MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3359

    -

    *

    *

    Vlaanderen voerde zijn zonen uit,

    Francofonia integendeel….

    *

    *

    Waar Vlamingen goed voor zijn!

    Ze vormen de (willoze) meerderheid in Coburgia, maar zijn naast de melkkoe, meteen ook de welgekomen zondebok voor alles wat in Francofonia niet kocher verkoopt.

    En dat danken we niet de koekoek, maar de medeplichtigheid van Tsjeven en Sossen die al vele decennia hun eigen volk voortdurend als slaven aanbieden aan de Jet Set uit de Hoofdstad.

    Hieronder leest U er een treffend voorbeeld van.

    Maar, zegt FN Herstal, de Vlamingen voeren op hun beurt hoog-technologische zaken uit die nuttig kunnen zijn op het front. Nachtkijkers, bvb, of computersystemen. Dat is ook wapenhandel, net zoals onze FAL-mitrailleurs, FN volautomatische repetitie-geweren en scheepsladingen munitie daarvoor.

    Ja Ja, ook een nachtkijker kan dodelijk zijn als die met volle kracht tegen iemands hoofd terecht komt.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    BELGIË WAS IN 2014 BELANGRIJKSTE EUROPESE UITVOERDER VAN VUURWAPENS NAAR HET MIDDEN-OOSTEN

    ©

    *

    In 2014 was België binnen de EU de belangrijkste uitvoerder van vuurwapens en de tweede belangrijkste exporteur van munitie naar het Midden-Oosten. Dat blijkt uit het jaarlijkse EU-rapport over de geregistreerde wapenexport. Die Belgische uitvoer van wapens en munitie is vooral bestemd voor Saoedi-Arabië.

    Officieel voerde ons land in 2014 voor 472,9 miljoen euro uit naar het Midden-Oosten, wat België een vijfde plaats oplevert na Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. In realiteit gaat het zelfs om een onderschatting. Het bedrijf Cockerill Maintenance and Ingénerie (CMI) kreeg immers een groot order - ter waarde van 3,2 miljard euro - voor geschutstorens voor pantservoertuigen. CMI voerde uit naar een Canadees bedrijf, maar de eindbestemming van de pantservoertuigen was Saoedi-Arabië.

    Zelfs dat order buiten beschouwing gelaten, blijkt ons land een belangrijke wapenexportleverancier in het Midden-Oosten. In 2014 voerde België voor 259,9 miljoen euro vuurwapens uit naar die regio, goed voor meer dan de helft van het EU-totaal. België voerde ook voor 187,9 miljoen euro munitie uit naar het Midden-Oosten.

    De Belgische export van vuurwapens en munitie naar het Midden-Oosten is voornamelijk bestemd voor Saoedi-Arabië, goed voor 209,6 miljoen euro aan vuurwapens (of 76 procent van het EU-totaal) en 172,3 miljoen aan munitie.

    Onrealistische cijfers

    Het rapport zet Frankrijk torenhoog bovenaan de EU-lijst van wapenexporterende landen. Maar de cijfers zijn niet realistisch. "Dat komt door wijzigingen in de Franse rapporteringsmethodologie. Hierdoor is het moeilijk om de Franse cijfers te vergelijken met de cijfers van de andere lidstaten en met die van voorgaande jaren", zegt Nils Duquet van het Vlaams Vredesinstituut, een onafhankelijk instituut bij het Vlaams Parlement. 

    De Belgische wapenexport klokte in 2014 af op 4,5 miljard euro, maar bij dat cijfer zit dus ook de 3,2 miljard uit het grote CMI-contract. 

    Europese organisaties tegen wapenhandel noemen het rapport "uiterst zorgwekkend". "EU-lidstaten verkopen de meeste wapens aan een regio die geplaagd wordt door grote conflicten en autoritaire regimes. Dit toont aan dat de Europese exportregels zo lek zijn als een zeef", zegt Bram Vranken van Vredesactie.

    *

    *

    Goed gezien wie de wapenhandelaars in de EU zijn? In dat geval moet U niet verder zoeken wie de uitvinders zijn van de ‘Arabische Lente’ en dus de doodgravers van onze Vrijheid.

    Zeer in de marge en voor de volledigheid, moet alleen nog gezegd worden, dat ‘Herstal’ een bedrijf is dat      100% in handen is van de Parti Scandale. Wat niet belet dat daar, eveneens aan 100 km/u meer gestaakt dan gewerkt wordt. Allez, werken is een groot woord, want met de 30 uren-week mag men dat geen ‘werken’ meer noemen. De rest leggen de Vlamingen bij, anders vergaan die daar van de honger!

    Hoe hypocriet kunnen al die Europese wapenfabrikanten daarenboven zijn om voor de vorm regeltjes op te stellen, die verbieden naar oorlogvoerende landen te exporteren. De vreedzame Saoudi’s zijn goede betalers, de commercie draait goed. En waar die dan doorverkopen, tja, dat is dan het probleem van de Saoudi’s. Die zijn dan met die doorverkoop net zo harteloos als ze waren/zijn met de slavenhandel. Het verdient goed, ze maken in Europa hun handen niet vuil en ze slapen goed.

    Mein Liebchen, was wollst du noch mehr’?

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

     

     
















    08-05-2016, 16:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3358

    -

    *

    *

    *

    *

    De oorzaken van ‘het gewelddadig extremisme’, zegt U? We weten het allemaal, maar moeten daarover zwijgen. Anders worden we versleten voor ‘rechts extremisten’, ‘hooligans’, ‘populisten’, ja zelfs voor Neo Nazi’s. Waarbij dat laatste precies door de goeden gezegd wordt! Gewelddadig extremisme: het zijn nietszeggende woorden om de ongelmakkelijke waarheid van wat we allemaal weten maar niet mogen zeggen, aan te klagen. En het erge daarvan is, dat die horror al 1.400 jaar duurt, steeds groter wordt en op onze dagen een nieuw toppunt bereikt. Uitgerekend in het Land waar Tigris & Eufraat samenvloeien’, waar volgens de Bijbel ooit het Aards Paradijs met het eerste mensenpaar heeft geleefd. Die twee werden daar met ‘vlammend zwaard’ door de Engel Gods (!) verjaagd, omdat ze God gelijk wilden zijn.

    Nu gade toch niet beweren, dat datzelfde spelletje bezig is met zich weer te herhalen?

    Wat er ook van zij, van al die Gewijde Teksten, het mensdom is inderdaad weeral zover dat ze zelfs niet Gode gelijk, maar veel beter en vooral veel slimmer denken te zijn. Ware daar niet dat de wens meestal de vader is van vele gedachten….

    Het tweede deel van het verhaal van Adam & Eva, namelijk de gerichte straf voor al die hoogmoed, is zich langzaam aan het voltrekken. Neen, deze keer niet door middel van het vlammend zwaard van de Engel Gods, die trouwens maar beeldspraak is geweest, maar door het zwaard van de zelfvernietiging.

    De massagraven daar waar ISIS is voorbijgekomen (voorlopig nog niet bij ons) spreken boekdelen. Als we daarbij weten, dat die met tienduizenden in Libië klaar staan om, o ironie van het Neo-communisme: op onze kosten, de overzetboot naar Lampedusa te nemen, dan moet het duidelijk zijn dat ons lot zo goed als bezegeld is.

    *

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Meer dan 50 massagraven van IS aangetroffen in Irak

    *

    In Irak zijn tot nu toe al meer dan 50 massagraven ontdekt in regio's die voorheen gecontroleerd werden door terreurgroep Islamitische Staat. Dat meldt speciaal VN-gezant voor Irak Jan Kubis, die aan de VN-Veiligheidsraad verklaarde dat de graven het "bewijs zijn voor de gruwelijke misdaden die IS heeft begaan", aldus BBC.

    De graven werden ontdekt in de afgelopen maanden, nadat de gebieden werden heroverd van IS. De meest recente ontdekking was die van een graf met de overblijfselen van een veertigtal mensen in Ramadi in de maand april. De stad was sinds mei 2015 in handen van IS en werd in december weer veroverd door het leger.

    Er werden ook lichamen ontdekt in Sinjar, Tirkit (noorden) en Anbar (westen). Onder de slachtoffers bevinden zich leden uit de stammen, Iraakse soldaten vrouwen en Yezidi's. En ook in Syrië werden al massagraven ontdekt.

     

    De internationale gemeenschap moet "stappen zetten om ervoor te zorgen dat IS-strijders verantwoordelijk worden gesteld", aldus Kubis aan de V-Raad.

    "Ik veroordeel ten zeerste de continue moorden, ontvoeringen, verkrachtingen en folteringen van Irakezen door IS, die kunnen beschouwd worden als misdaden tegen de menselijkheid, oorlogsmisdaden en zelf genocide", zegt Kubis nog. Volgens hem kan de terreurgroep niet enkel via militaire weg worden verslagen. Hij roept dan ook op om acties te ondernemen om "de diepere oorzaken van gewelddadig extremisme aan te pakken".

    *

    *

    Het is natuurlijk niet politiek-correct in verband met massagraven te spreken van de Arabische Lente. Waarom ook hebben die achterlijk domme Muzelmannen het voorbeeld van A.H. niet gevolgd of zelfs verbeterd. Want daar is gas en pietrol in overvloed, om de sporen van hun aanwezigheid op te stoken. De Nazi’s moesten het zaakje nog klaren met aanmaakhoutjes en met antraciet.

    *

    Vroeger waren er ook schouwen altijd rond.

    *

    Voortgaande op het (nieuw) Kortrijks crematorium, gebouwd midden een residentiële wijk op ’t Hooge, kan dat voor het milieu zogezegd geen kwaad. Roet en stofdeeltjes vallen daar, in tegenstelling tot de Natuurwetten, naar omhoog. Vergeten we niet, dat tegen het jaar 2020 de door de EU opgelegde klimaatnormen moeten gehaald worden!

    Ooit al aan gedacht, of de bommen op Hiroshima en Nagasaki wel goed zijn geweest voor het milieu? Indien die het milieu niet noemenswaardig hebben beschadigd, waarom gebruikt men die dan niet tegen Mekka en Medina?! Daarmee zou toch dat probleem van die Islamdreiging van de ene op de andere dag uit de wereld zijn?

    Ik hoor het Trump al zeggen: ‘we want no Mosims between our feet’. En hij zou nog gelijk hebben ook!

    PS

    Deze blog wordt gestopt de dag zelf dat R- Do-Gan het zaakje in Bruxellabad heeft overgenomen. Ben niet zot, hé!

    PS 2

    Mijn dag werd goedgemaakt door een video over Het Vlaams Belang bij E.J.Bron, dus uit Nederland, Engels ondertiteld, die de strijdvaardigheid van het ‘terugslaan’ onderlijnt. Niet te missen!

    https://youtu.be/ty90N3TCk4Y

    Als de Italiaanse ‘stampa’ bijna eensluidend de lof van Paus Franciscus zingt, die in het Vaticaan de E.U.-Leiders heeft ontvangen voor een bespreking, dan vraag ik mij af waarom de Coburger Hoernalisten nog altijd de andere kant opkijken. De Paus heeft dus blijkbaar enerzijds wel geen hopen divisies ter beschikking, maar dat anderzijds de wereldpotentaten zelf naar Hem komen, spreekt boekdelen.

    Marine La Plume van haar kant, wordt gefluisterd, zal binnenkort als Nieuw Verkozen Franse Presidente, de nieuwe Amerikaanse President op het Élysée ontvangen… O Dio mio: allemaal dingen die tè mooi zijn om waar te wezen!

    Zweden, leeg gevreten, valt zonder slag of stoot in handen van de Muzelmannen. Londen heeft zo pas een Moslim als Major gekozen: het houdt niet op.

    Terugslaan is de enige uitweg. Liefst met Goedendags, zoals op het Groeningheveld.

    (Get) Digitalia

    *

    *

    *

     

     














    08-05-2016, 15:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3357

    5/794 * - Bio warmte -W-Vlaamse ondernemingslust bij Vyncke/Harelbeke – grenscontrole Aalbeke -

    ***

    Zondag 8 mei 2016

    Zon 6u04-21u15

    H Macharius van Gent

    Sint-Macharius, rust noch duur, want de hemel staat in vuur

    *

    *

    *

    *

    O die achterlijke koppigaards van West Vlamingen! Waarom luisteren die kwibussen niet naar enerzijds Kris Peeters (ACW), of anderzijds naar Freya VD Bossche (SP-a), de Gentsche Diva, die gewoon staan te trappelen om te zwaaien met Staatsmanna?

    Waarom willen ze het toch altijd allemaal beter weten? Het is toch nooit omdat ze gelijk hebben?! Dat kan toch niet, dat een bescheiden familie-bedrijfje uit de Stad van Pëter Benoît aan de oevers van De Golden River, juist daardoor een groeiende wereldfaam geniet? Of is het juist daarom dat er in Harelbeke (bij Kortrijk) minder gekeken wordt en geluisterd naar de Verlichte Grote Verstanden in Bruxellabad, dat men daar liever zelf de handen uit de mouwen steekt?

    Het zal wel weer op hoongelach worden onthaald door de Grote Politiek, maar Vyncke ligt op een boogscheut van het Groeningeveld, waar in 1302 ook al Geschiedenis werd geschreven. Remember?

     

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    Zie http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/1.2646924

    *

    Visit flandersnews.be, the English news website of VRT News

    Allez à Flandreinfo.be

    *

    "DENK BIJ BIOMASSA VOORAL AAN WARMTE"

    *

    Als je over biomassa spreekt, denk in de eerste plaats aan warmte of aan warmtekoppeling en liefst ook decentraal. Dat merkt Jef Mestdagh op van het Harelbeekse bedrijf Vyncke, een ontwerper en bouwer van kleinschalige gedecentraliseerde biomassacentrales wereldwijd.

    Het bedrijf Vyncke is niet te spreken over de manier waarop sommigen de afgelopen dagen over biomassa spraken. "Biomassa werd zwaar gestigmatiseerd in functie van één project in Gent", zegt Jef Mestdagh, leidinggevende marketing en verkoop. "Er zijn nogal wat ongenuanceerde uitspraken gedaan, als zou biomassa 'een vorm van bedrog voor het mileu' zijn bijvoorbeeld."

    Het bedrijf fronste ook de wenkbrauwen omdat in de debatten biomassa steeds gekoppeld werd aan het opwekken van elektriciteit, terwijl biomassa warmteprojecten veel meer rendabel zijn. "Het thermisch rendement van deze projecten gaat tegenwoordig naar 90-95 procent en als je dit vergelijkt met een biomassacentrale die met een rendement van slechts 30 procent louter elektriciteit opwekt, kom je tot de vaststelling dat je met warmteproductie op gelijke CO2 neutrale wijze 3 keer minder biomassa zal verbruiken."

    Jef Mestdagh merkt op dat alle buurlanden (Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Verenigd Koningkrijk en Nederland) reeds lang overgeschakeld zijn naar het aanmoedigen van biomassaprojecten voor opwekking van warmte of voor een gecombineerde opwekking van warmte en elektriciteit (biomassa cogeneratie). "Subsidies om met biomassa enkel nog elektriciteit op te wekken bestaan er niet meer."

     

    Ook kleinschalige decentrale energieopwekking zal in de toekomst in Europa blijven toenemen. Vyncke denkt dan vooral aan biomassa in de buurt (gerecycleerde houtresten, afval uit bosbeheer, biomassa afvalstromen uit productieprocessen, enz.). "Je hoeft de biomassa niet van overal te laten aanleveren; het wegennet en het milieu wordt dan niet onnodig belast."

    Mestdagh heeft ook een suggestie voor beleidsmakers in ons land, door te verwijzen naar de SDE-regeling in Nederland. Onze noorderburen maken via hun "Stimulering Duurzame Energieproductie" in 2015 en 2016 acht miljard euro vrij om verschillende projecten te ondersteunen in de categorieën biomassa, geothermie, water, wind en zon. "Nederland ligt nu weer helemaal op schema om de klimaatdoelen van 2020 te halen."

    Het bedrijf Vyncke merkt op dat het nog geen vijf procent van haar omzet in eigen land haalt. "Onze indruk is dat de subsidies bijna volledig geconsumeerd worden voor de productie van groene elektriciteit. Er is geen sterk plan in Vlaanderen die projecten rond groene warmte door biomassa ondersteunen. "Het bedrijf tracht in haar projecten ook om niet afhankelijk te zijn van subsidies. Al spelen de lage gas- en olieprijzen in Europa grote investeringen wel parten om rendabel te zijn, geeft men toe.

    *

    *

    O die olijke Staatszender toch! Pas werd er een positief bericht verspreid (Stoomketels Vyncke in de kijker plaatsen) of daar loopt het weer mis. Altijd dat naast de kern van de zaak argumenteren! Zo bijvoorbeeld (om bij West Vlaanderen te blijven) zijn de kettingbotsingen aan de Franse grens in Aalbeke het gevolg van die ‘nutteloze’ grenscontroles, maar het wordt verzwegen dat Moslim-terrorisme aan de basis ligt van deze controles. Quickie, de Burgemeester van Kortrijk mag voor de camera’s beweren dat Bruxellabad geen geld heeft om serieuze waarschuwingen voor te snel rijden langs de autostrade te plaatsen, waar de Verkeers- Expert even later komt uitleggen dat de signalisatie meer dan voldoende is.

    Ha, ja, de Quickie is een Blauwe Geschelpte en dus dient die gesaboteerd te worden door de Rode Hoernalisten van de O.O.O.O., de Onnutte Onnozele Openbare Omroep.

    Een grond van waarheid (terroristen houden zich nu wel gedeinsd want in het oog van de storm) wordt misbruikt voor eigen profijt. Allez, ik wil zeggen in het profijt van de vriendjes…

     

    (Get) Digitalia

    *

    *

     


















    08-05-2016, 14:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AANKLACHT

    AANKLACHT

    Zogezegde ‘atmosferische storingen maken dat ’t Internet sedert zaterdagavond 18 uur zo goed als uitgevallen is. Weeral de schuld van Poetin, of van Trump: wie zal het zeggen. Persoonlijk vrees ik eerder dat het de schuld is van ‘de opwarming der aarde’, want op aarde wordt het één groot hellegat.

    In Italië heet dat ‘Perturbatione’ en ‘Temporle’. Om de krul van te krijgen

    Enfin, een enige gelegenheid om samen met ‘populist’ Gerolf Annemans van VLAAMS BELANG een aangenaam kwartiertje door te brengen in het Heilige der Heiligen van het Europese Obercommando in Bruxellabad.

    https://youtu.be/fDuC2_q9IKI

    *






    08-05-2016, 13:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    07-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3355

    *

    *

    De Tempel van Salomo in Jeruzalem

    *

    *

    Wil onderstaande video opzetten bij de lezing van dit verhaal. Met in het achterhoofd de (verdwenen) Tempel van Salomo in Jeruzalem. Het zal U helpen als een vluchteling-drenkeling onderweg naar Afrika, te grijpen naar de reddingslijn die langszij de sloep hangt, waarmee U had gedacht de oversteek te maken. Pas op: het hemd dat U aan hebt, is alles wat U rest van Uw leven in om het even welk Europees land. Deze exodus kan, bij wijze van spreken, morgen beginnen, omdat Europa te vol is geraakt en onze Beschaving nog slechts een verre herinnering zal zijn.

    https://youtu.be/Z1uvnuQkmUU

    *

    In Jeruzalem is er de Klaagmuur, die eigenlijk een laatste stuk fundering op de Tempelberg is van de Tempel van Salomo, gewoon het voetstuk van waarop de Muzelmannen, Muzelvrouwen en Muzel nakomelingen, zo talrijk als de zandkorrels op het strand, neerkijken op het Volk van Israël en op de hele wereld.

    Hoor! Zo klinkt de klaagzang van de hymne die lange tijd ook een pronkstuk is geweest (v.v.t.) van de Kerkelijke Liturgie, heden weer luid door:

    https://youtu.be/fVeJ8aqr0iA

    Irascaris Domine satis,

    et ne ultra memineris iniquitatis nostrae.

    Ecce respice populus tuus omnes nos.

    Civitas sancti tui facta est deserta.

    Sion deserta facta est,

    Jerusalem desolata est.

    *

    Ja, inderdaad, heel Sion is door God verlaten en het historische Jeruzalem is tot in de ziel vernietigd. Ook zo bij ons in de Lage Landen bij de Zee. En wat doen we er aan, buiten aan de Klaagmuur staan?

    Deze woorden met beklijvende melodie uit mijn collegetijd zijn van een zekere William Byrd, die ik op Google heb terug gevonden. Je hoeft niet eens Latinist te zijn om de tekst te begrijpen….

    En de nederlaag anex vernedering die ons te wachten staat, is vooral het werk van onze eigen Verlichte Grote Verstanden in hun ivoren torens.

