MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2450

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Laat wat hier in Italië gebeurt een waarschuwing zijn voor de Lage Landen (en voor de rest van het Avondland), want over het bruggenhoofd dat Het Beest wil veroveren in de hiel van Italië, zal er daar waarschijnlijk niet veel verschijnen. Zeer typisch voor Coburgland. Daar werkt men naar het woord van de Dikke van Diksia, maar aan de problemen als die zich voordoen. Vooruitziende zijn is er ooit bij geweest.

    Het Beest grijpt meteen zeer hoog, en wil in de stad Lecce, pal naast de eeuwenoude katholieke universiteit, een Islam-universiteit uit de grond stampen. Men zou er hoofdzakelijk ‘theologie’ doceren, wat er op neerkomt dat daar de Koran van achteren naar voren zal moeten van buiten geleerd worden. Want andere leerstof heft de Islam niet, alles staat a in de Koran.

    Wie dan die ‘hoogstudenten’ zouden zijn? Tja, als ik denk aan die ‘jonge moeder’ uit Molenbeek Saint Jean , universitaire, of aan de Koeweitse Jihadi John uit Westminster, dan weet ik het al. Voilà, 4 of 8 jaar univ, ondertussen in de vrije tijd leren piloteren en dan met vliegtuig vol passagiers te pletter vliegen overal waar tegenaan kan gevlogen worden. En in Italië, is dat heel wat!

    Het land houdt dus de adem in dat ISIS hier dezelfde verwoestingen plant als in Mossul met de relieken van de Assyrische Beschaving. Bulldozers en mokerslagen. Overal zijn dat doorneen in de ogen van de ‘Godsdienst’ van de Wrede…

    Maar Italië heeft gelukkig geen BoerSwa die zelf mosketen optrekt en onderhoudt. Hier is de Lega Nord zo waakzaam als een loslopende bandhond op Uw erf: Matteo Salvini, de voorzitter, is overal aan en bij, iets wat het Vlaams Belang in Coburgland nooit zal toegelaten worden, tenzij het de volstrekte meerderheid zou halen.

    Ik zou zeggen: volg ook een beetje de toestand in Italië. Ik zit er, dooromstandigheden, zelf vrijwillig tot over mijn oren in. Ik kan U verzekeren: veel is er niet meer nodig om in opstand te komen!

    Uiteraard is voor Het Beest de zetel van het christendom in handen krijgen, een eerste doelstelling. Temeer, daar dit land het gedroomde opstapje is om de rest van Europa in te palmenn.

    Er staan ons nog veel zweet; bloed en tranen te wachten, maar als het een troost mag wezen; dit land is nog nooit in zijn Geschiedenis overheerst geweest door Het Beest, en is er van overtuigd dat dit zo zal blijven.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Ruzie over islamitische universiteit in Zuid-Italië

    *

    De bevolking in de Zuid-Italiaanse stad Lecce in Apulië is in twee kampen verdeeld, nadat er plannen bekend werden om een islamitische universiteit in de stad op te richten. De initiatiefnemers van het project hopen op deze manier de vooroordelen tegen moslims beter te kunnen bestrijden, terwijl in de bevolking ook stemmen opgaan die een verandering van de stad en bedreigingen door extremisten vrezen.

     

    Giampiero Chalid Palladini, een tot de islam bekeerde zakenman en voorzitter van “Confirme”, een vereniging van mediterrane zakenmensen, is er van overtuigd dat zo´n universiteit in Lecce, dat zich beroept op zijn openheid, een “instrument van de vrede” zou kunnen worden. “We hebben iets nodig dat ertoe kan bijdragen de instelling van de mensen tegenover moslims te veranderen”, zei hij tegenover de internetkrant “The Local”. Aan de universiteit zullen ooit 5000 studenten filosofie, literatuur en theologie studeren.

     

    Andrea Caroppo, regionaal adviseur van de middenrechtse partij Nuovo Centrodesta (“Nieuw rechtsmidden”, een afsplitsing van de Berlusconi-partij “Il Popolo della Libertá”) verklaarde hierover echter dat er nog veel vragen niet beantwoord zouden zijn. “Ik heb gelezen dat men daar theologie en rechtswetenschappen wil doceren. Maar er staat niet in welke taal gedoceerd zal worden en of de universiteit op de een of andere manier door Italiaanse autoriteiten gecontroleerd wordt”, zei hij.

     

    De geplande universiteit dient te worden opgebouwd naar het model van de katholieke universiteit Milaan en dient open te staan voor studenten uit Italië en het buitenland. Terwijl de toestemming van de Italiaanse minister van Onderwijs nog uitblijft, hebben de eerste 50 studenten zich al ingeschreven voor de vakken Arabische taal en islamitische theologie.

     

    Enkele bewoners vrezen dat zoveel studenten in de historische stad in de regio Salento in Apulië, die volgens de sagen al in de 13e eeuw voor Chr. zou zijn opgericht en waarin op dit moment bijna 95.000 mensen wonen, het karakter van de stad fundamenteel zouden kunnen veranderen, schrijft “The Local” verder.

     

    Verleden week zaterdag maakte Palladini bekend dat het plan officieel zou zijn ingediend en dat er al grondstukken aan de rand van Lecce zouden zijn gekocht om daar de campus te bouwen. Ook moeten daar onderkomens, sportvelden en een moskee ontstaan. Maar de burgemeester van de stad, Paolo Perrone, verklaarde vorige week tegenover de lokale krant “Quotidiano di Lecce” dat de stad “op dit moment nog niet klaar zou zijn voor dit plan.”

     

    De instelling van de bewoners tegenover de islam wordt beïnvloed door de toenemende angst voor bedreigingen door extremisten. Om onder deze omstandigheden nog meer moslims de stad binnen te halen, zou de spanningen in Lecce nog verder kunnen verhogen.

     

    De secretaris-generaal van de partij “Lega Nord”, Matteo Salvini, aan wiens oproep tot een demonstratie in het centrum van Rome tegen de immigratiepolitiek van de Italiaanse regering afgelopen weekend door duizenden mensen gehoor werd gegeven, wijst het plan om een islamitische universiteit in Lecce te bouwen eveneens af.

     

    “Ik maak me zorgen wegens het fanatisme van een religie, een bepaalde interpretatie van de islam, die de enige religie met deze ´fundamentalistische´ vorm is”, zei hij en benadrukte dat hij de oprichting van een dergelijke universiteit “categorisch” zou afwijzen.

     

    Severo Martini, een gemeenteraadslid van de afdeling stadsplanning, had vorige maand de aanvraag van Palladin om een voormalige tabaksfabriek te verbouwen en te renoveren tot zetel van de universiteit, afgewezen. Hij verklaarde dat het plan vooral tegen de achtergrond van de moordaanslagen door radicaalislamitische extremisten op het redactiekantoor van het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo in Parijs twee maanden geleden onder de inwoners de “alarmbellen hadden doen rinkelen”.

     

    Na de moorden had de burgemeester van de Italiaanse stad Padua verklaard geen bouwvergunningen meer af te geven voor de bouw van moskeeën in de stad.

     

    Bovendien blijft de vraag naar de financieringsbronnen voor het plan open: “Een andere onbeantwoorde vraag die ons zorgen baarde, betrof de financiering. Hierover bestond geen transparantie.”

     

    Palladini had tot nu toe geen helderheid van zaken geven voor wat betreft de financiering en de herkomst van het geld, maar alleen verklaard dat het geld voornamelijk afkomstig zou zijn van private donoren uit Arabische landen, waaronder ook Qatar en Koeweit. Hij zou al toezeggingen hebben voor de schenking van de noodzakelijke 45 miljoen euro voor de bouw en de inrichting evenals voor de eerste exploitatie van de universiteit hebben.

     

    In Europa wordt gevreesd dat de financiering van moskeeën door landen uit het Nabije en Midden-Oosten zou kunnen leiden tot een “verborgen stimulering” van radicaalislamitische tendensen. Daarom had Oostenrijk in februari de buitenlandse financiering van moskeeën verboden.

    Bron
    http://info.kopp-verlag.de
    Auteur: redactie KOPP-Verlag

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com

    *

    UITLEIDING

     

    Onderaan elk stukje stond op deze blog al enkele dagen het Kruisvaardersymbool der Ridders van Malta, omdat ik nog niet klaar was met het verhaal van de Tempeliers.

    Enkele dagen geleden las ik op een bevriende blog, dat in horizontale toestand, de menselijke hersencellen beter zouden werken. Weinig wetenschappelijk, maar correct. Ook bij werkt dat meestal. Als enthousiast West Vlaming kwam ik vroeger zeer dikwijls in Het Houtland voorbij in Ruddervoorde tussen Torhout en Brugge, en vaagweg was er iets blijven hangen in ergens een piepklein hersencelletje van mij. En zie, middenin de nacht ging plots het licht aan: ooit was er een Tempelridder geweest met een zeer hoge functie in het H. Land.

    In mijn jongere jaren had mij dat altijd gestoord, want als Ieperling was ik overtuigd (had daar veel over gelezen) dat de Tempeliers bij de Eerste Kruistocht in 1096 hoofdzakelijk Vlamingen waren uit het Ieperse en uit Veurne Ambacht. Godfried van Boullon was eigenlijk Godfried van Boonen (Boulogne) in wat nu al 300 jaar Frans Vlaanderen is. Ieper is de Kattenstad, waar er sinds onheuglijke tijden levende katten van de halletoren in de menigte werden gegooid, en katten ware; volgens de Franse Koning, die van 1302 die later de Tempeliers uitroeide, de afgoden der Paters. Want die uil wist niet, dat Egyptische katten de ratten en ander ongedierte weg hielden uit de omgeving der mensen. Ratten bleken pas in de jaren 1800 (Mme Curie) de overbrengers te zijn van de pestbacillen. Dat er pest zou komen, was dan ook een zeer logische voorspelling door de laatste Grootmeester der Orde, op de brandstapel in Parijs. Vandaar dat katten het tot op de huidige dag in Ieper moeten ontgelden…..

    Voilà, mijn verhaal is rond. Het wapenschild van Gerard van Ruddervoorde, 10de Grootmeester der Tempeliers, sneuvelde op 1 Oktotber 1181 bij het beeg van Akko is de perfecte omschrijving voor elke hedendaagse rechtgeaarde Vlaming. Zonder woorden. De rest vindt U op Wikipedia, op

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Geraard_van_Ruddervoorde

    °°°°°°°°

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *












    08-03-2015, 17:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2449

    *

    Zondag 8 maart

    Zon 7u13-18u35

    H Johannes a Deo

    Op Johannesdag regen, het weer valt veertien dagen tegen

    .

    *

    .

    De EUSSR steunt de muiterij

    .

    In plaats van de muiters te kielhalen.

    *

    INLEIDING

     

    ‘Jihadis’ zijn van op afstand best te vergelijken met muiterij aan boord. Helaas durven wij, de andere schepelingen, niet eens denken aan de traditionele straf voor muiters, zelfs al komt die voor in de meest sympathieke pretparken of kindersprookjes. Hun Islam-achtergrond is telkens de click, maar zoals van elke zeerover, is de drang naar moord en doodslag even noodzakelijk als de ontlasting van hun ingewanden.

    De opgekropte godsdienstwaanzin tot in hun testikels zoekt via de anus van het moorden en verkrachten een uitweg. Op die manier bemesten zij de akkers van hun Afgod. Met als deugddoend neveneffect, het zich toe-eigenen van zoveel mogelijk eigendommen; land, geld en vrouwen. Hun eigen Geschiedenis doorheen de tijden bewijst dat.

    Maar afgezien van deze aangeboren hoedanigheden, valt er niets verkeerds te zeggen of zelfs nog maar te denken van de pietrol-beschaving. Voor hij of zij die me niet gelooft, dat hij dan maar eens een kamerplantje begiet met pietrol, in plaats van met water.

    En dat is nu net wat de EUSSR-potentaten doen met de immigratie gieten over onze Joods-Christelijke Beschaving: de dodelijke stank van Mekka overbrengen naar onze gezinde gewesten.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2015/3/Ongelijkheid-is-niet-de-oorzaak-van-jihadisme-1718019W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2015-03-07|Wie_ongelijkheid_ziet_als_bron_jihadisme,_wil_oorzaken_niet_zien

    *

    Ongelijkheid is niet de oorzaak van jihadisme

    Politici ontkennen dat IS heeft te maken met de islam

    Nog steeds ontkennen sommige politici dat IS te maken heeft met de islam, en wordt gezegd dat ongelijkheid de 'voedingsbodem' is voor jihadisme. Maar wie wil weten wat de echte voedingsbodem is voor het islamitische extremisme, hoeft niet ver te zoeken.

    Na maandenlange speculaties kon vorige week worden onthuld dat de man die bekend was geworden als 'Jihadi John' een in Kuweit geboren Engelsman van 26 jaar is. De gemaskerde man die in dienst van terreurbeweging Islamitische Staat gijzelaars onthoofdt, blijkt afkomstig uit een middenklassegezin. Hij heeft een universitaire opleiding tot ICT-specialist voltooid.

     

    In het algemeen kon al onmogelijk worden gesteld dat ­islamitische terroristen door de bank genomen uit achterstandswijken komen, zijn opgegroeid onder kommervolle omstandigheden en nauwelijks onderwijs hebben gevolgd. Menige islamitische terrorist liet een goedbetaalde baan achter om op jihad te gaan.

    Terrorisme

    Toch houden veel westerse politici graag de mythe in stand dat het economische omstandigheden zijn die jihadi's tot jihadi's maken. Die mythe wordt vaak gecombineerd met een tweede: dat terrorisme gepleegd door moslims in naam van de islam niets met de islam van doen heeft.

    Na de aanslagen in Madrid van 11 maart 2004 zei de toenmalige premier Jan Peter Balkenende (CDA) dat de 'voedingsbodem' behalve in armoede gezocht moest worden in 'gevoelens van achterstand'. Hij bepleitte meer ontwikkelingshulp en 'het openstaan voor dialoog met andere culturen en religies'.

     

    Volgens onze bloggers

     

    Afshin Ellian: Gewelddadig radicalisme is wezenlijk onderdeel van de islam

     

    De Amerikaanse president Barack Obama pleegt zelfs te zeggen dat de zelfbenoemde Islamitische Staat in ­Syrië en Irak 'niet islamitisch' is. En de Britse premier David Cameron zei na de eerste onthoofdingen door Jihadi John: 'Islam is vrede. IS zijn geen moslims, maar monsters.'

    Religie

     

    In Nederland is de leider van D66, Alexander Pechtold, verrassend genoeg in de voetsporen van Balkenende getreden. Pechtold wijt 'radicalisering' weliswaar niet aan te weinig ontwikkelingshulp, maar duikt ook weg voor religie als drijfveer voor gedragingen die in naam van de islam worden ­gepleegd. Hij ziet 'ongelijkheid' als 'voedingsbodem'.

     

    Net als Balkenende, Obama en Cameron ontwijkt ook Pechtold de religieuze, culturele, dan wel ideologische drijfveren achter gewelddadig jihadisme. Hij heeft de oorzaak ­gevonden in ongelijkheid, die veroorzaakt zou zijn door te weinig onderwijs.

    Al deze voedingsbodemtheorieën hebben gemeen dat ze sociaal-economische oorzaken en oplossingen zoeken uit angst om een relatie te leggen met de islam. Maar deze wegkijkende beweringen zeggen meer over de ­politici die ermee komen dan over de werkelijkheid. En wie de werkelijkheid niet onder ogen wil zien, zal alleen per ongeluk met geloofwaardige oplossingen kunnen komen.

    Machtsstrijd

    Versimpeld samengevat komt het erop neer dat vrijwel alle jihadisme van nu wordt gevoed vanuit de Arabische wereld, en meestal vanuit de Egyptische Moslimbroederschap of het Saudische salafisme. Die vechten onder elkaar een soennitische machtsstrijd uit.

    Gerry van der List: Wie intolerante kern islam negeert, wakkert gevaarlijke illusies aan

     

    Het soennisme voert al bijna 1.400 jaar strijd met het ­sjiisme. Met zijn allen zijn ze weer tegen alles wat niet puur islamitisch is. Saudi-Arabië, dat de afgelopen twintig jaar 80 miljard euro stopte in de wereldwijde verspreiding van de Saudische staatsislam, weet zich in de machtsstrijd met het sjiitische Iran gesteund door het verder zo gehate Westen.

    De socioloog Ruud Koopmans heeft overtuigend aan­getoond dat een meerderheid van de moslims in Europa van ­mening is dat de islam boven de westerse wetten staat en dat het Westen de islam wil vernietigen. Die opvattingen zijn met de immigratie meegekomen en worden dagelijks gevoed via satelliet, internet en imams in de moskeeën.

    Wie op zoek wil naar de echte voedingsbodem van islamitisch extremisme hoeft niet ver te zoeken

    *

    UITLEIDING

     

    Nog deze morgen schreven bepaalde dagbladen - altijd dezelde - n Italië vol met berichten over de gehackte website van de Pd (Partite Democratica) in Firenze, de stad van Renzi, de Italiaanse 1ste Miniser. Urenlang overal zwarte ISIS-vlaggen en slierten Arabische lettertekens, met o.a. die ene zin in onze lettertekens :’’wij zijn overal’. De poco-gazetten hebben echter niets gezien, niet gehoord, zelfs niets geroken en kunnen er derhalve nets over schrijven….

