MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    30-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4235

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Ikzelf sta voor gezegde wolkenkrabber, verteerd door claustrofobie en hoogtevrees. Al die heerlijkheden van daar binnen, van de kelder tot de zolder, heb ik dus maar ‘van horen zeggen’. Eten van de vruchten der Boom van Kennis van Goed en Kwaad, zoals Adam en Eva in het Aards Paradijs, is mij niet gegeven. En dus mag ik daar blijven alle dagen van mijn leven.

    ‘Gebeten om te weten’ heette dat vroeger. En daar is sedert een paar decennia de digitale dimensie bijgekomen die voorwaar meerdere van die wolkenkrabbers kan bevatten. Die kennis halen we thans zelfs uit onze broekzak, even simpel als wij die als schhooljeugd daar collecties “santjs’ uit de chocolade-repen in bewaarden. Om die te verzamelen om met de vriendjes onderling te verwisselen. Zo dat in de bijhorende ‘Album’ alle lege plekjes opgevuld geraakten.

    Dab was ons doel bereikt. Met wat thans uit de broekzak komt, is super-de-grande-luxewaarvan het eigenlijk doel nooit biinnen het menselijk bereik komt. Vroeger was alleen God oneindig, nu is Tinternet dat ook.

    Zo had ik hier na het werk een paar dagen geleden ’n jong koppel op bezoek dat naar Italië zouden afreizen om tuingerief mee te helpen ‘repatriëren’. Daar ter plaatse de juiste weg vinden is niet zo simpel. Omdat de man tuinarchitect is, legde ik hem uit uit te kijken naar een zekere ‘vivao’, ’n tuincdentrum waar ons baantje tot diep in de bergen aansluit op de ‘cassia’, de oude heerweg der Romeinse Legioenen van Rome naar het Noorden. Wat ‘vivaio’ in het West-Vlaams dan wel mocht zijn, was de vraag. Rapper dan ik had kunnen nadenken voor het juiste woord, was Heidi daar met hun wel zeer geavanceerde GSM waarop reeds het woord ‘Kwekerij’ prijkte. Meer bepaald stond er bij: Kwekerij van Planten

    *

    En ik, die alleen die kleine Heidi heb gekend van mijn kinderjaren uit ‘Heidi en het Hertejong’, de dreumes die in de Zwitserse bergen bij Opa in verlof mocht komen om daar schaapjes te hoeden.. Kennis Ook nog van de ‘santjes’ uit de ochocoladerepen uit lang vervlogen dagen.

    Ziet U wel, dat er om ‘bij te leren’, helemaal geen snelle liften in de intelligentie-torens nodig zijn? En zo vrees ik met grote veze, dat de EU-Superstaat Tinternet zal in beslag nemen, zodat de Burger nog alleen de buitenkant zal kunnen zien van die wolkenkrabbers vaan de Kennis van Goed en Kwaad. Voorbeeld: de waarheid over die nu weer doodgestoken Hamburger.

    *

    Hamburg: Opnieuw een dodelijke ‘Allahu Akbar’ steekpartij

    *

    Media verwarren zoals gebruikelijk Allah met God

    Eigenlijk hoeft het er helemaal niet meer bij gezegd te worden: de ‘onbekende man’ die vanmiddag in een supermarkt in Hamburg plotseling om zich heen begon te steken, en daarbij één winkelende Duitser vermoordde en vier anderen verwondde, schreeuwde ‘Allahu Akbar’. Dat wordt er deze keer door de meeste media zowaar bijgezet, ware het niet dat met de vertaling tussen haakjes (‘God is groot’) opnieuw valselijk de indruk wordt gewekt dat dit dezelfde ‘god’ zou zijn als van de Joden en christenen. Niets kan echter verder van de waarheid afstaan.

     

    De steekpartij vond plaats in een Edeka-supermarkt in de Fuhlsbütteler Strasse, vlakbij het centrum van de stad. Na zijn terreurdaad vluchtte de man weg, maar voorbijgangers wisten hem te overmeesteren.

     

    Aanvankelijk dacht de politie nog aan een tweede dader, maar dat werd al snel ‘definitief’ bijgesteld naar één. De hulpdiensten rukten massaal uit, inclusief een reddingshelikopter. (1)

     

    Ooggetuigen, waaronder een Turkse man die de dader in zijn kladden greep (3), zeggen dat de dader plotseling ‘Allahu Akbar’ riep, de strijd/oorlogskreet van moslims, en met een kapmes lukraak op mensen in de supermarkt begon in te steken. (4)

     

    Bijbel: Allah = Satan

    De vertaling die de media tussen haakjes (‘God is groot’) erbij zetten, klopt echter van geen kant, want de Allah van de moslims is een totaal andere ‘god’ dan de God in de Bijbel. Sterker nog, in het Oude Testament van de Bijbel (Jesaja 14:12-13) staat een profetie waar (in het oud Hebreeuws) letterlijk voorzegd werd dat Satan, de duivel, zich in de toekomst ooit als Allah zou laten aanbidden, en daarbij zijn eigen ‘tempel’ op Tempelberg in Jeruzalem zou (laten) oprichten:

     

    ‘Hoe zijt gij uit de hemel gevallen, O Lucifer* (* King James Version, American Edition (KJVA), zoon des dageraads; hoe zijt gij ter aarde geveld, overweldiger der volken! En gij overlegdet nog wel, Ik zal ten hemel opstijgen (Hebreeuws: alah, door moslims als Allah uitgesproken), boven de sterren Gods (engelen) mijn troon oprichten en zetelen op de berg der samenkomst (Tempelberg in Jeruzalem) aan de noordflank (= letterlijke betekenis van de Hebreeuwse grondtekst, foutief in het Nederlands vertaald met ‘ver in het noorden’ – Het islamitische Rotskoepelgebouw staat op de ‘flank’ van het noorden van de berg, ca. 100 meter ten noorden van de Klaagmuur).

     

    Samengevat: in deze profetie staat dat Lucifer / Satan zich ooit als de ‘god Allah’ zou laten aanbidden, en –als een opperste trotsering van God- zijn eigen ‘troon’ of 'tempel' op de plek waar ooit twee Joodse Tempels stonden zou oprichten. En dat is exact wat er is gebeurd.

     

    De nietsvermoedende Duitser die vanmiddag even naar de winkel ging voor wat boodschappen, maar nooit meer naar huis terugkeerde, verloor dan ook feitelijk zijn leven in naam van Satan. Gezien deze zoveelste zinloze ‘Allahu Akbar’ terreurdaad zullen vermoedelijk weinig mensen daar iets tegenin willen brengen.

    Xander

    (1) Focus
    (2) T-Online
    (3) Larry Hagler / Twitter
    (4) Focus
    (5) Afbeelding: Zelf samengesteld uit (en bewerkt):
    * Bleeding wound on finger, Crystal (Crystl) from Bloomington, USA / WikiMedia Commons, CCA 2.0 Generic
    * Knife with wooden handle, onbekende auteur / Bron: Tropenmuseum, Collectie Stichting Nationaal Museum van Wereldculturen / WikiMedia Commons, CCA 3.0
    *TheTakbir"Allahuakbar"/https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Allahoakbar.png/ https://commons.wikimedia.org/wiki/User:Saudahmed97/CC 1.0 universal public domain

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Naast de vele onhebbelijkheden van het leven, o.a. hoogtevrees en claustrofobie is daar de laatste jaren bijgekomen de zeer aanstekelijke islammrtij-fobie die men ons door de strtot wil rammen. Ik zie voortdurend allemaal dat soort beestjes op het skelet van de wolkenkrabber die gebouwd wordt voor het moslim-monster.

    Vroeger kon men tegen dergelijke ongemakken ‘gaan dienen’ in de omgeving bij een of andere heilige. Maar nu zijn al hun beelden verdwenen uit onze kerken. Mee gegeven met het groot huisvuil. Zelfs de biechtstoelen en de kruisbeelden zijn weg uit het kerkje waar ik gedoopt ben. De ‘verantwoordelijke’ van die plaats die van zichzelf zegt dat hij ‘diaken’ zou zijn, legt mij heel geduldig uit, dat zo’n kleine gemeente ‘de middelen’ niet heeft om voor ‘andersgelovigen’ een ‘gebedshuis’ te voorzien. En dat die voortaan hier welkom zijn. Dat is ook duidelijk tezien op de vloer. De stoelen zijn verdwenen en op de grond liggen nu tapijten….

    Wat ik zinnens ben te doen met de grafsteen van inze ouders die daar al vele jaren in vrede rusten?

    Och, die gewijde man mag van geluk spreken, dat ik geen kapmes bij de hahd had….

    *

    Ach jan ik zou het gehad hebben over die andere afwijking bij mij: de verzamelwoede voor boeken.

    Zo lang ik die kon lezen, waren dat mijn beste vrienden. Met hen nooit van z’n leven ’n woord discussie gehad. Ze stonden daar gewoon te staan en ik wist dat op blz elfendertig of tweeënzestig de uitdrukking zou staan die ik zocht. Sedert de exodus naar het Land waar de citroenen groeien is daar verandering in gekomen. En heb uik nu mijn vrienden uit het oog verloren. Of zij mij door mijn. Door m’n quasi blindheid is alle contact verbroken. En is alleen de on-zeggelijke capaciteit der digitale wereld overgebleven. Waarvoor ik den Here op beide blote knietjes wil bedanken

    Zo ben ik Xander dankbaar dat hij mij meegenomen heeft naar een der hoofste verdiepen in de intelligentie-toren, om aan de wereld te tonen dart ‘Allah’ inderdaad.. niet nieuw is. En dus oud vuil.

    Mij niet gelaten. Als die zijn slippendragers met hun poten maar kunnen afblijven van slagersmessen die nog ongebruikt en maagdelijk blank in de etalage liggen te blinken.

