MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4475

     

    IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

    *

    Heet fenomeen van ‘Rijke Russen’ die in Londen kwalen ‘overwinteren’ bestaat al langer dan ten tijde der Marx en Engels. Ze leefden er langer, leefden veel warmer en dus gelukkiger maar vooral veel luxueuzer. Moskou echter zagen ze nooit meer terug. Want die ‘ballingschap’ was de prijs voor hun vrijheid. Ja zelfs meestal voor hun leven.

    Ik en versta het ook niet meer, Walter, want dezelfde soort vrijwillige ballingschap zien we ook zonder dat de vervaarlijke jacht op hun voorvaderlijk fortuin de reden is. Integendeel. Nu zijn het de hoogst geplaatsten in de Russusche Society die elders dan in het eigen land met vrouw, kind en meid, gaan leven. Bodyguards vinden ze ter plaatse.

    Besluit. Ballingschap met de zegen van Poetin? Dan kan die toch zo gene slechterik zijn, me dunkt. Of juist wel. Wie zal het zeggen, want met de Russen weet men nooit. Dixit Pechtold in een moment van luciditeit…

    Londen is kosmopoliet, da’s duidelijk. Met als gevolg, buiten het palet van de de kleurenrijkdom, meer nadelen dan voordelen.

    So, let it be: ze hebben het zelf gezcht. Want anders dan op het Vasteland, leeeft iedereen er incognito want zonder ‘papieren’… Wat misschien wel de reden is, waarom al die ‘sans papiers’ er zo graag naartoe willen.

    *

    Maar om op die ‘dubbelspion’ terecht te komen; waarom mogen we niet weten waarvan die man daar in Salisbury leefde? Of stond die op de loonlijst van zowel de Brits-Amerikaanse Democrats als op die van Moskou? Ook komt er vanwege de Verkochte Merdia geen uitleg waarom die gas bijna-moord juist op 4 Maart moest gebeuren. Wat zou dan de reden geweest zijn? Verraad aan Moskou, of loslippigheid inzake de opgezette zogezegde onwettige beïnvloeding van de Amerikaanse Presidentsverkiezingen in het voordeel van den Donald? Dat spelletje viel als een kaartenhuisje in elkaar, dus moest er ‘geklapt’ geweest zijn!

    Al aan gedacht, dat met al die Russisch klinkende namen in de Familie Trump, the Clinton Wife gemakkelijk op dat idee kon komen? Het zou er inderdaad wereldwijd moeten zijn ingegaan als zoete koek.

    *

    Kan ik het helpen, dat die Amerikaans Democrats zo simpel van geest zijn?

    AAN HUIS GELEVERDE HOOFDSCHOTEL

    *

    In Londen kunnen de superrijke Russen ongestoord doorgaan met hun luxeleven

    Sandra Donker 05 april 2018 14u43 Bron: AD

    *

    Anti-corruptiestrijder Roman Borisovitsj voor Whitehall Gardens in Kensington, de Londense wijk waar veel rijke Russen wonen.

    Drie weken na de vergiftiging van een Russische oud-spion is de taal van Groot-Brittannië tegenover Rusland hard, maar de sancties blijven achter, vinden critici. Zo kan de superrijke inner circle van Poetin ongestoord doorgaan met hun luxeleven in de duurste huizen van Londen.

    *

     

    Anti-corruptie activist Roman Borisovitsj wijst naar boven: “Daar, de een na hoogste verdieping, die vijf ramen op rij. Dat appartement is van de Russische vicepremier.” Het majestueuze appartementencomplex staat in Whitehall Gardens, op een steenworp afstand van Downing Street.

    https://www.hln.be/nieuws/buitenland/in-londen-kunnen-de-superrijke-russen-ongestoord-doorgaan-met-hun-luxeleven~ad70cb52/

    *

    Superrijke Russen blijven luxe leven in vijandig Londen

    Drie weken na de vergiftiging van een Russische oud-spion is de taal van Groot-Brittannië tegenover Rusland hard, maar de sancties blijven achter, vinden critici. Zo kan de superrijke inner circle van Poetin ongestoord doorgaan met hun luxeleven in de duurste huizen van Londen.

     

    Suse van Kleef 05-04-18, 09:00

    Anti-corruptieactivist Roman Borisovitsj wijst naar boven: “Daar, de een na hoogste verdieping, die vijf ramen op rij. Dat appartement is van de Russische vicepremier.” Het majestueuze appartementencomplex staat in Whitehall Gardens, op een steenworp afstand van

    Downing Street.10

    Het is de verzamelplek van de zogenoemde kleptocraten-tour: een bustrip langs peperdure panden die in handen zijn van dubieuze Russische investeerders. “Vice-premier Igor Shoevalov kocht dat appartement voor 11,4 miljoen pond”, zegt Rachel Davies van anti-corruptieorganisatie Transparency International. “Terwijl zijn officiële minister salaris 112.000 pond bedraagt. Het is dan ook totaal onduidelijk hoe hij zich dat heeft kunnen veroorloven. Het is meer dan 100 keer zijn jaarsalaris!”

     

    Tijdens de busreis naar de volgende stop geeft Davies een minicollege ‘dirty money’ zoals ze het bij Transparency International noemen. Londen is een magneet geworden voor twijfelachtige rijken, die hun geld willen stallen vertelt ze. “Het is relatief makkelijk om een miljoenenpand te kopen op naam van een anonieme brievenbusfirma. In deze stad staan tienduizenden huizen waarvan we niet weten wie de eigenaar is. En wij faciliteren het hier zelf met onze advocaten, accountants en makelaars.

    https://www.ad.nl/buitenland/superrijke-russen-blijven-luxe-leven-in-vijandig-londen~ad70cb52/

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Twee keer hetzelfde verhaal? Ja en neen0 Bij de bron waarnaar HLB verwijst, zijnde Algemeen Dagblad (NL) vond ik het ele verhaal. U heeft zelf kunnen oordelen. Als naar gweioont brengt HLN alleen geknipte boodschappen die de verkeerde indrukken nalaten

    *

    Ach die pré-oorlogse toestanden!

    Als de rijkste Russen, waaronder de vice-president en dis het vriendje van Poetin, tot de dichtste buren horen van Theresa May, is heel die heisa rond uitgewezen diplomaten dan niet super verdacht? Er was immers keuze genoeg, om die met chloor-gas te vergiftigenof uit te wijzen….

    Het hele verhaal doet mij denken aan de solo-vlucht in 1941van Rudolf Hess (1894-1987. Ook hij was de ‘vice’ führer. Ja, die stond zelfs te boek als de ‘Stellvertreter’ van Hitler. Hij vloog (in opdracht?) op zijn eentje met die speciale Messerschmidt voor lange afstanden naar Schotland, om daar de vertrouwenspersoon van Winston Churchill te ontmoeten. De boodschap was: laten wij twee vrede sluiten, want volgende maand gaan we Stalin aanpakken. Maar Churchill liet hem gevangen nemen en opsluiten in de Tower. Einde verhaal. Na de oorlog (1946) moest hij als ‘oorlogsmisdadiger’ toch verschijnen in Neurenberg, en kreeg daar levenslang. Die straf, als enige gevangene van de Spandau Gevangenis, duurde… tot zijn dood, meer dan 40 jaar later. Zonder dat hij ooit noch vrouw noch kind nocj kraai had willen terugzien…

    *

    Hemelrijker



    08-04-2018, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    06-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4474

    IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

    *

    U herkende hierboven toch Herr Flick uit ‘Allo Allo’, waar er ‘trotzdem’ nog mee gelachen kon worden. In WO II de Gestapo, de ‘Gesel Gods’ en moordmachine van de Duitse Socialistische Geheime Politie.

