MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2036

    ***

    Zondag 5 oktober

    Zon 7u49-19u12

    H Flora, patrones van alle vrouwen die de naam van een bloem dragen

    *

    Kaart uit de tijd dat we binnen de poort ons eigen baas waren….. Zelfs de poort naar Engeland was van ons….

    *

     

    *

    .

    *

     

     

    David Cameron is bezig zo’n wetje te fabriceren, die de indruk geeft dat hij de democratie wil beschermen. Zogezegd tegen de Moslimmerij, onderverzwegen, maar in werkelijkheid tegen alles en iedereen die hem in de weg staat. Dus ook tegen de UKP van Nigel Farage. Echt een idee op maar voor de ganse EurUnie.

    In Zweden is da al in de saccoche. Eenmaal de ‘Wijnmarkten’ daar opgeruimd, is het zo ver. Ondertussen zit men in Duitsland met de handen in het haar. Of moet ik eerder zeggen, met de handen in de baard?!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Duits-Turkse bestseller auteur mogelijk aangeklaagd wegens beledigen moslims

     

    ‘Islam is geen religie, maar een seks- en geweldssekte die geboren mislukkelingen een superioriteitsgevoel verschaft en de seksuele en existentiële zelfbeschikking van de vrouw afbreekt’

    Nog altijd doet de politiek-correcte gevestigde orde voorkomen alsof slechts een klein groepje moslims dit willen. In bijna alle landen waar ze (mede) de baas worden, bewijzen ze echter precies het tegendeel.

     

    Opnieuw een duidelijk voorbeeld voor de almaar sneller gaande islamisering van Europa: onze oosterburen zijn een gerechtelijk onderzoek gestart naar de Duits-Turkse bestseller-auteur Akif Pirincci wegens ‘volksopruiing’, omdat hij de ‘religieuze gevoelens van moslims’ zou hebben beledigd. Zijn Duitse collega Udo Ulfkotte gaat vierkant achter hem staan en zegt dat Pirincci niets anders dan de waarheid over de islam heeft gesproken.

     

    ‘Seks- en geweldssekte’

     

    Hier zijn de moslims en daardoor automatisch ook de politiek-correcte autoriteiten in Duitsland zo boos over:

     

    ‘De islam is geen religie, maar een collectivistische seks- en geweldssekte, die over het algemeen geboren mislukkelingen een superioriteitsgevoel verschaft, maar vooral de seksuele en existentiële zelfbeschikking van de vrouw moet afbreken,’ aldus de in Duitsland geboren Turk.

     

    De islam ‘is volledig aards georiënteerd en ontbeert iedere spiritualiteit. Oprichter Mohammed was in geen geval een profeet zoals wij dat in christelijke of theologische zin verstaan, maar een krijgsheer, massamoordenaar, slimme zakenman en een lustbeest, die onder andere met een 6 jarig meisje trouwde en haar op haar 9e heeft ge***kt. Een pedofiel dus.’

     

    Totale controle individu en samenleving

     

    ‘Alle rituelen, ge- en verboden dienen in de islam het doel om het individu tot in zijn intiemste gebieden te controleren en onmondig te maken, zijn voortplantingsstrategieën door middel van het verhinderen van de vrouwelijke selectie bij de partnerkeuze ten gunste van genetische misvorming te manipuleren, en het in een zowel emotioneel als maatschappelijk bewakingssysteem te dwingen.’

     

    ‘In de laatste 1000 jaar kwam uit niet één islamitisch land een uitvinding of ontdekking die ons leven heeft verrijkt, welvaart heeft gecreëerd, de gezondheid heeft verbeterd, de leeftijd heeft verhoogd en onze Westelijke cultuur noemenswaardig heeft beïnvloed.’

     

    ‘Stop de islam, anders de hel’

     

    ‘Kortgezegd, de islam en zijn volgelingen, die dat demonstratief in het openbaar laten zien en er speciale rechten om eisen, zijn scheiβe en horen eigenlijk ver van onze vrije wereld verwijderd te zijn. Als dat niet gebeurt, dan zullen wij door de demografische overmacht van de zonen en dochters van de islam al binnen enkele jaren in de hel van armoedigheid, beestachtig geweld –vooral seksueel tegen vrouwen-, en adembenemende achteruitgang zoals in de meerderheid van de islamitische landen terechtkomen. Wij zullen hun slaven worden.’

     

    ‘Het zijn de feiten’

     

    Ulfkotte vindt dat Pirincci wat te grof uitlaat, maar is het inhoudelijk verder roerend met hem eens ‘omdat het de feiten zijn’. Zo wijst hij op de Koran (Sura 3:110), waar letterlijk staat dat alleen moslims ‘mensen van eerste klasse’ zijn. Mohammed was inderdaad een massamoordenaar die hoogstpersoonlijk de hoofden van zijn vijanden afhakte, maar is desondanks het lichtende voorbeeld van alle moslims. Daar kan geen officier van justitie iets aan veranderen.

     

    Islam is geen religie maar ideologie

     

    Politiek en media in het Westen proberen nog altijd bijna wanhopig anders te doen voorkomen , maar de islam is niet enkel een religie –zoals bijvoorbeeld het christendom-, maar een ideologie die alle aspecten van het menselijke bestaan regelt: de rechtspraak (Sharia), de politiek (het Kalifaat), de economie en zelfs de meest intieme zaken zoals seksualiteit.

     

    Democratie of andere systemen worden in de islam dan ook niet toegestaan. Democratie, vrijheid van meningsuiting en een open samenleving zijn zelfs totaal onverenigbaar met de islam. Dat bewijzen alle landen waar moslims de baas zijn of een substantiële minderen (beginnen te) vormen.

     

    ‘Tweederangs burger in eigen land’

     

    Daarvoor hoeft u niet langer over de grenzen van Europa te kijken, want ook hier eisen moslims al geruime tijd speciale rechten voor zichzelf op. ‘Ik voel mij vanwege zulke moslims, die hier overal voorgetrokken worden, ondertussen vreemd in mijn eigen thuisland en een tweederangs mens,’ schrijft Ulfkotte. ‘Ook ik vind dat deze eisende moslims, die ons en onze cultuur voortdurend lastig vallen, ver van onze vrije wereld behoren, en absoluut geen ‘verrijking’ voor onze cultuur zijn.’

     

    De Duitser schrijver heeft dit in zijn succesvolle boeken zoals SOS Abendland, Vorsicht Bürgerkrieg en Kein Schwarz, Kein Rot, Kein Gold uitvoerig met feiten onderbouwd en hier duizenden voorbeelden van gegeven.

     

    Bananenrepubliek Duitsland

     

    ‘Veel aanklagers hebben daarom geprobeerd mij vanwege ‘volksopruiing’ te vervolgen... Velen van hen krijgen net als in bananenrepublieken instructies van de politiek, en zijn naar mijn mening daarom afgerichte honden, die de bevelen van hun heren zonder nadenken moeten gehoorzamen.’ Het lukte hen echter niet om Ulfkotte de mond te snoeren, omdat hij al zijn uitspraken met controleerbare feiten en bronnen onderbouwde.

     

    Het beste voorbeeld van de huidige ‘waanzin van de Duitse justitie’ is volgens hem ‘De Duivelsverzen’ van Salman Rushdie. Dat islamkritische boek werd in 1988 een bestseller. Moslims, met de Iraanse ayatollah Khomeini voorop, zetten daarop een prijs op zijn hoofd. Geen Europeaan kwam echter op het idee om het boek dan maar te verbieden.

     

    Islamcritici moeten vluchten

     

    26 jaar later is dat wel anders. Mensen die kritiek leveren op de islam moeten net als destijds Rushdie 24/7 worden beschermd – denk aan Ayaan Hirsi Ali, die enkele jaren geleden naar de VS vertrok, en PVV-leider Geert Wilders. Een collega van Ulfkotte en Pirincci, bestseller auteur Hamed Abdel-Samad (‘Het Islamitische Fascisme’), heeft inmiddels besloten om na 19 jaar Duitsland te verlaten, omdat het er voor hem als islamcriticus en ex-moslim (zoon van een Egyptische imam) niet langer veilig is.

     

    Europa: ‘De islam zal u vrijmaken’?

     

    Ulfkotte: ‘Toen ik in Freiburg rechten studeerde, stond er boven de ingang waar ik iedere dag doorging in rode zandsteen de spreuk ‘De Waarheid zal u vrijmaken.’ Waarschijnlijk zal daar spoedig ‘De Islam zal u vrijmaken’ staan. Dat zou mij niet verbazen, want Duitsland heeft zijn verstand verloren (verwijzend naar Pirincci’s bestseller Deutschland is von Sinnen). Dat bevestigt nu ook iedere aanklager die het op Akif Pirincci en de waarheid heeft gemunt.’

    Xander

    (1) KOPP

     

    *

    UITLEIDING

     

    Voor geval iemand het mij zou kwalijk nemen bovenstaande tekst tot de mijne te nemen, slechts twee voorbeelden van de feiten.

    1° waar Moslims zijn, stellen zij hun woestijn-’cultuur’ van 140 jaar geleden boven onze wetten. Dezelfde wetten die wij, autochtonen tot in de puntjes moeten volgen. Voorbeeld: het on-verdoofd slachten en het vervoeren van de buit in alles behalve hygiënische omstandigheden. Probeer gij maar eens met een volle afgedekte wasmand vol reglementair geslachte kippen in Uw auto een Rijkswachtcontrole te passeren! Met een PV en 1500 Bef boete van de Politierechter kwam ik er indertijd van af. Na inbeslagname van mijn kippetjes!

    2° in Mechelen slaat een 16-jarige Islammer een verpleger verrot in de ‘Spoed’, omdat zijn ‘Geloof’ niet toestaat dat er een vreemde man zijn moeder aanraakt. Uitleg op de Staatszender: de jongen werd nerveus omdat het allemaal te lang duurde….. Hij werd ‘ondergebracht’ in een Jeugdtehuis, maar hij ‘verdween’ daar na nog geen 5 minuten.

    O Ja, en voor saccochen-trekken krijgen ze nu een ‘Gas-boete’ van de Gemeente. Wordt nergens genoteerd, en komt ook niet op hun strafblad. Kunnen ze dus hun beroep van maken en op de opbrengst betaalt men niet eens belastingen!

    *

    Dat is een kant van de medaille. De andere kant is dat zovele van die jongeren geen uitkomst zien. En dan is ‘kleine ‘criminalteit een zaak van overleven.

    Hallo, Dames en Heren Potentaten Grote Verstanden: al eens nagedacht inzake jullie immigratie-politiek naar de ‘UITGANG’, of hebben jullie nog nooit gehoord van de leerling-tovenaars die wat ze met een toverspreuk in gang hadden gezet, niet meer konden stil zetten?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    05-10-2014, 18:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2035

    *

    Kaart uit de tijd dat we binnen de poort ons eigen baas waren….. Zelfs de poort naar Engeland was van ons….    

     

     

    *

    Zo wel ginder als hier:

    .

    Er is maar één Islammerij

    *

     

    INLEIDING

     

    Hieronder gaat een Oud Liedeken over de schuld van enkelen die een heel land moedwillig of door onbekwaamheid, ja misschien wel uit persoonlijk winstbejag, naar de verdommenis hebben geholpen. Weer gaan de schijnwerpers richting CVP en naar 1ste Ministers die er later een Staatsbegrafenis aan overgehouden hebben…

    Ik laat de betrokken aanklager, Gerolf Annemans, hieronder zelf aan het woord. Hij werd toen weggehoond, of met een kluitje in het reit gestuurd. Jaren later zitten wel diep in de shit en niemand durft de schuldige(n) ter verantwoording roepen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10874

    *

    Dertien jaar later in Zaventem

    Terwijl de verhoogde terreurdreiging overal ter wereld leidt tot extra waakzaamheid, lopen jihadisten op de luchthaven van Zaventem vrijelijk rond.

    Gisteren berichtten heel wat media dat zeker tien (potentiële) Syriëstrijders een job hadden in de bagage-afdeling van de luchthaven van Zaventem. Sommigen waren zelfs in het bezit van een badge waarmee zij ongestoord op het tarmac konden rondlopen en dus zonder enige controle de vliegtuigen konden benaderen.

    Gevaarlijk publiek

    Een volstrekt onbegrijpelijke situatie, zeker gezien het feit dat de terreurdreiging niet bepaald van gisteren dateert. Reeds in 2001 wees toenmalig Vlaams Belang-fractieleider Gerolf Annemans er in de Kamer op dat - door toedoen van de Parti Socialiste – in Zaventem heel wat figuren waren tewerkgesteld die beschikten over een uitgebreid strafregister en dat de samenstelling van het bagagepersoneel was geëvolueerd naar een “gevaarlijk publiek van islamitische oorsprong”. In zijn antwoord op de vraag van Annemans stelde toenmalig minister van Justitie Marc Vewilghen dat, indien zou blijken dat er meer inspanningen nodig waren inzake screening van het personeel, die ook zouden worden geleverd.

    Onbegrensd

    Maar dat gebeurde dus duidelijk niet: dertien jaar nadat Annemans op de gevaarlijke toestanden in Zaventem wees, stelt een veiligheidsverantwoordelijke letterlijk dat het “strafregister niet automatisch een alarmsignaal uitstuurt wanneer iemand voor een job op de luchthaven solliciteert.” De boodschap is duidelijk: voor jihadi’s en andere criminelen blijft België het land van de onbegrensde mogelijkheden.

     

    UITLEIDING

    Och, natuurlijk was Verwilghen toen slechts Hs Masters Voice. Maar in die jaren klampten de Tsjeven zich wanhopig vast aan de Macht en daarom moesten zij goede maatjes blijven met de PS. Die straatcriminaliteit, diefstal en woninginbraak zelfs ongestraft wilde laten, omdat dit een vorm was van herverdeling der sociale rijkdommen.

    Hun macht was onbeperkt. Toen bij het flitsen van snelheidsovertreders sprake was van foto’s wie aan het stuur zat werd dat met klem verworpen door Di Jeanetto hemzelf. Omdat, zei hij, dat de privacy schond van betrokkene, omdat iedereen op die manier had kunnen zien wie de passagier wel was. Onaanvaardbaar! Stel je voor!

    Criminelen met een strafblad op vertrouwensposten parachuteren, is pure medeplichtigheid, vooral als de afkomst ook al dubieus is.

    Maar ja, naar het Vlaams Belang luisteren kan en mag niet, want met die partij valt niet te schipperen. Wie zich als vreemdeling niet gedraagt, die gaat er uit, samen met de hele stamboek. In de dierenwereld wordt zo’n situatie in eenieders welzijn, kort en goed opgelost met uitroeiïng. Als Moslimmers zich steeds meer en meer beginnen gedragen als beesten, mogen ze dan nog hun handjes samen leggen, dat ze datzelfde lot nog net niet ondergaan.

