MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3655

    7/1220 * - Gosslies II

    .

    DEEL 2

    ***

    Zondag 4 september

    Zon 7u01-20u20

    H Rosalia

    *

    Le cigale et la fourmie

    Is dat Paul Magniette’s toekomstverwachtinge?

    *

    *

    Sorry, mensen. In het verhaal van Caterpillar miste ik de naam van Martinez, de Spaanse voetbaltrainer die de wereld ons benijdt. Was even met m’n gedachten bij Les Diables Rouges/De Rode Poenscheppers en hun zielige afgang bij de laatste Wereld Kampioenschappen die Marc Willemits (Waal, PS) de kop hebben gekost. En La Belgique Rouge stond daar nochtans, fier als een gieter, op het veld van eer, met de duurste spelersploeg ter wereld. Dat ‘afgaan’ duurde trouwens niet lang. Er werd alleen een tandje bij gestoken door ‘n nog duurdere aanpak. Het resultaat is er dan ook naar…

    Begrijpt U waarom ik even het Noorden kwijt was? Die Waalse arrogantie trekt ook zo drommels goed op elkaar. En met graafmachines weet men maar nooit waar er weer gaan graven gemaakt worden. Want wie graven maakt voor een ander, valt er dikwijls zelf in…. Da’s ook just, hé!!!

    De kranten? Die zijn over het hele drama van ‘Gosselies’ nog aan het bekomen van de klap en zullen het ganse weekeind gebruiken om de violen te stemmen en om te zien of ze al-dan-niet de schuld bij de NV-A zullen kunnen leggen. Uitzondering op de regel van samenzwering is de VRT die in diverse opiniestukken deze keer kort op de bal speelt. Of is het eerder de leiding neemt? De toon zet? Heb zelf drie keer mijn ogen moeten uitwrijven, om zeker te zijn over de exacte herkomst van onderstaand artikel .

    De reden voor deze hun bijna volmaakte analyse, die zeer dicht aanleunt bij de perfecte objectiviteit. Joost mag het weten. Perfecte timing ook. Weinig lezers door het zonnige lange weekeind, en misschien wel het besef dat Links op een punt aangekomen is, waar het geen zin meer heeft het licht van de zon te loochenen.

    Vooraleer verder te gaan met de lezing van dat VRT-artikel hieronder, wordt aangeraden eerst bij

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    de enige juiste vaststellingen te lezen. Daar staat in voorname bewoordingen geschreven wat hier heel wat hondsbrutaler had kunnen staan. Over ‘Pour les Wallons la même chose’ – Over de reputatie van het gevangen nemen (gijzelnemen?) door pakbonds-gangsters van vervelende directieleden – enz.

    Zo zagen we gisteren op VTM, naast de zware beveiliging voor een Engelstalige toespraak, de reactie bij de getroffen werknemers (PS) die het godgeklaagd vonden na 37 jaar op straat te staan. Al sprak hij (PS) wel via de radde tong van zijn verontwaardigde ega (PS). Een ander (ook PS) klaagde, dat hij na een vorig ontslag, nu dagelijks 50 km heen en 50 km terug, juist geteld, samen 100 km, moest reizen naar zijn nieuwe job.

    Ik zou ze niet graag aan mijn tafel willen, die vele tienduizenden Vlaamse werknemers die heen en terug van hun job wel het dubbele doen. Zonder klagen. Maar integendeel, met veel goesting optrekken.

    Ach, waarom verdient die stervende konings-stad die Vlamingen-hater van een Magnette (PS) als burgemeester.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Waarom moet Caterpillar in Gosselies sluiten?

    De aangekondigde sluiting van de Caterpillar-vestiging in Gosselies veroorzaakt heel wat ophef in het zuiden van het land. Volgens de directie is de sluiting noodzakelijk omdat de vraag daalt, maar de vakbonden zien geen economische logica.

    Het hing al even in de lucht en vanochtend werden de woorden dan ook uitgesproken op een bijzondere ondernemingsraad: de Caterpillar-vestiging in Gosselies zal sluiten, de 2.200 medewerkers verliezen hun job.

    In een verklaring wijst de directie vooral naar de overproductie binnen de Europese markt, waar Gosselies vooral voor werkt. De vraag naar grote machines daalt en dus moet ook de productiecapaciteit inkrimpen, zo klinkt het. Bovendien maakte het bedrijf vorig jaar als groep voor het vierde jaar op rij verlies, zo blijkt. En dus moest er worden bespaard.

    Dat de keuze op Gosselies viel, heeft drie redenen, zegt Mark Thompson, de financieel directeur van de groep Caterpillar. Zo is de site erg groot, wat hoge kosten met zich meebrengt. Er is ook sprake van overcapaciteit, en Caterpillar kan de machines die er gebouwd worden, elders goedkoper produceren en zonder dat daar heel zware investeringen tegenover moeten staan. Door een deel van de productie over te hevelen naar het Franse Grenoble, blijft Caterpillar aanwezig in Europa.

    "Omvangrijke investeringen"

     

    De vakbonden reageren "geschokt" op de aankondiging en zijn het niet eens met de visie van de directie. De liberale vakbond CGSLB ziet bijvoorbeeld geen economische logica in de aankondiging. "Er vonden omvangrijke investeringen plaats en er werden engagementen aangegaan. Caterpillar Gosselies is de Europese parel van de groep", luidt het.

     

    Binnen het bedrijf is ook te horen dat er de afgelopen jaren al heel wat toegevingen zijn gedaan, onder meer door meer flexibiliteit te tonen. "Maar niets is ooit voldoende om de arrogantie van de multinationals tegen te gaan", zegt Myriam Delmée van de bediendebond SETCa.

     

    De christelijke vakbond CSC noemt de geplande sluiting in een Twitterbericht "weerzinwekkend". De vakbond "zal strijden opdat de rechten van de werknemers gerespecteerd zouden worden".

    Bij de socialistische vakbond FGTB Métal Hainaut-Namur klinkt het dat hij "allereerst aan de zijde van de werknemers en hun gezinnen zal staan in deze moeilijke momenten". Marc Goblet, de algemeen secretaris van het ABVV, die om medische redenen arbeidsongeschikt is, noemt de aankondiging "onzinnig".

    "We begrijpen de emotie"

    "We weten dat deze aankondiging uiterst pijnlijk is", geeft de financieel directeur toe. "We zijn ons ervan bewust dat ze veel emoties zal losweken bij het personeel, hun gezinnen en de gemeenschap. We begrijpen dat."

    Op de persconferentie werd niets gezegd over de termijn waarop de intentieverklaring een definitieve beslissing zou moeten worden. Een vakbondsvrouw zei eerder dat de fabriek zou openblijven tot april 2017.

     

     

    *

    Al dat uitgedeeld staatsmanna is dus buitengesmeten geld geweest. Evenzo al die etentjes en die vele dure snoepreisjes. Om nog maar te zwijgen van de foto’s die ze elkaar gegeven hebben, zoals BDW aan Jeroen De Pikker.

    Wanneer gaat iedereen nu eens leren, dat het gevaarlijk is, om samen met Hoge Heren kersen te eten. Binnenlandse gangsters zijn al zo gevaarlijk, wat moet het dan niet zijn met Amerikaanse…

    Wat me ook opvalt, is dat de productie naar Grenoble (Frankrijk) wordt overgeheveld. Wat inderdaad logisch is, daar de loonkosten er veel lager liggen.

    Als mes in de rug van de EURO-bazen kan deze vaststelling tellen. Maar ‘De Parel van Scharrelroi’ is voorgoed verloren. Nu resten alleen nog de herinneringen en wat meer gescharrel in de Staatsruif…

    Want ook bij Spaanse Koningen heeft men aan werken een broertje dood.

    PS

    Daar heeft de PS goed aan gedaan, om de pijn van de verlatenheid enigszins te milderen met de herinnering aan de roemvolle stichting, zo’n 300 jaar geleden op te cricken. Al zou de optocht van de reizen om dit feest op te vrolijken, beter vervangen had kunnen zijn door een optocht van… dwergen. Omdat die bij voorkeur de nacht en de Zwarte Markt verkiezen om te ‘werken’.

    Maar, zoals Johan Cruyff het al wist: “elk nadeel heb se voordeel”. Wat wil zeggen, dat na de sluiting van Caterpillar en de volgende golf armoede, de meeste ‘verrijkers’ het daar wel voor bekeken zullen houden.

    *

    *

    04-09-2016, 11:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3654

    6/1014 * - Bevrijdingsdag St Jan - Brussel hoofdstad niet alleen van de criminaliteit, maar ook van de ISLAM als politieke partij – Het Offerfeest -

    .

    DEEL 1

    ***

    Zondag 4 september

    Zon 7u01-20u20

    H Rosalia

    *

    04/09/?: Risorgimento, lees ‘de ‘Hereniging’ van Italië die duurde van 1820 tot 1870, feest dat symbool staat voor de opstanding van de eenheid onder één en dezelfde overkoepelende Leiding. Een van de 3 Nationale Feestdagen.

    4 september 1944 is ook de dag dat in de straten van ons klein dorpje de eerste Canadese en Poolse tanks verschenen nadat ze op 6 juni in Normandië waren geland. Als kind hadden we de dagen voordien de laatste weinige Duitsers hun biezen zien pakken met alles wat wielen had, tot kinderwagens toe. We waren niet naar school gemoeten en van rond de middag zat iedereen in de schuilkelder. Tot even na 4 uur langs alle kanten werd geroepen dat ‘ze’ daar waren. Ineens moest iedereen op straat om van dat overdonderend wonder van dichtbij te genieten.

    Neen, voor de wreedheden van de oorlog moesten we niet meer vrezen. Temeer echter voor die der Vrede, zoals weldra (in mijn omgeving) tot ieders verbazing zou blijken.

    *

    *

    Vooral onder deze rotskoepel geen verkeerde gedachten….

    *

    *

    De oprichting van die nieuwe politieke partij is blijkbaar in het grootste geheim geschied. Tenzij zulks natuurlijk door de ‘media’ werd doodgezwegen. Maar nu, ter gelegenheid van het komende Offerfeest, treedt ze in de openbaarheid. Omdat ze meent op eigen poten te kunnen staan en zo de ‘verrijkers’ te kunnen verenigen tegen de volgden nationale bollekes kermis. Met een eerste strijdpunt die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat: de islamwetten staan torenhoog alle andere. Dat het over ‘on-verdoofd slachten’ gaat, is daar het breekpunt van. Die veroveringstaktiek is namelijk gegrondvest op de islam-leer der ‘Gebroken Ogen’, d.w.z. het vergeestelijkte genot van het stervend slachtoffer te kunnen volgen binst het leven wegvloeit. Erger dan bij de beesten, die slechts doden om zelf in leven te blijven. Of uit bronstigheid. Een oefening op dieren, om voortdurend over tijd en eeuwigheid, de slachthonger op mensen te blijven voeden.

    Dat daarbij beroep wordt gedaan op het verdraaid uitleggen van een der oudste verhalen uit de Joods-Christelijke Bijbel, typeert ten volle de bedot-plicht, de taqyilla, vastgelegd in de stichtingsakte van de islammerij, de Koran. Het is niet alleen vuile na-aperij van de Aartsvader Abraham, maar veel meer het zich toe-eigenen van de Joodse leer om, niet wetende dat het om een testcase ging, in alles de Wil van de Heer van leven en dood nauwgezet te volgen.

    Dat de Joodse Bijbel schetst slechts zeer zijdelings de pijnlijke rol van dat offerdier, maar legt de nadruk op het bewijs van de meest strikte gehoorzaamheid, namelijk zelfs zijn eigen zoon (op het nippertje) niet ontziet, wordt door de Islam juist gebruikt om een onmenselijke bijkomstigheid in de verf te zetten. Het maakt van elke islammer bijna een psychopaat, die geniet van het lijden van zijn onschuldig slachtoffer.

    En wat meer is: het ogenblik om met de geboorte van deze nieuwe ‘Partij’ naar buiten te komen, is goed gekozen. Want de strategie kadert niet alleen in het eerstvolgende ‘Offerfeest’, maar ook volop in de deining rond het heropenen van het Politieke Jaar.

    Let U even ook nader op de exacte betekenis van het woord ‘Feest’, het op de voorgeschreven manier doden van een levend wezen, dergelijk ‘Offer’ is voor elke moslim een feest…..

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Politieke partij ISLAM promoot thuisslachtingen, GAIA razend

    *

    Dierenrechtenorganisatie GAIA onderneemt stappen tegen de politieke partij ISLAM omdat die “misleidende informatie verspreidt die mensen aanzet tot illegale praktijken”. ISLAM verdeelde tienduizenden pamfletten waarin staat dat thuis slachten wettelijk mag.

    ISLAM is vooral actief in Brussel en heeft daar ook verkozenen. In aanloop naar het Offerfeest verdeelt de partij pamfletten over het ritueel slachten van dieren.

    “Sinds enkele weken verdelen we tienduizenden pamfletten in heel België”, zegt ISLAM-ondervoorzitter Michel Dardenne. “Het pamflet legt uit dat elke burger een dier thuis mag slachten.” Daarbij wordt verwezen naar de Belgische en Europese wetgeving.

    Michel Vandenbosch, voorzitter van GAIA, is niet te spreken over het initiatief. “We ondernemen zeker stappen, maar onderzoeken nog welke”, zegt Vandenbosch. “Het is schandalig dat deze partij mensen aanzet om thuis te slachten en dus om een misdrijf te plegen. Het is een zoveelste bewijs dat fundamentalisten niet bereid zijn om de wetgeving na te leven.”

    Het ritueel slachten van dieren moet altijd in een erkend slachthuis gebeuren.

    Bewust verwarring zaaien

    “Een boer mag bijvoorbeeld wel een dier thuis slachten voor eigen consumptie, maar ook dan moet het dier worden verdoofd. Die politieke partij poogt nu bewust verwarring te zaaien onder de moslimgemeenschap”, aldus de GAIA-voorzitter.

    Ook Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) tilt zwaar aan het initiatief. “Ik veroordeel in strenge bewoordingen deze bewuste misleiding”, zegt Weyts.

    Het Offerfeest valt dit jaar op 12 september, heeft de Moslimexecutieve beslist. Het Offerfeest wordt gevierd ter nagedachtenis aan Ibrahim, die bereid was om zijn zoon te offeren, maar uiteindelijk een schaap slachtte.

    *

     

    *

    Het is dus maar al te duidelijk, dat de ‘Moslim Executie Raad’ uit is op de confrontatie tussen hun eigen wetten en die van de samenleving waar ze zijn binnengedrongen en vaste voet denken te hebben.

    Anders gezegd, ze hebben ons gedwongen om een gezamenlijk front te vormen: de Coburger wettelijkheid en de Vlaamse Bevrijdingsstrijd. Met als verdienstelijk toemaatje, dat die Coburger wetten, door zogezegd Vlaamse ministers moeten verdedigd worden.

    Maar we wisten dat al lang: telkens de islam denkt slim te kunnen spelen, zijn ze blind voor hun eigen misrekeningen. De Geschiedenis bulkt letterlijk van de voorbeelden, en Sultan Erdogan is daar het voorlopig laatste bewijs voor.

    Islam is lijk een verkrachte jonge vouw die 1400 jaar geleden zodanig vernederd werd, dat ze de rest van haar leven in bloedige barensnood moest doorbrengen, zonder ooit maar één werkelijke geboorte te mogen mee maken…..

    Maar moet de rest van de wereld dat daardoor bekopen?

    *

    *

    04-09-2016, 10:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    03-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3653

    5/681 * - de boete-gang van Diksia is ingezet – Gregoriaanse Gezangen en Barbarossa -

    .

    DEEL 1

    Zaterdag 3 september

    Zon 7u00-20u23

    H Gregorius de Grote

    Als het op Sint-Gregoor regent, lang zijn we ermee gezegend

    *

    Deze Paus Gregorius I (540-604) leefde en stierf in Rome nadat hij jarenlang in Constantinopel, thans Istanbul, de eigenlijke hoofdzetel van het Christendom had gewerkt. Aan hem zijn we niet alleen de Gregoriaanse Gezangen verschuldigd, maar ook onze jaartelling.

    In die jaren stond Rome namelijk onder zware druk van de invallende Longobarden waarover in Italië tot op heden in veel sagen en legenden die roverhoofdman Barbarossa een bloedige rol speelt. Van Roodbaard naar Blauwbaard moet het dus een kleine stap geweest zijn….

    *

    Sieraad op de maat van het ACW

    *

    *

    In Coburgia, waar het ACW samen met de hele CVP door zijn Marxistische connecties een der grote sterkhouders is kunnen worden, blijft het oorverdovend stil. Maar de Heilige Huisjes sidderen van ingehouden woede. Er wordt er zelfs aan gedacht, om de Revolutie van 1830 te hernemen, tot de Noorderburen van de kleinste tot de grootste, allemaal in de pan gehakt zijn. Want stel U voor, Dexia, het knuffelbeertje van de Parijse Haute Finance, verslagen als het is op het veld van on-eer, wordt door de vuige Ollanders zelfs als lijk nog mee-geplunderd.

    Gerechtigheid is dus ten delen geschied. Maar de schuldigen lopen na al die jaren nog altijd vrij rond. Ze hebben zelfs de pretentie om na de verkiezingen, om het even de uitslag, opnieuw aan de knoppen te zitten. En omdat ze rekenen op de onverdeeldheid onder de Vlaamse partijen, bakken ze nu al platte broodjes met de Waalse Roden. Dat, uiteraard in ‘s Lands belang en met de dood in het hart.

    Enfin, ze zijn in niets veranderd en zelfs aan de schandpaal genageld, blijven ze hun hoogmoed volgen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Dexia moet 200 miljoen terugbetalen aan beleggers

    Dexia moet in Nederland circa 200 miljoen euro betalen aan beleggers die hun broek scheurden aan beleggingsproducten. Dat is het gevolg van een uitspraak van de Hoge Raad der Nederlanden, het hoogste rechtsorgaan in Nederland. Zo meldt belangenorganisatie Leaseproces.

    De uitspraak in de zogenaamde aandelenlease-affaire komt er na jarenlang procederen. De aandelenlease-affaire is ontstaan nadat banken 700.000 leaseproducten aan Nederlandse consumenten hadden verkocht. Bij deze producten werd belegd met geleend geld, vaak zonder dat de klant dit wist. Na de beurscrash aan het begin van deze eeuw bleven honderdduizenden afnemers met een grote restschuld achter.

    Dergelijke contracten werden afgesloten via tussenpersonen. Maar die beschikten niet altijd over de nodige vergunningen. De Hoge Raad rekent het de aanbieders - zoals Dexia - nu zwaar aan dat zij toestonden dat advisering via deze tussenpersonen zonder vergunning plaatsvond. Het gevolg van de uitspraak van de Hoge Raad is dat gedupeerden hun volledige inleg inclusief wettelijke rente kunnen terugkrijgen en dat hun eventuele restschuld wordt kwijtgescholden, aldus Leaseproces, dat voor meer dan 10.000 gedupeerden procedeerde.

     

    Volgens Leaseproces betekent de uitspraak voor Dexia dat de restbank circa 200 miljoen euro moet uitbetalen. Bij Dexia was niemand bereikbaar voor commentaar.

    *

     

    *

    De twee boegbeelden, Martens en De Haene, van deze arrogantie-partij zijn – goed voor hen – al een tijdje van het toneel verdwenen, maar hun troonopvolgers zijn van hetzelfde misdadig ondermaatse kaliber. Samen met de meer uitgesproken Linkxen, zijn ze verantwoordelijk voor het kapot regeren van dit land. Dat ze daarnaast nog gemeend hebben, hun eigen voetvolk te moeten bestelen (Arco) is hemeltergend onvergeeflijk.

