MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    02-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4190

     

    OP DE IJTKIJK

    *

    De Wever: 'Waarom mag ik de waarheid niet zeggen?'

    *

    De incidenten waarbij politieagenten werden aangevallen en de ophef die daarrond woedt, blijven Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) hoog zitten, zo zegt hij in een interview met de Gazet van Antwerpen. En daarbij neemt hij ook de media in het vizier.

     

    'Elk jaar na het einde van de ramadan stellen we vast dat er in bepaalde wijken jongeren voor problemen zorgen. Dat is zo evident als dat de zon schijnt. Maar dat mag blijkbaar niet meer gezegd worden, want dan krijg ik de vraag of ik kan bewijzen dat de zon schijnt.'

    Ook de media krijgen een veeg uit de pan: 'De voorspelbaarheid van de media is verschrikkelijk. Niet de jongeren, maar de agenten zouden aan de basis liggen van de incidenten, wegens racistisch. En ik zou hen de hand boven het hoofd houden. Dat ik de schuld krijg voor alles en nog wat, dan ben ik gewoon (...) Maar wanneer op een jongerenmeeting van de PVDA geïnsinueerd wordt dat alle politieagenten in Antwerpen racisten zijn, dan kan ik dat niet tolereren.'

     

    'Let op, we mogen de zaken ook niet erger voorstellen dan ze zijn. Het gaat hoogstens om een twintigtal jongeren die zich hebben laten aanpraten dat ze wegens racisme en discriminatie sociaal-economisch niet aan bod zullen komen. (...) Wat we vooral moeten proberen te doen, is voorkomen dat deze jongeren uiteindelijk gerekruteerd worden door de drugsdealers en helemaal in de criminaliteit belanden. Of dat ze het kanonnenvlees van het gewelddadig extremisme worden.'

    Bron http://www.standaard.be/cnt/dmf20170701_02952194

    *

    NADER BEKEKEN

    **

    Naast het malheur om al bijna 200 jar gedomineerd te worden door Vreemde Meesters die niet eens onze taal spreken, is daar ongevraagd de dwingelandij der Mohamedaanse bezetting bij gekomen. Beide zaken worden door de Media bejubeld en het Morrend Volk zwijgt. En dokt af.

    Wat het nog 100 keer erger maakt, is dat het vooral Vlaanderens schande is, de vroegere AVV-VVK krant, die de boventoon voert. In dit weekeinde kregen we op ons bord….

     

    'We moeten stoppen om ons taalgebruik op school zo zwart-wit te zien'

    *

    De hint is duidelijk Maar het kan nog subtieler. De ‘verrijkers’ zijn bang van onze hocedeb, en katten. Dus:

     

    Opgelet, uw hond of uw kat is een bron van resistente bacteriën

    En dan komt de zalf:

    Vier op de tien vluchtelingen aan het werk

    *

    Termont over krakers: 'Schande dat federale overheid niets doet'

    'Elke dag worden tientallen huizen gekraakt.' Een aangepaste wetgeving zou het probleem verhelpen, maar federaal moet er nog over gestemd worden.

    Ziet U: bij de Roden is alles altijd de schuld van anderen. Vooral als ze niet meer mogen meebesturen. Al een halve eeuw aan de knoppen gezeten, en ook niets gedaan…

    *

    (Digitalia)

    02-07-2017, 18:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4189

    OP DE IJTKIJK

    *

    Francken mikt op honderden extra uitwijzigingen: politie mag illegalen uit huis halen

    *

    De politie mag het huis van mensen zonder papieren binnenvallen als die zich daar verstoppen of weigeren hun deur te openen. "Dit zal ons terugkeerbeleid fors vereenvoudigen", zegt staatssecretaris Theo Francken (N-VA).

    *

    Voorlopig mag de politie een illegale vreemdeling enkel in het openbaar - op straat - oppakken om hen over te brengen naar een gesloten asielcentrum voor repatriëring. Hem thuis ophalen kan enkel als hij daarmee zélf akkoord gaat. Maar die instemming is er vaak niet.

    In 2016 weigerden 127 mensen mee te werken toen de politie aan hun deur stond. Zo'n 498 anderen verschuilden zich en deden alsof ze niet aanwezig waren. Maar vaak zagen agenten dan beweging achter de gordijnen, stond er een auto voor de deur of hing er wasgoed te drogen. En toch stond de politie machteloos. Zij mochten immers niet zomaar een woning binnenvallen volgens de grondwet.

    Betekent de nieuwe maatregel dat alle illegalen binnenkort de politie over de vloer krijgen? Hoe reageren ministers van Justitie Koen Geens en minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon?

    Brin http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detail/3196449/2017/06/30/Francken-mikt-op-honderden-extra-uitwijzigingen-politie-mag-illegalen-uit-huis-halen.dhtml

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Het beste dat hen kan overkomen, is naar Duitsland gestuurd te worden. Bij Mutti. Dat is niet alleen een vrijblijvende suggestie voor Francken voor ongewenst gespuis, mqaar is ook de finale ‘Eindoplossing’ voor de terminale PS-SPA. Duitsland is toch de bakermat van het Socialisme. Ja, bij een wat verder doordenken ook van het Communisme, want Karl Marx (1818 –1883) de grondlegger van deze sekte, was toch ook ’n Duitser?!!! En dat Merkel Wijf, dat was/is toch ’n gewezen politieke ster aan het vroegere D.D.R.-firmament….

     

    Ja Ja, de Loreley heeft met haar zingen in Sankt Goarshausen hoog op een rots boven de Rijn heeft nog altijd succes want wie har verleidelijke lokzang opmerkt, vaart zich in verwarring te pletter op de rotsen.

