MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    13-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3081

    *

    Zondag 13 december 2015

    Zon 8u36-16u37

    H Lucia

    Sinte-Lucia met haar kroon zet de winter op zijn troon

    https://youtu.be/qpP7heFjr0g

    *

    *

    .

    https://youtu.be/qpP7heFjr0g

    *

    INLEIDING

     

    De roddelpers heeft uit de vorige oorlogsjaren ’14-’18 van Korporaal Adolf Hitler in de Ieperse frontstreek altijd beweerd dat hij daar, naast prestaties als ‘planton’ (loopjongen), ook nageslacht zou hebben geproduceerd. Buiten de liefde voor het kladschilderen, daar aan het front was er wel de liefde voor zijn hondje, maar niet van de liefde voor de vrouwtjes. Van DNA was toen nog geen sprake en dus blijft zijn stamboom in eeuwigheid onderbelicht. Later terug in München had hij, volgens bronnen die het kunnen weten, een intieme relatie met zijn inwonend veel jonger nichtje, een zekere Angela (Geli) Raubal, dochter van zijn inwonende zuster-huishoudster. Dat kind stapte vrijwillig met behulp van een flinke Lüger uit zijn leven en haar leven. Wegens het opduiken van het boekenmeisje, een zekere Eva Braun, welgekend. Adolf was wel een socialist in hart en nieren, maar van verdere losbandigheid of veelwijverij is verder niets bekend. Hoe erg men daar ook naar gezocht en gefantaseerd heeft. Adolf dronk geen alcohol, hij rookte niet, en was bovendien en Über alles een verwoed vegetariër. Hij was dus helemaal geen rokkenjager of kleerkast snuffelaar. Allemaal hoogst uitzonderlijk voor hoge politiekers, inzonderheid voor Schotse, Scheve en Slinkxe verdedigers van de Werkende Klasse.

    Onze Waalse Waarde Landgenoten echter waren, vòòr dat Hitler de oorlog verloor, nog geen beetje fier, dat een van hen, een zekere Léon Degrelle, geroemd werd als zijnde zijn eigen zoon, moest hij er ooit ene gehad hebben. Woorden uit de mond van de Führer in hoogst eigen persoon! bij het verlenen van Het IJzeren Kruis aan deze, de hoogste Nazi-onderscheiding in oorlogstijd. Nadien zijn ze natuurlijk als goede Coburgers, daarop teruggekomen, en werd, eenmaal veilig in Spanje aangekomen, de man ter dood veroordeeld en werd hem zijn Staatsburgerschap ontnomen.

    Adolf Hitler had, wetenschappelijk bewezen, dus geen ‘Buchstabierte’ bekende nakomelingen van hem, maar blijkbaar zouden er toch veel gekloonde nakomelingen-opvolgers van hem op deze wereld rondlopen. Vooral in de poco-politiek van zijn Nieuwe Orde.

     

    Maar dank zij de EU Verenigde Nazies bestaat blijkbaar nu ook de kans op eerherstel voor Degrelle. Het zit er zelfs dik in, dat die met terugwerkende kracht, tot ereburger van Wallo/Brux wordt benoemd. Vanzelfsprekend met voor diens erfgenamen de daaraan verkleefde financiële voordelen. Denk aan de SNCB en het opscharrelen van zoveel mogelijk voordelen waar men geen recht op heeft.

    Ach, niet alleen is alleen de cirkel rond, maar in zeker opzicht, is de Geschiedenis dat ook. Een soort ‘perpetuum mobile’ dus. Zie de afbeelding van de 2 EU-Pygmeeën hieronder, weerszij de beruchte Nazi Duitse Rijksadelaar. Die Rijksadelaar zal binnenkort met de instemming van Ryad, Teheran en Ankara, in zijn klauwen niet de palmtak der Vrede klemmen, maar de Swastika der Nieuwe Wereld Orde. Het ‘Heil Hitler’ en het hielengeklap zullen uit hun as herrijzen. In Bruxellabad zal het Schuman-plein herdoopt worden tot de Adolf Hitler Platz. Waar de voorziene strafkampen komen is voorlopig nog groot Staatsgeheim. Al leven de Socialisten van Breendonk en van Buchenwald toch wel in blijde verwachting. De uiteindelijke beslissing daarover valt in Washington, waar er ondertussen met Guantánamo de nodige ervaring werd opgedaan.

    Waarna voor de Eeuwigheid op alle Openbare Gebouwen de Swastika zal verschijnen, bekroond met de wredevolle Wassende Halve Maan.

    Maar dat wordt pas zo, als de exodus der originele Europeanen op gang (richting de 2 eenzame Pool-gebieden), zal gekomen zijn. In omgekeerde mars-richting dan de huidige ‘blijvelingen’ van over de ganse onbekende wereld….. President Trudeau van Canada beet van deze omwenteling de spits af. Hij noemde deze gang van zaken in zijn land de Nieuwe Canadezen-intocht. Volgende generaties Canadezen worden niet meer intern gewoon bijgemaakt om in eigen land lang en gelukkig te leven. Nee hoor! Ze worden gewoon van overal ingevoerd uit het buitenland!

    Lees hierna wat Xander hierover te vertellen heeft. http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/12/Financial-Times-EU-gaat-met-eigen-grensmacht-lidstaten-dwingen-grenzen-te-openen-voor-migranten

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK

    .

    Geplukt door Digitalia bij


    *

    EU gaat met eigen grensmacht lidstaten dwingen grenzen te openen voor migranten

     

    Volgende stap naar totaal uitwissen grenzen en Europese Superstaat heel dichtbij – Als Brussel zijn zin krijgt bestaat Nederland (en Coburgia) vanaf 2016-2017 alleen nog maar op papier Dus tòch Het Vierde Reich in oprichting. (Afgebeeld: EC-president Jean-Claude Juncker (links) en ER-president Donald Tusk).

    *

    .

    *

    Een verbijsterend bericht, niet vanuit de alternatieve media, maar nota bene van de Financial Times: de eurocraten in Brussel zouden het plan hebben om een Europese grensmacht op te richten die de controle over de buitengrenzen overneemt, zelfs als de betrokken lidstaten daar tegen zijn. Dit houdt in dat alle EU-landen de soevereiniteit over hun eigen grenzen definitief kwijtraken. Opgeteld bij de Brusselse eis om de komende jaren nog vele miljoenen moslimmigranten over de EU te verdelen, betekent dit dat de nieuwe grensmacht ook kan worden ingezet om de interne ‘Schengen’ grenzen gedwongen –en desnoods met geweld- voor migranten te openen.

    Grenzen worden definitief uitgewist

    ‘De maskers zijn gevallen. De EU en Frontex (Europese grensbewaking) willen hand in hand de nationale soevereiniteit opheffen en onder de mom van het ‘veiligstellen van de Schengen grenzen’ de controle over de grenzen overnemen. Ze gebruiken controversiële claims over Griekenland als voorbeeld van wat spoedig ook ‘in het grensgebied in uw eigen buurt’ kan gebeuren. En het plan is volledig Duits,’ werd onlangs op de bekende Engelstalige Griekse blog Keep Talking Greece geschreven.

     

    Zero Hedge vroeg de Griekse collega’s of dit inderdaad de zoveelste bevestiging is dat de eurozone iedere almaar groter wordende en gefabriceerde crisis gebruikt om zijn macht over de soevereiniteit van de afzonderlijke Europese staten vast te leggen, en de culturele en religieuze grenzen die de versmelting van Europa in een door Brussel, Berlijn en Frankfurt gecontroleerde superstaat voorkomen, uit te wissen.

    Het antwoord is bevestigend en kwam nota bene van de Financial Times, die letterlijk constateert dat het overnemen van alle grenzen door Brussel ‘de grootste overdracht van soevereiniteit sinds de invoering van de eenheidsmunt (de euro) is.’

    ‘Zeg maar dag tegen uw soevereiniteit’

    De Europese Commissie doet volgende week het voorstel om Frontex te vervangen door een permanente grensmacht en kustwacht. Het eerste proefkonijn wordt natuurlijk Griekenland, het land dat zijn financiële soevereiniteit al is kwijtgeraakt aan Brussel. Vanuit daar zal de Brusselse controle zich over heel de EU verspreiden. Daar wordt al 15 jaar over gepraat, maar juist omdat dit het opgeven van de soevereiniteit over het eigen grondgebied betekent, stuitte dit doorgaans op fel verzet van veel lidstaten.

    Maar na ‘Parijs 13-11’ lijkt Europa rijp om in ruil voor ‘veilige’ grenzen toch de controle aan Brussel over te dragen. Volgens de Financial Times krijgen de lidstaten zelfs niet meer de mogelijkheid om het inzetten van de grensmacht door Brussel te voorkomen. ‘’Zeg maar dag met je handje tegen soevereiniteit,’ aldus Zero Hedge. ‘En dat alles om de eindeloze woeste aanval van Syrische vluchtelingen, die ironisch gezien juist werd geopend om Europa zijn gas uit Qatar in plaats van Rusland te kunnen laten krijgen, te stoppen.’

    Grensmacht wordt ook zonder instemming lidstaten ingezet

     

    De direct door de Europese Commissie aangestuurde toekomstige Europese grensmacht zal ‘op verzoek’ ook buiten de EU worden ingezet, zoals in Servië en Macedonië, belangrijke doorvoerlanden voor de miljoenen moslimmigranten vanuit het Midden Oosten en Afrika. De nieuwe organisatie krijgt in tegenstelling tot Frontex ook de bevoegdheden om te bepalen wie wel en wie niet in Europa mag blijven.

    En aangezien het plan om nog minimaal 500.000 extra Syrische migranten gedwongen over Europa te verdelen, inclusief het ‘onwillige’ Oost Europa, beslist geen verzinsel van de Hongaarse premier Viktor Orban bleek, zoals ‘onze’ nationale soevereiniteitsvernietiger Frans Timmermans beweerde, kunnen wij eenvoudig 1+1 bij elkaar optellen en concluderen dat Brussel zijn eigen bewapende grensmacht hoogstwaarschijnlijk ook – en misschien zelfs wel vooral - gaat inzetten om de Oost Europese landen te dwingen hun grenzen te openen voor de door de EU gewenste islamisering. Want daar draait het uiteindelijk om.

