MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2303

    Zaterdag 10 januari

    Zon 8u42-16u58

    H Florida

    *

    *

    Dat is toch nooit ons …

    Marineke La Plume niet, dat zo te keer gaat?

    *

    INLEIDING

     

    We zullen moeten, als het om onze oorlogen gaat, leren redeneren in ‘trappen van vergelijking’: WO I heeft al de naam van Den Groten Oorlog, WO II echter was Groter omdat er meer landen aan deelnamen, en wat nu al een tijdje bezig is, zal dus de Grootste moeten worden genoemd. En misschien wel de Laatste, gezien de toenemende Islamdreiging en de atoomdreiging van Noord tegen Zuid Korea. Die zou het startschot moeten zijn van de nucleaire zelfvernietiging van het mensdom.

    Nieuwjaarswensen voor een gelukkig Nieuwjaar 2015 zijn dus nu al, vrezen we, een beetje voorbarig geweest.

    Pallieterachtig kunnen we wel grinnikten, dat het eerste onderwerp bij het eerstvolgend ‘Vrijdaggebed’ in al de Europese mosketen wel het advies van de Immans zal zijn, dat hun aangeduide Jihadisten voortaan beter onder elke gootsteen of in de koelruimten moeten kijken, als ze weer eens een moordactie ondernemen.

    Daartoe zullen de mémoires van de Witte Brigades van bij ons tijdens en vooral van nà de Bezetting ‘40-’45 in het Arabiers worden vertaald. Gewoon omdat die onnavolgbaar dapper tewerk gingen. Vooral in het onderduiken en kazak draaien. Hadden die Parijse helden maar deze techniek onder de knie gehad, ze zouden niet alleen nog allemaal in leven zijn, maar waarschijnlijk kortelings nadien zijn opgeklommen tot de hoogste regionen van de Slinxe Nomenclatuur.

    Gelukkig is Het Volk’ in ons Oude Avondland al bezig, tegenin de wil van de Grote Verstanden, om zichzelf te organiseren. Genoeg is genoeg. In de ons omringende landen staat men reeds veel verder. Denk laar aan de

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Stratfor: Moslim terreur zal heel Europa destabiliseren.

    *

    Jihadisten gaan Europese bevolking verder provoceren met aanslagen, willen een ‘kortsluitings’reactie en de Derde Wereldoorlog tussen het Westen en de islam veroorzaken

     

    We hadden het al voorspeld: de Franse socialistische president Hollande verklaarde in een toespraak dat de aanslagen ‘niets te maken hebben met de moslim religie’ (2). Met andere woorden: de islam en het terrorisme blijf vrij spel krijgen in Frankrijk, ondanks alle ellende die het inmiddels heeft veroorzaakt.

    De private Amerikaanse inlichtingendienst Stratfor waarschuwt dat de terreuraanslagen in Frankrijk, met die op het weekblad Charlie Hebdo als triest hoogtepunt, nog maar het begin zijn. Moslim jihadisten zullen met nieuwe aanslagen heel Europa destabiliseren. De VS staat dit lot echter niet te wachten. Eén van de belangrijkste oorzaken is dat het de moslims in Europa is toegestaan hun eigen parallelle cultuur te ontwikkelen, waardoor er complete islamitische getto’s zijn ontstaan. In Amerika zijn de meeste moslims echter wel geïntegreerd.

    Aanslagen Frankrijk nog maar het begin

    Onafhankelijke critici waarschuwen al sinds de jaren ’80 dat het politieke correcte beleid van Europees links en liberaal averechts zou gaan werken. Juist door de islamitische cultuur alle ruimte te geven en moslims zo min mogelijk dwang op te leggen om te integreren en zich aan te passen aan onze samenleving, zouden er uiteindelijk enorme spanningen met de oorspronkelijke Europese bevolking ontstaan.

    Ze werden weggehoond door de gevestigde orde, maar blijken nu in alles gelijk te hebben gekregen. Erger nog: de golf islamitische aanslagen in Frankrijk is volgens Stratfor iets dat heel Europa staat te wachten.

    De inlichtingendienst constateert dat de aanslag op Charlie Hebdo niet door losstaande individuen, maar door een groep werden gepleegd. Wie hen de opdracht gaf is nog niet zeker, maar gisteren berichtten we dat de twee schutters die afgelopen woensdag 12 mensen vermoordden, werden aangestuurd door een belangrijke IS(IS)-leider.

     

    Moslim getto’s, ‘war lords’ met complete legers

    Moslims die in de getto’s van de Franse banlieus (buitenwijken) leven, zijn door hun slechte – zelf gekozen - sociale situatie makkelijk te rekruteren voor het jihadisme. Verschillende ‘war lords’ zouden zelfs al aan het hoofd staan van complete legers.

    In de VS bestaan er weliswaar veel zwarte, maar nauwelijks moslim-getto’s*. Radicalisering treft hier dan ook hoofdzakelijk individuen, en niet groepen. Omdat de Amerikaanse politie en FBI uitgebreid informaten mag inzetten, zijn extremistische moslims tijdig te arresteren en vast te zetten.

     

    * Onderbelicht door Stratfor is het feit dat de islam de snelst groeiende religie onder de zwarte bevolking in de VS is, en veel zwarte getto’s straks tegelijkertijd moslim-getto’s zullen zijn.

