MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2706

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Als halve Italiaan kan ik het Haiku Herman bij gebrek aan arsenicum, nooit vergeven, dat hij Silvio Berlusconi zijn C4 is komen geven, helemaal van uit Bruxellabad, met de onbekende wonderdoener Mario Monti onder de arm, de bankier van de Amerikaanse grootbank GoldmanSachs. Dat was een ingreep, die zelfs een Hitler in zijn beste dagen niet had durven wagen….. Stel U voor; een Mussolini aan kant schuiven, ten voordelen van een handpop van hem.

    Italianen zijn misschien toch een ietske snuggerder dan Grieken, want bij de eerstvolgende verkiezingen, haalde die Moti met vlag en wimpel, zelfs geen 3% van de stemmen en trapte het dientengevolge met de staart tussen de benen rap af. Recht naar de ECB, waar zijn stoel nog warm was.

    Kijk, alhoewel van (gewezen) beroep econoom in de vuurlijn, wil ik mij zeker niet bemoeien met geldpolitiek, alhoewel fundamenteel alles in de politiek draait om zoveel mogelijk geld. Want geld is macht.

    Er is ook een spreekwoord, dat zegt dat in de liefde en geldzaken alles toegelaten is, vooral het on-0oirbare eerst. Aldus zie ik in het verhaal van de mee-proriiterende Grieken, zo iets als van de bestolen dief, met een goudadertje dat vertrekt van uit ons Europees belastinggeld, over de Grote Plas, naar de Amerikaanse grootbanken.

    Al ooit iets gelezen of gehoord van al die ‘specialisten’ in de Verkochte Media over deze piste?

    Vandaar, als de wriemelende kristallen lintjes ietwat in mijn glazen bol zullen opgetrokken zijn, deze voorspelling. De Grieken zullen geleerd worden, en wij met hen, dat er met de koewachters uit de ‘Steets’ niet gelachen wordt. Zij zullen, samen met hun vrouwen en kinderen, zwaar boeten om de Navo-broodjes te hebben willen versjacheren aan de Rus. Een van die straffen zal er in bestaan, de Acropolis te zien in beslag genomen worden als super moskeet die de grootsheid van Allah moet bewijzen. Liefst met 6 minaretten er omheen, die weldra de skyline van Athene mee zullen helpen bepalen.

    Een Turks overstapje dus, van ex-Constantinopel over land via Athene naar Rome. Vandaar dat wij ons dringend moeten beraden over wat er te doen staat met het Groot Huisvuil.

    En voor zij die deze taal te rauw vinden, kan ik alleen verwijzen naar de Koran, waar er tientallen keren tot in detail in uitgelegd wordt, hoe het de plicht is van elke ‘Gelovige’ om elke ‘ongelovige’ te doden. Zelfs de manier waarop staat daar klaar en duidelijk uitgelegd.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

    Griekenland is de melkkoe van de banksters

    Griekenland wordt in de media weggezet als een land van fraudeurs en luilakken. Ze zouden geen belasting willen betalen en dezelfde werkmentaliteit hebben als de andere Mediterrane landen. Dit is echter niet hoe Griekenland financieel zwaar in de problemen geraakte. Daarvoor dienen we terug te gaan naar de wijze waarop Griekenland de Euro wordt ingerommeld.

     

    In 2001 werd de Euro ingevoerd in Griekenland. Hiermee trad Griekenland toe tot de Europese muntunie, waardoor het een volwaardig lid werd van de EU. Later werd duidelijk dat de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs (de grootste sponsor van zowel de Democratische als de Republikeinse presidentskandidaten) Griekenland de Euro in had gerommeld. Ze hebben niet alleen de Griekse regering geholpen de zaken mooier weer te geven dan ze eigenlijk zijn.

     

    Goldman Sachs blijft echter verdienen aan Griekenland door op de grexit te speculeren. Bovendien heeft Griekenland geld geleend van de banken. Alle reddingspakketen die sindsdien zijn uitgekookt door de EU zijn dan ook niet bedoeld voor de Grieken, of zelfs maar de Griekse regering, maar voor de banken. Zij krijgen garanties op de rente van het geleende geld. Zodoende gaat het geld van de Europese belastingbetaler voorbij aan de modale Griek en rechtsstreeks in de zakken van de banksters.

