MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    18-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2720

    *

    *

    Be prepared

    *

    INLEIDING

    Iedere ‘cultuur’ weerspiegelt een bepaalde graad van beschaving; en hout de tradities daarvan waar het in uitblinkt in ere. Bij de Egyptenaren was dat het bouwen van pyramiden. Bij de veel slimmere Romeinen was dat het aanleggen van heirbanen voor snelle verbindingen. Bij de Spleetogen en de Indiërs waas het dan weer iets anders. Zelfs de bosjesmannen hebben hun op het lijf geschreven tradities. In Het Westen was dat later het bouwen van belforten, kerken en kathedralen. Bij de Baarden van de Profeet is dat het doen vloeien van bloed bij ‘Offerfeesten’ allerhande. Bij gebrek aan dodskandidaten, slachten ze zelfs elkaar af. Soemnieten dulden geen Sjiïeten en omgekeerd.

    Voor de Westerse cultuur is dit fenomeen een ware verrijking, want het is wat de Progressieve Elite wil: terug naar de moederschoot van de ongerepte Natuur. Naar proper water, gezonde lucht, een paradijselijk leven voor iedereen met de terugkeer naar de oervorm van het bestaan. Doden om zelf niet gedood te worden. Kaïn en Abe, het eerste broederpaar op aarde, waar de ene de andere doodsloeg, gewoon uit penisnijd, zijn daarvan het prototype.

    Dat wordt o.a. nog altijd dagelijks druk beoefend, in Palmyra, waar de uitersten elkaar raken, dank zij de Wredebrengers van de Eenheidsstaat, die de wereld zal regeren, dank zij Mekka.

    Hieronder krijgen de ongevoelige lezers een voorsmaakje van zo’n ‘verrijking’ in de praktijk. Gevoelige lezers daarentegen dienen eerst hun eigen braaksel op te kuisen, om vervolgens uitleg te gaan vragen bij de moskeet in de buurt. Verwittig echter voordien de begrafenisondernemer, en laat geschreven instructies na of U wenst gecremeerd te worden, of onder de grond gestopt.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Nieuw ziek dieptepunt: Islamitische Staat zet 10-jarig jongetje in om gevangene brutaal te onthoofden

    *

    Je dacht dat je het gruwelijkste van de Islamitische Staat al had gezien? Verkeerd gedacht. De jihadi's hebben een filmpje verspreid waarop een jongetje dat niet ouder kan zijn dan 10 een gevangen Syrische legerofficier onthoofdt met een flinterdun mes. Opgelet: niet voor gevoelige kijkers.

     

    Het gruwelijke tafereel vindt waarschijnlijk plaats in Palmyra, of in de buurt van de site. Islamitische Staat heeft de historische site in mei ingepalmd en heeft al verschillende historische gebouwen en monumenten opgeblazen omdat die volgens hen ooit gebouwd zijn ter verering van God.

     

    De man die in het filmpje onthoofd wordt zou een regimeleider van Palmyra zijn, maar zijn naam is tot nu toe nog niet bekend. De jihadi die de executie voor de camera uitvoert is deze keer geen man die z'n gezicht volledig bedekt, maar een jongetje dat waarschijnlijk nog geen 10 jaar oud is en heel herkenbaar in beeld wordt gebracht.

    Het is niet de eerste keer dat de terreurbeweging kinderen inzet om gruweldaden uit te voeren. IS heeft al verschillende keren kinderen die niet ouder kunnen zijn dat 12 ingezet om tegenstanders neer te knallen met een geweer. Een kind verplichten om een brutale onthoofding uit te voeren is echter een nieuw ziek dieptepunt. Omdat het steeds vaker voorkomt dat IS kinderen inzet voor gruweldaden, hebben ze zelfs al een naam gekregen: "de welpen van het kalifaat".

    De welpen van het kalifaat

    In het filmpje, dat gretig wordt gedeeld door IS-strijders, is te zien hoe de gevangene op zijn buik moet liggen terwijl het jongetje hem benadert en zijn hoofd naar achteren trekt bij zijn haar. Hij gebruikt een klein mes om de keel van de man door te snijden. Alsof dat nog niet genoeg is, trekt het kind het afgehakte hoofd van zijn lichaam en zet het op de rug van de man.

    Op het einde van het filmpje neemt een oudere militant het woord en bedreigt hij het westen. "Ons doel is niet alleen Palmyra, Homs of zelfs Damascus inpalmen. Ons doel is Jeruzalem en Rome." Dat zegt het Syrische waarnemingscentrum voor de Rechten van de Mens, die opereert vanuit het Verenigd Koninkrijk. IS zou een kopie van het filmpje naar hen gestuurd hebben.

