MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    14-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2683

    *

    Zaterdag 13 juni

    Zon 5u29-21u56

    H Antonius van Padua, patroon van de brood- en pottenbakkers

    Sint-Antonius schoon en helder, vult het vat en ook de kelder

    *

    .

    *

    .

    Het hoofd van de H. Johannes de Doper.

    *

    INLEIDING

    In Zwöden, hoog in het Hoge Noorden, zijn ze, alhoewel ze er met de neus bovenop zitten, blijkbaar het Noorden kwijt.

    Of liever, de Linke Slinxe Socialisten, o pardon me, de ‘Sociaal Democraten’, blijken daar in hoogsteigen persoon, de plaats van de Almachtige te hebben ingenomen. Om als een der eersten De Nieuwe Wereld Orde in het dagelijks leven in de praktijk te brengen. Maar daar Slinxen overal ter wereld, net als de Islammers, gewoon na-apers zijn, hebben ze (en ook een beetje om verkozen te kunnen blijven) de Wet van de Christelijke Naastenliefde een hedendaagse invulling gegeven. Eerst was er het Gebod van de Zachtmoedige ‘Hebt elkander lief’, en dat hebben zij weggewerkt, en geprobeerd te vervangen door de ‘Verzorgingsstaat’, war jammer genoeg mislukt is wegens te duur. Ze proberen het toch te doen dat, zoals Slinxen altijd plegen te doen, met het geld van anderen. “Beminde Gelovigen, verbouw Uw garages tot tweede verblijfplaats woonhuis voor Uw toekomstige moordenaars.” Marx en Allah zullen ’t U lonen

    Maar leest U gerust eerst hieronder wat ik bedoel. En doe dan lijk wijlen Godfried Bomans het zo welsprekend kon beschrijven: ga in een hokje staan, sluit de ogen, knars met de tanden en maak vuisten in Uw zakken, tot Uw colère over is.

    En ja, wat ik bedoel met Mohammed-de-Achterdoender, de uitvinder van de Islammerij ongeveer 600 jaar na de Dood van de Zachtmoedige. Die woestijnrover was een na-aper en een achterdoender, wat mag blijken uit de chronologie en uit het feit dat hij het vele duizenden jaren Oude Testament van het Joodse Volk bijna klakkeloos heeft overgenomen en aan zijn verwaand persoontje heeft aangepast. Uiteraard alles onder bedreiging van het kromzwaard en overgoten met harteloze boosheid.

    Een mens kan zich de vraag stellen, of de koekoeken het van de Islammers hebben, of de Islammers van de koeoeken, dat zich bij definitie enten op draaglichamen. Aan hun ‘asielzoekers’ zien we iedere dag, dat wie niet werkt, toch kan eten. Dat diep weggestopt in de kaftan, luieriken ook loont, Is zelfs duidelijk te zien aan de vuile gordijntjes waar er in onze eigen straten Niefaniers hokken. Na-aperij en teren op het zweet van anderen – maar het goed kunnen uitleggen – is dat de vaste oeververbinding tussen ‘sociaaldemocratie’ en islammerij? De aarde draait toch ook vanzelf?!

    Westerse mens! Open je ogen, voor de Islam ze sluit, in een leeggebloede schedel (de uwe) op de offerschaal zoals in de afbeelding hierboven van iemand die ook de waarheid verkondigde. Of denk aan de vergane schedel, ergens langs de kant van de weg, want niemand is Profeet in eigen land.

    Vroeger eerden we op school dat God overal was; in de Hemel, op de aarde en op alle plaatsen. Als we niet spoedig ten strijde trekken, zal dat straks niet God meer zijn, maar de Islammerij.

    De Nieuwe Wereld Orde? M’n voeten, Gérard! Leer eerst de Oude Wereldorde respecteren, die uit de handen van de Schepper, en dan komt de Vrede vanzelf.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Zweden: Villa-eigenaren dienen garages te verbouwen voor vluchtelingen

    De humanitaire grootmacht Zweden zal vermoedelijk het beloofde land voor “vluchtelingen” blijven die zich de EU-mensensmokkelaar- en taxionderneming naar Europa kunnen veroorloven. Zweden heeft niet alleen zijn hart geopend voor voornamelijk jonge mannen uit hoofdzakelijk islamitische landen, het (nog) Europese land dient nu ook al zijn garages voor alle zogenaamd noodlijdende mensen uit de hele wereld te openen. De creativiteit kent hier geen grenzen. Zo stelde de parlementariër Fredrik Schulte in de Zweedse Rijksdag voor dat de eigenaren van villa´s hun garages verbouwen tot woningen voor vluchtelingen.

    Hij zou zich kunnen voorstellen dat het belastingtechnisch gezien zeker rendabel zou zijn om zijn garage te verbouwen voor nieuwkomers: “We hebben immers een groot probleem met de woningnood. De Zweedse immigratieautoriteit heeft duizenden mensen een verblijfsvergunning verstrekt, maar er zijn geen woningen voor hen. Het zou fantastisch zijn als men een systeem zou hebben waarmee de mensen – medeburgers – hun woning (aan de nieuwkomers) zouden overlaten en daardoor economische voordelen zouden hebben. En het zou eveneens fantastisch zijn wanneer iedereen mensen die op de vlucht zijn en asiel hebben gekregen, zou kunnen begeleiden en ondersteunen.”

    Fredrik Schulte behoort tot de voormalige regeringspartij Nya Moderaterna van Fredrik Reinfeldt, die in 2014 door een middenlinkse meerderheid werd afgelost. Reinfeldt heeft, zoals bekend, de deuren van Zweden voor alles wat multiculti is en voor alle vluchtelingen ter wereld wijd opengezet en daarna ook zijn landgenoten verzocht hun harten en portemonnees te openen. Dat was niet alleen gunstig voor het aantal procenten en het gewicht van de Zweden-Democraten. De gevolgen van de massa-immigratie in het nieuwe multiculti-Zweden hebben ook andere krachten laten opdraven.

    Om 06.00 uur in de ochtend van de 16e mei bracht de nationalistische “Swedish Resistance Movement Stockholm Division” het islamitische deel van het multiculturalisme akoestisch naar de villawijk van Saltsjöbaden. Met het appel van de ex-regeringschef Reinfeldt, “Open jullie harten, wij brengen de multiculti naar jullie toe”, op het busje geplakt, werden de buurtbewoners gewekt en werd aan hen gevraagd of ze er problemen mee zouden hebben, want zij zouden toch voor multiculti hebben gekozen.

    Wij maken geen gemene zaak met hun nationalistische ideologie; we geven hier alleen maar de akoestische informatie of toekomstmuziek voor de villa-eigenaren met garages weer.

    *

    *

    UITLEIDING

    Het ziet er stilaan naar uit, dat de Zwitsers in hun hoge onneembare bergen, weer de besten zullen zijn. Wij, het volk der Lage Landen, zullen net als in de tijd der woeste Vikingen, de overvallen van uit de zee of de riviermondingen gewoon moeten ondergaan. Vroeger had men zelfs dikwijls geen tijd om de stormklok te luiden: de roofploegen waren al terug weg naar andere oorden. Het enige wat men kon doen, was de doden beween om ze vervolgens te begraven, iets wat de gewone mens de dag van vandaag op afstand meemaakt in Syrië. Net hetzelfde als bij de Noormannen, maar dan met heel wat meer geknetter en lawaai, en met dezelfde en zelfs ergere resultaten.

    Het grote verschil is wel, dat het ras der waaruit die roofploegen zijn samengesteld, nu een permanente verblijfsvergunning hebben in het te veroveren land. Onze Verkochte Media, samen met de Pakbonden, doen niet anders dan grotendeels uit na-ijver, waarschuwen voor de ‘nieuwe rijken’, waarbij ze in feite intentioneel vermijden verdere specificatie te geven. Omdat ze nu al wéten, welk soort mensen dat zullen zijn? De soort leeft nu al in de woestijn, kleedt zich in lange witte kraaknette gewaden en legt schaatspistes aan op gloeiend heet zand. Ze hebben de duurste renpaarden ter wereld, en amuseren zich, zoals de Kruisvaarders tot hun stomme verwondering zagen, met de jachtvalk op de vuist. Hun dienaren pompen aardolie uit de ondergrond, die ze vervolgens aan ons tegen woekerprijzen doorverkopen als pietrol.

    Nee nee, het zullen niet de sympathieke Couckenbakkers zijn met de vele miljarden, maar de Echte Grote Koekenbak, onder de Hoge Bescherming van de Orde van het Kromzwaard.

    Pssst I

    Heb altijd een speciale voorliefde gehad voor de H. Brigitte van Zweden. Maar nu blijkt dat die in een of andere harem van een pietrol-marchand van ter plaatse zou zitten.

    Pssst II

    Er is iets grondig mis met de Socialisten Sociaaldemocraten, iets dat niet te snappen valt. Zeker, volgens mij is er niets goeeds aan – ik denk daarbij ook aan Den Bleiter – maar nu zou ik toch eens willen weten, hoe het resultaat van de voorzittersverkiezingen een dag te vroeg is uitgelekt, namelijk op vrijdag, als we op TV de ‘Ledenvergadering’ zien, die met opgestoken rode kaart de volgende dag (zaterdag) hun stem uitbrengt. Niet alleen die opgestoken lidkaart (?) doet denken aan de rode scheidsrechtserskaart, maar dat daar dan dezelfde voorzitter uit blijkt, is mij een raadsel. Een soort voordien beklonken geheimgehouden conclaaf? Orders van ‘Hogerhand’? Wie zal het zeggen?

    Mij schijnt de Nieuwe een mixte te zijn tussen een Cromwell en een Tjombé, een Crombé dus. De Burgemeester van Oostende, de Koningin der Badsteden, zendt zijn zonen uit. Zoiets kan nooit goed aflopen. Daar hadden we vroeger in de H? Hartenbond een stormachtig lied voor: ‘De zee verheft haar woeste baren’..

    *

     

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    14-06-2015, 10:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    12-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2682

    *

    .

    *

    .

    De ‘Endlosung’ zit er aan te komen….

    *

    INLEIDING

    Wel, wel wel! Wie we daar hebben! De goede oude Beierse Jood (°1923): Heniz Alfred Kissinger, Henry Kissinger sinds 1938, toen hij met zijn ouders, op de vlucht voor de Nazi’s, in de USA belandde. Die man is dus zo goed als onsterfelijk! Een merkwaaridg persoon.

    Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Henry_Kissinger waaruit ik kan afleidden dat hij, als Linxe Republikein in de tijd van Richard Nixon, zowat het best te vergelijken valt met Wilfried Martens, de verlopen Vlaming en Linxe CVPër, maar dan 1.000 keer intelligenter.

    Kijk, kijk, en die stokoude jongeling van bijna een eeuw oud, schijnt ook Metterich gelezen te hebben, en Mazarin. Zelfs Machiavelli heeft deze Duitse Zoon van David tot voorbeeld gediend.