     

    Nu hoor ik u zeggen – Goldman Sachs zit toch in Amerika? Dat kan toch geen kwaad? Dat is buiten de waard gerekend. Zo was Mario Draghi van 2002 tot 2005 vic-president van Goldman Sachs in Europa, nu is hij de president van de Europese Centrale Bank. Zo zien we in Europa, evenals in Amerika, een toenemende verwevenheid tussen banksters en de politieke macht. Een andere Goldman Sachs-bankier, Mario Monti, was tussen 2011 en 2013 premier van Italië.

     

    De Griekse schuldenberg zal een bodemloze put blijken waar voortdurend geld in wordt gestort om de grote banken te behagen, niet de Griekse burger of overheid. Het werkt echter ook de andere kant op: een schuld van 100 Euro is jouw zorg, een schuld van 100.000 is een zorg voor de bank. Daarom verschijnen er ook berichten dat de Franse en Duitse banken Europees geld nodig hebben om het effect van een Griekse default af te wenden. Zodoende zien we ook de kracht van de Griekse positie.

    *

    UITLEIDING

     

    Zeker weten doe ik het niet, maar het spreekwoord van De Drie G’s (God, Geld, Gat) komt best in aanmerking om te stammen uit het land van De 1.000 Goden en Godinnen. Ze vormen zelfs het beste bewijs van iemands geleerdheid, als er gespproken wordt van Venus, Aphrodite, Zeus, de Oppergod en Mars., om er maar een paar te noemen….

    Vooral Mars, de Goed van de Communisten, de Socialisten de Iswolven, zal de komende tijd weer hard in vraag komen. Ze doen maar, maar dat ze dan nadien niet bij ons komen klagen….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    29-06-2015, 22:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2705

    *

    .

    *

    Groot huisvuil, of

    .

    Klein Gevaarlijk Afval?

    *

    INLEIDING

    Bij de lieve collega’s van http://www.golfbrekers.be/ botste k vanmorgen op deze zwaar beladen reportage over De Koningskwestie. Dat waren toen zelf beleefde historische dagen die 60 jaar na datum bloedstollende waarheden bevatten over Coburgia. Wil deze gewoon meebeleven op https://youtu.be/MBKQ5bv9-2E om zoals ondergetekende, zich af te vragen waarom op dat ogenblik Vlaanderen zijn zelfstandigheid niet gegrepen heeft. Maar ja, toen werden de ‘compromissen’ uitgevonden, en werd er tussen de Groene Michel-socialisten en de Rode Michel Tsjeefachtige Socialisten afgesproken om voortaan verder te regeren, de blik naar achteren gericht, en met de rug naar de Toekomst. Dit bood iedereen een rijkelijk leven, boven op de werkzekerheid die er in zou zitten.

    En de gang van zaken bij ‘Liitle Belgium’, werd later ook de wijze waarop de Europese Unie zou ‘geleid’ worden. Reden waarom de hoofdstad ervan i Bruxellabad diende gevestigd te worden, onder het waakzaam oog van der Tjeven Natte Dweil. En nu zijn we zo ver.

    we beleven deze dagen inderdaad onder onze ogen waarvan onze kleinkinderen nog zullen over spreken, de dag dat ze op hun beurt ouderlingen zullen geworden zijn. Volg even mee.

    Aan de overkant van de Middellandse Zee wandelt daar een gewone moslim al snelvurend uit zijn volautomatisch geweer over het mulle witte zand, tot een mede-moslim van hoog op een plat dak een paar vloertegels op zijn kop keilt. Einde vertoning, want de flikken maken van de gelegenheid gebruik om de man af te maken. Komt dan het memorabel feit van de eerste moslim-onthoofding op een gewone Fransman. Waarna de slachting kan beginnen, maar (wat niet mag geweten worden): de vijand is al binnen de poorten.

    Aan onze kant van de Middellandse Zee, in het land waar ooit de democratie werd uitgevonden, wordt van de ene dag op de andere de anarchie omgevormd tot algehele chaos. Een als naar gewoonte staan om ze achteruitregeerders erbij en kijken er naar. Hadden zulks toch niet voorzien, zeker!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11096

    *

    Vlaams Belang voert actie: Stop Islamterrorisme, Grenzen toe!

    *

    Vorige week werd de wereld opgeschrikt door een aantal gruwelijke aanslagen die in naam van Islamitische Staat werden gepleegd.