    Europese Superstaat en einde Nederland nu heel dichtbij

    In 2008 voorspelde het inmiddels teloor gegane AIG in een berucht geworden presentatie exact wat Brussel in de jaren daarna zou gaan doen om stap voor stap de totale macht over de lidstaten over te nemen:

    * onder het mom van ‘het klimaat’ / ‘het milieu’ de lidstaten ertoe brengen de controle over te dragen aan een wereldwijde autoriteit (denk aan de huidige klimaatconferentie in Parijs, waar besloten wordt tot de complete verarming van de Westerse bevolking d.m.v. torenhoge energie- en klimaatbelastingen);

    * ‘terrorisme’ gebruiken om de politie en gerechtelijke macht in de lidstaten in de greep te krijgen, en tevens de controle over de samenleving en de burgers (camera’s, electronische overheid, smart meters, cashloze samenleving, etc.) te vergroten;

    * de ‘financiële crisis’ aangrijpen om de vrije markt economieën te vernietigen ten gunste van een alomvattend (Marxistisch-socialistische) financiële wereldautoriteit (inclusief een virtuele en later misschien wel ‘harde’ nieuwe wereldmunt);

    * een crisis in de EMU (/ eurozone) creëren als voorwendsel om een “Europese Economische Regering’ op te richten.

    Ruim 7 jaar later blijken al deze zaken grotendeels of volledig door Brussel te zijn geïmplementeerd. Zelfs AIG kon echter niet vermoeden dat de eurocraten al zo snel zo brutaal zouden worden door de controle over al onze eigen grenzen compleet te willen afpakken. (1)

    Maar dat gaat vanaf het komende jaar dus wèl gebeuren. En daarmee zal Nederland (en Coburgia) alleen nog maar in naam bestaan, maar niet meer als soevereine, onafhankelijke en vrije democratische rechtstaat. Vanaf 2016-2017 zullen we – met medewerking van de regering Rutte en bijna alle politieke partijen in Den Haag - worden geregeerd door een totalitair neomarxistisch en pro-islamitisch regime in Brussel.

    Xander

    (1) Zero Hedge

    *

    UITLEIDING

    *

    Het is maar een kleine stap op deze blog, maar een grote voor de Mensheid. Na Angela Raubal, de machtsovername door Angela Merkel, de nieuwe Dolcenea van alle losgebroken nieuwe Hitler-klonen.

    Hoor ik daar meteen iemand de naam prevelen van August Vermeylen, stichter van het vrijzinngige Vereylen Fonds, concurrent van het toen nog Christelijke Davidsfonds? Ook heb ik met hem gedweept, eerst als college-leerling en laterals Vrij Beroeper bij de eerste levenstekenen van de E.E.G. De leuzen ‘Vlaming zijn om Europeë te worden’ hing jarenlang als klever met de blauwe sterrenvlag overdadig tegen de wanden van de lift in onze kantoren….

    Maar nu lijkt het alsof ik mij daarvoor zou moeten schamen. Want de latere EU, de opvolger van de EGKS is een mensenetend onding geworden. Vermeylen zou kunnen aangevuld worden met de slogan ‘Europeeër worden om als uitstervend ras op de schroothoop der Geschiedenis te belanden’.

    Ja Ja, de bedoeling, oorspronkelijk was misschien nobel en goed, ja zelfs edelmoedig, maar helaas, eenmaal in de klauwen van dat soort Pygmese Hottentotten waarmee ‘de socialen’ van zowel Slinkx als Rechts ons bedacht hebben, is het helemaal verkeerd gelopen.

    Wat helemaal niet wil zeggen dat Het Volk, de Vrije Burgers, moeten berusten. Als Europese Patriotten leidt Pegida de dans. In afwachting dat de het orkest kunnen overnemen, om een Europa der Volkeren te vormen. Waar inderdaad de oude vermolmde 18de Eeuwe natie-structuren aangepast worden aan de natuurlijke werkelijkheid. Zodat taalgebieden a.h.w. de natuurlijke habitant van een volk uitmaken. Een volk dat, spijtig om zeggen, zoveel mogelijk in zijn oorspronkelijke samenstelling moet hersteld worden. Leeuwen bij leeuwen. Luizen bij luizen. Olie-fanten bij olie-fanten (!) met pietrol-pompers ver uit de buurt. Zodanig dat die, in plaats van hun buren, zichzelf kunnen uitroeien en elkaar onderling de kop kunnen afsnijden.

    Wij, het Vrije Westen, hebben geen nood aan een tweede God naast de onze, daar waar de eerste zelfs zoveel mogelijk geweerd wordt uit reden dat Hij niet zou bestaan. Herinnert U zich nog het versje, dat Meester Guido Gezelle van een klein meisje kreeg als antwoord op de vraag wat NIETS nu eigenlijjk voorstelde. ‘NIETS’ is, zei dat kind, ‘als een kous, een voeteloos ding met geen been daaraan’.

    *

    Er rest ons niet veel tijd meer, om orde op zaken te stellen. We moeten ons haasten, voordat er ons, dank zij Assad en Poetin, dwars door Syrisch grondgebied aardgas helemaal uit Qatar geleverd wordt. Vooraleer er nog meer blijvelingen onze landen overspoelen met Strijders voor De Heilige Oorlog der Moslims, hier ten onrechte verdoezeld om de mensen dom te houden, tot zogezegde ‘Jihad-striijders’ waarbij volgens mij, de kortste weg tussen twee punten, de rechte lijn is, en waarbij twee steden in Saoudi Arabia hetzelfde lot ondergaan als dank zij Amerika, die twee overbekende steden in Japan…. De korte pijn dus. Want op die manier zou niet de Halve Maan, maar een halve sok het zinnebeeld kunnen zijn van wat dan nog resteert.

    *

    In eer en geweten, maar vooral in houwe trouwe:

    (Get) Digitalia

    *

     

     

     

     










    13-12-2015, 13:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    12-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3050

    Zaterdag 12 december 2015

    Zon 8u35-16u37

    H Corentin

    *

    Vaststelling v/de dag

    Twee van mijn drie dagdagelijkse kwelduivels (elec. spanning & internet straalverbinding) bleven deze keer weg, maar de derde (computer slechte luim) sloeg als waarschuwing dubbel zo hard toe. Onze moderne tijden is het al lang niet meer de mens die wikt en God die beschikt. De dagelijkse gang van zaken wordt bepaald door de gebreken van het hedendaagse Gouden Kalf der Vooruitgang.

    Als de lezer uit ongeduld die tijd de muren heeft moeten oprijden, wat moet er dan gedacht worden van de schrijver van deze stukjes….

    *

    .

    *

    *

    INLEIDING

    Ze hangt in de lucht en misschien wel onder de vleugels van een soort Enola Gay die in augustus 1945 die atoomdingetjes dropte op die gekende steden in Japan…. Maar laten we niet op de gebeurtenissen vooruit lopen….

    Zoals de Fransen al sinds 1789 zingen (?!): le jour de gloire est arrivé. De tijd dringt. Maar als daar nu nog de haast vergeten herinnering aan Jeanne D’Arc, de Maagd van Orléans zou kunnen bijgevoegd worden, dan zou ‘la fille ainée de l’Eglise’ na vele jaren haar reputatie definitief opnieuw de nodige luister kunnen bijbrengen. Een bedenking die de Dat-al-Islam zekerlijk zou doen schuimbekken van woede….

    Hierbij past het even terug te komen op het Kerkelijk Feest besproken in vorige blog, om de aandachtige lezer Frans ... te bedanken voor zijn vriendelijke terechtwijzing over ‘Lichtmis’ & ‘OLV Boodschap’ die ik blijkbaar door elkaar heb gehaald. Waarmee meteen bewezen is, dat ik van goede wil zijnde, inderdaad geen Pastoor ben noch enige bevoegdheid ter zake bezit. Tja, het is allemaal al zo lang geleden. En we krijgen er in de actualiteit ook zo weinig over te lezen… De Bijbel is uit. De Koran is in. Zo ongeveer als ‘normaal doen’ uit is, en exotisch in is. Het zit er zelfs dik in, dat de poco-wereld lonkt naar de Blanke Eskimo’s in het Poolgebied vanwege hun racistische klederdracht. Niet omdat zij daarbij uit zijn op blote liefdespartners (wat denkt U wel van hen!) maar om dat per EU-decreet te verbieden. Zodat zij verplicht zijn er net zo bloot bij te lopen, als de Zwartmenschen dat doen aan de Evenaar. Als alle mensen broeders van elkaar willen zijn, moeten zij er ook gelijk uitzien. Zonder onderscheid van rang of stand. Want dat zou discriminerend zijn.

    Trouwens, als overal ter wereld de mensen (m/v) moesten verplicht worden gekleed te lopen zoals in de Arabische landen, dan zou dat de Mensheid toch dichter bij Allah brengen? Op die manier zou het verschil tussen ‘gelovigen’ en ‘ongelovigen’ veel minder opvallend zijn voor de toeschouwer, zodat er minder koppen zouden rollen.

    Een bedenking die mij terugbrengt naar de Pauselijke Tweeling op het Sint Pietersplein in Rome, bij het openen van dit uitzonderlijk Heilig Jaar van de vergevingsgezindheid. Verwijder daar zo vlug mogelijk alle Christelijke symbolen, zet er 4 opvallende minaretten zoals rond de Aya Sofia in Constantinopel (thans Istanbul), en U zult zien, het Christendom is meteen … uit en de Islam is… in.

    En misschien dat dan, als tegenprestatie, de Islam toelaat dat vrouwen zich normaal kleden ipv zich in dwangbuizen te verbergen? Allah kan daar toch niet tegen zijn, want ook op dat gebied is radicalisering… uit, en is tolerantie… in.

