MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    14-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3603

     4/596 * - Vuur in Zwitserse trein, het is eens wat anders -

    .

    DEEL 2

    Zondag 14 augustus 2016

    Zon 6u29-21u04

    H Werenfried

    H Maximiliaan Kolbe

    *

    *

    Het moordwapen

    *

    *

    Vuur in een trein: het is eens wat anderes. Over dit ongelukkig voorval: geen woord over de arme dader, die er zelf bij gewond geraakt is. We mogen alleen weten dat het ’n man is. En het is nog veel te vroeg om over een aanslag te spreken. Tijd brengt raad.

    Zelfs als U 10x onderstaand artikel leest, zult U niets meer weten. Zoals naar gewoonte, wordt er alleen over de gevolgen gerapporteerd. Over de oorzaken? Ssst, geen slapende honden wakker maken….

    En o ja, dat mes als sluitstuk van de vertoning was niet om te steken, maar om te lachen….

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    Vlaanderens Schande

    *

     

    Treinaanval Zwitserland: 'Terrorisme lijkt heel vergezocht'

    *

    Een 27-jarige Zwitser heeft met behulp van een ontvlambare stof brand gesticht op een trein bij het station van Salez, in Zwitserland. Zeven mensen, de dader meegeteld, raakten gewond. Volgens de politie is 'een link met terrorisme voorlopig heel vergezocht'.

    De feiten speelden zich af rond 14.20 uur op een trein die onderweg was tussen Buchs en Sennwald, kort voordat de trein het station van Salez, een stad in het kanton Sankt Gallen en dicht bij Liechtenstein, zou binnenrijden.

    Op het ogenblik van de aanval zaten er tientallen mensen op de trein. De dader stichtte eerst brand door een licht ontvlambare vloeistof uit te gieten en die aan te steken. Het vuur verspreidde zich in de trein. Vervolgens verwondde hij verschillende passagiers met een mes.

    De slachtoffers zijn een 17-jarige jongen, een 50-jarige man, drie vrouwen van 17, 34 en 43 jaar oud en ook een kind van zes jaar oud. Ze zijn in het ziekenhuis opgenomen met brandwonden of steekwonden. Enkele van hen zijn er ernstig aan toe zegt de politie.

     

    Het station van Salez werd gesloten en er werden vervangende bussen ingelegd. Het parket van Sankt Gallen heeft een onderzoek geopend. De schade aan de trein loopt op tot 92.000 euro.

    Over het motief en de achtergrond van de dader is nog geen duidelijkheid. De man werd opgepakt en is afgevoerd naar het ziekenhuis. Een woordvoerder van de politie heeft gezegd dat 'een link met terrorisme voorlopig heel vergezocht is'. De mogelijkheid dat het om een passionele misdaad ging, wordt ook niet uitgesloten.

    *

    *

    En neen, mijn glazen bol zegt ook niets. Was die man ‘getint’? Riep hij op z’n moeder? Waren de bommen en granaten uitverkocht? Had de man geen ‘papieren’ bij? Was hij lui, aan den dop en zonder middelen van bestaan? Kende hij, als een straathond, ook zijn vader niet? Ging hij de Zondag naar de Mis, of de Vrijdag naar de moskeet?

    Zeg me niet dat hij maar ’n halve Zwitser was, deels hoog in de bergen en deels in de woestijn geboren. Hij komt toch nooit uit een glazen buisje, ipv uit de broek van zijn vader?

    Probleemstelling

    Is deze manier van aanslagen plegen door middel van een ‘onbekende’ zeer brandbare vloeistof, voorzien in de Wet? Indien niet, dan moet Francken Theo daar bij ons alle nodige proriteiten aan geven. De zaak ligt nu eenmaal ‘op tafel gegooid’ en dus moeten de debatten gestart wrden.

    Maatregelen worden later wel genomen. Als het kalf helemaal is verdronken.

     

    Allez gij: geen 5, maar slechts ene minuut politieke moed en één woordje volstaan: de doodstraf.

    *

    *

    *

    14-08-2016, 18:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3602

    5/1055 * - IVF van ram-madammen op onze kosten: wie zou, samen met Crombeen, daar geen spijt over hebben? -

    .

    DEEL 1

    Zondag 14 augustus 2016

    Zon 6u29-21u04

    H Werenfried

    H Maximiliaan Kolbe

    *

    3

    *

    *

    *

    In hun thuislanden moesten ze alles zelf doen. Met de beperkte middelen die ze daar hadden. Daar kwam zelfs geen ooievaar en al zeker geen bloemkool aan te pas. Sedert ze hier zijn, worden die, op onze rekening, in bepaalde gevallen, thuis gebracht. Gratis voor niets en nog met de nodige pampers voor de rest van hun leven d’er bij….

    Dat heet dan gelukkig zijn voor een deur die plots opengaat….

    Na zo’n kleine 30 jaar zijn over dat soort zaken de socialisten ineens wakker geworden. Hun Führer, Djonnie Boy Crombeen, komt er nu ineens recht voor uit: zonder zijn partijtje die jarenlang al te naïef is geweest, zou er geen gratis kunstmatige bevruchting van illegale vrouwenbuiken mogelijk geweest zijn. Voor de bajonetten zorgden die invallers wel zelf.

    Zij, de stoere venten en wijven van de sociaal en zeer democratische partijen, (waaronder de Criminele Volks Partij) hadden gedacht dat die nooit met goed gevolg geramde ram- madammen daarbij alleen maar een beetje zwanger zouden worden. Nu staan ze versteld van de gevolgen. Zij hebben de gevolgen van hun gezamenlijke vooruitgaans-politiek schromelijk onderschat.

    Potje breek, potje betaal.

    En nu draait het Vlaams Belang het mes lelijk rond in al die vagina’s, daar waar alleen maar de Profeet mag in rommelen. Met het gevolg, dat er als naar gewoonte … helemaal niets gebeurt. Want de syndicaten zijn, met het oog op hun vernieuwde ‘achterban’ er tegen.

    Misschien is die Hijadist die nu met man en macht wordt opgespoord in Chicago s/Zenne als brein achter de aanslagen van maart, wel het gevolg van zo’n kunstgreep in een of andere onderbuik.. En komt het daardoor dat hij, zoals de meeste islam immigranten, zijn vader niet kent. Dat is dan de tweede misgreep van de Overheid. Hem als Syriëstrijder vrijgekocht uit de gevangenis van Irak waar hij aanslagen had gepleegd, zodat hij eenmaal terug in het land, onder de neus van zijn beschermende Overheid, vrij gemakkelijk die familiale aanslagen kon organiseren. Om hem, na de nodige tips uit het buitenland, later met alle mogelijke middelen weer op te sporen.

    Natuurlijk was toendertijd heel die heerlijke familie druk gaan uitoefenen op de Regering Olio di Poepo I, Premier van Coburgia, om die doodzieke op sterven-na-dode sukkelaar te bevrijden. Nu begrijpen we pas waarom: die Oussema was de Nummer Twee van de hele IS…. O dat blunderen der Coburger Potentaten. Of zullen we eerder zeggen, die dodelijke vermetelheid om in ’t geniep de IS te steunen…. Waarlijk: het is niet alleen aan de Zenne dat er een reukje is. Heel de omgeving stinkt. Met als centrum van al dat kwaad de Europa-Wijk.

    Kijk, de aandachtige lezer zal al bemerkt hebben, dat sedert enkele tijd ieder stukje besloten wordt met de stille wenk over de vernietiging van Carthago om dringend opvolging te krijgen. Heb ik zo niet gemeend, hoor, want heb niets tegen Carthageners. Hen er zelfs nog nooit een gehoord, gezien of ontmoet. Dat is/was trouwens een zaak voor de Antieke Romeinen. Wat niet wegneemt, dat ik daarnaast zeer uitdrukkelijk aandring op de dingen die ons werkelijk aangaan.

    Twee keer raden wie of wat er bedoeld wordt….

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Barbara Pas (VB): ‘Illegalen krijgen baby’s via IVF, betaald met uw belastinggeld’

    *

    De terreuraanslag met een machete door een moslimextremist in Charleroi, die twee politieagenten zwaargewond achterliet, blijft voor schokgolven zorgen. De dader blijkt een illegale vreemdeling te zijn, die net als duizenden andere illegalen al verschillende papiertjes kreeg om het grondgebied te verlaten; maar omdat de regering die papieren verder niet opvolgt blijven ze dode letter en lopen tienduizenden illegalen ongestoord rond.

    Het regeringslid bevoegd voor asiel en immigratie, Theo Francken (N-VA), reageerde dat hij ‘werkt aan een strenger beleid’. Maar is dat wel zo? Kamerlid Barbara Pas van Vlaams Belang maakte bekend dat illegale vreemdelingen dan al papiertjes mogen krijgen om hen te bevelen het grondgebied te verlaten, maar dat ze toch ongestoord gebruik kunnen maken van alle onderdelen van onze ruim uitgebouwde gezondheidszorg.

    Wanneer een illegaal bijgevolg een kind wil, dan kan de illegaal in onze gespecialiseerde ziekenhuizen een bijzondere vruchtbaarheidsbehandeling krijgen, zoals ‘in-vitro-fertilisatie’ (IVF). Voor een Vlaming betaalt het ziekenfonds een deel van die behandeling terug, maar het remgeld dat de Vlaming zelf moet betalen kan oplopen tot € 1000 voor voorbereidende onderzoeken en de behandeling zelf. De illegale vreemdeling betaalt daarvoor helemaal niets: een deel wordt betaald door de federale regering, een ander deel door het OCMW. De kostprijs van deze gezondheidszorg voor illegale vreemdelingen is enorm: in 2015 kostte het de Belgische belastingbetaler liefst 87 miljoen euro.

    ‘De regering beweert dat ze werk maakt van een uitzettingsbeleid, maar zorgt er in werkelijkheid voor dat België enorm aantrekkelijk is voor illegalen om er te blijven. Nog beter, zodra het kind geboren is kan de illegale ouder verblijfsdocumenten aanvragen… We financieren dus zelf het omzeilen van onze wetgeving inzake verblijf. Dit kost handenvol geld en zendt kompleet het verkeerde signaal uit: België wordt zo dé plek voor medisch toerisme’, zo klaagt ze

    ‘Het systeem moet grondig verstrengd worden, zeker nu in Charleroi gebleken is dat illegalen vaak een pad van ellende achter zich laten, van zwartwerk over criminaliteit tot terreur.

    *

    *

    Na de knieval en de biecht van Crombeen, het Hoofd van de Linkxe maffia, is het wachten alleen nog op de ontboezemingen van die andere ‘staatsdragende partij’, de Criminele Volks-Partij, die al jaren niet meer het Volk, maar alleen zichzelf vertegenwoordigt. Hun twee bijzonderste protagonisten, Martens en Dehaene hebben Hierboven al moeten verantwoording afleggen. Volgt nu zowel voor Optima als voor de Panama Papers de definitieve finale voor het Hof van Gerechtigheid. Dutroux, die dezer dagen herdacht wordt voor kinderroof en kindermisbruik is de gepaste aanleiding. Al die kopstukken moeten, voor hun eigen veiligheid, meteen tegen het Volk beschermd worden. Zo niet gebeuren er ongelukken! ‘Schutzhaft’ noemden de nationaalsocialisten dat, en zo zouden deze land- en volksverraders een koekje van eigen deeg krijgen.

    U kunt alvast beginnen bidden voor hunne zielezaligheid.

    *

    *

    *



    14-08-2016, 18:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    13-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3601

    5/664 * - Half miljoen Italiaanse bootvluchtelingen eerste zes maand -

    .

    DEEL5

    ***

    Zaterdag 13 augustus

    Zon 6u27-21u06

    H Wigbert

    *

    *

    *

    *

    Deze ‘wijsheid’ (zie titel) uit de papaschooltijd is weer in. Armpjes gekruist op de bank en we sluiten allemaal onze oogjes en dus bestaat de Stoute Wolff niet meer.

    Ik krijg inderdaad stilaan de indruk moedermens alleen op de wereld te zijn die het doorheeft: de islam komt er net in een verre toekomst, maar is er al heel lang, en breidt gestaag zijn macht uit. Dit is de enige correcte vaststelling, maar spijtig genoeg, is die enerzijds wel correct, maar anderzijds niet politiek-correct. Er zou dus moeten ruimte zijn om hierover ‘in debat’ te gaan. Quid non, want er worden geen afwijkende meningen geduld.

    De term ‘politiek-correct stamt nog uit de Sovjet-tijd, maar luidde toen ‘politieke dictatuur’, wat heden ten dage weliswaar zeer progressief zou klinken, maar wel een beetje teveel autoritair zou klinken. Neen, er worden geen ‘goelags’ opgezet zoals onder Stalin. Men houdt het voorlopig op afgesloten perimeters van sanitaire opslagplaatsen waar de politiek-niet correcte meningen in worden opgesloten. In de Middeleeuwen was dat soort mensen verplicht met een ratelaar als van rammelende geraamten hun aanwezigheid te melden.

    Deze beeldspraak van die ‘rauwgetande ratelaar’ ter melding dat de Zware Pest door Frontex dit voorjaar in de Italiaanse havens aan wal gebracht, al 95.000 eenheden telt. Een half miljoen dus, als er rekening wordt gehouden met de verplichte ‘familie hereniging’.

    En neen, er zijn dit jaar weer geen stoute kindertjes bij. Geen primitieve wilden, en zeker geen islamgangsters. Het zijn van de eerste tot de laatste allemaal cliënten voor onze OCMW’s en dus worden ze aangezien als toekomstige kiezers van de ‘Staatsdragende partijen’. Ze zij a.h.w. de zuurstof voor de instandhouding van het Systeem.

    Jammer genoeg worden ook deze prijzen maar aan de meet uitgedeeld….

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Frontex meldt stijging van het aantal “vluchtelingen” in Italië

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Het EU-agentschap Frontex meldt dat in de maand juli het aantal aankomende “vluchtelingen” in Italië is gestegen. Er kwamen 25.000 “migranten via de Middellandse Zee, 12% meer dan in de maand juli van vorig jaar.

    De meeste “vluchtelingen” zouden afkomstig zijn uit Nigeria en Eritrea. In de eerste zeven maanden van dit jaar kwamen er zodoende 95.000 “vluchtelingen” in Italië aan. “In de afgelopen vijf maanden waren vier van de vijf gebruikte boten rubberboten van slechte kwaliteit”, deelde Frontex mee. Veel “migranten” zouden door mensensmokkelaars zijn gedwongen in deze boten te stappen.

    Het aantal in Griekenland aankomende “vluchtelingen” was in juli echter 97% lager dan in juli vorig jaar, wat Frontex vooral verklaart met het “vluchtelingen”akkoord tussen de EU en Turkije.

    Bron:
    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    Om de zwijgende schuldige medeplichtigheid van De Leugenpers te illustreren, volstaat het om het begrip ‘islamisering’ even te vervangen door het onmogelijk geworden woord ‘Christelijke Kruisvaart’…. Stel U even voor, dat het Avondland opnieuw overspoeld wordt, zoals bij de kerstening van Europa, door Ierse monniken, die in naam van Sint-Elooi de Blijde Boodschap zijn komen brengen.

    Niet alleen het kot, maar de hele wereld zou te klein zijn, om ‘aux armes, citoyens’ te staan bulderen. Om, in naam van de sacrosante progressiviteit, oorlog te voeren ter bescherming van onze ‘burgerlijke vrijheden’. Er zouden falanxen gevormd worden rondom de Hogepriesters van De Loge. Er zouden miljoenen slachtoffers gemaakt worden om onze Beschaving te vrijwaren van vreemde invloeden.

    Elders lees ik dat Hongarije wel eens de volgende zou kunnen zijn om de EU te verlaten. Snik. Is dit niet het begin van het einde der verdwazing? Het Hongaarse Kruisleger als eerste in het verzet tegen de opgedrongen ’globalisatie gebaseerd op de islammerij’…. De wereld heeft al genoeg ‘Nieuwe Orden’ moeten verwerken. De melodie geraakt stilaan afgezaagd.

    (Zucht).

    Zo lang er leven is, is er hoop. Zelfs aan het sterfbed van een zieke oude man….

    *

    *

    *

    13-08-2016, 15:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3600

    7/1493 * - De Comedia del’ Arte ofte de zwarte komedie rond De Zwarte Zee -

    .

    DEEL4

    ***

    Zaterdag 13 augustus

    Zon 6u27-21u06

    H Wigbert

     

    *

    *

    Ook Jalta, waar Roosevelt, Churchillen Stalin ooit vergaderden om Hitler onder te spuitten, ligt op De Krim

    De ‘ongemakkelijke waarheid’ over de ligging van De Krim waar Hitler-Duitsland ooit al zijn tanden op stuk beet….

    *

    *

    Hieronder leest U hoe, met de hulp (of misschien zelfs al op het gezag) van de oprukkende islammerij, er alles aan doen om een gewapend conflict met Christelijk Orthodoxe Rusland op het getouw te zetten.

    Net als bij het (uitgebluste) Marxisme, het (uitgebluste) Nationaal Socialisme kan het Satansrijk van het (tot uitsterven gedoemde) Globalisme er maar komen nadat alle weerstand in bloed werd gesmoord. Voor deze zoveelste Zondvloed die de aarde treft, straffe Gods of niet, is er dan ook een soort nieuwe Ark des Verbonds nodig. Dit hele verhaal leest U tot in de puntjes na in de Christelijke Bijbel.

    Ik betwijfel zelfs of Trump nog op tijd tot President zal kunnen gekozen worden, danig rept de Zwarte Ongelukskater uit Amerika zich om ondertussen in 7 haasten de sluizen van het geweld vol te hebben opengezet.

    Als het niet zover komt, dan zal dat niet zijn dank zij Amerika, maar ondanks Amerika. Weeral een voorbeeld dat macht corrumpeert, en dat absolute macht absoluut corrumpeert.

    O ja, en nog dit. Samen met van elk één koppel dieren, nam Noach uitsluitend eigen familieleden aan boord mee om te overleven. Zulks op aangeven van de Engel Gods. Toen de regen ophield en het water zakte, zond Noach een duif uit, die terugkeerde met een takje groen in haar bek, bewijs dat de berg Ararat in het nu rumoerige Midden-Oosten, als landingsplaats niet meer ver af kon zijn.

    Ja, ik beken, dat zijn tegenwoordig allemaal maar kindersprookjes meer, maar men weet nooit.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Oekraïne probeert opnieuw namens NAVO oorlog met Rusland uit te lokken

    Oekraïense leger verplaatst grote hoeveelheden tanks, artillerie en raketwerpers naar grenzen met de Krim – 1000 Amerikaanse mariniers in Odessa voor ‘false flag’ operaties tegen Rusland – ISIS trainingskampen in Oekraïne

    Gezien de massale militaire opbouw langs de Krim lijkt het erop dat het regime in Kiev groen licht uit Brussel en Washington heeft gekregen om opnieuw te proben een oorlog met Rusland uit te lokken.

    Het door de EU, de VS en de NAVO gesteunde illegale fascistische regime in Kiev heeft afgelopen week opnieuw geprobeerd een oorlog met Rusland uit te lokken, door met zwaar bewapende terroristen en tanks het vuur te openen op Russische grenstroepen. In de Westerse media werden de gebeurtenissen zoals gebruikelijk verdraaid voor het zoveelste staaltje leugenachtige anti-Putin propaganda. Bovendien zijn er berichten dat Oekraïne plaats biedt aan ISIS trainingskampen, zodat de islamitische terroristen straks ook tegen de Russen kunnen worden ingezet. De door Westerse globalisten geplande oorlog met Rusland is hiermee opnieuw een stap dichterbij gekomen.

    Massale militaire opbouw bij de Krim

    De aanhouder wint, zullen de Amerikaanse marionetten in Kiev denken. Na diverse mislukte pogingen met totaal ongefundeerde beschuldigingen van een Russische invasie een oorlog te ontketenen, is het eventjes stil gebleven. Sinds afgelopen week wordt het hele circus echter herhaald, in de hoop dat er deze keer een krachtige Russische militaire reactie komt, zodat Brussel en Washington valselijk het Kremlin van het starten van een oorlog kunnen beschuldigen.