    En dan denk ik: Lieven Heerke, wa doede Gij nu, door Uwen eigen aartsvijand zo maar ineens op ons los te laten? Waarom zijn al onze ‘Goede Herders’ o.a. onze oud-leraars Priesters uit het ‘Bischappelijk College’ met de Zuiderzon verdwenen? Is dat een vooruitgang, nu uitdagende jonge meisjes tussen de jongens op onze schoolbanken zitten? Jaren geleden werden wij zelfs weggestuurd omdat een Leraar beweerde dat hij ons geizne had in ’t stad, terwijl we keuvelden met een of andere Jongedame van het vrouwelijk gesacht, zelfs als dat onze eigen zuster was…

    Later hen ik het slachtoffer beroepshalve ontmoet, als Directerur van de KB in een belangrijke kuststad. Maar hij had wel zijn laatste jaar humaniora moeten afmaken in een ander al even ‘bisschoppelijk’ college.

    *

    O jusist, ja. Begin de jaren ’50 van vorige Eeuw (!) heb ik nog als jong broekje Monseigneur Lamiraoy, Bisschop van Brugge, ons weten toespreken 50/50 in de taal van Molière. Toen, ter dier gelegenheid, liepen onze leraars rond in soutane, met ’n soort stoffen ‘lattenstoor’ op hun rutg. Dat was toen waarschijnlijk ’n teken van hovaardigheid.

     

    (Digitalia)

    30-07-2017, 11:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    29-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2433

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Het AECI-verhaal leest als een misdaadverhaal van Agatha Christie. Eerst hun trouwste supporters een poot uitdraaien door hun als rijke aandeelhouders-coöperanten een pak centjes af te luizen en als dat uitkomt, het gestolene willen vergoeden door op grotere schaal het geld te stelen uit de Staatskas. Einde goed, alles goed zullen we maar zeggen. De goocheltruck is gelukt en de betrokken verantwoordelijken krijgen opslag.

     

    Ja, dat is ‘Staatsmanskunst’ van de bovenste plank. D.i. de plank waarop de bokalen staan met op sterk water de gewetens van datzelfde kaliber van de andere Coburger criminelen.

    Begrijp me niet verkeerd: voor de eventueel schadeloos gestelden heeft dat geld geen enkele reuk. Hebben is hebben en krijgen is de kunst. Hopelijk beseffen die nu luid en klaar met wie ze verkeren. En trekken ze daar de gevolgen uit…. Want met wie men verkeert, wordt men vereerd.

    Maar er zitten, voor wie goed toekijkt, voetangels en schietgeweren voor het zove ris. De schuldigen geven de indruk heel zeker te zijn van hun zaak. Wat dus zou willen zeggen dat met ‘Europa’ om welke redenen dan ook (Schrik voor de Vlexit?) akkoordjes achter gesloten deuren zijn overeengekomen.

    *

    En wie zijn de eersten niet alleen om dat alles goed te praten, maar om het goede nieuws bij hun lezers van de daken te schreeuwen om dat goed te praten? U leest het hieronder.

    *

    U stelt het mij vast, dat niet alle criminelen voorzien van beenhouwersmessen er uitzien als bodybuilders…

    Aandacht: net als alle beroepscriminelen hebben die van het A.C.W. met toestemming van de Minister van Justitie, een andere identiteit aangenomen. Dat zootje ongeregeld is dus, met de dood in het hart maar uitsluitend in ’s Lands belang, hoogst waarschijnlijk, onschendbaar.

    Wie trouwens zou hun zonden nog kunnen vergeven? Er zijn geen pastoors meer.

    *

    Arco-factuur voor Beweging.net kleiner dan gedacht

    *

    Beweging.net, de koepel van christelijke werknemersorganisaties, moet veel minder neertellen voor het vergoeden van de Arco-gedupeerden dan gedacht. Allicht landt de eindfactuur op slechts 30 miljoen euro, berekende De Tijd.

     

    Het zomerakkoord dat de federale regering vorige week sloot, bevat ook een oplossing voor het Arco-dossier. De Arco-coöperanten zullen kunnen rekenen op 600 miljoen euro. Daarvan moet 400 miljoen euro van de staatsbank Belfius komen.

    Het resterende bedrag wordt bij Beweging.net en uit de vereffening van Arco gehaald. Omdat die vereffening niet veel zal opbrengen, leek het erop dat de arbeidsorganisatie 200 miljoen op tafel zou moeten leggen.

    De boete, 146 miljoen euro, die Arco van Europa moest betalen wegens illegale staatssteun wordt afgetrokken van de 200 miljoen. Met de vereffening van Arco die 24 miljoen euro moet opleveren, zal de uiteindelijke rekening voor Beweging.net, de opvolger van ACW, nog 30 miljoen euro bedragen. Dat komt neer op slechts 5 procent, en dus geen derde, van de Arco-factuur.

    Bron http://www.standaard.be/cnt/dmf20170729_02993361

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Niets is volmaakt op deze wereld. Zelfs DS niet, al beweren die van wel. In al hun voortvarendheid laten ze ook deze keer toch wel zeeer duidelijk in hun kaarten kijken. De voorgehouden oplossing is die van ‘spaarders’, die ook bij ARO van de Staatswaarborg moeten kunnen genieten. Maar DS verspreekt zich,n en spreekt van ARCO coöperanten, aandeelhouders dus. En aandeelhouders zijn wettelijk gezien kapitalisten en die vallen buiten de prijzen... Het Wetboek van Koophandel is terzake zeer duidelijk. Dat weet het kleinste kind.En voor wie twijfelt kan altijd ‘ns te rade gaan bij de gedupeerden van L & H…

    Om kort te gaan: prijzen worden toegekend aan de meet. Het vel van de beer verkopen als die nog niet geschoten is, betekent risico’s nemen. De dierenbescherming is daar achie tegen.

    Maar als Coburgia dat toestaat, is niets of niemand nog veilig in dit on-land. Want er zal lukraak mogen in de licht geschoten worden, in de hoop dat daar beren zijn…

    *

    (Digitalia)

    29-07-2017, 20:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4233

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Aan de donkere hemel staan duizenden sterren te twitteren en verbergen op die manier de vale halve maansikkels van de wapperende zwart-rode vlaggen. Bij nader toezien blijkt al dat gefonkel afkomstig te zijn van de vele blinkende maar vooral messcherpe sabels…

    *

    Als er al ’n lichtpuntje daartussen zit die ons gunstig gestemd zou zijn, is dat de wetenschap dat de oorzaak van al die ellende gekend is. Die oorzaak heeft zelfs twee namen die niet genoeg kunnen beklemtoond worden.

    Waarschijnlijk ook ’n beetje een verre nasleep van de Obama kèr, bestemd voor de oren van de ‘Vrijgestelden’ der Coburger vakbonden. Straks nemen die in ons land het voortouw, en in hun voetsporen volgt dan de échte dreiging.

    *

    Met Kerstmis staan de Verenigde Moslim-broeders in Rome, is Paus Franciscus met dank voor de bewezen diensten over de kling gehaald en zijn alle kruisen van de daken als bij toverslag verdwenen. Met de groeten van de naamloze olie-sjeiks uit 1973, vervangen door al die halve manen die ineens zo maar uit de lucht zijn gevallen.

    Ach, denk ik dan, waarom was de Vlad toen nog niet de Baas in het Kremlin, dan hadden we nu Russische olie en gas, en hadden de Arabieren hun stinkende brol mogen houden.. Waardoor die wereldwijd heel wat minder noten op hun zang hadden gehad!

    Maar nu schrijven we 2017 en wirdt ons de rekening gepresenteerd. In Coburgia zullen zij die na de komende herfst gespaard gebleven zijn, rustig verder kunnen staken. Desnoods tot op het scherp van de snede…. Tot ze het hoofd in de schoot kunnen leggen.

    *

    Xander spreekt de dreiging rechtuit: er is amper alleen nog de maand Augustus te gaan. Niet eens de mogelijkheid om te hamsteren. Trouwens: al het geld is op ofwel grotendeels waardeloos. Dan is iedereen terug uit verlof, zodat we in onze massa-graven volop van het najaarszonnetje kunnen genieten.

    Ave Caesar, morituri te salutant

    *

    Islamitische terreuroorlog tegen Europese bevolking barst in september los`

    *

    ‘Diefstal van grote aantallen wapens en explosieven door migranten geheim gehouden’ - Geruchten over witte vrachtwagens met militairen, en bevrijding door de Russen

    (Vanwege de onrustbarende inhoud van dit artikel stellen wij met nadruk dat het hier om vooralsnog onbevestigde berichten van Duitse en Oostenrijkse alternatieve nieuwssites en – bronnen gaat.) Een hooggeplaatste Duitse officier van Justitie zou zich na het genot van enkele glazen alcohol hebben laten ontvallen dat de overheid erop rekent dat in september een islamitische opstand/terreuroorlog tegen de autochtone bevolking uitbreekt, en dat de complete samenleving hierdoor zal instorten. Berlijn zou er bewust voor gekozen hebben om hier niets tegen te ondernemen. Andere bronnen, die dit scenario al jaren voorspellen, zeggen echter dat de bevolking, politie en het leger als reactie op de bloedige terreuroorlog massaal in opstand zullen komen, en behalve de moslims ook de huidige elite in politiek, justitie en media definitief ‘verwijderd’ zullen worden.

     

    Walter Eichelburg, beheerder van Hartgeld –dat inmiddels op 400 miljoen hits per jaar zit- voorspelt sinds 2015 een ‘systeemwisseling’ die begint met een terreuroorlog door minimaal tienduizenden, zowel licht als zwaar bewapende moslimstrijders. Vijf dagen geleden schreef hij dat die systeemwisseling een aantal keer is uitgesteld, maar nu toch echt heel erg dichtbij is gekomen.

    Officier van Justitie: ‘In september barst het los’

    Aanleiding waren onder meer de onthullingen van de officier van Justitie, die tijdens een typisch Duits volksfeest de nodige glazen alcohol achterover had geslagen, en zich had laten ontvallen dat hem tijdens een bijeenkomst op het ministerie van Binnenlandse Zaken te horen had gekregen dat de regering verwacht dat de openbare orde in september volledig instort, omdat enorme aantallen moslimterroristen, die als ‘vluchtelingen’ het land werden binnengelaten, dan hun terreuroorlog tegen de nietsvermoedende bevolking beginnen.

