MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4284

    *

    Sint-Hildeward in de noteboom

    Houdt ons stil en houdt ons vroom.

    *

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Het Massachusetts Institute of Technologyvoert jonge geleerden uit de hele wereld onder de 35 jaar ten tonele. ’t Is maar dat U dat ook weet voor dat Uw borst van eedle fierheid zwelt…..

    Om geen ‘farden’ lijk die Berta uit Het Manneke met mannelijke of vrouwelijke patatten te moeten beleven, eerst even nagaan wie of wat dat ‘MIT’s geval wel mag zijn, dat zomaar zwaait met onsterfelijke roem.

    Om daarenboven helemaal in de juiste stemming te komen, eerst deze link opzetten AUB

    https://www.youtube.com/watch?v=re0E00k770c

    *

    In ieder geval het geeft DM de kans om zo maar iedereen te bekladden met het scheldwoord ‘Belg’ zonder te letten op de nefaste gevolgen voor onze Vlaamse naambekendheid.. ‘Belg’, dat kan iedereen worden. Zelfs ’n straathond van onbepaald ras met ’n hoed op. Maar Vlaming zijn als telg van een roemrijk gezamenlijk verleden, is men vanaf de geboorte, willen of niet. Al de rest is larie en apekool, tierlantijntjes en arterieel ‘hinein interpretieren….

    De in onderstaand artikel eerst vermelde ‘Belg’ lijkt mij eerder een Marokkaanse te zijn, die naar alle waarschijnlijkheid op de Fransdolle raagllijst staat. Nou Moe, als dat ook al voor ‘Belg’ doorgaat! Feestelijk bedankt. Want eerlijk is anders. Tenzij die vermelding eerder bedoeld is als lofbetuiging voor onze prestigieuze opvang-capaciteiten als OCMW van de halve wereld. Waaruit zou moeten blijken dat wij een Natie zijn van +6.000.000 burgers allemaal authentieke Barmhartige Samaritanen.

    En dan is er nog dat andere.

    Wie Silicon Valley uitspreekt, vermoordt in mijn ogen voor de miljoenste keer Flanders Language Valley van L&H, uit penisnijd laffelijk onderuit gehaald door het Ney Yorkse graai-kapitaal. Mij treft dat hele verhaal dubbel zo hard, omdat ooit mijn wiegje daar stond op dat stukje Heilige Grond van mijn jeugd….

    Dat was een nietig stukje van The Pelkem Ridge aan de achterkant van The Ieper Salient en tussen het front van Langemark, 5Km verder op, waar 100 jaar gelede, de bloem van de West-Europese Jeugd elkaar vier jaar lang naar het leven stond. En waar wij als kind tijdens WO II onachtzaam voor het vele verdriet, ongestoord verstoppertje speelden op de Engelse soldatenkerkhoven.

    In gedachten herbeleef ik, net als toen, ‘Hoe Groen was mijn Dal’ van een zekere Richard Llewelyn, Engels homeland schrijver. Nooit had ik kunnen denken, dat dit, MIJN homeland, ooit terug op het punt zou gestaan hebben om de hele wereld te verbazen. Tot zelfs helemaal in Massachusetts….

    *

    Belgische wetenschap is wereldtop"

    Vier Belgische bollebozen op MIT-ranglijst

    *

    Damya Laoui van de VUB

    is een van de vier Belgische genomineerden van MIT's "Innovators under 35 Europe".

     

    De befaamde technologie-universiteit MIT selecteerde liefst vier Belgen op hun prestigieuze ranglijst van 'innovators' onder de 35. "Dit is geen toeval", zegt ICT-kenner Steven Van Belleghem.

    "Dit is een mooie erkenning voor ons werk", zegt Damya Laoui (32). De wetenschapster doet onderzoek naar nieuwe immuuntherapieën in de bestrijding van kanker. Zij is een van de vier ‘Belgen’ die op de befaamde lijst 'Innovators under 35 Europe' van MIT Technology Review staat.

    Het magazine van het Massachusetts Institute of Technology (MIT), de prestigieuze technische universiteit uit de Verenigde Staten, bekroont zo 35 talentvolle vernieuwers en ondernemers uit Europa. Helemaal indrukwekkend is het als je weet dat de 35 laureaten werden gekozen uit meer dan 1.100 inzendingen.

     

    Voor België gaat het om Victor Dillard, wiens artificial-intelligenceplatform helpt om veilige en efficiënte gentherapie te ontwikkelen. Vincent Spruyt ontwikkelde een machinaal leerplatform dat via big data menselijk gedrag verklaart en voorspelt. Julien De Wit ontwikkelde nieuwe technieken om mogelijk bewoonbare planeten te identificeren en bestuderen die rond andere sterren dan de zon draaien.

    Golf van enthousiasme

     

    Na drie jaar onderzoek heeft Damya Laoui, die verbonden is aan zowel de VUB als het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB), twee soorten cellen ontdekt die, zonder veranderingen van welke aard ook, het immuunsysteem kunnen stimuleren om de groei van de tumor te vertragen.

     

    "De meeste immuuncellen in het menselijk lichaam zijn bedoeld om te vechten tegen ziekte", legt Laoui uit. "Maar er zijn net zo die tumorgroei stimuleren, terwijl we ook hebben ontdekt dat bepaalde cellen in staat zijn om de patiënt te beschermen tegen hun kanker. We hopen dus op een vaccin op basis van het eigen immuunsysteem van de patiënt." Het is deze doorbraak die tot Laoui's erkenning heeft geleid. Ze zegt nog steeds niet te weten wie haar uiteindelijk heeft genomineerd, want je kunt niet zelf kandideren.

