MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1849 - GEERT WILDERS, DE CORRUPTIE IN OEKRAINE EN HIJ HEEFT WEER EENS GELIJK (ZOALS ALTIJD)

    *

    Vrijdag 7 maart

    Zon 7u14-18u34

    H Felicitas, beschermheilige van barende vrouwen en

    H Perpetua, patrones van getrouwde vrouwen

     

    *

     

     

    *

    Konijnentand, de Gentse Blaaskaak

     

    Is de ‘opstand’ ginder gaan steunen

    *

    In het Zadel

    Vraagt Geert Wilders zich af in de Kamer, of “Henk en Ingrid” in Oekraïne al-dan-niet al die miljarden van ons belastinggeld moeten krijgen. Ik durf daar niet over oordelen, maar ben wel akkoord met het ‘krijgen’ daar, niet met het ‘geven’ hier! We leven tenslotte hier al lang niet meer op een berg van goud, en al zeker niet meer in de ‘actieve welvaartstaat’. De kassen zijn meer dan leeg door de Sinterklaas politiek ten voordele van de Meesters van beneden de armoedgrens. Door de vele bestedingen aan zogezegd ‘ontwikkelingsgeld’ en door de subsidiëring van de ontelbare NGO’s die letterlijk geld verslinden. Om nog maar te zwijgen van de kweek- en opfokkosten doorheen het Europees Continent van de binnenstromende horden half wilde Muzelgriezels.

    Natuurlijk is ook deze speech van Geert Wilders een schot in de roos. Niet zozeer wegens zijn protest tegen de diefstal van belastinggeld dat – Eigen Volk eerst - zoveel beter anders had kunnen besteed worden, maar omdat hij de rol van de EU-VS, namelijk Operatie Claudio, het ophitsten tot oorlog van een arm en verdrukt volk, aan de kaak stelt. Laat het vooral duidelijk zijn, dat dit van zijnentwege geen opmerking in de marge is, maar integendeel de zijdelingse bevestiging van wat hij als leidend politicus meer weet dan de gewone mens. Het ondermijnen is de doorgestoken kaart in de meesterhand van Amerika, de vergane en tot op de draad versleten Grootmacht.

    Och, en over corruptie gesproken: daar weet men bij de Europese Unie toch alles van?

    Feit is, dat Oekraïne al eeuwenlang leeggezogen en uitgebuit wordt, eerst door Tsaristisch Rusland, later door het communisme, maar dat zoiets niet van vandaag op morgen ongedaan kan worden gemaakt. Wat ze, na het opdoeken van het ‘arbeidersparadijs’ vooral tekort komen, is vrijheid. Het is maar de vraag of ze die bij dit “Europa” zullen vinden. We helpen ze het te hopen….

    *

    Spreektekst Geert Wilders bij debat Oekraïne

    Posted on 5 maart 2014   door E.J. Bron

    De heren Verhofstadt en Van Baalen gingen naar Kiev. Ze wilden geschiedenis schrijven. Daar stonden ze op een plein vol mensen, waaronder nationaalsocialisten, Jodenhaters en andere antidemocraten. Mensen met helmen en met honkbalknuppels. Ze gingen er de revolutionair uithangen. Op een podium probeerden ze de mensen nog verder op te hitsen. De heer Verhofstadt zei het letterlijk. Hij sprak over a fight, een gevecht. Dat ging Brussel steunen. Ook met geld. De lijsttrekker van de VVD, de heer Van Baalen, stond juichend naast hem – met zijn vuistjes in de lucht.

     

    Vz, om je voor te schamen. Deze schaamteloze eurofielen met hun imperialistische dromen.

    Vz, ons is altijd verteld dat de EU voor vrede staat. Maar sinds deze twee prominenten op het podium stonden, weten we wel beter. De EU staat voor oorlogshitsing.

    De Oekraïne is nog steeds een grote bende. Dat mogen Henk en Ingrid nu opknappen. Het land staat in de top van de corrupte landen. Al het geld dat je erheen stuurt, verdwijnt.

    Vorige week liet de minister-president van Nederland, de heer Rutte, weten dat belastingverlaging voor Nederland er niet inzit. Nederland hunkert naar lagere belastingen en naar lagere accijnzen. Maar dat zit er niet in, volgens de minister-president. Wel gaat er nu 11 miljard, ook Nederlands geld, naar de Oekraïne.

    En intussen blijven hier de accijnzen hoog, de BTW blijft moordend, de belastingen superhoog. Ondertussen worden de verzorgingshuizen gesloten. Maar er zit wel beweging in het geld dat naar de Oekraïne gaat. Kwestie van prioriteiten.

    Het zou goed zijn als de premier het lef had gehad dat vanavond hier uit te leggen, maar hij is op campagne. Hij zit vanavond in een café in het mooie Roosendaal om te vertellen waarom iedereen VVD moet stemmen. Dat vindt hij belangrijker dan verantwoording afleggen aan het parlement over die 11 miljard aan de Oekraïne. De heer Rutte maakt een lange neus naar de kiezer.

    Vz, wie hulp nodig heeft en in Nederland in een verzorgingshuis wil blijven, heeft pech. Maar wie in de Oekraïne woont, heeft daarentegen mazzel. Dat land valt in de prijzen. Eerder mochten we Griekenland steunen. En al die andere landen in het zuiden. Nu gaat ons geld richting de bodemloze put in het supercorrupte Oekraïne.

    Vz, dat kan niet en dat mag niet. Vandaar de volgende motie:

     

    De Kamer,

    gehoord de beraadslaging,

     

    constaterende dat de Europese Commissie voorstelt om miljarden euro´s Europees geld, inclusief Nederlands geld, aan de Oekraïne te geven,

    van mening dat er geen cent aan Nederlands belastinggeld aan de Oekraïne mag worden verstrekt,

    verzoekt het kabinet er voor te zorgen dat er geen cent Nederlands belastinggeld naar de Oekraïne gaat,

    en gaat over tot de orde van de dag.

    *

    De teugels strak aantrekken

    Het Liegebeest, clown Guynocchio, in de hoop daarmee te scoren voor zijn carrière, heeft zich met zijn oorlogstaal natuurlijk onsterfelijk …. belachelijk gemaakt.

    GeenStijl.nl schreef daarover dat niemand op Het Binnenhof in Den Haag naderhand wilde geassocieerd worden met het optreden van het koppel Van Baalen en Verhofstadt, die dus blijkbaar een stukje ‘solo slim’ hebben opgevoerd. Aldus weet elke liberaal denkend mens bij ons nu meteen voor wie ze niet moeten stemmen.

    Oekraïne heeft gewoon recht op hersens van enkele tientallen bijvoorbeeld West Vlaamse keikoppen die daar ter plaatse de boel gaan aanzwengelen. Één ‘Boer Clerck’ (Beaulieu-Wielsbeke), één Leon Bekaert (Zwevegem) zou al een ferme slok op de borrel schelen. Die twee figuren als voorbeeld voor de andere Vlaamse gouwen, waar nu de energie met opzet geblokkeerd blijft door de ‘geniën’ die ons besturen. Dààr zijn zo geen corrupte syndicaten, die het werk op de ‘werkvloer’ willen regelen lang voor of lang nadat er werk was. Daar kan ‘arbeid’ nog synoniem zijn van Uw nek uitsteken. Van de koe bij de horens vatten. Van in de bres te springen voor Uw volk, niet om de eigen zakken te vullen.

    Dààr is vruchtbare grond, dààr zijn er boeren die de handen uit de mouwen kunnen steken. Daar is er intelligentsia, zijn er werkloze ingenieurs. Daar is risico-kapitaal in privé handen die jeuken om veilig te kunnen ondernemen. Daar moeten wegen worden aangelegd, huizen en hospitalen worden gebouwd. Daar smeekt de jeugd naar een degelijke opleiding. En vooral: daar wonen mensen, anders dan in de Muzelman-landen, die niet staan te springen om te emigreren naar de vetpotten van Europa. Dààr leeft een volk dat fier is op zijn taal, zijn religie, zijn vaderland.