    De officier had het advies gekregen om zijn kinderen nu al weg te houden bij publieke manifestaties zoals feesten en concerten, mede omdat er de afgelopen tijd talrijke inbraken zijn geweest, waarbij grote hoeveelheden wapens en materialen zoals meststoffen werden gestolen, die met elkaar vermengd als krachtige explosieven worden gebruikt. Hij gaf zijn toehoorders de tip om in de eigen buurt of wijk een burgerwacht op te zetten, omdat de Overheid het zeker de eerste dagen van de terreuroorlog volledig zal laten afweten.

    Radicale moslims willen onze landen wegvagen en vervangen door Kalifaat

     

    ‘Of dit klopt weet ik niet, maar het klinkt plausibel,’ was het commentaar van Eichelburg. ‘Het werd weliswaar niet direct uitgesproken, maar het is de islam die ons in september 2017 zal aanvallen, en die de Duitse staat wil wegvagen. Dat de moslims geheime wapen- en explosieven depots inrichten, is ook geen geheim. Soms wordt zo’n depot opgerold, waar in de massamedia niets over wordt bericht.’

    ‘Dat de radicale moslims de huidige staten van Europa willen wegvagen en in plaats daarvan een Islamitisch Kalifaat willen oprichten, is eveneens geen geheim. Ze bazuinen dat overal rond.’

    De regering Merkel zou niet alleen juist voor dit doel inmiddels zo’n 2 miljoen moslimmigranten tot het land hebben toegelaten, maar hen tevens door extreem kromme rechtspraak –zoals het niet of nauwelijks bestraffen van de honderdduizenden misdaden die de migranten in korte tijd al hebben begaan, maar het juist heel streng bestraffen van iedere autochtone Duitser die zelfs maar kritiek op dit beleid heeft- het idee willen geven dat ze onaantastbaar en onoverwinnelijk zijn, en dat het op de knieën dwingen van de bevolking straks een koud kunstje is.

     

    ‘Laat vrouwen en kinderen nu al niet meer alleen over straat gaan’

    Voordat de grote opstand –vermoedelijk in september- begint, zullen er nog veel kleinere aanvallen en aanslagen worden gepleegd, die de nodige burgerslachtoffers zullen eisen. Die zijn er nu al, maar worden - net als hoogstwaarschijnlijk ook in Nederland - zoveel mogelijk weggemoffeld als ‘incidenten’ zoals bijvoorbeeld een dodelijke steekpartij op een station of ergens op straat, waarbij het vermelden van de kenmerken van de dader(s) altijd wordt weggelaten indien migranten uit Afrika of het Midden Oosten de daders zijn.

     

    Sommige wakker geworden Duitsers hebben reeds besloten om hun vrouwen en kinderen niet meer alleen over straat te laten gaan, en adviseren alle Europeanen om vergelijkbare voorzorgsmaatregelene en voorbereidingen te treffen, ‘wat jullie tieners en vrouwen zullen de massaverkrachtingen niet overleven,’ aldus een van de commentaren bij Eichelburgs artikel. ‘Nog maar een paar dagen of weken tot de finale, maar het zal overal al zo onveilig zijn, dat alles wat je in Merkeleuropa buiten de deur doet levensgevaarlijk kan zijn.’

    Geruchten over witte vrachtwagens en bevrijding door de Russen

     

    Veel lezers uit Duitsland en Oostenrijk zeggen op de autobahnen bij elkaar opgeteld vele honderden, meest witte, door militairen bestuurde vrachtwagens te hebben gezien, die veelal met Poolse of andere Oost Europese kentekens op weg zijn naar locaties in Duitsland. Op iedere locatie worden enkele tientallen vrachtwagens geparkeerd en bewaakt.

     

    Deze militairen – volgens sommigen afkomstig uit Rusland - zouden zich gereed maken voor de grote systeemwisseling, want nadat men de terreuroorlog enkele dagen zonder ingrijpen zal hebben laten voortduren –met een maximaal aantal burgerslachtoffers-, zal het leger –al dan niet met hulp van de Russen- alsnog ingrijpen, en niet alleen de moslims, maar ook de huidige elite en politiek en media arresteren en hardhandig verwijderen.

     

    Op het moment dat Centraal Europa volledig is ingestort, zouden de Russen binnenmarcheren en ons bevrijden van zowel de moslimterroristen als de huidige ‘hoogverraders in de politiek, media, justitie en ander autoriteiten’. Voordat het zover is zal er echter ‘heel veel bloed vergoten worden’.

     

    Waarschuwing

     

    Opnieuw waarschuwen wij u dat het hier vooralsnog om louter onbevestigde berichten en geruchten gaat, complottheorieën zo u wilt, die als zodanig dienen te worden gelezen. Dat de islam en het binnenlaten van miljoenen moslims de maatschappij in veel Europese landen aan het ontwrichten is, behoeft echter geen uitleg, omdat dit voor vrijwel iedereen zichtbaar en voelbaar is. Het is dus zeker niet uitgesloten dat Eichelburg deze keer gelijk krijgt, en er inderdaad een islamitische terreuroorlog tegen ons zal losbarsten, of dat nu al in september gebeurt, of pas een paar jaar later.

    Xander

    (1) Hartgeld via Michael Mannheimer
    (2) Afbeelding: Deels zelf samengesteld / gemodificeerd, mede gebaseerd op: Oren neu dag+ / WikiMedia Commons vrije licentie / achtergrondafbeelding deels afkomstig uit 2004, auteur onbekend, gebaseerd op: Bat Ye’or, “How Europe Became Eurabia,” FrontPageMagazine.com, July 27, 200

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Oc, onze niet eens verkozen Verlichte Grote Verstanden, de Federale Sjarel op kop, zijn content van hun werk. Ze zijn vooral content over zichzelf. Daarom blinken ze zo in hun vet. Zij hebben de grote lijnen getrokken en de rest is bijzaak. Hun achteruitkijk-spiegels zijn bijgesteld en focussen op wat ze eerst toch wel niet gezien hadden zeker. Als beloning mogen die als kleine kinders nu eerst naar de kermis gaan op De Schotte. Daarna gaan die in ‘reces’ om zalig uit te blazen van al dat goede leven.

     

    En de boer, hij ploegde voort….

    *

    (Digitalia)

    29-07-2017, 15:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    28-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4232

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Ja, het staat er deze keer wel degelijk, klaar en duidelijk: Vlaamse Onderzoekers. Neen, geen ‘belgische onderzoekers’. Daar moet veel gehuil, gevloek en tandengeknars voor geproduceerd zijn geweest. En ligt de halve redactie nu met buikloop in bed.

    *

    En weet U het al? Deze ontdekking werd gedaan door de VIB (Vlaamse Intelligentie in Brussel?), Afdeling KUL. Want het woord ‘Katholiek’ krijgen ze daar bij de vroegere AVV-VVK krant niet uit hun strot. Stel U voor dat ze die besmetting nooit meer kwijt geraken!

    Gelieve dus te lezen: de Alma Mater, de Katholieke Universiteit van Leuven, Afd. Brussel heeft, enz.

    Want als DS de volgende keer zal schrijven over Alzheimer-bestrijding, dan zal het een Brusselse, dus belgische uitvinding zijn geworden. Misschien wel tot stand gekomen dank zij de import van exotisch verstand…

    Het is duidelijk dat op deze manier DS nog wat sneller zijn lezers zal verliezen. Aan mij zal het alvast niet liggen!

    Handelsmerk van DS…

    *

     

    Vlaamse onderzoekers vinden nieuwe piste tegen alzheimer

    *

    Een team van onderzoekers van het Centrum voor Hersenonderzoek van de VIB-KU Leuven (???!!!!????) onder leiding van Bart De Strooper en Lucia Chavez-Gutiérrez, heeft een nieuwe piste ontdekte om de ziekte van Alzheimer te voorkomen. Het team heeft ontdekt hoe de eiwitoplossing in de hersenen die alzheimer veroorzaakt, tot stand komt.

    In de hersenen van alzheimerpatiënten bevinden zich tal van eiwitophopingen of plaques die vermoedelijk leiden tot het afsterven van zenuwcellen en zo geheugenverlies en andere symptomen veroorzaken.

    Deze plaques bestaan uit samengeklitte amyloide bèta eiwitfragmenten die geproduceerd worden door het gamma-secretase enzym. Dit enzym produceert verschillende vormen van amyloide bèta waarvan de langere fragmenten het schadelijkst zijn. Wereldwijd zijn wetenschappers op zoek naar manieren om dit samenklitten te voorkomen of om de plaques weer af te breken.

    De Leuvense onderzoekers toonden aan dat de interactie tussen dit gamma-secretase en amyloide bèta bepalend is voor welk type fragment precies gevormd wordt. Hoe stabieler de interactie, hoe meer tijd om de eiwitfragmenten af te breken wat kleinere, minder schadelijke amyloide bèta fragmenten oplevert. Des te zwakker echter de verbinding tussen beiden, hoe sneller de eiwitfragmenten worden vrijgezet en hoe minder kans dat deze worden opgebroken in kleinere stukken.

    De onderzoekers gaan nu op zoek naar de vertaling van deze bevinding in nieuwe geneesmiddelen.

    Bron http://www.standaard.be/cnt/dmf20170727_02990344

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Een koppel ezelsoren erbij en nòg ’n bank achteruit voor de slimmekes van Vlaanders Schande. Moest het van mij afhangen, ze vlogen ineens voorgoed het klaslokaal uit!

    Kijk, dat is van hunnentwege nu eens een schoolvoorbeeld van hoe journalistiek op dezelfde lijn kan gezet worden als incest. Erger, wat zij dag-aan-dag presteren, is hun eigen kind niet misbruiken, maar het met huid en haar opeten. Mensen-eterij uit puur winstbejag.