     

     

    Het is voor het eerst dat MIT Technology Review in heel Europa op zoek ging naar talent. Het zijn Europese ambassadeurs als Omar Mohout, onder meer professor ondernemerschap aan Antwerp Business School, die talent scouten en doorgeven aan MIT. "Het is heus geen toeval dat er vier Belgen op de lijst staan", zegt Mohout. "Mensen beseffen niet hoeveel talent er hier actief is."

     

    Dat is precies wat Steven Van Belleghem, adjunct-professor aan Vlerick Business School, auteur en digitale ondernemer, ook zegt. "Het voorbije decennium is in België een heuse golf van enthousiasme ontstaan. Op het vlak van biotech of artificiële intelligentie staan we op de wereldkaart. Iedereen staart zich blind op Silicon Valley, maar in onze eigen achtertuin is er van alles aan het broeden." Hoe dat komt? "De puzzelstukjes vallen op hun plaats, er is talent, er is enthousiasme en er zijn middelen."

    'Visibiliteit is onbetaalbaar'

     

    Het zijn die middelen waar Damya Laoui op hoopt. "Er is geen geldprijs aan verbonden, maar de erkenning en de visibiliteit die je krijgt is onbetaalbaar. Ik hoop daardoor connecties te kunnen maken met klinische partners of investeerders. Momenteel bevindt mijn onderzoek zich nog in de pre-klinische fase, het zit nog volop in het laboratorium. Als we een volgende stap willen zetten, dan moeten we naar buiten. Dat kost veel geld, en dergelijke erkenning is zeker een extra hulp."

     

    Uitsluitsel op 14 september. De 35 kandidaten worden onderverdeeld in 5 groepen: uitvinders, ondernemers, visionairen, pioniers en weldoeners. Per categorie wordt één project gekozen.

     

    Er is overigens nog een Belg op de MIT-uitreiking. Koenraad Debackere, afgevaardigd bestuurder van KU Leuven Research & Development, zetelt in de jury. "Neen, ik ben niet verrast dat we zo goed scoren", zegt Debackere. "Er zijn verschillende Belgische initiatieven, met telkens een mooie mix van dynamiek en wetenschappelijke onderbouw. Op dat vlak zijn we de jongste jaren sterk geëvolueerd."

    https://www.demorgen.be/wetenschap/-belgische-wetenschap-is-wereldtop-be8d3327/?utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_userid=&utm_source=demorgen&utm_content=ochtend&ctm_ctid=4f30da1e1da77d62459839b653135f7a

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    De Nationale Leuze van Massachusetts is (nagezien op Wikipedia)

    “By the sword we seek peace, but peace only under liberty”- mar dan in ’t Latijn.

     

    Waarol verwondert mij dat niet?

    Dit moto komt me zelfs belend voor, want onze eigenste Keizer Karel V (Gent 1530- Cuacos de Yuste, Spanje 1558) wiens adellijk Geslacht gedurende vele jaren gans West Europa regeerde, had als lijfspreuk ‘de oorlog voeren om de vrede te bewaren’. Heb ik nog onthouden uit de Langere Jongensschool in St Jan bij Meester Daniel.

     

    Neen, zo gezien komt Massachusetts mij ineens veel bekender voor. Omdat, denk ik, dat daar, naast het Engels (77%)ook Spaans (8%), Portugees (3%) zelfsn Chinees (2%) wordt gesproken en waar meten blijkbaar goed in vrede met elkaar kan geleefd woreen. Waar vrede heerst, is er ambitie én welvaart. Waarbij ik meteen aan een Onafhankelijk vernieuwd (rebuikt) Vlaanderen denk.

     

    Heeft U er op gelet welke onderwerpen hun belangstelling trekken van dat MIT? Ik las

    De 35 kandidaten worden onderverdeeld in 5 groepen: uitvinders, ondernemers, visionairen, pioniers en weldoeners. Per categorie wordt één project gekozen”.

     

    Ik zou zeggen ‘Jezus-Maria-Jozef, wat ’n ambitie. Da”s wat anders dan ‘Eendracht maakt Macht’.

    (Digitalia)

    10-09-2017, 10:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    09-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4283

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Franken Theo blijkt in de dagelijkse praktijk meer en meer ‘the right man on the right spot te zijn. Dat niettegenstaande hij Cruella Onkelinx ooit de stuipen op het lijf joeg, omdat hij toegaf ooit aanwezig te zijn geweest op een vriendenfeestje van ’BERKENKRUIS’, van gewezen Oud Oostfronters.

    Iets wat de man siert wegens zijn doortastendheid en kordaat optreden. Blijkbaar iets nieuws in de politiek.

     

    Zijn ster stijgt, en de hare is zo goed als uitgedoofd.

    *

    Ja Ja, de Kracht van Verandering ten goede!!!. Het is el geen tornado Categorie 5 maar het gooit toch Heilige Huisjes omver.

    Marl my words: we zullen nog veel van die amn horen. Gelukkig maar! De DM laat zelfs na schamper te doen…

     

    Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA).

    Iemand die ook kan LUISTEREN

    *

    Dan toch opvang voor meest kwetsbare migranten uit Noordwijk

     

    De minderjarigen, families met kinderen en zwangere vrouwen in het Maximiliaanpark krijgen dan toch een opvangplek van de regering. Tegelijk gaat de politie de transitmigranten vaker en op meer plekken in de Brusselse Noordwijk controleren.