    Hoog tijd dus dat ze van daaruit weggesleept worden, want het is zij of wij allemaal.

    *

    *

     

    *

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Weede, veel grotere moslim migrantentsunami naar EU is begonnen

    *

    Europese Commissie: Dit jaar 3 miljoen migranten naar Europa; Der Spiegel: Zullen er eerder 4,5 tot 6 miljoen zijn – Oostenrijk bekritiseert Brussels welkomsbeleid: Migranten ‘krijgen goedkope ticket naar Europa’ – Bevrijdingsdag 2016: Heeft Nederland straks een nieuwe bevrijding nodig?

     

    *

    *
    Dit jaar komen er miljoenen economische vluchtelingen naar Europa. Van terugsturen komt tot nu toe nauwelijks iets terecht. En dat is wat Brussel betreft ook helemaal niet de bedoeling.

    De migrantentsunami bracht de EU vorig jaar officieel 1,5 miljoen –maar officieus eerder 2,5 miljoen- zogenaamde ‘vluchtelingen’, vrijwel uitsluitend moslims. Ondanks wollige taal en vage afspraken over Europese grensbewaking – die overigens vrijwel nergens wordt nagekomen - zullen de EU-lidstaten dit jaar een vloedgolf economische asielzoekers binnenlaten die minstens twee, maar net zo goed drie tot vier keer zo groot zal zijn. Dat is geen complottheorie, maar een feit dat het Europese Politburo in Brussel – de ongekozen, oncontroleerbare Europese Commissie - heeft aangekondigd, en wat ook wij Nederlanders –uitgerekend op Bevrijdingsdag- zullen moeten slikken.

     Miljoenen krijgen ‘goedkope ticket naar Europa’

    In het European Economic Forecast rapport van de Commissie staat zwart op wit dat er dit jaar 3 miljoen migranten naar Europa zullen komen. In Noord Afrika wachten vele honderdduizenden moslims, waarvan het overgrote deel uit veilige landen, om de overtocht naar Italië te maken. Ze weten dat ze eenmaal op zee snel zullen worden opgehaald door een NAVO marineschip, die niet worden ingezet als bewakers, maar als veerboten. De Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken Sebastian Kurz bekritiseerde dit beleid eind april niet voor niets als het verstrekken van ‘een goedkope ticket naar Europa’.

    De Franse krant Le Figaro schreef eerder dit jaar dat de veiligheidsdiensten schatten dat zeker 500.000 moslims – inderdaad, een half miljoen- die naar Europa willen, aanhangers van ISIS of aanverwante jihadgroepen zijn. In Libië zijn diverse grote kampen waar vele duizenden van hen worden getraind om in Europa terreuraanslagen tegen de bevolking te plegen.

    Spiegel: Dit jaar drie tot vier keer zoveel migranten

    Der Spiegel online berichtte onlangs dat de migrantentsunami in 2016 eerder drie tot vier keer zo hoog wordt als vorig jaar, juist omdat in de cijfers van Brussel nauwelijks rekening wordt gehouden met de genoemde enorme aantallen Afrikanen. Dat betekent dat het officiële aantal moslimmigranten dit jaar op 6 miljoen kan uitkomen.

    Het leeuwendeel zijn economische vluchtelingen die officieel geen recht op asiel hebben, maar het terugstuurbeleid is in alle EU-landen tot nu toe een wassen neus. Sowieso zullen net als vorig jaar velen in de illegaliteit verdwijnen en zich aansluiten bij criminele moslimbendes, die steeds grotere delen van Europese steden beginnen over te nemen.

    80 miljoen Turkse moslims vrij naar EU

    De Europese Commissie ging weliswaar akkoord met een 6 maanden durende verlenging van beperkte grenscontroles, maar deze maatregel is enkel voor de bühne, om de Europeanen om de tuin te blijven leiden. Immers, diezelfde Commissie stelde deze week officieel voor om zo’n 80 miljoen Turken, bijna allemaal moslims, visumvrij reizen naar Europa te geven. EU-diplomaten noemden dit plan off-the-record ‘een nachtmerrie waarmee Europa zichzelf vernietigt’. (1)

    En dat is nu juist precies waar de Commissie op uit is: de vernietiging van het oude, vrije, democratische, welvarende Europa, zodat op de puinhopen een totalitaire, verarmde en geïslamiseerde EU-Superstaat kan worden gebouwd.

    Nieuwe bevrijding nodig?

    Vandaag viert Nederland 71 jaar bevrijding. Mede om bovenstaande redenen is het echter een dag geworden om heel verdrietig te worden, want de toen met veel pijn en lijden verworven vrijheden worden door de politici in Den Haag één voor één op- en weggegeven aan Brussel. Buiten de PVV is daar geen enkele echte oppositie meer tegen.

    Als we dan vandaag foto’s van de immer lachende premier Mark Rutte het startsein voor bevrijdingsfestivals zien geven, kunnen we niet helpen deze grijns als puur cynisme en sarcasme op te vatten, omdat uitgerekend de eerste liberale premier in bijna een eeuw tijd de laatste resten van ons zelfbeschikkingsrecht uit handen geeft. Als dit proces niet snel wordt gestopt, dan zouden we in de toekomst wel eens een nieuwe bevrijding nodig kunnen hebben.

     

    Xander

    (1) The New American (via Infowars)

    Zie ook o.a.:

    02-05: EU-diplomaten: Visumvrijheid Turken is nachtmerrie en zelfvernietiging van Europa’ (/ EU-diplomaten omschrijven Turkijedeal als grote gok, enorme fout en politiek bedrog)
    28-04: EU-militairen oefenen in Duitsland op uitbreken burgeroorlogen in Europa (/ Brussel onverminderd verder met veroorzaken instorting sociale cohesie en sociale zekerheid in EU-landen)
    21-04: Bedrijfsleven heeft slechts 2000 potentiële banen voor 1 miljoen migranten (/ EU haalt dagelijks 2000 nieuwe Afrikaanse uitkeringstrekkers naar Sicilië – Sociale zekerheid zal snel worden uitgeput en instorten)
    18-04: EU-Commissaris Migratie: Europa moet 70 miljoen migranten opnemen
    14-04: Marine Le Pen: Duits-Nederlandse deal met Turkije is hoogverraad (/ Turkse president wil visumvrijheid misbruiken om honderdduizenden Koerden naar Europa te deporteren)
    06-04: Grootste Zwitserse partij vreest dat migrantencrisis tot wereldoorlog leidt (/ ‘Integratie moslims volledig mislukt: Basisprobleem Europa is de islam’ - ‘ Beschavingen die weigeren hun grenzen te beschermen zijn verdoemd’)
    25-03: Oud minister en top criminoloog waarschuwt voor burgeroorlog door immigratie
    17-03: Details deal Merkel/Rutte met Turkije: Nog eens half miljoen moslims naar Duitsland en Nederland
    29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa)

    *

    *

    Er zit, toegegeven, een zekere vooruitgang in het Islamisme. De Tempel van Salomo (Jeruzalem) werd met de grond gelijk gemaakt. De Aya Sofia in de Stad van Constantijn de Grote (thans Istambukà) werd gespaard, maar moest een grondige gedaanteverwisseling ondergaan. Wat nu staat te gebeuren met het Vaticaan zal waarschijnlijk een stuk vlotter verlopen. Gewoon boven elk Kruisteken een Rode Halve Maan tekenen? Met op de meest opvallende plaatsen, rond elke Kruisweg, een fries met afbeeldingen van Hamer en Sikkel. Liefst in reliek. En met het goud bedekt van alle geroofde schatten.

    Torenspitsen zoals de Kölner Dom, of de Antwerpse O.L. Vrouwtoren en alle andere gotische kunstwerken zijn wat lastiger om aan te passen. Na zoveel eeuwen komen er heel zeker kosten aan het ragfijne torenwerk en ik vermoed dat die reliekschrijnen dan ook geen lang leven meer beschoren zijn.

    Tijdens WO II hadden de sluwe Nazi’s de Domkerk van Köln herschapen in een munitie opslagplaats. Om bombardementen door de Ami’s te vermijden. Wat lukte. Na de Bevrijding publiceerde ‘Ons Volk’ hele boekdelen met foto’s daarvan. De mensen gruwden bij het zien van dergelijke baldadigheden: mijnwagonnetjes en vele sporen tussen al die gewijde muren met aaneengesloten munitierekken... De Pastoors predikten daarover en over de schande van die goddeloze Duitsers die dus als straffe Gods, de oorlog hadden verloren.…. Misschien brengt dit de Muzelmannen op eenzelfde cultuur-reddende idee?

    Maar dan een stukje wreder dan de Nazi’s. Gans het Kerkelijk Patrimonium zou als gevangenis kunnen dienen voor weigerachtige Ongelovige Honden (die we toch zijn in hun ogen) die zich blijven verzetten tegen de definitieve ‘verrijking’….

    Heer, redt ons, want wij vergaan!!!!!!

    (Get) Digitalia

    *

    *

     










    07-05-2016, 10:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3356

     

    ***

    Zaterdag 7 mei 2016

    Zon 6u06-21u14

    H Stanislas

    Met St-Stanislas aan de stond komen aardappelen uit de grond

    *

    *

    *

    Angelina Merkelina, de opvolgster op de troon van A.H. probeert al jaren een lastige vis binnen te halen, misleid als ze is door zijn schone ogen. Gelukkig maar, zuchten alle landen rondom en de bossen bauwden dat na, bom bom.

    Simpel: de Turkey’s willen de grootsten zijn van het kiekenkot, kroppen ze, zoals alle kalkoenen op elk boerenhof terecht mogen doen. Allez, ik wil zeggen, als de pauw het niet ziet… Want die verdraagt zelfs niet de zon als hoger geplaatste in rang. Want dan zet hij zijn achterste staartveren open met duizend pauwen-ogen rond hem. Om bang van te worden.

    Volgende 3 beelden uit de Tuin van Orwell zijn zowat de uitbeelding van het luguber driemanschap: de E.U (kleintjes) de Turken (iets hoger), die twee samen onder de supervisie van ‘Der Dritte im Bunde’, de Amerikaanse plumpudding-moeials. Die drie hebben elkaar dan ook broodnodig om supra-nationaal gewichtig te kunnen doen… Ze kunnen niet zonder elkaar, willen ze de… Moslims onder de duim houden. Wat ze in feite helemaal niet willen, maar dat mag officieel niet geweten zijn.

    Het beeld moge dus duidelijk zijn: de Vrije wereld, met als ’t een beetje meewil, ook Rusland daarbij, moet gaan gelijken op Noord Korea, de grootste en flinkst gedrilde dictatuur ter wereld, maar dan als één grote Sharia Controlled Area.

    Lourdes, Fatima, Scherpenheuvel, Santiago de Compostella: Alles Verboten. Er zijn alleen nog vluchten naar de Ka’ba om daar de voeten te kussen van de pietrol-pompers. Vooral daar de offerblokken niet vergeten! Want die mensen daar kunnen niet leven van de liefde en pompwater alleen.

    *

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Erdogan: ‘Europa, wij gaan onze kant uit, jullie de jouwe’

    *

    De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zegt dat er geen sprake van kan zijn dat Turkije zijn anti-terrorismewet aanpast. Dat is nochtans waar de Europese Unie om vraagt in ruil voor de afschaffing van de visumplicht voor Turken die naar de Schengenzone willen reizen.

    Woensdag maakte de Europese Commissie bekend de visumvereisten voor Turkse burgers eind juni gerust mochten worden afgeschaft, op voorwaarde dat Turkije ook vijf laatste wettelijke criteria vervult. Ze vraagt onder andere dat de juridische definitie van ‘terrorisme’ aangepast wordt aan de Europese standaarden.

    ‘De EU vraagt ons om de anti-terrorismewet aan te passen. In dit geval zeggen we: “Wij gaan onze kant uit, jullie de jouwe.”’ Dat was het antwoord van president Erdogan tijdens een toespraak in Istanboel. Hij deed zijn uitspraak daags nadat hij zijn premier - die voorstander was van een Europese toenadering - de laan uitstuurde.

    In het rapport van de Commissie staat onder meer dat deelnemers aan manifestaties in Turkije al te gemakkelijk aan terroristische organisaties worden gelinkt. Ook zouden de ‘weerkerende arrestaties en vervolgingen’ van journalisten en academici de vrijheid van meningsuiting aantasten en zelfcensuur in de hand werken.

    Erdogan benadrukt zo vaak mogelijk dat Europa Turkije niet de les heeft te lezen. Als Davutoglu wordt opgevolgd door een volgzamere Erdogan-adept, dan maakt dat van Turkije voor de EU een onberekenbaardere onderhandelingspartner.

    *

    *

    Nee nee, ik wil het hier niet hebben over Tom & Jerry uit de Amerikaanse kinderwereld. Daarvoor is de situatie veel te serieus. En La Märkalina durven vergelijken met Jerry, het clevere speelgenootje van de lompe kater Tom, zou trouwens een zware belediging zijn voor dat muisje.

    Ooit al eens de visu met eigen ogen een straatkat (kater, zoals R-D-Gan) bezig gezien met een zojuist gevangen knaagdiertje? Hij komt er aan, fier als een pauw rijpe kalkoen, met hoog opgerichte staart, het kleine dingetje in de muil. Die houdt hij een tijdeke gewoon gevangen tussen de scherpe klauwen. Zonder daarbij te letten op de gaatjes die daarbij ontstaan in het pelsje van het slachtoffertje. Hij vleit zich neer, zalig ronkend. Iedereen moet dat komen zien! Dan laat hij het spitsmuisje even los. Hij laat het een halve meter vluchten, en springt er dan, met vier poten tegelijk, met soepele sprong naartoe. Hij gooit het in de lucht. Vangt het weer op. En laat het dan weer los. Tot het diertje totaal uitgeput klaar is om opgepeuzeld te worden.

    Ik denk dat ze in Turkije in de mogelijkheid zijn machtig veel katten te observeren in de vrije natuur, die muisjes vangen om ermee te spelen om ze tenslotte op te eten. Waar anders zou R-D-Gan al die Oosterse Wijsheid halen? Ja, akkoord, in de Koran staat daar ook zo een en ander over, maar toch.

    Zou U niet denken dat bedriegen bij de Muzelmannen, zelfs onderling, zo iets moet zijn als bij de Gay Pride. Het is een soort genetische afwijking die teruggaat naar Kaïn, die zijn broer Abel met het kaaksbeen van een ezel doodsloeg. Dat zal dan ook wel de reden zijn, waarom het SD Neo-Communisme/Globalisme zoveel gemeen heeft met de Islam.

    *

    Turks Fruit.

    *

    (Get) Digitalia

    *

     

    *

     












    07-05-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    06-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3354

    *

    *

    De nieuwe morgen wenkt. Elk nadeel he se voordeel

    En als de nood het hoogst is,

    Is de redding nabij….

    *

    *

    In Francofonia, het deel van Coburgia dat onder de taal- en arme grens ligt, wordt het wat àl te gortig. De overvolle gevangenissen komen in opstand, omdat de cipiers totaal werkonwillig zijn geworden.

    Stel U voor: door de geldsmijterij van de vorige Regeringen moeten ook zij nu langer en beter werk leveren om de putten van het verleden te vullen.

    Kortom: dat zij twee tropisch stormen die elkaar versterken: de goed draaiende Islamisering doet de gevangenissen vol lopen met ‘verrijkers’, die dan op hun beurt de rest van het Gevangeniswezen ‘plat leggen’.

    Was dat dan niet te voorzien? Heel zeker van wel. Maar het paste o zo goed in het kraam van de vroegere Slinkxe wereldverbeteraars. Maar dat was zonder waard gerekend, en die waard dat... Mohammed-met-den-Baarde heet. Waar die komt, waar ook ter wereld, dreigt eerst chaos, gevolgd door geseling, vrijheidsberoving, steniging, koppensnellerij en publieke terechtstellingen. Want De Leer v/d Wrede eist nu eenmaal, ten einde de Macht te veroveren, overal in de eerste plaats… mensenbloed en mensenvlees.

    Onbegrijpelijk dat Marx niet de Muzelmannerij als vijand verkozen heeft, maar de eerder gemakkelijk te verslaan Christelijke Eredienst. Hij prees dat eigenlijk wel aan als de Strijd tegen het Kapitalisme, want in de dagen waarin hij leefde waren dat zo goed als twee handen op één buik.

    Kortom, de Slinkxe “progressiviteit’ is in onze dagen, ingehaald door haar eigen schaduw…

    Ach die convergentie der dingen….

    Eeuwig en altijd hetzelfde met de al maar door rapper vliegende wedstrijd van de Waarheid tegen de Leugen….

    *

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    De Morgen, de zonsondergang der SD

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Gedetineerden stichten brand in gevangenis Jamioulx

    *

    In de gevangenis van Jamioulx, in Henegouwen, hebben enkele gedetineerden gisteravond verschillende voorwerpen en een container in brand gestoken, uit woede over de staking van de cipiers. De brandweer en ordediensten moesten tussenbeide komen.

     

    De brandweer van Charleroi moest gisteren rond 23.30 uur verschillende beginnende brandhaarden blussen, aldus majoor Michel Méan, woordvoerder van de hulpverleningszone Henegouwen-Oost.

     

    Met de brandstichting uitten de gedetineerden hun ongenoegen over de verslechterde omstandigheden in de gevangenis sinds het begin van de staking van de cipiers. Behalve de brandweer was ook een grote politiemacht ontplooid om de rust in de gevangenis te herstellen.

     

    Ook in Doornik hebben gisteren boze gedetineerden hun matrassen in brand gestoken met als doel "de politie naar hun cel te doen komen om hen in elkaar te slaan". Er vielen geen gewonden bij het incident, zo heeft Frédéric Barisau, substituut-procureur des konings in Doornik, meegedeeld.

    *

    *

    Gevangenissen zijn bedoeld in hoofdzaak bedoeld als dam tegen de overstromende criminaliteit. Dat zou zo moeten zijn, maar het gevangeniswezen is verworden tot een veilige kweekplaats voor Moslim-Extremisten in spe.

    Er worden er steeds meer en meer gebouwd, maar ook dat is, net als de instroom van ’verrijkers’ dank zij Schengen, dweilen met de kraan open.

    Er komt dus (hopelijk?) een tijd dat elke gevangenis in Francofonia uitgerust wordt met een … verbrandingsoven. Die kan dan dienen als goedkope biomassa centrale waar de Sossen zo happig naar staan….

    Zaak opgelost, uit de voeten en iedereen content. Enerzijds goedkope energie, en anderzijds als belangrijkste neveneffect het afradings-verschijnsel voor minder ‘verrijkers’.

    Is iets in die zin misschien de verdoken bedoeling van al dat “geglobaliseer”? In voorkomend geval dient de Bevolking te worden gewaarschuwd dat niet de Muzelman, maar De Kleine Man er wel eens het slachtoffer zou kunnen van zijn. A.H. namelijk liet ook niet van meet af aan in zijn kaarten kijken.

    Ja Ja, Coburgia is nu eenmaal goed onderweg naar de ontbinding. Op hoop van zege. De aflossing staat in de steigers. De Vrije Herenigde Republiek der Vrije Nederlanden komt ter kimme….

    (Get) Digitalia

    *

    *

    *

     












    06-05-2016, 18:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3353

    *

    *

    Niet alleen om De ziel v/h Kind,

    Het gaat om deze Toekomst van ons allemaal!!!!!!

    *

    *

    Onze TVG zet er vaart achter. Maar blijft, voor zover als dat kan, beleefd. Het Vlaams Belang verzamelt handtekeningen voor een soort petitie om Lieven Boeve, de Grote Baas v/h Katholiek onderwijs, aan te sporen zijn Muzelmannerij te herpakken.

    Een goed begin om al wat Bisschop is, of Hoger, of Lager, op hun paard te krijgen. Wat gij, Walter?

    Beter zou zijn dat een gedreven Jurist de man voor de Rechtbank brengt als opstoker en mede-verantwoordelijke voor … van alles en nog wat, want er zijn stokken genoeg te vinden om een laffe hond te slaan.

    In zijn vordering aan het O.M. zou hij als minimum levenslang kunnen vorderen, maar als het van mij afhangt moet het vonnis luiden: de dood met de kogel voor, in oorlogstijd, overlopen naar de vijand.

    Zulks proces zou waarschijnlijk tot niet dienen, uitgenomen om de werledpers naar hier te halen. Ik zie het al op CNN: the Vlaams Blok strikes back untill the dead…..

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Beste,

    Vandaag raakte het nieuws bekend dat de topman van Katholiek Onderwijs Vlaanderen, Lieven Boeve, de islam een belangrijke plaats gaat geven in de katholieke scholen. Er zouden aparte bidruimtes komen, islamlessen en zelfs islamuitstappen. Kortom: het katholieke onderwijsnet zet zelf de loop tegen zijn slaap.

