MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.874 HET BRUSSELS KANKERGEZWEL BREEKT UIT

    A.D. zondag 5 augustus 2012

    874 HET BRUSSELS KANKERGEZWEL BREEKT UIT



    Sansculotten en Waterloo

     

    Twee verwante maar onvertaalbare begrippen

    ***

    De Sansculotten (d.i. de Francouillons) gebruiken de hangjongeren en de criminelen, om ‘de Rand’ te verbrusselen. L’Invitation à la valse werd onlangs ingezet in Vilvoorde. Had ik het niet gezegd, dat er met Sansculotten NOOIT mag onderhandeld worden met woorden? De en ige manier voor de Vlamingen om met hen akkoorden te sluiten, is lijk op het Groeninge-veld, als Hunne Hoveerdigheden in het zand liggen te bijten.



    Kroniekje over
    : wat een collega schrijft :

    In Vilvoorde kregen 'jongeren' het aan de stok met de plaatselijke politie. Enkele agenten kregen rake klappen, auto's werden zwaar beschadigd en twee kerels werden betrapt toen ze molotovcocktails aan het maken waren. Acht werden er aangehouden, waarvan twee 'administratief', zoals dat heet, maar het hele zootje werd na enkele uren weer op vrije voeten gesteld. De reden voor dit laatste was een eerste gevolg van de akkoorden die de regeringspartijen gesloten hebben over B-H/V en dat, volgens de heren Beke, De Croo Jr en Tobback Jr toch zo goed is voor de Vlamingen. Volgens die akkoorden mogen Franstaligen nl vragen berechtigd te worden volgens de Franstalige procedure en komt hun dossier dan op de tafel van een Franstalige Brusselse onderzoeksrechter. In het geval van Vilvoorde besliste die laatste het aangehouden crapuul weer vrij te laten, omdat er in de Brusselse gevangenissen van Vorst en Sint Gillis geen plaats meer vrij was. Dat laatste klopt trouwens: in Sint Gillis wordt momenteel voor de elfendertigste keer gestaakt wegens de overbezetting (grotendeels met figuren verwant met die 'jongeren').

       Meteen is naar het criminele milieu echter een duidelijk signaal gegeven: voor kleinere misdrijven in de Vlaamse rand volstaat het te vragen voor een berechtiging in de Franstalige procedure en wordt men daarna weer vrijgelaten. Leuk vooruitzicht voor de autoriteiten en de politie in de Vlaamse gemeenten rond Brussel, die weten dat ze nu door de Brusselse francofonie vogelvrij zijn verklaard. Met dank aan CD&V, SP.a en Open VLD.

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : deze inspiratie komt van weer eens een goede vriend bij http://blog.seniorennet.be/guvaal/ die, ik zei het reeds, zijn onderwerpen benadert met de precisie van een chirurg die een kankergezwel in de hersenen moet wegsnijden. Jammer! In dit geval vindt de chirurg slechts een waterhoofd, en wordt het kankergezwel alleen maar blootgelegd!

    Tja! Brussel is en blijft een probleem. Het gaat hem om veel te veel geld (vastgoed) en veel te veel bla bla. Tenminste, dat is zo zolang de EU in zijn huidige USSR-vorm blijft bestaan. Heb ik ook altijd gezegd : laten we Brussel gewwon verkopen aan de meestbiedende, zoals de Hollanders ooit Nieuw Amsterdam verkocht hebben aan de Yankees, de stad aan de Hudson, die later is uitgegroeid tot New York.  De Brukseleers mogen dus niet denken dat we hen een kwaad hart toedragen. Beschouwen we Bruksèl als koopwaar, dan staat die heden ten dage op haar maximum waarde. We verkopen aan de meestbiedende, bij voorkeur aan de Volks Repubiek China.  Dat land koopt actueel Boeings a.h.w. in geschenkverpakking van 40 stuks ineens. Er is daar dus geld genoeg. En afsteken zou het niet doen : de Brusseleers zijn altijd rare Chinezen geweest!

    Hip Hip Hoera! Voor de troïka die BHV gesplitst gekregen heeft, zonder voorwaarden! Vroeg of laat krijgen ze hun standbeeld. Het moet een kunstwerk worden van fenomenale afmetingen, met de 3 hoofden in één en dezelfde strop. Als ze maar voor de rest met beide voeten op de grond blijven staan….

     

    Wat de Sansculotten dan doen, the day after, is ons probleem niet. Di Jeanetto kan dan ùisschien onderkoning van François Hollande worden met jachtrechten p^mannelijk loslopend wild over heel Frankrijk : het zal onze kouwse kleren niet raken.

     

     

    05-08-2012, 18:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.873 OLYMPISCH BLIK OF OLYMPISCH KARTON

    A.D.

    873 OLYMPISCH BLIK OF OLYMPISCH KARTON

     

    Partij in niet reglementaire kledij

     

    (Links) met kopvod, Allah ter ere

    ***

     

    Dank aan de Muzel-griezels (met kopvod) zijn er sedert Loden 2012 twee olympische disciplines meer. Als ‘duikboot’ karate spelen  (of was het judo?) en als Vrouwelijke Tarzan in de bomen klimmen, moesten die er gestaan hebben. Saoud Arabia draagt, zoals afgesproken, de kosten voor de speciale tatami-matten die weerstand moeten bieden aan 8 op de Schaal van Richter.

     

    ***

    Kroniekje over :

    Derderangs hoofddoekjudoka blijkt islamitische duikboot

    Posted on 4 augustus 2012 by E.J. Bron

    ***

    Wojdan Ali Seraj Abdulrahim Shaherkani, de Saoedische judoka (op de foto links), die zogenaamd alleen met een hoofddoek aan de Olympische Spelen wilde deelnemen, is een islamitische duikboot. Zoals nu bleek, had ze tot nu toe maar twee wedstrijden gejudood, had ze alleen maar de blauwe band en werd ze alleen maar naar Londen gestuurd om islamitische hoofddoekproblemen te maken. Judoën kan ze niet, zoals de video van haar belachelijke 82 seconden aantoont.

    De speciaal neergezette Mohammedaanse toeschouwers op de tribune applaudisseerden alsof ze de gouden medaille had gewonnen. En islamkranten zoals “Die Welt” en de “FAZ” zijn enthousiast en bazelen over een historisch moment, omdat een complete beginneling, die alleen maar door haar papa werd getraind, d.m.v. een speciale dubieuze invitatie op druk van een Saoedische moskee naar Londen werd uitgenodigd! Stomme dhimmi´s!

     

     

    Papa leidt zijn meisje naar de tatami

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : ach ja, de wereld is een schouwtoneel – Elk speelt zijn rol en krijgt zijn deel… Ik weet dat ik niet mag veralgemenen, maar was er nu echt geen min of meer bekwaam element  beschikbaar? Wat ik mij wel afvraag : zal dat mens achteraf in eigen land verguisd of de hemel in geprezen worden?

    Een mens zou op de duur nog beginnen begrijpen waarom de Muzelgriezels hun vrouwen zo inpakken! Ziet U, dat Geert Wilders indertijd vrijgesproken werd, ligt m.i. vooral aan de advocaten van de burgerlijke partijen, die ook fervente haatbaarden waren….

     

    ***

    Hebben jullie ook een appelblauw zeegroen vermoeden, dat er in Saoed Arabia koppen zullen rollen? Juichen voor de tribune, dat wel, maar de echte Mo Slimmers lachen niet met het in de eigen voet schieten! Misschien wordt ze wel gestenigd! Want wat e zagen was geen SPEL, maar OVERSPEL.

     

     

    05-08-2012, 18:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.872 WIE WAS ER EERST GRIEKENLAND OF WALLONIE

    A.D. zaterdag 4 augustus 2012

    872 WIE WAS ER EERST GRIEKENLAND OF WALLONIE



    FRANCORCHAMPS




    Daar rijdt men niet op benzine, maar op Vlaams geld.

    ***

    Ik doe hierboven de waarheid een beetje geweld aan, want het spreekwoord is eigenlijk, zoals U weet, wie was er het eerst, de kip of het ei?  Maar het antwoord is in beide gevallen hetzelfde : heeft Wallonië geleerd van Griekenland, of omgekeerd. Vooral dat overtal aan ambtenaren, die er toch nooit zijn als je ze nodig hebt, is typisch. Een zekere Marc Dutroux, die dagelijks diverse stielen beoefende, trok invalidengeld. Ziet U, één op 1000 komt dan uit, maar ze vervbergen zich als naalden in een hoiberg. Autoverzekering betaald? Rijtaks betaald? Mag toch geen probleem zijn, want het wordt niet gecontroleerd. Wallonië is niet de zieke man van België, het is de Frankenstein op de been gehouden door criminele politici….

     

    Kroniekje over :

    Griekenland: Eén volk, één rijk, én een nieuw Formule-1 circuit

     

    ***

    Als de ontevredenheid onder het volk groeit biedt je hen gewoon spanning en sensatie aan. Het wordt immers toch betaald met de miljarden van de EU.

    ***

    Na twee reddingspakketten à € 240 miljard krijgt Griekenland van de ECB opnieuw € 4 miljard om een ommiddellijk bankroet te voorkomen (2). Terwijl in ons eigen land miljarden moet worden bezuinigd weten de Grieken van gekkigheid niet wat ze met ons geld moeten doen. Een levensvatbare economie heeft het land nooit gehad, dus behalve krankzinnig hoge salarissen en -pensioenen verstrekken aan tienduizenden ambtenaren die vrijwel nooit op hun werk verschijnen heeft men nu het plan opgevat om bij Piraeus een nieuw Formule-1 circuit aan te leggen. Altijd fijn te horen dat uw belastinggeld, dat Den Haag met bakken naar het zuiden stort, zo goed besteed wordt.

    Bron http://xandernieuws.punt.nl/ 

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : in het opsouperen van gekregen geld, zijn de Grieken, me dunkt, toch geen koplopers. Stel 13 miljaard transfers van Vlaanderen naar Wallonië, gedurende 40 jaar en ze zijn op  de meet geklopt. Ja, ik geef toe : mijn cijfermateriaal ligt aan de hoge kant, maar denkt U dat de geldstromen zo maar open en bloot liggen? Onder het gras zitten veel meer addertjes dan wij ooit zullen weten….

    Neem nu…de autosport. Francorchamps. Kost jaarlijks handenvol miljoenen Euro’s. En Broer Happart, gevraagd zijnde waarom in ’s hemelsnaam hij dat achie-sclecht contract met Ecclsiastone toch had getekend, aan het antwoorden ; ’t was in ’t Engels, ik verstond dat niet want ik kan geen Engels….

    Zelfs de titel bij XanderNews gaat op voor Waalonië, het land van de SS-Hauptsturmbannführer Léon Degrelle: Ein Volk, Ein Reich, Ein Duce, de Elio.

    Ook industrie is er niet (meer). Men leeft er in hoofdzaak van de toerist en is zelfs bereid, met het oog op de omzet, een mondje Vloms te leren.

    ***

    Er is echter één fundamenteel groot verschil, en dat is de cultuur. Griekenland ligt, nog meer dan Rome, aan de basis van onze Westerse beschaving. En Wallonië niet. Meer kan ik daarover niet zeggen, want we zleven per slot van rekening als Belgen gelijk, in hetzelfde land. En wie zijn neus schendt, schendt zijn aangezicht.

    ***

    Wat Jde Geschiedschrijver rond Clovis juist bedoeld heeft met ‘Buig nu het hoofd, fiere Sicamber’, mag Joost weten. Clovis, die van de God van Clothildis, indien Ge me de overwinning schenkt, zal ik mij bekeren, was de Koning der Franken. Hij was gehuwd met Clothildis, afkomstig van wat heden ten dage Het Münchenhof is, in de arm van de Leie tussen Ooigem en Desselgem (Tressalingha) in West Vlaanderen. Gelieve niet te schieten op de pianist, ik herhaal hier maar wat de Heemkundige Kring aldaar luidkeels verkondigt. Welk verband er bestaat tussen de stapstenen in de rivierbedding, is nooit bewezen. Maar toen in de Meidagen van ’40 de sluizen van Kortrijk tot in Gent waren open gezet voor het oorlogsgeweld, was alle water uit de Leie verdwenen, op een paar plassen na. En toen vond men die stapstenen, om droogvoets van de ene oever naar de andere te kunnen stappen.