     

    In Tunesië werden tientallen Europese toeristen neergeschoten, in Koeweit werd een moskee opgeblazen en in Frankrijk werd een Frans staatsburger onthoofd. Om deze en vele andere slachtoffers te herdenken, legde het Vlaams Belang bloemen neer aan de Franse ambassade te Brussel.

    In zijn toespraak stelde voorzitter Tom Van Grieken dat we voor een keerpunt staan. Voor het eerst werd nu ook in Europa een man onthoofd door een moslimterrorist. Ook de aanval in Tunesië was niet minder dan een regelrechte oorlogsverklaring aan Europa. De terroristen kozen immers specifiek Europese slachtoffers uit.

    Een verpletterende verantwoordelijkheid

    Volgens de Vlaams Belang-voorzitter moeten we deze aanslagen dan ook in de eerste plaats als een waarschuwing en een oproep tot actie zien. Barbara Pas wees er in haar toespraak ook op dat onze elite steeds nagelaten heeft de nodige stappen te ondernemen. Volgens haar dragen zijn dan ook een verpletterende verantwoordelijkheid ten aanzien van de burgers van dit land. Tom Van Grieken voegde daar nog aan toe: “Terwijl de regering van Tunesië tachtig moskeeën sluit waar opgeroepen wordt tot geweld, werd in ons land nog geen enkele extremistische moskee gesloten. Terwijl Oostenrijk een verbod heeft afgekondigd op buitenlandse financiering van moslimverenigingen en buitenlandse moskeeën, worden in Vlaanderen moskeeën die eigendom zijn van buitenlandse regimes en fundamentalistische organisaties met Vlaams belastinggeld gul gefinancierd. Terwijl verschillende Europese landen terecht weigeren illegale economische gelukzoekers op te vangen, zet onze federale regering – Theo Francken op kop – België opnieuw op de kaart als immigratieland door zich zonder noemenswaardig verzet neer te leggen bij voor ons land erg nadelige EU-vluchtelingenquota.”

    Een doortastend beleid

    Vlaams Belang is er van overtuigd dat we het woekerende islamextremisme enkel de baas kunnen indien er een ander, doortastend beleid wordt gevoerd. Concreet wil het Vlaams Belang:

    1.Wij willen de immigratie naar ons land een halt toeroepen, vooreerst uit Islamitische landen.

    2. Ons land moet opnieuw controle krijgen over de eigen grenzen. Het Schengen-verdrag moet worden opgezegd.

    3. Er moet een meldplicht komen voor extremistisch gedrag. Gans de samenleving moet worden gemobiliseerd in de strijd tegen het moslimextremisme.

    4. Er moet grote kuis worden gehouden in de islamitische netwerken. Radicale organisaties moeten worden verboden, extremistische moskeeën gesloten.

    5. Wie de sharia verkiest boven onze democratische rechtsstaat kan dat doen, maar dan wel in eigen land. Moslimextremisten moeten worden uitgewezen, eventueel na afname van hun nationaliteit.

    *

    *

    UITLEIDING

    Begrijpt U waarom Het Vlaams Belang als partij overal uit alle cenakels van de Macht wordt geweerd? Met hen er bij, zou iedereen verplicht zijn te regeren met daden, en niet met woorden.

    Regeren is inderdaad geen oplapwerk, maar via vooruitzien, de toestand gestaag bijsturen met de blik op de toekomst. En vooral: eenmaal een akkoord bereikt (of afgedwongen); voet bij stuk houden tegen het straatgeweld. Goed bestuur wordt altijd beloond. Loon naar werken. Wat meteen uitlegt, waarom partijen na verkiezingen het veld moeten ruimen.

    Met harde kordate woorden die dan vergeleken worden met azijn, vangt men inderdaad geen vliegen. Met loze beloften hebben de BDWërs de wankelmoedige Vlamingen bedot, en die weten nu het verschil.

    Wij, gedreven Bloggers van de eerste lijn, willen dan ook nergens vliegen afsnoepen, maar de andere weg tonen aan leeuwen. Wij spreken zonder haat noch vrees, maar altijd recht door zee, vatbaar voor verstandige replieken. Men vindt ons dan ook vooral daar, zoals Priester-Dichter Cyriel Verschaeve ooit dichtte, waar men geen kleinheid kan ontwaren.

