MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    13-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1091 - ALLAHS VIERDE VREDESTOCHT

    .

    .

    1091 - ALLAHS VIERDE VREDESTOCHT

     

     

     

     

     

    Of het goed is dat ons ‘vijandbeeld’ af en toe ge-updated wordt? Tja, in alle eerlijkheid : als het onze alertheid op peil houdt is dat alleen maar positief. Wie dat anders ziet, heeft volgens mij geen zuivere bedoelingen.

     

     

    ***

     

    Ter zake : '

    Binnen 6 maanden nieuw 9/11'

     

    'Hoge Iraanse Quds-officieren bereiden aanslagen op elektriciteit, communicatie, water en openbaar vervoer voor' - Strijd der beschavingen zal steeds heviger worden Al jaren wordt geschreven dat een nieuw 9/11 slechts een kwestie van tijd is. Volgens bronnen binnen de Amerikaanse inlichtingendiensten zullen er binnen 6 maanden een nieuwe serie mega aanslagen in de VS worden gepleegd. Het land waar de vermoedelijke daders vandaan komen zal geen verrassing zijn: Iran. 'False flag!' zal een groot deel van het 'complot'internet onmiddellijk roepen. En inderdaad, de ervaring leert dat de kans dat het opnieuw om in scène gezette aanslagen gaat aanzienlijk is. We moeten echter niet -zoals in de alternatieve nieuwswereld vaak wordt gedaan- de denkfout maken alsof enkel de VS de kwade genius is en de vijanden van Amerika en het Westen van de prins geen kwaad weten.

    Zo'n 10 hoge officieren van de Iraanse Quds strijdkrachten, die speciaal getraind zijn op het uitvoeren van terreuroperaties in het buitenland, zouden aan het hoofd staan van in totaal 50 terroristen die 1 tot 5 jaar in de VS zijn en aanslagen voorbereiden op het Amerikaanse elektriciteit- en communicatienet, de watervoorziening, het openbaar vervoer en gebouwen van het ministerie van Defensie en het leger. Het plan voor de aanslagen zou al 9 jaar oud zijn en werd geautoriseerd door Ayatollah Khamenei zelf.

    'Geen plek in Amerika zal veilig zijn'

    Volgens een bron dicht bij Khamenei zullen de aanslagen, waar ook al-Qaeda een rol in zal spelen, een grotere impact hebben dan 9/11. Het regime in Teheran zou definitief het licht op groen zetten als Amerika blijft weigeren het Iraanse nucleaire programma te accepteren en de sancties tegen het land, die een grote impact hebben op de economie en de samenleving, niet wil opheffen of verlichten.

    Revolutionaire Garde generaal Massoud Jazayeri, onderbevelhebber van de Iraanse strijdkrachten, verklaarde onlangs dat Iran na een Amerikaanse en/of Israëlische aanval op het nucleaire programma 'verwoestend zal reageren. In dat geval zullen wij niet alleen binnen de grenzen van het Midden Oosten en de Perzische Golf handelen. Geen plek in Amerika zal dan veilig zijn voor onze aanvallen.'

    Val Assad 'rode lijn' voor Iran

    Diverse politieke, militaire en geestelijke officials hebben via de door de staat gecontroleerde Iraanse media herhaaldelijk verklaard dat de val van de Syrische president Assad, Irans grootste bondgenoot, een rode lijn zal zijn. Om dit te voorkomen zouden er 'niet-conventionele' wapens naar Syrië zijn gestuurd die in het geval van nood zullen worden ingezet. De Syrische regering beschuldigt juist de islamistische rebellen van het willen gebruiken van chemische wapens die werden buitgemaaktk tijdens de verovering van een veroverde chloorfabriek bij Aleppo (2).

    'Iraanse raketten kunnen in 2013 VS raken'

    Mashregh, een media orgaan van de Revolutionaire Garde, beweerde eerder dit jaar dat het massavernietigingswapens aan de islamitische terreurbeweging Hezbollah heeft gegeven die in het geval van oorlog met Israël op de Joodse staat zullen worden afgevuurd. In een recent bericht werd beweerd dat Iran 170 raketten met biologische koppen op de regio Tel Aviv, waar ruim 2/3 van de Israëlische bevolking woont, heeft gericht.

    Volgens de Iraanse bron zouden berichten dat Iran nog jaren verwijderd is van een kernbom een hoax zijn. Het land zal al in 2013 de eerste intercontinentale raketten die de VS kunnen bereiken operationeel maken. Ook zou er reeds begonnen zijn met het verrijken van uranium tot 90%, nodig voor de productie van een kernbom, en zou Teheran de hulp van Noord Korea krijgen bij het ontwikkelen van op plutonium gebaseerde atoombommen. (1)

    Informatieoorlog en false flags

    Het is duidelijk dat er een wereldwijde informatieoorlog woedt waar geen land ter wereld aan kan ontsnappen en waar alle partijen aan deelnemen. Omdat er in het verleden vaker berucht geworden false-flag aanslagen werden uitgevoerd (Reichstaggebouw door de Nazi's, Golf van Tonkin / Vietnam door de VS, 9/11) wordt er in alternatieve nieuwskringen al jaren een nieuw 9/11 voorspeld dat 'natuurlijk' weer door de VS zelf zou worden opgezet.

    De valse voorwendselen waaronder president Obama de korte oorlog tegen Libië begon en nu met behulp van vergelijkbare misleidende leugens hetzelfde wil doen met Syrië zijn extra argumenten om extreem voorzichtig en achterdochtig te zijn over wie er werkelijk achter een eventueel nieuw 9/11 zal zitten.

    Westen heeft échte vijanden

    De door sommigen getrokken automatische conclusie dat het op voorhand opnieuw enkel een 'inside-job' zal zijn getuigt echter van kortzichtigheid en onkunde ten aanzien van de doelstellingen van de vijanden van Amerika en het Westen. De in het Westen zo goed als genegeerde Arabische media, islamitische preken en officiële doelstellingen van groepen zoals de in snel tempo steeds machtiger wordende Moslim Broederschap laten er dagelijks geen misverstand over bestaan dat het grote gezamenlijke islamitische einddoel de vernietiging van de Joodse staat Israël en daarna van Amerika en het Westen is, zodat de hele wereld onderworpen kan worden aan de islam en het Kalifaat kan worden opgericht.

