MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2465

    2465

     

    LAAT DE KLAROENEN SCHALLEN

     

     

    Nu de laatste peilingen uitwijzen dat de brede massa van het soevereine volk in Vlaanderen is beginnen nadenken, is het zaak een tandje bij te steken. Het experiment der mond-Vlamingen is zo goed als voorbij. Hun weefstuk zit vol fouten. Nu komen de doe-Vlamingen van het Vlaams Belang aan de beurt. Binnenkort zal het cordon sanitaire bevolkt worden door de uitvinders ervan: wie een put graaft voor een ander, valt er meestal zelf in….

    Eindelijk wordt het in alle openheid verkondigd: deze wilde en ongelimiteerde immigratie is inderdaad de 5de Colonne van de Islamitische Staat IS, de zoveelste aanval van het Islam-Beest op West Europa. Rome, Parijs, Londen: voor hen zijn dat de rijpe vruchten hoog in de bomen, waar ze als slingerapen naartoe springen.

    Tegen hun moordende Kalasjnikovs, met munitie uit Herstal, uit de Waalse Fabrieque Nationale d’Armes de Guerre, dus ook al een objectief voor ons om te gaan overnemen om die stil te leggen en ut te mesten. Als daar voorlopig de productie van het Vlaamse wapen bij uitstek, de goedendag, kon uitgebouwd worden met de bestaande voorraden aan grondstoffen, dan zou de werkloosheid daar in de streek van jaren opgelost zijn. Willem Tell in de Zwitserse Kantons had piijl en boog, wij Vlamingen zullen ons bedienen van de goedendag, een salgtuig, dat evengoed als slinger naar de tegenstaanders kan gegooid worden.

    Net als in 1302 moeten wij zo vlug mogelijk zorgvuldig de beste plaats uitkiezen om daar de vijand naartoe te lokken. Ook op de Groeningekouter streden onze voorouders met in de rug de Leie, zodat om een aanval in de rug uitgeten was. Waardoor de vlucht weg van het slagveld meteen ook werd voorkomen: het was overwinnen, of sterven. Kortom: alleen doe-Vlamingen zullen daar worden toegelaten, woord-Vlamingen, voor zo ver die er nog zouden zijn, zullen de toegang worden verboden. Want die zullen te vinden zijn in de rangen der aanvalers….

    Onze rugdekking in de komende strijd is de overal in het Avondland opkomende Pegida-beweging. Net als in 1302 de Franse ridderschaar, zitten de huidige potentaten in de tang, vòòr hen het vastberaden voetvolk der doe-Vlamingen, en achter hen de massa’s uit de buurlanden, de legers van Wilders uit het Noorden, de legers van Marine La Plume uit het Zuiden, het leger der Engelsen uit het Westen, en dat van Duitsland uit het Oosten.

    Ontbrak alleen tot hiertoe: de eenheid van commando.

    De nieuwe Jan Breydel en Pieter Deconinck moeten nog geselecteerd worden.

    Na de verboden betoging op het Conscienceplein in Weverville, is een tweede bijeenkomst der strijders voorzien voor 13 April, in Gent, liefst van al op het E. Braunpplein, aan de voet van het Belfort, waar Klokke Roeland al vele jaren roemloos ligt geveld. Gent is ondertussen inderdaad een deel van Turkistan geworden, waar Leliearts en andere schismatieken aan de macht zijn. De kristallen roemers met champagne zullen sneuvelen in hun trillende vingers, terwijl ze met verwrongen gezichten diep beneden hen steeds luider horen scanderen ‘wij zijn het volk’.

    ’s Gilden Vriend? zal opnieuw het wachtwoord zijn dat gesteld zal worden, terwijl de goedendag suizend rond hun oren zwaait.

    Zie, ’t Oosten bloost, en staat in kleuren…

    (Get) Digitlia

    *

    EINDE

    *

     






    15-03-2015, 16:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    14-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2464

    *

    .



     

    Ontwerp van de Vlaamse decoratie gevuld met zwart/Geel/Rood zand.

    Zand is wat overblijft van verpulverde rots….

    .

    Waar de leeglopende bovenste bokaal toont wat het feestvarken voor Vlaanderen heeft gepresteerd, eer de gewenste kleuren helemaal naar onder zijn versluisd….

    Het ereteken zal in alle formaten beschikbaar zijn, staand om te staan, of hangend om te hangen…..

    *

    INLEIDING

     

    De vraag is m.i. meer ‘Wat brengt dat ereteken op?’ Is de opbrengst in verhouding tot de inspanningen? En daar doet mijn rechter elleboog ietwat geforceerd over, daar waar de linker zegt: water loopt altijd naar de zee, en nooit naar de onbereikbare hoogten van een strijdbare geest.

    Maar 11 Jumi is nog zo ver. De Vlaamse Regering is nog altijd de mindere van de Coburgse en de Wallo/Brxelse. Een veto is rap gesteld. Stel U even het schuim voort op de lippen van Cruella Onkelynx of van Führer Mangain: cela signifie le fin du pays réel….

    *

    Mijn voorstel voor de eerste reeks gelauwerden zouden diegenen zijn die al sedert 2 Maart als Pegida-bewegers opgelijjst staan bij de Antwerpse Burgemeester. Wat als gevolg zou hebben, dat er dagen lang over niets anders meer zou gesproken worden.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150313_01577599

    *

    Vlaanderen reikt rond 11 juli eerste eigen eretekens uit

    *

    Rond de Vlaamse feestdag 11 juli reikt de Vlaamse regering de eerste eigen eretekens uit. Ze heeft een besluit goedgekeurd dat de regels voor de toekenning van de eretekens regelt.

    Wie een bijzondere verdienste heeft voor Vlaanderen komt namelijk in aanmerking voor een Ereteken of Groot Ereteken van de Vlaamse Gemeenschap. De eretekens staan volledig los van de nationale eretekens en onderscheidingen.

    Er waren in het verleden al gelijkaardige plannen voor een eigen Vlaamse onderscheiding naast de bestaande nationale orden. Maar die plannen kwamen niet van de grond. Nu lijkt de kogel wel door de kerk. Bedoeling is dat de Vlaamse regering jaarlijks personen selecteert die in aanmerking komen voor een Ereteken of Groot Ereteken.

    Overleden personen komen niet in aanmerking, tenzij het gaat om iemand die minder dan 1 jaar geleden overleden is. Ook politici met een mandaat niet. Tegen 30 juni maakt de Vlaamse regering een lijst met namen op. Nadien volgt de uitreiking op een officiële plechtigheid. Die zal plaatsvinden in de periode van 11 juli, de Vlaamse feestdag.

    Het Vlaams Parlement zette in maart 2014 al het licht op groen voor de invoering van een eigen Vlaams ereteken.

    In de tekst van de Vlaamse plannen wordt het verschil met de bestaande nationale eretekens in de verf gezet. Zo staat de verbondenheid met de Vlaamse samenleving centraal ‘en niet de verbondenheid met de dynastie’. Het is niet de bedoeling dat het nieuwe Vlaamse ereteken de bestaande ‘Gouden Erepenningen’ vervangt.

     

     

    UITLEIDING

    Op de afbeelding hierboven is het niet zo heel duidelijk, maar het onderste deel van de zandloper is versierd met een zwrt-gele leeuwenvlag. Voor katholieken is dit vervangen door het wapenschild met Leeuw en Tempelierskruis.

    Mits een kleine bijbetaling, kan de gevierde ook beschikken over enkele dasspelden en revers-spelden in dezelfde uitvoering als wat thuis op de schouw boven de open haard staat, of aan de muur hangt naast de staande klok. Steunende leden die beschikken over de nodige middelen, kunnen zich een pelerine aanschaffen om ten gepasten tijde over hun lijkkist te worden gedrapeerd. In de prijs is inbegrepen, een trompetsolo van ‘Vaarwel mijn goede Broeder’.

    Bloemen en kronen alleen met linten in de Vlaamse kleuren.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    14-03-2015, 10:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2463

    *

    Zaterdag 14 maart

    Zon 7u00-18u45

    H Mathilde

    De eerste donder bromt als Sint-Mathilde komt

     

    *

    .


    *

    14/3/2013 De Argentijnse Badoglio, van Italiaanse origine, leeftijdgenoot Paus Franciscus °19/12/1936, heeft dus op vandaag twee jaar de macht der nederigen. Als ‘globalist’ avant la lettre staat Hij aan het hoofd van een wereldrijk dat al meer dan 2.000 jaar stand houdt, spijts aanvallen en verwoestende oorlogen. Natuurlijk heeft de Kerk vijanden die allemaal alleen maar verwoede pogingen doen om haar plaats in te nemen. Gewoon kleinmenselijke menselijke pretentie ten strijde tegen de Eeuwigheid.

    *

    De Paasklokken komen

    .

    Dank zj de komieken Gaston Leeumans & De Leowulf

    *

    INLEIDING

     

    Probeer eens ’n Islam-haatbaard tussen Uw boterham te leggen, in plaats van altijd die eeuwige choco. Dit experiment zou de max zijn voor Nutella, maar desasstreus tot in ’t oneindige voor Het Beest uit de Eindtijd…. Want nooit zou U die ellendige smaak en die prikkel in Uw keel nog kwijt geraken, waar zelfs geen PRODENT nog zou kunnen aan verhelpen. Uw taanden van sprookjesachtig sneeuwwit, naar eeuwigdurende negro spirituals.

    Voortaan geen ganzenlever meer, maar kilo’s kaviaar! Kortom, ik wens alle genodigden bij de vele politieke handjes schudderijen een zachte dood toe. Want bij kaviaar valt arsenicum niet op zoals bij ganzenlever. En eenmaal R.I.P is ook het halal-vless meteen R.I.P.

    Bij het Vlaams Belang is men wel goed, maar niet alf zot! Alle halal naar de hel! Wij eten slechts dieren die met respect en met veel compassie werden… gedood. Oog in oog staan met gebroken ogen echter is de levenskick zonder dewelke geen enkel Beest kan overleven.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/persberichten/2395

    *

    Na verbod op ganzenlever in parlementen: naar een verbod op halalvlees

    *

    Deze week keurde het Brussels Parlement een verbod goed op het gebruik van ganzenlever bij officiële recepties en werkvergaderingen van de assemblee. Dit in navolging van de Kamer en het Vlaams Parlement, waar zo een verbod al eerder kwam. Het verbod in de drie parlementen kwam er omdat het voederen van ganzen voor foie gras als dierenmishandeling wordt beschouwd.

     

    Aangezien het Vlaams Belang zich evenzeer bekommert om de dierenrechten, heeft de Vlaams-nationale partij een schrijven (bijlage) gericht aan de voorzitters van Kamer, Vlaams- en Hoofdstedelijk Parlement, met de vraag om per direct een verbod goed te keuren op het gebruik van halalvlees bij officiële recepties, werkvergaderingen en de restaurants van de assemblees.

     

    Bij halalvlees worden de dieren namelijk onverdoofd geslacht, en daarbij blootgesteld aan nodeloos lijden. Aangezien wij niet durven twijfelen aan de oprechte bezorgdheid voor het dierenwelzijn van de diverse politieke partijen, zijn we er dan ook van overtuigd dat ons voorstel ruim bijval zal vinden.

    Dominiek Lootens Fractievoorzitter in het Brussels Parlement

    Barbara Pas Fractievoorzitter in de Kamer

    Chris Janssens Fractievoorzitter in het Vlaams Parlement

     

    UITLEIDING

     

    Zo ziet U nog maar eens met welke afgrijselijke problemen de Regering bezig moet zijn. Daar is niet alleen de verplichte bereidheid om te werken tot lang na Uw dood, maar daar moet onderzocht, onderhandeld en getaald worden naar de precieze betekenis van het woord inzetbaarheid. Wie op ‘de werkvloer’ inzetbaar is en wie niet, en voor hoeveel percent per kop. Aan 0 procent is men on-inzetbaar, maar vanaf 80% gaar het om bomen van venten die 10 massief eiken kleerkasten waard zijn. Enerzijds ditte, en anderzijds datte, maar bovenal is er het goede nieuws dat op woensdag 22 April, daags na een verlengd weekeind (?), het land weer heerlijk helemaal voor 24 uur ‘plazt’ zal liggen. Treino, busso, tramebo; nie rij nie, want my Salarie is zo ver van mi af….