    Moest Coburgia de Rechtsstaat zijn, die het beweert te zijn, dan zaten de kopstukken van al hun neven-organisaties ook al lang in de gevangenis tussen de andere criminelen.

    Vandaar dat hier op deze blog al jaren geschreven wordt, niet over de christelijke Volks Partij (wat ze lang niet meer zijn), maar over de Criminele Volks Partij. Ze kunnen dus al hun logo’s bewaren en hoeven niet in de schaduw van www.bewerging.net te kruipen.

    Precies alsof die van het ACW zich daar veilig mogen voelen.

    Gods molen maalt langzaam, maar zeker.

     

    *



    03-09-2016, 18:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    02-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3642

    5/835 * - Caterpillar als eerste van een lange rij gesneuveld -

    .

    DEEL 3

    Vrijdag 2 september

    Zon 6u58-20u25

    Z Margriet van Leuven

    *

    *

    *

    *

    Hij is er niet meer, Caterpillar, de trots van het Walenland in Gosselies, vlak bij de luchthaven van Brussel-Zuid in Charleroi, waar er vroeger maar me heel wat minder succes, die ‘Metro Lége” op het randje af en met succes niet werd gerealiseerd, maar wel handenvol geld heeft gekost.

    En neen, ik verlustig mij helemaal niet omdat er in dat armlastig landsgedeelte nog maar eens duizenden (tot 7.000) arbeidsplaatsen verdwijnen, hoofdzakelijk bij de kleine onderaannemers. Al verwondert het mij grotendeels dat de schuldige hiervan de slecht draaiende wereldeconomie zou zijn, en niet de Waalse Parti Scandalde. Noeste werkers of niet, het merendeel van die werknemers zullen voor de rest van hun leven ten laste vallen van de Gemeenschap. Misschien worden die wel ‘Staatsambtenaar’, zodat de werklozen statistieken daar geen last van krijgen. Want die Federale ‘Gemeenschap’ wordt in hoofdzaak, zo niet uitsluitend, in stand gehouden door de kleine Vlaamse zelfstandige en/of de kleine Vlaamse werknemer.

    Wat mij vooral ergert, is de hoogstaande onbekendheid van De Schandaard met de Wetten van de Economie.

    Dat men afstandelijk doet tegenover het leed van de kleine Waal, tot daar aan toe. Al zou een tikkeltje bezorgdheid wel gemogen hebben. Wat beseffen die dan niet dat ze de poten van onder hun eigen stoel zagen?

    Enfin, in de tekst hieronder heb ik weer eens een paar accenten gelegd. Ik wens U veel leesverdriet.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Crisis in mijnbouw nekt site Gosselies

    Door de problemen in de mijnbouwsector en de lagere vraag uit China zag Caterpillar, wereldleider in graafmachines, de laatste jaren zijn winst slinken. Daar is zijn tweede belangrijkste productiecentrum, in Gosselies, slachtoffer van geworden.

    De sluiting van Caterpillar in Gosselies, waarbij 2.200 mensen hun baan verliezen, komt niet helemaal uit de lucht vallen.

    Al in september vorig jaar kondigde de Amerikaanse producent van graafmachines aan dat het tienduizend jobs wereldwijd zou schrappen, goed voor negen procent van het totale personeelsbestand. Liefst twintig fabrieken zouden gesloten of grondig geherstructureerd worden.

    De reden, volgens Caterpillar: de lage grondstoffenprijzen en de ook al flink gedaalde olieprijs. Als wereldleider in industriële graafmachines met vooral ook veel mijnbouwinstallaties, voelt Caterpillar de crisis in de grondstoffensector flink. In opkomende economieën als China en Brazilië is de groei en dus ook de vraag naar grondstoffen flink gedaald. Energie en mijnbouw, belangrijke klanten van Caterpillar, staan onder druk.

    In de laatste financiële resultaten moest Caterpillar, met hoofdzetel in Peoria in Illinois, daardoor zijn groeiprognoses telkens naar beneden bijstellen. De omzet in 2015 lage bijvoorbeeld 15 procent lager dan het jaar voordien en de winst 43 procent lager.

    Ondanks de duik naar beneden lag die winst wel nog altijd op 2,1 miljard euro. Het dividend voor de aandeelhouders ging ook niet naar omlaag.

    Niet de eerste herstructurering

    Om zich aan te passen aan de lagere vraag ‘moeten we nadenken over acties om de productiecapaciteit en de operationele kosten te verminderen’, aldus Caterpillar vanmorgen. De vestiging in Gosselies, de tweede belangrijkste productiesite ter wereld, had nochtans al inspanningen geleverd. De voorbije jaren schrapte ‘Cat’ wereldwijd al eens 31.000 jobs waarvan 1.400 op de site dichtbij de luchthaven van Charleroi. De vestiging zorgt er al sinds 1965 voor werkgelegenheid.

     

    In juli legde Caterpillar nog kwartaalresultaten boven de verwachtingen voor, en liet weten dat het ergste voor de mijnbouw mogelijk achter de rug was, al bleef de verkoop lager dan het jaar voordien.

    *

     

    *

    Hoe denkt U bijvoorbeeld, na lezing van voorgaand stukje over de bar-slechte wereldeconomie over deze zin:

    “In opkomende economieën als China en Brazilië is de groei en dus ook de vraag naar grondstoffen flink gedaald”

    En ik, die altijd geleerd heb, en er zeer veel geleerde boeken heb dienen te verslinden, dat goedkopere grondstoffen grote winsten meebrachten.

    Enfin, met de economie vergaat het ons een beetje zoals met de negatieve interesten’, wat nota bene een fameuze omdraaiing is van de werkelijkheid. Dichter bij de werkelijkheid zou zijn van te spreken over ‘beleggings-boete’ dan woorden op te dringen die spontaan doen denken aan de voorbije wereld van opbrengsten. Het woord ‘rente’ is inderdaad zo veel als synoniem van ons spaarvarkentje goed besturen. Wat we, dank zij de EU, dus niet meer kunnen.

    En Paul Magnette, Waals Minister-President, is volgens de TV ‘ontzet en gescandaliseerd’. Omdat er hem nog alleen maar als CEO en wapenfabrikant de industrie van het bloedvergieten rest om fier over te zijn?

    Verder zou ik toch graag wat meer vernemen van De Schandaard wat er bedoeld wordt met

    groeiprognoses telkens naar beneden bijstellen”.

    Is blijkbaar weer al eens zoals de ‘negatieve rente’: verkeerde verwachting wekken. Wat is er mis met ‘verlies prognoses’. Of zijn die veel te duidelijk voor de naïeve lezer?

    Het is alleen zeer spijtig, dat er voor de term ‘faillissement’ tot hiertoe geen omgekeerde benadering werd gevonden.

    *

    *

    02-09-2016, 19:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3651

    9/2188 * - Wereldwijde onweerswolken van weer eens een wereldcrisis -

    .

    DEEL 2

    Vrijdag 2 september

    Zon 6u58-20u25

    Z Margriet van Leuven

    *

    *

    In Duitsland begint men er de smaak in te krijgen….

    Het Proces van Neurenberg

    (20 november 1945 -1 oktober 1946)

    *

    *

    In Neurenberg zaten op het bankje als oorlogsmisdadigers: de verslagen Nazi-kopstukken. ‘Dood door verhanging’ was de op voorhand afgesproken strafmaat. De overige straffen ware navenant. De ‘Recht sprekende Partijen’ waren Amerika, de Sovjet Unie, het Verenigd Koninkrijk en… Frankrijk. Twee keer raden wie de leiding had. Zeg maar zij die in Neurenberg II grotendeels op het bankje zouden moeten zitten. Amerika samen met de EU-bonzen die onze Beschaving hebben willen om zeep brengen. De ‘overigen van Neurenberg I’ bestaan niet meer (De Sovjet Unie) ofwel zijn ze afgevallen tot uitgeputte mini-staten zonder invloed (Engeland en Frankrijk).

    De politieke verantwoordelijken voor de komende crisis kijken voorlopig de kat uit de boom. Of is het de spreekwoordelijke voorzichtigheid die de moeder is van de porseleinkast? Ook is het nogal dikwijls zo, dat het buikgevoel het haalt op de rede.

    Er zijn natuurlijk de twee heikele punten waarmee de EURO-bonzen ons hebben meer opgezadeld. De nooit geziene volksverhuizingen van arm naar rijk, en de al evenmin ooit geziene wereldwijde droefheid rond de sterfbed-scène van onze betaalmiddelen. De rest van de calamiteiten volgt uit deze twee koplopers. Waar ondergetekende als econoom niet kan nalaten met de vinger te wijzen naar de meest directe aanleiding voor alle recessies, de bemoeizucht van elk Overheid om de economie te willen ‘leiden’. Zie wijlen de sovjet Unie, waar maar al te duidelijk werd bewezen, dat economie niet kan ‘geleid’ worden. De economie ‘floreert het best als de Overheid helemaal niet tussenkomst. Vooral niet met zogezegde ‘steunmaatregelen’, die in de eerste plaats de concurrentie vervalst en de Wet van Vraag en Aanbod onderuit haalt. Economie is als de Liefde tussen man en vrouw, die ook niet kan geforceerd worden of opgelegd worden. Economie zit in de mens sinds de tijd der ruilhandel en bloeit het best in die landen waar de Overheid er haar poten van af houdt.

    Ja Ja, de ‘globalisatie’ komt ter wereld lijk elk nieuw leven op deze Planeet, in een zee van bloed. En dat bloed kleurt, zoals gebruikelijk, bloedrood, de geliefkoosde kleur van Linkx.

    ‘Are you listening’, peroreert Donald Trump, en hij herhaalt dat tot zijn gehoor rustig is geworden. Dit is zijn boodschap voor de hele wereld: iedereen die onwettelijk het grondgebied betreedt, gaat er onherroepelijk rapper weer uit dan hij of zij er is binnengekomen.

    Woorden van hoop voor velen, woorden vol waarschuwing voor de anderen. Maar het is de enige aanpak die zal helpen. En het zal nog jaren duren voor de vroegere rotzooi is opgeruimd.

    En dan is het hoog tijd geworden, om een Neurenerg II te installeren, die de aanstokers van deze ondergang hebben gewild. In Neurenberg I zaten daar alleen de kleine socialisten op het bankje om de doodstraf te horen uitspreken. Deze keer moeten het de grote jongens zijn, maar het vonnis moet hetzelfde zijn. Want de misdaden zijn niet alleen dezelfde, maar ze zijn onmenselijk veel groter.

    Zij hebben noch min noch meer geprobeerd de Goddelijke Ordening af te breken, en te vervangen door een nieuw soort Toren van Babel.

    Ik heb gezegd, en nu kunnen we overgaan tot de lezing van de dag, volgens Xander, die schrijft als geen ander.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Duitsers beginnen geld van rekeningen te halen en in kluisjes te stoppen

     

    Wereldwijde crash nadert: Koreaanse mega containerrederij Hanjin failliet - Deutsche Bank kan klanten hun fysieke goud niet leveren – Politieke chaos in Spanje – China worstelt met teruglopende groei – Braziliaanse economie compleet ingestort

    *
    Duitse leveranciers kunnen de vraag naar kluizen amper aan. De meeste Duitsers weten nog goed hoe het eraan toeging onder de Nazi’s en de Oost Duitse Stasi, en beginnen daarom het vertrouwen in de banken en de overheid te verliezen.

    Gisteren ging er een nieuwe schok door de wereldeconomie, toen het Zuid Koreaanse Hanjin Shipping, de 7e containerrederij ter wereld en de grootste van het land, uitstel van betaling aanvroeg, waarop diens mega containerschepen in Chinese, Amerikaanse en Spaanse havens de toegang werd geweigerd. Analisten vermoeden dat het bankroet van Hanjin de Zuid Koreaanse export naar onder andere Europa mogelijk maandenlang zal verstoren. Ook in economische kampioenen China en Duitsland zijn rode waarschuwingssignalen te zien van de naderende, lang gevreesde grote crash.

     De economie van Zuid Korea, thuisbasis van grote bekende multinationals zoals LG, Samsung en Hyundai, is voor maar liefst 53% afhankelijk van de export. Hanjin Shipping heeft zo’n 150 container- en bulkschepen, en transporteert jaarlijks zo’n 100 miljoen ton vracht. Gisteren besloten de Koreaanse banken echter hun kredieten aan Hanjin stop te zetten, omdat het bedrijf onvoldoende zou doen om de enorme schuld van $ 5 miljard aan te pakken.

    In tegenstelling tot de VS en Europa kiest de Zuid Koreaanse regering niet voor een ‘too big to fail bailout’ met miljarden belastinggeld. Bedrijven, hoe groot ze ook zijn, moeten zichzelf weer gezond maken, is het standpunt. Gezonde onderdelen en enkele vrachtroutes van Hanjin worden mogelijk overgenomen door Hyundai Merchant Marine, de op één na grootste zeetransporteur van het land, dat overigens zelf ook probeert zijn veel te hoge schuldenlast af te bouwen.

    Bevoorradingslijnen langdurig verstoord

    De havens in Shanghai (China), Valencia (Spanje) en Savannah (VS) hebben Hanjin schepen de toegang geweigerd, omdat ze bang zijn dat het bedrijf het havengeld niet kan betalen. In de haven van Singapore werd de Hanjin Rome in beslag genomen door een schuldeiser. Voor de kust van Californië liggen tenminste drie grote containerschepen van Hanjin werkeloos te wachten op wat er nu gaat gebeuren (3).

    De afgelopen jaren is het container- en vrachtvervoer per schip fors teruggelopen, waardoor de vrachtprijzen zijn ingestort, en tal van transporteurs in de problemen zijn gekomen. Het transport van een 40 voet container van Shanghai naar de westkust van de VS kostte in 2010 nog $ 2000,-, nu nog maar $ 596,-.

    De levering van goederen aan boord van Hanjin schepen ligt weken- en mogelijk zelfs maandenlang stil. Omdat het bedrijf zo groot is, dreigt een kettingreactie die de bevoorradingslijnen met Europa en Amerika ernstig kan verstoren, met mogelijk grote gevolgen voor onze toch al broze economieën. (1)

    Politieke chaos in Spanje

    Ook politiek lopen overal de spanningen verder op. In Spanje dreigen de derde (!) parlementsverkiezingen binnen één jaar, nu interim premier Mariano Rajoy gisterenavond een vertrouwensstemming over een nieuwe regering verloor. Vrijdag is een nieuwe stemming waarbij geen 2/3, maar slechts een gewone meerderheid nodig is, maar zelfs dat is niet zeker. (6) De partijen zijn het onderling zeer oneens over de benodigde economische en financiële hervormingen die Spanje moet doorvoeren om weer gezond te worden.

    Deutsche Bank kan klanten hun fysieke goud niet leveren

    Ook uit Duitsland komen steeds meer signalen van een op handen zijnde nieuwe grote crisis. Vorige week werd bekend dat de Duitse export ‘onverwacht’ grote klappen heeft gekregen. Nu blijkt dat één van de belangrijkste Europese systeembanken, Deutsche Bank, niet in staat is om zijn klanten fysiek goud te leveren, ook al bezitten ze dit op papier. (2)

    Afgelopen jaren waren er al hardnekkige geruchten dat de goudreserves van de Amerikaanse Federal Reserve bijna volledig zijn uitgeput, maar dat dit voor de buitenwereld zorgvuldig verborgen wordt gehouden, omdat het vertrouwen in de Amerikaanse dollar anders wel eens de genadeklap zou kunnen krijgen. Geldt dat, gezien de berichten uit Duitsland, mogelijk ook voor de landen van de eurozone?

    Duitsers bergen geld op in kluisjes

    De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft de bevolking alvast openlijk gewaarschuwd voor het lage-rentebeleid van de Europese Centrale Bank (ECB). Als dit zonder de noodzakelijke hervormingen in de lidstaten wordt voortgezet, dan dreigen spaarders en pensioenfondsen daar de dupe van te worden. De ECB blijft maandelijks voor miljarden aan Europese staatsschulden, bedrijfsobligaties, leningen en hypotheken opkopen, wat de bank tot minimaal eind maart 2017 wil volhouden. Dan zal het opkoopprogramma een duizelingwekkende € 1,74 biljoen bedragen. (7)

    Steeds meer Duitsers kiezen daarom eieren voor hun geld, aangezien hun (spaar)geld op de bank door het nul- en negatieve rentebeleid niet meer, maar steeds minder waard wordt. De vraag naar kluisjes is het afgelopen halfjaar dan ook met 25% gestegen.

    De Duitsers beginnen overduidelijk het vertrouwen in het Europese bankensysteem kwijt te raken, wat het begin van een stapsgewijze en ‘stille’ bankrun in gang lijkt te zetten. Een ondernemer uit München verwoordde de groeiende angst als volgt: ‘Op het moment dat de banken rente over mijn eigen vermogen gaan berekenen, neem ik mijn 50.000 euro op, en verstop die onder mijn kussen, of ik koop een kluisje.’

    In Japan is te zien dat een negatief rentebeleid averechtse effecten sorteert. Juist omdat bank- en spaarrekeningen minder waard worden, beginnen mensen contant geld op te potten, en geven nog minder uit dan voorheen, wat de economische neergang alleen maar versnelt. (8)

    Duitsers betalen nog altijd massaal met contant geld

    Bij de Duitsers zitten de verschrikkingen van de Nazi’s en Oost Duitse Stasi nog diep in het collectieve volksgeheugen, reden waarom verreweg de meeste Duitsers (80%) nog steeds het liefst met contant geld betalen, en niet met de pin. Immers: digitaal afrekenen betekent controle door en uitlevering aan een overheid, die vervolgens naar believen kan doen wat het wil zodra er een grote crisis uitbreekt. En doorgaans gaat dat uitsluitend ten koste van de gewone man, zijn geld en zijn bezittingen.

    Ook China worstelt met economie

    Ondertussen worstelt ook China met een teruglopende economische groei, die in 25 jaar niet zo laag is geweest. Xu Shaoshi, hoofd van de Nationale Ontwikkelings- en Hervormings Commissie (NDRC), zei dat ‘de fundamenten voor een stabiele economische ontwikkeling op dit moment niet stevig genoeg zijn. De neergaande trend blijft groot, en de moeilijkheden zijn niet te onderschatten. Het wordt erg lastig de gestelde doelen voor investeringen en handel te bereiken.’ Hetzelfde geldt voor de werkgelegenheid, consumentenbestedingen en de landbouw. (4)

    Braziliaanse economie compleet ingestort

    Terwijl de media het vooral hebben over de afzetting van president Rouseff door de Senaat, gaat op de achtergrond de instorting van de Braziliaanse economie in versneld tempo verder. Het aantal werklozen is sinds vorig jaar gestegen van 8,6 miljoen naar 11,8 miljoen, oftewel 11,6% van de beroepsbevolking. Twee jaar geleden bedroeg dat percentage nog maar 6,9%.

    Degenen die nog wel werken, zagen hun inkomen in één jaar tijd met gemiddeld 3,0% slinken. Consumenten kochten in die periode 5% minder goederen, en het reële BNP daalde in het eerste kwartaal van dit jaar met -5,4%, en in het tweede met -3,8%. De binnenlandse vraag van de private sector daalde de afgelopen 2 jaar zelfs met 12,4%. Inmiddels is de economie teruggekeerd naar het niveau van 2010.

