MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    19-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1627 - WAAR OP SCHILLEN JULLIE DE PATATJES ?

     

    *

    Maandag 18 november

    Zon 8u03-16u52

    H Fredianus van Lucca.

    .

    1627 - WAAR OP SCHILLEN JULLIE DE PATATJES ?

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Toegegeven, sedert wij in Italië zijn komen ons pensioentje opleven, hebben wij daar een ecologishe draai moeten aan geven. Drie-vier keer profijt gedaan : geen 7 x 2 Km ver moeten fietsen naar het dorp om de gazet van 2 dagen geleden te gaan kopen tegen 2 keer de normale prijs, de patatenschillen van een paar dagen ver lichtjes laten sudderen, om deze, vermengd met ander groenafval uit de keuken, aan de kippen te voederen. Die voorzien ons van de weerbots van alle nodige ei-producten die 2 mensen niet eens op krijgen.

    Waarom zouden wij ons dan nog bekommeren om dat ene zwalp-ei die journalisten dagelijks aan ons kwijt willen? Onze kippen zien er gezond uit, en wat meer is, het geluid dat ze maken als je in je luie zetel ede siësta neemt, voert U in gedachten terug naar thuis. Want kippen spreken een internationale taal waarvoor wij mensen, te dom zijn, en die journalisten nooit zullen kunnen evenaren.

    .

    II MIDDEN

    De angst van de demagogen voor internet

    *

    Steeds meer gerenommeerde redacteurs geven toe dat zij door de politiek als politiek correcte tekstballon worden misbruikt. Maar de rekening van de politici en de met hen aanpappende journalisten gaat niet op. Het volk zoekt nu zijn informatie op het web, omdat het de waarheid wil weten. En de journalisten worden massaal werkeloos.

     

    Het beroerde imago van journalisten is al lang legendarisch. Hieruit hebben de journalisten van de kwaliteitsmedia tot nu toe geen consequenties getrokken. Ze zijn blijven liegen, desinformeren en hebben zich als achterbakse stiekemerds laf aangepast. Zo hebben ze zich steeds verder verwijderd van hun klanten – wij, de burgers. En zo gebeurde wat moest gebeuren. De lezers en klanten bleven massaal weg.

     

    Het aantal ontslagen bij de ooit zo gerenommeerde “kwaliteitsmedia” is intussen gigantisch. Dat kun je bijvoorbeeld zien aan een gerenommeerde “Westfälische Rundschau”. Die heeft alle journalisten ontslagen en neemt nu gewoon artikelen van andere kranten over. Er komen steeds meer klassieke kranten zonder redactie. Extreem linkse kranten, die in hun artikelen opkomen voor hogere lonen bij anderen, betalen nu zelf nog maar een dumpingloon – bijvoorbeeld de “taz”. En de eveneens linkse “Frankfurter Rundschau”, die zich altijd afzette tegen uitzendkrachten, wordt nu door uitzendkrachten gemaakt. Je ziet aan deze paar voorbeelden dat het heel slecht met de “kwaliteitsmedia” gaat.

    Ook die media, die enorm vlijtig tekstballonnen van politici hebben overgeschreven en politiek correct voor multiculti, gender, de zogenaamd fantastische euro, de zogenaamd dreigende klimaatverandering en nog meer buitenlanders een aan wasmiddelenreclame herinnerende propaganda hebben gemaakt, vinden tegenwoordig geen kopers meer. In duidelijke taal: de burgers zijn de politiek correcte propaganda van de journalisten beu.

    Gedachtepolitie en meningsdictators krijgen daarom zo langzamerhand koude voeten. Want de ontwikkeling gaat razend snel. Alternatieve informatiesites zoals die van Kopp-Verlag staan hoog op de ranglijst van miljoenen Duitse websites, terwijl de klassieke nieuwssites van de politiek correcte propagandamedia steeds meer lezers kwijtraken.

    Gabor Steingart, de uitgever van het gerenommeerde “Handelsblatt”, heeft dit dalende aantal lezers/kijkers van de klassieke journalistiek nu als aanleiding genomen om een keer duidelijke taal te spreken. Hij zegt dat veel journalisten aan desinformatie zouden doen, aanpappen met politici, het zou vaak alleen nog maar gaan om “gelijkgeschakelde media”. In duidelijke taal wil dat vermoedelijk zeggen: met politieke correctheid kun je geen potten meer breken. De tijd van de gedachteterroristen en meningsdictators loopt ten einde. Want wij burgers hebben deze ons verkeerd informerende demagogen gewoon niet meer nodig. Dat alles is een succes voor de persvrijheid. Want het toont aan, dat wij burgers uiteindelijk machtiger zijn dan diegenen die ons verkeerd willen informeren

    $

    III SLOT

    Nu denkt U waarschijnlijk dat ik blij ben, omdat straks héél de schrijvende pers als een troep kakelende kippen de godganse dag thuis op hun stokje zal mogen blijven zitten? Nee hoor, want moesten zij tewerk gesteld geweest zijn in de èchte criminaliteit, ik zou ze ‘recidivisten’ willen noemen. Ze vinden wel een ander kruis, om hun lezers tegen betaling uiteraard, aan vast te timmeren.

