MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3633

    6/1150 * - Ook in onze tuin: de vrije tijdskledij van de progressieve mens – Visie van de Londense moslim-burgemeester -

    .

    Deel 3

    ***

    Zondag 28 augustus 2016

    Zon 6u51-20u36

    H Augustinus
    Na het feest van Sint-Augustijn zijn er geen hete dagen meer

    *

    *

    Van het goede teveel……

    *

    *

    Het is me het dagje wel voor de carrière van Rachida Aziz, modeontwerpster en opiniemaker, die tekende voor de langste toespraak. Pegida altijd waakzaam, voorkwam erger…..

    Jongens, wat was me dat ’n afgang, zelfs de TV moest dat knarsetandend toegeven…. Nochtans was de stemming making (voordien) zeer goed georkestreerd, waaruit duidelijk mag blijken wie de raddraaiers zijn….

    Zien die viezerikken nu nog altijd niet in, dat ze (gelukkig voor ons) hun eigen ruiten aan het insmijten zijn? Ach, die armen van geest toch, ter Linxer zijde….

    En och, die sukkelaars toch, om in deze hete zomerse dagen niet luchtig gekleed met de billen bloot op straat te mogen komen. En om dus zelfs geen ‘bijkaniet’ aan te hebben om hun eigen schamelheid te bedekken…...

    Tuin-perikelen.

    Die jammer genoeg allermaal dagtekenen van vòòr de buurjongen z’n drone had en het zwerk (uitspansel) ons dus voldoende nog luchtdekking bood. In onze door afgesloten ondoordringbaar groen omsloten tuin, die bovendien bewaakt wordt tegen gluurders door 3 geweldige wolfshonden, lopen we dezer dagen ook al eens in dat soort wel heel vrije-tijdskledij rond. Lekker warm douchke achter het hoekje, fris zwemwater van net geen 30° C: een mens zou voor minder voor eeuwig naar dit soort zomers verlangen. Vooral met een engel aan Uw zijde… Echt heerlijk, en daarnaast is het zeer milieubewust en natuurvriendelijk, want achteraf te wassen klederen horen er werkelijk niet bij.

    Neen, zegt mijn wederhelft, een moslima zou ze alleszins voor geen geld ter wereld willen zijn! Kan ik inkomen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Islamitische Londense burgemeester verkiest boerkini boven bikini, ‘keuzevrijheid’ zei u?

    *

    EMANCIPATIE BEACH???

    *

    Het boerkini-verbod is hét thema van de afgelopen dagen. De ene is voor, de ander is tegen en nog andere zien er een afleiding in om het slechte beleid van de regering te maskeren. Het is met andere woorden een partij armworstelen, waar niemand beter van wordt. Maar wat als de progressieven en de moslims deze strijd winnen? Niets aan de hand? Is daarmee de ‘vrijheid’ gered? Geloof het niet!

    De Londense burgemeester Sadiq Khan – niet geheel toevallig een moslim – is tegen een boerkiniverbod. Progressievelingen en moslima’s zijn eveneens tegen dat verbod en dit omwille van “de vrijheid om te kunnen dragen wat men wil“… Dat dit zever in pakskes is bewees de Londense burgemeester echter een aantal keren zélf.

    Nog maar twee maanden geleden schreven we immers over de ‘vrijheden’ die in Londen overblijven sinds Sadiq Khan er de plak zwaait (lees hier).). Vrouwen moeten tijdens de meetings van zijn partij vanachter of gescheiden van de mannen plaatsnemen. Is dat vrijheid? Meer specifiek aangaande het überactuele thema herinneren we er u aan dat in Londen reclames met … bikini’s uit den boze zijn. Is dat vrijheid?

    Naïviteit kent bij de progressievelingen geen grenzen. Terwijl ze volop de moslima’s steunen in hun zogezegde strijd voor ‘vrijheid’, verkiest de Londense burgemeester, zelf een moslim, de boerkini boven de bikini. Tot zover de vrijheid bij de islam.

    Met andere woorden, progressieve lieverdjes, ga morgen maar vrolijk in bikini actie voeren op de Antwerpse Suikerrui om de ‘vrijheden’ van de vrouwen binnen en buiten de islam te onderstrepen, maar besef dat het onder een islamitische burgemeester (of premier) weleens gedaan zou kunnen zijn met het dragen van uw bikini. Dan wordt het aantrekken van de burkini geen vrije keuze, maar een opgelegde kledijkeuze. Net zoals dat voor moslima’s nu eveneens zo is trouwens, maar wat ze niet willen toegeven.

    Deel het met de wereld!

    *

     

    *

    Persoonlijk huldig ik dus wel, maar op een andere manier dan de Londense moslim-burgemeester, dat ‘My home my castle’’ is. Maar ik vind wel dat daar, net als elke burcht, grenzen aan moeten zijn. Muren, en dus per definitie ook grenzen, zelfs de buitengrenzen, moeten heilig zijn. Of, zoals wij zeggen: Eigen haard is goud waard.

    Choqueren en de boel op stelten zetten horen daar dus duidelijk niet bij. In geen enkele richting. Noch, om zoals de Duitse socialisten elders te gaan binnenvallen, en al zeker niet om zelf andermans goed te gaan bemachtigen. Zeker niet als die veroverings-goesting de naam krijgt van ‘godsdienst’ of afgoden-verering. En gepromoot wordt door vreemde klederdracht op te dringen. Dan is die zogezegde vrije wil om te dragen wat men wil, gewoon provocatie en/of herinnering aan wat ons te wachten staat eenmaal ze voldoende in aantal zijn….

    Dat een peuter op het strand niets aan heeft, daar kan ik nog inkomen. Op die plaats komt het inderdaad in de wijde natuur op geen streepje nat meer of minder. Laat dat zelfs een les zijn voor onze Dames!

    Dat heel dat is-lammerij geblaat en gejank over gekleed te water gaan, gewoon larie en apekool is, bewijst die man in Londen daar zelf. Zie hieronder. ‘Sloepen af, en vrouwen eerst’ zoals wij geleerd hebben, vervangen door vrouwen als aanhangsels helemaal achteraan de mannen te plaatsen, is een ingreep tegen de natuur zelf. Want het Mensdom draait in de eerste plaats om de vrouw, als baarmoeder van de Natuur zelf. Mannen zijn vervangbaar als vader, moeders niet. Wie daaraan twijfelt, moet zijn vijzen eens laten vastzetten!

    We herinneren ons nog allemaal dat in onze kerken, de moeders (en de lieven) aan de andere kant moesten plaatsnemen dan de mannen. Omdat die, zei onze Onderwijzer, met een grijnslach op zijn streng gelaat, hun handen niet konden thuishouden. Waarbij hij, aan ons plattelandsjongens en dito meisjes met een paar woorden ‘Eerbied in Gods Huis’ had ingeprent, maar ook de inleiding tot de Mechelse Catechismus over het 6de en het – 9de Gebod, dat zegt ‘doe nooit wat onkuisheid is’.

    Ja, inderdaad, aan Meester Daniel van de Lagere Jongensschool in dat piepklein dorpke heb ik niets anders dan goede herinneringen. Nauwelijks op mijn 10de, hadden wij reeds via hem de levenswijsheid van Mahatma Gandhi onder de knie. Wij wisten reeds heel veel over het Engelse kolonialisme, dat we voorgeschoteld kregen aan de hand van een wereldkaart aan de muur, waar hij ons … Indië leerde kennen. Al die heerlijke dingen waren gewoon onderdeel van de les lezen, rekenen, godsdienst, aardrijkskunde, geschiedenis, enz... Hij haspelde die dingen gewoon allemaal door elkaar. Die dingen, zei hij, waren de kapstokken die we later nog heel veel zouden kunnen gebruiken.

    Samen met de zegswijze, dat ‘mest geen heiligheid was, maar toch de ziel der landbouw’, zijn dat soort ‘kapstokken’ heel mijn leven de ezelsbruggetjes geweest langs waar mijn levensjaren verliepen.

    Om maar te zeggen, dat kinderkoppekes dikwijls als eerste kasseien gebruikt worden, om later door asfalt vervangen te worden….

    *

    *

    28-08-2016, 17:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3632

    4/462 * - Op school leren doden straks ook in de eindtermen van het Lager Onderwijs? -

    .

    Deel 2

    ***

    Zondag 28 augustus 2016

    Zon 6u51-20u36

    H Augustinus
    Na het feest van Sint-Augustijn zijn er geen hete dagen meer

    *

    36

    *

    In de Limburgse Provincieraad leeft nu

    de hoop op vele kleine kotszakjes….

    *

    *

    We konden het lezen in onze ‘serieuze’ pers, deze morgen: Crombez zal het cash moeten betalen, een Turk die zichzelf belangrijk vindt, te hebben uitgesloten. ‘Zul kotzen’ zegt Koç daarover.

    We mogen er ons dus aan verwachten, binnenkort op een of andere IS-Koç partij te kunnen stemmen. De partij van ’t Crevitske zal dan wel verplicht zijn om de wapenwet te herzien, zodat mo-slimmerij baby’s van bij de geboorte een wapen tussen hun pampers mogen hebben. Waarbij het oppassen zal geblazen zijn, voor iedereen die probeert mamoerkes naar de pasgeborene te kirren. Jong geleerd is oud gedaan, dat weet iedereen.

    Wil AUB daar aan denken, als U straks de beelden ziet van de ludieke ISIS-Show met badgoed op het veel grotere Steenplein in A’pen. Een exactere voorafbeelding hoe de is-lammerij U in doeken wil draaien, bestaat er niet.

    Helemaal gekleed in bad willen gaan: het bewijst perfect hoe geschift men daarbij moet zijn. Dat zoiets nu open en bloot kan vertoond worden, bewijst vooral ook hoe de is-lammerij stilaan onder de indruk komt van hun macht. Ook wij zullen onze gewoontes moeten aanpassen. Kogelvrije vesten, motorhelmen om bijlslagen te overleven en een roestvrij stalen harnas van kop tot teen, om het effect van bomgordels zoveel mogelijk te neutraliseren.

    Ja Ja, aan de ‘verrijking’ komt er geen eind….

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    ISIS choqueert met video: 5 buitenlandse kinderen executeren Koerden

    *

    Geplaatst op 26 augustus 2016 door E.J. Bron

    (Door: Wim Verhaert)

    Terreurorganisatie Islamitische Staat (ISIS) heeft een video van een executie in Syrië verspreidt. Op de beelden is te zien hoe vijf minderjarige jongens Koerdische gevangenen doodschieten.

    Volgens Islamitische Staat gaat het om kinderen uit Groot-Brittannië, Egypte, Tunesië, Oezbekistan en een Koerdische jongen. De terechtstelling zou uitgevoerd zijn in Raqqa, de zelfverklaarde hoofdstad van het kalifaat.

    #Raqqa new #ISIS propaganda video Make 5 children ” 1 from UK” Execute 5 men #Syria #ISILpic.twitter.com/y1CHt3mtP9 — ????? ???? ???? (@Raqqa_SL) 26 augustus 2016

    Klik onderstaande link aan voor de video

    Bron:
    www.nieuwsblad.be

    *

     

    *

    Ok, zegt de PS. ’t Is al goed. Dan pleiten we maar voor de arbeidstijdverkorting, want ‘de bazen zijn smeerlappen’ waarvan wij zoveel mogelijk zweet willen afdrogen.

    Ziet U het verband?

    Badhanddoeken zullen veelvuldig in de mode komen, en dat willen zij op inspelen. Om hun luiaardszweet af te vegen, maar ook om stand by te staan voor al die druip-natte moslimwijfjes moslimlijfjes.

    Als daar maar geen vodden van komen…..

    *

    *

    28-08-2016, 17:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3631

    4/539 * - H. Augustinus - Hoe de eigen Turkse Geschiedenis binnenkort ook onze toekomst zal beïnvloeden -

    .

    Deel 1

    ***

    Zondag 28 augustus 2016

    Zon 6u51-20u36

    H Augustinus
    Na het feest van Sint-Augustijn zijn er geen hete dagen meer

    *

    Pet af voor deze H. Augustinus, die zijn eretitels als bisschop van Hippo, theoloog, filosoof en kerkvader maar al te uitdrukkelijk verdiend heeft. De dagklapper van vandaag 28/8 herdenkt zijn sterfdag. De man leefde in de jaren 354-438, behoorlijk lang tot zeer lang geleden dus. Lees alles over hem op https://nl.wikipedia.org/wiki/Augustinus_van_Hippo het is, zoals ‘Het Kerelskind’ het lezen waard, en weet daarbij dat de stad Hipppo (Thagaste) ligt ergens in wat nu Algerië zou moeten zijn, wat alleen maar bewijst dat andere tijden ook ander Meesters geven

    Volgende uitspraak van hem (reden waarom deze nan mij dierbaar is), opgedaan op de collegebanken, is lmij al die jaren bijgebleven? Omdat ze getuigt van gezond verstand en een klare kop, twee eigenschappen die niet meer passen in een progressieve wereld.

    “Mest en is geen heiligheid, maar ’t is de ziel der landbouw’”.

    *

    Mercie, Hoogvereerde Nonkel Gust, voor de gelegenheid om dat nog even te hebben mogen herhalen vandaag.

    *

    *

    *

          

    *

    *

    De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Stel U voor; naast onze eigen Europese Geschiedenis (een kennis die nergens nog aangeleerd wordt), bestaat er ook de voor-geschiedenis van onze veroveraars.

    Hoog tijd dus dat we ze ook leren, zodat we kunnen meespreken over de Mamelukken, de AssyriPers, ja zelfs als de Meden en de Perzen. Want dat zijn allemaal landen die ooit in on-verschil kwamen met de have wilden en latere is-lammerigen die nu onze vrienden zouden moeten zijn….

