MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2511

    *

    Zondag 5 april

    Zon 7u11-20u21

    Hoogfeest van Pasen

    H Geeraard

    Komt Pasen in april, dan valt de vriezeman stil

    *

     

     

    *

    Voor U op verkeerde gedachten komt:

    .

    Het gaat om de kracht van het luchtledige….

    *

    INLEIDING

     

    De kracht van het luchtledige! Waar blijven ze ’t uithalen!

    De naam Maagdenburg deed echt een zeer oud belletje rinkelen, zelfs bij zij ‘die mijn zorgen deelt’, zikaks dat heet en dat is ’n gewezen natuurkundige. Maar deze keer gaat het niet om PK omwille van en twee domme tegen elkaar gedrukte halve sferen, maar om het pamperen en voorzien van verse luiers van een onoverzichtelijke bende ‘vluchtelingen’.

    Laten we elkaar goed begrijpen: vluchtelingen zijn maar passanten en kunnen nooit ‘blijvers’ zijn, hun passage is vluchtig, tot de dreiging in eigen land weer terug gedrongen is. Gans, geheel en zonder voorbehoud op humanitaire gronden 100% akkoord met een gecontroleerde opname van ze, maar niet met de al jaren aan de gang zijnde open deur politiek gebaseerd op een quasi afgesmeekt permanent verblijf. En al alleszins niet zonder de minste sanitaire controle en zonder controle op de waarheid van de achtergronden. Avonturiers of erger nog, ondergedoken geheime vijandelijke strijdkrachten zouden eruit moeten geplukt worden. Aaér daarvoor zijn er al lag geen middelen meer voor en dus blijft het dweilen et de kraan open.

    Vluchtelingen uit de Moslimlanden dienen onvoorwaardelijk, goedschiks of kwaadschiksn verwezen naar andere Moslimlanden waar rust heerst en waar daarenboven ruimte zat is.

    Het is zelfs goedkoper voor de Staatskas, om ‘uitzichtlozen’ naar een nieuw woestijnland te begeleiden en hen daar te installeren. Met het voorbeeld van de Joden voor ogen, die in een paar jaar tijd hun lap woestijngrond hebben herschapen in een land dat overloopt van melk en honing. Zodat de Arabieren, stikjaloers, het willen terugnemen.

    Die werkwijze zou de Duitsers, de Hollanders, de Engelsen, de Fransen, de Vlamingen, enz, er toe aanzetten, om zelf terug het geluk van de kinderweelde te herontdekken. Gevolg: wèg werkloosheid, wèg sociale misbruiken, wèg criminaliteit. En vooral: wèg die volksmisleiders die hun eigen land stelselmatig beetje bij beetje aan de vijand overleveren.

    Kom, laat ons met Pegida dàt soort ‘Kruistocht’ op gang trekken. Of wachten we liever op Poetin of de Chinees om orde op zaken te stelen?

    Al kan het natuurlijk ook, dat de nakende Val van de Euro meteen de guillotine betekent voor al wie een Brevet van Onbekwaamheid inzake Bestuur heeft verdiend?

    De Hoogdag van Pasen is de Hoogdag der Verrijzenis. Dat is alvast een goed teken!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Het absolute toppunt!: de bank komt met een busje om de asielzoekers uit te betalen!

    *

    Het dichtstbijzijnde filiaal is te ver weg?! Wel 250 meter! Of moet dit alles geheim gehouden worden voor de Duitse bevolking – Hier eens temeer het fotobewijs van de welkomstcultuur voor echte vluchtelingen, maar ook in meerderheid economische vluchtelingen en zich illegaal in Duitsland ophoudende personen die al afgewezen zijn, maar uiteraard in geen geval zijn uitgezet.

    Bovenstaande foto toont het asielzoekerscentrum in Burg bij Magdeburg. Hierbij gaat het dus geenszins om de ZAST (centrale opvang voor asielzoekers) in Halberstadt, waar migranten slechts een korte periode worden ondergebracht, maar veel meer om een asielonderkomen waar de asielzoekers al langere tijd wonen. Nu is het natuurlijk de vraag waarom mensen, die eigenlijk hun best zouden moeten doen om te integreren, hier hun uitkering thuis in cash geleverd krijgen, hoewel het dichtstbijzijnde filiaal van de Sparkasse zich 250 meter verderop bevindt.

    Gezien de opvatting van onze linkse en Groene politiek verantwoordelijken zou het natuurlijk ook heel goed mogelijk zijn dat de Duitse bevolking helemaal niet in staat gesteld dient te worden om erachter te komen welke bedragen hier worden uitbetaald. Het zou gemakkelijk zijn, mede gezien de integratie en het leren van de taal, om zelf je uitkering bij de Sparkasse af te halen, die slechts een steenworp verwijderd is. Nog helemaal afgezien van de maandelijkse kosten voor het busje, de werknemers en de beschikbaar gestelde tijd. De politiek zou eindelijk eens een keer bestaande Duitse wetten moeten handhaven en ermee moeten beginnen om de 600.000 (!!!) zich illegaal in Duitsland bevindende migranten naar hun landen van herkomst terug te sturen.

    www.facebook.com/PEGIDANORDTH)

    Bron:
    www.netzplanet.net
    Auteur: Janina

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    *

    UITLEIDING

     

    De tijd tikt weg en dag na dag vreet de dodelijke Yslambacil zich dieper en dieper in de vezels van ons lichaam en onze ziel.

    Stelt zich de vraag of we ons zo maar zullen laten euthanaseren of niet. Veel tijd om rond de pot te draaien is er niet meer.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    05-04-2015, 17:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2516


    *

     

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Gewoon vandaag even vergeten dat de Yslam bestaat, waaraan we straks allemaal zullen ‘onderwoepen’ worden. En waar de eigen openlijke Christelijke tradities zullen verboden worden, op straffe van… onthoofding. Het is zelfs al doorgedrongen tot in Rome, waar men spreekt van ‘decapitione’, een geleerd woord om de Yslam niet te beledigen.

    Gewoon even (zie link) wegdromen naar het verleden, om van daaruit de weg en de ‘goesting’ te hernieuwen naar een eigen schitterende toekomst.

    https://www.youtube.com/watch?v=XxgDAtLcIyg

     

    ‘Luctor et Emergo’ is wel niet direct onze landeigen lijfspreuk, maar zelfs geleend bij de Noorderburen (Zeeland) sluit deze naadloos aan op onze gezamenlijke strijd tegen de aanbeukende ‘verrijking’ van de Yslam. Een ideologie die nog altijd doceert, zoals in de Koran staat, dat de aarde een platte schijf is, waar rond de zon haar rondjes draait.

    Vòòr ons de woeste golven van de aanstormende zeen, achter ons de woeste golven van de wrede barbaren. Wij vragen, O Heer, om gespaard te blijven, en dat onze zielen, die ‘door ’t ongeloof en door ’t vermaak misleid’…. verlost worden, zoals ooit opklonk tussen de muren van onze volle kerken.

    ‘Het ongeloof’: tot daar toe, maar dank zij dat ‘ongeloof’, is de Yslammerij in de plaats gekomen.

    Pasen, dat is gewoon traditiegetrouw, de Hoogdag van de Hoop…. Een dag die, spijtig genoeg, meestal gebanaliseerd werd tot een vakantiedag en tot een Dubbel-Bourgondische feestmenu van eten en drinken. Waarbij onze Samenleving we op het punt staat, niet alleen het badwater van hele generaties weg te gooien, maar vlak daarna, ook meteen het kindzelf.

    Onze voorouders hebben ons geleerd te vechten voor het naakte bestaan. Laatst was dat ‘Voor Outer en Heerd’, maar zie, de laatste jaren mag dat zelfs niet meer herdacht worden. ‘De Boerenkrijg(?! O, dat was de opstand der koewachters, die de ‘verrijking’ van Franse Revolutie niet aankonden. Maar zie; de volgende gold-f van ‘verrijking’ staat nu op het put ons te verpletteren. Met K47’s, met chloorgas of syntex in potloodbommetjes. De tijden veranderen, de wapens ook, maar het doel blijft bestaan: vernietiging van onze Joods-Christelijke Beschaving en vervanging door een woestijn-non-cultuur van 1400 jaar terug.

    PEGIDA echter is het teken van de Opstanding, net zoals het teken van de ‘vis’ in het zand getekend, in de tijd der catacomben, het teken was van de Hoop.

    *

     








    05-04-2015, 14:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2512

    *

     

     

    *

    .

    André Rieux

    *

     

     

    INLEIDING

    Laatste groet aan Stevaert:

    “Hier lig ik, dik tegen mijn goesting”

     

    M.i. had er na diens spectaculaire zelfmoord beter gestaan: Hier lig ik, dik met mijn eigen goesting’…..

    André Rieux, de muzikale schalkaard, is vandaag 65 geworden: twee levens eventjes in de spiegel gezet….

    *

     

    Het SPA-icoon

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    05-04-2015, 10:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    04-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2510

    *

     

    2510 - ALS SCHOOLVOORBEELD VOOR DE TALIYYA     UITGEWERKT DOOR DE BDWËRS IN SAMENWERKING MET DE YSLAM ZELF

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Een zeer verhelderend kort en krachtig signaal va  n Het Vlaams Belang inzake de verdoezelingsplicht van elke Yslammer als het gaat om de verre of nabije belangen van zijn ‘Geloof te bevoordeligen’. Ze mogen zelf hun ziel verkopen, voor zover aanwezig, als de Yslammerij volgens de mening van het ogenblik, er belang kan bij hebben.

    Even goed opletten, want het gaat hier om Het Yslam Belang, en niet om het Vlaams Belang. Ik schat dat het nog een dertigtal jaar zal duren, vooraleer de Autoriteiten het onderscheid zullen willen toegeven. Dat wordt zo langzamerhand een slechte gewoonte….

    De Nadoenders-Ersatz Vlamingen hebben de bruggen opgeblazen naar onze gezamenlijke toekomst als Onafhankelijke Natiestaat. Onder allerlei voorwendselen hebben zij een 40-tal toegevingen gedaan aan de radicale Yslam, onder de mom daarmee de radicalisering te voorkomen. Zij gaan namelijk voor de Vlaamse Gematigde Yslam.

    Noteer alvast die datum van 2 April 2015 voor Uw bidpretje, zijnde de datum waarop Uw doodvonnis wed getekend.

    En net voor het Paasverlof, jagen ze dit over de hoofden van alle partijen, door het Parlement.

    Onder luid protest hebben de Originele Vlamingen, de Vlaams Belangers, het Halfrond in ‘De Koeplzaal’ verlaten, want dit is puur natte vingerwerk, inspiratie van het ogenblik van Homans, voor iets wat NIET in het Regeringsakkoord (!) stond.

    Dit wil zeggen, dat zeer binnenkort, er in onze steden overal Keniaanse toestanden zullen heersen. Per week zo’n 150 slachtoffers, als we goed zijn ingelicht.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    Vlaams Belang verlaat 'commissie Radicalisering' van het Vlaams Parlement

    *

    Chris Janssens: “Actieplan radicalisering is maat voor niets. Vlaamse regering moet niet inzetten op fata morgana ‘gematigde islam’, wel op meer controle op de islam.”

    Het Vlaams Belang neemt verbolgen kennis van het feit dat de Vlaamse regering vandaag een 40 maatregelen tellend actieplan tegen radicalisering heeft goedgekeurd. Het Vlaams Belang is immers van oordeel dat de Vlaamse regering door de onaangekondigde lancering van dit plan het Vlaams Parlement – en dan in het bijzonder de 'commissie Radicalisering' van dit parlement ­ – voor schut zet.

     

    Half januari richtte het Vlaams Parlement via een unaniem gestemde motie een ad hoc-commissie op ‘voor de bestrijding van gewelddadige radicalisering’, onder voorzitterschap van Nadia Sminate (N-VA). De werkzaamheden van deze commissie hadden voor Pasen moeten resulteren in over alle partijgrenzen heen gedragen voorstellen voor de aanpak van de problematiek van de islamitische radicalisering. Begin maart zette voorzitster Sminate de commissie al eens voor schut door onafgesproken en onaangekondigd met haar eigen voorstellen naar de pers te stappen. Nu zet de Vlaamse regering, en dan in het bijzonder minister Homans, het hele parlement én haar eigen commissievoorzitter opnieuw voor schut door een plan te lanceren voordat de commissie haar werk heeft kunnen finaliseren. Vele tientallen uren hoorzittingen bleken dus een maat voor niets.

    Het Vlaams Belang vindt dit totaal respectloos voor alle genodigden die de tijd hebben genomen om in de commissie het woord te nemen. Totaal respectloos ook voor alle fracties die een bijdrage hebben geleverd aan het ontwerpvoorstel van resolutie. Voor het Vlaams Belang is het nu duidelijk dat de commissie radicalisering louter bezigheidstherapie is, want wat is het nut van een resolutie wanneer de regering toch al beslist heeft. Het Vlaams Belang kondigt bij deze dan ook aan uit deze commissie te stappen.

    Ten gronde is het Vlaams Belang het bovendien allerminst eens met de basisprincipes van het vandaag gelanceerde actieplan. De Vlaamse regering blijkt immers alles in te zetten op preventie en op de versterking van de zogenaamde ‘Vlaamse islam’ die in werkelijkheid een fata morgana is. Het Vlaams Belang ziet meer heil in:

     

    - een grondige doorlichting van de in Vlaanderen actieve moskeeën, islamitische organisaties, islamleerkrachten en imams,

     

    -een meldingsplicht voor overheids- en onderwijzend personeel dat getuige is van verdachte gedragingen en extremistische uitspraken,

     

    -een subsidiestop voor moskeeën en islamitische organisaties;

     

    -een verbod op buitenlandse financiering van moskeeën en moslimorganisaties.

     

    Het Vlaams Belang zal nu met een eigen resolutie naar het Vlaams Parlement trekken waarin een alternatief wordt geschetst voor het halfzachte deradicaliseringsbeleid van de Vlaamse regering.

     

    Chris Janssens

    Fractievoorzitter in het Vlaams Parlement

     

    *

    UITLEIDING

     

    Para’s in onze straten, thans voorzien tot 15 Mei, zullen dus afgevoerd, in plaats van opgevoerd worden. Alhoewel de Politie overal, waar er dergelijke bewaking is, een spectaculaire vermindering ziet van de ‘kleine ’e ‘‘grote’ criminaliteit. Helemaal geen overvallen meer, geen saccochentrekkerij, geen drugs, geen groepsverkrachtingen, geen inbraken, geen diefstallen, geen carjackings.

    Waariiot we dus kunnen besluiten, dat Para’s in de straat zeer beledigend zijn voor de Yslammers, want ze willen die weg.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *






    04-04-2015, 17:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2509


    *

     

    2509 - HOE HET VROEG OF LAAT UITDRAAIT MET YSLAMMERS IN DE BUURT

     

    *

    Herkent U de mannen uit Uw straat?

    leefden jaren naast U, van een leefloon

    *

    INLEIDING

    Kenia is, volgens de huidige stad van zaken op Wikipedia, een voortvarend land, dt voor 83 % Christelijk is.

    Zoals hier een aar dagen geleden ook al stond, zou ik iever spreken over iets dat mij nauwer aan het hart ligt, dan die verre Oud-Engelse kolonie; waar een paar gewapende barbaren, gehersenspoelde dienaars van Het Beest, 147 jonge Christelijke studenten koelbloedig hebben vermoord. Gisteren avond, Goede Vrijdag, vermeldde een zichtbaar veroeide Paus Franciscus tijdens de Kruisweg waaraan een ontzaggelijke mensenzee deelnam, met gebroken stem deze wreedheden. Waarbij hi smeekte daarmee toch te willen ophouden. Hier waren Christenen van over de hele wereld aanwezig, en velen, waaronder vooral jonge mensen, lieten hun tranen de vrije loop. Het wàs ook otroperend te zien, hoe binnen de muren van het OOude Colosseum, waar vroeger Christenen voor de leeuwen werden gegooid, nu tien duizenden mensen biddend en zingend het Lijden en de Dood van onze Heer herdachten.

    In gedachten keek ik mee op de Italiaase Staatszender, en maakte de link Kenia-Rome-Vlaanderen. Want in deze moderne tijden zijn er geen afstanden meer. Tenminste, als er geen zelfmoord-piloten aan de stuurknuppel zitten….