    Of ze zullen hun vroegere beschermheren zodanig chanteren, dat die het Internet zullen verbieden. Want stokken vinden om een hond te slaan, is niet zo moeilijk. Een beetje opstand, een paar betogingen, desnoods een paar doden, en het excuus is gevonden. Voortaan komt alleen nog, de sites die eindigen op .be. Al de andere zijn ‘VERBOTEN – ES WIRD GESCHOSSEN’

    Er wordt ‘geschossen’ op iedereen die niet ‘stoned’ is van minimum 5 jointjes per dag. Dat heb ik menen af te lijden (!) na de film ‘Zot van A’, een film van en voor randdebielen, het publiek dat dat soort dagbladen zal blijven kopen tot in alle eeuwen der eeuwen. Amen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

    *

     





    19-11-2013, 12:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1626 _ ZELFS DE HISTORISCHE WAARHEID MOET VOORTAAN POLITIEK-CORRECT WORDEN GEDRAAID

    ***

     

    Zondag 17 november

    Zon 8u02-16u53

    H Elisabeth van Hongarije

    Met Sint-Betje korten de dagen net zoveel als het eetmaal van een monnik

    .

    1626 _ ZELFS DE HISTORISCHE WAARHEID MOET VOORTAAN POLITIEK-CORRECT WORDEN GEDRAAID

    .

    Hier in deze velden bij Poitiers werden de wreedzame Arabische vluchtelingen

     

    Genadeloos uitgemoord door Karel Martel

    .

    I) INLEIDING

    Dat ‘herdraaien’ in de vleesmolen van de Geschiedenis is volledig normaal. Stel U eens voor, dat de bezetters van ’40-’45 hier terug waren, de vocabulaire waarmee over hen geschreven zou mogen worden zou er ook helemaal anders uitzien.

    En zeggen dat Kawouter Markske van het ACW via de tong van Kris Peeters de verkiezingen wil ingaan met open handen. Dat is waarschijnlijk om het zweet van de Vlamingen, tot Euro’s herdraaid, beter te kunnen uitdelen aan de nakomelingen van de Saraceense Oud-strijders van Poitiers.

    .

    II MIDDEN

    Frankrijk: Historici vallen geschiedenisboek aan vanwege een politiek incorrecte beschrijving van de Slag bij Poitiers

    *

    Lorànt Deutsch is een Franse acteur. Aangezien ik onlangs kritiek op Joden heb gehad,  dient  erop gewezen te worden dat zijn echte naam Laszlo Matekovics is en dat hij van Hongaars-joodse afkomst is. Hij heeft twee populaire geschiedenisboeken, Metronome en Hexagone, geschreven. Deze vertellen de geschiedenis van Frankrijk op een eenvoudige en patriottische manier. Deze boeken zijn enorm populair geweest. Van een van de twee zijn bijna 2 miljoen exemplaren verkocht!

    Dit heeft de woede van Franse professionele historici opgewekt. Omdat zijn boeken gebaseerd zijn op zorgvuldig onderzoek, hebben ze moeite om fouten te vinden in zijn voorstelling van de feiten. Echter, in de beste Oriëntaalse traditie, beschuldigen zij hem van het hebben van een onzuivere motivatie of het geven van aanmoediging. (met andere woorden aan “extreem- rechts”)

     

    In het bijzonder nemen ze aanstoot aan zijn beschrijving van de Slag bij Poitiers , waar Karel Martel de mohammedaanse ((of proto-mohammedaanse?) hordes stopte.

    De woordenschat die wordt gebruikt is van fundamenteel belang en we zien dat Lorànt Deutsch niet nuanceert of een gevoel van malaise uitlokt. Laten we zelf oordelen: “Koran in de ene hand, kromzwaard in de andere, vielen ze Narbonne en de regio binnen, vermoordden de verdedigers van de stad, zonden vrouwen en kinderen in slavernij, boden land en huizen aan duizenden gezinnen die uit Noord-Afrika waren overgekomen [ ... ]” (blz. 224). Hij dringt aan op het aantal: “honderdduizenden Arabieren en Berbers, die een groot leger vormen, gevolgd door een groep van mannen, vrouwen, kinderen en slaven, ongeduldig om toekomstige bezette landen nemen in bezit te nemen” (blz. 225). Moslims die ” een immense massa” vormen (p. 225), een “Saraceense vloedgolf” (p. 225) en “grote groepen” (p. 226) die moesten worden gestuit. De acteur noemt het punt van het geweld van ‘de indringer’ een paar keer (blz. 226), die “kerken en synagogen ombouwden tot moskeeën” (blz. 223) en “plunderingen” en “bloedbaden” (blz. 226) uitvoerden.