    Het fiscale tekort van de publieke sector bedraagt een torenhoge 9,6% van het BNP, en de staatsschuld steeg sinds eind 2015 van 66,5% naar 69,5% van het BNP. Onafhankelijke analisten spreken dan ook van een echte economische ‘depressie’ in het Zuid Amerikaanse land. (5)

    Conclusie

    Alle bovenstaande ontwikkelingen bij elkaar opgeteld schetsen een duidelijk beeld van een aanstormende wereldwijde crisis die zijn weerga niet kent. Die kan nog best een paar jaar op zich laten wachten, maar net zo goed al volgende week losbarsten. Begin er in uw achterhoofd dus voorzichtig rekening mee te houden dat het relatief gemakkelijke leven zoals we dat nu kennen binnen enkele jaren wel eens voor langere tijd, en met een beetje pech zelfs permanent, voorbij kan zijn.


    Xander

    (1) Zero Hedge
    (2) Zero Hedge
    (3) Zero Hedge
    (4) Zero Hedge
    (5) Zero Hedge
    (6) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (7) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (8) Zero Hedge

    *

     

    *

    ‘Een appeltje voor de dorst bijeen gespaard hebben is in een Linkx bestuurde samenleving, hetzelfde als 10 uitgehongerde straatratten bij slechts één kommetje melk opsluiten. Er zal een gehuil en gejank weerklinken als nu bij het ECB en in Bruxella-bla-bla.

    Na uitvergroting van dit beeld tot de ganse EU en de rest van de wereld, verwondert het alleen dat het nog zo lang heeft geduurd.

    Uw eigen geld dat niets meer waard is, tenzij U het bewaart onder Uw matras; zie daar wat de ECB van dit welvarend continent heeft gemaakt.

    Voor iedereen die iets afweet van scheepsbouw, nadert het uur om, net als Noach, een overlevings-ark te bouwen. De natuur schade berokkenen is nu wel zonde geworden (zegt de Paus, too late and too little), maar het is te laat om de put te vullen als het kalf (wij allemaal) verdronken is.

    Ceintuur doen’ zoals onze voorouders, zit er echt niet meer in, want die ceintuur zit reeds om onze nek, zodat we straks netjes aan de takken van de bomen zullen bengelen. Tenminste, als we, wereldwijd, niet de eersten zijn om dat bij onze Grote Verlichte Verstanden toe te passen.

    En vergeten we ondertussen vooral niet, dat een kat die in het nauw gedreven zit, rare sprongen maakt. Vooral als die dat lekker kommetje melk van onder haar neus ziet wegnemen….

     

    *

    *

    02-09-2016, 18:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3650

    5/825 * - Bij de NVA verlaten de ratten het zinkend schip – we horen al de TVG van het VB in de verte -

    .

    DEEL 1

    Vrijdag 2 september

    Zon 6u58-20u25

    Z Margriet van Leuven

    *

    *

    De wisselaar

    *

    *

    Neen, hier geen namen. Alles moet liefst zo anoniem mogelijk verlopen, want ‘kiezen is verliezen’. Toch curieus hoe fijngevoelig (zie hieronder) hoe die “aflossing’ wordt overgebracht. Donkere toekomstperspectieven voor de Partij? Niet getreurd: ze doen gewoon verder alsof er geen donkere wolken zijn, ja zelfs geen vuiltje aan de lucht is. Want het bandwerk mag nooit worden stilgelegd, anders vliegen zij uit de kaas…. Dat is nu eenmaal de Wet der Traagheid, dezelfde Wet die bij een auto-ongeval de inzittenden tegen de voorruit doet belanden. Iets met Newton of zo. Maakte niets uit. Als de band, net als de beweging, maar doende blijft.

    Heb ik nu met deze woorden teveel gezegd? Ik hoop van niet. Wat inzake de Nieuwe Vlaamse Arrogantie speelt er nog een andere Natuurwet, namelijk die van Loontje die komt om z’n Boontje. Teveel valse niet nageleefde verkiezingsbeloften en de arrogantie tegenover hun frontkameraden van het Eerste Uur om dezen voortdurend te willen in het slijk stampen.

    Lees ondertussen wat De Schandaard met enige sympathie maar met volle overtuiging over deze ‘personeelswissel’ schrijft. Het typeert ten volle de leegheid van het onderwerp en de non-bezieling waarmee de agenda wordt waargenomen. Er is geen sprake van begeestering aangaande de lotsverbetering van hun kiezers, de Vlaamse middenmoot, maar wel van koele berekeningen om zoveel mogelijk voordeel voor hun eigen persoontje.

    Deze houding vindt U, toppunt van arrogantie, zelfs weerspiegeld in de afbeelding hierboven. Een mooie man, vol van zichzelf, klaar om er in te vliegen en dus reeds op voorhand moe, maar toch steun zoekend langs… rechts, (voor ons is dat links) die zichzelf even presenteert vooraleer hij op zijn beurt gaat genieten van de poen. Zijn voorganger verlaat de band, waarom, daar hebben we niet eens het raden naar, maar het wordt uitgelegd dat hij veel grover kan verdienen in zijn advocatenpraktijk. Toch nooit met het Pro Deo-werk dat verdorie juist nu aan banden wordt gelegd!?

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Personeelswissel bij Vlaamse N-VA-fractie

    *

    Paul Cordy volgt Jan Hofkens op als Vlaams parlementslid voor de N-VA. Hofkens kon het parlementair werk niet langer combineren met zijn advocatenpraktijk.

    ‘Ik heb de voorbije zomer de afweging gemaakt en hoe graag ik mijn job als parlementslid ook deed, ik heb ervoor geopteerd mij opnieuw volop te concentreren op mijn advocatenpraktijk’, aldus de afscheidnemende Hofkens. ‘Het is een keuze met pijn in het hart. Want kiezen is verliezen.’

    Vervanger Paul Cordy noemt zichzelf een dossiervreter, die zich vooral wil toeleggen op het Vlaamse arbeidsmarktbeleid. ‘Daar kan ik mijn ervaring inbrengen als coördinator voor de werkstuden-tenprogramma’s en het afstandsonderwijs aan de Universiteit Antwerpen.’

    Als districtsraadvoorzitter van Antwerpen-stad wil Cordy - logischerwijs vertegenwoordiger van de kieskring Antwerpen in het parlement - ook het werk in de commissie voor Bestuurszaken, Binnenlands Bestuur, Inburgering en Stedenbeleid van nabij opvolg

    *

     

    *

    Ten gerieve van de brave lezers breng ik hier en nu de gedachte naar voor, dat er achter elk gordijntje van elk kieshokje een andere soort ‘opvolgers’ klaar staat om eindelijk de fakkel over te nemen. Lang verguisd, vernederd en langs de zijlijn gezet, staan duizenden jonge Vlamingen klaar om die uitgedoofde fakkel in het vuur te gooien, en om met de nieuwe vlam van de heilige bezieling het lot van de Vlaamse Burger zelf in handen te nemen. Neen, liefst niet direct op de manier waarop Donald Trump in Amerika belooft er met de grove borstel door te gaan. Vlamingen zijn nu eenmaal geen na-apers, maar voorlopers. Het Kwaad niet bijsnoeien, maar uitroeien met wortel en tak en zorgen dat het nooit meer terugkomst. Wat Mohammed er ook over vertelt.

    Vlamingen houden het netjes. Wees daar maar zeker van. Waar ze zijn langs gekomen, blijft de boel kraaknet achter. Al moet de binnenste steen onderste boven worden gedraaid. De Wet moet, net als op de schoolbanken, tot in de kleinste puntjes worden opgevolgd.

    En wie dit niet wil, gaat de klas uit.

    We zullen, als iedereen meewerkt, eindelijk baas zijn in eigen buik. De Nieuwe Vlaamse Arrogantie zal niet te kiezen hebben. Wil die overleven, dan moet ze onvoorwaardelijk de Vlaamse kaart trekken. En die kaart, Mijne dierbaren, heeft de TVG van het Vlaams Belang in handen. Tom Van Grieken en zijn Nieuwe Ploeg vragen de barelen aan elke overweg te sluiten, want ze naderen met… sneltreinvaart.

    *

    PS 1

    Goederen-treinen mogen er ook zijn, zelfs boemeltreintjes, maar die moeten niet willen voorop rijden…..

    PS 2

    Die TVG in de verte is als de rijzende morgen zon die goedemorgen wenst aan het hooggebergte … om daarna het dal te verwarmen.

    ‘Quand le soleil dit bonjour au montagne…. je ne fais que penser à toi.’

     

    *

    *

    02-09-2016, 17:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    01-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3649

    9/1442 * - Duitse ‘Identitairen’ en Veilige Grenzen = veilige toekomst -

    DEEL 4

    ***

    Donderdag 1 september 2016

    Zon 6u57-20u27

    H Egidius

    Sint-Egidiusregen komt altijd ongelegen

    *

    *

    *

    *

    Duitsland is en blijft een raar land. Enerzijds is/was het de bakermat van de ideologie van Het Kwaad dat we kennen onder de naam van Socialistisch Nationalisme (de Nazi-leer), daarna werd het in een oogwenk veramerikaniseerd. Maar dat laatste was zonder de waard gerekend van de sluimerende ondergrond bij de Elite van datzelfde Socialisme. Een socialisme dat (oppervlakkig) witter dan wit scheen te zijn gewassen door hun spreekwoordelijke ‘Grundigkeit’. Alles was er zogezegd brandnieuw, maar als Kanselier werd het tenslotte wel Merkel, een vroegere DDR-aanhangster uit het Communistisch Oostblok als hoofd van de CDU, de Christen Democratische Unie.

    En nu blijkt het al een tijdje dat de waard gerekend heeft zonder de eigenlijke waard, met name ‘Das Volk’. Datzelfde volk dat in 1989 de Berlijnse Muur kon doen vallen door dat zo te willen.

    Wat er ook van zij: het woord ‘Reconquista’ is gevallen. Iets dat inderdaad nauw aansluit met de woordkeuze van de ISIS-Jihadisten van de Heilige Oorlog tegen de Kruisvaarders van het Westen.

    Dat daarmee de indruk wordt gewekt, dat niet zij, maar het Westen (dat alleen zijn eigen grenzen verdedigt) de aanvallende partij zijn. Een moslim slimmigheidje dat nauw aansluit bij de Taqyuilla, de Heilige Bedotplicht van elke moslimmer. Ook van de meest ‘gematigde’….

    En weet U, mensen als ondergetekende voelen zich vereerd als Kruisvaarder te worden gebrandmerkt. Alleen maar omdat de onze Outer en Heerd verdedigen enerzijds tegen de incestueuze moderniteit die anderzijds de meest achterlijke non-beschaving ter wereld binnenloodst om er zelf beter van te worden.

    Ik moet toch op een of andere manier proberen, om het hele verhaal achter de figuur van die Gerard van Ruddervoorde, de 10de Grootmeester der Tempeliers, op te snorren. Ruddervoorde is nog altijd een landelijk half ingeslapen dorpje tussen Torhout en Brugge, hartje West-Vlaanderen. Vanzelfsprekend wordt diens levensgeschiedenis verborgen onder de korenmaat, want zijn wapenschild (De Leeuw en het Kruis) werden immers, vooral na de Franse Revolutie en 1830, bij het groot huisvuil gezet.

    Had wijlen Hendrik Conscience die ‘zijn volk leerde lezen’, deze figuur maar als held gekozen als ‘Leeuw van Vlaanderen’ dan was Ruddervoorde nu misschien even bekend als Willem Tell in Zwitserland.

    De Tempeliers spreken tot de verbeelding, dat is zeker. En wie Tempelridders zegt, zegt Kruisvaarders.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Veranderende tijden in Europa – De ‘Reconquista’ is begonnen

    Geplaatst op 31 augustus 2016 door E.J. Bron

    (Door: “Young German” – Vertaling: Theresa Geissler)

    Veilige grenzen = veilige toekomst

    *

    Het Duitse journaille trekt van leer tegen de Identitairen en hun kortstondige beklimming van de Brandenburger Tor. Ze proberen daarbij elkaar te overtreffen in wie de grootste kwaadsprekerij en hetze of beledigingen over deze jonge mensen kan uitstorten. Totaal onverbloemd worden hier politieke activisten, die zich inzetten voor veilige grenzen en het recht van de volkeren op zelfbeschikking, gelijkgesteld met de moordenaars van Auschwitz. “Nazi’s bezetten de Brandenburger Tor,” schrijft de pers.

    NAZI’S? Als de nazi’s de Brandenburger Tor bezet zouden hebben, zouden in Europa de dingen volkomen anders liggen. nazi’s, nationaalsocialisten dus, die een expansionistische, op racistische dogma´s gebaseerde politiek vertegenwoordigen, wier Sociaal-Darwinisme in hun wereldbeeld voor zwakke mensen en mensen van “inferieur ras” geen plaats zien, zijn er bijna helemaal niet meer. De nazi’s van vroeger al helemaal niet meer. Wat thans rondslentert, zijn de weerzinwekkende en armzalige resten van het nationaalsocialisme, die men als neonazi’s zou moeten betitelen. Echte nazi’s zijn er niet meer. Maar dat stoort de pers niet. Iedereen die in de woorden “veilige grenzen, veilige toekomst,” of “vaderland, vrijheid, traditie” ook maar een greintje waarheid voor zichzelf kan ontdekken, wordt vandaag de dag door de mediakliek gelijkgesteld met volksmoordenaars en oorlogshitsers. Ik kan me bijna beeldend voorstellen hoe verbeten de “journalisten” van de mainstream-pers op hun toetsenbord hameren om elkaar te overtreffen met de vreselijkste beledigingen.

    Maar daarnaast schijnt het hen niet duidelijk te zijn dat ze schrijven vanuit een dunne, ideologische zeepbel, waarvan de wanden steeds smaller en breekbaarder worden. De nazi-knuppel werkt niet meer! Het is geen nationaalsocialistische eis om de grenzen te controleren en door middel van referenda over de toekomst van het eigen land te willen beslissen. In feite geloof ik dat de pers allang spreekt vanuit een minderheidspositie en slechts door haar mediale overgewicht en de macht van grote staatsorganen nog zoiets als vermeende interpretatiebevoegdheid over de politieke debatten in handen heeft. De bevolking, het Duitse volk en in principe heel Europa, staat in toenemende mate tegenover de multiculturalisten, de globalisten en wie maar in iedere hoek nazi’s wil zien en derhalve maar liever eens naar de dokter moest gaan.

    Het journaille heeft het schot niet gehoord. Het heeft niet begrepen dat in Europa en in het hele Westen een keerpunt in de geschiedenis begonnen is. Of toekomstige historici de bezetting van de Brandenburger Tor door de Identitairen als een symbolisch moment van dit keerpunt zullen zien, weet ik niet. Maar het ‘momentum’ van de geschiedenis heeft een nieuwe koers ingeslagen! De voortekenen wijzen op storm. En het is een storm, die door de zelfvernietigende politiek van de huidige linksen en de vermeende conservatieve elites pas goed op gang werd gebracht. HUN falen is het dat dit ontwaken door heel Europa heen in gang heeft gezet. Men kan Identitairen media-effectief als nazi’s brandmerken. Maar wie dat doet, zet mensen die zich inzetten voor zinvolle eisen zoals controle aan de grenzen, nationale zelfbeschikking en behoud van tradities op één lijn met de moordenaars van Auschwitz. En dat is een fatale fout die de media en de politieke elites hier begaan. Zij denken het recht te hebben om miljoenen mensen in Europa te bekladden als nazi’s. En aangezien hen de feitelijke argumenten voor hun politiek van zelfmoord ontbreken, blijft hen niets anders over dan hun slijmerige verklikkerpraktijk. De regering en de media praten en regeren TEGEN een groot deel van de eigen bevolking en maken deze tot hun vijand.

    Veilige grenzen, democratische referenda, behoud van de eigen identiteit en cultuur; dat zijn eisen waarmee niet slechts kleine minderheden zich kunnen identificeren. Miljoenen kunnen dat en het worden er elke dag meer. Zelfs veel van mijn linkse vrienden, waaruit mijn vriendenkring toch voor het grootste deel bestaat, zeggen besmuikt of soms ook openlijk dat de grenzen juist gecontroleerd zouden moeten worden en veel asielzoekers naar huis gestuurd. En alleen de angst om beklad te worden als nazi, de angst om je baan te verliezen, in de samenleving te worden uitgesloten of zelfs juridisch te worden vervolgd, weerhoudt ze ervan het luidop uit te spreken. En toch doen velen dat reeds. Ze spreken het uit! En als dan slechts de angst voor repressies en uitsluiting mensen er van kan weerhouden om voor hun mening uit te komen, dan zijn wij het hoogtepunt van dit systeem van de multiculturalisten te boven gekomen. Dan leeft dit systeem, en de mening die door dit systeem wordt uitgedragen, slechts nog door angst en angst alléén kan de mensen er niet eeuwig onder houden.

    Ze hebben de boog eenvoudigweg te strak gespannen en begrijpen niet waarom zoveel mensen zich van hen afkeren en zich tot andere politieke dragers wenden. De ‘Reconquista’ begint in de eerste plaats in de hoofden van de mensen. En deze omwenteling van de geest is begonnen, omdat een toenemende mensenmassa de politieke doeleinden van zijn heersers niet meer wil en kan meedragen.

    Een nieuwe tijd breekt aan in Europa en de enigen die dat niet snappen, zijn zij die samen met de oude tijd verdwijnen en worden vergeten.

    Bron:
    http://younggerman.de
    Door: “Young German”

    Vertaald uit het Duits door:
    Theresa Geissler
    (www.ejbron.wordpress.co

    *

     

    *

    Het wachten op de Grote Sprong Voorwaarts is nu het succes van o.a. Marine La Plume in Frankrijk, die als ‘Oudste dochter van de Kerk’ de leidende rol van haar land weer kan herstellen die Frankrijk zoveel welstand heeft gebracht. Ook, binnen veilige grenzen kan Vlaanderen meedoen. En Nederland. En Engeland. En Hongarije. En Tsjechië. En Slovakije’. En Italië. En Rusland. En nog zoveel anderen.

    Begrijpt U nu waarom ondergetekende zo gehecht is aan de afbeelding onderaan elk stule?

    PS

    Hoe snel en hoe grondig de islamisering toeslaat, was vandaag het onderwerp bij

    http://www.golfbrekers.be/

    Lees hieronder de inleidende tekst:

           “Ter vergelijking: “de hel van de keuken” in de Prachtlanden, in Afghanistan, Perzië, Irak, Libanon, Syrië, Turkije… toen Allahs volgelingen nog redelijke wezens waren.”

    Dit is slechts een van de vele video’s….

    *

    Voor de eigenlijke bloedstillende reportages, verwijs ik naar de opgegeven site.

    *

    *

    01-09-2016, 17:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3648

    5/703 * - als de stoppen beginnen doorslaan – Indianen in het reservaat & Irakezen in 1979 bij Golfbrekers -

    .

    DEEL 3

    ***

    Donderdag 1 september 2016

    Zon 6u57-20u27

    H Egidius

    Sint-Egidiusregen komt altijd ongelegen

    *

    *

    (Uit ‘Golfbrekers’)

    https://youtu.be/dF47rrHd7wo

    Irak, vòòr 1979.

    Ach, hadden die maar niet, zoals de Indianen al die immigranten toegelaten. Daar leven die nu in reservaten….

    *

    *

    Bij ons beweegt er wat. Da’s al iets. Maar…

    Als de stoppen beginnen door te slaan, dan hangt er willens nillens vuiligheid in de lucht..

