MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.848 VAN JE VRIENDEN MOET JE HET HEBBEN

     

    A.D. zondag 29 juli 2012

    848 VAN JE VRIENDEN MOET JE HET HEBBEN

     

    We zijn samen onderweg….

     

    ***

    Eerst had ze, na onze ruzie, van ver toegeroepen ‘Loop naar de maan’. Maar achteraf bedacht ze zich, en stuurde mij onderstaande mail. Nu zit ik met het probleem wat het ergste is. Van een samenleving met al die vreemde muskieten weet ik alles al. Van een ruimtereis nog helemaal niets.

    Het beste ware die vriendin een plezier doen : ook ik verkies de maan. Als ik tenminste daar ook al niet zal telaat komen! Simpel toch voor hen ; twee halve manen samenvoegen en klaar is Kees! Dus die vluchtroute is ook al afgesloten!

     

     

    Kroniekje over :

    Voor wie zijn verlof nog moet plannen heb ik hier een suggestie:

    Wees avontuurlijk en ga  eens illegaal ...

    ***

    Als je eens echt  iets bijzonders wilt meemaken, wees dan klaar voor  avonturen zoals je het zelf nooit voor mogelijk zou kunnen houden.

    Denk er eens over na en veel geluk bij het proberen!

    1.. Ga illegaal naar bv. Marokko,  Pakistan, Turkije, Afghanistan of Irak.

    2..Trek je niets aan van immigratieregels, visa, internationale wetten of andere belachelijke voorschriften.

    3.. Als je daar eenmaal bent eis je van de lokale overheid kosteloze medische bijstand voor jou en je hele familie.

    4.. Eis dat alle gezondheidswerkers vloeiend nederlands spreken en dat in hospitalen en verzorgingshuizen alle voeding  klaargemaakt wordt volgens jouw westerse eetgewoontes.

    5.. Eis dat alle wettelijke formulieren, aanvragen en inschrijvingsdocumenten in jouw taal vertaald worden.

    6.. Zorg dat je je zonder beperking voortplant. Neem plantgerief mee.

    7.. Wijs elke kritiek op dit onverantwoord kweekgedrag af met de woorden: "Dit heeft te maken met onze cultuur en godsdienst, daar begrijpen jullie niets van."

    8.. Behoud je oorspronkelijke identiteit.  Hijs een grote vlag van je westers land boven op je huis, hang ze voor je raam of aan je auto.

    9.. Spreek thuis en in het openbaar alleen Nederlands en zorg ervoor dat je talrijke kinderen hetzelfde doen.

    10.. Eis lessen over westerse cultuur in de moslimscholen.

    11.. Vraag een plaatselijk rijbewijs en het equivalent van een  SIS-kaart.

    12.. Aan de hand van deze documenten eis je al de andere legale voordelen op en beschouw je het bezit van deze documenten als een rechtvaardiging voor je onwettige aanwezigheid in Marokko, Pakistan, Turkije, Afghanistan of Irak.

    13.. Rijdt met je auto rond zonder verzekering of keuring en beschouw de plaatselijke verkeersregels als uitsluitend geldig voor de inboorlingen.

    14.. Dring erop aan dat alle lokale ambtenaren, gerechtsdienaars,agenten en iedereen die met je in contact komt Nederlands leert.

    15.. Organiseer protestmarsen tegen uw gastland en haar inwoners, zet je soortgenoten aan tot geweld tegen niet-blanken, niet-christenen en tegen de regering die je binnenliet.

    16.. Verlang dat je vrouwelijke familieleden zich niet moeten bedekken in het openbaar en dat ze geen burka moeten dragen.

    HIERBIJ WENS IK  JULLIE VÉÉL SUCCES! Dat is omdat we geregeerd worden door politiek correcte idioten en een aantal doorgedraaide theedrinkers die geleidelijk aan ons en onze kinderen naar de ondergang  drijven.

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : ach, dat onze meisjes en onze jonge vrouwen lastig gevallen worden op straat door ongemanierde bruine snot-apen : het vat enerzijds maar geven wat het inhoudt, en anderzijds : is dat niet het primitieve recht van de overwinnaar te kunnen beschikken over de vrouwen van de verslagenen? Ze hoeven niet eens halal te zijn, of zelfs haram : ze zijn gewoon njam njam!

    Hebben we allemaal te danken aan onze Grote Geesten, nog meest aan de Franstalige. Ief Leterme had gelijk, toendertijd, toen hij tot de vaststelling kwam dat onze Francofonen intellectueel niet in staat zijn om Vlaams te begrijpen. Naar prentjes kijken integendeel : hebben ze binnen de 24 uur begrepen! Wie een vrouw beledigt in de straat, zal dat voortaan slechts kunnen mits die eerst, gevazl per geval, een boete-bon  komt afhalen bij de pilitie. Het bedrag van die boete zal afhangen van de ouderdom en de bevalligheid van de te beledigen dame.

    Op zijn eigen haast onderkoellde toon beschrijft Guvaal de situatie. Volgens mij dient het slot van mijn voorgaand stukje daarbij aan te sluiten, maar Guido is een veel te erudiet man

    ***

     

     

    29-07-2012, 18:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.847 WIJ DACHTEN MAAR ZIJ DENTEN

    A.D. zondag 29 juli 2012

    847 WIJ DACHTEN MAAR ZIJ DENTEN

     

    Waregem Koerse en Verkiezingen :

     

    Wie wint : het paard of de ruiter? De NV A of het VB?

    ***

     

     

    Voor wie nog niet voldoende gemotiveerd was om af te haken bij De Schandaard, U vindt er hieronder drie ineens. 1° het zijn pedofielen ten opzichte van hun eigen taal die ze constant misbruiken, 2° ze huldigen hip hop springers in de politiek, in voorkomend geval Carl Hiybrechts, die er prat op gaat op de stroom mee te drijven en 3° het zijn vleeseters die zich gaarne vastbijten in het gewichtsverlies van een politieke tegenstander, in casu Zijne Excellentie Bart I, die in een paar maanden tijd 1/3 van zijn lichaamsgewicht wegchaste.

     

    Kroniekje over :

    Huybrechts: 'Goed bestuur is in dit België niet meer mogelijk'

    zaterdag 28 juli 2012, 09u28

    ***

    In een interview met De Standaard vertelt Carl Huybrechts hoe hij bij de N-VA is terechtgekomen, wat zijn ambities op gemeentelijk vlak zijn en ja, hij verklapt ook het oorspronkelijk gewicht van Bart De Wever - voor het dieet dus.

    In 2000 stond Huybrechts nog op de lijst van de socialisten in Antwerpen en in 2006 steunde hij Patrick Janssens. 'Ik was bang dat de stad zou overrompeld worden door extreemrechts.' Nu neemt hij deel aan de verkiezingen in Brasschaat voor N-VA en ambieert hij een schepenambt.

     

    'Ik leerde De Wever kennen in de studio's van Woestijnvis een jaar of zes geleden. Mijn BV-schap was toen al voorbij en dat van hem moest nog beginnen.' Uiteindelijk kwamen ze elkaar in die periode meermaals tegen en geraakten ze meer en meer aan de praat. 'Gaandeweg kreeg ik ook sympathie voor de partij.'

     

    Huybrechts noemt zichzelf nochtans geen typische Vlaams-nationalist. Hij komt uit een verpauperde Antwerpse bourgeoisfamilie waar thuis al eens Frans werd gesproken. 'Maar ik wil dat mijn land goed bestuurd wordt en dat is in de huidige Belgische constructie niet meer mogelijk.' Hij noemt de verschillen tussen noord en zuid te groot.

    Huybrechts was de mentor van Bart De Wever bij diens dieet. Hij legt tevens de laatste hand aan een boek over dat dieet.

    'Ik heb hem verteld dat ik bij sportarts Chris Goossens zou beginnen aan een Spaans dieet om in drie weken tijd vijftien kilo af te vallen - ik zat toen ook bijna aan honderd kilo.' Huybrechs bracht De Wever in contact met Goossens.'Bart was rijp voor de pluk. Hij zat diep. De onderhandelingen waren mislukt en, in tegenstelling tot wat veel mensen denklen, vond hij dat zeer frustrerend. Hij had een jaar van zijn leven besteed aan iets dat compleet mislukt was.'

    De Wever woog toen 142 kilo. 'Hij heeft het dieet voor zijn kinderen gedaan. In het boek vertelt hij hoe hij zich voelde toen hij voor het eerst met zijn kinderen ging zwemmen en dat hij dankzij het dieet een betere papa is geworden.'

    Het interview met Carl Huybrechts leest u dit weekend in De Standaard of hier in de e-krant

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : de rat race duurt nog 79 dagen, maar ten gerieve van persmensen die nu al op hun tandvlees zitten, ziehier een mooie beeldspraak die mij zeer goed uitkomt, omdat ze toepasselijk is op de Vlaamse Ontvoogding.