    Maar als ik lees wat Termont allemaal bekokstooft in Gent en omliggende om ‘Het Offerfeest’ zo gezellig mogelijk te maken, dan denk ik eerder dat die clown een flink pak rammel verdient. Maar zie: dezelfde dag komt de man op TV vertellen, dat ‘zijn stad’ er niet aan denkt te doen lijk iedereen, die de gevolgen van het pamperen van criminele islammers moet odergaan. ‘Doel’ is gesaboteerd en blijft maandenlang buiten gebruik, maar Termontje moet weer de lastigaard uithangen.

    Die man is nog stommer dan het achereinde van een bende kamelen. Weet die dan niet, dat als ‘het’ begint, de Jihadisten altijd eerst en vooral het Gezag aanpakken?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    05-10-2014, 09:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    04-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2034

    *

    Deel van de Republiek der Lage Landen

    STAATKUNDIG ROMP-VLAANDEREN

     

    *

    *

    Onze kerncentrales:

    .

    Speeltuinen voor ISIS!

    *

     

    INLEIDING

     

    Schoolreizen naar Brussel (of Parijs) worden afgeschreven uit reden van vrees voor terreur. Tiens, tiens, is Islam dan geen verrijkende Beschaving meer vol van Wrede?! Of zien we allemaal spoken?

    Antwoord: wat we zien zijn geen spoken, maar moordenaars die onze Potentaten Grote Verstanden jarenlang als vrienden aan hun hart hebben gedrukt. Ze zitten trouwens al een heel eind met de gebakken peren, en dat niet alleen door de schuld van de Rus. Net als de Staatsschuld van Mathot die vanzelf gekomen was, zal ook die zondvloed van moordenaars wel vanzelf weer weggaan… O die Linkse moraal van ‘De Maakbare Mens’…. Allemaal Frankensteins zijn het, ja?!

    Om er niet aan uit te geraken: onwil? onkunde? vadsigheid? opdracht? Het kan van alles zijn,, ja zelfs al die dingen tegelijk, zoals de normale gang van zaken in dit kl-land der Seks- en Coburgers.

    Persoonlijk gok ik op sabotage bij al die ‘Diensten’, in voorbereiding van een Grote Algemene Staking, zoals bij de Politie. Omdat zij voortaan niet meer aan 45 jaar met pensioen mogen gaan. Maar dat zal pas blijken als de ‘vrijgestelden’ van de Syndicaten uit de kast komen.

    Het kan natuurlijk ook, dat de manschappen vermoeid zijn geraakt door de Vlaams Belangers dg en nacht te schaduwen. Want het gevaar komt van langs die kant, niet van de kant der kansarme bommenleggers en koppensnellers.

    Dat van die Tsjoek Tsjoel extremist in Doel, vlak in de roos, is natuurlijk geen toeval. Men kan geredelijk stellen, dat de soort zowat overal op delicate plaatsen zit; met de vinger aan de knoppen. Moslim-immigraten moeten immers bevoorrecht worden tegenover inlandse techniekers. Die kunnen immers altijd uitwijken naar elders en de dienst moet toch verzekerd blijven, nietwaar? Anders zit het hele land zonder stroom….

    Of er ergens koppen zullen rollen? Heel zeker. Gisteren was dat al het geval met de Brit Henings, wier kop we letterlijk zagen afsnijden. Met een bot mes! En waarom zouden we dat afschuwelijk blijven vinden? Een mens went aan alles, ook aan het onmenselijke!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/article/detail/2075033/2014/10/03/IS-toont-in-nieuwe-video-onthoofding-van-Britse-gijzelaar-Alan-Henning.dhtml

    *

    Syriëstrijder had jarenlang toegang tot kerncentrale Doel

    *

    Een 26-jarige man uit Borgerhout die op het terrorismeproces in Antwerpen terechtstaat en op dit ogenblik als moslimextremist strijdt in Syrië had tot voor kort toegang tot de kerncentrale van Doel. De man werkte er jarenlang als technicus tot hij in november 2012 naar Syrië vertrok. Hij had er zelfs toegang tot de meest beveiligde zones, vlakbij de kernreactor. Dat meldt VTM Nieuws.

    Ilyass Boughalab werkte drie jaar als technieker voor Vinçotte uit Wilrijk. Het bedrijf levert veiligheidscertificaten af en inspecteert of herstellingen in de kerncentrale voldoen aan de strenge normen. De taak van Boughalab bestond erin om de lasnaden in de kerncentrale te controleren. Die job gaf hem toegang tot de meest beveiligde zone van Doel, de warme afdeling. Dat is de plaats waar de kernreactor staat.

     

    "Eind 2012 heeft hij zelf beslist om het bedrijf te verlaten. Die man is nooit berispt en heeft zijn werk altijd voortreffelijk gedaan. We hebben daarna zijn veiligheidsmachtiging om de kerncentrale te betreden teruggestuurd naar Binnenlandse Zaken", klinkt het bij het bedrijf Vinçotte.

     

    Ilyass Boughalab staat op het terrorismeproces in Antwerpen terecht als een van de 46 beklaagden. De openbare aanklager vorderde deze week vijf jaar cel tegen hem en zijn kompanen. Boughalab is momenteel in Syrië, waar hij vecht aan de zijde van een jihadistische groep met al-Qaida als inspiratie.

     

    UITLEIDING

     

    Al iets vernomen vanwege het CGRK? Gelijke Kansen? Zo’n Islamitisch gespuis krijgt altijd de beste kansen! Denk maar aan de 3 zelfmoordpiloten van 9/11: allemaal rijkluiszoontjes met de beste opleidingen! De uitleg van Seppe zal nogal een bochtenwerk worden! Alhoewel, tussen die honderden medewerkers van dat ‘Centrum’ zal er wel nog ene zitten, die mag spreken zonder onthoofd te worden omdat hij/zij de Islam zou verraden hebben door te spreken? Ik vermoed zelfs dat Seppe Weiss het meest boter op zijn hoofd heeft, want hij is de Leider van deze bende. Of, bij verder nazicht, zou men misschien bij Verhofstadt, de Peetvader van dit roversnest kunnen uitkomen? Maar net als bij de Jodenvervolging bij de echte Nazi’s, zullen er wel nooit geen geschreven bevelen het zonlicht zien….

    Dus denk er aan, dat die lieve bruine jongen van naast de deur, waar Uw kleindochter zelfs een oogje op heeft, en zelfs twee, kan een kwartier later met een vers geslepen kapmes en bloeddoorlopen ogen aan uw achterdeur staan. En vergeet vooral niet: Tante Laurette, sossenmadam, heeft al geruime tijd geleden gezorgd dat we weerloos en geweerloos staan….

    Besluit: zonder medeplichtigheid op hoog niveau zijn die dingen niet mogelijk. Het onderzoek naar die olie-lek, na 2 maand intensief speuren tussen maximum 10 man mogelijke daders, heeft nog altijd geen dader(s) gevonden. Of zwijgt men onder druk van de rode syndicaten (er zijn geen andere)? Of moeten we vrezen dat Haiku Herman in persoon is tussenbeide gekomen, om het potje (en de olie-tank) gedekt te houden?

    Ga dus inderdaad niet meer gerust op schoolreis naar Brussel. Bedenk U tweemaal vooraleer U in een vliegtuig reist, of op de trein of de bus stapt. Uw eigen auto, is die dan veilig? Zelfs de bermen aan de kant van de weg kunnen gevaarlijk zijn. En stap nooit op Uw fiets, zonder die lee keer grondig gescreend te hebben. Vraag desnoods Vinçotte voor een algemene check up. Zo weten de gansters waar U h et meest kwetsbaar zijt..

    Een alternatief, vraagt U?

    Tja, moest ik dàt weten, dan was ik nu schatrijk en lag ik elke dag onder een palmboom ergens aan het strand van een onbewoond eiland. Zonder Internet met alleen maar de klanken van een Hawaïaanse gitaar, met rondom mij dansende inlandertjes met strooien rokjes. Dab kion ik ineens aan mijn Moeder vertellen waarom we leven.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    04-10-2014, 17:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2033

    ***

    Zaterdag 4 oktober

    Zon 7u47-19u14

    H Franciskus van Assisi,
    patroon van de dierenbeschermers en de milieuzorg

    Sint-Franciskus zaai maar aan, het geeft ons wagens vol met graan

    Vanaf Franciskusdag, de boer zaaien mag

    *

    Vandaag gaat volgens Geert Hoste van de Dierenbescherming Sire de Stramme van Cobueg-land bokken schieten in d’Ardennen. Blijf daar dus weg. Het is daar niet veilig. Daar wordt geschoten en lopen er Moslimmers vrij rond. Altijd een gevaarlijk combinatie! Blijf trouwens vandaag, de Islammerij-dag en het Schapenkeel afsnijden-dag, overal weg, of probeer via ‘Het Ponton’ over de Schelde bij de Noorderburen te geraken. Voor maar 5 Euro moogt U er over, en meteen ook overal binnen in de musea. Vermijd echter Het Joods Museum, want daar vallen er gegarandeerd weer koppen. Geen bokken, maar koppen!. Een unieke gelegenheid om wèl eens binnen te wippen in het Dr. Aug. Borms-museum Volkstraat,30,2000-Antwerpen. Een unieke gelegenheid om U er aan te herinneren (mocht U het vergeten zijn) dat de Vlamingen nog altijd biddend en smekend aan de buitenkant van de poort staan.

    *

    Deel van de Republiek der Lage Landen

    .

    STAATKUNDIG ROMP-VLAANDEREN

    *

    Overlijdensbericht

    .

    Of spoedopname bij terminaal zieke patiënten…

    *

     

    INLEIDING

     

    Dit stukje gaat over de perikelen van een zinkend slagschip, der E.U. dat ooit tewater werd gelaten met dezelfde ambities als de Titanic: onzinkbaar. Voor de bio-crematie, is het echter nog ietske te vroeg. Het zal, tot het zo ver is, dus met een gewone milieu belastende crematie moeten gebeuren. Tenzij men er de voorkeur aan geeft alles meteen diep onder de grond te stoppen, om het nooit meer te hoeven terug te zien. Vabaf 18 meter diepte zouden we de warmte kunnenn oppopen, wat ook goed is tegen de opwarming van de aarde. Omdat dat warm waer slechts trug gegeven wordt als het afgekoeld is. Ziet U deze cyclus van het onttrekken van de eigen lichaamswarmte aan de aarde? Daarvoor zou een mens zelfs een Nobelprijs moeten krijgen.

    *

    Het begin van dit stukje is echter voorbehouden voor de vlees geworden mens-slang, die als een champetter op hoge hakken en zo plat als een vijg, door het Berlaimontgebouw tokkelt. Net alsof ze de uitgelengde en platgewalste Eva Vandongen is uit Flikken Maastrict. Het mens (Christine Lagarde) is tot op de dag van vandaag de intieme vriendin van gangster Bernard Tapie, oplichter buiten categorie en gewezen ‘manager’ van FC Marseille. Dat slangen-mens krijgt er in onderstaande bijdrage bij Xander goed van langs, en dat doet mij plezier. Na haar einde loopbaan bij het ECB (want dat is het monster dat zichzelve opvreet) zal ze zeker en vast een uitloop-jobke krijgen op de Brugse reien. Tussen de overige langhalzen…. Die zullen dan verplicht worden om ook een opvallend halssnoer te dragen.

    Wil ook letten op de stijgende klim van Marine La Plume van het FN, dochter van vader Jean Marie Le Pen. Groter tegenpool voor die Lagarede kan er niet bestaan. La Plume straalt blozende blijheid uit en Lagarde moet niet eens de ogen sluiten om er als gebalsemd lijk uit te zien.

    Veel leesgenot. De zorgen daarnopens zijn voor later….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Diepere crisis eurozone door Frankrijk en Italië; ECB en IMF vrezen totale crash

    *

    Peiling: Driekwart Fransen heeft geen enkel vertrouwen meer in de politiek; 55% denkt dat de democratie heeft afgedaan - IMF eist afbraak sociale zekerheid Europa

     

     

    Marine Le Pen (Front National) wordt steeds populairder, en zou heel goed de nieuwe president van Frankrijk kunnen worden. Dat betekent vrijwel zeker het einde van de eurozone in zijn huidige vorm.

    Vergeet de flauwekul in de reguliere media over het zogenaamde ‘herstel’ en de ‘opleving’ van Europese economie. De echte cijfers bevestigen de negatieve, inmiddels ronduit dramatische trend van de laatste jaren. Het gaat zelfs zo slecht met Frankrijk en Italië – resp. de 2e en 3e economie van de eurozone-, dat nu ook de ECB en het IMF bang zijn dat een totale crash niet meer kan worden voorkomen.

    De ongecontroleerde stijging van de schulden en werkeloosheid in Frankrijk en Italië baren het ECB en de IMF dermate grote zorgen, dat wordt gevreesd dat beide crisislanden binnen afzienbare tijd onregeerbaar worden. Daarmee komt het voortbestaan van de hele eurozone in gevaar.

     

    Recent doorbraken de Franse schulden voor het eerst de grens van € 2 biljoen, oftewel tweeduizend miljard euro. Nog dit jaar stijgen de schulden van buurland Italië naar € 2,14 biljoen. Beide landen verzetten zich in 2011 tegen het door Duitsland en Nederland gewilde fiscale pact. Van dat pact, dat een gezondere financiële huishouding moet bevorderen, is in beide landen inderdaad niets terecht gekomen.

     

    Fransen hebben geen vertrouwen meer in politiek

     

    De ernstige gevolgen van de dankzij het socialistische beleid van president Hollande almaar sneller instortende Franse economie blijven ook op maatschappelijk vlak niet uit; uit een peiling van het gerenommeerde Ipsos-Steria – de op 2 na grootste opiniepeiler ter wereld- bleek dat driekwart van de Fransen geen enkel vertrouwen meer heeft in de huidige politici in Parijs.

     

    55% zei zelfs dat de democratie geen werkzaam systeem meer is om de sociale ongelijkheden te verkleinen. Precies de helft vindt dat het huidige systeem niet de belangen van het gewone volk vertegenwoordigt. Het zal daarom geen verbazing wekken dat het Front National steeds populairder wordt, en Marine Le Pen grote kans maakt om de volgende president van het land te worden. Le Pen wil de eurozone fors hervormen, of desnoods uit de euro stappen.

     

    Maar liefst 74% is van mening dat het volk steeds meer gemanipuleerd wordt door de politiek, mede omdat die vooral voor de elite schijnt op te komen, en de belangen van de gewone man ondergeschikt maakt.

    Italië is financieel drama

    De situatie in Italië is nog erger dan in Frankrijk. De Italiaanse economie kwakkelt al 15 jaar, en zal in 2014 voor het derde opeenvolgende jaar krimpen. De officiële staatsschuld stijgt naar een onhoudbare 137% en in 2016 zelfs naar 150% (1), maar de werkelijke staatsschuld van Italië is door allerlei boekhoudkundige trucs* nog vele malen hoger – met andere woorden: nooit meer terug te betalen.