    Diverse onafhankelijke media baseren zich op inwoners van Mikulaev en Xerson, die verklaarden al dagenlang massale Oekraïense militaire transporten richting de Krim te hebben gezien. Het ging daarbij om zware tanks, troepenverplaatsers, artillerie en meervoudige raketwerpers, die enkel geschikt zijn voor een militair offensief. Naast troepen van het Oekraïense leger werden ook meerdere neonazi bataljons van DUK (onderdeel van de Rechtse Sektor), ASOW en ‘Asker & Volki’ gesignaleerd.

    1000 Amerikaanse mariniers actief in Oekraïne

    Vermoedelijk werd het moment waarop Oekraïense terroristen probeerden onder dekking van tankbeschietingen (2) de Krim binnen te dringen niet toevallig uitgekozen: 7 en vooral 8 augustus, de dag waarop in 2008 Rusland militair reageerde op de Georgische aanval op Zuid Ossetië. Die overigens ook door de Westerse propagandamedia als ‘agressie’ van Rusland werd voorgesteld, terwijl achteraf bleek – en werd erkend - dat het Georgië was dat in opdracht van de VS de oorlog tegen Zuid Ossetië en Abghazië was begonnen. Als Putin had gewild, had heel Georgië binnen luttele dagen veroverd kunnen worden. Hij beperkte zich echter louter tot strikt noodzakelijke defensieve acties.

    Niet geheel toevallig werd de Georgische leider die in 2008 de mislukte aanval op Rusland inzette, Saakashvilli, door de VS als gouverneur van het Oekraïense Odessa aangesteld. Bovendien kwamen zo’n 3 weken geleden ongeveer 1000 Amerikaanse mariniers met hun oorlogstuig in Odessa aan, vermoedelijk om de Oekraïense oorlogsvoorbereidingen te ondersteunen. Mogelijk nemen ze ook deel aan eventuele ‘false flag’ terreuraanslagen op of rond de onafhankelijkheidsdag op 24 augustus, waarvan ongetwijfeld Rusland door het Westen de schuld in de schoenen geschoven zal krijgen.

    Aanslagen op Russen, infrastructuur en toeristen voorkomen

    Na de afgeslagen aanval op de Krim, waarbij twee Russen om het leven kwamen, arresteerde de Russische geheime dienst FSB acht gevluchte terroristen, allen Oekraïense staatsburgers die voor het leger werken. Degene met de hoogste rang is Evgenie Panov, die voor de Oekraïense inlichtingendienst werkt. Eén van de gearresteerden is een Rus die op de Krim woont, en vermoedelijk behoort tot de radicale Krim-Tartaren, voornamelijk moslims die onder andere door NAVO lid Turkije worden ondersteund.

    Inmiddels is duidelijk dat de terroristen aanslagen wilden plegen op de veerverbinding tussen het Russische vasteland en de Krim, Russische militaire bases, infrastructurele werken zoals waterleidingbedrijven, en zelfs op de toeristische stranden aan de Zwarte Zee. Omdat de bevolking van de Krim zich na een democratisch referendum met meer dan 90% voorstanders vrijwillig aansloot bij de Russische Federatie, kwam in Moskou de Nationale Veiligheidsraad bij elkaar om over de feitelijk zoveelste indirecte Oekraïense oorlogsverklaring te praten.

    Luchtaanvallen op Oekraïense leger niet langer uitgesloten

     

    President Vladimir Putin heeft het regime in Kiev inmiddels openlijk beschuldigd van terrorisme, en zei dat het doden van twee Russische militairen niet onbestraft zal blijven. Kringen rond de Russische militaire leiding zeggen dat luchtaanvallen op doelen van het Oekraïense leger niet langer worden uitgesloten. Ook werden geplande gesprekken met vertegenwoordigers van Kiev tijdens de G20 top in China afgezegd.

     

    Zoals we van hem gewend zijn uitte Putin zich zeer diplomatiek, en vroeg hij het Westen concrete maatregelen te nemen om het regime in Kiev in bedwang te houden, omdat dat klaarblijkelijk niet in vrede is geïnteresseerd. De Russische president weet echter heel goed dat de Oekraïense acties niet zonder instemming van Brussel en Washington konden plaatsvinden. (1)

    In de Westerse media krijgt Rusland zoals gebruikelijk opnieuw valselijk de schuld van de oplopende spanningen. In het Duitse Die Welt wordt de NAVO zelfs opgeroepen om ‘Putin eindelijk te stoppen’, en het Oekraïense leger met nog meer wapens te versterken (5).

    ISIS trainingskampen in Oekraïne

    Wat u hier niet zult lezen is dat ook ISIS terroristen aan de noordelijke grenzen van de Krim zijn samengetrokken. De vicepremier van het schiereiland, Ruslan Balbek, wijst erop dat de Oekraïners daar trainingskampen aan ISIS ter beschikking hebben gesteld, hoogstwaarschijnlijk om de moslimterroristen in te zetten voor het plegen van terreuraanslagen op Russische doelen. Er schuilt nog een ander groot gevaar in de samenwerking tussen het regime in Kiev en ISIS: Oekraïne beschikt namelijk over kerncentrales. Het is daarom eveneens mogelijk dat ISIS het land chanteert met mogelijke aanslagen op deze centrales. Een grote kernramp zou een gevaar voor zowel Rusland als Europa zijn.

    En weer een stap dichter bij geplande oorlog met Rusland

     

    ‘De ontwikkelingen in Oekraïne wijzen erop dat er spoedig militaire activiteiten zullen komen,’ waarschuwt onderzoeksjournalist Peter Orzechowski. ‘De aanwezigheid van IS huurlingen en sabotagegroepen in het grensgebied met de Krim is een eerste teken.’ In het Westen staat de ‘agressor’ al bij voorbaat vast: Putin. De reguliere media hebben maar weer eens het fabeltje van een Russische invasie van Oekraïne van stal gehaald. Maar als de NAVO, EU en VS maar lang genoeg blijven provoceren en dreigen, dan zou zo’n Russische militaire reactie er inderdaad wel eens kunnen komen. De vraag of wij Westerse burgers door ‘onze’ leiders in een mogelijke Wereldoorlog met Rusland willen worden gestort, kan natuurlijk alleen maar met ‘nee’ worden beantwoord. En toch lijkt dit precies waar de globalisten in Brussel, Washington en Berlijn al jaren op uit zijn.

    *

    *

    Enne, voor wie er genoegen in schept: het Bijbelverhaal is ofwel zeer racistisch, ofwel oerdom. Of ja, mischien zelfs beide…. Want waar blijven in dat verhaal van De zondvloed, de haatbaarden van de islammerij?

    Of moeten we misschien verder denken, en hen zoeken in al dat water zowel uit de lucht als onder de voeten??

    Alleen de tijd zal het uitwijzen. Tenzij ondertussen de wereld tot het juiste inzicht komt.

    *

    *

    *

    13-08-2016, 12:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3599

    4/514 * - Nieuwe planeet Aarde II op 1400 lichtjaren afstand -

    .

    DEEL3

    ***

    Zaterdag 13 augustus

    Zon 6u27-21u06

    H Wigbert

    *

      

    *

    Ken Uw wereld

    *

    *

    Het wordt zo stilaan tijd dat, zoals gebruikelijk, na deze hete warme zomer, het najaar er aan komt. In Italia hebben we de heetste zomer ooit meegemaakt, in de 15 jaar dat we hier zijn komen aangewaaid.

    Al een paar dagen ‘genieten’ we als naar jaarlijkse gewoonte, nu weer van de koude valwind uit de Alpen, die de mensen hier ‘Tramontana’ noemen. Het is niet tra (dwarsdoor) de bergen, maar dwarsdoor de huid dat die snijdt. De laatste half blote toeristen kijken verwonderd (en versteven) naar al die Italiaantjes die er ineens allemaal in winterkledij bijlopen.

    De komkommertijd loopt ten einde en dus richten de media hun pijlen op een van de laatste ‘items’ die ze nog in voorraad hadden: het universum.

    Geniet even mee en begin alvast maar Uw koffers te pakken. Als we hier verdrongen worden door de haatbaarden, kunnen we nog altijd betere oorden opzoeken.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    “Wetenschappers hebben derde Aarde ontdekt”

    *

    De Europese Zuidelijke Sterrenwacht ESO zou eind deze maand de vondst bekendmaken van een nieuwe exoplaneet die een zuster kan zijn van de onze. Dat zal het Duitse blad Der Spiegel zaterdag melden. Het hemellichaam zou wentelen rond Proxima Centauri, de dichtst tot ons zonnestelsel staande ster.

    De nog naamloze planeet zou zich in de levensvatbare zone rond de ster bevinden en er zou vloeibaar water (een belangrijke voorwaarde voor het bestaan van leven) kunnen zijn.

    Zich op een afstand van slechts 4,24 lichtjaar bevindend, hebben astronomen nog nooit een zo dichtbije “zuster” van de Aarde gevonden.

    Desgevraagd door het Franse persbureau AFP zei woordvoerder Richard Hook van ESO kennis van het artikel te hebben genomen maar geen commentaar te willen geven.

     

    Op voorwaarde van anonimiteit vertelde een astrofysicus het blad dat het zeer moeilijk was de planeet te vinden, tegen de technische limieten aan.

    Ongeveer een jaar geleden heeft het Amerikaanse ruimtevaartbureau NASA de ontdekking van een zusterplaneet van ons bekendgemaakt, maar die bevindt zich op 1.400 lichtjaar van ons. De diameter van Kepler 542b is zestig procent groter dan die van de Aarde. Er bestaat een zeer goede kans dat het een gesteenteplaneet betreft, met een dichte atmosfeer en grote hoeveelheden water.

    *

    *

    Wedden dat de islammerij al hun bootjes te weken hebben gezet? Alle hens aan dek om ook daar bakens uit te zetten.

    In Mekka, in de Ka’ba ligt er immers een Zwarte uit de Ruimte gevallen Steen ter aanbidding van alle mos-achtigen, die zwart of wit, bewijst dat de Ruimte ook van hen is.

    Dus rap daar naartoe om ook daar het kontheffen te bevorderen voor de Poet de kans krijgt om daar op al dat water als eerste voet aan wal te zetten.

    Wij Europeanen moet er dus rap bij zijn, om kaartjes uit te delen. Kaartjes enkele reis, dat spreekt vanzelf.

    *

    *

    *

    13-08-2016, 12:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3598

     

    4/413 * - Altijd verdere nachtelijke huiszoekingen in Bruxella bla bla -

    .

    DEEL2

    ***

    Zaterdag 13 augustus

    Zon 6u27-21u06

    H Wigbert

    *

     

    *

    *

    Hieronder vindt U een met tegenzin geschreven berichtje in Vlaanderens Schande.

    Wat is het nu, werden er drie mensen meegenomen, of werden die, in afwachting van hun vrijlating, voorlopig gearresteerd? Bij de Schandaard weten ze het niet, want eerst moet het avond worden. Dan zal blijken dat om 2 vrouwen gaat en slechts één man, nadien seffens vrij gelaten.

    Het staat er wel niet, maar je ruikt het precies alsof het er geschreven en gedrukt staat: politionele verstoring van de nachtrust om onbegrijpelijke redenen op kap van weer die arme totaal onschuldige immigrantjes. Later zal blijken dat ze de verkeerden hadden opgepakt….

    Een woordje van lof voor dat kordaat politie optreden? Hun pen zou breken. Men ruikt er eerder medelijden met de ‘mensen’ die werden ‘meegenomen’ voor verhoor, omdat ze op die manier de Slaap der Rechtvaardigen hebben moeten missen.

    Daar is, schrijven ze net niet, werk aan de winkel voor de syndicaten, om politioneel nachtwerk te verbieden. Tenzij betrokkenen voordien bij aangetekend schrijven minstens 3 dagen op voorhand werden verwittigd. We zijn hier niet in Rusland, weie!

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    DS

    *

    Drie arrestaties bij acht huiszoekingen in Brussel

    *

    Er zijn afgelopen nacht acht huiszoekingen uitgevoerd in Brussel in een terrorismeonderzoek. Dat meldt het federaal parket vrijdag.

    De speurders vielen rond 2 uur deze nacht binnen op verschillende adressen in en rond Brussel. De politie doorzocht zes woningen in Laken, een in Evere en een in Anderlecht. Er werden geen wapens of explosieven aangetroffen.

    Drie mensen werden meegenomen voor verhoor. Of zij ook effectief aangehouden worden, zal later vandaag beslist worden. Een van de opgepakte personen zou een teruggekeerde Syriëstrijder zijn.

    *

    *

     

    U constateert het samen met mij: dit was een extra kort staaltje van hedendaagse goede journalistiek. Op de vlakte blijven voor wat betreft de islam als achtergrond, om daar in die scabreuze middens zekerlijk geen vijanden te kweken, en bij voorbaat suggereren dat het alleen kwestie is van een paar uur vriendschappelijk babbelen met de Flikken, om terug op vrije voeten te worden gesteld. Wapens, munitie of springstoffen werden er immers niet gevonden omdat de criminelen weten dat de politie zal zoeken.

    Maar ze zullen het er wel warm door hebben gekregen…

    *

    *

    *

    13-08-2016, 12:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3597

    6/1003 * - Groepsverkrachten is een lastige werkwoordvorm, vooral in het Zwöds -

    .

    DEEL1

    ***

    Zaterdag 13 augustus

    Zon 6u27-21u06

    H Wigbert

    *

     

    *

    Groepsverkrachters, of….

    een groep verkrachters

    *

    *

    Als het verkrachten (voor de dader) al een vermoeiende bezigheid is, wat moeten wij dan denken van groepsverkrachten. En neen, het gaat er helemaal niet over of er nu sprake is van ‘groep’ bij de daders of bij de slachtoffers. Voor nieuwe werkwoordsvormen, ziet u, liggen de regels nog niet vast. Want zo wil het vervoegen ‘Ik groepsverkracht, gij groepsverkracht of hij groepsverkracht’ nog helemaal niet zeggen, dat het om een onderliggende groep binnenlandse meisjes dan integendeel om een bovenop liggende groep verarmde ‘jongeren’.

    Die als ‘verrijkers’ naar onze landen zijn afge…broekt.

    Het wachten is op de Vaste Taal Commissie om terzake klaarheid te brengen. Al zou het natuurlijk veel eenvoudiger zijn, dergelijke spelletjes gewoonweg te verbieden. Drastischer maatregelen zouden wel eens tegen de mensenrechten kunnen zijn. Wat voor de samenleving met straatkatten gebeurt, is een zegen, maar het probleem in deze is ze te kunnen vangen. Straathoekwerkers volstaan immers niet.

    Momenteel is de vervoeging van het werkwoord groepsverkrachten in een nog moeilijker taal dan de onze, wel een zaak voor de Zwöden, maar wat niet is kan nog komen. Dat ook bij ons het Burgerlijk Onderwijs zo dominant geworden is, kan de zaak alleen maar bevorderen. Daar is ‘Zedenleer’ de Tien Geboden immers komen vervangen, zodat er noch tegen het 6de (geen vuile manieren beoefenen) noch het 9de Gebod (dromen over vuile manieren) kan opgetreden worden. Alles mag, alles kan, niets is verboden, als men er maar zijn voorzorgen bij neemt….

    *

    ‘Zedelijk volk, groot volk’ klonk dat vroeger bij de jeugdverenigingen. Dat is nog wel zo, net als ‘Gij zult niet doden’ of ‘Vlucht het stelen en bedriegen’, maar met de islam in huis gaan we regelrecht naar een omgekeerde wereld. Men hoeft daarvoor niet eens de Koran te lezen of naar de moskeet te gaan: alles speelt zich af in volle openbaarheid. Op straat, achter de hoek, in het bos, achter een struik. Want na het stelen van onze welvaart, komt dat tweede oorlogsrecht van de Overwinnaar: niet het ‘Pluk de Dag’, maar ‘Pluk hun vrouwen’.

    Die vragen in de meeste gevallen niet beter!

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    https://fenixx.org/2016/08/12/meisjes-vierden-feest-met-vluchtelingkinderen-en-werden-groepsverkracht/

    *

    Meisjes vierden feest met vluchtelingkinderen – en werden groepsverkracht

    *

    Posted on augustus 12, 2016 by rommel

     

    Basisschool in Brunnslöv is nu een asielcentrum voor vluchtelingkinderen.

     

       Vier vluchtelingkinderen schuldig aan een groepsverkrachting en drie verkrachtingen in Hörby

     Verklaren zelf dat ze tussen de 15 en 17 jaar oud zijn en dus recht hebben op een milde jeugdstraf

       Minstens twee meisjes slachtoffer van de groepsverkrachting

       Eén van de verkrachters eerder veroordeeld voor bedreiging met mes om werknemers van jeugd asielcentrum te doden

     

    Zweden – Verscheidene zogenaamde vluchtelingkinderen in Hörby in de gemeente Skåne zijn op dit moment in politieonderzoek op verdenking van een groepsverkrachting, en nog meerdere andere verkrachtingen en een aanranding.

    Volgens documentatie van de rechtbank betreft het een brute verkrachting op woensdag twee weken geleden waar meerdere vluchtelingkinderen aan deelgenomen hebben. Aftonbladet schrijft dat de groepsverkrachting van de vrouwen plaatsvond in verband met een feest.

    De vluchtelingkinderen worden ook verdacht van minstens drie andere verkrachtingen en een aanranding. Twee van de verkrachtingen hebben zich voorgedaan op een vrijdag en zaterdag, 22 en 23 juli.

    De getroffen meisjes zijn ouder dan 15 jaar en volgens berichten in de media bekend met de daders. Uit de processtukken blijkt dat er minstens twee meisjes slachtoffer zijn geworden van de groepsverkrachting. De mannen waren in arrest op verdenking van verkrachting maar inmiddels vrijgelaten op grond van hun vermeende leeftijd.

    – Er zijn vier gevangenen waarvan de hechtenis is opgeheven, zegt hoofdaanklager Pernilla Åström van het Skåne Openbaar Ministerie tegen Aftonbladet.

    Liegen over leeftijd

    De verkrachters hebben bij hun asielaanvraag verklaard dat ze tussen de 15 en 17 jaar oud zijn. Het is nog onduidelijk of deze leeftijdopgaven door de rechtbank gecontroleerd gaan worden.

     

    Christina Voigt, een officier van justitie in Stockholm, behandelde afgelopen najaar een soortgelijk geval waarin de daders zogenaamd “vluchtelingkinderen” waren. Ze geloofde echter niet de bewering van de daders dat ze kinderen waren, en van ten minste één van hen werd later geopenbaard dat het een 21-jarige volwassen man was.

    Eén van de verdachte verkrachters, een “15-jarige”, verblijft in de voormalige basisschool in Brunnslöv buiten Hörby wat in 2010 is omgebouwd tot een asielcentrum voor onbegeleide minderjarige vluchtelingen. Waar de overigen verblijven is onbekend, en geen van hen heeft tot nu toe een verblijfsvergunning voor Zweden gekregen

    Eén van de verdachten heeft een profiel op een populaire contactsite op het internet. Op een profielfoto poseert hij in een leren jasje met een zonnebril op. Hij heeft baardstoppels en lijkt 25-30 jaar oud.

     

    Dreigde een vrouw met een mes te vermoorden

    De “15-jarige” is een immigrant uit Afghanistan die afgelopen week werd veroordeeld tot een alternatieve straf voor bedreiging met mes op een vijftigjarige vrouw die in het asielcentrum werkt.

    De man trok een mes en sneed in een foto van haar. Hij sneed de ogen uit de foto en door de keel. Hij eiste daarna dat hij alleen moest blijven met de vrouw en dreigde haar en nog twee andere medewerkers te vermoorden.

     

    *

    *

    Ja ja, de Zwöden hebben het blijkbaar inzake de lagere driftennicht so gut geschafft’ als de Duitsers. Maar beter. Ofwel veinst de Deutsche Lügenpesse dat ze beter gedisciplineerd is dan de babbelzieke Zweedse.

    De Zwöden vertellen er haast de kleur van de respectievelijke onderbroeken bij, daar waar die Deutschen er het zwijgen toe doen. ’s Maul halten, heb ik nog van vroeger onthouden. De omstandigheden zijn nu wel beter, maar de rauwe keelklanken zijn dezelfde gebleven.

    Ach, zullen we maar zeggen: ‘ieder dierke z’n plezierke’. En het zijn toch maar de losse eindjes die daarbij worden... ingezet.

