MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    01-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1970

    *

    Zondag 1 juni 2014

    Rozenmaand

    H Koenraad van Trier

    Eerste juni kil en wak, brengt veel koren in de zak

    *

    *

    *

     

    INLEIDING

    Bij collega http://blog.seniorennet.be/guvaal/ werd gisteren met kennis van zaken uit de doeken gedaan, hoe rond de Moeder aller Verkiezingen, de Vlamingen weer bij den bok werden gezet. Nee, niet zoals U denkt, maar door gewoon reeds de maandag volgend op verkiezingszondag, de laatste belastingverhogingen van Di Jeanetto I van vòòr de verkiezingen, bekend te maken. Gewoon met één dag vertraging, om de verkiezingen niet te storen! Wij, Vlamingen, zullen er wel niet goed van zijn! Maar het is hen (waaronder Koen Geens) gelukt om met dit boerenbedrog de verkiezingen te vervalsen.

    PS en Tsjeven: brothers in crime, om zelf aan te macht te blijven. In het licht van onderstaand artikel over La Mère Patrie van ons Belgenand, Frankrijk dus, ligt de toekomst ook voor ons open en bloot. Vooral zéér bloot, zo bloot als in open lucht onder een heldere sterrenhemel. Want uitgeschud en met geen dak meer boven ons hoofd….

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Duitse economen: Frankrijk kan staatsbankroet niet meer vermijden

    ‘Eurozone zal instorten als Front National aan de macht komt’ – ‘Europese banken staan nu compleet buiten recht en wet en kunnen doen wat ze willen’

    Fransen eisen massaal het aftreden van de socialistische president Francois Hollande.

     

    EU-president Herman van Rompuy ontving deze week de Karelsprijs en stak de loftrompet over Europa, dat in zijn ogen ‘de slag heeft gewonnen’ (3). De Duitse economen en auteurs Matthias Weik en Marc Friedrich denken daar heel anders over. Volgens hen bevindt met name Frankrijk zich in een onvoorstelbare neerwaartse spiraal, en kan het land het staatsbankroet uiteindelijk niet meer vermijden. Bovendien dreigt in hun ogen de complete eurozone in te storten als het Front National aan de macht komt en uit de euro stapt.

    Frankrijk in steile duikvlucht

    Frankrijk is met afstand het grootste gevaar voor de stabiliteit van Europa, betogen de economen. Sinds president Sarkozy bevindt het land zich in een steile duikvlucht naar beneden, die door president Hollande nog eens werd versneld. Tussen 2008 en 2014 steeg de staatsschuld van 65% naar ruim 94%, en steeg de werkloosheid naar 11%, het hoogste niveau sinds 1996. De jeugdwerkloosheid explodeerde zelfs naar 25,4%. De € 2,3 miljard die de regering Hollande uittrok voor 150.000 nieuwe jongerenbanen hebben tot nu toe weinig effect gehad (2).

     

    Tegelijkertijd gaat het steeds slechter met de Franse industrie. De industriële productie is naar het niveau van 1994 gedaald, en daardoor zijn de torenhoge schulden nog moeilijker af te lossen. Vooral de ooit zo trotse Franse auto-industrie bevindt zich in een ongekende malaise, en produceert 51,1% minder auto’s dan in 2005. Ter vergelijk: de Duitse fabrikanten produceerden in dezelfde periode juist 15% meer.

    ‘Eurozone stort in als Front National gaat regeren’

    ‘Frankrijk gaat iedere dag verder door de knieën, en het is slechts een kwestie van tijd voordat de mensen de straat op gaan en hun recht op een betere toekomst gaan opeisen. De Europese verkiezingen hebben heel duidelijk gemaakt waar de reis naar toegaat. Iedere dag dat het Frankrijk economisch slechter gaat, zal het Front National sterker worden,’ aldus Weik en Friedrich.

     

    In hun recentste boek ‘De Crash is de Oplossing’ voorspelden de auteurs dit al. Zij beschouwen de winst van het Front National als een ernstige waarschuwing. ‘Mevrouw Le Pen heeft inmiddels al nieuwe verkiezingen geëist. Ze kondigde duidelijk aan dat als zij president wordt, ze als eerste uit de euro zal stappen. Dan is het gedaan met de euro en hebben wij allemaal geen geld meer.’

     

    Op de lange termijn kan Frankrijk het staatsbankroet niet meer ontlopen. Voor het zover is zullen de politici eerst nog naar allerlei extreme wanhoopsmaatregelen grijpen, zoals onteigeningen, belastingverhogingen, kortingen op uitkeringen, beperkende wetgeving, hogere accijnzen, et cetera.

     

    ‘Banken kunnen doen wat ze willen’

     

    De grote banken blijven echter buitenspel. Echt hervormen doen ze niet, omdat ‘ze weten dat ze in geval van crisis op grond van hun systeemrelevantie toch wel door de belastingbetalers en de staat zullen worden gered. De financiële branche heeft iets bereikt wat tot nu toe onvoorstelbaar was: ze is de enige branche die buiten recht en wet staat! Ze kan doen en laten wat het wil.’

     

    Volgens de economen zijn er talloze banken die de komende crisis niet zullen overleven en die vervolgens met belastinggeld en het geld van de rekeninghouders overeind zullen worden gehouden. Dat zal echter slechts uitstel van executie zijn. Na enige tijd zullen de problemen nog groter zijn geworden, en zal de uiteindelijke instorting niet meer te vermijden zijn.