    De boodschap is duidelijk. 1° ze kunnen zich alles permitteren 2°als er al iets tegen gedaan wordt, dan is het met fluwelen handschoenen 3°we wennen er aan…

    Terug naar de vergelijking met muiterij aan boord: een kapitein die niet optreedt bij de eerste voortekenen werkt gewoon de muiterij in de hand. Maar een kapitein die de muiters meteen bij de eerste signalen laat kielhalen, voor hij ze in de ra te drogen hangt, die zal een behouden vaart maken…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

    .








    08-03-2015, 11:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    07-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2448

    *

    .

    *

    .

     

    Wie asiel drinkt, zal asiel pissen…..

    .

    De Vlamsche taele is wonderzoet,

    Wie wie neur geen geweld en doet….

    *

    INLEIDING

     

    Kom bij, mensen, en laat het ons gezellig maken. Ja, mensen want in Bachten de Kupe is het geen olie en azijn, maar olie en asiel. Enne, asiel is zuur en zerp en daar zinn me wulder in ‘t hele nie an.

    De Telegraaf, nochtans een bloedernstig dagblad boven de Moerdijk, promoot mee de Stichting ‘Vluchtelinen Welkom’. Je weet alleen niet of ze luim of ernst verkopen… Olie of azijn: dat ontdek t U hieronder.

    Ik beperk me tot de wel zeer persoonlijke vraag, of U soms ook azijnpîssers (asielpissers) in huis kunt nemen. Warm aanbevolen voor eenzame weduwen met eenzame harten.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/23772523/___Neem_een_asielzoeker_in_huis___.html

    &

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/23772523/___Neem_een_asielzoeker_in_huis___.html

    *

    Neem een asielzoeker in huis'

    Door een woningtekort voor vluchtelingen met een verblijfsvergunning en duizenden uitgeprocedeerde asielzoekers die bed, brood en bad moeten krijgen, zitten asielzoekerscentra bomvol. De stichting Vluchtelingen Welkom denkt daar een oplossing voor te hebben.

    In het AD is te lezen dat de stichting vreemdelingen bij particulieren thuis plaatst. Het idee komt uit Duitsland.

    De 41-jarige Daisy Petrona is namens Vluchtelingen Welkom een schakel tussen particulieren en vluchtelingen: „Ik geloof in dit plan. Door ze in huis op te nemen, geef je vluchtelingen duidelijk het gevoel dat ze welkom zijn. Ook leren vluchtelingen Nederland veel sneller kennen als ze bij iemand in huis zitten.”

    Nienke Brugman, beleidsmedewerker bij het Leger des Heils, wil graag een vluchteling in haar huis opnemen. Ze hoopt dat het een succes wordt, maar „ik heb wel mijn twijfels, want je ziet nu al dat het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers en Vluchtelingenwerk niet positief reageren. Die vinden dat je alles volgens de huidige regeltjes moet doen.”

    UITLEIDING

     

    (Snik) Mij pakt het aan het hart. Het zijn toch ook mensen….Ja, zeker dat het geen Beesten zijn?

    Maar voortgaande op de asielzoekercentra in D’d van enkele dagen terug, waar men het bos niet meer zag van de bomen, heb ik een beter voorstel. Weer zeer kort en krachtig. En niet vatbaar voor enig mistverband.

    Laat ons gezamenlijk de bus, de trein of elk ander Openbaar Vervoer nemen, en gepakt en gezakt zoals de Bohemers die bij ons op onze kusten landen, er uit trekken naar de zon en de zee die zij verlaten hebben. De huissleutel achterlaten onder de deurmat AUB, en klaar is Kees!

     

    Er moet alleen nog een systeem op poten gezet worden, om de polletiekers te beletten achter te komen. Want met al die nieuwelingen, zal hun schoon leventje rap uit zijn…..Zelfs al zitten ze dan tot over hun oren in de ‘diversiteit’…..

     

    Maar wij? Op tropische stranden, onder een bananenboom, lekker bij een glas Baccardi…. Met koelte toegewuifd door een Exotische Schone, bijgeleverd door Jet Air. De plaatselijke Staatskas zal ons maandelijks een koninklijke dotatie geven en we zullen een beter leven hebben dan nu. Neen, heimwee naar werk, stress en naar de natte koude Lage Landen, zit er niet eer in….

    Leve de fles asiel en zej mag er wezen, leve de de fles asiel en ze mag er zijn…..

    Hoe het dan verder verloopt met hen voor wie wij have en goed zouden hebben verlaten? Tja, wat doen bepaalde geleedpotigen als een bepaalde streek is kaalgevreten? Die vliegen gewoon toch even verder….

    Iets aan veranderen? Her-mijn-tijd, waarom zouden zij? De wereld draait immers toch door!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

        

        

     






    07-03-2015, 16:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2447

    *

    .

    *

    .

    In Breendonk staan ze er nog altijd

    .

    Er moeten niet eens kosten worden gemaakt….

    *

    INLEIDING

     

    Stilaan begint het bij de massa door te dringen: de gewelddadige Islammerij, om het even onder welke naam, is inderdaad, spijts alle ontkenningen van Overheidswege, in oorlog met onze Beschaving. Maar, zoals de vissers zeggen, dat de vis altijd aan de kop begint te stinken, zo zijn onze kopstukken met Het Beest. twee handen op één buik Die rekenen er op om in De Nieuwe Wereld Orde als beloning eenzelfde bevoorrecht plaatsje in de Rode Pluche cadeau te krijgen.

    Maar ik wilde het over de ‘Jihadisten’ hebben, de Islam-gedrogeerden, die voorlopig alleen buiten de landsgrenzen moorden en koppensnellen en waar wij zoveel mogelijk verkeerdelijk of helemaal niet mogen worden over ingelicht. Die jonge moeder uit Molenbeek die met haar kiendjes naar Syrie is gaan vechten (of alleen maar ‘gemeeschapsdienst’ is gaan presteren tussen de lakens, wie zal het zeggen?) blijkt bij nader toezien samen met haar twee jongere broers de oudere broer, die daar al langere tijd vocht, zijn gaan vervoegen. Dat zijn er dus vier uit eenzelfde gezin, die “geradicaliseerd’ zouden zijn zonder op te vallen of zonder het zelf te weten…. Het topje dus van ofwel de misleiding, ofwel van de ijsberg….

    Vandaar de bedenking: schaf alle alarmniveauxx af, we keren terug naar het gewone leven van elke dag. Noodzakelijkheid des gebods, want we zitten overal toch op ons tandvlees…. En dat weet Het Beest ook. Deel dit gewoon mee ergens gewonnen verloren tussen andere nietszeggende nieuwsberichten, nadat de omroepster van dienst eerst dat andere heeft voorgelezen van haar autocue: iedere van terreur verdachte persoon (of Slinxe sympathisant) wordt zonder enige vorm van proces in strafkampen in verzekerde bewaring gesteld, en zo blijkt dat die geneigd is om tegen bevriende naties de wapens te gaan opnemen, of hier te lande gewelddadig te willen optreden, nog dezelfde dag standrechtelijk zal worden geëxecuteerd. In Breendonk bevinden zch nog altijd alle nodige voorzieningen daartoe.

    Want, zo gaat de lezing verder, een volk dat de oorlog wordt opgedrongen, is op staande voet ontslagen van elle ridderlijkheid ten opzichte van zelfs de baby’s in de wieg bij de aanvallers.

    Dat is tenminste klare taal. Noch enerzijds, noch anderzijds. Noch bloemen noch kronen.

    Moeten wij dan niet bevreesd zijn voor de tegenmaatregelen van de pietrol-boeren? Waarschijnlijk wel. Maar dan komt, naast het Maltezer Kruis van de afbeelding hieronder, ook het Russisch Orthodox Kruis boven water. Met goed geld koopt men overal goede merchandise.

    Maar ja, ik weet het. Voor dergelijke nieuwsuitzending moet er geduld geoefend worden tot Vlaanderen onafhankelijk zal zijn. En Vlaanderen wordt maar onafhankelijk de dag dat Het Vlaams Belang rucksichtlos de verkiezingen wint. Pegida Vlaanderen zal ons daartoe ‘schourke staan’….

    Voilç, het is er uit. Dàt is de reden waarom DeWever op 2 Maart Pegida verbood! Want hij weet instinctief, die zij samen met het VB, zijn ondergang zijn.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.gva.be/cnt/bleva_01566869/terreurniveau-3-houdt-boortmeerbeek-van-herdenkingsplechtigheid

    *

    Jodenherdenking afgelast wegens terreurdreiging

    *

    De geplande herdenkingsplechtigheid voor Transport XX in Boortmeerbeek op 26 april gaat niet door. De historische plechtigheid voor Joden die in 1943 werden gered, vindt niet plaats omdat het terreuralarm te hoog is.

    Burgemeester Michel Baert (Open Vld) van Boortmeerbeek vindt het niet opportuun om risico's te nemen. De trein die in 1943 vanuit Kazerne Dossin in Mechelen vertrok richting Auschwitz, werd onderschept en meer dan 200 gevangenen konden ontsnappen. Het huidige dreigingsniveau 3 verplichtte de burgemeester om de herdenkingsplechtigheid alvast voor een jaar te staken.

    “De lokale politie heeft gewoon de manschappen, de wapens en de kogelvrije vesten niet die nodig zijn bij een terreurdreiging. We zouden het leger kunnen inschakelen, maar ik vind het ongehoord dat een gebeuren dat vrede en verdraagzaamheid moet uitstralen, wordt opgeluisterd met militairen met mitrailleurs”, zegt burgemeester Baert.

     

    UITLEIDING

     

    Waarom zouden wij verder ‘tolerant’ moeten zijn, tegenover zij ons volgens hun ‘Geloof’, ongelovige honden ‘ noemen die liefst zo vlug mogelijk moeten afgeslacht worden?

    Waarom zouden wij de groepsverkrachters, de saccocentrekkers en de drugdealers ongemoeid laten, daar wij na donker nu al niet meer buiten durven komen?

    Waarom laten wij ons ons in eigen land vreemde zeden, vreemde wetten, vreemde gebruiken, vreemd ‘gebedshuizen’ opdringen? Meer zelfs, waarom financieren wij dat allemaal?! Rust noch verrijking zullen ooit ons deel zijn, wel chaos en verarming.

    *

    Hert krioelt die weekeind weer van ‘bootvluchtelingen’ in de Zuidelijke Italiaanse havens…. Moed houden! Tegen September dekt Frontex voorstellen te kunnen doen over de verplichte opvang….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    07-03-2015, 13:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2446

    *

    Zaterdag 7 maart

    Zon 7u15-18u33

    H Felicitas en H Perpetua, patrones van de getrouwde vrouwen

    .

    *

    .

     

    .

    *

    INLEIDING

     

    Als achtergrond bij deze ‘Jodenster’ uit de tijd der Duitse Nationaal Socialisten van toen, had ik graag onze voorouders, ‘De Geuzen’ een ereplaats gegeven, die dat scheldwoord, hen door de Spaanse bezettende Overheid gegeven in de Godsdienstoorlogen, als een eretitel gingen gebruiken. En zo zijn ze ook de Geschiedenis ingegaan.

    *

    Bij http://nageltjes.be/wp/?p=16053#more-16053

    staat nog vlug in verband met 2 Maart een striemende aanklacht tegen de OOIT GEWEZEN VLAAMS NATIONALIST BART DEWEVER – wat toch een kleine nuance is, beste Lucky: de man IS geen Vlaams Nationalist meer en de vraag is maar of hij het ooit geweest is, of zou geworden zijn zonder de betreurde Marie Rose Morel – precies of wij die dag der schande ooit zouden kunnen vergeten of minimaliseren. Zelfs al moest deze vlees geworden pretentie op zijn blote knieën naar Canossa kruipen, we zouden hem nog geen blik waardig gunnen. Want hij heeft wetens en willens de opstanding van ons Volk willen verkloten.

    Verre van in de vergetelheid te geraken, mag 2 Maart 2015 nooit meer worden vergeten, niet in Vlaanderen, maar ook niet overal in gans het Avondland waar de Pegida-Beweging op straat komt. Vandaar, ter attentie van de Internationale Pers, de fluoriderende niet verkeerd te begrijpen Davidster in mijn titel, en het al evenmin verkeerd uit te leggen Kruisvaarders symbool, met nadruk op het feit dat ooit onze voorouders onder dat teken ten strijde trokken.

    Uit de bij ‘Nageltjes’ geposte reacties die U zekerlijk moet lezen, is verder nog te noteren, dat in de eerste plaats de troepen van DeWever zouden moeten beseffen waarmee ze bezig zijn geweest.

    Op deze blog had U reeds kunnen lezen, dat de DeWever-Pegida-lijsten zekerlijk zullen gebruikt worden voor ‘broodroof’ voor de betrokkenen, maar ook dat de man daardoor bloed aan zijn handen had. Een al te voorzichtige hint naar de wraak van Het Beest, die heel zeker deze lijsten in handen zal gespeeld worden door de vriendjes in Het Stadhuis.

    Op deze blog kon U ook al lezen, dat de BDWërs iedere dag meer en meer bewijzen dat ‘le nouveau CVP est arrive’ – maar de Jos heeft gelijk hen de NB-A, de Nieuwe Belgische Alliantie te noemen. Zij verpluimen zich gewoon als de Nieuwe ACWêrs, formaat Wilfried Martens é Vogelkoppeke Van Rompuy. Zelfs de fysieke gelijkenis begint op te vallen!

    Concreet wil ik eigenlijk zeggen: Vlaanderen moet zo vlug mogelijk af van deze Regering Michel I. Iedere dag langer is er een teveel. Wij Vlamingen moeten massaal op straat komen om nieuwe verkiezingen te eisen. Want wat op 2 Maart in A’pen is gebeurd, zal morgen of overmorgen oer gans Vlaanderen gebeuren: lijsten opstellen van wie hen nietr genegen is.

    En we weten allemaal, wat er met dergelijke lijsten gebeurt.

    Ik wacht met een visademke op de eerste klachten bij de Politie, voor schending van de privacy. Dat zou een goed begin zijn, voor de ontmanteling van deze volksverraderlijke kliek profiteurs.

    Rechts Actueel war wachten jullie op? Waar blijven onze Vlaamse Hoogstudenten?

    *

    Moet het serieus nog 25 jaar duren voor er een volstrekte meerderheid is van Vlaams Belangers? Het is as met deze Rechtlijnigen, dat de Onafhankelijkheid en de welvaart zal terugkomen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://nageltjes.be/wp/?p=16053#more-16053

    *

    De Wever, hollerith en Pegida-Vlaanderen.

    Geplaatst op 06/03/2015 door Lucky 9

    *

    Voor het uit de publieke belangstelling verdwijnt moet het geschreven en gezegd worden dat Bart De Wever en zijn voltallig bestuur met vuur speelden toen ze opdracht gaven op 2 maart 2015 islam-kritische betogers te laten oppakken en/of hun identiteit te laten registreren. Afgezien van het feit dat een GAS-boete uitdelen aan deelnemers van een vreedzame betoging totaal verwerpelijk is of zou moeten zijn, is er zo veel meer aan de hand dat elke rechtgeaarde democraat zou moeten walgen van afschuw en trillen van nauwelijks te beheersen woede.

    Dat uitgerekend de Vlaams-nationalist De Wever op deze manier een groep islamcritici in kaart liet brengen tart elke verbeelding. Uitgerekend hij zou als historicus moeten weten dat collectieve registratie, door mensen te laten oppakken en tot identiteitscontrole van een groep over te gaan, niet thuis hoort in een rechtsstaat en al zeker niet in een vrije Vlaamse stad zoals Antwerpen. Niet islamcritici zijn de vijand van de bevolking maar de islamitische jihadisten en al de met hen sympathiserende moslims volgens recente studies zo’n slordige 60 procent onder hen.

     

    In essentie gaat het hem niet over het onrechtmatig karakter van eventueel uitgedeelde gasboetes want, zoals een opmerkzame lezer opmerkte, hoe gaat men bewijzen wie deelnam aan de betoging, wie daar was als toeschouwer, als toerist of gewoon geïntrigeerd passant?

    Hierbij laten we de slaafse volgzaamheid van onrechtvaardige rechters die benoemd werden en gecontroleerd worden door het regime even buiten beschouwing. Natuurlijk is het dreigen met een financiële sanctie, die in dit geval gewoon in alle opzichten kan beschouwd worden als onwettelijke jizya of belasting op niet-moslims, buitengewoon laf en onverantwoord maar er kleeft meer stront aan de knikker.

     

    Dat de zogenaamde harde kern van de volgens burgemeester De Wever ‘heethoofden’ opgepakt werd betekent sowieso dat hun identiteit geregistreerd werd. Dat de vele anderen die niet opgepakt werden toch naar hun identiteit werd gevraagd om te registreren teneinde het uitdelen van een gasboete mogelijk te maken is nog erger omdat er nu onrechtmatig lijsten van werden gemaakt. Deze lijsten zouden moeten worden vernietigd alvorens ze in handen vallen van diegenen onder de ‘heethoofdige’ moslims die hier verblijven en waar de burgemeester van Antwerpen zo’n schrik voor heeft.

     

    Omdat we als Vlamingen er niet mogen van uitgaan dat ons niets kan overkomen en we ook niet immuun zijn voor de verschrikkingen van de islam en haar jihadistische terreur, deze bijdrage. Een niet gedefinieerde groep kan men niet vervolgen, niet systematisch laten oppakken, niet samenbrengen in interneringskampen, niet in een gevangenis opsluiten.

