MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    31-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2656

    *

    Zondag 31 mei

    Zon 5u36-21u45

    H Petronella

    Op Sint-Petronella, heet of wak, het geld smelt in uw zak

    *

    .

    *

     

    *

    Minister Geens als zendeling

    Om ons te helpen ‘onderwerpen’.

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    http://www.demorgen.be/binnenland/geens-wil-meer-nederlandstalige-imams-a2342976/

     

    Geens wil meer Nederlandstalige imams

    In Vlaanderen moeten er meer erkende moskeeën komen en meer Nederlandstalige imams. Dat heeft Minister van Justitie Koen Geens zaterdag gezegd op een eerste colloquium rond "islamitische vernieuwing" in Gent, waar onder meer de radicalisering van moslimjongeren en de invloed van sociale media aan bod komen.

    Minister Geens ziet de Nederlandstalige imams als voorbeeldfiguren voor de moslimjongeren. "Een imam dient niet alleen voor te gaan in het gebed, maar dient eveneens een voorganger, een wegbereider te zijn voor zijn gemeenschap. Dat die imams niet alleen de talen spreken van de gemeenschap die zij leiden, maar tevens de wetten en gewoontes aanvaarden van ons land lijkt me de logica zelve. De wereld verandert immers als de taal verandert, dat moet je aan ons communautaire Belgen niet uitleggen. Ik ondersteun dus ten volle de steeds luider klinkende roep om Nederlandstalige imams. Men kan immers geen wegbereider zijn indien men de wegwijzers niet kan lezen", zei Geens.

    Momenteel zijn er 28 erkende Vlaamse moskeeën. "Vandaag zijn er nauwelijks moskeeën in Vlaanderen erkend en dat maakt hun soms een prooi voor instrumentalisering", zei de minister van Justitie. "Dit terwijl een van de mooiste waarden van de islam net is dat men een godsdienst niet kan opleggen. Dat islam steeds beleden dient te worden uit vrije wil. Een groter aantal erkende moskeeën dringt zich dan ook op. Het Executief van de Moslims van België (EMB) speelt hierin een belangrijke rol. Als minister verantwoordelijk voor de erediensten zal ik de goede werking van het Executief van de moslims van België, indien nodig in de vorm van een Nederlandstalig en Franstalig College, faciliteren."

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

    *

    We hadden het kunnen weten, hoe ongelofelijk ook: de o zo Christelijke en Democratische Volkspartij die tot ergens in de jaren ’58-’59 het Land regeerde van uit een volstrekte meerderheid, zoekt aansluiting bij de IS-Staat, om op die manier, naar ze hoopt, via dat soort kiezers, terug in de Coburger vleespotten te geraken. Ze is ervan overtuigd, dat ze ook deze ‘godsdienst’ voor haar kar kan spannen, al moet ze daarvoor in het sprookje van ‘de gematigde Islam’ geloven. Wat met de Zachtmoedige is gelukt, ziet ze ook al als voldongen feit met Het Beest zelf. Dat heet de Hemel naar hun hand zetten, en dus nu de ook de Hel. Daarvoor gebruikt ze niet eens haar eigen middelen, maar die van ons allemaal, via het Ministerie waar ze haar mannetje heeft: Koen Geens. Islam scholen. Islam leraren in hun ‘gebeds horrorhuizen’ met ‘onze”’ achtergronden….De dhimitude in versnelde vorm. Allah hu Akbar en daarmee is alles gezegd.

    De Satansknecht! Als minister Vorstelijk vergoed worden met belastinggeld! Nadat hij als Advocaat van het Algemeen Christen Werkersverbond, het ACW meer dan 800.000 trouwe aanhangers bij ARCO voor miljarden heeft helpen bestelen, gaat hij nu platte broodjes bakken bij de voortrekkers van Het Beest, die ook al rijkelijk bij de Moslim Executieleden op onze kosten leven Die moeten, zegt hij, beter gesoigneerd worden, zodat ze nog meer in hun vuistje kunnen lachen voor zoveel naïviteit.

    De Tjeven hebben, om zelf aan de macht te kunnen blijven, het Land kapot geregeerd, en nu willen ze hun beste krachten besteden, om wat er van overschiet, aan Het Beest te ‘onderwerpen’.

    Objectieve vaststelling: hoe stom en hoe leugenachtig kan een stomme leugenachtige carrièrejager wel zijn! !!!! Het volk, de Vlamingen, de poeslieven dan, pikken de postjes in en dat zint ze niet. Het zijn al wel halve Coburgers geworden, maar mochten ze ooit samen gaan met die van de harde lijn, dan is niet het Land, maar zijzelf naar de Geschiedenis verwezen. Dus is de IS (Islamitische Staat) hun redding……i

    Is er dan echt niemand die de diepere drijfveren van dat soort mensen durft bloot te leggen? Want wat Geens verkondigt, is geen gewone stupiditeit meer, maar misdadige collaboratie met een oprukkend barbaars regime van wolven in schaapsvacht. Zie wat er in Syrië (en overal elders) gebeurt, zodra deze onmensen voldoende in aantal denken te zijn. Bomgordels in plaats van bloemenmeisjes….. Doorheen de Geschiedenis hebben we het zelf aan den lijve mogen ondervinden. Onze voorouders hadden hun leven veil, om ons vrij van de slavernij van zulke barbaren te houden. En nu leggen onze Overheden onze hoofden vrijwillig op de kapblok om er te worden verbrijzeld. Zelfs de woordvoerders van deze ‘gematigde Islam’ die op TV verschijnen hebben de onmiskenbare trekken van koppensnijders. Ze hoeven echt geen zwart masker meer te dragen, om kleine kinderen, huillend van de schrik, te doen weglopen.

    Er is dus voortaan maar één middel meer. Dat soort tirannen als een stuk gespeeld muziekstuk aan de wilgen te hangen. Zelfs al zijn het maar struiken, en geen bomen, ze kunnen dienstig zijn. Als de veroordeelden maar met de voeten van de grond zijn.

    Het is mij te moede, alsof ik in een slechte film ben terecht gekomen en er niet uit weg kan. Het einde is overduidelijk, en staat vast: iedereen haalt de schouders op en speelt voortaan voor slaaf. Net als in de jaren ’30 ziet iedereen de fataliteit, en onze Ministers zijn de eersten om het Gouden Kalf te aanbidden. Zij denken waarschijnlijk op die manier hun eigen hachje te kunnen redden en ze leven daarnaar. Want in het land der blinden, is Eenoog koning!

    De krachtproef, het verbod op het onverdoofd slachten, is eindelijk, na meer dan 30 jaar toegeven, in de Wet verankerd. Maar dan kunnen de Islammers zich dan van jongs-af blijven oefenen in het afslachten van mens en dier? Hoe kunnen ze hun meest primitieve afwijking om met eigen handen te doden, dan oefenen? Doden is de keel afsnijden, om zich te verlustigen in stromen bloed, en om de verschrikte ogen te zien breken. Offerdieren eigenhandig doden is toegeven aan de meest barbaarse afwijking die een mens kan hebben. Maar onder de vorm van ‘halal’ wordt dit genormaliseerd Men geeft het kind een naam, en meteen ligt de afschuw bedekt met een laagje ‘religie’.

    En vergeet niet: de kalender wijst het haar 2015, en niet 631…..Hier is het geen stinkend pietrol-land, ‘waar men mensen slacht lijk dieren’, maar een Christelijk land, met normen en waarden die haaks staan op alles wat men ons wil opdringen.

    Onze Beschaving kan niet ‘een beetje’ ver-islamiseren, ze kan er alleen aan ten onder gaan. En daarom moet er op korte termijn opstand komen van uit het Volk zelf. Niet door moordenaars en plunderend zoals de vijand, de straten op te trekken, maar door bij de eerstvolgende verkiezingen, resoluut partij te kiezen voor het Eigen Volk Eerst!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen. (Get) Digitalia

    *










    31-05-2015, 15:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    30-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2655

    *

    *

     

    *

    Slinxigheid is gewoon dodelijk….

    Goed bedoeld, maar doelijk…..

    *

     

    KAPSTOK v/d DAG

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/05/Geheim-overleg-VS-en-EU-in-Londen-over-snelle-afschaffing-contant-geld

     

    Geheim overleg VS en EU in Londen over snelle afschaffing contant geld’

    *

    China en Rusland hebben de totale mislukking van het staatssocialisme meegemaakt, wat gepaard ging met extreem veel ellende, armoede en bloedvergieten. ‘En nu gebeurt het binnenkort ook in uw buurt!’ schrijft Armstrong cynisch.

     

    ‘Gezin als basis voor onafhankelijk leven vernietigd’

     

    Het enige grote verschil is dat de regeringen nu bezig zijn om nog vóór de grote klap komt al het contante geld af te schaffen. ‘Zo zullen ze de samenleving willen dwingen om aan hun eisen te voldoen... Ze hebben de samenleving weggevaagd en in plaats daarvan de afschuwelijke nachtmerrie van het socialisme opgebouwd, die in een catastrofe zal eindigen. Ze hebben de sociale gezinsstructuur vernietigd, die duizenden jaren lang de basis was om onafhankelijk door het leven te gaan.’

    De pensioenfondsen zullen worden leeggeroofd, de belastingen nog verder verhoogd, en op nieuwe banen zullen we vergeefs moeten wachten. ‘Ze hebben de jeugd in een verloren generatie veranderd, alles onder het voorwendsel enkel het goede te willen doen... Ze hebben zichzelf en het volk voorgelogen. Wij zullen in een vuurbal ten onder gaan, dat is onvermijdelijk. Pas als de economie aan het instorten is zullen we over oplossingen gaan praten.

    Xander

    (1)Infowars
    (2) KOPP

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

    Voor het volledige artikel verwijs ik naar de auteur zelf: hier krijgt U alleen de meest cassante delen te lezen.

    Commentaar overbodig waarschijnlijk, buiten de opmerking dat ze het niet kunnen laten om dictatorke te willen spelen. Maar hoe kunnen ze iets bereiken, als ze vertrekken van verkeerde beginselen? Worstelen en boven blijven, wil niet zeggen door op de schouders van anderen te gaan staan.