     

    ‘Banken persen politiek af’

     

    Ook de Deutsche Bank zal dan ten ondergaan. De DB heeft € 2 biljoen op de balans staan, en maar liefst € 55 biljoen aan zeer risicovolle derivaten. Daarmee is de bank zelfs koploper in de wereld. Het in 2008 omgevallen Lehman Brothers had ‘slechts’ $ 600 miljard in de boeken staan, en de toen ontstane wereldwijde financiële crisis zijn we nog steeds niet te boven. ‘Iedereen kan dus goed bedenken wat er gebeurt als een kolos als JP Morgan Chase of de Deutsche Bank omvalt.’

     

    Sinds het uitbreken van de crisis in 2008 zijn de banken nog groter, nog machtiger en nog ‘systeemrelevanter’ geworden, waardoor ze bij de volgende crisis nog beter in staat zijn de politiek af te persen. Weik en Friedrich: ‘Wij willen daarbij opmerken dat banken nooit systeemrelevant zijn – zij zijn het systeem.’

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    Zie ook o.a.:

    18-05: ‘Spaarders in EU worden na verkiezingen gedwongen eurozone te redden’
    16-05: ‘De crash is de oplossing’: Zo beschermt u zich de komende instorting

    *

    UITLEIDING

    Overal waar Socialisten of halve Communisten aan de macht zijn (geweest) groeit in die landen het haar door hun klak. Portugal (Anjes Revolutie), Griekenland (na de Generaals), Spanje (na de machtsgreep volgend op de aanslagen van Madrid), in Italië (voor de tijd van Berlusconi): allemaal hebben ze het heilloze voorbeeld van La Douce France gevolgd, het pilootland inzake Franse Revoluties, post-kolonisatie, progressiviteit (Cohn Bendit), geloofsafval en knieval voor de Islammerij. Het geld door deuren en vensters wegsmijten. La Pen draait deze toestand nu wel om naar de voorvaderlijke Franse gloriol, maar om uit die afgrijselijke afgrond te klauteren, komt het oude spookbeeld van het imperialisme naar middeleeuws model weer boven.

    En wat als Barbarosso il Communista, ingevolge de machinaties van La Merkel, opgevolgd wordt door de Fransman Michel Barnier en niet door de Letzeburger Juncker? Zou La Pen dan in de schaar zitten, als de Frasen verscheurd worden door hun spontane afschuw en liefde voor hun gloriol via de EU?

    Het zou dus best kunnen, dat zowel Kabouter Hollande, als Di Jeanetto als Voorzitter van de Internationale Socialisten, binnenkort naar de vuilnisbelt van de Geschiedenis verwezen worden. Al kan het nog altijd, dat via allerlei duistere sluikwegen, de loop der Geschiedenis vertraagd wordt. Stalin heeft het tenslotte ook uitgehouden tot 2 dagen na zijn dood, want niemand durfde de kamer betreden uit schrik….

    EINDE

    *



    01-06-2014, 09:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    31-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1969

    *

    Zaterdag 31 mei

     

    Zon 5u36-21u46

    H Petronella

    Op Sint-Petronella heet of zwak, het geld smelt in uw zak

    *

    De INLEDING bovenaan, zowel als de UITLEIDING onderaan zijn van de hand van ab.digitalia.it.

    Zoek niet, ik ben een illustere onbekende en zou dat graag, ook uit lijfsbehoud, zo houden. Het elders overgenomen MIDDENSTUK staar er dan weer integraal, omdat ik ‘links’ zo link vind en vooral onbetrouwbaar inzake het archiveren. En juist archiveren ten persoonlijke titel voor de toekomst is zo leuk aan het commentariëren van de politieke actualiteit. Het is zo een beetje als ‘Making Memories’

    Ik jeune mij daarin, als ik een liedeke kan dichten

    Ik jeune mij daaran als ik dat liedeke kan.

    *

    *

     

    *

    Net als toen, is van het ééngemaakte Europa

    .

    Moskou de grote vijand….de Turkije de grote vriend….

    *

    INLEIDING

    Nonkel Dolf deed het 80 jaar geleden met de bokshandschoenen. Frau Merkel doet het vandaag met vrouwelijke listigheid. Langzaam maar zeker.. Als het resultaat maar eender is, zodat de oude leuzen zoals “Deutschland über Alles” ! kunnen herbezigd worden:

    Deze keer dan ook uitgesprokener: hand in hand met de Islam, die vroeger ook al aan de zijde van den Dolf tegen de Joden stond.

    *

    Nee hoor! Van dien boer geen tikkeneitjes meer! Wij Vlamingen, hebben onze les geleerd. On-verDuitst, on-verEngelst, on-verFranst. Anders worden de besten onze Broeders en Zusters door de Laekense moordenaars, net als in ’44-’45, weer tegen de muur gezet.

    In afwachting dat Rome binnenkort het lot van Constantinopel, nu Isat     nbul, ondergaat en misschien herdoopt wordt tot Islamabad, houden wij het hoofd recht.

    Vlaanderen, Vlaanderen, blijft eeuwig ons huis!

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Zorgen om de EU: Angela Merkel wil François Hollande redden

    *

    We zijn nog maar zó´n klein stukje van de crash verwijderd: Angela Merkel wil François Hollande helpen, opdat Frankrijk niet de EU mee de afgrond in sleurt.

    Angela Merkel maakt zich grote zorgen om de stabiliteit van de EU en wil de Fransen via hun nationale trots weer enthousiast maken voor de EU. Weliswaar heeft Angela Merkel zich vooreerst uitgesproken voor Juncker als voorzitter van de Europese Commissie, maar op de achtergrond wordt naarstig naar alternatieven gezocht.