    Islamitisch imperialisme

    De geschiedenis wijst uit dat deze haat niet pas is ontstaan sinds de invasies van Irak en Afghanistan, de oprichting van Israël of nog verder terug het Westerse kolonialisme, zoals het 'politiek correcte' establishment zo graag beweert. Integendeel, het islamitische imperialisme dateert van de vroegste begintijd van Mohammeds religie van 'vrede'. Al drie keer probeerden Arabische moslimlegers Europa te veroveren; de eerste keer werden ze pas tegengehouden in Zuid Frankrijk (732), de tweede keer in Zuid Italië (1480) en de derde keer in Oostenrijk (1683). Bovendien maakte geen enkel ander ideologisch systeem zóveel slachtoffers: tot nu toe werden tijdens de circa 1400 jaar dat de islam bestaat zeker 270 miljoen mensen vermoord in naam van Allah (3).

    Geen zwart/wit

    De wereld zit niet zo zwart/wit in elkaar zoals velen denken. Het is niet 'wij goed en zij slecht', maar ook niet andersom. Ook de Russen (Afghanistan, Tsjetsjenië, Georgië), de Turken (Armenen, Koerden) en de Palestijnen (teveel voorbeelden om op te noemen) weten bijvoorbeeld hoe effectief een false-flag aanslag of operatie kan zijn om het eigen volk achter een nieuwe oorlog te krijgen. En hoe vaak hebben de Joden -en sinds 1948 ook hun eigen staat Israël- tot op het krankzinnige af al niet de schuld gekregen van zo'n beetje alles wat er misgaat in de wereld? Zelfs 9/11 werd door sommige groepen weer automatisch met valse feiten aan dit zonder twijfel meest vervolgde volk ter wereld toegeschreven.

    Wereldvrede een illusie

    Op de grens van 2012 en 2013 zijn er wereldwijd verschillende, veelal haaks op elkaar staande ideologieën in hevige strijd met elkaar verwikkeld. Hoeveel mis er ook is met het Westerse kapitalisme - het heeft de bevolking in het nog enigszins vrije deel van de wereld wel met afstand de meeste welvaart en grootste veiligheid gebracht. Het communisme leed daarentegen een forse nederlaag en de islam verspreidT zich enkel door intimidatie, misleiding, onderdrukking, racisme, discriminatie, terreur en massaal bloedvergieten, zowel van 'ongelovigen' als van de eigen geloofsbroeders.

    We kunnen met zijn allen natuurlijk hopen en bidden dat we als redelijke mensen bij elkaar gaan zitten en eindelijk vrede sluiten, maar de realiteit leert - en voor de christenen onder ons ook de eindtijd profetieën in de Bijbel - dat alle pogingen om wereldwijde vrede af te dwingen juist zullen uitmonden in wrede dictaturen en een ongekend verlies aan mensenlevens zullen veroorzaken.

    Derde wereldbrand

    Iedere partij in deze 'strijd der beschavingen' heeft zo zijn eigen 'vuile' tactieken om zijn invloed te behouden of te vergroten. Nieuwe aanslagen -of deze nu false flag, 'echt' of net zoals 9/11 beide zullen zijn- zijn dan ook slechts een kwestie van tijd. Alle goede wensen voor de toekomst ten spijt kan daarom maar één harde conclusie worden getrokken: uiteindelijk dreigen alle conflicten uit te monden in een derde wereldbrand waarin de grote machtsblokken elkaar zowel via proxy's als rechtstreeks op leven en dood zullen bevechten.

    Wanneer begint de finale?

    Nu extremistische, apocalyptische landen zoals Iran de beschikking dreigen te krijgen over kernwapens lijkt het niet lang meer zullen te duren voordat deze grote, door talloze profeten voorzegde finale zal beginnen. Of dat nu nog enkele decennia duurt of nog slechts enkele jaren -of zelfs maanden- valt echter (nog) niet te zeggen. Het is voor u, mij, onze kinderen en geliefden te hopen dat die periode, die door Jezus Christus de ergste ooit werd genoemd (Mat.24:21; Marc.13:19, Opb.7:14), inderdaad slechts korte tijd zal duren:

    'En indien die dagen niet ingekort werden, zou geen vlees behouden worden; doch ter wille van de uitverkorenen zullen die dagen worden ingekort.' (Mat.24:22)

    Xander

    ***

    Diagonaal doorlezen : kunt U zich voorstellen, dat wij in het Westen van dit alles onbekend zouden zijn? Dat wij als onwetende Middeleeuwers al dat vreemd volk als een zwem sprinkhanen rond ons zouden zien arriveren? Dat zij onze straten en pleinen zouden in beslag nemen om daar hun god te aanbidden en ons op die manier in ons gezicht komen uitlachen? Dat zij zonder speciaal op te vallen zomaar onze welstand zouden kaalvreten? In deze moderne tijden kan ons dat niet verborgen gehouden worden. Maar zich dat allemaal bewust te weten wordt dan weer als extreem rechts, racistisch en xenofoob omschreven door de waterdragers van het systeem.….

    Anders gezegd : we worden door dergelijke berichten, met kennis van zaken, naar de slachtbank geleid… Hier en daar ’n onschuldig weer-satelietje met mogelijks een atoomkoppeke in de ruimte laten rondslingeren, daar ’n kwakkelende Arabische Lente supporteren, een lading anti-semitisme voelbaar in de lucht verspreiden : waar zouden we staan zonder ’t Internet!

    ***

    Enne, moest het Vlaams Belang aanstaande zondag zich verpoppen tot de partij van Law & Order : met zijn roep om een ‘Gesloten Centrum’ = gevangenis voor criminele sans papiers (37 plaatsen voor > 8.000 kandidaten) krijgt hij van mij het ere lidmaatschap aangeboden van L & O. In de hemel is er immers meer vreugde om de terugkeer van één verloren schaap dan… U weet wel. Daar moet U zelfs geen STROP voor zijn….