    Het zal echter je kind maar wezen….

    *

     

    *

    *

    13-08-2016, 11:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    12-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3596

    6/1169 * - Oekraïne met circusclowns die net als de islam de hele wereld bedotten -

    .

    DEEL3

    ***

    Vrijdag 12 augustus

    Zon 6u26-21u08

    H Gorik

    *

    *

    *

    *

    In de circuswereld draagt deze manier van handelen voor de ogen van het grote publiek de naam van goochelen. Illusies opwekken. Zich voordoen als clowns om het publiek op hun hand te krijgen. Alles tot meerdere eer en glorie van Koning Clown.

    Jammer genoeg is het wereldtoneel geen circustent en dat zullen we binnenkort weer eens ondervinden. Het voorspel met woorden als raketten is al begonnen in ‘die Joekrien’, want dat is de plaats die de Navo heeft opgewarmd, gaan de lichten aan en gaat het gordijn naar omhoog. Rien ne va plus. De teerling is geworpen.

    Onze media hebben niet eens geweten dat er buitenlandse terreur-aanvallen waren in de Krim, ofwel werd dat, als op afspraak, verzwegen. Vandaag lezen we, met de beschuldigende vinger naar Poetin, ineens van wel. Dat het hun eigen poesnel-president van Oekraïne is die de trom roert, mag niemand verbazen. Hij doet gewoon zijn job. Waarom die man (Porosjenko) zijn naam niet verandert, is mij een raadsel. Mij doet die denken aan prei. En aan brakke gestoofde prei op mijn bord heb ik een hekel. Prei dient voor in de winterse warme bouillon-soep, en daar zal het bij Porosjenko ook wel op uitdraaien. Om in de soep gedraaid te worden in de Kamp der Titanen.

    Wat we weten over deze inleidende confrontatie die men daar ‘op tafel heeft gegooid’, om er vervolgens over ‘in debat’ te gaan’? Oekraïne is een land dat in het Oosten daarvan, stikt van in de Sovjet-jaren gevolksverhuisde Russen, vooral op het schiereiland in De Krim. De o zo vrije burgers van het Communistisch Sovjet Imperium waren in die tijd de vriendjes van ook onze Socialisten, dat weet U toch nog? Reden voor die her-bevolking? De rijkdom daar in het land der Tsaristische Tataren, maar ook de strategische ligging aan de Zwarte Zee. Via referendum hebben de mensen daar enkele jaren terug, gekozen voor de onafhankelijkheid, en daarbij aansluitend, de voorkeur er aan gegeven om te schuilen onder de Russische paraplu. Dat allemaal, tot op aangeven van Obama, groot ongenoegen in ons aller naam, van de Navo, de Noord Atlantische Verdrags Organisatie. Om de rest van het land Oekraïne ‘veilig te stellen’, werd er onder de bescherming van het Westen, in Kiev, de hoofdstad, een kleine staatsgreep uitgevoerd en werd de zittende Russische gezinde President er verjaagd en vervangen door de prei-vent van daarnet. Zucht van verlichting bij het Westen: denkende dat, met de hulp van Verhofstadt, de tijd wel raad zou brengen.

    Voilà, zei Obama, de kaarten zijn geschud, het spel kan gaan beginnen.

    Zie titel, want hier en nu volgt het voorlopig besluit.

    Amerika, ondertussen specialist in vuurtje stoken, recht uit de koker van hun zwarte moslim-president, past de islam goocheltoer toe die de islam al 1400 jaar lang met succes toepast: als ’t kan door ‘vreedzame’ insijpeling, en als het moet door bruut geweld. Al kappen en kerven dat de brokstukken in het rond vliegen.

    Onze Vlaamse Pieter Breughel heeft daar een mooi en welsprekend schilderij over gemaakt, getiteld ‘als de ene blinde de andere leidt, belanden beiden in de gracht’. En meer zeg ik niet. Heb geen goesting om het FBI op mijn dak te krijgen.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Oekraïne maakt militairen bij Krim gevechtsklaar

    *

     

    Oplopende spanningen tussen Rusland en Oekraïne

    Oekraïense president Petro Porosjenko heeft militairen in het oosten van Oekraïne en op de grens met de Krim donderdag gevechtsklaar gemaand. Het bevel komt een dag nadat Rusland claimt dat het aanslagen op het schiereiland heeft verijdeld. Na een relatief rustige periode laaien de spanningen op en rond de Krim weer op. Op aanvraag van Oekraïne wordt de situatie besproken in de VN-veiligheidsraad.

    Oekraïense militairen, gestationeerd in de buurt van het schiereiland en in de regio in rond Donbass, moeten op "het hoogste niveau" van paraatheid zijn. Het is Porosjenko's antwoord op Russische beschuldigingen, die de Oekraïners van een inval op de Krim betichten.

    Poetin zegt dat Oekraïne een gevaarlijk spelletje uitlokt. "De machthebbers in Kiev zijn overgeschakeld op terroristische tactieken in plaats van te zoeken naar vreedzame oplossingen", aldus Poetin op een persconferentie.

    Volgens de Russen zouden zeven mannen aanslagen hebben gepland op het schiereiland en werden zij daarbij geholpen door de Oekraïense regering. De FSB, de Russische geheime dienst, zou twee van de zeven mannen hebben gedood, de anderen zouden zijn gearresteerd. Over de identiteit van de mannen is weinig bekend. Ook zou een FSB-agent om het leven zijn gekomen.

    Russisch paspoort

    "De vermeende aanslagplegers waren volgens Rusland woonachtig op de Krim", zegt Ruslandcorrespondent Tom Vennink. "Ook zouden ze een Russisch paspoort hebben. Het is opmerkelijk dat er heel weinig bekend is. Van één man wordt gezegd dat hij in het oosten van Oekraïne heeft gevochten, aan de kant van het Oekraïense leger. Maar bewijs is niet geleverd."

     

    De Russen zijn de afgelopen maanden bezig geweest om hun militaire aanwezigheid op de Krim uit te breiden. Deze maand installeert Moskou S-400-raketten op de Krim, wapentuig dat vliegtuigen uit de lucht kan halen. "Russische militairen en het arsenaal zijn verplaatst naar de grens tussen de Krim en Oekraïne", zegt Vennink, die anderhalve week geleden in het gebied was. "Ook Ruslands vloot op de Zwarte Zee gaat ook extra oefenen. Een glasheldere boodschap aan Kiev: probeer niks."

      

    Oekraïne wijst alle beschuldigingen van de hand. "Poetin wil meer oorlog. Rusland escaleert, zoekt wanhopig naar een casus belli tegen Oekraïne, test de reactie van het Westen", twitterde een woordvoerder van het Oekraïense ministerie van Buitenlandse Zaken, Dmytro Kuleba.

    Porosjenko wil zo snel mogelijk telefonisch overleg met verschillende wereldleiders, waaronder protagonist Poetin. Verder wil de Oekraïense president spreken met de Duitse bondskanselier Angela Merkel, de Franse president François Hollande, de Amerikaanse vicepresident Joe Biden en EU-president Donald Tusk. Kiev kan in ieder geval rekenen op steun van de NAVO, die de opschaling van Russische strijdkrachten in de regio heeft veroordeeld.

    "Hoewel de Oekraïners aangeven door te gaan met geplande militaire oefeningen in het zuiden van het land, valt dat in het niet ten opzichte van de Russische slagkracht in de regio", zegt Vennink.

     

    "Het is moeilijk vast te stellen of er daadwerkelijk aanslagen werden beraamd op de Krim. Slechts één Russische journalist heeft erover geschreven. Het is daarom te vroeg om de beschuldigingen te kunnen beoordelen, maar het is duidelijk dat beide landen weer op scherp staan."

    *

    *

    Het valt weer niet op, hoe onopvallend de Leugenpers rond de pot draait. Net geen applaus voor Kiev, maar zeker ook geen enkel serieus standpunt. Tussen de lijntjes door is de berichtgeving zeer duidelijk: die Poetin is een echte smeerlap. Of anders gezegd: om ons met zijn flaporen uit de wind te zetten…. Wat ’n geluk dat Obama achter ons staat. Zo zullen wij wel de klappen opvangen.

    *

     

    *

    *

    12-08-2016, 10:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3595

    5/780 * - Volgens Trump is Obama de Stichter van IS – Met Trump vallen de maskers, en wie weet, in Europa ook de Coburger- komedie -

    .

    DEEL 2

    ***

    Vrijdag 12 augustus

    Zon 6u26-21u08

    H Gorik

    *

    *

    Ook ’n soort Houssein avant la lettre. Kent U hem nog?

    *

    *

    De ene Sadam is natuurlijk de andere niet. Alhoewel, naar moslimgewoonte bijten rivalen elkaar toch altijd de kop af. Om zelfs de grootte te zijn. Big Brother Bush Junior leidde toen de dans voor den Tony (Blair, de Engelsman) en het was voor de Leugenpers een waar plezier om te rapporteren hoe de Navo-troepenmacht door de Iraakse boter sneed.

    Samen zorgden die twee Brothers in Crime tijdens de vele orgiën vol passie in het Land der Duizend en Éen Nachten voor de bevruchting van de Sprookjesfee die kort daarna in onze landen zou bevallen van de Arabische Lente. En Barack Houssein, dat andere Monster, keek toe en zag dat het goed was. De bal was aan het rollen gegaan. De Geschiedenis zou zich hem weldra voor eeuwig herinneren! Allah zelf zou het niet beter hebben kunnen voordoen….

     

    En nu zijn we, als het Trump lukt, aan het Laatste Bedrijf. Maar opgelet!

    Een koe een koe noemen in de politiek, dakanie want dan liggen de Linkxen meteen onder de zoden.

    Versta me niet verkeerd. Met ‘Linkxen’ bedoel ik alleen zij die, ten eigen profijten, de belangenverdediging van de Kleine Man gekaapt hebben. Waarvoor in de eerste plaats de macht van het charismatische christendom diende te worden gebroken. Waar, in plaats van de syndicaten het Goddelijk Gebod van de ‘naastenliefde’ de Maatschappij regelde. Driewerf schande, in de eerste plaats voor de Kerkelijke Hovaardigheidsbekleders zelf, die om erger te voorkomen, zich met plezier lieten onderspuiten. Dat, door de martelaar uit te hangen, zij spontaan het veld dienden te moeten ruimen, was enerzijds wel niet goed, maar anderzijds ook niet slecht.

    Deze onderstaande link zal U in de juiste stemming brengen om deze Buffalo Bill beter te begrijpen.

     

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20160811_02420607

     

     

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    DS

    *

    Trump: ‘Obama is stichter IS’

    *

    Een nieuwe dag, een nieuwe omstreden uitspraak van Donald Trump. Op een campagnebijeenkomst zei de Republikeinse presidentskandidaat dat Obama terreurgroep IS heeft gecreëerd.

    Een dag nadat Trump geweld suggereerde tegen zijn rivale Hilary Clinton, richtte hij op een verkiezingsmeeting in Florida zijn pijlen op de Amerikaanse president.

    ‘IS eert president Obama’, zei hij. ‘Hij is de oprichter van IS. Hij heeft IS opgericht. En ik zou zeggen dat de medeoprichter crooked Hillary Clinton is.’ Bovendien benadrukte hij de hele naam van de president: Barack Hussein Obama. Vorige week verklaarde Trump ook al dat Hillary Clinton een prijs van IS zou moeten krijgen als de stichter van de groep.

    De Republikeinen proberen de schuld van de onrust in het Midden-Oosten in de schoenen van Obama te schuiven. Zo zou hij de dreiging van IS hebben onderschat. Maar Trump gaat een stap verder en verklaart dat Obama sympathiseert met terroristen.

    *

    *

    Stel U voor: iemands achtergrond belichten door gewoon voluit diens naam te citeren: is dat laag bij de gronds?! En dan heeft Trump er nog niet eens bij verteld dat die Hawaiaanse neger afkomstig is uit een moslim-familie, waar de islam van vader op zoon zoals dat hoort, wordt doorgegeven. Eens moslimmer, altijd moslimmer. Dat is de essentie van hun ‘geloof’.

    Voeg daar nog aan toe, dat de bedotterij hun tweede natuur is, en U zult begrijpen hoe 8 jaar lang niet alleen de Amerikanen, maar meteen de hele wereld bij de neus werd genomen.

    Daar vanaf geraken, dat is andere thé. Want het komt ons de strot uit, al die gezegden, o.a. dat daar waar ooit een moslimmer gebeden heeft, die grond voor altijd aan Allah toebehoort.

    *

    In feite moeten we Donald Trump dankbaar zijn, dat die het aandurft om de maskers af te rukken. Als het hem nu nog lukt hun plaats in te nemen, dan zou de wereld weer opgelucht kunnen ademen. Tijd en boterhammen doen dan wel de rest.

    Misschien dat dan het Amerikaans embargo d.i. het handelsverbod, met de Russische Beer verdwijnt zodat het Westen zijn welstand terug kan opbouwen. En wie weet, kunnen we deze winter al onze voetjes warmen aan dat veel beterkoop Russisch gas….

    En ja, kunnen we, bij leven en welzijn van daaruit steun krijgen om ons slavenjuk af te gooien. Met als eerste voordeel, dat er jaarlijks 16 à 18 miljard Euro niet langer in Vlaanderen meer moet afgeroomd worden om die van onder de arrogante luiheidsgrens de mond open te houden.

    *

    *

    *

    12-08-2016, 10:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3594

    5/998 * - Franse jongeren moeten op school leren plat op de buik gaan als er gevaar dreigt de beste oplossing is -

    .

    DEEL 1

    *

    Vrijdag 12 augustus

    Zon 6u26-21u08

    H Gorik

    *

    *

    Niet ademen door de mond maar door de neus. Tenzij ook die samen met de keel afgesneden is.

    *

    *

    U heeft het ongetwijfeld ook gelezen of gehoord. In Frankrijk komen er dringende maatregelen, niet om de dreiging en het gevaar te bestrijden, of terug te dringen maar om integendeel plat op de buik te gaan. Dat is weliswaar het beste dat iemand kan doen als de kogels in het rond vliegen, maar het verandert niets aan de essentie van al die vele laffe aanvallen. Die worden integendeel a.h.w. daardoor gelegitimeerd. We zijn dus bezig met eraan te wennen… Vooral gene bang hebben en via snelcursussen op school van jongsaf leren omgaan met... gewelddadig leren sterven.

    In de Arabische Taal is er daarvoor het woord ‘dhimitude’, d.i. zich onderworpen gedragen. Wie zich niet voegt, die is politiek niet correct en een vogel voor de kat.

    Drie bedenkingen.

    Natuurlijk moeten wij onze kinderen op school en trouwens overal elders zo goed mogelijk beschermen. Meer zelfs: het is des duivels hen stenen te geven (d.i. de islam) i.p.v. het brood der voorvaderen

    Secundo. Dergelijke laffe aanvallen op onschuldige schaapjes bewijzen de realiteit van de meedogenloze wreedheid van de oprukkende islam-dictatuur.

    1. De maatregelen bewijzen dat de Overheid bang is om zelfs nog maar te denken aan gewapend verzet, laat staan aan adequate maatregelen om het gevaar fundamenteel en ten gronde te bestrijden. Zelfs respect afdwingen voor de eigen wetten, is er teveel aan. De islamitische ‘Gemeenschap’ zou zich wel eens beledigd kunnen voelen.

    Kortom: de Verovering van het Westen door de islam is een feit die alleen nog maar wacht op van weerskanten de officialisering om triomfantelijk de Vlag van de Zwarte Pest te hijsen. Wat gewoon betekent dat de islam niet eens nog maar een tandje zal moeten bijsteken, en dat bijgevolg onze Overheden nog wat dieper door de knieën zullen moeten. Want de instructies van de moslimbroeder en Zwarte Ongeluks Kater in het Pentagon zijn duidelijk: het kromzwaard vervangt niet alleen de Hamer en Sikkel maar ook de Rode Roos in de gebalde vuist van het Internationaal Socialisme.

    Kromzwaarden hebben namelijk voor op deze systemen dat tegenstand in bloed, en niet eens in daartoe opgerichte kampen gesmoord wordt.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    HLN

    *

    Franse jongeren krijgen les over overleven van terreuraanval

    *

    De Franse overheid kondigde vandaag aan dat er extra maatregelen worden getroffen om jongeren voor te bereiden op eventuele aanslagen. Kinderen vanaf veertien jaar zullen voortaan training krijgen over de manier waarop ze een terreuraaanval op hun school kunnen overleven. De beslissing komt er naar aanleiding van de reeks aanslagen die de voorbije maanden plaatsvonden in Frankrijk.

     

    Vanaf september krijgen middelbareschoolstudenten vanaf veertien jaar oud les in 'levensreddende' maatregelen. Schoolbesturen moeten ook oefeningen met nepaanslagen uitvoeren om de kwetsbare plekken van de school in kaart te brengen.

    "De recente aanslagen en de context van de terreurdreiging betekent dat er een verhoogde waakzaamheid nodig is," zo staat te lezen in een gezamenlijke verklaring van de ministeries van Binnenlandse Zaken en Onderwijs. Scholen zijn een prioritair IS-doelwit. Dar al Islam, een Franstalig propagandamagazine van de terreurgroep, riep moslimouders al op om hun kinderen uit Franse scholen weg te halen en leerkrachten te vermoorden. Die noemen ze "vijanden van Allah" omdat ze de Franse jongeren het principe van scheiding van kerk en staat bijbrengen.

    Elke school zal nu drie keer per academiejaar een driloefening houden, zodat de "school het vermogen heeft om te reageren en niet verrast wordt." In geval van een aanslag zullen de leerlingen verwittigd worden via SMS. Daarnaast zal er in de scholen ook een alarm afgaan dat verschilt van het brandalarm. Schooldirecteurs krijgen de opdracht om de ouders tijdens een meeting in te lichten over de nieuwe veiligheidsmaatregelen.

    In januari werden meerdere middelbare scholen in Parijs geëvacueerd na valse bommeldingen. In maart 2012 vermoordde Mohamed Merah, een jihadist met banden met al-Qaida, drie kinderen en een leerkracht net buiten een joodse school in het zuidwesten van Frankrijk.

    *

    *

    Als naar gewoonte, wordt in de media dit horror-bericht gebracht in haast instemmende bewoordingen. Over bestrijding van de symptomen, ja zeker. Over een kordate aanpak van het geweld, door bijvoorbeeld het gedachtengoed van deze zogezegde ‘gematigde’ misdadigers buiten de Wet te stellen? Geen woord. Ha neen, hé! Want hun ‘geloof’, inclusief het koppensnellen en het bommen leggen, is hen door de Grondwet gewaarborgd.

    Deze houding is nog min noch meer de gewone platbroekerij van volkeren die weten dat ze de strijd al zijn verloren. Omdat ze hem nooit zijn durven aangaan. Ze blijven hen liever rijk maken, door hun veel te dure pietrol te blijven kopen en betalen. Dat ze op die manier trouwens ook al van veel vroeger onderworpen waren aan de cowboys uit Amerika, dringt niet eens door. Die eten dus blijkbaar van 2 walletjes: de islam in Europa helpen promoten, en juist daardoor er zelf nog van beter te worden. Ha ja, want wat is anders die prijszetting van de basisproducten door de Opec-landen? Al eens nagegaan wie dat zijn?

    Daar eens, in die achterkamertjes, met een vlammenwerper binnenlopen, zou misschien wel eens wonderen kunnen doen. Desnoods moet er beroep gedaan worden op een dichte buur, om van al die verre ‘vrienden’ van af te geraken.

    Sultan Erdogan is dan wel erger dan de baarlijke duivel, maar mocht via zijn land de Poet het vuur aan de gasbel kunnen steken, dan zou hun potje heel zeker rap gekookt zijn.

    Neen, het zijn niet alleen ‘les idées qui gouvernent le monde’, het zijn vooral de wereldprijzen van de eerste levensbehoeften die het hem lappen. ’Zeg mij wat ge uitvoert, en zal zeggen wie ge zijt’….

    *

     

    *

    *

    12-08-2016, 10:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    11-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3593

    5/897 * - De Schandaard ziet liever de islam subsidiëren dan de eigen mensen -

    .