    *

    Wie lang leeft, heeft veel kunnen nadenken en dan klinken zijn woorden vaak toekomstgericht. Zo was ‘Der Untergang’ van al wat Rood beweert te zijn op deze blog een immer weerkerend thema. Heel eenvoudig omdat het goede basis-idee altijd en overal begint en eindigt met misbruiken. Het is een verschijnsel dat even goed opgaat voor hun spitsbroeders die van zichzelf zeggen dat ze ‘Christelijk’ zijn. Maar die bestelen zelfs zo maar 800.000 leden van hun eigen achterban terwijl die erbij staan. Reden waarom die dezelfde lijdensweg als de Roden opgaan. Neen, nog net niet naar de gaskamers. Omdat (dank zij de digitale wereld) de mondig geworden wereldburger hun valssspelerij dagdagelijks kan waarnemen.

    *

    Laat ons hopen dat na deze dubbele opkuis de hemel opklaart zodat er eindelijk werk kan gemaakt worden van de redding van onze Beschaving door een Tweede Reconquista. Wat eeuwen geleden is gelukt moet in onze dagen toch veel eenvoudiger zijn.

    *

    Er wordt mij regelmatig gevraagd wat wij als kleine enkeling daar kunnen aan doen. Iedereen kent het antwoord maar durft niet goed dat onze woorden te brengen. Daarom antwoord ik in hun plaats: door verdomme de volgende keer niet meer voor dezelfden te stemmen.

    En ja, ’t is waar: hier in Vlaams-Coburgia missen we een figuur als Geert Wilders. Die het in z’n eentje presteert om met de hulp van de Kizeze alle Linx gespuis schaakmat te zetten.

    Zie ik dat verkeerd, als ik denkt dat de tijd rijp is voor de Herenigde Vrije Republiek der Nederlanden?

    *

    (Digitalia)










    02-07-2017, 17:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4188

    OP DE IJTKIJK

    *

    Maffia wijkt uit naar Duitsland door crisis op Sicilië

    *

    Siciliaanse maffiabendes trekken naar Duitsland nadat ze in financiële problemen raken in hun thuisland, zo bericht The Guardian. De maffia-clans zoeken in Duitsland nieuwe opportuniteiten sinds de economische crisis in het zuiden van Europa toesloeg en de Italiaanse Overheid de georganiseerde misdaad hard aanpakte.

    De Britse krant beschikt over details over een grootschalige anti-drugsoperatie in het zuidwesten van Duitsland die erop wijst dat de maffia in toenemende mate migreert naar de meest welvarende regio's van Duitsland.

    Drugs, gokmachines en wapens

    In Villingen-Schwenningen werden vorige week negentien drugssmokkelaars gearresteerd en voor vier miljoen euro aan goederen en geld in beslag genomen tijdens een gezamelijke actie van de financiële politie uit Palermo en de Duitse justitie. De bende bleek vooral actief in Rottweil en Stuttgart in de deelstaat Baden-Württemberg. Die grenst aan Frankrijk en Zwitserland en heeft de laagste armoedegraad van de zestien Duitse deelstaten.

    *

    Volgens de Italiaanse autoriteiten smokkelden de aangehouden bendeleden tonnen cannabis en cocaïne uit Albanië naar Duitsland en wasten ze de winsten wit met gokautomaten die ze eigenaars van lokale cafés en winkels dwongen te installeren. De Italiaanse politie vermoedt dat de winsten van de drugshandel ook werden gebruikt om wapens te kopen in Balkanlanden.

    Vorig jaar begon een team van 300 speurders met telefoontaps en verborgen camera's de verdachten te volgen. In één van de afgeluisterde telefoongesprekken is sprake van een drive-by shooting in mei vorig jaar waarbij bendeleden de vitrine van een café aan diggelen schoten om de uitbater te intimideren nadat die had geweigerd gokmachines van de maffia in zijn zaak te zetten.

    Cosa Nostra

    *

    Volgens de speurders werkten de smokkelaars in Duitsland in opdracht van de Mondino-familie, een Siciliaanse maffiabende met basis in Palermo. De man die de operaties in Duitsland leidde, is vermoedelijk een in Duitsland geboren Italiaanse zakenman die twee restaurants heeft in Baden-Württemberg. De man heeft volgens de Italiaanse autoriteiten banden met verschillende Siciliaanse maffialeden. Ook de machtigste maffiabende van Sicilië, de Cosa Nostra, is met een uitbreiding in Duitsland bezig.

    Crisis in bouwsector

    De crisis heeft lelijk huisgehouden in de Siciliaanse bouwsector, traditioneel één van de belangrijkste werkterreinen van de Siciliaanse maffia. Volgens het vakverbond zijn de winsten in de sector sinds 2007 met 90% gedaald.

    Siciliaanse zakenlui en winkeleigenaars melden steeds vaker aan de politie dat ze door de Cosa Nostra zijn benaderd maar hun 'beschermingsgeld' niet meer kunnen betalen aan de maffia.

    Bron http://www.hln.be/hln/nl/3424/Economische-crisis/article/detail/3195905/2017/06/29/Maffia-wijkt-uit-naar-Duitsland-door-crisis-op-Sicilie.dhtml

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Dat verwondert U toch niet, dat er met alle grenzen, zowel de verre buiten- als de nabije binnengrenzen wagenwijd open, dat er naast woestijnratten, ook vastelands-ratten binnenstromen?! Tenslotte zijn dat soort Italianen ook maar mensen die ook op zoek zijn naar een beter leven.