    37 plaatsen voor 8.000 kandidaten, het is niet veel. Maar alle begin is moeilijk. Als het reisagentschap ‘Repatriëring’ vlot zou werken, en op voorwaarde dat de rest zich niet meer laat pakken, zou iedereen binnen de 10 jaar de pijp kunnen uit zijn…

    Toch curieus, dat zelfs een stamboek-socialist lijk de sympathieke Daniël weeral eens een standpunt van het Vlaams Belang moet overnemen…..

     




    L & O

    (Law and Order)

     

    ***

     

     





    13-12-2012, 16:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1089 - IS ‘M DAAR OF IS ‘T DAAR NIE?

    .

    .

    1089 - IS ‘M DAAR OF IS ‘T DAAR NIE?

     

    Van Istendaer

     

    Samen met Benno Barnard, in mond-op-mond beademing van Knack…

    ’t Is maar dat U het weet, zodat U met de feestdagen in het vooruitzicht, tijdig de vinger op de knip kunt houden. De socialisten in ‘Deutschland über Alles’ schreven ‘Kauf nicht bei Juden’, wij zeggen, ‘koop niet bij Joden² van de Roeselaarse Nieuwmarkt’

    Mr Rik De Nolf doet een efforke om de slagzij van de Belgica te pogen te verhelpen. De geschiedenis van ’t Belziekske gaat dus door de passé-vite van zijn reserve-koks. ’t Is straffe winterkost en zal dus nog veel opslaan.

    Kijk, beide heren zijn niet onverdienstelijk voor de Vlaamse zaak, maar ze houden voor de procreatie? Geen denken aan. Wegens de voorkeurstemmen die ze eventueel  kunnen opbrengen, moet men ze ook niet blijven voederen : kijk eens naar die paar honderd voorkeurstemmen die dat ander TV-genie, sportieve Carl Huybrechts in de Koekestad gekregen heeft!

    Enfin, in Knack ‘onlein’ onderstaande flyer. Veel leesgenot.

     

    ***

     

    Ter zake :

    'Ja, De Wever wil de Walen erbij'

    woensdag 12 december 2012 om 04u28

    Geert van Istendael en Benno Barnard schreven samen een boek over België en zijn geschiedenis. In Knack laten ze deze week ook hun licht schijnen over de toekomst van het land.

    U kent ongetwijfeld de Vlaams-nationale stelling dat België in wezen altijd gebleven is wat het bij zijn geboorte was: een monocultureel product van de francité, voor de francité? Zodat België, in deze visie, niet zal kúnnen blijven bestaan, aangezien Vlaanderen daar echt geen zin meer in heeft?

    Van Istendael: België een product van de francité – dat is maar één aspect van het verhaal. Het andere aspect is dat België een product is van het katholieke klerikalisme, tegen de protestantse Hollander Willem I. Maar overigens is het op dit ogenblik toch geen van beide meer? En niets hoeft toch de vorming van nog weer een ánder België in de weg te staan?

    Barnard: Dat is dé vraag natuurlijk. Dat zal moeten blijken. Het is niet geheel onwaar wat de flaminganten die u net souffleerden zeggen, maar – ik heb menig Vlaamsgezind vriend, in diverse gradaties van Vlaamsgezindheid, van het Vlaamse republiekje tot vereniging met Nederland zonder Walen tot Groot-Nederland. Bart De Wever, à propos, behoort tot die laatste strekking, die van de Zeventien Provinciën.

    Van Istendael: Hè? Wil De Wever de Walen erbij?

    Barnard: Ja, de Wever wil de Walen erbij. Maar dan in Groot-Nederlands verband en op basis van vrijwillige toetreding of iets dergelijks.

    Als we uw boek Het Belgisch labyrint goed gelezen hebben, is dat toch ook uw ideaal?

    Van Istendael: Nu ja, kijk, ik vind 1830 een tragische vergissing. Dat had een voetnoot moeten zijn in de geschiedenisboekjes. Maar dat is het dus niet, en ik kan 182 jaar geschiedenis niet terugdraaien. Dit is het land, en we zullen het ermee moeten doen. En als men het wil oplossen als een klontje suiker, in de Europese kop koffie neem ik aan, dan kan men dat maar beter voorzichtig doen, dat we niet onder de koffiespetters komen te zitten.

    Oké, de Tsjechen en de Slovaken hebben het gedaan – misschien kunnen we het doen. Misschien kunnen we dat, ja. Maar ik zou het jammer vinden, want wat mij fascineert aan dit land is dat je altijd rekening moet houden met de ergerlijke andere.

    België is natuurlijk een onwaarschijnlijke constructie. En stel dat het blijft bestaan: dan krijgen we nog méér staatshervormingen, het zal blijven bricoleren en loodgieten om troep uit het verleden toch weer aan de noden van het heden aan te passen. Ik vind dat nog niet zo’n slechte eigenschap van België. Ik vind dat erg humaan.

    Een van de kwalen van deze tijd is dat men de illusie koestert dat men de rotzooi ooit definitief zou kunnen oplossen – een Endlösung, ik weet dat het een zeer beladen woord is. Vergeet het, dat kán niet, dat is een heilloos en totalitair streven. (HJA)

    Het volledige interview met Geert van Istendael en Benno Barnard vindt u deze week in Knack.

    ***

    Peegie van de Roeselaarse Nieuwmarkt

    Diagonaal doorlezen :  bij de jonge Peegie van de Roeselaarse Nieuwmarkt  (Jef Denys) kwam de ene luizetrek na de andere, maar ’t was tenminste leutig en ’t was uit den duim gezogen. Bij Pee den Ouden , zijn vader, was dat erger. Bij Knack is dat errger dan erg, want ’t is gedaan bij klaarlichten dag, met voorbedachten rade en met het oogmerk te schaden.

    Net als DeWever zijn ze de Vlaamse Beweging, ja zelfs de Vlaamse Gedachte, liever kwijt dan rijk.

    ’t Is maar dat ge ‘t weet!