    Kijk, ik was er ook niet overal persoonlijk bij, maar zoals Vriend Xander de situatie schetst, zo kan het geen een. Laat dus de Goedendag thuis en leer voortaan U te gedragen als U een soort Turk wilt beledigen door hem een Vliegend Tapijt aan te bieden ipv een Mercedes Type E-Klasse.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Exact 500 jaar na eerste Turkse veroveringsoorlog is nu de tweede begonnen

    *

    Erdogan in toespraak: ‘Syrië, de Balkan, de Kaukasus, waren deel van het Ottomaans gebied, en zullen in 2023 weer bij ons horen – Turkije heeft enorme macht, en zal dat gebruiken’ – Turkse tanks met Westerse steun tegen anti-ISIS alliantie SDF – Enige letterlijke eindtijdberekening in de Bijbel eindigt in Erdogans 2023

    Het gezicht van de man die de bij elkaar opgetelde gruwelijke bloedbaden van Stalin en Hitler volkomen in de schaduw zal stellen, en de grootste slachter ooit in de menselijke geschiedenis dreigt te worden. Achtergrond: Turkse tanks rukken op naar Syrië.

    Gisteren, op 24 augustus, was het op de dag af exact 500 jaar geleden dat de Ottomaanse Turken hun veroveringsoorlog van het Midden Oosten begonnen met het verslaan van het Mammelukken-Sultanaat bij de stad Dabiq in Syrië. We voorspellen al jaren dat Turkije de strijd tegen het terrorisme als voorwendsel zal gaan gebruiken voor een nieuwe agressieve veroveringstocht, die het door Erdogan en zijn islamitische AK Partij gedroomde herstel van het Ottomaanse Rijk mogelijk moet maken. Met het binnenrijden van tientallen Turkse tanks in Syrië is dat herstel nu daadwerkelijk begonnen, en daarmee ook de vervulling van een uiterst belangrijke Bijbelse eindtijdprofetie, die van het laatste, 8e (herstelde 7e) wereldwijk, het ‘beest dat van zijn dodelijk wond genas’, dat op den duur het grootste bloedbad uit de menselijke geschiedenis zal veroorzaken.

     

    Lees meer...   (36 reacties)

    *

     

    *

    Ik denk dat Angelina Märkelina begint spijt te krijgen van die zovele foto’s waar ze naast Sultan Erdogan prijkt. De Duivel en zijn moer!

    Of zou ze eerder hoge verwachtingen koesteren, dat de Turkey’s, net als in ’14-’18, samen met Duitsers, zij-aan-zij vechten tegen de rest van de wereld?

    Met dit verschil: toen was niet Turkije de sterkste, maar het Keizerlijke Duitsland dat onder leiding stond van weer eens een andere Saksen-Coburger-Gotha….

    Kijk, kijk, weer eens een klein bewijs, waarin een klein land zo groot kan zijn. Weet gij, Fluppe Coburg? Uw over-over grootoom die oorlog voert tegen de Vrije Wereld samen met de Turken!

    Hoort U ook dat donderen in de verte, richting Keulen?

    *

    Bijlage

    https://youtu.be/m3RkzwICo78?list=PL6CCB572959F3584B

    Dit is een link die U zeker niet moogt missen. Niet alleen voor wat ons Barabaraatje vertelt in de Kamers over deze Erdogan, de Hitler² in opkomst, maar vooral op het loflied voor Vlaanderen, op vandaag, op de Wake a/d IJzer.

     

    https://youtu.be/eeXDl4bVDRw?list=PL6CCB572959F3584B

    *

    *

    28-08-2016, 09:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    27-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3630

    5/672 * - Hongarije bouwt 2de hek – vergelijking Einstein/Orban – De techniek van Sultan Erdogan schreit om een Trump-greep -

    .

    Deel 4

    ***

    Zaterdag 27 augustus

    Zon 6u49-20u38

    H Monica, patrones v/d moeders

    *

    Het bij het rechte eind hebben

    Dat is wat geniën gemeen hebben….

    *

    *

    Naast gelijk hebben, moeten ze echter ook nog gelijk krijgen, wat helemaal iets anders is. Tot de feiten hun gelijk bewijzen

    Veel is daar niet aan toe te voegen.

    Tenzij het gebalk in de marge van al die wereldverbeteraars, die willen dat vuur overeenkomt met water, de hel met de hemel en primitief met Beschaafd. Een zekere Marx heeft honderd jaar geleden gepredikt dat het kan, als men maar voordien de Macht in handen kreeg. Wat sedertdien overal met klank (en vooral veel bloedvergieten) mislukt is. Maar om dat mislukken te camoufleren, doen deze nu zoveel mogelijk beroep op de is-lammerij die met andere middelen onder de dekmantel van godsdienstvrijheid, hetzelfde doel wil bereiken.

    Geweld en godsdienstvrijheid: de paradox van deze tijd. Waardoor zou moeten bewezen zijn, dat vuur en water een harmonieus koppel kunnen zijn.

    De Oude Grieken, die van hun Gods geleerd hadden, dat zij eerst verdwaasden, zij die ze wilden vernietigen, kenden, blijkbaar meer van het leven dan onze Grote Verlichte Verstanden. Die kennen zelfs hun eigen spreekwoorden niet meer. En weten dus niet, dat wie het gevaar bemint, er ook zal door vergaan.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Hongarije bouwt tweede hek om vluchtelingen te weren

    *

    Hongarije gaat een tweede hek bouwen bij de zuidelijke grens met Servië om migranten buiten te houden. Dit zei de Hongaarse premier Viktor Orban vandaag.

    Orban zei dat het nieuwe grenshek naast de al bestaande barrière komt te staan. Het moet de verdediging versterken om potentieel honderdduizenden vluchtelingen tegen te houden als het migrantenbeleid van Turkije verandert.

    Het al bestaande hek van prikkeldraad langs de zuidelijke grens van Hongarije met Servië en Kroatië heeft de toestroom van migranten vorig jaar via de Balkan-route sterk verminderd. Maar nog steeds komt een gestaag aantal migranten aan bij de Hongaarse grens met Servië.

    Visumplicht

    Orban zei dat Hongarije zich moet voorbereiden op de mogelijkheid dat de vluchtelingendeal tussen Turkije en de EU klapt. Onder de huidige deal heeft Turkije toegezegd alle medewerking te verlenen in de vluchtelingencrisis. Zo worden alle vluchtelingen die illegaal de EU in zijn gekomen, teruggestuurd naar Turkije. Turkije dreigt echter het akkoord op te zeggen als Europa de visumplicht voor Turken niet binnen enkele maanden opheft. Dat is de EU niet van plan: een van de belangrijke Europese voorwaarden voor afschaffing van de visumplicht is dat Turkije zijn antiterreurwetten versoepelt.

     

    Hongarije kreeg veel kritiek vanwege de bouw van het vier meter hoge hek dat bijna een jaar geleden werd geplaatst. Sindsdien hebben echter ook veel meer landen strengere maatregelen genomen om de toestroom van vluchtelingen in te dammen. Nadat het hek was geplaatst, nam het aantal vluchtelingen dat via Servië Hongarije wilde binnenkomen aanvankelijk af.

    *

     

    *

    ‘Regeren is vooruitzien’ = niemand beter dan Sultan Erdogan die dat weet. Zo houdt hij een dodelijke overvloed van ‘vluchtelingen’ tegen in zijn land, die op een teken van zijn hand Europa zullen willen binnenstromen. Tenzij zijn aanhangers, waar ook in Europa, zijn hoogstaande verwachtingen mogen komen gestalte geven: Eu-lidmaatschap met daaraan verbonden de Eerste Viool te mogen spreken, én vrij verkeer van miljoenen Turken over heel het Avondland.

    Hij denkt vrij zijn vrienden en zijn vijanden te mogen kiezen, zonder daarbij in het minst te denken aan wat die zelf willen.

    Hij wil namelijk, niet met zoveel woorden, God gelijk zijn en rekent er op dat niet hij de wereld nodig heeft, maar de wereld hem.

    Kortom, een uitdaging die alleen reuzen als Donald Trump aankunnen. De juiste man op de juiste plaats om op het juiste moment de juiste knoppen te bedienen. Iets wat de Bin Laden vriendjes van voor en na 9/11 nooit zouden gedaan hebben.

     

    *

    *

    27-08-2016, 18:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3629

    4/600 * - Clinton in Mississippi tegen Farage = het begin van haar einde -

    .

    Deel 3

    ***

    Zaterdag 27 augustus

    Zon 6u49-20u38

    H Monica, patrones v/d moeders

    *

    Vandaag H. Monica….

    Liever die Lewinsky ipv die Hitlery

    *

    *

    Hardvochtig Rechts Nationalisme, zoals dat Clinton Wijf vertelt, bestaat alleen in de gefrustreerde hersenen van een Linkxe dolgedraaide Passionnaria. En dat is precies de leefomgeving waarin Nigel Farage haar heeft gesitueerd. Mensen zoals zij en haar voorganger helpen de wereld om zeep. Kijk gewoon rond, en zeg hoeveel dodelijke fronten er zijn bijgekomen, sinds de Zwarte Ongelukskater in Amerika als geniepige moslimbroeder aan de knoppen zit.

    Dat die onverlaat daarbij Poetin ten berde brengt, zal haar niet in dank worden afgenomen. Ze werkt zich nu al in nesten, en ze is nog niet eens verkozen.

     

    Enfin, Nigel Farage, de vos, heeft haar gekregen waar hij wilde, op haar paard. Van daar, hoog verheven boven de massa kan ze haar fantasie botvieren. ‘Kijk eens, Don Quichotte was maar een arme verlopen Spanjaard. Voor U staat (of zit) een der rijkste Vrouwen ter wereld, die nog rijker wil worden op jullie kap.’

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Clinton vol in de aanval op Nigel Farage: "Exponent van hardvochtig nationalisme"

    *

    Op een conventie in Mississippi gisteren verschenen Donald Trump en Nigel Farage samen op het podium. Farage verklaarde er dat hij nooit op Hillary Clinton zou stemmen, zelfs niet als hij er betaald voor zou worden. Die uitlating zorgt voor een heftige reactie van Clinton.

    Clinton schuwt de grote woorden niet als ze het heeft over de voormalige UKIP-leider. Ze brengt Farage in verband met de opkomst van "hardvochtig, rechts nationalisme" en beschuldigt de Brit ervan een extremist te zijn in de stijl van Vladimir Poetin. "Gisteren voerde een van de meest prominente rechtse leiders van het Verenigd Koninkrijk campagne met Donald Trump. Hij riep anti-immigrantengevoelens op om het referendum over de brexit te winnen. Hij zei dat vrouwen, en ik citeer, 'minderwaardig zijn' aan mannen en wil wetten schrappen die vermijden dat werkgevers op basis van ras discrimineren. Dat is wie Donald Trump aan zijn zijde wil."

    Volgens Farage toont de reactie van Clinton dat ze schrik krijgt. "Haar aanvallen op mij zijn nergens op gebaseerd", vertelt hij aan The Independent. "Misschien moet mevrouw Clinton wat meer gesprekken voeren met de normale, werkende mens in haar land in plaats van mij aan te vallen met gewiekste quotes."

    *

    *

    Amerika, dank zij de verslagen Hitler, na alles de grootste Macht ter wereld, staat voor een tweesprong. Linkx leidt naar de chaos, Rechts naar de toekomst. Een toekomst met Hoofdletter.

    Het Clinton Wijf leeft met de kop in de wolken, hoe rijker hoe liever, en Trump is een man uit het volk die nog elke dag met eigen handen bewijst wat hij kan. Als selfmade man, een formidabele loopbaan opgebouwd, acht hij nu zichzelf in staat om hetzelfde te doen voor de hele wereld.

    Zeker, de man heeft fouten gemaakt. Ook weer in deze verkiezingstijd. Maar hij is niet te beroerd om dat zelf te zeggen. En om zich te herpakken.

    Het zakenleven is niets anders dan iedere keer weer leren uit z’n eigen fouten. En wie in het zog van zo’n fenomeen kan lopen, zal nooit meer langs de kant van de weg moeten staan bedelen.

    Enne, wat geldt voor de Verenigde Staten, geldt ipso facto voor ieder van ons. Het beste bewijs hiervoor is hoe onze Media weer kiezen voor de verkeerde kant….

    *

    *

    27-08-2016, 17:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3628

    4/568 * - In St Lambrechts Woluwe Arabisch in het onderwijs -

    .

    Deel 2

    ***

    Zaterdag 27 augustus

    Zon 6u49-20u38

    H Monica, patrones v/d moeders

    *

    *

    Inderdaad, echt Koninklijk…

    *

    *

    Voelt U, net als ik, iets aan uw elleboog?

    Heb ik nog onthouden uit de schoolstrijd van begin de jaren ’60, toen onze schoioljuffrouwen naar het Beursplein trollen, om er in groep te roepen ‘Weg met Collard’… Zelf stond ik daar op de trappen mee te schreeuwen in de menigte. En daar leerde ik ook veel over ‘de Ziel van het Kind’ – en over ‘Wie de Jeugd bezit, bezit de toekomst’’.

    Zoveel jaren later leven we nu met deze jeugd van toen. Zonder God noch Gebod. Het Katholiek Onderwijs is verworden tot het Vrij Onderwijs, Het Algemeen Onderwijs dus, allemaal met ‘leken’ leerkrachten, want ze ‘doen et’ allemaal door hetzelfde gat. Eerwaarde Heren, en Eerwaarde Zusters? Die zijn uitgestorven. Of uitgeweken. De SD zullen het wel op hun eentje rooien. En doen wat ze willen. Zelfs met goedkeuring van de laatste overlevende Kerkelijke Hovaardigheidsbekleders.