     

    * Zo worden bijvoorbeeld de torenhoge schulden van de gemeenten buiten de boeken gehouden.

     

    ECB blijft met geld smijten

     

    De ECB gaat ondertussen vrolijk door met onbeperkt met geld smijten, want als hier ook maar enige hapering in komt, is het over en uit voor de eurozone. President Mario Draghi –niet geheel toevallig afkomstig uit Italië- wil opnieuw de waardeloze ‘junk’ schuldpapieren van de Griekse en Cypriotische banken opkopen. Dat is nodig om de door Brussel zo graag gewilde Europese bankenunie niet in gevaar te brengen. (2)

     

    En mocht dat toch gebeuren, dan staat Nederland voor maar liefst € 720 miljard garant. Wat het overeind houden van het failliete Zuid Europa en daarmee de banken in de eurozone zal betekenen voor onze opgebouwde welvaart, behoeft dan ook geen uitleg.

    IMF eist afbraak sociale zekerheid

    Christine Lagarde, hoofd van het IMF, uitte eveneens haar zorgen, niet alleen over Europa, maar over de hele wereldeconomie. De statistieken laten sinds 2012 een almaar groter wordende ontkoppeling tussen de beurzen en de echte economie zien; daar waar de beurzen naar nieuwe hoogtes stegen, gaat het met de reële economie steeds slechter. (3)

    Lagarde eist daarom dat Europa ‘harde maatregelen’ neemt. Dat kan in haar ogen alleen als de sociale zekerheid wordt afgebroken. Echt geloofwaardig is het IMF al jaren niet meer, aangezien alle prognoses van de afgelopen jaren veel te positief zijn gebleken.

     

    Draghi nerveus

     

    De mogelijkheden van de ECB en het IMF om de financiële crisis te beteugelen lijken daarom uitgeput. Gemanipuleerde positieve prognoses en valse beloften werken niet meer. Na de ECB-zitting in Napels afgelopen week reageerde Draghi nerveus en onzeker op vragen van journalisten. De banken willen nog steeds geen kredieten verlenen en de gewenste inflatie komt maar niet van de grond, waardoor het vertrouwen in zijn beleid zienderogen afbrokkelt.

     

    Eén journalist durfde zelfs te vragen of hij niet bezorgd is dat de eurosceptici in bijna alle landen steeds sterker worden, zelfs in Duitsland. Zijn antwoord: dat ligt niet aan de ECB, maar aan de landen die weigeren om zijn beleid te volgen. Zo heeft Frankrijk inmiddels aangekondigd de regels voor het begrotingstekort overboord te gooien. (4)

     

    ‘Feestje centralisten komt ten einde’

     

    ‘Draghi en Lagarde huiveren. De wind blaast in hun gezicht. Ze merken dat ze ondanks alle manipulaties hun enige echte bezit zijn verloren: het vertrouwen,’ wordt op de onafhankelijke Duitse financieel-economische site DWN geconcludeerd. ‘Het feestje van de centralisten loopt op een einde. De burgers roepen: ‘Bevrijd ons van de ECB!’ Deze roep zal sterker worden, en meer burgers zullen ermee instemmen. Het is de aanzwellende zwanenzang van een systeem dat zichzelf verteert.’

     

     

     

    UITLEIDING

     

    Eigenlijk is de ondergang van deze EU ingezet met de Titanic-ondergang van de Tsjevenbank Dexia. Het waterhoofd dacht een wereldspeler te zijn, omdat haar kopstukken overal mochten meespelen op het wereldtoneel waar er een frankske viel bij te verdienen met Likx marcheren. . Hadden ze maat tijdig gesnopen dat ze alleen mochten mee doen   ls ‘domme kracht’ om er zo kaal mogelijk gepluimd te worden. Dat deze gevallen hoogmoed ’s Lands einde betekent, en dus op termijn het einde van de Europese droom, is er de enige goede kant aan.

    Het ergste is vooral dat ze de Vlaamse portemonnee mee de dieperik hebben helpen insleuren. Neen, met deze EU komt het nooit meer goed, zelfs als de sociaal-democraten er overal uit gegooid worden. Want, inderdaad, ‘alle macht behoort aan het Volk’, en niet aan de Poptentanten Grote Verstanden die van zichzelf denken dat ze het warm water hebben uitgevonden.

    Gelukkig staan de opvolgers klaar in de coulissen. U kent ze ook, en stuk voor stuk zijn ze vòòr het eigen land en tégen de massa-immigratie.

    Ooit werd op deze blog de terugkeer van Silvio Berlusconi geclaimd, want als 3de industrieland van Europa wordt Italië altijd en overal als het kleine broertje beschouwd. Hierover slechts één voorbeeld: herinnert U hoe Haiku Herman naar hier kwalm om Il Cavaliere, het verkozen staatshoofd om zo te zeggen, gewoon wandelen te sturen en om hem te vervangen door een zekere Mario Monti, Bankier uit de stal van GoldmanSachs. Die haalde bij de daarop volgende vrije verkiezingen de formidabele score van 4%. Waarna hij langs de achterdeur weer verdween naar de bankwereld…..om Italië in Linxe wanorde achter te laten, zonder Berlusconi

    Kortom (op het gevaar af van vervelend te worden): de Tsjeven hebben niet allee het land kapot geregeerd, in hun hoogmoed hebben ze ook de toekomst van Europa in groot gevaar gebracht. De huidige vaudeville in Bruksèl om deze keer geen regering te (willen?) vormen, is daar tenslotte misschien het sluitstuk van.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    04-10-2014, 13:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    03-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2032

    *

    Deel van de Republiek der Lage Landen

    .

    STAATKUNDIG ROMP-VLAANDEREN

     

    *

     

    *

    .

    En juist daar gaat onze Geliefde Vorst nu morgen jagen op wilde everzwijnen

    *

     

    INLEIDING

     

    O Wat zijn onze Staatsvuiligheid dappere Belgen! En toch lopen ze de feiten weer achterna. Tot op een goede morgen een collega z’n krant dichtplooit en die doorgeeft aan een andere collega, en dan, om de tijd te doden, even z’n Facebook openslaat. Om daar te zien, dat het met hun luilekker leventje gedaan zal zijn. Op Safari naar de Ardense bossen! En met dat weer!

    Gauw die gast oppakken, hier ergens in Bruksè! en hopen maar dat het vals alarm is. Of minstens die indruk geven, zodat hun verlofregeling niet in het gedrang komt. Of zouden ze niet best nu al de vakbond onder de arm nemen?

    Dji-wat? Ach zo! Jihad in dat verloren gat?! En dan? Wie doen ze daar kwaad mee? Daar heeft toch niemand last van! Zeg Arnold, hebde gij al gezien naar die laatste verklaring van die Tom Vangrieken? Moeten we dringend een verslag over opmaken, voor Hogerhand. Doede gij dat? Ik kanne niet schrijven zonder DT-fouten te maken, en misschien belandt ons werkstuk bij de Koning, die maar best verwittigd wordt als hij morgen, zaterdag, op everzwijnenjacht gaat naar de Ardense bossen. Hij zou wel eens op die Vangrieken kunnen vallen, vermomd als Jihad-srijdr.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20141003_01301027

    *

    Radicale moslims trainen in Ardennen

     

    De politie start een onderzoek na het opduiken van foto’s op Facebook van Brusselse radicale moslims die zich in de Ardennen lijken voor te bereiden op de jihad.

    ‘Dit is verontrustend en lijkt in niets op gewoon gezellig paintballen onder vrienden’, klinkt het bij de politiediensten. ‘Dit heeft veel weg van een radicaal trainingskamp.’

    De foto’s werden donderdag gepost door Abd Al Wadoud Abu Daoud, een Brusselse moslim die weinig moeite doet om enige vorm van radicaal gedachtegoed te ontkennen. Het salafisme wordt er geprezen, minder lof is er voor de “koufar”, de ongelovigen. Volgens onze informatie kan hij gelinkt worden aan de vriendengroep rond de Vilvoordse familie Elouassaki, van wie twee broers in Syrië gingen strijden.

     

     

    UITLEIDING

     

    Zouden die Flikken ook toendertijd gekeken hebben naar ‘De Clan’ met een zekere Jean Claude Delcor in de glansrol van zijn leven? Dat ‘war game’ om elkaar, uiteraard in vermomming, te beschieten met kleurballetjes! Voor veel mensen van mijn generatie compleet da-da, maar blijkbaar niet in het flikkenmilieu. Paintballen schijnt dat te zijn. En geestig dat dat is!

    Het begint er dus goed uit te zien. Zelfs De Schandaard roert de trom. Zwijg, man, ze gaan nog ongelukken veroorzaken! Straks krioelt het daar nog van ramptoeristen!

    Er wordt wel verteld, dat onze Waalse waarde landgenoten nog afkeriger zijn dan wij, voor de multiculti, maar heeft U er al aan gedacht dat deze verlaten woeste gebieden, de gedroomde uitvalbasis zijn voor guerrilla-activiteiten? Na elke raid, trekken die zich terug in de daar aanwezige grotten en holen, en hebben onze F16’s met Vlaamse Leuw op de staartvlakken, er het zoeken naar. Wat meer is, de ganse wereldpers zou er op springen als vliegen op een klontje suiker, onder de noemer ‘Vlaams Belang bombardeert Waalse landgenoten’… Het kot zou te klein zijn en voor U tot 10 zou kunnen tellen, ontwaakt U in een ‘body bag’, ad fundum weggemaaid door een salvo van uit zee, door de boordkanonnen van de ‘SS George Bush’, zijnde het grootste oorlogsschip ooit gemaakt in Amerika.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    03-10-2014, 16:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2031

    *

    Deel van de Republiek der Lage Landen.

    STAATKUNDIG ROMP-VLAANDEREN

    *

    *

    Kaart der geamputeerde Lage Landen.

    .

    Want zonder Vlaanderen-in-Frankrijk….

    *

    INLEIDING

     

    Voor heel even maar, beloofd! Net als bij de dokter. ’n Prikje, maar ’t duurt niet lang.

    Want die Amerikaans-Engelse zotheid zal wel rap gaan overwaaien, tenminste dat hoop ik. Wat niet in ’t Vlaams kan gezegd worden, is de waarheid niet.

    Dus een korte flits als in een droom, waarbij het ontwaken dubbel lastig is. De Revolutie van 1830 de kop ingedrukt en Geert Wilders President van de Vrije Herenigde Republiek der Nederlanden. Alle ongewenste vreemdelingen het land uit en het zwart gebladderd Berlaimontgebouw met lege dode ogen als een waarschuwing voor latere geslachten.

    Aan U dus om eenmaal in de juiste ‘mood’ over te gaa tot de lectuur van de Interventie van Geert Wilders, in de Kamer, inzake de Hollandse F16’s naar Irak.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    De Islamitische Staat is een islamitisch gezwel. Een giftige slang gebaseerd op de koran en het leven van Mohammed, een misdadiger die 14 eeuwen geleden moordend en hoofdenafhakkend van Medina naar Mekka trok. Zijn zelfbenoemde opvolger kalief Bagdadi staat nu voor de poorten van Bagdad en Damascus. Zijn volgelingen vinden we in de hele wereld waaronder in ons land en onze steden en straten. Opnieuw worden hoofden afgehakt zoals de koran voorschrijft, bijvoorbeeld in soera 47 vers 4: “Wanneer gij een ontmoeting hebt met ongelovigen, houwt dan in op hun nekken en richt een bloedbad aan”. Ook gematigde moslims ontkomen niet aan dat geweld want zij worden als afvalligen beschouwd zoals de koran en de sharia voorschrijft.

     

    Alle onnozele geesten die zeggen dat de islamitische staat niets met de islam te maken heeft zijn politiek correcte dwaallichten, of ze nou Obama, Cameron, Rutte of Samsom heten. Het is oorlog, Vz, het vrije Westen is de oorlog verklaard. Onze vrijheid, onze cultuur, de toekomst van ons land en onze kinderen staat op het spel. We moeten keihard terugslaan, zowel in Nederland en de rest van het bedreigde Westen als in Irak en Syrië. Mijn fractie steunt dan ook het kabinetsbesluit om Nederlandse F16s in te zetten tegen de islamitische staat. Bombardeer ze maar plat.

     

    Maar wij snappen er niks van dat dat alleen in Irak mag en niet in Syrië. Vindt het kabinet het wel goed als in Syrië hoofden worden afgehakt, vrouwen worden verkracht en genocide wordt gepleegd omdat een volkenrechtelijk mandaat ontbreekt? Wat een lafheid, Vz. Het kabinet zegt er begrip voor te hebben dat de Verenigde Staten de islamitische staat in Syrië platbombarderen maar doet zelf niet mee. Wel begrip maar niet meedoen. Wat een laffe halfslachtigheid.

     

    Nog belangrijker dan het bestrijden van de islamitische staat in Irak en Syrië Vz, is het bestrijden van de islamitische terreur in Nederland. De veiligheid van Nederland moet prioriteit nummer 1 zijn. Dat onze burgers veilig in de trein kunnen stappen, op straat kunnen lopen, hun kinderen naar school kunnen brengen en boodschappen doen, dat is waar het om gaat. In de artikel 100 brief staan slechts twee alinea’s over nationale veiligheid. Over gender en de positie van vrouwen in de Arabische wereld wordt nog meer geschreven en dat is een gotspe.

     

    Vz, we moeten Nederland beschermen. Daarom zijn wij gekozen. Onze burgers beschermen. Niet alleen de burgers in Irak en Syrië maar ook en vooral onze eigen mensen hier in Nederland. Waarom wordt het leger niet ingezet om onze stations te beveiligen? En dan natuurlijk met het uniform aan en zwaarbewapend.

     

    En waarom worden jihadgangers die ons land willen verlaten tegengehouden? De minister van Veiligheid en Justitie meldde afgelopen zondag vol trots dat van 41 jihadisten de paspoorten zijn ingetrokken zodat ze niet naar Syrië of Irak konden vertrekken. Wat een oerdomme beslissing. Nu lopen ze hier op straat rond. Mensen die jihad willen gaan voeren, hoofden afhakken, aanslagen plegen, lopen door de beslissing van de minister hier rond. Ik roep het al tien jaar en ik zal het ook nu weer herhalen: Sluit de grenzen voor immigranten uit islamitisch landen. Genoeg is genoeg. De islamitische haatcultuur hoort niet bij Nederland. 65 procent van de Nederlanders is het daarmee eens. Laat jihadgangers het land uit gaan, maar laat ze nooit meer terugkomen. Voer opnieuw grenscontroles in. Zet iedereen met sympathie voor de islamitische staat het land uit, pak ze hun Nederlandse paspoort af. Laat iedereen met een paspoort van een islamitisch land een anti-Sharia-verklaring ondertekenen. Word wakker, kabinet. Bescherm niet alleen de Irakese bevolking tegen de islamitische staat, bescherm de Nederlanders tegen de islamitische terreurdreiging in ons eigen land. Dat is uw taak, dat is uw baan, dat is uw verantwoordelijkheid. Neem die verantwoordelijkheid. Doe uw plicht.