    Iets wat de Felgrauen toen ook probeerden, maar slecht bekwam het hen : aan de overkant, in Ooigem bos, lag het 1ste Linieregiment Ardense Jagers te voet en die schoten er niet naast. Ik kan dat weten want heb daar jarenlang gewoond. De namen van de gesneuvelden staan er, in steen gebeiteld, al jarenlang te vergaan.

     

     

    04-08-2012, 18:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.871 USB CAMERA S VOOR UNDERCOVER BIJ HAMAS

    A.D. zaterdag 4 augustus 2012

    871 USB CAMERA S VOOR UNDERCOVER BIJ HAMAS



    Op jeugdkamp in Gaza bij Hamas

     

    Zorro spelen om voor ‘martelaar’ te leren.

    ***

     

    Mevrouw Sofie Peeters,

    Lieve Sofie,

    Uw carrière als film-maakstger is met ‘Femme de la rue’ goed gestart. Kusje van de Juffrouw en een bank vooruit! U hebt de juiste taal en de juiste toon getroffen : de Francofonen (die hier voortaan de ‘Culotten’ zullen genoemd worden, met onderscheidelijk de Sansculotten en de Doubleculotten) zijn content : ‘ils vous ont compris’…. Nu dus op beeldenjacht undercover bij de bewaarscholen in ‘Palestina’. Voordien liefst een snelcursus over de Jeugd van het Duitse Nationaal Socialisme volgen AUB, liefst met Arabische ondertiteling. Zal handig blijken te zijn voor Uw tweede meesterwerk waarvoor de titel alvast zou kunnen luiden : ‘Les Enfants de la Rue’de la Loi….

     

    ***

    Kroniekje over :

    WAAR ZIT HET VERSCHIL ?

    Of beter gevraagd: Is er wel een verschil tussen de palestijnen en de nazi's.  Volgens onze poco's blijkbaar wel , want wij het MOEF-land bij uitstek, blijven dat griezelvolk met gulle hand sponseren. Nochtans weet het kleinste kind wat met geld gebeurt.  Zoveel mogelijk wapens kopen om de joden te "vernichten" . Had u dat woord ook al niet gehoord ?  Het was toch Hitler, wie hier door de hypocrieten wordt uitgespuwd, die de joden naar de gaskamers bracht ?  Vandaag loeren de moslims weerom naar Israél om hen te " vernichten" maar het westen houdt zijn mond.

    Lees hieronder de gelijkenissen tussen de Hitlerjugend en de palestijnse jeugd. Verschillen , huidskleur uitgezonderd, zal je niet vinden.

     

    Hitlers Jungvolk model voor Palestijnse kinderkampen

    Palestijnse verheerlijking van zelfmoordterroristen puur kindermisbruik 

    Op Westerse kinder- en jeugdkampen wordt gevoetbald en gekampeerd. Palestijnse kinderen leren echter maar één ding: hoe zo snel mogelijk een (zelfmoord)terrorist te worden, zodat zoveel mogelijk Joden kunnen worden opgeblazen. 

    Het door de Palestijnse Autoriteit gefinancierde kinderkamp 'Zusters van Dala Mugrahbi' bij Jericho is vernoemd naar de gelijknamige terroriste die bij een aanslag in 1978 in één klap 37 Israëliërs -waaronder 12   kinderen- vermoordde. Het is één van de vele manieren waarop de Palestijnen iedereen vereren die ooit een of meerdere Joden heeft omgebracht. Opnieuw komt er geen enkel protest uit Brussel, Den Haag of enige andere regeringsstad in Europa. Sterker nog, men gaat gewoon door met het financieel ondersteunen van één van de grootste terreurbroeinesten ter wereld waar al decennialang officieel de vernietiging van Israël en de uitroeiing van de Joden wordt nagestreefd.

     

     

    Oefenen met nep bommenriemen

     

    Palestijnse kinder- en jeugdkampen lijken in veel opzichten als twee druppels water op Hitlers Jungvolk, het Nazi kinderleger zoals dat tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog werd opgericht. Net als toen worden ook nu kinderen van slechts 10 jaar oud gehersenspoeld en krijgen zij te horen dat het opblazen van Joodse vrouwen en kinderen de grootst mogelijke eer is en een zekere plaats oplevert in het moslimparadijs.

     

    Om zich volledig op hun toekomstige doel te kunnen richten worden de kinderen   omgord met een nep bommenriem. In het kamp bij Balata, vlakbij het Joodse dorp Itamar waar Palestijnen in maart 2011 op gruwelijke wijze een Israëlische gezin -inclusief baby en jonge kinderen- afslachtten, dragen de Arabische kindertjes kettinkjes met daaraan foto's van hun helden: zelfmoordterroristen.

     

    'Martelaarschap is heilig'

     

    'Deze kinderen zijn ervan overtuigd dat het martelaarschap heilig is, iets dat het ultieme respect verdient,' legde Munir Jabal, hoofd van een leraarsvereniging in Balata al enkele jaren geleden tegenover de Canadese Toronto Star uit. 'Ze aanbidden deze foto's. Ik denk dat hen dit in de toekomst ertoe zal leiden hetzelfde te doen.'

     

    Deze krankzinnige Jodenhaat neemt almaar ernstigere vormen aan. De Palestijnse Autoriteit heeft minstens 100 woonwijken, scholen, wegen, stadions en evenementen naar zo'n 50 verschillende terroristen vernoemd. In leerboeken op de basisschool staan teksten zoals 'Ik zie mijn dood en haast mij ernaar toe.'

     

    Kindermisbruik

     

    Net als in de Palestijnse kinderkampen werden er destijds trektochten, bijeenkomsten, kampeerexpedities en zangavonden georganiseerd voor Hitlers Jungvolk, dat destijds een magnetische aantrekkingskracht uitoefende op de Duitse jeugd. Dezelfde vorm van ideologische indoctrinatie, verheerlijking van het martelaarschap en religieuze mystiek zien we terug bij de Palestijnen, die hun kinderen psychisch ernstig mishandelen en misbruiken en daardoor doelbewust veranderen in volkomen gehersenspoelde fanatici die volgepompt zijn met niets anders dan intense haat.

     

     

    Wegvagen van het Joodse volk

     

    Hitlers Jungvolk kreeg destijds het bevel de Pichelsdorf brug in Berlijn te verdedigen tegen de geallieerden. De Palestijnse jeugd wordt geleerd dat ze in de toekomst zullen moeten vechten, zichzelf moeten opblazen en moeten sterven voor het grote doel: het van de aardbodem wegvagen van een compleet volk, de Joden. Daarbij worden ze gesteund door de EU en door de VS, die deze terreurbende ten koste van Israël een eigen staat wil geven, in de even ijdele als grenzeloos naïeve hoop dat er dan eindelijk vrede komt. De Palestijnen laten tijdens dit soort kinderkampen zien dat juist het tegendeel het geval zal zijn.

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : bij Bartje Somers in Mechelen geleerd : een USB-camera stick kost amper € 600, want Bartje kocht er 80 voor € 5.000, met beeld- en klankkwaliteit van Hoge Goesting. Misschien best ineens een doordacht order plaatsen van bijvoorbeeld 50 stuks ineens, want Gaza is Mechelen niet.

    Waarom ik deze tekst van http://xandernieuws.punt.nl/ heb overgenomen? Well! Mijn goede vriend Jos (http://blog.seniorennet.be/polkun/ ) zette mij op het spoor. Ik had al lang willen staan applaudisseren langs de kant van de weg, want inderdaad, het kan niet genoeg gezegd en geschreven worden,  Socialisme en Islammerij zijn 2 gesteltakken van dezelfde boom die wortelt en kracht put uit de meststof van de onderwerping.

    Maar de Hitler Jugend, hoe erg ook, werd niet getraind om op jonge leeftijd Joden uit te moorden, maar om de Deutsche Übermensch te helpen niets minder dan de Meesters van de Wereld te worden. Die ‘Entlösung’ (die trouwens geheim diende te blijven) was, hoe erg ook, maar ‘een voetnota in de Geschiedenis’, die opgeklopt werd om de massa medeplichtig te maken. Dat komt het best tot uiting, door de woorden (na de nederlaag) ‘Das haben wir nicht gewusst’ : wij hebben ons niet gerealiseerd aan welke afschuwelijke zaken wij onze medewerking hebben verleend.

    Dat in Gaza nu kind-soldaten tot zelfmoord-terroristen worden opgeleid, is me dunkt toch nog van een andere orde. Opgeleid worden om te doden en daarbij zelf gedood te worden is onmenqselijk en zelfs onbestaande bij de meest wilde en onbeschaafde volkeren ter wereld. Het kan alleen bij de Islammerij, want daar is het individu van nul en generlei waarde : alleen ‘de Idee’ telt. Krek dezelfde stelregel als bij de socialisten….

    Geheel de wereld huiverde, toen het fenomeen van de Japanese ‘kamikaze’s’ in the picture kwam, in de laatste dagen van Wereldoorlog II? Fanatieke gevechtspiloten met explosieven aan boord die zich te pletter vlogen op Amerikaanse oorlogsbodems : het waren even zovele gebaren van waanhoop om hun goddelijke Keizer te beschermen tegen de vernietiging. Maar het ging om volwassen mannen, die vrijwillig de dood ingingen, niet om kinderen, die leren cowboy en Indiaantje spelen met bommengordeltjes die met afstandsbediening kunnen geactiveerd worden…

    Voor de eigen gemoedsrust heeft het Westen uitgevonden dat, vermits er geen God bestaat (proefondervindelijk bewezen!) er ook geen duivel bestaat. Mij goed, maat mag het dan een veronderstelling zijn. Een manier van spreken, maar Satan moet doe dag in bijzonder goede doen zijn geweest, toen hij de Hamas Haatbaarden op het Godsvolk losliet.

    Weet U, ik geloof niet zozeer dan die kind-martelaartjes elk hun 72 speelgoed-maagdjes als beloning zullen krijgen bij Allah, maar ik geloof eerder dat die Hamas of Hezbollah muil-helden elk en voor eeuwig hun 72 afgelikte boterhammen zullen krijgen in Satans schoot.

    ***

    We mogen onszelf gelukkig prijzen, dat de Staatsvuiligheid zoveel jaren ervaring heeft kunnen opdoen met het opzitten en pootjes geven aan de Elite Bobo’s. Het moet dus niet moeilijk vallen om in te spelen op de huidige gebeurtenissen, in het vooruitzicht binnenkort nieuwe meesters te moeten dienen. Verwacht dus van die kan t geen mirakels. Verwacht ze (de mirakels) ook niet van de media, want dat zijn  gatlikkers van de Elite. Het zijn de burger-journalisten (zoals Xander van Xander Nieuw) van over geheel de wereld die ons moeten alert houden. Zodat wij op zekere dag niet wakker worden op een soort binnenkoer van een Dossin-kazerne in Mechelen, waar vandaan de deportatie begon van 25.000 Belgische Joden naar de uitroeiïngskampen.

    De Belgische Staatsveiligheid, toen onder leiding van Ganshof van der Meersch of zijn accolieten, bestond officieel niet meer of was van kamp veranderd en stond nu op de loonlijsten van de SD, de Sicherheits Dienst van Admiraal Canaris, de vooroorlogse boezemvriend van ..Ganshof van der Meersch…Ha ja : ons Ganshoveke was immers van rasechte Duitschen bloede : zijn grootouders waren echte Duitsers. Canaris getuigde na de oorlog, dat hij voortdurend voor en tijdens de oorlogsjaren in contact had gestaan met hem…. Het ware, om het zo te zeggen, alle twee hoofden van spionage  en contras-spionage Diensten, en dat schept een band.