    Maar de boer, hij ploegde voort.

    De Legers kwam, het Arabisch werd de voertaal van op school, maar de boer, hij ploegde voort. Want morgen moest er een nieuwe oogst komen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Voor het eerst in België Arabische les op school

    *

    Arabische les op school. In Vlaanderen mag het in theorie, maar komt het nog nergens voor. In het Franstalig onderwijs tot nu toe ook niet, al brengt het Koninklijk Atheneum van Sint-Lambrechts-Woluwe daar nu verandering in. Het biedt vanaf dit schooljaar als eerste in België Arabisch aan. Dat meldt de krant La Dernière Heure.

    Vijfdejaars die de studierichting talen volgen, krijgen de mogelijkheid om het vak te kiezen. Directeur Massimo Caruso geeft aan dat het Arabisch de op drie na meest gesproken taal in ons land is en dat in de hoofdstad bijna 350.000 inwoners er een band mee hebben.

     

    Caruso benadrukt dat hij zijn leerlingen zo wil vormen tot burgers die openstaan voor andere culturen en wijst op het verschil tussen taal en religie. Het Koninklijk Atheneum heeft alvast een leerkracht die het vak zou kunnen geven. Maar om de lessen van start te laten gaan, moeten er op 1 oktober minstens acht leerlingen voor hebben gekozen. Voorlopig staat de teller op twee definitieve inschrijvingen en lieten zeven leerlingen weten interesse te hebben.

    *

    *

    En de waanzin van onze op stapel staande ondergang zal nooit eindigen, tenzij wel zonder verder tijdverlies via de stembus kiezen voor de spreekwoordelijk beste aller verdedigingssystemen.

    We moeten terug naar een tijdperk waar er geen plaats is voor ‘voorlopige’ Rechterlijke Vonnissen, zoals de TV ons probeert wijs te maken als het gaat over het teniet doen van het nicab-verbod op de Franse stranden.

    Het begin met de letter ‘A’ van Allah, en het eindigt met de letter ‘Z’ van grafzerk. Allemaal onder de grond, met het hoofd naar Mekka. Onder een zerk met Arabische spaghetti-slierten.

    In hun al bijna 1.000 jaar oude graf, zullen onze voorouders, de Kruisvaarders, liggen trillen van ingehouden woede.

    Niet iedereen elke dag een snede brood en een slok wijn, heden ons dagelijks brood zoals in de Kerk, maar iedereen elke dag een machete, een kapmes of een rijzweep. De ‘Beschaving’ van de Dood, ipv die van het Leven….

    *

    *

    27-08-2016, 17:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3627

     6/1220 * - Marc Coucke tegenover de Amerikaanse cowboys is zo geen zacht gekookt eitje als Jo en Pol -

    .

    Deel 1

    ***

    Zaterdag 27 augustus

    Zon 6u49-20u38

    H Monica, patrones v/d moeders

    *

    *

    Baanbrekend Ondernemen….

    *

    *

    Als het van de Vaderlandsche Leugenpers afhingt: dan (liever vandaag dan morgen) Jeroen Optima als poenschepper dan dat Coucke-Beest. Eerstgenoemde, dat is pas een man naar hun hart! Helemaal in de stijl van Steve Gratis, de succesvolle kanaalduiker.

    Deze aanpak is een klein truckje uit de hoerenbuurt die maar al te dikwijls wordt gebruikt om een slachtoffer in de alkoof mee te trekken.

    In ons West-Vlaams taaleigen noemen we zoiets: iemand lijk een kieken tot op het vel pluimen.

    Bij Lernaut & Hauspie, de door Amerika bestolen uitvinders van de Taal-industriële Revolutie zagen we reeds dat de West- Vlamingen bij die Amerikaanse hoerenmeesters, hun Meesters hadden gevonden. Dat die koewachters stom waren, wisten we al lang. Maar zò stom dat niemand daar de authentieke Coburger Boekhoudwetten zou kennen, dat is niet meer normaal. Dat is niet eens meer stom zijn, maar puur banditisme.

    Nu wordt geprobeerd diezelfde lepe truc herhaald te worden voor weer een West-Vlaming die op het punt staat de wereld te veroveren. Een ‘toets’ en geen Toots met mondharmonica die deze keer zoals het Spaanse graan wel de storm zal doorstaan..

    En waar is de Media er als de kippen bij, om voor het gepluimd kieken het vuur op te stoken.

    Ondergetekende, als (bescheiden) boekhoud-expert met een 45-jarige loopbaan in het harde zalenleven, die het allemaal van zeer dichtbij heeft meegemaakt, ziet zich dan ook verplicht dit volksverraad staalhard aan de schandpaal te nagelen.

    Als achtergrond van het gebeuren deze technische uitleg:

    De Angelsaksische Boekhoudwetten staan gewoon eeuwen en eeuwen achter bij de onze, die van de Vlaamse boertjes.

    En daar gaan we dus. Sedert het verplicht openbaar maken van de ‘Jaarrekening’ ergens zo’n 35-40 jaar geleden, werd, naast het openbaar maken, viel niet alleen een bindend verklaarde uniforme voorstelling te respecteren die de grootste analfabeet (waaronder de Vakbonden) wegwijs moest maken, naast het blootleggen van de meest intieme en geheime bedrijfsgeheimen. Lees: o.a. de loongegevens der Directie tegenover die der werknemers kenbaar te maken. Loonmassa tegenover loonmassa… Die, mochten, zoals voorzien in de instructies, maximaal 5 op 1 bedragen. Ook het omzetcijfer, het paradepaardje van ieder bloeiend bedrijf, moest uitvoerig worden toegelicht. Zo wisten de Syndicaten perfect hoe ze ter gelegener tijd elk varkentje apart moesten wassen. Daar deze gangsters zelf niet eens rechtspersoonlijkheid hadden, wisten ze daarbij natuurlijk hun eigen varkentjes goed te beschermen. De zakenwereld stak dus gewoonlijk, waar mogelijk, een tandje bij…. Of legde er anders het loodje bij neer.

    Enfin, die Boekhoudwet, tot stand gekomen onder druk van bepaalde ‘lobbyisten’, stond op straffe van zware boetes, volledige transparantie voor.

    In de fameuze voor eenieder ter inzage evenzo verplichte ‘toelichting’, diende ook (zogezegd ten gerieve van belang-stellenden?) zoveel mogelijk inzage gegeven te geven over de vooruitzichten van elk bedrijf. Welke goed omschreven belangrijke contrasten/verwezenlijkingen stonden er op het programma? Enzoverder, en zo meer. Naar ieders godsvrucht en vermogen.

    En daar komt de syndicale aap uit de mouw. Vaste en solide verwachtingen (een zeer persoonlijke appreciatie!) dienden voor de aandachtige lezer, onder de rubriek pro forma OrdeRekeningen dus reeds als gerealiseerd vermeld te worden. Met daaraan automatisch gekoppeld de tegenpost, ook als orderrekening, op het Passiva Waaruit moest blijken dat de verwachtingen nog geen zekerheden waren.

    Voilà, het publiek was dus in eer en geweten voorgelicht, over het voorbije jaar, maar ook over de komende vooruitzichten. Het zakenleven werd dus verplicht zich als goed huisvader te gedragen.

    En wat doet een waarnemer met slechte bedoelingen?

    Juist. Wat de Waal Street Journal deed met L&H, en wat de overnemer van Coucke nu ook probeert te doen. Zijnde, ‘Meester, Meester, er staat iets op het Actief geboekt dat er nog niet is. Dus: valse balansen….

    Hier geeft het pas aan, te vermelden dat de boekhoudregels voor confraters met minder goede bedoelingen, een oceaan van mogelijkheden te bieden zeer gesofistikeerde zijsprongetjes te maken. Zo zouden onbetaalde facturen (voor teruggezonden leveringen) wel eens ‘gerealiseerd’ kunnen worden, door een tegenboeking via de rekening ‘Voorraden’. Knap gezien: de cliëntenrekening is aangezuiverd, en de voorraadrekening stemt overeen met de werkelijkheid. Maar de geboekte omzet blijft ongewijzigd.

    Enfin, dat zijn allemaal kunstgrepen, die bij Optima beter thuishoren dan bij Marc coucke….

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Marc Coucke beschuldigd van omzetfraude

    *

    Er hangt Marc Coucke en de andere aandeelhouders van Omega Pharma een claim van 250 miljoen euro boven het hoofd. Omega Pharma zou jaren de verkoopcijfers opgesmukt hebben door onverkochte producten mee op te nemen in de boekhouding.

    Overnemer Perrigo schuwt geen inspanning om bij Omega Pharma fraude te bewijzen. Speurders ondervragen het personeel en kijken hun computers in. Een Nederlandse rechter is gevraagd om Waterland, de mede-aandeelhouder van Coucke in Omega Pharma, te dwingen 75 miljoen euro klaar te houden om die te betalen bij een eventuele schadeclaim. In totaal zou Perrigo een claim van 250 miljoen euro willen indienen tegen Omega Pharma.

    Het gaat onder meer om een regeling die het bedrijf had voor niet verkochte producten. Apothekers konden daarbij alles terugsturen wat ze hadden afgenomen, maar Omega Pharma boekte de hele levering als een vaststaand inkomen. Vraag is wie ervan wist. In de omgeving van Omega Pharma is te horen dat het bedrijf zijn boekhouding al vele jaren met die methode voerde, maar volgens een insider nam het belang ervan jaar na jaar toe.

    Volgens een specialist vormt de regeling een inbreuk op de boekhoudregels, en dat is ook de overtuiging van Perrigo. De overnemer ziet dit als de reden waarom het veel te veel heeft betaald voor Couckes bedrijf, en wil zo een stuk recupereren. De kans is groot dat het tot een reeks jarenlange procedureslagen voor de rechtbank komt.

    *

     

    *

    Gelukkig voor de Marc, heeft die betere experten gehad dan Jo en Pol. Want die kregen op het laatst onder invloed van BACOB het latere Dexia, de Waalse Bodson-stommeling als totaal onbekende PDG (nu zou men zeggen CEO (Chief Executive Officer) opgedrongen, die geen jota wist over Handelswetten of faillissementswetten, en tot twee keer toe voor de Handelsrechter in Ieper, zijn huiswerk diende te herpakken. Met het gekende gevolg.

    De Vaderlandsche Leugenpers zou er dus beter aandoen, vooraleer ze nog iets dommer beginnen te schrijven, om Beroeps Federatie der Beëdigde Boekhoud-Experts te raadplegen.

    En al ben ik de laatste om Lernaut & Hauspie te verdedigen, ik zal blijven de waarheid uitdragen. In de hoop hen en hun vele kleine aandeelhouders uit de Westhoek gerechtigheid te bevechten.

    Stel U maar eens voor welk onmetelijk fortuin inzake wereldwijde ‘speechtechnologie’ hen werd ontstolen. Minstens even belangrijk als het gehele wereld wijde web Internet. Ga de toepassingen maar eens na: van de wieg tot het graf beheerst de taaltechnologie elk mensenleven.

    En het is nog waar op de koop toe: zowel Jo als Pol reikten inzake vechtlust niet eens aan de hielen van onze Marc.

    PS

    Ondergetekende heeft geen enkel band, maar dan ook geen enkele met de drie genoemde personaliteiten. Wel doe ik voor ieder van hen tot driemaal toe mijn hoed af! Want onze geliefde West-Vlaamse moedertoale, dat schept een eeuwigdurende band.

    *

    *

    27-08-2016, 17:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    26-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3626

    4/613 * - Dubbele nationaliteiten? No way en zeker niet voor mandaatdragers -

    .

    DEEL 3

    ***

    Vrijdag 26 augustus 2016

    Zon 6u47-20u40

    H Natalia

    *

    *

    Aboutaleb, een Rotterdams-Marokkaanse Hovaardigheidsbekleder….

    Alles went. Ook voor de duivel in de Hel…..

    *

    *

    We zien het bij de Rotterdamse ‘Burgervader’. We worden immers op deze planeet allemaal Wereldburgers. Meestal met een is-lammerij randje. Of zoals het spreekwoord zegt: ‘wezens met een hoek af’.

    En eigenlijk is dat geen probleem. Hun houding van die dubbele wezens is zeer duidelijk: ze wensen van twee walletjes te eten en voelen zich daarbij echt superieur aan de gewone Vlaming. Dat gevoel herkennen we nog van onze kindertijd, samen met het geklik van hielen en de Gestrekte Rechterarm. Dan was het niet Allah, maar A.H. die de Grootste had.

    De vraag is dus eerder: waarom laten ze hun herkomstland nooit los? Van twee dingen één: ze doen het om gemakkelijker te kunnen terugkeren, ofwel doen ze het om als de tijd gekomen is, de Macht te grijpen. En de islammerij kennende aan zijn werken, blijft alleen dat laatste over: na de machtsovername bij de Nieuwe elite horen. Gefindenes Fressen, zoals de Hitlerianen het zagen.

    Daar is maar één oplossing voor: een nieuw soort Brugse Metten. Een of twee kordate optredens, en er zal wel klaarheid komen. Waarna er voor beide partijen geen weg terug meer zal zijn.

    De nieuwe generatie Vlaams Belangers is, zoals U hieronder kunt lezen, op de goede weg. Proficiat en doe zo voort!

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Verbied dubbele nationaliteit voor mandatarissen

    *

    Verbied de dubbele nationaliteit voor politieke mandatarissen. Dat stellen de Vlaams Belang Jongeren voor naar aanleiding van de interne strubbelingen met Turkse mandatarissen bij de SP.a. “Een volksvertegenwoordiger kan geen twee heren dienen, niet aan twee naties loyaal zijn,” klinkt het bij VBJ-voorzitter Bart Claes.

