MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2302

     

    *

    Zo stom als het afgejakkerde achtereind….

    Van zijn woestijngeit!

    *

    INLEIDING

     

    Heeft U ook de uitleg al gelezen van die Verlichte Geesten in TV-Bruxellabad, dat de slachtpartij in Parijs (en omstreken) misschien wel eens iets kan geweest zijn wegens in de privésfeer opgelopen, persoonlijke problemen? Ruzie met het lief, bijvoorbeeld. Heeft zekerlijk helemaal niets te zien met godsdienst-fanatisme. Gewoon “n beetje betrapt met drugs, of bij hun laatste inbraakje. Misschien zoals de NOS zegt, de aanstellerij van ‘mislukte’ jongeren zonder diploma, die zich gewoon wilden bewijzen… Geen aandacht aan besteden. Gewoon overgaan tot de orde van de dag….

    Het zou ook wel eens een door de Mossad aangestookte agressie kunnen zijn om de Islam in een slecht daglicht te stellen. . Daarom ook heeft men die arme killers doodgeschoten!

    Met overal in de Franse steden de opgestoken vuist met daarin ’nscherp geslepen pen, denk ik eerder aan een vervroegde campagne-stunt van Marine La Plume….

    Het toppunt van onbekwaamheid van het Establishment is wel dat er 88.000 politiemensen al drie dagen en twee nachten op de been zijn om 2 van de 3 moordenaars bij de lurven te vatten, die ondertussen dapper blijven mensen afmaken, het zij rechtstreeks, hetzij via de AK47-ers van hun kompanen in het belegerde Parijs. Nee, koosjer is dat allemaal niet.

    De conclusie ligt dan ook voor de hand: de Verlichte Geesten/Grote Verstanden van de Europese Nazi’s beseffen nog altijd niet dat dit noch min noch meer oorlog betekent. Deze dingen hier zouden wel eens het topje va de ijsberg kun en zijn.

    Sedert de VSEn de Verenigde Staten van Europa bestaan, hebben die de stammen-oorlogen uit het verleden kunnen voorkomen, maar ze hebben wel op aanstoken van de USA, de huidige (laatste) Groote Oorlog in gang gezet. Ergo, ze hebben die zelf binnen gehaald en ondertussen dapper gecollaboreerd met de 5de Colonne van de vijand.

    Mogen zij allen branden in de hel!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Waarom de aanslag op Charlie Hebdo alles te maken heeft met de echte islam

    *

    Westerse journalisten werken volgens handleiding met 10 punten om de islam zo goed mogelijk te beschermen

    In heel Europa waren er solidariteitsdemonstraties met de slachtoffers van de aanslag op Charlie Hebdo. De politiek gaat deze aanslag vermoedelijk aangrijpen om de islam juist nog meer in bescherming te nemen. Inzet: twee van de drie daders, de gebroeders Kouachi.

     

    Na de eerste schok en verontwaardiging over de terreuraanslag op het Franse magazine Charlie Hebdo zal de voorspelbare reactie van de politiek en media wel weer zijn te benadrukken dat de daders ‘geen echte moslims zijn’ en dat de islam alleen maar vrede wil. Vervolgens zal de gevestigde orde er alles aan doen om nieuwe aanslagen te voorkomen – niet door de islam aan banden te leggen, maar deze juist nog meer te beschermen. Eén blik op door moslims beheerste samenlevingen leert dat de aanslag in Parijs juist alles te maken heeft met de ware islam.

    Al sinds het begin van de doelgerichte islamisering van Europa vanaf de jaren ’80 waarschuwen critici dat we onze grenzen openzetten voor een militante en agressieve ideologie, wier volgelingen overal waar ze een substantiële groep worden hun levenswijze en wetten aan alle andere mensen proberen op te leggen, niet zelden met geweld.

