MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    19-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3481

    5/748 * - Magnette countert DeWever – Linkxe non argumentatie -

    *

    *

    *

    *

    Eenmaal iemand deze School doorziet, kunt U er niet meer naast kijken.

    Voorbeeld. Vraag van de interviewer: is Paul Magnette akkoord dat 2+2 = vier is, maar dat 6-2 ook vier is?

    Antwoord Paul Magnette: helemaal niet akkoord, want wij van de PS willen dat 2 + 2 misschien wel gelijk aan 40 zou zijn. Maar wij, Rode kameraden kunnen helemaal niet rekenen met inleveren, wij willen dat er voldoende lenigen worden aangegaan om overal in Francofonia nieuwe SNCF-stations te bouwen zoals in Luik en Mons/Bergen, die 3 keer zoveel kosten dan in Mechelen. Luik en Mons krijgen dagelijks nog geen 1/4de over de vloer van de reizigers van Mechelen, maar Mechelen dat is in Vlaanderen, en wij, in Francofonia, hebben recht op het allerbeste en het allermooiste. Want wij zijn het neusje van de zalm. Gewoon omdat onze moedertaal dezelfde is als die van de Parijzenaars.

    Interviewer:

    Mr Magnette, de vraag was alleen maar om na te gaan in hoeverre Francofonia nog vatbaar was voor het gezond verstand en U neemt van direct de ‘Cheminots’ in bescherming. Als 4 van hen voldoende zijn om een bepaalde job uit te voeren, waarom wilt U er dan 40?

    Magnette: dat is tendentieuze vraag waarop ik niet wens te antwoorden.

    Interviewer. Als Mr Magnette dan zonder omwegen wil zeggen waaraan hij dan wel belang hecht?

    Magnette:

    Wel nonde nonde van hier en nonde van daar. No nie compris? Nous voulons le fric des Flamands, comme depuis des siècles. En

    als wij dat nie krijg, ‘t is wij dat komen haal’.

    (Met stemverheffing)

    Allons enfants de la Patrie, aux armes Citoyens, le Jour de Gloire est arrivé’.

    Vive le Roi et son Femme. A bas les culottes !!!

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Magnette kaatst bal terug naar De Wever: "Show me the money, Bart"

    *

    PS-kopstuk Paul Magnette haalt in een gesprek met Het Laatste Nieuws scherp uit naar N-VA-voorzitter Bart De Wever. Volgens Magnette begrijpt De Wever de Waalse psychologie niet en zien de Walen alleen een federale regering die niet marcheert.

    "De regering-Michel is een totale mislukking. Budgettair is het een puinhoop. Negen miljard komen ze tekort. (...) Vandaag kaats ik de vraag terug: 'Show me the money, Bart'", zegt Magnette.

    In een opgemerkt interview maakte De Wever deze week een analyse van de politieke toestand in Franstalig België. Antwoordend op de vraag of het De Wever zal lukken de PS zelf om confederalisme te doen vragen, zegt Magnette dat hij daar niet in zal slagen. "Ik vrees dat hij de Waalse psychologie niet begrijpt. De Walen zien vandaag alleen een regering die niet marcheert. De regering-Michel is een totale mislukking. L'échec complet. Budgettair is het een puinhoop. Negen miljard komen ze tekort."

    Knoeiboel

       'Als de regering-Di Rupo zo minnetjes had gepresteerd als de regering-Michel vandaag, dan zou ze uitgejouwd zijn'

    Magnette herinnert zich een veelbesproken debat dat hij in de aanloop naar de verkiezingen van 2014 met De Wever voerde. "Hij riep mij toe: 'Wel, waar zijn ze, de miljarden die u heeft bespaard? Show me the money! ' Vandaag kaats ik de vraag terug: 'Show me the money, Bart.'" De huidige regering is volgens Magnette een echte knoeiboel. "Als de regering-Di Rupo zo minnetjes had gepresteerd als de regering-Michel vandaag, dan zou ze uitgejouwd zijn."

    Volgens Bart De Wever bewezen de recente stakingen in Wallonië dat de N-VA gelijk heeft en dat België uiteenvalt in twee democratieën. Magnette: "Altijd komt De Wever tot de conclusie dat de werkelijkheid hem gelijk geeft. In de psychiatrie hebben ze daar een naam voor. Hij is karakterieel niet in staat om zichzelf in vraag te stellen." Als dat een kwestie van zelfbewustzijn is, is dat een kwaliteit, zegt Magnette. "Is het van niet anders kunnen, dan heeft hij een psychologisch probleem."

    *

    *

    Die Magnette, nochtans, en is geen uil. Hij weet als de beste, dat zijn lied is uitgefluit. Hij en de zijnen gaan voor jaren koppeke onder. En ja, dat zet kwaad bloed. Te weten dat men geteld, gemeten, en ... te licht is bevonden.

     

    Maken wij daar toch niet langer woorden aan vuil. Die artificiële ineen gebokste kunststaat Coburgia immers is al jaren de weg van Fabeltjeskrant gegaan en nu kom er een varken met een lange snuit, en het fabeltje is uit.

    *

    (Get) Digitalia

    *


    *

    19-06-2016, 15:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3480

    3/521 * - De laatste terreur cel zit achter de tralies in een eigen cel -

    *

    *

    *

    *

    Onze terreurcellen hebben nog maar eens, met doodsverachting en op leven en dood, hun leven geriskeerd, om wat onkruid, netels en distels te wieden uit de Tuin van Mouraux & Cie. Dat er meteen meer zuurstof gegeven wordt aan nieuwe veelplegers, is alleen voer voor etymologen, niet voor de politie of politiekers. De Politie mankeert daarvoor de nodige mankracht en de politiekkers lopen mekaar in de weg. De Politie mist ook de poen, terwijl de politiekers dezelfde poen reserveren om te kunnen investeren in nieuwe generaties veelplegers, zoals Amerika en de EU-SSR dat wensen.

    En zo blijft de wereld draaien. Met een vleugje romantiek….

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Nieuwe terreurcel opgerold: 12 verdachten opgepakt die aanslag beraamden tijdens match Rode Duivels

    *

    Afgelopen nacht hebben terrorismespeurders een nieuwe terreurcel opgerold. Dat bevestigt het federaal parket. Bij een 40-tal huiszoekingen in zestien gemeentes zijn twaalf verdachten opgepakt. Er werden 152 garageboxen doorzocht. Wapens of explosieven werden niet gevonden. De verdachten zouden onder meer van plan geweest zijn een aanslag te plegen op het Rogierplein in Brussel tijdens de match van de Rode Duivels deze namiddag. Dat werd bevestigd aan VTM Nieuws.

    De politie viel tijdens de grootscheepse antiterreuractie vannacht binnen in veertig huizen in 16 gemeentes: in Brussel, Sint-Jans-Molenbeek, Schaarbeek, Anderlecht, Koekelberg, Sint-Agatha-Berchem, Evere, Vorst, Watermaal-Bosvoorde, Ganshoren, Zaventem, Ninove, Wemmel, Fleurus, Tubize en Luik. Veertig personen werden meegenomen voor verhoor. Twaalf van hen werden gearresteerd. De onderzoeksrechter zal in de loop van de dag beslissen over hun eventuele verdere aanhouding.
    Het parket stelt dat een "onmiddellijke tussenkomst genoodzaakt was", maar wil verder geen informatie vrijgeven. Volgens VRT kwamen de speurders in actie na een telefoontap van verdachten die in de buurt van het Rogierplein rondreden. "Tijdens die gesprekken bespraken ze hoe ze het zouden aanpakken ... Ook al is naam van Rogierplein niet genoemd"
    Er is volgens het federaal parket geen verband met het terreuralarm voor vier topministers en hun familie die allen politiebescherming krijgen. Ook zou er geen directe link zijn met de aanslagen van 22 maart in Brussel. Onder de verdachten zitten wel kennissen van terroristen Mohammed Abrini en de broers El Bakraoui.

    *

    *

    Over de middag was dit heugelijk nieuws, in geuren en kleuren, op de RAI=Bruxellabla-bla de capîtale, van de wereldwijde Muzelman-terrorisme. Wat meebracht o.a. dat op ons terrasje onze Italiaanse dorpsgenoten ons meteen groot gelijk konden geven dat wij daar ‘from little Belgium’ waren weggevlucht.

    Dat terrasje? Was gewoon de bar-ristorante van een van de vele campings waar veel Oostenrijkers komen. Daarstaat bij het binnenrijden, midden een enorm grasveld, een veldkapelletje zoals in onze kindertijd.

    En neen, mirakels gebeuren er niet. Iedereen loopt of rijdt er voorbij, maar moet toegeven dat het er heerlijk verblijven is. Want niet bepaald aantrekkelijk voor bruine of zwarte ‘verrijkers’ die hier zouden proberen hun brol aan de man te brengen.

    Als er hier al bommen rondlopen, zijn het... met dit zomerweer, wel seks-bommen zijn.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    19-06-2016, 13:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3479

    4/677 * - Privé pakjesdienst, na de uitvinding van het warm water, een nieuwe Antwerpse Uitvinding van de Eeuw’ -

    *

    *

    Er opent zich een enorme markt voor nieuwe brievenbussen: het Amerikaans Model, ‘Made in A.’

    *

    *

    Neen, geen ‘Zelfrijzende Bloem’, maar ‘Zelfreizende Thuis Bestemmingen’.

    De mens blijft altijd voort zichzelf uitvinden. Het begon bij onze verre voorvader die zijn wederhelft bij de haren uit het bos sleepte om voor het gezin te wassen, te koken en te plassen, een systeem dat later door suffragettes en Dolle Mina’s werd bijgestuurd, om uiteindelijk te komen tot pakjes en bestellingen die zich zelve thuisbrengen.

    En het stopt niet. Het ‘Iedereen even Arm’ van de Nieuwste Wereld Orde biedt iedereen zo maar een (belastingvrije) vrije taxidienst aan op elk uur van de dag of de nacht, in een ambtsgebied dat zich ge-Globaliseerd uitstrekt van Pool tot Evenaar. Warme broodjes en pizza’s vliegen van achter de toog tot op Uw bord door de lucht zoals in de onwerkelijkheid van een verzonnen kindersprookje, en nog weigeren we dat toe te geven.

    Van door paarden getrokken Postkoets tot de vriendelijke playboy die, in de hoop te mogen aanschuiven, bij die eenzame ziel die met dat doel bestelde pateekes aan huis brengt.

    Ja Ja, de Gouden Tijden van het Bijbelse Aards Paradijs komen terug. Een win-win-win situatie voor zowel bPost als voor de eindgebruiker en alles en iedereen daartussen in. Met daarbij het voordeel voor goedgelovigen, dat morgen reeds de scheerbeurt gratis zal zijn…..

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

     

    Bpost lanceert dienst waarbij iedereen pakjes kan rondbrengen

    *

    In het Antwerpse start bpost binnenkort met een proefproject 'Bringer', dat het voor elke burger mogelijk maakt om pakjes rond te brengen. Wie een bepaalde verplaatsing maakt, kan dus tegelijk een pakje op de bestemming brengen en daar een centje aan bijverdienen.

    Bpost haalde voor het 'deelplatform' de mosterd bij diensten zoals Uber en Airbnb. Wie een pakje wil versturen meldt dat op Bringer, waarna iedereen die dat wil, tegen vergoeding dat pakje aflevert bij de geadresseerde. Het gaat enkel om verzendingen tussen particulieren. De vergoeding die de brenger krijgt, is afhankelijk van de afstand, het gewicht en de omvang van het pakje dat wordt vervoerd.

    De prijs voor de consument zal hoger liggen dan wanneer je het pakje verstuurt via de klassieke, maar tragere pakjesdienst van bpost. Maar lager dan wanneer het door een snelle koerierdienst wordt behandeld. De afrekening gebeurt tussen klant en vervoerder via het deelplatform, met een kleine commissie voor bpost dat het onlineplatform beheert. In een eerste fase gaat het om een proefproject in het Antwerpse. Is het succesvol, dan wordt het later uitgerold over het hele land.

    *

    *

    De keerzijde van deze medaille is, dat er naast een markt voor Brievenbussen, een enorme toekomst wenkt voor de criminaliteit in alle maten en alle gewichten: de te roven schatten liggen, ofwel in de niet afgesloten brievenbus ofwel aan de voordeur, dus ter beschikking van Jan en Alleman.

    Oei, de bel gaat: oei, oei, zegt het bejaarde Dametje of het stokoude Heertje, daar zullen mij broodjes zijn voor de morgenkoffie, en het blijkt de getinte buurjongen te zijn in zijn gewone ‘geklede’ trui met opgezette kap, die hen naar de keel grijpt. En om geld vraagt, veel geld, zonder daarvoor iets in de plaats af te geven….

    Daarom zou het nuttig zijn, een speciale ‘Begeleidings Eenheid’ in het leven te roepen, die de wacht optrekt bij ieders brievenbus of deurbel. Al zou er, net als met de plakkertjes van ‘Geen reclame AUB’ op klep in de voordeur of op de brievenbus in de hall, ook te voorzien in zelfklevers richting pakjesdienst. Iets in de zin van ‘Serieux s’abstenir’ of zo, zoals in dat vroegere TeeVee programma op France Un.

    Kijk, op deze blog wil ik niet doen aan broodroof, en dus ware het wenselijk dat er een wedstrijd zou worden uitgeschreven voor het beste ontwerp. Eerste prijs: een pijp.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    19-06-2016, 12:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3478

     

    5/789 * - Gay Pride verboden in Istanbul Juni 2016 – Homoseksualiteit bij Kamer Nl (Wilders) - – E.K. Spanje-Turkije rammeling -

    ***

    Zondag 19 juni 2016

    Zon 5u29-21u59

    H Romuald

    *

     

    *

    Dit is hoe Beschavingen zelfmoord plegen…..

    *

    *

    De verboden Turkse ‘Vreugde Parade’! Erg, hé, beste mensen! Wat zijn die getikTe Halve Manen toch onvolwassen. En waar in ’s hemelsnaam hebben Islammetjes van die soort Europees leren voetballen? Met maar liefst 3-0 door de Katholieke Spanjaarden ingeblikt worden! Het heeft gene naam, zoals ze zeggen in de Stad van A. Hi Hi: de Reconquista in een modern voetbalshirt gestoken. Helemaal naar Nice (Nizza in Italiano, want de stad is oorspronkelijk Italiaans) reizen om daar een pandoering van jewelste te krijgen. Helemaal op maat van die geitenneukers-staat: de Turkse Sultan zal er weer niet kunnen om lachten. En zeggen dat sport de zeden verzacht!

    En nu weer al die Openbare Overdreven Uitzinnige Uitingen van Vreugde omwille de nieuwe Islamfobie. Niet vanwege wat U zou denken, maar uit vrees voor nog maar eens nieuwe terreur-golven in Coburgia. En dàt uitgerekend vanwege het Land dat een ferme aanhanger is van de Ideologie der Wrede. Het zit zo:

    De Openbare zedenverwildering, die tegenwoordig al een heel tijdeke, in mooi Amerikaans, als de ‘Gay Pride’ wordt verkocht, wordt er verboden. Voor naïeve mensen die het Franse woordje ‘gaie’ (vreugde) kennen, klinkt dat zo ’n beetje als de ‘Vreugde Parade’ die daar verboden wordt.

    Dat kan nu toch niet! Antwerpen heeft zo’n Parade, Bruxelabla-bla heeft er ‘n grote, Boston heeft het, New York heeft het, en zelfs Parijs blijft niet achter. Af en toe vallen er wel doden, maar ja, ’n kermis, dat is toch ’n geseling waard? Af en toe ’n paar bommel-dingen (bom-meldingen?): die brengen toch wat leven in de brouwerij.

    Na de Zeven Vette Jaren van ‘Turks Fruit’, volgen nu de Zeven Magere Jaren van Turkse Miserie….

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Istanbul verbiedt Gay Pride

    *

    De gouverneur van Istanbul heeft de pride parade van volgende week zondag in Istanbul verboden. Als reden geeft hij dat hij de veiligheid van de deelnemers, alsook de openbare orde niet kan garanderen.

    De parade van 26 juni wordt naar verluidt afgelast uit vrees voor aanvallen door Islamitische Staat en Koerdische militanten. Ook de extreemrechtse groepering Alperen Hearts had woensdag gewaarschuwd dat een dergelijke parade ‘immoreel’ was. Indien de autoriteiten niets zouden doen, zouden ze ‘het’ zelf doen, klonk het bij groepsleider Kursat Mican. De spreuk waarop de leider zich baseerde, klonk als volgt: ‘Als je niet uit ervaring leert, leer je wel uit een rammeling’.

    Homofobie

    Homoseksualiteit is in tegenstelling tot bij andere islamitische landen, geen misdaad in Turkije. De pride parade was er dan ook de grootste in het Midden-Oosten. Maar homofobie blijft er een issue. Na de aanslag op de nachtclub in Orlando van 12 juni, wil de overheid geen risico nemen.

    Ook vorig jaar werd de parade in Istanbul verboden. Dat hield duizenden mensen niet tegen om toch io straat De politie van Istanbul voelde zich toen genoodzaakt om waterkanonnen en traangas in te zetten tegen de demonstranten.

    *

    *

    Denkt U ook niet (om even terug te komen op “De Afspraak” tussen die 2 VRT Hoernalisten-wereldverbeteraars en die 2 min of meer erudiete Geleerden – respectievelijk de minst erudiete, de Imam en de meest erudiete Joodse Rabbijn) dat egoïstische op zichzelf gerichte ego-seksualiteit best te vermijden is door op de gepaste (en dus jonge) leeftijd het jonge volkje gecontroleerd binnen te leiden in de wereld der volwassenen, waar al die dingen zich als vanzelf wijzen? ‘Behandel de dieren met zachtheid’, is een terechte slogan. Behandel dan ook de menselijke natuur met dezelfde soort zachtheid.

    En dan moet er mij nog iets van het hart.

    De manier waarop de Linkxse wereldverbeteraars ingaan op de Islamitische denkwereld om gelijktijdig zowel de homoseksualiteit als het Christelijk Geloof als vijand te bekampen. Anders gezegd: we worden ingelepeld dat ons Christelijk Geloof, of men het nu graag hoort of niet, de gehele Westerse Beschaving heeft voortgebracht, in één en dezelfde adem wordt vernoemd met die kunstmatig opgefokte gentische afwijking die de homowereld tenslotte toch is.

    Zelf Geert Wilders gaat daar niet tegenin, als hel dat hem voor de voeten wordt geworpen. Zo ver is onze Beschaving dus reeds afgeweken, dat we klakkeloos ingaan op de denkwereld van onze bezetters.