     

    Jihadisten zullen Europa provoceren met meer aanslagen

    De aanslagen in Frankrijk hebben als doel de moslims in Europa verder en massaal te radicaliseren, zodat de spanningen met de autochtone bevolking enorm zullen toenemen. Stratfor noemt de opkomst van het Front National in Frankrijk, PEGIDA in Duitsland en de PVV in Nederland als voorbeelden van de reacties als gevolg van deze stijgende maatschappelijke onrust.

    De jihadisten zouden erop uit zijn om de Europeanen dermate te provoceren met aanslagen, dat er een ‘kortsluitings’reactie ontstaat die zich tegen de moslims zal keren. Dan zullen de jihadisten beweren dat het Westen ‘de islam de oorlog heeft verklaard’.

    In het Midden Oosten zien we waar deze tactiek toe leidt. Radicale moslims vallen Westerse en met het Westen bevriende instellingen, groepen en regeringen aan, en het Westen komt vervolgens militair tussenbeide. Die interventies zorgen er echter voor dat steeds meer moslims zich aansluiten bij terreurgroepen.

    Saudi Arabië bron van radicalisme

    Het Westen kan het islamitische extremisme onmogelijk zelf overwinnen, stelt Stratfor. Dat kan alleen als er voldoende moslims zijn die actief willen worden om de radicale ideologie van hun religie van binnenuit te veranderen.

    Wat de situatie nog complexer maakt is dat veel moslimlanden dictaturen zijn. Eén van de wreedste regimes op Aarde is dat van Saudi Arabië, dat tegelijkertijd de belangrijkste Arabische bondgenoot van de VS is. De Saudi’s verspreiden een zeer extreme en racistische versie van de islam, en financieren talrijke bewapende moslim terreurgroepen in Syrië en Irak (ISIS), de hele Kaukasus en Afrika, met als doel de meer gematigde krachten te vernietigen.

    Derde Wereldoorlog

    Dankzij de olierijkdom van Saudi Arabië en de Westerse steun voor de ‘Arabische Lente’ lijken de gematigde islamitische krachten het onderspit te delven. Daarmee dreigen de radicalen, die nu al over honderdduizenden strijders en miljoenen sympathisanten beschikken, uiteindelijk hun zin krijgen, namelijk de Derde Wereldoorlog tussen het Westen en de islam, die volgens hun eigen heilige teksten door hen zal worden gewonnen.

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) Breitbart

    *

     

    UITLEIDING

     

    Onze vriend Xander? Die is beter dan elk ander! Niet omdat hij een betere glazen bol zou hebben, maar omdat hij in alle omstandigheden kan doorgaan als de gedreven oog-opener. Met doorslaggevende argumenten waarschuwt hij, op de manier waarop een polsstokspringer die over een beek wil springen, ruimschoots reserve incalculeert. Misschien heeft hij die niet nodig, maar zaak is, om veilig (en met droge voeten) aan de overkant te geraken.

    Ondertussen heb ik wel – de voorzichtigheid is de moeder van de porseleinwinkel – al geruime tijd in mijn omgeving afgesproken om buitenshuis goed de ogen open te houden. Om bijvoorbeeld drukke shoppingstraten, drukke Openbare Markten en overbevolkt Openbaar Vervoer te vermijden . Gewoon geen seconde uit het oog verliezen, dat die lieverdjes kicken op zoveel mogelijk slachtoffers. ’n Flinke wolfshond aan de lijn doet de rest. Merk Duitse Herder of ‘Bouvier’. Al zijn kleine keffertjes, voor wie niet beschikt over de nodige ruimte, ook al voldoende.

    Ook gelezen over die 4 boeven die in Laken wegvluchtten uit de apotheek die ze willen overvallen, gewoon omdat een grote hond van de familie even binnenwandelde?

    In afwachting dat we, net als in de USA, weer wapens mogen op zak of in huis hebben, zoeken we liefst ons heil in de dierenwereld. Terug naar de Natuur dus. Dat is in de mode. ’n Flinke herdershond, of, als het moet, den boer op gaan om zo’n lief klein Knorretje in huis te halen…. Dat deden onze ouders ook al, in WO II, al diende dat beest toen wel meer als voedsel voor het hele gezi

    ….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     










    10-01-2015, 18:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2302

     

    *

    Zo stom als het afgejakkerde achtereind….

    Van zijn woestijngeit!

    *

    INLEIDING

     

    Heeft U ook de uitleg al gelezen van die Verlichte Geesten in TV-Bruxellabad, dat de slachtpartij in Parijs (en omstreken) misschien wel eens iets kan geweest zijn wegens in de privésfeer opgelopen, persoonlijke problemen? Ruzie met het lief, bijvoorbeeld. Heeft zekerlijk helemaal niets te zien met godsdienst-fanatisme. Gewoon “n beetje betrapt met drugs, of bij hun laatste inbraakje. Misschien zoals de NOS zegt, de aanstellerij van ‘mislukte’ jongeren zonder diploma, die zich gewoon wilden bewijzen… Geen aandacht aan besteden. Gewoon overgaan tot de orde van de dag….

    Het zou ook wel eens een door de Mossad aangestookte agressie kunnen zijn om de Islam in een slecht daglicht te stellen. . Daarom ook heeft men die arme killers doodgeschoten!

    Met overal in de Franse steden de opgestoken vuist met daarin ’nscherp geslepen pen, denk ik eerder aan een vervroegde campagne-stunt van Marine La Plume….