    DEEL 2

    ***

    Donderdag 11 augustus 2016

    Zon 6u24-21u10

    H Clara, patrones van het mooie weer en de televisie

    Eieren voor klaartje, schoon weer

    *

    *

    Samenspel tussen Humo en De Schandaard

    Vragen naar de bekende weg.

    *

    *

    Het zit er dik in, dat de desinformatie reeds dermate is doorgedrongen, dat de gewone burger dreigt verloren te lopen in het oerwoud van leugens.

    Dat de Humo zoiets verspreidt, is in zoverre normaal dat ze weer eens iets gevonden hebben om aan de weinige lezers die ze nog hebben, voor te schotelen. Erger is dat Vlaanderens Schande, De Schandaard, dat klakkeloos overneemt. Blijkbaar dringt het niet door, dat ze hun afkalvend lezersbestand daarmee schofferen. Hun delirium is zò erg, dat ze zelfs niet meer uit hun eigen woorden geraken.

    De met geel doorstreepte zinsnede in hun verhaal vindt U hieronder. Te noteren dat dit wel de meest opvallende kemel is tussen de vele andere.

    Zeker, De Schandaard voelt in de eerste plaats zich niet geroepen om op te komen, of te pleiten voor de Vlaamse Eigenheid, maar er zijn grenzen. Die zijn reddeloos overschreden door indirect te pleiten voor méér middelen voor de islammerij die nu al dreigt met geweld de Maatschappij over te nemen. Waaruit we mogen besluiten, dat De Schandaard een gevaar inhoudt en ook uitdraagt om de onderwerping van het Avondland te bespoedigen. Dat is niet alleen volksverraad, maar in deze oorlogstijd, ook landverraad.

    Waarom grijpt onze Overheid dan niet in? Vanwege de redenen die ik denk, maar niet durf uit te spreken? Daarom hou ik het voorlopig op schuldige nalatigheid.

     

    Ondergetekende voelt zich zekerlijk niet geroepen noch goed geplaatst om de materiële belangen van de Kerk van Rome te behartigen. Daarvoor zijn er andere en betere geplaatsten. Maar als naar gewoonte zwijgen die. Daarom past het hier, nogmaals het Concordaat van na de Franse Revolutie tussen Kerk en Staat in herinnering te brengen. Daarin werd namelijk overeengekomen, dat de eredienst ten eeuwigen dage zou ondersteund worden, ter compensatie van de door de Staat aan het Volk ontstolen eigendommen en schatten, goud en edele metalen, zeldzame kunstvoorwerpen, enz, die de Kerk overal in haar 2.000 jaar oude bestaan had weten te verzamelen.

    Nu we inderdaad de tijd beleven, dat zowel het Volk als de Kerk voor altijd dreigen te verdwijnen zou het de logica zelve zijn, dat gezegd Concordaat terug onderhandeld wordt. Wat zekerlijk nog niet wil zeggen dat er met de vrijgekomen middelen moet gemorst worden om vreemde bezetters de mond te smeren.

    Dat De Schandaard geen grammetje fierheid meer bezit, is al lang koude pap. Maar dat wil nog niet zeggen, dat we de islammerij nog meer geld moeten toestoppen, zodat ze nog betere messen kunnen kopen om ons de keel af te snijden.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Kerk krijgt 76 miljoen, islam 350.000 euro

    *

    De katholieke kerk in Vlaanderen krijgt jaarlijks bijna 76 miljoen subsidie. Dat is 90 procent van het totaal. De islam moet het doen met 347.780 euro. Dat zet de deur open voor radicalisering, zeggen onderzoekers.

    Ons land telt bijna drie keer zoveel moslims als protestanten (400.000 tegenover 132.000). Toch strijken die laatsten 460.000 euro subsidie op en krijgt de islam slechts 347.780 euro.

    ‘Relevante informatie binnen het radicaliseringsdebat’, vertelden Anja Rampelberg, Liesbet Aerts en Rembert Debergh, die de financiering van religies in ons land onderzochten, aan Humo. ‘Veel moskeeën doen een beroep op buitenlandse sponsors. Samen met dat geld worden ook radicale interpretaties en imams geïmporteerd.’

    De katholieke kerk is goed voor 4,8 miljoen gelovigen en 76 miljoen euro of 90 procent van de subsidies. Toch denken Rik Torfs, kerkjurist en rector van de KU Leuven, en professor Etienne Vermeersch niet dat een evenredige financiering radicalisering kan tegengaan. ‘Die buitenlandse geldstromen zullen niet stoppen omdat onze overheid meer subsidies uitreikt.’

    De Franse premier Valls probeerde onlangs buitenlandse financiering te verbieden. Vermeersch acht dat moeilijk. ‘Onder anderen de Saoudi’s en Turken hebben een uitgekiend netwerk waarlangs ze hun versie van de islam bij ons ondersteunen. Bovendien kun je religieuze groepen toch niet verbieden dat ze op eigen houtje middelen verzamelen?’

    Het lost zichzelf op

    En wat met de vergoeding van de katholieke kerk, die nog altijd gebaseerd is op haar negentiende-eeuwse dominantie? ‘Dat zal zichzelf oplossen’, zegt Vermeersch. Het aantal priesters zal dalen, denkt de professor, en een stijgend aantal kerken zal worden ontruimd. Volgt: minder geld. Aan de wet is overigens al meermaals geprobeerd te morrelen, zonder weinig resultaat. De wetgeving is bijzonder complex, weinigen voelen zich geroepen ze te veranderen.

    *

    *

    Wat ze in hun bekeringsdrang wel vergeten zijn, is dat vreemde agressieve mogendheden inderdaad hun troepen in ons land sponseren om hun onderling tegenstrijdige veroveringstechnieken te bevorderen.

    Een suggestie die zeker in dovemansoren zal vallen, is om de ‘middelen’ die nu in ons land verkwanseld worden om de hypocrisie hoog te houden, naar onze Politie gaan om daar tot in de verste uithoeken van het land, de veiligheid te garanderen. Anders gezegd: in plaats van de islamgeweld via hun ‘godsdienst’ te subsidiëren, deze middelen inzetten om het islam-geweld te bestrijden en waar mogelijk te voorkomen.

    Enne o ja, de Christenen plegen normaal gezien geen aanslagen…. Integendeel zelfs.

    *

    *

    *

    11-08-2016, 10:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3592

    10/1894* - Kiesbeloften van Buffalo Bill als muziek in de oren -

    .

    DEEL 1

    ***

    Donderdag 11 augustus 2016

    Zon 6u24-21u10

    H Clara, patrones van het mooie weer en de televisie

    Eieren voor klaartje, schoon weer voor het paartje

    *

    3

    *

    *

    *

    Even de titel herlezen, met die Amerikaanse Buffalo Bill in het achterhoofd? Hieronder dus, gejat bij de Jos van

    http://blog.seniorennet.be/rechts/

     

    een beredeneerd uittreksel van zijn jongste speech in Detroit, ooit dé automobiel hoofdstad van de USA. Een stad vooral waar Vlamingen thuis waren. En op hun best. Met o.a. De Gazette van Detroit met nieuws uit hun verre Vaderland.

    Ja, ik weet ook wel waarvoor verkiezingsbeloften staan, maar deze Buffalo Bill heeft in zijn beroepsleven niets anders gedaan dan successen bij elkaar gepresteerd. Hij is dus helemaal niet aan zijn proefstuk, zoals de meeste politiekers die vooral veel beloven maar weinig presteren.

    Deze blog wil ook een steentje bijdragen, aan goed verloop van de Presidents-Verkiezingen in de States. De Coburger media staan weliswaar vierkant en met getrokken messen aan de andere kant. Ze doen net alsof de uitslag hun werk is: Clinton op de troon en anders niet. Mijn nederige bijdrage bestaat er in te verwijzen naar

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Trump_Tower_(New_York)

    waar de vechtersnatuur van Trump zeer goed tot uiting komt. Die man, ooit de verre vriend van Gorbatsjov, vecht om altijd en overal de hoofdprijs te winnen. De verpersoonlijking van ‘the American dream’ die zelfs zijn voet had kunnen zetten naast die van Christoffel Colombus? Zodat wij allemaal op 6 November opnieuw Amerika zouden kunnen her-ontdekken?

    Deze man gooit niets ‘op tafel’ om er jarenlang over ‘in debat te gaan’. Hij ruimt niet alleen de tafel, maar meteen ook de hele huiskamer en zelfs het hele huis. Handen uit de mouwen, en opgeruimd staat netjes. Ja ja in die man steekt iets in.

    Ja, misschien zelfs dat er een einde komt aan al die ‘dubbele nationaliteiten’, die vreemden het gevoel geeft dat ze dubbel zo belangrijk zijn als de gewone Amerikaanse of Europese burger. Een goed gevoel, onderweg om daaruit de nodige conclusies te trekken….

    De tijd van handelen om de islamisering terug te draaien, komt er aan. Do no know how or when, but we shall meet again.Zoals Vera Lynn ooit zong toen de Tommies uitrukten om Hitlers 2de Rijk te ontmantelen.

    Want net zomin als de gewone burger zijn bed wil delen met anderen, wil hij ook noch de tafel noch zijn vrouw onder druk delen met de horden gelukzoekers van overal ter wereld die als nooit tevoren in de Geschiedenis, het land overspoelen.

    Het ‘sociaal-democratische’ waanbeeld waaronder het Mensdom thans zover is geëvalueerd, dat waar ook ter wereld ons wijsmaakt dat de gebraden kippen iedereen zo maar in de mond vliegen, is ten dode opgeschreven. Zelfs nog voor het geboren werd. Ook bij ons broderen de ‘Staatsdragende Partijen’ nog altijd verder op dit thema, koppig als steenezels zonder te willen inzien dat ze straks, samen, minder dan 15 – 20 % van de kiezers achter zich zullen hebben. Deze cijfers zijn inderdaad ongeveer gelijk aan het percentage vreemdelingen in onze landen….

    We zijn Vlamingen die God ons als Vlaming schiep en al die het anders wil, zal door zijn hoogmoed vergaan. Wie zijn volk verloochent, verloochent zijn bestaan zelf?

    Om dat vast te stellen, volstaat het de nieuwsberichten te lezen, waarin sedert de aan de gang zijnde islamisering, Pietje de Dood de hoofdrol speelt.

    *

    De Trump Tower, op de 5th Avenue op Manhatten (New York)

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    http://joostniemoller.nl/2016/08/eindelijk-patriot-trump-ontvouwt-visioen-amerika-en-wereld/

    *

    Eindelijk! Patriot Trump ontvouwt zijn visioen voor Amerika en de wereld

    Door Joost Niemöller

    *

    Donald Trump hield zojuist in Detroit een visionaire toespraak van bijna een uur, waarin hij de lijnen uitzette voor de economische hervorming van de VS. Zelfs zijn ergste vijanden zullen moeten toegeven dat het een sterk inhoudelijk verhaal was. Trump heeft een plan. Hillary heeft alleen maar belangen.

    Detroit is de stad die het Amerikaanse verval symboliseert. Trump wist dat beeld pijnlijk neer te zetten. De ene na de andere Amerikaanse regering koos voor een globalistische-, niet voor een Amerikaanse politiek. De autoindustrie van Detroit, en vooral de Amerikaanse arbeiders werden daar het slachtoffer van:

     

       When we were governed by the America First policy, Detroit was absolutely booming. Engineers, builders, laborers, shippers and countless others went to work each day, provided for their families and lived out — totally lived out the American dream.

       But for many living in this city, that dream has long ago vanished. When we abandon the policy of America First, we started rebuilding other countries instead of our own. The skyscrapers went up in Beijing and many other cities around the world, while factories and neighborhoods crumbled right here in Detroit.

     

       Our roads and bridges fell into disrepair, yet we found the money to resettle millions of refugees at taxpayer expense. Today, Detroit has a per capita income of under $15,000, about half of the national average; 40 percent of the city’s resident live in poverty, over 2.5 times the national average. The unemployment rate is more than twice the national average. Half of all Detroit residents do not work. Detroit tops the list of the most dangerous cities in terms of violent crime.

     

    Trump vatte het nog eens kernachtig samen:

     

       In short, the city of Detroit is the living, breathing example of my opponent’s failed economic agenda.

    Trump stelt een belastingaftrek voor die in het voordeel zal zijn van de Amerikaanse middenklasse en de kleine bedrijven die ondergraven worden door de globalisering:

     

     I am proposing an across the board income tax reduction, especially for middle income Americans. This will lead to millions of new and really good paying jobs. The rich will pay their fair share, but no one will pay so much that it destroys jobs or undermines our ability as a nation to compete.

    Onder de on-Amerikaanse politiek van Obama verloren 14 miljoen mensen hun baan, wrijft Trump in:

     

       There are now 94.3 million Americans outside the labor force. It was 80.5 million when President Obama took office, an increase of nearly 14 million people.

     

    Ook de zwarte Amerikanen zijn niets opgeschoten met deze eerste zwarte president die zogenaamd ‘hoop’ en ‘verandering’ zou brengen:

     

       58 percent of African-American youth are either outside the labor force or not employed.

     

    Het begin van de plannen die Trump gaat ontvouwen is even simpel als Amerikaans: Geen Amerikaans bedrijf zal meer dan 15% belasting moeten betalen op zijn inkomsten:

     

       Under my plan, no American company will pay more than 15% of their business income in taxes. Small businesses will benefit the most from this plan.

     

    Ook moet er, als het aan Trump ligt, een einde komen aan de regulering die het Amerikaanse bedrijf plat legt, en die onder Obama desastreuze vormen heeft aangenomen:

     

        It is estimated that current overregulation is costing our economy as much as $2 trillion dollars a year – that’s money taken straight out of cities like yours.

     

       The federal register is now over 80,000 pages long. As the Wall Street Journal noted, President Obama has issued close to four hundred new major regulations since taking office, each with a cost to the American economy of $100 million or more.

     

    Er zullen geen nieuwe beperkende regels meer komen onder president Trump:

     

       Upon taking office, I will issue a temporary moratorium on new agency regulations.

     

    Dan wil Trump alle handelsverdragen heronderhandelen die slecht zijn voor Amerika. Dat is wat Trump namelijk al zijn hele leven doet; deals sluiten, en hij kan het beter dan Obama en beter dan Clinton:

     

         Because my only interest is the American people, I have previously laid out a detailed 7-point plan for trade reform, available on my website. It includes strong protections against currency manipulation, tariffs against any countries that cheat by unfairly subsidizing their goods, and it includes a renegotiation of NAFTA. If we don’t get a better deal, we will walk away.

     

    Met name met China wil Trump betere afspraken, want China zuigt de VS leeg:

     

       China is responsible for nearly half of our entire trade deficit. They break the rules in every way imaginable. China engages in illegal export subsidies, prohibited currency manipulation, and rampant theft of intellectual property. They also have no real environmental or labor protections, further undercutting American workers.

     

    Ook moet er een energie-hervorming komen, waardoor Amerikaanse arbeiders weer werk krijgen:

     

       Also critical to our economic renewal will be energy reform

     

       The Obama-Clinton Administration has blocked and destroyed millions of jobs through their anti-energy regulations, while raising the price of electricity for both families and businesses.

     

    Dit is de eerste fase in een reeks hervormingsplannen voor de VS die Trump in deze week zal ontvouwen. Trump geeft aan het einde van zijn toespraak aan wat er nog meer in het vat zit:

     

       As part of this new future, we will also be rolling out proposals to increase choice and reduce cost in childcare, offering much-needed relief to American families. I will unveil my plan on this in the coming weeks that I have been working on with my daughter Ivanka and an incredible team of experts.

     

       Likewise, our education reforms will help parents send their kids to a school of their choice.

     

       We will also give our police and law enforcement the funds and support they need to restore law and order to this country. Without security, there can be no prosperity. We must have law and order.

     

       In the coming days, we will be rolling out plans on all of these items. One of my first acts as President will be to repeal and replace disastrous Obamacare, saving another 2 million American jobs.

     

    In de media houdt men zich alleen maar bezig met Trump de clown. Maar hij is een serieuze, inhoudelijke kandidaat. Een kandidaat met een visie. In tegenstelling tot Hillary Clinton, die in handen is van zoveel lobbyisten, dat ze nooit zelfstandig een visie kan ontwikkelen die goed is voor het Amerikaanse volk. Daar ligt namelijk haar belang niet.

     

    En uiteindelijk: wat goed is voor Amerika, zal uiteindelijk goed zijn voor de wereld.

    *

    *

    Wat ik de man, naast de inhoud en de vorm van zijn speeches, ook moet toegeven is de zuivere uitspraak van zijn Engels. Geen nasale neusklank met samen genepen lippen, of een wauwelende chewinggom kauwende blufpokeraar, maar met afgemeten zachte keelklanken van een man die weet waarover hij spreekt. En a.h.w. op voorhand weet, dat de toehoorder hem zal moeten gelijk geven. Want zo’n man wil niet de hele wereld verbeteren maar alleen wat hij zelf aankan…

    Nu nog de daad bij het woord voegen, waarde Vriend President, en ik zie U al, samen met de Russisch sprekende Vladi, de wereld een andere draai geven. Met zonder Allah de Verschrikkelijke. Maar met vrede, werk en welzijn voor iedereen. Zelfs voor zijn tegenstanders.

    Ga, waarde Heer President, misschien ondertussen ook eens kijken bij Uw Amerikaanse onderburen, de Mexicanen. Die zijn, te oordelen naar de vele kerken en kathedralen bij hen, ook boven de grond, nog zo slecht niet. Een goede buur is meestal beter dan een verre vriend.

    Ps

    We kijken met veel belangstelling uit naar de repliek van de media en de syndicaten in Coburgia. Of zullen die ziften en zeven tot er alleen nog maar muggen overblijven?

    *

    *

    *

    11-08-2016, 08:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    10-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3591

    5/49 * - Gezinshereniging – zou men honger lijden om ’n mondje meer? -

    .

    DEEL 3

    ***

    Woensdag 10 augustus 2016

    Zon 6u23-21u12

    H Laurens, patroon van de boekhouders, heemkringen en koks

    Als men op Sint-Laurens een rijpe druif vindt,

    is er veel hoop op goede wijn

    *

    *

    *

    *

    Deze melodie uit mijn kinderjaren over dat honger lijden om ’n mondje meer zit nog altijd, wegens persoonlijke ervaringen, tussen mijn oren… Toen ging dat om ’n broertje of een zusje meer en ’n speelkameraadje kon er wel altijd bij. Want het was wel moeder met ons vader die ze ‘kochten’. Zo lang er maar eten op tafel kwam.

    Maar ja, in deze moderne tijden doet men praktisch niets meer ‘zelf’. Alles komt uit de winkel of als het op 2 benen loopt, uit het buitenland, liefst volgroeid en zonder de minste bagage. En al zekerlijk zonder geestelijke bagage. In de wildernis is men niet besmet geestelijke bagage. Met messen wel.

    Vader, moeders, broertjes en zusjes komen hen dan wel vanzelf achterna naar dit land dat overloopt van melk, honing en al de rest. Wie al die dure reizen hoog in de hemelse luchten betaalt?

    Allez gij, geloofde gij misschien niet meer in Sinterklaas?

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Asielzoekers doen massaal beroep op gezinshereniging

    Al 5.121 gezinsherenigingen in eerste jaarhelft 2016

    Filip Dewinter: “De afgelopen vijf jaar zijn er alleen al via gezinsherenging 74.000 vreemdelingen bijgekomen, een stad zo groot als Hasselt.”

    In de eerste zes maanden van dit jaar hebben 5.121 vreemdelingen een visum gekregen voor gezinshereniging. Vooral de toename van familieleden van politiek vluchtelingen valt op. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams Belang-kamerlid Filip Dewinter opvroeg bij het staatssecretariaat voor Asiel en Migratie.

    De cijfers bewijzen andermaal dat de sterke aanwas van immigranten niet in het minst een gevolg is van de Belgische wet op de gezinshereniging. In de afgelopen vijf jaar werden niet minder dan 69.353 visa afgeleverd aan vreemdelingen om hun familie te vervoegen. Nemen we ook de eerste jaarhelft van 2016 in rekening, stijgt dat cijfer tot 74.474. “In bevolkingsomvang betekent dit dat er - op amper vijf jaar - alleen al via dit immigratiekanaal een stad zo groot als Hasselt is bijgekomen”, aldus Dewinter.