    Dat deze evolutie richting Arabische Zomer schril afsteekt tegenover de visie van Filip Dewinter zoals die hieronder als gedoodverfde ‘Leider’ van het VB wordt voorgesteld is mooi meegenomen. Zonder van plagiaat te willen spreken, verdenk ik hem trouwens toch een regelmatig lezer van deze blog te zijn. Let maar eens op de vele gelijklopende punten van overeenkomst. In ieder geval, wat Dewinter vertelt, is noch min noch meer de stelling van iedereen die beweert dan 2 + 2 = 4 zou zijn. Iets wat vanzelfsprekend nooit politiek-correct kan zijn.

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK.

    (Geplukt bij Xander)

    *

    NA WINST LE PEN: VLAAMS BELANG WIL EUROPESE VERZETSBEWEGING TEGEN MOSLIM IMMIGRATIE

    De Fransen zijn het duidelijk spuugzat dat de gevestigde orde hun stem, belangen en problemen blijft negeren, en hun vrijheid, veiligheid en welvaart door de islamisering in groot gevaar brengt.

     

    Nadat Marine Le Pens Front National de regionale Franse verkiezingen van afgelopen zondag won, zei Filip Dewinter, leider van het Vlaams Belang, bij de anti-islamisering beweging Pegida in Dresden dat alleen een brede verzetsbeweging van de Europese volken tegen de massale moslim immigratie de enige hoop is voor het voortbestaan van onze landen en ons continent.

    Dewinter dankte ‘het weerbare Dresden’ ervoor dat hij ‘een deel van de patriottistische Europeanen tegen de islamisering’ mag zijn. ‘Als de politiek niet wilt luisteren, moet het volk spreken en handelen. Onze verzetsbeweging in heel Europa is de laatste hoop voor een Duits Duitsland en een Europees Europa.’

     

    ‘Massa immigratie moslims is Trojaans Paard’

     

    De aanslagen in Parijs toonden volgens hem nog eens aan het Westen zich in oorlog bevindt met de islam. ‘Helaas hebben wij de vijand door de massa immigratie in onze landen binnengehaald.’ Deze massale immigratie van moslims is in zijn ogen ‘het Trojaanse Paard van de radicale islam.’

    Zijn woonplaats Brussel noemde Dewinter ‘de jihad hoofdstad van Europa’, en het islamitische terrorisme het belangrijkste exportproduct van België. Niet Raqqah in Syrië, maar Brussel is in zijn ogen de echte hoofdstad van ISIS.

    ‘Ze zijn gekomen om ons te domineren en koloniseren’

    De komst van miljoenen moslims naar Europa noemde hij ‘een leger zonder uniformen en zonder wapens’ dat de vijfde pilaar van de islam opbouwt. ‘Ze zijn gekomen om te domineren en te koloniseren – en dat mogen wij nooit accepteren.’

    Het ISIS-terrorisme kan maar op één manier worden gestopt, namelijk door de grenzen af te sluiten. ‘Grenssluitingen betekenen niet dat men de mensen buiten de grenzen haat, maar dat men van de mensen binnen de grenzen houdt.’

    ‘Islam wil Europa veroveren’

    ‘De islam is een veroveringsreligie die daarnaast de democratie probeert te vernietigen en een Sharia-dictatuur wil oprichten,’ vervolgde hij. Het lijdt geen twijfel dat de islam heel Europa wil bezetten. ‘De Europese bevolking veroudert en krimpt, en wordt door de multiculti-predikers bewust misleidt.’ Daarom zijn de Europeanen zulke makkelijke slachtoffers.

    ‘Europa begaat niet alleen in demografisch opzicht zelfmoord, maar wij durven ook niet meer voor onze normen en waarden van ons Avondland op te komen.’ Europa eindigt daar waar multiculti begint. ‘Beste vrienden, de radicale islam heeft ons de oorlog verklaart – niet pas recent, maar al 14 eeuwen lang.’

    ‘Wie Koran zaait, zal jihad oogsten’

    Dewinter noemde de Koran ‘een licentie om te doden’, omdat er openlijk tot een gewelddadige strijd tegen de ongelovigen wordt opgeroepen. Het boek zou zogenaamd de letterlijke woorden van de ‘god’ Allah bevatten, maar lijkt veel meer op een militair handboek dat is gericht op het vernietigen van de ongelovigen. Het gaat daarbij beslist niet enkel om jihadisten en Salafisten. ‘De Koran zélf is het probleem. Wie Koran zaait, zal jihad oogsten.’

     

    Daarnaast herhaalde hij wat tal van moslimleiders, waaronder de Turkse president Erdogan, openlijk hebben bevestigd: de ‘gematigde’ islam bestaat niet. Er is maar één islam, en dat is een imperialistische religie die naar de absolute wereldheerschappij streeft. Daarom is het onze plicht om de derde (maar feitelijk vierde) islamitische invasie van Europa tegen te houden en terug te dringen, vindt Dewinter. Dat wordt de hoogste tijd, want steeds meer delen van Europese steden worden beheerst door fundamentalisten die daar nu al de Sharia afdwingen.

    ‘België centrum van islamisme in Europa’

    Bij de islamisering van Europa staat België in het middelpunt, stelde de leider van het Vlaams Belang. België is het centrum van het Salafisme en Islamisme in Europa (1).

    Vanwege de bekende slogan ‘Eigen Volk Eerst’ wordt de volkspartij door de gevestigde orde in de hoek van ‘extreemrechts’ gezet, maar de echte extremisten bevinden zich in de huidige politieke partijen die hun eigen kiezers verraden door onze landen, culturen, normen en welvaart te vernietigen door het toelaten van miljoenen moslimmigranten.

    Le Pen wint verkiezingen; ‘Nieuwe Franse revolutie kwestie van tijd’

     

    Het Front National van Marine Le Pen werd afgelopen weekend met vergelijkbare standpunten bij regionale verkiezingen in Frankrijk voor het eerst de grootste. De grote verliezers, de socialisten en republikeinen, bezwoeren met elkaar te zullen samenwerken om Le Pen ook in de toekomst van de macht te houden.

     

    Tal van commentatoren in Frankrijk denken echter dat het te laat is, dat het Franse volk eindelijk is opgestaan tegen een elite die al jarenlang hun stem, belangen en problemen negeert, en hun land mede dankzij de islamisering op de rand van de afgrond heeft gebracht. Sommigen denken zelfs dat een nieuwe revolutie dan ook een kwestie van tijd is (2).

    Xander

    (1) Epoch Times
    (2) Quer-Denken.tv

    *

    UITLEIDING

    PEGIDA VLAANDEREN, zo maar in het leven roepen, zonder de leiginggevende stem van eenervaren academisch gevormde historicus: is dat wel verantwoord? Wat in Amerika, het Land der Onbegrende Mogeliijheden, met Donald Trump schijnt te lukken, lukt daarom nog niet in het kleine onderdrukte en door eigen ‘Leiders’ klein gehouden Vlaanderen.

    Vlamingen zeggen wel dat ze geen vreemden tot meesters in het land dulden, maar ze doen niets anders. Misschien dat ze hulp moeten vragen aan die van Dresden, waar Pegida ondertsussen vaste voet aan de grond heeft gekregen. Al moet ik hiervoor toch waarschuwen. De Zwarte Leeuw op Gouden Vlag is tot tweemaal toe de Duitse Adelaar gevolgd, in de overtuiging daardoor bevrijd te worden van hun ketenen, maar de Leiders van toen eindigden na elke oorlog met de rug tegen de muur en oog in oog met 11 Rijlswacht-geweren. En bij kom mij niet af met de slogan van wijlen Gaston Geens, dat alles wat we zelf doen, beter gedaan is. Want dat is buiten de Antwerpse textielfabriant en historicus gerekend. Die wil zelfs het licht van de zon verloochen, als hij daarmee maar de concurrentie treft. Helemaal de stijl van Obama tov Donald Trump

    Alhoewel het er de laatste tijd toch nogal bruin gebakken begint uit te zien vor alles wat Schots, Scheef en Slinkx (en hun tussensoorten) neigt, wordt het stilaan vechten tegen de bierkaai.

    Ps

    Wij, als Vlamingen, zouden ook nog altijd op de kar kunnen springen van het Franse Front National. In de hoop weliswaar dat het klassieke Franse imperialisme ons als Volk niet met huid en haar verslindt. Of ons opzadelt met Filip de Coburger als Onderkoning ….

    Dan nog veel liever op eigen poten onder de Vlag van Oranje, of, beter nog Iemand uit de omgeving van het Italiaanse Huis van Savoye die wij in de Lage Landen ooit ook al eens gehad hebben. Indien positief bevonden, dan bouwen wij daarna geen verdere luchtkastelen meer, maar bouwen wij een luchtbrug tussen Brugge, het Venetië van het Noorden, en het échte Venetie¨waar verliefde koppels door bedreven gondeliers naar de toekomst gegondeld worden.

    O Mare lucida – astro d’argento –placid’è l’onda –proespero il vento – O Santa Lucia, Sante Lucia…..

    Doe uzelf een plezier. Voel de culturele en commerciële roep die Vlaanderen verbindt met Italië. Tik op https://youtu.be/qpP7heFjr0g en via de stem van de onvergetelijke Mario Lanzo bent U zò uit het koude Noorden bij de vissers van Capri die zich op een lauwe zomernacht na een rijke vangst op hun snelle bootjes, godzalig gestuwd door de wind, terug haasten naar hun Geliefden.

    O moet U hier ook aanvoelen hoe Filip Dewinter, Geert Wilders, Marine Le Pen, kortom de Pegida-betogers ‘aller landen’ samen met zoveel anderen, de Koran-aanbidders lik op stuk hebben gegeven… Zodat het luchtruim boven Rome, na Constantinopel de enige nog resterende Hoofdstad van het Christendom, niet wegens terreurdreiging moet gesloten worden, telkens er op het Sint Pietersplein een openlucht bijeenkomst wordt gehouden.

