MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1987

    *

    Woensdag 11 juni

    H Barnabas

    Schoon weer op Barnabee, dan dansen alle boeren mee

    *

    *

    Vreemdsoortige vlaggen…

    .

    *

     

    INLEIDING

    In Nazi-liederen uit hese soldatenkelen, klonk ooit boven de dreunende stap van hun met nagels beslagen laarzen, ‘ein Lied’ waarin ze zongen dat eerst het land hen behoorde, ‘und Morgen die ganze Welt’. Iets waarvan iedereen dacht dat het voorgoed tot het verleden behoorde. Maar nu blijkt dat iedereen dolende is, want de wereldveroveraars zijn weer terug van even weggeweest.

    Als dàt geen lied met een visie was!

    Lees hieronder over wat bij de Habsburgers in Duitsland al leefde in 1948, toe de Nazi-storm amper was gaan liggen. En denk er aan, dat een telg van onze bloedeigen Coburgers (Astridje), getrouwd is met een rijke bankiet-Habsburger. Waarvan het zoontje Amadeus von Habsburg binnenkort trouwt, helemaal in Rome, in het oudste kerkje der Christenheid op Trastevere. Oude adel verkwijnt, maar sterft nooit uit.

    *

    Wat zeg ik, waarover we vroeger met August Vermeylen droomden? Vlaming zijn om Europeeër te worden? Dat is blijkbaar al lang voorbij gestreefd, zelfs voor ons, heersers der aarde en koningen van de zee: wereldburger moeten we ons voelen, zolang we maar met beide voeten op de grond blijven staan.

    Benieuwd welke ambitie Hay Koe Herman van het ACW hier terzake zich wenst aan te matigen. Of wacht hij misschien liever tot hij God-de-Vader, de Schepper van hemel en aarde, van zijn wolkje kan maneuvreren? Om te oordelen over levenden en doden, want aan zijn Rijk zal geen eide komen…

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Duitse EU-parlementariër bevestigt plannen voor wereldregering

    *

    Tijdens de begrafenis van Otto von Habsburg (2004), de eerste president van de Paneuropa-Unie, droegen aanhangers van een ‘van Vladivostok tot San Francisco’ verenigd Europa de voor de organisatie kenmerkende vlaggen met zich mee.

     

    De Duitse christendemocratische EU-parlementariër Bernd Posselt –die na 20 jaar door de recente voor zijn partij (CSU) slecht verlopen Europese verkiezingen zijn zetel verloor- heeft tijdens een podiumdiscussie op een private hogeschool in München bevestigd dat er plannen bestaan om een wereldregering op te richten. Posselt vindt deze plannen ‘legitiem’.

     

    Al in 1948 verklaarde SPD-politicus Carlo Schmid dat het ‘idee van een wereldstaat alle inspanningen waard is’, en dat ‘men moet ophouden altijd over een utopie te spreken... Wij geloven echter niet dat er een wereldregering komt zonder dat we eerst door Europa zijn gegaan.’

     

    Onderwerping aan wereldstaat

     

    Gevraagd of hij Schmids idee van een wereldregering ondersteunt, antwoordde Posselt: ‘Ik ben voor continentale aaneensluitingen (mogelijk duidend op het TTIP vrijhandelsverdrag tussen de VS en Europa), zodat we met elkaar samenwerken... Ik ben tegen een wereldstaat, maar ik vindt het wel een legitiem standpunt.’ Vervolgens bevestigde hij dat de Duitse grondwet de onderwerping aan een wereldstaat mogelijk maakt.

     

    Johannes Rau, van 1999 tot 2004 president van Duitsland, zei in een op 5 januari 2001 gehouden toespraak dat er in de grondwet inderdaad bepalingen zijn opgenomen die het mogelijk maken om ‘een aantal klassieke taken en rechten van de nationale staat aan Europees of internationaal niveau over te dragen.’

     

    ‘Paneuropa van Vladivostok tot San Francisco’

     

    Posselt werkte in het verleden samen met Otto von Habsburg, die van 1973 tot 2004 president was van de Paneuropa-Unie. Die werd ooit opgericht door graaf Richard Coudenhove-Kalergi, met het specifieke doel ‘een groot Europa, een waar Paneuropa op te richten, van Vladivostok tot San Francisco.’ Om dat te verwezenlijken werkte Coudenhove-Kalergi samen met toenmalig CIA-directeur Allen Dulles.

