MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    06-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1914

    *

    Zondag 6 juli

    H Godelieve van Gistel, patrones van de naaisters

    Prijkt Sint-Godelieve in hete gloed, in de herfst zijn de vruchten goed

     

    *

     

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Na 9/11 en de verwoesting van de Twin Tovers in New York, kregen we het bewijs voorgeschoteld, dat de USA van 2001 al lang de USA van 1941 niet meer was. Toen de gehele Amerikaanse Vloot vernietigd werd op Pearl Harbour (Hawaï) volgde binnen het uur de oorlogsverklaring tegen de aanvallers, en de USA bond niet eerder in, dan dat er maar liefst twee atoombommen konden gegooid worden, die in één klap honderdduizenden doden maakten, en de vijand om genade smeekte.

    In 2001 smeekte de USA om toch AUB te willen ophouden. Het roversnest uit wraak met één rake klap vernietigen, daar had men geen oren naar….In plaats van zich tot in de ziel gekwetst te voelen door deze laffe aanval, zichten de Amerikanen zelf zoveel mogelijk excuses samen om de aanvallers te beschermen.

    Wisten ze daar dan niet, dat wie bang is, ook slaag krijgt?

    Want dat roversnest is intussen alleen maar gegroeid en uitgezwermd als een wereldwijde vraatlustige sprinkhanenplaag die overal dood en vernieling zaait.

    Lees hieronder hoe de Muzel Griezels nog altijd niet verteerd hebben, hoe onze voorouders hen op zeker ogenblik lik op stuk hebben gegeven. Ze zijn, na 1.000 jaarn dus nog altijd uit op wraak, maar geven dit, als primaire leugenaars, uit als de wil van hun afgod.

    De Internationaal Socialisten zullen bovenstaande bedenkingen wel weer uitleggen als zijnde ‘extreem rechts’, daar waar ze gewoon de weerspiegeling zijn van het gezond verstand. Hoe immers kan men in vrede leven, als de andere kant alleen uit is op verovering en vernietiging?

    En nogmaals, ooit is er ook een tijd geweest, dat geen ‘goede’ Duitsers meer waren, en als we niet opletten, is het straks weer zo ver en kan de Geschiedenis zich weer herhalen onder de Nieuwe Huitlerianen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

     

    ISIS-leider roept moslims op Rome aan te vallen

    Paus Pius X (1903-1914) kreeg visioenen van verwoesting Vaticaan - Vernietiging Rome al 700 jaar geleden voorspeldAbu Bakr al-Baghdadi, de leider van IS(IS) en de zichzelf verklaarde nieuwe Kalief, roept alle moslims van de ‘Islamitische Staat’ op om Rome te veroveren en tenslotte zelfs de hele wereld. Zijn wens is niets nieuws; al eeuwen willen moslims speciaal Rome vernietigen, omdat ze het Vaticaan als de ‘agenten van de kruisvaarders’ en de ‘bewakers van de Joden’ beschouwen.

    In zijn officiële verklaring zegt Baghdadi:

    ‘Dus neem de wapenen op, o soldaten van de Islamitische Staat! En vecht, vecht... Krijg hogere idealen, o soldaten van de Islamitische Staat. Want over de hele wereld wachten jullie broeders erop door jullie gered te worden, en verwachten jullie brigades...’

     

    ‘De tijd is gekomen dat jullie jezelf bevrijden uit de boeien van zwakte, en opstaan tegen tirannie, tegen de verraderlijke heersers – de agenten van de kruisvaarders en de atheïsten, en de bewakers van de Joden... Haast je naar de Islamitische Staat, o moslims. Ja, het is jullie staat. Haast je, want Syrië is niet voor de Syriërs, en Irak is niet voor de Irakezen. De aarde is van Allah... Dit is mijn advies voor jullie. Als jullie eraan vasthouden, dan zullen jullie Rome veroveren en de wereld bezitten, als Allah het wil.’

     

    Katholieke Kerk streed tegen islam

    In tegenstelling tot de meeste Westerse christenen zijn de moslims niet vergeten hoe de katholieke kerk al in de Middeleeuwen de wapens oppakte om de islamitische ketters en veroveraars te bestrijden. Mohammed richtte de islam zelfs speciaal op om de christelijke (toen nog uitsluitend katholieke) kerk te vernietigen. De dag dat moslimlanden gezamenlijk de aanval zullen openen op Rome, en daarmee Europa, gaat hoe dan ook een keer komen.

     

    Israël waarschuwt voor islamitische aanval op Rome

     

    De Israëlische minister van Industrie en Handel, Naftali Bennett, leider van de coalitiepartij Habayit Hayehudi (Het Joodse Thuis), waarschuwde in november vorig jaar de wereld dat een 'slechte deal' met Iran kan leiden tot een aanslag met een kernbom in New York, of een aanval met kernraketten op Rome en Tel Aviv.

     

    Vernietiging van Rome 700 jaar geleden voorspeld

     

    In de ruim 700 jaar oude Zohar, het belangrijkste werk van de Joodse Kabbalah, staat dat Rome in de eindtijd door 'vurige stenen' zal worden vernietigd, waarna er een enorme oorlog zal losbarsten. Ook paus Pius X, van 1903 tot 1914 de 'heilige stoel' in het Vaticaan bezettend, zou een visioen hebben gekregen over de vernietiging van Rome tijdens het bewind van de laatste paus.

    Xander

    *

    UITLEIDING

    O Ja! Voor ik het vergeet: nu de voetbalgakte zal moeten gaan liggen wegens gebrek aan voetbal, kunnen de hoer-nalisten nu misschien, nog zolang ze dat kunnen, de blikken richten op de match van hun leven. Daar staan geen 2 x 11 kapitalisten op het veld die achter een bal aanzitten, maar miljoenen met messen en snelvuurgeweren gewapende moordenaars, die het niet op een bal hebben gemunt, maar op hun en op ons domme hoofd.

    In deze match worden er, bij gelijke stand, tot het lot beslist, geen penalty’s gegeven, maar worden de doelen afgebroken, en het veld wordt omgeploegd. Want waar ook ter wereld, met of zonder kampioenschappen, waar de Islam komt, moet alle leven wijken.

    Dat hun strijd tegen ‘Rome’ gaat, is echter de zoveelste leugen op rij. De strijd gaat gewoon om zich overal en altijd, andermans leven en welzijn toe te eigenen. Om zich te nestelen in onze steden en te teren op onze eigendommen. Eerst niet met zoveel woorden, maar in naam van hun zogezegd ‘Geloof’ wordt zelf ons Recht misbruikt om hen in het gelijk te stellen.

    Ach, die hoer-nalisten weten dat allemaal even zo goed en wel als U en ik, maar bevreesd als ze zijn voor de eigen Overheid, berichten ze liever tot in het oneindige over gebroken armen en benen. Of over de heerlijkheden, waar wij met ons geld als toerist naartoe moeten. Om er te verblijven in afgesloten gebieden, ingericht naar Westers model, en uiteraard gereserveerd voor hen alleen.