    Dat hij, de Vader van De Nieuwe Wereldorde nu samen opgevoerd wordt met de jonge Rand Paul, een Republikeinse tegenkandidaat voor het Clinton-wijf, geeft mij te denken. Herr Kissinger is namelijk doordrongen van De Nieuwe Orde. Of deze nu een wereld- of een Nazi-orde is, is mij voorlopig niet zo heel duidelijk. Maar ik geef ze het voordeel van de twijfel.

    Maar verdorie: waar zaten Kissinger & C° toen de Sjah van Perzië holderdebolder de plaat moest poetsen voor Komeini? Werd toen geen steek laten vallen of moet ik zeggen het hele Amerikaanse breiwerk

    Eerst zien en dan geloven, zei de blinde, en hij had 7 jaar op zee gevaren en nog geen water gezien…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    ISIS en Boko Haram zeggen kernbom naar VS te smokkelen

    *

    NWO-topman Henry Kissinger geeft toe dat ISIS Amerikaanse wapens kreeg - Obama maakt opkomst Islamitisch Kalifaat mogelijk

    *

    Of het nu een ‘echte’ of false-flag aanslag zal zijn, de vernietiging van een Amerikaanse stad met een kernbom zal voor de hele wereld dramatische gevolgen hebben.

    In Dabiq, het propaganda magazine van ISIS, staat een redactioneel commentaar waarin wordt beweerd dat er met hulp van de collega moslimterroristen van het Nigeriaanse Boko Haram een kernbom naar de Verenigde Staten zal worden gesmokkeld voor een enorme aanslag. Ondertussen gaf Henry Kissinger, een van de architecten van de ‘Nieuwe Wereld Orde’, tegenover Fox News toe ISIS Amerikaanse wapens heeft gekregen. Hij is het echter niet eens met presidentskandidaat Rand Paul, die de jihadisten totaal wil vernietigen.

    ISIS zou van plan zijn om van Pakistan, tot nu toe het enige nucleair bewapende islamitische land, een kernbom te kopen en deze via Libië, Nigeria, Zuid Amerika en Mexico naar de VS te smokkelen. Boko Haram, de moslim terreurgroep die zich in maart officieel verbond aan ISIS, zou het transport van zo’n bom een stuk eenvoudiger kunnen maken, mede omdat het Nigeriaanse leger ‘virtueel op instorten’ zou staan.

    Amerikaanse officials ontkenden dat ISIS en Boko Haram zo’n operatie kunnen uitvoeren, maar de Indiase minister van Defensie Rao Inderjit Singh verklaarde afgelopen weekend op een conferentie in Singapore dat hij ‘met de opkomst van ISIS in West Azië tot op zekere hoogte bang is dat ze wellicht toegang krijgen tot het nucleaire arsenaal van Pakistan.’ (1)

    Kissinger en Paul totaal oneens over aanpak ISIS

    Henry Kissinger, een van de belangrijkste architecten van de ‘Nieuwe Wereld Orde’, bevestigde tegenover Fox News dat de ‘complottheorie’ dat ISIS bewapend werd door Amerika (hoogstwaarschijnlijk door de CIA) inderdaad klopt. Volgens Kissinger was het echter niet de bedoeling dat ISIS deze wapens in handen zou krijgen. Iraakse overheidsofficials verklaarden echter al in maart bewijzen te hebben dat dit wel degelijk met opzet is gebeurd.

    Kissinger vervolgde het totaal niet eens te zijn met presidentskandidaat Rand Paul, die al vorig jaar zei dat de chaos in het Midden Oosten en de opkomst van ISIS juist zijn veroorzaakt door de Amerikaanse interventies. ‘Er waren geen massavernietigingswapens in Irak,’ verklaarde Paul destijds tegen de Senaat. ‘Saddam Hussein, Muammar Qadhafi en Bashar Assad vormden geen bedreiging voor ons. Dat maakt hen niet goed, maar ze waren geen bedreiging voor ons.’

    ‘Interventies creëerden chaos. Tegen degenen die ongelimiteerd tussenbeide willen komen en overal soldaten willen inzetten, zeg ik de glimlachende politici te herinneren die ratelden over zogenaamde vrijheidsstrijders en helden in Libië, Syrië en Irak, maar niet beseften dat die zogenaamde vrijheidsstrijders wel eens kidnappers, moordenaars en jihadisten konden zijn.’

    Terwijl Kissinger nu tegen het sturen van grote aantallen soldaten is –maar wel special forces wil inzetten-, is Paul er juist voorstander van om ISIS openlijk de oorlog te verklaren en vervolgens totaal te vernietigen. (2)

    Obama maakt opkomst Islamitische Kalifaat mogelijk

    En Obama? Die durfde opnieuw openlijk te verklaren ‘geen strategie’ tegen ISIS te hebben. Inmiddels heeft de terreurgroep een gebied ter grootte van Groot Brittannië veroverd, en heeft het zo’n 6 miljoen mensen onder controle.

    In plaats van de gematigde landen – Egypte, Syrië en enkele jaren geleden ook Libië – te steunen in hun strijd tegen jihadgroepen, ondermijnde de regering Obama deze landen juist, zodat ISIS en andere terreurgroepen zoals de Moslim Broederschap veel sterker kon worden.

    Conclusie: Obama maakt met zijn beleid doelbewust de opkomst van het Islamitische Kalifaat mogelijk, en speelt daarmee met name Turkije in de kaart, dat hoopt van de chaos gebruik te maken om te beginnen met het herstel van het Ottomaanse Rijk.

    De enige hoop om dit proces nog te stoppen is in 2016 de verkiezing van een Amerikaanse president die breekt met deze krankzinnige pro-islamistische ‘neocon’ koers, die zowel door de Democraten als de Republikeinen wordt gevolgd, en die mogelijk zal leiden tot een –‘echte’ of false-flag- aanslag met een kernbom op een Amerikaanse stad.

    Xander

    (1) ABC (via Zero Hedge)
    (2) The Guardian

     

    *

    *

    UITLEIDING

    Zo zo! Een paddenstoelwolk boven de patenthouder van die boutiek! Niet zeer Christelijk, maar zoals men in Hiroshima en Nagasaki denkt: ieder zijn beurt is niet teveel.

    Het ongelukkig Zwarte Ongelukskatertje moet nu al terug zijn weggevlucht naar Hawaï, naar de hut waar hij geboren werd, dicht bij de havenstad Pearl Harbour, waar ooit de eerste vijandelijke aanval op Amerikaanse bodem plaats vond. De reden waarom nadien Japan van de wereldkaart diende te worden gebombardeerd. So far so good. We zullen zien.

    OK dus. Na dit atoomspelletje, zal dus de Arabische wereld van de kaart geveegd zin. Niks op aan te merken, zolang er maar geen fall out is in onze eigen achtertuin…..

    JaJa, cowboys: van zijn vrienden moet men het hebben! Herbekijk in die zin eens het gedichtje van Meester Guido Gezelle,, over die Schalkaard die een bie had gevangen….

    Het beestje was wel schoon genoeg, maar ’t heeft zulke hete pootjes….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     






    12-06-2015, 17:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2681

    *

    Vrijdag 12 juni

    Zon 5u29-21u56

    H Odulf

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Volgens mij zal de Panorama-verantwoordelijke van gisteren reeds vandaag voor zijn beulen moeten verschijnen, omdat in de reportage over verschrikkelijke ISIS, de verspreking voorkwam, dat Mossul, een stand van meer dan 1 miljoen inwoners, door een ‘legertje’ van amper 800 tot de tanden gewapende fanatiekelingen werd ingenomen. U weet wel; waaronder ook de sympathieke getinte buurjongen uit Uw straat. Of: hoe de Dood een gezicht krijgt.

    Dit blufferig bedoeld detail zal hopelijk integendeel vele mensen de ogen geopend hebben. Want dezelfde feiten geprojecteerd op Vlaanderen, wil zeggen, dat slecht een paar, maximum 10, teruggekeerde of naar hier gesmokkelde en door de ‘Godetia’ geredde bootvluchtelingen, steden als Antwerpen, Mechelen en Gent in een halve voormiddag zouden kunnen innemen. In de voormiddag de verrassingsaanval, en in dezelfde namiddag reeds de publieke terechtstellingen van honderden ‘vijanden’ van Allah.

    De afbeelding hierboven is dan ook zeer illustratief, maar ten dele onjuist. Het zijn niet wij die in oorlog zijn met de Islam, maar het is de Islam die in oorlog is met ons. Wat een wereld van verschil is.

    Laten wij ons dus niet vangen aan de politiek-correcte benadering van het Islamiseringsproces, namelijk de omdraaiing der feiten. ‘Onze’ Dhihadisten zijn geen ‘geradicaliseerde jongeren’: het zijn gewone maar fanatieke Islammers wie handen jeuken om te moorden zoals voorgeschreven door de Koran. Om weerloze gevangen eigenhandig af te knallen, om ze schokkend te zien sterven, of om jonge kinderen te onthoofden, omdat zij in hun ogen ‘haram’ zijn. En de vrouwen, daar spreken we niet over. Die zijn het oorlogsrecht van de overwinnaar.

    Islam-aahangers zitten allemaal gevangen in de trappen van vergelijking van het woord wreed: wreed, zij die ‘feesten’ door schapen die ze willen eten, te zien serven, wreder zij die oorlogswapens wapens opnemen, en wreedst zij die iedereen rond zich willen doden. Het is alleen kwestie van tijd, voor ze als vanzelf een trap verhogen….

    Ik schreef het hier al dikwijls: er waren in de oorlog ook ‘brave’ Duitsers onder de Nazi’s, zoals er ook ‘brave’ Islammers zijn onder de asielzoekers. Maar als puntje bij paaltje komt, is dan het hemd wel weer nader dan het rokje….

    De Islam is, voortgaande op de feiten, gewoon een samenlevingsvorm waar ‘Wrede’ heerst, gebaseerd op terreur en angst. En die ‘Wrede’ denken onze Verlichte Verstanden als gloeiend ijzer te kunnen omsmeden tot een leefbare vorm. Kunnen ze best eens ervaring gaan opdoen in Mossul!

    *

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    De islam in de praktijk

    De Britse omroep BBC slaagde erin om in het geheim beelden te maken in de door IS bezette stad Mosoel. De beelden tonen een stad waar angst, terreur en armoede heersen . Het is de islam in de praktijk.

    Voor de bewoners van Mosul is het leven stilgevallen nu Islamitische Staat er de plak zwaait. Sinds de terreurbeweging de stad een jaar geleden veroverde, leven de inwoners in angst, verloren velen hun job, liggen scholen er verlaten bij en worden vrouwen op gewelddadige wijze gedwongen hun volledige lichaam te bedekken.

    Aan de hand van videofragmenten en anonieme getuigenissen schetst de Britse openbare omroep BBC een beklijvend beeld van het leven onder IS-heerschappij in Mosoel, Iraks tweede grootste stad die een jaar geleden in handen van de jihadisten.

