

    *

    Als heraldiek parodie wordt

     

    Wallonië, de Staat zonder Inkomen….

    *

    15/9: Feest v/d Waalse Gemeenschap

    Historisch is er geen enkel herdenkingswaardige gebeurtenis, zodat men dan maar uit armoede, is gaan terug grijpen naar de voor Vlaanderen rampzalige gebeurtenissen van 1830. Wat vandaag een dag van rouw had moeten zijn om dit te herdenken, is daar reden om te feesten. Misschien om te herinneren aan het feit dat solidariteit omgeslagen is in Linkx profitariaat. Met het doel om bij de pakken te blijven zitten.

    *

    *

    De Duitse deelstaat Mecklenburg-Vor-Pommeren

    *

    *

    In het geboorteland van Angela Merkel aan de Oostzee, gebeuren er dezer dagen rare dingen. Iets dat bijna tegennatuurlijk is voor Duitse… naturen. Denk aan Otto von Bismarck, ’der Einzerne Kanzler’ en het niet in te tomen Duitse nationalisme’ die al zo vele leed heeft gekost aan hun buurlanden…. Inbegrepen de EU-gedachte van de Verenigde Staten van Europa zoals Merkel (en Verhofstadt) die uitdragen.

    Is het immers wel normaal dat men met de Alternatieve für Deutschland in dat land zich niet ‘rücksichtlos’ achter de zelfgekozen Führer stelt? Of zou men daar eindelijk de vroegere vergissingen huns weegs hebben ingezien? In ieder geval is het zonder voorgaande dat een uit het niets geboren idee zoals de AfD binnen de paar maanden uitgroeit tot een hoopvolle (.) ommekeer voor de hele Samenleving tot ver buiten de landsgrenzen. Of moeten we er (weer) iets anders achter zoeken?

    Dat bewijst volgens mij alleen maar hoe afgrijselijk ver de Angela-politiek daar van de werkelijkheid en van de échte E.U.-gedachte is gaan staan.

    Het loont zelfs de moeite om de streek van Mecklenburg-Vor-Pommeren van dichterbij te leren kennen…. Want weet U: wij West-Vlamingen hebben in de oorlogsjaren persoonlijk zeer tegensprekelijk moeten ondervinden dat er hoe dan ook ook brave Duitsers bestonden….

    Het is trouwens daarvoor dat de Vlaamse volksvrouw Irma Laplasse (Oost-Duinkerke) aan de executiepaal in 1945 met haar leven heeft moeten boeten.


    Ps

    Niemand spreekt nog van Pruisen, waarschijnlijk wegens de nare herinneringen aan die naam in verband met De Grote Oorlog van ’14-’18. Maar wie Pommeren in het Noord-Oosten van Duitsland zegt, zegt meteen de Oostzee. En wie Oostzee zegt, denkt aan de havenstand Rostock, de Hanza-stad en poort naar het Rijk der Tsaren. Maar in de Nazi-periode was dit ook de plaats van opleiding voor de beruchte Kriegsmarine en de nòg beruchter U-Boote, met later de nog beruchtere thuishaven Bremerhaven en niet te vergeten Lorient in Normandie. Het opleidingsschip, de Wilhelm Gustloff, was ooit het veelbesproken luxeschip, waarmee ‘de Duitse arbeider’ anno 1932 als 1ste op de wereld-pleziertochtjes kon maken op de Middellandse Zee. Het werd in januari 1945, volgepakt tot in de masten met duizenden dompelaars die trachtten te ontkomen naar het Vrije Westen, pas uitgevaren en nog in het zicht van de haven, door het Rode Leger tot zinken werd gebracht. Bijna niemand overleefde de ramp.

    In 1998 (?) ontmoetten wij ooit een Dame met haar man die toevallig met ons in hetzelfde hotel hadden overnacht en een van de overlevenden was, dat hele bloedstollend verhaal. U kunt alles over de Gustloff nalezen op

    http://www.afvn.nl/2008_4/afpag4_8.htm

    *

    Het wrak van de Gustloff, nu een officieel monument

    *

     

    GEPLUKT BIJ

     

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    De van haat vervulde multiculti’s

    (Door: “Young German” – Vertaling: Theresa Geissler)

    “In Mecklenburg kan men nu niet meer met vakantie gaan.”

    Deze zo op Facebook in de commentaren op de verkiezingen in Mecklenburg-Vorpommern gevallen zin is eigenlijk nog onschuldig. De werkelijke retoriek die bij sommige burgers bij de minste aanleiding losbarst, overtreft dat nog verre. Stelt U zich toch eens voor dat U op Twitter zou schrijven dat men socialisten met behulp van snipers zou moeten afknallen en bepaalde groepen mensen vermoorden met gas. Als U doelt op de “juiste” groep dreigt voor U in dit land niets en hoeft U voor uw verbale ontsporingen geen bestraffing te vrezen. In tegendeel zelfs! Alle van haat vervulde ontsporingen, doodsbedreigingen, hetzes en laster worden dan niet alleen geduld, maar worden, kan men rustig aannemen, gestimuleerd. Zo is het volkomen in orde als U vermeende “nazi’s”, dus alle mensen die níet links van de Groenen en de “Linksen” staan, ter vergassing naar het concentratiekamp wilt sturen.

    Het valt schijnbaar zelfs nog te dulden als U uw retoriek in daden zou omzetten en een vermoedelijke nationaal-socialist de hersens zou inslaan. Totaal onverschillig of de vermeende  “nazi” er volstrekt niet uitziet als een nazi, niet praat als een nazi of handelt als een nazi. Want: de rechtvaardiging voor het geweld en de haat ontstaat uit de beschuldiging. Wie wordt aangeklaagd, is schuldig. En zo verkrijgen de haters van onze samenleving hun morele ruggensteun om met intolerantie en verschrikkelijke mens-verachting op te treden tegen hun medeburgers.

     

    Ik noem deze mensen heel eenvoudig “de van haat vervulden”. Men vindt ze feitelijk in alle spectra en richtingen van politiek en samenleving. Linksen, rechtsen, en, niet verrassend, ook onder de dekmantel van vermeende gematigde midden. Met deze personen is geen enkele discussie over verschillende opvattingen mogelijk, aangezien naar hun mening WIJ of een ieder die hun inzichten niet deelt, helemaal niet zouden mogen bestaan. Die MOETEN worden vernietigd, daar het bereiken van de paradijselijke toestanden pas mogelijk wordt gemaakt door de vernietiging van de ideologische vijanden. In ons geval spreek ik van de zogeheten “Antifascisten” en vaak vallen dezen samen met de zogenaamde multiculti’s. Zij zijn het die voorgeven om van alles wat ‘vreemd’ is te houden, en alles wat niet het hunne is te kunnen tolereren. Maar dat is vanzelfsprekend zelfbedrog, dat dagelijks door deze onpersonen wordt aangewend.

     

    Wie ooit eens in de door haat regelrecht verwrongen gezichten van deze mensen heeft gekeken, kan niet serieus geloven dat deze mensen tot echte naastenliefde in staat zijn. Hun reden van bestaan laaft zich aan het bestaan van hun vijanden. In dit geval dus de “rechtsen”. Noch de smeerlap van de mainstream-pers, die met schuim op de lippen tekeer gaat tegen de “kinkels” in Ossi-land, noch de beschonken, op het dak van de auto kakkende “Punk”, zouden in onze samenleving van betekenis zijn als zij geen boeman zouden hebben. Inmiddels vermoed ik zelfs dat hoe minder “nazi’s” er rondlopen, des te agressiever en luidruchtiger deze mensen een ophanden zijnde invasie van “rechts” bezweren. In iedere hoek, zou men kunnen geloven als men naar deze mensen luistert, verstopt zich een potentiële racistische massamoordenaar, die er alleen maar op wacht om zijn masker af te leggen. Het is tenslotte één en al masker en in een ieder die niet aan de “juiste” kant van de straat staat, schuilt zogezegd een vijand van mensen.

     

    Onze samenleving bejubelt deze vertegenwoordigers der mensenvernietiging, die zichzelf betitelen als tolerant, als helden die opkomen voor een open en kleurrijke wereld. Feitelijk zijn zij echter niets anders dan weinig fraaie verwezenlijking-assistenten in een systeem van repressie, dat niet onmiddellijk als zodanig te herkennen valt. Namelijk in één, waarin een ware, juiste en goede mening heerst, die door een kleine minderheid sterk vertegenwoordigd wordt. En er is een slechte, verkeerde en kwade mening. die zonder meer moet worden onderdrukt. Niet door de politie, die bij hen met de deur in huis valt en vervolgens met hen zo’n beetje een spelletje speelt. Dat is immers repressie voor beginnelingen! Dat doen alleen nog vervelende en achtergebleven dictators in ontwikkelingslanden. De tegenwoordige wereld-onderdrukker laat de ontketende haat van de mensen voor zich werken, die door de terughoudendheid der machtigen een vrijheid genieten die anderen niet hebben. Het is de vrijheid om de “juiste” mening te vertegenwoordigen. Daaraan ontleent men dan het recht om de anderen te beledigen, te verklikken, te ontmenselijken en in het uiterste geval te vernietigen. Sommigen schijnen dat immers metterdaad te wensen.

    Bron:
    http://younggerman.de
    Door: “Young German”

    Vertaald uit het Duits door:
    Theresa Geissler
    (voor www.ejbron.wordpress.com

    *

     

    *

    U las, buiten weeral de journalistieke hoogvlieger van E.J. Bron, de probeersels van een onaanzienlijk bloggerke als ondergetekende. Over zaken die eigenlijk het werk hadden moeten zijn van een gedreven beroeps-onderzoeksjournalist.