    Zie https://www.youtube.com/watch?v=f5LK8c_aGv4

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    19-06-2016, 09:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    18-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3477

    3/383 * - Trump bezit de ware Leiderscapaciteiten: desnoods klaart hij de klus op z’n eentje - Wisselwerking tussen de kwaliteiten van Trump en Hits mogelijk? -

    *

    *

    Gode wijn behoeft geen krans.

    *

    *

    Hij, den Amerikaansen Superman, gaat er desnoods alleen voor, als de Partij-Bonzen hem afvallen. Hij slaat ze dus recht voor de raap. Noch enerzijds, noch anderzijds, recht op de man af. Iedereen is dus gewaarschuwd.

    Anders gezegd: het wordt voor hem en voor velen met hem, alles of niets. We leven mee, maar houden, wetende dat de wonderen de wereld niet uit zijn, toch maar voor alle zekerheid, ons hart vast.

    Ons Lieven Heerken-Zoete, maak toch AUB dat onze verkopers van bedrukt gazettenpapier ondertussen niet helemaal tuurluut worden…. Dat ze ondertussen de objectiviteit compleet vermoorden, is al erg genoeg.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Trump: ‘Als het moet, doe ik het wel alleen’

    *

    De kloof tussen Donald Trump en het partijbestuur van de Amerikaanse Republikeinen lijkt zich te verdiepen. De vermoedelijke presidentskadidaat van de partij dreigt er publiekelijk mee zijn verkiezingsstrijd desnoods alleen voort te zetten.

    ‘De Republikeinen moeten bij elkaar blijven, anders doe ik het gewoon op eigen houtje. Ik zal het erg goed doen. OK? ‘, zei Trump in Atlanta. ‘Vele mensen denken overigens dat het beter is dat ik alleen verder doe’.

    Solist

    Trump legde niet uit hoe hij zich zijn weg als solist voorstelt. Een presidentiële campagne is zonder de logistieke en financiële steun en de ervaringen van een partij nauwelijks succesvol te realiseren.

    Trump zei dat de leiders van de partij te zwak zijn. Ze zouden beter op de achtergrond blijven. ‘Wees gewoon stil’, zei hij. ‘Stop met praten’.

    Bezorgdheid

    Vele Republikeinen zien met groeiende bezorgdheid naar de slechte resultaten van Trump in de peilingen. Ze laken vooral de uitlatingen van de politieke nieuwkomer na de aanslag van Orlando als verdelend, discriminerend en in tegenspraak met hun waarden.

     

    Eind juli beslist de partijconventie in Cleveland definitief over de presidentskandidaat.

    *

    *

    Is er dan geen milligram goed aan het Clinton Wife? Och, ik heb het hier al meerdere keren de woorden van een of andere Franse Verlichte Despoot geciteerd tegenover zijn bemoeizieke Koningin, namelijk Soit belle et tais-toi’. Dit Wild West Scharminkel van Hoge Goesting, meer goesting dan smaak, bereden door de mare, (duivels uit de Hel) en dus van geen kanten te vertrouwen, moet dat ook kunnen. Zitten en zwijgen. Meer moet dat niet zijn. De Signarenmaker aan haar zij zal z’n harintg wel laten braden bij de Lewinsky’s van deze wereld. Mits the Clinto Wife een jarenlange gezondheidstherapie ondergaat, liefst in de meest verlaten bergen van de Rocky Mountains.

    Toemaatje

    Voor zij die op de TeeVee het interview gezien heeft met Fernand Hats van de Katoen Natie en zijn Madame, nog even het volgende verweijten dat hijij (de ondernemer, succesvol tot en met), terug wilde naar ‘Moeer aan de Haard’. Nog even het volgende.

    Een wens eigenlijk.

    Dat die Trumpie toch AUB een klutske charismatica à la Fernand Huts mocht beginnen aankweken om zodoede zijn kwaliteiten te bewijzen. Als er dan, als tegenprestatie bij Fernad Huts de ambities van den Donald mocht overnemen, hij dan in voorkomend geval wel een betere kandidaat voor het Hoogeste Amerikaanse Albt zou kunnen zijn.

    En begot, ik meen dat. Mr Hits heeft meer dan wat katoen, een volle tanker gas nodig.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    18-06-2016, 16:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3476

    3/433 * - Labour Senatrice als een gongslag vermoord door ‘verwarde’ Amerikaanse Brexit-fan -

    ***

    Zaterdag 18 juni 2016

    Zon 5u29-21u59

    H Gregoor

    *

    *

    The dday after:

    De Hemel, opgeklaard de 24ste Juni?

    *

    *

    Er worden voor dat alom gevreesde Brexit zelfs moorden gepleegd. Helemaal niet het ‘Verzet’ zoals bedoel door Geert Wilders van het Nederlands Belang, zoals hij dat nu begint te zeggen, of door het Vlaams Belang van bij ons: democratisch en geweldloos. Het is een ‘Verzet’ met een ranzig Moslim-kantje aan. En het blijft maar duren! Eerst, onmiddellijk na de feiten, stond in de gazetten op het Internet, dat de Dame op straat was willen tussenbeide komen toen twee ‘mannen’ waren beginnen vechten.

    Toen de opgelopen verwondingen van de EU SSR-gezinde Dame nadien dodelijk bleken te zijn geweest, roken de volksmisleiders ineens overal bloed. Het slachtoffer werd algauw gewoon door een ‘man’ belaagd die, voortgaande op zijn uiterlijk (?), een vulgaire neo-nazi bleek te zijn. Meteen grote doe-doe en het gedroomde excuus om de Brexit-campagne, die dreigde faliekant (end sus juist goed) af te lopen, af te blazen. In de hoop dat dit de kansen zou doen keren? Een dag later was de dader zelfs al in Bristol geboren en werd het woord ‘Amerika’ overal weggelaten. Al werd erbij gezegd, dat de ‘vermoedelijke’ dader eerder ‘verward’ overkwam. Het kan dus nog alle richtingen uit. Hij wordt ’n held, als de Brexit slaagt, maar een duivel als de EU SSR wint. Dear Old England beslist daar over op een souvereine wijze,, als tenminste de EU SSR niet regulariserend tussenbeide komt.

    Enfin en contre-enfin, fundamenteel is dat hele gedoe vulgaire lijken-pikkerij op kap van een dode (die toch geen opheldering of commentaar meer kan geven), of is het gewoon een soort Goebeliaanse ‘Hinein Interpretierung’ van een onvoorzien fataliteit die ze, de media, zo maar in de schoot werden geworpen?

    Kies dus, na lezing van onderstaand weeral uiterst objectief verslag in DS, de interpretatie van Uw persoonlijke voorkeur. Voor mezelf besluit ik, dat politiek bedrijven, voor of tegen de Allernieuwste Nieuwe Wereld Orde inderdaad een zeer risicovolle bezigheid is.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Vermoedelijke moordenaar Brits parlementslid was een neonazi-aanhanger'

    *

    De vermoedelijke moordenaar van het Britse Labour-parlementslid Jo Cox (41) was een toegewijd aanhanger van een neonazibeweging uit de Verenigde Staten, zo heeft een burgerrechtenorganisatie donderdag gezegd.

     

    Volgens het Southern Poverty Law Centre was de dader, die door de Britse media als Thomas Mair werd geïdentificeerd, al lange tijd aanhanger van het blanke nationalisme.

     

    Volgens archieven waarop het centrum de hand kon leggen, was Mair een toegewijd lid van de National Alliance, tientallen jaren de belangrijkste neonazibeweging in Amerika. Mair zou voor meer dan 620 dollar (550 euro) boeken hebben gekocht van de beweging, die onder meer opriep tot de oprichting van een exclusief blanke natie en tot de vernietiging van het Joodse volk.

     

    De 41-jarige Jo Cox is donderdag bezweken aan steek- en schotwonden, nadat ze aangevallen werd in het Noord-Engelse Birstall. De politie pakte de vermoedelijke dader op, maar over zijn motieven is nog niets Britain First’Britainbekend. Volgens getuigen zou hij “Britain first” geroepen hebben, wat erop zou kunnen wijzen dat de man de pro-Europese standpunten van Cox niet deelde.

    *

    *

    Na eliminatie van de in het DS-artikel weergegeven onwaarschijnlijkheden, blijft over: voor of tegen de EU-SSR; er wordt over lijken gegaan. Samengevat: een Amerikaan die schietend en stekend nog de tijd heeft om ‘Britain First’ te roepen zonder dat iemand tussenbeide komt: is dat niet van het goede een beetje teveel?

    Te bedenken

    De Eerste Grote Wereldoorlog in 1914 begon ook met de moord in Serajewo. En de o zo grote en vooral goede Franse Revolutie begon ook met de overval door het gepeupel om de Bastille te veroveren. Waar, geschiedkundig bewezen, er op dat ogenblik nog maar één enkele gevangene verbleef. ’n Ordinaire moordenaar uit de betere stand op de koop toe.

    Maar dat wisten we al, en met die Jeroen Picqeur onlangs in het felle licht van de schijnwerpers geschopt, werd het nogmaals ten overvloede bewezen.

    Was het trouwens die Voltaire niet, die ander zoon van de Franse Revolutie, die ons de voordelen van het liegen en het blijven liegen aan de hand deed?

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

     

    *

    18-06-2016, 11:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    17-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3475

    5/880 * - Sexuele Diversität und kein Ende -

    *

    *

    Dit zijn de m/v symbolen van de twee menselijke geslachten met al hun variëteiten.

    *

    *

    De meeste mensen zijn van nature uit monogaam, ze houden het levenslang bij één en dezelfde levenspartner en kiezen aldus voor vrede en veiligheid.

    Heb ook nog nooit gehoord van homo-hanen: die ene bonjoert de andere er uit, en wil alleen baas zijn in het kiekenkot. Tenminste, zo lang die haan niet begint te kijken naar ‘De Afspraak’. Want daar zou hij zelf aangepraat worden om te leren omgaan met kalasjnikovs, zoals U zich ongetwijfeld herinnert.

    ‘Partnertrouw is in de plaatst gekomen van ‘Huwelijkstrouw’: de begrippen zijn door elkaar gehaald, omdat men ons wijs heeft gemaakt, dat ‘genot’ het enige criterium moet zijn. Ja Ja, liever lui dan moe, zeg ik dan. Het is een kwalijke gewoonte die stilaan heel ons leven moet bepalen om ‘in’ te zijn. Nergens verantwoordelijkheid nemen. Doen zoals de bie-tjes met de bloemen. Back to the nature.

    En fladder nu maar….

    Het is lijk neuspeuteren. Zeer onbehoorlijk in andermans bijzijn, maar het neemt de irritatie weg.

    De carrière van die twee schobbejakken van De Afspraak die ten aanzien van hun gelijksoortigen, getracht hebben te scoren op de rug van twee geëvolueerde Geestelijken, is nu wel definitief gestart. Tenminste, zo lang die rode Burcht nog niet is neergehaald.

    U zult hieronder merken, dat de Rabijn die twee goed op hun plaats heeft gezet. Maar dom en gedreven als ze zijn, ze verstonden het niet. Homo IS men niet: men WORDT het.

    Allez Walter, ‘k zal het eens op een andere manier zeggen. Die twee ‘hoernalisten’ stelden het voor, als zou de kat de melk nooit kan weerstaan. Gevaarlijke redenering, want de meeste mensen denken hetzelfde als de kat. Punt gescoord voor de hoernalisten, zult U zeggen. Maar mis, Poes, dit is mis en totaal fout. Eerstens: katten zijn geen mensen en hebben dus geen menselijke intelligentie, en tweedens de sexualiteit is geen plas botermelk, maar een lichamelijke eigenschap zoals eten, drinken, slapen: allemaal zaken waar ‘te’ niet goed is. Uitgenomen ‘tevreden’ en thuis’.

    Bij goed, met mate en degelijk gebruik stemt dat tot… tevredenheid.

    Allez, Walter, verstade ’t nu? ‘t Is met seks lijk bij de Flaminganten: het origineel is altijd beter dan de namaak.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Imam en rabbijn met de mond vol tanden: "Wat zou u doen als uw zoon homo zou zijn?"

    *

    Gisteravond kreeg Bart Schols in 'De afspraak' rabbijn Aaron Malinski en imam Brahim Laytouss over de vloer. Hij kaartte bij hen de moeilijke relatie tussen homoseksualiteit en religie aan. Bij één welbepaalde vraag hadden beide mannen het wel heel erg moeilijk om een duidelijk antwoord te formuleren.

    Oze kinderen gaan niet naar discotheken, ze worden niet in de verleiding gebracht'

    Aaron Malinski

    Schols vroeg de religieuze leiders hoe ze zouden reageren als hun zoon homo zou zijn.

    Rabbijn Malinski ontweek de vraag door meteen te verwijzen naar de joodse opvoeding, waarin jongeren zoveel mogelijk weg van verleidingen worden gehouden. "De joodse gemeenschap heeft het hele familiale traject behoorlijk goed georganiseerd. Bijvoorbeeld, bij het meest vrome deel van de gemeenschap worden jongeren op relatief jonge leeftijd uitgehuwelijkt", zei hij. Hij achtte de kans dan ook "bijzonder klein": "Onze kinderen gaan niet naar discotheken, ze worden niet in de verleiding gebracht."

    Schols bleef aandringen op een antwoord en ook Chris Dusauchoit probeerde de mannen tot een helder antwoord aan te zetten. Dat lukte niet: "Ik kan niet antwoorden. Het is niet wit of zwart, het is grijs."

    Imam Laytouss gaf uiteindelijk toe dat hij het wel zou accepteren: "Uiteraard, het blijft uw zoon", zei hij. Seksuele diversiteit is een uitdaging binnen de moslimgemeenschap, merkte hij ook op.

    "Vat dit niet een beetje het probleem samen, dat jullie zoveel moeite hebben om op een heel eenvoudige vraag te antwoorden?", merkte Schols op.

     

    *

    *

    Als iemand de heersende moderne trend wil volgen, mij niet gelaten, maar dan liefst met een beetje consequentie, hé. Als er op al die ‘genotslurperij’ dan geen maat meer mag staan, waarom beperkt men zich dan tot zijns gelijken? Zij chimpansees, gorilla’s of brulapen dan niet wel genoeg? Pas op, dat kan al eens Aids meebrengen en zo, maar dat is nooit behoorlijk bewezen. Hetzelfde met malaria, dat met bewijzen erbij, veroorzaakt wordt door steekmuggen en niet door klokken-of vioolspel, zoals bij ons Tante Veronica met haar harmonika.

    En realiseert men zich terdege, hoe dicht we op deze manier onze Moslims Broeders en dito Zusters benaderen? Die zijn ook niet vervaard van ’n goed stuk schapen- of geitenvlees met stoppelbaard. Er zijn zelfs cartoonisten die tot op zekere hoogte de paringsdaad uitbeelden tussen een kameel en een op de sociale ladder opgeklommen… nomade…

    De multiculti heeft dus voorgoed toegeslagen. Alleen spijtig dat de meeste Muzelmannen homo’s gelijkstellen met overspelige vrouwen bij hen. Die laatsten stenigen ze, maar homo’s, zeg de Koran, die worden met het hoofd voor van de hoogste gebouwen gesmeten.

    Maar dat heikele punt raakten de hoernalisten, naar goede Slinkxe gewoonte, voorzichtigheidshalve, niet aan. Bang om ter plaatse, zonder daarvoor verzekerd te zijn, met het blote mes te worden afgemaakt?

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    17-06-2016, 16:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3474

    5/684 * - concrete terreurdreiging: nie pleuje – het tegengestemde van import is export -

    *

    *

    Waar is der Oud’ren fierheid nu gebleven.

    *

    *

    En nieuwe zeer precieze Moslim-terreurdreiging? Wabliefter U astublieft? Nog erger dan het al is? De nu weer gevreesde zware feiten zijn, zoals ons altijd verzekerd werd, niet Moslimistisch. Onze Moslims zijn van de goede soort, van het goê jaar zelfs, want ‘gematigd’, zoals ze zelf zeggen. Wat we dus gaarne geloven. We moeten wel. We kunnen niet anders. Voorlopig toch niet.

    Maar zoals in het volksliedje, waar zoon kikvors naar zijn vader vraagt. Waarop moeder antwoordt dat die met huid en haar opgefret is door de ooievaar. Waarop de historische woorden vallen: ‘Wacht maar even af. Als ik groot en sterk zal wezen, zal ik op z’n cloten slaan’….

    Overschakelen naar ‘Scherp staan’. Waar is dat goed voor? Wat brengt het op? Vooral gene bang hebben. Maar niets doen, hé! Vooral niets doen. Want het minste verzet plegen zou een averechts effect hebben. Goed uit Uw doppen kijken. Vooral kalm blijven. En nog vooraller: geen AUB wapenvertoon, want daardoor zouden alle Moslims zich ‘beledigd’ voelen. En Moslims die zich beledigd voelen, zijn tot alles in staat.

    ‘En zo draait de wereld verder. Met een vleugje romantiek’’.

    De Pers? Vooral geen slapende honden (de gewone Burger) wakker maken. Doen alsof we niet bang zijn van de donder. Of van den donkeren. Fluiten helpt, dat is algemeen geweten.

    *

    Héla, wacht ‘ns ’n beetje…. Heeft onze rijke Vlaamse Woordenschat daar geen versje voor? Ja, Nonkel Miele, dat heeft ze zeker. En dat luidt: ‘Wie bang is krijgt ook slaag’.

    Persoonlijk zou ik zeggen: niet wachten tot het kalf verdronken is om de put te vullen. Alle gespuis d’er uit. Zodat Brussel weer het goede landje wordt dat het altijd al is geweest in een klein lief stadje dat Belgium heet te zijn.

    *

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Iedereen op scherp

    *

    Een nieuwe terreurcel viseert drie nieuwe doelwitten in ons land

    De oproep van IS om tijdens de ramadan slachtoffers te maken in Europa, zet onze diensten op scherp. Zéker nu gedetailleerde info onderschept is over drie Belgische doelwitten. In Brussel vraagt de korpschef alvast dat alle agenten hun wapen mee naar huis nemen.

    De politiezone Brussel-Hoofdstad-Elsene hield gisterochtend crisisoverleg, nadat maandagavond vlak bij Parijs twee agenten thuis vermoord werden door een IS-aanhanger. "Agenten aanvallen in hun privéleven: dat is weer een stap verder", zegt korpschef Guide Van Wymersch. Hij vraagt zijn 2.600 mensen om extra waakzaam te zijn. En alle 2.000 van hen die een wapen hebben, nemen dat best mee naar huis, zegt hij. De ruime meerderheid doet dat intussen ook effectief.