    Hoe kan men voorkomen dat men op deze keuze van de woordenschat wordt aangevallen? En het is moeilijk om niet te eigentijdse toespelingen te zien wanneer Deutsch het heeft over “meer dan duizenden islamitische gezinnen die uit Noord-Afrika waren gekomen”(blz. 224), “al deze mensen die dachten dat ze konden komen en zich vestigen op de rijke bodem van Frankrijk” (p. 231). De Slag bij Poitiers is inderdaad een ideologische markering die niets verzachtends over zich heeft. Hij blijft een referentie voor identitaire groepen en uiterst rechts, die, tot aan Marine Le Pen, in de overwinning van Karel Martel een Galliër (en dus, voor hen, voor Frankrijk) zien en Frankrijk gered heeft van het islamitische gevaar, dat ons nu opnieuw zou bedreigen, maar dit keer door immigratie, vooral uit Noord-Afrika …

    Bron: Huffington Post

    Kun je de aanhalingstekens rond “de indringer” en “plunderingen” en “bloedbaden” geloven? Denken deze mensen echt dat de moslims er gewoon een middagje op bezoek waren?

    Het nieuwste werk van de auteur Deutsch, “Hexagone”, vertelt een verhaal van een Frankrijk dat het tegenovergestelde is van Braudel en Bloch [diversiteit - vriendelijke historici], een identitair verhaal, dat van een christen en het blanke Frankrijk, een verhaal dat mythen die we kennen verheerlijkt, dat weinig te maken heeft met de waarheid, maar eerder met legendes die in stand worden gehouden door uiterst rechts.

    Bron: Nouvel Observateur

    Een journalist die hem op televisie aanviel:

     “Ik denk dat uw boek gevaarlijk is, omdat het een boek is van blank Frankrijk, nationalistisch Frankrijk. Naar mijn mening bent u naar buiten gekomen met een idee van geschiedenis dat sinds de jaren-70 niet meet wordt gedoceerd … Het is een geschiedenis die flirt met de identitaire thema´s van extreemrechts en volgens mij is het publiceren van dit boek op dit moment  gevaarlijk en u flirt met problemen van extreemrechts”.

    Lorànt Deutsch antwoordde:

    “Hebben we het recht om van de geschiedenis van Frankrijk te houden? Hebben we het recht om dit verhaal te vertellen zonder te worden beschuldigd een reactionair of fascist te zijn? … Ik  werd een “kleine nazi” genoemd, ik, de zoon van Joden, de kleinzoon van gedeporteerden … Ik heb maar één uitdaging, één worsteling, en dat is iets goeds  te doen voor mijn land”

    Bron:
    http://islamversuseurope.blogspot.nl/2013/11/france-historians-attack-popular.html
    Auteur: Cheradenine Zakalwe

    Vertaald uit het Engels door:
    Vederso
    (voor
    www.ejbron.wordpress.com

     

    Overgenomen bij E.J. Bron

    III SLOT

    De slogan van de afbeelding bovenaan zou gerust nog een paar andere partijen mogen vermelden. Ik denk aan de nakomelingen van de Oud-strijders van o.a. ‘De Boerenkrijg’, lijk die opgesloten zijn in hun cordon sanitaire. De oude leuze ‘Voor Outer en Heerd’ laat in die zin geen twijfel bestaan. Maar het probleem is dan wel, dat  heel het verhaal van die Boerenkrijg liefst zo diep mogelijk weggemoffeld wordt door onze poco-vrienden. Want de achtergrond van nu en van toen is krek dezelfde, namelijk geregeerd worden tegen het volk.

    Het zwaard – of erger – tegen hen opnemen, wordt gelijk gesteld met psychisch gestoord zijn, vooral als die persoon een uitzonderlijk hoog IQ heeft. Die man is op 2 vlakken beledegend : hij is veel te slim voor hen, en 2° hij is een bedreiging voor hun gezellig leventje.

    Tja, Jeanne D’Arc in Frankrijk was ook niet direct een heilige. En als Uw naam Breivik is, is dat ook niet goed. Het maximum dat aanvaardbaar is, is BDW te heten. Al zal dat maar duren tot na 25 Mei 2014. Om dezelfde 2 redenen als die sukkelaar uit de Clinge : zijn IQ en het verlies van hun postje.

    *

    Enne voor ons, 65-plussers  is er nog dat gratis busreizen dat het ACW ons wil afnemen. Die zien liever lege bussen rijden in de stille uren. Als dat geen prozaïsche reden is, om ervoor te zorgen dat er geen 20% stemmen gehaald wordt, maar zelfs niet eens de kiesdrempel.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

    *

    19-11-2013, 11:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1625 - CENSUUR? EEN HANGSLOT OP ONZE TOND… WAAROM ZOUDEN WIJ ER GEEN VERDIENEN?
    x

    *

    Zaterdag 16 november

    Zon 8u00-16u54

    H Margarita van Schotland

    *

    "Chi non crede in Forza Italia vada via"

    (wie niet gelooft in de Forza Italia gaat beter weg)

    .

