MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2303

    Zaterdag 10 januari

    Zon 8u42-16u58

    H Florida

    *

    *

    Dat is toch nooit ons …

    Marineke La Plume niet, dat zo te keer gaat?

    *

    INLEIDING

     

    We zullen moeten, als het om onze oorlogen gaat, leren redeneren in ‘trappen van vergelijking’: WO I heeft al de naam van Den Groten Oorlog, WO II echter was Groter omdat er meer landen aan deelnamen, en wat nu al een tijdje bezig is, zal dus de Grootste moeten worden genoemd. En misschien wel de Laatste, gezien de toenemende Islamdreiging en de atoomdreiging van Noord tegen Zuid Korea. Die zou het startschot moeten zijn van de nucleaire zelfvernietiging van het mensdom.

    Nieuwjaarswensen voor een gelukkig Nieuwjaar 2015 zijn dus nu al, vrezen we, een beetje voorbarig geweest.

    Pallieterachtig kunnen we wel grinnikten, dat het eerste onderwerp bij het eerstvolgend ‘Vrijdaggebed’ in al de Europese mosketen wel het advies van de Immans zal zijn, dat hun aangeduide Jihadisten voortaan beter onder elke gootsteen of in de koelruimten moeten kijken, als ze weer eens een moordactie ondernemen.

    Daartoe zullen de mémoires van de Witte Brigades van bij ons tijdens en vooral van nà de Bezetting ‘40-’45 in het Arabiers worden vertaald. Gewoon omdat die onnavolgbaar dapper tewerk gingen. Vooral in het onderduiken en kazak draaien. Hadden die Parijse helden maar deze techniek onder de knie gehad, ze zouden niet alleen nog allemaal in leven zijn, maar waarschijnlijk kortelings nadien zijn opgeklommen tot de hoogste regionen van de Slinxe Nomenclatuur.

    Gelukkig is Het Volk’ in ons Oude Avondland al bezig, tegenin de wil van de Grote Verstanden, om zichzelf te organiseren. Genoeg is genoeg. In de ons omringende landen staat men reeds veel verder. Denk laar aan de

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Stratfor: Moslim terreur zal heel Europa destabiliseren.

    *

    Jihadisten gaan Europese bevolking verder provoceren met aanslagen, willen een ‘kortsluitings’reactie en de Derde Wereldoorlog tussen het Westen en de islam veroorzaken

     

    We hadden het al voorspeld: de Franse socialistische president Hollande verklaarde in een toespraak dat de aanslagen ‘niets te maken hebben met de moslim religie’ (2). Met andere woorden: de islam en het terrorisme blijf vrij spel krijgen in Frankrijk, ondanks alle ellende die het inmiddels heeft veroorzaakt.

    De private Amerikaanse inlichtingendienst Stratfor waarschuwt dat de terreuraanslagen in Frankrijk, met die op het weekblad Charlie Hebdo als triest hoogtepunt, nog maar het begin zijn. Moslim jihadisten zullen met nieuwe aanslagen heel Europa destabiliseren. De VS staat dit lot echter niet te wachten. Eén van de belangrijkste oorzaken is dat het de moslims in Europa is toegestaan hun eigen parallelle cultuur te ontwikkelen, waardoor er complete islamitische getto’s zijn ontstaan. In Amerika zijn de meeste moslims echter wel geïntegreerd.

    Aanslagen Frankrijk nog maar het begin

    Onafhankelijke critici waarschuwen al sinds de jaren ’80 dat het politieke correcte beleid van Europees links en liberaal averechts zou gaan werken. Juist door de islamitische cultuur alle ruimte te geven en moslims zo min mogelijk dwang op te leggen om te integreren en zich aan te passen aan onze samenleving, zouden er uiteindelijk enorme spanningen met de oorspronkelijke Europese bevolking ontstaan.

    Ze werden weggehoond door de gevestigde orde, maar blijken nu in alles gelijk te hebben gekregen. Erger nog: de golf islamitische aanslagen in Frankrijk is volgens Stratfor iets dat heel Europa staat te wachten.

    De inlichtingendienst constateert dat de aanslag op Charlie Hebdo niet door losstaande individuen, maar door een groep werden gepleegd. Wie hen de opdracht gaf is nog niet zeker, maar gisteren berichtten we dat de twee schutters die afgelopen woensdag 12 mensen vermoordden, werden aangestuurd door een belangrijke IS(IS)-leider.

     

    Moslim getto’s, ‘war lords’ met complete legers

    Moslims die in de getto’s van de Franse banlieus (buitenwijken) leven, zijn door hun slechte – zelf gekozen - sociale situatie makkelijk te rekruteren voor het jihadisme. Verschillende ‘war lords’ zouden zelfs al aan het hoofd staan van complete legers.

    In de VS bestaan er weliswaar veel zwarte, maar nauwelijks moslim-getto’s*. Radicalisering treft hier dan ook hoofdzakelijk individuen, en niet groepen. Omdat de Amerikaanse politie en FBI uitgebreid informaten mag inzetten, zijn extremistische moslims tijdig te arresteren en vast te zetten.