     

    Vz, de volgende moties:

     

    De Kamer, gehoord de beraadslagingen, overwegende dat de binnenlandse veiligheid de prioriteit moet zijn voor het kabinet, verzoekt de regering om het Nederlandse leger niet alleen in te zetten ter bestrijding van Islamitische Staat in Irak, maar ook in Nederland bij het beveiligen van plaatsen zoals stations en luchthavens, waar de kans op aanslagen groot is, en gaat over tot de orde van de dag.

     

    De Kamer, gehoord de beraadslagingen, overwegende dat jihadisten beter buiten dan binnen Nederland kunnen verblijven, constaterende dat de Nederlandse regering jihadisten tegenhoudt het land te verlaten, van mening dat Nederland daarmee onveiliger wordt, verzoekt het kabinet jihadisten te laten gaan maar ervoor te zorgen dat ze nooit meer naar Nederland kunnen terugkeren en daartoe opnieuw grenscontroles in te voeren, en gaat over tot de orde van de dag.

     

    En tenslotte Vz, wens ik onze militairen en hun thuisfront veel succes en degenen die uitgezonden worden een behouden thuiskomst.

     

    UITLEIDING

    O Jawel: ik ben het met U eens. Dit alles is lijk blaffen tegen de maan. Want dit Amerika en deze EU hebben altijd het laatste woord. Wij, de gewone burgers, zijn maar de nuttige idioten die hen altijd voort blijven verkiezen, die politiekk-correcte dwaallichten.

    Hun paspoorten afnemen, zodat de Jihad-vrijwilligers niet meer kunnen vertrekken…. Is dat niet hetzelfde als zeggen doe maar Uw volle goesting bij ons in eigen land, onderweg om ’n Islamitisch kalifaat te worden.

    So far so good, maar dan moeten, als waarschuwing, onze stations, onze havens en onze vliegvelden 100% in handen van Het Leger komen. Op voorwaarde uiteraard dat gezegde legereenheden 100% origineel inlands product zijn, vrij van vreemd gespuis.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    03-10-2014, 12:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2030

    *

    Deel van de Republiek der Lage Landen

    STAATKUNDIG ROMP-VLAANDEREN

    *

     

    *

    Voor dat beetje geld….

    .

    Waarom moest die arme kansloze jongere nu dood?

    *

     

    INLEIDING

     

    Sterven door Uw eigen misdaad, heet voor de Islammers de marteldood voor de goede zaak ondergaan.

    Nou moe! Als dat geen vrijgeleide is voor onze Politiediensten! Een heleboel lastige vliegen in één klap uit de weg geruimd! Na zekere tijd zullen de misdaadcijfers fenominaal dalen. Justitie, die nu handen te kort komt, zal dan tijd hebben om met de karten te spelen. Onze gevangenissen zullen leeg geraken wegens geen nieuwe aanvoer meer. En betrokkenen gaan met een sneltreinvaart en zonder fysisch lijden naar elk zijn 72 eeuwig jongblijvende maagden bij Allah, wrede zij met hem.

    Om in dit supergoede project te kunnen geloven, moet U eerst aanvaarden, dat opstaand met extreem wapengeweld tegen het wettig gezag, (Assad) net hetzelfde misdrijf is als met wapengeweld binnendringen bij een oud vrouwtje om haar te bestelen. Zelfs al is betrokkene een inbrekertje van het 7de knoopsgat.

    Dura lex, sed lex.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.gva.be/cnt/dmf20141003_01301025/jihadist-die-op-zaventem-werkte-sneuvelt-in-syrie

    *

    Jihadist die op Zaventem werkte, sneuvelt in Syrië

    Een jonge Brusselaar die op de bagagedienst van de luchthaven van Zaventem heeft gewerkt en toegang had tot het tarmac, is een maand geleden gestorven in Syrië. Dat is ons door verschillende bronnen bevestigd.

    De veiligheidsdiensten schatten het aantal potentiële Syriëstrijders die op de luchthaven aan de slag waren op ‘zeker tien.’ Ze uitten daarover hun bezorgdheid.

     

    Een van die salafisten is nu dus onlangs gesneuveld. Volgens onze informatie gaat het om Zakaria El Bouzaidi uit Laken. Hij was de beste vriend van Sean Pidgeon (23), die in maart 2013 de eerste Belg was die sneuvelde in de Syrische burgeroorlog.

     

    “Zakaria heeft een tijd op de luchthaven gewerkt”, zegt een goede kennis van de familie. “Zakaria is op korte tijd geradicaliseerd en zijn beste vriend achterna gereisd. Vorige maand kwam het bericht vanuit Syrië dat hij de martelaarsdood gestorven was.”

    Een andere Syriëstrijder die ook op de bagageafdeling heeft gewerkt, werd bij zijn terugkeer in Brussel aangehouden.

    *

    UITLEIDING

     

    De kern van de zaak is evenwel niet dat betrokkene het met zijn leven heeft moeten bekopen. Dat is zijn eigen beslissing geweest, en volgens mij inherent voor iedereen die ten oorlog trekt. Volgende keer zal hij wel beter nadenken!

    De kern van het verhaal zit bij ons, nuchtere burgers, in de vraag waarmee men eigenlijk bezig is. Islamitische terroristen hebben dus, waar ze maar willen, toegang, tot ‘de tarmac’. Goed om weten voor elk opstijgend of landend vliegtuig! O die tewerkstelling toch van arme kansloze jongeren! Die Jihad-gangsters immers bijten ondertussen wel in de hand die hen voedt.

    Maar ja, dat danken wij niet de koekoek, maar de Peetvaders van het ACW-DEXIA schandaal… Die hebben niet alleen ons land kapot geregeerd, ze dreigen nu hetzelfde te doen met gans onze Europese Beschaving.

    Oil for immigration, weet U nog?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    03-10-2014, 09:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2029

    ***

    Vrijdag 3 oktober

    Zon 7u46-19u17

    H Norbert van Gennep

    Sint-Norbert werpt een warme blik op d’erd

    *

    Deel van de Republiek der Lage Landen

    STAATKUNDIG ROMP-VLAANDEREN

    *

     

    *

    Loopt deze vuilbak dan nog niet over?

    *

    INLEIDING

     

    “We staan erveur, en we moeten er deur”.

    De volgende vijf jaar gaan de Potentaten Grootste Verstanden bij Verenigde Nazies er goed tegenaan. Der Tsjeven Marianne Sausepanne zal de arbeidsflexibiliteit over gans het Europese asteland nog doen toenemen, zodanig tot er hier in heet voordeel van Polen, Roemen en ander Oost Europees volk, algemene werkloosheid zal heersen. De nieuwe Griekse EU-commissaris voor Immigratie, de man met de onmogelijke naam, zal haar werk afmaken, door de weinig toch nog opengebleven ‘jobs’ in het verre buitenland zelf ter plaatse te gaan uitverkopen.

    We staan er dus goed voor. Zelfs al gaat BDW in hoogsteigen persoon einde volgende week naar Shanghai om werk te zoeken. De toekomst ziet er dus goed uit. Want als alle immigranten eenmaal goed aan de kost komen, wordt het voor de autochtonen allemaal rozengeur en maneschijn. Want dan zal er veel geld beschikbaar komen om hun bedelnappen te vullen. Het zal niet langer gaan om de strijd voor een goede job, maar om de beste plaatsjes waar het bedelen het meest opbrengt. In Verre Lourdes brengen de beste bedel-plaatsjes zelfs fortuinen op! De bedelaars kunnen daar op die manier zelfs al zittend in de zon miljonair worden!

    U leeft toch ook mee in deze blijde verwachting?

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Nieuwe migratiecommissaris plat op de buik voor de opendeurpolitiek van de EU

    (Door: Gerolf Annemans)

    *

    Het Europees Parlement voelt momenteel de kandidaat-commissarissen van Juncker aan de tand over hun achtergrond en hun beleidsplannen. Een hoorzitting die helaas bijna volledig onopvallend, zonder de gebruikelijke media-aandacht, heeft plaatsgevonden, is die van Dimitris Avramopoulos, die commissaris wordt van Migratie en Binnenlandse Zaken. Hij volgt huidig commissaris Malmström op die een buitengewoon laks immigratiebeleid voerde in de commissie van Barroso.

    Voor het Vlaams Belang was de passage van Avramopoulos buitengewoon ontgoochelend. Men zou hopen dat de oud-burgemeester van Athene en huidig minister van Defensie een eerder kritische houding zou aannemen ten aanzien van de Europese immigratie(politiek). Zo pleitte hij vorig jaar nog voor een betere bewaking aan de grenzen met Turkije.

    Tijdens zijn hoorzitting in het Europees Parlement verviel hij echter in het discours van de opendeurpolitiek. Verschillende malen verklaarde de kandidaat-commissaris dat Europa geen ‘fort’ kan bouwen. Hij wil de lidstaten aanmoedigen om vluchtelingen en immigranten met open armen te ontvangen, wat volgens hem een ‘bewijs van generositeit en solidariteit’ zou betekenen.

    De maatschappelijke en sociale problemen die massale immigratie veroorzaken, interesseren Avramopoulos duidelijk niet. Meer zelfs: volgens de nieuwe EU-excellentie hebben de Europeanen niets te vrezen van een politiek die legale immigratie aanmoedigt. “Het populisme is één van de ergste vormen van politiek,” zo voegde hij er nog aan toe.

     

    Hij wil illegale immigratie aanpakken door… de poorten van de legale immigratie verder open te zetten, bijvoorbeeld door de uitbreiding van het systeem van de blauwe kaarten voor geschoolde arbeidskrachten (zonder evenwel immigranten zonder kwalificatie te willen uitsluiten).

     

    Op het vlak van asiel riep de Griekse kandidaat-commissaris op om te komen tot een uniform Europees beleid dat de soevereiniteit van de lidstaten nog verder aan banden zal leggen. Hij opperde het idee om EU-agentschappen op te richten in derde landen om vluchtelingen en kandidaat-immigranten te begeleiden.

     

    Met Dimitris Avramopoulos krijgen we nog meer immigratie, nog minder middelen voor de lidstaten om een eigen immigratiepolitiek te voeren en nog meer misprijzen voor de kiezer. Zoveel is duidelijk.

     

    Door:

    Gerolf Annemans

     

    UITLEIDING

    Tja, op wie moeten we nu eigenlijk kwaad zijn? Dank zij de Tsjeven (indachtig de Tsjeef Tijl Declercq en de Resolutie van Straatsburg in 1975), zwemmen we nu letterlijk en figuurlijk in de pietrol, met daar tegenover dat we nu letterlijk overal ‘uit den bak gebeten’ worden door die varkens uit de Prachtlanden. Wat wilt U, brave mensen: jullie hebben ze jaren aan een stuk zelf gekozen! Maar ja, een kermis is een geseling waard, hé! In plaats van de ‘Sociaaldemocraten’ zijn aldus de ‘Sociaal Demonen’ aan het werk kunnen gaan.

    Misschien dat we hier, denkend aan de verstotenen van het Vlaams Belang, de rol van een zekere Graaf von Stauffenberg moeten belichten Die op 20 Juli 1944 een dodelijke aanslag op Hitler met zijn leven moest bekopen. Hij was de uitvoerder van de plannen van een klein aandeel opposanten tegen Hitler. Hij ging iver tot de daad.

    De bom zat in een aktentas die onder tafel vlak naast Hitlers benen stond. Iedereen in dat lokaal zat gespannen plannen te bespreken, maar net voor de bom afging, had iemand ze verplaatst, aan de andere kant van de zware tafelpoot. Die redde daarbij Hitlers leven, maar niet het zijne.

    Want zoals U weet, op 6 Mei daarop schoot de Führer aller Germanen zichzelf voor de kop, en stortte zijn ‘Duizendjarig Reich’ als een kaartenhuisje ineen.

    Als dat geen hint is richting de Opper Potentaat der Verenigde Nazies, weet ik het ook niet meer. Of anders moeten er een paar vuilbakken bijkomen….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    03-10-2014, 09:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    02-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2028

    *

    STAATKUNDIG VLAANDEREN

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Zowel de tekst als het cartontje hierboven, besproken in dit stukje, zijn geleend bij een nieuwe vriend uit Holland, namelijk http://www.uitkijk.net/islam.php?do=oil

    Alleen de datum op het cartoontje is volgens mij niet realistisch. Want als er op zeer korte termijn geen begin gemaakt wordt aan de gedwongen emigratie van al die immigratie, om vervolgens de grenzen weer hermetisch af te sluiten, zal dat geen 2050 worden, maar 2015…

    Maar om die regularisatie naar ieders oorspronkelijke bevolking te kunnen in gang zetten, moet er eerst een einde gemaakt worden aan het Clubje van de Verenigde Nazies in Bruxellabad, onder leiding voorlopig nog tot 31/12 van Haiku Herman, ACW-man en pupil van een zekere TIJL DECLERCQ (1922-2003), de CVP Topfiguur en grondlegger van al die miserie. Hier onder volgt dat verhaal.

    ‘Fasten seatbelts’, want hier gaan we de lucht in. Om eindelijk, zoals de media nu al maanden zingen, daarna de brokken-landing te kunnen inzetten. Waarbij we het voorgoed zonder Federale Regering moeten stellen, maar met een Confederale, overeen te komen tussen de 2 deelstaten Vlaanderen en WalloNia.

    Belgie (1830-2014) R.I.P.

    Dewever, Jong!!!! Daar drinken we een goeie punt bier op! Want dàt hadden we van U niet verwacht!

    *

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://www.uitkijk.net/islam.php?do=oil

    *

     

    Olie voor moslim-immigratie

    Op gevaar af dat u uw buik inmiddels boordevol heeft van gezeik over de multiculturele samenleving, wil ik u toch iets vertellen wat u nog niet weet. Namelijk dat de massale moslim-immigratie naar West-Europa niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Zij is een rechtstreeks gevolg van een Europese richtlijn, die in 1975 geruisloos is bekokstoofd.

     

    Aanleiding was de oliecrisis van 1973. Uit angst dat de oliekraan voorgoed dicht zou gaan, is toen op Europees niveau besloten om een “Euro-Arabische Dialoog” op gang te brengen met de OPEC-landen. Deze EAD kreeg een permanent hoofdkwartier in Parijs, en organiseerde overal ter wereld congressen, waar afgevaardigden van de toenmalige EEG zich beijverden om de Arabische olieboeren te vriend te houden.