    Ach ze zijn zo lief Meneer. Maar zoals de Gentse Stroppen ooit skandeeerden: ge moet hunne vriend zijn, denken lijk zij, of ze sloan op joen muile…

    Neem nu de ‘cheminots’: hun bazen stelen lijk de raven, dus zij ook, en indien niet akkoord, sloan ze oop joen muile…. De eerste Rode Burcht, de Post, is al gevallen en werkt volgens ‘kapitalistische principes’. Nu nog ’t Spoor op de juiste rails brengen en niet vergeten: ze harder leren werken voor minder pree, om de aangerichte schade te herstellen. Na de7 vette jaren, komen nu de 7 magere….

    Of de Spa achteraf nog zal te pruimen zijn, laten we in het midden. Weg de vele walletjes om van te snoepen, weg de sympathie. Als besluit weten we nu al, dat dit kleurloze landje nog veel kleurlozer zal zijn. Tenzij het Volk na bijna 200 jaar uit zijn lethargie ontwaakt en nagels met koppen slaat. Liefst zeer diep in de schedels van de Grote Verstanden zodat die voor altijd uitgeschakeld zijn.

    Om misschien aan het Gezond Verstand eens en voor altijd de volstrekte meerderheid te geven. De kruik gaat al lang niet meer te water, maar waar het water is weggestroomd, wordt het vervangen door een ingevoerde soort ‘verrijkers’, de ‘asielzoekers’. Liefst ’n kleine 5.000 op een enkele dag, gecamoufleerd als ‘vluchtelingen’. De niet terug te draaien waanzin in de overtreffende trap. Gewoon omdat het Amerika met de Flaporen Het Beest overal aan de voor- en achterdeur vaan de sterke Staten Rusland en China, wil installeren.

    Gelukkig hebben wij in Vlaanderen schrijvers en dichters gekend, die ons o.a. geleerd hebben, dat ‘ter wille van de boer die ploegt, besta de wereld voort’.

    Doe wel en zie niet om, is niet helemaal hetzelfde als zie wel en doe niet dom.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitaliaµ

    *

    30-05-2015, 16:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2654

    *

    Zaterdag 30 mei

    Zon 5u37-21u44

    H Reinhilde

    *

    .

     

    *

    De oerknal, nieuwe versie.

    Nieuwe probatie bij de Parti Scandale

    *

     

    KAPSTOK v/d DAG

    http://www.demorgen.be/binnenland/onkelinx-ps-moet-zich-meer-met-het-milieu-bezighouden-a2341561/

     

    *

    Onkelinx: "PS moet zich meer met het milieu bezighouden"

    PS-fractieleidster in de Kamer Laurette Onkelinx wil dat haar partij zich veel meer met milieu en klimaat gaat bezighouden. De PS, die op federaal vlak voor het eerst sinds lang in de oppositie zit, is aan een interne herbronning begonnen.

    "Ik zou willen dat de Parti socialiste in de toekomst nog veel meer voor het milieu opkomt", zei Onkelinx vrijdag op Bel-RTL. Ze zet zich daarmee op de lijn van PS-voorzitter Elio Di Rupo. Die had deze week, toen hij aankondigde dat zijn partij een grote inhoudelijke denkoefening (een 'chantier des idées') start, gezegd dat "de redding van de planeet de allergrootste uitdaging" is.

    Onkelinx meent dat milieu en klimaat in die denkoefening een belangrijke plaats zullen krijgen. "Het is dringend, willen we onze kinderen en kleinkinderen een sociaal beter leven geven dan het onze. De planeet is momenteel in gevaar. Er zal een veel revolutionairder beleid nodig zijn".

     

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

     

    http://users.skynet.be/sb176943/AndriesVandenAbeele/hendrik_de_man.htm

    *

    Het zal allemaal wel een beetje toeval zijn, maar als kleindochter Lauretteke van de op een haar na oorlogsmisdadiger Maurice Onkelinx, op de Dag van de Capitulatie op 28 Mei 1940 een boom wil opzetten over de bronnen van het o zo heerlijke socialisme, kan er haar geen betere literatuur aangeprezen worden dan bovenstaande link over Hendrik De Man, de zelfverklaarde intieme raadgever van Koning Leopold III en zijn Maman, in de bange oorlogsdagen van Mei ’40. Daar zult U o.a. kunnen lezen, dat het dank is aan de socialisten, dat Leopold III zich heeft overgegeven. Zelfs de oorspronkelijke woorden van Adolf Hitler over de voorwaarden voor de capitulatie vindt U er terug, naast de intieme gesprekjes tussen deze socialistische vaandeldrager en Koningin Elisabeth die hem ergens in het licht van de maan, opbiecht altijd al op de Roden te hebben gestemd. Terwijl rond hen de oorlog woedt, hadden die twee gezellige wandelingen langs het strand of in de duinen. Terwijl de man van hot naar her drilde, om bij de Duitse medestrijders in het gevlei te komen, zodat er samen aan de Nieuwe Orde kon gewerkt worden.

    In dat verhaal vindt U eten en drinken, en komen de Socialisten van toen en later in het volle daglicht te staan.

    Dat het sindsdien alleen aar bergafwaarts is gegaan, kunnen we best eens navragen aan de actoren van het Agusta-schandaal. Neen, neen, het gaat niet over Blatter deze keer, maar over Willy Claes, ooit Secretaris Generaal van de Navo, en over Lewie van Leuven die dat kleine percentje van 1 mio Befkes netjes in het kasboek had laten registreren op twee verschillende data als 2 x 550.000 Fr, als opbrengst van… steunkaartenverkoop. En bij Willy Claes vond de politie op zolder… 2 mio die ‘zijn vrouw daar verstopt had om later van hem te kunnen scheiden’….

    Vindingrijk zijn ze altijd geweest, die Charles en dus zal Lauretteke ook nu wel weer een paar nieuwe zaken uit haar duim kunnen zuigen. Voorbeeld dat me zomaar te binnen schiet: het onverdoofd slachten van dieren voor het Offerfeest. Dat zal dan ‘Vrijheid van Godsdienst’ heten…. En zoals U weet zijn de socialisten daar ten zeerste voor te vinden, voor dat soort van vrijheden. Altijd al gewest, sedert Volraire. Voordien waren ze dat ook, alleen wisten ze dat nog niet zo heel duidelijk…..

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *










    30-05-2015, 15:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    29-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2653

    *

    Vrijdag 29 mei

    Zon 5u38-21u43

    H Maximinus van Trier

    *

    29/5/1453 VAL VAN CONSTANTINOPEL.

    In 1291, net geen 200 jaar vroeger, sneuvelde de laatste Tempelier toen Akko, de laatste burcht der Hospitaalridder viel. En vandaag, meer dan 500 jaar geleden, viel ook het De Stad van Constatijn, het Centrum der Christelijke Beschaving, in handen van de dodelijke Islam. Weer 200 jaar later stonden de Turken dan voor de poorten van Wenen, waar ze, door onenigheid, deze keer mislukten.

    Als de Islam nu weer bezig is, om Europa gewapenderhand in te palmen, iets waarvoor we ten zeerste tolerant moeten zijn, kunnen we alleen maar vaststellen, dat die een beetje over tijd zijn. Is waarschijnlijk de schuld van die twee wereldoorlogen die iedereen de vorige eeuw elders aan de praat hielden. Trouwens, in WO I werden, samen met de Duitsers, ook hun bondgenoten, de Turken, in de pan gehakt. Mogen we niet aan denken, wat moest de oorlog anders zijn uitgedraaid!

    En zo moeten we op dat punt de Socialisten gelijk geven: Wat er zit aan te komen is (in ons nadeel) ‘la lutte finale’… en, as we niet dringend in het verzet komen, zal Het Beest ons binnenkort allemaal een voor een naar de keel vliegen. Want de vijand is al voltallig en overvloedig overal reeds ‘binnen onze poorten’.

    *

    .

    *

    .

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    . https://ejbron.wordpress.com/2015/05/27/de-vs-hebben-het-ontstaan-van-de-islamitische-staat-is-bewust-niet-verhinderd/#more-89864

    *

    De VS hebben het ontstaan van de “Islamitische Staat” (IS) bewust niet verhinderd

    *

    Een bericht van de Amerikaanse geheime dienst toont aan dat het Westen al in 2012 aanwijzingen had voor het ontstaan van een “Islamitische Staat”. Maar de Amerikanen hebben niets ondernomen, integendeel: ze zagen in zo´n constructie een kans om Syrië te destabiliseren en Assad ten val te brengen. Het document getuigt van een volledig mislukte politiek, die de reden voor de vluchtelingengolf naar Europa en de wereldwijde massale beperking van de burger- en vrijheidsrechten is.

    In de zomer van 2014 was de westerse publieke opinie enorm verbaasd: vanuit het niets was in het Nabije oosten een “Islamitische Staat” (IS) ontstaan. Niemand kon echt verklaren hoe een zwaar bewapende en goed uitgeruste groepering van radicale islamieten ondanks totale observatie door de talrijke geheime diensten van de ene dag op de andere de grootste bedreiging voor de wereldvrede had kunnen worden. Sindsdien gaat er geen dag voorbij waarop niet de IS-terroristen als gevaar voor Europa worden bezworen. De burgerrechten in Europa en de VS werden beperkt, moslims staan sindsdien onder een algemene verdenking. De situatie in Syrië werd steeds erger, duizenden Syriërs vluchten sindsdien naar Europa – waar hen wantrouwen en afwijzing tegemoetkomt.

     

    In de actuele vluchtelingendiscussie wordt weliswaar af en toe ter sprake gebracht om over het ontstaan van vluchtelingengolven na te denken en deze indien mogelijk ter plaatse al te stoppen. Maar met het oog op Syrië en Libië blijven de impulsen algemeen en vaag, waardoor de indruk ontstaat dat men in principe niets zou kunnen doen – oorlogen zouden overal en altijd voorkomen. De EU stuurt oorlogsschepen naar de Middellandse Zee om ondanks alle waarschuwingen van mensenrechtenorganisaties de vluchtelingenboten af te houden. Tegelijkertijd weigeren grote Europese landen zoals Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen of Spanje meer vluchtelingen op te nemen.

