MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    06-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.779 INDIË ONDER DE ISLAM SLOEF

    A.D.zondag 6 mei 2012

    779 INDIË ONDER DE ISLAM SLOEF

     

     

    ------------------

     

    Bij de baard van de Profeet! Indië voorde Indiërs? Terwijl die van alles zijn, meestal Sikh of Hindoe, maar niet Moslim-istisch? Daar moet iets aan gedaan worden! Moslimmers aller landen, verenigt U! Ten aanval met de blanke sabel! Maar pas op dat ge Uw pootjes niet breekt over onze eigen bommen en granaten!  

    Weg met Boeda! Mo is eeuwen en eeuwen later op de wereld verschenen en  is dus jonger! Het is van ouds gekend : de jeugd behoort de toekomst! Weg met de Heilige Koeien! Wij voeren kamelen in! Die leggen grotere vlaaien dus zullen de Indiërs onder de Islammerij geen tekort aan huisbrand meer hebben!

    Zeg nu nog dat de Islam geen verbetering brengt!

     

     

    Pakistan en Bangladesh voeren de islamisering van India uit

    Posted on 5 mei 2012 by E.J. Bron

     

    India zou volgens plannen van islamisten een tweede deling te wachten kunnen staan. Deze (Islamisten) zijn van plan om de islamitische staten Pakistan en Bangladesh d.m.v. een corridor in het noorden van India met elkaar te verbinden, die moet gaan bestaan uit de Indische deelstaten Jammu en Kasjmir, Uttar Pradesh, Bihar en West-Bengalen. De naam van de nieuwe islamitische staat moet “Mughalistan” gaan worden, een naam, die aansluit bij het rijk van de Mogols. Deze islamitische heersers regeerden voor de Britten het grootste deel van India.
    Het Mughalistan-plan ontstond al in de jaren-70 aan de Jahangir Nagar universiteit in Bangladesh. Hieraan werkten ook de geheime diensten van Pakistan en Bangladesh mee. Het plan berust op het islamitische bevolkingsaandeel in Noord-India, dat echter meestal in de minderheid is. De enige Indische deelstaat die beschikt over een islamitische meerderheid is Jammu en Kasjmir, het Indische deel van de omstreden regio Kasjmir. De noordelijke en oostelijke delen van Kasjmir (Gilgit-Baltistan en Azad Kasjmir) zijn bijna volledig islamitisch en worden door Pakistan gecontroleerd. Op deze delen wordt echter nog steeds aanspraak gemaakt door India.
    In de andere deelstaten, die deel van Mughalistan moeten worden, vormen de moslims een minderheid van ongeveer 20 tot 30%. Slechts enkele regio´s aan de grens met Bangladesh en Nepal hebben al een islamitische meerderheid. Buitenlandse investeringen dragen wezenlijk bij om de islam te versterken. Het aantal moskeeën en islamscholen in het grensgebied naar Nepal neemt gestaag toe en staat in geen enkele verhouding tot het ware bevolkingsaandeel van de moslims. Het doel is de bekering van hindoes en christenen. De financiële middelen daarvoor zouden, behalve uit Bangladesh en Pakistan, ook uit Saoedi-Arabië afkomstig zijn.


    Islamitische aanslagen brengen India aan het wankelen
    In India zijn bovendien meerdere islamistische terreurgroepen actief, die vernietigende aanslagen op burgers plegen, zoals in 2006 en 2010 in Mumbai en in 2008 in meerdere andere steden. De terroristen strijden voor de bevrijding van Kasjmir van Indische heerschappij en de islamisering van heel India. Uit Kasjmir zelf komen steeds opnieuw berichten van bloedbaden, gedwongen bekeringen, verkrachtingen en discriminatie van niet-moslims. Veel hindoes, boeddhisten en christenen vluchten, anderen – vooral de vrouwen – gaan over tot de islam.
    Elektrisch grenshek en schietbevel tegen immigranten
    Terwijl Pakistan bezig is in Kasjmir en Noord-India, stookt zijn bondgenoot Bangladesh dezelfde onrust in Oost-India. Enkele grensgebieden in de Indische provincie West-Bengalen hebben als gevolg van illegale immigratie al een islamitische meerderheidsbevolking. De hier regerende Communistische Partij van India zet zich in voor de illegalen. Ze krijgen stemrecht en belangrijke posities in de regionale regering worden aan moslims gegeven. Deze worden als tegenprestatie trouwe aanhangers van extreem links in India. Ook de ten oosten van Bangladesh gelegen Indische deelstaten Assam en Nagaland hebben te maken met illegale immigratie uit het buurland. Met de toename van de islamitische bevolking stijgen ook de criminaliteit en het terrorisme. De Indische regering heeft echter al gereageerd. Om de illegale immigratie en de infiltratie van terroristen te stoppen, wordt op dit moment een 4000 kilometer lang grenshek (video) naar Bangladesh gebouwd. Het zou onder stroom staan en wordt door soldaten bewaakt, die bevel hebben om op iedereen te schieten, die de grens wil doorbreken. Het hek dient nog dit jaar helemaal klaar te zijn.
     Bron:
    http://www.unzensuriert.at/content/008127-Moghulistan-Pakistan-und-Bagladesch-betreiben-Islamisierung-Indiens

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : dat ik bij dit artikel ben stil gevallen bij Indië, is te danken aan die ene fantast, Erich von Däniken, die jaren geleden een boekje heeft uitgegeven in de Duitse taal, met zijn reis-wedervaardigheden in Kashmir. Kashmir trok mijn aandacht, omdat dat mooie truitje van ons Cristina (een maatje te klein, maar smalll is beautifull !! ook in dat geval, in zijïge zachte Kasmir-wol is. Warm, gezellig en een streling voor het oog. Voilà, nu weet U ook waarom ik van Kashmir, van het land en van zijn bevolking hou!

    Maar stel U voor : ik werd toen gekonfronteerd met het verhaal van een zekere Jezus Christus, die na Zijn Verrijzenis naar dat land zou uitgeweken zijn, om buiten het bereik van de tengels van het Romeinse Rijk te zijn. Hij zou daar, met enkele leerlingen, geleefd, gepredikt, onderwezen en getrouwd geweest zijn….Hij zou in een zeer hoge leeftijd en in een geur van heilige wijsheid overleden en begraven zijn in een mysterieus geheim gehouden plaats. De figuur die von Däniken in die verhalen hoorde beschrijven, was Jood, en had zware littekens op handen en voeten, precies alsof die doorboord waren geweest…..Von Däniken had gesproken met enkele van Zijn nakomelingen, en had zelfs het graf mogen bezoeken en afdalen tot bij de schrijn met het (verborgen) lichaam. Daar zou zelfs in het meest afgelegen en onbereikbaar hooggebergte, een kolonie van de meest authentieke Joden leven. Een hallucinant verhaal, met het waarheidsgehalte van de oude Maya-graven, waarin plaketten met graveringen van ruimte reizigers met een raket tussen de knieën die de aarde bezoeken begraven liggen onder de funderingen van piramiden die dateren uit voorhistorische tijden….….

    Ik weet nu wel dat Erich von Däniken van zijn eerste overdrijving niet dood  is, maar toch sprokkelde hij daar zo’n resem overtuigende ongerijmdheden bij elkaar, dat hij zelfs de Paus had kunnen doen twijfelen.

    En nu dus is de Islam ook daar weer bezig met wrede stichten. Als het rumoer in Pakistan en Afganistan wat zal bekoeld zijn, komt Indië dus aan de beurt bij de media. Wedden dat er sprake zal zijn van ‘opstanden’ en van ‘verzet’, nooit van Moslim-terrorisme! Misschien zelfs dat er Taliban zullen opduiken, want dat is het stopwoordje waarmee de camouflage wordt ingezet.

     

    06-05-2012, 17:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.780 BOCHT NAAR RECHTS MAAR LINKS BLIJVEN STUREN

    A.D. zondag 6 mei 2012

    780 BOCHT NAAR RECHTS MAAR LINKS BLIJVEN STUREN


    Het spoor dwingt naar rechts…

     

    Maar op dit punt wil het trammetje naar links …

    -----------------------

      

     

    Ja, kijk mensen! Bij De Morgen heeft men door dat de wielen van het trammetje beginnen te kriepen…..

     

     Jah, de gazetten. Jah, de politiek
    Door: redactie − 05/05/12, 08u55
    Wees lief voor de mensen op je weg naar de top. Je kunt ze nodig hebben op je weg terug naar beneden, zegt Guillaume Van der Stighelen, opiniemaker en auteur van de boeken 'Creativiteit' en 'Maak van je merk een held'. 

    Natuurlijk heeft de voorzitter van de Nieuw-Vlaamse Alliantie gelijk als hij zijn beklag doet over de media. We doen het allemaal. Ja toch? We lezen de krant en zeggen tegen onze buurman op de tram: "Kijk nu hier, wat schrijven ze nu weer? En gisteren op TV, wat was dat weer allemaal. 'De zeverende dag', kunnen ze die mensen nu nooit eens laten uitspreken? En dan Jos, die mens is in de negentig. Laat hem toch met rust. Als alle vrouwen die van hun aanhouder klappen krijgen in de media moeten komen, staan we er goed voor. Neem dat verhaal van los Polleke. Het is toch waar zeker. Dat ze daar nu ineens mee naar buiten komen. Als die journalist daar een jaartje mee wacht, dan moet de burgemeester van Brugge ook aftreden, maar dan houdt N-VA tenminste de sjerp. Dat soort valse truken allemaal. Om nog maar te zwijgen van al die anorexiafotomodellen op de covers van de modeblaadjes. Dat is toch ook geen schoon voorbeeld voor onze dochters. Jah, de gazetten. Jah, de televisie. Jah, de boekskes. Jah, de media."

    Het is allemaal waar. Veel van die opmerkingen worden ook in de kranten zelf geschreven. Door journalisten die zich grote vragen stellen bij de handel en wandel van hun collega's. Trouwens, alle opmerkingen van de voorzitter hebben we nu zelf uit de pers vernomen. Ik was er niet bij, daar op die Thorbeckelezing. U waarschijnlijk ook niet. De pers had dit netjes kunnen doodzwijgen. Net als dat interview op een website die plots nationale bekendheid geniet. Geen hond die die dingen leest. Tot die ouwe gemene gedrukte pers er over struikelt.

    Er is niets bijzonders aan wat Bart De Wever de pers verwijt in dat interview en op die lezing. Het is wat iedereen zegt, de pers zelf ook.

    Het is gewoon niet makkelijk om een krant behoorlijk te vullen vandaag. Het zijn moeilijke tijden en de reclame-inkomsten zakken. Het wordt hoe langer hoe moeilijker om goeie journalisten te vinden en te houden.

    Andersom is het ook waar. Alles wat journalisten politici verwijten. Dat de kloof tussen de burger vergroot door hebberigheid, electoraal gewriemel en onderkruiperige dienstverleninkjes. Het is gewoon zo. Het is moeilijk mensen aan te trekken. Het vak van politicus is zwaar en onderbetaald. Bovendien eindigt het meestal met een brutale liquidatie, eerst door eigen partij en dan door, ja, de pers.

    Pers en politiek zijn de twee benen waarop de democratie staat. Maar echt lief zijn ze niet voor elkaar. Pers zegt dat politici hun geloofwaardigheid verliezen. Politici zeggen dat de pers haar geloofwaardigheid verliest. Stel dat ze alletwee gelijk hebben? Dan staan we er goed voor.


    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Is mijn beeldspraak voor de doorsnee-lezer niet te moeilijk, die van de media zullen het weer niet (willen) begrijpen….

    Ha! Hierzie. Neel een stoel en zet U bij voor deze les in elementaire economie.

    De adverteerder, die, vergeet het niet, ook de kranten lezen, adverteren minder en minder (geen kassa! Kassa) omdat de lezers of de kijkers afhaken. Schrijf dus in de krant wat de lezers graag lusten ook al is dat ‘rechtse kost’. Met ‘rechtse kost’ bedoel ik : schrijf de waarheid. Schrijf bvb dat in Frankrijk de Fransen een president zullen kiezen, en niet dat Hollande die zal winnen, maar dat U hoopt en bindt dat Hollande die zou winnen.

    Misschien is dat wel een beetje te moeilijk om begrijpen voor jullie, voorgeprogrameerde penneridders.

    Laat het mij eenvoudiger stellen : de lezer heeft het door, dat jullie de eigen mening als vaststaand feit weergeven. Het zou hen een reuzeplezier doen, moest U grasduinen in het curriculum Vitae van beide kandidaten, en daar de goede of de pikante verhalen uit naar voor brengen. Slechts één voorbeeld : wat met DSK, moest er niet gebeurd zijn wat gebeurd is, en de tegenkandidaat van Sarkozy zou geweest zijn? Jullie laten loud and clear de stem van Melanchon horen (pro Hollande), jullie laten Le Pen jubelen dat ze blanco stemt (nadeel Sarkozy) maar een goede zet uit de krabbenmand van Sarkozy? Noppes!

    Hollande mag, de armen wijd open staan tieren met overslaande stem dat vandaag, zondag, ‘un tremblement de terre’ zal zijn die ‘sera entendu dans le monde entier’…. : dat is wat hij hoopt, wat jullie hopen, en wat jullie in de hoofden van de kijkers wilt pompen.

    Maar, en nu moeten jullie goed opletten : die kijkers (en lezers) hebben jullie al lang door! Denk aan de tramsporen die naar rechts dwingen, en het trammetje dat alleen dank zij de sporen kan bewegen, dat links wil gaan….

    Une vraie merde, Monsieur Hollande de France! Want de sporen uitbreken, gaat ook niet, want dan staat Uw trammetje aan de grond!

    Tot straks! Erst komt de uitslazg van Servië (Aai! Aai!), dan na 19 uur die van Griekenland (une vrai désastre, n’est-ce pas, Monieur Hollande) en na 20 uur verwachten we La Le Pen. Met een boodschap, liefst van: Les jeux sont faits. Rien ne va plus…..

    Je Vous salue, François !

     

    06-05-2012, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.778 SAINT JOSSE EN DETRESSE

    A.D. zaterdag 5 mei 2012

    778 SAINT JOSSE EN DETRESSE

     

     

     

     

    Prijsvraag : mijn titel is maar half gelukt, omdat ik niet zo vlot meer ben in heiligenlevens. Josse en detresse voor Joost-ten-Noode kan er mee door, met dat halfrijm, maar een voorzetsel vinden dat daarbij past en geen ‘Sint’ mag zijn, zal ik maar overlaten aan het Schepencollege van daar zeker? Tenware ze mijn voorstel aanvaareden van ‘Sanglante’….Voluit wordt het dan Sanglant’ Josse en Detresse. Het is wel even wennen voor Sint Joost ten Noode, maar wel op en top zo bloederig als de geliefde Islammerij

     

     

     Kroniekje over : iets dat niet eens meer een ‘sluipende Islamisering’ kan genoemd worden. Weeral het verhaal van de macht van het getal! Zo lang ze met 1-5% waren, roerden ze zich niet, blij dat ze niet weggejaagd werden als schurftige honden. Rond de 10% beginnen ze hun eisen te stellen en vanaf 15% wordt het zo geregeld, dat de machthebbers zich de naad uit de broek werken om hun wensen te voorkomen. Vanaf 30% zullen ze beginnen de lakens uit te delen en kort daarop zullen de Islammers zich als de Meesters opstellen, die hun wetten opleggen aan ons, de Ongelovige Honden, de kafirs, die hun Meesters moeten onderhouden

    Ochn het verhaal is voldoende gekend. Men hoeft maar de geschiedenis na te trekken van ieder land dat nu Islamitisch geworden is. Gelukkig voor ons, begint in het Oude Europa het verzet op gang te komen. Willen wij een bloedige burgeroorlog, genre ‘Arabische Lente’ voorkomen, is het hoog tijd dat de rechtse krachten de handen in elkaar slaan. Voor de exodus zijn er geen goederenwagons nodig, alleen een dosis gezond verstand. Met de intellectuele bagage die de besten onder hen hier hebben opgedaan, en met een bescheiden ‘Gouden Handdrukje’ voor de overigen, kan de karavaan richting Prachtlanden in beweging worden gezet. We zullen er beiden beter door worden, wij hier, in ons eigen weer vrije land, en zij, in hun respectievelijke thuislanden. Zodat wij ‘ze geen vissen meer moeten geven, want wij hebben ze geleerd te vissen’…..

    **************************

     

    Sint-Joost-ten-Node schaft christelijke feestdagen af

    Met de gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht was het uiteraard te verwachten dat de traditionele partijen op hun buik in het stof gingen kruipen om naar de gunsten van de meer dan talrijke islamieten in de diverse Brusselse gemeenten te dingen.  
    Maar hoe laag kan men vallen, in de kruiperigheid en onderdanigheid voor de moslims is dit land? Heel laag, zo blijkt. In Sint-Joost-ten-Node vond schepen van Middenstand Eric Jassin het nodig om in de kalender van de koopzondagen in het gemeenteblad  alle verwijzingen naar christelijke feestdagen te schrappen. Geen Paasvakantie meer, geen Allerheiligen of geen Kerstmis meer.  Dat, om de moslims in de gemeente niet voor het hoofd te stoten.
    Dit toppunt van verdwazing is geen alleenstaand geval. Zo wordt sedert enkele jaren de kerstboom geweerd uit het Brusselse justitiepaleis; ook al om de moslims – blijkbaar frequente bezoekers van het Justitiepaleis -  niet te beledigen.
    Dat moslims problemen hebben met kerstbomen, paasklokken en Allerheiligen is één zaak. Dat de islam niet direct uitblinkt in verdraagzaamheid tegen anderen, is al langer dan vandaag
    geweten. Dat overheidsinstanties – of in dit geval het voltallige schepencollege van Sint-Joost – hieraan toegeven, dat is nog wat anders.
    Meer en meer komen de autochtonen in Brussel in de verdrukking, en dit met de moedwillige steun van onze (sic) gezagsdragers.  In onze scholen krijgen onze kinderen verplicht halalvoedsel voorgeschoteld. Op straat worden onze ongesluierde vrouwen en dochters bespuwd en uitgescholden. Op personeelsfeestjes van sommige Brusselse overheidsdiensten  wordt geen wijn meer geschonken om de islamitische werknemers niet te schofferen. En nu moeten onze eeuwenoude feestdagen er ook aan geloven.  Uiteraard werkt die toegefelijkheid slechts in één richting. Kerstmis wordt dan wel “eindejaarsverlof”, maar het Islamitische Offerfeest blijft uiteraard het “Islamitische Offerfeest; en wordt niet omgedoopt tot pakweg  ‘Het Driedaagse Bloedbad’.
    Het is nu enkel nog afwachten met welk schitterend initiatief het Sint-Joostse schepencollege
    binnenkort op de proppen zal komen. Misschien een naamsverandering voor de gemeente?
    Want zeg nu zelf: Sint-Joost – met zo een christelijke benaming kunnen “onze” Brusselse
    islamieten toch moeilijk vrede blijven nemen, niet?