    Er zijn in Vl     aanderen percentsgewijze, veel meer Yslammers dan in Kenia en statistisch zijn die waarschijnlijk op verstandelijk gebied meer ontwikkeld en beter uitgerust. Een kleine stap dus, om een heldendaad te forceren zoals de terroristen van 9/11 die met vliegtuigen gewoon zichzelf lieten te pletter vliegen op hoge gebouwen. ’n Paar van dergelijke barbaren, gewapend met gesmokkelde Kalshbikovs en een flinke voorraad patronen, die vloekend en schietend ergens waar veel volk is, binnenvallen: waarom zouden ze niet, want er is zelfs geen bewaking.

    Samengevat is het dus zò, dat we niet vang moet zijn, dat de Yslam hier vroeg of laat toeslatt, maar eerder bezorgd moeten zijn hoe we uit die valstrik uit geraken. Het krioelt in onze straten van Djihadisten, gekend of geniepig stil, uitkijkend naar het bevel om op te treden.

    Dit bevekl kan iedere seconde binnenvallen, want het reist met de snelheid van het licht….

    Verder bericht Elsevier per mail:

    “De autoriteiten maken tevens jacht op wat zij zien als het mogelijke brein achter het bloedbad: Mohamed Kuno, een voormalige leraar uit Garissa, die de leider van al-Shabaab zou zijn in de Somalische regio Juba. Daar zou hij de terreurdaden van al-Shabaab in Kenia plannen.

    “Ooggetuigen zeggen dat de slachtoffers zich in een lijn moesten opstellen, om te wachten op hun executie.

    JaJa! Bij de Yslammerij een beetje zoals bij de Nazi’s: ‘Ordnung muss sein’…. Zo bent U een beetje voorbereid op wat komen zal, ook in onze Gewesten, als we niets doen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/al-shabaab-dreigt-met-nieuwe-aanslagen-in-kenia-a2276336/

    *

    Al-Shabaab dreigt met nieuwe aanslagen in Kenia

     

    De massamoord van de Somalische terreurbeweging al-Shabaab op Keniaanse studenten staat niet op zichzelf. Grote delen van Afrika vormen een ideale broedplaats voor de gewelddadige extremisten. Ook vandaag dreigen Al-Shabaab-strijders weer met nieuwe aanslagen in buurland Kenia.

    Het dreigement komt enkele dagen na de bloedige aanval op de universiteit in het Keniaanse Garissa waarbij bijna 150 doden vielen. “Geen enkele voorzorgs- of veiligheidsmaatregel zal uw veiligheid garanderen, een aanval verijdelen of nog een bloedbad in uw steden voorkomen’’, maakte de terreurbeweging in een verklaring bekend. Al-Shabaab (de jeugd) belooft het Keniaanse volk een lange, gruwelijke oorlog waarbij steden in Kenia “rood zullen kleuren door bloed’’.

    Kenia heeft na de aanslag in Garissa een prijs van 215.000 euro op het hoofd van Al-Shabaableider Mohamed Mohamud alias Sheik Dulayadayn gezet.

    Drie aanslagen per dag

    De aanslag deze week van al-Shabaab staat niet op zichzelf. Grafieken over Afrika uit de terrorismedatabase van de Universiteit van Maryland tonen dat het terrorisme sinds een jaar of 10 omhoogschiet. De Zuid-Afrikaanse professor Hussein Solomon bestudeerde ze voor zijn net verschenen boek Terrorism and Counterterrorism in Africa en telde op dit moment gemiddeld drie aanslagen per dag op het continent.

    “Al 22 landen zijn getroffen. En het groeit maar door: zelfs in Zuid-Afrika zijn nu terreurtrainingskampen. Ik kom net van een VN-conferentie over terrorismebestrijding in Zambia, iedereen had het daar over dezelfde problemen.”

    Afrikaanse terroristen gaan steeds geraffineerder te werk. Solomon: “Boko Haram gebruikte 5, 6 jaar geleden nog pijl en boog, nu plegen ze gecoördineerde bomaanslagen met allerlei explosieven.”

    De Britse historicus Stephen Ellis, verbonden aan het Afrika Studiecentrum in Leiden, merkt op dat nietsontziend geweld tegen burgers in Afrika niet nieuw is. “Het is al decennia gaande, alleen werd het niet altijd als terrorisme gezien. Daar denken we alleen aan als het om een autobom of iets dergelijks gaat. Als een dorp vol vrouwen en kinderen wordt uitgemoord door rebellen, noemen we het een tribale oorlog of zo. Maar in burgeroorlogen, zoals in Sierra Leone en Liberia in de jaren 90, wordt net zo goed geweld gebruikt met een politiek doel.”

    Terreurorganisatie

    Vandaag de dag houden verschillende terreurorganisaties huis in Afrika. Boko Haram in Nigeria en het bedreigt ook Tsjaad, Kameroen en Niger. Al-Shabaab vecht in Somalië en meer en meer in Kenia. In Noord-Afrika zijn al-Qaeda en daaruit voortgekomen splintergroeperingen actief. Toeareggroep Ansar Dine gebruikt geweld in Mali. Ansar al-Sharia is een terreurgroep die met name in Tunesië en Libië werkt. En dan is er de opkomst van IS, dat zich in Libië heeft genesteld. Daar strijden nog veel meer milities.

    Veel groepen vechten uit naam van de radicale islam, maar ook christelijke strijders zijn berucht. Het Verzetsleger van de Heer uit Uganda bijvoorbeeld, opereert nu in het grensgebied van Congo, Zuid-Sudan en de Centraal-Afrikaanse Republiek. Waar gaat dit heen? Vooralsnog lijkt de groei van terreurgroepen door te zetten. Al-Shabaab krijgt makkelijk voet aan de grond onder etnische Somaliërs in uitzichtloze posities in Kenia, bijvoorbeeld in vluchtelingenkampen. “Ze groeien daar snel,” weet Ellis.

     

    Een andere hotspot is Libië, dat in complete chaos is vervallen, met een keur aan milities en een opkomend filiaal van IS.

    Boko Haram verloor terrein in Nigeria en wordt mogelijk nog verder opgejaagd door de nieuwe president Buhari, maar heeft ondertussen ook veel uitbreidingsmogelijkheden, waarschuwt Peter Knoope, tot voor kort directeur van het Haagse Internationaal Centrum voor Contraterrorisme. “In Kameroen zitten veel moslimvluchtelingen uit de Centraal-Afrikaanse Republiek. Dat is rekruteringspotentieel om naar het oosten uit te breiden. En als er niet snel iets gebeurt, ontstaat dat ook in het westen. In Togo, Benin, Ivoorkust en Ghana bestaat dezelfde economische spanning tussen islamitische herders in het noorden en christelijke landbouwers in het zuiden.”

    Oorzaak

    De aantrekkingskracht van extremistische islamitische groepen is in grote delen van Afrika enorm, schetst professor Solomon. “Overheden stelen van hun burgers, laten hun troepen verkrachten. Het is makkelijk om islamitische retoriek te gebruiken om te zeggen: dit is het falen van de democratische rechtsstaat, als we de sharia invoeren, zijn we hier van af.”

    Jihadistische groepen delen bovendien voedsel uit en bieden islamitisch onderwijs. Dat wekt sympathie onder ontevreden burgers.

    Tel daarbij op dat grenzen poreus zijn, valse documenten makkelijk zijn te verkrijgen via omkoopbare ambtenaren en corrupte leden van de veiligheidsdiensten soms samenwerken met terreurnetwerken, en Afrika wordt een ideale broedplaats voor terroristen.

    Oplossing

    Solomon heeft weinig vertrouwen in Afrikaanse overheden die terreur moeten bestrijden. “Ze krijgen hun zaken niet op orde. Neem Nigeria. De politiek heeft het leger beroofd van wapens. In veel landen zijn presidenten zo bezig met aan de macht blijven, dat ze hun inlichtingendiensten liever op de legitieme oppositie af sturen.”

    “De inzet van het leger leidt vaak tot meer boosheid bij de bevolking,” ziet Knoope. “Hoe begrijpelijk een militaire aanpak ook is, om echt iets op te lossen moet je zorgen dat mensen zich niet meer aangetrokken voelen tot dit soort groepen. Er moet meer naar hun grieven worden geluisterd.”

    *

    *

    UITLEIDING

     

    ‘Wees voorbereid’ ‘Waakt en bidt’, zijn dezer dagen inde Goede Week meer dan gepast. Maar dat helaas niet meer volstaan.

    Aan welke kant de Autoriteiten staan, moge duidelijk zijn, dat Ahoe Dja Dja in Bruxellabad voor de Zetel van de NVA mag betogen van de het Socialistisch Stadsbestuur, mits het zelf istaan voor de orde en de veiligheid (!) terwijk Peguda in Gent op 13 April tussen ee haag van oproerpolitie en aan de andere kant een haag van SP & Yslalovers mag tegenbetogen….

    Hoe lang nog moeten wij dus tolerant zijn tegenover one toekomstige moordenaars?

    Mocht het éénaal, al is het maar voor een paar seconden doordringen, dat de Yslam geen mensen zijn zoals andere vreemde nationaliteiten?!

    “Geen enkele voorzorgs- of veiligheidsmaatregel zal uw veiligheid garanderen, een aanval verijdelen of nog een bloedbad in uw steden voorkomen’’,

    Blik in de toekomst. Tien jaar geleden vocht Boko Haram nog met pijl en boog. Nu met automatische wapens en munitie van de UNO.

    Al eens aan gedacht?

    En de komedie gaat maar door. Deze morgen op een buitenlandse zender gehoord, dat Obama, die nu trimpfeert wegens zijn ‘succes’ bij de onderhandelingen met Iran over atoomwapens, weet drommels zeer goed dat zijn gepruts door de Senaat, waar de Republikeinen baas zijn, nooit zal aanvaard worden…

    Maar o kijk dit op jet laatst bijgekomen bericht: ‘Liz-a-Beth “Er komt een netwerk van islamexperten dat in “onze” scholen een ‘tegendiscours’ moet voeren in de strijd tegen “de” radicalisering. Het plan moet de basis vormen van een preventieve aanpak van radicalisering in Vlaanderen. Dit laatste bericht vanwege de Nieuwe Vlaamse Alliantie: zal dat Uw nachtrust teruggeven? Of is het maar om te lachen en is dit ook al een idee uit de Taqiyya-wonkel?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    04-04-2015, 17:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2808

    ***

    Zaterdag 4 april

    Zon 7u13-20u19

    Stille Zaterdag

    H Isidoor van Sevilla , patroon van de encyclopedie en van Internet

    Is Isidoor voorbij, is ook de noordenwind voorbij


    *

    Die brave Isidoor! In zowat alle komische verhalen, de sleepvoetende Goedmoedigheid in persoon, de Patroon van het Internet! Zeg nu nog dat de Kerk niet meegaat met haar tijd!!

     

    2508 - HIER LIGT HIJ, DIK TEGEN ZIJN GOESTING

     

    *

    Over de nederigheid en de hoogmoed…..

    .

     

    H. Isidoor, B.V.O.

    *

    INLEIDING

     

    Over de doden niets dan goed, dat spreekt vanzelf. Ik ben conventioneel opgevoerd, en niet vrijzinnig. De Tijd, evenals de Dood, heelt alle wonden. Zand dus over de vele bouwsels in landelijk gebied, waar er iets mankeerde aan de formaliteiten: Stevaert liet ze gewoon tot in de grond afbreken. Maar wèg persoonlijke rancunes: hij zal het nu Hierboven mogen uitleggen! Ik buig dus het hoofd voor de Raadsbesluiten van de Almachtige (is niet bedoeld Stevaert, maar)van de Brusselse Raadkamer, waar betrokkene volgens DM van vandaag, zeer gebrekkig werd verdedigd door … een stagiaire-advocate die beweerde geen opdracht te hebben voor deze 1ste verkrachtingszaak. Gevolg: vonnis bij verstek, en doorverwijzing in Brussel terwijl betrokkene zelf in Hasselt rustig aan de kaarttafel zat. JaJa, Gods wegen zijn inderdaad, zoals de Pastoors altijd zeiden, wonderbaar… Daarom blijf ik een beetje op de vlakte, en spreek dus in algemene termen over de … Slinxen waarvan Stevaert een voortreffelijk exemplaar is geweest, als over… de SARMA  , de afkorting van Société Anonyme pour la Récuperation des Matières Abîmées, het grootwarenhuis uit vroeger dagen. Men verkocht er, tegen zeer verlaagde prijzen, licht beschadigde producten, o.a; kledij, en vooral gebruiksvoorwerpen, zoals tafel- en keukengerief.

    Het was, in de volksmond, wel bazaar uit de Sarma, maar het waren meestal toch merkproducten. ’n Beetje door elkaar lopende kleuren (rood, groen, blauw, geel), met gebroken of beschadigde randen, maar aan de onderkant kon men toch direct het merk aflezen. Even omdraaien, onderste-boven houden, en daar stond het: Limoges, Villeroy & Bosch, Sèvres, enz.

    Delfts blauw blijft hier in deze bijdrage, gezien de standing, buiten beschouwing.

    Onnavolgbaar, zelfs in zwembroek zie ja dan Olio di Poepo als voorbeeld voor het kwaliteitsmerk op de onderkant, of de ‘Torenpoeper’, (gewezen) Burgemeesteres van Aalst. Wee excellente voorbeelden voor de belangrijkheid van de onderkant.

    Soms ook knallen ze elkaar overhoop (André Cools en de PS-Minister Alain Van der Biest), bijten ze lijk uitgehongerde varkens elkaar uit de bak (Patrick Janssens met Léona DeTiège) of klautert er ene op zijn kriekeboom om er vervolgens uit te vallen (Karel Van Miert). Waarbij die, net als Koning Albert, op zijn kop valt en sterft. Als er al eens ene tussen loopt met meer kwaliteiten dan de rest, zoals ‘Brouckie, de geldverbrander’ vliegt die aan de deur.

    Platte telloren, zelfs zo goed als nieuw, zijn niet gegeerd, wel de gevoelige rondingen van soepterrines, zoals Caroline Genez, Freya-de-Vrijster, Miet Smet, de persoonlijke levenslange seksuologe van Wilfried Martens, ja zelfs Ingrid Lieten, de klokhen (poulain) van de duurbare spijtig genoeg, zelfmoordenaar.

    Soms zijn het echte criminelen (met strafblad) zoals ‘Van Cau’, of Willy Claes, om maar die twee te vermelden tussen de vele anderen. Allemaal intieme vrienden van Het Hof/La Cour.

    Nee, over deze gewezen cafébaas Robert Stevaert geen woord kwaad. Zelfs niet over de tweekamp op leven en dood als partijvoorzitter tussen twee ‘gezworen kameraden’. De ene heeft een rijke Papa, de andere moet Nonkel zeggen tegen de Windmaker met de boeventronie uit Oostende.

    Kortom, als Obama er zich op korte termijn niet gaat mee bemoeien, vliegen hier straks, net als in Friesland, de Amerikaanse straaljagers F15 boven ons hoofd, alleen al om Poetin te beletten in te grijpen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://newsmonkey.be/article/37362

    *

    In het middelpunt stond Steve: afscheid van een warme man

    Jimmy Kets/ID

    *

    Hij stond vaak in het centrum, het brandpunt. Dat was z'n natuurlijke plek, van waar hij warmte uitstraalde, als ster in een eigen stelsel. Eens je in een baan rond Steve Stevaert kwam, raakte je er maar moeilijk uit. Logisch, want z'n humor, gulheid maar ook scherpte deelde hij rijkelijk met velen, in een verbluffend breed en divers netwerk.

    "Hé, wat fantastisch dat je je eigen ding begint!" Steve Stevaert heeft altijd een zwak voor kleine ondernemers gehad, dus de dag dat we newsmonkey aankondigden, hing hij plots aan de lijn. "Ik neem meteen een abonnement", beloofde hij. "We hebben ons op jouw model gebaseerd, het wordt gratis", plaagde ik. "Je hebt het eindelijk begrepen! Mijn steun heb je, dat weet je."

    Het tekende Steve: hij had al lang geen enkele journalist of ander 'nuttig' contact in de Wetstraat meer nodig. Maar eens je in Steve z'n orbit zat, bleef je daarin. Met alle warmte vandien: veel bellen, veel praten, en graag en goed eten. Hij bleef dezelfde mens, ook na z'n politieke hoogdagen deelde hij z'n ideeën en inzichten in het politieke schaakspel, met wie daar vriendelijk om vroeg.