     

    Aanslag Parijs was ‘logisch’ gevolg

     

    Hun grote voorbeeld, ‘de profeet’ Mohammed, verspreidde zijn ideeën tenslotte op een gewelddadige en moorddadige wijze. Cynisch gesproken is er gisteren in Parijs dus niets bijzonders gebeurd, maar iets dat geheel in lijn der verwachtingen ligt als een samenleving de islam de ruimte geeft, en in het geval van Europa zelfs beschermt, onder andere door critici van de islam weg te zetten als ‘islamofoben’ en ‘racisten’.

    Het Franse magazine nam niet enkel de islam, maar alle religies en ideologieën op de hak. Het waren echter uitsluitend moslims die het blad regelmatig bedreigden, het kantoor al eerder in de brand staken, en nu dus 12 medewerkers daadwerkelijk hebben vermoord, waarmee ze volgens hun eigen woorden ‘de eer van de profeet hebben gewroken’.

     

    Westen levert intellectuele wanprestatie

     

    Peter Boehringer, vermogensbeheerder en bestuursoprichter van de Duitse Edelmetall-Gesellschaft, schreef zo’n 2 jaar geleden in een nog altijd zeer actueel artikel onder de kop ‘De werkelijk bestaande islam – een collectief systeem tegen recht en vrijheid’:

     

    ‘Iedere hoop van naïeve libertarische, conservatieve, christelijke of agnostische Westelijke systeemcritici op een overwinning op onze eigen monetaire, maatschappelijke en multiculturele levensleugens, uitgerekend door ‘bondgenoten in het islamitische verzet’, is een intellectuele wanprestatie, die het geweldige gevaar voor de eigen overtuigingen door de huidige dominerende mohammedaanse fundamentalisten en de Sharia-islam miskent.’

     

    ‘Anders gezegd: privé levende moslimgelovigen zijn (weliswaar) niet het probleem. De christelijke kerken hebben het verlichtings- en historiseringsproces van de Bijbel en de taak van een geweldloze missie op zijn laatst sinds de tijd van de secularisering achter zich liggen. De Alawieten en ook de islamitische stroming van de Soefisten* en vele miljoenen privégelovige moslims doen zich ook zo voor. Theoretisch zou een gematigde islam dus mogelijk zijn. Theoretisch, want dit geloof ontbreekt echter...’

     

    * Zogenaamd een vreedzame tak van de islam, maar in de leer net zo militant als om het even iedere moslim terreurbeweging.

     

    Handleiding journalisten om islam te beschermen

     

    Westerse journalisten bij de reguliere media werken al geruime tijd aan de hand van een onofficiële handleiding voor politiek correcte berichtgeving over de islam en de daar in verband mee staande misdaden. U kunt zelf nagaan of de pers, die gisteren zélf het doelwit was, deze keer anders met deze tien richtlijnen zal omspringen:

     

    1. Als de identiteit en achtergrond van de daders nog niet bekend zijn, worden standaard ‘rechts extremisten’ verdacht gemaakt;

     

    2. Onmiddellijk benadrukken dat de misdaad of aanslag niets te maken heeft met de ‘echte islam’;

     

    3. Na de eerste schok impliceren dat de slachtoffers feitelijk zelf schuldig zijn, omdat ze de islam en/of moslims zouden hebben geprovoceerd. De NOS presteerde het gisteren om dit al op de dag van de aanslag zélf te doen;

     

    4. Nogmaals benadrukken dat de daders geen echte moslims zijn;

     

    5. Tegelijkertijd beweren dat het de schuld van ónze samenleving is dat moslims worden buitengesloten;

     

    6. Blijven onderstrepen dat de islam niets te maken heeft met de terreurdaad;

     

    7. Tot demonstraties tégen islamofobie oproepen;

     

    8. Herhalen dat de aanslag net zo goed door ‘rechtse extremisten’ gepleegd had kunnen worden (en daarmee doen voorkomen alsof die daadwerkelijk ook dit soort aanslagen plegen);