    De Engelse BBC kan wel op zeer regelmatige tijdstippen zeer beklijvende reportages maken over dergelijk soort zaken. Maar de zelf verklaarde genieën van onze TV houden zich liever bezig met het leven der wilde dieren ergens in een God-verloren Afrikaans gat.

    Waarmee ik maar bedoel dat er in onze eigen leefomgeving zelfs in de nabije Geschiedenis zoveel meer te beleven valt en nog dagelijks weer opduikt als herinnering aan de toekomst. Zoals Führerin Merkel die (uit lotsbestemming?) ons weer allemaal bij de neus leidt.

    PS: Ongetekende heeft, in de jaren ’42-’43 in het eerste leerjaar leren lezen in een leerboek Nederlands waar de twee hoofdfiguren de jonge kinderen An en Ot waren. Het is pas op latere leeftijd dat ik gesnapt heb dat die Ot zeer waarschijnlijk Otto von Bismarck als grootvader had. Zij speelden in een mooie verzorgde tuin met droomspeelgoed waarvan ik alleen maar kon naar hunkeren, want op ons land achter ons huis stonden er … patatten.

     

    *

    *

    15-09-2016, 12:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    14-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3688

    8/1324 * - Een Sociaal Democratisch duivelsplan in Amerika -

    .

    DEEL 5

    *

    14 september 2016

    Zon 7u17-19u58

    H Notburga, patrones van de vroedvrouwen en dienstboden

    *

    *

    De Schone en Het Beest

    *

    *

    Noord-Korea, aan de andere kant van de wereld, schiet, in opdracht en met de medewerking van de islam in Iran atoom-raketten af en dat wordt afgedaan met een paar armzalige regeltjes in de media. De vrij gekomen plaats kan dan ingenomen worden door de Hatchie in Mekka en door het islamitische Slachtfeest.

    We zagen allemaal hoe het Clinton Wife begaf en een volle week lang werden we bedolven onder de droomwereld der naïeve Linkxe wereldverbeteraars die een mummie weer tot leven schreven.

    Maar dat er ‘wat’ achter stak, had het kleinste kind reeds door. Nu nog van dat Clinton Wife een Maagd en Martelares maken en de Nieuwe Wereld Orde is een feit.

    Maar dat is dan zonder de waard gerekend. In casu de onverwoestbare optimist Donald Trump, die ruim 60 dagen vòòr de eindbeslissing, reeds voldoende bewezen heeft dat hij de man is die onze verwachtingen zal inlossen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Democraten overwegen Hillary Clinton te vervangen om slechte gezondheid’

    *

    Eerder vorige week: Slechts 20% opkomst bij toespraak Clinton – Probeert de elite op slinkse wijze de radicaal linkse Tim Kaine, Hillary’s runner-up en Soros-favoriet die openlijk pro-islam en anti-Israël is, het Witte Huis in te krijgen?


    Totale vernedering voor Hillary Clinton: de zaal van deze conventie afgelopen week was voor slechts 20% gevuld om naar haar toespraak te luisteren. De leegte was dermate pijnlijk, dat een groot deel van de zaal met een gordijn werd afgesloten, en iedereen naar de voorste rijen werd gedirigeerd.

    Diverse getuigen filmden gisteren hoe Hillary Clinton, ondersteund door lijfwachten, al wankelend voortijdig van een 9/11 herdenking naar haar auto moest worden gebracht. Pal voor de auto zakt ze alsnog compleet in elkaar (4). De door ‘links’ en de Clinton gecontroleerde massamedia berichtten haastig dat ze slechts bevangen was door de warmte (3). Omdat niemand dat geloofde –iedereen had tenslotte de beelden gezien- werd plotseling beweerd dat ze longontsteking heeft, dezelfde smoes als vier jaar geleden al eens gebruikt werd. Dat er echter veel meer aan de hand is blijkt wel nu een bekende linkse verslaggever met het nieuws komt dat de Democratische Partij een spoedbijeenkomst overweegt om Hillary te vervangen.

     

    Een steeds weer hoestende Hillary (8)(9), een krankzinnige met haar ogen draaiende en ongecontroleerd lachende Hillary, en nu een wankelende en in elkaar zakkende Hillary – alles wijst erop dat het helemaal niet goed gaat met de presidentskandidaat voor de Democraten. Nota bene Obama’s voormalige persoonlijke arts dr. David Scheiner verklaarde op TV dat ze waarschijnlijk ziek is en een grondig neurologisch onderzoek nodig heeft, omdat ze wel eens ongeschikt kan zijn om de ‘zwaarste baan ter wereld’ op zich te nemen (11).

    Bijna driekwart artsen vindt Hillary’s gezondheidsproblemen ernstige zaak

    Arts en TV-persoonlijkheid dr. Drew Pinksy, die een populaire ‘dr. Phil’ achtig programma presenteert, kreeg ‘enge, beangstigende’ dreigtelefoontjes en –emails toen hij voor de camera’s zijn zorgen over Hillary’s gezondheid had uitgesproken. Toen hij weigerde hierop terug te komen, werd zijn TV-show door HLN (onderdeel van CNN, dat enorm pro-Hillary is) gecanceld. (10).

    Een peiling onder 250 leden van de Amerikaanse artsen-en chirurgen Vereniging (AAPS) wees uit dat meer dan 70% van de ondervraagde medici van mening is dat haar gezondheidsproblemen ernstig en van beslissende invloed op haar eventuele presidentschap kunnen zijn. Meer dan 78% vindt dat dit feit te weinig aandacht krijgt in de media. (7)

    Longontsteking ‘dus’... Maar zodra ze weer op haar benen kon staan, ging ze gisteren naar buiten en verklaarde voor de camera’s dat ze zich ‘geweldig’ voelt. Bovendien omhelsde ze pontificaal een jong meisje – en dat terwijl ze officieel een vorm van longontsteking heeft die besmettelijk is. Velen denken dat de ‘spontane’ ontmoeting met het kind in scene werd gezet (2).

    ‘Spoedbijeenkomst Democraten voor mogelijke vervanging Clinton’

    (‘stelletje mislukkelingen’, de term waarmee Hillary vorige week alle supporters van Donald Trump uitschold), verbergt 3 dagen lang longontsteking, + video waarop ze flauw valt = onbekend politiek terrein’ twitterde de linkse verslaggever David Shuster veelzeggend. Shuster zou contact hebben gehad met enkele Democraten, die zich grote zorgen maken over Hillary’s gezondheid, en een spoedbijeenkomst willen om te zien of te kan worden vervangen. ‘Maar we kunnen noodplannen maken, ruziën, haar smeken, maar de regels van de partij zijn duidelijk: haar nominatie ligt nu geheel in haar hand.’

    Hillary Clinton is de laatste hoop voor de globalistische Nieuwe Wereld Orde elite in Washington, en daarmee ook in Brussel. In officiële peilingen staat ze nog steeds een klein beetje voor op Trump, maar dat is enkel omdat alle grote peilers hun meetmethodes ‘tweakten’ toen Trump een ruime voorsprong nam. Maar zelfs nu alle onbesliste kiezers automatisch valselijk aan Hillary worden toegewezen, heeft Trump haar weer ingehaald, wat betekent dat hij in werkelijkheid een enorme meerderheid van de Amerikanen achter zich heeft staan.

    Slechts 20% opkomst voor Hillary bij grote conventie

    Dat blijkt ook uit de opkomst bij de toespraken die Hillary Clinton houdt: die is overal bedroevend laag. Dieptepunt was de Nationale Baptisten Conventie, waar een enorme zaal was afgehuurd, die echter voor slechts 20% gevuld was. De leegte was dermate pijnlijk, dat een groot deel van de zaal werd verduisterd, en daarna met een gordijn werd afgesloten, zodat alle bezoekers wel naar voren moesten om de voorste rijen te bezetten. Zo leek het er voor de camera’s nog een beetje op alsof er veel volk op haar was afgekomen. (5)(6)

    Tijdens een ‘fundraiser’ bijeenkomst in New York stond er een speciale ‘rolstoelauto’ auto voor Hillary bij de zijingang te wachten (12). Bij een andere toespraak in een tent in Cleveland stond zelfs een mobiel ziekenhuisbed klaar om de zieke Clinton eventueel snel af te kunnen voeren. De mannen die bij dit bed werden gefotografeerd stapten uit een ambulance die meereed met Hillary’s ‘motorcade’ (stoet dienstauto’s) (7).

    Hillary’s nr.2: Pro-islam Israëlhater Tim Kaine

    Maar wie zou het van Hillary kunnen overnemen? Haar onbekende ‘runner up’ Tim Kaine? Is het misschien zelfs wel de bedoeling van de elite dat Kaine, vanwege zijn radicaal linkse standpunten onverkiesbaar als president, via deze slinkse wijze het Witte Huis in te krijgen? Kaine is bijvoorbeeld voor totale amnestie voor alle illegalen, en heeft al gezegd dat Hillary in haar eerste 100 dagen hetzelfde zal doen (13).

    Daarnaast is Kaine, die onlangs een privé etentje had met de zoon van de ultralinkse miljardair George Soros (14) –inderdaad, dezelfde die in samenwerking met de EU de moslim migrantenaanval op onze landen heeft geopend- virulent anti-Israël, nog veel erger zelfs dan Clinton. Kaine is ook pro-islam en voor de islamisering van het Westen. Hij beweert zelfs dat vrouwen in Amerika ‘veel slechter worden behandeld dan in moslimlanden’ (15), en verklaarde schaamteloos dat ‘blanken in Amerika een minderheid moeten worden’.

