MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    20-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5149

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Het is nog niet zo heel lang geleden (ach ja, de mensen vergeten zo rap, daarom dus nogmaals deze herhaling) dat we door de toenmalige wereldverbeteraars hier te lande, voortdurend onder de neus gewreven kregen, dat de Baron ons arm, en de Pastoor ons dom hielden.

    Hetzelfde kan nu gezegd worden van de nieuwe generatie ‘Baronnen’, namelijk de zelfverklaarde Politieke ‘Elite’. Die achten zich niet alleen qua standing en intellect ver verheven boven het ‘clootjesvolk’, maar ze spelen terzelfdertijd voor hetzelfde geld voor Pastoor0 Ja zelfs voor Paus van Rome, Zeden- en Normen MHogepriesters. Zwartrokken zijn overbodige luxe en worden er overal uit gewerkt. Om plaats te maken voor de Verduistering.

    *

    Waarbij de Gebouwen in de Hoofdstad van Europa model kunnen staan voor de nieuwe Toren van Babel… Die zou ook tot in de Hemel gereikt hebben, maar werd ‘verlaten’ omdat de mensen op de lange duur elkaars taal niet meer verstonden.

    *

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/Hillary-Clintons-oproep-tot-geweld-betekent-einde-Amerikaanse-democratie

    *

    Hillary Clintons oproep tot geweld betekent einde Amerikaanse democratie’

    Xander 11-10-2018 03:22

    Martin Armstrong

    Beroemd computermodel & top-econoomvoorspelt steeds meer geweld en nieuwe burgeroorlog VS in 2032.

    ‘We zijn een grens overgegaan, er is geen weg terug meer’

    *

    Martin Armstrong is er zeker van: vanaf nu gaan we het snelle verval en uiteindelijk de ondergang van de Verenigde Staten meemaken.

    *

    Hilary Clinton betoogde: ‘Je kunt niet beschaafd blijven tegen een politieke partij die alles wil verwoesten waar je voor staat.’

    Aldus Hillary Clinton tegen CNN.

    De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong, wiens computermodel beroemd is geworden vanwege de vaak accurate voorspellingen, reageert dat ‘de Democraten geweld propageren, zoals Hillary duidelijk stelt. Er is absoluut geen oplossing voor de grote politieke kloof die is ontstaan. Ze zegt dat beschaafdheid ALLEEN kan terugkeren als de Democraten het weer voor het zeggen krijgen. Met andere woorden: het moet op hun manier, of helemaal niet. Dit is het einde van de democratie.’

     

    hadden we in Duitsland al een andere linkse politicus die er serieus voor pleit om rechtse tegenstanders maar in concentratiekampen op te sluiten. Kortom: gaan we in zowel Europa als Amerika een herhaling krijgen van de jaren ’30 en ’40, maar dan op nog veel grotere schaal?

    *

    Al in 1985 waarschuwde Armstrong in een artikel (waar hij als bewijs een kopie van plaatste) op basis van zijn model voor een in de maak zijnde crisis in de democratie, die zou beginnen met het verlies van macht van de overheid over de economie en het volk. De voorspelbare reactie daarop zou het stapsgewijs afbreken van de inspraak van de gewone man zijn door een overheid die zichzelf onevenredig veel invloed en controle zou gaan geven. Dat is exact wat er sindsdien op grote schaal in zowel Amerika als Europa is gebeurd.

     

    Geweld leidt in 2032 tot burgeroorlog’

     

    ‘De volgende stap is geweld,’ vervolgt Armstrong. ‘Dit zal ons leiden naar een piek in 2032. Tegen die tijd heeft de haat die we nu langs de politieke lijnen zien geleidt tot het verdwijnen van alle beschaafdheid, wat het geweld zal doen toenemen en zal eindigen in een burgeroorlog.

     

    Helaas is dit niet mijn opinie, maar een simpel samenspel van trends die zich in de geschiedenis herhalen.’