    In een brief die door iedereen kan worden ondertekend via www.geenislamoponzeschool.be roept het Vlaams Belang de directeur-generaal op af te zien van zijn nefaste plannen. Mits een paar muisklikken zet u mee druk op de ketel en brengt u Boeve op andere gedachten.

    Twijfel dus niet en teken hier de brief!

    Tom Van Grieken
    Voorzitter Vlaams Belang

    *

    *

    Deze bijdrage is dan ook een warme oproep aan de lezers om Urbi et Orbi deze petitie te tekenen. En inderdaad, een paar muisklikjes volstaan om met veel tam-tam weer orde op zaken te krijgen in het Onderwijs.

    Iedereen zal uiteindelijk toch eens moeten kiezen: terugslaan of ondergaan in een zee van bloed en afgehakte hoofden….. Help ons om Vlaanderen terug op de wereldkaart te zetten. Help de misdaadbestrijding. Help onze Politiediensten die dagelijks hun leven riskeren om aanslagen te voorkomen.

    Dank op voorhand.

    Ps: Over de kern van de zaak zouden er nog bibliothekenrekken vol boeken kunnen geschreven worden. Over voor welke “gebruikers’ het gaat als de Crevits-geit het heeft als ze mekkert over ‘scholenbouw. Over de juridische eigenaar van de bestaande ‘scholen’: de Staat (=Gemeenschap), de Gemeente of het Klooseter (nonnenkloosterscholen) of het Bisdom (de college’s). Over op welke instantie dan de onderhoudsplicht rust. Over ‘nonnekes’ of ‘Geestelijken’ die door de Staat bezoldigd werden, maar deze wedden nooit in eigen handen kregen: dat soort idealisten is toch uitgestorven? Nu nemen alle leerkrachten van alle scholen hun wedde persoonlijk mee naar huis en dus zitten de Kloosters en de Bisdommen zonder… inkomen. En toch moeten zij met de ontvangen kleine huurgelden vanwege de scholen (die zuinig moeten omgaan met de gekregen subsidies) instaan voor het onderhoud. Gelukkig dat ze vele jaren de wedden van hun paters en medezusters hebben opgepiot. Die hadden tioch de Geloften van Armoede, ehoorzaamheid en kuisheid afgelegd voor God en de mensen! De meeste van dt soort onderwijsinstellingen waren trouwens V.Z.W.’s, die daarenboven al meer dan 200 jaar nog de grote of kleine fortuinen van veel ‘milde schenkers’ bij testament miochten in ontvangst nemen. Allemaal redenen voor de Overheid om dat ‘2de Net’ wat ruimer te bedenken met Staatsmanna

    Met als gevolg dat daar boven-op, het feit dat deze subsidies substantieel hoger liggen voor het Gemeenschapsonderwijs. Omdat het hemdje ook dààr nader is dan het rokje…

    U weet toch ook, dat ‘wie het kind bezit, de otekomst in handen heeft’…..

    Geen wonder dat dit Onderwijs goedkoper is voor de ouders en dus meer ‘allochtonen’ aantrekt. En hond die achter zijn staart hapt zou het niet beter doen. Iets wat zekerlijk volgens officiële bronnen, niet ten goede komt aan de kwaliteit van hun onderwijs…..

    Ja Ja, omwille van het subsidie-smeer, heeft Boef Boef als ‘Dhimini’ weer eens de Doos van Pandora wijd open gezet… Of beter gezegd: heeft hij gewild de ziel van Het Kind te verkopen voor 30 zilverlingen…..

    Inderdaad, de Dar-al-Islam (Het Land van de Islam) begint vaste vormen aan te nemen….

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

     












    06-05-2016, 16:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3352

    *

    *

    Over een kaars die de Zon wil zijn…

    *

    *

    Toegegeven, deze keer volgt een wel zeer uitgebreid traktaat over de sacrosante Verlichting: het is wat zware kost als begin van een zonnig lang weekend. Denk maar even door aan de Mensenzoon die in de wolken is verdwenen. Iets wat vroeg of laat eigenlijk ook ons lot zal zijn…. Waarom zouden we dus ons plezier bederven met redeneren over wat daarachter komt? Voetjes op de grond AUB. Want in het Licht van die Verlichting, heeft de Italiaanse o zo Christelijke Verzekerings-maatschappij Caritas (heel stilletjes) voor arme immigranten een gratis auto-verzekering aangeboden. Waarop wacht ondermeer de CVP ’Volksverzekering’ om in Coburgia hetzelfde te doen? Of het o zo progressieve Ethias. Beide politieke strekkingen koesteren toch een grote Liefde voor de buitenlandse gelukzoekers?

    Kijk, men is Verlicht of men is het niet. Ik in ieder geval zie toch nog veel duisternis in al dat Licht. Zo van waarom is het ene deel van de wereld meer verlicht dan het anderen? De Natuur is tenminste eerlijker, om de 12 uur krijgt elke kant zijn deel van het zonlicht. Maar dan is dat ook het betere werk. Omdat dat het geen mensenwerk is…. Is die menselijke ‘Verlichting’ dan geen discriminatie door de Verlichten ten overstaan van de vele niet (of de minder-) Verlichten?

    Ja Ja, ook hier staan de beste stuurlui aan wal!

    Ik zie ook nergens sporen, bij de Verlichting waarvan sprake, dat er iets zou gewijzigd zijn aan het laag-bij-de-grondse principe van GOD-GELD-GAT, de 3 G’s die vanaf het Eerste Begin de wereld regeren. Het is nu al sinds de tijd der Assyriërs en de Babyloniërs, dat God- Geld-Gat de wereld regeren en precies daaraan wordt niets gedaan….

    Uitzondering op deze Algemene Regel bestaan wel, maar die worden verketterd en belachelijk gemaakt. De Franciskanen en Arme Claren zijn daar o.a. het beste bewijs voor. Ze zijn de meest gelukkige mensen die ik ooit heb leren kennen. Gesublimeerd, om zo te zeggen, in hun armoede.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    DE WAARDEN VAN DE VERLICHTING ZIJN NIET ONZE ANKERPUNTEN

    (Door: Jos Wouters)

    Bij de huidige discussie omtrent de misdaden van de islamieten wordt luid opgeroepen dat enkel de waarden van de Verlichting onze basis kunnen zijn!  Personen die daarmee duidelijk uitpakken, zijn Bart De Wever, burgemeester van Antwerpen, en Bart Somers, burgemeester van Mechelen. Indien men de prioriteit van de waarden van de Verlichting durft te betwijfelen, plaatst men zich echter wel in een heikele positie. Daartegenover zou namelijk slechts de meest obscure godsdienstigheid staan, zoals de Kerk die voordien predikte en waarvan de islam nu blijk geeft.

    Het is kenmerkend dat de Verlichting hoog en breed als norm wordt voorgesteld door heel de politiek-correcte westerse wereld.  Helemaal vooraan vindt men daarbij de door het grootste deel van het Westen gedomineerde Vrijmetselarij.  De stelling dat niet een eventuele God, maar de mens in het absolute middelpunt staat, is één van de uitlopers van de Verlichting. Men huldigt in die kringen dan ook graag de spreuk “Het Licht verdrijft de duisternis”. Voor hen zal de voortdurende vooruitgang van de wetenschap van de “Mens” de nieuwe God maken.

    Als men geruime tijd heeft nagedacht over de gigantische dreiging van een werelddictatuur, dan komen we vanzelf terecht bij die politiek-correcte leiding van de wereld. Voornamelijk de oppermacht van de VS en de Europese “regering”. Deze twee machten staan ten dienste van een schrikbarende “samenscholing” achter de schermen – de politiek-economische machthebbers, die ten koste van alles een wereldregering willen vormen. Maar er moet eerst een groot misverstand opgeruimd worden: de occulte salons van deze machthebbers bestaan niet uit “uitvinders van de nieuwe Mens”, maar in hun uiteindelijke doel uit dienaren van de Satan. Ze geloven eigenlijk wel in de hoogste God, maar haten hem.

    De oorspronkelijke ijveraars van de Verlichting hadden het wellicht niet slecht voor. ze waren ervan overtuigd een menselijker en redelijker wereld te grondvesten. Zij zetten echter de evolutie in, die de “Mens” als ultieme referentie in de plaats van God of een oncontroleerbaar hiernamaals stelden. Terecht mochten ze stellen dat de godsdienst(en) veel doden en misère op hun geweten hadden. Maar zelf waren ze de wegbereiders van het marxisme-leninisme en het (neo)-liberalisme. Deze twee strekkingen stellen dat een louter materiële wereld, waar de Mens het enige referentiekader is, al het andere (bovennatuurlijke) uitsluit.

    Eén van onze grootste stellingen is dat “de Mens de grootste vijand is van zichzelf”! Ik citeer in dit verband Solzjenitsyn (na zijn Goelag-ervaringen): “Zelfs in een hart dat gevangen is in de greep van het kwaad houdt een bruggenhoofdje van het goede stand. Zelfs in het aller braafste hart een hoekje van onuitgeroeid kwaad”. Op blz. 8 van boek 2 over de Goelag staat dat het aantal slachtoffers van het communisme (vanaf de Oktoberrevolutie in 1917 tot 1959) zesenzestig miljoen doden was (!). Niet enkel doodde men minderheidsvolkeren, aanvankelijke medestanders en onfortuinlijken van het lot, bijna alle beulen van het systeem eindigden vroeg of laat zelf voor het executiepeloton.

    Wie denkt dat we hier in het Westen enkel wat gevaarlijke “zedenmeesters” aan het werk hebben, vergeet de Mei ’68 revolte. Deze werd door de Communistische internationale uitgedacht, in de “Frankfurter Schule” verfijnd en ingewijd in de leer van Gramsci (de mars door de instellingen). Voor vele schaapachtige Verlichters is er niets aan de hand, maar in heel West-Europa heerst een politiek-correcte dictatuur. Deze komt nu juist tot een barstende apotheose:  op de 4-mei herdenkingen in Nederland roept men ten voordele van de ongebreidelde immigratie; in Vlaanderen schaft Lieven Boeve het katholiek onderwijs af door de islam en andere meningen alle faciliteiten te geven en in Amerika zal er koste wat het kost opnieuw een president van de N.W.O. gekozen moeten worden.

    Wanneer we met een eerder zwak resultaat oproepen tot verzet tegen deze zegepraal van het absolute “Boze”, dan is dit vanuit de overtuiging van liefde voor de meest zwakke en versmade medemens. Is het misschien “Verlichting” als miljoenen onschuldigen slachtoffer worden van abortus; dat men goedgelovigen nu aanmaant massaal “euthanasieverklaringen” op te stellen en hen het hoekje om helpt, dat de pedofilie en andere vreselijke afwijkingen onuitroeibaar lijken?   En waarom wordt op grote schaal de zwijgplicht gehanteerd m.b.t. de tienduizenden christenen en anders-gelovigen die ononderbroken gedood worden, vooral door de islam?

    Tot welke misvormingen het “politieke-correcte” systeem leidt, bewijst de houding van de N-VA t.o.v. de radicale Vlaamse Beweging. Bourgeois en De Wever hebben het herhaaldelijk gezegd: er zal nooit en onder geen enkele voorwaarde gratie zijn voor aanhangers van het volks-nationale radicalisme. Wel voorziet men een eminente plaats voor de non-godsdienst islam en gaan Bourgeois en Homans zetelen bij de uitverkiezing van de “Mister Gay”. Ze sluiten daarbij aan bij de belgicistische vijf partijen. Kenmerkend is dat de president van Catalonië een bezoek komt brengen aan Vlaanderen, maar zedig moet zwijgen over het opgeven van eender welk volksradicaal project in Vlaanderen.

    De Verlichting kan ons project niet zijn, omdat de mensheid een bovennatuurlijke basis nodig heeft om te ontsnappen aan machtswellust en drang tot zelfvernietiging! De Mens, die zich tot God heeft verheven, blijft een nietig schakeltje in het grote universum. Hoe meer ontdekkingen men doet, des te meer weet men hoe gering de kennis is. Een eerste voorwaarde is een terugkeer naar de “nederigheid” (niet die verkeerde culpabiliserende vanuit de Kerken), naar het kennen van zijn gebreken en deugden, om niet in de herhaling van de massamoorden uit de geschiedenis te vervallen. Het gevaar daarvoor is kritisch groot nu een groot deel van de wereldleiders onvervalste psychopaten zijn (één voorbeeld maar: Frans Timmermans en Jean-Claude Juncker willen dat de Turken grenzeloos Europa binnen kunnen).

    De democratie, die de meest verkrachte entiteit in de wereld is, moet hervormd worden, zodat de alleenheerschappij van marxisten en neo-liberalen doorbroken wordt.  Daartoe moeten er staatsraden ontstaan die elke humane gedachtestroming kan omvatten, los van de macht van de achterliggende service en standenclubs. De basis moet het volks-nationalisme zijn, dat de instandhouding van de natuurlijke gehelen individu, gezin en volk als norm neemt. Het lezen van de werken over de menselijke ontsporing dienen constant gepropageerd te worden : “The great terror. Stalin”, van Robert Conquest, “De Goelag-Archipel” van Solzjenitsyn , “Animal Farm” van George Orwell en “Brave New World” van Aldous Huxley om maar enkele te noemen.

    Het grootste huidige gevaar is het verlies van de Vrijheid. Deze wordt bedreigd, omdat slechts heel weinig mensen zich ervoor inzetten.  Hoe weinig het ook doen, zelfs iedere symbolische daad is kostbaar! Want verzeker u, zoals in de Bijbel staat: “Juist als men zich veilig waant en meent dat niets de vrede kan verstoren, slaat het ontij toe met een ontembare kracht”.

    Door:
    Jos Wouters
    (voorwww.ejbron.wordpress.co

    *

    *

    Verlà. Daar moeten de ex-volksuniemensen het maar mee doen: volksnationalen zoals die van het Vlaams Belang, dàt zijn de Goeden.

    U kunt zich niet voorstellen, waarom dit artikel van een Nederlander mij zo belangrijk leek, alleen al door de woordjes ‘politiek-correcte Verlichters’.

    De auteur, een zekere Jos Wauters verdient een ereplaats in de annalen van Het Vlaams Belang.

    Hi Hi! Ik zie de cartoonist al aan het werk, die beide Heren als Sansculot ten tonele voert. Als aanbidders van het Frans Revolutiebeest, met de overdwarse stek zoals Bonaparte…

    *

    *

    De Wever en Liz-a-Bed als jury in de Mister Gay stieren-prijskamp. Waarom al die Amerikaanse woorden i.p.v. een eenvoudig gewoon woord dat niets verbergt. En de winnaar van deze vleeskeuring als SMEERLAP v/h Jaar is…..

    Toon Hermans Zaliger had het ooit over zo’n soort ‘schone vertoning’ die hij wilde opvoeren in... Lapland. Daar was een hele rij Lappen voor nodig om de Jury toe te laten de beste Lap te kiezen uit die bende smeerlappe-rij. Ach die Toon Hermans! Ik hoop dat hij ondertussen de geesten Daarboven ferm kan doen lachen.

    Als die Mr Wauters ooit in het land is, dan moet hij onze gast zijn. We zullen ons meer dan één Kriek lachen…

    Algemeen Besluit

    We weten het ook niet. Niemand weet het. Maar naarmate we groter worden, begrijpen we dat wel als vanzelf. Net zoals met Sinterklaas.

    (Get) Digitalia

    *

    *

     

     












    06-05-2016, 12:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3351

    ***

    Vrijdag 6 mei 2016

    Zon 6u07-21u12

    Sint-Jan in d’ Olie

    Een landman trouw aan de mode, mist met St-Jan zijn pels nog node

    *

    *

    In plaats van een kruis staat nu de naam van Allah bovenop de toren van de voormalige Kapernaumkerk in Hamburg.

    *

    *

    Den Dolf had dàt nog moeten kunnen meemaken!

    Here mijn tijd! Waar zijn we toch in welk hellegat in terecht gekomen! Het land, dat ooit in de Nevelen der Tijden de naam voerde van Het Heilig Roomse Rijk, of zoals in de tijd van de Sissi-films in Wenen (Oostenrijk), waar de hele wereld van ontroering huilde bij de vertedering beelden van het jonge Keizerspaar voor het altaar…

    Wat overkomt toch het Land dat eens maar liefst negen opeenvolgende Kruistochten bevoorraadde in lastdieren, manschappen en materieel?

    Zal er nu voortaan op de koppelriemen van de soldaten van de Bundeswehr niet meer staan zoals onder A.H. ‘Gott mit uns’; maar Allahu Akbar?

    Hamburg gaat dus in TGV-vaart de weg op van Pammyra, al zal dat voorlopig wel meevallen…. Want Muzelmannerij valt altijd mee, tot de kromzwaarden boven water komen.

    En ja, er moet toch eens wat gebeuren. Als noch de Kerk, noch de Staat iets doet, en de Paus alleen nog beschikt over parade-paardjes, moet de Burger dan maar van onderen uit het Recht in eigen handen nemen. Zodat in al onze steden een generale repetitie kan gehouden worden van de aangepaste hedendaagse versie van ‘Brugse Metten’. Gebeurt dat niet, dan breekt voor het Avondland de catacombentijd aan. Het is ondergaan of terugvechten!

    Vlamingen weten waarom.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Kerk wordt moskee: Aantal moslims in Hamburg stijgt

    *

    In de Hanzestad Hamburg wordt op dit moment een voormalige kerk in een moskee veranderd. De islamitische gemeenschappen krijgen niet in de laatste plaats door de asielcrisis steeds meer toeloop en willen nog meer moskeeën oprichten.

    In het Hamburger stadsdeel Horn vinden nog steeds de verbouwingswerkzaamheden plaats, die van de voormalige Kapernaumkerk een moskee maken. Aan de kosten van ruim € 2 miljoen neemt met € 1,1 miljoen ook de staat Koeweit deel, schrijft de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. De moskeevereniging Islamitisch Centrum Al-Nour e.V. zei tegen de krant dat men zich tot Koeweit zou hebben gewend, omdat dit land “een van de meest democratische in de Golfregio” zou zijn. Ook monumentenzorg neemt met € 400.000,- deel aan de renovatie van de binnenkant van de voormalige kerk.

    Alleen van de CDU en de kerken was er eventjes kritiek op de overname van de kerk door de islamitische gemeenschap. Inmiddels zou de kritiek verstomd zijn, zegt men.

    Daniel Abdin, de bestuursvoorzitter van de moskeevereniging, zei verder dat door de asielcrisis het aantal moslims in Hamburg sterk zou toenemen en dat de moskee voor haar opening met 350 plaatsen nu al te klein zou zijn geworden. Daarom zou men al rondkijken naar andere grondstukken. Op dit moment zijn er 50 moskeeën in de stad.

    Bron:
    http://zuerst.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    Ja, ik weet dat er ooit een tijd is geweest waarin in Duitsland niemand iets verkeerds zag of hoorden in de vele ‘Heil Hitlers’ die ’t allenkante begonnen te weerklinken. Niemand zag daar kwaad in, zelfs niet als het ineens ‘Sieg Heil’ werd. Want tenslotte ging het alleen maar om een bende verdwaasde Socialisten met hier en daar een extremistische geradicaliseerde tussen. Al dat armengezwaai en dat geklap met de hielen, dat was toch iets voor in de cinema? We weten allemaal waartoe dat geleid heeft en nog zal leiden.

    Islamisering is van een totaal andere orde. Nazi-helden liepen toen open en bloot op straat, gewoon als dusdanig herkenbaar? Met of zonder armband. Ze deden geen vlieg kwaad, en net als de jonge ‘gelovigen’ van nu, hadden ze zelfs nog geen appel gestolen. Islammers, net als bid- en steekmuggen, ‘bidden’ sos wel de hele dag. Zie terrorist Salah Abdesalam in zijn eenzame cel in Parijs. Tien m², alle comfort, kleuren TV en, dagelijkse fitness oefeningen om de conditie te bewaren. Met vooral veel plaats om veel en zeer ingetogen te liggen bidden in een houding die elke homo zou doen watertanden….

    Muzelaars inderdaad hebben nood aan veel ‘gebedsruimte’. Ze richten die desnoods stiekem in, in de kelders van de vlieghaven die ze later uit pure godsdienstigheid, opblazen.

    In al die ‘gebedsruimten’ wordt er uitsluitend ... Arabisch gesproken, en onze Overheden vinden dat best. Het hindert niemand, en het houdt de curieuze-neuzen-vraagstaartjes buiten, want die spaghetti-slierten zijn erger dan het geblaas van kamelen.