    Een eerlijke krant had bijvoorbeeld kunnen schrijven over Vlaanderens grootheid, die nog maar eens bewezen werd. Over de generositeit van de eeuwenoude Katholieke Universiteit van Leuven die deze ontdekking opengooit voor de gehele mensheid. Zonder patent te nemen op de nu vlot te ontdekken medicatie waarmee schatten zouden kunnen binnen gehaald worden.

    *

    Zij hadden er Andreas Vesalius (1514-1584) kunnen bijhalen, ook al van de KUL. En van Parijs. En ook van Padua.

    Ook Jozef De Veuster van Tremelo (H. Pater Damiaan 1840-1889) had kunnen vermeld worden, de Held van MolokaÏ.

    Zijdelings had men er zelfs Hawaï en Obama kunnen bij betrekken, om de nadruk te kunnen leggen hoe de boom van iemands levenswerk toch de verkeerde vruchten kan voortbrengen….

    Men had er Ortelius (1527 –1598) kunnen bij betrekken, de wereldberoemde cartograaf. Om aldus bij Vlaanderens ‘Gouden Eeuwen’ terecht te komen, de 16de & 17de Eeuw, de tijd dat onze Vlaamse Protestantse en Calvinistische ‘bovenlaag’ onder druk van de Spaanse bezetter nog niet naar het Noorden of naar Londen was gevlucht . Hoe daarna die ene bezetter door een andere werd opgevolgd, en na deze weer een andere. Tot in 1830 uiteindelijk de Grote Mogendheden het artificiële belgenland uit de hoge hoed konden toveren, om er een wingewest van te maken voor de Francofonie.

    Wat God had verbonden (de Lage Landenbijde Zee) heeft de Mens gescheiden. En wie de natuur schendt, schendt zijn aangezicht. De Noordelijke Nederlanden bleven Oranje getrouw, en de zuidelijke Nederlanden vervielen tot armoede en hongersnood.

    Ook dat hebben de Vlamingen overleefd en zo zijn we stilletjes gekomen tot het uur der Vergelding. De vuren branden. Want volgend jaar in de herfst kunnen we de rekening presenteren bij de Gemeenteraadsverkiezingen di een sringschans zijn voor de volgende landelijke verkiezingen en het Uur der Waarheid.

    *

    (Digitalia)

    28-07-2017, 15:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4231

     

    Geacht Gezelschap,

    Eigenlijk zou ik mij in dit illuster gezelschap helemaal niet thuis mogen voelen. Maar omdat het over deze ‘Grote Meneer’ gaat, onderweg naar een Nieuw Leven, doe ik dat niet.

    Ik haper zo ’n beetje tussen triestig zijn, en toch hoopvol, ja, zelfs welgezind, omdat Mark Grammens, hoog op zjn wolkje, eindelijk rustig naar beneden kan kijken en zien dat ‘het goed is’. Het is genoeg geweest. Hij heeft voor vele volgende generaties de cirrecte weg getoond, nu is het aan ons allemaal om te bewijzen dat de boodschap is aangekomen.

    Hij was, zo zei hijzelf, niet ‘Recjts’ en nie ‘Links’, maar dwars. Bij mij is noch rechts noch links, gewoon rechtdoor. Gewoon geen enkele afwijking vertonen, zelfs niet om den brode. Klinkt het niet, zo botse het. We zijn nu eenmaal van een taai ras dat al vele eeuwen onderwerping achter de rug heeft en nu eindelijk uit onze lethargie is ontwaakt. Medestanders als de aflijvige zijn ons voor gegaan om te ton en dat het kan.

    Het is gewoon zonder omkijken met vallen en opstaan, de berg Tabor opklimmen, dezelfde weg als onze verre voorouders en Kruisvaarders hebben gebruikt om roem en eer onder hun voeten te verpulveren. Hun namen staan in onze zielen gebrand. En daar is nu een naam die voor eeuwen en tijden in Gods hand stond geschreven, bij gekomen.

    Dank voor alles, o nobele vriend di de Vlaming zijn zelfrespect heeft doen terugvinden.. En vooral dank omdat ik U in alle nederigheid en met de gepaste eerbied, zo mag noemen.

     

    28-07-2017, 12:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.423

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    De ‘diepere’ dwarsdoorsnede van Linx, overal ter wereld, of die zich nu ‘Democraten’, ‘Socialisten’ of ‘Sociaal-Democraten’ noemen, is overal dezelfde: machtswellust.

    Als ‘niets’ komt tot ‘iets’, dan kent iets zichzelve niet. O, wat is de Vlamsche tale toch wonderzoet, voor wie neur geen geweld en doet.

     

    Die onhebbeijke aangeborendheid komt meestal maar aan de oppervlakte bij tegenslagen. Zolang het hen voor de wind gaat kunnen ze dat meesterlijk verbergen. Tot ze ergens in iets overdrijven. Bi Stalin waren dat de ‘Goelags’, bij Hitler de gaskamers. Bij de Rode Broedershap in Coburgia was dat de graaizucht. Bij de Moslimborederschap gaat dat al een snede dieper: daar is, desnoods onder elkaar, moorden en aanslagen plegen een dagelijkse bezigheid. Bij de combinatie van de twee, ‘Democratie’ en Islamisme staat er dan ook geen maat meer op. De wereld kijkt met spanning toe….

    *

    Voormalige CIA directeur roept op tot staatsgreep tegen Trump

    De maskers vallen

    *

    Fox News en Congreslid waarschuwen voor in gang gezet plan om Donald Trump af te zetten – ‘Wicca’ heksen vervloeken opnieuw president Trump en zijn regering.

    *

    Wordt Donald Trump binnenkort inderdaad het slachtoffer van een ‘Deep State’ staatsgreep of moordaanslag? (4)(5)

    Voormalig CIA directeur John Brennan

    heeft bij CNN feitelijk opgeroepen om een staatsgreep tegen Trump te plegen. Een congreslid waarschuwt dat er inderdaad een plan bestaat om Trump af te zetten. Kortom: de door de Democraten en neocons gerunde ‘Deep State’ globalistische schaduwregering is beslist geen complottheorie, maar werkt actief aan het ten val brengen van Trump, wat vooraf of juist achteraf gepaard kan gaan met het uitbreken van een nieuwe Amerikaanse burgeroorlog.

    Brennan nam het woord ‘coup’ natuurlijk niet letterlijk in de mond, maar over de intentie van zijn woorden kon nauwelijks misverstand bestaan. Hij zei dat als het Witte Huis probeert om ‘Rusland-onderzoeker’ Robert Mueller te ontslaan, overheidsofficials dit bevel moeten weigeren. Mueller is een bekende ‘Deep State’ Obama/Hillary pion.

     

    ‘Er moet iets gedaan worden’

    ‘Ik denk dat het de plicht is van sommige leidinggevende officials om te weigeren dit uit te voeren. Ik hoop maar dat dit geen partij zaak wordt, dat Republikeinen en Democraten moeten constateren dat de toekomst van deze regering op het spel staat, en er met het oog op de toekomst iets moet worden gedaan... Als Mueller wordt ontslagen, hoop ik dat onze gekozen afgevaardigden zullen opstaan en zeggen dat het genoeg is.’

    Naast Brennan zat nog een andere Obama-getrouwe, zijn voormalige collega James Clapper, oud directeur van Nationale Inlichtingen, eveneens een verklaarde Trump-hater. Clapper voelde zich destijds, 9 dagen voordat hij de regering Obama verliet, vooral in zijn wiek geschoten toen ‘president-elect’ Trump het Amerikaanse inlichtingencomplex vergeleek met dat van Nazi Duitsland. (1)

    Fox: ‘Sinistere krachten bereiden softe coup tegen Trump voor’

    Fox News kopman Sean Hannity waarschuwde letterlijk dat ‘sinistere krachten’ van ‘links’ en de Democratische Partij in Washington een ‘softe coup’ voorbereiden tegen Trump, ‘om de verkiezingsuitslag van 8 november te annuleren, en een wettig gekozen president af te zetten’. Hannity nam hierbij letterlijk de term ‘Deep State’ in de mond (2).

    Opmerkelijk is dat de ‘Deep State’ hierbij de steun heeft van grote aantallen occultisten en zichzelf verklaarde ‘Wicca’ heksen, die overal in het land Trump en zijn regering blijven vervloeken. (3)

    De bekende evangelische televangelist Rodney Howard-Browne zei tijdens een live uitgezonden kerkdienst dat een hooggeplaatst Republikeins Congreslid aan hem heeft onthuld dat Trump ‘heel plotseling’ uit het Witte Huis zal worden verwijderd, en dat hij daarmee niet een officiële afzettingsprocedure bedoelde. Daarmee impliceerde hij een staatsgreep of mogelijk zelfs een moordaanslag.

    Volgens Howard-Browne is de steun van het grootste deel van de Amerikaanse evangelische kerken en kerkleider één van de redenen waarom het establishment Trump haat.

    ander

    (1) Zero Hedge / YouTube
    (2) Infowars
    (3) Infowars
    (4) Afbeelding: Gage Skidmore (Peoria, AZ, USA) / WikiMedia Commons CC ASA 2.0
    (5) CIA logo: http://www.law.cornell.edu/uscode/50/403m.html / United States federal government / WikiMedia C

     

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Toegegeven: Amerika is na alles nog altijd het land van Het wilde Westen. Daar gebeurt van alles waar wij Europeanen, niet bij kunnen. Vaak zijn dat stupiditeiten, of kinderachtigheden. Heksen, die zijn bij ons al lang folklore geworden en alleen nog maar stof voor hoernalisten-papegaaien. Op die manier gezien, brengen ze zelfs nog boord op de plank… Ieper heeft zijn ‘Kattesteot’ die veel volk trekt, en Becelare zijn ‘Heksenstoet’.

    Wat het allemaal veel erger maakt, is,dat wat ‘over there’ gebeurt, ook bij ons zijn sporen nalaat. De clan van het Clinton Wife haalt hun gram niet, dus is de concurrentie de gebeten hond. Reden waarom er bij ons aan het zapzeveren over Trump geen einde komt. En meteen de uitlaatpijp is voor onze eigen aldoor dieper wegzinkende ‘Sociaal-Democraten’. Wat de in exemis uitgevonden nieuwe naam wordt voor Slinxen van alle slach en groottte.