     

    In juni 1975 rolde daar een convenant uit, waarvan wij nu met z’n allen nog steeds de zure vruchten plukken: 200 zaakgelastigden namen in Straatsburg, met algemene stemmen, een resolutie aan. Uit naam van de hele toenmalige Europese gemeenschap. Het was een tijd van moordende consensus: in heel West-Europa waren toen sociaal-democraten aan de macht, en van oppositie was nauwelijks sprake. De geestelijke vader van de tekst, de Belg Tijl Declercq uit Antwerpen, mocht dan een christen-democraat zijn, hij was ook zo links als een deur, en een warm voorstander van totalitarisme. In zijn land was hij de latere stichter van het Vlaams Palestina Komitee. Hij overleed (81 jaar) op 25-12-2003. Hij ijverde bijvoorbeeld ook driftig voor innige vriendschapsbanden met de Sovjet-Unie. Het is deze Resolutie van Straatsburg (onthoud die naam!) waarvoor Pim en Theo met hun leven hebben geboet, zou je kunnen zeggen.

     

    In het document belooft de EEG om voortaan de Arabische immigratie actief te bevorderen, en de nieuwkomers ruim baan te geven om hun cultuur naar Europa te exporteren. De tekst benadrukt “de grote verrijking, die het Arabisch cultuurgoed ons te bieden heeft, vooral op het gebied van normen en waarden”, en draagt de lidstaten op om aan de verspreiding “de hoogste prioriteit” te geven.

     

    De pers moet worden ingeschakeld “om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten”, en de academische wereld moet worden gemotiveerd “om de nadruk te leggen op de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de ontwikkeling van Europa”. Geld moet worden uitgetrokken om de oprichting van moskeeën, islamscholen, centra voor Arabische cultuur en wetenschappelijke instituten ter bestudering van de Islam te stimuleren. Het staat allemaal zwart op wit. Sinds 1975. Dankzij ons onvolprezen Europarlement.

     

    Verrek, nou begrijp ik ineens waarom Wouter Bos van mening is dat er “meer moskeeën bijgebouwd moeten worden”! Geen wonder dat Samir Azzouz steeds wordt vrijgelaten: als er iemand bezig is de Arabische way of life te exporteren is hij het wel, geef toe, en wij hebben zwart op wit beloofd daaraan de hoogste prioriteit te geven! Het verklaart ook waarom zelfs Beberkindertjes hier – voor het eerst van hun leven – Arabische les kregen, bij wijze van “onderwijs in eigen taal”. Andere smaken hadden we namelijk niet.

     

    Het verklaart ook waarom er hier te lande al tien jaar een literatuurprijs bestaat, waarvoor uitsluitend auteurs met een Marokkaanse of Arabische achtergrond in aanmerking komen. De “El-Hizra-prijs” heet dat ding, en hij wordt gefinancierd door het Rijk. Als je hem wint wordt je manuscript op staatskosten uitgegeven, en je krijgt een geldbedrag. Alles is welkom, ook song- en rapteksten, mits het maar door Marokkanen of Arabieren is vervaardigd.

     

    Zelfs als je Nederlands niet machtig bent is dat geen bezwaar: dan lever je je proza gewoon in het Arabisch of Tamazight in. Sinds 1992 zijn er zo 70 auteurs bekroond. Het is dit “steuntje in de rug”, zoals de El Hizra website het uitdrukt, waaraan schrijvers als Abdelkader Benali, Khalid Boudou en Mohammed Benzakour hun carrière danken.

     

    Met name Benzakour bleek al spoedig een kat in een zak te zijn: medio 2001 werd hij er bij de Volkskrant als columnist uitgegooid wegens plagiaat. Maar sindsdien heeft hij er zowaar alweer twee nieuwe prijzen bijgekregen: de Zilveren Zebra 2001 - “wegens zijn opvallende, in enkele jaren opgebouwde oeuvre” (zeer opvallend, zegt u dat wel) - en de Journalisten Vredesprijs 2005. Plagiaat of niet, de verbreiding van het Arabisch cultuurgoed krijgt hier inderdaad de hoogste prioriteit, dat is een ding wat zeker is. Nederland is nou eenmaal altijd het braafste jongetje van de klas geweest als het op Europese richtlijnen aankwam.

     

    Jarenlang heb ik me afgevraagd hoe het mogelijk was dat onze autoriteiten, zonder uitzondering, allemaal letterlijk dezelfde zoetsappige cliché’s bezigden als het over moslim-immigratie ging. Niet alleen hier, maar in heel West-Europa! Nooit eerder, zelfs niet toen half Suriname naar de Bijlmer verkaste, had ik er eentje horen lullen over “onderwijs met behoud van eigen taal en cultuur”, of “verrijking van de samenleving”. En nu deden ze het ineens allemáál! Ze leken wel gehypnotiseerd!

     

    Maar nu begrijp ik het: ze voeren al 30 jaar gehoorzaam de Resolutie van Straatsburg uit! Het is Europees beleid! Oil voor Immigration, als het ware! Voor zover ik nog niet islamofoob was, ben ik het nu. Eurofoob was ik al lang, en terecht, dat blijkt maar weer. Heer ontferm u over ons, en over de zelfmoordmaniakken in ons Europarlement.

     

    (Voor wie geïnteresseerd is in bronnen: lees “Eurabia, The Euro-Arab Axis” van de schrijfster Bat Ye’or (Uitg. Associated University Presses, Cranbury, New Jersey, ISBN 0-8386-4077). Het is zo goed gedocumenteerd met registers en voetnoten dat het voor de leek bijna onleesbaar is. Verder heeft Oriana Fallaci erover geschreven (in “De Kracht van de Rede”, als ik me niet vergis), en wie op Google “Tijl Declercq” intikt, kan ook zijn hart ophalen.)

    Pamela Hemelrijk

     

    De bron voor dit artikel U hier

     

    UITLEIDING

    Ho, maar die Mr Declercq die we hier uit de vergetekheid bovenspitten, was een nobel mens! Hij was uiterst actief bij ‘Pax Christi’, de kapers al het goede waarvoor de gehele Christenheid eeuwenlang stond. Hij ging zelfs, zoals de huidige CVP-ACW-top, bijna iedere dag naar de Mis, en zat daarbij helemaal vooraan op de eerste rij.

    Maar dat is een verhaal dat even oud is als Jezus Christus zelf, en staat in de Evangeliën bekend als ‘De Farizeeër en de Tollenaar’.

    Dat verhaal is zelfs volgens mij, veel mooier dan heel dat verhaal van Straatsburg en zijn gevolgen. Want het heeft een happy end. En aan de Resolutie van Straatsburg komt geen einde. Tenzij door bloedige en jarenlange revolutie, op de puinhopen van die EU Sociale Democratie die ooit aan het begin gelegen heeft van de ondergang van het mensdom.

    Moge de Hemel ons bijstaan!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    02-10-2014, 17:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2027

    *

    STAATKUNDIG VLAANDEREN

    *

     

    *

    .

    De VVD (Links, Minister van Oorlog) & de PvdA (Rechts, BiZa)

    *

     

    INLEIDING

     

    De VVD, zijnde de Volkspartij voor Vrijheid & Democratie), even terzijde, draagt haar naam met ere. Net als de PvdA, staan ze zodanig voor hun eigen portefeuille (!), dat ze iedere dag aanhangers verliezen: de mensen moeten ze niet meer. Omdat ze, eenmaal in de vette postjes gebakken, het omgekeerde doen van wat ze zeggen. Vrijheid en Democratie in Nato-verband gaan uitdragen als bommen onder de vleugels van de F16 is zelfs net het omgekeerde van ze zeggen. Dan was de BSP (Belgische Socialistische Partij) in 1939-19940-1941 nogal wat consequenter in haar hele houding. Tenminste tot de dag dat de NSDAP (Nationaal Socialistische Duitse Arbeiders Partij) die andere vriend, Jozef Stalin van de Russische Communistische Partij, aanviel met tanks en vliegtuigen. Tot die dag was hun motto die van ‘Het Gebroken Geweer’. Tot die dag, vooral na 10Mei 1940, wilde de Hendrik De Man, Leider van die BSP, dat de Belgische ‘Arbeider’ de hand reikte naar de Duitse ‘arbeider’, om samen weer aan de slag te gaan.

    Helaas, war is der Oudres fierheid nu gevaren, zou Rodenbach daarover gedicht hebben…. Over kazak draaien op grote schaal gesproken!

    *

    Dit terzijde. Want dit stukje ging eigenlijk over ‘De 7 Verschillen’ tussen de berichtgeving in NL en in Coburg-land. Onze F16’s met het hele ‘Team Supply’ van 250 man, zijn slechts uitgestuurd voor één maand. En daarna zullen we zien, dixit onze Minister van Oorlog, cowboy Crembo, blinkend in zijn vel.

    Wat ook niet mag gezegd worden, is dat de EU de boekhouding van datzelfde Coburg-land even heeft nagezien, om vast te stellen, dat de Staatsschuld maar liefst 26 miljard Euro hoger ligt. Minister Koen Geens van het ACW, had als naar gewoonte, iet of wat gesjoemeld met de kleine lettertjes (denk aan ARCO) had zomaar eventjes het drugsgeld, de prostitutie en de criminaliteit buiten beschouwing gelaten.

    Ik heb als gewezen zelfstandig accountantsbureau geen ervaring met Nationalle Begrotingen, maar toch breekt m’n klomp hoe deze drie scabreuze onderwerpen de staatsschild kunnen doen stijgen. En de goesting maar ook de schaamte verbieden mij om daar dieper op in te gaan.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Politiek/blogs/2014/10/Hopelijk-beseft-de-Kamer-dat-deze-oorlog-niet-zomaar-eindigt-1612395W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2014-10-02|Hopelijk_beseft_de_Kamer_dat_deze_oorlog_niet_zomaar_eindigt

    *

    Hopelijk beseft de Kamer dat deze oorlog niet zomaar eindigt

    *

    Het gevecht tegen IS wordt een asymmetrische strijd met bermbommen, hinderlagen en zelfmoordaanslagen. Daar kun je na een jaar niet zomaar mee ophouden.

    Vlak voor het Kamerdebat over de F-16-missie naar Irak belooft het kabinet de islamitische terreurbeweging IS binnen een jaar eronder te krijgen. Zo lang duurt althans de Nederlandse bijdrage aan de internationale coalitie.

    De ministers Frans Timmermans (PvdA, Buitenlandse Zaken) en Jeanine Hennis (VVD, Defensie) formuleren het voorzichtig. Want enerzijds is er geen geld in Den Haag om het langer vol te houden en anderzijds kan niemand garanderen dat het in een jaartje is gepiept.

    Is de terreurgroep na twaalf maanden nog niet verslagen, dan moet een bondgenoot de taak van de Koninklijke Luchtmacht overnemen.

     

    UITLEIDING

    Juist, mensen. Onze Hollandse vrienden schenken ten minste klare wijn, zelfs voor geheelonthouders. Terwijl er in Coburg-land niet eens mag bekend worden 1° hoeveel ‘GayPrides’ er jaarlijks zijn, en 2° hoeveel die dingen kosten aan de Belastingbetaler….

    Zelf weet ik vandaag niet waar mijn kop staat. Al zijn hier, waar ik leef, in geen velden of wegen ook maar één Jihad-strijder te vinden is. Gelukkig maar.

    Overmorgen, zaterdag 4 Oktober worden immers zowel de Duvel (Het Offerfeest) als de Engelen (de H. Franciscus van Assisi en Paus Franciscus) ten tonele gevoerd, onder het toezicht van de Fluppe met Geweer, op everzwijnenjacht in ons kroondomein, de bossen rond het Kasteel van Ciergnon.

    Partij kiezen in deze mag dus voor een Vlaams Nationalist niet moeilijk zijn….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     

    02-10-2014, 15:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 2026

    *

    STAATKUNDIG VLAANDEREN

    *

     

    *

    Een bezigheid op Coburg-maat:

    .

    Everzwijnen jagen

    *

    INLEIDING

     

    Sorry mensen dat ik me vandaag even waag op het jachtterrein van Heert Goste, de Vlaams rechtopstaande komiek (Stand Up Comedian) en schoonbroer van tijdelijk de meest recente Vlaamse Minister-President. Noblesse oblige, en dus zal U in dit selecte gezelschap goed moeten uit Uw doppen kijken om geen majesteitsschennis te plegen in deze vorstelijke perenpluk.

    Zaterdag e.k. is het Werelddierendag. Geert Hoste heeft daar een ludieke bedenking bij (dat van die peren voor de Sire) maar ook een paar bedenkingen waar er met een wijde boog omheen wordt gelachen.

    Het onmenselijk on-verdoofd slachten is daar een van, maar dat is een veel te gevaarlijk beenbrekers onderwerp en veel te gevaarlijk om daar in een ‘conference-perensiroop van te maken of er gek over te doen. Geert weet wel beter waar zijn kop op staat.

    Over Franciscus van Assisi is de jacht nochtans open. Curieus hoe Geert daar geen peren van stooft. Of wacht hij tot de jongste (52) Coburg-koning zaterdag in zijn vizier loopt? Zaterdag is ook de naamdag van Sint Franciscus, dus twee vliegen in één schot!

    Want subtiel als Geert kan zijn, en ook meestal is, komt met deze Heilige, meteen ook Paus Franciscus in beeld.

    Geert heeft dus geen jachtgeweer nodig, maar een schietgrage Kalasjnikov. Lachen, gieren, brullen!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/2461/Opinie/article/detail/2071545/2014/10/01/Sire-ga-liever-peren-plukken.dhtml

    *

    Sire, ga liever peren plukken

    Geert Hoste − 01/10/14, 06u00

    *

    Timing is alles. Nu zaterdag is het Werelddierendag. Een ideale dag voor de jacht, vinden ze in het koninklijk paleis.

    Uitgerekend nu de kranten volstaan met de discussie over al dan niet onverdoofd slachten, komt de koning in het nieuws. Niet omdat hij een lint knipt of op handelsmissie gaat. Maar omdat hij op jacht wil. Er zou te veel wild rond zijn kasteel in Ciergnon lopen. Dat kan. Rond het Kasteel Belvédère van zijn moeder lopen er te veel konijnen. Ze knabbelen aan de rozen van de koningin. En dat is geen zicht, ook al spendeert de koningin haar maanden aan de Middellandse Zee. Maar is dat een reden om de geweren boven te halen?

    Ik zie het verschil niet tussen negentig dolfijnen in een baai drijven en ze vermoorden in een bloedbad en een jachtpartij op negentig reeën of everzwijnen. Dat er everzwijnen, herten, reeën of moeflons te veel rondlopen op het koninklijk domein, kan best. Maar maak er geen feestelijke slachtpartij van, alstublieft. Kom niet aanwaaien met de term wildbeheer. Met een bende rijke vrienden en kennissen op dieren knallen, dat noem ik geen wildbeheer. Dat noem ik amusement.

