MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5256

    .

     Onder leiding van steeds maar dezelfde tricolore kleurpartijen, is deze on-staat waarin we leven, elders wel eens door de hoogste gezagsdragers ervan als ‘apenland’ vernoemd, op vandaag de dag op sterven na dood. Zo dood als een overlangs in twee gespleten dode pier die heel zijn triest verleden diep onder de oppervlakte heeft rondgekropen.

    **

    *

    Noodgedwongen heeft het de Sire onlangs behaagd in zijn voetsporen twee top-pieren in de onderhandelings praktijken al even onbekwaam als hijzelf, aan e duiden.

    Het zijn geen helden, dat weet iedereen en dus kunnen er geen heldendaden, anders dan tegen de vlakte gaan, worden verwacht. Wat had U anders gedacht, als de verliezers van de verkiezingen op kop moeten rijden?

    **

    *

    INFORMATEURS HEBBEN HET NOG NIET GOED BEGREPEN

    **

    *

    Enkele dagen geleden brachten de informateurs Vande Lanotte en Reynders nog maar eens verslag uit aan de koning over de informatieopdracht die zij van hem hebben gekregen omtrent de mogelijkheden tot het vormen van een nieuwe federale regering. Het Vlaams Belang stelt daarbij vast dat het door beide informateurs niet waardig werd bevonden om door hen te worden gehoord.

    **

    *

    Barbara Pas: “Men vraagt zich af op welke planeet deze beide ‘heren’ eigenlijk leven. Het Vlaams Belang was dé grote winnaar van de voorbije verkiezingen. Bovendien stemden Vlaanderen en Franstalig België politiek zó uiteenlopend dat nu toch wel voor iedereen duidelijk is dat dit land met het huidige institutionele kader niet meer te besturen valt, ten minste als men de resultaten van de stembusuitslag in beide delen van het land wil respecteren. Wat iedereen ziet, hebben de informateurs blijkbaar nog altijd niet begrepen. Het is daarom hoog tijd dat men ook op dat niveau inziet dat het ogenblik van een copernicaanse omwenteling richting een veel grotere zelfstandigheid voor Vlaanderen en Wallonië aangebroken is en dat daarnaar toe wordt gewerkt. Zo niet dreigt dit land in totale chaos gestort te worden met alle gevolgen van dien voor de bevolking.”

    **

    *

    Als de boot helemaal omslaat, gaan we allemaal naar de haaien.

    Na de twee voorbije wereldoorlogen heeft het Britse koningshuis zijn tot op het bot geschonden adellijke naam ‘von Saxen Coburg Gotha’ veranderd naar ‘The Windsors’. De ‘Battenbergs’, een andeer adellijke soort, werden The Mountbattens’. Zij dachten op die manier hun bloedverwantschap met Wilhelm II van Pruisen, ook ’n Seks-en Coburg Golgptha en oorlogsstoker, te kunnen verdoezelen.

    Wat grotendeels lukte, dank zij de omgekochte absolute medewerking van ‘de Media’ die het hoedje altijd en overal naar de wind zetten.

    **

    *

    Die van ons, ons Lakense Koningshuis, ook dichte neven van Wilhelm II, deden daar niet aan mee. Je weet maar nooit, moeten ze daar gedacht hebben. Wat verrdorie in de jaren ’40 met Leopold II en Adolf Hitler nog bijna gelukt was ook.

    Welnu, ‘die van ons’ in Laken - lijk de zaken aan het verlopen zijn - krijgen een tweede kans om met hun verleden in het reine te komen. Na het roemloos aftreden van Filip de Laatste, en in het bijzonder: na de juiste terugbetalingen te hebben gedaan, wordt hij Filip van Laken, en in het Frans Phlippe des Draps.

    Op die manier blijft r voor de volgende generaties nog altijd iets over van hun ware geaardheid…

    **

    *

    Zaterdag 29Juni 2019

     

    29-06-2019, 12:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    27-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5255

     


     

     De Gentse parket-Lelieaards hebben meegeholpen, ja zelfs het voortouw genomen, om het cordon sanitaire te institutionaliseren. Da’s één. De tweede nekslag was de veroordeling in beroep van enkeke nevenactiviteiten van het toenmalig Blok zogezegd voor ‘racisme’, omdat geen enkel Beroepshof dit wilde doen. Beide zaken versterkten ipv verwondden de Partij.

    En Filip DeWinter ging er ook niet uit. Zou tenandere moeilijk zijn geweest. Want zo’n prijsbeest wordt toch altijd als prijsvlieger in de étalage gezet!

    **

    *

    Och, spijts alles moet ’n mens in alle omstandigheden realist durven zijn. Slechts één voorbeeld. Ooit werd Het 70-punten Plan van Het Vlaams Blok, Filips’ meesterwerk inzake het ideale Bestuur van Belgenland, verguisd, afgeknald en uitgescholden. En wat wordt er 30 jaar later door iedereen vastgesteld, zonder dat het VB ook maar één dag daadwerkelijk heeft mee geregeerd?

