MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    12-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2283

    ***

    Zaterdag 3 januari

    Zon 8u45-16u49

    H Genoveva van Parijs

    Wie op Sint-Genoveva snoeit, zijn boomgaard overmachtig bloeit

    *

    Tijdens mijn ‘congé payé’ (21/12 – 4/01) kon ik, zoals U ziet, het schrijven niet laten. Het heeft tot vandaag geduurd vooraleer Digitalia aan de overkant der Alpen de teugels weer een beetje in handen kreeg. Zes Januari, Bifana, is in dit land de grootste feestdag van het jaar. En de volgende’ dag was er de Charlie-moordpartij in Parijs…. Bij het opkuisen van mijn ‘suspends-map’ vond ik een paar teksten terug die de moeite waard zijn om nu op het Net te worden geplaatst.

    *

    *

    Karel Martel, de Franse Koning die in 732 in Poitiers

    de Islam voor honderden jaren uit Frankrijk verjoeg..

    *

    INLEIDING

    Doorheen de eeuwen was het een spreekwoord dat klonk als de rots waarop de Kerk van Rome was gebouwd: la France, la fille ainée de L’Eglise. Maar zie, na amper een paar decennia van de Socialistische Heilsleer, is het land naar de vaantjes. En als die Marine La Plume het ooit weer beter maakt, is met de Islammerj ondertussen tot in het merg ingebakken, geen zekerheid. De ‘Rijkentaks’, die de Pakbonden ook bij ons willen invoeren, is er per 1 Januari weer afgevoerd, en zou het signaal voor de Slinxen moeten zijn, om de handdoek in de ring te werpen. Maar integendeel, net als bij de aartsvijand Duitsland, wordt de Islammerij er in bescherming genomen. De minste kritiek op deze primitieve veroverings-ideologie wordt er zwaar beboet, erger dan het communisme zich ooit jegens hun vijanden permitteerde.

    De Oudste en Trouwste Dochter van Rome is afgezakt tot een vulgaire publieke harem-vrouw die dagelijks duizenden keren keer haar lichaam vol lusten verkoopt, om Jihadisten naar de oorlog te kunnen zenden, voor het bevechten van nog méér Isslammerij.

    Om het tij te doen keren, moeten wij de straat en de pleinen gaan bezetten. Om te bewijzen dat een volk niet zomaar zijn ziel laat verkopen. Waar we kunnen moeten wij onze ‘Leiders’ bij de keel vatten om ze te doen hangen. Ooit moet ergens het signaal komen dat het genoeg is geweest

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Frankrijk verbiedt kritiek op de islam op straffe van duizenden euro’s boete

    Duizenden Franse Joden ontvluchten antisemitisch moslimgeweld

    Afgelopen jaar vluchtten 7000 Franse Joden naar Israël vanwege het toenemende moslimgeweld. Dit jaar zal hun aantal vermoedelijk verder stijgen naar 10.000.

     

    Frankrijk is het eerste land in Europa waar publieke kritiek op de islam strafbaar is gesteld. Mensen die het verbod overtraden kregen reeds boetes van duizenden, soms zelfs tienduizenden euro’s. De enige toegestane openlijke uiting over de islam is te zeggen dat het om een religie van vrede en liefde gaat. Nergens is zo duidelijk het onzalige fascistische verbond tussen linksgroen-socialistisch en de islam zichtbaar als in Frankrijk, dat ervoor gezorgd heeft dat de vrijheid van meningsuiting aan het begin van 2015 een stille dood gestorven is.

    In Frankrijk: racisme = islamofobie

     

    ‘Racisme’ betekent in Frankrijk voornamelijk ‘islamofobie’, en daaronder wordt iedere negatieve uitspraak over de islam en/of moslims verstaan. Termen zoals ‘islamisme’ en ‘radicale islam’ zijn uit de media en de politiek verbannen, en vervangen door algemeenheden zoals ‘extremisme’ en ‘radicalisme’.

     

    Een van de slachtoffers van de pro-islamitische socialistische regering van Francois Hollande is Christine Tasin, medeoprichter van Riposte Laïque (zoiets als ‘Seculiere Tegenreactie’). Op 15 oktober 2013 maakte ze in Belfort een reportage over een tijdelijk islamitisch slachthuis dat was ingericht om de moslim feestdag Eid El Adha te vieren. De manager eiste dat ze vertrok en noemde haar een ‘islamofobische racist’. Ze antwoordde dat ze inderdaad islamofoob is, maar geen racist, en voegde daaraan toe: ‘Islam is onzin’.