    In het Euro-parlelent heten die dan weer de EVP, de Europese Volks Partij en wordt geleid door de vergane gloriën ui de deelnemende landen. Die partij had evengoed de MNV kunnen genoemd worden: Noch Mossel noch Vis. Als “t maar opbrengt en blijft duren….

    Figuren als Donald Trump worden maar om de paar eeuwen geboren. Juist daarom lopen die maar voor de voeten van alle eendagsvliegen ter weeld. Om het even aan welke kant van de Grote Plas. Voorbeeld: de dode Pim Fortuyn en de nog altijd levende Geert Wilders, het aangeschoten wild van de Nederlandse ‘Progressieven’.

    *

    En zo kom ik, via Amerika, terug op de eigen Lage Landen byder Zee, waar er in Coburgia al jaren aan de lopende band levende lijken geproduceerd worden via het ‘cordon saniaire’, de genadeklop voor al wie niet denkt lijk ‘zij’.

    Of dat een vooruitgang betekent dan wel een terugval in het gebaderte van een maagdelijk oerwoud, is een vraag die tenandere ook niet mag gesteld worden. Want schadelijk voor de Nieuwe Wereld Orde.

    *

    (Digitalia)

    28-07-2017, 10:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    27-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4229

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Bart De Wever stevig in de clinch met De Standaard

    *

    N-VA-voorzitter Bart De Wever is in de clinch gegaan met de krant De Standaard naar aanleiding van een artikel over de beveiliging van het Antwerpse gerechtsgebouw. "Dit gaat er over", reageert Pol Deltour van de Vlaamse Vereniging van Journalisten (VVJ). "De Wever start een heksenjacht en legt een journalist openlijk op de brandstapel."

    De Standaard-journalist Bart Brinckman maakte een analyse over de discussie tussen Bart De Wever (N-VA) en minister van Justitie Koen Geens (CD&V) over de ontsnapping van twee criminelen die naar de Antwerpse Kamer van Inbeschuldigingstelling werden gebracht.

     

    Brinckman schrijft dat zowel De Wever als Geens deels gelijk hebben. "Waarnemers denken/hopen dat de burgemeester lokaal wilde stoken, door toeval haalde de zaak het nationale nieuws", schrijft hij als slot van zijn stuk. "Daarbij wordt ook gespeculeerd over de rol van hoofdcommissaris Serge Muyters. Die wil zijn korps ontlasten van niet-politionele taken. Ondanks zijn uithaal had De Wever deze week geen tijd voor een gesprek met Geens."

    De Wever: "Persoonlijke vendetta"

    Maar op de partijwebsite heeft De Wever stevig uitgehaald naar de krant: "Wie de voormalige kwaliteitskrant De Standaard regelmatig leest -wat ik helaas niemand nog kan aanbevelen- zal vastgesteld hebben dat de heer Bart Brinckman van deze krant een vrijgeleide heeft om een persoonlijke vendetta te voeren jegens mij", zegt de voorzitter.

    "Nog lang heb ik wel de illusie gekoesterd dat de redactie zich verplicht zou weten aan de geclaimde reputatie van kwaliteitskrant om de heer Brinckman op een gegeven moment tot de orde te roepen. Zeker aangezien de hoofdredactie bij herhaling in antwoord op mijn mails moest toegeven dat de betrokkene over de schreef ging. Maar er veranderde niets, integendeel. Mails stuur ik derhalve al lang niet meer." Het verwijt dat hij zou willen stoken, noemt De Wever verderop "te gek voor woorden".

    VVJ: "Hij start een heksenjacht en legt een journalist openlijk op de brandstapel"

    Bij De Standaard willen ze "het hoofd koel houden en niet op de provocatie in gaan". "Dat is altijd onze houding geweest bij de aanvallen van Bart De Wever", zegt adjunct-hoofdredacteur Lieven Sioen. "We vinden het wel ongepast dat er nu op de man wordt gespeeld en blijven achter onze journalist staan."

    De VVJ vindt alleszins dat De Wever ver over de schreef gaat. "Bart Brinckman heeft een evenwichtig stuk geschreven", zegt Pol Deltour. "Hij heeft ook wel een reden om door te gaan over de rol van De Wever. De N-VA-voorzitter heeft zelf enorm uitgehaald naar Koen Geens en de beeldvorming zo in zijn voordeel trachten te kantelen. Hij heeft zijn nek uitgestoken rond dit incident. Wat Brinckman nu doet, is de balans weer in evenwicht trekken."

    Dat politici reageren op artikels is normaal, vindt Deltour. "Dat is ook gezond in een democratie, maar wat De Wever nu doet, gaat er over. Hij start een heksenjacht en legt een journalist openlijk op de brandstapel

    Overgenomen bij http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/politiek/1.3032715

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Zo hoort U het ‘ns van een ander: de vroegere AVV-VVK krant is verworden tot Vlaanderens schande. Zijn partij, de NV-A (Nieuwe Vlaams Arrogantie) is al niet veel beter, en zo kunnen we rustig stellen, dat de pot gewoon de ketel verwijt dat die zwart ziet.

    *

    Maar toegegeven, elk op hun typische manier helpen ze om Coburgia er zo rap mogelijk onder te krijgen.Dewever beseft dat misschien, maar Stinckman zeker niet. Integendeel.

    Want in feite draait het in dot on-mand allemaal om de poen. (n Beetje schelden jaagt de koersen omhoog. Zowel die van Geens als die van de NV-A. En Geens, toch nog altijd indirect de Advocaat van het ACW kan alle zuurstof die daarbij vrij komt, goed gebruiken. De ARCO-kwakkel (waarover steeds maar de beste vooruitzichten worden verspreid) hangt boven hunhoofden als het Zwaard der Gerechtigheid en heeft gewoon als landingsplaats … de kiesdrempel.

    *

    Anders gezegd: in onze dagen wordt er een (zwarte) blaszijde omgedraaid in der Coburger ‘Vaderlandsche Geschiedenis’; namelijk alles wat nog rest van het on-land, moet geregeerd worden zonder de aartsvaderlijke Tsjeven en vooral zonder de bloedzuigers van Sossen. Een mens kan zich dat bijna niet voorstellen en ik vind het jammer dat Mark Grammens, Vlaanderens heraut bij uitstek dat moet meemaken van op zijn wolkje, onderweg naar de Eeuwige Zaligheid der Vaderen.

    Wat het dan wèl wordt, zien we bij de stagiaures-uitschot in beneden de Taal-en Armoegrens. Waar men eindelijk zegt bewust te zijn geworden dat er maar kan gezaaid worden wat de zak inhoudt. Al is dat nog enkele tientallen miljarden per jaar meer dank zij de ‘transfers’ van Vlaanderen naar daar.

    *

    Ja Ma, ik weet het. Zich jeunen in andermans ongeluk is niet zeer Christelijk. Maar deze keer moet U mij toch deze jeunste gunnen! De profiteurs die dit on-land gewoon kapot hebben geregeerd, gaan hun verdiende straf toch niet krijgen Want zij die hen opvolgen komen uit dezelfde school. Zij dragen dezelfde maatkostuums, dragen hetzelfde hemdje en hebben dezelfde voldane blinkende gezichten.

    Macht corrumpeert niet alleen, in coburgia vet het ook toe….

    *

    (Digitalia)

    27-07-2017, 17:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    26-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4227

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Italipe is sedert het Romeinse Rijk, het land waar zelfs in de schoot van hetzelfde gezin of dezelfde familie verschillende politieke overtuigingen kunnen overleven. Het gaat m.i zelfs terug tot een soort van stam-gevoel uit de Pré-Romeinse Tijd, toen bij de Ertuscen, de oorspronkelijke bewoners, het land bestuurd werd door meerdere stedelijke machtscentra. ’n Beetje lijk bij ons, in feodale tijden. Maar dan op basis van vurige vaak bloedige Zuiderse gemoedsstemmingen. Italië was, volgens de Feniciërs, een toenmaige zeevaart-natir, het land van de Duizend Vuren: de lichtende ovens verspreid in de bergen, waar het ijzer-erts werd bewerkt en omsmeed tot scherpe zwaarden. A-dan-niet vermengd met brons, hadden die de scherpste snede waaraan de Romeinse Legioenen hun succes in de strijd mee markeerden.

    Natuurlijk is de hedendaagse mens geen Romeins soldaat meer, zoals onze voorouders die hebben gekend. Maar het bloed kruipt waar het niet kan gaan.. Oude liefde roest niet. En dat vindt men het best weerspiegeld in de doelstellingen van de Lega Nord, die een zusterpartij is van ons eigenste Vlaams Belang. Met dit verschil, dat Italië het land is van de écte democratie zonder dat andere denkpatronen bij voorbaat veroordeeld zijn.

    Ik heb tot begin dit jaar 15 jaar tussen Italianen in dat mooie land geleefd maar ben er nooit in geslaagd zoiets als het ‘cordon sanitaire’ uit te leggen. Een Italiaan leeft van de conversatie. Zij spreken met de handen als met de mond. Zelfs hun gelaatsuitdrukkingen doen mee aan de communicatie. Iemand het spreken beletten staat gelijk met moord. Steevast gingen de wijsvingers dan ook naar de voorhoofden. En was de repliek hoe zo’n Sovjet-systeem aan het hoofd mocht staan van de Europese Unie. Met als gevolg dat de meest verstokte Euro-lover ging beginnen nadenken. Aan de vruchten immers kent men de boom.

    En als ’n Italiaan ergens over nadenkt, dan vliegt het er uit. Vooral nu de tekenen maar al te zichtbaar zijn geworden en in het eigen vel, achter elke voordeur, beginnen te snijden.

    Het mag U dan ook niet verwonderen, dat men daar het ‘vluchtelingenprobleem’ ieder ogenblik op hun eigen manier zal aanpakken. Gewoon over de hoofden van de medeplichtigen in Rome, de last die hen ongevraagd op de nek is geschoven, doorgeven naar zij die ervoor verantwoordelijk zijn.