    Pssst

    Ik lees dat collega’s eerder afkerig zouden zijn om afkerige afbeeldingen over te nemen van moslil-misdaden. Ik denk daar anders over. Want gruwel moet beklijven, juist omdat hij moet bijblijven. Stel Uzelf gewoon even in de plaats van die zonneklopper, die uit een strandparasol, ineens de vuurspuwende mond van die Kalasjnikov ontwaart. U zou die ontsteltenis op dat gezicht nooit meer vergeten, net zoals U dat afgesneden hoofd in Lyon nooit meer moogt vergeten. Overal waar U een Moslim ontwaart, kan het Uw beurt worden, en houdt die een paar tellen later Uw afgesneden hoofd als een trofee in de hoogte.

    Terreur zaaien: dat is niet de schuld van zij die het ondergaan (zoals de moslims over ‘ongelovigen’ denken), maar van zij die terreurdaden als waarschuwing uitvoeren. Zij moeten het dus        allemaal voelen, de goeden met de slechten, dat wij de verwittiging begrepen hebben. Op het voetpad, in de bus, op de tram, aan de kassa van de grootwarenhuizen: de vriendelijke jongen naast U is de seconde nadien een massamoordenaar! Door onze afschuw duidelijk te tonen, doen we andere mensen misschien beter nadenken, en kunnen moslims er de juiste besluiten uit trekken. ‘Goed geprobeerd, maar we hebben jullie door’.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    29-06-2015, 20:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2704

    *

    Dienstbericht

    Ben enkele dagen niet thuis uit reden van afwezigheid. Een korte vliegreis naar Vlaanderen, gewoon voor een paar formaliteiten.

    *

    .

    *

    Indien niet goedschiks…..

    .

    Dan maar voetschiks.

    *

    INLEIDING

    Wij, die het verschil hebben beleefd in onze jeugd, van toen ‘den smerigen Duits’ eenmaal verdwenen was, realiseren het ons maar al te goed. Overspoeld worden door Horden vreemdelingen, is altijd het begin van het einde. Toen, binst de bezetting, waren het de meelopers van de ‘geradicaliseerde Socialistische Duitsers (ja toch!), en nu zijn het de vreselijke Muzelmannen, niet de Islammeren maar de IsWOLVEN in lalswol, die we kennen uit de vorige eeuwen, alleen spelen ze het sopelletje deze keer op hun eigen manier. Wat wil zeggen, dat Voorlopig de Koran en het slagersmes onder hun kaftan verborgen blijft. Allez, ik wil zeggen, tot de gelegenheid zich voordoet, maar vooral tot hun machtscentrum oordeelt voldoende in aantal te zijn, om over te gaan tot de totale ‘onderwerping’. Want in hun taal is ‘Islam’ het juiste woord voor wat in onze taal ‘onderwerping’ betekent.

    Maar een Tien voor Taal, of voor Klare Taal zullen onze media nooit krijgen! Deze programma’s verdwenen trouwens al vroeger helemaal van het scherm. Om plaats te maken voor Moslim-vriendelijke ‘aitems’, waaruit moet blijken dat de Muzelmannen van nu absoluut niet meer de Muzelmannen van vroeger zijn. Met dit ‘wensvol denken’ is er een Wereld Wijd Web van leugens over onze wereld gespannen die de realiteit van elke dag is komen vervangen. Deze ‘verrijking’ (de radicalisering daar gelaten), de ‘zorg voor het milieu’, de goden van de sport, de ‘festivals’ op elke straathoek (hoofdzakelijk waar de Roden aan het bewind zijn) en de moderne versie van het Koning Oedipus-verhaal; iets anders gebeurt er niet. Buiten het Rammen van Madammen, waarover we van puntje tot paaltje alles uitgelegd krijgen? Ze zeggen het niet, maar het valt te verstaan tussen de lijntjes: binnenkort zullen we die kennis hard nodig hebben om te overleven. En ondertussen voelen die IsWOLVEN zich overal een beetje meer als thuis.