    Polen, Hongarije, Roemenië, Oekraïne, Georgië, dat waren ooit de graanschuren van Europa voor ze allemaal tot een ‘arbeidersparadijs’ werd omgevormd, die hen na 70 jaar in de diepste armoede heeft overgelaten.

    Dàt is het drama dat het socialisme daar heeft achtergelaten, eenzelfde socialisme dat nu ook ons onder een aangepaste vorm, in heel Europa bedreigt. Allemaal even arm. Met daarboven de Verhofstadts van de soort zoals op de afbeelding hierboven. De Geest van Stalin of zelfs van Hitler had daar kunnen staan. Gelukkig was het maar de sukkel die ons ooit onder zijn gezag, wilde binnenleiden in de ‘actieve welvaartstaat’. Weet U nog?

    PS

    De EU moet eerst zelf die 11 miljard ergens anders gaan lenen, om die te kunnen lenen/geven aan Oekraïne. Waar denkt U dat het geld dus ‘gehaald’ wordt, en vooral, wie daarvoor de intresten opstrijkt….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     








    08-03-2014, 09:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1848 - HET PLAN DAT IN SYRIË NIET VAN DE GROND KWAM WERD IN OEKRAEîNE WEER OPGEZET . CODEWOORD: ‘OPERATIE GLADIO’

    *

    Donderdag 6 maart

    Zon 7u17-18u32

    H Coleta van Gent

    *

     

     

    *

    Drie katten in ‘n zak…..

     

    Dicht knopen en verzuipen?

    *

    In het Zadel

    De EU-VS, op investigatie en onder leiding van de Moslimbroeder Mog Bama zijn er dus in gelukt om achter onze rug een Vierde Rijk ‘Stay-Behind’ in het leven te roepen, dat waar en hoe zij dat willen, blindelings vuurtje gaat stoken. Het bestaat al sinds 1947 (zie Wikipedia) en was oorspronkelijk bedoeld om ingezet te worden tegen het communisme/socialisme, en had dus na de Val van de USSR in 1991 geen enkele zin meer moeten hebben. Maar dergelijke gevaarlijke spelletjes zijn al eeuwenlang het geliefkoosde speelgoed van machtshebbers met slechte bedoelingen. Die dus blijkbaar de spreuk niet kennen, dat wie het gevaar bemint, er ook zal door vergaan.

    En jammer genoeg ook ons meesleuren. Tenzij wij ze op 25 Mei net zo wandelen sturen, als in de Krim reeds gebeurd is, en door een referendum zal bevestigd worden op Zondag 19 Maart. De Krim heeft duidelijk voor Poetin gekozen en dus zal het gestook daar nu wel ophouden.

    Hoe het zal aflopen met de rest van dit reuzengrote land met een duidelijke hang om wég te geraken van het Eeuwige Rusland, staat in de sterren geschreven. In Sarajevo in 1914 was één pistoolschot (uit een FN-Herstal pistool!) genoeg om WO I te ontketenen.

    Het is nog erger dan in de kwaadste nachtmerrie.

    Lees over ‘Operatie Gladio’ hieronder het topje van de ijsberg, of liever, lees de ingestuurde lezerscommentaren direct aan de bron bij http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/03/NAVO-Gladio-sluipschutters-achter-staatsgreep-Oekrane

    *

    NAVO-Gladio sluipschutters achter staatsgreep Oekraïne

    *

    Zowel burgers als politieagenten werden het slachtoffer van UNA-UNSO sluipschutters, onderdeel van de Gladio-operatie van de NAVO.

    In een gelekt telefoongesprek met EU-buitenlandchef Catherine Ashton zei de Estlandse minister van Buitenlandse Zaken Urmas Paet te vermoeden dat niet de afgezette president Yanukovich, maar de door het Westen aan de macht geholpen fascistische Maidan-oppositie achter de sluipschuttermoorden in Kiev zit. Al eerder haalden we de Amerikaans-Duitse journalist F. William Engdahl aan, die schreef dat de in de jaren '90 berucht geworden, door de NAVO opgerichte paramilitaire Gladio-organisatie achter de gewelddadige staatsgreep zit.

    Ashton beloofde onderzoek, maar EU doet niets

    Volgens Russia Today werd het telefoongesprek tussen Ahston en Paet gehacked door aan Yanukovich loyale officieren binnen de Oekraïense veiligheidsdienst.

    'Er is almaar sterker begrip dat achter de sluipschutters niet Yanukovych, maar iemand uit de nieuwe coalitie zat,' zei Paet. 'Tjonge, ik denk dat we dat willen onderzoeken,' reageerde Ashton.

    De EU heeft echter niets bekend gemaakt van deze onthulling, noch een onderzoek aangekondigd. Ook de Westerse media zwijgen in alle talen. Paet zei tegen Ashton dat het nieuwe regime in Kiev geen interesse heeft de beschuldiging, dat de sluipschutters zowel op demonstranten als op politieagenten schoten, te onderzoeken. Ook liet hij haar weten dat de Oekraïense bevolking de nieuwe 'Euromaidan' leiders niet vertrouwt, en dat politici van de door het Westen gesteunde oppositie 'een smerig verleden' hebben.

     

    'Gevaarlijke huurlingen vechten NAVO's smerige oorlogen uit'

    F. William Engdahl schreef maandag dat uit informatie van Amerikaanse inlichtingenofficieren blijkt dat de sluipschutters behoorden tot de ultranationalistische UNA-UNSO, die een onderdeel is van de geheime Gladio-operatie van de NAVO. Huurlingen van UNA-UNSO vochten al vaker 'proxy' oorlogen van de NAVO uit, zoals in Litouwen, Abghazië, Tsjetsjenië en Kosovo. Ook zaten ze achter de staatsgreep in de Sovjet Unie in 1991.

    'Dit zijn gevaarlijke huurlingen die over de hele wereld worden gebruikt om NAVO's smerige oorlogen te voeren, en Rusland daar valselijk van te beschuldigen, omdat deze groep zich voordoet als Russische special forces. Dit zijn de échte 'bad guys' - vergeet die zogenaamde nationalisten. Dit zijn de mannen achter de sluipschuttergeweren,' aldus Engdahls bron.

     

    Gladio gebruikt voor moordaanslagen en politieke manipulaties

    In 1991 onthulde de Italiaanse premier Giulio Andreotti het bestaan van Gladio ('Zwaard'), dat na de Tweede Wereldoorlog werd opgericht als een 'leger achter de schermen' voor het geval Europa zou worden veroverd door de Sovjets.

    Al snel werd Gladio echter ingezet als 'middel voor politieke onderdrukking en manipulatie door de NAVO en Washington,' aldus Chris Floyd, die het niet alleen heeft over terrorisme, maar ook over moordaanslagen en verkiezingsmanipulaties in democratische landen zoals Italië, Frankrijk en West-Duitsland. Tevens steunde Gladio de fascistische regimes in Spanje en Portugal, zat de groep achter de militaire coup in Griekenland, en hielp het de Turken de Koerden te onderdrukken.

    De door de CIA en MI6 gerunde NAVO-terreurorganisatie is verantwoordelijk voor de dood van minimaal honderden burgers, volgens de Italiaanse neofascistische activist Vincenzo Vinciguerra om 'het publiek... te dwingen om van de staat grotere veiligheid te eisen.'

    Geweld en chaos

    Al eerder schreven we dat het bewijs dat de Oekraïense Maidanbeweging kunstmatig werd gecreëerd door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en de NGO's van de linkse multimiljardair George Soros, zich opstapelt. De nietsvermoedende Oekraïense burgers die echte verandering wilden, werden voor hun doeleinden misbruikt.