    Bondskanselier Angela Merkel is uitermate nerveus: De bondskanselier beschouwt de ontwikkeling in Frankrijk als “zeer zorgwekkend”, kwam de Deutsche Wirtschafts Nachrichten uit de omgeving van de bondskanselier te weten.

    De overwinning van het Front National heeft ernstige effecten op de politiek van de EU (in Frankrijk is de chaos al uitgebroken – meer hier). Merkel vreest dat de situatie in Frankrijk volledig uit de hand kan lopen. Dat heeft dan ernstige gevolgen voor de EU: “Griekenland of Portugal kunnen we altijd ondersteunen, maar als Frankrijk wegvalt, wordt het moeilijk”, zei een met de discussies in de bondskanselarij bekende persoon over de ideeën van Merkel.

    Merkel begrijpt niet waarom de partijen hun zinnen hebben gezet op Juncker of Schulz als voorzitter van de Europese Commissie: “Juist diegenen, die het altijd hebben over het verenigde Europa, eisen opeens om David Cameron voor het hoofd te stoten. Dat is toch absurd.” Merkel heeft zich ook heel erg geërgerd aan de verslaggeving in de publiekrechtelijke media, met name over een commentaar in de ARD. Daarin werd Merkel aangevallen, omdat ze zogenaamd de wil van de kiezers naast zich neer zou leggen. Maar er bestaan geen “topkandidaten”, zei de met de zaak bekende persoon: “De bondskanselier wil dat men zich aan de verdragen houdt. En volgens deze verdragen moeten de staats- en regeringschefs het eens worden over een kandidaat.” De bondskanselier zal er in dit geval op staan dat David Cameron de volgende voorzitter van de Europese Commissie kan accepteren.

    Nog belangrijker echter zijn voor de bondskanselier de Fransen. De speculatie, die “ “Le Monde” vandaag doet, kan daarom wel eens niet uit de lucht gegrepen zijn. In plaats van Jean-Claude Juncker zou Michel Barnier de nieuwe voorzitter van de Europese Commissie kunnen worden. Weliswaar heeft Angela Merkel zich op de Katholiekendag nadrukkelijk uitgesproken voor Jean-Claude Juncker. Als winnaar van de verkiezingen moet hij nu voorzitter van de Europese Commissie worden. Maar Merkel, altijd tactisch zeer deskundig, heeft zich ondanks de schijnbare instemming nergens op vastgelegd. Ze zei dat er overeenstemming was dat de sterkste groep partijen ook de voorzitter levert. Daarmee kan ook Barnier gerechtvaardigd worden – hij behoort tot de conservatieven en verloor bij de stemming over de “topkandidaat” van Juncker (meer hier). Met Barnier kan Frankrijk misschien overtuigd worden en kan Cameron er misschien mee scoren ervoor gezorgd te hebben dat Juncker geen voorzitter wordt: De Luxemburger en vriend van Helmut Kohl op het eiland als vertegenwoordiger van die EU, die zelfs de conservatieven niet meer willen.

    Maar op de achtergrond wordt naarstig naar alternatieven gezocht. Zowel Cameron als de Hongaar Viktor Orbán hebben zich gedecideerd tegen Juncker uitgesproken. In Berlijn wordt geprobeerd Frankrijk een prominente positie in de Europese Commissie te geven om het enthousiasme voor de EU bij de Fransen weer op te wekken.

     

    Ook over Christine Lagarde wordt gediscussieerd. Zij is eigenlijk de favoriet van de bondskanselier, maar in Berlijn maakt men zich zorgen vanwege het onderzoek tegen Lagarde in het kader van de Adidas-affaire (meer hier)): “Dat is het laatste dat we nu kunnen gebruiken, dat de EU met smeergeld in verband wordt gebracht”, zei een andere bron uit de hoge diplomatieke dienst tegen de Deutsche Wirtschafts Nachrichten. Ook deze bron wilde per se anoniem blijven.

    Bron:
    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

     

    UITLEIDING

    Bovenstaand stukje wordt U gebracht, als illustratie naar waar de EVP van de Evidente, van de Dikke van Diksia, enz, ons zal brengen. De Unie van Socialistische Sovjetbestuurde Republieken van Europa, onder het teken van de Swastika.

    Gisteren was de naamdag van Jeanne D’Arc, patroonheilige van Frankrijk. Iets over gelezen? Bah neen, is oud vuil en zelfs La Pen, die haar kansen ruikt, zwijgt zedig over La Pucelle D’Orléans..

    Of het nu JU 8, de Stuka, wordt, of de Fransman Michel Barnier, Barbarosso gaat en de nieuwe komt, maar Merkel blijft. Als tenminste La Pen voor Hollande niet omgevormd wordt tot springkasteel, waarop om hoger te geraken, flink wat kan en moet gesprongen worden.

    *

    Ondertussen is BDW, als informateur-loopjongen van de Laekense Houten Klaas, druk bezig met zichzelf en zijn prtij maar meteen ook gans Vlaanderen in de vernieling te rijden. Hij zou er goed aan doen, eens het Credo te beluiteren van deze nieuwe generatie Vlamingen die loveren zwaaiend, naar Tabor klimmen, in mijn land dat ligt tussen de Zee en de Schelde.

    Ps

    Hier moest de link naar de speech van Tom van Grieken gestaan hebben, de herverkozen VB-Jongeren voorzitter. Maar nog voor ik deze kon kopiëren, was die van het Net gehaald. De vijand slaapt dus nooit!

