MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.858 DE BQQ IN SCHOTEN WAS EEN SCHOT IN DE (rode) ROOS

    A.D. zaterdag 16 juni 2012

    858 DE BQQ IN SCHOTEN WAS EEN SCHOT IN DE (rode) ROOS

     

    Zo maar ‘n schot in de roos? ‘n meester-schot, ja!

     

    Tenzij er nu natuurlijk klacht komt van Zwan, wegens onnatuurlijk gebruik van hun product….

    *** 

    Het eigenaardige bij Linxen is, hoe zij er altijd voort in slagen om zo, objectief mogelijk naast de kwestie te argumenteren. Hoe groter bakkus, hoe duidelijker dit tot uiting komt : met veel woorden niets zeggen, en ergens stoemlings hun eigen wensen over het VB als feiten weergeven…. Het is de werkwijze van het begin van voorgaande eeuw, o.a. van toen de Rode Revolutie de Tsaar aller Russen  daarmee ten val bracht.

    Op de Hoernalistenschool of daar waar vakbewjaamheids-attesten worden afgeleverd zal dit op de duur ook wel opvallen, denk ik.

     

    Kroniekje over : Hoe Linx de mislukte integratie (van onze kant) kost wat kost wil doordrukken. Aan twaalfjarigen uit een achterlijke woestijncultuur uitleggen dat in onze maatschappij mannen en vrouwen gelijke rechten hebben? Kan niet, want dan slaat de vlam in de pan. Aantonen dat er bij ons wetten zijn die het onverdoofd slachten van dieren verbiedt?! Kan niet, om dezelfde redenen. Aantonen dat er op de arbeidsmarkt (het geliefkoosde onderwerp van de Roden) alleen plaats is voor gediplomeerde schoolverlaters, ook dat kan niet, want er zijn teveel sluikwegen om op een andere manier aan de kost te komen, zonder werken.

    Maar waarom richt men in schoolverband geen busreizen in Schoten-Ausschwitz, ook een geliefkoosde bezigheid van de Roden? Ter plaatse kan iedereen zich rustig bezinnen over haatza     aien en over naastenliefde…. Liefst een paar Immams meenemen voor de lokale kleur!

    ***

    Veel smakelozer dan de Antwerpse Vlaams Belangers is er tegenwoordig niet te vinden

    OPINIE − 15/06/12, 06u48  − Bron: De Morgen

    ***.

     

    Er is donderdagochtend meer dan een krachtterm gevallen op het Antwerpse Schoon Verdiep. Pas enkele uren voor hij werd voorgesteld als nummer twee op de Open Vld-lijst lichtte korpschef Eddy Baelemans burgemeester Patrick Janssens (sp.a) in. Daarmee kwam meteen een einde aan een samenwerking die bijna tien jaar duurde. En hebben de Vlaamse liberalen in de Scheldestad eindelijk hun vette vis beet.

     

    Dat was nodig. Na schepen Ludo Van Campenhout, die de liberalen inruilde voor de N-VA, stapt nu ook zijn collega Luc Bungeneers uit de Open Vld. Bungeneers verlaat de politiek, tenzij ook hij alsnog door een zegezekere N-VA wordt opgevist. De Vlaams-nationalisten stellen trouwens zaterdag nog een ander wit konijn voor. Die kandidaat, met een naar verluidt grote symboolwaarde, gaat de N-VA-lijst duwen.

     

    Met minister van Justitie Annemie Turtelboom op één en Baelemans op twee is Open Vld er alvast op korte termijn in geslaagd werk te maken van de vernieuwing. Inhoudelijk kunnen ze met enige geloofwaardigheid de kaart van de veiligheid trekken. Al blijft de vraag of Baelemans op dat vlak niet meer had kunnen realiseren als korpschef.

     

    Het is afwachten of de vernieuwing in oktober al veel zal opleveren. Maar op zijn minst wordt er aan een nieuwe generatie met een eigen profiel gewerkt. Iets waar CD&V, zeker sinds ze verdampte in de Antwerpse sp.a-lijst van de burgemeester, nog maar eens niet in is geslaagd. Al 15 jaar lang klinkt het bij de christendemocraten - de lokale partij bij uitstek - dat ze de steden gaan heroveren. Keer op keer passeren dure woorden en actieplannen de revue. Keer op keer draait het op niets uit. De christendemocratie wordt daarmee steeds meer veroordeeld tot de landelijke gebieden en hier en daar een niet te grote centrumstad.

     

    In het kamp van de burgemeester blijft het ondertussen, vier maanden voor de gemeenteraadsverkiezingen, opmerkelijk stil. Janssens vecht op 14 oktober voor zijn politieke overleven. De inzet is duidelijk: burgemeester blijven of niets. Dat laatste is alvast het lot dat Vlaams Belang wacht.

     

    Extreem-rechts probeert zich al langer een weg uit de politieke irrelevantie te vechten met smakeloze acties. Laatste in de rij is het uitdelen van Zwan-worsten op een halalbarbecue voor 12-jarige scholieren. Veel wanhopiger kan je als partij niet worden. Het doet duidelijk pijn bij VB-lijsttrekker Filip Dewinter, dat hij voor het eerst sinds lang geen rol van betekenis speelt bij de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen. Maar dat is wel de realiteit.

     

    Steven Samyn

    Chef politiek .

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : ben benieuwd hoe het zit met de zogezegde klacht wegens huisvredebreuk. Getuigen beweren dat de schoolpoort wagenwijd uitnodigend open stond. Weten de hoernalisten dan niet dat schoolpoorten  nooit mogen gesloten worden als er kinderen binnen zijn? Na te vragen aan de eerste de beste Brandweercommandant! De school-directeur, duidelijk een discipel van de Heilige Pettrick, beweert dat ze over een laag muurtje zijn geklommen. Sie : daar had ik nu eens graag het fijne van geweten! Wedden dat de klacht over die huisvredebreuk een stille dood zal sterven? Hugo Camps beweert zelfs dat de onverlaten aardappelstampers mee hadden, om de Zwan-worstjes door de kinderkelen te rammen!

    “Van kinderen blijft men af” siste HekseMie, bijna wit van woede op Canvas tegen de Fluppe, precies alsof die was Blauwbaard in hoogsteigen persoon. “Precies”, wist de Fluppe, maar HekseMie was dermate opgewonden, dat ze de boemerang-sneer niet snapte…. Ze was immers nog niet bekomen van de vorige uppercut : was het VB dan een zo wanhopig klein partijtje geworden, dat het, enz…, waarop prompt de reactie kwam : ‘Klein partijtje, klein Mevrouwtje?! We zijn groter dan de Riberalen”…

    Maar weer is die ene  Franse troubadour in het gelijk gesteld, als hij zong : ‘il a dit la vérité, il doit être exécut钅

    ***

    16-06-2012, 17:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.857 EEN GAT IN DE MARKT VOOR MOSLIMA ACHTERWERKEN

    A.D. zaterdag 16 juni 2012

    857 EEN GAT IN DE MARKT VOOR MOSLIMA ACHTERWERKEN

     

    Het (nog uit te vinden) zadel voor Muzelvrouwen :

     

    Is een gat in de markt

    ***

    Ja, waarlijk, dat is een reuzengroot gat in de markt (waar anders, zotteke!) en IK heb dat gevonden. Ik, Ik alleen en met deze kleren aan! Dat komt waarschijnlijk omdat de Heer Abou Dja Dja Rim Ram de laatste tijd veel in het nieuws komt, en  hij waarschijnlijk de goede Muzel-uitvindersgolven doorstuurt, waarin de Islammerij zo uitblinkt. Onze vriend Ray zet de gaven van voornoemde in het licht, maar het licht van een even geniale landgenoot laat hij onder de korenmaat.

    JaJa! Geniën worden maar beroemd na hun dood!

    ***

     

    Kroniekje over :

    Salzburg: Fietscursus voor vrouwelijke migranten – fietsen maakt onafhankelijk

    Posted on 14 juni 2012 by E.J. Bron

    ***

    Omdat in hun religie een zadel tussen de benen als onbehoorlijk geldt, fietsen de meeste moslima´s niet. Een vrouwen-fietscursus doorbreekt dit taboe nu.

     

    Waarom zie je zo weinig moslima´s op de fiets? Dat vroeg menigeen in de fietsstad Salzburg zich af. Het antwoord kent Monika Schmerold van het Vrouwenbureau van de stad Salzburg. “In hun religie geldt het als onbehoorlijk, omdat men het zadel tussen de benen heeft”. Opdat vrouwen uit immigrantenfamilies niet hoeven afzien van dit praktische verkeersmiddel, is het Vrouwenbureau onlangs gestart met een pilotproject. Bovendien is in veel landen van herkomst van vele immigranten de fiets niet zo´n gebruikelijk vervoermiddel als bij ons, maar veelmeer speelgoed voor de kinderen.

     

    Het schoolplein beschermde tegen nieuwsgierige blikken

     

    In een cursus van een halve dag, die uitsluiten bestemd was voor vrouwelijke migranten, leerden onlangs 12 vrouwen uit in totaal acht landen fietsen. Mannen mochten daarbij niet aanwezig zijn. De deelnemers waren sowieso tegen nieuwsgierige blikken beschermd – de trainster gaf haar kennis op de binnenplaats van een school door.

     

    Een tweede cursus bij behoefte

     

    De fietscursus voor vrouwelijke migranten maakte deel uit van het project “Veilig met de fiets onderweg”, dat behoort bij de serie “Vrouw mobiel” van het Vrouwenbureau. Na de succesvolle eerste cursus – de cursus was direct volgeboekt – denkt men bij het Vrouwenbureau na over een voortzetting bij voldoende belangstelling.

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : vooraleer ik U dat gat (niet in de moslima maar in de markt, zotteke!) verklap, moet U even de gelegenheid tot duizelachtigheid kunnen bedwingen. Voor elke Muzelvrouw zo’n zadel, d.i. voor 50% van 1,2 miljard Muzels, met een uitval wegens ouderdom (te jong of te oud) van nog eens 50%, maakt een astronomisch hoog aantal zadels, aan laten we zeggen € 25 het stuk : ik word rijker dan de zee diep is. Ik denk dat Allah dermate tevreden zal zijn over dat opgevulde gat (in de markt), dat hij  subiet een voorschot op die 72 dagverse lieftallige maagden naar beneden zendt.

    Het middel dus om dat gat in markt voor Muzelazdels op te vullen? Verwijder dat Westers en zondig aandoend vrouwenzadel, door een mannelijk onderdeel, dat Moslimvrouwen blijkbaar beter staat. Gezien het vrij intiem karakter van dergelijke zadels, zal het waarschijnlijk zelfs niet nodig zijn, om fietssloten te voorzien. Want wie zit nu graag op de zot van een ander?

    PS Ben vergeten te vermelden dat mijn zadel bij het fietsen onder de boerka wordt ‘gebruikt’. M.a.w. vrouw en fiets onder de boerka zijn één geworden, op de handen en de voeten na. Er is ook de mogelijkheid voor een ingebouwde GPS met Street View, zodat zelfs de ogen zedig kunnen bedekt blijven, daar niemand zaken heeft met wat er zich onder de boerka afspeelt.  Dat de Moslim Executieve zou aandringen om overal in het land kassei-stroken voor fietsende Muzeldames te voorzien, is uit de lucht gegrepen.  Al dat dokkeren, wordt gezegd, kan niet gezond zijn!