     

    ‘Hillary pleit feitelijk voor de vernietiging van de Verenigde Staten. Ze heeft gewoon openlijk verklaard dat de democratie niet langer zal worden getolereerd tenzij de Democraten winnen en vervolgens de oppositie onderwerpen. Ze kan simpelweg niet inzien wat ze aan het doen is. Dus welkom in de nieuwe realiteit van waar deze krankzinnigheid naartoe gaat.’

    *

    Armstrong wijst op de instemming van de Senaat met de benoeming van de conservatieve rechter Brett Kavanaugh tot het Hooggerechtshof, en vooral op de ‘schandalige, dramatische confrontatie’ die de Democraten tegen hem organiseerden. ‘Het was allemaal geënsceneerd, en zal helemaal tot in 2020 doorgaan. Mijn bronnen zeggen me dat ze met deze strategie van Kavanaugh een voorbeeld willen maken, en hem vanaf nu als een verkrachter zullen blijven neerzetten.’

     

    ‘We zijn een grens overgegaan van waar geen weg terug meer is.’

     

    ‘We zullen nu het verval en de ondergang van de Verenigde Staten gaan meemaken. Dit maakt deel uit van de verschuiving van het financiële centrum van de wereld naar China na 2032.’

     

    De econoom geeft ter illustratie een voorbeeld wat hij in zijn eigen omgeving meemaakte met een stel dat in een scheiding lag, waarvan de vrouw simpelweg weigerde om ook maar ergens mee akkoord te gaan of iets te tekenen, puur uit wrok tegen haar man. Het gevolg was dat ze alles kwijtraakte. ‘Haar bitterheid vaagde haar eigen toekomst weg. Dit is wat er nu op nationaal niveau gebeurt.’

    En gezien de vrijwel kritiekloze voorliefde van de EU elite – ook de Nederlandse - voor Hillary en de Democraten, en de al eerder genoemde uitspraken van linkse politici waaruit een groeiende, niets ontziende haat tegen conservatief en rechts blijkt, zou Europa binnen nu en maximaal 14 jaar wel eens hetzelfde lot tegemoet kunnen gaan.

    Xander

    (1)      AmstrongEconomics via Zero

    Hedge

    Als 2 honden vechten voor een been, loopt de 3de ermee heen….

    *

    AAN DVRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    ***

    Als de Nood het hoogst is, is de redding nabij.

    *

    En aldus geschiede naar Zijjn woord. Want uiteindelijk heeft, met vooruitziende blik, het Amerikaanse Volk gekozen voor de gepaste oplossing. Door Trump, de fortuinlijke geslaagde zakenman, hem hun vertrouwen t-te geven. Trump heeft, zoals de meeste politiekers, de Staatskas niet nodig, wel de Staatskas eerder hem.

    Het is een kwalijke gewoonte bij ‘Links’ om hun eigen wetten niet te willen volgen, als hen dat beter uitkomt. Dat is al zo sedert de Broedermoord van Kaïn op Abel.

    Als er al een goede kant is aan dar Bijbels verhaal dat dateert van het Begin der Tijden, dan is het wel dat tot hiertoe de wereld is blijven draaien. En dat dus het Goede uiteindelijk altijd de bovenhand heeft gehaald.

    Wat in de Nieuwe Wereld van Amerika gebeurt, krijgt altijd navolging bij ons in het Oude Avondland. Maar ook hier is gekkig de kentering reeds ingezet. Nog jàààren wachten op Godot is er niet meer bij.

    Hierover straks enkele opbeurende stukjes. Met in het achterhoofd de woorden van een of andere Franse Koningin bij een volksfeest in Brugge. Ze dacht dat ZIJ en Zij alleen de Koningin was, maar ze zag rondom zich niets anders dan Koninginnen…

    Geen woorden, maar daden. Weet U nog, Dames en Heren van de Verkeerde Mening?