    In Coburgia daarentegen hebben we van de weeromstuit nog altijd de scherts figuren Kalf-O en Almacy, om nog maar te zwijgen van (vlg ‘tSCHELDT)

    Wouter Van Besien

    *

    Maar bij de Noorderburen loopt er ene

    Alexander Pechtold

    (D66, dus ruim overtijd) rond, die veel gevaarlijker is dan onze drie Groentjes samen. Er is weliswaar gerommel in de marge jegens hem voor gesjoemel met ‘gratis’ gekregen appartementen, maar wie, in het Land van de Mooie Molen, maalt daarom? Groen-Linx immers staat, net als de Gestapo, gewoon boven de Wet. Of die wordt aangepast. Zoals in de gouden jaren ’33-’45 in Gross Deeutschland.

    Intermezzo

    In de laatste dagen van Het Drotte Reicj kreeg ’n grappenmaker de oood met de kogel voor deze grap. Hij zou, na de oorlog er op de fiets des morgens uitgereden zijn, langs de buiengrenzen van das Deursches Reoch. Wat hij dan in de namiddag zou doen, was de bedenking van zijn wedervraag….

    Even doordenken en U bent er.

    Mooi vooruitzicht tevens voor de EU Naziestaat, als U het mij toestaat !!!!!

    Op die ene voormiddag

    de buitengrenzen van de EU doen

    *

    Amaai de opvolgers van het Hitler Rijk! We hebben het er allemaal moeilijk mee, maar het is nu eenmaal zo en ni anders. He doet me denken aan een mislukt huwelijk waar de partners oorspronkelijk vrijelijk zijn binnen gestapt en even later, tegen-in de wens van de ander, er weer uit willen. Wat dan meestal eindigt met moord en doodslag.

    In de politiek echter, is dat anders. Want eenmaal die hun slachtoffers hebben gestrikt, willen die dat levenslang en nog langer zo houden. Want dat is nu eenmaal, in tegenstelling tot het huwelijk, de democratie.

    ** ** *** **

    AAN HUIS GELEVERDE HOOFDSCHOTEL

    *

    Alexander Pechtold (D66) niet vervolgd voor uitspraak over Russen

     

    Openbaar Ministerie: ‘Geen sprake van groepsbelediging’

    *

    De uitspraken van D66-leider Alexander Pechtold over Russen zijn niet strafbaar. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM). Er is volgens het OM geen sprake van groepsbelediging.

    Zeven mensen hadden aangifte tegen Pechtold gedaan na zijn uitspraak “Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet.” Hij zei dat naar aanleiding van de verklaring van ex-minister van Buitenlandse Zaken Halbe Zijlstra, die erkende dat hij had gelogen.

    Volgens het OM is de uitspraak van Pechtold strafrechtelijk gezien niet beledigend. Daarnaast moet de uitspraak volgens justitie ook in de ‘context van het maatschappelijk debat’ gezien worden. Ook is de tekst volgens het OM ‘niet onnodig grievend’.

     

    PVV-leider Geert Wilders en zijn advocaat Geert-Jan Knoops opperden afgelopen weekeinde nog dat de strafzaak over Wilders’ uitlatingen over ‘minder Marokkanen’ uitgesteld moest worden, in verband met de aangiftes tegen Pechtold. Volgens hen vertonen de aangiftes ‘sterke parallellen’. Wilders moet zich vanaf half mei in hoger beroep verantwoorden voor de uitspraken die hij over Marokkanen heeft gedaan.

     

    De politicus liet in maart 2014 zijn aanhangers op tv liet roepen dat ze ‘minder Marokkanen’ wilden. Eind 2016 werd de politicus veroordeeld voor groepsbelediging en het aanzetten tot discriminatie van Marokkanen. Hij kreeg geen straf opgelegd. Zowel Wilders als het OM ging in hoger beroep.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    De ‘rechtsspraak’ bij de Noorderburen is al geruime tijd zo lek als een zeef. Maar ze verloopt – heel inventief - geheel en al naar de wens van de poco politieke Leiders die het tijdelijk voor het zeggen hebben. Hoe kan het anders, met een zekere Ahmed Aboutaleb als Burgemeester (Rotterdam), die buiten zijn eigen nationaliteit, de naam, de huidskleur en de religie, volbloed Marochaan maar toch ook ’n heel klein beetje Nederlander is.

    Al op gelet dat Rotterdam ook ‘ flinke depzeehaven is, waar elke Veroveraar dus uiterst gemakkelijk voet aan wal kan zetten? Die zou er eventueel ontvangen worden met bloemenkransen en lid gejubel. Inch’ Allajh…

    Hij is lid van de Partij van de Arbeid en praktiserend moslim

    *

    Dat vonnis in Eerste Aanleg, veroordeelt de Geert voor groepsbelediging en aanzetten tot discriminatie, zaken die inderdaad voortgaande op de feiten, helemaal gerechtvaardigd zijn maar jammer genoeg in het verkeerde keelgat schieten bij de Overheid. Want die staat aan de kant van de ‘Veroveraars’. Die uitspraak kan beschreven worden als ‘Mop van de Eeuw’. Vandaar ook dat er om het even welke straf werd geweigerd. Het is, om zo te zeggen, maar een half vonnis. Een vonnis die de twee uitersten wil verzoenen. Wilders is voor de Rechter moeten komen. Goed. Maar hij wordt niet gestraft. Is ook goed. Salomon zou het niet beer hebben gedaan!

    Maar als er straks bevestiging komt in Hoger Beroep van dat noch mossel noch vis vonnis, is het doel bereikt. Er kan over Wilders voortaan geschreven worden als over een ‘veroordeeld crimineel’. Wat oorspronkelijk wel eens de bedoeling zal zijn geweest.

    *

    Hemelrijker

    06-04-2018, 11:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    05-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4473

     

     

    IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

    *

    Leest U eerst hieronder, om Uw ‘onderwerping’ duidelijk te maken, liefst na het afzetten van Uw hoofddeksel, tulband, hoed of pet, desnoods Uw pruik, dit schrijfsel van De Schandaard. Doe dat vooral uit eerbied voor wat men U daar probeert op te solferen.

    Wat mij (reeds in de inleiding bovenaan) op het idee gebracht heeft om juist dàtgene te denken wat daar staat, blijkt uit de woorden van het Britse Militaire Laboratorium. Namelijk dat novitsjok’ niet ergens door particulieren, maar uitsluitend door een ’Staat’ kan worden geproduceerd.. Als dat niet Rusland is, dan Amerika? Of wie weet, Frankrijk. Dat land is terzake toch ook al vernoemd? En Macroni is beste maatjes met Merkel en met May. U weet wel, de 3M melk-brigade…De Leiders van de Vrdwaalden die zelfs in de drugwereld geen uitkomst meer zien.