     

    Daarvoor is niet alleen een systeem nodig maar ook, net zoals nu op kleine schaal gebeurd is in Antwerpen, een “collectieve registratie”.

    Hollerith wat is dat? hoor ik U al vragen. Welnu dat waren ponskaartlezers van IBM die het de nazi’s mogelijk maakten alle Joden te lokaliseren en te registreren, ook tijdens de oorlog met medeweten en actieve medewerking van de top van IBM in New-York overigens.

    Het duurde tot 2001 tot de sluier over deze verbijsterende waarheid eindelijk werd opgelicht en aan de wereld bekend geraakte (IBM en de Holocaust, Edwin Black uitgeverij Kosmos, ISBN 9021598124) Ga maar na.

     

    Hollerith-IBM-24-26-en-56-ponskaartmachines. De hollerith-steekkaartenmachines waren de voorlopers van de computers en onontbeerlijk om WOII te beginnen en te beëindigen, voor de heropstanding van Europa nadien, maar helaas ook voor de meedogenloze uitroeiing van 6 miljoen Joden en (echte) verzetsmensen op een industriële en beestachtige manier. Tegenwoordig bezit zelfs een klein politie-computerke overigens al meer geheugen en rekenkracht dan toen alle ‘hollerithts’ wereldwijd samen.

     

    Dus als De Wever onder valse voorwendselen lijsten laat opmaken van vredelievende betogers die niets vernield en ook niets gekwetst hebben, behalve het ego van burgemeester De Wever, was hij niet goed bij zijn verstand en bezig op een uiterst gevaarlijke en fascistische manier gelijkaardig aan de modus operandi van de nazi’s. Wanneer gaat het Vlaams belang en de Joodse gemeenschap eisen dat De Wever al de betrokken lijsten laat vernietigen alvorens ze gekopieerd werden door een van de tentakels van de ondergrondse Antwerpse Jihad? Voor wie het nog niet zou weten Jihad is oorlog tegen niet-moslims nota bene.

     

    Mocht een van de op bevel van De Wever geregistreerden ooit het slachtoffer worden van islamitisch geweld, en laat ons eerlijk zijn deze mogelijkheid is vandaag de dag verre van denkbeeldig, leidt het spoor onvermijdelijk en rechtstreeks naar de medeplichtige burgemeester van Antwerpen anno 2015. En deze medeplichtigheid is alsdan niet alleen in de brede zin bewezen maar ook in de enge zin, behalve als hij bevel geeft de in zijn opdracht opgemaakte lijsten te vernietigen.

     

    Indien dat niet gebeurt is het de vaderlandse plicht van alle Antwerpse politiemensen dit te doen als ondergrondse daad van verzet tegen de collaboratie van een islamofiel en gevaarlijk individu.

    *

    UITLEIDING

     

    In onze Christelijke cultuur duikt, achter de rug van DeWever, de duistere figuur van de meest bekende van de 12 Apostelen op. Judas Iskariot. Voor zijn verraad kreeg hij van de toenmalige Overheid een beurs met 30 zilverlingen, maar die gooide hij nadien ver van zich af, ging heen en weende bitter, zegt het Evangelie. Enkele uren later hing hij te bengelen in de wind…..

    In datzelfde Stichtelijk Verhaal lezen we ook, dat de haan geen driemaal zou moeten kraaien, voor het verraad een feit was. Die kraaide de eerste keer, toen Petrus bij het krieken van de dag, aan de dienstmeid verklaarde de Meester niet eens te kennen, laat staan bij Hem te horen. Voor DeWever was dat moment toen hij de Vlaamse Ontvoogdingsstrijd verloochende, omdat die, dank zij hem en zijn acolieten, reeds gewonnen was. Weg met de Vlaamse Leeuw en met de Vlaamse strijdliederen! Petrus hoorde kort daarop nogmaals de haan kraaien, toen dezelfde mei met hem over hetzelfde onderwerp ‘in debat wilde’ gaan. Pas op dat ogenblik herinnerde Petrus zich het Woord van de Meester ‘Voor de haan driemaal zal gekraaid hebben, zult gij Mij driemaal verloochend hebben’.

    Met deze scène uit Het Lijdensverhaal, druk ik hier en nu de wens uit, dat bij het komende ‘debat’ in de stemhokjes tussen hem en het Vlaams Belang, de man eveneens ‘bitter zal wenen’ om vervolgens ergens op een stil plekje in de wind te gaan bengelen. Waarna staatsbegrafenis in Brusellabad in de Moskee van Koekelberg. Is voorzien dat de lijkkist waarop de tricolore, op het einde van de Dienst ontploft met vele tientallen slachtoffers bij zijn achterlopers. Zodat zijn heengaan niet onopgemerkt voorbij zou gaan. Met de groeten van Het Beest.

    Psssst

    Waarom Het Beest best bestreden wordt onder het sylbool der Kruisvaarders? Kent U een ander, een duidelijker of een beter?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    07-03-2015, 10:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    06-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2445

    *

    .

    *

    .

    Lemmingen Onderwijs

    Ons Here moet van elk zijn getal hebben….

    *

    INLEIDING

     

    Allez, de ‘radicalisering’ zou dan toch doorzetten. Da’s toch nies skoon, hé! En wij die gedacht hadden, dat die ons levenslang voor ons zouden gestemd hebben. Awel merie zunne! Aan de toon in de De Morgen te horen, gaat het zelfs al iets verder. Om de cholera van de ‘Islamitische radicalisering’ tegen te gaan, roepen ze in Gent nu al om meer geschikte lessen dan de bestaande uurtjes ‘zedenleer’, de Islam dus. Terzake gaat het om het ‘Gemeenschapsonderwijs’. Om catechismusles zal het dus wel niet zijn.

    De Islammerij dreigt te ontaarden, ook in Termontville. Dus nog wat meer islammerij om vuur met vuur, en water met water te blussen..

    Maar daar ben ik al weer aan het doordazen, en de lezer weet nog niet eens waarom…. Geniet dus eerst van onderstaand journalistiek pareltje van Slinx gewetensonderzoek. Zoals de beul zei tot de gehangene: die strop kietelt wel een beetje, maar wees gerust, het duurt niet lang…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/-radicalisering-op-de-gentse-speelplaatsen-neemt-toe-a2242347/

    *

    Radicalisering op de Gentse speelplaatsen neemt toe"

    *

    "Ik merk hier signalen die aangeven dat ook wij problemen kunnen krijgen", zo zegt Mania Van der Cam, directrice van de Gentse school KTA Mobi in 'De Gentenaar'. "Jongeren tonen meer radicaal gedrag." Haar collega's beamen dat het probleem bekeken moet worden.

    In Mechelen, Vilvoorde en Antwerpen, daar radicaliseren jongeren. Niet bij ons. Dat was het voorbije jaar de teneur in Gent, van waaruit nog niemand naar Syrië was vertrokken. Maar plots is die naïeve gedachte helemaal verdwenen, nu blijkt dat er toch twee jongeren uit de Arteveldestad zijn gaan strijden met de jihadisten van IS. "Gent is geen eiland", zo zegt onderwijsschepen Elke Decruyenaere (Groen) in 'De Gentenaar'. "We moeten niet denken dat zich bij ons geen probleem kan voordoen. Maar we mogen de zaken ook niet opkloppen."

    Toch zijn niet alle directeurs er gerust op. "Ik weet ook niet wie die twee jongeren zijn van wie sprake is", vertelt Mania Van der Cam, directrice van KTA Mobi aan de Gentse Coupure. "Ze zitten niet bij mij op school, maar ik merk hier wel signalen die aangeven dat ook wij problemen kunnen krijgen. Jongeren tonen meer radicaal gedrag. Het gaat dan over opmerkingen over andere religies, op een toon die we niet kunnen tolereren. Voor een ander geloof dan het hunne zien ze geen plaats. Bovendien merken we dat wanneer we hun ouders erbij halen, zij vaak hun kinderen steunen."

    Olivier Szafiro, directeur van de IVG-school aan de Nederkouter, ziet nog niet zo'n grote problemen, maar ook hij vindt dat scholen waakzaam moeten zijn en extra inspanningen moeten doen: "We gaan uitvoerig het debat aan met leerlingen die vragen hebben. Ons standpunt: er moet meer tijd zijn voor levensbeschouwing. Twee uur zedenleer per week is onvoldoende.

    *

    UITLEIDING

     

    Samen met de goeie ouwe Multatuli zucht ik triestig naar Adinda’s vader (of was het Saïda’s vader?) met zonder zijn buffel…. Het werd een eentonig en vervelend verhaal. De zoom van haar sarong sleepte over zijn graf, al zijn buffels werden hem keer op keer door het Districthoofd afgenomen, maar buffels om verder te kunnen ploegen moest en zou hij hebben.

    De plaat over de weldaden van Het Beest geraakt stilaan grijs gedraaid. Iedereen ziet de donkere wolken, iedereen ziet dat er storm op komst is, maar iedereen blijft – buitenshuis - zwijgen. Dat ‘radicaliseren’ is er teveel aan. Hadden ze nooit gedacht, dat het ooit zo ver zou komen met deze ‘Nieuwe Gematigde Europese Islam’…

    Een mens zou begot (kruisteken slaan) nog beginnen denken dat Geert Wilders (kruisteken slaan), ja, dat zelfs dat het Vlaams Belang (weer kruisteken slaan) gelijk heeft! Om nog maar van die Pegida Beweging te zwijgen!!!!!!

    Mandoline Rutten van de Riberaren wenst ze allemaal dood. Zo ook Premier Rutte van NL. Die durfven nogal, inwendig geeft iedereen haar gelijk, maar iedereen zwijgt. Konden zij maar gevraagd worden voor De 7de Dag: ze zouden daar afgemaakt worden voor het oog van de camera. Al zou iedereen blijven zwijgen. Zolang de lijsten voor GAS-boetes niet definitief zijn afgesloten gaat de broodroof verder.

    Tiens, tiens, wat nu Moistache Moureaux van Moiln du Ruisseau-lez-Bruxellabad, hoe stelt ge dat, gij ouwe bok met uw jonge Marokkaanse koeketien? Ja toch? Een beetje onder de indruk van die universitaire Moslima, die haar man en alles achterlaat, om met hun twee bloeikes van kiendjes, 5 en 9, jongetjes en dus toekomstige ISIS-strijders, afgereisd is naar Syrië? Noyt Gedagt, zegt U? En waarom zitten de Mosketen dan zo vol bij U?

    Pas maar op, man! Ze zijn nu met genoeg in aantal en hebben U en Uw PS dus niet eer nodig. Er werd waarschijnlijk al een goed plekje gezocht en gevonden, voor het organiseren van Jiad-onthoofdrfingen. Die zullen veel volk trekken, want veel ‘autochtonen’ lopen daar niet meer rond…. De weinigen die er nog leven, zullen diep achter hun kachels weg kruipen…

    Als er soms toevallig een Pegida Betogingske zou vandoen zijn bij jullie: bezorg ons wapens zoals Wilfried Martens dat ooit bedoelde, en we zullen er zijn….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    06-03-2015, 20:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2444

    *

    Vrijdag 6 maart

    Zon 7u17-18u32

    H Coleta van Gent

    *

    .

    *

    .

    Al meer dan 1400 jaar

    .

    Het Teken des Doods.

    *

    INLEIDING

    Ook islamitische teksten voorspellen Turkse aanval op Israël en Europa

     

    Jezus, de Zoon van God zelf, wij allen dus, als dienaar van Mohammed: de grootst mogelijke godslastering aller tijden, die niet eens in de Koran blijkt te staan, maar waar Islammers waar ook ter wereld rotsvast van overtuigd zijn….

    Islammers denken van zichzelf dat ze, lang voor en lang na de Bazi’s, het ‘Herrenvolk’ der Schepping zijn…. En net als bij de Nationaal Socialisten, zijn de rest allemaal ‘Untermenschen’….. Zij zeggen niet ‘Untermenschen’, dat zou trouwens veel te beschaafd klinken, zij spreken van KAFIRS, een mensensoort nog minder dan negers.

    Iedere dag zijn eigen beetje pijn, maar dan in ’t Fransoos. Stel U voor: de fataliteit van ‘De Eindtijd’, De Dag des Oordeels, en vooral De Dag van ’Het Beest’ is een Christus-oud verhaal dat ook bestaat in de Islammerij. Mohammed heeft dus duizenden jaren na het Jodendom, en minstens 600 jaar na de overgang naar het Christendom - dit verhaal gewoon overgenomen en aangepast aan de eigen smaak. Groot verschil: wij Christenmensen geloven in Het Leven nà de Dood, en de Islammerij gelooft in het leven van de dood. Qua optimisme scheelt dat toch een serieuze slok op de borrel.

     

    Dat van hun ‘Messias’, vindt U terug zelfs op Wikipedia http://nl.wikipedia.org/wiki/Mahdi

     

    En daar staan we dan. Met of zonder wederzijdse big bang: het Land der Meden en Perzen (Iran na Khomeini) is ineens de intieme grote vriend geworden van de Zwarte Ongelukskater uit Amerika, ook een Moslimbroeder. Die twee, samen met de Turkey’s, zullen voortaan dus één en hetzelfde Beest vormen dat uit is op onze vernietiging. Goed om weten!

    Maar enfin en conter-enfin: die Turkey’s, dat waren toch onze vrienden?! Werd ons toch altijd zo wijsgemaakt! Ze zouden zelf Lid zijn mogen worden van onze geliefde bloedeigen Europese Unie….. En het valt niet eens op, dat in voorbereiding, Europa al stikt onder de soort! Met vrouwenbillen en buiken en met bajonetten onder de vorm van minaretten….

    Zou Gwijde van Verafstoodt O-de-Gand hier soms achter zitten? Ik zie hem al, dik ingeduffeld in overjas met Araf-sjaal, wild zwaaiend met de kromsabel Kiev binnentrekken, aan het hoofd van een leger tulbanden. Om dan ineens, als een moderne Attila-de-Hun, door te stoten naar Moskou. Eindelijk een opdracht mèt reputatie op zijn formaat! En het Rijk van Tsaar Gwijde I zal geen einde kennen!

    Wat te denken over heel dat circus? Ach! Altijd dat achterdoen en op de kap van anderen, de dikste willen hebben!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Iran toont enorm spandoek met afbeelding Mahdi geholpen door Jezus

    *

    De islam kent 29 hadiths (uitspraken van Mohammed) die voorspellen dat de moslim messias, de Mahdi, bij zijn komst in de eindtijd geholpen zal worden door Jezus, die de christenen dan zou laten zien dat de islam de enige echte religie is. Nu Iran dankzij Obama Israël heeft vervangen als Amerika’s grootste bondgenoot in het Midden Oosten is men in de Islamitische Republiek dermate extatisch, dat er een enorm spandoek werd opgehangen met daarop de Mahdi, met achter hem een biddende Jezus die zich aan hem onderwerpt (foto).

    ‘Dit spandoek werd ontworpen om de definitieve overwinning te tonen, geleid door Ibn al-Hasan Imam Mahdi,’ berichtte het Iraanse staatspersbureau FARS.

     

    Veel moslims zullen zeggen dat zij ‘ook in Jezus geloven’, maar er niet bij vertellen dat hun beeld van Jezus totaal niet overeenstemt met de Bijbel. Volgens de islamitische profetieën zal deze ‘moslim’ Jezus de Mahdi volgen in salat (gebed) als de eerstgenoemde op aarde neerdaalt om de Joden en christenen te verslaan en de hele wereld te onderwerpen aan de islam.

     

    Dag des oordeels nabij?

     

    In Iran gelooft men al enkele jaren dat de ‘dag des oordeels’ en daarmee de komst van de Mahdi nabij is. In 2011 maakte het land een officiële video met de titel ‘De Komende (Mahdi) is met ons’ met de boodschap: de Mahdi is er reeds, maar heeft zich nog niet geopenbaard aan de wereld. Opvallend genoeg komen de beschrijvingen van de Mahdi vrijwel exact overeen met die in de Bijbel, alleen wordt hij daar niet de messias, maar het beest, satan en (een) ‘antichrist’* genoemd.

     

    * Het woord ‘antichrist’ komt slechts 4 x in de Bijbel voor en wordt uitsluitend in algemene zin gebruikt voor iedereen die de Vader en de Zoon ontkent. Er is niet één tekst die spreekt over ‘de antichrist’ als toekomstige wereldheerser.

     

    Voorbeeld: Shi’itische moslims noemen de Mahdi Sahib Al-Zaman, de ‘god dezer eeuw’ of ‘god dezer wereld’. In 2 Korintiërs 4 wordt met precies deze titel satan omschreven. (2)

     

    ‘Mahdi komt na overlijden Abdullah’

     

    Volgens Shi’itische moslims is het overlijden van de Saudische koning Abdullah op 23 januari van grote betekenis, omdat volgens een hadith de Mahdi nu zeer spoedig zijn opwachting zal maken:

     

    ‘Voor de oordeelsdag zal een man met de naam van een beest op de troon stijgen, waarna een man genaamd Abdullah aan de macht komt. Zodra iemand mij over zijn dood bericht, zal ik hem vertellen over de opkomst (van de Mahdi),’ zou Mohammed hebben voorspeld. De voorganger van Abdullah was King Fahd, wiens naam afgeleid zou zijn van het woord ‘cheeta’ (jachtluipaard).

     

    De Mahdi zou –volgens sommigen mogelijk al enkele maanden- na Abdullahs dood op het toneel verschijnen in een tijd van apocalyptische chaos, dood en vernietiging, wat de belangrijkste voorwaarden zijn voor de komst van de moslimverlosser.