    *







    20-10-2018, 08:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    19-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5148

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    ‘Schutzhaft’

    is de cynische omschrijving van het opsluiten voor iemands eigen welzijn. Veiligheids-aanbod ter voorkoming van erger….

    Met verwijzing naar de Koran en de Heilige Plicht tot veinzerijj in jet belang van de islam, is deze socialistische terminologie het beste bewijs dat beide ‘stelsels’ elkaar verlengde zijn.

    *

    Wat U verder hieronder leest, werd al meer dan 15 jaar aan één stuk op deze blog voorspeld. Die jaren zijn dan ook symbolisch, want alleen technisch mogelijk sedert het ontstaan van het Internet.

    Daar zijn nu, sedert de Verkiezingen van 14 dezer enkele schrikbarende voorbeelden vn in onze Vlaamse ‘Centrumsteden’. Leuven werd, van onder de reet van den Ouiden Toebackzak, met groot succes overdragen aan de islammerij in de persoon van de nieuwe Burgemeester. De regeert vanaf 1 januari onder de slogan

    HOOP’,

    wat m.i. staat voor de uitstekende vooruitzichten om het land te domineren door alle nieuwkomers. Volkomen in overeenstemming met de leugen (“Taqiyya”) als heilige plicht ter misleiding van “ongelovigen.

    Deze uitleg is geen lukraak verzinsel, maar de gewone gang van zaken in de islammerij. Bedriegen en verlinken is er daar de gewone gang vn zaken. Met daarbij, als het even kan, nog stille spot ook. In alle ‘kazernes’ van de Religie van de Wrede wordt er nogal wat af gegrinnikt over de naïviteit van de in te palmen gebieden.

    En dan zijn daar nog de gebuisde Rode Burgeeesters van Oostende en van Gent. Die tonen al een paar dagen hun échte gelaat. Weg de gemaakte vriendelijkheid tegenover hun spitsbroeders van De Pers. Het is snauwen en bijten geworden…Waren ze nu nog maar ‘Hoofd van de Politie’, dan waren al die penneridders nu al in voorlopige hechtenis.

    In naam der ‘democratie’ gedragen de overige overjaarse partijen zich als Baer Somers, de ex-Volksunie-held van Mechelen, die zijn vroegere strijdmakkers in de vlaamse Beweging liefst van al achter (voor hun eigen veiligheid?) de tralies krijgt…

    Ja, inderdaad, Het Kwaad heeft een gezicht gekregen…

    *

    *

    Links-Groene Duitse politicus pleit voor concentratiekampen voor rechtsen

    Xander 10-10-2018 17:17

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/Linksgroene-Duitse-politicus-pleit-voor-concentratiekampen-voor-rechtsen

    *

    Zweedse miljardair, producent video games: ‘Links is overgenomen door het kwaad – letterlijk’

    *

    Bepaalde extreemlinkse dictaturen wisten wel raad met mensen die bleven weigeren zich te onderwerpen aan de enige juiste politiek-correcte ideologie. (Afbeelding: Getty Images (3)).

    *

    Zo’n 80 jaar nadat de nationaalsocialistische dictatuur in Hitler-Duitsland er vele tientallen opende om daar uiteindelijk miljoenen in af te slachten, is er in onze tijd opnieuw sprake van: concentratiekampen voor niet politiek-correcte mensen. En opnieuw komt van links de wens om andersdenkenden op te sluiten en definitief de mond te snoeren. Tobius Himpenmacher, deelstaatkandidaat namens de Duitse (links)groenen, pleit namelijk openlijk voor het ‘gecentraliseerd onderbrengen’ van ‘rechtsextremen’. Voor de duidelijkheid: in de ogen van steeds meer extreemlinksen zoals

    Tobius Himpenmacher

    is iedereen die zich verzet tegen open grenzen, massa immigratie en islamisering automatisch een ‘neonazi’ waar tegen keihard opgetreden moet worden.