    Wat U hieronder leest, met veel deernis (en vooral vooringenomenheid), is het verslag van nà de eigenlijke feiten.

    Het ligt er vingerdik op, dat er iets verzwegen wordt, namelijk de reden waarom dit incident er gekomen is. Niemand, en zekerlijk niet een brave Limburger, gaat zo maar zonder reden uit zijn bol.

    Zelf waren we daar niet bij, maar dat soort zaken hebben we 20 jaar geleden al meer dan genoeg in het AZ Antwerpen meegemaakt. Waar toen iedereen beschaamd zweeg en de andere kant opkeek als dat soort ‘verrijkers’ aan de balie herrie stond te verkopen.

    En ja dat verpleegstertje achter glas kon dat allemaal wel aan. Hulp had ze echt niet nodig, zei ze achteraf, want ze was daaraan gewend geraakt. Reden van dat geraas? Gisteren had de bezoeker geen tijd gehad om op de afspraak te zijn, en was dus maar, zonder verwittigen vandaag gekomen. En hij eiste nu voorrang met het argument van overmacht.

    Die familie moest dus toch wit van woede, aanschuiven, helaas achteraan en fulmineerde verder in het Arabisch (?) waar niemand nog een snars van begreep. Ze verlieten wel het gebouw nadat de Politie even met een half oor aan de deur was komen meeluisteren.

    Nog een geluk dat daar geen hoernalisten bij waren geweest….      

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Hij spuwde op ons en riep: 'Doe die vod van je kop'

    Een school in Leopoldsburg heeft een vader een toegangsverbod gegeven omdat hij tijdens de inschrijvingen drie vrouwen van Turkse afkomst aanviel. Een gehandicapte vrouw duwde hij tegen de grond, tegen haar zus met hoofddoek riep hij "dat ze die vod van haar kop moest doen". "Racisme tolereren we hier niet", reageert de directrice.

     

    "Doe die vod van je kop! En als je geen Nederlands spreekt, ga dan maar terug naar Turkije." Dat kreeg de 31-jarige Hilal te horen van een andere ouder, toen ze haar zoontje Mohammed (6) ging inschrijven in z'n nieuwe school in Leopoldsburg.

     

    De vader in kwestie duwde ook Hilals gehandicapte zus omver, spuwde op hen en schopte naar iedereen die hen probeerde te helpen. De directrice, die alles zag gebeuren, grijpt kordaat in: "Dit is puur racisme. Die man komt onze school tot nader order niet meer binnen."

    *

     

    *

    Kijk, er zijn, net zoals met de Pokemon-gekte, limieten die niet kunnen overschreven worden.

    En als de Overheid geen blijf meer weet met de uitwassen, moeten niet de gevolgen maar de oorzaken aangepakt worden.

    Maar ja, als de uil niet zien en wil, is goede raad als water op een eend.

    Er is één partij die al 30 jaar en meer, inzake het open-grenzenbeleid uitdrukkelijk wijst op de daaraan verbonden gevaren. En wat doet de Overheid? Ze legt die partij het zwijgen op. Ze verbant hun Gekozen naar de sanitaire afzondering, precies alsof die drager zijn van een dodelijk virus.

    En nu komen, zoals in Leopoldsburg, de gevolgen als zovele tsunami’s op ons af. Naast boerkini’s, het demonstratief dragen van sluiers, het binnenslepen van buitenlandse onderlinge vetes, het vergoelijken van de islammerij, slaat de ‘verrijking’ verder toe met keukenmessen, nep-pistolen en echte aanslagen.

    Tot de ontwrichting overgaat in onderwerping… De video hierboven is een van de vele illustraties hoe het zo ver is kunnen komen….

    En als de Indianen nu hun ‘Regendans’ opvoeren om de bevrijding van hun land af te smeken, of niet: het Clinton Wijf wil hun plaats innemen. Zij, een opgeblazen van medicatie stijf staande oude vrouw wil, als levende mummie, dat Grote Land leiden, zij die als jonge ambitieuze jonge vrouw zelfs haar eigen huisdierhusband niet aan de lijn kon houden….

    *

    *

    *

    01-09-2016, 16:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3647

    5/771 * - Nonkel Siegheil op zieltjesjacht -

    .

    DEEL 2

    ***

    Donderdag 1 september 2016

    Zon 6u57-20u27

    H Egidius

    Sint-Egidiusregen komt altijd ongelegen

    *

     *

    En waar precies is het Noorden nu?

    *

    *

    Op de IJzerwake van verleden zondag werd er nogmaals opgeroepen om zich vooral beleefd en voornaam te gedragen in het verdedigen van de Vlaamse waarden. Hard, onverzoenlijk, maar met klasse. Hetgeen ondergetekende zoals iedereen weet, al jaren nauwgezet in toepassing probeert te brengen.

    Altijd afhankelijk van de graad van beschaving van de geviseerde tegenstrever. Alles met mate, is altijd mijn stelregel geweest. En daarom gebruik ik liefst een stokmeter om ermee te slaan.

    Maar dat wordt al eens vergeten, vooral als het om een onbetrouwbaar individu gaat. En dat is Siegfried Bracke als de vlees geworden standaarddrager van De Loge bij de TV, het zuiverste bewijs. Van top-bedotter naar top-politicus hip-hopper bij de NV-A: het is maar een kleine stap.

    Dat zijn pretentie niet helemaal aanslaat, is een understatement van formaat. Want met azijn of loge-wijn vangt men geen vliegen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Mijn partij doet er alles aan om zoveel mogelijk Vlaams Belang-kiezers aan onze kant te krijgen’

    *

    Hij droomt van een wereld waarin het doodnormaal is dat zelfs agenten een tulband dragen. ‘Maar wij kunnen ons zulke vrijheden niet permitteren’, zegt Kamervoorzitter Siegfried Bracke. ‘We hebben de boot van de integratie gemist.’

    Kamervoorzitter Siegfried Bracke begrijpt dat mensen ‘in de huidige omstandigheden’ terug willen naar Vlaams Belang, ‘ook al denk ik dat ze zich vergissen’. ‘Er borrelt een giftige cocktail van problemen: terrorisme en een vluchtelingencrisis’, zegt hij in een interview met weekblad Knack. ‘Op zich hebben die twee niets met elkaar te maken. Toch gooit Vlaams Belang het allemaal op één hoop.’

     

    ‘Mensen vergissen zich schromelijk als ze denken dat Vlaams Belang hen van die giftige cocktail zal verlossen’, zegt Bracke. Hij windt er dan ook geen doekjes om: ‘Mijn partij doet er alles aan om zo veel mogelijk potentiële Vlaams Belang-kiezers aan onze kant te krijgen én te houden. Waarom? Omdat dat goed is voor de democratie.’

     

    ‘Misschien ben ik een naïeve dwazerik, maar ik denk dat we er tegen de volgende verkiezingen in zullen slagen om de kiezers goed uit te leggen wat we allemaal hebben gedaan om de vluchtelingencrisis aan te pakken, om de veiligheid te verhogen, om de sociaal-economische problemen op te lossen enzovoort.’

     

    De tulband-Vlaming

    *

    Bracke volgt de discussie over de boerkini naar eigen zeggen ‘met grote belangstelling’, al weet hij als agnost ‘niet precies wat hij erover moet denken’. ‘Maar natuurlijk zie ik wel dat er een probleem is’, zegt hij. ‘De boerkini is een symbool van een cultuur die zich tegen onze normen en waarden verzet. En dan is er nog de sociale druk die achter dat stuk textiel schuilt. In Gent kom ik Turkse vrouwen tegen die mij smeken om dat verbod door te voeren. “Anders moeten we straks allemaal zo’n boerkini aan op het strand”, zeggen ze me.’

     

    ‘Voor alle duidelijkheid: ik droom van een wereld waarin het doodnormaal is dat zelfs agenten een tulband dragen, zoals in Engeland. Het debat is daar ook veel minder beladen. Helaas kunnen wij ons zulke vrijheden niet permitteren. We hebben de boot van de integratie gemist en lopen ver achterop.’

    *

     

    *

    Al die moeite op kosten van het sterfhuis: ziet de Grote Wever dan niet waar het zwijntje ziek is?

    Het is een ziekte die begin in de geldbeugel van zodra die kans ziet zich vet te vingeren in de tricolore kaas waarin ook Bracke per abuis per einde loopbaan is meegezogen. Maar hij heeft de Partij meer stemmen doen verliezen dan bijwinnen. Integendeel, het heeft in Gent de sjoemelaar Termont aan de macht gebracht.

    De Nieuwe Vlaamse Arrogantie heeft (na de eerste roes) de Vlaamse Onafhankelijkheid jaren achteruit gesmeten. Ze heeft een Regering op de been gebracht, waar het gebroken Vlaams van de Premier op TV moet ondertiteld worden, danig duidelijk spreekt die man.

    Het is een illusie te denken dat de volgende Regering in Coburgia zou gedragen worden door de volbloed Vlaams Nationalisten. Al zal deze bij definitie de aanzet zijn voor de Zelfstandigheid van Vlaanderen.

    Dit land is kapot geregeerd en moet dringend een totale revisie ondergaan. De beste waarborg hiervoor is de eigen aanpak door eigen mensen. De tijd dat Vlaanderen in ’t zak gezet kon worden door vreemde heersers (of hun slippendragers) is voorgoed voorbij.

    Er moet gebouwd worden op stevige funderingen. En niet op verzuurde brakke gronden.

    *

    *

    *

    01-09-2016, 15:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3646

    6/1154 * -De beste manier om bootvluchtelingen verkrachting af te leren…

    .

    DEEL 1

    ***

    Donderdag 1 september 2016

    Zon 6u57-20u27

    H Egidius

    Sint-Egidiusregen komt altijd ongelegen

    *

    *

    Voorbeeld van Gesloten Asielzoekers Centrum van de Toekomst

    *

    *

    ‘Misschlingen’ waren in de anti-joodse Nazi-leer halfbloed-joden. Na deze honds brutale introductie (zie afbeelding) denk ik toch een woordje uitleg verschuldigd te zijn.

    Eerst dacht ik dat het om pedicure (voetverzorging) ging. Maar bij nader toezien blijkt pedofilie niets met andermans voeten spelen te maken heeft, wel met andere andermans lichaamsdelen die ik hier liever niet nader omschrijf. Omdat er altijd kleine kinderen kunnen meelezen.

    Al weet ik natuurlijk niet of dat soort zaken straks misschien ook al in ‘de nieuwe eindtermen’ zullen zitten. Want ik moet toegeven, dat het een heel stuk veiliger is dat soort enormiteiten juist te kunnen situeren, dan na 12 jaar les in Aardrijkskunde te weten wie of waar onder of boven ligt, de Steenbok- of de Kreeftskeerkring.

    Voortgaande op wat er links en rechts te rapen valt, zouden ’Zedenleer’ noch ‘werkelijkheidsonderricht’ op school toch niet de juiste benaderingen zijn.

    Die gasten in Engeland zouden als ‘werkstraf’ voor mijn part eens ’n volle maand mogen opgesloten zitten in een varkensstal tussen een toom jonge zeugen met daaronder een paar beren van mannelijke varkens in volle puberteit. Daar zouden ze de kennis over de herkomst van hun walging voor varkensvlees met al hun eigen zintuigen kunnen vaststellen, maar wat meer is, voorgoed genezen zijn van hun vulgaire primitieve voortplantingsdriften.

    Ik denk zelf, dat er dringend werk moet gemaakt worden van een verplichte inburgeringscursus voor elke nieuwe aangespoelde ‘vluchteling’. Wie eenmaal met de geur van en bronstige varkensbeer in de neus heeft gezeten, heeft voor de rest van zijn dagen genoeg van die dingen. Zie suggestie bij de afbeelding hier bovenaan.

    Ter Attentie van Theo Francken: voorliggende suggestie is volledig gratis. Maar betreft zeker niet de huur van de levende varkensstal.

    Ook dat laatste moet voor ’n Staatssecretaris in functie van zijn formaat geen bezwaar zijn. Want in elk Ministerie moten dat soort stallen gemakkelijk te vinden zijn.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Nieuw massaal kindermisbruik schandaal door criminele moslimbende in Engeland

    *

    Xander 31-08-2016 14:42

    *

    Kerk van Engeland verraadt christendom en verwelkomt islamitische jihadprediker - Na 1400 slachtoffers in Rotherham, waar ‘niets veranderd is’, een nieuw schandaal rond massaal kindermisbruik door moslimcriminelen in het Britse Telford



    Christelijke straatpredikers in Telford brachten het massale misbruik van jonge Britse meisjes onder aandacht bij de politie, maar die deed daar net als in Rotherham aanvankelijk niets mee, omdat ook daar de daders Pakistaanse moslims zijn.

    De leider van de ooit hoog in aanzien staande Kerk van Engeland, aartsbisschop Justin Welby van Canterbury, heeft op een schokkende manier het verraad van het Westerse christendom aan het oorspronkelijke geloof onderstreept door een Pakistaanse sheikh en jihadprediker, supporter van een Talibanleider die onlangs de gouverneur van Punjab vermoordde omdat die het opnam voor de zwaar vervolgde christenen in het land, van harte te verwelkomen. De toenadering tot en zelfs kniebuiging voor de in de Bijbel voorzegde ‘antichrist’ religie door Westerse kerken zal andere christenen sterken in hun overtuiging dat we in de laatste fase van de eindtijd zijn beland.

     

    Christenen in Pakistan hebben het al tientallen jaren buitengewoon zwaar te verduren. Grote aantallen christelijke mannen, vrouwen en jonge kinderen worden door moslims tot harde slavernij gedwongen. Regelmatig worden er christenen vermoord, enkel vanwege hun geloof, en/of omdat moslims zich door hen ‘beledigd’ voelen, alleen maar vanwege het feit dat ze openlijk in het evangelie geloven en daarom Allah en Mohammed afwijzen.

    De islamitische uitroeiingsoorlog tegen het christendom in het Midden Oosten en grote delen van Afrika weerhield de Kerk van Engeland er niet van om de Pakistaanse sheik Muhammad Naqib ur Rehman uit te nodigen op het Lambeth Paleis. De sheik, een openlijke supporter van de Taliban, die de moordenaar van gouverneur van Punjab op diens begravenis een ‘martelaar’ noemde, werd met alle egards ontvangen door aartsbisschop van Canterbury Justin Welby, de hoogste leider van de Kerk.

    ‘Waarom worden deze lafhartige mensen die moord en haat onderwijzen, toegelaten?’

    De zoon van de vermoorde gouverneur, Shahbaz Taseer, reageerde ontdaan op de ontmoeting. ‘Deze mensen onderwijzen moord en haat. Ik vind het persoonlijk triest dat een land zoals Engeland deze lafhartige mensen binnenlaat... Waarom laten landen zoals de VS en het VK, die beweren dat ze aan het hoofd staan van de oorlog tegen terreur, mensen toe die olie gooien op het vuur waar ze geacht worden tegen te vechten?’

    ‘Zij steunden de moord op mijn vader Salmaan. De Britse regering zou hen moeten deporteren, en Pakistan zou hen onder de terreurwetten moeten vervolgen voor het aanzetten tot geweld... Ik vind het respectloos dat zo’n man ontvangen werd door de aartsbisschop. Mijn familie heeft altijd aan het front gestaan voor harmonie tussen de geloven, maar deze mensen zijn respectloos naar iedereen die daarover spreekt.’ (1)

    Nieuw massaal moslim pedoschandaal

    Ondertussen sleept het enorme islamitische pedofilieschandaal in Engeland zich nog steeds voort. Tussen 1997 en 2013 werden in Rotherham, door de media de ‘kinderseks hoofdstad van Brittannië’ genoemd, maar liefst 1400 jonge Engelse vrouwen en zelfs kinderen vanaf 11 jaar misbruikt, verkracht en geprostitueerd door een Pakistaanse moslimbende. De lokale politiek en politie was jarenlang op de hoogte, maar ondernam vanwege politieke-correctheid helemaal niets om het massale misbruik te stoppen.

    Rotherham blijkt bepaald geen uitzondering te zijn geweest. Ook in Telford (Shropshire) zijn grote aantallen meisjes vanaf 13 jaar op dezelfde wijze misbruikt, verkracht en tot prostitutie gedwongen door voornamelijk Pakistaanse moslims (4). Straatpredikanten die hier al jaren getuige van waren, meldden dit aan de politie, maar die deed daar tot 2013 niets mee. Inmiddels is het politierapport over het schandaal 150 pagina’s lang (4). Volgens officiële cijfers staat het stadje met 15,1 kindermisbruik gevallen per 10.000 inwoners op de eerste plaats van ‘pedo steden’ in Groot Brittannië. (2)

    En in Rotherham? Daar schijnt ‘niets veranderd’ te zijn. Sterker nog, recent verdween van het politiebureau op ‘mysterieuze’ wijze bewijs –waaronder een dagboek van een jong meisje dat jarenlang was misbruikt- tegen de criminele moslimbende. (3)

     

    Xander

    (1) IB Times (via Shoebat)
    (2) Russia Today (via Shoebat)
    (3) Express
    (4) Mirror

    *

     

    *

    Het is U misschien al opgevallen, maar ondergetekende houdt nogal wel van doortastende argumenten. Land-, tuin- en veeboeren zullen mij gemakkelijk gelijk geven. Zodat die, net als ondergetekende, de geur van mest kennen en er dus niet van houden.

    PS:

    Engelse tekst bij navraag gaarne ter beschikking. Voor de Burgemeester van London zelfs gratis, inclusief een geurmonster ten gerieve van zijn soortgenoten.

    Niet dringen.

    Want om islammers te weren, beschikt Vlaanderen over genoeg omvang in de varkensteelt om de Prachtlanden met één klap van hun verdwazing af te helpen. Wat meteen ook goed zou zijn voor onzen export. Pigs for oil.

    *

    *

    *

    01-09-2016, 15:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    31-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3644

    5/789 * - Valt de SPA uiteen in Groen en Rood

    *

    DEEL 4

    Woensdag 31 augustus 2016

    Zon 6u55-20u29

    H Paulinus van Trier

    *

     

    *

                  

                     

    *

    SPA doet me denken aan een verfrommelde half lege fles bronwater, en die flets lauw beschimmeld sop doet me denken aan Spa-Francorchamps. Helemaal geen opwindende gedachte, en al zeker niet aan een opwindend circuit, maar eerder een oude weverkens-kerkgang.

    Maar Irmaatje toch, zegt de Pastoor die klaar stond voor het Lof, wat doede gij met dat stuk spek onder Uwen arm? O, zegt dat vrouwtje, kijk eens aan. O, merde zegt dat vrouwtje (ze zei eigenlijk ‘shit’, maar dat is een woord dat niet past in geen enkele les). Wat ’n erge vergissing. Dan zal ik mijn kerkboek per ongeluk in de soep hebben gedaan die ik had opgezet tegen dat ik thuiskwam’

    Een klucht zo oud als de straat? Inderdaad. Net zoals de SP-A…. Al zijn er nog veelmeer Pastoors dan bekwame SPA-ërs…

    Lees hieronder met welke voorkomendheid De Schandaard met schudden en beven schrijft over het ongeluk dat deze partij is overkomen. Die partij zal afkalven net als de ijskap aan de Noordpool.