     

    De nu opgedoken documenten laten zien dat deze ellende hoogstwaarschijnlijk voorkomen had kunnen worden. Maar een combinatie van incompetentie, cynisme en ijskoude machtscalculatie heeft er blijkbaar toe geleid dat de situatie in het Nabije Oosten met de oprichting van de IS buiten controle is geraakt.

    De Amerikaanse waakhond Judicial Watch heeft een deels vrijgegeven bericht van de Amerikaanse militaire geheime dienst Defense Intelligence Agency (DIA) gepubliceerd. Hieruit blijkt dat de DIA al in het jaar 2012 aanwijzingen voor het ontstaan van een “Islamitische Staat” in het Nabije Oosten had. Volgens het document zouden Syrische oppositiegroeperingen zich hebben ingespannen om zo´n staat als meest effectieve wapen tegen de Syrische president Baschar al-Assad op te bouwen. Maar de Amerikaanse geheime diensten zouden dit plan niet verhinderd hebben, integendeel: ze zagen in het plan een kans om hun eigen belangen in het Nabije oosten door te drukken. Het hoogste doel was in het jaar 2012 de val van Assad.

     

    De onderzoeksjournalist Nafeez Ahmed, die vroeger voor “The Guardian” had gewerkt en nu schrijft voor het Amerikaanse tijdschrift “Vice”, publiceert op de website “Medium” een ontnuchterende analyse In de ontwikkeling. Hij verklaart dat de westerse landen in “coördinatie met de golfstaten en Turkije bewust gewelddadige radicaalislamitische groeperingen hebben gefinancierd om Assad te destabiliseren – hoewel ze anticipeerden dat dit zou kunnen leiden tot een ´Islamitische Staat´ in Irak en Syrië.”

    Echter in plaats van de ondersteuningen voor de groeperingen, waarvan de geheime diensten wisten dat ze gelieerd waren aan Al-Qaida, stop te zetten of – nog beter – vastberaden tegen hen op te treden, besloot men in Washington en andere westerse hoofdsteden de ontwikkeling positief te bekijken. Ahmed schrijft:

    “Uit het onlangs vrijgegeven Amerikaanse document blijkt dat het Pentagon de opkomst van de ´Islamitische Staat´ als rechtstreeks gevolg van deze strategie heeft voorzien. Maar het Pentagon omschreef deze mogelijkheid als strategische kans om ´het Syrische regime te destabiliseren´.”

    De strategie was volgens Middle East Ey gebaseerd op de overwegingen van de RAND Corporation, die jaren geleden al had aanbevolen om de verschillende geloofsrichtingen van de moslims tegen elkaar uit te spelen. Als de sjiieten en soennieten elkaar bestrijden, zou dit de Amerikaanse regering de mogelijkheid bieden om haar invloed in de regio uit te breiden. Deze strategie is goed bekend als “divide et impera” (“verdeel en heers”) en maakt altijd al deel een vast deel uit van alle politieke activiteiten.

    Ahmed, die een uitermate vooraanstaand journalist is en die met talrijke deskundigen uit het leger en bij geheime diensten heeft gesproken om zijn analyse te onderbouwen, spreekt in dit verband van “huichelarij” wanneer het Westen nu een globale strijd tegen de IS zou voeren. Hij verwijst ook naar de geostrategische betekenis van het conflict, dat hij een plaatsvervangende oorlog noemt: de voorlopers van de IS zouden geld en wapens van het Westen hebben gekregen, omdat, zoals in het document staat, “het Westen, de Golfstaten en Turkije de Syrische oppositie ondersteunen, terwijl Rusland, China en Iran aan de kant van het Assad-regime” zouden staan.

    Uit het document van de geheime dienst blijkt dat alle andere geheime diensten van de VS net zo op de hoogte waren van de gebeurtenissen als het ministerie van Defensie, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de westerse bondgenoten.

    Ahmed´s conclusie:

    “De opkomst van de IS heeft ertoe geleid dat er nieuwe maatregelen bestaan in de strijd tegen het terrorisme – zoals de massale controle en de Orwelliaanse plicht van de burgers om elkaar te bespioneren. Plannen, die de regeringen aan deze en aan de andere kant van de Atlantische Oceaan in staat stellen media te censureren, zijn buitenproportioneel gericht tegen activisten, journalisten en etnische minderheden, vooral moslims.

    Maar het nieuwe bericht van het Pentagon onthult dat, anders dan wordt beweerd door de regeringen van het Westen, de oorzaak voor de bedreiging afkomstig is van hun eigen, compleet mislukte politiek, omdat deze stiekem de radicaalislamitische terreur heeft ondersteund om dubieuze geopolitieke doelen te volgen.”

    Bron:

    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

     

    Samen met nog ’n paar geïmporteerde uitdrukkingen als ‘Fuck you’ en ‘Fuck your Mother’ heeft naast het woord ‘shit!’ ook de shit-realiteit wortel geschoten. We moeten, net als mussen zoeken in een achtergelaten dampende paardenvijg, daartussen zien de beste beetjes te vinden. Want samen met de lieverdjes van de opgefokte wreedaardige Islammerij, is onze economie, onze cultuur, onze samenleving, onze Diepste Overtuiging, ook daardoor in de stront geraakt. En neen, nu we daar tot over onze nek inzitten, mogen we zekerlijk ons hoofd niet laten hangen wegens het gevaar in de shit te stikken.….

    Samen met de lapzwanzers Laurel & Hardy leerden we opeens terug springen en bulderen lijk de primitiefste Bosjesmannen uit de diepste regenwouden van Noord Amerika. Straks zal klassieke muziek, mooie schilderijen, stichtende literatuur, bij Wet verboden worden want in strijd metde Koran, om alleen nog tsingel-tsjangel, hees getier en vulgaire teksten toe te laten. Uiteraard, begeleid door intens druggebruik en revolverschoten. The American way of life, na de sloscène van hun genocide op de vroegere bewoners van vòòt Christoffel Colombus.

    Maar zo lang er nog geen drones boven ons hoofd snorren, één per hoofd, zij we nog ’n beetje veilig. We kunnen zelfs even achterom kijken.

    *

    En wat we zien is niet mooi. Bovenstaand (veel te) lang artikel heb ik meerdere malen doorgenomen, om te kunnen besluiten dat wijlen Adolf Hitler en zijn kompaan Benito Mussolini naïeve schoolkinderen zijn geweest, in vergelijking met de Duvels in het Pentagon en in Bruxellabad. We leren er het woord geo-strategisch in al zijn verschrikkingen, waarbij onze Grote Verstanden van de Verenigde Nazie’s zich glorieus bij de neus hebben laten nemen. Een mensenleven betekent hier nog minder dan een lastige vlieg dood meppen.

    Geo-strategisch moeten de Pietrolboeren de Rus kunnen voor zijn, om Europa met gas te bevoorraden, en daarvoor moeten zij vrije doorgang krijgen door Syrië. Niet alleen willen ze Ivan voor zijn, het zou ook betekenen dat het Westen dan helemaal uit hun handen moet eten.

    Eigenlijk is de nieuwe Islamstaat die daar in Syrië bevochten wordt, het toekomstbeeld voor gans het Westen. En daar kunnen wij alleen een stokje voor steken door de volgende keer resoluut te kiezen voor totaal andere Leiders. Deze hangen wij, lijk versleten strijkinstrumenten, gewoon aan de wilgen….

    Het zullen de Vrije Verkiezingen zijn van de laatste kans. Want daarna daalt het ijzeren Gordijn over onze vrije wil. En verglijden we langzaam maar zeker in de wreedaardige grijparmen van de meest primitieve samenleving ooit.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    29-05-2015, 10:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    28-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2652

    *

    Donderdag 28 mei

    Zon 5u38-21u42

    H Germain van Parijs

     

    *

    28/5/1291 Val van Akko en van het Koninkrijk Jeruzalem. Op deze dag viel in 1291 de laatste burcht waar de laatste Tempeliers stand hadden gehouden, in handen van de Mameluikse koppensnijders. De burcht, gebouwd boven op een in zee vooruitstekend rotsplateau, werd als wraak bedekt met een metersdikke laag aarde, daar naar boven gesleept in draagmanden, op de ruggen van de overwonnen krijgsgevangenen. Pas eeuwen later werd die aarde weer verwijderd, zodat deze versterking nu als curiosum aan de toeristen kan aangeboden worden. Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Beleg_van_Akko_%281291%29

    Van 1096 tot 1291, dus gedurende bijna 200 jaar, waren de Christenen, onder leiding van de Tempeliers, dus meester gebleven van het Heilig Land. Vergeten we vooral niet, dat het de Vlamingen waren, die aan de basis lagen van dit kortstondig succes, maar dat deze eer ons al zeer vlug door de Frranzozen (die een dikkere nek hadden) werd misgund, die de pluim liever op hun eigen hoed zagen zitten. Er is dus niets nieuws onder de zon…..

     $

    *

     

    *

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    http://www.demorgen.be/binnenland/-europese-unie-biedt-lidstaten-6-000-euro-per-migrant-a2338841/.

     

    Europese Unie biedt lidstaten 6.000 euro per migrant

    *

    De Europese Commissie heeft de lidstaten van de Europese Unie een concreet plan voorgesteld om Italië en Griekenland te helpen bij de opvang van vluchtelingen uit Syrië en Eritrea. Van België wordt gevraagd om de komende twee jaren 1.364 vluchtelingen op te vangen. De EU biedt de lidstaten 6.000 euro per migrant

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

     

    De mensenhandel is dus nu helemaal voor 100% geofficialiseerd. De teerlingen zijn geworpen, en hoe! Wij in Coburgia krijgen/betalen dus per kandidaat koppensneller € 6.000,- inclusief leveringskosten. Daarvoor geven we die levenslang B, B & B.