     

    Turkije valt Israël en Europa aan

     

    Volgens de islamitische traditie zal de mahdi de ‘geest’ van Mohammed hebben en gedurende 7 jaar vrede afkondigen in de islam. Tegelijkertijd zal hij de niet-islamitische landen één voor één veroveren en hun rijkdom verdelen onder de moslims. De legers van de Kalief zullen volgens de voorspelling zwarte vlaggen dragen, reden waarom IS(IS) hetzelfde doet.

     

    ‘De laatste strijd zal gevoerd worden door getrouwe moslims op de ruggen van paarden... met zwarte vlaggen,’ legde Soefi-sjeik Hisham Kabbani uit. ‘Zij zullen op de oostelijke Jordaanoever staan en een oorlog beginnen zoals de aarde nog nooit heeft meegemaakt. De ware messias, de islamitische mahdi, zal Europa verslaan en het leger van de Seljuks (Turken) aanvoeren. Vanuit Jeruzalem zal hij over de wereld regeren, want Mekka zal zijn vernietigd.’

     

    Islam = antichrist

     

    Zoals we al vaak uitgebreid hebben beschreven voldoet de islam als enige ideologie aan alle Bijbelse kenmerken van ‘antichrist’, compleet met ‘valse profeet’ (Mohammed), tekenen op voorhoofd en arm, aanbidding van een ‘beeld’ (de zwarte steen in Mekka die uit de hemel zou zijn gevallen, en het ‘sprekende beeld’ wellicht de Mahdi zelf) en het onthoofden van christenen.

    Xander

    (1) Farsnews (via Shoebat)
    (2) Shoebat

    *

    UITLEIDING

     

    Een goede raad: herlees nog maar eens goed in Wikipedia http://nl.wikipedia.org/wiki/Mahdi , zodat het duidelijk wordt dat Het Beest bezig is met zichzelf te verslinden. Maar net als in elk horror-verhaal, groeit daarna alles terug aan. Voor iedere afgeslagen kop, zijn er nu zelfs twee. En dat gaat zo maar verder, want iedere generatie heeft wel weer zijn oude zotten. Iets wat helemaal niet voorspeld was! Soemnieten tegen Sjiïeten: het is dus altijd zo geweest in de Samenleving der Dood.…

    *

    Hoog tijd dus dat het Westen zich eens goed de ogen uitwrijft, voor het wakker wordt als doorkerfd lijk.

    Wat wel waar is…. Dergelijke verhalen zijn als zuurstof voor de Pegida-Beweging. Terwijl datzelfde Pegida een teken aan de wand zou moeten zijn voor zij die ons naar de vernieling loodsen.

    Laat het meteen herhaald wezen, dat Het Beest zowel de Joden als de Westerlingen wil vernietigen, om aldus de sporen te wissen van hun achjterdoenderij. Zij willen ons de kop afbijten, om onze rijkdommen te kunnen stelen, en om zelf de grootsten te zijn…..

    En wij maar ‘tolerant’ zijn!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     








    06-03-2015, 12:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    05-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2443

    *

    .

    *

    .

     

    Musicerende ketelklopper

    .

    *

    INLEIDING

     

    Het ultieme argument van alle Sklinxen ter wereld, van klein tot groot, van werkman tot syndicaal vrijgestelde, is dezelfde: zij zijn de echte democraten e wat zij denken is wet. Of anders zit het er op! Zie Rudy De Leeuw, zie Grosse Caisse Leemans.

    De oorsprong van dit gezegde: miene kameroad zijn, of ‘k sloan op joen muile’, is wel typscih Gents van bij de Vooruit en de Vrijdagmarkt – denk daarbij aan Termont - maar dat Bargoens van de op een na beste burgemeester ter wereld is nog steeds iedere dag geldig.

    Bij Rechts Actueel leest u hieronder een sterk staaltje.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://rechtsactueel.com/2015/03/05/als-gesubsidieerd-links-een-lezing-organiseert-is-niet-iedereen-welkom/

    *

    Als gesubsidieerd links een lezing organiseert, is niet iedereen welkom

    *

    Democratie geldt enkel voor gelijkgezinden bij de 'Actief Linkse Studenten'.

    Maandag 2 maart organiseerde de uiterst linkse ‘Actief Linkse Studenten’ een lezing over het Griekse Syriza als alternatief voor de besparingspolitiek. Ook enkele leden van de NSV! kregen een pamfletje met een uitnodiging. Hoewel niet meteen overtuigd socialistisch, leefde er bij hen wel een zekere interesse voor wat er in Griekenland gebeurt. Enkele vrienden, waaronder ook 3 NSV’ers, besloten dan ook eens een kijkje te nemen.

    Dit was echter niet naar de zin van een groep heethoofden van de ALS. Hoewel de NSV’ers om niet te provoceren hun petten en linten thuis hadden gelaten, werd één van hen toch herkend. De hele groep werd daarop hardhandig en zonder reden de toegang tot het lokaal ontzegd – ook nadat ze er meermaals op wezen dat ze louter uit interesse voor het onderwerp waren afgezakt.

    Politie en vertegenwoordigers van de KUL daagden uiteindelijk op. Zoals de ALS tegenover de politie verklaarden, was de activiteit wel degelijk openbaar. We hopen dat LOKO hieruit haar conclusies zal trekken. Uiteindelijk staat in haar subsidiereglement:

     

       3.1 Elke gesubsidieerde activiteit moet goed geadverteerd zijn en open staan voor iedereen.

       3.2 Voor politieke verenigingen: elke gesubsidieerde activiteit mag op geen enkele wijze een specifieke politieke overtuiging opdringen aan deelnemende studenten of andere overtuigingen afbreken.

    Onder de andere politieke studentenverenigingen is het bezoeken van elkaars activiteiten de normaalste zaak van de wereld. De discussie – uiteindelijk een basisvoorwaarde voor de democratie – wordt met hen op een kritische, maar steeds redelijke en respectvolle manier gevoerd. Dat dergelijke correcte omgang met uiterst links niet mogelijk is, betreuren we dan ook ten zeerste. Dogmatisme, agressie en uitsluiting – van zelfverklaarde progressievelingen hadden we beter verwacht.

    *

    UITLEIDING

     

    Heb even de radio afgezet. De negermuziek was mijn dag helemaal aan het vergallen. Erggo: de batterij ‘drummers’ produceerden een hels oerwoudkabaai, dat mij trouwe herdershond met een verwijtende blik in zijn schrandere ogen, afdroop naar buiten. Waar de storm lelijk huis hield, maar dat kon hem blijkbaar niet schelen, zo erg was dat. Op slag had ik mijn woord voor 215 gevonden; dat waren geen ‘drummers’, maar ketelkloppers die daar aan het werk waren. Ik zag ze, in hun blote bast, zo voor mijn ogen, de peniskoker achteloos af en toe met één hand opzij duwend. Boven hun woest gezicht, In hun haarknot het half afgekloven bovendijbeen van een mens, de ogen gretig gericht niet op hun instrumenten (holle vaten) maar op de wippende bovenlijven van elkaars dansende wederhelften, voor hen in de lichtcirkel van het kampvuur. Hallucinant! Bijna even A-typisch als de A-patische burgervader van de Koekestad. Ja, dacht ik. Dàt is wat “A” net nodig heeft: zet op ieder pleintje van ’t Stad – vooral op het H. Conscienceplein - zo’n stel gesubsidieerde ketelkloppers neer, en de toegestroomde negers zullen in de kortste keren alle aanhangers van Het Beest de stad uitjagen. Achteraf kunnen die zwartjes dan netjes, zoals het hoort, voor verder gebruik, gewoon gedomesticeerd worden.

    Ja, ‘k weet het. Is allemaal niet zo menslievend. Maar blijkbaar wel efficiënt!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    05-03-2015, 17:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2442

    *

    .

    *

    .

     

    Hitler in Bruly-de-Pêche (Frankrijk)

    .

    Foto uit de ‘Wochen Schau’ val eind Juni 1940 in de Duitse bioskopen…

    Wikipedia vertelt er U alles van!

    *

    INLEIDING

     

    Het is een onvergetelijk beeld: juni 1940, de Füjrer, te velde, na de siësta op wandel in de bossen van Bruly-de-Pêche, die zich op de dijen kletst van plezier, bij het vernemen van de onvoorwaardelijke overgave van de Franse legers. Tableau. Over naar Rad, Lente 1015.

    Zo moeten in de Arabische wereld, de pietrolboeren van ’s morgens tot ’s avonds rondlopen, onderweg van de ene harem naar ede andere. Stel U voor: die stomme Westerlingen (wij dus) betalen zich te pletter om zoveel mogelijk van hun moordenaars een gouden toekomst aan te bieden. Zie het Labour-troeteldier, de hoog opgeleide computer-specialist, die dè specialist in onthoofding is geworden: Juhad John, Koeweitenaar van origine, maar in Westminster groot geworden.

    (zijn laatste onthoofdings-scène staat nu, ingelijst, voor de wijzerplaat van de overge-erfde Westminster schouwgarnituur, die ooi vee generaties lang in mijn schoonfamilie om het uur de BIG Ben heeft laten luiden. Ik wil namelijk de herinnering aan deze oude glorie in ere houden….)

     

    Ooit werden wij – zo wordt ons verweten - een volk van ‘Kruisvaarders’ genoemd, waarbij onze Vlaamse voorouders een aanzienlijke rol in speelden. Dat moeten blijkbaar toen uit een ander soort hout zijn gesneden, want met ‘Apatische Burgemeesters’ (of is het A-typische Burgemeesters?) als vaandeldragers lukt dat nooit.

    Eerst moet het Vlaams Belang de volstrekte meerderheid verwerven, om dan vervolgens de totale onafhankelijkheid uit te roepen….. Bestemming naar waar Cyriel Verschaeve ooit dichtte, dat w’er geen kleinheid konden ontwaren….

    Weet U nog de ’10 Plagen van Egypte’, bij Goddelijke opdracht bevolen om de Joden uit dat land te laten wegtrekken? Ene daarvan was, dat de Engel des Doods in het geheim uitging, om de deuren te markeren, waar ‘s nachts de dood moest toeslaan?

    Met het subsidie-verhaal van Jihad John nog vers in het geheugen, en na lezing van onderstaande lijnen, zou er misschien morgen eden soortgelijk bericht in de gazetten kunnen staan, ongeveer als volgt de vraag: ‘op voordeuren Islammers overal rare tekens gevonden. Niemand weet wat die betekenen’……

    Veel is daarvoor niet nodig. Vijf minuten politieke moed volstaan.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    80% moslims Europa heeft uitkering’; Oostenrijk verbiedt preken en Koran in het Arabisch

    *

    Al 50 miljoen moslims in Europa – Abu Zakariya: ‘Moslims moeten eerst ophouden elkaar af te slachten, pas dan kunnen we Amerika aanvallen’

    Enkele moslims in Oostenrijk protesteerden tegen de nieuwe maatregelen omdat ze vinden dat de staat geen enkel recht heeft de islamitische religie te controleren.(3)

    Met dank aan alle hardwerkende Europeanen kunnen 80% van alle moslims in Europa geheel op kosten van de overheid leven. Een populaire truc die de volgelingen van Mohammed vaak uithalen is te scheiden van hun vrouw of vrouwen, zodat deze een eigen woning krijgen, waarna de vrouw doodleuk weer bij haar man intrekt en de ‘vrij’gekomen woning illegaal wordt onderverhuurd. Instanties doen hier nauwelijks iets tegen omdat ze bang zijn te worden beschuldigd van ‘discriminatie’.

    ‘Het is een gewoonte voor de in (Europese) moskeeën prekende sjeiks geworden om te praten over de ‘infiltrerende Westerse ongelovige’ en het ‘Europese kruisvaarders Westen’, legt moslim TV-presentator Yahya Abu Zakariya uit. ‘Ze spreken van ‘de plek van de ongelovigen’ en ‘de plek van de islam’.’

    ‘Europeanen betaling belasting voor uitkeringen moslims’

    ‘Ik heb bewijs geleverd dat de moslims in Andalusië (Spanje) overspel, homoseksualiteit en losbandigheid begaan. Als je vandaag naar het Westen gaat en door Europa reist, waar 50 miljoen moslims wonen, zijn 80% van hen bedelaars, levend van Westerse uitkeringen. Met andere woorden: de Europeanen betalen belasting, en de staat geeft dit geld aan moslims om voedsel te kopen. De moslim in het Westen verdient niet zijn dagelijkse brood. Hier in de islamitische wereld zou hij sterven, want hier kunnen we zelfs de koeien en geiten niet voeden.’

    Fraude met subsidies en scheidingen

    ‘80% van hen is dus werkloos. Neem Zweden: daar zijn 500 islamitische organisaties, en slechts één Joodse. In iedere moskee in Europa wordt gestolen. Volgens de Europese wet voor de steun voor religies en culturele verscheidenheid financiert de staat de moslims. De managers van deze moskeeën stelen deze fondsen. Soms kom je een imam tegen die zijn vrouw als vloerdweiler in dienst heeft, maar haar opdraagt om thuis te blijven.’

    ‘Dan heb je nog de nepscheidingen. Een moslim scheidt op papier van zijn vrouw, en als de sociale dienst haar dan een woning geeft, neemt hij zijn vrouw terug en verhuren ze het huis op de zwarte markt.’

    ‘Moslims trots op slachtpartijen is verdorven gedrag’

    ‘Vroeger bezocht ik in het Westen moslim gevangenen. Deze drugdealers en verkrachters vertelden me dat ik tegen de bewakers moest zeggen om halal voedsel aan hen te geven, want ze wilden hun vlees op de islamitische wijze geslacht hebben. Ik zei dan tegen hen: zelfs als je varkensvlees zou eten, zou dat jou verwerpen. Je verspreidt drugs in de naam van Mohammed en islam, maar toch beweer je dat je tot de pure islamitische beschaving behoort.’

    ‘De bomaanslagen in Londen, Madrid en overal zorgden voor het Westerse beeld dat moslims trots zijn op hun slachtpartijen, dat de ene moslim met een lange baard een andere onthoofdt en ‘Allahu Akbar’ schreeuwt. Wat verwacht je van het Westen als ze worden geconfronteerd met zulk verdorven gedrag? Het gewoon negeren en hen vrijpleiten?’

     

    Als hij dan kritiek krijgt van zijn toehoorder, haast Zakariya zich uit te leggen dat hij het niet opneemt voor Europa en Amerika, maar vindt dat de moslims ‘eerst het slachten onder elkaar moeten stoppen. Pas dan kunnen we Amerika aanvallen.’ (1)

     

    Oostenrijk verbiedt preken en Koran in het Arabisch

     

    In Oostenrijk begint nu ook de politiek langzaam door te krijgen waar de islam echt voor staat. De coalitie van de Sociaal Democratische Partij en de Volkspartij heeft de zogenaamde ‘islamwet’ uitgebreid met een verbod op imams om in het Arabisch te preken. Zij worden verplicht Duits te (s)preken. Daarnaast mag alleen nog maar de Duitse versie van de Koran worden gebruikt. Bovendien is het voortaan verboden dat islamitische organisaties in Oostenrijk vanuit het buitenland worden gefinancierd.

     

    De Turkse president Erdogan reageerde woedend op de Oostenrijkse maatregelen. Zijn minister voor de EU, Volkan Bozkir, beloofde dat ‘wij alles in het werk zullen stellen om moslims in Oostenrijk, vooral Turkse, te beschermen... Wij kunnen niet accepteren dat moslims schade lijden door deze wet.’ (2)

     

    Er zit overigens een onbedoeld (?) addertje onder het gras van de Oostenrijkse wet: de Duitstalige Koran is –evenals bijvoorbeeld de Nederlandstalige en Engelstalige- in sterke mate speciaal aangepast aan het in het Westen gecreëerde valse beeld van een ‘vreedzame’ islam. In de islamistische wereld heeft maar één Koran gezag, en dat is de Arabische. Talloze haatteksten die in het Arabisch oproepen Joden, christenen en andere ongelovigen uit te roeien zijn in de Westerse versies verzacht en verdraaid.

    Xander

    1) YouTube (MEMRI tv) via Shoebat
    (2) Reuters via Shoebat
    (3) YouTube

    *

    UITLEIDING

     

    Er zal waarschijnlijk nog veel water naar de zee stromen, voor we ooit weer eens terug baas worden in eigen land. Om vervolgens grote kuis te houden. We moeten dus elke strohalm grijpen die we kunnen en dat is voorlopig alleen de Pegida-Beweging.

    Vandaar ook, dat ‘de Elite’ die met alle middelen wil onderdrukken. Want ze weten: als de geest eenmaal uit de fles is, zoeken de Europeanen dan misschien wel steun bij het Land van Dr Zjivago. Rusland was, uitzondering gemaakt voor de jaren van het Communisme, altijd de partner van het christelijk Avondland. Napoleon & Hitler braken er hun tanden op stuk en de Gorby is zelfs samen met Bush Sr een verjaardagsfeest van ‘Boer Clercq’, de textielmagnaat, komen meevieren in Wielsbeke. Als dàt geen vriendschapsbanden schept!

    Wedden, dat Russisch gas en Russische olie heel wat beter van geur en smaal zouden zijn dan die bocht uit de woestijnondergrond, van juist boven het deksel van de Hel, waaronder Het Beest zich schuil houdt?