    Het toppunt van onbekwaamheid van het Establishment is wel dat er 88.000 politiemensen al drie dagen en twee nachten op de been zijn om 2 van de 3 moordenaars bij de lurven te vatten, die ondertussen dapper blijven mensen afmaken, het zij rechtstreeks, hetzij via de AK47-ers van hun kompanen in het belegerde Parijs. Nee, koosjer is dat allemaal niet.

    De conclusie ligt dan ook voor de hand: de Verlichte Geesten/Grote Verstanden van de Europese Nazi’s beseffen nog altijd niet dat dit noch min noch meer oorlog betekent. Deze dingen hier zouden wel eens het topje va de ijsberg kun en zijn.

    Sedert de VSEn de Verenigde Staten van Europa bestaan, hebben die de stammen-oorlogen uit het verleden kunnen voorkomen, maar ze hebben wel op aanstoken van de USA, de huidige (laatste) Groote Oorlog in gang gezet. Ergo, ze hebben die zelf binnen gehaald en ondertussen dapper gecollaboreerd met de 5de Colonne van de vijand.

    Mogen zij allen branden in de hel!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Waarom de aanslag op Charlie Hebdo alles te maken heeft met de echte islam

    *

    Westerse journalisten werken volgens handleiding met 10 punten om de islam zo goed mogelijk te beschermen

    In heel Europa waren er solidariteitsdemonstraties met de slachtoffers van de aanslag op Charlie Hebdo. De politiek gaat deze aanslag vermoedelijk aangrijpen om de islam juist nog meer in bescherming te nemen. Inzet: twee van de drie daders, de gebroeders Kouachi.

     

    Na de eerste schok en verontwaardiging over de terreuraanslag op het Franse magazine Charlie Hebdo zal de voorspelbare reactie van de politiek en media wel weer zijn te benadrukken dat de daders ‘geen echte moslims zijn’ en dat de islam alleen maar vrede wil. Vervolgens zal de gevestigde orde er alles aan doen om nieuwe aanslagen te voorkomen – niet door de islam aan banden te leggen, maar deze juist nog meer te beschermen. Eén blik op door moslims beheerste samenlevingen leert dat de aanslag in Parijs juist alles te maken heeft met de ware islam.

    Al sinds het begin van de doelgerichte islamisering van Europa vanaf de jaren ’80 waarschuwen critici dat we onze grenzen openzetten voor een militante en agressieve ideologie, wier volgelingen overal waar ze een substantiële groep worden hun levenswijze en wetten aan alle andere mensen proberen op te leggen, niet zelden met geweld.

     

    Aanslag Parijs was ‘logisch’ gevolg

     

    Hun grote voorbeeld, ‘de profeet’ Mohammed, verspreidde zijn ideeën tenslotte op een gewelddadige en moorddadige wijze. Cynisch gesproken is er gisteren in Parijs dus niets bijzonders gebeurd, maar iets dat geheel in lijn der verwachtingen ligt als een samenleving de islam de ruimte geeft, en in het geval van Europa zelfs beschermt, onder andere door critici van de islam weg te zetten als ‘islamofoben’ en ‘racisten’.

    Het Franse magazine nam niet enkel de islam, maar alle religies en ideologieën op de hak. Het waren echter uitsluitend moslims die het blad regelmatig bedreigden, het kantoor al eerder in de brand staken, en nu dus 12 medewerkers daadwerkelijk hebben vermoord, waarmee ze volgens hun eigen woorden ‘de eer van de profeet hebben gewroken’.

     

    Westen levert intellectuele wanprestatie

     

    Peter Boehringer, vermogensbeheerder en bestuursoprichter van de Duitse Edelmetall-Gesellschaft, schreef zo’n 2 jaar geleden in een nog altijd zeer actueel artikel onder de kop ‘De werkelijk bestaande islam – een collectief systeem tegen recht en vrijheid’:

     

    ‘Iedere hoop van naïeve libertarische, conservatieve, christelijke of agnostische Westelijke systeemcritici op een overwinning op onze eigen monetaire, maatschappelijke en multiculturele levensleugens, uitgerekend door ‘bondgenoten in het islamitische verzet’, is een intellectuele wanprestatie, die het geweldige gevaar voor de eigen overtuigingen door de huidige dominerende mohammedaanse fundamentalisten en de Sharia-islam miskent.’

     

    ‘Anders gezegd: privé levende moslimgelovigen zijn (weliswaar) niet het probleem. De christelijke kerken hebben het verlichtings- en historiseringsproces van de Bijbel en de taak van een geweldloze missie op zijn laatst sinds de tijd van de secularisering achter zich liggen. De Alawieten en ook de islamitische stroming van de Soefisten* en vele miljoenen privégelovige moslims doen zich ook zo voor. Theoretisch zou een gematigde islam dus mogelijk zijn. Theoretisch, want dit geloof ontbreekt echter...’

     

    * Zogenaamd een vreedzame tak van de islam, maar in de leer net zo militant als om het even iedere moslim terreurbeweging.