    In het volledige artikel staat dat het gaat om 1364 ‘vluchtelingen’, maar er wordt niet verder gespecifieerd of dat per dag, per week, per maan d of per jaar is. Het is dus aangewezen om het ergste te vrezen. Maar ons luchtruim dat gisteren bijna de ganse dag gesloten werd, had alleen te zien met een panne van het electriciteitsnet, en totaal niets met en op het nipppertje vermeden gewelddadige Islammerij-aanval. Dat de noodgeneratoren ook niet werkten, was zuiver toeval. Coburgia is het eerste land ter wereld waar in vredestijd, alle luchtverkeer plotsklaps zo maar verboden werd. De versie van de onverwachte panne is de zuivere waarheid, want het staat in alle gazetten!

    Het overgenomen artikel danig bekort? Yes, of course! Zelfs na een halve lijn had ik het al begrepen: als ze niet vlug genoeg vanzelf komen (!), of als de bevolking eventueel aan het morren zou slaan: de Europese (lege) schatkamers gaan open, en de drukpersen worden weer in gang gezet. Zo zien we dus duidelijk de ware bedoeling van de Verenigde Nazie’s om onze landen vol te stoppen met een nieuwe bevolking van een soort Afro-Eurpeanen.

    En toch heb elk nadeel ook se voordeel. Onze spaarboeken brengen niets meer op. De vooruitzichten beneden zero? Geef ze maar eens ongelijk, de medeburgers die meer dan € 6.000 zullen willen neertellen om zo’n zwarte schoonheid in huis te krijgen, die de oude dag ietwat kan opvrolijken. Er is voor elk wat wils. Genderverschil maakt niets uit. Werden we ondertussen niet geleerd vazn breed te zijn van gedachten?

    Dàt is pas een échte Islamitische bekeringsoperatie! Neem voor een prijske zo’n paar helpende handen in huis! Het mogen zelfs kinderen zijn, want straks is alle criminaliteit uit het Strafwetboek verbannen. Virussen echter zullen vrij spel krijgen. Hoereren en bouleren zoveel je kan, want morgen groeit er gras op Uwen buik!

    Moraliteit? Normen en waarden? Hebben de beesten dat, en zijn die niet gelukkig in de toestand waarin ze zijn? En als, om de wereld te bevrijden richting de 72 maagden bij Allah, den Amerikaan morgen een paar atoombommetjes op onze nek gooit, zijn we, mensen en dier, toch allemaal de pineut?

    Ik denk dus dat € 6.000 slechts de inzetprijs is. Binnenkort zal de veilingmeester de prijzen zo hoog opdrijven, dat ze elkaar zullen moeten kopen. Want dan zal p,s geld al lang op, en onze pijp al lang uit zijn!

    *

    Pssst

    De laatste tijd verschijnen er toch zo weinig berichten over de Afrika-Europa overzetdienst. Zeg nu niet dat het water ineens veel te nat is geworden…..

    Pssst II

    Onze bloedeigen Pers, die we nu eenmaal als de ‘Verkochte Pers’ moeten aanspreken, zou over Akko, heden in Israël, wondermooie waar gebeurde verhalen kunnen bijeenschrijven. Zodat ons Volk zich zijn eigen grootheid zou kunnen herinneren. Zodat ook die vele Niefaniers eindelijk beseffen dat ze juist hier jamais de la vie welkom kunnen zijn. Er zijn bibliotheken beschikbaar met het bronnenmateriaal, er moeten alleen dappere zielen zijn die het als een goudmijn durven ontginnen. Een beetje zoals Conscience’s historische Leeuw van Vlaanderen, maar dan met een titel zoals ongeveer ‘Een Leeuw in het Land der Niifanieren’….

    Ondergetekende schrijft vrijwillig en kosten-vrij bij voorbaat in om minstens voor 10 afleveringen het script samen te stellen…. En neen: beloofd! Deze keer zouden het geen ‘stromen Walenbloed’ worden zoals bij Conscience, maar stromen koppensnijdersbloed!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *


    28-05-2015, 12:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    27-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2651

    *

    .

    *

    Oorlog stokers aller landen….

    *

     

    KAPSTOK v/d DAG

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/05/Hoge-NAVO-official-verwacht-nog-deze-zomer-wereldoorlog .

     

    Hoge NAVO-official verwacht nog deze zomer wereldoorlog’

    *

    ‘Als we geluk hebben wordt het geen kernoorlog’ – Chinese staatskrant Global Times: ‘Oorlog is onvermijdelijk als VS eisen niet intrekt’

    Gisteren begonnen 12 NAVO-luchtmachten, waaronder die van Nederland, aan één van de grootste oefeningen ooit – voorbereidingen op een echte oorlog?

    Een hoge NAVO-official heeft tegen voormalig NSA inlichtingenanalist John Schindler gezegd dat de wereld nog deze zomer ‘waarschijnlijk in oorlog’ zal zijn. ‘Als we geluk hebben wordt het geen kernoorlog.’

    Schindler, een voormalige War Collegeinstructeur van de Amerikaanse marine, is bekend vanwege zijn vele hooggeplaatste contacten in de strijdkrachten. Toch werd zijn tweet genegeerd door de media.

    Hoewel hij het land niet specifiek noemde, lijkt het vrijwel zeker dat de NAVO-official zijn opmerkingen maakte in het kader van de spanningen tussen het Westen en Rusland.

    ‘Doelbewust lek, situatie ernstig’

    Volgens vaste Infowars auteur Paul Joseph Watson zijn er aanwijzingen dat het bericht ‘doelbewust geleky’ is door NAVO bronnen, om te benadrukken hoe ernstig de geopolitieke situatie op dit moment is. Gisteren begon de NAVO in Europa één van de grootse luchtmachtoefeningen ooit. Aan de 12 daagse oefening nemen de luchtmachten van de VS, Groot Brittannië, Duitsland, Frankrijk, (niet NAVO-leden) Zwitserland, Zweden en Finland, Noorwegen en ook Nederland deel.

    ‘Oorlog als VS zijn eisen niet intrekt’

    Ook de spanningen tussen Amerika en China zijn verder opgelopen, zoals we enkele dagen geleden al berichtten. De staatskrant Global Times, een orgaan van de heersende Communistische Partij, waarschuwde gisteren dat ‘oorlog onvermijdelijk is’ als de Amerikaanse regering zijn eisen dat China de bouw van kunstmatige eilandenbases in de Zuid Chinese Zee beëindigt niet inslikt. ‘Als de insteek van de VS is dat China zijn activiteiten staakt, dan is een oorlog tussen beide landen in de Zuid Chinese Zee onvermijdelijk,’ aldus de Times. ‘De intensiteit van dat conflict zal groter zijn dan wat mensen gewoonlijk verstaan onder ‘spanningen’.’

    Vorige week berichtte CNN dat de Chinese marine al meerdere malen Amerikaanse verkenningsvliegtuigen die onder andere bij deze in aanbouw zijnde eilandenbases vlogen gesommeerd heeft te vertrekken.

    ‘WO-3 na instorting Chinese economie’

    Ook de beruchte belegger-miljardair George Soros zei vorige week dat de planeet op een Derde Wereldoorlog afstevent, die mogelijk het gevolg zal zijn van een aanstaande instorting van de Chinese economie. De regering in Beijing zal volgens hem een extern conflict uitlokken om aan de macht te kunnen blijven. Tevens waarschuwde hij voor een militaire alliantie tussen China en Rusland.

     

    ‘Escalatie crisis Oekraïne wordt de trigger’

    In september 2014 schreef de Chinese professor Hand Xudong een redactioneel commentaar in de People’s Daily, waarin hij ervoor pleitte dat China zich ging voorbereiden op de Derde Wereldoorlog, die volgens hem zou kunnen ontstaan door een escalatie tussen Rusland en Amerika over de situatie in Oekraïne.

    Xander

    (1) Infowars

     

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

    Op het gevaar af van weer voor ‘ouderwets’ te worden versleten, durf ik schrijven, dat er mij spontaan de verzuchting is ontsnapt ‘Wat in ’s Hemels Naam’ hebben de koeierknechten (cowboys) uit Amerika te zoeken in de Stille Chinese Zuidzee? Wat hebben zij (en wij meteen, dank zij de Navo) in Estland te zoeken aan onze kant van de grens met Rusland?

    O Ja, hebben jullie dat ook gehoord? Die dringende ‘oefening’ in Estland, Finland, Noorwegen, was al 2 jaar geleden gepland. Gewoon onschuldige bezighouding voor onze manschappen. Hebben jullie ook duidelijk gezien hoe de Rus meteen deze dreiging als… een échte dreiging heeft opgevat? Al die tanks, die oorlogsbodems, die straaljagers in de lucht: dat is toch pure provocatie!

    Mochten jullie nog niet overtuigd zijn: de gazetten staan er nog vol van! Maar wees gerust, wij zijn de goeden, samen met al die lieve Amerikaantjes. De slechten, dat zijn die stoute Russen en Chinezen die allemaal racistisch tegen een beetje Islammerij zijn. Stel U voor, die weigeren om net als ons, de zegeningen van Allah en de wereld van de kleffe chewingum kauwende Americano’s te aanvaarden! Hadden wij in ’44 die Al Capones niet over de vloer gehad, dan hadden wij nog altijd gezucht onder de gedisciplineerde tucht van al die Führers en Duce’s, die ocharme de Joden wilden uitroeien. Stel U voor, dat dat toen gelukt was: wat zouden de Islammers nu nog te doen hebben? Indien geen Joden te vermoorden, dan misschien alle andere Europeanen?

    Zodra de eerste bommen vallen, zullen we wat meemaken met de Nietfanierders bij ons. De dodenlijsten zijn al langer dan vandaag bekend en de ‘Heilige Oorlog-strijders’, om hen deze keer in onze eigen taal te benoemen (elders zijn het Djjihadisten’, dat klinkt inderdaad nieuwer, want in ‘t Arabiers) leven in blijde verwachting. Naast het vele ‘Judenblut das von Messern spritzt’, zoal de Duitse Nationaal Socialisten zongen, zal er veel Christenbloed kunnen stromen. Niet erg? Is gewoon ‘collateral dammage’ en werd voordien ingecalculeerd door het Pentagon.