    Daar naar de binnenlanden trekken, kan en mag niet. En voor wie het toch doet, is de kans groot dat niet te overleven. Maar ook daar over, zwijgen de kranten, om niet op de lange tenen van dat land te trappen.

    O wat lachen onze doodsvijanden in hun lange baard, wegens zoveel naïeviteit, wijl ze inmiddels hun zwaarden staan te slijpen om deze op hun scherpst te krijgen….

     

    EINDE

    *

    06-07-2014, 09:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    05-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1913

    *

    Zaterdag 5 juli

    H Antonius Maria Zaccaria

    *

     

    *

    Een bloemstuk van Moeder Natuur….

    .

    *

     

    INLEIDING

    Ze willen maar niet vallen, de duiven van zowel de federale als van de Vlaamse poenscheppers. Rondjes draaien zoveel als het kan, en ondertussen moet iedereen zijn wapperende was binnenhouden, anders blijven ze maar over de daken scheren.

    Het enige waar leven in steekt, zijn de 3 Hovaardigheidsbekleders die het zoveelste snoepreisje maken naar het veld van eer, in de hoop hun populariteit aufzukricken op de grasmat. Zou ook deze match ‘verkocht’ zijn, misschien?

    De Nazi Nomenclatura heeft zichzelf, met het oog op het begin van hun schitterende maandwedde, behoorlijk geïnstalleerd in hun Eurozetels en de potentalen van ‘De Christelijke Zuil’ trekken zich de haren uit het hoofd, omdat zij hun dieverij van Europa niet mogen terugbetalen met Uw en mijn belastinggeld. Maar Koentje werkt er aan, die gelooft nog in Sinterklaas.

    De Muzelmannen zijn zowat uit verveling begonnen met elkaar uit te moorden, en de H. Vladimir kijkt toe met enig welbehangen. In China moeten de Ram Madammers hun bord leegvreten, want werken met een lege maag is tenslotte niet bevorderlijk voor de bloedsomloop.

    De gewone gang van zaken dus. Maar zonder de paar meesterlijke retouches of commentaar van Polkum is daar niets aan.

    Dan maar over naar de charlotten. Zie afbeelding hierboven.

    Maar eerst toch een paar woordjes over de Middellandse Zee en de overstekers daarvan uit Donker Afrika. Het zijn gezegende dagen voor ze, want zolang Brazilië duurt, is er geen kat die op hen let. Ze blijven dus komen. Met duizenden, diegenen die onderweg verdrinken niet meegerekend….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/FIFA%2BWK%2BVOETBAL/storyline_WK-gekte?eid=1.2021818

    *

    Di Rupo: "1-2-zege voor de Rode Duivels"

    Ontslagnemend premier Elio Di Rupo (PS) en de ontslagnemende ministers Didier Reynders (MR) en Pieter De Crem (CD&V) zijn vanmorgen naar Brazilië vertrokken, waar ze morgen de match van de Rode Duivels tegen Argentinië zullen bijwonen. Di Rupo waagde zich voor het vertrek aan een pronostiekje.

    Voor Reynders en De Crem is het de tweede keer dat ze naar Brazilië afreizen. Eerder woonden ze al de wedstrijd tegen Rusland bij. Deze keer is ook Di Rupo van de partij, die de vorige keer verstek moest geven wegens de regeringsonderhandelingen.

    Aan de meereizende journalisten zei Di Rupo "met spanning uit te kijken naar de match", die hij ziet eindigen in het voordeel van de Belgen. "Ik gok op een 1-2-zege voor de Belgen", klonk het optimistisch.

     

    Voor koning Filip en koningin Mathilde, die in het Maracanã-stadion zelf nog intens meeleefden met de wedstrijd van de Rode Duivels tegen de Russen, komt er -voorlopig althans- geen tweede reisje naar Brazilië. Zij worden morgen in Rome verwacht, waar prins Amedeo, de zoon van prinses Astrid, in het huwelijk treedt met Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein. De huwelijksmis begint om 17.30 uur en overlapt dus grotendeels met de match van de Rode Duivels. Zij zullen deze keer dus zonder de aanmoedigingen van het koninklijke paar de klus moeten klaren.

    *

    UITLEIDING

    Amadeo dus. De boekskes zullen weer werk hebben en de Royalty Whachers zullen tranen met tuiten kunnen lozen. Akkoord: dat Prinselijk Paar kan best de concurrentie aan met de charlotten. La Dolce Paola, waarschijnlijk in een kostelijk Dior-kleedje zal denken dat ze net als vroeger, ergens halfweg de vorige eeuw, de show mag stelen. Bertje Bibber zal weer snotteren, niet zozeer vanwege de ceremonie, maar vanwege de buikriem voor de rest van de maand. Franky Boy Vandfenbroucke, terug opgevist, wordt dringend gebeden iets aan dat mager pensioentje te doen.

     

    Ja, liefste lezer, mijn hart wordt op voorhand verscheurd door wroeging. Kijk ik naar de trouw, dan mis ik de Duivels. En kijk ik naar de Duivels, dan mis ik de trouw. Ik kan dus maar best gaan bootje varen. De sfeer is koet.

    En de charlotten hangen, mooi gevlochten, omhoog in het schuurtje….

     

    EINDE

    *

    05-07-2014, 10:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    04-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1912

    Vrijdag 4 juli

    H Elisabeth van Portugal

    *

     

    *

    *

    http://www.jeeweeweb.com/bloggen/daae-bloggen-als-een-pro.html

    *

    MIDDENSTUK

    Veel woorden moeten er niet aan vuil gemaakt worden. Zou hij zelf ook niet gewild hebben. Jarenlang was hij iedere dag de eerste die op mijn scherm werd aangetikt, en altijd wist mijn Vlaams hart dat he weer goed zat. De tijd van op de lauweren rusten was nog niet daar. Pas daarna kon ik de krantenkoppen aan en het overige wereldnieuws.

    Gisteren stond korte tijd een soort ‘vaarwel’ op zijn blog, maar die was even vlug weer verdwenen als hij gekomen was. Lap, dacht ik, de Jos tracht ons allemaal weer eens beet te nemen, de lorejas. Maar vanmorgen was zelfs zijn naam verdwenen bij SeniorenNet.

    We zullen U missen, Polkum-Jos.

    Maar naar ouder gewoonte, als één van ons uit de rangen wegvalt, doen de overigen daarna dubbel hun best om de leemte in te vullen. Rust nu wat, de wereld draait heus wel door.

    Weet alleen, beste mensen, dat deze nooit meer zal zijn zoals voorheen, zonder de patine uit de pen van een belezen en bedaagd man die zeer goed wist waar Abraham de mosterd haalde.

    Niet veel geleerde woorden, hé Jos, maar ‘zere voortdoen’, zoals Boer Clercq van Beaulieu altijd zei in zijn eigen vertrouwde omgeving. Wij ook, we ‘doen zere voort’, maar mocht het zijn, beste vriend, dat U daar in het Antwerpse ooit BDW tegen het lijf loopt, zeg hem dan eens ongezouten Uw mening.