    Heerlijk toch, dat soort bezorgdheid voor elkaar. Op en top in de lijn van de syndicaten en pakbonden. We moeten zo rap mogelijk hun broeders worden, of ze soan up nuzze muile….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Alleen het uitwijzen van de moslims zal een einde maken aan de islamitische aanslagen

    *

    Opnieuw heeft een barbaarse islamitische aanslag ons land getroffen. Opnieuw heeft een moslim een Fransman verwond en gedood. Opnieuw heeft de islam zijn gezicht laten zien: die van de meest afstotelijke verschrikking, de verschrikkelijkste vernedering, van absolute schande.

    Hervé Cornara, onthoofd omdat hij geen moslim was.

    Op 26 juni 2015 heeft een terroristische moslim, Yassin Salhi, een Fransman, Hervé Cornara, onthoofd en daarna zijn hoofd aan het hek rond de gasfabriek ,Air Products, gehangen. Daarna heeft hij geprobeerd om gasflessen te doorboren, waarbij hij 2 andere Fransen verwondde.

     

    e koran verheerlijkt het onthoofden van niet-moslims:

    “Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: ´Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af´.” (soera 8, vers 12) “Dit is, omdat zij zich tegen Allah en Zijn boodschapper hebben verzet. En wie tegen Allah en Zijn boodschapper strijdt, (wete) Allah is voorzeker streng in vergelding.” (soera 8, vers 13)

    “Wanneer gij de ongelovigen ontmoet, treft dan hun nek en wanneer gij overwinnaar zijt, bindt hen dan vast. En wanneer de oorlog opgehouden is, laat hen dan vrij uit gunst of voor een losprijs. Zo zij het. En indien Allah wilde, had Hij hen Zelf kunnen bestraffen. Doch Hij wilde sommigen uwer door anderen op de proef stellen. En degenen die ter wille van Allah worden gedood, hun werken zal Hij zeker niet vruchteloos maken.” (soera 47, vers 4)

     

    Het is volgens de koran dus wettig om alle niet-moslims te onthoofden. Wij hebben al eerder aangekondigd dat er onthoofdingen in Frankrijk zelf zullen volgen

    In ons artikel dat gewijd was aan de onthoofding van de Fransman Hervé Gourdel in Algerije op 24 september 2014 schreven wij:

    “En we kunnen er zeker van zijn dat de talloze moslims die zich in onze landen bevinden de beelden van de onthoofding van Hervé Gourdel hebben gezien via de schotelantennes die gericht zijn op de Arabische zenders, waarop zij zijn geabonneerd, en zij genoten van deze barbarij met de “close-up” beelden waar het bloed vanaf spatte. We kunnen wachten op de dag dat ditzelfde zich ook in Frankrijk zal voordoen op een nog grotere schaal en zij ons land zullen veranderen in een groot abattoir van mannen, vrouwen en Franse kinderen. Dit is waar zij van dromen.”

    Daar staan we dan: de onthoofdingen die de moslims al op grote schaal sinds 1400 jaar in praktijk brengen en de IS sinds 2 jaar in Irak en Syrië zijn nu ook in Frankrijk aangekomen.

    De moordenaars zijn onder ons

    De koran verheerlijkt het vermoorden en het onthoofden van niet-moslims. De miljoenen moslims die onze westerse landen binnendringen met de criminele medewerking van onze bestuurders zijn waarlijk levende vertraagde bommen die kunnen ontploffen waar of wanneer dan ook en vrouwen, mannen en kinderen kunnen vermoorden op ieder moment, op elke plaats.

    Zelfs nu, op dit moment in alle steden van Frankrijk, dromen de muzelmannen ervan om ons te doden. En meer en meer van hen zullen spoedig tot daden overgaan, aangemoedigd door het schandalige verraad van president Hollande, van Valls en Cazaneuve, die er de voorkeur aan geven om te bemiddelen bij de bouw van moskeeën en de aanvang van de ramadan met imams te vieren in plaats van zich bezig houden met ons te beschermen tegen de moslimmoordenaars.

    (een extreme moslim zal U willen onthoofden, een gematigde moslim wil dat een extremist dit doet)

    Voor de islam zijn wij allemaal een doelwit

    Sinds de “mega”-aanslagen van 11 september 2001 in de VS hebben moslims aanslagen gepleegd op stations en treinen (Madrid), bussen en metro´s (Londen), stranden (Bali), musea (Brussel), artistieke tentoonstellingen (Dallas), parlementen (Ottawa), etc., etc., etc…

    Alles bij elkaar genomen: “Niet-moslims zijn nergens veilig zolang er overal moslims zijn”.