    Intussen heeft een Belgische terreurdienst informatie onderschept waaruit blijkt dat anderhalve week geleden een groep gewapende Syriëstrijders naar Europa vertrokken is. De speurders noemen zelfs drie doelwitten in ons land: een Brussels winkelcentrum, een niet nader genoemd Amerikaans fastfoodrestaurant en een politiecommissariaat. Het OCAD heeft de tip onderzocht, maar zegt dat een verhoging van het terreurniveau voorlopig niet aan de orde is.

    *

    *

     

    Neen, natuurlijk wordt het gespuis, zoals de Duitse socialisten het ons voordeden, niet afgevoerd met beestenwagons. Wij zijn geen wilden, hé! Wij willen de aarde niet ‘globaliseren’ in de Nieuwste Wereld Orde van het ogenblik. Wij willen alleen ons voorvaderlijk erfgoed voor ons en onder achter-achter kleinkinderen zo oorspronkelijk mogelijk bewaren. Zonder dat ieders omgeving vol steekt met vaderlandloze bastaarden en avonturiers. De exodus moet dringend (met een beetje hulp op gang komen), juist zoals die begonnen is: langzaam maar zeker.

    Hen het ‘leefloon’, dat noch min noch meer de verloning is omdat ze ons door hier te komen overleven, ons land komen afnemen, afschaffen. Dat is gewoon de toepassing van ‘Wie niet werkt, moet niet eten’. De honger zal hen dan wel de beste saus doen opzoeken….

    ‘Niet versagen’: we willen gewoon elk jaar onze Eigen Lente terug, en nooit meer nog ’n Arabische waaruit het bloed bij beken stroomt.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    17-06-2016, 16:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3473

    6/1178 * - Optima Global Estate: we zijn vertrokken – Oude zaak Parisis -

    ***

    Vrijdag 17 juni 2016

    Zon 5u29-21u59

    H Alena van Dilbeek

    *

    *

    Logo Global Esttate

    De Orde v/d Blauwe Geschelpte

    *

    *

    Het Spook van de Gentse Opera, het schandaal Parisis, zo’n 35 jaar geleden waart weer rond in de Stroppenstede en doet de Coburger ruiten rinkelen van de medeplichtigheid.

    En zie, zoals gebruikelijk in de krokodillenwereld, beginnen ze weer elkaar te verslinden. De Limburgse Van Pelt ‘SP-a eist volledige Gerechtelijke Opheldering over het wangedrag van zijn collega’s. Of, als U wilt, hij springt ze bij, de vlucht vooruit. En Termontie is, net als Willy Claes destijds, alles… vergeten. Herinnert U zich nog de verkiezingsaffiche van Het Blauwe Konijn met de Godin Freya VDB gezellig op een bankje in het park, die zich naar de camera achter hun rug draaiden, om als uit één mond te zeggen ‘dat het goed geweest was’. Zo dubbelzinnig als het groot was, want er werd te kennen gegeven dat de kiezer de voorgaande keer wel degelijk goed gestemd had. Rood & Blauw: het ideale koppel, voor de volgende de duivelsverbintenis. De tijd heeft het ons duidelijk gemaakt.

    En nu, met de Optima Globale Zomer in het verschiet, staan er ons nog rare tijden te wachten. Want indertijd bij Witse, de geniale Commissaris van Halle, hebben we het meegemaakt: betrapte criminelen schuiven, net als politiekers, de Zwarte Piet altijd naar ‘de ander’ door.

    Dat is iets dat de meesten van ons zich nog herinneren uit de Kleuterschool.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Grotere implosie dreigt bij Optima

    Er dreigt een grotere implosie bij Optima dan tot nu toe werd aangenomen. Het vastgoedbedrijf is volledig afhankelijk van de klanten van de failliete bank en is niet klaar om op eigen benen te staan. Bij de bank zelf zouden schijnzelfstandigen het sociaal passief flink kunnen opdrijven.

     

    De drie curatoren die de rechtbank gisterenochtend heeft aangesteld, Matthias Gesquière (Portelio), Geert Defreyne en Hans De Meyer, probeerden gisteren koortsachtig zicht te krijgen op de situatie bij Optima Bank. Het dossier dient zich aan als bijzonder complex. Er is het onderzoek naar strafrechtelijke inbreuken bij het gerecht, er is de slag om het privévermogen van Jeroen Piqueur, er zijn de 8.000 klanten die moeten worden vergoed én er is de onduidelijkheid over de omvang van het sociaal passief.

     

    Insiders vrezen dat er behalve het faillissementsluik en het gerechtelijke luik een derde luik bijkomt: arbeidsrechtelijke misdrijven en inbreuken op de sociale wetgeving. Met name veel commerciële mensen die voor Optima aan de slag waren, hadden het statuut van zelfstandige. De topverkopers waren allen zelfstandigen met zeer hoge vergoedingen. Die dreigen door het faillissement met lege handen achter te blijven.

     

    Pessimisme

     

    De ontevredenheid bij die groep is groot. Ingewijden verwachten ‘met grote zekerheid’ dat de curatoren geconfronteerd zullen worden met een dossier van schijnzelfstandigen die in de praktijk bedienden waren. De vergoeding die ze kregen, zou dan als netto-vergoeding beschouwd worden, waarop nog sociale­­zekerheids­bijdragen verschuldigd zijn, aan te vullen met vakantiegeld en dertiende maand.

     

    ‘Als u dit schrijft, maakt u de bevoorrechte schuld groter en wordt de te verdelen koek voor de overige partijen alleen maar kleiner’, waarschuwde een ingewijde gisteren. Hoeveel die zaak zou kunnen kosten, is onduidelijk. Waarnemers worden steeds pessimistischer over wat nog gerecupereerd kan worden. De zusterinstelling Optima Global Estate (OGE) is tot nu toe gevrijwaard maar voor hoelang?

     

    ‘De meerderheid van de personen die vastgoed kochten, waren vermogende klanten van de bank. Zonder die aanbreng heeft OGE een probleem.’

     

    Optima Global Estate stelde trouwens een samenwerkingscontract op met de bank waarbij de bank jaarlijks op aanbrengvergoedingen kon rekenen

    *

    *

    Heeft U er op gelet, dat deze groep van Socialisten, specialisten ter zake als ze toch beweren te zijn (de kleine man, en zij die ze moeten beschermen), juist o.a. de Sociale Zekerheid hebben opgelicht?

    Vooral het zinnetje, dat schuldeisers het slachtoffer zullen zijn van deze nieuw-ontdekte bevoorrechte schuldeisers, de RSZ (voor de ontdoken patronale + individuele bijdragen), de Belastingen (voor de niet ingehouden voorheffingen op lonen en wedden), allerlei ondergeschikte sociale stelsels die precies het verschil uitmaken tussen loontrekkenden en zelfstandigen.

    Het grootste slachtoffer zal uiteindelijk ‘de kleine man’ zijn. Want geen individuele RSZ-bijdragen betaald, sociale bijdragen als zelfstandigen betaald die ze kwijt zijn, enz. Om nog maar te zwijgen van hun situatie tegenover de BTW, die ze, als puntje bij paaltje komt, samen met hun werkgever, opgelicht hebben.

    Te onthouden

    Het Logo van de (Beloofde) Globale Zomer, de Global Estate, zijnde de vastgoed-link naar de Rode Manitoe’s zelf, is een verstrengeld opgezwollen lint zonder begin en zonder einde. Heel zeker zijn ze, samen met dat andere logo, het venster op de goede werking: het had de klanten moeten kunnen waarschuwen.

    Optimale Ge-Globeliseerde Zomer? Ik zou eerder zeggen een scenario van hetzelfde formaat als de Divinia Comedia van Dante Allighueri, altijd maar diepere spiralen, tot op de bodem van de Hel.

    *

    Bij ‘tScheldt las ik vandaag iets over die oude zaak Parisis. Reden om eens te Googelen, en om de informatie te toetsen aan mijn persoonlijke herinneringen. En warempel, dat Parisis-schandaal was toen een bom die splinters sloeg tot zelfs in mij eigen klantenbestand. Het fijne ervan ben ik (gelukkig) vergeten, maar ik herinner mij nog zeer goed dat ene geval, dicht bij de vriendenkring van Krul Declercq. De textiel groothandel de dag zelf gesloten en alle bedienden op straat. Waar de concierge me zegde dat de Patroon nergens nog te vinden was. Toen ik als ‘vertrouwenspersoon’ hem toch op zijn privé ging opzoeken, kreeg ook ik daar de wind van voor. De fiere Gentse aristocraat wilde van zijn ladder niet afkomen, waar hij de dakgoten van zijn prachtige maar zwaar gehypnotiseerde villa eigenhandig stond te schilderen. Bij het aanbellen, om Mevrouw te kunnen spreken, kreeg ik ouder gewoonte geen kop koffie aangeboden, maar een hoop verwensingen. Op bureau wist men mij achteraf mede te delen, dat MR J. al bijna twee jaar zijn facturen niet meer betaald had.

    Maar dit terzijde.

    Op mijn zoektocht rond Optima Bank kwam ik nog de BBI tegen (Zaak aanhangig voor de Rechtbank, net als die van Kareltje De Gucht ook al vanwege de BBI), ik botste op het Gerechtelijk Onderzoek tegen de Dendermondse Politie Commissaris Glen Audenaert, zelfs de strapatsen van het (met een beetje hulp?) verongelukte Kareltje Van Miert, die toch wel en dan nog dodelijk uit zijn eigen kriekenboom is gevallen, toen hij helemaal alleen thuis was, ook al ’n Hoge Major Domus geweest van de SP, verder Zeuneke Tobback, Djonne Krombeen, en last but not least de kwade genius in het spel , U raadt het nooit, van dien Picqueur en de band naar Parisis.

    Zelf heb ik wel belangrijker zaken te doen, (in de zon te gaan zitten bvb) maar hier is de link waar ik mijn zoektocht begon

    http://www.openbarebank.be/argumentatie

    *

    Opmerking

    Dit is waarschijnlijk nog niet het einde van Coburgia. Maar het is wel een stap in de goede richting die de volgende stappen geenszins in de weg staat…..

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    17-06-2016, 15:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    16-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2472

    5/857 * - De volgende lading elite-slagers zijn onderweg: gene bang hebben: het kietelt een klein beetje, maar het duurt niet la,ng -

    *

    *

    Apocalyps now

    Op Invitatie van de Overheid

    *

    *

    Niet alle Moslims zouden enerzijds geen geboren massa-moordenaars zijn. Maar anderzijds is het is wel zo, dat alle massa-moordenaars Moslims zijn. Dat is, als puntje bij paaltje komt, het verschil van de differentie.

    Wie daar vandaag nog niet van overtuigd is, zou, nadat hij/zij eerst Arabisch heeft geleerd, een paar keer moeten als een vliegje op het plafond, gaan luisteren in de ‘Gebedshuizen’ waar ze elke week als een leger mieren, uit alle hoeken en kanten samenkomen voor het ‘Vrijdag Gebed’.

    Onze Westerse Beschaving kwam ooit iedere zondag samen, om zich samen op De Dag des Heren het Vaderlijk Opperwezen te herinneren en meteen te danken voor wijn en brood (spijs en drank) maar vooral voor de Vrede in onze dagen. Dat gebruik is jammer genoeg in onmin geraakt door het egoïsme van de moderne tijd waar de Mens vooral begaan is met zijn eigen slimmigheid.

    Nog even geduld, en de eerder zeldzame Zondagsmis op Teevee zal algemeen vervangen worden door Het Vrijdag Gebed, een dodenwake bij de ontzielde lichamen van de Ongelovige Honden, slachtoffers die de voorbije week werden opgeruimd. Joelende benden ‘kansloze jongeren’ zullen de Dienst begeleiden, terwijl een ‘geradicaliseerde’ Immam voorleest uit ‘De Apocalyps’ zoals beschreven door Johannes in zijn Laatste Evangelie.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Politie extra waakzaam: IS-strijders op weg naar ons land

    *

    De politiezones in ons land hebben een waarschuwing gekregen voor ‘imminente’ aanslagen op het winkelcentrum City 2 in Brussel, hamburgerrestaurants en politiecommissariaten. In Brussel heeft de korpschef zijn manschappen gevraagd extra waakzaam te zijn, schrijft Het Nieuwsblad. Agenten wordt aangeraden hun dienstwapen mee naar huis te nemen.

     

    De waarschuwingsmail van­wege de Terro-afdeling van de federale politie werd gisteren rondgestuurd naar alle Belgische politiezones en bevat heel concrete informatie. “Strijders zijn van Syrië naar hier onderweg”, klinkt het. “Ze zijn anderhalve week geleden vertrokken om via Turkije en Griekenland in Europa te raken. De reis gaat per boot, de strijders hebben geen paspoorten bij.”

     

    Eenmaal in Europa zou de groep zich in tweeën splitsen. “Eén komt naar België, de andere zal naar Frankrijk gaan. Ze zouden in duo’s aanslagen willen plegen op verschillende plaatsen tegelijk waaronder winkelcentrum City 2, een hamburgerketen en een commissariaat. De personen zouden reeds over de nodige bewapening beschikken en de actie zou imminent zijn.” Met andere woorden: het kan elk moment gebeuren.

     

    Brusselse agenten aangeraden om dienstwapen mee te nemen

     

    Na de IS-moord op een politiekoppel in Parijs moet voortaan elk politielid in Frankrijk zijn dienstwapen mee naar huis nemen. Bij de politie van Brussel was er gisteren meteen crisisoverleg. "Wij raden onze mensen aan hetzelfde te doen", zegt korpschef Guido Van Wymersch woensdag in De Morgen en Het Laatste Nieuws.

     

    De conclusie van het spoedoverleg bij de Brusselse politie: dat de 2.000 gewapende agenten beter hun dienstwapen mee naar huis nemen. Ze moeten het thuis wel afzonderlijk van de munitie opbergen in een afgesloten kast. Het woon-werkverkeer vraagt de korpsleiding ook in burger in plaats van in uniform af te leggen.

     

    "Eigenlijk doen we dit allemaal al sinds de verijdelde aanslag vorig jaar in Verviers", zegt Van Wymersch. "Veel meer kunnen we ook niet doen. We hebben onze mensen nu nogmaals gevraagd extra waakzaam te zijn. Maar dat zijn ze al lang. De naburige politiezones in Brussel doen hetzelfde." Een dienstwapen mee naar huis nemen, is in principe verboden. "Het is ook zeker geen verplichting", zegt Van Wymersch nog. "Het voordeel ervan is wel dat politiemensen dan ook een wapen dragen als ze in hun privétijd pakweg naar de supermarkt gaan. Als er dan iets gebeurt, kunnen ze ingrijpen."

    *

    *

    De Dood komt als een dief in de nacht. Dit is een zeer oud spreekwoord, maar het past wonderwel in deze tijd. Eenzame Oude Moedertjes van 92 jaar worden voor de eigen haard overvallen door ‘donkere’ snotapen van amper 16 jaar die niet eens het woord ‘geld’ in de Landstaal kunnen uitspreken. Mannen worden gewoon omver gestoken. Sportvedetten worden in de rug gestoken omdat ze Evan of Joke heten. Niemand waagt zich nog zonder zich zorgen te maken in grote massa’s. Niemand neemt nog onbezorgd een vliegtuig of de metro. Iedere winkelier of vrije beroeper schrikt als de bel van de voordeur rinkelt.

    Maar het is niet politiek-correct om daarover te ‘communiceren’. Het zijn allemaal potjes die moeten gedekt blijven.

    En het maakt de aanvallers aldoor maar driester. Fanatiekelingen, die bij hun opleiding hebben leren omgaan met wapens, worden nu uitgestuurd om als ‘vluchtelingen’ vermomd, zich onder ons te mengen. Ze hebben het zelf geleerd met eigen handen iemand te wurgen. En daarbij vooral niet vergeten te vermelden, zoals ze zijn opgefokt, dat ze dat doen in naam van hun God.

    Och, zeg maar dat ze dat als goede soldaten, doen voor opdrachtgevers, die zich alleen verschuilen achter dat Opperwezen om andere landen en volkeren te onderwerpen. Niet ‘Zijn Rijk ons toekome’, maar ‘ons rijk hen toekome’

    Een uitdrukking op het lijf geschreven van de Islammerij.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    16-06-2016, 16:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3471

     

    4/699 * - Wat is de verboden en wat is de toegelaten richting van de ANTI discriminatie Wet? -

    *

    *

    Het discrimnatie verbod

    Werkt als dit verkeersbord

    *

    *

    Een nieuw Jaarrapport? Ja of neen? Natuurlijk niet, want het C.G.K.I., het vroegere Centrum ter Bevordering van de Islam, bestaat niet meer. Het werd al enkele tijd gelden vervangen en ver-Vlaamst door het

    Unia

    *

     

    In hun Jaarrapport 2015 (dus vòòr de aanslagen in Brussel en in Zaventem van 22/3/2016, lang voor de massamoorden in Orlando (Florida) en dus ook nog langer voor de recente messen-moorden op een Franse Commissaris van Politie en zijn vriendin (voor de ogen van hun 3-jarig zoontje), roepen die collaborateurs v/d ‘Globalisatie’ moord en brand omdat de gewone Burger begint klaar te zien. Hieronder een sterk vooringenomen stukje uit DS, de gazet die niet alleen meehuilt met de wolven in het bos, maar er alles aan doet om de discriminatie van het Eigen Volk aan te moedigen.

    Vroeger kregen we te horen dat ‘La Belgique sera Latine ou ne sera pas’ en nu is , maar heel stiekem, dat Coburgia Muzelman zal zijn of niet zijn. That’s the question.

    Hieronder vindt U een klein uittrekseltje uit dat zeer uitgebreid artikel, juist voldoende om U ervan te overtuigen dat DS grotendeels draait op subsidies van de al even medeplichtige Overheid.

    Wie ‘discriminatie’ zegt, denkt ‘naastenliefde’. Zoals de Oostenrijkers het zeggen: naastenliefde begint bij Uw naasten, en dat zijn per definitie niet alle mogelijke horden vreemde luizen uit verre contreien. Die worden hier met name ingevoerd door de Verenigde Oorlogsvloten van de Navo-landen om in recordtijd de grootste volksverhuizing aller tijden te realiseren, omdat de tijd dringt om, voor de mensen het zich realiseren, van de Nieuwe Wereld Orde een feit te maken.