    Het deksel van de Hel! Als peuter had mijn ouder broertje, toen ongeveer 10 jaar oud, mij schrik aangejaagd, om zo geen diepe putten te maken in de hoop zenders en asse in de hoek van ons speeltuintje. We schreven toen zowat zomer 1941-’42 en onze Pa wilde daar nog assesenen van maken voor een nieuw kippenhok. Want, nog even dieper, en ik zou stoten op ‘d’hulle van d’helle’, en die zou openvliegen, en Hitler zou daaruit springen, om mij mee in het vuur te trekken….Ik heb toen vele avonden niet willen alleen gaan slapen, uit vrees dat Hitler onder mijn bed zou zitten….

    *

    Als de Poet, bij het opmaken van de inventaris van zijn nucleaire voorraden, een paar van die dingetjes eventueel zou teveel hebben…. De brave man mag mij – tijdens de kantooruren van 9 tot 12 - altijd opbellen voor een goede tip….

    Meer zelfs, voor hem staat hier altijd… de Bokma klaar. En met zijn veiligheid moet hij ook niet inzitten: de Lega Nord kan wel 10 van die Zwarte Ongelukskaters de baas!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    05-03-2015, 16:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2441

    *

    Donderdag 5 maart

    Zon 7u19-18u30

    H Adriaan

    Regen op Sint-Adriaan, laat niks meer droog staan

    *

    .

    *

    .

    Verhaal van en voor blogscribenten

    .

    *

    INLEIDING

     

    Het Londens schandaal van de tot op vandaag verder uitbetaalde subsidies aan Jihad John (geïdentificeerd in de afgelopen dagen als Mohammed Emwazi), schokt de Italiaanse Pes. Zijn ze misschien niet talrijk, hier in het Land van de snel groeiende Lega Nord, leven tenminste nog enkele waarheidslievende broodschrijvers. Die geloven, net als ik, wat de Londense Daily Mail uitgezocht heeft. Als ik lieg, dan lieg ik in onder aanneming van een onderaannemer van hen.

    Heb me wel lam gezocht in alle andere mij bekend zijnde media: ligt het aan mij, aan mijn slechte ogen, of aan de slechte wil van het hoernalisten-heer, er is hierover nergens een jota te vinden…. Ik zou bijna zeggen: vanzelfsprekend niet. Slinx progressief onder elkaar, nietwaar….

    Hier dan de feiten op een rij. Zet in ieder geval Uw zakrekenmachientje onder handbereik. Want al leeft U, samen met al uw familie-leden langer dan 200 jaar, zo rijkelijk als de Londense Beul ihad John, zult U wel noot kunnen leven.

    Vader en broer zijn al een tijdje gevlucht naar Koeweit, maar de huur (£ 450 per week) van het voor hen speciaal gerenoveerd luxe appartementje waar de drie (met vrouwen en kinderen?) woonden, wordt nog altijd voort betaald door het OCMW van Westminster, die sinds 1996 zijnde het jaar van immigratie uit Koeweit, maar liefst £ 400.000 betaald heeft voor zijn universitaire studies & onderhoud. Deze kosten, £ 40.000 per jaar, hoe onbegrijpelijk ook, lopen door tot op de huidige dag en zouden dus in Koeweit uitbetaald zijn.

    Gezegd luxe-appartementje heeft de bescheiden straatwaarde van € 750.000,- en dat kan toch nooit de oorzaak zijn van diens ‘radicalisering’….

    Noteer dat die man nog altijd Brits staatsburger is, en dat geen macht ter wereld hem die kan afnemen.

    Wel zouden er nu pogingen ondernomen worden, om de ten onrechte betaalde bedragen bij de familie in Koeweit terug te vorderen. Ik citeer letterlijk: “Dat geld moet worden terug gegeven ", dondert de Tory MP Philip Hollobone, terwijl zijn collega David Davies vraagt “een onmiddellijke stopzetting van de subsidies" aan een familie die niet duidelijk asiel in het Verenigd Koninkrijk nodig had. "

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.msn.com/it-it/notizie/mondo/la-gran-bretagna-mantiene-la-famiglia-di-jihadi-john/ar-BBie0Go

    &

    http://www.vandaag.be/buitenland/158174_illegale-migratie-naar-europa-bijna-verdrievoudigd.html

    *

    Illegale migratie naar Europa bijna verdrievoudigd

    Re: Vandaag.be

    *

    Het aantal personen dat op illegale wijze de Europese Unie is binnen geraakt, lag in 2014 bijna drie maal zo hoog als in 2013. Het gaat om ongeveer 274.000 illegale migranten, terwijl dat er een jaar eerder nog maar 100.000 waren. Dat laat het Europese grensbewakingsagentschap Frontex woensdag weten.

    Volgens Frontex vormen de Syriërs de grootste groep illegale migranten. De reden is niet ver te zoeken: Syrië is het toneel van een oorlog die in vier jaar tijd mogelijk al aan een paar honderdduizend mensen het leven gekost heeft.

    Dat het totale aantal illegale migranten in 2014 de hoogte inschoot, heeft volgens Frontex-woordvoerster EWA MONCURE verschillende oorzaken. 'De dramatische toestand in Syrië, in Eritrea, in Zuid-Soedan, in de Democratische Republiek Congo en in Irak, en dat alles in combinatie met het feit dat Libië de facto een gefaalde staat is waar de wet niet langer van toepassing is. Zo zijn de ideale omstandigheden gecreëerd voor mensensmokkelaars die in Libië ongestraft hun gang kunnen gaan.' Volgens de woordvoerster is Libië dan ook 'het belangrijkste vertrekpunt voor migranten' geworden.

    Ook de groei van Islamitische Staat heeft een aanjaageffect op de illegale migratie gehad, luidt het bij Frontex.

     

    De meeste illegale migranten komen over het water in Europa aan. In 2014 bereikten meer dan 170.000 mensen de Italiaanse kust, in Griekenland ging het om 50.000 migranten.

    *

    UITLEIDING

     

    Allez, zeg ik dan: dat Frontex-geval is toch nog goed voor iets: als telraam-registratiekantoor voor mentaal gehandicapten met een teveel aan geloof-hormonnen.. Nu moeten wij niks maar raden: het wordt ons voorgezegd, altijd hogere cijfers, zodat we niet meer moeten twijfelen. Tellen gaat al, nu nog de toegang beletten. Wat heel wat minder goed gaat.

    Wat ook niet goed functioneert, is de doorlichtingstechniek om bij het betreden van het Europese grondgebied, Jihadisten te (willen) onderscheiden van asielzoekers.

    De oplossing zou natuurlijk zijn, met alle beschikbare zware wapens, de ISIS en tuti qunto ter plaatse met wortel en tak te gaan uitroeien.

    Laat het duidelijk zijn, de ware bedoelingen van sommigen – hoog opgeleiden – zal dit na korte tijd duidelijk worden, zoals bij de Londense Jihad John. Bij anderen, Abu Ja Ja, bijvoorbeeld, kan dat jarenlang sluimeren. Bij de meesten laten we zeggen, bij 95%, zal dat pas blijken als men in de Prachtlanden oordeelt voldoende in aantal te zijn, om vlotjes de gastheren-ongelovige honden, over de kling te jagen. Of in de pan te hakken, als U liever pa,nnen ziet, dan klingen.

    Als slot vrees ik toch, dat alle Pegida-aanhangers ook dringend bijgeschoold moeten kunnen worden in klingen, pannen of zware wapens. Want Het Beest is… geen katje om zonder handschoenen aan te pakken….En zelfs, voor het geval het toch maar een kitten moest zijn: als dat beest voelt dat het stevig bij de keelis gegrepen, kan het rare sprongen maken. Kijk er maar eens Uw spreekwoordenboek op na.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    05-03-2015, 15:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2440

    *

    .

    *

    .

    Globalistisch modern sprookje. Dank zij Het Beest,

    .

    Werd een welopgevoede Londense jongeman zelf een Beest. Met recht op 72 dagverse maagden.

    *

    INLEIDING

     

    Voor niet-kerkelijken – altijd zo geweest of zo gegroeid - eerst wat theorie voor we overgaan tot de praktijk. Kwestie van de dingen iet of wat in evidentie te stellen…..

    Eerst de ‘Transfiguratie’. Het is een der meest verheven verhalen uit De Blijde Boodschap, en tevens een onuitputtelijke inspiratiebron voor talloze religieuze meesterwerken uit de Middeleeuwen. Daar gaat trouwens het speekwoord over van het bouwen van 3 tenten op de Heilige berg Tabor, het voorstel van Petrusr, omdat iedereen zo onder de indruk was dat zoiets eeuwig moest blijven duren. Een hemelse verschijning, weliswaar een zuiver mannelijke aangelegenheid: niet één maagd was daarbij aanwezig. Ik moet hier toch geen les Gewijde Geschiedenis geven, want wie meer wil weten moet gewoon even Googelen naar

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Gedaanteverandering_van_Jezus

    Het verhaal gaat verder.

    Voor wie de jaren en het geluk heeft zich noch de film over de Machtmens & Pastoor Don Camillo (Fernaendel) en Bepone, de communistische burgemeester, te herinneren, die is in de perfecte staat van genade om verder te lezen, richting Het Beest. De Pô had toen heel de vallei onder gezet, de mensen waren naar de hoger gelegen dijk gevlucht, en in de ondergelopen lege kerk staat Don Camillo op te preekstoel. Dat landschap is eeuwig! en U snapt dus het plaatje?

    Maar in dit waar gebeurd verhaal treedt niet Don Camillo op, maar Don Gerardo. Eerwaarde Heer (Don) Gerardo Giacometti, de Pastoor van Castello di Godego. Die had zondag laatst met de meest gesofisticeerde hulpmiddelen zo’n Middeleeuws meesterwerk op een groot scherm naast het altaar staan, met aan de andere kant op een tweede scherm de uitvergrote foto zoals U die hierboven ziet, van Jihad John.

    Het was nog wel geen 6 Augustus, de ‘afgezette’ vroegere Kerkelijke Hoogdag van de Verheerlijking Christi, maar de Gelovigen hielden de adem in voor wat ging komen. Want hun Pastoor was zijn tijd ver vooruit. Zeer knap verstand, vooruitziend, maar niet progressief.

    Derde verhaal.

    U moet weten, dat dit kleine stadje in het Noordelijke Provincie Veneto bij het terugtrekken van de Nazi-legers in 1943 niet minder dan 80 van zijn burgers in een bloedbad had zien vermoorden. Haast iedereen in de kerk had toen wel een bloedverwant of een vriend verloren. Zij droegen elk die onmenselijkheid nog mee in hun ziel. Vooral daar die moorden gebeurden door hun vroegere bondgenoten waarmee ze 3 jaar zij-aan-zij hadden gevochten tegen de overmacht. Net zoals bij Hihad John als bij de Zachtmoedige, een transfiguratie, een binnenste buiten kering van hun mens-zijn.

    Drie beelden van waartoe de mens in staat is. Christus, die als voorafbeelding van de Verrijzenis op Pasen, als mens verheerlijkt wordt, zoals Rafaël dat ooit schilderde, dan de Nazi-beesten, en nu de Jihad Beesten. Even leeg verstand, zei de Pastoor, als de lege woestijn op de achtergrond bij de onthoofdingen. Islam, de Beschaving van de Dood.

    De moraal van het verhaal is natuurlijk het contrast tussen de Zachtmoedige en Het Beest. Maar of Het Vaticaan dit verhaal zal bevestigen of ontkennen, is nog maar de vraag. Ik geloof ook nooit dat dit verhaal ooit zal verfilmd worden…..

    Ik kan er alleen maar bij vertellen, dat Don Gerardo leeft en werkt in de wijngaard des Heren, in de streek waar de Lega Nord het sterkst staat…

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2239914/2015/03/04/Noodtoestand-in-Middellandse-Zee-zet-vaart-achter-nieuwe-migratiepolitiek-Europa.dhtml

    *

    Noodtoestand in Middellandse Zee zet vaart achter nieuwe migratiepolitiek Europa

    *

    In de tweede helft van mei zal de Europese Commissie voorstellen lanceren om de Europese migratiepolitiek op een andere leest te schoeien. Dat dit twee maanden vroeger gebeurt dan gepland, is te wijten aan de 'sense of urgency' die veroorzaakt wordt door de steeds verder aanzwellende migratiestroom in de Middellandse Zee. "Dit is een probleem dat ons allemaal treft", klinkt het.

    Tijdens haar wekelijkse college hield de Europese Commissie vandaag een eerste, oriënterend debat over haar nieuwe migratiepolitiek. Vicevoorzitter Frans Timmermans en commissaris voor Migratie Dimitris Avramopoulos lichtten na afloop enkele tipjes van de sluier.

    Hoogdringend

    "De gebeurtenissen vandaag voor de kust van Libië tonen weer maar eens aan hoe urgent dit probleem is", zei de Griekse commissaris. De Italiaanse kustwacht meldde dat in de voorbije 24 uur tien dode migranten uit het water waren gehaald en dat bij reddingsoperaties 941 mensen waren gered.

    "Er leeft zowel bij de Commissie als bij de lidstaten een groot gevoel van hoogdringendheid. Daarom hebben we beslist onze migratiestrategie al tegen het midden van de maand mei voor te stellen, in plaats van in juli", zei Timmermans.

    De strategie zal op vier pijlers gebaseerd zijn. De lidstaten moeten hun asielsystemen beter op elkaar afstemmen, de buitengrenzen van de EU moeten beter worden beschermd, illegale migratie - en dan vooral de mensensmokkelaars die erachter zitten - moet harder worden aangepakt en de mogelijkheden op legale migratie naar Europa moeten worden verbeterd. Bij dat laatste denkt Brussel onder meer aan het indienen van een asielaanvraag in het eigen land.

    Nood aan meer solidariteit

    De twee commissarissen wilden niet in detail treden, maar zeiden wel dat meer solidariteit tussen de lidstaten noodzakelijk is. "Dit is een probleem dat ons allemaal treft", zei Timmermans. "Solidariteit is geen slogan, maar een noodzaak", vertelde Avramopoulos. Hij wil een einde maken aan het zwartepieten en vermijden dat Europa ook in de toekomst de schuld krijgt van alles wat fout gaat in het migratiebeleid. "We moeten duidelijk kunnen maken wat Europa moet doen, en wat het het net níét moet doen."

     

    Avramopoulos toont zich bereid het debat aan te gaan over de Dublin II-verordening, die bepaalt welke lidstaat verantwoordelijk is voor het behandelen van een welbepaalde asielaanvraag. Op de vraag of de Commissie een voorstel zal doen om asielzoekers via een verdeelsleutel over de 28 EU-landen te verdelen, antwoordde Timmermans: "We moeten er eerst op toezien dat de lidstaten de regels toepassen, de aanpak is vaak te uiteenlopend."

    *

    UITLEIDING

     

    Ziezo. Nu heeft U de twee kanten van het verhaal. Enerzijds de ontsporing, hoe Het Beest in elke mens in tegenstelling staat met de menselijke natuur zelf, en anderzijds wat de EUSSR daaraan tegemoet komt.

    Ik kan mij van de indruk niet ontdoen, dat ze het echt met de Islamisering allemaal niet meer zien zitten. Donker Afrika, de Pietrol Prachtlanden, de armoe: het is allemaal niet meer in banen te leiden. Al die praat over hun aanpak, is gewoon het besef dat de EU zichzelf te pletter vliegt en de bestuurders daarbij de armen in de lucht smijten: ze weten er geen raad meer mee. En dus willen ze gered worden door… de bel van het kanongebulder…..

    Alleen een mensonterende oorlog in onze gewesten kan hun gezicht redden. Later kunnen ze dan in hun memoires de schuld op de nationalisten van elk land steken. Of op Poetin….

    De Grote Verstanden hebben wind gezaaid, en dus zullen ze storm oogsten. Na zoveel eeuwen van relatieve ruste, heeft Het Beest weer een razende honger.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    05-03-2015, 08:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    04-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2439

    *

    Woensdag 4 maart

    Zon 7u21-18u28

    H Casimir

    .

    *

    .

    Sfeerbeeld van de Gentse Vrijdagmarkt, voor wat nu in

    .

    Binnenkort in Weverville staat te gebeuren…..

    *

    INLEIDING

     

    Als zowel de geloofwaardigheid als de populariteit van een zichzelf zeer sympathiek vindende volksmenner afnemen, dan moet die zich dringend ‘herbronnen’. Niet door zich voor het gevaar achter een dun boompje te verschuilen (negatief advies van zijn eigen onderhorigen) maar door zich te verantwoorden op basis van feiten.

    En die feiten voor BDW zijn dat hij het heeft verkorven. Gewogen en te licht bevonden. Klaar voor de schroothoop.

    Onbewust hebben de gozers van het AFF het punt aangeraakt waar het om gaat: door hun vastberadenheid om onderuit te willen komen van het DDR-gevoel. Het is ver gekomen, dat juist zij, dat DDR-gevoel ter sprake durven brengen.

    ‘Wij zijn et Volk’, afgewisseld met een dreunende Vlaamse Leeuw: dàt is pas een voetafdruk waarnaar de collega’s in andere landen verwonderd zullen naar opkijken.

    En precies die Trein der Mogelijkheden heeft BDW gemist. Méér zelfs, in zijn tegenwoordige pronk-functie heeft hij die trein zelf geprobeerd op te houden. Hij zal dus zeer binnenkort het lot van Jacob Van Artevelde moeten ondergaan. Ook die had op ’t laatst door tweezakkerij de volksgunst verspeeld, en toen hij voor de opgezweepte massa langs zijn eigen achterdeur wilde vluchten, werd hij daarbij betrapt en op staande voet op de Vrijdagmarkt gelyncht. Want dat is wat Vlaamse Kerels doen met bedriegers. Standbeelden kunnen later nog altijd!

