MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    30-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1877 - OVER GEEN VREEMDE HEERSERS MEER IN HET LAND

    **

    Zondag 30 maart

    Zon 7u23-20u12

    Overschakelen op zomertijd

    H Quirinus

    *

     

     

    *

     

    *

    In het Zadel

    De rekenkunde is een wonderbaarlijk iets. De uitkomst van een rekensommetje kan op velerlei manieren uitkomen op ‘4’, maar de kortste en zekerste weg is nog altijd, dat ‘2+2’ vier is. Dit is trouwens het algebraïsch sluitstuk van de meeste redeneringen die iemands gelijk bewijzen. In België is 2 = 2 nooit 4 maar altijd enerzijds een ietsiepietsie min of anderzijds een ietsiepietsie meer. Maar met het ACW dat al in 4 (vier) rechtszaken vervolgd wordt, is 2 + 2 al lang verboden terrein.

    *

    Bestuurlijk (om een land te besturen, dus) worden de rekensommetjes echter uit berekening, zo ingewikkeld mogelijk gemaakt. Liefst niet met gehele getallen, met vele cijfers na de komma, maar met breuken waarmee tot in het oneindige kan gegoocheld worden. Bij ons zitten de gehele getallen, de Vlamingen dus, verspreid over 3 ‘Landen’ met de grootste breuk van 6.5 miljoen in de noemer, op de kop gezeten door 3.5 miljoen Franscouillons in de teller, in een Bestuurlijk Geheel waar geen kat nog haar jongen in terugvindt.

    Als bij dat rekensommetje nog de Europese Hoofdstad betrokken wordt, mag er van Overheidswege niet gejubeld worden. En al zekerlijk niet op het gras gelopen.

    Remedie?

    Dat Jubelpark meteen in zijn oorspronkelijke staat terugbrengen. Naar de tijd dat Broekzele nog een boerendorp was. Omkeren tot de onderste steen boven komt, zo dat alle steengruis kan verwijderd worden. Vervolgens omdelven en inrichten als wildwaterstaat.

    *

    Duizenden betogen in Brussel op 30 maart – U wordt verwacht!

    Door Bert Deckers • 27 maart 2014

    Zelfbeschikkingsrecht: ‘Europa, wij zullen stemmen!’

    *

    Op zondag 30 maart aanstaande blazen burgerbewegingen uit alle hoeken van Europa verzamelen in Brussel, het politieke hart van de Europese Unie. Zij willen dat het universeel recht op zelfbeschikking wordt erkend door Europa en zijn instellingen en zetten zich af tegen elke weigering of bedreiging van dit democratisch recht. Het initiatief heeft één duidelijke slogan: ‘Europa, wij zullen stemmen!’.

     

    Aan de actie is een petitiecampagne voorafgegaan. Tot vandaag zijn er al 550 000 handtekeningen verzameld van Catalanen, Schotten en Vlamingen die via de ICEC (International Community of European Citizens) op http://www.europeancitizensdecide.eu volgende stellingname onderschreven:

     

    “Ik ondersteun het initiatief dat het zelfbeschikkingsrecht van de Europese volkeren binnen de Europese Unie erkend wil zien als een fundamenteel mensenrecht en wens dat de Europese instellingen alle Europese burgers en hun naties ondersteunen als ze dit recht wensen toe te passen.”

     

    Het initiatief wordt nog eens extra in de belangstelling geplaatst tijdens een week rond het thema zelfbeschikking. Er is onder meer een rondreizende tentoonstelling met werk van artiesten uit diverse Europese landen met zelfbeschikking als gemeenschappelijk onderwerp. De vernissage is op 27 maart in Gent. Aansluitend is de tentoonstelling nog te zien in diverse Vlaamse stadhuizen en gemeentehuizen. Daarna worden de kunstwerken elders in Europa tentoongesteld.

     

    Op de dag van de vernissage, vanavond donderdag 27 maart, is er in Gent ook een symposium over zelfbeschikkingsrecht met deelname van specialisten ter zake uit Vlaanderen, Catalonië en Schotland.

     

    Tijdens het weekeinde komen duizenden mensen uit Catalonië, Schotland, Baskenland, Veneto en Zuid-Tirol naar ons land. Ze krijgen onderdak bij honderden Vlaamse gezinnen en krijgen de kans om aan de vooravond van 30 maart alom in Vlaanderen deel te nemen aan plaatselijke activiteiten. Kwestie van elkaars cultuur wat beter te leren kennen.

     

    Zondag reist iedereen naar het Jubelpark in Brussel. Met de slogans ‘Europa, wij zullen stemmen!’ en ‘Het draait allemaal rond democratie!’ zullen al deze Europese burgers pleiten voor recht op zelfbeschikking.

     

    Tijdens de betoging zal onder meer een menselijke mozaïek worden gevormd met, gespreid over 150 meter, in reuzenletters ‘SELF-DETERMINATION’.

     

    Na het weekend zullen door ICEC nog enkele evenementen rond zelfbeschikking worden georganiseerd in het Europees Parlement. Daarvoor kunnen de organisatoren rekenen op de steun van UNPO en CIEMEN.

     

    Voorts is er nog het wereldwijde netwerk voor Mensenrechten dat zijn jaarlijkse bijeenkomst houdt in Brussel en daarom ook zal deelnemen aan de betoging op 30 maart.

     

    Namens Vlaanderen verklaart Steven Vergauwen:

     

    ‘Het is voor Vlaanderen een eer alle buitenlandse gasten te mogen verwelkomen voor dit uniek evenement. Voor het eerst in de geschiedenis verzamelen sociale organisaties van over heel Europa om samen een positief project te presenteren: een reusachtige JA-campagne voor zelfbeschikking en onafhankelijkheid.’

     

    Chris White voegt hier namens Schotland aan toe:

     

    ‘Zelfbeschikkingsrecht is geen abstract begrip. Het bestaat en het moet worden gezien als iets wat de democratie niet aantast maar wel ten goed komt. We kunnen het niet simpelweg negeren. We moeten het integendeel omarmen en er deel van uitmaken.’

     

    Tot slot is er nog de Catalaanse woordvoerster Anna Arqué:

     

    ‘Er bestaat in Catalonië een sociale en politieke meerderheid voor een referendum over onafhankelijkheid. Het vindt plaats op 9 november van dit jaar. We zullen er aan deelnemen omdat we niet langer kunnen aanvaarden dat de Spaanse staat op een anachronistische manier onze democratie bedreigt. We zijn ons bewust van de universele rechten die we als natie hebben. Het Europa van de 21ste eeuw heeft geleerd uit zijn fouten en zijn successen. De tijd is rijp om dat te tonen!’

    De teugels strak aantrekken

    Dit is de dag der dagen (maar dan in t Latijn) zou mijn oude college-leraar vandaag op ’t schoolbord geschreven hebben.

    En morgen zou de beste van de klas da     n zijn literair gewrocht mogen komen voordragen voor in de klas want in de ogen van die brave man, moest ieder van ons elk op zijn plaats, een soort volkstribuun worden. Die met machtige stem de massa’s kon toespreken.

    Maar morgen zullen we, buiten de bevriende blogs, alleen maar papierpulp voorgeschoteld krijgen. Gedrenkt in azijn.