     

    9. Politiek correcte linkse ‘experts’ van bijvoorbeeld universiteiten voor de camera halen en laten beweren dat de islam en islamisten twee heel verschillende zaken zijn die niets met elkaar te maken hebben, en dat het slechts om een zeer klein groepje fundamentalisten gaat;

     

    10. Nog meer inzet, middelen en wetten eisen die niet de islam, maar juist de islam-critici –de ‘islamofoben’, de ‘racisten’- moeten inperken. Zo kunnen we over niet al te lange tijd wetsvoorstellen in Europa verwachten die de moslims hun zin geven, en kritiek op ‘de profeet’ en de islam inderdaad verbieden. In Frankrijk is dat zelfs al deels het geval, op straffe van duizenden euro’s boete. Dat weerhield moslims er echter niet van om in de afgelopen weken diverse aanslagen op Franse burgers te plegen.

     

    Als u wat berichten heeft gelezen in de reguliere media, dan kunt u nu al constateren dat ALLE 10 punten reeds zijn gevolgd. De vermoorde Franse journalisten en cartoonisten zijn nog niet eens ter aarde besteld, of de gevestigde orde spuugt nu al op hun graven.

     

    Tijd om te stoppen met beschermen

     

    De politiek en media in het Westen blijven dus zelf ook aanslagen plegen, en wel op ons intellect en op onze vrije democratische samenleving. Partijen en bewegingen zoals de Britse UKIP, het Franse Front National, de Nederlandse PVV en PEGIDA in Duitsland zijn de eerste begrijpelijke en terechte tegenreacties van de autochtone Europese bevolking.

     

    Voordat het zover komt dat moslims ook in onze steden en dorpen in bewapende bendes door straten jagen waar geen Westerling zich meer durft te vertonen, is het dringend noodzakelijk dat de gevestigde orde ophoudt met het verheerlijken van ‘multiculti’ en het beschermen van de islamitische ideologie, en deze gaat behandelen als bijvoorbeeld het Nazisme, dat sowieso veel overeenkomsten vertoont met de islam. Alleen dan kunnen in de toekomst geweldsexplosies, terreur in de straten en mogelijk zelfs burgeroorlogen worden voorkomen.

     

    Alarmfase 1 voor vrijheid meningsuiting

     

    De aanslag op Charlie Hebdo toont aan dat het aan het begin 2015 alarmfase 1 is voor de vrijheid van meningsuiting in Europa. Die wordt zeker niet enkel door moslims bedreigd, maar ook door onze eigen overheden en geheime diensten, omdat die nog altijd weigeren de islam als misschien wel de allergrootste bedreiging voor onze samenleving en onze toekomst te zien en daar dan ook naar te handelen.

     

    Onbenullige houding

     

    In het Midden Oosten zien we die onbenullige Westerse houding terug in het bondgenootschap met het Turkse islamitische regime van president Erdogan en premier Davutoglu, in het steunen van de Syrische rebellen die als twee handen op één buik zijn met IS, in de politieke druk die op Israël wordt uitgeoefend om een deel van zijn grondgebied af te staan voor een nieuwe islamitische (Palestijnse) terreurstaat, in het zwijgen over de massale genocide die op christenen wordt gepleegd en over de hemeltergende schendingen van de mensenrechten in andere islamitische landen zoals Saudi Arabië, Pakistan, Iran, Libië, Nigeria, Soedan, en zo voorts.

     

    Er is maar één islam

     

    We zullen zien of grote moslimorganisaties in het Westen de komende dagen en weken actie ondernemen en zich uitdrukkelijk uitspreken tégen de islamisering van Europa, tégen de terroristen in Parijs en andere steden, tégen de Sharia, en tégen moslims die de Koran letterlijk opvolgen en alle ‘ongelovigen’ desnoods met geweld hun wil proberen op te leggen.