    Hoewel Francken verwoede pogingen doet om de aangepaste wet op de gezinshereniging in de kijker te zetten, blijkt dat dus allerminst uit de cijfers. De opvallendste vaststelling is immers dat de piek van 2015 zich ook dit jaar doorzet. Uit de top tien van nationaliteiten aan wie gezinshereniging werd toegekend, blijkt duidelijk dat dit vooral een gevolg is van de aanhoudende asielinstroom. Waar vorig jaar Marokkanen de meeste visums voor gezinshereniging kregen, zijn dat vandaag vooral familieleden van mensen uit Syrië, Irak, Palestina en Afghanistan. “Na de eerste golf van vooral mannelijke asielzoekers volgt nu de tweede en grootste stroom, hun familieleden”, aldus het Vlaams Belang-kamerlid.

    Volgens Dewinter is het concept van gezinshereniging voor onze samenleving zowel demografisch als budgettair onhoudbaar geworden. “In de loop der jaren is het systeem van gezinshereniging uitgegroeid tot een instrument om de officiële immigratiestop te omzeilen”. Afgelopen jaar stelde ook de gerenommeerde socioloog en immigratiedeskundige Paul Scheffer het concept van gezinshereniging in vraag (De Standaard, 26.9.2015). Volgens Scheffer zal door toedoen van de wet op de gezinshereniging het aantal asielzoekers op korte termijn verviervoudigen.

     

    Dewinter: “Meer nog dan asiel of illegale immigratie an sich is gezinshereniging veruit de grootste immigratiepoort”. Het Vlaams Belang-kamerlid pleit daarom voor een totale opheffing van het volgens hem achterhaalde systeem. “Indien we de wet op de gezinshereniging niet afschaffen, zal ons nu reeds dichtbevolkte land compleet dichtslibben en onze sociale zekerheid imploderen.”

    Bijlagen: schriftelijke vraag Filip Dewinter en antwoord staatssecretaris Francken.

     

    Klaas Slootmans

    Persverantwoordelijke Vlaams Belang

    *

     

    *

    Stoort het, moest ik proberen te stellen, dat dergelijke berichten hoofdzakelijk de redenen zijn waarom het Vlaams Belang ovzrfal wordt uitgesloten omdat het nergens onheilsberichten meehelpt verbergen? Francken Theo heeft die gegevens verzameld, want het is zijn werk. Maar, omdat ze minder leuk zijn om horen houdt hij die onder zich als een klokhen haar eieren.

    Mij lijkt dat duidelijk een poging om ‘Openbaarheid van Bestuur’ te saboteren, waardoor de schuldige bewezen heeft niet geschikt te zijn voor dat beroep.

    Komaan mensen, laten we er met z’n allen iets aan doen. Meer zelfs, er over spreken helpt al lang niet meer. Iets doen is de boodschap.

    *

    *

    *

    10-08-2016, 20:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3590

    4/418 * - In NL de zoveelste islam-aanval met het blote mes -

    .

    DEEL 2

    ***

    Woensdag 10 augustus 2016

    Zon 6u23-21u12

    H Laurens, patroon van de boekhouders, heemkringen en koks

    Als men op Sint-Laurens een rijpe druif vindt,

    is er veel hoop op goede wijn

    *

    *

    *

    *

    Hieronder leest U hoe een aanhanger van Allah, om welke reden dan ook, door het lint gaat, zodat de politie hem moet ‘neutraliseren’, wat van deze man meteen een verdachte maakt. Ik zou eerder zeggen: op heterdaad betrapt. Rond de pot draaierij helpt niet meer in dit geval.

    Het waren nagels met koppen, want de ‘verwarde’ gebeurtenissen speelden zich af in Spijkernisse door een verwarde man. Ha ja, deze omschrijving is al voldoende om te raden dat het om een psychopaat ging van het mannelijk geslacht. Alhoewel dat laatste nog moet onderzocht worden.

    *

     

    *

    GEPLUKT BIJ

    GvA

    *

    Luid schreeuwende man met slagersmes geneutraliseerd door Nederlandse politie

    De politie heeft dinsdagmiddag in het Nederlandse Spijkenisse een man in zijn been geschoten. Volgens een woordvoerder zagen agenten zich genoodzaakt enkele schoten te lossen om de verwarde man die luid schreeuwend en zwaaiend met een slagersmes rondliep, te kunnen inrekenen.

    Getuigen maakten even na half vijf melding van een verwarde man met een groot mes die in de buurt van metrostation Spijkenisse-Centrum liep. Toegesnelde agenten volgden de man en sommeerden hem meerdere keren halt te houden en het mes af te geven. De verdachte negeerde echter de bevelen van de dienders en keerde zich tegen hen. Daarop zagen de agenten zich genoodzaakt hun vuurwapen te trekken en te schieten.

    De man is aangehouden en naar een ziekenhuis gebracht.

    *

     

    *

    Besluit: in Spijkernisse, zowel als overal in Nederland, ja zelfs ook bij ons en in heel Europa, is op straat lopen helemaal niet zonder gevaren. Vroeger, voor de islam-invasie, kon men dagenland ongestoord op straat, lopen, wandelen, kuieren, nu kan men zelfs niet meer ongestoord thuis op de bank blijven zitten.

    Volgens mij is dat een vals gevoel van onveiligheid. Ga zoveel als mogelijk de wrede bezetters uit de weg, draag desnoods en pantservest onder Uw kledij

    Het moet gezegd: de kledij-industrie laat me daar een gevoelige marktsector onbewerkt!!!! Een enige opportuniteit om de textielsector te doen herleven. Alle oude gewaden de kast in, en de harnassen de kast uit. De wereld behoort aan de durvers!

    *

    *

    *

    10-08-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3589

    6/939 * - Turken in Limburg, Algerijnen in Verviers: de Westhoek wordt straks weer het toneel de wraak – 3 miljoen migranten wachten op het sein – liefst voor het winter wordt, op hun marsbevel.

    .

    DEEL 4

    ***

    Woensdag 10 augustus 2016

    Zon 6u23-21u12

    H Laurens, patroon van de boekhouders, heemkringen en koks

    Als men op Sint-Laurens een rijpe druif vindt,

    is er veel hoop op goede wijn

    *

    *

    *

    *

    De Turken, geboren verliezers, laten nu toch de Westerse poppetjes dansen. We zijn netjes in bundeltjes samengebonden, ‘like a puppet on a string’

    Wat chantage, een klein Staatsgreepeke wat insubordinatie, wat komedie spelen, wat vies kijken, kwestie van de binnenlandse tegenspelers week te krijgen, wat gefriemel met de Russen (die deze kans niet laten liggen) en het Avondland is rijp voor de schroot. Denken ze. Net zoals voor de poorten van Wenen, een paar honderd jaar terug. En ligt Europa open en bloot, vrij toegankelijk voor vele miljoenen zonder visum reizende Turkse overweldigers. Limburg zendt niet langer zijn zonen uit, maar trekt er aldoor nieuwe aan. Werd is er niet, maar de OCMW’s draaien wel op volle toeren.

    Het vroegere ‘Model A.H.’, zullen we maar zeggen, verfijnd en à jour gesteld door onze eigen zakkenvullers van niveau. Iedere nieuwe stem is er een.

    Of ziet U dat anders, en verwacht U redding van de Grote Oceaan? Ja, wellicht. Wat dat wil zeggen, dat de wereldbrand voor de elfendertigste keer op onze bodem zal dienen te worden geblust.

    In mijn land tussen de Zee en de Schelde (de Westhoek) aangekleefd tegen en er al eeuwenlang begeerd en belaagd door zijn machtige Zuiderbuur Frankrijk, bulkt nu al van de graven uit vorige oorlogen. We noemen ze ‘kerkhoven’ al is op al die kleine lapjes Vlaamse grond, verspreid in het veld, niet één kerk te zien. Straks zullen al die vruchteloos gestorven doden de Nieuwe Limburgers mogen ontvangen, die onder elkaar, voor of tegen Erdogan, diens concurrent Fethulah Gülen willen ontmoeten. Maar vermits die in de USA politiek asiel geniet, zullen de cowboys zich ermee willen moeien. Dus zal er geschoten worden.

    De Russen en Turken vochten de afgelopen 300 jaar maar liefst 8 oorlogen met elkaar uit, die uiteindelijk allemaal door de (Ottomaanse) Turken werden verloren. Wat meebrengt dat de Poet de Turken wil helpen. En dus zakken ook diens legers af. En zal er nog meer geschoten worden.

    Waarschijnlijk zal dan, na al dat schieten, de Westhoek vol met kerkhoven tot aan de Somme, moeten volgestouwd worden met mosketen.

    Dat ik daarbij aan de kapot geschoten muren van Aleppo denk, met vensters en deuren als ogen en oren van een doodskop, is bijzaak. Mij staan de ruïnes van mijn vaderstad nog levendig voor ogen, zoals het uit de oorlog 14-18 kwam. Daar was er, behalve de stomp van de in puin gemartelde Middeleeuwse Lakenhallen, niet één muur meer hoger dan kniehoogte.

    *

     

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    In Turkije wachten tot 3 miljoen “migranten” op de doorreis naar Duitsland

    Mocht Erdoğan zijn dreigement uitvoeren, dan zouden er weldra drie miljoen “migranten” vanuit Turkije richting Europa kunnen stromen. In Turkije bevinden zich ongeveer 2,8 miljoen Syrische “vluchtelingen”. En bovendien nog tienduizenden Irakezen, Afghanen, Pakistani en andere groepen immigranten uit de Derde Wereld, die allemaal naar Europa willen.

    “De Europese Unie gedraagt zich niet eerlijk tegenover Turkije”, zei Erdoğan in een interview met de Franse krant “Le Monde”. “Wij hebben drie miljoen vluchtelingen opgenomen, terwijl daarentegen de EU van alles probeert om hen buiten haar territorium te houden.”

    Freie Zeiten” berichtte onlangs hoe de Turkse president met de dreiging van nieuwe immigratiegolven druk op Brussel uitoefent om de vrije binnenkomst van 79 miljoen Turkse staats burgers in de EU door te drukken.

    De Italiaanse minister van binnenlandse Zaken, Angelina Alfano, is geschokt over het dreigement van Erdoğan:

    “Als Turkije zijn sluisdeuren openzet, zou dit catastrofale gevolgen voor Europa hebben”, zei Alfano volgens “Breitbart”. “Er bevinden zich meerdere miljoenen vluchtelingen op Turks grondgebied.”

    “De ontwikkelingen in Turkije zijn verontrustend. Migratie ontwikkelt zich steeds meer tot een effectief wapen om druk mee uit te oefenen in diplomatieke onderhandelingen”, zei de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken.

    Bron:
    www.freiezeiten.net

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    *

    O Ja! Was ik bijna vergeten. We moeten ons schrap zetten om straks 3.000.000 islamitische migranten die in Turkije vastzitten, te ontvangen om deze aan ons hart te drukken. Dat is geen chantage, dat is pure staatsmanskunst.

    En dat er vooral niemand protesteert, want dat is de ‘verrijking’ tegenhouden.

    *

    Mooi voorbeeld hoe dergelijke sprookjes eindigen, zien we niet alleen in Limburg met de Turken, maar ook in Verviers, waar de ene dode Algerijn de andere met machetes te lijf gaat. Vooral de lessen die de Grote Politiek daaruit trekt, is schrijnend: in West-Vlaanderen worden 10 kleinere politiekantoren gesloten omdat de veiligheid er niet kan gegarandeerd worden. Oude, arme en zieke landgenoten moeten maar zien zich te behelpen.

    Welke vader geeft stenen aan zijn kinderen, als ze om brood vragen, omdat het brood op is na de bedeling van de Nieuwkomers.

    Hoog tijd dat het begrip ‘wraakroepende zonde’ van onder het kerkelijk stof wordt gehaald. ‘Zonde’ is weliswaar een niet al te progressief begrip, maar het is en blijft … waakroepend.

    PS

    3 miljoen gelukzoekers ‘on hold’ gezet in Turkije wil zeggen 4 keer zoveel door ‘gezinshereniging’. Zelfs een koekoeksjong zou daarbij in paniek slaan. Maar wat wil je er aan doen? De Socialisten weten immers wat goed is voor ons, zoals Steve Stunt, de kanaalduiker, dat ooit onder woorden bracht.

    *

    *

    *

    10-08-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3558

    6/1196 * - Feest bij ons voor een goede oude bekende - Veelwijverij ook in Italië: de aanzet tot verwildering of juist niet? – Brengt het de Paus op frisse gedachten? -

    .

    DEEL 1

    ***

    Woensdag 10 augustus 2016

    Zon 6u23-21u12

    H Laurens, patroon van de boekhouders, heemkringen en koks

    Als men op Sint-Laurens een rijpe druif vindt,

    is er veel hoop op goede wijn

    *

    San Lorenzo, zo schijnen er in Italië ongeveer 40 Gemeentjes te bestaan met die naam. Het mag dus niemand verwonderen dat die man ook Patroonheilige van o.a. de… boekhouders schijnt te zijn. Wat een aangenaam toeval is voor ondergetekende. In ons Gemeentje van ongeveer 1200 ‘zielen’ is vaandaag dus un giorno festivo, zo maar midden in de week. En geloof me, feest vieren doen de Italianen nog altijd zoals eeuwen geleden, met veel eten en veel drinken…

    *

    *

    Alles in één en dezelfde persoon ? Da’s voor domme Westerlingen.

    Ene voor op straat, ene voor de keuken en ene voor in bed…..Da’s pas getrouwd zijn.

    Wat kan ne mens met verklede islammers zich toch lelijk verkijken!!! In een eerste opzicht dacht ik dat deze chef-kok, zijn grote snijmes ter hand, zijn gesluierde geiten de keuken in dreef, om aan de klanten in de gelagzaal te bewijzen, dat wat zij op hun bord zouden krijgen, hartstikke levende vers was. Zodat zij ten volle konden genieten.

    Maar nee, ze waren geen spek voor hun bek, maar wel in exclusiviteit voor hem alleen alleen. Deze drie waren voor de show. De overigen zaten deze keer met de thuiswacht. Hopelijk voor hem ligt de arme man niet bij al die vrouwen tegelijk onder de sloef…. Of zou daar de reden liggen, dat islammannen naar buiten uit zich zo geweldig sterk voordoen, omdat ze thuis niks te zeggen hebben.

    Anders gezegd, geef aan islamvrouwen dezelfde vrijheden als in het Westen, en de islam veroveringsdrang is er geweest. Zonder bloedvergieten.

    *

    Onderstaand verhaal dus om de nieuwe toestanden die ook Italië veroverd hebben, uitvoerig te belichten. Zodat de hele Vrije Wereld kont kond kan gedaan worden dat de Bevrijding nakende is. Een ware schande is het, ja, dat 2 of meer homo’s met dezelfde afwijking als in Sodoma (*) officieel wel mogen samenhokken om 24/24 voortdurend sodomie (*) te plegen, terwijl Allah adepten met dezelfde neigingen in het kwadraat, voor omgang met het zwakke geslacht zomaar te kakken worden gezet.

    De Italiaanse man, nochtans van goede afkomst, die daarvoor het initiatief nam, is om welke reden dan ook, ook Allah adept geworden, nadat die, net als Saulus, de Romeinse Veldheer en Christen vervolger, die van zijn paard werd gebliksemd, daarna Paulus heette en later hierdoor Heilig werd verklaard. Deze man nu blijkt ook van zijn paard te zijn gevallen, en daarbij lelijk op zijn kop gevallen.

    Enfin, dit modern sprookje trekt er niet op, en toch vindt U het hieronder. Zelfs in extenso, omdat de wonderen de wereld niet uit zijn.

    Misschien zelfs, dat dit initiatie, dat zich afspeelt zo dicht bij Rome, de Christenen op het idee brengt, om het huwelijksgeluk ook aan Pastoors te gunnen? Wedden dat de openstaande betrekkingen voor dit Ambt zeer spoedig weer zouden ingevuld geraken?

    *

    (*) Sodomie heeft te zien met de Bijbelse steden Sodoma en Gomorha die omwille van hun schandalig leven door Jahwe-God op een frisse morgen van de aardbodem werden gebliksemd. Anderen die geen geloof hechten aan het Woord Gods, beweren dan weer dat dit gebeurde door een atoomontploffing waardoor de vrouw van Lot, die omkeek op de vlucht, in en zoutpillaar werd veranderd. Feit is wel, dat in die omgeving een rotsformatie voorkomt die doet denken aan een ingekapselde vrouw op de vlucht.

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Italiaanse staat dient veelwijverij te legaliseren

    *

    Volgens islamitisch recht is het toegestaan vier vrouwen te hebben. Op correcte wijze spreekt men bij deze vorm van man-vrouw relaties van “polygynie” (veelwijverij). Meestal wordt in dit verband echter het woord “polygamie” (huwelijksvorm waarbij één persoon tegelijkertijd gehuwd is met twee of meer personen) gebruikt (polygamie kan immers ook betekenen dat een vrouw met twee of meer mannen gehuwd is – in een Mohammedaanse samenleving eerder weinig gevraagd).

    Meerdere vrouwen bij de burgerlijke stand

    Daarom is het ook volkomen duidelijk wat een zekere Roberto Piccardo, die zich sinds zijn bekering tot de islam Hamza (naar de oom van Mohammed) Piccardo noemt, eist: een legalisering van polygamie. Hij wil dat Mohammedanen in Italië ook civielrechtelijk, dus voor de burgerlijke stand, met meer vrouwen kunnen trouwen (dat in Italië, net zoals in veel andere landen in Europa, de veelwijverij desondanks gepraktiseerd wordt, is een publiek geheim).

    Hamza Piccardo is de oprichter van de “Unie van de islamitische gemeenschappen en organisaties in Italië” (UCOII), die gelieerd is aan de moslimbroederschap en zich sterk maakt voor een actieve rol van de moslims in Italië.

    Polygamie dient voor moslims burgerrecht te worden

    En omdat in Italië zojuist een wet in werking is getreden die het homoseksuele paren toestaat hun levenspartnerschap voor de burgerlijke stand te laten bezegelen, voelt hij zich er als moslim toe geroepen dezelfde rechten op te eisen voor zijn geloofsbroeders. Daarom schreef hij op Facebook: “Als het hier om burgerrecht gaat, dan is polygamie een burgerrecht. Moslims zijn het niet eens met homoseksuele levenspartnerschappen en desondanks moeten zij een systeem accepteren dat hen toestaat.”

    Daarom oordeelt Piccardo naar het Mohammedaanse rechtsbegrip dat er geen reden zou bestaan waarom de Republiek Italië zulke mohammedaanse huwelijksgemeenschappen niet zou accepteren als de deelnemende personen (dus de man met de sluier dragende vrouwen) het hiermee eens zijn.

    Zwakke kritiek van regeringspartij – felle van Lega Nord

    De Italiaanse advocate en politica van de socialistische regeringspartij PD (Partito Democratico), Debora Serracchiani, zei daarover juridisch braaf: “Eeuwenlange strijd voor de vrouwenrechten kunnen niet zomaar aan de kant worden geschoven. Polygamie heeft niets met burgerrechten te maken.”

    Lega Nord, de partij die met de voortdurende bereidheid tot dialoog van de regering van minister-president Matteo Renzi met Mohammedaanse organisaties moeite heeft, had echter fellere kritiek. Paolo Grimoldi, parlementariër en oprichter van de “Movimento Giovani Padani” (“Beweging van de jeugd van Padanië”), zei met het oog op de voortdurende appeasement-politiek tegenover de islam: “Dat is de gematigde islam, waarmee de Italiaanse regering de dialoog wil openhouden.”

    Bron:
    www.unzensuriert.at

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    Wie had zoiets ooit gedacht? Allah, zien we dagelijks, verovert het Westen (niet Erdogan) dank zij de buik van zijn vrouwen. Als daar nu nog als bajonetten de hoog opgerichte penis van de mannen bijkomt, dan zitten we eindelijk op het goede spoor om te erkennen dat Allah en God-Jahweh der Christenen één en dezelfde persoon zijn. Als er daarbij maar niet overdreven wordt, want de Aarde zit al vol.