    Uit het onderschepte gesprek tussen Victoria Nuland en Pyatt bleek ondubbelzinnig dat de huidige interimpremier, centraal bankier Arseniy 'Yats' Yatsenyuk, een Westerse marionet is. Gladio werd pas ingeschakeld toen de Euromaidan beweging het niet leek te gaan redden. Zoals we ook in Libië, Egypte en Syrië zagen is het creëren van geweld en chaos een vaak gebruikte strategie om de gewenste regimewisseling tot stand te brengen. Dat hebben we nu ook in Oekraïne kunnen zien.

    Oorlog met Rusland?

    Het gevaarlijkste aspect is zonder twijfel het risico op een (kern)oorlog tussen het Westen en Rusland. President Vladimir Putin wist in september 2013 ternauwernood een Amerikaanse aanval op Syrië, en daarmee een welhaast zekere Derde Wereldoorlog, te voorkomen. Dezelfde globalisten proberen het nu echter opnieuw, deze keer via Oekraïne.

    Xander

    (1) Infowars

    Zie ook o.a.:

    05-03: Oekraïne volgend slachtoffer in plundertocht IMF-EU
    04-03: Russische troepen lossen waarschuwingsschoten op Oekraïense soldaten (/
    Economen verwachten dat Oekraïne bankroet gaat)
    03-03: Gazprom dreigt gasleveranties aan Europa te stoppen
    03-03: Putin: geen invasie als Oekraïne geen NAVO-lid wordt en er geen raketschild komt
    03-03: Brzezinski: NAVO moet ingrijpen om Polen te beveiligen ('Enorme
    trategische blunder VS en EU')
    02-03: Massale deserties leger Oekraïne; Rusland waarschuwt voor tragedie met Oekraïense kerncentrales
    01-03: 'NAVO-troepen landen in Oekraïne', VS stuurt marineschepen
    01-03: Verdrag met Oekraïne uit 1994 kan oorlog tussen VS en Rusland veroorzaken
    28-03: Leger Rusland zet beperkte invasie de Krim in gang ('Fascistische, antisemitische Svobodapartij krijgt in Kiev 3 ministersposten)
    27-02: Coup in de Krim, Russische gevechtsvliegtuigen gereed voor actie
    24-02: Russische troepenbewegingen nabij grens Oekraïne bevestigd
    |24-02: Geruchten over Russische pantservoertuigen richting Oekraïne
    23-02: Reporter in Oekraïne: Dit is geen revolutie, dit is oorlog
    20-02: Crisis in Oekraïne Amerikaanse poging tot ondermijning Rusland

     

     

    De teugels strak aantrekken

    Met een wrang gevoel moeten we dus weer eens vaststellen, dat wij in feite een adder aan ons hart gedrukt en groot gebracht hebben. Shakespeare had dat nog moeten beleven! Dan lazen we vandaag nu over Lady Ashton, i.p.v. Lady MacBeth, maar de intriges en de gruweldaden zouden wel dezelfde zijn.

    Op de afbeelding bovenaan zien we 3 wereldleiders. Twee valse en één echte. Worden straks de twee valse vervangen door twee andere al even valse, of kiezen de Europeanen voor mannen met even sterke vuisten als de Poet?

    Over onze verheerlijkte Westelijke Samenleving in hoofdzaak van Christen-democratische en socialistische signatuur:

    Waartoe ‘de Bankiers’ in staat zijn, hebben we in levende lijve ondervonden met rampen Fortis en Dexia/Arco/Ethias. We zien dagelijks tot wat de kleursyndicaten in staat zijn, als de een na de andere onderneming sluit: ze slaan met de zweep op het uitgeputte trekpaard in plaats van zelf aan de kar te helpen trekken. En de geniën die ons (bij de neus) leiden, die staan er bij en kijken er naar, bang als ze zijn de import-belgen te mishagen, zodat ze hun stem en dus hun jobke kwijtraken.

    Poetin zal waarschijnlijk ook geen heilige zijn, maar hij zegt wat hij denkt, en doet wat hij zegt. Hij is geen onderkruiper zoals de rest en blijft, tot bewijs van het tegendeel, de man die ons, kleine mensen, naar een betere toekomst kan leiden. Met hem moeten we samenwerken, al was het maar om de blok ballast aan ons been, de Islam, kwijt te geraken.

    O, en het is niet Poetin alleen die hoop doet geven. In Polen, die andere vrijgevochten ex-USSR vazalstaat, staat niet één moskee, verzekert onze Pools-Italiaanse vriendin, een vrijgevochten jonge vrouw, die het ongelofelijk vindt dat wij, Vlamingen, dat in ons land hebben toegelaten. De Oekraïense familie, een jong gezinnetje, met wie we hier bevriend zijn geraakt, daarentegen is streng katholiek én praktiserend, met het Russisch als moedertaal. Beide gezinnen leven sinds kort in Italië en zijn Italianen onder de Italianen geworden. Hier hebben ze werk gevonden, zij het dan het soort werk waarvoor men hier de neus ophaalt.

    *

    Wat ik hiermee wil zeggen? Dat de ziel van een volk leeft in weerwil van al wat de Geniale Overheid van haar wil maken. Mensen van goede wil zijn het zout der aarde, en eerlijk waar hoor: ik hoop dat er van nu af aan regelmatig veel kleine Vladimirtjes zullen geboren worden, zowel in Oekraïne, in Polen, in Italië als in Vlaanderen.

    Hebben immers wij Vlamingen en Nederlanders niet altijd gezongen ‘Naar Oostland willen wij varen’? – ‘Allen die willen te kaap’ren varen moeten mannen met baarden zijn” – ‘Jan Piet Joris en Korneel, mannen met baarden”… Wat dan de plaatselijke ‘minne’ doet, moet U toch eens gaan bekijken in St Petersburg, de Stad van Peter de Grote.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    06-03-2014, 16:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    05-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1847 - UITHANGBORD OP DE GROOTSTE WERELDMARKT ALLER TIJDEN: GROTE STELEN, KLEINE STELEN. GROTE STELEN MEEST.

    **

    Woensdag 5 maart

    Zon 7u19-18u30

    Aswoensdag

    H Adrianus

    *

     

     

    *

    Het Russische of het Romeins Rijk….

     

    What’s the difference?

    *

    In het Zadel

    Vandaag nog even te rade geweest bij http://www.bloggen.be/roeland/ , omdat het naast ASWOENSDAG (zoveel mogelijk vakkundig verzwegen werd in de media), ook de naamdag is van een ander vergeten figuur uit de Geschiedenis, namelijk Keizer Hadrianus (76-138) van het Romeinse Keizerrijk. Hij werd wel nooit heilig verklaard, de Katholieke Kerk bestond toen namelijk nog niet lang genoeg, maar de Romeinse Senaat verklaarde hem na zijn dood wel meer dan een heilige, namelijk een … God.

    Op het toppunt van zijn macht deed/doet hij mij zelf een beetje aan Vladimir Poetin denken. Vraag mij niet waarom, maar het komt grotendeels door een uitgebreid bezoek aan de ruïnes van de Villa Adriana, zijn villa-paleis in Tivoli (Rome) jaren terug.

    Op de lagere school hadden we al kennis gemaakt met Robin Hood en De Muur van Hadrianus in N-Engeland, om de barbaren buiten te houden. In Rome hadden we ook al kennis gemaakt met zijn Pantheon en met de Engelenburcht, een mausoleum speciaal voor hem gebouwd. Vooral dat laatste was ons bijgebleven: zo’n machtig bouwwerk moest wel betrekking hebben op een zeer machtig man.