    EINDE

    *



    31-05-2014, 17:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1965

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Elseier, toch meestal goed geïnformeerd, verhaalt hieronder de dingen die de meesten van ons ook al in levenden lijve ondervonden hebben. Het stond toen zelfs quasi dagelijks in de gazetten. Maar het doet goed de grote lijnen nog eens te herlezen. En om ze vast te leggen voor het nageslacht.

    In één woord: Wilders heeft, niettegenstaande de scheve reacties, goed gesproken door te stellen niet langer tolerant te willen zijn tegenover een intolerante agressor. Al heeft hij zich hiermee zekerlijk bij het moslimzootje van over geheel de wereld geen vrienden bijgemaakt.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

     

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2013/10/Saudi-Arabie-heeft-het-Westen-al-te-veel-schade-toegebracht-1393606W/

    *

    Saudi-Arabië heeft het Westen al te veel schade toegebracht

    *

    Saudi-Arabië heeft zijn fundamentalisten in onze steden gebracht. We moeten het land daarom terugbrengen naar zijn echte proportie. Hoe? Koop niet langer olie van Saudi-Arabië.

     

    The Kingdom is een raadsel. Saudi-Arabië is een ingewikkeld land. Een oliedom! Is Saudi-Arabië een belangrijk land? Wat maakt een land in het Midden-Oosten en de wereldpolitiek belangrijk?

     

    De criteria aangaande wetenschap, kunst, militaire macht en innoverende economische macht zijn hier niet van toepassing. De Saudiërs zijn niet in staat om zelfs een mooie moskee te bouwen.

     

    Speciale Editie Islam

     

    In deze Speciale Editie leest u alles over de snelst groeiende religie ter wereld: de Islam. Bestel nu!

     

    Dat wordt bedacht en uitgevoerd door anderen. Wetenschap is beperkt tot het lezen van de Koran en Koran-commentaren, op een niet-academische wijze. Innoverende economie? Ook dit is niet van toepassing op Saudiërs: alles komt immers uit het Westen. Militaire macht? Hmm, dat heet daar de Verenigde Staten van Amerika.

    Olie

     

    Wat heeft Saudi-Arabië dan? Waarom moeten we aandacht besteden aan het schiereiland Arabië?

     

    Er zijn twee bijzondere redenen waarom het schiereiland Arabië zo belangrijk is: de heilige steden, Mekka en Medina, en olie. Het land, in deze vorm is bedacht door Groot-Brittannië. Ook de olie-industrie is een Anglo-Amerikaanse uitvinding. Maar wat het land bijeenhoudt en vorm geeft, is uitgevonden in Saudi-Arabië zelf. En wat is dat? De ideologie, het wahabisme.

     

    Zonder wahabisme zouden de Saudische machtsstructuren niet kunnen bestaan. De strengheid van de wahabistische islam biedt de mogelijkheid om daarmee aan de moslimwereld de vroomheid van de beheerders van Mekka en Medina, het Saudische koningshuis aan te tonen.

     

    Deze islamitische strengheid moet alle twijfels over het gezag van de Saudische familie wegnemen.

    Onderscheid

     

    De Saudiërs voeren sinds de val van de sjah van Perzië een tweesporenbeleid. Totdat moment was voor de Saudische staat het onderscheid tussen sjiieten en soennieten niet wezenlijk.

     

    Maar toen Khomeini propageerde dat de islam van het Saudische koningshuis de Amerikaanse islam is, werd alles anders. Ze werden bedreigd in het wezenlijke aspect van hun staat, de wahabistische islam.

     

    Wat is dan het tweesporenbeleid? Een dubbel samenwerkingsverband: de samenwerking met de door Moslimbroederschap voortgebrachte jihadistische groepen en de samenwerking met Amerika. In de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw ging dat prima.

    Uitvinding

     

    Het Westen lag in een diepe slaap: Saudi-Arabië kon met succes het Westen doen geloven dat de gewelddadige islam slechts een sjiitische uitvinding is.

     

    Het Saudische avontuur in de wereld van jihad begon in Afghanistan. Prins Turki al-Faisal was toen de chef van de inlichtingendiensten van het koninkrijk. De organisatie stelde weinig voor.

     

    Turki ging met de Pakistaanse inlichtingendiensten ISI, die indertijd ook door fundamentalisten werd geleid, en de CIA samenwerken in de strijd tegen de Sovjet-Unie. Hij was regelmatig in Peshawar. Turki bracht de zogenaamde islamitische hulporganisaties, de Moslimbroeders naar Pakistan. Saudi-Arabië bracht meer dan alleen maar hulporganisaties naar Pakistan.

    Leerling

     

    In 1971 waren slecht 800 madrassa's in heel Pakistan waar kinderen voornamelijk de Koran leerden. In 1988, dus in acht jaar tijd waren dankzij Turki officieel 8.000 madrassa's en volgens verschillende schattingen waren er 25.000 ongeregistreerde madrassa's in heel Pakistan. Ze leerden daar niet alleen de Koran of sharia, maar ook het wahabisme.

     

    Miljarden heeft Turki besteed aan de fundamentalistische groepen in de Afghaanse jihad: Hezb-i islami van Hekmatyar en Sayyaf en de Arabische jihadisten die later Al-Qa'ida zouden oprichten. Abdullah Azzam, de medeoprichter van Hamas, en de geestelijke vader van Al-Qa'ida richtte met behulp van Saudi-Arabië een hulporganisatie in Peshawar op.

     

    Hij bracht zijn leerling Osama bin Laden daar. Ook Osama had goede contacten met prins Turki.