    Het Crevitske bestudeert de situatie, maar mits een klein percentje laat ze voorzien dat het in de saccoche komt. Direct na de verkiezingen, zegt ze! 

    ***


    16-06-2012, 17:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    15-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.856 DE STRAATHOER MET WIEROOK EN KAZUIFEL

    A.D. vrijdag 15 juni 2012

    856 DE STRAATHOER MET WIEROOK EN KAZUIFEL

     

    Het bijzonderste ‘aitem’ in de media voor

     

    De Linxe, progressieve Zichzelf-Mens.

    ***

    Bij Iskander (en dus ook bij Knack) schrijven alleen maar welopgevoede mensen. Voor straathoer schrijven ze zelfs niet ‘straatmus’, maar ‘del’. Vind ik nu net een iets te fijn woord voor het werk dat deze soort dames en de media dus, van leven.

    Om vervolgens mijn titel hierboven helemaal te ‘duiden’, heb ik terug gegrepen naar het reservoir dat die Klunten Oiliebroods ook altijd naar grijpen om iets in een belachelijk kleedje te steken : kerkelijke symbolen. Ziet U de tilt en bont en blauw geslagen Marcel reeds de straten dweilen, zwaaiend met een wierookvat om zichzelf te bewieroken, en klaar voor het werk, te flaneren, in onderbroek maar met kazuifel? Oei Is dat niet visueel te sterk uitgedrukt?

     Omdat het echt niet anders kon, zagen wij maandag (denk ik) een stuk van zijn optreden in een soort senoren-programma. Wat wij zagen was niet alleen zeer rommelig, maar ook zeer stuntelig. Echt ondermaats. Stelt zich de vraag of deze straathoer ooit nog één landloper zou kunnen bekoren, zelfs al waren haar diensten gratis en voor niks….

     

    Kroniekje over :

    De 'mediadel' is de nieuwe elite

    12-06-2012 - Mark Van de Voorde - knack

    Iskander

    ***

    De media hebben het over de media, alsof het medium de enige boodschap is. Ze draaien rond in een cirkeltje van zelfbewieroking.

    't Is zomer - hoewel het niet wil zomeren - en dus kijken we naar Vanthilt op één. Elke avond ter vervanging van De Laatste Show die straks ook een vervanger krijgt. Vanthilt, De Laatste Show of dat nieuwe ding zijn, hoe verschillend ook, zijn krak hetzelfde: een talkshow. Andere verpakking - 'format' in mediataal - voor (ongeveer) dezelfde inhoud.

    Want wat is die inhoud? Mediamens interviewt mediamens over wat het is om in de media te komen. Of de variant: BV interviewt BV over het BV-schap. Ten andere, een BV ben je maar als je in de media komt. En wie vaak in de media komt, wordt een BV. Onze media draaien rond in een cirkeltje van zelfbewieroking.

    'Iets in de media doen'

    BV's vormen de nieuwe adel van het land, de nieuwe elite. En ze eisen alle aandacht op. Ze krijgen die ook. Met deze 'mediadel' gebeurt wat eertijds met de klassieke adel gebeurde. De mensen kijken vol bewondering ernaar, lezen erover en dromen van zo'n prins(ess)enleven. Niet toevallig willen alle kandidates voor miss dit of dat "iets in de media doen". Ze zouden, zoals in het sprookje, hun tenen afsnijden om in het glazen schoentje te passen ter dans naar de televisie, het nieuwe paleis van de prins...

    Bij de klassieke adel waren helaas niet alle leden vertegenwoordigers van "noblesse oblige". Elke adellijke familie had/heeft haar clown of vreemde vogel. Maar ook die was ook van adel. Dus hoorde hij erbij, omdat hij... erbij hoorde. En dus werd ook hij bekeken en soms bewonderd, met de nodige egards omringd en voldoende gefêteerd.

    Deze fase van 'je hoort erbij omdat je erbij hoort' is de mediadel ook ingetreden. Sommige BV's hebben hun bekendheid gewoon te danken aan hun BV-schap, hun bekendheid dus. Of ze worden uitvoerig in de media opgevoerd, omdat ze in de media komen. Onze talkshows, of ze Vanthilt heten of De Laatste Show, of straks zelfs nog een andere naam dragen, zijn die fase ingetreden: of je wat te zeggen hebt of niet, je krijgt het woord omdat je een bekend smoel bent.

    Her 'fenomeen' Astrid Bryan die slechts bekend is omdat ze bekend is, toont door het uitzonderlijke karakter van haar 'betekenis' op een onnavolgbare wijze de toestand van onze media. Wat Marshall McLuhan decennia geleden voorspelde, is gerealiseerd: the medium is the message. Of zijn we al een stap verder: there is no message?

    We zijn helaas al zover: er kunnen geen boodschappen meer gebracht worden, tenzij de media in het centrum staan. Je hebt een Flikkendag nodig om aandacht te kunnen vragen voor het werk van de politie. Zonder fictie bestaat de werkelijkheid niet meer. Soms is de fictie dé werkelijkheid: de soapserie Thuis organiseert een Thuisdag (om mensen in familieverband samen te brengen). Gekker kun je het niet bedenken: de 'mediadel' nodigt het volk op zijn landgoed uit.

    Correspondent heeft niets te zeggen

    Het paradigma 'het medium is nieuws' heeft zelfs de berichtgeving aangetast. De televisietechniek is zo geëvolueerd - hoera hiervoor - dat we rechtstreeks aanwezig kunnen zijn bij de gebeurtenissen waar ook ter wereld. De menselijke begrensdheid van tijd en ruimte overschreden... En dus schakelt men om de haverklap over naar de correspondent ter plaatse om zijn 'breaking news' live te kunnen laten horen en zien.

    Maar... de correspondent heeft niets te zeggen. Tenminste dat concludeer ik uit het verloop van zo'n gesprek dat meestal begint met de ankerman/vrouw die vraagt of "het waar is dat...". De correspondent beaamt en voegt niets wezenlijks toe aan de inleiding die in de studio voordien werd voorgelezen. Niet de berichtgeving is belangrijk maar het medium: wij hebben een correspondent, onze held ter plaatse, de vertegenwoordiger van onze 'mediadel'.

     

    Steeds meer worden media nieuws. Niet alleen bij verhalen over de media. Vorige week besteedde TerZake aandacht aan het feit dat de televisie aandacht besteedt aan Syrië. De berichtgeving ging niet over Syrië maar over het feit dat Syrië onderwerp van nieuws is en hoe de televisie dat aanpakt... En we keken ernaar en dachten dat het berichtgeving was. Hetzelfde zagen we bij de ramp met de bus in Zwitserland en bij Pol Van Den Driessche. In beide gevallen behandelde de berichtgeving op de duur niet meer de feiten maar de media.

    Dit is geen Vlaams fenomeen. Ook elders zien we dezelfde trend: de media hebben het over de media, alsof het medium de enige boodschap van belang is. De Franse journalist-essayist Jean-Claude Guillebaud schreef hier onlangs over in het weekblad La Vie: "Er steekt nogal wat kinderachtigheid in deze zelfverheerlijking die ons journalisten ziet als 'einddoel', terwijl we ons zouden moeten beperken tot de rol van 'middel'."

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : mooi gezegd, vind ik. Maar een beetje te eervol. Ik zou eerder gesproken hebben van een paardenvijg-del, omdat een paardenvijg zelfs na verloop van jaren, altijd een paardenvijg blijft (of helemaal niets meer is) en een ‘del’ nog altijd een Maria Magdalena kan worden, ene boetvaardige ‘zondares, zoals de Pastoors vroeger zeiden. Al zie ik niet direct het verband tussen pastoors en Knack…

    Wij, die al geruime tijd geleden tot de jaren van verstand zijn gekomen (zo hopen we toch) hebben de opgang van de media meegemaakt. Dat was de tijd van ‘De Zondagsvriend' op glanzend papier voor heel de familie, en van avonden voor heel het gebuurte met ‘Schipper naast Mathilde’, met Nand Buyl die het verdorie presteerde om als Schipper aan te pappen met het jonge spring-in-veldje, dat de latere Chris Lomme bleek te zijn, zodat zij samen oud konden worden, op en buiten het theater. Wij hebben de tijd gekend dat de TV stilaan een opvoedende rol kreeg. Met ‘Volksverheffing’ zoals dat toen heette…Toen waren er nog gazetten met een eigen mening, en wie ze niet kon betalen, kreeg die van de buurman. De jaargangen werden bijdehouden zo lang het kon…Ze stonden ook niet vol kleurrijke nutteloze prentjes, zodat de gezet lezen thans meestal neerkomt op prentjes kijken….

    Dat (die goede oude tijd) duurde tot de Tjeven hun pole-position uit handen moesten geven en Linx de touwtjes begon te trekken….

    Maar Allez! We vorderen goed. De Linxen verliezen op hun beurt stilaan hun pole-position in het voordeel van de Isalmmers, zodat we binnenkort niet meer zullen te klagen hebben.

    De uitzendingen zelf zullen wel geen probleem zijn, maar de huiskamers wel. Ik bedoel : de oriëntatie van de huiskamers! Stel U maar eens voor, dat we 5 X per dag moeten bidden geknield zittend op de grond voor het scherm, de kont omhoog, met het gezicht meteen naar Mekka…. Stel U voor dat de Godsdienst-Politie dan bij U binnenvalt, en U hebt zich getrompeerd van directie…. Er komt dus een gouden tijd voor kompasverkopers!

    Kijk! Kijk! Ons Moeder (Ha, hozest, Ma, daarboven?) heeft het altijd gezegd, dat er in mij een zeer bekwaam televisie-regisseur is verloren gegaan. Ik zie het nu ook! Want kijk : geef mij een stro (die media-del) en ik maak er een jolige soap van die maandenlang het land in zijn ban kan houden. Alleen het feit dat ik bijvoorbeeld de Muzelmanse echtgenote van Xavier Waterslaegers in ‘FC de Islam-Kamioenen’ aan een man zal moeten toevertrouwen, baart mij zorgen. Hoe kan men nu als ordinaire ‘del’, rondlopen, gekleed in een alles bedekkende boerka? Met één gleuf om door naar buiten te kijken, en een op borsthoogte om door naar binnen te (laten) kijken?

    Wat de Heer Abou Rim Ram kan pver filmen, (zie Anteltjes) kan ik ook! Ik doe ook alles zelf! Mijzelf opruimen inbegrepen.

    Wie zegt daar dat Islammers niet kunnen lachen? 