    Want Vlaanderens uur is ver gevorderd. Als straks de tafel wordt geruimd, zullen we allen met een lege maag moeten weggaan.

    *

    EINDE

    *

    04-07-2014, 12:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    03-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1910

    *

     

    *

    De Zeemacht van de Islam

    .

    Borst en buik vooruit, sloepen af en vrouwen eerst…

    *

     

    INLEIDING

    De apen blijven, niet alleen omdat die kunnen vluchten in de bomen, maar ook en zelfs meestal, omdat die niet in aanmerking komen om deel te nemen aan de gelukzaligheid in de schoot van Allah.

    Mensen vluchten, omdat ze schrik hebben van al die ‘Kalifaten’ in wording, en omdat ze uit ervaring weten, dat het Europese Vasteland hen naïef-weg, met open armen zal ontvangen. Hoe zou je zelf zijn: in het thuisland nog zelf in de bomen moeten klimmen op bananen tegen de honger te moeten plukken, of als ‘vluchteling’ diezelfde banaan in chocoladesaus ’s morgens op een dienblad aan Uw bed opgediend te krijgen…

    Dan bedank je Allah toch daarvoor op beide knieën, kont omhoog, en produceer je, weliswaar in een meer comfortabele houding, zoveel mogelijk nakomelingen die Zijn Rijk zo ver mogelijk zullen uitdragen?! Dat die domme Europehanen en Europehennen voordien uit hun eigen land moeten verdwijnen, is niet meer dan een toepassing van de Arabische rekenkunde.

    Een paar vermetele bloggers durven daar zelfs over schrijven; om de uittocht in geuren en kleuren te beschrijven, ipv dat ze, zoals de Overheid, deze zaken minimaliseren en goedpraten. Van Broederlijk Delen hebben die dan ook geen kaas gegeten. Een schande is dat, ja?

    Net zoals het een schande is, dat de 800.000 Arco-‘spaarders’ door de EU niet als spaarders, maar als aandeelhouders van dat faillissement worden aangemerkt. Waardoor niet alleen het vroegere ACW, thans ‘beweging.net’, maar de ganse dievenbende van de Tsjeven, als oplichters worden aangemerkt. Toch merkwaardig dat over dit alles een oorverdovende stilte valt….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10800

    *

    De illegale immigratie naar Europa neemt ongeziene proporties aan. De EU staat erbij en kijkt ernaar.

     

    De illegale immigratiegolf richting Europa zwelt almaar verder aan. Afgelopen weekend werden opnieuw zeven volgepakte schepen voor de kust van Sicilië onderschept. In totaal zetten sinds januari reeds 61.000 ‘irreguliere immigranten’ voet aan wal in Italië. Dat zijn er in zes maanden bijna evenveel als tijdens het hele recordjaar 2011, toen er 63.000 werden geregistreerd.

     

    Dramatische stijging

     

    De cijfers bevestigen de alarmerende berichten die Frontex eerder dit jaar de wereld instuurde en waaruit bleek dat de illegale immigratie – te land, ter zee en in de lucht – ongeziene proporties heeft aangenomen. Het Europees grensbewakingsagentschap sprak in dit verband zelfs van een “dramatische stijging” en voegde eraan toe dat niets erop wees dat daar op korte of middellange termijn verandering in zou komen.

     

    Er verandert niets

     

    Eind vorig jaar stelde Europees ‘president’ Herman Van Rompuy dat een eventuele EU-top over asiel en immigratie in juni zou plaatsvinden om het thema uit de verkiezingscampagne te houden. Die Europese top zit er ondertussen op zonder dat ook maar één concrete maatregel werd genomen. Het enige wat in het vooruitzicht werd gesteld, was dat ergens in de toekomst misschien een commissaris ad hoc zal worden benoemd die zich mogelijk met de kwestie zou bezighouden. Typisch politieke codetaal die moet verhullen dat in de praktijk helemaal niets verandert.

     

    De Europese politieke klasse staat erbij en kijkt ernaar. Wellicht had ze het de voorbije dagen en weken net iets te druk met urgente kwesties zoals de verdeling van allerhande lucratieve postjes en andere platte politieke spelletjes. Een kwestie van prioriteiten natuurlijk.

     

    UITLEIDING

    Van ‘bootvluchteling’ naar ‘Jihadist’ is maar een kleine stap, tenzij men die laatsten als huurmoordenaars en kinderverkrachters zou aanduiden, wat ze in werkelijkheid ook zullen zijn, vroeg of laat.

    Dat kan echter niet, omdat men ze dan als moordenaars zou moeten aanmerken, wat zwaar traumatiserend voor ze zou zijn. Vandaar ons besluit op deze blog, dat er inderdaad volgens het Evangelie, goede en slechte moordenaars zijn. Er hing zo van elk ene aan weerszij van de gekruisigde Christus aan Zijn kruis.

    Nu krijgt de slechte moordenaar ‘levenslang’, en de goede moordenaar wordt als een held bejubeld bij zijn terugkeer na de gelopen stage in de Jihad-strijd, de Heilige Oorlog tegen onszelf.

     

    Ik geef toe: het is allemaal nogal verwarrend, maar dat komt omdat wij dat allemaal niet zo goed begrijpen. Iemand de kop afslaan is te moeilijk voor onze inlandse moordenaars. Die zouden eigenlijk ook eerst op stage moeten in de Prachtlanden…..

    Een mooie perspectief dus voor de meeste van die ‘kansarme jongeren’…..

    EINDE

    *

    03-07-2014, 16:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1909

    *

    Donderdag 3 juli

    H Thomas, apostel. Patroon van architecten en aannemers

    *


    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Van Odysseus is bekend dat hij ‘de helmboswuivende’ was. Van Obama, de mist geliefde President ooit van de USA, zal de mensheid zich zijn flap-oren herinneren. Obama de geflapoorde dus…..de zwarte manipulator, die als geboren Muzelf-griezel, kon liegen als de Kalief van Bagfdad uit het sprookje van Duizend-en-een-Nacht.

    Als dat, zoals in de Koran staat, maar gebeurt met het oogmerk om de Islammerij te dienen….

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    De vijand is onder ons, maar niemand slaat er acht op

     

    door Afshin Ellian 2 jul 201

    *

    Lieve mensen

    De vijand is onder ons, en we noemen ze 'getraumatiseerde jongens'. De vijanden wil ons doden en ons land veroveren, en wij noemen ze 'kansarme jongeren'. De vijand kruisigt volgens een vers uit de Koran - daarin staat dat degenen die strijden tegen Allah en zijn profeet en daardoor verderf zaaien op aarde, zullen worden gedood, gekruisigd of hun voeten zullen worden afgesneden of verbannen.

    Buiging

    De Koran (vers 5:33) belooft dat ze in deze en volgende wereld zullen worden bestraft. Maar de lieve mens vond dit dreigement niet geloofwaardig. Dit psychoanalytische taalgebruik ('getraumatiseerd') verraadt de onmacht van een westers land.

    O vijanden, er zijn geen vijanden meer!

    De Amerikaanse president Barack Obama maakte in Caïro namens de hele westerse wereld een diepe buiging voor de islam en alle moslims. Hij citeerde uit de Koran. Hij noemde de islam de religie van vrede.