    De kiesstrijd is lijk een paardenkoers, met vooral één paard dat favoriet getipt staat? Heet is zo goed als zeker dat dat paard zal winnen. Maar komt de lof (en de prijzen) nu het paard toe,  of de jockey? Vast staat dat de een niet zonder de ander kan, en de ander niet zonder de een.

    Naar mijn bescheiden mening, gaat de meeste verdienste naar het paard. Maar de rol van jockey zie ik weggelegd voor het Vlaams Belang, want zonder jockey zou het paard gewoon in de wei blijven staan…..

    Cureus, hé, hoe de affiche van Waregem Koerse inspirerend kan werken! 

     

    ***

    29-07-2012, 11:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    28-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.846 BUSSEN OPBLAZEN EEN BELGISCHE SPECIALITEIT

    A.D. zaterdag 28 juli 2012

    846 BUSSEN OPBLAZEN EEN BELGISCHE SPECIALITEIT

     

    De specialisten leven onder ons.

     

    De studie-objecten ook…

    ***

     

    Van Hool in Koningshooikt maakt bussen, zeer goede bussen, en stelt noodgedwongen een zak vreemde snuiters te werk die overal kleine lieve bommetjes kunnen verbergen die later met afstandbediening kunnen tot ontploffing gebracht worden. Dat deden ook de arbeiders in de Duitsche munitiefabrieken tijdens de oorlog. Tweede feit : snuiters, maar andere dan die die daar werken, hebben zich gespecialiseerd in het herrie schoppen op bussen van het Openbaar Vervoer : ze houden de stoel voor latere handlangers warm. Derde feit : ze stellen vast dat ze dat quasi onbeperkt en ongestraft mogen blijven doen : ze worden alleen gefilmd….. Vierde feit : Bulgarije zowel als Burgas beginnen met dezelfde letter B. als België. Vijfde feit : het is wereldwijd bekend dat wij het Eldorado zijn voor bom-broeders. Zesde feit : onze steden zijn wereldkampioenen in het gebruik van DVAA (Drugs van Alle Aard). Die zijn, in tegenstelling tot VAA (Voordelen Alle Aard), niet belastbaar. Politie en douane zijn niet in staat om de aanvoer toe te schroeven. Drugs zijn de favoriete bezigheden van de vreemde snuiters,  die het geld broodnodig hebben voor hun oorlogjes. Vind het motief en je hebt de dader!

    Zevende en voornaamste feit : in ons land loopt in de grote steden meer dan genoeg studie-materiaal rond om zich grondig vertrouwd te maken met de Joodse fysionomie. Ervaring is de moeder van de bomkelder!

    Voilà. Case closed. Nu nog de medeplichtigen vinden, want de daders waren met z’n drieën.

     

     

    Kroniekje over :

    Dader aanslag Burgas heeft mogelijk Belgische identiteit

    Inge Ringoot − 26/07/12, 14u52  − Bron: belga.be

    ***

    De man die op 18 juli een zelfmoordaanslag pleegde op een Israëlische toeristenbus in het Bulgaarse Burgas had mogelijk de Belgische nationaliteit. Het federaal parket is hier echter nog niet over geïnformeerd door de Bulgaarse autoriteiten. "Op dit ogenblik is nog geen dossier geopend", aldus de woordvoerster van het parket. De Bulgaarse krant The Telegraph Daily schreef gisteren dat de dader vanuit ons land naar Bulgarije ging. Enkele Belgische kranten namen de informatie over.

    Bij de aanslag op een Israëlische toeristenbus kwamen op 18 juli, behalve de kamikaze, vijf Israëlische burgers en de Bulgaarse buschauffeur om het leven.

    "We zijn op de hoogte van de geruchten die in de media de ronde doen, maar we werden nog niet gecontacteerd door de Bulgaarse autoriteiten. Op dit ogenblik is er dus nog geen dossier over het onderwerp geopend, maar dat kan de komende uren veranderen", aldus Lieve Pellens van het federaal parket.

    In Bulgarije kon het gerucht ook nog niet bevestigd worden, aldus de Franstalige Bulgaarse radio BNR. Die verduidelijkt dat er verschillende versies over de mogelijke nationaliteit circuleren. "Op dit moment is er in Bulgarije nog geen officiële bevestiging", aldus de radio.

    De Verenigde Staten en Israël wezen de sjiitische beweging Hezbollah aan als de verantwoordelijk voor de aanslag.

    De zelfmoordaanslag vorige woensdag tegen een Israëlische toeristenbus in het Bulgaarse Burgas werd uitgevoerd met drie kilogram trinitrotolueen (TNT). Dat heeft Tsvetan Tsvetanov meegedeeld, de Bulgaarse minister van Binnenlandse Zaken. Bij de aanslag kwamen, behalve de kamikaze, vijf Israëlische burgers om. .

    Bulgarije heeft aan de grens met Roemenië 4,2 ton hasjiesj met een waarde van meer dan 40 miljoen euro in beslag genomen. De drugs waren bestemd voor België.

    Douaniers hadden de drugs gisteren aan de grensovergang Widin an der Donau in een vrachtwagen ontdekt. Dat deelde regeringsleider Boiko Borissov vandaag mee. Bulgarije en Roemenië zijn sinds 2007 lidstaten van de EU en liggen op de route van drugssmokkelaars naar West-Europa.

    Drie mensen, die de drugs vervoerden, werden volgens Borissov gearresteerd. Grote hoeveelheden drugs worden vanuit schepen in de Zwarte Zee gedropt, waarna vissers de drugspakketten uit zee oppikken, die dan in voertuigen verder getransporteerd worden, lichtte hij toe. .

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : onschuldig bloed vergieten, daar zijn de Muzelgriezels sterk in. En nu weet ik, dat Israël zich weer zal willen wreken, met nog meer bloedvergieten….

    Ach! Waarom heeft men na 9/11 het wespennest niet grondig vernietigd! De Islammerij is wel een draak met 7 x 70  koppen, maar met zijn allen hadden wij toch nog meer koppen? Atoomkoppen bedoel ik!  Als de Draak eenmaal de kop is afgehakt, is het ook Amen en Uit met vuur spuwen!

    Ook zal het dan Amen en Uit zijn met onze meisjes en jonge vrouwen te belagen. Boets ad 250 Euro uitdelen : daar zal veel volk komen naar kijken! Weer een maatregel waarmee onze Grote Geesten zich onsterfelijk belahelijk mee maken.

    Het zou veel efficiënter kunnen! Stuur mobiele verhoorkamertjes op de weg. Doel : ieder ‘verdachte’ die in de omgeving gespeurd wordt, wordt (kort) verhoord : vingerafdrukken + DNA-staal, foto’s en persoonsbewijs in de computer. Om geen heksenjacht te ontketenen, en steeds dezelfden op te pakken, wordt een speciale perforatie in dat persoonsbewijs geknipt zodat de volgende Oom Agent direct kan zien : diene gast zit reeds in ons systeem. Komt in aanmerking : m/v tussen 9 en 99 jaar.

    De binnendiensten van alle Oom Agenten wordt uitgebreid, om de camera-beelden die er nu veel meer zullen zijn, van kort te bewaken. Per 100 gespotte ‘verdachten’ wordt een Interventie-team gevormd van getrainde kleerkasten, die binnen de paar minuten ter plaatse kan zijn.

    O, er zou verzet komen van de Moslim Gemeenschap die zich (met reden) geviseerd zou voelen. Antwoord : voor dat jullie hier waren, hadden wij dat allemaal niet nodig! Maar wees gerust : van zodra jullie ophouden, cancelen wij ook deze burgerdienst…..

    Wat er gebeurt met de betraptee schavuiten? Gewoon binnen de 24 uur afleveren samen met hun terreur-materieel en in de toestand waarin ze zich bevinden) bij hun Ambassade met het verbod nog één voet buiten de voordeur en op op Belgische bodem te zetten.

    Ik schat het aantal op die manier te verwijderen personen op maximum 1.000. Na deze eerste ‘oogst’ zou er desnoods een rustpauze kunnen ingelast worden….Dat is de manier waarop er met primitieve Muzels moet onderhandeld worden de methode van de voldongen feiten. Want doen wij het niet met hen, ze zullen het binnenkort doen met ons.

    De Wrede van Allah weze met U!

    ***

    28-07-2012, 15:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.845 DE STAATSZENDER IS WEER EENS FOUD

    A.D. zaterdag 28 juli 2012

    845 DE STAATSZENDER IS WEER EENS FOUD



    Onoplettendheid, toeval, stompzinnigheid, of….

     

    Opzet?

    ***

     

    Om het even : als er maar kan nagetrapt worden tegen de Kerk. Alle middelen zijn goed… Een beetje intellectuele eerlijkheid mag niet verwacht worden, want het zijn dezelfde soort hoernalisten die ooit Notaris X erbij wilden lappen, en die nu ook Jürgen Ceder tegen het lijf heeft gelopen. Ze gaan over lijken, want ze weten zich de spreekbuis van de Grote Geesten….