    De perikelen rond het Turks-Belgische SP.a-provincieraadslid en Erdogan-aanhanger Ahmet Koç zette het probleem van de dubbele nationaliteit afgelopen maand opnieuw stevig in de verf. De socialistische mandataris riep in de nasleep van de mislukte staatsgreep in Turkije op om zich in naam van Allah te verzetten tegen ‘landverraders’. Een oproep die door tientallen Turken beantwoord werd met een bestorming op een gebouw van Limburgse Turken die met de oppositie sympathiseren. Hoewel de man voor een interne partijcommissie moet verschijnen, raakte vandaag bekend dat een tiental Turkse SP.a mandatarissen zich voluit achter Koç scharen. Meer zelfs: zij dreigen met ontslag indien de Erdogan-aanhanger uit hun partij wordt gezet.

    Volgens de jongerenvoorzitter van het Vlaams Belang, Bart Claes, stelt er zich een loyaliteitsprobleem ten aanzien van het volk. “Allochtonen die hier politiek bedrijven, kunnen moeilijk objectief blijven bij het nemen van beslissingen in politieke kwesties die ook invloed hebben op het land van hun andere nationaliteit.” Bovendien is een dubbele nationaliteit volgens Claes een belangrijke rem op de integratie van allochtonen. Wie toch een andere nationaliteit bezit, zou hier volgens de Vlaams Belang Jongeren dan ook aan moeten verzaken vooraleer hij of zij een mandaat kan opnemen.

    *

     

    *

    Op Stuka Juncker in Bruxelabla-bla moeten we niet rekenen. Die is bereid zelfs het Leger in te zetten, om de grenzen open te houden, inzonderheid de buitengrenzen. We staan er dus helemaal alleen voor. Nooit in de Geschiedenis heeft het Lot van zovelen afgehangen van zo weinigen. De Vlamingen in hun oorspronkelijke rol kunnen dus een voorbeeld zijn voor heel Europa, in de zin zoals Nigel Farage het voorop stelde in Mississippi zoals U kunt meemaken in deze video.

    https://youtu.be/oj4K9fr_WgY

    We laten de moed niet zakken. Als de nood het hoogst is, is de redding nabij….

    *

    *

    26-08-2016, 14:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3625

    4/484 * - Gaan de islamitische ‘hijab’, de doedelzaken de Schotse kilt wel samen? -

    .

    DEEL 2

    ***

    Vrijdag 26 augustus 2016

    Zon 6u47-20u40

    H Natalia

    *

    *

    Is dit Flikske nu geflipt of geflikt?

    *

    *

    Neen, dat Madammeke regelt alleen maar het verkeer in stinkende Edinburgh. Ze doet het met evenveel inzet alsof het in Mekka zou zijn. Maar dienst doen op Buckingham Palace? No way!

    Van zodra Willem straks zijn stokoud Grootmoedertje opgevolgd zal hebben, gebeurt dat niet. Geen kopvodden-agenten in het Engels straatbeeld. Haar foto, waar ze als tiener, samen met Sire Oom met opgeheven gestrekte rechterarm de Hitlergroet brengt, kan pas op dat ogenblik naar het Koninklijk Archief. Waarna de is-lammerij voor altijd zijn terechte plaats in de Engelse Geschiedenis zal kunnen innemen.

    Allah-the-Greatest save the King!

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Schotse politieagentes mogen de hijab dragen

    *

    Vrouwelijke agenten in Schotland hebben vanaf nu ook officieel de toelating om de hijab, de islamitische sluier, te dragen. Dat heeft de Schotse politie meegedeeld. "We hopen dat moslima's die voorheen de politie niet als een carrière zagen, zich bedenken", zegt politiebaas Phil Gormley.

    Police Scotland wil op die manier dat meer moslimvrouwen tot de politierangen toetreden. Het besluit officialiseert een bestaande praktijk in het land van de kilt.

    Tot dusver moesten de agentes de toestemming van hun overste hebben om hun politietaak in hijabkledij uit te voeren. Er zouden zes moslima's voor de politie in Schotland werken, maar niemand daarvan draagt een hoofddoek op het werk of in hun vrije tijd.

    Londen

    In Londen mogen agentes al meer dan tien jaar lang mensen een hijab dragen. Ook in andere Engelse steden als Manchester lopen gesluierde vrouwen rond. Dinsdag zette Canada het licht op groen voor federale hijab-agentes. En ook Ottawa spoorde moslima's al aan om een carrière bij de politie te beginnen.

    *

     

    *

    Het Rijk van Sultan Otto Man Erdogan zal het dus beter doen dan wijlen het Romeinse Keizerrijk onder Kiezer Hadrianus, om de Schotten buiten zijn speeltuin te houden, daar ergens aan de demarcatie-lijn tussen de Britten en de Schotten, de Muur van Hadrianus liet optrekken, die daar nog altijd ligt als voorloper van Het IJzeren Gordijn waarover Churchill het altijd had.

    Het begint met de kopvodderij in Edinburgh, en het eindigt met kopvodderij in alle Europese steden. Zodat, op de dag dat de Sultan zijn Blijde Intrede komt vieren, overal het verkeer in goede handen zal zijn.

    Als de Britse oorlogsvloot dan ondertussen uitgerust zou kunnen zijn met de Turkse Bloedrode Vaan naast de Amerikaanse Stars and Stripes die de Van Rompaai-vod zouden opgevolgd zijn, zal het slachten van de Europese Christenen zijn opgehouden. Omdat er geen meer over zijn.

    Waarom ik dat weet?

    Omdat het met de is-lammerij altijd zo afloopt. In alle eeuwen der eeuwen. Amen.

    *

    *

    26-08-2016, 10:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3624

     6/942 * - Onze IJzerwake en ‘strandspelen’ op de Suikerrui als verwittiging: is dat het definitieve signaal dat de is-lammers uitzenden -

    .

    DEEL 1

    ***

    Vrijdag 26 augustus 2016

    Zon 6u47-20u40

    H Natalia

    *

    *

    Hierna volgt het allereerste bericht geplukt uit de Eeuwigheid van de wolken, daar weg geoogst door Digitalia van uit het zwerk ….

    *

    *

    Onder de afbeelding hierboven vindt U de ietwat pompeuze omschrijving van het Wereld Wijde Web via ‘the clouds’ die nu ook zijn weg gevonden heeft tot in onze huiskamer. Vaarwel dus de vroegere ‘straalverbinding’ die de laatste zes maand noch straalde noch verbond. Dit hier is ter beschikking, zonder schotelantenne die om de haverklap moest worden bijgesteld. Het levert één giga-bite gedurende de dag-uren, en onbeperkt tussen 00.00 en 08 uur in de morgen. Mij als ‘vroegmens’ dus op het lijf geschreven…. En mits maandelijks € 5,- bij te betalen, onbeperkt GSM-gebruik binnen de grenzen van dit heerlijk land…. Zolang men tenminste niet onder de Etna of de Vesuvius woont, of in San Valentino in de Abruzen, zoals de familie van Olio di Poepo uit Mons.

     

    Mein Liebchen, was willst du noch mehr?

     

    Over dus naar der Coburger Vaderlandscher Pers van elke dag. Ze rammelt aan alle kanten, zegt 10 keer hetzelfde maar met andere woorden en is er vooral voor zichzelve, zeker niet voor de lezers.

    Benieuwd wat de Overheid daartegen zal doen. Opwindende ‘Allahu Akbar’ Boerkini Kermis (met messen, kinder bomgordels en ook de Boerinnekes Dans?) op de Antwerpse Suikerrui. Daar zal veel onnozel volk komen naar kijken! Want je reinste provocatie en zo goed als ‘L’Invitation à la Valse’…. om de opstand met messen en bomgordels meteen te laten beginnen? Is-lammer feesten in ‘de Stad die zot is van ‘A’, en door agressieve ‘verrijkers’ gemolesteerde truckers onderweg naar de Kanaalhavens. Speelt allemaal in de kaart van Sultan Erdogan, de Stichter van het Zweite Ottomaaner Reich dat zich zal uitstrekken van... ‘Pool tot Evenaar’.

    Pegida wordt verbonden – Boerkini wordt op gejuich onthaald door de aanhangers van De Nieuwe Wereld Orde, die de opvolgers zijn van de Nieuwe Orde van wijlen A.H., die slechts der Führer is geweest van alle Germanen.

    Maar de Nieuwe Vlaamse Arrogantie van Burgemeester DeWever ontdekt nu wel ineens de ‘naambekendheid’ van Vlaanderen in de alom aanwezige wereld-opinie. Ik vind dat, in het licht van de opgedrongen ‘Globalisatie’, zeer merkwaardig.

    En ik die dacht dat de strijd voor onze afhankelijkheid gevoerd wordt op het voorplan, en niet van uit een veilige achterhoede, beschermd door een ‘Regeringsakkoord’…. Het is, net als Rerum Novarum van Paus Pius X, nota bene daarvoor heilig verklaard, ‘too litle and too late’….

    Strijd wordt gevoerd op het voorplan, in de frontlinie, en niet door daar te zitten lullen, maar door de koe bij de horens te vatten. Zoals het Vlaams Belang al jaren doet en juist daardoor tot hiertoe weggehoond werd.

    Enfin, dat is het Noodlot van alle na-apers, dat ze nooit zo goed zijn als het origineel. Eens luisteren wat daarover gezegd wordt op de schamele helden-weide in Steenstraete, waar jaarlijks een massa bewuste Vlamingen samenstromen, sedert ze van hun erfgoed onder de Kruistoren in Kaaskerke werden beroofd door de... NV-A. Die houdt daar nu jaarlijks met weinig succes, in hun typische stijl, onder strak staande tricikires, een soort mini-festival met rock and roll….

    In Steenstraete? Daar klopt het hart van het authentieke Vlaamse Land.

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Oproep tot ‘strandfeest in boerkini’, zaterdag in Antwerpen

    *

    Een groepje Antwerpse moslims roept op om zaterdag om 15u op de Suikerrui in Antwerpen een ‘strandfeest’ te houden. De organisatoren willen hun protest laten horen tegen een boerkiniverbod, én de recente uitspraken van Bart De Wever hierover.

     

    “Wij zijn vrouw én vrij! Niet bereid om ons te les te laten spellen over wat we wel en niet mogen dragen. Door niemand”, zo verantwoorden de organisatoren hun oproep. Ze zijn gelinkt aan de organisatie ‘Een Bloem voor een Moslim’. “In de meeste openbare zwembaden zijn vrouwen niet welkom met een badpak naar keuze en ondertussen willen sommige politieke partijen ons de toegang tot onze kust verbieden. Vrouwen zijn zelfs beledigd als ‘tentendragers’ door de burgemeester van Antwerpen.”

    De dames zien hun actie als een duidelijk signaal: “Onze lichamen zijn van ons. Wij bepalen welk stukje huid we bedekken en blootlaten. Zo hoort het en niet anders. Met boerkini, bikini, monokini of zonder al die kini’s.” In de oproep voor het ‘strandfeest’ suggereren de moslims dan ook om een boerkini, zwempak, bikini, duik- of carnavalspak aan te trekken, of een tent naar het stadscentrum mee te nemen. Het is afwachten of het stadsbestuur de organisatie zal toelaten.

    *

     

    *

    Allez, het Weverke wordt de les gespeld door een bende schoondochters die hij, volgens zijn eigen woorden, als zijn eigen bloed beschouwt. Want van discrimineren, heeft hij een broertje dood. Maar goed voor hem, het is niet zijn eigen broertje die dapper optrekt onder der Coburger driekleur. Ja Ja, politiek is een raar beest!

    Of hij nu morgen zaterdag echt de oproerpolitie wil inschakelen wat hem tal van kiezers kan kosten, staat dus bijlange niet vast. Erover ‘in debat gaan’, bla-bla-bla, dat wel. Zo hoeft hij niets te doen om de handen uit de mouwen te steken en kruipen de oproerkraaiers weer knusjes hun hol induiken tot de volgende keer.

    Arm Weverken, dat nu met de hete asem van het VB in zijn nek, met een hazenhartje op de eerstvolgende peilingen moet wachten….

    En zeggen dat zijn weefstuk nog niet eens goed begonnen was, voor hij straks de wacht wordt aangezegd…

    *

    *

    26-08-2016, 09:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    25-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3623

    7/1393 * - Na de zoete droom volgt meestal de nachtmerrie en daarna het ontwaken -

    DEEL 2

    ***

    Woensdag 24 augustus 2016

    Zon 6u44-20u44

    H Bartholomeus, patroon van de leerlooiers en handschoenmakers

    Het weer van Sint-Bartholomeusdag is de voorloper van de herfst

    *

    *

    Als nachtmerries eng zijn, wat dan te zeggen van het ontwaken?

    *

    *

    Er wordt dikwijls gezegd dat een ongeluk nooit alleen komt. Kunnen we vandaag, zoals reeds aangegeven in voorgaand ‘stukje’, over meespreken. Drievoudig zelfs.

    Eerst was er voor de kust van Capri bij Napels, daar waar de vissers bij nacht onder de zilveren maan op snelle boten in zee steken, in zeer besloten kring, de Mini-Top met Merkel, Hollande en Renzi op dat vliegdekschip ‘Garibaldi’ om er met elkaar te praten over vrede. Uiteraard een vrede op hun voorwaarden en mits strikte opvolging van de orders uit Amerika. Hoeft niet eens te worden vermeld: de mensen weten al 70 jaar na de Val van Hitler Derde Reich, niet beter. De Nieuwe Wereld Orde ten bate. Moesten onze Media, in plaats van dagelijks zoveel te leuteren over twee keer niets, een overzicht geven van de Repressie-Processen van 1945 e.v., dan zou daar de zinsnede zeer duidelijk moeten belichht worden, ‘om de belangen van Het Land te hebben geschaad door deel uit te maken van De Nieuwe Orde. Zo zou iedereen begrijpen waarom al die doodvonissen of levenslange hechtenis werden uitgedeeld. Nu is het deze keer niet de Nieuwe Orde, maar de Nieuwe Wereld Orde, ofte het Globalisme zoals uitgezet door Amerika. De zogezegde ‘belangen’ van het eigen land, komen daarbij niet eens meer ter sprake…. Tenzij misschien door de … Vlaams Nationalisten die scanderen ‘Vlaanderen Eerst’, terwijl Vrouwe Justitie nu (geblinddoekt) de andere kant opkijkt.