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Nota ten gerieve van Jozef DeWitte : van het Spionnencentrum CGKR, ben ik nu een racist? Met veel plezier hoor! Daar niet van!

    Tenware de brave mens ons ervan kan overtuigen dat Moslimmers nooit in andere landen gewelddadig worden! Natuurlijk zijn er ook brave Moslimmers, juist zoals er in de jaren ’40 brave Duitsers waren.. Maar als het tot geweld komt (uiteraard veroorzaakt door een kleine minderheid) voor wie zullen die dan partij trekken? Voor ons, de Ongelovige Honden, of voor hun rasgenoten?

    JaJa, zegden die brave Duitsers achteraf : ‘Das haben wirt nicht gewusst!’…

     

    05-05-2012, 17:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.777 DE EU WORDT STILAAN GEBELGICICEERD TOT OP HET BOT

    A.D. zaterdag 5 mei 2012

    777 DE EU WORDT STILAAN GEBELGICICEERD TOT OP HET BOT


    Op de brandstapel…..

     

    Eerst Marine, dan Frankrijk, en laatst heel Europa?

    ------------------------- 

     

    De paardentram van de PS-ideologie, zoals we die kennen in Wallonië, zal dus voortaan blijkbaar ook in het veel grotere Frankrijk op kop van de vooruitgang gaan rijden. Na Sarkozy, dus van kwaad naar erger. Gelukkig dat de moderne Jeanne d’Arc binnenkort op het kruispunt der wegen zal kunnen verschijnen…. Al mogen we Marine Le Pen niet toewensen dat ze binnen enkele maanden op de markt van Rouen op de brandstapel zou terecht komen. Deze keer niet door…de Engelsen, maar door de Duitsers.

     

     

    Kroniekje over : de heersende ontreddering in het kamp der overwinnaars. Ha ja! Die verkiezingen zijn, althans volgens de media in het land b.,  totaal overbodig : de man die De Morgen omschrijft als zijnde de kandidaat ‘met de allures van een echte president, tegenover de straatvechter, de Hongaarse Graaf Sarkozy, is de man die Frankrijk voor de sociaaldemocratie zal behoeden. Het zal wel wat botsen met weeral de vuile Moffen, maar eind goed, alles goed!  Al zijn ze er toch niet helemaal gerust is : die parlements-verkiezingen, waar het volk voor de partijen stemt, en niet voor een paar opgeblazen kikkers, zal met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid die verdomde Le Pen in het centrum van de macht brengen, en dan is het liedje uit : gedaan met kaviaar-socialisme, gedaan met graai-socialisme, en gedaan met Islamo-socialisme.

    Na onze roep om een Geert Wilders voor ons, nu binnenkort een roep om ene Marine Le Pen bij ons? Wat is dat toch, dat l’oeil de Bruxelles zo achterdochtig begint te worden in de Schengen-zone? Zouden ze misschien iets beginnen te voelen?

    Ach lieve mensen, wat was het mooi, de live uitzending van het TV-debat tussen de twee gladiatoren. Ha ja! Wist Hollande op zeker ogenblik, wat hebt gij gedaan om het economisch succes van Duitsland…Repliek van Sarkozy : ik heeb gedaan alles wat gij zoudt willen afschaffen….

    Dat was geen degenstoot met een fijn rapier, maar een kanonschot voor de boeg van die fijne meneer. Maar dat heeft de V°RT niet opgemerkt…Zij verklaarden Hollande, op eigen gezag, tot winnaar op punten…..Dat kwam er zo een beetje benepen uit, tussen wel 20 herhalingen min of meer Eerwaarde Biechtvader, dat Hollande toch voor lag in de peilingen. Wel zeker 2%....

    Enfin en contre-enfin, binnen een goede 24 uur weten we de uitslag. Waarbij we onder de aandacht brengen, dat verkiezingen nog wispelturiger zijn dan de gunsten van een film-diva….

    *************************

     

    Met Hollande mag Europa een beetje beginnen hopen
    Opinie Marc Hooghe − 04/05/12, 14u02  − Bron: De Morgen
    Kan Hollande, als hij president wordt, erin slagen het Europees beleid socialer te maken? Marc Hooghe doceert politieke wetenschappen aan de KU Leuven en de Université Lille-II.
     

           Hollande en zijn partner Valerie Trierweiler vlak voor het tv-debat met Sarkozy. (Nota van de redactie : Geen foto. Zijde zot?! Hier komt geen reclame voor noch de duivel noch zijn moer! )
    Het kantelmoment voor deze tweede ronde van de Franse presidentsverkiezingen kwam er niet door het televisiedebat van afgelopen woensdag. Beide kandidaten maakten geen al te grote fouten, en de invloed op de uitslag zal dus beperkt blijven. Het echte kantelmoment kwam er op 1 mei, toen Marine Le Pen van het Front National aankondigde dat ze volgende zondag blanco zou stemmen. Sarkozy kon daarmee meteen haar 18 procent van de stemmen op zijn buik schrijven, en hij kon alvast de verhuiswagens bestellen voor zijn nakend vertrek uit het Elysée. François Hollande kon daardoor vol zelfvertrouwen beginnen aan het televisiedebat en hij straalde een haast presidentiële allure uit. In Sarkozy kwam echter de straatvechter boven, en hij ontpopte zich tot de Zinédine Zidane van de Franse politiek (Zidane beëindigde zijn fraaie voetbalcarrière met een totaal overbodige kopstoot). Een president die zijn tegenstrever een "kleine lasteraar" noemt, echt veel stijl heeft dat toch niet. Meteen wordt het verschil duidelijk met het debat van vijf jaar gelden.

    Sarkozy kon zich toen nog profileren als de uitdager, die zich heel agressief opstelde tegen Ségolène Royal, om haar daarna te kleineren met een paternalistisch "maar mevrouwtje, maakt u zich toch niet zo druk". Royal kon zich nog verdedigen met de schitterende opmerking dat het soms perfect redelijk is woedend te zijn ("Il y a des colères qui sont parfaitement saines"). Maar het kwaad was geschied en Royal kon bij de decorstukken worden weggezet.

    Sarkozy heeft geprobeerd die truc te herhalen, maar hij vergat daarbij dat hij nu spreekt als président-candidat, die dus verondersteld wordt een zekere waardigheid uit te stralen. Als Hollande overmorgen president wordt van Frankrijk, dan is dat maar voor een beperkt stuk zijn eigen verdienste. De Franse kiezers, inclusief de centrumkiezers, zullen vooral tegen Sarkozy stemmen, waardoor Hollande stoemelings president kan worden van het op één na machtigste land van de Europese Unie. Dat bleek uit zijn antwoord op de slotvraag uit het debat: wat zal u doen als president. Antwoord: "Als president ga ik niet met mijn rijke vrienden eten in dure restaurants in Parijs". Een welgemikte sneer naar het bling bling-gehalte van Sarkozy, maar in feite weten we nu nog altijd niet wat Hollande precies van plan is en hoeveel hij daarvan zal kunnen realiseren.

    Na Merkozy
    Er wordt nu al een hele tijd druk gespeculeerd over het komende conflict tussen de sociale lijn van president Hollande en de budgettaire orthodoxie van bondskanselier Merkel. Maar dat conflict hoeft er niet noodzakelijk te zijn. Ook binnen de EU groeit het besef dat een snel en hardhandig inperken van de publieke sector, de werkloosheid alleen maar verder aanzwengelt, het consumentenvertrouwen aantast en dus de economie nog verder de dieperik in duwt. Geleidelijk groeit er meer aandacht voor het opnieuw stimuleren van de economische groei, zij het zonder de begrotingen te laten ontsporen. Het is voor de Europese Commissie moeilijk die bocht te maken, omdat het dan lijkt alsof men een vergissing toegeeft. De komst van president Hollande kan de bocht iets gemakkelijker maken. `

    Hollande heeft nu beloofd dat hij het Europese begrotingspact opnieuw wil onderhandelen. De kans dat hij het haalt is uitgesloten: daarvoor heeft hij veel te weinig bondgenoten binnen de Europese Unie. Maar als de Europese leiders nog voor eind juni opnieuw samenkomen om de economische relance te bespreken, dan betekent de komst van Hollande een nieuw feit, en dat betekent onvermijdelijk meer aandacht voor werkgelegenheid. De EU kan niet geregeerd worden tegen de wil van Berlijn in, maar men kan al evenmin regeren tegen de zin van Parijs. Het doorbreken van de Merkozy-as kan op korte termijn leiden tot conflicten, maar op lange termijn is het een goede zaak voor de stabiliteit van de Unie.

    De recente uithaal van Geert Wilders maakt duidelijk dat de Unie nu uitsluitend vereenzelvigd wordt met een hardvochtig bezuinigingsverhaal dat enkel oog heeft voor begrotingsdiscipline. De Unie kan daardoor gemakkelijk gebruikt worden als zondebok, door zowat alle politieke partijen. Maar in werkelijkheid mag de Unie niet links of niet rechts zijn, het Europees beleid hoort uit te drukken wat de gemiddelde Europeaan wil. Een van de belangrijkste lidstaten van de Unie schuift volgende zondag (en in de daaropvolgende parlementsverkiezingen) allicht een stukje op naar links. De gehele Unie wordt daardoor meer naar het centrum getrokken. Voor België maakt het niet zoveel verschil uit, omdat we qua begrotingsdiscipline tot de betere Europese leerlingen behoren, maar voor een aantal andere landen zal de uitslag volgende zondag wel degelijk een verschil uitmaken. Voor Hollande zelf, die geen enkele bestuurservaring heeft, wordt het een aartsmoeilijke evenwichtsoefening. Het overgrote deel van zijn verkiezingsbeloften zal hij moeten inslikken, maar in het beste geval zal hij enkele sociale accenten kunnen leggen in het Europees economisch beleid. 
     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : jaja, een kantelmoment, daarop wordt gehoopt….Zowel in Parijs, als in Brussel en vooral ook in Mons. De klokken zullen luiden tot in Rome, Allez, ik wil zeggen, toch een paar weken lang. En dan komt, net als voor Di Jeanetto bij ons, l’heure de la vérité. Of weten jullie iets meer dan ondergetekende over de heerlijke verwezenlijkingen van die ploeg, die nu precies een half jaar bezig is. Ja, waarmee zijn ze eigenlijk bezig?

    Zouden de werkzaamheden aan het station van Mons al opschieten? En rijdt Di Jeanetto nu al met zijn gepantserde Audi, met sirene en zwaailichten? Gaat hij zondag, morgen, met die wagen in stoet naar Parijs, om mee te vieren? Als daar maar geen kwebbelen van komen, in de homo-bars op de Place Pigalle….

     

    05-05-2012, 17:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.776 DE RASSENWETTEN WORDEN VERSTEVIGD

    A.D. zaterdag 5 mei 2012

    776 DE RASSENWETTEN WORDEN VERSTEVIGD


    In Neurenberg….die rassenwetten :

     

    daar hebben ze toch ook maar hun tijd gehad…..

    ---------------------------

     

    Onder de mom van ‘toenemend racisme’ worden er in de EUSSR wetten opgelegd, waarvoor geen enkel totalitair systeem ter wereld beschaamd hoeft voor te zijn. Hoelang denkt U dat het nog kan duren voor er geüiformde agenten  van het CGKR in het straatbeeld verschijnen,  aan boord van die zo gevreesde zwarte Citroëns waarin ooit de Gestapo hun slachtoffers ophaalden?

    Me dunkt, als we niets doen, dat de dag komt waarop zij, de Eurocraten, denken sterk genoeg te zijn om de zweep er op te leggen. Volgende week zien we hoe Griekenland het ervan af brengt! Let wel, alles zal een beetje in de marge gebeuren, overtroefd door de zegekoren die in Frankrijk François Hollande toejuichen.

     

     

    De Europese Raad alweer bezorgd over het “toenemende racisme”
    De EU-dictatuur heeft vandaag opnieuw het woord gevraagd, want men kan niet dulden dat de democratie een ruk naar rechts maakt. Links en pro-multiculti, dat mag, zover mogelijk. Ook islamofiel mag men worden, net zolang totdat de EU-afgevaardigden hun eigen leven niet meer zeker zijn. Maar o wee wanneer men het waagt de onbeperkte immigratie en vervreemding te bekritiseren. Dan is onmiddellijk de ECRI ter plaatse:
    De Commissie van de Europese Raad tegen racisme en intolerantie (ECRI) heeft gewaarschuwd voor toenemend racisme door economische onzekerheid. Zorgwekkend zouden vooral de afbraak van de sociale stelsels, minder werk en een toenemende intolerantie tegenover migranten en minderheden zijn, staat er in het vandaag gepubliceerde jaarrapport van de commissie.
    Buitenlandervijandige uitlatingen zouden intussen een deel van het openbare debat geworden zijn, waarschuwen de experts uit Straatsburg. Vooral extremistische groeperingen zouden bijvoorbeeld sociale netwerken gebruiken om hun opvattingen te verbreiden.
    Het rapport bekritiseerde bovendien de omgang van enkele landen met de toestroom van migranten en asielzoekers in het jaar 2011. Veel landen zouden alleen maar met snelle uitzettingen hebben gereageerd op de immigranten.
    Le Monde (En spoedig in alle media, met het omhoog geheven morele wijsvingertje!)

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : misschien zingt men volgende week wel een toontje lager, als in Griekenland de teerlingen zijn geworpen…. Of moet ik zeggen als het orakel heeft gesproken. Maar ales is al in gereedheid gebracht om de kansen gaaf te houden, de consensus-figuur is al gekend en staat klaar in de coulissen. Links zal niet verliezen, ze zullen een soort gedoodgbeleid toestaan aan de ‘hervormers’, maar l’oeil de Bruxelles zal nooit veraf zijn….

    Amaai dat prachtig voorbeeld van de zoveel honderden ‘blinden’ op dat ene Griekse eiland, die allen een hoge invaliditeits-vergoeding optrokken! Dat was nog eens socialisme van de bovenste plank…. Maar de kruik gaat net zo lang  te water, tot het geld op is. Nu krijgen de 20 echte blinden ook geen steun meer : dat is dan een voorbeeld van ‘samen uit, samen thuis’ zeker?

    Ach ja, Steve Stevaert heeft het ook geweten : Socialisme moet gezellig zijn!

     

    05-05-2012, 16:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.775 DE IJZERTOREN NA DE ZOVEELSTE GROEPSVERKRACHTING

    A.D. zaterdag 5 mei 2012

    775 DE IJZERTOREN NA DE ZOVEELSTE GROEPSVERKRACHTING


    Wat haat vernielde

     

    Heeft liefde weer opgebouwd

    --------------------------

     

     

    Groepsverkrachting van onze toren, tot twee keer toe, hutje bij mutje bijeengespaard door ons volk, uitgespaard op ieder beete broods. Och! lieve mensen! Stoort U toch niet aan dat hedendaags woordgebruik dat ook hier wordt toegepast! Groepsverkrachting is immers even zo gewoon geworden als jointjes roken en blikje oppeppende Red Bull open trekken : wie het niet doet (lees het verder in onderstaand hoogdravend artikel uit De Morgen) is een onverbeterlijke reactionair, die niet meer thuishoort in het  de hedendaagse voortuitstrevende samenleving, met als kroon op een voltooid levenseinde, de palliatieve sedatie (*).

     

     

    Kroniekje over : wat de Belgische Staat denkt en voelt over het eigen volk, weergegeven in een van minachting druipend artikel in De Morgen. De link naar ‘palliatieve sedatie’ is niet zo evident, tot men de achtergronden van beide standpunten herkent : het individu betkent niets, wat belangrijk is, is de Staat, hoe wezensvreemd die ook mag zijn.

    Mag ons dat verwonderen? Neen! Integendeel : het bevestigt de trend die even oud is (182 jaar) als het land zelf : het individu en vooral de Vlamingen zijn tweederangsburgers. Het begon al met ‘Le Roi Félon’, die in 1914 de Vlamingen vroeg om de Slag der Gulden Sporen te gedenken : ze zouden, na de oorlog, volledig dezelfde rechten krijgen als de Franstaligen. Dat waren Koninklijke woorden, achteraf met Koninklijke minachting van tafel geveegd. Wie weet, ware de oorlog anders geëindigd, met de overwinning van zijn neef, de Duitse Keizer Wilhelm II, hadden de Vlamingen in het nieuwe Europa de plaats gekregen die hen toekwam. Maar het draaide even anders uit, en het was zaak voor een dringende bliksemafleider voor de Koninklijke schuins marcherende voetstappen voor een afzonderlijke vrede met Duitsland. Hetzelfde geurde na WO II, met LIII in Berchtesgaden.

    De Geschiedenis, inderdaad, wordt altijd geschreven door de overwinnaars.