    1625 - CENSUUR? EEN HANGSLOT OP ONZE TOND… WAAROM ZOUDEN WIJ ER GEEN VERDIENEN?

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Op deze blog heeft U de laatste tijd (tot vervelen s toe) kunnen lezen, dat in dit huis geen enkel zogezegd ‘neutraal’ Nederlandstalig dag- of weekblad meer binnen komt. Omdat zoiets zuiver tijd- en geldverspilling is. Vooral na de fusie in dat ‘Mediocra-land. Elders is er genoeg en vooral veel eerlijker informatie te vinden. Zie Uw Italiaanse les van vandaag bovenaan de titel van dit stukje. Kort en  goed. Het nieuw opgerichte Gestapo-Fonds IFC zoals in het hier voorafgaande stukje beschreven, zal wel proberen aan de objectieve nieuwsgaring een stokje voor te steken, van zodra hun ding een beetje op de sporen staat.

    Dat IFC zal zelfs beter werken dan dat andere ding, dat bij ons ook op de sporen staat maar meestal niet of slecht rijdt.

    De dagelijkse voorbeelden van opzettelijk verkeerde Overheids Informatie vind ik bijvoorbeeld in Krantenkoppen.be : somtijds liefst 6 keer woordelijk dezelfde tekst voor het hoofdartikel. Onnodig de artikels zelf te lezen : de scribenten hebben toch allemaal dezelfde instructies en ze zullen heus niets schrijven dat hen niet werd voorgeknabbeld. Valt hen ook niet moeilijk, want ze zijn voor 88% lid van hun eigen Groen-Linxe Bond. Ze schrijven dus niet met lettertoetsen op een klavier, maar op een paardenbril die ze ons willen voorbinden.

    Wie wel zelfstandig zijn artikels kiest, met bronvermelding en met , waar nodig, alles daar op en daaraan is http://nageltjes.be/wp/ . U zult, trouwens net als ik, al vlug ontdekken dat hier uitsluitend ‘waarmensen’ aan het woord zijn, die daarenboven tot in hun beendermergen overtuigde Flaminganten zijn.

    Hieronder hun bijdrage aan de waarheid van vandaag.

    Wedden dat het nog jaren zal duren vooraleer de andere media zoiets durven schrijven? Ze zijn over dit delicaat onderwerp nu in het stadium van de verwonderde stilte. Ze bidden alle Goden dat er zo lang mogelijk gezwegen wordt over heel die gifgas-ellende.

    Ik vraag mij af, of ze nog kunnen slapen! Misschien dromen ze nu al, dat gemaskerde ‘Vrijheifsstrijders’ hun eigen kinderen komen roven, om deze later in hun doodsstrijd te filmen nadat ze opzettelijk vergast werden. Niemand wenst ze dat toe, maar met teleurgestelde Syrie-strijders weet men maar nooit, hé…

    De goede (!) kant aan dat verhaal is, dat door deze opgezette val, de Amerikaanse Zwarte Ongelukskater er zelf ingetrapt is, en daardoor voor het oog van de wereld plat op de bek is gegaan. Meteen werd de inval in Irak en deze in Mali in het juiste daglicht geplaatst. Bij Hitler heette dat het uitlokken van een aanvalsoorlog. Bij hen heet dat opkomen voor de vrede. Hoe hypocriet kan men zijn! Men zou daar best ook eens een Schaal van Richter voor uitvinden!

    Waar Obama ook plat op de bek gaat, is met de ziekteverzekering in het land der cowboys. Maar, zegt de VRT, dat is de schuld van de anderen! Inzonderheid van de Tea Party….

    *

    Nog goed nieuws op de VRT was de verkoop van het rest-aandeel van Fortis aan ‘Parijs’. Twee keer prijs zelfs : 3.5 miljard om mee te Staatsschuld af te kopen (Hoera!) en 900 miljoen Euro winst gemaakt (Halleluha!). Dat Di Jeanetto bij Hollande als bij Sinterklaas is moeten gaan bedelen is meteen vergeten.

    Dat de Vlaamse Ondernemer nu met een tweede paar handboeien aan ‘Parijs’ ligt geketend, doet even niets ter zake. Als de vrienden van de EU maar content zijn!

    .

    II MIDDEN

     

     

    Al loopt de leugen nog zo snel…

    De waarheid achterhaalt ze wel. Helaas steeds later, maar dat mag ons niet beletten er op te wijzen dat de chemische aanval in Syrië door islamitische invallers is uitgevoerd, en niet door de regering Assad. Onze door de logica daar gestelde vermoedens waren hierover al zeer sterk. Sindsdien  zijn nieuwe feiten aan het licht gekomen die deze waarheid bevestigen. Dit is een samenvatting van verschillende Engelse artikels.