    Kerkklokken om 7 uur in de morgen zijn ‘nachtlawaai’, maar de muezzin boven op de hoge minaret die de hele stad verschillende malen wakker schreeuwt met zijn rare keelgeluiden, duizend keer versterkt door de luidsprekers, zijn dat niet. Integendeel: ze zijn het bewijs van weer een Sharia-controlled area. Is zeer belangrijk, vnl. tijdens het Rammen van Madammen.

    Neen, neen, de Muzelmannen nemen zowat overal gewoon de vrijgekomen plaatsen in waar Christen niet meer komen wegens gelukkig getrouwd en gelukkig geseculariseerd. Toevallige financiering via Q-weit wordt in dank aanvaard. Maar dat, alleen maar omdat dat liefelijke Arabisch steenrijk geworden Staatje “een van de meest democratische in de Golfregio is”. In die miljoenendans speelt het Hamburger volkje slechts voor een klein kleinigheidje mee. Voor de interne veranderingswerken, en zo.

    *

    Weer zo iets waar Het Vlaams Belang al vele jaren voor waarschuwt, dat nu op het punt staat onverbiddelijk bewaarheid te worden.

    En de Kerkelijke Overheid? Die waakt en bidt om niet in verzoeking te komen ooit te moeten kiezen tussen in leven blijven of het Kruisteken laten. Het Onze Vader kreeg daartoe zoals U moet weten in November 2015 een kleine regie-wijziging…. ‘Niet in bekoring geleid worden’ is koude pap geworden, want zoals Steve Gratis het uitdrukte, de Sossen-bazen ‘weten wat goed is voor de mensen’. Nu moeten we vrezen voor ons leven.

    Maar zolang de Moslims zich koest houden, is daar geen haast bij.

    De Christelijke Bevolking voelt zich gekwetst tot in het diepste van hun ziel.

    Wordt vervolgd…..

    Wat het is een Natuurwet van Meden en Perzen dat iedere lege vrijgekomen ruimte in de kortste keren ingenomen wordt door parasieten. Moeten wij toch iets aan doen.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

     










    06-05-2016, 06:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    05-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3350

    *

    *

    Plus est en Vous.

    *

    *

    De lezer is in goed gezelschap. Het is langer dan vandaag dat op deze blog gesproken wordt over ‘hoernalisten’, ipv journalisten. De weinige uitzonderingen (inzonderheid ’t Pallieterke) bevestigen trouwens deze regel. Hieronder leest U De Stem uit Amerika… een veel luider stem die spreekt op dezelfde golflengte.

    Digitalia kan dan ook niet veel toevoegen aan onderstaand artikel, buiten het feit dat Donald Trump een schoolvoorbeeld is van de uitdrukking ’Plus est en Vous’, de Middeleeuwse spreuk die o.a., naast op vele oude gevels, ook op de schouwmantel van het Brugse Vrije staat gebeiteld. Zie afbeelding hierboven.

    Ha die smimme vos van een Donale Trump!

    Hiermee bedoel ik, dat de brutale volksmenner die hij tot hiertoe speelde, het masker van een Geboren Leider bleek te zijn geweest. Een Stuurman die met vaste hand en koele blik het roer hanteert waarmee hij zijn schip doorheen alle mogelijke stormen loodst. En waar de beste stuurlui, als vanouds, aan de wal staan. Trappelend van ongeduld, en zich de haren uitrukkend van vruchteloze woede omdat hij het zoveel beter doet dan zij ooit hadden gekund.

    Ja inderdaad, het Slinkxe globalisatie-project heeft nu al een flinke knauw gekregen die zich in de Coburger Leugenpers weerspiegelt in meer gedempte optut-pogingen van het Clinton Wife. Je weet maar nooit of die morgen geen platte broodjes zullen moeten gaan bakken….

    Trump of misschien toch nog Cruz: de teerling wordt slechts geworpen op de Republikeinse Conventie deze zomer. Het kan nog alle kanten uit en voorlopig ziet het er dus naar uit, dat globalistisch gezind Amerika bijlange zich nog niet uitgeteld voelt. ’t Kan vriezen, en ’t kan dooien: de beste barometer hiervoor zal dus zijn, de aan de gang zijnde oorlogshitsing. Elke afnemende druk om de eigen Strijdkrachten in beeld te brengen, is dan een teken dat de ‘Democraten’ naar de noodrem grijpen. Om zo de Republikeinen de wind uit de zeilen te nemen. Want, nee, nee, ook zij zijn eigenlijk niet uit op een nieuw wereldconflict met Rusland….

    Wie zei daar ooit weer, dat politiek de kunst is van het relativeren van de mogelijkheden? Het ‘Alea jacta est’ is dus nog niet voor morgen. Maar dat stemt alleen maar hoopvol, en hoop doet leven!

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    Westerse elite in paniek nu Trump definitief Cruz heeft verslagen

    *

    Burgers in Amerika en Europa beginnen eindelijk op te staan tegen de extreemlinkse globalistische Nieuwe Wereld Orde elite, die onze grenzen, culturen en welvaart met islamitische massa immigratie wil uitwissen


    ‘Trump is het symbool tegen tirannie’

    De Amerikaanse media deden er de afgelopen weken nog alles aan om met vaak extreem negatieve berichtgeving en peilingen die een nek-aan-nek race voorspelden te voorkomen dat Donald Trump ook in Indiana de voorverkiezingen zou winnen. Tevergeefs: Trump behaalde gisteren een verpletterende overwinning, die Cruz tandenknarsend deed besluiten zich uit de race voor de Republikeinse nominatie terug te trekken. Hoewel? Cruz zei letterlijk dat hij zijn campagne zou ‘opschorten’. Volgens Infowars betekent dit dat de partij elite van plan is om tijdens de nominatie conventie in Cleveland alsnog Trump terzijde te schuiven, en tegen de grote meerderheid van de eigen kiezers in alsnog de door velen gehate Cruz aan te wijzen, die tijdens de verkiezingen in november vrijwel zeker van Hillary Clinton zal verliezen.

    Grote media zoals CNN, CNBC, ABC en Fox News hadden tijdens de voorverkiezingen de handen ineen geslagen om het ‘rechtse populisme’ en nationalisme te demoniseren en in extremistische hoek neer te zetten. Wij Europeanen kennen dat al langer van ‘onze’ eigen reguliere media, die op de achtergrond door dezelfde globalistische elite die de grenzen, culturen, democratiën en welvaart van het Westen willen uitwissen door onze landen met miljoenen moslimmigranten te overspoelen, worden bestuurd.

    ‘Trump is symbool tegen tirannie’

    De communistische Chinese president Jinping, de Marxistische paus Franciscus, de autoritaire socialistische Mexicaanse president Nieto, de grote filmsterren en regisseurs in Hollywood, ze werden allemaal ingeschakeld om Trump zwart te maken. Hij werd zelfs voor terrorist uitgemaakt omdat hij de slogan ‘America First’ gebruikt.

    Maar de Republikeinse kiezers lieten zich deze keer eens niet intimideren. Integendeel, hoe meer Trump werd belasterd, hoe groter zijn voorsprong in de peilingen werd. Infowars kopstuk Alex Jones vat de reden samen: ‘Trump is een symbool tegen tirannie. Alles wat de hoeren van de politiek, de ‘presstitutes’, deden, keerde als een boemerang tegen hun eigen verraderlijke hoofden terug.’

    Jones zegt natuurlijk niet zeker te weten of Trump echt een goede president zal worden. ‘Maar ik weet wel dat de communisten in China bijna 100 miljoen mensen hebben vermoord, waarvan 84 miljoen door Mao Tse Tung. En die moordlustige schoften waagden het onze binnenlandse zaken te manipuleren, en hadden het lef ons te vertellen dat wij niet Trump mogen kiezen.’

    Nationalisten in Oostenrijk en Duitsland in opmars

    In Oostenrijk heeft een nationalistische presidentskandidaat afgelopen week de eerste ronden van de verkiezingen gewonnen. Natuurlijk noemen ook Nederlandse media Norbert Hofer valselijk ‘extreem rechts’, maar alles wat hij wil is zijn eigen land en volk, en daaraan verbonden hun welvaart en hun toekomst, beschermen tegen de door de Europese elite gewilde moslim migranteninvasie.

    In Duitsland is de anti-immigratie / anti-islamisering partij AfD aan een grote opmars bezig, zozeer dat Angela Merkel inmiddels heeft aangegeven haar christendemocratische CDU toch weer wat conservatiever te willen maken, in de hoop de vele verloren kiezers terug te winnen. Onder Merkel is de CDU juist verworden tot een ultralinkse club die in veel opzichten als twee druppels water lijkt op De Groenen.

    Globalistische elite in media en politiek in paniek

    Partijen en politici  die de soevereiniteit van hun land en het zelfbeschikkingsrecht van hun eigen volk willen behouden en beschermen, worden door de Amerikaanse en Europese media steevast neergezet als extremisten en zelfs (neo-)nazi’s. En dat terwijl juist het streven naar een groot grenzenloos socialistisch imperium, met één centraal oppermachtig gezag, zoals de Europese Unie en ook de Democratische Amerikaanse presidentskandidaten Hillary ‘saringas’ Clinton en Bernie Sanders dat willen, rechtstreeks uit de kokers van de echte Nazi’s afkomstig is. Het globalisme is dan ook weinig anders dan een mooier verpakte vorm van deze levensgevaarlijke ideologie.

    Jones waarschuwt dat de Republikeinse elite dermate in paniek is, dat ze mogelijk inderdaad de kleine lettertjes van hun eigen statuten gaan gebruiken om Trump alsnog terzijde te schuiven, en de door hem gewonnen gedelegeerden gewoon in meerderheid op Cruz laten stemmen. ‘Dus ze kunnen Trumps overwinning nog van hem stelen. Maar de globalisten kunnen de veranderingen die het volk wil niet meer stoppen.’

    Amerikanen en Europeanen worden wakker

    Het lijkt er dan ook op dat de Amerikanen eindelijk in de gaten krijgen dat ze voortdurend op schaamteloze wijze worden misleid en belogen door de grote media. Uit een laatste opiniepeiling bleek dat nog maar 6% van de bevolking vertrouwen heeft in de gevestigde massamedia. Nu Europa nog, en zeker Nederland, omdat veel mensen hier nog steeds denken dat ze objectief worden geïnformeerd door politiek-correcte linkse media zoals de NOS, RTL, NRC, AD, en noem ze (bijna) allemaal maar op.

    Ook in Brussel zal de ongerustheid flink zijn toegenomen, want als Trump wordt gekozen zullen de nieuwe volks-vrijheidspartijen in Europa, zoals in Nederland de PVV, vermoedelijk extra gesterkt worden. De Europeanen zullen dan nog meer geloof krijgen dat ze van de ondermocratische, totalitaire, neo-Marxistische pro-immigratie / pro-islam elite in Brussel af kunnen komen, en de zeggenschap over hun eigen landen en toekomst weer terug kunnen pakken.

     Xander

    (1)             Infowars

    Zie ook o.a.:

    (2)            
    02-05: Topjournalist Hersh: Hillary Clinton liet saringas aan Syrische rebellen geven
    22-04: Paus tegen migranten: Vergeef ons dat wij jullie niet genoeg welkom heten (/ Donald Trump in nieuwe anti-immigratie video: Europa heeft valse slang binnengelaten)
    20-04: ‘Met president Hillary Clinton verdwijnt laatste restje hoop op vrede voor mensheid’
    17-04: Republikeinen pakken na Colorado ook Wyoming van Trump af
    24-03: Manipulatie, fraude en bedreiging: Zo stal Hillary Clinton in vier staten de verkiezingen
    20-03: Zo wil extreemlinks Amerika en Europa in totale chaos en anarchie storten (‘Wereldregering pas mogelijk als Amerika en Europa zijn ingestort door massa immigratie’)
    04-03: Trouw lid Republikeinen legt uit waarom Amerikanen massaal Trump willen


    *

    Tenslotte nog een woordje over de ‘Marxistische’ Paus Franciscus. In een Italië waar de Hoogdag van O.Heer Hemelvaart al jaren een ‘afgestelde heiligendag’ is. Net zoals bij ons Allerzielen, 2 November. ’t Is maar dat de lezer het weet en is verder van geen belang. Dit om te zeggen, dat niet alles in het Christendom Evangelie-waar hoeft te zijn.

    Wel van belang is, dat er vaak gezegd wordt, dat Jezus Christus (volgens mij De Zachtmoedige) en de latere Kerkvaders de eerste Marxisten ter wereld zijn geweest. Gewoon door de Leer van Menslievendheid en volgens Jomme Dockx de Leer van de Vergevingsgezindheid.

    Om deze Italiaanse Argentino te begrijpen, dient eerst Zijn achtbare Voorganger, Sint Franciscus van Assisi in het zonnetje te worden gezet. Op jonge leeftijd de weelde verlaten, armen en melaatsen gaan verzorgen en hun eten met zijn volgelingen bijeen gaan bedelen, ingevallen kerken (zoals dat nu ook dreigt) met eigen handen gaan heropbouwen, om op jonge leeftijd, net als Damiaan DeVeuster uit Tremelo, aan melaatsheid te sterven: hiervoor moet men geen Socialist zijn, maar een halve heilige.

    Maar de Heer – en ons eigen verstand weet dat ook - heeft ook verkondigd, dat ‘wie het zwaard bemint, er ook door zal vergaan’. Spijtig genoeg dateren die woorden van lang vòòr Mohammed en diens bende moordenaars.

    Persoonlijk kunnen wij het nog altijd spijtig vinden, dat de Pausen voortgaande op de woorden van Jozef Stalin, geen enkele divisie ter beschikking heeft, om Zijn woorden kracht bij te zetten.

    Voor Christenen is elke Paus, ook de meest verderfelijke zoals de Borgia’s en de Inquisitie-pausen, ‘onfeilbaar’ inzake Geloof en Zeden.

    Het probleem is dus al-dan-niet te doorzien, of Muzelmannerij ook een ‘Geloof’ is. Wat door de feiten juist niet bewezen wordt.

    Maar wegen 10.000.000 kleine verstandjes op tegen één groot verstand?

    Misschien dat straks, op Pinksteren, de H. Geest een nieuwe lading reisduiven op ons allemaal loslaat? Liever dàt dan een formatie F22 of MIG’s boven onze kop!

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

     

     

     










    05-05-2016, 16:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3349

     

    *

    *

    De Heer Marc Leemans Luismans,

    Bij het schrijven zijn Rerum Novarim Speech 2016

    *

    *

    Zoals voor elke spannende misdaadroman, overtreft ook hier in het ACW-schandaal de realiteit de fictie. Uit frustratie dat hun neven, de Rode Manitou’s door de Burger uit zo goed als alle Controlekamers geweerd zijn, ondergraaft deze voorman van een Formule 1 Regeringsteam waarin de resten van de eigen partij mee het circuit beheersen. Beide misbruikers van de Macht (ABVV & ACW), de 2 speerpunten van de Werkende Klasse de ten dode opgeschreven strekkingen, gebaseerd op het verdommelijk al lang achterhaald Communisme, zijn op sterven na dood. En ze weten dat zelf maar al te goed.

    Maar, net als elke crimineel, zijn ze zeer sluw. Want kijk, kijk: daar treedt ineens als een deux-ex-machina het ACW-ARCO-DEXIA terugbetalingsplan plotsklaps op de voorgrond. Enfin, enerzijds denken die daaraan, maar anderzijds moeten eerst nog veel problemen opgelost worden. Beste 800.000 geruïneerde kiezers, U verlaat ons toch niet, hé. We zijn er immers voor U…..

    De Heer Leeluis is publiekelijk ver weg gebleven van de twee problemen die er wèl toe doen: de miljardenschade vanwege de uitwassen van het ‘Gematigd Islamisme’ (Parijs & Zaventem/Maelbeek) die iedereen weet op conto te moeten schrijven van PS/SP-CVP die samen het Land in de vernietiging hebben geregeerd. Dat enerzijds, gevolgd door ’t allenklante misbruik van het stakingsrecht sedert (zo zegt hij zelf) het Land bestuurd wordt door RECHTSE partijen. Als klap op de vuurpijl komen de 5 voor deze zomer aangekondigde ‘acties’ die UNIZO terecht markeert als daden van terrorisme. Weeral het opzettelijk veroorzaken van miljardenschade voor onze naar adem happende economie.

    Na deze zaken enerzijds te hebben belicht, had Luismans ook kunnen spreken over de 16 à 18 miljard Euro die zijn partij jaarlijks al vele jaren ten onrechte helpt versluizen naar beneden de taal- en armoegrens.

    Ik meen daarmee alles gezegd te hebben over de sjoemel-software in de hoofden van deze bloedzuigers, die er alles aan doen om zelf weer aan den bak te geraken, na de val van deze nieuwe rode brokken-piloten.

    Ze verdienen deze eretitel wel niet helemaal, maar zolang niemand van hen klare wijn schenkt over ‘de fouten van het verleden’ is dat de hoogste score die ze kunnen krijgen. Wat er zich voordoet bij de aan de gang zijnde ‘Parlementaire Onderzoekscommissie’ is daar het beste bewijs voor. Laurette Mitraillette (PS) laat daar niet de minste twijfel over bestaan. Zelfs al werden het Vlaams Belang, die partij die al bijna 30 jaar voor dit debâcle heeft gewaarschuwd, op voorhand geweerd. We weten dus nu al, dat, o driewerf schande, deze Commissie Dewael een doodgeboren kind zal zijn. Een Coburger doekje tegen het bloeden in het Buitenland…

    Kortom, deze      Acw-mensen werken onder een valse naam en ze misbruiken daarbij op een hemeltergende manier de oorspronkelijke bedoelingen van de Pauselijke Encycliek uit een ver verleden.

    Arbeid en Kapitaal verhouden zich al lang niet meer zoals toen. De Beschaving en het intellectueel peil zijn er immers met TVG-snelheid van het Vlaams Belang op vooruit gegaan. We leven nu in een wereld waar er weer (!) plaats is voor gezond verstand bij gezond ondernemen. Waarbij iedereen weet, dat ondernemen de zaak is van kapitaal + arbeid samen, waar d’een niet zonder d’ander kan willen ze als 2 handen op een vette pens uit de strijd komen.

    Op voorwaarde echter, dat de politiek daarin op geen enkele manier roet in het eten komt strooien… Om op die manier wetten te maken die vooral hun eigen ten goede komen.

    Maar dat is nu eenmaal de prijs voor ‘Scheiding van Kerk en Staat’….

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Leemans: "Elk akkoord van sociale partners onderging sjoemelsoftware van regering"

    *

    "De mensen zijn vandaag bijzonder kwaad wegens een dubbele ontgoocheling: eerst het aantreden van rechtse federale en Vlaamse regeringen en vervolgens omdat het weinige goede dat in de regeerverklaringen te lezen viel, keer op keer werd vermalen en vermorzeld." Dat zei ACV-voorzitter Marc Leemans vanavond in zijn speech voor Rerum Novarum.

    De christelijke arbeidersbeweging viert dit jaar 125 jaar Rerum Novarum, de in 1891 door paus Leo XIII geschreven encycliek. Leemans hield zijn speech dit jaar in het centrum van Gent.

    De ACV-voorzitter toonde zich trots dat zijn vakbond op vandaag "nog steeds een cruciale rol speelt, ondanks 125 jaar anti-syndicale retoriek". De vakbondsman verwees in dat verband naar de uitspraken van Unizo-topman Karel Van Eetvelt. "Het democratisch recht op actievoeren heet sinds gisteren een daad van terrorisme... Hoe laag kan je vallen", foeterde Leemans.

     

    ACV telt meer dan 1,6 miljoen leden, benadrukte Leemans. "Meer dan 61.000 van hen zijn kandidaat voor de sociale verkiezingen, waaronder 22.000 nieuwe mensen. En nooit telde een vakbond zoveel vrouwen die zich syndicaal willen inzetten."

    Woedend

     

    Maar die mensen zijn woedend, stelde Leemans, waarna hij minutenlang de regering en de werkgevers op de korrel nam. Zo is de taxshift, waar de ACV-voorzitter in zijn speech van vorig jaar nog nadrukkelijk om vroeg om de druk op de werknemers te verlichten, "een joekel van een taxmisser" geworden.

    Het sociaal overleg is dan weer "telkens opnieuw een slag in het gelaat" geworden. "Elk unaniem akkoord onder sociale partners onderging de sjoemelsoftware van de regering-Michel", luidde het, gevolg door een voorbeeld: "Vanaf juni wordt toch weer gezwaaid met sancties voor zieken en invaliden. Diametraal tegen het akkoord van de sociale partners in".

    Vakbondsacties

    Leemans herhaalt nogmaals de vakbondseis van een belasting op grote vermogens en financiële transacties, en een geloofwaardige strijd tegen de fiscale fraude. "Waar blijft in hemelsnaam dat anti-fraudeplan uit het regeerakkoord? Het moest amper 150 miljoen opbrengen, maar zelfs dat maakt Van Overtveldt (minister van Financiën, red.) niet klaar."