    *************************

     

    Laat die hele IJzerbedevaart maar achterwege

    Door: redactie − 03/05/12, 08u00

    Vanaf 2013 zal de IJzerbedevaart niet langer eind augustus, maar op 11 november plaatsvinden. De radicale make-over verdient geen applaus. Dat betoogt Marnix Beyen, historicus verbonden aan de Onderzoeksgroep Politieke Geschiedenis (Universiteit Antwerpen).

    In de nacht van 25 op 26 maart 1917 sneuvelden de broers Frans en Edward van Raemdonck in Steenstrate nabij het IJzerfront. Al heel snel verspreidden enkele verwanten en vrienden het beeld dat de broers in elkaars armen waren gestorven. Beide Vlaamse jongens werden daardoor een toonbeeld van ultieme broederliefde. In werkelijkheid echter stierven zij op een zekere afstand van elkaar, en hield Frans van Raemdonck in zijn armen vermoedelijk de Waalse soldaat Aimé Fiévez. Toen Clemens de Landtsheer, een neef van de Van Raemdoncks, dit vernam, drong hij erop aan deze informatie vooral niet te verspreiden. Het al legendarisch geworden verhaal van 'hunne ideale heldendood' ontkrachten zou, aldus De Landtsheer in 1917, "zeer veel nadeel doen aan de zaak zelve". De Landtsheers oproep viel niet in dovemansoren en het verhaal van de in elkaars armen gestorven Vlaamse broers bleef intact. In 1921 organiseerde een aantal Vlamingen zelfs een bedevaart naar Steenstrate om hun heldendood te herdenken. Die gebeurtenis staat intussen geboekstaafd als de tweede 'IJzerbedevaart'. Ook in de lange reeks bedevaarten die daarop zouden volgen, bleven de gebroeders Van Raemdonck een centrale rol vervullen. Hoewel ook de kist van Aimé Fiévez in 1932 werd overgebracht naar de crypte van de IJzertoren, werd die laatste er nooit gehuldigd.

    Spirit avant la lettre
    Deze anekdote, die al door verschillende historici is verteld, werpt meteen een ander licht op de motivatie die het IJzerbedevaartcomité gaf voor haar beslissing om de bedevaarten vanaf 2013 op 11 november te houden. Zoals gisteren in de krant te lezen stond, wil het comité met deze beslissing terugkeren "naar de oorsprong van de bijeenkomst in Diksmuide: een piëteitsvolle herdenking van onze soldaten aan het Belgisch-Duitse front op Vlaamse grond". Deze soldaten, zo staat verderop in de persmededeling, "wilden immers eerst en vooral komaf maken met oorlog en geweld als middel om conflicten te beslechten (want het is altijd de kleine man die het gelag betaalt)". Op die manier wordt de 'oorsprong' van de IJzerbedevaarten gelijkgesteld met een combinatie van pacifistische en sociaal-progressieve waarden, die door het comité worden samengevat in "de drievoudige boodschap van Vrede, Vrijheid en Verdraagzaamheid". Slechts "in de loop van de tijd", aldus nog dezelfde persmededeling, "werd de IJzerbedevaart hét moment en dé plaats waar de Vlaamse Beweging, naast haar oproep voor vrede en verdraagzaamheid, de politieke eis van autonomie verwoordde en kracht bijzette".

    Op deze manier voorgesteld lijkt het wel alsof de IJzerbedevaarten werden opgericht door een soort Spirit avant la lettre: een sociaal-progressieve beweging die de erkenning van regionale autonomie ziet als onderdeel van een internationaal democratisch emancipatiestreven (even ter herinnering: de naam Spirit werd door bezieler Bert Anciaux in 2001 verkocht als een afkorting van Sociaal, Progressief, Internationaal, Regionalistisch, Integraal-democratisch en Toekomstgericht). Het wijd verspreide beeld van de vendelzwaaiende en strijdvaardige, leuzen scanderende menigten wordt daardoor impliciet voorgesteld als een afwijking van de oorspronkelijke bedevaartsgedachte - een afwijking waaraan door de verhuizing naar 11 november een definitief einde wordt gemaakt.

    Met deze anachronistische lezing wordt voorbijgegaan aan het radicale en anti-Belgische Vlaams-nationalisme dat van meet af aan de basis vormde voor de IJzerbedevaarten. De bewuste uitsluiting van Fiévez uit het herdenkingsgebeuren is daar een treffende, maar zeker niet de enige indicatie van. De overvloedige leeuwen- en blauwvoetsymboliek en de felle toespraken, maakten duidelijk dat deze bedevaarten werden geconcipieerd als momenten waarop Vlaanderen zijn recht opeiste tegen "het militaristische, het verdrukkende, het onrechtplegende België [...], het België van de gevangenissen en van de kerkers en van de doodstraffen tegen Vlaanderen". Aldus sprak Hendrik Demoen in 1923, tijdens de vierde bedevaart. In één adem voegde hij er trouwens nog een andere vijand aan toe: "de duivelachtige God-loochenende, België en Frankrijkregeerende loge tegen Kristus." Ook dit fundamenteel katholieke en traditionalistische karakter van de eerste bedevaarten wordt verdonkeremaand in de persmededeling van het IJzerbedevaartcomité. Nochtans blijft dat aspect tot vandaag bijna pijnlijk duidelijk zichtbaar in het kruis en de leuze AVV-VVK die de IJzertoren bekronen en in de naam zelf van de bedevaarten.

    De erkenning van dit radicaal nationalistische en traditionalistische karakter hoeft natuurlijk geen ontkenning in te houden van de pacifistische ideeën die leefden in de vroege IJzerbedevaartbeweging, of van het feit dat deze beweging deel uitmaakte van een bredere democratiseringsgolf. De voedingsbodem van deze beweging werd gevormd door jongens die door een vreselijke oorlogservaring het potentieel onderdrukkende karakter van het moderne staatswezen aan den lijve hadden ervaren. Om hun protest daartegen uit te drukken maakten zij gebruik van de krachtige, nationalistische en traditionalistische retoriek die al vóór de oorlog was ontwikkeld. Op basis daarvan de beweging in essentie omtoveren tot de heraut van een modern, tolerant en toekomstgericht Vlaanderen, berust echter op een al te doorzichtige poging tot aggiornamento. De vraag is dan ook of deze radicale make-over enig succes gaat kennen. Indien men de geschiedenis van het traditionalistische nationalisme uit de IJzertoren en de IJzerbedevaarten tracht te wissen, blijft er immers niets meer over.

    Universeel-menselijk
    De ambitie om een moderne Vlaamse natie uit te bouwen zal ongetwijfeld veel geloofwaardiger overkomen als haar politieke en culturele elites de hele erfenis van de IJzerbedevaarten achterwege laten. Niet alleen om strategische, maar ook om universeel-menselijke redenen verdient het aanbeveling om de herinnering aan de Eerste Wereldoorlog radicaal los te koppelen van welke nationalistische aanspraken dan ook. Het ging immers om een wereldwijd conflict waarvan mensen uit de vijf continenten het slachtoffer werden. Iedere poging tot nationalistische recuperatie getuigt in wezen van een gebrek aan respect voor al die slachtoffers.

     

     

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : voilà, Lynx Progressief heeft het gezegd : de Grote Oorlog kostte wel aan een handvol Vlamingen hun vel, maar Het ging immers om een wereldwijd conflict waarvan mensen uit de vijf continenten het slachtoffer werden.

    Vraag : is dat land het vaderland der Vlamingen? Kan een Land, dat meer dan 65% van zijn burgers minacht, ooit door hen erkend en geliefd worden?  De miskenning is zelfs een mathematisch gegeven : 35ù van de Belgen geeft men evenveel inspraak (en zelfs méér) als 65%. In die vraag ligt m.i. heel de Vlaamse Beweging besloten. Immers, had het Land ooit bestuurd geweest volgens democratische principes (50 +1), dan was er nooit een reden geweest om zich meer Vlaming dan Belg te voelen.

    Wie dat niet begrijpt, of anders uitlegt, is duidelijk van kwade wil. Zoals Di Jeanetto ooit zei : als er ooit democratie (50% +1) moest komen, dan is het uit en amen met de Belziek!  Zelfs de zo gezegde voorvechter van Vlaanderen, de o zo succesrijke BDW, laat het Luc Van der Kelen op de RTBF-tafel gooien : het zal nooit zijn bedoeling zijn  om te streven naar het einde van België….

    Stel U voor : dat is dan de partijleider met Art 1 de zelfstandigheid van Vlaanderen…..

    Het doet mij vandaag wel een duivels plezier, dat Janssens in A’pen het moet stellen met minder dan 30% in de peilingen, en den Bart ver boven de 50% staat. Maar even zo goed, kan men voorspellen, dat die daar niks mee doet! Of liever : hij zal er evenveel mee willen, nadruk op ‘willen’ bereiken als in Juni 2010 met de parklementsverkiezingen.

    Hij zou er deugd van hebben, eens rond te lopen op de Vrijdagmarkt in Gent, rond het standbeeld van Jacob Van Artevelde. Die was ooit ook eens de afgod van het volk, tot hij, vanwege zijn ongeloofwaardigheid, door hen gelyncht werd….

    ***********************

    (*) Palliatieve sedatie of terminale sedatie is het toedienen van slaapmedicatie tijdens de stervensfase van een patiënt. Hierbij wordt de onderliggende ziekte niet meer behandeld en overlijdt een patiënt uiteindelijk aan zijn ziekte; een natuurlijke doodsoorzaak. Er is een belangrijk onderscheid met euthanasie waarin actief het leven wordt beëindigd door middel van het toedienen van medicamenten zoals een slaapmiddel gecombineerd met eenspierverslapper. Hierbij overlijdt een patiënt ten gevolge van het toedienen van medicatie; een niet-natuurlijke doodsoorzaak. Palliatieve sedatie wordt dan ook gezien als normaal medische handelen en valt daardoor niet onder het Wetboek van Strafrecht, zoals dat bij euthanasie wel is. De arts heeft dan ook geen meldingsplicht.

     

    Opgepast : er is geen enkel verband, ik herhaal, geen enkel verband met het doden van minderjarigen of van  demeente personen. Daarover weet De Morgen vandaag te berichten :

    De sp.a'sters Myriam Vanlerberghe en Marleen Temmerman vuren deze maand twee wetsvoorstellen af op het parlement waardoor twee nieuwe categorieën van mensen toegang krijgen tot euthanasie. Het gaat om minderjarigen en dementerenden of mensen die 'blijvend onbewust' zijn geworden

     

    Waarlijk, de sociaaldemocraten, voorheen de socialisten, kunnen hun afkomst niet verloochenen. Ooit noemde men deze soort mensen, ‘nutteloze eters’, en ze werden, op Staatskosten, vergast en verbrand, of vermalen tot meststof voor de landbouw. Het officieel overlijdensbericht voor de familieleden was ‘dood door hartaandoening’, maar dat was een eufemisme uit de pen van Dr. Goebbels van de Nationaal Socialistische Arbeiders Partij van Deutschland.…..

     

    05-05-2012, 11:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    03-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.774 DE SOFTENON BABY’S VAN HET ONDERWIJS

    A.D. donderdag 3 mei 2012

    774 DE SOFTENON BABY’S VAN HET ONDERWIJS


    Slachtoffers van de helende wetenschap, toen…

     

    Straks eenzelfde soort slachtoffers van het Onderwijs?

    ------------------------

     

    Alles is tevergeefs geweest : 182 jaar schoolstrijd, eerst tussen de Riberalen en de Kaloten, en later, tot op de huidige dag (voltooid verleden tijd) door de Lynxen en de wolven in schaapsvacht van de Guimardstraat, onder de hoge bescherming van de Excellente Bisschoppen van België.  De Vlag met het Kruis wordt gestreken, en we gaan over tot de eenheidsworst van het sociaaldemocratisch noch mmosel-noch-visonderwijs. Als de lat maar zo laag mogelijk ligt. Want in het uitdelen van diploma’s mag er niet gediscrimineerd worden : kennis van lezen, rekenen en schrijven is niet meer nodig, als er maar geleerd wordt hoe dat er gesekst moet worden. E doen het nu al, bij manier van spreken, van in  de Bewaarschool, achter een hoekje of een kantje….

    De oude tradities moeten getoetst, en misschien wel vervangen worden. Want de luklticultuur is een verrijking.

     

     

    Kroniekje over : de heilige zending van De Schandaard, die in onderstaand artikeltje de lof moet zwaaien van de laatste ethische verworvenheden : de gebieden waarop wij van de Islammerij nog kunnen leren. De Multiculti is een verrijking waaraan we veel kunnen leren. Let AUB niet op de stijgende criminaliteit, dat is maar van voorbijgaande aard, een kinderziekte, zo te zeggen.

    En denkt U dat verkrachting technisch zo eenvoudig is, als het slachtoffer ingebusseld is van kopt tot teen? Laten we dus beginnen met de boerka verplicht te stellen! Op die manier is in de toekomst wie half bloot op straat loopt, de uitlokster van de aanval, en kan zij voor overspel gestenigd worden. Als dat geen vooruitgang is!

    In de jaren (50, wie herinnert het zich nog? Was er een geneesmiddel voor aanstaande moeders op de markt. Het was wel niet speciaal goed,  zoals de Wetenschap het beweerde, maar alla, baatte het niet, het schade ook niet. Tot de mismaakte baby’s geboren werden, een abnormaal hoog percentage totaal misvormd. Het duurde een hele tijd voor de echte oorzaak werd gevonden : het Softenon-medicament.

    Er werd jaren aan een stuk geprocedeerd, maar de ongelukkigen hadden er maar mee te leven, zo simpel  was dat. En trouwens, waarom had de moeder toen geen vruchtafdrijving gevraagd? Ziet U wel, dat het nuttig is geweest de abortus-wet in te voeren? Nu kan de moeder experimenteren met drugs en ander spul zoveel ze wilt : Rood + Paars hebben de oplossing aangereikt : Paars!

    Nu doet men precies hetzelfde met de schoolse opleiding. Verblind door nevenbedoelingen, zadelt men onze jeugd op met denkbeelden waarmee ze late heel hun leven zullen sukkelen. Men pompt in de jonge hoofdjes denkbeelden die ze zelfs op latere leeftijd nog niet kunnen bevatten. Maar ondertussen zijn de onbezorgde jeugdjaren voorbij, waar er een stevige basis voor een gezonde nieuwsgierigheid had kunnen gelegd worden.   

    **********************

    Doorbraak in het godsdienstonderwijs

    • woensdag 02 mei 2012, 03u00
    •  
    • Auteur: Tom Ysebaert

    --------------------

    BRUSSEL - In de lessen godsdienst of zedenleer wordt dialoog en samenwerking met andere levensbeschouwingen de regel. Dat is neergeschreven in een tekst die alle instanties onderschreven hebben.


    Leerlingen zullen, vertrekkend vanuit hun eigen levensbeschouwing, de andere leren kennen, beter begrijpen, en met hen samenwerken. Dat is het doel van de ‘interlevensbeschouwelijke competenties', die de inspecteur-adviseurs van alle erkende godsdiensten (rooms-katholiek, islamitisch, joods, protestants, orthodox) en niet-confessionele zedenleer hebben neergeschreven. De tekst is goedgekeurd door de instanties van de erkende godsdiensten. De Standaard kon hem inkijken.

    Alle leerkrachten van levensbeschouwelijke vakken worden geacht de tekst na te leven. Doen ze dat niet, dan kunnen ze op de vingers getikt worden.

    ‘De komen de twee jaar gaan we werken aan de implementatie', zegt Francis Jacobs, inspecteur-adviseur katholieke godsdienst, en een van de auteurs van de tekst. ‘We moeten het nu in heel Vlaanderen uitleggen aan de leerkrachten.' Er was een visietekst uit 2005 maar die was te vrijblijvend.

    De leerplannen blijven bestaan, maar de samenwerking moet vorm krijgen in ‘goed gekozen projecten'. ‘Neem nu het busongeval in Zwitserland', zegt Jacobs. ‘Dat kan een aanleiding zijn om een gezamenlijk project op te zetten over dood, verdriet, lijden. En over hoe de verschillende levensbeschouwingen daarmee omgaan.'

    In katholieke scholen kunnen de leerlingen alleen maar katholieke godsdienst volgen. Daar zal de leerkracht er zelf de dialoog en de diversiteit moeten inbrengen.

    Dit engagement voor samenwerking is een doorbraak, zeggen de inspecteur-adviseurs. Tot dusver bewaakten levensbeschouwingen hun eigen inhoud. Nu worden ze verplicht zich open te stellen.

    ‘Kinderen moeten een eigen, open identiteit vormen met respect voor de anderen. Zo dragen de levensbeschouwelijke vakken ertoe bij dat de samenleving toleranter en democratischer wordt, ook al zijn het geen lessen maatschappijleer.'

    ‘Het moet dialoog zijn, maar dan echte dialoog. Niet zomaar luisteren naar elkaars verhaal, maar samenwerken, samenleven', zegt Sonja Eggerickx, inspecteur-adviseur voor niet-confessionele zedenleer.

    Maatschappelijke druk

    De invulling van de lessen levensbeschouwing stond onlangs op de politieke agenda. Er was een voorstel van decreet van Open VLD en Groen om in de derde graad van het secundair een van de twee uren godsdienst of zedenleer te gaan wijden aan een vergelijking met andere godsdiensten of levensbeschouwingen.

    Daarnaast was er het initiatief van moraalfilosoof Patrick Loobuyck die de godsdienstlessen wil vervangen door een vak levensbeschouwing, ethiek en filosofie, afgekort LEF.

    Het voorstel van decreet werd vorige week weggestemd in het Vlaams Parlement. Maar de maatschappelijke druk voor de godsdiensten om meer openheid aan de dag te leggen, is reëel. Er bestaat ook bezorgdheid over oprukkend radicalisme en fundamentalisme.