    Haec dies quam facit Dominum: dit is de dag der dagen, waarop de stormloop naar de Vrijheid werd ingezet, schouder aan schouder met nog veel andere volkeren.

    Met bloemen kroont de vrouw haar man, de bruid haar bruidegom. En blij, en vrij, is Vlaanderenland nu weer. Men strooie palm en kruiden uit, bij klank en zang….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    30-03-2014, 10:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1876 - EN WAT ALS ER AAN ALLES NU EENS GEEN EINDE KWAM?

    *

    Zondag 30 maart

    Zon 7u23-20u12

    Overschakelen op zomertijd

    H Quirinus

    *

     

     

     

    *

     

    *

    In het Zadel

    Mededeling van de Redactie

    In ’t Spaans is dat ‘Magniana’ en in ’t Italiaans ‘Domani’ (morgen), maar in ’t Oud West Vlaams zou dat zijn: lopr nô de clooten’. Cruella Onkelynx zou dat op haar eigen specifieke manier uitbeelden. Met opgestoken middenvinger…. Maar zo erg is ’t nu ook weer niet.

    Ja, inderdaad, ik heb het over het draadloos Internet op de Italiaanse boerenbuiten. Het is niet alleen draadloos, maar meteen ok niet-bestaand. Allez, ge verstaat wel; minder dan bij momenten helemaal niets kan het niet zijn. Maar er is, ingevolge ons elfendertigste aangetekend schrijven, beterschap beloofd. Uitleg van de technieker: de straalverbinding gaat van de basis-antenne op de kerktoren naar jullie antenneke (het derde al) op het dak. En nu zijn er toch wel enkele boomtoppen die rechte lijn komen storen, zeker! En de eigenaar weigert ze te toppen. Dus moeten wij met de master-antenne hoger, maar porca miseria (=dedju), de kerktoren is maar zo hoog. En ingenieurs dat er al zijn komen kijken! Ma veramente: non fonctiona.

    Het blijft voorlopig dus een beetje behelpen, afhankelijk van waar de wind komt. Of de nieuwe Premier, die Renzi, daar voor iets tussen zat, vroeg ik, maar dat was humor om niet mee te lachen…

    *

    Het mensdom is sedert de tijd van de Tuin van Eden, al een heel stuk wijzer geworden. We kunnen elkaar nu al vernietigen met een druk op de afstandsknop. Of, voor wie de macht in huis heeft, hem of haar een ‘drone’ op de nek te sturen. Jörg Haider, de leider van de Oostenrijkse Nationalistische anti EUSSR-partij zou er kunnen over meespreken, moest hij het hebben overleefd.

    Moest ik President Poetin zijn, ik kwam nooit meer buiten van onder mijn rakettenschild, zonder een stalen regenscherm!

    Om veilig te zijn, zal er binnenkort niets anders opzitten, dan in een soort Vliegende Telloor te maken dat we wegkomen. Per astrum ad astra: geleid door de sterren, naar het Sterrenrijk. Voorbij de Melkweg, terug naar waar het allemaal begon.

    *

    Vaticaan intensiveert zoektocht naar ‘buitenaardse broeders’

    *

    De bliksem die op de dag dat paus Benedictus XVI zijn aftreden bekend maakte (11 februari 2013) tot 2 x toe insloeg in de St. Pietersbasiliek, is volgens velen een bovennatuurlijk teken geweest – misschien wel van buitenaardsen.

    Eerder deze maand sponsorde het Vaticaanse Observatorium een grote conferentie over buitenaards leven, waar zo’n 200 toonaangevende astrobiologen van over de hele wereld aan deelnamen. Eén van de organisatoren zei dat het doel van de conferentie was uit te zoeken ‘hoe we de binnen de komende twee decennia leven tussen de sterren kunnen vinden.’ Waarom spendeert een religieus instituut als het Vaticaan zoveel tijd en energie aan de zoektocht naar ‘buitenaardse broeders’?

    Op de website van de NASA werd de conferentie als volgt aangekondigd: ‘Gemotiveerd door het snel toenemende aantal bekende planeten met Aarde-achtige afmetingen, de extreme omstandigheden waarin leven op Aarde kan bestaan, en de vooruitgang naar een technologie die uiteindelijk het zoeken naar leven op exoplaneten mogelijk zal maken, kondigen het Vaticaanse Observatorium en het Steward Observatorium een grote conferentie genaamd ‘De zoektocht naar leven buiten het zonnestelsel: Exoplaneten, Biosignaturen & Instrumenten’ aan.’

     

    ‘Het doel van de conferentie is het samenbrengen van de interdisciplinaire gemeenschap die nodig is om deze meervoudige uitdaging aan te gaan: experts op het gebied van exoplanetaire observaties, vroeg en extreem leven op Aarde, atmosferische biosignaturen, en planeet-ontdekkende telescopen.’

     

    Betere en intelligentere buitenaardse broeders

    De Jezuïtische priester José Gabriel Funes, directeur van het Vaticaanse Observatorium en wetenschappelijk adviseur van de voormalige paus Benedictus XVI, ziet geen conflict tussen zijn geloof en het eventuele bestaan van buitenaards leven. Op de vraag of hij gelooft dat er levensvormen bestaan die nog intelligenter zijn dan de mens, antwoordde hij: ‘Absoluut. In zo’n groot universum kun je die hypothese niet uitsluiten.’

    Net zoals er een groot aantal levensvormen op Aarde bestaan, zou dat in het heelal ook het geval kunnen zijn, denkt Funes. Ook die wezens zijn dan door God geschapen. ‘We kunnen geen grenzen stellen aan Gods creatieve vrijheid. Waarom zouden we niet van onze ‘buitenaardse broeder’ kunnen spreken? Die zou nog altijd onderdeel zijn van de schepping.’

    Funes sluit zelfs niet uit dat de mensheid het ‘verloren schaap’ in het universum is, en dat er andere wezens zijn die het vriendschappelijke contact met de Schepper niet zijn kwijtgeraakt. Met andere woorden: die niet tot zonde zijn vervallen.

    ‘Grootste deel evangelie misschien weggooien’

    Christenauteur Tom Horn, die uitgebreid onderzoek verrichtte naar de zoektocht van het Vaticaan naar buitenaards leven, wees erop dat Funes al enkele jaren geleden zei dat hij graag ooit een ‘alien’ tot katholiek wil dopen. ‘En nu zeggen ze zelfs dat de aliens hier zullen komen en ons zullen dopen tot hun geloof, en dat het daarom noodzakelijk is dat wij onze kennis en ons begrip van het evangelie veranderen. Sommigen van hun grootste theologen hebben al gezegd dat ‘we misschien alles wat we van het evangelie denken te weten, moeten weggooien’.’

    Redders uit de ruimte?

    Guy Consolmagno, een andere prominente Vaticaanse astronoom die bij de NASA heeft gewerkt en les heeft gegeven aan de Harvard Universiteit en het prestigieuze MIT, suggereerde dat buitenaardsen zelfs de ‘redders van de mensheid’ kunnen worden. Consolmagno probeert op dit gebied al jaren wetenschap en religie met elkaar in overeenstemming te brengen, en erkende schriftelijk tegenover Horn dat het Vaticaan er serieus rekening mee houdt dat de ‘redder(s)’ van de mensheid uit de ruimte zullen komen, en dat het heel goed mogelijk is dat de Rooms Katholieke Kerk daar vervolgens zijn zegen aan geeft.