    Links en rechts een paar atoomdingetjes, zo ver mogelijk van de Aanhangers van Het Beest, en Kees zal weer klaar (gekomen) zijn. *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *










    27-05-2015, 15:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2650

    *

    Woensdag 27 mei

    Zon 5u39-21u41

    H Augustinus van Kantelberg (Canterbury)

    Op Sint-Augustijn zullen de winters over zijn

     

    *

    .

     

    *

    Wie zijn laatste boterham niet vrijwillig weggeeft

    Is een vuile racist! Zeggen de kaviaarvreters.

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11063.

     

    Politicoloog schoffeert kwart miljoen Vlamingen

    *

    Wie vragen opwerpt bij de multiculturele wensdroom en Vlaams Belang stemt, wordt steevast aan de maatschappelijke schandpaal genageld. Afgelopen weekend deed politicoloog Carl Devos zijn duit in het zakje.

    Een jaar na de ‘Moeder aller verkiezingen’ maakte politicoloog en VRT-lieveling Carl Devos een tussentijdse balans op van de partijen in De Zondag. Over het Vlaams Belang was de politicoloog formeel: “Dat wordt het reservoir van de kiezers die ontgoocheld zijn in het communautaire discours van de N-VA en voor de authentiek racistische mensen.” Het riedeltje klinkt niet alleen afgezaagd, het is compleet onjuist.

    In een reactie zet Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken dan ook de puntjes op de i. “Racisme is een misdrijf waaraan wij ons niet bezondigen. Het immigratiedebat heeft niets met racisme te maken maar alles met het veiligstellen van ons sociaal model,” aldus Van Grieken.

    Niets met racisme te maken

    Van Grieken wijst er andermaal op dat onze partij het lakse immigratiesysteem viseert, niet de mensen die er – begrijpelijkerwijs - gebruik van maken. Volgens de Vlaams Belang-voorzitter bezondigt Devos zich met zijn uitspraak dan ook aan de uitholling van de term ‘racisme’ en schoffeert hij onterecht een kwart miljoen Vlamingen.

    “Onze kiezers zijn niet racistisch. Het enige dat zij vragen is dat hun gemeenschap in deze geglobaliseerde wereld wordt beschermd. Zij willen dat de immigratie een halt wordt toegeroepen zodat de integratie kan worden bevorderd en onze verzorgingsstaat standhoudt. Met racisme heeft dat niets te maken, alleen met gezond verstand”, aldus Tom Van Grieken.

     

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

     

    Als de vos de passie preekt, boer let op Uw ganzen.

    Tja, een spraakwoord zit er ook al eens een beetje naast. Want deze vos heeft toch als resultaat alleen dat hij de getrapten doet rechtveren. Of niet soms? Lamme Goedzakken als we (bijna) allemaal zijn, laten we de man maar razen. Misschien heel in de verte in de mening, dat die, door zijn verkeerde diagnose, vele ogen zal openen.

    Benieuwd welk antwoord deze vos en kaviaarvreter zou geven (alleen antwoorden met ja of neen) of het racisme is, bezorgd te zijn voor de zijnen.

    Kan hij (tweede vraag) een zinnige omschrijving geven aan de opgedrongen oververzadiging aan zogezegde asielzoekers?

    Hebben politieke ‘waarnemers’ nog altijd niet door, dat de meeste van onze strafwetten moeten afgeschaft wordn? Zoveel verspilde menselijke energie, door criminelen jarenlang opgesloten te houden, die telkens opnieuw hervallen? De sekswetten worden versoepeld, omdat waarnemers vastgesteld hebben, dat ‘ze’ het toch al doen?

    Waarom zien die slimme ‘waarnemers’ dan niet, dat onze Grote Verstanden onze samenleving aan het vergiftigen zijn? Waarom wèl tumult over het ene, en niet over het andere, veel grotere rampspoed?

    Hallo, Carlo Renardo, bent U nog daar? Hebben de champagne en de kaviaar geslaakt?

    *

    Tweede bedenking. Testaankoop brengt de NMBS voor de Rechtbank met een ‘groepsaanklacht’ wegens de vele stakingsdagen (6 in 8 maand). Allo Tommeke: waarom niet hetzelfde doen tegen Devos? Smaad en eerroof ten overstaan van een half miljoen burgers die het beste voor hebben met de eigen leefgemeenschap?!

    Misschien eindigt deze aanklacht wel in mineur, maar hij zou het keerpunt kunnen zijn in de publieke opinie die voorgehouden wordt dat vreemdelingen, van hoe ver die ook mogen komen, eigenlijk geen vreemdelingen zijn, maar sukkelaars op zoek naar een beter leven. Waarbij er verzwegen wordt, dat ze dat ‘beter leven”’ van ons willen afnemen….

    Elke boterham kan inderdaad maar éénmaal opgegeten worden….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen. (Get) Digitalia

    *

     










    27-05-2015, 11:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    26-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2649

    *

    .

    *

    Wie lokt hier en nu WO 3 uit?

    .

    Het Westen (wij dus)

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    https://ejbron.wordpress.com/2015/05/25/navo-zet-rusland-onder-druk/#more-89763 .

     

    NAVO zet Rusland onder druk

    *

    Enkele uren geleden heeft de secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, de wereld een stap dichterbij een oorlog met Rusland gebracht. Stoltenberg eiste het aftreden van de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov en het stopzetten van iedere vorm van ondersteuning aan de Russische separatisten. Vanwege het grote aantal Russische oefeningen, die gehouden worden aan de grens met Oekraïne, zou er nog steeds sprake zijn van een bedreiging.

    Dit is een uitermate verontrustende ontwikkeling, die gepaard gaat met de grote NAVO-oefeningen met Amerikaanse troepen, minder dan een dagmars ver verwijderd in Estland.

     

    Vorige maand nog dreigde Poetin met een atoomoorlog als de NAVO actief blijft in de Baltische landen. Als reactie op Poetin startte de NAVO deze inzet. De NAVO verzamelde heel snel 13.000 militairen om haar kracht aan de achterdeur van Rusland te laten zien.

    “Hedgehog” is het grootst opgezette militaire oefenprogramma dat sinds de Tweede Oorlog wordt gehouden door het leger van Estland en NAVO-strijdkrachten. Estland heeft een gemeenschappelijke grens met Rusland en ligt slechts 5 uur van Sint Petersburg en 11 uur van Moskou verwijderd.

    Eén verkeerde beweging zou de hele wereld in een Derde Wereldoorlog kunnen storten.

    Bron:
    http://brd-schwindel.org
    Auteur: Ingo Trost

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

     

    Terwijl in Coburgia de Verkochte Media zich onledig houden met het voorspel van de tweede seksuele revolutie van in de wieg (als een der partners geen 5 jaar ouder is!) gaat op het wereldtoneel het voorspel in gang van de 3de en laatste wereldbrand.

    Het gaat er net aan toe als in de eerste de beste bewaarschool: de andere tergen, tot die de eerste slag uitdeelt. Om dan te kunnen zeggen dat die het eerst is begonnen met vechten….

    Men zou bijna kunnen stellen, dat de Navo mis content is, omdat dat Russisch lief ding als 2de eindigde in de liedjeswedstrijd van verleden zondag. Dat roept toch om wraak op het slagveld! Met het Clinton Wijf als boze heks, omdat het spiegeltje aan de wand vertelt dat een ander veel knapper is dan zijzelf, net als in het Sprookje van Sneeuwwitje en de Boze Heks.

    Maar neen hoor! Het zijn gewoon aan onze kant manoevers lijk b ij de Vrijwillige Brandweer en het is Poetin die bezig is aan de grens met invasietroepen te oefenen. Dat is wat U morgen ergens op een binnenbladzijde van de gazet zult zien staan. Vooral de mensen dom houden, nu de Pastoors dat niet meer kunnen doen.

    Maar dat van die aan de kant geschoven Pastoors zou wel eens rap kunnen veranderen. Ons Ma beweerde altijd, dat als er weer eens een oorlog zou dreigen, dat de Kerken dan rap weer vol zouden lopen. God weet waar ze dat haalde, maar van kindsbeen al heb ik moeten leven met het spreekwoord dat ‘Gods molen langzaam maalt. Ze zei dat in haar Oostends dialect, zo van ‘God borgt mo scheldt nie quitte’. Ons Ma heeft in de dingen des levens nooit ongelijk gehaald! Wat ’n geluk dat ze nooit Het Beest heeft moeten meemaken. Want terwijl de Navo zich als een kikker opblaast om koe te lijken aan de grens met Rusland, zal in Syrië/Irak een Nieuwe Wereldmacht gestalte hebben gekregen…. Daar wordt namelijk niet gedreigd, maar van deur tot deur gemoord!

    Nu eisen de Russen toch wel het aftreden van Jon Kerry, de USA Minister BuZa! Wie denken ze wel dat ze zijn! Ondankbare vlegels die niet eens fatsoenlijk in het Amerikaans kunnen vloeken. Of op een beschaafde manier nazeggen ‘Fuck You’

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    26-05-2015, 16:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2647

    *

    Dinsdag 26 mei 2015

    Zon 5u40-21u39

    H Filip Neri

    *

    .

    *

     

    *

    Zouden die allemaal ook Franstalig zijn?

    Niefanieren en Franstaligen, allemaal de zelfden!

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11061 .

     

    *

    Waals onderzoek bevestigt: transfers verarmen Vlaanderen

    Zonder de miljardentransfers naar Wallonië zou Vlaanderen een budgettair overschot hebben van bijna 8 miljard euro. Dat blijkt uit een onderzoek van de Universiteit van Namen.