    De overheid kan wegens de scheiding van kerk en staat niet bepalen wat er in de lessen godsdienst of zedenleer verteld wordt. Toch heeft de Raad van State al geoordeeld dat de overheid in levensbeschouwelijke vakken mag ingrijpen als dat is om ‘democratische doelen' te dienen.

    ‘Maar dat decreetvoorstel lag niet aan de basis van ons initiatief', benadrukt Eggerickx, ‘wij waren er al langer mee bezig. We waren zelfs wat ontevreden dat ze ons niet gehoord hebben, hoewel wij dicht op de materie zitten. Laat daarom dit engagement een belangrijk signaal zijn.'

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Ach! Die mooie ‘ziel van het kind!’ Verkwanseld voor een barril of 10 van de beste olie! Zelfs in de late jaren ’50 werd er in Brussel betoogd ‘Weg met Collard’, terecht of onterecht. En zij, die toen het luidst riepen, lopen nu vooraan in de Islamisering…

    Nu al kan de jeugd niet meer rekenen op papier,n en al zeker niet uit het hoofd. Lezen hoeft ook niet : de spelcomputer tovert het hen voor. Schrijven zoals het hoort (leesbaar dus) hoeft ook al niet: zij hebben een eigen Hottentottentaaltje ontwikkeld die ze ff (eventjes) als ’t zou kunnen met rooksignalen zouden doorgeven op hun Blackberry of hun IPodt. Moeke daarentegen heeft een GSM waarmee ze alleen kan telefoneren…. Bij Ben Crabbé weten ze niet eens meer wie Mitterand was of in welke provincie de IJzer loopt. Vraag ze echter niets over een der vele festivals : die bulken ze lijk ezels na, zonder fout en zonder ophouden. Het is een soort Engels waarvoor zelfs een dokwerker uit Birminsham zou beschaamd zijn, maar voor hen is dat juist ‘cool’….want ze verstaan niet eens wat ze staan te balken….

    De Advent zou volgens hen een soort Zuiderwind zijn, maar van de Rammadam weten ze dat dan geen bier op straat mogen zuipen, wegens het gevaar van in mekaar te worden geramd… Als ze maar dat ‘jointje’ mogen paffen, van de bruine dealer op het hoekje… Dat staat wel niet in het leerprogramma, maar ze hebben het op school geleerd!

    Daar is niets verkeerds mee, wordt ge-argumenteerd : dat is een pluriforme opvoeding die altijd en overal past lijk de uni-sex kledij ; die past voor elke man, voor elke vrouw en voor elke tussensoort!  Dat Ons Heer in Zijn oneindige wijsheid dààar niet heeft aan gedacht! Moet nog uitgevonden worden : de mens met een opwind-sleuteltje in de rug, en in plaats van een mensenhoofd, een Mac van Apple, met voorgeprogrammeerde vaste schijf. Vol eenheids-denken.

    Om op het voorbeeld van die zeer geleerde meneer pedagoog terug te komen, die het busaccident in Zwitserland als kapstok wil gebruiken voor zijn denkbeelden : is het niet beter dat die verschrikkelijke wonde niet vlugger toegroeit en zo rap mogelijk een verre herinnering wordt? Jonge kinderen vergeten zeer vlug, en wie heeft er nu baat bij dat die gebeurtenis altijd maar voort wordt opgerakeld?  Die meneer zou beter eens goed nadenken over het begrip ‘ramptoerisme’…

    Waarom zou hij geen foto-montage gebruiken van die slechtoffertjes uit Lommel en Heverlee, gemixt met de doden van Breivik? Kwestie van het nuttige met het aangename te paren.

    Ach! Ware het maar iets in de zin van de ‘Moderne Wiskunde’, die men hier invoerde het jaar dat in Amerika het experiment werd gestopt! Wie spreekt er nu, 25 jaar later, nog van ‘Moderne Wiskunde’? Zelfs de sporen ervan zijn uitgewist!

    Maar wacht eens! Is er dan niet één kerkleider die durft spreken? Of telt dat in de multiculturele wereld niet meer mee, wat hun Grote Baas daarover heeft gezegd? Zo goed weet ik het ook niet meer, maar het ging over kinderen, en was iets in de zin van ‘Het ware beter dat zij in het diepste van de zee werden geworpen’ Ja, inderdaad, het waren woorden uit de mond van de Zachtmoedige. Maar waar kan men die nu nog vinden?

     

     

    03-05-2012, 13:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.773 GEERT WILDERS IN AMERIKA

    A.D. woensdag 2 mei 2012

    773 GEERT WILDERS IN AMERIKA

     

     

    --------------

     

    Neen, de anti-Wilders lieden en zij die zijn dood willen, zullen dit boek niet lezen. Waarom ook? Zij weten wat er in staat, want al die dingen waarover Wilders schrijft, daar leven zij voor….

     

     

    Kroniekje over : hoe “Allah Akbar” als een dubbeltje verkeerd kan rollen….In dat boek wordt beschreven (en Wilders gaat nooit over het ijs van één nacht) hoe de Kalief van Bagdad amper na een paar jaar Islammerij, rond de jaren 830, meer dan 7.000 blanke en 4000 zwarte eunuchen slaven bezat. Mooi voorbeeld om op terug te vallen voor Mter Rabbae, moest Hans Jansen, de Arabist, hem in een debat de vraag stellen naar de authenticiteit van dit verhaal.

    JaJa, die Islammerij is werkelijk een godsdienst als een andere!

    ************************

    Geert Wilders: Toespraak in New York (integraal!)
    Posted on
    by E.J. Bron

    Beste vrienden,
    Ik ben blij weer in New York te zijn, hoewel we vandaag in mijn geboorteland Koninginnedag vieren, een nationale feestdag. Daarom draag ik vandaag een oranje stropdas.
    Mijn dank gaat uit naar Nina, die deze bijeenkomst heeft georganiseerd en mij de gelegenheid geeft tot u allen te spreken. Het is altijd goed om onder vrienden te zijn. Het is een eer om hier te zijn in de aanwezigheid van zoveel mensen, die zich zorgen maken om het behoud van de vrijheid in onze beschaving.
    Het is geweldig om in Amerika te zijn, het baken van de vrijheid, het land van de vrijen, het land, waarin de mensen nog vrijuit mogen spreken. Ik weet waarover ik het heb. Ik werd na een juridische strijd, die zich over bijna drie jaar uitstrekte, vrijgesproken. Ik werd voor de rechtbank geplaatst, omdat ik de islam had bekritiseerd.
    Desondanks werd ik uiteindelijk vrijgesproken, deze rechtszittingen waren een schande. Het was een nachtmerrie, die tijd, geld en energie heeft verslonden. Deze charade, die de afgelopen jaren in Nederland heeft plaatsgevonden, zou in uw geweldige land nooit plaatsgevonden kunnen hebben, een land, waarin het eerste amendement van de grondwet de mensen de vrijheid garandeert hun mening te kunnen uiten.
    Wij in Europa hebben zo´n eerste amendement van de grondwet nodig.
    Ik ben naar New York gekomen n.a.v. de publicatie van mijn nieuwe boek “Marked for Death”. Daarin wordt uitgelegd waarom de islam een van de grootste bedreigingen voor de vrijheid is waar de wereld tegenover staat. Het gaat daarin om de vraag waarom de islam eerder een totalitaire ideologie is en geen religie. Het onthult, hoe de islam Europa de afgelopen decennia al fundamenteel heeft veranderd. Het cultuurrelativisme wordt ontmaskerd, dat Europa zo ingrijpend heeft getroffen, dat veel mensen in Europa weigeren voor de vrijheid op te komen en liever de islam pacificeren.
    Zoals u weet, betalen mensen zoals ik, die hier openlijk over spreken, en ikzelf een hoge prijs, omdat wij deze waarheden uitspreken. Afgezien van de juridische pogingen om mij tot zwijgen te brengen, is er ook sprake van dreigementen van radicale moslims om mij te doden. Ik leef nu bijna acht jaar lang onder permanente politiebescherming. Mensen zoals ik betalen deze prijs, omdat wij de waarheid over de islam uitspreken. Maar ik betreur geen enkel woord. Ik beschouw het als mijn plicht om het Westen te waarschuwen.

    Ik heb veel in de islamitische wereld rondgereisd. Ik heb de koran gelezen. Ik heb het leven van Mohammed bestudeerd. Daardoor heb ik herkend, dat de islam hoofdzakelijk eerder een gevaarlijke ideologie is dan een religie. Dit is de waarheid. Deze gewelddadige ideologie wil het islamitische shariarecht aan de hele wereld opleggen, ook aan ons, de kafirs, de niet-moslims. Deze inhumane ideologie is ook uitgesproken antisemitisch.
    Deze ideologie schaadt ook de moslims. De islam gelooft, dat alles wat de mens moet weten in de koran te vinden is. Als zodanig staat hij vijandig tegenover alle vormen van innovatie. Maar zonder innovatie kan er geen vooruitgang zijn en kunnen de mensen niet tot welvaart komen.
    Veel mensen zijn helaas blind als het om de ware aard van de islam gaat. Ze zijn blind, omdat ze niet zien wat de islam werkelijk is en ze denken abusievelijk dat het een religie is zoals iedere andere religie.
    Daarom heb ik een boek geschreven om u te informeren.
    De islam doorstaat niet de vier fundamentele testen, die een religie zou moeten doorstaan:
    1. Het vasthouden aan een religie moet een persoonlijke beslissing zijn.
    2. Geen enkele religie zou moeten eisen, dat diegenen, die haar verlaten, gedood worden.
    3. Een religie mag nooit de onderwerping van diegenen eisen, die geen lid van haar zijn.
    4. Een religie moet altijd in overeenstemming zijn met fundamentele mensenrechten.
    Ik heb mijn boek ook daarom geschreven, omdat ik geen defaitist ben. Het Westen is ertoe in staat de totalitaire islam te overwinnen, net zoals het in het verleden ook het nationaalsocialisme en het communisme heeft overwonnen.
    Mijn boek is opgedragen aan de vrijheid. Het is geïnspireerd op de vele vrijheidsstrijders uit voorgaande generaties, maar ook op mensen uit onze tijd. Toevallig zijn twee mensen, op wie ik mijn boek inspireer, vandaag in deze zaal aanwezig: Andy Bostom en Ibn Warraq.

    Gelukkig staan we niet alleen in onze strijd voor de vrijheid. We zijn in gezelschap van helden en vrienden. Ze geven ons de kracht om door te gaan.
    Om de islam te overwinnen, moeten we vier dingen doen.
    Het eerste en belangrijkste is de waarheid zeggen, altijd en overal, ook over de islam. Net zoals de Amerikanen dit hebben, hebben de mensen in Nederland en in andere Europese landen een eerste amendement nodig.
    Dat zal hen toestaan de waarheid over de islam en over Mohammed te zeggen. Als we dit doen, zullen wij deze gevaarlijke ideologie en haar oprichter ontmaskeren. We moeten de moslims aanmoedigen de islam te verlaten en te kiezen voor vrijheid en welvaart.
    Ten tweede moeten we in de superioriteit van onze westerse waarden geloven. Als we niet in onze westerse waarden geloven, zullen we er niet op voorbereid zijn om ze te verdedigen. Dat is de reden waarom we deze ergste ziekte in de wereld van nu moeten stoppen, het cultuurrelativisme, dat voorwendt dat alle culturen gelijk zouden zijn. Dat klopt gewoon niet. Onze joods-christelijke en humanistische beschaving is superieur aan alle andere beschavingen, zoals de barbaarse islamitische beschaving. We zouden niet bang moeten zijn om dit te zeggen. Zij is vrijer, democratischer en toleranter dan welke beschaving dan ook, die de wereld ooit heeft aanschouwd.
    Ten derde moeten we de islamisering van onze samenlevingen stoppen door de immigratie uit islamitische landen te beperken en diegenen uit te zetten, die onze wetten overtreden en geweld plegen. Als jullie onze wetten respecteren, zijn jullie welkom om te blijven, als jullie dit niet doen, horen jullie hier niet en zullen jullie je koffers moeten pakken.
    En ten vierde moeten we ons weer verzekeren van onze nationale identiteiten. De nationale staat is capabel tot zelfbestuur en zelfbeschikking. Deze opvattingen leidden ertoe Israël als thuisland van de joden te vestigen.
    Het zionisme leert ons het belangrijkste besef, dat de moderne wereld nodig heeft. Theodor Herzl beweerde, dat een joodse staat “het opbloeien van een nieuwe joodse geest” zou stimuleren. Nu hebben we onze eigen desbetreffende nationale staten nodig om een nieuwe westerse geest te laten opbloeien.
    Onze naties zijn het thuis, waarin vrijheid en democratie gedijen. Dit klopt voor Nederland. Dit is ook van toepassing op Amerika. En het is ook waar voor Israël.
    Israël is de enige democratie in het Midden-Oosten. Het is een baken van de vrijheid in een onvrije regio, een baken van het leven in een plaats van duisternis. Als Israël valt, valt ook het Westen.
    De moeders in de westerse landen kunnen rustig slapen, omdat de Israëlische moeders zich ´s nachts zorgen maken over hun zonen in het leger. Hun strijd is onze strijd. Deze zouden we moeten ondersteunen.
    In werkelijkheid is Israël een levendige buitenpost van onze westerse beschaving. Dat is de reden waarom de islam zijn gelovigen conditioneert om de joodse staat te haten en diens vernietiging als absoluut noodzakelijk bevel te beschouwen. Het is onze plicht om achter Israël te staan.
    Al deze argumenten zijn in mijn boek te vinden, waarin ik ook uitleg hoe men vrijheid kan verdedigen en hoe men de islamisering en het cultuurrelativisme kan tegengaan op een niet gewelddadige en democratische manier.

    Toen ik tien jaar geleden begonnen ben om me uit te spreken tegen de islam, gebeurden er twee dingen. Extremistische moslims uit Nederland en in de hele wereld wensten me dood, maar het Nederlandse volk kwam naar me toe om me te steunen. In het jaar 2010 werden we de op twee na grootste partij van Nederland. Hoewel de PVV geen coalitiepartner in de Nederlandse regering werd, hebben we bijna twee jaar lang een middenrechtse minderheidsregering ondersteund als tegenprestatie voor maatregelen om de sharia in Nederland terug te dringen, het proces van islamisering te stoppen en het cultuurrelativisme tegen te gaan.
    De Nederlandse regering bezat ook de moed om de machtige OIC, de Organisatie van de Islamitische conferentie, tegen te spreken. De OIC is een organisatie van 57 islamitische landen, de meesten van hen zijn tiranniek en barbaars.
    Deze OIC vormt in de VN het grootste stemblok. Hij heeft het feit bekritiseerd, dat de Nederlandse rechters mij van alle aanklachten hebben vrijgesproken in mijn rechtszaak. Maar de Nederlandse regering heeft de OIC duidelijk gemaakt, dat de vrijheid van meningsuiting in Nederland niet monddood wordt gemaakt. Ze heeft heel vrijmoedig tegen de OIC gezegd: “De Nederlandse regering distantieert zich volledig van de eis om een politicus tot zwijgen te brengen”. Nog nooit had een Europese regering de moed om zich zo op te stellen tegenover de OIC.
    Helaas heeft de Partij voor de Vrijheid vorige week besloten om haar steun aan de regering te beëindigen. Zoals u zich vast en zeker kunt voorstellen, was dit een moeilijke beslissing voor ons, als je denkt aan de vele dingen, die verband houden met de islamisering en die we nog willen bereiken. Helaas echter hebben voorgaande Nederlandse regeringen – evenals de andere regeringen in Europa – een aanzienlijk deel van onze soevereiniteit afgestaan aan de EU, de Europese Unie, een supranationale instelling, die wordt geleid door ongekozen en ondemocratische bureaucraten.
    Toen de regering besloot om de belastingen te verhogen om te voldoen aan EU-wetten, en toen de begroting drastisch gekort werd ten laste van de burger in plaats van de regering te laten bezuinigen, had mijn partij geen andere keuze dan de regering ten val te brengen en dat hebben wij vorige week gedaan.
    We krijgen nu nieuwe verkiezingen, die op 12 september gehouden zullen worden. Onze verkiezingscampagne zal zich op de noodzaak concentreren om onze nationale onafhankelijkheid te herstellen, want zonder onze onafhankelijkheid kunnen we onze identiteit niet verdedigen en tegen de islamisering vechten.
    Mijn vrienden, we zetten onze inspanningen voort. Onze vijanden zijn er niet toe in staat gebleken mij te koeioneren. Het is hen niet gelukt mij tot zwijgen te brengen. Ze krijsen en schreeuwen, maar we zullen nooit wijken. Een van mijn lievelingspresidenten, Ronald Reagan, zei eens: “De toekomst is niet van de bangeriken.” Reagan had gelijk. De toekomst behoort ons.
    In het jaar 2008 bracht ik Fitna uit, een documentaire over de ware boodschap van de koran. Morgen publiceer ik mijn boek. Ik heb het geschreven om de mensen te informeren en ook om de vredelievende moslims te steunen de islam te verlaten. En om de islam zo te zien zoals hij werkelijk is.
    Van ganser harte ondersteun ik diegenen, die strijden voor de vrijheid in de islamitische wereld. Het Arabische, Turkse, Iraanse, Pakistaanse en Indonesische volk heeft een enorm potentieel. Als zij zichzelf van het juk van de islam bevrijdt, als het zou ophouden om Mohammed als rolmodel aan te nemen en als het de met haat vervulde koran zou kunnen kwijtraken, dan zou het ertoe in staat zijn om buitengewone dingen te bereiken.
    Zoals ik in mijn boek zeg – mijn boodschap aan hen, aan alle moslims ter wereld, is duidelijk: “Fatalisme is geen oplossing, Inch´Allah is een vloek; onderwerping is een schande. Bevrijd jullie. Dat hebben jullie alleen zelf in de hand”.
    Ik krijg honderden e-mails uit de hele wereld. Van mensen in islamitische landen en van mensen in westerse landen, die hulp vragen. Ook zij willen voor de vrijheid strijden en het proces van islamisering stoppen. We moeten hen laten zien hoe dat gaat en hen helpen.