    Dan was/is er vooral het Syndroom van Calais waar moslim-immigranten nu ook al in Como proberen de Macht te grijpen, en dan die alles verwoestende aardbeving aan onze achterdeur.

    Heel juist, een beetje teveel voor maar een enkel mensenleven.

    Op een oorlogsschip over de vrede komen praten: de symboliek ligt er toch vingerdik op? Als een onmachtig klein burgermannetje als ondergetekende dat al begrijpt, hoe zou de grote Poetin dat dan niet?! Als U daarbij weet, wie die Garibaldi is geweest, dan weet U meteen hoe dat trio denkt over de eenmaking van Europa. Net zoals Garibaldi in 1870 dat deed met de Eenmaking van Italië: om te vuur en te zwaard de bestaande ‘Instellingen’ van Steden en Gemeenten te verwoesten, en te vervangen door … een Nieuwe Orde van landelijke potentaten die de eeuwenoude leefwijze van dit volk uit de tijd van het Romeinse Rijk zou hersmeden.

    Om Generalisimo Garibaldi te ‘actualiseren’, zoals men dat tegenwoordig zo graag zegt, het volgende. Onze buren, fundamenteel zoals alle Italianen, nog altijd Koningsgezind, vertellen graag zijn verhaal op de Monte Landra, op wier flanken wij wonen. Daar werden namelijk zijn samengetroepte legerscharen door de Pauselijke Zouaven in de pan gehakt. Die Zouaven waren toen in hoofdzaak samengesteld uit Zwitsers, Duitsers en… Vlamingen. Wat de opstandelingen niet belette, door te stoten naar Rome en daar de Paus gevangen te nemen, nadat zij Hem beroofd hadden van al de Kerkelijke eigendommen binnen de landsgrenzen. Later kreeg die man daarvoor een bijna goddelijke status in heel het eengemaakte Italia.

    *

    Guiseppe Garibaldi.(1807-1882), Leider van welgeteld 1.089 Roodhemden…

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Giuseppe_Garibaldi

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Italië op rand van asielzoekers crash

    *

    Corsica: Straatgevechten tussen bewoners en Marokkanen – Roemenen in Engeland vallen moslims aan nadat die gehoorzaamheid aan Sharia eisten


    Moslimmigranten hebben Calais en de (snel)wegen veranderd in één grote gewelddadige chaos. Dagelijks worden tientallen auto’s en vrachtwagens aangevallen, vernield en beroofd.

    *

    Iedere week komen met actieve hulp van de EU en de NAVO duizenden nieuwe Afrikaanse migranten in Italië aan, dit jaar al zo’n 102.000. De autoriteiten in Rome zijn volledig overbelast, en hebben geen idee meer waar men al die nieuwkomelingen moet onderbrengen. In Como, boven Milaan, is net als in Calais – dat dankzij migranten een poel van totale chaos en gewelddadige anarchie is geworden - een groot kamp voor (illegale) asielzoekers ontstaan, en in Milaan zelf is het tot de eerste ernstige ongeregeldheden gekomen tussen migranten en Italianen. Oostenrijk en Zwitserland vrezen een stormloop op hun grenzen, en hebben voorbereidingen getroffen om deze af te sluiten. Terwijl de focus van de Europese immigratiecrisis vooral ligt op Duitsland, lijkt het in Italië nog eerder helemaal mis te gaan.

    De Oostenrijkse ministeries van Defensie en Binnenlandse Zaken rekenen op een verdere escalatie van de asielzoekerscrisis, en kunnen binnen enkele uren de Brennerpas hermetisch afsluiten. Inmiddels zitten vele tienduizenden Afrikanen vast in het noorden van Italië, omdat ze noch naar Frankrijk, noch naar Zwitserland, noch naar Oostenrijk kunnen.

    ‘Dammen zullen breken’

    ‘Het is slechts een kwestie van tijd voordat in Italië alle dammen doorbreken, en duizenden Afrikanen een uitwijkroute richting Duitsland willen nemen, over de Brenner, naar Tirol,’ verklaarde een official in Wenen. De Oostenrijkers hopen –waarschijnlijk tegen beter weten in - dat de Italiaanse regering de situatie nog iets langer onder controle kan houden.

    Eén ding is duidelijk: mochten er tienduizenden migranten over de Brenner richting Duitsland trekken, dan zullen die niet langer automatisch worden toegelaten. Dat betekent dat Tirol de grootste ‘wachtkamer’ voor asielzoekers van Europa dreigt te worden. (1)

    Chaos en geweld in Calais

    Om te zien wat dat voor gevolgen zal hebben, hoeven we alleen maar naar Calais te kijken, waar een enorme illegalen’stad’ is ontstaan. Dagelijks vallen vele tientallen moslims tegelijk zomaar auto’s en vrachtwagens aan, vernielen ruiten, bedreigen en mishandelen bestuurders, en stelen alles wat ze kunnen vastpakken. Veel inwoners van Calais mijden daarom de doorgaande (snel)wegen, en waarschuwen anderen hetzelfde te doen. (2)

    Corsica: Straatgevechten tussen bewoners en Marokkanen

    Ook op Corsica is te zien waar het pro-islamitische massa immigratiebeleid in heel Europa op zal uitdraaien. Onlangs vonden daar opnieuw massale straatgevechten plaats tussen autochtone bewoners en Marokkanen, wier criminele bendes de straten al jaren onveilig maken. De Corsicanen zijn dat spuugzat, en beginnen in verzet te komen. De gevechten vorige week ontstonden nadat moslims agressief werden omdat Fransen op het strand foto’s aan het nemen waren. (3)

    Roemenen in Engeland komen in verzet tegen Sharia

    In Engeland moet het verzet tegen de onderdrukkende islamitische Sharia wetten uitgerekend van andere Europeanen komen. In Luton bestormde een groep Roemenen met knuppels een moslim kapsalon, en sloegen de eigenaar, Mohammad Abbas-Khan, het ziekenhuis in. In het afgelopen jaar waren de spanningen tussen beide groepen hoog opgelopen, omdat de moslims van iedereen de naleving van de Sharia in hun wijk eisen, en bijvoorbeeld het drinken van alcohol op straat verbieden.

    Moslims vallen steeds vaker politie aan

    In steeds meer stadswijken heerst de Sharia dan ook reeds, en hebben Engelsen er nauwelijks meer iets te vertellen. Zelfs de politie niet; op dit filmpje is de dagelijkse praktijk in Groot Brittannië te zien, waar moslimbewoners agenten aanvallen. En dat komt omdat ze nog altijd volop de ruimte krijgen om hun racistische, discriminerende, haatzaaiende en gewelddadige religieuze ideologie na te volgen en te verspreiden. Nu moslims op deze wijze in steeds meer plaatsen in Europa zelfs de politie beginnen te trotseren, is het moment van een grote maatschappelijke crisis met de islam vermoedelijk niet ver weg meer.


    Xander

    (1) Krone
    (2) Nunez Report
    (3) Breitbart
    (4) The Muslim Issue (via Shoebat)

    *

     

    *

    Dienstmededeling voor de Sterkhouders van het Franse Front National.

    Lieve Marina,

    Inzake de zorgwekkende toestand in Calais en Omgeving, wordt voorgestemd om in wederzijds akkoord, terug te komen op het nefaste Verdrag van Utrecht (1713) waarbij heel Frans-Vlaanderen van De Vlaamse Bergen tot Duinkerke, zonder de minste tegenprestatie, en boven de hoofden der mensen, door de Grote Mogendheden aan Frankrijk werd toegekend.

    Van zo gauw de streek daar opnieuw Vlaams grondgebied wordt, komt een Vlaams Vrijwilligersleger daar schoon schip maken met de herrieschoppers. Al wie niet met zuivere tongval ‘Schild en Vriend’ kan zeggen, wordt door de mangel gehaald.

    Het eindproduct na dat mangelen wordt aan de vissen van Het Kanaal gevoerd. Alle verdere leveringen, wereldwijd, geschieden onder remboursement….

    Dat zou La Douce France erg tegemoet komen en ons kan het van onze torenhoge levensgrootte staatsschuld afhelpen.

    A la guerre comme à la guerre…..

    Achteraf proberen we dan zaken te doen met Amerika. Voor wat, hoort wat.

    PS

    Groeten aan iedereen daar die meteen van hun ergste nachtmerrie zouden verlost zijn….

    *

    *

    25-08-2016, 13:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3622

    6/982 * - Aardbeving Perugia - Messenmoord bij de Tegenvoeters –Onze Grote Verlichte Verstanden de messteek-ervaring laten opdoen -

    .

    DEEL 1

    ***

    Woensdag 24 augustus 2016

    Zon 6u44-20u44

    H Bartholomeus, patroon van de leerlooiers en handschoenmakers

    Het weer van Sint-Bartholomeusdag is de voorloper van de herfst

    *

    24/8/79: Pompeï onder de as.

    In dit heerlijk land waar iedere dag naar verlof, rust en gezelligheid neigt, zou men bijna denken onder de vleugels te leven veilig onder de bescherming van Moeder Natuur. De grootsteden daarentegen lijken daarbij haast tegennatuurlijk te zijn, waar de mens louter uit kuddegeest bij elkaar hokt als vliegen op een klontje suiker, daar waar suiker in de eerste plaats niet goed is voor de gezondheid.

    Ofwel wordt men er – bij nacht - bedolven onder de as van de nabijgelegen vulkaan zoals Pompeï op deze voorbije nacht in ’79 na Chr., ofwel ontwaakt men er ’s morgens als lijk onder de puinen van zijn eigen woning. Dat overkwam onze buren, in hun slaap verleden nacht. Hele dorpen plat geschud, honderden doden, duizenden gekwetsten en een onafzienbare chaos. De mensen, daar in die zo goed als verlaten bergdorpjes, die alleen nog bevolkt zijn in de verlofmaanden door de oorspronkelijke bewoners die er hun verlof komen doorbrengen, zijn meestal zo arm als Job. Tenzij ze leven dank zij hun karig pensioentje dat schommelt tussen de € 350 en 451…..

    En, waarschijnlijk net zoals bij Pompeï, kregen ze het bezoek van de Groten des Lands, de eersten van een lange rij ramptoeristen. Waar ze, samen met hun vele lijfwachten, de hulpverleners alleen maar van hun werk afhielden, terwijl de slachtoffers onder het puin onder hun voeten de laatste adem uitbliezen…

    Recente huizen zijn als voorzorgsmaatregel verplicht veel steviger gebouwd, gedragen door een constructie van staal en beton. Maar wat wilt U: de pittoreske huisjes daar die deze mensen bezitten, zijn hun enige rijkdom en geld om deze te herbouwen, is er niet. Want de Begroting laat dat niet toe, wil men verder de wilde islamitische immigratie en dus meteen de Groten der Aarde een zalig leven bezorgen…

    Ook vandaag hangen bij ons de vlaggen halfstok in de strakke wind, de Italiaanse driekleur broederlijk naast de Zwarte Leeuw.

    *

    Toen viel de torenklok stil…..

    *

     

    *

    Het is onder ons,

    Het wapen van de sluipmoordenaar….

    *

    *

    Deze keer is het bij onze Tegenvoeters gebeurd, waar men o zo goed toekijkt wie en wat er het land binnen mag.

    Bij ons is de kans dus duizendmaal groter, om op straat of in de winkel in naam van die Allah doodgestoken te worden. Achteraf kan dan nog altijd klacht bij de Politie worden neergelegd. Maar wat helpt een pleister op een houten been?

    Het Kwaad met wortel en tak uitroeien, zegt U? Maar man, dat is heiligschennis! Want puur racistisch! Wij moesten hen zo zeer uitgedaagd hebben door precies daar te zijn waar bidmatjes zouden worden uitgespreid!

    Waren wij misschien weeral vergeten dat moslimmers in wrede komen? Zij wensen hier hun leven (op onze koste) te komen doorbrengen en vragen daartoe alleen de nodige ruimte.

    Wie zijn wij dan om hen dat te beletten?

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    vrouw neergestoken door Fransman die ‘Allahu Akbar’ schreeuwt

     

    Een Franse man is dinsdagavond opgepakt nadat hij een Britse vrouw doodstak en twee anderen verwondde in een jeugdherberg in de noordoostelijke Australische deelstaat Queensland. Dat heeft de politie woensdag gemeld. De aanvaller zou ‘Allahu Akbar’ (God is groot) geroepen hebben.

    Het incident vond dinsdagavond laat plaats in de jeugdherberg Shelley’s Backpackers in Townsville, aldus adjunct-politiecommissaris Steve Gollschewski tijdens een persconferentie. Meer dan 30 mensen waren getuige van de aanval. Volgens de politiechef zou de aanvaller zowel tijdens de aanval als tijdens zijn arrestatie ‘Allahu Akbar’ hebben geroepen.

    Een 21-jarige Britse vrouw overleefde de aanval niet. Een dertigjarige man werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, terwijl een derde iemand gewond raakte aan zijn benen maar ondertussen al het ziekenhuis mocht verlaten.