    De controle over vrouwen is de prioriteit van het kalifaat. Zonder een mannelijk familielid mogen ze hun woning niet uit, en dan nog moeten ze van kop tot teen in het zwart gesluierd zijn, met bedekt gezicht. Wie niet aan de dresscode voldoet, krijgt lijfstraffen. Op video- materiaal is te zien hoe een compleet gesluierde vrouw van wie enkel de onbedekte handen te zien zijn op straat door een IS-aanhanger achterna gezeten wordt. Ze krijgt een preek omdat ze geen handschoenen draagt.

    Haram

    Het dagelijkse leven in Mosoel is compleet veranderd. Scholen blijven gesloten, brandstof is schaars, de stad ligt onder het vuil en bouwwerken zijn stilgelegd. Een getuige: “Ik ben mijn job kwijt en werd gedwongen mijn studies te stoppen. Net als iedereen heb ik geen basisrechten meer. Volgens IS is alles 'haram' (verboden), dus ik zit hele dagen thuis”. In IS-scholen worden kinderen gehersenspoeld. “Ik realiseerde me dat deze organisatie de zaden van geweld, haat en sektarisme in de geest van kinderen plant'”, getuigt een inwoner nadat hij zijn kleine broer een IS-vlag zag tekenen toen hij van school kwam.

    Nasrani

    Ook minderheden worden gestigmatiseerd en vervolgd. Voor juni van vorig jaar leefden 60.000 christenen in Mosoel, nu zijn ze zowat allemaal gevlucht. Hun huizen zijn in beslag genomen door IS. De jihadi's markeren hun poorten met de letter 'N', wat staat voor 'nasrani', de naam die moslims gebruiken voor christenen. Ook sjiieten worden vervolgd en hun moskeeën opgeblazen.

    Na de verovering kondigde IS de wetten van het kalifaat af. Daarin zijn zweepslagen de lichtste straf. Wie op roken betrapt wordt, krijgt ze toegediend. Voor diefstal wordt een hand afgehakt, overspelige mannen gooit IS van gebouwen, overspelige vrouwen worden gestenigd. Om burgers te intimideren, voert IS de straffen in het openbaar uit. Veel toeschouwers (ook kinderen) kijken gedwongen toe.

    Of: de islam is vrede, en wie wat anders zegt, gaat eraan... Waarmee het gelijk van islamcritici nog maar eens is bewezen.

    *

    *

    UITLEIDING

    Kwam ook een (heel klein) beetje in Het Nieuws, de Poet bij Paus Franciscus in Rome. Een Pé-Pé-vertoning van twee kwelgeesten waar de wereld zo snel mogelijk moet zien van af te komen. Dat werd er net niet bij gezegd alhoewel de spot zò

    van het scherm droop.

    De aarde draait in de richting van de wijzers van het uurwerk, en dat zijn twee zaken, net zoals die twee mannen in Rome, die ook zo snel mogelijk moeten veranderen. De dag dat de beweging wordt stilgezet, is niet meer ver af. Om dan volle kracht achteruit naar Linx te herbeginnen. Iedere nieuwe dag zal dan bij zonsondergang beginnen, iets in de zin zoals het Arabisch Schrift moet gelezen worden; van achteren naar voor en van rechts naar links.

    Het zit er zelfs dik in, dat alle rechtshandigen het gelach zullen moeten betalen…..

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) D

     

    *

    EINDE

    *

    12-06-2015, 14:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    11-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2680

    *

    .

    *

    Weet U nog, na De Eerste Zondvloed….

    .

    Liet Noach er zo ook al een paar vliegen

    *

    INLEIDING

    Met een half oor heb ik de lofzang gevolgd op TV over ‘Cordoba’ in Zuid Spanje, de allermooiste kunstzinnigste stad van de Moren, die eeuwen geleden is teruggekeerd naar de Europese roots, onder de ‘Reconquista’. Het standpunt van de Openbare Omroep was duidelijk: een levende scha, de was het, dat daar die fijne Moslim-Beschaving verjaagd werd door de barbaarse Ongelovige Honden der oorspronkelijke bewoners..

    De historische werkelijkheid is we even anders, maar bij Slinx is het altijd zò, dat ze naast de realiteit redeneren en blijven redeneren, tot ze als besluit in hun eerste volzinnen de échte waarheid herkennen. Slinx ‘denkt’ iets, blijft vervolgens rond de ot draaien, en besluit dan, dat dat ze juist zijn, omdat ze dat… precies hetzelfde gedacht hebben.

    Ik verwijs naar de koele nuchterheid van vriend Guvaal - http://blog.seniorennet.be/guvaal/ - die het deze morgen had over een Brusselse wegens ‘Islamfobie’ levenslang gebroodroofde Leraar. Verder tuiten mijn oren nog van de spraakwaterval van de Jos, sedert hij uit het Ziekenhuis is ontslagen. Toch nooit aan de EPO gezeten, Jos? Me dunkt dat hier een ghostwriter is ingehuurd, die noch min noch meer geheel het (Inter)net met alle lezertjes er in, volledig wil naar zich toehalen. Den Cleynen Eyskens, heeft, op vraag van zijn uitgever, net hetzelfde gedaan. Nu schrijft hij geen boeken meer, meer hij spreekt ze…. Direct in A4-formaat en zonder tikfouten!

    Fantastisch, Jos, ik wou dat ik Uw karakter had!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Turkije pocht op historische verkrachtingen van en bloedbaden op christenen

    Vorige week toonde een nieuwsbericht op onvrijwillige manier hoe Turkije – dat men ooit een “geseculariseerd land” had genoemd – terugkeert naar zijn islamitische erfgoed, dat bestaat uit totale vijandigheid tegenover het ongelovige Westen en dromerijen over de glorierijke dagen van de Jihadistische veroveringen:

    Een groep vrome moslims uit heel Turkije bad voor de herdenkingsdag van de verovering van de historische Hagia Sophia van Istanbul (Constantinopel) en eiste dat het museum weer in een moskee veranderd moest worden. De manifestatie, die door de Anatolische jeugdorganisatie werd georganiseerd, stond in het teken van het motto “Breek de ketenen, open de Hagia Sophia”. Daarna voerde men een ochtendgebed uit met de oproep om van het museum weer een moskee te maken.

    In werkelijkheid is het een jaarlijks terugkerend ritueel. Duizenden Turken rondom de Hagia Sophia roepen er ieder jaar in mei toe op om deze weer in een moskee te veranderen, vaak begeleid door de islamitische strijdkreet “Allahu Akbar!”.

    Het gaat hierbij niet om een radicale minderheid. Uit een peiling onder 401 Turken bleek dat meer dan 97% de Hagia Sophia weer wil veranderen in een functionerende moskee. Daarbij gaat het er niet om dat de moslims per se deze ruimte nodig hebben. In het jaar 2010 stonden er alleen al in Istanbul 3000 actieve moskeeën.

    Het gaat er veel meer om dat de moslims de glorierijke dagen van de islamitische Jihad en de veroveringen willen laten terugkeren. Anders dan de historisch bedrogen mensen in het Westen, begrijpen de moslims de betekenis van de Hagia Sophia heel goed. Hagia Sophia – wat in het Grieks “Heilige Wijsheid” betekent – was ooit ongeveer duizend jaar lang de grootste kathedraal van het christendom. Ze stond in Constantinopel, het hart van het Antieke christelijke rijk. Ze was een onwankelbaar symbool van de verdediging tegen een steeds verder oprukkende islam uit het oosten.

    Na een eeuwenlange verdediging viel Constantinopel tenslotte onder sultan Mehmet II. op 29 mei 1453 in Turkse handen. De kruisen van de Hagia Sophia werden geschonden – evenals die van duizenden andere kerken – en ze werd veranderd in een overwinningsmoskee. De hoge minaretten voltooiden de triomf.

    Bron:
    http://europenews.dk/de

    Bron oorspronkelijk artikel:
    www.frontpagemag.com
    Auteur: Raymond Ibrahim

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpr

    *

    *

    UITLEIDING

    Wij in Het Westen hebben Keizer Karel (°1500) controversiële tijdverdrijver van onze voorouders. Wij hebben de Calvinisten, de Hugenoten, de Lutheranen, de ‘Godsdienstoorlogen’, de ‘Successieoorlogen’, enz, en we hebben zelfs Napoleon en Waterloo (1815) Daarna zij de tijden gekomen van ‘zonder Goed en Zijn Gebod’, en zo zijn we ineens, zonder het zelf goed te beseffen, in de volgende en laatste Heilige Oorlog (tegen ons) beland.

    In deze oorlog is het niet anders dan in alle andere oorlogen die ooit al geweest zijn: de vijand op het verkeerde been zetten. In de Islammerij heet dat de Taqiyya, en het staat in detail beschreven in de schrifturen van de Profeet die elke Moslimmer uit het hoofd moet kennen, nog voor zijn geboorte.

    Naast Constantinopel die wel de belangrijkste was, heeft de Christenheid nog Rome. Constantinopel had de Aya Sofia, de grootste kathedraal der Christenheid. En Rome had en heeft nog altijd de Sint Pieter van Michel Angelo, met daarvoor de dubbele colonnade van Bernini, enig ter wereld.

    In 1453 werd er nog bloedig gevochten om Constantinopel. Het risico is groot, dat deze Paus op zekere dag zal afroepen, dat Allah òòk groot is, en dat die minaretten rond de Sint Pieter het orgelpunt zijn, dat de bijna 300 Pausen vòòr hem bedoeld hebben. De lucht zal zelfs bezwangerd zijn van witte pauwstartjes, als Vredesduif.

    Zeg alvast aan Uw Madam, dat ze zwarte nonnenkledij mèt handschoenen aanschaft, tegen dat meerder nood komt. Zeg r gewoon bij, dat U gehoord hebt dat er schaarste op komst is.

    Voor wie Rome niet zo goed kent: de Via Appia uit de begintijd van Rome ligt nog altijd op dezelfde plaats. U weet wel: langs deze weg bevinden zich de meeste catacomben en het was hier, dat een stem uit de Hemel in de film Quo Vadis? aan Petrus vroeg waarom hij zo gehaast was om de stad te ontvluchten. Wel, ik dank dat het voor ISIS de geëigende weg is om Rome wegens fotogeniek gewapenderhand en met hun Zwarte Vlaggen binnen te trekken. Liefst met de EU-Leiders geboeid en gevankelijk meegevoerd op platte getraliede wagens met houten wielen. Deze intocht zou kunnen opgevrolijkt worden, door op vaste afstanden weer kruisen op te richten, met daaraan stervende of reeds gecrepeerde ‘Christene Honden’. Tussen de ventende drankverkopers, Rode Kruishelpers (met armbanden) die vers water uitdelen aan de rijen toeschouwers.

    Het zou een film worden – Arabisch gesproken, in 4 wereldtalen ondertiteld – zoals de wereld er nog nooit een gezien heeft. Met als slotscène, de laatste Opvolger van Petrus, die als eerste van een onafzienbare rij, zijn hoofd op de kapblok legt.

    Nee, beste mensen, deze beschrijving heeft helemaal niets te zien met ‘Islamfobie’, maar alles met een nooit eindigende nachtmerrie die dichter en dichter komt.