    O breng mi trug naar die oud Transvaal, daar waar my Salariie woon…. Tralaliere, tralaliere, tralaBOEM…

    En hedde gij meubele, en hedde gij hoisgerief, dan kunde gaai trave mè aa lief….

    Als ge maar weet, dat ge door de schuld van deze Regering, minder gaat verdienen, maar meer huishuurgeld zult moeten betalen. Het overschot zal amper volstaan, om 3 keer per jaar op ski-verlof te gaan…

    Voor zij die zich amper een sta-caravan in d’Ardennen kunnen veroorloven om er elk weekeind te gaan vissen, komen er inderdaad slechte tijden. Want binnenkort zwemmen daar uitsluitend Franstalige vissen, die bovendien slechts met halaal-vislijnen zullen mogen gevangen worden.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    14-03-2015, 08:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    13-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2462

    *

    Vrijdag 13 maart

    Zon 7u02-18u43

    H Eufrasia

     

    *

    .

    *

    L'Isis: «Vogliamo Parigi prima di Roma»

    (Brekend Nieuws: de Italiaanse Pers: ISIS wil nog vòòr Rome, eerst Parijs innemen)

     

    .

    *

    INLEIDING

     

    Het is een hartverwarmende ervaring een gelijkgestemde Uilenspiegel-ziel te mogen lezen als die in zijn wiek schiet. ‘t Scheldt spreekt de taal van ‘Ni Dieu, ni Maître’, op de maat van de kleine kapelaan, van al de vele ‘petits vicaires’, Onderpastoors van te lande die bij de gewone mensen de vlam van het heldhaftige verleden brandend hebben gehouden. Gewoon uit liefde tot God, maar zonder daarvoor gesubsidieerd te moeten worden. Helaas zijn toen de ‘Volkshuizen’ gekomen en toen ging het bergafwaarts….

    ‘t Scheldt echter doet dat op z’n eigen onnavolgbare vranke wijze en het doet me plezier, dat men dat zelfs in Rome zou weten. Ik heb een appelblauw zeegroen vermoeden, dat wijlen Kardinaal Jan Schotte (°1928-Bevere, Leie/ Rome 2006) daar voor iets tussen heeft gezeten. U vindt alles over deze meer dan gedenkwaardige figuur op http://nl.wikipedia.org/wiki/Jan_Schotte

    Die veel te vroeg gestorven figuur, die als beste vriend van Paus Woytilla de naam had tot diens opvolger te worden verkozen, was een top-Vlaming in hart en ziel die in Rome als Hoofd van wat-weet-ik-allemaal, zijn nederige afkomst niet was vergeten.

    Zijn ‘titelkerk’ in Rome was St Juliaan, de Kerk der Vlamingen, waar hij ook onder een bescheiden praalgraf ligt begraven. Om dit te vinden, moet U wel een beetje vertrouwd zijn met dit gebouw. Dit ‘praalgraf’ ligt namelijk niet ergens op een verhoog te pronken, maar verborgen onder de vloer van de sacristie.

    Wat nog ùeer kwaad bloed zet is, is dat op de kleine voorgevel van die kleine kerk, die dateert uit de tijd van Diederik van den Elzas, Graaf van Vlaanderen, sedert jaar en dag, de Coburger tricolore prijkt. Van de Chiesa dei Fiaminghi is het ondertussen de Chiesa dei Belgiï geworden.

    Typisch voor dit klote-land, dat alleen maar kan pronken met andermans veren….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.eulalie.eu/eula_sch/eula_index.php?opt=LVE&ord=DESC&lim=50&art=7079&rub=&con=&vv=yes

    *

    DAAR DOEN WIJ NIET AAN MEE’

    Een Nederlandse katholieke studentengroep bracht een meerdaags bezoek aan Antwerpen en wilde naar loffelijke gewoonte een traditionele mis laten opdragen door de priester die hen vergezelde.

    Zij richtten zich tot de bisschop van Antwerpen...

     

    ... met de vraag in welke kerk/kapel dat zou kunnen. De bisschop van Antwerpen, Johan Bonny, wegens zijn hooghartige en dictatoriale manier van optreden meer gevreesd dan geliefd, gaf een kort, bondig en hautain antwoord: ‘Daar doen wij niet aan mee’.

    Wanneer zal er hier eens een bisschop worden benoemd die de taal van het volk spreekt? Bonny past keurig in het rijtje van volksvreemde monseigneurs die hier de wet dicteren. Hij hoopt na het vertrek van Mgr. Leonard aartsbisschop te worden. Een waardige opvolger van Mercier, Van Roey en andere Danneelsen.

    Misschien kan de Nederlandse studentenvereniging zich wenden tot Rome. Daar is meer dan één ‘instantie’ die zich buigt over de teloorgang van het katholicisme in dit land en o.a. over ‘Hoe katholiek is de KUL nog?’ Enkele jaren terug waren er drie kardinalen geabonneerd op ‘t Scheldt. Zij zijn alle drie overleden. Maar, wij worden nog gelezen in Rome.

    Adriaan van Gansen

     

    UITLEIDING

     

    Ach die Bonny & Clyde….

    Zonder de man van dichterbij te kennen, zie ik dat hij de weg is gegaan van alle roem in dit klote-land: bocht naar de Slinxe Hogere Kringen en het bedje is gespreid. Kardinaal Mercier achterna; die vond dat alle Vlamingen maar rap Franse staatsburgers zouden worden….

    Ik dacht tot hiertoe dat zoiets alleen van toepassing was in Bruxellabad en Omgeving, maar moet tot mijn ontsteltenis vaststellen, dat Antwerpen en Omgeving niet veel beter meer is…. Ook daar is ‘le nouveau CVP arrivé’….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    13-03-2015, 08:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    12-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2461

    *

    .

     

    In de politiek van de Moslimbroeder, de Zwarte Ongelukskater uit de Washing Ton:

    .

    De kers op de taart van zijn onsterfelijke roem….

    *

    INLEIDING

     

    Het begint er meer ne meer op te lijken, dat de woorden van de jonge John F. Kennedy, toen die in zijn jonge jaren Hitler leerde kennen, uit de grond van zijn hart getuigde, dat deze de slimste mens ooit zou zijn geweest. Maar, zo zei hij, het zou nog vele jaren duren voor de haat was gestild, en dat de wereld zijn genie zou erkennen.

    Die man werd later de ‘Democratische‘ President van de USA, tot hij in Dallas met een paar goed gemikte schoten ‘ad patres’ werd gestuurd. In die dagen was Rusland nog door en door communistisch, en vriend van zowel alle socialisten en ‘democraten, twee synoniemen van elkaar, ter wereld. Geen enkele reden dus om de schuld voor deze laffe moord op Rusland te steken.

    Maar de machtscentra zijn ondertussen gevoelig opgeschoven. De DDR heeft zelfs opgehouden te bestaan. Rusland heeft, na 70 jaar ervaring, de communistisch-democratische fakkel doorgegeven aan de werelId-Islammerij. En moet daar nu de gevolgen van dragen. De authentieke Russische ziel is de grote vijand geworden.

    Lijk altijd bij alle Slinxen, als die geen argumenten meer hebben, gaan ze er dus op los. In hun ogen hebben ze daartoe het volste recht, want zelfs al draait de hele wereldbol al vele eeuwen naar rechts, zij willen dat die naar Lo,x draait. Louter uit contrarigheid.

    In Amerika weten ze daar alles van. Na het uitroeien der Indianen, de oorspronkelijke bewoners van Noord Amerika, is het nu de beurt aan de Europeanen. Inddianen of Europeanen, het zijn allemaal –ianen gelijk. Aartsvijand Rusland is onoverwinnelijk, en dat weten ze daar ook. Ook China en/of India kan Amerika niet aan, dus stellen ze zich tevreden om oorlog te voeren in West Europa.

    Onder het welwillend ook van de Islammerij, die hoopt als 3de hond, met het been waarvoor gevochten wordt, te kunnen gaan lopen….

    Het malafide genius van Hitler, in de 10de Macht gereïncarneerd tussen de twee flaporen van de Zwarte Ongelukskater uit de Washing Ton, ruikt zijn tweede kans. En de West Europese leiders lopen als willoos ongedierte, de rattenvanger van Hameln na…

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Crisis Oekraïne: Amerikaanse generaal roept op zoveel mogelijk Russen te doden.

    *

    Staatssecretaris Victoria ‘fuck the EU’ Nuland, hier met Oekraïense militairen, vindt dat Amerika snel actie moet ondernemen tegen ‘staatsvijand nummer 1 Vladimir Putin’.

    De schaamteloze oorlogshitserij uit Washington begint hoe langer hoe meer krankzinnige vormen aan te nemen. Neem nu generaal Bob Scales, militair analist bij de zender Fox News. Hij vindt dat Amerika het regime in Kiev moet helpen om zoveel mogelijk Russen ‘die zich in Oekraïne hebben verschanst’ om te brengen. Wie twijfelt er nog dat de Amerikanen uit zijn op oorlog met Rusland?

    Gisteren vroeg Fox presentator Lou Dobbs wat voor gevolgen de stationering van 3000 Amerikaanse soldaten in Oekraïne zal hebben. Scales’ antwoord: ‘Ik denk helemaal niet. In de Oekraïne is alles al beslist. De enige weg voor de VS om invloed in de regio uit te oefenen en een omwenteling te veroorzaken is te beginnen met het doden van de Russen.’

    De generaal pleitte ervoor om in Oekraïne ‘zoveel Russen te doden, dat zelfs de Putin-media niet kunnen verbergen als deze in lijkenzakken terugkeren.’ Scales beweerde dat er 12.000 Russische soldaten in Oekraïne actief zijn.

    Valse berichten over Russische troepen in Oekraïne

    Sinds de door de VS georkestreerde staatsgreep in Kiev in februari 2014 zijn er voortdurend berichten geweest over een Russische inval of zelfs complete invasie in Oekraïne. Tot nu toe bleek dit pure propaganda te zijn. Zoals we al vaker schreven hebben onafhankelijke organisaties zoals de OVSE en het Rode Kruis ook recent nog bevestigd dat er in werkelijkheid niet één Russische soldaat in Oekraïne te vinden is. Dit werd eind januari nog eens bevestigd door de Oekraïense stafchef van Defensie. (1)

    Ook de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier erkende vorige week dat hij van de VS en de NAVO ‘valse informatie’ over de aanwezigheid van Russische troepen in Oekraïne heeft gekregen.

    Desondanks beweert de NAVO zonder ook maar een flintertje bewijs te overleggen dat Rusland wapens levert aan de separatisten en met tanks aanwezig is in het land. NAVO-secretaris generaal Jens Stoltenberg eist dat het Kremlin daarmee stopt, zijn militairen en materieel uit het gebied terugtrekt en de afspraken van Minsk respecteert. (2)

    ‘Putin staatsvijand nummer 1’

    De Amerikaanse staatssecretaris voor Europa en Eurazië, Victoria ‘fuck the EU’ Nuland, vindt dat er zo snel mogelijk maatregelen tegen Putin moeten worden genomen, die ze zelfs als ‘staatsvijand nummer 1’ beschouwt. De VS moet volgens haar zijn ‘leidersrol’ in Europa oppakken en voorkomen dat Putin ‘de politieke en economische controle krijgt over de landen van de voormalige Sovjet Unie’. (3) Ook zij beweerde dat Rusland de afgelopen dagen opnieuw tanks en ander militair materieel naar het oosten van Oekraïne heeft gestuurd.

    Nuland is van plan om naar EU-lidstaten Griekenland en Cyprus te reizen, omdat die tegen hardere sancties tegen Rusland zijn. Ze wil deze landen weer ‘op de Amerikaanse lijn’ zien te krijgen. (4) Overigens is er ook in Italië en Frankrijk veel verzet tegen een nog hardere opstelling tegen Putin, niet in het minst omdat de Europese economie -in tegenstelling tot de Amerikaanse- veel schade ondervindt van de sancties.