    Feilloze politieke scherpte

    Want aan politieke scherpte in z'n analyses had Stevaert na al die jaren niets ingeboet. Feilloos voorspelde hij de verkiezingsuitslag van 25 mei 2014, maanden op voorhand. Dat Bart De Wever alles en iedereen zou wegvagen. "Dat meen je toch niet, Steve?" Toch wel, let maar op.

    Even feilloos dissecteerde hij wat er mis liep in z'n eigen partij in de maanden van de kiescampagne, zonder zich verder al te veel als schoonmoeder te willen opstellen. Dat ze er niet tussen geraakten, tussen dat spel van CD&V en N-VA. Gelijk kreeg ie.

    Zijn rol binnen sp.a was wel degelijk nog significant. Niet zozeer in day-to-day beslommeringen, hij ging niet meer naar het partijbureau, want wilde geen 'oude krokodil' zijn. Wel toen de bom barstte in 'zijn' sp.a. Natuurlijk begreep hij de hemelbestormers onder leiding van John Crombez ergens wel. Maar minstens zo belangrijk was dat hij geen tribale toestanden wilde, waarbij een zittend voorzitter met pek en veren zou worden buiten gedragen. Bemiddelingspogingen tussen de twee kampen werden ondernomen vorige zomer, en dat die uiteindelijk niet lukten, deed hem geen plezier. Want de partij bleef belangrijk voor hem. En een voorzitter, daar raak je niet zomaar aan.

     

    Niet toevallig stond sp.a-voorzitter Bruno Tobback met tranen in de ogen de pers te woord, voor de Leuvenaar valt plots een stevige steunpilaar weg. "Je mag Stevaert niet al te makkelijk reduceren tot een paar slogans. Het was zelfs z'n grote kwaliteit, om de dingen helder en duidelijk te zeggen. Maar hij was veel meer dan dat."

    Gigantisch netwerk

     

    Natuurlijk was Stevaert een toppoliticus met een donkere kant, een powerbroker die handelde in invloed en macht. Fraai oogt dat nooit. De auto-met-chauffeur, de fixers, de entourage, het hoorde er allemaal bij, zelfs in de jaren dat hij niet meer actief in de Wetstraat zat.

     

    Maar als mens was Stevaert veel meer dan politiek. Hij kon inspirerend en vol gloed uren vertellen over ondernemen, je zaak starten en uitbouwen. Als voorzitter van Ethias gaf hij me een unieke en eerlijk inkijk in de financiële wereld, wat mee resulteerde in een prachtige journalistieke reeks over de financiële crisis.

     

    In zowat elk gezelschap waarin Steve vertoefde, vaak op restaurant of café, was hij het middelpunt. Een natuurlijke gravitas, een geboren entertainer, met een rijke en diverse vriendenkring. Socialisten, maar evengoed steenrijke ondernemers of CEO's: Steve had een gigantisch netwerk en een enorm diverse vriendenkring.

    Hij bracht graag mensen samen, en allen deelden ze één lot: de vriendelijke plaagstoten van Steve moeten ondergaan. Humor was een rode draad in al z'n contacten; zonder dat relativisme, de gulle lach, functioneerde hij gewoon niet.

    Gul en groots

    Think big was z'n motto (zonder dat hij veel met dure Engelse managementtaal jongleerde): dromerig soms, maar altijd groots denken. Een project in Vietnam? Okay, maar geen liefdadigheid in een dorpsschooltje, meteen een gigantische haven gaan aanleggen! Daklozen een avond laten genieten van eten van topchefs? "Goed, ik schenk 10.000 euro!" Even gul als groots in z'n handelen, want "rijkdom delen" zag hij wel als z'n verdomde socialistische plicht.

    De laatste weken liep hij veerkrachtig rond, scherp zoals in z'n topdagen. Lunches, meetings met topmensen: hij had het gevoel om na de onverkwikkende periode van de afspersingszaak weer helemaal terug te zijn, back in the game.

    Want hij was gigantisch gevoelig over z'n reputatie, z'n imago. Mensen die dicht bij hem stonden getuigen hoe heftig de hele toestand rond de afpersing en de vermeende sekstape hem had aangetast. Niet zozeer de zaak zelf, maar de outfall in de pers en de bijhorende reputatieschade in z'n rijke netwerk. Gebrandmerkt als "verkrachter" door het leven gaan, het moet een vreselijk vooruitzicht geweest zijn voor een man die net de schandvlek van een vorige zaak had afgewassen.

    "Hier lig ik, dik tegen mijn goesting"

    Vandaag overheerst ongeloof in zijn brede en vooral zo diverse vriendenkring die hij achterlaat. Was er dan echt geen andere uitweg? Hoe kan dit nu zo plots gebeuren? Het komt als een mokerslag.

    "Ik ben niet bang voor de dood, wel voor het doodgaan. Ik ben bang voor pijn. Ik hoop dat ik in één keer dood ben, en dan is het voor mij afgelopen", vertrouwde Steve ooit een journaliste van De Standaard toe.

    "Het enige wat ik wil, is een tegel - daar zullen mijn vrienden wel voor zorgen - met daarop: 'Hier lig ik, dik tegen mijn goesting.' Dan is het afgelopen."

     

    *

    UITLEIDING

     

    Robert Stevaert werd bij leven verkocht als een pure diamant. Maar eenmaal om dat steentje te testen, tussen de tanden om er, zoals onbevoegden doen, even op te bijten, smolt het als een kindersnoepje in de mond van zodra het de lippen raakte. Gewoon Sarma-bucht! Enfin, wèg alle aardse luister en stoef, de man wordt gewoon opgestookt tot as die net als de herinnering aan hem, zeer vlug zal vervliegen in de wind.

    *

    Mocht U gedacht hebben bij het lezen van bovenstaand proza, dat ondergetekende iet of wat van de grond getild was, dan heeft U gelijk. Die opgeklopte rouw in Hasselt, de vlaggen halfstok aan het Stadhuis: dat is zowat hetzelfde als de sportvisser die met beide armen toont hoe groot de vis wel was die hij heeft verschalkt. Waarbij bedoeld wordt, niet de verdienste van de vis om zo groot te zijn, maar de verdienste van de visser om aan de haak te krijgen.

    Nu nog op Pokkelpup; naast het spreekwoordelijk jointje, ook daar de vlaggen halfstok en een minuut stilte van de kant van Sjoekri-de-Marokkaan, en het hoofdstuk Steve Gratis is voltooid verleden tijd….

    Post Scriptum

    Stom van die laatste verkrachte dame om niet te weten, dat ‘Gratis’ in feite niet bestaat…. Want wacht nooit op een vrouw of op een gratis autobus: om de 5 minuten komt er een andere….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    04-04-2015, 16:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    03-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2507
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    *

     

    2507 - DE NIEUWE MYTHOLOGIE ZAL ZAL IN HET ATABISCHE ZIJN MET AMERIAKAANSE ONDERTITELS

     

    *

    Als de Griekse goden zich vroeger wilden amuseren,

    .

    Slingerden ze wat rond met bliksems.Maar de tijden veranderen…..

    *

    INLEIDING

     

    Onze Westerse Beschaving kent de godenwereld van de voorgeslachten, na de Assyrische, de Babylonische en/of de Eygyptoische goden, als ‘de Grieks-Romeinse mythologie’. Met Zeus, Jupiter, Aphrodite, Venus etc, etc. Zo betuigen historici en dandere bollebozen onder ons hun dossierkennis. Zo spreken ze, sedert gisteren van een van hun oppergoden, die naar ‘deHades’ is vertrokken, de onderwereld. Geloof dat maar niet: alms er geen Hemel bestaat omnaartoe te gaan, bestaat er ook geen hel. Maar de link, de overstap over vele lange eeuwen heen, tot de dag van vandaag, zien ze niet. Nochtans zijn de twee scurkenstaten van deze tijd inzake deze materie, er deze nacht bijna uitgeraakt: de Ayatollahs laten inspectie toe op hun grondgebied, in ruil voor betere kansen op de wereldmarkt om handel te drijven. Zie Het Verdrag van Parijs tussen de USA en Iran. In Teheren weten ze het, Het Beest weet het, maar de ‘democraten’ in de USA, onder leiding van Djon Cherry, zien de kers op de taart niet: de Taqiyya, de door de Koran voorgeschreven verdraai-pliht om ongelovigen bij den bok te doen. Of, als U dat beter begrijpt in hedendaagse bewoordingen, stijl Herman Brusselmans, de gevierde, bij hun pietje te pakken.

    Als er overigens al een miniem verschil mocht bestaan tussen de Yslam en de Nazi’s (quid non) is het feit, dat hoewel even vals, de Hitlerianen dat bijna openlijk toegaven. Zo van HuiHi, we hebben U liggen. Arabieren doen dat niet. Die wachten, stil en geluidloos, als ratten in hun hol, tot de kansen beter liggen….. Helemaal volgens de eeuwenoude handelswijze van hun Profeet: eerst list en bedrog, en dan op ’t gepaste moment, met bloedig geweld en met zoveel mogelijk lawijt, toeslaan. Als ze door overmacht, door bvb de atoombom, zeker denken te zijn van de zege.. “Nie wieder Wien 1683”, maar dan in ’t Arabiers, moeten ze zeker denken! En het eerste dat ze zullen verbieden is in bij de warme bakker, onze zondagse ‘croissants’…. Misschien krijgen we, in vervanging, zelfs kei-harde gebakken kamelenstrontaartjes, thuis gebracht door zwaarvechters op training.

    Hieronder leest U bij Vriend Xander, hoe er op de Noord Koreaanse Olympus Iraanse goden aan het werk zijn, ver van huis en haard, maar vooral buiten zicht van de vrije wereld, om massa’s atoomkoppen aan te leggen aan de lopende band. Die kunnen dan op het uur ‘U’ met honderden raketten ineens, overal ingezet worden, om de Heerschappij van Het Beest te vestigen. De naam van die nieuwe Olympus? Dat is Thunder God Mountain….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

     

    &

    http://newsmonkey.be/article/36763

    *

    Verbergt Iran z’n atoomwapens in Noord-Korea? Er zijn steeds meer aanwijzingen voor

    *

    Er zijn steeds meer aanwijzingen dat de mullahs van Iran een geheim nucleair programma hebben. Maar niet op eigen bodem, wat de verregaande inspecties die het Westen wil doen in Iran zelf behoorlijk zinloos maakt. Iran heeft een ideale partner gevonden in Noord-Korea. Dit is wat we weten:

    In oktober 2012 stuurde Iran personeel om een militaire basis te bemannen in de bergachtige grensstreek tussen Noord-Korea en China. Ahmed Vahidi, de Iraanse minister van Defensie ontkende dat toen.

    Maar Westerse inlichtingendiensten zijn er nu quasi zeker van dat er daar gewerkt wordt aan zowel raketten als atoombommen. Eerder dat jaar sloten Noord-Korea en Iran een “technical cooperation pact”. En er is bewijs dat minstens vier Iraanse topwetenschappers met in hun zog een hoop technici uit het nucleaire programma transfereerden naar de “geheime” basis op 85 kilometer van de Chinese grens.

    Deal

    Momenteel wordt een nucleaire deal met Iran gesmeed. Het hete hangijzer daarin is de mogelijkheid van inspecteurs van het Internationale Atoomagentschap (IAEA) om onaangekondigd en zonder restricties inspecties te kunnen doen in Iraanse nucleaire faciliteiten, in het bijzonder van de centrifuges die het potentieel hebben om uranium te verrijken tot iets wat je kan gebruiken in wapens.

     

    Maar zelfs als dat erdoor geraakt, waarschuwen waarnemers, neemt dat fundamenteel de dreiging niet weg.

    Mohsen

    Mohsen Fakhrizadeh, de chief nuclear scientist van Teheran, reisde de jongste jaren heel wat heen en weer tussen Iran en Noord-Korea. Spionnen stelden vast dat hij zeker aanwezig was bij de derde keer dat Pyongyang een atoombom testte, in februari 2013. De eerste twee testen was hij er wellicht ook bij. Zeker is in elk geval dat die testen bijgewoond werden door een Iraanse delegatie.

    Je kan je dus de vraag stellen: als Iran bij hoog en bij laag volhoudt niet geïnteresseerd te zijn in het bouwen van een nucleair wapenarsenaal, waarom stuurt het dan z’n topwetenschappers naar testen met atoomwapens in Punggye-ri in Noord-Korea?

    Al meer dan tien jaar bezig

    Het is trouwens al een poosje bezig. We weten redelijk zeker bijvoorbeeld dat Noord-Korea Iran al jaren weapons-grade uranium verkoopt. Van voor 2002, toen het een keer misliep. Een vat Noord-Koreaans uranium ging toen stuk bij het uitladen op de luchthaven van Teheran en besmette de runway. De luchthaven werd zeven weken gesloten, zogezegd uit “veiligheidsmaatregelen”.

    Volgens Larry Niksch van het Center for Strategic and International Studies in Washington DC schat dat Noord-Korea voor anderhalf à twee miljard per jaar aan verrijkt uranium verkoopt aan Iran en “dan kan je best wel van een programma spreken.”

     

    Resort vol Noord-Koreanen

     

    Noord-Korea heeft ook geholpen bij het bouwen van een plutoniumreactor, iets anders dat de Iraniërs nodig hebben om atoomwapens te maken. We weten dat honderden Noord-Koreanen tussen 2003 en 2011 aan de slag waren in Iran op een tiental sites. Ze hadden er zelfs een eigen kustresort ter beschikking.

    Het grote gevaar volgens insiders is dat, moest er nu een akkoord komen met Iran, de acties opgeheven worden tegen dat land, waardoor het weer meer geld gaat hebben. Geld dat het kan gebruiken om verrijkt uranium te kopen van Noord-Korea.

    Want, zeggen ze, Iran moet dat niet per se zelf maken. “Wanneer de onderhandelaars en Washington zeggen dat Iran nog x-aantal jaar verwijderd is van de ontwikkeling van een eigen nucleair arsenaal, dan vergissen ze zich: het is maar een dag verwijderd daarvan, of de tijd die een vlucht tussen Pyongyang en Teheran duurt.”

    Pakistan en China

    De Noord-Koreanen zijn overigens niet de enigen die Iran helpen. Pakistan leverde de eerste centrifuges. China zou volgens het IAEA ook flink materiaal bezorgd hebben aan Iran tussen 2004 en 2007 om dingen te bouwen waarmee je atoomwapens kan maken. En het doet dat wellicht nog steeds. In Kuala Lumpur, Maleisië, werden nog niet zo lang geleden twee containers ontdekt op een schip onderweg van China naar Iran met daarin allemaal materiaal dat gebruikt kan worden voor het maken van atoomwapens.

    Die ontdekking was zo belangrijk blijkbaar dat ze de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry noopte, om een trip naar Beijng te maken.

    Thunder God Mountain

    Maar de meest prangende vraag blijft toch: waarom zitten Iraanse wetenschappers en militairen op een “geheime” basis ergens in de bergen in Noord-Korea? Of twee zelfs. Er is eigenlijk verrassend veel en aardig gedetailleerde intel over. Er zijn tussen 250 en 300 Iraniërs werkzaam in Nyŏngbyŏn, zo’n 80 kilometer van Pyongyang enerzijds en in anderzijds in de geheime bergbasis (de codenaam is Thunder God Mountain) aan de Chinese grens. In de eerste wordt plutonium opgewerkt, in de tweede zouden kernwapens gemaakt worden die op MIRV’s kunnen worden gemonteerd.

    MIRV’s zijn draagraketten waarop meerdere warheads kunnen worden gemonteerd. Er zou ook een “klein kader” van leden van de Iraanse Republikeinse Garde zijn, dat moet instaan voor de veiligheid van de technici en wetenschappers. Sinds december 2012 is er een toename van het heen en weer vliegen van Iraanse cargovliegtuigen - 747’s en Antonovs - tussen Noord-Korea en Teheran vastgesteld. Sommige bronnen claimen zelfs dat Iran al 14 uitgeruste kernraketten zou hebben tegenwoordig.

