MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    09-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2301

     

    *

    Gisten in de multiculturele ‘ville Lumiere’,

    Een typisch Moslim onderonsje: straks in heel het Avondland?….

    *

    INLEIDING

    Het is een natuurwet, dat elke lege ruimte, zelfs de zo geroemde ‘laïité’ die de ruimte heeft proberen in te nemen van die Godsdienst die ‘Opium voor het Volk genoemd werd, als vanzelf wordt opgevuld en ingenomen door iets anders. De Christelijkheid werd de laatste 100 jaar door deuren en vensters buiten gewierd en belachelijk gemaakt, en de Slinxen hebben meteen alle voordeuren wagenwijd opgezet voor een ‘Ersatz-Product’ van bedenkelijk allooi.

    Maar of er een weg terug bestaat?

    Die bestaat heel zeker, want die weg bestaat al meer dan 2.000 jaar, laatst in Het Christendom, en meer dan 3.000 jaar vroeger in het Judaïsme. 3Gij zult niet doden” is daar altijd een der grootste Goddelijke Geboden geweest. Radicaal het tegenovergestelde van wat de Islammerij op zich is. Het is gewoon kwestie van tijd, om het Gouden Kalf terug af te zweren. De Oude 10 Geboden van de Stenen Tafelen van Mozes af en toe eens opfrissen, kan alleen maar soelaas brengen. De Italiaanse filmacteur Roberto Benigni heeft die onlangs op meesterlijke wijze gepresenteerd op http://it.wikipedia.org/wiki/Dieci_comandamenti

    Die sedertdien in Italië niet meer van de schermen is weg te branden. Als ik de naam Roberto Benigni vernoem, denkt ieder cinefiel bij definitie direct aan de succesfilm ‘La Vita è Bella’. Men werkt; heb ik gehord, met een lach en een traan, aan een Franse vertaling.

    *

    Wat ooit stond te gebeuren, is gebeurd op 7 Januari 2015/. Een hartig voorproevertje van wat nog op ons afkomt. Ons boven het hoofd hangt aan de vier einders der horizon. En dat, niettegenstaande de hypocrisie van ‘de Groten der Aarde’, die jarenlang wind gezaaid hebben, en er nu verwonderd en gefrustreerd ov er doen, dat ze storm oogsten…

    Waarbij zij de Goegemeente verzwijgen wat de Koran, Het Heilige Boek der Islam voorschrijft en er daar door iedereen kan op nagelezen worden. Een goede Moslim mag nooit ofte nimmer iets zeggen of schrijven dat zijn Geloof zou kunnen schaden. Inbreuken daarop staan gelijk met de doodstraf. Maar Mohammed schrijft ook voor, als de Islam op een bepaalde plaats niet sterk genoeg is om de overwinning te behalen, elke goede Moslim dan verplicht is om de tegenstander dan in slaap te wiegen door hem naar de mond te praten. Om tijd te winnen. Zo letterlijk en cynisch staat het daar al 1400 jaar.

    Dergelijke evolutie kunnen we iedere dag rond ons vaststellen. Het scenario is overal hetzelfde: ze sluipen als slapend rattenvergift elders binnen, houden zich eerst koest zo lang het moet, worden later beetje bij beetje eerst veeleisender, dan opstandiger, tot ze oordelen dat hub tijd gekomen is. Dan grijpen ze naar de macht. Zie de Burgervader in… Rotterdam, die zich voordoet als een ‘gematigd Moslim’, in afwachting dat er daar vroeg of laat, desnoods met wapengewle of dreiging daartoe, werk kan gemaakt worden om de ‘Sharia’ boven de democratie en de Beschaving te stellen.

    Dat ze daartoe graag de collaboratie aanvaarden van de po co’s wordt in dank aanvaard. Tot Hollande in Frankrijk zelfs uitroept dat deze barbarie bewijst dat de Islam zelfs de Schepping (!) wil vernietigen. Straks gaat die zelfs nog kerkdiensten organiseren, om te bewijzen dat de Slinxen toch nog in IETS geloven!

    Maar wat baten kaars en bril, als nadien de uil toch niet zien en wil….

    Tweede vaststelling.

    Tweede of derde graad Moslim-nakomelingen over heel Het Avondland feliciteren hun ‘Broeders’ voor deze puike prestatie. Vooraanstaande Moslims putten zich uit, om te bewijzen dat er twee soorten Islam bestaan. Net zoals er ‘goede’ en ‘slechte’ moordenaars zouden bestaan. Wie moordt, om welke reden dan ook, is gewoon een moordenaar. Er zijn alleen ‘laffe’ moordenaars, zoals de killers van Parijs, en openlijke ‘Jihadisten’ die op het oorlogstoneel de wapens opnemen tegen vrouwen, kinderen en ongewapende burgers. Die zijn best te vergelijken met de felste Duitse Nazi’s van WO II, waarbij de bedenking valt, dat er toen ook geen ‘brave Duitsers’ bestonden. Net zoals er geen brave Moslims of brave wolven zijn.