    Pssst

    De Italiaanse bouwmeesters hebben het land zowat volgebouwd met koepelkathedralen, waarvan de kleinste in de naburige stad staat die in de jaren 1200 de zomerresidentie der Pausen is geweest. Alleen Rome en Firenze zijn enkele centimeter groter, maar daar tegenover is de koepel van Het Witte Huis een armzalig afgietsel….

    Ik zeg dit maar, omdat binnen een paar honderd jaar, de TV zal melden, dat de Islam de meest kunstzinnige eredienst ter aarde is. Zie de vele mooie mosketen in Italië…. Allemaal netjes ingezeept, ontkruist, en in de volle Halve Maan te glinsteren gezet….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    11-06-2015, 18:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2679

    *

    Donderdag 11 juni

    Zon 5u30-21u55

    H Barnabas, regenheilige

    Als het regent op Sint-Barnabas, zwemt de oogst in een waterplas

    *

    Deze ‘’weerspreuk’ bewijst dat de weervoorspellers van toen even begaafd waren als die van nu, die op hun beurt even begaafd zijn als een blinde die skaat naar een ei…….

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Ik ben geen gewoontelezer van The Guardian, en dus ben ik de Limburger Collega http://blog.seniorennet.be/vroeger/ dankbaar daar de zeer wetenschappelijke benadering – want wetenschappelijk, dat was die benadering toch wel, zeker! – te hebben ontdekt tussen zelfverheerlijking en criminaliteit uit zogezegd godsdienstfanatisme.

    Volgens mij inderdaad een schoolvoorbeeld van ‘hineininterpretieren’…. Ze verwarren bij The Guardian zelfs het verschil tussen ‘oorzaak’ en ‘gevolg’ door Breivik op dezelfde hoop te gooien als de eerste de beste ISIS-massamoordenaar zoals die vandaag tewerk gaat in Mossoel. Breivik is gewoon het gevolg van (slechte) persoonlijke reactie op een lawine van (oneindig slechtere) acties, zinder begin en zonder einde.

    Wat ik denk? Dat het Vlaams Belang, die altijd kort op de bal speelt, nooit op de man, iets moe veranderen aan zijn gekende leuze ‘Eigen Volk Eerst’. Gewoon uit wettelijke zelfverdediging zou dat oeten zijn: ‘Alleen Eigen Volk’. Want als er teveel Niefaniers zijn, is er geen plaats meer voor die van ons!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Europa buigt voor Sharia: Brits pretpark heeft speciale dagen voor enkel moslims

    De door politiek en media verguisde burgerbeweging ‘Britain First’ wil een halt toeroepen aan de steeds verder gaande islamisering van hun land.

    Zoals bekend staat Groot Brittannië samen met Zweden en Denemarken bovenaan de Europese lijst van ‘dhimmi’ staten die op steeds meer terreinen buigen voor de eisen van moslims en daarmee de discriminerende islamitische Sharia wetten. Een pretpark in het Britse Stoke-on-Trent, ‘Water World’, is de volgende Westerse organisatie die door de knieën is gegaan en moslims speciale dagen aanbiedt waarop enkel zij –mannen en vrouwen natuurlijk gescheiden- het park mogen betreden. Kortom: Apartheid is aan een heuse comeback bezig – maar dan omgekeerd, en bovendien gesteund én gesubsidieerd door de Westerse overheden.

    Op ‘Islamic Fundays’ worden in Water World, dat bijna een half miljoen bezoekers per jaar trekt, enkel moslims toegelaten. Op ‘alleen zusters’ dag zorgen vrouwelijke bewakers ervoor dat geen enkele man het park kan binnenkomen, met uitzondering van jongetjes tot 4 jaar oud.

    In Nederland gingen enkele zwembaden er al toe over om baden speciaal te reserveren voor enkel moslims (5).

    Islamitisch passende kleding; mannen verboden

    ‘Uw kleding dient cultureel en islamitisch passend te zijn,’ aldus de website van het park. ‘Er is een speciale gebedsruimte in het ontvangstgebied. Alle ramen zijn verduisterd. De hele avond zijn er enkel vrouwelijke parkwerknemers actief... om te zorgen dat geen enkele man binnenkomt.’

    Het park geeft tevens een uitgebreid ‘zwemkledingadvies’ waaruit blijkt dat moslima’s geen enkel stukje blote huid mogen laten zien. Witte T-shirts worden afgeraden ‘omdat deze doorschijnend kunnen worden als ze nat worden’. Verder is er halal voedsel beschikbaar, en kunnen gasten op verzoek extra privacy krijgen.

    Banden met Hamas

    Water World blijkt samen te werken met Interpal, een organisatie die geld ophaalt voor de islamitische terreurbeweging Hamas op de Gazastrook. De Britse Goede Doelen Commissie heeft bevestigd dat Interpal geen bevredigende verklaring voor de samenwerking met Interpal heeft, dat eerder gedwongen werd om de banden met ‘Union of Good’, een door Hamas gecreëerde fake liefdadigheidsorganisatie die geld ophaalt om de Palestijnse terreur te sponsoren, te verbreken.

    De meest recente ‘alleen zusters’ dag was op 17 mei, toen ‘de wederopbouw van levens in Gaza en het verstrekken van schoon water’ het thema was. Deze dag was georganiseerd door ‘Human Appeal’, volgens een (onbevestigd) rapport van de CIA één van de vele islamitische organisaties met banden met terroristen. Het Australische ABC heeft een ander rapport uit 2003 op zijn website staan waaruit blijkt dat ‘Human Appeal International’ nauw verbonden is met Hamas.

    Human Appeal heeft regelmatig extremisten als sprekers gehad. Een van hen is Haitham al-Haddad, die recent ook al werd uitgenodigd door de Britse vestiging van Legoland. Al-Haddad noemde Joden bijvoorbeeld ‘... de vijanden van God en de afstammelingen van apen en varkens’. (1)

    Stad Luton ‘bezet’ door moslims

    Groot Brittannië kent de door de gevestigde politiek en reguliere media verguisde ‘Britain First’ beweging, dat zich verzet tegen de voortschrijdende islamisering van het land. Toen twee leiders van de organisatie, Paul Golding en Jayda Fransen, de stad Luton bezochten voor een bezoek aan de plaatselijke christelijke leiders, werden ze verbaal en fysiek aangevallen door moslims, die schreeuwden dat ‘dit ONS land is. Waarom gaan jullie niet terug naar jullie eigen land!’

    Als tegenreactie organiseerde Britain First een demonstratie bij de grootste moskee in het gebied, waarbij christelijke kruizen en spandoeken werden gedragen met teksten zoals ‘Geen moskeeën meer!’ (2)

    Denemarken past zelfcensuur toe

    Denemarken, ooit één van de veiligste landen ter wereld, verandert in snel tempo in een gevaarlijke plek waar radicale moslims het voor het zeggen krijgen. In de aanloop naar de Deense verkiezingen passen kranten en cartoonisten –bang als ze zijn om uitgemaakt te worden voor ‘racisten’ of het slachtoffer te worden van een nieuwe aanslag- inmiddels zelfcensuur toe om de moslims maar niet te kwetsen.

    Over twee weken worden er verkiezingen in Denemarken gehouden. Zelfs gematigde moslims die op de kiezerslijsten staan zeggen dat ze worden geïntimideerd door hun radicalere moslimbroeders, die openlijk streven naar het invoeren van de Sharia. Een van hun grootste successen tot nu toe is het verdwijnen van alle cartoons uit de Deense kranten die moslims als beledigend zouden kunnen ervaren. (3)

    Zweedse moskeeën doelwit van brandaanslagen

    De centrumlinkse regering van ‘tolerantie kampioen’ Zweden, dat groot voorstander is van het voortzetten van de onbeperkte immigratie van moslims, kondigde na enkele pogingen om moskeeën in brand te steken aan stevig op te zullen treden tegen ‘islamofobie’. De regering blijft echter zwijgen over de harde feiten waaruit blijkt dat de criminaliteit en het aantal verkrachtingen in het land is geëxplodeerd als gevolg van de komst van honderdduizenden islamitische immigranten.

    De traditionele Zweedse politieke partijen hebben een ongewoon verbond met elkaar gesloten om de almaar populair wordende Zweedse Democraten minimaal 8 jaar buiten iedere regering te houden. De Zweedse Democraten zijn de enige partij die een halt wil toeroepen aan de ongebreidelde moslim immigratie. Het dunbevolkte land wil jaarlijks minstens 100.000 asielzoekers uit Syrië en Irak opnemen. (4)

    Xander

    (1)  Breitbart
    (2) Shoebat
    (3) Shoebat (/ YouTube 1 / YouTube 2)
    (4) Shoebat
    (5) Dagelijkse Standaard

              UITLEIDING

    Een Vrije Burger die, zo lang het nog kan en mag, die zijn hart lucht op zijn blog, mag zekerlijk de bla-blbla ziekte niet krijgen van de politiekers. ’t Is ’t een of ’t ander: hij zegt wat hij denkt, of hij zwijgt.

    Dat de huidige generaties Tommies nu de Nazi’s in un oorspronkelijke Oostelijke Versie omarmen, is niet hun zaak alleen. Net zoals het ook het hun zaak alleen niet was de eerste versie ervan met zweet, bloed en tranen te bevechten. Dat zij lijden aan het ‘Stockholm Syndroom’, namelijk het verbroederen met hun moordenaars, aanzien we met lede ogen. We kunnen dan ook maar één ding vragen, en dat is dat er een nieuwe Churchill opstaat om het Britse volk van de ondergang te redden.

    Maar als ik Merkel bezig zie met de Zwarte Ongelukskater uit Amerika, weet ik dat het meer dan ooit moet zijn ‘We never surrender’. Want we zullen vechten op onze stranden. We zullen vechten in de lucht en te water. Want net als toen, zijn deze volkeren niet bestemd om slaven te worden.

                *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

    (12)                   

     






    11-06-2015, 12:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    10-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2678

    *

    .

    *

    Thuis geleverd….

    Werkzaam Werk: je hoeft er zelfs niet voor uit bed te komen…..

    *

    INLEIDING

    Ze zijn daar al meer dan een vol jaar mee bezig. Er is dan ook ‘veel op tafel gekomen’ – een hele berg om er ‘een goed debat over te voeren’ - en nu moet iedereen, nog voor de Winter, weten wat hij wil. Desnoods gaat Kris Peeters met zijn Madam daarna iedere dag winkelen op de Meir.

    Ondertussen wordt er wel degelijk ‘geregeerd’ zo goed en zo kwaad het kan. BDW zou beter zijn mond houden over Crembo, die trouwens als gewezen Minister van Oorlog, veel robuuster Coburgia in het buitenland zou vertegenwoordigen dan een burgemeesterke van zijn eerste broekje.

    *

    Het belangrijkste nieuws van de dag voor veel lezers, en per definitie ook voor mij is, na die zovele hospitaaldagen, de retourvlucht en de veilige landing van de Jos in zijn eigen bed. Oost, West, thuis best schreef hij gisteren nog net niet op zijn blog!

    http://blog.seniorennet.be/rechts/

    Die gedwongen rust schijnt hem goed te hebben gedaan. Ik zou hem graag mijn persoonlijke wandelstok hebben aangeboden, maar dan lig gegarandeerd de volgende dag zelf in het hospitaal.