     

    Handleiding journalisten om islam te beschermen

     

    Westerse journalisten bij de reguliere media werken al geruime tijd aan de hand van een onofficiële handleiding voor politiek correcte berichtgeving over de islam en de daar in verband mee staande misdaden. U kunt zelf nagaan of de pers, die gisteren zélf het doelwit was, deze keer anders met deze tien richtlijnen zal omspringen:

     

    1. Als de identiteit en achtergrond van de daders nog niet bekend zijn, worden standaard ‘rechts extremisten’ verdacht gemaakt;

     

    2. Onmiddellijk benadrukken dat de misdaad of aanslag niets te maken heeft met de ‘echte islam’;

     

    3. Na de eerste schok impliceren dat de slachtoffers feitelijk zelf schuldig zijn, omdat ze de islam en/of moslims zouden hebben geprovoceerd. De NOS presteerde het gisteren om dit al op de dag van de aanslag zélf te doen;

     

    4. Nogmaals benadrukken dat de daders geen echte moslims zijn;

     

    5. Tegelijkertijd beweren dat het de schuld van ónze samenleving is dat moslims worden buitengesloten;

     

    6. Blijven onderstrepen dat de islam niets te maken heeft met de terreurdaad;

     

    7. Tot demonstraties tégen islamofobie oproepen;

     

    8. Herhalen dat de aanslag net zo goed door ‘rechtse extremisten’ gepleegd had kunnen worden (en daarmee doen voorkomen alsof die daadwerkelijk ook dit soort aanslagen plegen);

     

    9. Politiek correcte linkse ‘experts’ van bijvoorbeeld universiteiten voor de camera halen en laten beweren dat de islam en islamisten twee heel verschillende zaken zijn die niets met elkaar te maken hebben, en dat het slechts om een zeer klein groepje fundamentalisten gaat;

     

    10. Nog meer inzet, middelen en wetten eisen die niet de islam, maar juist de islam-critici –de ‘islamofoben’, de ‘racisten’- moeten inperken. Zo kunnen we over niet al te lange tijd wetsvoorstellen in Europa verwachten die de moslims hun zin geven, en kritiek op ‘de profeet’ en de islam inderdaad verbieden. In Frankrijk is dat zelfs al deels het geval, op straffe van duizenden euro’s boete. Dat weerhield moslims er echter niet van om in de afgelopen weken diverse aanslagen op Franse burgers te plegen.

     

    Als u wat berichten heeft gelezen in de reguliere media, dan kunt u nu al constateren dat ALLE 10 punten reeds zijn gevolgd. De vermoorde Franse journalisten en cartoonisten zijn nog niet eens ter aarde besteld, of de gevestigde orde spuugt nu al op hun graven.

     

    Tijd om te stoppen met beschermen

     

    De politiek en media in het Westen blijven dus zelf ook aanslagen plegen, en wel op ons intellect en op onze vrije democratische samenleving. Partijen en bewegingen zoals de Britse UKIP, het Franse Front National, de Nederlandse PVV en PEGIDA in Duitsland zijn de eerste begrijpelijke en terechte tegenreacties van de autochtone Europese bevolking.

     

    Voordat het zover komt dat moslims ook in onze steden en dorpen in bewapende bendes door straten jagen waar geen Westerling zich meer durft te vertonen, is het dringend noodzakelijk dat de gevestigde orde ophoudt met het verheerlijken van ‘multiculti’ en het beschermen van de islamitische ideologie, en deze gaat behandelen als bijvoorbeeld het Nazisme, dat sowieso veel overeenkomsten vertoont met de islam. Alleen dan kunnen in de toekomst geweldsexplosies, terreur in de straten en mogelijk zelfs burgeroorlogen worden voorkomen.

     

    Alarmfase 1 voor vrijheid meningsuiting

     

    De aanslag op Charlie Hebdo toont aan dat het aan het begin 2015 alarmfase 1 is voor de vrijheid van meningsuiting in Europa. Die wordt zeker niet enkel door moslims bedreigd, maar ook door onze eigen overheden en geheime diensten, omdat die nog altijd weigeren de islam als misschien wel de allergrootste bedreiging voor onze samenleving en onze toekomst te zien en daar dan ook naar te handelen.

     

    Onbenullige houding

     

    In het Midden Oosten zien we die onbenullige Westerse houding terug in het bondgenootschap met het Turkse islamitische regime van president Erdogan en premier Davutoglu, in het steunen van de Syrische rebellen die als twee handen op één buik zijn met IS, in de politieke druk die op Israël wordt uitgeoefend om een deel van zijn grondgebied af te staan voor een nieuwe islamitische (Palestijnse) terreurstaat, in het zwijgen over de massale genocide die op christenen wordt gepleegd en over de hemeltergende schendingen van de mensenrechten in andere islamitische landen zoals Saudi Arabië, Pakistan, Iran, Libië, Nigeria, Soedan, en zo voorts.

     

    Er is maar één islam

     

    We zullen zien of grote moslimorganisaties in het Westen de komende dagen en weken actie ondernemen en zich uitdrukkelijk uitspreken tégen de islamisering van Europa, tégen de terroristen in Parijs en andere steden, tégen de Sharia, en tégen moslims die de Koran letterlijk opvolgen en alle ‘ongelovigen’ desnoods met geweld hun wil proberen op te leggen.

     

    De Turkse president Erdogan zei niet zo lang geleden dat islamisten helemaal niet bestaan, en dat alle moslims maar één islam aanhangen. Daar had hij volkomen gelijk in. Toch valt te vrezen dat we op onze nieuwssites, het journaal en in actualiteitenrubrieken enkel zullen lezen en horen dat ‘islamisten de islam misbruiken maar geen echte moslims zijn’. Als deze ‘experts’ de oorspronkelijke Arabische Koran hebben gelezen, dan weten ze dat islamisten juist wél de echte islam volgen. Kortom: of ze weten niet waar ze het over hebben, of ze liegen hierover.