    ***

     

    L & O

    (Law and Order)

     

    ***

     

     





    12-12-2012, 18:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1088 - NU WEER OVER NAAR ITALIE NAAR DE ECHTE STRIJD DER TITATANEN

    .

    .

    1088 - NU WEER OVER NAAR ITALIE NAAR DE ECHTE STRIJD DER TITATANEN

     

     

     

     

    Tot spijt en nijd der Progressieve Wereldkerk van zakkenvullers, krijgen we hier in het warme Zuiden, een hete strijd van een Cavaliere die op z’n eentje rijker is dan de Iraliaase Staatskas. Ge moet dus niet vragen dat z’hem gaarne zien komen!  Een kwinkslag tussen  zuurpruimen, dat smaakt toch naar nix!

    Wat meer is : het is niet eens een wit konijn zoals in de Stad aan de Stroom, dat bij nader toezien een bruin kernijntje blijkt te zijn uit een broodjeszaak. Hier gaat het om een oud konijn, dat in  vele jaloerse geschriften met lelijke woorden, als een konijnen-vader wordt omschreven.

    De man geniet, moest U dat nog niet geraden hebben, mijn sympathie. Rijker kan hij niet meer worden, beroemder ook niet, hij heeft er de jaren voor om te gaan leven als Cresus Jr, en toch betreedt hij, als een jonge gladiator, nogmaals de arena waar er gestreden wordt op leven en dood.

    Zijn tegenstrevers zullen hem bekampen zelfs over de dood heen, want in de jaren dat hij de macht veroverde en die dan ook consequent uitoefende, heeft hij de crypto-communisrten van zijn lang genadeloos in de vernieling gereden. De EU-bonobo’s kunnen zijn bloed wel drinken.

    ***

     

    Ter zake : Kandidatuur Berlusconi lijkt kansloos

    UPDATE De Italiaanse politieke partij Lega Nord weigert opnieuw een coalitie te vormen als Silvio Berlusconi de kandidaatpremier wordt van zijn centrumrechtse partij PDL. Dat staat te lezen in de krant la Repubblica. Daarmee lijkt de kandidatuur van Berlusconi volstrekt kansloos.

    Berlusconi heeft zonder de Lega nooit een meerderheid gehad en nooit zonder de Lega geregeerd. Zijn PDL staat in een recente peiling op 13,8 procent, de laagste score ooit. Grootste partij is de PD van oud-communisten en progressieve katholieken met rond de 30 procent. De vervroegde parlementsverkiezingen in Italië worden naar verwachting in februari gehouden.

    Communisten

    De 76-jarige Berlusconi had zaterdag bekendgemaakt dat hij opnieuw regeringsleider wil worden. Volgens la Repubblica brak daarop een opstand uit binnen de Lega. De separatistische Noord-Italianen zijn bang "een lawine aan stemmen te verliezen", als zij in zee gaan met de mediamagnaat. Ook binnen zijn eigen partij reageerden velen negatief, evenals buitenlandse media en buitenlandse politici.

    De Lega-top deelde Berlusconi de weigering mee tijdens een ontmoeting gisterenavond laat in Palazzo Grazioli, de privéwoning van de zakenman in hartje Rome. Berlusconi had gehoopt dat de Lega hem opnieuw zou helpen te voorkomen dat "de communisten" aan de macht komen.

    Schandalen

    De door seks- en fraudeschandalen geplaagde Berlusconi moest in november 2011 opstappen als premier. Hij had het vertrouwen van de financiële markten verloren, zodat het voor Italië vrijwel onmogelijk werd de enorme staatsschuld voor een aanvaardbare rente te herfinancieren. President Giorgio Napolitano schoof daarop de hoogleraar economie Mario Monti naar voren als premier van een zakenkabinet met brede steun in het parlement. Vorige week trok de PDL haar steun aan Monti in.

    Berlusconi was eerder goed voor verrassingen. Hij kwam in 1994 voor het eerst aan de macht met zijn partij Forza Italia (Hup Italië), die hij binnen luttele maanden vanuit het niets groot had gemaakt. Dat kon mede omdat hij de meestbekeken commerciële tv-zenders van Italië bezit.

    ***

     

    L & O

    (Law and Order)

     

    ***

     

     





    12-12-2012, 18:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1087 - BLOCKERS EN SOLIDE REKENKUNDE

    ***

    Woensdag 12 december

    Zon 8u36-16u37

    Z Koenraad

    .

    1087 - BLOCKERS EN SOLIDE REKENKUNDE

     

    Al op de speciale datum van vandaag gelet? Twaalf Twaalf Twaalf  : 12/12/12. Meer  nog, deze middag (12 u), is die half om half!  Het wordt dan 12/12/12 Twaalf en half

    Om er in een dichterlijke bui, een versje aan te wijden!

    ***

    Dr. Maggie Deblock

     

    Had best tot de partij der Blokkers kunnen behoren

    ***

     

    Daniel, heeft gesproken. Lees hieronder. Heel de wereld zou moeten luisteren, maar doet dat niet. Ook het applaus blijft uit. Och, Gent is ook niet meer die trotse stede die  koningen  deed beven…..

    U hebt het al geraden :Gent, Termont Daniel en de Sossen, dat  zijn vier synoniemen van elkaar. Geen wonder dus dat de meesten een beetje gegêneerd de andere kant opkijken.

    Ja, er is een probleem in Gent, ‘Eigen schuld, dikke bult’ maar naar Sossen-gewoonte, begint men vlug-vlug over iets anders, om op Maggie DeBlock te kunnen schieten. Niet moeilijk, men kan er onmogelijk naast schieten!

    ***

    Maar leest U eerst gerust wat De Morgen daarover weet. Eerst zij, en dan weer aan mij.

    By the way : wat zou U ervan denken moest ik Mevrouw DeBlock het ere-lidmaatschap aanbieden van (zie embleem onderaan) de L & O partij?  Het moet geen lachertje zijn voor haar om in de Vlinder Regering van Di Jeanetto op Law and Order te moeten passen!