    Xander

    (1) The Truth Wins (via Infowars)

    Zie ook o.a.:

    2013:
    17-05: Kardinaal: Paus Franciscus gekozen na bovennatuurlijke tekenen (Oud-topadvocaat Jezuïtische Orde VS bevestigt dat het Vaticaan informatie over UFO’s achterhoudt)
    11-03: Exo-Vaticana (13): Het Vaticaan en de komende verlosser uit de ruimte
    05-03: Exo-Vaticana (12): De komst van het nieuwe, buitenaardse evangelie
    03-03: Exo-Vaticana (11): UFO's boven het Vaticaan
    25-02: Exo-Vaticana (10): Paus impliceert dat Grote Verdrukking gaat beginnen
    19-02: Exo-Vaticana (9): De wederkomst van het Beest voorbereid in Rome en Washington
    18-02: Exo-Vaticana (8): Petrus Romanus, het zaad van de slang en de valse messias
    04-02: Exo-Vaticana (7): Buitenaardse experimenten en poorten naar andere dimensies
    28-01: Exo-Vaticana (6): Close encounters met vreemde wezens
    22-01: Exo-Vaticana (5): Aliens zijn de historische demonen
    17-01: Exo-Vaticana (4): De dagen van Noach zijn teruggekeerd
    14-01: Exo-Vaticana (3): Mensheid al heel lang bezocht door buitenaardsen'
    04-01: Exo-Vaticana (2): Jezus Christus een kind van buitenaardsen?
    02-01: Exo-Vaticana (1): Vaticaans plan voor komst buitenaardse redder

     

    *

    De teugels strak aantrekken

    Ergens staat er in Genesis, d.i. het Boek der Schepping, een zinnetje dat verwijst naar ‘de zonen der Goeden, die vielen voor de bevalligheid voor de dochters des mensen en verkozen zich met hen te vermenigvuldigen’. Waarbij zij weigerden om terug in te stappen…..

    Dit is wel geen woordelijke weergave van die passage, maar geeft toch de richting aan. Waaruit ik mag besluiten, dat het zekerlijk geen lapsus is geweest. Maar net als over 9/11, over de dode alpinist in Marche-les-Dames of over die spontane volksopstand in Kiev, mag de wereld niets weten. En al zekerlijk geen details.

    Misschien ligt er in een stoffige hoek van het Vaticaan kennis vergaard die kan pijn doen? De Kerk, wordt altijd gezegd, is toch de Poort naar de Hemel?

    Of wil de Kerk geen tweede bok schieten zoals met Copernicus, en neemt ze deze keer de leiding in iets dat ze weet dat binnenkort toch niet meer zal kunnen geloochend worden?

    Iemand ‘naar de maan wensen’ is sedert Yoeri Gagarin niet meer echt aangewezen en het wordt dus tijd dat het mensdom zich klaar maakt om zichzelf en ook anderen naar een andere bestemming te wensen, naar Jupiter bijvoorbeeld. Misschien wel diepgevroren om de lange reis te kunnen overleven. Netjes opgerold in een blikje, met bovenaan bijhorend lipje om te openen. Om gewicht te sparen, helemaal gedehydrateerd, op de hersenen na….

    Persoonlijk zou ik hiermee echter wachten, tot er kan gereisd worden met de snelheid van het Licht. Kwestie van elkaar daar boven bij de verwachte ontmoeting, niet te missen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    30-03-2014, 09:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    28-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1875 - VOOR ZIJ DIE OP ZOEK ZIJN NAAR EEN DEGELIJK DAGBLAD: DIE LEZEN OM TE BEGINNEN ‘TSCHELDT

    *

    Donderdag 27 maart

    Zon 6u30-19u07

    H Rupert van Salzburg

    Op Sint-Rupert een helder hemelrond, dit mooi weer verkond

     

    *

    In het Zadel

    Een goede geest, U kent hem wel, waaide mij onderstaand artikel toe, als om te zeggen, dat we hier op dit blogske inderdaad met President Poetin op het juiste spoor zitten. Versta me niet verkeerd. Ik bedoel niet dat President Poetin, gelukkig voor hem, op dezelfde golflengte zit als ondergetekende, maar dat een deftig Nederlands dagblad zonder voorafgaande afspraak, hetzelfde schrijft als ondergetekende, die weigert mee te heulen met de wolven in het bos.

    Zeker, De Rus is geen heilige, dat weet ik zeker. Zo zeker als ik weet wie in heel het verhaal de duivel is.

    *

    POSITIEF OVER POETIN

    Onze neiging tot vereenvoudiging van complexe situaties kan misleidend werken. Tussen zwart en wit vergeten we de grijze tinten, en tussen goed en fout zit dan niets dan een ondefinieerbaar moeras. Ik ben geen uitzondering daarin. Althans als het om de eerste opwellingen gaat, die door oprechte emoties worden veroorzaakt.

    De elite hult Poetin in de lompen van het monster maar de vox populi volgt niet.

    Als er op de barricades tachtig doden vallen door politiegeweld, kan ik moeilijk de kant van commando's van de Oekraïense Berkoet-eenheid kiezen. En ik sta ook achter de jonge vrouw op de Krim wier Oekraïense vlag door een pro-Russische voorbijganger van de schouders wordt gerukt. Maar misschien behoor ik tot de voorgeprogrammeerde elites die altijd democratie boven machts- of geopolitiek verkiezen en status quo boven annexatie. Want als je de moeite neemt om je vinger aan de pols van de samenleving te leggen, merk je dat de sympathie niet altijd op de te verwachten plek is te vinden.

    Intellectuele revolte

    Afgelopen weekeinde vroeg het Franse dagblad Le Figaro zich af hoe het kwam dat zoveel van zijn lezers, maar ook die van andere nieuwssites, zo positief waren in hun commentaar over Poetin. Een deskundige antwoordde: ‘Veel mensen gehoorzamen de media niet meer die het Rusland van Poetin in het kamp van het kwaad hebben ingedeeld. Het is een intellectuele revolte die uit de diepte komt, en heersende ideologische ordening en voorgeschreven gedachte verwerpt’.

    Dit verschijnsel meen ik ook in Nederland te ontwaren. Willen sterven voor Kiev, daar zul je niemand op betrappen. Maar zelfs naar enige solidariteit met het bedreigde land kun je lang zoeken.

    Volgens peiler Maurice de Hond is 59 procent van de Nederlanders tegen het verschaffen van leningen aan Oekraïne en 65 procent tegen het toetreden van dat land tot de EU.

    Zelfs voor een boycot van Rusland door de Europese Unie is geen meerderheid te vinden. En als Stand.nl de stelling ‘Europa treedt te laf op tegen Poetin’ aan zijn luisteraars voorlegt, is 55 procent het daar niet mee eens.