    Palmyra, ooit toeristische trekpleister

    Eerder deze maand heeft IS nog een filmpje gelanceerd van een executie in Palmyra, waarin te zien is dat 25 kinderen soldaten doodschieten in een Romeins amfitheater. Alsof het een echt schouwspel is, is de tribune goed gevuld met toeschouwers. Voor de conflicten in Syrië uitbraken in 2011, was het amfitheater nog het toneel voor een jaarlijks festival en was het een van de drukst bezochte toeristische attracties.

    *

    *

    UITLEIDING

    Mij is geen enkele diersoort bekend, waar soortgenoten, louter om indruk te maken, elkaar afmaken. Zo lang er genoeg voedsel voorkomt op hun territorium denken ze ook niet uitbreiding. Voortplantingsdrift kan ook een motief zijn, maar die geldt maar voor korte perioden.

    Wat hebben dieren voor op mensen? We hebben meestal allemaal De Apen Planeet gezien, de film waar apen de wereld regeren.

    Die tijd komt dus terug. Onze Progressieve Elite doet er inderdaad alles aan, zelfs onze toekomstige Meesters, zo ruim mogelijk subsidiëren met geld dat ze bij ons stelen.

    Maar kijk: ik heb weeral teveel gezegd, het gaat straks mijn kop kosten. Al heb ik de troost dat het achteruit ruiters zijn, die pas na jaren zicht krijgen op wat ze vandaag hadden kunnen voorzien. Ik kan dus nog een tijdje doorgaan met duikvluchten boven oorlogsgebied. Tegen de tijd dat ze het door hebben hier geen klein burgermannetje te vinden, zal mijn as al jaren in een Nescafépotje aan huis besteld zijn. Want de moderniteit kent inderdaad geen grenzen, en al zeker niet die van het fatsoen.

    PS

    De draadloze straalverbinding van het Internet moet het afleggen tegen de stralingen van de ‘Blue Tooth’ die we voor ons gemak bij de TV hebben gekocht. Beiden werken perfect, maar niet samen. Het is geen verhaal van én + én, maar van ’t een of ’t ander. Een vaststelling die de installateur niet gelooft, al kan dat proefondervindelijk vastgesteld worden.

    Na deze ontdekking (opgelost door waarom blokkeert Skype bij mij, en niet in de plaats daarnaast?) ligt de blogwereld weer open en bloot open. Als die moordende hitte nu ook nog kon overgaan….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    18-07-2015, 16:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2719

    *

    Zaterdag 18 juli

    Zon 5u49-21u47

    H Frederik van Utrecht

    *

    .

    *

    Be prepared!

    *

    INLEIDING

    Omdat Amerikaanse toestanden en allerlei humbug een beetje later altijd navolging vinden bij ons, kan het nuttig zijn om de gebeurtenissen in Tennis Zee ietwat de duiden. Wat niet wil zeggen, dat wij hier, zoals de media doen, er een eigen schwung aan geven. Zouden niet durven. En daarbij: met de zoveelste dag op rij met 40° Celsius van de morgen tot de avoond, en met 25° van de avond tot de morgen, zou dat zelfs niet gaan. Ik voel mie dan ook als dat straathondje dat langs de kant van de weg zit te janken omdat het toevallig op een cactus is gaan zitten, en zich te lui voelt om recht te staan.

    Maar over de koewachters uit Amerika. Voorbarig besluiten dat dit een religieuze achtergrond zou hebben, is beledigend voor bepaalde medemensen. De dader heeft namelijk nergens bekend en zal dat ook nooit meer kunnen doen, want in volle actie als een hond afgemaakt door de blanke dienaren der Wet.

    Eens te meer een nieuwe voetnota in de Geschiedenis valt te noteren, alhoewel deze schone familie (zie afbeelding) die haar enige zoon verloor, er meteen 72 maagdelijke schoondochters of schoonzussen bijkreeg, naast de royale geldelijke steun vanwege het Kalifaat waar iedereen daar levenslang zal mogen op rekenen.

    Van veel groter belang over het einde van elke Ram Madammerij echter, is de bijgaande Arabische woordenschat waarmee iedereen zich best zo rap mogelijk vertrouwd zou moeten mee maken. Onder de leuze: ‘Be prepared’. Onder de nakende ‘dhimitude’ zou het zelfs aan te raden zijn, dat we rond deze blijde gebeurtenis, op straat komen met een bord rond onze nek, vooraan op onze buik en achteraan op onze rug, met de woorden van President Barack Obama op, zoals U die in onderstaande tekst vindt.