    Die Ganshof heeft (van uit het veilige Londen) het belgisch vaderland onschatbare diensten bewezen. O.a. na de oorlog als Krijgsauditeur een 20-jarige puber  in haar trouwkleedje op haar verjaardag te doen fusilleren op de kaaimuur van Zeebrugge. Het was er ijskoud en er stond een strakke Westenwind. Haar aanklager, Ganshof, de Auditeur-Generaal die het Krijgshof onder druk zette tot er een doodvonnis kwam, was toen 45 jaar oud, en als beul van dat kind had hij er waarschijnlijk liever heel andere dingen mee gedaan dan doodschieten. Haar misdaad? Op het laatst enkele maanden het lief te zijn geweest van een Hulp-Gendarm (laffekijk vermoord in de eerste septemberdagen ’44 door een liefdesrivaal, geklasseerd : dader onbekend), die voor de vijand had gewerkt om smokkelaars en werkschuw tig op te pakken. Bewijzen ten laste : één (1) geschreven verklaring, zijnde de getuigenis van een afgewezen minnaar, die haar op de trein een revolver had zien tonen onder haar rok onder haar jarretel. Echt een geloofwaardige vertoning van ene Mata Hari  om in volle publiek zich bewonderd te weten….  Haar naam? Lucrèse Van Billemont, naaistertje uit Veurne. Zij was een der laatst gefusilleerden van de 243 waarover de Belgische Staat fier is.

     

    Wat dit oud liedeken te maken heeft met Socialisten/Islammers? Dat het kwaad van alle tijden is, en dat onmensen doden om het genot van het doden, zodra ze dat ongestoord en vooral ongestraft kunnen doen. 



    04-08-2012, 18:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.870 TOMATEN VERKLAREN DE OORLOG AAN SALA

    A.D. zaterdag 4 augustus 2012

    870 TOMATEN VERKLAREN DE OORLOG AAN SALA

     

    Overtuigingsstuk N° 1

     

    Geheim wapen der Christelijken  in nieuwe Kruistocht

    ***

     

    Roomsen zijn altijd en overal, in tegenstelling tot niet-Roomsen; achterbaks en geniepig. Allez, zo wordt toch gezegd. In onderstaand verhaal gebruiken ze zelfs onze oergezonde vleestomaat van FLANDRIA om de Arabieren in ’t geniep te vergiftigen met Christelijke symbolen. De zaak is aan het licht gekomen dank zij een oplettende en intelligente Moslima (er zijn geen andere!) die per toeval een overrijpe tomaat overlangs wilde doorsnijden. Helemaal van streek en uitermate ongesteld over haar toerental, liep ze huilend en tierend de straat op, recht naar de Moskeet, haar ontdekking met afschuw ver voor zich uit houdend, waar de plaatselijke Geleerde na enig studiewerk tot de bevinding kwam, dat de invasie der Christelijken inderdaad was ingezet. De afbeelding hierboven geldt als bewijs. Ik zweer dat dit de waarheid is, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

     

    Kroniekje over : hoe de zomerse eetgewoonten in het nadeel van de Fruit-en Groentenboeren op kap van de Kleine Man worden aangetast. Het is allemaal opgezet spel. Men wil onze voedingsgewoonten veranderen. In de hoop dat de massa overschakelt naar coucous en gepofte maïs?

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : voor de ware Moslimmers moet het erg zijn, in volle Rammadam instructies van hogerhand te krijgen dat zelfs een frisse groente des duivels is. Niks anders dan verboden! Geen varkensvlees. Geen alcohol. Geen konijn, maar wel sprinkhanen, omdat die beesten kunnen vliegen. Altijd brol van bij de halal-slager. En nu ook nog geen tomaten meer. Met de dag wordt het embetanter om Mo Slimmer te zijn. Geen hupse muziek : is des duivels! Geen fris-ogend vrouwenbeen mogen zien : is nog meer des duivels. Altijd dat schapenvlees met look! Ge kunt onder de mensen niet komen, zonder dat dezen kokha lzend weglopen, de hand aan de mond.

    ***

    Een mens zou zich afvragen waarom ze geen uittocht beginnen. De grenzen staan toch wagenwijd open! Zelfs de grootste dopper of steuntrekker heeft met OCMW-gelden eigendommen verworven in de thuislanden. Er moet uitgehuwelijkt worden en veel van de voorvaderlijke gebruiken moeten in ere hersteld worden. Niemand wordt nog besneden zoals het hoort Het stenigen komt in onbruik. wat het ergst van al is : de immams aldaar geraken niet meer aan de gewenste aantal vrouwen. En daar, in de souks, kijkt men er niet op een tomaat min of meer. Als ze maar goed ROOD zijn, de kleur van de toekomst.

     

     

    04-08-2012, 18:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.869 DE EUROCRISIS GEZIEN DOOR IEMAND DIE ER GEEN LAST VAN HEEFT

    A.D. 3 augustus 2012

    869 DE EUROCRISIS GEZIEN DOOR IEMAND DIE ER GEEN LAST VAN HEEFT

     

     

     

    Een boek geschreven over armoede door iemand die schatrijk is, is raar. Maar niet voor De Morgen, op voorwaarde dat de schrijver dezelfde theorieën verkoopt als de Euro Bobo’s. Ook raar hé! Nog ‘raarder’ is, dat om uit de crisis te geraken, die veroorzaakt is door boven zijn stand te leven, als remedie wordt aangeraden een tandje bij te steken in het uitgeven van geleend geld. Dat is iets als kanker willen genezen door het opsnuiven van de geur van Asperientjes.

    Niemand hoeft zo maar mijn mening te delen : gelieve alleen na te denken over de 3 zinnen als rechtopstaande lepels in vetjes gezet in de hoernalistieke brokkenpap  die U hieronder wordt opgediend,.

     

    ***

    Kroniekje over :

    Een crisis ontstaat als geld wordt uitgegeven dat er niet is

    Door: Karl Van Den Broeck − 03/08/12, 09u30  − Bron: De Morgen

    ***

    Boeken met een mening: In deze rubriek staan boeken centraal die stof voor discussie leveren. Vandaag: Weg met het marktfundamentalisme! Niet speculeren met spaargeld! Euro-obligaties nu! Deze kreten komen niet van een extreem-linkse denktank, maar van beursgoeroe George Soros.

    De financiële markten stimuleerden consumenten tot lenen door steeds royalere voorwaarden in te voeren. George Soros was lange tijd het monstre sacré van het westerse casinokapitalisme. In 1992 dwong hij met zijn investeringsmaatschappij de Britten om het pond te devalueren, iets wat hem 1 miljard dollar winst opleverde. In totaal vergaarde hij meer dan 20 miljard met speculatieve beleggingen. Veel van dat geld besteedt hij nu aan 'goede doelen', vooral de democratisering van Afrika, Oost-Europa en de ex-Sovjetunie, maar ook de legalisering van softdrugs.

     

    Soros is typisch een stroper die boswachter werd. In De weg uit de financiële crisis, een verzameling essays en opiniestukken die hij schreef tussen 2008 en 2012, toont hij aan dat zeepbellen eigen zijn aan het marktsysteem. Dat systeem wordt dus niet door een 'onzichtbare hand' in evenwicht gehouden. Volgens hem is de crisis die we nu meemaken het resultaat van een superzeepbel die al sinds 1980 aan het groeien is en die telkens door overheidsingrepen werd getemperd. Omdat de oorzaken van de 'bubble' niet werden weggenomen, stuikte het systeem in 2008 in elkaar toen de Amerikaanse regering weigerde Lehman Brothers te redden.

    De kern van Soros' betoog is glashelder: een crisis ontstaat wanneer er te veel geld wordt uitgegeven dat er niet is. "Door de globalisering kon de VS het spaargeld van de rest van de wereld opslorpen en meer consumeren dan het produceerde. (...) De financiële markten stimuleerden consumenten tot lenen door steeds subtielere instrumenten en steeds royalere voorwaarden in te voeren. De autoriteiten moedigden het proces aan door telkens op te treden wanneer het mondiale systeem gevaar liep."

    De bankencrisis werd bezworen door de regeringen. Die pompten geld in het systeem zodat het overeind bleef. Dat was volgens Soros ook nodig. In Europa liep de reddingsoperatie echter grondig mis. Omdat bij de invoering van de euro belangrijke fouten werden gemaakt (Europa heeft immers geen schatkist en kan aan financiers niet beloven dat het belastingen zal heffen om - indien nodig - zijn schulden terug te betalen), kwam de euro onder druk te staan. De weigering van Duitsland om een Europese oplossing toe te laten voor de bankencrisis (en nu voor de eurocrisis) maakt Soros erg boos. In dit boek hamert hij er voortdurend op dat Duitsland moet beseffen dat een exit uit de euro het land in chaos zou storten.

    Duitsland is ook schuldig

    De voorstellen die hij doet sluiten nauw aan bij die van Paul De Grauwe, Frank Vandenbroucke, Wilfried Martens, Guy Verhofstadt of Herman Van Rompuy.Er moeten euro-obligaties komen (in afwachting moet de Europese Centrale Bank schuldpapier van Griekenland, Spanje, Italië en Portugal opkopen zodat die minder intresten moeten betalen en hun begrotingen op orde kunnen krijgen). De wurgende besparingsplannen die nu worden opgelegd aan de zuidelijke lidstaten moeten worden versoepeld (ze leiden immers alleen maar tot nog meer schulden) en de Europese Unie moet meer macht krijgen om het begrotingsbeleid van de lidstaten te sturen. Tenslotte moet er - zoals in de VS tijdens de New Deal - fors geïnvesteerd worden in infrastructuur en onderwijs. Die investeringen doen de overheidsschulden tijdelijk toenemen, maar ze creëren groei. En zonder groei krijgen de overheden hun begrotingen nooit op orde.

     

    Daarnaast zijn er hervormingen van de banksector nodig. De toezichthouders moeten ook toezicht houden op eventuele zeepbellen en tijdig bewarende maatregelen nemen, er moet voldoende controle zijn op de kredieten die worden verschaft én banken mogen niet langer speculeren met spaargeld.

    Dit boek is eigenlijk maar een voorstudie van een groter werk waaraan Soros zegt te werken. De verschillende essays en opiniestukken zijn soms wat gedateerd en bevatten vaak iets te veel herhalingen, maar toch is de kritiek op het huidige economische systeem verhelderend; vooral omdat hij komt van iemand die midden in het systeem staat.

    De sleutel ligt bij Duitsland, zo herhaalde Soros vorige maand nog in Der Spiegel. "De Duitsers moeten goed beseffen dat ze tot nog toe aan de hele crisis zo goed als niets hebben verloren. Alle zogenaamde transfers zijn gewoon leningen", zei hij toen. "Duitsers vergeten graag dat de euro het resultaat is van een deal tussen Duitsland en Frankrijk, en dat geen enkel ander land er zo van heeft geprofiteerd als precies Duitsland. Zowel op economisch als op politiek vlak. Duitsland heeft dus mee schuld aan de huidige crisis. Duitsland is er ook verantwoordelijk voor."

    George Soros, De weg uit de financiële crisis, Business Contact, 176 p., 29,95 euro .

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee :

    fors geïnvesteerd worden in infrastructuur en onderwijs. Die investeringen doen de overheidsschulden tijdelijk toenemen, maar ze creëren groei. En zonder groei krijgen de overheden hun begrotingen nooit op orde.

    De fors geïnvesteerd worden in infrastructuur en onderwijs. Die investeringen doen de overheidsschulden tijdelijk toenemen, maar ze creëren groei. En zonder groei krijgen de overheden hun begrotingen nooit op orde.

    De schrijver eindigt waar hij feitelijk had moeten beginnen. Allez, ‘k zal het dan maar in zijn plaats doen. Aldus : “en eenmaal die begroting op orde, moeten zij dan in de eerste plaats tot in alle eeuwen der eeuwen de tering naar de nering zetten.  Zonder te willen het OCMW van de hele wereld te zijn”.

    ***

    De Duitsers moeten goed beseffen dat ze tot nog toe aan de hele crisis zo goed als niets hebben verloren.

    Is door de schrijver vergeten toe te voegen : “, daar waar andere landen, en wel meer specifiek de Zuiderse landen, naar goede socialistische traditie, gehoopt hebben dat anderen wel de kooltjes uit het vuur zouden gehaald hebben.”

    Vergeten wij niet, dat wij, Vlamingen, ook bij de ‘goede’ Noordelijke volkeren gerekend worden!