     

    Terwijl hij voor de schermen bleef beweren dat hij geen 'illegale migranten' wou opvangen, waren de diensten van Theo Francken (N-VA) achter de schermen wel op zoek naar een – gedeeltelijke – oplossing voor de honderden mensen in het Maximiliaanpark en ‘de Nord’

    Verkeersbord

    Het gaat niet om een grote, algemene opvang voor alle transitmigranten, wel om de meest kwetsbaren. Enkel minderjarigen, families met kinderen en zwangere vrouwen zouden onderdak krijgen. De nachten worden langer, en kouder, en de regering wil geen humanitaire drama's.

     

    Op vraag van zijn kabinet kijken Fedasil en Samusocial hoe ze de opvang zullen organiseren. Fedasil staat in ons land in voor de opvang van asielzoekers, Samusocial verzorgt de daklozenopvang in Brussel. De twee organisaties hebben al een samenwerkingsakkoord en kijken binnen die conventie wat er mogelijk is.

     

    Hoeveel plaatsen er precies voorhanden zullen zijn en wanneer ze zullen opengaan, is nog niet helemaal uitgeklaard door de bevoegde instanties. Francken wil de opvang in ieder geval kleinschalig houden, zodat er niet nog meer transitmigranten naar Brussel-Noord afzakken. "Wij verwachten ook niet dat er veel mensen op dit aanbod zullen ingaan", zegt Katrien Jansseune, Franckens woordvoerder. "De meesten weigeren elke vorm van opvang, omdat ze willen doorreizen naar het Verenigd Koninkrijk."

    'Niet gezwicht'

    Francken wil het vooral niet doen lijken alsof hij gezwicht is voor de druk van de ngo's die de ergste noden van de migranten proberen te lenigen, of de burgemeesters die om pre-opvang vroegen. Daarom beklemtoont zijn kabinet dat het al lang op zoek was naar een oplossing. Vooral Schaarbeeks burgemeester Bernard Clerfayt (DéFI) riep de staatssecretaris al op om een tijdelijk opvangcentrum open te stellen voor de dakloze en dolende migranten rond het trein- en busstation in de Noordwijk.

     

    De opvang voor de meest kwetsbare migranten betekent zeker niet dat de regering minder hard uit de hoek komt op het terrein. Gisterenochtend pakten honderd agenten vijftig mensen op in het park en de stations. Negentien van hen zullen worden opgesloten. Hoeveel er naar een gesloten centrum moeten en zullen worden uitgewezen, is nog niet duidelijk.

     

    De komende dagen zal de politie haar acties nog opvoeren. Ze zullen ook niet meer op vaste momenten gebeuren, en in een ruimere omgeving van het Noordstation. "Deze acties moeten elkaar in een hoge frequentie opvolgen," zegt Olivier Van Raemdonck, woordvoerder van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA). "We mogen niet tot een point of no return komen. Hier mag geen tentenkamp of 'nederzetting' ontstaan. Dan krijgen mensen een thuisgevoel, en komt er een tweede Calais. Deze mensen zijn niet welkom, dat is de boodschap die je moet blijven verkondigen."

     

    Die nadruk op ontraden is er vooral omdat de regering mensensmokkelaars niet in de kaart wil spelen. Daarom is de gerechtelijke politie ook aanwezig bij elke actie. Die probeert de netwerken van mensensmokkelaars in kaart te brengen. Van Raemdonck: "Dat levert permanent resultaat op."

     

    Lees ook het standpunt van Koen Vidal: "Theo Francken heeft misschien wel de moeilijkste job van het land." (+)

    Bron https://www.demorgen.be/binnenland/dan-toch-opvang-voor-meest-kwetsbare-migranten-uit-noordwijk-b33adf79/?utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_userid=&utm_source=demorgen&utm_content=ochtend&ctm_ctid=4f30da1e1da77d62459839b653135f7a

    *

    NADER BEKEKEN

    Als besluit een kleine ‘spielrei’ als aye-opener….

     

    Om logisch te zijn, zouden de Rode Broeders als aanstichters van die vervuiling, het boeltje met eigen handen moeten klaren, in plaats dat hun opvolgers dat dienen te doen.

    *

    Ik zie het al gebeuren: het properste werk (zoals hierboven) voor de kopstukken van die partij. In dwangarbeiders-tenue, met aangenaaide ezeloren. En bewaakt door nors kijkende beulen met enorme herdershonden losjes aan de voet.

    Vloeren, trappen hokjes en kantjes, iedere bekakte vierkante centimeter worden met de tandenborstel gekuist ot ze blinken, door de paar honderd verblinden die nog altijd stemmen voor deze partij. Vloeren schuren met dat soort borstels is een geplogendheid uit de vroegere ABL-jaren….Niks oneervaars dus.

    Enfin, zoals U ziet, een her-opvoering van de zeden en gewoonten lijk die aangeleerd werden door hun voorgangers tijdens het Hitler Regime.

    *

    Neen, natuurlijk wordt onmenselijkheid niet bestraft met onmenselijkheid. Jomme Docks wist het al, net als Paus Franciscus dat: vergeveningsgezindheid de schoonste vergelding is. Mij om het even, als de monsters maar het land uitgejaagd worden.

    *

    (Digitalia)

    09-09-2017, 12:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    08-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4282

     *

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    *

    Boodschap van Algemeen Nut.

    Sint Isidoor, de Patroon van Tinternet, (allez toch volgens http://www.mannekeuitdemane.be/) is de ganse week druk bezig geweest met uitzoeken waarom UW Dienaar Digitalia nergens meer te vinden was ergens in The Clouds.