     

    *

    UITLEIDING

     

    Die site http://newsmonkey.be/article/36763, waaruit deze bijdrage geput wer, is iets dat misschien niet mag ontbreken tussen ons aller naslagwerken. Bij hem stond trouwens vandaag een bijdrage over Steve Stevaeert die ik bijna wenste zelf geschreven te hebben,.Al zou dat voor de betrokken held heel wat minder lovend uitgevallen zijn. Maar dat is een ander onderwerp die ik op Goede Vrijdag liever laat voor wat het waard is. Naar de eeuwige jachtvelden op 2 april: slechte timing voor een geboren grappenmaker!

    Voor wat betreft Iran & Noord Korea: ik wil geen doemdenker zijn, maar in ’t vervolg zal ik beter opletten, als er nog eens sprake is van atoomproeven daar. Intuïtief had ik me al afgevraagd, waarom die kleine door iedereen buiten China verstoten dictatuur zo’n geweldig leger nodig had. De Oorlog in Korea, tussen Noord en Zuid, bijna naadloos aansluitend op WO II en waar de USA ten ook al bijna de hele’ wereld in een vernietigingsoorlog had meegesleurd: had die dan veel diepere gronden dan we mochten weten? Het waren toen ook zo’n verwarrende tijden! Wereldrond de nasleep van ons ‘koloniaal verleden’, de voortdurende ‘Koude Oorlog’ tussen de twee wereldmachten: de hoer-nalisten dienden toen niets uit hun duim te zuigen: de wereld bleef laar na-zuien zoals in een boerenkeuken, een oude moor op de Leuvense stoof bij valavond, in vrieskoud winterweer. Wat maakte dat we toen, zonder Internet, geloofden wat in de gazetten stond….

    Ik zou zeggen; niet wanhopen, de Marie Louise zal nooit vergaan…. Want noch China, noch Poetin, kunnen er mee leven dat Het Beest hen ooit zou kunnen overvleugelen. Ze zullen dus niet laten begaan – alhoewel we niet mogen vergeten, dat als de groten ruzie krijgen, het altijd de kleintjes zijn die het gelag betalen…..

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     

    03-04-2015, 18:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2506

    *

     

    2506 - YSLAMISERING VAN EUROPA? MAAR NEEN: IS GEWOON ONS GOED HART TONEN.

     

    *

    N een zeer nabije toekomst ook in Vlaanderen:

    .

    Ouder bijeenkomsten in de moskee

    *

    INLEIDING

     

    Iedere Samenleving heeft zo haar eigen prioriteiten. Bij ons bestaat al een tijdje de ‘Scheiding tussen Kerk en Staat, wat eigenlijk wil zeggen, dat de Kerk overal wordt buiten gehouden, en dat de Staat zich overal mee bemoeit. De Kerk, om het met een bekend fenomeen te zeggen, achter de prikkeldraad van het cordon sanitaire’…..

    Tot, samen met de criminaliteit, de Yslam heel Europa binnensloop. Ineens werd overal opgelegd dat deze vieze gasten heil en genezing zouden brengen, om ons op die manier te genezen van al dat ouderwets gedoe rondom van elk Europees volk de historische eigenheid, gebaseerd op tradities en eeuwenoude gebruiken, te vervangen door iets helemaal nieuws, overgewaaid samen met de woestijnwind uit de pietrol-landen.

    De Europese mentor, zijnde de democratische socialistische Zwarte Ongelukskater uit de USA, bezag alsdan zijn werken, en net als de Almachtige in het Scheppingsverhaal, bezag hij zijn verken en zag dat het àl vèl was. Dat is de versie met Hollandse tongval, in Schoon Vlaams zouden wij lezen dat al Zijn werken wèl waren, goed geslaagd dus.

    Socialistisch Nazisme - of is het eerder Nazistisch Socialisme – blijkt dus meer en meer een Siamese Tweeling te zijn van het Yslamisme. Een draak met twee koppen dus. Ze willen namelijk dat de hele wereld denkt en handelt zoals zij. En als iemand van hen als periodiek verkrachter de schande hiervoor niet meer aankan, dan moet het hele land mee rouwen omdat die gast zo zielig aan zijn einde is gekomen. Niks geen schande dat het misdrijf zelf is gebeurd, maar typisch voor alle Slinxen waar ook ter wereld, naast de kwestie, niet meer verder kunnen leven met de schande dat het publiek aan de grote klok werd gehangen.

    Dat laatste over SS uit H. alleen maar, omdat ik vrees weer teveel gezegd te hebben met invoer van criminaliteit samen met de ‘verrijking’ van de 1400 jaar achterlopende Yslam uit de pietrol-landen. Let maar eens op, welk spektakel is ontstaan omdat BDW de aandacht getrokken heeft op de kwalijke zeden en gewoonten van de Berbers met dubbele nationaliteit. Die statistieken citeren is gewoon discriminatie en haatzaaierij: weeral verlegt men het kerngedachte uit de hoofdzaak (crimineel gedrag) naar een voor hen negatief gevolg, het bekend raken en belichten der feiten.

    Anders gezegd: niet die – geforceerde (*) – statistieken zijn belangrijk, en al zeker niet de ruchtbaarheid die een volksvertegenwoordiger uit hoofde van zijn mandaat, daaraan geeft, zelfs niet de gepleegde feiten. Is werkelijk belangrijk de oorzaak van die criminaliteit, namelijk de ongehinderde toestroom van die soort. Zij plegen misddrijven die ze zekerlijk niet in de thuislanden zouden plegen, want daar is het gevaar op verminking als straf veel te nadrukkelijk aanwezig. Ook is het zò, dat het Berbervolk ‘an sich’ gelijk staat met fierheid, een soort van primitieve eerlijkheid, zodat we gerust kunnen stellen, dat de soort die is ‘uitgeweken’ daar zekerlijk niet tot de elite behoorde.

    SS uit H, die uit vensters, deuren en ja zelfs uit keldergaten gesmeten heeft met geld, uiteraard niet met het zijne, maar lijk alle socialisten, met het geld van anderen, heeft met zijn leven bewezen, dat on-eerlijkheid effectief niet loont. Wanneer we datzelfde zullen ondervinden dat on-eerlijkheid niet loont, met de schuldigen voor de Yslammerij-invasie, staat in de sterren geschreven. Al murmelt mijn glazen bol vandaag bijna onhoorbaar heel stilletjes in mijn (likr)oor, dat wat iheden n Kenia gebeurt, morgen ook in Leuven of aan de Antwerpse Unief kan gebeuren: 5 tot de tanden gewapende Djihadisten-Menseneters overvallen bij nacht en ontij een studentencampus, doden daarbij minstens 70 personen, scheiden daarbij de schapen van de bokken (Moslims mogen gaan, Christenen worden ter plaatse afgemaakt) en gijzelen op dit ogenblik nog een paar honderd persoenen. Maar SSSt! Niet verder vertellen. De eigen Yslam zou zich wel eens kunnen beledigd voelen, met alle gevolgen vandien.

    Maar ja, zelfs daarover berichten op een blog is racislme aanwakkeren en dat mpet; volgens de Sinxe heilsleer, met alle middelen voorkomen èn bestreden worden.

    *

    (*) ‘Geforceerde statistieken’: wil zeggen, statistieken waar vreemdelingen van de 2de, 3de of 4de generatie (!) uit geweerd zijn, omdat zij als ‘Belg’ staan ingeschreven: Belg door geboorte, en niet door afkomst. Dat het eigen lijk, in dit geval Berbers uit Marokko zijn gebleven, zijn ze zerlf heel fier over. Ze kunnen, volgens de daar heersende wetgeving, in der eeuwigheid van dat merkteken net af geraken…. Zo zijn, Slinxer gewoonte na, de Coburgse wetten lijnrecht in tegenspraak met de Marokkaanse wetten, wat weeral een zijdelingse bevoordeliging is van de Yslammerij…..

    Ach, ze kunnen het gewoon niet laten om Slinx te marcheren….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Scholen in Noorwegen: ouderbijeenkomst in de moskee

    Wanneer Joden en Denen in Kopenhagen door een moslim gedood worden, hoe reageert men dan in het Scandinavische buurland Noorwegen? Men ondersteunt geheel EU-conform een moskee! Het gebeurde kort na de terreuraanslag in Kopenhagen, toen rector Øystein By Rise van de Kolstad-school in Huseby bij Trondheim in Noorwegen bijeenkwam met de oudervereniging om een moskeebezoek te plannen. De 500 ouders werden voor de ouderavond op 25 maart niet zoals gebruikelijk in de aula van de school ontvangen, maar uitgenodigd in de nabijgelegen moskee.

    “De scholen moeten erover informeren wat er in de samenleving gebeurt… Deze keer waren onderwerpen zoals IS, Mohammed-karikaturen en de daaraan verbonden terreur in de buurt van ons juist heel actueel. Het is ons doel dat de ouders naar de moskee komen om te zien hoe het er daar uitziet en door de imam uitgelegd te krijgen waarvoor het gebouw gebruikt wordt en welke doelen men daar heeft. We willen ook de moeilijke vragen betreffende de laatste terreuraanval aanspreken”, zei By Rise.

    Voor By Rise maakt de ouderbijeenkomst deel uit van een plan op de lange termijn om de gemeenschap te onderhouden. “We hebben dezelfde doelen voor onze kinderen: het is bijzonder belangrijk dat we één lijn trekken”, benadrukte By Rise. Onbegrijpelijk, deze onwetendheid over de islam! De kinderopvoeding op islamitische scholen komt niet echt met onze ideeën daarover overeen.

    Niet alleen de ouders van de Kolstad-school moeten naar de moskee, ook de rectrix van de Saupstad-school, Inger Sagen Hasselø, plant ouderbijeenkomsten in een islamkazerne. De Saupstas- en de Kolstad-school werken nauw samen en Inger Sagen Hasselø benadrukt de grote verscheidenheid van het stadsdeel. De ouders van de Saupstad-school mogen naar de moskee in verband met de vriendschapsweek van de school – de “Wij-week” – in juni.

    De leider van de Mevlana Cultuurvereniging Trondheim, Bilal Kara, was ontroerd door het idee “ouderbijeenkomsten in moskeeën”. De Mevlana “Cultuurvereniging” is een filiaal van de staatsinstelling tot het beheer van religieuze aangelegenheden in Turkije, Diyanet. Op de website staat:

    …onze vereniging is afhankelijk van de Diyanet (Dernegimiz Diyanet baglidir).

     

    Zo heeft dan ook de gastheer van de moskee, imam Mustafa Ergun, zijn “informatie” op de ouderavond in het Turks doorgegeven; vanzelfsprekend stond hem een vertaalster ter beschikking (foto boven). Van de 500 uitgenodigde ouders lieten zich goed 100 Turkse stroop om de mond smeren, want zij waren ontroerd door de “informatie”.

     

    Wat gebeurt er met het mooie, rijke, maar bevolkingsarme Noorwegen met 5.165.802 inwoners? Noorwegen is weliswaar oprichtingslid van de NAVO, maar toch heeft het buurland van de humanitaire grootheid Zweden enkele keren d.m.v. referenda geweigerd toe te treden tot de EU. Maar – Noorwegen en de EU zijn sinds 1994 door het EER-akkoord nauw met elkaar verbonden. EER staat daarbij voor de “Europese Economische Ruimte”, een gemeenschappelijke markt, waarop alle spelers dezelfde rechten en plichten hebben. De samenwerking van de EER-landen omvat ook gebieden zoals milieu, onderzoek, cultuur, onderwijs en sociale aangelegenheden. Zo geldt het EU-recht grotendeels ook voor de Noorse wetgeving en bovendien is Noorwegen toegetreden tot het Schengen-akkoord.

     

    Daarmee is ook in Noorwegen het gevestigde politieke systeem van de EU met het daarbij behorende maffianetwerk van de humanitaire organisaties van toepassing.

    Een van deze netwerken, de FRA, beschrijft voor ons hoe de EU tot in de gemeenten voor de vestiging van de islam, inclusief de islamisering, zorgt. Het rapport van dit agentschap “Gemeenschappelijke samenhang op lokaal niveau: voldoen aan de belangen van islamitische gemeenschappen” geeft voorbeelden voor gemeentelijke initiatieven en schrijft:

    De FRA gaat er van uit dat het door het systematische inbinden van islamitische gemeenschappen tot zichtbare verbeteringen in de stadsdelen met meer samenhang evenals in de samenlevingen met actieve burgerdeelname zal komen.

    En er wordt ook nog gecontroleerd:

    De gemeentelijke autoriteiten zelf hebben zich tot nog een serie initiatieven verplicht om deze uitdagingen aan te gaan: een beoordeling van deze initiatieven zal met regelmatige tussenpozen plaatsvinden.

    Er vindt geen islamisering van Europa plaats. .

    Bron:
    www.pi-news.net
    Auteur: Alster

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

     

    We zullen op deze blog Het Heilig Paterke van Hasselt vandaag of morgen nog wel in onze gebeden gedenken, wees maar gerust. Vandaag zijn we meer bezig met een zeker Iemand die, net als hem, Zijn leven heeft gegeven voor de medemens. Alleen: zelfs na 2.000 jaar, niet de moeite waard, want het was geen…. socialist.

    Met het doel de Yslammerij toch even onder te sneeuwen deze paar versregels van Meester Guido Gezelle. Als U tegelijk via deze link de klank van Stabat Mater Dolorosa van J.S. Bach, kunt U dit alles nog eens rustig herkauwen.

    https://www.youtube.com/watch?v=jm1os4VzTgA&list=RDjm1os4VzTgA&index=1

    Als U deze link aantikt komt U TERECJHT BIJ Philppe Van Jerreweghe §Gent) die U instrumentaal en vocaal drie uur lang stemmingsmuziek voor deze Goede Vrijdag A.D. 2015 levert.

    Naast het kruis, met wenend’ ogen,

    Stond de Moeder Gods bewogen,

    Wijl haar Zoon te sterven hing.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     






    03-04-2015, 13:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2505

    *

    Vrijdag 3 april

    Zon 7u15-20u18

    Goede Vrijdag

    H Richard van Chichester

    *

     

    2505 - DE YSLAM IS NOG VEEL YSELIJKER DAN EERST GEDACHT: HET BEEST EET NAMELIJK ZICHZELF OP, ZOALS IN ALLE HORROR VERHALEN

    *

    ISIS-Menseneters in militaire camouflagepakken

    .

    Zo valt het inderdaad minder op…..

    *

    INLEIDING

     

    Met de neus op de feiten gedrukt, kunnen wij met velen inderdaad niets anders dan onze mening over de Yslam aanpassen aan de gewijzigde omstandigheden. Ben er even niet goed van.

    Neen, de Yslam is dus niet gewoon niet goed, dus slecht. Hij is slechter dan slecht, in de overtreffende trap van vergelijking.

    Maar ja… ‘Vluchten kan niet meer’….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    ISIS getroffen door vleesetende parasiet die ook Palestijnen bereikt heeft

    *

    Aantal geïnfecteerden in driekwart jaar meer dan vervijfvoudigd – Moslim terroristen Syrië al eerder getroffen door dodelijke ziekte die ontstaat door kannibalisme

    De islamitische terreurbeweging IS(IS) is getroffen door een ‘vleesetende’ parasiet die steeds meer strijders infecteert. IS probeert uit alle macht te voorkomen dat de Leishmaniasis huidziekte, die zeer besmettelijk is, zich verder verspreidt. Het sluiten van kantoren van internationale hulporganisaties keert nu als een boemerang tegen de hoofden van de jihadisten terug. Sterker nog: apparatuur en personeel die probeerden te helpen met het stoppen van de potentieel dodelijke ziekte, werden gearresteerd.

    Het eerste geval van de door protozoën-parasieten veroorzaakte ziekte die ook slijmvliezen en inwendige organen aantast werd in september 2013 ontdekt. Halverwege 2014 was het aantal geïnfecteerden volgens het activisten netwerk ‘Raqqa wordt in stilte geslacht’ opgelopen tot circa 500. Inmiddels zou dat aantal minstens vervijfvoudigd zijn.

    Leishmaniasis wordt verspreid door vliegen die worden aangetrokken door de slechte hygiënische omstandigheden die ontstaan door de aanhoudende oorlog in de regio. Besmette personen zijn minimaal 1 tot 6 maanden ziek. In sommige gevallen is de ziekte, die zich door het hele lichaam kan verspreiden, fataal.

    ISIS heeft nog zo’n 3000 tot 5000 strijders in de stad Raqqa. De Wereld Gezondheids Organisatie waarschuwde onlangs dat de medische voorzieningen in het door geweld verscheurde Syrië compleet zijn ingestort, waardoor de ziekte zich snel kan verspreiden.