    ***

    Duitsland is er ook verantwoordelijk voor.

    Hier anticipeert de schrijver op de roep die straks via Hollande en Di Rupetto over gans Europa zal weerklinken : het is (weer) de schuld van het (één-gemaakte) Duitsland : zij werken teveel, te lang en te hard en wijl, wij willen dat niet. Als zij als de mieren uit het fabeltje de zomer willen doorbrengen met hard werken, moeten zij dat weten, maar wij Latijnen, willen leven als krekels die van festival naar festival leven. Wij willen zingen en van het leven profiteren want we leven maar één kzze. En, als de winter komt, moeten zij, de Germaanse mieren ons dan van proviand voorzien en van iets v voor tussen de boterham, om de winter door te komen, Maginot Linie of niet. Net als in ’45 gaan we er op en er over! “Het is niet om te boffen, maar we zullen ze krijgen, de Moffen!”

    ***

    Curieus dat Paul De Grauwe, Frank Vandenbroucke, Wilfried Martens, Guy Verhofstadt of Herman Van Rompuy zo nadrukkelijk in beeld komen!  Het zijn juist de kampioenen in de opgelopen staatsschuld : de CVP en Paars. Ik had liever een bloemlezing gezien van wat een tiental huisvrouwen zoal te vertellen hebben over hun huishoudboekje. En over wat ze van hun moeder geleerd hebben, die het op haar beurt van haar moeder heeft geleerd en zo terug gaat tot Adam en Eva.

    In boerenmiddens waar geboren worden en sterven deel uitmaken van het leven van elke dag, luidt het gezegde : ”Zaaien naar de zak”. Voor asfalt-boys is dat gezegde te vertalen als ‘zorgen dat het ganse stuk land gelijkmatig bezaaid wordt met de inhoud van de zak zaaigraan (en geen gram meer)? Nu ik die zin herlees ‘Zaaien naar de zak’ denk ik dat een simpele boer van te lande, beter werk zou afleveren dan onze Minister van Financiën.

    Ach  God! Waar ook! Het is niet ‘De Minister van Financiën’, maar ‘De Minister van Met Zonder Financiën’. Net als ‘Kijk, Mama, kindje kan! Met zonder handen’….

    Lap! “Een crisis ontstaat als geld wordt uitgegeven dat er niet is” : ik dacht : Lap! daar gaat Marx bij De Morgen. Die gaat linea recta bij het Groot Huisvuil, misschien zelfs bij het Klein Giftig Afval. Tot Perfesser De Grauwe erbij kwam, en toen wist ik het wel. Oude wijn in nieuw ezelsvel

     

    03-08-2012, 17:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.858 NIEUWE IMMGRANTENSTROOM DRINGENDE HULP GEVRAAGD

    A.D. vrijdag 3 augustus 2012

     858 NIEUWE IMMGRANTENSTROOM DRINGENDE HULP GEVRAAGD

     

    Aan de vruchten kent men de boom



     ***

     

    Onderstaand artikel uit De Morgen, zwaar xenofoob en haatzaaiend ten aanzien van kanswarme uitgeschudde uitheemse dierensoort, dient dringend onder de aandacht van Seppe Weiss van het Spionnencentrum te worden gebracht. Er kan niet streng genoeg worden opgetreden! Over heel het land moet dringend een levenslijn worden opgestart om de nieuwkomers te ontvangen en hen eenzelfde statuut te geven als het hier aanwezige vliegend nijver dierenvolkje, zodat de nieuwkomers vlotter en diervriendelijker zouden geïntegreerd geraken. Want integreren is het modewoord.

    Aan de hoernalist die het schoentje mag aantrekken : wie de dieren niet graag ziet, kan ook de mensen niet graag zien. Vrijheid!, Gelijkheid!, Broederlijkheid! “ Uit m’n zonne, of ‘k strale U, zei de bie”….

     

    Kroniekje over :

    Aziatische reuzenwesp bedreigt Belgische bijen

    vrijdag 03 augustus 2012, 03u00

    ***

    .Belgische bijen krijgen het steeds moeilijker. Na pesticiden en slecht weer komt de nieuwe vijand uit het Verre Oosten.

    Belgische imkers vrezen voor hun bijenpopulaties. Reden? De komst van een buitenlandse massamoordenaar.

    De Aziatische hoornaar voedt zich met bijen en zou vanaf half augustus in België kunnen opduiken. De zwart-geel gestreepte wesp met gele poten is 2,5 centimeter lang. De soort is bijgevolg groter dan een gewone wesp en maar liefst dubbel zo groot als een bij.

    In 2005 dook de reuzenwesp voor het eerst op in Frankrijk. Waarschijnlijk kwam ze mee met containers aardewerk uit China. Sindsdien heeft de soort zich goed aangepast aan ons klimaat.

    Voor vele imkers is dat een ware ramp. Zij zagen hun bijenpopulatie de voorbije jaren al slinken door slechte weersomstandigheden en pesticiden. Daar komt nu de Aziatische hoornaar bij. Imker Achiel Geurts: ‘Als die hier opduikt, dan is dat een ramp. Hoornaars bouwen grote nesten en gebruikt die als uitvalsbasis om bijenkasten leeg te roven. Op minder dan 30 minuten kunnen ze alle bijen doden.’

    Als er bij ons nesten opduiken, dan moet de Franse brandweer ze vernietigen. Die nesten zitten 15 à 20 meter hoog, er is dus specifiek materiaal nodig.

    Ook voor de mens is de soort gevaarlijk, zegt het Agentschap Natuur en Bos. ‘De reuzenwesp heeft een angel die langer is dan die van een gewone bij. Wanneer je gestoken wordt, kan dat leiden tot hoofdpijn en diarree. In extreme gevallen kan een anafylactische shock optreden.’

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : bij voorbaat wordt ontkend, zelfs tegen beter in, dat de nieuwkomers bedreigend zouden zijn, of minder werkzaam. Zij hebben alleen andere normen en waarden dan de inheemse bijensoorten. Dat is hun cultuur. Mits de nodige zorgen kunnen die ingeschakeld worden in het productieprioces van honing. “Eigen bijen eerst” is een stelregel van egoïsten, die niet willen inzien dat alles, ook samenlevingen van vliegende insecten, maakbaar zijn. Als we ze maar lang genoeg verplichten om samen te leven, zullen ze wel overeenkomen. Dat onze brave honingbietjes meer en meer de natuur van steekwespen zouden aannemen, is zware reactionaire zattemanspraat. Kijk en lees goed de ordonnanties : er wordt aan de steekwespen gevraagd om in de mate van het mogelijke te overwegen om, al is het tegennatuurlijk voor hen, een steentje bij te dragen in de honingproductie, bron van ons aller welvaart.

    Nu de steekwespen er eenmaal zijn, wordt buiten de Wet gesteld : iedere burger die napraat wat die hoernalist in De Morgen beweert wat er gebeurt met het bijenvolk, dat geconfronteerd wordt met vreemde import-wespen. Die man moet gevierendeeld worden of onderworpen aan de vuurproeff, omdat hij gelooft dat wat God gescheiden heeft, niet mag dooreen gehaspeld worden. Ten eerste omdat wij geloven dat er geen God bestaat, en ten tweede omdat de wereld druk bezig is zelf voor God te spelen. Door het tot stand brengen van o.a. een nieuw mensenras : de witte neger, of de stekende honingbij.

     

    Dat er leugens verspreid worden onder het volk, dat de OCMW’s van elke stad of  Gemeente een aantal nesten voor de nieuwkomers zal moeten reserveren bij de imkers, en desnoods daarvoor de bijen uit de korven moeten jagen, is louter stemmingmakerij tegen de stemming van dit najaar.

     

     

    03-08-2012, 17:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.857 FEMME DE LA RUE MADAME OF MADELIF ?

    A.D. donderdag 2 augustus 2012

    857 FEMME DE LA RUE MADAME OF MADELIF ?

     

    Abu Amiera, de N° 2 van de Moordbrigade4Belgium

     

    Vindt openlijk dat Sofie Peeters een hoer is die half naakt op straat loopt.

    ***

     

    Ik zou zeggen: een van de twee overdrijft! En dan weet ik wel wie te kiezen. Voor de Heer Abu Amiera (foto hierboven) is niet alles verloren : als de tijden er rijp voor zijn, kan hij zich gerust aanmelden bij de Werbestelle als portier bij de dubbele stalen deuren waar er gekurierd wordt aan de Zymptonen met Zyclon B. Hij heeft er het geknipte voorkomen voor. Maar wel eerst zwarte pots afzetten en baard afdoen, anders besterven de mensen het voor zij de wasruimte kunnen betreden.

     

     

    Kroniekje over :

    Sharia4Belgium: 'documentairemaakster kleedt zich als goedkope hoer'

    BRUSSEL - De extreemradicale moslims van Sharia4Belgium vinden dat Sofie Peeters, de maakster van de documentaire 'Femme de la Rue' over seksisme in Brussel, de seksuele intimidaties heeft uitgelokt.

     De documentaire Femme de la Rue toont hoe de 25-jarige Sofie Peeters op straat wordt nagefloten, uitgescholden en lastiggevallen door mannen, voornamelijk van allochtone origine.

     

    Volgens Sharia4Belgium is ze 'halfnaakt' en 'met haar gezicht geverfd als een clown' de straat opgegaan. 'Ze leek op 'een goedkope prostituee.'

     

    De radicalen zijn ervan overtuigd dat Peeters er zelfs op uit zou zijn geweest. 'Waarom denken jullie dat vrouwen zich schaars kleden en hun gezicht verven? Voor de aandacht van de mannen natuurlijk', zegt Abu Haniefa van Sharia4Belgium in een filmpje op YouTube (zie onder).

     

    Naar aanleiding van de film heeft de stad Brussel maatregelen genomen, onder andere door vanaf 1 september boetes van maximaal 250 euro te geven aan mannen die ongepast seksistisch gedrag vertonen.

     






    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : wat IK vind van Sofie Peeters? Ze zou in ieder geval een mooiere Presidente zijn van Vlaanderen dan het Meneerke Peeters waarmee we nu opgescheept zitten. En secondo die foto van zo’n hups jong ding (zie hierboven) doet mij denken aan mijn eigen bloedmooie vrouw, toenddertijd. Nu kon ze mijn kleindochter zijn, die ook in de journalistiek van de bewegende beelden haar weg denkt te vinden. Ze heeft er in ieder geval het lef en de carrure voor. En misschien zelfs een aartje naar haar vaartje….Abu Almiera zal nog werk hebben! Hij zal nog op zijn moeder roepen!

     

    De Moordbrigade4Belgium is de splitsing van het land al volop voorbij. Er is al een Arabisch-Vlaamse en een Arabisch-Franse afdeling. Zelfs over de naamgeving Weisse Rose is men het al lang eens. Die is voorlopig om misverstanden te voorkomen, in de taal van de meest ervaren genocide-meesters ter wereld. Meer kan niet geopenbaard worden, gezien de leden zowat overal (in het kader van de anti-discriminatiewetten) geïnfiltreerd zijn en nu niet gaarne meer hun vaste benoeming, 13de Maand + kiendjesgeld verliezen.

     

    02-08-2012, 18:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.856 HET BEGINT HEN TE DAGEN

    A.D. donderdag 2 augustus 2012

    856 HET BEGINT HEN TE DAGEN

     

    Wie niet op zijn vingers wil kloppen,

     

    Moet de hamer met beide handen vasthouden….

    ***

     

    De bruine lieverdjes, o neen, o Seppel Weiss van het Spionnencentrum, niet allemaal, blijken voor wreedaardige huursoldaatjes te gaan spelen, overal waar ze frontervaring kunnen opdoen. Schieten op burgers en Allahu Akbar! roepen in het platste Antwerps of het vulgairste Maroliens. Ze hopen op een heldenverering, gesteld uiteraard dat ze het overleven. In dit geval, kunnen ze inderdaad voor de rest van hun leven aan de ziekenkas gaan. Wie elk avontuur overleeft en gezond naar lijf en eden terugkomt in de Seefhoek of op ’t Kiel, kan dan naar hartenlust prediken over de ‘martelaren’ die nu liggen  te genieten van hun 72 maagden in de schoot van Allah.