     

    Europees leger vs. Russische kernwapens

     

    Afgelopen maandag stelde Jean-Claude Juncker, president van de Europese Commissie, voor om een Europees leger te vormen, zodat Rusland inziet dat ‘wij de Europese waarden willen verdedigen’. De NAVO is volgens hem niet voldoende, omdat niet alle EU-landen lid zijn van het trans-Atlantische bondgenootschap.

     

    De vicevoorzitter van de partij Verenigd Rusland, Frants Klintsevich, beschouwt de eventuele vorming van een Europees leger als een nieuwe provocatie. ‘Maar in het nucleaire tijdperk zorgen nieuwe legers niet voor extra veiligheid,’ wees hij impliciet naar het enorme aantal kernwapens dat Rusland heeft (ca. 11.000). (5)

    Xander

    (1) Sputnik News
    (2) Frankfurter Allgemeine
    (3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (4) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (5) Zero Hedge

     

    UITLEIDING

     

    Wat ooit in Gdansk (Dantzig) begon als ‘morrend voolk’ onder de leiding van Lech Walesa de electricien, vond zijn beslag bij de Val van de Berlijnse Muur in 1989 en was het begin van het einde van het communisme.

    Nu is de kiem van de opstand gegroeid in Dresden, niet toevallig weer in een overblijfsel van het gehate communisme, maar deze keer vindt het navolging overal war Pegida de kop opsteekt.

    Alleen in Antwerpen wordt het met communistische methoden, tegemoet getreden. Uiteen geranseld, en buiten de Wet gesteld.

    Daarover kunnen we kort zijn: onze wraak zal zoet zijn. Want hoe meer geprobeerd wordt de natuurkrachten tegen te werken, des te harder slaan die toe.

    Antwerpen, de stad die al jaar en dag ligt te sterven, in beton gewurgd in de houdgreep van Slinx nihilisme, gevolgd door Leiders let bloed aan hun handen… We leven naar de dag toe, dat het geen ‘handwerpen’ wordt, maar het werpen van alle handen en alle voeten, kortom van het heel het oude uitgeteerde lichaam. Om uit de puinen als een Fenix te herrijzen als Hoofdstad van het échte Vlaanderen in een herrezen Avondland.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    12-03-2015, 14:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2460

    *

    Donderdag 12 maart

    Zon 7u04-18u42

    H Jozefina

    *

    .

     

    Zo d’Ouden zongen, zo piepen de Jongen….

    .

    *

    INLEIDING

     

    Het Beest van het Einde der Tijden heeft onder zich grote beesten (volwassenen) en kleine beestjes (kinderen). Via deze link komt U bij The Post terecht, waar er uitgebreid wordt ingegaan op weer eens een gruwelijke ISIS executie. Het is gewoon zoals in de oer-Vlaamse spreuk uit onze eigen kinderjaren: ‘Zo d’Ouden zongen, zo piepen de Jongen’….. Heek gewoon, maar dan in de doorgedreven geïslamiseerde versie.. Moeten we stilaan toch leren appreciëren!

    Dit soort realistische video’s zijn zeer gegeerd via de geëigende wegen bij onze bruine medeburgers, de Getuigen van Jehovah en de Islammers. Wij, het kudedeveef worden die onthouden door onze media, onze tere zieltjes zouden daar niet tegenkunnen. Te vreselijk. Als we niets zien, is er ook niets geweten en er is dus ook niets gebeurd. Stel U voor, de mensen zouden eens moeten beginnen nadenken!

    Gelukkig kennen we de zwakke kanten van deze volksbedriegers: de oplagecijfers en de kijkcijfers. Als we massaal zouden afhaken van kopen en van kijken, stort hun schijnwereld als een kaartenhuisje in elkaar. De adverteerders zullen er geen brood meer in zien en zoeken hun goede geld elders te investeren.

    Als toemaatje kan ik U verzekeren, dat de buitenlandse zenders van bij de buren een totaal ander beeld geven. Alhoewel ook vertekend, is de vertekening totaal anders.

    Bedrukt papier is bij ons thuis al veel langer gebannen, en het scherm beperkt zich meestal tot DVD kijken, die voor een slechtziende stilaan de geliefde boeken zijn gaan vervangen.

    Na zo’n avondje moeten wij ons inderdaad aan niets ergeren. Integendeel: het is een wereld die we zelf in elkaar kunnen knutselen….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://nieuws.thepostonline.nl/2015/03/10/isis-laat-kind-israelische-spion/

    *

     

    UITLEIDING

     

    Ere wie ere toekomt: ook HLN bracht een tekstje over dit verhaal, met zelfs, hoe bestààt het, een heuse video van de terechtstelling, met de alleen de meddedeling ‘Probeert U het later nog eens’….

    In de paar lijntjes tekst wordt uitgelegd dat het losjes om een soort familie-feuilleton gaat. Vaders en Nonkels, of Nonkels en Vaders - in Islam-verband is dat onderscheid nooit zo duidelijk - zouden zich al in Toulouse onledig hebben gehouden met datzelfde soort onnoemelijke feiten. Begrijp: het zit hem in de genen van die familie, en heeft niets te zien met de Islam. Wel met Jodenhaat, want de doden waren allemaal Joden. Dus een soort eminente rechtvaardigheid…..

    En voor geval U dat niet gelooft, maakt men U wel snel iets anders wijs….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    12-03-2015, 09:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    11-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2459

    *

    .

    Familiewapen van een bekend Bels minister

     

    .

    Eenmaal in de adelstand verheven.

    *

    INLEIDING

     

    Eigenlijk had de titel hierboven kort en goed moeten zijn

    Als niet komt tot iet,

    Dan kent iet zichzelve niet

     

    Maar dan bestond het risico dat iedereen terstond aan de School der Antwerpse Stuk Wevers zou gedacht hebben. E3n daarvan wil ik die sukkelaars sparen, want, wie zijn neus schendt, schendt ook zijn aangezicht.

    Ik heb het hier dus duidelijk NIET over de Coburgse Excellentie, de Heer Minister van Binnenbanden met de welluidende naam JEAN JMBONEAU. Jambonootjes vindt U in elk restaurant dat zichzelf respecteert, maar daar gaat het nu net niet over.

    Kijk, die letters VL op of naast de nummerplaat van Uw wagen vind ik ook maar niets. De Belgische Staatskas wordt er alleen maar beter van. De in stoer optrekkende Toyota’s van ISIS zijn een veel beter idee: een zware (namaak)mitrailleur MI.50 door het open dak, met een reuzengrote wapperende Zwarte Leeuw op Geluw Veld daarboven, dat ware beter. Valt heel wat meer in het oog dan die mii-klevertjes. Ik zou zelfs willen voorstellen om op de vier wielen zijwaartse uitstekende (goede) messen te monteren, zoals in de films waar er door gehelmde en geharnaste ruiters paardenkoersen tegen elkaar worden gereden. Zoals in Ben Hur. Alternatieve mogelijkheid: een bijhorend zweepje, waarmee naar de andere bestuurders kan uitgehaald worden. Alles te bestellen via jet Internet. Wordt de volgende dag al geleverd.

    Over dat soort zaken staat er bij mijn weten toch nog niets in de wegcode? En wat niet uitdrukkelijk verboden is, is toegelaten!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/persberichten/2394

    *

    Jambon verdubbelt boetes voor VL-stickers op nummerplaat

    *

    Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon werkt aan een wetsontwerp waardoor het aanbrengen van een VL-sticker op de wagen dubbel zo zwaar zal worden beboet.

    Een koninklijk besluit van 20 juli 2001 zegt dat naast de nummerplaat een blauw vlak is aangebracht met twaalf Europese sterren en een letter ‘B’. Maar veel Vlaams-nationalisten overplakken deze met een ‘VL’. Wie op dit ‘misdrijf’ betrapt werd, ontving hiervoor een boete van 55 euro. Vorig jaar waren er dat 6.325. Jambon stelde in het parlement dat te zullen optrekken tot 110 euro.

    Het Vlaams Belang is niet te spreken over de verstrenging. “Heeft Jambon in tijden van terreurdreiging werkelijk niets beter te doen dan een zoveelste heksenjacht op Vlaams-nationalisten te organiseren?”, vraagt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken zich af. Volgens Van Grieken verloochent Jambon bovendien opnieuw zijn Vlaams-nationale kiezers. “Nadat Bart De Wever al stelde dat de Vlaamse Beweging zichzelf beter zou afschaffen, organiseert zijn partij vandaag de jacht op het symbool daarvan,” aldus Van Grieken.

    *

    UITLEIDING

     

    Persoonlijk zou ik het een beter idee vinden, een wegneembare sticker te plaatsen zoals al een tijdje onderaan elk stukje op deze blog prijkt: een wapenschild met kruiselings ’n Tempelierskruis en de Vlaams Vlag, twee keer herhaald om zeker te zijn dat het gezien wordt.

    Wegneembaar, omdat het niet aan te raden is, op die manier de wagen onbeheerd ergens achter te laten. U krijgt er wel geen boete voor, maar om de haverklap een nieuwe wagen moeten kopen, is ook geen pretjes.

    Kortom: de strop rond onze nek wordt aangehaald, en binnenkort ziet U op straat alleen nog getinte koppen, allemaal genummerd van 1 tot 1.5 miljoen…..Eenmaal dat cijfer overschreden, zullen wij het zijn die genummerd rondlopen….

    Te onthoouden: jalbonnootje mag gegeten worden met de blote vuist, dus zonder mes en vork. De mond nadien liefst goed naspoelen.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    11-03-2015, 15:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2458

    *

    .

    Maar weten we nu nog altijd niet, dat er met de Islammerij

    .

    … niet valt te lachen? Gisteren niet, vandaag niet en morgen nog minder!

    *

    INLEIDING

     

    Wat hebben we vandaag op school geleerd? Wel, lieve lezeres, beste lezer, we leerden over iets dat we nog niet wisten, namelijk dat de Moslims gemiddeld nog duizend keer valser zijn dan ze zich voordoen.

    Ik ga dat hier niet uit de doeken doen. Lees en overtuig U.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2247848/2015/03/11/Overloper-onthult-waarom-slachtoffers-IS-zo-kalm-blijven-bij-hun-executie.dhtml

    *

    Overloper onthult waarom slachtoffers IS zo kalm blijven bij hun executie

    *

    Een overloper van IS heeft aan Sky News onthuld waarom de slachtoffers ijzig kalm blijven wanneer ze geëxecuteerd worden. Volgens 'Saleh', die als tolk werkte voor de jihadistisch-salafistische militie, werden de gegijzelden ontelbare keren onderworpen aan een schijnterechtstelling en werd hen een vals gevoel van veiligheid aangepraat. Wanneer het dan 'voor echt' is, denken de slachtoffers dat het om een zoveelste nepexecutie gaat.

    Het is enkel voor de video. We willen dat jullie regering stopt met Syrië aan te vallen

    'Saleh', een schuilnaam van de voormalige IS-tolk, zegt deze informatie verkregen na gesprekken met 'Jihadi John'. Deze 26-jarige Brit wordt ervan verdacht verscheidene gegijzelden te hebben omgebracht. Hij kreeg de opdracht om de gevangenen van IS wijs te maken dat er geen probleem is wanneer ze voor de zoveelste keer zouden gedood worden.

    Gewone gang van zaken

    "Het is enkel voor de video", sprak hij hen toe. "We willen dat jullie regering stopt met Syrië aan te vallen. We hebben geen enkel probleem met jullie, je bent onze gast". Deze schijnvertoning werd zo dikwijls herhaald dat de gegijzelden er van overtuigd van raakten dat het de gewone gang van zaken was en dat hun leven ook nu weer gespaard zou worden. "Je moet niet bang zijn. Het is alleen maar om te oefenen", klonk het steevast uit de mond van de beul.

    Arabische naam

    Volgens 'Saleh' kregen de gevangenen van IS ook Arabische namen om hen het gevoel te geven dat ze vrienden waren van hun toekomstige beulen. Zo werd de Japanse fotograaf Kenji Goto 'omgedoopt' tot Abu Saad. "Als ze hem zo toespraken, zag ik dat de Japanner zich duidelijk meer op z'n gemak voelde", getuigt 'Saleh'.