    Ons bergdorpje SLN met max 1200 inwoners is een van de vele afgelegen Gemeentjes die verplicht 250 à 300 ‘migranten’ moet opvangen.

     

    En dat ook deed, zo’n paar maand geleden. Nu is de maat vol, vooral omdat de mensen zien dat die het breder hebben dan zijzelf. Al lummelen die bij klaarlichte dag van ’s morgens tot ’s avonds rond in de velden. Bij donker zijn de smalle straatjes dan hun voorbehouden jachtgebed. Want de inwoners zelf die komen hun huizen niet meer uit.

    En de carabinieri dan, hoor ik U vragen? Wel, tot zo’n 5 jaar geleden had ieder dorpje zo zijn eigen rijkswachtkazerne, naast de Polizia Comunale. De Veldwachters zijn er nog, maar die houden zich gedeisd. De vele carabinieri-kazernes staan leeg te verkommeren, en iedereen is aangewezen op de nabije grootstad. In ons geval: de provincie hoofdstad op 45 Km afstand….

    *

    In Italië: Protesten tegen “migranten” escaleren – “Sociale opstand staat voor de deur”

    *

    In de buurt van Venetië en in Rome escaleren burgerprotesten tegen de onderbrenging van “asielzoekers”. De politie treedt hard op, het kwam tot arrestaties. De president van de regio Venetië waarschuwt ondertussen openlijk voor “Afrikanisering”.

     

    Al dagenlang protesteren 250 gezinnen in een voorstad van Rome tegen de plannen van de politiechef om 100 “vluchtelingen” in een voormalige school onder te brengen en waarschuwden voor een “vluchtelingeninvasie””. Deze zou tot aanzienlijke veiligheidsproblemen in de sowieso al benadeelde voorstad Casale San Nicola, in de noordwestelijke punt van het 15e stadsdistrict van de hoofdstad, kunnen leiden.

    Volgens een bericht in de Oostenrijkse krant “Kronen Zeitung” bereikte vrijdag een bus met ongeveer 20 “migranten” ondanks pogingen tot een blokkade de school.. Een neofascistische groepering heeft zich blijkbaar bij de demonstranten aangesloten. De mensen schreeuwden tegen de nieuwelingen, gooiden met stenen, stoelen en flessen.

    Rome blijft hard

    Ook de politie werd met stoelen bekogeld en reageerde met de gummiknuppel om de ingang vrij te maken. Volgens informatie van de autoriteiten werden er twee mensen gearresteerd en 15 anderen geïdentificeerd, aldus de krant.

    De stad verklaarde de straatblokkade op te willen ruimen en de “migranten” toch in de school te willen onderbrengen. “Wij doen geen stap terug”, verklaarde de voormalige prefect van Rome, Franco Gabrielli, die sinds april vorig jaar directeur-generaal voor openbare veiligheid op het ministerie van Binnenlandse Zaken en chef van de federale politie is.

    Treviso brengt “migranten” weg

    De provinciehoofdstad Treviso bevindt zich ligt hemelsbreed ongeveer 20 kilometer ten noorden van Venetië, de hoofdstad van de regio Venetië. Ongeveer tien kilometer verder naar het westen ligt de gemeente Quinto di Treviso met bijna 10.000 inwoners.

    Nadat tientallen mensen voor het oorspronkelijk voor “migranten” bedoelde appartement meubels en matrassen in brand gestoken en gedemonstreerd hadden, werden vrijdagmiddag ongeveer 100 “asielzoekers” van daaruit naar een voormalige kazerne in de buurt gebracht. Gedurende de ruzie met de politie werden er veel mensen gearresteerd.

    President van de regio Venetië waarschuwt voor Afrikanisering

    De president van de regio Venetië (met als hoofdstad Venetië), Luca Zaia (Lega Nord), toonde zich solidair met de demonstranten in zijn regio. Hij waarschuwde voor een “Afrikanisering” van de regio Venetië, die ongeveer vijf miljoen inwoners telt – waaronder 517.000 “migranten”.

     

    “Het is absurd om honderd vluchtelingen in een woongebouw onder te brengen waarin gezinnen met kleine kinderen wonen.” (Luca Zaia, president van Venetië)

    Daarmee zou men sociale conflicten aanwakkeren, aldus de met een minister-president van een Duitse deelstaat te vergelijken president. De Lega Nord, die opkomt voor het overdragen van competenties van de centrale staat naar de regio´s en een afsplitsing van de noordelijke regio´s van het zuiden van het land, geldt als een van de oudste Italiaanse grote partijen en noemt zichzelf liberaal. Anderen vinden haar rechts-populistisch.

    Bovendien voert Zaia het front van de presidenten van Noord-Italiaanse regio´s aan. Zij aan zij met de presidenten van de naburige regio´s Lombardije (hoofdstad Milaan), Roberto Maroni (Lega Nord), en Giovanni Toti (Forza Italia), de president van de aan de Italiaanse Rivièra gelegen regio Ligurië (hoofdstad Genua), zeggen zij geen “vluchtelingen” te willen opnemen.

    “Invasie van migranten”

    De door de voormalige viervoudige Italiaanse minister-president Silvio Berlusconi opgerichte en aangevoerde partij Forza Italia geldt in haar nieuwe vorm als conservatief christendemocratisch en liberaal. Haar senator Maurizio Gasparri zei:

     

    “De sociale opstand staat voor de deur. De situatie is ondraaglijk geworden. We hebben te maken met een invasie van migranten, die verzorgd moeten worden, terwijl duizenden Italiaanse gezinnen te maken hebben met acute financiële problemen.” (Maurizio Gasparri, senator, Forza Italia)

     

    Dit alles vindt plaats tegen de achtergrond dat Italië op dit moment een record aantal “migranten” moet verwerken en de regering tot het eind van het jaar rekening houdt met de aankomst van 200.000 “migranten”.

     

    Vertaald uit het Duits door:

    Bron:
    www.epochtimes.de
    Door: Steffen Munter

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    NADER BEKEKEN


    *

    Vroeger leefde daar de Middenstand in hoofdzaak van het toeristenseizoen dat amper 2 maand duurde. Maar dat is nu geen 10% meer van wat daar vroeger kwam. En zaad in het bakje bracht. Ha ja, wie zoekt er nu vrijwillig een door ‘migrfanten’ vergeven streek op, die krioelt van de zwarte bedelaars?

    Alleen de terrasjes van niet meer te betalen elite-restaurants zitten nog vol. Daar waar wij, jaren gleden, rug aan rug hebben gezeten met Siegfiend Bracke,s tronend als een Koning omringd door een handvol VRT-vrouwelijk schoon…

    Wil toch maar noteren, dat wij demonstratief hem net hebben ‘gezien’ maar toch de hele avond goed en luid ons eigen West-Vlaams hebben gekout.

    Neen, het was niet onder de lantaarn van Sankt Pauli, maar onze de pijnbomen van La Pineta.

     

    (Digitalia)

    26-07-2017, 17:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    25-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4228

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Zonder het, tot op de dg van vandaag, feitelijk goed te beseffen, is de grote Mark Grammens altijd mijn grote voorbeeld geweest. Al heb ik hem pas goed ‘ontdekt’, toen wij al in Italië en dicht bij Assisi leefden. Uitgeverij ‘Groeninge’ (Kortrijk) stuurde mij toen ‘vers van de pers’ jarenlang JOUR?AAL door, hetzij direct hetzij door bemiddeling van mijn Kortrijkse schoonvader. Voorheen kende ik hem enkel als de zoon van beruchte Flor Grammens die het land rondtrok met hamer en verfborstel om de nieuwe taalwetten te doen respecteren.

    Vandaag moeten we vaststellen, dat het Frans weliswaar is verdwenen, maar nu stilaan vervangen wordt door Arabische hanepoten die niemand meer kan lezen. En dus ook niet moeten overschilderd worden.

    Het leven van Mark Grammens, (waarmee ik pas nu uitvoerig kennis kon maken), leest als een van mijn eigen stoutste jongensdromen.

    Hakke’ en ‘Hmme’, dat is het West-Vlaams voor ‘had ik maar’ of ‘hadden we maar’ bij mij thuis (waar we ook zijdelings weliswaa) te lijden hebben gehad onder die onzalige repressie, met de 3 jaar oudere geleerde journalist Mark Grammens kunnen overleggen, het zou geen duf bureauthe zijn geworden, maar de grote wijde wereld. Die zat, zo dacht ik toen, gewoon op mij te wachten…

    Niet dus. En eerlijk gezegd, dank zij de digitale wereld, ben ik al tevreden met de kruimeltjes die van tafel vallen. Want ik kan, voor iedereen die dat wil, uitdragen wat zin geeft aan het leven. Het beste symbool daarvoor is het wapenschild van een als held gestorven Tempelridder. Dat is ongeveer hetzelfde als diens tijdgenoot die predikte voor de vogeltjes…

    *

    Bij het overlijden van Mark Grammens: een terugblik

    *

    Deze namiddag 24 juli overleed journalist-publicist Mark Grammens in Liedekerke. Buiten enkele uitzonderingen genoot de overledene een algemene bekendheid in de hedendaagse Vlaamse Beweging. We beschouwen hem als een van de weinige Vlaamse non-conformisten. Wie woonde geen van zijn talrijke lezingen en conferenties bij? Wie was er geen lezer van zijn veertiendaags opinieblad Journaal dat gedurende 25 jaar (1988-2013) verscheen, en voordien van zijn columns in ’t Pallieterke en Trends? Gedurende ruim veertig jaar behoorde de gedreven en dwarse Mark Grammens tot de opiniemakers in Vlaanderen naar wie geluisterd werd. Hij kan dan ook bogen op een rijk gevulde loopbaan als journalist. Tot het schrijven van zijn memoires is het echter niet meer gekomen.

