MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    20-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2276

    ***

    Zaterdag 20 december

    Zon 8u42-16u39

    H Theofiel

    *

    .

    *

    Het Gezin Feralissimus op fietstocht

    Mama Mandoline met Michelleke op de blauwe tandem,

    Papa Bard op de zware zwart-Gele Herenfiets, met Klein Klein Kleuterke op de bagagedrager….

    *

    INLEIDING

     

    Kijk mensen, ik kan niet genoeg zeggen of schrijven, hoe de woorden boven en onder de afbeelding hierboven deugd aan mijn hartje hebben gedaan. Nert als de frisse pint op een of ander studentenfuif. Er had nog kunnen bijgestaan hebben, dat de Vlaams Berlang-GPS helemaal vooraan stond op die Zwart-Gele herenfiets, maar de begeleidende tekst zou dan teveel de aandacht afgeleid hebben van de bagagedrager.

    BDW, die de uitvinder is van de lyrisch beschreven trektocht der Familie Federalissimus, is inderdaad heel wat meer dan een gebrandmerkte ‘Schaduw Premier’: hij is de Leider die, liefst zonder omwegen, recht naar zijn doel fietst. Wat dat doel precies inhoudt, mogen we voorlopig niet weten. Maar het staat wel bovenaan als eerste punt op zijn programma. Als U dat maar niet vergeet.

    In het interview dat hieronder door DM geschetst wordt, spreekt hij van vier fietsers, waarvan ene zich genesteld heeft op de bagagedrager. Mooi beeld voor iets dat hier al jaren als als ‘het aanhangsel’ werd genoemd, de verslagen gewezen grootheid der Tsjeven, die in 50 jaar tijd het land naar de verdoemenis hebben geregeerd, door te willen samenspannen met de Parti Scandale via compromis op compromis. BDW vergist zich – met opzet? – dat de Riberaklen over zijn coalitiepartners, die twee partijen zouden zijn. Daar waar het gaat om één en dezelfde politieke familie. Die fietsen dus niet elk op een fiets, maar op een tandem, mooi zoals het hoort in de Belziek van Papa, met Mama Mandoline als tweede….

    We worden dus, in deze eerste overwegend Vlaamse Regering in 184 jaar, geregeerd door een meerderheid van Nieuwe Stijl Vlaams Nationalisten (NSVN) en Libertijnse Geesten, onderweg om zichzelf uit te vinden.

    De ballast op de bagagaedrager, vraagt U? Tja, dat is juist de rol en de betekenis van ballast. Denk aan de luchtballon die wil stijgen, maar geremd wordt door zijn meegevoerde…ballast.

    Begrijpen we mekaar?

    *

    22 December 1917 Onder de 1ste wereldoorlog en met goedkeuring van de Bezetter, riep De Raad van Vlaanderen onder het Aktivisme (zie

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Activisme_%28Belgi%C3%AB%29

    de Onafhankelijkheid van Vlaanderen uit, samen met de bestuurlijke scheiding van Wallonië. Initiatiefnemers waren Dr. August Borms, en de Deerlijkse Dichter René DeClercq. Na de oorlog kreeg Borms hiervoor de doodstraf, werd begenadigd, waarna hij enkele jaren later van uit de gevangenis bij de eerstvolgende verkiezing, naar het Parlement werd gestuurd als Antwerps Senator. DeClercq verbleef ondertussen in Nederland, waar hij enkele jaren later overleed. Einde der jaren ’60 werd hij herbegraven tegen de zijgevel van de kerk in Deerlijk, het textieldorpje waar hij ooit dat Tineke van Heule had zien rondhuppelen. Borms werd na de Tweede Wereldoorlog, oud en ziek, op een stoel vastgebonden, door het vuurpeloton om het leven gebracht.

    100 jaar later is het dan bijna weer zo ver. De dag nadert dat, zoals R. DeClercq dichtte, er een Staat te sterven ligt. Hij zou op d’uitvaart zijn. Wij ook?

     

     *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/de-wever-aan-probleem-cd-v-veel-geluk-aan-wie-deze-regering-laat-vallen-a2157429/

    *

    De Wever aan 'probleem' CD&V: "Veel geluk aan wie deze regering vallen"

    N-VA wordt steeds misnoegder over de nukkige houding van CD&V in de ­federale regering. N-VA-voorzitter Bart De Wever gaf op een partijbijeenkomst aan dat hij de houding van CD&V problematisch vindt, schrijven Le Vif, Knack en Het Laatste Nieuws. "Tegen de pers zouden we zeggen: 'Maar nee, het valt nog mee, u overdrijft'. Maar eigenlijk gaat het niet: er is een probleem."