    Opvallend: in de tirade tegen de regering noemde Leemans geen CD&V'ers bij naam, terwijl onder meer Zuhal Demir (N-VA), Daniel Bacquelaine (MR) en Maggie De Block (Open Vld) wel de revue passeerden. Toch kreeg CD&V, dat zich als het sociale gelaat van de regering presenteerde, een stille wenk van Leemans. "Voor ons is het al lang duidelijk: aan deze regering is voor een sociale partij geen eer te halen. En dat geldt net zo goed voor de Vlaamse regering."

    *

    *

    En dan zijn er nog onze geliefde Francofonen die slim-boven-slim, in het geniep de Antieke Romeinse stelregel toepassen van ‘verdeel en heers’. Zo komen zij daar best mee weg. Met, uiteraard, de zegen van het Koningshuis. Zo denken zij bijvoorbeeld dat er 2 totaal verschillende stakingsrechten zijn, alle twee vervat in de éne Sociale Wetgeving waarvan ze zelf de bewakers zijn. Het WalloBrux stakingsrecht is helemaal anders dan dat van de brave Vlamingen. Desnoods zullen die dat eens komen uitleggen bij ons!

    Stakingsrecht in Wallonië is een oorlogsrecht waarbij zelfs oorlogsmisdaden gerechtvaardigd zijn. Daarin staan Staatsbedrijven zelfs aan de kant van de uitgebuite arbeider. Denk maar aan de FN-fabrieken van Herstal waarvan het personeel op investigatie van de Pakbonden, de autostrades mocht blokkeren. Denk maar aan de door de E.U. verboden Wet Major, een Sossen-relict uit vorige eeuwen, die hier van kracht moet blijven in alle eeuwen der eeuwen. Amen.

    De Heer Rudy De Leeuw v/h ABVV nog niet gehoord. Maar het is ook nog vroeg op de dag. Die kan misschien voor zijn ‘achterban’ die schandalige fiscale wet van de ’Investeringsaftrek’, een vunzige vuige kapitalisten-streek waarvan nochtans hijzelf (in de familie-holding) al jarenlang ten onrechte van profiteert. Dikke welgedane Rudy, van trots blinkend in zijn vel, kan misschien het Plan Hendrik DeMan nog maar eens toelichten, waarin (Juni 1940) o.a. stond dat alle arbeiders, zowel de Waalse, de Vlaamse als de Nazi-Duitse arbeider elkaar de broederhand moesten reiken. De oorlog, stond daarin, was reeds gewonnen en er diende dus de hand aan de ploeg te worden geslagen.

    Zou ook nuttig zijn voor zijn trawanten, de voor-en na geschiedenis te kennen van het Steve Gratis-verhaal. Of van het horror-verhaal rond Willy Claes. Misschien zelfs dat hij kan onthullen, waarom de Commissie Bende van Nijvel ineens naar Charleroi diende te verhuizen, waar het vertaalwerk jaren in beslag heeft genomen. Zodat verjaring dreigt. Recenter nog, heel het electro-schandaal rond Van de La Liere en zijn Freya-Prinsesje, de afgrond waarin Turtelmie nadien is gevallen.

    Och, 1 Mei, Het Feest van de Arbeid-in-rust, is al lang voorbij. Waarom ik mij daarover verwonder? Tjeven misbruiken twee diverse datums om de Arbeid te vieren, Sossen houden het, dank zij de Scheiding van Kerk en Staat, alleen op 1 Mei. Is dat geen discriminatie? Of wordt er gewacht op de volledige integratie der ‘verrijkers’ om dan het evenwicht te herstellen? Of, horror referens, moeten zij alsdan vrezen, dat de hele santekraam rond ‘Arbeidsrecht’ volgens de Koran zal verlopen? Zou Marc Luismans terzake misschien al eens gaan koekeloeren zijn in de Moslimlanden?

    (Get) Digitalia

    *

    *












    05-05-2016, 12:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3348

    ***

    Donderdag 5 mei 2016

    Zon 6u09-21u11

    Hemelvaart van de Heer

    H Jutta van Sangerhausen

    *

    *

    Russische soldaten oefenen in Sint-Petersburg voor de militaire parade van 9 mei.

    *

    *

    De Ami’s (en wij) roeren zich met veel tam-tam aan de rand van zijn eeuwige bossen en dus trekt hij z’n ene oog wat open. Och, gromt hij, daar zijn tinnen soldaatjes met speelgoedgeweertjes. Hey Chef, doet hij teken, zet eens wat gerief recht op. Dat die klunzen zien dat we hen in de mot hebben.

    OK, (maar dan in ’t Russisch) reageert de Poet, dan tonen we meteen, als herinnering aan onze verschrikkelijk vrieskoude winters, de viering (op 9/5 in St Petersburg) van onze zege op de Duitse arrogantie die we moesten ondergaan met Operatie Barbarossa van Juni 1941 tot 9 Mei 1945.

    In plaats van Het Zwanenmeer, voeren we die opera op van een zekere Napoléon Bonaparte, die te voet de bevroren Beredzina doorwaadt, samen met het koppel soldaten wat nog restte van zijn Grande Armé van Sansculotten, op de vlucht om hun schamele levens te redden.

    Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Slag_aan_de_Berezina

    Daar voltrok zich het lot van het Glorieuze Frans Veroveringsleger, korte tijd vòòr Waterloo, in een veldslag die plaatsvond van 26 tot 29 november 1812.

    Nee, de Russische Beer is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken!

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *Rusland kondigt drie nieuwe divisies aan als reactie op 'groeiende kracht' NAVO

    *

    Rusland gaat drie nieuwe divisies vormen als reactie op de 'groeiende kracht' van de NAVO langs de Russische grenzen. Dit kondigde minister van Defensie Shoigu aan. De divisies moeten nog voor het einde van het jaar operationeel zijn. Volgens Shoigu zullen ze langs de westelijke en zuidelijke grens van Rusland geplaatst worden. Elke divisie telt tienduizend soldaten.

     

    De aankondiging komt een dag nadat bekend werd dat de NAVO overweegt extra troepen in te zetten aan de grens met Rusland. Het zou gaan om vierduizend extra militairen die in de Baltische staten Letland, Estland en Litouwen gelegerd moeten worden als een buffer tegen Russische agressie.

     

    'Het ministerie van Defensie heeft een aantal maatregelen genomen als tegenwicht voor de groeiende kracht van NAVO-eenheden dichtbij de Russische grenzen', aldus Shoigu over de stationering van 30 duizend soldaten langs de grenzen met de NAVO-bondgenoten.

    Twee divisies zullen worden gestationeerd in West-Rusland en de andere in het zuiden. De minister zei tijdens een bijeenkomst met topfunctionarissen ook dat Rusland nieuw militair materieel gaat aanschaffen in reactie op de 'agressie' van de NAVO. Ook worden militaire oefeningen afgerond.

    Opties

    De relatie tussen de VS en Rusland is flink verslechterd na de Russische annexatie van de Krim in 2014 en de actieve steun voor pro-Russische rebellen in Oekraïne. Sindsdien hebben de VS hun aanwezigheid in Europa versterkt. De Amerikaanse luchtmacht houdt nu regelmatig grootschalige oefeningen met de NAVO-bondgenoten.

    Vorige maand stuurde het Pentagon zelfs de modernste Amerikaanse gevechtsjager, de F-22 Raptor, naar Europa om mee te doen aan de oefeningen. Rusland reageerde hierop door tot twee keer toe een Amerikaans marineschip en een verkenningsvliegtuig lastig te vallen in en boven de Baltische Zee. Als reactie zei de nieuwe bevelhebber van de NAVO, de Amerikaanse generaal Curtis Scaparrotti, dat de VS en de NAVO president Poetin moeten dreigen met militaire actie als opnieuw Amerikaanse schepen en vliegtuigen worden geprovoceerd.

    De NAVO maakte in februari bekend het aantal troepen in de aan Rusland grenzende lidstaten te vergroten. Volgens de Amerikaanse minister van Defensie Carter is de extra troepenmacht van vierduizend militairen die nu wordt overwogen slechts één van de opties die nu binnen de NAVO wordt besproken. Definitieve beslissingen worden volgens Carter waarschijnlijk niet genomen tot de NAVO-top in Warschau, deze zomer.

    *

    *

    Ondergetekende is niet meer dan een huis-tuin- en keukenstrateeg, maar hij denkt toch dat de NAVO beter even zou moeten nadenken. Want, als het conflict er eenmaal is, valt nog te bezien wat de Oost-Europese landen zullen doen. Alhoewel de Russische taal hen nog even zal doen schrikken na de jaren van het verwoestend Communisme bij hen, zullen zij rap ontdekken waar hun beste belangen zitten. Polen, Hongarije, Oostenrijk, Roemenië, Tsjechië, Slovakije, enz: kiezen ze voor de Islamisering én de E.U., of voor het Nieuwe Rusland, voor eeuwig bevrijd van de zegeningen van Marx en Lenin.

    Da’s één.

    Twee zou bijvoorbeeld kunnen zijn, dat de Poet beroep doet op het voorvaderlijk 2.000 jaar oude Christendom om een soort 10de, laatste en dus definitieve Kruistocht tegen de Islam, bondgenoot van het Westen, op te zetten. En waar staan we dan?

    Drie zou ook wel eens de in armoede levende bevolking van Zuid-Amerika, Z-Afrika en Brazilië op kop, die de USA willen gaan ‘verrijken’ zoals de Islammers thans bezig zijn met doen met Europa.

    *

    Kortom: de wereldpolitiek is een stuk dynamiet, waar er aan de ene kant getrokken wordt, de andere kanten allemaal tegelijk reageren.

    Enfin, de soep staat op het vuurtje….

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

     














    05-05-2016, 09:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    04-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3347

     

    *

    *

    Zonder degelijk onderwijs

    Geen degelijke samenleving

    *

    *

    Hieronder een tekstje uit Vlaanderens Schand-gazet DS, waar U, net als ik, het standpunt van de Katholieke Overheid over haar eigen geesteskind, het Katholiek Onderwijs in Vlaanderen, tevergeefs zult zoeken.

    Dat Slinkxen staan voor de totale ‘seculiering’ van onze Samenleving is niet nieuw, maar dat er daarbij persé op de Islam moet beroep gedaan worden, daar is meer dan één reukje aan. Een scheet uit het achterwerk van de Bruxellabadse Helleput waarop het Genez-ver Wijf blijkbaar verzot op is.

    Hoe zou de reactie zijn, denkt U, moest er gepleit worden, om bij de Athenea naast ‘Zedenleer’ ook de Joodse Godsdienst ten tonele gevoerd worden? Ha ja, die overal aanwezige diversiteit is toch nooit divers genoeg!

    Tenslotte hoeft, volgens mij, Het Katholiek onderwijs niet op leerlingen-jacht beloond met subusudies te gaan: goede wijn behoeft geen krans. Het is universeel geweten, dat het Katholiek Onderwijs, voortgaande op de resultaten, torenhoog boven het Staatsonderwijs staat. En natuurlijk wringt dat schoentje.

    Me dunkt dat dit komt (kwam? – gekomen is?) door de gedreven inzet der leerkrachten. Die kwamen dan ook meestal uit de eigen keuken. Die waren a.h.w. allemaal de vruchten van dezelfde boom.

    Het valt weer niet op, dat de Tjeven er voorlopig de stilte toe doen. Zij denken nog na of ze enerzijds zullen toehappen, of anderzijds liever de kat uit de boom kijken. Een kolfje naar de hand van Sergeant-Korporaal Kawouter Beke. Al moet die, zijn broek optrekkend, toch wat meer de lijn volgen van het Vilvoords Trekpaard. De zeemzoete tong van de Ouaarde Ouielfriede in ieder geval, die heeft hij al. De inhoud? Die is van ondergeschikt belang.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    ‘Godsdienst niet kerntaak van onderwijs’

    *

    Katholiek Onderwijs Vlaanderen gaat andersgelovigen een volwaardige plek geven op school. Ook moslims zouden met de nieuwe regeling een speciale behandeling genieten. Politieke reacties lieten niet lang op zich wachten.

     

    Katholiek Onderwijs Vlaanderen stelt een schoolmodel voor waarin alle religies en levensbeschouwingen een bijzonder grote rol krijgen. Ook de moslims krijgen in dit model een zegen. Er zou in het voorstel meer plaats zijn voor hoofddoeken, alsook speciale bidplaatsen en vrijwillige islam-les buiten de schooluren. N-VA voorzitter Bart de Wever brak het voorstel open.

     

    ‘Als men naast het traditionele katholieke geloof ook ruimte inlast voor de islam, dan moet men consequent zijn en ook de deur openzetten naar andere levensbeschouwingen’, reageerde hij.

    ‘Wat is dan nog het onderscheidende project van het katholieke onderwijs? Na de brede eerste graad en de domeinscholen, nu dit. De top van het katholiek onderwijs heeft voor zichzelf uitgemaakt dat een onderscheidend pedagogisch project voor hen niet meer hoeft,’ aldus De Wever.

     

    Ook andere partijen reageerden op het voorstel.

     

    Open VLD: ‘Godsdienst niet kerntaak van onderwijs’

    Open VLD reageert afkeurend op de plannen van het katholiek onderwijs. ‘Men maakt handig gebruik van de moslimgemeenschap om de secularisering van de maatschappij tegen te gaan’, vindt onderwijsspecialiste Ann Brusseel.

     

    ‘Ik merk al enige weken zenuwachtigheid in katholieke kringen over het feit dat er bij de publieke opinie veel steun is voor de scheiding tussen kerk en staat in de grondwet’, zegt ze. ‘Ik heb eerbied voor ieders geloof, maar godsdienst is niet de kerntaak van het onderwijs.’

     

    Brusseel ziet in het voorstel vooral een strategie om nieuwe studenten te lokken. ‘Als je het marktaandeel wil vergroten is het immers belangrijk de groepen aan te spreken die het sterkst groeien,’ voegt ze toe.

     

    Vlaams Belang: ‘Te gek voor woorden’

    Vlaams Belang schrijft de plannen van het katholiek onderwijs volledig af. ‘Het is te gek voor woorden’, klinkt het bij fractieleider Chris Janssens. ‘De plannen komen, gezien de snelle aangroei van het aandeel moslimleerlingen in ons onderwijs, de facto neer op een vrijwillige islamisering.’

    ‘Dat in geen enkel moslimland de vrijheid van godsdienst of meningsuiting is gewaarborgd, maakt dit meer dan voldoende duidelijk. Het katholiek onderwijs weet niet waar het aan begint: islamisering begint met het faciliteren van de islam en eindigt met het verdwijnen van de vrijheid van niet-moslims.’

    Vlaams Belang vreest dat de maatregel segregatie in de scholen in de hand zal werken en religieuze conflicten zal veroorzaken.

     

    Groen: ‘Geen plaats voor hokjesdenken.’

     

    De klas is volgens Groen de ideale plaats om samen een gesprek aan te gaan. Zij reageren op het voorstel van Lieven Boeve door te pleiten voor een beleid dat inspeelt op de groeiende diversiteit in het onderwijs. ‘We moeten mensen vooral samenbrengen. En dat betekent soms letterlijk, samen in de klas zetten,’ zegt Vlaams parlementslid Elisabeth Meuleman.

    ‘Een vak levensbeschouwing en burgerschap is zo een moment,’ zegt de partij, die ook benadrukt dat er geen plaats is voor hokjesdenken in het onderwijs.

     

    Volgens de partij zoekt het katholiek onderwijs naar antwoorden op problemen in de samenleving. ‘We hopen dat het volledige onderwijsveld in die richting gaat en actief vorm geeft aan pluralisme, en zich niet beperkt tot een wat verkrampte neutraliteit.’

     

    SP.A: ‘Katholiek onderwijs verdient lof’

     

    Onderwijsspecialist Caroline Gennez is tevreden met alle intiatieven waarbij leerlingen de diversiteit in de samenleving leren appreciëren. ‘Ik verwelkom daarom het positief signaal van het katholiek onderwijs’, zegt Gennez. Net zoals Groen pleit SP.A voor een gezamenlijk vak burgerschap. ‘Zo kunnen alle kinderen, vanuit hun eigen identiteit, met elkaar in debat gaan en legt het onderwijs de basis voor de hechte samenleving van morgen. Kinderen moeten mét elkaar leren in plaats van over en naast elkaar.’

    ‘Deze opening is goed’, zegt SP.A-onderwijsspecialiste Caroline Gennez. ‘Ze komt tegemoet aan het toenemend maatschappelijk besef dat de diversiteit van onze samenleving ook weerspiegeld moet worden in ons onderwijs. Het katholiek onderwijs verdient lof voor haar moedige stappen in de goede richting.’

    *

    *

    Laten we hopen dat dit een salvo is met los kruit. Een manier van in de kijker te willen lopen. Een poging om in gevlei te komen van Mekka & Pekka die ondertussen onderduims dapper dromen van hun eigen Moslim-scholen.

    Anders gezegd: terwijl de mensen bezig zijn met een vleugje Islam in de Christelijke Scholen (dat ze dus ‘voor de allerlaatste keer’, en ‘met de dood in het hart’: U kent de CVP-werkwijze) zal de wereld op zekere dag ontwaken met alleen maar Moskul-scholen.

    Zeer tussen haakjes: met de vroegere ‘schoolstrijd’ nog vers in het geheugen (Weg met Collard) vraag ik me af wat de ouders zelf hierover denken. Of zijn die al voor zover ‘onderworpen’, dat ze het hoofd in de (slinkxse) schoot willen leggen?

    Arme kudde, waar de herders de andere kant opkijken. Alleen Mgr Bonny heeft een zuchtje wind gevoeld door een losgelaten proefballonnetje. Nee, nee, er is nog niets beslist.

    Ach ja, ‘de ziel v/h Kind’: daar ging het toch om?

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     














    04-05-2016, 18:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3346

    *

    *

    *

    Het is misschien onvoldoende algemeen geweten, maar ‘verrijkers’ die na een kortstondige carrière als gecombineerde leefloner én vakbondsmilitant, kort nadien op de loonlijst van die vakbond geraken, zijn op slag welstellender dan Marc Coucke, Vlaanderens rijkste top-industrieel.

    U leest er alles over op http://www.seniorennet.be/Magazine/artikel/129/vakbonden-blazen-sociaal-overleg-op-om-zich-te-profileren-voor-sociale-verkiezingen

    Daarin leest U alles over het HOOLIGANISME van deze bloedzuigers die onder de mom het belang van De Kleine Man (wat oorspronkelijk de bedoeling is geweest –v.v.t.) een eigen Staat in de Staat hebben opgebouwd. Waar noch God noch Gebod gelden.

    Enig ter wereld! In Coburgia genieten zij daarenboven als wederdienst, van een vrijgeleide die in geen enkel ander land bestaat. Dat is namelijk hun beloning voor de medeplichtigheid aan de suprematie van de Franstalige zogenaamde ‘Élite’ die de Vlamingen sedert 1830 denken eeuwigdurend te mogen onderdrukken. Het volstaat terzake het persoontje van Cruella ONKELINX (PS) te vermelden, die volledige ruggensteun geniet van La Cour/Het Hof. La Onkelinx, die nota bene de half-Algerijnse kleindochter is van een… Kempisch oorlogsmisdadiger. Ge moet maar durven!

    *

    Ik beperk mij op deze blog tot de reactie van een beter ingelichte lezer (zie hieronder) die de bandeloze onwettigheid van de Pakbonden in een scherp daglicht stelt.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    Jan Schils

    Column Jan Schils
    Week- en dagbladjournalist Jan Schils bericht en duidt al 30 jaar de Europese en Belgische economie en financiën. Onder meer voor transport, energie en milieu.

    *

    Lezer Duhameau

    De 3 vakbonden samen behoren qua jaarlijkse omzet ( inkomsten aan lidgeld en overheidssubsidies) tot de grootste bedrijven van België, maar geen enkele wet is op hen van toepassing. Geen verplichting een jaarrekening neer te leggen, niet btwplichtig, geen ondernemingsraad, niet belastingplichtig. Hun eigen vakbondssekretarissen officieel het minimum loon uitbetalen omdat ze van alle voordelen (studietoelagen, sociale woning) zouden kunnen genieten; dat loon wordt dan met een riant niet officieel (dus ook niet controleerbaar) deel aangevuld. Dan nog durven eisen dat de fraude moet aangepakt worden, dat moet je maar durven.

    *

    *

    Bij mij kan het er nog altijd niet in, dat vakbondsmensen niet voor de Rechtbank persoonlijk verantwoordelijk kunnen gesteld worden voor de gevolgen van hun daden. Dat zij handelen in opdracht van, doet toch niets ter zake!