     

    De gifgasaanval in Ghouta (Damascus).

     

     

     

    Toppunt van gruwel én westerse verblinding.

     

    Tussen de vele barbaarsheden die in Syrië werden gepleegd, neemt de chemische aanval van 21 augustus 2013 een bijzondere plaats in omwille van de omvang van de misdaad, de wijze waarop en het doel waarvoor deze werd gepleegd én de vanzelfsprekendheid waarmee de schuld gegeven werd aan de Syrische president.

     

    Wie heeft hier belang bij?

     

    Wanneer er moorden of aanslagen gebeuren, vragen we ons af welke daarvan de motieven mogen zijn. Wie heeft hier belang bij? Al werden deze vragen in dit geval niet gesteld, het blijven de juiste vragen om de ware toedracht te kennen. Kijken we daarom eerst naar de tijd, de plaats en de omstandigheden van deze misdaad.

     

    In augustus 2013 had het Syrische leger al duidelijk de overhand op de rebellen, die fel in het nauw gedreven werden en koortsachtig het westen om hulp riepen. Zonder extra steun vanuit het buitenland, liefst met een militaire interventie, was het duidelijk dat de rebellen en hun zelfverklaarde “vrienden van Syrië” het land niet in handen konden krijgen. Anderzijds had president Obama al sinds een jaar een campagne voorbereid rond het thema van de chemische wapens in Syrië. Hij had zichzelf het recht gegeven om onmiddellijk in te grijpen van zodra er chemische wapens zouden gebruikt worden. De media deden gretig mee om de angst voor chemische wapens op te drijven. Uiteindelijk was het zover. Er was een akkoord om een officiële onderzoekscommissie naar Damascus te sturen. Nauwelijks gearriveerd, werd dan deze massale gifgasaanslag gepleegd en wel enkele kilometers verwijderd van de plaats waar de onderzoekscommissie logeerde. Welke motieven speelden hier mee? In wiens voordeel was dit? Wie had hier belang bij?

     

    Syrië in ieder geval niet. Integendeel. De algemene opinie was zo scherp afgesteld dat het minste gebruik van chemische wapens door het leger de onmiddellijke val van de president en de regering zou bewerken. Bovendien had het leger helemaal geen chemische wapens nodig om de rebellen te verslaan, zoals bleek uit de evolutie van de laatste maanden. En de president was ook niet zo dom om juist nu onder de neus van de onderzoekscommissie de chemische wapens te gebruiken, die hij niet nodig had. Deze vaststellingen alleen al waren voldoende om kritisch te staan tegenover “de vanzelfsprekende schuld van Syrië”.

     

    Wie hier wel heel veel belang bij had was “de oppositie”, die vele verliezen leed en nu schreeuwde om een buitenlandse militaire interventie. Een chemische aanval was hiervoor de ideale gelegenheid en zou naadloos aansluiten bij de dreiging die Obama al sinds een jaar wereldwijd uitbazuinde. Het gebruik van chemische wapens door “het Syrische regime” betekende immers het overschrijden van een “rode lijn”.

     

    Het nieuws samen met de beschuldigingen.

     

    Het nieuws van de gifgasaanslag wordt deskundig over heel de wereld verspreid. Amerika, Engeland en Frankrijk reageren onmiddellijk, bijzonder scherp, zeer duidelijk en eensgezind: dit is een misdaad van president Assad, die hiermee de “rode lijn” heeft overschreden.

     

    En de show gaat verder. President Obama neemt resoluut het voortouw en verkondigt luid dat president Assad met een gifgasaanval tegen eigen volk zich schuldig maakt aan een misdaad tegen de menselijkheid. Hij beveelt ook om meteen oorlogsvloten richting Syrië te sturen om Assad te “straffen”. Op dat ogenblik was het voor ons even spannend. Om ons tegen een eventueel ongewenst Amerikaans bezoek te beschermen moesten we dag en nacht werken om ergens een zo veilig mogelijke schuilplaats te installeren.

     

    Deze westerse reacties roepen evenwel vele vragen op. Een vergelijking tussen de officiële berichtgevingen van Amerika, Frankrijk, en Engeland maakt verdacht grote verschillen duidelijk. Hoeveel slachtoffers zijn er bij deze aanslag gevallen? De getallen van de officiële geheime diensten van het westen liggen zo onaanvaardbaar ver uit elkaar dat ze variëren van 281 tot 1.429!

     

    En er zijn nog andere vragen. Hoe kan een president, die jurist is, openlijk en wereldwijd iemand aanklagen wanneer diens schuld nog niet bewezen is? De officiële onderzoekscommissie had niet eens de kans gehad om een onderzoek in te stellen, laat staan een rapport te maken om de schuldige aan te wijzen. En vervolgens, hoe kom je er toe een volk, dat al door een gifgasaanval zwaar getroffen wordt nog eens extra met een buitenlandse militaire interventie verder in de ellende te willen storten? Deze tragische show wordt nog duidelijker wanneer Obama zich achteraf plots herinnert dat hij als president de eed heeft afgelegd op de constitutie. Hij zal dus dan toch maar het congres raadplegen!