    Er is maar één oplossing: weg met alle moslims

    Zolang er moslims in Frankrijk zijn, kunnen niet-moslims worden neergestoken, gewurgd, onthoofd, levend verbrand of op welke manier dan ook VERMOORD worden. Tegenover dit existentiële gevaar, dat ons meer en meer bedreigt, wordt het tijd om van onze bestuurders te eisen dat ze de islam gaan verbieden en alle immigratie van moslims in onze landen stoppen. Wij zullen niet veilig zijn zolang de moslims niet zijn weggegaan uit de Westerse landen. De misdaden van de nazi´s hielden pas op nadat zij uit Frankrijk verdreven waren. De misdaden van de moslims zullen pas ophouden nadat zij uitgewezen zijn.

    on:
    http://ripostelaique.com
    Auteur: Maxime Lépante

    Vertaald uit het Frans door:
    “delamontagne”
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    UITLEIDING

    Niet alleen zou ons dagelijks leven weer veel eenvoudiger worden, ook de vele Staatshotels zouden zo goed als leeg lopen bij gebrek aan hotelgasten. Het zit er zelfs dik in, dat onze ‘Begrotingen’ eindelijk weer eens kunnen kloppen, zodat de inkomsten groter zijn dan de uitgaven en onze eigen mensen kunnen krijgen waarvoor ze gewerkt hebben.

    Als er dan eindelijk ook eens een einde komt aan de jaarlijkse miljardenstroom storten in de bodemloze Francofone put, zou Vlaanderen eindelijk kunnen leven naar zijn stand. Als een der welvarendste landen ter wereld die nooit nog vreemden als meesters zullen dulden.

    Solidariteit? Ja, maar niet met het mes op de keel, en al zekerlijk niet als er zonder ophouden gebeten wordt in de hand die geeft.Te goed zijn, is half zot, wordt gezegd.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    29-06-2015, 14:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2703

    *

    Maandag 29 juni

    Zon 5u32-22u00

    HH Apostelen Petrus en Paulus, patroons van de diamantbewerkers

    Als het Pieter en Pauwel is, zorg dat de hooitijd ten einde is, want pissen doet hij zonder gena, ofwel ervoor ofwel erna

    *

    .

    *

    Het Hoofd van Lyon

    .

    Onsterfelijk geworden dank zij een werknemer van hel van de soort die wij ‘verrijkers’ moeten noemen…..

    *

    INLEIDING

    Mosketen een eindje sluiten, heeft evenveel therapeutische waarde, als een vermanend vingertje opsteken om het nooit meer te doen. Is zowat hetzelfde als Uw kleine bestraffen die weeral eens de koekjestrommel heeft leeg gevreten, door een vermanend vingertje op te stekken. Wie de roede spaart, haat zijn kind.

    Het zit trouwens met die Islam iets helemaal verkeerd. Is Lam, een lammetje dus. Beter zou zijn IsWOLF, of, als het even kan IJsBEER. Wie het aan den lijve heeft ondervonden, is dat aan de poort opgehangen Hoofd in Lyon, of die vele tientallen onschuldige doden op de stranden van Tunesië, moesten die nog kunnen spreken.

    De enige taal die IsWOLVEN   verstaan, is de taal van geweld. Daarom moeten Mosketen niet ‘gesloten’ worden, maar tot in de grond afgebroken, in de lucht geblazen, met of zonder inhoud. Wat overblijft, zal de boodschap wel begrepen hebben: we moeten jullie niet. Ga dus weg of we springen uit ons vel. Tegen het einde van deze maand van Madammen Rammen, zijn jullie ribbedebie. We tellen tot tien, en wie dan niet gedoken is, is er aan.

    We zullen U zelfs de weg tonen. Aan elke boom aan de kant van de terugweg, zullen jullie het lege omhulsel zien bengelen van de politici die jullie ooit hebben binnengehaald. Gewoon het geurspoor volgen tot waar de bootjes waarmee velen van jullie gekomen zijn, liggen te verrotten. Optuigen en wegwezen is de boodschap.