    Ik eindig nu met nog een citaat van Reagan: “We moeten nu handelen om morgen te behouden”. Inderdaad vrienden, er zijn zoveel dingen die we kunnen doen. Dingen, die we moeten doen. Maar we kunnen ze alleen doen als we op elkaar kunnen rekenen. U kunt op mij rekenen. Ik heb gesproken, ik spreek en ik zal blijven spreken. Ik hoop dat ik verder op jullie steun kan rekenen.
    We strijden voor de toekomst van onze kinderen, voor het overleven van de westerse geest, voor het behoud van onze vrijheid en democratie, voor ons joods-christelijke en humanistische erfgoed. We moeten dapper zijn en ons erfgoed redden en onze eigen grondwet. Het Westen is in gevaar, maar we kunnen nog altijd winnen, ook als we gekoeioneerd en geïntimideerd worden, ook als we met de dood bedreigd worden – we moeten opkomen voor onze waarden, de waarheid zeggen en we mogen nooit tot zwijgen worden gebracht.
    Hartelijk dank.
    Video: Wilders in de VS
    Bron:
    http://europenews.dk/de/node/54259
    Vertaling: Liz
    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron (www.ejbron
     

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : de poco-pers is nog steeds bezig met 1 Mei in eigen land. Wilders in Amerika? Met een nieuw boek? Tja! Wat doen we daarmee?

    Eerst, om te beginnen, gaan we dat doodzwijgen! Naarmate er dan reacties loskomen, zullen wij ons richten op de negatieve aspecten van die man : zijn egoïsme, zijn populisme, zijn racisme, zijn haatzaaien…

    Aai! De man is vrijgesproken van haatzaaierij!  Gaan we ons dus riskeren aan een proces wegens smaad, eerroof en valse beschuldigingen?

    Pas opp, Heren, zo luidt de mail van de hoofd-redacteur en chef : denk er aan, op 12 september zijn er hier verkiezingen, en het zou wel eens kunnen dat Nederland de weg, die Frankrijk ondertussen zal ingeslagen zijn, opgaat. M.a.w. dat Geert Wilders deze keer geen ‘gedoogsteun’ moet geven aan de CDU of aan onze vrienden, maar dat Rutte en Verhaegen hun gedoogsteun aan Geert Wilders moeten geven.

    Hebben jullie trouwens gezien, dat hij in NY een oranje stropdas droeg? Die wil niet alleen onze Trix weg, hij wil zelf op de troon!

    Bij de Pelgen is Toertelbaum nu al bezig met zes (6) Marokkanen naar hun eigen gevangenissen te vervoeren : stel U voor dat Wilders het haalt : Nederland zou op staande voet zonder buitenlandse criminelen komen te zitten! En wat erger is, we zouden de HFL (Gulden) weer moeten invoeren. Voor wie zich dat nog herinnert : dat was de munt die de wereld ons benijdde….en die we uit menslievendheid voor de arme sukkelaars in Spanje en in Griekenland, hebben verlaten.

     

    02-05-2012, 18:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISRAEL MOBILISEERT GRENSVBATALJONS


    Ook in 1940 veranderde de 'Sitzkrieg' plotselling in een
    Blitzkreig...


    02-05-2012, 17:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.772 WAAROVER ER MOET GEZWEGEN WORDEN

    A.D. woensdag 2 mei 2012

    772 WAAROVER ER MOET GEZWEGEN WORDEN

     

    Caïn en Abel, de eerste zonen van Adam en Eva

     

    Abel (links) werd vermoord door Caïn (rechts) omdat Jaweh het brandoffer van Abel aanvaardde, en dat van Caïn niet…

    Stof tot nadenken, niet?

     

     

    De frustratie van een slecht karakter is des te gewelddadiger naarmate die persoon zijn onmacht niet kan verbergen. Dat is, een beetje simplistisch, de waarheid over de Palestijnse kwestie. En, omdat al die slechte karakters Muzelmannekens zijn van de ergste soort, zijn ze liever zelf dood dan hun vijanden te laten leven.

     

     

    Kroniekje over : de analyse van wat er reilt in zeilt rond het kruitvat van de bakermat van de Muzelmannerij : hoe raak ik in het huis van mijn vijand, in zijn schatkamer en op zijn veld, en hoe roof ik zijn vrouw? Snij uit een Isialammer deze 3 drijfveren, en de wereld leeft in vrede. En nu zal men, schrijft vandaag De Schandaard, in alle onderwijsnetten, dus ook in de Boedhistische, de Islammerij onderwijzen. De werkwijze hiertoe schijnt te zijn geredigeerd door de Inspectie van het Katholiek Onderwijs. Zal van pas komen, als die gastjes later zullen reuzen : de zitting naast U zal ongestoord ingenomen kunnen worden door een zogende moeder, die in haar rijpe schoot weeral een nieuwe vrucht draagt. De in Jemen ingeplante splinterbom zal niet eens de achterdicht gewerkt hebben van de ‘Security’ bij de incjej-controle. Voilà, het Vernieuwd Secondair Onderwijs op wereldschaal triomfantelijk gebracht door De Schandaard, en de bom-implantanten, bijna met juichend handgeklap gebracht door De Morgen, wee ‘aitems’ in de gazetten van vandaag, 2 mei…..

    O ja, er is wel degelijk een klein verschil in die drie monotheïstische godsdiensten : de oudste (°5.000 jaar voor X), het Jodendom huldigt de leuze ‘oog om oog, tand om tand’, wat inderdaad gewoon defensief is, en zeker niet offensief. Het Christendom (° Jaar 0), een jongere (en mens-vriendelijker) versie van datzelfde Joodse Geloof, onderwijst : ‘biedt de vijand de andere wang aan’, wat in principe niet alleen defensief is, maar gewoon dom. De jongste, de Islammerij  (°532 nà X) is gewoon de agressieve versie van die twee, vreemd aan al wat defensief is, maar geilt op al wat offensief is.

    Nu moogt U zelf kiezen wie U graag als buurman zou hebben….Hier in het Westen leefden we tamelijk gerust naast elkaar, tot ideologie N° III is komen binnensluipen, op uitnodiging van onze eigen Overheid. Die is ooit begonnen met het Geloof aan kant te zetten,onder de slogan ‘Scheiding van Kerk en Staat’ – maar dat van die scheiding bleek maar een voorwendsel te zijn voor het eigenlijke doel : weg met de Kerk, alleen de Staat. Verder is iedereen vrij om te geloven wat hij wil. Op voorwaarde evenwel dat het niet Christelijk is.

    En precies in die overgang zag de Islam zijn kans. Is gewoon een natuurwet : elke lege ruimte wordt ogenblikkelijk opgevuld door een andere….

    O! Sorry, bijna vergeten! De ‘Onzijdigen’, die in niets (meer) geloven. Die zwalpen zo een beetje tussen-in, hopend diep in hun  hart dat ze op ’t lest in het zicht van de haven, ongelijk zullen hebben. Ze doen me denken aan zij die noch man noch vrouw willen zijn, en daar alles voor doen om ‘anders’ te zijn voor de mensen. Zij zijn het derde geslcacht, dan niet past in de afdeling M, en ook niet in de afdeling V : zij willen een toilet voor zichzelf  alleen….Moeilijk! Moeilijk! Och, het zijn meestal brave, goede loebassen, die maar niet willen zien en aanvaarden hoe mooi dat ene schilderij wel is, spijts al de uitleg die ze kregen. Maar ja, over smaak kan men niet redeneren!

    Als ik de media lees, zou ik bijna denken dat dat soort mensen overhelt naar Godsdienst N° III. Vandaar misschien dat zij de Islammerij zo genegen zijn?

    *************************

    De haat op joden is het centrale, stimulerende kenmerk van de politieke en strategische realiteit van het Midden-Oosten. Het is de haat op joden, die de rechtssystemen, de militaire inspanningen, de culturele zedencode, de thema´s in het onderwijs en zelfs de gezondheidspolitiek van onze buurlanden van Ramallah tot Teheran dicteert.
    Ondanks de centrale positie van de Jodenhaat op alle terreinen van het openbare leven in de Arabische en islamitische wereld, blijft de onverbiddelijke en irrationele afschuw van onze buurlanden tegenover Israël en het joodse volk een smerig geheim, dat men niet zou moeten noemen in deftig gezelschap. Van Washington tot Brussel is het verboden om over de politieke implicaties van de Arabische en islamitische Jodenhaat te spreken.
    Omar Abu-Sneina, een veroordeelde terroristische moordenaar, is een van de duizend terroristen, die Israël uit de gevangenis vrijliet in ruil voor de vrijlating van de Israëlische militaire gijzelaar sergeant-majoor Gilad Shalit. Oorspronkelijk afkomstig uit Hebron, werd Abu-Sneina vrijgelaten naar het door Hamas gecontroleerde Gaza.
    Deze week maakte de IDF bekend, dat Abu-Sneina na zijn vrijlating de terreurbusiness weer heeft opgepakt. Shin Bet (de Israëlische veiligheidsdienst) onderschepte een pc datakaartje, dat hij aan zijn familie in Hebron stuurde. Het bevatte aanwijzingen over de ontvoering en de gevangenneming van IDF-soldaten als gijzelaars voor zijn terreurcollega´s. De instructies laten zien, dat wat betreft Abu-Sneina Israëli´s het niet eens verdienen als dieren behandeld te worden.
     
    Hij geeft o.a. aan hoe een gijzelaar verborgen moet worden. Zoals hij het formuleert: “Vermijd de gevangen soldaat te verstoppen op verlaten plekken, in tunnels of bossen, tenzij hij (de gevangene) een lijk of een afgesneden kop is. Als hij een levend mens is, die minstens eenmaal in de week moet worden bezocht en van eten en drinken moet worden voorzien, kun je hem het best in een huis verstoppen, een boerderij, een werkplaats enz.”
    De koelbloedige wreedheid en afwijzing van de waarde van het leven van een Israëli door Abu-Sneina is niet zomaar een gevolg van het feit dat hij een terrorist is. Zij zijn een reflectie van de waarden van de Palestijnse samenleving. Deze waarden worden voortdurend uitgedrukt en door fatwa´s en door de door Hamas gecontroleerde media, de culturele en onderwijsinstellingen en de religieuze autoriteiten versterkt. De overal aanwezige Jodenhaat in het dagelijkse leven van de Palestijnen is zo overweldigend, dat het moeilijk is om je een facet van het Palestijnse leven voorstellen, dat hiermee niet doordrenkt is.
    Laten we een grammaticales nemen. Hier een tentamenvraag voor leerlingen van de middelbare school m.b.t. de inschrijving voor de hogeschool in het vak Arabisch van de Palestijnse Autoriteit: “Voorzie de onderstreepte zin van leestekens: Wij moeten sterven opdat ons land kan leven.”
    Deze week veroordeelde een Palestijnse rechtbank Muhammad Abu Shahala voor de verkoop van een huis in Hebron, in de buurt van de Grot van de Patriarchen, aan joden ter dood. Shahala werd korte tijd nadat een joods gezin afgelopen maand in het huis was getrokken gearresteerd. Volgens berichten werd hij gemarteld, snel voor de rechtbank gesleept en door een gerechtshof van de Palestijnse Autoriteit ter dood veroordeeld.
    De Palestijnse Autoriteit werd in mei 1994 opgericht. De eerste wet, die zij uitvaardigde, definieerde de verkoop van land aan joden als zware misdaad. Korte tijd daarna begonnen massaal Arabische landverkopers in Judea en Samaria als lijken op te duiken, de slachtoffers van zowel gerechtelijke als illegale dodingen.
    Leiders van de joodse gemeente van Hebron schreven deze week een brief aan internationale leiders met het verzoek om bij de minister-president van de Palestijnse Autoriteit, Mahmoud Abbas, te interveniëren en de intrekking van het vonnis tegen Shalal te eisen. Ze adresseerden hun brief aan de secretaris-generaal van de VN Ban Ki-moon, de Amerikaanse Minister van buitenlandse Zaken Hillary Clinton, de president van de Europese Raad Herman Van Rompuy, de directeur-generaal van het Internationale Rode Kruis Yves Daccord en aan minister-president Benjamin Netanyahu en president Simon Peres. Daarin schreven ze: “Het is schandalig om te denken, dat de verkoop van eigendom gedefinieerd dient te worden als een met de dood te bestraffen zware misdaad”.
    “Alleen al het feit, dat zo´n ´wet´ binnen het kader van het Palestijnse rechtssysteem bestaat, duidt op een barbaars en pervers type recht, een herinnering aan praktijken, die tijdens de duistere periode werden gehanteerd.”
    Ze gingen verder met de verstandige vergelijking tussen het wettelijke verbod van de Palestijnse Autoriteit om land aan joden te verkopen en de Neurenberger rassenwetten van nazi-Duitsland, die de handel tussen joden en Duitsers beperkte en later wetteloos maakte. De brief sloot af met de vraag: “Is de Palestijnse Autoriteit een reïncarnatie van het Derde Rijk?”
    De Palestijnen staan uiteraard lang niet alleen in hun obsessie van de Jodenhaat. Hun bloedige haat, hun bezeten behoefte om iedere beweging in de richting van een vreedzame co-existentie met Israël af te wijzen, of zoals de overleden Palestijnse dichter Yousuf Al Khatib het beeldend “het joodse vuil van Europa” noemde, zijn in ieder Arabisch land te vinden. En uiteraard is het ook de primaire obsessie van het Iraanse regime.

    De parallellen tussen de nazi-wetten en de wetten van de Palestijnse regering en de Arabische landen, die iedere samenwerking met Israël verbieden en van zo´n samenwerking een halsmisdaad maken, zijn duidelijk en recht voor z´n raap. Maar, over het algemeen wordt iedereen, die dat uitspreekt automatisch als alarmist of extremist bestempeld. Gezien de relatieve militaire zwakte in vergelijking tot Israël en de huidige desinteresse van de Arabische wereld om een actieve oorlog tegen Israël te voeren, wordt de vaststelling van hun onbetwistbare affiniteit tot de nazi´s als maatschappelijk en intellectueel onacceptabel beschouwd. Het feit, dat zij niet de vaardigheid bezitten om hun ideologie om te zetten, maakt het onpassend om deze te noemen.
    Het maatschappelijke verbod om parallellen te trekken tussen de bedreigingen tegenover het huidige Israël en de bedreigingen waarmee het joodse volk zich 70 jaar geleden geconfronteerd zag, blijft biet beperkt tot de discussie over het conflict van de Arabische wereld met Israël. Het strekt zich uit in de deftige maatschappelijke discussie over het Iraanse atoomprogramma, dat, zoals het Iraanse regime herhaaldelijk duidelijk maakte, gericht is op de vernietiging van Israël.
     
    In zijn toespraak aan de natie bij de jaarlijkse Holocaust herdenkingsceremonie in Yad Vashem woensdagavond, thematiseerde minister-president Netanyahu dit taboe, toen hij diegenen aanviel, die hem ervan beschuldigden de Holocaust door de vergelijking van de uitroeiing van het Europese Jodendom met de bedreiging die het Iraanse atoomprogramma vormt, te bagatelliseren.
    Netanyahu zei: “Ik weet het, er zijn mensen, die denken dat het unieke kwaad van de Holocaust nooit zou moeten worden betrokken in de discussie over de andere bedreigingen die het joodse volk ontmoeten. Dit te doen, zo argumenteren zij, zou de Holocaust bagatelliseren, wat zou betekenen de slachtoffers te kwetsen.”
    “Ik heb daar een hele andere mening over. Integendeel. Om je te drukken voor het uitspreken van de onaangename waarheid – dat er nu zowel als toen mensen bestaan, die miljoenen joodse mensen willen vernietigen – dat betekent de Holocaust te bagatelliseren, dat betekent de slachtoffers te kwetsen en dat betekent de lessen uit de historie te negeren.”
    “De minister-president heeft niet alleen het recht, als hij over de existentiële gevaren spreekt, om te herinneren aan de herinnering van een derde deel van ons volk, dat werd uitgeroeid. Het is zijn plicht”.
    Netanyahu heeft gelijk – natuurlijk. Ongelukkig genoeg is voor Israël het noemen van de Holocaust in de context van een debat over de actuele bedreigingen tegenover het joodse volk, het retorische equivalent tot het laten vallen van de atoombom. Zoals het niemand is toegestaan een atoombom in te zetten, is het niemand toegestaan de Holocaust te noemen. En dat betekent, dat er uiteindelijk geen manier bestaat om over de gewelddadige haat, die onze vijanden op ieder terrein van hun handelen aandrijft, te spreken. Van de schijnbaar onwezenlijke aangelegenheid van de verkoop van eigendom tot de existentiële aangelegenheid van het nucleaire wapenprogramma, de haat op joden, die aan alle handelingen ten grondslag ligt, ligt buiten de grenzen van de discussie.
    In werkelijkheid is de situatie allebei, beter en erger dan dat. Netanyahu´s retorische openheid om parallellen tussen Iran en de nazi´s te trekken, is vermoedelijk de enige reden voor het feit, dat de EU en de Obama-regering überhaupt iets tegen Iran ondernomen hebben. Nee, zoals uit hun nutteloze onderhandelingen blijkt, zijn ze niet echt geïnteresseerd in het vooruitzicht dat Iran de vaardigheid zou kunnen krijgen Israël te vernietigen. De enige reden voor het feit, dat zij de sancties überhaupt instelden, is, dat de retoriek van Netanyahu ervoor zou zorgen dat Israël de nucleaire installaties zou aanvallen als ze dit niet zouden doen.
    Anderzijds verzuimt het Westen het niet alleen, als het tot rechtstreekse betrekkingen met Jodenhaters komt, deze te confronteren met hun vooroordelen. Ze maken ze mogelijk. Zo werd bijvoorbeeld aan Hillary Clinton bij een Townhall manifestatie tijdens haar bezoek aan Tunesië vorige maand gevraagd, hoe de leiders van de VS vertrouwd zouden kunnen worden wanneer tijdens de verkiezingsstrijd “de meeste kandidaten van beide kanten op de zionistische lobby´s toegaan om hun ondersteuning te krijgen.”
     