    Moeten wij echt nog lang wachten tot Mekka en Medina, net als Hiroshima en Nagasaki, weggeveegd zullen worden? Of zijn de woorden van Donald Trump, net als die inzake de toegezegde Vlaamse Onafhankelijkheid van die ene partij, alleen maar kiezersbedrog?

    *

    PS

    Alhoewel niet helemaal in lijn met onderhavige onderwerpen, had ik graag verwezen naar http://blog.seniorennet.be/guvaal/ omdat daar inzake de Coburger vermolmde structuren eens temeer nagels met ferme koppen worden geslagen.

     

    In eer en geweten, maar vooral in houwe trouwe:

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     






    12-12-2015, 19:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3050

    Zaterdag 12 december 2015

    Zon 8u35-16u37

    H Corentin

    *

    Vaststelling v/de dag

    Twee van mijn drie dagdagelijkse kwelduivels (elec. spanning & internet straalverbinding) bleven deze keer weg, maar de derde (computer slechte luim) sloeg als waarschuwing dubbel zo hard toe. Onze moderne tijden is het al lang niet meer de mens die wikt en God die beschikt. De dagelijkse gang van zaken wordt bepaald door de gebreken van het hedendaagse Gouden Kalf der Vooruitgang.

    Als de lezer uit ongeduld die tijd de muren heeft moeten oprijden, wat moet er dan gedacht worden van de schrijver van deze stukjes….

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Ze hangt in de lucht en misschien wel onder de vleugels van een soort Enola Gay die in augustus 1945 die atoomdingetjes dropte op die gekende steden in Japan…. Maar laten we niet op de gebeurtenissen vooruit lopen….

    Zoals de Fransen al sinds 1789 zingen (?!): le jour de gloire est arrivé. De tijd dringt. Maar als daar nu nog de haast vergeten herinnering aan Jeanne D’Arc, de Maagd van Orléans zou kunnen bijgevoegd worden, dan zou ‘la fille ainée de l’Eglise’ na vele jaren haar reputatie definitief opnieuw de nodige luister kunnen bijbrengen. Een bedenking die de Dat-al-Islam zekerlijk zou doen schuimbekken van woede….

    Hierbij past het even terug te komen op het Kerkelijk Feest besproken in vorige blog, om de aandachtige lezer Frans ... te bedanken voor zijn vriendelijke terechtwijzing over ‘Lichtmis’ & ‘OLV Boodschap’ die ik blijkbaar door elkaar heb gehaald. Waarmee meteen bewezen is, dat ik van goede wil zijnde, inderdaad geen Pastoor ben noch enige bevoegdheid ter zake bezit. Tja, het is allemaal al zo lang geleden. En we krijgen er in de actualiteit ook zo weinig over te lezen… De Bijbel is uit. De Koran is in. Zo ongeveer als ‘normaal doen’ uit is, en exotisch in is. Het zit er zelfs dik in, dat de poco-wereld lonkt naar de Blanke Eskimo’s in het Poolgebied vanwege hun racistische klederdracht. Niet omdat zij daarbij uit zijn op blote liefdespartners (wat denkt U wel van hen!) maar om dat per EU-decreet te verbieden. Zodat zij verplicht zijn er net zo bloot bij te lopen, als de Zwartmenschen dat doen aan de Evenaar. Als alle mensen broeders van elkaar willen zijn, moeten zij er ook gelijk uitzien. Zonder onderscheid van rang of stand. Want dat zou discriminerend zijn.

    Trouwens, als overal ter wereld de mensen (m/v) moesten verplicht worden gekleed te lopen zoals in de Arabische landen, dan zou dat de Mensheid toch dichter bij Allah brengen? Op die manier zou het verschil tussen ‘gelovigen’ en ‘ongelovigen’ veel minder opvallend zijn voor de toeschouwer, zodat er minder koppen zouden rollen.

    Een bedenking die mij terugbrengt naar de Pauselijke Tweeling op het Sint Pietersplein in Rome, bij het openen van dit uitzonderlijk Heilig Jaar van de vergevingsgezindheid. Verwijder daar zo vlug mogelijk alle Christelijke symbolen, zet er 4 opvallende minaretten zoals rond de Aya Sofia in Constantinopel (thans Istanbul), en U zult zien, het Christendom is meteen … uit en de Islam is… in.

    En misschien dat dan, als tegenprestatie, de Islam toelaat dat vrouwen zich normaal kleden ipv zich in dwangbuizen te verbergen? Allah kan daar toch niet tegen zijn, want ook op dat gebied is radicalisering… uit, en is tolerantie… in.

    Dat deze evolutie richting Arabische Zomer schril afsteekt tegenover de visie van Filip Dewinter zoals die hieronder als gedoodverfde ‘Leider’ van het VB wordt voorgesteld is mooi meegenomen. Zonder van plagiaat te willen spreken, verdenk ik hem trouwens toch een regelmatig lezer van deze blog te zijn. Let maar eens op de vele gelijklopende punten van overeenkomst. In ieder geval, wat Dewinter vertelt, is noch min noch meer de stelling van iedereen die beweert dan 2 + 2 = 4 zou zijn. Iets wat vanzelfsprekend nooit politiek-correct kan zijn.

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK.

    (Geplukt bij Xander)

    *

    NA WINST LE PEN: VLAAMS BELANG WIL EUROPESE VERZETSBEWEGING TEGEN MOSLIM IMMIGRATIE

    De Fransen zijn het duidelijk spuugzat dat de gevestigde orde hun stem, belangen en problemen blijft negeren, en hun vrijheid, veiligheid en welvaart door de islamisering in groot gevaar brengt.

     

    Nadat Marine Le Pens Front National de regionale Franse verkiezingen van afgelopen zondag won, zei Filip Dewinter, leider van het Vlaams Belang, bij de anti-islamisering beweging Pegida in Dresden dat alleen een brede verzetsbeweging van de Europese volken tegen de massale moslim immigratie de enige hoop is voor het voortbestaan van onze landen en ons continent.

    Dewinter dankte ‘het weerbare Dresden’ ervoor dat hij ‘een deel van de patriottistische Europeanen tegen de islamisering’ mag zijn. ‘Als de politiek niet wilt luisteren, moet het volk spreken en handelen. Onze verzetsbeweging in heel Europa is de laatste hoop voor een Duits Duitsland en een Europees Europa.’

     

    ‘Massa immigratie moslims is Trojaans Paard’

     

    De aanslagen in Parijs toonden volgens hem nog eens aan het Westen zich in oorlog bevindt met de islam. ‘Helaas hebben wij de vijand door de massa immigratie in onze landen binnengehaald.’ Deze massale immigratie van moslims is in zijn ogen ‘het Trojaanse Paard van de radicale islam.’

    Zijn woonplaats Brussel noemde Dewinter ‘de jihad hoofdstad van Europa’, en het islamitische terrorisme het belangrijkste exportproduct van België. Niet Raqqah in Syrië, maar Brussel is in zijn ogen de echte hoofdstad van ISIS.

    ‘Ze zijn gekomen om ons te domineren en koloniseren’

    De komst van miljoenen moslims naar Europa noemde hij ‘een leger zonder uniformen en zonder wapens’ dat de vijfde pilaar van de islam opbouwt. ‘Ze zijn gekomen om te domineren en te koloniseren – en dat mogen wij nooit accepteren.’

    Het ISIS-terrorisme kan maar op één manier worden gestopt, namelijk door de grenzen af te sluiten. ‘Grenssluitingen betekenen niet dat men de mensen buiten de grenzen haat, maar dat men van de mensen binnen de grenzen houdt.’

    ‘Islam wil Europa veroveren’

    ‘De islam is een veroveringsreligie die daarnaast de democratie probeert te vernietigen en een Sharia-dictatuur wil oprichten,’ vervolgde hij. Het lijdt geen twijfel dat de islam heel Europa wil bezetten. ‘De Europese bevolking veroudert en krimpt, en wordt door de multiculti-predikers bewust misleidt.’ Daarom zijn de Europeanen zulke makkelijke slachtoffers.

    ‘Europa begaat niet alleen in demografisch opzicht zelfmoord, maar wij durven ook niet meer voor onze normen en waarden van ons Avondland op te komen.’ Europa eindigt daar waar multiculti begint. ‘Beste vrienden, de radicale islam heeft ons de oorlog verklaart – niet pas recent, maar al 14 eeuwen lang.’

    ‘Wie Koran zaait, zal jihad oogsten’

    Dewinter noemde de Koran ‘een licentie om te doden’, omdat er openlijk tot een gewelddadige strijd tegen de ongelovigen wordt opgeroepen. Het boek zou zogenaamd de letterlijke woorden van de ‘god’ Allah bevatten, maar lijkt veel meer op een militair handboek dat is gericht op het vernietigen van de ongelovigen. Het gaat daarbij beslist niet enkel om jihadisten en Salafisten. ‘De Koran zélf is het probleem. Wie Koran zaait, zal jihad oogsten.’

     

    Daarnaast herhaalde hij wat tal van moslimleiders, waaronder de Turkse president Erdogan, openlijk hebben bevestigd: de ‘gematigde’ islam bestaat niet. Er is maar één islam, en dat is een imperialistische religie die naar de absolute wereldheerschappij streeft. Daarom is het onze plicht om de derde (maar feitelijk vierde) islamitische invasie van Europa tegen te houden en terug te dringen, vindt Dewinter. Dat wordt de hoogste tijd, want steeds meer delen van Europese steden worden beheerst door fundamentalisten die daar nu al de Sharia afdwingen.

    ‘België centrum van islamisme in Europa’

    Bij de islamisering van Europa staat België in het middelpunt, stelde de leider van het Vlaams Belang. België is het centrum van het Salafisme en Islamisme in Europa (1).

    Vanwege de bekende slogan ‘Eigen Volk Eerst’ wordt de volkspartij door de gevestigde orde in de hoek van ‘extreemrechts’ gezet, maar de echte extremisten bevinden zich in de huidige politieke partijen die hun eigen kiezers verraden door onze landen, culturen, normen en welvaart te vernietigen door het toelaten van miljoenen moslimmigranten.