     

    Grenzen moeten dicht om chaos te voorkomen

     

    Waarom zouden wij onze grenzen nog maar één dag langer openhouden voor mensen die naar ons land komen om onze samenleving doelgericht te ondermijnen? De immigratie uit Soenitische en Wahabische landen dient dan ook onmiddellijk radicaal te worden tegengegaan, willen de problemen met de islam niet over 5 of 10 jaar onoplosbaar zijn geworden. Maar misschien is de totale chaos die dan dreigt te ontstaan juist wel het doel van de globalisten in Brussel, zodat ze die kunnen gebruiken als voorwendsel om definitief hun dictatuur over ons te vestigen.

     

    UITLEIDING

    Het zou me geen zier verwonderen, als later zou blijken dat de USA en Al Quada inzake de dubbele moordpartij in Parijs twee handen op één buik zouden zijn geweest. Een soort van verstandhouding tussen die twee die gegroeid is bij de lauwe vergelding voor wat de USA werd aangedaan bij de story van 9/11. Het is allemaal bij dreigementen gebleven, en Mekka werd niet op dezelfde manier aangepakt als Hiroshima en Nagasaki.

    In navolging van de Hugenoot, die om Koning van Frankrijk te kunnen worden, met deze gevleugelde woorden katholiek werd ’Paris vaut donc bien une messe’ moeten de pietrolboeren in Jemen gedacht hebben. Voor wat hoort wat. Door de terreur in Frankrijk op te koteren zal dat land wel dichter tegen de boezem van zijn goede vriend en machtige Beschermer aanschurken. Misschien worden de Islammers dan ook niet zo erg meer belachelijk gemaakt in de Franse cartoonwereld, en bereikt de Zwarte Ongelukskater op die manier indirect zijn doel: de Islam vooruit helpen in de verovering van de hele wereld.

    *

    We komen allemaal uit de rustige wereld van de ‘3 G’s’. Die stonden (en staan) voor God, Geld en Gat (Seksualiteit). Later kwamen daar, onder druk van de welvaart, drie G’s bij: Gezondheid, Geluk en … Geweld.

    De burger, het Volk, hebben daar niet om gevraagd. Het kwam vanzelf, lijk de staart van het varken die maar niet begrijpt waarom de Profeet zo hard tegen hem is geweest. Zijn volgelingen willen in hun omgeving ook geen varkens, maar ze gedragen zich wel als varkens.

    Wie varkensvlees eet, varkens kweekt en verkoopt, is…. beschaafd. Ligt daar de oplossing niet voor de Islammerij? Het zou een geweldige boost geven voor onze landbouw en veeteelt

    *

    Hoe ver de Islammerij reeds staat met de werelddominantie, valt af te lezen in de Amerikaanse gevestigde kranten, die, naar de VRT beweert, zo goed als geen enkele cartoon publiceren over de Islam. De schuld van (dank zij?) de Zwarte Ongelukskater die de Moslimbroederschap in bescherming neemt, want zelf een Moslim?

    Hoog tijd om het advies van Poetin in te volgen: stop de handelsrelaties met de VSA (die zullen wel bijdraaien), koop geen druppel olie meer bij hun Moslim-vriendjes en laten we samen zaken doen. Want per slot van rekening zijn we allemaal burgers van een en hetzelfde Avondland….

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    10-01-2015, 12:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    09-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2300

     

    *

    Charlie Hebo - Paris

    Zoiets is geen humor meer, maar het ware gelaat der Islamslachterij.

    *

    INLEIDING

     

    De Rode Logebroeders in Parijs zijn m.i. in de put gevallen die ze voor anderen bedoeld hadden. Benieuwd hoe ze dat zullen uitleggen: er werden onlangs daar in La Douce France zeer zware boetes gestemd voor eenieder die de Islammerij direct of indirect zou ‘beledigen’ – na vandaag had er beter gestaan ‘alle Islam-Moordenaars’ die met snelvuurgeweren de hele bevolking van een vrijdenkend en vrijschrijvend blad hebben afgeknald.

    En het gebeurde niet stoemlings, maar bij klaarlichte dag midden een drukke straat in een der strafste door Islammerij verteerde grootstad. Post factum kunnen er wel dare-dare 3.000 flikken ingezet worden, om de daders, (een speld tussen vele van dezelfde spelden), in die hooimijt te vinden.

    François Hollande is in ‘sjok’ – Nicolas Sarkozy en Marine La Plume ook. De tweede denkt aan zijb tweede ambtstermijn als President, en de Jeane D’Arc van het FN aan de onverwachte gratis reclame voor haarpartij.

    Ikzelf denk eerder, dat er binnen de 24 uur een Franse tak zal bestaan van de

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    Aanslag Charlie Hebdo: Vlaams Belang geschokt maar niet verbaasd

    *

    Het Vlaams Belang is geschokt door de terreuraanslag op het Parijse hoofdkantoor van het satirische magazine Charlie Hebdo waarbij twaalf mensen het leven lieten. Geschokt maar niet verbaasd. Bij monde van Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken betuigt de partij haar medeleven aan de slachtoffers en hun nabestaanden.