    Mijn linker elleboog zegt dat de uren van Walter Pauli bij Knack geteld zijn. Heb Johan vanOvertveldt  bezig gehoord in Terzake met showmanneke Belet, en ik kan niet geloven dat zo’n integer man als hoofdredacteur wil genoemd worden in hetzelfde team als die str.ntschrijver. ’t Was weer ’t Pallieterke die mij wakker schudde!

    O ja! Intellecte eerlijkheid zou zich ook het woord ‘verjaring’ moeten herinneren…. We leven hier in een Rechtsstaat (!), en niet in Amerika!

     

     

    Koniekje over : Kopietje van een tweet op http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/  

     

    In beeld een van de hoofdthema's van het VRT-journaal gisteravond.

    Dat men het met de politieke verslaggeving niet nauw neemt bij de VRT dat wisten we al. Nu blijkbaar ook met de taal.

    Het beterT er niet op...

     

    ZOEK DE FOUD

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : het kan natuurlijk ook, dat de Staatszender slechts zijn bijna-slimste reporter op dat artikel gezet had, want in die 5 woorden (zie afbeelding) staat toch maar één enkel woord fout, en vier goed. Dat makt 80% goede punten! Volgens de normen van de BRT geslaagd met Grootste Onderscheiding!

    Straks volgt nog een gelijkaardig slimmigheidje uit De Schandaard….

    ***

    28-07-2012, 12:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.844 OVER OPEN EN GESLOTEN OORLOGSVOERING

    A.D. zaterdag 28 juli 2012

    844 OVER OPEN EN GESLOTEN OORLOGSVOERING

     

     

    Alle gelijkenis met bestaande personen is louter toeval….

    *** 

     

     

    Volgens mij was die Hitler een strateeg van mijn voeten. Die wilde namelijk Gteat Old England overvallen met Stuka’s en gepantserde landinsvaartuigen, waar het zoveel gemakkelijker en succesvoller had kunnen zijn, had hij het kruim van de Deutsche Mädel gestuurd! Zelfs hij, een militair kunstlicht, had nog veel te leren van de primitieve Griezels die het eiland nu overspoelen. Die zitten goed genesteld, zelfs aan weerskanten van Het Kanaal, waar ze alleen nog bij de eerste de beste gelegenheid het Brits Kalifaat moeten uitroepen.

    En die Churchill is een even grote kluns! Had die zich ‘gesurenderd’ ipv de koppigaard te willen uithangen, dan zou Engeland nu misschien een kolonie van Das Dritte Reich geweest zijn, maar dan een kolonie zonder Griezels. Als Übermenschen hadden de Duitschers immers genoeg aan zichzelf! En ze zouden alleszins geen Griezels hebben toegelaten, uit vrees dat die boven hunnen kop zouden groeien….

     

     

    Kroniekje over :

    HET SLECHTE NIEUWS: De Britse regering start een onderzoek naar Britse militairen, omdat zij openlijk de English Defence League zouden steunen (+ video)

    Posted on 25 juli 2012 by E.J. Bron

    ***

    HET GOEDE NIEUWS: Britse militairen steunen inderdaad de English Defence League. Blijkbaar vindt het Ministerie van Defensie dat Britse soldaten een grotere bedreiging voor Engeland zijn dan moslimextremisten/terroristen en islamitische pedofielenbendes.

    (De misselijkmakende tekst van de Daily Star, die hieronder te lezen is, is representatief voor het meeste linkse schorem dat Britse patriotten haat en tegemoet komt aan moslimmisdadigers. Ik veronderstel niet dat het weergeeft hoe de meeste inwoners van Groot-Brittannië over de EDL denken).

    De Daily Star: Gisteravond startte het Ministerie van Defensie een onderzoek, nadat wij bewijsmateriaal hadden voorgelegd van twee dienstdoende soldaten die openlijk de ‘racistische’ groepering steunen en die ‘gewelddadige’ demonstraties hebben bijgewoond.

    De EDL is berucht geworden vanwege zijn ultrarechtse retoriek en zijn provocerende demonstraties, waar hooligans aan deelnamen die door het hele land in botsing kwamen met de politie. Hun haatboodschap wordt genegeerd door de meerderheid van de troepen, maar wij kunnen de identiteit van een aantal soldaten onthullen, dat de aanstootgevende opvattingen van de EDL heeft omarmd.

    Cavan Langfield, een 18-jarige soldaat van het Yorkshire Regiment uit Huddersfield in West Yorkshire, begon zijn opleiding als soldaat toen hij 16 was. Het leger had hoge verwachtingen van hem en hij poseerde zelfs met Prins Andrew, zijn ‘Colonel-in-Chief’ (een erefunctie) voor een plaatselijke krant. Maar het Ministerie van Defensie was geschokt toen het ontdekte dat Langfield een toegewijde aanhanger van de EDL is geworden, die door het hele land reist om demonstraties bij te wonen en op te scheppen over zijn gewelddadige activiteiten. Voor de provocerende demonstratie van het afgelopen jaar naar Tower Hamlets in Oost-Londen plaatste hij op een EDL-website een bericht, waarin hij meldde: “Laten we tekeergaan, verdomme nog aan toe! Morgen gaan we ervoor”. Op zijn facebook account heeft hij foto’s van zichzelf waarop hij poseert met een automatisch wapen in vol ornaat naast foto’s van EDL-demonstraties. Hij omschrijft zijn politieke opvattingen als ‘English Defence League’. Onder één foto van EDL-leden die aan het vechten zijn met de politie, schept de woesteling op: ”Wat een lol, dat gedonder met de smerissen. Zij sloegen onze maat terwijl er geen reden voor was, dus gingen we allemaal op de vuist”.

    Zijn online maatje Brandon Neal, 18 jaar, is een Britse infanterist die in Canada traint, voordat hij ingezet wordt om naar Afghanistan te gaan. Hij komt openlijk uit voor zijn band met de ultrarechtse groepering. Neal, die uit Devon komt, gebruikt zijn sociale netwerken om in contact te blijven met de EDL-leden en hij plaatst foto’s van zijn legeruitrusting en wapens, samen met beelden van hun protesten en hij somt een lijst van interesses op, zoals ‘voetbalvandalisme’ en ‘anti-islam zijn’. Aan de hand van een foto van het geweer van Neal suggereert een vriend dat hij het wapen mee zou moeten nemen naar een EDL- demonstratie in Dewsbury, West York, die onlangs werd gehouden. Zijn ijzingwekkend antwoord was: “We zullen ze nodig hebben”. Neal beschrijft zichzelf als ‘EDL, daar ga ik helemaal voor’ en hij is gefotografeerd terwijl hij deelnam aan de ‘patrouilles’ van de groepering in Yorkshire.

    De met haat vervulde boodschap van de organisatie heeft het helemaal tot Afghanistan gebracht, waar een gemaskerde soldaat poseerde voor een EDL vlag met een geweer. Nog meer foto’s van hetzelfde ziekmakende vertoon worden door de EDL als propaganda verspreid. Bronnen uit het leger gaven aan dat Langfield en Neal vandaag  de ‘haardrogerbehandeling’ tegemoet kunnen zien; ze krijgen onder uit de zak. Een woordvoerder zei: “Het leger is er duidelijk over dat racisme van welke aard dan ook onacceptabel is. Voorbeelden van een dergelijk gedrag, als die onder onze aandacht worden gebracht, worden onderzocht en er worden passende maatregelen genomen, tot en met ontslag”.

    “Hoewel het personeel vrij is om deel te nemen aan een politieke partij wordt van hen verwacht dat zij, bij alles wat zij doen, zich houden aan onze (islamitische??) waarden en normen.”

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : anders gezegd : ook in het fiere Albion mag niemand zich openlijk tegen de Muzelmannerij verzetten. Zij mogen ons als ongelovige honden haten, maar in naam van de heilige ‘tolerante’ mogen wij niet laten blijken dat onze gevoelens van gastvrijheid van enkele decennia terug, omgeslagen zijn eerst in angst, en nu stilaan in woede. Op welke planeet leven onze Grote Geesten?

     

    ***

    28-07-2012, 12:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.843 AU FOND TOUJOURS

    A.D. zaterdag 28 juli 20122

    843 AU FOND TOUJOURS

     

    R.I.P. Hugo Schiltz : lang geleden

     

    ***

     

    Bij Ray van Angeltjes gevonden, maar van de hand van een zekere Koenraad L. Waarlijk ongelofelijk! Tot aan de overkant van het graf blijft Hugo Schiltz de tweezak die hij altijd geweest is.

    Wel, dat komt goed uit. In de grond is hij inderdaad niet zo slecht.

     

     

     

    Kroniekje over :

    November mijmeringen

    De uitvinder van de leuze ‘Leve België’ is blijkbaar meteen ook de uitvinder van het ‘populisme’ zoals Keuning Albert Secondo dat zo halvelings bedoelde bij anderen : volk aantrekken om ze voor hun kar te spannen. Albert en Elio zijn daar tegen, want die kar zou wel eens de kar kunnen zijn die alle andere karren afkart.