    De 29-jarige aanvaller was in Australië met een tijdelijk visum sinds maart, en wordt momenteel behandeld in het ziekenhuis voor snijwonden aan zijn armen.

    Gollschewski voegt nog toe dat er een onderzoek is geopend naar moord, en wordt onderzocht of er ‘extremistische context is, en of er sprake is van radicalisering’.

    *

    Als kind vluchtte ik altijd zo ver mijn kleine beentjes het toelieten, als er thuis (clandestien) een varske werd gekeeld. Knorretje had een hele tijd bij ons gewoond, tot, volgens ons Ma, zijn tijd gekomen was. Dezelfde avond nog zou de slager langskomen om hem te ’steken’, zodat beide helften konden hangen te stijven om de volgende dag gemakkelijker te worden gekipkapt.

    Zijn doodskreten toen de poten van onder zijn lijf werden weggerukt zodat hij languit precies paste op het stro waarmee zijn varkenshaar zou worden weggebrand, sneden door merg en been en ik kwam maar weer thuis toen iedereen al sliep.

    Nu stel ik me voor, niet dat er overal bedjes van stro zullen uitgespreid liggen te wachten, maar ik verwacht dat er rond mij in de menigte plots doodskreten zullen weerklinken, omdat weer de een of de andere ‘ongelovige hond’, ingevolge de instructies van de Profeet van 1400 jaar geleden, in doodsangst, ligt leeg te bloeden. Vermoord door een of andere ‘psychopaat’ die het Noorden zou kwijt zijn.

    Een idee voor de Dames en Heren, top-figuren van de ‘Staatsdragende Partijern’: zich laten vastbinden tussen ander slachtvee in een slachthuis, hangend aan vleeshaken. Het slachten aan de lopende band gaat ondertussen door, en net als het Volk, laten de verdoofde varkens zich niet eens horen.

    Voorwaar een behandeling die ze niet vlug zouden vergeten, als ze tenminste even goed met het hoofd naar beneden de slachtpartij hadden meegemaakt. Waardoor zij een ervaring rijker zijnde, net als de Burger op straat, de dood in de ogen hebben gezien.

    *

    *

    25-08-2016, 11:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    24-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3621

    4/785 * - Toelichting op het fascisme van Mussolini -

    Deel 4

    Maandag 22 augustus

    Zon 6u41-20u48

    H Siegfried

    *

    *

    Eendracht maakt Macht

    *

    Aan Mussolini een soort ‘Führer Principe’ als bij Hitler toedichten, is de man teveel eer aandoen. Ik was er natuurlijk niet bij, maar een zogezegd Almachtige Leider die zelf de buitenwacht krijgt aangezegd, op de manier zoals de Hoge Raad v/h Fascisme deed om de Duce af te zetten, wijst eerder op een speciale soort ‘democratie’. Na deze nachtelijke fatale beraadslaging, liep de Duce zijn onmacht uit te huilen op de schouder van de kleine Italiaanse koning (Victor Emanuel II van Savoye), in de hoop zich door deze, boven het hoofd van de Hoge Raad, bevestigd te zien. Maar de koning, maar al te blij zijnde, van zijn Eerste Minister te zijn afgeraakt, liet Mussolini door de Carabinieri ‘in bescherming nemen’. Die voerden hun gevangene in allerijl naar een afgelegen hotelletje boven op de Gran Sasso, ver van de massa die hem eventueel was komen bevrijden. De volgende dag werd hij daar echter ‘gered’ door een speciaal SS-Commando van zweefvliegers, onder leiding van Otto Shorzeny. Even later was Mussolini bij zijn spitsbroeder Hitler, die juist in Rastenburg een aanslag op zijn leven door von Stauffenberg had overleefd. Terugkeren naar Rome zat er echter niet meer in, daar diens opvolger ondertussen de oorlog had beëindigd. Mussolini richtte dan maar in het Noorden van het land, een Romp-Staat op, die de oorlog wou voortzetten. Wat ’n illusie van korte duur bleek te zijn. Op de vlucht, als Duits militair vermomd mengde die zich tussen de terugtrekkende Feldgrauen, waar hij onderschept door Communistische Verzetsrijders, zogezegd op bevel van Moskou koelbloedig werd geëxecuteerd. Daar verdween voor altijd zijn aktentas met geheime inhoud, die hij heel de oorlog bij zich had gedragen. En daar bracht zijn jonge minnares, Clarette Petacci het offer van haar leven, door zich voor de Duce te werpen, op het ogenblik dat die doorzeefd door medailleurkogels, als een hond werd afgemaakt.

    De volgende dag bengelden hun beide verstijfde lichamen zij-aan-zij aan de voeten opgehangen, aan de luifel van een tankstation in Milaan. Waar, na een paar uur, op vraag van de Bisschop, haar rok aan de knieën werd samengebonden, zodat, zeggen de archieven, ‘haar naakte schaamdelen aan het zicht onttrokken werden’.

    De cowboys uit Amerika als Overwinnaars van het Nationaal Socialisme, leerden de Europeanen achteraf, dat een democratie voortaan, zoals bij hen, diende te worden geleid altijd door minstens 2 ‘Staatsdragende’ partijen met totaal tegengesteld gedachtengoed…. Een beeld dat ondertussen de hele wereld is gaan domineren, uitgenomen in de moslimlanden. Daar voert de machtigste pari, zogezegd in naam van de ‘Religie’ altijd de boventoon, zodat die alle andere meningen in bloed kunnen gesmoord worden.

    Neen, de vergelijking tussen de islammerij en het fascisme gaat ten gronde helemaal niet op . Er is altijd wel een stok te vinden, als men een hond wil slaan….

    Naar verluid, gaan in Italië tot op de dag van heden volgende verhalen. Het gemassacreerde lichaam van de Duce rust in zijn sobere crypte in Predappio, zijn geboortedorpje, iedere namiddag aan weerszij beschermd bewaakt door 2 ge-uniformde erewachten die deze klus al 70 jaar uitvoeren op basis van vrijwilligheid. Op het Campo Santo in Rome, staan, daar aangebracht door ‘onbekenden’, nog dagelijks verse bloemen op de zerk van Claretta Petacci.

    Laten we zeggen, dat dit het andere gezicht is van het vermaledijd fascisme…

    PS :

    De Savoyes moesten hun wel zeer speciale vriendschap met Mussolini na de oorlog duur te betalen. Ze werden namelijk in een landelijke volksraadpleging, weggestemd. Met een bijna te verwaarlozen meerderheid. Daar kon de opvolger van Victor Emanuele II, zijn zoon Umberto, niets aan veranderen. Diens bedgenote, dochter van de Koning-Soldaat en Specialist Alpine Duiker Albert I van Saxen-Coburg, zuster van Leopold III, werd immers besproken als een van de vele liefjes van… Mussolini. Het was via deze vrienden-relatie dat Leopold II op 19 november 1940 in privé-audiëntie door Hitler ontvangen werd op de Berghof in Berchtesgaden, waar die ging smeken om na de oorlog de Sire te mogen worden van Gross Belgien, Frans-Vlaanderen en Nederland inbegrepen. Voornaamste argument: ook hij was, net als A.H., een Duitser, terwijl de Oranjes eerder bekend stonden als… Anglofielen. Het protocol van deze vergadering blijft echter staatsgeheim, zeker nog voor de volgende 100 jaar. En wat hun tolk achteraf na de oorlog uit de biecht verklapt heeft, daar zijn geen bewijzen voor. Officieel was Leopold II daar, om clementie te vragen voor zijn soldaten in krijgsgevangenschap. Echt ontroerend, toch? Vooral als men weet dat het merendeel daarvan al vele maanden (meestal tussen juni en december ’40) weer thuis zaten bij Moeder-de-Vrouw…

    *

    24-08-2016, 16:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3620

    6/1208 * - Geen internet, dus toeristische praatjes -

    .

    **

    Deel 3

    Maandag 22 augustus

    Zon 6u41-20u48

    H Siegfried

    *

     

    Capedimonte met eeuwenoude Pauselijke burcht…..

    *

    *

    We zijn hier op deze blog inderdaad niet in de Grote Politiek waar er eeuwig en een dag kan gepalaverd worden over een op de grond liggende bananenschil. Hier worden hele bananen-plantages dagelijks opgeruimd. En hoe rapper de janboel verdwijnt, hoe rapper die weer aangroeien. Net het omgekeerde als met ons armtierig pensioentje gebeurt.

    Vrijdag, zaterdag, zondag, maandag: geen drie, maar straks vier dagen volledig afgesneden van de buitenwereld. Wat mag er toch gaande zijn? Hebben de Amerikanen misschien de stekker uit hun satelliet getrokken? Staan we ondertussen tot 2020 ‘on hold’, tot de EU-sataeliet Galileo eindelijk zal geactiveerd worden? Maar ook dan zullen de problemen blijven bestaan, want Galileo Galilei was ook ’n Italiaan en met Italianen aan de knoppen van het Internet is men nog niet aan de nief papatjes.

    De teerling is geworpen: we trappen het af. De Zetel van die snertfirma antwoordt zelfs niet meer aan de telefoon. Heen en weer naar daar rijden (in de omgeving van Firenze) wil zeggen 600 Km afleggen om ze daar hun vet te geven. Dat is het niet waard!

    Want sedert we daar zo’n 12 jaar geleden cliënt zijn geworden, is de wereld danig veranderd. Draadloos betekent nu inderdaad niet alleen zonder vaste draadverbinding, maar ook zonder straalverbinding. Ik hoop dat U begrijpt wat ik bedoel, want ikzelf begrijp er niks meer van. Tenzij een tweede antenne bijzetten de oplossing zou zijn.

    Er blijkt op slechts zo’n 30 Km van bij ons, in Viterbo, de provinciehoofdstad een distributiecentrum te bestaan die zijn diensten aanbiedt voor € 10.- per maand. Via een soort ontvangertje, dat niet groter is dan een sigarettenpakje. Overdag max 1 giga-byte en na 24 uur onbeperkt.

    Als daar maar muziek in zit!

    We gaan dus dat systeem erbij nemen, en zo de kat een beetje uit de boom kijken. Onze 3 herdershonden kijken er ook al naar uit, want ‘beestjes pakken’ is de enige olympische discipline die ze aankunnen. Moet U maar eens uitproberen, als U – zeer uitzonderlijk – niet welkom bent. Ze doen me dan telkens denken aan de leeuwen van het Colosseum….

    Ach, kon het vandaag nu maar kattenjongen regenen, dan had ik minstens nog dàt te doen: luisteren naar de regen die gestuurd door een strakke Noordenwind, tegen de ruiten slaat. Die wind, eigenlijk is die er al, maar op dit uur straalt de zon reeds temperaturen van tegen de 40° Celsius naar onze Blauwe Planeet. Geen weer dus om een hond door te jagen. En dat bewijzen weeral mijn 3 Duitse Herders, door de hele tijd languit op de koele vloer liggen uit te slapen. Ook bij hen beginnen de jaren door te wegen….

    Een mens zou goesting krijgen, om de wereld te laten door draaien, en om ze daar gezelschap te gaan houden…

    *

     

    We zijn wel de dag voordien gaan varen in de hoop een beetje verkoeling te vinden. Maar het meer was deze keer net een plas uitgedroogd water. Geen zuchtje wind, geen rimpeltje, zelfs ons schroefwater was te lui om te glinsteren in een lange uitwaaierende baan achter ons. Er was geen levende ziel op het water, wel op de stranden, in de blakende zon. Het zand is hier zwart, dus zich vergissen met het blonde Noordzeestrand is niet mogelijk. Nochtans zijn er, voor goedzienden (wat niet aan mij besteed is), evenveel blote lijven te bewonderen als in Blankenberge. Terrasjes zult U hier niet vinden, aan deze ruige kant van het meer. Dat is meer iets wat de Beschaving als de Natuur al vele jaren hebben verdrongen.

    Had het Gentse Liegebeest hier in zijn gloriejaren dit Italië gekend, de leuze ‘Only in Belgium’ had nooit bestaan. Want op de hele wereld is er geen plaatsje waar Moeder Natuur zo innig verbonden is met de Klassieke Oudheid, waaruit onze Beschaving, vergeten we dat nooit, is gegroeid. Italië is het mooiste land ter wereld. Spijtig, zoals men hier zelf zegt, van al die Italianen….

    Zoals U al tussen de lijntjes hebt begrepen, zijn we uitzonderlijk langs de oever blijven hangen. Normaal steken we over naar het Pausen-Eiland, helemaal aan de andere kant van het meer. Bisentena, want dat is de naam, was zo’n duizend jaar geleden de zomerresidentie van de Pausen, met op korte afstand de versterkte burcht van Capedimonte waar iedereen in geval van nood, per boot kon naartoe vluchten. Het eiland is al honderden jaren de privé-eigendom van het Prinsengeslacht ‘del Drago’ uit Rome en sedert kort, wegens de vervuiling, verboden voor bezoekers. Daar staan 7 kerken op, en een basiliek, allemaal even grondig leeggeplunderd…. Je vaart de overdekte inham binnen, en legt er aan aan de steiger waar ooit de Pausen voet aan wal hebben gezet. Op het rotsplateau, hoog boven het meer, kan je er zalig genieten van de koele bries uit de bergen. Vluchten kan niet meer, want de toegang tot de burcht via het strand is afgegrendeld. Men geraakt er alleen binnen via de vaste wal, als gast van een van de zes appartementen die er constant bewoond zijn. De burcht telt thans inderdaad, net zoals elk burgerwoning, 6 verschillende huisnummers. Maar door de open poort ziet men er wasgoed aan de lijn hangen te drogen. Zelfs vrouwen ondergoed….

    Het tweede eiland, de Martana, is gewoon eigendom van een schaapherder, die daar in de volle verlatenheid, zelfs geen herdershond nodig heeft om de kudde te bewaken.