     

    De Turkse president Erdogan zei niet zo lang geleden dat islamisten helemaal niet bestaan, en dat alle moslims maar één islam aanhangen. Daar had hij volkomen gelijk in. Toch valt te vrezen dat we op onze nieuwssites, het journaal en in actualiteitenrubrieken enkel zullen lezen en horen dat ‘islamisten de islam misbruiken maar geen echte moslims zijn’. Als deze ‘experts’ de oorspronkelijke Arabische Koran hebben gelezen, dan weten ze dat islamisten juist wél de echte islam volgen. Kortom: of ze weten niet waar ze het over hebben, of ze liegen hierover.

     

    Grenzen moeten dicht om chaos te voorkomen

     

    Waarom zouden wij onze grenzen nog maar één dag langer openhouden voor mensen die naar ons land komen om onze samenleving doelgericht te ondermijnen? De immigratie uit Soenitische en Wahabische landen dient dan ook onmiddellijk radicaal te worden tegengegaan, willen de problemen met de islam niet over 5 of 10 jaar onoplosbaar zijn geworden. Maar misschien is de totale chaos die dan dreigt te ontstaan juist wel het doel van de globalisten in Brussel, zodat ze die kunnen gebruiken als voorwendsel om definitief hun dictatuur over ons te vestigen.

     

    UITLEIDING

    Het zou me geen zier verwonderen, als later zou blijken dat de USA en Al Quada inzake de dubbele moordpartij in Parijs twee handen op één buik zouden zijn geweest. Een soort van verstandhouding tussen die twee die gegroeid is bij de lauwe vergelding voor wat de USA werd aangedaan bij de story van 9/11. Het is allemaal bij dreigementen gebleven, en Mekka werd niet op dezelfde manier aangepakt als Hiroshima en Nagasaki.

    In navolging van de Hugenoot, die om Koning van Frankrijk te kunnen worden, met deze gevleugelde woorden katholiek werd ’Paris vaut donc bien une messe’ moeten de pietrolboeren in Jemen gedacht hebben. Voor wat hoort wat. Door de terreur in Frankrijk op te koteren zal dat land wel dichter tegen de boezem van zijn goede vriend en machtige Beschermer aanschurken. Misschien worden de Islammers dan ook niet zo erg meer belachelijk gemaakt in de Franse cartoonwereld, en bereikt de Zwarte Ongelukskater op die manier indirect zijn doel: de Islam vooruit helpen in de verovering van de hele wereld.

    *

    We komen allemaal uit de rustige wereld van de ‘3 G’s’. Die stonden (en staan) voor God, Geld en Gat (Seksualiteit). Later kwamen daar, onder druk van de welvaart, drie G’s bij: Gezondheid, Geluk en … Geweld.

    De burger, het Volk, hebben daar niet om gevraagd. Het kwam vanzelf, lijk de staart van het varken die maar niet begrijpt waarom de Profeet zo hard tegen hem is geweest. Zijn volgelingen willen in hun omgeving ook geen varkens, maar ze gedragen zich wel als varkens.

    Wie varkensvlees eet, varkens kweekt en verkoopt, is…. beschaafd. Ligt daar de oplossing niet voor de Islammerij? Het zou een geweldige boost geven voor onze landbouw en veeteelt

    *

    Hoe ver de Islammerij reeds staat met de werelddominantie, valt af te lezen in de Amerikaanse gevestigde kranten, die, naar de VRT beweert, zo goed als geen enkele cartoon publiceren over de Islam. De schuld van (dank zij?) de Zwarte Ongelukskater die de Moslimbroederschap in bescherming neemt, want zelf een Moslim?

    Hoog tijd om het advies van Poetin in te volgen: stop de handelsrelaties met de VSA (die zullen wel bijdraaien), koop geen druppel olie meer bij hun Moslim-vriendjes en laten we samen zaken doen. Want per slot van rekening zijn we allemaal burgers van een en hetzelfde Avondland….

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!