    Ook Palestijnen getroffen

    De parasieten hebben inmiddels ook de Palestijnse gebieden bereikt. In afgelopen 3 maanden werden 47 geïnfecteerden geconstateerd, tegen 50 in heel 2014. Palestijnen noemen het de Jericho vliegenziekte, waardoor ze ook al tijdens de Zesdaagse Oorlog tegen Israël in 1967 werden getroffen. (2)

    Dodelijke ziekte door kannibalisme

    In 2013 dook in Syrië de zeer zeldzame, besmettelijke en 100% dodelijke ziekte Kuru op. Artsen bevestigden dat enkele tientallen mensen de ziekte uitsluitend hebben kunnen opgelopen door het consumeren van een menselijk brein, met andere woorden: door kannibalisme. (3)

    De afgelopen jaren zijn er meerdere videofilmpjes opgedoken waarop is te zien hoe islamitische terroristen in Syrië mensenvlees opeten. Hier is een video waarop een jihadstrijder een menselijk long verslindt.

    Islamautoriteit Egypte staat kannibalisme toe

    Twee jaar geleden moedigde de hoogste islamitische autoriteit in Egypte, de Al-Azhar Universiteit, moslims aan om het vlees van 'afvalligen' op te eten. Safwat Hegazy, een bekende Egyptische geestelijke die in 2012 de campagne van de al na 1 jaar afgezette president Mohamed Mursi lanceerde, bevestigde in het populaire TV-programma Al-Nas dat het verleden leert dat rituele mensenoffers onderdeel vormen van de islam en bij Allah zelfs de voorkeur lijken te hebben boven dierenoffers (4).

    Xander

    Xander

    (1) Shoebat
    (2) Alwatan Voice
    (3) Zaman al-Wasal / Orient News Television
    (4) YouTube

     

    UITLEIDING

     

    Ook het geheim van die 72 dagverse maagden in het Hiernamaals is meteen opgelost! Die meisjes zijn geen hernieuwbare eeuwige lustobjecten, maar een soort menu in de zin van ‘Dagelijkse Kot’ door Jeroen Meus.Die gebruikt in zijn keuken ook altijd dagverse streekproducten!

    ISIS zal dus vanzelf stoppen, want door zelfvernieti ging…uitgestorven. Meteen is ook duidelijk waar het beroemde vers van de Franse theatermaker Corneille uit Le Cid vandaan komt, over een bepaalde veldslag die wel moest eindigen, ‘bij gebrek aan strijders’ omdat de laatste twee elkaar hadden dood geslagen….

    Onze Kruislegers mogen dus nog even inbinden, want ge zult zien: ‘le combat cessa, faute de combatants’….. Dan kunnen we, samen met het Volk van Israël, hun steden gaan omploegen, nadat wij onze zwaarden zullen omgesmeed hebben tot ploegijzers. Nadat we natuurlijk eerst die stinkende pietrolpompen uit de grond zouden gerukt hebben!

    Tegen dan rijden onze auto’s trouwens al lang op.. windenergie. Kunnen ze zelfs, als de verkeersregels zijn aangepast, op de weg komen en in de file gaan staan zonder chauffeur, zodat wijzelf rustig thuis kunnen blijven om blogs te schrijven voor het nageslacht….….

    Door naar

    http://www.huidziekten.nl/zakboek/dermatosen/ltxt/Leishmaniasis.htm

    te gaan weet U alles over deze gevaarlijke huidziekte…..

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    03-04-2015, 08:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    02-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2504

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    De ‘Autoriteiten’ blijven het, dank zij hun laksheid, gewoon uitlokken. Dus worden de ISIS-sympathisanten met de dag agressiever. Volgens mij wordt zo gehandeld, om burgers die op hun strepen staan, te kunnen in het verdomhoekje zetten. Allemaal uitvloeisels van de Taqiyya zoals die in de Koran in voorgeschreven: de Yslam-Rappers handelen dus volgens hun ‘Geloof’ en de Autoriteiten, de Grote Verstanden met de Kleine Hersentjes, volgen hen daarin. Want beide partijen weten: de tijd is in hun voordeel zowel door de open grenzen als door de vrouwenbuiken.

    Dhengis Kahn moest deze manier van Djihad bedrijven nog meegemaakt hebben. In zijn plaats zou ik dat het aangename aan het nuttige paren hebben genoemd. Het is trouwens ook de werkwijze van sommige Rode Goden, wat meteen de band bewijst tussen Rood en Yslammerij.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/23874431/__Rapper__Wilders_onthoofden__.html

    *

    Haagse rapper: Geert Wilders onthoofden

    Geert Wilders is woensdag indirect bedreigd door de Haagse rapper Laksida. De artiest twitterde dat hij hoopt dat de PVV-voorman wordt onthoofd door een Syriëganger. ,,[Ik] maak er gelijk een rap over", zo beloofde hij.

    De opmerking volgde op een tweet van Wilders dat 73 procent van de Nederlandse moslims Syriëgangers als helden zou zien. ,,Ik ben pas trots op Syriëgangers als ze Geert Wilders onthoofden", antwoordde de rapper daarop.

    Laksida is de artiestennaam van Mohcine El Mouaffak. De Hagenaar was in 2011 nog onderwerp van een documentaire van Omroep West over kansarme jongeren. De lokale omroep volgde El Mouaffak toen hij na een celstraf voor overtreding van de Opiumwet op kosten van de gemeente op zoek ging naar een huis en een baan. De rapper heeft de gewraakte tweet inmiddels weer verwijderd.

    Voor Wilders is het niet nieuw dat hij doelwit is van rappers. Eind vorig jaar kreeg de 27-jarige rapper Hozny een werkstraf van 80 uur en een voorwaardelijke celstraf van 2 maanden van de rechtbank in Den Haag. Hozny had een clip gemaakt waarin een op Wilders lijkende man twee vuurwapens op het hoofd gezet krijgt. Aan het slot van de clip gaat het beeld op zwart en klinkt een schot.

    Eerder werden twee rappers uit Enschede en Hengelo veroordeeld tot werkstraffen van 50 uur en voorwaardelijke celstraffen van twee maanden vanwege het bedreigen van de politicus in een rapnummer.

     

    UITLEIDING

     

    U heeft het goed gelezen: zingen dat Wilders moet onthoofd worden, mag niet. Maar over het onthoofden zelf wordt niets gezegd. Ook als burgers daarover een eigen mening hebben, wordt er opgetreden, maar net als tegen de rappers, zonder de kern van het probleem, het Yslamitisch onthoofden zelf, aan te raken. Bij mij valt dat onder de Taqiyya, de verdraaiplicht der Moslims, maar ook een socialistische specialiteit, meespelen.

    Moest er een referendum, liefst bindend, komen met de vraag JA of NEEN wilt U een Wetswijziging aan ons Europees Strafrecht, dat zegt dat Yslam-moordneigingen in woord of daad, gelijk staan met levenslange verbanning naar een onbewoond eiland in de Stille Zuidzee: wat zou de uitslag zijn, denkt U. Moest er zoiets bestaan, dan zou de ‘Islamfobie in zeer korte tijd grotendeels als vanzelf doven. Niet omdat mensen als Wilders dan zouden zwijgen, maar omdat de dag nadien de exodus van de Yslammers uit onze Gewesten een feit zou zijn. Want zonder die vreselijke woordenschat, is er geen Djihad, en zonder Djihad is er ook geen Yslammerij….

    Dan konden wij als Vlamingen weer zonder wenkbrauwfronsen kunnen zingen dat wij naar Yseland willen ter kaperen varen…. En dat zoiets voorbehouden is en blijft aan mannen met baarden….mannen met baarden.

    Even meeluisteren? https://www.youtube.com/watch?v=i613_eVGbB0

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    02-04-2015, 16:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2503

    *

     

    *

    SS uit H. als verkrachter, de Rode Ster-tegenspeler van

    .

    de Vlaamse historische ster, de Naamfeest Heilige van de Dag: Genoveva van Brabant.

    *

    INLEIDING

     

    In de Bijbel staat, ‘het woord is vlees geworden’. Maar als de van hoogmoed blinkende God der Socialisten stond SS uit H daar ver boven. Dat mooi gevormd vlees was gewoon spek voor zijn bek en hij likte en slikte dat het sap hem van de kin liep.

    Hela Ho, schettert God: ik werd wel verleid, hé, door de vele verleidsels van deze Eva, net als die verre voorvader van hem in het Aards Paradijs.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150402_01611507

    *

    Steve Stevaert verwezen naar strafrechter wegens verkrachting

    *

    Minister van Staat Steve Stevaert is door de Brusselse raadkamer verwezen naar de strafrechter in een verkrachtingszaak. Dat heeft de Brusselse parketwoordvoerder Laurens Dumont bevestigd aan De Tijd. Stevaert zelf zegt niets af te weten van zijn doorverwijzing.

    In het grootste geheim heeft een Brusselse onderzoeksrechter onderzocht of Steve Stevaert zich schuldig maakte aan verkrachting. De vermoede feiten vonden plaats in 2010 in een van de bedrijven waar Stevaert vroeger een mandaat bekleedde. Dat gebeurde vierenhalf jaar geleden, maar het slachtoffer diende pas in 2013 een klacht in.

     

    Persagentschap Belga kon in gerechtelijke kringen vernemen dat Stevaert het slachtoffer ontmoette naar aanleiding van een televisie-uitzending gepresenteerd door Goedele Liekens. Stevaert en de vrouw waren beiden gasten in het programma en werden na afloop aan elkaar voorgesteld. In de loop van de avond zou Stevaert vervolgens de vrouw verkracht hebben.

    De minister van Staat zou in de loop van het onderzoek ook schoorvoetend toegegeven hebben dat hij seksuele betrekkingen had met de vrouw, al zou die daar wel mee ingestemd hebben volgens hem.

    Het gerechtelijk onderzoek is na verschillende verhoren van de betrokkenen intussen afgesloten en het Brussels parket besloot Stevaert te vervolgen, zegt Dumont. Dat Stevaert misbruik maakte van zijn positie zou een bezwarende omstandigheid zijn. De woordvoerder van het Brussels parket bevestigt ook dat de raadkamer Stevaert op 24 maart heeft doorverwezen naar de correctionele rechtbank. Daardoor kan er snel een (publieke) rechtszaak volgen.

    Stevaert viel naar eigen zeggen totaal uit de lucht over de beslissing van de raadkamer. ‘Ik was helemaal niet op de hoogte dat ik was opgeroepen voor de raadkamer.’

    Vreemd, volgens het Brusselse parket, want als de verdachte niet op de hoogte is, kan de zaak niet behandeld worden, aldus het parket. Hij zou minstens een schriftelijke uitnodiging moeten gehad hebben om voor de raadkamer uitleg te geven. Als er geen onregelmatigheden gebeurd zijn, is beroep tegen de verwijzing niet mogelijk en komt de zaak voor de rechtbank. Wanneer precies, is nog niet duidelijk, maar dat zou nog voor de zomer kunnen zijn.

    *

    UITLEIDING

     

    En zeggen, dat zo’n nieuws precies op het Naamfeest van Genoveva van Brabant moest uitlekken, die andere zuivere maagd uit onze rijke Vlaamse Geschiedenis waarover in de loop der eeuwen, zo vele eindeloos lange verhalen werden geschreven. Als kind heb ik daar wekenlang ons Ma weten in lezen, uit bijeen gebonden en verlijmde vervolgverhalen uit de kranten. In de meeste gezinnen was er toen geen geld voor boeken of kranten, en op het platteland bestonden er nog geen bibliotheken. De vrouwen gaven die dingen gewoon aan elkaar door tot ze kapot gelezen waren. Ivanhov, Courts Mahler, De Loteling van H. Conscience, ‘Pijp en Toebak’ een meesterwerk uit het rijke oeuvre van August Snieders of de vele kortverhalen van A. Hans en de Klein Duimpjes van Uitgeverij De Lille/Maldegem….

    Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/August_Snieders (1825-1904) de veelschrijver die reeds op 14-jarige leeftijd zijn eerste boek schreef en waar nu, na meer dan 100 jaar, noch Lanoye of Brusselmans, zelfs als die op elkaars schouders staan, nog niet tot aan diens enkels reiken….

    Dank zij Genoveva van Brabant heb ik bij het schrijven van deze lijnen, even opnieuw het zalig gevoel gehad, die ik als kind kende, door dagenlang met dat soort druksels bezig te zijn. Daar bestaan geen beelden van, van mijn schuilplaatsje in het hoge gras, bovenop de bultrug van ons ‘kelderke’ waar zelfs de vliegen mij gerust lieten….. Niets van al die lectuur was veilig voor mij. Want seks kwam er niet in voor, dus viel er niets te biechten, en nu gaat het over niets anders meer. Zelfs bij het overlopen van De Krantenkoppen struikelt men er over om via deze weg een gevallen godheid in de belangstelling te schrijven.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    02-04-2015, 15:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2502

    *

    Donderdag 2 april

    Zon 7u17-20u16

    Witte Donderdag

    H Genoveva van Brabant

    *

     

     

    *

    BDW in de ring tegen Pietje-de-Dood

    .

    Scheidsrechter: de Moslim Executie Executieve

    *

    INLEIDING

     

    De Moslim Executie Executieve, door de media verkeerdelijk gespeld als de Moslim Executieve, heeft deze week een populistisch dictator in het vizier genomen, in de persoon van de Antwerpse Burgemeester, omdat die tegen alle beter weten in, de Yslam miskent door misdaadstatistieken te citeren. Op belediging van de Yslam staat de doodstraf door onthoofding of iets diergelijks. Met liefst zoveel mogelijk ceremonieel omtrent en in de volle openbaarheid, verfilmd en auteursrechtelijk beschermd door ISIS, de Yslamitische Staat. Alhoewel zij dat spreekwoord niet kennen, weten ze impulsief dat woorden niet helpen, daar waar voorbeelden gesteld kunnen worden om te trekkenn. Dat zij daarbij hun eigen cultuur en ISIS-stijl willen aanhouden, is iets dat respect verdient, maar waarover niet gesproken wordt. Stel U voor, dat de mensen beginnen nadenken….

    De man heeft zich, als politiek opportunist, eerst buiten de Wet gesteld, de Wet der Vlaamse Voorvaderen. Hij deed dat blijkbaar ongestraft omdat hij toen tijdelijk in de gunst van het publiek stond. De Vlamingen moesten dan maar zien zichzelf af te schaffen, of zichzelf te vergassen en te verstoken. Zij waren blijkbaar voor niets meer nodig, ook zonder hem was het doel immers bereikt. En kijk, reeds na het eerste woord, een schijnbeweging richting Yslam, het 2de objectief dat zijn opgang hindert, moet hij vechten voor zijn eigen vel.

    Vandaar al dat dreigen: als men hem niet laat begaan, trekt de man zich terug in de woestijn, zelfs al is de 40-Daagse Vasten dit jaar zo goed als gedaan. Zeker als hij is, als historicus toch wel ergens aan de bak te komen. Mijn zegen heeft hij, al had ik gedacht dat de verdiende 30 zilverlingen ruimschoots hadden kunnen volstaan om voor de rest van zijn dagen te overleven op water en droog brood.

    Neen, zichzelf ophangen zoals Judas Yskarioth hem voordeed, hoeft niet. Tenslotte heeft de man toch enige verdienste gehad in het te schande zetten van de Coburg Staat. Al ware het maar om de Vlamingen ‘in the picture’ te brengen op dezelfde hoogte als het land van Wilders en van Marine La Plume.

    Enfin, de Goede Week is de week van het bloedvergieten, en dat is precies wat de media met hem zinnens zijn. Net als de extreme Yslammers, kunnen die zijn bloed drinken. Geslacht vlees gedrenkt in eigen nat is tenslotte veel smakelijker, zoals we gisteren zagen. Herlees ten dien einde nog maar eens de voorgaande blog….

    JaJa, van vreemde culturen kan men altijd iets opsteken, zelfs al is het niet veel….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150401_01609362

    *

     

    De Wever: ‘Als ik hiervoor word veroordeeld, stop ik ermee’

    *

    Als ik daarvoor word veroordeeld, is het “game over”. Als de waarheid niet gezegd mag worden, houdt het op.’ Dat zegt Bart De Wever in Het Laatste Nieuws, in een reactie op de klacht wegens racisme na zijn omstreden uitspraken over Marokkaanse Berbers.