     

    Het bloedbad dat vandaag in Parijs werd aangericht door 2 jihadisten bewijst andermaal het gevaar van de islamisering en de oprukkende jihad in Europa. Na de aanslagen in Londen, Madrid, Amsterdam en Brussel eist de islam nu ook een zware dodentol in Parijs.

     

    Dat de waarschuwingen van alle islamkritische stemmen andermaal worden bewaarheid, geeft aan hoe groot het schuldig verzuim is van al diegenen die het huidige knuffel- en pamperbeleid willen voortzetten.

    Samen met alle islamkritische partijen in Europa pleit het Vlaams Belang voor een keiharde aanpak van jihadisten en verwerpen wij elke poging om jihadstrijders te ontraden het land te verlaten. Tom Van Grieken: “Het probleem is niet dat jihadstrijders het land verlaten, maar wel dat zij terugkeren. Bovendien bewijst deze aanslag dat elke poging om jihadisten hier te houden aanslagen op eigen bodem in de hand werkt. Het zijn immers niet alleen terugkerende jihadisten die een groot veiligheidsrisico vormen, maar evenzeer jihadisten die worden verhinderd te vertrekken.”

    Het Vlaams Belang zal daarom morgen in de Kamer, bij monde van Filip Dewinter, het ‘contrapropagandaproject’ van minister Jambon, waarbij gepoogd wordt jihadisten opnieuw in onze samenleving te integreren, aanvechten.

    Tom Van Grieken

    Voorzitter Vlaams Belang

     

    Barbara Pas

    Fractievoorzitter in de Kamer

     

    UITLEIDING

     

    Dit is oorlog. Met daarbij van direct de ‘Endlösung’ volgens de geplogenheden van de meest barbaarse Nazi-wetten. Schitterend vooruitzicht voor de Eurofielen in Bruxellabad. Voor het NL-blad Elsevier is de tijd van Pim Fortuyn en Theo Van Gogh daar terug, maar op grotere schaal en meer in de stijl van de wereldverbeteraars van Mei ’68. Pim Fortuyn, de in afgeknalde Bijna-Prelmier van NL, is de man die IN 2002 een paar dagen voor hij werd vermoord, de BRT hoernalist & Logebroeder Walter Ziinzen openlijk op het potje zette toen deze moest bekennen niet bekend te zijn met het programma van het toenmalige Vlaams Blok. De media lieten die partij LINKS liggen, verklaar die met meer dan normale trots. Waarop de Pim met oogjes die glommen van de binnenpret daarop zei, dat het in Pelgie wel een bijzonder mooie soort democratie was.. Walterke viel net niet van zijn stoel, maar verwazigde tot onzichtbaar tegen het behangpapier. We zagen die onverwacht afgesloten reportage veel keer op de NL-zenders, maar niet bij de Reyer-boys.

    En van glazen bollen gesproken: er moet toch geen zand zijn? Zulke zaken zullen voortaan – met mathematische zekerheid - in de zeer nabije toekomst geregeld gebeuren, willekeurig verspreid over het Oude Avondland.

    Pegida: is, net zoals het Vlaams Belang; waarvoor het staat: Patriottische Europeanen gen Islamisiering des Abondlandes.

    Het kreeg de zegen van de Duitse DDR-moeder Angela, die beweert te weten dat die beweging geleid wordt (niet de meelopers preciseerde zij) door criminelen. Na gisteren echter moeten we ons afvragen, of die criminelen niet aan de overzijde zitten! Die kunnen niet eens tot 10 tellen, en bleven dus maar snelvuur afgeven….

    Nu zijn de zelf als raven stelende Slinxen overal in de wereld het hardst aan het roepen van ‘Hodt de Dief’ – om de aandacht af te leiden. Wij moeten, zeggen ze, samen onze samenleving beschermen, zonder daarbij te vertellen dat ze zelf de hoofdverantwoordelijken zijn voor de massa-immigratie van al dat Islammerij-Gespuis..

    *

    So far so good. U had het misschien al gemerkt: Digitalia is van Uiterst Rechts al een heel tijdje opgeschoven naar Extreem Uiterst Rechts. Is gewoon de Noodzakelijkheid des Gebods en, een reflex van zelfverdediging. Na vandaag is dat zelfs niet eens meer nader te omschrijven.

    Heel dat Islammerij-gedoe is je reinste zelfmoord-op-afspraak. Jaar, dag en uur staan in de sterren gescjreven.

    Als eerste daad van verzet, verdediging, moet het Vrije Volk van ieder land vaste afspraken maken, om de verantwoordelijken voor deze ’Untergang des Abendlandes’n onze Leiders-Grote-Verstanden, – van klein tot groot, mager als haringen of dik en vet – als bladeren in de wind aan de bomen te hangen. Mochten er bomen te kort zijn, dan wordt de behandeling herhaald tot uitputting van de voorraad. Dan komen er Leiders in nieuwe gewaden, flink gewassen, flink geschoren en flink na-gespoeld. Wie niet werkt, moet ook niet eten en die gaat er uit. Ik stel voor: naar de achterkant van de maan.