    Vernederend

    Er zouden slechts een paar extremisten zijn die de ware vredige islam niet begrijpen, aldus de president van een nihilistische cultuur. Na deze vernederende buiging zou de eeuwige vrede dichterbij komen, al moest het Westen nog een laatste obstakel wegnemen: het conflict tussen Israël en de Palestijnen.

    Nu, een paar jaar later, zegt de AIVD: 'Jihadi's kunnen ook op eigen initiatief, uit haat of traumatisering, overgaan tot het plegen van aanslagen. Die kunnen gericht zijn tegen de Nederlandse overheid, de Nederlandse samenleving, of specifieke bevolkingsgroepen als joden, sjiieten (die in hun propaganda vaak worden aangeduid als hun grootste vijanden, erger dan de ongelovigen), en gematigde moslims die zich verzetten tegen het jihadisme.'

    Killer

     

    Het gaat hier om de Nederlandse of beter gezegd westerse jihadisten. Sinds het aantreden van Obama mogen Amerikaanse ambtenaren het woord jihad niet meer verbinden met terrorisme, omdat dat beledigend zou zijn voor de moslims.

    Obama's medewerkers moeten in plaats van jihadisme het woord extremisme gebruiken. Obama staat bij de meeste moslims in het Midden-Oosten echter bekend als de ultieme killer, omdat hij met zijn drone-aanvallen de meeste burgerslachtoffers heeft veroorzaakt.

     

    In Obama zien we de uitwerking van de moraal van een nihilist: er zijn geen vijanden, maar technisch-beleidsmatig gezien zijn er extremisten die soms ook nog technisch zullen worden uitgeschakeld.

    Sympathisanten

     

    De AIVD, de inlichtingendienst van het land zonder vijanden, schrijft aan het volk zonder vijanden dat de transformatie van het jihadisme in Nederland uitmondt in een 'agressief Nederlands antiwesters jihadisme'.

     

    Deze beweging kan rekenen op de steun van honderden aanhangers en enkele duizenden sympathisanten - er zijn dus duizenden potentiële koppensnellers, of liefhebbers daarvan onder ons.

     

    Hoe komt deze transformatie tot stand? Is er een vreedzame vorm van jihadisme in de politieke islam? De AIVD, en dus ook de sociaal-democratische minister van Binnenlandse Zaken, wijt de dreiging aan de stopzetting van alle anti-radicaliseringsprojecten.

    Ware religie

    Als de subsidies niet waren afgebouwd, zouden de Nederlandse jongeren de ware religie niet hebben gevonden.

     

    De nihilist denkt dat alles omkoopbaar is. Weer wordt de vijand niet serieus genomen. Onze koppensnellers geloven in hel en paradijs, in Koran en hadith en niet in subsidies. In Irak heeft Amerika ruim 1.000 miljard dollar uitgegeven en toch wemelt in Irak van sjiitische en soennitische jihadisten.

    Pepsi

     

    Jihadisten wanen zich strafrechtelijk onaantastbaar. Een jihadist die het Nederlandse recht voor de gek heeft gehouden, stuurde in april 2014 een opmerkelijke tweet: 'De groeten uit Syrië! Jaren intensief gemonitord, 4x teruggestuurd en nu Pepsi drinkend in Syrië? Que pasa wat is er misgegaan?'.

     

    Geestige koppensnellers kent Nederland! Jammer genoeg kunnen Syriërs niet om lachen.

     

    Het agressieve Nederlands beleid tegen jihadisten zal ons 25 miljoen euro kosten, boven op het budget van de inlichtingendiensten. We willen ze heel graag in de gaten houden.

    Uitzetten

     

    Het zou minder dan 100.000 euro kosten om ze te denaturaliseren en uit te zetten naar het kalifaat. De AIDV moet worden uitgebreid om de vijand te herkennen en tegen te werken. En ze desnoods onschadelijk te maken door ze te laten uitzetten.

     

    Ik vrees de dag dat de Europese nihilisten uit angst de weg vrijmaken voor een tiranniserende chaos.

     

    De humaniteit van een nihilist is eigenlijk niets meer dan onverschilligheid die ooit zal uitmonden in technische controle en wreedheid. De vijand is onder ons, neem hem serieus.

    Weblog Afshin Ellian

    De waarheid en geschiedenis zijn grootste vijand van de islam

    *

    UITLEIDING

    Net zoals een nachtelijke inbreker van inlandse origine in klaarlichte dag op straat tussen de gewone mensen als dusdanig niet kan herkend worden, zo is de sluipmoordenaar niet te traceren, als hij voor even zijn levenswerk onderbreekt. Eenmaal het bloed van zij handen gewassen en andere kleren aangetrokken, is hij net als de arbeider die zijn brood verdient in een slachthuis, als die met Moeder-de-Vrouw uit winkelen gaat.

    Maar ééns koppensneller, altijd koppensneller.

    En of er nu 10, 20 of 2.000 zijn, het zijn mensen zoals wij allemaal, indien niet aan het snellen van koppen. Ze zijn alleen te herkennen aan hun licht gekleurde Afrikaanse tint…

    Uiteraard voelen wij ons veilig, oppervlakkig gezien toch, zelfs met 20.000 koppensnellers onder ons, want de politie waakt. Ze zullen, zo gauw ze zich roeren, allelmaal worden opgepakt en in de nog nieuw te bouwen Staatshotels worden ingekwartierd. Geen erg dus: onze Grote Verstanden weten wel beter… want als het er op aankomt, zullen die met gecharterde vliegtuigen met gans hun aanhang in een wip het land uit en in veiligheid zijn.

    Dan zullen de grachten, de beken, de rivieren de stromen, de zee, rood kleuren van ons bloed, want er kan slechts Wrede zijn, daar waar de Islammerij de baas is.

     

    Heel zeker staan er ons nog spannende tijden te wachten. Vooral de dagen dat voor de Christenen en andere goddeloze honden de strop rond onze nekken begint te knellen. Voor zij die bijtijds de zegeningen van de Leer van de Wrede zullen gesnopen hebben, breken echter gezegende tijden aan. Nadat die in Mekka de Zwarte Steen zijn gaan aanbidden, zullen ze opgenomen worden in de Leer der Koppensnellerij, nadat zij uit volle borst hebben leren repen dat Allah de Dikste heeft. Allah Akbar! En wie dat niet gelooft, maken we een koppeke kleiner.

     

    EINDE

    *

    03-07-2014, 11:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1911

    *

     

    *

    Nog net niet te traceren op de Louisalaan of in de Veldstraat

    .

    Maar lang kan dat niet meer duren.

    *

    INLEIDING

    Meisjes van 16 lopen thuis in Nederland weg, om in Syrië te worden opgeleid tot ‘Jihadiste-kopppensnelster’, in plaats van met de poppen te spelen of op zomerkamp te gaan. Of ze trekken er naartoe, om als doorlegen soldaten-matras te dienen voor zij die gaan sneuvelen in naam van hun afgod. Toegegeven, dat zijn prachtige vooruitzichten voor een jonge Moslima….