     

    Moslimorganisaties dienden vervolgens een klacht in, waarop ze een boette van € 3000,- kreeg. Tasin beschuldigde de rechtbank ervan een ‘islamitisch hof’ te zijn dat ‘zich onderworpen heeft aan de Sharia’. Op 18 december 2014 werd ze in hoger beroep volledig vrijgesproken.

     

    Op dezelfde dag werd een aanklacht tegen Front National leider Marine Le Pen ingetrokken. Die was tegen haar ingediend omdat ze in 2010 kritiek leverde op de illegale ‘bezetting’ van Franse straten door biddende moslims.

     

    Hoge boetes voor citeren van feiten

     

    Sommigen zullen zeggen: maar ze werden toch vrijgesproken, dus is er nog vrijheid van meningsuiting? Dat is echter slechts schijn omdat het hier om twee publieke figuren ging. Op 5 juni 2014 werden twee andere leden van Riposte Laïque namelijk veroordeeld tot € 21.200,- boete omdat ze hadden geschreven dat ‘straatgebeden, sluiers en moskeeën symbolen van bezetting en verovering’ zijn – een feit dat nota bene uit de islam zelf afkomstig is en door hoge moslimgeestelijken wordt bevestigd.

     

    Op 10 april kreeg de schrijver Renaud Camus een boete van € 4000,- omdat in hij in 2010 had geschreven dat de islamitische cultuur langzaam de Franse aan het vervangen is. In 2011 moest de politieke journalist Eric Zemmour € 1000,- boete en € 10.000,- smartengeld betalen aan diverse organisaties, omdat hij tijdens een talkshow had gewezen op het feit dat ‘de meerderheid van de drugdealers in Frankrijk zwarten en Arabische moslims zijn’. De rechters vonden dat dit ‘het aanzetten tot racistische discriminatie’ was.

     

    ‘Risico op chaos’ veroorzaakt door moslims

     

    Zemmour wordt inmiddels opnieuw aangevallen door de links-politiek correcte Franse media, omdat hij in een interview met de Italiaanse krant Corriere della Sera had gezegd dat ‘moslims hun eigen civiele code hebben, de Koran’, en ‘in buurten leven waar de Fransen geleidelijk aan vertrekken’. Ook stelde hij dat Frankrijk het ‘risico loopt op chaos en een burgeroorlog’, en dat moslims misschien weg zullen moeten gaan. De Italiaanse journalist gebruikte het woord ‘deporteren’, maar dat had Zemmour nooit gezegd.

     

    Vanuit Frankrijk werden talloze klachten tegen hem ingediend, en de grootste ‘anti-racistische’ organisaties eisten zijn ontslag. I-Television zegde vervolgens alle samenwerking met hem op. De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve riep op tot demonstraties tegen Zemmour. Nooit eerder in de Franse geschiedenis had een minister een dergelijke oproep gedaan.

     

    Vanwege de enorme vijandigheid in eigen land verplaatste de journalist zijn website en werkzaamheden in 2013 naar Zwitserland, waar de rechterlijke macht nog wat onafhankelijker is en minder aan de leiband loopt van de politiek.

     

    Joden vluchten weg

     

    Terwijl de socialistische politieke elite in Parijs steeds hardere maatregelen neemt om de islam en de islamisering van het land te beschermen, is Frankrijk tevens het land van de ergste antisemitische aanslagen die in de naam van de islam in Europa worden gepleegd. Mohamed Merah, de moordenaar van drie Joodse kinderen en een rabbi in een school in Toulouse in 2012, en Mehdi Nemmouche, de slachter van vier mensen in een Joods museum in Brussel in mei 2014, waren beiden afkomstig uit Frankrijk.

     

    Dat droeg er mede toe bij dat het aantal Franse Joden dat op ‘Aliyah’ gaat naar Israël naar een record hoogte is gestegen. Vorig jaar vluchtten bijna 7000 van hen weg voor het moslimgeweld, tegen 3400 een jaar eerder. De ontwikkelingen laten zien dat in 2015 mogelijk 10.000 Joden Frankrijk zullen verlaten (2).

     

    Vanuit Frankrijk zijn minimaal 1000 moslims naar Syrië en Irak gegaan om te vechten aan de kant van ISIS. Twee van hen zijn herkend in een video waarin iemand op gruwelijke wijze werd onthoofd.