    Oefening baart kunst, zoals U weet, en meteen zult U leren de voetpaden in onze straten aan de Nieuwkomers over te laten. Dhimitude betekent inderdaad, zoals het een ‘Onder ras’ betaamt, in de goot lopen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Palestijnse jihadist Tennessee deel netwerk ISIS dat dreigt massaal aanslagen te plegen’

    Eerste reactie Obama na terreuraanslag: Moslims fijne islamitische feestdag wensen

     

    De familie Abdulazeez. Tweede van rechts onder vader Youssuf, die enkele jaren geleden even op de terroristenlijst stond omdat hij verdacht werd van banden met Hamas.

     

    Het is bevestigd dat Muhammad Abdulazeez, de Palestijnse moslim die gisteren vier Amerikaanse mariniers in Tennessee doodschot, een fundamentalist was en waarschijnlijk deel uitmaakte van een via moskeeën in opbouw zijnd ISIS netwerk in de VS. Abdulazeez publiceerde op zijn weblog een manifest waarin hij er geen enkele twijfel over liet dat hij zichzelf als een jihadstrijder beschouwde die het als zijn plicht zag om de islam met geweld aan de hele wereld –en in zijn geval de VS- op te leggen. De eerste reactie van Obama op de terreuraanslag? ‘Eid Mubarak! Voor moslims die Eid-ul-Fitr (het einde van de Ramadam) vieren’. Oftewel: een ‘fijne islamitische feestdag’ wens, die in totaal 4 alinea’s (!) in beslag nam (4).

     

     

    Het manifest van Abdulazeez stond vol met de gebruikelijke verheerlijking van de jihad en het martelaarschap. Iedere ware moslim zou ‘voor Allah de jihad moeten vechten’, reden waarom hij gisteren het vuur opende op twee kantoren van de Amerikaanse marine in de stad Chattanooga. Daarbij kwamen vier mariniers om het leven, en in het ontstane vuurgevecht ook de dader zelf.

     

    Critici vragen zich af waarom de autoriteiten Abdulazeez niet veel eerder arresteerden vanwege het openlijk op internet oproepen tot geweld tegen onschuldige burgers in de naam van Allah. Daarmee had de aanslag van gisteren voorkomen kunnen worden.

    Palestijnse familie

    Abdulazeez –die over de hele wereld door tal van moslims wordt geprezen vanwege zijn ‘heldendaad’- werd geboren in Koeweit maar groeide op in Nablus op de Westelijke Jordaanoever, en beschouwde zichzelf daarom een Palestijn. Zijn vader Youssuf werd enkele jaren geleden nog verdacht van banden met een terreurorganisatie, vermoedelijk Hamas. Het zal daarom geen verbazing wekken dat de familie Abdulazeez openlijk fel anti-Israël was en opriep de Joodse staat te boycotten.

     

    ‘O Amerikaanse honden, spoedig, spoedig...’

     

    Kort na de aanslag werden op officiële ISIS websites tweets geplaatst zoals ‘O Amerikaanse honden, spoedig zullen jullie wonderen aanschouwen.’ Dit is een zeer populaire uitdrukking onder jihadisten voor het plegen van terreuraanslagen. De frase komt uit het islamitische lied Qariban Qariba, wat ‘spoedig, spoedig’ betekent. Een aantal regels spreken boekdelen:

     

    ‘Spoedig, spoedig zullen jullie wonderen aanschouwen... Een fel conflict zullen jullie zien.

    In het hart van jullie woonplaats zullen er gevechten zijn... voor (jullie) vernietiging is mijn zwaard geslepen.

     

    We hebben ’s nachts gemarcheerd om in stukken te snijden en te onthoofden... met het mes der wrake tegen degenen die dit verdienen.’

     

    ‘Met de schimmen van de nacht en de jeugd van terreur... en een explosie van leed, zodat hij verslagen wordt...’

     

    ‘... Jullie zullen verliezen in mijn oorlog.... De kogels zijn afgevuurd, de wraak is gekomen... Wij zullen naar jullie komen met onthoofding en de dood... Wij zullen de wegen vullen met rood bloed, door te steken met de bajonetten, het hakken in de nekken...’

     

    Hoewel ISIS zich onmiddellijk aan de terrorist verbond, is natuurlijk (nog) niet bewezen of de terreurgroep inderdaad rechtstreeks betrokken was bij de terreuraanslag van Abdulazeez. Toch is het opvallend dat de ISIS websites al heel snel wisten te melden dat het om een moslim jihadist ging, terwijl de naam van de dader toen nog niet eens bekend was gemaakt – laat staan dat werd erkend dat het om een moslim ging.