    Tot hij vaststelde (en begrijpend knikte) dat betrokkene geheel in beslag werd genomen door een Zalig Nietsdoen. Als voorschot op de Eeuwige Zaligheid?

    *

    Ik moest de lezers trouwens allemaal zijn beste groeten overbrengen, zo luidde de boodschap via Z. Broeder Isidoor uit Kortrijk (foto hierboven), die meteen vroeg om er kond van te doen, dat men in de Hemel zot content was met Quickie als Burgemeester, die de Tsjeven daar na  vele decennia gesukkel en gegraai, eindelijk voor altijd uit het Stadsbestuur had gebonjourd.

    En zo kom ik via dat buiten bonjouren in de kleine plaatselijke polletiek, tot het buiten bonjouren van de PS-SP-ä uit de Landelijke Grote Polletiek, als voorspaakje voor het buiten bnonjouren van de Tsjeven, die na de ARCO-Affaire eveneens in de coulissen zouden moeten stranden. Waardoor de vele decennia van regeren om te regeren, om zodoende zelf in de vleespotten te kunnen blijven overwinteren. Nu is het aan de DOENDERS. Die volgens het Eerste Artikel van hun statuten, dapper de weg zijn ingeslagen naar een welvarend, vrij en onafhankelijk Vlaanderen.

    En waar er gehakt wordt, vliegen de spaanders in ’t rond.

    ***** *****

    Trein-, tram- en busabonnement voor 60 euro op komst

    *

    Tegen eind dit jaar kunnen pendelaars in Gent en Antwerpen voor 60 euro per maand zowel bus, tram als trein nemen. Met die CityPass willen De Lijn en de NMBS bewoners uit de stedelijke agglomeraties naar het openbaar vervoer lokken.

     

    Dat meldt De Morgen dinsdag. De bedoeling is dat een pendelaar met één kaart zowel trein, bus als tram kan nemen binnen de eigen agglomeratie. Het standaardtarief voor de formule zal 60 euro per maand bedragen, zo bevestigt de NMBS aan de krant. In oktober wordt gecommuniceerd over kortingen voor bepaalde doelgroepen.

     

    Over de Citypass wordt in Vlaanderen al meer dan tien jaar gesproken. In Brussel bestaat al een variant, het MTB-abonnement. Ook Charleroi en Luik hebben al een Citypass. Maar Vlaanderen vreesde vooral voor inkomstenverlies.

     

    De betrokken steden reageren alvast tevreden. Antwerpen wil volgend jaar zelfs nog een stapje verder gaan, met het Mobility-as-a-service-plan (MaaS). De Antwerpenaar kan dan één abonnement nemen om niet alleen alle openbaar vervoer maar ook taxi’s en deelfietsen en -auto’s te gebruiken.

    *

    NADER BEKEKEN

    Efficiëntie is niet alleen kostenbesparend, maar straalt ook vitaliteit uit, twee zaken waar de voorbije generaties van beroepspolitici geen kaas van hadden gegeten. En juist daardoor geen tevreden clientèle meer overhielden.

    Mistevredenheid die neigt nar revolutie. Ook op de dagen dat er uitzonderlijk eens NIET werd gestaakt. Want stiptheid is uitsluitend een verdienste van bekwame mensen. Mensen die verder zien dan hun neus lang is.

    Ondergrondse waterleidingen die in 1914 in Bruxellabad de grond ingingen, werden gewon vergeten. Tot ze na 103 jaren trouwe dienst zonder de minste zorg, uiteen knalden. Met rampzalige gevolgen die (weeral eens) niemand had kunnen voorzien. Idem dito voor ondergrondse tramlijnen, gebouwd in 1981 maar onder voortdurend Socialistisch Bestuur nooit afgewerkt raakten, die 36 jaar onbenut gewoon lagen te vergaan, lijk in A”pen. Waar er fier op de borst geklopt werd voor deze nooit geziene ‘prémetro’:

    Dat zijn twee kleine voorbeelden heet van de naald, spijst dezelfde stad met de stralenkrans rond de glanzende ‘A’ reeds in 2012 zichzelf bejubelde als ‘tramstad’. Omdat die trams nu eenmaal dub bel zoveel zitplaatsjes hadden….Wat ’n pluimpje was/is voor de constructeurs, niet voor de polletiekers!

    Fier als een tot op de draad versleten gieter schreef DM daarover “in 2008 besloot toenmalig minister van Mobiliteit Kathleen Van Brempt (sp.a) om de braakliggende tunnels toch in gebruik te nemen”. – “Resultaat is dat deze ‘prémetro’ in één ruk de halve stad doorkruist tot aan het Astridplein, bij het Centraal Station”.

    Weeral volgens DM is “de minder goede werking” veroorzaakt door “In drie jaar tijd daalde het exploitatiebudget van 900 naar 811 miljoen euro. Voilà: dat is de Schots Scheve en Skibnxe manier van zalen beredderen: gooien met geld.

     

    Als er al eens ’n revelatie kon (die slimme borden hoeveel minuten en seconden het nog duurde voor de volgende tram), waren de meesten kort nadien buiten werking. En ze zijn dat nog altijd.

    Succes in zaken met men iedere dag verdienen met eigen handen. Niet dolor met ‘middelen’ te smossen. Het wordt hoog tijd dat de nieuwe generatie politici eindelijk datzelfde pmrincipe leren kennen.