     

    Ronse

     

    Mark werd in 1933 geboren in de taalgrensstad Ronse. Vader Flor was naast zijn beroep als onderwijsinspecteur vooral bedrijvig als man van de daad. Gewapend met hamer en verfborstel verwijderde en overschilderde hij overal in het Vlaamse land de inmiddels onwettig geworden Franstalige opschriften. Als kind van de repressie schreef Mark Grammens later zijn herinneringen aan die periode en zijn moeilijke relatie met zijn vader neer in het beklijvende boekje Herinneringen aan oorlog en repressie (1985). Met daarin de opvallende zin: “De tijd heeft de wonden niet geheeld, en heeft niet de vergetelheid gebracht die we nodig hadden om te overleven, integendeel. Dit boek is geen klacht, een aanklacht wel”.

     

    Na zijn studie in de rechten had de jonge Grammens slecht één doel voor het oog: journalist worden. Nadat een loopbaan bij De Standaard, nota bene door toedoen van zijn vader, voor hem onmogelijk werd, trok hij als correspondent naar Londen. Gedurende enkele jaren leerde hij bij de Britse krant The Guardian de knepen van het vak kennen. Hij trad ook als verslaggever voor diverse Vlaamse (o.a. Het Volk) en Nederlandse kranten (o.a. De Nieuwe Eeuw) op. Uit die periode dateert ook zijn eerste boek gewijd (hoe kan het anders!) aan Het Britse Commonwealth, dat in 1959 verscheen als verhandeling in de reeks Katholieke Vlaamse Hogeschooluitbreiding. Vanuit Londen werkte hij ook mee aan het katholieke Vlaamsgezinde weekblad De Linie, uitgegeven door de paters jezuïeten. Uit zijn artikels blijkt vooral zijn belangstelling voor internationale politiek waarover hij heel veel las. Na zijn terugkeer in 1962 werd Grammens politiek redacteur van het blad. Herhaaldelijk nam hij, voor die tijd althans, linkse standpunten in. Na het opdoeken van De Linie in 1964 werd journalist Grammens directeur-hoofdredacteur van het kersverse opinieweekblad De Nieuwe. Hierin trok hij zijn linkse opinielijn verder door, waardoor hij in volle Koude Oorlog de beschuldiging naar het hoofd geslingerd kreeg communistische sympathieën te koesteren. Als pacifist was Grammens heftig gekant tegen de Amerikaanse militaire interventie in Vietnam en elders in de wereld. Tegelijkertijd stond hij ook kritisch tegenover de Sovjet-Unie maar daar werd weinig of geen aandacht aan geschonken. Het etiket van communistenvriend zou hij nog lange tijd met zich meedragen. Toen ik in 1987 wijlen Jan Nuyts voorstelde om Mark Grammens voor ’t Pallieterke te mogen interviewen, klonk het aan de andere kant van de lijn: “Maar Pieter Jan, weet gij wel wie dat is! Dat is een communist!”

    Hugo Schiltz

    Naast zijn overige journalistieke activiteiten was hij tevens tussen 1974 en 1983 hoofdredacteur van het gedegen Tijdschrift voor Diplomatie. Na het opdoeken van het tijdschrift begon Grammens met een eenmansuitgeverij (met kantoor op het Brusselse Martelaarsplein) waarin onder meer een reeks interessante Aktueel-boekjes verschenen, alsook twee jaarboeken Vlaamse Beweging en in 1989 een politieke biografie van VNV-leider Staf de Clercq door Bruno de Wever. Voordien was Grammens even redacteur van een speciale boekenbijlage bij het magazine Knack. De toenmalige Knack-redacteur Marc Reynebeau zorgde er echter voor dat de bijlage algauw opgedoekt werd.

    In mei 1988 begon Grammens —het zat nu eenmaal in zijn bloed— met een eigen opinieblad Journaal. Voortbouwend op zijn decennialange belezenheid en ervaring (gevoed door een indrukwekkend netwerk) schreef hij hierin honderden leerzame bijdragen over nationale en internationale politiek. Daarnaast vindt de lezer er ook tientallen vlot leesbare historische artikels. Daaruit blijkt dat hij de collaboratie als een positief feit voor Vlaanderen aanzag. Van zijn vroegere eerder linkse standpunten bleef niets meer over. Menigmaal bleek uit opiniestukken dat hij intellectueel sterk naar de standpunten van het Vlaams Blok/Belang neigde. Voor hem mocht niets de zelfstandigheid van Vlaanderen in de weg staan.

    Bij het afwijzen van het Egmontpact van 1977 streed Mark Grammens met De Nieuwe in de voorste linies. Hij vond er niets goeds aan. In 1990 publiceerde hij bij het Davidsfonds een vurig pamflet onder de titel Gedaan met geven en toegeven (naar een toenmalige Volksunieslogan). Het was een bittere aanklacht tegen het armzielige resultaat dat de diverse staatshervormingen tot dan voor Vlaanderen hadden opgeleverd. Het ontketende een hele polemiek, en Grammens’ politieke tegenstander bij uitstek Hugo Schiltz antwoordde hetzelfde jaar met een even vurig pamflet Gedaan met treuren en zeuren.

     

    Voor zijn verdiensten als journalist voor de Vlaamse zaak en zijn streven naar een geestelijke verdieping van onze waarden tegen de huidige oppervlakkigheid, kreeg hij op 20 oktober 2012 in Antwerpen de Erepenning van de Marnixring uitgereikt. Zijn dankrede, gewijd aan de pers in Vlaanderen, eindigde hij als volgt: “Journalisten worden vergeten zodra zij niet meer schrijven. Het is het lot waar wij vrijwillig voor gekozen hebben. Maar voordat ook ik dit lot onderga, en vergeten word, wou ik alleen nog dit willen zeggen: de goede journalist is niet links of rechts, maar bovenal, de goede journalist is dwars”.

    Aan zijn echtgenote Els en de familie Grammens willen we hier onze innige deelneming betuigen.

    24 juli 2017 Pieter Jan Verstraete

    **

    NADER BEKEKEN

    *

    Het is, als ik dit publiceer, 17 uur geworden en in de Krantenkoppen wordt de aflijvige nog altijd gewoon… doodgezwegen…

    Alleen op

    https://www.vlaamsbelang.org/ s

    taat een lovend artikeltje. Waaronder o.a. staat dat de zieke man thuis is gestorven, precies even oud als zijn vader. Oud, kreupel, hardhorig, bijna blind: het is een fataliteit die iedereen kan overkomen.

    En daar veropenbaart zich het eerste scheurtje in mijn bewondering: Maark Grammens trommelde nog altijd op zijn oude kapot versleten ADLER-schrijfmachine. En ik, kapot versleten Digitalia, streel al vele jaren de toetsen van dit elektronisch klavier. Trouwens, mijn schrijfmachine was ’n Amerikaanse UNDERWOOD met een voorsteek-wagen, om boekhoudfiches te kunnen bijwerken…

    *

    (Digitalia)

    25-07-2017, 18:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4226

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    ‘The proof of the pudding is the eating’… Precies of onze eigen taal niet rijk genoeg is om de afkeer voor déze E.U. anex Islam duidelijk tee maken. Vooral het West-Vlaams bezit qua woordenschat een grote voorraad die menig taalkundige met verstomming zou slaan. Alle functies van het menselijk lichaam komen er in voor, de grofste eerst. Maar aangezen het hier gaat om het Land van mijn voorkeur, houden we het proper. Het is zò al erg geneg.

    Zeg nu zelf. Van een uur ver ziet iedereen aan de kleur dat er aan deze pudding stront aan de knikker is. Uitleg is overbodig.

    *

    Hadden we zo’n substantie nooit in huis mogen halen. Dat daken we niet de koekoek, maar de bij de eerstvlgende verkiezingen, de gebuisde ‘Soicaal-Democraten’.. Zowel die van 'over there’, als hun Europese naäpers.

    *

    Vooraleer u zich onderdompelt in de Italiaanse pudding van die kleur, eerst nog even de pluspunten specifiëren. Dat het land internationaal bekend staat als de 3de grootste Economie van Europa. Dat het de allermooiste auro snelwegen van Europa bezit. Dat het van ouds beschikt over meerdere dozijnen diepzeehavens, waar de rest van Europa alleen maar kan van dromen.

    Dat het met klank al verschillende jaren Frankrijk als wereldleider inzake wijnproducent versloeg. Zowel in kwaliteit als in hoeveelheid. Dat het cultureel op alle gebied, inzake beeldende kunst sedert de Oudheid tot de film- en theaterwereld van vandaag, wereldleider is.

    Vooral de culturele en/of sportieve uitwisseling (Rubens, Eddy Merkx) maakt dat Vlamingen daar zo gerespecteerd worden.

    Ondertussen ook niet vergeten dat Il Cavaliere (Silvio Berlusconi) in de coulissen gewoon zijn tijd afwacht…Dan krijgen we aan deze kant van de Grote Plas wereldleiders van formaat die Merkel en Macroni rap zullen doen vergeten…

    *

    Komt de euro-crash met de instorting van Italië?

    *

    Wie zich intensief met de politieke situatie in de EU bezighoudt, weet waarschijnlijk al dat Italië op dit moment € 2,3 biljoen schulden heeft, die de schulden van Duitsland dus nog overtreffen – en dat hoewel Italië sowieso economisch minder sterk is dan Duitsland.

     

    Contra magazine

     

    Voor het land is deze schuldenlast niet te dragen en dat het zo niet verder kan gaan, dat weten de Italianen het best. Het lijkt absoluut uitgesloten dat Italië op natuurlijke wijze de schuldenlast kan verlichten en het lukt om door overschotten schulden af te lossen. Per slot van rekening is de schuld tot ongeveer 150% van het jaarlijkse bbp gestegen.

     

    Dit is sowieso al een bijna onoverkomelijke hindernis en als je je voorstelt dat de rente weer gaat stijgen, dan wordt de situatie helemaal onhoudbaar. Absoluut niet behulpzaam in deze situatie is het feit dat ook de banken in Italië meer dan ziek zijn en onlangs nog – uiteraard op staatskosten – gered moesten worden.