    Einde goed, alles goed. De Poolster is terug en de dagen kunnen weer niet meer stuk.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    **

    Werkbaar werk' van Peeters niet naar zin van sociale partners

    De sociale partners zitten niet te wachten op de voorstellen van minister van Werk Kris Peeters (CD&V) over 'werkbaar werk'. Vooral de werkgevers vinden dat ze niet veel te winnen hebben. "Ik verwacht bitter weinig van het overleg", torpedeert Unizo-topman Karel Van Eetvelt de ambities.

    Vakbonden noch werkgevers blij met voorstellen

    Vijfenzestig partijen bracht Peeters gisteren samen voor zijn grote rondetafel over 'werkbaar werk'. Door de pensioenhervorming moeten we allemaal langer aan de slag, maar dan moeten carrières wel draaglijk zijn. Een absolute topprioriteit in Peeters' beleid, die gisteren luister werd bijgezet.

    Hij consulteerde vakbonden en werkgevers, maar ook specialisten uit de overheids- en privésector. De uitkomst: de sociale partners krijgen tot november om concrete afspraken te maken over vier thema's - leeftijdsbewust personeelsbeleid (oudere werknemers krijgen een lichtere job), de strijd tegen de burn-out, 'loopbaansparen' en flexibele werkuren.

    Maar terwijl Peeters de pers te woord stond, strooiden de sociale partners al met veto's. Te beginnen bij de loopbaanrekening, een systeem waarbij de werknemer individueel extra vakantiedagen bij elkaar kan sparen in drukkere tijden. "Wij zijn geen vragende partij", counterde VBO-voorman Pieter Timmermans meteen. "Dat monster van Loch Ness duikt de afgelopen vijftien jaar regelmatig op, maar er is nooit iets van gekomen." Eerst moet het mes in de andere verlofstelsels. "Nu zijn er dat veertien, veel te veel." Werkgevers zijn nooit happig geweest op tijdskrediet of uitgebreid ouderschapsverlof.

    Ook de vakbonden zitten niet te wachten op die loopbaanrekening, die nochtans in het regeerakkoord staat. Omdat die uitgaat van het individu dreigen er sowieso mensen uit de boot te vallen, klinkt het.

    Objectieve bondgenoten

    Nog een ander taboe voor werkgevers is de burn-out. Volgens hen kun je de verantwoordelijkheid niet alleen bij de werkgever leggen. "De privésfeer weegt minstens even zwaar." Dit debat gaat enkel over de rechten van de werknemers en die zijn al goed bediend, vinden de werkgevers. "Qua werkbaar werk scoren we nu al erg hoog", zegt Unizo-topman Karel Van Eetvelt. "Ik heb geen zin om te onderhandelen op het terrein van de vakbonden. Ik verwacht bitter weinig van dit overleg."

    Mogelijk vinden bonden en werkgevers elkaar als objectieve bondgenoten om alles bij het oude te laten. Ook bij het brugpensioen legde de regering de bal in het kamp van de sociale partners, wat die de kans gaf het regeerakkoord bij te sturen.

    Helemaal niets doen dan, terwijl een op de drie werknemers klaagt over problematische stress? "Dit is het uitgelezen moment om actie te ondernemen", zegt arbeidsmarktspecialist Jan Denys van Randstad. "De sociale partners zijn nu eenmaal conservatief. Ze nemen fors stelling in, maar zullen uiteindelijk met oplossingen moeten komen. Er ligt ook meer op tafel dan burn-out en loopbaanrekening alleen."

    Minister Peeters blijft geloven in de rol van de sociale partners. "Ze zullen een akkoord moeten vinden, in de wetenschap dat anders de regering beslist. In het najaar, toen het ging over brugpensioen, heeft die strategie ook gewerkt. Alleen zo kom je tot een gedragen oplossing."

    *

    *

    UITLEIDING

    De pakbonden zouden hun zetbazen in de ‘Grote Polletiek’ inzake werkgelegenheid kamerbreed moeten kunnen tegenhouden, want ze zijn beiden de spreekwoordelijke illustratie van de betere stuurlui aan de (lagere) wal.

    Politici moeten hun poten afhouden van de werkvloer. Gewoon omdat ze er niet thuishoren. Ze kunnen hooguit de externe omstandigheden verbeteren, nadat zij die jarenlang hebben kapot geregeerd. Tenzij U nog altijd gelooft, dat ‘de loonkloof’ vanzelf is gekomen….

    Het economisch klimaat is een kerngezond klimaat waar weermannen en weervrouwen best kunnen gemist worden. Die houden zich beter onledig met politiek, ook al een branche waar ze er niets van terecht brengen. Ze zijn daar gewoon de ‘achterna lopers’ van de Hogere Machten die ze in het leven hebben geroepen om zich achter die hun rug te kunnen verschuilen.

    Het blijft een verre herinnering, te ontdekken dat bijvoorbeeld in Firenze er een jaarlijks eindigend mandaat heeft bestaan, bekleed door een vrijwilliger die tijdens de duur van dat mandaat met niemand mocht contact hebben tenzij om ‘bestuursdaden’ te stellen. Die man diende van niemand bevelen te ontvangen, want hij was zelf het hoogste gezag van de stad wier hoogste goed de Vrijheid was. Nu zijn er meer regeringen en regeringsmedewerkers dan gewone burgers in elk land.

    Zo ook in werkgeverskringen. De enige Wet die daar telt, is de Wet van Vraag en Aanbod, en die is zo oud als de Mens zelf. Gewoon bij iedereen gezond verstand en de rest is bijzaak. En dat gezond verstand met bijhorigheden gebruiken, is een gave waar politiekers nooit iets zullen van snappen. Gewoon omdat ze van werken niets snappen…..

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

     

    10-06-2015, 14:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2677

    *

    Woensdag 10 juni

    Zon 5u30-21u54

    Z priester Ward Poppe

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Hoogstwaarschijnlijk zouden wij in de Lage Landen ook zonder Julius Cesar al lang niet eer leven van jacht en visvangst. Zonder al die vreemde inmenggingen van machtige overweldigers zouden wij Vlamingen misschien zelfs als eersten op de maan zijn gekomen. Thor en Wodan zouden zich, samen met hun dienaars, de druïden, eventueel niet zo gemakkelijk hebben laten aan kant schuiven als de Nazarener, en zonder de God van Clothildis waren we, samen met Clovis, de Karolingische Koning, al lang onder de knoet, toen al, van de haatbaarden uit de pietrollanden onze kop kwijt geraakt.

    De Romeinen brachten ons een Hogere Beschaving, nadien het voorvaderlijk Christelijk Geloof en bovenal, het begrip ‘demos’, dat ze van de Grieken hadden. Het SPQR, dat zelfs in Rome nu nog op de riooldeksels staat. Eigendom van de Senaat en het Vol van Rome, is daar het bewijs voor. En nu is datzelfde ‘demos’, Het Volk, in Lombardia, weer aan et woord sedert de laatste Gewestelijke Verkiezingen in Italia. Hebben onze Verkochte Media heel weinig over geschreven… Het was toen immers al ‘alle papier aan dek’, om onder de voetzolen van Erdogan te leggen, zodat die groter werd. Niet de minste aandacht voor een of andere Italiaanse ‘populist’ die zijn oor te luisteren wilde leggen naar wat zijn eigen Volk wilde. De 230.000 in Coburgia wonende Tutkey’s immers zouden Slinx er meteen weer bovenop helpen (hadden ze gehoopt.

    Alle hoop is nu gevestigd op hun nieuw Voorzitterke en op de helpende hand van de Grote Meneer Peeters om de Roden terug aan boord te hijsen….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Lombardije: Geen illegale vluchtelingen meer!

    De president van de Noord-Italiaanse regio Lombardije en toppoliticus van de Lega Nord, Roberto Maroni, heeft zondag aangekondigd dat hij vandaag de burgemeesters en prefecten in zijn regio ertoe zou oproepen geen illegale vluchtelingen meer op te nemen.

    Ook de nieuw gekozen president van de noordwestelijke kustregio Ligurië, Giovanni Toti, deed soortgelijke kritische uitspraken. “Ik heb het al gezegd: We zullen niet nog meer migranten opnemen en Lombardije, Venetië en het Aosta-dal zullen hetzelfde doen.”

    De eveneens tot de Lega Nord behorende president van Venetië, sprak met betrekking tot zijn regio van een “tikkende tijdbom”. De sociale spanningen in de regio, waartoe Venetië behoort, zouden immens zijn.

    Bron:

    www.pi-news.net

    *

    *

    UITLEIDING

    In Italia zelf zegt men gewoon ‘Porca Miseria’ in plaats van GVD, en dat hoeft geen vertaling. Die krachtterm wordt echter meer en meer de begroeting tussen Slinxen onderling. Excuseer, tussen ‘Sociaal-Democraten’ en ‘Centrum-Links’, wat echter hetzelfde is. als Slinx. Ze hadden zo gehoopt en gebeden, ja er zelfs zeker van geweest, dat de Europese Verenigde Nazi’s voor hen een gewaarborgd inkomen zouden zijn voor de rest van hun (weelderige) dagen, en nu komen die domme burgers van o.a. de Vrijstaat Venetië, roet in hun eten gooien.

    Maar naast Venetië, is er ook, honderden kilometer westwaarts, ede Vrijstaat Turijn in Lombardia. Waarbij ok zeker Siena niet mag vergeten worden, die mij iedere keer doen denken aan de stadswallen van ons mooie Brugge, maar dan zelfs na honderden jaren, honderd keer indrukwekkender wegens de militaire uitstraling.

    Venetië is synoniem van macht in de meest elegante vorm. Torino is meer naar de pronkzucht van de moderne mens. Pisa is behaagzucht, Bologna is de toekomst. Maar Siena is ingehouden gestolde brute kracht. Daar ordt ieder jaar een luisterrijke viering herdacht van De Strijd tegen de ‘Sarazeno’: Middeleeuwse ruiters die een reusachtige houten pop bestrijden.

    Al die mensen, dat volk van al die steden, dragers van een roemrijk verleden, seinen naar elkaar dat het genoeg is geweest. De steden van Italië reiken de handen over de Alpen naar onze steden, waar nog altijd onafwendbaar in onveiligheid wordt geleefd.