    De Muzelmannerij blijkt dus inderdaad in onze dagen een wereldgebeuren te zijn.  Vandaar dat onze progressieve Linxe wereldburgers zo druk de globalisatie willen bevorderen : zij zien aan het einde één groot proletariaat van werkslaven ten voordele van de Elite van Grote Geesten, maar zien niet dat er in plaats daarvan, één groot Kalifaat van ‘onderworpenen’ komt waar er alleen nog ‘goddelijke’ wetten zullen bestaan. Uiteraard komen die dan uit de koker van de Heren Groot Kaliefen….

     

     

    Kroniekje over :

    Belgische moslims vechten mee met rebellen in Syrië

    Bewerkt door: Annelies De Becker − 02/08/12, 05u04  − Bron: belga.be

    ***

     

    De Belgische Staatsveiligheid maakt zich zorgen over moslims uit België die meevechten met de rebellen in Syrië. Hoeveel Belgen of allochtonen die in ons land wonen meevechten aan de zijde van het Vrije Syrische Leger of bij andere milities, is niet duidelijk omdat de Staatsveiligheid om "operationele redenen geen informatie kan geven over concrete aantallen".

    De Staatsveiligheid houdt een oogje in het zeil, want "het behoort tot onze taken om verplaatsingen naar internationale conflictzones te monitoren, dus ook naar Syrië." Dat staat te lezen in de Concentrakranten. De Staatsveiligheid is bezorgd over de strijders. "Personen die terugkeren naar ons land en effectief hebben deelgenomen aan gevechten, parate kennis hebben opgedaan van het omgaan met wapens en van oorlogsstrategie en -tactiek, houden een duidelijk veiligheidsrisico in", luidt het.

    Ook in Antwerpen zijn strijders geronseld voor Syrië. "Een tijd geleden is een Saudi-Arabische sjeik in een moskee in Borgerhout nog komen prediken ten voordele van de Syrische strijd", zegt Peter Velle van het Vlaams Comité voor Ex-moslims in de kranten. .

    ***

    Even verder lezen we :

    Op videosite YouTube zijn beelden verschenen van de executie in Aleppo van militieleden die loyaal zijn aan de Syrische president Bashar al-Assad. Ook zijn opgestapelde lijken van militieleden in een politiebureau te zien. .

     

    De video toont hoe de gevangen militieleden naar een terrein vol met mensen worden gebracht. Daarna wordt er langdurig op hen geschoten terwijl de menigte 'God is groot' roept. De executie lijkt te zijn uitgevoerd bij een schoolgebouw in Aleppo, waar hevig wordt gevochten tussen het regeringsleger en opstandelingen.

    De slachtoffers zijn leden van de gevreesde Shabbiha-militie, die verantwoordelijk wordt gehouden voor slachtpartijen in Syrische plaatsen.

    Op een andere video is te zien hoe de rebellen triomfantelijk een politiebureau innemen. Er zijn 15 lijken te zien, en een opstandeling schiet een kogel door het hoofd van een al dode politiecommandant. "Ik spuug op je en op de tiran Bashar al-Assad", zegt hij. .

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : we weten onderhand allemaal dat beestigheden moeten worden aangeleerd, ofn in geval van de Muzel-griezels, moet aangemoedigd worden wat sedert de geboorte latent aanwezig is.

    De dikke goedmoedige SS-er met hangbuik, die de gaskamer ‘bediende’ was stilletjes daarin ‘gegroeid’. Het was een vak apart, want die mens had thuis vrouw en kinderen, en ’s zaterdags verschoonde hij op bevel van Moeder-de-Vrouw zichzelf als een pas geboren baby..

    Hij drok zijn pul bier tussen de kameraden op de ‘Stube’ en ging iedere dag tevreden slapen. Het hoopje dode lichamen, dat hij had staan begluren door het kijkglas, tot er geen beweging meer in stak, was gewoon een onderdeel van zijn ‘werk’. Hij was sedert zijn jeugd een trouw lid van de Deutche Arbeiter Partei en wist niet beter of dat Arbeit macht frei.

    De volledige vrijheid kwam, toen het kampcommando gewijzigd werd, en hij zonder veel omhaal, eindigde aan een stuk touw, bengelend boven de grond. Want op het einde bleken er toch nog mensen te bestaan, die niet doodden uit overtuiging of uit routine, maar uit zin voor rechtvaardigheid.

    Als in Noord Mali, onder de sharia onder de ogen van een juichend publiek, een jong stel wordt gestenigd tot de dood er op volgt, is dat dan rechtvaardigheid? Als later de 2 kinderen van dat stel ook uit moorden gaan, is dat dan misschien dubbele rechtvaardigheid?

    Het moorden is begonnen met de eerste mensen, de kinderen van Adam en Eva… Kaïn sloeg zijn broer Abel dood met een ezelskaakbeen, omdat hun stervende vader het bord linzensoep van de oudste en eerstgeborene had aanvaard. Wat de afgunst van de tweede wekte.

    De Bijbel een sprookje? Gaat het niet om een bord linzensoep, dan gaat het over een stuk land of over de monkellach van een soort Mona Lisa….…

    Mij om het even : Gij zult niet doden, is en blijft een Goddelijk Gebod dat even oud is als de mensheid zelf. Tja, maar Allah die spreekt een andere taal…Die spreekt de taal van de afgunst, net zoals Kaïn. JaJa, die goede oude bijbel!

     

    ***

    02-08-2012, 13:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.855 MOETEN WE OOK RATTEN VOEDEN ?

    A.D. donderdag 2 augustus 2012

    855 MOETEN WE OOK RATTEN VOEDEN ?



    Afschuwelijk sfeerbeeld

     

    Waar de grootheidswaanzin van de Euro-Bobo’s naartoe leidt

    ***

     

    Kijk, nu komt aan de oppervlakte, en eerst in de Zuiderse armoe-landen,  waarvoor wij al jaren hebben gewaarschuwd : aan de uiterste grens van de welstand, waar ooit eens een einde moest aan komen, wacht de onmenselijkheid. Eigen buik eerst, dat heb ik als kind onthouden uit de barre oorlogsjaren ’40-‘45, waar men hardvochtig de deur dicht klapte omdat het buurjongetje dacht mee binnen te glippen bij etenstijd.

    Dat buurjongetje, die later uitgroeide tot een modelburger met dikke Mercedes, was toen in onze ogen een rat, die ons voedsel kwam stelen….

    U vraagt of de Grote Geesten en hun vriendjes, de Muzel-griezels, op hun beurt nu voedsel gaan uitdelen, of het plebs laten mee-eten van hun gouden schotels?

    Wat vandaag in Griekenland gebeurt, is morgen bij ons….Maar de Elite Bobo’s gaan er geen kreeftenschaar of een oester minder om eten…

     

     

     

    Kroniekje over :

    Griekse neonazipartij deelt enkel aan Grieken voedsel uit

    De Griekse neonazipartij Gouden Dageraad is begonnen met voedselbedelingen in Athene. Enkel Grieken kunnen aanspraak maken op aardappelen, pasta, melk en olijfolie, met voorrang voor kroostrijke gezinnen en werklozen. Om zeker te zijn dat het voedsel niet naar migranten gaat, controleren de voedselbedelers de identiteitskaarten van de hulpbehoeftigen.

    Gisteren daagden meer dan tweehonderd mensen op voor de eerste voedselbedeling door Gouden Dageraad. Een vrouw in de rij verklaarde aan de BBC dat de partij "door dit initiatief veel aantrekkelijker wordt".

    Woordvoerder van Gouden Dageraad Ilias Kasidiaris verklaarde voorts dat het voedsel afkomstig is van Griekse bedrijven en producenten. Dit om "vergissingen" te vermijden zoals bij vroegere voedselbedelingen, toen goederen werden bedeeld die afkomstig waren van Duitse supermarktketens.

    De Griekse overheid en politieverantwoordelijken gaf de leden van Gouden Dageraad opdracht het Syntagmaplein voor het parlementsgebouw te ontruimen, maar daar gaven ze geen gehoor aan. Kasidiaris noemde tijdens de voedselactie Giorgos Kaminis, de burgemeester van Athene, "de burgemeester van illegale immigranten". "Hij staat wel toe dat illegale migranten en anarchisten dit plein gebruiken", merkte hij nog op.

    Voorts benadrukten de leden van Gouden Dageraad dat de partij het voedsel had aangekocht met staatsgeld. "Onze slogan is 'staatsgeld moet terug naar de burgers van dit land vloeien'".

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : in de hongerjaren van Wereldoorlog II kenden wij toen het begrip ‘Winterhulp’ met allerlei materiële hulp (o.a. kolen) en vooral voedselbedeling voor zowat het hele dorp, want iedereen was noodlijdend op een of ander gebied. De Openbare Onderstand, het toenmalige OCMW, was onbestaande, of zat op het tandvlees na 4 oorlogsjaren. Neemt niet weg, dat veel van die vrijwillige helpers achteraf problemen kenden met de Witter-dan-wit Witte Brigade, anex smokkelaars, of moet ik eerder schrijven smokkelaars-in-echt en Witte-Brigadisten-voor-de-galerij. Die dappere vaderlanders trachtten, nu diene smerigen Duitsch door anderen was verjaagd, zich te wreken op die Winterhelpers, die de door Duitse Feldwebels in beslag genomen etenswaar in dank aanvaard hadden, om te verwerken in hun gaarkeukens…. Warme soep van Winterhulp heeft menig arme sloeber het leven gered… Beschuldiging achteraf? Hulp aan de vijand…. Straf : haar afsnijden en hakenkruisen op voorhoofd en borsten. Wie daarvoor geschikt was, werd voorbehouden voor lange nachten van verkrachting. Ja, dat waren plezante tijden voor echte Vaderlanders…

    Begrijpt U nu waarom ik zo bitter moet reageren op het artikel in HLN over voedselbedeling in Griekenland door jonge mensen van de harde lijn, die het niet zo hebben voor vreemde nutteloze meeëters. Wedden dat de personen die door hen geholpen worden, er net zo over denken?  Want, meedelen als er niets meer is, dat is een mirakel van het genre ‘Vermenigvuldiging der Broden’ uit Bijbelse Tijden. Probleem is echter dat we die Jezus Christus er uit gebonjourd hebben, zonder in Zijn vervanging te voorzien. We zullen dus moeten leren ons plan trekken….. Want op hulp van hen die de Leer van de Zachtmoedige vermoord hebben, moeten we niet rekenen, die zullen, net als ‘de Londenaars’ in de Oorlog, van op veilige afstand de strijd voortzetten.

    Wie denkt U dat in Vlaanderen zal instaan voor voedsel-bedeling, eenmaal het zover is? Popen, zoals in Griekenland hebben we nooit gehad, en de priesters of de nonnetjes zijn uitgestorven. Onze OCMW’s zitten nu al tot over de oren in de schulden en de Gemeentebesturen zijn blut. Blijft over : Caritas van goedhartige zielen L/R die de eigen armoe zullen delen met anderen.

    Vooral de mensen van ‘Eigen Volk Eerst’ zullen weer op de bres moeten staan. Misschien met nieuwe edelmoedige jonge mensen die ineens, naarmate de nood hoger wordt, weer een ‘roeping’ ontdekken in de belangloze hulp aan de noodlijdenden rond hen. Zonder eerst hun lidkaart te vragen…. Zoals de Griekse Pope : om de Liefde Gods, of zoals de kerels van De Gouden Dageraad, omwille van het Eigen Volk Eerst.

    ***

    02-08-2012, 11:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    01-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.854 HET HOOFD KOEL HOUDEN

    A.D. woensdag 1 augustus 2012

    854 HET HOOFD KOEL HOUDEN



    Strafuitvoerings toestellen van de wieg tot het graf

     

    o.a. elektrische stoel voor Linxe Grote Geesten

    ***

     

    Die van De Morgen zijn bolsjevistische abnormaal Linx verkeerd gedraaide smeerlappen (*) van de ergste soort. Dat is tot daar geen nieuws. Maar soms overtreffen ze zichzelf in die mate, dat het gewoon…walgelijk wordt. Walgelijk en ranzig, dat zijn hun eigen woorden die altijd vooraan op hun lippen liggen als het over de Kerk of over Vlaams Nationalisten gaat. Ze leggen nooit eens ten gronde uit waarom (dat kunnen ze niet), maar het blijft altijd bij een ter plaatse trappelen. Waarom? Daarom!