    *

    HLN dan (op Google, niet op Kranenkoppen!) laat een heel ander geluid horen. De ‘bewimpeling’ is daar heel wat duidelijker. Minder subtiel. Het zijn enerzijds niet de Russen maar anderzijds zou het toch wel eens goed kunnen…. Wordt vervolgd. Maar eerst moeten de violen nog gelijk gestemd worden…. Zie

    https://www.hln.be/nieuws/buitenland/-geen-bewijs-dat-zenuwgas-uit-rusland-kwam-zegt-brits-militair-laboratorium~a8319d6b/

    *

    Wat ik ook rechtuit vervelend vind, is dat er over dit alles in ‘Krantenkoppen’ zelf nergens anders dan bij DS iets te ‘zantekoren’ viel.

    *

    AAN HUIS GELEVERDE HOOFDSCHOTEL

    *

    Brits militair lab: ‘Geen bewijs dat zenuwgif uit Rusland kwam’

    *

    Gisteren om 19:31 | Bron: BELGA

     

    Er is ‘geen bewijs’ dat het zenuwgif dat gebruikt werd voor de moordpoging op de voormalige Russische dubbelspion Sergej Skripal, uit Rusland kwam. Dat zegt het Brits militair laboratorium dat het gif onderzocht.

     

    Het Britse militaire onderzoekscentrum Portdon Down heeft geen aanwijzingen over waar het zenuwgif novitsjok - dat gebruikt werd om de Russische ex-spion Sergej Skripal en zijn dochter Joelia te vergiftigen - vandaan komt. Er zijn dus geen bewijzen dat het gif uit Rusland komt, klinkt het.

     

    Skripal en zijn dochter werden begin maart bewusteloos aangetroffen in het Britse stadje Salisbury. De Skripals werden vergiftigd met het zenuwgif novitsjok, dat volgens de Britten in Rusland wordt gemaakt. Rusland blijft elke betrokkenheid ontkennen.

     

    Het Britse militaire onderzoekscentrum, het Defence Science and Technology Laboratory (DSTL) in Portdon Down, waar de stalen novitsjok zich bevinden, stelt nu dat er geen bewijs is dat het gif effectief uit Rusland komt. ‘We hebben het kunnen identificeren als novitsjok, een zenuwgif voor militair gebruik. Maar de precieze bron hebben we niet kunnen achterhalen’, zegt directeur Gary Aitkenhead.

     

    Inlichtingendiensten

     

    Om de bron te kunnen ontdekken is er ‘andere input’ nodig, klinkt het. Het gaat dan om informatie waarover de overheid beschikt, zoals die van inlichtingendiensten. Aitkenhead bevestigde wel dat de substantie alleen gemaakt kan worden ‘met extreem gesofisticeerde methodes’, die ‘alleen een staat’ kan beheersen.

     

    Porton Down heeft de informatie overgemaakt aan de Britse regering. De Organisatie voor het Verbod op Scheikundige Wapens (OPCW) moet zich nog uitspreken over de afkomst van het gebruikte zenuwgif.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    In een ‘Rechtstaat’ staat iemand voor zijn Rechter. Tableau. De angestelde ‘exprt’ stelt in zijn eindverslag dat de schud geenszins bewezen is noch kan bewezen worden. Dusn klopt de Rechter het hele zaakje af. Boeken toe.

    In dit geval: case closed.

    Niet zo, als Rusland de beklaagde is. Die moet nu eenmaal altijd en in alle omstandigheden gekleineerd worden. Da’s goed voor de spijsvertering en voor hun slanke lijn.

    *

    Stel, ik zeg wel ‘stel’, dat May, verstrikt in haar eigen leugens e/of ten einde raad, of afgeschrikt door de gevolgen van haar lichtzinnigheid, nota bene in staatszaken, geen kant meer op kan dat terug te krabbelen in achterwaartse richting. Zonder gezichtsverlies, uiteraard want ze blijft achteruitkijken. Vade retro, Satana…

    *

    Therasa May die verdwijnt. Goedschiks of kwaadschiks. Het toneel blijft, teneinde de hulpeloosheid van de Britse Regeriing te doen doordringen, even leeg. Weer tableau.

    Dat zou toch kunnen ?!! Dan kunnen de plooien weer glad worden gestreken. Kunnen de uit gewezen diplomaten weer binnen gewezen worden en is er, na verloop van tijd, geen vuiltje meer aan de lucht. Die ‘dubbelspion’ overleeft het (of liever juist niet, omdat doden voor altijd hun mond houden), en het gewone leven gaat verder.

    Het dochtertje Joelia overleeft met klank, wakker gekust door haar Ridder op zijn Witte Paard, vliegt in zeven haasten (want in haar 7de maand) in het huwelijksbootje in zijn armen en leeft nog vele jaren lang en gelukkig. Om vele kleine kindertjes te kopen. Ha ja, want als de islammers daar eventueel door Russen zullen vervangen zijn geworden, dan zijn er veel, heel veel nieuwbakken Kroostrijke Gezinnen nodig in Engeland.

    *

    Ja Ja, wat kan het leven toch mooi zijn. Als men leeft en er geen Clinton Wijven of Democrats in de omtrek gesignaleerd zijn….

    *

    ADDENDUM

    Ben eerder toevallig (nog maar eens) en dan nog op aangeven van HLN die er een potje politieke correctheid aan toevoegden op het spoor gekomen van


    *

    Het wer, zoals U kunt zien, een leerrijke ervaring. Bij zodanig dat ik een proefabonnement denk in huis te nemen. Doet U mee? Voor maar € 2.50 per week bent U al geriefd met een blad die er minstens 10 waard is van de Coburger Zwansbladen.

    Lees mee op https://www.trouw.nl/samenleving/londen-gruwt-van-geweldsgolf-onder-jongeren~ab6143dd/

     

    Londen gruwt van geweldsgolf onder jongeren

    SAMENLEVING

    Romana Abels– 10:39, 4 april 2018

    Dit jaar zijn de misdaadcijfers van Londen plots hoger dan die in New York. In januari vielen er door geweld 8 doden, in februari 15 en in maart 22. Gaat het zo door, dan komt het totaal aantal moorden van 2018 in de buurt van het totaal uit 2005, toen er in één jaar 180 doden vielen.

    Het is een plotselinge geweldsgolf. Vorig jaar vielen er 116 doden door geweld. In dat aantal zijn de doden die vielen bij terroristische aanslagen niet meegerekend, omdat het nu gaat om een ander soort geweldsgolf, één waarin vooral jongeren niet lijken terug te schrikken voor het doodschieten of neersteken van leeftijdsgenoten.

    Bezuinigingen

    De Londense burgemeester Sadiq Khan gaf in een tweet de schuld aan bezuinigingen, die volgens hem een einde hebben gemaakt aan voorzieningen voor jongeren. Maar anderen wijzen juist beschuldigend naar Khan zelf, die als burgemeester verantwoordelijk is voor de politie. Gisteren verklaarde een eerstehulp-arts op Twitter dat hij en zijn collega’s de afgelopen tijd een verontrustend aantal jonge slachtoffers hebben moeten oplappen. Volgens deze arts, Jonny Scrimsaw, is er sprake van een ‘geweldsepidemie onder kinderen’. De politie onderzoekt de mogelijkheid dat de doden het gevolg zijn van een bende-oorlog.