    Onze trotse Vlaamse steden, net als de Italiaanse, met een even glorieus verleden moeten de leiding nemen. De Lega Nord, in vertaling Het Noords Legioen, moet de vonk over heel het Avondland aansteken. Het zal dàt zijn, of hetZwaard van de Islam.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

    10-06-2015, 12:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    09-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2676

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Wat niemand voor mogelijk had gedacht, namelijk dat de Rode Brievenbussers op zekere dag, als bij toverslag, efficiënt zouden zin geworden, is ondertussen al zodanig normaal, dat niemand er nog een kwaad woord over weet. Ze zijn zelfs met hun uithangbord BPost per direct net als Alice in Wonderland helemaal in het digitaal tijdperk aanbeland. Duizenden kilo’s post waren er trouwens niet meer per postkoets te verhandelen: Internet was kepie- en personeelloos, papierloos, veel sneller dan een facteur die een pint zag staan, drie zaken die onder de Rode Hand ondenkbaar waren geweest. Pakbonden waren daarbij machteloos. En aldus geschiedde het, dat BPost, winstgevend, dat wel, zelf herleid is tot… krantenjongens en pakjesdragers. Op die manier valt er nog een klein vaantje hoog te houden…..Ja Ja, de vooruitziendheid van de progressieven, nietwaar: deze keer heeft ‘hun tijd’ niet geduurd….maar wel mits veel bloed, zweet en tranen, omdat in Coburgia ‘besturen’ eigenlijk wil zeggen de dingen ondergaan, in plaats van ze te voorzien. Maar de Rode Manitou’s wilden (met andermans geld) blijven hun briefdragers hun loon laten verdienen als voetgangers, dan hun eigen ogen te geloven hielden voor de digitalisering.

    En nu is met Het Spoor, hun tweede Rode Burcht aan de beurt om neergehaald te worden, waarna de pakbonden zelf een stille dood zouden moeten sterven, heel eenvoudig omdat hun ‘protegees’ niet meer van dezelfde deeg zijn als 100 jaar geleden, toen bijna niemand kon lezen of schrijven. Hun ‘syndicaal werk’ heeft zichzelf inderdaad door de digitalisering grotendeels buiten de markt geprijsd.

    Het socialisme als geheel heeft de tekenen des tijds nog nooit gesnapt. Daardoor juist is het in zijn huidige vorm, een misplaatst reliek uit het verleden.

    Pssst

    Wil AUB noteren, dat deze laatste alinea ingegeven is door wat Erdogan overkomt in het Sultanaat Turkije: zijn Rijk is uit, omdat Het Volk, Koerden Armeniërs, Jezedi’s, kortom 20% van de totale bevolking, mondiger is geworden. Weeral die moderne digitalisering! Dedju, wat moet Hitler in d hel razend zijn, dat zijn opvolger zo stom is! In zijn tijd zou dat nooit gebeurd zijn!

    Of al deze fantastische dingen nog op tijd zullen komen om ons, Vlamingen, eindelijk zoals de Zwitsers de Vrijheid te geven, durf ik betwijfelen. Precies omdat onze Leiders altijd iemands ‘volgelingen’ willen blijven. Altijd de nek buigen voor Vreemde Mogendheden! Het zijn dan ook geen ‘doenders’, maar ‘zullers’ die hopen dat ‘het hun tijd zal duren’….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    NMBS kan met 1.300 spoormannen minder

    Als de NMBS even efficiënt wordt als haar Europese collega’s, kan ze de treinen met bijna 1.300 treinbestuurders en -begeleiders minder laten rijden. Een uitgebreidere versie van de benchmarkstudie, die De Standaard kon inkijken, rekent gedetailleerd voor hoeveel de NMBS aan efficiëntie kan winnen.

    Cornu presenteerde twee weken geleden al de grote lijnen van die studie aan het grote publiek. De uitgebreidere studie, die voorgesteld werd aan de raad van bestuur, brengt helder in kaart hoe de NMBS efficiënter kan worden en meer inkomsten kan vergaren.

    De NMBS telt vandaag ruim 3.000 voltijdse treinbestuurders en ruim 2.500 treinbegeleiders. Maar als de NMBS haar efficiëntie opkrikt, dan kan het met een pak minder. Uit de benchmarkstudie van McKinsey, waarvan de redactie nu ook een uitgebreidere versie kon inkijken, blijkt dat vergelijkbare Europese treinoperatoren dezelfde kilometers afleggen met 21 procent minder bestuurders en 24 procent minder begeleiders. Als de NMBS een gelijkaardige efficiëntie aan de dag zou leggen, zou ze evenveel treinen kunnen laten rijden met bijna 700 bestuurders en 600 begeleiders minder.

    Snelheid verhogen

    De NMBS is echter niet van plan om rijdend personeel af te danken. Integendeel, de NMBS werft op dit moment volop aan. Maar de efficiëntiewinst is dan ook niet eenvoudig te behalen. Treinen rijden in ons land trager dan in het buitenland. Daardoor legt het personeel minder kilometers af. De snelheid is mede door de vele werken aan het spoor moeilijk te verhogen. Als de NMBS zijn treinpersoneel even efficiënt zou inzetten als de Europese collega’s, kan 53 miljoen euro bespaard worden.

    Wachttijd

    Het efficiënter inzetten van treinpersoneel is ook een optie. Doordat treinbestuurders vaak moeten wachten op hun volgende rit, zitten ze op een werkdag meer uren stil dan andere Europese collega's.

    Uit de studie blijkt dat in de werkplaatsen en de administratieve diensten een nog grotere efficiëntiewinst te boeken is. De onderhoudskosten van de NMBS liggen 22 procent hoger dan gemiddeld, de overheadkosten 28 procent.

    Meer inkomsten

    Kleine winsten zijn te boeken door bijvoorbeeld minder biljetten aan het loket te verkopen. Daar is immers meer personeel voor nodig. Verder kunnen inkomsten opgekrikt worden door de prijs van abonnementen met 80 procent te verhogen en de rittenrpijs te verdubbelen. Erg waarschijnlijk zijn deze prijsstijgingen niet, gezien de regering daar haar fiat voor moet geven.

    *

    *

    UITLEIDING

    Ondergetekende weet dat, om Het Spoor en ‘de cheminots’ zoals die zichzelf met de aan de Witte Brigade toekomende fierheid noemen, het hard en onbarmhartig zullen spelen. Net als bij na de Bevrijding, zullen ze even gemakkelijk over lijken gaan als de wielen van hun locomotieven over de sporen.

    À propos: U weet toch dat de trein altijd over twee soren beschikt tussen twee stations. Logisch, een voor elke richting. Maar waarom rijdt elke trein op het linker spoor? Dat schept een band, zoals U weet: Links is voor heb de toekomst, en rechts, daar komen alleen maar ongelukken van. De gewone wegcode is dus zeer verwarrend voor mannen van Het Spoor. Ik zie dus de wegcode nog eerder aangepast aan het Spoor, dan het Spoor aan de normale gang van zaken in de ondernemerswereld.

    Ondertussen zult U wel begrepen hebben, dat échte ‘cheminots’ van diep beneden de luiheids- en armo-grens komen, ze allen alleen de taal van Marianne spreken, en allen rasgenoten zijn van Le Beau Léon.

    Ach ja, ten tijde van de tjoeke-tsoeke stoomlocomotieven was dat beulenwerk. Maar nu moeten ze zelfs al lang ‘niet meer aan ‘een wieleke draaien’ De trein rijdt en stopt vanzelf. Om de ‘Geleiders’ wakker te houden is de ‘dodemansknop’ uitgevonden, die ze om de 60 seconden moeten indrukken. Dat is, buiten naar de vogeltjes buiten en de mooie vrouwtjes kijken buiten hun gazet lezen, het ‘werk’ van ieder van de 8 uur dat ze ingeklokt hebben, hun voornaamste bezigheid…. Al kan het natuurllijk dat ze de hele tijd ‘van wacht’ zijn geweest in het stationsbuffet, voor geval van een of ander dringende niet gemelde afwezigheid van een collega. Twee weddden voor het werk van één. Maar volgers de syndicaten moet dat zo.

    JaJa, de cheminots moeten er heel wat voor doen, om om al die extra voordelen te verdienen En zeggen, dat dit allemaal betaald wordt volgens de Rode Catecismus: met het geld van anderen….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

    09-06-2015, 17:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2675

     

    *

    Dinsdag 9 juni 2015

    Rozenmaand

    Zon 5u30-21u54

    H Feliciaan

    *

    .

    *

    Tenzij, in dees geval, het niet de Titanic is die zinkt,

    .

    Maar de wereld rondom…..

    *

    INLEIDING

    Buiten hier en daar wat kleine bescheiden scheepsrampjes, met slechts een paar 100 tot een paar 1000 slachtoffers wegens het slechte weer, zijn er weinig accidenten of botsingen tussen het op of kerend vaarverkeer tussen Afrika en Europa. Wegens verkeer altijd gelijklopend in dezelfde richting. En het gaat altijd, zonder uitzondering, over tickets in een enkele richting. Vandaar de bedenking, dat deze keer niet de Titanic, maar het land van bestemming zal vergaan… Geen scheepsramp dus, maar het einde van een Beschaving.

    Frontex heeft daar nu frontale maatregelen tegen genomen: met oorlogsbodems worden deze verlof-gangsters nu afgehaald tot op de Afrikaanse stranden. Bespaart vele mensenlevens, en ook de diesel voor de slavenhandelaars. Koken kost geld, zouden we gedacht hebben, maar nu zijn wij het allemaal samen, die instaan voor de kosten…

    Oxfam, Broederlijk Delen e.a. denken er aan, een steunfonds op te richten (waar ze zelf beter van worden), voor het bouwen van een vaste oeververbinding, zodat de gegadigden veilig en met algeheel lijfsbehoud de overtocht kunnen wagen. Het zou, volgens de gedane en duur kostende voorstudies, een soort van ‘Hellend Vlak van Roquières II’ moeten worden. Startend op de Afrikaanse stranden op minstens 1.000 meter hoogte, en eindigend op Lampedusa op gelijke hoogte met de zeespiegel. Hoogst bevorderlijk voor vlotte landingen, maar quasi onmogelijk om lijfelijk veilig terug naar de overkant te geraken. Arabische architecten in Ryad zij laaiend enthousiast over de animatie hierover, die ze van het Bam-Project hebben afgekeken. Zelfs aan de ‘Overkapping’ werd er gedacht….

    Dit kunstwerk zou de eervolle naam krijgen van ‘Obama Care Plus”, omdat het zogezegd onechtsreeks toegang verleent tot de Kennedy Tunnel.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    al afgelopen zaterdag werden 3480 Afrikaanse immigranten door marineschepen van zee en naar Europa gehaald.

    Marineschepen uit onder andere Italië, Groot Brittannië, Duitsland en Ierland ondernamen zaterdag een enorme reddingsoperatie op de Middellandse Zee om duizenden Afrikaanse migranten van de verdrinkingsdood te redden. Volgens Nick Cook-Priest, kapitein van het Britse oorlogsschip HMS Bulwark, wachten er alleen al in Libië zo’n 450.000 tot 500.000 mensen om nog deze zomer de oversteek naar Europa te maken.

    De Britse minister van Defensie Michael Fallon bevestigde de komst van mogelijk ‘honderdduizenden’ Afrikaanse immigranten. Ze worden aangetrokken door de wetenschap dat ze grote kans maken te worden gered en niet te worden teruggestuurd.