    Dreiging

     

    In twee opzichten is Al-Qa'ida een Saudische uitvinding: ideologisch en financieel-organisatorisch. Het was prins Turki die de jihadgangers naar Pakistan liet komen. En tegelijkertijd werkte prins Turki met Amerika.

     

    De oprichting van het Taliban-Al-Qa'ida-regime in Afghanistan door de Pashtunen, niet Perzisch sprekende Afghanen, zou het Saudische antwoord geweest zijn op Iran van Khomeini. Dat regime zou dan een grote dreiging worden voor Teheran.

     

    Daarmee zouden twee doelen worden bereikt: ten eerste zouden de radicale soenitische moslims Saudi-Arabië en alle Golfstaten met rust laten. En ten tweede zou het onderlinge geweld tussen de revolutionaire politieke islam (Iran en Taliban-Al-Qa'ida) de Iraanse staat verzwakken. Ze zouden elkaar uitroeien.

    Gewin

     

    Wisten en begrepen de Amerikanen deze strategie? Nee, omdat de Saudiërs meester zijn in het manipuleren en ze zijn bereid alles, ook hun eigen vrienden en families, op te offeren voor hun eigen persoonlijke gewin.

     

    Opnieuw voeren de opvolgers van prins Turki hetzelfde beleid uit. Waar in welk land? Syrië. Weer zijn ze bezig om het Westen te betrekken bij een burgeroorlog zoals de oorlog in Afghanistan in de jaren tachtig van de vorige eeuw tegen de Sovjet-Unie.

    Jihad

     

    In Egypte heeft Saudi-Arabië de spelregels veranderd omdat het Egyptische leger niet langer meewerkte. Turkije zou Peshawar of beter gezegd Pakistan van Syrië worden waaruit de jihad tegen Assad moet worden georganiseerd. Dat is wat Saudi-Arabië wil.

     

    Saudi-Arabië heeft tot nu toe veel schade toegebracht aan het Westen. Zij hebben hun fundamentalisten in onze steden gebracht. Zij hebben de groepen laten ontstaan die alleen in taal van moord en plundering spreken en handelen.

     

    Weer wil Saudi-Arabië ten koste van anderen hun eigen land en Golfstaten veiligstellen door de islamitische terroristen in andere landen actief te laten worden. Saudi-Arabië heeft al met behulp van Pakistan een land, Afghanistan, totaal vernield.

    Olie

     

    Hoe moeten we Saudi-Arabië naar zijn echte proportie terugbrengen? De alternatieve energie. Stop met het kopen van olie. Als we dat doen, dan gaan Saudiërs naar andere speeltjes zoeken

     

    Laat Saudiërs in casino's spelen maar niet met de jihadisten spelen op andermans grond in Damascus, Aleppo, Amsterdam of Parijs.

    UITLEIDING

    Ooit las ik ‘Mein Kampf’ van Nonkel Dolf. Toch minstens een paar bladzijden. Zonde voor de paar franken die ik ervoor betaald had op de rommelmarkt. Op rommelmarkten (in Italië) vindt U schoendozen vol bandjes met de speeches van Mussolini. Geen kat die ze bekijkt. Beide ‘wereldleiders’ zijn immers al jaren zelfs in hun eigen geschriften, tot stof en as herleid.

    Dat de fantasieën van een woerstijnroverhoofdman zoveel eeuwen meegaan, komt vooral omdat de plaatselijke potentaten de voorgeschreven bloeddorstigheid doorzetten en zelfs exporteren. Met de redenering dat wie àchter het mes staat, niet bang hoef te zijn voor het lemmet. Dat is, zoals hierboven goed gevonden, ideaal voor al wie oliedom is…..

    Het is alleen jammer, dat dàt soort dommigheid zoveel door ons betaalde schatten doet vergaren.

    EINDE

    *



    31-05-2014, 10:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    30-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1968

    *



    *

    De JU 8, die Nazi-Duitsland aan de zege hielp

    .

    Tot net zo lang als de voorraad strekte….

    *

    INLEIDING

    De JU 8, de Stuka, is dus samen met de Letzeburgse Herr Juncker van de EVP, terug van weggeweest. Verschrikkelijk.

    Als peuter van amper 4 jaar zag ik de aanrollende golven van vele oorverdovende formaties, met huilende sirenes en ratelend boordgeschut, uit de wolkenhemel op ons afkomen, altijd tegen zon en aanvallend met hun bommen die in trage gerichte val, neer suisden met de precies van een Zwitsers zakhorloge. Tot alles op de grond tot stuivend puin was herleid. Weggedoken in de gracht, zagen we de piloot grijnslachend zitten, nog half buiten bewustzijn van de steile duikvlucht van waaruit het toestel automatisch werd opgetrokken, voor het weer steil de lucht in ging, dood en vernieling beneden achter zich latend. Om, voor we het beseften, uit dezelfde hoek weer neer te suizen. Later hoorde ik Vader vertellen, dat in de harde grond kruipen de enige mogelijkheid zou geweest zijn….Vuisten maken tegen deze duivels, de JU, was toen, evengoed als nu, eenmaal uitgesloten wilde men overleven.

    Natuurlijk zijn mijn herinneringen gelardeerd met de later opgedane kennis van deze moordtuigen op onschuldige burgers, maar de loeiende af- en aanzwellende boordsirenes, de gele snuit van die tuigen en de ratelende mitrailleurs blijven op mijn netvlies gebrand, samen met de kapot geschoten lichamen van mens en dier her en der verspreid langs de kant van de weg.