    De ‘Oude’ Nieuwe Orde, die van de genaamde A.H., werd inderdaad reeds in Mei 1945 afgevoerd. Ze wordt nu, opgeblonken en verfrist, onder een Overzeese Leiding, opnieuw opgedrongen. Het zand in de ogen strooiende Clinton Wife is daar de veruitwendiging van.

    In Hamelen, zo vertelt het sprookje, was er ooit een fluit-spelende rattenvanger die erin slaagde de ratten zichzelf te doen van kant helpen. Dat verzonnen verhaal dreigt zich nu opnieuw onder onze ogen in werkelijkheid af te spelen. En we staan erbij en kijken er naar. De meesten totaal onverschillig, sommigen zelfs in de handen klappend.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    *

    Islamofobie zit in de lift

    *

    Unia, het voormalige Interfederale Gelijkekansencentrum, heeft haar jaarrapport voor 2015 uitgebracht. Er waren vorig jaar minder meldingen, maar juichen kunnen we nog niet. Discriminatie van moslims is al sinds 2010 in stijgende trend. ’Samenleven op scherp’, noemt Unia het rapport.

    De aanslagen op Charlie Hebdo in januari en verschillende plaatsen in Parijs in november en de vluchtelingencrisis waren vorig jaar de voedingsbodem voor stigmatisering en haat, vindt het centrum. Maar het aantal klachten over discriminatie vanwege geloof is al jaren in stijgende trend. Vorig jaar behandelde Unia zo 330 dossiers, waarvan er 301 of maar liefst 91% over moslims gingen. Er worden over hen steeds meer haatboodschappen verspreid via sociale media, een feit dat Unia toeschrijft aan de terroristische aanslagen.

    *

    *

    Om terug op DS te komen: naast de opgedrongen integratie van ons Eigen Volk in de Moslim-wereld en vooral naast al de andere bladvulling, is er nog de aangehouden onderwerping van Vlaanderen aan de Francofianen (op dictaat van Parijs?), waarvoor zelfs de overgelopen NV-A, de Nieuwe Vlaamse Arrogantie plat op de buik gaat.

    Curieus dat voornoemd C.G.K.R. Bis het nooit dààrover heeft in een of ander Jaarverslag. Dat zou inderdaad niet politiek-correct zijn en daarom is het hoog tijd dat Het Vlaams Belang door het Volk afgevaardigd wordt om orde op zaken te stellen. Moedig, slim, doortasten en vastberaden, in de zin zoals DT voornoemd als kandidaat President van het ware Amerika het stelt in zijn aanpak van de Islam-beheersing.

    A.H. noemde ooit de Joden (uit afgunst?) ‘UNTERMENSCHEN’, maar het ziet er naar uit dat die (volgens de jonge Kennedy) aller-slimste mens aller tijden, zich van kant vergist heeft.

    Belangrijk:

    Als op afspraak waarschuwt GVA vandaag voor een nieuwe ‘imminente’ aanvalsgolf in Frankrijk en Coburgia. IS-strijders (camouflage-naam voor de benden woeste woestijn-moordenaars) zouden al onderweg zijn. Zie volgend stukje….

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    16-06-2016, 15:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3470

     

    5/845 * - Potins reactie op Navo spierrollen in de Baltische Zee -

    *

    *

    *

    *

    Terwijl Vlaanderen momenteel een spiksplinternieuwe Vlaamse Sociale Zekerheid, naast de Coburger mand zonder gat op het getouw zet, past het even onder de aandacht te brengen, dat voor ziekte en ongeval, elke Amerikaan op zichzelf aangewezen is. Dit in het Jaar 2016 na X. De Obama Care, die daaraan heeft willen verhelpen (niet oplossen) is een doodgeboren kind gebleken. En dat is dan De USA die de hele wereld lessen wil geven. Wat weeral een heel tijdeke in de Baltische Zee gebeurt, in wezen een binnenzee omsloten door land en voor Rusland de poort naar de open oceanen, is noch min noch meer bedoeld om te Russische Beer uit zijn hol te lokken.

    En wij doen daar gewoon aan mee. Erger: onze Pers juicht het toe!

    Wil de Zwarte Ongelukskater uit de USA misschien zoals alle Groten der Aarde met een paukenslag afscheid nemen van de Absolute Macht? Of is het eerder een soort speculatie, dat in geval van oorlog, de ‘zittende’ President gevraagd wordt zijn mandaat verder te zetten, tot de dreiging is opgelost? Ik meen mij te herinneren dat dit nog wel eens zou gebeurd zijn. Met Slinkxe raddraaiers weet men maar nooit welk vlees men in de kuip heeft, en al helemaal niet Slinkxe Rad-draaiende Moslims.

    (Zucht)

    Trammelant in het Hoge Noorden, trammelant in het Oosten (Turkije), trammelant in het Zuiden (leegloop van Donker Afrika) , trammelant in Centraal Europa (Oekraïne), met Cuba die in een economischer knoop dreigt te slaan, met de Moslim 5de Colonne die zich àl te uitdagend begint te roeren:‘Mein Liebchen was wollst du noch mehr’?

    Maar to-morrow is an other day. En als de nood het hoogst is, is de redding nabij.

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Poetin zet leger op scherp na militaire NAVO-oefening

    *

    De Russische president Vladimir Poetin heeft vandaag plotseling de strijdkrachten bevolen hun paraatheid te testen. De oefening duurt acht dagen. Het is volgens de voorzitter van de defensiecommissie van het Russische parlement, Vladimir Komojedov, geen reactie op de westerse militaire oefening in de Baltische staten, die gisteren begon in Estland.

    De VS en NAVO-landen zijn tot 21 juni met 10.000 militairen uit dertien landen met de manoeuvres in de weer. Ze heten Saber Strike (Sabelslag) en worden jaarlijks gehouden. De Baltische staten zijn bang weer door Rusland te worden opgeslokt.

    De Russische minister van Defensie, Sergej Sjojgoe, heeft gezegd dat de betrokken militaire attachés op de ambassades in Moskou op de hoogte worden gehouden van de Russische oefeningen.

    Anakonda-2016

    Vorige week veroordeelde Rusland nog de grote NAVO-oefening die in Polen werd gehouden. Aan deze oefening, Anakonda-2016, nemen soldaten van Polen, de VS en nog 17 andere NAVO-lidstaten deel. De tiendaagse operatie is de grootste van zijn soort in het voormalige Oostblok sinds de val van de Sovjet-Unie.

    De woordvoerder van president Poetin zei dat de oefening, waaraan 31.000 soldaten meedoen, "niet bijdraagt aan de sfeer van vertrouwen en veiligheid" die nodig is in Europa.

     

    Rusland heeft de afgelopen maanden ook geïrriteerd gereageerd op NAVO-oefeningen in de Baltische Zee en luchtmachtoefeningen van de VS met diverse NAVO-lidstaten.

    Moskou beschouwt de aanwezigheid van zoveel NAVO-troepen dicht bij de westelijke Russische grens als een bedreiging. Vorige maand kondigde Moskou aan dat drie nieuwe divisies gelegerd zullen worden in het grensgebied met de NAVO-lidstaten.

    *

    *

    Zielig hoe er klakkeloos wordt na ge-papegaaid door onze Lügenpresse, en altijd maar weer de nadruk gelegd wordt op het feit dat Rusland nog altijd niet met hangende poten in zijn hol terug kruipt.

    De waanzin voorbij is dat allemaal.

    Nog negen keer slapen, en dan is het verdict al gevallen of wat er nog rest van het Britse Gemenebest zich al-dan-niet terugplooit in zijn ‘Splendid Isolation’.

    Als het dat doet, en de Verenigde Staten Europa verlaat, is het alleen om dichter aan te schurken bij de Verenigde Staten van Amerika. Of de nu 90-jarige Queen, die als kind de Hitlergroet leerde demonstreren, samen met Oom Georges, die toen niet alleen Koning was maar ook sympathisant van A.H. die wissel zal overleven weet ik niet maar vrees ervoor.

    U moet weten, dat Dear Old England in de jaren ’30 Muzelman-vrij was en er een clevere doortastende man toen aan het bewind kwam: Winston Churchill. Ik zie David Cameron nog zo rap niet diens plaats in te nemen. Maar met Nigel Farage op de achtergrond? Ja Ja, dat zit er dik in, moest de hedendaagse ‘Sitzkrieg’ nogmaals overslaan in een ‘Blitzkrieg’.

    Samengevat: als de USA uit is om de confrontatie met de enige Natie die hen kan weerstaan, Rusland dus, dan rest hen niet veel tijd meer.

    Want de Vlad en de Donal DT! die zullen, misschien wel met Il Cavaliere erbij, grote vriendjes zijn. Misschien kraken die weer eens gezamenlijk een goed flesje Krim-wijn van 200 jaar oud.

    En ja, waarom niet. Zenden ze gezamenlijk een ruiker rode rozen bepareld met arsenicum, naar the Clinton Wife….

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    16-06-2016, 14:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3469

    -

    ***

    Donderdag 16 juni 2016

    Zon 5u29-21u58

    H Lutgart van Tongeren, patrones

    van de Vlaamse Beweging

    De Vuren blijven branden…..

    *

    *

    Larossi Abballa. © AFP

    *

    *

     

    Harteloze collega-flikken hebben hem koelbloedig als een hond afgeknald, alhoewel de man niet eens ‘n vuurwapen droeg. Hij vermoordde wel even daarvoormet het blote mes, onder de ogen van het 3-jarig zoontje, zowel de vader, een ongelovige politie-rechercehurrechercheur, als de vriendin, ook al ’n flik, en nam daarna de tijd om de vertoning op Facebook te posten. Met persoonlijke commentaar. En vraag om navolging.

    Waaruit iedereen kan besluiten, dat iedere ogenschijnlijk ‘Gematigde Moslim’ in een oogwenk verandert in een bloeddorstig monster.

    De GVA brengt hieronder een uitgebreid verslag, maar zonder ook maar “”één woord van afschuw voor deze gruwelijke gebeurtenis. En neen, geen spoor om te volgen deze keer…. Het dossier kan van de eerste keer gesloten worden. Wel werd de vriendenkring van de dader ondertussen opgepakt ‘voor verhoor’. Nutteloos, want het zijn allemaaljongens die nog geen appel zouden stelen.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

     

    *

    Lijst met doelwitten gevonden bij IS-strijder die Franse agenten vermoordde

    *

    De 25-jarige Fransman die maandag avond twee agenten doodstak in de buurt van Parijs, wist dat zijn slachtoffers bij de politie waren. Hij zwoer drie weken geleden trouw aan Islamitische Staat (IS) en filmde de moorden. Meer zelfs: de eerder al veroordeelde terrorist zond ze live uit op Facebook.

    Abballa doodde maandagavond in Yvelines een politieagent met meerdere messteken, om zich daarna met de vrouw en de zoon van het slachtoffer te verschansen in hun huis. De 25-jarige Fransman werd neergeschoten tijdens een politie-interventie. Volgens de autoriteiten werd binnen het levenloze lichaam van de vrouw aangetroffen. Het kind van de slachtoffers - drie jaar oud - was in shock, maar bleef ongedeerd.

    "Een IS-strijder heeft de medewerker van het politiebureau van de stad Les Mureaux in de buurt van Parijs en zijn vrouw gedood", meldde het aan terreurgroep IS gelinkte persagentschap Amaq. Het onderzoek werd toevertrouwd aan de antiterreureenheid van de gerechtelijke politie in Versailles en aan het directoraat-generaal van binnenlandse veiligheid, zei het parket van Parijs.

    Veroordeeld in 2013

    De man zou tijdens de onderhandelingen met de politie gezegd hebben lid te zijn van IS, alvorens hij door de speciale politie-eenheid werd doodgeschoten. Volgens getuigen zou de man "Allah akbar" hebben geroepen toen hij de politieagent aanviel. Abballa werd in 2013 al samen met zeven anderen veroordeeld voor deelname aan het sturen van jihadisten naar Pakistan. Hij kreeg zelf drie jaar cel, waarvan zes maanden met uitstel. Hij was schuldig bevonden aan "bendevorming met het oog op het voorbereiden van terroristische daden", en was bekend bij de inlichtingendiensten en de terreurbestrijding. Hij staat ook bekend voor diefstallen, geweld en heling.

    Opvallend: volgens de Franse procureur werd hij pas drie weken geleden lid van IS. "Toen zwoer hij trouw aan de terreurgroep", aldus François Molins.

    Volgens de Franse krant Le Parisien is het slachtoffer Jean-Baptiste Salvaing, een veertiger die adjunct-chef was bij de politie van Mureaux. “Het gaat om een bijzonder sympathieke man met een uitstekende reputatie”, benadrukte een van zijn collega’s.

    Live op Facebook

    De dader heeft de moordpartij gefilmd, melden Franse experts. Meer zelfs: hij maakte gebruik van de live video-functie van Facebook om zijn vrienden en volgers te laten meekijken. Ondertussen legde hij uit waarom hij het deed en riep hij de kijkers op om ook aan het moorden te gaan. Hij somde heel wat namen op van journalisten, cipiers, rappers en agenten die het volgens hem verdienen om te sterven.

    Mensen die op het moment van de feiten konden meekijken, zagen onder meer het driejarige kindje van de slachtoffers in de zetel zitten. "Ik weet nog niet wat ik met hem ga doen", zei de dader. Hij liet het kind uiteindelijk met rust.

    De voorbije dagen was Abballa al erg actief geworden op Facebook, waar hij een openbaar profiel had. Hij had maandagochtend nog foto's gepost. Zo is er onder meer een fotomontage te zien met een gekruisigde man. Ook meerdere religieuze filmpjes waren er te vinden. Hij noemde zich "Dr Food" op sociale media. Dat was ook de naam waarmee hij fastfood leverde aan klanten. De jongste tijd ergerde hij zich in video's meermaals aan het onbeleefde gedrag van de mensen die eten bij hem bestelden.

    Huiszoeking

    De politie heeft dinsdagmiddag een huiszoeking uitgevoerd bij de man. "Daar werden documenten aangetroffen, maar geen wapens of explosieven", zegt procureur François Molins. Die documenten bevatten onder meer de namen van de personen die hij in het filmpje ook al noemde. Mensen die volgens de terrorist verdienen om te sterven. "Er werden ook drie telefoons gevonden en in zijn auto lagen een Koran, een witte djellaba en een boek over geloof. Door de gevonden documenten weten we ook zeker dat hij ervan op de hoogte was dat zijn slachtoffers agenten waren."

    Drie personen uit de entourage van Abballa werden dinsdag al opgepakt door de politie. Zij zullen verhoord worden om te bekijken of ze meer weten over de gruwelijke daad van de Fransman.

    "Verachtelijke terreurdaad"

    De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve heeft het over een "verachtelijke terreurdaad". Over de omstandigheden van de dubbele moord wou de bewindsman zich niet uitlaten, zich beroepend op de scheiding der machten, aldus BFMTV. Het komt aldus aan de procureur toe om over het onderzoek te communiceren.

    President François Hollande heeft Cazeneuve en minister van Justitie Jean-Jacques Urvoas bij zich geroepen op het Elysée "om een stand van zaken rond het drama en het daaraan te koppelen vervolg op te maken", zei de minister van Binnenlandse Zaken. Hij zal zich later op de dag ter plaatse begeven en politiemensen ontmoeten.

    Cazeneuve herinnerde eraan dat de Franse regering "sinds maanden" "totaal" gemobiliseerd is "om een dreiging aan te pakken waarvan we zijn blijven zeggen dat ze hoog is". Zo zijn sinds begin dit jaar al "meer dan 100 individuen gearresteerd die een bedreiging vormen voor de veiligheid van de Fransen".

    *

    *

    Zo te zien aan de naam van de dader, is die man meer een ‘Staal zonder Waarde’ geweest van de Mondiale Nationaliteit die stoemelings bezig is met La Douce France met huid en haar te verslinden.

    Was het ‘n horror-scène uit een action-film, een van die geweldselletjes die op allerlei schermen, groot en klein, het cowboy en Indiaantje spelen van vroeger vervangt?

    Was het een ingestudeerde scène die in onze Huizen van Bewaring opgebouwd en doorgegeven werd?

    Zijn er één of zelfs meerdere ‘cellen’ gevormd die deze proef-uitvoering uitgebreid en verbeterd willen in toepassing brengen? Met camera-opvolging, geluidstechniekers en regie-personeel? Wordt er voordien in beperkte kring verzamelen geblazen om publiek aan te trekken?

    Allemaal vragen waarvan we binnenkort het antwoord op de TeeVee zullen kunnen zien? Van de ‘Reporters ter Plaatse’…

    Europa, in hypnose onder de borende blikken van de pietrol-pompers….

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    16-06-2016, 13:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    15-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3468

    5/802 * - Trump over Het Trojaans Paard – Russische Roulette spelen tegen Rusland is levensgevaarlijk -

    *

    *

    Dat is wat gebeurt als the Clinton Wife wint….

    *

    *

    De man, DT dus, liefst altijd met uitroepteken (!) zal ik hem maar noemen, grijpt zijn kansen terdege. The Clinton Wife moet stromen mieren geweekt in mierenzuur, zeiken en breken. Niet alleen omdat haar geliefde 5de Colonne ontmaskerd werd door de verschrikkelijke gebeurtenissen in Orlando, maar vooral omdat ze wèèt dat het ongeluk hier stopt voor haar en haar duivelsgebroed. Ja, de 1ste Vrouwelijke Presidentskandidate ‘ever’, dat heeft ze al binnen, maar zij, een uitwendig blank maar inwendig pikzwart Taqyilla-serpent in het Witte Huis? Over my dead body, denkt de doorsnee Amerikaan nu al 5 maand voor de verkiezingen.

    Donald Trump (Meneer DT!, Donald met DT geschreven) is de verpersoonlijking van het gezond verstand. Dat ziet iedereen van op een uur afstand. De nuchtere commerçant die weet dat men met het geld die men zelf verdiend heeft, de boter koopt. Het origineel voor een Marc Coucke met meer body dan vet aan zijn lijf.

    Die wijsheid haal ik bij Silvio Berlusconi van nog niet zo heel lang geleden. In der verkiezingsstrijd kregen wij van de tegenstrevers te horen, dat die rijke stinker dat deed om de Staatskas te kunnen plunderen. Iets dat was wel door de goeden gezegd! Il Cavaliere repliceerde droogjes dat hij de Staatskas helemaal niet nodig had om goede sier te maken, maar de Staatskas misschien wel hem. Stoef natuurlijk, maar het bracht hem wel de sympathie op van de Man in de Straat. Die hem daarop tot Premier koos voor hij door Herman Vogelkoppekle als Grote Baas van de EU-Potentaten uit die positie werd verjaagd.