    Hier past het, via deze link een sfeerbeeld van het Conscienceplein op te snuiven. Van op het plein van hem die zijn Volk leerde lezen…..

    http://youtu.be/bZ4nniVlStI

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://rechtsactueel.com/2015/03/03/pegida-trotseert-verbod-en-betoogt-met-350-mensen-in-antwerpen/

    *

    PEGIDA trotseert verbod en betoogt met 350 mensen in Antwerpen

    door RechtsActueel • 3 maart 2015

    *

    Gisterenavond was het dan zover: PEGIDA Vlaanderen ging voor het eerst de straat op, tegen de moslimterreur en de islamisering van ons land. Als eerste betogingsplek werd Antwerpen gekozen. Vooraf hadden burgemeester Bart De Wever en zijn politiekorps er alles aan gedaan om manifestanten te ontmoedigen: er werd gedreigd met arrestaties en GAS-boetes, maar de PEGIDA-aanhang liet zich niet afschrikken. Zoals afgesproken ging het zaakje stipt om 20 uur los, en trok een stoet van zo’n 200 mensen met spandoeken en Vlaamse leeuwen naar het Hendrik Conscienceplein, intussen luid de bekende Duitse verzetsslogan roepend: ‘Wij zijn het volk!’

    De politie was volkomen verrast door deze massale opkomst en moest zich snel terugtrekken vanop het Conscienceplein. Het levert mooie beelden op bij ATV van een terugwijkend politiecordon, en de stoet die met applaus onthaald wordt door de betogers die al op het Conscienceplein waren. Ook enkele tientallen toevallige wandelaars en toeristen bleken de zaak aandachtig te volgen. De politie sloot daarop alle toegangen af tot het plein; de zowat 100 mensen in de zijstraten, die ook de betogers wilden vervoegen, werden zo helaas geblokkeerd van deelname. Zonder politie-afscheiding zou het totale aantal deelnemers dus zowat 350 geweest zijn.

     

    Op het plein hield woordvoerder Rudy Van Nespen (een deel van) zijn toespraak. Omdat de betoging verboden was ontbrak een goede geluidsinstallatie, maar Rudy kon toch een deel van zijn boodschap brengen, die duidelijk was: ‘ De erkenning van de islam als godsdienst door onze regering was een fout. De islam is een gevaarlijke sekte. Er mag geen euro van ons belastinggeld meer naar moskeeën gaan.’

    Alhoewel alles perfect vreedzaam verliep vond de politie toch dat er moest opgetreden worden, op bevel van Bart De Wever. De politie stormde in vol ornaat het plein weer op, met de bedoeling iedereen in een hoekje te drijven, maar de manifestanten counterden dat door te gaan zitten en in elkaar haken. De politie besloot dan maar een stilstaande rij te vormen.

    Aanvankelijk wilde men iedereen administratief aanhouden, maar na enige onderhandelingen met de PEGIDA-mensen werd dat bijgesteld: iedereen die vrijwillig zijn identiteitskaart liet noteren, mocht zonder arrestatie vertrekken.   Er werd afgesloten met een stevige ‘Vlaams Leeuw’.

    Het stadsbestuur liet intussen weten dat iedereen waarvan de identiteit genoteerd werd, een GAS-boete zal krijgen. Het Juridisch Team van PEGIDA laat al meteen weten, dat het de mensen zal helpen al die GAS-boetes aan te vechten: ‘ GAS-boetes zijn wettelijk nooit bedoeld om uitingen van een politieke mening te bestraffen, daarvoor is een burgemeester of een gemeentelijke GAS-ambtenaar niet bevoegd. Het optreden van de politie was overigens onwettig: bij het optreden tegen een vermeende onwettige samenscholing moet de politie eerst de deelnemers waarschuwen en vragen weg te gaan. Dat is hier niet gebeurd. Doordat de politie zonder enige waarschuwing het Conscienceplein aan de drie kanten heeft afgesloten, werden ook tientallen toevallige wandelaars en toeristen mee ingesloten: die mensen hebben ook meteen hun identiteitskaart getoond zodra dat gevraagd werd, dus van enige weerspannigheid is geen sprake. Er zijn nu dus 227 identiteitskaarten opgeschreven, maar wie was een manifestant, en wie een wandelaar of toerist? Het optreden van de politie zelf heeft het onmogelijk gemaakt dat onderscheid te maken, en dus zal het ook onmogelijk zijn, GAS-boetes uit te schrijven. Als die er toch komen, stellen we teksten van bezwaarschriften ter beschikking.’

    Overigens bleken vele manifestanten niet wakker te liggen van een eventuele boete. ‘Pff, een politiemacht of een boete zal mij niet verhinderen op te komen voor de toekomst van mijn land en mijn volk’, zo klonk het op verschillende plaatsen bij de moedige betogers.

    De tevredenheid over het verloop van de actie was na afloop groot bij organisatoren en deelnemers. Of en hoe de acties in Antwerpen worden voortgezet, daarover wordt deze week overlegd. In afwachting daarvan roept PEGIDA op om deel te nemen aan de derde ‘Vrije bijeenkomst voor het behoud van onze tradities’, die zal plaatsvinden volgende maandag om 20 uur aan de Sint-Nicolaaskerk aan de Grote Markt van Sint-Niklaas.

    De beelden van de PEGIDA-demo in Antwerpen zijn intussen ook internationaal nieuws.

    *

    UITLEIDING

     

    Laat BDW in de praktijk dan al een ramp zijn voor Antwerpen, hij is dat niet voor Vlaanderen. Omdat hij de ogen van de meeste Vlamingen heeft doen opengaan. Want aan deze internationale succesformule van de Pegida-beweging, zal het zich kunnen optrekken, vrij van partij-politiek L/R, maar eenduidig en strijdvaardig Vlaams in hart en nieren. Vlaanderen, vrij en vrank in de vaart der volkeren: Aug? Vermeylen had dàt nog moeten beleven!

     

    Via de bestrijding van Het Vreselijk Beest, zijn we in het Oude Avondland binnenkort met vele miljoenen die het EU DDR-juk willen afwerpen. Indien niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. De Sminxe Nazi-beesten, eenmaal zonder argumenten wegens bewijs van het tegendeel (Islam-terreur) zullen hoe dan ook overgaan tot geweld en dus moeten wij voorbereid zijn.

    Vergeet ondertussen vooral niet, dat dank zij hun ‘positieve discriminatie’ de rangen van de Politie en van het Leger door horden Beesten zullen ingenomen zijn…

    Pegida is dus de kans van de laatste hoop.

    Psssst

    Ik lees dat er in een bepaalde kerk in Weverville toch weer Fraanse Missen (preken?) zouden zijn. Hallo, Bony & Clyde Weversky, hoe denken jullie dat aan te pakken? Voor ons is dat nog erger dan in ’t Arabiers, want Frans, dat was de taal van onze vorige verdrukkers! NdD! Is ’t gedaan, ja? Arabiers moet nog komen, en kunnen we dus nog tegenhouden, maar Fransoos, dat hebben we al gehad!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    04-03-2015, 09:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    03-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2438

    *

    .

    *

    .

    .

    Waarschijnlijk wel. Maar tegen dan is de Van Ryjswyklaan al lang het Wever Steegje geworden….           

    *

    INLEIDING

     

    Hieronder twee schijnwerpers op de gebeurtenissen van gisteren in wat ooit de trotse Scheldestad was… Het eerste verslagje doet mij denken aan spelende kinderen in een wei. Het ademt hoop uit. Want in die wei is er geen Beest te bespeuren, uren in de omtrek.

    Het tweede doet mij denken aan een groezelige achterbuurt ergens in Het Zwarte Lande van Scharrelroi. Je trapt er zich tussen de zwalpende drinkebroers, te pletter in de drugsnaalden. Overal zwarte daken, en zwarte vlaggen….

    Merde alors, want kan U dat schelen?! Zo lang er geen revolutie komt omdat de kleine 20 miljard transfers (per jaar) niet meer volstaan….

    Il faut que le caviar-gauche se sente aim&é…. Tot er weer ene in den bak vliegt omdat hij het stelen niet kon laten.....

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/

    &

    http://aff.skynetblogs.be/

    *

    Volksprotest tegen islamisering

    Ondanks het verbod van de Antwerpse burgemeester De Wever trokken gisteren zo’n 300 bezorgde burgers de straat op om een halt toe te roepen aan de islamisering van Vlaanderen en Europa.

    Wie gisterenavond het Antwerpse Conscienceplein bezocht, kon vaststellen dat de sluipende islamisering misschien door de traditionele politici wordt geslikt, maar niet langer door het volk. Zowel senioren als gezinnen met kinderen kwamen er onder de vlag van Pegida (Patriottische Europeanen Tegen de Islamisering van het Avondland) hun wens uitdrukken om onze Europese waarden te verdedigen en de islamisering tegen te gaan. Volgens de betogers dient er dan ook dingend een einde te komen aan de massa-immigratie uit niet-Europese landen.

    Boemerang

    Dat een aantal mediakanalen het nodig vonden om de betoging het kleine broertje te noemen van de Duitse Pegida-beweging omdat er geen duizenden aanwezigen waren, zou weleens als een boemerang terug kunnen komen. Zo kwamen bij de eerste maandagmanifestaties van Pegida in Duitsland hooguit 250 mensen opdagen. Een aantal weken later waren er dat 18.000.

    Twee maten

    Dat er geen duizenden aanwezigen waren had bovendien alles te maken met het betogingsverbod van Bart De Wever. Dat de manifestatie voor de derde maal verboden werd, terwijl uiterst linkse betogingen werden toegelaten, geeft andermaal aan hoe er in dit land met twee maten en twee gewichten wordt gewogen.

    °°°

    PEGIDA ALS RATTEN IN DE VAL

    Hart boven hard - Stop islamofobie

    “De betoging zal op geen enkele manier gedoogd worden”, zei de Antwerpse burgemeester Bart De Wever vrijdag in Gazet van Antwerpen. In het weekend herhaalde hij het nog tot tweemaal toe. Aanvankelijk leek het gisteren anders te verlopen met de Pegida-actie aan het Conscienceplein in Antwerpen, maar politiek en politiewerk is altijd een paar zetten op voorhand denken.

    De eerste Pegida-betogers verzamelden ruim een uur op voorhand in café De Pelikaan aan de Melkmarkt. Schuin tegenover het intussen gesloten en ontruimd café De Leeuw van Vlaanderen. Na een tijdje was er in het kleine café geen plaats meer en verzamelde men zich aan het terras. Vooraan, gezeten op de rug van een stoel, gewezen Voorpost-actieleider Luc Vermeulen. Hij mocht Voorpost-volk tot zelfs uit West-Vlaanderen en Nederland begroeten. Vlak voor 20.00 uur daagde ook Christian Berteryan op, met een achttal Autonome Nationalisten en een verloren gelopen militant van het Franstalige Nation. Natuurlijk was er ook Vlaams Belang-volk, en niet alleen uit Antwerpen (foto v.l.n.r.: RechtsActueel-hoofdredacteur Bert Deckers, Luc Vermeulen, eveneens uit de Kempen, met op zijn schouders Pegida-woordvoerder Rudy Van Nespen (bestuurslid Vlaams Belang Deurne), en Antwerps organisatieverantwoordelijke van het Vlaams Belang Albrecht Cleymans).

    In totaal was men met een tweehonderdtal die vanuit café De Pelikaan betogingsgewijs naar het Conscienceplein trok. Wij zijn het volk scanderend. Pegida had vooraf juridisch advies verspreid: doe alsof je de gebouwen aan het Conscienceplein bewonder, ontrol je spandoek of wat dan ook slechts bij verrassing op het Conscienceplein, leg geen verklaring af als je opgepakt wordt door de politie zodat men jou niet kan verwijten te hebben deelgenomen aan een verboden manifestatie. Raadgevingen die, overmoedig als men was, allemaal in de wind werden geslagen. Op een politiewagen en twee politieagenten na was op het Conscienceplein immers niemand te zien van ordehandhavers.

    Nadat men dik vijf minuten, de DDR-betogers achterna, Wij zijn het volk had gescandeerd en nieuwste Pegida-woordvoerder Rudy Van Nespen een toespraak had kunnen houden, dook de politie op. Eerst tientallen politieagenten in burger, dan politie in Robocop-uitrusting. Het Conscienceplein heeft slechts drie toegangen, smalle straatjes dan nog. Eens de politie verscheen waren de Pegida-betogers dan ook vlug omsingeld (foto 1). Intussen werden zowel aan de Melkmarkt als in de Wolstraat arrestatiewagens aangevoerd. Uiteindelijk werden 12 mensen aangehouden. Al de anderen – 227 – moesten bij het verlaten van het Conscienceplein hun identiteitskaart tonen en zullen een GAS-boete krijgen.

     

    Dat ze op het Conscienceplein enkel waren om de gebouwen daar te bewonderen, zal weinig geloofwaardig klinken. Burgemeester Bart De Wever zei laatst nog dat de lijst mensen die een GAS-boete kreeg bij een Sharia4Belgium-samenscholing in Borgerhout in september 2012 (= nog onder burgemeester Patrick Janssens, nvdr.) leest als een passagierslijst voor Syrië. Sinds gisteren heeft hij nu ook een lijst van islamhaters uit alle hoeken van het land en Nederland. Al is de lijst daarom nog niet volledig. Toen de Pegida-bijeenkomst al even bezig was, kwam het Mechelse voormalig Vlaams Belang-parlementslid Frank Creyelman eraan gewaggeld. Komend van de Grote Markt. Toen hij de politie in burger opmerkte, stopte hij zijn tocht naar het Conscienceplein. Toen hij zag hoe de politie in uniform de Pegida’ers omsingelde, draaide Frank Creyelman zich om en ging hij terug richting Grote Markt.

    Filip Dewinter verliet de maandelijkse zitting van de gemeenteraad op het Antwerps stadhuis om zijn verontwaardiging over het politieoptreden te ventileren voor de aanwezige persmensen. Hart boven hard vergaderde op hetzelfde ogenblik op een steenworp van het Conscienceplein om De Grote Parade op 29 maart voor te bereiden. Tevoren had Hart boven hard onder andere op de Carolus Borromeuskerk op het Conscienceplein haar slogans geprojecteerd (foto 2, grotere versie).

    *

    UITLEIDING

     

    Wat ziet mijn lodderig oog? In Dresden, waar het ooit allemaal begon, waren er eerst ook maar een kleine 250 man. Nu zijn het er vele duizenden. En het is nog maar een begin!

    En wat als de volgende keer de betogers na relatief korte tijd ineens allemaal weg zijn van dat plein, omdat er akkoordjes waren met de bewoners daar? Zo gauw de flikken zich vertonen, als bij toverslag iedereen de voordeuren binnen….

    Dàt zou pas onzacht zijn tegen hun hart. Met de Internationale Pers op de omringende daken! En het Burgemeesteertje dat verwonderd komt neuzen; waar zijn die ineens allemaal naartoe?

    Misschien dat er tegen dan ook grote metalen kooien kunnen meegevoerd worden met aan hun nek in het dak opgebonden poppetjes, kwestie van ook hier de poppetjes te laten dansen.

    Pssst

    Ik wenste dat ik dit laatste nooit geschreven had, want tegen het ooit zo ver komt, wens ik dit niet gezegd te hebben….

    Psst 2

    Zouden die lijfwachten voor BDW, nu hij uitvoerig partij gekozen heeft voor de juiste klant, niet overbodig geworden zijn? De noodlijdende Stadskas zou er wel bij varen!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    03-03-2015, 17:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2437

    *

    .

    *

    .

    Na de Luikse flikken bij Beulemans,

    .

    Nu de weverflikken aan de voeten van Hendrik Conscience…

    INLEIDING

     

    Voor deze bijdrage even over het muurtje gekeken bij http://www.golfbrekers.be/ voor deze waarheidsgetrouwe weergave van wat er gisteren voorviel op het H. Conscienceplein en wat zekerlijk een plaats moet krijgen in de Geschiedenisboeken.

    Na opkuis van het Plein, geeft jet pas, neen niet om BDW te beschuldigen dat er bloed aan zijn handen kleeft, maar om hem te wijzen op het bloed onder zijn zolen. Met de driekleur om zijn pens de kleine ‘Politiek der Postjes’ dienen, ten koste van – bij monde van een paar honderd dapperen - van wat het Volk wil: hoe diep kan een mens vallen!

    *

    Politiemensen in burger die in de avondlijke straten en op rustige pleinen verdekt opgesteld burgers oppakken om hun identiteit op te nemen: het is een beeld van lang geleden. Met reden werden die toen de Geheime Staats Politie genoemd: de Gestapo.

    Maar zo erg is het nu ook weer niet: niemand zal worden ‘afgehaald’ om bijvoorbeeld in Breendonck terecht te komen. Al staan daar nog altijd de galgen, klaar voor gebruik. Nee hoor, zo ver is men (nog) niet in die gezellige Koekestad van ons. Een kleine boete, en kaar is Kees.

    Denkt U?

    Kom dan maar rap op Uw pootjes terecht. Big Brother draait op volle toeren! Want er zullen ten eeuwigen dage lijsten met namen worden bijgehouden, nodig voor de geniepige broodroof die nu gaat beginnen. Een promotie op het oog? Ergens een sollicitatie lopendee? Figureert Uw naam ergens op een wachtlijst? Al die mensen zijn getekend en de wraak van de ‘Elite’ zal zoet en verdragend zijn….