     

    Maar wat nu? Bestaat er überhaupt een mogelijkheid om Italië te helpen? Welnu, Italië zou een wezenlijk sterker economisch vermogen moeten hebben, wat eigenlijk heel misschien alleen met een aanpassing van de waarde van de munt te bewerkstelligen zou zijn. Maar precies daar zit ´m de kneep. Want terwijl men de Italiaanse Lire gewoon zou hebben kunnen devalueren, zodat Italiaanse producten in het buitenland plotseling goedkoper worden en de economie een kans had om te herstellen, is dit in tijden van de euro niet zonder meer mogelijk.

     

    Weliswaar wordt hierover wild gespeculeerd – in het kader van de zoektocht naar oplossingsmogelijkheden – en men denkt er over na of het mogelijk zou zijn om een extra munt, zogezegd een I-Euro, in te voeren, die dan in vergelijking tot de euro een desbetreffend lagere waarde zou hebben en voor de Italianen pluspunten wat betreft de economie zou opleveren. Maar dit is vermoedelijk alleen al vanwege de andere landen, die op dit moment binnen de EU economisch in de knel zijn geraakt, niet mogelijk. Want als die dit ook zouden doen, dan zou het waarschijnlijk voorbij zijn met de euro.

    Bron:
    www.contra-magazin.com

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

    https://ejbron.wordpress.com/2017/07/23/komt-de-euro-crash-met-de-instorting-van-italie/#more-158566

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Ondergetekende krijgt bija dagelijks berichten uit de eerste hand uit Italië en die zijn helemaal anders dan onze Leugenmedia laten uitschijnen. De beelden op de RAI, toch ook ‘n ‘Staatszender’, liegen er niet om. Rome is op elke vierkante meter een door ‘vluchtelingen’ onder de voet gelopen stad geworden. Waar niemand noch vooruit of achteruit kan. De wegen lopen tot in de kleinste bergdorpjes vol avonturiers die letterlijk het land afschuimen.

    Italië wil die uiteindelijk allemaal kwijt door ze door te sluizen naar de aanpalende landen. Die het dan maar zelf moeten uitzoeken. Wat neerkomt op het vuur aan te lont doorgeven…

    En ondertussen sneuvelt als een der eersten natuurlijk alle vertrouwen in het geld. En kijkt de man en de vrouw in de straat vol heimwee uit naar de Lire. En naar het herpakken van de export mogelijkheden voor hun hoogwaardige industriële producten.

    Het IMF van Christine Champetter zit ook op z’n tandvlees. Vers geld uit de duim zuigen helpt niet meer. Zodat men in Italië vaststelt meer en meer op zichzelf te zijn aangewezen. De dag is daar dat de havens voor redders van ‘vlulichteligen’ zullen gesloten zijn, en op voet van oorlog beschermd door zowel de Italiaanse Zee- als Luchtmacht.

    Wat het debacle nog enigszins tegenhoudt, is de aangeborren eerbied van de Italianen, gelovig of niet, voor ‘hun’ Paus. Maar die is, zegt men, nu onderweg om zich te bekeren tot de islam…

    De nieuwe Amerikaanse President is inderdaad geen seconde te vroeg aan de Macht gekomen. Want de rechttrekking van al wat scheef gegroeid is, begint zijn vruchten af te werpen. Vandaar de aanhoudende stroom negatieve verzinsels die onze ‘media’ over Trump uitstrooien.

    Er gaapt dus een astronomisch vacuum voor de juiste oplossing. En die begint, net als bij de aanvang van onze Jaarrekening, in Italië. Toen kwal, na de Romeinse Beschaving, meteen ook het Christendom. Zij het met vallen en opstaan. Maar na 2.000 jaar heeft het, me dunkt, zijn nut bewezen. Veranderingen zijn opportuniteiten die zich aanbieden voor het gezond vestand van de gezond gebleven meerderheid der bevolking.

    In deze hoop wil ik leven en sterven.

    (Digitalia)

    25-07-2017, 11:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    24-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4225

    OP DE IJTKIJK

    *

    "IS stuurt meer dan 170 opgeleide terroristen naar Europa"

    Terreurdaden of oorlogsmisdaden?

    *

    Interpol heeft een lijst van 173 IS-strijders verdeeld die opgeleid zijn om in Europa zelfmoordaanslagen te plegen als vergelding voor de militaire nederlagen die IS lijdt in het Midden-Oosten. Dat schrijft de Britse krant The Guardian.

    Islam-vredesduif

    *

    Het misdaadbestrijdingsorganisme stelde de lijst op op basis van inlichtingen van de VS die werden verkregen tijdens de aanvallen op IS-gebied in Syrië en Irak. Volgens de inlichtingen- en antiterreurdiensten in Europa bestaat het risico dat zelfmoordterroristen zullen toeslaan in Europa, wanneer het kalifaat van IS in mekaar stuikt.

    Er is nog geen bewijs dat de personen die op de lijst staan al in Europa zijn aangekomen, maar het feit dat Interpol de lijst verspreidt, betekent volgens The Guardian dat men informatie aan het vergaren is over de personen op de lijst en dat men terreuractiviteiten op een vrij grote schaal verwacht.

    *

    Opgeleid om met explosieven om te gaan

    De lijst werd op 27 mei verspreid door het secretariaat-generaal van Interpol. Interpol wees er toen in een begeleidend schrijven op dat het gaat om "IS-strijders die werden opgeleid om met explosieven om te gaan zodat ze zoveel mogelijk slachtoffers kunnen maken. Ze verplaatsen zich ook via diverse landen om deel te nemen aan terreuractiviteiten."

    Volgens de begleidende nota werden de verdachte IS-terroristen geïdentificeerd op basis van materiaal dat in schuilplaatsen van IS werd verzameld. Het zou gaan om personen die te kennen hebben gegeven dat ze willen deelnemen aan zelfmoordaanslagen en dat ze "martelaar voor de islam" willen worden. Naast de familienaam, de naam van hun moeder en een foto, bevat de lijst ook de namen waaronder ze bij IS werden ingelijfd, van hun laatste verblijfplaats en van de moskeeën ‘Gebedshuizen” die ze bezochten.

    *

    Informatie

    Interpol vraagt de lidstaten of ze informatie kunnen geven over de personen op de lijst en of ze willen nagaan of deze personen via hun grenzen zijn gepasseerd. Interpol wil ook alles weten over hun mogelijke gerechtelijke antecendenten, biometrische gegevens, paspoortnummers, activiteiten op sociale media of een overzicht van de reizen die ze recentelijk hebben gemaakt.

    Bron http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/3214705/2017/07/22/IS-stuurt-meer-dan-170-opgeleide-terroristen-naar-Europa.dhtml

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Over Interpol geen kwaad woord voor zover niet geïnfiltreerd door hun 5de Colinne. Maar is die plotse Internationale samenwerking niet een heel klein beetje ‘too little and too late’? Waarom moest Trump eerst aan de macht zijn in Amerika voor dat de Moslimbroederschap op de korrel werd genomen? Zouden de Amerikaanse ‘Democraten’ daar misschien toch voor iets kunnen tussen zitten?

     

    Het juiste antwoord – als dat ooit komt - op die vraag zou wel eens Houssein Barack Obama (en meteen al zijn aanhangers in Europa) in de problemen kunnen brengen. Obama, de 1ste Zwarte President, zou dan wel eens ook de 1ste President van Amerika       kunnen zijn die valt onder de kogels van een meer dan verdiend doodvonnis.

    Nogal wat anders dan een ‘Afgezette’ President, zoals die ‘Domocraen’ wel zouden willen doen met Trump …

    Maar om in de juiste Amerikaanse stijl te blijven, zou de elektrische stoel voor het publiek heel wat meer voldoening geven.

     

    *

    en van de moskeeën ‘Gebedshuizen” die ze bezochten.

    *

    Het blijft door al onze Verlichte Grote Verstanden in de geesten gehamerd, dat islam-moordenaars ‘gelovigen’ zouden zijn, die we liefdevol moeten blijven benaderen. Niettegenstaande die ‘zondigen’ door alleen uit overdreven dienstijver zich hebben ‘misdragen’.

    Dat wordt ons zo voorgekauwd, omdat van oudsher in de Westerse cultuur een ‘gelovige’ automatisch vereenzelvigd wordt met een brave, eerder naïeve ziel die kaarsjes brandt uit verlangen naar de Hemel. Kaarsvlammetjes of vuurwerk door explosieven: is daar een verschil tussen?

    Zo verdraait men in het Westen moedwillig zelfs de eigen woorden van Sultan Erdogan, die Islamtische tempels terecht omschrijft als ‘kazernes’, om er ‘Gebedshuizen’ van te maken. Gebedshuizen met de gekruiste blanke sabel als symbool….

    *

    Dat men overal in Europa de ‘Gelovigen’ in het Turks Marokkaans of om het even welke vreemde taal ophitst om tot op de letter de Koran, (die in feite de handleiding is om zich overal op te dringen) te volgen, moger we niet weten. Als er daar ooit ‘gebeden’ wordt, is dat om onze ondergang zo vlug mogelijk te mogen beleven.

    Maar neen, neen, men staat ons naar het leven, maar het woord ‘oorlog’ mag niet gebruiokt worden0 Want ‘oorlog’ betekent verweer en verzet. En tegen de Islm verzet men zich niet of men bekoopt het met de dood. Tegenover de Islam past alleen ‘onderwerping’. En dat is waarheen onze Verlichte Grote Verstanden ons willen naattoe leiden.

    In de hoop hun vette postjes te kunnen blijven behouden….

    Samengevat: de Islam is al vele jaren in oorlog tegen ons, maar we doen alsof we dat niet weten. Er wordt niet (gemobiliseerd(, want er is niet eens meer ’n Leger die naam waardig. Niemand wordt ‘onder de wapens geroepen’ zoals in ’39-’40, want dat zou wel eens kwalijk kunnen genomen worden door de pietrol-pompers in Saoudi Arabia en bij hun Amerikaanse vriendjes en willen die geen zaken meer doen met onze Bazen…

    *

    (Digitalia)

    24-07-2017, 16:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!