     

    Steeds meer verdachte elementen.

     

    James Clapper, hoofd van de Amerikaanse inlichtingendienst beweert dat zij het Syrische leger vier dagen voor de aanval konden observeren en zagen dat het bezig was gifgas te mengen, klaar voor onmiddellijk gebruik. Een beschuldiging waarvoor hij helemaal geen bewijs heeft. Trouwens, waarom hebben ze dan niet eerder iets gezegd of ingegrepen? Verder beweren de geheime westerse diensten stalen genomen te hebben en ze geven meteen de uitslag met 100% zekerheid dat het Syrische leger een gasaanval op eigen volk heeft uitgevoerd, terwijl de officiële commissie nog tien dagen nodig heeft voor onderzoek. En de zogenaamde onderschepte communicatie van de Syrische regering die volgens John Kerry moest bewijzen dat Syrië achter de aanval zit is volgens Craig John Murray een bedrog van de Israëlische geheime dienst.

     

    De Franse president heeft zijn ministers en volksvertegenwoordigers met de grootste stelligheid voorgehouden dat er “ondubbelzinnige bewijzen” zijn van de schuld van het Syrische leger. Hierop antwoordde evenwel de Franse generaal Dominique Delawarde, een Midden oosten specialist, dat hij daar geen enkel geloof aan kan hechten. Hij verwijst naar de Amerikaanse leugens omtrent de massavernietigingswapens die een voorwendsel waren om Irak binnen te vallen en naar Colin Powell die zelf een gasfles liet ontploffen en er een Powerpoint van maakte om te ‘bewijzen’ dat Irak chemische wapens gebruikte. Hij verwijst ook naar de zogenaamde vreselijke slachting van 4.632 mensen in Timisoara, december 1989, wat de val van Nicolae Ceauscescu mee bewerkte. Achteraf kwam de waarheid uit: enkele lijken waren opgegraven, vreselijk toegetakeld, gefilmd en er werd een cijfer op geplakt. Hij verwijst verder naar dergelijke manipulaties in Bosnië en Kosovo (toen hij zelf nog in dienst was). Vervolgens legt hij uit hoe eenvoudig de oppositie een gifgasaanval kan klaar krijgen. Ze gijzelen mensen, vergassen hen en filmen de laatste verschrikkelijke ogenblikken. Ze roepen er de UNO en de VS bij en plakken er een aantal op dat niemand kan controleren. Enkele zogenaamde ooggetuigen dikken het verhaal nog wat aan. Hierbij worden ze over heel de lijn deskundig geholpen door speciale diensten van de buitenlandse mogendheden. Hij klaagt tenslotte de feitelijke miskenning aan van de conventies van Genève. In januari 2009 heeft het Israëlische leger in de Gaza een massaslachting aangericht waarbij onder meer gebruik gemaakt werd van fosforbommen, verboden door de conventie van Genève. Er kwamen 1300 mensen om waarvan 900 burgers en 300 kinderen, een cijfer dat wel controleerbaar was. Waarom werd toen niet ingegrepen? Hij besluit: “Ik geloof geen enkel ogenblik in de ‘ondubbelzinnige bewijzen’ van de Franse regering” om een militaire interventie te rechtvaardigen. Hij hoopt dat het uiteindelijk rapport van de onderzoekscommissie van de UNO onpartijdig zal zijn, maar staat er erg kritisch tegenover. Als de subsidies van de VS van vitaal belang zijn voor de UNO, hoe kan de UNO dan nog onafhankelijk werken?

     

    De 35 professionele video’s.

     

    Nauwelijks enkele uren na de aanslag wordt het nieuws van de gifgasaanslag deskundig met 35 professionele video’s wereldwijd verspreid. Hoe kan men op zulk een korte tijd, na een dergelijke omvangrijke aanslag zovele professionele foto’s verspreid krijgen van kinderen die allemaal netjes op de vloer ergens in kamers zijn samengebracht? Tracht men in een dergelijke tragedie en chaos dan niet eerst de dringendste zorgen te verstrekken? Van waar kwamen zo vele kinderen?

     

    Zeer verdacht is dat er op de video’s geen moeders of ouders te zien zijn. Hoe is het mogelijk zovele kinderen zonder moeders bijeen te krijgen in Syrië, waar de familiebanden zo hecht zijn? Van de zogenaamde 1.429 zijn er slechts 2 vrouwen. Het zijn kinderen zonder naam terwijl in deze landelijke streek iedereen de ander kent. Bovendien was deze streek al zo goed als verlaten omwille van de hevige gevechten tussen rebellen en regeringsleger. Waar komen deze kinderen zonder familie dan vandaag? Verder worden sommige kinderen als dood voorgesteld op de ene video terwijl deze zelfde kinderen in een video die daarna genomen werd nog schijnen te leven. En wat doen die jonge mannen die er rond lopen?