    Maar het was vooral in die bijna 2000 jaar oude ‘datsjha’ van hem, dat het ons bijna speet 2000 jaar geleden daar in die lusthof geen tuinman te zijn geweest. Zelf in half vergane toestand ademde het de Griekse Godenwereld uit. Beelden zonder hoofd vertelden van de vele vernietigingen die Rome sindsdien had moeten ondergaan. Na een halve dag rondzwerven bijna met half open mond van bewondering, hadden we nog geen 100ste deel gezien. Hier op deze plaats, is de manier van iets bouwen, of oprichten, tot Kunst met een hemelse dimensie verheven.

    Dit is het eeuwige Italië, de bakermat van oer-degelijke Schoonheid die de eeuwen kan trotseren. Koepelbouw, waar de tand des tijds aan geknaagd, maar de strijd verloren heeft. Lijnen die zelfs in hun verval nog de pure goddelijke schoonheid uitstralen. Opeenvolging van opgravingen om nog meer te vinden onder de latere aangeplante eeuwenoude olijfgaarden. En achter de heuvel weer andere resten van onmogelijk mooie gebouwen, af en toe omsloten door een elegante stukken muur, als om het nachtegalen gezangen van de vorige nacht daar binnen vast te houden. Daar, achteloos vergeten in het landschap, een zuiderse troppel parasol-dennen, als om schaduw te geven aan sierlijke haast zwevende marmeren zitbanken voor voorbij wandelende nimfen uit het nabije waterbassin. Daar een partij slanke zuilen die naar nergens meer leiden, die zich staan te spiegelen in zilverganzende waterplassen. Ergens stroomt kabbelend water, onzichtbaar tussen de gewelfde ruïnes.

    Kijk, bij Dostojevski heb ik de liefdesperikelen onthouden, die zich afspeelden op de datsjha’s van de Tsaren en andere Russische adel. Maar ik vrees dat ook hier lusttuinen bedoeld waren als de Villa Adriana in Tivoli.

    Vandaar vandaag, op de naamdag van Hadrianus, Adriana, de tweede naam van mijn allerliefste halve trouwboek, de link naar wat hieronder volgt over de hedendaagse Russische elite.

    Och, ik weet niet als het allemaal waar is, even echt als de 2000 jaar oude ruïnes van Tivoli waarvoor er geen woorden genoeg zijn om ze te beschrijven, maar hier zeggen de mensen over zo iets: ‘si non è vero è ben trovato’.

    Ik moet er toch geen foto bijdoen?

    .

    De echte reden waarom Rusland niet langer bang is voor het Westen

    *

    Rusland heeft in de Krim grotendeels vrij spel. De Russische president Vladimir Poetin weet immers dat hij van de Europese Unie weinig weerwerk te vrezen heeft. Dat voert de Britse journalist Ben Judah, auteur van het boek ‘Fragile Empire’, in het online magazine Politico aan. Hij merkt op dat Rusland niet langer meer hetzelfde respect voor West-Europa heeft dan in de periode na de koude oorlog. Poetin beseft volgens Judah dat hij geen vrees meer hoeft te hebben voor een kordaat optreden van de Europese landen, die immers alleen nog interesse zouden laten blijken voor het aantrekken van Russische rijkdom.

     

    “De Russische leidende klasse koopt al jaren Europees vastgoed aan en bezit inmiddels riante villa’s en luxeflats van het West-End in Londen tot de Azurenkust in Frankrijk,” geeft Ben Judah aan. “Hun kinderen zijn ingeschreven in Britse en Zwitserse elitescholen en hun kapitalen kunnen ze veilig kanaliseren langs Oostenrijkse banken en Britse belastingparadijzen. De Russen hebben ervaren dat westerse aristocraten en tycoons bliksemsnel van houding veranderen wanneer gigantische kapitalen op tafel komen. De Russen beschouwen deze Europese elites, die hen geholpen hebben om hun kapitalen te verbergen, als hypocrieten.”

    “In het verleden werd in Rusland geluisterd naar de strenge boodschappen van Europese regeringen over de grote corruptie bij de Russische staatsbedrijven,” zegt de Britse auteur nog. “Die tijd behoort echter tot het verleden. Rusland beseft immers heel goed dat Europese bankiers, zakenlui en juristen bereid zijn om het vuil werk op te knappen om de opbrengsten van die corruptie veilig te verbergen in locaties zoals de Nederlandse Antillen of de Britse Maagdeneilanden. De Russische centrale bank heeft zelf aangegeven dat twee jaar geleden 56 miljard dollar kapitaal uit Rusland is verdwenen, waarvan twee derde zou kunnen gelinkt worden aan illegale activiteiten.”

     

    “Voor dat geld wordt in Europa gevochten,” aldus Judah. “Spanje, Italië, Griekenland en Portugal doen alles om zich de beste Europese handelspartner van Rusland te kunnen noemen. Nochtans zou Europa zware sancties kunnen treffen. Nagenoeg alle kapitaal van de Russische elite is geïnvesteerd in Europees vastgoed of ondergebracht bij Europese banken. De Europese Unie zou dan ook met één actie al die activa kunnen bevriezen en de Russische topklasse van zijn middelen en slagkracht kunnen beroven. In Rusland weet men echter dat geen enkel Europees land geneigd is om een eigen versie van de Amerikaanse Magnitsky Act, die onder meer een toegangsverbod voor de criminele Russische elite handhaaft, door te drukken.”

    “Dat heeft Vladimir Poetin veel zelfvertrouwen bezorgd,” zegt de auteur nog. “Poetin weet dat de Europese elite meer geïnteresseerd is in geld dan in een verzet tegen een onaanvaardbaar Russisch beleid. Daarvoor konden eerder al bewijzen worden aangebracht. Na de Russische militaire invasie in Georgië zes jaar geleden, waren er wel grote verklaringen en getier, maar werd met geen woord gerept over maatregelen tegen Russische activa. Datzelfde scenario kon worden vastgesteld bij de schijnprocessen tegen de Russische oppositie. Poetin is ervan overtuigd dat de Europese Unie nog wel over mensenrechten praat, maar daar niet echt meer wezenlijk belang aan hecht.”

    bron:

    bron: http://www.express.be/business/nl/economy/de-echte-reden-waarom-rusland-niet-langer-bang-is-voor-het-westen/203020.htm

     

    De teugels strak aantrekken

    Naast de keizerlijke datsjha van de Villa Adriana in Tivoli, moet ik toch even een woordje kwijt aan een andere Romeinse grootheid, Cleopatra, de Egyptische vriendin van de wrede Keizer Nero, doe ooit Rome in brand stak om van op zijn dakterras de vlammen te kunnen bezingen.

    Iedere toerist kent de Trevi Fontein, maar weinigen weten dat om het hoekje, zich de Campo dei Fiori bevindt, de Bloemenmarkt, waar ooit de bevallige schoonheid Cleopatra bloemen kwam kopen voor Nero. De omgeving en zelfs de bloemenkraampjes zijn nog precies dezelfde als 2000 jaar geelden. Er zijn zelfs een paar nieuwerwetse terrasjes, die toelaten de gezellige drukte en het snateren van de aanwezige dames mee te beleven, zonder beschuldigd te kunnen worden te gluren.

    Hier had ik vandaag een paar minuutjes willen vertoeven om een klein ruikertje rode rozen te kopen bij dat lief bloemenmeisje in de rij, bestemd voor dat andere bloemenmeisje dichterbij, namelijk voor Zij-die-mijn-zorgen-deelt en die mij boven alles lief is.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    05-03-2014, 18:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1846 - UIT LIEFDE VOOR DE ISLAM ZIEN WE DIE LIEFST VAN AL IN DE LEGE STRAFKAMPEN VAN SIBBERIE OF OP DE PERMFROST DER NOORDPOOL

    *

    Woensdag 5 maart

    Zon 7u19-18u30

    Aswoensdag

    H Adrianus

    *

    Het voorvaderlijk gebruik om op deze dag ter kerke te gaan om daar met de as van gewijde palmentakjes een assekruisje op het voorhoofd te krijgen (als een ticket voor de Eeuwigheid?) is in onbruik geraakt. Is gedemodeerd, uit de rekken gehaald en gestockeerd, net als de 40-daagse vasten die er op volgde. Ramadam kent men dan wel weer en geniet ook meer aanzien. Vasten, vleesderven, slechts éénmaal daags ‘zijn nooddruft nemen’, zich ‘onthouden’ van het liefdesspel: allemaal zaken waarvoor er in deze moderne tijd, geen plaats meer is.