    Le Pen wint verkiezingen; ‘Nieuwe Franse revolutie kwestie van tijd’

     

    Het Front National van Marine Le Pen werd afgelopen weekend met vergelijkbare standpunten bij regionale verkiezingen in Frankrijk voor het eerst de grootste. De grote verliezers, de socialisten en republikeinen, bezwoeren met elkaar te zullen samenwerken om Le Pen ook in de toekomst van de macht te houden.

     

    Tal van commentatoren in Frankrijk denken echter dat het te laat is, dat het Franse volk eindelijk is opgestaan tegen een elite die al jarenlang hun stem, belangen en problemen negeert, en hun land mede dankzij de islamisering op de rand van de afgrond heeft gebracht. Sommigen denken zelfs dat een nieuwe revolutie dan ook een kwestie van tijd is (2).

    Xander

    (1) Epoch Times
    (2) Quer-Denken.tv

    *

    UITLEIDING

    PEGIDA VLAANDEREN, zo maar in het leven roepen, zonder de leiginggevende stem van eenervaren academisch gevormde historicus: is dat wel verantwoord? Wat in Amerika, het Land der Onbegrende Mogeliijheden, met Donald Trump schijnt te lukken, lukt daarom nog niet in het kleine onderdrukte en door eigen ‘Leiders’ klein gehouden Vlaanderen.

    Vlamingen zeggen wel dat ze geen vreemden tot meesters in het land dulden, maar ze doen niets anders. Misschien dat ze hulp moeten vragen aan die van Dresden, waar Pegida ondertsussen vaste voet aan de grond heeft gekregen. Al moet ik hiervoor toch waarschuwen. De Zwarte Leeuw op Gouden Vlag is tot tweemaal toe de Duitse Adelaar gevolgd, in de overtuiging daardoor bevrijd te worden van hun ketenen, maar de Leiders van toen eindigden na elke oorlog met de rug tegen de muur en oog in oog met 11 Rijlswacht-geweren. En bij kom mij niet af met de slogan van wijlen Gaston Geens, dat alles wat we zelf doen, beter gedaan is. Want dat is buiten de Antwerpse textielfabriant en historicus gerekend. Die wil zelfs het licht van de zon verloochen, als hij daarmee maar de concurrentie treft. Helemaal de stijl van Obama tov Donald Trump

    Alhoewel het er de laatste tijd toch nogal bruin gebakken begint uit te zien vor alles wat Schots, Scheef en Slinkx (en hun tussensoorten) neigt, wordt het stilaan vechten tegen de bierkaai.

    Ps

    Wij, als Vlamingen, zouden ook nog altijd op de kar kunnen springen van het Franse Front National. In de hoop weliswaar dat het klassieke Franse imperialisme ons als Volk niet met huid en haar verslindt. Of ons opzadelt met Filip de Coburger als Onderkoning ….

    Dan nog veel liever op eigen poten onder de Vlag van Oranje, of, beter nog Iemand uit de omgeving van het Italiaanse Huis van Savoye die wij in de Lage Landen ooit ook al eens gehad hebben. Indien positief bevonden, dan bouwen wij daarna geen verdere luchtkastelen meer, maar bouwen wij een luchtbrug tussen Brugge, het Venetië van het Noorden, en het échte Venetie¨waar verliefde koppels door bedreven gondeliers naar de toekomst gegondeld worden.

    O Mare lucida – astro d’argento –placid’è l’onda –proespero il vento – O Santa Lucia, Sante Lucia…..

    Doe uzelf een plezier. Voel de culturele en commerciële roep die Vlaanderen verbindt met Italië. Tik op https://youtu.be/qpP7heFjr0g en via de stem van de onvergetelijke Mario Lanzo bent U zò uit het koude Noorden bij de vissers van Capri die zich op een lauwe zomernacht na een rijke vangst op hun snelle bootjes, godzalig gestuwd door de wind, terug haasten naar hun Geliefden.

    O moet U hier ook aanvoelen hoe Filip Dewinter, Geert Wilders, Marine Le Pen, kortom de Pegida-betogers ‘aller landen’ samen met zoveel anderen, de Koran-aanbidders lik op stuk hebben gegeven… Zodat het luchtruim boven Rome, na Constantinopel de enige nog resterende Hoofdstad van het Christendom, niet wegens terreurdreiging moet gesloten worden, telkens er op het Sint Pietersplein een openlucht bijeenkomst wordt gehouden.

    Moeten wij echt nog lang wachten tot Mekka en Medina, net als Hiroshima en Nagasaki, weggeveegd zullen worden? Of zijn de woorden van Donald Trump, net als die inzake de toegezegde Vlaamse Onafhankelijkheid van die ene partij, alleen maar kiezersbedrog?

    *

    PS

    Alhoewel niet helemaal in lijn met onderhavige onderwerpen, had ik graag verwezen naar http://blog.seniorennet.be/guvaal/ omdat daar inzake de Coburger vermolmde structuren eens temeer nagels met ferme koppen worden geslagen.

     

    In eer en geweten, maar vooral in houwe trouwe:

    (Get) Digitalia

     

    *

    .

    *

     





    12-12-2015, 18:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    09-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3049

    *

    Woensdag 9 december 2015

    Zon 8u32-16u37

    H Leocadia

    St-Leocadie, houdt haar water nie

    *

    *

    INLEIDING

    *

    Het is een verhaal zo oud als de straat. Maar er mag niet over gepraat worden. Vooral niet omdat het Islam-gekke Amerika van Obama achter de schermen welbepaalde eisen stelt. Hoog tijd dus dat daar met de aanstormende presidentsverkiezingen verandering in komt. Met als gevolg misschien de opdoeking van de wapenfabriek FN in Herstal en het verlies van nog maar eens 1.300 vetbetaalde jobs, waaronder de postjes der PS partij-getrouwe directie- en onderdirectie met hun leger secretaressen. Want bij FN zal het niet anders zijn dan bij de Waalse SNCF, het meer stakend dan rijdend treinpersoneel.

    Persoonlijk voel ik mij een beetje onder vuur en in het ootje genomen door al die FAL-mitrailleusen uit Herstel, en ik zal U zeggen waarom.

    Al sedert het begin van het afschuwelijk Islam-Terrorisme heb ik me dus schromelijk vergist door altijd te schrijven over Russische Kalasjnikovs (AK47)als het dodelijk oorlogswapen van de ISIS. ISIS, dat is het Islamitisch Wereld Kalifaat in Syrië in wording, waarvan (goed om weten!) gezegd wordt dat het een Kalifaat is zonder… knellende buitengrenzen. Een Kalifaat dat dus altijd maar verder (gewapenderhand) ten koste van de buren kan uitgebreid worden. De Islam op zijn best dus.

    Val nu dood! De FAL’s uit Herstel waarvan zelfs het politiek-correcte Amnesty International nu getuigt dat de wapens die de Islam overal ter wereld gebruikt, afkomstig zijn uit Coburgia, en met name door de Waalse Regering geproduceerd worden.

    Ter verduidelijking: Herstal bij Namur is ook de plaats waar Slinkxe vakbondsmensen van de socialistische Pakbonden de autostrade durfden afsluiten bij een zoveelste vakbondsactie, waardoor twee onschuldige slachtoffers het met hun leven moesten bekopen. Remenber?

    U gelooft toch ook altijd alles wat Amnesty International verkondigt, over mensenrechten en zo van ‘Vluchtelingen’ die onder luid applaus van de EU-potentaten onze landen overspoelen? Als die het nu ook al gaan voortvertellen over FN Herstal (niet te verwarren met het FN van Marine La Plume), dan moet dat toch erg zijn, en niet meer te verbergen! Omdat er teveel bewijzen opduiken die niet meer onder de mat te vegen zijn? Of is het eerder de ommezwaai omdat Amnesty International nu al de val van IS in Syrië voorziet en dus zoete broodjes wil bakken?

    Weeral iets om een pluim op de hoed van de Poet bij te steken? Omdat die in een paar weken klaar heeft gekregen waar Obama al meer dan twee jaar voor ‘ijvert’….

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK

    .

    Geplukt bij

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    ..

    *

    ‘ISLAMITISCHE STAAT GEBRUIKT BELGISCHE WAPENS’

     

    De jihadistische terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) beschikt over wapens die geproduceerd werden bij het Belgische bedrijf FN in Herstal. Dat blijkt uit een nieuw rapport van Amnesty International. De organisatie klaagt de beperkte regelgeving en de ‘poreuze’ controles in België en andere landen aan.

    Amnesty International lijst in het rapport de wapens op die door de strijders van Islamitische Staat gebruikt worden. Het gaat in de eerste plaats om wapens die werden buitgemaakt op het Iraakse leger, bijvoorbeeld bij het plunderen van een militaire voorraadkamer. In totaal blijken meer dan twintig landen betrokken bij de vervaardiging van het IS-wapenarsenaal. Naast België, worden onder meer ook Rusland, China en de VS in het rapport genoemd.

    ….

    *

    UITLEIDING

    *

    Het is om medelijden te krijgen met het arme door de PS misleide Waalse volk, dat blijkbaar niet alleen leeft van de georganiseerde misdaad (de eeuwige afgetroggelde ‘transfers’ uit Vlaanderen), maar nu dus ook van de criminele wapenhandel.

    Kennen jullie misschien niet een of andere historicus, die in zijn vrije tijd er werk zou kunnen van maken om deze wapenproductie met bijhorende munitie (die die tuigen schietende houdt en dus voortdurend moeten bijgeleverd worden) tot op het bot bloot te leggen? Want eigenlijk wordt er over deze Waalse industriële moordmachine door al onze Verlichte Grote Verstanden heel zedig gezwegen. Enigszins begrijpelijk, want dan zou blijken dat in Franscouillonië zelfs de kleinste huishoudelijke uitgave betaald word met geld dat… stinkt.