    De Clintons zijn nu precies ook niet van de armsten, maar stilaan dringt het door bij de Amerikaanse kiezer, dat al die primitieve halfwilde woestijn-geweldenaars uiteindelijk toch ongewenst zijn. Al doet de Teevee nog zo zijn best om het anders voor te stellen.

     

    Let even op de toon van onderstaan artikel in DS, de Gazet van Vlaanderens Schande. Teken aan de wand, of toeval maar het benadert al een beetje de zo geroemde journalistieke integriteit. De Clinto-manie is verminderd. Zou men daar eindelijk ook de reden ontdekt hebben van die onheilspellende daling in het aantal abonnees? In dat geval moet ik nogmaals waarschuwen: eens kazakdraaier, altijd kazakdraaier. En dan heb ik het nog niet eens over de Familie Leysen

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Trump: ‘Obama weet gewoon niet wat hij doet’

    *

    De Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump heeft van het bloedbad in Orlando gebruikgemaakt om zwaar uit te halen naar zijn rivale Hillary Clinton en president Barack Obama. ‘Hillary Clinton heeft er nog steeds geen besef van wat radicale islam eigenlijk is’, zei Trump maandag op een verkiezingsbijeenkomst in Manchester (New Hampshire). President Barack Obama wreef hij totale incompetentie aan. ‘Hij weet gewoon niet wat hij doet’.

    Trump herhaalde zijn voorstel om moslims voorlopig elk inreisvisum naar de VS te weigeren. ‘We kunnen de ban weer opheffen, als we de situatie juist kunnen inschatten’, zei Trump. ‘We kunnen niet blijven toestaan dat duizenden en nog eens duizenden mensen ons land binnenstromen, van wie velen hetzelfde gedachtegoed dragen als de meedogenloze killer van Orlando’, zei de Republikein. Hij sprak over de naar de VS komende vluchtelingen uit Syrië als ‘een betere, grotere versie van het Trojaans Paard’.

    ‘Vele principes van de radicale islam zijn onverenigbaar met westerse waarden en instellingen’, verklaarde Trump. ‘Ze brengen vrouwen tot de slavernij en vermoorden homo’s’, zei Trump. ‘Ik wil hen niet in ons land’.

     

    *

    *

    Alhoewel stukken beter dan het Clinton Wife, is het beter met DT toch nog goed naar het bord te kijken. Zelf in de Gemeente-politiek bieden de kandidaten tegen elkaar op. Vòòr de verkiezingen, maar dezelfde avond zitten ze al samen grote pinten te pakken. O beter op maat gezegd: champieter te spuiten. Al dat ‘pakken’ maar bij pinten of champieter blijft en op voorwaarde dat ze hun consumpties zelf uit eigen zak betalen. De uitzonderingen bevestigen de regel.

    Een land als Amerika besturen is zeker geen kattepis. En als men daarbij ook nog kijkt naar het labyrint van de buitengaatse zogezegde Amerikaanse belangen overal in de wereld, moet men daarvoor wel in de wieg gelegd zijn. Zo oogst Amerika de radijsjes in het hoveke van Poetin en is uit op een serieuze confrontatie omdat het zich onoverwinnelijk acht.

    In het pokerspel kan dat misschien wel eens lukken, maar Russische Roulette spelen tegen de Russen zelf, dat is volgens mij niet van het slimste.

    Ze doen maar, zullen velen zeggen. Jamaar, de kwestie is alleen dat WIJ deze keer weer de pineut zullen zijn.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    15-06-2016, 20:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3467

    *

    Op vraag (eis, bevel, in opdracht) van Amerika:

    De Russen worden vernederd door de UEFA. Wegens alle spelers veel te blank…..

    *

    *

    Een zekere A.H. was in zijn tijd een ware Meester in de strategie om oorzaak en gevolg om te draaien. Op een geniepige manier de eerste slag uitdelen, en dan om hulp roepen als er reactie komt. Typish Slinkx.

    Wetewa? Ondergetekende zal proberen zijn blazen bol te gelde te maken. Die moet nu stilaan op het hoogtepunt van zijn waarde gekomen zijn. Voorspellingen die met de regelmaat van een klok, kloppen: daar kan men fortuinen mee verdienen op de kermis.

    Alleen prijs-aanbiedingen binnen de 24 uur zullen behandeld worden. Daarna (na morgen, woensdagavond in Rijsel tegen Slovakije) zullen de feiten zijn waar ze zullen zijn. Kijk eens aan: bij beide ploegen alleen blanken. Waar blijven de negro spirituals? Dat de begeestering tijdens deze match zo goed als uit het scherm zal springen, is alleen de zoveelste waardebepaling van de Rode Duivels.

    Rusland vliegt so wie so daarna ‘back to the future’, hooligans of niet.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    *

    Rusland voorwaardelijk gediskwalificeerd op EK

    *

    De UEFA legt Rusland een voorwaardelijke diskwalificatie en een boete van 150.000 euro op na de incidenten in het Stade Vélodrome tegen Engeland. Dat betekent dat Rusland uit het toernooi kan gegooid worden als Russische fans zich nog eens in een stadion misdragen.

    Na zware incidenten voor, tijdens en na de wedstrijd tussen Rusland en Engeland had de Uefa Rusland al gewaarschuwd dat bij nieuwe incidenten het land kon worden uitgesloten.

    De Disciplinaire Commissie van de Uefa besloot dinsdagmiddag al om een eerste sanctie op te leggen voor het geweld in het stadion: een voorwaardelijke diskwalificatie en een boete van 150.000 euro. Als Russische supporters zich nog eens misdragen in een stadion, dan moet de Russische ploeg dus naar huis.

    Rusland kan in beroep gaan.

    De Franse premier Manuel Valls zei dat sommige voetbalfans uit Frankrijk zullen gezet worden na de rellen die de start van Euro 2016 ontsierden en dat een groep van Russische fans was opgepakt nabij Cannes.

    Rusland speelt morgen (woensdag) in Lille tegen Slowakije. Engeland speelt een dag later in Lens tegen Wales, nauwelijks dertig kilometer verderop. De politie vreest dat de hooligans elkaar opnieuw zullen opzoeken voor een gewelddadig treffen.

    *

    *

    Als U even deze link aantikt, weet U waarom.

    http://www.wk-voetbal.nl/rusland-niet-welkom-op-wk/

    In het kort komt het dat hierop neer, dat Amerika eist dat Rusland wordt uitgesloten wegens de buiten categorie gespeelde en gewonnen ‘annexatie v/d Krim’. Wat een flagrante schending inhoudt van het oorlogsrecht. Op de uitdaging van bepaalde USA-Senatoren hadden de Russen laconiek in de Pers gereageerd met de boodschap ‘Oog om oog, Bal voor Bal.

    Maar of in dit stadium nog enige humor doordringt bij deze oorlogsstokers, is bij voorbaat een hopeloze zaak.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    15-06-2016, 19:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3466

    ***

    Woensdag 15juni 2016

    Zon 5u29-21u58

    H Vitus

    Als het regent met Sint-Vijt, dan regent het zes weken in één tijd

    *

    De St Vitus-dans, waarbij dan spontaan het beld voor de geest komt van de moderne feestvierende jeugd (of van dansende Bosjesmannen) is de naam voor een zenuwziekte, in de geneesk. ‘chorea minor’ genoemd, waarbij de lijder krampachtige bewegingen met de ledematen en het gelaat maakt. De benaming herinnert aan St.-Vitus, een der veertien noodhelpers, die tegen deze ziekte werd aangeroepen.

    *

    *

    *

    Bangladesh! Nieuws over een onderonsje Islam-Bestrijding tussen al die voetbalgekte!

    O ja, onze ‘Duivels’ tegen de Italiaanse Azuri. Uitslag om naar huis te schrijven: ingepakt met 2-0. Dan heeft die Lagere School in Kortemark toch beter gepresteerd. Daar kenden ze tenminste het ‘O Dierbaar België’, enz. een beetje convenabel. De Duivels in Lyon deden van la-la-la, terwijl de Chef, als niet-belg, gewoon de lippen ostentatief op elkaar geklemd hield. Ze speelden dan ook zoals ze gezongen hadden, als in een groot comedie-spel. Over de huidskleur van de Duivels zal ik het niet hebben, want, dat is populistisch racistische haattolk.

    Ach die vergelijking van Jan Mulders (Hollander!) op TeeVee. Onze ploeg deed hem denken aan een losgebroken kiekenkot. Individuele talenten met klasse, maar geen de minste ‘schwung noch teamspirit. Benieuwd hoeveel èchte ‘Belgen' er nog staken tussen die 24 als Prinsen betaalde ‘kernspelers’.

    *

    Hoe de DM zo midden de week dit bovenstaand bericht over zijn hart heeft kunnen krijgen, maag Joost weten. Ik denk niet dat Joost dat weet. Want ze weten het waarschijnlijk ook niet goed. Het uiterst dichtbevolkte land in Zuid-Azië aan de Ganges, palend aan het roerige Midden-Oosten, dicht bij de Harde Kern van de Islam, is, wat niemand verwondert, slechts voor 83% Moslim, de rest meestal Hindoe. Dat juist daar moet opgetreden worden tegen Moslim Extremisten, gaat dan ook in eerste instantie mijn petje te boven.

    Och, zal ik maar zeggen, als er, wegens uitgemoord, geen ‘ongelovige honden’ meer voorradig zijn in een bepaalde streek, om te worden uitgemoord, vermoorden ze zich dan maar onder elkaar.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Bangladesh arresteert ruim vijfduizend moslimextremisten

    *

    Bij het offensief tegen moslimextremisten in Bangladesh dat vrijdag begon, zijn ruim vijfduizend mensen opgepakt. Volgens de hoogste politiechef van het land zijn daarnaast zeker 85 leden van extremistische groepen gearresteerd. Het merendeel van de vijfduizend arrestanten zou zich schuldig hebben gemaakt aan criminele activiteiten als wapen- en drugshandel.

    CNN meldt dat een groot deel van de opgepakte extremisten lid zijn van Jama'atul Mujahideen. Deze verboden militante beweging zou onder meer verantwoordelijk zijn voor de moord op de vrouw van een hooggeplaatste politieagent. Voor de autoriteiten was dit de druppel. Vorige week werden in totaal vier moorden gepleegd.

    Alle mensen die zijn opgepakt worden verdacht van een strafbaar feit. De een wordt verdacht van handel in narcotica, de ander zou illegaal wapens in bezit hebben. De politie heeft bij de arrestaties ook vuurwapens, munitie en 1.500 motoren in beslag genomen.

    A.K.M. Shahidul Hoque, het hoofd van de nationale politie, roept de hulp van burgers in bij de strijd tegen extremisme. "Wij zullen het opkomende extremisme collectief als natie moeten voorkomen. Het kan niet door de politie alleen worden geëlimineerd", zei hij tegen persbureau Reuters.

    Moorden

    Er zijn sinds vorig jaar meer dan dertig doden gevallen door het geweld van islamitische extremisten. Het zijn onder meer atheïstische bloggers, homorechten-activisten, leden van islamitische minderheidssekten en aanhangers van andere godsdiensten.

    Volgens de Bengalese autoriteiten zijn de meeste mensen gedood door binnenlandse radicale groepen als Jamaat-ul-Mujahideen en Ansarullah Bangla Team. Terreurgroepen Islamitische Staat en al-Qaeda, die moorden hadden opgeëist, zouden volgens hen nauwelijks in het land aanwezig zijn.

    De regering van Bangladesh wordt regelmatig bekritiseerd omdat ze te weinig zou doen tegen het extremistische geweld. De International Humanist and Ethical Union stelde eind vorig jaar dat nergens ter wereld de seculiere rechten en de veiligheid van ongelovigen het afgelopen jaar zo verslechterd zijn als in Bangladesh.

    *

    *

    Waarom, zo zult U zich afvragen, tijd en moeite besteden aan een ver afgelegen Moslim-land? Ja, wat zal ik zeggen? Dat het vooral iedereen een idee geeft dat men met de Islam altijd weet waar het begint, maar nooit waar het eindigt. Net hetzelfde als met het Marxisme: omheen een kleine goede, ja zelfs schitterde Kern, een oceaan van afschuwelijke scheeftrekkingen.

    Ik leg even uit.

    Herverdeling van de Wereldse Goederen is een loofwaardig idee. Het is alleen spijtig dat dergelijk systeem altijd en overal geen andere meningen naast zich duldt. Het Socialisme is daarvan een flauw afkooksel. Ge moet namelijk hun moat zijn, of ze sloan anders up joen muile. Na te gevragen in Gent, bij de 2de vriendelijkste Burgemeester ter wereld.

    Aangaande de ‘Religie’. Net zoals de herverdeling (wat ’n pretentie!) van de wereldse rijkdommen is de Islam de wreedaardige, onmenselijke versie van het veel oudere Christendom. D.i. de Eeuwige Godsgedachte ten gronde ‘heruitgevonden’ door een oude seniele pedofiele woestijn- roverhoofdman van honderden jaren geleden. Dat ‘Geloof’ was toen alleen de dekmantel voor een primitieve veroverings-strategie, onmiddellijk na zijn dood, grondig ter hand genomen door zijn omgeving.

    Met tijd en boterhammen nochtans is er nog veel goed te maken.

    *

    Kijk Ma-ke lief, heb ik dat goed genoeg gezegd? Een beetje kort door de bocht? Ja, dat wel. Het had ook veel korter gekund. Het had kunnen volstaan met te zeggen

    ‘Gods molen maalt langzaam, maar hij maalt wel grondig’.

    *

    *

    Te onthouden.

    ‘Het Geloof, zonder de werken, is Dood. Enfin, zo werden wij toch meestal opgevoed. Bij De Islam, de enige godsdienst ter wereld met die ingesteldheid, is het doden van elke andere mening de Daad die bij het Woord hoort.

    Spijtig. Heel spijtig. Heel, heel erg spijtig.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    15-06-2016, 11:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    14-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3463

    ***

    Dinsdag 14 juni 2016

    Rozenmaand

    Zon 5u29-21u57

    H Basilius

    Staat op Sint-Baziel het koren schoon,
    de boer geeft zijn land nog voor geen kroon

    *

    *

    ISIS zat bijna in mijn achtertuin…..

    Maar daar mogen we niet druk om doen…..

    *

    *

    Na de bloedige aanslag in Orlando oordeelde Obama (noodgedwongen) dat het om een terreurdaad ging. Het Clinton Wife zweeg. Trump daarentegen sprak de historische woorden ‘radicale islamitische terreur’, wat een stuk dichter bij de ruwe feiten ligt.

    Even historisch zijn de woorden van Vader-Terrorist, want ze komen direct uit de Koran (Taqyilla)

    De vader biedt tegenover NBC News zijn excuses aan voor de daden van zijn zoon. ”Het spijt me zo. Ik heb een zoon verloren. Zij hebben zonen verloren. Deze mensen zijn mijn familie”, zei de man.

    Uit http://www.telegraaf.nl/buitenland/25987369/__Schutter_is_29-jarige_Omar_Mateen__.html

    *

    ISIS is geen afwijkende gewelddadige vorm van de Islam, het is de ziel en de bestaansreden van de Islam zelf. Maar onze Leiders zijn ziende blind, ze dragen zelfs ezelsoren waaronder ze helemaal kunnen schuilgaan.

    En daar is dan eindelijk het eerste beetje goed nieuws uit Sirte (Libië). Zie kaartje. De moordenaarsbenden van de bloeddorstige Moslim-invasie in Europa staat ons, wie weet, misschien nog altijd te wachten. Ze is in ieder geval even uitgesteld. Dit kaartje moet ons ook wel wakker schudden, we zijn voorlopig (dank zij de Russische tussenkomst in Syrië/Irak) van verder onheil gespaard. Amerika, samen met leerling-tovenaar Tony Blair hadden daar immers door Sadam Houssein te verjagen, de Arabische Lente tot leven gewekt die nu als een storm over ons trekt. Nu ISIS daar klop krijgt, wordt er nu stilaan orde op zaken gesteld. Maar zo lang de Islam niet grondig tot op het bot wordt aangepakt, zal het gevaar blijven bestaan. Het is maar nadat de vriendschap tussen Saoud-Arabia en Amerika zal bekoeld zijn, dat daar werk kan van gemaakt worden. Wie weet zou er dan een ‘Hirosjimaatje’ kunnen geprobeerd worden op Mekka, de bakermat van Het Kwaad.

    Ik hoef maar te verwijzen naar bovenvermelde moordpartij in Orlando (Florida), waar gisteren een Afghaanse Moslim, nochtans daar geboren en getogen in koelen bloede minstens 50 mensen doodde en er evenveel dodelijk verwondde. Wat was die verguisde uitspraak van Donald Trump weer over het toelaten van Moslims in Amerika? Zullen er in onze straten weer Moslim-jongeren staan dansen van vreugde? En vooral: op welke schaal zal dit voorbeeld overal in de wereld navolging vinden?

    Een (lichtjes objectieve maar eerder van spijt doordrongen) benadering van een levensbedreigende vijandelijke aanval van overzee = dat was de ISIS BEZETTING VAN Sirte? De havenstad aan de overkant der Middellandse Zee. Lees hieronder de berichtgeving in DS.

    Net als het 5de en 8ste Amerikaans leger in 1943, hadden deze nieuwe invasietroepen geland op Sicilië, en van daaruit met hazensprongetjes, naar het Italiaanse vasteland. Zelfs Generaal Rommel, de Woestijnvos, stond er toen machteloos tegenover. Omdat in Italië overal medewerking door de meegekomen maffia werd verleend. Die waren onder Mussolini inderdaad uitgeweken naar de USA: Ook nu zou dat het geval geweest zijn, want Italië is vergeven van de ‘bootvluchtelingen’ de door Obama verder doorgedreven exodus.

    De Schandaard vindt het blijkbaar spijtig, dat ISIS klappen krijgt… Ja toch! Anders zouden ze over deze nieuwe nederlaag tenminste positief geschreven hebben, wat hieronder niet het geval is.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    IS pleegt drie zelfmoordaanslagen in Libische Sirte

    *

    De extremistische terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) heeft zondag in de Libische stad Sirte drie zelfmoordaanslagen gepleegd tegen troepen van de Libische eenheidsregering. Volgens een militaire woordvoerder zijn daarbij meerdere slachtoffers gevallen.

    De aanslagen werden gepleegd met bomauto's. Omtrent de slachtoffers in eigen rangen weidde de woordvoerder niet uit.