    Deze informatie kan verklaren waarom slachtoffers - de Amerikaanse journalisten James Foley en Steven Sotloff, de Britse hulpverleners David Haines, Peter Kassig en Alan Henning en Goto's landgenoot Hauruna Yukawa - zo kalm blijven op de beelden van hun executie. Voor hen ging het om de zoveelste propagandavideo die hun politieke leiders op andere gevoelens moest brengen.

    Big boss

    Nog volgens de overloper is 'Jihadi John', alias Mohammed Emwazi, een van de meest gerespecteerde leden van IS. "Hij staat op de eerste rij als er buitenlanders moeten omgebracht worden. John is de 'big boss'. Hij deelt de lakens uit. De anderen voeren zijn bevelen uit", zegt 'Saleh'.

     

    UITLEIDING

     

    Altijd even verder danken dan hoer-nalisten gewoonlijk doen. Wie zegt er, dat dat geven van Arabisch klinkende namen ook hier bij ons niet nationaal bestaat? De Staatsvuiligheid zou er nooit zijn achter gekomen, dat Achmed al Moeialdin eigenlijk stond voor ’t Antwerps Suk Wevertje. En Assan al Magnikostni voor Filip DeWinter. Moslims die onderling afspraken, dat lang beloofde feestje op die plaats en die datum te laten doorgaan: ze zouden er zelfs nog om gelachen hebben! JaJa, die Abou JaJa, toch! Is altijd al een plezante jongen geweest, nog van toen hij op school zat. Beetje radi-kaler geworden misschienn maar naar hij zelf zegt, zou hij geen vlieg kwaad doen. Op voorwaarde dat het om een streng gelovige Moslilm-vlieg gaat

    Herinnert U zich nog, dat U hier open en bloot kon lezen, dat alle Arabische namen hier zouden moeten verboden worden, en vervangen door voor- en familienamen die ook wij konden lezen en uitspreken? Wel: ik trek dat wetsvoorstel terug in. Geen namen zouden het moeten worden, maar cijfers!

    Iedereen, van 0 tot 125 jaar van exotische oorsprong, krijgt een nummer op het voorhoofd getatoeëerd op hetzelfde moment als de vingerafdrukken in de databank gaan. Een stuk gemakkelijker en vooral goedkoper voor de flikken,maar ook van de hoer-nalisten, die niet langer meer zouden moeten berichten over ‘een man’, met volgende initialen .. .., die een ‘andere man’ een mes in de buik heeft gepflot. Er zou de volgende dag in de krant kunnen staan: Nr 618.403 doodde op de gewone manier Nr 403.618. Zijn 5 weduwen zijn te bezichtigen vanaf volgende week maandag. Toewijzing de vrijdag daarop bij het Vrijdaggebed. Zich onthouden indien ongelovig, te oud of niet ernstig.

    Zou de Islam dat over die valse video-vertoningen van de Nazi’s hebben? Die schreven ook boven de poorten van hun uitroeiïngskampen ‘Arbeit macht Frei’…

    Zelfs zonder ‘arbeiten’ waren die sukkels enjkele uren later helemaal doo-en-door vrij, opgelost in de lucht.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    11-03-2015, 12:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2457

    *

    Woensdag 11 maart

    Zon 7u06-18u40

    H Alberta

    *

    11/3/2004 Al Quada aanslagen Madrid.

    Onze ver-ameriklaniseerde Westerse Wereld heeft voortdurend de mond vol over ‘nein ellèven’ in 2001, iets dat aan de overkant van de oceaan is voorgevallen, maar over wat vlak onder de neus is gebeurd, schenkt men liever geen aandacht. Daarover spreken of schrijven zou immers door de Islammerdjes als een onderduimse belediging kunnen opgevat worden. Ze zijn o zo rap beledigd, en iedere belediging roept om wraak. Laten we het liever over de tegenovergestelde boeg hebben: de sterk verminderde terreur-dreiging, dat heeft een kalmerende invloed op de bevolking. Dat komt de diversiteit en de tolerantie ten goede, en voor de mensen het goed en wel beseffen, zal het doek definitief gevallen zijn. De volgende generaties zullen dan jaarlijks op bedevaart naar Mekka mogen gaan in plaats van naar het ‘Verre Lourdes’ van de Pastoors.. Als progressieven, moeten de mensen leren met hun tijd meegaan! We zijn toch allen broeders en zusters, zoals we zingen in het Europees Volksliedd…

    Och, dat akkefietje met die treinen in Madrid! Waarom daar nog op terugkomen? Er vielen een paar doden, da’s waar en tot op de dag van vandaag zijn er mensen die wat sukkelen met de gezondheid, maar ondertussen is alles hersteld, de sporen, de gebouwen, de treinen. De rode vrienden daar in Madrid - er zijn daar geen andere - hebben er zelfs nog een goed pak geld aan verdiend! De terroristen content, de rode pakbonden content, iedereen content en zwijg er nu over. Er zijn belangrijker zaken in het leven!

    Marc Leemans van het ACW dat nu ‘bewegingpuntnet’ heet om niet altijd herinnerd te worden aan de ARCO-aftroggelarij, hoopt binnenkort, samen met zijn goede vriend Rudy van de Sossen, de Kamer van Volksvertegenwoordiging van 3 van de 6 regeringen die ons land rijk is, te gaan bezetten. Enerzijds denkt hij dat er daarbij geweld van oorlogswapens zal nodig zijn, en anderzijds vreest hij hierdoor het imago van het ACW teveel te beschadigen. Ook van Madrid of van Londen en van de terreur in het algemeen, wil hij niets meer horen. Als het gebeurt, zegt hij, kunnen zij als werknemersorganisatie, daar toch niets aan doen, en zullen ze de schuld in de schoenen schuiven van de werkgevers en hu aandeelhouders.

    *

    .

    *

    Knackebröd, om er Uw tanden op stuk te bijten…..

    .

    En vooral slecht voor de maag….

    *

    INLEIDING

     

    Laat U echter niet afleiden. Het gaat hieronder helemaal niet om terreur of om die Zweedse ontbijtkoeken, maar om KNACK, het bedrukt papierl dat de wereld ons NIET benijdt….

    Men hoort er wel eens over spreken, over dat knacjebröd, maar echt geliefd als ontbijtkoek, neen, dat zijn ze niet. Zo ook de ‘Neck’, zoals de Pettrick die naam ooit uitsprak, in plaats van ‘     KNACK’, te zeggen, zoals het er stond in al zijn Rousselaerse Nieuwmarkt kracht. .

    U moet weten, als u dat nog niet wist, dat de Familie Nols, als eigenaars, als tijd- en geestesgenoten van André Leysen van HNB, de vroegere Hitlerjunge, achteraf als teken van hun goede wil, liever Rousselaere zagen staan, op z’n Frans, dan Roeselare op z’n Vlaams. Nog net geen blauw bloed, maar wel in die richting geneigd.

    Zie zo, U weet nu weer van waar de wind komt, mocht U het vergeten zijn. En het doet me plezier, hieronder te lezen, dat dit druksel in Israël zelfs verboden is….

    Voilà. Ik heb gezegd, en verhoop van U hetzelfde. ’t Is zonde van Uw goede geld daar ook maat één Eurocent aan uit te geven.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    https://martienpennings.wordpress.com/2015/03/10/hilde-gebuur-benno-barnard-rudi-roth-montasser-aldeemeh-en-de-rancuneuze-knack-censor/

    *

    Hilde Gebuur, Benno Barnard, Rudi Roth, Montasser Aldeemeh en de rancuneuze Knack-censor

    *

    Bij Knack hebben ze een speciaal mannetje in dienst dat niet alleen de nazislam in België vooruit moet helpen, maar die ook een speciale rancune koestert tegen bepaalde personen.

    Rudi Roth is een Vlaamse medestrijder contra de islam en pro-Israël, dat wil zeggen een medestrijder tegen de massamoorddadige barbarisering van Europa en eigenlijk de hele wereld. Je hebt ook krachten in Vlaanderen, zoals overal in het Westen, die gezegde massamoorddadige barbarisering uit alle macht helpen bevorderen. Zo was er in Knack weer eens stuk verschenen pro-islam, dus pro massamoorddadige barbarisering . . . . . . nou ja . . . . . niet rechtstreeks natuurlijk, maar op de bekende sluwslinkse linkse wijze waarbij het Abolute Kwaad collaborerend met veel enerzijds-anderzijds wordt benaderd en vooral het Westen de schuld krijgt van de misdadigheid van de nazislam. Bijna altijd wordt er dan ook een “goede nazislami” ten tonele gevoerd en dat was ook deze keer zo, te weten Montasser Aldeemeh, die ik Mondplasser Aldemekker dan wel Mondplasser Alde-mèh-mèh-mèh noem omdat ik anders die naam niet kan onthouden.

    Nu was er een reageerster in Knack, Hilde Gebuur, die nou eens lekker voluit tekeer ging tegen dat smerige collaboratiegelul, waarbij ze geen blad voor de mond nam. (Ga maar eens lezen.) En dan moet je altijd uitkijken als getergd fatsoenlijk mens, want bij linkse liefhebbers van de nazislam zoals bij de nieuwe bazen bij Knack, is alleen quasi-nette Orwelliaanse New-Speak in dienst van het smerigste totalitairisme aanvaardbaar. Dus waren de commentaren van Gebuur snel verdwenen.

     

    Maar er was meer. Ook de meest doorwrochte, fatsoenlijke en geleerde commentaren van toch best wel beroemde mensen werden weggevaagd. (Ga zelf maar checken.) Neem nou een comment van Benno Barnard dat door Rudi Roth gepreserveerd werd en dat aldus luidde:

     

    Benno Barnard 2015-03-09 19:02:26

     

    Knach is niet toevallig verboden in Israel: die beweging staat haaks op het Joodse humanisme. De IRA handelde radicaal in strijd met het Evangelie. De Kruisvaarders nog veel meer (zij het in reactie op binnenvallende jihadisten), maar dan hebben we het wel over een millennium geleden. IS handelt conform de Koran en Hadith. Dat, beste Montasser, is het absolute verschil. Iedere jihadi kan zich beroepen op de islam en heeft nog gelijk ook.

    Hoe diepmenselijk netjes en gevoelig accuraat wil je het hebben? Zou de censor van Knack een grief koesteren tegen Benno Barnard? Iets dergelijks geldt voor een comment van Rudi Roth zelf, want waarom zou een reactie als deze verwijderd moeten worden? Omdat er waarheid in wordt verteld?

     

    Rudi Roth 2015-03-09 19:01:22

     

    Toen 10-15 “jongeren” waarvan één moedig in mes in de rug stak van een talmoed student in Wilrijk jaren geleden (op een paar mm van zijn hart ) heeft er nooit één nog één van de familie dat aangegeven en de dader(s) werden nooit gevonden. Die 10-15 “jongeren” zullen dat gedaan hebben omdat ze door de politie “gediscrimineerd” waren? Ook zo die tientallen die op 12 juli 2014 op het St Jans Plein met AELers tijdens de betoging door een zekere Mark De Quidt publiek opgeroepen schreeuwden “snijdt de Joden de keel om” en “khaybar ya Yahoud” (equivalent met “moord de Joden uit”) deden dat wegens discriminatie vanwege de politie?

     

    UITLEIDING

     

    Voor ik het vergeet! We zijn in Coburgland – helemaal binnen de eigen goed beveiligde grenzen – gezakt van Niveau 3 naar Niveau 2. Nog twee te gaan, en we zijn weer terug waar het allemaal is begonnen. Islammerij-vrij, vrij van criminaliteit, vrij om zonder vrees ’s avonds op straat te komen, vrij om te spreken en te schrijven wat we denken… En dat beetje Sossen die nog zullen overblijven, krijgen we ook wel klein….

    Hebbe jullie verder iets gehoord, gelezen of geroken, dat er terroristen zouden betrapt, respectievelijk in verzekerde bewaring gesteld? Zijn sommigen, met de staart tussen de benen, het land uit gevlucht? Ja, meer controle op de verstrooide GSM-lmers achter het stuur, dat wel. En ‘Traject Controle’, die we alleen maar kunnen vermijden door regelmatig een ander traject te nemen…..