    In plaats van de anti-joodse insinuatie van de vraag af te wijzen – dat joden een misplaatste controle over de politiek van de VS uitoefenen of dat er iets mankeert aan kandidaten, die Israël ondersteunen – behandelde Clinton de vraag als terecht.
    Ze zei, “dat er veel dingen in politieke campagnes gezegd worden, die niet teveel aandacht verdienen”.
    Clinton feliciteerde haar anti-Joodse vragensteller zelfs door te zeggen: “Ik denk dat het een terechte vraag is, want ik ben er vaak een beetje verbaasd over dat mensen rondom de wereld meer aandacht schenken aan datgene wat in onze politieke campagnes gezegd wordt, dan de meeste Amerikanen”.
     
    Op dezelfde wijze beschreef een rapport over de gebeurtenissen achter gesloten deuren tijdens de atoomonderhandelingen met Iran, gepubliceerd door Al-Monitor, de vriendelijke discussie, die tijdens een diner op vrijdagavond tussen de Europese Commissaris voor buitenlandse aangelegenheden, Catherine Ashton, en de Iraanse chef-onderhandelaar Saeed Jalili, plaatsvond. Volgens een Europese diplomaat zou het gesprek het ijs breken. In het gesprek werd ook gesproken over de “politieke partijfinanciering in de VS”.
    Het is nauwelijks voorstelbaar, dat zo´n discussie over iets anders ging dan over de overmatige invloed van “joods geld” op de Amerikaanse verkiezingen. Dat betekent, dat het allesbehalve onmogelijk is om je voor te stellen, dat het gesprek niets anders was dan de poging van Ashton om een relatie met haar Iraanse gesprekspartner op te bouwen, die gebaseerd is op de gemeenschappelijke verachting van de joden.
    Het feit, dat het Westen het afwijst om na te denken over de politieke implicaties van de machtigste kracht van de Arabische en Iraanse politiek en van het politieke leven, betekent niet, dat Israëlische politici noodzakelijkerwijs de discussie over het thema zouden moeten uitbreiden – ook al zou het hen vermoedelijk niet schaden het wel te doen. Wat het betekent, is, dat het algemene politieke debat in het Westen over het karakter van de politiek van het Nabije Oosten volledig van de realiteit is afgesneden.
    Omdat de Amerikanen en Europeanen het afwijzen de olifant van de Jodenhaat in het midden van de kamer te herkennen, kan het hen niet worden toevertrouwd doordachte en rationele politieke beslissingen te nemen. En omdat hen niet kan worden toevertrouwd rationeel te handelen, kan Israël niet op de Amerikanen of de Europeanen als bondgenoten of vrienden vertrouwen als het tegenover de door joden bezeten buurlanden staat. 

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : “Wat het betekent, is, dat het algemene politieke debat in het Westen over het karakter van de politiek van het Nabije Oosten volledig van de realiteit is afgesneden”
    Net zoals men in het huis van de gehangene niet mag spreken over de kleur van de koord, zo durft het Westen zich niet uitspreken over Godsdienst N° III. De media denkt dat struisvogel-politiek de aangewezen weg is : omwille van het smeer, likt de kat het petrol-smeer.
    En wie ‘petrol’ zegt, zegt groot kapitaal. Want naar mijn aanvoelen, ligt daar de knoop van al de miserie : het verderfelijk contract tussen socialisme en kapitalisme, om op rug van de burgers, zoveel mogelijk winst te maken. Filip DeWinter had op de 1  Mei)viering in Antwerpen daar een goede bepaling over : kaviaa-socialimse, graai-socialisme en Islamo-socialisme.
    Ik zou het niet beter kunnen zeggen!

                                           

     

    02-05-2012, 11:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    01-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.770 JEZUS VAN NAZARETH HET ORIGINEEL EN MOHAMMED DE NAMAAK KOPIJ ?

    A.D. dinsdag 1 mei 2012

    770 JEZUS VAN NAZARETH HET ORIGINEEL EN MOHAMMED DE NAMAAK KOPIJ ?

     

     

     

     

    De dag dat er een journalist terugkomt uit het Hiernamaals, liefst met een reportage met de verborgen camera, zullen we alles weten. In afwachting is ondergetekende blij dat hij leeft….

     

    Kroniekje over : to beo r not to be : that’s the question! Het stukje hier onder werd overgenomen, als zoete weerwraak op de pseudo-geleerden die in hun alwetendheid de bewijzen voordragen dat de figuur van Jezus van Nazareth gewoon een verzonnen verhaaltje is. Voornaamste element in de bewijsvoering : we weten het niet. In die dwaasheid volgen nu de Islammerij-onderzoekers : ook de roverhoofdmazn uit Mekka en Medina werd uit de duim gezogen. Maar hij is wel handig voor de Heersers! Al is heel de story grosso modo afgeschreven van de  Joodse Bijbel….Dezelfde verhalen, maar totaal andere consequenties! Niet ‘oog om oog, tand om tand’, ttz verdedig u bij elke aanval, maar wel : val aan waar ge kunt, en ‘sla ze de kop af!’

    Och, ze doen maar. Als bewijs van het tegendeel ga ik alleen kijken naar de gevolgen van die twee mensen die al-dan-niet bestaan hebben , en dan verkies ik de leer van de Zachtmoedige. Wie de levenslange opdracht voor moord en verkrachting liever is, die onderwerpe zich aan de Islammerij…. De mens is een vrij wezen, die het zelfs vrij staat om niet te kiezen en om zijn eigen mening als alleen zaligmakend te aanzien. Alleen, wil hij/zij niet vermoord worden, dan moet voor de Islam gekozen worden. Bewijs : iedere vierkante meter grond op aarde waar de Islammerij het voor het zeggen heeft.

     

    Heeft Mohammed echt bestaan?

    Posted on by E.J. Bron

     

    Onze gast van vandaag in het FrontPage-interview is Robert Spencer. Hij is een geleerde voor islamitische geschiedenis, islamitische theologie en islamitisch recht en hij is directeur van Jihad Watch. Hij heeft tien boeken geschreven, elf monografieën en honderden artikelen over de Jihad en islamitisch terrorisme, inclusief de New York Times bestsellers The Politically Incorrect Guide to Islam (and the Crusades) en The Truth About Muhammad. Zijn laatste boek heet Did Muhammad Exist? An Inquiry Into Islam’s Obscure Origins en dat is ook het onderwerp van ons interview vandaag.

    FP: Robert Spencer, welkom hier bij FrontPage voor dit interview.

    Spencer: Bedankt Jamie.

    FP: Waarom hebt u dit boek geschreven? Dit is niet een van de vragen waarover veel mensen hebben nagedacht.

    Spencer: Dat klopt Jamie. Over de vraag of Mohammed heeft bestaan, hebben maar heel weinig mensen nagedacht en vragen gesteld, respectievelijk gedurfd ernaar te vragen. De meeste tijd van de 1400 jaar sindsdien men dacht dat de profeet op aarde geweest zou zijn, is iedereen er altijd van uitgegaan dat hij echt heeft bestaan.

    FP: uiteraard. Want per slot van rekening is zijn invloed op de geschiedenis van de mensheid enorm geweest. De “Encyclopedia Britannica” noemde hem de “meest succesvolle van alle profeten en religieuze persoonlijkheden”. In zijn boek “The 100: A Ranking of the Most Influential Persons Persons in History” uit het jaar 1978, zette Michael H. Hart bovenaan de lijst. Hoe kan men dan zeggen, dat deze mens nooit heeft bestaan en waarom is dat zo belangrijk?

    Spencer: Er bestaan inderdaad redenen om te twijfelen aan het historische bestaan van Mohammed. Hoewel de geschiedenis van Mohammed, van de koran en van de vroege islam veelal erkend wordt, levert nauwkeurig onderzoek van de historie ongelooflijke dingen op. Hoe dichter men bij de oorsprongen van de islam komt, des te herkent men deze. In ”Did Muhammad exist?” onderzoek ik de vragen, die een kleine groep pioniers heeft gesteld over de historische authenticiteit van de standaardbeschrijving van Mohammed´s leven en profetencarrière. Een grondige verwerking van de historische documenten geven opwindende signalen, dat veel, zo niet alles, van dat gene wat wij over Mohammed weten, een legende en geen historisch feit is. Een zorgvuldig onderzoek onthulde eveneens, dat de koran geen verzameling van datgene is wat Mohammed als openbaringen van de enige ware God heeft genoemd, maar een constructie van bestaand materiaal, hoofdzakelijk uit joodse en christelijke overleveringen.

    Dat is belangrijk, want mijn onderzoek wijst, zoals het boek laat zien, op de mogelijkheid, dat de islam vooral als een politiek systeem werd geconstrueerd en slechts in de tweede plaats als religie – een punt van wezenlijk belang voor de huidige controverse over een anti-shariawetgeving en hoe men het binnendringen van de politieke islam in het Westen moet beoordelen.

    FP: Fascinerend. Wat zijn dan sommige aanwijzingen dat Mohammed niet bestaan zou kunnen hebben?

    Spencer: Welnu, het is vooral de enorme discrepantie tussen de tijd waarin Mohammed zogenaamd geleefd heeft en de publicatie van het eerste biografische materiaal over hem: meer dan 125 jaar. Stelt u zich eens voor, dat het eerste teken van leven van generaal Sherman uit de Amerikaanse Burgeroorlog, die overleed in het jaar 1891, nu pas gepubliceerd zou worden en dit in een cultuur, waarin alles mondeling werd overgeleverd, waarin schriftelijke weerslag zeldzaam was.

    Het zou alleen maar normaal zijn om aan te nemen, dat het materiaal in de nieuwe biografie in ieder geval een mengeling uit geschiedenis en legende zou zijn. In het geval van Mohammed is het bekend en wordt het zelfs door islamitische geleerden erkend, dat de overleveringen van Mohammed´s woorden en daden in grote stijl in de 8e en 9e eeuw door oorlog voerende splintergroeperingen onder de moslims werden vervalst om hun eigen praktijken te rechtvaardigen.

     

    De methode waarmee islamitische geleerden traditioneel die overleveringen uitsorteerden, die zogenaamd authentiek waren en scheidden van die overleveringen, die dit niet waren, vond plaats door nauwkeurig onderzoek naar de overleveringsketen – dat wil zeggen de lijst van mensen van wie men aannam, dat zij de overleveringen origineelgetrouw hadden doorgegeven, tot op de dag van vandaag toe. Maar uiteraard kan zo´n lijst ook net zo gemakkelijk gemaakt kunnen zijn zoals dit bij een overlevering het geval kan zijn. Overigens, zestig jaar na het begin van de Arabische veroveringen, die rondom het jaar 630 begonnen, bestaan er ook geen signalen in de nog bestaande aantekeningen van de veroverde volkeren of van hun veroveraars zelf, dat er een nieuwe religie, een nieuw heilig boek of een nieuwe profeet waren ontstaan.

    Tot omstreeks het jaar 960 hadden de veroverde volkeren, als ze van hun veroveraars spraken, het over Hagarianen, Saracenen, Taiyaya of andere namen, maar nooit noemden ze hen “moslims”, en er zijn ook geen aanwijzingen dat ze tegelijk met een nieuwe religie kwamen. Ook verwezen de Arabische veroveraars zelf naar hun munten, bouwwerken of waar dan ook naar, maar nooit naar de islam of de koran.

    FP: Dat is interessant. Maar waarom zou men überhaupt zo´n onderzoek beginnen? Religieus geloof, ieder religieus geloof is iets, dat de mensen heel diep vasthoudt. De moslims zullen juist dit idee, om gebruik te maken van historische controle van de traditionele oorsprongen van de islam, als belediging beschouwen, of niet?

    Spencer: Ja Jamie, dat zullen ze doen. Maar de vragen in dit boek zijn niet om moslims aan te vallen. De islam is een geloof, dat in de historie is geworteld. Het stelt historische aanspraken. Mohammed zou in een bepaalde tijd geleefd en bepaalde doctrines gepredikt hebben, waarvan men zegt, dat Allah deze aan hem geopenbaard zou hebben. Het waarheidsgehalte van deze beweringen is tot op zekere hoogte wat betreft historische analyses een open vraag.

    Of Mohammed inderdaad boodschappen van de aartsengel Gabriel heeft ontvangen mag dan een kwestie van geloof zijn, maar of hij überhaupt geleefd heeft, is een historische kwestie. De islam is niet uniek in het afbakenen van zijn aanspraken als historisch geloof of uit te nodigen tot historisch onderzoek. Maar het is uniek, dat hij geen historische kritiek op zijn significante gebied heeft opgeroepen. Zowel het Jodendom als het christendom zijn objecten van wetenschappelijk onderzoek geworden, meer dan twee eeuwen lang. Waarom zou de islam van zulk onderzoek uitgesloten moeten worden? En is het in onze politiek correcte tijd nog altijd mogelijk om zulke vragen op te werpen?

    De geleerden, die de oorsprongen van de islam onderzoeken, worden niet door haat, huichelarij of racisme gemotiveerd, maar door de behoefte om de waarheid te ontdekken. Het zijn die geleerden, die de fundamenten voor het onderzoek in mijn boek hebben gelegd. Niemand zou bang moeten zijn voor de waarheid en iedereen zou de wil moeten hebben om daarheen te gaan waar zijn weg hem heenleidt.

    FP: Robert Spencer, nogmaals hartelijk bedankt voor uw komst.

     

    Bron:

    http://europenews.dk/de/node/54203

    Vertaling: Liz

    Bron oorspronkelijk artikel:

    http://frontpagemag.com/2012/04/27/did-muhammad-exist-an-inquiry-into-islam%E2%80%99s-obscure-origins/2/

    Interview: Jamie Glazov

    Vertaald uit het Duits door:

    E.J. Bron (www.ejbron.

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : we gaan er  op vooruit : 20 jaar geleden was de Koran de Grote Onbekende bij ons. Nu is hij al klaar voor de schroothoop.

    Het loont de moeite om eens de geschiedenis na te gaan over deze twee namen : Cluny en Clairvaux, om daar vooral de jaren van de Verlichting en de Franse Revolutie na te gaan. De gebouwen werden vernield, de bewoners uitgemoord of verjaagd. Maar is de Christenheid toen in het verweer gekomen? Werd er een tegen-terreur ontketend?

    Well! Ook de Muzelmannerij moet doorheen hun Verlichting geraken. Misschien door Mekka en Medina hetzelfde lot te doen ondergaan als Cluny en Clairvaux? Vandaag, 1 Mei ware een prachtgelegenheid geweest : op ‘Ground Zero’ is een nieuwe toren herrezen, nog 6meter hoger dan de vorige Twin Towers….Zoiets zou toch mogen gevierd worden?! Wie weet, als Mohammed Houssein Bardck Obama terug in de coulissen verdwenen is?  

     

    ************************

    Nogmaals Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : heeft U gelet op de schrijver van dit boek? Robert Spencer! De moeite om die naam even te onthouden!

     

     

    01-05-2012, 17:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.770 ROOD AAN DE HORIZON : DAGERAAD OF AVONDZON ?

    A.D. dinsdag 1 mei 2012.

    770 ROOD AAN DE HORIZON  : DAGERAAD OF AVONDZON ?


    Het Mei-klokje, voor de gelegenheid

     

    In een aangepast kleedje

    ---------------------------

     

    Laat er geen twijfel over bestaan : alles heeft zijn tijd. Er zijn de laatste honderd jaar een paar ‘ismen’ voorbij gekomen : opkomst en verval, het stond hen op het lijf geschreven. Het ‘cristianisme’  daarentegen is nog nooit zo springlevend geweest, al hebben de sociaaldemocraten daar alles aan gedaan om het in onze streken te vernietigen. Maar wie een put graaft voor een ander, is…niet van de slimsten.

     

     

    Kroniekje over : het feest van de haat, dat naar goede gewoonte, vooral gebruikt wordt voor stoere borstklopperij zoals de apen doen. Het mag natuurlijk, als het daarbij maar blijft. Meestal is dat een soort mensen dat graag op nog andere dingen klopt. Op mensen bijvoorbeeld die anders denken dan zij. Zij hebben zelfs daartoe een eigen spionnencentrum in het leven geroepen!

    Eigenlijk is voor het grootste deel van de mensheid, geheel de maand Mei één grote feestmaand. Het is de bloemenmaand, die aan de Eewuige Vrouw is toegewijd. Het Christendom heeft daar de naam voor bedacht van ‘de maand der bloemen, die U, Maria, is toegewijd.

    Maar kom, laten wij ons verblijden met de hoopvolle verwachtingen der herboren ‘sociaaldemocraten’, die binnen afzienbare tijd, samen met de ‘christendemocraten’ tot ‘democraten’ tout court zullen afgekort worden. De traditionalisten en de ‘extreem-rechtsen’ zullen dan als ‘Republikeinen’ bekend geraken, en zo wordt de wereld weer ingedeeld tussen ‘de goeden’ en de ‘de slechten’.

    Maar de gazet De Morgen heeft gelijk. Vandaag toch. In de Belziek zijn de goeden aan de macht, straks ook in het Grote Voorbeeld-land Frankrijk en ook nog bij een paar Oost Europeaantjes, die na zoveel jaren communistische elite, nu nog zweten onder het juk de oude machthebbers die zich aan de instellingen hebben kunnen vastklampen.