    Schitlz, door de tegenpartij met recht en reden een echte ‘zwartzak’ genoemd, omdat ze het niet konden verdragen dat de man na het uitbreken van de Vrede, zo rap …zijn kar had gekeerd. Eenmaal een beetje succes met zijn volgeingen en na het vertrek van Karel Dillen, hing hij al rap zijn karretje aan de kart van de Elite, om mee in de kaas te kruipen… Dat bleef zo, tot zijn ‘Volks Unie’ geen Unie meer was, maar een kluwen vechtende ratten, waaronder Den Bleiter, die na een paar probaties, uiteindelijk op zijn juiste plaats viel aan de brede boezem van Carolientje van de Spa-drinkers. Toen waren daar ineens de Niveanen, waarvan de leden de dag van vandaag niet eens meer Vlaming hoeven te zijn. Ze komen op de kieslijsten, getooid met sluiers en onder het voeren van hanepotenl in een taal uit het Rif-gebergte in Klein Azië. .

    Hieruit mag blijken, dat de Niveanen de partij is waar vreemdelingen thuis zijn. Als het maar stemmen opbrengt, later zien we wel….

    Och ja, waarom niet! Zelfs van kleurlingen, VB-kandidaten krijgen we te horen ‘Vol is vol’ …. Maar bij deze Turkse is Saint Josse en Détresse wel het neussje van de zalm…

    ***

    Canan Kir (30) staat normaal gezien bij de gemeenteraadsverkiezingen op de N-VA-lijst van Sint-Joost. Opmerkelijk, want ze is Turks, draagt een hoofddoek en spreekt nauwelijks Nederlands. Haar neef, Brussels Staatssecretaris Emir Kir (PS), noemt de toenadering tussen zijn nicht en de N-VA 'belachelijk'. .Canan Kir (30) moet de Turkse inwoners van Sint-Joost, samen goed voor 40 procent van de bevolking van de Brusselse gemeente, over de streep halen om voor de N-VA te stemmen. Volgens Lieven Tack, de lokale N-VA-voorzitter, is Kir "gemotiveerd, kent ze de uitdagingen en heeft ze veel vrienden in de gemeente."Kir draagt een hoofddoek en spreekt alles behalve vlot Nederlands. "Maar ze volgt les", zegt Tack, die benadrukt dat zijn partij mensen niet selecteert op het feit of ze al dan niet een hoofddoek dragen. "Mevrouw Kir heeft een duidelijk mening over veiligheid en andere thema's. Bijvoorbeeld over het sociale beleid, waar ze lijnrecht tegenover de PS staat." Dat laatste is "sowieso een sterk punt", klinkt het bij de N-VA-top. Al wordt opgemerkt dat een formele beslissing over de vraag of Canan Kir op de lijst zal staan pas half augustus wordt genomen.

    De nieuwe N-VA'ster was gisteren niet bereikbaar voor commentaar. De partij geeft haar telefoonnummer liever niet door. Maar de Turkse nieuwssite Yenivatan.be publiceerde wel al een interview met haar. Daarin legt de gewezen bloemiste - die volgens haar neef voorlopig zonder werk zit - uit waarom ze voor N-VA heeft gekozen. "Ik wil het racisme bij Vlaamse partijen wegwerken. Als vrouw met een hoofddoek geloof ik dat het kan lukken. En ik denk dat de toekomst van Brussel in de handen van de Vlamingen ligt". "De Turkse gemeenschap beschouwt de N-VA als een racistische partij. Maar dat klopt niet. Toen ik lid wilde worden hebben ze mij duidelijk gemaakt dat de N-VA de Turkse gemeenschap niet wil uitsluiten, anders was ik er nooit bijgegaan", zegt ze nog. En wat haar hoofddoek betreft, dat veroorzaakt geen enkel probleem. "Men heeft mij duidelijk laten verstaan dat iedereen zich mag kleden zoals hij of zij wil. Wij bemoeien ons daar niet mee."

     

    Volgens Canan Kir heeft een politicus er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat ze geen kandidaat zou zijn op de N-VA-lijst. "Hij heeft mij zelfs een job aangeboden om het te verhinderen. Maar ik heb het aanbod niet geaccepteerd".

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : op de zerk van de Pa van Zijne Eminentie Bart I ontdekte Le Soir, staat AVV-VVK in bronzen letters. Het is maar om U het verschil van de differentie te tonen…

    Vraagje voor Mdame Kir : U bent waarschijnlijk Muzelmanse en U heeft heel zeker de dubbele nationaliteit. Stel dat er een conflict tussen Uw 2 vaderlanden losbreekt, wat helemaal niet denkbeeldig is, voor wie haat U dan kiezen? Tja, wie moeten we nu geloven, de grote Erdogan die in U ook een Turkse soldaat ziet, of het kleine Muzelvrouwtje dat niet eens blootshoofds durft lopen uit schrik voor de Moslimmers, haar broeders…..?

    ***

    28-07-2012, 11:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    25-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.842 HET EUROMONSTER STAAL ZONDER WAARDE

    A.D. woensdag 25 juli 2012

    842 HET EUROMONSTER STAAL ZONDER WAARDE

     

     

    ***

     

    De Grote Geesten die onze landen als volleerde beroepstruckers besturen kennen niets van mechaniek, ze kunnen geen kaart lezen, ze hebben zelfs geen rijbewijs want ze kunnen niet eens met een trotinet rijden. Wat ze wel gekund hebben is al onze landen te vergiftigen met ontelbare scharen gelukzoekers uit alle windrichtingen, die o.a. als dank voor de gastvrijheid het terrorisme VAN HUN Heilige Boeken hebben meegebracht als middel om onze rijkdom in te palmen.

    Nu iedereen stilaan begint de nefaste resultaten te zien, kan de paniek beginnen toeslaan. Want, buiten de afgrond, welke zijn de mogelijkheden? Naast armoede en hongersnood, dreigt nu in het Midden Oosten Wereldoorlog N°III te ontbranden, terwijl de Machtigen der Aarde een voor een op hun tandvlees zitten….

    Maar buiten die paar kleinigheidjes : tout va tres bien, Madmaz La Marquise…..


    ***

    Kroniekje over :

    Alle eurolanden zitten samen in hetzelfde lekkende bootje

    OPINIE − 25/07/12, 07u55 DE MORGEN

    ***

     

    De zogenaamd sterke eurolanden doen het lang niet zo goed als hun politici willen geloven, verwittigt Bart Van Craeynest, hoofdeconoom van vermogens- beheerder Petercam. .

    De puur rationele keuze voor de eurozone ligt nog altijd in een veel hechtere unie Terwijl de brand op de Griekse en Spaanse financiële markten wild uitslaat, kwam het ratingagentschap Moody's nog eens origineel uit de hoek. De kredietbeoordelaar kondigde aan dat het de vooruitzichten voor 'sterke' eurolanden als Duitsland, Nederland en Luxemburg verlaagt van stabiel naar negatief. Daarmee wordt de kwaliteit van bijna alle eurolanden met een topkredietscore in vraag gesteld. Enkel Finland ontspringt de dans voorlopig nog.

    Op zich is die aankondiging zo goed als irrelevant. De betrokken landen behouden voorlopig hun topscore, en zelfs een verlaging hoeft niet meteen iets uit te maken. De ratingagentschappen hebben door grove inschattingsfouten de voorbije jaren sowieso veel van hun geloofwaardigheid verloren.

    Niettemin waren de politici van de betrokken landen er snel bij om de analyse van Moody's te weerleggen. Toch heeft die laatste het deze keer wel bij het rechte eind, en zouden de Europese politici er goed aan doen om de waarschuwing niet zomaar naast zich neer te leggen.

    Een echte unie

    De sterke landen in de eurozone staan er inderdaad een pak beter voor dan landen als Griekenland en Spanje. Maar dat is niet zo'n overtuigende prestatie. Op zich zijn die eurolanden lang niet zo sterk als hun politici graag zouden willen geloven. Zowat alle eurolanden kijken vandaag aan tegen een niet onbelangrijke schuldenlast - zo bedraagt de Duitse overheidsschuld 81,6 procent van het BBP - verontrustend lage groeivooruitzichten voor de komende jaren en de nog altijd onderschatte uitdaging van de vergrijzing van de bevolking. Daarbovenop zitten alle eurolanden samen in hetzelfde lekkende bootje.

    Voor de eurozone blijven er uiteindelijk maar twee opties over: ofwel wordt de regio tot een echte unie gesmeed, ofwel valt de muntunie grotendeels uit elkaar. De eerste optie kan enkel lukken als de sterke landen bereid zijn tot quasi onbeperkte steun aan de zwakkere landen.

    Dat zou trouwens maar een eerste stap zijn naar een echte oplossing, maar zonder die stap schieten andere ingrepen sowieso tekort. Landen als Griekenland, Spanje en Portugal geraken op eigen kracht niet meer uit de huidige malaise en hebben enkel een toekomst binnen de euro met vergaande steun vanuit de rest van Europa, onder de vorm van directe bankensteun, schuldkwijtschelding en quasi structurele transfers. Elk economisch geloofwaardig reddingsplan voor de euro impliceert een zware factuur voor de sterke landen.