    The Guardian kletst eigenlijk maar wat uit zijn nek over ‘slecht geen in de bouw’, ‘strenger anti-drugs optreden van de Overheid’ en andere bij het haar getrokken onzin. Volgens mij is de echte reden het ‘beter zaken doen’ in een land dat niet weet wat eerst te pamperen, en er dan maar op los pampert. Zeer goed begrijpelijk van die Al Capones, die overal graag een graantje meepikken.

    Hoe zoude zelf zijn?

    Wat ik me wel afvraag is, of er geen connotatie bestaat met wat men vroeger noemde ‘De AS-Mogendheden”, zijnde de ‘As’ Rome-Berlijn’ die toch ook Het Westen met wapens grondig ontvolkt heeft? Oude liefde, wordt gezegd, roest niet.

    ‘Non bis in idem’, zou den Bart van de Koekestad zeggen in zijn al-wetende wijsheid. Mohamedaner Maffia: so far so good, maar ‘Eigen’ Maffia: binnen de eigen buitengrenzen: dakannie.

    En toch haalt Mutti nog maar eens gelijk: Duitsland heeft dringend nood aan een nieuwe bevolking en op die manier wordt er gezorgd voor de zo geprezen ‘diversiteit’.

    *

    PS

    De verwijzing naar WO II is niet zo maar uit de lucht gegrepen. U herinnert zich toch nog de ‘Bevrijding’ van Europa, waar de Amerikanen precies op Sicilië voor het eerst voet aan wal hebben gezet op (volgens Churchill) de zachte onderbuik van Europa.

    Allemaal nonssens, zeggen de Geschiedkundigen. Dat kwam gewoon omdat de Maffia daar als gids kon optreden, om hun vrienden de Ami’s met kennis van zaken doorheen het eiland te loodsen. Die Maffia was inderdaad, onder Mussolini, massaal naar de States gevlucht en kon dus via de Nieuwe Meesters, terug in hun vroegere heerlijkheid hersteld worden. Meer nog: ze konden zelfs aan uitbreiding denken. Generaal Eisenhower, de late President van Amerika, is hen daarvoor tot op zijn sterfbed dankbaar gebleven.

    Anders gezegd: als de ratten andere oorden beginnen opzoeken is dat meestal een veeg teken aan de wand…

    *

    (Digitalia)












    02-07-2017, 13:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    29-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4187

     

     

    OP DE IJTKIJK

    *

    Meisje verkracht op strand terwijl vriend moest toekijken

    *

    Een meisje van achttien is gisternacht op het strand, vlak bij het casino van Oostende, verkracht door twee mannen. Haar vriend werd door een derde kompaan op afstand gehouden, onder bedreiging van een mes. Hij werd ­gedwongen toe te kijken hoe ze zijn vriendin misbruikten.

     

    Het duo woonde dinsdagavond in het casino van Oostende het galabal van hun middelbare school ­SIGO uit Gistel bij. Ze vormen geen koppel, maar waren die avond wel samen naar het feest gegaan. Toen ze later op de avond besloten om samen een luchtje te gaan scheppen en het strand opgingen, werden ze plots aangesproken door drie mannen “van vreemde origine”, zo verklaarden de slachtoffers later aan de politie. Twee jongere mannen en een oudere die hen ­meteen begonnen lastig te vallen.

    De drie eisten eerst geld. De jongen gaf alles dat hij nog bij zich had, in totaal zeventig euro. Maar daar stopte het niet. Een van de drie haalde een mes boven en bedreigde de jongen terwijl de twee anderen zijn vriendin lastigvielen. Het slachtoffer, een meisje van 18 uit Gistel, zou verkracht zijn voor de ogen van haar vriend die met het mes op afstand ­gehouden werd.

    Het afschuwelijke tafereel zou in totaal twintig minuten geduurd hebben. De jongeman kon niet tussenbeide komen. “Hij was verstijfd van angst”, zegt een familielid. “Hij was de vrijdag ervoor ook al in die buurt lastiggevallen door enkele mannen. Nu werd hij bedreigd met een mes. Hij heeft moeten toekijken hoe de twee zich vergrepen aan zijn vriendin.”

     

    Na de feiten liepen de drie aanranders weg, ze zijn spoorloos. De twee tieners haastten zich naar het dichtstbijzijnde politiekantoor om er aangifte te doen. Ondertussen waren de ouders ook naar Oostende afgezakt om hun kinderen bij te staan.

    Naar ziekenhuis

    Politie en parket bevestigen dat er een aangifte gedaan is voor verkrachting. “Het onderzoek is volop bezig. Er worden verschillende sporen onderzocht. Nog niemand is opgepakt”, klonk het bij de politie. “Het meisje is naar het ziekenhuis van Brugge begeleid voor een onderzoek naar seksuele agressie”, klinkt het nog. Het slachtoffer zou het al bij al goed stellen.

    Bron http://www.gva.be/cnt/dmf20170629_02947674/meisje-verkracht-op-strand-terwijl-vriend-moest-toekijken

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Waarom toch al dat lawijt, denkt Van de La Liere, zoiets zat toch ingebakken in onze Bloedrode Polletiek: pakken wat ge krijgen kunt . Zijn het geen Euro’s (zoals bij onze Brusselse vrienden), geen goud of geen juwelen, scheer dan desnoods met de blote hand, alle vrouwen vast waar en hoe ge ze maar te pakken krijgt. En wie weet, brengt dat na 9 maanden geen klein socialistje meer op deze wereld.

    Ik neem aan, dat bij de ouders van beide tieners nu de stoppen doorslaan. Ge zoudt voor minder. Geef de daders gewoon in hun handen en gerechtigheid is zò geschied. En laat hen het afgesneden misdadig lichaamsdeel gerust in het openbaar per Amerikaans opbod verkopen… Het kan alleen de Mohamedhanen van klein tot groot doen nadenken.