     

    EU is slechts tussenstap

     

    Dat de Europese Unie slechts een tussenstap is werd al in mei 1948 in Den Haag bevestigd. Tijdens het ‘Congres van Europa’, waar sir Winston Churchill de openingstoespraak hield, werd besloten dat ‘de creatie van een verenigd Europa een basisvoorwaarde voor de creatie van een verenigde wereld’ is.

     

    Jarenlang werden en worden artikelen, berichten en uitspraken over plannen voor een wereldregering bespot en als ‘complottheorieën’ weggezet. Desondanks is er, getuige de in de loop van tientallen jaren opgetekende uitspraken van een groot aantal hooggeplaatste politici en officials, meer dan voldoende bewijs voor. (1)

    Xander

    *

     EINDE

    *

     








    11-06-2014, 07:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    10-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1986

    Dinsdag 10 juni 2014

    Rozenmaand

    Priester Ward Poppe

    *

    12/6/1932: Dood René Declerc, de dichter van zoveel Vlaamse strijdliederen, maar ook van het overheerlijke populaire ‘Tinneke van Heule’. Hij stierf, amper 55 jaar oud, in ballingschap in Nederland, omdat de menslievende Belgische Staat zo goed was geweest om hem ter dood te veroordelen, na WO I, wegens zijn actieve Vlaamsgezindheid. Hij deed nochtans niets meer dan ijveren voor wat de Vlamingen door Albert I beloofd was, toen de oorlog begon, namelijk gelijkheid in rechte als in feite. De IJzerjongens hadden nochtans, zoals gevraagd, even moedig gevochten als in 1302. Maar de Coburger onderhandelde liever privé met zijn neef, de Duitse Keizer, over een afzonderlijke vrede en dus voor een verraad aan zijn bondgenoten, de Fransen en de Engelsen, dan zich het lot van zijn soldaten aan te trekken.

    De gedachtenis aan de dichter wordt in Deerlijk in ere gehouden, gedeeltelijk door zijn zerk tegen de mooiste gevel van de kerkn en misschien nog meest door een museum in zijn geboortehuis, vlak tegenover de Kapel Ter Ruste.

    *

     

    *

     

    *

     

    INLEIDING

    Bij onze Noorderburen durft men blijkbaar rapper een koe een koe te noemen. Zou daar misschien geen volksvijandig CGKR bestaan?

    Och, bij ons zou niemand zich ook iets van Seppe Weiss (Jozef Dewitte) en zijn bende Gestapo’s aantrekken, moest daar geen PS en geen Tsjeven zijn. Want die zijn, sedert de onzalige repressie-tijden (’44 en volgende) gewoon en ze hebben er de middelen voor, om iedereen die daar het zijne over durft denken, zeggen of schrijven, te broodroven en tot de bedelstaf te veroordelen. Hun codewoord is ‘Cordon Sanitaire’, wat Fraans is voor varkenspest. Niemand minder dan wijlen Pim Fortuyn gaf zijn vernietigend oordeel over dat soort mooie democratie bij ons…

    Verder vertel ik U hieronder een verhaal zonder woorden. Het is wel echt en waarachtig, maar politiek zwaar aangebrand. Omdat het op een niet betwisbare manier de persoonlijke gebruiken van de Islam blootlegt. U doet er mee wat U wilt, maar ik zou aanraden, om het in familie, samen met al Uw kleinkinderen, te bekijken. Zo krijgen ze, terwijl onze Grote Verstanden hier elkaar vliegen afsnoepen, een helder inzicht op hun eigen toekomst.

    Misschien dat Aartsbisschop Leonard hen op voorhand de plechtige zegen kan geven, om dan vervolgens heel godvruchtig heen te schrijven.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    http://www.pi-news.net/2014/06/video-nigeria-islamische-terrorbande-boko-haram-schlachtet-wehrlose-christen-ab/#more-408929

     

    UITLEIDING

    O Ja, ik was bijna vergeten te zeggen, dat deze video zich afspeelt in Nigeria, ongeveer een even Christelijk land als het onze, alleen stukje ‘donkerder’.