    Na lezing, volhardt en onderteken:t

    (Digitalia)

    08-09-2017, 17:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4281

     OP DE IJTKIJK

     

    Dat lange zwart babbelwater uit Hawaï is nooit m’n vriend geweest. Al van de eerste dag, toen bleek dat zijn eedaflegging bij Inauguratie fake zou zijn geweest, want de volgende dag in besloten kring diende te worden herdaan. Anders gezegd: zijn aaabstelling was NEP. Ongeldig. Fake. Ljk alles war die slungel ook deed of verklaarde. Later bleek hij inderdaad vanaf zijn geboorte Moslimbroeder te zijn, wat alles uitlegt. Zijn eerste ‘Staatsbezoek’ en knieval (werkelijk!) aan het Egypte van na de noodlottige maar later terug geschroefde islam-revolutie.

    *

    Neen, heel dar ‘Democratisch’ gedoe hing aaneen van combines en gekonkel om wereldwijd het Rik van Satan op te dringen. Die man kon in mijn ogen niets goeds meer doen. Maar bij Merkel was hij het gedroomde Godsgeschenk….

    Niet te vergeten, dat hij in zijn verkiezingstijdd, The clinton Wife als tegenspeelster had. Die ook toen het onderspit diende te delven…Nadat hij haar voor rotte vis had uitgescholden….Toen was ze onwaardig in zijn ogen, maar om Trump parten te spelen, prees hij haar nadien de hemel in

    En nu komen stilaan de nefaste gevolgen van zijn 8-jarig bewind aan de oppervlakte. Tot en met zijn comedia dell Arte tegenover Iran, dat andere moslimland, dat nu via Noord Korea zijn atoomproeven verder zet.

    Het tegennatuurlijk samenspannen tussen ‘De Waee Moslim Omobama en de linxksende Marxiste Cminton heeft gelukkig niet gewerkt, met Donald Trump als spelbreker. Het zal nog vele tientallen jaren duren voor Amerika die 8 jaren zal re boven komen. Aks er tenminste geen WO 3 de zaken in sneltrein-tempo onderste boven gooit. Iedereen kijkt naar de oorlogsdreiging in Noord Korea, maar de bom kan evengoed barsten in het land van de opdrachtgever, het Mand derf Ayatollahs. Diegene die de penalty trapt, zet toch ook liefst de keeper op het verkeerde been!

    *** ****

     

    Petitie tegen ‘terrorist’ George Soros, partner van de EU, al 100.000 x ondertekend

    *

    FBI en Homeland Security bestempelen geweld extreemlinkse Antifa (financieel gesteund door Soros) officieel als ‘binnenlandse terreur’

     

    In Europa heeft George Soros samen met de EU door middel van ‘open grenzen’ en massale moslimimmigratie de frontale aanval geopend op de oorspronkelijke Europese volken en culturen. (foto: Soros met zijn ‘partner in crime’ in Brussel, Jean-Claude Juncker – Getty Images (3)).

     

    Een Amerikaanse volkspetitie tegen de extreemlinkse globalistische miljardair George Soros is inmiddels meer dan 100.000 x ondertekend. In de petitie wordt aan president Trump gevraagd om Soros officieel tot terrorist te bestempelen, omdat hij ‘opzettelijk en voortdurend probeert de Verenigde Staten en zijn inwoners met opruiende acties te destabiliseren.’ Die beschuldiging geldt in nog ernstigere mate voor Soros’ acties in Europa; als officiële partner van de EU werkt het voormalig jongerenlid van de Waffen-SS openlijk aan de vernietiging van de samenleving en cultuur van de lidstaten en autochtone volken, door het bevorderen van het uitwissen van de grenzen en de immigratie van miljoenen moslims.

     

    In de petitie wordt geëist dat het Amerikaanse ministerie van Justitie George Soros en al zijn organisaties en stafleden onmiddellijk tot binnenlandse terroristen worden bestempeld, en al zijn persoonlijke bezittingen om die reden in beslag worden genomen.

     

    Alinsky-terreurtactieken, steun voor Antifa en Black Lives Matter

     

    ‘(George Soros) heeft tientallen (en waarschijnlijk honderden) afzonderlijke organisaties gecreëerd en gefinancierd, wier enige doel is het toepassen van Alinsky terreurtactieken, om zo het instorten van de systemen en de constitutionele regering van de VS te veroorzaken. Ook heeft hij ongezonde en ongepaste invloed op de hele Democratische Partij en een groot deel van de Amerikaanse federale regering.’

     

    Het ‘Alinsky (terreur)model’ waar naar wordt verwezen is een verwijzing naar Saul Alinsky’s ‘Rules for Radicals’, een letterlijk aan Lucifer (Satan) opgedragen boek* dat zo’n 8 à 9 jaar geleden op het onafhankelijke deel van het nieuwsinternet wereldwijde bekendheid verwierf omdat de vorige president Barack dat als leidraad voor zijn hele carrière zou hebben gebruikt.

     

    In ‘Rules for Radicals’ worden tal van tactieken uiteengezet voor extreemlinkse activisten om de gemeenschap via sociale werkers (‘community organizers’), maatschappelijke instanties en politieke partijen te infiltreren en hun vertrouwen te winnen, precies wat Soros heeft gedaan met behulp van bijvoorbeeld de racistische haatgroep Black Lives Matter en de Antifa terreurorganisatie. Het vele geweld dat Antifa leden al bij tal van rellen hebben gepleegd werd overigens al in april 2016 door de FBI en het ministerie van Homeland Security als ‘binnenlandse terreur’ gekenmerkt (2).