    Ja Ja, wat van Overheidswege volgt is nu veel bla-bla-bla, geblaat maar weinig wol. Buiten wat goede raad om vooral binnen te blijven, komt er niet. Er wordt immers voorrang gegeven aan de geruchten over et (niet bewezen) ‘kindermisbrui’ van meer dan 30 jaar geleden van een totaal onbekende Zuid Amerikaanse Kardinaal. Christenen namelijk zijn bij de Media, net als bij de Mohamedhanen, het hoofddoel dat moet vernietigd worden. Waarom dan nog inkt verkwisten voor zo’n bagatel als verkrachting in duistrere omstandigheden van malse jonge buiken?

    Stel dat de daders gevat worden: dan is het immers woord tegen woord. Zelfs al liggen de DNA-bewijzen voor: die zottin heeft er zelf om gesmeekt.

    Verder uit de pleidooi van de pro deo Advocaat, dat het meisje moest blij zijn eventueel het kind van een Mohamedhaan te mogen dragen. In de dierenwereld valt er zelfs te betalebn voor elke vreemde raszuivere inseminatie.

    Ach kom, beste mensen Wat deze nacht is gebeurd, is slechts een kleon miniem voorsmaakje van wat ons nog te wachten staat. Het staat zelfs tientallen keren herhaald in hun Heilig Boek dat Geert Wilders wil laten verbieden in Nederland: dood aan alle Christene honden en aan Joden. Een Mohamedhaan die zou durven anders handelen dan de Koran voorschrijft, stelt immers zichzelve buiten de Wet en is dus ten dode opgeschreven door de hand van een Getrouwe Aanhanger.

    En daar is verkrachting van onderworpen volkeren maar een klein onderdeeltje vaqn.

    (Digitalia)

    29-06-2017, 17:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4186

    OP DE IJTKIJK

    *

    Uitheemse godsdienst bepaalt aanvangsdatum nieuw schooljaar in katholiek onderwijs

     

    Is het door de aanhoudende hitte dat de nog niet aangetaste hersencellen van de directeur van het Antwerpse Sint-Lievenscollege verworden zijn tot een slappe brij die geen heldere gedachten meer toelaat?

    Of is het een zoveelste knieval voor de verfoeilijke veroveringsgodsdienst die de islam is?

    Feit is dat Johan Wagemans directeur van het onderwijsinstituut - opgericht door Lieven Gevaert en ooit de verzamelplaats voor de kinderen van de Antwerpse ‘elite’ van advocaten, dokters, deurwaarders en fabrieksdirecteuren - zich meent te moeten richten naar de verzuchtingen van een minderheid van de bevolking.

    *

    Het katholieke Sint-Lievenscollege heeft immers besloten haar eerste schooldag pas op 4 september te organiseren. Ze doen dit om de leerlingen met een moslimachtergrond toe te laten op 1 september het barbaarse offerfeest te vieren.

    Hierdoor kan de meerderheid van de leerlingen - die tot nader order - nog geen islamaanhangers zijn, het nieuwe schooljaar niet beginnen op 1 september.

    Minister Hilde Crevits (van de moslimpartij CD&V) laat weten vast te houden aan 1 september. Maar Crevits zou geen tsjeef zijn wanneer ze geen achterpoortje open zou laten. De minister laat in één vlotte beweging weten: ‘Scholen die op 4 september willen beginnen door het offerfeest, kunnen op 1 september een facultatieve verlofdag inzetten’. Haar lijfspreuk is dan ook: ‘Luister niet naar mijn woorden maar kijk naar mijn daden’ .

    Rots in de branding en lichtend voorbeeld is de Antwerps VLD schepen bevoegd voor het stedelijk onderwijs: Claude Marinower . Deze boezemvriend van de hoofdredacteur van dit blad houdt het semitisch been stijf. Hij heeft lijzig laten weten dat in het Antwerps stadsonderwijs het schooljaar zal starten op 1 september!

    Door de gangen van de redactielokalen van 't Scheldt weerklinkt dan ook in canon: Leve onze Kloot, pardon Claude, zo'ne goeie hebbe wij nog niet gehad...

    (*) Zie Wikipedia

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Dhimmitude

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Dat er iets niet klopte met de Tsjeven, wisten we al lang. Maar niet dat het zo erg was, ja zelfs dat er niet veel meer bij kon, neen, dat klopt niet meer. Die o zo Christelijke ‘Volkspartij’, de partij van de achterpoortjes enerzijds en anderzijds, zet al jaren (sinds de oliecrisis van ’73) alle deuren en vensters, alle poorten, alle spleten en spleetjes wagenwijd open om die barbaarse veroveringsgodsdienst in huis te halen. Dat ze daarbij haar eigen ‘achterban’ via ARCO en B.A.C. in de zak zet, is bijzaak. Rond de jaren van De Brugse Metten zou dat gene waar zijn geweest. ‘Schild of Vriend’ en al op een en dezelfde nacht zou de klus geklaard geweest zijn.

    Helaas, waar is der oud’ren fierheid nu gevaren….

     

    …en er werd gehouden een groot banket,

    Met het hoofd op de tafel gezet

    *

    Helaas, zelfs dàt kan al niet meer. Want van de minaret moet eerst het Mohamedaans morgengebed.

    *

    Het is dus meer dan tijd om de handen uit de mouwen te steken. Als de Kerkelijke Overheden er het zwijgen toe doet en De Staat andere dingen aan het hoofd heeft, moet het morrend volk overgaan tot de actie. Geen woorden, maar daden. In de Mohamedaanse wereld is dood en vernieling schering en inslag. Iemand naar de andere wereld sturen wordt ons daar dagelijks voor getoond.