    Wie na September ’44 ‘De Bevrijding’ heeft beleefd, weet hoe het systeem in elkaar steekt… Toen gingen er zelfs huwelijken aan kapot….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.golfbrekers.be/

    *

    Pegida Vlaanderen: ooggetuigenverslag

    Pegida manifestatie : uw verslaggeefster ter plaatse, Anna Bijns.

    *

    ‘Om 19.45 uur kwam ik op het Concienceplein. Daar waren een 300tal aanwezig. Ze scandeerden: ‘wij zijn het volk‘. Hadden leeuwenvlaggen bij zich en spandoeken tegen de islamisering. Er werden liederen gezongen. Sommigen hadden kaarsen aangestoken. Theelichtjes stonden op de grond.

    Toen nam L.V een man op zijn schouder die de aanwezigen bedankte voor hun komst en hen zegde even vredevol naar huis te gaan als ze gekomen waren.

    Dat was buiten de politie van Bart De Wever gerekend, die om 20 uur plots opdoken langs de verschillende toegangsstraatjes naar het plein . Wie het plein nog op wilde werd de toegang versperd. Ze waren in gevechtskledij met getrokken matrakken. Niemand kon het plein nog af. Nadien verschenen opgeleide agenten in burger die enkelen vastgrepen en meenamen. Enige tijd later gebeurde hetzelfde met een jongen uit het VNJ die rustig stond te praten. Het aantal politiemannen bedroeg circa 80 mannen, degene die in burger waren niet meegerekend. Je kon het plein niet meer af als je je identiteitskaart niet toonde, die ijverig genoteerd werd. In de Wolstraat stonden 16 overvalwagens. Boven het plein circuleerde een helikopter. Antwerpen was een belegerde stad op maandag 2 maart 2015.’

    *

    UITLEIDING

     

    De Vlaams Nationalist die BDW toch vroeger is geweest (VVT, VoltooidVerleden Tijd) en dat Oosterweel-gedoe, dat meer dan 25 jaar op zijn tijd achterloopt, kost stukken van mensen. Tussen de 3.5 en de 5 miljard.

    Een jaar de ‘transfers’ bevriezen, en Antwerpen kan zich zonder verder tijdverlies, 4 à 5 van dat soort zaken permitteren.

    Maar neen, deze ‘Elexir d’Anvers’ laat zijn politie liever diezelfde Vlamingen aanpakken, die het aandurven te wijzen op het almaar dreigender optreden van De Beesten.

    Veel belangrijker is de ‘Opwarming van de Aarde’, de CO2-uitstoot enz, want daar gaan we aan kapot. Maar aan de Islammerij kapot gaan? Kan altijd wel eens gebeuren, zeg nooit nooit, maar dat zou dan toch de eeeste keer zijn in de Geschiedenis van deze wreedzama ‘godsdienst’.

    Pssst

    Misschien dat Antwerpen beter af ware geweest met… Patrick Janssens? Die man was wel een doortrapte schurk, maar een listig strateeg. Die had al lang gemerkt, dat rekenen op het allochtonen-gebroed een verkeerde keuze wordt, en dat de hop moet gesteld worden op de vrij-sprekers zoals Pegida…

    O tempora! O mores! Zei Cicero in 63 v.Chr, en hij had gelijk!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    03-03-2015, 17:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2436

    *

    .

    *

    .

    .

    *

    INLEIDING

     

    Och, die ISIS in Noord Irak en in Syrië, jongens toch, dat is aan de andere kant van de wereld. En is het allemaal wel waar, wat er verteld wordt?

    O, wat zegt U? Dat ze klaar staan om de overstap naar Italië te maken? Dat ze binnen een paar uur met gekaapte schepen oversteken en voor de poorten van Rome kunnen staan? Ja, dan zal vreedzaam betogen tegen de Islammerij niet veel meer helpen, denkt ik.

    Kijk, dat is de ‘missing link’ waar onze Overheid zo zorgvuldig over waakt: Islamitische Staat is helemaal niet Islamitisch! Zeg dat Obama het gezegd heeft! In Europa is de wens altijd de Vader van de Gedachte geweest. Hier is, dak zij onze aanpak, een ‘gematigde Islam’ ontwikkeld. Zie maar naar de vele duizenden brave (kinderrijke) huisvaders die iedere vrijdag optrekken om zogezegd te gaan bidden voor de vrede en dus aan de totale ‘Onderwerping’ van onze samenleving aan hun primitief fanatisme.

    De ‘gematigdheid’ ondergaan…. Waarbij steevast vergeten wordt, dat Het Beest van de ene dag op de andere ‘gematigd’ kan liggen slapen, om de andere dag woest om zich heen te beginnen bijten en koppen snellen.

    Stel U gewoon even in de plaats van de moeder uit navolgend verhaal. Materie voor weer eens een gewoon sprookje van de Gebroeders Grimm?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150302_01556832?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_term=nieuwsblad&utm_content=article&utm_campaign=seeding

    *

    'Terreurgroep ISIS laat moeder eigen zoon opeten'

    Groot-Brittannië is al een hele dag in de ban van gruwelijk verhaal over terreurgroep ISIS. De Brit Yasir Abdulla trok naar Irak om er de inwoners van zijn geboortestad te beschermen tegen de terreurorganisatie. Hij hoorde er het verhaal van een moeder die haar ontvoerde zoon zocht in een ISIS-kamp, maar een maaltijd werd voorgeschoteld waar de vermoorde jongeman in verwerkt was.

    ‘Een oudere vrouw was via via te weten gekomen waar het hoofdkwartier van ISIS zich bevond. Die terreurorganisatie had haar zoon ontvoerd, en de vrouw hoopte hem te vinden. Ze hoopte dat ze de gijzelnemers met geld kon overtuigen om hem vrij te laten', vertelt Abdulla het verhaal na in de Engelse krant The Mirror.

     

    Dat leek aanvankelijk ook te lukken. Toen ze aankwam waren de ISIS-strijders bijzonder hoffelijk. Ze boden haar een kopje thee aan en gaven haar zelfs een maaltijd ‘omdat ze zo ver gereisd had’. Maar dat was allemaal maar schijn. Want toen de vrouw na de maaltijd vroeg of ze haar zoon nu eindelijk mocht zien, barstten de ISIS-militanten in lachen uit. ‘Zien? Je hebt hem net opgegeten, die zoon van jou', klonk het antwoord volgens het verhaal.

    Het bericht kon nog door geen enkele bron bevestigd worden, maar volgens Abdulla is het exact op die manier dat ISIS terreur zaait in Syrië en Irak. ‘Ze trekken dorpen binnen en bedreigen de inwoners: ofwel moeten ze voor hen vechten, ofwel worden ze levend begraven.’

    *

    UITLEIDING

     

    Dit is een verhaal waar men medeplichtig mee grijnst in de pietrol-landen. Ha Ha Ha! Wat is dat stom wijf er netjes ingelopen! Die zal voor de rest van haar dagen geen geruste minuut meer kennen! Echte Arabische humor! Om er de echtelijke plichten in de harem bij te vergeten!

    Een echte dijenkletser, vooral als daarbij bedenkt, dat zoiets alleen maar kan gebeuren met de steun van de Sterkste Man ter Wereld, en het West maar niet snapt dat ook zij binnenkort aan de beurt zijn.

    Zou de moeder van Vladimir Poetin nog leven?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    03-03-2015, 11:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2435

     

    Dinsdag 3 maart 2015

    Buienmaand

    H Kunigondis

    Als het dondert op Sint-Kunegond, einde van de winter in de grond

    .

    *

    .

    Het staat niet altijd in de sterren geschreven…..

    .

    De wereld zelf is één enorm grote glazen bol….

    *

    INLEIDING

     

    Ik kan het ook niet helpen, maar ondergetekende is, net als zijn persoonlijke glazen bol, van goede vooroorlogse kwaliteit. Wat al vele jaren in die glazen bol gespot werd – en hier vrij en vrank beschreven – is nu ook wetenschappelijk bewezen: de Islammerij is Het Beest uit de Eindtijden, dat al jaren onder ons leeft en daar iedere dag sterker wordt.

    Ik had het met die gazen bol van mij liever anders gewild.

    In heel het verhaal dat Elsevier hieronder brengt, is er toch één lichtpuntje: met geen middel kan men de schuld voor Het Beest noch in de schoenen schuiven van het Vlaams Belang, noch in die van bij Poetin! Het wordt wel geprobeerd, maar voorlopig is dat toch te doorzichtig. Er wordt dus daar wel aan gewerkt. Let maar op het verhaal van die neergeschoten Rus op de brug boven de Moscwa, arm in arm met zijn Oekraïnse koeketien. Die man was wel geen groot licht in de polletiek, maar hij had een goede smaak!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2015/3/Schokkend-hoeveel-westerse-moslims-het-fundamentalisme-steunen-1716213W/?masterpageid=158493&cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2015-03-02|%27Schokkend_hoeveel_westerse_moslims_fundamentalisme_steunen%27

    *

    *

    Schokkend hoeveel westerse moslims fundamentalisme steunen

    door Afshin Ellian 2 mrt 2015

    *

    Het is een onaangename waarheid: talloze moslims die profiteren van de westerse welvaart keren zich later tegen seculiere wetten. De stopzetting van immigratie uit islamitische landen is de eerste noodzakelijke stap.

    Het bestaan van Jihadi John, de beul van Islamitische Staat, is een ernstige weerlegging van de prietpraat van Alexander Pechtold. De beul produceerde jihadistische porno.

     

    Eigenlijk heet hij Mohammed Emwazi, een in Kuweit geboren Brit van nog geen dertig. Peter Kassig, een Amerikaanse hulpverlener, en de journalisten James Foley, Steven Sotloff, Kenji Goto en Haruna Yukawa zijn door Emwazi onthoofd.

     

    Mohammed Emwazi wil dat alle mensen getuige zijn van zijn misdaad. Heeft hij ooit moeten lijden onder de Britse cultuur en overheid?

    Verlichting

     

    Emwazi heeft gebruikgemaakt van alle voorzieningen die niet door zijn voorouders, maar door de Britse belastingbetalers tot stand zijn gekomen. De grondslag van deze vrijheid en humaniteit vloeit evenmin voort uit Kuweit of het islamitische geloof.

     

    Hij mocht zijn godsdienst in de openbaarheid uitoefenen. Dat komt niet door zijn islam, maar door de Verlichting, de godsdienstvrijheid. Zijn ouders mochten zonder enige belemmering Brit worden. Ook dat komt niet door de islam of zijn geboorteland Kuweit.

     

    IS-beul 'Jihadi John' blijkt welgestelde Londenaar

     

    Burgerschap en het non-discriminatiebeginsel zijn ook Verlichtingsidealen die na de Franse revolutie langzaamaan ingang hebben gevonden in de Europese rechtsordes. Hij mocht onbelemmerd onderwijs genieten.

    Middenklasse

    Dat is een vrucht van de Verlichting en het christendom: wees goed voor je medemens.

     

    In een door de Verlichting en de joods-christelijke traditie gemarkeerd continent groeide en bloeide Mohammed Emwazi. Hij werd een informaticadeskundige uit een typisch succesvol Brits middenklassegezin.

    Maar Mohammed ging terug naar het geloof van zijn voorvaderen. Wat bracht dat voort? Slavernij, gewelddadige jihad, vrouwenonderdrukking, vrijheidsonderdrukking, discriminatie, antisemitisme, en het toepassen van oergeweld.

    Zo werd hij een uithangbord van Islamitische Staat: Jihadi John, Mohammed de koppensneller. Steeds vragen we ons af hoeveel moslims in Europa gevoelig zouden zijn voor de fundamentalistische islam.

    Geringe aanhang

     

    Onder leiding van hoogleraar Ruud Koopmans, werkzaam bij Wissenschaftszentrum Berlin für Sozialforschung (WZB) heeft een team wetenschappers onderzoek gedaan naar het islamitische en christelijke fundamentalisme in enkele Europese landen.

     

    Gelet op de toename van de terreurdreiging in Europa is hier nu voor ons het islamitische fundamentalisme van belang.

     

    We gingen ervan uit dat het islamitische fundamentalisme als ideologische basis van het islamitische terrorisme in Europa een kleine aanhang heeft. De onderzoekcentra van de staten, zoals de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid of andere statelijke instellingen, waren niet of nauwelijks bereid om dit vraagstuk grondig te onderzoeken.

    Waarheid

    Natuurlijk kan de uitkomst een onaangename waarheid blootstellen. Hieronder ziet u hoeveel procent van de moslims gelooft in het islamitische fundamentalistische kader:

     

    Terug naar de wortels van de islam:

    Duitsland 49,9 procent, Frankrijk 61,4, Nederland 54,5, België 66,1, Oostenrijk 65,0 en Zweden 43,4.

     

    Slechts één interpretatie van de islam:

    Duitsland 57,1 procent, Frankrijk 81,7, Nederland 74,3, België 82,2, Oostenrijk 79,1 en Zweden 67,4.

     

    Religieuze wetten zijn belangrijker dan de seculiere wetten:

    Duitsland 45,1 procent, Frankrijk 73,2, Nederland 70,0, België 69,6, Oostenrijk 73,1 en Zweden 52,1.

     

    Eens zijn met alle drie de bovenstaande fundamentalistische thema's:

    Duitsland 29,9 procent, Frankrijk 52,3, Nederland 44,6, België 52,5, Oostenrijk 55,2 en Zweden 30,8.

     

    Geen homo-vrienden:

    Duitsland 61,0 procent, Frankrijk 57,6, Nederland 47,4, België 60,9, Oostenrijk 70,8 en Zweden 42,9.

     

    Joden zijn niet te vertrouwen:

    Duitsland 28,0 procent, Frankrijk 43,4 , Nederland 40,4, België 56,7, Oostenrijk 64,1 en Zweden 36,8.

     

    Het Westen wil de islam vernietigen:

    Duitsland 33,4 procent, Frankrijk 52,5, Nederland 54,4, België 63,0, Oostenrijk 67,1 en Zweden 51,9.

     

    Eens zijn met alle drie de bovenstaande opvattingen:

    Duitsland 14,4 procent, Frankrijk 25,0, Nederland 21,7, België 35,0, Oostenrijk 43,2 en Zweden 19,0.

    Angstaanjagend

     

    Deze vijf staten worden gekenmerkt door de sociale verzorgingsstaat. Vooral in Zweden, Duitsland, België en Nederland worden immigranten door de staat in de watten gelegd. Deze uitkomst is zeer vervelend voor D66-achtige partijen en buitengewoon angstaanjagend voor de sociale cohesie en veiligheid van deze landen.

     

    Hebt u ergens een reactie gezien van partijen zoals VVD of CDA? Ze negeren deze cijfers.

     

    Homo's, andersdenkenden en Joden zullen ook de komende tijd moeten leven onder de dreiging van het islamisme.

    Homofoob

     

    Dat blijkt ook uit deze cijfers. De homofobe, antisemitische en vrijheidsvijandige houding van deze grote groep van moslims zal in de toekomst niet veranderen, omdat deze groep deze houding aan de komende generatie gaat doorgeven. Het geloof geef je immers door.

     

    Het is dweilen met de kraan open. Terwijl de nationale veiligheid van Nederland permanent in gevaar verkeert.

     

    Deze groep heeft geen boodschap aan de Grondwet of aan andere seculiere wetten van westerse samenlevingen. En het gaat hier om duizenden mensen. Uit deze groep komen de koppensnellers als Jihadi John en andere moslimterroristen die de cartoonisten en alle andere andersdenkenden willen vermoorden.

    Immigratie

     

    Het gaat niet meer om hypothetische gevallen. Dit zal ook niet door een dialoog worden opgelost, terwijl de immigratie-instroom uit de islamitische landen vrolijk doorgaat.

     

    Uit het onderzoek blijkt eveneens dat er geen eenduidige, directe relatie bestaat tussen discriminatie, racisme of werkloosheid en de resultaten van dit onderzoek. Laten we ook niet uit het oog verliezen dat werklozen hier niet op een extreem inhumane wijze worden behandeld door de staat. Deze cijfers moeten consequenties hebben voor wetten en beleid.

     

    De stopzetting van immigratie uit islamitische landen is de eerste noodzakelijke stap. We kunnen niet om deze ongemakkelijke waarheid heen.

    *

    UITLEIDING

     

    In ons land leven dus meer dan 50µ van alle Moslims als tikkende tijdbommen.

    Waarvan we weten – met de échte Nazi’s nog vers in het geheugen, dat er slechts een paar raddraaiers de kop moeten opsteken, om de rest mee te krijgen. Daarbij is het ook nuttig te weten, dat Nazi’s nog min of meer beschaafd waren, maar dat Het Beest kickt op mensenbloed, wat een wereld van verschil is.

    Een kleine aardbeving ergens midden in de oceaan, op zich niet zo gevaarlijk, kan wel een aales verwoestende tsunami veroorzaken.

    En precies tegen deze bedreiging mag Pegida zich niet vertonen. Maar als de uitlaatklep van een gistend vat nog lang verboden blijft, zal er gewoon gebeuren, wat staat te gebeuren….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

     








    03-03-2015, 10:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    02-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2434

    *

    .

    *

    .

    .