    Volgens Labour-parlementslid David Lammy is er meer aan de hand dan alleen een nogal gewelddadige bendestrijd. Volgens hem speelt op de achtergrond een strijd tussen drugsbaronnen over wie de baas is in welke wijk. In een ingezonden stuk dat in februari werd gepubliceerd in The Guardian schreef Lammy met gevoel voor drama dat er in de Britse hoofdstad sprake is van ‘infanticide’ – massale kindermoord. Volgens hem richt de politie zich in haar onderzoek ten onrechte alleen op de verantwoordelijke jongeren. Dat zou zich ook moeten richten op de volwassenen die er achter schuilgaan.

     

    Na afgelopen weekeinde herhaalde Lammy zijn pleidooi. Volgens hem wordt Londen op dit moment overspoeld met cocaïne, die vanuit de hoofdstad zijn weg vindt naar andere delen van het land. Gewetenloze maffiabazen zouden in een soort oorlog om afzetgebied niet kijken op een paar jongeren meer of minder.

    Ook de Lage Landen zijn nogal …

    ge-havend…

    *

    Hemelrijker




    05-04-2018, 09:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    04-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4472

    *

     

    IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

    *

    Wie na het lezen van onderstaand artikel uit De Schandaard toch nog normaal ademt en normaal met de ogen kan knipperen, bewijst zijn sceptische natuur. Sherlock Holmes heeft er niets aan. En ook Agatha Christie, nochtans alle twee niet de eersen de besten in misdaad-romans, loopt mijlenver, (ook al een Angelsaksische maat-eenheid) achter bij de huidige Engelse Regering.

    Een dubbel misdaadverhaal die als een boemerang in het eigen gezicht terecht komt, van zoiets zou onze eigenste Haspeslach een spannender verhaal van gemaakt hebben. Daarmee tenminste had de Poet van de spanning nog kunnen sidderen en beven!!!!

    Net als bij pokeren, maakt de winnaar zich slechts kenbaar als alle kaarten op tafel liggen. Dàt is de meet waar d prijzen worden uitgedeeld en de winnaar kusjes krijgt van de vele (net als God en de Hel nu afgeschafte) bloemenmeisjes. Die laatsten mogen slechts terug in beeld komen mits gesluierd en van kop en teen gekleed in modieuze verhullende… tentzeilen.

    *

    Nog waar ook. Bij Xander las ik op

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/04/Moorden-en-misdaden-Londen-stijgen-tientallen-procenten-onder-moslim-burgemeester

    dat de Londense Burgemeester Sadiq Khan sedert drie jaar ’n fanatieke islammer zou zijn die zelfs verbiedt de vele honderden uit Syrië teruggekeerde Jihadisten daarover zelfs maar aan te spreken. De Londense criminaliteit zou zelfs met 40% zijn toegenomen.

    Vraag: zou May zich niet beter daarmee bezig houden?

    de moslim Londense Burgemeester Sadiq Khan

    *

    Wat in WO II onder Hitler niet mogelijk is geweest, heeft de islammerij nu bereikt: Londen is al 3 jaar gevallen !!!

    Zoek de 7 verschillen met voorgaande afbeelding…..

    *

     

    AAN HUIS GELEVERDE HOOFDSCHOTEL

    *

    Moorden en misdaden Londen stijgen tientallen procenten onder moslim burgemeester

    *

     

    Migranten mogen niet meer als aparte categorie worden benaderd of benoemd, met als gevolg 40% meer moorden in slechts 3 jaar tijd (exclusief terreuraanslagen) – Burgemeester Khan verbood in de gaten houden teruggekeerde ISIS terroristen

    Afbeelding: (1). (Wanneer komt de tijd dat enkel het plaatsen van zo’n foto al ‘racistisch’ wordt genoemd, tenzij er enkel - of voornamelijk- blanken op te zien zijn?)

     

    Sinds Londen zijn eerste moslim burgemeester heeft, Sadiq Khan, is de criminaliteit op bijna alle gebieden in slechts enkele jaren tijd met vele tientallen procenten gestegen. Zo vonden er de afgelopen twee maanden voor het eerst in de geschiedenis meer moorden plaats in Londen dan in New York. Ook het aantal aanrandingen, verkrachtingen en berovingen steeg explosief. De Britse hoofdstad is tevens berucht vanwege de vele ‘zuur aanvallen’. Eén van de oorzaken is het beleid van de politiek-correcte Khan, die een ‘anti-islamofobie’ campagne begon, waardoor agenten bang zijn om voor ‘racist’ te worden uitgemaakt zodra ze migranten aanhouden of fouilleren. Die hebben dankzij Khan nu vrij spel.

     

    Khan heeft de politiek en politie in Londen – dat in veel straten meer op een stad in het Midden Oosten lijkt dan op een Westerse stad (zie dit YouTube filmpje)- goed geïnstrueerd, want niemand durft openlijk een verband te leggen met de massa immigratie van de afgelopen jaren.

    Hoge politie functionarissen verklaren dan maar dat ze ‘echt geen idee’ hebben waarom de misdaad ineens zo welig tiert in de miljoenenstad. Sommigen zeggen dat het door bezuinigingen komt; anderen geven ‘social media’ de schuld, waarop zogenaamde ‘postcode oorlogen’ zouden worden aangemoedigd. Waarbij ‘postcode’ inmiddels een eufemisme is voor ‘migranten’.

     

    Agenten durven migranten niet meer te controleren

     

    In februari werden er 15 mensen vermoord in Londen, waarvan 9 onder de 30 jaar oud. In maart steeg het aantal dodelijke slachtoffers naar 22, tegen 21 in New York, dat ongeveer net zoveel inwoners (8,5 miljoen) en agenten heeft. In New York is het aantal moorden sinds de jaren ’90 echter met 87% gedaald. Dat spectaculaire resultaat is het gevolg van een keihard nul-tolerantie beleid.

     

    Sinds Khan namens de sociaaldemocratische Labour partij in Londen de scepter zwaait, voert hij juist een tegenovergesteld beleid, vooral ten aanzien van de vele (moslim) migranten. Die mogen niet meer als aparte groep, met net als in Nederland verhoudingsgewijs veel meer criminelen, worden benaderd, noch zo worden benoemd. Het gevolg: in slechts 3 jaar tijd 40% meer moorden, en dat is nog exclusief de bloedige terreuraanslagen die er zijn geweest.

     

    ‘Jonge blanken, jullie hebben geen idee of en wanneer jullie de volgende zijn’

     

    Afgelopen zaterdag werden een 20 jarige man en een 36 jarige vrouw het 29e en 30e slachtoffer van een fatale steekpartij. Donderdag was een 23 jarige man hen al voorgegaan. Jacob Whittingham, hoofd van ‘Fight for Peace’, verklaarde dat de ‘willekeurigheid van deze misdaden in Londen beangstigend is. Jonge blanke mensen in Londen, jullie hebben geen idee of en wanneer jullie het slachtoffer zijn van een gewelddadige misdaad. Daarom vinden ze het nodig om wapens bij zich te hebben.’

     

    Daarnaast loopt een inwoner van Londen bijna 6 keer zoveel kans op inbraak, en 1,5 keer zoveel op beroving, dan in New York. Ook het aantal gemelde verkrachtingen ligt bijna 3 keer hoger, hoewel de Telegraph meldt dat dit mogelijk ook komt door het hanteren van verschillende meetmethodes.