    Deze situatie zou ons, Westerlingen, moeten doen nadenken. Omdat dit allemaal terug leidt naar daar waar het ooit allemaal begon: naar de slang en de appel. Maar vooral omdat intelligentie daar helemaal niet aan te pas komt. Zelfs in het Dierenrijk is deze manier van leven schering en inslag…

    *

    *

    *

    10-08-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    09-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3586

    4/553 * - USA saboteert ook de Russische paraolympics –

    *

    DEEL 3

    Dinsdag 9 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u21-21u14

    H Edith Stein, co-patrones van Europa

    *

     

    *

    *

    *

    Zo stilletjes aan maken de Amerikaanse cowboys echte martelaren van de Russische burgers. Maar de Leiders daar bewaren hun kalmte en dus zal er iedere dag een tandje worden bijgestoken. Tot de bom barst. Of valt.

    Eenzelfde scenario zagen we reeds bij de Führer van de ‘nationaalsocialisten’ die het Westen reageerde met de wapens.

    Maar ja, de cowboys wanen zich als beschermers en promotoren van de wereldislam, onoverwinnelijk. Europa staat op het punt in de handen van de islam te vallen en nu is het de beurt aan de Russische Beer.

    Voor de FBI hoeven er niet eens bewijzen te zijn, dat ook de gehandicapte athleten onder de doping zitten: hun mening volstaat en al de rest is bijzaak. Want bewijzen worden zò naar hun hand gezet.

    En wij, onze huichelachtige politiekers op kop, zwijgen en zien dat het goed is om intussen als ‘bevoorrechte handelspartners’ te worden behandeld. Dat ze ook hier weer als het vuil van de straat voor minderwaardige kwaliteit worden behandeld, dringt niet eens door.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Uitsluiting Russische paralympiërs is schending van mensenrechten"

    *

    De uitsluiting van Russische sporters op de Paralympische Spelen is het toppunt van de schending van mensenrechten. Dat zegt Vladimir Lukin, hoofd van het Russische paralympische comité.

    Op een persconferentie in Moskou zei Lukin dat de overgrote meerderheid van de Russische atleten nooit doping heeft gebruikt. Hij zegt te gaan bewijzen dat de Russische ploeg heeft voldaan aan alle internationale afspraken in de strijd tegen doping.

    Rusland heeft 21 dagen om in beroep te gaan bij het Hof van Arbitrage voor Sport. Sportminister Vitali Moetko kondigde aan dat Rusland de beslissing gaat aanvechten. De schorsing noemde hij 'ongekend'. Lev Seleznjev, voorzitter van de Russische paralympische bond, deed de schorsing af als 'zwarte pr' van het IPC.

    Russiche dopingschandaal

    Zondag besloot het Internationaal Paralympisch Comité (IPC) dat geen enkele Rus mag deelnemen aan de Paralympische Spelen van deze zomer vanwege het Russische dopingschandaal. 267 Russische paralympische sporters worden geweerd.

    Daarmee worden de Russische paralympiërs zwaarder gestraft dan de olympiërs. Het Internationaal Olympisch Comité liet het oordeel over deelname van de Russen aan de internationale sportfederaties. Russische atleten en gewichtheffers werden van de Spelen geweerd.

     

    De organisatie van de Paralympische Spelen koos voor een algehele schorsing omdat het Russische Paralympische Comité 'niet in staat is' om een antidopingbeleid uit te voeren. 'Het antidopingsysteem in Rusland is kapot, corrupt en volledig gecompromitteerd', zei IPC-voorzitter Philip Craven zondagavond.

    Hij baseert zich op het onderzoeksrapport van het Wereldantidopingagentschap (WADA), uitgevoerd onder leiding van de Canadese jurist Richard McLaren. Die stelde vast dat het Russische sportministerie tussen 2011 en 2015 een grootschalig dopingprogramma runde. Urinestalen werden verduisterd en gemanipuleerd.

    *

    *

    De kruik gaat zo lang te water tot de druk te groot wordt.

    Mocht de Beer eenmaal op een mooie morgen met zijn scherpe nagels zwaar uithalen, dan is de kruik… gered.

    Nog even wachten tot Amerika de dag na de verkiezingen ontwaakt. De echte teerlingen kunnen pas dàn écht geworpen worden…..

    Moge de Hemel ons bijstaan….

    *

    *

    *

    09-08-2016, 17:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3585

    5/791 * - Ersaz-Vlamingen met gestolen identiteit -

    .

    DEEL 2

    Dinsdag 9 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u21-21u14

    H Edith Stein, co-patrones van Europa

    *

    *

    Nep-Vlamingen, spionnen in wording….

    There is more than something rotten in the State of Belgium

    *

    *

    Willem Shakespeare, de grootste toneelschrijver aller tijden, (na de bedenkers van ‘This’), leefde in Engeland, ergens in de jaren 1500-1600. Zijn meesterwerk ‘Hamlet’, waaruit de zin onder de afbeelding van de gestolen Vlaamse identiteit hierboven, wel de meest bekende is.

    Hamlet speelt zich af in de vroeg-Romeinse tijd, want om zijn verbeelding te spijzigen, beschikte Shakespeare bijlange nog niet over de wetenschap (en de zekerheid) dat vele jaren later de Ruiters van de apocalyps, de primitieve islammerij de hele Westerse Wereld, inbegrepen het Romeinse Rijk van Marcelus, zou veroverd hebben.

    ‘Danmark’ een land waar en ander niet pluis was, was toen voor hem een vreemd ver en onbekend land. Maar zijn scenario voorzag de tegenstelling tussen natuurlijke, spontane veiligheid en de onrust door vreemde inmenging.

    Voilà, meer moet dat niet zijn, om de poging van onderstaand ‘Minderheidsforum’ te beoordelen. Let wel: ook een zwart vogeltje kan De Vlaamse Leeuw fluiten, iets dat dan staat als een tang op een varken…

    Tijd dus voor de Vlaamse Beweging om klacht in te dienen wegens plagiaat en diefstal van onvervreemdbare eigendom.

    Als de goed-menende Walter Van Bellingen dan absoluut wenst weer eens in de publieke belangstelling te moeten staan dan met het opvoeren van gefingeerde trouw-geschiedenissen zoals Ersatz-Vlaming ten tijde van scheef-oog SP-a burgemeester Freddy Wulloxs, zou hij deze keer beter een waarschijnlijker verhaal opdissen dan van ersatz-Vlaming. Net als bij zijn partij NV-A, is het origineel altijd veel beter dan de namaak.

    Maar ja, zeggen we maar dat hun poging vele, vele jaren te vroeg komt. Want binnen een paar honderd jaar zullen er zelfs nog alleen maar bruine, gele, groene, blauwe of gestreepte Vlamingen meer zijn, allemaal kameleons gelijk.

    Om die dan als elkaars gelijken te zien, zullen hun zowel als onze nakomelingen allemaal van kop tot teen in lange stinkende woestijngewaden rondlopen. De politiekers onder hen met een Kaïn- of Duivelsteken op het voorhoofd.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    De Schandaard

    *

    Ik ben Vlaming. Mag ik ook fier zijn?’

    Foto: Minderhedenforum

    *

    Het Minderhedenforum is een affichecampagne gestart waarop Vlamingen met een migratieachtergrond te zien zijn, met de bijhorende tekst: ‘Ik ben Vlaming. Mag ik ook fier zijn?’. De campagne komt er na de racistische commentaren op de dood van een jongen met Marokkaanse roots vorige week.

    ‘De reacties die er kwamen op het overlijden van Ramzi tonen aan dat er nog veel werk is om tot een gedeeld burgerschap te komen’, zegt Wouter Van Bellingen, directeur van het Minderhedenforum, in een persbericht. ‘Er bestaan duidelijk vele interpretaties van het woord Vlaming. Wanneer ben je nu eigenlijk echt een Vlaming? Hoe lang moet je al in Vlaanderen wonen? Welke huidskleur moet je hebben? Tot de hoeveelste generatie moet je behoren?’.

    Tal van politici reageerden vorige week verontwaardigd op het racisme op het internet, maar die verontwaardiging is volgens Van Bellingen niet genoeg. ‘We moeten ook het debat durven voeren. Het Minderhedenforum is absoluut voor dialoog en wederkerigheid. En de beste manier om de dialoog aan te gaan, is door een open vraag te stellen.’

    ‘Mag ik ook fier zijn?’

    In de affichecampagne zijn verschillende Vlamingen met een migratieachtergrond te zien, met naast hen een logo dat verwijst dat van de Vlaamse beweging. Alleen luidt de leuze niet ‘Ik ben Vlaming en daar ben ik fier op’, maar ‘Ik ben Vlaming. Mag ik ook fier zijn?’.

    Op één van de posters staat Adil Marrakchi: ‘De reacties op het ongeval van die jongen uit Genk hebben diepe wonden geslagen. Te veel mensen denken nog steeds in termen van wij en zij, maar wij zijn allemaal Vlamingen, of we dat nu willen of niet.’

    *

    *

    Ook gezien dat hun vocabularium reeds in elkaar wordt gezet?

    ‘Gedeeld burgerschap’, weer een nieuwerwet begrip dat met één zachte klap zich al het werk van onze voorouders toe eigent. Het werk, maar niet de Cultuur, want zij blijven altijd trouw aan hun land van oorsprong dat ze misschien nooit gezien hebben. Of hoogstens om er voor een paar dagen op verlof te gaan.

    De dag is daar al, dat alle oude gewaden moeten worden afgelegd, de Vlamingen als vaderlandlozen, want hun eigendom in beslag genomen door vreemden.

    Diefstal door verdringing. Ook dàt is een nieuw begrip voor het Vocabularium van de Nieuwe Wereld Orde.

    *

    Klagen helpt niet. Klacht indienen wel, zodat zelfs de Nieuwe Vlaamse Arrogantie … kleur zal moeten bekennen.

    *

    *

    *

    09-08-2016, 11:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3584

    5/747 * -Pleidooi om met de naam Edith Stein in het achterhoofd om islammerij en Nazi-leer gelijk te stellen - Verviers wordt even gevaarlijk als Aleppo – De Overheid volgt de sporen ipv op te treden -

    .

    DEEL 1

    Dinsdag 9 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u21-21u14

    H Edith Stein, co-patrones van Europa

    *

    Het leven van deze Joods-Duitse non, van Sileziche afkomst (Teresa Benedicta van het Kruis), amper 51 jaar, stierf in Auschwitz-Birkenau op deze dag in 1942.

    Het waren de gloriedagen van het heerlijk Duitse Socialisme (!) onder partijvoorzitter A.H. Deze heerlijke man (!) die zeer duidelijk als Lichtend Voorbeeld staan voor de Islamo-Socialistische Turkse Sultan Erdogan werd ooit door de jonge ‘Democratische’ J.F. Kennedy uitgeroepen tot het grootste genie dat de wereld ooit heeft gekend of ooit zal kennen. Als eenmaal de haat jegens hem zal uitgestorven zijn, zei die. Even bij Wikipedia op

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Edith_Stein

    en U vergeet het nooit meer. Een wrede dominante omgeving zoals die nu begint met al die terreur, en een op ieder ogenblik van de dag of de nacht dreigende U overkomende aanslag op Uw leven en welzijn, en het leven is voorbij. Stilaan wordt ook het politiek vangnet boven ons gesloten en weer is het de Duitse stad Keulen die het begin van het einde heeft moeten inluiden.

    Kijk, daarvoor is de Joods-Christelijke Beschaving nu eenmaal uniek, omdat die voortdurend onder een of andere vorm eraan herinnert dat er niets nieuws is onder de zon.

    *

    http://www.gva.be/cnt/dmf20160808_02416384/jongen-uit-verviers-doet-oproep-vernietig-de-hatelijke-christenen

    *

    *

    De zingende veel belovende zoon van zijn vader, die voor de camera Allah smeekt ons allemaal uit te roeien, amper 15 jaar is de afstammeling van de Nederlands-Marokkaanse geradicaliseerde iman El-Alami Amaouch. De juiste appel dus onder de juiste boom.

    Maar de Coburger Just-is-Just laat hen gewoon begaan. Want in die land is er ‘godsdienstvrijheid’, wat vooral bewijst dat alle islammers gewiekste raddraaiers zijn. Die de democratie met deze godsdienst truk gewoon naar hun hand zetten. Eerst met zachte hand, straks met ijzeren vuist. Daarvan getuigt het leven en de dood van deze door de Nazi’s omgebrachte figuur van Edith Stein.

     

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    De Schandaard

    *

    De politie is een onderzoek begonnen naar de identiteit van een jongen die in een video in het Arabisch oproept tot moord op alle christenen. Dat schrijft La Meuse.

    In de video, die op de berichtendienst Telegramwerd ontdekt door de Franse vestiging van Memri, een internationaal instituut dat onderzoek voert naar de media in het Midden-Oosten, wandelt een jongen ’s nachts door de straten van Verviers. De jongen, naar schatting vijftien jaar oud, doet in het Arabisch uitspraken als ‘O Allah, vernietig de hatelijke christenen. O Allah, dood ze allemaal. Spaar er geen enkele.’

    Muriel Targnion, de burgemeester van Verviers, neemt de video zeer ernstig en heeft de politie ingeschakeld. Die probeert nu de jongen in kwestie te identificeren. ‘Gezien de uitspraken is deze persoon gevaarlijk en moet hij gearresteerd worden’, besluit Targnion.

    *

    *

    Heeft U in bovenstaande tekst uit De Schandaard ook maar één woord van afkeuring gelezen? O jawel, ‘de uitspraken van deze persoon zijn zeer gevaarlijk’ en ‘de politie is naar hem op zoek’ – maar de reden zelf, de islam, krijgt volgens vaste afspraak, niet de minste aandacht.

    We moeten dus met spijt in het hart vaststellen, dat Vlaanderens schande, de vroegere AVV-VVK krant, ondertussen inderdaad de weg is opgegaan van ... de Nieuwe Collaboratie….

    Edith Stein vroeg reeds op 7 April 1933 aan ‘Rome’ om het nationaalsocialisme te veroordelen. En toen, op Augustus 1942 de Nederlandse Bisschoppen protesteerden tegen de massale deportaties, werden zij en haar zuster Rosa Stein meteen opgepakt en meteen vergast. Door haar vlucht naar Nederland had zij hun leven amper een paar jaar verlengd. Samen met de H. Brigitta van Zweden, en Catharina van Siena (Italië) zorgen deze 3 vrouwen nu samen voor heil en genezing van de EU.

    Reden waarom moslim-beulen hen maar al te graag zouden vermoorden, moesten zij niet reeds lang geleden zijn omgebracht. Maar de herinnering aan deze beroemde ‘ongelovige honden’ dermate sterk zijnde, zullen zij er alles aan doen om hun herinnering uit te roeien. Of iedereen te vergassen, die deze herinneringen in leven houdt. Met dezelfde haat als die van A.H. want voor hen Joden, zijn Joden en Christenen, ja zelfs atheïsten nu voor alle islamo-socialistische wereldheersers, met het oog op hun welvaart, alleen maar… slachtvee.

     

    *

    *

    09-08-2016, 10:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3587

    8/1549 * - Nazi-rechtsspraak -

    .

    DEEL 4

    Dinsdag 9 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u21-21u14

    H Edith Stein, co-patrones van Europa

    *

    *

    *

    *

    De dag nadert snel daar zowel vriend Xander evengoed als ondergetekende het zwijgen zal worden opgelegd. Eerst, zoals bij Edith Stein onder A.H. via een soort ‘Beroepsverbod’, (in Coburgia eerder bekend als ‘Broodroof’), later door een soort ‘Schitzhaft’ van de persoon zelf, door hem voor zijn eigen veiligheid in kampen onder te brengen. Joden, tegenstanders, Roma, Zigeuners, mannen met seksuele afwijkingen, criticasters en waarheidsmaniakken, voor deze nationaalsocialisten was de keuze onbeperkt.

    Wat U hieronder eindelijk voorlopig open en bloot kunt lezen, speelt zich af in het Land der Glimlach en der geboren sociaal-democraten.

    Nazi-rechters hadden gemakshalve iedere keer dat ze zetelden een ultra geheime bijlage in hun dossier met daarop het uit te spreken vonnis. In veel gevallen werd dat later vereenvoudigd door 2 in rode inkt geschreven letters ‘N’ bovenaan rechts op het de kaft van het dossier. Dat stond voor ‘Nacht und Nebel’, de spoorloze verdwijning waarvoor de familie later het bericht binnen kreeg van ‘Op de vlucht neergeschoten’, wat de gecodeerde boodschap was voor ‘door ontbering omgekomen’.

    Wie oren heeft om te horen, hij ore. Wie ogen heeft om te zien, hij kijke…. Want het verleden klopt weer aan om te worden binnengelaten. Ook in coburgia….

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Rechters: Van regering mogen wij criminaliteit migranten niet bestraffen

    *

    Rechter in Zuid Duitsland: Als wij migranten drie dagen lang preventief zouden opsluiten, dan hebben we half zoveel criminaliteit – Voormalig medewerker sociale dienst Berlijn: Wij hadden van politiek de opdracht migranten alles te geven wat ze wilden

    Autochtoon, blank, en slachtoffer van migrantencriminaliteit?

     

    Duitse rechters en officieren van justitie zijn buitengewoon gefrustreerd, omdat van de regering Merkel het uitdrukkelijke bevel hebben gekregen om moslimmigranten slechts in zeer uitzonderlijke gevallen straffen op te leggen. Zo kan het dat een Turk die een politieman bijna dood schopte, een Duitser die nooit meer aan het werk kan, overdag gewoon weer de straat op kan. Een andere Turk die een agent in zijn hoofd schoot, hoeft overdag niet eens vast te zitten, en kan gewoon in zijn gestolen Mercedes blijven rijden. Dit zijn slechts twee van de dagelijks tientallen gevallen waarbij migranten een vrijbrief krijgen om bijna alles te doen en laten wat ze willen, terwijl autochtone Duitsers zelfs voor kleine vergrijpen extreem zwaar worden gestraft.

    Voorbeeld: een Turk, geboren in Duitsland, leider van een bende. Voor de rechter wegens zeer ernstige mishandeling, roof, diefstal, drugshandel, et cetera. Na het voorlezen van de aanklacht wendt de Turk zich agressief tot de officier van justitie, en zegt: ‘Nu weet ik hoe je heet. Vanavond wacht ik je op, en neuk ik je dochter.’ Uitspraak van de rechter: 3 jaar en 3 maanden – voorwaardelijk. Kortom, de zwaar criminele Turk werd meteen weer op vrije voeten gesteld.

    Kromme rechtspraak omdat ‘statistieken anders negatief voor migranten uitvallen’

    Een voormalige jeugd- en kantonrechter schrijft dat hij al enkele jaren geleden aan collega’s om uitleg vroeg over de toen al op zijn zachtst gezegd kromme rechtspraak. Antwoord: wij hebben van het ministerie van Justitie mondeling de opdracht gekregen om slechts in uitzonderingsgevallen gevangenisstraffen op te leggen. De redenen: de gevangenissen zitten vol, de kosten (meer dan € 3000,- per gevangene per maand) zijn niet meer te betalen, en dan komt het: anders zouden de statistieken enorm negatief voor migranten uitvallen.

    Dus kan het dat meer dan 30 getuigen zien (en met hun smartphones filmen) hoe een Turk een politieagent helemaal in elkaar slaat en zo ernstig verwondt, dat hij een schedelbasisfractuur en hersentrauma oploopt, en hoogstwaarschijnlijk nooit meer kan werken, maar de dader gewoon nog vrolijk rondloopt. In politiekringen is de uitleg dat de agent zich maar niet had moeten verweren tegen de vuistslagen van de Turk. Doe je dat als agent in Duitsland toch, dan wordt je zelf in voorlopig hechtenis genomen, en niet de dader.

    Agent bijna doodgeschoten, maar geen gevangenisstraf

    Een advocaat in Berlijn schrijft dat hij Turkse en andere buitenlandse vrienden heeft die hem vragen waarom de Duitsers dit allemaal pikken. Hij wijst op een zaak die hij zelf behandelde, waarbij een migrant een politieagent in zijn hoofd had geschoten. De rechter besloot de dader echter niet wegens poging tot moord, maar enkel zware mishandeling en verboden wapenbezit te bestraffen.