    De schrik slaat hen om het hart, dat die ‘Staatsdragende Partij’ vroeg of laat zal verdwijnen. En daarom bakt ze nu al platte broodjes bij de op aankomende moslim-partij van Turken. Een kolfje naar de hand van Almacy, die daar haar ultieme roeping ziet bewaarheid worden…. Immigranten, Groen, (de kleur van de islammerij) samen met de kleur van bloed…

    Daar zit zelfs een mooie variant in op het voorstel van Olio di Poepo voor de 4-daagse werkweek. Rood-Groene leden van die nieuwe partij werken slechts 4/7 ipv 7/7 zoals de Ongelovige Christen Honden, maar ze krijgen wel hetzelfde loon, dat afgeroomd wordt tot 4/7 van die ondersoort. Zo kan er niemand klagen over discriminatie: iedereen geniet van 4/7, de lat ligt voor iedereen gelijk. En de industrie doet er nog groot voordeel bij want de productie vet aan.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    ‘Zaak Koç slaat diepe wonden in de partij’

     

    Sp.a-voorzitter John Crombez heeft dinsdag in Brussel een tiental partijgenoten ontvangen die sympathiseren met Ahmet Koç, de ondervoorzitter van de Limburgse provincieraad die onlangs uit de partij werd gezet. ‘Er zijn harde woorden gevallen, die duidelijk maken dat er diepe wonden zijn geslagen’, zegt Mustafa Aytar, schepen en OCMW-voorzitter in Houthalen-Helchteren, die aan de vergadering deelnam.

    Omdat de verwijdering uit de partij van Ahmet Koç, onder meer door zijn uitgesproken sympathie voor de Turkse leider Erdogan, bij heel wat sp.a-ers van Turkse origine in het verkeerde keelgat is geschoten, had voorzitter John Crombez hen uitgenodigd voor een gesprek.

     

    ‘De voorzitter heeft ons duidelijk gemaakt wat de partijstatuten zeggen’, aldus Aytar. ‘Zijn uitleg was duidelijk, maar we zijn nog steeds heel erg teleurgesteld in de uitkomst. Er zijn dan ook heel harde woorden gevallen. Voor ons heeft de uitsluiting van Ahmet Koç diepe wonden geslagen, die zeker niet op korte termijn zullen geheeld zijn. Er zal een lange tijd overheen gaan.’

    Volgens Aytar is er niet gesproken om zelf ook uit de sp.a te stappen. ‘Er zal geprobeerd worden om de brokken te lijmen, maar het staat vast dat daar heel veel bijeenkomsten voor nodig zullen zijn. De partij zal haar uiterste best moeten doen om het vertrouwen van onze achterban te herwinnen. Het valt dus af te wachten wat de uitkomst zal zijn.’

    Een concrete datum voor verder overleg tussen de Turkse sp.a-mandatarissen en hun partij is er voorlopig niet.

    *

     

    *

    Nu elke dag de feiten meer en meer in de openbaarheid komen, moet gezegd worden dat de ééncellige tweelingbroer van de SPA, de Tsjeven, in hetzelfde beddeke ziek zijn. Geen kopmannen-of kopvrouwen meer. Die zijn allemaal al lang naar de vette postjes geëmigreerd, nog voor de goegemeente er erg in had. Ze zitten in ‘Communales’, in zetels van burgemeesters, in de Raden van Bestuur. En het voetvolk kan hen gestolen worden.

    Herinnert U zich nog te tijd, dat de dikke van diksia voor de TV stoefte dat hij evengoed carrière had kunnen maken bij de Sossen?!

    Dàt is pas iemand met overtuiging.

    *

    Als U het zo ziet, dan moet de weg voor de Vlaams Nationalisten toch brreed open liggen.

    En de Waalse zusterpartijen, die gewoonlijk in dit land de Eerste Viool speelden, liggen ook op apegapen. Ze kunnen zelfs niet meer geholpen worden door hun spitsbroeders uit het Zuiden, want die zitten zelf nog dieper in de … shit.

    Misschien zelfs dat Franske het Hollanderke het zal moeten afleggen tegen Marina La Plume?

    Ja Ja, voor de SD is het leven lijk een kinderhem: kort en vuil.

    *

    *

    *

    31-08-2016, 20:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3645

    5/897 * - L & H und kein Ende -

    .

    DEEL 5

    Woensdag 31 augustus 2016

    Zon 6u55-20u29

    H Paulinus van Trier

    *

     

    *

    *

    *

    Nee, Nee, deze keer gaat het proces niet over de ‘daders’ maar over de ‘gedupeerden’. Over zij die er terecht zeker van waren dat ze het groot lot hadden gewonnen.

    Aan de kop van die organisatie stond immers het ACW, dat als huisbankier immers de teugels trok. Eerst onder de naam BAC, later onder de naam BACOB, die uiteindelijke DEXIA zou worden. Een beetje gelijklopend dus met de schandalen ARCO en de PANAMA PAPERS…..

    Maar die bietekwieten kennende, zullen die wel ook in de zaak L&H, de dans ontspringen.

    Of de Amerikaanse financiële & media-wereld dat ook zal lullen, is een vraag die waarschijnlijk niet zal mogen gesteld worden. Ze hebben dan ook niets verkeerds gedaan, buiten hun schrijnende onkunde demonstreren van de algemeen geldende boekhoudwet in coburgia. Ongeveer hetzelfde als de Amerikaanse Overnemer van Omega Pharma van Marc Coucke dreigt te worden aangedaan.

     

    Maar daar wil het nu niet meer over hebben. Wel over de onmeetbare noch nooit in cijfers vast te leggen schade die daardoor de kleine aandeelhouders geleden hebben. Vaak hebben die mensen, meestal oudere kleine zelfstandigen, tot hun laatste frank belegd in deze bloeiende investering met vooruitzichten die tot de sterren reikten? Kwamen daar op het hoofdkwartier van L&H geen koningen (Prins Filip) en grote dikke Staatsmannen (De Dikke van Diksia) de honneurs waarnemen? Deden die bedrijfsleiders binnen het jaar geen schitterende zaken met de hele wereld? Heel het Establishment van het Land liep hen achterna. Figuurlijk en zelfs letterlijk.

    Tot ze struikelden over een paar kritische vraagjes uit de Amerikaanse financiële wereld, die heel even misschien wel een tikkeltje jaloers waren op die wereld-veroverende techniek van de Flanders Language Valley….

    En ze brachten de bal aan het rollen. Heel die reuzenzaak bleek ineens een reus op lemen voeten. Omdat de Amerikaanse cowboys dat zo wilden.

    En neen, de patenten gingen verloren. Of minstens, ze kwamen in hoofdzaak niet in Amerikaanse handen. Maar in de handen van duizenden kleine computerbedrijfjes, die de geboden kansen maar al te graag (kosteloos) konden inpikken..

    De spraaktechnologie van L&H beheerst thans de hele wereld, daar waar zonder beide Heren zelf de term had moeten uitgevonden worden.

    Het is zelfs dank zij deze technologie dat U deze lijnen onder ogen krijgt. Elk ‘WORD-ducument’ van Microsoft wordt op deze computer volgetikt via de spraaktechnologie. Met een hulp-programaatje dat amper € 96,- heeft gekost. Dezelfde techniek laat ook toe een klein dicteerapparaatje aan te koppelen (€36,- zo klein als een half pakje sigaretten) die probleemloos aangesloten wordt op de computer.

    Het laat toe buitenshuis de spontane inspiratie vast te leggen, om die later tevoorschijn te toveren op papier.

    Dat zijn twee onnozele toepassingen die zomaar bij anderen werden waargenomen? Het eerste bij een Pastoor die op die manier zijn (kunstige) preken voorbereidt, en het tweede die bij onze hartspecialist zijn secretaresse vervangt….

    Voor mijn oude dag ben ik dus voorzien en hoop U op deze manier voor de rest van mijn (land) leven nog veel leesgenot te kunnen verschaffen.

    Ja, het wordt tijd dat aan L&H eindelijk loon naar werken wordt toegekend.

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Proces Lernout & Hauspie hervat dit najaar

    In het nieuwe gerechtelijke jaar zal het Gentse hof van beroep zich opnieuw buigen over de zaak Lernout & Hauspie (L&H), goed 15 jaar na het faillissement van het spraaktechnologiebedrijf. Op 7 november zullen de eerste pleidooien plaatsvinden over het afhandelen van de schadevergoedingen.

    Het hof van beroep in Gent legde op 20 september 2010 de straffen op in de fraudezaak rond L&H en veroordeelde oprichters Jo Lernout en Pol Hauspie tot elk vijf jaar cel, waarvan twee jaar met uitstel. Het hof van beroep kon pas in 2014, na procedures voor het Hof van Cassatie, overgaan tot de afhandeling van de burgerlijke vorderingen in de zaak. Meer dan tienduizend burgerlijke partijen maken nog aanspraak op een schadevergoeding. Bij het hof van beroep is het bang afwachten over de verdere afhandeling van het 'monsterproces'. Alle gekende partijen en hun advocaat kregen een proceskalender.

    *

     

    *

    Het is wel met een flinke dosis achterdocht dat ik hoor spreken van Het Hof van Beroep in Gent. Ik heb daar wel enerzijds in het begin van mijn carrière mee kunnen helpen om mijn cliënt vrijgesproken te krijgen in de zaak (1964) in het faillissement van de ‘Wolkoning’ Emiel Pauwels, maar anderzijds datzelfde Beroepshof bezig gezien in de latere Zaak Parisis, dat zelfs bepaalde beleggers bijna tot de zelfmoord heeft gedreven.

    Later zag ik de Linkxe beïnvloeding overduidelijk in 2004 in de veroordeling van het Vlaams Blok wegens vermeend racisme. En nu in een nabije toekomst de lieve vriendjes van Optima aan de beurt.

    Al kan het natuurlijk dat de nieuwe generatie Magistraten van heel wat solider materie zijn gemaakt.

    *

    Heb ik U al gezegd, dat daar waar sedert L&H het nieuwe industrieterrein van Ieper is gevestigd in de Pilkemstraat ondergetekende daar zijn jeugdjaren heeft doorgebracht? Reden te meer om mij volop in te zetten voor het eerherstel van Jo en Pol. Jo heb ik nooit gekend, maar Pol Hauspie was een tijdje een niet zo geliefde collega in het Poperingse. In ons beroep een computerfreak avant la lettre….

    *

    *

    *

    31-08-2016, 17:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3643

    6/1166 * - Over en uit voor de Kerk -

    .

    DEEL 3

    Woensdag 31 augustus

    Zon 6u55-20u29

    H Paulinus van Trier

    *

    *

    *

    De bedoeling is wel de opleising tot 18-jarige leeftijd te vergelijken met een wielerwedstrijd, waar, net zoals in het Onderwijs, de prijzen aan de meet worden uitgedeeld. Dit wil zeggen, na afloop van het hele traject. Het is volgens mij, tijd om de zaken eens, ter lering, andersom te stellen.

    Als U wilt, het is pas na het eten van de pudding van het leven, dat daar een oordeel over kan gegeven worden.

    In deze veronderstelling zou de proef zowel zeer eenvoudig als definitief zijn: wie gebuisd is, vliegt er uit, en komt de reguliere maatschappij niet binnen, maar komt terecht in de onderste kaste bij de rest van het klootjesvolk. Ze kregen de kans, en ze verprutsten die. Punt aan de lijn.

    Deze redenering is zeer eenvoudig: wie na 6 jaar (gratis) Lager onderwijs gevolgd door nog eens 6 jaar (gratis) Middelbaar Onderwijs – 4 of 5 jaar dan nog niet snapt wat het leven zelf is, is het niet waard aan dat leven zijn karretje te mogen aan vasthaken. Die afgestudeerden kistten de Maatschappij baken vol geld waarop elke jonge ondernemer als startkapitaal maar jaloers op kan zijn. Gebuisden krijgen a/h.w. dat startkapitaal in handen nog vvoor de start van de wielerwedstrijd.

    Hun plaats is daar waar ook het ongedierte leeft: in de riolen. Liefst met een loden bal aan elke enkel.

    Willen we dat onze Beschaving niet verder uiteen valt? Stel dan een paar goede voorbeelden. Want wie de roede spaart, haat zijn kind.

    Ja, ik weet wel. Dergelijke hardvochtigheid hoort alleen thuis in de Derde Wereld. Maar dat is een wereld waarnaar we naartoe gaan.  

    Lees de ‘faits divers’ in de dagbladen: maar liefst 386 gevaarlijke terreur-gevallen in het laatste jaar. Iedere nacht en iedere dag om de 100 meter gewapende overvallen. Diefstallen via het Internet, waar men bijstaat. Moord en doodslag. Onze samenleving is verworden tot één groot Chicago met gangsterbenden en drugstrafiek als in een schiettent op de Kermis.

    De wereld der volwassenen is de kinderwereld van enkele jaren terug. Nu zijn die ‘kiendjes’ van toe grote mensen geworden. En dus wordt er ieder jaar een bruggetje verder gegaan.

    Respect voor de Handhavers der Wet? Respect voor de Leerkracht op school? Lappen we toch allemaal lekker aan onze laars.

    Hi laar, weet Bisschop Bonny te vertellen, zonder Christendom kan niemand van de muziek van Bach genieten. Er zijn wel betere argumenten. Zoals ‘ge zult niet stelen’ als hoeksteen van de Samenleving. Of ‘Vader en Moeder zult gij eren’.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

     

    *

    'Het is hier gedaan met het christendom'

    Na twaalf jaar godsdienstles op school weten veel 18-jarigen niet wat apostelen zijn of wie Thomas van Aquino was. ‘Dat kan toch niet’, zegt UA-prof Patrick Loobuyck. Hij pleit al langer voor een andere aanpak.

    De bisschoppen willen de leerplannen voor de lessen godsdienst herzien. Een goede zaak?

    ‘Zolang godsdienst enkel in de levensbeschouwelijke vakken aan bod komt, zoals vandaag het geval is, juich ik het toe dat men er terug meer kennis wil doorgeven. Eerstejaarsstudenten weten bijna niets meer over de rooms-katholieke godsdienst en cultuur. Als hun kennis over wiskunde even laag zou zijn, zou iedereen moord en brand schreeuwen. Maar levensbeschouwelijke geletterdheid is blijkbaar voor mietjes.’

    Wat vindt u dat 18-jarigen zeker moeten weten over de rooms-katholieke godsdienst?

     

    ‘Ze moeten begrijpen wat de levensbeschouwelijke wortels zijn van onze samenleving. Ze moeten ook begrijpen wie de ander is en hoe ze zich tot die ander kunnen verhouden.’

    Maak dat eerste punt eens concreter: welke kennis ontbreekt nu?

    ‘Waar zal ik beginnen? Ze weten niet meer wat er in de bijbel staat. Ze weten niet wat apostelen zijn en wie de evangelisten waren. Ze kennen geen historisch-filosofisch belangrijke figuren meer. Vraag hen wie Thomas van Aquino was, en de meesten horen het in Keulen donderen. Sommigen herkennen geen Madonna-met-kind meer als dusdanig. Jongeren vandaag stappen een kerk binnen en herkennen niets.’

    Zal een meer religieuze godsdienstles daar iets aan veranderen?

     

    ‘Het gaat er niet om de les godsdienst religieuzer te maken. Volgens mij is dat niet het plan van de bisschoppen. Zij willen niet aan missionering of bekering doen. Dat zou ook niet meer werken. Daarvoor is de secularisering in Vlaanderen al veel te ver gevorderd en nog hebben we daar het einde niet van gezien. Nu gaan ook al de eerste kinderen naar school van ouders die zelf niet gedoopt zijn. Sorry dat ik het zo cru stel, maar het is hier gedaan met het christendom. In die context is het juist goed om meer aandacht te besteden aan geletterdheid inzake christendom en andere godsdiensten of levensbeschouwingen.

     

    U reageert positief, terwijl u er toch al langer voor pleit om de lessen godsdienst af te schaffen...

     

    ‘Ik wil helemaal geen lessen afschaffen. Maar het klopt wel dat ik voor een andere aanpak pleit. De vakken godsdienst en zedenleer zijn nu volstrekt autonoom. De levensbeschouwingen bepalen zelf wat zij geven en wie die lessen mag geven. De overheid besteedt dat helemaal uit. Ik vind dat niet ernstig. Ik vind dat de overheid zich daarmee moét bemoeien, door het opstellen van eindtermen levensbeschouwing. Op die manier zouden alle leerlingen eenzelfde basiskennis krijgen. Daar kunnen de bisschoppen toch alleen maar blij mee zijn? Daarom vind ik hun voorstel nu een beetje hypocriet. Zij willen dat liever zelf in handen houden.’

     

    Zouden zulke eindtermen dan over verschillende vakken verdeeld worden?

     

    ‘Mijn voorstel is een gemeenschappelijk vak levensbeschouwing, ethiek en filosofie (LEF) voor iedereen, aangestuurd door een academische achtergrond, zoals dat nu ook bij taal, aardrijkskunde of wiskunde gebeurt. De levensbeschouwing van de leerkracht zou daarbij geen enkele rol spelen. Als hij maar zijn vak kent, en pedagogisch vaardig is. Ooit zal het er wel van komen. Het is de redelijkheid zelve. Verandering gaat soms traag, maar ik hoop dat ik het nog zie gebeuren voor ik met pensioen ga - ik ben er nu 42.’

    *

     

    *

    Maar wees gerust. Het is bijlange nog niet gedaan met het Christendom. Het houdt al 2000 jaar stand, en zal dan ook dit dipke wel overleven.

    Waar al die ‘levensbeschouwelijke vakken’ ons gebracht hebben, leest U dagelijks in de kranten. U hoeft er zelfs niet eens naar te zoeken.

    Beter dan al die ‘festivals’ en die ‘zomerkampen’ zouden er beter weer biechtkotjes worden ingericht, waar de jeugd met hun problemen naartoe kan.

    Wat ons onderwijs heeft gerealiseerd?

    We zien er iedere avond mooie voorbeelden van bij Ben Crabbé in ‘Blokken’. Maar niet als het over negermuziek, sportfiguren of filmgenres betreft. Maar wie Marco Polo was, dan is het antwoord dat die van ver vòòr hun tijd is.

    Enne, als ’t een beetje kan, dan de volgende keer een Minister van Onderwijs die het hoofd niet alleen koel, maar ook stil houdt. Dat mens irriteert niet alleen door haar spraakgebrek, maar vooral door dat onnozel geitenlachje en die nerveuze hoofdbewegingen. Maar ja, de Tsjeven moeten roeien met de riemen die ze nog over hebben….

    *

    *

    *

    31-08-2016, 15:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3642

    5/676 * - Over de veerdienst Tripoli-Italië met uitbreiding tot Brussel-diepzeehaven -

    .

    DEEL 2

    Woensdag 31 augustus

    Zon 6u55-20u29

    H Paulinus van Trier

     

    *

    *

    Vroeger brachten onze Paters en Nonnekens onze Beschaving bij hen

    Nu komen ze die zelf weghalen….

    *

    *

    Maar zegt Almacy, zelf een Antwerpse Turkse zijnde met ‘een muile van lintjes’ (*), dat zijn zeker en vast niet de IS-voorhoede zoals extreem-rechts zegt... En zij kan het weten! Want ze is een van hen.

     

    Och ja, hieronder vindt U een artikel uit Il Giornale in de originele versie. Het is alleen de inleiding, want de rest kunt U zich wel voorstellen. De Leugenpers in coburgia zegt dat het er amper 7.000 zijn geweest. De waarheid zal dus minstens het dubbele zijn. In dat cijfer is de ‘gezinshereniging’ uiteraard niet meegerekend.

    ’n Simpele vaststelling. Naarmate IS terrein verliest, groeit het leger der voorhoede. Raar, hé?