     

    ‘Hartverscheurende omstandigheid’ (geen terreuraanslag?)

     

    Zoals we al voorspelden noemde Obama de moordpartij van Abdulazeez geen terreuraanslag, maar een ‘hartverscheurende omstandigheid’. De president wordt in toenemende mate bekritiseerd en van racisme beschuldigt omdat hij zich doorgaans onverschillig toont over de dood van blanke Amerikanen, terwijl hij altijd vol medeleven is als het om een zwart slachtoffer gaat.

     

    Zo reageerde hij afgelopen week totaal niet op de dood van Kate Steinle, een jonge blonde vrouw die werd vermoord door de eerder uitgezette illegaal Juan Francisco Lopez-Sanchez. Die was speciaal naar San Francisco teruggekeerd omdat dit tegenwoordig een officiële veilige haven (‘sanctuary city’) is waar immigranten niet naar hun afkomst en verblijfsstatus mogen worden gevraagd (5).

    Xander

    (1) Breitbart
    (2) Shoebat
    (3) Shoebat
    (4) The White House Twitter
    (5) Breitbart

    *

    *

    UITLEIDING

    Zoals U zult bemerkt hebben, moet Digitalia er nog aan wennen, om onder het bereik van de vijandige radar te schrijven. Pardon, ik bedoel om slechts te schrijven wat de Overheid welgevallig is. Misschien dat op die manier mijn pensioen verhoogd wordt, of dat ik via onze Sire in geschenkverpakking een verguld werktuig mag in ontvangst nemen, zodat ik, net als Hai Koe, Herman, naar hartenlust kan … graven!

     

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    18-07-2015, 15:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    17-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2718

    *

    Vrijdag 17 juli

    Zon 5u48-21u48

    H Alexius, bedelmonnik

    *

    .

    *

    Op het hete zand van de woestijn

    Is de Vrijheid voor altijd een verre luchtspiegeling

    *

    INLEIDING

    We liggen hier al meerdere dagen onder een verschroeiende helse hitte die de vogels bijna uit de lucht doet vallen. Het is alsof de wereld in brand staat, wat alleen maar bevestigd wordt door wat in en rond Athene, Oekraïne, Iran, enz, gebeurt. De donkerte van de nacht zou verkoeling moeten brengen, maar doet dat niet, mede door het aanhoudend gebrul van voorbij scherende straaljagers en overhangde gevechtshelikopters.

    Dat is de korte inhoud van het eerste deel van de titel hier bovenaan. Dat het alleen nog erger wordt, haal ik (hieronder) uit de mosterdpot van Abraham Xander, en legt uit waarom het voortaan voor de gezondheid beter is om onder de radar te duiken, in de relatieve koelte van het anonymaat. Liever dan over koetjes en kalfjes te echoën, of op de kap te zitten van onze Grote Leiders.

    Want net als Stief (van de goesting) Stevaert ooit zei: zij weten wat goed is voor ons. En: eerst moeten zij zelf rijk zijn geworden, vòòr ze andere mensen dat kunnen geven. Het doet me denken aan de vroegere zondagse toespraken van de Pastoor, hoog verheven op zijn preekstoel hemelhoog boven de hoorden ons, zijn ‘Beminde Gelovigen’: heb er nooit ene luidop zien vragen stellen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Draconische nieuwe wetten maken einde aan Spaanse democratie

    George Orwells ‘1984’ in veel opzichten realiteit geworden – Spanje: Locatie van een demonstratie twitteren = ‘terroristische daad’ – Einde onafhankelijke nieuwsblogs in zicht na verbod op ‘digitale protesten’

     

    Demonstranten –en zelfs twitteraars die anderen op de hoogte stellen dat er ergens een demonstratie wordt gehouden- zijn voortaan potentiële terroristen en kunnen hoge boetes krijgen. (Foto: demonstratie van de Spaanse volksbeweging Podemos).

     

    Spanje staat aan het voorfront van wat Brussel in de komende jaren met heel Europa van plan is, namelijk de democratie en vrijheid van meningsuiting compleet vervangen door een autoritaire dictatuur. De Europese politieke elite heeft zichzelf ervan overtuigd dat het gewone volk niet weet wat goed voor hen is, en zet ondanks alle tegenstand en protesten deze plannen –desnoods met glasharde leugens en brute kracht- gewoon door. U vindt dit overdreven? Kijk dan eens naar wat voor nieuwe wetten er inmiddels in Spanje zijn ingevoerd:

     

    1. Als u veiligheidspersoneel (politie e.d.) fotografeert en deze foto’s via de sociale media deelt, dan kunt u een boete van € 30.000,- krijgen, vooral als deze foto laat zien hoe de overheid optreedt tegen demonstranten. De boete kan oplopen naarmate u meer volgers heeft op bijvoorbeeld Facebook of Instagram.