     

    Door verschillenden werden deze video’s nauwkeurig bestudeerd, rekening houdend met de tijd dat ze genomen werden, de tijd dat ze geplaatst werden en de personen die er op te zien zijn. Hieruit blijkt dat bepaalde beelden voor de aanval genomen en geplaatst werden. Er is een foto bij van de slachtoffers van het Adawi plein in Cairo, Egypte, die hier gebruikt is. En wat iedereen kan zien is dat dezelfde kinderen op verschillende beelden te herkennen zijn in een andere houding en met andere kinderen aangevuld. In de video’s worden tenslotte 8 personen, waarvan 3 niet in een wit kleed, getoond alsof ze begraven worden. Waar zijn de anderen?

     

    Het rapport van de UN onderzoekscommissie.

     

    De commissie is er eindelijk in geslaagd in een gedetailleerd verslag van 41 blz. (gedateerd op 13 sept. 2013) een antwoord te geven op allerlei vragen die al lang beantwoord waren, behalve op de ene vraag waar het om gaat: wie heeft die aanval uitgevoerd? De Russische onderminister van buitenlandse zaken zegt dat het een gepolitiseerd, eenzijdig en vooringenomen rapport is. Hij zegt dat Rusland en Syrië de commissie materiaal gegeven hebben van gifgasaanvallen elders door de rebellen uitgevoerd. De commissie heeft dit gewoon naast zich neergelegd. Britse experts zeggen dat niets er op wijst dat Syrië voor de gifgasaanval verantwoordelijk is. Het rapport geef ook niets nieuws. Trouwens, Carla Del Ponte zelf, voorzitster van de VN commissie voor mensenrechtenschendingen en oorlogsmisdaden in Syrië had al vele maanden eerder meegedeeld dat er bewijzen waren van een gifgasaanval door rebellen in Khan el-Assal. Waarom is er dan geen enkel initiatief genomen om dit te onderzoeken? Vele Syriërs hadden overigens geen bewijzen meer nodig. Zusters in een ziekenhuis van Aleppo hadden vanaf het begin al gemerkt dat rebellen gifgas gebruikten.

     

    Het rapport van de onderzoekscommissie geeft geen zinnig antwoord. Geen nood. Onze vrt heeft een man die “de ontwikkelingen in Syrië op de voet volgt”. Hij heeft onmiddellijk een “analyse” klaar met het duidelijke besluit dat de aanval door het Syrische leger werd verricht. Hij weet het zeker. Van alle vragen en problemen die we hoger hebben aangehaald heeft hij totaal geen weet. Uit één cijfer op een raket kan hij al onfeilbaar afleiden dat het van Syrië komt, alsof hij helderziend is. Trouwens, buiten het Syrische leger ziet hij slechts onschuldige vrijheidsstrijders, die alleen maar wat kunnen prutsen “aan de keukentafel” en dus tot zulk een aanslag zeker niet in staat zijn. Vanuit zijn luie tv zetel heeft hij nog niets gemerkt van de gruwelijke massaslachtingen en uiterst deskundige verwoestingen in heel Syrië, al 2,5 jaar lang, uitgevoerd door zijn brave vrijheidsstrijders met de hulp van de gespecialiseerde diensten van VS, Israël, UK, Frankrijk, Turkije, Saoedi-Arabië en Qatar. Tot zijn verdediging zou hij natuurlijk kunnen aanvoeren dat heel de westerse pers hem gelijk geeft. Maar dat bewijst helaas alleen maar de algemene verblinding. Toegegeven, later vinden we tussen het vrt-nieuws wel het standpunt van Rusland dat zegt waarom het rapport gepolitiseerd, partijdig en eenzijdig is. Vervolgens werd in het vrt-nieuws de rubriek van deze zelf verklaarde Midden Oosten specialist, “die de ontwikkelingen in Syrië op de voet volgt” wijselijk geschrapt. Uiteindelijk werd het vrt-nieuws over Syrië ook wat objectiever.

     

    Ondertussen stapelen de elementen die in de richting van de rebellen wijzen zich op. Dale Gavlak, de journaliste van Associated Press, die onthulde dat het rebellen waren die chemische wapens hadden gebruikt welke ze van Saoedi Arabië hadden gekregen moest haar artikel ontkennen en intrekken onder druk van de Saoedi-Arabische prins Bandar bin Sultan, wat ze evenwel niet deed. Ze werd zonder verklaring ontslagen. Verder zijn er ondertussen meerdere video’s opgedoken van gedode rebellen die hun gifgasaanval zelf hebben gefilmd met alle concrete gegevens van plaats, motieven en de naam van de groep die zich beroept op haar “heldendaad”. Allahoe Akbar!