    En uitgerekend door die man, het drankorgel Juncker, wordt de Mao-ist Barbarosso, straks opgevolgd….

    Nonkel Dolf had het nog moeten beleven, dat een Stuka-JU het gezag over het mismaakt bijeen gelapt doodgeboren EU-wangedrocht van de EVP zou overnemen…

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

     

    Europese verkiezingen: wie is Juncker?

    *

    De benoemingscarrousel rond de Europese vetbetaalde topbanen is nu losgebarsten.

    Ofschoon de christendemocraten bij de Europese verkiezingen als gevolg van de eurosceptische tsunami gevoelig terrein verloren, is de EVP (Europese Volkspartij) met 213 van de 751 zetels nog steeds de grootste fractie in het Europees parlement. Boegbeeld van de christendemocraten, Jean-Claude Juncker, die eerder naar voren was geschoven als een van de zogenaamde ‘Spitzenkandidaten’, claimde al snel het voorzitterschap van de Europese Commissie. Huidig voorzitter van de Europese Commissie is Manuel Barroso (ook EVP).

     

    Kritiek

     

    Er is veel kritiek te horen op de kandidatuur van Juncker, niet het minst van de Britse premier Cameron (ECH, Europese Conservatieven en Hervormers). Die wordt onder druk gezet door het enorme succes van het eurosceptische UKIP en beschouwt Juncker terecht als een EU-federalist van het eerste uur. Maar ook binnen zijn eigen EVP blijkt niet iedereen overtuigd van Junckers kandidatuur. Zelfs Bondskanselier Merkel heeft - wellicht ook als gevolg van de afwijzende reactie van Cameron - duidelijk bedenkingen bij Juncker.

     

    Pest of cholera?

     

    Nu, wij zouden blij kunnen zijn dat de nieuwe EU-commissievoorzitter wellicht niet een van die andere ‘Spitzenkandidaten’ zal worden, zoals de eurofielen Guy Verhofstadt (liberalen, ALDE) en Martin Schulz (sociaaldemocraten, S&D). Los van het antidemocratische karakter van de Europese Commissie is het echter een keuze tussen de pest en de cholera. Verhofstadt, Schulz en Juncker willen alle drie immers méér EU en bovendien willen ze koste wat het kost de peperdure euro in stand houden.

     

    Juncker

     

    Wie is Jean-Claude Juncker? Hij is 60 jaar oud, was minister voor de Luxemburgse christendemocraten en van 1995 tot 2013 premier van het Groothertogdom Luxemburg. Van 2005 tot 2013 was Juncker ook voorzitter van de Eurogroep, de ministers van Financiën van de eurozone. Recent viel Junckers kabinet in Luxemburg over illegale activiteiten van de Luxemburgse geheime dienst. Hij staat erom bekend een drankorgel te zijn: in de wandelgangen vertelden regeringsadviseurs hoeveel glazen wijn en bier Juncker tijdens toppen van de schalen van de passerende obers plukte.

     

    Leugenachtige antidemocraat

     

    Maar dat is lang niet het ergste. Twee openlijke citaten van Juncker maken duidelijk welk vlees we in de eurofiele kuip hebben. Inzake de Europese integratie zei Juncker:

    “We beslissen iets. We brengen dat dan in en wachten enige tijd om te zien wat er gebeurt. Volgt er geen misbaar, breekt er geen opstand uit - de meesten begrijpen toch niet wat er is beslist - dan gaan we weer wat verder. Stap voor stap tot er geen terugkeer meer mogelijk is.”

    Inzake de euro zei hij: “Ik ben een christendemocraat, een katholiek, maar als het belangrijk wordt, lieg ik”. Desgevraagd reageerde hij: “Ja, ik lieg. En waarom? Omdat het om het overleven van de euro gaat. Als het ernst wordt, moet men liegen.”

     

    Het is duidelijk dat we hier, naar EU-traditie, te maken hebben met een leugenachtige antidemocraat. Jean-Claude Juncker is - net zoals de andere ‘Spitzenkandidaten’ - een vaandeldrager van de eurofiele elite die ons, zoals Europa-specialist Thierry Baudet het stelt, een federaal Europa inzwendelt.

    *

    UITLEIDING

    Sommigen doen het voor de nougabollen, anderen voor de schoon ogen van een of ander vrouwspersoon die ze kunnen afsnoeperen van een collega. De Eurocraten doen het voor de poen.

    Zou ten tijde van Nonkel Dolf gene waar zijn geweest. Zwanzen met de poen van das Deutsche Volk stond gelijk met (bij betrapping) de dood door de strop. Wacht maar af wat Frau Angela ervan bakt!

    Zo gezien kan er dus nog veel geleerd worden van de Nazi’s. In Broeksèl is men dus nog niet aan de nief patatjes. Hay-Koe Herman zou zich aldus eerder moeten tevreden stellen met een soort blikken IJzeren Kruis 3de Klasse ipv de Orde van Keizer Karel, die ongetwijfeld ook nog op zijn programma staat.

    EINDE

    *

    30-05-2014, 18:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1967

    *

    *

    Popje voor Wredestchterskindje

    .

    Met ingebouwde verrassing voor (volgens de Koran) afstammelingen van apen en varkens…..