    Het kernprobleem van de samenleving is in de ogen van Himpenmacher een gebrek aan transparantie en duidelijkheid in de politiek, waardoor ‘integratie weigerende rechtsextremen’ met hun ideologie deze ‘leegte’ kunnen ‘bezetten’ om ‘onze democratie aan te vallen’.

     

    Daar heeft de 42 jarige linksgroene politicus een typisch socialistische oplossing voor: de overheid en de media moeten de ‘angsten bij het volk wegnemen’ en samen de ‘rechtse hetze’ de kop indrukken. Tegelijkertijd moeten migranten betere spraakcursussen, opleidingen en integratielessen krijgen.

    En zoals linkse dictators zoals Mao, Stalin en Hitler het al deden heeft Himpenmacher ook een oplossing voor mensen die hier weigeren aan mee te werken: sluit iedereen die een bedreiging vormt voor het realiseren van jouw denkbeelden op in kampen (die ongetwijfeld opnieuw het predicaat ‘heropvoedingscentra’ o.i.d. zullen krijgen). Zo blijven in zijn ogen enkel degenen over die ‘in vrede en tolerantie’ met elkaar willen leven. (1)

     

    Zweedse miljardair: ‘Links is overgenomen door het kwaad – letterlijk’

    *

    De Zweedse miljardair Markus Persson, succesvol bedenker van wereldwijd populaire games zoals Minecraft, reageerde op Twitter op dit soort angstwekkende ontwikkelingen die zijn land en West Europa opnieuw in zijn greep beginnen te krijgen. Aan zijn 3,7 miljoen volgelingen schreef hij dat ‘ik weet dat mensen het niet leuk zullen vinden dat ik hier op wijs, maar links is overgenomen door het Kwaad. En ik bedoel dat letterlijk.’

    Markus Persson

    https://www.youtube.com/watch?v=QlVMPzt4os0

    *

    Een andere gebruiker gaf als voorbeeld de feministische beweging, die actief bezig is met het ontkennen en afpakken van de rechten van andere mensen. De miljardair reageerde dat dit in zijn ogen ‘egoïstische, hebzuchtige, liegende mensen zijn die bereid zijn om lijden te veroorzaken’ om hun extremistische ideeën aan de samenleving op te leggen.

     

    Persson heeft vaker politieke statements gemaakt die niet goed vallen bij de gevestigde orde, zoals ‘het is oké om blank te zijn’, en de stelling dat het zogenaamde ‘witte privilege’ een puur verzinsel is. Ook twitterde hij eens dat er naast een homoseksuele ook een ‘heteroseksuele Pride’ zou moeten komen, maar toen kreeg hij zoveel vuil over zich heen, dat hij die opmerking maar weer introk. (2)

    Xander

    (1) Journalistenwatch
    (2) Paul Joseph Watson via Infowars
    (3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Vooraleer af te sluiten, had ik de lezer graag deze twee afbeeldingen naast elkaar voorgelegdd. Met de vraag aandacht te besteden aan de ogen.

    *

    In bijkomende orde nogmaals de afbeelding van de Beste Burgemeester ter Wereld van Mechelen-Stad en omliggende Gemeenten. Met vraag om aandacht voor nog maar eens de ogen… Maar ook voor de “Taqiyya”, uitdrukkelijk aanwezig in de Maneblusserstad.

    *

    Geef mij dan maar die Zweedse ‘Extreem-Rechtse’

    *

    Toch raar, hoe sympathieke Leiders altijd succesvol zijn voor hun omgeving. Leven, laten leven en doen leven. Dat zijn de drie voornaamste opbouwende kenmerken van zowel President Trump als President Poetin.

    Nog raarder, maar voor mij nog evidenter, is is, dat ze ieder op hun eigen manier, mogen rekenen op de zegen van Hierboven.

    Om het met de woorden van Markus Persoon, de Zweed, te zeggen, dat soort Leider-Figuren zijn de belichaming van het Goede in de eeuwig durende strijd tegen Het Kwade.