    ************************

    Linkse partijen lijken aan opmars bezig in Europa
     
    Europese socialisten kunnen morgen optimistisch feesten op de Dag van de Arbeid. Linkse partijen lijken immers bezig aan een opmars in de regeringen van de EU-landen. Ze kruipen uit de verdrukking van de vele rechtse regeringen. Een greep uit de recente ontwikkelingen in enkele landen.
    De socialist François Hollande wordt zondag volgens peilingen vrijwel zeker gekozen tot nieuwe president van Frankrijk, de op een na grootste economie van de eurolanden. Hollande kiest een compleet andere koers dan zijn rechtse rivaal Nicolas Sarkozy, die de voorbije vijf jaar de plak zwaaide in Frankrijk. Hollande wil onder meer het EU-verdrag over de begrotingstekorten wijzigen.

    In Romenië is de sociaaldemocraat Victor Ponta vrijdag tot premier benoemd, nadat de rechtse premier Mihai Razvan Ungureanu eerder op de dag door het parlement was weggestemd. Ponta is tegen privatiseringen: die maken Roemenië volgens hem tot een kolonie van buitenlandse bedrijven. Hij is bewonderaar van de Argentijnse revolutionair Che Guevara.

    De VVD/CDA-regering van premier Mark Rutte krijgt van de rechtse PVV van Geert Wilders geen gedoogsteun meer. De regering in Nederland leunt nu op GroenLinks, D66 en ChristenUnie voor miljardenbezuinigingen.

    De sociaaldemocratische premier Robert Fico kwam op 4 april aan de macht in Slovakije door vervroegde verkiezingen. Hij volgde de centrumrechtse Iveta Radicová op. Fico kondigde meteen plannen aan om personen en bedrijven die veel verdienen, voortaan meer belasting te laten betalen.

    Na de langste kabinetsformatie ter wereld ooit kreeg ons land in december een socialistische premier: Elio Di Rupo (PS). Dat gebeurde voor het eerst sinds 1974. Di Rupo kan echter geen grote stempel drukken op het beleid, omdat hij afhankelijk is van vijf andere partijen in zijn coalitie.

    De sociaaldemocrate Helle Thorning-Schmidt begon in oktober als premier van Denemarken. Haar blok versloeg bij verkiezingen de centrumrechtse regering van Lars Løkke Rasmussen. Haar regering beëindigde snel omstreden controles bij de grenzen.

    Slechts in twee Europese landen namen rechtse regeringen het politieke roer over:

    De sociaaldemocratische regering van premier Borut Pahor, in Slovenië, werd in februari vervangen een centrumrechts bestuur onder leiding van Janesz Jansa. Die kondigde meteen bezuinigingen aan.

    Bij verkiezingen in het noodlijdende Spanje werd de onpopulaire socialistische partij van premier José Luis Rodríguez Zapatero verslagen door de rechtse Volkspartij van Mariano Rajoy. Die voerde direct ingrijpende hervormingen door. 
     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : noteer dat de rechtervuist opsteken het samenzweerderteken is van de sclechterikken (Breivik), maar evengoed het teken van de goeden? ja zelfs van de allerbesten; Denk aan de samengeknepen vuist der Roden, waarin de mensheid samengeknepen wordt : de Rode Roos. Het is het uur der (betere) Verworpenen der Aaarde om wraak te nemen. Het kan, op 1 mei, ook anders! Dat bewijst die Rode Leeuw, met de eis van nog eens 10% meer loon bij al de hoogste loonkost ter wereld…

    Laten we vooral niet vergeten, dat het kapitalisme failliet is, zoals de titel in de gazetten vandaag luiden. Weeral dat kinderachtige gedoe van ‘al wat ge van ons zegt, zijt ge zelf’! Ha die Mr De Leeuw! Zo’n klein menneke!

     

     


    Maar hij loopt op kop in de 1 Mei-stoet! Met een hartelijke groet van deze CEO van de persoonlijke schijnvennootschap in de familiale iommobiliën, en een flinke schouderklop van al de andere Linxe vossen die met dezelfde wapens strijden tegen de fiscus. Gewoon uit sympathie laten we er een paar de revue passeren : Ben Crabé,  Meneer .aan de lijn uit Oostende, Choukrieke van Pukkelpop, Eliootje di Jeanetto, de gevallen God uit Hasselt….Enfin, ga gewoon naar SP.A op Google en ga door naar de Senaat : dezelfde aanwezigheidslijst kan model staan voor de lijst der super-fraudeurs….

    A propost : nog iets vernomen van de Strijd tegen de Sociale Fraude? Ik ook niet! Maar leuzen schreeuwen gaat goed!

    Slotopmerking

    Hoe denkt Hollande er zich te kunnen doorslaan, mocht hij als President der ‘sociaal democraten’ geconfronteerd worden met een rechtse regering, waarin misschien Marine Le Pen de boventoon voert?! De media staan vol met wishfulll thinking over die collega van DSK, maar ze zwijgen wijselijk over de aanstaande parlementsverkiezingen. Ja, want, zegt De Morgen vandaag, in Holland is de ‘Europese Lente’ begonnen. Geert Wilders is gewipt (echt, zo staat het er!) en, net zoals bij ons, een allegaartje van postjespakkers voorop, zal het socialisme de wereld weer beter maken. Echt een succes! Ware daar ook niet 12 september a.s., als er parlementsverkiezingen zijn… Arme Di Jeanetto, geklemd zitten tussen Marine Le Pen en Geert Wilders….

    Samengevat : eerst zien, zei de blinde, en hij had 7 jaar op zee gevaren en nog altijd geen water gezien….

    Nog dit : vandaag staat dit blogske tegen een veelkleurige achtergrond. Is gewoon om te wennen aan de achtergrondkleur bij de V°RT bij elke nieuwsuitzending. Niet eens een subtiele verwijzing naar de kern van hun boodschappen!

     


    01-05-2012, 16:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    30-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.768 BOEK GEERT WILDERS UIT VOORZORG IN DE USA GEDRUKT

    A.D. maandag 30 april 2012

    768 BOEK GEERT WILDERS UIT VOORZORG IN DE USA GEDRUKT


    In beeld : de Nederlandse advocaat

     

    Mohammed Rabbae

    --------------------------------

     

    We kennen dit Lievenheerbeestje nog van het Proces Wildes. Heerlijk toch hoe die man liep te briesschen! Die dacht zich de Profeet zelve die even in de rechtszaal was neergedaald om het bloed van die Gebleekte Ongelovige Hond te komen drinken. Laten wij uitkijken tot de N.O.S. deze taferelen terug uitzendt!

    Neemt niet weg, dat de lieverdjes de Geert ondertussen nog wat doder willen hebben! Ja, ze doen zich voor als pimpampoentjes, maar onder dat dekkleed zijn het venijnige horzels!

     

     

    Kroniekje over : een onderwerp hier zonder woorden te berde gebracht…..

    ***********************

    Het nieuwe boek van Geert Wilders: een eerste indruk 28-04-2012 - Hans Jansen - Hoeiboei  (Bron Iskander)

    De theorie van de islam roept de moslims er toe op het Westen te plunderen en te misbruiken. Westerse overheden zouden hun onderdanen daar tegen moeten beschermen, maar kunnen niet geloven dat de theorie van de islam luidt zoals hij luidt. Dat er ook wel moslims zijn die te fatsoenlijk zijn om de bevelen van de islam te gehoorzamen, en die niet van zins zijn zich inderdaad als vijand van het Westen te gaan gedragen, draagt bij aan de instandhouding van dat westerse ongeloof. Ook zijn er moslims die liegen over de inhoud van de islam: oorlog is immers bedrog, zoals een bekende uitspraak luidt van Mohammed (570-632), de al dan niet mythologische stichter van de beweging die wij nu als ‘de islam’ kennen. De islam leert dat Mohammed de ‘woordvoerder’, Grieks: pro-feet, van God geweest is. Daarom moeten we Mohammed gehoorzamen zoals we God moeten gehoorzamen. Dat soort gehoorzaamheid, daar zit niemand op te wachten. Het is funest voor het vermogen tot zelfstandig denken en handelen.

    Alles wat met de islam te maken heeft, is van het grootste belang voor de maatschappij want het aantal moslims in Europa en Amerika neemt toe, hoofdzakelijk door migratie. En de islam wil Europa en Amerika op de schop nemen. Maar willen wij wel op de schop genomen worden? En dat dan door de moslims?

    Als we zien hoe de islam op het ogenblik Noord-Nigeria en Zuid-Soedan op de schop neemt, is enige bezorgdheid toch wel op zijn plaats. Ook Griekenland en Bulgarije hebben er eigenaardige herinneringen aan dat zij van ongeveer de 15de tot in de 19de eeuw door de islam ‘op de schop’ genomen zijn. Het verschil met de landen die dat bespaard is gebleven, maar die verder niet zo veel anders zijn, is wel heel groot.

    Geert Wilders is een van de weinige politici die wat de islam betreft zijn huiswerk gedaan heeft. De meeste politici houden het bij een telefoontje naar een academicus die iets van het Midden-Oosten weet (of hoort te weten), bellen daarna nog eens een vage kennis die wel eens voor de Shell of de ABN in een islamitisch land geweest is, en denken dan dat het allemaal wel meevalt. Geert Wilders heeft het wat dit betreft anders aangepakt.

    Hij is zelf op onderzoek uitgegaan. Raar eigenlijk, voor een politicus. Maar de vloedgolven van propaganda en agitatie die de islam omspoelen, maken dat het niet anders kan. Wie het goed doet, weet na een paar dagen genoeg. Wie de beste van de klas wil zijn, leest alles, bekijkt de ‘reëel bestaande’ werkelijkheid naast de boeken, en schrijft over dat alles dan weer een boek. Een boek schrijven, het is en blijft een goede manier van kennis overdragen.

    Geert Wilders heeft (onder meer, onder veel meer) in dit boek een indrukwekkende verzameling van feiten en citaten over de islam en de moslims verwerkt. Hij is bovendien bij geleerden in binnen- en buitenland langs geweest, en heeft uiteindelijk een van de scherpste boeken geproduceerd die ooit over de islam zijn geschreven: Marked for Death: Islam’s War Against the West and Me. Het boek richt zich tot u.

    De inhoud valt niet mee. Alle bibliotheken ter wereld blijken vol te zitten met oordelen over de islam die naar Nederlands recht strafbaar zijn indien we de Nederlandse wet interpreteren zoals Mr Gerard Spong en de benadeelden in het Wilderproces dat doen. De boeken waarin die mogelijk strafbare meningen vervat zijn, staan op naam van bekende politici, schrijvers en denkers. Omdat het nieuwe boek van Geert Wilders in Amerika verschijnt, zijn het vooral Amerikanen die worden opgesomd. Maar het is wel duidelijk: er zijn zo veel verdachte geschriften, er is geen beginnen meer aan. Behalve natuurlijk de hele boel in de fik steken, dat kan ook altijd nog, uiteindelijk gaat het maar om bibliotheken.

    Het gaat bij de al dan niet strafbare rapportages over de islam door de eeuwen heen niet om suffe koloniale rassistische vooroordelen (al zullen die heus wel bestaan) maar om getrouwe observatie van de theorie en de praktijk van de islam, zie bijvoorbeeld blz. 63-64 van het boek van Wilders, waar de vernietigende opvattingen van Aldous Huxley over de islam geciteerd worden. Laat Mohammed Rabbae (GroenLinks) het maar niet lezen. Hoewel, het is in het Engels.

    Het boek is uiteraard veel meer dan een inventarisatie van wat anderen die ver boven alle verdenking verheven zijn over de islam hebben gedacht en geschreven. Het is een ferme en opgewekte wandeling door een mijnenveld. Een mijnenveld waar iedereen die gezond wil blijven, zich verre van houdt. Alleen kan dat soms niet. In het geval van Geert Wilders kon dat niet. Het boek legt uit waarom.

    Het verhaal van hoe Geert Wilders en Ayaan Hirsi Ali enkele dagen na de moord op Theo van Gogh opgepakt, en uit de vrije wereld van de gewone mensen verwijderd werden, staat netjes opgetekend. Met de kanttekening dat de media dit verhaal net iets anders gebracht hebben: die schreven op dat moment dat Geert Wilders, en trouwens ook Ayaan Hirsi Ali, ‘gevlucht waren’. Maar opgepakt worden is net iets anders dan vluchten. ‘Opgepakt worden’ roept een hele rij vragen op, ‘vluchten’ daarentegen klinkt niet erg dapper.

    En wat is het trouwens onfris om iemand die bedreigd wordt, wanneer hij inderdaad vlucht, dat te verwijten. Zou het beter zijn als wie bedreigd werd het op straat in Naarden-Bussum of Diemen-Zuid met het machinegeweer uitvocht? Of vallen zulke zaken buiten het voorstellingsvermogen van de bureauredacteuren van de staatsmedia?

    Het boek van Geert Wilders leest als een trein, en is zonder dat de auteur dat gezocht heeft spannend en sensationeel geworden, en tegelijkertijd geleerd en nuchter. Geert Wilders heeft hiermee zijn leermeester Frits Bolkestein, die ook wel eens boeken over de islam heeft geschreven, ver overtroffen. De islamitische propaganda- en misleidingsmachine zal een zware kluif hebben aan dit nieuwe boek van Geert Wilders. Ik wens ze het allerbeste.

    Geert Wilders, Marked for Death: Islam’s War Against the West and Me. Foreword by Mark Steyn. Washington 2012, xviii + 286 bladzijden, US$ 27.95. Gemakkelijk leverbaar via Amazon.com, mocht uw Nederlandse boekhandelaar islamitisch geweld vrezen

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : dit boek, en ook de titel (War against me) is weer typisch voor Geert Wilders. Zo gauw het in mijn bezit is, publiceer ik er stukken uit op deze blog.

    Het Spionnencentrum kan mij hier in Italy niet zo gauw bij mijn lurven vatten als de rest van de gelijkgezinden. Voor die arme $ 27.95 is dat veel lol!

     

    30-04-2012, 16:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.767 TWEE VOLKEREN DIE DE WAPENS ZOUDE KUNNEN NEERLEGGEN

    A.D. maandag 30 april 2012

    767 TWEE VOLKEREN DIE DE WAPENS ZOUDE KUNNEN NEERLEGGEN

     

    De Profeet Daniel in de Leeuwenkuil…

     

    Een symboliek toch ietwat dieper van bodem dan Sneeuwwitje of Roodkapje….

    -------------------------------

     

     

    Als de Arabische wereld de wapens neerlegt, is de hele wereld op slag een oord van vrede. Als het Joodse volk de wapens zou neerleggen, is het binnen de kortste keren van de wereld weggeveegd.

     

     

    Kroniekje over : wat de geschiedschrijvers ooit over de jaren 1900 & 2000 zal schrijven, vindt U in een notedop in onderstaande beschouwingen van de hand van een zekere Sebastian Vilar Rodrigez. Iedereen voelt het, iedereen weet het, en toch wordt er niet ingegrepen. De Westerse Beschaving zal, als er niets gebeurt, in de jaren 2100 ontwaken, en de kalender zal weer op de vroege Middeleeuwen staan. Misschien zelfs dat onze vruchtbare velden weer woestijn zullen geworden zijn…

    Laat mij het voorbeeld geven van de eneuchen, de slaven die de Muzels gebruikten (gebruiken?) voor de bewaking van hun harems. De Islammerij laat alleen het afkappen toe van handen, voeten oren en tongen. Ze verbiedt het castreren, geheel of gedeeltelijk, van jongens, niet van meisjes. Integendeel dat laatste wordt aangemoedigd, uit meer dan één oogmerk. Om nu hun vrouwelijke slavinnen te bewaken, die ze in hoofdzaak geroofd hadden bij de buren (meestal christelijke volkeren) konden ze toch geen normale mannen aanstellen. En zelf voor de castratie zorgen, was verboden door de Profeet. Dus werd er een drukke handel opgezet met het buitenland : daar werden jongetjes vanaf 8 jaar bijeen geroofd, en aan de lopende band aan de behandeling onderworpen, waarbij 90% de ingreep niet overleefde…. Zo leefden de Muzelmannen toen volgens hun geloof en het grote voorbeeld van hun Profeet, die net hetzelfde voor deed  : ze trokken op rooftocht bij de buren, doodden de mannen, en sleepten hun rijkdommen mar ook hun vrouwen mee als oorlogsbuit.

    Wie enige gelijkenis ziet met hedendaagse toestanden, is een vuile racist, een populist en hoogst waarschijnlijk een rechts-extremist….

    ***********************

    Hieronder vindt u een artikel van de Spaanse schrijver Sebastián Rodríguez Vilar, dat op 15 januari 2008 werd gepubliceerd in een Spaanse dagblad. Er is niet veel verbeeldingskracht nodig om de boodschap uit te breiden tot de rest van Europa – en van de wereld. Het is nauwelijks propaganda, de feiten spreken voor zichzelf. Om over na te denken!

    Ik wandelde in Barcelona over straat en ontdekte plotseling een verschrikkelijke waarheid – Europa is gestorven in Auschwitz… We hebben er zes miljoen joden gedood en ze vervangen door 20 miljoen moslims.

    In Auschwitz hebben we een cultuur verbrand, het denken, de creativiteit, het talent. We hebben het uitverkoren volk vernietigd, dat werkelijk gekozen was, want ze hebben formidabele mensen voortgebracht die de wereld hebben veranderd.

    De bijdrage van dit volk is voelbaar in alle domeinen van het leven: wetenschap, kunst, internationale handel, en vooral als het geweten van de wereld. Dat zijn de mensen die wij hebben verbrand.

    Onder het voorwendsel van de verdraagzaamheid en omdat we aan onszelf wilden bewijzen dat we genezen zijn van de kwaal van het racisme, hebben we de deuren wijd opengezet voor 20 miljoen moslims, die ons domheid en onwetendheid hebben gebracht, religieus extremisme en onverdraagzaamheid, criminaliteit en armoede als gevolg van het ontbreken van de wil om te werken en van de trots om zelf hun gezinnen te onderhouden.