    Het is weinig waarschijnlijk dat De Wever straks vervolgd wordt om wat hij heeft gezegd. Maar mocht dat toch het geval zijn, dan zal hij zichzelf verantwoorden voor de rechter, zegt hij. ‘Dan zal ik Kamervoorzitter Siegfried Bracke zelf vragen om mijn parlementaire onschendbaarheid op te heffen. Als ik hiervoor word veroordeeld, waarom zou ik dan nog aan politiek doen? Als er een verbod op de feiten en een taboe op de waarheid rust?’

     

    De Wever houdt een wrang gevoel over aan de manier waarop zijn coalitiepartners van CD&V en Open VLD zich van hem distantieerden. De enige die in zijn ogen genade vindt, is premier Charles Michel (MR). ‘Hij had me kunnen afvallen, maar dat heeft hij niet gedaan.’

    Een groep Marokkaanse Belgen vindt dat de Antwerpse burgemeester een volledige bevolkingsgroep discrimineert en stigmatiseert met zijn uitspraken over racisme. De groep dient dan ook een klacht in tegen Bart De Wever wegens racisme en discriminatie. De burgemeester van Antwerpen vindt dat hij recht in zijn schoenen staat en noemt de klacht belachelijk.

     

    In Terzake zei De Wever dat behalve racisme ook ‘negatieve ervaringen met sommige bevolkingsgroepen’ een realiteit zijn. De Wever benoemde specifiek de Marokkaanse Berbers. ‘De beste aanpak tegen racisme is sociale vooruitgang creëren’, zei De Wever. ‘Bij de Berbergemeenschap is dat zeer moeilijk. Het is een zeer gesloten gemeenschap. Ze zijn ook vatbaar voor de salafistische strekking van de islam en dus radicalisering. Dat is geen reclame.’

     

    UITLEIDING

     

    De Bijna Slimste Mens ter Wereld kende dus blijkbaar onvoldoende het Franse chanson; ’que celui qui a dit la vérité, il doit être executé’ van Guy Béjart, iets wat elke Vlaams Belanger al weet, zelfs van vòòt hij geboren is. Daartoe de link http://www.dailymotion.com/video/xejwtf_clip-le-premier-qui-dit-la-verite-d_news naar deze parodie die lke Vlaams Belanger minstens 5 keer per dag zou moeten draaien.

     

    De Moslim Executeur Ahoe JaJa, is in zijn nopjes. Straks lopen hier let van haat verwrongen gezichten de Djihadiqsten met bosjes achter de zwarte IS-vlaggen, uiteraard voorlopig zonder bijbedoelingen. Voor al wie dergelijke optochten teveel aandacht aan besteedt of deze niet uitdrukkelijk goedkeurt, zal door de Autoriteiten opgepakt worden. Onder beschuldiging van het aanzetten tot haat en racisme en van schending van de Mensenrechten.

    Op 13 April zou Pegida-Vlaanderen willen betogen in Gent ‘"om opnieuw onze wens te uiten voor een leefbare maatschappij", maar Gent, de Vrije Stede, is al een tijdje veranderd in Termonstad, en dat scheelt entwat. Daniël in de Leeuwenkuil wordt geen Bijbels vervolgverhaal, maar een Antwerpse schience fictie-story voor de annalen van det Yslam Executie Executieve.

    Daarom moet Pegida overal in het Westen, de trom roeren voor de Tiende, Laatste en Beslissende Kruistocht. Tegen de zwarte IS-vlag, niet zoals het kruim der Franse ridders die met bezems gewapend in 1302 afzakten, om de Vlaamse boerkes als ratten eens ferm af te ranselen, neen, zo zijn we niet. We ranselen, net als de kippenboer die vreest voor het welzijn van zijn kippen, noodgedwongen de overbevolking aan ratten uit het kippenhok.

    En aan Myriam Almacy bevestig ik bij deze, met de nodige excuses voor beide diersoorten, dat een hond, geboren in een paardenstal, daarvoor nog altijd geen paard is. Ook een politica mag een gekregen paard niet in de bek kijken! Ze mag me dat niet kwalijk nemen, ik spraak gewoon als dierenvriend, bezorgd voor de goede reputatie paard en kar.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    02-04-2015, 10:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    01-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2501

    *

    Woensdag 1 april 2015

    Grasmaand

    Zon 7u20-20u15

    Verzenderkensdag

    H Hugo van Grenoble

    Op Sint-Huigen
    valt de sneeuwman in duigen

    *

    *

    Bij executie, in sommige landen een vaste gewoonte….

    .

     

    *

    INLEIDING

     

    In aansluiting op het heerlijke debat van gisteren met Filip DeWinter bij Jeroen Pauw, hieronder een waar gebeurd horror-verhaal uit de Prachtlandenvan het voorbije weekeind. Neen, voorlopig gebeurde het nog ver van ons bed, alhoewel de oranje overgooiers voor de eerste voorbereidende slacht, de scherp geslepen ceremoniemessen en de overige benodigdheden al zonder veel omhaal en, veel belangrijker: zonder de minste controle zijn aangekomen overal in het Westen voornamelijk in Duitsland en in De Lage Landen. Ze zijn ondertussen verdeeld op geheime plaatsen, buiten het bereik van de Staatsvuiligheid en andere snuffelhonden. Ook de (strafuitvoerders) werden aangeduid, ja zelfs de loopjongen die moet fungeren als een soort misdienaar bij de publieke executie. Men is er alleen nog niet uit, waar die zal plaatsvinden, in Antwerpen, Gent of Brugge. Al is de Merchtemse school der Ursulinen wegens de recente kledij voorschriften, tot en met anti-Yslam naar het schijnt, wel de meest aangewezen locatie.

    Geen commentaar, want in afspraak met de Moslim Executieve; is hierover in de verkochte binnenlandse media niet één letter verschenen. Het is trouwens dezelfde Moslim Executieve die instaat voor de executies waarvan sprake hierboven. Voor de aandachtige waarnemer, het zoveelste bewijs van een gelukte Taqiyya-toepassing, zijnde het liegen om bestwil voor de Yslam. Eigenlijk yselijk eenvoudig, maar ijverig bezig zijnde met de dingen van elke dag, is er niet één Autoriteit die daarmee bezig is. Bij de Yslam-vriendjes naar dubbele bodems zoeken is daar zeker niet bij.

    Tenzij dat er iemand is, die de VRT kan ‘hacken’, om na een korte inleiding deze video over de laatste koppensnellerij van Yslammers onder elkaar, te promoten. Gewoon ter inlichting en zonder bijbedoelingen; de twee basisprincipes waarop de VRT gestoeld is. Maar toch opgepast: U riskeert een klacht vanwege de immer waakzame Moslim Executieve wegens groeps-belediging en grensoverschrijdend gedrag. U kunt namelijk niet bewijzen dat de film echt is. U heeft geen getuigen. En neen, U krijgt vanwege de ISIS ook geen geschreven verklaring. Integendeel, Myriam Almacy van Groen zal er hoogst persoonlijk op toezien dat U als een leeg gelopen varken gekeeld wordt. Want, zegt ze, als Vlaamse, hier geboren en getogen, kan ze niet tegen bloed!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/03/niet_klikken_walgelijke_isis_video.html

    *

    8 moslims gekeeld in gruwelijke IS-video.

    Televee. Plaatje = scene uit FOX-serie The Walking Dead, seizoen 5, episode 1. "No Sanctuary" (2014). De helden van het verhaal staan op het punt gekeeld te worden door Verwarde Mannen (kannibalen), en hun bloed wordt in een trog opgevangen want dat maakt het vlees malserder (wiki). Daar moesten we aan denken toen we de nieuwe ranzige IS-onthoofdingsvideo dit weekend voorbij zagen komen op soc. media en int. pers. Video, waarin 8 (sjiieten) uitermate goor onthoofd worden (door soennieten), is weer een nieuw creatief dieptepunt in de Islamitische cinema. Want naast de bloedtrog [zie screenshot onder:] mogen er wederom kinderen meedoen in de productie. Een 10-jarig knulletje deelt de offermessen uit aan de beulen. Video van Islamitische Staat krijgt zero aandacht in de NL MSM D66-media. Begrijpelijk, want dat straalt maar weer negatief af op de islam. Bovendien zijn het moslims die door moslims gekeeld worden en geen westerse joods-christelijk-humanistische journo's/hulpverleners. Dus dan gelden sowieso heel andere morele Codes van Bordeaux bij de NOS-kijkende Correspondent-abonnees, die bovendien met plofkippen, ballonnen en megastallen wel wat anders aan hun hoofd hebben dan de globalisering van de zombie-islam. In de gisteren verschenen Engelstalige Kalifaat-glossy Dabiq 8 (PDF, 68 pagina's, 71MB) leest u alles over de nakende annexatie van het Afrikaanse continent. Iemand nog vragen?

     

    UITLEIDING

    Ja natuurlijk! Die gezellige dikkerd van gisteren, Grote Baas van de Navo, zal er persoonlijk voor zorgen dat bij YouTube zo geen video’s meer gepost raken. Ze doen, zei die, geen goed aan de reputatie van de Amerikaanse Buitenlandse Politiek. Voor de strafexpedities zelf kon hij verder niets doen, want de bevoegdheid van Volksgezondheid van elk betrokken land.

    Tenslotte is het ook zo, dat beiden, de USA en de EUSSR, op hun tandvlees zitten. Ook al belooft ACW Haiku Herman op zijn Plechtige Communiezieltje, dat er helemaal geen onregelmatigheden zijn gebeurd en dat alle slachtoffers zullen vergoed worden. Wat die 800.000 ARCO-spaarders betreft: wat in de Regerings Akkoord staat, zal worden nageleefd met het geld van de Belastingbetaler, een zekere Honoré Gepluimd.

    Al kan het natuurlijk ook, dat de Euro, nog voor U dit gelezen heeft, tot het verleden behoort. Iets wat uitsluitend afhangt van de Rijke Pietrol-landen, met wie er geheime onderhandelingen lopen voor overname van de ECB, die vandaag, één April 2015, moest beklonken geweest zijn…..

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     










    01-04-2015, 16:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    31-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2500

    *

     

     

    *

    De Heer van Dam (PvdA), die beloofde later nog ‘ns terug te komen

    .

    Om de precieze maten van de kamerhoeken na te meten…..

    *

    INLEIDING

     

    President Assad van Syrië, die ook geen doetje is, voor de camera’s afwegen tegenover Het ISIS-Beest van de IJslam, is voorwaar geen sinecure, zonder in schelden te vervallen. Maar echt en niet gezeverd – Dames en Heren, Kom dat zien –U moet de Fluppe eens bezig horen! Help AUB mee om dit gesprek zoveel mogelijk te verspreiden: Uw achterkleinkinderen zullen U dankbaar zijn.

    Kijk, FDW wist nochtans pertinent dat die Mr Jeroen Pauw de moderator, hem absoluut niet zou sparen, maar kijk: tot zijn eigen stomme verwondering liet men hem iedere keer uitspreken. Hij kreeg zelfs een paar keer gelijk! Een vorm van beleefdheid die de Vlaams Belagers niet gewoon zijn op de het Rode Staatszendertje in Bruxellabad.

    Op deze blog hoeft men ons DeWinter niet te leren kennen, maar deze keer overtrof hij toch onze stoutste verwachtingen! Geef de Macht aan een dozijn zulke mannen, en Vlaanderen staat binnen de kortste keren overal aan de top!

    Als U dit interview ergens zult terugvinden in onze ‘democratische pers’? Ja, misschien ooit in de mémoires van die man, als die tenminste tegen dan nog zouden kunnen uitgegeven worden in gewoon schrift, en niet in vettige Arabische spaghetti-slierten….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11021

    *

    Filip Dewinter te gast bij ‘Pauw’

    Gisteren was Filip Dewinter te gast bij het veelbekeken Nederlandse debatprogramma ‘Pauw’

    Onder deskundige leiding van Jeroen Pauw debatteerde hij met Martijn van Dam (PvdA) over onze strategie in het Midden-Oosten, met name inzake ISIS en het Assad-regime in Syrië. Dewinter liet Van Dam zowat alle hoeken van de studio zien.

    Klik hier om het debat te bekijken

     

    UITLEIDING

     

    Dat zelfs de Amerikaanse allesbrander, de John Kerry, op dezelfde golflengte zit als DeWinter, deed even niets af aan de ‘wansmakelijke’ taal van de Fluppe.

    Naar mijn mening, is de politieke carrière van Martijn van Dam (PvdA) na dit gesprek met Jeroen Pauw definitief voorbij. Net zoals Filip DeWinter een sieraad is voor zijn partij, Het Vlaams Belag – wat zeg ik: zijn partij?! Filip DeWinter is een sieraad voor gans zijn Vlaamse volk, en die van Dam is de pure schande van het zijjne!

    O Wat moeten de Stuk-Wevers op hun nagels bijten! Ze denken wel zoals de Belangers, maar durven daar niet voor uitkomen. Tenzij in de beslotenheid van het stemhokje?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    31-03-2015, 17:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2499

    *

     

    *

    Dood door Steniging, uit de Koran, het boek dat Geert Wilders wil verbieden….

    Zal ‘De Arabier van Morgen’

    .

    anders zijn dan de Arabier van vandaag?

    *

    INLEIDING

     

    Steniging van een jong en levenslustig mensenpaar: dat doen zelfs de beesten elkaar niet aan. Wat meteen wil zeggen dat het ISIS-krapuul nog minder is dan beesten….

    Hoopvol toch voor alles en iedereen die in deze ‘Godsdienst’ van de Wrede wil leven en daar nu al voor propaganda voor maakt.

    Beschuldiging: die twee hadden betrekkingen voor het huwelijk en in de Koran staat dat dit niet mag en bestraft wordt met steniging tot de dood er op volgt. Ook hoopvol voor onze eigen jeugd, die dank zij de progressieve en ruimdenkende Slinxe globalisten. Nu al seksuele opvoeding moet krijgen van in de kleuterklas.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vandaag.be/buitenland/158684_is-stuurt-gruwelijke-beelden-de-wereld-in-van-koppel-dat-wordt-gestenigd.html

    *

    IS stuurt gruwelijke beelden de wereld in van koppel dat wordt gestenigd

    *

    De extremistische terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) heeft opnieuw enkele gruwelijke beelden de wereld ingestuurd. Op de beelden is te zien hoe een man en een vrouw worden gestenigd in Irak nadat ze ervan werden beschuldigd seks te hebben gehad voor het huwelijk.

    De man en de vrouw worden eerst vastgebonden en geblinddoekt. Vervolgens worden ze in Mosul, het Iraakse bolwerk van IS in de provincie Nineveh, gestenigd door de jihadisten terwijl een grote menigte toekijkt hoe het weerloze koppel wordt vermoord. Het koppel wordt vastgebonden aan de handen zodat ze de stenen niet van zich weg kunnen slaan. Op de beelden is te zien hoe jonge kinderen op de schouders van hun vader klimmen om een beter zicht te hebben op het ‘spektakel’.

    Plassen bloed

    De misselijkmakende video begint met beelden van een grote menigte die zich hebben verzameld op een natgeregend plein in het centrum van Mosul. Op de achtergrond zijn ook vrouwen te zien die gekleed zijn in een zwarte niqaab. Vervolgens wordt een grote hoop stenen, die in het midden van het plein ligt, in beeld gebracht. IS-militanten beginnen de stenen af te vuren op het echtpaar en als snel verschijnen er plassen bloed in beeld. Uiteindelijk sterven de man en de vrouw aan de verwondingen veroorzaakt door de regen van stenen.

     

    UITLEIDING

     

    Natuurlijk weten onze ‘gevestigde Meldia’ van niets: is al veel belangrijker uit te weiden over de Marokkantjes die klacht neerleggen tegen BDW omdat die de misdaadcijfers der statistieken durft te herhalen. Die werken inderdaad, objectief gezien, inderdaad stigmatiserend voor de Marokkanen. Omdat die, percentsgewijze, daarvoor op het podium komen….

    Bij mij voelt die klacht net zo aan, als de klacht van die winkelkrakers in de Kloosterstraat in Antwerpen: ze hebben het wel gedaan, maar willen er niet voor aan gesproken worden! Hun tere zieltjes kunnen daar niet tegen! Want, voor je het vergeet: de Berbers zijn een fier volk van oorsprong. Hun nakomelingen, daarentegen….