    *












    19-10-2018, 07:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    18-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5147

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Even geduld, vóór de onthulling van het Grootste Staatsgeheim sedert de afgang van Adolf Hitler, de grootste oorlogsstoker aller tijden.….En daarenboven een rasechte Socialist van het zuiverste water…

    Tja, heel zeker! Wat kan er nu nog ingebracht worden na deze hierboven staande inleiding?

    Het moet gezegd tegen alle doven en blinden ter wereld:

    President Trump rijgt, in hoofdzaak door zijn eigen intelligentie, maar ook dank zij die van zijn ‘Administration’, zijn medewerkers, het ene succes na het andere aan elkaar. En onze ‘Media’ maar afgeven op hem… Och, echt slim zijn die, net als hun Bazen, trouwens nooit geweest. En als er al eens ergens bij hoge uitzondering enig talent aanwezig was, dan werd dat vakkundig de laan uitgestuurd. In mijn jeugd stonden die als ja-nnikkertjes op vele toonbanken. Voor het kleinste muntstukje (met gaatje) kreeg je een vriendelijk knikje dat maar niet wilde ophouden

    De ons door de Toren van Babel opgedrongen denkwereld geraakt mar niet hersteld van de genadeslag die einde 2016 clown Obama ten deel viel. En dus leven ze nog altijd in een eigen waanwereld. Trump en Vrede met Rusland? Dakanie. Trump en Vrede met China? Dat kan zeker nie. Vrede met Den Oriënt? Dat mag zeker nie. Trump, die staat gelijk met ‘handelsoorlogen’. En ja, handelsoorlogen zijn slecht voor het imago van de Vakbonden, want die staan daarbij gewoon aan het kantje bij de borstels. Want voorbijgestreefd tot in de 13de Macht.. Zij hadden het natuurlijk liever anders gezien. Liefst met een vertienvoudiging van ‘de conflicten’, in ‘oorlogsgebieden’ overal ter wereld. Nu moeten ze het doen met alleen maar de doen en de rampen die zich voordien in de natuur….

    **

    Werkloosheid in de VS het laagst sinds bijna een halve eeuw

    *

    https://ejbron.wordpress.com/2018/10/08/werkloosheid-in-de-vs-het-laagst-sinds-bijna-een-halve-eeuw/#more-198520

    *

    De arbeidsmarkt-politiek van de Amerikaanse president Donald Trump werpt vruchten af. De werkloosheid in het land daalde naar de laagste stand sinds bijna 50 jaar. Er werden meer dan 134.000 nieuwe banen gecreëerd.

    Die Freie Welt

    Ongeveer een maand voor de tussentijdse verkiezingen in de VS kan president Trump zorgen voor nieuwe succes-meldingen. Zijn arbeidsmarkt-politiek werpt de eerste vruchten af. Het werkloosheidspercentage in het land is gedaald tot 3,7%. Dat is het laagste percentage sinds december 1973. Destijds was het percentage zo laag, omdat veel werkloze Amerikanen zich daarvoor vrijwillig gemeld hadden bij het leger om dienst te doen in Vietnam. Met de door Nixon in 1973 bevolen aftocht van de Amerikaanse soldaten uit Vietnam nam het werkloosheidspercentage dienovereenkomstig toe.

    In tegenstelling tot veel andere presidenten voor hem heeft Donald Trump geen groot militair conflict nodig om het werkloosheidspercentage te laten dalen. De huidige operaties in het buitenland van het Amerikaanse leger werden allemaal zonder uitzondering door Trump´s voorganger, de winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede Barack Obama, geïnitieerd. In plaats van een uitbreiding van deze militaire operaties richtte Trump zijn aandacht op de opleving van de Amerikaanse binnenmarkt en creëerde met in het buitenland (vooral in Duitsland) impopulaire maatregelen (heffen van invoerrechten en heffingen) zodoende een duidelijke grotere vraag naar Amerikaanse producten.