    In Viterbo (70.000 inwoners) bevindt zich het gerestaureerde Palazzo Papale als publiekstrekker. In een aanpalend straatje staat de preekstoel van Thomas van Aquino. En in Montefiascone vindt U de San Flaviano, een der eerste basilieken van de Christenheid, met de Pauselijke loggia, waar de Paus vroeger de menige kwam toespreken en o.a. kwam oproepen voor weer eens ’n Kruistocht tegen de islammerij van toen. Wees dus niet verwonderd, dat U, meer dan in Rome, overal op alle soorten gebouwen, de Pauselijke tiara ziet gebeiteld staan boven de ingang, zelfs op de stadspoorten.

    *

    Dat alles tenminste is, wat de streek voor normale mensen te bieden heeft. Niet voor mensen dus die op zoek gaan naar Pokémon-beestjes. Die vinden al dat gedoe rond de tastbare Kerkelijke Geschiedenis maar niks. Zelfs nog geen bord spaghetti waard… En dat is nochtans, naast pizza, het geprefereerde voedsel van de plaatselijke bevolking. Hoogstens ‘al fromagio’, wat wil zeggen, dat er een paar haardunne slierten geitenkaas onder de deegwaren zijn geroerd….

    We hebben hier ooit Nederlanders ontmoet, die al bijna 50 jaar hier hun verlof kwamen doorbrengen. Fijne mensen. Een bejaard koppel, samen met de zuster van de dame, weduwe geworden. Ze kwam hier, zei ze (en herleefde bij de herinnering), om bij haar echtgenoot te zijn, wiens as op het meer was uitgestrooid, zo’n 25 jaar geleden. Ze was zelfs voor haar jarenlange trouw als bezoekster, vereremerkt op onze Casa Communale…..

    En of die man daar in vrede rust! Het moet er heerlijk vertoeven zijn, 190 meter in diep water, haast als in de moederschoot, tussen allemaal hete vulkanische waterbronnen….

    Een idee voor later?

    *

    *

    24-08-2016, 15:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3619

    4/624 * - De islamitische bikini is het bewijs van evenvele agressieve intimidatie-pogingen -

    .

     

    2

    Maandag 22 augustus

    Zon 6u41-20u48

                                           H Siegfried

    *

     

    De al decennia Coburger Senaatszeetels

    *

    *

    *

    Precies of wij, Westerse mannen, niet weten wat er onder die verhullende lange gewaden verborgen moet blijven. Het kijken niet waard. Want al die lange gewaden zijn een on-onderbroken herinnering aan de in de lucht hangende bedreiging van onze totale ‘onderwerping’. Juist daardoor stoot het af. Dat halve wilden graag zouden toehappen, is niet aan ons besteed.

    De enige goede reactie is dat we dat niet willen, noch de verpakking, noch de inhoud. Ga terug van waar U verjaagd werd. Want U bent daar verjaagd, precies omdat U er niet goed genoeg voor waart om daar te mogen leven.

    Voorverpakte vrouwenlichamen, als evenveel katten in zakken, en opruiende imams die haat prediken, omdat ze juist daarvoor zijn opgeleid: en daarmee wilt onze Overheid onze pap doen koelen!

    Ja, ik weet het, die Overheid doet dat omdat ze dat opgelegd zijn door de zich onoverwinnelijk geachte Amerikanen, die op die manier proberen de bestaande diversiteit van meerdere bevolkingsgroepen door de mangel te halen, zodat de oude fierheid verdwijnt en plaats maakt voor de ‘onderwerping’.

    In mijn dialect betekent dat ‘Zitten en Zwijgen’ zoals onze Oudjes te horen krijgen de dag dat ze er teveel zijn. Al die ‘Rusthuizen’ hebben één ding gemeen: ze zijn wachtkamers van de Dood, maar ze hebben mooie namen. ‘Engelen Dale’ bijvoorbeeld. Het Dal der Engelen wat de menselijke waardigheid tot een (betaalbaar) minimum is herleid.

    Van werkpaard die heel zijn leven van de morgen tot de avond hard labeurwerk heeft geleverd, tot afgedankte hengst…

    Het is het beeld dat opdoemt achter elke gesluierde vrouw, of die daar onder nu iets aanheeft of niet. Want ze vertegenwoordigt de islammerij op een agressieve manier en islam is uitbuiting van het gastland.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Defraigne wil dat Senaat zich buigt over boerkiniverbod

    Senaatsvoorzitter Christine Defraigne (MR) wil dat de Senaat het debat voert over de boerkini. "De boerkini is de ontkenning van de vrijheid van de vrouw", aldus Defraigne vandaag in een interview in La Libre Belgique.

     

    "Ik heb een moreel probleem met de boerkini," aldus Defraigne, "zowel als vrouw, als als feministe. Na 100 jaar strijd voor de emancipatie van de vrouw en voor het recht om over het eigen lichaam te mogen beschikken... Waarom al die strijd als het is om een vrouw in boerkini naast me op het strand te zien. De boerkini isoleert en is de ontkenning van de vrijheid van de vrouw."

     

    Defraigne erkent ook dat een boerkiniverbod niet zo eenvoudig ligt. "We moeten een wet goedkeuren die een algemeen boerkiniverbod doorvoert, maar die wet moet ook erkend worden door het Grondwettelijk Hof en het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. De boerka kon verboden worden omdat hij het gezicht bedekt en sociale interactie bemoeilijkt, maar dat is niet het geval met een boerkini," merkt ze op.

     

    Ze weigert om het debat te voeren via slogans en platitudes, en meent dat de Senaat het meest geschikt is om de kwestie te bespreken.

     

    Defraigne gaf tijdens het interview ook nog aan dat ze lijsttrekker zal zijn voor de MR in Luik bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

     

     

    *

    Natuurlijk moeten nutteloze Senatoren al die andere nutteloze wezens beschermen. Het is zelfs de enige reden van hun bestaan geworden.

    Kijk, ze gooien het of tafel en gaan erover in debat. In de overtuiging dat de kous daarmee af is.

    Maar de kern van de zaak, de ongewenste indringing van ontelbaar vele op verovering uit zijnde volksverhuizers, dringt niet eens door. Het komt in hun koppeke niet eens op, dat wij dat in hun landen nooit zouden moeten proberen.

     

     

    *

    24-08-2016, 12:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3618

    5/846 * - Koteren of pokeren: volgens Erdogan is dat hetzelfde -

    **

    Deel 1

    Maandag 22 augustus

    Zon 6u41-20u48

    H Siegfried

    *

     De koteraar, het wapen van de Duivel…..

    *

     

    *

    Koteren of pokeren, het zijn woorden die dicht verwant zijn met vuur en ondergang.

    En natuurlijk gebruikt de Nieuwe Russische Tsaar de geboden kansen om zijn geboren plaaggeest Obama een poot uit te vijzen. Hoe zou je zelf zijn. Zie het een beetje als een zoete weerwraak voor de boycot op de Spelen van Rio voor de Russische atleten zogezegd voor de Staatsdoping. Maar maak daarbij alvast obstructie voor het enorme aantal medailles van de USA die nauw samenwerken met de Internationale doping controle. Die zet zelfs, met de Russen als lijdend voorwerp, de klok zo maar ineens acht jaar achteruit.

    En daar staat ons Angelake daar in haren bloten. Het is een nog ergere gedachte dan aan enen bloten Trump, haast zonder trompet afgebeeld. Precies alsof dat soort lichaamsdeel en niet het hoofd belangrijk zou zijn om een Land als Amerika te besturen…. Met Merkel zou het al niet veel beter zijn: overal vel te veel.

    En juist om het vel gaat het in deze wereld. Zoveel mogelijk mensen en klanten het vel afstropen. Eerst met woorden, later met de praktijk zoals in het islam strafwetboek. Hebben de Nazi’s hen voor getoond, hoe uit mensenhuid een sierlijke lampekap kan getoverd worden.

    Lampekappen maken en geiten neuken: allemaal prerogatieven als op het lijf van Erdogan geschreven. En zie, daar slaat men bij ons in de Limburg zelfs elkaar de hersens in….

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Duitse veiligheidsdienst BND beschouwt Turkse president Erdogan als grote terreursponsor – Kernbommen VS naar Roemenië verplaatst, dichter bij Oekraïne



    De NAVO luchtmachtbasis bij Incirlik.

    Dat de betrekkingen tussen de militair gezien twee grootste NAVO lidstaten almaar verder verslechteren blijkt opnieuw nu de Verenigde Staten in allerijl is begonnen de op de Turkse luchtmachtbasis Incirlik opgeslagen kernbommen weg te halen. Zo’n 20 bommen zouden al in Roemenië zijn aangekomen, waar ze op Amerikaanse bases worden geplaatst. Eergisteren kwam er een rapport van de Duitse veiligheidsdienst BND in de media, waarin staat dat Turkije een ‘centraal actieplatform’ voor moslimterroristen is geworden, en de Turkse president Erdogan actief islamitische terreurorganisaties zoals Hamas en de Moslim Broederschap ondersteunt.

    Washington besloot zijn kernbommen deels uit Turkije weg te halen omdat de onderhandelingen over de vrijlating van de 1500 op de nog altijd omsingelde basis gegijzelde Amerikanen na een maand op niets zijn uitgelopen. De Amerikaanse militairen werden ingezet bij bombardementen op doelen van ISIS in Syrië, dat op slechts 112 kilometer afstand ligt.

    De gesprekken mislukten omdat Erdogan na zijn ‘false flag’ staatsgreep de controle over de 50 tot 70 – volgens andere bronnen mogelijk 90 - kernbommen eist. De Amerikanen weigeren dit, waarop de Turken de basis afgrendelden. Het tekent het onvoorspelbare en gevaarlijke karakter van Erdogan dat hij vervolgens uit wraak de banden met Rusland aanhaalde, en zelfs van plan is om de Amerikaanse militaire toestellen op Incirlik te vervangen door Russische.

    Omdat dit proces nu inderdaad begonnen is, heeft de VS in het geheim al zeker 20 tactische B61 kernbommen van de basis weggehaald en naar Roemenië overgebracht. (1) Daar bevinden ze zich dichter bij een ander crisisgebied: Oekraïne. (3)

    Duitse BND: Turkije is centraal terreurplatform

    Spanningen zijn er ook met Duitsland. In een ‘zeldzaam’ genoemd rapport van de veiligheidsdienst BND wordt Turkije een ‘centraal actieplatform’ voor islamitische terreurgroepen genoemd. Met name de Palestijnse Hamas –dat overigens jaarlijks een half miljard euro van de EU, en ook van Nederland, krijgt-, de Moslim Broederschap en de jihadgroepen in Syrië (niet bij name genoemd, maar zoals bekend zijn dit Al-Nusra/Al-Qaeda en ISIS) worden vanuit Ankara ondersteund.

    Fractievoorzitter Katrin Göring-Eckardt van de Groenen zei dat het hiermee duidelijk is dat de vluchtelingenafspraken met Turkije zijn mislukt. CDU buitenlanddeskundige Roderich Kiesewetter vindt dat de onderhandelingen over visumvrijheid voor de Turken niet langer kunnen worden voortgezet. Het is onduidelijk of de regering Merkel alle verontrustende signalen, nu ook vanuit de eigen BND, alsnog serieus gaat nemen. (2)

     

    Xander

    (1) DEBKA
    (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (3) Infowars

     

     

    Naarmate de kaarten vallen, wordt het pokeren eenvoudiger. Vooral als de USA zijn kaarten uit het spel terugtrekt.

    En daar staan de Turken daar. Zonder die atoom-klappertjes die ze achter de hand hielden en hen, in geval van gewapend conflict de meerderen maakten van heel het islamtisch Midden-Oosten.

    Dat had hen de mogelijkheid geboden, om hun deel van Het Westen, het Oostelijk Deel van het Romeinse rijk, dat ze in 1483 met de inname van Constantinopel, thans Istanbul, uit te roepen tot hun wereld-Erfgoed, met recht op voorrang om hetzelfde te doen met de rest van Europa.

    De vriendschap met het Kremlin biedt hen nu ineens splinternieuwe opportuniteiten. Het is best te vergelijken met een boek nieuwe kaarten op de pokertafel. Al zullen ze rap moeten vaststellen, dat De Poet zo geen draaitol is als hun Moslimbroeder Obama. Ze zouden wel eens verkeerd kunnen gegokt hebben.

    Trouwens, Turkije is verscheurd door haat en broedertwist. Daarvan getuigen de dagelijkse aanslagen, waar, naar goed moslim-gebruik, de ene de andere uitmoordt.

    *

     

    *

    24-08-2016, 11:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3817

    7/1213 * - Rerum Novarum - Relatie Fascisme en Marxisme-islammerij –

    *

    ***

    Zondag 21 augustus

    Zon 6u40-20u50

    H Pius X

    *

    *

    Paus Pius de Tiende (1835-1914) is de paus van de Encycliek Rerum Novarum (De Nieuwe Tijd). Deze leerstelling was, zo weten we nu, ‘too litle and too late’. Want Marx (1883-1918), een Pruissische Jood, was al, samen met Engels, bevallen van dat andere idee om de wereld te beheersen. Marx was de denker en hij werd de mond opengehouden door Engels. Hij leefde dus op kosten van Das Kapital…...

    Ook bij ons was men bij het begin van de Industriële Revolutie grotendeels vergeten, dat ‘het achterhouden van het loon der werklieden’ een Wraakroepende Zonde was.

    De Franse Revolutie had al de Rede gemechaniseerd, nu zou de mechanisatie van de werkvloer volgen… Alles niet langer tot meerdere eer en glorie van de Gemijterden of de Adel, maar tot eer en glorie van de (profiterende) Burgerlijke Overheid. Een strijd die gevoerd werd boven het hoofd maar met het harte-bloed van de werkende mens. Een categorie die voortaan slechts leefde om de welstand van de Groten der Aarde in stand te houden.