    Ontvoerde kinderen uit Lattakia.

    Op 4 augustus 2013 werden in 11 bergdorpen van Alawieten in Lattakia massamoorden en ontvoeringen gepleegd door al Nousra strijders. Hoewel deze misdaden op grootse en gecoordineerde wijze gebeurden werd hierover in de westerse pers met geen woord gerept. Overlevenden smeken nu moeder Agnes-Mariam om hen te helpen zoeken naar hun ontvoerde kinderen. Waar zijn ze? Leven ze nog? Zij is voorzitster van ISTEAMS (International Support Team for Mussalaha in Syria) waarin inmiddels de verschillende Syrische stamhoofden vertegenwoordigd zijn en die het initiatief genomen heeft voor de “mussalaha” (verzoening). Half oktober 2013 heeft ze met haar team door onderhandelingen vele duizenden gegijzelden in Damascus weten vrij te krijgen, met het grootste gevaar voor haar eigen leven.

     

    De vraag van deze ouders uit Lattakia brengt moeder Agnes-Mariam er toe enkele videobeelden van de gifgasaanslag twee weken later in Damascus, eens nauwkeurig te bestuderen. Ze is vertbijsterd over de trucage van deze beelden. Ze zoekt deskundige medewerkers op verschillende gebieden en maakt een gedetailleerd en uitgebreid rapport. Ze voegt er een lijst bij van honderden slachtoffers van de aanslag in Lattakia met vermelding van naam, leeftijd, en gedood/ontvoerd/vermist. Er waren toen meer dan 400 slachtoffers, waaronder vele kinderen en baby’s. En… enkele overlevenden herkennen op de video’s van de gifgasaanval twee weken later in Ghouta hun eigen ontvoerde familieleden! Inmiddels hebben vier families een officiële aanklacht ingediend tegen het ontvoeren en misbruiken van hun kinderen, die ze op deze video’s terugvinden.

     

    Besluit

     

    Alle omstandigheden van de gifgasaanslag in Ghouta op 24 augustus 2013 wijzen er op dat niet de Syrische regering maar de rebellen en hun buitenlandse broodheren hiervoor verantwoordelijk zijn en dat deze aanslag het voorwendsel moest worden voor een militaire interventie.

     

    Er waren al harde bewijzen van het gebruik van chemische wapens door de rebellen, vanwege Carla Del Ponte, Rusland en Syrië zelf, welke door de onderzoekscommissie van de UNO werden genegeerd.

     

    De 35 video’s van de gifgasaanval zijn een gemanipuleerde reportage van een door de rebellen gepleegde misdaad waarvoor ze de verantwoordelijkheid aan het Syrische leger wilden geven.

     

    Inmiddels zijn er talrijke beelden en getuigenissen opgedoken die de verantwoordelijkheid van de rebellen aantonen.

     

    Overlevenden uit de bergdorpen in Lattakia die op 4 augustus 2013 door al Nousra strijders werden overvallen, herkennen op de video’s van Ghouta hun gekidnapte kinderen en hebben een aanklacht ingediend.

     

    De rebellen die de gifgasaanval in Ghouta hebben uitgevoerd en daarvoor gekidnapte kinderen hebben misbruikt zijn schuldig aan misdaden tegen de menselijkheid.

     

    De fotoreportage als massale propaganda gebruiken om een militaire interventie uit te lokken is een misdaad. De leiders van VS, UK en Frankrijk zijn schuldig voor het internationaal strafhof op grond van oorlogspropaganda, wat volgens internationaal recht een zwaar misdrijf is omdat het de bron vormt van andere misdaden, misdaden tegen de menselijkheid inbegrepen.

     

    De officiële onderzoekscommissie van de UNO die na maanden nog steeds geen enkele aandacht heeft gegeven aan de verantwoordelijken voor deze gruwelijke misdaad heeft haar geloofwaardigheid verloren.

     

    De mainstream media die blindelings de propaganda van de zogenaamde “vrienden van Syrië” blijven herhalen en de schuld voor deze aanslag aan Syrië geven waarbij de ware schuldigen ongemoeid gelaten worden, zijn onbekwaam of onwillig om waarheidsgetrouwe berichtgeving te verstrekken.

     

    Wie begaan is met het lijden van het Syrische volk kan niet toestaan dat straffeloos aan deze gruweldaden wordt voorbijgegaan. Laten we een definitief einde maken aan het verspreiden van monsterleugens om aan de openbare opinie te behagen. We hebben evenwichtige en waarheidsgetrouwe informatie nodig uit welke hoek die ook mag komen

    $

    III SLOT

    Dat Hitler en zijn bende Duitse Socialisten dààr niet zijn opgekomen : filmbeelden de wereld inzenden van het verbrandingsproces binnenin de crematoria! Die Islammers toch! Ze zijn beter dan hun leermeesters!

    DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!