    Juist. Ja. Dat van die 70 punten, haast alles werd gerealiseerd….

    M.a.w. het Vlaams Belang had, ruim op tijd, de exacte prognoses durven stellen.

    Het 70-Puntenolan, als de hete adem van het VB in de nek van de acheruitkijk-spiegel marionetten heeft inderdaad bijna beter gewerkt dan de Goddelijke Voorzienigheid.

    Dat de partijbonzen van de drie betrokken Vlaamse kleurpartijen nu wandelen gestuurd worden, is dan ook niet meer dan logisch. Kawouterje, Djoneke en Mandolientje: vaarwel en tot nooit meer.

    **

    *

    Zie, ’t Oosten bloost en staat in kleuren.

    **

    VAN LANGENHOVE OVERTUIGD DAT ONDERZOEK HEM ZAL VRIJPLEITEN

    *

    Vandaag Woensdag om 15:11 door bbd

    **

    *

    Foto: photonews

    https://www.standaard.be/cnt/dmf20190618_04466805

    *

    Dries Van Langenhove is ervan overtuigd dat het onderzoek naar zijn activiteiten bij Schild & Vrienden hem zal vrijpleiten. Dat zei hij in een interview met VTM.

    Gisteren werd Dries Van Langenhove ondervraagd door de onderzoeksrechter. De kern van de verdenkingen tegen hem is de veelbesproken reportage van Pano (uit september 2018). Die bood een blik achter de schermen van Schild & Vrienden. In online discussiegroepen die voor de buitenwereld niet toegankelijk zijn, passeerden racistische, antisemitische en seksistische ‘grappen’ de revue.

     

    Van Langenhove werd gisternamiddag niet alleen ondervraagd, hij werd ook formeel in verdenking gesteld wegens inbreuken op de ­anti­racismewet, de negationismewet en de wapenwet.

     

    Van Langenhove zelf zweeg gisteren. Maar vanmiddag zei hij aan VTM dat het helemaal niet zeker is dat er ooit een rechtszaak komt over zijn betrokkenheid bij Schild & Vrienden. Dat er een vervolging komt, is ook niet zeker, stelde hij.

     

    Hij blijft ervan overtuigd dat het onderzoek hem zal vrijpleiten. 'En dat ben ik nu, nadat ik gisteren gehoord ben, nog meer dan ooit tevoren.'

     

    Van Langenhove herhaalde tegenover VTM dat hij al acht maanden vraagt om gehoord te worden. Dat het net gebeurt drie dagen voordat hij de eed mag afleggen als volksvertegenwoordiger, vindt hij 'bijzonder verdacht'. 'Maar ik laat het aan de anderen over om hieruit conclusies te terekken.'

     

    Een van de voorwaarden voor zijn vrijlating gisteren was dat Van Langenhove het Holocaustmuseum van de Dosinkazerne moet bezoeken. Hij vindt het prima. 'Het lijkt me heel interessant, ik ben een fervente fan van musea. Het blijkt te gaan om een rondleiding, dus des te beter.'

     

    Met het tv-interview schendt Van Langenhove de voorwaarden van zijn invrijheidsstelling niet. Hij mag praten met de pers zolang hij niet over de inhoud van het dossier spreekt, zo laat het parket weten.


    U heeft her goed gelezen: de De Schandaard heeft in tempo non suspecto zich in zeven haasten vergewaardigd, om over den Dries te schrijven. Ze doen het in wat heel normaal is voor hen, als over een straatcrimineel wiens smerige schuld tot bewijs van het tegendeel, bij voorbaat bewezen is.

    **

    *

    Wel heeft ‘den Dries’ ondertussen zichzelf in veiligheid gebracht door in Broeksèl in de veilige tricolore pluche te nestelen als luis in de pels van de Belgicisten.

    Vooral de kamerleden van onder de taal- en armoegrens voelen zich geviseerd. Ze vrezen het ergste. Namelijk dat hun wittebroodjaren in dit apenland voorbij zijn. Dewael en Sire sidderen mee, want ook aan hun luizenleventje dreigt er een einde aan te komen.

    Net als 1.000 jaar geleden bij de Eerste Kruistocht, staan daarna de Vlamingen weer vooraan in ’t gelid. Deze keer niet zozeer met het Kruis en het Zwaard in top, maar met de rapier van de werkzame intelligentie in de handgreep van het Gezond Verstand.

    Vlaming zijn we al. Ten naaste bij, net als de Polen en de Hongaren, weer vrij en onafhankelijk. De volgende in te nemen horde is dan samen die van het ‘uitgemerkelde’ burenvolk over te nelenn om, dank zij de Vernieuwende Macht van de échte wereldleiders, onze rechtmatige plaats in de Geschiedenis in te nemen.

    **

    *

    Het worden spannende tijden. Alhoewel de uitslag bij voorbaat vast staat.

    **

    *

    Donderdag 27 Juni 2019

     

    27-06-2019, 17:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!