    Dit, mijne dierbaren, waren zowat de gedachten die door mijn hoofd gingen voor de eenzame tombe van deze heilig verklaarde Paus in de Basiliek van Marie Maggiore in Rome.

    Sic transit gloria mundi: het kan niet beter onder woorden gebracht worden.

    *

     

    *

     

    *

    Vandaag dus dit filosofisch stukje vanwege een Nederlandse collega die blijkbaar goed weet waar Abraham de mosterd haalt.

    Over het on oorsprong Italiaans begrip begrip ‘fascisme’ nochtans een woordje toelichting. ‘Faces’ is in Latijns-Italiaans, inderdaad het woord voor ‘pijl’. De bijeen gebonden pijlenbundel die Mussolini bij de Oude Romeinen haalde, is ook terug te vinden op het eiland Elba, waar Napoleon Bonaparte zijn eerste gevangenschap doorbracht. Dat was mijn eerste vaststelling op die prachtige ‘gevangenis’ van hem. Maar de plaatselijke gids beweerde daarover niets te weten…

    Die pijlenbundel stond symbool voor Macht, zowat in dezelfde zin als ‘Eendracht maakt Macht’ - ‘L’Union fait la force’. Een middel bij uitstek om de massa samen te houden. Of im die bij de neus te …. Leiden.

    Wie over het leven van Mussolini leest, zal te weten komen, dat deze, een schoolmeestertje met zeer Linkxse sympathieën was, in een klein Gemeentje in het Noorden van Italië. Via een plaatselijk krantje verwierf Mussolini bekendheid als socialistische Held en klom zo op tot Volksmenner in Rome (*). Toen vond de wereld het woord ‘fascime’ uit, daar Mussolini zowel het communisme als het socialisme als achterhaald beschouwde, daar hij stond voor de uitvoering van de Absolute Macht, heel (eenmalig) door het Volk gegeven. Wat hem trouwens de bewondering opleverde van A.H., de Führer aller Germanen, die in die jaren nog zijn mindere was.

    Het ‘fascisme’ is dus in de mond van al onze Westerse Potentaten, een term waaruit voor eeuwig een zekere graad van afgunst spreekt.

    Aan duidelijkheid laat die niet te wensen over. Fascisme is bij uitbreiding de bestuursvorm van Macht voor de Macht. Een ‘religie’ die naaldloos aansluit bij de Koran, zoals die hieronder van naaldje tot draadje wordt beschreven….

     

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    ISLAM = FASCISME

    (Door: “Querdenker” – Vertaling: E.J. Bron)

    Je kunt alles tot de atoomkern differentiëren. Het is echter een even grote fout om belangrijke overeenkomsten zowel als belangrijke verschillen over het hoofd te zien. Moslims zijn voor mij fascisten. Per definitie. Omdat de islam een fascistische ideologie is. Daaraan valt niet zoveel meer te differentiëren. Respectievelijk men kan zich nader bezighouden met dit thema, men zal echter altijd weer op hetzelfde resultaat terechtkomen.

    Wat zorgt ervoor dat de islam de islam is? Wat hebben zijn verschillende varianten gemeenschappelijk?

    Men is moslim wanneer men gelooft dat de koran het woord van Allah zou zijn en men Mohammed als profeet en voorbeeld vereert. Als iemand hier niet achter staat, is hij voor mij geen moslim. Het maakt niet uit wat er in zijn paspoort staat of hoe hij zichzelf ziet.

    Als je kijkt naar de koran en het leven van Mohammed, dan vinden we ISIS in theorie en praktijk terug. Ja, ISIS. Wie zegt dat ISIS zich onislamitisch gedraagt, moet ook zeggen dat Mohammed geen moslim was.

    Zover de theoretische onderbouwing of bovenbouw. Er bestaan ook schrikbarende parallellen tot het Hitler-fascisme, bijvoorbeeld antisemitisme, verheerlijking van geweld en de dood, fantasieën van superioriteit en wereldheerschappij en het “Führerprincipe”. – En niemand komt op het idee om te zeggen dat er verschillende interpretatiemogelijkheden van “Mein Kampf” zouden zijn of dat Hitler eigenlijk een toffe kerel geweest zou zijn, of dat immers niet alles aan het nationaalsocialisme slecht geweest zou zijn. We hebben besloten om deze ideologie volledig af te wijzen. En terecht. Miljoenen doden voor deze zwakzinnigheid waren genoeg.

    Is de islam in zijn praktische vorm dan vreedzaam? Nee, dat is hij niet. Er bestaat in geen enkel islamitisch land godsdienstvrijheid. Integendeel. Als door een geheimzinnige kracht bewogen, verdwijnen de minderheden uit deze regio´s. Ze worden uitgewist. Vernietigd. In het gunstigste geval verdreven. En als er niet genoeg “ongelovigen” zijn om te pesten en te doden, vliegen de moslims elkaar naar de keel.

    En als ik dat dan zo bekijk, druipen argumenten als “slechts x% van de moslims is fanatiek/gewelddadig/radicaalislamitisch” volledig parelend van me af. Het is volkomen duidelijk dat daar waar de islam zich uitbreidt, dit gepaard gaat met terreur, en waar hij de overhand krijgt de pure gruwel heerst. In ieder geval voor niet-moslims die daar moeten leven.

    Ja, alle moslims zijn voor mij zoiets als nazi´s. Ik denk dat ik dat goed gemotiveerd heb. Niet iedereen zelf hoeft immers iemand te vermoorden. De radicaal gooit de homo´s van de flat, de gematigde kijkt beneden toe.

    In deze dagen werden immers enkele bejaarden veroordeeld, omdat zij in de nazitijd deelnamen aan de infrastructuur van de vernietigingskampen. Als magazijnmedewerker, boekhouder, conciërge . . . Het begint langzamerhand door te dringen dat je niet zelf de wapens hoeft vast te houden om het kwaad te dienen.

    Helaas is dat nog niet zo duidelijk als het om moslims gaat. Moslims zijn op dit moment zoiets als de lievelingetjes van de politici en genieten een speciale bescherming. Als dat niet zo zou zijn, dan zou de islam zich hier op grond van zijn hopeloze achterlijkheid niet uitbreiden.

    Bron:
    https://nix00.wordpress.com
    Auteur: “Querdenker”

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    Het is inderdaad wel zo, dat tijdens WO II niet alle Duitsers overtuigde Nazi’s waren. Net zoals er nu heden ten dage ‘gematigde radicalen’ bestaan.

    Wat mij in de gelegenheid stelt, om hier bovenop ook Barack Houssein Obama op te voeren. Ook op hem is van toepassing ‘Eens moslim, altijd moslim’, een gruwelijke vaststelling dat die als Eerste Zwarte President van de USA, de hele wereld manipuleert richting Koran. En dat deze Zwarte Ongeluks kater nu dreigt te worden opgevolgd door de Eerste Vrouwelijke President van de USA, is een gruwel die deze onze wereld niet zal overleven. Als Donald Trump die het blijkbaar niet kan laten om wild om zich heen te slaan, het niet haalt, dan is het goed mogelijk dat , net als op Elba, de poorten naar het Witte Huis versierd worden met de samengebonden pijlenbundel. Wat dan zal uitgelegd worden, als de terugkeer naar de Macht zoals die was in het Colosseum in Oude Rome. Duim omlaag: je moet sterven. Duim omhoog: je blijft leven.

    *

     

    *

    24-08-2016, 10:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3615

    5/833 * - Straatsburg: Rabijn op straat neergestoken, Allah wilde het zo – Verwijzing naar Clairvaux en opvolging Marxisme door de islammerij -

    NA 5 DAGEN EINDELIJK TERUG INTERNET

    ***

    Zaterdag 20 augustus

    Zon 6u38-20u52

    H Bernardus van Clervaux

    Sint-Bernardus lust geen knollen

    *

    20/8/1968 Begin v/d Praagse Lente d.w.z. de Bevrijdende Gedachte om onderuit de dwingelandij te komen. Later zal geprobeerd worden om met de Arabische Lente juist opnieuw onder eenzelfde maar veel wredere soort dwingelandij te geraken…..

    Inval in Praag: troepen Warchau Pact : Operatie Donau. Het Communisme komt glorieus uit deze confrontatie. Het Westen kijkt toe, en zwijgt.

    Precies 5 jaar later (19/8/1991) slaat dan de vlam in de pan in Moskou zelf. Pantsers in de straten, de veel te brave hervormings gezinde Gorbatsjov van de Opperste Sovjet wordt afgezet, en het Volk wil de Macht grijpen. Breznev, boven op een muitende tank, kiest de zijde van het volk. Einde van de wereldmacht der het Sovjet Rijk dat in stukken uiteenvalt en ‘t begin van het einde van de heerschappij het wereld-communisme dat nu zijn meerdere gevonden heeft in het sluipend Islamisme.

    Het Kremlin is teruggevallen op zijn eigen roots, de Europese Beschaving, maar de bacterie van het Marxisme is met vlag en wimpel overgenomen door de woestijn-barbaren, die aldus een tweede dimensie hebben toegevoegd aan hun veroverings strategie, die onze Overheden onder de mom van godsdienstvrijheid, de naam hebben gegeven van ‘religie’.

    Anders gezegd, het Marxisme Nieuwe Stijl…

    *

    *

    Clairvaux

     

    Op deze verdwenen ruïnes is het goddeloos communisme geboren…..

    *

    *

    En precies in de lijn van deze ‘godsdienstvrijheid’ passen de moorden, eerst op een Priester in zijn Kerk, midden tussen zijn gelovigen en voor het oog van de camera van de moordenaars, en nu weer aan de andere kant van Frankrijk, in Straatsburg, op een Joodse Rabbijn.

    De Overheid heeft dat niet graag, maar ja, wat kunnen ze doen als dat iemands ‘Geloof’ is? Dan is het geen moord, geen roofoverval, maar een uiting van hun ‘Overtuiging’ dat de islammerij haar juiste positie, als wereldmacht, verdedigt.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Rabbijn neergestoken in Straatsburg

    *

    In het Franse Straatsburg is vrijdagochtend een rabbijn neergestoken. De dader is gearresteerd, schrijft Le Journal de Dimanche.

    De messentrekker riep ‘Allahu Akbar’ voor hij toesloeg, meldt de Franse krant. Hij zou in het verleden onder psychiatrische behandeling hebben gestaan.

    Straatsburg heeft een flinke Joodse gemeenschap.

    UPDATE: Jewish Rabbi stabbed by a Muslim attacker on the street, moderately injured, attacker overpowered by passerby pic.twitter.com/mEa7KEwL1h— Sam-News_Executive (@News_Executive) August 19, 2016

    *

    De eerste religieuze moord van deze tijd was in het kleine relatief onbekende St Etienne-en-Rouvroy, bij Rouen en ‘Rome’ herdacht die in aanwezigheid van de hoogste Staatslieden van het land. Dat die de opvolgers waren van het raqaille die in 1789 en volgende jaren Rooms Katholieke priesters naar de galleien stuurden, werd even terzijde gelaten. Onder het motto ‘Nous nous connons’.

    De Joodse Rabbijn werd aangevallen in de protserige ersatz-hoofdstad van de Europese Unie, op een verhevener podium als U wilt. Maar de feiten worden verdoezeld, omdat ze teveel aan Hitler en de Joden Vervolging doen denken. In tegenstelling tot de moord in St Etienne, die dagenlang de wereldpers beheerste.

    Is er overtuigender bewijs nodig om de vooringenomenheid van de media aan te tonen? Ook voor hen zijn Rabijnen ‘Untermenschen’. Christenen daarentegen zijn hun hoofdvijanden en aan alles wat hen raakt en voor ze niet positief is, moet zoveel mogelijk ruchtbaarheid aan gegeven worden. Om navolging uit te lokken bij andere ‘psychopaten’…

    De Romeinen uit het Antieke Rome deden het hen voor: Christenen die voor de leeuwen werden gegooid in het circus, waren een attractie voor het Volk.

    Dat is ook zo in de ‘herkomst landen’ voor sukkelaars die de islam ‘beledigd’ hadden door afvallig te worden: steniging of verhanging onder het oog van duizenden enthousiaste toeschouwers.

    *

    Nog even Uw aandacht voor de dagklapper hier bovenaan, die vandaag wel goed samenvalt met de Val van het Sovjet Regime.

    De Franse Revolutie heeft ‘Clairvaux’ d.i. de Abdij en alle bewoners tot in de bodem vernietigd. Er is inderdaad niet één steen bovenop de andere blijven staan, en het domein werd later verkocht als landbouwgrond aan de meest biedende. De Abdij van Clairvaux was inderdaad het bevoorrechte oorlogsdoel van de Revolutionairen, omdat het, naast Rome de ‘denktank’ was voor het Christelijk Geloof. Maar wie weet dat nog? En vooral wie interesseert dat nog? Vooral niet te veel beklemtonen, want het verval van toen gaat nog altijd door.

    Daar op die plaats vandaag de lege ruimte zien, is voor veel bezoekers een gruwel van de soort die iedereen voelt voor de Nazi-poort in Auschwitz. Ook hier heeft eenzelfde soort ‘Verlichting’ in naam der vooruitgang, geprobeerd het leven zelf te vernietigen.

    Zo kan men zelfs zeggen, dat de islammerij het dus van geen vreemden heeft. Met dit verschil, dat hun terreur niet voorbij is, zoals de Geschiedenis bewijst. Christenen zijn de slag nooit meer te boven gekomen. Aanhangers van De Profeet daarentegen…

     

    *

    24-08-2016, 09:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!