     

    ***

     

    Ter zake :

    "Maggie De Block viseert liever gezinnen dan gangsters"

    Tim F. Van der Mensbrugghe − 12/12/12, 06u21

    ***

    "Kinderen zonder papieren worden van de schoolbanken geplukt en op het vliegtuig gezet, maar illegale gangsters blijven vrij rondlopen." Dat verwijt Gents burgemeester Daniël Termont staatssecretaris voor Asiel en Migratie Maggie De Block.

    Het zijn altijd dezelfden achter de inbraakgolf die zo veel ellende veroorzaakt bij zeer veel mensen. Dat men daar niets aan doet, is onbegrijpelijk. Zo is het dweilen met de kraan open voor de politie

    Daniël Termont Criminelen zonder papieren zijn kwaaie klanten. Doordat ze geen vaste verblijfplaats hebben, zijn ze moeilijk op te sporen. "Men slaagt er niet in om illegale misdadigers van straat te houden", stelt Daniël Termont (sp.a). "Die mensen liegen over hun nationaliteit, waardoor ze niet uitgeleverd kunnen worden. In negen van de tien gevallen laat de Dienst Vreemdelingenzaken ze weer lopen, zelfs als ze zware misdaden hebben gepleegd. Ik begrijp niet dat de staatssecretaris die verantwoordelijk is voor de Dienst Vreemdelingenzaken daar niets aan doet."

    Daarmee richt Termont zich rechtstreeks tot Maggie De Block (Open Vld). "Kinderen zonder papieren worden van de schoolbanken geplukt en op het vliegtuig gezet, maar gangsters blijven vrij rondlopen. Dat aanvaard ik niet. Zoiets maakt mij kwaad."

    Net als Patrick Janssens, aftredend burgemeester van Antwerpen, pleit Termont ervoor om illegale misdadigers vast te houden in een aparte instelling. "Illegale inbrekers zou men onmiddellijk moeten opsluiten in afwachting van hun uitwijzing. Als je ze laat lopen, plegen ze dezelfde dag nog een nieuwe inbraak. Het zijn altijd dezelfden achter de inbraakgolf die zo veel ellende veroorzaakt bij zeer veel mensen. Dat men daar niets aan doet, is onbegrijpelijk. Zo is het dweilen met de kraan open voor de politie", merkt Termont op. "Als ik staatssecretaris was, zou ik me focussen op de criminelen en niet op de zwakkeren. Maar gezinnen zijn nu eenmaal veel gemakkelijker om op te pakken en uit te wijzen."

    De uitval van Termont komt er naar aanleiding van de opmerkelijke acties van het STROP-team, dat bestaat uit agenten die na hun reguliere diensturen de Gentse probleemwijken opkuisen. In een jaar tijd werden bij STROP-acties 979 mensen opgepakt. Het team nam ook 240 wapens en ruim 5 kilo drugs in beslag.

    "De laatste twee jaar werden nogal wat feiten gepleegd door een kleine groep illegale veelplegers. Die mensen hebben vaak geen vast verblijf, waardoor ze moeilijk op te sporen zijn. Daarom zijn we actief gaan kijken wie er allemaal op straat loopt", legt Manuel Mugica-Gonzalez, woordvoerder van de Gentse politie, uit.

     

    "Daders weten nooit wanneer we opdagen, zodat het lijkt alsof we er altijd zijn. Onze hoofdbedoeling is de daders met een onveiligheidsgevoel opzadelen, zodat ze in Gent voortdurend bang zijn om gepakt te worden", stelt commissaris Rico Descendre, die de STROP-acties coördineert. "Zoals in elke grootstad is er ook in Gent een vaste groep illegale veelplegers. Soms duurt het maanden voor we via de Dienst Vreemdelingenzaken kunnen achterhalen vanwaar die mensen zijn."

    Staatssecretaris De Block wenste niet te reageren op de uithaal van Termont

     

    ***

    Diagonaal doorlezen : kinderen zonder papieren?! Die zijn ook zonder asiel-misbruik hier gekomen?  Meegekomen met de Klokken van Rome? Naar mijn bescheiden mening is dit -, naast asiel-misbruik, ook kinder-misbruik.

    We kunnen die ouders wel begrijpen, die voor hun kinderen het beste wensen, in ieder geval dat beter worden dan zijzelf. Maar moeten wij dan blijven dergelijke verkeerde signalen uit te zenden? Ik zou eerder denken, dat het hele verhaal opgezet spel is, en dat mensenhandelaars hier grof geld aan verdienen.

    ***

    Elders las ik, in een ander verband, goede cijfers voor ons maggie : 2.500 minder leefloners,  sedert haar aantreden. Een beetje een contrarie verhaal  t.o.v. den Daniël.

    Daar genoteerd : 105.000 leefloners, al-dan-niet illegaal,  die een zogezegd bestaansminimum optrekken van € 755,- per maand komt neer op een kleine  € 80.000.000 per maand. Naar Europese normen zou dat € 1.000 per maand moeten zijn, bedrag waarvoor ons land eerstdaags hoopt veroordeeld te worden?

    Jaarlijks vloeit dus ongeveer 1 miljard naar liefdadigheid, voor naar hier gelokte nutteloze vreemdelingen, daar waar een veelvoud van het eigen volk die dat moet ophoesten, in de kou blijft staan. JaJa, meer solidariteit dan tot op het bloot vel, dat is pas ware sociaal democratie. Ik heb daar een ander woord voor, maar als ik dat durf nog maar durf denken, ben ik een vuile ranzige extreem-rechtse racist.

    Het voelt aan, alsof we ons appeltje voor de dorst (pensioen) waarr wij heel ons leven voor gewerkt hebben, onder doodsbedreiging  worden afgenomen. Dat zijn dus de redders der mensheid, die voeger zeiden “houdt gij ze dom, ik hou ze krom”

    ***

    JaJa, er zijn ’t allenkante voedselbanken, en daarbij, de oudjes moeten maar (recept Freya) naar de ‘senioreries’ gaan : het OCMW vordert de kosten toch terug op de kinderen, wat hen op de koop toe nog een fiscaal voordeel oplevert. Ondertussen zien we op TV een Franse Hopge Piet van de Politie verklaren,  dat ze de ‘speciiale wijken’ van Lille, Toercoing, Roubaix met al dat vreemd tuig van de richel, niet durven benaderen, uit vrees het vuur aan de lont te steken, dat heel Frakrijk zou kunnen in brand zetten.