    En de straf? 3 jaar en 6 maanden, maar enkel van 0.00 uur tot 7.00 uur! Overdag is hij gewoon een vrij man en kan hij nog steeds in zijn gestolen Mercedes rondrijden. Het leven van de agent is ondertussen helemaal kapot, mede omdat de autoriteiten niet erkennen dat wat hem is overkomen een ‘dienstongeval’ was. RTL wilde over dit schandalige onrecht berichten, maar kreeg van de directie de opdracht het onderwerp te schrappen, omdat ‘we geen buitenlanderhaat willen aanwakkeren.’

    De advocaat: ‘Een Amerikaanse collega aan wie ik dit geval vertelde, kon het niet geloven, en zei dat deze dader in de VS in de dodencel terecht was gekomen. Ik zou nog veel meer over dit thema kunnen schrijven.’

     

    Gratis vakantiereizen, zitbanken, dure auto’s, duizenden euro’s per maand

     

    Ook een voormalige medewerker van de sociale dienst in Berlijn-Neukölln (oftewel Nieuw Ankara), die verantwoordelijk was voor de Turkse bevolking, doet zijn verhaal. ‘Buitenlanders werden duidelijk voorgetrokken, en kregen op aandringen van Turkse verenigingen en hun sociale werkers zelfs vakantiereizen betaald, of een paar duizend voor nieuwe zitbanken.’

    ‘De vrouw en 8 kinderen van een Afghaanse drugshandelaar die in de bajes zat kreeg maandelijks € 4000,- sociale hulp, en had een nieuwe Mercedes ter waarde van € 50.000,-. Ik wilde de wet toepassen en haar eigen vermogen meerekenen, maar mijn baas zei dat er een ongeschreven wet was dat wij alle buitenlanders in Neukölln moeten geven wat ze willen, omdat de politiek dit nu eenmaal eist, zodat ze zich rustig houden.’

     

    ‘Voortrekken buitenlanders op kosten belastingbetalers is racisme’

    ‘Duitsers krijgen dit allemaal niet! Toen ik van een Turk die een baan kreeg met een loon dat veel hoger was dan de drempel zijn uitkering stopte, kwam hij schreeuwend naar binnen en eiste dat ik hem zijn geld gaf. Ik ging naar mijn baas, maar zij schreeuwde ook tegen mij dat ik hem meteen zijn geld moest geven. Ik wees op de wet en zei dat ik geen misdrijf wilde plegen, en dat ze hem zelf maar geld moest geven. Maar na dit duizendste geval moest ik me ’s middags vanwege pure frustratie ziek melden.’

    ‘Ik ben slechts een voormalige naïeve ‘gutmensch’, die gedwongen werd om wakker te worden. De multicriminele samenleving wordt buiten de wetten om met geld afgekocht, ten laste van het Duitse volk en de belastingbetalers (want de uitvreters betalen dat niet). Het voortrekken van buitenlanders bij de sociale dienst is racisme.’

     

    Marokkaan na 70 auto-inbraken op vrije voeten

    De Duitse onderzoeksjournalist en auteur Udo Ulfkotte schrijft dat hij dagelijks vergelijkbare nieuwe verhalen te horen krijgt, die de reguliere media niet willen of mogen overnemen. Hij geeft zelf nog een voorbeeld van een vrouw die schrijft dat haar dochter onlangs op een feestje in een park in Bonn door een (buitenlandse) man werd overvallen, die haar handtas stal. ‘De volgende dag gingen we naar de politie. Ik vertelde tegen een agent dat ik in een klein tijdschrift had gelezen dat migranten in één week zo ontzettend veel overvallen in Duitsland hadden gepleegd.’

    ‘De agent knikte, en antwoordde: ‘Dan kunt u zich voorstellen wat een woede wij bij de politie voelen. In Bonn-Oberkassel, Königswinter en Bad Honnef zijn al geruime tijd veel auto inbraken. Een patrouille betrapte een jonge Marokkaan op heterdaad, die na arrestatie 70 auto inbraken bekende. Na één week zagen collega’s hem weer vrij rondlopen’. Op mijn vraag hoe zoiets kon gebeuren, antwoordde hij: ‘Bevel van hogerhand!’’

    Duitsland, maar ook Nederland, grenzen-loos crimineel

    Ulfkotte: ‘Vergeet nooit uzelf af te vragen wat dit ons allemaal kost. Ieder losstaand geval is verschrikkelijk, en duur. Bij elkaar opgeteld schetsen de tot nu toe vastgestelde door migranten aangerichte schade een lelijk plaatje: Duitsland is nu grenzen-loos crimineel.’

     

    Een rechter in Zuid Duitsland verklaarde off the record dat ‘als wij migranten drie dagen lang preventief opsluiten, de criminaliteit onmiddellijk met de helft daalt.’ Bijna iedere normale burger weet dit al lang, maar omdat het niet politiek-correct is, mag het niet gezegd noch geschreven worden

    En als u denkt dat het in Nederland anders is – vergeet het maar. Via diverse contacten is het ons bekend dat ook hier mensen worden gediscrimineerd en achtergesteld op migranten, omdat ze nu eenmaal de verkeerde nationaliteit (Nederlands), de verkeerde huidskleur (blank) en/of de verkeerde religie (niet-moslim) hebben. Ook Nederland is grenzen-loos crimineel, en ook hier worden de statistieken op bevel van Justitie ‘opgeschoond’ en ‘opgeleukt’, om zo de massale immigratie en de islam maar niet in een negatief daglicht te stellen.

    Adriaan Jansens op 08-08-2016 16:23

    Mee eens Tom!

    *

    *

    En weer zullen de Duitsers die ooit leefden onder de rook van de schouwen der crematoria ‘Das haben wir nicht gewusst’. Want we werden opgelegd dat te ‘schaffen’….

    Soms wordt er gezegd dat het onze tijd wel zal duren. Wat een zeer juiste voorspelling is. Want op die manier voorspellen die bijna tot op de minuut hun eigen einde…..

    *

    *

    *

    09-08-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3583

    7/1403 * - Naar PS-model: het wapenverbod van het Clinton Wijf, mèt oplossing -

    DEEL 3

    *

    Maandag 8 augustus 2016

    Zon 6u20-21u15

    H Dominicus, stichter van de orde van de Dominicanen

    Hitte op Sint-Dominicusdag, een strenge winter men verwachten mag

    *

    *

    Gevaarlijke raadselkes

    Net als bij Laurette Mitrailette (PS) wilden de Amerikaanse Democraten geen wapens bij hun vijanden…

    *

    *

    Iedere dag, zelfs op hogere leeftijd leren we, dank zij de verbloemende verbeeldingskracht van de Leugenpers, nieuwe woordjes bij. De Dikke Vandale begint steeds meer en meer op een ware encyclopedie te lijken.

    Het is weliswaar van ouds bekend dat het Clinton Wijf een kreng is, maar dat ze daarbij ‘n sociopaatzou zijn, neen, daarvoor moet ik passen. Dat ze niet te vertrouwen, ja zelfs ’n socialiste was, dat stond al vast nog voor haar geboorte. Het is er natuurlijk niet op verbeterd sedert haar husband jaren later op het nippertje net geen seks had met die Monica Lewinsky. Het is zelfs goed mogelijk en zelfs hoogst waarschijnlijk dat daar misschien de oorzaak ligt van haar harder wordende wrede afwijking. Van uit de wieg, via Moeder aan de Haard onderdanig aan haren Bill, de vorige President, naar de dodelijkste knoppen ter wereld: O Dio mio, ik mag er niet aan denken. Islamitische moord-neigingen en kant-en-klare atoomwapens, dat is het Einde der Tijden zoals voorspeld in de Apocalyps... Waar ‘aan de vier hoeken der wereld’ Engelen op bazuinen zullen blazen om alle bestaande graven te doen opengaan voor Het Laatste Oordeel.

    Stel U even voor, dat die ‘Vier Hoeken’ de vier machtigste Beschavingen ter wereld voorstellen: het Westen, Rusland, de Islamlanden en de Verre Oosterse en het lijkt erop dat de Bijbel het lang voordien altijd bij het juiste eind heeft gehad. Want ja, goddelijke inzichten met mensenverstand onder woorden brengen, is niet zo simpel als het eruit ziet. De bijbel is inderdaad geen verhaal à la Geert Hoste die ermee kan kappen als hem dat goed uitkomt.

    Enfin da’s wat staat te gebeuren in de USA vooral geen spek voor de bek van een arm bloggend blokkerke, maar voor rijk betaalde pyscho-liegende psychologen of Beroemde Geschiedschrijvers die nog naam moeten maken.

    Echt een triller van formaat: ‘Moord op de Drempel van White Chapel’: U zult het zien, het wordt een bestseller-boek met nog groter succes dan Heny Potter of Het Boek van de Geitenneukende dictator.

    Vooruit-inschrijven op dat boek (en liefst ook vooruitbetalen) kan altijd ten kantore van deze Redactie. Alleen tijdens de normale kantooruren van 9 tot 5. Te noteren: op vertoon van een lidkaart van de SP-a, de Parti Scandale of van Groen, 10% korting met daar bovenop zegeltjes voor de Kroostarme Gezinnen.

    Elk zegge het voort.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Vijfde mysterieuze dood in paar weken van tegenstander van Hillary Clinton

    *

    Toch al indrukwekkende Clinton lijkenteller sinds juli aangevuld met voormalig president Algemene Vergadering VN, bekende onderzoeksjournalist en auteur anti-Clinton boeken, Democratisch staflid die met belastende info op weg was naar FBI, redacteur van conservatieve Breitbart News die op dag van zijn dood anti-Clinton artikel publiceerde, en advocaat die onlangs rechtszaak wegens fraude tegen Democraten begon



    De gevestigde orde wil deze gewetenloze, moordlustige en krankzinnige vrouw, volgens diverse experts een sociopaat met een totaal gebrek aan empathie, hoe dan ook in het Witte Huis krijgen, en daarmee de controle over duizenden kernwapens geven.

    Sommige mensen denken nog steeds dat het slechts toeval of een complottheorie is dat in de loop der jaren al vele tientallen tegenstanders van de Clintons, waaronder hooggeplaatste officials en militairen, op mysterieuze wijze om het leven zijn gekomen. Begin juli trof dit lot een voormalige president van de Algemene Vergadering van de VN, slechts luttele dagen voordat hij in de rechtbank een belastende verklaring tegen Hillary Clinton zou afleggen. Vorige week werd een bekende onderzoeksjournalist, die onlangs een boekenserie met keiharde feiten over Amerika’s beruchtste criminele echtpaar publiceerde, bij zijn huis dood aangetroffen. Daarnaast zijn nog drie anderen, waaronder een leidinggevende advocaat in de fraudezaak tegen de Democratische Partij en Hillary Clinton, onverwacht om het leven te gekomen.

    Je moet óf ongelooflijk naïef, óf een bloedfanatieke Hillary Clinton supporter zijn –waarbij we willen aantekenen dat personen uit de laatste categorie automatisch onder de eerste vallen- om het patroon niet te zien: iedere keer dat iemand de carrière, de financiën of de vrijheid van de Clintons in gevaar dreigt te brengen, pleegt die persoon plotseling zelfmoord, komt om het leven bij een bizar ongeluk, of vindt op andere mysterieuze wijze de dood.

    Op 3 juli daagden advocaat Shawn Lucas en filmproducent Ricard Villaba de Democratische Partij en –de wegens het emailschandaal inmiddels afgetreden- voorzitter Debbie Wasserman Schultz namens de supporters van Hillary’s tegenstander Bernie Sanders voor de rechter. Dit was nog voordat uit de WikiLeaks documenten bleek dat de Democraten al bij voorbaat Hillary als winnaar hadden aangewezen, en de verkiezingsstrijd met Sanders slechts schijn was.

    Op 2 augustus, afgelopen dinsdag, werd Lucas door zijn vriendin dood aangetroffen op de vloer van zijn badkamer. Verdere details rond zijn overlijden worden om ‘onbekende’ redenen nog steeds niet bekend gemaakt.

    Democratisch staflid op weg met info naar FBI vermoord

    Er blijkt nog een ander vermoedelijk slachtoffer van de Clinton-moordelite te zijn, namelijk Steth Conrad Rich, een 27 jaar oud Democratisch staflid, die op 8 juli in Washington werd vermoord. De dader nam niets van hem mee, noch zijn portemonnee, noch zijn horloge, noch zijn telefoon. Kort na het nieuws van zijn gewelddadige dood verschenen er berichten in de social media dat hij op weg was naar de FBI om daar met special agents te praten over een ‘aan de gang zijnde rechtszaak’ waar waarschijnlijk de Clintons in betrokken zijn.

    Sinds eind juni vijf slachtoffers

    Behalve Shawn Lucas (2 augustus) en Seth Conrad Rich (8 juli) hadden we al John Ashe, voormalig president van de Algemene Vergadering van de VN, die tijdens een workout een halter op zijn keel zou hebben gekregen (22 juni); Victor Thorn, die al tal van boeken en artikelen schreef met belastende info over de Clintons, en daar laatst nog een trilogie over uitbracht, en Mike Flynn, redacteur bij het bekende conservatieve Breitbart News, die op de dag van zijn plotselinge sterven (23 juli) nog het artikel ‘Clinton Cash: Bill, Hillary creëerden in 2014 hun eigen Chinese Stichting’ publiceerde.

    Gestoorde sociopaat Hillary krijgt controle over duizenden kernwapens

    Enkele experts stelden vorige week dat Hillary’s soms bizarre, aan waanzin grenzende gedrag erop wijst dat ze een psychische stoornis heeft en een sociopaat is, die een totaal gebrek aan empathie voor de medemens heeft. Haar vreemde ticks en idiote reacties voor de camera’s zijn mogelijk het gevolg van een bloedpropje in haar hersenen. (2)

    En deze ongevoelige, ijskoude en letterlijk krankzinnige vrouw, die er overduidelijk geen enkel probleem mee heeft om tegenstanders uit de weg te laten ruimen, zal en moet van de Amerikaanse elite ten koste van alles de opvolger van Barack Hussein Obama in het Witte Huis worden. En daarmee de controle krijgen over duizenden kernwapens.

    Misschien dat mensen die het nogal overdreven vinden dat we al geruime tijd waarschuwen dat de Derde Wereldoorlog een ‘zekerheidje’ is als Hillary inderdaad via stembusfraude het Witte Huis in wordt gefrommeld, nu toch eens achter de oren gaan krabben.

    Xander

    (1) Zero Hedge
    (2) InfowarsYouTube

    *

    Madame is dus niet alleen ’n sociopate, maar ze vertoont blijkbaar ook de typische kenmerken van iemand zonder empathie. Twee gebreken die enerzijds wel dicht bij elkaar liggen, maar anderzijds zelden of nooit samen voorkomen. Waar dit het geval is, is deze combinatie typisch voor Tsjeven en Sossen. Hier zou bij het Clinton Wijf de gewone mens spreken van een vleesgeworden kreng van een schoonmoeder. Waarvan iedereen instinctmatig liefst ver van haar blijft. Zo iemand die, lijk haar eigen dochter, haar ‘her Hero’ noemt, wijst alleen op een soort erfelijke kuddegeest van moeder op dochter.

    Voor mijn part verdoezelen deze uitspraken over overdreven ‘sociomanie’ en gebrek aan empathie daarenboven nog de islamo-fanatisme van de hele Clinton Clan, dat gebaseerd is op ijdel en grenzeloze megalomanie.

    Het enige dat helpt, is Guantonamo Bay grondig leegschudden van de afschuwelijke Isis Strijders, om daar de nog afschuwelijker Clintons tot in het 7de geslacht in onder te brengen.

    May God bless America.

    *

    *

    09-08-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    08-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3582

    8/1349 * - Onbekende Algerijnse ‘sans papiers’ -crimineel attaqueert met machete twee (2) agentes in hun eigen bureau in Scharrelroi met dodelijke afloop –

    *

    DEEL 3

    *

    Maandag 8 augustus 2016

    Zon 6u20-21u15

    H Dominicus, stichter van de orde van de Dominicanen

    Hitte op Sint-Dominicusdag, een strenge winter men verwachten mag

    *

    *

    Na de feiten

    Sjarelstad, plaats delict mèt perimeter

    *

    *

    Plaats van al dat aangehouden tikken, Sjarel Roi, waar gevaarlijke tikkers van over de hele wereld van nature thuis zijn. Deze stad, ‘Chicago s/Meuse, geniet terzake een wereldfaam van jewelste. Minder leuk is dat allemaal voor de twee ‘agentes’ die met een machete werden aangetikt…

    Machete, vrij te koop….

    Vriendje van de Police ben ik wel enigszins, en die meiskes in hun blauwe smurfen uniform moeten nu eenmaal hun job doen. From nive to fice’, zoals de syndicaten dat geflikt hebben. Daar worden ze ‘magertjes’ voor betaald, maar afgetikt worden lijk in de eerste de beste brousse-hut: dàt hoort er niet bij. Daarover zal er dus dringend ‘in debat’ moeten worden gegaan.

    Merk hieronder hoe verwoed deze hoernalisten hun best doet om met veel bravoure… rond de pot te draaien. Iemand die zwaait met een machete en daarbij roept dat Allaj Hoe Akbar is, laat geen twijfel bestaan over zijn motieven, zoals U hieronder zult lezen. Het woord ‘islam’ of ‘Nieuw Geloof’ zult U nergens vinden. Zou immers doen denken dat de Eindstrijd is ingezet. En om dat te doen, moet U minstens tot Het Vlaams Belang Gedachtengoed behoren. Of erger: tot Pegida of de Vlaamse Verdedigings Linie. Maar opgepast: in voorkomend geval bent U een Rechts-Extremist.

    Alhoewel, d’er komt leven in de brouwerij.

    Neen, voor de Sjarrelroise Dames was het hun dagje niet. Maar geluk bij een ongeluk: het Federaal Parket heeft de zaak in handen genomen en Sjarel Premier heeft zijn broek en onderbroek aangetrokken en is direct terug gevlogen van zijn vakantie-bestemming. Werk aan de winkel, zei die aan ’t veel jongere Vrouwtje, want hij was juist van plan om in Scharrelroi dringend aan zieltjeswinnerij te gaan doen. Van een toeval gesproken, juist in deze komkommertijd!!!

    Vertrekkende van het dodenhuisje, waar de dader nu wellicht niet langer meer ligt te schreeuwen van Allah Akbar, volgt de Police Federale een spoor. want de dader wenste inderdaad naamloos te blijven: hij had geen papieren op zak. Het was dus met mathematische zekerheid een ‘sans papiers’, en dus het vriendje van Burgemeester Paul Magnette (PS) die vanzelfsprekend de eigenlijke daad ten zeerste afkeurt. Niet de motieven, want dan verlies hij… stemmen.

    Iets over de twee slachtoffers? Over het motief van deze sluipmoordenaar? Wilde die misschien indruk maken op de Dames in de verkeerde veronderstelling dat ‘t gezegd commissariaat, lijk op de Kermis, een soort van veredelende geitenstal was?

    Zijn aanhangers/opdrachtgevers worden opgespoord en de laatste der overblijvende plaatselijke Katholieke Geestelijkheid heeft al toegezegd aan de gezamenlijke plaatselijke imamnerij om voltallig gratis de rouwplechtigheid voor de nu dode gelukzoeker in de hoofdmoskeet bij te wonen. Samen met een kleine collectie mixte misdienaars en misdienaressen.

    Koning Klokkenspel, voor de camera’s aan de rand van de op de plaats delict ingestelde perimeter, is van mening dat gelukzoekers met machetes (‘un grand couteau’, zei die) niet thuis horen in een stad die nog gesticht werd door een van zijn nobele voorgangers waarvan hij malheureusement de naam vergeten was. “Allez, Mattil, toi aussi doit dire quelque chose pour démontrer notre solidarité avec ce pauvre mort abattu et tué en bas (Jambon sprak immers van een laaghartige daad maar dat is een te moeilijk woord voor iedere Franstalige) par un troisième police ignoble qui n’avait rien à voir avec les circonstances’’.

    Tja, Coburgers staan meestal, uit solidariteit eenmaal altijd aan de verkeerde kant. Dat is hun ongeluk, want ze zijn een klein beetje ‘dure de comprenure’…

    *

    GEPLUKT BIJ

    DS, copie conforme bij HLN, HNB & DM

    *

    Man die agentes met machete aanviel gedood

    *

    In Charleroi zijn twee agentes aangevallen met een machete. Een derde agent heeft de aanvaller neergeschoten. Die is later in het ziekenhuis overleden. Het federaal parket heeft het onderzoek in handen genomen. Het gaat dus mogelijk om een terreurdaad.