     

    Want zij die het overleven, kunnen bij hun terugkomst andere ‘kanslozen’ opleiden. Niets boven het leven als soldatenhoer, in dienst van een achterlijke woestijnideologie…..

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Israël stuurt tanks en artillerie naar grens met Gazastrook

    ‘Palestijnse jongen niet vermoord door wraakzuchtige Joden, maar vanwege interne familievete’

    De Israëlische luchtmacht voerde vandaag opnieuw vergeldingsaanvallen uit op doelen van Hamas en Jihad Islami.

    Het Israëlische leger stuurt als reactie op de herhaaldelijke Palestijnse raketaanvallen behalve extra troepen ook tanks en artillerie naar de grens met de Gazastrook. Tevens wordt de vloot voor de kust van Gaza verder versterkt, en verhoogde het Thuis Front Commando de nationale alarmstatus (1). Vandaag vuurde Hamas onder andere drie geleide raketten op Sderot af. Gebouwen werden beschadigd, maar er vielen geen slachtoffers.

     

    De regering in Jeruzalem stond duidelijk niet te springen om een harde reactie op de moord op de drie ontvoerde Israëlische tieners, maar kan gezien de 30 Palestijnse raketten die gisteren op de plaatsen Ashkelon, Netivot, Sdot Negev, Sderot, Kerem Shalom en het Eshkol district werden afgeschoten, weinig anders dan de dreigementen om een groot offensief tegen Hamas te beginnen kracht bij te zetten.

     

    De raketten van Hamas richtten enige schade aan, maar er vielen geen slachtoffers. Het Iron Dome afweersysteem onderschepte de twee gevaarlijkste projectielen. De geleide raketten die de Palestijnse terroristen vandaag afschoten worden als een gevaarlijke escalatie gezien, omdat die potentieel veel dodelijker zijn dan de ongeleide Qassam raketten en mortiergranaten. (3)

     

    ‘Palestijnse jongen vermoord vanwege familievete’

     

    De Palestijnse rellen die in Jeruzalem uitbraken na de moord op een Arabische jongen verspreidden zich gisterenavond en vandaag naar andere wijken en plaatsen. In het gemengde dorp Silwan vielen Palestijnen hun Joodse buren aan met vuurbommen en stenen. (4)

     

    De internationale gemeenschap geloofde ‘natuurlijk’ onmiddellijk de beschuldigingen van de Palestijnen dat de 16 jarige Muhammad Abu Khdeir door Joden werd ontvoerd en vermoord, als wraak op de moord op de 3 Israëlische tieners. Daar is echter geen enkel bewijs voor. Bovendien zijn er volgens de politie eerdere pogingen geweest om leden van Abu Khdeirs familie te ontvoeren, omdat die al vele jaren in een interne vete verwikkeld is. (5)

    Xander

    (1) DEBKA
    (2) DEBKA
    (3) DEKBA
    (4) DEBKA
    (5) Breitb

    *

    UITLEIDING

    U kreeg hierboven een andere dan de officiële, over die ene vermoorde Palestijnse jongen. Let wel: er worxdt op serieuze blogs altijd gewerkt met refenties naar de bronnen. Niet dus zoals de officële kanalen, die iets verkondigen, louter op gezag van zichzelf. Daarom staat de EU er zo op, dat de blogs aan banden worden gelegd, zodat zij ongestoord hun waarheid mogen verkondigen. Zo gaat het van de ene leugen naar de andere, als haasje over, over de rug van de zwaksten.

    Neen; onze taak zal er nooit opzitten, omdat de wereld nu eenmaal geregeerd wordt door de leugen.

     

    EINDE

    *



    03-07-2014, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    02-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1908

    *

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Onder het motto “Ken Uw vrienden” serveer ik U hieronder een dieper inzicht in wat ons, als we niet dringend storm lopen, over het hoofd zal groeien. U hoeft alleen hier en daar nog een reepje gerookt spek toe te voegen, om het geheel een Internationaal Socialistisch smaakje te geven.

    Te serveren op een bedje van belgo-idioterie in een groentenkransje met papperige Tsjevensaus overgoten.

    Het geheel heeft officieel gene naam, maar het luistert (in de achterkamertjes) naar toekomstmuziek., als die maar op de maat is van ‘weg met ons’.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Het is niet de “bezetting”, het is de islam

    (Door: Daniel Greenfield – Vertaling: Vederso)

    De lichamen van drie vermoorde Israëlische tieners, de 16-jarige Naftali die graag deed aan basketballen, de 16-jarige Gilad die net klaar was met een duikcursus en de 19-jarige Eyal met zijn gitaar, zullen worden gedragen door de dezelfde gruwelijke parade van dragers die ieder slachtoffer van terrorisme begeleidt. De verslaggevers zullen iets neerpennen over “nederzettingen” en de “cyclus van geweld”. De diplomaten zullen oproepen tot terughoudendheid en iedereen eraan herinneren dat de enige oplossing kan worden gevonden door middel van onderhandelingen met de terroristen. En de experts zullen het allemaal in perspectief zetten en hen begraven onder lagen van woorden en hun doodskisten verzwaren met stenen van vergeetachtigheid.

     

    Maar alle lege woorden over de “bezetting” en de “cyclus van geweld”, het inroepen van een vreedzame oplossing die er altijd zit aan te komen, maar dat nooit doet en de kaarten die meer grondgebied aan terroristen afstaan, richten zich op een probleem dat niet bestaat. Het gaat niet over werkelijk grondgebied. Het gaat over geestelijk gebied. Het gaat niet over nationalisme. Het gaat over islamisme.

     

    Het gaat niet om de “bezetting”. Het gaat om de islam.

     

    “Ik heb mijn kinderen opgevoed op de knieën van de [islamitische] religie, ze zijn religieuze jongens, eerlijk en met schone handen en hun doel is om de overwinning van de islam te brengen”, heeft de moeder van een van de moordenaars van Hamas gezegd.

     

    Geen Palestijnse natie. Geen tweestatenoplossing. Niet veertig procent van dit en zestig procent van dat.

     

    De overwinning van de islam.

     

    Naftali, Gilad en Eyal werden vermoord om dezelfde reden waarom ontelbare mensen werden gedood in Syrië, Irak, Egypte, Afghanistan, Nigeria en Pakistan.

     

    Om het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten naar niet eens te noemen.

     

    Ze werden vermoord in naam van een religieuze oorlog die al meer dan duizend jaar woedt. Moslims begonnen niet plotseling Joden in 1948 of 1929 te vermoorden. Ze begonnen geen christenen te doden uit frustratie over de Amerikaanse buitenlandse politiek of de oliebusiness.

     

    Moslims begonnen geen Joden en christenen te vermoorden uit frustratie over buitenlandse politiek. Ze begonnen hun christelijke en joodse buren te vervolgen en te vermoorden, omdat hun religie hen dat vertelde.