    Diene gast moet ook niet veel kees gefret hebben van ‘Law and Order’….Misschien dat Tante Cruella  aan iedereen in de Westhoek nu een zevenschot moet cadeau doen?

    ***

     

     

    L & O

    (Law and Order)

     

    ***

     





    12-12-2012, 15:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    11-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1086 - DE BROODDRAAGSTER OF AAN DE VRUCHTEN HERKENT MEN DE BOOM

    .

    .

    1086 - DE BROODDRAAGSTER OF AAN DE VRUCHTEN HERKENT MEN DE BOOM

     

      

    ***

     

    Dat van die Brooddraagster is een oud verhaal  uit de tijd van Het Lucifer-meisje’. U weet wel : dat bedel-meisje dat in de straten van Parijs, bij de voorgaande hongerjaren bij vrieskou lucifers liep te verkopen. In de bioscopen draaide toen de film ‘Gejaagd door de Wind’, en  onze grootmoeders lazen ingebonden feuilletons bijeengespaard uit de gazetten, allemaal geschreven door ene Courts Mahler. En op de tafel in de beste kamer  stond een koekendoos met rouwfoto’s van Koning Astrid. Ja Ma, ik zie het nog zò voor mijn ogen.

    Ach die koekendoos-romantiek van die dagen, toen! Niemand precies wist waar Marokko lag.

    De dag van vandaag zou die brooddraagster Schepene van Jeugdzaken zijn geworden in de Stad aan de Stroom, nadat ze als Marokkaanse Moslima 7de stond op de lijst van de Averechtsen.

     

    Iedereen doet het (Kif Kif )

    Nu is de Sp.a lang niet de enige partij die de stem van Antwerpenaars met een moslimachtergrond hoopt te strikken met een naam in plaats van met een programma. Elke partij heeft haar alibi-ali’s en excuustruusjes. Zelfs de NVA die ooit deelname aan spelprogramma’s beneden haar waardigheid vond tot Bart De Wever zelf eens werd uitgenodigd, vond ooit ook dat kandidaten bedreven moesten zijn in de politiek voor ze op een lijst zouden komen te staan. Tot de burgemeesterssjerp in een uiterst diverse stad op het spel stond. Dan werd het plots niet erg om iemand die zelf toegeeft niets af te weten van politiek, zoals Nabila Aït-Daoud, een verkiesbare 5de plaats aan te bieden. (Nieuwsblad 31/5/2012)

     

    Hoewel Aït Daoud zelf beweert geen “excuusallochtoon” te willen zijn, maken haar gebrek aan ervaring en kennis van het politieke spel nu al duidelijk wat haar rol zal zijn. Iemand die – wanneer de NVA het nodig vindt – omwille van haar Marokkaanse afkomst de Marokkaanse gemeenschap zal moeten schofferen in naam van de partij. Samen met Zuhal Demir zal Nabila Aït Daoud de persoon worden die moet verkondigen dat de hoofddoek de neutraliteit schendt en dus terecht verboden is en dat ook zal blijven (hoewel de NVA haar in 2006 niet nodig had toen ze het verbod mee goedkeurde). Zij zal diegene worden die moet beweren dat de meeste vreemdelingen criminelen zijn en dus hard moeten worden aangepakt. Zij zal diegene zijn die beweert dat discriminatie niet zo’n groot probleem is want wie echt zijn best doet, vindt wel werk. En nog zoveel meer.

     

     

     

     

    Terzake :

    De Nieuwe Schepen hebben een gezicht

    De namen van het nieuwe Antwerpse schepencollege zijn bekend. De N-VA vaardigt onder meer Liesbeth Homans en Ludo Van Campenhout af. Marc Van Peel en Philip Heylen (CD&V) behouden hun bevoegdheid. Voor Open VLD wordt Claude Marinower schepen.

    •Machiavelli in Antwerpen

    •Peter Mertens: "IJskoud en hardvochtig akkoord"

    Dat Liesbeth Homans (N-VA) in het college zou zitten, kan niet echt een verrassing genoemd worden. De rechterhand van Bart De Wever wordt schepen van Sociale Zaken en voorzitter van het OCMW. Haar partijgenoot Ludo Van Campenhout (ex-Open VLD) wordt schepen van Openbare Werken, Personeelszaken en Sport.

    Nabila Ait Daoud (N-VA) wordt schepen voor Jeugd. Haar naam komt als een verrassing. "Ik ben relatief nieuw in het vak, maar ik ga heel hard werken om dat waar te maken. Ik weet dat ik het kan", zei ze in een eerste reactie.

    Koen Kennis (N-VA) wordt schepen van Financiën. Hij is momenteel kabinetschef van Vlaams minister Geert Bourgeois. Rob Van de Velde (N-VA) - in een vorig leven lid van Lijst Dedecker - wordt schepen van Ruimtelijke Ordening en Middenstand. Hij zal over drie jaar vervangen worden door een Open VLD-schepen.

    De N-VA maakte ook de nieuwe fractieleider in de Antwerpse gemeenteraad bekend. Die post is weggelegd voor André Gantman.

    De twee CD&V'ers Marc Van Peel en Philip Heylen behouden hun bevoegdheden. Ze blijven respectievelijk schepen van Haven en schepen van Cultuur.

    Open VLD gooit Claude Marinower in de strijd. Hij wordt schepen van Onderwijs. Deze portefeuille was jarenlang in handen van de socialisten. In een eerste reactie zegt hij dat het plaatstekort in de Antwerpse scholen een van zijn prioriteiten wordt. Hij wil ook iets doen aan de grote groep leerlingen die hun schoolcarrière niet afmaken. "We willen niemand en cours de route achterlaten."

    ***

    Diagonaal doorlezen :  och, sprak de wever, toen hij voor het getouw stond, laten we beginnen : het is een avontuur. Agge mo leut êt.