    Of moet de Jurist die de kat de bel aanbindt, nog geboren worden? Heeft de Advocatuur in het algemeen terzake misschien teveel boter op het hoofd? Heeft men daar ook schrik van de broodroof (of erger) die onvermijdelijk hun deel zou zijn?

    *

    Voor zover ik het kan oordelen, beleven we op dit ogenblik, met de VIER aangekondigde nationale stakingsdagen tegen de regering zonder PS/SP in het vooruitzicht, het moment der waarheid?

    Een enige kans voor het VBO, het Verbond der Coburger Ondernemingen, de werkgevers dus, om in afspraak met de Kleine Man, te scoren. Die hebben namelijk wèl rechtspersoonlijkheid en strijden dus met open vizier.

    ONLY IN BELGIUM: de vakbondskwestie is dus zo te zeggen, de eerste keer dat het Gentse Liegebeest gelijk moet worden gegeven!

    PS: het gehakektakoverde aangekondigde stakingen, die natuurlijk de economische schade (Zaventem) méér dan zullen verdubbelen, komt de Rode Manitous heel goed uit, misschien wel speciaal omdat op die manier de aandacht van de Islamisering wordt afgewend.  

    (Get) Digitalia

    *

    *

    *

     
















    04-05-2016, 17:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3344

    *

    *

    *

    *

    Enfin, U kent het verhaal. Het dateert uit de tijd van Gaston Geens Zaliger, uit het prille begin van wat ons voorgesteld werd als het begin van de Vlaamse Onafhankelijkheid en het einde van de kunstmatige on-staat Coburgia. Maar zowel dat ‘beter doen’ als die schijn van een zelfstandig Vlaanderen was weer typisch Tjevenwerk. Enerzijds veel beloven, en anderzijds de boel in de maling nemen.

    Hieronder vindt U een tijdsdocument uit mijn vroegere beroeps-sfeer waarover elk bekwaam fiscaal expert U (zonder beroep te moeten doen op de Manapa-piste of de Maagden Eilanden), desgewenst verder zal kunnen inlichten. Onder het motto: ‘Geef aan César wat aan César toekomt, maar vooral niet te veel’.

    Meer algemeen gezien, moet het iedereen duidelijk maken, dat het Coburger Mysterie van Financiën met VLABEL een muis gebaard heeft. Enfin, U ziet maar.

    *

     

    *

    De fabèl van VLABEL

    *

    Rechtszekerheid blijkt in Vlaanderen helaas een fabeltje… in het bijzonder wanneer de Vlaamse belastingadministratie (Vlabel - sinds 2015 volledig bevoegd voor schenkingen en erfbelasting) een nieuw standpunt inneemt. Zo heeft Vlabel sinds maart erfbelasting op geschonken levensverzekeringen, ook al werd er reeds schenkbelasting betaald op het ogenblik van de schenking. Begin april heeft Vlabel opnieuw een zeer betwistbaar standpunt ingenomen, dit keer over schenkingen met voorbehoud van vruchtgebruik voor een buitenlandse notaris.

    Het komt vaak voor bij vermogensplanningen dat roerende goederen zoals een effectenportefeuille geschonken worden aan de kinderen met voorbehoud van vruchtgebruik. Om te vermijden dat hierdoor schenkbelasting dient te worden betaald, wordt de schenkingsakte verleden via een buitenlandse (vaak Nederlandse) notaris. Indien de schenker dan nog meer dan drie jaar blijft leven was er geen erfbelasting meer verschuldigd. Een sinds “mensenheugenis” algemeen aanvaarde manier van werken.

    Deze “Nederlandse-notaris-route” is blijkbaar een doorn in het oog van Vlabel die in haar nieuwe standpunt voorzien heeft dat schenkingen van gelden of effecten met voorbehoud van vruchtgebruik welke niet verleden zijn voor Belgische notaris (lees “waarop geen schenkingsrechten betaald zijn”) toch belast zullen worden met erfbelasting, ook al zit er meer dan drie jaar tussen de schenking en het overlijden van de schenker.

     

    Dit zou gelden voor alle schenkingen vanaf 1 juni 2016 zodat iedereen nog de kans krijgt om tijdig zijn of haar voorzorgen te nemen.

     

    Aangezien Vlabel met dergelijk standpunt ingaat tegen de wet en bijgevolg haar bevoegdheden overschrijdt, mogen we verwachten dat er de komende jaren heel wat gerechtsprocedures zullen volgen naar aanleiding van dit standpunt… De uitkomst hiervan zal echter nog jaren op zich laten wachten.

     

    In de tussentijd betekent dit dat schenkingen met voorbehoud van vruchtgebruik vanaf 1 juni 2016 slechts vrijstelling van erfbelasting zullen genieten mits er schenkingsrechten (3% of 7%) betaald werden. Alternatieven worden reeds geopperd zoals een schenking met de last van een levenslange lijfrente die op heden niet geviseerd is door het betrokken standpunt.

     

    Tenslotte dient ook rekening te worden gehouden met het meest recente standpunt betreffende de schenking met optioneel beding van terugkeer. Een beding van terugkeer laat toe dat de schenking terugkeert naar de schenker indien de begiftigde zou komen te overlijden voor de schenker. Hierdoor zijn er op de schenking geen erfbelastingen verschuldigd en kan de schenker terug een nieuwe planning opzetten, bv. naar de kleinkinderen toe. Om alle mogelijkheden open te laten bevat nagenoeg iedere schenking dergelijk beding van terugkeer en wordt dit als een optie voorzien. Net het feit dat het optioneel wordt voorzien is blijkbaar een doorn in het oog van Vlabel. Aangezien het beding van terugkeer in de praktijk zeer weinig toegepast wordt, stelt zich de vraag of u de kosten wenst te maken om een reeds uitgevoerde schenking aan te passen. Voor nog uit te voeren schenkingen kan u echter voorzien dat het beding van terugkeer niet langer “optioneel” is.

    *

    *

    Memento Homo….

    Om helemaal in de ban te blijven van successie- of schenkingsrechten, hieronder een mooie gedachte voor Uw eigen bidprentje….

    Wanneer je verdrietig bent,

    kijk dan in je hart

    en zie dat je huilt

    om wat je vreugde schonk.

    Kahil Gibran

    *

    PS

    Als tegenwicht wordt verwezen naar de datum van vandaag, 4 Mei, waar, op die dag (1945) het begin van het einde viel van het Derde Rijk van A.H. begon.

    Het zijn meteen ook dagen, waarop La Märkelina heel wat toontjes lager zou mogen zingen….

    1870 (Frans-Duitse oorlog) – ’14-’18 (Eerste Wereld Oorlog) – 1939-1945) (Tweede Wereldoorlog) – Schengen (1985) – Immigratie-crisis en doorgedreven Islamisering EU (2012)….

    Een waslijst van oorlogen en oorlogsmisdaden, waarvan het einde blijkbaar nog niet in zicht is….

    Ja Ja, het al-oude S.A.-lied blijft naklinken:

    Wir werden weiter marschieren

    Wenn alles in Scherben fällt,

    Denn heute da hört uns Deutschland

    Und morgen die ganze Welt.

    *

    Te beluisteren: https://youtu.be/QgeRA4IkECo

    *

    (Get) Digitalia

     

    *

    *














    04-05-2016, 14:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3343

    ***

    Woensdag 4 mei 2016

    Zon 6u11-21u09

    H Floriaan

    Florian, die Florian, nog wel een sneeuwhut bouwen kan

    *

    *

    *

    *

    Een kat die in slechte papieren zit, maakt rare sprongen. U moet niet vragen waar duizenden van zo’n katten toe in staat zijn. Vooral als het gaat om hun eigen naakte bestaan.

    Enfin, die miljarden boetes voor ongehoorzaamheid zijn nog niet in een Wet gegoten, ‘ze liggen op tafel’ om openlijk gedebatteerd te worden.

    Maar de uitslag staat al vast. Anders zwaait er wat! Want de E.U. komt, om zijn zelfmoord tot een goed einde te brengen, veel geld tekort. Sedert de laatste dagen van Het Derde Rijk, in puin geschoten en gesmeten door de Vrije Wereld, eind april 1945, weten we immers, ‘Das die Räder mussen rollen für den Sieg’, m.a.w. dat er weerstand tot de laatste snik werd geëist, Joseph Goebbels had het overal in dreigende letters op alle muren in Berlijn laten aanbrengen….

    Zonder zwartkijker (!) te willen zijn, verwacht ik toch heel binnenkort dezelfde boodschap overal op de binnenmuren van het glazen Euro-Paleis.

    Dit, als tenminste dit Hellegat ondertussen niet het lot van een totaal kapot geschoten en uitgehongerd Berlijn heeft moeten ondergaan….

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    “€ 250.000,- boete per geweigerde ´vluchteling´.”

    *

    BRUSSEL – Europese landen die weigeren mee te werken aan de spreiding van “migranten” en “vluchtelingen” moeten een boete krijgen van mogelijk wel € 250.000,- per “vluchteling”. Dat is de strekking van een plan van de Europese Commissie, schrijft The Financial Times dinsdag op basis van ingewijden.

    De Europese Commissie praat al langer over de hervorming van het Europese asielbeleid. De boete is een van de meest controversiële onderdelen van het plan, dat woensdag officieel wordt gepresenteerd. Onder anderen vicevoorzitter Frans Timmermans pleit al maanden voor een herverdeling van migranten en asielzoekers, maar voornamelijk Oost-Europese landen verzetten zich hevig tegen elke vorm van quota.

    De ingewijden zeiden tegen de krant dat in de conceptversie die maandag is opgesteld het sanctiebedrag is vastgesteld op € 250.000,-, maar dat dit nog kan veranderen. Voor een land als Polen, dat als het aan Brussel ligt 6200 “migranten” moet opvangen, zou de ‘afkoopsom’ in het huidige voorstel neerkomen op zo’n 1,5 miljard euro.

    Bron:
    www.telegraaf.nl
    (h/t “Jan Wandelaar”)

    *

    *

    We gaan dus troebele tijden tegemoet. Turkey’s, Turkse militaire overal in Europa op spionage, ‘verrijkers’ waarvan 10 à 20 % geoefende extremisten zijn, overal Moslim-leerkrachten of haatpredikers in de Mosketen; mein Liebchen, was wollst du noch mehr?

    Onze Verlichte Grote Verstanden ondertussen hebben alleen tijd om zich bezig te houden met subsidies, het zij voor ‘alternatieve energie’ of voor de honderden nieuw-erkende Mosketen.

    De rest? Die staat in de sterren geschreven, maar weegt niet op het geweten van de Regeerders. Tenzij misschien de vraag, om de Ronde van Frankrijk volgend jaar misschien naar Antwerpen kan gelokt worden.

    O tempo, O Mores!

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     

     
















    04-05-2016, 12:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    03-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3342

    *

    *

    Jean-Claude Juncker, voorzitter van de EU-commissie.

    *

    *

    De tijd van ‘De vadsige Koningen’(634 -751), d.i. de laatste v/d Merovingers uit de vroege Middeleeuwen, van waar wij kennis hebben van de omhoog gevallen nietsnutten, ‘De Hofmeiers’ is terug van weggeweest. Sedert die tijd heeft de Profeet Mohammed uit Mekka De Zwarte Steen uit de Ka’ba als kloppend hart van zijn ‘Godsdienst’, tot wereldmacht doen uitgroeien. Een stuk ruimte-rots dus, daar waar de Hofmeiers tenminste nog een warm-kloppend hart op die plaats hadden.

    Zuipschuit J-Cloot Juncker is daar één van. De foto hierboven is genomen omdat hij, als De Mensenzoon in levenden lijve, de woeste baren wil kalmeren. Hij moet dus op dat ogenblik goed onder het theewater gezeten hebben. Waarbij hij suggereert dan de naam JUNCKER, gekend als de

    JU-87,

    ooit als STUKA, de duikbommenwerper der Luftwaffe van Herman Goering, het zogenaamde ‘Sturzkampflugeug’, de schrik van het Vrije Westen is tijdens WO II. Deze vliegtuigbouwer was (en is nog steeds) gevestigd in Dessau maar produceert nu onder de naam AIRBUS.

    Tijden veranderen, mensen niet.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    EU geeft Turkije morgen groen licht voor visumvrij reizen naar Europa"

    3/05/16 - 02u08 Bron: Belga

    *

    De Europese Commissie geeft Turkije waarschijnlijk morgen groen licht voor het visumvrij reizen naar Europa. Dat melden verschillende media. Het land voldoet volgens ingewijden aan bijna alle voorwaarden.

    De Turkse regering krijgt nog wel wat huiswerk mee, maar in principe mogen Turken wat de commissie betreft komende zomer met een biometrisch paspoort door de EU reizen. De inschatting in Brussel is dat er nog vijf verdragen en regelingen zijn waar Turkije niet helemaal aan voldoet, aldus NOS.

    Hoe Turkije op korte termijn zal voldoen aan voorwaarden als de vrijheid van meningsuiting, het recht op een eerlijk proces en een betere bescherming van minderheden, blijft de vraag, klinkt het bij BBC. Europa staat echter onder druk om de vluchtelingencrisis aan te pakken en zal zich dus waarschijnlijk aan het vooropgestelde plan houden. Turkije had tot 4 mei de tijd om aan de 72 voorwaarden te voordoen.

    Als de Europese Commissie het officiële besluit heeft genomen, heeft Turkije tot juni de tijd om de benodigde aanpassingen door te voeren. Voor die tijd moeten ook de Europese regeringen, de 28 nationale parlementen en het Europees Parlement zich erover uitspreken.

     

    De commissie verwacht dat maar een beperkt aantal mensen zal reizen met het nieuwe biometrisch paspoort, aangezien lang niet alle inwoners van Turkije zo'n paspoort hebben.

    Het visumvrij reizen maakt deel uit van de vluchtelingedeal tussen de EU en Turkije die in maart wel gesloten. Daarbij worden migranten die illegaal in Griekenland aankomen teruggestuurd naar Turkije als ze geen asiel aanvragen of als hun aanvraag is afgewezen. Voor elke Syrische migrant die wordt teruggestuurd naar Turkije, vangt Europa een vluchteling op die wel een correcte asielaanvraag heeft ingediend.

    *

    *

    *

    De Turkey’s zijn dus vanaf morgen 4 Mei 2016 ‘definitief’ massaal in aantocht. Maar geen paniek, dat zullen uitsluitend dragers zijn van een speciaal biometrisch paspoort met een looptijd voor visum-vrije militaire inspectie-tochten van max. ZES maand.

    Een speciaal daartoe bestemde biometrische politiecel is in oprichting over heel Europa om die dingen in de gaten te houden. Wie betrapt wordt op fraude, gaat over de knie voor 100 zweepslagen op de blote kont.

    Sultan Erdogan moet voor zijn land wel eerst zijn huiswerk inleveren: de vrijheid van meningsuiting, het recht op een eerlijk proces en een betere bescherming van minderheden. Enfin, deze paar kleinigheden, buiten nog de andere 72 voorwaarden. Ja, U heeft het goed gelezen! 72 voorwaarden!

    Tiens, tiens, zegt mijn slecht karakter: zou de E.U. een beetje al te cynisch maar ook àl te doorzichtig juist 72 voorwaarden gesteld hebben, precies evenveel als hen die 72 dagverse maagden als eeuwige voldoening wachten bij Allah?

    En ja, over die bio-chip in iemands paspoort, verwijzen wij naar http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Diensten_in_het_buitenland/biometrie

    voor o.a. baardloze kinnebakken, onbedekte voorhoofden en andere, voor Muzelmannen onmogelijke voorwaarden. DNA-gegevens alsook religieus getinte achtergrond van betrokkene zijn voor morgen. Met zo’n van kop tot teen ingebusselde Moslims zijn we dus nog niet aan ons nief papatjes. Het zou onderling nochtans van levensbelang kunnen zijn van elkaar te weten of de ene Moslim die tegenover de andere komt te staan op de Grote Markt van Bruxellabad nu Soenniet, Sjiïet, Whallahbiet of nog ’n andere soort shiet is. Voor we het beseffen, zijn die al elkaar de kop aan het afslaan en raakt Mayeurs rioolstelsel verstopt van het bloed.

    Of het dragen van een kromme kleine dolk of mini-kromzwaard toegestaan is of niet, is een van die 72 punten waarover niet wordt gecommuniceerd. Maar aangezien alles nog ‘op tafel gegooid ligt’, is er wel nog veel bla-bla-bla en zijn er nog veel meer boterhammen nodig.

    Surtout de natte droom van het koppel Merkel-’t Hollanderke, de aanvoer van nog meer miljoenen ‘verrijkers’, is cruciaal. Erdogan, in het nauw gedreven door de vele aanslagen in zijn land, kreunt onder de terugloop van het Europees toerisme, en zit dus dringend verlegen om de hem toegezegde 6 miljard Euro.

    A horse for his Kingdom, het zijn de woorden van Richard II van Engeland. Hoewel mismaakt van geest en lichaam is hij in staat tot sluwe politieke manipulaties, genietend van zijn eigen kwaadaardigheid.

    Deze laatste verszin komt niet uit mijn koker (ik zou niet durven) , maar uit die van William Shakespeare zelf. Die is, want al vele jaren gestorven, dus veilig voor elke tiran, dus ook die Erdogan.

    In zijn geval mocht Shakepeare gerust de vinger op de wonde gelegd hebben door te schrijven, geen ‘horse’, maar ‘big money for his pocket’.

    *

    Na de bio-massa om te verbranden, nu de eer aan het bio-metrische om ongehinderd te reizen. Is goed for the Bücka, de Borsa en de Kela. Zo’n paspoort gaat er in als schuimend kalisje-sap!

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     

     
















    03-05-2016, 18:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3341

    *

    *

    Typisch toch dat duimpje: niet wij, maar de anderen zijn de oorlogsstokers…..

    Ash Carter. ©AP

    *

    *

    Herinnert U zich nog? Eerst waren het er 16.000 die daar gezet werden om de Poet uit zijn tent te lokken. Daar komen er nu 4.000 bij. Heel misschien, of integendeel juist heel zeker. Dat hangt er van af.

    16.000 + 4.000 = 20.000

    Maar of deze boekhoudkundige getallen kloppen met de mannen en het geweld in het veld? Tja, dat mogen we lekker nog niet en misschien wel nooit, weten….

    Zelfs zonder een spionkop te hebben op het NAVO-hoofdkwartier in het Hellegat Bruxellabad, voelen wij al aan onze kleine teen dat er druk wordt gezet om de Poet te dwingen in te stemmen met het inpikken van Die Joekreen als zoveelste Ledemaat-Lidmaatschap van het Europees Monster. Wat wapengekletter aan zijn eigen grenzen, wat koteren in de zaak van de Krim om ook daar het vuur aan de lont te krijgen, en de Rijke Nonkels uit Amerika hebben eens te meer hun zin gekregen. Rusland krimpt, zij groeien. Of wat had U gedacht? Wie daar niet mee akkoord gaat, ondergaat hetzelfde lot als Sadam Houssein in Irak of Assad in Syrië en Kolonel Khadafi in Libië: burgeroorlog door Islam-gestook na Amerikaanse inmenging, opstoot van Muzelmannerij, met telkens de meest kwalijke gevolgen daarvan voor het Avondland.

    Of hoorde gij niet goe?

    Gelukkig hebben wij in ieder geval al vele jaren in ons gezinnetje Het Manneke van de Mane (*) Inderdaad: niemand weet nog dat, maar maandag, dinsdag en woensdag waren/zijn De Kruisdagen’ van start gegaan, die naar Oud-Christelijke traditie, die ja juist voor O.L. Heer Hemelvaart op Donderdag, overmorgen 5 Mei valt.

    Noteer dat Hemelvaartsdag één der Hoogdagen is, die dreigt te worden vervangen door het Offerfeest. Of het Suikerfeest: daar is men nog niet helemaal aan uit.

    Deze drie opeenvolgende bid-processiedagen die teruggaan tot het jaar 471 na Christus waren oorspronkelijk bedoeld om hemelse bescherming tegen alle soorten rampen en nood af te smeken, later ook om de zegen over de vruchten der aarde af te smeken. Naar progressieve normen, allemaal truut en zever. Voor wie niet beter weet.

    Het ziet er naar uit (moesten er nog voldoende priesters zijn om die processies gestalte te geven, qui non, dank zij de doorgedreven ‘secularisatie’) dat de tijden rijp zijn om opnieuw de Hemel te bestormen voor bescherming tegen nood zowel de nood door wapengeweld, als de nood door hongersnood.

    De wereldberoemde Cruyff-uitdrukking heeft hier niets mee te zien, maar het geeft Digitalia de kans om reclame te maken voor gezegd “Manneke uit de Mane”, een West-Vlaams folkloristisch & humoristisch drukkers-initiatief op miniformaat die welgeteld al 94   jaren bestaat (°1881). Rond de jaarwisseling in iedere betere boekhandel beschikbaar.