    Weer een uiting van ‘Weg met ons’, de nieuwe al jaren door Linx opgedrongen globalistische Nazi-leer der Internationaal Socialisten.

    En de willoze massa volgt. Onbewust van waar deze weg naartoe leidt.

    Vroeger was het niet beter, in tegenstelling let wat vaak wordt gezegd. Maar in plaats van de jacht op geld, glitter en roem, kregen we op Aswoensdag te horen, dat we van stof en as waren, en tot stof en as zouden terugkeren. Gedenk O Mens! Memento Homo, stond er toen op de affiches in de kerkportalen, maar nu zou dat eerder als een oproep voor de Holebi-beweging opgevat worden.

    *

     

     

    *

     

    *

    In het Zadel

    In Kiev staat Kerry zich (uit propagandische redenen?!) voor het oog van de wereldcamera’s te bekruisigen, net zoals de omstaanders doen. Ziezo. Tsjeefachtiger zou niet kunnen. Tenzij met een Haiku als onderschrift. Getekend Herman Haiku Aai Aai.

    Wij weten onderhand allemaal dat Oekraïne, net als Polen, in hoofdzaak katholiek is, zelfs na meer dan 70 jaar goddeloos communisme, net zoals we zouden moeten weten dat Vladimir, als Hoofd van de gevreesde Russische Geheime dienst, de KGB, zijn kinderen indertijd katholiek had laten dopen.

    Maar hoe? Dré, heeft dat katholiek zijn van alle betrokken partijen te maken met de gespannen oorlogssfeer in Centraal Europa?

    Wel Jos, is het U niet opgevallen dat in heel dat gedoe de Moslimbroeder Moh Bama zich op de achtergrond houdt? Zou dat alleen uit schrik zijn om van de Russische Beer geen tweede oplawaai te krijgen als in de Syrië-crisis? Of is er nog een tweede reden? En een derde?

    Zou de man dat niet doen, omdat zijn ‘Geloof’ hem dat oplegt? Als een Islammer ziet dat hij niet kan winnen in de strijd, met hij overschakelen op list en bedrog. Om tijd te winnen. Zodat de vijand in slaap valt. Staat met zoveel woorden in de Koran!

    JaJa, Jos, Moh Bama is en goed Moslim en stookt alleen openlijk oorlog waar hij denkt baat bij te hebben. In Irak, in Afghanistan, in Syrië, enz waar er als om prijskamp Joden en ‘Ongelovige Honden’ kunnen afgeslacht worden. Bij de Poet zou dat niet lukken. Daarom houdt hij zich gedeisd, en stuurt er Merkel, Cameron, Van Ramp Aai Aai, de zogezegd ‘Verenigste Staten van Europa’, zijn waterdragers, op af. Die kunnen niet verdacht worden Islammer te zijn en zullen voor hem wel het vuile werk opknappen.

    Wat dat ‘vuil werk’ dan wel inhoudt, Jos?! Allez, jong, dat weet ge toch zelf!

    Ik zal U dat met een voorbeeld uitleggen. Stel U voor, dat de Poet (als een tweede Kroetsjov!) raketten, kruisers, tanks en kanonnen met de daarbij horende middelen en manschappen, zou sturen om Cuba ‘te helpen’ en dus om de USA dwars te kunnen zitten, zou U dat tegenover de USA proper vinden?

    Ik zeg altijd, Jos, doe niet aan een ander wat ge zelf niet zoudt willen ondergaan….

    .

    UIT LIEFDE VOOR DE ISLAM

    (Door: Fjordman)

     

    Op 22 mei 2013 onthoofdden twee militante Afrikaanse moslims, gewapend met messen en korancitaten, een Britse soldaat op klaarlichte dag in de straten van Woolwich, Londen. De moordenaars prezen Allah en verklaarden dat de Britten in hun eigen straten nooit meer veilig zouden zijn. De ongewapende man die door de twee islamitische fanatici werd onthoofd was Lee Rigby – een 25-jarige militair – beschreven als een “liefhebbende vader” van zijn twee jaar oude zoon Jack. Getuigen zeiden dat de verdachten daders op zijn lichaam inhakten en de islamitische strijdkreet “Allahu Akhbar!” schreeuwden.

     

    De Britse premier David Cameron stelde in 2013 dat deze moord een “verraad van de islam” was. Cameron beweerde verder dat “er niets in de islam is dat daden van terreur rechtvaardigt”. Vergelijkbare sentimenten werden herhaald door de Londense burgemeester Boris Johnson, evenals door andere westerse politieke leiders en door de media.

    Op 26 februari 2014 werden Rigby ‘s aanvallers Michael Adebolajo en Michael Adebowale veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor deze brute moord. Adebolajo reageerde door te schreeuwen “Allahu Akhbar” (God is de grootste). Rechter Sweeney gebruikte toevallig exact de woorden die de premier van het land had gebruikt. Hij verklaarde dat hun misdaad een “verraad van de islam” was. Dat klinkt mooi, maar het is helaas niet waar. Deze mantra is gebaseerd op “wishful thinking”, niet op feiten.

     

    Zoals opgemerkt door de geleerde Lawrence A. Franklin is de middeleeuwse islamitische strijder Saladin lange tijd geromantiseerd. Maar de historische Saladin gaf leiding aan de massale executie van krijgsgevangenen. Hij gaf zelfs persoonlijk opdracht aan geestelijken in zijn jihadistische leger om ten minste een christelijke ridder te onthoofden. Slechts een paar gevangenen redden zichzelf door tot de islam te “bekeren”.

     

    Al eeuwenlang hebben islamitische schrijvers opmerkingen gemaakt over de psychologische impact van het onthoofden op de angstfactor van hun vijand en hun wil zich te verzetten. Dit wordt aangeduid door koran 8:12. ” Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: “Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.”

     

    Professor Timothy R. Furnish legt uit dat gedurende bijna 1400 jaar islamitische geschiedenis onthoofding een terugkerend thema is geweest. Een variatie op dit thema zou het doorsnijden van de kelen van ongelovigen worden, zoals plaatsvond in 2004 met de Nederlandse filmmaker Theo van Gogh in Amsterdam. De praktijk van het onthoofden van niet-moslims gaat helemaal terug tot de oprichter van de islam. Van Ibn Ishaq, de eerste biograaf van Mohammed, wordt bericht dat hij zou hebben gezegd dat de profeet de executie door onthoofding van 700 mannen van de joodse stam Banu Qurayza in Medina had bevolen.

    Eeuwen later waren de Turken van het Ottomaanse Rijk heel enthousiast over het onthoofden van christelijke Europeanen en anderen. Onthoofding is ook gebruikt tegen degenen die geacht werden godslastering te plegen of als afvalligen van de islam gezien werden. In de afgelopen decennia heeft het moderne Saoedi-Arabië honderden mensen onthoofd voor vermeende misdaden, variërend van drugshandel tot hekserij en afvalligheid.

    Het is natuurlijk waar dat onthoofding historisch niet uniek is voor de islamitische cultuur.

     

    Enkele van de meest wrede drugskartels in Mexico gebruiken nog steeds onthoofdingen voor het schokeffect. Echter op een paar uitzonderingen na, zoals de Mexicaanse drugsbaronnen, lijkt dit in deze dagen een overwegend islamitische specialiteit te zijn. Zoals Timothy R. Furnish in een commentaar zegt: “De islam is vandaag de dag de enige grote wereldreligie die door zowel statelijke en niet- statelijke figuren wordt aangehaald om onthoofdingen te legitimeren”.