    Dus nogmaals: is dat wellicht het échte plan van de globalisten? Hillary koste wat het kost in het Witte Huis krijgen, wetende dat ze daar vanwege haar slechte gezondheid maar kort zal blijven, en haar dan laten vervangen door haar ultralinkse vicepresident Tim Kaine?

    Xander

    (1) Breitbart
    (2) Infowars
    (3) Infowars
    (4) Infowars
    (5) Breitbart
    (6) Infowars
    (7) Infowars
    (8) Infowars
    (9) Infowars
    (10) Zero Hedge
    (11) Breitbart
    (12) Infowars
    (13) Infowars
    (14) Infowars
    (15) Infowars
    (16) Infowars

    *

     

    *

    Een ingewikkelde zaak uitleggen vraagt inderdaad veel woorden. Maar als die de zuivere Waarheid dienen, is de tijd om ermee kennis te maken, goud waard.

    En als ik zeg ‘goud waard’, dan bedoel ik wel een wereldwijde heroplevende economie, herstel van de geldmarkten en een groeiende welvaart. Niet een gefingeerde welvaart met alleen maar woorden. Met gelijktijdig, net als bij de vlas-wieders van Streuvels, het plukken van alle schadelijk onkruid tussen de stengels.

    *

    *

    *

    *

    14-09-2016, 18:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3687

    4/550 * - Het Slacht Feest: 1ste vervolg -

    .

    DEEL 4

    *

    Woensdag 14 september 2016

    Zon 7u17-19u58

    H Notburga, patrones van de vroedvrouwen en dienstboden

    *

    *

    Moe maar proper….

    Daar is ‘têm, sè

    *

    *

    GVA brengt hierna, als met spijt in het hart, zeer magertjes verslag uit over Dag één van grote ‘list’ van dat in extremis toegestaan Vast Slachthuis van Korte Duur.

    Ik zal dan ook niet veel woorden vuil maken aan deze zaak. De Moslim Executie Raad heeft inderdaad ietsje te veel in zijn kaarten laten kijken….

    *

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Chaos op de slachtvloer: Op eerste dag slechts de helft van 700 schapen geslacht

    Antwerpen 2060 - De eerste twee werkdagen van het Offerfeest-slachthuis aan de Lange Lobroekstraat zijn niet bepaald van een leien dakje gelopen. Het slachten liep grote vertraging op.

     

    Aan het nieuwe slachthuis in de Lange Lobroekstraat liepen de wachttijden dinsdag flink op. Het slachthuis dat speciaal geopend werd voor het onverdoofd slachten van schapen voor het Offerfeest zal slechts drie dagen open zijn. De uitbaters hadden gepland om op de eerste dag, maandag, al zevenhonderd schapen te slachten. Dat lukte niet, wat voor vertragingen zorgde die ook gisteren nog voelbaar waren.

    Voorzitter Ali Kaddouri en woordvoerder Houssin Ben Hadach wilden gisteren niet reageren toen we hen probeerden te contacteren. Aan televisiezender ATV deed Kaddouri wel zijn verhaal. “We zijn misschien wat te enthousiast geweest, een beetje te ambitieus”, liet Kaddouri optekenen. “We hadden gepland maandag zevenhonderd offerdieren te slachten. Op het einde van de dag zaten we slechts aan 350, de helft dus.”

    Ongenoegen

    Dat zorgde volgens Kaddouri voor ongenoegen bij de wachtende klanten. “Mensen waren misnoegd”, aldus Kaddouri. “En ik heb daar alle begrip voor. 350 mensen teleurstellen is niet niets, gelukkig waren de meesten begripvol, ik wil hen daarvoor bedanken. Ze mochten vandaag terugkomen.” De schapen die normaal gezien dinsdag geslacht zouden worden, zullen woensdag in het slachthuis in Anderlecht geslacht worden.

    Kaddouri geeft ook een veeg uit de pan aan het stadsbestuur. “Het is hun verantwoordelijkheid”, zegt hij. “Ze laten de burgers in de steek.”

    Volgens de politie waren er tijdens het wachten aan het slachthuis geen noemenswaardige incidenten.

    *

     

    *

    Als het signaal nu maar begrepen wordt. Zodat de Overheid eindelijk nu eens snapt wat wij bloggers al zo lang schrijven: een ijzeren vuist in een fluwelen handschoen.

    Voor de échten onder ons, hoeft een ijzeren vuist in een roestvrij stalen handschoen. Omdat dat soort handschoenen het enige middel is dat islamisten begrijpen.

    Om de vijand met gelijke wapens te bestrijden, is fluweel des duivels. Men kan nog 1.000 keer onbreekbaar glas installeren in de vertrekhal van elke vliegveld, het zal alleen maar tot gevolg hebben, dat die de volgende keren aan de binnenkant zullen vol hangen met afgerukte ledematen en ingewanden.

    Het moet sterk op de lachspieren van de bommen-fabrikanten werken, te zien hoe de verkoop van huishoud-chemicaliën aan banden wordt gelegd. De zoveelste onwerkbare Wet, die de hulpeloosheid van onze ‘Bestierders’ bewijst.

    Stel harde repressie in voor al wie verdacht of betrapt wordt voor alle soorten verkeerde dingen, en past die rigoureus toe. Deze keer ook ‘in ’s Lands belang’, ‘met de dood in het hart’ en ‘voor de allerlaatste keer’.

    *

    *

    14-09-2016, 17:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3687

    4/555 * - De Vilvoordse samenzwering der burgervaders over de FTF -

    .

    DEEL 3

    *

    Woensdag 14 september 2016

    Zon 7u17-19u58

    H Notburga, patrones van de vroedvrouwen en dienstboden

    *

    *

    *

    *

    In mijn geboortedorpje, klein maar o zo fijn, was er toen een café zoals op de afbeelding hierboven. Knus en gezellig en dat slaat ook op de drie felle dochters die daar rond huppelden onder het goedmoedig oog van hun corpulente mama. Maar, jammer genoeg lieten mijn financiën niet veel gezelligheid toe. En nu, een halve eeuw later stel ik vast dat het maar goed is geweest. Want nu wegen die 3 lieverdjes samen bijna een halve ton.

    Goed. Maar ik wilde het hier hebben over Hans Jozef Omer Bonte (°Kortrijk, 20/01/1962) die het als SP-a-ër in Vilvoorde tot Burgemeester heeft geschopt. Het is de tweede Socialist die be- en verwondering verdient met zijn frisse uitspraken. Al moogt U niet altijd geloven wat de mensen zeggen.

    En het is niet omdat ze alle twee, Bonte en Crombez toevallig West-Vlamingen zijn, dat ze hier mild behandeld worden. Neen, als ‘t goed is, zeggen we ook. Graag zelfs.

    Hieronder vindt U een paar flarden uit GVA over de ‘meeting & greeting’ die enkele Burgemeesters gisteren hielden in de stad van Het Brabants Trekpaard wiens volgelingen niet eens ter sprake kwamen.

    En weeral is de toon zo afstandelijk mogelijk om zeker geen tere zieltjes, die het gros van de lezers uitmaken, te beledigen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    …./… de richtlijn na te leven die een jaar geleden werd uitgevaardigd over de opvolging van teruggekeerde Foreign Terrorist Fighters (=FTF). Hoewel hij eerder al aangaf dat Brussel voor hem de 'achilleshiel in ons veiligheidsbeleid is', wilde hij geen concrete namen noemen. Wel oppert hij de bevoegdheden in te perken van burgemeesters die weigeren die FTF-richtlijn na te leven…/…

    …/…'We zijn een ellendige prijs aan het betalen op het vlak van angst, onzekerheid en het inboeten op privacy. Misschien is het tijd voor een debat over hetinleveren van bevoegdheden van mensen die ze niet gebruiken. Het kan niet dat burgemeesters zeggen dat het niet hun probleem of verantwoordelijkheid is.'

    Somers

    'Er zijn zoveel redenen waarom iemand radicaliseert. Eens iemand dat totalitaire denken, dat radicale zwart-witdenken, in zijn hoofd heeft, is het erg moeilijk om dat er weer uit te krijgen.'…/…

    *

     

    *

    Aai amaai, dat moet pijn doen. Vooral precies dààr, zo goed als onder de rook van het nabij gelegen rovershol Bruxellabla-bla.

    Maar of dit de ferries werkloos zal maken tussen de Afrikaanse stranden en het Vasteland, is heel onzeker zolang ‘Washington’ daartoe geen instructies geeft.

    In Turkije wachten nog altijd 3 Mio ‘oorlogsvluchtelingen’ op groen licht.’ Om via de Balkan-Route Europa binnen te stromen.

    Er zullen dus straffe toeren moeten gebeuren dan die van de burgemeesterkes Bonte, Somers en tutti quanti die deze gelegenheid te baat hebben genomen om zich in beeld op te dringen. Maar toegegeven, alle begin is moeilijk.

    Benieuwd naar terzake het standpunt van Fluppe Moreau, de Oud-Burgemeester van Moulin du Ruisseau..

    Of zouden er inderdaad plannen onderweg zijn, om heel dat socialistisch gedoe op te heffen? Omdat die nu eindelijk beseffen, dat er met moslimmers niet samen te leven valt?

    *

    *

    14-09-2016, 16:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3684

    4/585 * - De E.U. gaat met ons geld ter plaatse het bedje maken van de ‘Verrijkers’ --

    .