    Of U hiermee de verschrikkingen en de gesels van de aanstaande Amerika-Navo wereldverschrikking beter zult doorstaan, tja, daarover wordt U geen enkele vertroosting geboden. Dat soort vertroosting is alleen, als naar gewoonte, te vinden in geknielde toestand, de handen in vertwijfeling ten hemel gestrekt. Of, meer concreet, in het stemhokje bij de snel naderende verkiezingen die er zitten aan te komen.

    Zich wenden 1° Vlaams Belang, en 2° Donald Trump, de toekomstige President van Amerika.

    *

    (*): http://users.telenet.be/johan.roelstraete/vkmanneke.htm

     

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    NAVO overweegt extra troepeninzet aan Russische grens

    *

    De NAVO overweegt het inzetten van extra troepen aan de grens met Rusland. Dat heeft de Amerikaanse minister van Defensie Ash Carter gezegd, meldt The Washington Post.

    De Baltische staten Estland, Letland en Litouwen hebben de NAVO gevraagd om extra aanwezigheid, als een buffer tegen Russische agressie.

    In totaal zou het gaan om 4000 extra militairen, die afwisselend in de Baltische staten en Polen gelegerd kunnen worden. De helft van de militairen zouden afkomstig zijn uit de VS, de andere helft uit Europa.

    Volgens Carter is de extra troepenmacht één van de opties is die binnen de NAVO wordt besproken. Hij zegt ook dat hij verder niet vooruit wil lopen op die gesprekken. De Amerikaanse minister van Defensie is momenteel in Duitsland. Definitieve beslissingen worden volgens Carter waarschijnlijk niet genomen tot de NAVO-top in Warsaw, deze zomer.

    *

    *

    Ja Ja, hierboven bij de Inleiding heeft U, zonder het te beseffen, kennis gemaakt met de verlate 1 Mei-boodschap van Digitalia. Mocht U dus overwegen zich voortaan “Het Manneke uit de Mane” aan te schaffen, dan is dit, anders dan alle Socialistisch 1 Mei-gezwam, een tastbare verbetering van Uw bestaan hier op dit ondermaanse tranendal. Geen Rood gezwam in de lucht voor nog meer Rode bucht, maar de twee voeten op de grond.

    Stem, in Uw eigen belang, het Vlaams Belang

    *

    Uit dat ‘Manneke van 5 Mei 2016:

    In de KULAK werd gisteren alles afgezet door de politie, de Staatveiligheid, het FBI en vier helikopters. De Amerikanen hadden een gecodeerd bericht van gsm’s onderschept:

    -      Eh, gewaart gisteren nie op de party met joen crush.

    -      Pff, nin’k, al dat laweit, house is voor zot te kommen, liever boombal. ‘k, Hé Sagaert zijn tekst geleerd. Met de Bama meug je voor niks meer gebuisd zijn.

    -      Jo, Bama, ze kunnen joen algelik voor dit niet pakken.

    -      Didjie, g’had dat eerder moeten zeggen.

    -      Hè je ton heel den dag geleerd?

    -      Nin’k, ‘k ben met Bompa naar de schietinghe geweest.

    -      Schiet ie hem nog met de boge?

    -      Eer fors, want ’t zit poer achter.

    -      Voor een blauwe plastieke blomme af te schieten.

    -      Hij hèt juste a tak geraakt en ton was ’t pris. “Rot,” zei den Bompa, “ de gaai is afgeschoten. Laat ons nog nen trappist of ne palm pakken en zijn naar rus.”

    In De Nevada-woestijn had de NSA-computer groot alarm geslegen, want hij had onthouden: PARTY, CRUSH? White house? Bomb? HARD SEMTEX, G. BUSH, OBAMA, DEAD, JIHAD, TON, BOMB, BOGUS, AIR FORCE, BLOW, PLASTIC, ATTACK, TON, ROAD SIDE BOMB, IS, TRAP, NAPALM, PACK, NARUS … en al de rest was gedecodeerd in een taaltje waar dat de Narus Software kop noch staart aan kreeg. Een aanslag was vermeden. Chance dat de Campusrector zijn volk beter verstond dan de NSA.

     

    (Get) Digitalia

    *

    *

     

     














    03-05-2016, 17:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3340

    *

    Dinsdag 3 mei 2016

    Bloeimaand

    Zon 6u12-21u17

    HH Apostelen Filip en Jacob de Mindere

    Als het op Sint-Philippus regent, dan is de oogst gezegend

    *

    *

    Misschien iets voor Peumans?

    *

    *

    Dat een gewone Minister niet kan rekenen, tot daar en dat is voldoende bekend. Meer dan 100 jaar geleden dichtte Guido Gezelle met kennis van zaken al volgend versje:

    Waar slaat men geld kapot met hamers?

    ’t Is in Brussel, in de Kamers…..

    Maar dat een Minister-President, de Primus inter Pares van alle Ministers er maar liefst 5 keer te ver naast zit, is zelfs voor de eerste de beste voddenmarchand genoeg om aan de deur te worden gezet.

    Ikzelf ben ook nooit een as geweest in het rekenen, tenzij met de machine (!) maar ik weet toch het verschil tussen 5-6 miljard besteden aan overtollige uitgaven of die besteden aan een beetje menselijker pensioenen voor onze bejaarden. En ja, ik steek niet weg daarbij enig zelfbelang te laten spelen. Coburgia zorgt niet voor mij, dus zorg ik als weerbots niet voor Coburgia….

    Het grote verschil is, dat wij, de gewone burger slechts kunnen ‘spelen’ met ons kleine beetje eigen geld, en dat Munsters dat ook kunnen, spelen met ons eigen kleine beetje geld. Ze spelen dat zelfs zeer bedrijvig met geld, maar nooit met hun eigen geld. Altijd met het geld van anderen.

    We mogen tenslotte ook niet vergeten, dat waar maffia, bloed-diamanten en mensensmokkel regeren, er voor gewoon regerings-werk geen tijd meer is.

    Ja Ja, over die bio-saga is het laatste woord nog niet gezegd. Persoonlijk staat mijn besluit al vast: terug naar de natuur en dus naar de intrekking van het verbod op het verstoken van de eigen tuinafval.

    Mijn persoonlijke milieu-barometer slaat daarvan tilt, alleen nog maar bij het horen van dit heugelijk nieuws. Geen duizenden tonnen bio MASSA dagelijks opstoken, maar tweemaal ‘s jaars een klein hoopje verdorde bloemetjes en verdorde takjes uit eigen tuin. Waarbij er niet eens Ministers voor moeten bestaan….

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Prof nuanceert Bourgeois: "Voor biomassacentrale zijn er 200 windmolens nodig"

    2/05/16 - 14u19 Bron: Belga

    *

    "Om het equivalent aan energie te realiseren dat overeenkomt met de geplande biomassacentrale van ongeveer 200 megawatt, zijn er circa 200 windmolens nodig." Dat zegt prof. dr. ir. Johan Driesen van Energyville. Energyville is het samenwerkingsverband van de energiegroep van KU Leuven, het Vlaams Instituut voor Technologisch Onderzoek (VITO) en het Interuniversitair Micro-elektronicacentrum(Imec).

    Professor Driesen noemt de bewering van Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) dat er 1.000 windmolens nodig zijn om het equivalent aan energie van de biomassacentrale in Gent te halen "een beetje overdreven".

    "We gaan ervan uit dat een biomassacentrale bijna constant draait, dat wil zeggen zo'n 7.500 uur per jaar. Bij een windturbine die doorgaans een grootte heeft van drie megawatt, is men anderzijds afhankelijk van de windsnelheid die varieert naargelang de plaats waar gebouwd wordt. Daarom rekent men met een capacity factor. Bij een turbine op het land in Vlaanderen rekenen we met een factor 3 ten opzichte van een quasi constant draaiende centrale. Je hebt dus drie keer meer windmolenvermogen nodig om op het niveau van de biomassacentrale te komen."

     

    "Om aan de circa 200 megawatt van de biomassacentrale te komen rekent men dus 200 maal drie (capacity factor), wat 600 megawatt oplevert, gedeeld door drie omdat een windturbine 3 megawatt is, wat betekent dat er 200 molens nodig zijn om de biomassacentrale te vervangen."

     

    "Als men dit met zonne-energie wil realiseren, dan rekent men met een factor 6 à 7, en is er meer dan 1.000 megawatt aan zonnepanelen nodig. Er zijn dus meerdere oplossingen, maar een grondige systeemstudie moet aantonen wat de beste combinatie van oplossingen is", aldus prof. Driesen.

    *

    *

    Kijk, mensen, en dan moet er mij nog iets van het hart, nu Moe Torteltrees (hopelijk) voorgoed in de coulissen is verdwenen. Beladen met de Socialistische eeuwige schande, de Zwarte Piet der ecotax, die eigenlijk de verpersoonlijking is van Turtelfrea.

    Waarom dient dat mens geen Klacht, zelfs met Burgerlijke Partijstelling daaraan met een mooi lintje vastgeknoopt, wegens laster en eerroof? Het zou bijna een post mortem ezel stamp kunnen zijn, die regeringen doet vallen….

    Hmm! Lekker!

    Waarom vermeldt nu eens niemand, noch goeden noch slechten, dat FREYA VDB al die onzalige miljarden heeft uitgegeven aan onzalige zonnepanelen die de gebruikers onzalige bergen gezinsgeld kosten. Zonnepanelen zijn misschien, heel misschien, wel een heel klein beetje goed, mits verstandig aangepakt. Allez, ik wil zeggen enerzijds wel en anderzijds weer niet goed.

    Maar Freya en verstandig zijn, dat rijmt niet goed samen. Eenmaal de Sossen geweerd uit de Regering, werd met man en macht gewerkt om de schade te beperken, zonder evenwel ooit met één woord te wijzen naar Freya. Integendeel, Peter Mertens van de PvdA schoof zijn aartsrivale Turtelmie die eer toe. En de perskoelies vonden dat plezant. Freya werd... gedekt door de omschrijving ‘Schulden uit het Verleden’. Oef!

    Ikzelf moet die Turteltrees ook niet. Maar de Waarheid heeft zo haar rechten.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

     

      














    03-05-2016, 13:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    02-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3339

    *

    *

    Oei Oei Barackske

    Bij nader toezien blijkt de hond geen schoothondje te zijn, maar een Bruine Beer

    *

    *

    De man, op deze blog al geruime tijd De Amerikaanse Zwarte Ongelukskater genoemd, weet dat zijn dagen als President van de Almachtigste Staat van het Heelal geteld zijn. Geteld, gewogen en te licht bevonden. Hem rest niet veel tijd meer om zijn 2de historische ‘missie’ af te werken. Dat is de vernedering van het uit zijn communistische asse verrezen Russische wereldrijk.

    Zijn eerste doel meent hij op zak te hebben: de doorgedreven Islamisering van het Avondland. Iets waarvoor hem in het Hiernamaals van een bevoorrechte positie verzekert is in het Rijk van Allah. De Wrede zij met Hem.

    Helemaal terloops wijzen wij hier op de desastreuze gevolgen die de Amerikaanse boycot gehad heeft (en nog altijd heeft) op de Vlaamse economie, inzonderheid voor wat betreft de export van onze landbouwproducten. Dat de Russische klant inmiddels voorgoed elders is gegaan, is zelfs voor de EU-Potentaten in dit verhaal nog geen komma waard. Daar immers, waar er gehakt wordt, vallen er altijd splinters. Gewoon de buikriem wat aanspannen, zich wat dieper buigen? En vooral …’s Maul halten’.

    Onze hoop is nu nog alleen gevestigd op de diplomatieke gaven van de Poet, om het zaakje te rekken tot de Aflossing v/d Wacht is geïnstalleerd. En dat de Amerikaanse Senaat ondertussen zijn gezond verstand gebruikt. Binnen een paar maand spreekt niemand nog van MOh Bama.

    Met het heen en weer slingeren van dit Amerikaans dirigeer-stokje in het achterhoofd, zal het de lezer gemakkelijker vallen de georkestreerde rellen tegen Donald Trump beter te begrijpen. Net als (in ’t klein!) de Coburger bio-saga, druipt het daar immers van bloeddiamanten en maffia-praktijken. Het Clinton Wife is er het levende bewijs van.

    Vergeten we vooral niet, Amerika is Het Land van de Onbegrensde Mogelijkheden waarvan het Hellegat Bruxellabad slechts een kleine afspiegeling is.

    Het wachten bij ons is vooral op de Blijde Intrede van het Vlaams Nationalisme teneinde de ‘Failed State’ een wrong in de goede richting te geven. Wat de Krim-mensen is gelukt in het tonen van zijn tanden, kan de Vlaming ook. Misschien zelfs beter. Bijten en klauwen zijn zelfs een integraal deel van ons Volkslied.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    “Geen Krim-deal” – Moskou wijst Amerikaans aanbod af

    Rusland zal niet ingaan op deals wat betreft de toekomst van de Krim – met deze woorden becommentarieerde de vicevoorzitter van de defensiecommissie Franz Klinzewitsj een voorstel van het Amerikaanse Congres om een opheffing van de sancties te koppelen aan de “teruggave” van de Krim.

    *

    In het Amerikaanse Congres werd zaterdag een ontwerp ingebracht, waarin werd voorgesteld om de sancties tegen Moskou alleen maar te beëindigen als Moskou het schiereiland de Krim in de Zwarte Zee zou “teruggeven” aan Oekraïne.

    “Het aanbod van de Amerikaanse leden van het Congres om een einde van de sancties te ruilen tegen de Krim toont aan welke voorstelling de Amerikaanse leidende elites van de rest van de wereld hebben”, becommentarieerde Franz Klinzewitsj, de vicevoorzitter van de defensiecommissie in de Federatieraad (het Hogerhuis van het Russische parlement). Volgens hem zijn de Amerikanen nog steeds niet in staat om te begrijpen dat “niet alles in de wereld gekocht kan worden”.

    “Rusland zal geen deals sluiten over de Krim. De toekomst van het schiereiland is definitief bepaald”, benadrukte de parlementariër.

    De Krim was in maart 2014 – na ruim 22 jaar in de onafhankelijke Oekraïne – weer tot Rusland toegetreden, nadat de bevolking van het schiereiland hier in een referendum met een enorme meerderheid voor had gestemd. Aanleiding voor het referendum was een nationalistische staatsgreep in Kiev.

    De nieuwe Oekraïense regering erkent de afsplitsing van de Krim niet. Westerse landen hebben ‘de va’ van president Viktor Janoekovitsj en de door de oppositie ingestelde regering in Kiev geaccepteerd, niet echter het Krim-referendum. Na de toetreding van het schiereiland tot Rusland legden de VS en – op hun aandringen – de EU sancties aan Rusland en de Krim op.

    Bron:
    http://de.sputniknews.com

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    De helpers van Beëlzebub, de Navo, wijzelf dus, zitten al klaar in onze pantsers en loopgraven aan onze kant van de Russische grens. Het inferno kan dus iedere dag losbreken. Een oude afgejakkerde vlieg, die een verkeerd manoeuvre uitvoert bij haar zoveelste landingspoging, kan genoeg zijn.

    Ik breng dit naar voor, omdat we straks die andere voorjaarsdag 10 Mei 1940 zullen herdenken, waar onze jongens, zoals nu de Navo-boys of onze ‘Blauwhelmen’, met minderwaardige middelen de strijd moesten voeren. Ieder ‘wederopgeroepene’ had wel een geweer zelfs met bijhorende bajonet (met hetzelfde identificatie-nummer), maar de munitie was schrap. Iedere 5de man had 5 patronen gekregen, en voor de rest konden zij dat geweer als slagwapen gebruiken tegen de Duitse pantser-mitrailleurs, vlammenwerpers en ander gesofistikeerd schietmateriaal. Geen wonder dat bij deze gewapende Aftocht, hun officieren de eersten waren om te vluchten…

    Dat laatste heb ik niet uit officiële bron, maar uit de oude familie-verhalen die ik pas op latere leeftijd leerde begrijpen. ’n Zieke Nonkel Robert, begin juni 1940 van schrik gestorven in Armentiers…. Het is maar één van de triestige familieverhalen.

    In al die tijd heeft de Vlaming dus niet veel bijgeleerd. Nu klinkt er echter geen ‘De profundis’ meer, want met de TVG van Het Vlaams Belang, is de Vlaamse Leeuw eindelijk wakker geschud.

    Het ogenblik is daar, om zich nogmaals te herinneren dat het nadeel van de opgedrongen Islamisering, ook se voordeel heeft. Vuist en voet de vane omtrent, U Vlaanderen totterdood.

    Leve de Vrije Herenigde Republiek der Nederlanden. Van de Zomme tot de Oostzee.

    PS

    Nu ik er aan denk, Napoleon Bonaparte, de Italiaans-Corsicaans Fransman heeft, lang vòòr A.H., ook al geprobeerd om het vel van de Russische Beer te verkopen. Ten gerieve van ons Barackske hieronder een Oud Liedeken over ‘Zwei Grenadie die waren in Russland gefangen’

     

    https://youtu.be/HJIixb27RTw?list=RDHJIixb27RTw

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

     

     












    02-05-2016, 18:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3338

    *

    *

    Net als wijlen de USSR

    dank zij de Sociaal Democraten…..

    *

    *

    Het is een passie geworden. Een verslaving. Iets opslaan ‘in the clouds’ en daar – voor later – bewaren. Een niet weg te drukken dwang, erger dan te moeten leven met een lege maag. Maar het doet mij mijn handicaps vergeten en het leven van elke dag dragelijker te maken… Enne, wat meer is: “ik jeune me daarin als ik een liedeke kan dichten. Ik jeune mij daaran, als ik dat liedeken kan.”

    De Duitse term voor deze passie is ‘Buchstabieren’, het vereeuwigen, het opslaan van teksten met dezelfde zorg als (met permissie) de Egyptenaren hun verhaal vastlegden in hiëroglyfen op hun graftempels van hun dierbaren. Het grote verschil: hier staat de digitale wereld ter beschikking, zij hadden De Steen van Rosetta. Wat op deze minuut aan het papier wordt toevertrouwd, is de seconde daarna (vertaald) in alle mogelijke wereldtalen. Vlaanderens roem op een schoteltje aangeboden door een totaal onbetekenend blogschrijverke.

    Wij, Vlamingen van Recht-door-Zee, weten waarom.

    *

    GEPLUKT BIJ

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

     

    Rien ne va plus

       ‘Nooit zag ik zo’n dure, ingewikkelde en fundamenteel inefficiënte Staat’

     

       Bovenstaande uitspraak komt van Matthew Kaminski, de hoofdredacteur van Politico, een internationale nieuwssite met hoofdkwartier in Brussel. Hij woont met vrouw en kinderen in Brussel (Elsene), is Amerikaan van Poolse origine en heeft tot zijn 10 jaar in Polen gewoond, waar hij het communistische regime heeft meegemaakt. Het was trouwens een van zijn redacteurs, Tim King, die het eerst over dit land schreef als ‘the failed state’.

     

       Dat het niet goed gaat met België, is een open deur intrappen. De infrastructuur wordt niet degelijk onderhouden; het budget ervoor daalt al tien jaar. Dat het in Wallonië nog erger is dan in Vlaanderen, is een magere troost. En dan hebben we het nog niet gehad over de Brusselse tunnels en musea en voor bijna alle problemen hier, die daarenboven in het zuiden van het land nog erger zijn dan in het noorden. Denk maar aan de ziektekosten en de werkgelegenheidsgraad. Om nog te zwijgen over de stakingen.

     

    Bij de politie schijnt het ook een grote ramp te worden. Ze zijn met te weinig en de nieuw aangeworvenen kunnen zomaar niet ingezet worden. Door de terreurdreiging wordt het allemaal alleen nog moeilijker. Dat er bv in Brussel iets structureel zou kunnen veranderd worden, wordt dan weer tegengehouden door de plaatselijke potentaten. Die vinden dat een stad van, zeg maar, een miljoen inwoners wel één brandweer kan hebben, maar zes politiezones nodig heeft. Verder heeft de politie er zelf voor gezorgd dat de luchthaven van Zaventem de veiligste van Europa is geworden, maar wat kopen we ervoor? Wie zich snel wil verplaatsen vliegt (voorlopig?) niet meer via Zaventem. De politiemensen die daar nu extra werk verrichten (waar ze zelf voor gevraagd hebben), kunnen bv niet langer de taken van stakende cipiers overnemen, iets dat – jammer genoeg – steeds meer voorkomt. In feite zorgen de vakbonden – zij weer! – er mede voor dat de politie straks al zijn taken niet meer aan kan.