    En dan is de IJslammerij, die de laatste restjes van zelfs de primitiefste samenleving overhoop haalt. Niks dromedarissen, niks kamelen, alleen op kanker-pietrol gerstoojkte 4 x4 met wapperende ISIS-vlag telt. Op voorwaarde dat op de voorplecht een zware mitrailleur uitvoerig in beeld wordt gebracht.

    De IJslammerij wil dus op korte termijn een herkansing van 1683 voor de poorten van Wenen, waarna het voor alle Europeanen voorgoed zal gedaan zijn met het verorberen van CROISSANTS. Na de (verhoopte) zege, zullen er deze keer alleen nog peperkoeken Paasklokken gegeten worden.

    De onderhandelingen met Jeroen Meus van de Coburgse Staatsomroep zijn al zo ver gevorderd, dat de man heeft toegegeven te willen instaan voor een wereldschokkend recept. Incest-chocolade op een bedjes van maagdenvliezen!

    De wereldpers ligt er nu al omver van! De primeur zal te degusteren zijn, ter gelegenheid van de eerste openbare steniging op het de Brouckèrepklein in Bruxellabad. Toegangsticketten via www.een.be. De eersten zullen de besten zijn. Idkaart ACW of ACOD verplicht.

    Niet tevreden? Geld terug!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    31-03-2015, 15:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2498
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    *

     

    *

    Deze uitgemergelde figuur is de opvolger van Dwight Eisenhower, die we nog kenen uit WO II

    .

    Het is Philip M. Breedlove, de Opperbevelhebber der Navo….Hij is niet alleen breed van schouders, maar ook breed van liefde…

    *

    INLEIDING

     

    Ik meende – blijkbaar ten onrechte – dat Elsevier bij onze Noorderburen een grote en betrouwbare partner-bron van objectieve inlichtingen was. Een blad waarnaar wij als Vlaming konden naar opkijken en zelfs een beetje verzuchten, omdat wij zoiets niet hadden.

    Maar zie, de vele reacties (36 om 14 uur) van verontruste lezers logen er niet om: haast unaniem deelden ze de mening van mijn goede oude vriend Jos op http://blog.seniorennet.be/rechts/ , waarbij zelfs de woorden ‘schandalig’ naast vele ‘asjemenou’s’ de boventoon voerden. Wat me doet veronderstellen, dat er bij Elsevier die dag een koningsmoord moet gebeurd zijn om de storende LEUGENS gepubliceerd te krijgen..

    Waarbij ik niet wil gezegd heb ben, dat de Russische Poet een leukerd is, of de geestigste van heel de Doema. De man zal ook wel zijn kleine kantjes hebben. Maar hij is verdorie onze vriend. Wat bewezen is door het feit dat hij tegenover ons nog altijd in geen… Russische coleire is geschoten voor al het gevaarlijk gecouilloneer van de EUSSR, de USA, de Navo en tutti quanto. De man moet niet alleen stalen zenuwen hebben, hij moet bovendien ook een groot politiek talent hebben!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2015/3/Een-sterke-NAVO-moet-Rusland-herinneren-aan-zijn-grenzen-1737640W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2015-03-30|%27Veilig_Europa_kan_alleen_als_NAVO_Rusland_herinnert_aan_zijn_grenzen%27

    *

    Veilig Europa kan alleen als NAVO Rusland herinnert aan zijn grenzen

    Poetin moet concurrent worden in plaats van vijand

    Afshin Ellian1712 door Afshin Ellian 30 mrt 2015

    *

    Rusland is nog altijd een militaire grootmacht. Als het Westen een nieuw Krim-scenario wil voorkomen, moeten miljarden worden geïnvesteerd in defensie. Want alleen met een sterk en slagvaardige NAVO is de veiligheid in Europa te waarborgen.

    Niet eerder sinds de val van de Muur waren er zo veel ernstige conflicten als nu. De wereld wordt met de dag onveiliger.

    Jemen verkeert in chaos, in Syrië veroverde de alliantie Jaysh al-Fateh, met daarin Al-Qa'ida-gezinden als Al-Nusrah, de Syrische stad Idlib.

    Damascus is de hoofdstad van president Bashar al-Assad, Idlib de hoofdstad van Al-Qa'ida en Raqqa de hoofdstad van Islamitische Staat. Ook de situatie in Noord-Afrika is zeer zorgwekkend. En dan is er nog de Oekraïense burgeroorlog.

    Indrukwekkend

    Afgelopen week organiseerde het ministerie van Defensie een indrukwekkende conferentie met ruim driehonderd topmilitairen uit NAVO-landen en enkele vertegenwoordigers van militaire moderne industrieën. Ik had de eer om deze conferentie te mogen bijwonen.

    Future Force Conference 2015 was een geslaagde veiligheidsconferentie. Ik ga hier niet citeren uit vertrouwelijke gesprekken of toespraken. Desondanks probeer ik enige hoofdzaken aan de orde te stellen die van belang zijn voor de politiek en de burgers.

    Ideologische groei

    Er zijn grofweg drie veiligheidsvraagstukken voor Europa en haar bondgenoten:

     

    1) De instabiliteit en de burgeroorlogen in islamitische gebieden. Die kunnen op allerlei manieren onze veiligheid beïnvloeden. Er zijn daarom in het afgelopen decennium verschillende militaire operaties en vredesoperaties geweest in de door burgeroorlog geteisterde gebieden.

     

    2) Het terrorisme van eigen bodem. De toename van deze terroristische activiteiten is niet los te zien van de instabiliteit en burgeroorlogen in de islamitische gebieden. Niet de ideologische groei van het islamitische terrorisme, maar de operationele aspecten van het terrorisme zijn nauw verbonden met de instabiele gebieden.

     

    3) De Russische federatie onder leiding van president Vladimir Poetin. Ook dit is een ernstige bedreiging aan het worden voor het NAVO-gebied. De Baltische staten nemen nu de positie in die ooit door West-Berlijn werd ingenomen.

    Verstoord

    Na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie besloot het Westen terecht om Rusland niet als vijand maar als vriend te zien. Daarom werd het land betrokken bij de NAVO. Rusland zou de NAVO niet meer hoeven vrezen. De Russen mochten aanschuiven en meekijken. Deze verhouding is nu geheel verstoord. De Russische Federatie zit niet meer aan; ze ziet in de NAVO een vijand. Generaals vertelden mij over zeer verontrustende Russische provocaties - militair en op het gebied van inlichtingen - in NAVO-landen.

    Supermacht

    Ook Scandinavische landen zijn in toenemende mate bezorgd over de Russische houding. Finland, Noorwegen en Zweden staan nog altijd tegen een overmacht van het Russische leger.

    Ik wil hier de illusie van het totale uiteenvallen van het Sovjetleger wegnemen. De Russische strijdkrachten zijn nog steeds zeer sterk, goed georganiseerd en uitstekend bewapend. De Russische federatie is in militair opzicht nog altijd een supermacht.

    En Europa is voor haar veiligheid nog steeds afhankelijk van die andere supermacht, de Verenigde Staten van Amerika.

    Er bestaat geen doctrine voor de omgang met Rusland, de partner die geen partner meer is. Een nieuw Koude Oorlog is een dwaas idee. Daarover is het iedereen het eens.

    Pacificatie

    Ik vind dat Rusland moet worden beschouwd als een politieke en militaire concurrent - dus niet als een vijand. Daarvoor moeten de NAVO-landen wel bereid zijn om de invloedssfeer van de concurrent te erkennen.

    Deze begrenzing moet leiden tot pacificatie en het nemen van verantwoordelijkheid bij het Kremlin. Dit impliceert niet dat de NAVO niet voorbereid hoeft te zijn op militaire confrontaties.

    Een concurrent moet niet in de verleiding komen om zich te gedragen als een avonturier. En dit kan op militair gebied leiden tot ongelukken waarvan later iedereen spijt krijgt.

    Daarom moet juist de NAVO sterk en slagvaardig zijn om de concurrent aan de grenzen van zijn macht te herinneren. Oftewel: versterk de NAVO.

    Slagvaardig

    En dat kan alleen als NAVO-landen bereid zijn om hun defensiebegroting uit te breiden. Miljarden moeten worden geïnvesteerd in een slagvaardige en snelle krijgsmacht in diverse NAVO-landen.

    Tegelijkertijd moet de NAVO zich bezinnen op de definitie van artikel 5 van het NAVO-verdrag: aanval op één is een aanval op allen. Generaal Philip M. Breedlove, de hoogste militair van de NAVO, vraagt terecht naar een hernieuwde interpretatie van artikel 5.

    Een concreet voorbeeld: wanneer Moskou via de Russische inwoners van een Baltische staat een burgeroorlog zou ontketenen, rijst de vraag of hier artikel 5 van het NAVO-verdrag van toepassing is.

    Vakantie

    Zijn wij dan in oorlog met Rusland? Het gaat hier om het Krim-scenario, waarbij Russische inwoners met behulp van de Russische commando's de staat hebben overgenomen.

    Ja, zou ik zeggen, artikel 5 moet worden geactiveerd als een NAVO-lidstaat slachtoffer wordt van het Krim-scenario. Deze boodschap moet luid en duidelijk aan de Russische federatie worden overgebracht. Anders maakt de concurrent, Rusland, een verkeerde inschatting van de NAVO.

    Europa moet ter zelfverdediging miljarden investeren in de krijgsmacht. De vakantie is voorbij. De geschiedenis vindt volop ingang in ons leven. Een sterke en slagvaardige NAVO is de enige garantie voor de veiligheid van Europa.

    Rechtsgeleerde Afshin Ellian blogt regelmatig over uiteenlopende onderwerpen voor elsevier.nl.

     

    UITLEIDING

     

    Na de twee wereldoorlogen van de voorbije eeuw, die de Europese volkeren voor altijd getekend hebbe – en gedecimeerd – zijn deze na het uitbreken van de vrede, in het kamp der overzeese wereldverbeteraars terecht gekomen, zodat ze vanaf dan van Meesters, de knechten werden in eigen huis. Ondertussen zijn overal in onze wereld, twee andere ‘religies’ aan de beurt gekomen die zeggingsscap eisen: de IJslammerij en de Negerbeschaving. IJSlam rules the wives, weg met de Apartdheid en weg met ons!

    Dit gezegd zijnde, moet het spoor dat Afshin Ellian wil trekken wel duidelijk als misleidend herkend worden. Hij zegt het trouwens zelf: de Navo, Het Noord Atlantisch Verbond der Naties (NATO) staat onder leiding van de hoogste bevelhebber Generaal Philip M. Breedlove, Amerkaan ° in Atlanta, Georgia, USA

    Met de ogen van een Vlaming die (tegen wil en dank) Europeeër is moeten worden, zie ik de Navo gewoon als de verderzetting van de ‘Geallieerden’ uit ’40-’45 onder het Opperbevel van die andere Amerikaan (Dwight Eisenhower, de latere President van Amerika). Alleen gaat de strijd niet langer tegen Das Dritte Reich van Nonkel Dolf, maar tegen diens vijand, het Rusland der Communistische Tsaren met de eeuwig zingende bossen.

    Amerika, samen met Festun Europa, onder leiding der Verenigde Nazi’s, tegen de Russen; ziedaar zelfs de ultieme hoop van de Führer voor het beëindigen van de oorlog. Adolf Hitler krijgt dus eens te meer, zij het deze keer post mortum; gelijk…..

    Alleen al deze idee moet een aansporing zijn voor lle Europeeërs om eindekijk dat handje los te laten, en om alleen te leren lopen.

    Aandacht AUB. Eisenhower, de notoire vrouwenversierder en voorloper van de latere President–Loverboy van een zekere Monica Lewisky, wiens vettitge vandaag kandidateert voor de Hoogste Post (Hilaty Clinton) is voorbestemd om zijn naam dus alle eer aan te doen. Na de eindzege op de Poet te hebben behaald, dat spreekt vanzelf.

    Moge de Heer ons genadig zijn….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

    31-03-2015, 13:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2497

    *

    Dinsdag 31 maart 2015

    Buienmaand

    Zon 7u22-20u13

    Z Hendrik Werner


    *

     

     

    *

    Het 9de tot en met het Elferndertigste Wereldwonder

    .

    Een Arabier al hier zonder Koran-bier…..

    *

    INLEIDING

     

    Je houdt het niet voor mogelijk, maar hieronder maak je kennis met een.. Arabier, als een Café Zonder Bier. Het is een man met een alledaagse aam, namelijk Raid Sattouf, met vriendelijke vraag dat nu nooit meer te vergeten.

    Maar aangezien hij ooit werkte – en het overleefde - voor Charlie Hebdo, komt hij bij mij over als een ‘klikskesdrinker’, iemand die van alle lege glazen in het café, de restjes gaat opdrinken…. Zijn laatste ‘Meesterwerk’ lezen: ‘De Arabier van Morgen’ zit er voor mij echter niet in. Ik heb al meer dan genoeg aan de Arabier van vandaag…..

    Ja, veel geld verdienen op de kap van een ander – een slechte gewoonte van Slinx - dat wel. Onderstaand artikel vah E.J. Bron gaat m.i. voorbij aan de grond van de zaak. Het werk van deze man is dan ook niets meer dan een persoonlijke blik in een zeer verre toekomst van nog vele honderden jaren voor ons…. Die Raid Sattouf, misschien wel een ideale schoonzoon voor velen, is gewoon een soort eigentijdse Arabische Baron von Münckhausen, ja…

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    De Arabier die voor “Charlie Hebdo” tekende

    Raid Sattouf is een ster in Frankrijk. Zijn strip “De Arabier van morgen” is daar al voor de aanslag van 7 januari verschenen. Hij schetst het beeld van een genadeloos achtergebleven samenleving.

     

    Ik wil niemand kwetsen en ook niet generaliseren door te beweren dat kritiek, en vooral zelfkritiek, niet tot de wezenlijke deugden van de Arabisch-islamitische cultuur behoort. Moslims schijnen, zoals blijkt uit hun reacties op “islam-kritische” teksten en karikaturen, veelmeer te neigen tot het beledigd zijn dan leden van andere culturen en confessies.

     

    Aan alles wat er in de Arabisch-islamitische wereld misgaat – armoede, analfabetisme, werkloosheid – zijn altijd anderen schuldig; het kolonialisme, het kapitalisme, het zionisme, maar nooit diegenen die het in deze landen voor het zeggen hebben.

    Natuurlijk bestaan er ook kritische en zelfkritische denkers, die in het teken van de halvemaan zijn opgegroeid. Ayaan Hirsi Ali, Salman Rushdie, Ibn Warraq en Najem Wali, Taslima Nasrin en Hamed Abdel-Samad, die van zichzelf zegt dat hij “van het geloof naar de kennis bekeerd zou zijn.” Maar ze leven en werken allemaal in ballingschap.

    Riad Sattouf leeft niet in ballingschap. Hij werd in 1978 in Parijs geboren, zijn vader was Syriër, zijn moeder Française. Het gezin woonde enkele jaren in Libië en Syrië en keerde in het begin van de jaren-90 terug naar Frankrijk, waar de jonge Riad al spoedig zijn talent als striptekenaar ontplooide.

    Hij werkte tien jaar lang voor “Charlie Hebdo”en heeft veel prijzen gewonnen. In Frankrijk kent iedereen hem, in Duitsland heeft hij een kleine, maar groeiende fanclub sinds vijf jaar geleden zijn eerste in het Duits vertaalde Graphic Novel “Mijn besnijdenis” op de markt kwam.

    Zijn boek “De Arabier van morgen” verscheen in Frankrijk in mei 2014, in Duitsland midden februari van dit jaar, dus kort na de terreuraanslag op de redactie van het satirisch tijdschrift “Charlie Hebdo”. Zo kan de lezer bijna helemaal niet anders dan zoeken naar verborgen aanwijzingen waarmee hij de vreselijke daad van 7 januari zou kunnen verklaren.

     

    Maar “De Arabier van morgen” gaat noch over terreur noch over terroristen, het boek schets alleen maar het leven in Libië respectievelijk Syrië vanuit de zienswijze van een kleine jongen met een pruilmondje en lange, platinablonde haren, die door iedereen lief gevonden wordt en wil knuffelen. Wat uiteraard ook een vorm van subtiele terreur is die sporen in het gemoed achterlaat.