    Momentje Bitte!!! Heeft onze Staatsvuiligheid de nodige contacten gelegd om dat soort bruine van vreemde origine kanskoze jongeren in bedwang te houden? Wat werd hen beloofd? Een nieuwe mega-moskee zoals in Gouda? Zijn er contingenten (christelijke) seksslavinnen ingevoerd, van bij de ISIS-Moslimbroeders in bruikleen gekregen? Zijn die getest op hygiëne en andere venerische ziekten? Neen, mag ik hopen….

    Is hen, omdat het asielzoekers en vooral asielvinders zijn, verzekerd dat hun werkloosheidsvergoeding in de tijd nooit voor hen zal beperkt worden? Zijn hu oudjes op hun gemak gesteld, dat ze, zodra de onze aan de deur worden gezet in de OCMW rusthuizen, zij daar hun intrek verzekerd weten, gratis kost en inwoon + zakgeld inbegrepen?

    Allemaal mogelijkheden war wij het gissen naar hebben. Al bestaat er heel zeker een systeem van er naar gooien met de klak. Kruis: er wordt geschoten. Munt: wij kunnen niet terugschieten, want ons geld is op.

    Hebben ze hun licht opgestoken bij het KMI? Wat is de tussenkomst van het IMF. Van de ECB? Wat zegt Christine Lagarde hiervan? Verder poker spelen, of het in de broek doen?

    Hebben de terroristen getelefoneerd of gemaild, om te zeggen dat ze braaf zullen zijn, en dat ze op school wèl zullen leren? Of is het uitgelekt dat ze geen kogels meer hebben, en vrezen ze dat de politie er nog wel heeft, omdat ze die nog altijd niet hebben teruggegeven aan de Hollandse collega’s?!

    Onze Staatsvuiligheid heeft toch nooit geen boodschappen onderschept, dat ze (de terroristen) het ook allemaal niet meer zien zitten, en dat ze liever zouden terugkeren bij Moeder-aan-de-Haard, nu ISIS zijn eigen mensen afmaakt?

    Zit Poetin, die geniepigaard, hier soms achter? Of hebben de kleursyndicaten besloten de fakkel over te nemen?

    Het kan natuurlijk altijd ook, dat onze Veiligheidsdiensten een berekend risico nemen. Een paar honderd doden op 11 miljoen landgenoten= dat valt eigenlijk nog mee. Rekening gehouden met enige communautaire spreiding zou dat op 6.5 miljoen Vlamingen ook nog maar een te verwaarlozen percentage zijn….

    Om het even, ze (de terroristen) moeten eerst uit hun kot komen, vooraleer we ze kunnen pakken. Stelling van JJ, Jean Jamboneau, sous-chef bij de Stuk Wevers…..

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    11-03-2015, 11:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    10-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2456

    *

    .

    *

    Isis, hackerato il sito di Vladimir Luxuria

    *

    Charlie Hebdo, de uitlopers….

    .

    *

    INLEIDING

     

    Een tot de Islammerij ‘bekeerde’ Parijse polirie-agente, verleende hand- en spandiensten aan de loslopende eenzame wolf in mensenvacht die al schietend door Parijs liep. Hij deed dat louter uit geloofsovertuiging, helemaal niet uitliefhebberij.

    ‘Et alors’, zou een vroegere socialistische president van La Douce France daarop gezegd hebben. Mag dat ook al niet meer? Zoveel lawijt voor één gedode collega en niet meer dan vier ‘Untermenschen’ in die Joodse Supermarkt?!

    Tja, wat ik denk doet even niets ter zake, maar wat Jean Jambonneau daarover denkt, dàt zou pas wereldnieuws zijn!! Die schutter zou minstens een serieuze GAS-boete moeten krijgen, want net als de Pegida-mensen in A’n, heeft hij een verbod overtreden. Maar dat terzijde, want er staan belangrijker zaken op zijn spel. Want!

    Ook bij onze flikken lopen getaande huiden met gesloten koppen rond. In hun dienstwagen Uw identiteit controleren om daarvan straks lijsten te kunnen doen circuleren (dat leeuwenschildje op Uw achterruit maar beter wegdoen, hé): wie niet weet niet deert…. Ze zijn ondertussen zeer bedreven in elektronica, dat weet je toch…. Dat, en leren omgaan met wapens, dat is toch politiewerk!

    Hadden we ze maar wèg gediscrimineerd. Maar elk nadeel heb se voordeel. Kijk, dat is nu het voordeel van ‘positieve discriminatie’ : om het risico van het overzien van een rotte appel in de volle mand te voorkomen, alles wat niet authentiek kleurt, gaat er uit. Gewogen en te licht donker bevonden….

    Och, dat Fransoos flikske zal zeer triestig zijn bij haar verhoor, veel traantjes ten gronde storten, Allah is haar Getuige, ze had dat zo niet bedoeld, etc, etc. Resultaat: terug op vrije voeten. Weliswaar ‘onder voorwaarden’, zoals dat heet. Met behoud van loon, dat spreekt vanzelf. De goede President Hollande waakt over zijn kleine kuikentjes!

    Och, ik ken, buiten hier en daar een bekeuring, niet veel – gelukkig maar - van politie-dinges, maar het gezond verstand zegt, de kat nooit te dicht bij de melk te zetten. Probleem is echter wel, hoe anders dan de islamisering diversiteit te promoten, zonder dat het opvalt.

    À propos: nog iets gehoord over de Verboden Pegida-vrucht in A’pen? Die Parijse Emanuele doet er mij ineens aan denken. Zou ’t Antwerps Stuk Weverke zijn bevoegde diensten al gedubbelcheckt hebben op ‘bekeerlingen’?

    ‘Gouverner, c’est prévoir, vous-savez! Of heeft Di Jeanetto U dat niet geleerd, bij het overhandigen van de scepter?!

    Amaai m’n armen!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

     

    *

    'Politieagent hielp Coulibaly bij aanslagen Parijs'

    *

    update De Franse politie heeft in het onderzoek naar de aanslagen in Parijs vier personen aangehouden. Dat meldden juridische bronnen, aldus Franse media.

    Ze worden verdacht van het helpen van Amedy Coulibaly. Hij schoot in januari in Parijs een agente dood en gijzelde de bezoekers van een Joodse supermarkt. Bij die gijzeling kwamen vier mensen en Coulibaly zelf om het leven.

    Onder de arrestanten zou een politieagent zijn. Volgens de Franse zender Europe 1 heet ze Emmanuelle en heeft ze zich twee jaar geleden tot de islam bekeerd. Ook haar vriend Amar R. is onder het aangehouden viertal. Hij is volgens Europe 1 al op 23 januari opgepakt voor een andere zaak en zou zich voor kort voor de terreuracties in de buurt van Coulibaly hebben opgehouden. Emmanuelle zou politie-informatie over Amar R. aan hem hebben doorgespeeld. Begin februari is ze geschorst.

    *

    UITLEIDING

     

    En nu wilt U natuurlijk van mij vernemen wat er staat te gebeuren. Dat is helemaal niet moeilijk. Dat is zelfs zeer gemakkelijk.

    Een paar goede, door de pietrol-boeren dik betaalde Top-Afvocaten zullen ‘procedurefouten’ vinden daar waar er een klein uitroepteken in de marge staat te staan. Eerst de Pers, en vervolgens wij allemaal, zullen met het hoofd schudden voor zoveel onbekwaamheid en ons dan naar het scherm haasten, want ondertussen zal de Tour de France al beginnen zijn. We zullen ze weer uren aan een stuk zien rije’, zonder dat die renners in het hooggebergte willen doen wat in de TV-studio’s door specialisten terzake bedisseld wordt.

    En de na      sleep van Charlie Hebdo? Wel, die hun toekomst is veilig gesteld. De verkoop zit in de lift, de aandeelhouders zijn content. Waartoe een beetje publiciteit kan leiden! Wel zal er in de hoofden van het publiek blijven voortleven, dat lachen met de Islammers gelijk staat met Russiche Roulette spelen…. Negen losse flodders, en bij de 10de flodderen Uw hersentjes door de kamer…

    Maar over die ene kogel spreken onze media niet. Wel over de negen andere., die allemaal om ter hevigst … gematigd zijn.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    10-03-2015, 17:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2455

    *

    .

    Lammetjes, in plaats van leeuwen!

    .

    En lammertjes – per definitie - worden afgeslacht!

    *

    INLEIDING

     

    Het stond in De Schandaard, de vroegere AVV-VVK krant, precies in dàt blad; die gazet, waar hun vaandelvlucht nog altijd een beetje pijn doet, stond het in de meest beschuldigende vorm: Monseigneur Léonard voor de Rechter voor pedofilie.

    Iedereen moest en zou lezen wat er stond: de hoogste Kerkelijke Leider heeft zijn poten niet kunnen thuishouden. En de tongen zullel hunne gang gaan. Nooit geen rook zonder vuur, etc, etc.

    Nu moet ik zeggen, dat Mgr Léonard, als opvolger van Doetje Danneels, mij lang zeer sympathiek is geweest. En dat kwam omdat hij als Waal en Bisschop, vloeiend Nederlands sprak, en op zker ogenblik over zijn Waalse schaapjes die hij moest hoeden, had gezegd dat het ze veel beter zou gaan, moesten die, lijk de Vlamingen leren de handen uit de mouwen steken. Iets wat hem waarschijnlijk – Gods wegen zijn wonderbaar, n’est-ce pas?- zijn benoeming tot Kardinaal zal gekost hebben. Want Waalse adel staat nog altijd, zelfs zonder die van Hoekem d’Acco, zeer dicht bij de Roomse Hovzaardigheidsbekledders….. Hij steefg zelfs nog in mijn achting, tot en met zijn omschrijving van Aids, als zijnde de emanente rechtvaaridgheid, of zoiets. Iets wat ik eerst niet goed verstond, want die man is heel wat geleerder dan ik.

    Maar bij nader toezien hen ik mij moeten bedeken: zo objectief eerlijk was de man toch niet, want net als de meeste eigen Vlaamse Voormannen, eenmaal die een trede hoger komen te staan, zijn die op slag al hun idealen vergeten. Eonard was niet beter dan de rest: hij evolueerde tot Vlaming-hater en Moslim-dienaar.

    Tot zo ver deze eerste tableau.

    Tweede taableau.

    Ons Ma, die ergens aan haar 18de van aan het zeètje naar het De Verwoeste Gewesten was meegekomen om het land te helpen heropbouwen met eigen handen en voeten, heeft natuurlijk nooit Manuela ‘I am from Barcelona, I know nothing’ geked, maar zij had uit haar streek een veel beter gezegde meegeracht. Toendertijd oet er ergens in Ichtegem-Aartijke (?) een veel besproken moord gebeurd zijn, waarop het Gerecht een bepaalde persoon had aangehouden. Diens verweer jegens de speurders, die in al hun slimmigheid dachten dat simpel borenknechtje wel te kunnen vangen, was hofdzakelijk dat hij duie voormiddag zelfs niet in de streek was. ‘Hij wist van niets, want hij kwam van Kanegem’… bleef die maar herhalen en dat moet toen breed zijn uitgesmeerd in alle mogelijke bladen en blaadjes.

    Ons Ma gebruikte ‘van Kangem komen’ dan ook te pas en te onpas, en zo kom ik op Doetje Danneels terecht, die ook van Kanergem is, en ook nooit van iets weet.

    Derde tableau.

    Al sedert jaar en dag (sedert de Franse Resolutie?) roert het Kerkelijk Gezag niet als het bestolen, beschumpt, bespot en gekoeioneerd wordt. Integendeel: lang voor het begrip ‘Syndroom van Stockholm’ werd uitgevonden, lijden zij aan dat syndroom. Buigen, bidden en pootjes geven. Iets wat zelfs mijn Duitse Herders niet doen. Al zijn die hun Meesters nog zo trouw, ze durven hun tanden tonen als ze denken onrechtvaardig behandeld te zijn. Zou het kunnen, dat honden alerter zijn dan Aartsbisschoppen?