    Beste lezer. U zult me toch deze àl te scherpe analyse van de Coburgse ‘Eendracht maakt Macht’ niet àl te kwalijk nemen, hoop ik? Als U maar met de nodige realiteitszin de volgende keer voor de juiste partij Uw eigen bolletje ROOD maakt in het stemhokje? Aan U de keuze, als het maar niet op een van de op sterven na dode kleurpartij is….

    “Extreem Rechts’ is in opmars, wordt gezegd en geschreven. Waar echter fundamenteel mee bedoeld wordt, dat Het Volk (en dat zijn wij allemaal samen) eindelijk terug met de twee voeten op de grond is terecht gekomen. Wat wil zeggen, dat de wereldwijde schots, scheve en slinkxe rode nachtmerrie bijna voorbij is.

    Over dat ‘voorbij zijn’ heeft Collega Guvaal daar gisteren een mooi stukje proza die ‘zit’ over bedacht. Daar zult U, net als ik waarschijnlijk, aardig de ogen opentrekken uit de vergelijking tussen de pietrol uit Venezuale en deze uit Saoud Arabia. Zou het kunnen dat dit olie-achtig onderdeel deel uitmaakt van het doemscenario van de komende Allergrootste Depressie ooit? Het Argamedon dus eigen aan de Eindtijd die we dezer dagen ondergaan?

    Zie http://www.jw.org/nl/wat-de-bijbel-leert/vragen/oorlog-van-armageddon/

    *

    *

    In eer en geweten, maar vooral in houwe trouwe:

    (Get) Digitalia

     

    *

     

     










    09-12-2015, 09:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    08-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3048

    *

    Dinsdag 8 december 2015

    Donkere maand

    Zon 8u31-16u37

    O-L-V van Onbevlekte Ontvangenis

    Maria in d’advent, ons meestal veel wind zendt

    *

     

    *

    INLEIDING

    *

    Interludium

    Aangaande de Heilige v/d Dag van de dagklapper hierboven. Voor de wijsneuzen/grapjassen onder ons die o zo graag de draak steken met ons mooie Voorvaderlijk Christelijk Geloof: Onze Lieve Vrouw Onbevlekte Ontvangenis heeft niets te zien met de bloemetjes en de bijtjes en al zeker niet met de als Duif vermomde H. Geest die de Gewijde Maagd Maria (en niet de Gewaagde Meid Maria) van het Kindeke Jezus zwanger maakte. Dat is een heel ander verhaal dat we kennen onder de naam van Maria Lichtmis. Ergens in de maand februari, netjes volgens de natuurwetten, 9 maand voor Kerstmis. Maria Onbevlekt Ontvangen is de zaak van de H. Anna, de moeder van de latere Moedermaagd Maria voornoemd. Dat ‘Onbevlekt Ontvangen’ heeft dan ook helemaal niets te zien met een of ander voortplantingsdaad, maar met de stelling van ‘onze Moeder de H. Kerk’ als zou het kleine baby-meisje Maria van meet-af aan en dus vanaf de conceptie, vrij zou geweest zijn van de erfzonde. Klinkt inderdaad allemaal nogal ingewikkeld. Een beetje iets als het verhaal van de ooievaar die de broertjes of de zusjes door de wolken aanvoert. Een voorstelling van zaken dus, op mensenmaat en terzelfdertijd bestemd voor onschuldige tieners, die kleine potjes met de grote oren.

    Het begrip ‘erfzonde’ zou in deze context teruggaan, wordt gezegd, naar Goddelijke Straf die sinds de verdrijving van Adam & Eva, het eerste mensenpaar uit Het Aards Paradijs. Zij werden daar door de toorn Gods verdreven, niet om er in de appel te hebben gebeten, maar om hun hoogmoed naar grotere kennis vreemd aan hun sterfelijke natuur. Bijkomstige nadelen: de sterfelijkheid, het werken in het zweet huns aanschijns en (voor de vrouw) het ter wereld brengen van hun nageslacht in pijn en verdriet. Met daarboven alle mogelijke slechte neigingen eigen aan de menselijke natuur. Zaken die allemaal tot in der eeuwigheid werden opgelegd aan àl hun nakomelingen.

    Christenmensen die het Sacrament van Het Doopsel (meestal als pasgeborene) ontvangen, worden daardoor geestelijk bevrijd van deze straf, waardoor ze ‘als kind van God’ en ‘in der Eeuwigheid’ vrijgesteld zijn van deze erfelijke vloek van alleen maar slechte eigenschappen. Een beetje zoals de trouwe Duitse Herdershond achter alles toch blijft afstammen van de wrede wolf die leeft in wrede wildernis. En over dat laatste kan ik meespreken, want 3 daarvan dartelen dagelijks rond onze benen en houden zelfs de binnenstromende voorbij schuivende Moslim-blijvelingen ver van onze tafel en ons bed.

    Het modieuze ‘ontdopen’ als geregistreerde weigering van deze gewijde handeling is dus de zoveelste demonstratie van een georchestreerde ontkerkelijking. Om beter plaats te kunnen maken voor nog maar eens die achterlijke woestijn imitatie-‘godsdienst’ die erop gericht is onze Beschaving te vernietigen…

     

    Net als het Priesterschap (tu es sacerdos in aeternum) prent het Doopsel, en het Vormsel een eeuwigdurend merkteken in de ziel van de mens. Waarbij het Vormsel op latere leeftijd alleen de persoonlijke bevestiging is van wat men als boreling onbewust heeft ondergaan.

    Hadden A & E, de basis-symbolen van het mensdom zelf, in al hun hoogmoed niet aan hun Schepper willen gelijk zijn, dan waren zij daarvoor niet bestraft hoeven te worden. En met hen geheel het mensdom, en dus ook wij.

    Maar jammer genoeg is datzelfde spelletje daar opnieuw en speelt de moderne alles-wetende mens dezelfde pretentieuze maar hopeloze betrachting God gelijk te willen zijn. Maar de Oneindige Eeuwigheid, die niet meer is dan een synoniem voor de God der Christenen, laat zich niet in regeltjes gieten……

    En al zeker niet op flessen trekken.

    *

    Voilà. Ik ben wel gene Pastoor, Bisschop of nieuwbakken Aartsbisschop, maar toch wilde ik dit even kwijt op een dag als vandaag, O.L. Vrouw Onbevlekt Ontvangen.

    Weet U trouwens dat deze kerkelijke feestdag in het Christelijk gebleven Italië nog altijd een Betaalde Wettelijke Feestdag is? Waarvan zowel dus de Ongelovigen evenveel profiteren als de Gelovigen? Maar in Coburgia (net als bijna in alle Vooruitstrevende landen) hebben de Slinkxe Verlichte Grote Verstanden daarvan een ‘afgestelde heiligendag’ van gemaakt. Begrijpe wie kan.

    Enfin, ze doen maar, de slimmeriken. Straks volgen in de afschaf-trein nog Pasen en Kerstmis, want vervangen door Suiker- en Offerfeest. Daar zal de gedoodverfde opvolger van Lewie Toebak een zekere Mohammed … met Marokkaanse roots, als Burgemeester van de Katholieke Universiteitsstad Leuven, wel voor zorgen.

    Wel bekome het U. Het eten staat op tafel. Geniet ervan!

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK

    .

    Geplukt bij

    *

     

    Economie voorbeeldland Finland stort totaal in.

    Regering overweegt burgers gratis € 800 per maand te geven

     

    ls niets meer helpt, rest er nog één allerlaatste wanhoopsdaad om de onvermijdelijke totale instorting nog ietsje langer uit te stellen: gratis (helikopter)geld.

     

    Al jaren behoort voorbeeldland Finland in bijna alle economische en financiële lijstjes bij de allerbest presterende landen ter wereld. Nummer 1 in concurrentiekracht, nummer 1 in onderwijs op alle niveaus, nummer 1 in innovatie en wetenschap, en altijd geroemd om zijn financiële zuinigheid, lage schuldenlast, economische flexibiliteit en technologische ontwikkeling. Dankzij de euro, het Brusselse beleid en de Europese sancties tegen Rusland is de economie van het land gelijktijdig met de ondergang van tech-gigant Nokia echter totaal ingestort. De situatie in het land is zelfs zó dramatisch, dat de wanhopige regering serieus overweegt om iedereen maandelijks € 800,- belastingvrij te schenken, in de hoop daarmee de consumptie en economie weer aan de praat te krijgen.

    ‘Alleen helicoptergeld kan de wereld nog redden’

    De economische depressie in Finland is nu al dieper en langer dan de Sovjet crash in de jaren ’90 en zelfs dan de Amerikaanse Grote Depressie in de jaren ’30. Al jaren waarschuwen onafhankelijke analisten dat het blijvend openzetten van de geldkranen, zoals de ECB nog steeds doet, er uiteindelijk toe zal leiden dat de uitgestelde, maar onvermijdelijke wereldwijde economische instorting alleen maar ernstiger wordt.

    Willem Buiter, hoofdeconoom van Citigroup, verklaarde eind augustus dat ‘alleen helicoptergeld de wereld nu nog kan redden’. Iets meer dan 3 maanden later blijkt uitgerekend topland Finland mogelijk niets anders te resten dan deze ultieme wanhoopsdaad: gratis geld uitdelen, zodat de mensen weer wat te besteden hebben en daarmee de economie zijn allerlaatste ‘shot’ krijgt.

    Ook Finland gevangen in de euro

    Finland lijdt zwaar onder de teloorgang van Nokia, de lage grondstof(/bosbouw)prijzen en de door Washington afgedwongen Europese sancties tegen Rusland, waardoor het aantal industriële opdrachten in september met maar liefst 31% daalde. De regering in Helsinki, altijd een groot voorstander van het vasthouden van het ‘stabiliteitspact’ en ‘fiscale discipline’, blijkt er nu zelf als geen ander gevangen in te zitten.