    Als de sterke landen die factuur niet op zich willen nemen, dan kan de euro in zijn huidige vorm niet overleven. Griekenland zal dan als eerste uit de eurozone stappen. Het voorbije weekend lieten al heel wat Duitse autoriteiten weten dat dat voor de rest van de eurozone geen probleem meer zou zijn.

    Dat zou echter kunnen tegenvallen. De besmetting naar andere zwakke landen wordt in dat geval namelijk zo goed als onmogelijk tegen te houden. Eens een euro-uitstap een reële mogelijkheid wordt, kunnen alle spaarders en bedrijven in de zwakkere landen best zo snel mogelijk al hun geld uit die landen halen om het risico op een omzetting in een nieuwe, zwakkere munt te vermijden. Die dynamiek zou die landen in een soort domino-effect naar de euro-uitgang duwen. Ook voor de sterke landen zouden de verliezen en de negatieve economische effecten dan snel oplopen. De enige manier om die nefaste dynamiek te doorbreken, is alsnog teruggrijpen naar de structurele oplossing met de onvermijdelijke factuur.

    Hoge factuur

    Of Duitsland, Nederland en anderen het nu willen of niet, de afhandeling van de eurocrisis zal hen uiteindelijk heel wat kosten. Met de aankondiging deed Moody's dan ook weinig meer dan de eerste stap zetten naar een op termijn heel erg waarschijnlijke verlaging van de kredietscore van de sterke eurolanden.

    De puur rationele keuze voor de eurozone ligt nog altijd in een veel hechtere unie. De factuur daarvan zal allicht heel wat lager uitvallen dan die van het alternatief. Bovendien zijn de middelen om die factuur te dragen beschikbaar. De eurozone blijft één van de rijkste economische regio's ter wereld en kan relatief makkelijk de kosten van de structurele oplossing dragen. Het breekpunt blijft evenwel politiek.

    Binnen de eurozone is de politieke bereidheid er niet om de nodige stappen naar een echte unie te zetten. De toekomst van de euro ziet er vandaag dan ook heel erg somber uit. Zonder duidelijke politieke koerswijziging zowel in de sterke als in de zwakke landen kan de euro in de huidige vorm niet overleven. En het uiteenvallen van de euro wordt voor iedereen een groot probleem, ook voor de 'sterke' landen.

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : diep in ons harteputje geloven we nog allemaal aan voortekenen en andere geheimzinnigheden uit het verleden. Ons rationeel verstand verzet zich, maar de natuur is sterker dan onze wil. Heeft U gelet op de naam van de schrijver van dit (veel te) lang artikel in De Morgen? Van Craeynest!

    Zo heette vroeger toch de hoge uitkijkpost op de driemasters die de wereldzeeën bevoeren! De uitkijk op het kraaien-nest, dikwijls een lege waterton, op de hoogste top van de hoogste hoofdmast, die daar geplaatst was om van ver het gevaar te verkennen en om alarm te slaan…In zeeroververhalen vindt U hem met een lang antiek kijkglas tegen zijn oog geklemd….

    In vroegere jaren zou Meneer Pastoor zoiets als de Goddelijke Voorzienigheid genoemd hebben, een inwendige stem die waarschuwt voor naderend onheil…. Een beetje triestige gedachte, als U het mij vraagt, want er zijn geen pastoors meer. Maar misschien bestaat die Goddelijke Voorzienigheid wèl nog, zij het een beetje op de achtergrond, en onder andere benamingen. Zo bijvoorbeeld uit boodschappen van mensen met speciale namen….

    Alle gekheid op een toverstokje : Floep! En weg ermee!

    ***

    Het artikel staat nu opgenomen in het archief als een helder verlicht decor over de huidige crisis, omhangen met gordijnen waar de coulissen beginnen. Wij mogen voorlopig niet weten wat daarachter allemaal bekokstoofd wordt…

    ***

     

    ***

    O Ja! Nog iets. Ik weet niet meer precies waarom (de Krant van W-Vlaanderen zamelt getuigenissen in van personen die aan de kust de Inval der Duitschers in Mei ’40 in levenden lijve hebben meegemaakt), maar gisteren zat ik digitaal verdwaald op Walcheren en werd daar aangetrokken door het begrip ‘Atlantikwall’, ttz de grensversterking van Spanjje tot Noorwegen. Verdorie, dacht ik : wat was die Hitler zijn tijd toch ver vooruit! Spijtig genoeg staat die muur nu aan de verkeerde kant!  Maar wat wilt U : Hitler was toen al de beste maatjes met de Islammers en had hun hulp graag gehad bij zijn ‘Endlösung’ der Joden.

    Vandaar die vervroegde ‘mestkever’-gedachte : laten we die Noordelijke Atlantikwall rigoureus herstellen, en laten we er een tweede bijbouwen aan de Zuidkant. De Nederlanders kennen het geheim van zand opspuiten om nieuw land te maken : er zou op die manier een muur kunnen gebouwd worden in de Middellandse Zee, die loopt van Frankrijk over Gibraltar tot de Zwarte Zee, en zo verder naar de Oeral diep in het Hoge Noorden.

    Helemaal ommuurd en beschermd door kanonnen en luchtafweergeschut, zouden de Vroede Vaderen dan kunnen starten met een nieuw Europa. Eindelijk zouden onze buitengrenzen waterdicht kunnen beschermd worden, en komt er alleen in wie we handen aan zijn lijf heeft en kan lezen en schrijven.

    ***

    25-07-2012, 12:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.841 OVER BAROMETERS EN KOORTSTHERMOMETERS

    A.D. woensdag 25 juli 2012

    841 OVER BAROMETERS EN KOORTSTHERMOMETERS

     

    Deze immigrante, een mooie (letterlijke en figuurlijke aanwinst voor de Tsjeven

     

    Zij weet waarover zij spreekt! Zij lacht! Zij profiteert! Zij is bij de gelukkigen!

    ***

     

    Bij de NV Averechts weet men niets over veel, en veel over niets. Voor het ‘migranten’-probleem heeft men geen koortsthermometer en al zeker geen barometer nodig. Slecht weer ziet men zo. Het volstaat inzake immigratie gewoon om met open mind door de straten van onze steden en gemeenten te wandelen. Niet om daar te zien wat men (ooit) misschien zal (van het werkwoord zullen) doen. Een oplossing moet er komen, en langs die kant is iedereen Oost Indisch doof. Want socialisten zijn, sedert WO II, allergisch voor het woord deportatie….

    De fout van het verleden is te herstellen alleen door de onaangepasten met pak en zak en proper afgestoft terug te sturen naar het land van herkomst. Die hebben de boot gemist, de vacantie is over. Nuttige elementen kunnen blijven, tenware zij (lichtjes aangemoedigd) verkiezen hun talenten in eigen land in  te zetten. Zoals de tijden nu worden, hebben we iedere arbeidsplaats brood nodig voor onszelf. Dat komt er dus op neer, dat de kleurpartijen >50% van hun kiezers moeten afschrijven, en dat zij dus op het verkeerde paard hebben gewed…..

    Het is beter de beschaving uit te voeren naar de wilden, dan de wilden in te voeren binnen onze beschaving.

    Er zullen dus nooit genoeg apen te vinden zijn, om hen in de kl.ten te bijten….Amaai Beekske, Toebakske en Sanderke : misschien dat jullie als gids kunnen meereizen naar Donker Afrika, het vaderland der waarachtige apen? Veel BIJT-genot gewenst!

    ***

    Kroniekje over :

    "N-VA misbruikt thema migratie in aanloop naar verkiezingen"

    Bewerkt door: Astrid Snoeys − 24/07/12, 10u28  − Bron: belga.be

     

    © belga. CD&V-Kamerlid Nahima Lanjri.(foto)

    ***

    Kamerlid Nahima Lanjri (CD&V) meent dat er de voorbije jaren al veel beslissingen zijn genomen op het vlak van migratie en dat de verbeteringen nu al merkbaar zijn. Ze reageert daarmee op de migratiebarometer die N-VA gisteren voorstelde en waarin het federale beleid als catastrofaal wordt bestempeld. Volgens haar beschikt N-VA zelf over recente cijfers, die op een kentering wijzen. .

    Lanjri herinnerde vandaag tijdens het radioprogramma 'De Ochtend' op Radio 1 aan de verstrenging van de regels voor gezinshereniging die het parlement vorig jaar goedkeurde. Vorige week kwam daar nog de aanpassing van de snel-Belg-wet bij. Ze stelt ook dat N-VA cijfers hanteert die haar goed uitkomen.

    Verkeerd beeld

    N-VA stelde bijvoorbeeld aan de kaak dat ons land veel passieve migratie telt. "Had men de cijfers van 2011 gegeven, die N-VA ook heeft, dan had men gezien dat het aantal regularisaties toen tot minder dan de helft was gedaald en had men geen verkeerd beeld gegeven", aldus Lanjri.