     

    Hamas, de terreurgroep die de drie tieners vermoordde, is geen Palestijnse nationalistische organisatie, hoewel ze af en toe die rol speelt. Haar handvest begint met Allah en eindigt met Allah. Artikel Vijf van haar handvest stelt dat de groep zich “overal op aarde uitstrekt waar moslims zijn en die leven volgens de islam”.

     

    Het doel is om een islamitische staat te maken. Al het andere is secundair.

     

    Het Handvest van Hamas beschrijft het als een onderdeel van de wereldwijde “Moslim Broederschapsbeweging”. Terroristen van de Broederschap vermoorden Joden in Israël om dezelfde reden als ze sjiieten in Syrië of christelijke Kopten in Egypte vermoorden.

     

    Artikel Zeven van het handvest van Hamas wordt afgesloten met de beruchte islamitische Hadith die verkondigt dat de eindtijd voor de moslims alleen zal komen wanneer “moslims de Joden zullen bevechten (en hen doden); totdat de Joden zich achter rotsen en bomen verstoppen, die zullen roepen: O moslim! Er is een Jood die zich achter mij verbergt, kom en dood hem!”

     

    Naast de voor de hand liggende genocidale onverdraagzaamheid is dit een citaat uit een tekst van meer dan duizend jaar oud. De auteur predikte niet de massamoord op de Joden van de nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever. Op dat moment hadden de moslims de joodse bevolking van het Midden-Oosten onderworpen en regeerde over haar. De Joden waren geen bedreiging voor hen. Het idee van een joods leger was net zo belachelijk als het idee van het reizen naar de maan.

     

    De haat die uit die tekst lekt, heeft niets te maken met Israël en heeft alles te maken met de islam.

     

    Het aandringen op een verklaring voor antisemitisme van moslims ten behoeve van het buitenlandbeleid is net zo onhistorisch als beweren dat Hitler alleen Joden haatte vanwege de Jom Kippoer-oorlog. Met dien verstande dat ten minste twee van deze gebeurtenissen plaatsvonden in de twintigste eeuw. De islam haat en vervolgt Joden al meer dan 1300 jaar, al voor de wedergeboorte van de moderne staat Israël.

     

    Er zijn twee manieren van kijken naar de wereldwijde plaag van moslimterrorisme. Een daarvan is om elk islamitisch conflict met christenen, Joden, boeddhisten, hindoes en een dozijn andere godsdiensten als een gevolg van een aantal lokale politieke grieven van recente datum te behandelen. De andere is om ze te begrijpen als lokale uitingen van een historische religieuze oorlog en de voortzetting van een golf van veroveringen die de islam tot een wereldwijde religie maakte.

     

    We kunnen als de zes blinde mannen de islamitische olifant betasten en in de veronderstelling zijn dat zijn slurf en slagtanden volledig gescheiden fenomenen zijn. Of we kunnen onze ogen openen en de olifant in de kamer zien.

     

    Het Handvest van Hamas begint met de koranlofzang op moslims als “de beste mensen” en verdoemt christenen en Joden die “met vernedering” moeten worden geslagen voor het feit dat ze “de toorn van Allah hebben gewekt”.

     

    Dit is geen verklaring voor het Palestijns nationalisme. Het is islamitische suprematie.

     

    Over suprematie is niets bespreekbaar. Overheersingdrang kan niet worden gestild. Overheersingdrang wil niet een stukje van de taart. Ze wil de hele taart. De Geallieerden hebben dit op een harde manier met Hitler geleerd. Evenals de talloze koninkrijken die geprobeerd hebben in vrede met de legers van de mohammedaanse veroveraars te leven.

     

    Als Israël nooit had bestaan, zou Hamas nog steeds bestaan, net zoals de andere takken van de Moslimbroederschap elders in het Midden-Oosten bestaan. Zelfs als het zionisme niet zou bestaan, zou de Moslimbroederschap de Joden onder haar controle vervolgen, net zoals de christenen in Egypte en Syrië.

     

    Als Netanyahu, Sharon, Begin en duizend andere Israëlische schurken van apologeten van de islam nooit waren geboren, zouden de volgelingen van Mohammed Joden vermoorden net zoals ze al meer dan duizend jaar hebben gedaan.

     

    Als de blauwe en witte vlag nooit over Jeruzalem had gewapperd, als de Joden onderdrukt en vervolgd in de landen van de islam gebleven waren zoals de Kopten en de aanhangers van het zoroastrisme, zouden Naftali, Gilad en Eyal nog steeds zijn vermoord door twee moordenaars die werden opgevoed door hun moeders om “de overwinning van de islam” in te luiden.

     

    Er is geen politieke oplossing voor een conflict dat draait om opperheerschappij. Er is geen hoeveelheid terugtrekkingen die dat fanatisme kan doen verdwijnen. Als duizend jaar van joodse vernedering en vervolging de voorouders van de moordenaars van die drie tieners niet tevreden stelden, hoe kan het overhandigen van een deel van Jeruzalem dit dat doen?

     

    Oplossingen beginnen met de waarheid. De waarheid is dat het islamitisch geweld tegen Joden niet recent of uitzonderlijk is. De moord op Joden door moslims, zowel in Israël of België, is niet anders dan het afslachten door moslims van de christenen. Van hindoes, boeddhisten en zelfs van kleine islamitische splinterreligies. Deze conflicten kunnen niet worden opgelost door middel van appeasement. Ze kunnen alleen worden aangepakt door middel van verzet.

     

    Het zijn niet de slachtoffers van een duizend jaar oude campagne om opperheerschappij die hun veroveraars moeten appeasen. Het zijn de veroveraars die in het reine moeten komen met de verschrikkingen die ze hebben toegebracht door middel van een campagne van kolonialisme en etnische zuiveringen en zij moeten zoeken naar de vergeving van hun slachtoffers.

     

    Er kan geen vrede zijn totdat moslims begrijpen dat de mohammedaanse veroveringen een genocidale gruweldaad waren die hele volkeren en culturen hebben vernietigd. Alleen dan kunnen ze eerlijk ISIS veroordelen voor het proberen om deze wreedheden te herhalen. En pas dan zullen zij in staat zijn in vrede met de rest van de wereld te leven.

    Bron:
    www.frontpagemag.com
    Auteur: Daniel Greenfield

    Vertaald uit het Engels door:
    Vederso
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    Wat nog het ergste is, is dat de moordenaars onder ons leven, in ons midden. Ze lopen tussen ons op straat, en onze jonge meisjes kijken naar ze op, als waren ze nu reeds de overwinnaars, zij het dat ze niet in uniform zijn als de Tommies in 1944-45

    Maar niet te vergeten: als het wachtwoord komt, staan in iedere straat een leger slagersmessen klaar om, met een dapper ‘Allah Akbar’, de daad bij het woord te voegen. De politie zal ons niet beschermen, noch de para’s, want tot in de hoogste gelederen geïnfiltreerd met Allah-getuigen. Er zijn bij hen, de Uitverkorenen, lijsten met namen bekend, wie eerst moet verdwijnen, en, met een * aangeduid, wie later aan de beurt komt, omdat die de wilde immigratie altijd heeft verdedigd.