    *

    INLEIDING

     

    Van de 200.000 arbeidsplaatsen dei er nog resten in de bouw, worden er 100.000 bezet dor vreemdelingen. Het is een oud verhaal, dat in de verre Oudheid ooit al eens uitgetest werd in de stad Babel, die dus niet meer bestaat. Men wilde er namelijk een gebouw oprichten, die tot in de hemel reikte. Maar de werkers verstonden elkaars taal niet meer, en die Toren van Babel bleef onafgewerkt en stortte in. Er was waarschijnlijk iets mis met de bouwvergunning!

    Flauwekul dus, wie gelooft nu nog in De Bijbel! En wat meer is: de EUSSR is aardig op weg om te bewijzen dat het wèl kan. Weliswaar met één groot nadeel: onze eigen mensen worden er werkloos door.

    Maar de syndicaten: die zijn toch daar om voor die arbeiders te zorgen? Die blazen toch altijd en overal hoog van de toren?! Tsja, dat is dan een van de vele mysteries eigen aan kleur-syndicaten. De gewone man in de straat is te lomp om dat te begrijpen, en ook, hij zou er slecht van beginnen slapen.

    En hij mag slechts ontwaken, als de politiestaat stevig in de steigers staat.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11000

    *

    Meerderheid bouwvakkers is buitenlander

    Eén op twee werknemers in de Belgische bouwsector is buitenlander. Een verviervoudiging op acht jaar tijd. Dat blijkt uit cijfers van de RSZ.

    Waar er in 2007 ‘slechts’ 23.962 buitenlanders in de bouwsector aan de slag waren, zijn er dat vandaag 101.172. Met 200.000 werknemers in de bouwsector is voor het eerst in de geschiedenis meer dan de helft buitenlander.

    Deze cijfers bewijzen andermaal dat het ongelimiteerde vrij verkeer personen in de EU ons duizenden jobs kost. Deze ontwikkeling is louter het gevolg van het feit dat de arbeidskrachten uit Oost- en Zuid-Europa een veel lagere sociale zekerheidsbijdrage dienen te betalen, wat hen een enorm concurrentievoordeel oplevert.

    Arbeidsmarkt beschermen

    Voor het Vlaams Belang moet elk land opnieuw het recht hebben zijn arbeidsmarkt en sociale zekerheid te beschermen. Lidstaten moeten opnieuw zélf kunnen bepalen wie onder welke voorwaarden het land binnenkomt.

    *

    UITLEIDING

     

    Weet U wat ik denk? Dat die kleur-syndicaten de bui ook niet zien afkomen hebben. Want zo slim zijn die nu ook weer niet. Verblind door hun proriogressieve globalisatie-dromen, zullen ze dat toegejuicht hebben, dat ‘vrij verkeer van goederen en diensten’. Misschien dat er hier en daar een ‘Studiedienst’ om het hoekje gekeken heeft naar de betrokken reglementeringen, maar dat zullen maar ‘boekhouders’ geweest zijn, die niets begrepen van de hogere belangen van de Unie.

    Simpel toch! Ieder land behoudt zijn eigen doolhof aan sociale wetten want het is veel te moeilijk om daar een eenheidsworst van te maken. Voor de rest laten we Gods water over Gods akker lopen.

    En dan nog! Geen omelet zonder eierschalen te breke! Enne, het moet gezegd: die vreemde arbeiders zijn heel wat inschikkelijker dan de onze, bedorven als die zijn door hun politieke vriendjes. Ze werken harder, morren niet, zijn content met wat ze verdienen, en zijn nog meer content als ze op weekeind naar Moeder de Vrouw kunnen. Met stapkens licht en beurze zwaar, zo Gezelle dichtte.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    02-03-2015, 16:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2433

    *

    .

    *

    .

     

    U ziet het niet, maar deze vuilbak

    .

    staat op een bed van Rode Rozen

    *

    INLEIDING

     

    Pegida wil de totale islamisering tegen houden door vreedzaam te betogen, maar mag dat niet wegens het Islam terreurgevaar. Waarmee weer eens bewezen is dat ook in Antwerpen de cirkel rond is. In de titel hierboven staat precies hetzelfde, maar dan ietwat begrijpelijker geformuleerd…. Inbegrepen, dat de flikken zulle waken over de belangen van de… dieven.

    Hoet dat verbod rijmt met de openstelling in datzelfde Antwerpen van het Stadhuis wegens verjaardagsfeestjes, vraagt U best aan BDW zelf. Die zal terstond een sluitend antwoord verzinnen. En daarbij – weliswaar in de marge – erbij zeggen, dat het zo in de regeringsverklaring staat.

    Och, regeren staat niet gelijk met vooruitzien, maar met het enerzijds en anderzijds, goed kunnen uitleggen. Want een Vlaamse partij , eenmaal belast met regeringsverantwoordelijkheid, zoals dat heet, moet Tsjeefs worden, of Tsjeefse manieren krijgen.

    Nogal wiedes dat er tegenbetogers en dus relletjes zullen zijn. Allemaal de schuld van die Pegida-ders, omdat die net als VBërs, niet kunnen doen zoals een ander. Namelijk vuisten in de broekzakken maken!!!!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.gva.be/cnt/dmf20150302_01556648/vanavond-verboden-anti-islambetoging-de-politie-zal-ingrijpen

    *

    Vanavond verboden anti-islambetoging: “De politie zal ingrijpen”

    *

    Ondanks het verbod van het Antwerpse stadsbestuur wil de anti-islambeweging Pegida vanavond toch betogen op het Conscienceplein. “Als dat gebeurt, zal de politie ingrijpen”, klinkt het.

    Afgelopen vrijdag verwierp het Antwerpse stadsbestuur voor de derde keer een aanvraag van de anti-islambeweging Pegida om te betogen. Niet veel later riep Pegida haar leden echter op om het verbod naast zich neer te leggen en toch te betogen. De organisatie gaf op haar Facebookpagina zelfs tips aan de manifestanten om de politie vanavond te slim af te zijn.

    Burgemeester Bart De Wever (N-VA) benadrukt opnieuw dat de betoging op geen enkele manier toegestaan is. “De burgemeester herhaalt dat de betoging verboden is én blijft”, bevestigt woordvoerder Philippe Beinaerts. “Door dat verbod wordt elke vorm van manifesteren ook als illegaal beschouwd. Als Pegida toch op straat komt om te betogen, zal de politie op de gepaste manier ingrijpen.”

    *

    UITLEIDING

     

    Terreurdreiging niveau 3, het op een na hoogste in gevaar, met para’s op de Meir en de De Keyserle en voor de deuri, en dan maar volle publiek uitnodigen om te komen meevieren: wat zou daar onder zitten?

    Je mag niemand een ongeluk toewensen, maar een lichte bommel ding moet er toch van af kunnen! Van een selectieve terreurdreiging gesproken!

    U gaat mij toch niet vertellen, dat er met Het Beest akkoordjes gesloten kunnen worden? Heren, AUB, nu even niet aanvallen en geen bommen of oorlogswapens: wij vieren feest waarop jullie ook uitgenodigd zijn! Jullie zijn welkom, maar kom liefst ongemaskerd, zodat de kiendjes niet hoeven bang te worden. Als beloning voor jullie begrip, verbieden wij in onze straten voor de 3de maal op rij, elk onvriendelijk gebaar jegens jullie…

    Anders gezegd: enerzijds bekampen wij elkaar, maar anderzijds ontnemen wij elkaars zonlicht niet. En al wie zich daar tussen bevindt, vermalen wij…. Of we stoppen ze achter prikkeldraad, zoals dat hoort voor pestlijders.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    02-03-2015, 14:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2432

    *

    Maandag 2 maart

    Zon 7u26-18u25

    Z Karel de Goede, Graaf van Vlaanderen

    .

    *

    .

    Naast de witte rook voor Paus Franciscus..

    .

    Waren er ook die tekenen van Hierboven….

    *

    INLEIDING

     

    ‘Praktijktesten’ zijn het bewijs van de politiestaat waar we stapvoets met leugens en bedrog, binnengeleid worden. Die dingen vertonen volgens mij meer de kenmerken van ‘uitlokking’. Pootje-lap zou beter zijn. Of voetje zetten.

    Maar ja, wie A zegt, moet ook B zeggen. Eerst laat men die horden sprinkhanen welwillend binnen en dan maakt men de mensen wijs dat ze, alhoewel verhoudingsgewijze zwaar in de minderheid, evenveel rechten moeten toegeschoven krijgen als de veel talrijker groep van eigen volk die dat geld ook goed kunnen gebruiken.

    ‘Dienstenchecks’ en ‘praktijktest’: zie daar twee lapmiddelen in leven geroepen uit onmacht om het land te besturen ‘als goed huisvader’. Typisch Slinx en achterbaks. Men besteelt de belastingbetaler voor meer dan één miljard ’s jaars, om met manna te gooien naar wat zij denken hun ‘achterban te zijn…. Maar U kent toch ook het verhaal van de bedrogen bedrieger?

    Dezelfde valse voorstelling over ‘werkloze jongeren’, die 5 keer meer ‘jongeren met vreemde roots’ tellen. Weeral percentages die niet ‘ponds-podsgerwijze’ (in verhouding) berekend zijn. De koppen tellen, ja dat lukt ze wel, maar terug rekenen naar hun aandeel in de bevolking? Hola! Dat te durven denken is subversief, contraproductief en dus VERBOTEN. Ook dààr zullen ‘praktijktestts’ voor moeten georganiseerd worden. Denkt U wel zoals is voorgeschreven? Mag er ook een tester-ambtenaar ongezien aan huis komen luisteren? Met de deur van de slaapkamer op een kier, zodat wij ook kunnen horen wat U droomt?

    Deze hier kunt U alvast noteren. Dommerikken die als analfabeet de schoolbanken verlaten in een onderwijs waar we ons blauw aan betalen - Slinxe werkwijze want alles moet gratis uit de hemel vallen! – hebben inderdaad veel minder kans op de slavenmarkt-arbeidsmarkt. Kinderen uit achterlijke culturen met een taalachterstand zijn een belediging voor het gastland. Zijn er ook daarvoor test-ambtenaren beschikbaar?

    Och, even iets anders. Laat mij een goede raad geven: schrap die onmogelijke namen die de doorsnee burger niet kan onthouden, niet kan schrijven, niet kan begrijpen, niet kan uitspreken, en geef iedereen die hier langer dan 14 dagen verblijft, bij Wet een Vlaams klinkende voornaam en familienaam. U gaat er vooral de flikken blij mee maken! Doe dan zoals onze voorouders, plak er een lapjesnaam bovenop. Iets in de zin van Faoud Le Fou, zou dan worden (voorbeeld) ‘Zotte Pol’, of ‘Zotte Pier’.

    Wedden dat ze meer kansen op de arbeidsmarkt zouden krijgen? Tenminste als ze ook handen aan hun lijf hebben. En dat is iets waar ‘praktijktesten’ geen baat zullen bij brengen….

    *   

    Het is vechten tegen de bierkaai en onze Overheden Grote Verstanden willen het beetje werk dat er nog is, voorbehouden aan hun lieve vriendjes, de Aanhangers van Het Beest.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    IS(IS)mobiliseert Europese moslims voor opstand en verovering Rome in 2020

    *

    ‘Moslims moeten alliantie aangaan met linkse pro-Palestijnse anti-Israël activisten en de wapens oppakken’ - Egypte zet leger in voor totale oorlog tegen IS(IS) – President Obama blijft grootschalige actie tegen IS(IS) weigeren

    Moslims verwachten met behulp van pro-Palestijnse linkse partijen uiteindelijk de macht in Europa over te kunnen nemen.

     

    Deze maand is er een nieuw boek verschenen met de titel ‘Zwarte vlaggen naar Rome’. Hierin worden moslims in Europa aangemoedigd om zich achter IS te scharen en in opstand te komen. Eind 2014 zouden er al ‘kleine legers van de Islamitische Staat’ in ieder Europees land zijn gevormd, zonder dat de inlichtingendiensten hiervan op de hoogte waren. Volgens het boek zullen vele tienduizenden in Europa woonachtige moslims zich bij deze IS-legers aansluiten en van binnenuit een oorlog beginnen tegen de autochtone bevolking. Een van de hoofddoelen is om in 2020 Rome te veroveren.

     

    De ondertitel van het boek luidt ‘Het verslaan van het Zionisme’: ‘Als u ooit bij een pro-Palestijns / anti-Israël protest bent geweest, ziet u dat er veel activisten zijn die niet eens moslims zijn, maar steunen wat de moslims willen (de val van het Zionisme / Israël). Het is zeer waarschijnlijk dat er contacten worden gelegd tussen moslims en linkse activisten. Een deel van hen zal zich realiseren dat protesten niet effectief zijn, en dat gewapende strijd het alternatief is.’

     

    IS wil Europa overspoelen met vluchtelingen / terroristen

     

    Begin deze maand kondigde IS aan van plan te zijn in één klap minstens een half miljoen bootvluchtelingen op Europa af te sturen. Onder hen zullen zich veel vermomde terroristen bevinden. Zij gaan helpen de in Europa woonachtige moslims te mobiliseren.

     

    IS zal de nieuwe rekruten vervolgens inzetten voor het verzamelen van inlichtingen, geheime operaties en het delen van wapens. Dit moet de weg vrijmaken voor de verovering van Rome, dat in 2020 wordt voorzien. De val van Rome staat symbool voor de machtsovername van heel Europa door moslims, die daarin geholpen zullen worden door linkse partijen.

     

    Straatoorlogen en lokale legers, uiteindelijk totale machtsovername

     

    In het boek worden gedetailleerde beschrijving gegeven hoe Molotov cocktails moeten worden gemaakt en hoe moslims op lokaal niveau kleine legertjes kunnen vormen om te beginnen met ‘straatoorlogen’, om zo Europese stadsdelen, steden en uiteindelijk complete landsdelen te veroveren voor de islam.

     

    Het uiteindelijke doel is de gewapende overname van heel Europa. De bestorming van Rome door vluchtelingen en plaatselijke moslims is een specifiek hoogtepunt, aangezien hier het Vaticaan zetelt, dat in religieus opzicht als de grootste vijand van de islam wordt gezien, samen met het Jodendom. Sinds 2013 is het aantal antisemitische haatmisdaden in Europa met 436% gestegen, vooral door het sterk toegenomen aantal moslims.

     

    Volgens het boek zal het Italiaanse leger worden verslagen, alsmede ook de Russische-Iraanse alliantie die in het Midden Oosten tegen IS wordt gevormd.

     

    Europa en Amerika treden amper op tegen IS

     

    De gevestigde orde in Europa neemt nog altijd ISIS noch de islam serieus, of men kiest er juist bewust voor het allemaal te laten gebeuren. Zo bleek uit een hoorzitting in de Amerikaanse senaat dat het leger geen enkele harde tijdlijn of doelstellingen van de regering Obama heeft gekregen voor de strijd tegen IS. Amerikaanse luchtaanvallen op doelen van IS worden in de media weliswaar enorm uitvergroot, maar zijn in aantal slechts sporadisch, niet meer dan wat speldenprikjes.

     

    Egypte: Totale oorlog tegen IS in Libië; mogelijk luchtaanvallen op Hamas

     

    Uitgerekend in moslimland Egypte weigert men om zoals de Europeanen af te wachten totdat het te laat is. President Abdel-Fatteh El-Sisi heeft besloten een groot aantal commando’s en mariniers in te zetten voor een totale oorlog tegen IS in Libië. De islamitische terreurbeweging Ansar al-Sharia, op 11 september 2012 verantwoordelijk voor de aanval op het Amerikaanse consulaat in Benghazi, is één van de grootste bondgenoten van IS in Libië en zal eveneens het doelwit van de Egyptenaren zijn. (2)

     

    El-Sisi overweegt om ook luchtaanvallen te laten uitvoeren op Hamas in de Gazastrook, omdat de Palestijnen volgens de Egyptische inlichtingendiensten samenwerken met ISIS. Gisteren bestempelde een Egyptische rechtbank Hamas officieel als een terreurbeweging (3). Bizar genoeg deed de EU onlangs precies het omgekeerde, en haalde het Hamas juist van de lijst terreurorganisaties af. 

    Xander

    (1)  Arutz 7
    (2) DEBKA
    (3) Arutz 7

    *

    UITLEIDING

     

    Tja, dat Geheim Leger sluimerende ‘geradicaliseerde’ kansloze of hoogopgeleide jongeren: dat is weeral een volgende ‘ongemakkelijke waarheid’ voor de Overheid. Nu denken ze dat de Poet achter de moord in Moskou zit. Ze deken het, en dus zal het wel zo zijn.

    De tijden veranderen: het is niet meer de liefde bedrijven ‘Sous les pots de Paris’, maar de dood ondergaan boven op de brug in Moskou.

    O Juist: deze moord is heel zeker niet begaan door moslim-extremisten. Wordt ook ge-denkt. Dus is het waar. Onze media willen niet weten van feiten, ze willen die zelf uitvingen, want de wereld staat niet stil. Men is progressief of men is het niet…..

    Het is maar helemaal terloops, hoor! We mogen ons verwachten aan het uitvinden van een vijand-gevoel. Geheime ISIS-agenten onder ons? die instructies krijgen per satelliet? Daar moet iets aan gedaan worden. Resultaat: waar of niet, maar wij zitten meteen ook zonder… Internet. En het zal iets zijn dat uitgelegd wordt als zijnde voor ons bestwil….

    Wie zei daar ook weer dat de tegenstrever altijd met alle middelen moet bestreden worden? Was dat niet de Slinxe Lewie van Leuven, de man die leefde in de vorige eeuw?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

    *








    02-03-2015, 11:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!