    De Kerkleiders slaan hun ogen zedig ten hemel, en stellen na enkele jaren tot hun grote spijt (echt niets meer dan een beetje spijt, hoor!) dat hun aanzien is verminderd, en dat hun clubhuizen onder het teken van de overwinning op de dood, leeg lopen.

    Vierde en laatste tableau.

    Denkt U dat Léonard zich tegenover De Schandaard zal teweer stellen voor deze misleidende insinuaties? Zal hij klacht neerleggen? Of zelfs aar een ‘Recht van Antwoord’ opeisen? Och, de man is oud, het zal zijn tijd nog wel duren….

    En dan gaat hij op pensioen. Net als Doetje Danneels van Kanegem, dat bloemendorp dicht bij… Beernem, de tweeling gemeente van de Geelse zotten. Rustig zijn Brevier bidden en daarbij terugdenken aan zijn Goddelijke Meester om zijn andere wang te kunnen aanbieden.

    Denk nu niet dat ik de verdediging van die platbroeken ga overnemen. Maar dat was iets dat mio-ij am te zwaar op de lever was blijven liggen. Respect, dat heeft iets als van een trouw clienteel: men moet het elke dag verdienen!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/

    *

    Aartsbisschop Léonard voor rechter in pedofiliezaak

    *

    Aartsbisschop André-Jozef Léonard moet zich donderdag verantwoorden voor het hof van beroep in Luik in een zaak rond kindermisbruik. Het slachtoffer werd door een andere priester aangerand, maar hij verwijt Léonard dat hij als bisschop niet heeft ingegrepen. Dat melden De Standaard en Het Nieuwsblad in hun ochtendkrant.

    Joël Devillet werd als tiener jarenlang misbruikt door de dorpspastoor van Aubange, een dorp in het zuiden van de provincie Luxemburg. Met Léonard, die in 1991 de Naamse bisschop werd, had hij een lang gesprek, maar dat bracht weinig zoden aan de dijk: Hubermont werd overgeplaatst naar een andere parochie, maar bleef gewoon priester.

     

    Pas in 2001 stapte Devillet naar het gerecht, maar de feiten waren toen al strafrechterlijk verjaard. Toen Devillet vervolgens toch een schadevergoeding probeerde te krijgen van Hubermont via een burgerlijke rechtszaak, haalde hij wel zijn gelijk.

    Devillet spande vervolgens ook een burgerlijke rechtszaak aan tegen Léonard. De aartsbisschop werd in eerste aanleg, in november 2013, vrijgesproken. Devillet eist een schadevergoeding van 87.000 euro.

    *

    UITLEIDING

     

    Voor ik het vergeet: toch sjiek van De Schandaard, dat er zoveel over ‘geld’ gesproken wordt. Geld zou blijkbaar het hoofdmotief zijn, ook hier, om zich jaren later ineens te herinneren dat die welbepaalde Zwartrok wel een beetje àl te vriendelijk is geweest. Vooral daar die dingen zich meestal afspelen onder strikte voorwaarden, en vooral zonder lastige getuigen…. Zouden Pastoors dan allemaal zo handig zijn, dat ze zich nooit laten betrappen? Nooit geen ‘Verborgen Camera’s’? Nooit niemand die zich had verscholen onder het bed op de plaats delict?

    En wat doet een hiërarchische overste dan, als de profiteur jaren later om geld komt vragen? Er op kloppen, zoals de Meester die de kooplieden verjoeg uit de Tempel? Nee hoor! Hij vraagt van vooral te zwijgen, en… schiet in zijn portemonnee, zoals alle zwkkelingen. De zonde afkopen. Of ‘aflaten’ zoals men vroeger zei, na iedere ‘goede biecht’…

    Me dunkt, nog voor de Kruistocht tegen de Islam opnieuw start, dat er eerst hier met een en ander schoon schip moet gemaakt worden.

    O Ja, nog dit.

    Samen met het moedige Joodse volk, dat overleeft in het oog van de storm, is het Christendom dat op de barricaden is geklommen, de enige vaste waarde die Het Beest kan verslaan. Vandaar misschien de verwoede pogingen van de Slinxe wereldverbeteraars om met alle middelen dat Christendom te onderdrukken.

    Hier kan alleen nog aan toegevoegd worden, dat wie niet voor is, dan even consequent tegen is.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    10-03-2015, 11:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2454

    *

    Dinsdag 10 maart 2015

    Buienmaand

    Zon 7u08-18u38

    H Anastasia

    Valt er op Anastasia regen,
    dan ligt er veertien dagen modder op de wegen

    *

    .

     

    Een stuk rots in Nazareth

    .

    Hier herbouwden de Kruisvaarders ooit een kerk…

    *

    INLEIDING

     

    Over enkele zaken komt stilaan duidelijkheid. Hoe zeer ook de verkochte media hun best doen om er mist over te spuien, of in het ergste geval, er over te zwijgen. Zwijgen is in hun ogen doen vergeten, maar in onze ogen is dat … instemmen…. Het is de stilte van de medeplichtigheid!

    1° ’s Lands Bestuur draait rondjes in ’t vierkant. Ruzie overal waar je kijkt. Alle nieuwbakken monstertjes houden wel vast aan hun jobke – vooral aan de eer en aan de ping-ping – maar de werkelijke Groot Commandeur staat klaar met de klink van de deur ‘UITGANG’ in zijn hand. Het wachten is alleen op de goede voorzet. Liever vandaag dan morgen. Goede mensen, de afspraak met Het Vlaams Belang vooral niet vergeten; Het zijn geen praters, maar doenders en hun voornaamste doelstelling is grote kuis houden!

    2° Het oorlogstoken van de ASSR met de CIA en de praatzieke Moslimbroeder in de Washing Ton op kop, jaagt de EUSSR in het vuur om ‘iets’ te beginnen tegen Rusland. De oorlog zal toch ‘abroad’ worden gestreden, en het zit er dik in, dat de Wereld-Islam er dik bij wint.

    Dat wordt met de minuut duidelijker, al doen de media nog zo hun best om de rollen om te draaien. Zie de sluier opgelicht over Vlucht MH17 boven Oekraïne bij http://xandernieuws.punt.nl/ Dit (lang) artikel moet U gelezen hebben, om de komedie te kunnen doorgronden. Elders zult U er nooit nog iets over vernemen….

    3° Griekenland is de strop waaraan de EU zichzelf bezig is met ophangen. Maar opgepast: Junker, als goede Duitser, wil een Europees leger. Net als Hitler, onder zijn commando, dat spreekt vanzelf. Maar of hij tijdig zijn zin krijgt om Griekenland meer tair tot de orde te dwingen? In 1941 had Hitler slechts 14 dagen nodig om de Grieken op de knieën te dwingen, maar ja, die was misschien niet veel slimmer dan Junker, maar hij had Het Volk achter zich. Oplossing; voor hetzelfde geld, ook nieuwe EU-verkiezingen.

    4° De Islamitische Staat is, nog voor hij is kunnen gevormd worden, al aan het uiteenvallen. In de strijdgebieden vluchten hun strijders, en als ze gesnapt worden, zelfs 30 ineens, worden ze afgemaakt en opgestookt. De eerste Jihadisten komen (ontgoocheld?) terug…. Het zal dus voor een andere keer zijn. Wat het Westen de kans geeft om eindelijk zelf orde op zaken te stellen. Misschien beginnen we best met door de Turken ontstolen gebieden terug te eisen? Wat zou U ervan zeggen, dat Istanbul terug Constantinopel zou worden? Het zelfde is toch gebeurd met Leningrad, dat onder Poetin terug Sint Petersburg is geworden. Stalingrad werd opnieuw Volgogrand, enz…. Ook een goed begin zou zijn, Erdogan op zijn eigen bajonetten te spitsen….

    5° De Moslim-vriendjes in Coburgland eisen nu dat zelfs de kinderboekjes op schhool de ‘diversiteit’ respecteren. Het moet gedaan zijn met altijd alleen maar blanke kiendjes af te beelden. Gevolg: zelfs voor wie twijfelde of overtuigd was van het tegendeel: moet nu toch inzien dat ze ons aan het verkopen zijn waar we bijstaan? Het zal maar kunnen veranderen, als zowel in Vlaanderen als in West Europa de Doe-Mensen en de Daad-Vlaminge nhet voor het zeggen hebben…..

    6° Onderaan deze blog prijkt al enkele dagen een wapenschild met Vlaamse Leeuwen en Kruisvaarder-symbolen. Laat mij toe te zeggen, dat dit Kruis voor veel meer staat dan voor ‘gelovig zijn’. Er is, net als in 1184, plaats voor iedereen die vecht voor de eigen Beschaving. Want het Kruis is het enige teken die de Islammers begrijpen. Omdat zij, in hun eigen Geschiedenis, altijd ervaren hebben dat dit hun enige te duchten vijanden zijn geweest. Komt daarbij, dat de eerste Kruisvaarder die in 1099 Jeruzalem veroverde, een Vlaming is geweest… Ik vermoed dat hun ‘Geschiedkunsigen’ dat ook niet vergeten zijn…. In hoc signo vinces, is geen oproep om de kerken plat te lopen, maar om zich overal en altijd, manmoedig op te stellen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/961/Wetenschap/article/detail/2245794/2015/03/09/Is-dit-het-huis-waarin-Jezus-van-Nazareth-opgroeide.dhtml

    *

    Is dit het huis waarin Jezus van Nazareth opgroeide?

    *

    Archeologen achten het goed mogelijk dat dit het huis is waar Jezus opgroeide in Nazareth. De woonst in het huidige Israël dateert van de eerste eeuw. Jezus leefde er toen met Jozef en Maria.

    Het huis werd deels opgetrokken uit muren van leem en steen en werd uitgegraven uit een rotsachtige helling. Het werd al in de jaren 1880 blootgelegd door nonnen van het Zusters van Nazareth-klooster maar pas in 2006 konden de Britse archeoloog en professor Ken Dark en zijn team het huis situeren in de eerste eeuw en identificeren als de plaats waarvan vele mensen die eeuwen na Jezus leefden, dachten dat Jezus er was opgegroeid.

    Of Jezus ook daadwerkelijk in dat specifieke huis heeft gewoond, kan de professor van de universiteit van Reading niet met zekerheid zeggen. Maar het is zeker niet uitgesloten.

    In de tijd van het Byzantijnse Rijk, waarvan Nazareth deel uitmaakte tot de zevende eeuw, werd het huis gedecoreerd met mozaïeken en bouwde er een kerk rond om het te beschermen.

    Kruisridders lapten de vervallen kerk in de twaalfde eeuw weer op. Dat wijst er volgens Dark op dat zowel de Byzantijnen als de kruisvaarders ervan overtuigd waren dat dit het huis was waar Jezus leefde.

    In 2009 werd er ook al een huis uit hetzelfde tijdperk ontdekt, maar daarvan denken archeologen niet dat het de woonst van Jezus was.

    *

    UITLEIDING

     

    Archeologie & Geschiedenis zijn blijkbaar bij HLN ook onderwerpen die hen liggen. Naast de nostalgie, en de zin voor het ongelofelijke was mij opgevallen, dat op die locatie hoogst waarschijnlijk de toenmalige ISIS huis moet gehouden hebben. ’n Reliek vol moliken en opschriften, met daarboven een Christelijke kerk uit de Eerste Eeuw… Jongens dat zal mokerslagen gekost hebben! Herbouwd in de Achtste Eeuw, vonden de Kruisridders van de Tweede Kruistocht in de Twaalfde Eeuw (onder leiding van de Grootmeester der Tempeliers, Gerard van Ruddervoorde?) opnieuw een ruïne, die ze weer op bouwden….

    Maar blijkbaar zijn de Beesten sedertdien nog een paar keer langs geweest, want nu is er alleen nog maar een gat in de rots. Waaruit ik kan besluiten; al loopt de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel….