    De N-VA-voorzitter deed de uitspraak tijdens een besloten partijbijeenkomst in Antwerpen, waarop ook een journalist van het weekblad 'Le Vif' aanwezig was. De Wever antwoordde op een vraag van een militant over "het paard van Troje CD&V". "Tegen de pers zouden we zeggen: 'Maar nee, het valt nog mee, u overdrijft'. Maar eigenlijk gaat het niet: er is een probleem. Het is uiterst belangrijk het verhaal van het socio-economische herstel met eenzelfde stem te brengen."

    De Wever vergeleek de vier federale regeringspartijen daar met vier fietsers die dezelfde richting zouden moeten uit­fietsen. "Maar als één van de vier op de bagagedrager belandt en met zijn voet op de achterband duwt, wordt het ingewikkelder", zei hij.

    "Constant in de shit"

    Een draagvlak creëren voor onze maatregelen is moeilijk als één ­coalitiepartner constant de gelederen opent

    "Ik hoor sommigen zeggen: 'We moeten niet meer besparen. Ik weet dat de andere regeringsleden niet akkoord gaan, maar ik zeg het toch tegen de kranten'. Hoe kunnen we dan met zo'n soldaat ten oorlog trekken? Dat is het grootste probleem van deze coalitie. CD&V lijdt onder interne moeilijkheden: op straat zijn er niet enkel rode vakbondsmensen maar ook groene."

    En dan klonk het dreigend: "Als CD&V niet met ons meefietst, dan zullen op een ­bepaald moment de voeten in de spaken terechtkomen en dan gaan we vallen. En ik wens veel geluk aan wie deze regering laat vallen."

    Ook in een interview met Het Laatste Nieuws ventileert De Wever zijn ongenoegen over de christendemocraten. "Een draagvlak creëren voor onze maatregelen is moeilijk als één ­coalitiepartner constant de gelederen opent", klinkt het daar. "Dat is echt een probleem. Ik wil geen ruzie stoken, maar een blinde ziet dat het zo is. Zo zit je constant in de shit."

    *

     

    UITLEIDING

     

    Voor de lezer die nog niet bekomen is van de schok, ziehier reeds de volgende.

    De NSVN (Nieuwe Stijl Vlaams Nationalisten) maken dat de twee Koningskinderen wel degelijk bij elkaar kunnen komen. Want tussen beiden staat er, met Tom Van Grieken aan het roer, helemaal geen water meer tussen hen. Waarbij ik denk aan de ingebouwde GPS in iedere moderne auto en dus ook op de fiets van BDW. Elke GPS is gericht op de sterren, en vergist zich nooit. Zo ook het VB (Vlaams Belang): klein, maar onmisbaar om via de kortste weg, de eindbestemming te bereiken.

    Raoul Castro gaat straks op theevisite in Het Witte Huis. Poetin bekent het Westen nodig te hebben, daar waar het Westen als een verstoten minnaar met bang hartje zat naar dit signaal uit te kijken. De jaarwisseling 2014/2015 belooft een goed einde en een goed begin te zijn.

    Gisteren zag ik in een late ‘Reyers Laat’ een zingende Aartsbisschop over onze nachtegaal die toch zo schoon had gezongen, en een zacht geknede brombeer-atheïst (Mgr Leonard en Prof Em. Etienne Vermeersch). Die twee schijnen goede vrienden te zijn geworden! Het besluit van die confrontatie was, net zoals die van Guido Orefice, de artiest van de film La Vita è Bella in De 10 Geboden, dat er op de wereld de facto maar één enkel Goddelijk Gebod bestond, diep in elk mensenhart geschreven. Bemin de hele wereld, niet uzelf en zelfs niet Uw naasten. Maar iedereen. Op de Staatszender der Vier Nullen klonk dat als vloeken in de kerk!

    Guido Orefice is een super getalenteerde stand up commedian, die in een paar uur durende alleenspraak, op de Bühne het verhaal brengt van De 10 Geboden. Uiteraard in waterval-Italiaans, en dat is spijtig. Ik zie het Geert Hoste ook al eens proberen. Eerst de meer ernstige zaken ter wereld voor het voetlicht brengen, zodat de zaal bij momenten plat ligt van het lachen. Om een paar minuten later te snikken als kleine kinderen. Om dan recht te veren, onder luid handgeklap, zodat de vertoning noodzakelijkerwijze dient te worden onderbroken.

    Daar tegenover is elk rock-festival kinderachtig achterdoenders-gedoe. Net zoals in de Bijbel de dansende en zuipende Israëlieten rond het Gouden Kalf, net toen Mozes met die 2 stenen tafelen van de berg afdaalde.

    De Rai Uno, ook een staatszender, spreekt al dagen lang over die 10 Geboden als over een schot in de roos. Ondergetekende is wel een halve eeuw te oud om zich aan een vertaling te wagen. Mocht er al een DVD bestaan, dan heb ik meteen het allermooiste kerstgeschenk voor Die van Ons.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!