     

    Maar niets van dit alles lijkt belangrijk voor Westerse leiders. Ze laten feiten of de historische realiteit weg uit hun suïcidale open grenzenideologie.

    In het januarinummer van 2007 van het prestigieuze tijdschrift “Foreign Affairs” publiceerde Tony Blair een essay getiteld: “Een gevecht voor algemene waarden”. Hij waarschuwde hierin voor een “strijd tegen het wereldwijde extremisme”. Blair publiceerde dit essay terwijl hij nog de Britse premier was, zoals hij de afgelopen tien jaar was geweest. Hij prees de islamitische cultuur voor het opkomen voor de rechten van vrouwen, verheerlijkte diens wetenschap en de houding ten opzichte van bestuur en tolerantie, die haar tijd ver vooruit zou zijn. Blair verklaarde verder: “Voor mij is aan de koran het meest opmerkelijk hoe vooruitstrevend hij is.”

     

    Lee Rigby ‘s rouwende weduwe zal het mogelijk niet eens zijn met deze beoordeling door de heer Blair.

     

    Andrew Neather, een voormalig adviseur van Tony Blair, gaf later toe dat zonder overleg met de burgers van het land de Labour-regering van Blair had besloten Groot-Brittannië te overspoelen met immigranten om het land meer multicultureel te maken.

     

    Enkele jaren later vormen aanhangers van de islamitische jihadistische terreur een constante bedreiging voor Britse burgers. Intussen verkrachtten en misbruikten zogenaamde islamitische “grooming gangs” duizenden jonge Britse meisjes en kinderen. Mensen zoals Tommy Robinson, de voormalige leider van de English Defence League (EDL), hebben hiertegen demonstraties geleid. Robinson zit nu in de gevangenis, terwijl Tony Blair, die zijn volk ernstig beschadigd heeft, vrij rondloopt en goed betaalde internationale baantjes heeft.

    Blair is eindelijk tot de conclusie gekomen dat er “in de islam” een probleem is. Het is een trieste zaak dat hij daaraan niet dacht alvorens zijn eigen land met aanhangers van de islam te overstromen.

     

    Op 1 maart 2014 vermoordden in het zwart geklede aanvallers systematisch vele ongewapende burgers op een station in de Chinese stad Kunming. Tenminste 29 (is inmiddels opgelopen) mensen werden gedood en meer dan 140 raakten gewond toen een groep extremisten de mannen, vrouwen en kinderen met messen aanvielen. Bij sommige van de slachtoffers was blijkbaar de keel doorgesneden. Verschillende mensen uit de groep Oeigoerse moslims werden kort daarna gearresteerd, verdacht van betrokkenheid bij de aanval.

    Moslims zijn momenteel bezig in tal van landen over de hele wereld met gewelddadige aanvallen op niet-moslims, van Thailand via Syrië naar Nigeria. Zoals wijlen politicoloog Samuel P. Huntington opgemerkte; de grenzen van de islam zijn meestal bloedig.

     

    Maar ondanks overweldigend bewijs willen westerse politieke elites dat de islamitische massa-immigratie naar de westerse wereld als voorheen blijft doorgaan. Dit is waanzin. Er is absoluut geen enkele rationele reden om te geloven dat moslims zich hier beter dan in de Filippijnen, Egypte of Irak zullen gedragen. Islamitische religieuze geschriften moedigen geweld en agressie in grotere mate aan dan de kerngeschriften van elke andere grote religie in de wereld.

    Islamitische gemeenschappen zijn momenteel bezig met gewelddadige conflicten op meerdere continenten tegen mensen van verschillende etnische en religieuze achtergronden. Waar zij in de meerderheid zijn, hebben ze de neiging om niet-moslims te discrimineren en te onderdrukken. Waar ze een minderheid vormen, hebben ze de neiging geweld, chaos en daden van terrorisme te veroorzaken.

     

    Moslims hebben sinds de zevende eeuw een geschiedenis van agressie tegen Europa en de Europeanen gehad, al gedurende veertien eeuwen.

     

    In het licht van deze informatie is het krankzinnig om beleid te steunen dat grote aantallen moslims zich in onze steden laat vestigen. Dit is een zeer gevaarlijk en zeer onverantwoordelijk sociaal experiment, met behulp van miljoenen mensen en hele landen als proefkonijnen. Misschien dat sommige van de mensen die een dergelijk beleid al jaren geleden hebben ondersteund, mogelijk beweren dat ze niet de volledige gevolgen van hun acties kennen of begrijpen. Nu echter de negatieve gevolgen voor iedereen te zien zijn, is er vandaag absoluut geen excuus voor de voortzetting van een dergelijk beleid. Geen enkel.

     

    De islamitische massa-immigratie naar Europa en de bredere westerse wereld is een van de grootste vormen van verraad in de geschiedenis. Er moet een einde aan komen en snel.

     

    Bron:

    De teugels strak aantrekken

    Ondergetekende is geen wijsgeer, alleen een soort (Grijze) Wijze Heer met een zeer persoonlijke kijk op de wereld om hem heen.

    Linkxen hebben altijd de neiging om wat ze zelf zijn, toe te dichten aan hun vijanden. Nu luidt het in de media dat Poetin een tweede Hitler zou zijn. Hetzelfde fenomeen zien we, als Linkxse studenten gewelddadig een optocht van Vlaams Taal Actie studenten van de straat kloppen. Dan luiden alle officiële verslagen, dat er ten gevolge van die optocht, relletjes zijn geweest. Over de aanstokers wordt met geen letter gerept.

    Herkent U het fenomeen dat er voor onze ogen zagen afspelen in Kiev? Heeft U ook die jonge gemaskerde vechtersbazen-agitatoren gezien? Ik zou wel eens willen weten op wiens loonlijsten die voorkwamen!

    Het is een koud kunstje om te weten dat de overgrote meerderheid van de Oekraïniërs pro Westers zijn, omdat ze de eeuwenlange Russische overheersing meer dan beu zijn. Het Derde Rijk vond in hen dan ook een volk van meerdere miljoen helpers, iets dat dezen na de verloren oorlog zwaar hebben moeten betalen aan de Russische Beer.

    Op dat punt weten de Vlamingen waarover ze spreken. Ook hier is de Franscouillose overheersing gebleven.

    Vandaar de sympathie op deze blog, om de Oekraïne te zien aansluiten bij een Verenigd Europa der Volkeren. Ook al omdat ze de dam tegen de Islam kunnen komen helpen versterken. En wie weet, als Rusland ondervindt dat wij, de Europese volkeren, geen vuurtje-stokers zijn maar dankbare klanten en/of leveranciers van onze wederzijdse handelsmarkten, dat er dan wat moois kan groeien? Dat wij op een mooie dag niet meer uitsluitend afhankelijk zouden zijn van de pietrol van de Arabische Tjoek-Tjoeks? Of dat – o wat ’n mooie droom – wij op zekere dag aan de Arme ‘Rijke Oom’ uit Amerika, zouden kunnen zeggen: ’t is genoeg geweest. Ga nu maar eens op een ander. En pak Uw Moslim-boeltje maar mee…..

    Of liever nee: laten we ze exporteren naar waar er nog altijd niemand leeft, zelfs geen pinguïns. Aan de Noordpool. In Siberië is er plaats genoeg om ze daar ongestoord elkaar de kop te laten afslaan.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     

    05-03-2014, 12:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    04-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1845 -VLAMING ZIJN OM EUROPEEËR TE WORDEN

    *

    Dinsdag 4 maart 2014

    Buienmaand

    Zon 7u21-18u29

    H Casimir

     

    *

     

     *

     

    *

    In het Zadel

    Wijlen de vrijzinnige en Socialistisch senator-Hoogleraar August Vermeylen (1872-1945) sprak ooit deze gevleugelde woorden, die m.i. met een elegante zwaai voorbij gaan aan de vermolmde en vernederende staatsstructuur waarin wij Vlamingen gevangen zitten. Dat was lang vòòr de EU, het misgroeid misbaksel dat we nu kennen, het licht zag. Vermeylen was ten andere een socialist zoals er al lang geen meer zijn: een man uit één stuk en fier om Vlaming te worden genoemd.