    *

    Kijk mensen, toeval zegt men, bestaat niet. Al heeft ‘Rome’ daar in haar eeuwenoud bestaan het woord ‘Goddelijke Voorzienigheid’ voor uitgevonden. Maar kan ik er aan doen, dat net nu de nood het hoogst is, de redding onder de vorm van een georganiseerd verzet, nabij is? Een verzet onder de Pegida-vlag, onder het eeuwenoud Vlaams Kruisvaardersymbool dat U nogmaals hieronder vindt.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    10-03-2015, 09:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2453

    *

    Maandag 9 maart

    Zon 7u11-18u37

    H Francisca Romana

    Ciska, Ciska, schei toch uit en schudt al die brol niet uit

     

    *

    .

    Ultra-modern sprookje van Roodkapje en de Boze Wolf

    .

    Toekomstbeeld in een niet meer zo verre toekomst….

    *

    INLEIDING

     

    Ik geraak er maar niet aan uit: is de dame op de foto nu een potige dame, of een geleedppotige dame? Zou het misschien geen échte Moslima zijn, dar ze blijkbaar niet weet dat geen enkele vrouw een man mag weigeren om seks te hebben?

    Neem me niet kwalijk, maar bij het ontdekken van onderstaand artikel die bij de foto hoort, moest ik denken aan ‘Morgen is het de beurt aan Sabine’, de weervrouw die de wereld ons benijdt. Stel U voor: eenmaal de lang verwachte ‘sharia’ in het land, zie ik haar al over het scherm waggelen om uitleg te geven over de komende weersverwachtingen waar ze trouwens de knoppen van weet.. Maar het klinkt geleerd, zo van o.a. rond Nieuwjaar de stevige winterse Ardense buien in Hoog België…..

    Mag het een maatje méér zijn Mevrouw?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2245549/2015/03/09/Vrouw-loopt-in-harnas-rond-tegen-seksuele-intimidatie-en-wordt-aangerand.dhtml

    *

    Vrouw loopt in harnas rond tegen seksuele intimidatie (en wordt aangerand)

    *

    Afghanistan Kubra Khademi is een zeer moedige dame. Om de seksuele intimidatie die vrouwen dagelijks moeten ondergaan aan de kaak te stellen, besloot ze om in harnas rond te lopen in de Afghaanse hoofdstad Kaboel.

    De 26-jarige kunstenares waagde zich op 26 februari in een pantser, dat ze zelf had gemaakt, op straat. Het harnas bedekte haar borsten, buik en billen. Haar 'actie' werd niet goed onthaald door de mannen van Kaboel. Ze werd voortdurend betast en zelfs met stenen bekogeld.

    Menigte

    De vrouw moest haar performance al na enkele minuten abrupt afbreken en halsoverkop wegvluchten in een taxi. "Het is verlopen zoals ik had verwacht", vertelde de vrouw over haar avontuur. "Er kwam een menigte op me af en ik werd geduwd en betast."

    Seksueel geweld ten aanzien van vrouwen aanklagen via een artistiek project, vraagt enorm veel moed in het aartsconservatieve land. "Toen ik vijf jaar was, werd ik op straat aangerand door een man", verklaarde Khademi. "Voor hem was ik gewoon een meisje, mijn jonge leeftijd was niet belangrijk."

    Boerka

    "Jezelf in boerka bedekken is niet genoeg in dit land, want zelfs dan word je aangerand. Ik vroeg me af: 'wat als mijn ondergoed nu eens van metaal zou zijn?' Dit overkomt immers elke Afghaanse vrouw, op ieder moment, op iedere plaats."

    Sinds haar protestactie, ontving de jonge vrouw doodsbedreigingen. Maar er kwam ook erg positieve reactie uit onverwachte hoek. Enkele mannen kwamen in boerka de straat op om zich solidair te verklaren met de moegetergde Afghaanse vrouwen.

     

    UITLEIDING

     

    Wedden of zwijgen, dat een der eersten in die klederdracht, ons aller Kristien Hemmerechts zal zijn?! Ze denkt daar waarschijnlijk nu al aan. Gewoon om niet op te vallen zal ze het ijzer smeden binst het heet is, dwz tot boven haar hoofd. Om de kleine kinderen niet af te schrikken.

    Naar mijn bescheiden mening is de creatie van die Kaboelse smeedijzeren kunstenares maar half werk. Wat als er een achterbakse aanval komt van in de rug? Zoals het er nu uitziet, is het geheel van dit half werk eerder een uitnodiging dan een afwijzing….

    Terug naar de actualiteit.

    Dan liever deftig gekleed lijk ons Matil, in ’t lang koninklijk wit, op krukken, bij de Paus…. Met beeldjes voor in Zijne kerststal…. Lijk die daar pronkte, kan ze per direct opgenomen worden in het Paradijs.

    Zou ze weten, dat de 10de Grootmeester der Tempeliers, Gedrard van Ruddervoorde, bij de half mislukte Tweede Kruistocht gesneuveld is bij de verdediging van de burcht van Akko? Haar familie, die misschien zijn stalknecht geweest is, draagt nu de roem verder? Zij kruipen onder één hoedje met de held, en daarom kozen ze ‘van Hoedegem’ om dat duidelijk te maken. Hoedegem in ’t Fransooos is ‘d’Udekem’…..

    *

    PSSSSST

    De volgende keer dat ik langs een veldkapelletje in Vlaanderen de beeltenis van de Moeder Gods zal zien staan, zal ik als penitentie eens proberen of ik mij de tekst van haar lievelingsliedje, O.L. Vrouw van Vlaanderen, nog kan herinneren. Het is ook al zo lang geleden en voor de TV is dat lied veel te Extreem Rechts… En trouwens, hun vriendjes op de redactie, de Mo Slimmerds, worden daar veel tee hitsig van en dan kan er niet meer gewerkt worden zoals het hoort.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

     

     

    *

    EINDE

    *

     








    10-03-2015, 06:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    09-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2452

    *

    .

     

    Een versregel van meer dan 100 jaar geleden van Guido Gezelle

    .

    Waar breekt men geld met hamers?

    In Brussel, in de kamers…..

    *

    INLEIDING

     

    Er zit ineens veel kans in, dat de EUSSR het begeeft, omdat Coburgland, een der gewezen pioniers, het zal begeven… Gewoon de vlucht der ganzen nauwlettend volgen….

    De oplichters (er staat OPLICHTERS, niet oprichters!) van het ACW, die vruchteloos van zichzelf beweren geen natte dweilen te zijn zoals bedoeld door Nigel Farage toen hij over Het Vogelkoppeke had, zijn helemaal niet content van deze ’s Lands Regering waarvan ze zelf deel van uit maken. Uitgeteld en K.O. geslagen door de kiezers, zelfs zonder de ARCO-gedupeerden daarbij te rekenen – dat moet nog komen – mochten ze van  ’t Stuk-Weverken (*) toch nog mee aan boord, een beetje uit compassie wegens hun gezamenlijk verleden. Maar rancuneus als Tsjeven altijd zijn, voelden ze zich niet op hun volle gewicht geschat Dus saboteren ze sindsdien alles wat maar enigszins kan. In de hoop op een herkansing? Wie zal het zeggen…..

    Uit de grond van mijn Vlaamsvoelend hart had ik er op gerekend, dat dit de allerlaatste eenheidsregering van Walen en Vlamingen samen zou zijn geweest en dat die zou uitlopen op de totale boedelscheiding. Voor doe-Vlamingen de normaalste zaak van de wereld. Maar weer zijn de anderen, de woord-Vlamingen overstag gegaan. In al de tijd dat ze aan de macht zin, is er nog niet één gevoelig onderwerp ter sprake gekomen. Integendeel: de transferts zijn nog gegroeid en inzake de Islamisering werd er nog een tandje bijgestoken. Wel houdt men zich onledig met schijngevechten, waar niemand beter van wordt. Alle soorten manoeuvres om de schijn op te houden, zonder dat die kunnen wegsteken dat neiamed nog weet van welk hout pijlen te maken. Als er maar geld genoeg voorhanden blijft om de Islammerij te promoten, wat gij, Boer Swa? Voor de rest is het van keskeschiet, want comprends pas.

    *

    (*) Een ‘stuk-wever’ is/was in de textielwereld die ik gekend heb, een thuiswever zonder vast werk, die van de ene opdracht naar de andere zwalkte, omdat hij altijd zijn diensten aanbood aan de meest-biedende. Hij werd dan betaald, niet per meter zoals gebruikelijk, maar op basis van elk afgewerkt stuk dat de kwaliteitsnorm haalde. Wat meebracht dat hij gewoonlijk het zout voor op zijn patatten niet verdiende’…..

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150309_01569598

    *

    ACV: ‘Regering respecteert één en ondeelbaar akkoord niet’

    *

    De sociale partners buigen zich maandagochtend over het compromisvoorstel van de regering over de eindeloopbaan. Bij aanvang klonken de vakbonden weinig vrolijk.

    Het is vandaag weer aan de Groep van 10 (de sociale partners) om zich te beraden over het akkoord rond de eindeloopbaan. Vorige week maandag had de groep, die uit werkgeversorganisaties en vakbonden bestaat, een compromis bereikt. Vrijdag werd het akkoord herzien door de regering. De ministers hebben een andere formule voor de beschikbaarheid van bruggepensioneerden naar voren geschoven. Nieuwe bruggepensioneerden zullen intensiever naar een baan begeleid worden dan de sociale partners hadden voorgesteld. Bij wijze van tegemoetkoming heeft de regering beloofd om de ‘aangepaste beschikbaarheid’ in 2017 te evalueren.

    Zullen de vakbonden de bijsturing slikken? Bij aanvang van het overleg maandagochtend waren het ACV en de ACLVB kritisch. ACV-voorzitter Marc Leemans: ‘Ik stel vast dat deze regering een één en ondeelbaar akkoord toch niet respecteert. In haar regeringsverklaring heeft ze de mond vol van het belang van sociaal overleg, maar uiteindelijk interpreteert ze dat toch anders.’ Van acties is evenwel nog geen sprake. Leemans gaat eerst de inhoud bespreken, dan de strategie, zo zei hij.

     

    Jan Vercamst van de liberale vakbond zegt dat de aanpassing moeilijk kan liggen, gezien de huidige socio-economische toestand. De jeugdwerkloosheid is hoog en 55-plussers geraken moeilijk aan een baan, en toch wil de regering bruggepensioneerden intensiever naar een baan begeleiden, klinkt de kritiek.

    Rudy De Leeuw van het ABVV heeft nog niet gereageerd. Om 17 uur zou hij een verklaring afleggen, na overleg met zijn collega's.

     

    Michèle Sioen, de voorzitster van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) en de voorzitster van de Groep van 10, sprak zondagavond met het kernkabinet en leidt maandagochtend de gesprekken met de andere sociale partners. Zij heeft aan de pers niets gezegd over de inhoud van het akkoord. Pieter Timmermans van het VBO zei maandagochtend dat de aanpassing van de regering ‘geen aardbeving’ betekent.

    Open VLD-vicepremier Alexander De Croo maakte dit weekend duidelijk dat het akkoord hoe dan ook geïmplementeerd zal worden.

     

    UITLEIDING

     

    De beulling-eter van de Meir, net geen Premier geworden, en daarenboven voor eeuwig en een dag Minister-President af, zint op wraak. Het staat bij helm en bij Kawouter Beke op hun gezicht geschreven. Zij boeten voor wat de voorgaande generaties Tsjeven samen met de Rode Vaandeldragers continu verkeerd hebben gedaan. Zij hebben, hopelijk met goede afloop voor de Vlamingen, het Land kapot geregeerd.

    Maar ondertussen hebben zij ervoor gezorgd, dat Vlaanderen volgebouwd en volgestouwd is. We zijn – denk even aan onze kustlijn - het lelijkste land ter wereld geworden. De boeren in de Westhoek mogen creperen, als de bomen maar perfect gevormde blaadjes hebben. Op onze autowegen rijden we stapvoets. Voor zo ver onze banden het nog houden van al die putten op de gewone wegen. Maar er is altijd geld om nog meer Beesten het land binnen te laten. Onze wereldhaven stikt in het ene na het andere verkeers-infarct en onze welvaart wordt met miljarden tegelijk cadeau gedaan aan onze onderdrukkers van beneden de taal- en armoegrens. Onze OCMW’s betalen de kosten voor nieuwe pasfoto’s terug omdat asielzoekers regelmatig, net als wij, nieuwe paspoorten moeten halen, maar er is geen geld meer voor de pensioenen voor zij die ze bijeen geschraapt hebben: de werkende Vlaming.