     

    * Citaat uit Alinsky’s boek: 'Laten we niet vergeten erkenning te geven aan de allereerste radicaal uit onze legendes, mythologie en historie... de eerste radicaal die in opstand kwam tegen de gevestigde orde en dit zo effectief deed, dat hij er zijn eigen koninkrijk door kreeg: Lucifer.'

     

    Obama ‘beste student ooit’ van Alinsky’s tactieken

     

    Soros was en is een verklaard tegenstander van Donald Trump, en ondersteunde zowel de campagne van Hillary Clinton als die van Barack Hussein Obama in 2008. Obama was ooit als ‘community organizer’ actief in ACORN, een organisatie die was opgezet door de eveneens in Chicago wonende Marxistische anarchist-satanist Saul Alinsky.

     

    Obama werd door Mike Kruglik, een leraar van Alinsky's extreme visies en radicale methodes, zelfs 'de beste student die ik ooit heb gehad' genoemd. Obama heeft openlijk gezegd dat hij in die tijd 'de beste opleiding van zijn leven' had gekregen, en dat hij in die periode ‘de ware aard van het christendom’ had leren kennen.

     

    Thuisland Hongarije wil Soros’ organisaties verbieden

     

    In Europa is uitgerekend de regering van Soros’ geboorteland Hongarije de enige die actief probeert om de subversieve, maatschappij- en staatsondermijnende activiteiten van zijn misleidende ‘Open Society’ stichtingen –die officiële partners van de Europese Unie zijn- tegen te houden. De Hongaarse regering is zelfs van plan om al zijn organisaties het land uit te zetten.

     

    Omdat de petitie al meer dan 100.000 x is ondertekend, is het Witte Huis wettelijk verplicht om er een officiële reactie op te geven. Mocht de Amerikaanse regering gehoor geven aan de petitie, dan kan de EU in Brussel door Washington worden aangeklaagd wegens steun aan en samenwerking met een terreurorganisatie.

    Xander

    (1) Infowars
    (2) Zero Hedge
    (3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik)

    **

    NADER BEKEKEN

    *

    De Schandaard brengt elders in ’n artikel met wereldschokkend nieuws. Geen NEP-nieuws deze keer!!!

    Ziehier ver op voorhand deze primeur, waarvoor Omobama in hoogsteigen persoon getwitterd heeft als zot.

    ALLAU AKBAR. BELGIUM IS GOING TE BE TRANSFORMED INTO A VERY NICE ISLAM COUNTRY. Alllah save the Foundig Father of thuis newspaper, the former Hitler Junge André Leysen.

    En nu naar de feiten.

    Het mag niemand verwonderen dat DS in naam van de Vrijheid van Onderwijs pleit voor aparte ISAL-SCHOLEN, die uiteraard zoals alle reeds bestaande onderwijsnetten zullen MOETEN gesubsidieerd wirden op kosten van Honoré Gepluimd.

    HOERA!!!

    Juicht, Belgen juicht, in vreugdevolle akkoorden…

    *

    Ha ja, want dan zullen die ‘vluchtelingen’ straks des te beter ons kunnen verjagen uit ons eigen land.

    Want gekwalificeerd als de besten.

     

    Overgenomen c cartoon uit “tSCHELDT

     

    ISLAM, DE LEER VAN DE HELSE VREDE

    (Digitalia)

    08-09-2017, 08:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    04-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4280

    Vandaag Feestdag van Fier Margrietje van Leuven?! Moet dat zijn Fier Lowietje van Leuven?

    *

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Velt U ook overal in de lucht hangend De Kracht van de Verandering? De Nieuwe Vlaamse Arreogantie “En Marche’’ lang nog voor Macaroni in Parijs op datzelfde gedacht kwam.

    *

    Een van hen, een zekere Ben Weyts zal in de Coburger Vaderlandsche Geschiedenisboekjes ooit vermeld worden als de NV-Aër die de ‘verantwoordelijke Ambtenaar’ heeft uitgevonden die in laagjes de reizigers van A’ naar B² brengen. I.p.v. van Zoetenaaie via allerlei omwegen naar Mannekensvere

    Voordien echter zullen de reizigers van klein tot groot (betalende) bijscholing moeten ondergaan om hun eigen omgeving volgens de Nieuwe Invulling te leren kennen.

    Of dat goed is om de Staatsschuld als ’n pudding in elkaar te doen zakken? Best mogelijk. Maar het is in ieder geval positief voor de tewerkstelling.

    ‘Alle neetjes helpen’, zei de muis, en ze plaste in zee…

    *

    Wie met openbaar vervoer reist, zal vaker moeten overstappen

    *

    Combinatie transportmiddelen centraal in hervormingsplan

    Ons openbaar vervoer zal er straks helemaal anders uitzien. De Lijn hervormt zichzelf en gaat naar een vervoer ‘in laagjes’, waarbij passagiers via allerlei vervoers-modi op de grote bus- of tramlijnen moeten geraken. En waarbij die passagier ook vaker zal moeten overstappen.

    De Lijn gaat voortaan voor een gelaagd openbaarvervoersnet. Dat blijkt uit het nieuwe hervormingsplan dat De Morgen kon inkijken. De bovenste laag is het treinnet van de NMBS, dat de ruggengraat blijft van ons openbaar vervoer. Daarna komen het kernnet van bussen en trams, het aanvullend net en het zogenaamde ‘vervoer op maat’.

    “Bij het kernnet moet je denken aan snelle corridors tussen belangrijke centra of in de steden”, legt directeur-generaal van De lijn Roger Kesteloot uit aan De Morgen. “Nu kronkelt een bus op weg naar de stad nog al te vaak langs omliggende dorpen en wijken om zoveel mogelijk mensen op te pikken. Wij willen directe lijnen creëren.”