    Een van de successen is hoe de Amerikaanse regering afgelopen vrijdag niet zonder trots het creëren van 134.000 nieuwe arbeidsplaatsen binnen 18 maanden sinds de ambtsovername van Trump op 20 januari 2017 bekend liet maken. Deze cijfers weerleggen eens temeer de door de linkse media en vooral door George Soros en zijn netwerk aangestuurde hetze-campagnes tegen Trump. Diens uiteenzettingen dat met Trump de Amerikaanse economie zou instorten, blijken steeds opnieuw hetze, demagogie en verbreiding van Fake News te zijn.

     

    Je hoeft Trump niet per se persoonlijk te mogen, maar zijn successen in functie zou men in ieder geval moeten respecteren en erkennen.

    Bron:
    www.freiewelt.net

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Wat volgt, is spannender dan een mooi verfilmd liefdesverhaal!

    In Amerika bestaat er ook een Sinterklaas voor volwassenen! De schoentjes worden al klaar gezet voor de hard en de wortels worden al voor de muil van het Paared van Sinterklaas gehangen.

    Waarom anders zouden straks op zijn verjaardagsfeest 6 November, daar in Amerika die ‘tussentijdse’ Verkiezingen vallen? Wie braaf is krijgt lekkers, wie stout is den hoek.

    De bedoeling hier te lande van onze ‘Verlichte Grote Verstanden’ die van de doodzieke in de grond zinkende Politieke Partijen uit een ver verleden (zoals Vande la la Liere Vande la la la) hopen op een soort nederlaag voor Trump.

    Zijn tegenstrevers in Amerika zelf rekenen erop aan de meerderheid in de Senaat te geraken. Want dan blokkeren ze uit wraak àl de Presidentiële Beslissingen voor een Goed Bestuur die er nog moeten komen voor de tweede helft van de ambtstermijn van deze President..

    De echte naam voor zoiets is doodgewoon landverraad en zeker geen eigentijdse invulling voor ‘oppositie voeren’. Wij zien krek hetzelfde bij al die ‘stakingen’ of ‘stiptheidsacties’ van het Overheidspersoneel die vooral als hoofddoel hebben, schade te berokkenen aan de verkozen ‘zittende’ Macht der Meerderheid. Wat gelijk staat met ondermijnend landverraad vanwege de Pakbonden.

    In-treurig is dat, dat de democratisch gekozen Macht straffeloos zo maar kan afgetuigd worden. Respect voor d eerste spelregel van de Democratie na de stembusgang, is ver te zoeken!

    In Coburgia kennen we datzelfde fenomeen en het moet gezegd: het initiatief komt ook van de zogezegde ‘democratische’ partijen. Het is algemeen wereldbekend onder de geniepige naam van ‘cordon sanitaire’. Daar waar ‘Madrid’ duidelijk en consequent niet mis te verstaan, zijn tegenstrevers achter tralies steekt.

    Maar wat niet is, kan altijd nog komen. Zoe Forza Ninove en het maken van chocolade-schuim als belediging van alles en iedereen mer zwart vel..

    Met het begrip ‘democratie’ kan men alle kanten uit, maar zelden richting de oorspronkelijke. Het land mag kapot geregeerd worden, als het maar onder de juiste noemer gebeurt …

    Gelukkig zijn er wereldleiders die ons oeroude Vlaams spreekwoord als vanzelfsprekend in toepassing brengen..

    Doe wel en zie niet om! 











    18-10-2018, 05:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    17-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5145

    ,

    *

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    De Regime-Media zwijgen hier liefst over. Die moeten die Salvini niet, want ze weten heel goed dat een Italiaans referendum die er zit aan te komen het einde betekent van hun E-USSR broodheren. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.

    *

    Meteen moet iedereen hier te lande zowel in Noord als in Zuid, duidelijk zijn, waarom Het VB of de PVV verketterd worden. Ja, voor Rood-Groen en alle scheur-kleuren daar tussen, nog liefst van al op de brandstapel moeten vastgebonden worden. Laat DeWinter toe in een Vlaams gedomineerde regering, en Messire Orban van Hongarije heeft meteen, onderweg naar zijn strijd-kameraad Salvini, een tussenstop bovenop het Hol van de Leeuw zelf.