    Rijd dus voor de poco’s om de oude keuze der Duitseers boven te halen, dat ‘Sie das nicht gewusst haben’….

    Derde vaststeling. Na 40 jaar immigratie, blijkt ieder land ineens overvol te zitten met Moslimmers. Met hun getaande huid zitten ze naast ons in het Openbaar Vervoer, of staan ze naast ons aan de kassa in de Supermarkten. Tot een van hen zijn duivels ontbindt en begint te schieten…. Hij drraagt misschien een bommengordel of een of ander schiettuig onder zuhb if haar wijde gewaden. Speciale aandacht zelfs voor een klad meisjes van 12 jaar op zelfmoordmissie. Allahu Akbar, en U bent er geweest. ’n Vieze troep, tegen de muur gepla0at, waar bloed uit sijpelt… Indien niet, dan is er altijd wel een of ander pennemesje onder handbereik.

    Nu wachten ze nog hun beurt af, maar binnenkort worden we daar onder de voet gelopen. Nu al worden onze vrouwen en meisjes daar in de billen geknepen, of luidkeels voor ‘hoer’ uitgescholden.

    Vierde vaststelling. Overal in het Avondland reageren onze Portiediensten paniekerig op elke dreiging. Het koelbloedig afmaken (zie afbeelding) van een gewonde collega zal levenslang op ieders netvlies gebrand blijven. Ze doen dus wat de politie altijd zou moeten doen; bij elke dreiging, eerst schieten en pas vragen stellen. Dat verhoogt de risico’s voor de criminelen die in de ongelijke strijd tegen de Wet, dreigen hun voorrechten te verliezen.

    Goede afspraken maken goede vrienden!

    eilHeilige Boek der Islam

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.clint.be/actua/vlaamse-krapuultjes-betuigen-hun-steun-aan-franse-terroristen?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

     

    *

    Extra beveiliging voor redactie van website clint.be

    'Vlaamse' krapuultjes betuigen hun steun aan Franse terroristen

    De laffe aanslag die Franse terroristen woensdag op de redactie van Charlie Hebdo pleegden, wordt niet door iedereen veroordeeld. Er zijn er zelfs, ook hier in ons Vlaanderenland, die er trots op zijn dat hun 'broeders' zoiets aandurfden.

    In de Islamitische Staat was het gejuich alom, ook onder de 'Belgen' daar. Zo kon Jamal Elkoua uit Maaseik, die thans strijd voert voor het beloofde islamitische land, zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken steken. “Dit was een geslaagde actie van onze broeders in Parijs”, zo liet hij weten.

    Ook teruggekeerde mannen uit Syrië zijn niet zelden helemaal kierewiet. Zo zouden de Parijse schutters ook ex-Syriëstrijders zijn. Maar herinner je jezelf Michaël Delefortrie nog? Dat is de niet zo bijster slimme Belg die zich bekeerde tot het geloof van de vrede. Enkele jaren geleden werd hij opgepakt omdat hij een Kalasjnikov te koop aanbood op het internet. Wat later trok hij naar Syrië, maar kwam met een serieuze remspoor in zijn onderbroek weer terug. Dat er daar zoveel gevochten werd, dat hij niet verwacht! De 'bekeerde Syriëmongool', zoals hij smalend door de Antwerpse flikken genoemd werd, werd opgepakt maar wegens geen gevaar voor de gemeenschap weer vrijgelaten. Wel, die Michaël dus kon eveneens zijn bewondering voor de Franse schutters niet onder stoelen of banken steken. En zo lopen er nog rond in Vlaanderenland.

     

    Ook bij onze noorderburen lopen er zo van die sympathisanten rond. De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) had echter een krasse boodschap voor hen: “De aanslag in Parijs is een onbeschrijfelijke vorm van barbarij en achterlijkheid. Wie daar sympathie voor heeft hoort niet thuis in Nederland. In hemelsnaam, pak je koffer en vertrek!” (SL)

     

    UITLEIDING

     

    Bij Reyers Laat viel mij op, hoe angstvallig de hoernaliste van dienst het debat weer bijstuurde, telkens er richting Slinxe Collaboratie werd geschipperd. De deelnemers werden telkens op de vingers getikt, dat ze zich bij het opgegeven onderwerp dienden te houden. Net dansen op een slappe koord voor dat arme kind met die zwarte karbonkels van reeënogen. Fel gebekt als ze is, meen ik te moeten vaststellen, dat die mondhoeken van haar steeds meer beginnen af te hangen. Precies de Boze Koningin uit het Sprookje van Sneeuwwitje. Komt het door haar kabouter-gestalte, maar met de dag gelijkt ze meer en meer op de Angela uit de DDR!.

    Colls-ke toch! En moete gij z

    ò nog werken tot Uw 67? Waarom toch komde gij geen klappeke doen met ons Barbaraatje Pas. Ook een vinnig ding, en ook niet op haar mondjes gevallen. Door zo rechtuit te spreken, heeft die een stralende glimlach behouden. Iets wat op de Reyers, met al die voor geprogrammeerde hersentjes, ten enenmale onmogelijk is.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!