    ***

    15-06-2012, 11:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.855 JANTJE ZAG EENS PRUIMEN HANGEN O ALS EIEREN ZO GROOT

    A.D. vrijdag 15 juni 20122

    855 JANTJE ZAG EENS PRUIMEN HANGEN O ALS EIEREN ZO GROOT


    Ministerin Toertelbaum

     

    In het korten (van wildgroei) is er werk aan de winkel

    ***

    Dat mens is niet mijn dochter, en al zeker niet mijn wederhelft (gelukkig maar!), maar moest ik haar coiffeur zijn, ging die wildgroei er onverbiddelijk af. Wilt ge de wereld korter, begin dan bij U zelf!n

     

    Kroniekje over : over pruimen, o als eieren zo groot, die hoog in de pruimenboom hangen. Want hoe wilt U dat korte termijn gevangenen opgesloten blijven, als de lang termijn klanten in dit land meestal zo maar binnen en buiten wandelen? Trouwens, in die pruimenboom, en dat moet de Ministerin drommels goed weten hangen nog veel meer pruimen die niet kunnen geplukt worden. Goesting genoeg!

    Moest ik lid zijn van de Griekse Gulden Dageraad of zoiets op dezelfde leest geschoeid in ons land, ik zou Turtelmie aanraden van al dat gespuis hun eigen bajes te laten optrekken. Bij de Germaanse Nationaal Socialisten zijn er voorbeelden genoeg. Geef ze (tegen betaling) de materialen, wijs hen een strook onvruchtbaar moeras aan waarrond ze  prikkeldraad mogen zetten onder hoogspanning, en stel bewakers met bloedhonden aan het werk. Voilà : klaar is Achmed, klaar is Rachid, klaar is Igor, en Kees is ook klaar. Aangezien de meeste activiteiten in dergelijke bewaarplaatsen in open lucht plaatsvinden, onafgezien het klimaat, zal de crimi-onderwereld misschien rap andere werkterreinen opzoeken. Waarna de echte Exodus kan beginnen.

    ***

     

    'Korte gevangenisstraffen moeten uitgevoerd worden'

    woensdag 13 juni 2012 om 14u42

    ***

     

    Tegen het einde van de legislatuur zal er meer strafuitvoering zijn, zegt minister van Justitie Annemie Turtelboom. Maar daarvoor is geld en creativiteit nodig.

    De kwestie van de strafuitvoering, of het gebrek daaraan voor korte straffen, kwam de voorbije dagen opnieuw in de aandacht door de zaak rond Fouad Belkacem. Turtelboom verzekerde maandag dat de woordvoerder van Sharia4Belgium zeker zes maanden in de cel zal zitten, hoewel een straf van die duur normaal niet wordt uitgevoerd in België.

     

    Ook Open VLD-vicepremier Vincent Van Quickenborne liet er geen twijfel over bestaan dat de regering achter de minister van Justitie staat. "We moeten haar de mogelijkheid geven korte gevangenisstraffen te laten uitvoeren, ook in andere dossiers", zei hij na de vergadering van de kern.

     

    Iedereen achter Turtelboom

     

    Ook SP.A-vicepremier Johan Vande Lanotte bevestigde dat iedereen achter Turtelboom staat. "Over de strafuitvoering zelf is echter nog geen discussie ten gronde gevoerd. Dat kan niet geregeld worden in een half uur tijd."

    Die behandeling ten gronde komt er volgens Turtelboom wel de komende weken. "Tegen het einde van de legislatuur zal er meer strafuitvoering zijn." Daarvoor heeft de minister al enkele ideeën - enkelbanden met gps, nieuwe gevangenissen - maar er zullen er meer nodig zijn. "Dat zal geld kosten en creativiteit vragen", besloot Turtelboom. (Belga/TE

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : ik hou mijn hart vast : als de Schurk-met-den-Baarde uit Oostende applaudisseert, en Quiky niet eens bevreesd is dat zijn Opper-clown De Gucht in aanmerking komt, dan zullen die pruimen daar nog lang hangen. Vergeet ook niet dat meer da 70% van de huidige kostgangers 5X daags moeten bidden in de richting van Mekka, de kont omhoog naar Allah in de andere richting. Mijn voorstel is dus effenaf geniaal te noemen : in open lucht op de drassige grond is er zelfs geen bidmatje meer nodig. Licht ook al niet, want van kindsbeen af kennen ze die Koran rats van buiten. Zelfs van achter naar van voor.

    Maar ik wil breed-menselijk zijn : bij ieder zo’n Open Lucht-Verblijf zal een treinstation horen. Neen, niet voor de aanvoer (Foei, wat denkt U wel! Wilt U mij misschien op slechte gedachten brengen?) : elke 24 uur komt daar een boemeltreintje langs met vee-wwagens, bestemming elk gewenst Prachtland waar de Arabische Hete Zomer heerst. Iedereen is vrij in te stappen en tot volzetting der beschikbare ruimten, wordt er een prijskamp uitgeschreven voor wie het rapst kan lopen. Bij zo’n socialistisch g gezondheidskamp horen namelijk ook altijd plakkaatjes aan de buitenkant met daarop ‘Es wird geschossen!....

    *** 

    15-06-2012, 11:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.854 DAS WAR ALSO DES PUDELS KERN

    A.D. donderdag 14 juni 2012

    854 DAS WAR ALSO DES PUDELS KERN

     

     

    ***

    In mijn college-tijd (dat is bijna in de tijd dat de dieren spraken!) hadden wij een fantastische leraar Germaanse talen. Die dweepte met Lord Byron al even erg als met Vondel en Henrich Heine. Deze veel belezen man schiep er zijn genoegen in, ons overal iets aan te wijzen om ons dan op zoek te laten gaan in en buiten de leerstof. Telkens leidde hij ons dan in de les terug naar het eigenlijke onderwerp. Het voelde aan alsof hij ons in concentrische kringen naar de kern van de gedachte leidde, wat dan luidop door heel de klas besloten werd met bovenstaand gezegde. Wat hebben wij veel, heel veel poedels zien voorbijtrekken….

     

    Kroniekje over : in onderstaand artikel is de kern van het verhaal, het onderscheid tussen een staatsgreep, en een revolutie. De Euro-commissarissen (hebt U hem? Het zijn nog net geen ‘Volkscommissarissen’ zoals bij de Bolsjewieken), hebben al-dan-niet met opzet van het Europa der Staten één financiële puinhoop gemaakt, en nu gaan ze het gewenste model er in persen, zoals de huisvrouw doet met haar broodje gekapt voor het in de oven gaat.

    Hoe het resultaat wordt, zien ze wel. Maar één ding is zeker : al die in eigen land gebuisde beroepspolitiekers (Leterminator, De Gucht, het Liegebeest, de Natte Dweil, enz) die op de EU-kar zijn, gesprongen worden er beter van. Ze zijn vrij van Belastingen (Conventie van Wenen 1970), schrokken per maand meer binnen dan een gewoon sterveling in 10 mensenlevens, leven als Allah in Saoud Arabië (met harem en al), en vooral : ze lopen weg met andermans pluimen.

    Dank zij Europa zijn we al 70 jaar zon der oorlog, zeggen ze, maar dat is niet de verdienste van de EU, want die bestond toen nog niet. De vrede in Europa is dank zij het volk zelf. En nu zou het wel eens kunnen, dat juist de EU de oorzaak is van oorlog. Of is het niet waar, dat de EU aan de grondslag ligt van de wilde, in hoofdzaak Moslim-invasie?

    Des Pudels Kern, weet U nog?

    ***

    Spiegel-Online”: Europa staat een “quasi absolutistische heerschappij” te wachten

    Posted on 13 juni 2012 by E.J. Bron

    ***

    Nu is de aap uit de mouw: de eigenlijke bedoeling van de financiële crisis wordt duidelijk: Europa dient tot een nieuwe reuzenstaat te worden samengesmolten, waarin de nationale parlementen nauwelijks nog rechten hebben. De massamedia laten ons er alvast aan wennen…

    De jonge vrouw straalt. Ze is ongeveer net zo gelukkig alsof ze zojuist een nieuwe Persil, Meister Proper of een speciale aanbieding maandverband op de kop heeft getikt. Ze heeft haar beide armen in de lucht, de vingers gespreid in het Victory-teken. Maar het gaat niet om een of ander populair product. We dienen deze keer direct een nieuwe staat te kopen: rondom de vrouw wapperen blauwe Europese vlaggen, ook zijzelf is in het blauw gekleed. De boodschap: Slechts een nieuw europa maakt ons gelukkig. Deze foto stond op 12 juni 2012 boven een artikel van “Spiegel-Online” over de “droom van het nieuwe Europa”:

    Dat wil zeggen: Langzaam komt de aap uit de mouw. De globale Europa-strategen halen nu de oogst binnen. Terwijl de bevolkingen de buik vol hebben van de Europa-experimenten en weer minder Europa willen, willen de elites, zij aan zij met hun “kwaliteitsmedia”, exact het tegendeel: De genezing voor de crisis dient niet uit minder, maar uit “meer Europa” te bestaan. Hoe zei de Duitse bondskanselier Merkel het ook nog maar: “We hebben meer Europa nodig. We hebben niet alleen een monetaire unie, maar ook een zogenaamde fiscale unie nodig, dus meer gezamenlijke begrotingspolitiek. We hebben vooral ook een politieke unie nodig”.  Dus een gezamenlijke staat zoals de Verenigde Staten van Amerika. Onder druk en onder dwang van de crisis dient Europa tot één federale staat te worden samengesmolten: “Het gaat om niet minder dan een nieuwe plattegrond voor Europa´s instellingen, ja, om eerste stappen naar de Verenigde Staten van Europa”, aldus “Spiegel-Online”.

     

    Nadat de Europeanen jarenlang in angst en beven werden gehouden door de crisis, zijn ze nu rijp voor de tweede stap: De EUSSR, de Europese superstaat. Want angst mag dan wel een slechte raadgever zijn, een goede verkoper is hij zeker – of het nu om entstoffen tegen de “varkensgriep”, stoppen met atoomenergie of een nieuw regime gaat. Natuurlijk: “Mocht het echter tot een echte fiscale unie komen, dan zouden de machtsverhoudingen in Europa verschoven worden – weg van de nationale parlementen, op naar de euro ministers van financiën. Dat zou gelijkstaan aan een revolutie.” Echter alleen wanneer men beschikt over een uiterst merkwaardige definitie van “revolutie”. Want met een revolutie in de normale zin van het woord, namelijk met een revolutie “van onderen”, zou dat weinig te maken hebben. Een revolutie van boven noemt men echter een staatsgreep of een putsch. “Vermoedelijk is er massaal verzet vanuit de parlementen te verwachten”, denkt dan ook “Spiegel-Online”, per slot van rekening gaat het daarbij om een diepe ingreep in het hoogste goed: het begrotingsrecht.” En: “Met de machtige financiële commissie zou datgene waarheid kunnen worden wat voor veel parlementariërs een gruwel is – de terugkeer naar de quasi absolutistische heerschappij. Deze keer in de gedaante van de euro ministers van financiën in Brussel”.