    Vorige maand startten milities een offensief om IS te verdrijven uit Sirte, dat meer dan een jaar een bolwerk was van de terreurgroep. Eerder deze week bereikten grondtroepen al de buitenwijken van de stad. Met behulp van luchtbombardementen kon het leger de IS-oppositie uit de haven verdrijven. Sirte volledig verliezen zou de jihadisten een erg zware klap toebrengen.

    *

    *

    Net als in een horrorfilm schuift Andreas Breivik uit Noorwegen, die een paar jaar geleden een 70-tal socialistische jongeren afknalde op het eiland Utoya, stilaan op zijn plaats in het globaal beeld van dit scenario. Het was niet alleen afgrijselijk, maar vooral veel te vroeg, want de wereld weigerde hierin een oorlogsdaad te zien die de spiraal van geweld misschien wel had kunnen voorkomen. Dat vooral de oorzaken van de Islam-bezetting werden afgeknald, en niet de bezetters zelf, heb ik nog van niemand uitleg gekregen. Integendeel, Breivik werd... gek verklaard.

    *

    *

    Neem daarbij de zogezegde voetbal hooligans die in Frankrijk een nieuwe Franse Revolutie ontketenen, en het is voor de Islam (en het Amerika van het Clinton Wife) de gedroomde chaos om hun kans als ‘vredestichters’ te grijpen.

    Een nachtmerrie in Coburgia op de maat van de Brabançonne, ter ere van de Rode Duivels…. Dat daar bijna niemand de woorden kent, is te verwaarlozen detail.

    Belangrijk:

    De FBI had meteen als een van de vele honderden aanhangers van de terroristische militie Islamitische Staat (IS) op de radar.

    Nog belangrijk.

    Een tweede ‘man’ is met wapens en explosieven onderweg naar Las Vegas.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    14-06-2016, 15:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3465

    *

    *

    Roekeloos?

    Het kan ook anders….

    *

    *

    Brexit si/no? Wait and see. In ieder geval is er nu al op voorhand iets gebroken. En dat is niet op de eerste plaats het eventuele vertrek van ‘Dear Old England’ uit de illusie, de begoocheling van de Samenzwering voor de Eenheidswereld, maar het is vooral de rots van het vertrouwen dat nu wel definitief gebroken is. Stel U voor: er zijn mensen die twijfelen de Zegeningen van de Nieuwe Linkxe Marxse Wereld Orde. Mensen dus met de beide voeten op de grond. Waar halen die dat toch uit!

    De Brexit, de Grexit, de Zweexit, de gevreesde doodsvogels fladderen boven hun hoofden. Al jaren iedere morgen ontwaken ze, sidderend in hun angstzweet. Niet zozeer omwille van het wankele gebouw dat ze vruchteloos proberen overeind te houden, maar omwille van de vette brokjes die hen zullen ontvallen. En neen, gewetenswroeging kennen dat soort avonturiers niet. Daarvoor achten ze zichzelf veel te hoog.

    Het Vogelkoppeke bijvoorbeeld vreest zelf zeer binnenkort zijn riant overlevingspensioen te zullen moeten missen. Want geen Europa is foetsie, weg, hun enige bestaanszekerheid. Een C4 met uiteraard een (belastingvrije) ontslagvergoeding op maat van hun pretentie. Daarvoor bidden ze de Hemel plat.

    Dat ze hun eigen schepping om zeep hebben geholpen, zal wel nooit in hun hersentjes doordringen. Snik.

    (Heb me even moeten afzonderen om ongezien een traan te kunnen plengen).

    *

    Bon. Revenons à nos moutons.

    De periode van rouw voorbij zijnde, nu even een blik op de uitwerpselen van de zelf benoemde President van de Verenigde Staten van Europa. Opgelet! Naar het vogeltje kijken en ‘chees’ zeggen.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Tusk: 'Brexit begin van het einde voor westerse beschaving'

    *

    Europees president Donald Tusk heeft in een interview met de Duitse tabloid Bild in hoogst alarmerende bewoordingen gewaarschuwd voor de gevolgen van een Brits vertrek uit de Europese Unie. 'Als geschiedkundige ben ik bang dat dit niet enkel het begin van de vernietiging van de Europese Unie zou kunnen zijn, maar ook van de westerse politieke beschaving.'

    De opvallende uitspraak van Tusk kreeg maandag meteen bijval bij de Europese Commissie. 'Voorzitter Juncker heeft in zijn eigen bewoordingen exact dezelfde boodschap verkondigd, bijvoorbeeld onlangs in Berlijn', zo reageerde een woordvoerster maandag. Juncker waarschuwde in de Duitse hoofdstad voor een 'ramp' die het startschot zou kunnen betekenen voor een vertrek van andere lidstaten.

    Schade op economisch en politiek vlak

    Op korte termijn situeert Tusk de schade vooral op economisch en politiek vlak. Economisch zou iedereen in de klappen delen, maar toch vooral Groot-Brittannië zelf. Politiek zouden opnieuw de anti-Europese stromingen de verschillende lidstaten garen spinnen bij een brexit. Maar ook op geopolitiek vlak heeft Europa niets te winnen bij een brexit, aldus Tusk. 'Onze vijanden zullen een fles champagne openen op de dag dat de Britten de Europese Unie zouden verlaten', meent de Europees president.

    Tusk denkt ook dat het een hele tijd zou duren vooraleer de relaties tussen Europa en Groot-Brittannië opnieuw in een plooi zullen vallen. Het beëindigen van de verdragsverplichtingen zou ongeveer twee jaar in beslag nemen, maar de onderhandelingen over de nieuwe betrekkingen en de daaropvolgende ratificaties zouden volgens de Pool nog eens vijf jaar kunnen aanslepen. 'En zonder enige garantie op succes.'

     

    In Groot-Brittannië vindt op 23 juni een referendum over het EU-lidmaatschap plaats. De opiniepeilingen voorspellen een nek-aan-nekrace tussen voor- en tegenstanders van het lidmaatschap. Vijf dagen na het referendum komen de Europese staatshoofden en regeringsleiders bijeen in Brussel.

    *

    *

    Zoals U ziet, is die soort veredelde Euro-Aristocratie Elite niet eens in staat om zich op de borst te kloppen voor een algemeen Mea Culpa. Ontslag wegens incompetentie dringt zich dus op. Want het Verenigd Europa dat ze geërfd hebben van de Vroede Vaderen is in ieder geval fundamenteel het beste dat Volksmenners ooit bedacht hebben. Zoals U ziet, heeft ook deze Waarheid haar rechten. Als ze zich tenminste met de hoofdzaken en niet beuzelarijen hadden bezig gehouden. Het ware inderdaad beter geweest bijvoorbeeld eerst een ‘stappenplan’ uit te werken, zodat ze niet, onder druk van de USA, wilden lopen daar waar ze nog niet eens konden gaan. Op elkaar afgestemde arbeid- en sociale wetgeving? Neen, liever het labyrint der Dwazen. Een belastingwetgeving waar zelfs een kat haar jongen niet zou terugvinden: een paradijs voor belastingfraude. Duidelijke eenvormige verkeerswetten? Conver-gerende verkeerstekens? Eenvormige simpele snelheidsregels? Ja, volgend jaar, als de uilen spreken. Alle databanken aan elkaar gelinkt? Dakanie, want de Misdaad Syndicaten zijn daar tegen. Strenge controle aan alle buitengrenzen zonder de Zeemacht als ferry’s in te zetten? Zorgen dat al die vluchteling het goed hebben in eigen land? Ook dakanie, want de wapenlobby is daar tegen. En vanwege die wapenlobby komt hun eigen (zwart) inkomen.

    Ja, meestal allemaal Heilige Huisjes die ze daarvoor hadden moeten doen sneuvelen… Vele ‘vrouwenrechten’ hadden moeten aangepakt worden. De Internationale Criminaliteit had degelijk moeten worden aangepakt. Met wetten en straffen die lik op stuk geven. La peur du Gendamre is nog altijd de beste verkeersregelaar. Ha, Meneer is veelpleger? Auto binnen de 24 uur inleveren en overschakelen naar het Openbaar Vervoer. Of anders: per pedes apostolorum.

    Enfin: er is meer dan voldoende werk aan de winkel voor een nieuwe frisse aanpak. Te beginnen bijvoorbeeld met het afschaffen van alle subsidies, omdat subsidies voor de bedrijven alleen maar schoonmoederachtig zijn. Komt daarbij dat dit soort ‘schoon-moeders’ altijd met open hand om wederdienst vragen…. En kunstmatige maffia-bende onderhouden kost veel weggesmeten geld. Subsidies zijn concurrentie vervalsend en werken averechts voor de werk- en ondernemingslust van elk initiatief. Op termijn zijn de ongebreidelde subsidies… dodelijk voor mens en dier. Want de mens vergeet er zijn strijdvaardigheid door. Hij wordt lui, want waarom werken als het er zonder ook en zelfs beter gaat?!

    Terug naar de Natuur? Kan perfect, als men dan ook de Natuurwetten volgt. En geen voorjaarsfruit op de markt wil brengen met Kerstmis. Als men geen moordende handels-instructies oplegt op vraag van een Machtige Buur, die op die manier zijn eigen economie wil opdringen. Gewoon de Wet van Vraag & Aanbod laten spelen, uiteraard gebaseerd op de goede oude principes die onze Beschaving groot hebben gemaakt. Leven en laten leven. Even doortastend als de Misdaad wordt bestreden, worden ook (streng gecontroleerd) de Zwakkeren beschermd, waarbij elk misbruik aangepakt wordt alsof het om echte criminaliteit gaat. Wat het ook is. ‘Gratis’ bestaat niet op deze wereld. Want het is altijd het geld van anderen dat aangewend wordt om persoonlijke sympathie te kopen.

    Dikke Havana’s roken in Uw persoonlijke ziekenkamer: dat kunnen alleen socialisten. En die willen daar niet voor aangesproken worden. De Pa van de ‘goddelijke’ Freya Vanden Bossche (Socialist tot in de kist) weet er alles van.

     

    Godsdienstvrijheid? Geen probleem, zolang de minste agressiviteit jegens andere meningen hard en definitief wordt aangepakt. Zou tenminste een goede stap zijn in de goede richting van vermeden aanslagen. Voorkomen is beter dan genezen.

    *

    Is deze, mijn mening, dan alleen zaligmakend? Ik denk het niet. Maar het zegt wel iets over de richting waarin de Verenigde Staten van Europa hadden moeten op de rails gezet worden. Waarbij ik een beetje denk aan de ‘zelfrijdende auto’s’ in het verkeer: een utopie of een opportuniteit?

    En tenslotte: geef andere volkeren in verre landen de kans (en de tijd) om op te klimmen in de Universiteit der Kennis. Leer ze vissen en hou daar AUB toezicht op. Want ook daar is de Mens in de meeste gevallen gewoon een roofdier.

    Dank voor Uw aandacht.

    *

    Belangrijk

    De stad New York (12 miljoen inwoners) heeft, met slechts één enkele (1) politiezone op 10 jaar tijd de criminaliteit met 80% teruggedrongen. Jan Achterhesp is daar om de finesses ervan te leren. Coburgia heeft 189 politie-hoofdkwartieren, waarvan ZES voor Bruxellabla-bla alleen. Dat zijn 189 Middeleeuwse Dynastieën met een eigen zelfstandigheid, die slechts met tegenzijn naast elkaar bestaan. Hun slogan daar in New York?

    ‘We own the Right’

    wat ik zou vertalen als ‘Wij beschermen alles wat Recht is’.

    (Mosterd gehaald bij Guvaal, die als kers op de taart erbij verhaalt over de 19 Brusselse gemeentebesturen, met evenveel (19) burgemeesters, evenveel (19) schepencolleges, evenveel (19) gemeenteraden, die allemaal schrikkelijk veel geld kosten). Only in Belgium, zoals de Blauwen het zo mooi maar op andermans kosten, kunnen zeggen.

    *

    Toemaatje

    Dat de Internationale Beurswereld in vrije val zou zijn? Ja, en dan. Hoe zou de zelf zijn als ballonvaarder met een leeglopende ballon boven U?

    De vraag stelt zich alleen wie het kind van de rekening zal zijn. Honoré Gepluimd, waarschijnlijk, het is nog nooit anders geweest.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    14-06-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3464

    *

    *

    *

    *

    Beroeps relschoppers die van ‘vertoning’ naar ‘vertoning’ reizen.

     

    Vraag: wie betaalt hen?

     

    Bij de Zuiderburen blijken dat de bevolking van de zogezegde ‘banlieus’ te zijn: U weet wel, die ‘kansloze jongeren’, meestal zo zwart langs binnen als van buiten, die de ganse dag en de nacht op straat lopen te lummelen.

     

    Vraag: wie betaalt hen?

     

    Engelse en ook Russische ‘supporters’ in Marseille (wie begon?) die slaags geraken, met de Politie als Kop van Jut: waar halen die al dat geld voor de reis, het verblijf, de tickets? De zuippartijen?

     

    Vraag: wie betaalt hen?

     

    Voor de Politie is het vechten tegen de bierkaai, want onderbemand, geen harde hand in de Leiding, tekort aan ‘werkingsmiddelen’. De daders oppakken en vervolgen? Er staan honderden Advocaten klaar om voor hen in de bres te springen.

    Vraag: hoe komt dat?

     

    Het Leger inzetten, is dat de uitkomst of waar het integendeel juist allemaal om gaat: de chaos als burgeroorlog uitleggen, om met wapengeweld te burger te kunnen ‘beschermen’? Zoiets hebben we al eens in het klein meegemaakt met de S.A. en de S.S. van een zekere A.H., de Leider der Duitse Socialisten in de jaren ’30 van vorige eeuw. En we weten allemaal waartoe dat ons geleid heeft.

    Is zoiets misschien de weg naar de nieuwe ‘Wereld-Regering’ waar iedereen onderaan de piramide even arm is, als de top maar kan leven als Vadsige Koningen?

    Allemaal vragen waar de Goden op de Olympus, de Bildenbergers en de Eurocraten in Bruxellabla-bla mee bezig zijn.

    De sterkste aanwijzing voor deze gang van zaken vindt U in de Lügenpresse zoals beschreven in onderstaande bijdrage uit een Duitse verzetswereld.

    In mensentaal: het Slinkx-Islamitisch offensief is, met medewerking van gazettenpraat, ingezet. De eigen naïviteit van de Burger wordt als ‘domme kracht’ misbruikt en omgedraaid tegen ons. Alles wat niet kruipt voor de Nieuwe Wereldorde, wordt al ‘populistisch’ en dus ‘te mijden’ weggezet.

    Het is noch min noch meer de Taqyulla, de Heilige plicht door de Koran voorgeschreven om de andere te bedotten om ze op die manier op het gepaste ogenblik te kunnen vernietigen.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    https://ejbron.wordpress.com/2016/06/12/escalatie-van-geweld-bij-ek-voetbal-wat-de-pers-weglaat-en-verzwijgt-noord-afrikanen-in-de-voorste-gelederen/#more-119235

     

    Escalatie van geweld bij EK-voetbal – wat de pers weglaat en verzwijgt: Noord-Afrikanen in de voorste gelederen

    *

    Marseille/Nice – In het kader van het EK-voetbal in Frankrijk kwam het in de steden Marseille en Nice tot gewelddadige onlusten tijdens de wedstrijden met Engelse, Franse en Russische deelname. Zoals de gevestigde media ons verzekeren, zou het bij de relschoppers uitsluitend gaan zijn om hooligans uit Engeland, Frankrijk en Rusland. Maar de beelden spreken een andere taal: steeds opnieuw zijn er Noord-Afrikaanse jongeren en jonge mannen te zien, zoals alleen de eerste foto in de fotoserie van de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” laat zien.

    *

    Inderdaad ging het vooral in het stadion van Marseille om vechtpartijen tussen Europese groepen hooligans, vooral tijdens de wedstrijd Engeland-Rusland, toen Russische hooligans na het eindsignaal het Engelse blok bestormden. De internationale media laten echter bewust weg dat de eigenlijke probleemgroep in de Maghrebijnse jongeren van de Franse voorsteden van de grote steden (“banlieues”) gezocht moet worden. Deze meest Noord-Afrikaanse geweldplegers maken gebruik van het EK om met geweld tegen de gehate Franse staat en zijn vertegenwoordigers in politie-uniform op te treden.

    In tegenstelling tot de gevestigde media zal “ZUERST!” blijven berichten over dit aspect van het Europees Kampioenschap voetbal.

    Bron:
    http://zuerst.de

    Vertaald uit het Engels door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    Het zit er zelfs aan te komen, dat de Voetbalbond niet Engeland èn Rusland, voor hun hooliganisme, alle twee uit de competitie zal wippen, maar alleen Rusland. Wie UEFA zegt, zegt geld, en wie geld zegt, zegt Amerika. Om dat land voor de hele wereld te vernederen. Denk aan de boycot van de Olympische Winterspelen van 2014 in Sotsji, Rusland.

    M.a.w. het oorlogstoken van Obama, dat daar duidelijk tot uiting kwam, wordt net zoals met het ‘Associatie Verdrag’ met Oekraïne, op die manier ook weer aangewakkerd. Los daarvan was daar enkele dagen geleden, die ‘extreem-rechtse’ Fransman die bij de Russen (in Oost-Oekraïne) op zijn eentje zich was gaan bevoorraden in wapens en springstoffen, een enorme voorraad, om daarmee in Frankrijk aanslagen te plegen. Gelukkig kon de Oekraïnse Douane de man onderscheppen. We zagen (op de rug gefilmd) op de TEEVEE zelfs zijn aanhouding en hoe hij uit zijn camionette werd gesleurd door de Politie. Allemaal zoals men het in Hollywood zou bedacht hebben. Over het lot van die man is, vanzelfsprekend, verder niets meer bekend. Net zoals bij Godfried Bomans, toen de held van het verhaal in een met spijkers doorprikte ton over straat gerold werd, onderweg naar de vulkaankrater, waar die vervolgens werd ingegooid. Ook over die man is vanzelfsprekend naderhand nooit nog iets over gehoord.

    In een met spijkers doorprikte bierton: precies de manier waarop onze Beschaving naar de afgrond wordt gerold.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    14-06-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    13-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3462

    .

    *

    *

    De Optima Bank, logo. Alleen ingewijden als klant….

    De normale weg voor elk Sossen-Kopstuk: via de Zwarte Kas doordringen in de Rode Vleespotten….

    *

    *

    Kijk, net als Van Aan de Andere Kant van Het Veld heb ik een beetje enerzijds geredeneerd, maar ook een beetje anderzijds. De man, amper een paar jaar in de vleespotten, kent al het klappen van de zweep.