    De regering heeft ook verstrengingen op het vlak van de asielprocedure doorgevoerd, meldt Lanjri. Zo kunnen asielzoekers niet steeds dezelfde aanvraag indienen, de misbruiken bij medische regularisatie zijn aangepakt, de lijst met veilige landen zag het levenslicht en de regularisaties lopen terug, ook dit jaar. "Allemaal positieve realisaties die N-VA niet wil zien", luidt het.

    Verantwoordelijkheid nemen

    Ze vindt dat de partij het thema gebruikt en misbruikt in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Lanjri roept N-VA, via haar Vlaams minister van Werk Philippe Muyters, op zelf haar verantwoordelijkheid te nemen. .

     

    Paula D’Hondt, voedstermoeder van Pater Deman van het CGKR

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : een verre voorgangster bij de Tsjeven, ene zekere gezette dame, Paula D’hondt, om geen namen te noemen, kwam jaren geleden, toen de immigranten nog niet zo gruisdik liepen, voor de camera als Koninklijk Commissaris voor de Migratie, in discussie met een burger die tussen dat gespuis woonde. De man legde uit dat Mevrouw de Minister niet wist waarover ze sprak, en dat ze maar eens naast zijn deur moest komen wonen voor een paar weken. Warte, brieste de dame, dat kan ik niet over mij laten gaan : we spreken af, en for sure, ik kom naast U tussen al die brave lieden wonen. Applo op alle banken. Een paar maanden later : weer ons Paula in de studio en weer diezelfde man, die zijn kans greep, en vroeg waar ze gebleven was, na al die dure eden. Jamaar, wist ons Paula, als minister heb ik daarvoor echt gene tijd, het zal, met tijd en boterhammen, allemaal wel meevallen, en bla bla bla….

    Kijk : moest Terzake nu eens in alle openhartigheid in de archieven duikelen, om die 2 fragmenten op te vissen : ons Nahrimaatje van hierboven ware direct bediend en kon direct in haar schelpje kruipen, bij Bartje!

    Hallo : wie zei, daar weer : Denken! Durven! Doen! Wanneer beginde daaraan, Weverken?  

    Dat onze +70-jarigen in de grootwarenhuizen voedsel moeten gaan stelen om in leven te blijven : is dat soms ook een uitvinding van de Vlaams Belangers? Die ‘oudjes’ hebben ons sociaal stelsel jarenlang helpen opbouwen, en nu het erop aan komt, zijn de ‘hangjongeren’ en de ‘ kansarmen’ die we hier niet gevraagd hebben, weg met de vruchten. Bejaarden in een landelijke omgeving kunnen zich verhelpen met een moestuintje, en dan doen ze lijk hier, in landelijk Italië al jaren gebeurt : zijn de weergoden goed geweest, dan eten ze erwtjes. In het ander geval eten ze…buikwrijvers. Velen van ons kennen nog die smaak van tijdens de hongerjaren ’40-’45. De Sociale Zekerheid moest toen nog uitgevonden worden bij ons. Al bestond die al in dat vervloekte Duitsland, voor de oorlog. Maar dat mag niet geweten zijn!

    Nu komt er weer voedselschaarste, en deze keer zal het niet de schuld zijn van diene smerige Duits. Zullen wittebrood eten, alleen zij die naar de mosketen gaan….

    ***

    25-07-2012, 11:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.840 ZIJN TERRORISTEN MENSEN LIJK WIJ ?

    A.D. dinsdag 24 juli 2012

    840 ZIJN TERRORISTEN MENSEN LIJK WIJ ?



    Als dieven in de nacht

     

    Met 3 man voor één zelfmoord-aanslag.

    ***

     

     

    Zuiver door toeval weten we nu iets meer over de werkwijze van de moordenaars die door Allah worden uitgezonden. Het is nooit het werk van één man alleen, en ze moeten elkaar bewaken. Dat opent perspectieven om eindelijk de Elite Bobo’s de ogen te openen dat we, hier en nu, in oorlog zijn met een onverbiddelijke vijand.

    Maar wij mogen die ondertussen niet ‘discrimineren’!  Het zouden immers mensen lijk wij kunnen zijn. Als wij maar lief genoeg zijn, zullen ze ons wel laten leven. Als dhimin’s? Blauw is de kleur van de hoop…..

     

    ***

    Kroniekje over :

    Dader aanslag Burgas had vrouwelijke handlanger

    ***

    De man die vorige woensdag een aanslag pleegde op Israëlische toeristen in het Bulgaarse Burgas, kwam via Roemenië het land binnen, sprak goed Russisch en had een vrouwelijke metgezel. Dat melden Bulgaarse media vandaag op gezag van personen die betrokken zijn bij het onderzoek.

    Bij de aanslag op de bus kwamen behalve de terrorist ook vijf Israëliërs en de Bulgaarse buschauffeur om het leven. De dader zou zeker een dag in het noordelijker gelegen Varna zijn geweest, voordat hij de aanslag pleegde. Hij zou daar in een driesterrenhotel hebben gezeten in het gezelschap van een vrouw naar wie de politie nu op zoek is. De vrouw is ook gekoppeld aan een man die de andere handlanger van de terrorist zou zijn geweest.

    ReserveBulgaarse media meldden zondag al dat de dader twee handlangers had. Eén van hen was 'reserve' en had de aanslag moeten uitvoeren als de dader verhinderd was. De andere zou de twee hebben moeten ombrengen als het complot in het honderd zou lopen.

    Identiteit

    De identiteit van de dader staat nog altijd niet vast. Het enige wat over hem bekend is, is dat hij circa 36 jaar was, over een Amerikaans rijbewijs beschikte, geen Bulgaar was en zeker vier dagen in Bulgarije verbleef.

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : de Muzelmannerij is in opmars weredlwijd en willens nillens ook bij ons. Vooral nu in de vastentijd, nu ze na zonsopgang gaan madammen mogen rammen. Dat er op het Internet foto’s rondgaan van een onthoofde jonge vrouw, uitgestrekt op haar bed, met het afgehakte hoofd broederlijk naast haar dode lichaam, mag een waarschuwing zijn. Haar enige fout? Ze was Christen.

    Bij ons onthooft men niet. Nog niet. Want de 3de Fase van de Islamisering is daar nog veel te jong voor. Voorlopig volstaan straat-terreur, groepsverkrachting, carjacking, overvallen en ander geweld. Als dat allemaal voldoende zal zijn doorgedrongen, de politie machteloos moet toezien wegens geldgebrek, de armoe begint te nijpen : dan komt hun moment suprême…. Hun leiders zullen ons bescherming aanbieden, uiteraard tegen betaling. En we zullen braaf knikken, anders krijgen we geen petrol meer…..

    En dan kan de ‘onderwerping’ zeer vlug een feit worden…..Door de sdraten zal dan geen ‘Schild en Vriend’ meer klinken, maar ‘Allahu Akvar’ : Allah is de Grootste. D’er gaat bijna geen avond meer voorbij, of we horen deze uitroepen weerklinken van het scherm.

    Weerbaar zijn? Ach dat is zo xenofoob!

     

    ***

    24-07-2012, 18:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.839 CEDER JURGEN OF CEDER JOJO ?

    A.D. dinsdag 24 juli 2012

    839 CEDER JURGEN OF CEDER JOJO ?

     

    De Jo Jo Ceder

     

    In de hand van de Meester-Wever.

    ***

     

    Roos! Geef om de liefde Gods van  daarboven toch een seintje! Jürgen is zijn kluts kwijt en Uw bloedeigen Frank zit heelder dagen bij zijn nieuwe vlam, U weet wel, waar hij zijn buik om meer dan één reden kan laten zien. Jürgen gedraagt zich als een JuJu, of moet ik eerder zeggen een JoJo : zijn bobijntje danst, draagt en wipt op en neer aan dat strakke touwtje in de hand van de Meester-Wever..

    Straks komt die nog terecht op de Juridische Dienst van de Riberalen, zoals wordt gefluisterd.

     

     

    Kroniekje over :

    Waarom de overstap van Jurgen Ceder naar N-VA mij heeft geschokt

    OPINIE − 23/07/12, 06u57

    ***

    Etienne Vermeersch is hoogleraar emeritus van de UGent. Hij is ook lid van de Gravensteengroep. .

    Zolang Jurgen Ceder de xenofobe strijd van het VB niet betreurt, kan er voor hem geen plaats zijn in een fatsoenlijke partijI zijn opiniestuk van 19 juli schrijft Jos Bouveroux (DM 19/7): "Zelfs progressieve Vlaams-nationalisten zoals die van de Gravensteengroep moeten nu wel concluderen dat N-VA een rechtse partij is met VOKA als haar werkgever." Wat wil hij hiermee suggereren? De Gravensteengroep, althans de kerngroep ervan die de manifesten opstelt, heeft met geen enkele partij enige binding. Mandatarissen van partijen kunnen er geen deel van uitmaken. Persoonlijk weet ik ook niet voor welke partij de andere leden stemmen. Wel sporen, met betrekking tot de communautaire problemen, een aantal van onze standpunten met die van N-VA, maar die sporen eveneens met de vijf resoluties van het Vlaams Parlement, die door alle Vlaamse partijen behalve Vlaams Belang en Groen! werden goedgekeurd en met de beruchte ('onverwijld') 'brief' van de voorzitters van sp.a en Open Vld aan de burgemeesters van Halle-Vilvoorde.