    Aan de verre horizon wacht een heerlijk Moslimland waar jullie elkaar, zo lang de voorraad strekt; met veel plezier wederzijds de kop mogen af slaan.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Sluit alle moskeeën in Nederland

    Alle broeinesten van haat tegen andersdenkenden moeten sluiten. Dit vindt niet alleen in moskeeën plaats, maar in iedere moskee wordt de islam aanbeden en er is geen plek dan een tweederangs positie voor niet-moslims in de islamitische natte droom dat de hele wereld islamitisch is. Die natte droom is net zo realistisch als het voornemen van de Europese Centrale Bank (ECB) om de inflatie op 2% te stellen. De zogenaamde agressie waar socialisten kapitalisten van beschuldigen en denken te bestrijden door meer islam te kweken in Nederland, zal alleen worden vervangen met islamitische agressie. Socialisten vervangen het ene (denkbeeldige) onwenselijke met het realistische andere onwenselijke.

    Een tweedeling binnen de samenleving is ook al zo’n instrument voor de politiek om het volk zand in de ogen te strooien. Door moskeeën toe te staan faciliteert Nederland haat tegen andersdenkenden, daar de islam per definitie een religie is van onderdrukking en dus een concurrent van de overheid, die ons via belastingen terroriseert. Socialisten die dat niet lekker zit, hebben geen ruggengraat en bekeren zich eerder tot de islam dan dat zij logisch gaan nadenken en zich openstellen voor het idee dat socialisten en kapitalisten eigenlijk hetzelfde willen: een lekker leven. De meerderheid van de islamieten beoefent (nog) niet de haat die via de islam d.m.v. het leven van Mohammed aan zijn volgers wordt opgelegd, net zoals velen niet meedoen aan de ramadan.

    De overheid vertelt aan alle brave burgertjes dat zij het monopolie heeft op geweld, maar dat heeft zij alleen op het geweld dat de brave burgers willen plegen, zoals verkeersboetes. De politiek zegt bijvoorbeeld moorden binnen de onderwereld te hekelen, maar zij heeft er belang bij dat de onderwereld elkaar uitmoordt, zodat zij macht heeft over een nog groter deel van de taart. Het zou beter zijn als de islam verboden zou worden in het Westen, zodat de overheid zijn ‘belofte’ waar kan maken dat zij als enige geweld gebruikt, althans is daarmee de burger gediend.

    We kunnen beginnen met het verbod om het gezicht of een deel daarvan te bedekken met kleding, tenzij de buitentemperatuur daarom vraagt of het voor de uitoefening van een erkend beroep noodzakelijk is, een minarettenverbod en een verbod op het oproepen tot gebed.

    De islam zegt namelijk dat er vrijwillig teruggetrokken moet worden uit gebieden waar een te grote weerstand bestaat tegen de islam, dat scheelt een hoop moeilijkheden met betrekking tot recht op verblijf, terwijl we wel de ongewenste elementen uit de samenleving filteren. De weerstand bestaat in alle lagen van de bevolking, maar regeringen geven de islam vrij baan in een onderdanige reflex, hopende dat die toereikend zal zijn om van geweld bespaard te blijven. Ik geloof niet dat er in Nederland iets zal gebeuren, maar dat heeft niets met deze reflex of het aantal moslims in Nederland te maken. Op deze manier hebben westerse leiders wel minder zand om burgers in de ogen te strooien, omdat bijvoorbeeld het programma “Opsporing Verzocht” dan onvoldoende beeldmateriaal zal hebben om een hele uitzending mee te vullen, maar in ieder geval zijn we verlost van de islam nu het instrument van misleiding niet zodanig te controleren is gebleken als de Mark Rutte’s van deze wereld hadden gehoopt.

    Door:
    “Wans Horst”
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    UITLEIDING

    Natuurlijk is de bedoelde ‘Exodus’ veel rapper gezegd dan gedaan. Want tussen droom en daad, staan weer wetten in de weg, en teerhartige praktische bezwaren. Zoiets doet men toch zijn grootste vijand niet aan!

    Ziedaar, het tweede gevaar dat ons bedreigt: ons eigen goed hart. Niemand van ons is bedreven in het vellen van doodvonnissen. Daarom stel ik voor om, net als in Griekenland, een referendum te houden bij de familie en vrienden van de laatste slachtoffers. Heel eenvoudig, omdat die na deze gebeurtenissen geen ‘zullers’ of achteruitregeerders meer in hun omgeving zullen dulden! Zo zouden al die doden niet voor nets gevallen zijn….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    29-06-2015, 11:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!