    Ik kan me voorstellen dat, op het koninklijk domein, het gras ook gemaaid moet worden. En dat er bomen moeten worden gerooid, zo nu en dan. Doet de koning dat ook zelf? Met de vrienden? Op het koninklijk domein staan ook koeien. Gaat Filip die ook elke avond melken? Met de vrienden? Als wildbeheer het oogmerk is, laat het dan door specialisten uitvoeren. Zoals niet iedereen zomaar een schaap, een varken of een koe mag slachten. Wildbeheer hoort niet in handen van een groep amateurs. En zéker niet als ze met hun andere hand al een jachtgeweer vasthouden.

    Al meer dan 10 jaar ben ik ambassadeur van de Vogelbescherming Vlaanderen, de natuurvereniging die zich inzet voor de in het wild levende dieren in Vlaanderen. Ik heb geleerd dat natuurverenigingen niet worden bevolkt met blinde fanatici. Dat ze via wetenschappelijk onderzoek proberen om een zinvolle koers te varen. Ze realiseren zich zeer goed dat er in een dichtbevolkt land andere regels nodig zijn dan in de steppen van Azië. Wetenschap en regelgeving gaan hand in hand in het subtiele beheer van de ons resterende natuur. Dus dat er hier en daar een everzwijn te veel loopt. Kan best. Laat het wildbeheer over aan professionals en niet aan amateurs, ook al zijn ze koning, keizer of president.

    Ga peren plukken voor het amusement. Middenbermen ruimen, zoiets.
    Een vorst die gaat jagen. Dat is ancien régime. Dat is Vladimir Poetin. Dieren afslachten. Zou de paus van Rome, genaamd naar dierenvriend Franciscus van Assisi, dit wel zijn zegen geven?

    *

    UITLEIDING

    Kijk, Meneer Hoste, aan het bashen van onze Geliefde Vorst doe ik deze keer niet mee. Anders, goesting genoeg, hoor!

    Maar deze keer gaat het om het neerleggen van meerdere eetbare everzwijnen, waarvan ik uit goede bron weet (Jeroen Meus) dat wild zwijn een exquis gerecht is op Koninklijke Tafels. Elk beest weegt zo ‘n goede 75 Kgr geslegen puur vlees-aan-het been (een soort Côte à l’Os) en mits er zuinig mee om te springen, kan daar aan 300 gram de man, bijna een volle maand aan gegeten worden. Dat moet toch een slok op de borrel schelen bij het berekenen van het Koninklijk Leefloon. In Ciergnon lopen er teveel van die beesten in ’s Konings Bossen, en dus zal het wel gaan om het neerknallen van beest of 25, misschien wel 50.

    Begrijp me niet verkeerd, beste Meneer Hoste. Mijn bekommernis gaat niet zozeer, zoals U als Ambassadeur, naar die beesten zelf, maar naar het afknallen op zich. Want stel U voor, dat de Fluppe op een mooie wintermorgen, zoals nu in Oktober, meent dat er ook teveel Nationalistische Vlamingen zijn… Met de opgedane knal-ervaringen op evers, zou hij de blikken kunnen richten op het ergerlijk teveel aan dat soort onderdanen. De man is per slot van rekening oorlogspiloot op een straaljager!

    Meneer Hoste, U bent een vlegel, om de Sire, die zoals algemeen gekend niet van de slimsten is, op dergelijke verwerpelijke gedachte te hebben gebracht. Zaterdag, op de Hoogdag van Sint Franciscus, zal ik persoonlijk in Assisi gaan knielen, dat U die dag inzake Uw fortuinstoestand, een lelijke peer moogt schillen en stoven. Liefst met hetzelfde botte mes, waarmee U gewoonlijk het vel van de brave man met Uw inkomgeld afstroopt.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     






    02-10-2014, 13:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    01-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2025

    *

    STAATKUNDIG VLAANDEREN

    *

     

    *

    De Zweedse kleuren, tot 25 December 2014

    .

    Dan gaat men over tot de Zwarte ISIIS-vlag….

    *

     

    INLEIDING

     

    Vijf minuten politieke moed, meer is er niet nodig om de verdere vorming van de laatste Federale Regering af te ronden. De Vlaamse Parochieraad roept de Onafhankelijkheid uit, toont dat op TV en zet het in de gazetten, en in Bruxellabad kunnen ze ede pot op. Dit stukje door-en-door verrot Vlaams Grondgebied komt in de etalage en wordt verkocht aan de meestbiedende. Desnoods aan de gok-Chinees. Net zoals de Walen, na ‘Walen buiten’ in euven een nieuw Louvain-la-Neuve kregen, krijgt Vlaanderen een soort ‘Uplace’ met alles er op en er aan. Met in een prachtig park de Presidentiële Residentie waarvan Filip De Coburger stikt van jaloezie.

    Gebeurt dat niet, da gaan we de weg op van de Zwöden, en komt er één groot prkkeldraadkamp rond onze Vrijheid.

    Zweden is inderdaad goed onderweg om, zoals in de tijd der woeste Noormannen, terug de schrik van de rest van het Europees vasteland te worden. Het ziet er naar uit, dat in een nabije toekomst nog maar eens hele horden zeerovers onze kusten, tot diep in het binnenland, zullen komen leegplunderen en brandschatten.

    Benieuwd wat de EU Verenigde Nazies in Brussel daar over zullen vertellen. Of zullen ze maar meteen wat in Zweden gebeurt, bindend verklaren voor de gehele EU. Want Islammerij en het Nieuwste Nazi-dom zijn twee handen op één buik. Persoonlijk heb ik het gevoel van iets veel ergers, dat er iets op komst is, zoals Hitler en Stalin in één en dezelfde persoon.

    We zullen binnenkort, erger als onder de Duitse Bezetting, onze ramen moeten verduisteren. Maar vooral zullen we moeten afleren, om luid-op te denken. Dan wordt de ‘consensus-democratie’ vervangen door de democratie der strafkampen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Zweden maakt een wet die elke kritiek op de immigratie tot een misdaad verklaart

    *

    Na de Kerst van 2014 zal er in Zweden een wet van kracht worden die het toestaat om eenieder die immigratie bekritiseert of de onwilligheid van politici om dit onderwerp te tackelen aan te klagen. Het rapport van de Constitutionele Raad is in stemming aangenomen, zoals volgens een brief uit de Parlementaire Burelen blijkt. Andrew Norlen, een lid van het Parlement en van de Constitutionele Raad, heeft dit erdoor gedrukt en het zal zeer spoedig een afschrikwekkend middel worden.

     

    “Ik denk niet dat er veel processen voor moeten worden gevoerd, voordat het signaal in de gemeenschap doorkomt dat het internet niet een wetteloos land is.” De “diender” is terug in het land, aldus Norlen in een “eenzijdig” debat over de kwestie in het Zweedse Parlement. De nieuwe wet is bedoeld om het Zweedse volk ervan te weerhouden te klagen dat zijn land in een “Derde Wereldland” verandert.

     

    Moslims in Zweden verbranden de Zweedse vlag

     

    Zonder de vrijheid van het woord, kan er geen democratie zijn. Als je bepaalde dingen niet mag zeggen, kunnen politieke partijen die jouw ideeën ondersteunen niet bestaan. Zweden loopt een groot risico om in een communistisch land te veranderen, zoals vroeger de USSR.

    Bron:

    http://speisa.com

    Vertaald uit het Engels door:
    delamontagne
    (voor www.ejbron.wordpress.c

    *

    UITLEIDING

    Akkoord. Het IS nog geen Kerstmis. Eerst komt nog het Offerfeest, waar het verschil tussen Vrede en bloeddorst dik in de verf wordt gezet. Alhoewel er intussen nergens nog ‘Kerstmarkten’ mogen gehouden worden, maar ‘Wijnmarkten’.

    Maar als de Zweedse Regering volhardt in de boosheid, dan zie ik de normale Bevolking doen zoals de vervolgde burgers in de meeste Moslim-landen, en kiezen voor een veilige vlucht naar betere oorden. Naar St Petersburg, bijvoorbeeld. Want afzakken naar andere EU-landen is nog dieper in de shit geraken.

    Noorwegen en Denemarken zijn in hetzelfde beddeke ziek, al zou er misschien nog iets te zeggen zijn, om bij de Eskimo’s in te trekken om vanuit dit baling-oord de Kruistocht te organiseren voor de herovering.

    Intussen moet er wel een oplossing gezocht worden voor de Zweedse vlag. Misschien ineens de zwarte ISIS-vlag. Omdat daar de bloedvlekken minder opvallen….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    01-10-2014, 16:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2023

    ***

    Woensdag 1 oktober 2014

    Zaaimaand

    Dit is de tere maand oktober, heilig, kuis en sober

    Zon 7u43-19u21

    H Bavo van Gent, kluizenaar

    Sint-Baafs is het begin, dan zet de winter in

    *

    *

    BAVO

         Bavo (Allowin) is in 590 geboren in een voorname Brabantse familie. Hij zei zijn losbandige leven vaarwel om het Evangelie te prediken en de armen te dienen. Hij beëindigde zijn leven als kluizenaar in een holle boom. Hij is rond 659 gestorven. Bron: Heiligen, uitg. Roularta Books.

    ***

    VOLKSWEERKUNDE

         Voor de boeren was 1 oktober vroeger een van de vervaldagen van de pachten en renten en dus een belangrijke dag.
    Bron: Het kalender weerspreukenboek Uitg. Davidsfonds

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Hieronder leest U over de maaginhoud en de galblaas van Jozef Dewitte, alias Seppe Weiss de Baas van het CGKR, alhoewel die, net als de H. Bavo van Gent, Heilige v/d Dag, de boom in kan. De man zal eens een vergelijking maken! Vlaamse Oostfrontrijders-Vrijwlligers tegenover Jihadisten, moordenaars voor de kick.

    Oostfrontstrijders, misleid inzake het Vlaamse Zelfbestuur-Ideaal, hen beloofd voor ‘zodra de oorlog zou gedaan zijn’ en Internationale Moordenaars voor de Islam: Seppe Weiss heeft het ultieme verband ontdekt. Mits een beetje uitleg komt het hierop neer: ze doen dat uit pure…miskenning. Die arme sloebers werden dus heel hun leven bijlange niet genoeg gepamperd! En dat doet zeer!

    Anders gezegd: de Jihad-strijders komen alleen in beweging, omdat zij bij ons overal aan het kortste eind trekken. Omdat e zich simpelweg moeten gedragen. Ze zijn niet opgevoed, tenzij voor galg en rad, en ze vragen niets beter. Laat ze de Meesters in het Land worden, en we horen ze niet meer. Of juist wel. Want dan mogen ze hier ter plaatse moorden en koppensnellen, om Allah te plezieren. Op voorwaarde natuurlijk dat in het gastland uitsluitend Marokkaans, Turks of Berbers gesproken mag worden, en hun primitief egoïsme kunnen invoeren, maar dat vooral aan anderen opgelegd wordt, met als penaliteit voor het weigeren van hun achterlijke woeestijn-voorschriften van 1400 jaar geleden, de doodstraf door onthoofding of, voor vrouwen, de steniging als enig alternatief. Zie afbeelding hierboven, zij het iet of wat met een vleugje dichterlijke overdrijving.

    Als Seppe Weiss beweert iets af te weten aangaande de motieven van de Oostfrontstrijders: waarom vraagt hij zich dan niet af, hoe 70 jaar en meer later, er nog altijd geen verbetering aan is gemaakt vanwege de Coburg-land stiefmoeder om daar iets aan te doen? Zelfs 100 jaar na de Plechtige Belofte van Albert I, de rotsbeklimmer, voor gelijkheid in rechte en in de feiten voor Vlamingen, sluist de Schatkist nog jaarlijks minstens 16 miljard Vlaams geld naar beneneden de taal & armoe-grens. Zonder dat daar enige beterschap uit voortkomt.

    Hallo, Seppl, bent U nog daar?

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/2070969/2014/09/30/Jozef-De-Witte-verklaart-daarom-telt-Belgie-zo-veel-Syriestrijders.dhtml

    *

    Jozef De Witte verklaart: daarom telt België zo veel Syriëstrijders

    *

    Hoe kan het dat ons land in verhouding tot ons inwonersaantal het meeste Syriëstrijders telt? "De Belgische kloof tussen autochtonen en migranten op de arbeidsmarkt en in het onderwijs is groter dan waar ook", zegt Jozef De Witte van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen.

    We moeten de boodschap geven: 'Wij willen dat jullie aan boord blijven, jullie zijn ook ons.'

    Van The Wall Street Journal tot de Deense krant Jyllands-Posten: ook globale media focusten de voorbije dagen op het Sharia4Belgium-proces en de vraag waarom België in verhouding zoveel Syriëstrijders telt. In Jyllands-Posten trok Jozef De Witte, directeur van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding, een opvallende parallel "tussen de motivatie van Syriëstrijders vandaag en Vlamingen die tijdens WOII aan het Oostfront gingen vechten".

     

    "Beiden hadden een gefundeerde frustratie in de Belgische samenleving", verduidelijkt De Witte de gelijkenis. "Toen voelden Vlamingen zich minderwaardig behandeld door de Franstaligen. Sommigen dachten de oplossing te vinden door te collaboreren met de nazi's, soms door er ook mee te gaan vechten. De Duitsers vonden hier een gelijkaardige voedingsbodem voor mensen die radicale keuzes wilden maken, zoals IS vandaag. Daarmee praat ik geen van beide goed. Ik probeer zaken te begrijpen, zonder goed te keuren."

    Uitlaatklep

    De Witte heeft veel empathie voor mensen die een familielid verliezen aan een buitenlands front. Zijn broer Michaël trok als arts voor Geneeskunde van het Volk in 1982 naar El Salvador, voor eerste zorgen aan de verzetslui van het FMLN. Die streden tegen de militaire dictatuur, en Michaël De Witte kwam in 1987 om bij een mortieraanval.

    "Vandaag is het nauwelijks in te beelden hoeveel Vlamingen toen solidariteit vertoonden met de guerrilla tegen Latijns-Amerikaanse dictaturen. Ze deden dat vanuit het gevoel iets te willen veranderen aan onrecht."

    De drijfveren van Syriëstrijders leest De Witte af in de pijnlijke sociaal-economische statistieken. "Meten is weten", zegt hij. "In België is de kloof tussen oorspronkelijke bewoners en migranten (van buiten de EU) op het vlak van werkgelegenheid en onderwijs groter dan waar ook in Europa. Voeg daar de uitlatingen van Filip Dewinter en anderen aan toe en je krijgt vaten vol frustratie op zoek naar een uitlaatklep. Hoeveel mensen beseffen dat 50 procent van onze Marokkaanse gemeenschap in armoede leeft. (herhaalt nadrukkelijk) 50! Tegenover 15 procent autochtonen. Toch bespeur ik bij onze beleidsmakers geen sense of urgency."