    Neem de EUSSR-Volkscommissarissen zoals Barbarosso, De Gucht, Van Ramp Aai, enz, weg en geef de vrijgekomen ruimte aan de Verkozenen des Volks, dan kunnen we spreken. Nie neuten, zoals men in Gent zegt. Zie de Russische Beer in de afbeelding hierboven. Voilà!

    In de zaak van De Krim is Moh Bama en dus meteen dat voormeld Europa-der-Nietsnutten tegen de grenzen van hun eigen spierballen gelopen. No passeran! Een burgeroorlog zoals in Spanje in de jaren ’30! Voor de Poet geen Bla Bla, maar meteen Boem Boem! Zo staan de zaken voor een ieder meteen klaar en duidelijk uitgelijnd. Geen niet te overschrijden ‘rode lijn’, maar een rij pantserwagens en een dubbele rij tot de tanden gewapende soldaten. No passeran! Vade retro, Satana!

    Nu kunnen dus in alle sereniteit de bilaterale, de diplomatieke en alle mogelijke andere gesprekken ter wereld beginnen.

    Wat het wordt? Als de USA zich niet meer kan of wil bemoeien?

    Misschien lukt het zelfs om ooit eens van het Europese Continent één grote Unie te maken van de Britse Eilanden tot aan de Oeral, en van IJsland tot de Bosphorus… Dat zou meteen de beste oplossing zijn om een dam op te werpen tegen de volksverhuizingen uit de Islam & Pietrol-landen, waar ze elkaar dan naar hartenlust zouden kunnen de kop afslaan. Zo zou ook de ‘export’ van wat tot hiertoe is binnen gestroomd opgelost kunnen worden. Waarna de buitengrenzen hermetisch dicht zouden kunnen gaan. Misschien lukt het zelfs om ooit weer eens doorheen de eigen landen zonder bomgevaar te vliegen of te rijden.

    Ik zie al deze dingen als gewone Vlaming, die de dingen altijd bekijkt met gezond verstand en door een economische bril. Ik zie dus een enorm afzetgebied maar ook een enorme economische macht voor de rest van de wereld. Meteen is de Grieks-Romeins-Joods-Christelijke Beschaving van een veilige toekomst verzekerd.

    *

    Finland en België zouden andere Noord-Europese landen kunnen meesleuren in de crisis

    *

    De schulden- en valutacrisis werd tot nu toe meestal waargenomen als een fenomeen van de Zuid-Europese economieën zoals Griekenland of Portugal. Een nieuw onderzoek van het Centrum voor Europese Politiek (CEP) beschouwt de crisis echter helemaal niet als overwonnen, zoals veel politici op nationaal en EU-niveau op dit moment de burgers wijs willen maken.

    De economen waarschuwen voor een lagere kredietwaardigheid van de tot nu toe als “voorbeeldleerlingen” geldende noordelijke landen van Europa. In het onderzoek gaat het concreet om België en Finland. Ook het dalende concurrentievermogen van Frankrijk zou een gevaar zijn voor de totale Europese economische situatie. Als het Frankrijk niet lukt zijn economie aan te zwengelen en bezuinigingen door te voeren, zou dat het einde van de euro kunnen betekenen.

     

    Het noorden van Europa als nieuw probleemgeval?

    Binnen de EU zal het noorden van Europa zich volgens deskundigen nu met vertraging tot economisch probleemgeval ontwikkelen. In de onderzochte landen België en Finland is al jarenlang sprake van een neerwaartse trend. De hulppakketten voor Spanje, Griekenland en Ierland zouden wel eens een boemerang kunnen blijken te zijn. Het probleemgeval nummer één blijft echter nog steeds Griekenland, dat het ondanks enorme financiële hulp en structureringsmaatregelen niet lukt zijn kredietwaardigheid te verbeteren. Ook in Italië werd sinds 2009 een dalende kredietwaardigheid waargenomen, die al één keer – in 2012 – een zeer kritieke omvang had aangenomen. Volgens het onderzoek zou Portugal zich echter iets verbeterd hebben. Gezien de neergang in Frankrijk kan dat echter slechts als pleister op de wonde voor de crisis van de Europese Unie en van het Europroject gelden.

    Bron:

    www.unzensuriert.at

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

    De teugels strak aantrekken

    Gisteren las ik in dat interview met het Vlaams Belang, dat Geert Wilders alle Nederlanders ook als Vlamingen ziet. Goed zo. Maar dat hij het woord ‘nationalist’ liever als ’patriot’ ziet. Nationalist heeft inderdaad een nare bijklank, maar voor ons, Vlamingen uit de Lage Landen, heeft ‘patriot’ nog een ergere bijklank. Waarom houden wij het dan niet gewoon op Vlaming, zoals God ons allemaal als Vlaming liet geboren worden. Uit Vlaamse ouders, die op hun beurt de geest der vrijheid erfden van de voorvaderen. Ongeknecht. Voor Vrijheid en Recht.

    En zo kom ik weer terug bij het begin van mijn betoog: Vlaming zijn, noch min, noch meer, omdat wij Vlaming geboren zijn op het Europese Vasteland als een van de vijf werelddelen. Vlamingen die bestuurd worden zoals elk volk zijn eigen bestuurders heeft, die kaderen in het democratisch geheel van de post-19de eeuwse kunstmatig ineen geflanste staatsgrenzen.

    Eenmaal ook het verderfelijk middeleeuwse imperialisme de wereld uit is, kunnen alle Europese volkeren in vrede naast elkaar leven, zonder de dictatuur van om het even welk supra-socialistisch internationaal gezag waar iedereen naar dezelfde pijpen moet dansen. De tijd van het Frans en/of Engels kolonialisme is voorbij, alleen het puin moet nog opgeruimd worden.

    De Poet zet dus zijn middenvinger naar het Europees imperialisme en dat is maar goed ook. Het nimmer verslagen Rusland en zijn buurlanden moeten er aan uit geraken zonder dat de EU, daartoe opgestookt door de VS, vuurtje komt stoken aan hun binnengrenzen.

    De VS (onder Moh Bama) lopen op het einde van hun krachten. Het geld is op en net zoals in Zuid Afrika, dreigt er de chaos van de rimbu-beschaving..

    Onderweg dus: niet naar een tweede Europese USA, maar naar een ééngemaakt Europa der volkeren van de Noordzee tot de Middellandse Zee en verder tot de Oeral en de Bosphorus.

    *

    Als er dan nog eens werk kan gemaakt worden van een soort tweede taal als eenheidstaal voor Europa? Tegenover het Esperanto kan niemand voorkeur of afkeur laten blijken. Esperanto, de Taal van de Hoop, zou voor iedereen nieuw, eenvoudig en gemakkelijk zijn. Van Oost naar West, en van Noord naar Zuid. Europa, eindelijk één voor allen, en allen voor één.

    Maar of dat ooit lukt met dat soort bietekwieten dat nu voor geniën wil doorgaan? Moeten we dringend iets aan doen, op 25 Mei.

    Pssst!

    Tja, dat de pietrol en het gas opslaan… Dat danken wij niet de koekoek, niet de Poet, maar de apparatsjiks uit de Wasging Ton en uit Bruxellabad. Clair?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    04-03-2014, 17:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    03-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1844 - ZWITSERLAND AND DHIE JOEKREEN GUESS DHE DIFFERENS

    *

    Zondag 2 maart

    Zon 7u25-18u25

    Z Karel de Goede, graaf van Vlaanderen

    *

     

     

    *

    *

    In het Zadel

    Via het zijstraatje van het Zwitsers Referendum kom ik, na enkele dagen afwezigheid wegens niet thuis, terecht in het moeras van wat Moh Bama The Nikker, met volle mond Dhe Joekreen noemt. Effe on hold blijven. Ben zo terug.