    Vlaanderen verkeert momenteel in zwaar weer. Het Rekenhof maakte afgelopen week nog bekend dat Vlaanderen tegen eind 2015 zal opkijken tegen een schuldenberg van 20 miljard euro. Intussen probeert de Vlaamse regering de gaten te dichten met allerhande belastingverhogingen. Zo krijgt de Vlaming een verhoogde water- en elektriciteitsfactuur, een verdubbeling van de zorgverzekering, duurder openbaar vervoer, duurdere kinderopvang en nog wat verdoken taksen door de strot geduwd. De vele beloften van de N-VA over belastingverlagingen ten spijt.

    Marketing

    Deze belastingverhogingen waren echter niet nodig indien de miljardentransfers naar Wallonië zouden ophouden, stelt een nieuw onderzoek van de Universiteit van Namen. Vlaanderen zou zelfs een ruim overschot boeken van 3,5 procent. Goed voor bijna 8 miljard euro. Hiermee zou Vlaanderen eindelijk een sociaal beleid op maat van de Vlaming kunnen voeren. Denken we maar aan de torenhoge tarieven voor onze rusthuisbewoners, de ellenlange wachtlijsten bij de sociale huisvesting of de structurele tekorten in de welzijnssector en het onderwijs. Het was dan ook bijzonder pijnlijk dat N-VA kopstuk, Jan Jambon de transfers onlangs nog wegwuifde. “De miljardentransfers zijn alleen goed als marketinginstrument van de N-VA, maar in feite interesseert het ons niet”, stelde de vicepremier begin deze maand.

    Vlaamse strijd, sociale strijd

    De massale en decennialange transfers vanuit Vlaanderen hebben Wallonië bovendien nog geen millimeter vooruit geholpen. Ook en vooral Wallonië heeft de verantwoordelijkheidszin, de dwang, de motivatie en de focus nodig die onafhankelijkheid onvermijdelijk met zich zal meebrengen. Het is dus ook ten behoeve van Wallonië dat het Vlaams Belang strijdt voor de ontbinding van de Belgische staatsstructuur en de stichting van een onafhankelijke Vlaamse staat. Het is ook ten behoeve van Wallonië dat het Vlaams Belang, in afwachting van die onafhankelijke Vlaamse staat, een totale fiscale autonomie voor Vlaanderen en Wallonië bepleit en een pleidooi houdt voor een splitsing van de sociale zekerheid. De leuze ‘Vlaamse strijd, sociale strijd’ is meer dan ooit aan de orde.

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

     

    De zwarte neger King Kong King had ooit een heuse droom, waarbij de Zwartjes op een mooie dag de Witmenschen zouden gedomineerd hebben. Hij sprak echter voor zijn beurt, maar het werd gehoord tot bij de Nietfanieren in Hawaï, die prompt Allah Hu Akbar d’er aan kwamen. Stom! Meer zelfs! Oerwoud stom!

    Stel U voor, na lezing van dit artikel kreeg ondergetekende ook ineens een visioen. Over bepaalde landgenoten zonder arrogantie die even hard werkten als die domme achterlijke boeren. Maar dan kwamen de woorden van Jantje Achterhesp daar weer voorschuiven. Transfers zijn alleen nuttig ezelsvoer in verkiezingstijden, zei die. En dan realiseerde ik mij, dat zonder de Goedendags, er jamais nooit iets zou van komen.

    De Vlamingen dragen inderdaad 3 grote kruisen die hen op de rug van bij de geboorte worden vastgevezen. De Coburger Festspiele, de Niefanier-saga en de keskedie’s. Die zijn moeilijk met een enkele zwier van ons wereldvermaard slagwapen omver te krijgen, maar als we het niet proberen, zullen we ’t nooit weten.

    Denken jullie nu echt dat ‘Mise au Point’ daar een punt zal van maken? Ze zullen het, samen met de Franstalige Pers, niet eens doodzwijgen, maar bevechten lijk de socialisten doen met de vrijheidslievende nationalisten (met alle middelen), zelfs met leugens en bedrog. Wat ’n ‘toupie’ om zoiets te durven uitbrengen! Moest het nu niet zijn, dat Cruella Onkelinxks uit ’n collaboratie-familie stamt, erger dan de doorsnee Vlaming, ze zou ons allemaal al lang de ogen zijn komen uitkrabben.

    De koekoek zingt wel goed en mooi in de Lente, maar ’t is een vogel met lelijke Waalse gewoonten! Zijn ei in andermans nest komen leggen en door die andere vogelmoeder laten uitbroeden. Om vervolgens de eigen jongen overboord te kippen, om in het nest alleen overgebleven, met open bek de pleegouders te blijven afjakkeren om eten te vergaren….

    En koekoeks mag de jonge jager doodschieten zo veel hij wil, het volgend jaar zijn die daar terug. En zoals het lied luidt, dan fluiten ze den armen jager…. Uit.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen. (Get) Digitalia

    *

     

     

     

     








    26-05-2015, 15:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2648

    *

    .

    *

     

    *

    Monica Lewinsky, the his sperma maid:

    .

    He never had sex with that woman…..

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    &

    .

    http://www.vrijspreker.nl/wp/2015/05/de-clintons-profiel-van-een-misdaadfamie/ .

     

    De Clintons: Profiel van een misdaadfamie

    *

    Velen in Nederland beseffen niet hoe misdadig de Clintons in werkelijkheid zijn en men wordt moedwillig hier in het duister gehouden over de criminele achtergrond van zowel Bill als Hillary Clinton. Dat heeft te maken met het feit dat zij Democraten zijn en de Democratische partij altijd een gewillig oor heeft gevonden bij onze collectivistische media en politiek. Alle informatie over de beruchte activiteiten werden of in de doofpot gestopt of als ´rechtse Clintonhaat´ weggezet.

    In 1999 ontving ik een speciaal rapport van een broker op Wall Street, Nick Guarino, die vertelde over de achtergronden van de Clintons. Het was een lijvig rapport waarin alle misdrijven vermeld stonden die deze beruchte familie hadden gepleegd. Het loog er niet om.

    Whitewater

    Het eerste schandaal, waarin Bill en Hillary Clinton betrokken werden was die in Whitewater. Op 20 januari 1994 had een speciale commissie onderzoek gedaan naar de financiën van de Clintons en hun rol in de Whitewater Development Corporation. Velen die waren aangesteld door Bill Clinton hadden een rol gespeeld in deze fraude. Zoals de rechter David Hale, die werd veroordeeld in datzelfde jaar voor het smeden van een complot om postfraude te plegen en de Federale overheid op te lichten.

    h Whitewater

    De zakenpartner van Bill Clinton tijdens zijn gouverneurschap, Jim McDougal werd aangeklaagd vanwege 19 complotten, postfraude, meineed en gefingeerde bankrapporten, waardoor de Madison Savings and Loans tenonder ging. Hierbij werd het geholpen door Hillary Clinton, die toen advocate was bij de Rose Law Firm in Little Rock Arkansas. Tot op heden heeft zij geen openheid van zaken gegeven, daarbij toentertijd geholpen door functionarissen van het Witte Huis, die waren aangesteld door Bill Clinton. Deze functionarissen waren Bernard Nussbaum, Patsy Thomasson, Roger Altman (die gedwongen ontslag genomen had), Jean Hanson (eveneens gedwongen ontslag), William Kennedy (advocaat die weigerde om een verklaring af te leggen), twee Arkansas bankiers, Herby Branscum en Robert Hill, die bankgeld hadden gestort in het herverkiezingsprogramma van Bill Clinton in 1990 en Lloyd Cutler (die ook gedwongen ontslag nam).

     

    Aanrandingen en verkrachtingen

    Een volledige exposé over Hillary Clinton kan men hier vinden en geeft aan dat zij heel erg onder vuur komt te liggen nu dat zij haar kandidatuur voor het presidentschap heeft aangekondigd. Zij was in feite het kwade brein achter het Clinton-presidentschap van 1993 tot 2001.

    Bill Clinton leugenaar

    intimideerde vrouwelijke getuigen die of aangerand werden of lastig gevallen door haar man Bill. Het was een publiek geheim dat Bill Clinton veel vrouwen heeft aangerand en zelfs verkracht. De meest beruchte was de verkrachting van Juanita Broaddrick in 1978 tijdens zijn gouverneurscampagne, waarin zij fungeerde als vrijwilligster. Feitelijk had Bill Clinton een hele geschiedenis aan verkrachtingen op zijn naam staan sinds zijn studieperiode in Oxford.

    Veel vrouwen zijn in de loop der tijd naar voren gekomen om aan te geven hoe zij werden belaagd door Bill, zoals Gennifer Flowers, Paula Jones en Kathleen Wiley. We hebben hier te maken met een serieverkrachter die zich niets aantrekt van welke standaard dan ook en gerust zijn gang is gegaan tijdens zijn gouverneurschap en presidentschap, daarbij volledig gesteund door zijn vrouw, die zelf ook niet brandschoon is op dit vlak. Frappant is eveneens het aantal mysterieuze doden die zijn gevallen onder de ´vrienden´ en ´zakenpartners´ van de Clintons, of zijn deze uit de weg geruimd omdat ze te veel wisten? Alle onderzoeken die moesten plaatsvinden werden gedwarsboomd door de Clintons en hun aanhangers in het Witte Huis en een behoorlijk deel van de Democratische partij.

    Benghazi

    Maar wat waarschijnlijk het meest schadelijke gaat vormen voor de Clintons en met name voor de kandidatuur van Hillary is het schandaal van Benghazi. Op de avond van 11 september in 2012 vielen islamitische terroristen de Amerikaanse diplomatieke missie aan en doodden daar de Amerikaanse ambassadeur J. Christopher Stevens. Een paar uur later werd een andere missie aangevallen en vielen nog eens twee doden, deze waren CIA-agenten Tyrone Woods en Glen Doherty. Deze aanval was heel vreemd, want wat deed de CIA in Libië en wat waren de contacten Project-Gunrunner-Benghazimet de ambassadeur en Al Qaida? Later bleek het om iets heel anders te gaan en wel de wapenleveranties aan Al Qaida door de VS en bestemd voor Syrië, waar ze konden worden gebruikt door Al Nusra, een zijtak van Al Qaida.