    Tot daar, beste lezertjes, het vertelselke van vandaag. Morgen is er weer een ander verhaal. Dan gaan we misschien eens samen als grote mensen naar  Oslo, en kunnen we daar misschien de schotels wassen van het Euro-banket waar er nog een paar overschotjes van de Nobelprijs voor de Vrede aan plakken. Het zit er zelfs dik in, dat we van aan deze kant der Alpen heugelijk nieuws hebben over Goldman Schas in de clinch met Berlusconi, Il Cavaliere. Maar in ieder geval mogen we op beide oren slapen : de Belgica maakt wel slagzij, maar ze drijft nog altijd….

     

    ***

    L & O

    (Law and Order)

     

    ***

     







    11-12-2012, 18:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1085 - DE RODE DRAAD VAN A NAAR B

    Dinsdag 11 december 2012

    Donkere maand

    Zon 8u35-16u37

    H Damasus.

    .

    1085 - DE RODE DRAAD VAN A NAAR B

     

     

    ***

     

    Noyt Gedaght (*) dat ik als Flamingant deze dag die een Hoogdag voor Vlaanderen had moeten zijn, zou ingeleid hebben met de woorden van Generaal De Gaulle in Quebec (Canada) “Je Vous ai cimpris”.

    Als toehoorder van de Union of the State of Antwerp ‘Respect voor A’, en een beetje later van de Union of the State door de Leiders van de EU in Oslo, met ‘Ich bin ein  Europaier’ van Haiku Herman, kon ik niet anders.

    ‘Ich bin ein Berliner’ van John Kennedy, ‘Je vous ai cimpris’ van De Gaulle, en dan als klap op de vuurpijl, op z’n Antwerps : ‘Liefste, Hou toch van mij’.

    ***

    Hij geniet dus ‘het voordeel van de twijfel’. Veel is dat niet, hé!, Hoe moeten wij de kansen inschatten van een ‘challenger’ die met deze pronostiek de ring ingaat? 

    Bartolo Il Magnifico deed gisteren hetzelfde, maar dan op z’n Wevers , met de hem eigen onderkoelde humor van de beroeps treiteraar, wijzend op de speld op zijn revers : wie van de A houdt, zal ook leren van de B (van Bart) leren houden.

    Ja, inderdaad : een bloed-rode draad doorheen het verhaal….

     

    (*) Noyr Gedaght : dat was het merk van de schaatsen waarmee een buitenstaander de wedstrijd won voor de neus van de specialisten terzake. Naar Godfried Bomans, een N-Nederlands penneridder, die op z’n eentje 10 Brusselmansen, 10 Hugo Clausen en wel 20 Tom Lannoye’s waard is, zelfs zoveel jaar na zijn overlijden Een pure diamant van 200 Karaat, in vergelijking met een paar rondslingerende krijtjes in ons taalgebied.

     

    ***

     

    Ter zake :

    De Wever: "Ik blijf zeker zes jaar"

    Door: Steven Samyn (DM) − 11/12/12, 06u40

    ***

    Bart De Wever (N-VA) blijft minstens zes jaar burgemeester van Antwerpen. Dat maakte hij duidelijk bij de voorstelling van het bestuursakkoord. De coalitie met N-VA, CD&V en Open Vld gaat voor continuïteit, maar legt tegelijk enkele duidelijke rechtse accenten. .

    Niets dan glunderende gezichten gisterennamiddag bij de voorstelling van het Antwerpse bestuursakkoord in het MAS. Bart De Wever - geflankeerd door onderhandelaars Liesbeth Homans (N-VA), Marc Van Peel (CD&V) en Annemie Turtelboom (Open Vld) - benadrukte de inhoudelijke en menselijke samenhang tussen de centrumrechtse coalitiepartners. Dat werd meteen beaamd door Van Peel. "Als je mensen beter leert kennen nemen de vijandbeelden en karikaturen af."

    Het 68 pagina's tellende document 'Respect voor A' bouwt duidelijk voort op het werk van de vorige burgemeester. Waar Patrick Janssens (sp.a) over 'voor wat hoort wat' sprak, heeft zijn opvolger het over 'normen en waarden'. De continuïteit werd geïllustreerd door De Wever die voor het eerst een pin met het stadslogo, de stralende 'A', droeg. De nieuwe burgemeester wil op die manier naar eigen zeggen symboliseren dat hij niet alles gaat uitwissen wat in het verleden goed werkte.

    Tegelijk komen er een aantal duidelijke rechtse accenten. Het leefloon is een tijdelijke opvang voor wie het echt nodig heeft. Een sociale woning kan slechts een tussenstation zijn. Wie er woont moet Nederlands leren of zal gesanctioneerd worden. Er komen een hele reeks nieuwe GAS-boetes en meer camera's. Het aantal parkeerplaatsen wordt niet verminderd. Er komt meer opvangcapaciteit voor de detentie van minderjarige criminelen en de stad wil een gesloten centrum voor criminele illegalen.

    Al werden de scherpste kantjes van zijn formateursnota, die de breuk forceerde tussen CD&V en sp.a, duidelijk afgerond. Toch waart de geest ervan nog door een aantal van de 450 voorstellen uit het akkoord. Vlaams Belangvoorzitter Gerolf Annemans gaf de coalitie op Terzake (Canvas) zelfs het voordeel van de twijfel.

    De Wever drukte meteen alle mogelijke speculaties de kop in dat hij na de federale en Vlaamse verkiezingen van 2014 't Schoon Verdiep zal verlaten. Hij benadrukte expliciet de volle zes jaar burgemeester van Antwerpen te willen blijven en zo mogelijk er een tweede termijn bij te doen.

    De N-VA-voorzitter blijft zijn partij wel tot na de verkiezingen van 2014 leiden. Dat hij daarna in Vlaanderen, net zoals in zijn stad, een centrumrechtse coalitie op de been wil brengen, staat in de sterren geschreven. .

    ***

    Diagonaal doorlezen : deze keer is de man toch al (bijna) begonnen. De vorige keer weigerde hij zelfs te starten : het mandaat dat hij van de kiezer gekregen had, schoof hij als een hete patat de volgende dag door naar Di Jeanetto. Hij had de sleutel van het Koninkrijk in handen, en  weigerde die, om nu de sleutel van ‘tStadt te grijpen. Waarlijk een man met ambitie. Om voor waterdrager te spelen?