     

    Khan verbood in de gaten houden teruggekeerde ISIS terroristen

     

    De afgelopen jaren keerden honderden extremistische moslims die voor onder andere ISIS hebben gevochten terug naar de Britse hoofdstad. Khan zorgde ervoor dat zij niet extra in de gaten mochten worden gehouden, want dat zou ‘islamofobisch’ zijn.

     

    Ondanks de exploderende criminaliteit beweren Khan –die na diverse bloedige terreuraanslagen zei dat mensen deze normaal moesten leren vinden, omdat ze bij het leven in een grote stad zouden horen- en zijn politiefunctionarissen dat Londen nog steeds één van de veiligste wereldsteden is.

    Al in 2013, dus nog vóór Europa zijn poorten openzette voor een ware vloedgolf moslimmigranten uit het Midden Oosten en Afrika, bleek uit het officiële British Social Attitudes Survey dat 77% van de Britten wilde dat de immigratie werd beperkt, waarvan 56% voorstander was van een sterke beperking. De politiek besloot juist tot het tegendeel, met alle gevolgen van dien, zoals 1 miljoen illegalen, die volgens officials vanwege het huidige beleid nooit zullen kunnen worden uitgezet. (3)(4)

    xander

    (1) Zero Hedge
    (2) Breitbart
    (3) Breitbart
    (4) Breitbart

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Voor de weinigen die hier graag nog ’n tekeningetje hadden bij gewild, raad ik een korte citytrip aan. Liefst met de gpeoe ouwe roest-ferry Oostende-Dover die binnenkort weer van stal wordt gehaald. U reist daar grotendeels op Staatskosten want in de heenreis vergezeld door honderden ‘transmigranten’ onderweg van Afrika of de woestijn naar Trafalgar Square. Naar Londen, de bron van onze democratie… Uw veilige terugkeer is bovendien gegarandeerd. Desnoods tussen vier planken, maar U komt terug !!! Daar verwed ik zelfs een kop thé op !!!!

    till we meet again….

    *

    The whirte Cliffs of Dover, ooit (1066) op de stranden van East Sussexin het Zuid-Oosten (via het estuarium van Hastngs. Moet U die burcht-ruüne eens gaan bezoeken. De desolate sfeer is er tot op de dag van vandaag gewon hallucinant !)! binnengevallen in Groot Brittanië door de Willem de Veroveraar (1008-1087) afkomstig uit Klein Brittanië (Frankrijk). Bij helder weer kunt U van langs onze kant van Het Kanaal die klippen bijna aanraken. De Duitse Feldgrauen in 1940-‘44 konden er zelfs de auto’s aan de overkant zien rijden….

    Ik mag er niet aan denken dat, voor wie op de stranden van daar verlangend uitkijkt naar onze kant, bijna hunkerend nadenkt om zelfs al zwemmend de kans te wagen. Met het kromzwaard tussen de tanden…

    *

    Vergeten we vooral niet, dat de fanatieke vijand al overal ‘binnen de poorten’ staat. Ze zijngewoonoveral. Vòòr ons van uit de zee, lijk bij de Landing in Normandië op 6 Juni 1944, en in onze rug, lijk bij de terreur-aanslagen in Maart 2016 op Zaventem.

    Maar daarover bericht verspreiden, is islamofoob, populistisch en vooral verwerpeijk racistisch. Bijlange niet tolerant genoe

    *

     

    Hemelrijker



    04-04-2018, 17:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4471

    .

    *

     

    IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

    *

    Ja, ’t zijn droeve tijden

    Als het oorlog wordt,

    Als men mensen slacht lijkt dieren,

    als het mensenbloed bij beken stroomt…

    *

    Dat is ’n flard van een gedicht uit mijn prille jeugdjaren waarvoor er mij lang geleden nog ’n prijs werd uitgereikt voor voordrachtkunst v/h Eerste Studiekaar. De schrijver? Dezelfde als die van ‘Jantje zag eens pruimen hangen’, namelijk Hieronymus Van Alphhen.

     

    *

    ‘tSCHEKDT draait er inderdaad nooit dokjes rond en gooit op straat en in de goot dat wat the inner circle al geruime tijd moet geweten en getolereerd hebben. Er dus ook helemaal fundamenteel niets aan doen. Gezien de steun en het vertrouwen die ‘Betteke’ blijft genieten. Ze is inderdaad een Sterke Vrouw. Misschien wel met dezelfde leuze die ons Morelleke Forelleke. Die ooit op haar weblog van mij (en van nog iemand anders die ondertussen ook al in ongenade is gevallen) overnam, namelijk dat ‘alles wat U niet kapot krijgt, U sterker maak’.

    Voorlopig ziet het er naar uit, dat we dat standbeeld op de Grote Markt van Brugge maar zullen laten ‘t is. Alle blikken dus naar de Gentsche Vrijdagmarlt, naar Jacob van Artevelde. Zinnebeeld vooras de wever hoofdman van Handwerpen..

    Aan Helden uit het verleden geen gebrek. Het heden is het probleem. Minstens nog tot mei 2019n de nacht na de volgende landelijke verkiezingen…..

    AAN HUIS GELEVERDE HOOFDSCHOTEL

    SOCIALISME

    OP ZIJN BEST

    *

    Liefde is blind zegt men. In het geval van madame Homans stekeblind. Of was ze (weer) dronken, stiepelzat?

    Een nationaliste die verliefd wordt op wat men minstens als een rood politiek crapuul kan beschouwen: il faut le faire!

    En zoiets wordt minister?

    Maar ja iemand in de top van de partij opnemen die openlijk de Vlaamse vlag als een ‘vod’ bestempelt is ook niet bevorderlijk voor het geloof in het Vlaamsnationalisme van de N-VA.

    Adriaan van Gansen

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Het is natuurlijk ook zò, dat hoge bomen veel wind vangen. Die moeten er wel mee leren leven. Net zoals ooit een wildplassende Franse President het zei toen het bekend werd naast de pot te hebben geplast: ‘Et alors’?

    Moraal van dit verhaal. Over dezelfde feiten, het verschil in toon tussen die opiniërende hoofdredacteur van (deze keer) het Knackske, en de stoere taal van ‘tSCHELDT. Het is bladzijden lang ‘téwelen’ om vooral ‘Rechts’ te treffen, terwijll ‘TSCHEMDT zoals het past, kort en goed de vinger op de bloedende wonde legt: in volle vaart naar de Hoogste Toppen, treft Cupido dat warm kloppende vrouwenhartje in de richting van een vulgaire Slinxe bedrieger.

    Il fait le faire, inderdaad.

    *

    Verlà. Dat is de Waarheid, geheel de Waarheid e niets anders dan de Waarheid. Zo helpe mij God Almachtig.

     

    Hemelrijker







    04-04-2018, 11:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    03-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4470

     

    *

    IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

    *

    Knack-hoofdredacteur Bert Bultinck (Bébé of Bèbè?) reageert als de stuurman op een zwalpend schip. Want zijn mannen zijn hun (en dus zijn) boekje te buiten gegaan. Rap dat boetje even recht zetten, door er nog ’n schep bovenop te doen.

    Zou die dan niet weten, dat niets zeggen, gelijk staat met zwijgen? Dat is een wijsheid die zelfs Gust Flater kent van in de wieg !!!!