    Aanvullend net

    Met het aanvullend net moeten mensen naar de corridors worden gebracht. Via reguliere buslijnen die vanuit dorpjes en wijken naar de hoofdlijnen lopen. Maar soms is er zo weinig potentieel voor een busverbinding dat een reguliere lijn niet te verantwoorden is, meent Kesteloot. “Dan spreken we van ‘vervoer op maat’. Nu werden hiervoor belbussen ingezet. Maar we merken dat er nog andere initiatieven bestaan die daar evengoed voor kunnen dienen.”

    Denk maar aan gemeenten, OCMW’s of rusthuizen die zelf busjes inleggen. Bussen van leerlingenvervoer die overdag ongebruikt blijven staan. Maar het kan evengoed over deel-systemen voor fietsen of auto’s, taxicheques voor inwoners van bepaalde afgelegen gebieden. Tot zelfs een Tinder voor bedrijfs-carpoolen.

    Bedoeling is dat we met zijn allen, via bussen of andere vervoers-modi, op die snelle corridors geraken. De Lijn wil een soort overkoepelende taxicentrale oprichten om dat in goeie banen te leiden.

    Dat betekent voor de passagier wel dat die vaker zal moeten overstappen, geeft ook Kesteloot toe. In plaats van de kronkelbus naar de stad te nemen, zullen we eerst een bus, taxi of deel-fiets moeten nemen om dan over te stappen op de hoofdlijn naar de stad.

    Verkeersdeskundigen waarschuwen nochtans al langer voor het feit dat moeten overstappen een grote drempel is voor potentiële reizigers, maar bij De Lijn maken ze zich sterk dat als de overstappen gegarandeerd worden er geen probleem hoeft te zijn.

    Om dat te garanderen, wordt de structuur van de vervoersmaatschappij zelf behoorlijk overhoop gehaald. Nu bestaat die uit vijf provinciale afdelingen. Die verdwijnen. Alles wat met aankoop, onderhoud, personeelsbeleid en financiën te maken heeft, wordt gecentraliseerd in de hoofdzetel.

    In de plaats van die provinciale afdelingen wordt Vlaanderen opgedeeld in negentien ‘vervoersregio’s. Daarin zitten vertegenwoordigers van De Lijn, de afdeling Wegen en Verkeer, het departement Mobiliteit en de federale instanties NMBS en Infrabel. Maar vooral ook de burgemeesters van alle steden en gemeenten in die regio. Die vervoersregio’s mogen voortaan beslissen over twee laagjes: het aanvullend net en het vervoer op maat. Ze moeten een mobiliteitsplan opmaken en krijgen voor de uitvoering daarvan budget vanuit de Vlaamse overheid.

    “Wie is er beter geplaatst om te weten wat er ten velde nodig is dan de lokale besturen?” stelt Vlaams mobiliteitsminister Ben Weyts (N-VA). “Ik geef hen als het ware een stukje van mijn portefeuille.”

    Besparingen

    Al benadrukt de minister wel meteen dat die portefeuille gelijk blijft. Alle nieuwe initiatieven zullen dus ten koste gaan van andere, meer geld komt er niet. Bovendien moet De Lijn al sinds 2012 elk jaar besparen op haar exploitatie-budget. Wat de lokale besturen doet vrezen dat ze zelf middelen zullen moeten ophoesten als ze willen dat er iets beweegt. Minister Weyts wuift de kritiek weg. “Het is de bedoeling dat de lokale besturen, die al lang vragen om meer betrokken te worden bij het aanbod van De Lijn, ook hun verantwoordelijkheid nemen en de middelen op de juiste plaatsen inzetten.”

    .*

    Bron https://www.demorgen.be/binnenland/wie-met-openbaar-vervoer-reist-zal-vaker-moeten-overstappen-b69fb8c6/?utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_userid=a763f6b0-8f23-4f0a-bde4-b9f07051b763&utm_content=ochtend&ctm_ctid=&utm_source=demorgen    

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Wat mij verwondert, is dat DM zomaar regeringsplannen kan inkijken om ze te commentariëren. De ‘Kabinetten’ zijn dus niet veilig, en waterdicht, want bemand dor klappeien…

    Of moeten we hier op deze blog eerder vermeden, dat de ‘spoorbonden’ iets anders bekokstoven zijn? Zeer efficiënt zou bvb zijn, het Spoor op z’n geheel, rijdend materieel, sporen, IJzeren Weg, overwegen, slagbomen, stations inbegrepen, te stelen om dat elders te verbergen. Tot ‘De Bazen’ die allemaal smeerlappen zijn, toegeven voor de 4-Daagse Werkweek met behoud van loon. Datzelfde doen met De Lijn als met de NMBS is wat moeilijker, want straten en pleinen worden nog altijd teveel geteisterd door andere weggebruikers. Die zich dan zo,der straen en pleinen ofwel door de velden ofwel in de lucht zouden dienen te verplaatsen.

    De Lijn zou bijvoorbeeld van naam kunnen veranderen. Geen rechte lmijn meer, maar ’n compleet ronde cirkel. ‘De Ronde’, wat beter hun egoïsme zou in beeld brengen. Want De Lijn heeft vooral dezelfde pretentie als de Gebarsten Kruik. De reizigers zijn er voor her, en niet zij voor de reizigers.