    EU nodigt immigranten feitelijk uit

    Europa voert een totaal tegengesteld beleid dan bijvoorbeeld Australië, dat met zijn marine de vele duizenden Aziatische migranten weliswaar redt en opvangt, maar zonder pardon weer terugstuurt. De Europese Unie verzekert de migranten uit Afrika juist dat ze in Europa zullen worden opgevangen en daar zo goed als zeker mogen blijven. Dat dit een sterk aanzuigende werking heeft behoeft geen uitleg.

    Eergisteren redden Europese marineschepen op één dag 3480 Afrikaanse migranten, die met onder andere satelliettelefoons vanaf hun bootjes om hulp vroegen.

    ‘Europa moet smokkelbendes aanpakken’

    Minister Fallon wil dat Europa ‘achter de bendes’ aangaat die in Libië verantwoordelijk zijn voor deze grootschalige mensensmokkel. ‘We kunnen proberen hun inkomsten af te snijden. Mensen verdienen geld met deze ellende. We kunnen meer doen om hun geld op te sporen.’ Medewerking van Libië is echter erg moeilijk, omdat het land na de NAVO aanval op de regering van president Muammar Gadaffi in totale chaos is gestort.

    Honderdduizenden immigranten op komst

    Vorig jaar redde Italië 170.000 migranten die met bootjes naar Europa probeerden te varen. Dit jaar lijkt hun aantal een veelvoud te zullen bedragen. Italië kreeg onlangs gehoor van de EU om dit enorme aantal migranten eerlijker over Europa te verdelen. Nederland zal hierdoor enkele duizenden extra mensen moeten opnemen.

    Volgens de Italiaanse politie passen sommige smokkelaars een nieuwe tactiek toe door slechts enkele vluchtelingen op een boot te zetten, waardoor de kans veel groter is dat ze ongezien aan land kunnen komen. (1)

    Vluchtelingen veelal criminelen of terroristen

    Zoals we al eerder schreven zijn de mensen in Noord Afrika die écht hulp nodig hebben niet in staat om de mensensmokkerlaars peperdure ‘tickets’ naar Europa te betalen. Veel zogenaamde ‘vluchtelingen’ zijn zelf criminelen. Bovendien heeft de islamitische terreurgroep ISIS meerdere malen verklaard op deze wijze al vele duizenden vermomde terroristen naar Europa te hebben gesmokkeld, die klaar worden gehouden om op zeker moment in de toekomst aanslagen te gaan plegen.

    Xander

    Breitbart

    *

    *

    UITLEIDING

    Afrika voelt zich een beetje slapjes, wat verstaanbaar is door die aanhoudende al honderden jaren waaiende ‘lentewinden’ di er van uit Mekka waaien. Ons werd recent in Europa wijs gemaakt, dat als we de slechte Dictator Kolonel Khadafi in Libië aan de galg konden krijgen, op slag alles rozengeur en maneschijn zou worden. Onze Grote Verstanden veinsden enthousiasme, en de Verkochte Media schroefde dit kritiekloos op tot de hemel op aarde.

    Wat echter niet erbij verteld werd, was dat elke geboorte gepaard gaat met veel pijn en veel bloed. Vooral veel bloed. Terwijl de nageboorte ondertussen dag-na-dag terecht komt op de Italiaanse en Griekse stranden.

    Wie daar beter van wordt?

    Kijk, dat is een vraag waarop het antwoord past als het deksel van een beerput. Het gaat terug naar die ene reden waarom het Mensdom verdreven werd uit het Paradijs van Adam & Eva, zinnebeelden van de mensen die toen in die voorhistorische tijden leefden.. Neen, niet zo maar ‘ergens’, maar wel in Het Twee Stromen Gebied, de streek tussen Tigris en Eufraat. Daar waar IISIS nu de plak zwaait.

    De mens was ook toen niet content met zijn situatie. Hij wilde altijd méér weten, meer Macht hebben. Om zich de Gelijke te weten met … wat boven hem stond. En toen kon de mens ondertussen zijn dierlijke driften niet meer bedwingen en begon zijn zwerftocht op aarde.

    Hé, dat is een bijna Bijbels verhaal, alsof de Bijberl-verteller er zelfs bij staat, bij die brug over de Middellandse Zee…

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia






    09-06-2015, 14:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    08-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2674

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Oei! Zwaar racistisch toch, om de Islammerij ook maar iets in de weg te willen leggen? En ja, toen ik bij Mr. Bron even over Den Haag keer bij de buren, dacht ik daar een zekere verrezen Maarten Luther King bezig te horen, die deze keer een goede droom scheen te hebben.

    Deze keer dus niet over het zwarte meesterschap van halve wilden, maar over het verdrijven van zowel de bonus als van de malus uit onze Islamitische geworden samenleving.

    Alla, het ging over het weigeren van al te expliciete haatbaarden, en eventueel, heel eventueel, het uitwijzen van de slechterikken die er al zijn.

    Weet U wat IK denk? Dat het klompje niet alleen schuurt aan de voetjes, maar dat de beknelling eerder de totale bloedsomloop schaadt. Het gekende gevoel waartegen in Coburgia het Vlaams Belang al jàààren vruchteloos strijd voert..

    En net nu, nu vriend Erdogan de verkiezingen verliest, maar die eigenlijk wint en daardoor totaal onzichtbaar is geworden.…. En waar de VRT in Bruxellabad zonder verpinken, zelfs toegeeft dat wegens effenaf smerig gedrag daar tussen en met dieren, er de een na de andere besmettelijke dodelijke ziekte overgebracht wordt. Waardoor nogmaals bewezen wordt, dat de Islammerij de Beschaving is van de Dood.

    Het Rode Kruis weigerde tot hiertoe bloeddonors uit de Holebi-hoek, wegens de kans op Hiv-besmetting. Blockie, de tegenpool van Magere Brouckie, wil dat wel herbekijken. Maar ze had er als medicus beter bij verteld, dat de eerste Aidspatiënten genieters waren geweest van seks met apen….. Ook ‘n ‘inconvienent truth’, maar over het onvindbaar gat in de ozonlaag spreken wordt voor de grote massa meer aanvaardbaar geacht….

    Onze Noorderburen zijn aldus op de goede weg. Het kwaad willen aanpakken, dat alleen al is het bewijs dat er Kwaad bestaat. In afwachting dat de Verenigde Nazi’s ingrijpen, wens ik ze bij deze het allerbeste.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Kabinet bekijkt of ook imams uit Europa geweerd kunnen worden

    *

    Het kabinet gaat bekijken of het mogelijk is voor Nederland om niet alleen ongewenste imams van buiten Europa te weren, maar ook imams die in Europa verblijven. Minister Ard van der Steur (Justitie) vindt een voorstel van zijn eigen VVD daarover “interessant”, zegt een woordvoerder tegen persbureau ANP.

    De Nationaal Coördinator Terreurbestrijding werkt al aan een soort zwarte lijst voor ‘haatpredikers’, maar die is alleen gebaseerd op mensen die een visum aanvragen. Mensen binnen de EU hoeven geen visum aan te vragen, dus die zouden gewoon naar Nederland kunnen komen. Daar wil de VVD wat aan doen. Kamerlid Ockje Tellegen zei vandaag tegen RTL Nieuws:

       “Er gaat geen week voorbij of er zit een burgemeester met de handen in het haar. Daar moet een einde aan komen. We moeten veel proactiever zijn ten aanzien van predikers die we hier in Nederland eigenlijk niet willen hebben.”

    Willekeur

    Het kabinet wil het beleid rond ongewenste imams aanscherpen en het voorstel zal daarin als overweging worden meegenomen. Nu is het zo dat de criteria om imams toegang tot het land te ontzeggen heel willekeurig zijn, schreven redacteuren Andreas Kouwenhoven en Joost Scheffers begin vorige maand in NRC Handelsblad (€):

       “Mensen die rechtstreeks oproepen tot geweld, kunnen geweigerd worden. Maar vaak gaat het om predikers die binnen de grenzen van de wet dubieuze uitspraken doen. (…) Zo wordt het voor de overheid steeds ingewikkelder. Want hoe bepaal je of een imam die ooit een dubieuze uitspraak deed, hier nog steeds op moet worden afgerekend?”

    Komst imams leidt tot opschudding

    De laatste tijd is er in verschillende gemeenten commotie geweest over de komst van een omstreden imam. Zo zou de Saoedi-Arabische sjeik Aaidh al-Qarni eind april een lezing geven in Eindhoven, maar werd zijn visum afgenomen nadat media antiwesterse opmerkingen van hem oprakelden. In Rijswijk werd in februari een benefietgala afgelast waar enkele omstreden imams zouden spreken.

    *

    *

    UITLEIDING

    Zou het kunnen, dat de bloedrode aantrekkingskracht van dat geweldige Nieuw Geloof begint af te brokkelen? De Koerden saboteren de Turkse Nieuwe Heller, het wordt overal mondgemeen dat de ISIS vanuit Gaza voortdurend Israël bestookt zonder dat de schuld hiervoor wordt gelegd bij… Israël.

    In Coburgia zijn er ineens voortdurend razzia tegen ISIS-terroristen die vroeger met de mantel van de liefde werden bedekt. In Frans Vlaanderen mogen die niet eens meer kerken doen ontploffen en onverdoofd slachten blijkt ineens door Europa verboden….

    Let op mijn woorden: de bers zakt spectaculair bij de Turkey’s. Na de ‘negatieve rente’ bij de banken volgen straks de ‘negatieve lonen’, d.i. dat er zal moeten worden betaald om te mogen werken. Resultaat: de € in vrije val en we vallen, na 40 jaar, nog maar eens zonder pietrol.

    De Poet zou niet eens een enkel schot moeten lossen: eindelijk zal het stomme Westen beginnen begrijpen, dat zonder bij de Europese Gemeenschap te zijn mogen aansluiten, de Russische Beer deel uitmaakt van datzelfde dierentuin.

    Het échte probleem is, dat Rusland liever brave ‘popen’ heeft, dan van haat kwijlende haatbaarden. En ‘Popen’ dat trekt teveel op ‘Papen’, en aa, dat woord zijn de progressieven in het Westen voorlopig nog altijd allergisch aan….

    Tot de dag dat blijkt, dat er qua fossiele brandstoffen beter kersen eten is bij eerlijke Russen dan bij achterbakse Woestijnratten.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *








    08-06-2015, 16:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2673

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Mijn lezers weten al lang dat mijn hele vaderlandse lectuur zich beperkt tot http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL& waar ik lijk ’n straatmus uit een dagverse paardenvijg, de graatjes oppik. Eerst dacht ik in GVA ’n billenkletser te hebben ontdekt bij het verhaal va de gesaboteerde politievoertuigen (10) op de Antwerpse Noorderlaan. Maar bij nader toezien, ontdek ik nog maar eens een symptoom van de gevreesde ‘zullers-ziekte’ en dat is NIET om te lachen.

    Er is overal camerabewaking, maar net niet aan die bewuste toegangspoort…. Oep! Vergeten. Niet aan gedacht. We ‘zullen’ dit ooit ‘ns moeten herstellen. Gesteld dat hunne frank reeds is gevallen….