     

    Wij-zijdenken

    Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) toonde zich onlangs verontwaardigd dat slechts 45 procent van de migranten werk heeft, tegenover 75 procent van de autochtone Vlamingen, zegt De Witte. "Maar mensen met een migratie-achtergrond aan een job helpen is volgens zijn nieuw regeerakkoord géén doelstelling. Dan heb je een probleem, denk ik. Of denk maar aan de huisvesting, waar volgens ons onderzoek 42 procent van de immokantoren akkoord gaat met de vraag van de klant 'niet te verhuren aan vreemdelingen'."

     

    "En dan slaan we plots in paniek wanneer sommigen radicaliseren? Mensen toch, denk ik dan. Het is hoog tijd dat we dat wij-zijdenken doorbreken. Nu moeten we de boodschap geven: 'Wij willen dat jullie aan boord blijven, jullie zijn ook ons.'"

    *

    UITLEIDING

    Wij leefden, tot de grenzen wagenwijd werden opengegooid, in een beschaafd land. Niemand denkt daar nog aan, want het is fataliteit sedert De Nieuwste Orde ha   ar grijpklauwen over onze landen heeft uitgespreid.

    Langzaam maar zeker komt de Vlaamse Onafhankelijkheid waarvan de Oostfronters droomden, dichterbij. Al is het al lang niet mee AAVV-VVK, maar ‘Evolutie in plaats van Revolutie’. Dat is in zekere zin hetzelfde als de Baert-doctrine, die stelt dar iedere stap in de goede richting OK is, als die volgende stappen niet blokkeert.

    Als we dus maar lang genoeg leven, zullen we dus ooit wel zien wat we zullen zien. Daar is een oud spreekwoord wonderwel toepasselijk op, namelijk ‘Veel beloven en weinig geven, doet de zotten in vreugde leven’.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    01-10-2014, 15:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    30-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2022

    *

    Dinsdag 30 september 2014

    Fruitmaand

    Zon 7u41-19u23

    H Sofia

    *

    30 SEPTEMBER 1938: CONFERENTIE VAN MÜNCHEN ‘AH, BM, Daladier en Chamberlain : Peace in our days…. Onderwerp: de Zaak Tsjechië Slowakije voor eens en voor altijd uit de wereld helpen.

    *

    Op initiatief van Benito Mussolini (It), kon die zijn goede vriend Adolf Hitler ertoe bewegen, om een ultieme poging te wagen om toch maar overeen te komen. Namens Frankrijk was daar een zekere Daladier, Minister BuZa. Namens het machtige Britse Gemeebest was daar een zekere Chamberlain die toen hij uit het vliegtuig stapte, terug in Londen, triomfantelijk stond te zwaaien met de op papier gezette akkoorden (waarin iedereen iedereen bedroog) en daarbij deze historische woorden kwijt wilde: ‘Dit hier betekent vrede in onze dagen’.

    Anders gezegd: après nous les mouches.

    Een betere gelijkenis met de vrede in onze dagen, nu 75 jaar later, is er niet. Met dank aan de poenscheppers van de EU Verenigde Nazies, onder leiding van Vogelkoppeke Haiku Herman. Die gelijkt - puur toeval – fysiek dan ook p de magere spriet Chamberlain.

    Te noteren, dat minder dan een jaar later, namelijk op 4 September1939, de Nazi’s Polen (Galicië) binnenvielen, waarbij Stalin dus niet kon achterblijven, en de rest van Oost Polen binnenviel. Daarop verklaarde Het Westen wel de oorlog aan Duyitsland, maar… niet aan Stalin, die tot Operatie Barbarosso in 1941; de vriendf van Hitler was.

    Enfin, zo een beetje de toestand als heden ten dage in de Oekraïne en in het Midden Oosten….

    *

     

    *

    1939, na de inval der Nazi’s in Polen…..

    .

    De ‘Sitzkrieg’ die de ‘Blitzkrieg’ voorafging..

    *

    INLEIDING

     

    Ja, dat ligt nogal ingewikkeld voor normale mensen. Niet zo voor Linxe Intellectuelen van Hoge Goesting die het progressieve eenheidsdenken hebben uitgevonden. En, samen met de Islam, daarmee de hele wereld willen onderwerpen. Voor hen is de Islammerij de verre vriend die eerstdaags al dat voorvaderlijk Christelijk gedoe met wortel en tak zal uitroeien. Zodat zij, samen met de Profeet, de wereld zullen beheersen. Want zij willen als Prinsen kunnen schransen, hoereren, leven en sterven. Amen.

    Hebzucht is anders geen te beste raadgever. Zullen ze binnenkort wel merken als de afrekening wordt voorgelegd. Remember de arme Chamberlain.

    Hieronder vindt U dan een artikel over het Nederlandse ‘Binnenhof’. Kennen wij niet in Coburg-land. Hier zijn het allemaal ‘Buitenverblijven’ waar we dergelijke geluiden mogen van verwachten.

    Onze F16’s zijn op dit ogenblik Paaseieren aan het uitstrooien boven de Salafistische ‘Bevrijders’ van Irak en Syrië. Dedju !!! wist Mohbama gisteren te vertellen, we hebben ons een beetje mispakt en zullen dus een tandje moeten bijsteken. Van ‘Sitzkreig’ naar ‘Blitzkrieg’. Maar niemand is in oorlog, hoor! Hoe zou dat ook kunnen, want daar in de USA zijn ze zelf Islammers, zij het van een andere obediëntie. Maar mondje dicht tegen die naïeve Crembo’s uit de Low Countries, die ons zijn komen steunen om onze pietrol-bevoorrading veilig te stellen.. Hoeveel doden het ook kost, die nieuwe pipeline dwars door Noord Irak en Syrië moet en zal er komen! Want pietrol = poen, en met de poen koopt men de boter….

    Stel U voor, dat in hun respectievelijke onderdeel-landen van de EU Verenigde Nazies, het gerucht zou verspreid geraken, dat zij echt bommen gooien op de Geloofsbroeders die ergens toch in het Westen in openlijke vijandschap met ze leven.

    De Geschiedenis is zich zo goed als zich aan het herhalen….

    Weet U, tijdens de Mobilisatie van ’39-’40 spraken de Engelse militairen die bij ons, een neutraal landje zoals U weet, aan de Siegfried Linie lagen, over de ’Funny War’. De Duitsers hadden het over de ‘Sitzkrieg’, die later ineens een ‘Blitzkrieg’ beek te worden. ‘We will hand our washes on thhe Siegfried Line’ zongen ze, want, net als nu, was de échte oorlog een kindersprookje, ’s avonds voor het slapengaan. Iets in de zin zoals U hieronder kunt lezen over het Binnenhof….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Oorlog met ISIS? Hoezo?

    Gaat u maar weer rustig slapen.

    *

    Gisteren besteedde Buitenhof veel aandacht aan de oorlog met ISIS. Voor de gelegenheid had het programma twee schrijvers uitgenodigd, namelijk Jan Terlouw (D66) en de altijd arrogante betweter die we allemaal kennen, Arnon Grunberg. Het kan niet anders dan dat over die invulling van het programma goed was nagedacht door de proponenten van de struisvogelpolitiek rond islam en islamkritiek; uiteindelijk werd immers ieder gevaar dat ISIS in zich draagt weg gerelativeerd.

     

    Het eerste waar beide heren het snel over eens waren, was het feit dat oorlog met ISIS eigenlijk geen oorlog genoemd mag worden. Dat het gaat om tienduizenden tot de tanden bewapende fanatiekelingen die bovendien veel infiltranten in de westerse wereld hebben doet daarbij kennelijk niet ter zake; de bommen vallen alleen in Irak en Syrië, en wij zijn zo veilig als het maar kan hier in Nederland, dus we zijn niet in oorlog met ISIS. De oorlog met ISIS raakt ons niet, en er is niets om bang voor te zijn.

     

    Die toon werd in de rest van het gesprek voortgezet, en daarmee was deze uitzending van Buitenhof meer geschikt als late night show om u mooie dromen aan te praten. Gaat u maar weer rustig slapen, er is niets aan de hand. Dat er tal van Joodse instellingen beschermd moeten worden en mensen in het openbaar niet meer kunnen bellen met familie in Israël, dat militairen en douaniers wordt aangeraden zich te vermommen, dat het dreigingsniveau in Nederland substantieel is vanwege de dreiging uit jihadistische hoek, dat doet allemaal niet ter zake; volgens Jan Terlouw moeten we banger zijn voor een gek die op een school gaat lopen schieten. Gelooft u het?

     

    Dit is de publieke omroep; dit is niets nieuws maar wat u telkens opnieuw wordt voorgeschoteld. Toen Grunberg ISIS vergeleek met drugsbaronnen in Zuid-Amerika, waar we kennelijk hier in Nederland even bang voor moeten zijn, moet heel moreel hoogstaand Nederland in de nopjes zijn geweest. Het duurde natuurlijk niet veel langer totdat we weer uitkwamen bij de eigenlijke dreiging, het enige echte grote gevaar hier in Nederland: de islamkritiek. Als we er immers bij blijven dat jihadisme iets is wat islamitisch is, dan zou dat wel eens kunnen leiden tot vervreemding tussen moslims en niet-moslims in Nederland. We mogen dus vooral de waarheid niet zeggen: ISIS is islam. Leve de struisvogel! Iedereen houdt toch van slaapzand in de ogen?

     

    Ook vorige week schreef ik het al toen Diederik Samsom zijn sprookjes mocht vertellen: Buitenhof is niet meer dan een propagandakanaal waar we te horen krijgen wat wij allen zouden moeten denken over islam en ISIS. De media, met name de vanuit uw belastinggeld gefinancierde, zijn natuurlijk al veel langer partijdig, maar juist nu neemt het groteske vormen aan. Daar kan niet genoeg voor gewaarschuwd worden.

    UITLEIDING

    Een attentie leer(es) raadde mij gisteren aan, na het lezen over het vanwege de Krijgsraad te Velde gevelde vonnis van dood met de kogel voor de Shari-verdachten, geen Rijkswachters als vuurpeloton aan te duiden, maar het voltallige Kabinet van onze Minister van Oorlog, Crembo-the-Macho.

    Zo’n vertoning zou pas reden zijn om zich zat te drinken in een of ander aftandse kroeg, om op zijn benen zwijmelend, e klinken op zijn eigen succes. Luchveldmaarschalk Hermann Göering zou nogal wat tevreden geweest zijn, met zo’n opvolger met zo’n geduchte Luftwaffe. Alleen het ‘Sieg Heil’ ontbreekt voorlopig!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    30-09-2014, 08:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    29-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2021

     

    *

     

    *

    *

     

    INLEIDING

     

    De Schandaard maakt er een lang verhaal van en, vermits Bokachim niet mag gefotografeerd worden, publiceren ze dan maar een tekening. ’n Artists Imression, zullen we maar zeggen, waarin het lukt om van een verschrikkelijk monster een zachtmieduge dikkerd te maken.

    Ook uit het artikel zelf blijkt nergens dat ze deze bende moordenaars veroordelen. Integendeel, zou ik bijna zeggen. En dat is trouwens de teneur van alle artikels (sensatie!) in de gehele Pers. Nergens een woord van afschuw of afkeuring. Integendeel, de afwezigen wegens ondertussen gesneuveld, zijn helden. Dat is trouwens de zoveelste Belgenmop: het Belgisch Gerecht dagvaardt per deurwaarder zelfs de doden!

    Me dunkt, voor wie het zich niet (of niet meer) herinnert: bij de Belgische Repressie tegen de misleide Vlamingen werden in 1944-1945 en volgende jaren, nergens ‘overtuigingsstukken’ geweerd, omdat ze zogezegd onwettelijk verkregen waren. Integendeel: er werden bewijzen tégen aan de lopende band bij gefabriceerd. Lees er maar het Lijdensverhaal van Irma Laplsse op na. Deze Oostduinkerkse boerin werd in 1945 geëxecuteerd, maar toen de Chef van de Witte Brigade jaren later op zijn sterfbed bekende dat hij valse getuigenissen had afgelegd, werd het Proves in Beroep voor het Krijfshof herzien, en kreeg de arme vrouw slechts …. levenslang. Dat is de klassieke vaudeville van het Belgisch Gerecht en dat is sedertdien nog altijd zo.

    De KKrijgsauditeur op het eerste Proces was de Chef van de Belgische Staatsvuiligheid, een zekere Ganshof Vandermeersch, die lang voor, tijdens en na de oorlog (tot April 1945) onafgebroken in direct persoonlijk contact stond met Admiraal Canaris, de Chef van Duitse Abwehr (1887-1945).

    Daar moest ik aan denken, deze morgen, bij het Proces in Antwerpen tegen de Sharia-troepen. Zij kunnen genieten van een zachte welwillende Rechtbank, die hen vervolgt op basis van… Het Strafweetboek. Precies alsof het gewone straatcriminelen zijn van 13 in een dozijn.

    Waarom dat een legerafdeling van ongeveer 50 man sterk van een vijandige natie die in oorlog leeft tegen ons land, zich niet al alng heeft moeten verantwoorden voor de Krijgsraad te Velde, is mij en menig consequent men, een raadsel.

    Hun (vetbetaalde) Advocaten staan daar onze Rechtbanken voor de hele Moslimswereld belachelijk te maken (Syrië-strijders gingen naar daar als… verplegers), nadat ‘onrechtmatig verkregen afluistermateriaal’ weg moest uit de dossiers. Hun ‘clienten’ zijn een bende guerrilla-strijders die veel erger dan ‘de Instellingen te willen vervormen’ lijk in 1940-1944, deze Instellingen in hun geheel wilden overnemen. Om de Belgische Wetten af te schaffen, en ze te vervangen door de Sharia, de Onderwerping aan de Islam.

    Nu ‘riskeren’ de Heren een belachelijke straf, die van hen Helden zal maken. We zullen ze dus nog jarenlang moeten onderhouden, eten geven en kleden. In plaats van hen volgens de Krijgswet te vonnissen, elk met dezelfde straf als we dagelijks zien op het Internet, zoals zij hun gevangenen behandelen. Tegen de muur, filmen en zand er over.

    Zo lopen we niet het risico dat ze op zekere dag ‘bevrijd’ worden, zodat ze met nieuwe moed kunnen herbeginnen.

    Naar Allah sturen is trouwens de enige straf op maat van de Islam. En het enige dat ze begrijpen.

    Stop dus die clownerie en herkwalificeer de aanklacht: in vredestijd als vijandige guerrilla in groep het grondgebied te zijn binnengedrongen, met het oogmerk te doden en het land en zijn vrije burgers in beslag te nemen. Strafmaat: executie de volgende morgen, voor het krieken van de dag. Geschatte duur van de zitting: 1 (één) uur. Want we moeten besparen om hun lieve vriendjes de mond te kunnen openhouden.

    Geen publiek in de zaal. Alleen de Kathleen Cools van VRT om de terechtstelling te ‘verslaan’ voor de buitenwereld.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    29-09-2014, 16:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2020

     

    *

     

    *

    Volksdevotie. Sint Antonius met zijn Zwijntje

    .

    De beste bescherming tegen de Islammerij.