    Boko Haram en de on-onderbroken in Syrië gevormde Jihad-moordenaars zijn neef en kozijn. Dat zij daar in de oefenlampen geen zakdoek leggen te spelen. Is bewezen door de moord-raid in het Joods Museum in Brieksèl. En in plaats van op te treden, lopen onze Grote Verstanden met open ogen in de val. Heilig als ze overtuigd zijn van het eigen Grote Gelijk in Europees verband. Ze doen niets (buiten palaveren) over altijd maar nieuwe contingenten, terwijl ze de getrainde terugkerende moordenaars geen strobreed in de weg leggen. Integendeel, de barricade van het voorvaderlijk Geloof moet vernietigd worden, zo dat de weg vrijkomt voor de Leer van de Wrede en het Rijk van de Duivelse Onderwereldfiguren.

    Hoe dom moet men zijn, om in dit apenland tussen de zee en de Maas, als Groot Verstand te worden erkend en bezoldigd? Of kan dat alleen mits de belofte voor bloed aan de handen?

    EINDE

    *



    10-06-2014, 16:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    09-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1985

    *

    Maandag 9 juni

    Zon 5u30-21u54

    H Efrem

    *

     

    *

    *

     

    INLEIDING

    Na de hernieuwde kennismaking in DM (zie hieronder) met Ahoe JaJa of zoiets van de Sharia -licensie to kill us all, ben ik er heilig van overtuigd, dat de BDW-ers echte racisten zijn. Om het even hoeveel Islammers en Joden de Paus ontvangt in de tuinen van het Vaticaan, om bij te praten.

    Ahoe JaJa: zeg dat het ’n goeie is die dat gezegd heeft!

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/5036/Wetstraat/article/detail/1912056/2014/06/08/Dyah-Abou-Jahjah-N-VA-is-een-racistische-partij-gevaarlijker-dan-Vlaams-Belang.dhtml

    *

    Dyah Abou Jahjah: "N-VA is een racistische partij, gevaarlijker dan Vlaams Belang"

    Fernand Van Damme − 08/06/14, 09u11 − Bron:

    *

    "Al kan ik hen niet pakken op programmapunten, sommige partijleden laten wel soms steken vallen." In gesprek met De Zondag strooit Arabisch-Europese Liga-oprichter Dyah Abou Jahjah straffe quotes rond over de Vlaams-nationalistische partij.

    "Vlaams Belang was al langer irrelevant: iedereen zag deze nederlaag aankomen. N-VA daarentegen is gevaarlijker: dat is wél een democratische partij, en maakt dus kans om haar standpunten die flirten met extreemrechts, ook effectief uit te voeren." Volgens Abou Jahjah heeft de N-VA naar buiten toe een rationeler verhaal dan Vlaams Belang, maar laten de Vlaams-nationalisten af en toe steken vallen die bevestigen wat hij vermoedt.

     

    "Liesbeth Homans bijvoorbeeld: die vindt racisme een relatief begrip. (zucht diep) Het minimaliseren van zoiets toont aan dat je er geen problemen mee hebt." Ook het feit dat N-VA mensen als Karim Van Overmeire omarmt, wijst er volgens de politiek activist op dat N-VA racistisch is. "Die man heeft meegeschreven aan het racistische zeventigpuntenplan van het Vlaams Blok!"

     

    Abou Jahjah voegt er nog aan toe dat het racisme diep ingebakken zit in onze samenleving. "Minstens één op drie Vlamingen is racist.", klinkt het.

    *

    UITLEIDING

    Nu verschijnt deze man voorlopig nog in burger, straks in generaals-uniform met de gouden sterren en gouden strepen van de Halve Maan. Want hij is nu al een zeer Hoge Piet in het Arabisch Bezettingsleger in wording.

    Die van Het Vlaams Belang worden later stuk per stuk onthoofd, zodat de laatste racistische gedachten, samen met de laatste druppel bloed, uit hun lichaam zeikt.

    Die van de NV-A worden gesplitst in twee groepen. Die met een serieus Tsjeven-gehalte, mogen blijven leven om als slaven te worden verkocht in de thuislanden. Zij die eerder Rood zijn dan Blauw, de grote meerderheid dus, wordt tewerk gesteld in de koolmijnen. Op die maniert zal het gezaag om jobs snel over zijn. De uitgespaarde pietrol die aldus vrij komt, kan dan aangewend worden om elders samen met de Islam te worden verkoct.

    Eenmaal het Vlaams Nationalisme met wortel en tak uitgeroeid, zal de Wrede nederdalen over onze landen.

    Noch bloemen, noch kronen.

    PS

    Met Uw kleinkinderen hoeft U ook niet in te zitten, want die zullen er helemaal niet meer zijn.

    EINDE

    *

    09-06-2014, 12:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!