    Proosten met Max en Alex

    Collega Bas Heijne kon afgelopen weekeinde in NRC Handelsblad fulmineren tegen ‘de koning en koningin der Nederlanden die een glas bier heffen met een nietsontziende dictator in Sotsji’, maar het werkt niet. Niet alleen omdat de ‘niets-ontziende dictator’ nog geen schot op de Krim heeft gelost, maar ook omdat Nederlanders in hem geen personificatie van het kwaad zien. Ze vinden het proosten met Max en Alex best tof, evenals het kusje op de wang van Ireen.

     

    De elite hult Poetin in de lompen van het monster maar de vox populi volgt niet. Mensen weten dat de Krim Russisch was tot het, na een met alcoholica besprenkeld maal, door het Kremlin aan Oekraïne werd geschonken. Het morele oordeel van EU-leiders over Poetin komt op een slecht moment. West-Europeanen zijn uiterst negatief over hun EU-bestuurders en zullen hen binnenkort electoraal afstraffen.

    Vele Nederlanders kijken met een mengeling van fascinatie en bewondering naar de slimme schaker Poetin. Zij moeten het doen zonder een sterke man, maar met een Angela Merkel.

    ***

    Onze dank aan Sylvain Ephimenco en de krant Trouw voor hun toelating tot overname van deze column.

    http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/nieuws/index.dhtml

    ***

    De teugels strak aantrekken

    Via de link hierboven bent U zò binnen bij TROUW. Vrij binnen en zo weer vrij buiten. Wat U in het uitstalraam niet ziet, vraag het binnen! Maar naar mijn bescheiden mening, zult U daar na een paar dagen, niet meer weg te slaan zijn.

    The American Dream is met het bezoek van de Zwarte Ongelukskater tijdelijk weer een beetje opgeblonken. Zonder dat er fundamenteel iets ten goede veranderd is. We gaan zelfs tegen een zacht prijsje bij hem onze pietrol en gas kunnen kopen. Hoera, want Poetin is weer een beetje meer in ’t zak gezet!

    De ontnuchtering dringt nog niet door: Europa is bevorderd tot de meest vooruit geschoven aanvalspost van Amerika. Het is nu zelfs uitdrukkelijk gemandateerd om miljarden steun van eigen geld aan Oekraïne te mogen geven, terwijl de vrijhandelsverdragen zijn ondertekend, dat hier per dag scheepsladingen diepvries vlees en andere landbouwproducten zullen aangevoerd mogen worden aan dumpingprijzen… Dat onze al zo zwaar getroffen landbouwsector zulks niet zal overleven: wie maalt daar om? Dat de aangevoerde kippenbilletjes vol rommel steken, wie maalt daar om? Dat zelfs onze hobby-boeren hun eigen producten wegens niet genoeg dure overheids-controles, niet meer mogen gebruiken: wie maalt daar om? Wat voortaan op tafel komt, draagt Stars and Stripes en staat dus boven elke verdenking.

    Enfin, ‘brave little Belgium’ ronkte als een kattekitten omdat het zich heeft mogen aanvlijen tegen de pels van Grote Broer. De Paus integendeel, was zo te zien, niet bijster opgezet die boomlange komediant te moeten ontvangen. Somtijds is niets zeggen veel welsprekender dan urenlange speeches. Franciscus zal de rekening nog wel gepresenteerd krijgen!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     

    28-03-2014, 09:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    26-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1874 – OEKRAÏNE: DE PRIJS VOOR DE VRIJHEID MET EEN MOOI STRIKJE ROND OM OP DE ZOLDER VAN PATER HERMAN TE HANGEN

    ***

    Woensdag 26 maart

    Zon 6u32-19u05

    H Ludger

    Is Sint-Ludger vochtig dan blijft de korenzolder lochtig

     

    *

     

    *

     

    *

    In het Zadel

    De Grote Roerganger van het Schip van Staat van de EU, de ACW-topper, is er bijna in geslaagd een nog grotere ramp over ons te brengen dan Dexia, de bank van het ACW, die na een miljarden-ramp, met een schuld van bijna 80 miljard Euro de bodem uit de Staatskas dreigt te schieten. Zijn beschermelinge in Oekraïne, die hij nodig had om een vazal-staat van Poetin in het verderf te storten, roept het Westen op tot een atoom-oorlog. Maar kijk, het zijn de blogschrijvers die dit moeten uitbrengen en verspreiden, de hoernalisten van de officiële pers hebben daarvoor geen tijd en vooral geen goesting. Voor hen is het veel belangrijker te blijven nakaarten over hoe schandalig het is vanwege Geert Wilders, om de grenzen opnieuw te willen gebruiken waarvoor ze al eeuwenlang ontworpen werden: als afbakening van een bepaald territorium.

    Natuurlijk zal er dienen geblazen te worden, eer zo’n atoomsoep op tafel zou komen. Tegen dan kan ondertussen heel dat EUSSR-gedoe al opgedoekt en vervangen zijn. Zo dat de verantwoordelijken voor de rest van hun dagen achter tralies kunnen gezet worden.

    *

    Yulia Tymoshenko: Russen moeten met kernwapens worden vernietigd

    In een gelekt telefoongesprek blijkt Yulia Tymoshenko, lievelingetje van het Westen en hoogstwaarschijnlijk de volgende president van (West) Oekraïne, tegen parlementslid Nestor Shufrych te hebben gezegd dat ze de hele wereld zal mobiliseren om ervoor te zorgen dat de 8 miljoen Russen in Oost Oekraïne met kernwapens worden vernietigd, en Rusland zelf verandert in één grote asvlakte. En dit is de persoon die door de globalisten in Washington en Brussel is uitverkoren om Oekraïne ‘democratisch’ te maken.

    ‘Het gaat te ver! We moeten de wapens oppakken en die verdomde katsaps (Oekraïens scheldwoord voor de Russen) op hun donder geven, samen met hun leider,’ aldus Tymoshenko, de ideologische leider van de Oekraïense ‘revolutie’. ‘Ik zal al mijn connecties inschakelen. Zodra ik ertoe in staat ben zal ik de hele wereld mobiliseren om ervoor te zorgen dat er niet eens een verschroeide aarde overblijft van Rusland.’

     

    Als Shufrych haar dan op retorische wijze vraagt ‘wat we met de 8 miljoen Russen moeten doen die in (Oost) Oekraïne zijn gebleven’, omdat het ‘paria’s’ zijn, antwoordt Tymoshenko: ‘Zij moeten met kernwapens worden vermoord.’ Voor president Putin heeft ze ook iets in gedachten: ‘Ik pak een machinegeweer en schiet die klootzak in zijn voorhoofd.’

     

    Met zo’n uitspraak zal ze bepaald geen vertrouwen wekken bij Putin, en dat is hoogstwaarschijnlijk haar bedoeling dan ook niet. Putin heeft nu nog een extra reden om op zijn hoede te zijn, en bij het minste geringste teken dat de miljoenen Russen in Oekraïne in gevaar komen, het Russische leger in te schakelen om hen te beschermen.

    Yulia Tymoshenko heeft toegegeven dit telefoongesprek te hebben gevoerd, maar ontkent dat ze deze bizarre dreigementen aan het adres van de Russen heeft gemaakt. Aan het einde van het gesprek zei ze nog dat ze de ‘annexatie’ van de Krim aanhangig zal maken bij het Internationale Gerechtshof in Den Haag.