    *

     

    INLEIDING

     

    Ach die nostalgie naar de gelukkige kinderjaren…

    Binst de oorlog, kort nadat onze Pa was gestorven tijdens de Bezetting in de uitoefening (zei men) van zijn werkers-plicht tegenover zijn werkgever, vloog ik als lastige bengel die met moeite kon lezen en schrijven, naar ‘Meetje van Eernegem’, de hoog bejaarde Moeder van ons Ma. Die zat, helemaal in ’t zwart gekleed, de hele dag naast de Leuvense stoof, of achter het raam in de zomer, met de handen in de schoot, met mummelende lippen en een opvallende stoppelbaard, paternosterbolletjes te verschuiven. De inwonende jongste dochter, stond in voor het huishouden. Ik sliep helemaal alleen op zolder onder de pannen, ’s winters bibberend van de kou en in de zomer stikkend van de warmte. ’s Zondags te voet naar ’t Dorp, naar de Mis, een uur ver, een uur terug, en te voet. Bij slecht weer half onder de kapmantel van Tanteke. Gelukkig kreeg ik van haar kort nadien een stenen lei met griffel en kleurkrijtjes, zodat ik mij naar hartenlust kon vermeien in de edele woord- en cijferkunst. Enfin de dagen duurden verschrikkelijk lang.

    Gedaan met ravotten op straat met de vriendjes in de verre Westhoek.. Ik mocht er niet eens de enige deur in de voorgevel uit en moest de tijd zien te doden met tot op de draad versleten ‘Volksverhalen’, Klein Duilpjes van Uitgevrij De Lille/Maldegem, De Druivelaar, allemaal na korte tijd zo goed als van buiten gekend.

    Soms vroeg –eiste – Meetje dat ik voorlas uit haar beduimeld Gebedenboekje van de Christenmens, Uitgeverij Desclé-DeBrouwer/Brugge. Imprimatur ergens een kleine 100 geleden, want het was nog Mgr Wafelaert (1847-1931) die er zijn zegen over had gegeven.

    Meestal moest De Litanie van Alle Heiligen elke sessie besluiten. Lijntje per lijntje, telkens beantwoord door slaapknikkend Meetje met een zwak ‘Bid voor ons’. Tanteke hd intussen haar stopwerk opgeplooid, en wachtte op een teken om de ‘kinkee’ uit te blazen. De assenbak werd opgeschud en er werd nog wat nagepraat bij het dansend licht van het opengeschoven stoofdeksel. Meetje kon inderdaad niet gerust gaan slapen, zolang er vuur in de kachel was….

    En nu komt het. Ik zweer het op mijn Eerste Communiezieltje. Een van de laatste aanroepingen luidde als volgt: ‘Van de woede der Noormannen, verlos ons Heer’ en dan als in echo de stem van Meetje ‘Verlos ons Heer’’.

    Waaruit ik besluit dat de inval der Noormannen vele honderden jaren later in de geest der mensen nog altijd een verschrikking was.

    Zullen latere geslachten nu opnieuw leren litanieën afdreunen zoals ‘Van de woede der Moslims, verlos ons Heer’?

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2014/9/Al-Nusra-dreigt-met-aanslagen-dit-is-een-oorlog-tegen-de-islam-1609224W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2014-09-28|Al-Nusra_dreigt_met_aanslagen:_dit_is_een_oorlog_tegen_de_islam

    *

    Al-Nusra dreigt met aanslagen: dit is een oorlog tegen de islam

    De luchtaanvallen in Irak en Syrië zijn niet tegen terreurbewegingen, maar onderdeel van 'een oorlog tegen de islam'. Jihadisten wereldwijd worden met deze boodschap opnieuw opgeroepen aanslagen te plegen in het Westen.

    Het aan Al-Qa'ida gelieerde Al-Nusra, waarbij veel Europese jihadisten zich hebben aangesloten, verspreidde zaterdagavond een audioboodschap over de 'oorlog tegen de islam'.

    Doelwitten

    Al-Nusra-woordvoerder Abu Firas al-Suri zegt in de boodschap dat landen die meevechten met de Amerikanen een ernstige fout hebben gemaakt. 'Deze staten hebben iets afschuwelijks gedaan, waardoor ze op de lijst komen van jihadistische doelwitten over de hele wereld.'

     

    Volgens onze bloggers

     

    Afshin Ellian: In de geest van de moslim, de islamitische trots verklaard

    Volgens Al-Suri zal de oorlog niet eindigen binnen enkele maanden, maar zal deze tientallen jaren gaan duren. De jihadisten van Al-Nusra laten voor de eerste keer van zich horen sinds het begin van het luchtoffensief.

    Ook de Arabische landen die zich hebben aangesloten in de strijd tegen terreur worden bedreigd. Al-Nusra wil net als IS een islamitische staat, maar dan alleen in Syrië. De extremisten vechten tegen de troepen van de Syrische president Bashar al-Assad, maar ook tegen IS ook al komt hun gedachtengoed redelijk overeen.

     

    Lees ook

    Terroristen onder vuur: dit zijn IS, Al-Nusra en Khorasan

    Moslims

     

    De afgelopen dagen zijn er verschillende doelen van Al-Nusra bestookt. De jihadistische groep heeft daarom donderdag haar bases op het platteland van de Syrische provincie Idlib geëvacueerd.

    Het is niet de eerste keer dat jihadisten worden opgeroepen aanslagen te plegen in landen die deelnemen aan de strijd tegen IS. Een woordvoerder van IS riep eerder deze week moslims wereldwijd op om zoveel mogelijk burgers te doden.

     

    Hij beschreef zelfs wat opties: 'Sla hun hoofden in met stenen, of slacht hem met een mes, rijd hem aan met je auto, gooi hem naar beneden vanaf een hoge plek, laat hem stikken of vergiftig hem.'

     

    UITLEIDING

    Me dunkt dat Elsevier steeds minder en minder een blad voor de mond neemt. Hierboven vond U zelfs een keuze van de soort dood die U zou kunnen overkomen.

    Met Het Offerfeest voor ogen: dubbel voorzichtig zijn AUB. Beste remedie zou zijn dat iedereen een varkenskop zou opzetten. Is meteen geschikt, nu Rusland onze varkens niet meer wil, om de varkensboeren van hun overtollige beesten af te helpen.

    Heilige Antonius met zijn Zwijntje: Bescherm ons, Heer.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    29-09-2014, 14:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2019

    ***

    Maandag 29 september

    Zon 7u39-19u25

    Aartsengelen Michaël, patroon van Brussel,
    Gabriël patroon van de postbodes en
    Rafaël, patroon van de dakdekkers, St-Michiel is portier van de winter

    Deze feestdag is een lotdag die valt op een tijdstip van het jaar
    dat de oude Germanen grote offerfeesten hielden

     

    *

     

    *

    Voor wie deze week de slaap niet kan vatten

    .

    En schaapjes tet in de wei: dubbel zo goed opletten AUB

    *

    INLEIDING

     

    Volgens de Dagklapper hierboven begonnen rond deze tijd ook de Oude Germanen offerfeesten te vieren. Gelukkig zijn wij deze heidense gebruiken, dank zij de Christelijke Beschaving, al lang vergeten. Tot de Islam-wereld, die altijd en overal achterop hunkt, ons daarmee weer confronteert.

    Gelukkig gaat dat bloedig Offerfeest dat niet meer van deze tijd is, nog altijd maar om weerloze schapen. Het is ondertussen wel een goede oefening in de praktijk van het afslachten met de verschrikking van de dood in de brekende ogen van het slachtoffer. Een daad die elke Moslimmer een kick geeft en die al lang niets eer te zien heeft met het offer van Abraham, de verre gemeenschappelijke voorvader van zowel de Joden als de Moslimmers. Waar de Joden ook onverdoofd slachten, maar dan via beroepsmensen met degelijk materiaal in officiële slachthuizen. Wat er ook van zij, zij beleven hun overtuiging niet alleen zonder ophef, maar Joden hebben hoe dan ook geen enkele wreedheid begaan tegenover de Gemeenschap waarin zij leven. Ze zijn speciaal, maar wij hebben geen enkele reden om vijandig te zijn tegenover het Joodse Volk.

    Nog een geluk dat De 7de Dag van gisteren er een ‘aitem’ van gemaakt heeft over dat nakend ‘Offerfeest’ der wreedheid bij de ruim 500.000 Muzel-Griezels in dit land. Prachtige timing, als U het mij vraagt, gezien in het licht van het Proces tegen Sharia4Belgium, dat vandaag start tegen de resterende leden die nog niet gesneuveld zijn… Meteen de aanleiding om de kersverse Minister van Dierenwelzijn Beb Weyts, BDWër van Hoge Gisting, ten tonele te voeren. Daar hoorden we dat de EU al van 2009 het on-verdoofd slachten verbiedt in heel de EU-zone, en alleszins ook de vele private tijdelijke ‘slachtvloeren’ die internationaal bekend staan als martelplaatsen.. Over badkuipen in private woningen of in appartementen op 7 hoog, werd niets gezegd. De Heer Minister in zijn oneindige goedheid jegens de Moslimmers, staat nog één jaar een beperkt aantal misbruiken toe, maar dan gaat de stop onverbiddelijk op de fles. Uiteraard zal op die hete soep wat kunnen geblazen worden, kan er een klappeke gedaan worden, en verder zien we wel.

    Schapen-boeren rond de grootsteden moeten dus nog een jaartje meer dubbel zo goed opletten voor hun dieren die ’s nachts loslopen in de wei, klaar om te worden opgeladen door behoeftige Allah-aanbidders. Elke auto met gedoofde lichten is verdacht. Geen politie bellen, want die komt toch niet en ze weten waarom. Zorg wel dat er van ieder schaap en van ieder lam een paspoortfoto bestaat, zodat U met goed gevolg bij de Flikken Uw dier de volgende morgen kunt gaan opeisen. Er zal hoogstwaarschijnlijk lijk de voorgaande jaren, een PV opgemaakt worden en U zult het kunnen gaan uitleggen bij de Juge Pee. Een beetje cynisch lisschien, maar het best zou U bij de slager alle beschikbare paren varkensoren kunnen gaan opkopen. Daarmee uitgerust, zult U Uw schaapjes hoogstwaarschijnlijk op het droge en in leven kunnen blijven houden.

    Dit jaar wordt ook aangeraden dezer dagen zekerlijk niet bij donker op straat te komen, en al zeker niet met onbedekte hals. Denk aan die militair in Londen, die het met behulp van een bot kapmes, met zijn leven bekocht. Vergeet niet: de zenuwen van onze toekomstige Meesters, van klein tot groot, staan op springen.

    U zult niet altijd evenveel geluk hebben als het ouderpaar uit onderstaand verhaal.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Over een klein incident

    (Door: Eeyore – Vertaling: Vederso)

    *

    Een echtpaar zit in het openbaar vervoer met zijn kind, dat toevallig autistisch is. Hiervoor heeft het echtpaar niet gekozen. Dit is een onvrijwillige toestand. Andere mensen zijn niet verplicht om er speciale aandacht aan te besteden, maar gezien de omstandigheden zou het beleefd zijn om dat binnen redelijkheid te tonen. Het kind moet gekalmeerd worden en de ouders zingen zijn favoriete liedje.

     

    Een moslimgezin maakt bezwaar, omdat het liedje verwijst naar een dier [varken], waarvan moslims ervoor gekozen hebben het niet te eten vanwege willekeurige ‘religieuze’ redenen, en het eist dat het Engelse gezin uit de bus wordt gezet. De bestuurder, ook een moslim, komt de moslimfamilie tegemoet en dumpt de familie ongeveer drie kilometer van huis.

     

    Waarom is dit belangrijker dan een publieke onthoofding door een bekeerling die voldoet aan de oproep tot Jihad? Omdat het oneindig veel subtieler is. Het toont de hoge mate waarin de sharia-normen reeds in Groot-Brittannië werkzaam zijn. Het laat zien dat zelfs een fluistering of een liedje, dat verwijst naar een fictief dier van een tv-show voor kinderen dat toevallig niet op het menu van de moslims staat, niet zal worden getolereerd en zelfs wordt beschouwd als een soort van opruiing, als muiterij. Is dat begrepen? We doen niets aan moslims die van plan zijn Jihad te voeren of die de omverwerping van ons juridisch en politiek systeem eisen, maar moslims behandelen ons, waar ze in aantal groot genoeg zijn, door ons niet alleen te beschuldigen van verraad, maar straffen ons voor de loutere uiting van een verwijzing naar een symbool van iets dat moslims gebruiken om ons er aan te herinneren wie echt de baas is.

     

    (Opm. de Openbaar Vervoersmaatschappij onderzoekt het voorval)

    ron:
    http://vladtepesblog.com
    Auteur: Eeyore

    Bron oorspronkelijk artikel:
    www.dailymail.co.uk
    Auteur: Jennifer Smith

    *

    UITLEIDING

    70 dagen na het einde van de Ram-Madam hebben de Muzel-Griezels hun Grote Kermis met toeters en bellen. Uiteraard met zoveel mogelijk bloed erbij. Het slachtafval is dan voor de kafors van de Groendienst….

    Michel Vandenbossche van Gaia is er wel tegen, en zou voor de Rechter op zijn ene been dat wreedaardig on-verdoofd slachten kunnen verbieden. Dixit de Heer Minister van Dierenwelzijn in de Vlaamse Parochieraad. Maar hij doet het niet, ‘om chaos te vermijden’.

    Nu vraag ik mijn eigen toch af, of er opgetreden zou worden, moesten de gewone burgers nu ook eens een bepaalde Wet jarenlang overtreden. Zou het ook 6 jaar duren vooraleer er voorzichtig zou onderhandeld wordt?

    Enne o Ja. Nog maar eens over De 7de Dag. Heb die weggezapt vanwege de 5 daar aanwezige kwebbel-Heren, dikke nekken die voortdurend over elkaar heen vielen om toch maar de dikste te hebben. Waar is dat soort opgevoed? Ons Tommeke, hoe goed ook van de tongriem gesneden, telde niet eens mee, want afgesnauwd, voortdurend onderbroken en het woord afgenomen. Of de ‘Deelregering’ de jaarlijkse ‘transfers’ van 16 miljard naar de Francofonen beneden de taal- en armoegrens niet was vergeten, wilde die weten. Pfft, deed der Tsjeven-slimmeke met de wijde smikkel: wij, we hebben liever een vet kieken in de hand dan 10 magere kippetjes in de lucht. Onderverzwegen; daar liggen we begot niet van wakker!

    Wat een 10-voudige kemel van formaat is, inzake Vlaamse Onafhankelijkheid. Maar iedereen kon zien en horen, dat dit een vraag was die niet paste in dit selecte gezelschap van Belgofielen.

    Ach! Die Blokkers/Belangers zullen het nooit leren hun kwebbel te houden, nietwaar Mr de Fractievoorzitter…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    29-09-2014, 08:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!