     

    Aanslagen voor kerstmis

     

    Op 20, 21 en 22 december pleegden ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslims een drietal aanslagen op respectievelijk een politiebureau bij Tours, wandelaars op straat in Dijon en de bezoekers van een kerstmarkt in Nantes. De overheid deed er vervolgens alles aan om het verband tussen de aanslagen en de islam te ontkennen. Ondertussen werden er wel duizend soldaten ingezet – klaarblijkelijk was het gevaar op nieuwe aanslagen toch veel groter dan in Parijs werd toegegeven.

     

    Fransen zijn het zat

     

    Uit peilingen blijkt dat de Franse bevolking zich steeds grotere zorgen maakt over het snel toenemende aantal niet-geïntegreerde moslims in hun land, de inmiddels honderden islamitische no-go zones in grote steden, en de verdringing van de Franse cultuur en wetten door die van de islam. Velen zijn het in stilte roerend eens met bovengenoemde personen die door de overheid werden bestraft omdat ze het hadden gewaagd zich negatief uit te laten over de islam en moslims.

     

    Het Front National van Marine Le Pen is in opiniepeilingen al enige tijd de grootste van het land, mede omdat veel Fransen het gelieg en bedrieg door politici en media over de islamisering van hun land spuugzat zijn.

     

    Nederland gaat Franse kant op

     

    Ook in Nederland wordt de vrijheid van meningsuiting over de islam en moslims aan banden gelegd. Een goed voorbeeld is de vervolging van PVV-leider Geert Wilders, omdat hij vorig jaar zei dat hij minder criminele Marokkanen wil in Nederland. Het kabinet Rutte riep ondertussen zelf de media op om ‘minder criminele Marokkanen’ op TV te laten zien, klaarblijkelijk in de veronderstelling dat door herhaalde ontkenning het groeiende probleem vanzelf wel zal verdwijnen.

     

    Burgeroorlog?

     

    Frankrijk laat zien waar zo’n houding toe zal leiden: steeds meer buurten en wijken in grote steden zijn vervallen tot door moslims beheerste gewelddadige gebieden waar geen autochtoon meer durft te komen. De Fransen zijn echter niet gek en laten zich niet langer misleiden. Als de politiek niet eindelijk naar hun zorgen luistert, dan dreigt op termijn inderdaad een nieuwe burgeroorlog in het land, die gezien de vergelijkbare islamisering van de rest van West Europa wel eens op andere landen zou kunnen overslaan.

     

    Xander

     

     

    UITLEIDING

    Met moeite kan ik me realiseren, dat ik in feite oproep tot een burgeroolog, wat helemaal niet de bedoeling is. Maar onze ‘Leiders’ bezitten de macht en de kogels, en zo gemakkelijk zullen ze zich niet daarvan laten verdrijven. Maar wat de Roemenen konden met Caesesciu in een paar uur, moeten wij ook kunnen. Laar in Vlaanderen voor alle mensen van goede wil de stormklok luiden, zodat het sein over gans Europa kan gehoord en gevolgd worden. Grijp de Grote Verlichte Verstanden bij de lurven, en sleep e voor het Volksgerecht. Om te onderzoeken en dus te vonnissen, of ze het Volk of meer zichzelf ten dienste hebben gestaan. Hoor de getuigen over wat ze niet misdaan hebben en zorg ervoor dat het niet lang duurt. Want morgen moeten wij weer aan het werk om op de ruïnes van onze welstand, een nieuw leven te bouwen.

    Ooit werden wij door een valse Koning opgeroepen, om als Vlaming ons leven voor hem te geven, en dus om als Vlaming de Slag der Gulden Sporen te gedenken. Hier gaan we nog een drieonderdtal jaren verder terug in de Geschiedenis, en wordt er opgeroepen om de Eerste Kruistocht te herdenken. Waar onze verre voorouders zowel het initiatief als de Leiding namen, om Jeruzalem te bevrijden van de Moslim-horden. Herinner U er aan, dat toen de Eerste Koning van Jeruzalem, Godfried van Boonen, een Vlaming is geweest.

    Nu dezer dagen onze bezetters met hele scheepsladingen aanspoelen op onze kusten hier in Italië, moet de ontrading in gang worden gezet. En liefst met woorden op Islam-maat.

    Er moet een golf van afwijzing op gang komen, zodat de Moskee-deuren vanzelf dicht gaan. En niet Joodse mensen vluchten, maar hun en onze belzagers

    Het kan, nu het nog tijd is. Morgen is het te laat….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!