    De Gravensteengroep hoeft dus geen standpunt in te nemen inzake Jurgen Ceder (JC). Ieder lid kan dit echter voor zichzelf doen, zonder de anderen hierbij te betrekken.

    Ik ben geen Vlaams-nationalist, maar gewoon iemand die streeft naar rechtvaardigheid, ook in communautaire kwesties. Toch heeft het bericht over de opname van JC bij N-VA mij geschokt.

    Neonazivereniging

    Sinds jaar en dag bestrijd ik het VB, vooral op grond van het xenofobe karakter van die partij. Uit mijn onderzoek naar het ontstaan ervan is gebleken dat dit xenofobe en (tot het fameuze proces) openlijk racistische karakter van het VB in sterke mate beïnvloed was door personen die uit de neonazivereniging NSV (van de jaren 80) kwamen. Het was mij vroeger al opgevallen dat JC hierin een belangrijke rol speelde: hij was in Leuven leider van de Verbondswacht, zeg maar 'knokploeg' van het NSV. Er is in de pers al verwezen naar incidenten waarbij hij betrokken was, maar dit waren geen 'accidenten': ze strookten met duidelijke doelstellingen. In Branding, het blad van de beweging, vinden we onder de titel 'Ter dood', deze 'meezinger': "...Ei daar komt het Vlaamse Front/ 't NSV en het Verbond/ en zij roepen het oud hoezee/ al die linksen weg ermee." Let nu op het volgende: "Kijk wij stormen door de straten/ kampen op het veld van eer/ eerst vechten, dan pas praten/ nu komt de Vlaamse campus weer." "'t Bloed stroomt door de straten/ ratten kreperen in de goot/ maar daar zullen we 't niet bij laten/ al die linksen moeten dood!!!" Dat was het strijdlied van de bende waarvan JC de Führer was.

    Allemaal in de kist

    Maar het NSV had het niet alleen tegen linksen. Het officiële NSV-lied somde alle vijanden op: "Ne amadees, ne Marokkaan,/ ne raller en ne nikkeriaan,/ ne kommuniest, ne vreemde tiest,/ die zwieren we allemaal in de kist./...ne vuile jood, ne maoïst/ ne franskiljon en ne socialist..." enz. De tekst van dit tweede lijflied van JC werd geschreven door Pieter Huybrechts, sinds 1995 Vlaams volksvertegenwoordiger voor VB.

    Overigens werd in Branding ook echte nazipropaganda gemaakt: loftuitingen op de SS en op oorlogsmisdadigers zoals Goering (Koen Dillen). Men vindt zelfs een bespreking van de vraag of het nazisme misschien ook negatieve kantjes had.

    Dat alles zou als - weliswaar zware - jeugdzonde, op zichzelf niet veel relevantie hebben, maar ik stel vast dat dit gedachtegoed restloos in dat van het VB is overgevloeid en zeker tot aan het 'proces' werd het in een vergelijkbare terminologie geformuleerd. Zo bestaat er geen enkele twijfel over, dat het 70 puntenplan racistisch was in de oorspronkelijke (biologische) betekenis van dit woord: tot viermaal toe wordt een 'multiraciaal' Vlaanderen afgewezen: zwarten, bruinen en Joden (zie hierboven) moeten er dus uit. In 1993 noemt Filip Dewinter de "rechten van de mens, ecologisme, antiracisme...valse schijnwaarden".

    JC en (minder opvallend) Karim Van Overmeire, hebben dit alles, vanaf het NSV-begin tot voor een paar jaar, volmondig goedgekeurd en gepropageerd. (Ook na de naamsverandering heeft JC beklemtoond dat de inhoud niet veranderde.)

    Dat mensen met een dergelijk decennialang engagement nu de rangen mogen 'versterken' van een partij die - wat men er overigens over denkt - zich lange tijd tegen dit sluipend gif heeft afgezet, gaat mijn bevattingsvermogen te boven.

    Natuurlijk kunnen mensen van mening veranderen, ik heb dat ook al gedaan, maar dan moet men ook nauwkeurig bepalen waarin die mening fout was. Wanneer de fout bovendien op het vlak van immoraliteit lag, moet men over dat verleden ook echt berouw vertonen.

    Ik heb JC wel horen zeggen dat het 70 puntenplan niet meer aan de huidige tijd is aangepast, maar dat heeft zelfs Filip Dewinter al gezegd.

    Zolang JC niet erkent en betreurt dat dit plan en de hele xenofobe strijd van het VB intrinsiek immoreel was, vanaf het begin, kan er voor hem geen plaats zijn in een fatsoenlijke partij, in geen enkele. .

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : ik moet zeggen, Zeer Eerwaarde Heer Vermeersch, Pater S.J, dat U hierboven een hele boterham zijt kwijt gekund. Maar alla, daar dient de De Morgen voor, dat eenieder van dezelfde soort daar zijn kwakske of zijn hoopke kwijt kan.

    Het is alleen een goeie die ’t zegt : gij blinkt toch ook niet uit in standvastigheid, hé. Gij aanbidt al jaren lang wat gij vervoekt hebt, en gij vervloekt al jaren lang wat gij aanbeden hebt. Da’s een zonde van hoogmoed, waarde Heer!

    Waar ik niet over kan, is dat ieder vogeltje dat niet zingt zoals het gebekt is, Uw vriend niet kan zijn. Alleen vogeltjes die gebekt zijn lijk U, zijn wel genoeg. U noemt alle andere vogeltjes xenofoob. Maar verdorie U neemt me de woorden uit de mond! Xenofoob, juist ja, dat bent U zelf en in de hoogste mate. Want diep in Uw hart bent U jaloers op de daadkracht van de echte Blokkers, maar U durft dat nergens te zeggen, zelfs niet in de biecht….

    Arme oude man! Nog zo jong en al zo verdorven!

    ***

    24-07-2012, 17:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.838 MUZELMANSE FOOR IN BRUKSEL

    A.D. dinsdag 24 juli 2012

    838 MUZELMANSE FOOR IN BRUKSEL

     

    Best om zich mee vertrouwd te maken

     

    Vroeger stond er ‘Achtung! Minen.Es wird geschossen.

    ***

     

    Ik geef toe : voorgaand stukje op kap van den Belziek was er een beetje over. Seppe Weiss van het CGKR zal dat niet graag gelezen hebben. Maar hij heeft me ooit zelf geschreven : in de ‘discussie’ tussen Vlamingen en Franscouillons kan/mag/wil hij niet tussenkomen. Hij is er dus maar om de aangespoelden te beschermen….. Voor hem mogen wij elkaar iedere dag de kop inslaan! Het eet geen brood!

    Aldus behoort het tot de mogelijkheden, dat op de Muzelmanfoor ‘binnenkort’ bij Turn and Taxis naast de stand van de laatst nieuwe uitvindingen op gebied van terreur, er een stand komt waar iedereen zich kan melden die het slachtoffer is geworden van discriminatie door Vlamingen. Die zal daar een certificaat kunnen verkrijgen, waarop staat dat hij of zij onder alle omstandigheden RESPECT verdient, dat hij desgevallend met wapengeweld en ongestraft zal kunnen afdwingen.

     

     

     

    Kroniekje over :  

    Foire Musulmane de Bruxelles’ geeft moslimextremisten vrije tribune

    Hoofdstedelijke regering weigert opnieuw debat over gevaren van religieus fanatisme

    ***

    Binnenkort gaat er in de gebouwen van Thurn en Taxis een zogenaamde ‘Foire Musulmane de Bruxelles’ door. Deze organisatie komt overgewaaid uit Parijs, waar een gelijkaardig initiatief reeds 29 jaar bestaat.

    Wanneer we de lijst van sprekers of deelnemers aan de conferenties op deze bijeenkomst bekijken, moeten we vast stellen dat niet alle sprekers een even onbesproken reputatie genieten. Zo is er bvb een spreker die in Parijs Imam is, en die reeds eerder in opspraak kwam doordat hij audiocassettes met zijn ‘preken’ er op verkocht; waarin hij zwaar en zeer beledigend uithaalde naar de Joodse bevolking. In een ronduit antisemitische preek, onder de titel “La Palestine, histoire d'une injustice” betitelde hij de Joden bvb als een volk van slavendrijvers, en als “le top de la trahison et de la félonie”.

    Een tweede spreker op de “foire” werd eerder de toegang tot de Verenigde Staten ontzegd, wegens zijn steun aan de gewapende arm van Hamas. Bij de voorbije ‘foire’ in maart jongstleden in Parijs, grotendeels georganiseerd door dezelfde personen als hier in Brussel, werden ook heel wat genodigde sprekers hun toegang tot het land ontzegd, door de Franse bevoegde minister Claude Guéant.