    BDW is een schitterend strateeg, maar het Avondland betitelen als ‘een lege doos’ (Reyers Laat gisteren) staat volgens mij gelijk aan zich, gehuld in boetekleed en met en met ontblote keel het scherpe mes aanreikend, aan te bieden in de Moskee op de hoek van elke straat. Smalend doen over ‘hier en daar nog ’n eenzame Gelovige’ is duidelijk vragen naar een harde reactie. Maar helaas, driewerf helaas, de Kerk staat werkelijk niet te springen voor een Nieuwe Kruistocht.

    Als historicus zou de man toch moeten weten, dat doorheen de Geschiedenis, de aanval de beste verdediging is? Snelvuurkogels bestrijden met potloden is inderdaad een teken van… onderdanige machteloosheid.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     






    09-01-2015, 16:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2301

     

    *

    Gisten in de multiculturele ‘ville Lumiere’,

    Een typisch Moslim onderonsje: straks in heel het Avondland?….

    *

    INLEIDING

    Het is een natuurwet, dat elke lege ruimte, zelfs de zo geroemde ‘laïité’ die de ruimte heeft proberen in te nemen van die Godsdienst die ‘Opium voor het Volk genoemd werd, als vanzelf wordt opgevuld en ingenomen door iets anders. De Christelijkheid werd de laatste 100 jaar door deuren en vensters buiten gewierd en belachelijk gemaakt, en de Slinxen hebben meteen alle voordeuren wagenwijd opgezet voor een ‘Ersatz-Product’ van bedenkelijk allooi.

    Maar of er een weg terug bestaat?

    Die bestaat heel zeker, want die weg bestaat al meer dan 2.000 jaar, laatst in Het Christendom, en meer dan 3.000 jaar vroeger in het Judaïsme. 3Gij zult niet doden” is daar altijd een der grootste Goddelijke Geboden geweest. Radicaal het tegenovergestelde van wat de Islammerij op zich is. Het is gewoon kwestie van tijd, om het Gouden Kalf terug af te zweren. De Oude 10 Geboden van de Stenen Tafelen van Mozes af en toe eens opfrissen, kan alleen maar soelaas brengen. De Italiaanse filmacteur Roberto Benigni heeft die onlangs op meesterlijke wijze gepresenteerd op http://it.wikipedia.org/wiki/Dieci_comandamenti

    Die sedertdien in Italië niet meer van de schermen is weg te branden. Als ik de naam Roberto Benigni vernoem, denkt ieder cinefiel bij definitie direct aan de succesfilm ‘La Vita è Bella’. Men werkt; heb ik gehord, met een lach en een traan, aan een Franse vertaling.

    *

    Wat ooit stond te gebeuren, is gebeurd op 7 Januari 2015/. Een hartig voorproevertje van wat nog op ons afkomt. Ons boven het hoofd hangt aan de vier einders der horizon. En dat, niettegenstaande de hypocrisie van ‘de Groten der Aarde’, die jarenlang wind gezaaid hebben, en er nu verwonderd en gefrustreerd ov er doen, dat ze storm oogsten…

    Waarbij zij de Goegemeente verzwijgen wat de Koran, Het Heilige Boek der Islam voorschrijft en er daar door iedereen kan op nagelezen worden. Een goede Moslim mag nooit ofte nimmer iets zeggen of schrijven dat zijn Geloof zou kunnen schaden. Inbreuken daarop staan gelijk met de doodstraf. Maar Mohammed schrijft ook voor, als de Islam op een bepaalde plaats niet sterk genoeg is om de overwinning te behalen, elke goede Moslim dan verplicht is om de tegenstander dan in slaap te wiegen door hem naar de mond te praten. Om tijd te winnen. Zo letterlijk en cynisch staat het daar al 1400 jaar.

    Dergelijke evolutie kunnen we iedere dag rond ons vaststellen. Het scenario is overal hetzelfde: ze sluipen als slapend rattenvergift elders binnen, houden zich eerst koest zo lang het moet, worden later beetje bij beetje eerst veeleisender, dan opstandiger, tot ze oordelen dat hub tijd gekomen is. Dan grijpen ze naar de macht. Zie de Burgervader in… Rotterdam, die zich voordoet als een ‘gematigd Moslim’, in afwachting dat er daar vroeg of laat, desnoods met wapengewle of dreiging daartoe, werk kan gemaakt worden om de ‘Sharia’ boven de democratie en de Beschaving te stellen.

    Dat ze daartoe graag de collaboratie aanvaarden van de po co’s wordt in dank aanvaard. Tot Hollande in Frankrijk zelfs uitroept dat deze barbarie bewijst dat de Islam zelfs de Schepping (!) wil vernietigen. Straks gaat die zelfs nog kerkdiensten organiseren, om te bewijzen dat de Slinxen toch nog in IETS geloven!

    Maar wat baten kaars en bril, als nadien de uil toch niet zien en wil….

    Tweede vaststelling.

    Tweede of derde graad Moslim-nakomelingen over heel Het Avondland feliciteren hun ‘Broeders’ voor deze puike prestatie. Vooraanstaande Moslims putten zich uit, om te bewijzen dat er twee soorten Islam bestaan. Net zoals er ‘goede’ en ‘slechte’ moordenaars zouden bestaan. Wie moordt, om welke reden dan ook, is gewoon een moordenaar. Er zijn alleen ‘laffe’ moordenaars, zoals de killers van Parijs, en openlijke ‘Jihadisten’ die op het oorlogstoneel de wapens opnemen tegen vrouwen, kinderen en ongewapende burgers. Die zijn best te vergelijken met de felste Duitse Nazi’s van WO II, waarbij de bedenking valt, dat er toen ook geen ‘brave Duitsers’ bestonden. Net zoals er geen brave Moslims of brave wolven zijn.