    *

    (*) is een West-Vlaamse uitdrukking voor iemand die honderduit babbelt zonder ooit te luisteren naar iemand anders. Is in principe vriendelijk bedoeld t.o.v. vriendelijke personen, waar spijtig voor haar en haar hele Groen-beweging die almacy-trut niet onder valt. Ze zou wel ’n goede WC-madam kunnen zijn. Of verkoopster van bedorven vis op “’t Vistraptje” in Oostende.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Migranti, sbarchi senza fine. Salvati 1.100 nel Mediterraneo

    *

    Il Giornale

    Non si fermano le partenze di migranti dal nord Africa, nonostante l'estate volga al termine e si proceda ormai verso l'autunno.

    .*

    Over deze zaken schijnt E.J. Bron beter (en in ’t Nederlands) het volgende

     

    Italiaanse kustwacht redt in één dag 6.500 “vluchtelingen” op Middellandse Zee

    *

    Maandag zijn in een tijdsbestek van 24 uur 6.500 “migranten” door de Italiaanse kustwacht gered uit bootjes op de Middellandse Zee. Volgens de kustwacht werden veertig reddingsoperaties uitgevoerd, berichtte het Italiaanse persbureau ANSA maandagavond.

    Hulpverleners haalden de afgelopen vier dagen al ongeveer 10.000 mensen uit bootjes tussen de Libische kust en Italië. Door de instabiliteit in Libië is het land uitgegroeid tot een belangrijk vertrekpunt voor “vluchtelingen”bootjes.

    Sinds het begin van de “vluchtelingen”crisis in 2014 zijn er al meer dan 400.000 “vluchtelingen” in Italië aangekomen. Daarmee is het Zuid-Europese land een van de landen die het meest betrokken is bij de “vluchtelingen”crisis.

    *

     

    *

    Ik schreef vroeger dat wij in dit verarmd landelijk deel van Centraal Italië met alleen ambachtelijke bedrijvigheid, we gespaard bleven van rondhangende gelukzoekers. Die trokken met alle mogelijke middelen langs de kustlijn naar het Noorden en de grote steden. Maar daar is de laatste weken verandering in gekomen. We zien ze overal, meest donkere jonge mannen uit donker Afrika, haveloos en met een verwilderde blik in de ogen. En hier en daar oudere vrouwen, nog havelozer met een paar haveloze kinderen op sleeptouw. De buren schuiven stilletjes weg, en op de wekelijkse marktdag komt er haast geen kat meer.

    Aan onze oprit hebben onze 3 herdershonden al een paar keer een staaltje moeten weggeven hoe zij over die stumperds denken die te dicht bij de poort kwamen.

    Voor onszelf hebben we, met in het achterhoofd de vrijgekomen plaatsjes als Amatrice, die door de laatste aardbeving in puin zijn gelegd, ‘ns de berekening gemaakt. Er zouden minstens 10 van die dorpjes kunnen bijgebouwd worden, in de bergen is er plaats genoeg. Na korte tijd zouden dat dan steden kunnen worden, gedeeltelijk door ‘gezinshereniging’ maar vooral omdat dat soort mensen kweekt lijk de konijnen, even wild en even onbeheersbaar.

    Al die vestigingen zouden dan in een halve generatie heel de streek terug naar de bronstijd (!) hebben geholpen. Waar men leeft van jacht en visvangst.

    Waar de vroegere bewoners dan zouden zijn? Onder de zoden, zeker?

    *

    Vraag = kunnen die oorlogsschepen, die al die ‘vluchtelingen’ afzetten in de Italiaanse havens, niet ineens doorvaren naar de diepzeehaven van Bruxelabla-bla en daar een excursie aanbieden naar de Europese Wijk? Het is daar allemaal zo almachtig groot, dat een menigte van 20.000 man niet eens zou opvallen.

    Volgende week zien we dan wel verder.

    *

    *

    31-08-2016, 14:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3641

    4/563 * - Islamitische 5de Colonnen in onze eigen gelederen -

    .

    DEEL 1

    Woensdag 31 augustus

    Zon 6u55-20u29

    H Paulinus van Trier

    *

    *

    *

    *

    Al jaar en dag kunt U bij ons, bloggers, de werkers van Het elfde Uur, lezen over een isalmitische 5de Colonne die stelselmatig, gestaag, traag maar zeker onze instellingen opvreet.

    En ja, al die zwartkijkerij werd niet altijd in dank afgenomen. Zelfs niet bij de eigen vrienden, zij die klakkeloos geloofden wat ze dag-in-dag-uit ingelepeld werden. Het was allemaal zo erg niet. We overdreven. Die zaaiden paniek. Het zou onze tijd wel duren. Ja, zelfs, net als Geert Wilders in Nederland, zaaiden we haat omdat we overal die haat zagen. Dat was mensen tegen elkaar opzetten. Bewijs van zwaar onmenselijk racisme. Blinden voor de ‘verrijking’ hier gebracht door horen hopeloze stumperds. Islamfobie. Xenofoob. Ja, zelfs Neo Nazi’s.

    Enfin, al die omschrijvingen die de Linkxe goegemeente zelf zeer goed kent (daar ze die in gedachten zeer innig oefent en koestert), wil ze projecteren op hun tegenpartij. Voornaamste redenen daarvoor: de postjes. Het smeer dat afdruppelt van de tricolore kandeleer…..

    En waar vinden we die ‘postjes’? Bij de twee ‘Staatsdragende’ maar nu uiteenvallende partijen… Hun poliepachtige vangarmen reiken nog altijd tot in de hoogste geledingen van onze samenleving. Met carrières als drietrapsraketten in het uitspansel der Europese ‘Instellingen’.

     

    Tot de feiten voor eenieders ogen bewijzen dat het geen verzinsels zijn, dat de vijand al lang ‘binnen de poorten staat’. Of beter: hij woont zelfs in onze straat? Of hij staat, voor vele ouders, aan de deur om als schoonzoon te worden binnengelaten. Als we maar tolerant blijven zijn.

    Dan wordt onze leefwereld zonder het te merken, ook wel ‘onderworpen’, genoeg om met dat soort indringers in vrede te leven. Als 1de of 3de rangsburgers…

    Dat noem ik de politiek van de voldongen feiten. Ja Ja, het is allemaal ‘geschfftes Fresen’. Tenminste tot zo lang die de Duitsers die helleveeg Adolfina een schop onder de kont verkopen. Zodat die als Beëlzebub terug in de hel belandt. Waar ze vandaan komt.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Islamitische extremisten willen bij Duits leger voor de militaire training

    *

    Duitse leger wil rekruten laten screenen door inlichtingendienst

    De Duitse overheid vermoedt dat islamitische extremisten zich proberen aan te sluiten bij de krijgsmacht, om op die manier militaire training te krijgen. Dat staat in een overheidsdocument dat is ingezien door zondagskrant Welt am Sonntag.

    Om infiltratie door extremisten tegen te gaan wil de krijgsmacht rekruten voortaan laten doorlichten door de militaire inlichtingendienst. Daarvoor moeten dan wel de wetten die betrekking hebben op de krijgsmacht worden aangepast. Volgens de krant stemt het Duitse kabinet volgende week over de wetswijziging.

    Via E.J Bron

    http://nieuws.tpo.nl/2016/08/27/islamitische-extremisten-willen-duitse-leger-militaire-training/

    *

     

    *

    Overal IS-indringers die in slagorde hier zijn binnengevaren, binnen gevlogen, binnengewandeld.

    Toegegeven. Het wordt met het uur moeilijker om de boel te klaren.

    Als voor een zieke de kanker zo hopeloos ver gevorderd is, begint de familie best aan de uitvaart te denken. Tenzij er een soort mirakel gebeurt.

    Vroeger gebeurden de mirakels als vanzelf. Ze konden met mensenverstand niet uitgelegd noch bevat worden. Moderne mirakels worden bevochten op het scherp van de snee.

    Een mes dat verdomd goed zou snijden, is een Donald Trump. Hij is de wereldleider van het formaat dat we dringend nodig hebben. De kapitein op de brug die de tanker kan doen keren….

     

     *

    *

    31-08-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    30-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3639

    5/729 * - IJzerwake 28/8/2016 in De Schandaard.

    .

             DEEL 5

    Dinsdag 30 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u54-20u31

    H Felix

    *

    *

    Foto: copyright DS

    Lang geleden dat we dat nog eens zagen. ’n Teken dat de tanker aan het keren is en dat de Onafhankelijkheid in aantocht is?

    *

    *

    Er is een tijd geweest, dat Vlaanderens grootste krant, die toen bijlange geen gazettepraat zoals al de anderen schreef en verkocht, aan de Vlaamse kar hielp trekken. Met echt intellectuele argumenten…. Het was de krant van de opkomende Vlaamse Bovenklasse die sedertdien grotendeels heeft afgehaakt en nu hopeloos zwalkt tussen wal en schip. Die daarenboven de TV-praat van de Coburger slippendragers meer wil horen en dus nog alleen nog terecht kan op de blogs waar gelijkgezinden (op eerder bescheiden vlak) proberen de leemte in te vullen.

    Arm door de zwaar racistische Franstalige profiteurs onderdrukt en leeggezogen Volk, dat hunkerend naar de Bevrijding, als zogezegd ‘extreem rechts’ of ‘neo nazi’ in de hoek wordt gedrumd en onmondig gemaakt.

    Zelfs de partij die de Vlaamse Onafhankelijkheid zogezegd hoog in het vaandel voert, spant, nu ze zelf in de kaas zit, slabakkend daarin samen met zij die Vlaanderen willen vernietigen door de lokroep der globalisatie mee te fluiten.

     

    Van beide zaken (fierheid en opstand in het Parlement) is er echter al lang geen sprake meer. Niet van intelligentie, en al zeker niet van partij kiezen voor het eigen volk. Niet Vlaanderen moet worden opgeduwd in ’de vaart der volkeren’, maar Les Diables Rouges, de Marokkaanse gebroeders Borlé en de soort van dat verarmd adellijk geslacht der Coburger rokkenjagers. Net zoals in 1830 ‘à bas la Flandre’.

    Het mag dus niet verwonderen dat die gazet tot op de huidige dag beweert de standaard der betere Vlamingen te zijn geweest, langzaam maar zeker het lot van de Rode Vaan achterna wil….

    Lees hieronder op welke schampere toon de IJzerwake van zondag 28/8 in de geel-zwarte verf wordt gezet… Voor mij de gedroomde gelegenheid om elk onderschrijft dat al geruime tijd onderaan elke blog prijkt om die af te sluiten in de spotlichten te plaatse. Daar werd wel gewag gemaakt van het te verwoesten Carthago, maar dan in zeer overdrachtelijke zin.

    Als U begrijpt wat ik bedoel…..

    *


    GEPLUKT BIJ

    ‘Vlaanderen heeft Vlaamse beweging 2.0 nodig’

    *

    ‘Vlaanderen heeft Vlaamse beweging 2.0 nodig’

    ‘De IJzerwake doet een warme oproep aan het Vlaamse middenveld om zich ernstig te buigen over een stappenplan richting Vlaamse Republiek’. Dat zei voorzitter Wim De Wit zondag op de 15de IJzerwake.

    De IJzerwake werd destijds door radicale Vlaamsgezinden opgericht uit onvrede tegen de koers van de toenmalige IJzerbedevaart, die intussen verdwenen is. Zoals elk jaar tekenden de meeste Vlaams Belang-verkozenen present in Steenstrate. Ook enkele N-VA-verkozenen, zoals dit jaar onder meer Kamerlid Brecht Vermeulen, zakken af naar de wake.

    Voor De Wit moeten de Vlamingen niet wachten op de politieke partijen. ‘Als het gaat om de natie moeten we één zijn en aan hetzelfde zeel trekken. We moeten zelf het initiatief nemen en de onafhankelijkheid van Vlaanderen actief voorbereiden. Begin in wijken en buurten, op het werk en in de scholen. Smeed plannen voor acties, campagnes en referenda’, riep de voorzitter op.

    Voor De Wit is er communautair meer te melden dan de koelkast, waarbij ‘de Franstaligen agressief terrein ten nadele van Vlaanderen proberen in te nemen’. Hij verwees naar de artsencontingentering, waarbij minister Maggie De Block (Open Vld) zich ‘opwierp als grote Vlaams Waalse verzoenster door honderden Vlaamse RIZIV-nummers in de onverzadigbare Waalse put te gooien’. Ook minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) moest het ontgelden omdat hij ‘de verkrachting van de taalwetten in Brussel blauw, blauw’ laat.

    *

     

    *

    En neen, op de TV bleef het overal oorverdovend stil… Na het uitvoerig bespreken van weer eens een ‘aanval’, daders onbekend, deze keer in Neder-Over-Heembeek, was er geen tijd meer om de Vlaamse overlevings-drang in de verf te zetten. Die was helemaal op na die ene foto met de Vlaamse kleuren. Stel U voor: ‘Republiek Vlaanderen’! Dat is een vloek in de ogen van het meestal Franstalig Establishment en is in hun ogen hetzelfde als godslastgering. Of, beter gezegd, de lof van Vlaanderen helpen uitdragen is even erg als het beledigen van de Profeet waarop de meest primitieve doodstraf staat.

    *

    30-08-2016, 18:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3640

    8/1776 * - Een broodnodige Hollandse blogster ziet het niet meer zitten -

    .

    DEEL 4

    Dinsdag 30 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u54-20u31

    H Felix

    *

    *

    Hoop hangt altijd in de lucht

    *

    *

    De Nederlandse Dame die U hieronder aan het woord krijgt, deelt, net als in de boksring, rake klappen uit. Maar uiteraard schrijft ze ten behoeve van onze Noorderburen, niet voor ons, Vlamingen van beneden de Moerdijk. Maar het zal niemand moeilijk vallen, die dingen te herkennen en haar woorden tot de onze te maken.

    Met nochtans één hemelhoog verschil: Nederlandse Staatburgers zijn niet in te delen in historisch gegroeide meerder- of minderheden met een andere taal en een totaal andere mentaliteit.

    De Coburgerse Staat is gevestigd als op de aardplaten die in de Apennijnen voortdurend seismologische rampen veroorzaken.

    Als er al enig verschil zou bestaan met de zoveelste ramp die in Italië hele dorpen van de landkaart veegt, dan is dat de onwetendheid welke aardplaat diep onder de oppervlakte de eigenlijke lastverkoper is. In Coburgia nochtans is dat overduidelijk de Franstalige zogezegde ‘Elite’ die, als slippendragers van ‘La Mère Patrie’ zichzelve de allure toekennen de ontwerpers van deze Staat te zijn, die in wezen niets anders is dan de vazalstaat van Parijs.

    Sedert 1830 heeft deze groep zichzelf verheerlijkende politici stelselmatig onderduims zich het grondgebied van de Vlamingen toegeëigend. De staatsgrenzen van het Nederlandstalig Vlaanderen zijn door hen, zowel in het Noorden als in het Zuiden als door ratten afgevreten. In het Noorden om na 1830 zoveel mogelijk van het Oranje-gebied in te palmen, en in het Zuiden door stelselmatig gemeente na gemeente, stad na stad, de bestaande bevolking door hun ‘gelukzoekers’ te domineren. De Vlaamse landerijen zijn properder, gezonder, florissanter, en dus een gemakkelijke prooi voor dat soort ‘verrijkers’ die met Franse zwier er hun eigen taal gaan uitdragen en het plaatselijk ‘patois’ belachelijk maken. Maar als Vlaamse boeren de vaak braakliggende Waalse gebieden gaan bewonen en die vruchtbaar maken, dan is de volgende generatie daarvan binnen de 10 jaar volledig verfranst. Ze zijn later alleen nog te herkennen aan hun Vlaams klinkende familienamen.

    In Coburgia vreten Franstalige varkens de beste brokjes weg voor de neus der Vlamingen. Tot voor kort leerden de Vlaamse kleuters vanaf hun 6de jaar Frans op school, want, zo hielden de ouders voor, ze moesten goed ‘hun Frans kennen’ om later hun brood te kunnen verdienen. In het Zuiden des Lands was daar natuurlijk geen sprake om ‘de Vloms’ te moeten leren. Al is daar in het Lager Onderwijs, de laatste jaren wel verandering in gekomen. In Bruxelabla-bla leert men Nederlands op school van leerkrachten die er zelf geen snars van begrijpen. Een verplichte leerstof die ‘tot niets dient’, en die de leerlingen zo rap mogelijk willen vergeten. Wat had U gewild: daar leven meer dan 2000 nationaliteiten, die daar neergestreken zijn om mee de 16 à 18 miljard Euro per jaar van de Vlaamse ‘transfers’ naar Wallo/Brux op te souperen. En dat blijft maar duren, omdat als die mee-etrs ook mee-stemmers mogen worden….

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    DE WERELD DER LEUGENS ZEGEVIERT. DE NIEUWE WERELD VAN LIST EN BEDROG.

    Geplaatst op 28 augustus 2016 door E.J. Bron

    (Door: Martha N.)

    Gezien vanuit het standpunt van de ouderen leven we in een andere wereld dan zoals zij die gekend hebben, hun leven en toekomst is als een kaartenhuis ingestort. Wat heeft onze regering met de toekomst van bejaarden en zieken te maken? Niets! Zij zorgen wel voor zichzelf. De hardwerkende ouderen is alles afgepakt. Pensioen? MINDER, minder en minder. Ziektezorg eveneens en ja, zo kunnen we wel doorgaan. Ouderen zitten in de zorgen, omdat onze regering hen verlakt heeft. Niet alleen ouderen, maar ook mensen die “werkelijk” hulpbehoevend zijn en dan heb ik het niet over vreemdelingen. Er is veel geld voor pensioen opgestreken, onze mensen hebben dit betaald en er hard voor gewerkt, en wat nu? Het is helaas door onze regeringen misbruikt voor andere zaken dan waarvoor betaald werd. Ja, en het begon eigenlijk met het wereldwonder Den Uyl en zijn vrouw die hem een genie noemde, ja ja…

    Links heeft de overhand… we zullen nooit meer rechts terugkrijgen en met “rechts” denk ik aan het land voor eigen mensen, een goede regeling voor de oude dag en ga zo maar door, want er wordt genoeg belasting betaald. Niet alleen ouderen maken zich zorgen, ook zijn er veel jongere weldenkende mensen, die zich eveneens ergeren aan de huidige situatie, geschapen door leugenachtige politici.

    We kunnen Nederlanders in twee groepen verdelen: De mensen die over hun toekomst en kinderen nadenken en de nieuwe wereld van Nederlanders, mensen die zich nergens over verbazen, zich laten beïnvloeden en vooral wel zullen zien wanneer het zover is. De Nieuwe Wereld denkt (wanneer je dit nog denken kunt noemen): Na mij de zondvloed, we leven nog, ach en we zien wel… we hebben nog altijd de tv om ons aan vast te klampen en ga zo maar door. Het is een wereld van gebakken lucht geworden, zonder veel gedachten over een toekomst, die ons is afgenomen door onze regering, zij denkt wel voor u!

    Martha N. schrijft niet meer, omdat het geen zin heeft. De “Linksen” winnen, de mensen die nog een greintje hersens hebben, worden monddood gemaakt.

    Nemen we een lachende Mark Rutte, die even een foutje rechtzet en door het stof kruipt. Wat een nonsens, wat een idioot gezegde: “Door het stof kruipen”.

    MARK RUTTE ZEGT SORRY!!! HET IS TOCH NIET TE GELOVEN! MET EEN LACHEND LEUGENACHTIG GEZICHT ZEGT HIJ SORRY VOOR DE VERKIEZINGSBELOFTEN,  DIE HIJ NIET WAAR HEEFT KUNNEN (WILLEN) MAKEN!