    Sedert donderdag hadden we Berlusconi-land, thans Renzi-Berlusconi-land genoemd, via Schareel Roi naar Brugge-die-Scone getogen. Zijn gisteren (zondag) om 02 uur terug, onderkaak bont en blauw door een chirurgische ingreep op de onderkaak. Voel mij weer – zal mij weer binnen enkel dagen voelen als - een jonge leeuw, met sterke scherpe tanden, anders dan de halve Getemde Leeuw van de half Getemde Kris Peeters. De Heren tandarts-specialisten hebben in korte tijd (9 uur) een klein mirakel verwezenlijkt, maar ik heb hen verzekerd volgende keer mijn grootste Duitse Herder mee te brengen. Mogen ze in die zijn muil eens een rondje oefenen. Maar geen nood, binnen een dag of 10 zal ik weer kunnen eten.

    Hebben jullie al genoteerd dat er in Lissewege (bij Brugge) een uitgelezen restaurant is, dat uitsteekt boven alle andere daar? Als je nog nooit een ‘Goeden Dag’, een reliek nog van Groeninge 1302 in de hand hebt gehad, moet U daar eens gaan. Op ieder schouwberd ligt er ene te pronken. U vindt de ‘Goeden Dag’ (want zo heet dat hotel-restaurant) direct bij het binnenrijden, aan het ‘varje’ (klein vaartje) met een ruime parking achteraan. Echt een plaats om er voor altijd de 3 Bijbelse Tenten op te slaan. Danig gezellig. West Vlaamse sfeer met zeer democratische prijzen. Buitengewoon goede keuken. Madam zal content zijn.

    Al gezien welke patroonheilige het vandaag is? Zalige Karel de Goede (1086-1127) vermoord in de Sint Donaaskerk op 2 maart 1127 en later opgevolgd door Diederik van den Elzas. Deze periode gaat onmiddellijk vooraf aan de Eerste Kruistocht (1096) en eindigt met de Slag bij de Pevelenberg, een paar jaar na 1302. Deze periode is wel bepalend geweest voor de Opkomst der Steden en is m.i. de meest glansrijke periode in de Vlaamse Geschiedenis. Zie

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Karel_de_Goede

    *

    Maar nu terzake naar de actualiteit. Zwitserland en Oekraïne.

    Volgens de Burgerlijke Stand heet ’m Geert Van Istendael, maar levenslang wordt hij bij mij Geert Van Istemdaar genoemd. En ja, hem is weer daar. En dan nog wel liefst met een opiniestuk in de lijn van deze blog. De Zwitsers zijn tot spijt van wie ’t benijdt, nog altijd baas in eigen land. Dat is meer dan dat wij, Vlamingen of Oekranïniërs) kunnen zeggen. Wij willen onderuit uit de wurggreep van ‘Brussel’ en zij willen er in.

    Begrijpe wie kan.

    Of het moet zijn, dat de EU misschien toch ietske beter is dan Moskou. Enfin leest U maar hieronder de mening van Gerolf Annemans.

    .

    Zwitsers zijn niet zot

    Heeft de EU ons zo diep geconditioneerd dat we de aanblik van een werkelijke democratie niet meer kunnen verdragen? Met die scherpe woorden neemt auteur Geert Van Istendael het op voor de rebelse Zwitsers.

    Het is een wat late reactie op het veelbesproken referendum waarbij de Zwitsers kozen voor een beperking van de immigratie. Maar omdat Van Istendael een van de weinigen, zo niet de énige, is die tegen de laffe consensusjournalistiek in Vlaanderen durft in te gaan en bovendien ook nagels met koppen slaat, komen we toch nog eens terug op Zwitserland. “De reactie van Europese commissarissen, politici en bijna alle journalisten varieerde tussen razend en therapeutisch bezorgd. Hoofdredacteuren spraken in hun krantenkolommen de balsturige Zwitser vermanend toe, op de toon van, je beseft toch wel dat je iets heel ergs hebt gedaan. Het is de toon van de hedendaagse paternalist, die zichzelf zeer verlicht vindt” (De Standaard, 01.03.14). De hedendaagse paternalist, heerlijk, raak. Die mogen Yves Desmet en Peter Vandermeersch en co. alvast op zak steken…

     

    Onbekend en onbemind

     

    “Wie beweert dat de Zwitsers op 9 februari niet goed wisten waarover ze stemden, wordt niet gehinderd door enige kennis van zaken of is te kwader trouw,” schrijft Van Istendael in zijn opiniestuk. “In bijna alle buitenlandse commentaren bespeur ik een welhaast blind onbegrip voor de zorgen en angsten van de Zwitsers.” Maar, zo gaat hij verder, “ik bewonder dat dwarse. Een jaar geleden stond links te juichen toen de Zwitsers tegen de graaibonussen stemden. Dezelfde meneer die het initiatief nam voor dat referendum heeft nu ja gestemd( dus voor buitenlanderquota, red.). Links? Rechts? Of iemand die zelfstandig denkt?”

     

    Het volk beslist

     

    “Waar komt toch dat onbegrip vandaan?”, vraagt Van Istendael zich hoofdschuddend af. “Zijn wij de democratie ontwend? Verdragen we niet meer dat een volk nee zegt tegen iets wat wij evident vinden? Beseffen we nog wel dat in een democratie de macht bij het soevereine volk berust en bij niets of niemand anders?” Van Istendael besluit dat we de Zwitsers “dankbaar” moeten zijn. “In Zwitserland lees je de dag na een volksraadpleging steevast in de krant: de Soeverein heeft gesproken. Dit wil zeggen: het volk. En wat het volk beslist, wordt uitgevoerd.” Wellicht is het net dat wat onze zogenaamde democratische politici en de eurocraten zo’n hemelse schrik aanjaagt. Stel je voor dat die koppige Zwitsers ook de Vlamingen, Nederlanders of Duitsers op ideeën brengt…

    Bron: Vlaams Belang

    De teugels strak aantrekken

    OK. Het volk beslist. En dan?

    Geert van Ist’m Daar heeft volledig gelijk, maar ik lees nergens de enige-juiste conclusie die van toepassing zou moeten zijn voor Vlaanderen. De kreet om “Zelfbestuur’, is met de herdenking van 100 jaar Wereldoorlog I, precies 100 jaar oud. Even oud dus. En even onvervuld. Shame on you!

    Zal Obama voor ons, verdrukte volkeren (Schotten, Caralanen, Basken, Bretoenen, Vlamingen) ook opkomen, zoals hij doet voor Oekraïne? Of krijgen we per direct Navo-troepen op ons dak?

    Over de Poet.

    Het is een man van Boem Boem en dan Bla-Bla, en niet omgekeerd. Zo heb ik ze ’t liefst. Omdat dat tenminste duidelijk is.

    En wie is weer de pineut? Wie zal morgen zijn gas en zijn pietrol duurder mogen betalen? De Amerikanen toch niet, hé! Zij zijn daar, net zoals in Irak, in Afghanistan, enz, gaan vuurtje stoken. En ‘Brussel’, het Obercommando van het nieuwe Viertes Reich lacht in zijn vuistje… De oude bondgenoot van Hitler en het Dritte Reich, bedelt om toenadering.

    Ik moet dat allemaal nog eens goed overdenken, om niet in de val te trappen van het gezegde : ‘met België als het moet, d’er zonder als het kan’. Waarmee ik maar wil zeggen: geen 3de collaboratie met dat Vierte Reich, om via die omweg zelfstandig-onafhankelijk te worden.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     

    03-03-2014, 18:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!