    Rijd dus voor de poco’s om de oude keuze der Duitseers boven te halen, dat ‘Sie das nicht gewusst haben’….

    Derde vaststeling. Na 40 jaar immigratie, blijkt ieder land ineens overvol te zitten met Moslimmers. Met hun getaande huid zitten ze naast ons in het Openbaar Vervoer, of staan ze naast ons aan de kassa in de Supermarkten. Tot een van hen zijn duivels ontbindt en begint te schieten…. Hij drraagt misschien een bommengordel of een of ander schiettuig onder zuhb if haar wijde gewaden. Speciale aandacht zelfs voor een klad meisjes van 12 jaar op zelfmoordmissie. Allahu Akbar, en U bent er geweest. ’n Vieze troep, tegen de muur gepla0at, waar bloed uit sijpelt… Indien niet, dan is er altijd wel een of ander pennemesje onder handbereik.

    Nu wachten ze nog hun beurt af, maar binnenkort worden we daar onder de voet gelopen. Nu al worden onze vrouwen en meisjes daar in de billen geknepen, of luidkeels voor ‘hoer’ uitgescholden.

    Vierde vaststelling. Overal in het Avondland reageren onze Portiediensten paniekerig op elke dreiging. Het koelbloedig afmaken (zie afbeelding) van een gewonde collega zal levenslang op ieders netvlies gebrand blijven. Ze doen dus wat de politie altijd zou moeten doen; bij elke dreiging, eerst schieten en pas vragen stellen. Dat verhoogt de risico’s voor de criminelen die in de ongelijke strijd tegen de Wet, dreigen hun voorrechten te verliezen.

    Goede afspraken maken goede vrienden!

    eilHeilige Boek der Islam

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.clint.be/actua/vlaamse-krapuultjes-betuigen-hun-steun-aan-franse-terroristen?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

     

    *

    Extra beveiliging voor redactie van website clint.be

    'Vlaamse' krapuultjes betuigen hun steun aan Franse terroristen

    De laffe aanslag die Franse terroristen woensdag op de redactie van Charlie Hebdo pleegden, wordt niet door iedereen veroordeeld. Er zijn er zelfs, ook hier in ons Vlaanderenland, die er trots op zijn dat hun 'broeders' zoiets aandurfden.

    In de Islamitische Staat was het gejuich alom, ook onder de 'Belgen' daar. Zo kon Jamal Elkoua uit Maaseik, die thans strijd voert voor het beloofde islamitische land, zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken steken. “Dit was een geslaagde actie van onze broeders in Parijs”, zo liet hij weten.

    Ook teruggekeerde mannen uit Syrië zijn niet zelden helemaal kierewiet. Zo zouden de Parijse schutters ook ex-Syriëstrijders zijn. Maar herinner je jezelf Michaël Delefortrie nog? Dat is de niet zo bijster slimme Belg die zich bekeerde tot het geloof van de vrede. Enkele jaren geleden werd hij opgepakt omdat hij een Kalasjnikov te koop aanbood op het internet. Wat later trok hij naar Syrië, maar kwam met een serieuze remspoor in zijn onderbroek weer terug. Dat er daar zoveel gevochten werd, dat hij niet verwacht! De 'bekeerde Syriëmongool', zoals hij smalend door de Antwerpse flikken genoemd werd, werd opgepakt maar wegens geen gevaar voor de gemeenschap weer vrijgelaten. Wel, die Michaël dus kon eveneens zijn bewondering voor de Franse schutters niet onder stoelen of banken steken. En zo lopen er nog rond in Vlaanderenland.

     

    Ook bij onze noorderburen lopen er zo van die sympathisanten rond. De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) had echter een krasse boodschap voor hen: “De aanslag in Parijs is een onbeschrijfelijke vorm van barbarij en achterlijkheid. Wie daar sympathie voor heeft hoort niet thuis in Nederland. In hemelsnaam, pak je koffer en vertrek!” (SL)

     

    UITLEIDING

     

    Bij Reyers Laat viel mij op, hoe angstvallig de hoernaliste van dienst het debat weer bijstuurde, telkens er richting Slinxe Collaboratie werd geschipperd. De deelnemers werden telkens op de vingers getikt, dat ze zich bij het opgegeven onderwerp dienden te houden. Net dansen op een slappe koord voor dat arme kind met die zwarte karbonkels van reeënogen. Fel gebekt als ze is, meen ik te moeten vaststellen, dat die mondhoeken van haar steeds meer beginnen af te hangen. Precies de Boze Koningin uit het Sprookje van Sneeuwwitje. Komt het door haar kabouter-gestalte, maar met de dag gelijkt ze meer en meer op de Angela uit de DDR!.

    Colls-ke toch! En moete gij z

    ò nog werken tot Uw 67? Waarom toch komde gij geen klappeke doen met ons Barbaraatje Pas. Ook een vinnig ding, en ook niet op haar mondjes gevallen. Door zo rechtuit te spreken, heeft die een stralende glimlach behouden. Iets wat op de Reyers, met al die voor geprogrammeerde hersentjes, ten enenmale onmogelijk is.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE








    09-01-2015, 16:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!