    En later kan er nog altijd berouw getoond worden. Eenmaal de boodschap zou aangekomen zijn.

    Bloed moet er niet vloeien. De verantwoordelijke verraders een dozijn keren ‘scharminkelen’ is een Christus-oud typisch Vlaams volksvermaak dat tot nieuw leven zou kunnen gewekt worden. Daartoe verzamele men zowel bij klaarlichte dag als bij nachte, een bonte menigte als harlekijnen uitgedoste gelijkgezinden die rammelen met allerlei potten en pannen dat horen en zien vergaat. De juiste term daarvoor is ketelmuziek. Kan zich gewoon zonder woorden of beledigingen voordoen op alle soorten openbaar domein, op straten, op pleinen, op markten. Of voor de deur van de geviseerde persoon. De ‘Sociale Media’ doen dan wel de rest.

    Zie

    http://www.vlaamswoordenboek.be/definities/toon/13361

    *

    Om het publiek volop van de grap te laten genieten, kan men zelfs politiebescherming inroepen, want Mohamedanenvriendjes hebben hééééél lange tenen en zouden wel eens stiekem beroep kunnen doen op ‘jongerengeweld’ om op die manier herrie te schoppen.

    *

    (Digitalia)

    29-06-2017, 16:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4185

    OP DE IJTKIJK

    *

    Hoofd migratiebureau in Bayern: Uiterlijk in november begint het

    *

    Particuliere militaire site Deagel voorspelt op basis van informatie van de CIA, het IMF en de VN dat er binnen nu en 8 jaar 50 miljoen Duitsers zullen verdwijnen, en het land economisch totaal zal instorten – Roergebied: Gratis nieuwbouwwoningen voor migranten, alleenstaande Duitse moeder moet huis uit en met 2 jonge kinderen, waarvan één baby, in AZC gaan wonen

    Op 23 juni troffen lezers van de Landshuter Zeitung een tamelijk onthutsende waarschuwing van het hoofd van het Bureau voor Migratie en Integratie (AMI) in de stad Landshut (Bayern) aan. Volgens deze man, Thomas Link, heeft hij van een hoge regeringsvertegenwoordiger te horen gekregen dat een aantal dramatische besluiten en ontwikkelingen bewust over de verkiezingen heen worden getild. Zodra bondskanselier Angela Merkel en haar CDU in september herkozen zijn, ‘begint het in uiterlijk november’. De overheidsofficial gaf Link daarom het advies ‘om nog één keer echt van de Landshuter Hochzeit’ (een 4 jarig historisch volksfeest) te genieten. Daarna wordt alles anders, en zal Duitsland definitief onherkenbaar veranderen – maar bepaald niet ten goede.

    Volgens Link zijn de regering en de media erin geslaagd om een volledig verkeerd beeld van de migrantencrisis bij de Duitse bevolking neer te leggen. Hoewel er lang zo intensief niet meer over wordt bericht, stromen nog dagelijks grote aantallen nieuwe migranten het land binnen. Het zijn er zóveel, dat nog dit jaar een fataal keerpunt zal worden bereikt.

     

    Dreiging omvat vermoedelijk enorme nieuwe vloedgolf migranten

     

    Wat de ‘dreiging’ in de herfst precies inhoudt, wordt vooralsnog niet precies duidelijk gemaakt. Een aspect zou te maken kunnen hebben met veranderde wetgeving, waarmee na de verkiezingen alle (1,5 tot 2 miljoen) migranten alsnog het recht krijgen om hun complete families te laten overkomen.

    Bovendien zal de immigratie fors eenvoudiger worden gemaakt doordat ‘Syriërs’ al in Turkije een vliegticket in de handen krijgen gedrukt, waarmee ze rechtstreeks naar Duitsland kunnen vliegen – dezelfde methode die in ons eigen land door GroenLinks wordt voorgestaan, en die tot tweemaal toe de reden was dat de vorming van een kabinet met de extreemlinkse islamiseringsglobalisten mislukte.

     

    Ook vanuit Italië komt een enorme mensenmassa uit met name Noord Afrika op centraal Europa af. Oostenrijk heeft weliswaar maatregelen getroffen om de Brennerpas af te sluiten, maar zal de migranten wel doorlaten indien ze slechts op doorreis zijn naar Duitsland. (1) Wat de komst van nog eens miljoenen moslimmigranten voor onze Oosterburen, die de laatste jaren worden getroffen door een enorme criminaliteitsexplosie, zal betekenen, laat zich makkelijk raden.

    Gratis nieuwe woningen voor migranten, Duitse moeder moet in AZC gaan wonen

    Voorbeelden van wat de Duitsers te wachten staat zijn er nu al te over. Zo worden er in Korschenbroich (Mönchengladbach, net over de grens bij Venlo) nieuwe huizen gebouwd, compleet met uitzicht op de vrije natuur, waar migranten gratis in mogen trekken. Een jonge Duitse moeder met twee kleine kinderen –waarvan een baby van een half jaar oud-, die slechts 11 kilometer verder haar huis uit moet vanwege een ziekmakend schimmelprobleem, kreeg echter nul op het rekest bij haar vraag naar een andere woning, en werd te verstaan gegeven dat ze in het AZC kan gaan wonen, ‘met het risico te worden verkracht, en maar moet wennen aan het vuil, de uitwerpselen en de smerige gemeenschappelijke toiletten en doucheruimtes.’ (2)

     

    Kortom: ruim baan voor de islamitische kolonisten, het nieuwe ‘Herrenvolk’, zoals critici het op steeds meer sites en blogs ze noemen. En ‘weg met ons, weg met de Duitsers’.