     

    2. Als u de locatie van een geplande demonstratie (door) twittert, dan is dat voortaan een ‘terroristische daad’ die anderen ‘ertoe aanzet een misdrijf’ te begaan. Kortom: demonstreren in Spanje wordt voortaan als een misdrijf beschouwd.

     

    3. Klokkenluiden zoals Edward Snowden? Dan bent u een potentiële terrorist. Als u voor de media werkt, ook lokaal, wees dan voorzichtig wat u schrijft, want de overheid leest –en luistert- inmiddels met alles mee.

     

    4. Het bezoeken van websites van terroristen kan eveneens als een terreurdaad worden beschouwd, ook als u dit alleen doet om deze sites te onderzoeken. Zorg dus dat u de ‘Tor’ browser gebruikt, cookies weigert en geen pop-ups toestaat. En zéker niets op Facebook zetten!

     

    5. Wees voorzichtig met grapjes over het koningshuis, want die vallen inmiddels onder ‘misdaden tegen de Kroon’. Kritiek op de koning en koningin worden niet langer getolereerd.

     

    6. Gekozen volksvertegenwoordigers –landelijk of lokaal- die voor de verkiezingen het ene beloven, maar erna het tegenovergestelde doen, mogen daar niet langer mee lastig gevallen worden. Ook dit is vanaf nu een misdrijf.

     

    7. Spontane demonstraties bij het parlement zijn illegaal verklaard. Doet u dit toch, dan riskeert u een boete van € 30.000,-. Organisatoren van demonstraties waar en tegen wat dan ook kunnen bestraft worden met een even hoge boete. Deelnemers eveneens, als ze weigeren te vertrekken als de politie dit opdraagt. Dan ‘hinderen’ ze ambtenaren in functie.

     

    8. Een brutaal antwoord geven aan een politieagent levert een onmiddellijke boete van € 100,- tot € 600,- op.

     

    9. U heeft een klacht tegen een winkel, zaak, bedrijf, bank of de gemeente, en weigert te vertrekken totdat u een antwoord krijgt? Eveneens tot € 600,- boete.

     

    10. En als klap op de vuurpijl: ‘digitale protesten’, artikelen die ‘de vrede kunnen verstoren’, zijn vanaf nu een misdrijf. De Spaanse versies van Xandernieuws en andere blogs hebben hun langste tijd dus gehad. Het begin van het einde van de vrijheid van meningsuiting in Europa is een feit, en het zal niet lang duren voordat Brussel ervoor zorgt dat deze draconische wetten in heel Europa worden ingevoerd.

    Xander

    (1) Zero Hedge

    *

    *

    UITLEIDING

    De tijd van slaande autoportieren in de vroege morgenuren is dus terug van even weg geweest. Gebral van rauwe mannenstemmen, en een kermende moeder die al zo lang gesmeekt had om ermee op te houden. Hoe was dat toch mogelijk! Dat waren toch die vriendelijke Feldgendarmen die we onderweg naar de dorpsschool altijd twee aan twee waren tegen gekomen? Onze Pa was waarschijnlijk maar een kleine garnaal, want na een paar uur was die – getemd - weer thuis. Wat niet belette dat hij het volgend voorjaar de oorlog niet kon overleven, enkele maanden voor de Aftocht der Feldgrauen, het blijzijn overlatend aan de anderen. ‘

    ‘Wie niet werkt, moet niet eten’’, is het spreekwoord dat mij sedertdien hoog zit.

    2lefs nu nog gebeuren de aanhoudingen door de Staatsvuiligheid bij voorkeur rond 05 uur in de morgen. En nog altijd zijn er die klappende autoportieren, en het optrekken van de motorgeluiden in de nacht. Tijd voor de morgenkoffie, zullen we aar zeggen.

    *

    ‘We love BXL’, het nieuwe logo, zal binnenkort naast onze voordeur op een liefelijk bordje prijken. Zodat de Engel des Doods ons huis overslaat, omdat in het Grote Boek van Zwarte Piet geschreven staat, dat hier alleen brave mensen wonen. De airco zal draaien, en zo rond de tijd van 9 uur komt, volgens de weersvoorspelling, regen over het land. Is heel erg gebruikelijk, dat na zonneschijn weer regen komt….

    Dat is nu eenmaal de gang van zaken op deze Blauwe Planeet.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     






    17-07-2015, 18:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!