    *

    Vooral het gekronkel en gedraai rondopm het begrip ‘politiek relevant’ riekt volgens mij teveel naar de Oriënt waar er meestal met de zweep geargumenteerd wordt. Zò is het, en niet anders.

    Maar kan er op die manier op los gaan zoveel men wil. Het vooral een voorrecht van elke ‘hoofdredacteur’, inzonderheid die van een Knackerihg boulevard-blad…. Want in het land der blinden is Éénoog koning.

    *

    Maar ja: het is mijn eigen leuze. Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is0 En in het geval van BèBè voeg ik daar aan toe, dat het vat maar kan geven wat het inhoudt. Vergift !!!

    AAN HUIS GELEVERDE HOOFDSCHOTEL

    *

    Waarom Knack over Tom Meeuws en Liesbeth Homans schreef

    *

    Knack-hoofdredacteur Bert Bultinck reageert op de commotie die ontstond na een artikel dat gepubliceerd werd over de politieke strijd in Antwerpen: 'Zonder de informatie uit het artikel 'Waarom de N-VA Tom Meeuws "kapot" wil', valt de heftigheid van de Antwerpse kiesstrijd niet te begrijpen.'

     

    'Het lijstje van media die door Bart De Wever zijn zwartgemaakt is ondertussen zo lang dat media die er niet op staan zich ernstige zorgen moeten maken.' © Belga

     

    De politieke analyse die Knack afgelopen Donderdag 29 Maart (1 werkdag + ‘ verlofdagen geleden!) online heeft gepubliceerd, met als titel 'Waarom de N-VA Tom Meeuws "kapot" wil', doet dagen later nog altijd stof opwaaien. In dat stuk werden verschillende verklaringen aangereikt voor de uitzonderlijk felle strijd tussen de SP.A en de N-VA in de aanloop naar de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen. Een van die redenen situeert zich buiten de contouren van het gebruikelijke politieke debat. Van een zeer prominente N-VA-bron, maar ook uit SP.A-hoek, kregen we te horen dat de uitzonderlijke heftigheid van de aanvallen op de Antwerpse SP.A-voorzitter Tom Meeuws niet louter politiek gemotiveerd is. De bittere strijd vindt voor een belangrijk deel haar oorsprong in een afgesprongen liefdesaffaire tussen N-VA-politica Liesbeth Homans en Meeuws, zo bevestigden verschillende bronnen. In de woorden van de hooggeplaatste N-VA-bron: 'We hebben Liesbeth keer op keer gewaarschuwd, maar zij dacht in Tom Meeuws de liefde van haar leven gevonden te hebben. Ze dacht echt dat hij zijn gezin voor haar zou verlaten. Dat is niet gebleken, maar het is niet vergeten. Bij ons wordt inderdaad gezegd: "Meeuws moet kapot." Om wat hij Liesbeth heeft aangedaan.'

    De beslissing van Knack om dit verhaal naar buiten te brengen was goed overwogen. Dit blad heeft niet de gewoonte om privéverhalen naar buiten te brengen. Wat privé is, hoort privé te blijven. Ook in de toekomst zullen we geen verhalen over affaires publiceren.

    Maar er is één belangrijke uitzondering op die regel: wanneer het persoonlijke politiek wordt. Dat is geen nieuwe regel. Het is een richtlijn die vroeger ook werd gevolgd, bijvoorbeeld bij de bekendmaking van de relatie van voormalig voorzitter van het Vlaams Blok (VB) Frank Vanhecke met VB-kopstuk Marie-Rose Morel. De geschiedenis van het huidige Vlaams Belang is niet te begrijpen zonder die affaire.

    *

    In de kwestie Meeuws/Homans is de politieke relevantie overduidelijk. Het verhaal werd ons door verschillende politici bevestigd, aan beide kanten van de politieke strijd - niet alleen het verhaal van de affaire zelf, maar ook de politieke geladenheid ervan. Het is daarbij belangrijk om te benadrukken dat de hooggeplaatste N-VA-bron zeer goed wist met wie hij aan het praten was, en waarom. Niet één, maar twee Knack-redacteurs waren aanwezig toen hij zijn verhaal deed, en Knack had vooraf duidelijk gemaakt dat ze over de kwestie zouden berichten, op voorwaarde dat het verhaal politiek relevant bleek. Wie met die wetenschap, en op dat moment, als lid van de 'inner circle' van de N-VA-top, niet alleen het verhaal over Meeuws en Homans bevestigt, maar - en dat is cruciaal - eraan toevoegt dat die kwestie een belangrijke reden is voor de politieke animositeit tegenover Meeuws, die zou heel goed moeten weten wat hij aan het doen is.

     

    De zin 'Bij ons wordt inderdaad gezegd: "Meeuws moet kapot"' laat qua duidelijkheid weinig te wensen over. Het is op dat moment dat de persoonlijke affaire van politieke betekenis wordt. Het zijn de woorden van de N-VA-bron die cruciaal waren in onze beslissing om het verhaal te brengen: zonder die woorden hadden we het verhaal niet gebracht. Het vermoeden van de politieke relevantie van de affaire - een breed gedeeld vermoeden, zowel onder journalisten als onder politici - was niet genoeg om de publicatie te rechtvaardigen. Maar na de getuigenis van de prominente N-VA-bron hadden we in beide kampen de bevestiging dat het verhaal van grote betekenis is in de strijd tussen SP.A en N-VA in de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen. Het zou fout geweest zijn om daar niet over te berichten.

    Dat het precies de N-VA-bron is die beslissend was in de afweging om te publiceren, maakt de recente aanvallen van N-VA-voorzitter Bart De Wever op Knack des te curieuzer. Misschien is het hem ontgaan dat de Vlaamsgezinde website Doorbraak (*****) een hele tijd geleden al de relatie tussen Meeuws en Homans heeft uitgebracht. Dat gebeurde in een satirische column, die weinig ruimte voor twijfel liet. Dat de N-VA-voorzitter niet gezien zou hebben dat Koen Meulenaere, een andere satiricus, ook in de door hem gerespecteerde zakenkrant De Tijd het nieuws al had gemeld, is minder waarschijnlijk. Afgelopen woensdag schreef Meulenaere over 'de romance tussen Tom Meeuws en Wouter Van Besien', een romance 'die al even snel was afgelopen als die tussen Tom Meeuws en Betteke'. Ook politieke redacteurs van twee andere kwaliteitskranten hadden al gehint naar het bestaan van de 'diepere passie' in het Antwerpse gevecht, zij het zonder namen te noemen.

     

    Het lijstje van media die door Bart De Wever zijn zwartgemaakt is ondertussen zo lang dat media die er niet op staan zich ernstige zorgen moeten maken. Dat De Wever, die vorig jaar meer interviews heeft gegeven aan Dag Allemaal en Story dan aan De Standaard, Knack naar aanleiding van de publicatie van het verhaal over Meeuws en Homans een 'boulevardblad' noemt, is in het licht van de ontstaansgeschiedenis van het verhaal zeer curieus. Dat het precies een N-VA-bron is die de politieke relevantie van de affaire zo duidelijk heeft gemaakt, maakt de verwijten van Bart De Wever aan het adres van Knack wel zeer opvallend.