    *

    Krijgen we in Coburgia op die manier eindelijk de eerste Premier die zijn eigen taal spreekt. En vooral, met de juiste klemtoon waar die hoort.

    *

    Italië sluit vliegvelden als Duitsland migranten terugstuurt’

    Xander 08-10-2018

    *

    27 jarige asielzoeker verkracht 13 jarig meisje dat hem Duits probeerde te leren – Ook Denemarken wijst EU verdeelplan af omdat migranten ‘niet genoeg bijdragen aan Deense samenleving’ – Hongarije: EU in oorlog met eigen cultuur, wij hebben culturele vrede

    *

    Viktor Orbán en Matteo Salvini, twee kopstukken van de nieuwe vrijheidsbeweging in Europa die onze samenleving en cultuur wil beschermen tegen massa immigratie en islamisering. (Afbeelding: Getty Images (5)).

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/Itali-sluit-vliegvelden-als-Duitsland-migranten-terugstuurt

    *

    De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, leider van de rechtse vrijheidspartij Lega, heeft gedreigd de Italiaanse vliegvelden te sluiten als Duitsland besluit om migranten naar Italië terug te sturen. In dat Duitsland vond het zoveelste door migranten veroorzaakte drama plaats: een 13 jarig meisje dat een 27 jarige asielzoeker Duits wilde leren, werd door hem verkracht. Mogelijk zijn dit soort dagelijkse ‘incidenten’ mede de reden dat nu ook Denemarken het EU migranten verdeel(=islamisering)plan afwijst.

    ‘We zullen de vliegvelden sluiten, net als de havens,’ twitterde Salvini gisteren, wiens partij in de peilingen almaar populairder wordt. Hij reageerde daarmee op onbevestigde nieuwsberichten dat Duitsland een aantal migranten op chartervluchten naar Italië wil zetten. (1)

     

    In juni blokkeerde de Italiaanse regering enkele mensensmokkelschepen van Europese NGO’s, met honderden Afrikaanse migranten aan boord. De meeste smokkelschepen wijken nu uit naar Spanje, waar de nieuwe socialistische regering de grenzen heeft opengegooid, en ook weer naar Griekenland, dat maandelijks duizenden nieuwe migranten krijgt te verwerken.

     

    Deense minister Immigratie: ‘Geen migranten meer, dragen te weinig bij’

     

    Ook de Deense minister van Immigratie en Integratie, Inger Støjberg, heeft het EU verdeelplan, in werkelijkheid bedoeld om alle lidstaten in snel tempo te islamiseren, afgewezen omdat migranten in haar ogen te weinig bijdragen aan de Deense samenleving.

     

    ‘Hoewel we aanzienlijk meer controle over de instroom hebben gekregen, worstelen we nog steeds met het integreren van de vele migranten die de afgelopen jaren naar Denemarken zijn gekomen... Er zijn er nog teveel die zichzelf niet onderhouden, vooral vrouwen, waar er veel te weinig van bijdragen. Daarom heb ik besloten dat Denemarken in 2018 geen ‘quotum’ vluchtelingen opneemt,’ aldus de minister, die van de regering de bevoegdheid heeft gekregen om zelf te bepalen hoeveel migranten er jaarlijks worden toegelaten (2).

     

    27 jarige asielzoeker verkracht 13 jarig meisje dat hem Duits leerde

    Bij onze Oosterburen staan de grenzen nog altijd wagenwijd open, met dagelijkse nieuwe dramatische ‘incidenten’ als gevolg. Zo werd in Bückeburg (bij Bad Oeynhausen) een 13 jarig meisje dat een 27 jarige asielzoeker Duits aan het leren was, door hem verkracht. Volgens de officier van justitie deed hij alsof hij de taal wilde leren, maar toen hij eenmaal alleen met haar was deed hij de deur op slot en dwong hij haar tot ‘volledige seksuele gemeenschap’.