    Ze hebben onze treinen opgeblazen en hebben onze fraaie Spaanse steden veranderd in een onderontwikkeld gebied, ten ondergaand in rotzooi en misdadigheid. In de appartementen, die ze gratis van de regering krijgen, maken ze plannen om hun naïeve gastheren te vermoorden en te vernietigen.

     

    En zo hebben wij in onze ellende cultuur ingeruild voor fanatieke haat; creatieve kunde voor kennis van de vernietiging, intelligentie voor de terugkeer naar het bijgeloof. Wij hebben het streven naar vrede van de Europese joden en hun streven naar een betere toekomst voor hun kinderen, hun vastberadenheid om zich vast te klampen aan het leven (want het leven is heilig) ingeruild voor een streven naar de dood, voor diegenen die verteerd worden door doodsverlangen voor zichzelf en voor anderen, voor hun eigen kinderen en de onze.

    Wat een verschrikkelijke vergissing heeft het ellendige Europa begaan…

    De wereld telt ongeveer 1,2 miljard moslims of 20% van de wereldbevolking

    n zo hebben wij in onze ellende cultuur ingeruild voor fanatieke haat; creatieve kunde voor kennis van de vernietiging, intelligentie voor de terugkeer naar het bijgeloof. Wij hebben het streven naar vrede van de Europese joden en hun streven naar een betere toekomst voor hun kinderen, hun vastberadenheid om zich vast te klampen aan het leven (want het leven is heilig) ingeruild voor een streven naar de dood, voor diegenen die verteerd worden door doodsverlangen voor zichzelf en voor anderen, voor hun eigen kinderen en de onze.

    Wat een verschrikkelijke vergissing heeft het ellendige Europa begaan…

    De wereld telt ongeveer 1,2 miljard moslims of 20% van de wereldbevolking.

    Ze hebben de volgende Nobelprijzen ontvangen:

    Literatuur :
    1988 – Najib Mahfouz

    Vrede :
    1978 – Mohamed Anwar El-Sadat
    1990 – Elias James Corey
    1994 – Yasser Arafat:
    1999 – Ahmed Zewai

    Economie :
    (geen)
    .
    Fysica :
    (geen)

    Geneeskunde :
    1960 – Peter Medawar Brian
    1998 – Ferid Mourad

    TOTAAL : 7 (zeven).

     

    De joden zijn wereldwijd ongeveer met 14 miljoen, hetzij ongeveer 0,02% van de wereldbevolking.

    Zij ontvingen de volgende Nobelprijzen:

    Literatuur :
    1910 – Paul Heyse
    1927 – Henri Bergson
    1958 – Boris Pasternak
    1966 – Shmuel Yosef Agnon
    1966 – Nelly Sachs
    1976 – Saul Bellow
    1978 – Isaac Bashevis Singer
    1981 – Elias Canetti
    1987 – Joseph Brodsky
    1991 – Nadine Gordimer mondiale

    Vrede :
    1911 – Alfred Fried
    1911 – Tobias Michael Carel Asser
    1968 – René Cassin
    1973 – Henry Kissinger
    1978 – Menahem Begin
    1986 – Elie Wiesel
    1994 – Shimon Pérès
    1994 – Yitzhak Rabin

    Fysica :
    1905 – Adolph von Baeyer
    1906 – Henri Moissan
    1907 – Albert Abraham Michelson
    1908 – Gabriel Lippmann
    1910 – Otto Wallach
    1915 – Richard Willstaetter
    1918 – Fritz Haber
    1921 – Albert Einstein
    1922 – Niels Bohr
    1925 – James Franck
    1925 – Gustav Hertz
    1943 – Gustav Stern
    1943 – George Charles de Hevesy
    1944 – Isidor Rabi Issac
    1952 – Felix Bloch
    1954 – Max Born
    1958 – Igor Tamm
    1959 – Emilio Segre
    1960 – Donald A. Glaser
    1961 – Robert Hofstadter
    1961 – Melvin Calvin
    1962 – Lev Davidovich Landau
    1962 – Max Ferdinand Perutz
    1965 – Richard Phillips Feynman
    1965 – Julian Schwinger
    1969 – Murray Gell-Mann
    1971 – Dennis Gabor
    1972 – William Howard Stein
    1973 – Brian David Josephson
    1975 – Benjamin Mottleson
    1976 – Burton Richter
    1977 – Ilya Prigogine
    1978 – Arno Allan Penzias
    1978 – Peter L Kapitza
    1979 – Stephen Weinberg
    1979 – Sheldon Glashow
    1979 – Herbert Charles Brown
    1980 – Paul Berg
    1980 – Walter Gilbert
    1981 – Roald Hoffmann
    1982 – Aaron Klug
    1985 – Albert A. Hauptman
    1985 – Jerome Karle
    1986 – Dudley R. Herschbach
    1988 – Robert Huber
    1988 – Leon Lederman
    1988 – Melvin Schwartz
    1988 – Jack Steinberger
    1989 – Sidney Altman
    1990 – Jerome Friedman
    1992 – Rudolph Marcus
    1995 – Martin Perl
    2000 – Alan J. Heeger

    Economie :
    1970 – Paul Anthony Samuelson
    1971 – Simon Kuznets
    1972 – Kenneth Joseph Flèche
    1975 – Leonid Kantorovitch
    1976 – Milton Friedman
    1978 – Herbert A. Simon
    1980 – Laurent Robert Klein
    1985 – Franco Modigliani
    1987 – Robert M. Solow
    1990 – Harry Markowitz
    1990 – Merton Miller
    1992 – Gary Becker
    1993 – Robert Fogel

    Geneeskunde :
    1908 – Elie Metchnikoff
    1908 – Paul Erlich
    1914 – Robert Barany
    1922 – Otto Meyerhof
    1930 – Karl Landsteiner
    1931 – Otto Warburg
    1936 – Otto Loewi
    1944 – Joseph Erlanger
    1944 – Herbert Spencer Gasser
    1945 – Ernst Boris Chain
    1946 – Hermann Joseph Muller
    1950 – Tadeus Reichstein
    1952 – Selman Abraham Waksman
    1953 – Hans Krebs
    1953 – Fritz Albert Lipmann
    1958 – Joshua Lederberg
    1959 – Arthur Kornberg
    1964 – Konrad Bloch
    1965 – François Jacob
    1965 – André Lwoff
    1967 – George Wald
    1968 – Marshall W. Nirenberg
    1969 – Salvador Luria
    1970 – Julius Axelrod
    1970 – Sir Bernard Katz
    1972 – Gerald Maurice Edelman
    1975 – Howard Martin Temin
    1976 – Baruch S. Blumberg
    1977 – Roselyn Sussman Yalow
    1978 – Daniel Nathans
    1980 – Baruj Benacerraf
    1984 – Cesar Milstein
    1985 – Michael Stuart Brown
    1985 – Joseph L. Goldstein
    1986 – Stanley Cohen [& Rita Levi-Montalcini]
    1988 – Gertrude Elion
    1989 – Harold Varmus
    1991 – Erwin Neher
    1991 – Bert Sakmann
    1993 – Richard J. Roberts
    1993 – Phillip Sharp
    1994 – Alfred Gilman
    1995 – Edward B. Lewis
    1996 – Lu RoseIacovino

    TOTAAL : 129

    Joden promoten het hersenspoelen van kinderen in militaire trainingskampen niet.
    Ze leren hen niet om zichzelf op te blazen en een maximaal aantal joden en anderen te doden.

    Joden kapen geen vliegtuigen, doden geen atleten tijdens de Olympische Spelen en blazen zichzelf niet op in Duitse restaurants. Geen enkele jood heeft ooit een kerk vernield. Geen enkele jood uit zijn ongenoegen door mensen om te brengen. Joden doen niet aan slavenhandel en hebben geen leiders die oproepen tot de Jihad en het doden van alle ongelovigen.

    Misschien zouden de moslims van deze wereld moeten overwegen om zich meer in te spannen op het gebied van het gewone onderwijs en minder te klagen dat de joden de oorzaak zijn van al hun problemen. Moslims zouden zich eens moeten afvragen wat zijzelf voor de mensheid kunnen betekenen, alvorens te eisen dat de mensheid hen respect betuigt.

    Onafhankelijk van het feit hoe u staat tegenover de crisis tussen Israel, de Palestijnen en de omringende Arabische landen, en zelfs als u gelooft dat Israel daar de meeste schuld aan heeft, zeggen de volgende twee zinnen werkelijk alles :

    «Als de Arabieren vandaag de wapens neerleggen, is er geen geweld meer. Als de Joden vandaag de wapens neerleggen, is er geen Israel meer.»
    Benjamin Netanyahu

    Generaal Eisenhower heeft ons gewaarschuwd: het is een historisch feit. Toen de opperbevelhebber van de geallieerden, generaal Dwight D. Eisenhower, de slachtoffers van de uitroeiingkampen aantrof, gaf hij opdracht om zoveel mogelijk foto’s te laten maken door het Duitse volk uit de omliggende dorpen, om hen de kampen te laten bezoeken en zelfs de doden te laten begraven. Hij deed dit met woorden van de volgende strekking: « Verzamel nu alle dossiers en alle documenten – neem de films in beslag – laat de getuigen spreken – want ooit in de loop van de geschiedenis zullen er smeerlappen opstaan die zullen beweren dat dit alles nooit is gebeurd…»

    Onlangs werd in het Verenigd Koninkrijk de discussie gevoerd of de Shoah uit de schoolboeken moest worden geschrapt, daar dit «beledigend» was voor de moslimbevolking die volhoudt dat dit alles nooit heeft plaatsgevonden. Het is voorlopig niet geschrapt… maar het is een angstaanjagend teken van de vrees die de wereld verlamt en van hoe gemakkelijk ieder land zich daardoor laat verlammen. Het is maar iets meer dan 60 jaar geleden dat er een einde kwam aan WO II in Europa…

    6 miljoen Joden,

    20 miljoen Russen,

    10 miljoen christenen,

    en 1900 katholieke priesters

    die werden vermoord, verkracht, verbrand, uitgehongerd, vernederd en als proefdieren gebruikt, terwijl het Duitse volk de andere kant op keek. Nu meer dan ooit, nu onder meer Iran volhoudt dat de Holocaust «een mythe» was, moeten wij ervoor zorgen dat de wereld nooit vergeet.

    Hoeveel jaar zal het nog duren voor de aanslagen op de WTC-torens «nooit zullen hebben plaatsgevonden», omdat dit beledigend is voor de moslims in de VS?

     

    Bron:

    http://www.faithfreedom.org/articles/op-ed/all-european-life-died-in-auschwitz-by-sebastian-vilar-rodrigez/

    Auteur: Sebastian Vilar Rodrigez

    Vertaald uit het Engels door:

    Daniel Deblaere (voor www.ejbron.wordpress.com)

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : een van de schoonste herinneringen uit mijn kinderjaren, waren de lessen in het begin van elke namiddag op de Lagere School : Gewijde Geschiedenis. Iedereen was toen wat loom en slaperig! Al die verhalen uit de Bijbel, het ene al mooier dan het andere… Wisten wij veel dat dat de Bijbel was! Het was ook zo spannend! Bijna zoals men later als volwassene op een cruise-schip  langs verre vreemde landen kon reizen. Wij maakten die reizen toen al! Dan kon je zo zalig naar buiten zitten wegdromen, en plannen maken hoe Daniël in de leeuwenkuil het had overleefd : eten gebracht worden door een Engel, en les geven aan de leeuwenbeesten die aan zijn voeten met gesloten ogen lagen te genieten van al die wijsheid….Of Habakuk, die door een engel bij de haren in de lucht door de woestijn naar zijn  kudde werd terug gebracht. Of van De Kuise Suzanna, die half ontkleed door een drietal geilaards werd bespied : Meester kon het laten zien met zijn aanwijsstok op de prent tegen de muur : het was precies of hij ons wilde overtuigen, zo lang werden we overgoten met de straffen die ze daarvoor kregen. Ja, inderdaad : dat waren nog eens didactische platen, aan een nagel boven het bod, precies onder de kin van ‘Onze Koning’, die met zijn klak waarop LIII Links en LIII rechts te bewonderen viel. Het waren toen de jaren van de Koningskwestie, en Koningin Astrid was naar beneden gevallen, zei de Meester, en het glas was kapot. Daarvoor stond haar foto nu in het rommelkot….

    Thuis was er een beduimeld boek, waarvan de meeste bladen los zaten, waar zij, die al konden lezen, ’s avonds in bed in plaats van te slapen, meet rode oortjes van de spanning, de overige verhalen opzochten, om die dan met gedempte stem voort te vertellen aan de kleinere broertjes… Die Mechelse Catechismus was even saai als de Tafels van Vermenigvuldiging waarheen we door moesten zien te geraken, maar Gewijde Geschiedenis : dat was even spannend als de latere verhalen van Old Shatterhand en Winnetou….

    Het was pas veel later, dat ik besefte, dat ons daar de eerste lepels van onze Beschaing werden ingegeven. Dat deze Joods is en Christelijk, is dus zo evident als de dag.

     

     

    30-04-2012, 15:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.769 ZAL SPANJE DE KORAN VERBIEDEN ?

    A.D. maandag 30 april 2012

    769 ZAL SPANJE DE KORAN VERBIEDEN ?


    Had Geert Wilders weeral geen gelijk?

     

    De Koran is erger dan ‘Mein Kampf’!

    -------------------------

     

    Inderdaad, de Koran is erger dan het haatboek van Hitler tegen vooral de Joden. Laten we wel wezen : ‘Mein Kamf’ van den Dolf was maar het kleine verhaaltje van een klein  dictatorke, maar de Koran is het woord van de Arabische woestijngod zelf. Die is beginnen te ratelen van te lang in de zon te liggen….

     

     

    Kroniekje over : de Koran, een verhaal dat op dezelfde hoogte staat als de regendans der Indianen, tenminste, wat de goddelijkheid van de  boodschap betreft. Het gevolg van de regendans is hoogstens, dat het eens flink regent. Maar de gevolgen van de Koran daarentegen zijn een ramp voor de gehele mensheid, in het meest nog voor zij die daarin geloven. De Koran is geen regendans, maar een bloed-dans!

    Hola! Wat zeg ik? De Koran een ramp? Een even grote ramp als Van RAMPuy? Wat ’n toevallige speling van het Lot : de Natte Dweil als sterkhouder van de Muzelarij…..Twee rampen op dezelfde buik!

    ************************

     

    Spanje: Grondwetscommissie onderzoekt koranverbod

    -------------------

     

    Firasat Imran, een Pakistaanse politieke vluchteling die in Spanje woont, heeft bereikt, wat op het eerste gezicht onmogelijk lijkt: Zijn verzoek om de koran te verbieden, zal in Spanje door de grondwetscommissie van het Spaanse parlement onderzocht worden, wat een dienovereenkomstig document bewijst, dat exclusief door de Spaanse online-krant minutodigital.com werd gepubliceerd.

    Enkele weken geleden diende Firasat Imran officieel een verzoek in bij het Spaanse Ministerie voor het Presidentschap, het Congres van Afgevaardigden, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Ministerie van Binnenlandse Zaken, waarin hij de volgende tien punten aanvoerde om zijn verzoek mee te motiveren:

    1.  De koran is geen heilig of religieus boek, maar een boek, dat gewelddadigheid, haat en discriminatie predikt.

    2.  De koran is een gruwelijk boek, dat de zogenaamde gemeenschap van moslims ertoe oproept om de Jihad te voeren, onschuldige mensen te doden en de wereldvrede te vernietigen.

    3.   De koran is voor al het terrorisme verantwoordelijk, dat we de afgelopen jaren beleefd hebben, waarbij duizenden mensen hun leven verloren hebben.

    4.   De koran is een boek, dat zijn gelovigen sinistere aanwijzingen geeft en hen opstookt de hele wereld te veroveren en tot iedere prijs de macht te grijpen.

    5.  De koran is een boek, dat tot haat en geweld oproept en daarom met de moderne wereld en met de rechtscultuur van Spanje onverenigbaar is.

    6.   De koran is een boek, dat streeft naar discriminatie tussen mensen.

    7.  De koran is een boek, dat geen vrijheid van godsdienst en vrijheid van meningsuiting toestaat.

    8. De koran is een boek, dat door zijn onrechtvaardige en aan een overdreven mannelijkheidswaan ontsproten voorschriften voor vrouwen lijden en kwellingen veroorzaakt.

    9.  De koran is een boek, dat geen leer van eenheid doorgeeft, maar zijn aanhangers oproept tot tweespalt en hen vriendschap met niet-moslims verbiedt, omdat zij in de ogen van de koran ongelovigen zijn.

    10.  De koran is een grote bedreiging voor de vrije samenleving van Spanje. Een boek, dat oproept tot het voeren van de jihad, tot doden, tot haat, tot discriminatie en tot wraak, kan op geen enkele wijze verenigbaar zijn met het rechtssysteem van Spanje. Het is een boek, dat volledig tegenstrijdig is aan alles, wat het Spaanse recht en de Spaanse grondwet garanderen. Het zet aan tot haat en geweld in ons land

    Bron:

    http://www.unzensuriert.at/content/008144-Spanien-Verfassungskommission-prueft-Koran-Verbot

    Vertaald uit het Duits door:

    E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : in wezen had ik dat hoofdstuk over de gehele Islammerij liever bedekt gelaten, even bedekt als een Arabische buikdanseres onder een boerka. Geen haar op mijn kaal wordend hoofd zou er aan gedacht hebben, vreemdelingen in hun eigen land te beledigen.

    Waren die maar vreemdelingen gebleven! Maar neen : als sprinkhanen zijn ze over het land neergedaald en als wij ons, uit wettige zelfverdediging, niet teweer stellen, worden we straks onder de voet gelopen….

    Op bescherming van Overheidswege moeten we niet rekenen : integendeel, als we niet onderdanig genoeg zijn, zal Seppe Weiss van het CGKR wel zijn bloedhonden loslaten.

     

    30-04-2012, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!