    Gewoon weer wat losse kreten in de lucht gegooid, want daar trapt het volkje wel weer in. Mij is geleerd niets te beloven wat ik NIET waar kan maken! In mijn ogen is deze man een leugenaar, maar straks, bij de verkiezingen, zal hij wel weer winnen, zo niet zijn ploegmaat, de veilingmeester.

    Mark Rutte: Hoe durft hij? Na het sorry zijn dus alle fouten vergeven en kunnen de bejaarden en zieken, van wie alles is afgenomen, weer vrolijk zijn. SORRY? Zoek het zelf maar uit mensen, wij doen goed aan anderen! Wij geven alles gratis weg aan anderen! Maar… ik zal geen valse voorspellingen meer doen! Ik beloof niets meer te beloven! Het leed is reeds geschied, het gebeurde en vele mensen zijn de dupe geworden, maar ja, sorry mensen… ik zal het niet meer doen.

    Ha, nee, we zouden moeten weten waar we onderhand met deze regering aan toe zijn. Leugenachtige Rutte en consorten. U zou zich moeten schamen om zich lachend te verontschuldigen voor uw rommel.

    De autochtone bevolking werd/wordt alles afgenomen, zodat vreemdelingen in luxe kunnen leven… ONS land dat volgepropt wordt met van alles en nog wat, waar de banen zienderogen verdwijnen, doch wanneer de verkiezingen er aan komen plotseling alles weer goed gaat en er niets aan de hand is. Hoe lang slikken we dit nog??

    Alles wordt met een vrolijk kleurtje door de huurlingen van de media weer fraai voorgeschoteld. Wanneer ik dit alles lees moet ik kotsen. BAH.

    Politici mogen liegen en bedriegen, zeggen sorry, kruipen door het stof (een hilarisch gezicht wanneer dit in werkelijkheid zou gebeuren), en dat is het… Ja, inderdaad zijn ze belachelijk, maar dat sluit niet uit dat ze heel gevaarlijk zijn voor de toekomst van ons eigen land en de autochtone kinderen die geboren worden in Nederland.

    Samsom gaat ook diep door het stof en dan nog een heel mooie mop van Rutte. Tijdens een telefonisch gesprek met Erdoğan is hij als een echte kerel tekeer gegaan, een politicus die alles voor zijn vaderland en mensen overheeft: WIJ DULDEN GEEN BEMOEIENIS!

    Zo, die zit hoor. Erdoğan is bleek weggetrokken. Man, kijk eens rond in je eigen land en doe je oogkleppen af. Wij dulden (moeten) alles van moslims, van Turken, van Marokkanen… Het barst hier van de moskeeën, maar ja, de verkiezingen komen eraan nietwaar en dan doe je effe stoer. Wie heeft dit gesprek gecontroleerd? Hij heeft zo vaak iets gezegd, alles was gebakken lucht. Turkse vrouwelijke agenten mogen een hoofddoekje dragen, nee wij dulden geen bemoeienis…

    Goed, ik heb nu eveneens het recht verworven om SORRY te zeggen. Klaar, dus kan ik alles wat ik aan valse beloften (dat is gewoon liegen) en andere rottige dingen die ik heb begaan met een rustig geweten van mijn leugenachtige bochel achter mij laten. Heerlijk toch om met een gewetenloze regering te maken te hebben.

    Een heel fijn gevoel is het voor mij dat wanneer ik een misdaad heb gedaan, ik er met een sorry en een beetje stof aan mijn broek vanaf kom! Het spijt me mensen, ik heb er genoeg van. Ik schrijf niet meer.

    Ik blijf achter Geert Wilders staan. De PVV en volgelingen spreken de taal van ONS “Vaderland”. Met vriendelijke dank voor het lezen van mijn gedachten door de jaren heen. Ik wens jullie allen het beste en vooral een goede gezondheid.

    Door:
    Martha N.
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    *

    Lieve Nederlandse collega-blogger, ik smeek U op mijn blote knieën, geef het niet op. Sta vuist en voet de vane omtrent. Of liever, doe er nog een schepje boven op. Propageer de Heel-Nederlandse Gedachte, zodat onze landen weer spoedig verenigd kunnen zijn zoals ze dat ook historisch waren.

    Wij spreken dezelfde taal, staan voor dezelfde gedachten, dezelfde eredienst. Nou ja, daar is in de loop der jaren wel wat sleet opgekomen, maar de eigenlijke ‘grondstof’ is dezelfde gebleven. Jullie zeggen ‘asjemenow’ en wij zeggen ndd. Of, enigszins sterker uitgedrukt: GVD, maar we bedoelen wel hetzelfde.

    Ook op cultureel vlak hebben we alles gemeen. We hebben zelfs andere en betere Leiders die dezelfde politieke ideeën delen. Bij jullie wordt Wilders wel deels verketterd door zijn tegenstanders, maar zijn succes groeit met de dag, ja zelfs om het uur. Bij ons wordt het Vlaams belang letterlijk de tong uitgerukt door zijn tegenstanders. Zelfs hun groter geworden namaak-partij doet daaraan mee. Het wordt als een schurftige hond in een ‘cordon sanitaire’ opgesloten en monddood gemaakt.

    Stel U voor, dat er PVV-leden zouden bestaan, die tegenover de Geert zouden argumenteren, dat moest hij zeggen dat morgen de zon weer al opstaan, ze hem dan nog daarin niet zouden steunen. Dat is nochtans wat die Dewever op het scherm in het gezicht slingerde van onze Tom TVG, de jonge zeer belovende nieuwe partijleider van het VB.

    Lieve lieve collega: er blijft nog een lange weg te gaan. Maar een volk vergaat nooit. Een volk blijft altijd bestaan. Ongeknecht, onvereerd, voor Ourter en Heerd.

    Doei!

    *

    *

    30-08-2016, 12:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3638

    4/596 * - De zondagmoord in Gent: gewoon in de rubiek der gebroken armen en benen -

    .

    *

    DEEL 31

    Dinsdag 30 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u54-20u31

    H Felix

    *

    *

    De Gentse Koopvaardijlaan

     

    De ‘Plaats delict’ nadat deze door de Politie werd ‘vrijgeegeven’.

    *

    *

    Een saaie zondagnamiddag. De afwas is gedaan en nu trekt het hele gezin met de bus er op uit voor een familiebezoek. De vrouw beseft het niet, maar haar uur is gekomen. De rest is geschiedenis. En vooral niet geschikt voor gevoelige kijkers.

    De tijd der sprookjes is inderdaad weer volop in trek. Een bestelwagen op een zeer delicate plaats in Bruxellabla-bla ontploft midden de nacht. Van de daders geen spoor, maar de politie volgt er toch een. Ze moeten wel. Geen sprake van is-lammerij terreur, dat staat vast. Zelfs zonder onderzoek. Termont beweert dat zijn eigen door hem opgerichte deontologische commissie onwettelijk is. De politie doet niets, want er is geen enkel spoor. De ‘uitwijzing’ van dat Kosovaars meisje gaat niet door, want die is ‘ondergedoken’. De Politie kan dus niets doen. Burgers nemen het recht in eigen handen: de Politie kijkt de andere kant op. Ze wil de is-lammerij niet tegen zich in het harnas jagen. In Gent wordt op klaarlichte dag ‘een vrouw’ met messteken vermoord door ‘een man’ aan de bushalte: de Politie heeft de dader ‘gevat’, het Parket werd gevorderd, we weten nog altijd niets. Wel zijn alle bloeddruppels op straat geteld en gecatalogeerd, zodat later ten allen tijde zal kunnen bewezen worden, dat die ‘vrouw’ daar geweest moet zijn.

    De koppen worden bij elkaar gestoken en het resultaat wort eerst voorgelegd aan de Moslim Executieve.

    Wordt, net zoals een vroeger Courhts Mahler-verhaal vervolgd in elfendertig afleveringen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Vrouw neergestoken in Gent

    *

    Een vrouw is zondagnamiddag tussen 2 en 3 uur neergestoken in de Koopvaardijlaan in Gent. De dader, een man, werd later gevat door de politie.

     

    Volgens getuigen zou de vrouw in het gezelschap zijn geweest van drie kinderen en stond ze aan een bushalte. De vrouw werd in zeer kritieke toestand naar het UZ Gent overgebracht.

    De politie kon de verdachte man vatten en arresteren. Het gerechtelijk lab en het afstappingsteam kwamen ter plaatse en de straat werd afgezet. Er werd een onderzoeksrechter gevorderd.

    Over de nationaliteit en identiteit van zowel slachtoffer als dader is voorlopig niets bekend. Omdat de verhoren nog niet hebben plaatsvonden, kan het parket ook nog niets kwijt over het motief.

    *

    *

    Vindt U ook maar één woord van afkeuring in onderstaand verhaal? En moeder met haar 3 kindekes aan de bushalte, in een toch min of meer beschaafde Stad Gent, wordt koelbloedig vermoord. Waarschijnlijk niet door ‘onbekenden’. Of ze nu zwart, geel, groen of blank is, de samenleving draagt een verpletterende verantwoordelijkheid voor deze barbarij. Niemand verdient op die manier te worden afgeslacht. Onverdoofd, zoals de is-lammerij dat graag heeft.

    De reporter heeft als een Sherlock Holms een zeer gedetailleerd verslag opgemaakt en alle (niets ter zake doende) details nauwkeurig weergegeven. Maar we weten niets. Omdat ‘de man’ nog niet kon ondervraagd worden.

    Was er misschien, omdat het zondagnamiddag was, geen tolk beschikbaar? Of zag het Parket in Gent er tegenop om overuren te moeten betalen?

    We zullen het nooit weten? Want we weten op voorhand waarom.

    Maar als U het mij vraagt, de Sprookjes van Grimm bevielen mij een stuk beter. We konden er tenminste nog iets uit leren zonder daarvoor voor racist te worden uitgemaakt….

    *

    *

    30-08-2016, 11:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3637

     4/543 * - ISIS onderweg naar afgang – Goed voor FN Herstal -

    .

    DEEL 2

    ***

    Dinsdag 30 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u54-20u31

    H Felix

    **

    *

    Made in Belgium

    Te noteren: Rood is de kleur van de liefde,

    De weg naar het hart…..

    *

    *

    Omdat het hemdje bij definitie altijd een beetje dichter is dan het rokje, volg ik ten gerieve van de mensen die verderaf wonen in Europa de situatie in Libië, hier zo dichtbij bij de Italiaanse kust, zeer goed op.

    De hoofdstad van Italië is nog altijd Rome, en Rome is ook al bijna 2.000 jaar het epicentrum der Christenheid. Voor de moslim-moordenaars dus een dubbel doel, of, als U wilt, twee vliegen in één slag.

    Dat de Italiaanse kust een speciale aantrekkingskracht heeft op veroveraars, zagen we reeds in het jaar O.H. 1943, toen de Amerikanen hier voet aan wal zetten, om 2 jaar later heel Duitsland te kunnen in puin leggen. Stel U even voor, dat Adolf Erdogan dat ook zou weten….

    Want: vergeten we intussen niet, dat onze Leugenpers zwijgt over het regime dat daar nu de bovenhand krijgt. Dat alleen al doet vermoeden, dat de woestijnprofeet ook daar na opkuis van ISIS, nog altijd een dikke vinger in de pap zal hebben.

    Vooral niet te vroeg juichen. Want Obama heeft nog minstens vier maanden om de situatie naar zijn hand te zetten. Ik vermoed met weinig moed daarbij, dat hij deze kans niet zal laten liggen…..

    *

     

    GEPLUKT BIJ

     

    *

    LIBISCHE REGERINGSTROEPEN STARTEN ‘ULTIEME VELDSLAG’ TEGEN IS

    *

    De troepen van de Libische regering van nationale eenheid hebben zondag ‘de laatste fase’ aangevat van het offensief tegen stellingen die terreurgroep Islamitische Staat (IS) nog controleert in Sirte. Volgens een medische bron zijn daarbij in de rangen van de regeringstroepen 21 doden en 120 gewonden gevallen.

    ‘Onze troepen zijn de twee laatste wijken van Daesh (Arabisch acroniem van IS) in Sirte binnengegaan’, zei Reda Issa, woordvoerder van het perscentrum van de regeringstroepen. ‘De ultieme veldslag van Syrte is begonnen.’ Volgens Issa nemen ongeveer 1.000 soldaten deel aan die laatste fase.

    Op ongeveer 450 kilometer ten oosten van Tripoli is Sirte de belangrijkste stad die IS in Libië controleert. De terreurgroep veroverde de stad in juni 2015. Op 9 juni trokken de regeringstroepen de stad binnen in het kader van het offensief dat op 12 mei is gelanceerd. *

    *

    En, voor ik het vergeet: de Waalse wapen-fabrikant, wapen trafikant en vaste deelregering in coburgia, zal zeker de kans grijpen, om daar opnieuw goudenvoetangels en schietgeweren, zoals bij wijlen Kolonel Kgadafi, een gouden klant aan de man te brengen. Zeker weten dat de deal al onderweg is tussen Paul Magnette, de Waalse Minister President, en Obama. Guns for money. En money, dat kunnen ze gebruiken daar beneden de taal-, armoe- en stakingsgrens. En echt waar, dat met al dat nieuwe schiettuig weer zoveel arme Libanezen zullen afgemaakt worden, dat is gewoon.. collateraal damage. Leon Degrelle lette daar ook niet op.

    En wat meer is, die wapenhandel is nodig om hun wankele begroting in evenwicht te houden. Ik bedoel: omdat te proberen, want zonder hulp van de Vlamingen was het Wallonië al lang verzopen.

    *

    *

    30-08-2016, 11:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3636

    * - Kosovaarse clan na 16 jaar uitgewezen -

    .

    DEEL 1

    ***

    Dinsdag 30 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u54-20u31

    H Felix

    *

    *

    Het sollen met levende jonge lijken….

    *

    *

    Een bankje in het groen, met daarop een tot tranen toe bewogen mekaniekske, perfect geïnstrueerd en gecontinueerd om het sukkelaartje uit te hangen…. Meer hoeven onze bommenwerpers-persmuskieten niet, om via ons goed hartje, de is-lammerij er door te drammen.

     

    Let op, dat laatste werd niet gezegd, of geschreven, maar juist door het niet te vermelden, weten we het heel precies…. Snappen die dan zelf niet hoe doorzichtig hun spellelletjes geworden zijn? Binnenkort alarmeren ze zo zelfs de Oude Belgen, of zelfs wel de Orde van Advocaten, die het al te doorzicht geldgewin op kosten van Honoré Gepluimd toch met lede ogen moeten aanzien. Al dat ‘Pro Deo’-gedoe kost stukken van mensen en brengt niets op - maar dat mag niet geweten worden.

    En Theo Il Franco, de Staatssecretaris helemaal aangesteld voor Uitwijzingen, durft het niet eens te berde brengen… Hij houdt zich namelijk gewoon aan de Wet en daarmee doef.

    Kijk, beste mensen, ik stel niet graag overbodige vragen, en daarom zwijg ik liever. Omdat U best zelf de nodige conclusies kunt trekken uit onderstaand verhaal.

    *

    ’n Kosovaar, is ’n Vaar die uit Koso komt. En dat, beste lezer, dat land Kosovo waar wijlen Generalissimo Tito (niet Ti-Ta-Toveraar! Was het maar waar!) die na WO II aan miljoenen daar levende Italianen het leven heeft gekost. De zoveelste genocide waar niet mag over gepraat worden. In Italië lopen daar hartverscheurende verhalen over, die zelfs verfilmd werden, maar die in het buitenland niet aansloegen. Wonder waarvoor!

    Het land, hier aan de overkant der Adriatische Zee, werd tijdens de oorlog door Mussolini aanzien als Italiaans grondgebied dat terug voor het grijpen lag, zoals het eeuwen en eeuwen terug, ooit deel uitmaakte van het Groot Romeinse Keizerrijk uit de tijd van Julius Cesar. Een droom met daaraan gekoppeld een wel zeer bitter ontwaken.

    Och onder en na Tito werd dat Joegoslavië, een soort zelfstandig Communistisch blok, daar Tito niet lang het juk van Moskou wilde ondergaan. Allemaal zaken uit een nabij liefst zo vlug mogelijk te vergeten verleden. In de gouden Middeleeuwen van het Tijdperk van het machtige Venetië daarentegen, was heel die lange kuststrook de aanloop naar de Bosforus de Poort voor het Verre Oosten van de Venetianen…. Die waren toen de sterkste zeevarende Natie ter wereld.

    Maar dat is nu buiten het nijdige schoonmamaatje en godendochter Europa gerekend. Want het gist en gonst er nog altijd naar opstand. Waarbij de is-lammerij nooit ver verwijderd is…. Het is over diezelfde Bosforus dat Turkije nu een solide brug naar Europa heeft gebouwd. Wonder waarom.

    Volgens mij meer een materie voor Rudy Vrankx dan voor mij. Omdat ik mij werkelijk blind staar op dat buurland Koratië, dat volgens de media zoveel aantrekkelijker is voor emigratie dan Italië.

    *

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Kosovaars meisje moet het land uit: "Procedure is correct verlopen"

    *

    De beslissing van de Dienst Vreemdelingenzaken tot uitwijzing van een Kosovaars gezin met een 16-jarig meisje dat al sinds haar eerste levensjaar ‘aan 4 maand!) in ons land verblijft, is correct verlopen. Dat heeft de raadkamer in Mechelen vandaag geoordeeld, nadat de advocaat van het meisje en haar vader een verzoek tot invrijheidsstelling had ingediend.

    "De raadkamer bekijkt enkel of de beslissing genomen is conform de Belgische en Europese wetgeving, niet of ze wenselijk is", stelt André Van Praet, voorzitter van de Mechelse rechtbank van eerste aanleg. "Alles blijkt correct verlopen te zijn. De vader had ook gewag gemaakt van een illegale huiszoeking, maar leverde daar geen enkel bewijs voor."

    Het meisje werd onlangs samen met haar vader thuis in Mechelen opgepakt. Haar moeder zou sindsdien ondergedoken zijn. "Die maatregel was niet disproportioneel, want ze hebben duidelijk niet de bedoeling om terug te keren", stelt Van Praet.

    Het gezin zou in het verleden al verschillende bevelen om het grondgebied te verlaten, genegeerd hebben en al lang geweten hebben dat ze niet in België konden blijven. "Ze vroegen eerst asiel aan in Duitsland voor ze in 2000 naar ons land kwamen", zegt Van Praet. "Dan weet je dat je dossier hier geen kans maakt."

     

    Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) had het gisteren al over "onverantwoordelijk en onwettig gedrag" van de ouders van het meisje.

     

    *

    *

    En wat zei ik daarjuist? Ti-Ta-Tovenaar. En een halve dag is het zover. Iedereen is spoorloos. Van de radar verdwenen. Ondergedoken, zoals hun Advocaat bij derden zou hebben horen ronken. Maar hij zet zijn procedures verder, verder te zetten of zijn opdrachtgevers er nu zijn of niet zijn. Shakespeare maakte daar problemen van. Hij niet.

    Verwacht er U dus aan dat het een verhaal wordt zonder einde….Ha ja, want wat moet dat kind, met haar opgedane kennis ginder gaan doen? Allemaal verloren Vlaams dat ze er hier kreeg ingepompt.

    We zien dus na het begin van het schooljaar wel, of haar school geen protestbetoging zal willen organiseren, deze kleine op kop. Advocatentrucken, weet U, zijn nog gesslepener dan de Taqyukka van de is-lammers.