    Xander

    (1)  Infowars

    *

    De teugels strak aantrekken

    O Ja, voor het ‘nieuwe’ Oekraïne steekt het Westen zijn handen blindelings in het vuur. Een vuur, dat ze zelf hebben opgekoterd. Als daarmee maar de Russische Beer een kool kon gestoofd worden. Dat die ondertussen op zijn eigen manier een klauw uitdeelt, door de Krim ‘Heim ins Reich’ toe te laten is dan voor onze Grote Geniën weer de gedroomde gelegenheid om Rusland tot op het bot te beledigen, door hen voor het oog van de wereld te vernederen. Hoe en met welke middelen Poetin zal terugslaan, omdat de komende G8-top, herleid tot de G7, niet zal bijeenkomen in het Sochi van de Winterspelen, maar in Gross Brüssel, zal de toekomst uitwijzen.

    Een referendum hierover zal wel niet gehouden worden, want die zou alleen maar in hun nadeel uitvallen, want wie een andere mening heeft dan de Leiders van de USSR zou binnenkort wel eens om 5 uur ’s morgens door de Staatsvuiligheid kunnen opgepakt worden. Wees er maar zeker van, dat die lange lederen jassen en die lederen laarzen van wijlen de Geheime Staats Polizei al die tijd op een goed plaatsje bewaard zijn gebleven.

    Als Wilders roept om minder Marokkanen, krijgt hij er meer. Maar als de EUSSR minder andere meningen wil, zullen de treinen rap weer rijden…

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     

    26-03-2014, 18:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1873 - BARABAS IS HUN HELD EN DIE ANDERE MOET AAN HET KRUIS NET ALS PIM FORTUYN

    *

    Woensdag 26 maart

    6u32-19u05

    H Ludger

    Is Sint-Ludger vochtig dan blijft de korenzolder lochtig

    *

     

     

    *

     

    *

    In het Zadel

    Straks herbeleven de meer dan 2 miljard Christenen, verspreid over de hele wereld, het Lijdensverhaal, waar Pontius Pilatus, de Romeinse Landvoogd in Jeruzalem (zie midden op het schilderij hierboven dat dateert uit betere tijden) de massa de keuze liet wie zij voor het Hoogfeest van Pasen, vrij wilden hebben. Christus (Links) of Barabas (R), de figuur die door de schilder in de ketenen werd afgebeeld. De massa buiten op het plein, opgejut door de Joodse Voormannen, bejubelden Barabas, en scandeerden vervolgens ‘Aan het kruis met dienen anderen’ – ‘Zijn bloed kome over ons en over onze kinderen’..

    Ja, beste lezer, mijn titel hierboven is inderdaad op dat ene punt iet of wat verwarrend. Net zo verwarrend als de Kerkelijke Hovaardigheidsbekleders in al hun naïviteit nog maar eens verwarring zaaien als ze het over de aan gang zijnde volksverhuizingen hebben.

    Zij zaaien een verwarring in de geesten, die grenst aan medeplichtigheid. Want in gans de wereld worden in koelen bloede onze broeders en zusters vermoord. Meest nog in de van oorsprong toch Christelijke landen. Ja, die moordenaars zijn misschien sukkelaars die het niet te breed hebben en juist daarom hun geboortegrond willen ontvluchten om bij ons en op onze kosten, een beter leven te krijgen. Dààr vloeit bloed, en ons wordt gevraagd dat soort bloeddorstige monsters liefdevol op te vangen, zonder dat ooit ook maar één woord van afschuw gehoord wordt binnen die volksverhuizers. Doen we dat niet, dan zijn we discriminerende racisten en Islamofoben die dringend moeten heropgevoed worden.

    De gave des onderscheids, geachte Heren, is iets dat jullie aan onze generaties op de collegebanken hebben doorgegeven, maar die bij jullie sedertdien blijkbaar samen met het badwater is weggegooid.

    Vergeet dan AUB niet, dat er over die Barabas, buiten zijn liederlijk leven en het feit dat hij een dief en een moordenaar was, niets is overgebleven, maar dat het Verhaal van de Zachtmoedige, na jullie veroordeling, na 2000 jaar nog altijd springlevend is. Valt het jullie nog altijd niet op, dat jullie ook nu weer partij kiezen voor dieven en moordenaars?

    Als jullie dan toch jullie stem willen verheffen, al is het maar om op te vallen, vervloek dan de raddraaiers samen met hun loopjongens, die verantwoordelijk zijn voor deze toestanden. Bid samen met ons, dat de grenzen weer hermetisch dicht gaan en dat alle aangespoeld wrakhout zo menselijk mogelijk weer kan verwijderd worden. Bid dat er nieuwe Leiders mogen komen, die in de eerste plaats oog hebben voor de noden van het eigen volk.

    En kijk eens met open ogen naar de wereld rond jullie.

    *

    Gebed voor de naïeve kerkvoorganger

    Posted on 24 maart 2014door E.J. Bron

    *

    “Almachtige heer, vergeef het hen want ze weten niet wat ze doen. Behoed hen voor verdere dwalingen. Met haat in het hart hebben ze geprobeerd de boodschapper te kruisigen. Laat uw wijsheid hun geest verlichten. Wij bidden dat de boodschap zelf een plaats krijgt in hun hart en hun gedachten. Wij bidden dat ze eindelijk solidair worden met hun broeders en zusters die overal in de wereld vervolgd en vermoord worden zoals in Libië, Egypte en China. En in Nigeria waar de christenen per 100 worden vermoord en ook kinderen niet worden ontzien. Laat hun hart zich openen voor de christen die elke 5 minuten ergens op de wereld wordt vermoord.

    Heer, wij vragen u ook om vergiffenis voor de onwetendheid van deze door en door goede mensen. Zij kijken slechts naar Pauw en Witteman en naar de NOS en RTL en lezen linkse krantjes. Geef hen de moed en de kracht zich beter te informeren, zodat ze weten dat ook dit gebeurt in de wereld en ze verontwaardigd zouden zijn over dat. Dan konden ze weten dat er niet geschreven wordt over gruwelijkheden die mensen begaan uit naam van het geloof, zoals hier. Dan zouden ze bidden voor miljoenen vrouwen die genitaal verminkt worden, ook uit naam van het geloof.

    Heer, geef hen de kracht hun haat uit het hart te halen (en de boodschapper met rust te laten). Geef hen het inzicht niet meer achter de liegende Nederlandse media en politici aan te lopen. Geef hen de wijsheid solidair te zijn met hen in de wereld die het echt nodig hebben. Geef hen het vuur op te komen voor hun vervolgde broeders en zusters in de wereld.”

    Door:
    Weethetwel
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    De teugels strak aantrekken

    Onze kerken zijn zo goed als leeg gelopen. Dat zal dan wel de prijs van de vooruitgang zijn…. Via de TV worden we dan als compensatie opgedrongen met moskee-zaken. Ondertussen spelen jullie de slippendragers van de geniale Hoge Pieten en hun waterdragers, de regime-media, in de hoop in die regionen in het gevlei te komen. Om daar dan zelf beter van te worden. U wilt niet zien dat het Volk zich van U afkeert en begrijpt nog minder waarom. Verminderende oplagen? Tegenvallende verkoopcijfers? Drugsgebruik? Verloederde zeden? Overkokende criminaliteit? Ach, dat alles is toch de schuld van dat deel der bevolking die weigeren de zegeningen van de multiculti te aanvaarden!