    DEEL 2

    *

    Woensdag 14 september 2016

    Zon 7u17-19u58

    H Notburga, patrones van de vroedvrouwen en dienstboden

    *

    *

    De E.U. zendt geld

    Zodat men zich zo vroeg mogelijk kan bekwamen in de juiste strijdmethodes

    *

    *

    Ik weet niet of de haast waarmee de E.U. Turkse, Syrische of Noord Afrikaanse ‘Verrijkers’ naar hier wil halen, iets te zien heeft met de wankele gezondheidstoestand van the Clinton Wife, maar het ziet er wel degelijk naar uit, nu deze in het openbaar regelmatig van haar stokje gaat. Zodat haar kansen op Het Witte Huis verschrompelen als sneeuw voor de zon. Dus vòòr Donald Trump straks President wordt, moeten alle zeilen worden bijgezet, want straks valt de immigrante-stroom voor altijd stil. En is de islamisering van de wereld om zeep door een te hoog verbruik van detergenten gemengd met vitriool en goot-ontstopper.

    En als Mohammed dan niet in persoon tussenbeide komt, zou het wel eens kunnen dat er een omgekeerde beweging begint. Misschien wel voor het Avondland met de spreekwoordelijke wind van achter.

    Nog even en de duiven kunnen gelost worden. Back to the future.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Europese Unie deelt cash uit aan vluchtelingen in Turkije

    *

    Vandaag kondigt de Europese Commissie triomfantelijk aan dat de Europese Unie en de lidstaten alvast 348 miljoen euro zullen vrijmaken voor het persoonlijke onderhoud van in Turkije verblijvende vluchtelingen in het kader van het EU-Turkije-miljardenakkoord. Het initiatief (Emergency Social Safety Net - ESSN) wordt bovendien verkocht als een economische transfer ‘waar de lokale economie van zal opveren.’

    De vluchtelingen die van steun zullen kunnen genieten, zullen vanaf oktober een debetkaart ontvangen waarop maandelijks geld wordt gestort. Ze kunnen dan zelf bepalen hoe ze hun uitgaven organiseren en betalen. Een ‘game changer’ in internationale humanitaire hulpverlening volgens eurocommissaris voor Humanitaire Hulp en Crisisbeheer Christos Stylianides en hij heeft gelijk, want het uitdelen van geld aan vluchtelingen gaat rechtstreeks in tegen het ook in ons land (en bij monde van bijvoorbeeld staatssecretaris Theo Francken) gehuldigde principe van ‘bed-bad-brood’. Hoe de eurocommissaris nauwe controle op de uitgaven kan verzekeren is overigens een raadsel. Het uitdelen van geld is een slecht signaal en dreigt opnieuw voor een aanzuigeffect te zorgen bij economische gelukszoekers uit alle hoeken van de wereld.

     

    Het Vlaams Belang zal zowel in het Europees parlement als in de Kamer initiatieven nemen in verband met deze onaanvaardbare toepassing van het EU-Turkije-akkoord. Onze partij kan niet aannemen dat de Belgische regering is akkoord gegaan met dit initiatief en roept de federale regering dan ook op de steun voor dit initiatief te weigeren of in te trekken en dit als zodanig de formuleren op de Europese Raad.

    Gerolf Annemans, Europees parlementslid

    *

     

    *

    Kijk dat is nu eens 10/10 voor ‘Klare Taal’ van de kant van de Gerolf. Uiteraard zult U daar niets of zeer weinig over lezen in de Verkochte Pers.

    Maar het legt wel de vinger op de open wonde van de stijgende ‘Staatsschuld’. Die notabene niet alleen door de aanhoudende werkloosheid komt, maar ook door de tewerkstelling in de Overheidsdienst: 45% in heel het land, en bijna 52% beneden de taal-, armoede- en stakersgrens.

    Maar bovenal ligt het zwaartepunt van de ontsporing op de door Washington voorgeschreven opvang van buitenlandse armoe-zaaiers.

    Al-bij-al moeten we dus toegeven, dat de Gerolf nog zeer gematigde woorden heeft gesproken.

    *

    *

    14-09-2016, 16:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3683

    5/698 - de E.U op zoek naar ‘Einsatzgruppe‘-Moet Hongarije uit de E.U. gezet worden? -

    .

    DEEL 1

    *

    Woensdag 14 september 2016

    Zon 7u17-19u58

    H Notburga, patrones van de vroedvrouwen en dienstboden

    *

    *

    Nein, vielen Dank, Herr Juncker,

     

    Noch lange lederen jassen noch de daarmee samengaande staalhelmen sind ‘erwüscht’.

    *

    *

    We zijn dus bijna weer terug bij de Poolse veldtocht van Hitler in 1939. Andere tijden, andere plaatsen, andere leiders. Bij deze maken we nader kennis met de onderscheiden partijen, met name met Harald Vilimsky, de leider van de FPÖ-delegatie in het Europees Parlement. Die dreunt, samen met Marine La Plume, Geert Wilders en Gerolf Annemans, als een stormram door de E.U.-instellingen.

    Stel U voor dat het Duivelspaar Erdogan/Merkel (of een van hun tweeën) als de verpersoonlijking van een nieuwe Hitler over een leger van Nieuwe ‘Stahlhelmen’ zou beschikken, dan zuchten we binnen de kortste keren onder een nieuwe ‘Bezetting’-leven zoals tijdens de jaren ’40-’44.

    En er zou een nieuwe ‘Blitzkreig’ losbreken, hetzij om Erdogan binnen te halen, ofwel om hem buiten te houden. Vandaag kan daarover met zekerheid niets over gezegd worden. Maar eens of anders, het zou Rusland altijd op het verkeerde been kunnen zetten.

    Laat het duidelijk zijn: de E.U. wil alleen en eigen leger om ermee te jongleren voor of tegen de islammerij-globalisatie. Maar voortgaande op de gevoerde welkomst-politiek, staat het bij voorbaat als een paal boven water vast, wie zal onderdrukt worden.

    Leiders met Führer-allures ongewenst. De slechte herinneringen liggen ons nog te vers in het geheugen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Harald Vilimsky over EU-leger: Moedwillige poging om brand met benzine te blussen

    Harald Vilimsky (links) met Marine Le Pen en Geert Wilders.

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Een duidelijke afwijzing van de door de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, bedreven militaire centralisatie van de Europese Unie.

    “Juncker´s plannen om een EU-leger in het leven te roepen komen over als de moedwillige poging om brand met benzine te blussen”, verklaarde Harald-Vilimsky, de leider van de FPÖ-delegatie in het Europees Parlement en secretaris-generaal van de FPÖ, vandaag. “uiterlijk sinds het Brexit-referendum zou het voor iedereen toch duidelijk moeten zijn dat Brussel niet nog meer centralisatie nodig heeft, maar minder”, aldus Vilimsky.

    De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, wil volgens mediaberichten komende week voorstellen voor een nauwere militaire samenwerking voorleggen, aan het eind waarvan een gemeenschappelijk EU-leger moet staan. Vilimsky daarover: “Wat willen Juncker en zijn stalen helm fractie dan doen met dit leger? Tegen wie dient het eigenlijk ingezet te worden?”

    Gericht aan het adres van Juncker zei Vilimsky: “Machtshonger is geen politiek concept.” Juncker en zijn overstromende centralisatiewaan zouden aan de actuele crisis van de EU en daarmee aan het vertrouwensverlies van de bevolking in de Europese Unie hebben bijgedragen. “Daarom hoort Juncker als voorzitter van de Europese Commissie allang afgelost te worden”, aldus Vilimsky.

    Bron:
    http://unser-mitteleuropa.com

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    *

    Er kleeft, indien het slecht afloopt, een groot gevaar aan te amoureuze internationale contacten. De violen stemmen is wel goed, maar als ‘t straks verkeerd uitdraait, zal men rap de stok vinden om de hond te slaan.

    Aan Geert Wilders zou men kunnen verwijten, dat hij intiem bevriend was en daardoor ’s Lands Belangen heeft geschaad. Zo werd het aan Vlamingen kwalijk genomen dat ze tijdens de bezetting der Nazi’s, lid waren geweest van een zuiver Culturele Vlaamse Vereniging van literatuur of muziekliefhebbers. Bach en Beethoven, dat waren immers toch Duitsers!!!!! Waar er geen... Frans werd gesproken.

    Het volstaat op Google het woordje ‘epuratie’ in te geven om daarvan meerdere voorbeelden te vinden.

    Vooral als er opnieuw, lijk na de Bevrijding, dagbladen in Vlaanderen verschijnen als La Flandre Libre, onzaliger gedachtenis.

    In Nederland was de naam Mussert van de NSB en in Frankrijk die van Maréchal Pétain, de ‘Held van Verdun’, ook een voorbeeld die ‘right or wrong’ zo’n weinig benijdenswaardig lot ondergingen.

    In laatste instantie nog de asem opgevangen van de BuZa van Luxemburg, die pleit om Hongarije uit de E.U. te zetten. Die zijn zwarte kas moet dringend eens opgevraagd worden…

     

    *

    *

    14-09-2016, 15:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    13-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3682

    5/793 * - de Patriot Act van BDW is goed als die tenminste goed uit zijn doppen kijkt – Zie de Repressie tegen de Vlamingen – Zie Vindevogel.-

    .

    DEEL 4

    Maandag 12 september 2016

    Zon 7u14-20u03

    H Guido van Anderlecht, patroon van de kosters en de koetsiers

    De gerst zaaien met Sinte-Wijt  is de gerst met zakken kwijt

    *

    *

    Moet overal kunnen niet als een spel

    Maar tegen al wie onze democratie met de voeten treedt, hetzij als crimineel hetzij als ‘geradicaliseerde’.