    Militaire site: Binnen nu en 8 jaar 50 miljoen omgekomen Duitsers

     

    Enkele jaren geleden besteedden we aandacht aan de Amerikaanse particuliere militaire website Deagel, die op basis van informatie van onder andere het CIA, het IMF en de VN een voorspelling heeft gemaakt van de maatschappelijke, economische en financiële situatie van alle landen op de wereld in het jaar 2025.

     

    Duitsland, dat vorig jaar nog op de 4e plaats in de lijst stond, is daarin gezakt naar plek 14. Onthutsend is dat er wordt gerekend met een daling van het inwonertal met bijna 50 miljoen. Gezien de ontwikkelingen van de laatste jaren dringt met name één voorname oorzaak van de aanstaande totale instorting van Duitsland zich op: de migrantencrisis, en de door steeds meer analisten voorspelde islamitische terreuroorlog en instorting van de sociale zekerheid en gezondheidszorg, omdat die onbetaalbaar zullen worden.

     

    Tevens is te zien dat het BNP van de exportkampioen zal dalen van bijna $ 3,5 biljoen naar $ 800 miljard, en de gemiddelde koopkracht van de Duitsers zal instorten van $ 48.200,- naar $ 17.002.

     

    Verenigde Staten: 280 miljoen mensen zullen verdwijnen

     

    Een vergelijkbare enorme teruggang van het aantal inwoners en de welvaart die zij nog zullen hebben, geldt voor bijna alle andere Europese landen, en ook voor de Verenigde Staten, waar na een enorme crisis slechts 54 miljoen van de 324 miljoen inwoners zullen zijn overgebleven. En de overlevenden zullen het moeten doen met een koopkracht van $ 11.304,- tegen $ 57.300 nu.

     

    Ook voor Groot Brittannië wordt een Derde Wereldstatus voorspeld. Het land raakt net als Duitsland zo’n 50 miljoen mensen kwijt, en houdt er amper 14 miljoen over. De gemiddelde koopkracht daalt van $ 42.500 naar een krappe $ 8000,-, wat minder is dan landen zoals Sri Lanka, Botswana, Mongolië, Namibië en Guyana.

     

    Nederland positieve uitzondering

     

    Positieve uitzondering in Europa is... Nederland. Het aantal inwoners loopt met ‘slechts’ 180.000 terug, en het koopkrachtverlies blijft beperkt: van $ 50.800,- in 2016 naar $ 43.995 in 2025. Het is onduidelijk waarom ons land, dat op een eerdere versie van deze lijst nog zo’n 6 à 7 miljoen inwoners kwijtraakte, het nu ineens zoveel beter zou doen en zelfs het best presterende Europese land is. Focussen we ons op de grootste dreiging in onze tijd, de migrantencrisis, dan heeft dat mogelijk te maken met de strengere regels die hier worden gehanteerd. Ons BNP gaat zelfs omhoog van $ 770 miljard naar $ 851 miljard. (3)

     

    We laten het aan u over om te gissen naar de redenen. Doet premier Mark Rutte het dan toch veel beter dan velen nu vinden? Of heeft PVV-leider Geert Wilders al jaren zó’n grote invloed op het beleid in Den Haag, dat hij –zonder zelfs maar aan een nieuwe regering te mogen deelnemen- min of meer heeft voorkomen dat ons land volgens Deagel hetzelfde duistere lot wacht als al onze buurlanden?

    Xander

    (1) Anonymous
    (2) Anonymous
    (3) Deagel 

    *

    Bron http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/06/Hoofd-migratiebureau-in-Bayern-Uiterlijk-in-november-begint-het

    *

    NADER BEKEKEN

    **

    Als lezer heeft U rustig kunnen genieten van het bijna 1700 woorden tellende artikel van Vriend Xander. En zoals gebruikelijk, maakt hij van bij de aanvang en ook op het einde zijn bronnen bekend. U koopt dus geen katten in zakken lijk bij de Leugenpers.

    Och, ik wet het wel De soep wordt niet gegeten zoals die van het vuur komt. De meeste mensen denken dat die wel zal koelen zonder blazen…

    Persoonlijk deed Xander mij nadenken over de desastreuze koers die ‘das Mädchen’ als gewezen DDR-politica in heel haar carrière aanhoudt, gekoppeld aan de wanhoopspoging van Frankrijk om met Macroni hun lot te verbinden met het na-oorlogse Duitsland. Wat ’n tegennatuurlijk verbond is, gezien de 3 (ja drie) invallen van op bloed beluste Duitsers in Frankrijk: 18710 – ’14-’18 – ’40-’45.

    Mij, als Vlaming en dus Lijdend Voorwerp van beide onbetrouwbare buurstaten, schijnt het als een verbond tussen twee uitgeleefde ‘naties’ om als apotheose van hun politieke ambities, de rest van Europa toch weer in hun macht te krijgen.

    Het tweede begrip bij Xandedr waarvoor deze blog al jaren waarschuwt is de Apocalyps van de ‘Gezinshereniging’. Iedere ‘Verfrijker’ heeft het mensenrecht om de naaste familieleden rond zich te verzamelen. Dat zjn er zo ongeveer tussen de 30 en de 30 per individu.

    De grote vraag is natuurlijk of de ‘Verrijkers’ zich intussen zullen voegen naar de desiderata van de ‘Leiders’ van juist die landen waarop ze hun zinnen hebben gezet. We hebben zelf de ‘oliecrisis van de jaren ’73 meegemaakt en kunnen dus meespreken van de wurgpoging der Mohamedanen als die niet krijgen waarop hun zinnen staan.