    En als daar oorlog van komt, dan zal dat de schuld zijn van Poetin. Bewijs: zowel de EU als Obama hebben de Nobelprijs van de Vrede gekregen, zelfs voor ze uit de luiers waren gegroeid.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     

    26-03-2014, 18:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1872 - BINNEN AFZZIENBARE TIJD GAAN DE NAVOTROEPEN WEER ‘GEGEN ENGLAND FAHREN’ IN EEN NIEUWE POGING HITLER TE VERBETEREN

     

    25 maart 2014

    Buienmaand

    Zon 6u35-19u03

    O L Vrouw Boodschap

    Met Maria Boodschap keren de zwaluwen were

     

    *

     

     

    *

     

    *

    In het Zadel

    Correctie: wie er in de jaren ’40 toen al ‘gegen England wollte fahren’, waren de Feldgraue Nationaal Socialistische Waffen-SS van de As-Mogendheden, de voorlopers van het roemrijke Eu-leger dat er zit aan te komen. Ha ja, de As, dat was toen de As Rome-Berlijn, m.a.w. heel Europa, verslagenen zowel als overwinnaars, samen tegen dat ene koppig stuk rots aan de overkant van een plaske water van amper 33 kilometertjes breed, tussen Calais en Dover. Je kan, bij helder weer, van Calais de auto’s aan de overkant door de straten door elkaar zien krioelen….

    Engeland moet straks weer op de knieën gedwongen worden, want niemand verlaat ongestraft het nieuwe duivelse verbond om de wereld, hand in hand met de Grote Vredesbrengers van de overkant der Oceaan te onderwerpen.

    In de jaren ’40 was dat allen tegen één, en we weten allemaal hoe het is afgelopen. Sedert Willem de Veroveraar en de Slag bij Hastings (14 oktober1066) dus bijna duizend jaar geleden, heeft ooit enige vijandelijke laars voet aan wal gezet op dat stukje heerlijke natuur in die ‘splendid isolation’ van ‘My home is my castle’.

    Of dat nu nog altijd zo is, zal blijken als er daar na de Verkiezingen, werk gemaakt wordt van de volkswil voor ‘minder, minder, minder.

    Van het opkomende Viierte Reich hebben die daar, net als wij en nog zoveel anderen, na een korte kennismaking, meer dan genoeg. Het wachten is alleen op de volkswil die hopelijk voldoende sterk zal blijken op 25 Mei eerstkomend. Een welvarend Europa, ja, maar dit 2de Nazi-Islamo Diktat? Nee, bedankt.

    Als dit huidige Amerika kwebbelen wil met Moedertje Rusland, dat ze dat dan doen zonder ons. Wij zijn ook wel niet zo verzot op de Russische Beer (wie wel?) en dus houden wij hem liever te vriend. Net zoals die Engelse vrienden die hieronder via Xander in het licht mogen treden.

    *

    Steiling: Britten hebben liever Rusland dan de EU

    Groot Brittannië zou uit EU stappen als referendum nu zou worden gehouden – Anti-EU partij UKIP van Nigel Farage in peilingen op forse winst

    *

    Het anti-Brusselse sentiment in Groot Brittannië wordt almaar sterker.

    Nog meer opmerkelijk nieuws van het peilingfront. Ondanks de spanningen rond Oekraïne en de negatieve berichtgeving over president Putin, geven de Britten de voorkeur aan Rusland boven de EU. De Europese Unie is dermate impopulair, dat het blok alleen beter scoort dan Saudi Arabië, Iran en Noord Korea. Tegelijkertijd zijn de Britten diep verdeeld over een verder verblijf in de EU; 41% wil erin blijven, en eveneens 41% wil eruit stappen. Als er nu een referendum zou worden gehouden, zouden de tegenstemmers echter ruimschoots winnen.

    Putin als de bedreiger van de wereldvrede, Putin als de nieuwe Hitler, Putin als de Antichrist – de demonisering van de Russische president in de Westerse media wordt de laatste maanden almaar extremer.

    Des te opvallender is het, dat de Britse burgers nog altijd liever Rusland hebben dan de Europese Unie. In een lijst met 27 landen behaalde Rusland weliswaar een magere 21e plek, maar Israël (23) en de EU (24) scoorden nog slechter. Canada is bij de Britten het meest geliefde land. De peiling werd in januari gehouden onder zo’n 20.000 mensen, dus nog voor de crisis in Oekraïne compleet losbarstte.

    Britten uit EU als referendum nu zou worden gehouden

    De Britten zijn diep verdeeld over het EU-lidmaatschap: 41% is voor, en 41% is tegen. Slechts 20% denkt dat premier David Cameron erin zal slagen bij de EU betere voorwaarden voor Groot Brittannië af te dwingen. Als het voor 2017 geplande referendum nu zou worden gehouden, zou 48% voor uittreding uit de EU kiezen, 39% zou tegen stemmen, en 13% zou het niet weten. (1)

    De Britse Onafhankelijkheidspartij UKIP van EU-criticus Nigel Farage staat in veel peilingen nog altijd op forse winst. In bijvoorbeeld Bognor en Littlehampton zou de partij ten opzichte van 2010 van 20% naar 27% stijgen. De conservatieven staan op 14% verlies; de Liberaal Democraten zouden zelfs meer dan 50% van hun kiezers kwijtraken. Bovendien blijkt dat bijna driekwart van de UKIP-stemmers dit niet uit protest doen, maar om de (anti-Brusselse) standpunten van de partij

    Xander

    (1) Zero Hedge (/ AFP)
    (2) Nigel Farage MEP

    De teugels strak aantrekken

    Het ligt o zo gemakkelijk in de mond (vooral bij zij die gaarne hun naam weggeven) om te verwijzen naar ‘de jaren ’30 van vorige eeuw. Net als Le Roi Albèr Deux in zijn TV-speech het niet kon laten om daarbij te verwijzen naar de V-partijen. Dit is zeer onverstandig. Want 100 jaar vroeger dan die ‘Jaren ‘30’ kwam er over onze landen een nog groter onheil, toen wij onderworpen werden aan Brussel, met België als vazal-staat van Parijs. Waardoor we tot tweemaal toe mee gezogen werden in een wereldoorlog die vooral Parijs wilde treffen.

    Vandaar dat de verwijzing naar ‘de Jaren ’30’ als een boemerang tegen de koppen zou moeten terugkeren van zij die, tegen beter weten in, nog altijd de mensonterende kant van het socialisme aanhangen. Die de massa ophitsen, om er zelf beter van te worden….

    *

    En binnenkort nog het Frankrijk van het Front National erbij! Wat er op neerkomt dat de oude kern van de Europese volkeren deze soort politieke bemoeizucht beu is, die boven op de identiteit van zijn burgers een eenheidsdenken wil enten.

    door AABEE via Digitalia

     

    *

    *

     








    26-03-2014, 09:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    25-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1871 - VEILIGE VLIEGVAKANTIE NAAR DE BRONNEN VAN DE NIJL VOOR DE MAROKKAANSE MOSLIMBROEDERSCHAP BEDOELD DOOR WILDERS (en door mij).