    *

     

    INLEIDING

    Het is algemeen gekend: hier wordt alles zo proper mogelijk gehouden. U krijgt dus E.J. BRON opgediend zoals hij uit het blikje komt: puur natuur.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Een nieuwe rage op speelgoedgebied heeft de markt veroverd… een “sprekende moslimpop”. Tot op heden weet geen mens wat ze vertelt, want niemand durft aan het touwtje te trekken…

    *

    UITLEIDING

    Een vriend van ons in Carcassonne (Fr) deelde mij ongewild voorgaand weekeind mee, dat er bij hem noch bij dag noch bij nacht met slechts 1, 2, 3 of 4 personen uit veiligheid mag op straat gekomen worden. Het groepje moet minstens bestaan uit 5 of 6 personen, waartussen liefst een paar potige gorilla’s. Anders zat er geen rustig terrasje in, zei die. Hij overwoog zelfs om te emigreren, want met die Le Pen vreesde hij als Jood het ergste.

    For old times sake, smeekte ik hem, maar dat was precies waarvoor hij bevreesd was.

    Blijven, of naar België terugkeren, dacht ik: het is kiezen tussen de pest en de cholera.

    EINDE

    *




    30-05-2014, 15:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1966

    *

    Donderdag 29 mei

    H Maximinus van Trier

    *

    Hemelvaartsdag. Is hier in mijn nieuwe en beter vaderland (Italia, waar geen PS-gespuis gedijdt) al lang geen betaalde feestdag meer, maar gewone doordeweekse werkdag. Foetsie dus ook de daarop volgende ‘brugdag’ op kosten van de werkgevers.….

    ’n Ideetje voor BDW DeWever? Drie à vier vliegen in één slag: boost voor de economie, een pad in de korf van de kleursyndicaten, een goeie stap vooruit in de ontkerstening van Vlaanderen, en last but not least, een fameuze voorzet voor de mondiale Ideologie van de Wrede, door het neerhalen van de eigen waarden & tradities.

    *

    *

    Deze cartoonist zag de tweeledigheid van De Moeder Aller Verkiezingen…

    kiezen voor de enige twee overtuigingen die er toe doen: de Christelijke traditie en de échte vaderlandsliefde voor Eigen Volk en Taal.

    *

    INLEIDING

    De donderdag volgend op Zondag 25 Mei lijkt het land nog half in doling door de uitslag der verkiezingen. De Vlamingen hebben om te overwinnen, grotendeels zichzelf verslagen en voor de harde kern onder hen, volgt nu de weg naar Canossa. Afstijgen en in het stof de knieval doen , zoals destijds de Duitse Keizer van het H. Roomse Rijk voor de toenmalige Paus.

    BDW als gladiator voor de goede zaak, heeft Vlaanderen na meer dan 1.000 jaar, weer op de wereldkaart gezet. Of hij als informateur even succesrijk zal zijn op het diplomatiek vlak, zal spoedig blijken. Blijf gewoon ‘on hold’ tot volgende week dinsdag. Betrokkene is enerzijds een gewiekst tacticus, maar om te slagen in deze slangenkuil, is dat anderzijds niet genoeg. IJzer wordt gesmeed in het vuur van de strijd, en niet zoals naar CVP-traditie, in duffe achterkamertjes.

    Als kleine burgermannetjes hoeven wij zekerlijk – evident - niet alles te weten. Als het spel maar eerlijk gespeeld wordt. Zie hieronder vanwege Paus Franciscus de tactische zet om met de verraderlijke Ideologie van de Wrede tot een vergelijk te komen, om zodoende mensenlevens te redden.

    Ja Ja! De zekerheden blijven ongeschonden. Alleen blijken ze vandaag de dag wat ondergesneeuwd te zijn. De strijd tegen de Lynxkse ondergang à la Hollande wordt dus gewoon verder gezet. Met open vizier. Recht door zee. Zoals wij Vlamingen daartoe al 184 jaar het geduld opbrengen.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Paus noemt Jodenhatende moslimleider Jeruzalem Gods hoogste vertegenwoordiger op Aarde (?) schudt de hand van de hoogste moslimleider van Jeruzalem, die openlijk de Joden wil uitroeien.

    *

    Als christenen nog illusies koesterden over een eventuele positieve koerswijziging van het Vaticaan onder de nieuwe, onorthodox acterende paus Franciscus, dan kunnen deze nu definitief de prullenbak in. De leider van de grootste christelijke kerk op Aarde, die als dé vertegenwoordiger van God wordt gezien, schudde tijdens zijn bezoek aan Jeruzalem niet alleen de hand van één van de meest kwaadaardige, haat zaaiende moslimleiders die er op de wereld rondlopen, maar noemde hem bovendien ook nog eens zijn ‘broeder’.

    De menselijke geschiedenis bewijst dat vrede onmogelijk is met leiders en volken die erop uit zijn de Joden uit te roeien en hun eigen racistische agenda uit te voeren. Triest genoeg lijkt de wereld anno 2014 de extreem pijnlijke lessen van de Tweede Wereldoorlog vrijwel geheel vergeten.

    Paus Franciscus bracht afgelopen week een bezoek aan de Palestijnen en aan Israël. Daarbij waakte hij voor openlijke politieke steunbetuigingen, maar spraken zijn overige handelingen boekdelen. Zo bad hij bij de ‘muur’ die de Israëlische bevolking beschermt tegen Palestijnse terroristen – aan de Palestijnse kant, wel te verstaan, letterlijk en figuurlijk.

    Grote Mufti sloot pact met Hitler om Joden uit te roeien

    Kon daar nog enige twijfel over bestaan, dan zou die als sneeuw voor de zon moeten verdwijnen nadat de paus enkele Palestijnse leiders, waaronder ook de aanwezige Grote Mufti van Jeruzalem, zijn ‘broeders’ had genoemd. De huidige Grote Mufti van Jeruzalem, Sheik Muhammad Hussein, is de opvolger van de oorspronkelijke Grote Mufti, Haj Amin Husseini, die slechts enkele maanden na Hitlers aanval op de Sovjet Unie naar Berlijn reisde om een pact te sluiten met de Nazi’s.