    We weten het, en we doen er niets aan. Want het minste teken van verzet, wordt uitgelegd als islamfobie of racisme….

    De huidige aanhangers en/of sterkhouders van de bestaande ‘staatsdragende kleurpartijen’, zullen optreden als gids, om de hardste tegenstanders aan te wijzen. Zodat die, zoals aangeleerd door de Syrië-strijders, op de voorgeschreven wijze levend zouden kunnen onthoofd worden.

    De moordenaars zijn onder ons, en ze zijn niet eens incognito. Ze kunnen gespoord worden bij hun vrijdag-gebed, waar ze, omstuwd door aanbidders, weken en maanden op voorhand genieten van hun toekomstige roem.

    En als lammeren worden wij allemaal zonder blèren, ter slachtbank gedreven….

     

    EINDE

    *

    02-07-2014, 17:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1907

    *

    Woensdag 2 juli

    Onze Lieve Vrouwe Visitatie

    Regent het op 2 juli dan regent het nog veertig dagen

    *

    2/7/1600 Slag bij Nieuwpoort. Deze overwinning van 400 jaar terug, hort eigenlijk thuis op de kalender der Lage Landen, de Noordelijke Neder Landen, want in die dagen waren de Zuidelijke Nederlanden eigendom geworden van de Spaanse troon der Habsburgers. Het strijdgewoel vond eigenlijk plaats ten Noorden van de IJzermonding, op het zee- en duinengebied van Lombardsyde, daar waar zich thans de Kazerne van den ABL bevidt, militair domein dus en derhalve ontoegankelijk.

    In de Vlaamse heraldiek is deze datum van ondergeschikt belang, maar niet in de Nederlandse, waar het een der meest gedenkwaardige veldslagen is, die de Hollands Glorie vertegenwoordigt….

    *

     

    *

    Zou de symboliek in hun vlag daar voor iets tussenzitten?

    .

    Of trapt dat kruis op de lange teentjes van de ware Muzelman?

    *

    INLEIDING

    Eigenlijk is het koorddansen, wat de Denen doen: lees dat ze daardoor de immigratie beheersen, ipv dat de immigratie hen.

    Bij ons is het net omgekeerd, we zijn immers een pilootland tussen de Europese intelligentsia, wat inhoudt dat de Denen dus dom zijn. Bijna even dom als de BDW-ers, ja zelfs dommer dan de VB-ers die ‘Isam Raus’ roepen.

    Maar leest U eerst onderstaande mededeling vanwege het Vlaams Belang. Pas op: de tekst kan Uw gezondheid schaden!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

     

    De Denen doen het

    Het Deense immigratiebeleid heeft alles wat aan het Belgische ontbreekt. Het is efficiënt, streng en rechtvaardig, en in die zin een model voor Europa.

     

    Terwijl de immigratiepoorten in dit land wagenwijd bleven – en blijven – openstaan, scherpte Denemarken in de loop der jaren zijn beleid steeds verder aan, waardoor het land ondertussen zowat het meest strikte immigratiebeleid van West-Europa kent. Deze aanpak kan rekenen op grote instemming onder de Deense bevolking, wat meteen verklaart waarom het immigratiebeleid ook na de linkse machtswissel niet wezenlijk werd versoepeld.

     

    Deense jobs voor Deense arbeiders

     

    Twee maand geleden kondigde de regering zelfs aan dat hoogopgeleiden arbeidsimmigranten uit niet-EU-landen voortaan Denemarken zullen moeten verlaten als ze na twee jaar geen baan hebben gevonden waarbij ze minstens 42.000 euro verdienen. Op die manier wil de Deense regering verhinderen dat zij in het zwartwerkcircuit terechtkomen of jobs uitvoeren die ook door laag opgeleide Denen kunnen worden verricht.

     

    Remigratie

     

    Ondertussen liet de regering ook weten werk te zullen maken van de invoering van een remigratiepremie voor Turken die vrijwillig naar hun land terugkeren. Naast een premie – die kan oplopen tot 17.000 euro per volwassene en 5.000 euro per kind – biedt Denemarken remigranten ook ondersteuning bij de start van een onderneming in het land van herkomst. Een woordvoerder van de Turkse ambassade in Denemarken bevestigde desgevraagd dat heel wat (jonge) Turken effectief de remigratie overwegen. Voor trouwe lezers van deze site is dit wellicht geen verrassend nieuws. Eerder bleek immers al dat ook in Duitsland bijna de helft van de Turken te kennen gaf naar het land van herkomst te willen terugkeren.

     

    Model

     

    Door een volgehouden, strikt immigratiepolitiek zijn de Denen er de afgelopen jaren in geslaagd de immigratie drastisch in te perken. Vreemdelingen die legaal het land binnenkomen, weten bovendien wat van hen (niet) wordt verwacht. Denemarken voert immers een kordaat inburgeringsbeleid, terwijl de toegang van immigranten tot de sociale zekerheid beperkt blijft. Heel wat maatregelen die door de opeenvolgende Deense regering werden genomen, zouden zo kunnen overgeschreven zijn het programma van het Vlaams Belang. Onze voorstellen zijn weliswaar kordaat, maar rechtvaardig en realistisch. In een land zoals Denemarken zijn ze zelfs regeringsbeleid en hebben ze hun werkzaamheid meer dan bewezen.

    *

     

    UITLEIDING

    U vraagt nu natuurlijk naar mijn mening? Wel, laten we gewoon onze polletiekers weten, dat ze de dubbele nationaliteit moeten afschaffen, en stoppen, ja zelfs terugschroeven van het maken van ‘Belgen’ die louter en alleen moeten dienen als kiezers voor de Internationaal Socialisten.

    Van de meeste ‘Nieuwe Belgen’ staat hun ware identiteit op hun gezicht te lezen. Dat zou dus moeten volstaan. Want ook wij, de originelen, hebben maar één identiteit en zelfs voor die hebben we niet gekozen. Die is zo simpel als de dag.

    Wat nog belangrijker zou zijn, zou de ingekrompen visvijver zijn, waaruit onze Grote Verstanden hun kiezers kunnen aan de haak slaan. Met als resultaat, dat daardoor het échte volk van Vlaanderen een stem zou krijgen.

    Basis van deze redenering: iemand die vreemd volk als gast in huis neemt, maakt die toch ook niet tot mede eigenaar?! En al gehoord, dat al die vreemde gasten in de eerste plaats verplicht zijn, en heel hun leven verplicht blijven, om de eigen identiteit te koesteren? Eens Turk, altijd Turk. Eens Marokkaan, altijd Marokaan. Met daarbij, daar bovenop, trouw te blijven aan de Leer van de Wrede, zo niet riskeren van de doodstraf te krijven wegens afvalligheid.

    “Mooie situatie”, zou wijlen Pim Fortuyn gezegd hebben. Ze willen de lusten, en wij blijven zitten met de lasten….

    EINDE

    *

    02-07-2014, 16:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    01-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1906

    *

    Dinsdag 1 juli 2014

    Hooimaand

    Zon 5u33-21u59

    H Aäron

    Geeft 1 juli regen, de hele maand valt vaak tegen

     

    *


     

    *

    Als de maskers zullen gevallen zijn…..