    **

    Maandag 24 maart

    Zon 6u37-19u02

    H Catarina van Zweden

     

    *

     

     

    *

    File-probleem, zegt U?

     

    *

    In het Zadel

    Goed nieuws uit Egypte. Het is eens wat anders dan kipkap maken van Geert Wilders om de eigen nederlaag te verdoezelen. Of om in alle talen te zwijgen in de media over de nederlaag der Roden in Frankrijk. Samengevat komt dat hierop neer, dat tussen dit en 20 jaar verder, er geen socialisten van belang meer zullen zijn. Zo is er plaats om uitvoerig over Oekraïne te roddelen. In Caïro zijn er ook zeer toevallig doodvonnissen gevallen, meer dan 500 in één keer. Is zeer goed tegen het file-probleem. Ze werden per spoed-kameel (zie hierboven) overgebracht naar de rechtszaal. Allau Akbar en we spreken er niet meer over. Het zou ook een slok op de borrel schelen, zelfs voor iemand die niet drinkt, moest het uitschot dat ik in gedachten heb, vrijwillig willen wijken. Om daar de hoop te vervoegen. Zonder dat er geroepen wordt ‘Ratten Raus’. Hoe ze er geraken doet er niet toe. Desnoods per autostop of op rolschaatsen. Hop! Allen naar het Land der Farao’s, waar wie ook, met een beetje meeval, keet schopt of een flik een tik op de kepie verkoopt recht heeft op een begrafenis op staatskosten.

    Onderstaand bericht komt van Elsevier en is dus meer dan geloofwaardig. Zelfs de VRT zal het later vermelden, zij het met veel spijt in de stem. Voor mij moeten die mensen niet sterven, maar we zullen binnenkort (ingevolge dat vonnis) weer met een paar duizend ‘bootvluchtelingen’ per weekend op Lampedusa meer zitten. Zij zullen vluchten voor hun leven, dus zijn het azijnzoekers (azijn in de West-Vlaamse wereldtaal is…asiel).

    Daar steekt toch nooit een duivelse Islam-logica achter? Enkele honderden de kop afslaan, zodat de rest van dat gespuis het land zo veel mogelijk uit vlucht naar Europa…..

    *

    Egyptische rechtbank: doodstraf voor 529 Moslimbroeders

    door Anna Vossers 24 mrt 2014

    *

    Het vonnis was onderdeel van een rechtszaak tegen 1.200 Moslimbroeders Een rechtbank in Egypte heeft 529 leden van de Moslimbroederschap ter dood veroordeeld. Zij hebben zich bij protesten in augustus tegen het afzetten van president Mohammed Morsi schuldig gemaakt aan geweld, vindt de rechter.

    Dat meldt de BBC. De uitspraak werd gedaan in Caïro in een grote zaak tegen 1.200 Moslimbroeders. Advocaten van de Moslimbroeders klagen dat zij geen kans hebben gehad om hun cliënten te verdedigen. Er hebben maar twee zittingen plaatsgehad. De meeste van de veroordeelden werden opgepakt op 14 augustus vorig jaar, toen ordetroepen twee protestkampen van Morsi-aanhangers opbraken. Onder de veroordeelden is Mohamed Badie, de hoogste leider van de Moslimbroederschap. De Moslimbroeders hebben volgens de rechter onder meer een politiebureau aangevallen, een politieman gedood en twee anderen geprobeerd te doden, en ander geweld gebruikt, meldt nieuwszender Al-Jazeera.

    Protesten

    De veroordeelde Moslimbroeders waren volgens de rechter aanwezig bij uit de hand gelopen protesten. Bij botsingen tussen oproerpolitie en aanhangers van Morsi kwamen honderden mensen om het leven.

    Sindsdien pakken de Egyptische autoriteiten leden van de Moslimbroederschap hard aan. De organisatie is inmiddels verboden en duizenden leden zijn gevangen genomen.

    Deze islamitische beweging was onder het bewind van oud-president Hosni Mubarak eveneens verboden, maar na diens vertrek werd de Vrijheid- en Gerechtigdheid-partij van de Moslimbroederschap een officiële politieke partij. Mohammed Morsi, die op 3 juli uit zijn ambt is gezet door het leger, was namens de groepering president van Egypte.

    *

    De teugels strak aantrekken

    Elk nadeel heb se voordeel, en in dit geval is dat de jurisprudentie waarnaar onze Rechters voortaan kunnen verwijzen om Linkx straatgeweld te beteugelen. Dan kan de Vlaamse jeugd eindelijk op straat komen zonder gevaar om in elkaar geslagen te worden.

    Dergelijke vonnissen zijn inderdaad nogal drastisch, maar mits een goede timing kan alles redelijk rap achter de rug zijn. Anders dan in het Land der Belgen-moppen, waar de (exotische) moordenaar van een inheemse politievrouw duizenden Euro schadevergoeding krijgt wegens onheuse (!) behandeling in de gevangenis.

    *

    Of we ergens ’n eenzame uitgebreide echo zullen vinden over deze rechtsgang in Caïro? Ik vrees ervoor, want de ‘omertà’ in de regime-pers is veel erger dan bij de Siciliaanse maffia. NRC Handelsblad staat in de uitverkoop, da’s al één minder bij de Noorderburen. Wat de ex-hoofdredacteur van DS nu gaat doen, is onbekend. Ik heb met de man, wiens naam ik mij niet meer herinner, te doen. Misschien kan die een bezoekje brengen aan de Nijl, bij de andere krokodillen. Kunnen ze elkaar verslinden.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    25-03-2014, 12:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    24-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1870 – OEKRAÏNE, MOLDAVIE: NA DE ZACHTE DROOM KOMT HET HARDE ONTWAKEN. MET OP DE ACHTERGROND SMETANA’S “DIE MOLDAU”.

    *

    Maandag 24 maart

    Zon 6u37-19u02

    H Catarina van Zweden

    *

     

    *

    Hand in hand met Vaderlanders? Ja. Graag.

    Nationaal Socialisten? God beware ons daarvoor!

    *

    In het Zadel

    De titel van dit stukje had evengoed kunnen luiden:   ‘Bommen op Uw nuchtere maag’. Of, toch een beetje subtieler: ‘Het gerommel in de verte is geen onweer - Het is de maag die grolt van Yvan de Beer’, ….

    Bemerkt U het ook, beste lezer, dat we er ondertussen ferm in geluisd worden? Er is overal iets aan de gang, dat binnenkort niet meer in de hand zal te houden zijn. Net als een jongetje die teveel met een strootje in een mierennest heeft gekoterd…. Oorzaak (dat strootje dus) is de herbevokings-politiek gevolgd door de ont-heemings politiek in gans het mierennest van het Oude Avondland. Waardoor bijna automatisch overal verzet op gang komt. “Minder! Minder! Minder” - Zelfs het voorvaderlijk Geloof kiest de kant van de vervreemding. Net als huisvrede-mieren op slag oorlogsmieren worden, als er volgens hen eigenbelang aan te pas komt. Onze landen moeten overspoeld worden door vreemde volkeren, liefst gehoorzamend aan een Wrede achterlijke cultuur. Omdat, zo denken de bonobo’s die dat willen, en de macht daartoe bezitten, dat de meest veilige manier is om hun eigen positie te versterken (verdeel en heers, U weet wel), en omdat ze op die manier een nieuwe mens denken te kunnen voortbrengen. Die, wil hij niet vernietigd worden, zal dienen te denken zoals voorgeschreven.