     

    De asielzoeker verklaarde na afloop dat hij ‘dacht dat ze 18 of 19 was’. Gezien de ervaringen met de ‘progressieve’ Duitse rechters zal hij er wel met een zeer lichte straf vanaf komen, zodat hij niet het land hoeft te worden uitgezet. (3)

     

    Hongarije: Hier heerst vrede, maar Europa wijst eigen cultuur af en zal instorten

     

    De Hongaarse premier Viktor Orbán wees er maar weer eens op dat dit soort toestanden in zijn land niet voorkomen. ‘Hier heerst culturele vrede, maar Europa geeft zijn cultuur sluipenderwijs op. Zodra de culturele fundamenten van het continent door deze pan-Europese zelfafwijzing verdwijnen, zal Europa als een kaartenhuis in elkaar storten.’

     

    Orban herhaalde dat de Hongaren weigeren hieraan deel te nemen. ‘Wij komen voor onszelf op en verklaren ons geloof in God, het thuisland en het gezin, en de impact die dit volgens de Hongaren heeft op het Europese leven.’

     

    De in eigen land immens populaire premier heeft een gezinsvriendelijk beleidsplan aangekondigd, bedoeld om het voor de autochtone Hongaren financieel weer mogelijk en aantrekkelijk te maken om meer kinderen te krijgen. Dat is in radicaal contrast met West Europa, dat juist al geruime tijd een gezinsonvriendelijk beleid voert, bedoeld om de opzettelijk gecreëerde ‘tekorten’ op te vullen met het binnenhalen van grote aantallen moslimmigranten. (4)

    Xander

    Xander

    (1) Breitbart
    (2) Breitbart
    (3) Unser Tirol.com via Voice of Europe
    (4) Breitbart
    (5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

    **

     

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    MEN DEN BOOM

    **

    Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is mogen, 14 dezer, een dag die iedereen in Coburgia nog lang zal heugen. Omdat er al gazetten vol geschreven staan en in ‘hold’ bewaard, waar telkens het woord ‘einde’ en ‘begin’ minstens 5 keer pet volle lijn zullen voorkomen.

    *

    Na het tellen der stemmen, de knock-out en het eindelijk ontwaken uit de verdoving en het vaststellen in een totaal andere wereld te leven, dagenlang door de hoernalisten geen zinnig woord zal gevonden worden om zich bij de realiteit neer te leggen. Stel U gewoon het Clinton Wife voor, die in trance verkerend, letterlijk door het scherm slaapwandelt. En, zoals het nadien uitkwam, er tonnen bedrukt papier dienden te worden vernietigd die, voortgaande op de geprepareerde schitterende stembus-uitslagen, dropen van kwijl en lof voor de Nieuwe Tijden die volgden. De waarheid kon op slag niet meer door dezelfde deur die voor hààr breed-open werd gehouden door Clown Obama.

    Tja, in De Nieuwe Wereld gelden er andere wetmatigheden dan in onze Oude Wereld die méér politieke kleuren kent dan er voorkomen in het kleurenpalet. Naast het Clinton-Wit en het Trump Zwart bestaat er daar geen andere kleuren.

    Want daar in Amerika is het zaak ‘to be or not to be’.

    Bij ons echter is die ervaring al lang verwerkt en bestaan er zelfs partijen die alleen in de verbeelding bestaan. Waar de irrealiteit, ja zelfs de onwettelijkheid hun enige troef is. En het is die irrealiteit die de Pers achterna loopt. Met dertigtonners onderweg naar de verbrandingsovens, volgeladen met bijeengebonden lauwenkransen bovenop de vele tonnen voorgekauwd papier met de verkeerde uitslagen.

    *

    In ’t Fransoos klinkt ‘papier mâché’ veel suggestiever…. Men maakt er zelfs hele nieuwe werelden mee. 










    17-10-2018, 06:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!