    Benneke, Benneke!! Gij ook met al die verlangens naar verantwoordelijkheid bij vaster dan Vastbenoemde Ambtenaren!

    **

    (Digitalia)

    04-09-2017, 14:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4279

    OP DE IJTKIJK

     

    Vandaag is het de Feestdag van de H. Anna, patrones van de grootmoeders en van de (bijna uitgestorven) huis- tuin en keukenvrouwen.

    Dat soort huismoeders is thans zo goed als uitgestorven. Ze zijn Advocaten, Dokters, Burgerlijke Ingenieurs, zakenvrouwen die de wereld afrotsen en gedreven Wetenschappers of Onderzoekeksters geworden die van uit Vlaanderen de wereld een ander aanschijn geven. Moeders aan de Haard zijn er al lang niet meer. Zelfs die haard is er niet meer want vervangen door de budget-arme digitale domotica, robots en automatisatie. Waarbij niemand nog de eigen schoenen zelf moet aantrekken.

    http://www.dobiss.com/nl/?gclid=CjwKCAjwranNBRBhEiwASu908CSCWZ8cVCYjTLXxMsUMVf4-nw0H-hwSiD_uWW6kynfC12AIGducbRoC_nYQAvD_BwE

    *

    Tot zover voor wat betreft de Rooms Katholieken onder ons die nog weten wat ‘vasten e vlees derven’ ooit betekende. Maar ook bij het publiek van het “Offerfeest’ bij het einde van het Rammen van Madammen. Want stel U voor, de H Anna, moeder van de Moeder Gods, komt, net als St Jan-de-Doper, uit vorig stukje, ook voor in de Koran, het handboek van onze bezetters genre het gespuis van de Turhoutse Ban in Borgorokko.

    *

    Over dat laatste een zeer informatief rapport in De Morgen. Zie hieronder. Een andere bron zegt dan weer ook nog:

    … niet meteen in goede aarde vielen. "Kijk naar de foto's van de daders in Barcelona. Op de Turnhoutsebaan in Borgerhout kom je op een avond gemakkelijk 20 mannen van dat type tegen", zei hij.

    *

    U vindt hieronder dus dat artikel, dat U liefst leest op de toppen van Uw tenen. Want het is ook geschreven op de toppen vaan de tenen. Zels met een één-richtings geblindeerd mondmasker voor.

    *

    Politie Antwerpen opnieuw aangevallen door jongeren

    *

    Tijdens een interventie op de Turnhoutsebaan heeft een groep ‘jongeren’ Antwerpse politieagenten aangevallen. Twee agenten wilden een vrouw aan de kant zetten voor gevaarlijk rijgedrag, maar de bestuurster reed op hen in. Toen de agenten hun wapen trokken, werden ze omsingeld door enkele jongeren die hen klappen uitdeelden. Dat meldde VTM Nieuws gisteravond.

    *

    Het ging om twee inspecteurs van de fietspatrouille. "Iets voor zeven merkten twee inspecteurs van de fietspatrouille de wagen van de vrouw op", vertelde Wouter Bruyns van de Antwerpse politie aan VTM Nieuws. "De bestuurster reed in de richting van de collega's, die gelukkig konden wegspringen. De vrouw reed een zijstraat in en vernielde daarbij wat straat-infrastructuur. De wagen kwam uiteindelijk tot stilstand waarna de patrouille het wapen trok en de vrouw dwong om uit te stappen."

    Meteen verzamelde zich een groep jongeren rond het incident en de agenten zagen zich genoodzaakt om bijstand te vragen. Er vielen rake klappen en een van de fietsen van de agenten werd vernield. Op het ogenblik dat de versterking ter plaatse kwam, waren de jongeren al verdwenen.

    De bestuurster van de vluchtende auto kon worden opgepakt. Ze werd meegenomen door de politie. Het parket moet beslissen of ze voorgeleid wordt bij de onderzoeksrechter wegens gewapende weerspannigheid.

    We tillen heel zwaar aan het incident. Geweld tegen de politie kan niet," aldus Bruyns. De Antwerpse politie wordt wel vaker geconfronteerd met geweld tegen de agenten.

    *

    Bron https://www.demorgen.be/binnenland/politie-antwerpen-opnieuw-aangevallen-door-jongeren-bb24ce74/?utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_userid=a763f6b0-8f23-4f0a-bde4-b9f07051b763&utm_content=ochtend&ctm_ctid=&utm_source=demorg

    *

    NADER BEKEKEN

    Wie niet gedoken (verstopt) is, is er aan. Want wat op de Borgerthoutse Ramblass gebeurt, is voor onze Media een soort van verstoppertje spelen. Kleuterspelletjes alsf ‘zaldoek leggen’ en dan verwonderd zijn, dat de meeste volwassenen van Eigen Volk daar echt geen zin meer in hebben.

    *

    De islamisering, d.i. de onderwerping is al lang geen spelletje meer, maar bittere ernst. Waar zij toegelaten werden, ja zelfs met open armen ontvangen, zijn ze in hun ogen, zonder meer de Meesters. En willen zij ons, als schapen en ongelovige varkens gewoon gebruiken voor hun ‘Slachtfeesten’. Die ze dan tot ‘Offefeesten omvormen om die dan mert veel toeters en bellen te beleven als primitieve dorpskermissen. Met aan hun rijkgevulde tafelen zelfs Koningen en Koninginnen….

    Het is daarenboven een illustratie van het vroegere Gentsche Gezegde ‘ge moet miene moat zin, of (‘k sloan up joen muile’..

    *

    (Digitalia)

    04-09-2017, 07:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!