    Verantwoordelijken hiervoor? Ach man, dat is gewoon een kleine vergissing het spreken niet waard uit de tijd waar Antwerpen nog Rood geregeerd werd. De ‘nous nous connons-politriek’ waar de ene rug de andere wast.

    Wie zou die snode daad nu kunnen plegen?! Wie wil Oom Agent ‘n cloot van dergelijk formaat aftrekken? Hangjongeren uit het land der dromedarissen, uit op wraak? Penisnijd onder collega’s? ‘n ISIS-aanval à la Belge? Of mag ik het zeggen, Walter? Het is misschien iemand die heel goed wist dat die stomme poort buiten het zicht van de camera’s viel. En die z’n mond niet heeft kunnen houden. Ik zou toch maar in die richting beginnen zoeken. Met van direct de leugendetector d’erbij! Want geloof me vrij: de schuldige is een zeer goed bekend iemand. Iemand van de juiste pakbond, net zoals in Doel, ongezien zo’n 65.000 liter smeerolie ko laten weglopen….

    En ik zou meteen ook alle camera-bewaking overal in de stad even onder de loupe nemen, want installatie-fouten (of onderhoudsfouten) hebben de slechte neiging zich te herhalen. Zowel van op de tekentafel als onder het toezicht van politieke zakkenvullers.

    Maar echt, is deze Rode Burcht echt zò uitgeleefd, dat er geen geld is om garages te hebben? Of zouden die ondertussen allemaal tot moskee zijn omgebouwd?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Tiental politiewagens gesaboteerd aan Noorderlaan

    *

    Er loopt een onderzoek naar de sabotage van een tiental auto’s op het terrein van het politiekantoor op de Noorderlaan in Antwerpen. Zondagochtend werd vastgesteld dat van vijf combi’s de banden gesaboteerd werden, met de bedoeling later lek te lopen.

    Van verschillende auto’s van het personeel, naar verluidt ook een vijftal, werden wielbouten losgedraaid of verwijderd. “Dat is levensgevaarlijk”, stelt woordvoerder Sven Lommaert. “Onze prioriteit is dan ook die daders te vatten.”

    De politie onderstreept dat het hier niet om vandalisme gaat maar om sabotage. “De daders gingen doordacht te werk”, zegt Lommaert. Dat ze goed voorbereid waren blijkt uit het feit dat de daders het terrein binnendrongen door een gat in een hek te maken, net op een plaats buiten het zicht van de bewakingscamera’s.

    Op het terrein is de waakzaamheid opgetrokken, er wordt gepatrouilleerd en het korps zoekt naar een infrastructurele oplossing op de middellange termijn.

    Wraak

    Het is de eerste keer dat de Antwerpse politie het slachtoffer werd van sabotage op een dergelijke grote schaal. Volgens criminoloog Brice De Ruyver kan het bijna niet anders dan dat de daders uit wraak handelden. Die piste wordt ook in het onderzoek naar voor geschoven.

    *

    *

    UITLEIDING

    Al bin a 100 doden door een besmettelijke ziekte, door één enkele persoon van uit Quatar meegebracht. Zou daar bij een Quataarse dromedaris geslapen hebben.

    Besluit: iedereen blijft liefst hokken in het hok waar hij op de wereld is gezet. Bij zijn eigen dromedarissen.

    Tweede Besluit: Antwerpse politiecombi’s massaal vervangen doorHet Schip der Woestijn….

    Zo zouden de Antwerpse flikken dan misschien ook jun ‘voertuigen’ in afgesloten garages kunnen stallen Nu moeten ze rekening houden met nog eens een de andere helft van de 230.000 Turken die hun land zullen ontvluchten, nu Erdogan, tot de grote spijt van onze media, een blauwtje heeft opgelopen bij de verkiezingen van gisteren..

    Anders dan in het Groot Hertogdom, krijgen die in Coburgia direct stemrecht en recht om het land vol te zetten met mosketen, zodat niet alleen in Antwerpen, maar straks in heel Vlaanderen de politie kantoor zal moeten houden op straat. Zoals in het eerste het beste ontwikkelingsland waar het nooit regent.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

    08-06-2015, 13:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2672

    *

    Maandag 8 juni

    Zon 5u31-21u55

    H Medard

    Sint Medard geeft zijn zegen met zes weken wind en regen

    .

    *

    *

    INLEIDING

    Na mijn toch wel vervelende preek van daarstraks over de ‘Resolutie van Straatsburg’ nu vandaag precies 40 jaar geleden (Moslim Invasie tegen Pietrol) had ik het geluk te mogen kennis maken met http://www.geennieuws.com/2015/06/zuid-afrikaanse-toestanden-in-italie/

    over leven van elke dag in het land waar Bruxellabad de ordeloze veerdienst van uit de Moslimlanden laat aanspoelen als in een film over Het einde van de Wereld. Deze dingen worden door de Verkochte Pers angstvalig verzwegen, in de zekerheid dat wat niet weet, niet deert. Het zoveelste bewijs dat de ‘Propagandamachine der Verenigde Nazi’s goed draait. Geen wonder, want het zijn de erfgenamen van de échte Nazi’s

    Op https://ejbron.wordpress.com/2015/06/07/video-christelijke-asielzoekers-in-nederland-worden-bedreigd-en-aangevallen-door-moslims/staat een video over hoe uit Irak gevluchte Christenen door medevluchtelingen van de ‘Godsdienst’ van de Wrede in de asielcentra worden weggepest en overvallen. Ook iets dat niet mag uitkomen tot de dag dat ‘Islam de wereld regeert’. En het natuurlijk te laat zal zijn om te reageren. Maar breeddenkend als hij is, laat zelfs de Keizer van Berlare dat probleem liever rusten. Hij is trouwens van de soort polletiekers die slechts problemen aanpakken als ze niet verder meer kunnen.

    Het wordt niet echt aangeraden beide video’’s te bekijken. De ge-euthanaseerde immers doet dat ook niet met de formaliteiten van zijn eigen dood…. Wat U vooral niet moogt vergeten, is bij de volgende stembeurt voor nogmaals dezelfde beulen te kiezen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    (Zuid) Afrikaanse toestanden in Italië

    *

    Vandaag willen wij u even de keerzijde laten zien van de door de zieligheidsindustrie en door de MSM dankbaar overgenomen beelden van met name Afrikaanse dobbernegers uit de sub Sahara gebieden. Spijtig genoeg kunnen wij geen ondertiteling voor u verzorgen, maar de beelden spreken voor zich.

    Geen sprake van de zieligheid die talloze programma’s zoals Pauw u willen doen geloven, maar een totale anarchie, die lijkt op die in Zuid Afrika, waar de “Suid Afrikaners” inmiddels in een soort vesting wonen, een handwapen onder bereik hebben en er iedere week talloze “blanken “over de kling gejaagd worden.

    Inmiddels hebben in Italië in verschillende plaatsen de burgers het heft in hand genomen door het organiseren van zgn. Piazza Pulita ( het schone plein) acties. De acties vermenigvuldigen zich en de Italianen woonachtig in meestal wat kleinere plaatsen in Zuid Italië en Sicilië waar de toevloed van economische gelukszoekers uit de sub Sahara landen een ware plaag is geworden, komen in opstand nu de overheid ze in de steek laat.

    Nu is dat laatste niet helemaal het geval, maar na contacten met Italië, is het wel schrijnend dat b.v. een auto familie van een winkelier met de vrouw in verwachting ‘s nachts het huis en de winkel moeten ontvluchten, omdat de zaak door stelende en rovende dobbernegers in brand wordt gestoken, waarbij niet alleen de winkelvoorraad maar ook de voor zaken nodige bestelwagen in as worden gelegd.

    Na voorbeeld van de “vigiliantes” in o.a. Rio de Janeiro, gaan nu Italiaanse bewoners van de getroffen dorpen in de avonduren de straat op en worden migranten aangehouden en in zeer veel gevallen afgetuigd. Ook dat is natuurlijk niet goed te keuren, maar wel zeer begrijpelijk, daar er Italiaanse gepensionnerden zijn, die rond moeten komen met 500 euro per maand en veel asielzoekers d.m.v. steunmaatregelen 900 euro ontvangen, naast nog alle andere faciliteiten zoals huisvesting etc.

    De spanningen lopen op, de overheid tracht deze te onderdrukken, pers wordt in veel gevallen geweerd en i.v.m. de toeristenindustrie net als in Griekenland probeert men het “nieuws” niet naar buiten te laten uitlekken. Wij zullen u binnenkort nog een aantal film voorbeelden laten zien, hoe burgers het zat zijn en voor eigen rechter gaan spelen.

    Maar denk niet dat dit slechts Italiaanse toestanden zijn. Ook in Duitsland , waar zeker de overheid allergisch is om als vreemdeling vijandig te worden bestempeld zijn er steeds meer berichten waarin wantoestanden zoals gevechten in asielzoekers opvangcentra, pogingen tot aanranding van lokale vrouwelijke bevolking en overvallen naar buiten komen.

    Maar gelukkig heeft den Haag het MSM heft goed in handen en blijft u dit nieuws en de beelden bespaard, zodat u zoals wij reeds eerder schreven u tot de meest gelukkige inwoners van de EU behoort.

    *

    *

    UITLEIDING

    De koewachters uit Amerika wordt geen strobreed in de weg gelegd, als zij de meute die hen belaagt op afstand houden met een paar goed gemikte vuurstoten. Ook zo in Zuid Afrika, maar bij ons zijn de Slinxen deze keer ten zeerste op hun hoede geweest. Niemand (buiten erkende criminelen) mag nog een vuurwapen bezitten en dus zijn de ingevoerde moordenaars met een gewoon springmes al baas over ons.

    Deze winter had ik op zekere avond last met de speciaal daarvoor opgeroepen ‘Carabinieri’. De donkere schimmen rond het huis, die dienden te vluchten voor mijn drie razend enthousiaste Duitse Herders, hadden thuis de politie gebeld, dat ze kogels rond hun oren hadden horen fluiten toen ze vredig op wandel waren in ons straatje. De minzame flik onderzocht minzaam de plaats waar er goed zichtbaar over de omheining was geklommen, en gaf me toen glimlachend en met een fikse militaire groet, het alarmpistool terug. “Verder’ zei die, ‘was het incident gesloten’ maar hij zou toch nog een babbeltje gaan doen met de betrokkenen.

    Sedertdien zijn er geen verlate wandelaars meer, want in zijn PV heb ik laten noteren, dat het personenpoortje in de muur via infrarood bediend wordt en dat ik er niets kan aan doen, dat mijn lieve viervoetige vriendjes scherpen tanden hebben…. ’Fantastico’ was zijn repliek, toen ik hem toonde dat die infrarood-dingetjes (elke 10 cm) gewoon nep speelgoed waren…. Ben niet zot, hé.

    Nu wordt er in het gebuurte gegniffeld, dat ik van deze Carabinieri en hoofd van de Plaatselijke Politie, als slechtziende een vergunning heb bekomen voor een bazooka. Een fantasie van de plaatselijke schaapherder, mijn vriend…

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

    08-06-2015, 07:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!