     

    Wat heet “een gruwel”? Het klinkt nogal nietig. Alsof het slechts zou gaan om een kwestie van smaak, terwijl het in werkelijkheid om niets anders dan hoogverraad en dictatuur gaat. Nee toch: “De discussie daarover is allang begonnen, en zal doorgaan. Zij wordt in vakbladen gevoerd, in de parlementen en daarbuiten”. Sowieso. Want uiteindelijk zou de Europese monetaire unie “alleen maar kunnen functioneren als de speelruimte van ´de nationale regeringen en parlementen beperkt wordt´, zoals de vriend van de bondskanselier en voormalige chef van de Deutsche Bank, Josef Ackermann, onlangs vastgesteld zou hebben.”

    En als dit alles dan weldra werkelijkheid wordt, wees dan niet verbaasd. Want per slot van rekening kon men het overal lezen…

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : eens te meer een ‘inconvenient truth’ uit de mond van Nigel Fargare, de flegmatieke Engelsman, in het Europees Parlement, gisteren 13 juni. Het dik geworden Liegebeest lag erbij lui achterover en keek met dodelijke blik in zijn lege kikvorsen-ogen, op het punt om te kotsen voor het oog van de camera, de Maoïst Barbarosso zat als een vette Pacha springensklaar om de onverlaat naar de keel te vliegen, maar in die ene minuut miek de spreker brandhout en kip-kap van  heel die EU : hun hoogmoed-Titanic was precies nu tegen de fatale ijsberg gelopen en het verloop kende iedereen.

    (Een beetje een verkeerde vergelijking voor een Engelsman, als U het mij  vraagt, want de Titanic was een 100£ Engels verhaal met meestal Europese burgers uit alle’s Heren landen ….Een soort Europees avontuur onder Engelse vlag.)

     Wat wel een schot in  de roos was, was dat Italië, zelf met het water tot aan de lippen, van de EU ’n lening van 1 miljard moest opnemen aan 7%, om Spanje bij te springen en daarvoor 3% ontving. Werkelijk geniaal; vond Farage, en Barbarosso wist even niet waar kijken….

    Spijtig dat die dag Haiku-Herman er niet bij kon zijn, waardoor de vertoning maar half gelukt was. Zo heeft hij zijn bevordering van Natte Dweil tot Vuile Schotelvod gemist ….

    Toch maar goed dat Nigel Farage door het volk verkozen werd, en niet bnoemd werd door de overige EU-parlementariërs, zoals Mister Van Romaai en Mister Barosso, die niet eens over een mandaat beschikken uit de wil van hun volk. Zij (en nog anderen) zijn gewoon de Super Parasieten op de EU-Parasietenberg.

    ***

    14-06-2012, 12:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.853 MEN BEGINT HET DOOR TE KRIJGEN

    A.D. donderdag 14 juni 2012

    853 MEN BEGINT HET DOOR TE KRIJGEN

     

    De Islammerij was in het land

     

    Gelukkig nog niet bij ons…

    ***

    Tja, wat doe je er aan? Bij de Oosterburen is men ons inderdaad in alles altijd en overal een voetje voor. Daar heeft de Overheid, waarschijnlijk met de warme adem van de Traditionalisten in de nek, de kogel door de mos-keet gejaagd, onder de slogan : ‘Enough is enough’, maar dan in de Germanische Sprache.

    Ach kom! Het zal maar een heel klein kogeltje geweest zijn en binnen de kortste keren zal men de opgelopen averij zelf willen herstellen : de Muzels zouden wel eens de indruk kunnen krijgen dat ze niet meer welkom zijn….

    Op De Bruiloft van Kanaa sprak de Here Jezus tot Zijne Moeder “Vrouw waarmee bemoeit Gij U? Mijn uur is nog niet gekomen”. Ziet U, dat uur dat moest komen,was, voor een bruiloft, ook belangrijk, want er was geen wijn meer. Alleen water. En dat moest in wijn veranderd worden, anders was er geen mirakel. Der Spiegel echter speelde toen nog niet mee. Nu wel. En alhoewel het nu niet over wijn gaat of water, noch over een mirakel, valt tussen de lijntjes te lezen : ‘Het uur U is nog niet gekomen’…

     

    ***

     

    Kroniekje over :

    Duitsland pakt salafisten aan

    De Duitse politie en justitie zijn vanochtend in verschillende deelstaten van Duitsland een grote actie begonnen tegen salafisten. De politie doorzocht in zeven deelstaten 70 objecten van deze radicale moslimgroepering. Ongeveer 1000 ambtenaren namen aan de actie deel, zo heeft het Duitse blad Der Spiegel gemeld op zijn site.

    Ook panden van het radicale islamitische netwerk 'De waren religie' van de radicale geestelijke Ibrahim Abou-Nagie zouden zijn doorzocht. De politie was onder meer op zoek naar bewijsmateriaal voor lidmaatschap van een verboden vereniging.

    De salafisten vormen een van de snelst groeiende radicale moslimgroeperingen in Duitsland. Ze zien zichzelf als de ware vertegenwoordigers van de islam en baseren zich op een radicale interpretatie van de Koran.

    De salafisten hebben vooral de belangstelling van de Duitse veiligheidsdiensten gewekt toen vorig jaar een radicale moslim op de luchthaven van Frankfurt twee Amerikaanse militairen doodschoot. De dader liet zich inspireren door geschriften van de salafisten op internet.

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : zowel Reuter als HLN zien dus over het hoofd dat er maar één Islam is, en één Koran, en dat is de Leer van de Profeet. Er zijn misschien, tot op zekere hoogte brave Moslims, maar er is geen brave Islam! Van die leer zagen we gisteren in het Jounraal een praktische toepassing, door die hese stem die bij elke raket-inslag luid en duidelijk schreeuwde :’Allahu Albar! Allahu Akbar : Alla is de Grootste!

     

    Het optreden van de Duitse politie doet mij, in het geval van de Islammers dan, denken aan de aanvalstechniek van mijn Duitse Herders. Die zijn namelijk even hardnekkig als de Muzels, eenmaal die hun tanden in een prooi hebben gezet. In een bepaalde fase van de strijd trekken die zich even terug. In de Krijgskunst heet dat tactische terugtrekking, U weet wel : de aanval waarin Hitler zo geweldig goed was. - Grapje! – Even wijken, op adem komen, zijn krachten verzamelen, om dan met verdubbelde moed de aanval verder zetten en af te ronden. Churchill was daar sterk in, en U kent de resultaten….

    Och! Ik val in herhaling met nogmaals het volgende te vragen : bestaat er in de geschiedenis van de Islammerij ook maar een niet uitgevochten veroveringstocht of ook maar een oorlog met de definitieve afloop in hun nadeel? Waar de Islam komt, is er oorlog, want Islam IS oorlog, en na die oorlog is de Islam baas in het land, waarbij vooral hun elites het rijkste deel in  de wacht slepen. Dan helpen geen zweet, bloed en tranen meer. Daarom bestaat maar één remedie. Voorkomen is - in ons geval - met al die weekhartigen, beter dan oplappen! Nabij Poitiers, nabij Wenen en bij de Reconquista ging dat er wel even anders aan toe, maar in die tijd waren daden zoveel beter dan woorden.

    Wij zijn wel geëvolueerd, maar de Muzels?

    Nog vragen?

    ***

    14-06-2012, 12:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.852 DE HELLETOCHT VAN HELLAS VANGT ZONDAG AAN

    A.D. woensdag 13 juni 2012

    852 DE HELLETOCHT VAN HELLAS VANGT ZONDAG AAN

     

    Deze Griekse meneer is geen vriend van Linx

     

    Daarom noemen zij hem vuile neo-nazi

    ***

    Toegegeven, de meneer hierboven heeft niet het voorkomen van een Moeder Theresa. Maar zelfs al had hij dat gehad, het zou ook niet goed zijn geweest….Zie maar naar de kop van onze Filip DeWinter : zelfs een Rechtse Adonis is de kop van Jut….

     

    Kroniekje over : hoe er best eens gecheckt wordt op ’t Internet wat die Gulden Dageraad in Griekenland nu precies inhoudt. U moogt mij van veel beschuldigen, maar niet dat ik dat partij-progamma heb helpen schrijven. Al moet ik toegeven, dat het wel had gekund, zij het dan eerder ietwat meer versluierd, om het in Koninklijke termen te gieten.  Stel U voor : is het geen goed idee bij ieder oudje dat in Meulebeek of in de Seefhoek een luchtje wil scheppen, even een kleerkast van een begeleider neer te zetten?  Is men daarom een Gulden Dagerader?

    *** 

    Griekse neonazi's dreigen immigranten uit ziekenhuizen en scholen te verjagen

     

    De spanningen stijgen met de dag in Griekenland, waar aanstaande zondag een parlement moet gekozen worden. De neonazi-partij 'Gouden Dageraad' dreigt ermee immigranten en hun kinderen te verjagen uit ziekenhuizen en scholen.

     

    Chrysi Avgi of 'Gouden Dageraad', dat bij de verkiezingen in mei 21 zetels in het parlement veroverde (er kon echter geen coalitie gevormd worden, waardoor zondag opnieuw verkiezingen worden gehouden, nvdr.), hield eerder deze week een bijeenkomst in Athene.

     

    Daar zei parlementslid Ilias Panagiotros: "Als Gouden Dageraad in het parlement komt (wat de polls voorspellen, nvdr.), zal het raids uitvoeren op ziekenhuizen en kleuterscholen en zal immigranten en hun kinderen op straat gooien zodat Grieken hun plaats kunnen innemen".

     

    Ziekenhuizen in heel Griekenland kampen met een tekort aan middelen. .

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : van het hoge Noorden (Breivik) tot het diepe Zuiden (Athene) begint de noodklok te luiden. Spanje  is ook al een rokende vulkaan…Van zodra het verzet op gang komt, hard lijk in Oslo, gematigd zoals bij het Vlaams Belang, dreigend zoals bij de Gulden Dageraad, komen van Linx de eerste geluiden van een op gang zijnde burgeroorlog. Tenzij we aanvaarden, dat de Grote Geesten in Europa het warm water, ttz de gematigde Islam hebben heruitgevonden.

    Hierboven hebt U gelezen dat er ziekenhuisbedden zullen leeg geschud worden, in toepassing van ‘Eigen Volk Eerst’. Dat is vreselijk dat het zover is moeten komen! Maar zeg eens : was dat niet te verwachten? Oogst men nu niet wat men gezaaid heeft? Zal, om in the mood te blijven, het Spaanse graan de orkaan doorstaan?

    Het zal wel niet, maar hopelijk komt de boodschap aan en begint de Exocus op gang te komen…

    Arme Pasca     l Smet die blijft geloven in ‘de brave Islammer’. De man van de Afgesneden Keel lacht nu al in zijn haatbaardje : voor het slachten van deze Super Homo bekomt hij van Allah heel zeker de voorziene beloning : 72 eeuwige maagden. En van de schoonste!

    *** 

    13-06-2012, 18:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.851 MOESTEN WIJ INZAKE BLOEDVERGIETEN DE AARDE KUNNEN OVERZIEN

    A.D. woensdag 13 juni 2012

    851 MOESTEN WIJ INZAKE BLOEDVERGIETEN DE AARDE KUNNEN OVERZIEN

     

    Vraagt niemand zich ooit af…

     

    Hoe lang het nog duurt vooraleer onze kerken zullen branden?