    Ondertussen blift President Trump de voddenpop van onze medeplichtige Elite en hun slippendragers van de Media, terwijl President Poetin, de tweede speler op het wereldforum als de baarlijke duivel wordt voorgesteld.

    *

    Hert gezond verstand, zegt U? Dat is op mini-schaal terug te vinden in de bewoordingen die we opgelepeld krijgen bij de schermutselingen der ‘jongeren’ die last verkopen aan de politie en aan de hulpdiensten als ‘voorsmaak’ van de ‘burgeroorlog’ zoals die uitbreekt overal waar Mohamedanen de Macht willen grijpen. .

    Allemaal niet zo erg. Agge mô leut êt.

    *

    PS 1

    Bewonderenswaardig hoe bij de Noorderburen de schaduw van Geert Wilders voorop loopt….

    PS 2

    Ga liefst vlug naar de site van Xander zelf

    (http://xandernieuws.punt.nl/ )

    Voor verder bergen heugelijk nieuws die ons verzwegen worden door de Verkochte Media. Het niet meer te stoppen debacle van de Eurozone, de strigente leugens over Donald Trump van CNN die dat nu zelf toegeeft. En laatst maar niet in ‘t minst, de machtsgreep van de Staat op de Kerk in Zwöden.

    *

    (Digitalia)

    29-06-2017, 07:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    28-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4184

     

    RECHTZETTING

    Om het de lezer gemakkelijk te maken, opnieuw voorop het geschrijf van De Schandaard in extenso. Zodat er geen twijfel kan bestaan nopens de woordelijke invulling van hun landverraderlijke opdracht..

    *

    OP DE IJTKIJK

    *

    Populisme is blijver in EU

    *****Commissievoorzitter

    Zaan Cloot Juncker.

    Onbewust met de rug naar de EU-symbolen…

    *

    EU-leiders zullen populistische partijen niet klein krijgen met economische groei alleen (*******). Identiteit en migratie wegen zwaarder door voor hun kiezers.

    Als de politieke leiders in Europa de publieke steun voor het Europese project willen verhogen, moeten ze inspelen op de bezorgdheid bij een aanzienlijk deel van de publieke opinie. Die burgers zien hun nationale tradities en culturen bedreigd door meer Europa en immigratie.

    Dat blijkt uit een grote peiling waarin het Britse Chatham House de houding van de ‘elite’ en ‘het grote publiek’ onderzocht in tien EU-lidstaten: België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Polen, Spanje en Groot-Brittannië. Ze werd mee gefinancierd door de Koning Boudewijnstichting.

    Eind dit jaar willen de Europese leiders de discussie op gang trekken over de toekomst van de EU na de Brexit. De economische groei en de verkiezing van Emmanuel Macron in Frankrijk bieden een kans die maar één keer in een leven voorkomt, aldus Chatham House.

     

    Maar er gaapt een enorme kloof tussen de publieke opinie en de elite van opiniemakers in de politiek, media, bedrijfswereld, ngo’s en universiteiten. Die laatsten noemen de ‘populistische en anti-Europese partijen’ de grootste bedreiging voor de EU.

     

    Die bedreiging is een blijver: ‘De aantrekkingskracht van populistisch-autoritaire leiders en partijen zal wellicht jarenlang deel blijven uitmaken van het politieke landschap, ook als de economische groei duurzaam hersteld is’, schrijven de auteurs.

     

    Binnen die groep van het ‘grote publiek’ zelf heerst er ook een uitgesproken spanning tussen uitgesproken voorstanders van de liberale democratie én burgers die een autoritair politiek model genegen zijn. Omdat 21,5 procent van de 10.000 ondervraagden hun steun uitspreken voor de doodstraf, besluit Chatham House dat die groep vrij wijdverspreid is in Europa.

     

    Zij noemen massamigratie en de vluchtelingencrisis als de grootste mislukkingen van de EU en een slechte zaak voor hun land. Het Europese project roept bij hen eerder gevoelens op van angst, ongemak, pessimisme en boosheid. Ze verwerpen vaker het idee dat er Europese waarden zouden bestaan, terwijl zeven op tien onder hen vinden dat de immigratie uit moslimlanden gestopt moet worden.

     

    Dat belang van waarden in de vorming van hun mening over de Europese Unie zorgt voor een extra uitdaging voor het debat over de toekomst van de EU, aldus het rapport. De EU-leiders moeten meer investeren ‘in het overbruggen van de kloof tussen hun eigen houding en die van hun burgers inzake sociale uitdagingen, zoals vrees voor het verlies van de nationale identiteit, de migratiedruk en de gepercipieerde ongelijke toegang tot kansen.’

    *

    (******) met economische groei alleen … Tot vervelens toe weze nogmaals herhaald, dat politieke ‘Leiders’ geen 5% invloed hebben op economische groei. Economische groei en dus ook economische neergang zijn gewoon het ingewikkeld resultaat van de Wet van Vraag en Aanbod. En die Wet is de uitsluitende speeltuin van het zakenleven.

    Wat politieke actoren doen, is gewoon via hun achteruitkijk spiegels, de Markt verstoren. Door, uit eigenbelang, plaatselijk en vooral tijdelijk hun wil op te dringen. De wil van op zich onbevoegde naäpers.

    De Markt integendeel, is net als het weer: totaal onberekenbaar en wispelturig. Zakenmensen in actie zijn lijk zeelui die de natuur kennen als hun broekzak. Wat nog niet wil zeggen, dat ze de Natuur naar hun hand kunnen zetten.