     

    Voor de Federale onderzoekscommissie was het belangrijk dat de emails van Hillary Clinton zouden kunnen worden geraadpleegd. Hillary was toen minister van Buitenlandse Zaken (State Department) en was eindverantwoordelijke voor deze affaire. Zij wilde deze emails niet afstaan en er was een speciale dagvaarding voor nodig om deze mails te verkrijgen. Veel van deze mails werden intussen vernietigd door Hillary om de waarheid te kunnen verdoezelen. Als zij de officiële State Dept. email had gebruikt dan konden deze nooit worden gewist, want deze werden in een database opgeslagen als eventuele referentie of bewijsmateriaal voor mogelijke wandaden.

     

    Ook de CIA probeert er intussen alles aan te doen om de affaire in de doofpot te stoppen, omdat deze in hun gezicht kan ontploffen als het Amerikaanse volk leert dat er meer aan de hand is dan een vermoorde ambassadeur.

    Cartoon - Hillary’s Past Al met al is het interessant te zien hoe deze ontwikkelingen zich verder zullen uit cristaliseren en eveneens het lot van Hillary te zien bepalen. Het zou evenwel een ramp zijn voor de Amerikanen als Hillary Clinton president zal worden, want dan hebben zij een topcrimineel in het Witte Huis met een extreme machtspsychose en bereid is letterlijk en figuurlijk over lijken te gaan. In werkelijkheid zou ze achter tralies moeten zitten in plaats van als kandidate voor de presidentsverkiezingen.

     

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

     

    https://youtu.be/Wt8y18YFH70

    een zéér inspirerende speech door Ronald Reagan. Dat is wat men verwacht van een president. Luister, leer en onthoud wie we zijn!

    *

    U hebt zo juist niet de nieuwe versie gelezen van Bonnie & Clyde, het wereldberoemd misdaadkoppel ut de Amerikaanse gangstergeschiedenis, maar de ‘democratische’ (zeg maar post communistische zwaar socialistische) eencellige tweeling van Het Beest uit de naar solfer en pek stinkende Pietrol Landen. Ere dus aan wie ere toekomt!

    Is er soms iemand die twijfelt aan het waarheidsgehalte van bovenstaand artikel uit www.vrijsprker.nl? Neen, zoals in een vorig stukje verhaald over het verschil tussen iets met de vingertoppen aanvoelen, of met de ellebogen voor wie het een beetje duidelijker overkomt, de Clintons dat zijn een ben de kluntens.

    ‘n ‘klunten’ is, om het met een algemeen beschaafd dialectwoord te zeggen, een achterlijke pierewiet die bijna stikt van de pretentie en die voor die pretentie met echt socialistische middelen (dixit Lewie van Leuven) er alles voor over heeft om die pretentie iedere dag nog te vergroten. De geniepigste eerst. Neem als voorbeeld de tweestrijd bij onze ‘sociaal democraten’ John Crombez en Den Cleynen Toebacksack. Entre les deux, mon coeur balance….

    Voor mij diende cowboy Bill reeds van in de tijd van La Monica te worden in zijn blootje in de Washing Ton te worden gezet. Om er flink te worden afgeschrobd. Want eigenlijk is de man geen koe-rijder (cow boy) maar een rokkenrijder. Als ik z’n eigen koe bekijk, verstaan ik dat wel een beetje….. Een mens zou voor minder ondergronds willen gaan!

    Stel U gewoon voor de lol even voor, dat zo’n koppel de macht heeft om met één druk op de knop overal ter wereld Hiroshima’s en Nagasaki’s onder een regen van atoom fallout te zetten…. Lollig is dan ineens niet meer zo lollig Vooral niet als Bruxellabad gedoemd zou zijn om met de Navo als fall in de spits van de fall out af te bijten.

    De Navo en ‘Het Vrije Westen’, onder dergelijke deskundige leiding uit de USA, in het strijdperk tegenover de Russische Beer die nu al de aartsvijand is van Het Beest!

    Ik mag echt niet denken aan de duizenden tonnen leugens die nog over ons zullen uitgegoten worden voor het zover is. De ‘Verkochte Mia’ zullen er alles aan doen om het deksel op de beerput te houden. In de vermetele hoop om er zelf beter van te worden…

    *

    Hallo! Waar blijft www.vrijspreker.vl, zo dat er kan afgesproken worden om samen roestvrij stalen ‘Goedendags’ uit te delen?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

     

     










    26-05-2015, 14:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    25-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2646

    *

     

    *

    Wat het Westen ziet,

    als eenmaal de blinddoek is weggevallen…..

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/05/Gelekt-Pentagon-rapport-ISIS-met-Turkse-en-Arabische-steun-gecreerd-door-VS .

    *

     

    Gelekt Pentagon rapport: ISIS met Turkse en Arabische steun gecreëerd door VS

    US Defense Intelligence Agency document: Moslim Broederschap en Al-Qaeda belangrijkste krachten Syrische burgeroorlog

    Oud MI5 agent: NAVO verantwoordelijk voor massamoorden, volksverplaatsingen en anarchie

    *

    Gezien de onthutsende ontstaansgeschiedenis zou de ISIS vlag tussen die van de NAVO landen kunnen wapperen.

     

    Volgens onderzoeksjournalist en bestseller auteur Nafeez Ahmed is er een rapport van het Pentagon uitgelekt waarin bevestigd wordt wat wij al sinds de zomer van 2014 schrijven, namelijk dat de islamitische terreurgroep ISIS met steun van met name Turkije en Saudi Arabië door Amerika werd gecreëerd om tegen de Syrische president Assad te vechten. Al lange tijd geleden onthulden we dat ISIS terroristen in CIA-kampen in Turkije werden getraind, iets dat destijds slechts weinigen wilden geloven.

    We legden vorig jaar eveneens uit wat de reden was: president Assad stond en staat een belangrijke aardgaspijpleiding van Qatar naar Europa in de weg, een die de Europese afhankelijkheid van Russisch gas fors zou moeten verminderen. De Russen wisten dit van meet af aan en waarschuwden in september 2014 dat het inzetten van ISIS en ook Al-Qaeda –zoals bekend eveneens een creatie van de CIA- tegen Syrië ‘een enorme escalatie van het conflict in het Midden Oosten en Noord Afrika’ zou betekenen.

    Kremlin waarschuwde terecht voor escalatie

    Inmiddels weten we dat het Kremlin het helaas geheel bij het rechte eind had. Nu is daar ook hard bewijs voor: het gelekte rapport van het Pentagon, waaruit blijkt dat het Westen onder leiding van de VS in samenwerking met Turkije en de Arabische Golfstaten diverse islamistische groepen begon te steunen om de regering Assad te ondermijnen, ondanks het feit dat er toen al gewaarschuwd werd voor de opkomst van de ‘Islamitische Staat’ in Syrië en Irak.

    Westen maakte islamitische holocaust tegen christendom mogelijk

     

    Afgelopen week besloot de regering Obama om opnieuw voor miljarden aan wapens te leveren aan onder andere Saudi Arabië en Irak. Veel van de eerder aan het Iraakse leger geleverde moderne Amerikaanse wapens zijn onbeschadigd in handen gevallen van ISIS. De onthullingen onderstrepen opnieuw de schandalige hypocrisie van de Westerse (NAVO-) regeringen, die door het steunen van ISIS mede verantwoordelijk zijn voor de islamitische holocaust tegen het christendom in het Midden Oosten en Noord Afrika, iets waar behalve wat spaarzame en nauwelijks effectieve bombardementen helemaal niets aan gedaan wordt. Hoe anders was het in de jaren ’90 in Kosovo en Bosnië, toen vooral moslims de slachtoffers waren.

     

    Moslim Broederschap en Al-Qaeda werken samen

     

    Onder de documenten die na rechtszaken van Judicial Watch onder gerechtelijke dwang werden vrijgegeven bevindt zich ook een in 2012 als geheim geclassificeerd rapport van het US Defense Intelligence Agency (DIA), waarin –zoals we afgelopen woensdag berichtten- niet alleen staat dat de regering Obama van tevoren wist van de wapenleveranties vanuit Libië aan de islamistische rebellen in Syrië, maar ook wordt erkend dat de Moslim Broederschap en Al-Qaeda feitelijk twee handen op één buik en de belangrijkste krachten achter de Syrische burgeroorlog zijn.

     

    Dit is explosieve informatie, aangezien zowel de regering Obama als de Europese Unie zich openlijk achter de Moslim Broederschap opstelden en deze terreurorganisatie zelfs steunden met miljarden dollars en euro’s.

     

    Doelbewuste steun aan Al-Qaeda en andere jihadgroepen

     

    Het Pentagon voorspelde in de gelekte documenten het ontstaan van ISIS door het samengaan en samenwerken van diverse andere islamitische terreurorganisaties in Syrië en Irak. Desondanks ‘steunen de Westerse landen, de Golfstaten en Turkije de pogingen van de Syrische oppositiekrachten om de oostelijke gebieden grenzend aan Irak te controleren... De mogelijkheid bestaat dat er een verklaard of onverklaard Salafistisch vorstendom in oostelijk Syrië ontstaat, en dit is precies wat de ondersteunde machten van de oppositie willen om het Syrische regime te isoleren...’ Met andere woorden: het Pentagon geeft hier zwart op wit toe samen met de andere Westerse landen, de Golfstaten en Turkije doelbewust te hebben meegewerkt aan de oprichting van een Salafistische jihadstaat. Bovendien werd daar aan toegevoegd dat ‘de oprichting van zo’n Salafistisch vorstendom de ideale atmosfeer creëert voor AQI (Al-Qaeda in Irak) om terug te keren tot zijn aloude centra in Mosul en Ramadi.’

    Die staat was bedoeld om ‘de jihad tussen de Soenieten in Irak en Syrië te verenigen, en de rest van de Soenieten in de Arabische wereld tegen wat als één vijand zou worden beschouwd. ISI(S) zou door zijn unie met andere terreurorganisaties in Irak en Syrië ook een Islamitische Staat kunnen uitroepen, wat een ernstig gevaar zou betekenen voor de vereniging van Irak en het beschermen van (dit) grondgebied.’