    .

    En in Brazilië maar ook bij ons de armoe weer zal bestaan zoals voorheen

    *

     

    INLEIDING

    Sporthoernalisten zijn lijk verlepte straatmadelieven. Ze kunnen iets, waarvoor de gewone mens bedankt, of zelfs niet in staat is: zapzeveren tegen klippen en bergen.

    Als ik zeg ‘straatmedelieven’ bedoel ok meer een kudde herkauwende domme koeien, die elk sprieteltje gras doorheen hun vier lebmagen moete lebberen. De voorraad grassprietjes is onoverzichtelijk, en nog groter zijn de bergen doorgedraaide koeienvlaaien.

    Maar het volk geniet, en het Vaderland is weer eens voor een paar weken gered.

    Het stukje hieronder slaat de nagel midden in die berg koeienvlagen. De opgeklopte rauwkost, gelardeerd met wat Vorstelijke bla-bla, heeft bewezen, dat het Land der Gebelgde Vlamingen alleen nog bestaat bij de gratie van de speelbal. Het Gebelgde Land, hotsend en botsend op de grasmat van het toeval….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

    Belgitude à la flamande

    door Bert Deckers • 23 juni 2014

     

    Sinds de eerste wedstrijd van de Rode Duivels woedt er op de sociale media een snedige discussie onder Vlaams-nationalisten of het al dan niet opportuun is om voor het Belgisch elftal te supporteren. We hadden gehoopt dat nationalisten zich meer zouden profileren als Vlamingen in plaats van Belgen, maar deze hoop blijkt ijdel te zijn geweest. Zoals we in een vorig artikel schreven leek het ons voorspelbaar dat zeer veel N-VA-kiezers eveneens de Belgische driekleur zouden bovenhalen tijdens het WK voetbal. Je zou wel willen, maar kan niet verwachten dat die meer dan 30% kiezers allemaal Vlaams-nationalisten zijn. Ook bij het Vlaams Blok zaliger van 25% was dat niet het geval.

     

    Des te pijnlijker wordt het wanneer ‘volbloed’ nationalisten plots hun idealen aan de kant zetten en De Bruyne en Co met volle overtuiging beginnen aan te moedigen. Eerlijk gezegd betwijfelen we dan of deze mensen überhaupt iets van voetbal kennen, aangezien de Rode Duivels twee keer met de hakken over de sloot hun zege behaalden, maar anderzijds stellen we ons vragen bij de politieke kennis van deze supporters.

     

    Het meest gehoorde argument voor de belgitude van deze ‘nationalisten’: “Het is maar voetbal.” Een dooddoener van formaat, aangezien diezelfde heren en dames uit de Vlaamse Beweging weten dat het niet om “mààr voetbal” gaat. Immers, de Rode Duivels-gekte werd gestart nog voor de overwinningen van de ploeg ons rond de oren begonnen te vliegen. Op een moment dat de N-VA als een raket begon te stijgen in de peilingen en ook tijdens de echte verkiezingen, kozen bepaalde figuren ervoor om via de Belgische Voetbalbond een gevoel van Belgisch nationalisme aan te wakkeren. De Duivels(e) campagne kreeg zo vorm. Dat ‘gewone’ Vlamingen hierin trappen is begrijpelijk, de miljoenen die in de campagne werden gestoken misten hun doel niet. Maar dat in de apotheose van deze campagne ook Vlaams-nationalisten overstag zouden gaan, hadden we niet durven voorspellen.

     

    Weten de meeste Vlamingen wel dat er bij de ganse selectie van de Rode Duivels amper 3 voetballers meespelen die ook effectief voor een Vlaamse of een Waalse ploeg spelen? Al de rest verdient hun kost in het buitenland. Over het loon en de belastingvoordelen in België van deze profvoetballers gaan we het niet hebben, maar je zou er nogal een ogen van trekken. De ploeg speelt tijdens het WK niet zo bijzonder en won met grote porties geluk twee belangrijke wedstrijden op het WK. Hierdoor plaatsten ze zich voor de achtste finales, maar in de buitenlandse media zijn ze daar scherper over. De media in Engeland, Frankrijk, Nederland, Spanje en zo meer (landen waar ze wel iets schijnen te kennen van voetbal en waar veel Rode Duivels onder contract staan) zijn niet verblind door hysterie en geven de Rode Duivels een slecht (en dus eerlijk) rapport.

     

    Neen, de Rode Duivels-campagne is één en al politiek. Wie dat niet inziet is blind van liefde voor iets waar in het dagelijkse (Vlaamse Bewegings)leven geen plaats voor zou zijn bij diezelfde mensen. Het enige niet-politieke aspect aan de Rode Duivels zijn de 22 benen die 90 minuten lang tegen de bal sjotten. “Het gaat dus wel om de sport?” horen we sommigen al denken. De wedstrijden zelf wel ja, maar alles, maar dan ook werkelijk alles errond is politiek gemotiveerd. En het volgende spektakel dat op gelijkaardige manier gaat gerecupereerd worden is de Ronde van Frankrijk. Daarvoor wordt ook al reclame gemaakt met de term ‘Belgen’ en de tonen van de Brabançonne.

     

    De dagdagelijkse realiteit heeft ervoor gezorgd dat de N-VA haar stemmen behaald heeft. Daar heeft men nog niets aan kunnen veranderen, ook de Duivels-campagne niet, maar eens men de burger ervan kan overtuigen dat de N-VA tegen zaken als een Belgisch nationaal voetbalelftal zou zijn, kan het tij weleens keren. Dat ook de scholen massaal worden ingezet om kinderen zichzelf te laten tooien in de driekleur, staat niet los van de politiek. In feite is kinderen op grote schaal inzetten voor een politiek thema (of telt het communautaire plots niet meer?) moreel verwerpelijk. ‘Indoctrinatie’ is de correcte term hiervoor. Neen, de symptomen zijn al te duidelijk om te zeggen dat het “maar voetbal” zou zijn. Kijk thuis naar elke wedstrijd die je wil zien, maar laat de driekleur achterwege!

    *

    UITLEIDING

    Na de laatste goal valt het land dus in een afgrijselijke diepte, want zonder voetbal zal het leven nooit meer zijn zoals voorheen. Na de illusie, komt dus het ontwaken, namelijk dat het laatste bindmiddel in gebakken lucht zal zijn opgegaan.

    Misschien zelfs dat de laatste Coburger er dan spontaan de brui geeft aan de brol. Om zwikkend en zwakkend, zoals een Charlie Chaplin, in de verte kleiner en kleiner te worden. Een slechte herinnering aan 184jaar vernedering.

    Dan zou de troon zelfs vacant kunnen verklaard worden, om… het Kalifaat der Lage Landen uit te roepen. Met niets anders dan gelukkige Islammetjes, die dapper hun ‘ongelovigen-taks’ zouden kunnen invorderen van ons, de weinige nog overlevende oorspronkelijken. Met amper 4 originelen op de 11….

    EINDE

    *

    01-07-2014, 18:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!