    Ben gisteren nog begonnen met zijn ‘beleidsnota’ te lezen, 3 bladzijden van de 52, maar dacht in een verkiezings-pamflet van ‘Groen’ te zijn terecht gekomen. Heb er dan maar ’n spreekwoord tegen aan  gegooid : holle vaten klinken het luidst.

    En nu eens zien wat het vat inhoudt….

    ***

    Ho! Ik hoor dat de voorgaande burgemeester (hoe heette die ook weer?) een slecht verliezer is. Dat wordt met plezier genoteerd. Maar wilt dat dan zeggen, dat de winnaar meteen een goed winnaar is?  Het verschil van de differentie is dat de eerste het al bewezen heeft, en dat de tweede het nog moet bewijzen. Han wat juist dat hij moet bewijzen?

    Tja, het verhaal van de Man die met 5 broden en evenveel vissen een ganse menigte op de picknick kreeg, is Christus oud. Niemand heeft het helm ooit nagedaan, en toch hangt dààr de klepel! Want koken kost geld. Chris Morel wee”t het, met alle geweld.

    L & O

    (Law and Order)

     

    ***





    11-12-2012, 12:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1084 - WACHTEN OP BART GODOT

    ***

    Maandag 10 december

    Zon 8u34-16u37

    H Eulalie

    .

    1084 - WACHTEN OP BART GODOT

     

     

    Gaat hij nu al weg? Of komt hij net toe?

    ***

     

    Is er iets gebeurd? Heb ik iets gemist?

    Er was ons een persconferentie beloofd om 14u30 en anderhalf uur later heb ik er nog geen woord over gevonden. Of zou dat iets nieuws zijn? Het eerste mirakel va   n zijn Besuur : een besloten persconferentie, niet bestemd voor publicatie….

    Heeft Bartje ook deze keer zijn bord weggetrokken, zodat de schep bruine bonen op tafel is terecht gekomen?

    Is Liz-a-Bed reeds opgedoken? Als dat tenminste geen te suggestieve vraag is.

    Zeg dat ’t niet waar is dat het Spook van de Opera terugkomt….

    ***

     

    L & O

    (Law and Order)

    ***

     





    10-12-2012, 17:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1083 - DEPARDIEU BINNEN DECLEIR BUITEN

    .

    .

    1083 - DEPARDIEU BINNEN DECLEIR BUITEN

     

     

     

     

    Di Jeanetto, Premier de Belziek, vraagt zich op dit ogenblik waarschijnlijk af, wat hij zijn goede vriend, François Hollande, Premier van Vrankrijk, misdaan heeft, om zo gestraft te worden met diens onwillige onderdanen. Nog een nietsnut bij, die leeft op de kap van anderen, moet hij gedacht hebben. En de Bolrinage leeft al zo bangelijk!

    Als loyale onderdaan, wil ik aan onze teer beminde Eerste Minister de suggestie aan de hand doen, om de ene lelijkaard uit te wisselen tegen de andere. Depardieu binnen = Decleir buiten. Nu de sossen zo goed als weggevaagd zijn, en dat al helemaal zijn in Antwerpen, zijn diens vooruitzichten toch uitermate beperkt.

    Enfin, ik bedoel : armoezaaiers naar Vrankrijk, en rijke stinkerds naar bij ons. Laat maar komen.

    Zoude geloven dat ik die François Hollande begin gaarne te zien?!

     

    ***

     

    Ter zake :

    Het regent grappen op Twitter over verhuis Depardieu naar België

    10/12/12 - 07u23  Bron: Le Parisien

    ***

    Le Soir bracht vorige maand al aan het licht dat de 64-jarige Gérard Depardieu een huis op het oog had in Néchin, een deelgemeente van Estaimpuis nabij Doornik in de provincie Henegouwen. Ondertussen heeft hij het huis ook gekocht en is hij er nu ook officieel ingeschreven. Dat heeft burgemeester Daniel Senesael bevestigd. Om van de gunstige belastingregels voor grote fortuinen te genieten, moet je officieel in België wonen zonder daarom ook Belg te worden.

    27 procent Fransen

    Néchin ligt op amper een kilometer van de grens en is populair bij heel wat Franse miljonairs die willen ontsnappen aan de rijkentaks van president François Hollande. Ook de familie Mulliez, eigenaar van de warenhuisketen Auchan, woont officieel in Néchin. Weinig kans dat Depardieu ook echt in ons land zal komen wonen, al is de burgemeester wel in de wolken met zijn komst. "Wij zijn de meest Franse gemeente van België, want 27 procent van onze inwoners zijn Fransen", zegt Senesael. "Vrijdag is Gérard Depardieu zich hier komen inschrijven. Hij vertelde met dat hij het landelijke karakter van onze gemeente erg op prijs stelde."

    Everzwijnen

    Onze zuiderburen hebben zich al verlekkerd in een reeks grapjes over de verhuis. Om maar enkele voorbeelden te citeren: 'Nain Portekoi' zegt dat er niet meteen een brain drain (letterlijk hersenvlucht) aan de gang is bij de fiscale vlucht van de vele Fransen. 'AndréNaline' zegt dat alle everzwijnen uit angst voor Depardieu op de vlucht geslagen zijn naar Frankrijk, wellicht verwijzend naar de rol van Obelix die Depardieu vertolkte in de film 'Asterix'. Tanguy Pastureau vindt het dan weer uitstekend nieuws voor de verkeersveiligheid in Frankrijk, want Depardieu was niet meteen een voorbeeldchauffeur. Onlangs had hij nog een scooterongeval in dronken toestand. En als klap op de vuurpijl vindt Nathalie De Nancy de verhuis van Depardieu oneerlijke concurrentie met onze legendarische Manneken Pis. Daarmee verwijst ze naar het plasincident op een vliegtuig waarmee Depardieu het wereldnieuws haalde.

    ***

     

    L & O  (Law & Order)

     

    ***  

                 

     

     





    10-12-2012, 15:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!