    Er moet en er zal een oplossing komen, want nu zitten er al twee ‘Staatsdragers’ voor goed in het bad, en zoals U weet, wil de NV-A ook na de volgende verkiezingen aan de macht blijven. Dus: pappen en nat houden. Komt tijd, komt raad.

    Over de achtergrond van Optima-Bank? Geen woord. Alleen een kleine verspreking op TeeVee, als zouden er ‘spaarders’ zijn die € 800.000,- kwijtspelen en dus niet te vinden zijn voor een aalmoesje ad € 100.000,-. Toegegeven = voor een Bank van de ‘Verworpenen der Aarde’ een niet licht te vergeten bedrag.

    De rol van de Nationale Bank? Licenties ingetrokken? Staking van Betaling en faillissementswet? Allez, zeg, moet dat allemaal? On est tout-de-même copain, n’est-ce pas? Nous nous connons! Of gade gij diene brave Termontie op het einde van zijn carrière in het graf helpen? Moeten we dan al onze socialistische wonderkinderen zomaar uitspuwen?

    Jongens, doet me dat pijn! Die verdomde Flaminganten te voeten moeten vallen. Ja, ’t zijn inderdaad ook allemaal wel koele bereke. Maar allemaal samen moeten we er toch alles aan doen om Coburgia te kunnen in onze hoede houden. Stel U voor dat de volgende keer die van het Vlaams Belang dat allemaal niet meer willen?! Dan staan we allen op straat en worden zelfs onze kleinkinderen nog verguisd voor onze fouten. Neen, het mag niet uitkomen!

    Ik zie ze al samen op Bedevaart trekken naar Oostakker of (voor de meer kerkelijken) naar Scherpenheuvel. Of misschien wel helemaal naar ‘Verre Lourdes’ om mee te lopen in die verdomde kaarskesprocessie… Stel U voor dat zoiets in Het Journaal komt…

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Van Overtveldt meent dat er geen belastinggeld naar Optima zal gaan

    *

    Minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) denkt dat bijna al het geld dat op rekeningen van Optima staat, bij de noodlijdende bank zelf gerecupereerd kan worden. "Daar zal geen belastinggeld naartoe gaan", verzekerde de minister vandaag in De Zevende Dag (Eén). "De deposito's van 100.000 euro die gedekt worden door de garantie zullen kunnen terugbetaald worden door de activa van Optima zelf", verwacht de minister.

    Van Overtveldt gaat er dus van uit dat het Garantiefonds niet tussenbeide moet komen. In dat garantiefonds storten de banken geld voor het geval een financiële instelling in de problemen komt. Het geld dat Optima nog in kas heeft, volstaat dus in elk geval om de bedragen te vergoeden die onder de garantieregeling vallen van 100.000 euro per rekeninghouder. Vrijdag kondigde de Nationale Bank aan dat de Optima-klanten nu al bij het Garantiefonds terechtkunnen voor het recupereren van maximaal 100.000 euro die ze bij de noodlijdende bank hadden staan.

     

    "Het Garantiefonds zal in ieder geval geen geld op tafel moeten leggen voor de 60 miljoen gegarandeerde deposito's", legde de minister verder uit. "Voor de overige 30 miljoen valt het af te wachten hoe de realisatie van andere activa kan en zal gebeuren. Er zijn geen zekerheden daaromtrent, maar wel een reële kans dat er op termijn een goede afloop uit de bus komt."

    Arco

    Wat het Arco-dossier betreft, wil de minister komen tot een oplossing die juridisch verzekerd is. "We zijn het de Arco-coöperanten verplichten om te komen met een oplossing die juridisch gebetonneerd is", wat voor hem betekent dat eerst de Europese Commissie en het Grondwettelijk Hof zich over de zaak moeten uitspreken. De advocaat-generaal van het Europees Hof van Justitie brandde begin deze maand de depositoregeling voor de Arco-coöperanten af. Het Hof moet nog een definitief oordeel vellen.

    Of de overheid moet tussenkomen, moet volgens Van Overtveldt binnen de regering worden afgesproken. Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten wees er de christelijke beweging in het VTM Nieuws op zich ervan bewust te zijn dat er zware fouten begaan zijn door Arco.

    *

    *

    Stank voor dank, dat is wat we krijgen. We hebben toch ons best gedaan? Ons Madammen hebben al die nachtelijke ‘vergaderingen’ geslikt als zoetekoek. Nooit is er ook maar één avontuurtje uitgekomen. Het had nog jàààren kunnen duren.

    En nu dreigen die landverraders van Vlaams Belangers ons werk neer te halen. Meer zelfs: ze wrijven zich nu al de handen, omdat wij, na de volgende verkiezingen, als dieven in de nacht zullen verjaagd worden.

    Wij, die alleen dagwerk hebben verricht, of laten verrichten door onze ‘Kabinetten’. Wij zijn misschien niet zo schuldig als die terrorist die in Orlando 50 vuile homo’s zonder verpinken afknalde: die leefden in zonde, en wij deden dat lekker niet.

    De crisis-vergadering is gepland in Gent, waar Groen! de resterende honneurs waarneemt. Graag bloemen en veel kronen, af te leveren via de dienstingang. Klank en lichtspel in strikt private omgeving.

    Net als Jacob Van Artevelde, zal de Geachte Vergadering na afloop op de pui van het Stadhuis, aalmoezen uitdelen. Dan vertrekt men in groep naar de Vooruit, om de daar klaar gehouden homo’s met het hoofd voor, naar beneden te gooien. De Moslim Executieve heeft voor iedere dode homo (mits attest) een gifte voor de Socialistische Vakbondskas van € 800.000,- beloofd. Zo hoeft niemand van onze povere staatslieden verlies te lijden.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    13-06-2016, 18:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3461

    *

    *

    *

    *

    Een opdoffer voor onze Westerse pretentie die ongaarne tot de vaststelling komen dat.. de aarde rond is. Bepaalde Islammers doen het zelfs nog beter en beweren dat de aarde een plat vlak is, waar men gemakkelijk over de rand kan naar beneden donderen.

    Voilà, nu weten we het zeker Niet alleen is de Aarde rond, maar ook de aardbewoners zijn aan elkaar gewaagd. Het is alleen een kwestie van tijd. Denk maar aan bvb de Chinese en Joodse Beschavingen die al, los van elkaar, elk een recordhoogte hadden bereikt, toen wij nog in dierenhuiden gekleed rondliepen. En leefden van jacht en visvangst. Moet een hele geruststelling betekenen voor onze Zwarte, Bruine en Groene medemensen. Ze zijn op de goede weg.

    In Cambodja, aan de andere kant van de wereld, hebben Wetenschappers nu de eeuwenlange oerwouden doen spreken. En weet U wat mij terzake nog het eest opvalt? Niet alleen dat het er ooit was, na een bepaalde bloeiperiode weer verlaten werd (waarom? Hoe?), maar dat daar het meest fundamentele in iedere mens eerst naar boven kwam: het gevoel voor religiositeit.

    De ‘Seculiere’ Samenleving zal dat wel niet graag horen, want het trekt de hoeksteen van hun pretentie onderuit omdat zij denken in alles de slimsten te zijn. Ze zijn goed bezig en daar is de Islam vanzelfsprekend hoogst tevreden mee.

    Misschien als er op zekere dag zal vastgesteld worden, dat er zelfs geen kerkklokken mee voorhanden zijn om de doden naar hun laatste rustplaats te begeleiden, dat dan hun centje zal vallen. En neen, echt niet. Het zal ‘hun tijd’ helemaal niet duren.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Archeologen ontdekken verloren steden onder jungle Cambodja

    *

    Archeologen hebben met behulp van lasertechnieken sporen ontdekt van steden nabij het 12de-eeuwse tempelcomplex Angkor Wat in Cambodja. Sommige experts geloven dat de steden het grootste rijk op aarde zouden geweest zijn in de 12e eeuw.

    'We hebben onder de bossen hele steden ontdekt, waarvan niemand wist dat ze er waren', stelt de Australische archeoloog Damian Evans in de Britse krant The Guardian.

    Het onderzoek startte in 2012. Door vanuit een helikopter laserstralen af te schieten konden de archeologen de bodem precies in kaart brengen. In een eerste fase werd een klein stadsgebied ontdekt (Mahendraparvata), dat door een netwerk van wegen en kanalen verbonden was met Angkor Wat. 'Ditmaal hebben we het geheel en het is enorm: de grootte van Phnom Penh', aldus Evans.

    De steden zouden tussen 900 en 1.400 jaar oud zijn.

    Experts noemen de ontdekking met behulp van lasertechnologie de grootste bijdrage aan onze kennis van het Angkor-rijk in de laatste 50 tot 100 jaar.

    Angkor Wat is het bekendste tempelcomplex van Cambodja en maakt deel uit van het Unesco-werelderfgoed Angkor, de grootste toeristenbestemming in het land. Angkor Wat staat ook afgebeeld op de Cambodjaanse vlag.

     

    De resultaten van het onderzoek worden maandag gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift 'Journal of Archaeological Science'.

    *

    *

    Hindoe-isme, Boeddhisme (96%) toe maar, zelfs geen heel klein beetje Islam: hoe kunnen onze media daar ook maar één woord goed over vertellen. Als de Teevee al een reportage riskeert, gaat het vooral over… jacht en visvangst, zoals in de eerste de beste bananrepubliek.

    Spreken over het Marxisme dat er met de Rode Hamer geen wortel schoot? Zijde zot? Een sluier lichten over oude beschavingen daar? Ach man, diene oude brol. Wacht maar tot de Godsdienst van de Wrede daar voet aan wal heeft gezet, het zal er rap mee gedaan zijn. De moeite niet eens waard om er Mosketen van te maken! In de lucht gaan die dingen!

    Allez, werk aan de winkel voor de plaatselijke Liz-a-Bed Homs van daar. De NV-A kan alvast, met dit doel voor ogen, beginnen ‘ontwikkelingshulp’ te sturen….

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    13-06-2016, 17:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3460

    *

    *

    Logo van de Optima Bank

    Van Linx hun Zwart Gelds dat officieel doordringt in de Rode Geglobaliseerde Nieuwe Wereld Orde…

    *

    *

    Beste lezer,

     

    Maak even plaats voor de glorie-galerij der Coburger Groten. Wat kan de Waarheid schrijven (zoals hier) toch hartversterkend zijn! Het is een levens elixir, waaraan die d’Anvers geen lap kan aan leggen.

    Hieronder krijgt U nogmaals de ongekuiste pure waarheid te lezen over die OPTIMA BANK & VERZEKERINGEN, die de zoveelste onverkwikkelijke Socialistische blunder blijkt te zijn.

    Het stelen is hun tweede natuur. Bij de geboorte meegegeven ‘als ‘een onuitwisbaar merkteken op de ziel’. Dat is wel een uitdrukking uit de Geloofsleer, maar beter dan het Doopsel, maakt de graaizucht van deze mensen beroepsdieven. Hoogverheven Veelplegers, die naast het vertrouwen, ook de centjes stelen van de gewone Burger.

    Islammers, alleen een tiental graden ergerr en bloedzuchtiger (vandaar hun sympathie voor elkaar) zijn uit dezelfde stof gemaakt. Een explosief mengsel van arrogantie en graaizucht, die we, nu ze aan de macht zijn, ook terugvinden bij de NV-A, de Nieuwe Vlaamse Arrogantie.

    De pers is, wat had U anders verwacht, zeer spaarzaam met informatie over Optima. Want ze weten, dat wie zijn neus schendt, zijn hele aangezicht schendt.

    Die ‘schalkaard’ van G. Gezelle is inderdaad op het lijf geschreven van die Rode Potentaten. Te beginnen in de Limburgse Heide, bij Willy Claes, over Daniel Termont in Gent, naar het Noordzeestrand, met de gangstertronie van Vande la Liere Vande la notte. Zoalss U ziet, meer dan van Maas- tot Scheldeboorden. Waarbij ‘notte’, het Italiaanse woord is voor het nachtelijk duister, het geliefkoosd werkterrein van alle louche figuren.

    Curieus hoe ik toevallig nog altijd weet, wat ‘De Mechelse Catechismus’ wist over hoe ‘de zielen der verdomden zullen zijn’: De zielen der verdomden zullen duister en vuil zijn, en geheel geschikt om te lijden.

    Ik hoop van harte, dat de Mechelse Catechismus het bij het rechte eind had. Al gaat mijn persoonlijke voorkeur uit, neen zeker niet naar hun zielenof hun geweten, maar naar hun in de zomerwind bengelende lichamen aan de takken van de hoogste populieren.

    *

    Ja Ja, waarde sukkelaar Kris Peeters: men wie men verkeert, wordt men vereerd… Uw ware aard komt stilaan boven!

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    Mislukt rood onderonsje

    *

       Optima Bank & Verzekeringen is zo goed als failliet. Dat zat eraan te komen na de berichten ter zake en nadat de Nationale Bank de rekeningen er had geblokkeerd. Sedert de bankencrisis hoort en leest men wel eens meer van die verhalen, maar in dit land was het geleden van 1997 dat het nog gebeurd was. Dat was toen de Antwerpse Max Fischer Bank, die failliet ging nadat er daar fraude ontdekt werd. Bij Optima is het al niet veel beter, al is het toch te simpel om het daarbij te houden. Wat nl speciaal is aan het Optima gebeuren is, dat het zijn thuisbasis heeft in Gent en daar geassocieerd werd met socialistische kopstukken en de loge, een combinatie die op het eerste zicht zou moeten vloeken.

     

       Spil in heel het Optima gebeuren is de flaboyante stichter en hoofdaandeelhouder Jeroen Piqueur. De man sleept een verleden van faillissementen met zich mee al zou hij daarvoor tot hiertoe zelf nog geen enkele veroordeling hebben opgelopen, wat op zichzelf al merkwaardig kan genoemd worden. Het wordt iets doorzichtelijker, als men weet dat de man nogal wat relaties heeft in de politiek en aanverwante zaken. De namen die daarover circuleren zijn die van Luc Van de Bossche (vader van Freia van de zonnepanelen), Herman Verwilst (ex-kabinetschef van Willy Claes), Daniël Termont (tweede beste burgemeester ter wereld!) en Geert Versnick. Deze laatste is Open VLD-politicus (en misschien wel de link met de Loge), de anderen zijn allemaal socialisten. Ge weet wel: die mensen die zo bekommerd zijn om de kleine man.

     

       Van den Bossche verliet de job van voorzitter van Brussels Airport Company - met een jaarloon van 689.000 euro! - voor een plaats bij Optima*, waar hij arriveerde samen met Verwilst om de zaak wat ‘professioneler’ te maken na de overname van Ethias Bank, nog zo iets met een socialistisch reukje*. Alhoewel die overname door de CBFA banktoezichter eerst verboden was, slaagde Piqueur er toch in het te realiseren via de Nationale Bank. Extra kapitaal om het te verwezenlijken vond men o.m. bij Jos Versluys, een figuur die ook al opdook in de affaire Electrawinds en die zo banden had met Vande Lanotte. Van den Bossche en Versnick zitten ook in enkele vastgoedprojecten in het Gentse, waaronder dat van Land Invest. Dat bedrijf is voor helft in handen van Ogeo, het Waalse pensioenfonds dat geleid wordt door Stéphane Moreau (PS), ook voorzitter van de Luikse intercommunale Tecteo, die ondertussen omgedoopt werd tot Nethys. Datzelfde Tecteo kocht enkele jaren geleden delen op van het Electrawinds waar Vande Lanotte dan weer bij betrokken was en dat uit de nood werd geholpen door Termont die zorgde voor een brugkrediet van 10 miljoen euro. Termont zorgde er ook voor dat de financiering van de Ghelamco Arena rond kwam toen Optima haar beloften daar niet meer kon waarmaken en dit gebeurde via de Gentse intercommunale watermaatschappij.

     

       Enfin, een kluwen waarin een kat haar jongen niet meer zou terugvinden. Met die Piqueur is er verder niets mis. De man bezit slechts een Rolls-Royce Phantom, een privéjet en een luxejacht (met bemanning) in Saint Tropez en zegt dat hij daar hard voor gewerkt heeft… Hij werd ook sponsor van KVO Oostende, volgens Piqueur omdat Coucke dat wou als tegenprestatie om te beleggen in Optima.

     

       Men vraagt zich af waarom socialistische partijen de mensen niet meer aanspreken. En waarom Kris Peeters – zoals ik reeds meldde in mijn blog van eergisteren (‘Minister in overdrive’) – een ‘Letermke’ wil doen en zich wil inspannen om de gedupeerden van Optima niet alleen hun gewaarborgde 100.000 euro, maar ook de rest van hun geld terug te bezorgen.

    * Toen Van den Bossche vertrok bij Brussels Airport, eiste hij een riante vertrekvergoeding, terwijl hijzelf ontslag had genomen!

    ** Ethias is het vervolg van het frauduleus failliet gegane UNIOP, een ook al socialistische organisatie.

     

    *

    *

    Goed geprobeerd. Een ‘Leterrmeke doen’ om de gangsters van de ACW-bende uit de wind te zetten, zal dus zo zeker als 2 x 2= 4 is, een dubbelganger vinden bij de piqueurs rond de Optima-bende. Want het riekt naar typisch Coburgiaans gesjoemel op de kap van Honoré Gepluimd.

    Och, het is de zo zoveelste illustratie van de vele redenen waarom de free speech in die achterkamertjes door het Vlaams Belang geweigerd, gehoond en verschopt werd zodat dit gangsterdom nooit heeft kunnen openbaar gemaakt worden.

    Een goede verstaander, die heeft toch al de uitleg niet nodig, hé? Ze krijgen de rekening gepresenteerd bij de volgende stembusgang. Kan men in Gent meteen de Groene arrogantie meteen naar ‘AF’ sturen. Ja, en hoe zit het nu precies met die gedoodverfde Moslim-opvokger van Termontie?

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    13-06-2016, 17:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3459

    *

    *

    Wie zOU nu uiteindelijk de sigaar zijn?

    *

    *

    Opgepast! In de handen van ‘n sekswellusteling als Bill Clinton zijn dikke sigaren gewoon werkinstrumenten voor dagelijks gebruik. Na te checken bij Monica Lewinsky.

    Met de Islam als Domme Kracht (hefboom) wil The Clinton Wife op het Europees Vasteland Wereldoorlog 3 komen uitvechten tegen Rusland. Voor deze ‘Lutte met den Beer’, die verre van een worstelwedstrijd op de kermis tussen twee krachtpatsers is, wil ze zelf het welzijn van de gehele mensheid op het spel zetten.