    *

    *

    Bij De Morgen wordt het stilaan een goede gewoonte om een koe een koe te noemen. Men opent zelf wijd-open de deur van de koeienstal om de andere runderen aan te wijzen.

    Maar dat is bijlange nog niet gelijk aan de stier bij de horens vatten. Door bijvoorbeeld radicaal te pleiten voor Nederlandse en Frans toestanden.

    En ja, net als bij de Socialistische Partij/Le Parti Scandale zal dat lezers kosten langs de Linkxe zijde. Waar deze de plaats zullen ruimen voor ruimer denkend publiek.

    Dit overstag gaan is, naar ik hoop, de goede keuze, want geïnspireerd door wettelijke zelfverdediging.

    Verschil met de praat der overige klappeien: hier valt zelfs geen greintje verdoken sympathie voor de terroristen te bespeuren.

    Besluit: volle kracht vooruit.

     

    PS

    Om herhaling te voorkomen van de onzalige repressie, waar eenzelfde soort ‘Uitzonderingswetten’ of ‘Besluitwetten’ met terugwerkende kracht werden uitgevonden om de top van de Vlaamse Beweging eens en voor altijd te treffen, zou BDW hem in de eerste plaats de doelgroep van zijn ‘Patriot Act’ zeer goed moeten definiëren. Tenware het juist zijn bedoeling is. Maar in dat geval moet hij die wetten dan ook met terugwerkende kracht uitvoeren en publiceren in het Staatsblad dat alleen door oorlogsomstandigheden in London kunnen verschijnen. Maar ik kom daar nog op terug, als de staatsdragende partijen bijgedraaid zijn. Op voorwaarde dat het dan niet nog later wordt, ja misschien wel helemaal telaat.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Frankrijk pakt 15-jarige terreurverdachte op"

    *

    De Franse politie heeft een vijftienjarige jongen aangehouden die van plan was een aanslag te plegen. Dat hebben bronnen bij de Franse justitie gisteren gezegd.

    De jongen stond volgens de bronnen sinds de aanslagen van 13 november in Parijs onder huisarrest, maar waarom wilden ze niet zeggen. Hij werd zaterdag gearresteerd en had plannen voor een aanslag in de Franse hoofdstad.

    Een van de bronnen zei dat de verdachte in contact stond met Rashid Kassim, een vermoedelijke extremist in Syrië die ook banden heeft met een van de vrouwen die vorige week werden gearresteerd in verband met terreurplannen. De vrouw werd met drie andere vrouwen en drie mannen aangehouden nadat er in de buurt van de Notre Dame een auto was gevonden met gasflessen en jerrycans vol diesel.

    "Broeders"

    Volgens dagblad Le Monde zit Kassim in Syrië en heeft hij op berichtendienst Telegram meerdere oproepen gedaan tot geweld. "Vrouwen, zusters: ga, val aan. Waar zijn de broeders? Zij pakte een mes en raakte een agent. Waar zijn de mannen?", zei Kassim volgens Le Monde op Telegram.

    Een van de vrouwen die donderdag werden opgepakt stak een agent neer. Zij werd uiteindelijk neergeschoten voordat ze werd aangehouden. De 29-jarige Kassim zou ook de mannen hebben geïnspireerd die in juli in een Franse kerk een priester vermoordden door diens keel door te snijden.

    *

     

    *

    Allemaal goed en wel, om pas achteraf de Magistratuur in te schakelen om definitieve vonnissen te vellen. Maar preventieve maatregelen willen uitvoeren als meerdere personen daar voordien over ingelicht moeten zijn, is dweilen met de kraan open. Maar als het gaat om criminelen of ‘ge-radicaliseerden’ volgens objectieve bronnen die bij de Politie in aanmerking komen, is inderdaad beter eerst te handelen en pas dan na te denken.

    Maar de straffen achteraf moeten ook aan de ribben houden. Criminelen vliegen voor altijd achter slot en grendel, ideologische geweldenaars worden, samen met de hele familie en voor rekening van het Land van Herkomst, bestraft en naar daar op transport gezet.

    Voor zover als die niet eerst, wegens het stellen van oorlogsmisdaden, gewoon het lot ondergaan van vele Vlamingen tijdens en na de repressie: de dood met de kogel.

    Zondag binnen 8 dagen, op 25/9 herdenken wij de marteldood aan de executiepaal van Léo Vindevogel (Ronse) helemaal onschuldig door de Krijgsraad te Gent ter dood veroordeeld. Het genadeverzoek door zijn vrienden ingediend, werd goedgekeurd, maar de Prins Regent Karel Coburger had op de vooravond van de executie geen tijd gevonden om het te ondertekenen….

    De familie wacht nog altijd op eerherstel genre Irma Laplasse, wier uitgevoerd doodvonnis later door een Waals Minister van Justitie werd omgezet in.. levenslang.

    BDW als Gediplomeerd Geschiedkundige moet dat beter weten dan ondergetekende….

    *

    *

    *

    13-09-2016, 20:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6381

     5/776 * - verminderd dierenleed afgekocht met ‘giften’ -

    .

    DEEL 3

    Maandag 12 september 2016

    Zon 7u14-20u03

    H Guido van Anderlecht, patroon van de kosters en de koetsiers

    De gerst zaaien met Sinte-Wijt  is de gerst met zakken kwijt

    *

     

    *

    *

    Hierna, maar deze keer bij GVA, een verhelderende bijdrage over moslim-manipulatie direct in rechte lijn van de gespleten tong der theologen van de Moslim Executievelingen.

    Zij stellen vast dat elk jaar er minder en minder bezieling is voor het Offerfeest en dus leggen ze dat op hun manier uit. Uiteraard zonder de minste twijfel bevestigd door GVA.

    Er wordt door GVA dus aangedrongen om dat te geloven, want weer valt er geen woord van kritiek te bespeuren. Ze zijn dus voor.

    Ha ja, want de Joden doen dat ook, dat onverdoofd slachten, en daar rept niemand over. De quantum-theorie geldt hier niet eens.

    Persoonlijk vind ik de aangehaalde geld-bewegingen van vervagende giften naar de thuislanden zeer verdacht. Vandaar komt er juist veel geld vandaan voor scholen, mosketen en imams te betalen, louter en alleen voor hun schone migranten-ogen, en ook dat moeten we geloven. Alles zonder de minste bijbedoelingen!

    Mij lijkt het eerder dat er schapengeld naar daar gestuurd wordt, helemaal niet voor de armen daar, maar eerder voor de armen van de gewapende strijd om de islammerij verder op te leggen.

    Beter zou zijn dat men daar de geiten als offerdier gebruikt. Het zou hun reputatie als geitenneukers ten zeerste ten goede komen.

    Ja Ja. ‘Die Gedanken sind frei’. En iedereen gelooft ervan wat hij wil. Maar er zijn grenzen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Moslimexecutieve maakt zich zorgen: “Nog nooit zo weinig schapen geslacht bij Offerfeest”

    *

    De Moslimexecutieve, de overkoepelende Belgische moslimorganisatie, maakt zich grote zorgen. Nooit eerder zullen bij het Offerfeest, dat vandaag wordt gevierd, zo weinig schapen worden geslacht als dit jaar.

    “Normaal is het Offerfeest in ons land goed voor 36.000 slachtingen”, zegt ondervoorzitter Mohamed Achaibi van de Moslimexecutieve. “Vorig jaar waren dat er minder dan 10.000, en dit jaar zal het aantal nog een stúk lager liggen.”

    Volgens Achaibi is de reden niet ver te zoeken. “Door de commotie rond het wel of niet verdoofd slachten, beslissen veel moslims om dan maar niet te slachten”, zegt hij. “En zij die het wel nog willen doen, moeten vaak een heel eind rijden.”

    Zes slachthuizen

    Het aantal slachthuizen is volgens Achaibi ook erg beperkt. “Er zijn door het verbod op onverdoofd slachten op tijdelijke slachtvloeren in Vlaanderen immers nog maar zes slachthuizen waar moslims onverdoofd kunnen slachten.”

    Als noodoplossing brengen steeds meer moslims daarom hun offer in de vorm van een gift. Het geld gaat naar een goed doel, of wordt gebruikt om de onverdoofde slachting van een schaap in hun land van herkomst te financieren.

    *

     

    *

    Ja, inderdaad, dat ‘offeren’ van schapen stamt uit de Joodse Bijbel, maar werd voor de woestijn-wilden lichtjes herwerkt door de Profeet. In een kleedje gestoken waar bloed en drek, liefst veel bloed, aan te pas komt. Maar de subtiliteit van het luisteren naar Hogere Machten is hier vervangen door het genot van doden om daarna over te gaan tot vreten van het gedode dier. In beide gevallen met het schaap als lijdend voorwerp. Klinkt barbaars en dat is het ook.

    Het grote verschil is de tam-tam die er rond gemaakt wordt, naast de te slachten hoeveelheden. Moslimmers dringen ons hun eigen gewoonten op, gewoon uit gewoonte en met de bijbedoeling om van een mug een olifant te maken. Als ze maar hun zin krijgen.

    Moslim-vertegenwoordigers verklappen zich onbewust, door te stellen dat ze niet als gelijke partners van de Overheid worden benaderd. Eerst beslist die Overheid om onverdoofd slachten te verbieden, en pas daarna gaan ze te rade bij de Heren Theologen. Anders gezegd: geen sprake van zich neerleggen bij de Besluiten van een democratisch verkozen Overheid, of van aanvaarden dat hun ‘religie’ niet boven onze Wetten gaat.