    Het gezin van Riad Sattouf behoort tot de betere kringen. De vader, Abdel-Razak, was “bezeten van het idee om dokter te worden”. Omdat hij echter niet tegen bloed kon, studeerde hij geschiedenis en droomde ervan “president” te worden. “Ik zou alles veranderen bij de Arabieren. Ze zouden moeten ophouden met dat vrome gedoe, zich moeten ontwikkelen en de moderne tijd moeten binnentreden.”

    De moeder, Clementine, zorgt voor het huishouden en het gezin. Terwijl ze de strijk doet, leest ze uit het “Groene Boek” van Muammar al-Gaddafi voor: “De vrouw is net als de man een menselijk wezen. Dat lijdt geen twijfel.”

    Wat de kleine Riad ziet en weergeeft, herinnert aan het sprookje van de keizer zonder kleren. Alleen een kind kan zo precies en zo genadeloos toestanden omschrijven waaraan een samenleving lijdt die op weg naar de moderne tijd is blijven steken.

    Voor de stilstand zijn niet alleen de regerende despoten verantwoordelijk – Muammar al-Gaddafi, Saddam Hussein, Bashar al-Assad –, maar ook de neiging van de mensen tot zelfmisleiding en zelfoverschatting. En het gezin is de miniatuur weergave van de samenleving. Wie erbij wil horen, moet bugten voor het dictaat van het staatshoofd. Dat is ook zo bij de Sattoufs.

    Maar Abel-Razak, de vader van Riad, is al een stap verder. Hij is de enige in zijn familie die kan lezen en schrijven. Hij zegt: “Als de Arabieren ooit ontwikkeld zijn, zullen ze zich vanzelf van de oude dictators bevrijden.” Zijn vrouw Clementine tempert zijn optimisme. “En wat komt er daarvoor in de plaats? Jonge dictators?” Niet per se. De Arabier van morgen kan ook een kunstenaar zoals Riad Sattouf zijn.

    Bron:
    http://www.welt.de
    Auteur: Henryk M. Broder

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

     

    UITLEIDING

     

    De enige goede IJs Lammer is - neen, niet een dode IJs Lammer – maar een Ijs Lammer die met kennis van zaken de IJs Lammerij voor eens en voor altijd ten gronde afbreekt. Iemand die als IJs Lam Godsgeleerde, de ware identiteit van de Stichter beschrijft als een dementerende pedofiele massamoordenaar die 1400 jaar geleden te vuur en te zwaard zijn buurlanden binnenviel. Een hoogmoed-waanzinnige die hallucineerde over ‘Goddelijke Boodschappen’ waarvan hij de Drager beweerde te zijn en daarbij geen tegenspraak duldde..

    De bewijzen liggen voor in de IJs Lamwereld zelf en hoeven alleen maar in de volle openbaarheid te worden gebracht. Liefst nadat ze getoetst zijn aan de historische bronnen van de volkeren die hij probeerde uit te moorden.

    Dat zou pas kunnen lukken, als de ‘Gelovigen’ massal zouden hebben leren lezen en schrijven, zodat ze individueel de bronnen kunnen raadplegen…..

    Vandaar de beeldspraak over Baron von Münckhausen, om te wijzen op de fantasie van het tijdsgebruik Nu, Dan en Nooit. Veel beloven en weinig geven, doet de zotten in vreugde leven…..

    Als er tegen dan nog iemand in leven is, die het kan voort vertellen.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    *

    EINDE

    *

     








    31-03-2015, 09:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    30-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2496

    *

    .

     

    *

    De financiën van de Gentse Unief worden onder de hand genomen…

     

    *

    INLEIDING

     

    In voorgaand stukje over de Waalse ‘Nutteloze Werken’ toch wel vergeten zekerde opsomming der meest flagrante gevallen te herhalen. Gewoon voor de goede orde, de lezer in het on gewisse latend over hoeveel miljarden het eigenlijk gaat.

    Naast die nutteloze ‘Scheepslift van Strépy’ is er nog ‘Het Hellend Vlak van Roinquieres, de vlieghaven ‘Brussels South’ 1ste Versie), de grandiose nooit gebruikte ‘Métro Léger’ van Scharrelroi, het spectaculaire Station van Liège waar de burelen vergeten zijn, de treinstelplaats zonder sporen van en naar, de vele bruggen en bruggehoofden zonder wegen onder midden de velden, enz, enz. Allemaal zaken waar de verantwoordelijken van PS-signatuur zijn, die nooit enige verantwoording hebben moeten afleggen. U weet wel; de gestegen staatssschuld is vanzelf gekomen, en zal iook wel vanzelf weer weggaan…..

    En zon kleppers dagen BDW voor de scherprechter, omdat die durft een van hun geweldbetogingen toe te laten, mis de inrichters persoonlijk zouden instaan voor de aangerichte schade. Dat is, zegt de ACOD, een ondemcratische inperking van het recht op betogen.

    Maar soit: ze staan voor jaren in het borstelkot, waar ze thuishoren. Deur op slot en de sleutel weggooien!

    Bij hun lijfblad echter, voelt men de nieuwe bui al hangen. En deze keer in Terlmontville, de stad met internationale allures die al decennia geleden haar Vlaamse roots heeft verloocjhend, ten bewijze waarvan Klokke Roeland, de sormklok, verwijderd it het Belfort, ligt te verkommeren gewonnen-veroren op een voorschootje gras ergens aan de voet van de Sint Baafs. ’t Stad had trouwens al lang dat nutteloos geworden kerkgebouw willen slopen om op die plaats parkings te maken (*), ware daar niet dat wereldberoemd schilderij van de Rechtvaardige Rechters. Nog zo’n ouderwetse kladpotterij die door de overwegend Turkey-iinwoners als zwaar beledigend wordt ervaren.

    Maar zie; het Daghet in den Oosten, en Vooruit!, de De Morgen zal effe de situatie redden.. De vlucht vooruit, alle hens aan dek, verzamelen geblazen: De roem van Gent, de Rode Burcht der Unief dreigt in opspraak te komen. E, dat dan nog wel door jarenlang gesoemel rond een der srijdpunten van de socialisten: de rechten van de kleine man…

    Erg onder de indruk ben ik niet: de Roden halen immers het geld waar het zit, desnoods bij het eigen volk. Lees: ehebben dat geld nodig voor zichzelf en voor de nieuwe vriendjes, de IJs Lammers, in wie ze alle vertrouwen stellen op hun postjes te kunnen behouden.

    (*) Sint Baafs slopen voor parking: gelukkig is het nog niet zo ver. Maar de dag dat Achmed of Suleiman de sjerp draagt zou het Kruis bovenop wel eens rap kunnen verwijderd worden en staat er, nog voor het eerstvolgend bouwverlof, op elke hoek een torenhoge minaret. Wellicht is dat het signaal voor de massa om wakker te schieten, en om eindelijk, alle interne discussies opschortend, de krijgsbanier op te nemen voor de 10de en beslissende Kruisticht.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/ugent-wankelt-na-financiele-kater-ook-angstcultuur-aangeklaagd-a2269600/

    *

    UGent wankelt: na financiële kater ook angstcultuur aangeklaagd

    *

    Het rommelt bij de UGent. Eerst bleek dat de universiteit tegen een financiële kater van 120 miljoen euro aankijkt wegens niet-betaalde pensioenen. Nu komen verhalen naar boven die erop wijzen dat pesten, burn-outs en vriendjespolitiek een probleem vormen aan de universiteit.

    Aan de UGent heerst een angstklimaat waar pesten en burn-outs een groot probleem zijn. Dat zegt studentenblad Schamper op basis van verschillende getuigenissen, en het wordt bevestigd door getuigenissen en vertrouwelijke documenten over jarenlang pestgedrag bij één decaan, die De Morgen te pakken kreeg. "De universiteit doet veel te weinig voor het welzijn van haar personeel", zo vat een hooggeplaatste bron het probleem samen.

    Uit het jaarverslag van de vertrouwenspersoon van UGent blijkt dat er vorig jaar 120 nieuwe klachten waren rond psychosociaal welzijn: pesterijen in de vorm van verbale agressie, psychisch geweld, conflicten, psychosociale belasting en burn-outs.

    Uit documenten die De Morgen inkeek, blijkt dat het restaurantpersoneel van de UGent wegens onderbemanning gevraagd wordt medische ingrepen uit te stellen en ook te gaan werken als ze ziek zijn. Een probleem dat de universiteit erkent. "Er is een actieplan opgesteld en we gaan extra tijdelijke krachten inzetten om die mensen te helpen", zo zegt rector Anne De Paepe.

     

    De Paepe erkent ook dat pesten een probleem is aan de universiteit, maar voegt eraan toe dat dat ook niet zo vreemd is bij een organisatie waar meer dan 9.000 mensen werken. "Dat er spanningen en conflicten zijn in zo'n grote groep mensen is helaas een realiteit. Wij doen er alles aan om dat probleem zo goed mogelijk aan te pakken, maar het helemaal uitroeien kan helaas niet. Maar ik vind psychosociaal welzijn héél belangrijk en wil daar ook heel hard werk van maken."

    Toch stuitte De Morgen op een zeer opmerkelijk geval van jarenlang pesten door een decaan. In een vertrouwelijk document staan getuigenissen die zijn wangedrag aan de kaak stellen. Er werd een officiële klacht ingediend, maar die leidde tot niets. "Ik kan alleen maar reageren op officiële klachten. Los daarvan denk ik dat sommige mensen er belang bij heb één casus op te blazen. Wij willen objectief blijven", aldus rector De Paepe. De decaan zelf ontkent het jarenlange pestgedrag. Voormalige rector Paul Van Cauwenberge wijst er bij de klachten over pesten op dat de universiteit qua verloning, carrièremogelijkheden en werkomstandigheden een zeer goede werknemer is. "We zijn niet voor niets al verschillende keren tot beste werkgever van de provincie uitgeroepen."

    Los daarvan raakte ook bekend dat de universiteit aankijkt tegen een financiële kater die kan oplopen tot 120 miljoen euro of zelfs meer. De zaak heeft te maken met zowat een vijfde van de personeelsleden van de universiteit die niet het pensioen krijgen waar ze wettelijk recht op hebben. De universiteit is momenteel aan het onderhandelen met de vakbonden om tot een oplossing te komen. "Wij kunnen die 120 miljoen euro onmogelijk betalen, zeker nu we volop aan het besparen zijn", aldus Anne De Paepe. "We hopen tegen de zomer tot een vergelijk te komen met de bonden."

    Eén vakbond zegt het hard te willen spelen en de kosten voor de universiteit over een periode van 30 à 40 jaar te willen spreiden.

     

    UITLEIDING

     

    Geert Wilders in Wenen, die toegeeft dat er ook ‘brave IJs Lammers bestaan, o.a. de paar die hem niet dood willen, spreekt volgens mij een beetje als de moeder van de porseleinwinkel. In die zin komt dat zelfs als moedeloos en berustend over, want volgens hun Heilig Boek, waarvoor ze met hun leven borg staan, zijn wij allemaal ongelovige honden en hebben zij van klein tot groot de zending om ons om te brengen. Het wachten is alleen op het uur ‘U’, terwijl ondertussen via de angst, het terrein bedrijfsklaar wordt gehouden voor de grote dag.

    Ondertussen houden de voorvechters van het Roge Heilsleger internationaal de wegen open en dienen de media onverpoosd hun gewone bedwelmingsmiddelen op. Daar behoort o.a. ook bij, dansende blote borsten-wijven met bijhorend Hitler-snorretje als leutige anti-reclame voor Marine La Plume. Dat is géén openbare zedenschennis, maar een ludieke actie, waarvan de helft van Frankrijk pklat ligt.

    Weeral een reden voor de IJs Lammers die de graad van decadentie van het Westen bewijst en waartegen, desnoods met de blote bijl, moet opgetreden worden..

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    30-03-2015, 13:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2495

    *

    Maandag 30 maart

    Zon 7u24-20u11

    H Johannes Climacus

     


    *

     

    *

    De nutteloze scheepsllift van Strépy (Haibaut)

    .

    Zie http://voiesdeau.hainaut.be/tourisme/voiesdeauhainaut/fr/template/template.asp?page=accueil

    *

    INLEIDING

     

    Enkele blogs geleden zwaaide ondergetekende nog met het wierookvat richting Mevr. Galant (MR) voor de mestvork waarmee ze de beerput der NMBS te lijf wilde. Het geval echter van de Vliegende Treinen die onderhouden worden in loodsen zonder sporen naartoe, bleef spijtig genoeg onderbelicht. Ons aller goede vriend http://blog.seniorennet.be/guvaal/ kwal daar deze morgen uitvoerig op terug. Waarbij we vooral onthouden dat ‘Het spoor’ jaarlijks zo’n 4 miljard wordt gesubsidieerd, in vergelijking met de subsidies voor de 4 Vlaamse havens (Antwerpen, Zeebrugge, Oostende en Gent) die de laatste 10 jaar amper samen goed waren voor 4 miljard. Een totaal rekensommetje dus van 30 miljard steun tegenover Het ‘geld-verslindend) Spoor tegenover 4 miljard voor hard werkende en welstand brengende haven-infrastructuur….

    Mevr. Galabnt pakt inzake ‘Verkeersveiligheid’ nu eindelijk de koe bij de horens. Al haalde ze daarvoor de mosterd bij onze Noorderburen.

    Dat mens is als Minister van ‘Overheids Bedrijven’ dus een geluk bij een ongeluk…

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150330_01605264

    *

    Minister Galant richt Instituut voor Accidentologie op

     

    Mobiliteitsminister Jacqueline Galant (MR) richt een Instituut voor Accidentologie op. Het team van verkeersexperten krijgt straks alle ruimte om ongevallen te analyseren en zo ons rijgedrag, onze wegen én onze voertuigen een pak veiliger maken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws maandag.

     

    Onderzoeken van het Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid (BIVV) hebben zich steeds grotendeels beperkt tot het verzamelen van puur statistische gegevens. Veel doelgerichte oplossingen levert het werk van de experts daardoor zelden op.

     

    Daarom werkt minister Galant nu volop aan een wettelijk kader dat zogeheten ‘accidentologie’ mogelijk maakt. Concreet geeft ze onderzoekers veel meer vrijheid. Zo kunnen ze allicht gemakkelijker pv’s inkijken, met slachtoffers praten en ter plaatse analyses uitvoeren. Tot nog toe zijn alleen agenten, hulpdiensten en wegenwachters toegelaten op de plek van een ongeval.

     

    De minister haalde de mosterd in Nederland. Op het kabinet-Galant willen ze voorlopig geen details kwijt over de Belgische aanpak.

     

    UITLEIDING

     

    Al jaren zegt het gezond verstand, dat bij alle dodelijk ongevallen op de weg (en ook elders), bij alleongevallen met gekwetsten en bij alle haperingen waar de stoffelijke schade boven bbvb € 1.000 gaat, dat er een grondig onderzoek moet volgen, waarvan de resultaten openbaar gemaakt worden. Zodat het Grote Publiek iedere keer met de neus op de feiten gedrukt wordt. En er in de media minder aandacht wordt besteed aan infantiel volksvermaak, muziekfestivals, de voetbaluitslagen of de cyclocross. Moet onderzocht en zoveel mogelijk minutieus gereconstrueerd worden: het rijgedrag op het ogenblik van de botsing, de lichamelijke toestand (drugs, alcohol), GSM-gebruik (te reconstrueren op de zendmasten), het tijdsgebruik (en misbruik), de technische toestand van het voertuig (de voertuigen), was de verkeersbelasting+de verzekering betaald (werpt een beeld op van de persoonlijkheid van de bestuurder), enz. Privacy geldt niet meer van zodra het ‘Openbaar Domein’ in beeld is gekomen, daar geldt alleen het Algemeen Belang, de rij-ervaring van anderen is de leerschool van iedereen. En zeker als het gaat om ‘leefloners’ of ‘leeglopes’ zijn zelfs de middlen van bestaan belangrijk…

    Ook de statistieken over (Verkeersongevallen’ zouden een nieuwe indeling moeten krijgen. Zodat de week-end doden na de vele fuif-dagen en nachten, niet meer in een pot nat gestopt worden met de brave huisvader. En wie weet, zouden de verzekeringsmaatschappijen daar niet het meest baat bij hebben…. Want ook hier geldt het adagio, dat kennis rijkdom betekent. Rijkdom vooral in het voordeel van de bona fide-chauffeur….

    Ik zou zeggen: geef maar buzze, Mevrouw Galant!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    30-03-2015, 12:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!