    De feiten speelden zich af bij het politiekantoor van Charleroi. Een man wou het commissariaat binnengaan, maar werd eerst gecontroleerd door twee agentes. Toen haalde hij een machete boven en terwijl hij ‘Allah Akbar’ riep viel hij de agentes aan.

     

    Een van de agentes liep diepe snijwonden op ter hoogte van het aangezicht. Ze is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis van Charleroi, maar ze is niet in levensgevaar. Haar collega raakte slechts lichtgewond.

    De dader kon uitgeschakeld worden door een derde agent. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht en is daar overleden. Zijn identiteit en motieven zijn nog onduidelijk. Hij had geen papieren op zak.

    Er werd een veiligheidsperimeter ingesteld rond de Boulevard Pierre Mayence.

    'Laaghartige daad'

    Intussen hebben premier Charles Michel (MR) en minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) gereageerd. De premier zegt dat hij de aanval 'krachtig veroordeelt'. Zijn gedachten gaan uit naar de slachtoffers, hun naasten en de politiemensen.

    De premier keert terug naar België en heeft zondag een ontmoeting met de veiligheidsdiensten. Minister Jan Jambon spreekt van een 'laaghartige daad' en zegt dat het Ocad de zaak analyseert. Voorlopig blijft het dreigingsniveau ongewijzigd. Voor het algemeen dreigingsniveau is dat drie, specifiek voor de politie is het dreigingsniveau twee met verhoogde waakzaamheid.

    *

     

    Het dreigingsniveau blijft ongewijzigd maar de syndicaten eisen wel maatregelen vanwege de Regering. Ook zouden de Flikken voortaan moeten bewapend worden met nieuwe snelvuur oorlogswapens uit de FN Fabriques Nationale d’Armes de Guerre van Herstel (bij Luik).

    Ps

    Naast dat oud verwaarloosd kot (zie afbeelding hierboven) bezit de Stad van Paul Magnette (PS), Burgemeester en Partij Voorzitter, nog onderstaand nieuw futuristisch Hoofdkwartier, beroemd tot ver in het buitenland voor zijn trotse chic en grote sier, dat getuigt van een rijke en machtige regio buur die alles verplicht (door de sacrosancte solidariteit onder de Coburgers), heeft moeten afdokken.

    Iedere keer dat Vlaanderen eigen geld gebruikt voor de noodzakelijke infrastructuur om handel en nijverheid te bevorderen, denken dat Walen dat ze recht hebben op een evenredig hoog cijfer om uit te geven aan megalomane kunstwerken die vooral de ogen moeten uitsteken. Deze vaststelling is geen extreem rechts gedachtengoed, maar harde realiteit. De voorbeelden hiervoor opsommen is erger dan de Kruisweg van het Paleis van Pilatus helemaal tot boven op Golgotha.

    Uit dankbaarheid voor al dat moois, heten ze die buren daar ‘les Sale Flamins’ in de overtuiging dat er aan de na-oorlogse repressie nooit ofte jamais een einde aan zal komen. Door zo te handelen zijn ze overtuigd hun eigen collaboratie-verleden en vooral de Waalse wereldfiguur figuur van Léon DeGrelle te doen vergeten. Volgens de woorden van A.H. zelf was die SS-Obersturmbannführer de ideale eigen zoon van hem die hij zich had kunnen wensen.

    Léon Degrelle met de Hoogste Bai-vereremerking-Degrelle in SS uniform

    *

    Het land is, volgens Sjarel Premier, die direct was komen zien, ‘diep geschokte’. Die oververzadigde blinkende kletskop-clown is, alleen al door zijn archie slechte ‘spreek de Vlomsche Spraak’, een schande voor het hele land. Zijnen Père, ne gewezen-schoolmester, was ooit beter qua voorkomen, maar nòg venijniger qua gedachtengoed als het ging om het schofferen van Vlamingen en… Oostenrijkers. .Volgens die Père zouden ski-verloven in de Oostenrijkse Alpen daar moeten verboden worden. Ja Ja, die Heren Michel zijn rancuneuze ventjes!!! Ze zien verlangend uit naar de Eerste Vrouwelijke Presidente van Amerika!!!! Onnodig te preciseren waarom.

    A oui, il faut surtout que les Wallons se sentent aimés…

    Dat 2 dappere ‘agentes’ in bevolen dienst het hebben moeten bekopen samen met een Allah hoe Akbar repende primaat, die toch ook maar ne mens was is geweest (voltooid verleden tijd), is een zeer spijtige zaak, maar aan de PS/MR, de hoofdverantwoordelijken voor de wilde immigratie, deze boodschap die hen voor altijd uit hun slaap zou moeten houden:

           Loontje komt om zijn boontje.

    *

    *

    *

    08-08-2016, 20:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3581

    6/528 * - De doodstraf door verhanging in Iran: voor navolging vatbaar? –

    *.

    DEEL 2

    *

    Maandag 8 augustus 2016

    Zon 6u20-21u15

    H Dominicus, stichter van de orde van de Dominicanen

    Hitte op Sint-Dominicusdag, een strenge winter men verwachten mag

    *

    *

    Doodstraf doorverhanging is de wreedaardigheid der primitieven. In Coburgia, een ‘Rechtsstaat’ maakt men tegenstanders van de Elite af, zelfs al zijn ze deze stervens ziek door 12 Rijkswachtkogels. Als die niet meer kunnen lopen tot aan de executiepaal bindt men hen dan op een stoel en worden ze er naar toe gedragen….

    *

    *

    Ja, laten we voortaan de ‘Collaboratie’ voor en tijdens WO II maar de ‘Kleine collaboratie’ noemen, want het ging toen vooral om simpele idealisten die eventueel dachten met de verkeerde vrienden Vlaanderen hun enig Vaderland, te kunnen vooruit helpen. En hiermee bedoeld ik zeker niet de vele profiteurs die louter uit hebzucht de verkeerde kant kozen.

    Wat we nu beleven, is De Grote Groter Grootste Collaboratie aller tijden. Hand en spandiensten aan de vijand in oorlogstijd: daar zijn geen woorden voor.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Iran verdedigt executies

    Bron: BELGA in DS


    De executie van twee Iraanse jongeren in 2005 Foto: AFP

    *

    Iran heeft zaterdag gereageerd op westerse kritiek op een massa-executie van twintig mannen enkele dagen geleden. ‘We doen er alles aan om onze bevolking te beschermen tegen terroristen’, zei woorvoerder Bahram Ghassemi van het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken aan het Iraanse persagentschap Irna.

    De mannen werden allemaal op dezelfde dag opgehangen in het westen van het land. Het waren volgens de Iraanse overheid jihadi’s die onschuldige burgers hadden vermoord en terreur zaaiden in de regio.

    Vanuit het Westen kwam er kritiek op de massa-executie, waarop de Iraanse woordvoerder reageert dat de Verenigde Staten en hun Europese bondgenoten zich niet moeten moeien met een Iraanse binnenlandse kwestie, maar wel helpen in de internationale strijd tegen terreurbeweging Islamitische Staat (IS).

    Advertentie

    Waarnemers menen echter dat het weinig waarschijnlijk is dat de opgehangen mannen leden waren van militante politieke of ideologische bewegingen zoals IS.

    *

    *

    De ‘dood met de kogel’ is langere tijd de vaste gewoonte geweest in Coburgia om de Vlaamse Intelligentie uit te schakelen. Op deze blog kon U regelmatig herinneringen vinden aan Advocaat en Volksvertegenwoordiger Jerome Leuridan gestorven van ontbering in de Staats-gevangenissen, aan Leo Vindevogel, Senator en (Ronse), enz. of van andere slachtoffers, die moesten sterven om indruk te maken op de massa: Irma Laplasse (Oost-Duinkerke), later post mortem in ere hersteld en het voltrokken doodvonnis om te zetten in … levenslang, of het naaistertje Lucrèse Van Billemont uit Veurne, dat op de Muur van Zeebrugge in haar trouwjurk in de vroege morgen bij het eerste daglicht moest sterven door 12 Rijkswachtkogels.

    Ja Ja, ‘Only in Belgium’, goed geweten.

    Maar waar het heldenbloed niet kan lopen, kruipt het. Met de kleinst mogelijke aanleiding staat, via de hand of de wijsvinger van hun islamitische protegés, hetzelfde te wachten voor zij die actueel in de vuurlinie staan.

    Memento homo….

     

    *

    *

    08-08-2016, 13:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3580

    4/576 * - De Super Tsjeef en de Imam –

    *.

    DEEL 1

    *

    Maandag 8 augustus

    Zon 6u20-21u15

    H Dominicus, stichter van de orde van de Dominicanen

    Hitte op Sint-Dominicusdag, een strenge winter men verwachten mag

    *

    *

    Koen Geens buigt voor imam.

    *

    *

    Neen, het zijn deze keer niet de kraaien die het uitgebracht hebben, maar het internationale Tv-kanaal voor Marokkanen in het Binnenlandse Buitenland. Der Tsjeven Superflikker en Minister van Justitie in Coburgia, voormalig advocaat van het super corrupte Algemeen Crimineel Werkersverbond ACW is zijn onderdanigheid gaan aanbieden aan de Coburger Marokkaanse Gemeenschap. Dit met het oog op zijn latere toekomst die hij bij voorbaat goed verzekerd wil zien.

    Onze vrienden van RECHTS ACTUEEL gebruiken daarvoor het woord ‘dhimitude’, wat ik enigszins te voorbarig vind. Zoiets nog maar durven denken van een ACWër is echt niet politiek correct en kan dus niet door de beugel..

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Minister Koen Geens (CD&V) buigt diep voor Marokkaanse imam

    door RechtsActueel • 6 augustus 2016

     

    Uit een beeld dat werd uitgezonden door het internationale Tv-kanaal voor Marokkanen,

    blijkt dat de Belgische minister van Justitie Koen Geens op 27 juni ll. een imam wel op een héél bijzondere manier begroet heeft.

     

    In plaats van de man gewoon hoffelijk een hand te geven, zoals dat bij een officiële ontmoeting gebruikelijk is, heeft de Belgische Minister van Justitie Koen Geens een diepe buiging gemaakt. Een duidelijk symbool van dhimmitude of onderworpenheid, dat door de aanwezige moslims meteen naar waarde geschat is; merk de brede lach van de jongere Marokkaan die erop staat te kijken…

     

    De manier waarop ministers en staatshoofden zich gedragen ten overstaan van vreemdelingen is van het grootste belang. Zo weigerde de echtgenote van de Amerikaanse president Obama principieel om een hoofddoek om te doen bij een officieel bezoek aan Saoudi-Arabië.

     

    De imam heet Tojgani, komt uit Marokko en trekt grote aantallen toehoorders voor toespraken in een moskee in Brussel. Hij preekt hier al jaren, maar spreekt geen woord Nederlands of Frans. Hij heeft grote sympathie voor de Moslimbroeders, de extremistische moslims die probeerden van Egypte een theocratische dictatuur te maken, waarna dat verhinderd werd door een staatsgreep van het leger.

     

    Het wordt steeds duidelijker dat, nu de Vlaamse kiezers weglopen, de CD&V actief de stem wil van de moslims; aangezien een meerderheid van de moslims extremistisch is, worden daarvoor door CD&V ook knievallen gemaakt naar extremisten. Op het kabinet van de Brusselse CD&V werkt Youssef Kobo, een oud-medestander van de gewelddadige extremist Abu Jahjah. Youssef Kobo vindt het vermoorden van islamcritici grappig: ook na de moorden op Theo Van Gogh en Pim Fortuyn noemde hij zijn schapen ‘Wilders’ en ‘Dewinter’, vooraleer ze onverdoofd de keel af te snijden.

     

    Ook in kiescampagnes en in andere communicatie maakt de CD&V al actief reclame in Turks en Arabisch.

    *

    *

    Ach, ik zou de zaak blauw-blauw (of is het eerder geel-geel?) hebben gelaten, ware daar niet het glunderend gezicht geweest van die andere (bruine- onderdaan), die glunderend staat toe te kijken.

    Kijk eens, Mother Dear, hoever de verovering van het Avondland reeds staat!!!! Had U niet mogelijk geacht, hé!!!! Zelfs een der grootste Hovaardigheidsbekleders van het land buigt het hoofd, zodat met één zwaai van mijn machete, hem de nek zou kunnen breken…. Had onze Pa, daar hoog in de hemel bij Allahoe Akbar dat nog maar kunnen meemaken! Moest hij niet door politiekogels vroegtijdig uit het leven zijn weggerukt.

    *

    *

    *

    08-08-2016, 12:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3579

    3/289 * - Hond aan het OCMW -

    .

    DEEL 2

    *

    Zondag 7 augustus 2016

    Zon 6u18-21u17

    H Claudia

    *

     

    *

    *

    *

    Onderstaande satire gaf mij niet alleen volledige voldoening (als hondenliefhebber moet U dat begrijpen) en dus ben ik via Google direct op zoek gegaan naar de soort buitenlander-vluchteling die het meest gelijkt op onze zwart gemuilde tandenwit glinsterende grijs-grauwe herdershonden. Eigenlijk mag dat geen probleem zijn, tenzij hun blonde buiken. Maar die krijgt men alleen te zien als ze tijdens moordend hete dagen, zottebollen in het koele gras.

    De opgetrommelde correspondenten vluchtelingen lobyPisten verzekeren ons, dat er in Papoea Nieuw Guinea een dergelijke mensensoort zou voorkomen, zij het dan ik een oerstomme versie. Nu moet ik nog mijn honden overtuigen om het spel mee te spelen, want maandelijks 3 x € 950 zo’n Overheidssteun zou fantastische perspectieven kunnen openen voor onze levensstandaard.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Vanmorgen ging ik naar het Arbeidsbureau om daar mijn hond aan te melden. Eerst zei de dame: “Honden krijgen geen HARTZ IV!” Dus legde ik haar uit dat mijn hond zwart is, werkeloos, lui, geen idee heeft wie zijn vader is en geen documenten kan laten zien. Dus keek ze in haar boekje na om te zien aan welke voorwaarden voldaan moet worden voor HARTZ IV.

    Vrijdag aanstaande krijgt mijn hond zijn eerste uitkering.

    Duitsland is een goed land.

    *

    *

    Dit leuke maar fundamenteel doodtriestige verhaal zou best zoveel mogelijk verspreid worden onder het groot publiek. Gelieve, indien enigszins mogelijk, Sabam hier buiten te houden. Anders gaan de tickets nog maar eens naar omhoog.

    *

    *

    *

    08-08-2016, 12:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3578

    5/831 * - Ontkleedpartij in Chiasso/Como -

    .

    DEEL 1

    *

    Zondag 7 augustus 2016

    Zon 6u18-21u17

    H Claudia

    *

    *

    *

    Gezonde berglucht, zoals in de Zwitserse Alpen, werkt dus blijkbaar ook in op de hersenen en op het gezond.

    De plaats van het gebeuren (Chiasso) waar die islammadam bijna in haar blootje stond, vormt de grens met Italië. Met een beetje geluk om zonder kleerscheuren en vooral zonder veel tijdverlies, door de Gothardo-tunnel te geraken, bent U er zò. Aan de Italiaanse kant heet dat ding Como, naar het gelijknamige Lago di Como, een der mooiste plekjes op aarde.

    Enfin, ik bedoel een der mooiste plekjes, voor zover ook op die plaats de Sharia nog niet wordt ingevoerd. Want nu Frankrijk zijn ‘buitengrenzen’ met Italië potdicht heeft afgesloten, geraken die ‘bootvluchtelingen’ daar niet meer binnen. En als er al eens enkele honderden over de rotsen op het strand klauterend daar toch binnen geraken, worden die stante pede door de Gendarmerie Nationale terug gejaagd. Want sedert ‘Nice’ is de grote liefde uit en gedaan. En Italië zit met de gebakken peren.

    Als Vlaams Nationalist (tot in de kist en nog lang daarna) zet onderstaand verhaal mij aan het... dromen. Dat er ooit weer eens diepe vrede op aarde zou heersen. Nergens nooit meer lanterfantende haatbaarden en spookachtige gestalten in exotische gewaden te zien (tenzij in de exotische landen) want mens en dier mogen zich alleen ophouden in de plaatsen die God hen geboden heeft. Geen Eskimo’s in Hottentotten nomadententen, en geen Sahara-bewoners met neukergeiten en kamelen in iglo’s, maar ook voor alles wat er tussenin ligt. Als overgangsmaatregel zouden onze Overheden levenslang dienen vastgeketend te worden aan ofwel zo’n nomadentent, ofwel aan zo’n ijsgekoelde iglo. Ze zouden mogen kiezen om bijvoorbeeld elke 10 jaar met elkaar te ruilen. Om aan den lijve te ondervinden wat de klimaatveranderingen in het milieu teweeg brengen.

    Wedden dat er vlug geen verkeerde dames meer zouden rondlopen in onze gewesten? Dan hoeven we alleen nog maar de soort van het andere geslacht de buitenwacht te geven. Back to the roots. En boeken toe.

    Wie dan nog niet akkoord zou gaan, kan altijd kiezen om het lot van zijn/haar favoriete politicus te delen.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Consequent boerkaverbod: In Zwitserland werd voor het eerst een vrouw uit Koeweit wegens gezichtsverhulling beboet

     

    (Vertaling: E.J. Bron)

    In de strijd tegen de alledaagse islamisering van onze leefwereld zijn de buurlanden veel consequenter. In het Zwitserse kanton Ticinobijvoorbeeld is sinds 1 juli een verbod van kracht om je gezicht in de openbare ruimte te verhullen. Afgelopen weekend werd de “anti-boerka-wet” voor het eerst consequent toegepast: een vrouw uit Koeweit moest 100 Zwitserse Frank (ruim € 92,-) betalen voor het dragen van een boerka.

    De vrouw uit Koeweit stond voor een restaurant in de stad Chiasso. Het restaurant is slechts enkele honderden meters verwijderd van de grens met Italië. Politieagenten legden aan de vrouw uit dat het dragen van een boerka wettelijk verboden zou zijn en dat ze daarom 100 Zwitserse Frank boete moest betalen. Nadat ze de boete had betaald, deed ze haar sluier af.

    Volgens de chef van de politie in Ticiono, Norman Gobbi, was dit de eerste keer dat hiervoor een boete werd gegeven. Gobbi was tevreden met de huidige ervaringen en wordt door de media geciteerd met de woorden: “De Arabische toeristen zijn intelligenter dan vele tegenstanders van het boerkaverbod.” Ook de wethouder van Lugano, Michele Bertini, verklaarde: “Als je goed aan de Arabische toeristen uitlegt dat dit door het parlement werd besloten, wordt het verhullingsverbod goed opgevolgd.”

    Over de “anti-boerka-wet” werd in het kanton Ticino in 2013 d.m.v. een referendum beslist. Als een vrouw voor het eerst met een boerka wordt gesnapt, moet zij een boete van omgerekend € 92,- tot € 924,- betalen. In geval van herhaling dreigt een boete van een bedrag tot € 9.240,- Zowel de boerka als de eveneens onder Arabische toeristen meer gangbare niqaab zijn verboden. Sinds midden 2014 bestaat er ook in Frankrijk een boerkaverbod. In Oostenrijk en Duitsland vinden de regeringen het tot nu toe niet noodzakelijk om handelend op te treden.

    Bron:
    http://zuerst.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    Met de hoop dat vooral de NV-A onder Sjarel Michel Premier of Little Belgium deze tarieven voor verklede maskerade onder ogen krijgt, alsmede de volgende suggestie.

    Iedere anders-gelovige, die terzake wel degelijk de vrije hand behoudt, draagt een forfaitaire som van € 100,- af aan de deur van iedere moskeet die wordt betreden, om er te mogen binnengaan. Onnodig om daarbij te vermelden, dat de opbrengst van deze belasting voor 50% naar de eigen armlastige Begroting gaat. En voor 50% naar het OCMW van hun eigen thuislanden die dat blijkbaar goed kunnen gebruiken.

    Met voorname dank aan die dappere Flik in Chiasso voor de aangebrachte informatie, teken ik inmiddels,

    Met de meeste Hoogachting.

    *

    *

    *

    08-08-2016, 11:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!