    ***

    OEZO? Christenvervolging!? En de VRT verzwijgt dat? Hoezo, de Oezo houdt zich niet specifiek daarmee bezig? Met wat dan we, als ik vragen mag, : zijn deze honderdduizenden dan quantité négligeable?

    Neen, mensen, de VRT verzwijgt dat niet : ze werkt er zelfs dapper aan mee. Maar wel op de gebruikelijke geniepige manier eigen aan Linx.. Als U hierna de hint leest om  mijn redenering te kunnen volgen, zal niemand mij geloven. Bij Linxen moet men inderdaad altijd tussen de lijntjes lezen, of beter gezegd, trachten te achterhalen wat ze willen verbergen…..

    In Moskou massaal ‘verzet’ in de straten tegen Poetin : ook de vele rode vlaggen opgemerkt die uitdrukkelijk in beeld gebracht werden? Hoe ondoelmatig ook, de VRT knaagt – ze kunnen het niet laten - aan de poten van de zetel van deze Russische President, die als ex-chef van de KGB, geen Nieuwe Stalin blijkt te zijn, maar een gelovig en, o driewerf schande! Praktiserend Orthodox Christen wiens kinderen, zelfs in volle Sovjet-periode, gedoopt werden..

    Aan U om verder te denken…..

     

    Kroniekje over :

    Christenvervolging

    Posted on 12 juni 2012 by E.J. Bron

    (Door: Vera Lengsfeld)

    *** 

    Iemand die het moet weten, de antidiscriminatie gevolmachtigde van de OSCE (Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa) Massimo Introvigne, maakte bekend, dat er wereldwijd jaarlijks ongeveer 100.000 christenen vermoord worden. Dat is iedere drie minuten eentje. De “Internationale Gesellschaft für Menschenrechte” (IGFM) stelde vast, dat 75-80% van de vanwege hun geloof vervolgde mensen in de wereld christenen zijn. Een schreeuw van verontwaardig van de westerse publieke opinie kwam er niet, hoewel het motief voor de vervolging van en moord op christenen is, dat zij zich in de islamitische landen bekennen tot de waarden van een open samenleving van westerse signatuur. Ook een dramatisch appèl van de Russisch-orthodoxe kerk in december vorig jaar bleef in ruime mate ongehoord.

    De “Eerste internationale conferentie tegen de discriminatie en vervolging van de christenen” in Rusland riep de wereld met een appèl aan de internationale statengemeenschap op om maatregelen te nemen tegen de christenvervolging. Deze conferentie werd georganiseerd door het Moskouse patriarchaat van de Russisch-orthodoxe kerk en kreeg veel aandacht in de Russische media, in het Westen daarentegen nauwelijks. In het slotdocument van de Moskouse bijeenkomst worden landen zoals Egypte, Pakistan, Afghanistan, Nigeria, Soedan, Indonesië, Saoedi-Arabië, Eritrea en India genoemd als die landen, waarin de christenen vooral vervolgd en onderdrukt worden. De conferentie eiste de oprichting van “een internationaal meldpunt tegen de discriminatie en de vervolging van de christenen”, dat de vervolgden moet helpen. De ranglijst van de vervolgingsstaten wordt aangevoerd door Noord-Korea. Christen zijn staat in Noord-Korea bijna gelijk aan een doodvonnis. In het land zitten honderdduizend christenen in de gevangenis en lijden onder honger, foltering en dwangarbeid. “Open Doors”, een organisatie, die zich in dienst heeft gesteld van de vervolgde christenen, schat dat van de ongeveer in totaal 400.000 christenen in Noord-Korea 25% in interneringskampen zit opgesloten. In Pjöngjang, ooit 30% katholiek, staat tegenwoordig nog maar één kerk.

    Maar ook in de Arabische landen ziet het er niet goed voor christenen uit. Alleen al in Egypte vielen er tijdens de “Arabische Lente” meer dan 30 doden en 200 gewonden. De kopten in Egypte vormen ongeveer 15% van de bevolking. De overvallen van de islamitische meerderheid op de christelijke minderheid nemen in aantal toe. In Syrië, waar 3 miljoen Arameeërs leven, werden onlangs een priester en zeven gelovigen vermoord. In Pakistan zijn de ontvoering en verkrachting van christelijke meisjes aan de orde van de dag. Als een meisje zwanger is geraakt, moet ze trouwen met haar verkrachter en zich tot de islam bekeren.

     

    Motorbendes vallen regelmatig christelijke scholen aan. In Zuid-Soedan werden honderden christenen in een kerk met machetes afgeslacht. In Nigeria staan bijna 500 moorden op naam van één enkele sekte, die zichzelf Boko Haram noemt. In veel Arabische landen betstaat de doodstraf voor mensen die tot het Christendom bekeren.

    Terwijl de verbranding door het Amerikaanse leger in Afghanistan van achtergelaten korans in het begin van dit jaar een golf van verontwaardiging in de islamitische landen en in de westerse media heeft veroorzaakt, werd de verbranding van honderden Bijbels door de autoriteiten van de Islamitische Republiek Iran in april genegeerd.

    In Saoedi-Arabië moet men rekening houden met arrestatie wanneer men met Oud en Nieuw met een ballonnetje de straat oversteekt. Nieuwjaarsfeesten worden in dit land beschouwd als vijandig westers gebruik. In Tadzjikistan kan het dodelijk zijn om je volgens een Russisch gebruik als Nicolaas te verkleden. Maar ook in Turkije, waarvan onlangs door onze Minister van Buitenlandse Zaken opnieuw de EU-toetreding werd geëist, ziet het er niet veel beter uit. Uiterlijk sinds de moord op christelijke missionarissen in Malatya en de moord op de Armeense publicist Hrant Dink wordt in westerse kranten sporadisch bericht over de christenvijandigheid in Turkije. In veel Turkse kranten wordt stemming gemaakt tegen christenen, die zogenaamd Turkije ten gunste van Brussel willen onderdrukken.

    Kenners schatten in, dat bij iedere stap richting de EU in de Turkse provincie een christen wordt vermoord. De voormalige voorzitter van de Turkse bisschoppenconferentie Luigi Padovese richtte een dramatisch appèl aan de wereld: “Wij zijn hier niet veilig meer”.  Korte tijd later werd hij vermoord. Dat dit probleem niet alleen veroorzaakt wordt door radicale minderheden, maar correspondeert met de Turkse staatspolitiek, maakt een inschatting van de Duitse parlementsafgevaardigde Ingrid Fischbach duidelijk: “De christelijke kerken (in Turkije) worden wettelijk niet erkend; het is hen verboden priesters op te leiden, onroerend goed te bezitten, bankrekeningen te hebben; de bouw van gebeds- en Godshuizen wordt krachtig beperkt. De situatie van de christenen wordt gekenmerkt door pesterijen in het dagelijks leven, bureaucratische hindernissen en benadeling. Christenen worden onwettig gearresteerd, gestoord in de uitoefening van hun geloof – het komt tot intimidaties en verstoring van godsdiensten.”

    Helaas zijn stemmen zoals die van Ingrid Fischbach zeldzaam onder politici, zelfs in de CDU. De fractievoorzitter van de CDU in het Duitse parlement, Volker Kauder, noemde in het parlement de christenen “de meest bedreigde geloofsgroep ter wereld”. Hij zou van de regering verwachten “dat zij de ambassadeurs van die landen, waarin een bijzonder intensieve christenvervolging is te bespeuren, uitnodigt voor een gesprek”. De vervolging zou thema moeten worden van de Europese buitenlandse politiek. Helaas hoort men er niets over dat de regering deze aanzet opgepakt zou hebben.

    Maar ook tijdens de jongste katholiekendag was de wereldwijde vervolging van christenen slechts een neventhema, in de “interreligieuze ruimte”.  In plaats van de vertegenwoordigers van vervolgde christelijke gemeenschappen een openbaar podium te geven, kritische maners zoals de Koptische bisschop Damian waren helemaal niet uitgenodigd, mochten politici zoals de communistische Sara Wagenknecht proberen de kerk als bondgenoot te krijgen in de antikapitalistische strijd.

    Waar bleef de solidariteit met de vervolgde geloofsbroeders? Als enige politicus waarschuwde Volker Kauder ervoor, dat de “Arabische Lente een Arabische Winter” zou kunnen worden. Minister van Binnenlandse Zaken Friedrich echter wuifde dit weg: “Het christelijke waardefundament zou nog steeds wereldwijd gevraagd zijn. De waarden van het Avondland vieren nog steeds hoogtij.”

    Je vraagt je onwillekeurig af wat er aantrekkelijk moet zijn aan een onverschillig en laf Westen. In ieder geval niet zijn ontbrekende wil om zijn eigen waarden te verdedigen 

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : u hebt hierboven gelezen :

    De situatie van de christenen wordt gekenmerkt door pesterijen in het dagelijks leven, bureaucratische hindernissen en benadeling

    U moogt drie keer raden : gaat dit nu ja of neen over ons eigen land? Bij Villa Politica daarjuist gehoord hoe Pascal Smet, als tegenargument voor de ‘Islamfobie’ van Filip De Winter, de vraag stelde of misschien alle katholieken pedofielen waren….

    Ach ja! Vuil en van de pot gerukt, van die Pascal Smet, terwijl die nog volop bezig was!  

    Ach klein klein kleuterke : wat zal uw brave Muzelman doen, als hij moet kiezen in het conflict tussen zijn fanatieke en roofzuchtige mede-Muzels en de (nog flink te beroven) Westerse democratiën? Wij die het beleefd hebben, hebben gezien, hoe weinig brave fidele Duitsers er nog waren bij de zegetocht van de Duitse legers in gans Europa in 1940…. Zelfs de anti-Hilerianen stonden de paradetroepen toe te juichen…

    Nog nooit in de geschiedenis van de Islam heeft deze in vrede kunnen leven met de buren. Dat is de wissel die Europa getrokken heeft op de Islam. Alleen de vervaldag is open gebleven. Inch’Allah, klinkt het : er wordt alleen op Allah gewacht….

    PS Wat denkt U van mijnenvelden tussen Griekenland en Turkije, om clandestiene immigratie tegen te gaan? Mensonterend, zegt U? Wilt U dat dan ook eens zeggen tegen de USA, over de grensbewaking met Mexico?

    Mijn wel zeer persoonlijke mening? Doen, met vrij-zones die wel veilig zijn the way out! Aan de laatste grenscontrole mag zelfs een knapzak worden toegestopt, met wat lekkers en een beperkt aantal Turkse banknoten. Om onze mede-menselikheid te tonen.

    *** 

    13-06-2012, 17:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.850 IN DE STAATSSCHOLEN IS DE DHIMITUDE AL EEN FEIT

    A.D. woensdag 13 juni 2012

    850 IN DE STAATSSCHOLEN IS DE DHIMITUDE AL EEN FEIT

     

     

    *** 

    Sorry, mannen! Er had moeten staan ‘Gemeenschapsscholen’ maar ik stam uit de tijd dat een kat nog een kat was. De ‘Colle Moyèn’’ was toen het standaardwoord voor het Kon. Atheneum, en eerlijk gezegd, de volksmond vond er niets ‘koninklijk’s’ aan! Eerder ombekeerd…. De Bisschoppelijke Colleges stonden toen in hoog aanzien, gevolgd door de Stadsscholen, en pas dan kwam de Colle Moyèn….