    *

     

    *

    30-08-2016, 10:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    29-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3635

    7/1485 * - speelgoed geweertjes bij moslimkindjes missen hun doel niet – we wennen er wel aan - . VTM citeert Barbara Pas: teken aan de wand? -

    .

    DEEL 2

    ***

    Maandag 29 augustus 2016

    Zon 6u52-20u33

    Martelaarschap Sint Jan de Doper

    *

    *

    Als ik klein was, miek onze Pa dat zelf. Met een stuk hout , een wasspeld en een paar elastiekjes uit een oude binnenband van zijn fiets….

    Maar daarmee hebben we nooit last gehad van de champetter….

    *

    *

     

    De Italianen hebben, terecht of onterecht, ooit de term ingevoerd

    Comedia dell’Arte.’

    Dat zal dan waarschijnlijk wel ergens dateren uit de tijd dat de is-lammerij werd uitgevonden, want het is elke mo-slimmer als door Allah’s hand op het lijf en in het hart geschreven. Geen enkele Oerang Oetan zou het hen verbeteren, of ze nu blank, zwart, geel of groen zijn. Al kan een dun laagje vernis daar bovenop de boel wel nog wat meer belazeren.

    En nu weer, na de bedekte blote moslima die nieuwe rage van de bedrieglijke schietrij. Zoals bij straatkinderen die meestal allemaal leven van de ‘krijg’.

    Goedkope speeltuigen uit de rekken van elk grootwarenhuis voor vrolijke broekventjes die amper de pampers zijn ontgroeid. Maar toegepast als voorbereiding tot het afknallen van geknielde gevangen of opgepakte ‘Christenen’ kan dat tellen. Hilariteit die overslaat in paniek bij de anderen. Tot die paniek overslaat in deemoedige onderwerping…. Gevolgd door de inhuldiging van Sharia-Burgemeesters.

    Joepie!! Allahiha Akbar: het werkt. De hen bevriende Media steken een tandje bij om deze hetze te verspreiden. Het moet immers niet altijd dat Pokemon-beestje zijn.

    Tot er ongelukken van komen door terecht nerveus geworden agenten die anders, met gevaar voor hun leven de soort van messentrekkers of revolverhelden moeten verwijderen uit het straatbeeld… Dat speelgoed geweertje blijven weigeren af te geven, en Pang Pang! Weer een onschuldig getint Kut-Marokkaantje minder, met oproer in heel de wijk. Afgeknald door een racistische flik die verdient in brand te worden gestoken…. Allemaal slapende ‘cellen’ van een gematigde is-lammerij. Waarop het Gerecht tegen Dienaars der Wet ingrijpt en de Moslim-Executieve moord en brand tiert.

    Snapt U het plaatje? Gemaskerde vrouwenfiguren te water gelaten = tumult. Ergens ’n speelgoed geweertje gespeurd = tumult. Blonde vrouwen die zich niet zo maar laten bepotelen = tumult. Een priester vermoord voor het altaar des Heren = tumult. Een kut-autodief op de vlucht neergeschoten door de Politie = tumult. Een saccochen-trekker bij de kraag gevat = tumult. Tegen al die dingen in opstand komen door vreedzaam te betogen = tumult.

    Tumult voor en na het slapengaan, dapper aangemoedigd door de Leugenpers… Nergens een woord van afkeuring, tenzij over het uitblijven van hulp voor de slachtoffers. Over de daders? Helemaal niets. Want die blijven ‘onbekend’ en we weten alleen dat het ‘een man’ was, of ‘een vrouw’. En dat de Politie een spoor volgt. Waarover we later niets meer vernemen.

    Hoe dat allemaal toch zo maar ineens komt? John Crombez van de SD denkt het een beetje, een heel klein beetje, te weten. Mang-tout in Woluw Saint Piere? Die beschermt vooral de Gebrs. Borlé zodat hun hele famille Marochaine een koninklijk leven leidt, in afwachting van hun repatriëring wegens de vele ondermaatse loop-prestaties in de Sport met Hoofdletter… Enfin, het niveau van Les Diables Rouges waarin amper arme duivels nog een plaats krijgen….

    Kortom: is-lammerij = tumult. Ziet U enig een verschil met Linkx?

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Nederlandse politie waarschuwt voor 'levensgevaarlijke' speelgoedwapens

    *

    Agenten in elke politieregio in Nederland moeten twee tot drie keer per week hun wapens richten op kinderen die met nepvuurwapens op straat lopen. Volgens de Nederlandse politie zijn de nepwapens van een afstand niet van echte te onderscheiden.

    De Nederlandse politie krijgt zo'n 20 tot 30 meldingen per week over jongeren die met vuurwapens lopen. Omdat het niet altijd direct duidelijk is dat het om een nepwapen gaat, benaderen agenten de jongere als een vuurwapengevaarlijke verdachte en dat kan verkeerd aflopen.

     

    "Een vuurwapen richten op een tiener is traumatisch, voor beide partijen en het kan ook nog eens slecht aflopen als ze niet doen wat agenten zeggen", aldus een woordvoerster van de politie.

    Paniek op het strand

    Afgelopen juli zorgde een 15-jarige jongen uit het Duitse Neuss voor paniek op een strand in Nederland toen hij daar in legerkleding met bivakmuts op en nepvuurwapen in de hand rondliep. Mensen hielden zich schuil achter auto's omdat ze dachten dat het om een aanslag ging. Met getrokken pistolen maanden de agenten de jongen zijn handen in de lucht te steken. Toen bleek dat het om een spel ging en dat de jongen de uitrusting voor zijn verjaardag had gekregen. Op Facebook beschreef een van de agenten het incident: "Ik ben opgelucht maar daarnaast enorm kwaad. Ik heb een kind met een nep vuurwapen onder schot gehouden die gekleed was als militair/terrorist. Hoe kan je dit in deze tijd doen?"

    Een jongen in de Rotterdamse wijk Charlois werd vorige maand onder schot gehouden nadat een voorbijganger de politie had gewaarschuwd dat hij met een wapen van het type Glock in zijn broekband rondliep. Toen de jongen met het wapen niet wilde luisteren, en zelfs een beweging richting een plastic tas maakte, loste één van de agenten een waarschuwingsschot. "Gelukkig luisterde hij toen", vertelde de agent later. "Volgens mij wilde hij stoer doen tegenover zijn vrienden. Maar dat had verschrikkelijk fout kunnen aflopen."

    *

    *

    De media bij de Noorderburen, altijd een beetje rapper op de bal dan de Vlaamse Lamme Goedzakken, heeft de bal in het open veld getrapt: het ‘sociaal gevoel’ onder de mensen zal nu wel de rest over die namaak geweertjes doen. Onze Media trachten zo lang mogelijk de boot af te houden voor dat soort zaken. Tot het tumult alle perken te buiten gaat.

    Dan gaan ze weer, zoals naar goede Linkxe gewoonte, in het verweer tegen de gevolgen. Nooit tegen de oorzaken. Vooral nooit verwijzen naar die o zo ‘verrijkende’ is-lammerij. Gene bang hebben, mensen, het is maar bangmakerij. We laten ons niet doen. En laten graag toe dat we beledigd worden… Want och en ach: het zijn toch zo’n sukkelaars.

    En dan gebeurt wat er ivm met de is-lammerij altijd gebeurt: afgerukte ledematen die in het rond vliegen, metaalsplinters die uit stervende lichamen geplukt moeten worden en met een massa brave in de pas lopende medeburgers die voor de rest van hun leven verminkt zijn.

    De belastingbetaler zal de rekeningen wel vereffenen.

    Stel U even voor, dat een groepje gefrustreerde Christenen van bij ons dergelijke toeren zou uithalen in bijvoorbeeld Saoedi Arabië…

     

    Ja, we moeten het toegeven: al die problemen zijn al lang ‘op tafel gegooid’ en komen voor in alle soorten vergaderingen op alle soorten niveau’s. Daar komen alle mogelijke standpunten aan het woord. Vooral van zij die, omdat ze niets te zegen hebben, het luidst klappen, met het doel te verbergen dat ze niets weten.

    En dan gebeurt er vervolgens wat altijd gebeurt, als er in de Grote Politiek over nog te beheersen problemen aan de orde zijn: ze drinken ’n glas, ze pissen ’n plas, en laten alles zoals het was.

    Morgen, als het te laat zal zijn zullen ze wel zien.

    Tenzij er natuurlijk verkiezingen in aantocht zijn. Dan gebeurt alles met één enkele klap. Met hun mond….

    Wel, beste mensen, als de VTM openlijk begint toe te geven dat het Vlaams Belang weer eens een heikel punt in de openbaarheid heeft gekregen, dan is dat het zuiverste bewijs dat er verandering zit aan te komen….

    Ons Barbaraatje Pas (VB) had het uit de verborgenheid van het kabinet van Minister van Mobiliteit François Bellot geplukt, en het ging slechts over zwartrijders-recidivisten die hun boetes, in totaal 23.000.000 Euro per jaar, grandioos … niet betalen. Omdat Just-is-Just geen tijd heeft om deurwaarders in te zetten, wordt daar niets aan gedaan…. Als voorbeeld van het Coburger laksisme, als het tenminste Franstaligen of ‘vluchtelingen’ betreft. Kan dat tellen.

     

    Vriend Guvaal schrijft over dat soort zaken vandaag het volgende:

    “Volgens de laatste zgz conjunctuurpeilingen van de Nationale Bank (NBB) staat het consumentenvertrouwen in dit land op -4. In tegenstelling tot wat we meestal meemaken, is men echter deze keer wel zo eerlijk geweest naast de federale cijfers ook de regionale te geven en wat blijkt: in Vlaanderen staat de indicator op +2, in Brussel op -9 en in het Walenland zelfs op -15! De economische kloof tussen Vlaanderen en de rest van dit land blijft dan ook wat ze altijd geweest is: enorm. De NBB heeft het dan wel over een afbrokkelend vertrouwen, maar ‘vergeet’ erbij te vertellen dat zonder Brussel en Wallonië wij er in Vlaanderen veel beter voor zouden staan”.

    Als bepaalde Federale Instellingen al beginnen klare wijn te schenken, wat moeten we dan denken over de rest?

    *

    *

    *

    29-08-2016, 16:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3634

    7/1349 * - Herinneringen aan St Jan Kermis - De boerkini und kein Ende, ten gronde -

    .

    DEEL 1

    ***

    Maandag 29 augustus 2016

    Zon 6u52-20u33

    Martelaarschap Sint Jan de Doper

    *

    Deze Prinses had voor haard vader gedanst en vroeg het hoofd van zijn vriend om op de feesttafel te zetten….

    *

    Marteldood van Johannes ‘wiens hoofd bij Herodes op tafel werd gezet’ , die zijn troepje volgelingen overgoot (doopte) met water uit de Jordaan, en die graag zijn plaats doorgaf aan die Zachtmoedige uit Nazareth, die wij Christenen de Zoon van God noemen. Dat is echter niet wat de woestijnrover van de Engel Gabriël in zijn megalomane koortsdromen hem later in het oor fluisterde en dus zijn al de is-lammerij-aanhangers kwaad op alle christenen, omdat zij dat een zware godslastering vinden.

    Elk zijn goesting, zou ik zeggen en laat ons daarover ‘in debat gaan’, nu dat al 1400 jaar ‘op tafel werd gegooid’. Voor mijn part mogen ze daar een andere 1400 jaar over doen, als ze daarmee content zijn. Liever dan al die 14 jaar de Christenen de kop te willen inslaan….

    Maar, ja, gezond verstand en islammerij, dat zijn twee dingen die samenhoren als katten en honden….

    Waarom ik op deze dagklapper nog maar eens dieper in ga? Wel, in het Gemeentje waar ik vandaan kom (St Jan-by-Ieper), ook wel een St-Jan-Hoge-Zieken genoemd, was deze ongescheirde baardman de Patroonheilige. En dus reden voor de Jaarlijkse Kermis in ’t dorp. Ik heb daar niet de beste herinneringen aan bewaard, want 2 dagen later herbegonnen de klassen. Eén September en boeken-tassendag. Moederlief, wat was die ‘slingermolen’ als enig vertier dan moeilijk te passeren. Maar de volgende dag kregen we ’s middags vrij, omdat de plaatselijke jeugd dan vélokoers hield rond de kerktoren….

    Geloof me of niet, het is vandaar dat mijn aversie komt voor alles wat met de wielrennerij te maken heeft. Al die jonge goden op al die blinkende fietsen. En IK kon te voet naar ’t College in Ieper: ‘4 x per dag ruim 7 km lopen. En dat zeven lange jaren lang….

    Daarna heb ik geleerd, dat mits noeste arbeid, er echt veel mooie fietsen konden gekocht worden… Meer zelfs, afgunst op die vele blinkende vehikels die me zo dikwijls in het voorbijrijden getrakteerd hadden op een stortbad, liet ik nu ver achter mij… Ja ja, echt waar, maar toen bestond er ook niet zoiets als ‘traject controle’ en flitspalen… De enige palen die ik nog zag waren de pispalen, omdat die nu voor mij niet meer hoefden….

    Allez, ga maar eens zien. ’t Is er misschien nog altijd kermis vandaag…. Met toeters en bellen, en veel dansmuziek tot op straat. De Groeten daar!

    *

    *

     

    Wat baten kaars en bril

    Als den uil niet zien en wil…..

    *

    *

    Eigenlijk is er ten grond geen enkel probleem. Na de vaststelling, wederzijds, dat hun agressieve veroverings-strategie via het afgedwongen straatbeeld niet aanslaat integendeel op ernstige weerstand stuit, is de oplossing simpel.

    Laat ze dragen wat ze willen, omdat het door hun ‘religie’ is voorgeschreven, maar niet hier bij ons. Ze kunnen dus zelf de juiste conclusies trekken.

    Anders is het natuurlijk als ze toch willen blijven, omdat ze denken nu al het recht te hebben om hun grilletjes in te willigen. Waarschijnlijk als voorschotje op hun recht als triomfantelijke overwinnaars van het ‘decadente Westen’.

    Maar onze Overheid, alsmede hun slippendragers van de Media, zien dat anders. De ‘verrijkers’ moeten in naam van de ‘sacrosancte Globalisatie’ van meet af aan gepamperd worden. Zelf naar het toilet gaan om daar hun behoeften te doen, is te lastig. En zelfs ten enenmale onbekend, want hun linkerhand, zo schrift hun ‘Geloof’ hen voor, dient om hun … af te vegen. Toiletpapier is te Westers en dus te decadent. Spijtig dat de WC-deur het zicht op al die dingen zo goed verbergt….

    De dame op de afbeelding hierboven studeert aan de Hasseltse Unif en blogt (tegen betaling?) in haar vrije tijd voor “redactie.be”. Zo ziet U maar waarom we langs alle kanten erin geluisd worden….

    Zo werd deze Dame op de FlandriaKaai door Pegida het spreken belet. Och arme, dat tere zieltje.

    Hoe obstinaat ze de is-lammerij (niet onverdienstelijk) belijdt, kunt U nagaan op deze link

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/opinieblog/blog/ayasabi

    *

    Waarom denkt U, dat in het artikel hieronder, nergens de achtergrond van deze dame in de verf werd gezet? Zeg me met wie U verkeert, en met die wordt U vereerd.

    Arme verkochte pers, K.O. gevloerd en in de touwen geklopt door de eigen reporters….

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Wij beslissen zelf wat we dragen’

    *

    Het Flandria-ponton op de Antwerpse Schelde was vanmiddag het decor voor een ludieke manifestatie tegen een mogelijk boerkini-verbod. Ondanks het stralende weer was de opkomst mager, met slechts één aanwezige boerkini. ‘Politici in Frankrijk en elders hebben geen waarden en raken de zwaksten.’

    Het aantal deelnemers aan de ludieke manifestatie 'Vrouw en Vrij' op het Antwerpse Steenplein was geschat op 300, maar er kwamen slechts een honderdtal actievoerders opdagen. Er waren meer journalisten dan moslima’s aanwezig. Onze reporter ter plaatse kon slechts één boerkini spotten met daarnaast nog enkele gekleurde hoeden en strandballen.

    De boodschap die de initiatiefnemers met hun ‘strandfeest’ wilden uitsturen, was evenwel duidelijk: ‘We zijn hier vandaag samengekomen om te kunnen zeggen dat we zelf beslissen wat we dragen. Mannen én vrouwen.’

    Rachida Aziz, modeontwerpster en opiniemaker, hield de langste toespraak. ‘Politici in Frankrijk en elders hebben geen waarden en raken de zwaksten’, zei ze. ‘De toon slaat door naar rechts. Tegelijk is er hoop: miljoenen jongeren verlinksen en herkennen zich niet in de huidige politici die zweren bij achterhaalde ideeën. Deze week botsten deze twee krachten: er was walging bij het zien van de foto’s uit Frankrijk. En tegelijk was er de trots op de jonge tegenreactie. We creëren plaatsen zoals hier, waar we onszelf kunnen zijn.’

    Tegenbetoging

    Ook dichter en blogster Aya Sabi probeerde een woordje te zeggen, maar haar speech werd verstoord door boegeroep van een tiental tegenbetogers, die begonnen te roepen ‘boerkini’s ga naar huis’, ‘waar zijn die boerka’s? In onze schuif’ en ‘geen jihad in onze straat’. De mensen die zich verzamelden op het ponton, probeerden daarop luider te roepen dan de tegenbetogers. Toch verliep alles relatief rustig, mede dankzij de grote politieaanwezigheid.

    De tegenactie ging uit van Pegida. De vereniging had geen aanvraag ingediend en de politie had aangekondigd tegenbetogers te arresteren, maar dat is niet gebeurd. Na enig aandringen hielden de Pegida-manifestanten er immers vanzelf mee op.

     

    Het gerucht ging dat ook Vlaams Belang'er Filip Dewinter een actie in petto had. Hij zou voorbij het ponton varen met een bootje vol vrouwen in bikini en een spandoek met daarop ‘Boerkini’s uit, bikini’s in’. Die stunt is evenwel niet doorgegaan.

    *

    *

    Op een ‘strandfeest’ ter goede stede van de wereldstad Antwerpen, gebaseerd op allerlei ideeën ter bevordering van de teloorgang van Het Decadente Westen, dik gesponsord door de overtuigde flamingant en Burgemeester DeWever, nota bene een man die nooit werkt met dubbele agenda’s en dus op voorhand vermoedde dat het een flop zou worden, de Vlamingen een les komen geven dat ze zich moeten ‘onderwerpen’, is een brug te ver geweest.

    De zomer loopt ten einde, en dus wordt het tijd om de zomerkledij op te bergen tot volgend jaar.

    Benieuwd wat er in de plaats komt. Nog maar eens een Kosovaars braaf 16-jarig meisje dat harteloos wordt ‘uitgewezen’, samen met haar krankzinnig-criminele ouders, die al 16 jaar onze Wetten aan hun laars lappen? Of weer eens een aangespoeld kinderlijkje, daar terecht gekomen (wat verzwegen wordt) door de schuld van zijn eigen roekeloze vader?

    Ach, die eeuwige bemoeizucht van al die beroeps-hoernalisten, die zelfs hun eigen moeder zouden verkopen voor nog een immigrant meer!

    In de jaren ’44-’45-’46 werden er veel overtuigde Vlamingen voor veel minder als ‘landverrader’ tegen de muur gezet!

    Misschien dat jullie beter aan jullie trekken komen met gewoon de waarheid via de blogwereld. Lees en overtuig U op.http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/opinieblog/blog/ayasabi

    Dank vooruwaandacht.

    *

    *

    29-08-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!