    Oei Oei! Wat hen ik weer racistische praat verteld! Seffens wordt deze blog nog van het Net gehaald wegens groepsbelediging. Want weet U, als ingevolge van de fundamentele islam-leer een islammer openlijk of zelfs in het diepste van zijn gedachten (in zijn houding) vindt dat U een ‘ongelovige’ hond en een varken bent, U dat als een ‘verrijking’ van Uw cultuur liet beschouwen.

    Vinden dat zulks een onbehoorlijk gedrag zou zijn, is puur racisme en vreemdelingenhaat.

    Ja zeg, “me hiel Aaantwaare, mor nie mê maa, hé!!!!”

    En over achterlijkheid gesproken: in eigen rangen vinden we daarvan al meer dan genoeg exemplaren van de soort, zonder dat er nog moeten ingevoerd worden.

    *

    *



    13-09-2016, 19:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3680

    5/594 * - Jonge felle ‘Verrijkers’ in bevoorrechte AZC in Duitsland – Ideeëngoed VB wordt van op de zijlijn uitgevoerd -

    .

    DEEL 2

    Maandag 12 september 2016

    Zon 7u14-20u03

    H Guido van Anderlecht, patroon van de kosters en de koetsiers

    De gerst zaaien met Sinte-Wijt  is de gerst mzakken kwijt

    *

    *

    Leeft er bij Merkel een oude gedachte?

    Ook de Nazi’s hadden speciale eenheden die als ‘Einsatzgruppe’ grote zuiveringen doorvoerden achter het Front.

    *

    *

    In voorgaand stukje ging het over de gestage gluiperige aanvoer van vijandelijke troepen. Maar wat Merkel nu doet in Duitsland, doet de deur dicht. Daar worden concentraties van alleenstaande jonge moslims aangelegd en gekoesterd. Achter de hand gehouden?

    En onze Verlichte Grote Verstanden gaan gewoon verder met hun gevecht tegen de bierkaai. Want weet, zij weten in onze plaats dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen. Integendeel, het kadert allemaal in die grote globalisatie-droom. En dat mag wat ongemakken kosten….

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Duitse gemeentes krijgen meer geld van de staat als zij alleen maar alleenstaande mannen opnemen in plaats van gezinnen

    Geplaatst op 11 september 2016 door E.J. Bron

    (Vertaling: E.J. Bron)

    In het dorp Appenin de Duitse deelstaat Schleswig-Holstein zal nog een asielonderkomen gebouwd gaan worden. Vluchtelingenwerkers vrezen dat er alleen maar alleenstaande mannen in het nieuwe onderkomen zullen komen te wonen, omdat gemeentes meer belastinggeld krijgen als zij geen gezinnen opnemen.

    Voor de verdeling van de “immigranten” is het districtsbestuur verantwoordelijk, bericht “shz.de”.

    Asielcoördinator Ulrich Rahnenführer is bezorgd dat het de politici en bureaucraten er hoofdzakelijk om gaat om over de ruggen van de belastingbetalers heen zoveel mogelijk geld van de staat te krijgen.

    Hij verraadt namelijk dat gemeentes “hogere subsidies van de deelstaat” krijgen als zij alleen maar alleenstaande mannen opnemen.

    “In de onderkomens moeten ook gezinnen ondergebracht worden”, eist Rahnenführer. Anders zou dit ten koste gaan van de “integratie”.

    Bovendien zou de standplaats “niet optimaal” zijn gekozen, omdat in de onmiddellijke nabijheid van het asielonderkomen een nieuwe kleuterschool wordt gebouwd.

    Afdelingschef Rainer Jürgensen zei “de bedenkingen en bezwaren te kunnen begrijpen.” Men zou de kosten “in de gaten houden”, zei hij.

    Bron:
    www.freiezeiten.net

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    *

    Uiteraard zijn de tijden veranderd. 100 jaar (of zelfs 70 jaar geleden) moest de burger de natte vinger omhoog steken, of de vlucht der vogels analyseren, om een idee te hebben wat er te gebeuren stond. Zelfs de eerste dagen na 10 Mei 1940 ging het leven gewoon door, terwijl de Stuka’s in de lucht gierden.

    Binst mijn legerdienst vertelde me een oud-gediende gamellen-boeffer dat de helft van de kazernekoer bij de vlaggengroet als naar gewoonte vroeg in de morgen op zaterdag 11 Mei, leeg werd gemitrailleerd. Zelfs de dagen nadien bleef het N.I.R omroepen dat paniek niet moest. Alles was onder controle de 1ste Minister Pierlot zou later de menigte toespreken. Speech die hij toen ook nog zou besluiten met ’Pour les Flamands la même chose’.

    Dank zij het Internet weet iedereen nu veel meer. Het valt alleen niet erg mee met wat men daarmee aanvangt.

    Tenzij er in de harten van de mensen een klein hoekje bestaat, waar er zich vaste kiesintenties beginnen te vormen… Zelfs de Antwerpse Grote Gids voelt al nattigheid.

    Ja mensen, alhoewel het Vlaams Belang overal angstvallig wordt buitengehouden, neemt hun ideeëngoed stilaan de leiding van geheel het Land. Een land dat aldus voorbereid wordt op ieders onafhankelijkheid.

    Tot spijt van wie het benijdt.

    *

    *

    13-09-2016, 18:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3679

    10/1645 * - de islam verplaatst zijn aanvalstroepen naar het Noordelijk Halfrond – Feest van het 3-daagse Offerfeest – De voortsluipende invasie -

    .

    DEEL 1

    Maandag 12 september 2016

    Zon 7u14-20u03

    H Guido van Anderlecht, patroon van de kosters en de koetsiers

    De gerst zaaien met Sinte-Wijt  is de gerst met zakken kwijt

    *

    Toen was het ook erg. Tot ook toen Poolse en Hongaarse Christelijke Ruiters ter hulp snelden…..

    *

    12/9/1683: Einde Turkse belegering van Wenen. De inval der Turken was vastgelopen voor de Poorten van Wenen en leden daar de smadelijkste nederlaag uit hun geschiedenis. Nu ziet Sultan Erdogan, volgens zijn eigen zegsman in Beringen (Limburg), bij zijn volgelingen het grootste militair genie aller tijden, de zaken oneindig veel groter aanpakken. Duitsland, het land van dat ander militaire genie en Turkije reiken elkaar nogmaals, de hand lijk in den Groten Oorlog ’14-’18, deze keer met de zegen van Mohammed en Obama, zijn Vertegenwoordiger op aarde. Het doel deze keer: heel het Noordelijk Halfrond, van de Evenaar tot de Noordpool en van Oost naar West.

    .

    Via de warme bakker herinneren onze croissants voor altijd aan de verslagen Turkse Halve Maan. Dat gebak is niet alleen een zoete herinnering, maar ook een warm vooruitzicht op het lot van het duo Merkel/Erdogan.

    Het Duivelskoppel van de volgende Wereldoorlog

    *

    *

    Uit de oude doos….

    Maar dergelijke dingen moeten dringend worden opgepoetst

    *

    *

    Hun nederlaag voor de poorten van Wenen, ongeveer 500 jaar geleden, was toen het begin van het einde. De ‘Reconquista’, stelde in 1492 op het Iberisch Schiereiland ook al een einde aan de 800 jaar durende Moorse bezetting. En nu zijn we weer bijna zo ver. Groot verschil: deze keer komen ze veroveren op uitnodiging van de Overheid…. Is veel minder gewelddadig, maar veel efficiënter….

     

    De wrede horde der Heilige Strijders, voorhoede van het modern moslim-terreur, verlaat heden ten dage hun druppelsgewijs hun eeuwigdurend ‘kalifaat’ in het Midden-Oosten. Ze zijn daar na ruim 6 jaar roven, moorden en branden, schandelijk verslagen. Met veel meer trompetgeschal dan voor de Poorten van Wenen of in Andalusië... Om door wat nog rest, bij ons een nieuwe en grootste poging te wagen. Ze willen van het Europees Avondland één groot ‘Offerfeest’ maken. Worden ze hier niet liefelijk opgevangen door hun vooruit geschoven 5de Colonne, die na jaren stilte, zich eindelijk kunnen beginnen toeleggen op het ‘radicaliseren’. Daarbij dapper bijgestaan door de waanverkopers van de Linkxe wereld-verbeteraars. Zo zouden ’Syrië-Strijders’ zelfs binnenkort ‘Home Land Fighters’ kunnen genoemd worden. Altijd ‘onder de radar’, in groep, met zwarte moslimvlag, verkeerdelijk nog altijd als IS aangeduid, want er is geen Islamitische Staat meer.

    In onze Media, zullen er, na jaren verdoezeling voortaan meer en meer militaire termen moeten aangewend worden. De miljoenen ‘Verrijkers’ zullen daar dan beetje-bij-beetje stilaan ‘de vijand’ worden. Gesteld dat die, zoals onder Erdogan al het geval is, verboden zullen zijn. Maar iemand die dat nu al voorspelt wat in de sterren staat geschreven, is een ‘racist, een vuile rechts-extremistische populist, ja misschien zelfs wel ’n Vlaams Blokker.

    Ja, de Waarheid kwetst en daarom reageren de progressievelingen zo heftig. Linkx wil immers pas debatteren, als op voorhand de verzekering vast staat dat de wereld naar hun pijpen zal dansen.

    En weeral waren de voortekenen zeer duidelijk. ’n Beetje protest over de primitieve ‘eetgewoonten’ van de ‘Verrijkers’, zou een beperking zijn van hun ‘ waardigheid’.