    Eigenlijk ben ik een tweede keer verkeerd. Want het is zò, dat wat ik hier en nu uitspreek over de Athenea, per definitie ook geldt voor het Vrij Onderwijs. Ergo : daar palavert men openlijk over de ‘Christelijke Deugden’ sedert kort al evenzeer of zelfs meer als over de deugden van de Islammerij.  

    Moest ik de Hemel mogen inspireren over wie of wat het best is, zou ik zeggen steek ze beiden in een zak en lanceer ze in een raket direct naar Allah en hun 72 ovenverse maagden.

     

    ***

    Op voorgaande stukje (N° 849) vergeten om het West Vlaams begrip ‘nieuwloopte’ te verklaren. Eigenlijk zal dat voor de meeste mensen niet eens nodig zijn, maar ik wil toch de pejoratieve ondertoon beklemtonen. Een vrouw kan modieus willen gekleed zijn, maar als ze overdrijft zegt haar wederhelft dan dat ze… Juist. Ja. Verstanden!

    Ik had die wending gebruikt om in de samenleving hen aan te duiden die meezeilen op elk toevallig windje. Denk aan de hetze rondom de schurk Belacim, alias de Heer Abou Rim Ram. De doos indraaien! Belgisch paspoort afpakken. Uitwijzen naar het Prachtland Marokko. Jongens blijf toch kalm! Doe gewoon zoals de Belse Justitie doet met een Flamingant die een pekelzondeke begaan heeft : ontneem hem zijn burgerrechten, zodat hij burgerlijk nergens meer bestaat. Binnen de 24 uur loopt die geregeld weer tegen de lamp : zijn landgenoten in Marokko zoeken hem : dat ze hem maar komen halen, dan hoeven we hem niet eens uit te leveren! Met de Franse Gendarmerie bestaat er toch ook een soort ‘samenwerkingsverband’?

    Enne, o ja : ook gezien dat hier een onderscheid blijft gemaakt worden tussen het ‘Nationalisme’ en het ‘Traditionalisme’? Ziet U, dat woordje ‘Nieuwloopte’ speelt daar een grote rol in! Een traditionalist is meteen ook nationalist, maar een nationalist is bijlange nog geen traditionalist. Denk maar van die Bart uit de Vier Weverkens.

     

    *** 

    Kroniekje over : hoe het gesteld is in het Officieel Onderwijs, die in de mening is (geweest), dat ze met die import-godsdienst eens rap hetzelfde spelletje namelijk negeren of belachelijk maken, zouden arrangeren als met de Katholieken? Het artikel is dus één klaagzang, één kroniek over een aangekondigde nederlaag. Neen, ik voel hierbij geen plaatsvervangende vreugde! Wat hun ondergang is ook de onze!

    *** 

    Godsdienstlessen horen niet thuis op onze scholen

    OPINIE − 12/06/12, 09u07  − Bron: De Morgen

    ***

    Patrick Loobuyck is moraalfilosoof verbonden aan de Universiteit Antwerpen en de Universiteit Gent. "Ons onderwijs is te weinig bij machte om de religieuze radicalisering bij leerkrachten en leerlingen een halt toe te roepen", schrijft hij. .

    De voorbije dagen is de plaats van religie, lees 'islam', in onze seculiere rechtstaat opnieuw onderwerp van debat. Er waren al het boerkaverbod, het discours van Sharia4Belgium en de rellen en het incident in Molenbeek. Daar komt nu bovenop dat algemeen directeur van de Brusselse scholengemeenschap van het gemeenschapsonderwijs, Jacky Goris, aan de alarmbel trekt inzake de islamleerkrachten in zijn scholen. Twee ervan werden recent ontslagen, één omdat hij koranverzen reciteerde in plaats van de hulpdiensten te bellen toen een leerling een epilepsieaanval kreeg, een tweede omdat hij vond dat homo's naar de imam doorverwezen moeten worden voor een duiveluitdrijving. De directeur is duidelijk: "Die jonge lichting islamleerkrachten evolueert niet in de goede richting. Als we niets doen, verwacht ik alleen maar meer incidenten."

     

    Capitulatie

    Dat bepaalde islamleerkrachten vaak ondermaats geschoold zijn, is bekend. Vorige week vond daarom een hoorzitting plaats in het Vlaams Parlement over de vraag hoe de overheid een academische opleiding islamtheologie kan faciliteren. Maar er is meer. Er zijn nogal wat leerkrachten die ideeën verkondigen die haaks staan op ons onderwijsproject. Er wordt bijvoorbeeld geflirt met creationisme. Dat een inspecteur islam laat optekenen dat hij zijn leerkrachten aanspoort "respect te hebben voor de wetenschappelijke visie over de schepping van de mens en het universum" - en bij het verkondigen van de islam rekening moet houden met "de gevoeligheden binnen de school", spreekt boekdelen. Naar buiten toe wordt Darwin 'getolereerd', er is niet veel verbeelding nodig om te weten wat daarover dan gezegd wordt in bepaalde islamlessen. We moeten hier trouwens niet alleen denken aan de islam, de hoeveelheid evangelical churches die in het stedelijk straatbeeld verschijnen, voorspellen niet veel goeds.

     

    Ons onderwijs is op dit moment ook te weinig bij machte om de religieuze radicalisering en polarisering bij bepaalde jongeren een halt toe te roepen. Sommige seculier denkende leerkrachten in islamconcentratiescholen zijn bang om hun mening te verkondigen inzake geloof of (homo)seksualiteit; onmiddellijk krijgt men het label 'haram' (onrein) opgeplakt. En wie toch tegen de haren van Allah durft te strijken, krijgt het signaal van bovenaf dat hij/zij beter zwijgt, voor de goede vrede. Dit is capitulatie. We mogen hier als samenleving de ogen niet voor sluiten en het onderwijs moet haar verantwoordelijkheid nemen. Veel scholen opteerden voor een hoofddoekenverbod, maar dat is machteloze struisvogelpolitiek zolang die scholen niets te zeggen hebben over hun leerkrachten islam en de inhoud die ze verkondigen.

     

    Er dringt zich een grondige discussie op over de vraag welke plaats levensbeschouwing in het onderwijs moet krijgen. Ons onderwijs dient om jongeren te vormen tot autonome mensen die in staat zijn om op een eigen manier hun leven vorm te geven. Hiervoor moeten we jongeren in de wereld oriënteren op basis van onze voorlopige beste kennis. Darwin hoort daarbij, godsdienstige opvattingen over het ontstaan van de mens niet. Op vlak van levensbeschouwing moeten we niet van ons onderwijs verwachten dat het leerlingen tot goede katholieken, vrijzinnigen of moslims vormt. Het onderwijs moet jongeren in staat stellen om op een reflexieve, redelijke manier hun leven op levensbeschouwelijk vlak vorm te geven in overeenstemming met de grondrechten en de seculiere rechtstaat. Vandaag moet het officieel onderwijs nog steeds de moslims bij de moslims, de protestanten bij de protestanten en de joden bij de joden zetten als levensbeschouwing op het curriculum komt. Dit is geen goed idee. Net die jongeren die het meest nood hebben aan een kritisch liberale omgang met levensbeschouwing, zetten we nu afzonderlijk voor les over het eigen gelijk. Bovendien wordt op die manier elke vorm van dialoog structureel onmogelijk gemaakt. Hoe inefficiënt kunnen we bezig zijn om de radicalisering te stoppen en jongeren op de gediversifieerde en seculiere samenleving voor te bereiden?

     

    Er is nood aan een algemeen vormend plichtvak waarin de studie van levensbeschouwing, het omgaan met levensbeschouwelijke en morele vragen en burgerschapseducatie op een inclusieve manier aan bod kunnen komen. De geëngageerde levensbeschouwelijke vakken kunnen hoogstens facultatief op het curriculum blijven staan. Dit zou ook zo moeten in het vrij onderwijs, maar dat is een andere discussie. Elke leerling, gelijk in welk onderwijsnet die is ingeschreven, heeft recht op levensbeschouwelijke en morele vorming die gebaseerd is op religiestudies, ethiek, moraalwetenschap en filosofie. Bovendien heeft ons onderwijs, zowel naar de jongeren als naar de samenleving toe, de plicht burgerschapseducatie inzake de seculiere rechtstaat aan te bieden. Dat dergelijke evidenties zo moeilijk voet aan de grond krijgen in ons onderwijs is, in het licht van de uitdagingen waar onze gediversifieerde samenleving voor staat, onbegrijpelijk. .

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : gisteren ook dat halal-BBqtje meegemaakt? Kunnen zwijgen? U wilt toch niet dat wij die lieve Muzeltjes kwaad maken? Pas op, hoor! Die schieten niet uit hun krammen zoals wij, maar die schieten van direct met scherp!

    ***

    13-06-2012, 14:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.849 NATIONALISTEN TRADITIONALISTEN ENN NIEUWLOPERS

    A.D. dinsdag 12 juni 2012

    849 NATIONALISTEN TRADITIONALISTEN ENN NIEUWLOPERS

     

    De sterren hebben we al gehad

     

    Nu komen de bommen, als we niet opletten.

    ***

    Zou het mogelijk zijn, dat het Bestuur van het Vlaams Belang deze blog meeleest en erdoor geïnspireerd geraakt? Of zou het eerder omgekeerd zijn? Maar het kan ook gaan om transcendente gedachten-transmissie, want ik heb wel wat anders te doen, dan de propaganda van mijn eigen Partij te lezen. We denken toch automatisch hetzelfde, zij het met wat kleine schakeringen. En we zijn heus niet alleen!

    Alleen hebben we nog altijd geen dagblad die het ‘condon médiathique’ durft te doorbreken. We moeten het dus doen met de vele kleine en grote blogs, waar we vaststellen, dat de tellers van de unieke lezers dagelijks grotere cijfers vertonen. Hoe was dat spreekwoord ook weer van Willem de Zwijger, over wat nodig was en wat niet nodig was om te volharden? Juist! Dat is wat we moeten doen!

     

    Kroniekje over : een soort van, moest dat nog bestaan, gewetensonderzoek : stil staan, en achterom kijken. Dan weet U ook, dat hoe hoger men geklommen is (en hoe dichter bij de top) hoe weidser het uitzicht achter je is. Over de top? Tja, dan begint de neergang, zeker?

    Over de EU staat in het stukje hieronder alles wat U moet weten. Na lectuur bent U gewapend om verder door te denken, en er het Uwe van te onthouden, zodat U immuun wordt voor de indoctrinatie van de aan de Elite verkochte media. Een ding wil U daarbij meegeven : het Kalifaat Spanje na Zapatero (SP) die stilaan een open doel geworden is als voor de penalty die de Arabiesche IJstijd-spelers straks moeiteloos kunnen binnen trappen.