     *

    NADER BEKEKEN

    **

    Samenvatting

    Al wie niet van hun gedacht is, is nen vuilen populist. Er staat nog net niet ‘Staatsgevaarlijke Populist’. Maar dat komt nog, net zoals bij Hitler destijds.

    *

    Identiteit en migratie wegen zwaarder door voor hun kiezers.

    Is dit geen mooi staaltje van puur volksbedrog? Het door elkaar haspelen van geforceerde begrippen om die een andere nagalm te geven.

    Even preciseren.

    Eigen huis en haard tegenover binnen de eigen muren, opgedrongen vreemde huisvesting van horden op her-vestiging beluste mens-apen. Dat is inderdaad de mening van de modale Burger, maar de Elite ziet Eeuwigdurende Macht en een Viedrde Reich in de stemmen van de nieuwkomers.

    *

    Die burgers zien hun nationale tradities en culturen bedreigd door meer Europa en immigratie.

    Kijk, daar heeft U het weer, dat door elkaar haspelen van twee werelden: meer Europa en meer immigratie. Beter ware het te beginnen met het begin. DIT Europa is fout voor veel zaken, waarvan het grootste wel de massa-immigratie is waarvan de ondragelijke last op de schouders komt van de gewone Burger. Hoe groter de immigratie, hoe hoger de financiële voordelen voor de Elite.

    Deze invulling van de Europese Eenmaking maakt de samenleving tot een lekkend geheel van enerzijds open grenzen en van anderzijds open geldkranen. Uiteraard onder debemoeizucht van de zelfbenoemde Meesters die alleen maar zichzelf vertegenwoordigen.

    Dit Vierde Reich is de strop rond de nek van elke weldenkende inwoner van alle landen die samen de Verenigde Staten van Europa zouden moeten waar maken. Met ieders eigenheid als grondgedachte.

    Om het met eenvoudige woorden te zeggen: touwtje trekken doet men best niet alleen, maar in groep. Zodat iedere deelnemer zich realiseert dat iedereen in de groep op zijn of haar manier, belangrijk is. Dat de linker- of de rechterkant van het lichaam in harmonie met hoofd en schouders samenhangt.

    Dn vooral, dat elke ‘Leider’ naar het einde toe van zijn of haar ‘mandaat’ voor de Vierschaar (met volksjury) verschijnt om verantwoording af te leggen. Het is dan ook pas daar, dat er kennis gegeven wordt van ofwel de verloning voor het gepresteerde werk, ofwel de boete voor wanbeheer.

    Wedden dat de gegadigden op de vingers van één hand zouden te tellen zijn?

    *

    gitalia)

    28-06-2017, 16:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4183

    OP DE IJTKIJK

    Het 9-jarig in de Brusselse rimboe verdwenen Marokhaantje is dus na 4 dagen ongerust zoeken door Child Focus, teruggevonden. Waar anders dan gewoon ergens in ’n hoofdstedelijke zandbak.. Op straat. Oef. Einde goed, alles goed. De inkt van de Regeime Pers druipt van de opluchting. De ons opgedrongen Marokhaanse Gemeenschap haalt opgelucht adem.

    *

    Volgens mij is de vraag niet zozeer hoe die van de (bezorgde) radar os kunnen verdween, maar eerder hoe die van Marokko aan de overkant der Middellandse Zee hier is geraakt. Zo helemaal alleen op de wereld… Was voor de enen een ‘onrustwekkende verdwijning’, maar voor de meeste mensen een ‘onrustwekkende verschijning’.

    Er is zelfs misschien wel stront t aan de inburgerings knikker, dus zal men er verder niets meer over berichten. Wedden?

    Ondertussen kunnen we op beide oren slapen. De anarchie en de wetteloosheid maken goed vordering. Met mooie vooruitzichten voor de vakbondsmensen van de politie en de hulpdiensten om meer ‘middelen’ te eisen. Hieronder leest U in de Regime Pers hoe het al begint…. En stel U voor: daar wordt geëist dat ‘jeugdbeden’ worden gestraft, ja zelfs dat ze opdraaien voor de aangerichte schade.

    Het staat er net nog niet, dat integendeel dergelijk politie-optreden niet gunstig is voor de integratie. Lang zal het dus niet duren voor de Moslim Executie Raad van zich laat horen en een betere bescherming vraagt voor de Mohamedaanse Gemeenschap.

    *

    (Digitalia)

    DE PERS

    Politievakbond VSOA wil dat de ­procureurs-generaal nieuwe richtlijnen uitvaardigen voor het vervolgen van agressie tegen agenten. Dit weekend werden in Brussel, Antwerpen én Luik politiemensen aangevallen. Negen van hen raakten gewond.        

    Voor Vincent Houssin van VSOA is de maat vol. "Daders dienen ­strenger gestraft te ­worden. De parketten moeten het nog altijd stellen met vage, ­vrijblijvende en oppervlakkige richtlijnen uit 2006. Hoog tijd dat de procureurs-generaal een ­nieuwe omzendbrief rondsturen, zodat élke agressie tegen politie en hulpdiensten ook effectief vervolgd wordt. In Nederland worden dergelijke zaken nooit ge­seponeerd. In ons land gebeurt dat soms wel. Dat is een zeer fout signaal."

     

    "We vragen niet dat elk ­heethoofd meteen in de cel zou vliegen, maar wél dat hij minstens een boete en/of ­schadevergoeding zou moeten betalen. Geweld tegen de ­politie kost de korpsen en de verzekeringen hopen geld. Daders moéten voelen dat ze over de schreef gegaan zijn. ­Anders zal de agressie nog ­toenemen."

    *

    28-06-2017, 10:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!