    Wie herinnert zich nog wat ooit ‘een wraakroepende zonde’ was? Ik zal ’t zeggen, Walter. Dat was o.a. ‘het achterhouden van het loon der werklieden’…. Groepsverzekering is een uitgesteld loon, maar… dat moet er nu, onder druk van de maffia, aan geloven. De Euro, ziet U, het geld brengt niets meer op…. Maar de vriendjes op de directieposten vingeren zich dagelijks verder vet….

    De dag der Wraak is echter zeer nabij. Alles laat voorzien dat er zeer binnenkort verkiezingen zullen zijn. Wij van het Vlaams Belang rekenen op het goede geheugen van de doorsnee kiezer.

    Genoeg is genoeg!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    *

    EINDE

    *

     








    09-03-2015, 16:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2451

    Maandag 9 Maart 2015

    *

    .

    Bij de échte Islammerij lopen zelfs de vrouwelijke kanarievogels…

    .

    Het risico hun maagdelijkheid te verliezen

    *

    INLEIDING

     

    Binnenkort ontwaken wij allemaal - dwe zij die het overleven – wakker in het sprookje van Duizend en één Nacht, met overal harems in plaats va badhuizen, afgewisseld op de onpare nummers met de Grotten van Ali Baba en de 40 Rovers. We zullen leven als het ware in één grote reusachtige uterus voor al wie vrijkaarten van de Islammerij heeft.

    Het Beest weet dus beter dan niet één, dat seks altijd succes meebrengt. Weten ze zelfs bij de VRT!. Meteen sluit het stevig de gelederen! Boko Haram onderwerpt zich aan Het Nieuwe Kalifaat van IS en overal in West Europa raast de wervelwind van de ‘geradicaliseerde’ Jihadi’s, de Strijders van De Heilige Oorlog. En al wat onze Leiders daarover weten te vertellen, is dat we ‘tolerant’ moeten zijn…

    *

    De verwrongen geest van Marc Dutroux blijkt bij nader toezien, een vaste karaktertrek te zijn geweest van de theologen bij de Islammerij. De man is alleen een beetje te vroeg in actie geschoten. Verkeerde tijd, verkeerde plaats. Want nu is het officieel in een ‘fatwa’ gegoten door de Religieuze Politie van ISIS: doe zoveel mogelijk lijk Marc Dutroux, maar doe dat uit liefde voor Allah en zijn Profeet…..

    Nog altijd spreken onze verkochte media van de opkomende Islamitische Staat als van een plaatselijk dus te verwaarlozen verschijnsel. Jihadi’s zin ‘toevallige geradicaliseerden’, alleenstaande gevallen, uitzoderingen als het ware, die niets te zien hebben met de pietrolgodsdienst van de Wrede.

    In Lecce, in de Hiel van Italië, willen ‘gemarigde Islammers een ‘universiteit’ uit de grond stampen, betaald met bloedgeld, gewoon een school om nóg slimmer te worden. Om zodoende de instructies van Het Kalifaat beter te kunnen naleven en uitvoeren?

    Zijn alle Islammers dan bezeten door de seks? Tje, wie twijfelt daar nu nog aan?!

    Alleen mag daar niet te luid over gesproken worden, want dan voelt elke Moslimmerzoals zich beledigd. Net zoals moordenaars bij ons: die zijn ook niet fier over hun misdaden! En ook zij steken de schuld meestal op het slachtoffer….. Vrouwen zonder boerka vràgen gewoon om verkracht te worden! Daarom worden onze meisjes en vrouwen in de straten door het getinte schorremorrie uitgescholden voor ‘hoer’. Daarom al die groepsverkrachtingen: ach man, ‘het was toch aar ’n Christen slavin’! En die zijn vogelvrij, ttz vrij om te vogelen!

    Mij is het ondertussen opgevallen, hoe onze media het miniemste voorval met Pastoors weken blijven uitvergroten. Om aldus te bewijzen dat zij niet beter zijn dan de ISIS-strijders? Waarom zegt er nooit eens iemand, dat die dingen uitzonderingen zijn, 1 op 100.000, en bij de Moslims algemene regel? Typisch Slinx: naast de kwestie argumenteren. Perversie voorgeschreven in de Koran? Jamaar, laten we vooral spreken over die pastoor, of dat nonneke dai, enz…. allemaal zaken die jammer genoeg nooit bezezen zijn, verjaard maar toch betaald zijn… Heel de familie van het neefje van Stout Rogeetje is er schatrijk door geworden…..

    Wat bij de media nog meest opvalt, is wat hun geestesgenoten soms voorhebben met die onderbuik-dinges, zo rap vergeten wordt. Walter Capiau, Jos Gheysen, de ontelbare sportcoaches die hun poten niet kunnen thuishouden, de internaten van het Gemeenschapsonderwijs….. Allemaal zo rap mogelijk toedekken, dan is het morgen vergeten! Er is wel de ‘sexuele revolutie’ geweest, maar Pastoors mogen daar niet aan meedoen! Steve Stunt mag dat wel. En Willy SPA, zelfs de Ouaarde Oufriede van de o zo christelijke Tsjeven mag van het ene bed in het andere duiken!

    Zou Assan, de vriendelijke man uit onze straat…. Neen, waarschijnlijk niet, omdat de gelegenheid er niet is, maar volgens zijn ‘Geloof’ moet hij die dingen van zijn geloofsbroeders in zijn hart koesteren. Zijn tijd komt nog wel.

    Vandaag is er in Dresden weer die avondwandeling tegen de Islamisering van het Avondland. Zouden daar ook al lijsten opgemaakt zijn van al die betogers zodat de latere aanslagen doelgericht kunnen gestart worden? De werkwijze kan anders altijd bevraagd worden bij het AA-burgemeesterke, voluit: het Achterbaks Antwerps Burgemeesterke….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    IS(IS) publiceert fatwa hoe vrouwen en kinderen volgens Allah verkracht moeten worden

    *

    Voor hun moslim meesters vluchtende meisjes begaan ‘de zwaarste zonde’ – Gewoon trouwen met een niet-moslima is ‘ontucht’

    Meisje ontvoerd, verkracht en gemarteld door IS(IS)-jihadisten (3). ‘En hij (‘antichrist’, ook in algemene zin, dus tevens van toepassing zijnde op Mohammed en zijn volgelingen) zal geen acht geven op de begeerte (= de wensen) van vrouwen.’ (Daniël 11:37, correct vertaalde SV)

     

    De islamitische terreurorganisatie IS(IS) heeft een fatwa –religieus bevel- uitgevaardigd waarin uitgebreid staat beschreven hoe Allah in de Koran moslim mannen toestemming geeft om ‘ongelovige’ vrouwelijke gevangenen en zelfs kinderen te verkrachten, inclusief Joodse en christelijke. Gewoon trouwen met een Joodse of christelijke vrouw is in Allahs ogen echter ‘de zonde van ontucht’.

    ‘Su’al wa-Jawab fi al Sabi wa-Riqab’, oftewel ‘vragen en antwoorden over het houden van slaven en gevangenen’ heet de fatwa van het IS-ministerie van Religieuze Zaken. In deze ‘gebruiksaanwijzing’ staan 32 vragen en antwoorden hoe moslim mannen met hun vrouwelijke gevangenen moeten omgaan.

    In vraag 3 en 4 staat dat alle ‘ongelovige’ vrouwen gevangen genomen mogen worden, inclusief Joden en christenen. De meerderheid van de geestelijken wijst het gevangen nemen van moslima’s echter af.

     

    Verkrachting ‘door Allah gegeven recht’

     

    De islamitische theologen verzekeren dat het verkrachten van vrouwelijke gevangenen een door Allah gegeven recht is. Daarbij baseren ze zich op de Koran (Sura 23:5 en 6). Let wel: bedoeld wordt de enige echte gezaghebbende Koran in het Arabisch, niet de verzachte en verdraaide Nederlandse of enige andere vertaalde versie, die speciaal voor Westerse ogen werden ‘aangepast’.

    Maagden en peutermeisjes

    Het religieuze bevel richt zich ook specifiek tot vrouwen en kinderen die nog maagd zijn. ‘Als de gevangen nog maagd is, kan haar bezitter gelijk na inbezitneming (geslachts)verkeer met haar hebben.’ Als de moslim echter twijfelt of ze nog maagd is, dan moet ‘eerst haar uterus (baarmoeder) gereinigd worden’.

    Tevens is het toegestaan om seks te hebben ‘met een slavin die nog niet in de puberteit is, voor zover ze tot geslachtsverkeer in staat is’. Is het meisje té jong –en volgens eerdere IS-publicaties kan het hier zelfs om 1-jarige peuters gaan die nog niet eens uit de luiers zijn- dan ‘is het voldoende om ook zonder geslachtsverkeer van haar te genieten’.

     

    Vluchten is de ‘zwaarst mogelijke zonde’, en trouwen is ‘ontucht’

     

    Een vrouw of meisje dat wegvlucht voor haar moslim meester begaat ‘de zwaarste zonde’, en verdient een straf die dermate afschrikwekkend is, dat andere gevangen vrouwen het wel uit hun hoofd laten om eveneens te proberen te vluchten. Een 15 jaar oud Yesidisch meisje, dat meerdere malen als (seks)slavin werd verkocht, was vorig jaar één van de weinigen die de IS-hel wist te ontsnappen.

    IS-terroristen worden ook enkele verboden opgelegd. Zo mogen ze beslist niet gewoon trouwen met een ongelovige, Joodse of christelijke vrouw, want daarmee begaan ze de ‘zonde van ontucht’.

     

    ‘Fatwa niet meteen van toepassing op alle moslims’

     

    De Israëlische professor en terreurexpert Assaf Moghadam waarschuwt dat deze fatwa niet meteen op alle moslims moet worden toegepast, omdat er in 1400 jaar islam verschillende interpretaties van de Koran zijn geweest. Dat neemt niet weg dat grote delen van de islamitische wereld snel radicaliseren en overgaan tot het deels of geheel toepassen van de discriminerende, racistische en onderdrukkende Sharia wetten.

     

    Mannen publiekelijk opgehangen

     

    Mannen die door IS gevangen worden genomen ondergaan veelal een ander gruwelijk lot. Zo doken er gisteren videobeelden op van 8 doodgemartelde mannen die door IS ondersteboven aan een stellage midden op straat in Hawija, zo’n 75 kilometer ten noorden van Tikrit (Irak), waren opgehangen. Boven hen de tekst: ‘De Islamitische Staat, een Kalifaat volgens de leer van de Profeet. De Provincie Karkuk heet u welkom.’ (2)

    Xander

    1) Stuttgarter Nachrichten
    (2) Shoebat
    (3) FFMU (Facebook)

     

    UITLEIDING

     

    Er zijn gouden tijden op komst voor Goedele Liekens! Dergelijke ‘fatwa’s’ openen formidabele vooruitzichten voor heel de branche. Zal dus goed zijn voor de tewerkstelling, als er veel volk moet bijkomen op de ‘werkvloer’ van deze ‘dienstensector. Payoke zal in elke stad en in elk dorp bijhuizen moeten openen. Onns Matil zal niet weten waar eerst gelopen om ze te openen!

    Wie ook volk zal moeten bij aanvaarden, is Prof. Adriaensens, die deze keer toch een vast standpunt zal moeten innemen: is hij nu voor of tegen de Islammerij, nu blijkt dat ze van al zijn strijdpunten brandhout maken….

    Ik mag r niet aan denken, dat er lijsten zouden bestaan van die 500.000 betogers van De Witte Mars. Als die in handen vallen van de Jihadi’s zal heel Coburgland zwemmen in het bloed…..

    *

    Enne, o ja, de moord op de brug in Moskou was dus niet het werk van de Poet – wat zo innig verhoopt en voorspeld was – maar van Tjetsjeense moslim-extremisten. Gelieve dus zo rap mogelijk het hele voorval te vergeten.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    09-03-2015, 10:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!