    Westerse media hebben jarenlang gelogen

    Veiligheidsanalist Shoebridge, die de Westerse steun voor islamitische terroristen in Syrië al vanaf het allereerste begin van de oorlog in kaart bracht, wijst erop dat ‘de Amerikaanse en Britse regeringen, alsmede bijna de complete Westerse mainstream media, de Syrische rebellen als gematigd, liberaal, seculier en democratisch hebben gepromoot, en daarom de steun van het Westen verdienden. Aangezien deze documenten deze aanname totaal ondermijnen is het veelbetekenend dat de Westerse media deze documenten – ondanks hun enorme belang- vrijwel compleet hebben genegeerd.’

    Shoebridge bevestigt hier wat wij eveneens al geruime tijd schrijven, namelijk dat wij als Westerse burgers door onze media glashard worden voorgelogen over de ware aard van de burgeroorlog in Syrië. ‘Deze documenten bewijzen ook dat de Amerikaanse regering op zijn laatst in augustus 2012 wist van hun ware extremistische aard, en dat dit als een voordeel voor het Amerikaanse beleid werd gezien. Dit suggereert tevens dat er een besluit werd genomen om het Westerse publiek via de slaafse media jarenlang doelbewust te misleiden, en hen te doen geloven dat de Syrische rebellen overwegend ‘gematigd’ waren.’

    ‘NAVO creëerde massamoorden en anarchie’

    De NAVO-interventie in Libië in 2011 was van hetzelfde laken en pak. Annie Machon, voormalig MI5 inlichtingenofficier, legt uit dat het Westen, en met name de CIA en MI6,

     

    ‘... door het steunen van dezelfde Libische groepen een failed state, massamoorden, volksverplaatsingen en anarchie creëerden. Het idee dat elementen van het Amerikaanse militaire-veiligheidscomplex de ontwikkeling van ISIS mogelijk hebben gemaakt, inclusief hun mislukte poging om de NAVO opnieuw te laten ‘ingrijpen’, is onderdeel van een bekend patroon. En ze blijven onverschillig over de enorme omvang van het menselijk lijden dat wordt veroorzaakt door dit soort spelletjes.’ Vicepresident Joe Biden gaf vorig jaar toe dat Saudi Arabië, Turkije, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten honderden miljoenen dollars naar de islamistische rebellen in Syrië hebben doorgesluisd, wat hun transformatie tot ISIS mogelijk maakte.

    Verdeel en heers, christelijke slachtoffer ‘bijkomende schade’

    Kortom: ook uit deze onthullingen komt de bekende ‘verdeel en heers’ strategie naar voren: zet Soenieten tegen Shi’iten op, zet de ene islamitische terreurgroep tegen de andere jihadgroep op en laat ze elkaar bestrijden en afmaken. Dat talloze onschuldige mensen, waaronder veel christenen, hier het slachtoffer van zijn wordt door de plannenmakers in Washington, Londen en Brussel overduidelijk slechts als bijkomende en aanvaardbare schade gezien.

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

     

    Dergelijke artikels zetten àl onze Leiders in de verf als gemene bedriegers. Dat ze dat zijn, wisten velen met mij. In de Duitse taal bestaat daar een onvertaalbaar woord voor: ‘Fingerspitzengefühl’. Persoonlijk voel ik meer voor de oer-Vlaamse uitdrukking van iets met de ellebogen voelen. Wat al ’n heel stuk explicieter naar de grofheid ervan verwijst.

    Zo vermeld ik liever de Niefanier met een flinke elleboogstoot, dan met een lichte vingerwijzing. Weerbaarheid komt vanzelf voor iemand die het nadenken niet is verleerd door oppervlakkigheden.

    Al die onbestemde diefachtigheid die besloten ligt in het woord ‘gasleiding’ (om Poetin een hak te zetten) heeft echter als gevolg gehad, dat hier instinctmatig alleen nog over Amerika gesproken werd met negatieve begrippen. Wat mij altijd, zelfs terwijl ik het neerpende, een beetje heeft tegen gestaan, maar er was geen andere weg om al dat negatieve dat in de lucht hing, aan de kaak te stellen.

    De onmeetbare schade echter die ondertussen aan de Europese cultuur is aangebracht, laat niet toe na de Amerikaanse Verkiezingen, de bladzijde zo maar om te draaien. Het begrip ‘democratie’ blijkt voorlopig geen loepzuivere diamant tet zijn, maar een doodgewoon stuk steenkool. Alleen nuttig om het vuur der hel aan te’ stoken.

    Onze Verkochte Media hebben niet alleen de ogen gesloten, maar zelfs toen de CUA-spionage was uitgelekt begonnen ze rap over iets anders.

    Vandaar dat de berichten uit Polen, met de overwinning van ‘extreem rechts’, zo heerlijk positief overkomt. Het verzet heeft dus stilaan een naam gekregen.

    Misschien zelfs dat WO III voor een tijdje de ijskast weer in gaat.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

     








    25-05-2015, 17:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2645

    *

    Maandag 25 mei

    Zon 5u41-21u38

    H Urbanus

    Regent het op Sint-Urbijn, dan is er weinig wijn

    *

    .

    *

    *

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    http://rechtsactueel.com/2015/05/20/zondag-demonstratie-tegen-islamisering-te-rotterdam/ .

     

     

    Zondag demonstratie tegen islamisering te Rotterdam

    *

    Dutch Defense League. Deze zondag op 24 mei 2015 organiseert de Dutch Defense League (DDL) een demonstratie tegen de islamisering van onze cultuur te Rotterdam. Aftrap vindt plaats om 14u00 op de Korte Hoogstraat in het centrum van de stad, enkele jaren terug omgedoopt tot de Pim Fortuynplaats. Er zijn een drietal sprekers, daarna loopt men nog een demonstratie door de stad. Men tracht via de sociale media de boodschap naar buiten te brengen en heeft hiervoor een facebook-evenement aangemaakt. Verwachte deelnemers: 200

    Waarom Rotterdam? Het lijkt van buitenaf nog altijd een stad van arbeiders, voetbal en de haven, maar is inmiddels ook een stad die in rap tempo aan het islamiseren is. Ze heeft de grootste moskee van West-Europa in het zuiden van de stad staan, die met centen vanuit de Verenigde Arabische Emiraten is betaald. Daarbij heeft de stad een groeiende en veeleisende moslimbevolking, de demonstratie en locatie zijn dus zeker niet zomaar gekozen.

    Aan Rechts Actueel laat de DDL het volgende weten over de beweegredenen voor de demonstratie;

    Omdat het tijd is dat het volk opstaat. Mensen wakker maken en wakker houden wat betreft de gevaren van de Islam. Men denkt vaak; ‘het is toch ver van mijn bed’. Maar er gebeuren genoeg dingen die laten zien welke invloed de Islam hier heeft in Nederland. Er zullen op zondag een drietal personen een toespraak houden, in maar liefst drie verschillende talen, te weten; Nederlands, Engels en Duits.

    1) Raffie Chohan (DutchDL)

    2) Maria Eschert (Infidels Deutschland)

    3) Melanie Dittmer (Identitäre Aktion)

    De DDL was tot op heden vooral bekend op de sociale media en gaat nu dus voor de eerste maal in Nederland de straat op. De organisatie is tegen de Islam, tegen de EU en tegen geweld. Via de eigen berichtgeving hekelt men de houding van de westerse leiders ten opzichte van de Islam en haar invloed op de samenleving. Wat betreft de politieke opvattingen is deze actiegroep dus overeenkomstig met bewegingen uit het buitenland als PEGIDA en de English Defence League.

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

    *

    Gisteren niettegenstaande àlles, een beetje plaatsvervangende fierheid gevoeld ov er ’t Stad Gent, waar de viering van de Landskampioenen van Koning Voetbal de binnenstad zelfs naar de kroon wilde steken van de waterrijke lagunenstad Venetië. Het was wel nog niet de Canal Grande, en de Carnevale di Venetia, maar de gewone alledaagse simpele Leie, de Jordane van mijn herte. Gent is nu op twee stappen van de oude glorie: een fantastische Middeleeuws aandoende binnenstad, met een Belfort als bewaker van d’oude glorie, en vee andere torens vol zwier met op de achtergrond het Grafvensteen dat zich scheen af te vragen waar nu weer der oudr’en fierheid was gevaren. Klokke Roeland echter lag gebarsten en vertrappeld onder de blauw-wit gestropte kaproenen op wat nu het Emile Braunplein blijkt te zijn.

    Nu nog een oude droom tot leven wekken, en net als in Venetië, het Openbaar Vervoer inrichten met varende bussen. Aan iedere brug een groot goed verlicht veilig platform en om de 5 minuten een op- of afvarende waterbus die circuleert tot ver buiten de binnenstad. Wandelaars, winkelaars, toeristen met persoonlijk vervoer tot op bewaakte parkings buiten de stad.

    Daar zal echter nog lang en veel moeten over ‘in debat gegaan( worden. De koe bij de horens vatten, door ‘zullers’ is echter onbegonnen werk. Met ‘doenders’ zou Gent veel beter af zijn!

    *

    Het tweede memorabel voorval gisteren was, beter zelfs dan de vinding van het DDL van hierboven, de vinding bij http://blog.seniorennet.be/rechts/ van het woord ‘niefanier’, die het oerstomme woord ‘allochtoon’ zou moeten kunnen vervangen. DDL is al stukken beter dan Pegida, maar ‘niefanhier’ slaat toch alles records.

    In een wip is het vertaald in alle ons omringende talen= pasceznous – nichtfonier – notfromhere. Het is een soort Esperanto voor de Vrijheidsgedachte. Het laat ook niets aan duideliijkheid over: wat van elders is, hoort hier niet thuis. Ook niet een klein beetje.

    Wereldburger? Ja, maar geen zwijnen bij de parels!

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

    Nog ‘n niefanier

     








    25-05-2015, 15:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!