    Bij iedere gelegenheid die zich iets of wat daartoe leent, grijpen ze hun kans. Zij zijn recidivisten van de ergste soort, en in die omstandigheden verliezen ze het laatste grammetje gezond verstand dat ze (Quod non) nog zouden kunnen gehad hebben. In de zaak van de geroofde meisjes heeft Linx altijd gewezen op de Hoge Pieten op de achtergrond : meer wens dan werkelijkheid, en vandaag wordt ei-zo-na met Hoge Pieten, Kerkelijke Hovaardigheidsbekleders bedoeld, die nu hun kleine medeplichtigen uit de cel willen. Inderdaad; Marc Dutroux roofde kinderen op bestelling van de Pastoors….

     

     

    Kroniekje over :

    Er is iets walgelijks aan de vertoning die gisteren werd opgevoerd

    OPINIE − 01/08/12, 07u38

    ***

    Michelle Martin moest ooit vrijkomen, maar het had misschien op een iets minder walgelijke manier gekund, vindt Douglas De Coninck, redacteur van deze krant.  

    Liever dan zich te verschuilen achter elf overjaarse nonnen, had justitie ook kunnen kiezen voor openheid  Gelooft iemand werkelijk dat het risico bestaat dat Michelle Martin een nieuwe Marc Dutroux tegen het lijf kan lopen, smoorverliefd kan worden en voor hetzelfde dilemma geplaatst kan worden als toen? Goh, twee ontvoerde meisjes van acht jaar in onze kelder, het land dat vol opsporingsaffiches hangt en hij die mij vanuit de gevangenis vraagt om ze wat voedsel te brengen. Wat te doen?

    Het is eerder onwaarschijnlijk dat we Michelle Martin in de wachtrij van de Colruyt zullen aantreffen of likkend aan een hoorntje in Blankenberge. De 52-jarige vrouw die straks de cel in Namen inruilt voor een kamertje bij de clarissen in Malonne doet dat als paria - haren geknipt en donker geverfd. De voornaamste uitdaging in haar nieuwe leven zal erin bestaan onzichtbaar te zijn. Van haar straf, 30 jaar, heeft ze er 16 gezeten. De samenleving is op geen enkele manier gebaat met een Michelle Martin in een gevangeniscel in plaats van in een slotklooster of wat voor redelijk omkaderde locatie dan ook. Toch is er iets walgelijks aan de vertoning die gisteren werd opgevoerd.

    Operatie Othello

    Michelle Martin is een recidiviste. Ze is dat niet in de zin dat een veroordeling uit 1989 vandaag nog invloed zou hebben op het aantal jaren dat ze wel of niet te zitten heeft. Ze is een recidiviste doordat een wrang stukje geschiedenis zich herhaalt. Martin heeft Dutroux in de jaren tachtig geassisteerd bij het schaken van tienermeisjes, vijf in totaal waren dat er toen. Niet door te zwijgen of na te laten de politie te bellen, maar door te handelen. De jonge Dutroux was erin geslaagd haar het idee aan te praten dat dit goed zou zijn voor hun relatie. Zij bestuurde bij minstens één ontvoering de (witte) bestelwagen van waaruit hij een meisje greep. Ze liep toen voor het hof van Bergen een straf van vijf jaar cel op, maar kwam vervroegd vrij door zich in de gevangenis te gedragen als een meer dan voorbeeldige gedetineerde en zich helemaal te wijden aan bijbelstudie. Zij trouwde in 1988 met Dutroux in de gevangenis, in de hoop zo vaart te zetten achter zijn vervroegde vrijlating. Dutroux was in die tijd misdienaar in de gevangenis van Jamioulx.

    Dit zijn van die op het eerste gezicht nutteloze weetjes die blijven hangen als je tien jaar van je leven aan dit dossier hebt gegeven, zoals de meeste ouders van de vermoorde kinderen. Zij hebben tergend lang moeten wachten op een proces en op een manier om te begrijpen hoe de Belgische justitie en politie in de jaren negentig zo dodelijk nalatig konden zijn. Te begrijpen: hoe een geheime Operatie Othello nagenoeg alle bewijzen boven water bracht, maar hoe de politiediensten net zo min als Martin deden wat had moeten gebeuren. Te begrijpen ook hoe het kon dat slachtoffers in dit land zo weinig rechten hadden. Hádden, want na (en juist door) de zaak-Dutroux kregen ze die. Zoals: geïnformeerd worden over de mogelijke vervroegde vrijlating van een dader.

    Laat het nu net in deze zaak zijn dat de burgerlijke partijen vorige week dinsdag van de strafuitvoeringsrechtbank te horen kregen dat ze in de rechtszaal wel een advies mochten formuleren over het reclasseringsdossier, maar de inhoud niet mochten kennen. Er werd de voorzitster van de rechtbank gewezen op de wet, maar zij besliste hier en nu dat die voor haar even niet bestond. De jaren negentig, de jaren van het totale misprijzen voor wie geen toga droeg, de hoofdingrediënten van die hele zaak-Dutroux, leken helemaal terug.

    Nu is het dus wederom de kerk die komt verzekeren dat Michelle Martin een ander mens geworden is. "De weg van onze gemeenschap heeft die van Mevrouw Martin gekruist", zo lezen we in het gisteren verspreide communiqué. En ook dit: "Men moet weten dat Michelle Martin geen familie heeft."

    Dat is een leugen, Martin heeft twee volwassen zonen. Was het geen leugen, dan was het vooral een pover argument. Alle Belgische criminelen wiens ouders er niet meer zijn, kunnen voortaan vervroegd vrijkomen via het klooster? Spread the word.

    Liever dan zich te verschuilen achter de elf overjaarse slotnonnen, had justitie ook kunnen kiezen voor openheid. Men had de ouders welkom kunnen heten in de rechtszaal en vertellen dat rechtspraak en bestraffing niet enkel draaien om wraak. Dat deze dag ooit zou komen, dat ook voor Dutroux' kompaan Michel Lelièvre de dag ooit zal komen. Dat één jaar gevangenschap meer of minder helemaal niets bijbrengt aan het besef dat deze mensen al of niet hebben over de draagwijdte van hun daden. Dat er een groot Brits politicus was die ooit zei: "Prison is an expensive way of making bad people worse."

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : wat ik passend voor elke gevangenisstraf zou vinden, is de omgekeerde Wet Lejeune : iedere straf uit het vonnis is gewoon waard voor het dubbele. Alle gevangenissen mogen gewoon worden afgebroken : de kostgangers werken, aan elkaar geketend, langs de straatkanten, in de wijde natuur (is gezond!) eten al werkend en slapen al werkend. Ze worden bewaakt door getrainde para-commando’s met onder commando loslopende honden. Af en toe wordt er geschoten als afleiding, als er soms weer een ontsnapping werd geprobeerd.  Komt er manslag onder de gevangenen voor : geen probleem : de overlevende krijgt strafverdubbeling, de verslagene wordt begraven op Staatskosten. Voor gevallen Grote Geesten worden er afzonderlijke pelotons opgericht waar er, als teken van hun meerderwaardigheid, om de maand gedaan wordt aan ‘decimering’ d.i. eliminatie van elke 10de man. Zo lang de voorraad strekt. Zoals U ziet, hou ik van een gezond draaiende samenleving.

    Straf hoort inderdaad bij de misdaad zoals het ei bij de kip : hoe kan men nu het ei vervroegd vrijlaten?

    Weet U trouwens waarom Douglas DeConinck, en samen met hem alle Linxen,  zo halsstarrig de Wet Lejeue verdedigen? Dat doen ze gewoon uit eigenbelang, tegen de dag dat zij zich daarop zullen moeten beroepen om vervroegd vrij te kome…Zij houden gewoon het hoofd koel tot zij zelf aan de beurt komen….

    Opgepast dat wij, Vlaams Nationalisten een bepaalde ‘volksgroep’ niet stigmatiseren… Bedoeld wordt, dat wij de achterlijke halve wilden niet mogen vernoemen zoals ze zijn : die van De Morgen mogen dat wel. Alle Pastoors zijn zieltjesknijpers en alle Vlaams Nationalisten zijn fascisten….

    Ach jongens; zij zijn tegen een wereld van ‘wij’ tegen ‘zij’, maar zelf doen ze niets liever! Ge moet miene kameroad zijn (denken lijk ik) of ‘k slaon up joen muile’….

    Het is een oud gezegde van rond De Vooruit in Gent, maar wel degelijk nog altijd springlevend…. En onverbeterlijk.

     

    (*) Links of rechts gedraaid : het meest natuurlijke rond ons of in de natuur is draaien naar rechts, in  de richting van de wijzers van het  uurwerk. Zo weet zelfs een blinde monteur onder water en in het duister, dat hij naar rechts moet draaien, om een moer aan te spannen, en naar links om die te lossen. Dat is meer dan conventie, dat raakt aan het universele van de mens. Vraag me niet hoe het komt, maar rechrts hand-gedraaide yoghurt wordt beter verteerd dan de links gedraaide fabrieks-yoghurt…. Heeft dat misschien iets te zien met de beweging van de zon? Die gaat van het Oosten over het Zuiden naar het Westen, van links na rechts dus…..

    Waarom die Linxen pertinent kontekeeraafs willen  zijn, gaat mijn petje te boven. Hier in Italia is ‘naar links’ trouwens ‘a sinistra’. Als dat niet genoeg zegt!

    ***

    01-08-2012, 17:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.853 AAN DE GELUKZALIGE SIRE EN ZIJN SIRENE

    A.D. woensdag 1 augustus 2012

    853 AAN DE GELUKZALIGE SIRE EN ZIJN SIRENE

     

     

     

     

    Hieronder een stukje uit ’t Pallieterke dat handelt over de Keining der Belgen. Aan alles zijn er grenzen, dus ook aan ’t Pallieterke. Dat er met onze Sire (en dus indirect ook met onze Sirene) de draak gestoken wordt, is al erg op zijn eigen, mar dat er in de laatste zin nog nagetrapt wordt naar Prins Carnaval, dat is een hele hangbrug te ver! Een Coburger uitlachen, geen probleem, maar Prins Carnaval, daar moet men mee oppassen! Die moet nog een eeuwigheid mee!

     

     

    Kroniekje over :

    Mijnheer de euforische,

    Waar gij de voorbije twee jaren in zak en as zat, omdat er maar geen nieuwe regering werd gevormd en er ook geen staatshervorming op tafel kwam, hebt gij de voorbije week schone dagen beleefd. Vorig jaar zat gij boos te zijn en nog breeduit te molenwieken tijdens uw jaarlijkse declaratie, maar vandaag zijt gij de mildheid zelve en goedlachs. Gij zijt kinderlijk gelukkig, in die mate zelfs dat het u naar aanleiding van 21 juli behaagde onder meer Prins Carnaval te ridderen.

    Moet kunnen in het koninkrijk der narren en kluchtzangers!

    Natuurlijk, de traditionele partijen, gesteund door de belgicisten van de groene heikneuters, hebben vooral zichzelf, uw regime en dus uw troon gered, middels vunzige compromissen en het zoeken van broze evenwichten.

    Uw koninkrijk werd, net voor de afgrond, gered van een allesvernietigende val. De regimepartijen hadden zich, bij monde van Elio di Rupo, al een hele week lof toegezongen. Zij waren in vervoering toen zij ten paleize getuige mochten zijn van uw krabbel onder de BHV-splitsingswetten.

    Gij hebt dat allemaal gevierd op 21 juli alsof het onheil voorgoed is afgewend. Monseigneur Philippe had zelfs zijn grijze stoppelbaard afgeschoren en kwam weer proper onder de mensen. Meer nog: prins Woef Laurent werd amnestie verleend. Hij mocht zich weer in de herenigde sibbe vertonen.

    “Tout va très bien, madame la marquise.”

    We leven weer in het land van melk en honing, geregeerd door een zielsgelukkige koning. Leve de koekjesdozenromantiek!