    Door het extreem lage-rente beleid van de ECB is de economie van Finland oververhit geraakt, waardoor de arbeidskosten sinds 2006 met 20% zijn gestegen. De overheidsschuld is weliswaar laag, maar de private schulden (burgers en bedrijven) juist hoog. Zweden ging door een vergelijkbare crisis, maar omdat dat land nog zijn eigen munt heeft kon het een diepere depressie voorkomen.

    Maandelijks gratis geld voor alle burgers!

    De wat weggezakte anti-euro beweging in Finland heeft nu een nieuwe reden om te pleiten voor een uittreding uit de wurgende eurozone. Ondertussen overwegen de Finse sociale instanties om alle burgers een belastingvrij basisinkomen van € 800 te geven, ongeacht of en hoeveel mensen daarnaast nog verdienen. Premier Juha Sipilä staat achter het plan, dat – indien volledig uitgevoerd - ieder jaar € 46,7 miljard gaat kosten, oftewel zo’n 20% van het totale BNP van het land.

    Het idee om Centrale Banken direct de (veel te hoge) uitgaven van de overheden te laten financieren, en zelfs direct geld op de rekeningen van de burgers te storten, krijgt over de hele wereld steeds meer bijval. Boven steden en dorpen massa’s geld uit helikopters gooien komt feitelijk op hetzelfde neer, en vandaar de term ‘helikoptergeld’.

     

    MAAR...

    Klinkt leuk, althans, voor een tijdje. Maar als hiermee doorgegaan wordt ontstaat er hyperinflatie, wordt geld (dus ook uw spaargeld) nog minder waard dan wc-papier en wordt de koopkracht van de burgers volledig verwoest. Op zeker moment zullen overheden dus moeten stoppen met hun ‘gratis geld’ beleid. Op dat moment zal er een economische depressie uitbreken die zó ernstig en pijnlijk is, dat werkelijk alle opgebouwde ‘echte’ en kunstmatige welvaart volledig zal worden weggevaagd, waardoor alleen al in Europa honderden miljoenen mensen in bittere armoede terecht zullen komen.

    Xander

    *

    Een man met het hart (en vooral de hersenen) op de juiste plaats….

    Donald Trump, de Republikeinse Presidentskandaat, wil alle Islam-immigratie in The States 100% bij Wet verbieden…..Waarom zoiets niet in de Nieuwe Europese Grondwet meteen voorzien?

    *

    UITLEIDING

    *

    Excuseer, lieve lezer en lieve -es, om in de Inleiding hierboven, niet met de deur in huis te zijn gevallen. Is de schuld van de vele werkers in de omliggende olijfgaarden, waar er gekapt en gezaagd wordt van bij het eerste morgenkrieken klaarte van de nieuwe dag. De oogst is binnen, en het toilet van de bomen wordt dus klaar gemaakt voor volgend seizoen: 8 december is een vrije dag, en dus hebben de mensen tijd voor hun eigen. Waarbij de oudere dorpelingen kunnen rekenen op de hulp van hun in de nabije steden tewerkgestelde zonen.

    Dit terzijde. Want eigenlijk bewijst het bij Xander overgeomen artikel van mijn ‘Kapstok-Middenstuk’ dat ik al die jaren gelijk heb gehad met de vele waarschuwingen voor de op til zijnde Grootste Depressie aller Tijden, getoonzet door de EU Verenigde Nazies. Zonder daarbij te willen doorgaan voor een ongeluksprofeet. Want calamiteiten bevatten tenslotte enorm veel opportuniteiten.

    De burger, inzonderheid ons Vlaamse volk, is gelukkig heel wat alerter en mondiger geworden sedert de jaren ’20 van vorige eeuw. Met Marine La Plume in het achterhoofd, mogen we echter het vel van de beer niet verkopen voor die geschoten is. En... wat in Finland bewezen is, met de Russische Beer valt niet te spotten. Zeker niet als de cowboys uit Amerika dat wèl doen door straffen op te leggen, die als een boemerang tegen onze hoofden slaan.

    Weten jullie trouwens nog wat het verhaal van Icarus verzinnebeeldt? Te dicht bij de zon gevlogen! Krek hetzelfde verhaal als dat van de Verloren Tuin van Eden. Lag die trouwens niet in het Twee Stromen-gebied van Tigris en de Eufraat in de omgeving van Bagdad, thans het Irak van nè Sadam Houssein en van de prille Arabische Lente?

    De cirkel is bijna rond.

    Maar het sluitstuk daarvan zou best eens de her-tekening kunnen zijn van de artificiële 18de Eeuwse staatsgrenzen. Zodat op de ruïnes van de Eerste Europese Unie het Europa der Volkeren kan herrijzen. Waar niet het vermolmde Socialisme de hoofdtoon voert, maar de ondernemingslust, de werklust, het gezond verstand en de vooruitziendheid. Een harmonieuze samenleving, waarvan de Fransen zeggen ‘Gouverner, c’est prévoir’…..

    Waarbij het authentieke Vlaanderen deze keer absoluut zijn kans niet mag laten verloren gaan. Want, zo zei Johan Cruyff ooit: ‘elk nadeel eb se voordeel’! Zelfs al moeten we daarvoor de 10de en Laatste Kruistocht ondergaan.

    PS

    Of deze Christelijke Feestdag iets te zien heeft met het Joodse Feest van Het Licht, de Chanoeka, de Zevenarmige Kandelaar, weet ik niet. Want ik ben dan ook geen Historicus, Schriftgeleerde of Pastoor, maar een gewone man van te lande van vlees en bloed, zij het een man met veel gezond verstand een grote hang naar authenticiteit. Wikipedia weet alles van dat Joodse Feest. Zie http://www.bing.com/search?q=chanoekia&form=PRITIT&refig=9b09fcef8a82407e8c25da30d5e07e17&pq=chanoekia&sc=0-0&sp=-1&qs=n&sk

    *

    In eer en geweten, maar vooral in houwe trouwe:

    (Get) Digitalia

     

    *







    08-12-2015, 17:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    07-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3047

    Maandag 7 december 2015

    Zon 8u30-16u38

    H Ambrosius, patroon van de imkers en de politie

    Sint-Ambroos, patroon van bijen en spreeuwen,
    houdt van waaien en van sneeuwen

    *

    7/12/1941 : PEARL HARBOUR,

    Thans een mondain havenplaatsje op Hawaï, veilig gewaande ankerplaats van de onoverwinnelijke Amerikaanse Armada. Een naam, terzelfdertijd een begrip en meteen het begin van ‘De Totale Oorlog’ toen het nog nooit verslagen Japanse Keizerrijk, de bondgenoot van Nationaal Socialistisch Hitler-Duitsland, in de strijd meeging. Of liever, zich in de strijd invloog….

    In de vroege morgen van 7 December 1941, toen de basis nog half in slaap was, doken de vliegtuigjes van de vele nader geslopen Japanse vliegdekschepen uit de wolken. De wereld schreeuwde moord en brand voor deze laffe daad, die de Jappen, hoe kon het ook anders, duur zouden bekopen als de tijd zou gekomen zijn. De eerste twee atoombom-aanvallen uit de Geschiedenis (6/8/1945) dwongen dat land op 2 September 1945 tot de onvoorwaardelijke overgave. Dat gebeurde wel met één klap die honderdduizenden onschuldige burgers zou vermoorden of verminken. Voor deze misdaad tegen de menselijkheid werd nooit door niemand verantwoording gevraagd. Integendeel : ook wij kropen later onder deze atoombom-veilige paraplu, veilig (tot de Islam arriveerde) onder de vleugels van de Overwinnaar. Daarop volgde na WO II, ‘De Koude Oorlog’, die vanwege het o zo fijne Communisme, alle leven op deze planeet bedreigde.

    Japan & Duitsland beheersen ondertussen tussen 1941 en 1945 rustig de wereldhandel terwijl Moskou, het centrum van het wereld-communisme, krampachtig probeerde de opgelopen schade te herstellen, en daarbij dapper in de steek werd gelaten oor het Westen. Groot Brittannië, het grote wereldrijk en de Grote Redder van onze Vrijheid in de oorlogsjaren, zal na het avontuur met de EU Verenigde Nazi’s, uiteindelijk teruggevallen op wat het eigenlijk altijd al geweest is: een eiland in volle zee. Grote Broer Amerika probeerde ondertussen tevergeefs het Wereldrijk van Groot Brittannië over te nemen. Terwijl de échte wereldmacht (China) op de achtergrond alleen nog de laatste stuiptrekkingen van het Communisme diende af te werpen, om op het toneel te verschijnen.

    Maar dat is dus allemaal gerekend zonder de waard, de Islam, die grijnzend achter het hoekje, alleen wacht op de gunstige omstandigheden om toe te slaan…

    Of Pearl Harbour, 9/11 en 13/11 jongstleden voor Washinton even zwaar wegen, vraagt U? Ik denk het niet. Want dan waren Mekka & Medina al minstens 3 keer naar de hel ge-atomiseerd. Ook deze vraag is een echte Sinterklaasvraag. Want het antwoord of Sinterklaas al-dan-niet bestaat, zullen we pas veel later, als we groot zijn geworden, en niet meer zo naïef, leren kennen…

    *

    *

    INLEIDING

    *

    We zijn dus zoals U ziet, een kleine 14 dagen over en weer gereden naar ’t ‘Almachtig Mooie Land der Vaderen’. De wegen waren daar nòg slechter geworden, en nòg overvoller dan 6 maand geleden. De auto-radio kon er niet over zwijgen! Blijkbaar was het er, als naar gewoonte zowat alle dagen zo wat overal hetzelfde. Auto’s in de file worden blijkbaar niet meer per stuk, maar in ‘KM’ geteld. En vermaak? We onthouden dat daar ‘de 4de Macht’, (media) volhardt in de boosheid nog meer dan voordien. Die overtreft zelfs in stijgende lijn de 1ste (wetgevende) Macht, de 2de (Uitvoerende) Macht en de 3de (gerechtelijke) Macht.

    Kortom: samengevat komt het over als een georganiseerde orgie rond het Bijbelse zoveelste Gouden Kalf op ’n voetstuk boven op een rokende vulkaan.