    En zie, die decadente Westerlingen zijn er weer eens ingetuind. Veel blè blè geblaat maar weinig wol.

    Maar allez, we hebben ondertussen bijgeleerd dat die arme schapen, eenmaal ze gestresseerd op de slachtvloer aangekomen zijn, het slagersmes niet mogen in zicht krijgen, maar laffelijk achter hun rug de kop richting Mekka de keel dienen te worden overgesneden. Net als aan de lopende band. Midden de afgrijselijke stank van bloed en drek….

    Volgens hun primitieve dierenkennis zijn die smakelijke hapjes op poten, van de ene milli-seconde op de anderen, zo dood als een pier. Het wordt uitgelegd, als zouden die arme dieren, door beesten van mensen afgeslacht, bijna blij moeten zijn dat ze feestelijk ‘geofferd’ mogen worden ter ere van hun eigen beulen.

    Maar het blijft een feit, dat de traditie om levende wezens levend de keel te moeten oversnijden van vader op zoon wordt doorgegeven. Het wordt onderwezen in hun Koran-scholen. Moslims wentelen zich met wellust bij de gedachte, en hebben het blijkbaar nodig om als in trance te doodstrijd van hun ‘offer’ te volgen in diens brekende ogen. Vandaag schapen slachten als willoze lammetjes, morgen als murw geslagen medeburgers. Het zit hen in de genen.

    Terwijl er in heel de Beschaafde Wereld over verdoofd of onverdoofd wordt gelabbekakt, sijpelt de vijandelijke strijdmacht verder binnen in gans het Noordelijk Halfrond.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Arabische official: ‘Duizenden verdwenen ISIS strijders zijn al in Europa’

    Duitse AfD waarschuwt voor burgeroorlog, zet voor verkiezingen 2017 in op stopzetten massa immigratie en euro-project, en terugkeer naar E.E.G. – Peiling: 82% Duitsers wijst Merkels immigratiebeleid af – Brits ministerie verwacht aanslagen op kerken en christenen


    De grenzen zouden en moesten openblijven van ‘onze’ leiders, met nu al rampzalige gevolgen: duizenden ISIS strijders zijn zeer waarschijnlijk al in onze landen, wachtende op het sein om terreuraanslagen te gaan plegen.

    Arabische en Westerse inlichtingendiensten slaan alarm nu vele duizenden ISIS strijders spoorloos blijken te zijn verdwenen. Alleen al uit Tunesië kunnen 700 jihadisten niet meer worden gevonden, waarschuwt een Arabische official. Daarom is er een gezamenlijk steunpunt opgericht om de terroristen te traceren. Een aantal van hen zal nog in het Midden Oosten en Noord Afrika zijn of naar Turkije zijn gereisd, maar waarschijnlijk zijn velen van hen reeds in Europa. En daar zullen ze niet stil blijven zitten, maar wachten op het sein voor de grote terreuroorlog tegen de vrijwel weerloze Europese bevolking.

    Dat de EU, met de Duitse bondskanselier Angela Merkel op, onze grenzen zo lang mogelijk geopend houdt en welbewust grote aantallen moslimterroristen binnenlaat, is al lang geen complottheorie meer. Hooggeplaatste veiligheidsofficials, zoals de leiders van de Franse en Duitse binnenlandse veiligheidsdiensten, waarschuwden hier eerder dit jaar al voor. Bovendien had ook ISIS zelf het meerdere malen openlijk aangekondigd, nog vóórdat de grote moslim migrantenaanval op Europa van start ging.

    Volgens de Arabische official hebben tal van landen in het Midden Oosten, Noord Afrika en Europa, waaronder Frankrijk, Duitsland en België, lijsten uitgewisseld met daarop de namen van vermoedelijke ISIS strijders. De samenwerking tussen de veiligheidsdiensten van deze landen is het afgelopen jaar flink verbeterd, maar dat neemt niet weg dat de dreiging van aanslagen en andere terreurdaden nog steeds groot is. (1)

    Agressieve jonge migranten dreigen burgeroorlog te veroorzaken

    De voorzitter van de Duitse anti-islam partij Alternative für Deutschland, Frauk Petry, waarschuwde gisteren tijdens een toespraak voor een burgeroorlog in Duitsland, nu de criminaliteit dankzij de massale instroom van moslimmigranten explodeert. Dat blijkt tenminste uit ontelbare onafhankelijke berichten, want de regering Merkel weigert al enige tijd officiële statistieken hierover te publiceren.

    Petry noemde ook de ‘vervolging van christelijke vrouwen’ in AZC’s en andere opvanghuizen voor asielzoekers. ‘Hoe meer onopgeleide en vaak agressieve jonge mannelijke immigranten uit Noord Afrika komen, des te meer zal de situatie escaleren. Wij willen geen burgeroorlog in Duitsland. Wij zijn de partij van de sociale vrede.’

    Ze wees er nog eens op dat ook uit officiële cijfers blijkt dat het leeuwendeel van de asielzoekers niet uit oorlogsgebieden komt en daarom geen vluchtelingen, maar economische gelukszoekers zijn. Een groot deel van de mensen die beweerden uit Syrië te komen, zijn in werkelijkheid uit zeker 27 andere landen afkomstig. Nu dit feit begint door te dringen tot de Duitsers, wijst volgens een recente TNS/Spiegel peiling inmiddels 82% het ‘Wir Schaffen Das’ wees-welkom beleid van Angela Merkel af (3).

    Einde aan euro-project, terugkeer naar E.E.G.

    Voor de verkiezingen van volgend jaar zet de sterk in opkomst zijnde AfD in op het beëindigen van de massa immigratie, het stopzetten van het faliekant mislukte euro-project en een terugkeer naar de oorspronkelijke E.E.G., en het invoeren van directe democratie, zodat de burgers mee moge beslissen over voor hun land en samenleving ingrijpende besluiten. (2)

     

    Britten verwachten aanslagen op kerken

    Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken waarschuwde afgelopen week dat kerken makkelijke doelwitten zijn voor aanslagen door moslimterroristen. Aanleiding is de recente onthoofding van een Franse priester door twee islamitische migranten in juli. Christenen moeten volgens het ministerie extra waakzaam zijn, vooral voor moslims met messen, bijlen en andere steekwapens, maar ook vuurwapens. In een brochure worden tips gegeven hoe een kerkgebouw snel geëvacueerd kan worden, en hoe verdachte personen moeten worden benaderd.

    Sommige Britse katholieke geestelijken hebben inmiddels al de opdracht gekregen niet langer hun priesterkragen in het openbaar te dragen, omdat het gevaar dat ze door moslims worden aangevallen inmiddels te groot zou zijn. (4)

    Xander

    (1) Breitbart (via Infowars)
    (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (4) Kath.Net

    *

     

    *

    Ze komen er aan, dat is wel duidelijk. Het wordt zelfs niet eens meer verzwegen. De toon van onze Overheid en hun slippendragers van de media rapporteren steeds vriendelijker in de verkeerde richting. Maar ze doen, buiten steeds meer versprekingen, hun uiterste best om dat te camoufleren. Ziet U, ze passen zich gewoon aan aan de islamitische ‘bedotplicht’ van de Koran om ons in slaap te wiegen.

    *

    En als er al eens ’n woordeke vooruitgeschoven wordt over ‘Noodsituatie’ dan wordt dat steeds als naar Linkxe gewoonte, bestreden met omgedraaide argumenten. Om ‘Turkse toestanden’ te vermijden verwijzen de Blauwe Geschelpten naar… Turkse toestanden.

    Dat is de ketel die de pot verwijt dat die zwart ziet. Weeral die verwarring tussen oorzaak en gevolg….

    En ondertussen gaat, woordeloos, de geruisloze invasie verder. Het is zelfs nog nooit in de Geschiedenis voorgekomen, dat begeleidende ferry-diensten met oorlogsbodems in het leven worden geroepen, om dagelijks nog meer vijandelijke troepen aan land te brengen.

    *

    *

    13-09-2016, 17:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3678

    5/768 * - Nine/Eleven – ‘Etat d’urgence’ ook in Coburgia? Of eerder een verkiezingsmanoeuvre? – Verwijzing naar de onzalige repressietijden -

    .

    DEEL 5

    Zondag 11 september 2016

    Zon 7u12-20u05

    H Vinciana van Wintershoven

    *

    *

    15 jaar na 11/9 is deze datum een gewone dag bij ons, maar 9/11 en dan in het Amerikaans, is daar een dag als het Laatste Oordeel. Die Dag der Verschrikking is meteen de start van de wereldwijde bewimpeling van de vreselijkste misdaden aller tijden der islamitische veroveringsoorlogen. Het begon met ‘Al Quada’, gevolgd door ‘de Taliban’, ‘Boko Harem’ en nog zoveel andere, allemaal beschreven als de moslimdaden van een zekere ‘Marc’, waarvan de familienaam Dutroux niet mag vermeld worden.

    Dutroux, dat is Vandeputte in ‘t Nederlands, en Di Rupo in het Italiaans, en dat is, als men over de islammerij spreekt, zelfs niet meer alleen maar de voornaam ’Marc’, maar Markske’ geworden, de sympathieker klungelaar bij FC de Kampioenen.

    Het wordt tijd dat de wereld ontwaakt, voor de islam onze Beschaving helemaal ondersneeuwt.