    Husseini overtuigde de Nazi’s, waaronder Hitler persoonlijk, ervan dat er een wereldwijd Joods complot bestond, en dat hij daarom volledig achter de Duitse plannen stond om de Joden totaal uit te roeien. Let wel: dit was nog ruim vóór het ontstaan van de Joodse staat Israël in 1948, een feit dat vaak door zowel islamistische als Westerse excuus’experts’ wordt aangehaald als de reden van de Arabische Jodenhaat.

    Hitler vroeg op zijn beurt aan Husseini om de moslims in het Midden Oosten tegen de Joden te verenigen, en daar een tweede Holocaust te veroorzaken. De Grote Mufti ontmoette vervolgens SS-leider Heinrich Himmler en dienst ondergeschikte Adolf Eichmann. Met beide Nazi’s werd de Grote Mufti goede vrienden. Himmler gaf Husseini zelfs de rang van ‘SS-Gruppenführer’, vergelijkbaar met een generaal.

    Moslims vormden 13e SS-divisie

    Op de Duitse radio was de Grote Mufti regelmatig te horen met het citeren van Koranteksten, waarin wordt opgeroepen ‘de Joden te vermoorden waar je ze maar kunt vinden’. Husseini wilde daarmee voorkomen dat de Joden van over de hele wereld naar hun thuisland konden emigreren.

    Toen de oorlog een keerpunt bereikte, hielp de Grote Mufti Himmler bij het rekruteren van moslims voor het leger de Nazi’s. Zo werd de Bosnische 13e SS-divisie opgericht, die geheel uit moslims bestond. Husseini noemde deze 30.000 soldaten ‘zijn Arabische legioen’. Omdat SS-troepen niet uit ‘inferieure’ rassen mochten bestaan, werd Husseini op bevel van Hitler als een echte ‘Ariër’ bestempeld. (2)

    ‘Religieuze oorlog tegen afstammelingen apen en varkens’

    De huidige Grote Mufti, Muhammad Hussein, is in alles een ‘waardige’ opvolger van Grote Mufti annex SS-generaal Husseini. In 2012 haalde Hussein tijdens een op de Palestijnse tv uitgezonden bijeenkomst dezelfde haat zaaiende ‘heilige’ teksten uit de islamitische Hadith over de Joden aan.

    De Grote Mufti werd als volgt aangekondigd: ‘Zijn woorden zijn nodig vanwege onze oorlog met de afstammelingen van apen en varkens (de Joden). Dit is een religieuze geloofsoorlog.’ Vervolgens nam Hussein het woord: ‘De oordeelsdag zal niet komen totdat jullie tegen de Joden vechten. De Jood zal zich achter stenen en bomen verschuilen. Die zullen uitroepen: ‘O moslim, dienaar van Allah, er schuilt een Jood achter mij. Kom en dood hem.’

    Franciscus toont ware kleuren

    Paus Franciscus schudde deze man de hand, noemde hem zijn ‘broeder’, en maakte geen woord vuil aan de haat van de moslims tegen de Joden, die ruim vóór de oprichting van Israël in 1948 net zo virulent was als daarna.

    Het enige wat de Katholieke leider kon verzinnen was de wens om ‘elkaar als broeders en zusters te respecteren en lief te hebben, en we het lijden van anderen zullen leren begrijpen. Dat niemand de naam van God misbruikt voor geweld. Dat wij samen zullen mogen werken aan gerechtigheid en vrede. Salaam!’

    De God van de Bijbel, die paus Franciscus zegt te vertegenwoordigen, maakt een messcherp onderscheid tussen goed en kwaad. Een grijs gebied bestaat er niet, zeker niet voor de persoon die door veel christenen als Gods hoogste vertegenwoordiger op Aarde wordt gezien. Franciscus heeft bij de Palestijnen duidelijk zijn ware kleuren laten zien. Beoordeelt u zelf of de paus daarmee een vriend of juist een vijand van Gods twee getuigen op Aarde –het Jodendom en het Christendom- is.

    Xander

    1)               Shoebat
    (2) YouTube (documentaire)
    (3) YouTube (Memri TV)

    *

    UITLEIDING

    Hitler en de Mufti waren toendertijd twee duivels met de handen op één buik, die elkaar versterkten. Nu is Franciscus de engel die de duivel wil bekeren. Waarschijnlijk onder het motto, dat men met azijn geen vliegen vangt. Zijn voorganger, die van Assisi, boekte vele honderden jaren geleden succes met deze formule, waardoor tot op heden er toch een soort bestand gecreëerd werd die gunstig uitviel voor de Christenheid.

    Maar het Rijk des Duivels van Hay! Koe Herman, als opvolger van Hitlers Duizendjarig Nazi Rijk is nu toch wel zijn hoogtepunt voorbij, na weeral eens, en dan nog met de ganse familie, gehuldigd te zijn met de Orde van Karel de Grote. Hoe hoger de aap klimt, hoe beter hij zijn blote billen laat zien. Nobelprijs voor de Vrede, Orde van Karel de Grote, en wie weet wat er zo nogal volgt: de tijd is er rijp voor: le nouveau CVP est arrivé...en moet dringend geconsumeerd worden. Sommelier de service is BDW…..

    EINDE

    *



    30-05-2014, 13:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!