    Vlaams Belang fractievoorzitter in het hoofdstedelijk parlement, Dominiek Lootens, wou dan ook de Brusselse minister-voorzitter Picqué interpelleren over de aanwezigheid van moslimextremisten op publieke debatten in Thurn en Taxis. De PS-voorzitster van het parlement besliste echter de interpellatie onontvankelijk te verklaren. In het Brusselse halfrond kan en mag namelijk niét geïnterpelleerd worden over moslimextremisme, om het kiespubliek van de PS vooral toch maar niet op de lange tenen te trappen.

     

    Vlaams Belang hoopt alvast dat tenminste de federale overheid - in tegenstelling tot de Brusselse hoofdstedelijke regering - haar verantwoordelijk niet zal ontlopen, en er nauw op zal toezien dat moslimextremisten tijdens de ‘Foire Musulmane’ geen vrije tribune krijgen, om de gemoederen in Brussel opnieuw verder op te hitsen.

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : maar neen, U hoeft niet te vrezen : daar worden geen Waalse subsidies uitgekeerd voor terroristische aanslagen zelfs niet voor uitvinders van luxueuze hangmatten. In oieder geval : met die 15.000 Euro kon Nordine zich een atelier permitteren waar er wapens hersteld werden, en waar hij naar hartelust kon verkrachten en moorden (in die volgorde) : die dame-kuisvrouw was geen zwartwerkster zoals de moeder van John Crombez uit Eernegem, Staatssecretaris voor Fraudebestrijding. Ze stond waarschijnlijk op de loonlijst van een of ander Noodfonds voor Hulpbehoevende Vreemdelingen….

    En of dat soort vreemdeling hulp kan gebruiken! Hij stond er per sot van rekening alleen voor. Zelfs voor de schietpartij vond de politie achteraf helemaal geen medeplichtigen, al hadden de schoten een beetje van overal gekomen..You never walk alone : zou dat liedje ook in ’t Arabees bestaan? Vast wel, maae sd  n lichtjes aangepast : You never shoot alone….

    ***

    24-07-2012, 11:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.837 BELGISCH BROOD EN BELGISCHE SPELEN (slot)

    A.D. dinsdag 24 juli 2012

    837 BELGISCH BROOD EN BELGISCHE SPELEN (slot)

     

    De NV-A na 14 oktober

     

    Maar nog niet verklappen, hé!

    ***

     

     

    Onderstaand stukje is een toemaatje op de voorbije viering van misschien wel de laatste belgiqche nationale feestdag van 21 juli laatstleden. Want als na Zondag 14 Oktober aanstaande Vlaanderen bij de ‘kleine verkiezingen’ even geel kleurt als op Zondag 10 juni 2011 bij de ‘Grote Verkiezingen’, dan is het hek van de dam…..

    ‘Elck speelt zijn rol en krijgt zijn deel’ : de Niveanen spelen over de wilde immigratie nu ineens (noodgedwongen) dezelfde melodie als het vermaledijde Vlaams Blok/Belang, maar ze doen dat een beetje onderkoeld en in sourdine. Om kiezers te verleiden zouden ze zelfs hun bloot achterste tonen! Maar wat helpt het, vuile voeten te tonen, als men er achteraf niet met dezelfde vuile voeten wil doorgaan? De Niveanen zijn immers niets anders dan de Tsjeven Anders. De T V-A!!!!!!!

     

     

    Kroniekje over :

    Vlamingen (en Amerikaan) aangehouden wegens tonen Vlaamse Leeuw op 21 juli in Brussel

    Posted on 22 juli 2012by RechtsActueel

    ***

    Terwijl de Vlamingen binnenkort elk jaar 700 miljoen euro per jaar meer betalen voor Brussel hebben de Franstaligen weer eens getoond hoe dankbaar ze daarvoor zijn. Toen een klein groepje Vlamingen een foto wil de nemen aan het centraal station van Brussel, in het gezelschap van een Amerikaanse, werden ze prompt… aangehouden. Intussen liepen tientallen mensen ongestoord rond met Brusselse mislukte inktvissen en Waalse hanen.

    Het groepje werd aangehouden, als criminelen afgevoerd en twee uur vastgehouden. De vrouwen moesten bij het betreden van de cel hun BH uitdoen… Een reden voor de arrestatie kon of wilde de politie niet geven. ‘Bevel van de burgemeester’, zo klonk het. Met andere woorden: op 21 juli geldt een duidelijk bevel om al wie een Vlaamse leeuw toont in Brussel aan te houden. Absurd, aangezien de Vlaamse leeuw het officiële symbool van de sponsor van alle Belgische feesten is…

    De arrestaties zijn flagrant onwettig, omdat er enkel bestuurlijk mag aangehouden worden bij verstoring van de openbare orde. Dat was hier manifest niet het geval. Bovendien werden andere symbolen van regio’s in België wel toegelaten. De Brusselse mislukte inktvis (naar ‘t schijnt een bloem) was overal te zien, en uit foto’s die de gearresteerde ‘misdadigers’ op facebook postten blijkt dat ook de Waalse haan overal aanwezig was.

    Bij deze een oproep aan TAK, Voorpost en de Vlaamsnationale studentenverenigingen: markeer 21 juli volgend jaar alvast voor een uitstapje naar Brussel. De Vlaamse leeuw moet daar dringend eens klauwen

    ***

    5 reacties.

    deze leeuw is uitgevonden door extreem-rechts. heeft geen enkele historische basis, nog legitieme waarde

    NVDR. Waar haalt u die onzin? België is uitgevonden en heeft geen historische basis, noch legitieme waarde…

    Dit is de Vlaamse Leeuw niet. Deze vlag is het symbool van de collaboratie met nazi Duitsland.

    NVDR: u vergist zich, dat was de Waal Leon Degrelle.

    awel ik kom ook se me ne vlaamse leeuw ne keer zien wie mij gaat oppakken!!!!!

    We zullen er zijn volgend jaar, zeker weten

    Laat ons jaarlijks op 21 juli een Belgische Vlagverbranding- happening houden

     

    Rechts Actueel geeft ons, anders dan de elite-media, correcte informatie. Of de reacties nu goed of slecht zijn : ze worden gepubliceerd, zonder voorkeurbehandeling…..

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : los voor de vuist een paar bedenkingen. Daags na dit voorval had men bvb het hekwerk aan het Paleis van Laeken kunnen versieren met slingers, kilometers ver, van in 2 delen gesneden BH-‘s. Mis een beetje oefening had dit in een paar minuten kunnen gebeuren, tijd genoeg dus om foto’s te nemen van een opschrift : Dit is de buit van Thielemans op Vlamingen na 21 juli…. Of mooier : dezelfde slinfgers zwart-geel-rood met een paar hoogtewerkers aan het Brussels stadhuis, aan de dakgoot bvb, waar de stadspolitie er niet gemakkelijk bij kon…..

    Tweede mogelijkheid. De volgende keer (mocht die er toch nog tegen alle hoop komen) dat er tricolore-feesten zijn in ONZE hoofdstad : een eerste (aalvlugge) ploeg van commando’s dat driekleuren verbrandt, waar die ook te vinden zijn, en een tweede ploeg, te talrijk om zo maar opgepakt te worden, van liefst een paar duizend burgers, die zingend door de straten marcheren, de Leeuw hoog in top.

    Wedden dat die beelden de internationale pers halen? Bruksèl, de zetel van het EU-parlement, overgenomen door de Vlaamse separatisten….. Met foto van Crembo in uniform van gevechtsvlieger, die dreigend de vuist opsteekt, en zweert de Navo-bombardementen op zijn eigen volk af te sturen…..

    Ach jongens!

    Wat ook plezant zou zijn, en mooie beelden zou opleveren, is de opvoering rug-aan-rug gebonden van Milkette en Onkelinx, op een platte wagen, onderweg naar de haarsnij-sessie, waar Mie Toertelbaum reeds onder handen genomen wordt. Enig mooie close-ups, die voordien kunnen ingestudeerd worden aa de hand van foto’s uit de dagen dat de Weerstand en de Witte Brigade hun lusten konden botvieren op onze Vlaams meisjes en vrouwen. Onder het waakzaam oog van de Rijkswacht, dat spreekt, want nadien moesten die mannen automatisch amnestie verleend worden voor moord, diefte  en verkrachting. Hakenkruisen op de voorhoofden en op de blote borsten hoeven niet : dat zou de Muzelmannen onder ons alleen maar nutteloos ophitsen en het is zò al erg genoeg met al dat kiensdjesgeld!

    Nota : wat U hier leest is een zeer persoonlijke benadering van het belgen-probkeeml

    Lees (in ’t West Vlaams) : elk zijn toer is niet tevele!!!!! Hoe zouden WIJ ooit die Staat kunnen vergeven, die ons tot op de huidige dag haat, uitzuigt en minacht?! Zij hebben haat gezaaid, en zullen dus HAAT² oogsten!

     

    ***

    24-07-2012, 10:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!