    JaJa, het is moeilijk een glimp op te vangen van hoe een mierennest er nu langs binnen precies uitziet…

    *

    Timmermans “hand in hand kameraden” met de Oekraïense nationaalsocialisten

    De wolfsangel van Svoboda,

    *

    Het kan raar lopen. Zo worden met vriendelijke dank aan Frans Timmermans, eurosceptici populisten genoemd, Wilders door een partijbestuurslid van de PvdA met Hitler vergeleken, en raken we ook nog eens verzeild in een nieuwe Koude Oorlog. Wat in dit plaatje onverteerbaar is, is dat we met de ons opgedrongen warme banden met het illegale regime van Oekraïne, opeens ook bondgenoot geworden zijn van de nationaalsocialisten van Svoboda, de partij die met zes in het negentien ministers tellende regime van dat land macht wist te verwerven. Voor het eerst na 1945 kwamen hiermee op een gewelddadige wijze nationaalsocialisten ondanks het Nie Wieder van de EU weer aan de macht in een Europees land.

    En over Svoboda bestaat niet het minste misverstand over aan welke bronnen die partij haar ideologische idealen gelaafd heeft. De bronnen van het bruine beekwater uit de Beierse Alpen van de NSDAP van de Adolf Hitler waarmee PvdA’ers en ander links in Nederland Wilders graag vergelijken. Svoboda staat voor een raszuiver Oekraïne. Niet vreemd voor een partij die twaalf jaar lang de beruchte wolfsangel als partijlogo gebruikte om aan die bruine wortels te herinneren.

     

    De partij staat alleen open voor etnische Oekraïners, een vorm van racisme die zwaar indruist tegen de idealen van de EU, maar niet kon verhinderen dat vanuit Brussel sancties opgestapeld worden om juist de zichzelf terecht beschermende Russen te straffen.

    De reden waarom de EU met nationaalsocialisten samenspant tegen de Russen, moet zeer waarschijnlijk gezocht worden in de oeverloze en megalomane aspiraties van het groot Europa tot aan de Oeral en over de Bosporus.

    Een ideaal waarbij kennelijk grote offers gewettigd zijn, zoals een pact met de nazaten van de Kroatische en loepzuivere fascisten van de Ustašabeweging van het meest recente EU-lid.

    En niet te vergeten, met de UÇK van toekomstig EU-lid Kosovo, een terreurorganisatie die vooral faam wist te behalen met het liquideren van Serven en het tot ruïne vervormen van vroegchristelijke kloosters en kerken in het gebied dat met bruut geweld en met steun van de EU aan Servië ontstolen werd.

    Daarom is Frans Timmermans selectief kieskeurig voor wat zijn ethische geborneerdheid betreft. De eigen populisten mogen met Hitler vergeleken worden of buiten de realiteit geplaatst, zelf gaat hij doodleuk naar Kiev om tussen de nationaalsocialisten mee te complotteren tegen het wettige gezag van Oekraïne. Tot nu toe heeft niemand hem dan ook horen klagen over het bizarre feit dat de Hitler-vereerders van Svoboda hoog en droog in het door hem zo bewonderde “bevrijdingsregime” van Oekraïne zitten.

    Geen wonder dat de etnische Russen op de Krim het na de illegale en door Frans Timmermans gesteunde machtswisseling van Oekraïne snel voor gezien hielden. Met de herinnering aan de genocide op Russen door de voorzaten van Martin Schulz, snap je als Rus opperbest dat je liever eersterangs Rus in Rusland bent dan tweederangs burger in de Oekraïne of de EU.

     

    Nu het taboe van een bondgenootschap met nationaalsocialisten geslecht is, moeten we ons afvragen wat de volgende nouveautés van de EU-fanatici zullen zijn. Met Oekraïne in de EU, want wie a zegt moet immers ook b zeggen, wordt dat dan de eerste nationaalsocialistische fractie in het Europees parlement.

      

    Door Oekraïne in te lijven bij de EU kan de NAVO zonder slag of stoot tot diep in het Russische moederland doordringen en Ruslands belangrijkste marinehaven isoleren.     Gezien vroegere ervaringen die Rusland heeft met de Europese expansiedrift is dit een onaanvaardbaar veiligheidsrisico.    Het is dan ook volkomen terecht dat Poetin de veiligheid van zijn land op de eerste plaats stelt.

      

    De teugels strak aantrekken

    Als kind kon ik in de zomer urenlang het gewriemel volgen van mieren. Dat was toen ik als straf niet met de vriendjes op straat mocht spelen, maar naast ons Ma die een boek zonder begin en zonder einde zat te lezen, moest blijven zitten. Op het gras, de rug tegen het muurtje waarachter de kippen liepen te kakelen.     Dat is mij dikwijls overkomen, en meestal viel ik, door de verveling of door de warmte, na verloop van tijd in slaap. Maar kriebelen met een grassprietje in zo’n mierennest, dat gaf ook verstrooiing. En het is niet mijn schuld, dat later zo’n wriemelend mierennest de perfecte weergave is gebleken van wat er thans opnieuw op wereldschaal gebeurt.

    Eerst verloopt het leven der mieren in hun eigen wereldje zeer rustig. Althans oppervlakkig gezien. Zij sleuren met velen op en over elkaar een stukje afgebeten vliegenvleugel hun hol binnen, en komen in stoet terug buiten om zich weg te haasten uit het zicht. Waar ze vervolgens terugkomen met een nieuwe lading. Tot een onverwachte hindernis uit een reuzenhand boven hen, de vrede verstoort. Dan is er paniek en stromen er direct vele honderden soldaatjes het slagveld op. Ze blijven maar komen en zijn vervolgens rapper weer weg dan ze gekomen zijn.

    En dat kan uren duren, tot er een vuist het nest plat slaat en alles stil blijft, buiten hier en daar een kronkelend stuk mierenlijfje.

    Om in dat stille schaduwrijk hoekje onder de vlierbessenboom op ons koertje terecht te komen, was later niet eens nog een of andere straf nodig. Een mooi spannend boek volstond, want leren lezen was wel het grootste (gratis) geschenk uit mijn kindertijd.

    Mierennesten waren er toen ook al lang niet meer want de vooruitgang had meegebracht dat daar een betonvloertje werd gelegd….

    *

    Of de wereld waarin we thans leven dan zo veilig is? Moet U maar eens trachten na te gaan in de misdaad statistieken. Of anders een rekensommetje maken over wat de beveiliging van die tientallen ‘wereldleiders’ die thans in Europa reizen als een sliert dikke mieren, dik in de watten gelegd. Ach, had ik nu, 70 jaar later, nog maar dat strootje binnen mijn bereik, om eens duchtig dat boeltje op te koteren….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     

    24-03-2014, 12:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!