    Al wie kritiek heeft op wat moet doorgaan voor een staatshervorming, een zoveelste nederlaag die de Vlaamse klassieke partijen hebben geslikt, wordt door u gecatalogeerd onder de noemer “populist”, die tot niets leidt. Gij vergeet wel dat in Vlaanderen de partijen die in meer of mindere mate pleiten voor Vlaamse onafhankelijkheid straks een dikke veertig procent van de stemmen zullen binnenrijven. Dat is een beweging die niet meer terug te draaien is.

    De komende gemeenteraadsverkiezingen zijn wat dat betreft nog ongevaarlijk, maar wat 2014 met zich zal brengen, kan wel eens fataal worden voor de Belze stuiptrekking waarvan wij de jongste tijd getuigen zijn. Gij weet dat dat de “moeder van alle verkiezingen” zal worden, omdat Europese, federale en regionale verkiezingen dan zullen samenvallen. Tegen die tijd zal overigens duidelijk zijn geworden hoezeer de staatshervorming de Franstaligen de voordelen heeft gebracht die zij eisten, en de Vlamingen door hun eigen schuld te k**ken heeft gezet, en hen in Brussel en in de Rand vleugellam heeft gemaakt.

    Vandaag kunt gij uit de Belze bol gaan, maar het zal niet voor erg lang zijn. Als er in dit land één wetmatigheid is die zich langzaam maar zeker voltrekt, dan is het de finale splitsing van dit land. Vanaf het moment dat de Vlaamse kiezer er voor zal zorgen dat er geen traditionele meerderheden meer kunnen gevormd worden, is het uitkijken naar de modaliteiten van de boedelscheiding die best een “Ordelijke Opdeling” mag zijn, zonder chaos en revolutie.

    Als Philippe de Baardloze nog even koning wil zijn, dan zult gij u moeten reppen om er de brui aan te geven. Sire, gun ons dat pleziertje, want met monseigneur wordt het nog lachen, gieren en brullen.

    Zoals met Prins Carnaval. Adios!

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : het zit er dus aan te komen : eerst verliest ’t Pallieterke een abonnee in Laeken, en kort daarop verliest die abonnee zijn kroontje… Oorzaak en gevolg : op rekening van ’t Pallieterke, mits een percentje daar vanaf voor ondergeteknde. Mijn aversie tegen die zetelzitters is begonnen sedert ik weet heb van de Koningsbelofte van diens  grootvader, de Coberger Albert I die smeekte dat ede Vlamingen in zijn leger (we schrijven Augustus 1914 aan de vooravond van de Grote Oorlog) zijn troon zou helpen redden door dapper te vechten aan de IJzer, want, zo gaf hij zijn woord van eer als Koning, na de oorlog zouden zij over gans de lijn in hun rechten hersteld worden. Na de oorlog was hij dat compleet vergeten. Idem dito zijn zoon, Leopold III : die herinnerde zich die vaderlijke belofte na zijn troonafstand, bij het schrijven van zijn politiek testament. Hieraan werd nooit enige ruchtbaarheid gegeven, maar ‘verba volent, scripta manent’ : het staat er geschreven dat Beglië maar kan bestaan zo lang men de Vlamingen kan onderdrukken….

    Zou Leopold II de situatie van 2014 hebben kunnen voorzien? Nog een kleine 2 jaar te gaan en dan, wat zal het zijn : quitte ou double? Het ligt alleen aan onszelve!

    ***

    01-08-2012, 12:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    31-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.852 HAMAS STELT BLOED HOGER DAN EERSTGEBOORTERECHT

    A.D. dinsdag 31 juli 2012

    852 HAMAS STELT BLOED HOGER DAN EERSTGEBOORTERECHT

     

     

     

     

    Jeruzalem was, met onderbrekingen, meer dan 5.000 jaar de hoofdstad van Israël, het Uitverkoren Godsvolk. Na eeuwen verjaagd te zijn, verstrooid over de hele wereld, heeft dat Godsvolk zijn tanden getoond en heeft zo recht gekregen om (in 1948) terug te keren, op hoogstens 1/20ste van zijn vroeger grondgebied dat ondertussen dank aan de Mo Slimmerds in een dorre zandwoestijn was herschapen. Israël was korte tijd later glorieus in de aanvalsoorlog tegen hen, en nam toen (gedeeltelijk) terug wat hen van rechtswege toekwam, een deel van de Stad van David.

    Dat is niet naar de zin van de Mo Slimmers, die een stukje van die woestijn hebben moeten teruggeven, vooral niet nu ze zien dat dit door noeste arbeid terug een stukje is geworden, dat overvloeit van melk en honing.

     

     

    Kroniekje over :

    Mitt Romney: Jeruzalem is hoofdstad van Israël

    maandag 30 juli 2012 08:36

    Elsevier.

    ***

     

    De Amerikaanse Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney heeft Jeruzalem zondag 'de hoofdstad van Israël' genoemd. De kwestie ligt gevoelig vanwege de annexatie van het in 1967 bezette Arabische Oost-Jeruzalem door de Joodse staat.

     Ook Israël mag zelf zijn hoofdstad kiezen

    Lees het Elsevier-commentaar van Robbert de Wiit: Mitt Romney heeft groot gelijk: elke erkende staat heeft het recht zelf een stad op haar grondgebied aan te wijzen als de plek waar de regering zetelt. Israël dus ook

    Om die reden zijn alle buitenlandse ambassades in Israël gevestigd in Tel Aviv en niet in Jeruzalem.

    Vredesregeling

    De kwestie is een van de obstakels voor een vredesregeling in het Midden-Oosten. De Palestijnen claimen Oost-Jeruzalem als hoofdstad voor hun toekomstige onafhankelijke staat; Israël wil heel Jeruzalem als zijn 'eeuwige en ongedeelde hoofdstad' houden.

    De toespraak van Romney, zonder uitspraken over de grenzen van Jeruzalem, kan worden opgevat als steun aan de Israëlische onderhandelingspositie.

    Boos

    Palestijnse partijen protesteerden direct. 'Romneys verklaringen zijn schadelijk voor de Amerikaanse belangen in onze regio, en zij schaden de vrede, de veiligheid en de stabiliteit,' aldus vredesonderhandelaar Saeb Erakat.

    'Ook als deze verklaring is gedaan tijdens de verkiezingscampagne in de Verenigde Staten, is zij onaanvaardbaar en wij wijzen haar compleet af. De campagne in Amerika zou nooit ten koste moeten gaan van de Palestijnen,' aldus Erakat.

    Obama

    Stemmen van joodse kiezers zijn een belangrijke factor in de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

    De huidige Amerikaanse president Barack Obama bracht in 2008 als presidentskandidaat eveneens een bezoek aan Israël. Toen zei hij: 'Jeruzalem zal de hoofdstad van Israël zijn'. De Democraat maakte duidelijk dat de uiteindelijke status van de stad een kwestie was voor de vredesonderhandelingen.

     

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : in Israël loopt de schoolgaande eud (bij manier van spreken) gewapend naar school. De boer rijdt op zijn land met zijn tractor, het machinegeweer op de knieën….Het is best mogelijk dat ze op ieder ogenblik van de dag, een aanval moeten afslaan van de oorlogszuchtige Is Lammers. Zij zijn aldus op ieder ogenblik bereid te sterven voor hun Vaderland. Wat moet dat een goed gevoel geven, om deel uit te maken van een volk dat moet vechten voor zijn bestaan….

    Die Is Lammers gedragen zich als struikrovers, die het niet kunnen verkroppen dat ook maar het kleinste deeltje van hun rooftocht moet terug gegeven worden aan de bestolen eigenaars : alles waar ze ooit hun oog op hebben laten vallen, hoort hen (en Allah) voor eeuwig toe.

    En nog knijpt het Westen, en ook Amerika, meer dan één oogje toe. Maar het is te laat de put gevuld, als het kalf verdronken is….

    ***

    Naschrift : ook in de Christenheid is Jeruzalem een stukje van ons. Net zoals het huis van onze buurman een stukje van ons is : als gast zijn we er altijd welkom, zolang we onze poten maar kunnen thuis houden….Voor halve wilden die het verschil niet kennen tussen ‘mijn’ en ‘dijn’ moet buurmans huis een versterkte burcht blijven waaraan men niet ongestraft mag raken……

    En zo komen we tot de petrol en het eigenbelang. Ons welzijn zakt als een pudding in elkaar als de oliesjeiks de kraan toedraaien. Ook dat is het gevolg van de moedwil van onze Grote Geesten : zij kopen en betalen daar duur de petrol, en krijgen, net als toemaatje bij een pak zeeppoeder, ook de Islammerij er bij. De petrol zal op zijn, maar de Is Lammerij zal blijven : dat heeft Allah zo gewild.

    Ons bevooraden bij de Noren of de Russen? Zorgen voor nucleaire vervang-energie? Holala! Dat klinkt als hoogverraad, want het Internationaal Socialisme kan toch z’n beste maatje, de Islam, niet in de kou laten staan? Dank zij de Eu als rechtsopvolger van de USSR of van het Duitse voorloorlogse Nationaal Scoialisme, moet langs die kant steun worden gezocht om de wereld te overhersen.

    ***

    Pssst

    De laatste nieuwe van de V°rt al gelezen? Door de Olympoische Spelen slipt het verkeer in London dicht. Subliem! Gewoon super subliem! Die denken daar aan niets anders…..

     





    31-07-2012, 19:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.850 VAN SAADE ETEN WORDT MEN GROF

    A.D. dinsdag 31 juli 2012

    850 VAN SAADE ETEN WORDT MEN GROF

     

    Twee Salafistels in werktenue…

     

    De slagerskiel.

    ***

     

    Dit stukje geldt als waarschuwing : ik lees meer en meer dat sala-fisten gevaarlijke bandieten zijn. Komt dat door hun religie (Wrede!) of door het eten van die nochtans lekkere groente : neem het zekere voor het onzekere en vlucht voortaan de salade!

     

     

    Kroniekje over :

    Radicale moslims in Oostenrijk: “We doen wat Allah ons bevolen heeft!”

    Posted on 29 juli 2012 by E.J. Bron

    ***

    Van radicale moslims gaat een gevaar voor onze samenleving uit. Het actuele rapport over de binnenlandse veiligheid bevestigt deze veronderstelling met talrijke feiten. Abu Usama Al-Gharib is Oostenrijks staatsburger. Desondanks maakt hij de grondwet ondergeschikt aan de wil van Allah. Hij werd uit Duitsland uitgewezen. Hij zou een gevaar vormen voor de openbare orde en veiligheid. In werkelijkheid hitst de vanwege de verbreiding van terreurpropaganda voorbestrafte Abu Usama Al-Gharib echter op tegen de democratie en de mensenrechten. Oproepen tot geweld schijnen voor hem vanzelfsprekend te zijn.

    Met Allah tegen de democratiean radicaalislamitische stromingen en groeperingen zoals de Salafisten gaat het grootste gevaar voor de Oostenrijkse samenleving uit. Tot deze inschatting kwam het Rijksbureau voor de binnenlandse veiligheid en terrorismebestrijding in het actuele rapport over de binnenlandse veiligheid. Desondanks bleef de politiek tot nu toe vooral werkeloos toezien. Mohamed Mahmoud is een van de prominente leiders van het tot geweld bereide Salafisme. Hij zou nauwe contacten onderhouden met de terreurorganisatie Al Qaida. De rellen in Bonn en Solingen in het kader van islamkritische demonstraties werden door hem voorbereid. In een interview met “Al Risalah” maakte hij zijn instelling openbaar. De tendens is al te zien aan de titel “We doen wat Allah ons bevolen heeft!”. “Ook roepen we op tot het mijden van širk, die altijd de eerste was waarvoor de boodschappers gewaarschuwd hebben. Net zoals ze vroeger voor de aanbidding van afgoden in de zin van standbeelden van dadels, bomen en stenen gewaarschuwd hebben, is het tegenwoordig vooral de aanbidding in de zin van de democratie van het laïcisme en het nationalisme vertegenwoordigd”, zei Mohamed Mahmoud alias Abu Usama Al-Gharib over zijn vijandigheid tot de westerse levenswijze.