    Vandaag maandag, daags na de verpletterende nederlaag van Schots, Scheef en Slinkx in La Douce France, lijken onze EU Grote Verlichte Verstanden er half groggy van te zijn. Al wordt er nog steeds verkondigd, dat de aanhoudende doorleefde Islam-terreur niets heeft te maken met de Islammerij zelf.

    Dat laatste is zeker niet het standpunt van ondergetekende. Al verkondigt de Zwarte Ongelukskater in de Wastobbbe (Washing Ton), zelf Moslim zijnde, als wereldleider, juist deze stelling. Algemeen gekend zijnde dat Amerika, als de Enige Echte Overwinnaar van beide wereldoorlogen uit vorige eeuw, in de hele wereld wil blijven domineren, moeten wij ons daarbij gewoon neerleggen. Liefst met de keel bloot. Feiten zijn feiten. Het wordt ons voorgezegd. Want de Planetaire Nieuwe Wereldorde moet uiteindelijk in ieder geval kunnen gevestigd worden. Een Nieuwe Orde, waarbij Adolf Markel inderdaad de draad van haar voorganger moet opnemen. Naast Amerika: ‘Deutschland über Alles’.

    Daartoe worden de volkeren en hun landen ge-uniformiseerd, zodat de kleuren (blank, zwart, geel, groen of rood), de rassen, de eigen talen, de zeden, de normen en waarden, universeel gestroomlijnd kunnen worden. Als eenmaal alle mensen gelijk aan elkaar zijn, is binnen het Mensdom meteen iedereen broeder (of zuster) van elkaar. Geen arbeiders, ministers of presidenten meer: in De Nieuwe Orde is iedereen gelijk. Ze eten hetzelfde, ze leven gelijk, de ene niet beter dan de andere. In eeuwigheid. Amen.

    En in de huidige, door Het Opperwezen geschapen wereld, verbeterd door De Mens in hoogst eigen persoon, tot de volmaaktheid, moeten onze kinderen en kleinkinderen leren proberen te overleven. Tot meerdere eer, glorie en rijkdom van de Rijke Oom uit Amerika.

    Hey, Tura, draai daar de plaat van ‘Hoop doet Leven’ nog eens op af. Gezondheid, en ‘Scholl’, beste mensen.

    *

    Ieder Wijze Uil is tenslotte ooit ook als uilskuiken begonnen

    *

    UITLEIDING

    *

    Goed om weten.

    De wegen in Italië, zwitserland, Luxemburg, ja zelfs in ’t Fransche, zijn stukken beter dan die in het kramakkelijke Coburgia. Laat daar geen twijfel over bestaan. Want daar in dat haastig bijeengeflanst artificieel land leven immers vele duizenden overbetaalde straat-criminelen, die hun eigen belangrijkheid illustreren door overal langs de wegen burgertje-pest te spelen. Onverwachte ‘as-verleggingen’, verwaarloosde ‘bloembakken’ in vervangging van een witte stippellijn, overdwarse niet te vermijden dodelijke verkeersdrempels als ‘bultroggen’, daar aanbesteed bij een bevriende aannemer, te pas en te onpas. Zogezegd om de snelheid te beperken, niettegenstaande de bordjes met 30 Km/uur, om de paar meter afwisselend tot 50, 70 of 90 Km/uur al naar gelang de luim van de dag bij de ‘Verantwoordelijke’ Ambtenaar. Ja, inderdaad, alle middelen zijn goed om de Gemeentekas te spijzen. Is meteen ook zeer politiek bevorderlijk als werkverschaffing aan de plaatselijke politiekorpsen. Waardoor gelijktijdig die zekerheid ontstaat geen tijd meer hebben, om de o zo noodzakelikle job van de alleswetende wijkagent over te nemen.

    Resultaat: kleine, kleiner en zeer kleine criminaliteit, naast grote, ja zelfs grote en nog grotere criminaliteit. Onder de slogan ‘Iedereen heeft recht op een comfortabel leven zonder werken’. Alle respect dus voor de verantwoordelijke politie-vakbonden, die bezorgd zijnde voor de persoonlijke veiligheid van hun leden, voor het vuile werk liever beroep doen op Het Leger.

    Verder nieuws uit de eerste hand? In ons knusse kerkje in dat piepkleine gemeentje in de Vlaamse Ardennen was er die zondag juist de afscheidsviering (?) van de laatste beschikbare Priester, een afgefeefde en kreupel geschopte ex-missionaris van 80 jaar, die in zijn 12 jarige ambtstermijn het kerkje weer had doen vollopen. In zijn preken beschreef hij de Leer van de Zachtmoedige, getoetst aan de onfrisse realiteit van elke dag. Stukken beter dan ‘Koppen’ of enig ander praatprogramma op de TV. Hij is (was) zijn hele leven een man van weinig woorden, maar van veel daden. Alles met volle inzet en zonder het minste persoonlijk eigen belang. Het is daarom verwonderlijk, dat hij niet, zoals zijn Grote Baas, niet aan het Kruis genageld moest eindigen. Het kerkje gaat nu voor de eeuwigheid onherroepelijk dicht. En dat voor het eerst sinds vele honderden jaren. Maar het blijft, uiteraard tegen betaling, ter beschikking voor somptueuse huwelijksvieringen. Want nergens in de wijde omtrek kunnen mooiere trouwfoto’s gemaakt worden. Dat op die plaats ooit heksenverbrandingen gebeurden, is, dank zij een of ander kunstwerk, mooi meegenomen. Maar concreet is het Schepencollege er nog niet aan uit, of het gebouw heropend wordt als biblilotheek, jeugdhuis of sportzaal. Misschien brengt het voor de Gemeentekas zelfs méér op, als een of ander keukenheilige daar een restaurant of bistro van maakt. Als concurrentie voor dat ander 4 à 5 sterrengeval daar in de sreek.

    Maar laat mij niet vooruitlopen: misschien ‘geniet’ U straks van mijn geschreven frustraties die vanuit deze omgeving zullen gepost worden. Want aan het zo intens beleefde Italiaans intermezzo komt er binnenkort spijtig genoeg een einde aan. Vooral na de recente Front National-storm van Marine La Plume en van David Cameron, die in Engeland beloofde de Brexit’-campagne persoonlijk te leiden. Vooral daar de Antwerpse Bart Tisserand meer en meer de taal van Geert Wilders en van het Vlaams Belang begint te imiteren.

    Ja, hé. ’t Is waar. Hoop doet leven! En wie weet: beleven we dan daarop volgend ‘De Dag der Dagen’, als Vlaanderen eindelijk het Franscouillons Coburger-juk afwerpt en weer, zoals in vroeger tijden, de eigen rijkdom in eigen handen kan houden. Als solidariteit eindelijk (om het met koninklijke woorden te zeggen) geen bewimpeling van meer vulgaire diefstal wordt.

    *

    Net als bij de twee officiële nieuwszenders waar de Vlaamse mensen het mee moeten doen, eindig ik met een weerpraatje. Vlaanderen (en de weg naar en weer terug) was wisselvallig met veel kans op winterse neerslag, met hier en daar een klad zon. Wat normaal is voor de tijd van het jaar. Laten we daarom vooral goed in onze buidel tasten, om (zonder daarom een Rode Neus-Syndroom tot gevolg) ‘de opwarming van der aarde’ en heel de bataclan tegen te houden.

    In Italia, vooral in deze achtergebleven gebieden, is het eten niet warm, maar arm. De mensen zijn er werkzaam. Ze zijn tevreden en vriendelijk. De zon schijnt er elke dag. En zelfs de autostradebouwers hebben er meer gevoel voor esthetica in hun kleine teen, dan alle beleidsgeniën uit Coburgia samen in hun gezwollen kop. Dàt, naast snelheid en accuraatheid in wegenbouw door berg en dal. Al houdt de verbruining hier ook erg kot, in afwachting dat de wredelievende Islammerij het Vaticaan, net als het Syrische Palmyra, met inhoud en al de lucht inblaast.

    Mag ik er U trouwens terloops aan herinneren, dat het Romeinse Rijk van de Oudheid ooit is ten onder gegaan door de onstuitbare invasie van massa’s on-ontwikkelde halve wilden? Wat moet het dan niet worden met onze Beschaving, in onze dagen, als die invasie van ‘blijvelingen’ uit alle ’s Heren windstreken, gehersenspoeld zijn als zombies met ‘godsdienstige’ dwang-neurosen?

    Duizend bommen en granaten! Stop de voetbalgekte, stop de drugverslavfende jeugd-festivals en de gehoorstoornissen. De moderne Kruistochten, ons door de treiterende Moslimmers opgedrongen, gaan niet om de herovering van Het Heilig Graf in Jeruzalem, zolas 1.000 jaar geleden. Ze gaan verdomme om ons doodsimpele bestaan zelf.

    Weiger de verdere blinddoek ons opgedrongen door de Leugenpers als de 4de Macht. Wij, HET VOLK, zijn de eerste en de enige Eerste Macht. Zoals de kapitein in volle zee op zijn schip: Meester na God, zoals het spreekwoord zegt.

    PS

    De avond van 5 december, na de vermoeidende terugreis smaakten de zelf gemaakte frietjes (van uit Vlaamse grond meegebrachte papatten) en de Zeeuwse mosslen van de Brugse Lidl (meegesmokkeld in de frigo-box) net als het spreekwoord ‘Oost West, Thuis best’. Dat dit ging ten koste van een viertal Leffe Bruin (meegebracht uit de Colruyt) spreekt vanzelf.

    Goede vaart lieve Vlaamse mensen, en behouden thuiskomst, in de hoop dat niemand ondertussen gedwongen en voortijdig naar het Hiernamaals moet, uiteengereten door een loslopende Islam-geradicaliseerde drugverslaafde.

    Wees gegroet Maria, en verder natuurlijk ook alle flinke gezellige Tinnekes van Heule uit de kennissenkring. Ad fundum!

    *

    Get) Digitalia

     






    07-12-2015, 18:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!