    *

    *

    *

    Waarom Hollande in Frankrijk niet ten gronde wordt verguisd door zijn ‘geloofsgenoten’ in Coburgia is mij een raadsel. Daar werd de ‘Noodtoestand’ al maanden geleden ingevoerd als L’État d’Urgence, dat heel wat milder klinkt maar wel op hetzelfde neerkomt. Als het kind maar ’n naam heeft. De Noorderburen hebben daar al lang geen bezwaar meer tegen, omdat ‘noodplan’ ook wijst op ‘noodhulp’. In beide landen werkt het perfect, en niemand spreekt er nog over. Tenzij natuurlijk aan de kant van de ‘slachtoffers’, de laffe bendeleden der islam-moordenaars.

    Ja, kunnen opgepakt worden vroeger dan de aanslag: het werkt zo te zien zeer productief. Maar bevorderend voor het globalistisch vrijdenkerswereldje zal het wel niet zijn. Integendeel, als dat zo verdergaat, zullen de Moslim-Broeders zich nog verplicht zien het land te verlaten…

    Vandaar dat De Schandaard een tandje bijsteekt om te islam te verkondigen. Met weer niet één neutrale of negatieve bedenking daarbij.

    Integendeel.

    Maar voor mensen met een goed hart en een slecht karakter is er goed nieuws. De tweede soort islammers (Iran, het vroegere Perzië), die lichtelijk van mening verschillen met de eerste soort islammers maar alle twee fundamenteel even wreedaardig zijn, verkoopt dit jaar last in Mekka bij de Hadschie’.

    So far, so good, want het is niet ons probleem. Het venijn zit hem echter in het staartje, en is dat de Ayatollahs samen met hun bondgenoten, in Noord-Korea en atoommacht zijn. Een derde speler in het veld, waar Obama en Poetin tot hiertoe de enige twee waren.

    Maar Iran houdt zich gedeinsd en Noord-Korea gewaagt zeker niet van deze overeenkomst, dat ‘hun’ geleerden eigenlijk Iraniërs zijn, die daar ongestoord hun gang kunnen gaan.

    Over die duivelse combinatie horen we al een paar jaar niet veel meer….

    Wil ik nu zeggen, dat Mekka en Medina het lot van Hiroshima en Nagasaki zullen ondergaan? Het is te mooi om waar te zijn….

    Enfin, nu eerst naar de wervingstaal der Schandaard.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Hadj begonnen onder strenge veiligheidsmaatregelen

    *

    Onder strenge veiligheidsmaatregelen zijn ongeveer anderhalf miljoen moslims in het Saoedische Mekka, de geboortestad van de profeet Mohammed, aan de jaarlijkse hadj-rituelen begonnen.

    In de vroege ochtend verlieten de in witte gewaden gehulde bedevaarders de zowat acht kilometer van Mekka gelegen tentenstad Mina. Daar brengen zij de nacht door om zich zondagochtend naar de berg Arafat te begeven voor een reeks gebeden. Het leeuwendeel van de gelovigen komt uit het buitenland; aan de hadj nemen zowat 100.000 Saoedi’s deel.

     

    Verbod Iran

    Over de organisatie van de bedevaart is, na de massapaniek die er vorig jaar uitbrak en die bijna 2.000 doden eiste, grote onenigheid tussen het soennitische Saoedi-Arabië en het sjiitische Iran. Teheran heeft de Iraniërs dit jaar verboden de hadj te ondernemen.

    De hadj is één van de vijf zuilen of pijlers van de islam. Elke moslim moet minstens één keer in zijn leven de bedevaart ondernemen, althans wanneer zijn gezondheid en/of zijn financiële toestand dat toela

    *

     

    *

    Voilà, weer een paar woordjes bij in onze Arabische woordenschat.

    Over het drama dat daar verleden jaar gebeurde, en over de bulldozers die de duizenden lijken in massa-graven kipten, geen woord.

    Geen woord dat het op straffe van verhanging zonder meer verboden is om in een van die twee steden te komen, als men geen moslimmer zou zijn. Uit schrik van aanslagen?

    Daar hoeft men niet eens een of andere ‘Noodtoestand’ uit te roepen. Daar zijn zelfs geen bedelaars, want zonder ophef, voordien allemaal ‘ausgetotet’ naar Nazi-Islamo model.

    *

    *

     

    *

    *

    13-09-2016, 15:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3685

    5/743 * - islam offert ook mensen op het Slachtfeest – Peiling RTBF & La Libre – Caterpillar heeft gevonden wat het zocht -

    *

    DEEL 1

    Dinsdag 13 september 2016

    Fruitmaand

    Zon 7u15-20u00

    H Tobias

    *

    *

    Schuldig? Neen, medeplichtig.

    *

    *

    In HLN leest U over een speciale soort ‘reality show’ over waar het islamitisch slachtfeest fundamenteel voor staat. Met rillingen over Uw rug tot in het merg van uw beenderen ervaart U daar waar deze ‘religie’ op het einde van deze nachtmerrie voor staat.

    Op een schijnbaar ander vlak moet onze radeloze ‘Overheid’ nu wel, samen met ons, vaststellen dat niet alleen de ‘integratie’ schandelijk is mislukt, ze moet ook toegeven dat ze nog iedere dag opnieuw scheepsladingen van dezelfde soort achterlijke moordenaars gaat oppikken op de Afrikaanse stranden. Dat is al lang geen schuldig verzuim meer, maar misdadige medeplichtigheid.

    Later zullen daarover hele bibliotheken geschreven worden, mocht het inderdaad waar zijn dat Linkx in heel het Noordelijk Halfrond verschrompeld, dood en begraven is. Mede vanzelfsprekend hun medeplichtigen, alle ‘Partijen Staatsdragers’ zoals we die in Coburgia van in 1830 kennen. Zij die niet alleen uit egoïsme en geldgewin het land kapot hebben geregeerd, maar meteen sedert de laatste decennia de ondergang van onze 2 000 jaar oude Beschaving hebben gewild. Vooral niet luisteren naar hun woorden, maar kijken naar hun daden.

    Om in de optimistische toon van HLN verder te gaan: het neusje van de zalm over de ‘cultuur’ van onze ‘Verrijkers’ die ons allemaal als ‘gematigd’ worden door de strot geduwd, hebben we het nu wel gehad.

    Ja Ja, de soort ‘medemensen’ als Almacy, buitenkant wel ‘belgisch’ (is in Antwerpsen geboren dus is ze Antwerpse) , maar binnenkant puur verzuurd Turks Fruit. Voor wie het schoentje past, trekken die het aan. Met wie men verkeert, wordt men vereerd.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    iS slacht 'spionnen' af als schapen op het Offerfeest

    *

    De terreurgroep IS heeft gisteren weer een gruwelvideo naar buiten gebracht. Die start met een compilatie van vroegere beelden, gaande van de executies van de Amerikaanse journalisten James Foley en Steven Sotloff tot een passage met de in Parijs omgebrachte Molenbeekse terrorist Abdelhamid Abaaoud.

    Maar het orgelpunt is een nieuwe terechtstelling, die letterlijk in een slachthuis plaatsvindt. Vijftien zogezegde spionnen worden daar als beesten binnengedreven, met messen gekeeld, boven roosters gehouden tot ze leeggebloed zijn en dan met kettingen opgehangen aan het plafond - alsof het schapen zijn die ritueel worden geslacht voor het Offerfeest. Specialisten beklemtoonden al dat de video zowat de ergste moet zijn die IS al heeft gemaakt. (GVV)

    *

     

    *

    U las een tijdsdocument in de roddeltante-krant Het Laatste Nieuws, zo afstandelijk mogelijk geschreven zonder de minste emoties. Om zeker geen stelling te moeten nemen? Of om de ‘theologen’ van de moslim-executie raad niet te mishagen? Misschien vreesden ze wel voor ‘groepsbelediging’ van de kant van alle ‘gematigde’ moslims die als vijandelijke onderzeeërs ondergedoken leven.

    Wil dan ook terugdenken aan al de mooie (valse) woorden rond het aan de gang zijnde ‘Offerfeest’ waar de dieren door beesten als beesten worden afgeslacht. Met roosters op de vloer tot ze uitgebloed zijn. Om vervolgens aan vleeshaken te worden opgehangen. Om er gemakkelijker de ‘slachtafval’ uit te kunnen verwijderen….

    Wie uiteindelijk na het slachtfeest van dit jaar nog de ‘armoede bestrijding’ door globalisatie blijft voorstaan zou van nu voort met een on-uitwisbaar Kaïns-teken op het voorhoofd moeten rondlopen die de aandacht wegtrekt van wat hij of zij zegt. En die we dus gemakkelijk, op de Dag des Oordeels, zullen kunnen uithalen.

    PS

    RTBF & La Libre hielden een volkstelling, ‘Opiniepeiling’ genoemd. En ja de Partijen die de Staat torsten, hangen zo goed als in de touwen. Maar de anarchisten van Linkx samen het Vlaams Belang, voor de gelegenheid in één adem genoemd, nemen stilaan hun plaatsen over. Van volksverlakkerij gesproken!

    PS 2

    De PS, in samenspraak met Sjarel Michel en dus met BDW, keffen nu achteraf heel luid tegen de Amerikaanse ‘smeerlappen’ van bazen voor de sluiting tout court van Caterillaar in het hart van Wallonië . Met maar liefst het verlies van 7.000 banen. Ongehoord zult U zeggen? Tja, en wat doet U dan met die 29 stakingen in de laatste 18 maanden in dat bedrijf? Het ergste is daarbij, dat ze t.o.v. de hele wereld spreken namens heel Coburgia. Zodat wij Vlamingen meteen in hetzelfde kwade lucht komen te staan als dat stakersvolk.

     

    *

    *

    13-09-2016, 14:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!