    De koranactie

    De radicale moslim schijnt zich niet alleen te beperken tot ophitsing op de binnenplaatsen van moskeeën. Hij is ook nauw verbonden aan de omstreden koranactie. Radicale Salafisten deelden in steden in het Duitstalige gebied onder het motto “Lees” de koran uit. Op de vraag in hoeverre hij met het project te maken had, antwoordde Mahmoud:

    Alle lof behoort aan Allah, de heer van de werelden! Dit project is een project van alle moslims. En net zoals andere moslims nemen we deel aan dit project, omdat wij het als een plicht beschouwen de  dawah voort te zetten. Tegelijkertijd laten we ook aan de moslims zien, hoe men dawah met de kafirs kan uitvoeren zonder te vleien (sic!) en zonder de religie te verloochenen respectievelijk zich voor een religie te schamen.

    De radicale moslim bekent zich met religieuze ijver en trots tot de gewelddadige rellen in Bonn en Solingen. Politici en parlementen beschouwt hij als kruisvaarders:

    Alle lof behoort aan Allah, de heer van de werelden! Bij Allah, ik zeg: Alhamdulliah, voor deze gave en genade! Alle lof behoort aan Allah, dat we nog mochten leven om te zien dat moslims in Duitsland in opstand komen voor de profeet. Hoe vaak werd de profeet in het verleden beledigd en werd er met geen woord over gesproken. Hoe vaak werd Allah beledigd en hoe vaak heeft men de islam belachelijk gemaakt en heeft niemand er iets tegen gedaan? Daarom dank ik Allah, dat “Milatu-Ibrahim” diegenen waren, die als eerste voor de profeet in opstand zijn gekomen en gezegd hebben: “Nee! Niet met ons! Jullie overschrijden een rode lijn!” Alhamdulillah! En voor deze rellen zijn in de eerste plaats de kruisvaarders en bloedzuigers verantwoordelijk, die in het parlement of in de bondskanselarij zitten.

    Machteloze Westen

    Mahmoud riep zijn geloofsbroeders op om geen respect te hebben voor autoriteiten en wereldlijke structuren. Men zou alleen respect aan Allah verschuldigd zijn:

    En ik raad jullie aan: Vrees Allah en niet de mensen. Deze tawaghiet en kruisvaarders, de politie, de veiligheidsdiensten, en ook de media zijn minderwaardige schepselen. Ze kunnen zelfs niet eens de stank, die ontstaat bij het naar het toilet gaan, van zich afhouden! Wat kunnen ze dus tegen jullie doen?

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : het gaat hier over Oostenrijk, maar er wordt altijd gezegd dat er maar één Islam is. Dat schijnt men nu ineens bij de Staatsvuiligheid ook te weten:

    Topman van de dienst Staatsveiligheid Alain Winants waarschuwt voor de opkomst van het salafisme, extreem islamisme, in ons land. Hij vraagt ook meer personeel voor zijn dienst.

    Mensen, past toch op hé! Die oproep zou wel eens een loze list kunnen zijn, om eens er meer ‘personeel’ is; dit te kunnen inzetten tegen al wat  rechts denkt. Het zou anders te mooi zijn om waar te wezen, dat de Staatsvuiligjeid zijn beste krachten niet tègen ons inzet, maar naast ons tegen het schorremorrie die onze samenleving bedreigt.

    Eerst zien, en dan geloven, zei de blinde, en hij had zeven jaar op zee gevaren en nog geen water gezien!

    Nog iets. Voor mensen die niet het geluk gehad hebben in een West Vlaamse wieg te zijn geboren : in West Vlaanderen bestaat er geen salade, mar salà. Vandaar misschien dat wij heel wat gevoeliger zijn voor sala-fisten. Dat klinkt precies alsof er op Uw bord distels tussen de salà zitten! Salàdistels, dus!

    Het moet dan ook heel wat ecologischer klinken, om salàdistels uit Uw voortuintje te vernietigen. Doe je dat trouwens niet, dan staat Oom Agent in de kortste keren aan de bel!

    Denkt U trouwens niet dat die geestigaards zich wat veel permitteerden? Ze zijn bij ons gekomen omdat ze geen nagel hadden om hun gat te krabben, en nu willen ze zich al moeien met het onze. De geur staat hen niet aan! Stel U voor dat wij naar Casablanca gaan met dezelfde vaststelling in onze neus en tussen de lippen : daar staat zo’n opmerking gelijk met beledigen van Allah. Want hij is de Grootste, dus ook de Grootste Stinker!

    Neen jongens : binnenkort moogt U Uw biezen pakken : ingerukt en weg wezen, of we stropen U het vel over de oren, en niet symbolisch, zodat jullie in de thuislanden voor varkens zult worden aangezien. Varkenspoten hebben jullie al, want die voeten van jullie passen perfect in de drek.

    Wij sturen jullie onze Grote Geesten die jullie naar hier gehaald hebben, mee. Soort bij soort, als U het ons vraagt!

    Tot slot : heeft U gelet op de witte potskes? Die zijn namelijk hun geheim herkenningsteken. Als U zo’n potske ziet in de straat : let op wat er onder steekt : meestal een groezelige zwarte baard en twee karbonkels van pikzwarte duivelsogen. De bokkepoten kan je meestal niet zien onder hun wijde kaftans en op de straatstenen laten die ook geen sporen na, wat op mulle grond well het geval zou zijn. Daarom huizen dat soort salà-fistels hoofdzakelijk in de grootsteden, die juist om die reden te mijden zijn…..

     

    ***

    31-07-2012, 12:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.849 BROOD (Droog) EN SPELEN (Olympische)

    A.D. dinsdag 31 juli 2012

    849 BROOD (Droog) EN SPELEN (Olympische)

     

    En s avonds en ’s avonds dan is het goed.

    ’s Avonds hebben we geld bij hopen…

    Maar  ’s morgens geen om brood te kopen….

     

     

    Een oud Vlaams Liedeken….

    ***

     

    Ooit lag het begrip ‘Olympia’ zeer dicht bij dat andere universeel menselijke woord ‘Vrede’. Anno 2012 zijn er meer militairen dan atleten. Reden : de Religie van de Wrede beletten toe te slaan….

    De Grote Geesten volharden dus in  de boosheid…. Dat deden de Bewindvoerders van Wijlen de DDR ook, tot het Volk de Muur der Schande bestormde…

     

    Kroniekje over : de aan gang zijnde Spelen 2012 in Londen.

    Ik zal kort zijn : ze interesseren me niet. Wilt U ook weten waarom? Omdat ze zuiver show zijn, en zo goed als uitsluitend over geld gaan. Veel geld. Medailles brengen pas op, als ze thuis in de vitrine-kast staan.

    De sportieve prestaties verzinken daarbij in het niets. Want wie niet slikt of niet spuit, is er aan voor de moeite. De uitzonderingen bevestigen de regel. Benieuwd wat er zo allemaal zou ontdekt worden, moest men het afvalwater analyseren….uiteraard, abstractie gemaakt van de meer van 15.000 condooms die voor ‘veilig vrijen’ ter beschikking van de athleten m/v gesteld werden…. Uiteraard inbegrepen in de preis…, wat we al gedenkt hadden, want die Kardinaal is veroordeelT voor skuldich verzuim.

    Olympische Spelen om de 4 jaar zijn een geschenk uit de hemel voor onze media en andere verkopers van bedrukt papier. Naast het onnozelste proza, is er vooral belangstelling voor de prentjes en de bewegende beelden. Vooral deze laatste hebben succes, gezien de laagdrempeligheid om mee te zijn.

    Mocht U een voorbeeld verlangen voor wat ik wil zeggen : neem dan die Boonen en stel daar Kim Clijsters tegenover. Dat koppel is de perfecte illustratie van het verschil tussen woorden en daden. Kim doet het zonder veel woorden, en Tommeke doet het met niet anders dan veel woorden. Stel dat ze ooit zouden moeten wisselen, de fiets tegen de racket… Kim klopt met haar fiets, en Tom rijdt op de racket : zou dat een groot verschil geven in de uitslag?

    En dat is juist het spijtige : de Tommekens pikken de plaatsen in van de Kimmetjes en zo drijft niet de kwaliteit boven, maar de kwantiteit… Allemaal de schuld van die Einstein met zijn kwantum-theorie!

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : niet alleen de Grote Geesten, maar alle Groten der Aarde waren (gratis) aanwezig bij de Opening. Rijkelijk uitgedost en met dure dames aan hun zijde, net niet in purper gekleed en als kerstbomen met juwelen omhangen.

    Nationalisme is verkeerd, maar voor de gelegenheid wordt het tot schuim opgeklopt, zoals eiwit opgeklopt kan worden tot het in de omgekeerde kom boven het hoofd kan gehouden worden. Spanje schaft de siësta af als teken van goodwill vanwege de hondderden miljarden Euro-steun….Eigen bejaarden worden in hun eigen land uit hun huis gezet, ze moeten voedsel stelen om in leven te blijven, maar de binnengevallen avonturiers worden in de watten  gelegd.  Die produceren immers kiesvee aan de lopende band….Het is wraakroepend, en niemand doet iets. Want wie er nog maar durft over reppen, die is een vuile racist!

    ***

    31-07-2012, 11:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    30-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.851 LATEN WE TERUG GAAN NAAR DE GULDEN

    A.D. maandag 30 juli 2012

    851 LATEN WE TERUG GAAN NAAR DE GULDEN

     

    De H Fl. is terug van weggeweest….

     

    En is nu wereldwijd een fel begeerd verzamel-object.

    ***

     

    We moeten al een poosje teruggaan! Tot helemaal vòòr 1830, voo de Brukseleers, met de hulp van Parijs, Vlaanderen losrukten uit de armen van de Nederlanden, om er een Franse kolonie van te maken.

     

     

    Kroniekje over :

    Het herstel van de Nationale Munteenheden.

    Laten we de na de val van de Euro, meteen de tussenstap van de Belgische Frank overslaan, om direct aansluiting te vinden met de Nederlanden en met Duitsland. De nieuwe Nederlandse Gulden zal waardevoller zijn dan goud! Wij horen niet thuis bij de Zuiderse luiaard-landen, waar de overtuiging heerst dat het volstaat om Rood en ‘Progressief’ te zijn, anex werkschuw om weelderig te kunnen leven op de kap van een ander. Laat Di Jeanetto gerust aansluiten bij Hollande, dan heeft Marine Le Pen ook nog eens vers vlees in de kuip om uit te kloppen.

    Mij stoort het niet, dat de Oranjes het veld zullen moeten ruimen voor Geert I : die hebben zich rijk genoegd gevingerd om als Farao’s nog duizend jaar in weelde te kunnen leven.

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : voor wie twijfelt, laat hem dan eens in de Geschiedenis teruggaan naar de 7 of de 17 Provincies : er is een tijd geweest dat de Nederlandse vloot sterker was dan de Engelse en de Franse samen. Hen ik hier al meer dan eens geschreven : ik praat alleen Wikipedia maar na. Wie toen, net als nu, de zeeën beheerste, beheerste de wereld. Jean Bart, de Duinkerkse kaper, is rijk geworden door hen te bestrijden, lang voor de Appeltjes van Oranje waren uitgevonden. De Nederlanders weten dat de Vlamingen noeste werkers zijn, en trouwe bondgenoten. De enkele uitzonderingen die nu het land besturen, niet te na gesproken.

    En nu ik dit schrijf, komt kabouter Jantje Peulemantje weer in het vizier. De man krijgt de klere, schrijft hij, van de Leuvense Nationale Studenten Vereniging, de NSV. Kan ik inkomen! Het ventje is, heb ik gelezen bij Joske Vermeulen uit Schoten : een ex Amadees en dus zeer waarschijnlijk een aanbidder van Che Guevara.

    Nu dat algemeen gekend is, valt de laatste rem weg : wij kiezen voor de Nieuwe Nederlandse Gulden, en Jantje Peulemantje mag definitief verhuizen naar het Land van zijn Dromen, la Wallonie. Hij schrijft er zelfs boeken over die door niemand gelezen worden!  

    ***

    30-07-2012, 13:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!