     

    * Onderbelicht door Stratfor is het feit dat de islam de snelst groeiende religie onder de zwarte bevolking in de VS is, en veel zwarte getto’s straks tegelijkertijd moslim-getto’s zullen zijn.

     

    Jihadisten zullen Europa provoceren met meer aanslagen

    De aanslagen in Frankrijk hebben als doel de moslims in Europa verder en massaal te radicaliseren, zodat de spanningen met de autochtone bevolking enorm zullen toenemen. Stratfor noemt de opkomst van het Front National in Frankrijk, PEGIDA in Duitsland en de PVV in Nederland als voorbeelden van de reacties als gevolg van deze stijgende maatschappelijke onrust.

    De jihadisten zouden erop uit zijn om de Europeanen dermate te provoceren met aanslagen, dat er een ‘kortsluitings’reactie ontstaat die zich tegen de moslims zal keren. Dan zullen de jihadisten beweren dat het Westen ‘de islam de oorlog heeft verklaard’.

    In het Midden Oosten zien we waar deze tactiek toe leidt. Radicale moslims vallen Westerse en met het Westen bevriende instellingen, groepen en regeringen aan, en het Westen komt vervolgens militair tussenbeide. Die interventies zorgen er echter voor dat steeds meer moslims zich aansluiten bij terreurgroepen.

    Saudi Arabië bron van radicalisme

    Het Westen kan het islamitische extremisme onmogelijk zelf overwinnen, stelt Stratfor. Dat kan alleen als er voldoende moslims zijn die actief willen worden om de radicale ideologie van hun religie van binnenuit te veranderen.

    Wat de situatie nog complexer maakt is dat veel moslimlanden dictaturen zijn. Eén van de wreedste regimes op Aarde is dat van Saudi Arabië, dat tegelijkertijd de belangrijkste Arabische bondgenoot van de VS is. De Saudi’s verspreiden een zeer extreme en racistische versie van de islam, en financieren talrijke bewapende moslim terreurgroepen in Syrië en Irak (ISIS), de hele Kaukasus en Afrika, met als doel de meer gematigde krachten te vernietigen.

    Derde Wereldoorlog

    Dankzij de olierijkdom van Saudi Arabië en de Westerse steun voor de ‘Arabische Lente’ lijken de gematigde islamitische krachten het onderspit te delven. Daarmee dreigen de radicalen, die nu al over honderdduizenden strijders en miljoenen sympathisanten beschikken, uiteindelijk hun zin krijgen, namelijk de Derde Wereldoorlog tussen het Westen en de islam, die volgens hun eigen heilige teksten door hen zal worden gewonnen.

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) Breitbart

    *

     

    UITLEIDING

     

    Onze vriend Xander? Die is beter dan elk ander! Niet omdat hij een betere glazen bol zou hebben, maar omdat hij in alle omstandigheden kan doorgaan als de gedreven oog-opener. Met doorslaggevende argumenten waarschuwt hij, op de manier waarop een polsstokspringer die over een beek wil springen, ruimschoots reserve incalculeert. Misschien heeft hij die niet nodig, maar zaak is, om veilig (en met droge voeten) aan de overkant te geraken.

    Ondertussen heb ik wel – de voorzichtigheid is de moeder van de porseleinwinkel – al geruime tijd in mijn omgeving afgesproken om buitenshuis goed de ogen open te houden. Om bijvoorbeeld drukke shoppingstraten, drukke Openbare Markten en overbevolkt Openbaar Vervoer te vermijden . Gewoon geen seconde uit het oog verliezen, dat die lieverdjes kicken op zoveel mogelijk slachtoffers. ’n Flinke wolfshond aan de lijn doet de rest. Merk Duitse Herder of ‘Bouvier’. Al zijn kleine keffertjes, voor wie niet beschikt over de nodige ruimte, ook al voldoende.

    Ook gelezen over die 4 boeven die in Laken wegvluchtten uit de apotheek die ze willen overvallen, gewoon omdat een grote hond van de familie even binnenwandelde?

    In afwachting dat we, net als in de USA, weer wapens mogen op zak of in huis hebben, zoeken we liefst ons heil in de dierenwereld. Terug naar de Natuur dus. Dat is in de mode. ’n Flinke herdershond, of, als het moet, den boer op gaan om zo’n lief klein Knorretje in huis te halen…. Dat deden onze ouders ook al, in WO II, al diende dat beest toen wel meer als voedsel voor het hele gezi

    ….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     












    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    11-01-2015
    veel evidenter
    De atoomdreiging van de moslims in Pakistan lijkt me een veel evidentere dreiging. Zo dom en onontwikkeld als moslims zijn zelfs de extreem stalinistische noord-koreanen niet!

    11-01-2015, 21:28 geschreven door lucky9


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!