    Komaan, doe jullie ogen open! De Moren veroverden Spanje voor 99% van de jaren 700 tot 1400 ongeveer. Even Googelen naar Andalusië en U weet er alles van. Hun Hoogste Leiders prediken nu de laatste tijd dat Dar-Al-Islam (Het Land van de Islam) terug moet aangevallen en veroverd worden, net zoals zij van de Christelijke stad Constantinopel in 1483 Istambul hebben gemaakt. Zo willen zij over Anda Luss maar ook op het Vaticaan in Rome de Halve Maan doen wapperen.

    En Spanje, zegt U? Daar heerst een verschrikkelijke werkloosheid, gaat het banken-kapitalisme regelrecht naar de ondergang en, nu komt het : staan miljoenen woningen nieuwbouw te verkrotten…. Een of twee dagen via de Straat van Gibraltar de volle treinen met ‘landverhuizers’ laten rijden, en Spanje is terug even ‘Moors’ als in 1400… Maar met dat verschil : in 700 jaar kwamen ze niet verder, omdat Europa toen Christelijk Gebied was, en nu zitten op elke vierkante kilometer honderden Muzelmannen op hun landgenoten te wachten, om ook daar de Islam te vestigen….Op een paar uur tijd staan ze aan de Noordpool en aan de Oeral….want ze zijn er al!

    Deze mogelijkheid alleen al is een nachtmerrie, die iedereen kan meehelpen om te stoppen. Door gewoon in te zien, dat de Islam geen ‘godsdienst’ is, maar een politiek systeem van de soort die ons Oude Avondland reeds tweemaal geteisterd maar overleefd heeft. Ook Marx en Hitler zijn niet van de eerste keer wreedaardig begonnen. Zij werden slechts de monsters die we gekend hebben, eenmaal ze sterk genoeg dachten te zijn.

    De Islammerij doet net hetzelfde…..

    ***

    Nieuws op vlaamsbelang.org

    Vrijheidslievend of eurofiel

    09 juni 2012 • 15.06u

    ***

     Marine Le Pen - voorzitter van het Franse Front National (FN) – zou geen traan laten als de Europese Unie in elkaar stort. En wellicht zullen heel wat Europeanen het met haar eens zijn. Le Pen zei in een interview met een Oostenrijkse krant dat ze “een overtuigd Europeaan is, meer dan wie ook.” Maar, voegde ze daar aan toe: “Ik wil terug naar een Europa van landen, waarin vrije naties vrijwillig samenwerken.”  

    “Het huidige model van de Europese Unie moet instorten, om een nieuw systeem op te kunnen bouwen. En met de euro, zal de EU ontwricht worden”, voorspelt Le Pen. Dat is ook de teneur van het schitterende eurokritische boek “Europa wankelt. De ontvoering van Europa door de EU.”  

    Nationalisten vs. Internationalisten 

    Wie beweert dat de EU en de euro Europa vrede en welvaart hebben gebracht, maakt de mensen wat wijs. Europa beleefde zijn gouden jaren vóór de invoering van de euro en de euro zorgt vandaag vooral voor financiële instabiliteit en toenemende spanningen. Landen zonder de euro doen het daarentegen zeer goed: Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Denemarken…

     

    Het politieke establishment doet er alles aan om verwarring te zaaien. Kritiek op de totalitaire koers van de EU krijgt het etiket ‘anti-Europa’ opgekleefd, maar niets is minder waar. “Verwar de Europese Unie niet met Europa”, schrijft Remi Hauman scherp in “Europa wankelt”. “De EU is Europa niet. Integendeel. Enerzijds is er de Europese politieke kaste en haar allianties (de media, nvdr), anderzijds zijn er de Europese volkeren. Het is Europa versus de EU. Burger versus bestuur.”  

    Democratie versus de dictaten van ‘Brussel.’ De Nederlandse auteur Joost Niemöller voorspelt dat de oude politieke scheidingslijn tussen links en rechts heeft afgedaan en plaats maakt voor een scheidingslijn tussen nationalisten en internationalisten. Aan de ene kant globalisten en eurofielen die dromen van een eengemaakte markt en een Europese superstaat (in Vlaanderen zijn dat CD&V, SP.a, VLD, Groen én N-VA), aan de andere kant vrijheidslievende mensen en partijen die hun eigenheid willen bewaren en hun nationale soevereiniteit willen herstellen.  

    U weet aan welke kant het Vlaams Belang staat. Aan de kant van het volk. Wij strijden voor een soeverein Vlaanderen. Een Vlaanderen dat verlost is van de Waalse dictaten en ‘nee’ zegt tegen de dictaten van de EU.  

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Spanje te vuur en te zwaard veroveren? Dat is toch voor niets nodig! Alle geviseerde eigendommen kunnen met harde petro-dollars betaald worden : dat zal de operatie zelf als een reddingsboei voor het Spaanse Volk kunnen uitgelegd worden. Die immense fortuinen gaan recht in the pocket van de Elite, dat is zeker! Dat op die manier stilaan het ‘Arabisch Bankieren’ in Europa ingang zal kunnen vinden is vanaf dan normaal : het begrip ‘interest’ is inderdaad dermate slecht geworden in de hoofden der mensen, dat men maar al te graag een ander systeem zal omhelzen…

    Per

    ***

    slot van rekening staat er ook in vers 42 van de 52e soera:

    “Willen zij een plan smeden (tegen u)? Maar de ongelovigen zullen door hun eigen plan worden gevangen.”

     

    Geraffineerd te werk gaan tegen en het misleiden van anders gelovigen is dus gewild door Allah

    ../..

    In januari 2010 zouden tijdens een doorzoeking van deze moskee meerdere exemplaren van het boek “Vrouwen onder bescherming van de islam” zijn gevonden, waarin het slaan van een vrouw als fase van de tuchtiging gerechtvaardigd zou zijn. Dit is overigens niets anders dan een volledig koranconform gedrag volgens het tijdloze bevel van Allah “sla ze” in soera 4, vers 34:

     

    “Mannen zijn voogden over de vrouwen omdat Allah de enen boven de anderen heeft doen uitmunten en omdat zij van hun rijkdommen besteden. Deugdzame vrouwen zijn dus zij, die gehoorzaam zijn en heimelijk bewaren, hetgeen Allah onder haar hoede heeft gesteld. En degenen, van wie gij ongehoorzaamheid vreest, wijst haar terecht en laat haar in haar bedden alleen en tuchtigt haar. Als zij u dan daarna gehoorzamen, zoekt geen weg tegen haar. Waarlijk, Allah is Verheven, Groot. 

    ***

    13-06-2012, 13:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.846 SCHENGEN IS GESCHONGEN ONVOLTOOID VERLEDEN TIJD

    A.D. dinsdag 12 juni 2012

    846 SCHENGEN IS GESCHONGEN ONVOLTOOID VERLEDEN TIJD

     

    Weg met Schengen?

     

    ***

    Wat krijgen we nou? De Eurocraten werken om de barre tijden te voltooien waarin we ‘Schengen’-onderhorigen zijn geweest (VVT), Voltooid Verleden Tijd. Schengen Voltoiid Verleden Tijd! Wie had dat gedacht! Doorheen Europa zullen we straks beetje bij beetje eindelijk de o zo vertrouwde slagbomen zien terug opduiken. Of dat de criminelen en de gelukzoekers zal buitenhouden? Misschien. Al doet men zoals met het Paleis van Justitie in Brussel : 45 van de 47 ingangen dichtmaken, desnoods met IJzeren Gordijnen en zo, om alleen de autowegen, die dan meteen tolwegen kunnen worden, open te laten….

     

     

    Kroniekje over : een liedje dat zelfs  in de meest droeve omstandigheden de mensen aanspoort tot hoop. Al is het in ’t Duits, we kennen het allemaal. Nu ‘de markten’ al onze Grote Geesten op een karretje rondrijden, is het plezant dat liedje in gedachten te hebben….

    Es geht alles vorüber, Es geht alles vorbei.

    Nach jedem Dezember, Kommt wieder en Mai….

     

    ***

    EU-landen willen eigenmachtig controles

     

    De EU-lidstaten zijn het er in Luxemburg over eens geworden om voortaan zelf te beslissen over mogelijke grenscontroles. Daarmee gaan de Ministers van binnenlandse Zaken van de EU-lidstaten de confrontatie aan met het EU-machtsapparaat uit Brussel. De zogenaamde “Arabische Lente” met diens ongecontroleerde uitwassen geldt als aanleiding voor de eisen van de lidstaten.

     

    “Die Welt” bericht:

     

    De EU-landen zijn het na maandenlange onderhandelingen eens geworden over een herziening van het Verdrag van Schengen. Tijdens hun bijeenkomst in Brussel namen de Ministers van Binnenlandse Zaken volgens informatie van het persbureau een ontwerp, waarmee ze de confrontatie met Brussel aangaan: Volgens dit plan dienen de nationale regeringen nog steeds naar eigen goeddunken over de herinvoering van grenscontroles te mogen beslissen. De Europese commissie wilde hierover een uniform standpunt innemen.

     

    Bovendien dient er een “noodgeval-mechanisme” te worden ingevoerd, volgens welke individuele lidstaten als “laatste redmiddel” hun grenzen kunnen sluiten indien een andere lidstaat zijn grenzen niet afdoende controleert.

     

     

     

    Duur van de maatregel: Maximaal twee jaar. Ook in dit geval zag de commissie haar plan mislukken hierin inspraak te krijgen. Het ontwerp moet nu worden voorgelegd aan het Europese Parlement, dat reeds in het voorveld verzet aankondigde tegen de herziening.

     

    “Arabische Lente” was de aanleiding

     

    Er is maandenlang gediscussieerd over de hervorming van het Verdrag van Schengen. De aanleiding leverde de “Arabische Lente” een jaar geleden, als gevolg waarvan duizenden vluchtelingen uit Noord-Afrika op het Middellandse Zee-eiland Lampedusa strandden.

     

    Terwijl velen van hen van daaruit richting Westen vertrokken, kwamen verder naar het oosten illegale immigranten via de grens tussen Turkije en Griekenland de EU binnen. Hierbij werden vorig jaar ongeveer 55.000 mensen opgepakt, die via deze route illegaal de Schengenzone probeerden binnen te komen.

     

    Aan het 17 jaar geleden in werking getreden verdrag nemen nu bijna alle EU-landen deel, behalve Groot-Brittannië, Ierland en Cyprus. Bulgarije en Roemenië zouden ook graag deelnemen, maar zij voldoen nog niet aan de voorwaarden.

     

    In plaats van deze landen doen de niet EU-landen Noorwegen, IJsland en Zwitserland mee. In totaal hebben 26 landen het Verdrag van Schengen ondertekend.

     

    Eerst dragen de politici van de nationale staten al hun macht aan de Europese Unie over. Daarna is het geklaag enorm wanneer de eisen van de Ministers van Binnenlandse Zaken door de multicultimoloch van de EU worden geblokkeerd

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : dat wordt dus iets zoals de ‘Traject-Controle’ in Gentbrugge : eerst werkt het niet, dan werkt het ineens wel, maar te fel en zijn er geen flikken genoeg om de boetes te schrijven. Voor grenscontroles zijn er niet eens douaniers meer….Misschien hier en daar nog een douarri§re????