     

       De aanwerving van ambtenaren door Selor, de dienst die het overheidspersoneel rekruteert, blijkt ook al een zootje te zijn en gedetineerden blijven in dit land hun stempelgeld trekken, zodat ze de staat twee keer geld kosten. Misschien zelfs meer want er zijn nóg achterpoortjes waarmee men hier geld kan krijgen zonder te werken: de zgz sociale uitkeringen, waaraan hier en daar niet mag geraakt worden wegens een niet meer bestaande privacy.

       Verder zijn er nog de problemen rond de kerncentrales, die volgens de federale regering niet zo erg zijn, maar waarvoor ze de hele bevolking straks wel jodiumpillen cadeau gaat doen. Of die over de Wet Major inzake de havens, waar dit land binnen een maand klare wijn moet schenken bij Europa, wil ze ook daarvoor niet veroordeeld worden. Op regeringsvlak blijkt er nu wel een akkoord te zijn met de vakbonden, maar Peeters wil niet zeggen wat er in dat akkoord staat, omdat het eind dezer maand eerst nog moet worden voorgelegd aan de syndicale achterban. Dat voorspelt weinig goeds als men weet dat daarbij ook het multitasken zit en het aanwerven van ook buiten ‘het kot’. De kans is dan ook groot dat straks het spreekwoordelijke kot weer te klein zal zijn.

     

       Tenslotte blijken er zo’n duizend opvanghuizen voor vluchtelingen leeg te staan, huizen waarvoor de gemeenten extra kosten hebben gemaakt. Kunnen ze die nu eens niet geven aan de eigen mensen die al jaren op wachtlijsten voor sociale woningen staan, of moeten we hopen dat er weer meer vluchtelingen komen?

    *

    *

    Dat van het archiveren ten persoonlijke titel die ter beschikking staat van de hele wereld elk in de eigen taal, komt zeker niet uit mijn koker, maar uit die van onze computer-technicus die ons regelmatig uit de penarie moet helpen. U dient namelijk te weten, dat jaren geleden, het schrijven ons nog werd aangeleerd met lei en griffel.

    Het is wel dezelfde manier van denken waarop wij hier, dank zij dat genie, de Italiaanse kranten lezen. Wat dus meteen inderdaad rampzalig is als… taalbad.

    ‘The failed State’: eindelijk ligt de Vader van deze Gedachte open en bloot voor onze ogen. Met daar boven-op de dodelijke diagnose voor Coburgia, het werk op conto van de ‘Regeringspartijen’ die 50 jaar en langer er over gedaan hebben, om ons Land naar de verdoemenis te regeren.

    ‘Zachte heelmeesters immers, kweken stinkende wonden’…

    En met de NV-A (Nieuwe Vlaamse Arrogantie) is het de laatste 2 jaar nog erger geworden. Ik breng daarvoor de woorden van Geert Burger, de opportunist, over de bio-saga in beeld. Enerzijds is dat fout, maar anderzijds weer niet. Twee totaal verschillende werelden in één enkele zin!

    Ja Ja, ‘Le nouveaux CVP est arrivé’, niet de Nieuwe Christelijke Volks Partij, maar de Nieuwe Criminele Volks Partij.

    *

    Maar maak U geen zorgen. Morgen zet Het Vlaams Belang al deze mensen in het kot bij de bezems.

    (Get) Digitalia

     

    *

    *














    02-05-2016, 18:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3337

    *

    *

    Duitse Pantzer Anno 1941 of 2061?

    *

    *

    In 1941 dacht A.H. zichzelve met eeuwige roem te kunnen bekleden door zijn mentor en vriend Jozef Stalin onverhoeds en valselijk aan te vallen met een overmacht van het aller modernste materiaal. We weten allemaal hoe dat is afgelopen. En nu, 75 jaar later, is de stand-up comedian Barack Houssein Mohalabama druk bezig met dezelfde fout te herhalen door de hele vertoning nogmaals te willen opvoeren. Alles tot meerder eer en glorie van de Profeet en eigenlijk ook een beetje van zichzelf.

    Maar wees maar gerust. Het Eeuwige Rusland zal dat klusje wel klaren, al zal dat niet op één been zijn. We hoeven ondertussen alleen de honderden miljoenen doden te bewenen, daarbij inbegrepen onszelf op de eerste plaats.

    Dat onze eigen Verlichte Grote Verstanden op onze kosten dat spelletje meespelen is ook normaal. De Verkochte Leugenpers ondertussen is bezig haar klassiek geworden patroon. Ondersneeuwen met bijkomstigheden. Met politiek-correcte ‘Brood en Spelen’, met het ophemelen van quasi dagelijkse ‘Festival Happenings’ om de Burgers de wurgende Islamisering te doen vergeten.

    A.H. zag de dingen, gezien de resultaten, eerder bescheiden. In die tijd was er alleen sprake van De Nieuwe Orde. Nu gaat het om De Planetaire Nieuwe Wereld Orde, wat een hele slok scheelt op de borrel. Nu worden de touwtjes niet getrokken door een Kleine Oostenrijkse Korporaal, maar door het collectief der Rijke Nonkels uit Amerika ondersteund door de Wereldbank.

    Google kent geen Engelse vertaling van het spreekwoord ‘Hoogmoed komt voor de val’. Zou deze wijsheid misschien tot in Amerika nog niet zijn doorgedrongen? Maar ach, als de Hemel invalt, zitten we er allemaal onder. Dik in de bullshit.

    Het Pentagon zal zich dus eerstdaags geplaatst zien voor Russische Iskander-super-raketten. Hierop kan een klein blogschrijverke, zolang er tenminste nog leven in steekt, alleen maar een goede vaart, en vooral een behouden thuis komst toewensen.

    Ad multos annos, Heren Oorlogstokers! Grote lantaarns met o zo kleine lichtjes!

    *

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    16.000 NAVO troepen nog nooit eerder zo dicht bij Russische grens

    *

    Absurde Westerse provocaties brengen oorlog met Rusland  dichterbij – Flashback: Plotselinge kernoorlog en vernietiging Westen halve eeuw geleden voorspeld in profetie van Noorse christin

     

    Duitse tanks en troepen opnieuw langs de Russische grenzen, deze keer vergezeld door Amerikanen en Britten. En dan nog durven Westerse media en politici met droge ogen te beweren dat het de Russen zijn die provoceren.

    Als vervolg op – en onderstreping van- het artikel van gisteren ‘NAVO, Merkel en Obama bouwen aan nieuwe oostfront tegen Rusland’ komt vandaag de mededeling van de Amerikaanse onderminister van Defensie, Robert Fork, dat de NAVO 4 bataljons met ieder 4000 soldaten langs de Poolse en Baltische grenzen met Rusland gaat legeren. Nog nooit eerder werden NAVO soldaten zó dicht bij de Russische grenzen geplaatst. Defensie analisten stellen dat de stap zonder twijfel tot nog meer spanning tussen Amerika en Rusland zal leiden, en het Kremlin niets anders kan doen dan hier militair op te reageren.

     

    Het is voor het eerst sinds de Nazi invasie van Rusland zo’n 75 jaar geleden dat Duitse troepen (1 bataljon) aan de oostelijke grenzen met Rusland komen te staan. Een zeer pijnlijke herinnering voor de Russen, die zoals u weet tijdens de Tweede Wereldoorlog 20 miljoen mensen verloren. De Amerikanen (2 bataljons) en de Britten (1 bataljon) werden zelfs nog nooit eerder zo dicht bij Rusland gelegerd.

    We begrijpen best dat mensen liever niet willen horen dat de NAVO onder Amerikaanse leiding uit is op oorlog met Rusland, en denken dat het zo’n vaart niet zal lopen. Wij hopen vanzelfsprekend dat het zover nooit zal komen, maar daarvoor is het naar onze overtuiging noodzakelijk dat de Europeanen zo snel mogelijk andere leiders kiezen, die breken met deze agressieve oorlogskoers van de Amerikanen, en weer toenadering zoeken tot Moskou.

    Vladimir Putin: IJzeren geduld, maar ook een IJzeren vuist

    Wat we tot nu toe weten over Vladimir Putin is dat hij aan de ene kant een ijzeren geduld en zelfbeheersing heeft, maar aan de andere kant niet zal aarzelen als eerste met ijzeren vuist toe te slaan als hij vindt dat de provocaties een te grote bedreiging voor Rusland beginnen te vormen, en oorlog nog de enig overgebleven optie is om het thuisland te verdedigen.

    De opbouw van het NAVO raketschild in Oost Europa –zogenaamd tegen Iran, maar in werkelijkheid tegen Rusland gericht- en de door het Westen georganiseerde staatsgreep in Oekraïne deed Putin reeds troepen en materiaal naar het westen verplaatsen. Toen zijn vele protesten tegen het raketschild geen enkel gehoor vonden, plaatste hij Iskander-M raketten in de buurt van Polen, Litouwen, Letland en Estland, de landen waar nu de 16.000 NAVO soldaten worden gelegerd.

    Deze raketten kunnen kernkoppen vervoeren, zijn niet te stoppen door afweerraketten, en zullen bij een toekomstige door de VS uitgelokte oorlog ongetwijfeld worden ingezet om de Westerse troepen in Oost Europa van de kaart te vegen. In dit kader wijzen we er nog eens op dat zowel het Pentagon als het Britse Koninklijke Defensie Instituut de afgelopen 2 jaar hebben geconstateerd dat de NAVO geen schijn van kans maakt tegen het inmiddels op alle punten sterkere Russische leger.

    Vervulling laatste deel profetie Noorse vrouw dichterbij?

    Christenen herinneren wij opnieuw aan de bekende en zeker het afgelopen jaar veelbesproken profetie van een Noorse vrouw uit de jaren ’60, die correct voorspelde dat Noorwegen rijk zou worden door olie, er ontspanning tussen Oost en West zou komen, en het Westen in snel tempo moreel zou vervallen en decadent zou worden.

    Na een tijd van ontspanning en ongekende welvaart zou Europa overspoeld worden met miljoenen migranten, zóveel, dat het grote onrust zou veroorzaken en veel weerstand zou oproepen. Tijdens die periode zou volgens de vrouw plotseling, op een onverwachte plek, de Derde Wereldoorlog uitbreken. Het Westen zou verliezen; Europa zou grotendeels met kernwapens worden verwoest. In deze periode zou Jezus Christus terugkeren, maar uit de eerste vertalingen van de profetie blijkt dat – in tegenstelling tot wat op veel christelijke sites en blogs is te lezen - onduidelijk is wanneer dat precies zal gebeuren.

     

    Xander

    (1) DEBKA

    *

    ‘Van de mare bereden’ is een oud Vlaams gezegde voor personen die duivelse hellegebeurtenissen op kap van hun medemensen aan het voorbereiden zijn. Maar dit is duizendmaal erger. Om dit te verwerken, heeft niemand op aarde de glazen bol van een Noorse madam nodig. Het onnoemelijke resultaat van al dat gestook is het kleinste kind meteen duidelijk en dus voor ieder menselijk wezen die dreigt geplet te worden tussen hamer en aambeeld.

    Vroeger, in de jaren ’40-‘60, was de dreiging geplet te worden tussen… hamer en sikkel. In onze dagen is dat geworden geplet te worden tussen de hamer van het Amerikaans expansionisme en het aambeeld van het Russisch realisme. Om het even de uitkomst van dit conflict: niemand in de Westerse Wereld zal dit nog beleven. Want dit is het einde van onze Beschaving.

    Van de woede der Amerikanen, Verlos ons, Heer.

    *

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     












    02-05-2016, 12:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3338

     

    ***

    Maandag 2 mei 2016

    Zon 6u14-21u06

    H Germanus van Schotland

    *

    *

    De Europese ‘Reconquista’ ingezet?

    *

    *

    Niet langer verdragen, maar

    terugslaan is de boodschap!

    *

    *

    Omdat de Vlaamse Samenleving in Noord Coburgia nog altijd bang blijkt te zijn van haar eigen schaduw m.a.w. altijd voort de 3 ‘Staatsdragende Partijen’ die ons Land naar de verdoemenis hebben geregeerd, blijft kiezen, zullen de goede voornemens van deze Partij-Dag voor de zoveelste keer wel dode letter blijven. Want ‘TERUGSLAAN’ valt buiten de Wet en is dus in werkelijkheid (voorlopig) een doekje voor het bloeden. We durven zelfs de Islammerij niet eens om schadevergoeding voor de aangerichte schade vragen! Wie zich ‘onderworpen’ voelt, heeft trouwens geen rechten meer.

    Maar mocht Het Vlaams Belang weer de oude worden, met meer dan 25% der stemmen, of, naar de 35% de PÖ (Oostenrijk) achterna, het FN (Frankrijk), achterna, de PVV (Nederland) achterna, de Lega Nord (Italië) achterna, de Catalanen, de Basken (Spanje), enz, achterna: dan zouden er in vliegende vaart nagels met koppen kunnen geslagen worden. Pegida wijst de weg, we hebben maar te volgen.

    Niet de vraag of de Muzelmannerij, de goeden met de kwaden, eruit moeten, is belangrijk, wel de vraag wanneer en hoe. Ze verzieken onze Maatschappij, ze zijn een wilde snelgroeiende bedreiging, zelfs voor iedere baby die nog moet geboren worden. Hen nog langer ongestoord dulden en vertroetelen is onze eigen ondergang.

    Goed, ze hebben het geprobeerd, zoals bij Poitiers (732), bij Lepanto (1571), voor de muren van Wenen (1683), terwijl aan hun succes in Spanje (711-1492) meer dan 700 jaar heeft geduurd. ‘No passeran’: deze vijfde keer op rij, ook een Spaanse uitdrukking uit de latere Spaanse Burgeroorlog (1936-1939) komt goed van pas.

    De Verschrikkelijke A.H. lukte het maar één keer om de wereld te bedreigen, en hij wordt afgeschilderd als de meest bloeddorstige tiran (na Stalin en Mao) aller tijden. Sedert Mohammed Al-Amin (de betrouwbare -571-632 – Profeet), pedofiele geesteszieke en massamoordenaar op woestijn-schaal heeft de Muzelmannerij grote delen van de wereld te vuur en te zwaard veroverd onderworpen onder de mom van een vrede-brengende ‘religie’ waarvan de hoofdtoon ligt op elkaar de kop inslaan.

    *

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Islamterreur: Ondergaan of Terugslaan

    *

    Vandaag (30/4) trok het Vlaams Belang alle registers open op de eerste nationale meeting na het drama van 22 maart. Onder de noemer ‘Islamterreur: Ondergaan of Terugslaan’ wil de partij haar immigratie- en islamkritische boodschap tot in de Wetstraat laten weerklinken.

    De voornaamste kritiek aan het adres van de regering luidde dat ze zich uitsluitend beperkt tot symptoombestrijding. De aangekondigde maatregelen zijn volgens het Vlaams Belang een pleister op een houten been en bieden geenszins een antwoord op het islamitisch terrorisme. Wie immers denkt dat de verlenging van de voorlopige hechtenis van 24u naar 72u of een uitbreiding van het enkelbandregime moslimterroristen op andere gedachten brengt, ijlt.

    De grondoorzaken: massa- immigratie, islamisering, het lakse veiligheid- en justitiebeleid blijven zo goed als onaangeroerd. Het Vlaams Belang lanceert in deze context het begrip ‘uitburgering’. Wie terreurdaden pleegt, terroristen verheerlijkt of ermee sympathiseert zet zichzelf per definitie buiten de samenleving. Deze zelfgekozen exclusie dient door de wetgever te worden geformaliseerd door hen de nationaliteit te ontnemen op basis van artikel 23 van het nationaliteitswetboek. De beperking van denationalisatie voor zij die beschikken over de dubbele nationaliteit dient te worden opgeheven. Verder wil de partij - naar Hongaars voorbeeld – een totale immigratiestop voor mensen uit islamitische landen, een doorgedreven uitwijzingsbeleid voor illegalen en criminele vreemdelingen en de invoering van permanente grenscontroles.

     

    De partij legt in haar betoog echter ook verantwoordelijkheid bij de samenleving. Volgens het Vlaams Belang laat de Vlaming zich te vaak degraderen tot lijdend voorwerp. Dat jihadistische ideeën steeds meer ingang vinden bij de moslimgemeenschap, heeft immers veel te maken met de verwatering en aantasting van ons eigen normen- en waardenkader. Hierdoor wordt de deur opengezet voor de vestiging van andere waardenkaders die conflicterend zijn met de onze. Dit lijdzaam burgerschap moet worden omgebogen tot een energiek en weerbaar burgerschap. Een term die volgens het Vlaams Belang verantwoordelijkheid, plichts- en normbesef en een actievere opstelling van ons allen vereist.

     

    Met een salvo aan wetsvoorstellen en een grootscheepse landelijke campagne geeft de partij de politieke aanzet om het roer om te slaan. De Vlaams-nationale partij legt hiertoe een beleidsraket van tientallen actiepunten op tafel. De voorstellen zijn verdeeld in drie beleidswerven:

     

    1. De-islamisering: de voedingsbodem droogleggen

     

     

       Uitburgering, denationalisatie en remigratie van geradicaliseerde moslims organiseren

       De erkenning van de islam en de daarmee samenhangende subsidiëring ervan intrekken

       Moskeeën onder permanent toezicht plaatsen

       Prediking in moskeeën respectievelijk in het Nederlands en het Frans opleggen

       Extremistische moskeeën sluiten en shariapredikers bestraffen, het land uitwijzen en desgevallend de nationaliteit ontnemen

       Jihadistische propaganda bannen en islamitische haatwebsites- en zenders uit de ether halen.

       Buitenlandse financiering van de islam in dit land droogleggen

       Het islamonderricht in de Vlaamse scholen afschaffen

       Een immigratiestop voor mensen uit islamitische landen

       De invoering van permanente grenscontroles

       Het bekomen van de nationaliteit bemoeilijken

     

    2. Terugslaan

     

     

       Opsporingsdiensten meer wettelijke mogelijkheden bieden en van islamitische terreurbestrijding een topprioriteit maken.

       Meer middelen en manschappen voor politie- en veiligheidsdiensten.

       Betere samenwerking, gegevensuitwisseling en -doorstroming met buitenlandse veiligheidsdiensten

       Alle door de staatsveiligheid gekende moslimextremisten preventief opsluiting bij acute dreiging.

       Oprichting van een centrale identificatiedienst voor vreemdelingen.

       Gecentraliseerd registratiesysteem waarbij de nationaliteit, de afkomst en de culturele achtergrond van daders wordt opgenomen.

       Jihadstrijders en hun handlangers bestraffen, desgevallend de Belgische nationaliteit ontnemen en uitwijzen.

       De wet op de vervroegde invrijheidsstelling afschaffen

     

    3. Weerbaar burgerschap

     

     

       Onze Westerse leidcultuur centraal stellen en afdwingen in àlle beleidsdomeinen

       Personen met de dubbele nationaliteit (niet-EU) uit regeringsfuncties en openbare gezagsfuncties uitsluiten.

       Dragen van extremistische symbolen in overheidsdienst verbieden

       Bindende loyauteitsverklaring voor nieuwkomers. Inbreuken dienen te worden gesanctioneerd met denationalisatie en uitwijzing.

       Oprichting van een centraal meldpunt voor islamextremisme gekoppeld aan een meldingsplicht van islamradicalisering voor ambtenaren.

       De invoering van een vrijwillige legerdienst.

       De in de eindtermen opgenomen burgerzin herijken aan de Westerse, democratische en Vlaamse leidcultuur.

    #Filip Dewinter #Anke Vandermeersch #BarbaraPas #Tom VanGrieken

    *

    *

    Tijdens de trage Middeleeuwen heeft de Spaanse ‘Reconquista’ er dan 700 jaar geduurd. In onze moderne digitale tijden zou dat dus veel vlugger moeten kunnen gaan. Vooral nu ze nog altijd de maskers niet helemaal hebben afgeworpen met hun ‘gematigd’ optreden.

    En precies door dat ‘gematigd’ optreden, zijn onze politiek-correcte Media in de val getrapt. Al is de EU daarvan wel de grootste organisator van.

    Moh Bahama speelt, wij dansen.

    Heeft U er ook op gelet, dat precies tijdens de 7 magere jaren van diens mandaat als Amerikaans President, er nog nooit zo intens vooral in Europa aan Islamisering werd gedaan? Nog vòòr zijn dood zal de als Moslim opgegroeide Houssein Barack Obama zijn plaats in de rij de Grootsten verdiend hebben. Vooral dat hij dat over onze eigen ruggen heeft geflikt, kunnen wij hem nooit vergeven. Hij verdient dan ook later in het Hiernamaals geen 72 maagden, maar 72 miljard duivels die hem onder zijn achterste het vuur constant opstoken om hem voor de eeuwigheid te doen sterven van de dorst.

    *

    (Get) Digitalia

    *

     

     














    02-05-2016, 09:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!