     

    Heeft iemand uit zijn inner circle zijn mond voorbijgepraat? Schat hij het effect van zijn woorden fout in? Of was het nu net de bedoeling om het verhaal in de markt te zetten? Antwoorden op die vragen blijven hoogst speculatief. Knack kent de antwoorden niet en voor onze beslissing deden ze er ook niet toe. Alleen de politieke relevantie van het verhaal was van tel. Het is op basis van die politieke relevantie, die door beide kampen werd bevestigd, dat Knack heeft beslist om het verhaal te brengen. Zonder de informatie uit het artikel 'Waarom de N-VA Tom Meeuws "kapot" wil', valt de heftigheid van de Antwerpse kiesstrijd niet te begrijpen.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Tot zover deze lezing.

     

    De sfeer van de Koekenstad zit er goed in. Al weze het iet of wat verwrongen wegens de krampachtigheid van de redenering om vooral de NV-A in een kwad daglicht te stellen.

    Ze zijn ok niet altijd mijn vrienden geweest. Uitsluitend wegens hun houding tegenover de broeger-partij Vlaams Belang, hun eigen voorvechters. Maar ere wie ere toekomt. Als ploeg doen ze het uitzonderlijk goed. En vooral: ze zijn met BDW op kop, de eerste ‘beleidspartij’ die (in de mate van het mogelijke) het algemeen Vlaams belang voorop stelt… E, ernaar handelt.Niet enerzijds of anderzijds, aar recht-toe recht-aan. Als échte Staatsmannen. Die niet te koop zijn voor een bord linzensoep.

    Nu vraag ik m’n eigen toch af, wat begot ons eigen maar dode MRM met haar Frankske in dit verhaal komt doen. Buiten het feit dat ze alle twee fervente VBërs zijn geweest, de favoriete ‘targets’ voor bladen lijk ’t kapitalistisch Knackske.

    Waarom konden de Kanaalduiker uit Hasselt met Z’n Goeleke hier niet opgevoerd worden? Die geschiedenis was pas relevant!=Om maar die twee te vernoemen, want inderdaad, op deze blog wordt er niet geroddeld.

    Hier blijven we bij de feiten, relevant of niet. Want het ligt mij zwaar op de maag, net als de sacrosante ‘Scheiding van ‘Kerk en Staat’ (waar die twee eerder zouden moeten, de handen in elkaar slaan, samenwerken voor het welzijn van hun Burgers) dat privé en ‘zaken’ moeten gescheiden blijven. Arie en apekool!

    Het zakelijke mag zeker niet misbruikt worden voor privé bevoordelingingen. Want dat is belangenvermenging en eventueel misbruik van voorkennis.

    Maar dat bijvoorbeeld de privé-misdragingen en/of schandalen voor Openbare Ambten onder de mat zouden moeten blijven, doet mij denken aan corruptie. Of erger. Zo iets geeft dezelfde indruk als de vrees voor een dief daarop bekend te worden. Wie ‘vreemd gaar’ en zijn ‘partner’ publiekelijk of privé bedriegt, is een onbetrouwbaar persoon en als dusdanig niet geschikt voor een Openbare Functie.

    Anders gezegd: leef er maar op los, zoalng het maar niet uitkomt.

     

    Ps

    Doorbraak dus. Ken ik s nog niet zo heel lang, maar als nieuwbrenger t volgens mij een schot in de roos. In ieder geval niet bekrompen van geest en vooral zeer ‘naarstig’ in zijn berichtgeving..

    Dat bericht over Bell en het Beest heb ik dus niet gelezen. Maar het had mij zekerlijk niet beroerd. Tenzij misschien om de voorman van de Sossen (wegens zijn wangedrag mrt een groen blaadje) af te kammen.

    Bij het ‘aankomen’ van de NV-A in 2014 was er indertijd wat gespot waaraan ik best heb meegedaan, over Liz-a-Bed als slaapmatrtas vooor BDW. Maar zeer vlg hebben anderen en ikzelf het ongerijmde daarvan ingezien. Om ons loest te houden. ZJ was weliswaar ‘vrij’ op de huwelijksmarkt, maar den Bart daarentegen was een goede deftige familievader, trouw aan vrouw en kinderen. Komt daarbij, naast een ijzersterk Vlaams bewustzijn, ook een ijzersterk karakter. In korte tijd van +120 Kgr op 80 Kgr terugvallen en dat gewicht volhouden: U moet het hem maar nadoen! Vanaf dan deed dat duo mij eerder denken aan de stoere gestalten van Jan Breydel en Pieter DeConinck  die met de armen om elkaars schouder, als standbeeld op de Grote Markt van Brugge staan.

    Goedkope liefde in Antwerpen!!! Met de Euro ?!! Laat me niet lachen. Antwerpen is een wereldhaven en daar vindt men liefde als Klein Gevaarlijk Afval aan de dokken!

    *

    Hemelrijker





    03-04-2018, 15:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    02-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4469

     

    VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

    *

    In de marge. Die Freisler, rechtsreeks aangesteld door Hitler in hoogst eigen persoon, staat bekend voor zijn vele authentieke door de Propaganda Staffel verfilmde rechtszittingen met steeds, na een extreem korte zitting, voor de beklaagde de onmiddellijk uit te voeren ter doodveroordeling door verhanging.

    Op YouTube staan tal van voorbeelden war vooral de vernederingen opvallen die de beschuldigden publiekelijk moesten ondergaan, en de luid tierende overslaande bulderstem van Freisler zelf.

    *

    Vaststelling: in onze Lage Landen wordt het stilaan VERBOTEN op straffe van vrijheidsberoving, om een eigen mening te hebben en om dan ookr in volle vrijheid uit te dragen. Vooral niet als er dreigt een meerderheid te ontstaan die ongeveer hetzelfde denkt.

    Zie Catalonië. Die mening hoeft niet persé verkeerd te zijn, leugenachtig of misdadig. Het volstaat dat die anders is dan de mening van Hogerhand. Zie Stalin. Zie Hitler. Zie Obama, de Moslim Broeder.

    Zie de vredelievende Vlaams Belangers tegenover de wreedaardige terreur zaaiende islammers. Het is een wereld van verschil. Moesten die niet afgeschaft zijn, ik zou zeggen het is een verschil als tussen de Hemel en de Hel.

    Dit gezegd zijnde, is het een kleine stap om in de standpunten van de Overheid zware discriminatie ite zien. De meningen van de Nieuwkomers’ zijn en blijven vrij, zelfs hun daden (straatgeweld, kopvodderij, haat jegens derden van in de wieg), want er is … Vrijheid van Godsdienst’….

    Dat die ‘Vrijheid’ nu al-dan-niet dreigt uit te monden in Overname van de Macht, speelt in dat geval geen rol. Zelfs niet als het Verleden en zelfs ihet Heden het omgekeerde bewijst. Altijd en overal ter wereld zonder ook maar één uitzondering, grijpt de islammerij ded Absolute Macht. Vaarwel Mensenrechten! Vaarwel Gelijkheid der Vrouw.

    ‘Waar ooit ook maar één moslim gebeden heeft, hoort dat Land voor immer aan de islam’….

    Vrijheid van Godsdienst in moslim-laden? M’n voeten, Gerard!

    En ja, ook het Vlaams Belang staat voor de Machtsovername. Niet door geweld en niet ten nadele van de Eigen Bevolking. Zelfs niet ten nadele van de Francofonie, want die moeten worden wakker geschud uit hun lethargie. Zodat ze terug aan het werk kunnen gaan, zonder te leven van werkloosheidsvergoedingen of ziekte uikeringen….