    Let wel : men ZOU de grenscontroles weer toelaten, maar wat niet in de voorwaardelijke toekomende wijze beschreven wordt, is de verdere afkalving van de soevereiniteit van de Staten, in het voordeel van de Super Staat Europa. Zo een beetje het truukje van Luie Charel : niet in de zakken, niets in de mouwen, maar ondertussen haalt hij de pieren (en de centjes) uit Uw neus….

    ***

     

    Nota voor de aandachtige lezer : dit blogje is momenteel lijk een oud uudwerk : het loopt een beetje achter. Dat komt omdat wij het de laatste dagen veel te druk hebben gehand met niets doen. Hiermee bedoel ik dat wij aan een paar vrienden uit het koude en natte Vaderland de kunst van het ‘dolce far niente’ op Italiaans leest geschoeid, hebben aangeleerd. Zon, zee en strand, hier aan de oevers van het Lago di Bolsena. We hebben uitgebreid getoast op het Geslacht Farnèse (denk aan
    Alexander Farnèse, die in Naam van Filips II van Spanje onze Gewesten is komen treiteren), op de nagedachtenis van Margaretha van Parma, Landvoogdes der Nederlanden die aan dezelfde oevers haar levensdagen heeft beëindigd. Gisteren was de laatste avond, met een Open Lucht Filharmonisch Orkest van de Italiaanse Marine voor de Duomo in Orvieto. Verdi. Betoverend mooi. Bij de opening : iedereen recht, precies als sprong er een stalen veer los in de ruggen, rechterhand op het hart : het Italiaans Volkslied. Nergens geen Pom Pomerde Pom, maar rings rondom meegezongen uit volle borst. Fratelli d’Italia. Een beetje zielig voor ons, aanwezige Strangers in the Nicht, die alleen maar bewonderend en een beetje weemoedig afgunstig konden toekijken op mensen met een echt Vaderland….

    Voor mij weer een gelegenheid om het verschil uit te leggen tussen een ‘nationalist’ en een ‘traditionalist’…. Ach wat is het leven gecompliceerd!

    *** 

    12-06-2012, 17:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.848 REFERENDUM VOOR NIEUWE VLAAMSE GRONDWET?

    .D. dinsdag 12 juni 2012

    848 REFERENDUM VOOR NIEUWE VLAAMSE GRONDWET?

     

     

    *** 

    Wat is dat toch met al die Bart’en? De ene (Verhaeghe, de Baas van Club Brugghe en van Uplace) is een echte crac, West Vlaming, hoe kan het anders?, en de andere (De Wever, de Averechtse) is een echte gecrackte! Op de derde Bart (Maddens; die van de Doctrines), had ik tot hiertoe een geloof dat bergen verzette, maar zie : in zijn stukje hieronder spreekt hij echte Tjeventaal. Gaat met zo’n soldaten naar den oorlog!

    Er moet, zegt hij, iets veranderen, maar hij vermeldt noch een Ordelijke Opdeling van België, noch het Handvest voor Vlaanderen van Meneerke Peeters II. Bart Maddens bedoelt waarschijnlijk een vrij en zelfstandig Vlaanderen, maar vrankweg stellen dat het daarbij zekerlijk NIET om een ‘Deelstaat’ en dus om nieuwe wijn in oude zakken gaat, durft hij niet zwart op wit uit zijn pen te wringen.

    La Belgique sera donc billingue à tout jamais!

     

    Kroniekje over :

    Hopelijk wordt 2014 het jaar van de gaullistische revolutie in België

    08-06-2012 - Bart Maddens, - De tijd 

    De Belgen kijken gefascineerd naar het democratie-festijn in Frankrijk, waar de bevolking weer naar de stembus trekt. Wij kunnen alleen maar dromen van zo’n feest van de democratie.  

    Dit weekend zijn er verkiezingen in Frankrijk. Alweer. Want de Fransen zijn anderhalve maand geleden nog maar pas naar de stembus getrokken, twee keer zelfs, voor de ongemeen spannende presidentsverkiezingen. En nu zijn er parlementsverkiezingen: zondag een eerste ronde, de week nadien (voor de meeste kiezers) een tweede. In amper twee maanden tijd gaan de Fransen vier keer stemmen. Het is een orgie van democratie, waar de kiezers met volle teugen van genieten. En de pret kan niet op. Want daarnaast zijn er om de zes jaar ook nog regionale en lokale verkiezingen (ook in twee rondes) en om de vijf jaar Europese verkiezingen. Als toetje krijgen de Fransen daar af en toe een heus referendum bovenop.  

    De Belgen staan gefascineerd te kijken naar dit Franse democratie-festijn. Het doet wat denken aan een tafereel bij Charles Dickens: uitgemergelde en verkleumde kinderen die zich staan te verdringen aan de helverlichte ramen van een groot huis om een glimp op te vangen van een rijk banket met onwaarschijnlijk lekkere maar onbereikbare gerechten. Want van zo een feest van de democratie kunnen wij enkel maar dromen. Écht kiezen tussen een links of een rechts beleid, dat is enkel voor de anderen weggelegd. Wij moeten ons schikken naar ons lot. Want we leven nu eenmaal in België, en dat is naar het schijnt een ingewikkeld land.

    In zo een land moet je de politici niet te veel met verkiezingen om de oren slaan. Vandaar dat de regering heeft beslist om een verkiezingsdag te schrappen: voortaan zullen de federale en de regionale verkiezingen samenvallen. We houden dan nog twee verkiezingsdagen over. En amper zijn de aparte regionale verkiezingen afgeserveerd, of de politici beginnen zich al te ergeren aan de lokale verkiezingen: hoe vervelend toch dat die nu het regeringswerk doorkruisen en de politieke rust verstoren. Het zou ons niet verbazen, mocht over een paar jaar ook die aparte stembusgang worden afgeschaft.

    De Belgische democratie zit overduidelijk in een neerwaartse spiraal. Om het bestaande regime in stand te houden moet de democratie steeds verder worden afgebouwd. Het aantal democratische inspraakmomenten wordt kleiner. En als de kiezer dan toch nog eens zijn zeg mag doen, dan wordt daar bij de regeringsvorming geen rekening mee gehouden. Er bestaat geen enkele band meer tussen de verkiezingsuitslag, de regeringsvorming en het gevoerde beleid.

    Doordat premier Elio Di Rupo (PS) steunt op een overweldigende meerderheid langs Franstalige kant, is het voor de Vlamingen mathematisch haast onmogelijk om deze regering weg te stemmen. Dankzij de samenvallende verkiezingen wordt de Vlaamse regeringsvorming een doorslagje van de federale. Ook in de Vlaamse deelstaat kan het democratische spel niet meer op een normale manier worden gespeeld. En dat pseudo-democratische stelsel wordt steeds meer vergrendeld en gebetonneerd.

    Er zijn er nog altijd die volhouden dat je dit systeem kunt deblokkeren met een klassieke staatshervorming. Ze zijn al even geloofwaardig als baron Von Münchhausen, die beweerde dat hij zichzelf met paard en al uit het moeras kon trekken. Maar toch mogen we niet fatalistisch zijn. Ook in dit opzicht is Frankrijk een lichtend voorbeeld. De democratie heeft daar niet altijd zo goed gefunctioneerd als vandaag.

    In de jaren vijftig reed het politieke systeem van de Vierde Republiek zich volledig vast. Ook in Frankrijk bleek het niet meer mogelijk om het systeem van binnenuit te hervormen. Gelukkig was er toen generaal Charles de Gaulle. Die schoof in 1958 de Grondwet van de Vierde Republiek gewoonweg opzij en liet bij referendum een nieuwe Grondwet goedkeuren. De Vijfde Republiek was geboren. De socialisten schreeuwden toen moord en brand. François Mitterrand sprak van een coup d’état permanent. Maar vandaag wordt de Gaulle door alle Fransen geëerd als de redder van de democratie. Hopelijk wordt 2014 het jaar van de gaullistische revolutie in België. 

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Bart II van de inleiding hierboven (die van de 4 Weverkens) ka, moest hij dinges aan zijn lijf hebben, een bewerking maken van gezegd Handvest van zijn collega-de schertsfiguur Meneerke Peeters II en van de Ordelijke Opdeling van Gerolf Annemans. Hij, De Wever, gemandateerd door zijn uitslagen bij de peilingen, brengt zijn gewrocht den Volke ter kennis, onder de benaming ‘Proeve van Grondwet’ en hij richt als Voortrekker, nog voor de Gemeenteraadsverkiezingen van Oktober, een bindend referendum in met slechts twee vragen : Ja, onvoorwaardelijk, en Ja, mits nog overeen te komen (kleine) aanpassingen. Met in zijn rug de sterke wind van de goede peilingen, zou niemand hem kunnen tegen houden!

    Een van de dragende bepalingen zou bijvoorbeeld kunnen zijn, dat in Vlaanderen de Rimrammerij niet als ‘Eredienst’ wordt erkend, maar als politieke leer die haaks staat op onze democratische beginselen.

    Volgens mij volstaat dat, om de bestaande wetten toe te passen op al wie tegen onze kar rijdt. Nultolerantie dus. Verboden flikken de keel af te snijden.

    Verder wordt er geregeerd, op basis van wat het volk wil, zelfs als dat in tegenstelling is met wat de Elite wil. Voorbeeld : hebben wij, het volk, gevraagd naar ‘Traject-Controles’? Neen? Vela : het Crevitske breekt de boel af, en haar partij draait op voor de geleden schade en de gemaakte kosten. Flits-camera’s : idem dito.

    Voorbeeld II : kunnen vreemdelingen voorrang krijgen op de eigen ouders om hun kinderen naar Katholieke Scholen te zenden? Naar Staatsscholen? Kijk naar de uitgereikte diploma’s na meerdere jaren onderwijs : ontoereikend voor de arbeidsmarkt. Dus waarom moeten wij ze nog scholen? Oplossing: referendum.

    Voorbeeld III : als de Rimrammerij een politieke ideologie is, kan die dan verder op onze kosten geheime en geheimzinnige bijeenkomst-lokalen krijgen? Oplossing : referendum.

    Voorbeeld IV : zo lang er in een bepaalde streek ook maar één vacante betrekking niet ingevuld geraakt, kan er aan niemand (bij manier van spreken) werkloosheidsvergoeding worden uitbetaald. Oplossing : referendum.

    Voorbeeld V : zo lang er oudjes zijn, die heel hun leven gewerkt hebben om de welstand in het land te brengen, ook maar één Eurocent tekort komen, kunnen vreemdelingen niet in de watten gelegd worden zonder  ooit iets fundamenteels te hebben bijgedragen. Oplossing: referendum.

    Voorbeeld VI : iemand met vreemde roots die bestraft wordt, valt terug op de oorspronkelijke nationaliteit, en wordt tot ongewenste vreemdeling verklaard en het land manu militari uitgezet. Oplossing: referendum…..

    Dan zullen we binnenkort weer kunnen zeggen :

    ‘Ja, d’er zijn blijde dagen nog in ’t leven,

    Hoe weinig noo, d’er zijnder nog voorwaar’….

    ***

    12-06-2012, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!