     

    Hoogmoed komt vòòr de val. Net als de berouw altijd nà de zonde komt. Nooit ervoor. En dan is het al te laat.

     

    Of de Brexit nu al-dan-niet gebeurt, doet niets ter zake, want de Nieuwe Wereld Orde van het Globalisme komt er aan. Met tanks in de straten en drones die u beloeren in Uw bed. Om Hitler van colère uit zijn graf te doen opspringen. Daar wij hij mislukt is, zou een sigarenrokend cowboy wijf gelukken? Zijn U-Boten zijn nooit verder dan in het zicht van de haven van New York gekomen, en zij, dat scharminkel, zou vrijelijk zelfs tot in Berlijn kunnen reizen?

    Ach ja, J.F. Kennedy, een niet zo heel verre ‘Democratische’ voorganger van haar, wist in zijn jonge jaren toch te zeggen, dat Hitler het grootste Genie Aller Tijden is geweest?!

    En dus zullen de Amerikaanse Democraten nu proberen zijn werk af te maken. Dat Poetin ook van die atoom-dingetjes heeft, is even van minder belang. Al doende zullen ze wel – op onze kosten - leren.

    *

    Bilderberg, Brexit, geen Vrije Meningsuiting meer: het lijkt nu al alsof de Nazis terug in het Land zijn. Hoog tijd dus dat het échte Verzet op gang komt.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Bilderbergers plannen nieuwe financiële instorting om totale macht te grijpen

    *

    Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet, en wil een mondiale VN-belasting op vliegreizen,  financiële transacties en brandstof invoeren – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef - ‘Verkeerde’ uitslag Brexit referendum mogelijk ongeldig verklaard

    *


    In Dresden besluit de elite over een huiveringwekkend duistere toekomst voor alle gewone Westerse burgers, enkel om er zelf beter en nog rijker en machtiger van te worden.

    Voor de tweede keer in 10 jaar plant de machtige Bilderberg groep, die op dit moment in Dresden bijeen is, een wereldwijde financiële instorting. De eerste in 2008 werd openlijk in de stijgers gezet tijdens de Bilderberg bijeenkomst in 2006 in Ottawa, Canada, toen een Amerikaanse deelnemer geheim besproken info naar buiten lekte over voorbereidingen voor het uiteenspatten van de subprime huizenmarkt zeepbel, en een wereldwijde beurscrash – een scenario dat in de ruim 2 jaar daarna exact bewaarheid werd. De Westerse elite wil tevens snel een einde maken aan de vrijheid van meningsuiting op het internet, en een aantal wereldbelastingen invoeren.

     

     

    Tientallen miljoenen burgers verarmd, superrijken nog rijker

    Al langer bestaat de vrees dat een Chinese beurscrash zich over de hele wereld zal verspreiden en overal paniek zal veroorzaken. Net als in 2006 bespreken de Bilderbergers hoe zij hier zo goed mogelijk van kunnen profiteren. Het ‘precariaat’, een nieuwe naam voor de inmiddels tientallen miljoenen verarmde Westerlingen die nu al aan het einde van hun salaris een stukje maand overhouden, zullen hier zoals gewoonlijk het zwaarst onder lijden.

    ‘Er is hier nog iets gaande. Deze figuren controleren het grootste deel van het geld in de Westerse wereld... en we staan voor een mogelijke massale economische instorting,’ zei Tony Gosling, voormalig BBC journalist en ‘veteraan’ verslaggever van de Bilderberger bijeenkomsten. Omdat er niet voldoende geld meer is om failliete banken te redden, ‘kan deze crash catastrofaal zijn.’

    Een aantal Bilderberger-miljonairs c.q. miljardairs hopen door financiële weddenschappen enorm veel geld te verdienen aan een nieuwe wereldwijde instorting, en tegelijkertijd een heleboel waardeloze ‘assets’ van de hand doen. Na de crash van 2008 zijn niet alleen de banken nog machtiger geworden, maar zijn tevens grote bedrijven in met name de voedselsector samengegaan, zodat ze een monopolie hebben verkregen, waardoor het veel eenvoudiger is geworden om de markt te controleren en manipuleren.

    ‘Verkeerde’ uitslag Brexit referendum mogelijk ongeldig verklaard

    Ook de beruchte ultralinkse miljardair George Soros, achter de schermen één van de drijvende krachten achter de moslimmigrantentsunami die Europa overspoelt, is weer persoonlijk gaan handelen om zich voor te bereiden op de chaos die zal ontstaan door deze migrantencrisis, en door een mogelijk Brexit, een uittreding van Groot Brittannië uit de EU - overigens iets dat de Bilderbergers desnoods door het ongeldig verklaren van een niet gewenste uitslag willen voorkomen.

    Onder Hillary Clinton naar oorlog met Rusland

    Soros, die in 1992 verantwoordelijk was voor het instorten van het Britse pond, wedt tevens tegen de Amerikaanse aandelenmarkt. Ook is hij één van de sleutelfiguren achter Obama’s ‘drive’ naar een nieuwe wereldoorlog tegen Rusland, die er zo goed als zeker zal komen als Hillary Clinton de nieuwe president wordt. Deze oorlog zal Europa volledig in puin achterlaten, waarmee de Amerikanen één van hun grootste economische concurrenten zullen hebben uitgeschakeld. (1)

    Internet ID maakt einde aan vrijheid meningsuiting

    Ander onderwerp van gesprek in Dresden is de invoering van een internet-ID, die zoals we al eerder berichtten serieus wordt voorbereid door de Europese Commissie. Daarmee willen de Bilderbergers conservatieve stemmen en krachten die volken en landen vrij en soeverein willen houden monddood maken, en enkel nog ruimte bieden aan het linksgroene, globalistische, pro-immigratie, pro-Brusselse, pro-superregeringen en pro-islamisering gedachtengoed. Dat wordt natuurlijk niet toegegeven; de officiële reden zal zoals gebruikelijk de ‘veiligheid’ van de burgers en de ‘strijd’ tegen het terrorisme zijn.

    U denkt: zover komt het vast niet, dat kan onmogelijk worden toegestaan in onze democratie? Het komt zover inderdaad niet, want het is reeds een feit. In Duitsland is zojuist een 31 jarige man tot een half jaar gevangenisstraf veroordeeld omdat hij op het internet had geschreven dat hij ‘niets tegen buitenlanders heeft, in ieder geval niets dat helpt.’ (2)

    Databank voor ‘sociale kredieten’ houdt kritische burgers in toom

    In China werkt men reeds aan een gigantische databank voor ‘sociale kredieten’. Hier worden burgers op hun ‘betrouwbaarheid’ –oftewel: gehoorzaamheid en volgzaamheid- beoordeeld, en wordt nauwlettend gevolgd wat ze op sociale netwerken schrijven en wat ze online kopen (3). Critici, of zelfs maar ‘verdachte’ personen, kunnen straks zo heel eenvoudig van het net worden geweerd en zonder dat er een haan naar kraait worden gearresteerd – een droombeeld voor de al even antidemocratische eurocraten in Brussel.

    Mondiale VN-belasting op vliegreizen, financiële transacties en brandstof

    Eén van de vele linksgroene lastenverzwaringen die worden gepland is een mondiale VN- ‘klimaat’belasting op vliegreizen, financiële transacties en brandstof. Mogelijk omvat dit ook de stapsgewijze uitbanning van contant geld, en een heffing op het gebruik en pinnen van cash. Voorbeeld: u pint € 100,-, maar er wordt € 101,50 van uw rekening geschreven. Al deze maatregelen en plannen zijn uiteindelijk bedoeld om de volledige bevolking totaal te controleren en in een politiek-correct keurslijf te dwingen.

    Xander

    (1) Infowars
    (2) Ingolstadt-Today
    (3) KOPP

    *

    Om te huiveren, zelfs al is het misschien maar voor de helft waar.

    Één ding is zeker: ook in de USA dringen deze geruchten door, zodat de Vrije Burger zich nog kan bedenken om zeker niet te doen waar onze van wakker liggen: Trump verketteren.

    Als Trump President wordt (hoort U ook daar gehuil?) dan zal de Poet een der eersten zijn om hem te feliciteren. Waarschijnlijk zelfs samen met Frankrijk na Hollande. Dat land is immers zonder veel ruchtbaarheid toenaderingen aan het zoeken met Rusland!

    Heerlijke vooruitzichten! De EU à la Merkem: opgekuist en de stinkende olievlek midden in ons grondgebied, waar hun hoofdzetel was, tegen klinkende munt verkocht aan de Ltd TP & C°, zodat de Russische duikboten kunnen komen verbroederen met de Amerikaanse in de van de Hoofdstad van de Wereld.

    Ha ja, hé, want tegen dan is Brussel verbonden met Antwerpen, met alle autostraden e zee-kanalen helemaal overdekt, zodat het verkeer er tolvrij kan rijden, varen en vliegen waar het wil. Dat onnozel Manneken Peace wordt vervangen door een standbeeld zoals dat van Jan Breydel en Peter Deconinck op het Brugse Marktplein, met Trump en Poetin met de armen om elkaars schouder.

    Moslims zijn er dan al lang niet meer, want voor keus gesteld: werken of verdwijnen.

    En noot nog van ons leven, ’n sigarenmaker AAN ONZE ZIJ

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    13-06-2016, 13:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3458

    ***

    Maandag 13 juni 2016

    Zon 5u29-21u57

    H Antonius van Padua, patroon van de brood- en pottenbakkers

    Sint-Antonius schoon en helder, vult het vat en ook de kelder

    *

    (Gisteren)

    12/6/1932: Dood René Declercq.

    Zie Blog 1986 dd 9/6/2014

     

    Vòòr, tijdens en nà de Eerste Wereld Oorlog vocht deze troubadour René Declercq uit Deerlijk met alle talenten die hij bezat voor Vlaanderens Grootheid. Iets wat hem toen, net als nu, door het Establishment niet kon gewaardeerd worden. Dus diende hij na het uitbreken van de Vrede, uit lijfsbehoud, met vrouw en kind het land te ontvluchten naar Nederland.

    Zijn misdaad? In niet-bezet Coburgia, dus ver voor het front, de kant gekozen te hebben voor de IJzerjongens in het slijk van de IJzer. Daarmee zou hij de belangen van Coburgia geschaad hebben, door het moreel van de burgers aan te tasten. Vonnis bij verstek van de Krijgsraad: de dood met de kogel. Coburgia eert namelijk zijn Groten niet: ze schiet hen dood. Wat na WO II het lot was van Dr Aug. Borms, die oud en ziek, op een stoel gebonden, naar zijn executie werd gesleept.

    Toen men de Dichter jaren nadien de vredespijp aanreikte, om een gevierd dichter terug te lokken, bedankte die daar feestelijk voor.

    René Declercq leefde van (° Deerlijk) 1877 tot 1932 toen hij Maartensdijk, Nederland, slechts 55 jaar oud, stierf. Erg gelovig was de man niet, maar hij liet wel onsterfelijke meesterwerken achter die Vlaanderen nooit zal vergeten.

    https://youtu.be/P1oyZvmWelQ

    *

     

    *

    De Stad van Peter de Grote.

    De Petrus en Paulus Kathedraal

    Met de graven van de Russische Tsaren…..

    *

    *

    Francken Theo en de Blauwvoet: een zeldzame combinatie geworden tegenwoordig. Men moet al in de heel ouwe doos beginnen scharrelen, om daar nog een (verwenst) spoor van terug te vinden.

    De Blauwvoet, zeg ik? Het zal wel eerder een zee-arend zijn, want dat is ongeveer de breedte van de vleugelslag waarmee deze stormvloed met TVG-snelheid op ons afkomt. Zie de (vervalste) peilingen van de kant der voor het ogenblik nog altijd ‘Staatsdragende Partijen’. Met bliksemde ogen, open gespreide vleugels, scherpe snavel en klauwende poot...

    Kijk kijk, zegt deze nestbevuiler ineens, we hebben die meeste Vlamingen veel te lang in de hoek gezet en in de grond geboord. We wisten het nochtans: eens komt het uur, gloeiend als vuur…. Want wie niet strijden kan, moet ten onder gaan.

     

    Wat U hieronder leest, komt uit Vlaanderens Gazet der Schande en het is zeker vanwege de redactie met een loense blik naar de van gevaar zinderende lucht dat het geschreven werd. Op een week-end, als de aandacht der lezers naar de Voetbal gaat. En dat het juist Francken Theo moet zijn, die als eerste laat weten dat hij zich maar al te wel realiseert van hij en zijn spitsborders Vlaanderen aan het aandoen zijn. Herinnert U zich nog, dat Laurette Miraillette die van direct zijn ontslag eiste, toen ze vernam dat die ‘Flamingant de premièr Classe’ federaal Minister zou worden. “Quelle honte, Messieurs! Scandaleux, tout court”. Die man was parbleu van hier en parbleu van daar, ne landverrader (door een goeie gezegd) die voorwaar bij ‘Berkenkruis’ een vereniging van Oostfrontstrijders kind aan huis was. ‘Et cela à maintes reprises, savez-vous’. Haar ogen schoten vuur. Het plafond van het Halfrond scheurde, en per ijlbode werd de boodschap doorgebliksemd naar Laken. ‘Sire, Monsieur le Roi des Belges, le Parti Scandale Vous protège’.

    *

    In die dagen heb ik op mijn blog geschreven over dat soort Oostfronters, over kameraden-trouw tot over de dood, trouw aan het gegeven woord, mannen uit één stuk, welwiswaar in hoofdzaak misleid door de leuze ‘Rome of Moscou’, ver van huis gaan vechten tegen dat ‘Goddeloos Communisme’. Allemaal voorwendsels om met terugwerkende kracht, wetten in te voeren die dat verboden. Nu loopt het dopgeld van en de teruggekeerde ‘Syrië-Strijders gewoon door, toen werden de teruggekeerde Oostfronters tegen de muur gezet. Of weet Francken Theo dat niet meer?

    Toen langs weerskanten het opjutten voorbij was, gingen onze Oostfronters terug, om er vrede te sluiten met de gewezen vijand. Die vriendschap werd bestendigd daar waar beide kampen elkaar het meest verstonden. De vriendschapsbanden werden beklonken en de buidels werden open gedaan. De beiaard zou er spelen, op de hoogste klokkentoren van Sint Petersburg (Leningrad) waar zij jaren voordien vruchteloos hadden geprobeerd de Rode Legers te weerstaan in een maandenlang bittere strijd op leven en dood. Kort na de vijandelijkheden was het echter vlug tot een verzoening/ver-broedering gekomen, bij zodanig dat de eerste en grootste steun voor die nieuwe Vlaamse beiaard van de Vlaamse Oud-strijders kwam. Mannen weten waarom.

    En wees gerust, de Poet weet het ook.

    Ach, Francken is ondertussen voor altijd besmet met het tricolore virus der medeplichtigheid, en spreekt alleen nog als His Masters Voice van de Burgemeester van ‘A’, de Stad van allah.

    *

    Maar kijk: ik laat U hieronder zelf oordelen. Vergeet daarbij vooral niet: het zijn weliswaar de woorden van Theo Francken, maar ze werden op papier gezet door DS. Altijd dubbel voorzichtig zijn voor kazakdraaiers die hun hulk naar de wind hangen….

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Francken: ‘Nieuwe extreemrechtse golf zou ik verschrikkelijk vinden’

    *

    Mocht hij in hun schoenen staan, hij zou ook vluchten. Maar als staatssecretaris voor Asiel en Migratie heeft Theo Francken een algemeen belang en een draagvlak in het oog te houden. ‘Ik zou het deels zien als een persoonlijke nederlaag als extreemrechts opnieuw zou scoren.’

    Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) begrijpt dat vluchtelingen hun land willen ontvluchten, maar hij noemt het zijn taak om het algemeen belang in het oog te houden. ‘Wij kunnen geen 60 miljoen vluchtelingen opvangen’, zegt hij in een interview met onze krant . ‘Want waar is die grens? Behalve de asielzoekers komt er nog een massa migranten binnen.’

    Draagvlak

    Het draagvlak behouden, dat speelt voor hem mee. ‘Ik zou het verschrikkelijk vinden mocht Vlaams Belang opnieuw wind in de zeilen krijgen en er opnieuw een extreemrechtse golf over Vlaanderen zou rollen. Als we te veel vuur geven aan extreemrechts... Dat houdt me dus soms uit mijn slaap, ja.’

    Francken deelt de bezorgdheid van de publieke opinie nu het Vlaams Belang aan een opmars bezig is in de peilingen. ‘Wie komt hier allemaal binnen? Mensen uit IS-gebied, meestal alleenstaande mannen... Zal er ooit werk zijn voor al die mensen? Ook de bezorgdheid over de islam deel ik. Mensen van extreemrechts zijn te lang in een hoekje geduwd. Ze werden weggezet als simpele zielen, als moslimhaters. Maar als we de voeling met de bezorgdheden van onze bevolking kwijtraken, zeker op mijn departement, dan zitten we echt met een probleem.’

    Nieuwkomersverklaring

    Met zijn ‘Nieuwkomersverklaring’ probeert Francken een asielaanvraag aan integratie te koppelen. Maar op het initiatief kwam veel kritiek. Zo zegt de Raad van State bijvoorbeeld dat we niet van mensen kunnen verlangen dat ze onze waarden aanvaarden.

     

    Francken vindt niet dat de verklaring mensen stigmatiseert. ‘We zijn verdorie verleerd om voor onze waarden op te komen. De gelijkheid van man en vrouw, dat is toch essentieel? Dat gaan we toch niet in twijfel trekken, mag ik hopen? Het overgrote deel van de jongens en meisjes die hier toekomen, hebben daar geen enkel probleem mee. Waarom zouden die zich nu gestigmatiseerd moeten voelen?’

    *

    *

    Heb mezelf wel drie keer in de arm geknepen, om te zien of ik niet droomde. Ja, het is echt. De droom wordt waar. Honderd jaar nadat onze IJzerjongens op een stuk steen in de verwoeste kerk van Merkem schreven:

    Hier ons bloed,

    Wanneer ons Recht?

    *

    *

    Twee dingen. Men is (ruim op voorhand) ongerust over het succes van het Vlaams Belang, en 2° men geeft schoorvoetend toe, dat bepaalde volksgenoten-Vlamingen zich echt al jàààren onbehoorlijk hebben aangesteld.

    Waarop het laconieke antwoord: doe er dan iets aan.

    Of gaan ze daar toch niet van wakker liggen? Maar dan moet men zich realiseren, dat dit nog maar een begin is!

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    13-06-2016, 12:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!