    Maar, net als bij de PVV, de Partij Voor Vrijheid van Geert Wilders, mag dat niet. Want verkeerde en mislukte kunstmatige staats-constructies waatbij de meerderheid wordt gecommandeerd door een ‘vreemde’ minderheid (die zelfs onze taal niet spreekt), is een aanfluiting van het begrip ‘Rechtsstaat’.

     

    Misdadig en zwaar discriminerend, ja?!

     

    Het wordt stilaan duidelijk voor iedereen die tot de jaren van verstand is gekomen Dus moeten wij er rekening mee houden, dat er horden nieuwe Freislers zullen nodig zijn. Die misschien zelfs uitsluitend Arabisch zullen spreken…..

    Hrt doek gaat terug omhoog.

    Op een rustige Paas Zondag die dit jaar niet toevallig op ‘Verzenderkensdag’ van 1 April valt, even verder grasduinen in de vrije natuur van het horizon-vrije landschap der Vrije Meningsuiting.

    En neen, het is geen 1 April-grap, wel een duidelijk voorbeeld voor het Nazi-achtige optreden van ook onze eigen Coburgeriaanse Overheid, van de Media en van (wat nog het ergst is) alle politieke partijen, zonder ook maar één uitzondering, die de ogen sluiten en elders kijken, voor het uitsluiten van de Vlaams Belangers. Voor hen de twee werkwoorden met een ‘Z’. Zitten en Zwijgen.

    Een lidkaart van deze Partij,, of een woordje van sympathie voor een van hun standpunten, heeft als gevolg de verdoemenis door de andere partijen. De VB-mensen zijn als verworpenen de gelijken van de ‘Russen’ van de laatste dagen. Die zijn ook schuldig, net als in de beklaagdenbank bij Freisler, aan ‘vermeende aanslagen’. Is lijk daar, schuldig bij vooropgezette veronderstelling.

    Ik heb ergens gelezen, dat in de nieuwe ‘Rechtsgang ‘ van de Europese Nazistaat iemand schuldig is, tot zijn onschuld is bewezen. Wat de wettelijke redenering op de kop zet. Men was vroeger onschuldig tot de schuld onomstotelijk was bewezen.

    Maae aangaande het Beroep van Wilders: nog even de kat uit de boom kijken. De zaak van ‘Minder! Minder! Minder! Marokkanen zal daarover uitsluitsel geven…

    *

    AAN HUIS GELEVERDE HOOFDSCHOTEL

    *

    Wilders maakt Pechtold inzet ’minder’-proces

    (Door: Saskia Belleman)

    *

    DEN HAAG – Een terloopse opmerking van D66-leider Alexander Pechtold over Russen, heeft mogelijk grote gevolgen voor het proces tegen Geert Wilders.

    De Telegraaf

    Volgens Wilders

    en zijn Advocaat Geert-Jan Knoops

    *

    is de opmerking van Pechtold „ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet” volledig vergelijkbaar met de ’minder Marokkanen-uitspraak’ waarvoor Wilders nu in hoger beroep terechtstaat. Als Pechtold niet wordt vervolgd, is er sprake van schending van het gelijkheidsbeginsel en Wilders’ recht op een eerlijk proces, vindt de raadsman.

    Hij heeft het Haagse gerechtshof gevraagd om uitstel van het hoger beroep dat vanaf 17 mei inhoudelijk wordt behandeld. Wilders en zijn advocaat willen dat het hof wacht op de beslissing van het Openbaar Ministerie in Amsterdam over de vervolging van Pechtold.

     

    Ook rechtsgeleerde Theo de Roos noemt de uitlatingen van Wilders en Pechtold vergelijkbaar. ,,Vervang het woord Russen door Marokkanen, en vraag je dan af wat voor commotie je krijgt.”

    Bron: ron:
    www.telegraaf.nl
    (h/t https://ejbron.wordpress.com/2018/03/31/wilders-maakt-pechtold-inzet-minder-proces/#more-185154 “Japio”)

    https://ejbron.wordpress.com/2018/03/31/wilders-maakt-pechtold-inzet-minder-proces/#more-185154

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Het is dus nog even wachten tot half volgende maand om het voorlopig slot van deze zaak te kennen. Want er komt altijd een vervolg aan, om het even welk arrest er geeld wordt.

    Een welkome     ademruimte dus om van de gelegenheid gebruik te maken om het Eerste Proces Wilders, waarvan vrijspraak het resultaat was, aan te kaarten. Wekenlang stonden de kranen er vol van en de NOS bracht zelfs iedere voor- en namiddag de hele zitting uitgebreid in beeld.

    Vooral

    Advocaat Bram Moscovic

    die zijn cliënt schitterend verdedigd had, kwal in beeld. Samen met Hans Jansen, Arabist (°1942), intussen overleden (2015). Zijn vroege dood werd nooit onderzocht. Heel zeker zullen daar niet ‘de Russen’ achter hebben gezeten, maar wie of wat dan wel? Als ‘Artabist’ zette de waarheid lievende Hans Jansen louter door zijn kennis, ieder minuut van elke dag en elke nacht, het Establishment in zijn hemd….

    Wat ik wel nog weet, is dat Hans Jansens ooit op ’n avond voor het proces begon, op een borrel werd uitgenodigd bij een ‘panel’ van ‘Critici’ van Wilders, waar ook de Procuraal-Generaal van het geding ineens verscheen. Jansesn, vurige Wilders-fan, die de provocatie seffens had doorzien, verliet daarop onmiddellijk de plaats.


    Ook Moskovic werd reeds weken na het proces gekraakt, en wel door schrapping van zijn advocaats-licensie. Om de hond te slaan, de gepaste stok gevonden in een zaakje van ’n betwist ereloon.

    Opheldering van de diepe ondergrond van die ‘ongelukken’ na de vrijspraak? Tja, dat is voor nà de Installatie van Wilders I….. Het is dat, of hetzelfde lot van voornoemde twee personen ondergaan. Zie Pim Fortuyn (1943-2002). Zie Theo van Gogh (1957-2005).


    Benieuwd wat Pa Pinkelman van wijlen Godfried Bomans hierover zou kunnen vertellen… Wetende, dat Geert Wilders de enige politicus is in de hele Westerse Wereld, die 7/7 en 24/234 al een half mensenleven onder politie-bescherming staat. De sprookjesachtige samenleving van Godfried Bomans is ondertussen wel ‘n soort van Wild West Oost geworden waar dè Nederlander zich niet meer in kan thuisvoelen…

    Desnoods zendt Merkel een paar JU88 uit de Juncker Fabrieken er op los voor precisie-bombardementen op de privé woningen van Senatoren van de PVV. Met bommen gemert ‘Made in Russa…

    Als Wilders geen eerlijk proces krijgt voor wat niet meer is geweest dan een verkiezings-slogan, dan is het lot van de NL Nazistaat voorgoed bezegeld.

    Het is dàt, of na de Brexit, nu ook (of erger) de Nexit…

    *

    O Ja, herinnert UI zich ook nog dat NL net als Frankrijk, tegenstemde bij de zogezegde Europese ‘Grondwet’ in 2004? Net als de Meidagen van 1940 is men in Berlijn Brussel ook dàt verzet niet vergeten!


    *

    Hemelrijker



    02-04-2018, 17:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!